Alter Ego
3 megosztás

Az EU a Pina-jelentés elfogadásával üdvözli a #MeToo-t és sürgeti az Isztambuli Egyezmény ratifikálását

Az ellenzéki sajtó egyesített erővel ostorozza tovább a Fidesz-kormányt a Sargentini-jelentés után egy újabb EU szintű “botránnyal”.  A viccesen ügyhöz illő nevű Pina Picierno EP-képviselőnő által készített jelentés a “nők elleni zaklatás és erőszak” ügyében sürgeti az EU egységes fellépést. A Fideszes EP képviselők azonban egységesen nemmel szavaztak az előirányzatra.

A Fidesz egyetlen EP-képviselője sem szavazta meg az Európai Parlament plenáris ülésén a Nők Jogai és Esélyegyenlőség Bizottságának (FEMM) jelentését, amely cselekvésre szólítja fel az EU intézményeit  a munkahelyen, nyilvános térben, illetve a politikai életben elkövetett megfélemlítés és szexuális zaklatás ellen. Az EP hétfői strasbourgi plenáris ülésén az a Járóka Lívia sem támogatta a jelentést, aki ugyanezt a javaslatot a szakbizottságban korábban még megszavazta. 

Kürtölte szét az ellenzéki sajtó. A Férfihang számtalan cikket és petíciót szentelt annak az ügynek, hogy megfelelő tájékoztatással és tiltakozással elejét vegye hazánkban annak a férfigyűlölő, nemi alapon diszkrimináló, államfeminista társadalmi berendezkedésnek, amely az Isztambuli Egyezmény vasöklével igyekszik letarolni Európát. Cikkeinket lásd itt. A felőlünk és más civil szereplők felől érkező tiltakozás hatására úgy tűnik, ráeszmélt a kormány, hogy mekkora veszéllyel fenyegetne az egyezmény ratifikálása. Akadt olyan képviselő is, aki határozottan kijelentette, hogy amíg a Fidesz van kormányon, soha nem fogják ratifikálni az egyezményt. Szükségszerű politikai következetesség, hogy most ez ellen az előirányzat ellen szavaztak. Azonban nem tudható, hogy meddig tartható fenn a halogatás politikája az EU folyamatos sürgetésével és az ellenzék aknamunkájával szemben. A Pina-jelentés, amelyet az EP képviselők  91(!) százalékos többséggel elfogadtak, így fogalmaz az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatban:

sajnáljuk, hogy egyes tagállamok még nem ratifikálták az Isztambuli Egyezményt, és felszólítjuk azokat a tagállamokat, amelyek ezt még nem tették meg, hogy haladéktalanul ratifikálják és maradéktalanul hajtsák végre az egyezményt; felkérjük továbbá azokat a tagállamokat, amelyek már ratifikálták az Isztambuli Egyezményt, hogy maradéktalanul hajtsák végre azt;

Az EP frissen elfogadott állásfoglalásában döbbenetesen szürreális módon még a  #MeToo hisztéria is helyet érdemelt:

örömmel fogadja a széles körű, többek között a közösségi médiában is zajló nyilvános vitát, amely hozzájárul a szexuális zaklatással és az elfogadható magatartással kapcsolatos határok újbóli kijelöléséhez; üdvözli különösen az olyan kezdeményezéseket, mint a #MeToo mozgalom, és erőteljesen támogat a kampányban részt vevő minden nőt és lányt, így azokat is, akik feljelentették bántalmazóikat;

Egy olyan rágalmakkal sűrűn átszőtt mozgalmat üdvözölt most az Európai Parlament, amelynek keretei között sokszor jogalap nélkül, sőt hamis vádak alapján rendeztek boszorkányüldözést a férfiak ellen megszámlálhatatlan esetben. Ehhez képest az már végképp csekélység, hogy csak a #MeToo kampányban résztvevő nőket, lányokat támogatja az EP, és úgy tűnik, hogy az olyan fiú és férfi áldozatok nem is léteznek számukra, mint például Jimmy Bennett, akit 17 évesen erőszakolt meg a #MeToo mozgalomban jelentős szerepet vállaló színésznő, Asia Argento.

Az EP indítványa még az interneten, az online játékokban vagyis lényegében a virtuális térben is szeretne határozottan utánanyúlni a “zaklató férfiaknak”:

elítéli továbbá a szexuális zaklatás és a más típusú bántalmazások széles körű előfordulását, különösen az online játékokban és a közösségi médiában, és arra ösztönzi a médiavállalatokat és szolgáltatókat, hogy kövessék nyomon a zaklatás előfordulásának minden esetét… (…) felhívja a Bizottságot, hogy a változó kommunikációs technológiák figyelembevételével határozza meg a nyilvános tér fogalmát, és ezért a fogalommeghatározásba foglalja bele a „virtuális” nyilvános tereket is, így például a közösségi hálózatokat és weboldalakat

Az indítvány egyébként elmegy egészen a végső feminista üldözési mániáig, amikor egyes mondataiban egyenesen azt állítja, hogy említésre méltó jelenségként létezik a várandós nők megfélemlítése:

hangsúlyozza, hogy a tagállamoknak, a helyi és regionális hatóságoknak, a munkáltatói szervezeteknek és a szakszervezeteknek meg kell érteniük, hogy milyen akadályokkal szembesülnek a nők, ha bejelentik a szexuális zaklatást, nemi alapú megkülönböztetést és erőszakot, és ezért sürgősen teljes körű támogatást és bátorítást kell nyújtaniuk a nőknek többek között a szexuális zaklatás, a nemi alapú megkülönböztetés, a várandósság és az anyaság okán történő zaklatás és a megfélemlítés eseteinek

Az indítvány egyik nyilvánvaló célja a “szexuális zaklatás” jövőbeli egységes büntethetővé tétele az EU-ban. Ma több tagállamban nem büntetőjogi kategória a megfoghatatlan, az egyszerű szexuális kezdeményezéssel rendszeresen összemosott “szexuális zaklatás”. Okkal, hiszen nyilvánvaló, hogy végeredményben a férfiak szexuális kezdeményezéshez fűződő elemi emberi jogait korlátozzák az ilyen törvények és élhetetlenné teszik a férfiak életét.

ismételten felhívja a Bizottságot, hogy tegyen javaslatot a nők és lányok elleni erőszak minden formája és a nemi alapú erőszak leküzdésére irányuló irányelvre, amelynek tartalmaznia kell a nők elleni erőszak különböző formáinak közös fogalommeghatározásait, ideértve a (szexuális vagy egyéb módon történő) zaklatás és megfélemlítés naprakész és átfogó fogalommeghatározását, valamint a közös jogi normákat a nők elleni erőszak büntetendővé nyilvánítására; felhívja a Bizottságot, hogy terjesszen elő átfogó uniós stratégiát a nemi alapú erőszak minden formája ellen, beleértve a nők és lányok ellen irányuló szexuális zaklatást és szexuális erőszakot, a nők beszámolói és első kézből szerzett tapasztalatai formájában tett tanúságtételek alapján;

A teljes előirányzat ezen a címen olvasható magyar nyelven. Nyilvánvaló, hogy a Fidesz képviselők ellenszavazata sem menthet meg minket attól, hogy az Európai Unió és benne Magyarország tovább meneteljen egy férfigyűlölő, a férfiak elemi jogait két lábbal tipró új államrend felé. Minden bizonnyal csak az EU politikai erőtereinek jelentősebb átrendeződésétől remélhetnek megváltást a férfiak.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
3 megosztás


78
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
68 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
CiroDualPash CutterKockargs Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Ez most mi? Teljes gőzzel megy a figyelemelterelés még itt is?

common man
Olvasó
common man

Miről mire? Kifejtenéd?

wittukind
Olvasó
wittukind

Márpedig a Férfihang szempontjából ezek a pinajelentések a fontosak, az illetőt pedig szidni-vannak erre szakosodott oldalak, egy rakás van belőlük..

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Az Illetőt? :-)

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Megvolt a kétharmados szavazás, erre amelyik oldalra felmegyek, mindenhol az Eu szavazással foglalkoznak, csak éppen nem azzal a bizonyos szavazással, hanem szerzői jogi Eu szavazás, Meetoo Eu szavazás, tartózkodó szavazatokat nemnek kell tekinteni Eu szavazáskor.
Teljesen olyan, mint a Szép új világban, ahol elfolytják a lényegi információt.
Az átlagember fejében csak annyi marad meg, hogy volt valami Eu szavazás, de hogy miről, már nem fog emlékezni, annyi hasonló hír jelent meg egyszerre.
Tulajdonképp a naccságosék PR-os csapata egész jól működik.

common man
Olvasó
common man

Írd le az igazságot!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Írj egy levelet az isiászosnak, hogy hagyják már abba a szavazgatást mert összezavarodsz. Még egy valag dologban szavaztak aznap mikor a szépséges hátszínképű Sargentini jelentésről.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Biztos a médiában jelenleg pörgő metoo-s álbalhékra gondol, a csóri afgánra meg a besározott olimpikonokra.

Reszet Elek
Újságíró

Ne ferdíts! Azok nemi erőszakok amelyekre létezik büntetőjogi tétel. A metoo állítólag a szexuális zaklatásokról szól.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát mind egy váddal kezdődik.

Most nézem a Weinstein-videót, amit titokban vett fel a csaj, akit állítólag később, a hotelszobában megerőszakolt. Harvey az elején rögtön felteszi a kérdést, hogy flörtölhet-e vele, a csaj meg azt válaszolja, hogy “egy kicsit… majd meglátjuk”, mire Weinstein visszamondja, hogy “egy kicsit, de nem nagyon, oké, akkor nem fogok”, és a csaj még próbálja is menteni a helyzetet azzal, hogy “de ne, rendben van” (mármint a flörtölés). És igazából a kettő közül nekem a csaj legalább annyira flörtölősnek tűnik, egyáltalán nem idegesnek, sőt konkrétan kajánul elmosolyodik, amikor Weinstein a lábát kezdi simogatni, amitől állítólag sokkot kapott és lefagyott.
Erős kontrasztot képez a felvételen látható beszélgetés azzal, amit ő ott, a stúdióban, törékeny és megfélemlített nőként előad, akire csak sajnálkozva lehet nézni. Könnyes szemmel meséli, hogy ő nem gondolja, hogy bátorította volna valamivel.
Ez így most tényleg durva. Ahogy látom, a kommentek le is vannak tiltva a video alatt, bár ezen ezek után nem lepődöm meg.
Weinstein valószínűleg tényleg nagyon rámenős, de magán a felvételen is előre rákérdez, hogy ezt teheti-e, innentől meg nincs miről beszélni.

common man
Olvasó
common man

Te már készítettél titokban videót bármelyik férfivel az első randevún?Milyen szándékkal csinál ilyet valaki?Mennyire megjátszott annak a félnek a viselkedése aki ilyet tesz(előre megfontolt szándékkal)?Vagy mondjuk a ráutaló magatartás épp ott történik ahol nem vesz a kamera?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A ráutaló magatartás a kamera előtt történt, nézd már meg a felvételt, rossz kérdéseket teszel fel.

common man
Olvasó
common man

Nem láttam semmilyen videót .A tény maga ,hogy titokban videót készít valaki az érdekes.A kérdést megint felteszem te csináltál-é már ilyet?Vagy ismersz valakit?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ismerek olyanokat, akik biztonsági okokból szoktak videókat készíteni ritkán. De ugye az más természetű találkozó, mint amire ők készültek az irodában, szóval úgy, hogy elvileg előtte soha nem is voltak kettesben, indokolatlannak tartom. De erre még mondhatjuk, hogy megelőzte a híre a pasast, viszont a video inkább a csaj ellen vall, nem mellette, le is tiltották alóla mindenhol a kommentelési lehetőséget, szerintem öngólt lőttek vele. Weinstein védőjének abban igaza van, hogy amit a felvételen látunk, az flört mindkét fél részéről, szóval ha a nő ezt valamiféle csapdának szánta, akkor nem sült el a legjobban. Ahhoz máshogy kellett volna viselkednie, Harvey némiképp keresztbe húzta a számításait azzal, hogy pl. előre megkérdezte, hogy flörtölhet-e vele, amire neki válaszolnia kellett.

common man
Olvasó
common man

Szóval akkor a csaj rossz színész és még rendkívül buta is. Vagy az is lehet ,nem az nem lehet.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez tud beszélni? Olyan ocsmány feje van, aszittem valami varangy.

common man
Olvasó
common man

A ráutaló magatartás az nem az ha tanúk előtt okiratba foglalja a beleegyezését?

Deadpool
Újságíró

Más. A rautaló magatartásnál nem jelented ki konkrétan, hogy érdekel a dolog, de olyan magatartást tanúsítasz, amiből arra lehet következtetni, hogy beleegyeztél az ügyletbe. Pl.: felszálssz a trolibuszra –> elfogadod az utazási feltételeket (pl.: meg kell venned a menetjegyet).

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Teljesen egyértelműen adta a lovat alá. Ráadásul régi motoros, szakszavakat használ, látszik, hogy a férfiak rutinos kihasználásából élt addig is, itt csak kicsit elszámította magát. Ez a pali meglépte, amit általában nem mernek meglépni vele szemben.

Dual
Olvasó
Dual

Jé, létezik, aki védi weinsteint?

Naooo
Olvasó
Naooo

Afgán mind bűnöző, nagyon örülök mikor irtják egymást az amcsikkal.

Aldo
Újságíró

Sajnos nem nagyon irtják egymást mostanában, mert egyre több pofátlankodik Európába.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ha egy megdöglik, én annak is tudok örülni.

Aldo
Újságíró

Egy kevés. Dögöljön meg az összes.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Mire tecc’ik gondolni? Miről tereli el a figyelmet, az IJ ellen a kezdetektől tiltakozó Férfihang?

wittukind
Olvasó
wittukind

Azt hiszem, azt akarja mondani hogy a diktatúráról, amiben ott Magyarországon senyvedtek, arról…

wittukind
Olvasó
wittukind

Az ilyen pinajelentés, amelyikben volt pofájuk a meteoot szemrehányni mutatja mennyire “tiszeletreméltó” az egész eszement bagázs-tényleg, hogy sikerült ennyi hülye manginát beválasztani oda?

T_T
Olvasó
T_T

Az egyikből csak úgy fröcsög a Sz@r. A másik meg csak egy Pina.
Nem vagyok konteós, de ez nagyon erősen Soros Györgyös humor. :)))))))))))))))))))

Naooo
Olvasó
Naooo

Persze, a feminista picsák úgy ugrálnak, ahogy a zsidó faszok fütyülnek nekik.

common man
Olvasó
common man

Már azt hittem mindenki sóletet főz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Unalmas mindig fingani.

T_T
Olvasó
T_T

Ha fizetnek a politikusnak (vagy támogatják a megválasztási kampányát), akkor tudják kiknek kell ugrálni.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Akkor legjobb volna, ha sztrájk következne részünkről, amennyiben itt is ilyen zablát akar a férfiak nyakába tenni a törvény. Így is tele van a bucim azzal, hogy az állandó csicskáztatás és megalázás részeként gyakorolja nagyon sok nő, hogy szinte koldulni kell a dugásért, még az elutasításba is folyamatosan bele kell állni, azt is elvárják, hogy akkor is ott kujtorogjál körülötte, amikor ő már régen eldöntötte, hogy el fog küldeni (legalábbis aznapra) a büdös fenébe, de azért exponáld magad egy jó kis pofánverésre, mert azt élvezi. Egyre inkább eldöntöttem, hogy akkor dugok, ha a nő kéri, pontosabban én még mindig eldöntöm ez esetben is, hogy kivel. Jót tenne az egész iparágnak amúgy is, ha a férfiak lejjebb vennék a fordulatszámot, de a görcsbe rándult cerkának nehéz parancsolni, tudom.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

MGTOW öregem. Nőt meg csak pénzért, az a legolcsóbb.

Kalman
Újságíró

Nem olvastam végig, de ezen a mondaton megakadt a szemem:

“Az EP hétfői strasbourgi plenáris ülésén az a Járóka Lívia sem támogatta a jelentést, aki ugyanezt a javaslatot a szakbizottságban korábban még megszavazta.”

Remekül példázza, hogy a hanyagságból kontroll nélkül hagyott nőstények bármire képesek, de ha rendesen működik a bitch-hand, akkor ráncba lehet szedni őket! Úgy látszik erre is ráeszmélt végre a Fidesz és rendbentartja a dísznőit.

Piszok Alfred
Olvasó
Piszok Alfred

Hú, hát azért most már tényleg égető szükség lenne egy ordas nagy stricipofonra ezeknek a femiliberális csőcseléknek, mert az azért félelmetes, hogy a szarhentinit puszilgatják, akkor az isztambuli egyezményt forszírozzák, a merkel mamát, aki ugye telinyomná miggerekkel európát nem hajtják el a vérbe, hogy az ősalkoholista junckerről nem is beszéljek; bár az remélhetőleg végleg eltűnik már szerencsére a süllyesztőben. Az megvan emberek, hogy ilyen szó szerinti elmebetegek döntenek a jövőnkről? Nagyon para ez. Mer én eddig azt gondoltam a normális embereke úgy vannak vele, hogy fussák a libsik a kis köreiket, kit érdekel ez? De ez már túlment minden határon. Aztán mi van akkor, ha a normális népek akkor hördülnek fel amikor már késő lesz? Mer ott van ez a határos-frontexes cucc is. És akkor elképzeltem a szituációt, hogy kialakul a konfliktus: ezek bejöhetnek(frontex), nem, nem jöhetnek(magyar határőrök), márpedig bejönnek. Márpedig nem jönnek be. Aztán durr. Ugye az, hogy ki lő elsőnek lényegtelen, bár ismerve ezeket a nyomorult “liberálisokat” ahhoz sem férhet túl sok kétség, hogy megkapják utasításba, hogy pattanásig KELL fokozni a helyzetet.Hová fog ez vezetni?
Rohadtul el kéne már felejteni ezt a Viktor a sátán dolgot. Mi az alternatíva? A Maszop? Könyörgöm, komcsik. Kurcsány “szemkilövető, hazudtunk éjjel-nappal, el lehet innen menni, ez egy kurva ország” Fegyenc? Meg ezek hazaáruló klientúrája?
Az a baj, hogy nálunk békés rendszerváltás volt, mert emlékeztek még az emberek ’56ra, sokan a II. világháborúra is, így senki nem akart vérontást. Emiatt sajnos nem lett valódi rendszerváltás, mert meg kell csak nézni máshol ez hogy zajlott. Lőtték, akasztották, irtották a férgesét, magyarul nem maradtak életben. Nálunk sajnos igen, és meg is lehet nézni ennek a következményeit.
Ugye mindenki tanult történelmet. Napnál világosabb, hogy mindig a fallosz rosszabb végén voltunk, mindig rossz pénisz elé térdeltünk be. Most pedig, tanulva őseink hibájából a történelmünkben először a helyes oldalon vagyunk. Mint említettem mindenki tanult történelmet, így mindenki tudja, hogy ~150 évig török(értsd jól: muszlim) hódoltság alatt voltunk, és akkor most önként, sőt örömmel, ennek drukkolva vállaljuk be ugyanezt, ami NEM 150 évre, hanem ÖRÖKRE szól?? Ennyire elment az emberek esze?!
És mindezt azért, mert rohadjon meg Orbán. AKi meg ezt mondja, az fideSS-es troll/bértollnok, náci, meg ami még a libsi narratívából még úgy adódik. Lófaszt. Azok, akik így gondolkodnak azok a normális, ép eszű emberek.
Az tök jó, hogy a férfihang úgymond “kollaborál” a CitizenGo-val. ÉS ha már így van, akkor FÉRFIKÉNT mi az istenért nem vesszük már végre kézbe a dolgokat? Mi ez a mentális maszturbáció, hogy a feminizmus szar, és akkor ja tudjuk, hogy árt ez mindkét nemnek. És? Mi lenne a végre tényleg lépnénk is? Mert mondjuk akik ezt az oldalt olvassák, azok tudják, vagy legalábbis kezdik kapisgálni, hogy a probléma gyökere ott van, hogy a férfiak nemhogy átengedték a kezükből a gyeplőt, hanem egyenesen és tudatosan kiadták a kezükből a nőknek. Nem a mi generációnk tette ezt. Látjuk, hogy katasztrófához vezet ez. Férfiként kötelességünk ennek véget vetni. Ezt ugye lehet egyáéni példán keresztül és/vagy összefogva kinek-kinek vérmérséklete szerint.
Azonban az elfogadhatatlan ,hogy ezekben az időkben valaki ne viselkedjen férfimódra. Itt az ilyen “inkvisitor1” félékre gondolok, aki ahogy nézem szépen a helyére is lett téve. NA ezt a mentalitást kell(ene) képviselni mindenkinek, hogy az ilyen fajtát egész egyszerűen nem tűrjük meg magunk között.

A másik pedig, hogy akit a pina még mindig hatalmában tart, van alternatíva. pl #metoo hashtaggel megosztani ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=dDuxFSpwj0M

Nőknek pedig nem puncsolni, nem kezdeményezni, hanem a helyükön kezelni őket. Nincsen tétje ennek. Elég belegondolni abba annak, aki nem tud magának összeszedni egy nőt, hogy hát próbálkozol oké, van csajod? Nincsen. Akkor miért nem lehet leszarni az egészet? Mert ez az a pont, amikor egy férfi visszaszerzi, vagy ha soha nem voltak neki kinöveszti a tökeit.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Most pedig, tanulva őseink hibájából a történelmünkben először a helyes oldalon vagyunk.”

De nem. 1933-tól 1945-ig voltunk a helyes oldalon, se előtte se utána soha.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Mindjárt látszott, hogy nem vagy te magyar.

common man
Olvasó
common man

Azért mert otthon mindent átszámolnak birodalmi márkába a lelkük még lehet magyar.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hitleren kívül (területvisszacsatolások) melyik magyar vagy nem magyar tett Magyarországért ennyit az utóbbi 100 évben?

Aldo
Újságíró

Mert a jó öreg Adolf olyan jófej volt, hogy csak úgy önzetlenül visszaadott némi elveszett területet és semmi hátsó szándéka nem volt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Így van.

Aldo
Újságíró

Ez tényleg jó trollkodás volt.

Kalman
Újságíró

Őt még érdekelte, hogy mi az igazság.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Szlovákiának pl kedvezett velünk szemben. Állítólag volt vmi szlovák kurvája. A románokban meg állat nagy havert látott, azokat meg azért támogatta folyton. nagy barom volt ezen a téren is.

Aldo
Újságíró

Hitler nagyobb felvidéki területeken ajánlott fel, feltéve, ha a magyar hadsereg bevonul Szlovákiába és a változatosság kedvéért a németek helyet eljátssza az agresszor szerepét. A magyar vezetés ezt szerette volna elkerülni, mert egyrészt nem nagyon akarták kihúzni a gyufát a nyugati hatalmaknál, sem a kisantantnál, másrészt a hadsereg felszereltsége és létszáma is hagyott kívánnivalót maga után. Ezért “csak” az etnikai revízió történt meg, amit sikerült vér nélkül megvalósítani.
A legfőbb cél Erdély visszaszerzése volt. A németek se a románok se a magyarok részére nem akartak túl nagy kedvezményeket tenni, de nagy hátrányokat sem akartak okozni, ezért csak az északi részt adták vissza. Persze nem mondtak le a déli területek visszacsatolásáról sem, ezért onnan egy ideig nem is nagyon akarták engedélyezni a magyar lakosság áttelepülését északra. A nácik legfőbb érdeke az volt, hogy a két ország békében éljen egymás mellett, mert nem hiányzott volna ha egymás torkának esnek, ha a megindulnak a SZU ellen. Mivel a magyar vezetés vonakodott elkötelezni magát teljes mértékben a németek mellett, nem is nagyon számítottak ránk, mint komoly szövetségesekre, sőt egyesek még azt is felvetették, hogy meg kéne szállni Magyarországot és egy protektorátussá tenni. Szóval a magyar vezetés 1940 végéig reménykedett, hogy sikerül kimaradni ebből az egész buliból. Hát nem sikerült.
De a sok nagymagyarországos matricás, kiselejtezett bakancsban mászkáló fotelharcos mindjárt megmondja a tutit, hogy Hitler csak úgy visszaadott némi területet és nem is várt el tőlünk sokat cserébe.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hitler az egész Felvidéket felajánlotta, csak az angolnyaló horti hazaárulást követett el.

Naooo
Olvasó
Naooo

Egy idő után látta, hogy horti és bandája egy nagy kamubrancs.

Ciro
Olvasó
Ciro

.

Hunn
Újságíró

Pedig Naooo-nak van igaza, és nagyon is magyar a gondolkodása a fiúnak.

A revízió a lényeg, az volt a lényeg Trianon után, a II. VH előtt és alatt, és az a lényeg most is. A JÓ oldalon áltunk.

Az antant, a nyugat vette el tőlünk az országunk kétharmadát, ellenük harcoltunk olasz és német szövetségeseinkkel, akik segítettek valóra váltani a nemzet álmát, alig 22 év után. Gondoljunk bele: csak a rendszerváltás óta több idő telt el, most már elvileg a “jó” oldalon, a nyugat oldalán állunk, azon a “jó” oldalon amelyik megnyerte a II. világháborút, és hol vagyunk még a revíziótól? Segítenek ezek a trógerek, a nagyszerű nyugat? Segítenek egy faszt….

Sajnos, a revízió csak átmenetileg sikerült. De így is megérte!!!

Más: ehhez mit szólsz, Naooo?:
https://dailystormer.name/wikileaked-israeli-government-launches-ai-command-center-to-monitor-and-report-social-media-anti-semitism/

Kalman
Újságíró

Érdekes, hogy bevallják, én eddig azt hittem, hogy ez már létezik, csak titokban tartják. De valójában pont az a cél, hogy senki ne merjen antiskodni, tehát nem is az a lényeg, hogy valóban működjön, hanem hogy hidd azt, hogy működik!

Jó kérdés, hogy honnan van meg nekik _az összes_ tweet és face üzenet? Mert én ha felmegyek, akkor látom ezt, látom azt, de olyan feed nincs, hogy itt nézheted a világ összes üzenetét! Ja, de nekik van. Mert nem lehet tűrni, ha valaki rosszat szól róluk.

Kiváncsi vagyok mit szólnának, ha a magyarellenes megnyilvánulásokat kezdenénk el szűrögetni! Vajon a TEK (már ha valóban magyar lenne…) kapna hozzáférést az összes tweethez és facebook szarhoz?

Nekik meg nyilvánvalóan megvannak a privát üzenetek is, csak azt most még nem árulják el. Majd 15-20 év múlva, ha már kellően eltolták az overton ablakot a félelem irányába. Már szinte unalmas megemlíteni, hogy az 1984-et nem használati utasításnak írták!

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Biztos vagyok benne, hogy büntetőjogi lehetőség is lenne ugyanúgy szankcionálni a magyarellenes uszításokat is idehaza. Csak hát a törvény annyit ér, amennyit a jogalkalmazó hajlandó betartatni belőle… Máris a híresen független bíróságainknál tartunk.

Kalman
Újságíró

“On a certain day we see a spike in anti-semitism we will be able to draw down and see what caused it!”

Hmmm. Én úgy tudtam, hogy teljesen irracionális irigység alapú gyűlölet, ami a sikertelen kisemberekben a saját tehetetlenségük miatt projektálódik a nála intelligensebbekre, akik ezért sikeresebbek.

Mégis mit várnak, mit találnak? Korreláció sem lehetséges semmivel. Ez már meg van magyarázva, kétségnek helye nincs.

Hmmmm.

Ciro
Olvasó
Ciro

A magyar revíziót támogatta Churchill, de az volt a kikötése, hogy maradjunk semlegesek. Viszont azt is jelezte jó előre, hogy ha beállunk Hitler mögé, akkor ne számítsunk könyörületre. Ezt tettük, innentől arrafelé férfiatlan vernyogás minden áldozati pózunk.

Hunn
Újságíró

Örülök neked, Piszok Alfréd. Annyira örülök, amikor látom, hogy mások is látják, amit én látok, hogy mások is azt gondolják, amit én gondolok. Remélem, nem csak ketten vagyunk így ezzel…

wittukind
Olvasó
wittukind

Tényleg, milyen esélye van annak hogy a 2019-es választásokon megváltozzon a sóhivatal összetétele hogy ilyen szargentini meg pinajelentés többet ne létezzen?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem nem sokat fog változni az összetétel.
Ahogy Merkel is maradt a hülyesége után, és most is maradna, ha újra választás lenne.
Látjuk, hogy a svédeknek, franciáknak a “mohács” sem elég. A többinél sem fog érdemben változni semmi.
Az viszont egyértelmű, hogy “elválni látszik a szar a májtól”, és ha egyharmadnyi erő koncentrálódik Orbán köré, és, esetleg vezetésével, akkor a következő választáson (6 év múlva) már “jobban elszakadhat a cérna” .
Addig meg menni fog a teszetosza, és Orbánnak elég jó esélye van arra, hogy az invázió ellenes “erőket” vezesse.

Kalman
Újságíró

Nem tudom hova tartozik, de ezt mindnekinek látnia kell!

WARNING: Watching this video violates your mind. (Még a Daily Stormer felkonfja szerint is!)

https://www.youtube.com/watch?v=H5MJeLtWKU4

wittukind
Olvasó
wittukind

Valami kúltúrarovatba illet volna mert ez az a javából….el lehetne képzelni macron-nal, szargentini-val meg a pina-val..

Reszet Elek
Újságíró

Hogy miről is szól a dolog: https://www.france24.com/en/20180915-france-pee-paris-urine-public-campaign-viral
Francia mindig is mocskos és igénytelen nép volt amióta meg mindenféle szar náció is elszaporodott ott a helyzet csak durvult. Koszos, büdös, húgyszagú város ahol már metrózni vagy éppen sétálni sem lehet biztonságosan.

wittukind
Olvasó
wittukind

Aha, szóval ez egy hivatalos kampányvideó? ott csak pisilni szoktak az utcán?- azok a sárga budik gendersemlegesek-e? a fekák mit értenek belőle?

Kocka
Olvasó
Kocka

Voltam több, mint 5 éve Párizsban. Egyik este a központban kerestem WC-t, de nem találtam egyet se. Viszont a Temze partján egy parkban a fiatalság nagy mennyiségben fogyasztott alkoholos italokat, úgyhogy kíváncsi voltam, hogy hogyan intézik el a fölös levek levezetését. A közeli híd alá ment mindenki, ahol egyik sorban álltak a fiúk, a másikban a lányok — ők egy ott leparkolt autó mögé –, és locsolták a híd talpazatát. A sorbanállás civilizált volt, de a WC-k hiánya szerintem nem…

Naooo
Olvasó
Naooo

A Temze újiszlamabádnál van.

wittukind
Olvasó
wittukind

Esetleg oda kellett volna irjad hogy londonisztánban a Temze partján, hogy ne legyen félreértés

Reszet Elek
Újságíró
Kocka
Olvasó
Kocka

Ezt nagyon elnéztem. Szajna a folyó neve.

Serathis
Olvasó
Serathis

Szerintem nem azért nem ratikifikálja a kormány az Isztambuli egyezményt, mert tudja hogy mit takar, hanem mert betart az ellenzéknek meg az EU-nak.

Razide
Újságíró

És pontosan ezért tök értelmetlen itt a Férfihangon a fityesz felszopása.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A ballibsik fájdalma, hogy “ennek ellenére” történik a “felszopása”, skandallum…, bezzeg a Jobbik, meg Vona, az a karakán tökös, férfi40 követelő stb “párt”……

rgs
Olvasó
rgs

Ó kisfaszom, jobbik meg a vona meg a fidesz felszopása… Már itt is csak ez szar megy? Se a fidesz, se a jobbik nem szólt _érdemben_ az egyezmény ellen. Ugyanolyan kushadó puhapöcsök, lapulnak a gyepben. Maradjanak is ott.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mert kivül esik az ingerküszöbükön.Nem értik és nem is érdekli őket.

Hunn
Újságíró

Következőt tudom erre mondani: nem a Fidesz felszopása folyik, hanem a Fidesz jelenlegi POLITIKÁJÁNAK, illetve annak is a nekünk kifejezetten tetsző részeinek a “felszopása” történik.
Számomra például életem egyik legnagyobb élménye, hogy amire egész életemben vártam, végre megvalósult: a magyar kormány, a magyar állam végre olyan politikát folytat, mellyel teljesen egyet tudok érteni. Magyar politikát folytatnak, az ország és a nemzet érdekét szolgáló politikát. Az élet-halál kérdésekben legalábbis egyértelműen és kétségtelenül. Amíg ezen az úton járnak, én velük vagyok.
És mindez egy olyan országban, ahol alig 10 éve az utcán verettek minket a rendőrökkel kommunista zsidók hatalmon lévő leszármazottai, ahol szívtam a könnygázt és köveket dobáltam a rendőrökre, “fasiszta csőcselékként”, forradalomban reménykedve és csalódva.
Amúgy tuti, hogy a Fidesz politikusai is olvassák a Férfihangot, de a kormánypárti média emberei – lásd: 888.hu, Pesti Srácok, Magyar Idők – biztosan. Én látom jelét, hogy a gondolatainkat viszik be a mainstream-be…
Az sem lepne meg, ha maga Orbán Viktor is kommentelne itt. Married LTR Game-ről biztos tudna posztolni, végülis jó ideje együtt vannak már a feleségével, és sikeresen összehoztak pár gyerkőcöt is…:)

Aldo
Újságíró

“És mindez egy olyan országban, ahol alig 10 éve az utcán verettek minket a rendőrökkel kommunista zsidók hatalmon lévő leszármazottai, ahol szívtam a könnygázt és köveket dobáltam a rendőrökre, “fasiszta csőcselékként”, forradalomban reménykedve és csalódva.”

ha nincs 2006, akkor Orbánék sosem kapnak kétharmadot.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Még azt is hozzátenném, hogy jópár jogszabályt kellene hozzá “harmonizálni”, amihez sem kedvük, sem idejük, no meg semmi előnyük sem származna belőle, meg különben is, a libsik mantrázzák ezt a szart, akkor jegeljük, bár nem igazán tudjuk miről van szó, de nem is érdekel túlzottan minket.

rgs
Olvasó
rgs

harmonizáljanak amit akarnak, vagy ne. mi a tökömért fizetünk ennyi politikust ha csak faszakodnak? a kedvét meg az idejét meg az előnyét is pont leszarom, dolgozzon bazmeg. legalább nyújtsanak be újra meg újra módosító javaslatokat ha már annyira sunnyogni akarnak

Pash Cutter
Újságíró

Gondolkodtam, melyik topikba tegyem. Végül emellett döntöttem. A férfi-, keresztény- és jobboldal-démonizáló “A szolgálólány meséje” c. fércműről jelent meg egy jó kritika. Méghozzá egy nő tollából:
http://www.hetek.hu/szabadido/201802/margaret_meseje

rgs
Olvasó
rgs

Usa-ban kicsit mást jelent a kereszténység, tekintve a “televangelism” (biztos van rá magyar szó is) széles palettáját. Mindenesetre Atwood rosszindulata elég nyilvánvaló, akármibe is öltözteti.

rgs
Olvasó
rgs