2 megosztás
Címkék: ,

Szintezzünk! Nők osztályozása tízes skálán

Örök problémának látom nem csak itt, de más oldalakon is a szintek kérdését mind a férfiak és mind a nők részéről. Nem egyszer tapasztaltam, hogy a megtetsző alany 10-es szintűnek van titulálva, mert: tetszik, kell, meg akarom dugni, szerelmes lettem…úgyhogy 10/10 a csaj. Ettől csak az a rosszabb, mikor 10-ből kezdik levonni egy-egy nem ideális tulajdonság alapján, hogy aszongya: lehetne nagyobb melle, úgyhogy már csak 9, meg a segge sem elég kerek, akkor nyócas! Hö, nyócas nőket dugok gecó!

Fontos megjegyezni, hogy csak külső tulajdonságok alapján áll össze a lista. Belső értékek, pozitív-negatív tulajdonságok, szexben nyújtott teljesítmény nem egy, de akár 2-3 szinttel is javíthatja vagy ronthatja egy nő valós szintjét, értékét.

Az alapvető hiba véleményem szerint az origó meghatározásának hiánya, és ezért nincs használható képlet, elmélet, iránymutatás. A fotókkal illusztrált szintezés meg főleg baromság, hiszen egyéni preferenciák mozgatnak minden embert. Ízlések és pofonok… Hiszem, hogy ez a cikk legalább iránymutatásként szolgál.

Tehát: origó! Ezt kell minden férfinak önmaga számára meghatároznia. Ez a nullpont, amitől pozitív vagy negatív irányban eltér egy nő. Gyakorolj az utcán, a plázában, bárhol ahol emberekkel vannak. Gyakorolj a társkereső, a Facebook képein, de ne hagyd figyelmen kívül, hogy a fotók mindig a legjobbat próbálják mutatni és minimum egy szintet pluszban hazudnak. Ahogy a nő eldönti 3 másodperc alatt, hogy akar e tőled valamit, neked is fel kell tudnod mérni helyesen egy nő szintjét 3 másodperc alatt. Az origó akkor helyes, ha a matematika szabályai szerint nincs fals eredmény. Magyarán a pénztáros lány, akit 6-nak mértél fel, a kolléganőd 7-nek ítélt barátnője szerint is 6-os szintű marad és nem kell fejben 4-nek degradálni.

Hogy milyen az origó? Lássuk!

5. Origó! Átlagos nő! Nem kövérebb, nem soványabb mint ahogy a nőket szereted. Cici számodra megfelelő méretű, popsi alakjához illő, formás. Rendben van, testre és arcra is. Simán dugható, mondod rá. Arcra nem a feltűnően szép, de nincs is benne semmi kivetnivaló, vagy ami hibaként felróható! Nem forogsz utána az utcán, de ha bemutatnak neki vagy megismered valahol, nem látod semmi akadályát a további ismerkedésnek. Jó sminkkel és jól megválasztott ruhákban könnyen 6. vagy akár 7. szintűnek is mutathatja magát (strandon nem) , ezt mindig észben tartani!

Női szintek átlagtól lefelé haladva:

4. Átlagostól annyiban tér el, hogy kisebb a melle mint kéne, vagy épp nagyobb mint szeretnénk, tudható, hogy melltartó nélkül mindkét esetben csalódni fogunk. Segge, csípője vagy nem elég kerek vagy bár nem túlsúlyos, mégis nagyobb kicsit mint szeretnénk. Ide tartoznak a testre 5-ös  lányok is, akiknél arcra zavar valami. Túl nagy orr, penge száj, túl kerek arc vagy épp túl éles-szögletes arcvonások… Még nem látjuk csúnyának, de már „érdekes” kategória. 5-ös vagy akár 6-os testű nőt is ronthat idáig az arca!

3. Túlsúlyos, még nem kövér, de már van has, amit a nagy mellek sem tudnak feledtetni és egy szűkebb nadrág fölött már hurkásodik a derék. Túl nagy segg, amit már a szűk farmer sem tud tökéletesnek hazudni. Ide tartoznak a túl vékony, szinte mell nélküli lányok, fiús csípővel, lapos seggel, combcsont ívét követő combokkal, egyenletesen vékonyodó lábszárral, vádli nélkül. Szabályos arcvonások, elbűvölő szemek, jól megválasztott ruházat hazudhatják 4-nek, de az első meztelen élmény visszaránt a valóságba szintjét illetően.

2. Betegesen sovány, már szinte groteszk vékonyság. A nőies vonalak formák szinte teljesen hiányoznak. Vagy épp igazi zsírdisznó, farönknyi combok, hurkákon támaszkodó csöcsök, formátlan íróasztalnyi picsa. Aki bedől a fentiek ellenére egy kivételesen szép arcnak vagy dús dekoltázsnak mert áll a cerka, az egész életében szégyellni fogja a „trófeát” mindkét véglet esetén.

1. Taszító minden értelemben. Csak viszolygást vagy sajnálatot válthat ki a férfiakból. Ez a szint láthatatlan az egészséges férfiak számára.

Női szintek átlagtól felfelé haladva:

6. Átlagostól egy jellemzőben pozitívan eltérő tulajdonságú nő. Még nem a feltűnő szépség, de már arcvonásaiban is vonzó-szép, egy átlagos, rendben lévő, csinos női testtel. Vagy rendben lévő arc, de a lábai vagy a segge vagy a mellei miatt mégis emlékszel rá: megnézed, szívesen megismernéd.

7. Átlagostól legalább két ponton jobb, ezért már nem is nevezhető átlagosnak. Ő a jó nő! Arcra lehet csak szimpatikus, de olyan csinos, hogy már távolról is kiszúrod. Vagy átlagos test, de feltűnő lábak, mellek vagy popsi és szép, megismerésre csábító arc.

8. Ő már a kifejezetten gyönyörű, feltűnő alakú nő. A pozitív tulajdonságai már együtt jelentkeznek, az elképzelt ideáltól csak árnyalatnyi hibák vagy hiányosságok miatt marad el, melyek csak megismerés és első szex után észrevehetőek. Viszont a fellelt apró hiányosságokat is megbocsátod, hiszen többszörösen kompenzálja más előnyökkel. Őt gondolhatják 10-nek a férfiak.

9. NEM, nem dugtál 9-es nőt, sőt élőben a férfiak nagy része nem is látott. Rájuk vágysz a moziban és a 4K pornó közben. Nagyon kevesen vannak, csak meztelenül és smink nélkül lehet egy nő 9-es. Ezért a világ és a pornóipar celebjei kiesnek a kitárulkozó meztelenség hiánya és/vagy a smink miatt. A vélt 9-es nők nagy része 8-as. Pornósoknál a smink nélkül átlagos, sokszor már taszító arc a kívánatos test ellenére is degradálhatja akár 6-os szintre vagy még lejjebb az „álomnőt”. Ne feledd, a testet is sminkelik sok esetben, szakértő világosítók és díjnyertes operatőrök gondoskodnak az olyan beállításokról, melyben minden a helyén van és megfelelően mutat. Hollywood esetén ehhez még a digitális utómunka is jár!

10. Nincs 10.-es nő! A művészetben megtalálható kézzelfogható vagy digitális formában. De leginkább csak a fejünkben él és nincs két egyforma elképzelés.

Ne engedd, hogy férfiként az egód hazugságra bírjon önmagad előtt is. Emlékezz vissza a nőkre akikkel valaha voltál és ha nincs ellentmondó eredmény, akkor jól szintezted be őket. Ha ez megvan, tovább lépünk a férfiak szintezésére. A piros pirula keserű, a következő rész épp erről szól.

Post Author: Tuco Raminez

f Facebook
2 megosztás


82
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
73 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
31 Hozzászólások szerzői
SzivlapatnormalcsajDelinrezesDogos Voros Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
wittukind
Olvasó
wittukind

Ezen cikknél csak egy vicc csattanója jut eszembe hogy “nesze bazmeg, vasald ki”- a többire kell mastercard ami nekem nincs

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Osztályozni kétféleképpen lehet. Az egyik verzió az itt felállított mérce.
És lehetne úgy is, hogy sorba állítjuk a nőket a vonzóságuk alapján, és a 10/10-es a legvonzóbb 10%, a 10/9 a második 10%, és így tovább.

Tuco Ramirez
Olvasó
Tuco Ramirez

A kérdés: kinek és mi a vonzó? Teljesen esetleges. Az origó és az attól való eltérés jó vagy rossz irányba viszont állandó preferencia az egyén számára. A fenti spektrumba közel egymilliárd dugható nőnek kell hogy beleférjen.

Running Man
Olvasó
Running Man

Ti a saját mércétek szerint hányas csajoknál próbálkoztok? Milyen sikerességgel?

hunbagira
Újságíró

6-8. Felfele nyilván sikertelenebben, lefelé sikeresebben. Amíg aktív voltam a ” szexpiacon”
Bár ez a számozás elég szubjektív. Én 10esnek a (top)modelleket tekintem, 9esnek az instapicsák utána jönnek a 8ok “a helyes lány a szomszédból” mondattal leírhatók.

Tina74
Olvasó
Tina74

A topmodellek nagyon műviek (plasztika, photoshop stb) ráadásul nem is túl nőiesek…

common man
Olvasó
common man

Vannak azért jó csajok is közöttük de sokuk inkább érdekes.

Hunn
Újságíró

Running Man, felejtsd már el ezt az 1-től 10-ig terjedő skálát, még a nőket illetően is!
Az pedig eszedbe se jusson, hogy a férfiakat (köztük önmagadat is) elkezdjed elhelyezgetni egy ugyanilyen skálán, majd a kettő összevetéséből megpróbálni levonni bármiféle következtetést! Mert a végeredmény abszolút hülyeség lesz, és totál félrevisz majd téged. Ezt csak azért mondom, mert látom, hogy nagyon rápörögtél erre mostanában, és kurvára túlagyalod a dolgokat.

A valóságban kettes számrendszer van: a nőket illetően van az 1.=”igen, megbasznám” és a 0.=”nem, nem basznám meg”. A férfinél (nálad) szintén a kettes számrendszer működik: van az 1.=”igen, sikerült megbasznom az “igen, megbasznám”-nőt”, és van a 0.=”nem, nem sikerült megbasznom az “igen, megbasznám”-nőt”.

Neked mindig az 1.-re kell koncentrálnod, és ennyi a megfejtés. Igyekezz megdugni a nőket, akikre rákívánsz, és kész. Ki a faszt érdekel egyáltalán valami hülye 1-től 10-es lista? Kutyát nem érdekli.

Már csak azért sincs értelme a férfiak esetében az 1-től 10-es skálának, mert a nők garantáltan NEM 1-től 10-es skálán helyezik el a férfit, de még csak nem is a kettes számrendszerben (jellemző… lol!), hanem három opció van: 0.=”omega, nem kell, inkább leszbikus leszek/dugok a kutyámmal”, 1.=”alfa fux”, 2.=”béta bux”…

És ezt tényleg barátilag mondom, a legjobb szándék mondatja velem. Sok sikert!

u.i.: Uraim: javítsatok ki, ha nincs igazam… Amúgy poén, de a kommentekre reagáltam először, és utána olvastam csak el még a cikk címét is, a cikk tartalmáról nem is beszélve … úgyhogy válaszom nem csak Running Man-nek szól, hanem tekintsétek a fentieket általános reakciómnak a cikk témájára…

rumospiskóta
Újságíró

Hunn : aki tíz kategóriát képes ebben a témában használni az egy csodálatos elme, plusz a rendszerezésre van ráizgulva.
Nekem is olyan rendszer működik kábé mint neked, kettő plusz hellyel : tartok egy túl jó kategóriát is, és egy olyant aki nem tetszik ugyan, de ha összefekszünk akkor azt kijelzi a földrengésérzékelő.
Túl jó az aki csak egy gyönyörű látvány, jó az aki kéne, akit észre sem veszek az nem kéne – és az az “észre sem veszem pedig pont ő lenne a legjobb” kategória az, amit most kíváncsian tanulmányozok.
Szóval nekem sincsen tíz kategória.

Running Man
Olvasó
Running Man

Jólvan, értelek! :) Igazad van, a múltkor már kifejtetted; az egyéni tényezők, a kivételek, a túlzott racionalitás átírhatják ezeket a szempontokat, így nem érdemes túl komolyan venni. Az túlzás, hogy rápörögtem, egyrészt azért kérdeztem rá, mert a szintelméletről szól a cikk, amely nyilván azt is mutatja, hogy nem csak engem érdekel ez a jelenség, másrészt Curio a múltkor azt írta, hogy szerinte az a legideálisabb, ha a férfi 2 ponttal lejjebb választ és ezek után csak érdekelt, hogy van-e másnak is ezzel kapcsolatban tapasztalata. Ennyi. Bár azóta rájöttem, hogy az a megállapítás a kapcsolat kialakítására/megfelelő fenntartására vonatkozott, itt viszont csak a pick upról és a külsőségekről van szó. Én igyekszem nem túlagyalni, dehát mi férfiak racionális, gondolkodó lények vagyunk, ebből fakadóan hajlamosak vagyunk sokat agyalni valamin, részben ennek is köszönhető, hogy megannyi dolog férfi agyból pattant ki. Ne ítélj el ezért és köszi a jó tanácsokat! :)

Hunn
Újságíró

Kedves Running Man, eszem ágában sem volt elítélni téged! Sőt, kifejezetten szimpatikus a hozzáállásod! Tetszik, ahogy férfiúi racionalitással és logikával próbálsz úgymond “rendet teremteni a káoszból” (hogy a nagyrabecsült Jordan Peterson prof.-ot idézzem).

Ezért noszogatlak téged abba az irányba, hogy bátran kezdeményezz minden olyan nőnél, aki tetszik – illetve adott esetben nagyon-nagyon tetszik – neked! És ha pozitív reakcióra, viszonzásra lelsz náluk, akkor bátran eszkalálj! Ha nem, akkor pedig ránts egyet a válladon, és menj oda a következőhöz!

Ugyanis megfigyeltem, hogy nagyon sok – elsősorban a mainstream-ben, a médiában megjelenő, de akár a hétköznapi nők vagy a (vetélytárs) férfiak szájából elhangzó, és (sajnos) nem egy esetben Red Pill (bár tény, hogy az esetek 90%-ban Blue Pill) – elmélet, vélemény nem szól másról, mint a férfiak paráztatásáról: -“Nem vagy elég jó!” Ez az általános üzenet.

És én ezt az üzenetet vélem felfedezni a szint-elméletben is.

És ezért mondom azt, hogy félre a szint-elmélettel a gyakorlati életed során! Elmélkedni lehet rajta, de nem zavarhat be, amikor párkereső üzemmódra váltasz, és hódítani indulsz. Olyan egyszerűen NEM történhet meg, hogy nem szólítasz le, meg sem próbálkozol egy neked bejövő nőnél csak azért, mert magadat a képzeletbeli 1-től 10-es skálán alacsonyabbra lövöd be, mint őt! Ez ugyanis több lenne, mint hiba: ez háborús bűncselekmény lenne a nemek harcában!

Running Man
Olvasó
Running Man

Nem mondtam ám komolyan, ott van a smiley a mondat a végén, ha megnézed.
Tudnék erre nagyon sok mindent írni, de nem untatnám a nagyérdeműt a személyes dolgaimmal.

Ciro
Olvasó
Ciro

Ha egy hozzászólás tökéletes, azon nincs mit javítani. Micsoda marhaság a nőkre annyi figyelmet pazarolni, hogy egy ilyen összetett rendszerben osztályozzuk őket?

common man
Olvasó
common man

Talán akkor van értelme az igen nem osztályozáson túl elmélkedni a dologról ha a sok -sok igen között kell dönteni melyik legyen.(ez egy igen gyakori ,gyakorlati probléma vagy elméleti..?) Azért ha már,akkor a tízpontos skálához képest vannak komolyabbak is.Ha valaki elég tudós és ideje kedve van hozzá megalkothatja a minta alapján.
https://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_521_Allattenyesztes_1/ch18s05.html

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Én korábban, amíg érdekelt a téma, a cikk skáláján értve 3-as csajoknál ütöttem meg a mércét. (plusz, unalmas csóró lúzer csajok voltak, dögunalmas élettel, enyhe túlzással, csak ideiglenesen kompenzálták)
Persze próbálkoztam mindennel felette is, csak nem jött össze. (nem voltam soha jóképű, bár úszóversenyeztem és kinyomom a súlyom fekve, nem volt nagy a pofám, és a szüleim se gazdagok hogy 2 kulcsot -kocsi és lakás- kapjak mikor 18 leszek, 32 vagyok és talán a lakás előbb-utóbb meglesz, kocsi nem érdekel jó nekem a bringa.)

Jelenleg MGTOW vagyok, ugyebár, Maximum Gross Takeoff Weight…. akarom mondani Men going their own way :-) Már nagy a pofám, jól keresek, de baromira tojok az egészre, nyugi van ha hazajövök, nincs dráma.

Én nem kapok az ő csinos cuki éveikből, ők nem kapnak az én gazdagabb, nagyobb pofájú időszakomból.

Aldo
Újságíró

Én nem kapok az ő csinos cuki éveikből, ők nem kapnak az én gazdagabb, nagyobb pofájú időszakomból.

Most nagyon kibasztál velük.

Alter Ego
Szerkesztő

Valójában nagyon is. Akkor is, ha nem egyéni, (azonnali akció-reakció) hanem társadalmi léptékekben mérhető a férfiak kollektív visszavágásának hatása. Nem véletlenül megy a sírás rívás, hogy “hová lettek az igazi (elköteleződni, alárendelődni hajlandó) férfiak”?!

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Sírnak, hogy nincs kihez költözniük. :)

Balton
Olvasó
Balton

A szemét kell nézni ilyenkor. Találkozol vele, nemrég esett le a körhintáról, Te meg sétálsz a családoddal, egy kategóriával jobb nőddel meg a cuki kis-gyerekeddel. Ca. 5-8 éve még lepattintott, most meg sírva elrohan, gondolom macskát venni…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

MGTOW-ként, elvonulva, “kiszálva a világi dolgok hívságaiból”:), úgy, hogy a jobb keze a felesége, ? Milyen nőről-gyerekről beszélsz akikkel sétál ?

Aldo
Újságíró

Sokan még mindig meg vannak győződve arról, hogyha szopás volt a 20-as éveik 90%-a, akkor majd a harmadik X után hirtelen minden megváltozik.
Arra persze nem gondolnak, hogyha eddig se kellettek senkinek, akkor ezek után miért kellenének bárkinek is. Csak azért mert vettek egy lakást, vagy jól keresnek? Max pár piócát vonzanak be, aztán lehet rinyálni, hogy milyen pénzéhes kurva az összes nő.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan, hiába nyeri meg a csóró a “milliókat” , ugyan az a “csóró” marad, sőt, még lejjebb süllyed, mert ennek dacára sem megy. Van amire nem elég a MasterCard……, tököt, férfiasságot pl. elég nehéz vele vásárolni….

Running Man
Olvasó
Running Man

Ezt most kizárólag a MGTOW-ra érted?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha tőlem kérdezted, akkor átalánosságban értem. Minél később és minél “lanyhábban” kezd bele a “töknövesztésbe”, annál hamarabb “fárad el” és keseredik meg.

Hunn
Újságíró

Kedves Aldo, ezt nem tudom honnan szopjátok, hogy a harmadik X.-be lépő incelek meg vannak győződve arról, hogy most automatikusan minden jóra fordul.
Elárulom: max. reménykedik benne, hogy tartogat még számára valamit a jövő, és ezért nem köti fel magát.
Kilépni ebből a legkeményebb munka.
A valóság pedig az, hogy ezzel a munkával az ember változtatni tud a fiatalkori sikertelenségen, mégpedig jó eséllyel.

Aldo
Újságíró

Mégis hogy tud változtatni a sikertelenségen? 35 éves korára már annyira tele van haraggal és keserűséggel, hogy az identitása részévé vált. Egy ilyen ember mindig találni fog kifogást, hogy másokat okoljon – legegyszerűbb természetesen a nőket és a társadalmat – a saját sikertelensége miatt, de sose fogja elismerni, hogy ő személy szerint mit baszott el.
Lehet itt jönni a mgtow-val meg a többivel, de a lelki nyomorukat egyik sem fogja megoldani.

Hunn
Újságíró

Kedves Aldo, kérlek alássan, ez bizony hatalmas tévedés!!!

Statisztikai adatokkal ugyan nem tudom ezt az állításomat alátámasztani, de a saját példámmal igen! Persze lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt… de ezt igazából nem hinném.

35 évesen találtam rá a Red Pill-re, évtizedes ön- és közveszélyes, nem önkéntes cölibátus, azaz Incel-lét után. Ha nekem sikerült kitörnöm ebből az emberi lénynek nem való, embertelen, ember alatti létezésből, ebből az emberi lényhez és felnőtt férfihez méltatlan állapotból, akkor ennek más férfiaknak esetében is sikerülnie kell! Mert én is csak egy átlagos csávó vagyok, mint ők, nem pedig valaki különleges személy.

A sikertelenségen akkor NEM tud változtatni egy 35 éves férfi, ha véglegesen beleragad a Blue Pill Béta identitásába! Ha nem rázza le magáról a feminista, Blue Pill-es kondicionálását, mint kutya a bundájából a vizet, és továbbra is azt az utat folytatja, amin odáig is járt!

De ha lenyeli a Red Pill-t, és hozzálát, hogy létrehozza önmaga legjobb verzióját, akkor igenis meg tudja változtatni a sorsát, az életét!!! Egy dolgot nem kap vissza az ember, még ha cigánykerekeket hány, akkor sem: azt az elvesztegetett időt, melyek a legszebb évei lehettek volna! Ez a legeslegrosszabb az egészben, ezt a legnehezebb elfogadni.

És emiatt, bár saját magának előbb-utóbb, úgy-ahogy, de megbocsát az ember (mert muszály, mert máskülönben nem fog tudni továbblépni), de a gyűlölet azok iránt, akik a feminista kondicionálással szándékosan faragtak bétát belőle – és faragnak mind a mai napig a férfiakból tömegesen, és mindent megtesznek azért, hogy ő maga is visszacsússzon a korábbi, Blue Pill Béta identitásába és a nem önkéntes cölibátus poklába – azok ellen az emberben a gyűlölet lángja örökre és kiolthatatlanul égni fog, és alig várja, hogy tisztítótűzként elszabadulhasson, és a világon futótűzként végigfutva elemészthesse őket!!!

Erzsébet Uhrin
Olvasó

Csak a pofám esett le ettől…. igaz

wittukind
Olvasó
wittukind

“Erzsébet Uhrin”!

Ha a tantusz megmaradt, ne törődj vele, kár itt okoskodni.

Balton
Olvasó
Balton

Mindenki a saját nevében gondolom, én az enyémben.
Gondolom Te is a tiédben?
Csak az enyémbe ne, kérlek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elnézést kérek a személyes megfogalmazásért, a lényeg nem az volt. Utólag javítva.

Balton
Olvasó
Balton

Lehet rosszul adtam át amit akartam mondani…
Ha az mgtow vonaton fennragad az ember, akkor egy idő után a leszállási lehetőségek között egyre hosszabb idő tellik el.
Van egy cimborám a 40-en túl mgtow lett belőle, egyszer kérdeztem tőle, hogy nem karsz ebből kilépni?
Annyit mondott, hogy akarna ő de már nem tud, meg már minek.
Ezzel nem azt mondtam, hogy az mgtow hibás stratégia, csak annyit hogy ki szól hogy a határt már átlépted, ahonnan nincs visszaút.
Nem akarok ezzel megbántani senkit, aki hisz ebben. Nekem nem megy, úgy hogy voltam az (nem önként).

Marcell
Olvasó
Marcell

Az mgtow az csak önkéntes lehet, a nem önkéntes mgtow-t azt incelnek hívják.

Aldo
Újságíró

Milyen sírás-rívás? Az a pár naplopó bloggerina, akik tele hisztizik a netet a baromságaikkal? Vagy a 200 forintos ostoba magazinok újságírónői? Az ún. férfi kivonulás még mindig nem akkora jelentőségű, hogy társadalmi problémáról beszéljünk.
Nekem ez a legfőbb bajom ezzel az egész mgtow-val. Olyan, mintha néhány sértett hülyegyerek duzzogását szemlélhetnénk: “Én túl jó vagyok, de a csajok észre sem vesznek, mert csak a kigyúrt, gazdag tahók kellenek nekik.” Azt mondják, hogy kivonulnak, holott eddig sem kellettek a kutyának sem. Folyton kihangsúlyozzák, hogy mennyire elégedettek az életükkel, hogy már évek óta nem dugtak, nem is kell nekik semmilyen nők, de azért a végére mindig odaszúrják, hogy azóta ennyi nettót visznek haza, ilyen kocsijuk van és, hogy milyen hatalmas egzisztenciát építettek fel és, hogy a nők majd jól megbánják, hogy anno leszarták őket, mert ebből ők bizony nem kapnak semmit. Igazi önámító, megkeseredett hozzáállás. Ha állítólag a kevés fizetés, a nem megfelelő státusz, az egzisztenica hiánya lett volna a fő probléma, akkor mire ezeket sikerült elérni, találhattak volna maguknak normálisabb nőt, csakhogy nem találnak, mert a lelkük mélyén ugyanazok a szerencsétlenek maradtak, egzisztencia ide vagy oda. Most jobb lett azzal, hogy havi 500 ezer nettót hazavisz, drága kocsija van, amiért sokszor végkimerülésig gürcöl, ha ugyanúgy nem tud dugni rendszeresen, sőt sehogy sem?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tömören és pontosan összefoglaltad.

T_T
Olvasó
T_T

Aldo: Hunn-nak alapvetően igaza van abban, hogy ki lehet (még 35 fölött is) és ki is KELL törni, de a MGTOW-val kapcsolatban jól beszélsz.
Számomra ez az egész nevetséges MGTOW-dolog akkor bukott le, amikor kijelentették, hogy ők cölibátusban élnek. Na ekkor jöttem rá, hogy itt valójában arról van szó, hogy ezek a férfiak nemes egyszerűséggel félnek a nőktől/szextől.
Mert az, hogy valaki az anyagi-egzisztenciális helyzete miatt nem talál magának párkapcsolatot, az sok esetben valóban nem az ő hibája. De hogy még prostizni sem jár el, sőt, leszólja azokat, akik prostiznak, akkor ott valóban az adott emberrel van a baj, és nem a társadalommal.

Mert az érthető, hogy egy 7köznapi kurva leszólja a prostikat. Mivel konkurenciát lát bennük. De hogy egy férfi, aki “nem önként vállalt cölibátusban él”, ekkora csicska legyen, akkor már tényleg vele van valami baj. (Hiszen ezek a nők sokszor nem kerülnek többe, mint pár randi után megdugni egy lányt. Hacsak nem olcsóbbak.)

De ettől függetlenül le lehet rázni a bilincseket, ha az ember magának megbocsát, és eldönti, hogy újrakezdi. 35 évesen, ha valakinek van már lakása (és talán kocsija) egy vagy több 25-30 év közötti nőt össze tud szedni. A kérdés hogy akar és tud-e tanulni, és odafigyelni.
(A saját apám is 39 évesen találta meg anyámat, pedig azt se tudta, hogy mi az a Blue Pill-Red Pill.)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)DDDDD

Geri P.
Olvasó

te faszikám, szerintem te felejtő ágra is teheted a házasság-gyerek kérdést, mire eljutsz oda hogy ezt lesz mire meglépni lehet 40 elmúlsz olyankor már épeszű ember nem akar ilyenbe bele ugrani, neked se fog kelleni egy szaros 1-2 éves kölyök hisztije, visítása meg mellé az anyja hangulat ingadozásai. Jól jártál vele hogy a 20-as éveidet elbalfaszkodtad és mostanra a saját hited szerint jól keresel (kurvára nem) és szerinted a független élet császára vagy (helyzet szülte kényszer)

De mindezzel te csak nyertél, más 35 éves korára kezdheti nulláról mert beborul a házassága, a kölykét viszi az anyja és 2 hetente látja közben perkál 20 évig gyerektartást. Ennél is tragikusabb mikor egy ugyanilyen nyomorék elbaszott életű picsával összejön, és az hozza magával a MÁSIK szaros kölkét amivel neked is együtt kell létezned a kapcsolatot ehhez igazítva.

Aldo
Újságíró

Nem kötelező gyerekes nővel összeállni. Sőt erősen kerülendő kategória.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Igen, felejtő ágra tettem. Pont a felsoroltak előre látása miatt, nem kérek belőle.

Más: Egész sok dologra elég egy fizetés, ha nem kell mindenféle felesleges hülyeségre költeni belőle. Megvan /meglesz minden ami kell, szóval jól vagyok. A fizetés összege csak egy szám, sokkal fontosabb az élethelyzet és a pénzügyi és életbeli döntések. A lottónyereményt is el lehet tapsolni ha valaki idióta a pénzügyekhez.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hármasom volt a legtöbb, ezervalahányszázat fizetett, azt tényleg el lehet.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

A sérelmeket elkel tudni engedni mert különben ez lesz:
https://www.youtube.com/watch?v=mar3UQv7JMI

hunbagira
Újságíró

Hát bőven vannak a vonzalomnak objektív kritiréiumai.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ide tartoznak a túl vékony, szinte mell nélküli lányok”

“Betegesen sovány, már szinte groteszk vékonyság.”

Túl vékony nő eleve nem lehet 7 alatti. Szóval ez az egész cikk egy baromság.

rgs
Olvasó
rgs

“Túl vékony nő eleve nem lehet 7 alatti. Szóval ez az egész cikk egy baromság.”
Akkor ők 7 felett vannak? Nem értem. Elírtad?

Naooo
Olvasó
Naooo

El. 8-ast akartam.

Attila Jakab
Olvasó

egy határ van külsőre: megugorja-e az esztétikai élményt vagy sem. szerintem fölötte érdemes differálni, alatta kevéssé számít. a 10-es lista alapján nálam ez kb 7-nél kezdődik.
nem dugnék meg mindenkit, mert a nagyobbik része érdektelen. szerencsére, merthogy én sem állok jól pontszámban.
akik hagyományos barátnőim voltak, sosem tetszettek igazán.. épp ezért tisztelet a szolgáltató hölgyeknek! (a korrekt hivatásosoknak)

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
Hunn
Újságíró

Azt azért szögezzük le: 30 fölötti nő elvből nem lehet 10-es, bárhogy is nézzen ki.

Amúgy nekem férfiként tökre nem az jött le, mint az interjúztató csajnak – és persze magának az interjúalanynak is – hogy ez a nő mekkora főnyeremény. Vagy lett volna. Vagy lenne.

Ez csak egy picsa, aki épp leszédült a faszkörhintáról, és néz bután, hogy most mi van. Hát ez van, cicc.

Nekem se kéne.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Azt tudom hogy nem 10 es de a csaj azt hiszi magáról, azért írtam!

sRPd
Olvasó
sRPd

Amennyi faszt elfogyasztott, azt nem darabra mérik, hanem mérföldben. Gondolom mellé társul még az alfa-özvegység is. Igazi főnyeremény. Gondolom fiatalabb és szebb korában meg szarrá shit-tesztelte az összes kapcsolatát.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Tapasztalatott szerzett azért hogy majd a nagy Ő nek mindent meg tudjon adni a sexben és az életben! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Like:)

Aldo
Újságíró

Annyira szeretem ezt a “túl jó vagyok, ezért félnek tőlem a pasik” rinyát. Az a legszomorúbb, hogy ezt véresen komolyan gondolják.

Reszet Elek
Újságíró

Túl jó pasi vagyok, félnek tőlem a nők! Hallott már valaki ilyesmit?

Naooo
Olvasó
Naooo

Tőlem félnek, 10-ből csak 1 mer odajönni, a többi csak szemez.

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Mert a nők szemeznek, a férfiak mennek feléjük, ha jelzést kapnak. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tanulságos, a “női gondolkodásba” nyerünk betekintést.

A lényeg:

Szóval nem vagyok jó feleséganyag.”

“És nem vagy?”
….
“Hát persze, hogy nem.

A többi az rizsa.

Beszédes a női “projekció” is:

Az az igazság, hogy nőben én egy Ferrari vagyok. Tűzpiros, feltűnő, igazi luxus, amivel lehet hasítani meg rajongani érte, meg felvágni vele a haverok előtt.

T_T
Olvasó
T_T

Nagyon gyenge lista. Sőt, idióta. A készítőjéről ordít a tapasztalatlanság, és hogy még nem volt párkapcsolata. Vagy a viselkedése miatt nem tarthatott sokáig.
A külső fontos. Ez tény, de az író teljesen figyelmen kívül hagyja az adott lány személyiségét.
Lehet valaki jó csaj (mint a cikkben egy 10/9-es), de egy bunkó degenerált. Az ilyen legjobb esetben is csak egy 10/4-es. Vagy még annyit sem ér.
Nem csoda, hogy a 10/10-esre nem talált senkit. Kifogyott az ötletekből+tapasztalatlansága miatt nem is találhatott volna.

Running Man
Olvasó
Running Man

A külső fontos. Ez tény, de az író teljesen figyelmen kívül hagyja az adott lány személyiségét. Lehet valaki jó csaj (mint a cikkben egy 10/9-es), de egy bunkó degenerált. Az ilyen legjobb esetben is csak egy 10/4-es.

Mielőtt idegbetegen, az ajtót berúgva berontasz a házba a szerzőt szétsavazni, talán nem ártana higgadtan elolvasni a cikket és értelmezni azt. Felhívom a figyelmedet a következő bekezdésre:

Fontos megjegyezni, hogy csak külső tulajdonságok alapján áll össze a lista. Belső értékek, pozitív-negatív tulajdonságok, szexben nyújtott teljesítmény nem egy, de akár 2-3 szinttel is javíthatja vagy ronthatja egy nő valós szintjét, értékét.

T_T
Olvasó
T_T

Ezt csak rondákra írta. A rondával meg nem jutunk el a szexig. Legalábbis, ha van az embernek tartása. Mintha a kettő között nem lenne semmi.

Tuco Ramirez
Olvasó
Tuco Ramirez

Megmosolyogtató. :) Várd meg a harmadik és negyedik részt is. És mint lentebb Running Man írta, az értő olvasás elengedhetetlen.

common man
Olvasó
common man

A kellemes vagy kellemetlen hang külső vagy belső tulajdonság?

Dogos Voros
Olvasó
Dogos Voros
rezes
Olvasó
rezes

Sziasztok! Ha már szépségről van szó, a szépség alábbi “egzakt” méréséről mi a véleménytek? Itt van két online teszt, csak egy szemből készült képet kell feltölteni, kicsit állítgatni, és már mutatja is az eredményt némi magyarázattal együtt. Egy csomó mindent megmér az arcodon, és nézi, hogy mennyire vagy az átlag körül, tiszta matematika (statisztika) az egész. Az egyiken 83 %-os eredményt értem el, a másikon 8.44-et a 10-ből (very attractive), noha egyáltalán nem tartom magam jóképűnek, és hát a nők sem tüntettek ki különösebben a figyelmükkel. Lehetséges, hogy a szépség, ami matematikai értelemben kiátlagolt dolog jelent (harmónia, szimmetria), mégsem teljesen azonos a szexuális vonzerővel?

prettyscale.com
pinkmirror.com

Reszet Elek
Újságíró

Férfinél biztosan nem és nőnél is kérdéses.

rezes
Olvasó
rezes

Van egy harmadik site is, ott 85.8-at értem el. Mutatom: link
Igazából a skála nem lineáris, tehát a jópasik 9 fölött kezdődnek :(((

Delin
Olvasó
Delin

Ez mindenkinek 85% korul mèr? :)

rezes
Olvasó
rezes

Azt hiszem, a pinkmirror.com a legreálisabb a 3 közül. Ott ez a modell fickó 9.78-as, a másik kettőn csak 8+-os: link

Delin
Olvasó
Delin

Teszteltem a sajat kepemmel is es mind 85, 8.5 koruli eredmenyt adott, azert kerdeztem.

common man
Olvasó
common man

Én csak az elsőt teszteltem a neandervölgyivel(44%),aztán Charlton Hestonnal 57%(?) Gyurcsány Ferenccel(59%)(??)

common man
Olvasó
common man

Ha jól mérik.. Beküldtem egy kicsit megnyújtott képet az elképzelt neandervölgyi emberről.44%-t kapott(csúnya).Ugyan ez a férfi nőként 56%(You are not bad!)

hunbagira
Újságíró

Szerintem -ne sértődj meg- eleve “széfszpéses” a szoftver. Inkább egy képzőművesz palántát kérdezz meg erről, ugyanis az arc szépségnek is vannak objektív mutatói, ezt minden rajzolónak/festőnek/szobrásznak megtanítják. Leginkább a félarc gyujtópontjaiból induló vektoroknak kell azonos sugarúnak lenniük, engem még így tanitottak rajz szakkörön.

rezes
Olvasó
rezes

Félarc gyújtópontjai? Ez érdekes. Kifejtenéd? Vagy küldenél linket arról, hogy mi ez?

hunbagira
Újságíró

Halánték, szájszöglet. Linket nem tudok még képzőművész szakkörös könyvemben volt benne.

common man
Olvasó
common man

Valószínűleg a szimmetriára és az egyéb arányokra gondolt.Amúgy az általad mutatott program is ezt használja csak nem elég pontosan ami aztán nagyon csalóka eredményre vezethet.Van itt egy előadás erről is szól.Németül van de mutatja a hivatkozásokat ha van türelmed kikeresheted.A képek meg magukban is érthetőek.A vonatkozó rész kb.12-14 perc között van.
https://www.youtube.com/watch?v=pTxV8q4rwyU

Reszet Elek
Újságíró

Dagályos körülírás a szimmetrikusra?

hunbagira
Újságíró

Újabban valami problémád van velem? :)

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván nem, de őszintén nem ennyit jelent?

hunbagira
Újságíró

Hát sokan a két félarc tükörszimmetriáját értik alatta, akkor nem. Ha a félarc pontszimmetriájat, úgy igen.

Hunn
Újságíró

Szerintem alapvető hiba, amikor a férfiak a saját “szépségük”, külső vonzerejük értékelése során nem veszik figyelembe a férfi-női dinamikát, és a nőkre projektálják a saját hozzáállásukat a nők külsejéhez.

Miről beszélek? A felmérések szerint a nők az amúgy teljesen normális, átlagos külsejű férfiak 80%-át átlag alattinak, nekik nem tetszőnek találják. Csakhogy már megint elfelejtjük azt, hogy amit a nők mondanak, az sohasem szó szerint értendő.

Első blikkre ránéz a nő a vadidegen palira, vagy a fényképére, és azt mondja: nekem ő aztán nem tetszik. Miért van ez így?

Ez része a nők lelki védekező mechanizmusának. Tudják, hogy először nekik kell tetszeni egy férfinak, és nem pedig fordítva. A kísérlet során mutatnak nekik egy teljesen normális, átlagos férfit, akiről a nő nem tudja, hogy ő mint nő vajon tetszik-e ennek az adott férfinak? Felmerül benne a kérdés, a szokásos női önbizonytalanság: mi van, ha nem? Tehát a kis női lelkét védendő, ösztönös, automatikus megelőző reakciója az lesz, hogy azt mondja, hogy NEM, neki aztán nem tetszik ez a tróger!

Ha a férfiak legfelsőbb 20%-ról mutogatnának a kísérlet során képeket, arra azért mondaná rá a kísérletben részt vevő nő, hogy ez a férfi tetszik neki, mert azt még fel tudja dolgozni a kis lelke, hogy az esetleg nem őt választaná, mert az nem akkora szégyen – míg ugyanez a gondolat egy átlagos férfi esetén elviselhetetlen a nő számára.

Igen ám, de! Ha ugyanaz az átlagos férfi, akire első ránézésre a nő azt mondta, hogy na ő aztán nem, tökösen odamenne hozzá, nyilvánvaló szándékkal leszólítaná, és egyértelművé tenné a nő számára, hogy eszméletlenül vonzó és gyönyörű nőnek találja… nos, azzal az esetek többségében már egészen más lenne ugyanannak a leányzónak az ő fekvése…

Tehát így lesz a kategorikus nemből adott esetben IGEN! Ez, kérem szépen, a csajozás egyik kulcsa!

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

Ritka eset, de itt a fickó felhőzteti a csajt, és ott is szeretné “tartani”:

https://csajokespasik.blog.hu/2020/12/29/nem_tudtam_hogy_szerelmes_belem