Alter Ego
209 megosztás

Megkeményedett nők és férfiak

A közelmúltban több kutatással és pszichológiai eszmefuttatással találkoztam, amelyek egyaránt arra igyekeztek választ kapni, hogy vajon valóban érzelmesebbek-e a nők, mint a férfiak. Ezek a kutatások, elmélkedések rendre arra az eredményre jutnak mostanában, hogy a férfiak magasabb érzelmi töltettel fordulnak partnerkapcsolataik felé. Csak a hétköznapjainkban rendszeresen használt sztereotípiáink fedhetik el sikeresen azt a tényt is, hogy a férfiirodalom korábban több világkönyvtárnyi művet termelt ki a nőket idealizáló, eszményítő szerelmi- és lovagirodalomból és hogy a női irodalomban valahogy nyomokban sem látjuk ennek a tükörképét.

Mindezek ellenére, úgy hiszem, az érzelmi élet körül bonyolódó elmélkedés messze nem lenne egy annyiszor tárgyalt, annyira népszerű kulturális és mentálhigiénés kérdéskör, ha nem mégis pont maguk a nők éreznék egyre húsba vágóbb problémának a két nem érzelmi viszonyulásának átalakulását. Amíg a feminista, befelé forduló, öncélú, elváráselvű gondolkodás formálta meg a modern nő életérzését, addig a férfioldalon egyre inkább egy olyan attitűd látszik kibontakozni, amely a korábban istenített női eszményképekből való mély, visszavonhatatlan kiábrándultságról tesz tanúbizonyságot.

A nők és férfiak érzelmi életét összevető kutatások nyomán böngészve futottam bele Lukács Tünde korábban a harmonet.hu-n megjelent cikkébe, amely azt a kifejezetten ritka női megközelítést tárja elénk, amikor az érzelmi élet modern problémáiról gondolkodó nő nem a szokásos pasiszapulásban, hanem a női önvizsgálatban leli meg a probléma megoldóképletét. A nőket mindenáron, az önáltató hazugságok és sztenderdizált kettős mércék szintjéig kiszolgálni törekvő sajtó világában nem túl népszerű álláspont, amikor a nők megváltozott beállítódásáról a következőképp ír:

Egy ismerős hölgy egyszer feltette a következő kérdést, egy internetes oldalon. „Vajon a férfiaknak van lelkük?” A kérdésre több férfi válaszolt, némelyek nyomdafestéket nem tűrő szavakkal. (…) Lehetséges, nem mi vagyunk érzékenyebbek. A férfiak lelke érzékenyebb, mint a miénk, nőké. (…)

A nők erős férfit keresnek. A baj az, hogy mi nők közben kemények lettünk. Egy kemény nő mellé nem tud erős férfi kapcsolódni. Egy nő lágy, kedves, befogadó, elfogadó, simogató. De a nőiség ma nem igazán erről szól. Sokkal inkább arról, hogy szingliként majd mi mindent megoldunk egyedül. Rövidre vágatjuk a hajunkat – és megmagyarázzuk, hogy azért, mert így kényelmesebb – férfiasan beszélünk, káromkodunk, öltözünk. Döbbenetes adatok vannak arról, hogy Japánban óriási a szingli nők aránya, és egyre nő. Amerikában is nő a szinglik aránya, és a nőket nem igazán érdekli már a szexualitás sem. Ez az egyik oka annak, hogy egy kapcsolatban a szexuális élet előbb utóbb megszűnik. A másik fő oka, hogy amit szerelemnek hiszünk, az valami egészen más érzelem, és ezért a lufi nagyon hamar kipukkad.

A férfiak sok száz év óta nem bíznak a nőkben. A beszélgetéseim során szinte minden férfi kijelentette, hogy nem bízik meg 100 százalékosan a női nemben. A jelen felmérések szerint, sokkal több nő csalja meg a párját, társát, férjét, mint fordítva. Továbbá, a nők sokkal jobban hazudnak, mint a férfiak, ezért a női füllentések nem derülnek ki általában. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok gyermek idegen apától származik, amiről a férfi nem tud. Ha valaki járatos a családállítás módszerében, az tudja, hogy ez milyen nagy terhet ró a családra, a gyermekre. A feminizmus pedig végképp megkeményítette a nőket. A férfiak éppen ezért félnek belemenni a szerelembe. Ezért továbbra is keresnek, keresik azt a nőt, aki igazán szereti őket. Ugyanis ők ezt pontosan érzik. Azt, hogy mi a „valódi” oka, a nő figyelmének. A szerelmek nagy része nem valós. Kivetítés, beleképzelés, családi minták, és főleg: megalkuvás. Amikor egy pár ilyen feltételek mellett él együtt, hiába mutatunk szeretetet, párunk tudat alatt érzi, hogy valójában nem szeretjük őt igazán.

Ha mindez valójában átlátható női szemmel is, akkor talán már csak az a kérdés, hogy mikor vetünk véget a férfihibáztató, férfigyűlölő feminizmusnak, és mikor számoljuk fel a férfiakat a kettős elvárások zsinórján marionettbábként rángatni akaró, ádázul férfihibáztató sztereotípiákat. Úgy tűnik, hogy mindez egyre inkább egy olyan létkérdéssé lényegül, amelyen áll vagy bukik, hogy tovább mélyülnek-e az egymás félreértésén alapuló ellenérzések a két nem között, egészen addig, amíg esetleg valóban megállapíthatjuk, hogy egy olyan huszonegyedik századi társadalmat sikerült létrehoznunk, amelyet nemcsak az ezernyi egyéb társadalmi probléma, hanem a nemek közötti megértés lehetetlensége is végletekig atomizált.

Vajon mi történt a nőkkel kapcsolatos eszményképeinkkel? Vajon a nők változtak-e meg, és az új kutatások fényében ezért látjuk ma egyre inkább azt, hogy a férfiak több érzelmi töltettel viszonyulnak partnerkapcsolataikhoz? Esetleg mindig is önmaguk érzelmekben gazdag(abb) belső világát vetítették a férfiak a nőkre, ezért nyüzsögtek romantikus ideáikban, lovagirodalmukban is a csodásan tiszta, meleg érzelmekkel teli, eszményített királylányok? Talán a nők leginkább azért csalódottak manapság, mert a férfiak lassan ébredeznek egy több évszázados romantikus álomból és egyre inkább megkeményednek maguk is?

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
209 megosztás


89
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
16 Egyéni hozzászólás
73 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
24 Hozzászólások szerzői
davidKalmanulomenenReszet Elekblackfriday Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó
Apa35ev
Olvasó

Végre. Vajon a kormányzati portálok átveszik -e vagy megy továbbra is a csőbe húzatás és a kritikus problémák szőnyeg alá söprése, hogy minél több anyának legyen jó és zsarolási pozícióban maradhasson.

Jelenleg 3 százalékot érünk nekik míg az Isztamubili egyezményt támogató és férfikasztráltató Jobbik olyan amilyen.. https://888.hu/article-haldoklik-az-ellenzek
“A férfiak körében a „cukisodó párt” 3 százalékkal esett vissza, a kormánypártok ugyanennyivel növelték támogatottságukat.”

Apa35ev
Olvasó

Közben látom, hogy a kormányközeli Mandiner is irt róla. Csak a Férfihang nem érzékeli ennek fontosságát. Pedig ezt a vasat kell ütni mivel a Wall Streetes fejesek mondandója ezzel az, hogy a nők többségét egyszerűen KIEMELT KOCKÁZAT A PÉNZ ÉS ESETLEGESEN MAGUK KÖZELÉBE ENGEDNI MERT NEM ÉRDEMLIK MÁR MEG. A feminista válasz az lesz, hogy támadni kell a Wall Street-et jogi eszközökkel és elmebeteg pszihiáterekkel is. A brókerek legalább tökösök és kimondják még ha nem is tisztességes emberek. Drukkolok nekik, hogy tartsák egy ideig a frontot amíg a legjámborabb férfi is rájön nem éri már meg manginának lenni. Csakis azokkal a nőkkel leszünk már lovagiasak akik kiérdemlik, idegenekkel már nem.

Aldo
Újságíró

Egy, a 40-es éveinek végében járó férfi vezető pedig azt mondta a Bloombergnek, hogy a felesége tanácsát megfogadva (aki egyébként ügyvéd) többet nem megy üzleti vacsorára 35 év alatti nővel.

Miért, ha elmúlt 35, akkor már nem vádolhatja meg szexuális zaklatással, vagy mi?

Razide
Újságíró

A családállítás szóra harapok. Ezohumbug. Nincs tökéletes gondolkodású nő, mert az idézett nőt is kicsit konzervatívabbnak véljük, mint a többit, mégis hisz olyan babonákban, amiknek az a célja, hogy externalizálja a problémákat, táplálja a hörcsögöt.

Hunn
Újságíró

Szerintem a kutya ott lehet elásva, hogy régen a nemeket aszerint nevelték, hogy igyekezzenek minél jobban megfelelni az ellenkező neműek elvárásainak és ideáljának.

Ma a férfiak esetében ez nagyjában-egészében továbbra is így van (bár a gondolkodásunkat igencsak a nőies gondolkodás felé terelik, illetve nem a normális nők valós, hanem a feminista nők irreális elvárásainak való megfelelésre kondicionálnak minket), míg a nők esetében a feminizmus hatására pont az ellenkezője történik. Arra nevelik őket kislány koruktól fogva, hogy még véletlenül se törekedjenek arra, hogy a férfiak elképzeléseinek bármiben is próbáljanak megfelelni, mert mégis mit képzelünk mi, férfiak, és ez különben is elnyomás lenne…

Mondok egy példát. Régen a nőt arra nevelték, hogy fiatalon és szűzen menjen a házasságba. Tehát férjként te voltál neki az első, hozzád kötődött a legjobban, és azért a vállalásért cserébe, hogy eltartod őt és a közös gyermekeiteket, azt legjobb 10 évet kaptad meg az életéből, amikor szexuálisan is, testileg is a legvonzóbb. Így már azt se bántad, ha – teszem fel 30-as éveiben – rákívánt a faszkörhintára és megcsalt, mert korábban mint férj, mint a nagy ő, mint a gyermekei apja, te kaptad az életéből a legjobb részt. Legfeljebb te is kerestél magadnak egy szeretőt.

Ma? Nemhogy fiatalt (szüzességről, a kötődés esélyéről ne is beszéljünk, áhh…) nem, de max. egy harmincas ribancot kaphatsz használt pinával, akinek a legszebb éveiből egy árva percet sem láttál. És aki ugyanúgy megcsal a szeretőjével…

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Egyetértek, kb. húsz éve ezt látom én is (negyven pluszos vagyok). Azzal a finomítással, hogy ha te laktál azzal a nővel (kb laktad is le), akkor nem nagyon vágyakozott az a nő sem mindenféle faszkörhintára, jó volt neki már 35-40 körül/fölött az eltartás és a megszokott kényelem. Lekushadtak a hormonjai is, mire meguntátok volna egymást, erről szóltak a klasszikus házasságok. (A férfi szívesen is áldozott ugyanakkor az ilyen nőre, mert tudta, hogy az érzelmi/lelki támaszban és a gyerekek, többnyire, odaadó nevelésében megkapta a befektetett idő és pénz ellenértékét. Rejtély, miért olyan nehéz ezt manapság észrevenni.) Ma kurvának nevelik a nőket gyerekkortól kezdve. A kurvától meg nem vezet út a tisztes feleség felé.

Hunn
Újságíró

Ráadásul egy normális férfi, ha megkapta a nőtől annak legszebb éveit, akkor – még ha később a házasság során adott esetben meg is csalja a nőt – akkor is ki fog tartani mellette, holtomiglan-holtodiglan. Nem fogja elhagyni a nőt csupán azért, mert a gyerekszülés után annak már nem ugyanolyan tökéletesen fiatalos a teste, mint a gyermekszülés előtt volt. Hiszen az a nő a gyermekei anyja, aki neki szülte a gyerekeket, tehát ha úgy vesszük, úgymond érte áldozta fel a szépségét. És csak egy ilyen párkapcsolat végén számíthat egy nő arra, hogy nyugdíjasan együtt ülnek majd a díványon a kandalló előtt kéz a kézben, mosolyogva figyelve ahogy az unokák viháncolnak körülöttük, és amikor a férfi végigsimítja a szeretett nő megöregedett, ráncos arcát, lelki szemei előtt akkor is azt a szép fiatal nőt látja majd benne, aki a nő akkor volt, amikor az övé lett…

Delin
Olvasó
Delin

Hunn, egy ilyen kapcsolatban amirol te beszelsz, a ferfi megcsalas nem csak egy kis semmiseg, ami folott egy no csak egy csettintessel tul teszi magat. Nem lesz ott ezek utan semmifele nyugalom, oszinte mosolygas es “feltetlen” szeretet a masik irant. Annak ott vege lett noi reszrol, amikor a megcsalas kiderult. Persze lehet egy ido utan ezen tullep egy no, az is lehet, hogy egyutt maradnak egyeb okok miatt, de a boldog bekeidoknek (mar ha letezett elotte) ezek utan orokre vege. Gondolj bele kicsit. Eleg idealizalt elkepzelesei vannak annak a nonek egy parkapcsolatrol, aki 20as evei eleje ota kitart egyetlen ferfi mellett, korlatozva a sajat hormonjait, ellenall a media es kortarsak nyomasanak, es megelegszik azzal amije van. Szerinted egy ilyen felfogasu no mennyire fogja toleralni a ferfi poligam termeszetet? Semmennyire. Ez nem fer bele a fejeben levo idealizalt kepbe. Ha pedig egyszer ez a kep osszetorik, termeszetetol fuggoen magaban szenved es fenntartja az idealis kapcsolatanak latszatat a kornyezete fele, vagy borit mindent es nagy kanallal, rohamos sebesseggel potolja be azt, ami 20as eveiben kimaradt. Ezt kockaztatja egy ilyen kapcsolatban elo ferfi, nem csak egy ejnye-bejnyet.

Egyebkent a noket ma se kurvanak nevelik, csak jobban szabadjara vannak engedve, egyedul a sajat ertekiteletuk es kulsejuk kotlatozza az osztoneik kieleset. Sokan ma is “komoly kapcsolatban” veszitik el a szuzesseguket, csak ezek a kapcsolatok altalaban nem egy eletre szolnak, hanem 14-20 eves kor korul alt 2-3-5 evre. Persze itt is vannak kivetelek, de ritka.

TJ10
Olvasó
TJ10

Kedves Delin! Ez éppenhogy nem így működik. A megcsalás után sokszor akár még fel is értékelődik a férfi a nő szemében, hiszen másik nőnek is kellett. A nő ezután megpróbálja még ‘rendbehozni a kapcsolatukat’ is. Ellenben, ha a férfi netalán kihagy egy ‘jó kis lehetőséget’, na azt nem tudja a nő megbocsátani. Onnantól mulyának tartja a pasit. Ez pedig nem azért van így, mert patriarchátus, hanem a nőnek nem olyan férfitől kell utód, aki a genetikai örökségét nem tudja/ akarja mindenáron továbbadni.

Delin
Olvasó
Delin

Kedves TJ10! Ezt erosen noje valogatja, es itt most egy anno fiatalon, szuzen ferjhez meno norol van szo, akirol feltesszuk, hogy huszas evei alatt vegig huseges volt elete parjahoz (Hunn legalabbis igy irta le). Itt nagy esely van ra, hogy valodi, eros kotodes alakult ki noi reszrol, nevezzuk szerelemnek, ami magaban foglalja, hogy nem szexmentes a kapcsolat. A szerelem pedig kizarolagos es nem visel el harmadik felet. Ha egy ilyen kapcsolatban megcsaljak a not, ott valami visszavonhatatlanul meg fog valtozni negativ iranyba es a kapcsolat minosege esni fog.

A nok pedig pontosan tudjak megcsalas nelkul is, hogy a parjuk mennyire vonzo mas nok szemeben, sajat magukon erzik mennyire ferfias. Erre nem kell egy dominans ferfinek tenyleges kulso visszacsatolas megcsalas formajaban, mert pontosan tudja mennyit er es ugy is viselkedik.

A hsz-em lenyege igazabol annyi volt, hogy lehet felremenni ferfi reszrol egy ilyen kapcsolatban is, csak kerdes, hogy megeri-e kockaztatni. Alapvetoen ez ferfi reszrol is egy idealis alap csaladalapitasra es fenntartasra, innen mar csak elrontani lehet.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Nagy gazembernek lehet tekinteni valóban, aki egy ilyen kapcsolatot megcsalással agyonvág. (Férfiből is akad egy pár ilyen, csak azért nem olyan sok, mert a szóban forgó nőtípus 20000 feletti településeken mára már nem létezik.) Egyetértek azzal, hogy egy ilyen kapcsolat szükségképp annyira mély, hogy minden problémát kötelező a civilizált keretek között rendezni, és nem szarházi módon sunnyogva felrúgva a játékszabályokat. Egy ilyen kapcsolatban a férfi, ha van egy kis jóérzés benne, szívesen tartja is magát a játékszabályokhoz, ugyanazt várva cserébe el a társától.

TJ10
Olvasó
TJ10

Kedves Delin! 1. Az a baj, hogy olyan kapcsolat, amiről te írsz a valóságban nem létezik. 2. – ‘A nők pedig pontosan tudják…’ – Nem tudják!

Delin
Olvasó
Delin

TJ10, letezik, csak manapsag ritka. Hidd el nekem, a nok pontosan tudjak, mennyire vonzo a parjuk a tobbi no szemeben. Pont ebbol szokott lenni a problema, ha eletuk parja, nincs benne az adott kozosseg ferfijainak legjobb 20%-ba. Ugyanugy tudjak ezt a nok, mint a ferfiak a felesegukrol. Csak amig a noknel nagyobb aranyban szamitanak a kulsosegek, ill. dolgozik a hipergamia, addig a ferfiaknal a kulso mellett fontos a magabiztossag, a hatarozott fellepes es kozvetve a statusz is. Ha ezt egy ferfi hozza, otthon is mindent megkaphat egyetlen notol is. Meggyozodesem, ha egy ilyen ferfi kepes szeretot tartani, hasonlo ido es energiaraforditassal, kepes otthon is elerni, amit akar. Egyedul talan az allatvilagbol megmaradt “szaporodjunk, minel tobb nostennyel” osztonet nem tudja 100%-ig kielni egy ferfi monogam kapcsolatban.

TJ10
Olvasó
TJ10

Delin, lehet, hogy létezik, de ez akkor mindenképpen atipikus jelenség, anomália kategória. Erre semmiképpen nem lehet alapozni. 2018-ban ha egy férfi kihagy egy ‘lehetőséget’, a nő úgy fogja ‘meghálálni’, hogy ő viszont könyörtelenül behúzza! Amit, persze meg tud magyarázni saját magának. Ettől függetlenül szeretjük a csajokat, csak tudni kell velük bánni :) Másfelől, lehet vannak olyan nők, akik tudják, hogy a párjuk mennyire vonzó más nők szemében, ugyanakkor sok nőnek fogalma sincs róla. Ennek a jelenségnek a legkülönbözőbb okai lehetnek. Például, belelát a párjába olyan tulajdonságokat, amelyekkel az nem rendelkezik vagy csak annyit lát belőle, amilyen szinten ő van IQ, EQ terén. Velem simán előfordult, hogy egy alacsonyabb kategóriájú nő visszautasított, aztán egy magasabb kategóriájúval pedig összejöttem.

Delin
Olvasó
Delin

Lehet, nyilvan a sajat es a kornyezetemben latott tapasztalat nem reprezentativ. Ez nem teljesen adok/kapok, inkabb szemelyes preferencia, elvek es hozzallas kerdese. Mindenesetre jobb tisztaban lenni vele, hogy adott no hogyan reagal/reagalna le egy megcsalast. Nem mindegyikben lobban fel ilyen esetben a versenyszellem, olyan gyorsan abrandulhat ki ilyenkor a no adott pasibol, hogy az csak pislog. Azt minden no szereti, ha egy ferfi tud vele banni, meg ha ezen nem is ugyanazt ertjuk. :)

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Nem javasolnám én sem a nő kiábrándítását, akármilyen hangzatosak is ezek a teóriák. A redpill-dogmák amúgy is a mai, ösztönében elszabadult nőkhöz íródtak használati utasításként, ahogy észrevettem, de ott nagyon fontosak- ezekre az orrbavágások tanítják meg az embert. A jól kondícionált és nevelt nő kiábrándítása vétek, és valahol nagyon sok kófic itt követi el a hibát, rászabadítva aztán a pszichopatáját (magyarul az el nem takarított szemetét) a világra. A mai elszabadult közállapotokban a férfiak felelőssége is megállja a helyét, mind a nők szocio- és pszichopatává züllesztése, mind a női promiszkuitás bátorítása terén.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Itt is a régi, 0. “alapszabály” az érvényes: ne azt figyeld, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz a nő.

Elméletben varázslatosan “kemények” stb. stb., a gyakorlatban meg összeomlanak és a kétségbeesés és a veszteségtől való pánik minden korábbi “tökösséget” meg “vagány -véleményt” felülír és sírnak mint a fűrdős kurvák.
Minél nagyobb szája volt a nőnek, annál inkább lemegy kutyába, ha nagyot “esne” a megszokott életszinvonala a fickó esetleges lelépésével.
Ha nem járna rosszabbul, akkor meg príma fegyver.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Az első bekezdéseddel egyetértek, Delin. Nem is igazán látom, hogy miért kellene egy ilyen nőt megcsalni. Kölcsönösen egymásnak áldozták az életüket, ha valami nem működik, kell még, hogy annyi spiritusz legyen abban a kapcsolatban, hogy nyílt sisakkal lerendezik.
A második részében cáfolni próbálod az állításom: az én értékítéletemben az megállja a helyét. Akit nem arra nevelnek, hogy jó családanya legyen, ne adja magát addig, amíg egyértelmű bizonyosságot nem szerez a férfi szándékairól (minimum egy eljegyzés, de legalsó minimumként nagyon határozott, átbeszélt jövőkép, ami családalapításban testesül meg), nem akarja kíváncsiságból sem kipróbálni a “komoly” kapcsolatait- nos, az ilyen nő talán nem fog betévedni a málnásba, a többinek visszafordíthatatlanul elindul a sorsa a kézen-közön járás felé, egészen a késő 30-as éveiig.

Delin
Olvasó
Delin

Tuzliliom, szerintem erre nem lehet nevelni. Jo mintat lathat az ember a rokonsagaban, es valaszthat az alapjan ferjet, de nem csak ezen mulik. 100% bizonyossag pedig sosincs, egy eljegyzest is barmikor fel rehet rugni. Az emberek valtozhatnak jelentosen, ha a korulmenyeik valtoznak. Ezt mar beszeltuk korabban, ilyen idos korban altalaban nem ket “kesz” szemelyiseg talalkozik, ha minden jol alakul parkapcsolati szempontbol akkor egymast es a kapcsolatukat erositve valtoznak a felek. Egy ilyen kapcsolatban is sok a “ha”, ugyanolyan konfliktusforrasok vannak, amiket meg kell oldani, csak valoszinuleg nagyobb az elkotelezodes egymas fele es jobbak az alapok, mint mas kapcsolatoknal.

Rustem
Olvasó
Rustem

Delin, de bizony kurvának nevelik, azzal, hogy hagyják a gyerekeket, hogy a Nyugat divat, Pop-kultúra és a Hollywoodi Filmek büvőlésében éljenek. Beyoncé, Rihanna, Ariana Grande és többi prostituált a Feminista propaganda prófétái egytől egyig és arra tanitják a nőket, hogy miképpen tudják testi csábjaikat felhasználni arra, hogy rabláncra verjék a férfiakat, ergo hogyan faragjanak hüséges szolgalelkü kutyát a férfiből. Azzal hitegetik a nőket, hogy ők sokkal különbek a férfiaktól, sőt isteni piedesztálra helyezik magukat. Ők diktálják a mindenkori öltözködési divatot és a viselkedést a nők számára, nem pedig Anyuci és Apuci. Természetesen nincs mit ezen csodálkozni, a fogyasztói rendszer és a pénzügyi világ áll ennek hátterében, mert számukra a Babiloni kurva ideálja az ami legjobb jövedelmet hozza a konyhára.

Rustem
Olvasó
Rustem

Tessék, itt van például Elle King, a másik hires kurtizán nótája, hallgasd figyelmesen, hogy miről énekel-mert ezek a gondolatok azok, amiket elültet egy tini lány fejében, ezek határozzák meg a későbbi viselkedését is.

https://www.youtube.com/watch?v=0uLI6BnVh6w

Delin
Olvasó
Delin

Rustem, ezt neveztem media nyomasnak. Mit tehet egy szulo? Nincs tv az oke, neten ideig-oraig szurt tartalom es utana? Ne hallgasson zenet a gyerek/tini, ne talalkozzon kortarsakkal, ne menjen utcara? Ma mar nem tudod korlatozni, minden honnan omlik az emberre a szex, eldd meg a vagyaid, neked ez jar, stb. Igy epul, epult fel az individualista , fogyasztoi tarsadalom, ami a mai nagymamak/nagypapak sajatja is. Szerintem marad szuloi reszrol mas ertekek hangsulyozasa is sajat peldan keresztul, de kb ennyi, vagy fogekony lesz ra a gyerek, vagy nem. Neked van mas otleted? Milyen az, ha nem kurvanak nevelnek egy lanyt?

Rustem
Olvasó
Rustem

Én személy szerint hiszek abban, hogy ott, ahol jó példát mutatnak a szülők és létezik a tisztelet a családban a gyermek részéről, a helyes erkölcsi nevelésnek foganatja lesz-bármibe is fog az neki kerülni később. Én is igy nőttem fel és nem bántam meg azt a neveltetést, amit kaptam- nem kell mindig igazodni a nagy többséghez, még annak ellenére sem, hogy szar tudomásul venni, hogy röhögnek a hátad mögött, vagy bigott különcnek tartanak. Megfogadtam magamban, hogy nekem ribanc nem kell, akin már páran átmentek, Végül is a jó elvek, jó dolgokhoz vezetnek, főleg a családi, párkapcsolati téren. Igaz többszörösen nehéz hasonló gondolkozású társra találni, de nem lehetetetlen, még ha évekbe is kerül. A legnagyobb probléma mindig az, hogy az ember olyan helyen és erkölcsi közegben keresgél, ahol nem kellene neki, ebből persze sok keserü csalódása származik.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Én is megfogadtam sok-sok éve, és ez manapság kábé egy mission impossible. A kötelező orrbavágásokat begyűjtöd, aztán szűkíted a kört és kiderül, hogy még ott is bajok vannak, ahol már a legkevésbé gondolnád. A lányokat ma már nem nevelik: akkor, amikor az a mindent felülíró szemlélet, hogy országomat a pillanatnyi jóért, de most rögtön, nem fog olyan életstratégiát folytatni, melynek követése számtalan berögzült választ igényel, olyanokat, melyek az adott helyzetben jelentkező ösztönkésztetésekkel épp ellentétesek. Ezt abban a pillanatban hozott, “spontán” döntésekkel nem tudja megvalósítani. A nő egy partyállat, már kamaszkorban egymást viszik bele a később nem visszafordítható döntésekbe, egyik sem szeret kilógni a sorból és kisebbségben maradni, hacsak nincs meg az a sziklaszilárd neveltetés, ami a csoportnak megfelelésen túl is megadja az önbizalmát.

Rustem
Olvasó
Rustem

Azért álltalánositani nem szabad, igaz, hogy rendkivülien csekély számú a fehérholló állomány-de mégiscsak létezik, főleg vallásos csoportok környékén. Az én apám is vallásos ember és biblikus, keresztény elvek szerint nevelt-ami bár szigorúnak tünt számomra akkor és lázadtam ellene, de most értettem meg, hogy mégiscsak igaza volt az öregnek, jól tette-amitt tett. Figyelembe véve a sok boldogtalan és tönkrement párkapcsolatot, széthulló családokat a környezetemben kezdtem megérteni, hogy egy jól müködő családi modell alapfeltétele a jó erkölcs, felelősségtudat és hüség.

Szent Pál intelme mindig az eszemben van:

“Ti asszonyok, engedelmeskedjetek a ti férjeteknek, a miképen illik az Úrban.
Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeteket, és ne legyetek irántok keserű kedvűek.
Ti gyermekek, szót fogadjatok a ti szüleiteknek mindenben; mert ez kedves az Úrnak.
Ti atyák, ne bosszantsátok a ti gyermekeiteket, hogy kétségbe ne essenek.”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

egy jól müködő családi modell alapfeltétele a jó erkölcs, felelősségtudat és hüség.

Mind szép és jó, de egyúttal egy pár feltételnek is teljesülniük kellene ahhoz, hogy ezek a gyakorlatban is működjenek, illetve kérdések is merülnek fel:
– ha nincs a nő „kezében” fogamzásgátlás/abortusz, – ez a fundamentális feltétel, amíg ezzel korlátlanul élhetnek, és a szexnek nincs semmilyen következménye, addig hiába van esetleg a többi mind korlátozva, nem sokat ér
– a nő anyagi és főleg a férfitól való „függetlensége”, ennek a lehetősége jelenleg nagyon nagy, minél nagyobb, annál inkább szűkül az általa „elérhető” –„kívánt” az ösztöneit kielégítő férfi, és egyúttal „túl sokan vannak a kevésre” , nem véletlen, hogy a maradék 70%-nyi férfinak nincs gyereke
– térben-mobilitásban -közösségben való korlátozottság megszűnése miatt, nem beszélve a facebook-internet adta (csábító, újabb és újabb ) lehetőségek nyílnak meg előtte, 0 vagy minimális felelősséggel és nincs szükség önkontrollra, mert „megérdemlik”, születési előjog és akkor még a kvótákról nem is beszéltünk
– A korábban „zárt” és korlátozott létszámú közösségek nyílttá váltak, nem véletlenül volt minden falusi lány „kurva”, aki hazatért a városból huzamosabb , ott eltöltött idő után.

“Ti asszonyok, engedelmeskedjetek a ti férjeteknek, a miképen illik az Úrban.

Magyarul: az a fogalom, hogy családi erőszak, vagy, hogy egy férj megerőszakolta a feleségét nem létezett.

Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeteket, és ne legyetek irántok keserű kedvűek.

Ha már megkaptad, akkor a te felelősséged, rád van bízva, és jobban jársz, ha szereted.

Ti gyermekek, szót fogadjatok a ti szüleiteknek mindenben; mert ez kedves az Úrnak.

Ha ez kedves az Úrnak, akkor úgy már más, „Ha az Úr van velünk, ki lenne ellenünk?”

(Amúgy nem kéne a gyermeknek szót fogadnia a szüleinek?, de mivel ez az Úrnak kedves, így hát kötelező.)

Ti atyák, ne bosszantsátok a ti gyermekeiteket, hogy kétségbe ne essenek.”

Ez meg így elég hülyén hangzik, de ki meri az „Úr szavát” megkérdőjelezni?

A valláskárosult nőkkel meg többek közt az a baj, hogy a vallásos dogmatikát (esetleg fanatizmust) pont addig fogja betartani a férfival kapcsolatosan, amíg érdeke fűződik hozzá, amint „lazul a póráz”, úgy válik a „szent életű” kisasszony szemébe a férje a bibliai „gonosszá” , csak idő és szituáció függvénye, hogy ezt az „erejét” mikor fordítja a férje „ellenébe” és nem „mellé.”

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Gud Lákk, ha már hálivúd. Awalt. Ilyen már nem lesz. A nevelés célja, mindig, minden időben (a család célja is ez volt), hogy a nő és férfi természetes (ösztönös) késztetéseit visszanyesegesse. A nő nem liánozik (branchswinging), megtartja szüzességét a pasinak (hypergámia kilőve… amennyire lehet), a pasi nem basz meg minden nőt, aki hajlamos szétteni neki (poligámia kilőve… amennyire lehet).

Mára minden nevelés és társadalmi nyomás, a nőkről, lekerült. Ez részben a pasikon is megszüntette, hiszen ma már a nők 99%-a (hagyjunk 1% esélyt az unikornisoknak) hajlamos szétteni mindenféle elkötelezettség nélkül, ez pedig táplálja a poligámia lángját is…

Remek eredményeket ért el az emancipáció 100 év alatt. Éppen kihalunk egy romlott világban. Vagy a patriarchális rendszerek (iszlám) hajtanak maguk alá, ha nem rendezzük ezt nagyon gyorsan vissza.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Egyetértek. Több helyen leírtam itt is, hogy már látszik az a rendszer, amelyik nagyon jó eséllyel rendet fog vágni a sorok közt. Goodbye feminizmus, goodbye emancipunci, goodbye férfitrógerség.

hunbagira
Újságíró

“Mit tehet egy szulo?” Elmondja a következményeket. Igen lányom, lehet így élni- sőt 20-as éveidben úgy érzed jó lesz így- De utána egy kiégett szardarab maradsz egyedül a macskáiddal…kitéve a férfiak jogos bosszújának egész további életedben.

hunbagira
Újságíró

“Egyebkent a noket ma se kurvanak nevelik, ” Akkor ez egy genetikai program nálatok?! Mert akkor a helyzet még súlyosabb, mint gondoltuk. És ennek megoldásához a legdurvább radikális eszközök szükségesek.

wittukind
Olvasó
wittukind

“Önmegvalósitó”- ez lenne a mai nőnevelés lényege…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Egyebkent a noket ma se kurvanak nevelik, ” Akkor ez egy genetikai program nálatok?

Az. Evolúciós “örökség”. Ahogy a csimpánz nőstény is simán dug kajáért .

Delin
Olvasó
Delin

A kerdes inkabb az, hogy a nosteny csimpanz akkoris dugna-e betakkal a kajaert, ha mashogy is hozzaferhetne az etelhez? Te is tudod, hogy nem. Dugni a nosteny csimpanz is csak alfaval akar. Abbol pedig egy van, igy nem lehet kurva, max gold-digger. :D

hunbagira
Újságíró

“ha mashogy is hozzaferhetne az etelhez? ” Tehát az önző béta hímcsimpánzok megakadályozzák a nősténycsimpánzokat a vadászatban (csimpánzok szoktak) illetve a jó termő bokorhoz/fához való hozzáférésben és mindezt az alfa végignézi? :)
…akkor feminizmust a csimpánzoknak….:D már ameddig léteznek, és a nők által passzívan fenntartott finánckapitalista rendszer ki nem irtja őket (is)….:(

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem arról van szó., hogy az éhenhalás miatt dugnak, hanem lusta beszerezni, de inkább az a gyakoribb, hogy a saját adagját már felfalta, a béta viszont képes volt a szex-ért az éhséget elviselni/megvonni magától/többet kulizni az extra banánért etc. és ezt az “értéket” ajánja fel a nősténynek, aki egy dugással túl van a hercehurcán és még jól is lakik.

Jelenleg a “nősténycsimpánzok” máshogy is “hozzáférnek” az ételhez és nem is dugnak a bétákkal, kivéve a nagyon éheseket, azok a gazdagabb bétával még csak-csak, “kizárólagos felügyeletért a béta banánjai” fölött.

Delin
Olvasó
Delin

FaeTrick, inkabb igy pontos, ahogy irod, nem volt szerencses osszekombinalnom a kettot egy gondolatban. Annyival kiegeszitenem, habar nem vagyok csimpanzszaki, de mintha ugy olvastam volna, hogy ez nem lustasag a nostenycsimpamznal, mindenfele kajaert nem dug. Dug, ha keves a kaja, vagy hogy maximalizalja a reszesedeset a magasabb taperteku kajabol, amibol keves van.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Pillanatnyi előnyökért a legtöbb nő kapható. Nem kell idecitálni a golddigert, sokkal több a hétköznapi kurva, mint azt be merjük vallani. Az érzelmi prostituált is az, aki “csalódott” egy picit a jelenlegi kapcsolatában, de azonnal ott terem egy faszi, aki elmeséli a nőnek, hogy milyen szép a szeme, és ő bizony egy csinos nő, ami már elegendő is a honoráriumhoz. Aki nem dug a kis hétköznapi örömökért, az csak azért nem teszi meg, mert fél a szűkebb közössége nyelvétől. Más visszatartó erő a nőknél szinte nem létezik.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Na … tényleg romantikusabbak lennénk férfiak. A kép tetszetős, csak a red pill keserű mellé.

zgy001
Olvasó
zgy001

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Egy élősködő viszont nem arra van berendezkedve, hogy tegyen a gazdatestért!
Éppen ki akarja használni. Eszében nincs tenni érte. ”

Én inkâbb úgy fogalmaznék hogy addig tesz érte ill fentartatja azt a szinvonalat amit nyújt neki a gazdatest mig nincs kilátásban jobb és kevesebb erőbefektetést igénylő ill akire átliánozik ami persze úgy csapódig le átlag Józsinak hogy szerelmes belé a nő és azért van vele! Mivel a profik tudják hogy a nőnél “soha nem te vagy az egyetlen, hanem épp te vagy soron! ;) “

zgy001
Olvasó
zgy001

hunbagira
Újságíró

Ezt be kéne kereteztetni.

zgy001
Olvasó
zgy001

Apa35ev
Olvasó

Valóban jó gyűjtemény ez, de még inkább lehetne rövidíteni, hogy eljusson sokakhoz. Egy nő szerintem ezekkel sose azonosulna. De a tényen ez sem változtat, mert idehaza még a férfiak kezében a stafétabot, legalábbis a parlamentben. Aki szerint a “gyereknek családban a helye” nagyon nem érdekli, hogy a család ki vagy mi miatt megy szét. Harrach Péter KDNP-s matuzsálemről beszélek, aki büszkén (!) közölte annak idején, hogy megharcoltak a frakcióban, hogy NE legyen alapjog a közös szülői felügyelet amikor a házasság végetért. Csak akkor lehet ha mindkét fél beleegyezik és egyezség jön létre. Ennek a mangina jóembernek hiába magyarázná bárki is, hogy nők lételeme a hazudozás vagy felbújtás, mivel gyengék és azzal védekeznek vaslogika és erő hiányában. Erről szól a mítú is. A gond az, hogy jelenleg alig van beleszólása egy apának a gyereknevelésben, pedig egy gyereknek 7+ nagyobb szüksége van apára, mint amikor megszületett. Ha már ezek a hozzánemértő-kísérletező majmok főállású anyákat akarnak, akkor választható legyen a tartásdj vagy közös szülői felügyelet. Ezt követelném a helyetekben, mert nem látok más megoldást, hogy ne semmizhessék ki a jó apákat is mint jelenleg teszik.

zgy001
Olvasó
zgy001

hunbagira
Újságíró

Az élősködő nőhöz, annyit hozzáfűznék, hogy seperc alatt elemésztik az utódjaikat (És nem csak őket) ha az létbiztonságukat bármiképpen veszélyezteti (ld abortuszaik, csecsemőgyilkosságaik) Tényleg ezt az állatvilágban máshol megfigyelték vagy kizárólag az a fehér embernőstény sajátja?

zgy001
Olvasó
zgy001

Reszet Elek
Újságíró

A cikk kérdéseire nincsen válasz. Általánosságban elmondható, hogy a nők belül keményebbek, mint a férfiak. Gondolom ennek evolúciós okai is vannak. A becsületért meghalni, elvek mellett töretlenül kiállni és hasonlók luxusát a természet nem a nőknek találta ki. Opportunizmusuk az érzelmeik környékén is fellelhető. Meglehet csapongóbb, kontrollálatlanabb, gyakran kifejezetten zabolátlan, ám irányában is könnyebben vált, tüntet ki új embert. Ez tűnhet érzéketlenségnek de nem az. Amíg a nő szeret, addig akár az ostobaságig lojális, szeretete tárgyával kapcsolatosan felülemelkedik minden kritikán stb. Amikor már nem szeret, az egyik pillanatról a másikra megváltozik.

Férfi szempontból a félelmetes inkább az, hogy milyen könnyen vált át e kritikátlan szeretet valami mássá vagy vált célpontot. Ha szemtanújává válik az ember, az érzelmi leválás könnyedsége a nőknél már-már riasztó.
Sosem olvastam évtizedekkel párja halálát követően is a meghalt férfi után sóvárgó nőről, ilyen tárgyú műalkotással sem találkoztam. Míg az elhalt kedves megéneklése és az utána való sóvárgás, a mintegy az időbe fagyott férfi képe mindenhonnan visszaköszön.

Ilyesmit, mint a linkelt Poe vers, nő nem írhatna, ha mégis, mindenki érezné hogy valótlan, hiteltelen.

Blackur
Olvasó
Blackur

Remélem a lányom nem ilyen lett…lesz

Apa35ev
Olvasó

Nagyjából olyan lesz amilyennek szeretnéd, feltéve ha jó kapcsolatot alakítasz ki a saját lányoddal.
Ha elengeded a kezét mert az elvek helyett a pénz diktál akkor lehet mondjuk nő->férfi transzvesztita is:

“a természettudományos diplomával rendelkezőknek csupán egyötöde nő. A fiatal lányok 15 éves koruk körül elveszítik érdeklődésüket az ilyen tantárgyak iránt. A fiúk sokkal jobban el tudják magukat képzelni informatikusként, természettudósként vagy mérnökként, ez pedig súlyos következményekkel járhat a jövő munkaerőpiaci helyzetére nézve.”
https://www.penzcentrum.hu/karrier/elarulta-a-microsoft-igazgatoja-miert-a-ferfiak-uraljak-a-hazai-it-szektort.1072507.html

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

A youtube leszedegeti a mgtow tartalmakat. Ma tapasztaltam ezt meg először. Tehát mégiscsak igaz…

Naooo
Olvasó
Naooo

https://www.youtube.com/watch?v=GDt6pJ4O0Xc

Hihihihahajajahahahahöhöhö

Reszet Elek
Újságíró

No tessék! Újabb céges feminista agymenés: https://www.youtube.com/watch?v=9iIBiIFUmAc&feature=youtu.be

Delin
Olvasó
Delin

Barbie az Barbie, csak mas a cucca. Bar en nem ertem Barbie hogyan fer bele a feminista vilagkepbe.

Reszet Elek
Újságíró

Ha megnézed ezeknek a babáknak nem a “hagyományos” Barbie arányai vannak. Másrészt ha Barbie testaktivistaként (bármi is legyen az) vagy bokszolóként jelenik meg akkor úgy vehető hogy feminista szemszögből nézve már önkritikát gyakorolt, átállt a jó oldalra. Amúgy pedig a reklám mondanivalója a lényeg. Tényleg, terhes Barbie vagy babázó Barbie miért nincs a példaképek között?

Delin
Olvasó
Delin

Neked mi bajod ezzel a reklammal? Az, hogy nem a htb-seget es a babazast reklamozza? Ezert feminista?

Belegondolva ertelmezhetjuk karikaturanak, vagy/es himsovinisztanak is a reklamot. Lehetsz te nokent orvos, mernok, profi sportolo kutato, a ferfiak szemeben akkoris csak egy hosszu labu, nagy mellu no maradsz, egy Barbie.

Reszet Elek
Újságíró

Az hogy azt üzeni, ezek a társadalmilag értékes nők.

Delin
Olvasó
Delin

Nekem pedig azt uzeni, hogy sokfelek vagyunk, kislanykent is merj almodni es csinald, amit szeretnel. Abban igazad van, hogy ilyen alapon betehettek volna egy terhes not is. Bar arra biologiailag a nok tobbsege kepes, igy szerintem az mindig egy nonel meg ma is alapveto tarsadalmi elvaras, hogy szuljon (fuggetlenul attol hogy szul vagy nem), csinaljon akarmit is az eleteben. Masreszt ez is kicsit hamis dilemma, alapvetoen a legtobb no dolgozik hosszabb rovidebb ideig, ha pedig igy van, csinaljon olyat amit szeret, de azert tenni kell.

zgy001
Olvasó
zgy001

Delin
Olvasó
Delin

Az inspiracio es a batoritas onmagaban nem manipulacio, megint felteszed, hogy egy kislanyt ezek a dolgok nem erdekelhetik. Igen, lehet a tobbseget nem erdekli, de ok az egeszben a Barbiet latjak kulonbozo ruhakban. Trendisegbol
erdeklodes hianya mellett senki nem tud hosszu eveken keresztul motivalt maradni, dolgozni a celert akkoris, ha epp adott nap nincs kedve.

wittukind
Olvasó
wittukind

Én úgy emlékszem hogy az a barbie baba fehér volt és szőke…most már fekete és olyan egérfül frizurával olyan xenomorfnak néz ki, de hát ez az új világ, ugye?

zgy001
Olvasó
zgy001

Blackur
Olvasó
Reszet Elek
Újságíró

Micsoda gyalázatos nőhibáztatás…

zgy001
Olvasó
zgy001

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Újra és újra megerősített megfigyelésem, hogy pontosan annyiszor és olyan helyzetekben érdemes egy nőtől bocsánatot kérni, ahogy és ahányszor ő kér tőled. Nagyon sok kínos meaculpázást megspórolsz vele. Ha annyira próbálsz bármiben is résztvenni, és előmozdítani közös dolgokat, amennyire ő teszi, akkor pedig szét fogtok menni pillanatok alatt. Ki lehet próbálni. Nettó piócák.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ronnie James Dio első szólólemezén van egy szám hogy DON’t TALK TO STRANGERS…ez a mai faszbukgenerációnak is szól, de van egy mondata hogy..”Don’t dream of women ’cause there always brink you …down!!!”- a Blind Guardian még inkább elénekelte és ez egy alapnóta annak aki felfogja..

Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy része eddig is ezt csinálta, csak nem mesterségesen, hanem dugott is az alfával és felnevetette a bétával a kakukkot, (volt még itt is egy cikk erről,) a másik része meg első körben begyűjtött egy olyan spermát amit pénzért igen, de “saját erőből ” nem tudott volna “megszerezni”, és keresett aztán egy balfaszt, aki finanszírozta, és van elég jelentkező a biztos suna miatt.
Nincs semmi újdonság , vagy bármi meglepő benne, csak nyíltabban csinálják, ennyi.

Telek Zoltán
Újságíró
wittukind
Olvasó
wittukind

Érdekes cikk, ime igy nőiesednek el a férfiak és férfiasodnak meg a nők, ökumenikus segitséggel…..nem mondom hogy föltétlenül ütni kéne, már csak azért sem mert lehet hogy balul sül el, de mégis…..

Még csak ennyi-az a férfi, akit a nő a budiba bezárt, inkább kezdjen valami máshoz, ez a játszma nem neki való….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valahogy így, de én nem mertem ezt kimondani:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Fejsze
Olvasó
Fejsze

Boldog új évet, gyorsabb voltál :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Dagadt, vörös, öntudatos, trágár és NŐ, kell ennél több?

https://www.youtube.com/watch?v=Kjv3FEoUWIc

ulomenen
Olvasó

Közönséges, műveletlen, ostoba picsa- ez jut először eszembe róla. Meg másodszorra is. Remekül mutatja az ellenzék helyzetét az, hogy egy ilyen szerencsétlen mögé kívánnak felsorakozni.

david
Olvasó
david

Már fel is sorakoztak. Szerintem az egész összefogósdi valójában a feminizmus tengelyén zajlik (szokásos sunyi módon a háttérben), és egyetlen célja, hogy végre Magyarországon is megszülessen egy nagy genderista/feminista erő.
Külföldi férgek is ezt tolják folyamatosan
És pl a féreg Vona is azt emelte már ki a Schifferrel való beszélgetésében, hogy mekkora pozitívumnak látja, hogy végre nem szőrös férfiak, hanem nők állnak a tüntetések élére.
Jól látom, hogy itt Magyarországon most képződik meg az a felforgató erő, aminek hiányáért eddig áldottuk az eget, és mi sem tudjuk elkerülni?

david
Olvasó
david
Hunn
Újságíró

100%-ig biztos vagyok benne, david, hogy jól látod a dolgot. Igen, efelé tartunk, minden előjel ebbe az irányba mutat.

A bevált nyugati receptek alapján, a nyugati script-eket egy-az egyben lemásolva fog látványosan megjelenni Magyarországon is a színeshajú, piercing-es és tetovált, elmebeteg férfigyűlölő SJW-feminizmus, és annak képviselőnői. Mégpedig zárós határidőn belül, a nem is olyan távoli jövőben.

Sőt, ami azt illeti, tulajdonképpen már itt is vannak.

comment image

Az egyik dolgunk velük szemben az, hogy soha nem szavazunk olyan politikai erőre, melynek ők a részei, vagy amelyre ők bármiféle befolyással vannak. A másik dolgunk az, hogy rendületlenül vívjuk tovább ellenük a kulturális háborút, mind az interneten, mind a magánéletünkben.

Lenne még egy ötletem ezen kívül is. Amikor a rózsaszín pinasapkás feminista tüntetők utcára vonulnak hisztizni a gonosz patriarchális elnyomás ellen, ők 100%-ig biztosra tudják azt, hogy a gonosz, elnyomó, patriarchális rendszer az égegyadta világon semmit nem fog tenni ellenük. Nem fogja felpofozni őket a rendőr, stb… Hogy biztonságban vannak.

Na, ezt a biztonságérzetüket kellene megingatni egy kicsit. A módszer lényege a kontrollált szexuális zaklatás és a kontrollált fizikai erőszak lenne. Lemenni a tüntetéseikre csoportosan, és alájuk nyúlni, letapizni, megfogdosni őket. Már amelyik jól néz ki. :) Hangsúlyozom: NEM nemi erőszakról beszélek, sokkal inkább egyfajta paráztatásról, KONTROLLÁLT zaklatásról. A nagyon idegesítő tüntető picsáknak pedig beszólni, és ha visszaugatnak felpofozni, egyet beléjük rúgni. Hangsúlyozom: NEM brutálisan, nehogy ténylegesen bajuk essen, hanem szintén egyfajta paráztatásként. Garantálom, hogy a második meghirdetett tüntetésen már egy sem jelenne meg… KEK KEK KEK

Hunn
Újságíró

Ha egy kicsit lefogyna akkor sunáznám…

Kalman
Újságíró

Festett vörös, nem igazi. Még ha lefogyna sem lenne szép.

Hunn
Újságíró

És őhozzá mit szólnál?

Alizée – Moi… Lolita

Reszet Elek
Újságíró

Pedo. A franciák szeretik. Pláne ha kissé szőrös is odalenn. Fura.

Hunn
Újságíró

Pedig tolnám, mint cigány a lopott biciklit…

Mondjuk ez legalább 20 éves szám. Azóta egy szénné tetovált thot lett belőle is…
Komolyan mondom, ha hatalomra kerülnék, hoznék egy olyan törvényt, hogy minden tetováló “művészt” aki 30 évesnél fiatalabb nőt tetovál, a helyszínen főbe lövetnék…

comment image

Ha már itt tartunk: Magyarországon is megjelentek a színes hajú, tetovált, piercinges, elmebeteg, félmeztelen SJW-feministák.
Szerintem ezeket már fasz erőteljes alkalmazásával sem lehet korrigálni, csak hátravinni agyonlőni…

http://hirhugo.hu/2018/12/22/posztolta-az-akciot-megszolalt-a-felmeztelen-lany-aki-a-tegnapi-tuntetesen-o1g-s-matricakat-ragasztott-a-cicijere/

Reszet Elek
Újságíró

Alizée képe fotosoppolt. Jóval kevesebb tetkója van. Nekem még így is sok, de tényleg nem olyan kivarrt kurva mint a linkelt képeden.

Naooo
Olvasó
Naooo

Irány a konyha.