3 megosztás

Szintezzünk! Férfiak osztályozása tízes skálán

Folytassuk a szintek meghatározását, ezúttal a férfi szinteket belőve. Szintén alap az origó meghatározása. Nem egy elképzelt ideáltól indulunk lefelé, hanem meg kell határoznunk az átlag férfit, melytől pluszban és mínuszban eltérnek a férfiak külső tulajdonságaik alapján. Ahogy a női szinteknél, itt is az a bizonyos 3 másodperces szabály érvényes. Az dönt egy ismerkedés, kapcsolat további alakulásáról, ami első benyomásként lejön a férfiról. Általában még megszólalás előtt.

Lássuk tehát milyen egy origó férfi:

5. Origó!

Nem kirívóan magas, de nem is alacsony férfi. Testfelépítése átlagos. Nem kövér, nem sovány, nincs kigyúrva. Nincs kockás hasa, de pocakja sem. Arcvonásai nem vonzóak, de nincs is benne semmi taszító vagy kirívó hiba. Megjelenése-öltözködése nem feltűnő, testtartása-járása férfias, de nem kapja fel a fejét a nő, mikor belép valahová. Fellépése, kisugárzása nem ellenszenves, de nem hagy nyomot a nőkben. Anyáink, nagyanyáink erre mondják, mondták: Helyes fiatalember! Ugye már minden olvasóban tudatosult, hogy a férfi origó láthatatlan a nők számára? Ellenben a női origó a “simán dugható”? Az a fránya 80/20….

Férfi szintek 5. Origó szinttől lefelé:

4. Soványabb, vagy szikárabb alkat, a fenti semleges arccal. Vagy átlagos testfelépítés de alacsonyabb mint kéne. Ugyan ide sorolhatóak az átlagos testfelépítésű, átlagos magasságú és arcú férfiak is akik MTS szindrómásak. (Meg nem Talált Stílus), ezen férfiak előnytelen hajviselet, arcszőrzet megléte vagy épp hiánya, öltözködés terén felmerülő kihívások miatt pozícionálják magukat a szintjüktől lejjebb. Ugyan ide sorol egy férfit, ha átlagossága mellé még látványosan elpuhult is, inkább köpcös mint izmos. És nem utolsó sorban lehet egy férfi teljesen átlagos, ha tartása, fellépése miatt az ismerkedést alapból mínusszal kezdi.

3. Látványosan eltér súlytöbblet vagy vékonysága miatt az elvárt szinttől. Ez már nem a slim fit, itt inkább betegesnek hat a vékonysága. Ugyan ezt eredményezi a sörhas és/vagy az elhízás már nem palástolható mértéke. Átlagos testfelépítés de zavaró arcvonások és/vagy igénytelenség (megjelenés, öltözködés, ápoltság terén fellépő hiányosságok) szintén ide degradálják az embert.

2. Elhízott, már nem “mackós” , hanem disznót idéző példány. Nem jobb a groteszk, ijesztő soványság sem, lásd Nosferatu. Átlagos felépítés, de nem szimpatikus arcvonások és fellépés terén mutatott, ellenszenvet kiváltó viselkedés szintén ilyen mélységekbe taszíthat férfiakat. Arcunkon nem tudunk változtatni (plasztikai sebészt gondolom egy férfi sem tartja alternatívának), de a többit még itt is van lehetőség fejleszteni.

1. Férfiatlan, viszolygást kiváltó személy. Mind testileg, mind személyiség terén javíthatatlan.

Lesújtó és nyomasztó a fenti értékelés. Ráadásul még csak a nők számára láthatatlan szintekről esett szó. Érdemes újraolvasni a szint növelés lehetőségét figyelembe véve. Az edzés, a stílus váltása-megtalálása, az önfejlesztés mind hozzájárul az annyit szajkózott szint növeléshez. És nem, nem csak 5-ig (az az még láthatatlan) tornászhatjuk fel magunkat akár 2-3 szintről.

Férfi szintek 5. Origótól felfelé:

6. Miként a nőknél, itt is legalább egy ponton határozottan eltér pozitív irányban a mérleg. Egy dolog, ami miatt már felfigyelnek rá a nők és második pillantásra is méltatják. Ez lehet izmos, jó felépítésű test, markáns arcvonások, olyan határozott kisugárzás, fellépés, ami felkelti az érdeklődést.

7. A jó pasi, akinél a fentebb taglalt pozitív tulajdonságokból már legalább kettő fellelhető. Nők által kívánatos testfelépítésű és jóképű férfi. Vagy ezek egyike párosul a határozott kisugárzással és a gondosan megválasztott stílussal. Fontos: A gondosan megválasztott vagy megtalált stílus azért kiemelt, mert nincs benne a kocsi és egyéb státusszimbólum. Megjelenésében sugallnia kell valós vagy elérni kívánt státuszát egy férfinak. Liftben, utcán, boltban….stb. Még mindig random helyen, max. 3 másodperc alatt felmért szintekről beszélünk.

8. Látványosan jóképű, láthatóan tehetős, megjelenésében, fellépésében és kisugárzásában is olyan férfi, akinek egy pillantásától emelkedik a szívritmusa a nőknek. Már nézése és mosolya fogva tartja a legtöbb nő pillantását. Ő nem tud zaklatni. Az ő szájából az: “Ájultra dugnálak kis ribanc!” kifejezetten jópofa és humoros. hiszen annyira “jó fej”.

9. Kevesen vannak, akárcsak a női 9. szinten. Itt már nem a “jóképű, stílusos, gazdag” szentháromság a mérvadó, hanem a státusz és ismertség/elismertség foglalja egységbe az ezen a szinten lévőket. Mivel ízlések és pofonok elv érvényesül itt is, nem írok általam 9-nek tartott híres-hírhedt férfiakat. Kedves olvasó, ha nem tudsz hibát vagy hiányosságot felróni a fentiek fényében vagy csak elhanyagolható hibát találsz akkor ő az álomférfi.

10. Ahogy a nőknél, véleményem szerint itt sincs valódi 10.-es szint. Ha képes egy nő reálisan gondolkozni, akkor megtartja ezt a szintet az álmainak és sokat jár moziba.

Ez sem kevésbé felkavaró, mint az origótól lefelé, sok kérdést vet fel és a szint növelés lehetősége miatt több anomáliát vélhet felfedezni benne minden olvasó nemtől függetlenül.
A cikk folytatása épp a hibás szintek miatt fellépő paradoxonokat tárgyalja majd.

Férfiak: Ne engedjétek, hogy az egótok téves szint meghatározásra kényszerítsen benneteket önmagatokkal szemben. Ahogy az első résznél, itt is a matematika szabályai érvényesek. Ha jól lövöd be az origót, nem születik fals eredmény bármilyen férfit akarsz elhelyezni ezen a skálán. És legfőképp önmagad szintjét nem kell tologatni egyik irányba sem. Ha megtanultad a nőket helyesen szintezni, de önmagad rosszul lövöd be, az élet fogja komoly csalódások árán megtanítani, hol a helyed.

Ahogy a nőknél, a férfiaknál is emelhetnek a szintjén a belső, valós tulajdonságai. Miként ronthatnak is rajta akár nem is egy szintet. Csak ezeket egy nő sem fogja látni és értékelni, ha nem jutsz túl az első mondaton sem.

Post Author: Tuco Raminez

f Facebook
3 megosztás


99
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
84 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
tomgalReszet Elekcommon manblackfridayDonnarumma Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Ijk
Olvasó
Ijk

A női és férfi skálát nem lehet egymásra tenni. Az oké hogy egy 5-ös nő megkapja a figyelmet hogy dugható, de másra nem is nagyon fog kelleni, ami a nő számára egy idő után rosszabb mint az 5-ös férfinak a “láthatatlanság”.
Valamiért úgy kezelik a nők szexuális kapcsolat kialakítását mint férfiaknál hogy egyfajta siker. Pedig nem az, a tartós kapcsolat, biztonság kialakítása a siker, nem az hogy egy este valami felsőbb kategóriás kan ágyba viszi aztán kidobja.

Naooo
Olvasó
Naooo

“és sokat jár moziba.”

A mozi szar.

Running Man
Olvasó
Running Man

Habár a cikk szerzője és mások is óva intenek attól, hogy saját magunk lőjük be melyik szinten állunk és abból következtetéseket vonjunk le, a helyzet az, hogy ez nagyon is részletes, megfelelő szempontrendszer és egyértelműen el tudom magam helyezni benne. Ráadásul megjelent itt nem rég egy teszt is, amelyből az ember megtudhatta, hogy hogyan áll a szexpiaci értéke, kitöltöttem és azok az eredmények is visszatükrözik a szintelmélet beosztását. Ami azért jó, mert az én korábbi szubjektív értékítéletem alapján, magamat eggyel a fölé soroltam, mint ahová valójában -ezek szerint- tartozom. Így lehetősége nyílik az embernek felismernie, hogy még dolgoznia kell azon, hogy minimum azon a szinten álljon (de inkább a fölött), ahonnan a partnereit is szívesen válogatná.

common man
Olvasó
common man

És amikor teniszben (pl) a világranglista 200. legyőzi a 10.-et? Jaj én csak egy 3-as vagyok mit akarhatok én egy kilencessel? A lónak a faszát! Legyetek szerények! Tanuljátok meg hol van a helyetek a világban! Á mink azt nem engedhessük meg magunknak.Mit nagyképűsködsz? Neked miért nem jó az ami nekünk ,kapsz egy sallert aztán megtudod hol a helyed! Adódik egy lehetőség :jaj elnézést én két kaszttal alacsonyabban vagyok ezt mondod? Hát a nagy lófaszt! Önbecsülést! Többet!

Running Man
Olvasó
Running Man

Először is, ez a sport hasonlat ül! Nagyon tetszik. De álljunk meg egy szóra, én nem állítottam vagy célozgattam olyasmire, hogy ki kinél próbálkozzon. Ezt természetesen mindenki döntse el maga! Ettől függetlenül a jelenség adott, hiszen azt te is beláthatod, hogy nem sűrűn látunk 3-as pasikat 8-as csajokkal flangálni és a 8-as alfák sem reszelnek 3-as csajokat túl sűrűn. Más hasonló oldalakon, ahol foglalkoznak ugyanilyen témákkal, egyes emberek párkapcsolati gondjaira igen gyakran kerül elő az a gondolat, hogy a problémáik (egyik) forrása, hogy valamelyik fél (akár a férfi, akár a nő) túlságosan lefelé vagy felfelé választott, emiatt felborult a kapcsolat harmóniája, egyensúlya. A többiek foglalkoztak itt pl. a törtető, karrierista nőkkel, akik a társadalmi pozíciójukat tekintve már beléptek a férfiak helyére és ha e mellé még fiatalok és jól is néznek ki, akkor érdemes már egy átlagostól kicsit jobb férfinak is inkább hanyagolni az ilyet, mintsem versenyre kelni velük.

Ami a magabiztosságot illeti, ebben viszont nem vagyunk egyformák. Azt látom, hogy te duzzadsz az önbizalomtól, neked kurva jó, te valószínűleg nem szorulsz tanácsra azzal kapcsolatban, hogy mikor, kivel és hogyan kezdjél. Csakhogy, ha nem az ilyen Casanovákat vesszük alapul, hanem az átlag fickókat, az irreális elvárások és a társadalomi nyomás miatt teljesen normális (egyfajta következmény), ha kételyeik támadnak magukkal szemben (ld. a miért nem nemz a férfi c. cikket). Mi férfiak amúgy is hajlamosabbak vagyunk erre. Önbecsülése szerintem mindannyiunknak van, ezért is vagyunk itt, ezért építünk közösséget, ezért deklaráljuk egyre egyértelműbben, hogy jelen vagyunk férfiként a világban. Önbizalomból már nagyobb hiány van, már akinél. Ahogyan megírták már előttem is: az önbizalomhoz hódítások kellenek, a hódításhoz önbizalom. Nem egyszerű feladvány. Aki innen indul és adott esetben rosszul mérte fel magát, annak segítség lehet a szintelmélet alapján elhelyeznie magát egy rendszerben, mivel egyrészt, segíti az egyént könnyebben definiálnia önmagát, másrészt, ha van igénye a fejlődésre, akkor innentől kezdve láthatja, hogy honnan hová kellene eljutnia. Ennyit kívántam mondani.

common man
Olvasó
common man

Annyit akartam kihozni ,hogy ne átlagolja magát senki.Az átlag az mindig részekből tevődik össze és minden változik folyamatosan.Egész más lehet valaki borostásan szakállasan simára borotválkozva szakállasan így öltözve úgy öltözve.Ma ilyen a hangulatom holnap olyan a kisugárzásom.És ne sorold be magad x kategóriába a nőt se és ezeket ne egyeztesd ne zárd ki a lehetőségeket.Ha bepróbálkozol mondjuk Sarka Katánál(hirtelen ő jutott eszembe aránylag jó nő) és elutasít.Na és akkor mi van?Ettől nem csökkennie kel az önbizalmadnak mert visszautasított hanem nőnie mert megpróbáltad! A cél a nő megszerzése aztán a megtartása már nehezebb ott tényleg számít a szint.Nekem is volt ilyen kapcsolatom most akkor örüljek ,hogy volt az a másfél év vagy bánkódjak ,hogy csak annyi volt?Amúgy igazi közép európai átlag fickó vagyok semmi Casanova.(de ez nem jelenti azt hogy nem akarom megmászni az átlagnál magasabb hegyet!)

Hunn
Újságíró

Kedves common man, te most egy nagyon fontos gondolatot mondtál ki, amit, ahogy mondani szokás, be kellene kereteztetni, idézem:

“Ettől nem csökkennie kel az önbizalmadnak mert visszautasított hanem nőnie mert megpróbáltad!”

Pon-to-san!!!

Hunn
Újságíró

Kedves Running Man!

Férfi vagy. Nincs külső segítség. Egyetlen dolgod van, ezt várja tőled a világ, ezt várják el tőled a nők:

1. GYŐZD LE AZ “APPROACH ANXIETY”-T(!!!),
és próbálkozzál be 1 db. neked tetsző nőnél!

A többi mind ebből fog következni!!! Azt is elmondom, hogyan:

Összeszeded minimális önbizalmadat, minden bátorságodat, és a szorongásodat, az “approach anxiety”-t legyőzve, leszólítod az első nőt.
Lehet hogy nemet mond – de az önbizalmad növekszik, mert le merted szólítani!
Megtapasztalod, hogy nem harapta le a fejedet, sőt, örült neki hogy tetszett egy férfinak – vagyis neked, – még ha nem is lett belőle semmi.
A legközelebbi nőhöz már ezzel a plusz önbizalommal mész oda.
És ez az önbizalom-növekedés, ahogy haladsz előre, fokról-fokra, nőről-nőre, akkumulálódik benned.
Pozitív visszacsatolás, önbizalom növekedése, siker – ami újabb pozitív visszacsatolás, és így tovább…

A legnagyobb alfák is így kezdték, csak ez az út létezik.
Lépj rá mihamarább, szurkolok neked!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Szalmabábozol. Nem ezt mondta. Pontosabban, ezt, így, nem mondta.

common man
Olvasó
common man

Férfiak: Ne engedjétek, hogy az egótok téves szint meghatározásra kényszerítsen benneteket önmagatokkal szemben.

Dehogyisnem! Jóhogynemmá magamat értékeljem le! A jó egó szintnövelő a rossz szint csökkentő.Ha már elfogadjuk az ebben a koordinátarendszerben való gondolkodást.

buskispanda
Olvasó
buskispanda

Ez a szöveg tök ugyanolyan mint amit a dagadt nők mondogatnak egymásnak: “dehogy vagy kövér, megérdemled az álmaid pasiját”

A dagadt nő megszűnik dagadtnak lenni mert van egy egója? Fontos a jó egó, de mindemellett fontos magunkról reális képet látni, létezik a kettő egyszerre.

common man
Olvasó
common man

Nyilván nem lesz Quasimodoból David Hasselhoff csak azért mert nagy az önbizalma de egy átlagfaszinál igenis számít a férfias önbizalom.És az ha valaki lejjebb értékeli magát az ezt nem támogatja.A felfelé határeseteknél pedig jó a több önbizalom.Azok pedig az aranyos jókisfiúk akik szerényen leönértékelik magukat.Nagymamitól kapsz egy csokit.A dagadt nő is valószinűleg az önbizalma miatt kap faszt.Nem ugyan az.Nem a megérdemlésről beszélek hanem a megszerzésről.

buskispanda
Olvasó
buskispanda

Szerintem létezik az az eset, amikor tudod magadról, hogy 10/6 vagy de lefosod és odamész egy 10/8-as nőhöz. Szerintem ez teljesen más mint amikor a nők felkerekítik magukat.

Marcell
Olvasó
Marcell

A dagadt nő nem az önbizalma miatt kap faszt, hanem mert van elég kiéhezett fasz, meg persze akadnak olyanok is, akiknek ez a perverziójuk. Bár tény, az életvidám molett nő nyilván vonzóbb, mint a depressziós, önmagát kifelé láthatóan gyűlölő bálna.

common man
Olvasó
common man

Persze amit írsz az az egyik feltétele a dolognak de a másik feltétel pedig az ,hogy az a dagadt 95+ hölgy odamenjen ahol ezek a szivarok vannak, felkínálja magát.Ha 0 önbizalommal otthon ücsörögne lekváros-pálmaolajos kekszeket rágcsálva azon agyalna,hogy:én csak egy másfél vagyok legfeljebb kettő mit akarhatok én egy négypontos fazontól (még ha részeg is) …? Bizony számít az önbizalom.És igen szerintem joga van ezeknek is a szexhez.És itt szerintem megint kijön az átlagolás hülyeség volta ha azt az egyénre,egyéni esetekre visszavonatkoztatjuk. És bár a férfi nő ezekben a példákban nem felcserélhető automatikusan egymással, ha kissé másként is,férfiakra is vonatkoztathatóak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Túlspilázod, Marcell pontosan elmondta: “van elég kiéhezett fasz”, meg néhány perverz. A többi már csak hozzáköltött hablaty.

Aldo
Újságíró

A dagadt nő nem az önbizalma miatt kap faszt, hanem mert van elég kiéhezett fasz, meg persze akadnak olyanok is, akiknek ez a perverziójuk.

Erre mondta egy nagyon jó barátom, hogy a tűzoltásra a moslék is jó.

Bár tény, az életvidám molett nő nyilván vonzóbb, mint a depressziós, önmagát kifelé láthatóan gyűlölő bálna.

Ilyet se láttam még. Bár lehet, hogy létezik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Itt kimaradt az, hogy ez (is) “relatív”, helyzet, illetve környezet függő. És ezeket a szinteket eléggé átjárja a “női szubjektúm”, míg azért a nők besorolása többé kevésbé abszolút nérce alapján történik, 0,3 másodperc alatt, míg a férfi szintje eléggé “rejtett” lehet, az öltözködés minősége, vagy annak hiánya férfiaknál keményen számít, nőknél pl max 10%-ban.
Egyenruhától nedvesednek, függetlenül a többi összetevőtől. Ha jobban belemegyünk, akkor kiderül, hogy a külsőségek többet jelentenek egy nő számára, mint az állandóan mantrázott “belső értékek”.

A húspiacban nem véletlenül szerepel a “piac” szó, kelendőnek, minőséginek kell lenni(de annak biztosan kell minimum látszani!).
Továbbá egy szutyok ribanc se perc alatt “átalakul” hercegnővé, míg egy csóró suttyót ha hirtelen megteszed királynak, még ugyanaz a suttyó marad.
Linkelni akartam azt a videót amiben a bútorszereló bamba fickót a nő észre sem veszi, aztán meg “felöltözve”, “autóval” elcsábítja és a végén meg lebukik.
Ott is, a balfasznak is lehet (egyszer) szerencséje, egy napra-estére mert azért a nő hörcsöge is dolgozik, de hosszabb távon csak ugyanaz a bamba marad.

Update:
Megtaláltam:

https://youtu.be/mV9SZRAb2Oo

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Tök mindegy, hogy hanyas az ember, ha eldönti, hogy hidegen hagyja a téma. Mgtow = belső béke.

common man
Olvasó
common man

Na és álmodban sem akarsz megdugni soha senkit?

Razide
Újságíró

Természetesen dugni mindenki akar, az MGTOW is, elvégre a heteróság marad, nem buzulunk, csak azért, mert nem rohanunk a pina után. Csupán arról van szó, hogy az árukapcsolással érkező megromlott női lélekből köszönjük, nem kérünk. Az, hogy dugni kéne, az csak egy gondolat. Tovaröppen, akárcsak az a vágy, hogy például kitekerd valakinek a nyakát. A válás utáni depressziót, anyagi csődöt, további gyerekek miatti civódást hagyjuk meg a többi lúzernek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az, hogy dugni kéne, az csak egy gondolat. Tovaröppen, akárcsak az a vágy, hogy például kitekerd valakinek a nyakát.

Már csak valamilyen vágycsökkentő szart kell szedni és ez is megoldódik.

A válás utáni depressziót, anyagi csődöt, további gyerekek miatti civódást hagyjuk meg a többi lúzernek.

Ez a legjobb érv. A sok “lúzer” csak szaporodjon, de a “java” az szépen kihal:)

Razide
Újságíró

A házasságok több mint 50%-a válással végződik. A válások 70%-át nők nyújtják be. A gyereket 90%-ban a nőnek ítélik.
Az orosz ruletten több esélyed van és humánusabb a vége, még ha vesztesz is.. Az orosz rulett első körében még csak 1:6 esélyed van a vesztésre. A házassági játszma olyan, mintha az orosz rulett negyedik körében indulnál.

common man
Olvasó
common man

De amíg a házasság vagy a párkapcsolat jó része tart az jobb mint mikor a tárat pörgeted.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A házasságok több mint 50%-a válással végződik.

Ha megházasodsz, ha van olyan, aki hozzádmegy és te kapsz olyat, akit el tudsz venni .

A válások 70%-át nők nyújtják be. A gyereket 90%-ban a nőnek ítélik.

Ha van gyereked.

Elég lett volna annyit írnod, hogy Nyuszika szavaival élve: “Medve, bazd meg a fűnyíródat/létrádat”

Az, hogy valaki milyen elméletet-statisztikát-ideológiát-elvet-magyarázatot stb. talál és milyen önfelmentést fogalmaz meg, az a “karaván” szempontjából, még mindig csak egy “ugató kutya”.

Naooo
Olvasó
Naooo

A karaván a szakadékba lavírozik.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én mindenkire emlékszem, akinek ki kéne tekerni a nyakát, csak várom, hogy ezt büntetlenül megtehessen. Nincs felejtés.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Te is tudod, hogy csak magadnak nem hazudhatsz valójában.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

MGTOW = Lúzer incel.

Hunn
Újságíró

Édes hülye gyerekeim, ez most komoly?

Bár végülis ki vagyok én, hogy megtiltsam nektek, hogy paráztassátok magatokat, nem igaz?
Ha meg akarjátok győzni saját magatokat, hogy nem vagytok elég jók, akkor én ugyan nem fogok keresztbe feküdni az úton, hogy megállítsalak benneteket.

Férfiak osztályzása 1-től 10-ig, kek kek kek… A cikk írója, Tuco Ramirez, szerintem egy nagyon fiatal srác lehet… Őszintén szurkolok neki, hogy sikeresen végigcsajozza a fiatal éveit!

Egy biztos: ezen a földön nem él olyan nő, aki úgymond “fölöttem áll”, vagy aki “túl jó” lenne nekem.
És az is biztos, hogy egyik faszverő sem áll fölöttem, vagy ha mégis, akkor csakis törvényes és hivatalos hierarchiában.

Tőlem aztán sorolgassátok magatokat “szintekre” lol ha ennyire unatkoztok, de én inkább lemegyek a hétvégén csajozni, és leszarom hogy melyik picsa milyen “szintre” lövi be magát.
A többi faszverőről nem is beszélve…

Egyre inkább úgy érzem, hogy a nőkkel kapcsolatos dolgok 99%-a a férfi saját fejében dől el. A maradék 1%, a materiális, anyagi dolgok: az ember külseje, anyagi helyzete, stb… számítanak bár, de a lényeg a fejünkben van. Hogy miért?

Mert bármit is mondjon bármelyik ideológia, az igazság a következő: 1. A nők igenis szeretik a férfiakat. Szeretnek minket! 2. A nők igenis szexuálisan vágynak a férfiakra. Vágynak ránk!

Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy férfiak legyünk. Fejben is, és abban is, amit ebből kifelé, a világ, a nők felé mutatunk. Ez a nőknél való siker kulcsa, nem pedig az, hogy milyen szinten állunk másokhoz képest! Mert a nőt nekünk, magunknak kell meghódítanunk – az összes többi faszverőtől függetlenül, bármilyen szinten is legyenek a vetélytársaink hozzánk képest!

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Sikerült találni jó pszihológust és új tabit! :) Rágyúrtál nagyon erre most, legallább elindultál jó irányba, én drukkolok neked (nem rosszindulatból írom)!

Hunn
Újságíró

Igazából csak az van, hogy elkezdtem eljárni bulizni és ismerkedni.

Naooo
Olvasó
Naooo

De a bulik uncsik.

Hunn
Újságíró

Az unalom attól függ, hogy milyen a zene. Én speciel szeretek tuc-tuc zenére hajnalig táncolni.

De nem ez a lényeg. Arra jöttem rá, hogy egy csomó dolog, amit a világról és benne a nőkről gondolunk, az nem saját gondolat, hanem sugalmazott gondolat. Mégpedig a zsidó média által sugalmazott gondolat.

Ki kell menni emberek közé, beszélni kell velük, és egy csomó minden borul, amit az ember gondol. Ez a nőkre is igaz. Gyakorlatilag mindenkinek ugyanaz van, elidegenedés, magány, stb… Úgy tapasztalom, hogy az emberek nyitottak az ismerkedésre, örülnek neki. Rám még egy nő sem haragudott ha leszólítottam, vagy ha gyönyörűnek találtam.

Razide
Újságíró

A tuc-tuc zene maga kész agyzsugor.

Naooo
Olvasó
Naooo
Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

Azt hallgatok, amit akarok.

https://www.youtube.com/watch?v=SbMcRRepR7M

Reszet Elek
Újságíró

Ez már vagy három nagyságrenddel jobb de még van hova fejlődni: https://www.youtube.com/watch?v=eTqWThCevIk

Hunn
Újságíró

Ez ugyan nem tuc-tuc, ráadásul fekete zene, de nálam ma ez a favorit. Nemrég találtam rá, vagy századszor hallgatom. Nagyon ütős, nagyon ott van, nagyon egybe van. Manapság miért nem csinálnak ilyen zenéket a feketék a tré hip-hop helyett?
JAMES BROWN – Sex machine
https://www.youtube.com/watch?v=1UzZUfFUnxY

Naooo
Olvasó
Naooo

Téves, egyformán jók. Az nem fejlődés, hanem uncsi.

https://www.youtube.com/watch?v=2vPV6hY34sY

Hunn
Újságíró

Ez afféle EBM zene lenne, nemdebár, kedves Naooo? (Electronic Body Music, a gyengébbek kedvéért.)
Anno a 90-es évek elején a PeCsá-ban, a Depeche Mode Fan Club kistermében egész éjszaka ilyesmi ment (főleg Nitzer Ebb, meg Front 242), EBM-re meneteltek és lengettek kart a skinhead-ek, félmeztelenül, Getta Grip cipőben illetve bakancsban. A cipőfűző színének is volt valami jelentése, de már nem emlékszem, mi… És gyakran verekedtek a Mode-osokkal, tököm tudja miért. A skinhead-lányoknak elöl frufruja volt, meg oldalt hosszúra növesztett pajesza… :)))
Be kell valljam, én is ott szerettem meg a fémes, ipari hangzást az elektronikus zenében. A Headhunter a Front 242-tól még mindig felállítja a karomon a szőrt:
https://www.youtube.com/watch?v=m1cRGVaJF7Y
Meg voltak lent mindig gruftie-k is, The Cure-rajongók. Disintegration album a legjobb. Meg nagyon jó szám a Forest is.
https://www.youtube.com/watch?v=B1Nuc-WU6X4
Meg bonanzások. A magyar szinti-pop koronázatlan királyai, a Bonanza Banzai! Kamaszkorom zenéje. (Az énekes később Ákos néven kezdett szólókarrierbe, de azt már nem követtem. Állítólag elég sikeres…)

Razide
Újságíró

Mode, Bonanza, Cure mind blue pill fasság, tiltólistás nálam minden zene, ami párkapcsolatokról szól, mert mind hamis, idealizált képet fest a szerelemről és a nőkről (kivéve az AC/DC, mert az csak a baszásról szól).

Hunn
Újságíró

Hát sehogy sem tudok zeneileg a kedvedre tenni, Razide? :)) Bele se merek gondolni, mi a véleményed az általam rajongva szeretett goáról? (Psytrance, progresszív psytrance? Mondjuk abban nincs szöveg, a szerelemről se, csak a zene…)

Running Man
Olvasó
Running Man

Uramisten, te milyen arc vagy? :) Személyedben komolyan egy 40 év körüli, világzsidó-hívő, Nagy-Magyarország határait hazafias, érzelmi indíttatásból át nem lépő, pszichedelikus trance rajongóhoz van szerencsénk? Ezt hogy hoztad össze, ember? Nem semmi. És ki a kedvenced a színtéren? Ace Ventura, Vini Vici, 1200 Mics, Liquid Soul, Astral Projection..

Hunn
Újságíró

Liquid Soul-t imádom, Sonic Species-t, Suduayát, Aioaskát is nagyon szeretem… az ilyen napfényes reggeli zenéket, amihez nem kell kábszi, mert a zene maga a drog… A helyes, pici, tündér- és manó-szerű, mosolygós kis fiatal hippilányokat… :) Mit tegyek, ha egyszer JÓ??? Nem hallgathat az ember Kárpátiát 24/7…

Két kutya harcol a lelkemben, az egyik egy fasiszta háborús bűnös, a másik egy füves hippi, és mindig az győz, amelyiket etetem… Nem vagyok egyszerű eset, no. Bármelyik pszichológust megfuttatnám a pénzéért…

De ne értsük félre egymást: számomra magyarságom, a keresztény-nemzeti beállítódás fontosabb, mint egy zenei szubkultúra iránti rajongásom. Az én koromban már több, mint nevetséges lenne, ha az identitásomat az határozná meg, hogy milyen zenét szeretek. Ez az általános iskola nyolcadik osztálya után nem lehet téma egy felnőtt ember esetében.

Ezt a zenét szeretem, erre szeretek táncolni, és az ifjúságomnak is komoly része volt… de ma már meglátom benne a szubverziót is, azt is, ami fals, például a pszichedelikus és egyéb drogokhoz való pozitív hozzáállás propagálását, a mosolyok mögött a kémiát…ami komolyan félrevihet egy fiatal embert az élet útján…

Na mindegy. Ez van. :)

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo
Reszet Elek
Újságíró
Tuco Ramirez
Olvasó
Tuco Ramirez

Kedves Hunn! 40 vagyok. És végig csajoztam nem csak a fiatalkorom, de a felnőtkorom is. Várd meg a következő és a befejező részt is. A női és férfi szintek csak a bemelegítése a témának.

Hunn
Újságíró

Kedves Tuco Ramirez, várom a következő írásodat!

Nehogy félreértsd a kritikámat: én kifejezetten, nagyon örülök minden egyes Game-témájú cikknek, és imádom a róluk való értelmes – és olykor vitába torkolló – eszmecserét!

Ez az a téma, amit egyszerűen nem lehet megunni… És hatalmas szükség is van rá ebben a nőközpontú, feminista, Blue Pill-es világban!

Tehát: minden Game-témájú cikk hasznos, és jómagam is hasznukat veszem!

wittukind
Olvasó
wittukind

Hunn! ha szabad, mondd meg nekem , mi okból “kedveseded” az akárki hozzászólót, attól függetlenül hogy xenomorf vagy elveszett valaki? legyél már egy kicsit férfi és szólitsd “uram”-nak, vagy tegezd le egyszerüen de ez a kedvesség olyan …mint a zene amelyre te táncolsz vaklahol…

Hunn
Újságíró

Kedves wittukind! :)

Azt hiszem, hogy ez egy ilyen automatizmus a részemről, amin még nem gondolkodtam el, mert még nem tűnt fel saját magamnak sem.
Most, hogy így felhívtad rá a figyelmemet, arra kell gondoljak, hogy ez azért van, mert napközben az általam írt e-maileket is legtöbbször így kezdem.
És mivel ez is elektronikus kommunikáció meg az is, ezért automatikusan úgy kezdem a kommentjeimet, mintha e-mailt írnék annak, akinek a kommentjéhez hozzáfűzöm a mondandómat.

Nagyon zavaró ez, nagyon hülyén néz ki?

Utóirat:

Kedves wittukind :) , kifejezetten erre koncentrálva, utólagosan átolvasva pár hozzászólásaimat, el kell ismerjem, hogy van abban valami, amit mondasz… Tényleg picit hülyén néz ki a dolog. Most nem fogom visszamenőleg átírni a kommentjeimet, de majd odafigyelek…

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha van egy kis időd, nézd meg hogy irt le engem a mutáns moderátor úr a vona gáboros cikknél és láthatod hogy minden vagyok csak kedves nem…

Hunn
Újságíró

“Kedves” :) wittukind!

A kedvesség az egyik lehető legrosszabb férfi-tulajdonság.
Annál nincs rosszabb, mintha a nők az ember fiát “kedves srácnak” találják.
Mert a mindig a kedves srácok végeznek utolsónak (ha végeznek egyáltalán…)

Nem sértésnek szántam a megszólítást senki esetében, így a te esetedben sem!
És ígérem, hogy a jövőben tartózkodni fogok tőle!
Esetleg max. poénból…

Amúgy ha jól látom, a Vona-cikk alatt Deadpool-lal kerültél konfliktusba. Elárulom: a Deadpool az egy fasz, aki a NEM létező erkölcsi és intellektuális magas lováról osztja az észt amivel NEM rendelkezik. NOT #ourguy..

wittukind
Olvasó
wittukind

“Annál nincs rosszabb, mintha a nők az ember fiát kedves srácnak találják”-ezt én már tudtam kb az első “tapasztalatom” után, és utána már minden könnyebben ment mert tudtam miről van szó meg tett

No és még valami…az illető nicknév egy új moderátort takar, tehát ne sértegesd mért aszonta hogy a “genetikai hulladékok”n el kell tünjenek innen..

Hunn
Újságíró

Moderátor? Ez már a vég, kedves kuzen, ez már a vég…

Amúgy ez akár a liberál-bolsevik konvergencia megjelenésének első jele is lehet itt a Férfihangon, az ilyesmivel, az ilyen emberekkel jó lesz vigyázni…

Kalman
Újságíró

:-) https://www.youtube.com/watch?v=4Ed96Zl2qmg&t=2533

Igen, ez már a vég. Reméljük nem lesz túl aktív. Már ott gyanús volt, hogy egy képregényfigura alteregóját vette fel. Ember az ilyen?

Hunn
Újságíró

Imádom, amikor levágjátok a szándékosan elrejtett kulturális utalásokat a kommentjeimben! :)

Deadpool
Újságíró

A nagy vigyázás közben azért remélem jut időd arra is, hogy elmagyarázd miért is vagyok liberál-bolsevik.

Hunn
Újságíró

A hozzászólásaid magukért beszélnek, kedves Deadpool.

Deadpool
Újságíró

Á, értem én…

Deadpool
Újságíró

“Elárulom: a Deadpool az egy fasz, aki a NEM létező erkölcsi és intellektuális magas lováról osztja az észt amivel NEM rendelkezik.”

Mindig is hülye voltam a fizikához. Nincs hozzá érzékem, nem is érdekel különösebben. Éppen ezért nem is akarok beleszólni. Nem állok neki Einstent idiótázni vagy a relativitás elméletet szidni. MERT NEM ÉRTEK HOZZÁ, FOGOD? Állítólag végigolvastad azt a néhány kommentet. Láthattad, hogy egy egyszerű bővített mondattal sem volt képes egy egyszerű miért-re válaszolni. Szerinted ez tényleg normális? Ha igen, akkor mégis milyen alapon vitatod el a feministák társadalommérnökösködését? Pedig nekik még érveik is vannak.

Erkölcsi meg intellektuális magasló szerinted, ha annyi elvárásom van, hogy ha valakit szid, azt legalább meg is tudja indokolni… Egyrészt ennek semmi köze az erkölcshöz, másrészt egy normális világban az lenne az alapvető elvárás, hogy mindenki abba pofázik bele, amihez van valami köze is. Ha valaki csak arra alkalmas, hogy a csirkéket etesse és kiganajozza a tehén alól a szart, akkor maradjon meg annál, és böfögjön a szobájában a TV-jének. A közéletet pedig bízza azokra, akik nem a szegényes fantáziájukra alapozva építenek fel összeesküvés elméleteket és traktálnak vele másokat, hanem tények és kézzel fogható bizonyítékok figyelembe vételével alakítják ki a véleményüket. Nem működik a demokrácia. Ilyen szabályok mellett, ahol mindenféle söpredék önfeledten belepofázik mindenbe amihez a legkevésbé sem ért, képtelenség egy országot előre vinni…

Naooo
Olvasó
Naooo

Ha nem működik fel kell számolni.

Deadpool
Újságíró

Úgy nem hatékony a választójog, ha 1 gondolkodó emberre jut legalább 10 wittukind. Semmi értelme… Ez nem demokrácia, maximum csőcselék-demokrácia.

ezvan
Olvasó
ezvan

Egy gondolkodó emberre jut 10 darab deadpool-szerű retardált nyomi. Ez a puzsér-szintű fogyatékosok rémuralma.

wittukind
Olvasó
wittukind

“1 gondolkodó emberre jut legalább 10 wittukind”- nem lenne rossz dolog, de Wittekind-ből csak 1 van(volt).

Hunn
Újságíró

Kedves Deadpool, arra nem gondoltál, hogy a srác esetleg szimplán csak NEM AKART válaszolni neked? :)

Amúgy valóban vannak olyan speciális területek, a különféle szakmák, melyekhez ténylegesen érteni kell. De az egyes ember számára az élettel és a világgal kapcsolatos legtöbb dologhoz általában elegendő a józan paraszti ész is.

Pl. nincs szükségem gender-szakon szerzett Phd. diplomára ahhoz, hogy átlássam a feminizmus és a gender-ideológia szubverzív céljait és negatív hatását a társadalomra. Mert nem abból indulok ki, hogy mit kamuznak saját magukról, hanem le tudom vonni a logikus következtetést mindabból, amit a tanaik gyakorlati megvalósulásából látok.

Mondok egy példát: feministák azt állítják, hogy ők csupán a nők hátrányos megkülönböztetésének megszüntetéséért, a férfiak és a nők egyenjogúságáért harcolnak. A való életben viszont, láthatóan és tapasztalhatóan, folyamatosan férfiellenes intézkedéseket foganatosítanak feminista nyomásra. Ebből logikusan következik, hogy feministák valódi célja sosem az volt, mint amit hivatalosan deklaráltak, hanem az, hogy a deklarált célokra hivatkozva férfiellenes te4vékenységet folytassanak.

A legnagyobb probléma veled és a hozzád hasonló hozzáállású emberekkel az, hogy azt hiszitek, csak ti olvastok, csak ti gondolkodtok, csak ti figyelitek érdeklődve és kíváncsian a világot, csak ti használjátok az agyatokat, és mindenki más fogalmatlan hülye paraszt, sötét birka, akit meg lehet vezetni bármivel, aki beszop bármilyen hazugságot és hülyeséget.

És fel sem merül bennetek, hogy amit mások látnak a világból, és amit mások gondolnak a világról, az legalább annyira, de az esetek többségében még sokkalta jobban is megalapozott, megfigyelt tényekre, azok elemzésére, és az azokból levont következtetésekre épül, mint amit ti adtok elő nem is annyira meggyőzően, mint ahogy azt hiszitek.

Én az ilyen embereket tartom veszélyesnek, mint amilyen te is vagy, akik azt hiszik, hogy ők kurva okosak, mindenki más meg sötét paraszt. A “bolsevik élcsapat” stílus, hogy ti vagytok az intellektuális elit, akik a sötét bunkó munkásosztály élére állva boldogítani fogjátok őket akkor is, ha minden munkás beledöglik is… (Ez amúgy egy példa arra, hogy miért vagy bolsevik…)

wittukind
Olvasó
wittukind

“A legnagyobb probléma veled és a hozzád hasonló hozzáállású emberekkel az, hogy azt hiszitek, csak ti olvastok, csak ti gondolkodtok, csak ti figyelitek érdeklődve és kiváncsian a világot, csak ti használjátok az agyatokat, és mindenki más fogalmatlan hülye paraszt, sötét birka, akit meg lehet vezetni bármivel”

ez a balosoknak az egész jó leirása, a rive gauche képvisélői mondták hogy az entelktüel csakis balos progressziv lehet, minden más fasiszta…annyi az észrevételem hogy ők megváltoztatni akarják a világot éppen az aktuális balos utópia szerint, most a genderizmus van soron, majd ha kifullad, akad más….

Deadpool
Újságíró

“Kedves Deadpool, arra nem gondoltál, hogy a srác esetleg szimplán csak NEM AKART válaszolni neked? :)”

Pfff… Ha már ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy egy rosszindulatú fasznak állíts be, jobb nem jutott eszedbe? :) A valószínűségekről hallottál már? Néhány hónapja már itt eszi a fene. Én azóta nem láttam egy értelmes vagy színvonalas kommentet sem tőle. Azt hiszem ennyi tapasztalat alapján levonhatom azt a következtetést, hogy ez az ember annyi, amennyit eddig mutatott. Persze, van rá esély, hogy mondjuk holnaptól a modoroskodó beszólogatásain és semmitmondó böffentésein kívül eszébe jut majd valami más is, csak hát ennek az esélye napról-napra kisebb. Erre nem gondoltál?

Azt meg honnan veszed, hogy nem akart válaszolni? Hiszen válaszolt.

“A legnagyobb probléma veled és a hozzád hasonló hozzáállású emberekkel az, hogy azt hiszitek, csak ti olvastok, csak ti gondolkodtok, csak ti figyelitek érdeklődve és kíváncsian a világot, csak ti használjátok az agyatokat, és mindenki más fogalmatlan hülye paraszt, sötét birka, akit meg lehet vezetni bármivel, aki beszop bármilyen hazugságot és hülyeséget.

És fel sem merül bennetek, hogy amit mások látnak a világból, és amit mások gondolnak a világról, az legalább annyira, de az esetek többségében még sokkalta jobban is megalapozott, megfigyelt tényekre, azok elemzésére, és az azokból levont következtetésekre épül, mint amit ti adtok elő nem is annyira meggyőzően, mint ahogy azt hiszitek.

Én az ilyen embereket tartom veszélyesnek, mint amilyen te is vagy, akik azt hiszik, hogy ők kurva okosak, mindenki más meg sötét paraszt. A “bolsevik élcsapat” stílus, hogy ti vagytok az intellektuális elit, akik a sötét bunkó munkásosztály élére állva boldogítani fogjátok őket akkor is, ha minden munkás beledöglik is… (Ez amúgy egy példa arra, hogy miért vagy bolsevik…)”

Tegnap a Mandineren az egyik Satrgentini-jelentésről szóló cikknél egy ilyen comment volt: “Háború van!” Így, ennyi a comment. Semmi több. Faék egyszerűségű böfögés, És ez a top 3 legjobban kedvelt kommentek között volt. 60 lájkra jutott vagy 7 diszlájk… Szóval én veszélyes vagyok, mert különbséget tudok tenni egy valódi fegyveres konfliktus és a csőcseléknek szánt – tényleges tét nélküli – politikai színjáték között. Háború van!!! :D Egy csapat agresszív nyugdíjas, meg néhány túlokos Pistike “Békemenet” néven szerveznek hadsereget, hogy “csatába” induljanak megvédeni az országot… a konkurens csőcselék csapatai ellen, és amíg ezek – csata címén – önfeledten anyázzák, hazaárulózzák, esetleg itt-ott megcibálják egymást, addig a földet is eladják a lábuk alól

És én vagyok veszélyes, mert egy elbaszott komédiának látom azt, hogy egy békemenet vonul “háborúba”, hogy nem találom a párhuzamot közte és a 30 éves vagy az I. vh. között… Veszélyes, mert ha egy ilyen szerencsétlent szembesítek a saját ostobaságával, már nem tud olyan jó kedéllyel, olyan zavartalanul és önfeledten másokat diktárokhoz hasonlítgatni. Hallatlan, bolsevik tempó!… -.-‘

Kalman
Újságíró

“Mindig is hülye voltam a fizikához.” Na, itt a probléma. A fizikához az hülye, aki az összefüggéseket nem nagyon találja meg, a dolgok mögötti logikát nem érti meg. Ezzel persze még simán lehet belőle történész, vagy jogász. Mivel ott elég visszaböfögni, amit tanítanak. De okos ember az sajnos nem lesz soha.

És így keletkezének vala a kultúrmarxisták “hasznos hülyéi”.

Reszet Elek
Újságíró

Én mindig nagyon jó voltam matekból de fizikából sosem, mindig utáltam és hiányoltam is belőle a kristálytiszta logikát mert az csak egy jóval magasabb szinten köszönhet csak be (ha egyáltalán ugye…). Szar tanáraim is voltak persze.

Deadpool
Újságíró

Képzelem mennyire megörülhettél, hogy végre találtál valamit, amivel beszólhatsz. :)
Eddig is sejtettem, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, a Harry herceges cikkeddel sikerült a Férfihangot egy harmadosztályú ufó blog színvonálara zülleszteni, most meg összefüggésekről és logikáról hadoválsz…
Azért én megnézném mondjuk egy bíró arcát, ahogy kifejted neki magvas gondolataidat a visszaböfögésről és az észről.

ezvan
Olvasó
ezvan

Mit keresel itt az oldalon, te nőkertes agyhalott?

wittukind
Olvasó
wittukind

“Ha valaki csak arra alkalmas, hogy a csirkéket etesse és kiganajozza a tehén alól a szart, akkor maradjon meg annál, és böfögjön a szobájában a TV-jének.”

“Ilyen szabályok mellett, ahol mindenféle söpredék önfeledten belepofázik mindenbe amihez a legkevésbé sem ért, képtelenség az országot előre vinni..”

Nagyon jó meglátások ezek, tisztelt mutáns úr, az a tükör, amibe bámulni tetszett eme irás közben, nem hazudhat…

rgs
Olvasó
rgs

Na ja. Ment a hiszti meg a passzív-agresszív “sértődés” mindkét oldalon. Cuki kis cicaharc volt. Csak legalább lett volna valami hozadéka :-)

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Téged nem szeretnek és téged nem kívánnak. Szokj hozzá.

common man
Olvasó
common man

Ez kinek szól? Ez egy biankó csekk?

Marcell
Olvasó
Marcell

A férfiszintek sokkal relatívabbak, illetve jobban függnek a külsőn kívüli tényezőktől is, pl. magabiztosság, anyagi háttér.
Én az idősebb (középkorú) korosztály vagyok, szóval inkább a 15-20 évvel ezelőtti helyzetet ismerem jól, mint a mait, de de nekem mindig úgy tűnt, elsősorban a magasság és a jóképűség számít a nőknél, másodszorban a duma (persze egy bmw kulcs vagy egy akkori drága mobiltelefon megvillantása sem volt elenyésző hatású, legalábbis sok csajnál). A kigyúrtság pl. sokadrangú. Sok nő kifejezetten megvető dolgokat mondott a “gyúrós” férfiakra, miszerint azok kompenzálnak valamit (alacsonyak, kopaszodnak, biztos kicsi a farkuk) stb.

Aldo
Újságíró

“A kigyúrtság pl. sokadrangú. Sok nő kifejezetten megvető dolgokat mondott a “gyúrós” férfiakra, miszerint azok kompenzálnak valamit (alacsonyak, kopaszodnak, biztos kicsi a farkuk) stb.”

Az esetek többségében talán nem így van?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mindenki kompenzál valamit:), ahogy a legtökéletesebb nő is talál hibát magán, úgy minden férfinak van valamilye, ami miatt kompenzál, ez is része a tudatos emberi létnek.

wayofmen
Olvasó
wayofmen

Az egy dolog, hogy mit mondanak a nők, azt kell nézni mit csinálnak. A legtöbben kigyúrt férfiakkal dug(ná)nak. A fizikai erő-és az ezt megtestesítő kigyúrtság-a maszkulinitás egyik alappillére.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csúzlival fejbelövöm csapágygolyóval, baszhatja az 20 év kondizást, HAHAHAHA.

Aldo
Újságíró

Tökön kell inkább lőni.

Blackur
Olvasó
Blackur

Lehet hogy hülyeség ez a szintezés én 10/0 ból a javaslataitok hatására 10/2 s lettem de mivel a nők 2-3 al felfelé választanak mást kell kitalálnom…

Hunn
Újságíró

Blackur tesó, a te problémád nem a szint-elmélet szerinti szintek esetleges létezése, hanem az, hogy te automatikusan oda soroltad be magadat, ahová soroltad! Ne mondd már nekem azt, hogy ha körbenézel magad körül, akkor azt tapasztalnád, hogy az összes többi faszverő annyira, de annyira fényévekkel jobb és több lenne tenálad, hogy őszinte belenyugvással mondanál le a javukra egy-egy jó nőről, mondván, hogy ez téged boldoggá tesz, hiszen az illető csaj úgymond eleve “jobbat érdemel”…

Egy férfit alapvetően kétféle módon lehet pszichológiailag motiválni. Az egyik az, hogy jól lecseszed, ami jobb esetben kiváltja a “majd én megmutatom nektek”-reakciót. A másik az, hogy kifejezetten biztatod az illetőt, aki erőt merít abból, hogy a világ jobbnak látja őt, mint amit magáról gondol.

Nálad melyik válik be jobban? Csak azért kérdezem, hogy akkor azt fogom alkalmazni… :)

gpetersz
Olvasó
gpetersz

6-osnál nem fogok feljebb kerülni. De őszintén lexarom.

Tuco Ramirez
Olvasó
Tuco Ramirez

Hány férfi 8-9 szintű szerinted a jelenleg is “vadászó” 2 milliárdból? Akár helyi, akár világviszonylatban hány férfi lesz vezető beosztású vagy cégtulajdonos? Ha látod, hogyan és miben kell fejlődnöd már megérte. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Nohát, tisztelt cikkiró, ez a hsz. megér egy egész cikket!

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó!
Amikir én vagyok az intelligens rendi aramyos azt ha képet küldök a találkozás szóba sem jön… akkor meg a legyünkbarátok… nemrég egy nő még oda sem tartott alkalmasnak :))
Nem tudom szidj vagy biztass ki tudta melyik válna be:))

Hunn
Újságíró

Blackur tesó, figyelmezz a szavamra: mi a francért ismerkedsz te egyáltalán az interneten???
Internetes csevegés, majd azt követő képküldés? FELECSD EL!!!
Csakis élőben ismerkedj! Szemtől szemben, a való életben!
Hogy miért?

Mert a való életben egyből levágós, hogy bejössz-e a nőnek!
Legyőzöd az “approach anxiety”-t, amitől helyből jobban érzed magad.
Ha a csaj lekoptat, csak megrántod a vállad és mész tovább.
Nem fog fájni, hiszen nem feccöltél bele elvesztegetett időt, és nem feccöltél bele felesleges érzelmi energiákat.
Ha pedig bejössz neki, az is azonnal kiderül, az pedig instant pozitív fless!

Ezzel szemben az internetes ismerkedés?
Már eleve úgy indulsz neki a csevegésnek, hogy izgulsz, hogy mi lesz majd, ha eljuttok a képküldésig.
A csevegés során belefeccölöd a pozitív energiát, a reményt, hátha most ez végre összejön, gondolom húzod az időt, hogy minél később küldd a képet, hátha addig a csevegés során a nő jobban megismeri a személyiségedet, és akkor hátha beljebb leszel nála…
Belefeccölöd a negatív energiát is, a félelmet, hogy mi van, ha a képküldés után nem folytatódik az, ami olyan szépen és pozitívan indult a csevegés alapján, amire oly sok időt áldoztál már idáig…
És akkor eljön a képküldés ideje, elküldöd és izgulsz, hogy mi lesz a nő döntése, lesz-e folytatás…

Ezzel automatikusan felemeled a nőt egy piedesztálra!!!
Ő a nagyhatalmú döntőbíró, a nagyságosasszony akinél be kell adnod a fényképes pályázatodat, aki az alapján majd eldönti, hogy elég jó vagy-e, mint pasi, hogy méltó vagy-e az ő figyelmére és a vele való párosodásra…
Olyan hatalmat adsz a nőnek magad fölött, amit nem kéne, olyan pszichológiai hátrányba sakkozod bele magadat, amire semmi szükség!!!
Ezzel csak magaddal baszol ki.
Érted?

Megoldás:

CSAKIS ÉLŐBEN CSAJOZZ!!!

Kérlek, fontold meg jó alaposan a fentieket, a saját érdekedben!
A legjobb szándékkal mondom. Bíztatásképpen, és nem basztatásképpen. :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem vettem annak:)))
Élőben az undor vagy a lenéző udvarias mosoly a reakció nem jutok el a beszélgetésig ja s nem 20-25 éves 10/10 s ről van szó…

Hunn
Újságíró

Blackur tesó, MIÉRT NEM a 20-25 éves, általad 10/10-esnek tartott nőknek próbálod csapni a szelet??? Nem is értelek. Mégis, mit akarnál a többitől?
Csakis azokra a nőkre érdemes rámozdulni, akik nagyon beindítják az ember fiát. Azokra, akik az ember fiának nagyon is az esetei.

A nő is megérzi azt, ha igazából nem vagy oda érte, hogy csak jobb híján próbálkozol nála. Vagy hogy azért, mert nem érzed elég jónak magad és úgy gondolod, hogy egy kevésbé jó nőnél több az esélyed.
Ami tévedés! Egy nőnek a külsején nem múlik az, hogy milyen férfi tetszik neki. A nők nem rendelkeznek önkritikávak, hisznek benne, hogy nekik a legjobb pasi jár, a saját külsejüktől függetlenül.

Sőt, az is meglehet, hogy úgy vélték: túl jó pasi vagy hozzájuk, biztos csak szórakozni akarsz velük, és ezért koptattak le.
Nem látsz bele a fejükbe, bármi is lehet….

Blackur
Olvasó
Blackur

Bármelyik nőnek el tudom csavarni a fejét csak rámosolygok és azonnal elfordul:)))

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó!
Amiket írtam az idetévedésem elòtti tapasztalatok. Már feladtam ebbéli próbálkozásokat …ráadásul mióta itt olvasgatok rájöttem, hogy sosem tudok ilyenné válni

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Senki nem bújhat ki a saját bőréből……

A cikk is “érdekes”, de inkább a kommentekben van a “vitamin”, főúleg az acycloren-ében.

https://teveszmek.blog.hu/2019/05/30/_senki_sem_bujhat_ki_a_sajat_borebol

common man
Olvasó
common man

Nem tudom eldönteni ,hogy ezt nő vagy férfi írta.Igen.
A kommentek jobbak mint a cikk.

tomgal
Olvasó
tomgal

Már a cikket ? A cikket ő írta :

https://blog.hu/user/1274432/tab/activity

Reszet Elek
Újságíró