Férfihang.hu
0 megosztás

Az ombudsman előtt a fiúk HPV elleni oltóprogramból való kizárásának ügye

A Valódi Egyenlőségért Civil Társaság panaszt nyújtott be Dr. Székely Lászlóhoz, az alapvető jogok biztosához.  A férfiak egyenjogúságért küzdő civil szervezet amiatt az állami nemi diszkrimináció miatt tett panaszt, amely kizárja a fiúgyermekeket  az ingyenes HPV elleni védőoltás igénylésének lehetőségéből, holott a HPV a fiúkat-férfiakat is veszélyezteti.

A human papilloma vírus számos súlyos, adott esetben akár halálos kimenetelű veszélyt jelenthet a fiúk és a férfiak számára is. A vírusfertőzés olyan betegségeket és fertőzéseket okozhat, mint például a végbélnyílást érintő rosszindulatú elváltozások és daganatok, a hímvesszőrák, a nemi szervek szemölcsei, és a rosszindulatú feji és nyaki daganatok. Ennek ellenére a térítésmentes védőoltást az állam a fiúk számára nem biztosítja a nemi alapon diszkrimináló 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet ) 7. § (5)-ös pontja értelmében. A lánygyermekek 12 éves koruk betöltésekor, az általános iskola 7. évfolyamában részesíthetőek iskolai kampányoltás keretében egyéni döntés szerint térítésmentes védőoltásban.

A fiúk kizárása a térítésmentes iskolai kampányoltásból egyértelműen sérti a fiúgyermekek egyenlő bánásmódhoz való jogát, és mindez egy olyan etikailag és jogilag is kifogásolható gyakorlat, ami nem indokolható a nemek közötti biológiai és fiziológiai különbségekkel. Magyarország Alaptörvényének XV. cikk (2) bekezdése hangsúlyozza, hogy

Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja”

továbbá az alaptrövény XV. cikk (3) bekezdése is kiemeli a nők és a férfiak egyenlőségét.

A fentiekre való tekintettel azzal a kéréssel fordult a Valódi Egyenlőségért Civil Társaság az ombudsmanhoz, hogy vizsgálja felül az érintett rendeletet alkotmányossági szempontból, és amennyiben a panaszt megalapozottnak látja, tegye meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy a térítésmentes védőoltás a 12. életévüket betöltött fiúgyermekek számára is elérhető legyen az iskolai kampányoltás keretében.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


26
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
19 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
TuzliliomwittukindReszet ElekRodriguezKalman Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Art
Olvasó
Art

Gratulálok a kezdeményezéshez!

hunbagira
Újságíró

Kezdeményezés kiváló.
De szerintem “,patriarcha” állam azért alkalmaz itt is pozitív diszkriminációt a nőkkel, mert látják nemi betegségi statisztikákat. Hogy 90 százalékban nőket kell kezelni, a hipergam ribanckodás és prostitúció következményeként.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Elvégzi helyettünk a piszkos munkát
Megtizedeli a sok szar kurvát
Nem kell fegyver, hisz nincs szükség másra
Az AIDS nem csapás, hanem Isten áldása!”

Aldo
Újságíró

A tetves négereket sem tizedeli Afrikában, de még az ebola sem.

hunbagira
Újságíró

Ez honnan? :)

Naooo
Olvasó
Naooo
Kalman
Újságíró

Instant get :-)

Aldo
Újságíró

Erre mindig azzal jönnek, hogy a nők sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, mert a nemi betegségek a férfiakon eleve tünetmentesek, így a szemét állatok megfertőzik a nőket.
Valójában az van, hogy Dr. House után szabadon HASZ-ban szenvednek: hülyék a szexhez.

hunbagira
Újságíró

Statisztikailag tényleg veszélyeztettebbek az àltalam említett okokból. Szóval a női nemibetegséget is tàrsadalmilag kellene kezelni.

Aldo
Újságíró

Megtiltani nekik, hogy ribanckodjanak.

hunbagira
Újságíró

Erről beszéltünk.

Kalman
Újságíró

Mint tudjuk a 10% dugja a 90%-ot. A 90% meg csak álmodozik HPV-ről, nőtől olyat nem kap :-P

hunbagira
Újságíró

Na ja. :)

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Majdnem biztos, hogy már megkaptuk… A nők nagyobb része fertőzött.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

A baj az, hogy aztán meg rád is rádragasztják, pedig nem kérted.

hunbagira
Újságíró

Vicces, hogy a nemibeteg gondozottak száma is kirajzolja a hipergamiát.

Kalman
Újságíró

Ma rájöttem, hogy a GDPR értelme. És el is mondom nektek! Ingyen!

Az van, hogy a cél az Internet globális folytogató cenzúrája. Ezért a most következő lépés, hogy akik rosszat szólnak, azokat doxolják, aminek a következménye, hogy a való életben is száműzötté válik az illető. Lásd: https://dailystormer.name/if-youre-racist-the-world-should-know-jews-behind-canary-mission-professional-doxing-operation/

Na most ez már jól is hangzik, de van egy probléma: ha ezt nagyüzemben kezdik el tolni, akkor túl sokan esnek a vonat alá, de legalábbis őrök rettegésben maradnak, ami nem jó. Hirtelen feszültségeket okozhatna. Hirtelen túl nagyra nőne a goyim knowing.

A cél nem az, hogy az emberek a vonat alá essenek! Az csak eszköz, hogy a többiek rettegjenek! És magukat cenzúrázzák inkább! Ezért kell egy eszköz, amivel amnesztiát adnak a régen elkövetett bad goyimságokért. Ez a GDPR. Fél év, és a múltad huss – nem létezik. De ehhez az kell, hogy feladd a csúnya identitásaidat, és az újakkal mától öncenzúrázd magad! Nem nagy ár, hogy megúszd a vonat alá esést, igaz?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Az azért már mégis felháborító
Nem élhet nyugodtan a másképp gondolkodó
Zaklatnak, ha eltérsz a szabványtól
Diktatúra ez ám a javából!”

Kalman
Újságíró

Az összes oltást felül kellene vizsgálni, mert mind gyanús! Ez a HPV fasság a javából. Eleve nem bizonyított, hogy a HPV okozza a rákot, csak az együttjárás bizonyított. Ami nem csoda, hiszen a közös nevező a legyengült immunrendszer.

A HPV a legtöbb esetben magától eltűnik.

Az orvoslás a lényeg helyett megint talált valami bűnbakot, amit lehet “kezelgetni”.

A HPV oltás meg kurva veszélyes, többek között meddőséget okozhat. Adjuk be a 16 éves lányoknak, végülis mi baj lehet? Úgyis túlnépesedik a Föld, nemdebár?

Akinek esze van, az a ribanckodás, a piálás cigizés és bulikázás ellen lépne fel. Ha nem lenne ribanckodás, nem lenne fertőzés. Ha nem lenne piázás cigizés és bulikázás, ép maradna az immunrendszer. De ezt kimondani már szinte nőgyűlölet, nem?

Szóval ez a HPV oltásosdi szerintem faszság, a civil társaságunknak is inkább a nőstények regulázásával kellene foglalkoznia a hülye jogászkodás helyett. A jogászkodás nem vezet sehova, de az ellenséget hízlalja.

Ombucman meg najjon turót! Keressen rendes munkát, aminek magyar neve van!

Aldo
Újságíró

“Az összes oltást felül kellene vizsgálni, mert mind gyanús”
Ja, tuti a háttérhatalom akarja így megfertőzni, sőt kiirtani az emberiség 90%-át.. Akik kikelnek a védőoltások ellen, azok hisznek a legjobban a sok szélhámos természetgyógyász tetűnek, hogy elég a kézrátétel, meg a többi. A románoknál is ezért aratott a kanyaró.

“A HPV oltás meg kurva veszélyes, többek között meddőséget okozhat. Adjuk be a 16 éves lányoknak, végülis mi baj lehet? Úgyis túlnépesedik a Föld, nemdebár?”
Nyilván, azok közül, akik megkapták jól kimutatható a meddők száma. Ennyi erővel azzal is lehetne riogatni, hogy az oltásba bele is lehet dögleni mellékhatásként.

“Akinek esze van, az a ribanckodás, a piálás cigizés és bulikázás ellen lépne fel. Ha nem lenne ribanckodás, nem lenne fertőzés. Ha nem lenne piázás cigizés és bulikázás, ép maradna az immunrendszer. De ezt kimondani már szinte nőgyűlölet, nem?”
Sokszor azok háborodnak fel ennyire a témán, akikkel egyáltalán nem akarnak dugni a csajok. De igaz, láncoljuk a csajokat a radiátorhoz, ahogy pár degenerált már itt is felvetette.

“Szóval ez a HPV oltásosdi szerintem faszság, a civil társaságunknak is inkább a nőstények regulázásával kellene foglalkoznia a hülye jogászkodás helyett. ”
Lásd a radiátoros példát.

“A jogászkodás nem vezet sehova, de az ellenséget hízlalja.”
Az tényleg nem. A legjobb lenne ha mindenki önbíráskodna. Ha legközelebb megjelenik egy cikk, hogy a férfiaknak kétszer annyi a belépő, mint a csajoknak, akkor se vergődj, hogy ez diszkrimináció, hiszen a megkülönböztetés elleni fellépés is a jog része.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ne a radiátorhoz, hanem a tűzhelyhez.

Kalman
Újságíró

> Ha legközelebb megjelenik egy cikk, hogy a férfiaknak kétszer annyi a belépő, mint a csajoknak, akkor se vergődj,

Nem is szoktam azon sem vergődni. A természet törvényei ellen lázadozni felesleges. Tudod, a fasz ingyen van, a pina meg nincs ingyen.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor a nőket hátrányba kell helyezni, ez így korrekt.

Rodriguez
Olvasó
Rodriguez

Tavaly a feleségemnél is kimutatták a HPV vírust, vagyis rákja volt. Az orvos már fente a szikét. Egy kicsit utána olvastunk, egy-két hónapon belül tökéletesen meggyógyult. Ugyanezt eljátszottuk már a családban Crohn-betegséggel (gyógyíthatatlan…), csonthártyagyulladással (műteni akarták), gyakori gyomorégéssel (soha nem múlik el!). Nem kell mindent elhinni, csak az igazat.

Reszet Elek
Újságíró

A HPV vírus nem rák csak bizonyos megbetegedéskre hajlamosít, elősegíti kialakulásukat. Legalábbis hivatalosan.

wittukind
Olvasó
wittukind

Tiszelt Valódi Egyenlőségért Civil Társaság!

Tátott szájjal olvastam eme közleményt-nem inkább azt kellet volna sugalmazni az illetőnek hogy az ingyenes állami szolgáltatás az ami visszás itten? Vagyis az aki fizet az kétszer fizeti meg, egyszer számára, másszor a másikét is,tehát a helyes hozzáállás lett volna az hogy felkérni hogy ne legyen ingyenkedés más pénzén? ez hogy akkor nekem is nagyon infantilis hozzáállás, nem méltó férfiemberhez.

bocsánat ha valaki önbizalmába belehágtam.