Bull War
70 megosztás

Aranyásó tanfolyam – Szervezője szerint mindez összeegyeztethető a feminizmussal is

A Svéd származású, Nagy-Britanniában élő Anna Bey azzal keltett nagy feltűnést, hogy fiatal nőknek hirdetett tanfolyamot School of Affluence (Jólét Iskolája) címen. Azt ígéri, hogy kurzusán megtanítja nekik, hogy miként illeszkedhetnek be a felső tízezerbe és hogyan foghatnak maguknak milliomos férjet. Szerinte semmi gond azzal, ha egy modern nő a testi adottságaival jut előrébb.

Anna Bey önmagát állítja példának tanítványai elé, hiszen ő már 19 évesen kifogta első dúsgazdag pasiját. A This Morning című reggeli műsorban az egyik műsorvezető arra igyekezett rávilágítani, hogy gondolatai mennyire ellentétesek a huszonegyedik század feminista értékrendjével, törekvéseivel, de ő kifejtette, hogy szerinte az nem ellentétes a feminizmussal, hogy a nőknek hasznot kell húzniuk a nőiségükből. Kifejtette:

“Én is arra tanítom a nőket, hogy legyenek függetlenek. Legyenek okosak, tanuljanak és legyen munkatapasztalatuk – hogy ha a férfi elhagyja őket, vagy ők elhagyják a férfit, tudjanak gondoskodni magukról. A nőknek meg kell adni a lehetőséget, hogy eldönthessék, hogy akarnak-e dolgozni, vagy sem. De van néhány íratlan szabály, amihez alkalmazkodni kell. Kicsit meg kell változtatnod a kinézeted és a viselkedésed.”

Ha a feministák esetleg ennek ellenére mégsem érzik gondolatait kompatibilisnek a saját tanaikkal, Anna Bey-nek akkor sincsen miért aggódnia, mert maguk a nők nagyon is vonzónak tartják ezt a szellemiséget. A hölgy rövid idő alatt 100 000 fős online követői körre tett szert és tanfolyama rendkívül népszerű.

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
70 megosztás


65
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
57 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
19 Hozzászólások szerzői
T_TWildschweinHunnhunbagiraTelek Zoltán Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Blackur
Olvasó
Blackur

Sziasztok!
Bocs,hogy nem a cikkhez szólok de lenne egy javaslatom. Mióta itt olvasgatok azt látom ,hogy ha kialakul egy jó eszmecsere akkor valaki széttrollkodja s páran még ugranak is rá. Mi lenne ha SENKI nem reagálna e beszólásokra s társalognánk tovább? Több helyen ahol előfordultam bevált. Ha volt már ilyen javaslat akkor nem szóltam:)

Telek Zoltán
Újságíró

Cél a felső tízezerből férfit szerezni az ennek megfelelő életszínvonallal. Nem a kis aranyásók (beköltözöm hozzád, a megspórolt bérleti díjat is legalább magamra költhetem), nem is a közepesek (családi ház és 2 autó), hanem kifejezetten a felső tízezer. Nálunk is szívesen nézik a nők ezeket az álmaikat a Vajna Tímea, Sarka Kata, luxusfeleségek bulvárhíreiben és tévéműsoraiban. Amelyik nő “modell” akar lenni, annak a fordítása kb. az, hogy férjet szeretnék a felső tízezerből nulla munkával, gyerekszülés nélkül. Nem a “biztonságról” meg a “gyerekeim jólétéről” szólnak már ezek a női vágyak régen, hanem a fékevesztett fogyasztás iránti vágyról. A legügyesebbnek ugyanis azt tartják, akinek még csak gyereket sem kell szülnie a féktelen jólétért, dolgoznia pedig végképp nem kell semmit. A csúcs az, amikor a gazdag férfi sem akar gyereket. Csak munka és gyerekszülés nélkül, nulla teljesítményért elhalmozni minden jóval a “csodálatos nőt”. Amelyiknek sikerül ezt az “álmot” megvalósítania Palácsik Tímea – Andy Vajna, Csősz Boglárka – török milliomos férje, az kapja a legnagyobb ünneplést, hiszen ő valósította meg a legtöbb nő álmát. Tragikus, hogy milyen nyíltan lehet ábrázolni ezt a női értékrendet, mekkora nézettséggel mennek ezek a műsorok és mennyire nincs már tere semmiféle kritikának. A legviccesebb az, amikor a Fidesz pénzen megvett helyeken (Origo, TV2, stb.) tolják ezt a “családbarát” álmot.

hunbagira
Újságíró

Ez kiváló összefoglaló volt. A zsideszes része különösen tetszett, zsideszfanatikus apám (birkamenetezik is az öreg) nah ennél az érvnél még ő is befogja a pofáját.
Amúgy – Kata- ráadásul szintén nem szegény családból jön (ugyanabban a kisvárosban éltünk és szegről-végről rokon is) apja a kisváros legnagyobb építési vállalkozója. De a bankos példám után ezen nem kell meglepődni.

Aldo
Újságíró

A biztonság és a gyerekeim jóléte egy nagyon szépen hangzó hazugság, amivel mindenkit hülyének néznek.

Hunn
Újságíró

Zoli, ez mind így igaz, de azt hozzátenném, hogy a legügyesebbnek ezek a fajta nők azt a megoldást tartják, ha le sem kell feküdniük a férfival, hanem csak húzogatják a palit lefelé, dugni meg mással dugnak. Vagyis ha totál Béta Bux-ra tudják venni ezeket a verebeket.

A poén az, hogy ezekért a nőkért nem is érdemes erőlködni, és különösebben nem is éri meg megkapni őket, mert igazából nem nyújtanak szinte semmit.

Mondjuk az aranyásók pont a nők azon csoportjához tartoznak, akik engem személy szerint nem aggasztanak: rajtam nincs mit lehúzni, úgyhogy ha eljön velem egy nő, azt legalább biztosra tudhatom, hogy nem a pénzemért szeret.

Razide
Újságíró

Magyarország már azon fejlett országok közé tartozik, ahol az átlagos nőt, aki saját ingósággal, ingatlannal, keresettel rendelkezik, nem lehet megfogni egy átlagosnak hangzó eltartási ígérettel, legfeljebb a cikkben említett durván gazdag aranyásás lehetőségével. Szóval ha az anyagi függőség kiesett a párkapcsolatok kialakításának motivációjából, akkor már csak egy dolog maradt: a szórakozás. Roosh V. ezt úgy hívja, hogy clown game. Ha elég jópofa és laza csávó vagy, akkor jól el tudod szórakoztatni a nőt, pláne, ha a nagy többséghez tartozik, akinek sem humorérzéke, sem önálló gondolata nincs. Megnyomod a kellő gombokat, és ugyanazt a választ kapod mindegyiktől – NPC jelenség.

Naooo
Olvasó
Naooo

Bohóckodni.

Telek Zoltán
Újságíró

S miután átlagos anyagi helyzetű nőből meg van sok millió, míg a felső 10.000 meg egy jóval kisebb szám, ezért a nagy részének csak az álom marad egy ilyen férfi anyagi megfejése. Akik azért jellemzően nem is hülyék, tehát megfejni sem olyan könnyű őket, ahogyan ezek az ostoba libák hiszik. A megfejhető, felső tízezerbeli férfi pedig olyan ritka, hogy már tényleg a tévében is mutogatják, ha valamelyiknek sikerül egyet találnia. Egyébként tényleg nyomasztóan sok nő keres ma már csak szabadidőpartnert, szórakozó partnert. Ha van egy önálló, hitellel nem terhelt lakása, akkor már ezek a nők szinte csak ezt keresik, főleg 40 fölött. Az anyagi függőséget ma úgy lehet értelmezni, hogy akkor nő meg az együttéléssel is járó párkapcsolat létesítésére a hajlam, ha az együtt lakásból a feleknek haszna van (megspórolt bérleti díj, az ott lakásért cserébe fizeti a havi hitelrészlet felét, stb.). Ha nincs ez a motívum, akkor az együtt lakásra való hajlam drámaian csökken. Erős kritikai hajlam, gyakorlatilag totális alkalmazkodásképtelenség alakul ki, őszintébb férfiak ezt így írják le: nem is finghatok előtte, mert akkor kitesz a lakásából.

Hunn
Újságíró

Tudod Razide, a fő problémám a dolgok mai állásával az, hogy ha az ember fia gyúr és gazdagszik, azzal még mindig csak a féktelen női hipergámiát szolgálja ki, és azt is csak ideig-óráig.

Szórakoztatás, a.k.a. Clown Game, ahogy te is írod, vagy ahogy Naooo mondja lejjebb nagyon helyesen, bohóckodás az egész.

Nem azt mondom, hogy nem kell az önfejlesztés, sőt, csinálja mindenki ami belefér, de aki azt hiszi, hogy a problémái azzal megszűnnek, az téved. Az igazi nehézség ott kezdődik.

Azt hiszem, a megfelelő, férfias hozzáállás és gondolkodás nélkül semmire sem megyünk. Be kell fejezni a feminizmus indukálta nőies gondolkodást a férfiak részéről. Én az “Elnyomó Patriarcha Game”-et javaslom, amikor tökösen és nyíltan, huncut mosollyal egyértelművé tesszük, hogy önként és dalolva kell a csajoknak felvenniük a rabnő szerepét. :)

Telek Zoltán
Újságíró

“…….a legügyesebbnek ezek a fajta nők azt a megoldást tartják, ha le sem kell feküdniük a férfival, hanem csak húzogatják a palit lefelé, dugni meg mással dugnak.”

Valóban, ez helytálló kiegészítés. De ha már gyereket szülni nem kell, dolgozni sem kell, szexelni sem kell, akkor tulajdonképpen felmerül a kérdés, hogy mire is jó ez a fajta “házasság” a férfinak ? Ez pedig már egy veszélyes kérdés, jobb el sem jutni eddig a kérdésig.

A mással való szex meg…… Jól érzed, hogy lassan már annyira kell szeretni ezeket a nőket, hogy akár ezt is meg kell majd nekik engedni. Most még kellemetlen, ha az aranyásót lefotózzák egy fesztiválon összesimulva valakivel. De jól látod, hogy idővel ez a “feltétel nélküli szeretet” egyik elemévé fog válni majd ezeknél a nőknél. Mert azt szeretem csak igazán, akit hagyok mással is kavarni. Ha ez bennem dühöt vált ki, akkor nyilvánvalóan bennem van a hiba (önbizalomhiány, birtoklási vágy, kapcsolatfüggőség, egyéb agymenések). Ez már az önimádatnak, az öncélú létezésnek az a szintje lesz – amikor már ez is megjelenik majd ezeknél a nőknél elvárásként – ami már a kultúránk végső összeomlásának a tünete lesz.

hunbagira
Újságíró

” akkor tulajdonképpen felmerül a kérdés, hogy mire is jó ez a fajta “házasság” a férfinak’ Azért egy ilyen kapcsolatból egy legalja omega balek is előbb-utóbb kilép.
Szóval a szex reményét azért fenntartják, amolyan össztönös húzd meg-ereszd meg technikával.

Hunn
Újságíró

Feltétel nélküli szeretet? TOP KEK Max. aputól és anyutól. Hogy mire jó a mai házasság 2.0 egy férfinak? Semmire, nem is szabad belemenni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne alapítsunk családot, ne nemzzünk gyereket, pusztán azt, hogy el kell utasítani azokat a kereteket, amit ma “házasságként” próbálnak eladni a naív férfiaknak.

Aldo
Újságíró

Azt ígéri, hogy kurzusán megtanítja nekik, hogy miként illeszkedhetnek be a felső tízezerbe és hogyan foghatnak maguknak milliomos férjet. Szerinte semmi gond azzal, ha egy modern nő a testi adottságaival jut előrébb.

Ez nagyon szép megfogalmazás. Nem vagyok kurva, csak a testi adottságaimmal jutok előrébb.

Anna Bey önmagát állítja példának tanítványai elé, hiszen ő már 19 évesen kifogta első dúsgazdag pasiját.

Pontosítsunk. A dúsgazdag pasi megvette ideiglenes használatra.

A This Morning című reggeli műsorban az egyik műsorvezető arra igyekezett rávilágítani, hogy gondolatai mennyire ellentétesek a huszonegyedik század feminista értékrendjével, törekvéseivel, de ő kifejtette, hogy szerinte az nem ellentétes a feminizmussal, hogy a nőknek hasznot kell húzniuk a nőiségükből.

Nem ellentétesek. A XXI. századi feminácizmus szerint a (fehér, keresztény, heteró) férfi minden rossz okozója, ezért semmi baj, ha használható és kihasználható eszközként tekintenek rá. A legfanatikusabb feminácik amúgy sem tudnak a nőiességükből profitálni, mert ocsmányak, dagadtak, öregek, eleve ezért lettek feminácik.

“Én is arra tanítom a nőket, hogy legyenek függetlenek.

Függetlenek, de azért a gazdag pasi nélkül éhen döglenének.

Legyenek okosak, tanuljanak és legyen munkatapasztalatuk

Meresszék a seggüket 5 évig egy kamu egyetemi szakon.

hogy ha a férfi elhagyja őket, vagy ők elhagyják a férfit, tudjanak gondoskodni magukról.

Az utóbbi esetre sokkal nagyobb az esély. De gondolom az öngondoskodás alatt azt kell érteni, hogyan lehet a következő balekot kifogni.

A nőknek meg kell adni a lehetőséget, hogy eldönthessék, hogy akarnak-e dolgozni, vagy sem.

Rá kell kényszeríteni őket, hogy takarodjanak dolgozni. Ahhoz, hogy eltartsák a lusta picsáját egy életen át, ahhoz úgy is kéne viselkedni.

A hölgy rövid idő alatt 100 000 fős online követői körre tett szert és tanfolyama rendkívül népszerű.

Remélem lesz olyan óra is, ahol azt tanítják, hogy mit kell tenni, ha elmúltak 40, és egy lelakott kapcaronggyá silányultak le, akiknek már a legelkeseredettebb szerencsétlen sem akar beakasztani. De gondolom abban a hitben tartják őket, hogy minden fasza, mert örökké fiatal maradsz, és simán kifogsz egy milliomos marhát, mert aki gazdag, az hülye is, neked nem kell aggódnod semmiért. Aztán jön a pofára esés.
De azt is le merném fogadni, hogy Anna Bey tiltakozna a legjobban a PUA tanfolyamok ellen, mondván ezzel tárgyiasítják, kihasználják, átbasszák a nőket.

hunbagira
Újságíró

“Remélem lesz olyan óra is, ahol azt tanítják, hogy mit kell tenni, ha elmúltak 40, és egy lelakott kapcaronggyá silányultak le, akiknek már a legelkeseredettebb szerencsétlen sem akar beakasztani”

NEM LESZ! Itt bassza át őket is, anna bey kisasszony és a cosmo stb. Hiszen a fő cél az, hogy ne legyen gyerek és pusztuljon a fehér etnikum. Tehát a szülőkorban lévő fehér nő mindent csináljon, csak ne gyereket.

Aldo
Újságíró

Szerintem az ő szeme előtt csak a gátlástalan profitmaximalizálás lebeg. Minél több hülye nő vesz részt a kamu tanfolyamán, annál több pénzt tud kitaposni belőlük.
Ha már 19 évesen egy aranyásó ribanc volt, aki ráakaszkodott egy gazdag faszira, akkor jó eséllyel egy napot nem dolgozott életében. És a ribanckodást, amire költeni kell, ne tekintsük munkának. Jó eséllyel a 100000 fő között nem csak fehér nők, hanem mindenféle van.

hunbagira
Újságíró

Illetve láttál már olyan termék reklámot, ahol bemutatták az adott termék gyengéit? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Remélem lesz olyan óra is, ahol azt tanítják, hogy mit kell tenni, ha elmúltak 40, és egy lelakott kapcaronggyá silányultak le, akiknek már a legelkeseredettebb szerencsétlen sem akar beakasztani.”

Egyre több 40 éves picsát látok 20 éves kisgyerekkel.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Látok ilyet. 40-50 közt (néha még túl is) egy nő még elég MILF maradhat ahhoz, hogy 20-onéves kanokkal hágassa magát. Persze egyre kevésbé, és egyre lejjebb kell adja a mércét de még egy “jó” 10-15 évet futhat be a macskás (ölebes Fifis) korszakig.

Delin
Olvasó
Delin

Nem csodalom, hogy nepszeru az oldal, eleg igenyesen fel van epitve. Csupa olyan dologrol szol, amit sajnos ma mar egy lany/no sem a no ismeroseitol/csaladtagjaitol, sem pedig az iskolabol nem fog tudni megtanulni. Mik ezek? Klasszikus oltozkodes, etikett – hogyan legyunk jo ertelemben vett klasszikus nok. Hogyan jarjunk, egyunk, igyunk, tarsalogjunk, hogyan legyunk igenyesek es apoltak anelkul, hogy kozonsegesek legyunk. Igen, ennek resze, hogy hasznalod a szepseged, de onmagaban keves. Maga az, hogy valaki hasznalja a kulso adottsagait es kihozza belole a maximumot nem rossz. Meg az se problema szerintem, hogy valaki vagyik egy jobb eletminosegre. Ki nem? A problema inkabb az, hogy a no az adottsagait MIRE es HOGYAN hasznalja, nem az, hogy hasznalja a szepseget.

Idezet az oldalrol:

“If you want to get a high-quality man, you have to be a high-quality woman yourself. You can’t have attitude and treat men like they owe you something. You have to be genuine and down to earth, a sweet person who not only takes but gives too. As I was mentioning at the beginning, in today’s world beautiful girls are everywhere. Beauty is not hard to find these days. But a beautiful inside is rarer. And that’s why men prioritize that, no matter how visual they are (looks still matter for them, but it’s not everything.) Men value normal women, who are drama-free while being 100% genuine and confident. They want someone who can make them happy, instead of a woman giving them only headaches and demands.”

Alter Ego
Szerkesztő

Pont az a baj, hogy veled együtt “minden” nő így gondolja. Akármennyi hangzatos féligazságból fércelték is ezt össze, akkor is kurvulás lesz az csak. Sok-sok évtizeddel a társadalom feminista újragondolása után még mindig pont annyira ráférne a nők erkölcseire egy alapos utánhangolás. Nyitva a gyárkapu, lehet menni önérvényesíteni! Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a nők mindenből csak a mazsolát fogják kicsipegetni. Ha meg mindez mégis rendben van a nők szerint, akkor nem kell meglepődni az olyan lesújtó véleményeken, hogy “minden nő kurva”. A kurvulás mellé a hercegnői státusz nem fog menni.

Habár Anna jetset bébi a gondolatait nem tudja elterelni a kurvulásról, nyilván csak ahhoz ért, de azért most kényszerűen mégis egy szinttel feljebb lépett az erkölcsi nemesedés útján: megfelelő gazdatest hiányában kénytelen keményen dolgozni és a férfiak helyett a pénzes pasira ácsingózó, buta kiskurvákat lehúzni. Szóval úgy tűnik, hogy végül neki is legfeljebb csak az a trükkös biznisz megy jól, amit a női hülyeségre épített fel. Hajrá! Én nem sajnálom az áldozatait, megérdemlik a sorsukat! :)

Esther Villar feminista volt és híres könyvében valójában elsősorban nem a férfiaknak, hanem a nőknek üzent, mégpedig pontosan azt, hogy a feminista forradalom lezajlott, most már ideje lenne abbahagyni a kurvulást!

És ő is már jó régen mondta…

hunbagira
Újságíró

“Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a nők mindenből csak a mazsolát fogják kicsipegetni.” Azt, hogy mit gondolunk erről irreleváns számukra (és azok számára akik ezt megengedték nekik) A tény az, hogy megtörténik ők meg hülyék lennének önként lemondani róla. Ennyikeh…Buddhák/Jézusok stbk jellemzően nem közülük jönnek.

Delin
Olvasó
Delin

Alter, minden no hasznalja tudatosan vagy tudat alatt a szepseget, fuggetlenul attol, hogy gyarban vagy mashol dolgozik/ nem dolgozik. Ha ettol egy no kurva, akkor tenyleg mind az.Szerintem az erkolcs inkabb annak a kerdese, amit irtam – mire es hogyan hasznalja. Az, hogy hasznalja nem kerdes, hanem AWALT. A csavar pont az a storyban, hogy Anna gyakorlatilag egy erkolcsileg erosen megkerdojelezheto celt akar elerni regi klasszikus, erkolcsos noi viselkedessel (pl. elegans, nem sokat mutato oltozkodes, tartozkodo noi viselkedes, kedvesseg, stb.).

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem semmi “csavar” nincs a dologban. Ez csak a sarki kurva és a luxuskurva problematikája. Az utóbbi piacon többet kell nyújtani, szóval elkelhet egy tréner. Utóbbi piacon inkább fedett kurvának kell lenni; a kuncsaft is elvárja és így a környezeten kívül még önmagának is hazudhat a nő.

Az egy ösztön, hogy minden nő tetszeni akar (egyébként a férfiak is a maguk módján), az viszont szerintem nem ösztön, hogy a nő pénzért akar baszni. Ennél én többre becsülöm a nőket, így sosem mentegetném őket a kurvulásért “hipergám ösztön” címszó alatt sem. Nem kurvulni csak egy nagyon egyszerű morális probléma. Ha nem lenne minden szó nélkül eltűrve a nőknek, akkor a prostitúció problémája is kisebb lenne. – A férfiak magasabb agresszió szintje egészen biztosan genetikus adottság, mégsem tűri a társadalom a testi sértést, pedig praktikus lehet a “boldogulásban, előrejutásban” is.

Balton
Olvasó
Balton

“Érdekes társadalmi disztópia” lenne, ahol a rendszer nem tűri meg a női genetikus adottságokat.
Mondjuk egy hipergámia, büntetés?!

– Hölgyem! – szólt a bírónő! – Ön a gyanúper szerint, nem akar hozzá menni T.Béla nehézvájárhoz, hanem a másodrendű vádlott P.Krisztián blogger-managerrel kacérkodik! Ezt a PTK-BTK 9.pontja alapján szabályellenesnek minősítem! Azonnali hatállyal házasságkötésre büntetem, T.Bélával. 10.000 credit büntetés befizetési óvadékkal! Amennyiben élete során boldogtalannak találtatik, független szakértői vizsgálat során, súlyosbító körülményként és halmazati büntetésül, 4 gyereken túl további 1 életre hozásával sújthatjuk. –

Alter Ego
Szerkesztő

Nevetséges. Pontosan tetten érhető, amikor sokkal inkább kurvulásról van szó és nem tetszésről. A lányodnak is olyan tanácsot adsz, hogy “kislányom, te hipergám vagy, és ehhez jogod van, olyan férfit válassz, akinek sok pénze van, a többi alig számít, erre figyelj csak, ne hallgass a szemetekre, akik csak lekurváznak”? Nem? Akkor miért akarod eltűrni a társadalomnak, hogy ugyanezt duruzsolja a fülébe?

Balton
Olvasó
Balton

? Nem értelek Alter, mostanában divat disztópiázni. Ezzel vélik-volt megerősíteni amit mondani akarnak.
Megerősítésnek szántam amit írtam, fura hogy nem érzed át az iróniát?!
szerk: “Nem hiszem, hogy megerősítésnek szántad.” – kár hogy hited oly erős, hogy mindenhol ellenséget lát, de szerencsére az a tiéd.
“üzletszerű kéjelgés felett valamiféle morális ítéletet kell mondania a társadalomnak” vagy szerinted én nem itélem el?
Miért szerinted nem mond most itéletet? Az hogy az online fórumokon, tudja magát hírdetni egy ilyen, az nem jelent semmit. Ha valakiről kiderül hogy milyen a társadalom meg illetve kiveti magából. Tudom, a szomszédom kurva, nem luxus ugyan és nem is kocsisori hanem átmenet a kettő között, kb. mindenki tudja a házban. Nem is meri felemlni a fejét ha közlekedik a lépcsőházban.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem hiszem, hogy megerősítésnek szántad. Az viszont biztos, hogy én nem mondtam és nem is gondoltam, hogy törvényerővel kellene bárkihez is hozzákényszeríteni a nőket, de azt viszont gondolom, hogy az üzletszerű kéjelgés felett valamiféle morális ítéletet kell mondania a társadalomnak. A nők érdekében is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én viszont gondolom.

Alter Ego
Szerkesztő

Nyithattál volna egy új hozzászólást a válaszodnak, mert így csoda, hogy észrevettem a kiegészítést és így válaszolni csak újra ide tudok.

“Az hogy az online fórumokon, tudja magát hírdetni egy ilyen, az nem jelent semmit.”

Szerintem viszont kifejezetten sokat jelent, hogy ezt a szemléletmódot és a gazdáját is valamiféle legitim, trendi témává emeli a sajtó. Mára egyértelműen “okos” showműsor szereplővé, női lapoknak és még a gyesen lévő anyukákat kiszolgáló reggeli műsoroknak is népszerű celebjévé avanzsált általában az aranyásó nő. Ha ez nem hagy nyomot a “néplélekben” és nem emelkedik mintává, akkor semmi sem.

Ha feminista lennék, én azért legkésőbb Anna Bey kapcsán már tudnám, hogy hol keressem az egyenrangú, morálisan felegyenesedett nő ellenségét. Csak hát rémesen kínos lenne egyszercsak kideríteni, hogy nem is a férfiak azok.

Delin
Olvasó
Delin

Alter, azt hisszem csunyan bekajaltam az elso hozzaszolasom alapjan a no elso koros online marketingjet es tv interjujat. Kicsit olvasgattam a honlapjan, es megvilagosodtam. Ez a no nem szimplan egy jo hazassag altal akar bekerulni a felsotizezerbe. Nem. Ez nala nem cel, hanem egy eszkoz a sok kozul.

Anna Bey insta celeb akar lenni tobb szazezres kovetoi bazissal. Ezt rendel ala mindennek es hasznal fel ferfiakat es noket egyarant.

Ez leginkabb ott jon ki miert tartja Amal Clooneyt az egyik legnagyobb peldakepenek. O kicsit kakuktojas a tobbi “peldakepe” kozt, hiszen o mar kvazi aranykanallal a kezeben szuletett es professzor apja reven a tarsadalmi statusza is adott volt. Clooney ezen a kepen igazabol csak rontani tudott kioregedett, hollywoodi szineszkent. Ezt nokent is nehez megerteni miert olyan nagy fogas ilyen hatterrel egy 55+ eves ferfi, akinek 1000+ noje volt eleteben? Clooney egyetlen egy dolgot adott Amalnak, ami korabban nem volt neki. Ez pedig a vilaghirnev, a nepszeruseg, es az ezaltal kapott mediafigyelem. Anna Bey ezt tekinti igazi erteknek, az osszes tobbi dolog csak kellek, vallalhato diszlet a nyilvanossag elott.

Ugyhogy a legjobb dolog, ami Anna-val tortenhetett az a fenti interju volt. Ingyenreklam reven novelni tudta kovetoinek a szamat es par percre megkapta azt a mediafigyelmet, amire mindig is vagyott. Ez volt az o nagy napja. Szomoru…

Naooo
Olvasó
Naooo

Ki a faszom az a klúni.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Elismerésem. Ez őszinte volt.

hunbagira
Újságíró

insta celeb infulencer új nevükön :D

Aldo
Újságíró

Anna Bey insta celeb akar lenni tobb szazezres kovetoi bazissal. Ezt rendel ala mindennek es hasznal fel ferfiakat es noket egyarant.

Hatalmas életcél. Bár nyilván az ő szemében ez rendkívül kimerítő munka.

Balton
Olvasó
Balton

Igazából aludtam párat a “vitánkra”, és meggyőztem magamat hogy igazad van, ebben mondjuk sokat segített a “Micsoda nő” c, film Roberts/Gere-vel a főszerepben, amit most néztem meg először az ébredés után. Fiatal koromban azt gondoltam, hogy hűha ez aztána story, mostmeg…
Viszont a dystópia témát nem elengedve, ha valahol a 70-es évek végén-80-as elején, azt mondják egy trendi liberális társaságban, hogy képzeld lehetséges az hogy megvádolunk valakit bizonyíték sőt bizonyíthatóság nélkül, és őt a társadalom egyértelműen elitéli. A bíróságon meg éppen most tárgyalják az ügyét, és lehet hogy bűnös lesz… Asszem kiröhögték volna a témát felhozót. Mostmeg tessék: metoo…

common man
Olvasó
common man

Na jó mi akik itt olvasgatunk már többet tudunk ezen dolgok elméletéről (és gyakorlatáról) de mi lehet ezeknek a nőknek az önképe? Mert lehet ,hogy saját maguk szerint hercegnők,hamupipőkék ,aranyos kislánykák akik csak tanulni akarnak,még jobban megfelelni az áhított és nekik járó hercegnek ,multimilliomosnak.

Alter Ego
Szerkesztő

Pontosan így képzelik el magukat, mégpedig azért, mert mindenki tapsikol és közben a közönség egyik része elnyom egy perverz félmosolyt a bajsza alatt (“finom kis kurva”- gondolja számítóan), másik része meg is dicséri, hogy milyen életrevaló (“én is csak így csináltam” – gondolja önmegerősítve), de az valahogy nagyon ciki manapság, ha valaki hangosan kimondja: “ócska kis kurva.” – Na ezért érezhetik a nők királykisasszonynak magukat, amikor kurvulnak. Nem mondom, hogy pallós alá kellene küldeni őket, de azért tapsikolni sem kellene, hanem helyt adni a morális ítélet megfogalmazásának, mert a PC-vel ebben az esetben sem lehet semmilyen értelmes dologra jutni.

Delin
Olvasó
Delin

Van kulon cikk arrol is, hogy miert tartjak lealacsonyitonak, ha goldiggerkent definialjak oket masok. :) Ezt szerintuk altalaban feltekeny nok, vagy olyan pasik teszik, akiknek eselye sincs naluk. Ok magukat tudatos, elorelato, okos nokent definialjak, akik elso sorban a szuletendo gyerekei erdekeit nezik. Ezert meghatarozo tenyezo a penz es a statusz, persze sose ez az egyetlen szempont. Ez onmagaban a 0. lepes utana jon milyen ember a ferfi es hogy banik veluk. Diohejban ezzekkel indokoltak. A kevesbe alszentek leirjak, hogy ilyen kulseju (es intelligenciaju nonek) ez jar. Nah ok tenyleg a luxus prosti kategoria. Elenyeszo kisebbsegben volt par no tobb gyerekkel, akik ugyan kifogtak az aranyhalat, de mindent megadnak a ferjuknek, akivel tokeletes boldogsagban, egymast kiegeszitve elnek.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem kétlem, hogy megy az önáltatás és az illúziókergetés, meg a ‘”tanfolyamot” népszerűsítő kamukommentelés.

Ha empatizálni akarnék ezekkel a női áldozatokkal, akkor mondhatnám, hogy a maguk szempontjából nehéz “szegény nőknek” az életük, garantálva van a csalódás is. Biztos legtöbbüknél megy majd a sírás-rívás, hogy ők mindent megtettek, “képezték is magukat”, aztán mégis az alantas férfiak csak kurvaként néznek rájuk. – ” A szemét férfiak, csak a farkukkal tudnak gondolkodni” sipítozzák fennhangon rendszeresen a rúdon pörgő konzumlányok.

Naooo
Olvasó
Naooo

Úgyis csak a baszás a lényeg, a többi csak felesleges sallang.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Minden nő a születendő gyerekére gondol. Ezt diktálja a szexuális avagy szaporodási stratégiája, és annak kifejeződési formája a hipergámia. Legjobb géneket és legjobb ellátást kell megfogni. A pasi személyisége meg nem mindegy? Az érzéseiről nem is beszélve.

hunbagira
Újságíró

Sokadlagos szempont kb ezrelékben mérhető. De ez is változhat éppen aktuális hormonszintjük szerint,

Aldo
Újságíró

Ilyenkor mindig jön a nevetséges sárdobálás: azért mondod, mert alacsony, kis faszú, nyeszlett, csóró, buzi vagy, aki fél az erős nőktől. Egyszerűen nem vesznek tudomást a valóságról. De majd eljön az a negyedik X és akkor lehet nyavalyogni.

hunbagira
Újságíró

Viszont az üzletszerű kéjelgés volt btk-tényállás. Eme tényállás normaszövegének tágabb értelmezése is simán ráhúzható a golddiggerkedésre. Még csak változtatni sem kell a szövegen.

Naooo
Olvasó
Naooo

Végre valami építő javaslat.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Jött a fal, így profilt váltott.

hunbagira
Újságíró

Delin! Ez a hszedet ahoz tudnám hasonlítani, mint amikor az egyik állat a másik végtermékében keresi az félig emésztett dolgokat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
wittukind
Olvasó
wittukind

Ezek xenomorfok…csak úgy látszanak, mintha nők lennének, de nem, szent habakuk őrizzen egy ilyentől….

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

A 70 az új 20!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Hű ez a bullshithalom. Bocs.

Tina74
Olvasó
Tina74

Szerencsére én ezt megtanultam itthon, a családban… De soha nem akartam felhasználni “egyéb” célokra…

wittukind
Olvasó
wittukind

Ezt eddig nem tudták? azt hittem hogy ez úgy ösztönileg működik, de lám, tanitani kell….ad majd diplomát es?

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Haha, én is pont erre gondoltam. Ez meg kell hogy legyen nekik ösztönszinten, hiszen nem más ez, mint a hipergámia. Szerintem nem is tanítani kell ezt nekik, hanem inkább optimalizálni. Olyasmi ez, mint a küzdősport a férfiaknak: ösztönszinten bennünk van, hogy a harc a konfliktuskezelés egyik módja, de aki kitanulja ennek a csínját-bínját, az nyilván eredményesebb lesz, mint aki csak úgy ösztönből csapkod maga körül.
Abban is megvan a párhuzam, hogy bizonyos helyzetekben nem is kell ehhez tanfolyam, mert van aki a street fight gyakorlása révén jut magas szintre a küzdésben.

common man
Olvasó
common man

A priti vomen az egy női street fighter .

Naooo
Olvasó
Naooo

Kis vizipisztolyba kénsav, vagy harci gáz és legügyesebb szrítfájter is vinnyogni fog.

common man
Olvasó
common man

Beírhatja a társkeresőn: diplomás hölgy….

wittukind
Olvasó
wittukind

Ok, tehát ez egy kikupálási tanfolyam…..érdekes, olyan tanfolyamról még nem jött hir hogy pl.”hogy készitsünk jó madártejet”-vajon tudják-e ezek hogy az micsoda…

common man
Olvasó
common man

Az másik liga.

sRPd
Olvasó
sRPd

Nokedli szaggatást is taníthatnának!

rgs
Olvasó
rgs

Marha :-) Elképzeltem ezt a svéd szabályozott fogú kisnaccsádot a konyhában, rotyog a pörkölt (jó hagymásan, addig pucolom a hozzávalókat amíg vastag nem lesz) és szaggatja a nokit. El is venném feleségül. Kisember kisvágyakkal. A komposzt meg érik a kertben lol :-)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ritka undorító ínyes vigyora van.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Ezzel a tanfolyammal tulajdonképpen lehull az álarc arról a közismert mondásról, mely szerint “Minden sikeres férfi mögött áll egy nő”. A feminizmus korában ez inkább úgy hangzik, hogy ” Minden sikeres férfi mögé be akar állni egy nő”, vagy még pontosabban: “Minden nő be akar állni egy sikeres férfi mögé.”
Persze a műveltebbek tudják, hogy az eredeti mondás is valójában úgy hangzik, hogy “Minden sikeres férfi előtt térdel egy nő” , ugyebár.

T_T
Olvasó
T_T

Férfiaknak mikor indul hasonló?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A bemutatkozó kisfilmben van a vitamin, egyes mondatok külön ciksorozatot inspirálhatnak:)

https://rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-ginu