7 megosztás

„A nő férfi nélkül olyan, mint a hal bicikli nélkül.”

Nem is olyan rég volt az, amikor még a hazai értelmiség színe java is felhorgadt, vagy szégyenkezett, vagy elvétve: kapott kaszára-kapára a fenti mondat miatt. Valamelyik érinthetetlen femináci ezzel a mondattal összegezte a nőnapon felkínált sérelempiaci részvénypakettjét. Kegyetlen mondat ez. Annyira kegyetlen, hogy érdemes megvizsgálni a természetét.

Ma a posztmodern korban élünk. Ez vitathatatlan. Viszont a modern korban nőttünk fel, akkor szocializálódtunk, alakult ki a szebbik, s egyben erősebbik nemhez való viszonyunk. Amely azonban a romantika hazug és hamis romjaira lett épült, mit sem törődve annak bukottságával, hazugságaival és a szexuális forradalom vívmányaival. Csakhogy a posztmodernben bármi jelenthet bármit, bármi képviselhet értéket, bármi lehet sértő, de facto: bármiből lehet hasznot húzni, uralva vele a pillanatot. Ebből következik, ill. ezzel szoros összefüggésben: a posztmodernben minden addigi dolog és tanulság meghaladottá, de legalábbis idejétmúlttá, avíttá vált. Még a szexuális forradalom vívmányai is -egyetlen kivétellel.

Egy másik szüfrazsett úgy pontosította a címadó mondatot: “Annyi szüksége van a nőnek a férfira, mint a halnak a biciklire.” Ez volt az, ami nálam kiverte a biztosítékot. S ettől kezdve, minden olyan diskurzusban, ami magasabb értelmi szinten zajlott, mint egy bulvárlap címoldala, igyekeztem feltenni ezt a kérdést, nőnek, és férfiaknak. A válaszokat nagyjából mindenki el tudja képzelni… Már, ha egyáltalán nem bujkáltak farkasmosollyal a szájuk szegletében, a szavak közt oly módon a kérdezett nők, mint ahogy szél bujkál a nádszálak közt.

Persze, születtek válaszok is. Miután feltört a hazugság foszforszörpös cukormáza az érzelmekről, és a biztonságról, miegyébről, egyetlen szó maradt: semmi!

2018 van. Krisztus születése után. Élünk az Európai Unióban, és tartozunk a Föld lakosságának 5 legszerencsésebb százalékába. Nem pedig a pampákon, az őskorban. Fűtött otthonokban élünk, modern technikai berendezések veszik le a háztartás terhét a vállunkról. Nem kell gyűjtögetni, mamutot levadászni. Közműveink vannak. Nekik köszönhetően nem fagyunk meg télen, van ivóvizünk, tudunk világítani. Nem visz el már senkit sem éjjel a kardfogú tigris, nem kell félni a dörgő-villogó istennyilától. Vannak intézményrendszereink. Ők gondoskodnak a közbiztonságról, így nem kell tartani a szomszédos törzsektől. Van orvosi ellátás, egészségügy, és apasági teszt, sőt, még terhességmegszakítás is. Nem hal bele a poronty az első megfázásba, nem garantált, hogy Apuka a szomszéd barlangban is csinált gyereket, egy felelőtlen tinilánynak. Van kereskedelmünk, oktatásunk, tehát folyton hozzáférünk az élelmiszerhez, és nem kell attól tartani, hogy Apa egy másik nőtől való gyereknek viszi haza a mamutból a rá eső részt. Vannak vállalkozásaink, munkahelyeink, pénzügyi rendszereink. Mindenki, férfiak is, nők is hozzáfér a gazdasági javak termeléséhez, és azok élvezéséhez. A pénz mindenki által elérhető, már nem kell a férfira várni annak előteremtését.

Minden olyan szükséglet, amely úgy általában emberi szükséglet, vagy azok amelyeket annyit hallottunk a szebbik, és erősebbik nemtől, már régóta mind-mind maradéktalanul ki vannak elégítve! Sőt, aki visszavágyna a szavannára, annak elhozták a gasztrofasiszták és az ipar tudorai a paleo-konyhát is. Hogy család, és gyermekek? Nos kérem, ez attól függ, mennyiben jelent többet mindez egy nő számára egy beteljesített célnál, vagy egy üvöltő problémánál, esetleg egy újabb részvényhez a sérelempiacon?

S amennyiben valamely vágya mégis kielégítetlen maradna a hölgynek, melyik is lenne az? Talán a szexuális? Arra most nem térnék ki, ahogy mantrázza a szebbik és erősebbik nem az érzelemmentes szex alávalóságát és lehetetlenségét, mert az egy külön bejegyzés témája. Viszont ha mégis szexéhesen kellene álomra hajtania csinos fejecskéjét egy nőnek, elég kinyújtani a karját, és pasik tömegei hullanak lába illetve ágyéka elé.

Tehát, mindezeken túl: Mi szüksége is van a nőnek egy férfira?

Post Author: Szegleti Gábor

f Facebook
7 megosztás


77
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
62 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
29 Hozzászólások szerzői
tomgalBaltonT_TTelek Zoltánrumospiskóta Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Gejza
Olvasó
Gejza

“Annyi szüksége van a nőnek a férfira, mint a halnak a biciklire.” Ez volt az, ami nálam kiverte a biztosítékot.”

Nálam is.
Amikor egyértelmű, hogy macskára sokkal jobban.

Naooo
Olvasó
Naooo

Azzal nem tudnak baszni.

Odradek
Olvasó
Odradek

Nekem a szexualitás és a párkapcsolat olyan volt, mint a levegő: létszükséglet. Magamból kiindulva úgy gondoltam, ez másnál is így van, és a Maslow-piramis is ezt támasztotta alá. Erre nagy megrökönyödésemre azt látom magam körül és a különböző fórumokon, hogy a nőknél ez nincs így, ha nem találnak maguknál három fokkal magasabb szintű férfit, akkor inkább „úgy maradnak”. Ha nincs szex- akkor nincs. Ha nincs társ- hát akkor nincs. Elvannak, mint a befőtt. Valamelyik női blogon olvastam régebben ezt az alcímet: „Itt vagyunk, és jól megvagyunk nélkületek”. A női fórumok is tele vannak ilyesmivel. Akinek meg hiányzik a társ (intimitás, meghittség stb.), azt kapcsolatfüggőnek nevezik. Ha ételhez akarnám hasonlítani ezeket a szükségleteket, akkor azt mondanám: a szexualitás/párkapcsolat nekem (és általában a férfiaknak) olyan, mint egy falat kenyér, vagyis létfontosságú, míg a nőknek olyan, mint a sütemény: jó ha van, de nem létszükséglet, ha nincs akkor is jól elvannak.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Ha nincs társ- hát akkor nincs. Elvannak, mint a befőtt. Valamelyik női blogon olvastam régebben ezt az alcímet: „Itt vagyunk, és jól megvagyunk nélkületek”. A női fórumok is tele vannak ilyesmivel. ”

Aham.
Ezek az olyan szintű mesék, amikkel egymást támogatják, mint ilyenek, hogy
– de jó a hajad!
– köszi a tied is!
– a cipőd is!
– jaj, a tied is!

Aztán ahogy a 38 éves volt barátnőm mesélte, hogy a 28-35 éves 4-5 barinővel összejöttek, bepiáltak félrészegre-részegre és pityeregtek, hogy “miért nincs – állandó – pasijuk.

Blackur
Olvasó
Blackur

Indulj ki magadból ezt megteheted de most döbbenj le bátran a pasi megvan magában inkább mint a nő, éveket…van ismerősöm aki életet leélt nő nélkül fordítva nemigazán működik

ggwp
Olvasó
ggwp

Én is ezen gondolkodtam mostanában. Hogy miért nem érzem magam magányosnak, holott sosem volt hosszabb kapcsolatom. Egy velem egykorú nő ilyenkorra már félőrült lenne ettől. Arra jutottam, megszoktam már így, és biztos vagyok benne, hogy rohadt nehéz lenne megszokni valaki mást aki mindig itthon van, és törődni kell vele, vagy vitatkozni, veszekedni, és a folyamatos shit teszteket kezelni.
Szóval arra jutottam hogy a kezdeti, és folyamatos nehézségek miatt nem vágyok kapcsolatra úgy egyáltalán.
Kicsit természetellenes de ez van. Lehet majd ha több pénzem lesz, esetleg már gyerek kéne úgy 30 fele, megjön a sok szarsághoz a kedvem.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

A férfi az, valóban, amelyik kibírja egyedül is, bár ez a ffiak nagy részében kényszer. Egy nő, ha már fokkal szebb az ördögnél, 19-20 éves kora után végigkeféli az életét, cirka 45 éves koráig, amíg még néz ki valahogy.

Geri P.
Olvasó

Na tudod itt kezdődnek a problémák, hogy a magyar balfaszoknak az igény szintje megáll a “kicsit szebb mint az ördög akkor már megdugom” szintnél, de lehet nemsokára el fogunk jutni oda hogy mindenki kényszer buzi lesz és kefél a szőrös hájas egyedül maradt férfi társakkal, mert hát “luk azon is van hogy ha hátat fordít nekem” .
Egyre jobban örülök hogy itt hagytam ezt a beteg semmirevaló szar társadalmat az országgal együtt

hunbagira
Újságíró

Geri, szabad tudni, hova költöztél? Mert amennyiben nem, az arabok/indiaiak/niggerek közé, akkor bizony nem tudod kizárni a feminizmus “áldásait”.

common man
Olvasó
common man

A más országbeli balfaszoknak mi az igényszintjük?

wittukind
Olvasó
wittukind

És, honnan irkálsz, Kerguelenból vagy Tristan da Cunha-ról? még megvannak ott azok az óriásegerek?

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Neked van humorod?

wittukind
Olvasó
wittukind

Van, de nem hordom mindig magamnál.

Aldo
Újságíró

Egyre jobban örülök hogy itt hagytam ezt a beteg semmirevaló szar társadalmat az országgal együtt

Most rohadt nagy király vagy.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Ezt biztos megérte beírni. Örülök, hogy nem vagy már az országban, ezzel is csak jobb lett itt. Win-win.

Geri P.
Olvasó

Hidd el, 30 fölött miután megvannak a személyes rigolyáid még nehezebb lesz megszokni valakit akinek szintén megvannak a személyes rigolyái, és elvárásokkal meg tudatalatti kis aljas tesztekkel baszogatnak, amire csak ingerültség lesz a reakció, és ami Eleinte jópofának tűnik az majd a rózsaszín köd felszállása után rohadt idegesítő lesz, a kaja ami Eleinte fél szemmel még ehető volt az majd pár év után ehetetlen moslék lesz, Ráadásul a szex ami Eleinte szórakoztató és élményt ad pár év után megunod a másikat, megszokod és az is egy ellapult rutinszerű szar lesz, aztán ilyenkor jön a tragédia, hogy számító aljas módon felcsinálhatja magát. Megvan már a gyerek de öt év múlva szétmentek aztán Robbant mindent az életedben, beállhatsz a sorba a többi gyerektartást fizető ostoba balek közé, akinek tönkretették az életét 35 éves kor körül…

Hidd el ha van egy kis józan eszed végig gondolod ezt az egész gyereket akarok e 30 felett kérdést, és ha tényleg van eszed akkor arra jutsz, hogy nem kell neked a szar az életedbe, inkább tartasz szeretőt, aztán ha nem tetszik, vagy Időközben könnyen kiderül hogy baj van vele, Ami a legtöbb nőre igaz hogy valami elmebetegsége, szociális defektusa van akkor problémák és veszteség nélkül kilépsz mellőle és annyi.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Micsoda jellem. Az élet királya.

wittukind
Olvasó
wittukind

Akkor most te vagy az új Gregor Samsa…csak vigyázz hogy törölgeted a lábacskáidat…

Bazinga
Újságíró

“Valamelyik női blogon olvastam régebben ezt az alcímet: „Itt vagyunk, és jól megvagyunk nélkületek”. A női fórumok is tele vannak ilyesmivel”

Ez csak a szokásos leépítő duma, valójában reszketnek attól, ha éppen nem kellenek senkinek. Persze mint minden másban itt is azt gondolják, hogy a férfi ugyanúgy működik, mint a nő, ezért kivetítik a legnagyobb félelmeiket sértésként.

Már csak azért is fura ezt nőktől hallani, mert minden női “fórumon”( internet,tv,könyv,blog,film,sorozat, beszélgetős műsor stb) központi téma a párkapcsolat. Ahol nők vannak, ott szinte minden a párkapcsolati témák körül forog, egyszerűen nem tudnak nem ebben a dimenzióban gondolkodni. Lapozz fel egy női magazint, nézz meg egy női filmet, vagy hallgasd mikről beszélnek úgy általában. Egy férfi általában 2 mondatban össze tudja foglalni a párkapcsolati helyzetét, ők pedig órákig képesek erről beszélgetni. Szerintem nem úgy tűnik, mint ha ők meg tudnának lenni párkapcsolat és férfiak rajongása nélkül.

“ha nem találnak maguknál három fokkal magasabb szintű férfit, akkor inkább „úgy maradnak”. ”

Igen, de belül őrlődnek és szenvednek ettől az állapottól, amit igyekeznek minél jobban elfedni a külvilág elől, pont ilyen dumákkal, hogy “megvagyunk nélkületek”. Bár ennek ellenkezőjére is van ezernyi példa, inkább választ valakit, csak ne legyen egyedül, mert akkor mit gondol majd róla a többi nő. Ez azért is jó neki, mert ha már a saját szenvedése felülkerekedik az egóján, akkor ezt meg tudja szüntetni- inkább legyen valaki, aki csillapítja a magányát, mint, hogy büszke szingliként megjátssza magát.

Persze nem azt mondom, hogy a férfinak nem fontos a párkapcsolat, hogy együtt legyen egy nővel, de én úgy látom, hogy sokkal jobban tűrik a férfiak az ilyen állapot hiányát, mint a nők és inkább másba fektetik az energiáikat (hobbi,sport,munka,haverok).

Odradek
Olvasó
Odradek

Kínáról olvasgattam cikkeket, és ilyeneket találtam (de szerintem nálunk is érvényes):

„Magyarországnyi férfi marad egyedül Kínában…A trendet erősítik a társadalmi változások is, pontosabban a kínai nők jövendőbelijükkel kapcsolatos növekvő elvárásai. A hölgyek túlnyomó többsége nem csupán ingatlant és stabil jövedelmet vár leendő férjétől, de egy bizonyos összegű fizetés alatt egyszerűen nem hajlandó házasságra. A hátrahagyott nő (shengnü) kategória éppen ezt a jelenséget tükrözi: ők azok a 29 év feletti nők, akik sokszor tucatnyi kérőt utasítanak el, de a megfelelő vőlegény hiányában inkább az egyedüllétet választják.”

„A 28 év feletti szingli nők többnyire magas iskolai végzettséggel rendelkező, jó körülmények között élő nagyvárosi nők, akik nem találnak megfelelő képesítéssel vagy fizetéssel rendelkező társat maguknak, így inkább az egyedül maradást választják.”

„Sok városi nő esetében szóba sem jöhet vidéki földműves vagy bevándorló, ha házasságról van szó…A jelenség oka, hogy a városi nők elvárásai egyre magasabbak, és nem hajlandók szóba állni alacsonyabb társadalmi státuszú férfiakkal. A modern kínai nők öntudatosabbak, mint anyáik vagy nagyanyáik voltak, és inkább egyedül maradnak, minthogy szegényebb rétegekből származó férfiakkal kössék össze az életüket.”

Szóval úgy tűnik tényleg nincs szükségük férfire.

wittukind
Olvasó
wittukind

Vietnámi,kambodzsai vagy laoszi csajt akkor, ha már akkora a szükség, persze Vietnám-ban elég sokan bicikliznek, de oda se neki…

Geri P.
Olvasó

Azok a mocskos kis sárga köcsögök így is katasztrofálisan túlszaporodtak, tömeges kémiai kasztrálást kellett volna már bevezetni azoknál 20 éve, és a következő 80 évben ki is fog tartani ez a sok feleslegesen gyártott sárga fattyú abban a kurva országban.
és ennek megfogja a világ a levét inni, nem elég hogy Afrika nyomását el kell viselni 10 éven belül majd jönnek ezek a kis kommunista makogó köcsögök is az egyre erősödő gazdaságukkal, és A pofátlanul agresszív politikával meg fogják az európai gazdaságot is dönteni, ahogyan az amerikait már így is majdnem bedöntötték.

hunbagira
Újságíró

A kis “komcsi” köcsögök is inkább a túlfogyasztásukkal veszélyesek mint a számukkal önmagukban. Az egyke politika elég régen megy ott.
Konkrétan, ha mind az 1 milliárd – fehér (már amennyire még) országok után- szintén saját kocsit és lakást akar.

common man
Olvasó
common man

“Szóval úgy tűnik tényleg nincs szükségük férfire.”
Hogyne lenne! Csak nem ezekre.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Egy férfi nő nélkül pedig olyan, mint hal a vízben!

filmcom
Olvasó
filmcom

“Tehát, mindezeken túl: Mi szüksége is van a nőnek egy férfira?”

Tulajdonképpen maga a “Férfihang” ennek az “alapkérdésnek” a körüljárására alakult meg…nem..?? :)

Tökéletesen vannak felsorolva a civilizáció vívmányai… Egy nő a “spermabank után” képes leélni egy életet a gyermekével mindenféle “veszélyek” nélkül…

Az mindenesetre nagyon érdekes hogy ugye a posztmodern korban semminek sincs tétje, és érvénye.. (vagy éppen mindennek van..) Na de ez a párkapcsolatok területén nagyon sok tabut képes ám lerombolni.. (Olyan kérdéseket is amiket a modern kor még nem mert..)
A posztmodern ember nem képes egyedül sem élni (ősi ösztönéből fakadóan ), de megkérdőjelezi azt is hogy “mindennap ugyan azt az arcot kelljen neki elviselni évekig (évtizedekig)…
Félve merem kérdezni..: Lehet hogy a posztmodern kor őszintébben(!) mutat rá a párkapcsolatok ellentmondásosságára mint a modern kor..??

Marcell
Olvasó
Marcell

Ez egy nagyon átmeneti kor, könnyen lehet, hogy 5-10 éve van csak hátra ennek a korszaknak. A klímaváltozás keményen oda fog b.szni hamarosan, milliárdok fognak megindulni az élhetetlenné vált, háború tépte lakóhelyükről, sokan kalasnyikovval a kezükben. Mi itt pedig vagy halomra lőjük őket a limeseken, illetve süllyesztjük el a csónakjaikat, vagy megesznek minket (ugye senki sem gondolja, hogy feketék százmilliói majd békésen integrálódnak Európába). De Magyarország nagyobb része is száraz sztyepp/szavanna lesz. Az pedig kiszámíthatatlan, hogy mennyire szalad meg a klíma, ha mondjuk 10 fokkal nő a Föld átlaghőmérséklete, akkor “we’re fucked”. Nem pusztul ki az emberiség feltehetően, de egy jó nagy reset lesz.
Persze lehet bízni a csodában, mondjuk felfedezik a működő fúziós erőművet, korlátlan energia lesz és mindenki kupolavárosokban lakik majd, vagy esetleg átköltözünk a mátrixba és az AI gondoskodik rólunk. Vagy kinyír minket és az embert felváltja egy magasabb szintű intelligencia, amely meghódítja majd a galaxist :D
Szóval inkább húzz ki minden tételt a bakancslistádról, utazz, ha tudsz amíg még lehet, elég fiatal vagy még, hogy mindent kipróbálhass. Elköteleződni, családot alapítani a fentiek miatt csak vakhittel lehet.

Naooo
Olvasó
Naooo

Egyáltalán mért kéne ide majmokat integrálni? Égjenek el Afrikában és kész.

Aldo
Újságíró

Integrálni kell őket a meszesgödörbe.

wittukind
Olvasó
wittukind

Csak legyen az a meszesgödör a nyugateuropa, mert megérdemlik.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

A dolog összetettebb talán. 10 milliók már itt vannak Nyugat-Európában és túlszaporodják a helyieket. Nem csak a limeseken lesz puskaropogás 15-20 éven belül.

Geri P.
Olvasó

Ha 10 fokkal nő meg az átlaghőmérséklet akkor az utolsó baktérium is kidöglik erről a bolygóról baszki, a klíma Konferencia legnagyobb kérdése, hogy 1 fok! alatt tartsák az átlaghőmérséklet növekedést a következő 50 évben te fasz!

Afrika és Közel Kelet Ettől függetlenül már csak politikai okokból is rá lesz szabadítva Európára, És ha nem falazzunk magunkat körbe akkor tíz éven belül mindenképpen tragédia lesz ebből, de ez első lépésként ehhez éveken belül le kéne az zsidók által olcsó pénzért megvett liberális ostoba politikai sleppjet cserélni.

Naooo
Olvasó
Naooo

A nők egyedül éhen döglenének, pont mint a zsidók.

Aldo
Újságíró

Meg a négerek, és a cigányok.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Vannak intézményrendszereink. Ők gondoskodnak a közbiztonságról, így nem kell tartani a szomszédos törzsektől.”

Nagy szart van már közbiztonság.

Fejsze
Olvasó
Fejsze
sRPd
Olvasó
sRPd

Én képtelen lennék hasonló vagina monológokat elolvasni, de ha te elolvastad, várunk egy összefoglalót. :)

Fejsze
Olvasó
Fejsze

A Bookline-on reklámozták a címlapon, amin nem lepődtem meg. Nem az első alkalom, hogy nyomatják a ballibek produktumait. A neveken sem lepődtem meg, akik megszólalnak a könyvben. Elolvasni!? Az élet túl rövid ahhoz, hogy megvegyem és elolvassam. Azon a pénzen veszek jobb könyvet, bár az tény, hogy vettem már pár hülyeséget.
A “vagina monológjáról” nekem az jut eszembe, ha beszélni tudnának, azt mesélnék tömören, hogy: – Jó sokan megbasztak. :) Aztán, ki tudja, lehet, hogy erről szólnak ezek a “monológok”.

Telek Zoltán
Újságíró

Egy pillanatra elgondolkodtam ezen a kis elmésségen, ahol a nő = hal, férfi = bicikli. A dolog tartalma meg ugye kb. az, hogy a céljaink megvalósításához alkalmatlan eszközre nincs szükségünk. Érdekes, hogy a halnak semmilyen eszközre nincs szüksége, így ha valaki magát egy pillanatra “biciklinek” érezte és emiatt frusztrálódott, az gyorsan vigasztalódjon. Valami miatt azonban ez a híres kis mondás sok nőben helyeslést, míg sok férfiban felháborodást váltott ki, így tényleg méltó egy kis elemzésre, mert ezek szerint kétség kívül hatásos.
Két dolog ami elsőre beugrik: a férfi egy eszköz, a nő egy állat a hasonlatban. A megvalósítandó célok (amihez nem jó a bicikli), azok homályban maradtak. Talán komolyabb pszichológiai ismeretekkel lehetne mélyebben elemezni is az ilyen képzettársításokat. De én itt megállok, és mondok egy saját bölcsességet: nem szeretnék egy párkapcsolatban sem állati szinten (hal, ami a spermáját kifecskendezi majd azonnal tovább áll) sem eszköz szinten (amíg a célokhoz kellek, addig maradhatok) lenni. Legtöbbünk sajnos vagy hal, vagy bicikli, de azért ne keseredjetek el.

wittukind
Olvasó
wittukind

Elgondolkodtam én is egy pillanatra hogy Esther Villar ha ma 2018-ban irta volna azt az esszéjét, vajon milyen cimet adott volna neki- “A mangina pincsik győzelme a férfiak felett”- ez hosszabb de találóbb…

wittukind
Olvasó
wittukind

Én úgy tudom hogy az eredeti mondás igy szólt-“a nőnek annyira van szüksége férfira mint halnak a biciklire”- ezt pedig az a hülye nigger picsa mondta még valamikor 72-73-ban, azóta még jobban elszálltak maguktól, sajnos egy rakás mangina tolta a szekerüket veszettül….ez van most.

én úgy gondolom hogy amelyik nő ilyet mond, megérdemli hogy mocskosan,éhesen,megfagyva dögöljön meg és a macskái egyék meg..

cserepfalva
Olvasó
cserepfalva

Szólvan elvannak a ffiak nélkül. Aha.
-Akkor nekik linkelem nekik ezt:
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-szingliseg-nyomorusag-ne-amitsuk-magunkat/

***
Mély lélektan nélkül:
A legkisebb fiamat vártuk majd 2 éve, amikor a kórházban az NST ideje alatt egy csinos vékony asszisztens valami ilyesmit
mondott miután elkezdtünk erről-arról beszélni:
“-A női testnek szüksége van a spermára. Minden mellett stresszoldó, ezáltal egészség védő hatása is van. Ezért nem működnek a leszbikus kapcsolatok, hiszen a lényeg hiányzik belőlük…”
Nos , nem vitatkoztam vele csak bólogattam, helyeseltem….

-Ha annyi 1000 Ft-om lenne ahányszor nőktől hallottam más nőkre utalva azt, hogy “ez de b@szatlan”, “na ennek is egy b@szás hiányzik” akkor a közelgő hosszú hétvége hotel költsége már a zsebemben lenne…

Reszet Elek
Újságíró

A linkre: Sajna a legtöbbje mindezekre túl későn jön rá.

Marcell
Olvasó
Marcell

És aki csak óvszerrel hajlandó? És le se nyeli? Vagy bőrön át is hat, elég ráverni a hasára/mellére/arcára? :D

hunbagira
Újságíró

Vannak kozmetikumok nekik, amik abból készülnek.

hunbagira
Újságíró
Geri P.
Olvasó

Jaj de te még ilyen ostobaságokat akár humormagazin helyett is képes vagy elolvasni mint cosmopolitan meg a többi segg sötét nőknek írt primitív bulvárlapok? :D
De azért nézd meg ott is azonnal és kiemelve hozzátették hogy természetesen nem vesz részt az anyag előállításában Hát az milyen dolog lenne hogy egy modern divatszingli öntudatos nő egy férfi faszához nyúl!

hunbagira
Újságíró

Nem véletlen volt ott smile jel.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Remek kis őszinte írás. Végiggörgettem a hölgy fészbuk oldalát, hát elég pitsás, de legalább tudja.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hiába fogja fel az értelmével, úgyis az ösztönei szerint cselekszik.
Rosszul lőtte/lövi be ő is a szintjét és nem képes megalkudni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx
sRPd
Olvasó
sRPd

A lényeg ebben a két bekezdésben van:
“Védem a férfiakat, ami furcsa, mert még nem volt boldog párkapcsolatom, nem volt belém szerelmes senki, nem éltem együtt senkivel, de nem vagyok hajlandó a nyomoromat és az esetleges boldogtalanságomat rájuk vetíteni.
Azért vagyok egyedül, azért vannak egyedül a szinglik, mert baj van a fejükben, baj van a fejemben. Nincs olyan, hogy a pasik ilyenek vagy olyanok, mert ehhez a merész állításhoz nagyjából 3 milliárd hímneműt kellene nagyon alaposan ismernünk. Vannak kudarcok, félresiklott kapcsolatok, pofáraesések, de nem a másik a hibás sorozatosan, ha egy nő 40 évesen is egyedülálló.”

A vicces, hogy mindig akkor jönnek rá a bölcsességre, ha már lejárt a szavatosságuk. Már csak pár darab petesejtje maradt.

Telek Zoltán
Újságíró

http://www.life.hu/sztarszerzok/20140110-szily-nora-interju-oravecz-nora-blogger-iroval-aki-24-evesen-sikerszerzo.html

Egy 40 éves, gyermektelen. magányosan élő nő, nő, Bihari Viktória érzései ezek Cserépfalva idézett cikkében. Az egyik legünnepeltebb női blogger Oravecz Nóra – akinek értékrendje nyilván átsüt a “bölcsességein” is – tervezett életútja pedig az általam linkelt cikkben olvasható. Huszonéves nők tömegeinek is álma ez ma már. Ha valaki nem szeret olvasni, idézem a lényeget a cikkből:

“Gyereket szeretnék majd, de a házasságot nem látom magam előtt. Az soha nem motivált. Hogy legyen egy társam – az igen! De nem értem, hogy az emberek miért akarnak valakit egy életre lekötni maguk mellé, amikor lehet, hogy az a kapcsolat csak két évig szolgál téged. Arról szól az élet, hogy szabadok vagyunk, ha nincs már együtt feladatunk, akkor időpocsékolás együtt maradni. Tudom, hogy ez a véleményem sokaknak nem tetszik, de én így gondolom.”

Fordítom akkor red pillre:
1 gyereket akar, ahhoz keres egy férfi “eszközt” is majd egyszer 35-40 között. Talán, ez azért nem tuti, kár hogy nálunk a spermabank vonalon az egyedülálló nők “minőségi spermára” vonatkozó igényét még nem szolgáljuk ki. Mert Oravecz Nórának igazából az lenne az igazi. A legjobb lenne katalógusból kiválasztani valami olyasmi donort, aki pl. hasonlít a kedvenc férfi színészére. De a gonosz férfiak ezt még nem engedik, így sajnos azért 35-40 évesen nőként már nehéz minőségi spermához jutni, lehet súlyos kompromisszumot is kell majd kötni. Mert a “minőségi sperma” gazdája azért a férfiak között is védi a saját erőforrásait, nem kívánja feltétlenül 25 évig a fizetése 20 %-át egy ilyen Oravecz Nóra féle nőnek adni csak azért, mert az őt választotta ki sperma donornak. De ami késik, nem múlik. Kívánságra lesz majd minőségi sperma előbb-utóbb a spermabankból, te meg férfiként csak adózzál, hogy az Állam áttolhassa a pénzedet az ilyeneknek mindenféle támogatásként. Ha még is akad gyereknemzésre alkalmasnak minősített férfi majd 35-40 között, akkor pár évig talán együtt is marad vele, amíg a férfi jelenléte, anyagi segítsége szükséges lehet neki. Aztán egyedülálló anya lesz egy gyerekkel és őt fel nem vállaló férfi partnerekkel lesznek majd alapvetően szexre és esetleg a szabadidő kölcsönös elverésére irányuló hosszabb, de inkább rövidebb tartó kapcsolatai. Ígérgetni (házassági eskü) már nem akar. A süket szöveg mögött ez a valóság sejlik föl, ami rosszabb esetben gyermek nélküli magányba torkollik, jobb esetben egyedülálló anyaságba egy gyerekkel. Ezek egyébként tömeges jelenségek a fiatalabb nők között, nem véletlen, hogy ez a nő ennyire népszerű. Pontosan érzi, hogy mit akarnak hallani, mik a vágyaik. Alapvetően a saját vágyait fogalmazza meg a szövegeiben, és ez nőknél százezer számra rezonál. Nem csak a fiatalabb, de az idősebb női korosztályokban is.

ggwp
Olvasó
ggwp

Mindig csak csóváltam a fejem mikor az egyik keményebb mgtowos elkezdte mondani hogy majd jön a műanyaméh, és nem kellenek majd nők a gyerekszüléshez.
Most már én is támogatom az ötletet. Egyszerűbb mesterségesen egy gyereket kikeltetni, mint az ilyeneket megtermékenyíteni.

rgs
Olvasó
rgs

Jó bő lére eresztetted de nem kell. Az idézett mondatokat próbálja elmondani egy férfi annak biztos tudatában hogy a gyermek is nála marad.
“Arról szól az élet, hogy szabadok vagyunk, ha nincs már együtt feladatunk, akkor időpocsékolás együtt maradni.”
Aztán mégis hány év/hónap lenne ami után már nincs feladat? Ha fejbeverjük egymást egy nagyobb tepsivel az oké. Tipli.
De a többi? Nóra biztos tudja.

rgs
Olvasó
rgs

Gyerekkoromban azt mondták az ilyen Oravecz-féle okoskákra hogy: “Az ispán seggéből se manna folyik.”

Aldo
Újságíró

A legjobb lenne katalógusból kiválasztani valami olyasmi donort, aki pl. hasonlít a kedvenc férfi színészére. De a gonosz férfiak ezt még nem engedik, így sajnos azért 35-40 évesen nőként már nehéz minőségi spermához jutni, lehet súlyos kompromisszumot is kell majd kötni.

Valami kapcsán egyszer szóba került ez az egész spermabank dolog. Egy 30 felé ballagó csaj ismerős véresen komolyan megkérdezte, hogy ez úgy működik-e, hogy adnak egy listák, amiből ki lehet választani a legelőnyösebb tulajdonságokat, mert nem mindegy, hogy milyen anyagot kap.

hunbagira
Újságíró

A kérdés tulajdonképpen az, hogy egy provokatív arcprirító hazugságra, kivetítésre, hogy regáljon a féfriember?

hunbagira
Újságíró

Iróniával?! és elkezdje sorolni azt a “sok” mindent amivel a – különösen a femcsi -nők hozzájárultak a mai technikai civilizációhoz. :D
Vagy, csak simán pofán köpje az ezt hajtogató illetőt?

rgs
Olvasó
rgs

Tököm a bölcsészekbe. Építsd az életet, baszki ha akarod. Köpködésből, blogból meg okoskodásból még nem lett fal. De verd nagyon pofán aki lopja a cementet. De akkor üsd is. Semmi személyes, de ne keresd már ennyire a teendőket, kérlek.

hunbagira
Újságíró

Ok, mester. :)

rgs
Olvasó
rgs

Biztos idegallapotba kerultem, vagy mi. Bocs :-)

Delin
Olvasó
Delin

Egy magabiztos mosoly megteszi. Nem szamit mit csinal egy no, mivel tolti a napjat. Ha hosszabb tavon egyedul fekszik le este zavarni fogja es boldogtalanna teszi. A noknek leteleme, hogy szeretve legyenek, ezt nem potolja semmilyen materialis dolog, sem a szex. A magany megoli oket es szenvednek tole. A mondat legyezi a nok egojat (engem is megmosolyogtatott), de attol csak egy jol hangzo ures frazis.

hunbagira
Újságíró

Köszi. :)

rumospiskóta
Újságíró

Delin : Énisköszi!

Hunn
Újságíró

Egy férfi viszont ugyanolyan jól elvan egy hallal, mint egy nővel. Ugyanolyan a szaga, és ugyanolyan szopós szája van.

wittukind
Olvasó
wittukind

A Különbség az hogy a halat megeszem, a nőt pedig megbaszom…akárhol, akárhogy

Aldo
Újságíró

Ezek szerint van, aki a halat bassza.

hunbagira
Újságíró

Próbáltad? :) Nekem mindig a pingvin jut eszembe ilyen téren. Olyan nagy és sima mind. :D Bár ezt már fókák is észrevették. Egyébként tényleg kezd a világ rossz felé menni, már a fókák is pingvineket erőszakolnak. Ezek ilyen posztmodern fókák…:)? vagy a nőstényfókák között is hódít a feminizmus? ezért a hímek elfordultak tőlük? :D
http://www.origo.hu/tudomany/20141118-szexualis-eroszakot-kovetnek-el-a-kiralypingvineken-a-medvefokak.html

hunbagira
Újságíró

Volt, hogy meg is ette az aktus után. :(

wittukind
Olvasó
wittukind

Ilyensmit olvasol te?? én nem vagyok semmiféle posztmodern valami, de ez szerintem kamu hülyeség….hová és hogyan “követik el”?- és melyik a hal közüllük?

hunbagira
Újságíró

Ott a youtube videó is. :D Megnézheted a “pornót”. :D

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha már Hunn offolt egy filmel a másik cikknél, én is ideairok egyet amelyet megint láttam nemrég-egy film amely megmutatja hogy egy apa mire képes hogy a gyerekét megmentse, és ugyanakkor a feminizmus csődje is….Lorenzo’s Oil 1992-es film, és Nick Nolte itt tényleg jól alakit..

T_T
Olvasó
T_T

“és nem kell attól tartani, hogy Apa egy másik nőtől való gyereknek viszi haza a mamutból a rá eső részt”
A szövegkörnyezet miatt kérdem: nem fordítva? A férfinak nem kell félni attól, hogy egy másik férfitól való gyereknek viszi haza a mamutból a rá eső részt. Legalábbis, ha van annyi esze, hogy szerelem ide-oda levégezteti a tesztet.

Balton
Olvasó
Balton

Íme egy bicikli nélküli nő igaz története…
https://www.life.hu/eletmod/20210818-vajna-timi-a-volegenyerol-andy-lelke-belekoltozott-zoliba.html
Mekkora egy beszólás félrekefélés esetén: drágám, nem megcsaltalak hanem abban a 22 éves szőkében éreztem a te lelkületedet…

tomgal
Olvasó
tomgal

:)