Alter Ego
131 megosztás

Milyen egy társadalom férfiak nélkül? – Válaszok Szíriából

Régi antifeminista gondolatkísérlet annak a latolgatása, hogy vajon mennyi idő alatt omlana össze végzetesen egy társadalom, ha a feministák által oly sokat szapult férfiak hirtelen eltűnnének. Nem ok nélküli az efféle eszmefuttatás, amikor egyes feministák odáig ragadtatják magukat, mint például Mary Daly, a Boston College professzornője: „Ahhoz, hogy az élet fennmaradjon ezen a bolygón, egy fertőtlenítésre van szükség a Földön. Úgy gondolom, hogy ezt egy olyan evolúciós folyamat fogja kísérni, ami a férfi népesség drasztikus lecsökkenését eredményezi.”

Nos, most eljött az ideje annak, hogy valós időben megszemlélhessünk egy Mary Daly álmai szerinti társadalmat. Szíriában a közel nyolc éves háború és a jelentős migráció hatására olyan szinten csökkent le a férfi lakosság lélekszáma, hogy az semmiképp sem maradhat észrevételen, sőt úgy tűnik, mindez komolyan veszélyezteti társadalmukat.

Johan-Mathias Sommarström-nek, a Svéd Rádió újságírójának cikke bejárta a világot, több hírportál idézi az ország demográfiai és társadalmi valóságát feltáró tudósítását. Az újságíró számos szírrel beszélgetett, akik egyöntetűen arról panaszkodtak, hogy a férfiak nagy része vagy elesett a háborúban vagy az elől menekülve Európába emigrált. Itt konstatálhatjuk, hogy a kialakult helyzet az európai bevándorláspárti politikai erők szólamainak egyértelmű cáfolata; valójában korántsem a védtelen nők és gyermekek hagyták el leginkább az országot, hanem a fiatal férfiak.

“Csak nézz körbe nálunk, csak nőket látsz az utcákon, a kávézókban és itt az egyetemen is!”

– nyilatkozta egybehangzóan Safaa és Sheima, a Damaszkusz Egyetem két frissen végzett hallgatója. Ahogyan a  velük folytatott beszélgetésből felsejlik, Szíriában megvalósult a genderisták jövőképe: a szír társadalom kénytelen volt félretenni minden sztereotípiáját a férfi és a női munkákról. Elillant minden “társadalmi nyomás”, amely egyes munkaköröktől, munkáktól korábban távol tartotta a nőket. Azt gondolhatnák a feministák, hogy egy ilyen “fertőtlenítés” utáni társadalomban most végre minden nő boldog lehet. Ezzel szemben elkeseredett panaszok hangzanak el, amelyeket Nabiha, egy szintén végzős egyetemista hölgy így fogalmaz meg:

“A jövőben lépten-nyomon autókat javító nőket fogunk látni, mert a nőknek kell felvállalniuk a hagyományosan férfi munkákat is, hogy el tudják tartani a családjukat. És ez határozottan rossz! Ezek a fajta munkák nem alkalmasak a nők számára!”

Most mélyen átérezhetjük a szólás-mondás igazságát: “A feminizmus addig tart, amíg nem kell felvinni a hűtőt a negyedik emeletre!” – Habár a humornak itt alig van helye, mert a probléma valóban roppant súllyal nehezedik a szír nőkre: nem csak a háztartások és a munkaerőpiac jelentős gondjai szakadtak a nyakukba, hanem úgy tűnik, hogy a férfiak hiányában talán nekik kellene még az országot is romjaiból újjáépíteniük. Reménytelen vállalkozásnak tűnik. Az egyik hölgy így fogalmazza meg az egyetlen elképzelhetőnek tartott megoldást:

“Azonnal ki kell rúgnotok őket Európából! Vissza kell költözniük Szíriába, hogy elkezdjék újjáépíteni az országot! “

És mindeddig még szót sem ejtettünk a nők magántermészetű problémáiról, amelyek nem kevésbé mélyen érintik őket. Aleppo terein fiúk, fiatal férfiak helyett fiatal lányok futballoznak. Vessünk most egy figyelmes pillantást a róluk készült csoportképre! Láttunk már valaha ennyi híresen konzervatív muszlim nőt ilyen mélységesen átélt kacérsággal, kirúzsozott szájjal csábmosolyogni és csücsöríteni? A hírek szerint Szíriában a fiatal nők jelentős részének várhatóan azzal kell majd szembenéznie, hogy férfiak hiányában nem lesz képes családot alapítani. Amikor Johan-Mathias Sommarström őket kérdezi, igazán mélyről szakadnak fel a panaszok:

“Arra kérjük Istent, hogy tartsa biztonságban a fiúkat! Vissza kell térniük, mert nagyon hiányoznak nekünk! Én már odáig jutottam, hogy azon kapom magam, hogy elkezdtem fákat ölelgetni!”

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
131 megosztás


239
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
219 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
33 Hozzászólások szerzői
kerhani2Krisztián FritzAldoblackfridayherceg Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
hunbagira
Újságíró

Hát tekintve, hogy engergiszektorban kizárólag férfiak dolgoznak, úgy néhány percet adnék….

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ha van egy kis esze az edzőbának végig megy a focicsapaton nehogy utánpótlás nélkül nélkül maradjon a csapat! ;)

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Azután az életben maradt apjuk és fiútestvéreik biztos megköszönnék…

Odradek
Olvasó
Odradek

Egy férfiak nélküli világban…

“-Az első alapvető probléma, amivel nőjogi harcosaink az ágyból kikelve szembesülnének, hogy nincs áram. Mivel az erőművek üzemeltetői, a villanyszolgáltatók szakemberei és a hálózati karbantartók között elvétve sem találni nőt, a férfiak leléptével ugrik az elektromosság, és minden, ami arra épült.

-Nincs víz. Felejtsük el a kézmosást, a fürdést, és célszerű lesz visszatérni a pottyantós vécéhez is. Ugyanis a vízműveket is férfiak kezelték.

-Esetleg átruccanhatsz a szomszéd államba, hátha ott nincs ekkora gáz. Ja, hoppá, tömegközlekedés sincs. A mozdonyokat nincs aki elirányítsa, pilóta és navigátorok híján a repülőgépek sem szállnak fel, van viszont rengeteg stewardess, aki elszórakoztat a mozdulatlan gép utasterében. Női buszsofőrt már nem lehetetlen vállalkozás találni. Vagy akár autóba is ülhetsz.

-Feltéve, hogy bevállalod a káoszt, ami az utakon van. Sehol egy rendőr vagy tűzoltó. Progresszív helyeken van már kvótanői mentős, de itt nálunk Mucsán ha bajod esik, jó eséllyel a kórházig sem jutsz el. (Ez még a progresszív helyeken is esélyes lenne.)

-Ha el is jutsz, imádkozz, hogy ne kelljen műteni, merthogy hirtelen komoly orvoshiány is fellépett.

-Egyébként üzemanyag sincs. A fúrókutakon sehol egy lélek. Tankolni sem tudsz, nincs hol, nincs mit.

-Végülis dolgozhatsz otthonról is, fuck the world… villany és víz nélkül. Ó.

– Mivel a telekommunikáció és a számítógépes hálózatok üzemeltetése is férfi szakterület, búcsút mondhatunk a netnek, a telefonvonalaknak, a rádiónak és a tévének is. De nem is baj, úgysincs áram.

-Ahogyan központi fűtés sincs. Azt is a férfiak üzemeltették. Ha valami baj lenne a bojlerrel vagy a klímával (csak így elméletileg, ugyanis még mindig nincs áram), nem lesz aki megszerelje.

-Ha unod magad otthon, leugorhatsz a sarki kávézóba, bár áram, víz és fűtés nélkül igen érdekesen üzemel, ráadásul reménykedjünk, hogy nem botlasz meg útközben az utcákon felhalmozódott szemétben sem, mert nincsenek kukások sem, akik elvinnék.

-Ha már a kávézóba tartasz, pénzt is kéne fölvenni. Hajaj, az automata teljesen üres, nem volt aki teletöltse kápéval. Ja, és amúgy sem működik áram nélkül, höhö. A bankok sem nyitnak ki, nincs biztonsági őr, aki vigyázna rájuk, és a menedzsereknek meg az igazgatótanácsnak is valahogyan nyoma veszett.

-De végső soron nem is igen kell neked pénzt fölvenned, mert úgyse tudnád elkölteni semmire sem, hiszen a termelés teljesen leállt. Nem hogy nincs aki elszállítsa a termékeket A pontból B pontba, vagyis a gyártósorról a vegyesboltba, ahol te megveszed, de az eladásra és szállításra szánt termékek eleve létre sem jönnek, hisz nincs aki legyártsa őket. (Amihez amúgy is áram kéne, ami nincs. A szállításához meg üzemanyag, ami szintén nincs.)

-Azzal se nagyon számolj, hogy mostanában bármi javítva, karbantartva vagy telepítve lesz.

-Mindeközben a férfiak köszönik, jól elvannak erdőn, mezőn, Isten szabad ege alatt.”

Naooo
Olvasó
Naooo

“A bankok sem nyitnak ki, nincs biztonsági őr, aki vigyázna rájuk, és a menedzsereknek meg az igazgatótanácsnak is valahogyan nyoma veszett.”

Lenne benne valami jó is.

Reszet Elek
Újságíró

A legalapvetőbb probléma nem ez.
Egy férfiak nélküli világaban… nincs kit hibáztatni.

hunbagira
Újságíró

Ez telitalálat…:D

herceg
Olvasó
herceg
Krisztián Fritz
Olvasó

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a férfi elvan a szabad ég alatt, de semmit nem teremtene, nő nélkül. A női energiából merít ihletet, a nőért, megy dolgozni, a nőért harcol, a nő által teremt. Nő nélkül se létezne semmi. A férfiak csak egy barlangban élnének, és egy lukba szarnának és a f*szukat vernék. Ha nincs nő, nincs mért kocsikat, házakat erőművet létesíteni. A férfi mindent a nőért tesz, és a szexuális energia ami hajtja. A férfi csak szeretetet és szexet akar, cserébe mindent odaad a nőnek. A nő a lelki energia a férfi az azt szabályozó tudat. Egyik sincs meg a másik nélkül. A férfi a nőtő kapja a teremtéshez szükséges energiát, melyet neki kell szabályozni. Azt kapja amit főzött. A szabályozott energia tápláló, a kontrollálatlan ön és a köz pusztítójává válik. Ez a mai feminizmus. A nő olyan amilyenné míveled. Ádámok tanuljátok meg művelni a belső Évátokat, így megtanuljátok nevelni a földi megtestesült istennőket. Ez a teremtéstörténetünk egyik üzenete. Műveljétek az éden földjét, hogy tápláljon és ne pusztítson titeket. Ismerd meg magad és ösztöneidet, csak akkor tudsz úrrá lenni a megvalósult ösztönökön, a nőn. Nevezd nevén az állatokat és uralkodj rajta. De vigyázz, a kígyó a legbölcsebb vala, tartsd a talpad alatt!

Hunn
Újságíró

El kéne menni Szíriába csajozni. Mondjuk egy keresztes háború keretében. A szír csajok hipergám ösztöneit maximálisan kielégítenénk azzal, ha győztes keresztes hadként fűznénk őket rabláncra és tennénk őket az ágyban rabnőinkké. Hálásak lennének nekünk, hogy véget vetünk a faölelgető korszakuknak.

Szegénykéim már a falat kaparják a faszhiánytól, és ez a nagy feminista világ nem csinál semmit, hogy véget vessen a szenvedéseiknek. Jellemző. Ez is ránk, fehér, keresztény férfiakra vár. Ráadásul sokkal jobbak vagyunk az ágyban, mint a koszos arabok.

Küldjünk egy petíciót a Vatikánba, követeljük a római pápától a keresztes háború azonnali meghirdetését! Higgyétek el, férfiként százszor jobb lesz nekünk is egy keresztes hadjáratban harcolni, mint valami tetves nagyvállalat irodájában női főnökök alatt Excel-táblákkal baszakodni… Különben is: ha eleve kevés már Szíriában a férfi, akkor a maradékot úgyis hamar, lazán lenyomjuk. :)

DEUS VULT!

Naooo
Olvasó
Naooo

A pápa a rabbitól kapja a parancsokat.

comment image

common man
Olvasó
common man

De nem ez a tapéta a szobádban?

Naooo
Olvasó
Naooo
Geri P.
Olvasó

vén köcsög fartúró zsidó mindkettő, persze hogy nyalják egymást, még a kipa is ott van mindkettőn rohadjanak meg!

Pash Cutter
Újságíró

“El kéne menni Szíriába csajozni. Mondjuk egy keresztes háború keretében. A szír csajok hipergám ösztöneit maximálisan kielégítenénk azzal, ha győztes keresztes hadként fűznénk őket rabláncra és tennénk őket az ágyban rabnőinkké. ”

“Szegénykéim már a falat kaparják a faszhiánytól, és ez a nagy feminista világ nem csinál semmit, hogy véget vessen a szenvedéseiknek. Jellemző. Ez is ránk, fehér, keresztény férfiakra vár. Ráadásul sokkal jobbak vagyunk az ágyban, mint a koszos arabok.”

“Küldjünk egy petíciót a Vatikánba, követeljük a római pápától a keresztes háború azonnali meghirdetését! ”

Mintha csak egy frusztrált 15 éves kamasz fiú kommentjeit olvasnám. Valószínűleg humoros akarsz lenni, de hidd el, nem az. Elárulok valamit, pajti: az infantilizmus (amikor úgy viselkedsz, mint egy éretlen kamasz) nem tartozik a férfiasság elemei közé. Az infantilizmussal, ha lehet, ne menj csajozni (ne csupán Sziriában, de Magyarországon se).

Hunn
Újságíró

Tévedsz, Pash Cutter barátom, én mindezt halálosan komolyan gondolom. Az, hogy puhány kis köcsög lett mára mindenki, puhány kis köcsög gondolkodással, az nem az én hibám.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

….én mindezt halálosan komolyan gondolom.

Adtak egy menekülő útvonalat, de te tisztáztad, hogy nem , nem téved az illető.
Tökös infantilizmus.

Hunn
Újságíró

Miért lenne ez részemről infantilizmus?
Azért, mert lelkem legmélyéig úgy érzem, és maximálisan hiszem, hogy férfiként arra születtünk, hogy vadászok és pásztorok, harcosok és gyilkosok legyünk?
Hogy aranyat és asszonyt zsákmányként szerezzünk magunknak, győztesként?
Ne pedig egy zsidó gazdasági rendszer rabszolgái legyünk apróért, dögunalmas és lélekölő ülőmunkákat végezve?
Ami miatt amúgy a nők férfiatlannak, szürkének és uncsinak találnak minket, és előbb szopnak le egy “izgisen egzotikus és férfias” színesbőrű drogdílert mint minket, fehér, keresztény férfiakat?
Minket, akik ezt az egész kibaszott civilizált világot a becsületes munkánkkal működtetjük?
És hogy ne udvari bohócokként ugrándozva próbáljuk már a nők kielégíthetetlen hipergámiáját kielégíteni, a piedesztálra emelve őket?
Hanem inkább az alapján, hogy erősebbek, gyorsabbak és agresszívabbak vagyunk náluk, egyszerűen dominálnunk kéne őket, egy jóindulatúan szexista, patriarchális társadalomban?
Hogy ne kelljen nap mint nap eljátszanunk, hogy mennyire hiszünk ebben a mesterséges, “make-believe” “clown world”-ben (ahogy ezt az ángliusok mondják), ebben a nőközpontú, feminista faszságban?
Igen, elismerem, tökös vagyok. :)
Infantilis? Nem hiszem.
Csupáncsak kezd elegem lenni.
És kezdem egyre jobban megkérdőjelezni azt, hogy miért is kéne nekem együttműködnöm egy olyan társadalommal, bármilyen szinten is, amitől én ezért az együttműködésért férfiként nem kapok cserébe az égegyadta világon SEMMIT SEM???

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért lenne ez részemről infantilizmus?

No comment.

hunbagira
Újságíró

Nézd Hunn, sajnos élni kell. És meg kell kötni a kompromisszumot. Illetve valahogy te sem akarsz öngyilkos merényletet végrehajtani a vonatkozó helyeken. Szóval az excel táblák gyártása is jobb, mint belőni magad a westend wcjében, nemde?
Egyébként hülye vagy, hogy ott hagytad a sereget. Elmentél volna egy ernyős tanfolyamra és most milliókat keresnél a hobbiddal tandempilótaként, de ez igaz szinte bármilyen speciális képzésre. Pilóta, tűzszerész, búvár stb…

common man
Olvasó
common man

A Hunn valahol 30-40 között van. Ezekre amiket mondasz van korhatár? És ezt most tényleg nem geciségből mondom de a pszichológiai vizsgán átmenne?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem.

hunbagira
Újságíró

Ernyőzéshez és búvárkodáshoz (ezt ismerem testközelből), csak a fizikai tényezőket nézik (mondjuk drogteszt mindkettőnél van : ) ) Szóval – anyagtól függően- nézze a tisztulási táblázatot ls úgy menjen oda. :)
Illetve, ha jönnek a szövetségtől drogtesztet tartani (extrémsportolókról van szó, kénytelenek) akkor is állja meg. Bár ennek időpontjáról előre szólnak. :D

common man
Olvasó
common man

Már volt ilyen tanácsadó est.Most megint visszazuhansz? Voltál kickbox edzésen vagy hasonlón? Hasznos volna.Menj el kamionosnak.Ne nyugatra,keletre.Ukrajna,Kazahsztán,Szíria…Hátha megtalálod.

Kalman
Újságíró

Erről az infantilizmus-shamingről éppen most jelent meg Rollo Tommassinak egy nagyon jó írása:

https://therationalmale.com/2018/12/21/little-big-head/

Akinek “túl hosszú nem olvasom el” (TLDR), annak spoiler: A nemiségét nyersen kifejező férfi infantilizmus shamingelése valójában a bétáknak afféle törekvése, hogy magukat jobbnak, igazi férfinek mutassák azáltal, hogy őket bizony nem a farkuk irányítja, nekik bizony nem a baszás az életcéljuk. Hanem valami magasztosabb.

És miért mondják ezt? Plot twist: hogy ezáltal jussanak pinához, LOL.

A probléma az, hogy a gondolat szolipszizmuson alapul: mi férfiak nem szeretjük a ribanc nőket, és ezért azt gondolhatnánk, hogy a nők sem szeretik a mindenkit megbaszó férfit. Csakhogy ez nincsen így, ponthogy azt nem szeretik aki kihagyja a ziccereket. (Vagy akinek nincsenek is ziccerei.)

Az más kérdés, hogy az ínséget vagy azt hogy bárkit bevállalnánk sem jó felfedni, mert az is csökkenti az SMV-t. De egyrészt álnéven minden belefér, nem kell vigyáznunk az SMV-nkre, másrészt a középen álló szír lányt be lehet vállalni a haverok előtt is, nem kell titokban tartani :-)

hunbagira
Újságíró

Mondjuk az is megérne egy kis misét, hogy miért a delikvens van középen. :)

Rustem
Olvasó
Rustem

Pash Cutter, van itt pár infantilista, ráadásul semmit sem tudnak Sziriáról és a muszlim kultúráról, kizárólag azt amit Orbán mond nekik róluk. Értelmetlenül gyülölködnek, utálkoznak de ezek a népek jóval különbek tőlük erkölcsi tekintetben. Ha valaki nemes magyar akar lenni, viselkedjen nemesként is, mundérbecsülettel, izes beszéddel. De az álltalad is idézett Hunn féle megnyilvánulás remek példája az ellentetjének, a nemtelenségnek és izléstelenségnek.

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

common man
Olvasó
common man

Értelmetlenül gyülölködnek, utálkoznak

Beszéltél már valamelyikkel? A Nyugat-Európában élők 1-2 percig nyomják is a polkorrekt dumát de aztán…Az gyűlölet.És még nem is a zsidókról beszélgettünk “csak” a másfajta muszlimokról.Nálunk is volt vallásháború?Ja, de a középkorban.

Hunn
Újságíró

Te Rustem, nem az a lényeg, hogy a muszlimok egytől egyig csodálatos, nagyszerű emberek-e vagy sem, mi pedig egytől-egyig utolsó értéktelen szarok vagyunk-e vagy sem. Hanem az, hogy vagyunk MI, és vannak ŐK. És ez nem csak a mi szempontunkból nézve van így, hanem ez az ő szempontjukból nézve is dettó ugyanígy van. És ez itt a mi népünk országa, ők pedig nem a mi népünk és ők ne lakjanak itt. És ennyi.

Az irántuk érzett ún. “értelmetlen” gyűlöletet is megpróbálom neked értelmezni, hogy innentől értsed, hogy mi van valójában, és ne hivatkozhass arra, hogy te nem tudtad, hogy miért, illetve ne kelljen ilyen butaságokat tippelgetned, hogy biztos primitívségből gyűlöljük őket, vagy azért, mert hogy a Zorbán Viktor aszonta.

Nos, nem azért gyűlöljük őket és nem azért akarjuk hazadeportálni mindet, mert más a színük vagy más a vallásuk. Azért gyűlöljük őket, mert idejönnek Európába, terrorakciókat hajtanak végre, fiatal lányokat erőszakolnak meg, öregekkel erőszakoskodnak, a gyerekeik a fehér gyerekeket csicskáztatják az iskolában, ezenkívül erőszakos bűnözéssel foglalkoznak. És szilárdan hiszünk benne, hogy ha egyet sem engedünk be a területünkre közülük, akkor mindez itt nem fog megtörténni.

És ebben kurvára igazunk van. És aki az akaratunkkal szemben mégis a bevándorlásukat támogatja, az ugyanolyan ellenségünk, mint az a muszlim, aki terrorakciót követ el. Az áldozatok vére a migráns-simogatók kezén, közvetve ők is ugyanolyan felelősök, mint a terroristák, és ezért ők is halált érdemelnének. Ráadásul nyilvánvalóan európai szintű népirtásba és etnikai tisztogatásba fog torkollani a dolog ha a tömeges bevándorlás folytatódik. Azzal, ha nem engedünk be senkit és hazadeportálunk mindenkit aki már itt van, azzal egy kurva nagy vérfürdőt előzünk meg és akadályozunk meg. ezzel szemben aki a bevándorlást támogatja az a jövőben biztosan bekövetkező tömeggyilkolást támogatja.

Vagyis semmiféle erkölcsi fölényben nincsenek a bevándorláspárt migráns-simogatók, sőt: már most is közvetve bűnösök sok ember halálában, sok lány megerőszakolásában, és egy jövőbeli háború előidézésében. Önvédelemből, megelőzésképpen, ha rajtam múlna, én agyonlövetném az összes migráns-simogatót.

AZ ERKÖLCSI FÖLÉNY NÁLUNK VAN ÉS NEM A MIGRÁNS-SIMOGATÓKNÁL!

common man
Olvasó
common man

Én nem gyűlölök senkit, biztos vannak szírek afgánok stb.akiket tisztelni lehet.De maradjanak a picsájukon vagy kérvényezzék a normál eljárást aztán ha szükség van rájuk akkor dolgozzanak ott és addig. De nehogymá bűnözöket népírtókat kelljen tisztelnem.

Rustem
Olvasó
Rustem

Ugyan, Hunn-ennyire vak nem lehetsz- ez a terrorizmus mizéria sem egyéb véleményem szerint mint egy jól koholt propaganda a nyugati Feminizmus részéről, megfélemlités és tömegmanipuláció. Ismerve ezen ideológiák mozgatórugóit szerintem eléggé világos, hogy miről van szó. Éveket töltöttem el önkéntesként a közel keleten és indiában, merő torzitás a muszlim kultúrájú országok démonizálása. Két rendszer feszül jelenleg egymásnak a világban, a kapitalista Nyugati feminizmus és az Autentikus patriarcha berendezkedésü társadalmak. A pénzügyi háttérhatalmak pedig örömmel asszisztálnak a Nagy Babiloni kurva eme ideológiai és fegyveres háborújához.

common man
Olvasó
common man

A közel kelet az melyik ország volt?(nem mind muszlim)

Rustem
Olvasó
Rustem

Törökország és Kurdisztán…

Reszet Elek
Újságíró

Az nagyon más világ. A törökök kicsit mindig olyanok voltak mint a Gyevi bíró a mesében.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ez a terrorizmus mizéria sem egyéb véleményem szerint mint egy jól koholt propaganda a nyugati Feminizmus részéről, megfélemlités és tömegmanipuláció.

Köszönjük, Emese, megnyugtattál ……

(Már megint kurva alacsony az a bizonyos “kerítés”……)

common man
Olvasó
common man

Avicenna -Ibn Sinna nagy tudós volt. A török átlagemberek is rendes emberek, De a terroristák alvó ügynökök azok nem.

hunbagira
Újságíró

Hát Rustem. A törököket/kurdokat az arabokhoz hasonlítani hát…..A helyiek lennének késelésig megsértődve. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Szép és eredményes 2019-et kivánok a zuraknak, de, merre van az a “Kurdisztán”?? esetleg Bandar Seri Begavan mellett?

Reszet Elek
Újságíró

Az iszlám világ hatalmas válságban van, mi ennek a válságnak a vadhajtásaival találkozunk itt Európában.
Nem akarok egy ember sem itt látni Európában onnan. Egyszerűen azért mert olyan társadalmakból jönnek amely nem ismert és nem integrált olyan eszméket amelyek az elmúlt félezerév európai ember világnézetét alakította.

Nem volt polgárosodásuk, reneszánszuk, felvilágosodásuk, nem voltak ipari forradalmaik, mindezek (és más hasonlók) hatására nem alakultak át a társadalmaik sem és sorolhatnám. Ami azt illeti tudósokat és a valláson túllátó egyetemes kultúrához hozzájáruló gondolkodókat sem termeltek ki. Meglehetősen sokan vannak, az elmúlt évszázadokban mégsem járultak hozzá semmi hasznossal az emberiség nagyobb üdvére. Őszintén szólva ha megnézzük a leginkább haszontalan kultúra a világon. Még a sportban is szarok, abban még a feketék is jobbak náluk.

Rustem
Olvasó
Rustem

Reszet Elek. Na és aztán mire ment a Nyugat a fenemód nagy civilizációs fejlődéssel? Két véres világháborút kezdeményezett, bomlasztotta az autentikus erkölcsöket, magát mindenki, még Isten fölé is emelve és megrontotta, elnyomta a nálánál egyszerübb és igazabb népeket.

common man
Olvasó
common man

Kezdeményezett?Kicsoda?Erről más vélemények is vannak.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Ja, RocsiRokiWarbi…meg a sz@ftos bakui olajmezők.

hunbagira
Újságíró

Rustem!
Nah ezzel kimondtál egy jó nagy féligazságot. És megfeledkezel, hogy eme erkölcs rombolásból milyen származású emberek vitték és viszik nagyrészt főszerepet. De pontosan tudod te ezt.

Hunn
Újságíró

Rusztem, nekem semmi bajom az iszlám vallással, sem a muszlim kultúrával, de még a mohamedán emberekkel sem.
Én egyszerűen abból indulok ki, hogy más kárán tanul az okos, látom hogy mi történik Nyugat-Európában, és azt mondom, hogy ezt itt, Magyarországon NEM, ezek az emberek ne jöjjenek ide, ne lakjanak itt, és kész.
Odahaza, a saját országukban pedig éljenek úgy, ahogyan úri kedvük tartja, és ehhez minden jót kívánok nekik!

A terrorizmussal kapcsolatban – meg fogsz lepődni – az a véleményem, hogy pl. az Al Quaeda az egy izraeli Mista`aravim psyop volt, a mai úgymond iszlámista terrorakciókat pedig a nyugati titkosszolgálatok kifejezetten hagyják megtörténni. A terrorizmus izgat a legkevésbé. A bevándorlókkal való hétköznapi együttélés nyilvánvaló problémái azok, amik engem aggasztanak, mert engem és a családomat elsősorban ez fogja érinteni ha tömegesen ránk szabadítanák őket a jövőben.

Én rühellem a Nyugaton kialakult liberál-bolsevik, feminista társadalmat, és az EU lenne az utolsó dolog, amiért az életemet áldoznám, de ezt egy iszlámista kalifátussal sem akarom felcserélni, még akkor sem, ha ez annyit jelentene csupán számomra, hogy meg kellene növesztenem a szakállamat és napi ötször imádkoznom kellene, és cserébe kapok egy patriarchális társadalmat. Mert én a saját magyar és keresztény kultúrám patriarchális társadalmára vágyom, nem a 150 éves török hódoltság visszatértére.

common man
Olvasó
common man

Rustem: én ugyan csak fél évet töltöttem arab országban (Libia) de ezeken a tévképzeteken én is átestem.Mik ezek? Mi a kiindulás? Itthonról előítéletek az arabok muszlimok ilyenek, olyanok, ilyen gecik olyan gecik ,ilyen terroristák olyan terroristák.Aztán odamegy az ember és aránylag egész normális emberekkel találkozik.Más kultúra de normális emberek.És akkor hajlamos azt hinni ,hogy minden hazugság volt.Hajlamos azt hinni ,hogy bizonyos tudjuk kik ellen ők segíthetnek ,szövetségeseink lehetnek. De nem ez hülyeség,nem igaz.Van az átlagember meg van a fanatikus terrorista .Van .Nem propaganda.Eljátssza a felvilágosultat,alkoholt iszik.Aztán robbant.Akiknél te jókat ettél , jókat beszélgettél azok nem azok.De vannak terroristák. Nem csak propaganda.És aki nem terrorista. Fejlesszék a Szír tudományos akadémiát, az ottani ipart mezőgazdaságot és így tovább.És maradjanak a picsájukon és ne akarják iszlamizálni Europát.És aki ezt támogatja az tudatlan hülye-eddig vagy hazaáruló.

Rustem
Olvasó
Rustem

Kár, hogy nem érted meg most, de majd megérted, amikor az iszlám térdrekényszeritése és megszeliditése után mindenféle olyan ideológia, keresztény és nacionalista csoport fog sorra jönni, aki ellene fog beszélni a Nagy Asszonynak. Nem fogok értetek egy árva könnyet sem hullatni…

common man
Olvasó
common man

Majd az iszlám segít! Te nem érted. Egy nagy lófaszt! Ugyanolyan rabszolgának tekint mint az a másik.

Rustem
Olvasó
Rustem

Ezt nem kétlem, de nem is erről beszélek. Van valami ebben a világban ami messze túlmutat mindenen, az pedig a pénz, kereskedelem és anyagi érdek. A valóságban nem a vallásokkal van baja a Kurvának, hanem azokkal az ágakkal, akik kritizálják azt a társadalmi rendszert, amire éptkezik. Ennek a társadalomnak a középpontjában pedig a Nő áll, mint bálvány-ugyanis a legnagyobb biznisz mindig is a nő-ők hozzák a legnagyobb hasznot ennek a rendszernek. Nekik nincsenek vallási kifogásaik, nem puritánok-az eszük helyett az érzelmeiket követik, imádják a luxust és azokat a dolgokat és azokat az embereket szeretik, amik vagy akik ezeket kiszolgálják. Mennyivel könnyebb tehát valakit legyalulni, kifosztani lelkiismeret furdalás nélkül, ha megvádolják például nemi elnyomással, szexuális erőszakkal, radikalizmussal , terrorizmussal.

common man
Olvasó
common man

De ezt nyugati (ész) módon is meg lehet oldani nem csak iszlámmal.Az olvasó találkozón volt egy srác ő mesélt erről. Sőt kettő. Az egyiknek el kellett menni a másikat azért nem tudtam kikérdezni mert nekem ment a vonatom .Mlndegyiknek komoly problémái voltak(nekem is van ,nekik sokkal nagyobb volt)megoldották.Nyugati módszerrel nem iszlámmal .Van kiút.Ha a gőzgépet(és még annyi minden mást) fel tudta találni a fehér ember ezt is megoldja. Nem kell iszlám. Nem kellenek terroristák.

Rustem
Olvasó
Rustem

Ki beszélt arról, hogy kell az iszlám meg a korán. A keresztény nyugatnak ott a biblia, mégsem olvassa. Ha olvasná, meglehetősen megrökönyödne és nem itélné el a muszlimokat a radikális patriarchizmusuk miatt, mert a kereszténység is ugyanezt a családi formulát szorgalmazza. Szent-Pál levelei elég világosak ezzel kapcsolatban. Ez az egészséges és követendő út, ha valaki felbontja-jönnek a nem várt tragikus következmények biológiai és szellemi téren.

common man
Olvasó
common man

Akkor te mit javasolsz? Mert tagadásból nem élünk meg.

Rustem
Olvasó
Rustem

Talán a legjobb megoldás, ha valaki saját maga bizonyitja be, hogy van járható út. Keress magadnak egy hasonló gondolkozású “bolond” lányt és élj aszerint, amit a jó erkölcs diktál neked, tanitsd az emberiséget, amennyire tudod a többivel meg ne foglalkozz. Igy is ugyis utóléri ezt a rendszert a saját bukása, mely elkerülhetetlen. Minden egyes prófécia erre utal. Babilon össze fog omlani, ki fogják fosztani és megégetik tüzzel. Az előrejelzés szerint azonban ezen a ponton véget fog érni az egész emberiség története, mert akkora lesz a nyomorúság, hogy az “alieneknek” kell majd beavatkozniuk a helyzetbe.

hunbagira
Újságíró

Ez hsz is mehetne a hall of flame szekcióba…ha lenne.

hunbagira
Újságíró

“az eszük helyett az érzelmeiket követik” javasolnám az érzelmek részt, cserélni az ösztöneikre.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Ezt be kellene keretezni, és a falra akasztani!

common man
Olvasó
common man

Privát kérdés: te át(meg) tértél(iszlámra)?

Rustem
Olvasó
Rustem

Ha jó haverok lennénk, akkor nem merülne ez fel gyanuként sem. Amióta az eszemet tudom, Jézusban hiszek-nem pedig Mohamedben.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ne adóznék tisztelettel a muszlim kultúrák iránt. Le a kalappal a hithü muszlimok előtt, s itt nem az istentelen terroristákra gondolok. Ankarában volt szerencsém egy becsületes mohamedán családnál vendégeskedni, tudom miről beszélek. Az eredeti kereszténység erkölcsi tanitásai nagyban fedik nemcsak a zsidókét, de a muszlimokét is, igy a nők helyzetének kérdéskörében is hasonló az apostolok tanitásai emezekéhez. Sajnálatos, hogy a kereszténység és a zsidóság ennyire eltorzult, hogy minden helyes erkölcsi normát felbontottak a fenemód nagy szabadság érájában.

Naooo
Olvasó
Naooo

Muszlimoknak sose volt kultúrájuk. Mint ahogyan a zsidóknak sincs és nem is lesz.

hunbagira
Újságíró

Amely Nagy Babiloni kurva egy másik sémi nép találmánya még pedig a kabbalista zsidóé (illetve közéjük olvadó főniciaiké mielőtt valaki jönne szőrszált hasogatni. Moloch végül is legyőzte Jahvét és helyére lépett ebben igazad van)

hunbagira
Újságíró

Rustem!
Mondok egy durvát van amiben igazad van. De erkölcsi tekintetben az arabok durván álszentek. Tudod a “dubaiozás” nem véletlenül képez már külön fogalmat és végletekig tudnám sorolni a példákat (az európai szexszel kapcsolatos szervezett bűnőzésben meglévő magrebi vonal, ami a vasfüggöny lebontásáig uralkodott is)
Persze tudom, hogy az arab/iszlám “kultúrában” az aktív szerepkör nem- vagy alig minősül- bűnnek. Tehát, csak a köcsögök/ringyók voltak megkövezve- lehajítva a tetőkről még az iszlám államban is.
És itt ki ismét is jutottunk újra oda, hogy a fehér és “sárga” ember miért gyűlöli a szemita népeket (arabok, zsidók) azonkívül, hogy ők még jobban minket.
A totális erkölcsi relatívizmusuk miatt (ami valamilyen szinten mindenkire jellemző, de nálul a többiekhez képest orbitális pályán mozog) mindenben. Vagyunk mik EMBEREK és vannak a gojok/kafírok, akikkel bármit meg lehet tenni.
Viszont abban igazad van, hogy a hülye barmok az iszlámmal kapcsolatban teljesen megették az újdonsült orbáni propagandát. Ami számomra sokkoló, hogy eddig gericesebbnek tartott jobboldali újságírók is egyként kezdtek muszlimozni orbán csettintésére.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem kell ahhoz csettinteni senkinek, ezt te sem vagy képes “megemészteni” és ezért bukik el mindig a “szent harcotok”, mert a saját szemellenzőtökön belül, a “szent igazatok” nem bírja elngedni az (egyetlen) érveteket, mert akkor mi maradna nektek?

hunbagira
Újságíró

Jaj Csakszi bazd meg. 5 éve még egy irakban faludzsában elesett szír (!) alkaidás dzsihádista víritott a Demokrata címlapján hősként. Kikeressem, betegyem ide? :) Most meg….
A tényeket vitatod te orbánista fanatikus fasz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

5 éve még egy irakban faludzsában elesett szír (!) alkaidás dzsihádista víritott a Demokrata címlapján hősként.

Akkor is faszság volt, ahogyan a Jobbik muszlimimádata, csak azért mert így “emészthetőbb” volt ennek örve alatt zsidózni.

Kikeressem, betegyem ide? :) Most meg….

Elhiszem, ettől függetlenül is ez az “ellenségem ellensége a barátom” téves faszság tipikus példája.

A tényeket vitatod te orbánista fanatikus fasz.

Miért vitatnám, sőt, én is azt mondom, hogy az is faszság volt, attól még elvakult baromságokat nyomsz az Orbánfóbiád miatt. A más hülyesége nem ment fel téged sem a faszságaid alól.

hunbagira
Újságíró

Kinek a szent harca? Én maradtam, aki voltam. Attól, hogy amúgy jobbsorsra érdemes szentesi zöldi lacika stb gerinctelen takonyszintig védi az 500.000-es fizetését amit az echotól kap, miközben sokszor hány magától (tudom ismerem)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez érv akart lenni, meg egyúttal önfényezés, hogy te milyen fasza gyerek vagy?
Hogy neked milyen egyéni sértettséged/szocproblémáid vannak, az miért tartozik e téma tárgyához?

hunbagira
Újságíró

Semmilyen személyes sértettségem nincs. Csak meglepődök, hogy emberek mennyire képesek lemenni kurvába. Hogy még minimális részletkérdésekben sem merik megkérdőjelezni “vezénylő tábornokúr” döntéseit sőt még védik is.
Ennél még bolgárgyuri bácsiék is keményebbek voltak a sajátjaikkal.
Persze cinikus faszként bevághatod, hogy ezért buktak meg…

hunbagira
Újságíró

Ami számomra valódi jobboldaliként sokkoló, hogy egy magát jobboldalinak való emberben ennyi gerinc sincs.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én csodálattal adózom annak, hogy te mennyire gerices vagy.
Lenne egy kérdésem, csak így négyszemközt: a “valódi jobboldaliság” az bemondásra megy, vagy valaki kinevez erre?

hunbagira
Újságíró

Egy kérdés vissza, ezek szerint bolgárgyuribácsiékban több a gerinc, mint a kis fideszes agitpropos szarokban? :D

Dehogy válaszoljak is.
Kezdjük a “valódi jobboldalisággal”. Államelmélet/társadalomfilozófia szerint mi is a “jobboldaliság” ? Az nem más mint a hagyományok/ideák megőrzése (konzerválása) és/vagy modern köntösben történő megújítása. (Ezzel szemben áll a (zsidó)”progresszió”)
Mi is a hagyomány a “light”konzervatív -sajnos – közmegegyezés megközelítés szerint (amivel én nem értek egyet) a keresztény etika, görög filozófia, római magán és germán közjog illetve az Isten, haza, család kettős “szentháromsága” . Ebbe beletartozik a germán/római/görög enyhe monogám patriarchátus is.
Nos a közmegegyezés ez teszi a jobboldalit, jobboldalivá. Nos ennek fényében ítéld meg csüngőhasúd VALÓDI TETTEIT. (pl a zsidó etika(tlanság) még a light konzervatív megközelítés szerint sem része az európai tradícionak, pláne az én radikális álláspontom szerint) És az azt megmagyarázó kis agitpropos gecik viselkedését. Bazd meg – az általd utált- katolikus egyházban a “szent inkvízició” csúcsra járatásakor is több belső vita volt és pápa korlátozás, mint a fideszkédbe.

Reszet Elek
Újságíró

Erről írhatnál egy cikket mert ez nem egy-két bekezdéses téma.

hunbagira
Újságíró

Nem lennék korrekt és eredeti, ha bemásolnám kivonatolva az államelmélet jegyzetemet. :)
De szívesen.

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván az interpretáción van a hangsúly, definiálva mindkettőt és természetesen tételről-tételre megvilágítva az érdemi különbségeket.

hunbagira
Újságíró

Rendben teszek egy újévi ígéretet- Egyébként Boldog Újévet mindenkinek :)- hogy egy hónapon belül írok egyet.

Reszet Elek
Újságíró

Nekem ez gyorsabban is megy, íme: 1

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért erőlteted a hamis dilemmát?
Az általad definiált „valódi jobboldaliság” kritériumainak nem felelsz meg, de te vagy az „igazi” jobboldali? Amúgy még mindig nem válaszoltál a kérdésemre.

A csüngőhasuzásod pedig az Orbánfóbiádról és a frusztráltságodról szól, gondolom ezeket nem érvnek szántad.

Soha nem állítottam olyat, hogy utálom a katolikus egyházat, miért tenném? Tudomásom szerint nem vagyok valláskárosult. Hogy a csalók a hülyéket hogyan verik át, miközben mindkettő igényli a másikat, miért kellene, hogy ez bennem érzelmet váltson ki?

Az „európai tradíciók” sem igazán világosak számomra, de azt remélem, hogy nem a hangzatos, de szintén nem definiált (ballibsik által hangoztatott) „európai értékekre” célzol ezzel.

A belső vitával kapcsolatos „kirohanás”-od kibicként kb. azzal egyenértékű, mint a (klasszikus orosz amerikai vetélkedő, kinek hosszabb a farka alapú) vicc szerinti “érv”: „jó, jó, de ti veritek a négereket”….WTF?

hunbagira
Újságíró

1. Miért nem felelek meg?
2. Számodra sok minden nem világos…mégis minden témában az orákulumot adod elő.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

1. Miért nem felelek meg?

Időnként olvasd is el, amit írsz és ne légy rest logikailag is áttekinteni.
(Első körben definiálod, aztán közlöd, hogy te nem is vagy az, a definíció szerint, majd a konklúzió az, hogy te vagy az „igazi”. Bravó)

2. Számodra sok minden nem világos…

Válasszuk ketté:
a) Van (és ezek számossága a végtelenbe tart), amit nem tudok, de az ember igyekszik és törekszik megismerni
b) Az ellentmondást tartalmazó „érvek” és „bizonyítások” kapcsán „nem világos”, hogy az illető ennyire tudatlan, vagy ennyire elvakult-e?, valamilyik e kettő közül a hülyeségének az oka, ez nem világos.

mégis minden témában az orákulumot adod elő.

Nem, elég sokszor kifejezem a kétkedésem, de ahol igen, ott, majd, ha érdemi cáfolat érkezik, vagy ha kiderül, hogy rosszul tudom/gondolom, és felismerem, akkor mindig szólok(ha netán más hívja fel rá a figyelmemet, akkor is), és ha szükséges, elnézést is kérek, eddig is ezt tettem. Amíg „elméleti síkon” megy a „kinek nagyobb a farka”, illetve ki és mire érzi magát (bármelyik fél) „feljogosítva” akármilyen „felkentség” vagy annak tulajdonított „jog” által, addig mindegyik kap a szórásból. Nyugi, én sem vagyok kivétel.

Tehát egy keresztémy újságíró a zsinati eciklikák szellemében elutasítja a valódi munkásermberek kizsigerelését a család elsődlegessége miatt.

Mániád neked, hogy hamis dilemmákkal operálsz és aztán meg püfölöd kedvedre?
Ott “megdöglött” az “érved”, amikor azzal kezded, hogy keresztény, és azzal folytatod, hogy újságíró(ami ugye nem ember:), mert nem „kétkezi munkás”), aztán a babonás szekta egyik dogmáját elvi alapként használva, a „valódi munkásemberekre” hivatkozol (és te ezt ügyvédként, az egyik (a társadalom által tévesen, vagy jogosan?:) a) legnagyobb „parazitaként” aposztrofált, „ingyenélőként” kérsz számon egy másik “ingyenélőn, a “jómunkásemberek “nevében”, gyönyörű:) demagóg módon, hazudva (kizsigerelés!)és közben meg hamis dilemmát felállítva!
Mit ne mondjak, szép volt Emese, csak így tovább.

Ráadásul másról sem hallunk, hogy a jobboldal egy értékközösség nem érdek szemben a balliberálisokka.

Minden és mindig érdekközösség, csak minden cigány a maga lovát dícséri, mindkettő álszent és haszonmaximalizálásra törekszik, csak amelyiknek kevés hozzá a farka, az jelen esetben áldozat (és egyben a megmentő, csak ezt sem érti senki, hogy mitől kéne őt megmenteni) “bőrében” tetszeleg(ne), höbörög, hisztizik és ráadásul álszenten, női praktikákkal „mérgezi” a “virtuális” (közös) kutat, úgy, hogy közben a hótiszta fárosz szerepét ölti magára.

(Furcsa módon, mindig a vesztes/bukott/gyenge/szegény/áldozat stb.az, amelyiknél mindig fellelhető a “morál, erkölcs, tisztaság” szentháromsága, megfejelve a szájtépés és számonkérés “jogával”, ugató kutyaként mindig loholva a karaván után.)

Erre kiderül, hogy rohadtul nem.

Húha, jó reggelt, királyfi. 18 éves elmúltál, és még hiszel a mesékben?
Te most a saját elvárásaidban csalódtál és frusztráltan köpködsz, hogy hol a pónid?

A balliberálisok legalább nagyobb összegért ugattak és horngyulus a függetlenség látszata miatt, nem várt el tőlük agitprop tevékenységet.

Itt már azért „kulminál” az „érvrendszered” „legalja”, lassan a keresztény újságírós „érvedet” is üti.(A “pufajkás voltam na és……” hogy példa legyen egy Jobbikos számára, az azért nem semmi!)

És igen, visszatérve a kérdésed egyikére(b pont), a “bohóckodás” ezen szintje nem világos számomra, hogy ezt tudatlanságból, elvakult, szent meggyőződésből, vagy direkt, szívatásból tolod?
( Occam beretvája szerint én személy szerint arra hajlok, hogy a frusztrációidat így vezeted le, hogy a kognitív disszonanciáidat feldolgozd.)

hunbagira
Újságíró

“Húha, jó reggelt, királyfi. 18 éves elmúltál, és még hiszel a mesékben?
Te most a saját elvárásaidban csalódtál és frusztráltan köpködsz, hogy hol a pónid?”
Te ezzel a pszichés- társadalom filozófiai hozzáállással miért nem a saját- ahova való vagy- a balliberálisok térfelén kardoskodsz. Vagy igazi opportunista szarként csintalan nyomán átzsilipeldted magad a zsideszhez- amikor láttad, hogy gyurcsibohóc jóvoltából a balliberálisok jogalkotó hatalmának vége jóidőre.
És most valami zsideszes középvezetőként- bármennyire tagadod- véded a koncot és a mundért. Ha már occam borotvája…:)

hunbagira
Újságíró

Tudod a totális erkölcsi nihilizmus és materializmus az nem a jobboldal társadalomfilozófiája, hanem a másik oldal alapja. Még, ha cél szentesíti az eszközt szellemében lehet alkalmazni eme dolgokból eredő “megoldásokat” de KIZÁRÓLAG a cél érdekében. :)
Az meg, hogy én hova tartozom -szerinted- az a te szalmabábod. 90%-ban megfelelek a tankönyvi defniciónak. Egyedül a JUDEO-NICEAIkereszténységgel mint etikai iránytűvel nem értek egyet. De egy DEJUDEAZIÁLT (ariánus, márkionista, manicheus, gnosztikus) Jézuskövető egyházzal semmi bajom nincs, sőt.

Reszet Elek
Újságíró

Egy manicheus-gnosztikus kereszténység alapjaiban vesztené el az értelmét.
Arról nem is beszélve hogy éppen a keresztényellenes újbaloldal ősi történelmi gyökerei kereshetőek arrafelé.

hunbagira
Újságíró

A baloldal történelmi gyökerei az ateizmus vagy a szemita lillith és moloch, tehát a sötétség. Nem a sötéttől-anyagtól való megszabadulás (gnoszticizmus) .

Reszet Elek
Újságíró

A gnoszticizmus alapja a duális világfelfogás és az ebből adódó relativizálás.

hunbagira
Újságíró

Hát, ha valaki mindent feketének vagy fehérnek lát az ritkán relatívizál szürkével. :)

hunbagira
Újságíró

Miért veszítené el?

hunbagira
Újságíró

Amúgy a nemzeti szocializmus történelmi gyökerei kereshetőek, arrafelé ha már…:D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te ezzel a pszichés- társadalom filozófiai hozzáállással

Igen, te is egy vagy azok közül, akit a tények eléggé “összezavarnak”, de “hősiesen ellenállsz” nekik.

miért nem a saját- ahova való vagy-

Csak semmi személyeskedés, khérhlek…., még a végén kedvet kapok én is hozzá…

a balliberálisok térfelén kardoskodsz.

Meghagyom ezt arra érdemesebbnek, pl. neked. Bár jelenleg a te jobboldaliságod és a bal most jelen állás szerint egymás farkát szopkodja , versenyezve, ki tudja mélyebbre venni a másikét…….,( hogy milyen hatalma van a patásnak, miket el tud intézni, hát mivé lesz ez a világ, ájvé….)

Vagy igazi opportunista szarként csintalan nyomán átzsilipeldted magad a zsideszhez- amikor láttad, hogy gyurcsibohóc jóvoltából a balliberálisok jogalkotó hatalmának vége jóidőre.

Időnként tetszenek a(z egyre inkább elfajult és frusztráltan kiszenvedett) konteóid, néha (ritkán) nevetek is rajta.

s most valami zsideszes középvezetőként- bármennyire tagadod- véded a koncot és a mundért. Ha már occam borotvája…:)

Legyen a te hited szerint(de kezdem már unni a személyeskedő, konteózó, bábállító és aztán azt püfölő – “sakkozó galambokat”)

Tudod a totális erkölcsi nihilizmus és materializmus az nem a jobboldal társadalomfilozófiája, hanem a másik oldal alapja.

Te már csak tudod a tutit, (önmaga által felkent, önjelölt „jobbos”)

Még, ha cél szentesíti az eszközt szellemében lehet alkalmazni eme dolgokból eredő “megoldásokat” de KIZÁRÓLAG a cél érdekében. :)

Minden fasz a „Cél szentesíti az eszközt” álszent szarsággal takarózik, az gerinctelenség csimborasszójával. Igen, a te célod az „szent” és ugye neked jogod van hozzá. Mint a hülyepicsák, mert azok is “megérdemlik”, mert pinájuk van, neked meg Célod, Elved, Szent megbizatásod……

Az meg, hogy én hova tartozom -szerinted- az a te szalmabábod.

Magasról teszek rá, eddig sem izgatott, te jössz állandóan a „jobboldaliságoddal” (ami “unikum”, egyedülálló, miközben csak egy ujabb szekta a sok között), aztán ugyanazon mondaton belül meg is cáfolod.
Eddig sem érdekelt a coming out-od, te hivatkozol rá „erkölcsi alapként”, és húzod elő indokként, utolsó érvként, te konteózol rólam, én egy baszott szóval sem soroltalak sehova, az érdekel a legkevésbé, hogy ki minek kiáltja ki/vallja magát, a hülyeség az nem és hit-független, mert irreleváns, a téma szempontjából az ad hominem érveiddel, a mások felé támasztott elvárásaiddal kapcsolatosan te dobálóztál eddig ezekkel, hamis dilemmák tömkelegét felállítva.

90%-ban megfelelek a tankönyvi defniciónak.

Igen, a logika hagy még maga után kívánnivalót, (egy jogásztól ezt miért várná el az ember, ugyebár, – ha már személyeskedünk, legalább legyen kézzelfogható alapja- ) csak az a fránya 10% ne lenne, mert így az már egy másik „szekta”- Annyi öndefiniáló, egyedi, besorolhatatlan „forradalmár” van már, hogy alig lehet titeket összeszámolni, nemhogy megkülönböztetni.

Egyedül a JUDEO-NICEAIkereszténységgel mint etikai iránytűvel nem értek egyet. De egy DEJUDEAZIÁLT (ariánus, márkionista, manicheus, gnosztikus) Jézuskövető egyházzal semmi bajom nincs, sőt.

Nem tudom, hogy ez mennyivel jobb, főleg hogy „bennemaradt” a valóságalapot nélkülöző „mitikus” , csak a „szent iratokban” szereplő „lény”, (leszámítva a hamisított korabeli-utólag betoldott magyarázott „bizonyítékokat”) aki zsinatonként lett hol ember, hol Isten, hol „kétlényegű”, a szentháromságról és a többi nyalánkságról meg nem is beszélve- mikor mi az aktuális érdek/doktrína/dogma /hülyítési alap stb. ez is igazodik az adott korhoz és annak „szelleméhez”.
A portás már “aktivizálta” magát “alant” és mivel ő az első számú “sakkozó galamb” , akinek “hatalma” is van (a szemétdombján), hamarosan talál indokot, hogy kitiltson

hunbagira
Újságíró

Tehát egy keresztémy újságíró a zsinati eciklikák szellemében elutasítja a valódi munkásermberek kizsigerelését a család elsődlegessége miatt.
Ráadásul másról sem hallunk, hogy a jobboldal egy értékközösség nem érdek szemben a balliberálisokka. Erre kiderül, hogy rohadtul nem. A balliberálisok legalább nagyobb összegért ugattak és horngyulus a függetlenség látszata miatt, nem várt el tőlük agitprop tevékenységet.

wittukind
Olvasó
wittukind

Szerencse hogy a Tél nem jobb vagy baloldali..csak van és ennyi…

Reszet Elek
Újságíró

A valódi tél mindent kifehérít szóval szerintem egyértelműen jobboldali. Az ősz szintén hiszen mindent barnába öltöztet. Gesztenye Gusztika meg már egyenesen SA-legény.

Weöres Sándor: Gesztenye úrfi

Hej, gesztenye úrfi,
Bundácskádból bújj ki!
Ugorj le a fáról,
Érkezésed várom.
Nini, itt van, koppan,
Fáról földre pottyan,
Futok zsebre dugni,
Jöjj, gesztenye úrfi!

Taki
Olvasó

Mindig ilyen volt, most kell ezen csodálkozni ? :)

common man
Olvasó
common man

Higgyétek el, férfiként százszor jobb lesz nekünk is egy keresztes hadjáratban harcolni, mint valami tetves nagyvállalat irodájában női főnökök alatt Excel-táblákkal baszakodni…

Azért van más választás is. Amúgy nem is tudtam ,hogy ennyire támogatod a kultúrák keveredését…

hunbagira
Újságíró

Te láttál már szemita csajt- telivért- testközelből?! Jártál már arra?
Tudod a durván túlméretes segg(medence) mindegyiknél fajtajelleg. Szóval nem éreznéd magad jól.

Geri P.
Olvasó

te láttál már átlag magyar picsát 30 éves kor és egy gyerek felett?
durván túlméretes pofa és egó, nulla ész, mellé lógó csöcsök, narancsbőrös hájas valag, fodrozódó combok, dagadó has, ráncosodó pofa, én itt se látok semmi olyat amiért nagyra kéne lennie egyiknek is…
Cserébe még nulla életperspektíva (majd jól lehúzom azt a balfaszt aki az utamba kerül) és kitartás se nagyon ( addig maradok míg el nem kezdek unatkozni és pár év után ha viszket a pinám lelépek)

meg lehet nézni hogy kortünet lassan a sok 30-40 közti gyerekkel egyedül vagy a sokadik faszi mellett a más gyerekével vergődő picsa, vagy a sok pesti tápos metroszex köcsög közt szülni sose akaró opportunista törtető emanci-pina aki erős középkorúan is abban éli ki magát hogy a hasonló barátnői közt vedeli az olcsó bort a hülye sorozatok bámulása közben, vihog, ostoba elméleteket gyárt hogy mi értelme az életének, vagy senki által nem nézett blogon vonyítja tele a netet hogy őt miért rúgta seggbe az élet és nem talál egy “rendesnormális” pasit se.

hunbagira
Újságíró

Én most örökölt (al)rasszjegyekről írtam, te pedig életmódból eredő dolgokról.
Egyébként nagyjából igazat írsz.

Geri P.
Olvasó

Elmondom örökölt rassz jegyek magyar nők többségénél is az igénytelenség, a hájas formátlan hordó test meg a formátlan teljesen csontos nőietlen arc.
Ja meg az utolsó most húszas éveikben élő generációnál ehhez még hozzájön a trampli 175 feletti alkat is, már lassan létra nélkül ki lehet őket zavarni fáról lógó majmok faszát szopni…

Szerinted mekkora akarat kell ahhoz hogy sok közülük húszas évei elejére 80 kiló fölé hízlalja magát, az ilyenbe már alapból benne van a hajlam,
sok elbaszott trampli megtalálta egymást és összefeküdt, aztán azokból lett egy hatványozottan elbaszott külsejű ótvar. Na most ez a magyar női átlag, és amelyik véletlenül néz ki annyira jól mint egy lengyel vagy a orosz csaj az meg már minimum félistennek képzeli magát itt és a pinájából akar megélni.

A sok hülye igénytelen megalkuvó Lúzer köcsög pedig bőszen nyalja az ilyenek picsáját, ezzel is erősítve a torz túlértékelt énképet, Most nézd már meg egy fasz riporter Hogy nyalja például egy Kapás Boglárkának vagy egy Novoszáth Melindának, mind a kettő egy teljesen snassz szőke unalmasan pislogó picsa, lengyeleknél minden utcára jut két tucat ugyanilyen.
Vagy egy elöl deszka hátul léc Jakabos Zsuzsából itt majdhogy nem szexszimbólumot volt képes gyártani ez az elbaszott ország, és az egész nőn nincs nincs mit nézzen az ember a kockás hason kívül.

mondom én, a hülye bugris magyar faszok igénytelensége saját maga gerjesztette A folyamatot amiből az itteni nők lettek:
egy rakás igénytelen trampli senkiházi kurva nagy egóval és mellé semmi perspektívával, amelyik véletlen nem feltűnően ostoba az is eljátsza a komplett hülyét, gyakorlatilag egyikben sincsen semmi olyan amit lehetne egy kicsit is tisztelni.

common man
Olvasó
common man

Vagy egy elöl deszka hátul léc Jakabos Zsuzsából itt majdhogy nem szexszimbólumot volt képes gyártani ez az elbaszott ország,

Mindig belecsempészel olyasmit ami nem igaz.Te nem a médiában dolgozol?

hunbagira
Újságíró

Figyelj én megértem az indulataidat, de”kicsit” túltolod, mint Hun a kezdeti időszakban. Ráadásul sok esetben nem tényszerű amit írsz.

Reszet Elek
Újságíró

Jakabost én is meghágnám függetlenül attól hogy a teste úszásra módosult. Szexszimbólumot meg a sajtó csinált belőle (vagy legalábbis próbált).
A lengyel/orosz csajok a gyengéim.

Reszet Elek
Újságíró

Amúgy én sem értem miért kell sportolónőket fikázni. Ők legalább letettek valamit az asztalra mégha a nők között. Az átlagos emberek nem vállalnak fel ilyen aktív leterheltséget pláne nem tanulás mellett. Megjegyzem nem is tipikus csajok ők.
A sportban nincsen nyavalygás és tényleg csak a valós eredmények számítanak. Az egyik legférfiasabb értékrend alapján működő “világrész” ahol egy nő előfordulhat. Szóval igencsak mellélövés ilyesmit emlegetni.
A riportereknek meg ez a seggnyalás ad megélhetést. Sajna. Sokat esett a szakmai színvonal. A régiekhez képest nagyon semmitmondó, gagyi. Engem is idegesít a sok okoskodás, de a semmitmondó sprotolói megnyilatkozások ugyanúgy.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hol lesz a következő doppingolimpia?

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Egy hajintásnyira. Július 29. és augusztus 7. között.

Tina74
Olvasó
Tina74

Hát ha ennyire hülye hungarofób a Geri P. menjen el innen, pl. Angliába. Ott aztán megnézheti, milyen nők vannak… ;-)

Naooo
Olvasó
Naooo

Sötétek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“ehhez még hozzájön a trampli 175 feletti alkat is”

Töpörödött törpördögök nem jók semmire se.

lpg88
Olvasó
lpg88

A lengyel – magyar összehasonlítást (is) maximálisan osztom!

Taki
Olvasó

Itt is a teljes felszínesség megy, pedig nem a külsővel van a legnagyobb gond, hanem a fejekben. A kis agymosott konzumidióta akit egyszer egy nagyon kanos és nagyon részeg alfa meghúzott és innentől fogva ez az elvárás, alább nem adja, a reklámok filmek nyomják az anyagias kényszert, örökké és mindennel elégedetlen, de facebookra agyonphotosoppolt pózerkedés.
“Kedves, családias barátságos jó az ágyban, értelmes nem konzumidióta, nincsenek irreális elvárásai a világgal, magával, pasikkal szemben – ezek olyan értékek amikből sokkal nagyobb hiány van mint a jó alakból. Ezen értékek megléte mellett még azt is megengedhetné magának hogy bőven szarul nézzen ki. Mert annyira hiánycikk.

Geri P.
Olvasó

nekem semmi bajom a szír csajokkal, jobban néznek ki mint a legtöbb unalmas ostoba önmagát túlértékelt mangalicává hízott magyar lotyó.
am lemészárolhatnánk ezt a sok tevebaszó szír buzit itt európában aztán szépen rabolunk nőt magunknak onnan, ez nekem is eszembe jutott, hamar hozzád mennének ha cserébe kapnának pár éven belül állampolgárságot.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Szia Hunn! Nanemá ! Háborút ne kívánj! Se kereszteset, se csillagosat, se holdasat. Mert azzal csak azok járnak jól, akik már évtizedekkel előbb eltervezték, hogy a nemzedékednek kevesebb utóda szülessen.

Aldo
Újságíró

El kéne menni Szíriába csajozni.

Jó utat!

Mondjuk egy keresztes háború keretében. A szír csajok hipergám ösztöneit maximálisan kielégítenénk azzal, ha győztes keresztes hadként fűznénk őket rabláncra és tennénk őket az ágyban rabnőinkké. Hálásak lennének nekünk, hogy véget vetünk a faölelgető korszakuknak.

Milyen keresztesháború? A fene nagy jólétbe elhülyült és elgyengült európai férfi mindenre alkalmas, csak háborúra nem. Ráadásul Szíria már egy romhalmaz, nem nagyon van ott mint tönkretenni, megtették ezt a zsidó terroristák. Ellenség se nagyon van már.

Szegénykéim már a falat kaparják a faszhiánytól, és ez a nagy feminista világ nem csinál semmit, hogy véget vessen a szenvedéseiknek. Jellemző. Ez is ránk, fehér, keresztény férfiakra vár. Ráadásul sokkal jobbak vagyunk az ágyban, mint a koszos arabok.

Úgy látszik valaki még mindig képtelen nőt szerezni, ezért mindig elnyomásról és erőszakról fantáziál.

Küldjünk egy petíciót a Vatikánba, követeljük a római pápától a keresztes háború azonnali meghirdetését!

Inkább mutass jó példát és menj ki egyedül “harcolni.”

Higgyétek el, férfiként százszor jobb lesz nekünk is egy keresztes hadjáratban harcolni, mint valami tetves nagyvállalat irodájában női főnökök alatt Excel-táblákkal baszakodni… Különben is: ha eleve kevés már Szíriában a férfi, akkor a maradékot úgyis hamar, lazán lenyomjuk. :)

CSak nehogy elsőnek lőjenek bele egy tömegsírba.

Hunn
Újságíró

comment image

Károly Fejes
Olvasó

Nem is néznek ki rosszul ezek a csajok!

Naooo
Olvasó
Naooo

De jól se.

common man
Olvasó
common man

Kettőt simán ,hármat szükségből a többit lakatlan szigeten. De például jók a fogaik.

hunbagira
Újságíró

Szarrá sminkelve, “szérphotoshopolva” kizárólag az arcukat fényképezve. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Az újságíró számos szírrel beszélgetett, akik egyöntetűen arról panaszkodtak, hogy a férfiak nagy része vagy elesett a háborúban vagy az elől menekülve Európába emigrált”

A nők mért nem menekültek a háború elől? Nekik mindegy ki bassza őket?
Na meg azok a nagy menekültek soroskötegekkel a zsebükben.

common man
Olvasó
common man

Van az a parancs:férfiakat megölni ,nőket megerőszakolni. De ki a faszom szította a háborút? Tudjuk.

hunbagira
Újságíró

“A nők mért nem menekültek a háború elől”

A közel-keleti “háborúkra” ne a mi fogalmaink szerint gondolj. Ezek inkább ilyen cigányos csetepaté sorozatok. Az egész szírai háború majd 7 éve alatt, kevesebben haltak meg, mint pl Sztálingrádnál. Tehát lövöldözgetnek egymásra, de azért- a túlnyomó többség nem nagyon akar 72 szűzzel találkozni.

“Nekik mindegy ki bassza őket?” Hát mindig az erősebb. :)
Szóval pont azért nem “menekültek el” hiszen szívesen aláfekszenek az éppen győztesnek(tünőnek) Tudod hipergámia- alfavadászat.
2. Ott férfi örökli a vagyont, szóval nincs cash a “meneküléshez”

hunbagira
Újságíró

Konkrétan ők háború alatt ilyen cselvetéses orvlövészeskedésesben-orgyilkosságokban gondolkodnak, nem tömegrohamokban. :)

Delin
Olvasó
Delin

A noknel ne azt nezzetek mit mondanak, hanem, hogy mit csinalnak (klasszikust idezve). A kepen levok is szornyen ketsegbeesettnek es depressziosnak tunnek a nagy ferfihianyban.

Kivancsi vagyok mit hoznak ki ebbol a szitubol, bar itt is csak noi tobbseg van, nem tisztan noi kozossegrol beszelunk. Nemi aranyokat tekintve semmivel se masabb a szitu itt, mint egy-egy nagyobb haboru utan Europaban a multban. Nem is igazan ertem, miert kulonleges ez a helyzet.

hunbagira
Újságíró

” kepen levok is szornyen ketsegbeesettnek es depressziosnak tunnek a nagy ferfihianyban. ”
Alapvetően egy beállított fényképről van szó. Én is, ha az instagramból indulok ki azt hinnem, hogy minden nő bombázó. :D

Delin
Olvasó
Delin

Ahogy egyszer egy kedves reszeg srac mondta fennhangon az utcan az egyik nagy mellu, szep arcu, akkor meg csak kicsit husi baratnomrol. “Vegulis a nehez bombazo is bombazo, nem?!”

hunbagira
Újságíró

:)

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Már x éve mondtam, hogy kapásból elvennék egy huszonéves, szír keresztény lányt. Biztos vagyok benne, hogy ezerszer jobban járnék vele, mint a honi kínálat 99%-ával. A Németországba menekült “nőket és gyerekeket” meg kérjék számon az Unió döntéshozóitól.

hunbagira
Újságíró

Hát tudod egyiptomi nyaralásom alatt szószerint rám akaszkodott egy helyi kopt-keresztény kiscsaj. A második randi után a vagyoni helyzetem után érdeklődött. :)

common man
Olvasó
common man

Biztos szerelmes volt beléd de az apjának akkor is ki kell fizetned az ellenértékét.Lehet ezért kérdezte.Nem kell mindjárt rosszra gondolni… Amúgy jól nézett ki? Én már láttam nagyon szép arab nőket.Persze 14 gyerek után már biztos megváltozik az alkata.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ó, szent egyűgyűség……

hunbagira
Újságíró

???

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Biztos szerelmes volt beléd de az apjának akkor is ki kell fizetned az ellenértékét.Lehet ezért kérdezte.Nem kell mindjárt rosszra gondolni…

hunbagira
Újságíró

iróniát, mint olyat már te sem ismered? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Sőt, onnan származom, csakhogy ő ezt komolyan gondolta, szó szerint, te képzelted túl.
12:09-kor épp ezt erősítette meg.

common man
Olvasó
common man

Boldogok a jóhiszeműek….na jó a sokadik átbaszás már gyanús.

hunbagira
Újságíró

Igen, inkább az ilyen óegyipotomi (hiszen kopt volt)- berber testalkatot hozta. Szóval nem volt nagysegge, mint ami a kamposorrú-szélescsipőjű szemita csajok sajátja. Ezért is álltam szóba vele.

Tina74
Olvasó
Tina74

A koptok nem arabok, hanem a régi egyiptomiak leszármazottai.

hunbagira
Újságíró

Szerintem, én is ugyanezt írtam.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

De hát csak biztonságra vágyott. Már ez is baj?

hunbagira
Újságíró

Jó-jó, de lyen gyorsan…:)))

common man
Olvasó
common man
wittukind
Olvasó
wittukind

Hogy az a kép nem Sziriában lett elkövetve, holtbiztos….lehet valami anglisztáni régi normann vár fala előtt vigyorognak, ahogy látom, az előtérben levő muksó az elkövető, nem úgy néz ki mintha Sziriában lenne akárhol….

common man
Olvasó
common man

Vagy: Osztálykirándulás, szír iskoláslányok a siratófalnál.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

“Azonnal ki kell rúgnotok őket Európából! Vissza kell költözniük Szíriába, hogy elkezdjék újjáépíteni az országot! “
Szír “menekültek” , Németország / Svédország, hazaküldés. Valami nem stimmel, hol a hiba?

common man
Olvasó
common man

Sírnak a csajok:a fákat kell ölelgetnünk,feltámad a hazafias érzés néhány fasziban ,hogy hazajöjjön.Közéjük lehet keverni az ügynököket.

common man
Olvasó
common man

Delin! ott nálatok Angliában láttál olyan párokat akiket mint ezek a szír csajok és eredeti angol pasasok alkottak?

Delin
Olvasó
Delin

Ha egy muszlim valamennyire tartja a valasat, akkor csak muszlimmal kezd parkapcsolatot. Igy eredeti angolok es minden mas kereszteny/ateista stb is kizarva. Legalabbis en meg sehol nem lattam ennek az ellenkezojet.

Blackur
Olvasó
Blackur

Nekem ez inkább tűnik propagandacikknek mint valós helyzetnek.
Odradek víziójáról meg valahogy nem szólnal a híradások nem úgy tűnik mintha készülnének vissza a fára…igaz nem ott élek távolról könnyű dumálni. Meg nem ismerem a női természetet de ha az emberihez közel van akkor egy porig rombolt országban először ÉLNI akar az ember utána dugni….van egy mondás először Hazát utána Házat építs

ssssss
Olvasó
ssssss

Csak halkan jegyzem meg, hogy részben ugyanez megvolt itthon is a két világháború után, amikor a férfiak egy jó része ott halt meg a fronton, a hazatérők jó része meg nem kellett senkinek, mert egy életre megnyomorodott.

Hunn
Újságíró

Uraim, most láttam a Marokkóban iszlámisták által lefejezett svéd lányról a videót.

Ide vezet a feminizmus.

Ezt meg kell állítani. Nem az iszlámról beszélek. A kultúrmarxista, zsidó feminizmusról, a PC/Multikulti Genderkurzusról.

Erről nem tárgyalni és megegyezni kell a feministákkal és a nőkkel az egyenlőség alapján. Nem érdekel a véleményük.

Ezt a szart meg kell állítani, bármi áron, és ez a mi dolgunk lesz, uraim.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Szia Hunn! Szerintem téged le fognak állítani. Hát még nem vetted észre, hogy ezt a világhálós ketrecet azért hozták létre, hogy a hozzád hasonlóan veszélyesen gondolkodókat kiszűrjék és kövessék az állapotukat. Szilveszterkor ne ilyen videókat nézz, mert megfekszik a gyomrodat, mint a grízes tészta. Menj emberek közé!

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen lekvárral?

Hunn
Újságíró

KEK

Hunn
Újságíró

Az a helyzet, Olajfalo, hogy későn figyelmeztetsz. Ma este megnéztem még Lil G és Nemazalány: Petőfi Sándor című klipjét is, és úgy gondolom, hogy meg akarok halni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én ha öngyilkos lennék, csakis zsinagógában robbantanék, vagy parlamentben, az ugyanaz.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Ne tedd!
Mert:
1. 72 szüzet már a Paradicsomban sem találsz.
2. Utána ki fog enni adni a macskádnak?
3. Utána az épületben esett károkat az adófizetők pénzéből fogják helyrehozni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkora paradicsom nincsen, hogy egy szűz is beleférjen.
Fogjon egeret.
Kő kövön nem maradna.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Dehogynem. Sok befér a Vörös Palotába. Vizó okájés szűzei majd versenyszerűen rúdtáncolnak.

Beteg lesz tőle. Azután elviheted az állatorvoshoz, mert hozzászokott a macskaeledelhez. (A szomszédtól hallottam.)

Hát azt akarod, hogy egy sokkal nagyobbat építsenek az adódból?

Naooo
Olvasó
Naooo

Paprikába se, paradicsomba se fér be szűz.
Felénk is sok marhaságot beszél a szomszéd, meg ökörséget is.
Úgyse építenének, ha előtte szétlocsolnék disznóvért. Az egész országban 5×5 méterenként deci pusivért önteni, “véssétek az agyatokba nem épül itt mecset” se.

Reszet Elek
Újságíró

Ráadásul a tanítások szerint ezek a hurik minden szűztelenítés után “begyógyulnak”. Őszintén szólva ez a világ leghülyébb vallása.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Őszintén szólva ez a világ leghülyébb vallása.

És még finom voltál.

hunbagira
Újságíró

Elek, Csakszi.
Hát, ha választanom kellene, hogy 2 szemita idegbaj a zsidó(k többségét képviselő sátánista- molochi-kabbalista vonal) Nagy Ringyó falanszteri rémuralma és arab Izmael világkalifátusa akkor emberként- FÉRFIKÉNT százszor választom inkább az utóbbit. Már csak amiatt is, mert a zsidót nem választhatom (mielőtt valami szőrszálhasogató filoszemita fasz közli, hogy a zsidóba is be lehet térni közlöm vele tudom, de csak elviszinten, gyakorlatilag lehetetlenné tették) De ez óriási szégyen a világ többi részének, hogy a szemita népek fújhatják az eszmei passzátszelet és az ő közöttük dől el a világ sorsa.
Hacsak………

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mivel nem kell választanod, miért puffogsz? Amúgy az egész kirohanásod nem értem.

hunbagira
Újságíró

Ha határtalan cinizmusoddal arra célzol, hogy valóban nem kell. Hiszen választottak helyettem már. Akkor igazad van. De ugye megengeded még nekem, hogy ne kelljen szeretnem a Nagy Testvért- Ringyót.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Fenét érdekel, hogy te kit szeretsz, de ez miért tartozik ránk?

hunbagira
Újságíró

Most átmentél óvodába?
1984- gondolatát idéztem. Tudod Nagy Testvér nemcsak engedelmességet vár, hanem szeretet is.

common man
Olvasó
common man
Reszet Elek
Újságíró

Ezt hívják hamis dilemmának.

hunbagira
Újságíró

Miért hamis?

Reszet Elek
Újságíró

“De ez óriási szégyen a világ többi részének, hogy a szemita népek fújhatják az eszmei passzátszelet és az ő közöttük dől el a világ sorsa.”

Naooo
Olvasó
Naooo

Erős a verseny.

Hogyha a rabbi azt mondja neked, hogy a jobb kezed a bal és a balkezed a jobb, akkor sem szabad eltérned az ő szavaitól. (Rasi ad Deut. 17.11. Rab. Lépmann Niz p. 176.)

103b. lap. Ha egy pap az ünnepnap beállta után pattanást kap, akkor azt egy kollégája a fogával nyomja ki, de csak a fogával, nem pedig valamely eszközzel, még akkor is, ha az a pattanás a hasán van neki.

19a. lap. Mit kell pestisnek tekinteni? Ha egy városban, amely 500 férfit számlál, három nap alatt egymásután három halottat visznek ki; ha kevesebbet, akkor az nem pestis.

33b. lap. Jischak rabbinak borjúganéjból készült edényei voltak; egyszer megtöltötte őket vízzel és kitette a napra és szétmállottak.

Bölcsesség tanítása 150, 2.: Ha a zsidónak tövis ment a lábába egy bálvány előtt, vagy pedig ugyanilyen helyen veszti el a pénzét, akkor nem szabad ott meghajolni, hogy a tövist a lábából kihúzza vagy hogy a pénzét megkeresse, nehogy úgy tűnjék föl, mintha a bálvány előtt hajolt volna meg; hanem üljön le vagy fordítson hátat a bálványnak s úgy húzza ki a tövist.

Bölcsesség tanítása 142, 15.: Tilos hallgatni a bálványimádás énekét, valamint szemlélni a bálványimádás építményeit; ugyanis a nézés által jön az élvezet. Azonban, ha valaki ezt a dolgot nem szándékolja, akkor szabad.

110b. lap. Papa rabbi mondja: Az ördög mondá ezt nekem: Két pohár bornál ölni szoktunk, három pohárnál nem ölünk, hanem csak kárt okozunk. Két pohárnál bekövetkezik a baj, akár szándékosan, akár akaratlanul tette is az ember, négy pohárnál pedig csak akkor, ha szándékosan tette az ember. Hátha az ember páros számú pohárral iszik vagy tányérral eszik, akkor hogyan kerülje el a bajt? Fogja meg az ember a jobb kezének hüvelykujját a balkezével és a balkezének hüvelykujját a jobb kezével és mondja: Ti meg én hárman vagyunk. Ha az ember hallja, hogy valaki azt mondja: Ti meg én négyen vagyunk, – akkor mondja rá: Ti meg én öten vagyunk. Ha erre azt hallja az ember: Ti meg én hatan vagyunk, – akkor mondja rá: Ti meg én heten vagyunk. Egyszer megtörtént, hogy valaki 101-ig folytatta, mikor azután az ördög dühösen otthagyta.

common man
Olvasó
common man
Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Kapnak rétest estére, mert egyszerre lépnek. Még túrósat is.

T_T
Olvasó
T_T

Tessék, a megvalósult feminista utópia…

Egyébként már kérdezni akartam, hogy ott a nők legalább “emberségesebben” bánnak a férfiakkal, ha meg akarják tartani őket, vagy inkább elmennek fákat ölelgetni?
Nos, a cikkből megkaptam a választ…

DE!
A férfihang.hu társadalomtudományhoz értő szerzői készülnek cikket írni arról a jelenségről, hogy mi az oka annak, hogy a férfiak menekülnek az országból, és a nők harcolnak? Ez azért nem semmiből jön.
Fel lehet persze hozni a gyávaságot, mint indokot (sok esetben joggal), de a gyávaság itt nem az ok, hanem az okozat. Mi volt ott a háború előtt? Nem lehet mindegyik szír migráns törvény elől elszökött bűnöző. Függetlenül attól, hogy a szexhiány miatt hogyan viselkednek Európában.
Sokan egyértelműen a toborzás elől szöktek meg, de miért? Mi vezetett idáig? És hogyan?
Erősen kétlem, hogy ott akkora muszlim férfiparadicsom lenne, mint mondjuk a szaúdiaknál. Legalábbis, ami az ottani férfipopuláció túlnyomó többségét illeti.

visuo
Olvasó
visuo

sztem a menekülő szír férfiak nem annyira tradiciónálisak, vallásosak, hanem a naplopó, erkölcstelen, deviáns réteg, aki a nyugati komfortot akarja.

T_T
Olvasó
T_T

Vannak köztük ilyenek, ez tagadhatatlan, de befogadó országokban is dolgozni kell. Mivel akkor még nem tudhatták, hogy a hülye németek ilyen hosszú ideig ingyenélőkként tartják őket.
Meg aztán, ha nézted korábban Frei Tamás dokumentumfilmjét, vagy más filmeket, nos a szírek nem azok a primitív allahackbaros buckalakók, akiknek az amerikai filmek bemutatják őket. Ott is van civilizáció. Nem olyan nagy az életszínvonal, mint a németeknél, de nem annyira elmaradottak, hogy a villany csak szórványjelenség legyen.
Na és a többiek? A nem munkakerülők. Ez nekem gyanús. A férfilakosság túl nagy számban vándorolt ki
De szülőföldjük háborús zóna. Rokonaik is veszélyben vannak.
A gyávák., naplopók és búnözők dezertálás ilyenkor természetes, de itt másnak is kell lennie, ami miatt inkább Nyugaton kerestem menedéket (ilyen nagy tömegekben), mint hogy a hazájukat védjék
Ettől függetlenül persze vissza kell őket toloncolni 100%-ukat (talán a keresztények maradhatnak, de csak azok, akik dolgoznak, és még nem követtek el bűncselekményeket), mert veszélyt jelentenek az itteni populációra! Elég csak a napi híreket olvasni…
De hogy juthat egy társadalom felnőtt férfi lakosságának túlnyomó többsége arra a véleményre, hogy inkább máshol csinál szerencsét, minthogy a szeretteit védje.
Ez nem természetes jelenség. Feminizmus? Minden bizonnyal közrejátszott, de erősen kétlem, hogy ez a fő ok.
Mi történt, vagy mit tettek az ottani férfipopulációval, hogy kötelességszegővé vált? Ez az igazi kérdés.

visuo
Olvasó
visuo

persze, ezek a fickók a nyugati civizáció technikai vivmányaival és éldegéltek Szíriában, de a naplopás mégiscsak jobb Ny-Európában

Hunn
Újságíró

Toborozták őket és pénzt kaptak az útra az NGO-któl.

T_T
Olvasó
T_T

Az nem a miért, hanem a hogyan.

Naooo
Olvasó
Naooo

“(talán a keresztények maradhatnak, de csak azok, akik dolgoznak, és még nem követtek el bűncselekményeket)”

Azok se, szarszínűekre nincs szükség, ha keresztény, ha nem.

T_T
Olvasó
T_T

Jogos. Van ígyis elég ómigráns.

hunbagira
Újságíró

1. A harcoló nők vs gyáva férfiak ez egy kőprimitiv “orbánistafeminista” propaganda panel volt. Ld fenti lányok ők már a fizikai munkától rosszul vannak, majd szerinted kalasnyikovval fognak fogocskázni?
2. Hogy kik jöttek el és miért? A naplopó szar réteg illetve azok, akik 2 szék között a földbe csapódtak. Tehát azon szunnita srácok, akik sem asszadot sem a dzsihadistakat nem kultiválták. Ugyanis a dzsihadista míliciák az általuk uralt területeken azonnal bevezették a többnejűséget -újból- sária értelmében Így nekik elvi esélyük sem volt megházasodni például. Hiszen nyilván a milicisták sajátították ki a nőket és hát a nők is őket választották.Nem beszélve magáról a gazdasági helyzetről…ugyanis a szunnita tömeg a keleti terméketlen területen él. Ott a polgárháború kirobbanása előtt is jóval kevesebb volt a lehetőség, tulajdonképpen ezért robbant ki. Majd a háborúban ez lett csatatér, ugyanis a kormányerők a saját nyugati alavita/keresztény/drúz terüleken gyorsan stabilizálták magukat és elkezdték támadni a keletit és a folyamatosan meglévő légiuralmuk segítségével szarrá bombázták a területet…majd az orosz,iráni és amcsi beszállás után még durvább lett a helyzet. Rakkaba szószerint kő kövön nem maradt az amcsi légierő tevékenysége után.

hunbagira
Újságíró

Tehát eljöttek a szunnita alsóbb néposztály férfiai.
Es a kép a cikk ezért csalóka szerintem is, ugyanis egy damaszkuszi egyetemista lánynak nem hinném, hogy perspektíva egy rakkai fellah(paraszt, pásztor). De egy -valószínűleg még nem is szír- dzsihádista “emír” x edik feleségének sem lenni. Akkor sem, ha történetesen ö is szunnita.
Szerintem ezen lányok saját hipergámiájuk áldozatai, mint itt. Megfejelve a helyi tradicióval, hogy ott kimondva is fizetni kell a férfinak a jövendőbeliért.

visuo
Olvasó
visuo

tényleg az a faszfej “Big G” ír még ide? meg az gyakorló, magát „professzionálisnak” prostituált?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Aldo
Újságíró

Nem kirúgni kell őket Európából, hanem kiirtani.