Ethan Wolf
204 megosztás

Kerülendő nőtípusok

Összeszedem azon tulajdonságokat, viselkedésmintákat, kifejezéseket, jeleket, amelyek alapján, az adott nőt inkább érdemes elkerülni, mint ismerkedni vele. Persze ilyen listát bármelyik férfi tudna írni, főleg olyankor, mikor hosszabb ideje nem jönnek össze a dolgai és minden nőt ribancnak tart. Azonban ezt nem ilyen listának szánom. Sőt, megpróbálom időnként bővíteni, ahogy eszembe jutnak még dolgok, vagy ahogy elég tapasztalattal alá tudom támasztani azt.

Ez utóbbi fontos, olyan dolgokat akarok csak felsorolni, amelyeket pár tucat személyes tapasztalattal is alá tudtam támasztani. Persze tudom, nem reprezentatív, hisz nincs minden egyes pontra ezer kísérleti alanyom, akikkel ezt a kísérletet bármikor meg tudnám ismételni. De próbálok csak olyat feltenni a listára, amelyben egészen biztos vagyok, hogy amolyan red flag. Azzal is tisztában vagyok, hogy kivételek mindig akadnak. Van olyan pont, amelyeknél magam is tapasztaltam kivételt képező alanyokat, azonban mégis olyan számban jöttek negatív alanyok is, hogy fel kellett kerüljön a listára. Ezért ésszel tessenek kezelni.

Össze is rakhatnék egy listát az eddig posztokról, amelyek sikertelen randik voltak, de az nem lenne fair. Ahogy a bevezetőben említettem, csak olyan tulajdonságokat jegyzek ide, amelyekre sokszor volt példa, amely alátámasztotta az adott pont jogosságát. Hogy volt sikertelen randim olyannal aki kutyával pózol a képein, az még édeskevés, hogy levonjam a konzekvenciát, hogy a kutyával pózolós nőket kerülni kell. Ellentétben a macskákkal pózolósokkal, mert azokból volt dögivel. Remélem érthető. Nem mindegyik ponthoz találtam példát, illetve némelyik példa poszt csak részben érinti az adott pontot, de egyelőre ez van.

A kerülendő jellemzők listája:

– A társkeresőn a profilja össze van kötve az instagram profiljával. Kerülendő, mert szinte biztos, hogy csak a like és követőszerzés a célja.

– Elmúlt harminc, de még keresi a szikrát. Kerülendő, mert ha ennyi idősen még nem nyílt fel a csipája, akkor később más helyzetekben még több gond lesz vele. Túl naiv.

– Elmúlt harminc, és elképzelhetetlen elvárásai vannak. Túl sokra taksálja a saját értékét és várja a gazdag jópalit.

– Gold digger. A jó öreg anyagiakra hajtó nő.

– Én nem vagy olyan, mint a többi. mind ezt mondja..ha nem vagy olyan, azt nem mondani kell hanem mutatni. De ha azt látom, hogy olyannak mutatod magad mint a többi, akkor mindegy, hogy azt mondod magadról, hogy nem vagy olyan, hisz olyan vagy. Ez a típus ezzel hangoztatja, hogy ő bizony különleges, hisz más. Persze…mondjuk viszonyítás kérdése, mert ha könyvmoly a csaj, akkor nyilván nem olyan, mint a többi plázázós, de attól még lehet olyan, mint a többi könyvmoly. A lényeg, hogy ha hangoztatnia kell ezt a mondatot, az már régen rossz. Hangoztatnia kell, mert maguktól nem veszik ezt észre a férfiak, mármint azt, hogy ő különleges. Azért nem veszik ezt észre, mert bizony nem különleges.

– Nem vagyok könnyű eset. Magyarul, tudja hogy elviselhetetlen a személyisége, de szarik bele, nem akar változtatni.

– Rám megéri várni / szexet belengetős. A mézesmadzagos típus, volt már róla poszt régebben.

– Ha túl sok hangulatjelet használ. Sokan már a bemutatkozó szövegüket telenyomják ilyen kis szarokkal. Mások túl sokat használnak online beszélgetés közben, felfelé mutató hüvelykujj, túl sok szmájli, stb. Az persze nem baj, ha néha használ párat, de ha ezeket túlzásba viszi, az nem annak a jele, hogy vicces és jófej, hanem, hogy problémás.

– Túl keveset reagál rád. Például mindig csak egy-két szavas válaszokat ad. Te vagy a tartalék.

– Túl emelkedett, fölényes, értelmiségi, „megmutatniakaromhogymásvagyok”. Ezt jól összevontam, hisz ha külön szedném őket, akkor több tucatnyi plusz pont lenne a felsorolásban. Olyanokra gondolok itt, akik nem azt válaszolják, hogy a rosét szeretem, hanem a Chateau D’Esclans -t. Amelyik nem azt válaszolja, hogy xy filmet néztem utoljára moziban, hanem ő többre tartja az olvasást (amivel nincs is baj, én is, de ha a kérdés az volt, hogy mit láttál utoljára a moziban, akkor leszel szíves baszd meg arra válaszolni). Azt hiszem, érthető kikre gondolok.

– Ha macskával pózol, vagy van macskája (és egyedül él), vagy ő maga a macska. Ez a mondás férfiak körében nem ok nélkül dívik, az egyedülálló nő macskával, rossz ómen. Annyira elbaszott a személyisége, hogy csak egy macska hajlandó vele egy légtérben élni.

– Csak a szeméről van fent kép. Két típusa van, az egyik nagyon csúnya, azért a szép szemével csábít, a másik olyan szinten művészlélek, hogy még a macska sem hajlandó vele egy fedél alatt élni.

– Csak nagyon közeli profilképekkel operál, illetve nem kivehető a fotó. Csúnya, kövér. Ami még nem is lenne baj, ha nem akarna trükközni.

– Amelyik csávókkal pózol a képein. Ez egy hibás női fordított pszichológia. Egy nő számára vonzó az a férfi, aki körül nők vannak, hisz az azt jelenti, hogy férfinak értéke van (bővebben a magyarázat egy régebbi posztban a linknél), és azt hiszik, hogy ez fordítva is igaz, Hogy vonzóbb a nagyobb kaliberű férfi számára, ha más hímekkel pózol. Nem az, plusz még hülye is a csaj, hogy pasit keres, más pasikkal a képein.

Hülye applikációval arceltakarós. Amikor ilyen kutyafüleket, meg más marhaságokat tesznek a fotójukra.

– Babával/gyerekkel pózol AMI NEM az övé. Természetesen ha van gyereke és van róla kép az jó, hisz nem akarja eltitkolni, korrekt. De amelyik úgy pózol a társkeresőn, hogy ott a gyerek, ami nem az övé, az hülye. :) Ezzel azt üzeni, hogy ő már szeretne sajátot, de így nem lehet ismerkedni. Ennyi erővel kitehetnék egy képet a farkamról, hisz ha minden jól megy, előbb-utóbb látni fogod. :) /Még nincs tesztelve a farokképes dolog/

– Lehet róla szó. Ha ez a mondat elhagyja a száját, vagy megírja, akkor vedd úgy, hogy soha! HA találkozni szeretnél vele és azt írja, lehet róla szó, akkor garantáltan vagy közbejön neki valami, vagy sosem ér rá. A lehet róla szó, csak egy csali, hogy a beszélgetést fent tudja tartani a reménnyel, hogy majd valamikor találkoztok…

– Olyasmiket oszt meg, hogy „ha neki sikerült férjhez mennie, akkor nekem is” és hasonlók. Problémás személyiség és eddig nem kellett senkinek.

– Sokszor emlegeti hogy szingli, meg várja a lovagot. Elviselhetetlen a személyiségük általában dirigálósak.

– A férfiak nem szeretik az okos nőket. Ez is egy tipikus mondat. Az okoskodást és az arroganciát nem szeretjük és ha már ezt felhozta, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő maga is az (arrogáns és okoskodó, amit valamiért kevernek az intelligenssel és az okossal).

– Két éve szingli (vagy több). Ennyi idő alatt illett volna valakit összeszedni. Vagy csúnya, vagy olyan elbaszott a személyisége, hogy senki nem maradt meg mellette tartósan. Macska biztos nincs? :)

– Bármit szervezel, ő átszervezi. Kontrollmániás.

– Magyar, de angolul/spanyolul/egyéb nyelven ír bemutatkozó szöveget. Vagy külföldi hapsira vágyik, vagy ezzel bizonygatja műveltségét.

– Diplomával pózol vagy okosnak akarja feltüntetni magát. Nem okos.

– Túl sok utazós képpel keres társat. Ez nem fog nyugton maradni, problémás a kapcsolattartás vele.

– Túl arrogáns a bemutatkozója. Ő maga is az, mit vársz?

– Mindig be van táblázva. Heti hat napot dolgozik, reggeltől estig: Sosem lesz ideje találkozni veled.

– Hipster szemüveges. Nincs még saját stílusa. Bár egy numerára vihető némelyik.

– Túl vagány. Ez nem a nők alaptermészete, egy korban persze ez megszokott, de ha még 25 fölött is vagizós, annak oka van.

– Az igazi férfi ilyen és olyan. Ezt mondja, írja, vagy osztja meg. Az a kategória, akire ő vágyik már nem érdeklődik iránta, ezért megideologizálja, hogy miért is az az igazi férfi, aki neki jutott. Vagy, nem jutott neki jópasi (régen volt, de kiöregedett), ezért most “agymosást”, “bogár fülbe ültetést” hajt végre a férfi ismerősei körében, hogy őt tartsák ideálnak, ne a 20 éves bombatestű csajokat.

– A 30 az új 20, a 40 az új 30 féle faszságokat mondogatók. Nem képesek elfogadni, hogy már nem ők állnak a húspiac tetején, és már nem olyan kapósak. Jó kis önvigasz.

– Őszinte vagyok. Mind ismerjük őket, olyasmiket mondogatnak, hogy ők kegyetlenül őszinték, sőt… emiatt sokan még utálják is őket (ezzel próbálva nyomatékosítani, hogy ők tényleg őszinték). Kamugép mind. Ja, és nem azért utálnak, mert őszinte vagy, hanem mert egy hülye picsa. :)

– Akinek fura hobbija van. Erre nem tudok példát linkelni, mert még nem került sor azokra a posztokra.  Első blikkre érdekesnek tűnik, akinek nem a megszokott hobbija van, de szinte mindig kiderül, hogy van valami zizi vele.

Post Author: Ethan Wolf

Ethan Wolf
sokat randizom...ez a hobbim. :) http://sorozatrandizo.blog.hu
f Facebook
204 megosztás


32
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
19 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
Dániel SinkóRazidewittukindArtRunning Man Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
rumospiskóta
Újságíró

Ethan.. téged tanulva olvaslak, mert ugyan én is imádok ismerkedni de a mai kornak én már inkább az öregje vagyok, nem a gyermeke.
Ebből kiindulva hagyom is hogy lehessen más az elképzelésem némely típusodról : valószínűleg az én célközönségem élettapasztalata már számít az ezirányú megítélésében.

Írj róluk.

Reszet Elek
Újságíró

Vannak a tetkós-pirszinges csajok is, akik ki vannak varva, mint egy prosti és összelyuggatva, mint egy világháborús hulla.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Lefedted a társkereső nők kb. 90%-át:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

És akkor a nőknek vannak irreális elvárásai… :)

Aldo
Újságíró

Ezek közül melyik az ami borzasztóan irreális elvárásnak számít?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha ez egy női blogon jelenne meg női szempontból értékelve a pasikat, akkor azt óbégatnátok, hogy a szokásos, irreális elvárások. Eleve olyan csávóról beszélünk, aki “sorozatrandizó”, ahelyett, hogy “sorozatszexrandizót” mondana, miből is tudja ő megítélni, hogy kivel ne kezdj? Mi a fenét számít az egyéjszakásnál, hogy a csajnak van-e egy furcsa hobbija, macskája, vagy sokat dolgozik egyébként? Szexrandihoz minek a tökéletes arajelöltet megtalálni? Alkalminál annyi a lényeg, hogy jól nézzen ki és érjen rá.
Én is olvasgatom a blogját néha, jók az írásai, csak egyébként épp rajta érzem, hogy nem tudja, mit akar, éppen ezért a tanácsai is elég kuszák.

hunbagira
Újságíró

Megint csúsztatsz. Mi a materiális (punci-pénz) túlzott elvárásaitok miatt obégatunk (főleg).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aha. :)

Lehet róla szó. Ha ez a mondat elhagyja a száját, vagy megírja, akkor vedd úgy, hogy soha! HA találkozni szeretnél vele és azt írja, lehet róla szó, akkor garantáltan vagy közbejön neki valami, vagy sosem ér rá. A lehet róla szó, csak egy csali, hogy a beszélgetést fent tudja tartani a reménnyel, hogy majd valamikor találkoztok…

Én: nem vagyok híve az online ismerkedésnek, mindenki kamuzik. De ha amúgy is szereted a kávét, akkor igyunk meg valamikor egyet.
Lány: Lehet róla szó.
Én: Jó lenne hallani a másik hangját, hogy tudjam, nem valami pszichopata vagy.
Lány: és azt a hangom alapján megtudod állapítani?
Én: sok mindent meg lehet állapítani a hang alapján. :) Ezt te is tudod, női megérzés, empátia, stb. Szerintem cseréljünk számot 1234567.
Lány: Akárkinek nem adom meg.
Én: Nem akárki vagyok, hanem az a szimpatikus férfi, akivel kutyás találkozód lesz hamarosan. Szóval, mi is az a szám?
Lány: :) 7654321.

Aldo
Újságíró

“Ha ez egy női blogon jelenne meg női szempontból értékelve a pasikat, akkor azt óbégatnátok, hogy a szokásos, irreális elvárások.”
Hiába óbégatunk, attól még naponta több tucat hasonló blog fog megjelenni, hogy hol vannak a normális pasik. De nem az irreális női elvárásokkal van a baj, hanem, hogy semmit sem tudnak nyújtani a puncin kívül. Ami megint csak nem lenne baj, ha e mellé nem társulna egy 10 méter hosszú követelési lista.

“Eleve olyan csávóról beszélünk, aki “sorozatrandizó”, ahelyett, hogy “sorozatszexrandizót” mondana, miből is tudja ő megítélni, hogy kivel ne kezdj?”
Ha meg azt írta volna, hogy jól meg is dugta a csajokat és részletesen leírta volna a teljesítményét, akkor az lenne a baj, hogy egy perverz állat, aki szarba nem nézni a nőket és csak baszni akar. Nem értem mi a baj, ha mondjuk többet szeretni pár numeránál. Persze ha a csajról kiderül, hogy alkalmatlan hosszútávra, de egy numerára megfelel, akkor törekedni kell a megdugására, lehetőleg minél kevesebb energia, idő és pénzbefektetéssel.

“Mi a fenét számít az egyéjszakásnál, hogy a csajnak van-e egy furcsa hobbija, macskája, vagy sokat dolgozik egyébként? Szexrandihoz minek a tökéletes arajelöltet megtalálni? Alkalminál annyi a lényeg, hogy jól nézzen ki és érjen rá.”
De még mindig nem a szexrandikról szólt a cikk, sem a blogbejegyzések, hanem a rendes randikról.

De nem válaszoltál a felvetett kérdésre. Szerinted mi az irreális elvárások a felsorolt pontok közül úgy, hogy nem a szexrandi a cél, hanem a hagyományos? Az, hogy ne legyen egy arrogáns picsa, hogy normális profilképe legyen, ami mögött nem egy 120 kilós debella állat áll, aki más faszikkal van egy fotón? Mik azok, amik szerinted annyira nagy elvárások?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát, amikor már ott tartasz, hogy ne legyen hobbija, macskája, hipster szemüvege, ne legyen vagány, vegán és ne írja le, hogy őszinte, akkor mondhatjuk, hogy te egy olyan pasi vagy, akinek semmi sem jó. Az olyan nők férfi megfelelője. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Inkább macskája legyen, mint kutyája.

Aldo
Újságíró

Mi bajod a kutyákkal? Szemita vagy? Azok nem szeretik a kutyákat.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az hogy élnek.

Aldo
Újságíró

Az van írva a cikkben, hogy ne legyen FURA hobbija, ne az, hogy egyáltalán ne legyen.
A macska lehet kizáró tényező allergia miatt is, a hipszter szemüveget ki nem szarja le, feltéve ha nem valami hülye hippi picsa.
A vagánykodás nagyon sokszor valójában az arroganciát takarja, meg azt, hogy felvág a semmire. A vegán pedig csak egy újabb divatbuziság fogyatékosoknak, mint amikor elmennek ilyen kamu méregtelenítő faszságokra, aztán jól lehúzzák őket nem kevés pénzzel. A kegyetlenül őszinte jelzőt pedig általában az aggatja magára, aki az érzéketlent tahóságát akarja jobb színben feltüntetni: nem szóltam én be senkinek, nem aláztam meg senkit csak kegyetlenül őszinte vagyok. Aztán ha visszanyal a fagyi, akkor fel vannak háborodva.

GoldLion
Újságíró

“Akinek fura hobbija van.”

No offence, de már az ritkaság, ha egy nőnek van valami hobbija…én örülnék ha egyáltalán van.

hunbagira
Újságíró

LIKE

Aldo
Újságíró

“– Hülye applikációval arceltakarós. Amikor ilyen kutyafüleket, meg más marhaságokat tesznek a fotójukra.”

Ennek amúgy mi értelme van? És az a durva, hogy elvileg érett, felnőtt emberek használják.

“– Csak nagyon közeli profilképekkel operál, illetve nem kivehető a fotó. Csúnya, kövér. Ami még nem is lenne baj, ha nem akarna trükközn

i.”
Általában azt is odabiggyeszti, hogy “nem olyan, mint a mai eltorzult szépségideál” és, hogy “a lelkéért kell szeretni.”

Razide
Újságíró

Az ilyenek összekeverik a szexpiaci értéküket az általános emberi értékükkel. Értelemszerűen, ha az első a béka feneke alatt van, akkor a másodikkal próbálják felhúzni, de a strandon a bikini nem hazudik. https://therationalmale.com/2018/08/12/the-myth-of-the-alpha-female/

Blackur
Olvasó
Blackur

Rumospiskota adsz egy emailt:)?

rumospiskóta
Újságíró
Gejza
Olvasó
Gejza

“Kerülendő nőtípusok”

1. A nyugati jóléti társadalomban született és szocializálódott.
……..

Art
Olvasó
Art

A nyugati jóléti társadalomban született és szocializálódott.

Vagy Kőbánya alsón született és szocializálódott, de 10 év szex és nyújork nézés után azt hiszi, hogy az a fíling neki is jár.

ulomenen
Olvasó

A barátnőm a tipikus macskás “mindenférfiszemétláda” volt, mikor megismertem. Eltelt egy év és most aranyos, házias, szeretnivaló.
Szóval mindenki más tényleg meneküljön ettől a típustól is, mert az az egy kivétel már nálam van. :D

rumospiskóta
Újságíró

ulomenen : ez a tízes felosztásból a tíz pontos megjegyzés volt! (csillagozva)

Running Man
Olvasó
Running Man

Lehet róla szó. Hozzátok hasonlóan, erre én is kitérnék. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez feltétlenül piros zászlót jelentene. Erről a mondatról a bizonyára többek által is ismert szólásmondás jut eszembe: ha a nő azt mondja nem, az azt jelenti: talán. Ha a nő azt mondja talán, az azt jelenti: igen. Amelyik nő igent mond: az nem nő. A nők szinte soha nem mondanak egyértelmű igent a közeledésre. Ennek több oka lehet, függhet az egyéntől, a szituációtól. Egyrészt a női hiúság és a férfi figyelmének fenntartására való késztetés mondatja velük. Másrészt, akkor is előkerülhet, ha a nőnek már felkeltetted az érdeklődését, de még nem olyan biztos benne, hogy olyan jó parti vagy. Harmadrészt, a könnyen nem kapható nő érzését, benyomását kívánják ezzel kelteni. Én azt gondolom, hogy ez a kifejezés jelentését tekintve a klasszikus „talán” kategóriába esik és gyakorlatilag így is kell értelmezni. Jóllehet nem zárom ki annak lehetőségét, hogy ez azt is jelentheti, hogy a nő fejben talonba tett, de ezt inkább abban az esetben tartom valószínűnek, ha derogál neki egyenest választ, egy határozott nemet mondani, ezért kényelmi okokból inkább azt mondja, talán. Én csak azt mondom, ez nem feltétlenül és minden esetben van így, és attól, hogy esetleg az ominózus mondat elhagyta a száját, még nem kell azonnal feladni, sőt éppen, hogy rá kell lépni a gázra a siker érdekében (és a nő is titkon ezt várja tőled).

Túl keveset reagál rád. Például mindig csak egy-két szavas válaszokat ad. Te vagy a tartalék.
Jó, hogy ezt említetted. Sokakat hallottam már erről panaszkodni (a Velveten is megjelent egy levél erről a jelenségről), többször tárgyaltuk ezt a problémát és kérdeztük magunktól, hogy miért esik nehezükre egy normális választ adni, miközben elvileg az ismerkedés a céljuk.

Art
Olvasó
Art

gyakorlatilag minden nőtípus kerülendő.

wittukind
Olvasó
wittukind

Itt csak egyfajta nőtipus van bemutatva- az “okostelós” nőstény amelyiknek ez az élete, nélküle nem létezik, ahhoz hogy más nőtipust is észrevegyünk az “okostelót” a kanálisba kell dobni.

rumospiskóta
Újságíró

wittukind : ..mármint a miénket?

wittukind
Olvasó
wittukind

No, igen, úgy kellett volna irnom hogy az “okostelót” elvenni tőle és a kanálisba dobni, aztán egypár nap elvonókúra és virústalanitás…de ez már túl szájbarágós, még valaki komolyan veszi..

Dániel Sinkó
Olvasó

Nekem az eddigi tapasztalatom az, hogy az őszinteség az indokolatlan bunkóságnak a szinonímája. :/