Férfihang.hu
0 megosztás

Vona Gábor a férfiak problémáiról beszél, de a férfiszervezeteket látni sem akarja?

Vona Gábor a fellángolt gendervitákhoz is kapcsolódva egy a férfiak társadalmi helyzetét érintő videóbejegyzést adott közre Facebook oldalán:

Az anyag több értékes gondolatot továbbít a férfiak társadalmi problémáival összefüggésben. Mégis Vona Gábor illetve adminisztrációja súlyos csalódást okozott nekünk. A Férfihang egyik aktivistája a poszt alá egy hozzászólásban a következő tájékoztatást írta:

A Férfihang.hu férfimagazin már hét éve foglalkozik a férfiak társadalmi szerepeinek problémájával a feminizmus és a genderideológia tükrében is. Egy civil szervezet életre hívásával is igyekeznek ellátni az egyre problémásabb helyzetben lévő férfiak társadalmi képviseletét.

A férfimagazin:
www.ferfihang.hu

A Férfihang Civil Társaság:
www.civiltarsasag.ferfihang.hu

Ez a hozzászólás mindössze kétszer 50 másodpercig volt képes létezni az alatt a videoposzt alatt, amely állítólag a férfiak társadalmi helyzetével kíván komolyan foglalkozni. Úgy, hogy mindeközben egy “Tűnj már el te retek!” kezdetű hozzászólás ugyanezen a helyen nem ért semmiféle moderációt. Valójában nem először tapasztaljuk, hogy véleményünket ignorálni, kirekeszteni törekszenek, de kifejezetten új és meglepő jelenség ez olyan esetben, amikor valaki – legalábbis névleg – a férfiak problémáiról szóló párbeszédet tűzi zászlajára. Köszönjük Vona Gábornak (és Facebook adminisztrációjának), hogy ennyire “felelős és felkészült módon” igyekeznek bekapcsolódni a férfimozgalomba!

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


111
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
100 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
DarkLordrgswittukindMarcellT_T Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez azt hiszem választ ad a cikkben feltett kérdésre:


https://www.facebook.com/vonagabor/videos/2020439381365613/?t=2

Hunn
Újságíró

Vona Gábor egy hiteltelen ember. Ha holnap venne egy 180 fokos fordulatot és kijelentené, hogy márpedig ő feminista, és mindig is az volt, akkor arra is csak legyintenék, de meg nem lepődnék. Ez az ember rég eljátszotta már minden hitelességét.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Jò momdta neki annó viki hogy buzi! Hiteltelen figura lett és elég szánalmas ezekkel a videoblogjaival!

Reszet Elek
Újságíró

Furcsa hogy politikusként ilyesmiket csinál. Persze ha a fiatalabb generációhoz próbál elérni még értem is a dolgot. Buzi-e vagy nem passzolom, de a vlogban volt egyfajta langyos metroszex kisugárzása.
Önmagában nem rossz tartalmilag sem a bejegyzés, de a törlés azért a szokásos problémára utal. Mindenki maga szeretné tematizálni a probléma kapcsán felmerülő párbeszédet, már akkor korlátokat, szabályokat állítva fel, amikor még csak a jelenség megfogalmazásánál tartunk. Mondhatni diszkvalifikálni igyekszik számára nem szimpatikus versenyzőket és általuk képviselt véleményeket.

Maverick
Olvasó
Maverick

Mire számítottatok? Azt remélem ti sem gondoltátok komolyan, hogy VG egy tisztességes, hiteles ember lenne. Egy közönséges, elvtelen áruló, aki most ebben a nevetséges videoblogger szerepben akarja tovább hirdetni a tanait.

hunbagira
Újságíró

Ez még a tanait is elárulta. 3 éve még pogány neognosztikus próféta volt a saját maga által magáról szóló magazinban. hogy is hívták magyar merkúr, vagy mi..

31Anna
Olvasó
31Anna

Egy nyíltan nőgyűlölő, kirekesztő, zsidóellenes szervezettel bármiféle közösséget vállalni közéleti öngyilkosság lenne bármelyik politikus számára. Nem vagytok szalonképesek, ez van. A férfiak érdekeit hatékonyan képviselni tudó szervezetet kellene létrehozni, nem ilyen Red Pill-es játszóteret.

common man
Olvasó
common man

Félsz az igazságtól,kapkodsz,vádaskodsz,provokálsz….közel járhatunk és ezt már te is tudod.

31Anna
Olvasó
31Anna

Te félsz az igazságtól. :) Nem vádaskodok, nem provokálok. Vitatkozom, tényeket állapítok meg, butaságokat cáfolok. Nem tudom, mihez jártok közel szerinted.

Naooo
Olvasó
Naooo

Handabanna és a tények.

Deadpool
Újságíró

.

Deadpool
Újságíró

Egy felnőtt szellemi óvodásnak mi nem provokáció?

hunbagira
Újságíró

Az, hogy ki a szalonképtelen azt nem a hozzád hasonló libsi/kultúrmarxista keresztény-fehér – férfigyűlölő picsa fogja eldönteni. Számunkra például te, ugyanis a politikában minden relatív és szubjektív.
Amúgy van egy rossz hírem – Isten az utolsó pillanatban bevatkozott- szóval kelet- közép eúrópában nektek harangoztak, örüljetek ha megússzátok pogrom nélkül. De Olaszországban is elege van belőletek az embereknek.

31Anna
Olvasó
31Anna

Soha nem tettem olyan kijelentést, amiből arra lehetne következtetni, hogy gyűlölöm a keresztény, fehér férfiakat. :) Ezt honnan gondolod? Ha szeretsz az áldozat szerepében tetszelegni, persze bebeszélheted magadnak, de ez már a te bajod.
Mellesleg a vigyázó szemedet vesd a Parlamentre: a keresztény fehér férfit, ha valakik esetleg “gyűlölik”, azok a keresztény, fehér férfiak, akik kezében van a gazdasági és törvényhozó hatalom , akik a döntéseket hozzák.

Hogy ki a szalonképes, nem a hozzád hasonló picsák döntik el, hanem a közvélemény. Szerinted melyik párt vállalna be pl. egy ilyen szöveget:

“Annyi tényszerű van a dologban, hogy a nők genetikai programjuk miatt már eleve jóval önzőbbek és szarrágóbbak (hiszen el kellett verni a másik nőstény majmot a sok gyümölcsöt adó fa alól) ugyanakkor viszont evolúciós fejlődésükből hiányzik a közös vadászat és harc ahol a hímek megtanultak együttműködni és megosztani a zsákmányt.
Szóval korunk önző némbere lehet tényleg nem fog emiatt lejárni”
Vagy egy ilyet:
“Esetleg eme megoldást is nem társadalmi szinten kellene kezelni, így helyre tenni a női szarrágást és önzőséget, lustaságot?”

Stb., stb., stb.

Ismerős? Ennek fényében vicces, hogy te beszélsz a férfiak elleni gyűlöletről.

Gondolod, hogy ezek pl. a szalonképes kijelentések körébe tartoznak, és ezzel széles társadalmi csoportok értenek egyet? Ezzel a retorikával a háta mögött kiállhatna egy politikus, és közösséget vállalhatna veletek? Pedig ezek nem a legszélsőségesebb gondolatok itt. Vagy netalán ismersz olyan politikust, aki szerinted komolyan veszi, felvállalja a Férfihangot?

Nekünk harangoznak meg pogrom? :) Valamit már megint összeképzelődtél… :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Mellesleg a vigyázó szemedet vesd a Parlamentre: a keresztény fehér férfit, ha valakik esetleg “gyűlölik”, azok a keresztény, fehér férfiak, akik kezében van a gazdasági és törvényhozó hatalom , akik a döntéseket hozzák.”

Mind zsidó. Az egész fidesz zsidó. Jóreggelt.

31Anna
Olvasó
31Anna

Persze, az összes eddigi kormány, parlament rendszerváltás előtt, után csupa zsidóból állt. Szerinted. :)

Nincs így, de ha mégis így lenne, akkor a nem zsidók igencsak élhetetlen, lúzer emberek lennének, akik hagyják, hogy egy kisebbség az orruknál fogva vezessék őket.

Naooo
Olvasó
Naooo

Negyvenöt óta mindenképp.
Ne aggódj, nincs már messze az újabb jól megérdemelt pogrom.

Kalman
Újságíró

“Nincs így, de ha mégis így lenne, akkor a nem zsidók igencsak élhetetlen, lúzer emberek lennének, akik hagyják, hogy egy kisebbség az orruknál fogva vezessék őket.”

Ha viszont szólnak érte, akkor izzadságszagú prolik, akik a saját sikertelenségük és mikropöcsük miatt lettek gyűlölködő antiszemiták. Ha van sapka, ha nincs sapka…

hunbagira
Újságíró

Csak kiderül végén, hogy a fehér keresztény hetero férfi mégsincs annyira kivételezett helyzetben. :)

hunbagira
Újságíró

Nah Akkor mi sem tettünk , olyat ahol a nőket és a zsidókat.
Tényleg, a keresztény fehér férfi ural mindent?! Akkor rothschildék és soros strómanjuk (plusz stbk) kikeresztelkedtek és gén és idegsebészeti eljárással “mutálták” magukat?
Idézett szövegben mi a nem tényszerű. Attól, hogy a tények számodra nőgyülölők. Akkor neked/nektek kell elgondolkodni az életetekről.

31Anna
Olvasó
31Anna

Szerinted az általad megfogalmazott mocskolódás tényeket tartalmaz? Ha körülnézel magadon, látsz szorgalmas nőket és férfiakat, lusta nőket és férfiakat. Önzőket és együttműködőket mindkét nemből, stb, stb. Amit leírsz, messze nem tény, csupán a ” ki tudja jobban szidni a nőket” verseny újabb fordulója. “

hunbagira
Újságíró

Egyrészt nem mindegyek az arányok. Amúgy vicces, hogy a magadfajta femcsi kéri ki az általánosítást, mikor ideológiátok szegletköve. Jó tudom, néktek szabad.

hunbagira
Újságíró

Igen, egyre több politikus és egyre többet vállal fel a férfihangból is. Közép-keleteuropaban – de nyugaton is- megindult az elborult 1968as gondolatoktól és emberektől való megszabadulás.

31Anna
Olvasó
31Anna

Persze, olvasták a Férfihangot, és megvilágosodtak. Egyetértenek veletek, sőt ti vagytok a zászlóvivőik, és fennen hirdetik a veletek való eszmei együttműködést. :)
Fordítva ülsz a lovon! Tudsz olyan politikusról, aki felvállalná, hogy kapcsolatban áll veletek?

hunbagira
Újságíró

Most szüntettek meg a gender szakok állami finanszirozását. Kimondva – igaz halkan- a buzi és femcsi propaganda miatt.

31Anna
Olvasó
31Anna

Persze, a ti hatásotokra. :) Halkan jegyzem meg, csak a mesterszak szűnik meg. Különféle, a társadalmi nemekkel foglalkozó bölcsészet-, és társadalomtudományi kurzusok már a 90-es évek elejétől kezdve megjelentek és jelen vannak ma is különböző hazai felsőoktatási intézményekben: az ELTE-n, a Corvinus Egyetemen, Szegeden, Miskolcon, Debrecenben.

Naooo
Olvasó
Naooo

De minek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát ezekbe a moslék szalonokba nem is kell képessé válni belépni.

31Anna
Olvasó
31Anna

Tényleg ne törekedjetek rá, pont elég, ha egy netes oldalon egymásnak fogalmaztok meg nagy igazságokat. :)De ha egy társadalmi csoport nem akarja civilizált módon, hatékonyan képviselni az érdekeit, ne sírjon, hogy más nem csinálja meg helyette.

hunbagira
Újságíró

Figyelj nem kell miattunk aggódni. Illetve, ha nem lennénk rád/rátok veszélyesek, nem provokálnál itt. a “kultúrmarxizmusnak” vége….Azt, hogy ez erőszakkal vagy anélkül történik meg rajtatok áll.

Deadpool
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=LaPuLXZqzBM

Ettől jobban nem is lehetne jellemezni az itteni megmondóbajnokokat.

31Anna
Olvasó
31Anna

:D

31Anna
Olvasó
31Anna

Dehogy aggódom miattatok! Csak szerintem tényleg kellene egy közélet számára is elfogadható, a férfiak érdekeit megjelenítő szervezet. Az egész társadalomnak fontos lenne, hogy a párbeszéd működjön az emberek, csoportok között. Tii konkrétan ártatok a férfiak érdekképviseletének; hiteltelenné, komolytalanná teszitek azt. Még Vona Gábor is elhatárolódik tőletek a fentiek szerint, pedig ki, ha ő sem…

Nem azért vagyok itt, mert egy percig is azt hiszem, veszélyesek vagytok. Legfeljebb szórakoztatóak. Szeretek vitatkozni! :) Másrészt emberbarát vagyok, és ha látom, hogy valaki tévúton jár, kötelességemnek érzem, hogy irányt mutassak neki; és gondolkodásra, nézetei felülvizsgálatára bírjam.

Bár a veszélyesség szempontjából nem ártana, ha a rendőrség tudná az itteniek közül egy-két kommentelő címét, ha a környéken nemi erőszak fordul elő, az illetőket ellenőrizzék.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Nem is várja senki higy aggódj miattunk, de nyugottan le is kophatnál már hisz bevallottan provokálni vagy itt “Szeretek vitatkozni! :)” ami eggyes emberekből kivált egy bizonyos viselkedést amire még rá is teszel na már most ha ilyet leejtenél személyesen lehet kapnál egy kis helyreigazítást amikor is te lennél a legjobban megsértődve!

31Anna
Olvasó
31Anna

A vitatkozás nem egyenlő a provokációval.
Ha valaki biztos az igazában, akkor nem kezd el hőzöngeni azért, mert ellentmondanak neki, hanem higgadtan érvel. Sőt, örül, hogy újabb lehetősége van megvédeni, bizonyítani meggyőződése helyességét. Abból vált ki “viselkedést”, mocskolódást az ellenérv, akinek nincs igaza.

Szoktam személyesen is vitatkozni. Mit értesz helyreigazítás alatt?

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát a holokausztállítóknak nincs igazuk?

31Anna
Olvasó
31Anna

Btk. 333.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért hőzöngtök bétékával, ha szerintetek igazatok van?

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem hőzöngtem. Tényt közöltem. :) Én. Nem tudom, kit takar a többes szám.

Naooo
Olvasó
Naooo

A te tényed nekem nem tény.
Nem tudod? Adod a butát vagy tényleg buta vagy?

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem tény, hogy létezik ilyen paragrafus?

Naooo
Olvasó
Naooo

Az én világomban nem létezik, csak a nevetséges hülyékében.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

De pontosan hisz próbálsz belekötni mindenbe megpróbálod kifordítani a mondandókat és olyan dolgokban vitatkozol amiket ha akarnál se tudnál megérteni hisz képtelen vagy rá, és ez most nem azért mert állítólag Nő vagy hanem mert az értelmi szinted nem üti meg azt a mércét amivel felfoghatnád, ezért marad a provokáció a vitatkozás mivel ez az a szint amit mutatni tudsz! Mégis mit vártál majd pont te fogod itt megmagyarázni hogy mitő zöld a fű? Elmonod szépen a véleményed megtűrnek itt erre te meg jössz azzal hogy másolgatod a hsz okat meg hogy a szerveknek akarsz spicliskedni mert te szerinted itt nőerőszakolók és egyéb aljas emberek vannak és hogy majd te leszel itt a mi megmentőnk! Nem kell érezned kötelleségednek semmit pláne azt hogy segítesz másoknak ha tévuton jár miből gondolod hogy te jársz a jó úton? Inkább segits magadon vagy az nem sikerült?

31Anna
Olvasó
31Anna

Dehogy! Te vagy képtelen megérteni, amit én írok, mert az értelmi szinted nem üti meg a mércét. :)
Szerinted te jobban meg tudod magyarázni, miért zöld a fű? Miért gond, ha hozzászólásokat másolok? Nem spicliskedek senkinek, még a híres moderációtoknak sem, de feltűnik, ha valaki nőket akar öldösni, gyűlölködik, törvénybe ütközően cselekszik. Neked nem?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Minden egyes válszodal bizonyítod hogy nem vagy képes rá mivel észre sem veszed!
Ne sűllyedek le arra a szintre amin vagy mert le tudsz győzni a rutinoddal, így hát hagyom hogy hidd azt felülemelkedtél és értelmes vagy! További jó szórakozást Hölgyem! ;)

31Anna
Olvasó
31Anna

Hűha, micsoda egyedi, újszerű riposzttal vágtál vissza: legyőzlek a rutinommal! :)
Bocs, de te írogatsz semmitmondó töltelékszöveget, ami eleve lehetetlenné teszi az érdemi kommunikációt. Épp azt mutatom a megismétlésével, hogy mennyire kontraproduktiv, amit írsz. Minden válaszoddal ezt bizonyítod! :)

További jó szórakozást, Uram! :)

Tenor
Olvasó
Tenor

A vitatkozás egyenlő a provokációval . Akkor is ha a tényeket belekeverjük. Kötekedés semmi több.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Másrészt emberbarát vagyok”

Az emberbarátot úgy hívják, hogy antiszemita.

Kalman
Újságíró

“Még Vona Gábor is elhatárolódik tőletek a fentiek szerint, pedig ki, ha ő sem…”

Pont köpönyegforgató árulóra nincs szükségünk, köszikeh.

common man
Olvasó
common man

És te gyakran sétálgatnál arra esténként lengén?

31Anna
Olvasó
31Anna

És te? Hiszen épp azt bizonygatjátok, hogy nők is erőszakolnak férfiakat. Ott az a sok nő, aki a lengén öltözött férfiakat óhajtja megerőszakolni, bizony, nektek is félnetek kell!

common man
Olvasó
common man

Az itteni (női) kommentelőktől ? Italt nem fogadok el és nem fordulok el .Ugyanazt isszuk összeöntve elfelezve és te iszol először.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kerítenem kellene egy másik női kommentelőt, mert egyedül az 54 kilómmal nehezen tudnálak kivonszolni valami vadregényes rekettyésbe azzal a céllal, hogy erőszakkal megszerezzem a lányságodat. Legjobb lesz, ha maradok a páromnál, őt még megerőszakolnom sem kell.

common man
Olvasó
common man

Te írtad egy itteni kommentben ,hogy néhány itteni kommentelő mire képes.Meg lehetek én 53 kilós is…akár.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szegény papucs.

Marcell
Olvasó
Marcell

Miért kellene, szerinted a férfiak érdekei sérülnek? Hiszen övék a hatalom, Patriarchátus van, vagy nem? A parlamentben nőverő hímsovén képviselők szabotálják az Isztambuli Egyezmény ratifikálását stb. :)
Amúgy meg persze, hogy egy “szalonképességgel”, polkorrektséggel törődő politikus nem fogja felvállalni a férfihang.hu-t, mert itt némileg több fér bele a szólásszabadságba, mint ami a “közéletben” elfogadott, így van. Ez az internet egy ilyen szabadszájú dolog, legalábbis egyes részei, ez itt nem a facebook.
Nemi erőszakolókat meg ne itt keress, ha azt hiszed, hogy itt nemi erőszakra készülők írogatnak, akkor veled van némi gond. Az is jellemző, ahogy rendőröket akarsz uszítani az ide írogatókra, de persze ha kivágnának innen a p.csába ezért (meg a nemi erőszakolós inszinuációért), akkor gondolom fel lennél háborodva.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ja mert te úgy gondolod, hogy a disznóhústól irtózó szalonokban nem tudják ezeket?
Zsidózni a legcivilizáltabb dolog a világon. Szemitának és filoszemitának lenni pedig a legbarbárabb.

common man
Olvasó
common man

Valamilyen szinten kapcsolódó műsor. Még én se hallgattam végig.
15:07 időt kérek
http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2018-08-25

Running Man
Olvasó
Running Man

Azért nem feltétlenül kellene összekeverni a Férfihang publicistáit, cikkíróit és szerkesztőit az olvasókkal és kommentelőkkel. Ahogyan én észrevettem a Férfihang egy abszolút heterogén társaság és nem csak nőgyűlölő, antiszemiták járnak ide, jó páran nem tartoznak ebbe a kategóriába. Példának okáért, néhány nappal ezelőtt a belépőjegyek árával kapcsolatos cikk alatt valaki elkezdett cigányozni és többen határolódtak el attól a véleménytől, mint akik egyetértettek. Az lehetséges, hogy az ilyen emberek hangosabbak a fórumon. Nem tetszenek az ilyen vélemények, de nem is foglalkozom vele, nem az én dolgom és nem ezért járok ide. Az admin dolga eldönteni, hogy ami a komment szekcióban megy, az mennyire szalonképes. De mikor olvastál itt kirekesztő, antiszemita cikkeket? Mert én még egyet sem olvastam. A cikkek tartalmilag, minőségileg abszolút vállalhatóak és közvetlen módon nem sértenek senkit. Hogy egy politikus számára mi vállalható, azt a posztmodern korban kizárólag a különböző vélemények, intézkedések népszerűségi mutatói határozzák meg, ha az adott ügy/vélemény szavazatokat visz, akkor nincs az a politikai párt amelyik felkarolja.

Telek Zoltán
Újságíró

Kérjetek tőle interjút, addig nem kell mószerolni. Egyelőre a Jobbikon kívül senki nem tanúsított még csak érdeklődést sem az itt felmerülő problémák (női 40 év nyugdíj, isztambuli egyezmény, stb.) iránt. A fideszeseknek ott van a Bedő féle Férfiak Klubja, aki szalonképesen biztat minden férfit az iga továbbhúzására, az eddigi sémák továbbvitelére. Meg itt vagytok ti, akik néhányan zsidóztok egy kicsit, mert sok nő a BMW-s faszikat szereti, néhányan azon töritek a fejeteket, hogy hogyan lehet minél könnyebben minél több nőt megdönteni (PUA), néhányan azon elmélkednek, hogy nem hajlandóak követni az eddigi sémákat, de új sémákat sem akarnak maguknak, hanem mindenki csináljon, amit akar (MGTOW). Ezek politikailag érdektelen dolgok. Ha az oldal nem a népesedés témakörére fűzi fel a működése javát, nem annak érdekében akar a férfi-nő kapcsolatokon javítani, akkor továbbra is szalonképtelenek maradtok és senkit nem fogtok érdekelni. Ezt magatok is érzitek, mert rajtam és néhány emberen kívül mindenki az ismeretlenség homályából írogat itt, ami valljuk be, nem túl férfias. Szóval ha az a “férfihang”, hogy azonosíthatatlan emberek az ismeretlenség homályában össze-vissza írogatnak sokszor zavaros dolgokat, akkor egyre nagyobbak lesznek a gondok. Ha már a Jobbik, meg a Vona sem jó nektek, akkor nektek már nem segíthet senki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha “ismertek” írnak hülyeségeket az mivel jobb? A Jobbik meg Vona pedig (ön)magát minősíti.

Telek Zoltán
Újságíró

Jobb. A saját ismerőseim is olvashatják, így igyekszem tartani egy színvonalat. Te nem tartasz semmiféle színvonalat, mert neked nem kell elszámolnod senkinek még véletlenül sem. Emiatt az, hogy te ismeretlenül mit tartasz hülyeségnek, az senkit nem érdekel, engem sem, de a politikusokat meg még annyira se. Ezért egyre problémásabb az oldal az Alekosz, Ethan Wolf félék feltűnése miatt, akik nem közvetítenek semmiféle értéket.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az hogy te “ismerten” mit tartasz hülyeségnek, vagy milyen hülyeségeket propagálsz, még nem válik igazzá, ebből meg következtetni arra, hogy kit érdekel, az meg pláne.

common man
Olvasó
common man

Ha magadnak írsz az hülyeség? Aztán miféle elszámolás ? Csak nem oda kell állnod valakik ,a főnökeid elé ,hogy ide miket írtál?

Telek Zoltán
Újságíró

Te lebegsz valami üres térben ember ? Megnéznélek téged élőben is az itteni nagy száddal. Miért vagy te itt titokban ? Ki fél itt jó ember ? Te vagy én ? Mit locsogsz itt a net sötétjében nekem bátorságról ?

common man
Olvasó
common man

Ott volt a találkozó az építészpincében. Gyere el mert rád is szükség van! Ismerjük meg egymást és ne csak az avatárjainkat! Csak a nyuszik bújnak el.

common man
Olvasó
common man

Mindenki tévedhet,mindenki megvilágosodhat még a Vona is. De amiket a választási kampányban csinált akikkel szövetségesként kacérkodott számomra hiteltelenné teszi még jó ideig.Mondhat akármit,ígérhet nyugdíjat, ingyen ebédet szűzeket a rászorulóknak stb. Az is sokat mond ahogy a saját párttársai az újításait fogadták. És ők közelebbről ismerték mint egy interjú…

common man
Olvasó
common man

31Anna ! Akkor félretéve minden személyeskedést te tényleg segíteni akarsz? Elismered az itt tárgyalt problémák létezését?

31Anna
Olvasó
31Anna

Túlzás lenne azt állítani, hogy fő életcélom egyes férficsoportok érdekeinek a védelme. Az viszont meggyőződésem, hogy mindenkinek meglehet a maga igazsága, és megoldást csak a párbeszéd hozhat. Ha az emberek megpróbálják megérteni mások álláspontját, és higgadtan, anyázás, sértegetés nélkül megjeleníteni a sajátjukat. Érik igazságtalanságok a férfiakat? Tessék felhívni rá a figyelmet! Hogy ezek a dolgok nem kellő súllyal jelennek meg a közéletben, az bizony az érdekeltek hozzáállását is mutatja. Bizonyos dolgokat pl. én is a ti cikkeitek hatására gondoltam át, valószínűleg más is így lenne ezzel, ha nem rögtön ribancozni kezdene a kommentszekciótok néhány tagja, ha valaki megjelenik itt. A tudatformálás sziszifuszi munka, de lám, a feministák is mi mindent értek el néhány évtized alatt! :) Tudom, vörös posztó…

Nagyobb az esély így a valódi eredményre, minthogy arról álmodozik valaki, hogy majd jön a pogrom, a forradalom vagy valami, majd valakik megcsinálják valahogy, és majd akkor minden problémánk megoldódik, csak még nem tudjuk, hogy. Valakik, valahogy valamikor majd csinálnak valamit, és akkor nekem majd jobb lesz. Egyszer magyaráznátok meg, hogyan óhajtják itt egyesek “visszaállítani a patriarchátust”, hogyan akarják ennek az igazságos voltát elfogadtatni az emberekkel! Úgy nagy vonalakban milyen intézkedések vezetnének a “nagy cél” megvalósításához?! A Red Pill-t hagyjuk ki, azt már a nők is bevették. :)

hunbagira
Újságíró

Nos én nem akarom visszaállítani (az abban a formában a fehér világban sosem létezett, ahogy a feminista mesékben van) patriarchátust. Én a valódi egyenlőségben hiszek – lehet kurva kevesen vagyunk ezzel így és kurva naiv is vagyok- , viszont azt látom -rajtad is- hogy ti nők ebben rohadtul nem vagytok partnerek. Még a tényeket sem vagytok hajlandóak elismerni vagy cinizmussal telve elröhögitek, így viszont marad a ribancozás.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezért bírlak, mert tudom, hogy a lelked mélyén nem vagy egy seggfej. :D
Szerintem nem csak a nők, hanem senki nem hisz igazán a valódi egyenlőségben a pár ritka kivételtől eltekintve.

Naooo
Olvasó
Naooo

Vigyázz, most rád vetette ki a hálót.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Irigykedsz, Naoooci? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

De mire.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát bagirára, mert őt szerinted be akarom hálózni. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Kit nem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mondjuk téged? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Szerencsés vagyok akkor.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jobb is, ha ezzel vigasztalod magad, különben fájna. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi fájna.

hunbagira
Újságíró

Tehàt – igaza van mindkét oldal radikálisainak, hogy itt háború van? Azt pedig még kell vívni?!

common man
Olvasó
common man

Mit értesz a civilizált,hatékony érdekképviselet alatt? Ja, és elismered az itt tárgyalt problémák létezését?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az viszont meggyőződésem, hogy mindenkinek meglehet a maga igazsága, és megoldást csak a párbeszéd hozhat.

Nem hoz, mert egy nő nem érti, nem tapasztalja és nem is érdekli. Ha mégis érti, tapasztalja és még érdekli is, az ösztöne úgy is felülírja.

Ha az emberek megpróbálják megérteni mások álláspontját, és higgadtan, anyázás, sértegetés nélkül megjeleníteni a sajátjukat.

Nem számít, ha értem, hogy a másik miért olyan amilyen, ha engem ez negatívan érint. A higgadtság, anyázás, sértegetés megléte vagy hiánya nem változtat a tényeken.
Alapszabály, hogy nővel nem vitatkozunk, mertbaznolyan mint galambokkal sakkozni..

Érik igazságtalanságok a férfiakat?

A saját nézőpontjukból.

Tessék felhívni rá a figyelmet! Hogy ezek a dolgok nem kellő súllyal jelennek meg a közéletben, az bizony az érdekeltek hozzáállását is mutatja.

Nemtől és kortól függetlenül mindenki kiröhögné. (Lásd például ezt : https://youtu.be/GccCWo_eZdw de rengeteg ilyen van, és ez csak a valóság egy pici szelete)

Nem számít, hogy ribancoznak, vagy szépen beszélnek veled, te azért vagy itt, és keresed az ehhez hasonló felületeket, mert vagy “bajban” vagy, vagy érzed, hogy valami gáz van/lesz és nem szeretnéd, hogy megtörténjen.
Igazán nem számít, mert nem tudsz kibújni a bőrödből és azt hiszed, hogy ha itt „győzöl” (ami nem valószínű, hogy megtörténik:), akkor a „való életben” is fogsz, nem, nem fogsz, mert tudod : „ilyen a természeted” .
Az ösztöneidet, beidegződéseidet nem fogod átformálni, hanem a hörcsögöd majd racionalizálja, hiába tudod és szeretnéd tudatosan alakítani, nem fog menni.
Az itteni látogatók nagy része azt hiszi, amit te, hogy ha „ráébresztik a nőket” – „felvilágosítják a manginákat”, a „társadalmat” – arra, hogy milyenek is valójában, akkor azok majd „megváltoznak”. Nem, nem fognak.

A feministák nem értek el semmit, a férfiak „engedték” és pár generáció alatt önjáróvá vált és nem nagyon lehet megállítani, mert egyre hülyébb vadhajtásokba torkollik.

minthogy arról álmodozik valaki, hogy majd jön a pogrom, a forradalom vagy valami, majd valakik megcsinálják valahogy, és majd akkor minden problémánk megoldódik, csak még nem tudjuk, hogy.

Ezzel pontosan leírtad a vágyálmaikat és igazad van, nem fog megtörténni, akármennyire is várják a “messiást.”

Valakik, valahogy valamikor majd csinálnak valamit, és akkor nekem majd jobb lesz.

A „radikálisabbak” azt hiszik, hogy ha pl. itt megnyilvánulnak, akkor „tettek” valamit és „számít”, és ha valaha elérjük a „kánaánt”, hogy nekik is részük volt ebben.

Egyszer magyaráznátok meg, hogyan óhajtják itt egyesek “visszaállítani a patriarchátust”,

Sehogy, az inga túllendül, és visszafele meg tarol mindent. Kivétel nélkül ,csak radikális “megoldások” vezethetnek a célhoz, de azok hamvába holtak, mert a többi férfi verné agyon csupa jóindulatból a radikálisokat.

Addig is, ha egy nő választhat, akkor a „patriarchátust” választaná, persze egy zsorzsklúni, vagy bredpitt oldalán, de mivel ezekből kevés van, „libából” meg sok + még a „tollasodásuk” és „szabadságuk” eredményeképpen még magasabbra emelik a mércéjüket, így megy a sírás és értetlenkedés mindkét érdekelt fél részéről és mutogatnak szüntelenül egymásra.

hogyan akarják ennek az igazságos voltát elfogadtatni az emberekkel!

Szaud Arábiában/az iszlámban hogyan fogadtatják el? Sehogy, ebbe születnek bele, ez a természetes, ez az életük és nem is tudnak mást elképzelni.
Pontosan úgy, ahogyan a “nyugati”-“demokrata” a saját szocializációján keresztül látja önmagát meg másokat is és nem képes felfogni, hogy a másiknak miért természetes az, amit ő elutasít,a másik meg nem érti, hogy ezek a hitetlen kutyák hogy ennyire gazdagok:)
Mindkettő szeretné a másikat „átnevelni”-„felszabadítani”-„megtéríteni”-„integrálni” stb.
Annak fog sikerülni, amelyik drasztikus módszerekkel teszi ezt.
A „párbeszédes” mindig szopni fog.
“Átlag” :) férfi- nő viszonylatban dettó.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha az emberek megpróbálják megérteni mások álláspontját”

A zsidó bankáristák, tömeggyilkos és kizsákmányoló álláspontját miért is kéne megérteni?

“de lám, a feministák is mi mindent értek el néhány évtized alatt!”

Ja-ja full zsidó bankárpénzből.

“minthogy arról álmodozik valaki, hogy majd jön a pogrom”

Márpedig az mindig jön, nézz végig a történelmen.

Csuzi Attila
Admin

Hazugság, hogy a Férfihang mozgalom csupa név nélküli emberből áll. Itt vagyok történetesen én teljesen kézzelfogható valómban. Azzal együtt, hogy engem nehéz lenne visszariasztani, megértem azokat is, akik nem kívánnak valós személyükkel egy olyan rosszindulatú, mocskolódó, agresszív, trágya mozgalomnak az ellenpólusa lenni, mint a feminista mozgalom. Világjelenség, hogy a férfimozgalom képviselőit, de még a kiábrándult, egykori feministákat is folyamatosan zaklatják és fenyegetik. Kevés emberben van annyi harci szellem, hogy ennek a mocsoknak is szeretné kitenni magát. Ezeket a tényeket senki nem tudná letagadni, mert jómagam is könnyen tudok példákat hozni: a kedvenceim azok, amikor Antoni Rita a megveretésemre bujtott fel a Facebookon feminista aktivistákat sajátságos módon, Lelkes Villő pedig sumák célozgatással zaklatási váddal akarta bemocskolni a nevem. – Pont hogy nem a férfijogi aktivistákat minősíti, hogy a véleményük üldöztetése miatt sokan csak illegalitásból mernek megszólalni.

És ez csak az egyik része a dolognak. Van itt egy másik aljas trükk is, ami arról szól, hogy a férfimozgalmat és benne természetesen a Férfihangot is módszeresen össze akarják mosni mindenféle szélsőséggel, így például az incel jelenséggel. Ócska hazugság azt állítani, hogy a Férfihang.hu férfimagazin minden hozzászólója egyben reprezentálja a Férfihang Civil Társaságot is. Ez itt egy internetes lap, amelynek havonta több tízezer egyéni olvasója van és nekik természetesen van véleményük is, ahányan vannak, annyiféle, és sokan le is írják. Attól még nem válnak a Férfihang képviselőjévé. De ez persze egyáltalán nem azt akarja jelenteni, hogy a Férfimozgalom elhatárolódna a RedPill, a PUA, vagy a MGTOW gondolkodási irányzatoktól. Mindegyiket férfiak hozták létre és számos értéket hordoznak; a férfiak megélt tapasztalataira alapoznak, és a férfiak problémáira keresnek megoldásokat. Eszünkben sincs megtagadni azokat. Még ha bárki is azt a látszatot akarja kelteni, valójában nekünk semmiféle szégyenkezni valónk nincs ezek miatt az irányzatok miatt. Vessük csak össze ezeket Simone de Beauvoir “család és nőiség tagadó, pedofil papnő”, Valerie Solanas “gyilkosnő”, Andrea Dworkin “férfigyűlölő disznónő” és Mary Daly “férfiirtó, fasizmus professzornő” tanaival. És ennek az eszmének, a “feminizmusnak” a képviselői akarnák nekünk azt sugallni, hogy nem vagyunk szalonképesek. Közröhej!

Ami Vona Gábort illeti: egyáltalán nem áhítozunk arra sem, hogy ő fogadjon be minket bármiféle szalonokba. Eleve nevetségesen is hangzana. Vona Gábornak kellene bebocsátást kérnie a férfimozgalom aktivistái közé, csakhogy úgy soha nem lesz hiteles ezen a területen, ha derogál neki azoknak a véleményét megtűrni, akik már akkor a férfiak problémáival foglalkoztak, amikor Vonának még eszébe sem jutott így-úgy-amúgy porig rombolni a politikai karrierjét és aztán kínjában belekotnyeleskedni abba, amivel aktív politikai karrierje idején egy szempillantást is alig törődött: a férfiak társadalmi helyzetéről szóló párbeszédbe. Abba a párbeszédbe, amelyet pár néven nevezett és több (a sajnálatos módon indokolt félelmek miatt) nevesincs férfijogi aktivista hívott életre ebben az országban.

rumospiskóta
Újságíró

A játszótér a tiéd, a “hang” a miénk (mert itt a torkunkban) – aki pedig “segíteni” akar hogy túl hangos vagy túl rasszista, az a dughatnékunkra számíthat.

T_T
Olvasó
T_T

Az első két mondatot most másoltam be egy 8 perces YouTube video alá.
Meglátom meddig marad ott.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No, ezek elkezdték egymás faszát szopni:

https://www.youtube.com/watch?v=TK4EgP3Z93Q

Összefújja a szemetet a szél.

Deadpool
Újságíró

Én most néztem meg és azt hiszem elkerülte a figyelmem az egymás szopkodása. Esetleg meg tudnád mondani melyik az a rész amikor egymást szopják? Vagy nálad mi minősül “szopásnak”? Elég az is, ha egymáshoz szólnak? Érdemben is tudsz, szándékozol hozzászólni valamit a dolgokhoz, vagy meg sem sem nézted, és csak a szokásos ideböfögésed láttuk?

Running Man
Olvasó
Running Man

Persze, hogy nem szopják egymást, Vona kicsit nyalakodik az első két percben, de alapvetően azért ők ketten a legtöbb társadalmi kérdésben nem értenek egyet, többször vitatkoztak már aktuál- és világpolitikáról egyaránt, azok a viták is elérhetőek a youtubon. Attól függetlenül, hogy itt most megfelelően és reálisan értékelték a politikai helyzetet, Puzsér korábban számtalan alkalommal kritizálta Vonát és a Jobbikot.

wittukind
Olvasó
wittukind

“Attól függetlenül, hogy itt most megfelelően és reálisan értékelték a politikai helyzetet” vs.”összefujja a szemetet a szél”–a második idézet helyénvalóbb mint az első, legalábbiss innen nézve- csak annyi hogy a széll is már elvonult

Deadpool
Újságíró

“a második idézet helyénvalóbb mint az első”

Miért?

wittukind
Olvasó
wittukind

Să trăiţi toasă-cu….hááát hogy a rák ne menjen a vetésre vagy egy kicsit túl magas a vendelgésnél….lyó egésséget es hasolló lyókat kivánok magának es

Deadpool
Újságíró

Ettől egyszerűbb kérdést szerintem nem is tudtam volna feltenni. Mások felett nagyon könnyen tudsz ítélkezni, nagyon könnyen tudsz párhuzamot találni egyes hozzászólók és mindenféle diktátorok között. Ha ezek ilyen könnyen mennek, feltételezem, erre az egyszerű kérdésre is képes vagy egy épkézláb választ adni.

Szóval, MIÉRT?

wittukind
Olvasó
wittukind

aszhittem hogy maga egy túlművelt pesti ur, nem ilyen büdösproli mint én és megérti amit itt büfögök. de látom, nem….a Miért-et odairtam a hsz-emben, tessék kérem elolvasni…isten éltesse

rgs
Olvasó
rgs

Épkézláb vita ebből se lesz. Politika, ilyesmi, kismillió egyéb portál létezik egymás nyakának metélésére. Ugorjunk.

Deadpool
Újságíró

Rosszul hitted, vidékről származom. És ugyanúgy megértem túlművelt pesti urakat, mint a büdosprolikat, már ha van értelme annak amit írnak, vagy ha lesznek szívesek és tisztességesen válaszolnak.

Akkor harmadjára: miért?

wittukind
Olvasó
wittukind

Köszönöm szápen hogy meg igyegszik érteni éngöm…nos, innen jobbszélről úgy létszik hogy a széll összefújta űket és otthagyta… de nem baj, nem az én dógom.

Deadpool
Újságíró

Ezt kérdem már negyedjére, miért látszik úgy?

Ennyire nehéz a kérdés? Minek szólsz bele, ha egy egyszerű tőmondattal sem tudsz válaszolni? És pláne minek ütöd bele az orrod, ha nem a te dógod?

wittukind
Olvasó
wittukind

man-of-war…azt jelenti hogy hadihajó, hail and kill

Deadpool
Újságíró

Értem. Szóval, hülye vagy mint a segg.

Alig több mint fél óra az a videó. Megtehetted volna többször is, hogy megnézd, de ha már ilyen kurva lusta vagy, vagy ennyire derogál annak a fene érzékeny szélsőjobbos lelkednek és a safe spaced biztonságának számodra nem tetsző emberek látványa, akkor legalább annyi lett volna benned, hogy puskázz és elolvass néhány kommentet. Nincs időkorláthoz kötve itt a válasz, nem sürgetett senki, válaszolhattál volna akár két nap múlva is. Tiéd a világ minden ideje, és az internetnek hála gyakorlatilag a világ minden tudása –> ingyér. 4x kaptál esélyt egy tisztességes válaszra… négyszer, baszod! Ez pont annyiszor több mint amennyit egy hozzád hasonló szemérmetlen senkiházira érdemes pocsékolni. És ahelyett, hogy vetted volna legalább azt a MAXIMUM 2 perc fáradtságot, hogy idehányj egy bővített mondatot, tovább toltad az urdormányos proli tempód…

Vagy legalább maradtál volna kussban. Még az is kategóriákkal jobb, civilizáltabb, emberhez méltóbb lett volna, mint ez a gyalázatos szégyentelenkedés, amit rendre előadsz. És nem sül le arról a kotnyeles proli képedről a bőr… A legjellemtelenebb valóságshow hősbe több méltóság szorult, mint beléd. Pedig onnan már valóban nehéz mélyebbre süllyedni. Ettől lejjebb már én is csak egy embert ismerek. Az is itt tanyázik… Azon bezzeg tudsz nyafogni, hogy lebüdösproliztalak, ahányszor csak alkalmad adódik.

Akad itt néhány hímsovén, akik szerint a nők alkalmatlanok a választójog gyakorlására. Te vagy az (egyik) élő és cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy mennyire el vannak tévelyedve… Az ostobasággal önmagában nem is lenne semmi baj (egy jóindulatú ember bármekkora mértékű tudatlansága sem irritál), de amikor ez a szellemi mélyszegénység legalább ilyen, de inkább jóval nagyobb fokú gátlástalansággal és felsőbbrendűségérzettel társul… az az egyik legundorítóbb elegye az emberi hitványságnak.

Tégy egy szívességet magadnak, ennek az oldalnak és a széljobbnak: csak akkor szólalj meg, ha akad a rosszindulatú vakkantásaidon kívül releváns mondanivalód is. Ez nálad leginkább soha. Az olcsó vodka szagú röffentéseiddel pedig legfeljebb a szomszédaidat boldogítsd. Eleget züllesztetted már ezt a komment szekciót. Nem hiányzik senkinek, hogy példát mutass a hozzád hasonló félalkesz agyhalottaknak. Előre is köszi!

UI: és attól hogy ork nyelven beugatsz ide, nem fogsz kevésbé primitívnek tűnni. Csak szólok. Nálam ez konkrétan súlyosító körülmény. Más is beszél idegen nyelveket, ne hidd hogy ettől olyan különleges vagy.

wittukind
Olvasó
wittukind

Tiszelt moderátor mutáns úr!

Ebben a hsz-ban nagyon keményen le tetszett tolni engem, csak vannak egypár ellentmondások-ha vakkantgatok akkor hogy tudok röfögni is? és a röfögő vakkantgató az már ork?

“hülye vagy mint a segg”-köszönöm az ertékelését, ha még irok ide próbálok hülye lenni mint egy mutáns- jó lesz igy?

“eleget züllesztetted már ezt a kommentszekciót”-hová és mivel ha nem vagyok szemtelen?

Mindenestre üdvözlöm a tiszelt admin urakat hogy egy ilyen frappáns kulturmutánst választottak moderátornak, kezicsókolom

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem nem alkalamatlanok a nők a választójog gyakorlására, hanem csak legtöbb esetben rosszul gyakorolják. Az általuk preferált társadalmi berendezkedés hosszú távon nem működőképes mert felszámolja saját működésének gazdasági és társadalmi alapjait.

wittukind
Olvasó
wittukind

“Akad itt néhány himsovén, akik szerint a nők alkalmatlanok a választójog gyakorlására. Te vagy az (egyik) élő és cáfolhatatlan bizonyitéka annak hogy mennyire el vannak tévelyedve…”

igy van- erre rá tetszett hibázni, tényleg el vannak tévelyedve mert szerintem a választójog, úgy en blokk, káros és szükségtelen egónövelő libsi plebhergelés…

“Ay ostobasággal önmagában nem is lenne semmi baj (egy jóindulatú ember bármekkora tudatlansága sem irritál), de amikor ez a szellemi mélyszegénység legalább ilyen, de inkább jóval nagyobb fokú gátlánstalansággal és felsőrendűségérzettel társul..az az egyik legundoritóbb elegye az emberi hitványságnak”

kiváncsi vagyok hogy konkrétan mely kommentem váltotta ki eme tirádát….ami a felsőrendűséget illeti, remélem tükörbe nézve tetszett idekörmölni…

“Nálam ez konkrétan súlyositó körülmény”-úgy tudom hogy úgy mondják “súlyosbitó” de lehet, az se az… na, mostmár, ha egy admin úr irta volna, meg lennék szeppenve, és hogy mennyire relevánsak az én ideirásaim, ők döntsék el hogy még zavarhatok-e itt vagy sem…

wittukind
Olvasó
wittukind

“Vagy legalább maradtál volna kussban”-hogyan tudtam volna ha én csak röfögök itt? -és minden ami eme bekezdésben tetszett irni rám nem jellemző csúnya vádaskodás. Mert kit sértegettem vagy kioktattam vagy lekárinkodtam én itt?- hogy milyen tv műsorokat tetszik nézni, az engem sajnos nem érdekel, itt ugy se látszanak.
Igazából most nagyon kéne szégyelljem magam, de nem megy, akkor se ment mikor a szekus népellenségnek nevezett anno a pincében…de hát ezt maga nincs honnan tudja

Deadpool
Újságíró

“Szerintem nem alkalamatlanok a nők a választójog gyakorlására, hanem csak legtöbb esetben rosszul gyakorolják. Az általuk preferált társadalmi berendezkedés hosszú távon nem működőképes mert felszámolja saját működésének gazdasági és társadalmi alapjait.”

Kifejtenéd mire gondolsz? Törtem a fejem pár percig mit akarhattál ezzel mondani, de ennyiből nem tudom kibogozni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Pedig nem nehéz.

Reszet Elek
Újságíró
wittukind
Olvasó
wittukind

Ezt a www-t ha a mutáns moderátor úrnak teszett illusztrálni, lehet hogy félrement mert őkegyelme aszonta hogy ork nyelv és nem érti

-
Olvasó
-

Cuki-CEU-Vona, csak szedje a szemöldökét.