hunbagira
2 megosztás

Női munkakerülés: partihostessek és instaprostik

A férfiember csak ámul és bámul, hogy szabadjára engedett hipergámia milyen új és újabb női parazitizmus előtt nyitotta meg az utat. Véleményem szerint – hacsak a parazitizmust vesszük alapul és egyéb tényezőket nem vizsgálunk – akkor a következő két dolog viszi a prímet. Azért tárgyalom ezt a két kört, mert eme „foglalkozások” művelői nagyjából lefedik egymást. Akkor kezdjük is megismerésüket!

Partihostess: olyan bérnőstény, aki különböző rendezvényekre kísér el illetve privát vacsorákra. A szex általában nem része a repertoárjuknak, illetve jelezni kell a szervezőnek (madamnak), hogy „extrás” lányt- lányokat kérünk. Ezek az „extrás” lányok egyébként saját zárt Facebook csoportjukon kívül megtalálhatóak nagyrészt a Puncs.hu-n is. De a még nem extrás lányok is Facebook zárt csoportként működnek. A tarifáik általában 20-30 ezer forint/éjszaka között mozognak, ami nagyjából 5 óra „szórakoztatást” jelent. Persze ők is rávehetők a prostitúcióra átlagnál magasabb összeggel/kinézettel. Néha a tarifák felfelé mennek, ha madamoknak sikerül találni valami nagyon balek fehér brigádot, illetve ha az itt élő arab, bibsi vagy kínai áfacsaló „vállalkozók” kifizetik ezt. Ha esetleg élőben szeretnéd őket látni, belvárosi klubok (Yellow, Bob, Romkert, Raqpart) VIP-asztalainál megtekintheted őket.

Instaprostik: ez a jelenség – mások instapicsaságnak hívják – nem más, mint egy direkt marketing, hogy a nők felvigyék a tarifát előbbi vagy épp sima prostitúciós tevékenységükben (esetleg modellkarrierjükben, amolyan MLM-rendszerszerűen). Erre Zuckerberg már külön fizetős-jelölgető applikációt talált ki nekik, amivel jelölgetni tudnak pasikat (akik hülye módon visszajelölik őket), így akár több tízezer követőre is szert tehetnek. Ezzel a tevékenységükkel gyakorlatilag megtanulják shortolás/longolás módszerét önkéntelenül, csak ők velünk férfiakkal teszik ezt, nem részvényekkel.

És itt most ismét el lehet gondolkodni: valójában ki tárgyiasít kit?

Post Author: hunbagira

hunbagira
f Facebook
2 megosztás


48
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
41 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
common manTina74rgsT_TAldo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

A válasz egyszerű, mindig az tárgyiasít, akinek sikerül “jó partit” “kifogni”, aki “trófeaként” tekint a másikra és annak “fényében sütkérezik”, aki “Valakinek” a “párja”, mert önállóan egy senki, semmit értéke sincs a farkán/punciján/testén kívül.

ulomenen
Olvasó

Kiragadnám a hozzászólásod leglényegtelenebb részét: szerintem a “párom” épp, hogy egyenrangúságot fejez ki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Inkább azt jelenti, hogy “hivatalosan” most épp vele dug….

UPongi
Olvasó
UPongi

Én úgy gondolom a hipergámiát nem lehet “szabadjára engedni”, vagy “korlátozni”. Az egyszerűen van, amivel együtt kell élni. Sejtem mire gondoltál, de az nem a hipergámia. Annál sokkal rosszabb! :)

Hunn
Újságíró

Mi a faszért pénzelitek (pénzeljük) őket egyáltalán? A férfiúi szomjúság tényleg határtalan. Egyre inkább úgy gondolom, hogy a nők csak kihasználják a helyzetet, de valójában mi engedtük el a gyeplőt.
Ha egy nő nem ártatlan fiatalságát és szűzi szerelmét adja, akkor az egy értéktelen ribanc.
Nem érnek ezek egy vasat se.

Aldo
Újságíró

“Mi a faszért pénzelitek (pénzeljük) őket egyáltalán? A férfiúi szomjúság tényleg határtalan. Egyre inkább úgy gondolom, hogy a nők csak kihasználják a helyzetet, de valójában mi engedtük el a gyeplőt.”
Azért mert lakóhelytől, kinézettől, státusztól függetlenül a férfiak döntő többsége ekkora hatalmas balfasz. Több tízezred kiszórnak az ablakon úgy, hogy még a dugás is erősen kétséges. Azt hiszik, hogyha jó kisfiúk lesznek, és teljesítik a nők pofátlan követeléseit, akkor granatált lesz a kúrás, holott pont ellenkezőleg. Ha hozzám odajön egy ilyen aranyásó, hogy nem-e fizetnék neki egy piát és elküldöm a francba, akkor azonnal találni fog 10 másik balekot, aki boldogan perkál helyette. Mondhatnánk, hogy ez jó tanulópénznek, hogy így majd rájönnek, hogy a csajoknak soha semmiért nem fizetünk hatalmas összegeket, pláne úgy, hogy ezért semmit sem hajlandóak adni cserébe, de az a szomorú valóság, hogy nem tanulnak semmiből és a 9-szer lehúzták őket, akkor tizedjére is le fogják. Aztán jöhet a siránkozás, hogy milyen pénzéhes kurva az összes nő. Szóval igen, azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.

“Ha egy nő nem ártatlan fiatalságát és szűzi szerelmét adja, akkor az egy értéktelen ribanc.
Nem érnek ezek egy vasat se.”

Uncsi már.

wittukind
Olvasó
wittukind

Isten éltesse a zurakat, mögjöttem én es a 403 mögül…no, mostmár arra gondoltam eme cikket olvasva hogy vajon a mindenféle HR-es, PR-es vagy nemtudommiféle “karrierépitődiplomával” ágáló szentcsajok nem-e kerülnek többe mint ezek a csajszik akik mégis valamiféle női munkát végeznek? vagy azok nem de ezek kurvák? azér a 2-ős mércére is vigyázzni kell egy kicsit.

Aldo
Újságíró

“Partihostess: olyan bérnőstény, aki különböző rendezvényekre kísér el illetve privát vacsorákra. A szex általában nem része a repertoárjuknak, illetve jelezni kell a szervezőnek (madamnak), hogy „extrás” lányt- lányokat kérünk. “

Szóval felbérelsz egy kurvát, akit meg sem baszhatsz. Az igen, ez aztán rohadtul megéri. Aki ennyire balfasz, az meg is érdemli.
Most, hogy belegondolok, egész jó adottságokkal rendelkezem, így akár el is kísérhetnék a szexpiacról lassan kikopó nőket mindenféle rendezvényre, hogy irigykedjenek a hasonszőrű barátnői. Ez persze nem nem férfi prosti, vagy dzsiggoló státusz lenne, hanem magasan kvalifikált társalkodó. Dugásról persze szó szem lehet.

sRPd
Olvasó
sRPd

Megnéztem, hol vannak ezek a szórakozóhelyek. Mást nem látogatnak?

T_T
Olvasó
T_T

Irigylem őket. Szívesen dolgoznék egy fordított szolgáltatásban.
Előbb lenne saját kéróm, mint így.