George Herceg
3 megosztás

Ki felel a nő boldogságáért?

Nemrégen megjelent egy rövid tudósítás egy angliai kutatásról, mely kimutatta, hogy a 25-34 éves nők több mint fele nem tudja élvezni a szexuális életet, míg a megkérdezett 55-64 éves hölgyek közül kevesebb, mint a harmada nem élvezte a szexuális együttléteket az elmúlt 12 hónapban. Ha belegondolok abba, hogy a 25-34 év közötti nők azok, akik házasodnak, de legalábbis már tartós párkapcsolatokban élnek, akkor ez az adat több mint elkeserítő. Ugyanis ez egyben azt is jelenti, hogy a nők több mint felének olyan férfiakkal van szexuális kapcsolata, akik vagy nem élhetik át a női orgazmus okozásának örömét, vagy partnerük csak szimplán megjátsza nekik a gyönyört. Rendkívül érdekes ugyanakkor, hogy a szexuális ingerekkel átitatott életünkben, pont a fiatal nőknek van nagyobb arányban gondjuk a kielégüléssel, mint az off-line világban szocializálódott idősebb generációnak.

Az okok véleményem szerint sokrétűek:

Egyrészt vannak biológiai okok. A női orgazmus nem szükséges a sikeres szaporodáshoz, míg a férfi orgazmus igen. Az emberi szexualitásban ugyan a női orgazmus elősegíti a sperma hatékonyabb bekerülését a női szervezetbe, de a teherbeesés jórészt e nélkül is bekövetkezik.  A női boldogság tehát, csak egy plusz, egy fűszer, ami hasznos, de nem elengedhetetlen az utódok megfogantatásához. Ebből adódik, hogy míg a férfi öröme automatizáltan bekövetkezik, addig a női orgazmus esetleges, illetve személy és helyzetfüggő egyszerre.

A női öröm elmaradásáért felelőssé tehetünk különböző  pszichológiai okokat is. A női szexuális szocializáció sokrétűbb és bonyolultabb tanulási folyamatot igényel, mint a férfiaké. A nők még a mai át szexualizált világban is kevéssé kapják meg azokat az ismereteket kamaszkorban, melyek elősegíthetnék saját testük és szexuális viselkedésük teljesebb megismerését. Míg a férfiak a pornóból, ha torzképet is, de kapnak a saját nemük szexualitásáról, addig a nőkön ez sem segít, mivel a filmeken a színésznők éppen úgy játsszák el az orgazmust, ahogy nagyon sok fiatal nő teszi ezt a valóságban.  Bár a szülők többsége mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy lányait felvilágosítsa a nemi élet kockázatairól, a nem kívánt terhességtől a nemi betegségekig, a szexualitás megéléséről és az orgazmus eléréséről semmit sem tudnak mondani.

A szocializáción kívül okként nevezhetjük meg azt a torz gondolkodást, amely a szexet, mint eszközt használja. A nők jelentős része a szexualitását fegyverként és zsarolási alapként is használja, azonban ez sosem vezethet egészséges nemi élethez, hiszen az orgazmus eléréséhez szükséges belefeledkezés és önátadás ilyenkor egyszerűen nem történik meg. Sokan pedig párkapcsolatban nem tudják elválasztani a szexuális késztetést és annak örömét az aktuális párkapcsolatukkal, életükkel és egyéb körülményeikkel összefüggő elégedettségükkel. Ezzel ellentétben a férfiak erre bármikor képesek, ez is magyarázza többek között a házasságokban felmerülő kórós igénykülönbséget.

De hogy a címben feltett kérdésre is válaszoljak: Kinek a felelőssége, ezen nők boldogsága? Természetesen elsősorban az adott nőé, hiszen a rossz szocializációs beidegződéseket is lehet idővel és szorgalommal korrigálni, lehet olyan számára vonzó partnert, vagy partnereket találni, akik segítenek a szorongások feloldásában, és lehet szakemberek és a szakirodalom segítségét kérni. Egy dolgot nem szabad, beletörődni, hiszen a szex az egyik legkellemesebb emberi tevékenység életünk során.  A férfiak többsége számára a női orgazmus egy ajándék, önnön férfiasságukról kapott visszaigazolás, nem igaz tehát, hogy a férfiakat nem érdekli partnerük orgazmusa, ugyanakkor a női oldalon fellépő orgazmus zavar, hosszú távon, könnyen vezethet a férfi önértékelésének csökkenéséhez, mivel makacsul tartja magát az a téves eszme, hogy minden nő képes elélvezni, csak a megfelelő férfi kell hozzá. Ahogy e cikkből is kiderült, azért ennél bonyolultabb a dolog.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
3 megosztás


23
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
13 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
SzivlapatJoe36Running ManZatyi JózsefNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

A női öröm elmaradásáért felelőssé tehetünk különböző pszichológiai okokat is.

Tehetünk, csak én inkább arra hajlok, hogy ez pont olyan veleszületett szerencse, vagy adottság, mint a férfi farokmérete.
Az egyik véglet még a tüsszentéstől is elélvez, míg a másikat dughatja dzsorzsklúnibaoltottbredpitt orrvérzésig, akkor sem fog kicsikarni belőle semmit.
Persze ezek extrém kivételek, de azért egy féllábú nem nagyon fog maratont nyerni az épek közt.
Magyarul egyrészt lutri, ha nincsenek minimális „induló feltételek”, márpedig ha a fiatalok 50%-nak nincs és az idősebbek 30%-ának továbbra sincs, akkor 1:2-höz az arány, hogy random nőnek van, vagy sincs.
A semmit nem nagyon lehet „fejleszgetni”.

A női szexuális szocializáció sokrétűbb és bonyolultabb tanulási folyamatot igényel, mint a férfiaké.

Persze, a 70%-ra érvényesen, de mivel egyikre sincs ráírva, így szopás, ha „életed párja” épp abba a 30%-ba tartozik. Mindegy hogy milyen ismereteket kapott kamaszkorban, vagy milyen felvilágosítást, pszichológiai gáttal rendelkezik-e, ha abba tartozik, szó szerint baszhatják.
Azoknak akiknek van orgazmusa, azoknak kb. nax szintén a 30%-a képes hüvelyi orgazmusra, míg 70%-uk nem , bármilyen pszichológiai-testi, önismereti, tanulási, felvilágosítási stb „tréningen” is vegyenek részt.

Bár a szülők többsége mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy lányait felvilágosítsa a nemi élet kockázatairól, a nem kívánt terhességtől a nemi betegségekig, a szexualitás megéléséről és az orgazmus eléréséről semmit sem tudnak mondani.

Ha anyuci a 30%-ba tartozik, akkor tuti, hogy még rontani is fog esetleg nála „szerencsésebb” lányán, ott van helye lélekkurkászásnak, míg ha a lány van a 30%-ban, akkor mindegy.

A nők jelentős része a szexualitását fegyverként és zsarolási alapként is használja, azonban ez sosem vezethet egészséges nemi élethez, hiszen az orgazmus eléréséhez szükséges belefeledkezés és önátadás ilyenkor egyszerűen nem történik meg.

Nincs a kettő között ennyire szoros kapcsolat, lehet köze egymáshoz, de nem valószínű.
Az csak a férfi (tév)hite, hogy ha a nőnek vele orgazmusa volt-van, akkor azt nem használhatja felé fegyverként , vagy zsarolási alapként.

Paradox módon, minél „alkalmasabb” egy nő az orgazmus elérésére, annál tágabb a „spektruma”, akikkel ezt elérheti- és ez tényleg a hörcsögén múlik- és annál kevésbé fog szerepet játszani abban, hogy egy adott férfihoz e miatt kötődjön.

Sokan pedig párkapcsolatban nem tudják elválasztani a szexuális késztetést és annak örömét az aktuális párkapcsolatukkal, életükkel és egyéb körülményeikkel összefüggő elégedettségükkel.

Te most a 70%-ról beszélsz, akinek van erre esélye, többinek meg „szükséges rossz.”
Kinek a felelőssége, ezen nők boldogsága?
A „szerencsés” 70%-ának természetesen saját maga, elsősorban az adott nőé, ha viszont a 30%-ba esik, akkor a fickó (is) megszívta.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Nagyjából egyetértek. Túl van ez az egész női alsótáji viszketés fújva. Valahol olvastam pár éve, már a pontos számokra nem emlékszem, de vmi 20% körül jött ki azon nők aránya, akik genetikailag szexuálisan fűtöttebbek, a többi mint a döglött hal kábé. Az egészben a csavar, hogy a (tudományosnak álcázott) ponyvairodalom elhiteti velük, hogy mindez velük is megeshet, ők is átélhetik- tévesen. A hibás szinte automatikusan a férfi lesz. Ha pedig egy korábban aktív nő hirtelen visszahúzódóbb lesz, akkor nem valószínű, hogy pszichológushoz kell rohanni, hanem inkább a palinak más nő után, mert az csak annyit tesz, hogy annak a kapcsolatnak vége. A nő más szituban tíz perc alatt regenerálódni fog, ne aggódjunk.

rumospiskóta
Újságíró

Tuzliliom : A meghatározásod szerint akkor az én ágybéli legfontosabb tapasztalatom egy tudományosnak álcázott ponyvairodalom.
Kétszer volt alkalmam.. hm.. talán nem döglött de halálközeli állapotú halat feléleszteni, sőt repülőhallá pumpálni. Egy csoda.
De a “mi miért és hogyan műxik” csak itt veletek elmélkedve derül ki.
Az a baj a megfejtéssel hogy nem lehet mindennap mással és mással csodát művelni.

Joe36
Olvasó
Joe36

Pénzért megy a szex. Azonnali készpénzért nincsenek problémáik a nőknek a szexel. Ki is festi magukat, combfixet is felveszik, ha van azonnal készpénz. Ez a kurva. Vagy is tud,képes adni, orgazmus meg fenntartások vagy erkölcsi vívódás nélkül is. Mert lehet.Mert van New Yorki félre magyarázott törvény. Mert joga van hozzá. Otthon családban ez nem megy. Miért? Mert ahhoz is joga van. Nőnek mindenhez, csak jogait ismeri. Kötelesség az ellensége, attól szó nem lehet. Mert képtelen hosszútávban gondolkodni, adni a nyugalomért. Még akkor se ha tudjuk , képes rá azaz nem kell felállnia fütyijének. De ő érzelmi lény, és csak akkor ad, ha nem feminsta világban élnénk 50 -100 év óta.

Reszet Elek
Újságíró

A cikk címe helyesebb lenne úgy, hogy ki felel a nő szexuális boldogságáért. Ha az eredeti cím vezérfonalával gondoljuk végig a cikkben leírtakat egyértelművé válik, hogy a női szexuális boldogság alapja egyfajta női-emberi boldogság megléte lenne. Egy boldog, önmagával elégedett nőt könnyebb szexuálisan is boldoggá, elégedetté tenni.

A sok szexuálisan kielégületlen nő csak egyet jelent, sok boldogtalan nőt. A téma pedig hogy mitől boldogtalan a nő maga is megérne egy cikket. A felmérések mindenesetre egyértelműen mutatják hogy a nők boldogsága folyamatosan esik (mi módon mérik nem tudom). A nő láthatóan nem ott van és nem azt csinálja, amit szíve mélyén szeretne. Nem olyan elvárásoknak kell megfelelnie amelyekre megformálták és nem olyan vágyakat igyekszik betölteni, amelyek természete sajátjai lennének.

rumospiskóta
Újságíró

ReszetElek : A megállapításod megkerülhetetlen.
A nők előtt túl sok a tévút és a rossz példa amihez igazodni divatos – és azt belátni hogy ő nem képes divatos lenni.. az nagyon nehéz.
Addíg pedig egyik boldogtalanságból a másikba divatozzák magukat.
Nanáá hogy a pinát marionettzsinórnak használják, és hát.. lássuk be : mennyi élményt rejthet a bábozónak a madzag?

Joe36
Olvasó
Joe36

Minden nőnek mag van az amivel boldoggá teheti a férfit. Hal típusúnak is .Férjét főleg. Még sem teszi. Erre példa az ellen példa. Azaz pénzért megy. Kurváknak megy. Nem kéne valóban alapvetően kihegyezni mint a férfiaknál a dugásra ezt a női boldogságot szexuális orgazmusát. Férfi boldog és teljesít ha asszony ad. És bizony tud adni mind. De nem teszi. Ismétlem kurva az teszi az azonnali pénzért. (Nem véletlen van rá kereslet, mert az igény gerjeszti a mennyiséget az meg növekszik.)Feleség meg taktikázik meg fegyvernek használja. Nő érzelmi lény. Összetettebb e téren. Én inkább ingatagnak nevezem emiatt. Férfit a csak jó szex is szinte boldoggá teszi és utána teljesít, működik. Nőnél a csak szexre butaság koncentrálni. Ha ad és van egy boldog társa látja az jól érzi magát akkor kap is a nő mindent a csillagot is lehozza neki a férfi és tud adni, akkor már ő maga is jobban érezheti magát. De ma ennek ellenkezőjét sulykolják. Nem is ad. Pedig tud. Van szája pinája, feneke , keze mindene, fel tud venni egy combfixet, ki tudja festeni a körmét, tud vágyfokozó lenni. De ezeket csak eleinte használja. Majd erősen elhagyja és meghízottan csak pofája nagy és igényeit sorolja. De ma érinthetetlen Isten lett. Csak jogai vannak. Kötelességét nem is ismeri. Csak vágya, főleg anyagi javak terén és igénye van. (Jó eszköz a cionista bérrabszolga a fogyasztási társadalom szinpadán, hasznos eszköz.)Kötelességéről nem is hallott. Belátása agya meg nincs hozzá.

Kalman
Újságíró

Szerintem elég nyilvánvaló, hogy akinek a hipergámiája nincsen kielégítve, vagy másképpen fogalmazva, aki béta-túlsúlyos, alfahiányos kapcsolatba kényszerült, az nem elégül ki.

Persze elképzelhető pár százalék bilológiai defekt is, de 50% nem magyarázható ezzel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

50%-nak nincs orgazmusa, abból 30% -nyi defektes. A többi 20%-ra igaz az összes hókuszpókusz, meg nem megfelelő partner, sóvárgás stb.

herceg
Olvasó
herceg

Ki felel a gyerek boldogságáért?
A válasz ugyanaz, mint a cikk címére. Nem véletlenül.

Art
Olvasó
Art

Mótvá

Aldo
Újságíró

“a megkérdezett 55-64 éves hölgyek közül kevesebb, mint a harmada nem élvezte a szexuális együttléteket az elmúlt 12 hónapban.”

Most megjelent a lelki szemeim előtt egy szexelő 64 éves nő látványa és rám tört egy enyhe rosszullét.

Marcell
Olvasó
Marcell

Vannak ‘cougar’-ok. Medveczky Ilona pl. 77 éves most, 13 éve még simán dugható volt szerintem :D

Zatyi József
Olvasó

Menj el egy Swinger klubba és megdöbbensz.Ha úgy csinálsz mint anno a dszungelban a Nicaraguai kontrák, hogy előbb lősz utána beszélsz, és vagy olyan lüke hogy megkérded mennyi idős lehet meglepődsz.
Anyám idejében minek számított és hogy nézett ki egy 55 éves nő meg most kinek számít?
Külön kategória van rá: Mom meg MILF…

wittukind
Olvasó
wittukind

Ugye megen az angliai fehér nőkről van szó? mert ki mást kutathatnak azok a brit tudósok? három cikkből megtudtuk hogy az angliai fehér nők nem szeretnek sexelni, nem is nagyon jutnak hozzá és még boldogtalanok is. Ez igy o.k.- szerintem a jólétből és az önmegvalósitásból eredő unalom a ludas ebben. Lehetne ezt orvosolni, csak egy kis akarat kéne hozzá.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Egy-kettő-enn Ali, Ahmed vagy Abdul kell hozzá…

Naooo
Olvasó
Naooo

Meg pár rócsild, aki oda szállíttatja őket.

Zatyi József
Olvasó

Tennék a témához pár saját megfigyelést amin agyalok a felismerésük óta:
1 Ha néztek bőven és régóta pornót akkor azért feltűnő egy idő után a megjátszós színésznő.Ezzel nem azt akarom mondani hogy pornóban valódi orgazmusok vannak, hiszen az egész rendezői utasításra megy.De akinek van orgazmusa az hitelesebben másolja azt amit átél a valóságban mint az aki csak nézi őket aztán amikor ő kerül deszkára hanyatt meg csak szerencsétlenkedik össze vissza.Ez utóbbi pornó elöntötte a 2000-es évek óta a világot.Tele dekoratív fiatal picsácskákkal akik akkora ordítozást csinálnak hogy csoda hogy nem törik el az asztalon a boros pohár.
Ellenben ha valakin látható hogy létező élmények alapján játszik, nos ott -hála a pornónak-én azt figyeltem meg hogy a csikló méret vagy hüvely bemenet a szemérem ajkakkal jól fejlett. Parasztosan a számomra hitelesen játszó pornós csajoknak vagy jól fejlett méter távolságból is észlelhető méretű a csiklója vagy rojtos a pinája.Nem mondom hogy 100 a fedés de 80 van az tuti.
Én ebből ezt a véleményt alkottam, hogy ahhoz hogy egy nőnek legyen majd orgazmusa az kell hogy amikor kilakul az elsődleges nemi jelleg akkor az ott lévő idegpályák ingerelve is legyenek.Nyilván akinek nagyobb , kilógósabb a szemérem ajka, vagy csiklója könnyebben hozzáférhető, annak a ruházata, ágyneműje etc könnyebben fér az adott részhez, hogy ingerelje.Így mire szexérett lesz a nő addigra az egyiknek bejáratott stimulált felszerelése van , míg a másiké olyan mint a dédi függetlenségi háborús muskétája amit 1780-ban tett a a dédi a kandalló felé és ha lőnek vele senki se tudja mi lesz a végeredmény.
Én pl ezért se szidom a pornót.Ha visszanéztek a 20-as évekig rengeteg dolgot meg lehet figyelni belőle, és lehetőséget ad arra hogy ne csak saját szubjektív szempontból lássunk sok nőt intim helyzeteben.
2 Sztem nem igaz az hogy a női orgazmus véletlen és jutalom, de nem kell.Egyrészt aki élt vidéken és van némi élettapasztalat állatokkal kapcsolatban, az tudja , a párzás sikere az állatoknál első sorban azon múlik, hogy a nőstény nyugodtan álljon meg a kannak.Mindegy hogy disznó, kutya , macska amikor elindul az aktus a nősténynek minimum egy helyben kell állva maradni.Miután elég sok a gerinces emlős állatok több biológiai megoldást, gyanítom hogy a jó isten emberre se talált ki új szoftvert.Nézzük meg a női felszerelést!
Két alapvető orgazmus hely van, a kinn és a benn vagy a csikló és hüvely, mi a frásznak a kinti orgazmus?
Mit csinálunk ha be akarunk jutni? Simogatni kezdjük kinn….az az van ok rá hogy a hölgy ottmaradjon, csúnyán mondva parasztosan, megálljon a kannak….Minek sztem a belső orgazmus? Hát hogy ott is maradjon míg a sperma belelövell.
Állatoknál a tisztán ösztönvezérelt (és meglehetősen ritka évenkénti 1) aktusnál megfigyelhető hogy ha valami gond van valamelyik félnél, sérülés, daganat, gyulladás, etc, az aktus gyakran megszakad, nem ritkán már a hüvelyi részen.Az ösztön dolgozik újra és újra próbálkozik a legtöbb állat de az esetek többségében 3-4 alkalom után feladják azzal a partnerral.
Én meglátásom szerint a csikló orgazmus célja a közösülés bevezető szakaszának biztosítása a belső pedig a sikeres megtermékenyítésé. Miután az ember nem csak ösztönből szexel, így azok a nők is teherbe esnek akik nem éreznek semmit.
Sztem ez lehet az egyik oka annak, hogy a nők egy része nem érez semmit soha.Ha csak az evolúció dolgozna akkor a legtöbb ilyen nő nem várná ki nyugodtan a közösülés végét és az elmaradt termékenyülés miatt szimplán kihalna utód nélkül így nem örökítené át a hibás programot az utódokra. Vaszeg az érdekházasságoknak volt sok negatív hatása is ránk férfiakra.
3 Vagy 8-10 éve olvastam egy érdekes felmérést az Aids korszak kutatásai közül.A kezdeti időben az AIDS -et homokospestisnek hívták, mert erősen felülreprezentáltak voltak benne a homoszexuális férfiak.Később járványügyi nyomozók felderítvén a járvány USA-ban elterjesztő útját és forrását egy repülőtársaság Stewardjára találtak mint induló vírusgazdára.Kiderült az ember meglehetősen gyorsan cserélgette a partnereit és egy hét alatt több várost is berepült így szinte egyszerre indult a járvány több városban.
Ezek után indult egy kutatás hogy felmérjék a különböző szexuális orientációjú párok szexuális igényét.
Na ki mire tippel? Mely párok szexelnek a legtöbbet rangsorban?
Megfejtés:
1 Homoszexuális párok
2 Heteroszexuális párok
3 Leszbikus párok
Börtön vizsgálatok is azt mutatják hogy homoszexuális kényszer kapcsolatok mozgatója a szex vagy a dominancia.A leszbikus kényszer kapcsolatok mozgatója a családias biztonság a valakihez tartozás érzésének a biztosítása.
Ebből férfiszemmel az következik elsőnek,hogy ha valaki olyat forgat a fejében hogy Shemale karrierbe kezd több dugás érdekében akkor jobban jár mennyiségileg ha nős marad…
Másrészt a kutatók arra jutottak hogy a szex mozgató rugója a tesztoszteron nevű férfi hormon.
Most menjünk vissza a cikk állításaihoz!
Fiatal csajok jó része nem élvezi szexet,az idősebbeknél ez fordítva van.
Mi a különbség az idősebb és fiatalabb nők között ha mondjuk fiatalon mind szép volt? Az hogy az idősebb a rondább.
Ha megnézel egy öregasszonyt csak az arc alapján sokszor azt se tudni hogy férfit vagy nőt nézel.
Mitől szép a nő? Az ösztrogén női hormontól.A férfi pedig a tesztoszterontól férfias.A nők idősödve elvesztik az ösztrogént-ezzel párhuzamosan csökken a fogamzó készség-és nő a tesztoszteron aránya.Vagyis kefélősebb kedvük lesz az orgazmus miatt.
Mi az értelme ennek? Nos sztem ez egy evolúciós taktika.
Míg fiatal valaki válogathat bőven a partnerekben, mert szép (többnyire ugye), ekkor orgazmus még nem fontos hajtóerőnek a nőknek kizárólag. Ahogy idősödik és már az anyagi szempontok se annyira motiválók, de verseny van még a fiatalabb nőkkel az idősebbek előhúzzák a fehérmájú lapot és elhagyják a korábbi válogatósságot.
A két taktika lényege: Fiatalon a lehető legjobb géneket szerezni-kurva sokat variálni, válogatni csak legjobbtól termékenyülni, idősebb korban az elérhető termékenyülést a lehető legtöbb esetben még elérni hogy a faj egyedszáma ne csökkenjen a rövidült termékenységi idő miatt. Minőség VS Mennyiségi taktika. Az egyik szétválogatja magét a másik meg szétkúrja csak tudjon még termékenyülni.
A zaklatás és egyéb lelki okokon kívül közmegfogalmazásban csak kurvának nevezett viselkedésű fiatal lányokat is ide sorolom.Miután a természet konstrukciós képessége azon alapul hogy az adott dolog minden variánsát egyszerre gyártja ami lehetséges és ezek közül a leghatékonyabb marad versenyben, így sztem vannak olyan fiatal lányok akik a nagy ösztrogén szint mellé kaptak bőven tesztoszteront is ami külsőn az ösztrogén ellensúlya miatt nem látszik de a partner választásukban már fiatalon is mennyiségi elv lesz a fő a minőségivel szemben.
Ehhez csapjátok hozzá még a fenti megfigyelésem a női nemi szervekről és kész is a mix, hogy miért botlunk olyan szexuális viselkedésű nőkbe amilyenekbe+ pszihológia, önbecsülés emelésből dugás, anyagi okokból dugás, etc…
Jó lenne valami hozzáértő aki hajlandó lenne kutatni is ezt, mert sztem fontos a mi szempontunkból, de így én is csak találgatok hogy igazam van -e.

rumospiskóta
Újságíró

ZatyiJózsef : Ez az írásod nekem nagyon jó támpont.
Az angolul piros pirula sok mindent új megvilágításba helyezett nekem is – de nem mindent. A te elmélkedésed megint egy fontos része a komplett világnak.
Arról a részéről amit csak a saját kárunkon tanulmányozhatunk mert soha senki nem folytat ezügyben tudományos kutatást.
És ami fontos : az én tapasztalataim egybeesnek a tieiddel.. a nagy csiklójú barátnőim többet és jobban élveztek/élveznek.

A tagadás persze menni fog nyolcezerrel – de az érzelmi érvek le vannak.. hm.. nézve.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Running Man
Olvasó
Running Man

Már kissé szkeptikus vagyok a hasonló címeket látva, mivel rengeteg közhellyel teletűzdelt, kontár, érdemi információt nem tartalmazó bejegyzés lát ebben a témában napvilágot, de ez tényleg jó és hasznos cikk. Kissé olyan élményem volt az elolvasása során, mint egy-két TRP-tannál, hogy valahol, belül mélyen már éreztem, hogy ez így van, az addigi tapasztalataim már rámutattak bizonyos dolgokra, sejtettem azokat, de nem tudtam biztosra, hogy igazak-e, mivel soha senki vagy semmi nem igazolta vissza vagy mutatott rá frontálisan és tolta a képembe a nyers valóságot. Nehány dolog itt is visszaköszön, ill. tudományosan igazolttá válik, pl. hogy manapság a nők az élményt, az élménycsomagot keresik a férfiban, de azt nem tudtam, hogy ez az elsődleges, legrelevánsabb viszonyulásuk a szexualitásban is. Most látom, hogy valóban rosszul, férfi aggyal és megközelítéssel álltam korábban a női szexualitáshoz (ezt nevezi a szerzőnő lineáris megközelítésnek). Így utólag érteni vélem, hogy az a nőm, aki nagyon nehezen (szinte soha nem) jutott el az orgazmusig, miért szerette mégis velem a szexet és ennek ellenére miért kezdeményezte sokszor ő maga. Mert ezek szerint a szexuális élmény amit nyújtani tudtam, nagyon is kielégítő volt számára. Totál feleslegesen feszültem rá. Azt hiszem, erről beszél az Andie MacDowell által játszott karakter a Szex, hazugság, videó c. filmben, amikor azt mondja, hogy „a nők is akarják a szexet, csak nem azért, amiért a férfiak hiszik”.

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

Ilyen a férfi, akivel több orgazmusuk van a nőknek

“már csak evolúciós szemszögből nézve sincs semmi meglepő abban, hogy a nők szexuálisan fogékonyabbak a fitt és egészséges külsejű, stabil egzisztenciájú, ráadásul kellemes társaságot jelentő férfiak iránt. Merthogy ez jött ki. Pontosabban az, hogy a férfi partner jó anyagi körülményei, vonzó megjelenése és humora szorosan összefüggtek partnerük orgazmusainak számával, gyakoriságával és minőségével is”.

https://divany.hu/eletem/2020/12/19/noi-orgazmus-tulajdonsagok/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Naooo
Olvasó
Naooo

Nőknek nem a pénz számít, hanem a sok pénz.