George Herceg
0 megosztás

Barátzóna: amit a nők alapítanak, és a férfiak tartanak fenn

A barátzóna létező jelenség, bár olvastam már egy cikket Barok Esztertől, aki ezt tagadta. A témához szorosan kapcsolódik a férfi-nő barátság létezése körüli állandó polémia is. Véleményem szerint férfi-nő barátság csak abban az esetben működik, ha egyik fél sem érez semmilyen vonzódást a másik iránt, igaz ez idővel változhat, ami egyben a barátság végét is jelenti.

A barátzóna ennek folyományaként alakul ki, nevezetesen, amikor a barátság helyett szexuális vonzalom lép fel a férfi részéről, de ezt a nő nem viszonozza. Barátzónát a nők alakítanak ki, a kérdés, hogy tudatosan, vagy tudattalanul. Az esetek többségében az adott hölgy nincs tisztában azzal, hogy a „barátja” szexuálisan szeretne közeledni hozzá, ezért ha kiderül, Ő van a legjobban meglepődve. A másik esetben az adott férfi tudatos kihasználásáról beszélünk. Ekkor a nő tudva a férfi érzelmeiről, erre rájátszva szívességeket, segítséget, meghallgatást kér a „baráttól” cserébe belebegteti a szex, illetve a párkapcsolat kialakításának jövőbeli lehetőségét. Természetesen az ilyen nőket jogosan ítélhetjük el, hiszen érzelmi manipulációról van szó. Legyünk azonban szigorúbbak önmagunkkal szemben is. A barátzóna nem létezhetne soha, szexuális közeledésüket normálisan kifejezni nem tudó, illetve szívességekért és lelkes hallgatóság biztosításáért cserében szexben reménykedő férfiak nélkül. Alapvető tévedés azt hinni, hogy a nők meghitt lelkizős beszélgetésekért, ajándékokért, hűtő cipelésért, vagy villanyszerelésért bújnak ágyba férfiakkal. (lehet, hogy néha előfordul, de korántsem olyan gyakran, mint hiszik egyesek) Ez a nők lebecsülése és a nők motivációinak teljes félreismerése. Ha nincs meg a vonzalom a nő részéről, nincs az a kedvesség, lelkizés és közös program, ami letolja a bugyit. Az előbb felsoroltak persze mind fontosak a nőknek, de csak ha megvan az alap szexuális vonzalom.

Mit tegyen tehát a férfi, hogy szétzúzza a barátzónát? Az első alapvető kérdés, amit tisztáznia kell magában, az az, hogy barátságot, vagy szexet, illetve párkapcsolatot akar e kialakítani az adott nővel. Ha tényleg barátkozni akar, akkor nincsen semmi baj, az ember tényleg segít a barátainak, ha azok rászorulnak, illetve kérnek ezt-azt. Felcipelhetjük az új bútort, meghallgathatjuk a szerelmi bánatát, mivel ezek érzelmileg nem fognak bennünket érinteni és zavarni. Ha viszont romantikus útra szeretnénk terelni a kapcsolatot, akkor a töketlen pincsikutya és a komornyik szerepéből egyaránt lépjünk ki. Manapság már nem kell hosszan kerülgetni a forró kását, hanem nyíltan lehet közeledni a nők felé, egyértelművé téve, hogy milyen kapcsolat kialakítása a célunk. A legrosszabb, ami történhet, hogy elutasítanak, de ekkor már legalább pontosan tudjuk, hogy hányadán állunk, csak egy dolgot ne tegyünk: ne forszírozzuk tovább a barátság dolgot, mert nem fogjuk magunkat jól érezni. Nincs annál fájdalmasabb, mint a barát szerepben rekedt ex-udvarló asszisztálása a nő következő párkapcsolataihoz. Ne alázzuk meg magunkat ezzel!

Összefoglalva a barátzóna kialakítása a nők sara, de a fennmaradása a férfiak bűne. Ha minden férfi megfelelő módon állna a nőkhöz, maga a jelenség is eltűnne.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
0 megosztás


53
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
44 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
18 Hozzászólások szerzői
Geri P.rgsReszet ElekCiroNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

A barátzóna nem létezhetne soha, szexuális közeledésüket normálisan kifejezni nem tudó, illetve szívességekért és lelkes hallgatóság biztosításáért cserében szexben reménykedő férfiak nélkül.

Pedig csak be kéne tartani a kialakult normákat melyek már évezredek vagy évmilliók óta változatlanok.Vagy akkor most erőszaktevő leszek? De hát a tévében az volt ,hogy kedves aranyos kivánságleső a jó.Vagy nem vagyok még elég jó? Még olyanabbnak kéne lennem?Gondolják ezt sokan.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nagyjából egyetértek, viszont ha valaki önként “megy bele” férfi létére, az nem a nő sara.

A gond nem is ezzel van, hanem azzal, hogy hiába szólnak, “bizonyítják be” a férfinak, hogy szopóágon van, 90%-a továbbra is foggal – körömmel ragszkodik a “reményeihez és a lila ködéhez”, és tültesz ilyenkor a “racionalizáló mókusa” még a leg elvetemültebb női “hörcsögön” is:).
Mivel a szerelem az betegség:) – , olyan mint amikor valaki nyilvánosan bepisil, mindenki látja rajta, feszeng is miatta, de csak ő érzi a “melegét”:) – nem lehet belőle (kívülről) kimozdítani.

Reszet Elek
Újságíró

Amíg valaki nem érett meg a változásra addig fölösleges vele bármit is kezdeni.

Aldo
Újságíró

A tartsd oda a másik orcádat mondást szó szerint veszik. Sőt már alaposan el is túlozzák. Ha 99-szer használták őket érzelmi, anyagi mankónak, akkor századjára is oda fogja tartani a másik orcáját is. Sajnos vannak reménytelen esetek.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

comment image

Ciro
Olvasó
Ciro

Ha érdekel valakit, elmagyarázom, hogy miért mérhetetlen ostobaság ez a kép.

Reszet Elek
Újságíró

Ne dobj fel ilyen magas labdákat mert még valaki lecsapja…!

Kalman
Újságíró

Engem például pont érdekel. De az elejéről kezdd, mert nem nézem ezt a sorozatot.

Ciro
Olvasó
Ciro

Ha történelemrajongó vagy, akkor sürgősen pótold! Ez egy kitalált középkori környezetben játszódó fantasy,a címe: Trónok harca. Ez a szőke nő a meggyilkolt király utolsó élő gyermeke, aki igényt formál a trónra, de rettentő viszontagságokat kell megélnie, amelyekben a fenti sármos öregúr – egy száműzött lovag – a társa, aki rajong érte. A műveletlen tuskók azt hiszik, hogy ez a barátzóna, holott nem más, mint a középkori lovagi szerelem gyakorlata. A lovagi szerelem nem a kúrásról szólt, a lovag akármelyik parasztlányt meghághatta minden következmény nélkül, ugyanakkor hölgyét csak fő-és jószágvesztés terhe mellett. A lovag a hölgy bizalmasa, tanácsadója, harcosa, egy jellegzetes feudális intézmény, hasonló, mint a szamurájoknál a giri, csak a középkori Európában a főnemes nőknek több okból nagyobb volt a befolyásuk, mint a világ többi részében, így kialakult ez az érdekes alá-fölé rendeltségi viszony. Egyébként sok minden maradt meg ebből mai napig, ilyenek a nőkkel szembeni speciális udvariassági szabályok, de például az is, hogy a királynő kéri meg a férje kezét.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A “művelt tuskók” meg azt hiszik, hogy ha “magyarázatot” adnak, akkor az már nem az, de, az.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista
Ciro
Olvasó
Ciro

Én vagyok a hülye, hogy itt erőlködöm.

Reszet Elek
Újságíró

A tiéd is egy lehetőség de azt hiszem jelen esetben nincsen igazad. Az a bizonyos lovagi szerelem nem a mai értelemben vett, romantikus érzés volt, sokkal inkább a mai hódolat kifejezéssel volt leírható. Mormont-nál ez a hódolat nem marad plátói érzés, a maga módján megpróbál rámozdulni Daenerysre, aki erre nem is vevő.

Ciro
Olvasó
Ciro

Az ösztönöket nyilván nem lehet kikapcsolni, a szexuális vonzalom természetesen kialakulhat, de a lovagi szerelemnek ehhez valóban semmi köze. Ugyanígy viselkedett volna egy lovag – adott esetben Ser Jorah -, ha Daenerys történetesen bányarém. Egyébként a középkori Európa tele volt ilyen száműzött királyokkal, királynőkkel, akik a maguk nyomorult udvartartásával csapódtak ide-oda. Ez a Martin eszméletlenül művelt fazon, a történelmi párhuzamok sokasága fedezhető fel a sorozatban. Többek között abból is látszik, hogy az utolsó évadot nem ő írta, hogy ezeket ott már hiába is keresed.

Reszet Elek
Újságíró

Én azt írtam, mivel Mormont rámozdult D-re ez nem lovagi szerelem volt.
“Egyébként a középkori Európa tele volt ilyen száműzött királyokkal, királynőkkel, akik a maguk nyomorult udvartartásával csapódtak ide-oda.” – Ezt kifejthetnéd bővebben is. Számúzött uralkodóból eléggé kevés volt. A hatalmi játékokban a vesztes általában az életével fizetett. A “tele volt” nagyon túlzó kifejezés.

Ciro
Olvasó
Ciro

Az Árpád-ház is tele volt ilyenekkel (András, Béla, Szent László, Orseolo Péter is élt száműzetésben).

Reszet Elek
Újságíró

De nem egyszerre (hogy tele lett volna tőlük Európa), ráadásul a felsoroltak közül csak Orseolo volt uralkodó számüzetésekor.

Ciro
Olvasó
Ciro

Európa királyi udvarai mindenütt meg voltak rakva trónkövetelőkkel, akik magukat természetesen száműzött királynak tekintették, míg a tényleges uralkodót trónbitorlónak. A politikai játszmákban mindig is kiváló adunak számítottak az ilyen figurák, különösen a középkorban, amikor a vérségi és becsületbeli sérelmek megbosszulása mindig is kellő ürügy volt a háborúra. Most nem kezdem el sorolni az ilyen kóborló királyokat, trónkövetelőket, de a középkori irodalom az ő történeteikkel van tele.

Reszet Elek
Újságíró

Az hogy a középkorban minek tekintették egy dolog. Az hogy manapság egy történész minek tekinti meg egy másik. Trónkövetelőből akadhatott jónéhány mégha nem is volt velük tele Európa, mint láttatod már csak azért sem mert a trónkövetelőknek mindig volt valami jogalapjuk rá. Szóval nem csak túlélni kellett hogy külföldre mehessen de valamiféle véségi jogi követelés is kellett. Amúgy eredetileg száműzött uralkodókról beszéltél. Ne bővítsük ki trónkövetelőkre.

Ciro
Olvasó
Ciro

Senki nem bővít semmit. Daenerys kapcsán hoztam ezt fel, aki egy echte trónkövetelő, csak te lovagolsz a szavakon, mint valami buggyant vénember, aki történésznek képzeli magát. Bizony, messzemenőkig igazad van abban is, hogy tele sem volt velük Európa, mert akkor nem fértek volna el mellettük Isten egyéb teremtményei, akik szintén benépesítették akkoriban is kontinensünket. Részemről a téma lezárva.

Reszet Elek
Újságíró

Akkor lettem volna buggyant ha szó nélkül hagyom az általad vizionált Európában tömegelő száműzött királyok kijelentésed. Ahelyett hogy egyszerűen elismerted volna hogy ez hülyeség még próbáltad is megmagyarázni itt a végén meg próbálod személyeskedéssel meg a szavakon lovaglás vádjával lezárni hogy kikeveredj a szituból. Egyszerűbb lett volna beismerni, hogy oké kissé költői túlzás volt. Egyetlen rövid mondat.

Kalman
Újságíró

> A lovagi szerelem nem a kúrásról szólt

LOL

Az általad leírt sztori pont barátzóna, csak egy súlyosbított esete, ahol a nőt még a rangja is védi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Még rosszabb, mert önként és dalolva szállt fel a szoporólerre.

Ciro
Olvasó
Ciro

A sztoriban egyébként ő az új király kémhálózatának ügynöke (ezért áll Daenerys szolgálatába), de egyben lovag is, így a Daenerysnek adott esküjét sem szegheti meg. Pont ezért nem is őt bízták meg azzal, hogy ölje meg Daeneryst, holott igazi mestergyilkos. A becsület régen jelentett valamit.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jaj már itt is az ilyen szar sorozatok mint klónok harca, meg gyűrűkura meg valkingdíd, meg egyéb ilyen buziságok.

Aldo
Újságíró

Sajnos a sorozatok többsége ilyen szar.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Nem a becsület miatt segít Daenerysnek elkerülnie a halált hanem mert beleszeretett . A becsületét meg akkor játszotta el amikor rabszolgákkal kereskedett, hogy a felesége drága életstílusát tudja pénzelni. Miután ez kiderült, ki akarták végezni ezért elmenekült.

Ciro
Olvasó
Ciro

A becsületet meg lehet próbálni visszaszerezni is.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

“A becsület régen jelentett valamit.” ;)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hánynak sikerült?

Ciro
Olvasó
Ciro

Mit jelent ez a LOL? Ha az egyet nem értést, úgy kérlek, cáfold az állításomat egy – a hölgynek címzett – dévaj trubadúrkölteménnyel.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Engem is érdekel. :)

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=86318194135_1879815852256.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/08/24/86318194135_1879815852256.jpg[/img][/URL]

Taki
Olvasó

A barátzónát üzemeltető nők olyan kurvák akik elrakják a fizettséget, de nem végzik el a szolgáltatást.
Vagy mint egy játékgyártó cég, előrendeléseket vesz fel, beszedi a lóvét de a játék végül soha nem jelenik meg :)

Aldo
Újságíró

Az is hülye, aki egy játékgyártónak előre fizet, ahelyett, hogy megvárná míg kijön és ingyen letöltené.

Running Man
Olvasó
Running Man

A barátzónát üzemeltető nők olyan kurvák akik elrakják a fizettséget, de nem végzik el a szolgáltatást.

Ez baromság. Már a kurva és az ügyfél viszonya is teljesen más, mint egy átlagos férfi és nő közötti ismerkedési viszony, pláne a barátzóna. A kurvázás során mindkét fél teljesen nyílt lapokkal játszik, mindkét fél nyíltan felvállalja igényeit, az egyik pénzt, a másik szexet akar. Ezért van az, hogy bizonyos tekintetben a kurvával való üzleti viszony egy sokkal őszintébb és sokkal korrektebb viszony, mint amikor ismerkedsz valakivel. Míg tudjuk, hogy a hódítás sikerességéhez szükségszerűen hazudni (játszani, túlozni, szórakoztatni, eladni stb.) kell, addig a kurvával való rideg üzleti kapcsolat teljesen őszinte: nincs hazugság, nincs csalás, nincs ámítás. Arról nem is beszélve, hogy a sikeresség garantált; amellett, hogy a kurvánál nem kell megjátszanod magad, nem is fog visszautasítani, bár ez más lapra tartozik.

Míg a barátzóna arról szól, hogy a férfi nem tudja megfelelően kifejezni a szexuális vonzalmát, érdeklődését a nő felé, addig a kurvával való üzlet létrejötte, ennek épp pont az ellenkezője. Ha a szóbeli megegyezés után a kurva elteszi a pénzt, de nem végzi el szolgáltatást, akkor az sima lehúzás és semmi köze a barátzónához.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én is így gondolom.

righeira
Olvasó
righeira

“addig a kurvával való rideg üzleti kapcsolat teljesen őszinte: nincs hazugság, nincs csalás, nincs ámítás.” Ne haragudj már, de mire alapozod ezt az egetverő baromságot?

Hány kurvával voltál már?
Olvasod a beszamolok.hu-t?
Megnézted a lányok mellett az “elutasított” értkeléséket is?
Tudod mi az a “megtévesztő képek” tag? A “time pressure”? A “nem diszkrét”? A “telefonban mást mondott?

Tényleg érdekelne, melyik világból írsz, vagy hogy te mit értesz megtévesztés, illetve korrekt viszony alatt!

Reszet Elek
Újságíró

Kiragadod a környezetéből. Bizonyos szempontból valóban őszintébb. A résztvevők között nincs érzelmi viszony, nem is hazudnak ilyesmit. A találkozó célja mindkét részről egyértelmű, legtöbbször annak részletei is előre tisztázottak.

righeira
Olvasó
righeira

Semmilyen szövegkörnyezethez, semmilyen populációhoz viszonyítva nem lesz igaz, hogy”a kurvával való rideg üzleti kapcsolat teljesen őszinte: nincs hazugság, nincs csalás, nincs ámítás.”

A kurvák lopott képekkel dolgoznak (közük sincs a képen szereplő lányhoz).
Az ordas koszlidérc cigánykurvák photoshoppal meg ilyen-olyan képszerkesztőkkel fehér nőnek tüntetik fel magukat.
Válogatnak: odarendelik az embert a lakás közelébe, általában a szemközti oldalra, megnézik az ablakból, és ha nem “szimpatikus” nekik, onnantól fel sem veszik a telefont. A kuncsaft meg feljött vidékről, meg elbaszta azt az időt, ami alatt valaki mással dughatott volna, vagy értelmesen tölthette volna az időt, ahelyett, hogy még egy kurva is belerúgjon, tovább rombolva az önbecsülését.
Simán letagadnak 5 hónapos terhességet – te meg csak nézel, mi ez a pocak, ami a képeken nem volt. Thai lány helyett eljön a legénybúcsúra egy ilyen +10 évvel idősebb félcigány csaj, és a szeme se rebben!
Megbeszélnek velük telefonon mindent – élőben: ezt nem lehet, azt nem szeretem, ezt csak a barátomnak hagyom. Akkor miért vállaltad a telefonban? Ja, a barátnőm intézi a telefonjaimat. Ó, pénz az nem jár vissza!
“Igen, tudom, hogy egy órát fizettél, és 15 perce léptél be az ajtón, de itt a következő, úgyhogy nem lesz második menet, menned kéne…”
Igaz, hogy lebeszélted már, velem, hogy mi legyen, de itt vannak a barátnőim, nem veszed be valamelyiküket? (Gy. kedvéért, a kiválasztott csaj lepatttant c-kategóriás barátnőjének még te mondd a szemébe a többiek füle hallatára, hogy nem kell, nem jön be neked. Hallgasd meg az óbákolását, és dugjál jóízűt ezek után.)

Amúgy meg ha tahó, fuxos, hurkástarkójú cigányt látsz csúcskategóriás autóban, a kurvázásoddal őt támogatod.

Nem kellene a tapasztalatlan 20 éves olvasóinkban kialakítani azt a tévhitet, hogy a kurvákkal korrektebb.
Stilszerűen: “kurvára nem”.

Reszet Elek
Újságíró

Azért vannak korrekt szolgáltatók is. Egy korrekt szolgáltató klientúrát próbál szervezni a visszatérő kuncsaftjaiból ezért is vigyáz a reputációjára. Az viszont igaz hogy sok a stricis cigánykurva. Ezekkel nem kell kezdeni mert csak a lehúzásra mennek és sovány vigasz hogy hamar kikopnak a piacról (és mehetnek külföldre melózni vagy az Égetőhöz meg hasonló helyekre).
Neked úgy tűnik sok negatív élményed volt.

righeira
Olvasó
righeira

Szerencsére nem sok saját élmény. :) Amúgy én még részben szereztem vissza pénzt is egy alkalommal, és simán faképnél hagytam a terhest, a fehér csaj képével hirdető cigányt, és az arcán sebhelyes magyar lányt is. Szóval anyagilag ritkán vesztettem, de a kieső idő, meg a csalódás miatt nem érzem magam nyerőnek. Max. talpraesettebb, karakánabb vagyok az átlag rosszlányok-értékelőnél. Meg levelezek “makktársakkal” és odafigyelek a negatív minősítésekre is. Nagyon észnél kell lenni, és akkor nem basznak át – gyakran és nagyon – nem zsebelnek ki, és nem mész bele olyannal aktusba, akit még magad előtt is szégyellsz.

Ami sokunknak szemet szúrt, hogy még a rengeteg átverés, lehúzás, tisztességtelenség dacára is rengeteg csaj megmarad a placcon, max. helyszínt, nevet, telefonszámot változtat.

Arra is gyanakszunk, azért nincs tisztulás a szakmában, mert a közönség rettentesen igénytelen, vagy rettenetesen kétséégbesett – esetleg kiéhezett. Visszatérő fordulat a beszámolókban, hogy “már itt az ajtóban vissza kellett volna fordulnom”. Aztán mégis bement, mert már annyira kellett könnyítenie a nyomáson, hogy becsukott szemmel, átbaszva, mindegy, csak lőjjük el a patront végre. Könnyebbüljünk meg végre!

Reszet Elek
Újságíró

A nevet, várost, telefont cserélt árulkodó jelek, ahogy az is ha nem kér beszámolókat. Az ilyesmi automatikus kiesést jelent. Ha csak műtermi képe van, ha nem tudsz vele telefonon (hang) kommunikálni, akkor maximális figyelem szükséges. Először telefonban, aztán bemenetelkor újra mindent tisztázni. Mindig legyen tartalék telefonszám (kettő) és a küszöbről tényleg vissza lehet fordulni. Szerintem ha valaki ezeket betartja és a józan eszére hallgat olyan nagy baj nem lehet.

Geri P.
Olvasó

az hogy a magyar faszok többsége rettenet igénytelen és ostoba azt meg se kell említeni, a magyar nő állomány elkurvulása és igénytelensége pláne beképzeltsége rá a pontos válasz. Érdekes osztrák meg holland területen a társker appok találatára sokkal nagyobb arányban érkezett pozitív válasz ha ráírtam valakire, talán mert ott nem nyalják agyra főre a szervilis kis balfaszok minden amúgy ostoba és unalmas nő picsáját.
De vissza térve a témához, az a nő eleve nem lehet használható rendesen aki kurvának áll, mert abba nem visz érzelmeket, szexuálisan is kiégett többnyire, te nem fogsz élményt kapni egy ilyentől, legtöbbször nem is élvezi az akciót nem nedvesedik be stb. Az csak a plusz hgy 20-as évek közepére már egy leélt szakadt testű hányinger a legtöbb, az pluszba jön hogy bármikor össze szedhetsz valami fertőzést bőrbajt ezektől, pontosan azért mert ki tudja milyen igénytelen koszos seggű tirpákhoz cigányhoz dörgölődzött pár órával előtted.

Én tuti nem nyúlnék ilyenhez, max egy alapos szopatás de ahhoz meg tehetségtelen, kedvetlen vagy simán hülye a legtöbb. innentől te csak veszíthetsz az ilyenekkel hiába érzed azt hogy éppen nem vertek át és kaptál valamit a pénzedért, mert szart se kaptál.

Ciro
Olvasó
Ciro

Én a szopatástól is ódzkodnék, nem gondolom, hogy kisebb lenne a fertőzésveszély. A hozzászólás egyébként tűpontos.

Aldo
Újságíró

A barátzónás korszakon minden férfi átesik. Van, aki egyszer, van aki többször. Olyan mint a bárányhimlő, minél előbb át kell esni rajta, nehogy felnőtt korodban okozzon problémát.

rgs
Olvasó
rgs

Bingó. Alapfokon el is kellene magyarázni minden 13-4-5-6 éves fiúnak.

Ciro
Olvasó
Ciro

Én speciel a nőkkel való haverságot nagyon jó dolognak tartom, több szempontból is. Ez persze közel sem ugyanaz, mint a barátzóna. Ott a nő tudja, hogy a férfi szerelmes belé, és visszaél vele. (Fene tudja, szerintem még ez is jobb, mint a rideg visszautasítás, emlékszünk rá, ugye?) A haverság esetén ez egyáltalán nincs így, még akkor sem, ha szívesen megdugnád (mint az 50 alatti nők minimum 30 %-át). Nekem sokkal több nőhaverom van, mint férfi, és ebben természetesen benne van némi szexuális vonzódás is részükről. Ez persze közel sem kölcsönös, de hogy a nőnek mindig vonzódnia kell valamennyire a férfihoz, az ziher. A nők ugyanis nagyon kegyetlenek, gonoszak azokkal a férfiakkal, akik taszítják őket, ott nincs esély semmilyen haverságra, bármit is csinálsz. Ezzel ellentétben egy férfi simán nagyon jó személyes kapcsolatot alakíthat egy mégoly ronda nővel is, ha az jó arc. Egyik nagy havernőm tényleg világronda, de olyan közvetlen, laza személyiség, hogy tele van igazi férfiszépség haverokkal (akiknek a bombázó feleségeik halál féltékenyek rá), ráadásul a férje is kimondottan jó kiállású férfi. (Természetesen azért ment a lájk.)

Tenor
Olvasó
Tenor

Barátkozzunk ? Jól van….
Úgy értem hogy eredetileg a férfi lett barátzónába rakva, (de néhány piros pirula bevétele után) szépen úgy lett irányítva a dolog hogy az jött ki a végén hogy a férfi nem cipel és csicskázik a nőnek, vagy csak nagyon ritkán, (mégis csak van lelkiismeret ) viszont a nő mos, főz, takarít, csinálja a házimunkát a férfinek rendszeresen.
Barátkozzunk? Jó…. Moss, takaríts, főzz, stb….

gpetersz
Olvasó
gpetersz

A nőé a kontroll a szex fölött, a férfié a kapcsolat fölött. “Ősi” red pill tan. Magyarán a nő dönti el, hogy lesz-e dugás, hacsak nem nemi erőszakról van szó, ellenben a férfi dönti el, hogy lesz-e kapcsolat, akár baráti is. Nem túl bonyolult.

Ha a férfi dugni akar, de a nő nemet mond, akkor egyértelműen a férfi hibája ha a kapcsolat mégis fenmarad.

T_T
Olvasó
T_T

Ezt az egész barátzónát hülyeségnek tartom.
Egy idő utána a férfi igenis szedje össze magát, és közeledjen szexuálisan, és nem csak a csodát várja. Ugyanez igaz a nőkre is (ha ők akarnak többet), mert manapság már a férfiak is – ha tényleg csak barátként gondol a nőre – egyre kevésbé veszik a lapot.
Ha pedig a csaj hülye, akkor két dolgot tehet:
1. Megmarad barátnak, de már nem csicskul annyit (pl: végig hallgatja még a lelkizős dumát, de rövidebbre fogja, nem válla bútorcipelést, stb,). Közben pedig keres magának egy Igazi Nőt.
2. Más barátokat keres.