Alter Ego
125 megosztás

A bíróság elítélte a férfigyűlölő svéd zenei fesztivált

Ahogyan arról az elmúlt év szeptemberében egy cikkünkben beszámoltunk, a Svédországban csúcsra járatott férfigyűlölet egyik új találmányaként egy csak nők előtt nyitva álló zenei fesztivált hirdettek meg. A rendezők a göteborgi Statement Festivalra, kizárólag nőket és transzneműeket kívántak beengedni. A rockfesztivált egy svéd nőhumorista, Emma Knyckare találta ki, és állítása szerint az ösztönözte, hogy a Bravai fesztiválon több szexuális zaklatásról szóló bejelentés is érkezett.

Mint azt minden megfelelően tájékozott, épeszű ember tudhatja, a Svédországban újabban megszaporodott nyilvános szexuális zaklatás problémák hátterében egyértelműen az ország öngyilkos bevándorláspolitikája áll. A nőket semmibe vevő  bevándorló tömegek egyébként karmikus büntetésként csaptak le arra a svéd társdalomra, ahol mindenféle álbaloldali ködösítés ellenére már régen egy scifi-horrorba illő, férfigyűlölő “szép új világot” építettek fel. A kiherélt, szellemileg súlyosan lepusztult, agyhalott svéd társadalom problémáinak megoldása nyilvánvalóan nem a férfigyűlölet tovább szítása, hanem saját társadalmuk férfiainak kiengesztelése és méltó státuszba helyezése lenne.

A férfigyűlölő zenei fesztivált szerencsére nem hagyták szó nélkül a férfiak és a rendezvény ellen keresetet nyújtottak be. Az ombudsmani hivatalnak sajnos arra nem sikerült bizonyítékot találnia, hogy a fesztiválról elküldtek férfiakat, hiszen oda minden bizonnyal már csakis kék-zöld-lila-répaszín hajú, férfigyűlölő, leszbikus feministák mentek el a férfimentes fesztiválról szóló hirdetések miatt. Azonban az, hogy a svéd papucsférfiak közül egyetlen egy sem volt képes demonstrálni a megjelenésével, még nem menthette meg a férfigyűlölő fesztivált. A bíróság megállapította, hogy a meghirdetés módjával is elkövették a férfiellenes nemi diszkriminációt. És ha mindez nem lett volna elég, a férfi személyzet terhére is diszkriminációt követett el a fesztivál rendezősége. Merthogy természetesen a “férfimentes fesztivál” sem tudott meglenni férfi személyzet nélkül: a súlyos berendezéseket minden bizonnyal férfiak pakolták, a zenei technikusok és menedzserek jelentős része is férfi volt. Azonban ők többnyire csak egy úgy nevezett “férfi-karám” (“man pen” – Sic!) néven elhíresült, számukra kijelölt területen tartózkodhattak. A rendezők gyakorlatilag izomállattá, szolgává vagy valamiféle gyűlöletes véglénnyé minősítették le még az együttműködő férfiakat is. Ahogyan mindez a nemzetközi sajtóban is napvilágot látott.

A férfigyűlölő szervezőket az elmarasztaló ítélet sem térítette jobb belátásra. Ahogyan az nyilatkozataikból is kiderül, egyértelműen nyíltan elszántak a további férfigyűlöletre és nemi diszkriminációra. Elmondták, nem érdekli őket, hogy a “ciszheteró” férfiak bosszankodnak, a bírósági döntést pedig nem hajlandóak még kommentálni sem, mert ők inkább továbbra is azzal vannak elfoglalva, hogy megváltoztassák a világot.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
125 megosztás


22
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
13 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
AldoKalmanTakiwittukindNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Se - se
Újságíró
Se - se

Erre a helyzetre egy kevésbé bolond társadalomból ránézve nem lehet jó véleményt formálni.
Azt lehet mondani hogy nem érdekel és nem rongálom az idegeimet távoli országok öngyilkosságával, illetve azt lehet mondani hogy gyerünk srácok, menjünk el egy ottani baráti társaságot meglátogatva.. vadászni.
(nem egyből háborúzni.. egyáltalán megnézni hogy van-e akit érdemes még megmenteni, mekkora a civil mozgástér, a szemüknek hisznek-e az ottani nők vagy a híreknek… satöbbi)

Gejza
Olvasó
Gejza

“A férfigyűlölő szervezőket az elmarasztaló ítélet sem térítette jobb belátásra. Ahogyan az nyilatkozataikból is kiderül, egyértelműen nyíltan elszántak a további férfigyűlöletre és nemi diszkriminációra. Ahogy azt nyilatkozták, nem érdekli őket, hogy a ciszheteró férfiak bosszankodnak, a bírósági döntést pedig nem hajlandóak még kommentálni sem, mert ők inkább továbbra is azzal vannak elfoglalva, hogy megváltoztassák a világot.”

……

“A bíróság megállapította, hogy a meghirdetés módjával is elkövették a férfiellenes nemi diszkriminációt. És ha mindez nem lett volna elég, a férfi személyzet terhére is diszkriminációt követett el a fesztivál rendezősége. Merthogy természetesen a “férfimentes fesztivál” sem tudott meglenni férfi személyzet nélkül: a súlyos berendezéseket minden bizonnyal férfiak pakolták, a zenei technikusok és menedzserek jelentős része is férfi volt. Azonban ők többnyire csak egy úgy nevezett “férfi-karám” (“man pen” – Sic!) néven elhíresült, számukra kijelölt területen tartózkodhattak. A rendezők gyakorlatilag izomállattá, szolgává vagy valamiféle gyűlöletes véglénnyé minősítették le még az együttműködő férfiakat is. Ahogyan mindez a nemzetközi sajtóban is napvilágot látott.”

Már ne haragudjon meg a világ, de amíg ilyen nyomoroncok vannak, mint ezek a “férfiak”, akik hagyták magukat így megalázni, addig itt nem lesz semmi. Akkor lenne ott már valami normális folyamat, ha eleve nem valósult volna meg ez az egész rendezvény, mert nem volt férfi, aki az ilyen jellegű és konkrétan az egésznek a működését biztosító munkájával – cipekedés, elektronikai munkák, stb-stb, az egész MEGALKOTÁSA, hogy MŰKÖDJÖN – ebben részt vett volna.

Nem, ehelyett volt/van ott férfi, aki hagyja magát így semmibe venni.
Hát gratulálok.
Egyék is meg azt, ami főztek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megelőztél, egyetértek.
Mindjárt jön a portás és hörögve kitilt, engem:)
Csak a szokásos :)

Se - se
Újságíró
Se - se

Gejza : oké, igaz.. de ez is egy nézőpont, és el tudom képzelni hogy egy ottani neveltetésű ..öö.. hm.. mondjuk hímneműnek.. szóval egy odavalósi hímnemű láthatta ezt egy jól fizetett röpke alkalomnak.
Szóval emez is egy nézőpont.
Az a kérdés hogy a mi itteni véleményünk mit számít abban hogy ne történhessen hasonló.
Hasonló alkalom, hasonló hím-nézőpont, hasonló nőhatalom..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

egy odavalósi hímnemű láthatta ezt egy jól fizetett röpke alkalomnak.

Akkor a kurvaság nem nemfüggő?

Se - se
Újságíró
Se - se

FaeTrick : szevasz te “majdnem barátom”, remélem imádsz ellenzéki lenni. (velem minek is akarnál) :-)

Ami a kérdésedet illeti, nemcsak az útszéliek a kurvák.. az ügyvédi életpálya sem nemfüggő, és a politikai lobbisták sem csak nők lehetnek. Van az a pénz.. és nemcsak testi élvezeteket adnak pénzért hanem erkölcsi bizonyítványt, büntetlen előéletet, hatalmat és egészséget is.
..de ugye te sem csodálkozol? :-)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Költői kérdés volt:)

hunbagira
Újságíró

Védett férfiak, élő egyenesben…..

Aldo
Újságíró

Nem, ehelyett volt/van ott férfi, aki hagyja magát így semmibe venni.
Hát gratulálok.
Egyék is meg azt, ami főztek.

Ehhez nem kell Svédországig utazni. Itt is mi van, ha egy szórakozóhelyen a csajoknak fele annyi, vagy ingyen van a belépő? A sok puhapöcs háborodik fel, ha ezt szóvá mered tenni, mert szerintük, akkor a csajok be se tennék oda a lábukat. Tehát szerintük, ha perkálnak, akkor a helyiség biztosít nekik csajokat. Persze még a piát és minden mást fizetnek, aztán rinyálnak, hogy milyen pénzéhes kurva az összes nő.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Nem a fesztivál férfigyűlölő- ez csak egy pótcselekvés lenne, az alapprobléma megoldatlan lévén. Sem a nyugat-európai politika sem a közgondolkodás nem tudja elegánsan kitakarítani a helyiséget az után a hazugság után, hogy nem lesz semmi baj, ha fél Afrikát és Közel-Keletet ráeresztjük Európára. Mindenki érzi, hogy valahonnan nagyon terjeng a szag.

Gejza
Olvasó
Gejza

Szerintem ezt már megette a fene.
Úgy feministás-liberális-PC-SJW fronton, a normális világ már léket kapott, mint a Titanic, most az agónia ideje van, mert a normális tömeg – például MGTOW a feminizmus “felől” – passzivitásba borult.
Ez van, volt a 80-as, 90-es évek, ami jó volt, aztán most vagyunk a lefele hullámban, majd meglátjuk milyen mélyre és meddig megyünk. Az biztos, hogy a kilábalás nagyon-nagyon hosszú folyamat lesz – már ha lesz persze – és vagy 2 generáció kelleni fog hozzá, hogy megtörténjen.

De nem tudom tényleg, lehet-e bármit is számolni azzal, hogy egyáltalán tud-e javulni a helyzet bármikor is én úgy gondolom, hogy az biztos, még mindig “lefele” tartunk és fogunk még sokáig…

ssssss
Olvasó
ssssss

“Azonban az, hogy a svéd papucsférfiak közül egyetlen egy sem volt képes demonstrálni a megjelenésével,”

Őszintén? Szerintem meg a legjobb dolog amit tehettek: totális ignorancia. Ezek egy része a figyelemkurvulásról is szól. Legjobb, amit velük lehet tenni, az az, hogy szép csendben, mindenféle médiavisszhang nélkül kiosztani nekik az ottani törvényeknek megfelelő büntetést egy korrekt bírósági tárgyalás keretén belül nemi diszkrimináció címszó alatt és egészen pontosan nulla médiavisszhangot adni nekik. Így se a hülyeségüket nem tudják terjeszteni és se mártírkodni nem tudnak.

T_T
Olvasó
T_T

Helyes. A muszlim veszélyre adott kisebb jelentőségű, de férfimozgalmi szempontból nagyon fontos válasz. Kár, hogy muszlimokra volt szükség, hogy a svéd férfiak s a nők elkezdjenek beszélgetni arról, hogy milyen okokból néz félre az Átlag Józsi, ha egy svéd nőt molesztálnak. (Vagy miért röhög, ha egy “erős nőt” 2-3 “erős muszlim” megdominál.)
Ahelyett, hogy tovább kasztrálnák, macsósítsák vissza őket! Vagy pedig: A ti utópiátok. Oldjátok meg!

Hunn
Újságíró

Nagyon érdekes lenne megtudni, hogy mit gondolnak a lelkük legmélyén a svéd férfiak…

A nyugati világban nagyon erős a liberál-bolsevik véleményterror. A médiában, a közbeszédben a progresszív “értékek” úgy vannak tálalva, mintha ezek egyöntetűleg és általánosan, mindenki által elfogadott normák lennének, mintha egyhangú és megkérdőjelezhetetlen társadalmi konszenzus lenne róluk.

Az emberek többsége hivatalosan fél ellenkező véleményt kinyilvánítani, hiszen a munkáját, a megélhetését veszítheti el, zaklatásnak, üldöztetésnek és erőszaknak lehet kitéve. Ráadásul nemcsak a saját személyük, hanem a családjuk is, és egy férfi nem kockáztathatja a családja kenyerét és biztonságát. A legtöbben – szerintem – csak félelemből szajkózzák a progresszív hülyeségeket, félelemből tesznek hitet ezek mellett.

De belül izzik a parázs, gyűlölik hogy ezt kell tenniük, és alig várják, hogy szabaduljanak… Legalábbis azt hiszem. És nagyon szeretném, hogy így legyen. Mert ez az egyetlen reményünk a jövőre nézve…

Arminius.1
Olvasó
Arminius.1

A többségük agymosott birka, ha nem azok lennének, akkor nem szavaznának a fősodor migránsbarát-feminista pártjaira, hanem az egyetlen rendszerkritikus ( ottani viszonyokhoz képest, habár szerintem túl mérsékelt ) svéd pártra a Svéd Demokratákra szavaznának.

Naooo
Olvasó
Naooo

Demokratákra nem szabad szavazatszámlálást bízni.

Arminius.1
Olvasó
Arminius.1

Én téged bíználak meg vele, aztán győznénk :)

Kalman
Újságíró

Én meg szoktam pedzegetni normie-kat, és sajnos azt látom, hogy a legtöbbüknek nem nagyon van izzó parázs odabenn. Főleg a 30-as és idősebb korosztályokban. Fiatalabbak között több előfordul, ami bíztató legalább. De ugye ez csak kisszámú mintavétel.

Pewdipie Unintentional Opsies (Inintentional racism) https://www.youtube.com/watch?v=tQeBRMp4S7s

wittukind
Olvasó
wittukind

Miféle “rockfesztivál” volt ez ahol ennyi csajszi van? nem vagyok ellene a csajoknak egy Keep it True-n, vagy Bang your Head… esetleg egy Monsters of Metal-on, de mértékkel…csak úgy, a körités kedvéért,,,, az u.n. “rokkos” csajok a legbutább tyúkok egyébként, akkikkel dolgom volt….

Taki
Olvasó

A fesztivál ami annyira volt csak férfimentes hogy a férfi dolgozókat nem engedték ki a vendégek közé. Merthogy csak nők nem lettek volna képesek sem felépíteni sem üzemeltetni sem összehozni egyedül egy ilyen rendezvényt. Férfiak nők nélkül lazán megcsinálják, de vendégnek azért szívesen látják a nőket. Hát ez a különbség.
A férfi papíron nem kell, gyakorlatban lehetetlen nélkülünk. A nők nélkül lehetséges, csak heteróknak az egy fokkal kevésbé szórakoztató :P (így is vannak olyan koncertek amire túl kevés nő jár és gyakorlatilag kolbászklubb)

Aldo
Újságíró

“A rockfesztivált egy svéd nőhumorista,”

Ez már jól kezdődik. Megint egy állítólagos humorista, aki nem a poénjaival akar hírnevet szerezni, hanem ilyen faszságokkal, mint az az indiai köcsög, aki azért vergődött, hogy írják ki a Simpson családból az indiai boltost. Persze olyan, hogy női humorista elve nem is létezik, mivel még senki sem látta őket.

“Emma Knyckare”

Igazi svéd név.

“állítása szerint az ösztönözte, hogy a Bravai fesztiválon több szexuális zaklatásról szóló bejelentés is érkezett.”

Ezek közül mennyi volt, amely valóban megfelel a szexuális zaklatás feltételeinek és a zaklatások közül mennyit követtek el szőke, fehér, svéd férfiak?

hiszen oda minden bizonnyal már csakis kék-zöld-lila-répaszín hajú, férfigyűlölő, leszbikus feministák mentek el a férfimentes fesztiválról szóló hirdetések miatt.

Ilyenkor persze sehol egy Ahmed, aki egy elkötött kamionnal közéjük hajtana.

a súlyos berendezéseket minden bizonnyal férfiak pakolták, a zenei technikusok és menedzserek jelentős része is férfi volt.

Ott nem seggel állnak a melósok a rakodáshoz?

Azonban ők többnyire csak egy úgy nevezett “férfi-karám” (“man pen” – Sic!) néven elhíresült, számukra kijelölt területen tartózkodhattak. A rendezők gyakorlatilag izomállattá, szolgává vagy valamiféle gyűlöletes véglénnyé minősítették le még az együttműködő férfiakat is.

A tetves menedzserek szeme előtt nyilván a profit lebegett, így hadd ne sajnáljuk már őket.

A férfigyűlölő szervezőket az elmarasztaló ítélet sem térítette jobb belátásra.

Majd a golyó fogja.

Szépen meg kell rendezni egy 100%-ig nőmentes fesztivált, ahová egy nő sem teheti be a lábát. Csak úgy az egyenlőség kedvéért. Külön kihangsúlyozni, hogy a női fesztivállal ellentétben itt nincs szükség az ellenkező nemre a rakodáshoz, a biztosításhoz, a menedzseléshez. Ha ezek a férfigyűlölő mocskok elkezdenek vergődni, elküldeni őket a picsába és közölni, hogy nem érdekel minket az esetleges elmarasztaló bírósági ítélet, hiszen a világot akarjuk újra normálissá tenni.