Férfihang.hu
0 megosztás
Címkék: ,

A bankokba is betört a metoo

A Fonetic vállalat olyan szoftvereket készít, amelyekkel monitorozni lehet telefonhívásokat, és fel lehet mérni a munkakörnyezetet. Most beszámoltak arról, hogy egyre több bank fordul hozzájuk azzal a kéréssel, hogy monitorozzák a dolgozói telefonbeszélgetéseket.

Tehát a bankokba is elért a #MeToo kampány, a dolgozók lehallgatásával szeretnék kiszűrni azokat, akik „erőszakoskodnak” a többi alkalmazottal.

„Az elfogadhatatlan kommunikáció nem tűnt el, csak a személyes beszélgetésből átvándorolt a telefonra és a Twitterre. Ezeket nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni, ugyanis ha kitudódik egy botrány, vagy csak egy kisebb incidens, az azonnal rossz hatással lesz a bank hírnevére.”

mondta Juan Diego Martin, a Foneetic egyik vezetője. Szerinte a monitorozás személyiségi jogilag most már nem olyan ingoványos talaj, mint amilyen régen volt. Az élőbeszéd feldolgozása ugyanis egyre könnyebb a gépek számára, így eleve nem vesznek mindent, amit mondanak egymásnak a dolgozók. Az algoritmus kiszűri az erőszakoskodásra utaló szavakat és hanghordozást, és csak akkor kapcsol be és rögzít, ha ilyesmit észlel.

(fintechradar.hu nyomán)

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


2
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
2 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
2 Hozzászólások szerzői
NaoooTaki Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Taki
Olvasó

Nagy testvér, szemmel tart! – Ez a szar is csak egy ürügy arra hogy totalitárius megfigyelés alá vonjanak mindenkit. Gondolatrendőrség!

Naooo
Olvasó
Naooo

“az azonnal rossz hatással lesz a bank hírnevére.”