Ethan Wolf
91 megosztás

Ne randizz olyan nővel, aki már öt éve szingli

A Szex és New York sorozat óta nagy divat itthon is nők körében a szingliskedés, ami nem is gond. Az viszont már gond, hogy a férfiakkal szemben az elvárásaik irdatlan magasak. Mondhatnám, hogy böki az oldalam, hogy vannak nők, akik számára nem ütöm meg a mércét, de ez ostobaság lenne. Egyértelmű, hogy milliónyi nő számára nem ütöm meg a szintet – mint ahogy nem létezik olyan férfi sem, aki minden nő számára jó parti lenne. Ezért nem is szoktam siránkozni emiatt.

Ami zavar, hogy olyan nőnek magasak az elvárásai, aki szerintem nem olyan nagy eresztés. Jó persze, ez szubjektív, de vannak objektív elemei is. Mindenki álmodozhat a 10/9-es nőről vagy férfiról, de egy ponton el kell tudni fogadni, hogy a herceg (hercegnő) nem fog jönni és talán lejjebb kell vinni a lécet. Erre szokott az lenni a reakció, hogy „nehogy már lejjebb kelljen adnom az elvárásaimból”, „szomorú, hogy senki sem üti meg a szintemet”, stb.. Lehet ezt csinálni, sok nő mondja, hogy inkább lesz egyedül, mintsem olyan pasi mellett, aki nem üti meg a szintet. Ez jól hangzik, de míg erre egy férfi simán képes, hisz mi egyedül is tudunk létezni, addig a nőknél ez nem így van. Ezt abból tudom, hogy sok ilyet látok mostanában. Nők, akik közelednek a negyvenhez, de nincs senkijük és látszik rajtuk, hogy már bánják. A biológiai óra lecsengett, a ráncok megjelentek, ők pedig nem támaszkodhatnak senkire. Persze ők önálló szingli nők, nem kell nekik férfi, de a tekintetük másról árulkodik. Egy nő számára a hosszas egyedüllét egyenes út a megkeseredettséghez. Én még vidám, negyvenes szinglit csak elvétve láttam.

Nehéz lenne megmondani, hol siklik el ez az egész és nem látok bele az életükbe, de szerintem a nők egyik alapvető „programja” ösztönszinten a családalapítás (ez vajon már szexizmus?). Még ha fiatalon nem is ismerik ezt be, idővel kijön rajtuk. Ellenben a férfiak többsége vadászó hím, őket annyira nem viseli meg az egyedüllét. Van akit igen, van akit kevésbé, de nagy általánosságban beszélve, minket nem feltétlen vág földhöz az egyedüllét (KIVÉVE, ha nem jutunk szexhez, akkor a szexmentes egyedüllét meg is „ölheti” – közvetett módon – a férfit.

A hosszúra nyúlt bevezető oka egy Andi nevű nő, aki közelebb volt a 35-höz, mint a 30-hoz. Aranyos lány, vékony test, cuki arc (cuki, nem gyönyörű, de nincs is vele baj) és írásban jókat csevegtem vele szerveztünk is hát egy randit. Mivel nem iszik alkoholt, sima üdítőzés volt a belvárosban egy teraszos helyen. Sokat beszélgettünk az addigi randijainkról, sportokról, teljesen átlagos ismerkedős beszélgetés. Volt egymáshoz közelebb ülés, nevetés, apró jelzések. Úgy tűnt, minden megy a maga útján. Amikor megemlítette, hogy öt éve szingli, az már elkezdte lengetni a fejemben a tilos jelzést. Aztán kérdés nélkül hozzátette, hogy azóta nem is szexelt senkivel. Ekkor már villogott és szirénázott a tilos jelzés. Persze hazudhatott is, de nem én kérdeztem rá, ő hozakodott ezzel elő. Mikor rákérdeztem, hogy mi az oka ennek a cölibátusszerűségnek, annyit mondott, hogy már a barátai is mondták neki, hogy magasan van nála a léc.

Nem akarok megbántani senkit, de aki közel van a 35-höz, és öt éve nem szexelt, annak nem magasak az elvárásai, hanem vagy irreálisak, vagy az illetővel valami nem stimmel fejben. Aranyos lány volt, de igazság szerint nem kiemelkedő sem külsőre, sem belsőre. Persze nem is rossz, amolyan közepesnél picit jobb. Na most, én azért az átlagosnál jobb nőknél értem el sikereket, sőt… Nincs azzal semmi gond, ha egy jó nő egy nálam jobb pasit akar. De nem akarom nagyon megbántani a lányt, de szerintem nálam jobb pali, nem fog nála bekopogni. Nem nagyképűségből, hanem mert van azért egy „kasztrendszer”, ha tetszik, ha nem. Illetve nem is kasztrendszer, hanem kategóriarendszer ez (azóta már tudom, ez a szintelmélet). Egy 10/9-es nő nem fog összejönni egy 10/5-ös férfival, ha csak nem játszik szerepet még valami (pénz, hatalom, bármilyen érdek). És ez igaz visszafelé is, ha a lány 10/5, akkor hiába várja a 10/8-as palit. Annak max. pár menetre kellene csak.

Olyan, mintha én nem randiznék, vagy mennék bele bármilyen kapcsolatba, ha a nő nem egy Anne Hathaway. Lehet így élni, csak sok csalódás lesz a vége. Lényeg a lényeg, egy sétával zártuk a napot, amikor közölte, hogy kellemes este volt, de nem lát benne többet. Ami azért volt meglepő, mert végig nevette az estét és jól láthatóan önfeledt volt és jól érezte magát (nem, nem játszotta meg, ennyi tapasztalatom már van).

Sajnálom ezt a típusú nőt, mert 40 évesen majd telesírja a női blogokat és fórumokat, hogy „hova tűntek a férfiak”, mármint hova tűntek az idióták, akik 10/8-asok, de azért leállnának egy 10/5-ös nővel. Aztán 40 évesen lejjebb adják a lécet, mondjuk 10/6-ra, de ők addigra már 10/4 lesznek (biológia, gravitáció, stb). Ekkor viszont már a 10/6-os férfi lesz elérhetetlen számukra, hisz az ilyenek simán vadászgathatnak a 20-as éveik végén járó, 30-as éveik elején járó nőkre.

Arról pedig nem is tettem még említést, hogy öt év szex nélkül arról is árulkodik, hogy valami gond van. Időnként kell a szex a kiegyensúlyozott élethez, egy ilyen nő pedig ne csak masztizzon otthon. Ha tényleg nem feküdt le senkivel öt éve, akkor ott pszichés gondok is vannak. És ha már itt tartunk, minden egészséges nő igényli a szexet, ha épp nincs kapcsolata, és nem olyan típus, aki csak úgy összejöjjön egy menetre a buliban valakivel, akkor szokták a csajok azt csinálni, hogy visszajárnak az exhez dugni. De neki öt éve se komoly, se laza, se exhez visszajárása nem volt?

Ami még magyarázatot adhat a leselejtezésemre, hogy megérezhette rajtam, a kisugárzásomon, hogy úgysem venném őt komolyan, maximum meghajtanám párszor.

Post Author: Ethan Wolf

Ethan Wolf
sokat randizom...ez a hobbim. :) http://sorozatrandizo.blog.hu
f Facebook
91 megosztás


10
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
5 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
Alter EgoGeri P.ssssssTenorbuskispanda Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
rumospiskóta
Újságíró

Szia Ethan, olvasom a cikkeidet, de nem akartam az életformádba beleugatni ezért nem kommentáltam. Ez a gondolati sor viszont nem rólad szól elsősorban hanem arról hogy kiket kerüljön ha lehet mindenki. ReszetElek írta egy kommentjében hogy a dark triad (sötét háromszög? de hiszen az jó) tulajdonságú nőket kerülje mindenki mint a pestisest, és most te hasonló témában egy egész cikket tettél elénk.

Ami írás arról szól hogy : gyerekek én ezt láttam, ezt tanultam, tessék olvassátok aztán vegyétek hasznát – szóval az ilyenről szóló írás előreviszi a közös tudást. Ez a fenti írás ilyen. Mindegy hogy lesz-e aki megkérdőjelezi, mindegy hogy a hozzászólások elkanyarodnak-e az ihletet adó gondolattól.. a lényeg akkor is az hogy vannak szépek akik mérgezőek.
A szépség .. vagyis a vonzás fontos – de nem elég. Vagyis nem minden.

pal
Olvasó
pal

Ami zavar, hogy olyan nőnek magasak az elvárásai,

Miért pazarolsz energiát olyanra, amire nincs ráhatásod?

Sajnálom ezt a típusú nőt,

Megérdemli a sorsát, sőt, ha felismerem és egy menet erejéig legalább „le tudom hazudni az eget”:) és sikerül megkúrni, akkor simán.

Arról pedig nem is tettem még említést, hogy öt év szex nélkül arról is árulkodik, hogy valami gond van.

Semmi gond nincs vele, van legalább egy macskája/ kutyája, meg valószínű, hogy „karrierje” is.

Időnként kell a szex a kiegyensúlyozott élethez, egy ilyen nő pedig ne csak masztizzon otthon.

Az ilyen még nem is masztizik, tényleg beszűkült, nem kell sajnálni.

Ha tényleg nem feküdt le senkivel öt éve, akkor ott pszichés gondok is vannak.

Nem , nincsenek, miért lennének? Semmi értelme projektálni.

És ha már itt tartunk, minden egészséges nő igényli a szexet,

Lásd az 50%-a nem élt át vagy elég ritkán orgazmust, szóval ne magából induljon ki egy férfi, ha a nőket elemzi, mert rácseszhet a végkövetkeztéseivel.

Ami még magyarázatot adhat a leselejtezésemre, hogy megérezhette rajtam, a kisugárzásomon, hogy úgysem venném őt komolyan, maximum meghajtanám párszor.

Nem, ha ezt érezte volna, megkúrod, ő azt érezte, hogy te a helyébe képzelted magad és rossz következtetéseket vontál le és ez a bamba csodálkozás kiült az arcodra, miért is akart volna veled dugni ezek után?

common man
Olvasó
common man

Lásd az 50%-a nem élt át vagy elég ritkán orgazmust, szóval ne magából induljon ki egy férfi, ha a nőket elemzi, mert rácseszhet a végkövetkeztéseivel.

Na de az nem is az egészséges kategória.Úgyhogy annyira nem téves a következtetés. Mondjuk arra az öt éve szingli vagyok kijelentésbe én sokkal mélyebbre belevájkáltam volna mert nem biztos (biztos ,hogy nem) hogy ugyan azt értette alatta.Az is lehet csak egy füllentés volt egy óriási bizonyítási szexet várt volna el.Nem volt ráutaló magatartás bukta.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Valòszínű hogy mêg az alkalmi egyéjszakás kaland szintjét sem ütötted meg nàla! Az hogy szingli az nála teljesen mást jelent attól kezelgetheti magât mással, hogy neked mint mondott az irreleváns hisz egész jól megjátszotta magát ő csak jó színben akarta beállítani magát nehogy ribancnak nézd. Na de ha ezeketet nem szurtad ki már elsőre ránézésre miket irtâl akkor még gyakorolni kell! Nagy valószínűséggel lehet látni a nőn hogy kezelgetve van e!
Amúgy jó a cikk hisz tényleg sok ilyen van mostanában de kiszelektálódnak gyorsan a vége úgy is egy béta lessz!

buskispanda
Olvasó
buskispanda

Ez eléggé köztudott jelenség. A férfiak egyre kevesebb százaléka dugja a nők 90%-át. “A nekem ez jár” életérzés következménye aztán a nöi blogokat telesíró nők hada.

Mivel a jelenség köztudott a kérdés inkább annak megoldása, amit én bevallom nem a “game”-ben látok. A MGTOW nem megoldás, hanem egy válasz. Szóval erről érdemes lehet diskurálni.

Geri P.
Olvasó

azért kurva nagy rossz vicc az itt olvasók többsége is ezzel a határtalan beszűkült ostobasággal együtt amiből lassan valami vallást csináltok itt pl ezzel a teljesen félre magyarázott MGTOW és többi kamutudományos szarral. :D

ti egyáltalán tudjátok mint okoskodtok itt össze? ilyen életformát ebben az elbaszott életpálya-ribancok országában eleve a népesség 5% tudna kialakítani, a maradék mind egy kisebb nagyobb szinten irányított szar életű bérrabszolga aki próbálja a felszínes látszatot fenntartani.
Közben miután kiszakadt a góré elnyomása alól késő délután feljön ide tetszelegni egy szinte alig látogatott oldalra a többi hasonló elbaszott életű ökörpörkölt közé virtuális pua mestert és életfilozófust játszani :D azért néha ütősen groteszk humor egy ilyen oldal.

Alter Ego
Szerkesztő

A MGTOW egy jelenség, egy életfelfogás, egy életmód, talán nevezheted akár “agglegény mozgalomnak” is, de semmiképpen sem “kamutudományos szar”, hisz senki nem állítja tudománynak.

Miért ne alakíthatna ki valaki független, egyedülálló életmódot? Csodálom a képességed, hogy távolbalátóként belelátsz mások életébe, azt viszont nem értem, hogy mi ez a nagy indulat. Mi bosszant ennyire? Hm?

Tenor
Olvasó
Tenor

Szerinem ez, és a hozzá hasonló nők csak azért szinglik 5 vagy akár több éve is, mert csak hazudnak maguknak és másoknak is, illetve csak arra várnak hogy szerelmesek legyenek végre. Majd ha elborítja az agyukat a rózsaszín köd, mindjárt nem lesz ilyen “igényes”, adja azt a mércét lejjebb is. Persze amíg tisza fejjel gondolkodik sose fogja beismerni sem magának sem másnak hogy alig várja hogy lejjebb adhassa. Ezért akar, ezért kell neki szerelmesnek lennie hogy legyen alibije. Mert a szerelem a legjobb alibi a megalkuvásra. Ismerek néhány ilyen “szinglit” férfit is , nőt is. Addíg nagy szájuk volt amíg tudtak uralkodni magukon amíg “észnél votak”
Aztán egyszercsak letaglózta őket a szerelmesség állapota. (némelyiket, de a többi továbbra is várja az alibit) Annélkül csak vegetálnak, túlságosan magasra teszik magukat , és azt kommunikálják a világ felé hogy azért szinglik mert marhára igényesek.

ssssss
Olvasó
ssssss

A probléma annyi, hogy egy nőnek nem ugyanazt jelenti a szerelem, mint egy férfinek. És nem is ugyanúgy szeret.

rumospiskóta
Újságíró

ssssss : Probléma akkor ha elhiszi a férfi hogy a nőnek azt jelenti a szerelem amit mesél róla. Ha elhiszi hogy a problémák azért vannak hogy megbeszéljék őket.
Szép halál a bizalom halála.. csak sokáig tart a gyászidő.