George Herceg

A hosszú kapcsolat a jó és gyakori szex halála

Gyimesi Andrea és Kassai Tini [1] felmérése szerint a kapcsolatok hossza és a szeretkezések gyakorisága fordítottan arányos. Míg a kapcsolatok első évében a válaszadók 89%-a szeretkezik hetente legalább egyszer, addig a második és negyedik év között már csak 77%, a hetedik év után pedig már csak 70% ez az arány. Érdekes, hogy a gyerekek léte, vagy nem léte és száma nem befolyásolta a szexuális aktusok gyakoriságát. Kiderült, amit mindig is sejtettek a férfiak, hogy a gyermekkel kapcsolatos teendők csak női kifogások, ha a pár szexuális és érzelmi élete rendben van, gyerek mellett is megfelelő gyakorisággal élhető nemi élet.

Ugyanakkor a statisztika arra is rámutat, hogy az emberi szexualitás mennyire a változatos partnerekre épül, hiszen ha minden monogám kapcsolatról elmondható, hogy abban törvényszerűen csökken az aktusok száma, a benne élők libidójának bármilyen okokból történő csökkenése nélkül, akkor az azt is jelenti, hogy a rendszeres szex a klasszikus házasságban csak rövidtávon fenntartható. Mindezek tudatában válik érthetővé a kihűlt hitvesi ágyakról szóló rengeteg panasz, cikk és blogbejegyzés. Az index fórumában egy több éve pörgő és, több ezer bejegyzéssel rendelkező topik foglalkozik a témával, nem véletlenül.  Lehet, hogy a nők szemérmesebbek, de azt tapasztalom, hogy a jelenség nagyságrendileg több férfit érint, mint nőt. Ennek oka, hogy a férfi libidó erőteljesebb, ugyanakkor én nem osztom azt a közkeletű vélekedést, hogy a nőket nem érdekli a szex. Nagyon is érdekli őket, csak amíg nekünk, férfiaknak sokkal nagyobb az a merítés, ami beindít minket szexuálisan, addig a nőket szigorúan szexuális értelemben, csak a férfiak elenyészően kis %-a hozza lázba. Az, hogy ezen különbözőség ellenére nagy számban jönnek létre párkapcsolatok, csak azt jelenti, hogy a női párválasztásban a szexuális vonzerő mellett, vagy esetleg helyett, más szempontok is szerepet játszanak. Ugyanakkor ebből az is következik, hogy amikor a nő nem olyan férfit választ (kényszerűségből, megalkuvásból), aki hatással van rá szexuálisan, akkor a házasélet rövid idő után kifullad.

Természetesen az is gyakori, hogy a kezdetben lángoló kapcsolat hűl ki az évek alatt. Ehhez hozzájárul a monogámia monotonitása, az emberek szexuális viselkedésének esetleges változatlansága, az új dolgok elől történő elzárkózás és még sok egyéb. Tapasztalataim szerint a nők zárkóznak el hamarabb az aktusok elől, aminek az egyik oka, hogy a szex általuk felállított minősége a döntő számukra, míg a férfiaknál a mennyiségi kérdés is alapvető. Egy nő csak akkor fekszik le a párjával, ha saját magával, a párja külsejével és a párkapcsolatával kapcsolatban egyaránt valamilyen minimális elégedettséget érez. Ezzel szemben mi férfiak, olyanok vagyunk, mint egy automata, ha a szemünk, vagy a tapintásunk, esetleg a fantáziánk megnyomja a gombot, akkor szexnek kell következnie.

A nagy kérdés, hogy a nemek közötti ekkora különbség áthidalható-e és ha igen, hogyan? Hogyan kezelje a feleség a férj konstans libidóját, ha a sajátja már nem éri el azt a szintet, mint a kapcsolat elején, vagy az már nem a férjére fókuszál? Hogyan kezelje a férj, ha a felesége nem akar vele annyiszor házaséletet élni, mint azt Ő szeretné és elvárná? Létezhet-e ebben működő kompromisszum, vagy válasszák a válást, a nyitott kapcsolatot, vagy a titkos szeretőtartást? Benne van még a házasság általunk használt fogalmában a házastársi kötelesség, vagy ezt már felülírta a szexuális forradalom? Egyáltalán, lehet e kötelesség a szex? Van e felelőssége annak a félnek egy házasság megromlásában, aki szexuálisan elhanyagolja a párját? Hol végződik a szexuális szabad akarat és hol kezdődik a házastárssal szembeni kötelesség? Kielégítő megoldás a férjeknek, ha látják, hogy feleségeik csak kötelességből szeretkeznek velük?

Úgy vélem, hogy aki ezekre a kérdésekre megtalálja a saját válaszait és azok esetleg egybe csengenek férjének, vagy feleségének válaszaival, az már sokat tett a szex-mentes házasság elkerüléséért.

Magam sem akarok azonban kibújni a válaszadás terhe alól. Bár még soha nem éltem szex-mentes kapcsolatban (tévedések elkerülése végett, a havi egy aktus is szex-mentesnek tekinthető) bizton állítom, hogy sem a könyörgés, sem a játszmázás, sem a fenyegetés, sem a kényeztetés nem vezethet eredményre. Szintén nem visz előrébb a párkapcsolat érzelmi oldalának állandó elemzése és az erről folytatott sűrű beszélgetés. Nyilván, ha van valami ki nem mondott dolog a felek közt, azt meg kell beszélni, de a szexuális vágy terápiás beszélgetésektől nem szokott szárba szökkenni. A kötelességtudatból elszenvedett dugások, annyira kiábrándítóak, hogy azoknál a semmi is jobb. Ami működni szokott az igények konkrét jelzése és ezzel együtt a csábítás visszahozása a kapcsoltba. Ha ez nem működik és valamely egyéb okokból fontos a kapcsolat fenntartása, akkor a nyitott házasság, vagy amennyiben ezt a másik nem fogadja el, akkor marad a szeretőtartás. Minden más esetben a kapcsolat felbontása az egyedül üdvözítő megoldás. Ha valaki tud olyan megoldást, ami itt kimaradt, vagy esetleg nála van a bölcsek köve, az ne habozzon megosztani kommentben.

[1] Gyimesi Andrea és Kassai Tini: Így szexel Magyarország. Alexandra Kiadó 2011, 25-35.

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 1 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.

184
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
23 Egyéni hozzászólás
161 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
31 Hozzászólások szerzői
wittukindblackfridayszombathkhunbagiraTibi Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a cikk a házasságot, mint intézményt a szemétre dobja….éljen az összevissza kefélés!

felala
Olvasó
felala

Ami működni szokott az igények konkrét jelzése és ezzel együtt a csábítás visszahozása a kapcsoltba.

Nem, ez sem működik.

Marcell
Olvasó
Marcell

Ami működhet, az a dread game. Persze nem mindenkinél, csak azon esetekben, ahol a férj még nem lett teljesen nulla a feleség szemében, ahol a férj valaha még valamennyire alfa volt, és maradt még benne egy szemernyi alfaság, és el tudja hitetni, hogy neki is vannak más opciói. Ami eleve béta házasság volt, amit a nő már az elején kompromisszumnak élt meg, ott aligha.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Erről már beszélgettünk itt korábban, szvsz nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ez működhessen. Egy fiatalka, bátortalanabb, megrettenésre hajlamos lánynál még talán, a többi egész egyszerűen csuklóból lemos a pályáról, akármekkora alfa is vagy. Ha kell, aznap este tízzel kefél- ha olyasféle csörtére kerül sor, hogy mindenki nekiindul az éjszakának-, amíg te egyet fűzögetsz egész este, hogy közölje, neki van valakije, csak jól akarta egy kicsit érezni magát ma este. A férfinak ezen a pályán nem szabad kihívónak lennie, ahol bármikor kenterbe verik. Okosabb, ha kitér az ütések elől, magyarul dobja a nőt, amint tudja. (Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de, sajnos, szokatni kell magunkat a lehetőségeinkhez.)

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Az csak a szokásos női rinyálás a cikkben, hogy facsarjunk ki a citromból annyit, amennyit még lehet.

Reszet Elek
Szerkesztő

Önigazolás?

cserepfalva
Olvasó
cserepfalva

“Érdekes, hogy a gyerekek léte, vagy nem léte és száma nem befolyásolta a szexuális aktusok gyakoriságát. ”
-Ennyi.

Minden egyes házasságot meg kéne vizsgálni az elejétől a végéig és akkor lehetne látni mi vezetett a jelenlegi szex mentes élethez. Mert hogy nem egyik napról másikra az biztos.
-Ha a hosszú kapcsolatban nincs szex, de nincsenek gyerekek akkor mi indokolja az együtt maradást?
-Ha rég óta tart, és vannak gyerekek akkor meg el kell fogadni, hogy átmenetileg (míg a gyerekek kicsik, stb) belépett egy fontosabb, magasabb rendű cél ezért ritkább (de nem teljesen szexmentes!).
Érdemes kielemezni miért, de az a férj aki erre panaszkodik az azért saját magát is ugyanolyan mércével mérje. Én úgy tapasztalatom a barátaim házasságában hogy ez elmarad, noha egyetértek a feleségüket érintő megállapításaikkal…
Csak éppen az az egyik oldal.

Janos Giljan
Olvasó

Mi bő 12 éve vagyunk együtt a feleségemmel, de a heti átlag 3-4 szex még most is megvan. Hogy mi a kulcs? Mindennapos intimitás, amiből nagy eséllyel feléled a közös vágy is. Amennyiben pedig mégsem éled fel, akkor is szerettük egymást és alszunk egy jót, szexelni pedig lehet holnap is. Természetesen a finom csábítás is fontos, a párunkat minden nap újra és újra meg kell hódítani, vagy el kell varázsolni. Továbbá fontosnak tartom még kiemelni, hogy a pár mindkét tagja igyekezzen emelni a párját, kifejezni a szeretetét, valamint megfelelő minőségű és mennyiségű közös programot csinálni. Ha nekünk ez sikerül bő 12 év után is, akkor más pároknak is sikerülhet. Mi sem vagyunk UFO-k, nekünk is megvannak a magunk gondjai, de mindig visszatalálunk az egyensúlyhoz és egymáshoz.
Sok sikert kívánok másoknak is!

Naooo
Olvasó
Naooo

“a párunkat minden nap újra és újra meg kell hódítani, vagy el kell varázsolni”

Lószart. Mondtam papucsok vagytok.

wittukind
Olvasó
wittukind

George Herceg! lehet hogy elolvasod:
Számomra már a “hosszú kapcsolat” mint házasság összevetése is francos…hosszú kapcsolat lehet egyvalakivel de a házasság egy férj és asszony közti megegyezésre alapul ahol mindegyik ismeri és elfogadja a megillető helyét. Valamikor, valahol ez elveszett és most csak annyira redukálódott le hogy mennyi ideig dugható ez a nő vagy már föláll-e rám ennek a muksónak a farka….ezt már nem lehet házasságnak hivni, attól függetlenül hogy minel képzeli magát a faszi, vagy miket álmodozik a csaj…ez már csak “párkapcsolat” amely olyan mint ez a digitális világ… hail and kill

vagyis, azt szerettem volna kihozni hogy a házasság , mint intézmény, egész más alapokra volt kitalálva mint az amit mostanság értelmeznek…vagyis hogy meddig és hol áll a libidó..

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Túl későn kezdünk bele egy házasságba, és túl sokáig élünk, ez itt a baj.
Ha fiatalabb korban, amikor még szép és vonzó az ember (mind a két nem) kezdenénk a házasságot, és nem élnénk csúnya öreg korunkig, mint ahogy természetes körülmények közt tette az ember (még a civilizált világokban is), akkor nem lenne ez.
35-40 éves emberek simán megkívánják még egymást, és nem volt idejük, lehetőségük csúnyára öregedni

Delin
Olvasó
Delin

Asidotus, ezen mar en is gondolkoztam, hogy regen is gyakrabban valtak volna, ha a gyakori halalesetek miatt nem lett volna gyakran uj ferj/asszony es az emberek tovabb elnek. A nok foleg a szulesbe haltak bele, a ferjeket a betegsegek, haboruk, balesetek, nehez fizikai munka elgtelen etkezessel kombinalva tizedelte.

wittukind
Olvasó
wittukind

Na látod, Delin naccsága, ennek ellenére eljutottunk a digitális ricsajvilágba…én most totál véletlenöl a Slowly We Rot-ot hallgatom….vajon valóság-e?

Delin
Olvasó
Delin

Inkabb ricsaj vilag, mint korai, magas halandosag, Maslow 1 szinten valo napi kuzdelemmel.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ehhez hozzájárul a monogámia monotonitása, az emberek szexuális viselkedésének esetleges változatlansága, az új dolgok elől történő elzárkózás és még sok egyéb.”

Ez egy baromság, mer ez olyan, mint az evés. Baszni lehet mindig ugyanabban a pózban is, enni is lehet mindig asztalnál ülve.

“Hogyan kezelje a férj, ha a felesége nem akar vele annyiszor házaséletet élni, mint azt Ő szeretné és elvárná?”

Akkor fizesse a picsa a kurvázást a saját keresményéből.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Az utolsó mondat telitalálat.

Rokapapa
Újságíró

Jó a cikk, a szerző valamint Gyimesi Andrea és Kassai Tini következtetései is jók.
Egyedül azt nem értem miért nem veszi észre a társadalom, hogy a probléma gyökere az egyenjogúság. Tudom, hogy már századszorra jelölöm meg hiba ként az egyenjogúságot de nem látok egyetlen olyan dolgot sem az életben amire pozitívan hatna.
Ha a nő függ valamennyire a férfitól akkor a férfi egy “alfa” lesz a szemében és ez magával hozza azt is, hogy szexelni is akar a férfival.

szombathk
Olvasó
szombathk

Ha valakit szándéka és hajlamai ellenére kényszerítenek függő helyzetbe akkor a párja nem az alfája hanem az elnyomója lesz. Ebben az esetben a szex is kényszer.

Reszet Elek
Szerkesztő

Manapság már nincsenek zord szívű atyák és klastromok sem a makacs leányoknak.

szombathk
Olvasó
szombathk

A klastrom a 19 században már lehetett egy ambiciózus nőnek menedék ha le tudott mondani az anyaságról.Ha tehetséges volt tanulhatott és dolgozhatott is. Igaz akkor szolgálatnak hívták.
Amit nem értek :honnan jön az elgondolás hogyha egy nőt a 21.-században túsz helyzetben tartanak- attól automatikusan nedves lesz a bugyija.

Reszet Elek
Szerkesztő

Rókapapa téved ha azt hiszi hogy manapság túszként lehet tartani bárkit is. Másrészt hozzászólásában keverednek a jogi-, társadalmi- és kapcsolati (nemi) szerepek.

szombathk
Olvasó
szombathk

Minden tiszteletem azoké a családoké ahol közös értékrend alapján a hagyományos családmodelt választják. 4-5 gyerek mellet már komoly menedzseri képességekre van szüksége a szülőknek. Ismerek több ilyen családot.Sokkal nagyobb társadalmi megbecsülést és elismerést érdemelnének.

wittukind
Olvasó
wittukind

Vannak akik szerint még csak a 17-ik vége felé járunk…franc egyen időszámitást..ezt viszont nem lehet érvként használni… ja, és azt amit akkor szolgálatnak hivtak, most mi a neve?…

szombathk
Olvasó
szombathk

Talán a hívatás fogalma lenne a legjobb megközelítés.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

De durva, hogy a Női hang cikkei alatt nem látok női hozzászólókat (egyáltalán nincsenek hozzászólók). Vagy elnéztem volna valamit? Ennyire mellbevágók az írások, Hölgyeim?

d4n13l
Olvasó
d4n13l

“Leszarom, nem erdekel.”

Delin
Olvasó
Delin

Pont, hogy nem…a legtobb cikknek hamarabb vege van, minthogy elkezdodott volna es a tobbseg hangvetele eleg szemelyeskedo. Egy no nem tudja megmomdani egy masik nonek a tutit, defaultbol visszatetszo es elutasitast valt ki. Masreszt az elso cikkeken latszik, hogy a noi szerzok ugy ugrottak ra minden kommentre, mint maci a mezre. A legtobb szerzonek a kommentek csak egotuningra szolgalnak, abban pedig egy masik no nem fog asszisztalni.

Alter Ego
Szerkesztő

“Gondola” cikkei férfiszemmel nézve jók, nyilván azért is érzem így, mert leplezetlenül antifeministák és férfipártiak is. Zajlik jelenleg is egy szerzőtoborzás, szerzőválogatás, de azt a markáns hangvételt úgy tűnik, nem lehet hozni a blogoszférából, amit a Férfihangon. A nőknek mintha nem lenne túl sok szorító és megbeszélendő társadalmi, társadalompszichológiai problémája, mintha a lelki életen túl nem is léteznének felismert problémáik és azokra kellő megoldási igényeik. A tipikus (megélhetési, populista, botrány) feminizmust a hazug álproblémákkal meg inkább hagyjuk is. Pedig bizony én tudnék a nők nevében is valódi problémákat felvetni… – De ugye, a férfi újságírást és férfimozgalmat sem csinálják a férfiak helyett a nők…

Delin
Olvasó
Delin

Ez csak az en velemenyem volt. Noknek sok tartalom van fennt neten, nagyon jo stilusban iro noktol. Nagy a verseny. Nem a markans velemenyekkel van a baj. Itt se szeretik az olvasok, ha valaki kommentekben idejon osztani az eszt, hogy ezt meg, ezt csinald, egyebkent hulye vagy. Ilyen stilusban nem lehet cikket irni, mert visszatetszo. Kommentelni pedig nem fog egy ilyen cikket no egy masik nonek, mert azzal “bunteti” leginkabb, ha ignoralja.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Aha. Még véletlen sem azért, mert a cikkekben felvetett problémák a nőknek nem problémák, és, mint ilyenek, eddig eszükbe nem jutottak.

Delin
Olvasó
Delin

Az a baj, hogy egy atlag no szerintem el se jut a felvetett problemaig. A legujabb gyuros cikk a noi hangon olyan sok sebbol verzik, hogy ha normalisan ki akarnam elemezni, hosszabb lenne a hsz, mint maga a cikk. (Nekem most ez a cikk volt a melypont. De nem szapulom tovabb az oldalt, lassan elmulik a negativ sokkhatas, lehet ra is segitek egy kis kondival. Hatha hamarabb elfogadom a kondi es a gyerekvallalas kozti eros negativ kapcsolatot es rajovok, hogy olyan erosen egoista vagyok, hogy a gyerekeimet csupan almodtam.)

Reszet Elek
Szerkesztő

Nosza rajta! Hátha másoknak segít.

Delin
Olvasó
Delin

Inkabb gyurok, az legalabb meglatszik. Elvegre a gyerek a no jo kulsejevel kezdodik, a tobbi csak duma. :)

Reszet Elek
Szerkesztő

Önmagában fikázni nem sok értelemmel bír.

Delin
Olvasó
Delin

Ebben igazad van Elek. Csak amikor valaki olyan szinten van, hogy minden kondizo no narcisztikus, onzo, a jo kulso miatt csinalja es ehhez meg azt is hozzatarsitja, hogyha adott nonek nincs gyereke az epp a kondi miatt van, nem erzek magamban eleg motivaciot reszletesen irni olyan dolgokrol, hogy: miert fontos az idelais suly es izomtomeg gyerekvallalasnal es altalaban egy no egeszsegugyi allapotanal, mennyivel kevesebb az egeszsegugyi kockazata egy ilyen terhessegnek az anyara es a magzatra, mennyivel konnyebb teherbe esni egy fitt testtel, miert fontos a nonek a jo kulso, miert van ez belekodolva osztonszinten, miert szamit ez a ferfiaknak, mit uzen egy jo noi test a ferfinak termekenysegi, biologia szempontbol, milyen pozitiv tulajdonsagokat erosit a rendszeres mozgas, stb stb. Egyebkent is, miert a kondi? Miert nem a futas, az aerobic, az uszas, a joga, a pilates? A cikk stilusarol nem is beszelve, vagy arrol hogyan mos ossze tarsadalmi trendeket, egyenei preferenciakat es mikent tunteti fel a mozgast ido es penzrablo tevekenysegkent. Maradjunk annyiban, a negativ reklam is reklam, ennyiben hozzajarultam a cikk nepszerusitesehez.

Reszet Elek
Szerkesztő

Nyilván nem a cikk írójának, hanem az azt olvasóknak szánva válaszolhattál volna..

Delin
Olvasó
Delin

Te megtetted helyettem is. Az a baj, hogy a noi olvasok tobbsege mas, mint a ferfiak (ezert se kommentelek oda, csak ide – az itteni nokhoz talan eljut amit irok). Pl cikkhez kapcsolodoan, a pasiknak ez egyertelmuen hulyeseg. Annak a nonek, akinek pioritas az egeszsege es a kulseje annak a sport valamilyen formaja alap, igy ez a cikk neki egy bullshit, egy kover no szanalmas onigazolasi probalkozasa, ahol megprobal ovon alul a gyerekkerdessel betamadni. Erre nyilvan a duci nok fogekonyak, egy ujabb cikk ahol szapulhatjak csinosabb tarsaikat es onigazolhatnak egy hamis dilemmaval, hogy ugyan nem nezek ki jol, de legalabb van gyerekem. (Arrol persze melyen hallgat a cikk, hogy egy ilyen no mennyire kotott sulyos kompromisszumokat elete parjaval, mennyire talalja vonzonak, milyen minosegu otthon a szex, ha egyaltalan van es hogyan kompenzalja a kulsejebol adodo onbizalomhianyat es fusztraciojat -ez lehet pozitiv kompenzacio is, de tobbnyire negativ.)

A noi red pill nagyon keseru a noknek is (nehez elfogadni foleg egy bizonyos kor utan pl, hogy a ferfiaknak igenis az elso a nok kulseje es kora minden mas csak utana jon) + az AWALT noi tulajdonsagok szinten nehezen emeszthetoek, meg annak is aki egyebkent fogekony az onvizsgalatra es onfejlesztesre. A noi hang pedig nem egy noi red pill oldal, igy azon tul, hogy probalja propagalni a htb-segeket es felhivni a figyelmet par ferfi problemara, nem igazan nyujt semmit a noknek (persze van par cikk, amit jo olvasni, de ebbol 12 egy tucat egyeb portalokon is). Egy no akkor lesz fogekony a htb-segre, ha ott van mellette egy ferfi, aki elohozza belole a gondoskodasi, feszekrakasi osztonet (ez AWALT, igaz az emancipalt nokre is). DE itt a 0. pont a megfelelo ferfi megtalalasa es megtartasa, ha egy nonel a maradekelv ervenyesul, a tobbsegnel abbol jo nem sulhet ki. A ferfi problemakra talan megfelelo ferfi nelkul is lehet egy no fogekony, leginkabb akkor, ha van fia, vagy ferfi rokona/ismerose, aki fontos neki.

wittukind
Olvasó
wittukind

nahát, Delin naccsága, ez minek ide…tessék egy kis Death Metal-ra headbangelni és mindjárt sütni kezd a napocska…

Kalman
Újságíró

Természetesen a Dread game a megoldás.

Kalman
Újságíró

Jelzem, hogy Firefox (63.0 64-bit Mozilla Firefox for Ubuntu canonical) alatt nem látszanak egyáltalán a hozzászólások. Igazából már eg jóideje így van, de eddig azt hittem valami átmeneti probléma mert a főoldalon pörög, tehát a többségnek működik az oldal. Most ránéztem chromiummal is, azzal látszik minden. Eddig nem debuggoltam ki, hogy mi az oka. Tudtok a problémáról?

Alter Ego
Szerkesztő

Egyetlen jelzés volt eddig, az Operára vonatkozott. És egyedi hibának hittem. Bármilyen egyéb információt megköszönök. Elsőként fontos lenne, hogy a noihang.hu esetében ugyanezzel a böngészővel látszanak e a kommentek.

Reszet Elek
Szerkesztő

Operával ott sem látszanak a kommentek.

Alter Ego
Szerkesztő

Köszönöm!

Kalman
Újságíró

A div id=wcThreadWrapper node valamiért display=none-ban marad. Eddig jutottam a debuggolásban. Bocs az offtopikért!

Alter Ego
Szerkesztő

Köszönet érte. Csak kár, hogy fogalmam sincs, hogy mi okozza ezt böngésző-szelektíven. MIvel nem szerverfüggő, ezért felmerül még, hogy a wpdiscuz szoftver bugja… de lehetséges lenne, hogy nekik ezt nem jelezte senki még eddig?

Kalman
Újságíró

Most végre volt egy kis időm ránézni.

Régi reklámblokkoló plugin volt a hibás – adnauseam konkrétan. Régebben azt ígérte, hogy fals forgalmat generál a gulág hirdetéseknek, akkor felraktam, és fenn felejtettem. De egy ideje hatástalannak tűnik, úgyhogy ideje volt leszedni. Már a tecsőn is jöttek reklámok.

Úgyhogy vaklárma volt, bocsánat. Annyi tanulság van belőle, hogy ha ilyesmi hiba van, akkor mindenkinek érdemes a reklámblokkolójában kutakodni.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

bazdmeg

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Köszönjük Emese! ;) De nem olvastad a cikket ill nem értetted meg, mivel írod hogy a volt feleséged, innentől irreleváns az amit írtál mert valszeg nem volt olyan jó a sex ha férlre kúrt az asszony, legallább is neki! Az hogy ő kezdeményezett az max azért volt hogy ne fogj gyanut hogy közben más is kezelgeti ahogy írtad!

csakafoci
Olvasó
csakafoci

mindig elfelejtem, hogy itt csupa kretén posztol, így nem érdemes beírni, mert előkerülnek az okos szűzfúcskák

Admin
Admin

Próbáljatok kicsit barátibb hangnemben kommunikálni!

zgy001
Olvasó
zgy001

Pedig egyszerű a válasz, hogy miért lesz kevesebb szex.
Van már róla itt is pár jó cikk:
https://www.ferfihang.hu/2018/09/19/a-betasodasi-folyamat/

1. ok:
A nők az alfákra (alfa viselkedésű férfiakra) buknak, azokkal akarnak szexelni. Az eleinte alfás férfi a shit teszt hatására (mivel nem tudja kezelni) idővel átmegy bétába, onnantól meg egyből kiszárad a punci.

2. ok:
Idővel anyu már nem néz ki olyan jól, mint korábban (a nők 23-25 éves korukig vannak a toppon, utána rohamos visszaesés van náluk). Így apu vágya sem lesz olyan erős. Bizonyos életkor felett (35-40-től) ez bedurvul. Meggyőződésem, hogy a 40, pláne az 50 feletti férfiak között koránt sem olyan gyakori az impotencia, mint azt sokan állítják. Inkább csak arról van szó, hogy a feleség már nem olyan vonzó (a nők vonzerejének 80%-át a teste adja, míg a férfinál ez csak egy kisebb része az egésznek). Nem véletlen, hogy a kamaszok után ez a férfikorosztály a legnagyobb pornófogyasztó. Tehát valószínűleg működik ott a cerka rendesen, csak szex előtt meg kell nézni a 20-as csajokat a filmen (vagy be kell venni a gyógyszit), mert anyura már nem áll fel.

blackfriday
Olvasó
blackfriday

Mezőgazdasági kiállításon egy vidéki házaspár nézi a
bikákat. A feleség megkérdezi a gondozót:
– Mondja gondozó úr, ez milyen bika?
– Bronzérmes, asszonyom
– És tessék mondani egy ilyen bika hányszor bír üzekedni egy nap?
– Legalább négyszer, asszonyom.
– Na hallod apjuk ??!!
A következő állatnál a feleség:
– És ez milyen bika?
– Hát ez kérem, ezüstérmes bika.
– És mondja ez mennyit bír egy nap?
– Legalább ötször, asszonyom.
– Na hallod apjuk ??!!
Következő az aranyérmes bika.
– És ez mennyit bír egy nap?
– Ez talán még hétszer is asszonyom.
– Na hallod apjuk ??!!
Mire a férj:
– És mondja gondozó úr, ezek a bikák mindig ugyanazzal a tehénnel üzekednek?
– Nem uram, mindig másikkal.
– Na hallod anyjuk ??!!!

Blackur
Olvasó
Blackur

Sziasztok bocs az offért de ide olyan helyre akartam betenni ahol még frissek a kommentek. Mi a véleményetek erről?

https://divany.hu/eletem/2018/11/28/aszexualitas-sulyok-viktoria-interju/

Reszet Elek
Szerkesztő

Az ő bajuk. Attól hogy definiálunk és szavakat ragasztunk egy jelenségre, az nem lesz sem normális, sem természetes.

common man
Olvasó
common man

De a meghatározás is csak akkor lenne helyes ha biztos lenne ezen emberek 0.000 érdeklődése a téma iránt.De amint ez fölött van már nem igaz az “a” csak a csökkent.Innen pedig inkább meg kéne jobban becsülniük a legtipikusabb válaszokban írtakat. (Ezeknek a mondatoknak azonban közös eleme az, hogy a másik érvényteleníteni akarja az aszex ember tapasztalatait, mellyel gyakorlatilag azt közli: az identitásod nem is létezik.)
Vagy ezen mondatok mondója egyszerűen segíteni akar rajtuk. Mivel meg van az esélye ,hogy menthető a páciens.

Reszet Elek
Szerkesztő

Az amerikai identitáspolitikai faszság begyűrűzése.

Tibi
Olvasó
Tibi

off: Elek, ez az avatar a 85′-s Elite-ből van?

Reszet Elek
Szerkesztő

Bizony. Egy kis popkult…

Tibi
Olvasó
Tibi

itt ingyen játszhatsz több verziójával is:
https://classicreload.com/search?search_api_views_fulltext=elite
(emulátort automatikusan betölti)

Delin
Olvasó
Delin

http://marriedmansexlife.com/2011/01/you-cant-be-too-alpha-or-too-beta/

Nekem eddig ez a rovid osszefoglalo tunik alfa/beta kerdeskorben az egyik legjobbnak hosszu tavu kapcsolatnal (LTR). Ahhoz, hogy hosszu tavon mukodjon egy kapcsolat ahhoz a beta es az alfa tulajdonsagok is kellenek. Egyik se jobb, vagy rosszabb a masiknal csak mas. Az alfa tulajdonsagok inditjak be a not szexualisan, amig a beta tulajdonsagok erositik a kapcsolatot. A nok persze hajlamosak az utobbirol beszelni, a masik oszton szinten mukodik, altalaban nem is jut a tudati sikra naluk. Az kulon tetszik a rovid bejegyzesben, hogy nem egy szamegyenesen jeleniti meg a ket tulajdonsagot, beta->alfa vegponttal, hanem ket egyenes van: 0->beta es 0->alfa.

“If you’re not enough Alpha, she’s going to start losing sexual interest in you and probably start becoming more bossy and fitness testing you. Her sexual interest can reduce in you. Ultimately she can start to seek the Alpha need outside the relationship and head down the path towards a physical affair or ending the relationship. Trying to solve this problem by adding more and more Beta goodness is futile and probably increasingly expensive.

If you’re not enough Beta, she’s going to start to intensify her efforts to get a Beta response from you and seek comfort building. Usually it’s something like requests for greater indications of commitment or expressions of love from you. Ultimately she can start to seek the need for comfort outside the relationship and head down towards the path for an emotional affair or ending the relationship. If the problem is that she’s feeling ignored, taken for granted, unloved, or just a piece of ass to you, You upping the Alpha and playing it cool towards her doesn’t fix the need for comfort in need in her.”

Reszet Elek
Szerkesztő

Igen. Szerintem is.

FaeTrick
Olvasó
FaeTrick

A nok persze hajlamosak az utobbirol beszelni,

De csak kimondottan alfa esetén, a béta bármennyire is erőlködik, ha nincs kapcsolat, nincs mit “erősíteni”.
Az alfának legyenek béta tulajdonságai, de ezek “haszonélvezője” csakis a nője lehet.

a masik oszton szinten mukodik, altalaban nem is jut a tudati sikra naluk.

Ezt hívják „kémiának”/”szikrának”, egyszerűen nemi vágynak, ha ez hiányzik, akkor a többi mit sem ér.

Béta esetén mindig félredug a „külső” alfával, alfa esetén mindig felhőztet annyi bétát, akiknek elmeséli/”elpanaszolja”:), hogy neki menniyre szar az alfával, de ezekkel soha nem fog dugni, csak lehúzza őket, minden értelemben.

Delin
Olvasó
Delin

A felhoztetes egy ido utan megszunik az alfa mellett. Vagy az alfa alapbol nem toleralja, vagy tul sok idot/energiat igenyelne a hosszu tavu fenntartasa, ami miatt kozvetve tunnek el a baratzona tagjai a no mellol amellett, hogy idosebb korban a ferfiak tobbsege mar nem fogadja el a felhoztetest szex nelkul. Egy bizonyos elkotelezodesi szint utan egy alfa nem fogja hagyni, hogy a no rendszeresen talalkozzon mas pasikkal kettesben. Nyilvanosan rontja a tekintelyet masok elott, nem nyilvanos helyen pedig eddig se engedte.

FaeTrick
Olvasó
FaeTrick

Erre a “célra” a “barinők” is megteszik, nem beszélve a faszbuk like-okról, ott nem is kell találkoznia senkivel , virtuálisan annyi nyálcsorgatót kap, amennyit csak kíván.

Delin
Olvasó
Delin

A barinok is le lesznek epitve egy ido utan az ido/energiaigeny miatt. FB like-ok pedig egy alfa mellett nem olyan erdekesek. Aki hosszu tavon meg tud tartani egy alfat eloben is sok “like-ot kap”. Ne felejtsd el, hogy egy alfanak nagyon erosek a keretei, a no kozel sem engedhet meg maganak, annyit mint egy beta mellett. Ha nem alkalmazkodik az alfa elvarasaihoz, akkor elvesziti. Mas a dinamika a kettojuk kapcsolataban, mint egy atlag parnal. Fiatalon talan kiegyenlitettek az eroviszonyok (amig magas a no SMV-je a tobbi pasi szemeben), utana ez eltolodhat erosen az alfa javara, igy mar a no puszta lete nem eleg a kapcsolat fenntartasahoz.

FaeTrick
Olvasó
FaeTrick

Pontosan. Most nagyon megsajnáltam szegényeket:)

Delin
Olvasó
Delin

Nem hiszem, hogy sajnalatara vagynanak. :)

FaeTrick
Olvasó
FaeTrick

:)

Reszet Elek
Szerkesztő

Láthatóan nem csak megértetted, de magadévá tetted, a szemléletmódodon is változtatott a RedPill. Szerintem párkapcsolati témában neked kellene redpilles cikkeket írnod nőtársaidnak.

Delin
Olvasó
Delin

Csak probalkozom megerteni, hogy mukodunk, meg hosszu az ut, az elmelet es a gyakorlat nem mindig egyezik. :) Erre nagyon jo Red Pill, elgondolkoztat es segit a helyere tenni a kirako darabjait, hogy lassam a vegen az egesz kepet.

Delin
Olvasó
Delin

Bar mostanaban eltuntek a ferfihangrol a nok, de ha valaki passzivan olvas, annak csak javasolni tudom a Red Pill Women-t, az AMALT dolgok, legalabb olyan erdekesek, mint az AWALT-ok. (noknek szolo magyar piros pirula oldalakat nem igazan talaltam, azert linkeltem az angolt)

https://www.reddit.com/r/RedPillWomen

Egy szerintem jo cikk (egyben konyvajanlo):

https://www.reddit.com/r/RedPillWomen/comments/8cnh7l/for_women_only_respect_and_love_chapter_2/

” …To Men, respect means more than love. In fact, when given the choice, men would rather feel unloved than inadequate and disrespected…A man who is unconditionally respected by his SO will in turn, show her unconditional love…”

Meg nem olvastam el, de a “For Women Only” es a “For Man Only” is eleg igeretes konyvnek tunik parkapcsolati temaban, legalabbis mindenkeppen jobb, mint egy noi magazin, vagy a baratnok tanacsai.

hunbagira
Újságíró

Persze, hiszen ti nők rólunk nem hogy piros pirulát- hanem feketelyukszerű -feketetét vetettek be- feminizmus. :D

Delin
Olvasó
Delin

Ennyire csak nem vagyunk sotetek. :)

A piros pirulaban akkor nehez noi reszrol, ha elrontottad a huszas eveid. Azt egy bizonyos szint folott nem lehet helyre hozni, hiaba leszel bolcsebb (ha leszel) 35+ evesen, amikor veszharangot kongat a biologiai ora. A mult nyomot hagy. Kicsit vulgarisabban leirva: szarbol nem lehet varat epiteni, azt felismerni es elfogadni, hogy te magad vagy a szar pedig eleg kemeny, ha egyaltalan eljutsz eddig a szintig.

hunbagira
Újságíró

Nem is ti vagytok, hanem a feminista narratívában mi egyetől- egyig fehér férfiak. :) De szerintem értetted…:D de jó riposzt volt.

blackfriday
Olvasó
blackfriday
blackfriday
Olvasó
blackfriday
Reszet Elek
Szerkesztő

Nem tudom mennyire valós ez, de ha igen, a pacák elkezdhetne itt a Férfihangon olvasgatni…
A csajszi meg sanszos hogy más bohócát polírozza, méghozzá szó szerint mocsok módon.

blackfriday
Olvasó
blackfriday

Éhség, játék, szerelem, avagy a férfiak és a szex

https://divany.hu/eletem/2018/10/13/ferfi-szex/?utm_source=cikklink

blackfriday
Olvasó
blackfriday

Az imák meghallgattattak, it a “tuti recept” , egy egykoron “jól tartott” nőtől:

https://velvet.hu/randi/2019/04/14/randiblog_inbox_keves_szex/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

blackfriday
Olvasó
blackfriday
wittukind
Olvasó
wittukind

ennyire körülményesen megfogalmazni a baszást, csak egy szűzkurva képes rá….

blackfriday
Olvasó
blackfriday