ulomenen
5 megosztás
Címkék:

Az M3-as baleset történetének margójára

Mint köztudomású, cserbenhagyásos gázolás történt január 2-án hajnalban az M3-as autópályán. Egy 26 éves fiatal nőt ütöttek el, a cselekménnyel egy 20 éves fiatal férfit gyanúsítanak.  Eddig a hír veleje, azonban néhány plusz információval máris másképp néz ki a dolog, azaz kezdhetjük az áldozathibáztatást…

Az, hogy a Tankcsapda együttes gitárosa hívta meg a koncertjükre a lányt, majd ugyanő találta meg a holttestét a baleset után, ez – noha furcsa egybeesés, mégsem a legérdekesebb információ az esetről. Az már annál inkább, hogy az áldozatot is szállító gépkocsit a lány barátja vezette és a pár állítólag komolyan összeveszett, a férfi félreállt, hogy megbeszéljék a dolgot, mire a lány, aki ittas is volt, dühös is, kikapta a slusszkulcsot, majd kiszállt az autóból és bezárta oda a barátját. Ezután nekiindult az autópályának…

Hogy a másik ember szabad mozgásban való korlátozása nem szép dolog, meg ugye, bűncselekmény is, továbbá az autópályán tilos gyalogosan közlekedni, ez mindenki számára egyértelmű. Mindenkinek, kivéve ennek a nőnek, aki az adott helyzetben úgy vélte, amit tesz, az a lehető legjobb és neki azt szabad. Vagy legalább is lehet.

És valóban, megtanulhattuk, hogy a mai világban a liberális agymosástól elhülyült fiatal nők megszokták, hogy nekik mindent szabad. Mindent is. Azonban bezárni egy férfit az autóba és otthagyni, majd nekiindulni gyalogszerrel az autópályának, ahol a 120-130 km/h- val suhanó járművek vezetői nem számítanak és nem is számíthatnak gyalogosra, ez már a hihetetlenség határát súrolja. Abban is biztosak lehetünk, hogy a lány barátja, ha ugye lehetősége lett volna, vitát félretéve rohan, hogy a nőt levigye az úttestről. Akár erőszakkal is! Ami ugye csúnya dolog a nőkkel szemben.

A gázoló- 20 éves fiatalember- nem tehetett a lány haláláról. Arról igen, hogy nem állt meg segítségnyújtás céljából, ezért felelni is fog a törvény előtt. Kötelessége lett volna, és hogy mégsem tette, az valószínűleg a sokknak tudható be, vélhetően  nem az járt a fejében, hogy „Mi volt ez? Jaa, csak egy nő, azért meg nem érdemes megállni.” Szörnyű érzés lehet rádöbbenni, hogy önhibáján kívül ugyan, ám egy másik ember halálát okozta. Az áldozat édesanyja ezt nyilatkozta: „nem haragszom arra a fiatalemberre, egyszerűen rosszkor volt rossz helyen.

Az áldozat saját magát keverte bajba a viselkedésével, ez egyértelmű, saját magára nem számíthatott, nem volt abban az állapotban. Felmerülhet a kérdés, hogy ki menthette volna meg a lányt? Egy férfi, természetesen, de melyik? Nos, a gázoló nyilvánvalóan nem. Noha meg kellett volna állnia, az nehezen elképzelhető, hogy akit 130 km/h- val elüt egy autó, azon marad bármi megmenteni való, főleg orvosi eszközök és szakértelem hiányában. A lány barátja- nos ő megmenthette és minden bizonnyal meg is mentette volna, ha… ha nem a lány maga zárta volna be őt az autóba. Ezt a részletet egyébként más internetes portálokkal ellentétben a Zindex a szokásos elkenős- maszatolós módon írja le: „…a nő kipattant az autóból, és gyalog indult tovább, a párja a saját autója fogságába esett.” (Kiemelés tőlem.)

Hmm… így megfogalmazva egyből nem egy felelőtlen Barack Kisasszony (Missz Pícs) magatartás jut az olvasó eszébe, hanem Stephen King Christine nevű Caddillac-je, mely autó az ismert regényben öntudatra ébred és mindenféle gonosz dolgot művel. Az autó tehát fogságba ejtette az egyetlen férfit, aki meg tudta volna menteni a nőt a saját ostobaságától, senki nem tehet semmiről, áldozat felmentve, minden rendben!

Biztos?

hírforrás: police.hu

Post Author: ulomenen

ulomenen
http://perszeusz.blog.hu
f Facebook
5 megosztás


180
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
160 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
34 Hozzászólások szerzői
BaltonHöllenhundTJ10UkrinSamSon Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

Milyen autó az amit nem lehet belülről kinyitni?

Art
Olvasó
Art

a modern autók ilyenek, nyugodtan ott hagyhatod résnyire lehúzott ablakkal, nem lehet kampóval a belső kilincset matatni

Reszet Elek
Újságíró

Nem tudom miért engedik az ilyesmit, totál balesetveszélyes. Pl. gyerek hőgutát kap. Kellene lennie minden kocsiban akár fedett gombnak. Ha már témánál vagyunk én egy minimális kilátás biztosítását kötelezővé tenném (vö. tolatókamerák).

Blackur
Olvasó
Blackur

Én is ezen töprengtem Elek sajnos akad ilyen autó! Igaz nem mai. Nem voltam rest és kipróbáltam ..a 20 éves suzukimat magamra tudtam zárni a céges vadonatúj dáciával akármit csináltam BELŰLRŐL nyitható maradt és légyszi senki ne trollkodjon a suzukusvagy daciasvagy bmwsvagyok szöveggel egy tragédiáról van szó ezt a keresztet cipelni fogja mindkét szereplő….

Hunn
Újságíró

Amit nagyon fontos lenne kihangsúlyozni, talán szükség lenne egy országos társadalmi kampányt indítani, az a cserbenhagyásos gázolás.
Nem ez az első eset mostanában, hogy ilyenről olvasok.
Az, hogy ilyesmi egyáltalán megtörténhet, nagyon szomorú képet fest a társadalom állapotáról.

Ha egy autós elüt egy gyalogost, az álljon meg, segítsen neki, és pont.
Mindegy, hogy ki volt a hibás a KRESZ szempontjából.
Mindegy hogy vétlen-e az autós, vagy akárha ő a hibás, és netalán még részeg is volt.
Ha valaki elüt valakit, álljon meg és segítsen, mert emberi élet múlhat rajta.

A halál mindent megváltoztat.
Onnantól már semmi sem lesz többé olyan, mint előtte volt.
Akár megállt, akár továbbment.
De ha továbbmegy anélkül hogy megállna, akkor minden csak rosszabb lesz.

Egy magyar testvéred vérzik ott az úton, és lehet hogy meghal miattad, tehát állj meg, és segíts neki!
Nem lehet meg nem történtté tenni. Nem fog működni az, hogy továbbmegyek és úgy teszek, mintha meg sem történt volna, mintha továbbra is minden rendben volna. Mert már semmi sincs rendben…

Arminius.1
Olvasó
Arminius.1

Azért a körülményeket is figyelembe kell venni, ha Olaszliszkán vagy hasonló helyen történik, inkább lépjük a gázpedálra, nehogy mi kerüljünk a temetőbe.

Hunn
Újságíró

Ha Olaszliszkához hasonló cigányveszély van és lincselés fenyegethet, a gázpedálra lépve a mentőt-rendőrt akkor is azonnal tárcsázni kell a mobilon és nagyon egyértelműen jelezni kell, hogy mi történt és mit miért teszünk, mert egy elütött cigányért ugyanannyit kapunk, mint egy rendes emberért…

Naooo
Olvasó
Naooo

Megbüntetnének vezetés közbeni telefonálásért is.

József Nagy
Olvasó

Az a baj, srácok, hogy belőletek hiányzik két szerintem fontos emberi tulajdonság, az empátia és a nagyvonalúság. Különben elengednétek azokat a kínálkozó alkalmakat, hogy tragédiákat használjatok ideológiátok további ragozására.

hunbagira
Újságíró

Nem nagyon exponáltam magam a téma kapcsán, mert számomra tényleg unalmas búlvár story. Abban a 2hszben is kvázi védtem a csajt. DE
Valószínű ulomen válaszcikknek szánta már az aznap megjelent femcsi zsindexes cikkre az azalatti kommentekre. Miszerint egyik férfi “kidobta” (mint kiderült hamis volt a hír. igaz a legújabb hirek szerint mégis csak ő inditotta el a tragédiához vezető eseményláncolatot) a maásik pedig “megölte”.
Szóval te is igazi “manginaként” a “válaszon” vagy felháborodva.
Persze azon lehet polemizálni, hogy ha femcsi fegyverekkel “lőnek” vissza a femcsi provokációkra az mennyire lesz hatásos.
De megint felcserélted(felcserltétek) az okot az okozattal.

Deadpool
Újságíró

“Szóval te is igazi “manginaként” a “válaszon” vagy felháborodva.”

Azért ezt a szarkenést belőled nem néztem volna ki.

Alter Ego
Szerkesztő

Pedig szerintem határozottan igaza van… Olyannyira így gondolom, hogy a cikk elbírálásában is nagy szerepe volt ennek. Jól felismerhető ok és okozati összefüggés áll fenn az Indexes cikk és a Férfihang szerzőjének cikke között. Ha ez az összefüggés nem lett volna, akkor lényegesen bonyolultabb lett volna annak a megfontolása, hogy megjelenjen-e egy a balesetről szóló írás.

Deadpool
Újságíró

Értem. Ha az egyik szekta megírja a saját szektás cikkét, akkor az legitimálja a többi szektát a szintén saját szektás cikkük megírására.

Alter Ego
Szerkesztő

Az Index nem véletlenül a magyar internet egyik legforgalmasabb, egyben szükségszerűen legmérvadóbb lapja? Nekik “szektaként” szívük joga a témáról torzító írásokat közzétenni, viszont mi szégyelljük magunkat, ha itt megjelenik egy kritikus hangvételű válaszcikk ugyanabban a témában? Nem tűnik méltányos megközelítésnek. Viszont értékelem, hogy a megfogalmazott elvárásaiddal a magyar internet legjelentősebb lapjainál is magasabb nívójú témaválasztást követelsz meg a Férfihangtól. Feltételezem, hogy hűséges olvasóként tapasztalatokra és egy kialakult értékítéletre alapozod ezt az elvárásodat. Köszönjük!

Deadpool
Újságíró

Nem a témaválasztás a probléma, hanem a részrehajlás.

“Nekik “szektaként” szívük joga a témáról torzító írásokat közzétenni, viszont mi szégyelljük magunkat, ha itt megjelenik egy kritikus hangvételű válaszcikk ugyanabban a témában?”

:)

Kérlek idézd be, hol állítottam ilyet! Különösen a mondat első fele érdekelne.

Látom cáfolni nem akarsz, inkább megpróbálod kimagyarázni. Már csak azt nem értem akkor, hogy miért nem vállalod fel? Miért nem jelented ki, hogy nekünk nem az objektív újságírás a legfontosabb szempont, hanem attól előrébb való egy meghatározott olvasói célcsoport igényeinek a kiszolgálása? Ezzel az egy mondattal pl.: SS alól könnyedén ki lehetett volna húzni a talajt és rengeteg vitát megspórolhattál volna vele… Vagy: szintén oka fogyottá vált volna az összes velem való vitád…

“Feltételezem, hogy hűséges olvasóként tapasztalatokra és egy kialakult értékítéletre alapozod ezt az elvárásodat.”

Rosszul feltételezed (bár valóban vannak itt olyan cikkírók, akik igyekszenek ennek megfelelni). Ez egy általános elvárás. És attól, hogy a legnagyobbak is beleszarnak, nem fogom elnézni a kisebbeknek sem. És az nem egy érv, hogy ha a zindex is, akkor mi is…

De ha neked ez egy érv, akkor miért ne olvassam a zindexet inkább? :)

Balton
Olvasó
Balton

Okay legyünk nem részlehajlóak, akkor ennyi lett volna a cikk:
“Mint köztudomású, cserbenhagyásos gázolás történt január 2-án hajnalban az M3-as autópályán. Egy 26 éves fiatal nőt ütöttek el, a cselekménnyel egy 20 éves fiatal férfit gyanúsítanak. ”
Miért él az a tévhit, hogy az újságírásnak/újságírónak nem szabad részrehajlónak lennie? Pláne egy internetes portálon?! ne legyünk már polkorrektek….
Maximum a hírolvasónak attól elvárás, nézzük csak meg a Királyi -1-es hírolvasóit. “Gyurcsány Ferenc SzíííR”, csakhogy Bödöcst idézzem. ott aztán tényleg lehente tárgyilagosabb a dolog.
Amikor a nagy objektivitást hozzák és emlegetik fel,előjön a Nyújorktájmsz. Ugye nem vagyunk annyira naivak, hogy egy ott korektnek ítélhető cikket, abszoulute objektívnak mondunk? Maximum stilisztikailag, nem explicit jön le belőle és azonnal hogy ki rendelte…
Olvass Index-et, én is teszem de ne csak azt; Origót is, sőt még olyanabb helyeket is. ha meg nem éred eztbe, nem hinném hogy ne érnéd be, ha nem akkor csak nem akarod, akkor csakazindex.

Deadpool
Újságíró

“Miért él az a tévhit, hogy az újságírásnak/újságírónak nem szabad részrehajlónak lennie? Pláne egy internetes portálon?!”

Tévhit? lol

Mindenkinek lehet véleménye. De aki érzelmileg képtelen magát kívül helyezni és úgy megítélni valamit, annak annyit is ér a véleménye…

“Olvass Index-et, én is teszem de ne csak azt; Origót is, sőt még olyanabb helyeket is.”

Olvastam és olvasom is mindenféle oldalnak a szarját. És már rohadtul unom, hogy azon törjem a fejem, hogy melyik mivel akar átbaszni, vagy hogy mi az amit nem veszek észre. Rohadtul unom. Másrészt időm és kedvem sincs azon vakaródzni, hogy az adott szekta huszár mondandóját most mennyivel kell osztani vagy melyik másik szekta véleményével kell összehasonlítani hogy az igazság közelébe kerüljek… pedig nekem sem feleségem, sem gyerekem. És az mit kezdjen magával, akinek még ennyi ideje sincs? Erre is van valami jótanácsod? -.-‘

Balton
Olvasó
Balton

Mindenkinek annyit ér a véleménye, főleg újságírásban, ahányan olvassák és hisznek benne, még akkor is ha baromság. Egy Konok-Bayer cikk vagy akár nyilatkozat összehasonlításban egyenértékű (lehet kapok majd ezért) de mindkettőt a helyén kell kezelni.
Tanácsot meg óvakodnék adni, bár azért pénzt lehet kapni, és sokkal jobb mint a közbeszerzés, nehezebben tettenérhető…

J’Accuse – Zola, nem nevezném érzelem mentesnek, és mégis sokat ér.

Alter Ego
Szerkesztő

Balton, szerintem nagyon jól átlátod a lényeget. Habár az újságírásnak valóban van olyan ága, amelyen számon kérhető a dekára kimért objektivitás, ez az állami tudósító irodák és az állami televíziók munkája, van viszont az újságírásnak egy másik ága, amelynek központjában az önkifejezés és a személyes vélemény érvényre juttatása áll. Erre abszolút érvényes, amit leírtál: annyi az értéke, ahány ember fontosnak tartja olvasni. Általában igaz ez az összes irodalmi ágra, mint művészeti ágra.

Már ötven éve létrejöttek az USA-ban olyan irányzatai is az újságírásnak, amelyek alapjaiban újragondolták annak hagyományait. Hunter S. Thompson például kijelentette, hogy az objektivitás úgyis csak egy mítosz. Tényleg csak mellékszálként, de érdemes megismerkedni Hunter S. Thompson problémafelvetéseivel, véleményével és az általa kitalált “Gonzo újságírással”, ha valakit érdekel a sajtótörténet:

https://www.ferfihang.hu/2012/08/16/gonzo-ujsagiras/

Alter Ego
Szerkesztő

Tévhit! Szeretnélek tájékoztatni, hogy alapvető tévedésben vagy az újságírás szokásos céljait illetően, ha azt képzeled, hogy a sajtóanyagok nem tartalmazhatnak újságírói véleményt. Főleg tévedsz, ha azt képzeled, hogy a Férfihangon számon kérheted azt, hogy egy meghatározott közösség illetve egy meghatározott “célcsoport” véleményét hivatott megfogalmazni, tükrözni. – Ez itt nem a Magyar Távirati Iroda és nem az állami tévé híradója!

Tájékoztatlak, hogy az újságírás száz éves hagyományai szerint léteznek azok a sajtóműfajok, amelyek kifejezetten az újságíró egyéni véleményét, reflexióját hivatottak megjeleníteni. Az alábbi szakcikkből tájékozódhatsz az úgynevezett hagyományos véleményműfajokról:

https://intezmenyi-kommunikator.blog.hu/2008/08/02/a_velemenymufajok_es_jellemzoik

Az általad itt vitatott írás a kommentár család (“jegyzet”, “pillanatkép”, “kommentár'”) műfaji elemeivel dolgozik és közöl véleményt. Nem mellékesen a szerző még a címadással is jelezte, hogy ez egy úgynevezett “jegyzet”: Az M3-as baleset történetének margójára

SS hozzád hasonlóan tájékozatlan az újságírói véleményműfajok létjogosultságával kapcsolatban, no meg semmi jobbat nem tudott kitalálni kínjában, amikor nagyon “triggerelte”, halálra bosszantotta őt egyik-másik vélemény, minthogy előadott valami mondvacsinált, ostoba panaszt (hisztit) az “objektivitás” nevében. SS badarságait magadévá tenni és meghivatkozni egy kifejezetten veszélyes szellemi mélység felé vezető út; amire én a helyedben nem lépnék rá. :)

Egyébként a Férfihang.hu szinte kizárólag csak véleménycikkeket ad közre, egy civil társadalmi cél mentén (férfimozgalom, antifeminizmus) aktivista újságírást folytat és ezt több helyen közli is; ott állt mindig is minden rovatösszegzőben és az impresszumban, hogy a férfimozgalom jegyében, “a férfiak nézőpontjából”, és “férfiszemmel”. Kattints csak a “Hírek” és a “beszédtéma” rovatokra, ahol ez a cikk megjelent és legfelül azt láthatod: “Hírek, politikai aktualitások a férfiak nézőpontjából” és “Mindennapi beszédtémák a férfiak nézőpontjából”. Továbbá nagyon melegen ajánlom a figyelmedbe az impresszumot is, hogy pontosan tudd, hogy milyen lapot fogyasztasz és ebből következően mit is várhatsz el tőle. Mert lehet, hogy eltévedtél egy kicsit. Talán majd arra hivatkozol, hogy az itt megjelent véleménycikk neked, mint férfinak mégsem fejezi ki a nézőpontodat, de ezesetben kereshetsz a véleményedhez közelebb álló és neked mindig mindenben megfelelő férfimagazint, tematikus lapot avagy a te szóhasználatoddal “szektát” is magadnak.

Ha úgy érzed, hogy képbe kerültél, és már átlátod, hogy valójában többszörösen is méltánytalanul állítottad be rossz színben lapunkat, akkor ezen a helyen elfogadunk egy elnézéskérést.

Alter Ego
Szerkesztő

További kiegészítésképpen a véleményújságírás és az objektivitás kapcsolatáról:

Véleménycikkekkel kapcsolatban az objektivitás igénye annyiban vethető fel, hogy abban nem szerepelhetnek a valósággal ellentétes tényállítások és nem hallgathatnak el fontos tényeket. Ugyanakkor az már a véleménycikket író újságíró szabadságkörébe esik, hogy megítélje, hogy a történéseknek mely elemei fontosak. Történetesen nem kérhető számon az újságírón, ha például nem derítette ki és nem közölte, hogy a kutyát megharapó postás szeme kék volt. Ezt hanyagolva is közölheti a véleményét, hogy szerinte veszett egy ember, aki kutyákat harapdál. Egyébként SS barátnőd jellemzően pont ilyen igényekkel manipulált, amikor előadta az ajvékolásait.

Ez a cikk történetesen éppen egy másik cikket kritizál azért, mert a szerzőnk, Ulomenen, véleménye szerint ennek az előbb említett újságírói alapelvnek nem felelt meg az Index cikke és így téves nézőpontot alakított ki az olvasóiban: de nem nyílt véleményközléssel, hanem a valóság eltorzításával terelte az olvasót az Indexes újságíró szerint kívánatos nézőpont irányába! Ugyanakkor Ulomenen jegyzetében közli a saját véleményét, hogy szerinte milyen társadalomszemléleti nézőpontból érdemes átgondolni a sajnálatos baleset történetét. Vesszek meg, ha ezzel bármi gond van az újságírás írott és íratlan szabályai felől nézve! Az meg jellemzően nem egy újságírószakmai probléma, ha Nagy József és Deadpool olvasóknak nem tetszik a témaválasztás vagy a vélemény.

hunbagira
Újságíró

Mai nők pont eme tulajdonságunkkal élnek pofátlanul vissza…

Deadpool
Újságíró

Telitalálat.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tévedés, alávalókkal nem szabad nyílt sisakkal harcolni, és pofájukba vágásra minden alkalmat meg kell ragadni.

Alter Ego
Szerkesztő

Kedves Nagy József! Minden tragédia felzaklatja az embereket, és aztán kénytelenek megbeszélni ezeket a történeteket. Genetikusan kódolt emberi vonás, a túlélés záloga: tanulságokat akarunk levonni mi emberek, hogy többször ne történjen meg. Nyilván ezért is történik, hogy mindenféle bulvár és magát korántsem a bulvár kategóriájába soroló médium foglalkozik az ilyen tragédiákkal. Ha a Férfihang szerzői közül bárkit is arra motivál saját zaklatottsága, hogy hozzátegyen valamit a társadalmi magyarázat és jövőkép kereséshez, akkor nem hiszem, hogy korlátoznunk kellene magunkat. Más lapok sem teszik ezt. Ettől függetlenül igazad van, a cikk és a beszélgetés valóban a tabuk határán lavíroz… (Mellékes, de elmondom: az én tabuimba sem nagyon fér bele a témáról való beszélgetés, de nem gondolom ezt mindenkire kötelező érvényűnek.) Viszont ha a cikk egy másfajta, őszintébb irányba tereli a gondolatokat, mint az Index valósághamisító írása, és ráadásképpen csak egyetlen olyan hozzászólás is születik a beszélgetés eredményeként, mint például a te felvetéseddel együtt ide az elejére kiemelt komment Hunntól, melyben a cserbenhagyásos gázolásokkal kapcsolatos társadalmi kampányokat hiányolja, akkor talán már megérte…

Az Indexnél is jártál kommentben panaszolni, hogy miért nem engedték el a témát, miért is írtak ahelyett egy valósághamisító cikket? És lehetett a szerzőkkel és a szerkesztőkkel erről beszélgetni?

Deansdale
Admin

Ez a cikk nem a tragédiára reakció, hanem a reakciókra.

Art
Olvasó
Art

“mai világban a liberális agymosástól elhülyült fiatal nők megszokták, hogy nekik mindent szabad.”

már a liberális agymosás előtt is így ment ez

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Mióta van Magyarországon liberális agymosás?

Hunn
Újságíró

Olajfalo, Magyarországon a liberális agymosás a 89-es rendszerváltás után folyamatos… Ez az, amit én magam személyesen megéltem. A 80-as években gyerek voltam, szóval hogy a rendszerváltás előtt e téren mi volt, arról a nálam idősebb kollégák fognak tudni nyilatkozni…

Gejza
Olvasó
Gejza

“Mióta van Magyarországon liberális agymosás?”
Mszp-szdsz kormányok óta illetve általuk közreműködve.

Gejza
Olvasó
Gejza

“A lány barátja- nos ő megmenthette és minden bizonnyal meg is mentette volna, ha…”

Nem.
Így volt jó.

A srác nem kockáztatta az életét azáltal, hogy ő is ott van gyalogosan.

“Ne legyél hős”
https://www.youtube.com/watch?v=6SmVDhn4kIk

common man
Olvasó
common man

Én nem szoktam ilyet mert szelíd az alaptermészetem de más már csinált ilyet:A srác úgy menthette volna meg ha egy kurva nagy pofont lekever a …nak(részvétem a hozzátartozóknak)Miért állt meg az autópályán? Amikor ki akart szállni a csaj miért nem rántotta vissza a hajánál fogva úgy ,hogy a feje koppant volna a kocsi padlóján?Félreértés ne essék se kegyeletsértő nem akarok lenni se a srácot hibáztatni.De akárhogy is nézzük a kocsiba zárással és a kulcskidobással a lány a srác életét is veszélybe sodorta.

Art
Olvasó
Art

Nem a pályán álltak meg, hanem a Szilas pihenőnél, parkolóban, a srácnak tehát volt ennyi esze.

A csajnak kevésbé, mert ahova duzzogva elsétált, az nem leállósáv, hanem a pihenőből kivezető gyorsítósáv, egyben az M0-ra felhajtó kanyarodósáv.

A büdös nagy pofonnal egyetértek, nekem is van az életemben olyan személy, akit így menthettem volna meg, de nem mertem bevállalni a bántalmazó szerepét.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Az, hogy a Tankcsapda együttes gitárosa hívta meg a koncertjükre a lányt, majd ugyanő találta meg a holttestét a baleset után”

Tankcsapdáért rajongani? Ez nagyon gáz. Nekem ilyen nő biztos nem kéne, pláne akit gitáros hív meg.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

A nőket mindig vonzotta a “latin lover” avagy a “gitáros csávó”. A magyar zeneipar kicsit sárga/barna/, kicsit savanyú, de legalább a miénk, hiszen kellőképpen belterjes. A vidéki falunapok tátikás haknijai szerinted miről szólnak?

hunbagira
Újságíró

Kivéve, ha a gitáros csávó egy sörtől (illetve sok mindentől) bűzlő rocker…:). A “groupiek” régen nem rock koncertre járnak, Jaggerék idején még talán…

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Most akkor hova járnak a grupik? Szoundozni a Balatonra, szeletelni Ozorára, vagy zsigetezni Óbudára? Kik azok a Jägerék?

hunbagira
Újságíró

:D (költői)Kérdéseiddel meg is adtad a választ. :) Mi a bajod a rolling stoneszal?

Hunn
Újságíró

Ma már a groupie-k sem a régiek, Olajfalo.

Emlékeztek a pár évvel ezelőtti botrányra a Balaton Sound-fesztiválon, amikor a két kanadai DJ-gyereket a határon a repülőtéren tartóztatta le a rendőrség?

Pedig mi történt?

A két kanadai DJ srác felszedett két magyar groupie-t a koncertjük után, ahogy azt a groupie-kkal szokás. Bevitték őket a kulisszák mögé az öltözőbe privát bulira, ahogy azt a groupie-kkal szokás. Ott aztán mindannyian beszívtak és csaptak egy orgiát, ahogy azt a groupie-kkal szokás.

Aztán a srácok léptek mert indult a gépük. A groupie-k pedig kicsit túlszívták magukat, majd amikor magukhoz tértek úgy döntöttek, hogy őket bizony itten “bedrogozták” és “megerőszakolták”, és feljelentették a DJ srácokat a rendőrségen.

Mintha az a két groupie nem pont azért ment volna oda, hogy ingyen piáljanak és cuccozzanak a srácok készletéből, és hogy jól megbasszák őket, amivel lehet majd villogni a hasonszőrű barátnők előtt, hogy ők olyan jó nők, hogy nekik ez a két sztár-DJ is megvolt és a szexi groupie-k tömegéből pont őket választották ki maguknak…

Úgyhogy ebben a mai, szép új feminista világban már sikeres művésznek, zenésznek, DJ-nek sem érdemes lenni. Főleg ha azért csinálod, mert arra számítasz, hogy az adott szubkultúrához tartozó groupie-k hipergámiáját ezáltal kielégítve sok-sok puncihoz juthatsz, mint a régi rock-sztárok ugyanebben a helyzetben… A mai világ ugyanis már úgy működik, hogy férfi rocksztár + groupie-k = #MeToo!!!

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Szia Hunn!

Megtörtént a Soundon: baj. Kiderült: még nagyobb baj.
Irigykedsz a DJ-re: érthető. Gyűlölködsz: Érthetetlen

Hunn
Újságíró

De hát pont nem erről van szó, Olajfalo.
A rock&roll életformában az a világ legtermészetesebb dolga, hogy rocksztárként betépve orgiázol a groupie-kkal.
Nem hogy nem irigylem a DJ srácokat, hanem egyenesen fogom a fejem, hogy ebben a mai, feminista világban már ebből is ügyet, ráadásul rendőrségi ügyet csináltak.
Nevetséges, és sajnálatos.
Kábé a lényeg veszik el emiatt!
Mert minek legyen rocksztár az ember, ha már a groupie-kkel sem téphet és orgiázhat nyugodtan, mert rettegnie kell a #metoo-tól?
A feminizmus minden motivációt elvesz a férfiaktól, hogy igyekezzenek elérni valamit is az életben…

Hunn
Újságíró

Groupie témában kiegészítésként: a mai Lokálban olvastam a metrón a cikket, idézem szó szerint:

“Perrel fenyegetik Drake-et

Újabb botrányba keveredett Drake. A rapper koncertjén csókolgatta és ölelgette egy 17 éves rajongóját úgy, hogy tudta, a lány még kiskorú. A felvétel felkerült az internetre, az egyik gyermekjogokért létrehozott alapítvány pedig be akarja perelni a reppert kiskorú megrontása miatt.”

Idézet vége.

Vagyis ez egy tendencia most a világban.

A férfiak mindent azért csinálnak, azért igyekeznek elérni dolgokat és sikeresnek lenni, mert tudják, hogy ezáltal nőhöz jutnak. Ezt pedig a rendszer elkezdte üldözni.
Ez így van már régóta a férfi politikusok és a férfi gazdasági szereplők esetében.
Mostanában úgy látszik rátértek a férfi művészekre is.

Egyfelől kvótákkal akarják kitúrni a férfiakat a vezető pozíciókból.
Másfelől elveszik tőlük a motivációt is arra, hogy sikeresek legyenek és igyekezzenek elérni valamit az életben azzal, hogy a sikerek árán megszerzett pináért büntetik őket, gyakorlatilag börtönnel. Így válik szabaddá a nőknek az út az “üvegplafonon” túlra…

Ezenkívül természetellenesként kezdik beállítani és üldözni az idősebb srác-fiatal nő kapcsolatokat. Összemossák a pedofíliát, vagyis a nemi érés előtti gyermekek iránt érzett, természetellenes, aberrált szexuális vágyat a normális férfiaknak a fiatal nők iránt érzett, teljesen normális szexuális vágyával. És lassan ott tartunk, hogy ezt “pedofíliaként” büntetik – míg a valódi pedofíliát normalizálni akarják…

Ezt a 17 éves kis hipergám groupie-t is – aki a hasonszőrű kis tinibarátnőinek valószínűleg mai napig azzal dicsekszik, hogy a nagy Drake farka őrá állt föl és nem másra, őt is mint “gyermeket” állítják be, a zenészt pedig büntetni és meghurcolni akarják azért, ami teljesen normális dolog: hogy egy férfinak megtetszett egy nemileg érett és fejlett, 17 éves fiatal nő…

Tényleg egy “Clown World” ez, ahogy azt mostanában mondani szokták…

Reszet Elek
Újságíró

Felőlem sittre is vághatják a disznaját. Félig néger, félig zsidó és hiphopot meg hasonló szarokat “énekel”. Ennél kevesebb is elég lenne hogy ne szimpatizáljak vele.

Hunn
Újságíró

Nem Drake személyes sorsa izgat engem sem, Reszet Elek.

Ami aggaszt, az az a nyilvánvaló tendencia, hogy a nőközpontú, feminista világrend az élet minden területéről száműzni próbálja a férfiakat.

Mégpedig – többek között – azzal a nyilvánvaló technikával is, hogy elveszik a férfiak motivációját az által, hogy kriminalizálják azt, amikor az elért férfiúi sikereket (státuszt, anyagi biztonságot, hatalmat stb… ) az adott férfi a jól megérdemelt punci(k)ra kívánja beváltani…

Ennek következtében a férfiak által végzett tevékenységek kb. 98%-a értelmét veszti.

Reszet Elek
Újságíró

Kezelgessen nagykorú pinákat. Ennyi. Én is kezelgetnék 15-17 éveseket ha nem lenne következménye, de mivel van nem teszem.

https://www.youtube.com/watch?v=6Zh_7bEmR00

Jó, nyilván értem mit akartál kihozni a példájából. Férfi terepen a legtöbb nő nem tud versenyezni a férfiakkal másrészt a legtöbb nő természetéből adódóan szereti ha aláteszik a dolgokat és igyekszik a legkisebb energiabefektetéssel elérni azokat a célokat amelyeket a társadalom elé állít mint követendőt. A munkaerőpiacon, a férfiak közötti érvényesülésben nem tesz mást, mint ami a természete, azokat az eszközöket használja aelyeket évezredek óta a kisközösségeken belüli érvényesülés érdekében.

A nő a hidegháborút vitte be az addig férfitörvények alapján működő munkaközösségekbe de úgy általában a társadalmi rendszerekbe.
Így vált elfogadottá a karaktergyilkosság, a tettek helyett így váltak elegendővé a szavak, a dolgok látszata, a szexualitás felhasználása eszközként (és nem célként), a pletyka, a pillanatról pillanatra változó munkaközösségen belüli “szövetségek” stb.
A gond ott van hogy eljutottunk arra a szintre, a női természet társadalmi túlterjeszkedése annak működőképességét veszélyezteti. A safe placek, trigger warningok, a magánéletbe történő törvényi beavatkozási kísérletek, az ellenvélemények elfojtása és még ezernyi dolog mind-mind ennek a következménye. Mindaz ami láthatóan sírba teszi a nyugatot.
Mindezeket már számtalanszor és ezernyi formában leírtuk persze.

A legtöbb nő sosem nő fel (és manapság már egyre több férfi sem), ők egy új rend hasznos hülyéi.

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen következménye van? 14 felett azzal baszik, akivel akar.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Hel(y) Hunn!

Dréknek nem volt elég a baj, hanem még tetézte. Pedig tudta.

Csak próbálja száműzni. De teljesen nem tudja.

Ezek szerint a Piréz-medencében a férfiak által végzett tevékenységek 1%-ra elegen lesznek a pomogácsok, a másik 1%-ra meg a migráncsok?

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Hel(y) Hunn!

Miért? Mit akarsz elérni az életedben? Ebből mire van lehetőséged, majd esélyed?

Itt a Kárpát-medencében már nagyjából az ember születésekor eldől, hogy legfeljebb meddig juthat Hogy mikor, hová születik és hogy mikor ébred fel.

A feminizmus nem a motivációt veszi el, hanem csak a lehetőségeket és csak bizonyos területeken.

Hunn
Újságíró

Mit akarok elérni az életben?

1. Egy darab jól fizető munka a szakmámban

2. Egy darab, mondjuk 25 év körüli (a fiatalabbak nagyon gyerekek még), 160 cm-nél nem magasabb nőt feleségül venni

3. Három darab gyermek akinek én vagyok az apja

Szerintem nem a csillagos eget és a lehetetlent ostromlom… :)

herceg
Olvasó
herceg

Három gyerekre sok lesz az a 25, főleg, ha még egyetemet is végeztek rajta…

(Az meg szerintem önámító projektálás férfi-oldalról, ha azt gondoljuk, hogy egy nő kamaszkor után is fejlődik még bárhová lélekben/személyiségben értő családfői gondoskodás nélkül … lásd http://masculineprinciple.blogspot.com/2015/03/woman-most-responsible-teenager-in-house.html )

Kalman
Újságíró

+1 ha már menstruál és legál, akkor már kifejlődött. Előrébb már sosem lesz, csak maximum oldalrább.

Marcell
Olvasó
Marcell

Erdélyre, Kárpátaljára, Délvidékre javasolt kiterjeszteni a keresést. Vagy ha nem magyar nő is szóba jöhet, akkor Ukrajnára, Oroszországra stb. Bár persze ott is sok a qrva. De ott még vannak olyanok is, akik még hagyományosabb neveltetést kaptak (és itt nem vallásos/nemzetikonzervatív értékrendre gondolok elsősorban, csak a mai posztmodern idiótaság előttit, anyáink korabelit – ismerek vérbalos családokat, akik ilyen szempontból teljesen rendben vannak értékrendileg minden politikai hülyeség ellenére). Legalábbis én ismerek olyat, akinek összejött a 160 cm-nél nem magasabb erdélyi feleség, gyerek is bár még nem három, szakmai sikerek is, bár módjával.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Marcell!

Erdélyben, Romániában ugyanazokat a nyugati tévécsatornákat lehet nézni. Ugyanaz a hülyítés megy, ugyanolyanok a butító műsorok. Egy nemzedéknyi idő elég ahhoz, hogy hogy kellő hatással legyenek a fiatalok gondolkodására, viselkedésére.

Hunn
Újságíró

Marcell, ami azt illeti, semmire sem vágyom jobban ebben az életben, minthogy az Erdélybe, a Felvidékre, a Kárpátaljára, és a Délvidékre bevonuló, Nagy-Magyarországot visszaállító, a trianoni gúnyhatáron túl rekedt magyar testvéreinket felszabadító, győztes magyar honvédség büszke katonájaként csajozhassak a minket csillogó szemmel, tárt karokkal, örömtől repeső szívvel és a meghatottságtól remegő kebellel fogadó, helyi magyar (illetve Erdélyben a székely) leányzók között!!! Bármit megadnék ezért a lehetőségért, de tényleg bármit, ideértve az életemet is!

Naooo
Olvasó
Naooo

De azok még zenélni se tudtak, csicskák csak.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ja, átterelődütt a szó a tanksapkára? egyszer hallottam tőlük valami férges számot mert úgy dicsérték őket a metal hammer-ben, de nekem úgy szóltak mint egy elcseszett primitiv Motörhead, úgy hogy tovább nem is érdekelt….

hunbagira
Újságíró

Ismersz eredeti nem koppintott magyar együttest/zenekart? :) Kezdjük a mai kurzus nagy kedvenckéjval Ákoskával, aki máig nem tud kilépni a Depeche Mode nyomaiból. De sznob módjára tudja osztani az észt.
Ez persze nem jelenti azt, hogy anno nem buliztam szarrá magam a zenéin..:)

wittukind
Olvasó
wittukind

Esetleg kezdhetted volna valami mással, én a depeche mode-ot utáltam amióta megjelentek a firmamentumon úgy hogy a klónjaik nem érdekelnek…

Reszet Elek
Újságíró
righeira
Olvasó
righeira

Ákos 1995-2012 között gitáralapú rockzenét játszott. A Depeche Mode még mindig elektronikus alapú popzenét. ez alatt az idő alatt a két előadó zenéjének köze nem volt egymáshoz. Tedd egymás mellé az azonos időben kiadott albumokat, számokat – semmi közös nincs bennük.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ezt nekem tetszett irni? ha igen, miért kéne én ilyensmit csináljak? hogy mit énekel az az Ákos, gőzöm sincs és nem is érdekel, az újak közül a Disztraktor jött be nekem…ennyi

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezekre a dídzsékre írtam, de így van, a tanksapka is uncsi szar.

Marcell
Olvasó
Marcell

Min vesztek össze? Csak nem a Tankcsapda gitárosán? Aki mit keresett arra, követte őket vagy mi?

common man
Olvasó
common man

A filmben található történet valósággal való bármilyen egyezése vagy hasonlósága csak a véletlen műve…Hívás:Szia !El tudnál értem jönni?Ez a szemét bunkó kirakott a kocsijából.Itt gyalogolok Miskolc felé..

hunbagira
Újságíró

Nem az Edda lesz az? Ha már Miskolc felé félúton..:)

common man
Olvasó
common man

Az a Bródy meg Földvár…

hunbagira
Újságíró

Elnézést..

hunbagira
Újságíró

Tekintve, hogy Tankcsapda debreceni zenekar így nagy valószínűséggel ők is arra járnak haza. ui Sidi, az nem egy adonisz (ahogy a zenekar többi tagja sem) és nem is épp alfa viselkedésűek-

Naooo
Olvasó
Naooo

Pont akkor, mecsoda véletlen.
Attól még a buta picsák bukhatnak az ilyen rasztafejű szarokra.

rcsaba
Olvasó
rcsaba

Instant Karma?

T_T
Olvasó
T_T

„Mi volt ez? Jaa, csak egy nő, azért meg nem érdemes megállni.”
Vagy úgy volt vele: Többet adnak érte, mit egy férfiért. (Sajnos.)
De az is lehet, hogy csak szimplán bepánikolt, mert még soha senkit nem ütött el, és nem is tervezte. Ezért nem ártana, ha magát népnevelőnek “hazudó” média arra is felhívná a figyelmet, hogy valaki elüt egy járókelőt, de megáll segítséget nyújtani mennyivel enyhítik a büntetését. A Családi Gyanú Titkainak Árnyékában meg az ehhez hasonló “kultúrális” (vagyis ahelyetti) műsorok helyett ilyen történetek kellenének. Ígyis előfordulhat, hogy otthagyja, de kisebb eséllyel. Így viszont sajnos még az egyébként becsületesebb sofőrök is úgy vannak vele: Dehát Szögi Lajos megállt.
Az ilyen segítők későbbi sorsának alakulásáról talán 1-2 cikkben/hírgyűjteményben a férfihang is kitérhet, ha vannak olyan olvasók/cikkíró, akik ismernek ilyen történeteket/ítéleteket. Nem az ilyen hibbant nők védelmében, hanem a sráchoz hasonló leendő sofőrök miatt.

Ami pedig a p*cs* másik dolgát illeti: Aki ilyen hülye, az tényleg megérdemli. Remélem a gázoló csak a cserbenhagyás miatt kerül bajba. A barátja pedig megússza, mert 1-1 fröcsögő feminista még a barátját is meghurcolná.
Az Indextől meg nem lehet értelmet várni. Kíváncsi vagyok, hogy hány olvasó tett fel a kérdést, hogy hogyan esett fogságba a srác, és mit szóltak hozzá, amikor megtudták.

Amúgy szegény srác hogy jutott ki a kocsijából? Volt pótkulcs? Vagy a balesethez érkezett helyszínelők mentették ki?

Naooo
Olvasó
Naooo

Én kibasztam volna az oldalsó ablakot, az nem annyira drága, mint a többi, aztán elvertem volna a picsát.

T_T
Olvasó
T_T

Nem ajánlatos csak úgy kitörni az ablakot. Egyrészt, mert a biztosító nem fizet, meg aztán (az amerikai filmekkel ellentétben) amikor kimászol, könnyen megvághatod magadat. Főleg, ha buli után részeg vagy, és nem veszed észre a hátramaradt szilánkokat Akkor már célszerűbb hívni a 112-t.
És ha a retard picsát nem ütötte volna el az autó, én következő találkozáskor biztos nyakon öntöttem volna egy teakancsó hideg vízzel. (Ha már tél van.) A szakítás persze természetes. Futtassa őt valaki más.
Ebből is látszik, hogy mindenki jó valamire. Ha másra nem, akkor arra, hogy nevessünk a halálán. Anno futó A halál ezer arca című sorozatra emlékeztet.

Hunn
Újságíró

Még valami, T_T: az is elképzelhető, hogy kitöröd az ablakot, kimászol, utánamész a csajnak… és téged ütnek el…

Kalman
Újságíró

Akkor téged ültetnek le. Annyira nem jó biznisz.

Egyébként amikor a gyerekeim nem fogadnak szót, sokszor az jut eszembe, hogy mi lenne, ha valami veszélyes helyzetben lennénk, és akkor nem fogadnának szót! Még akkor sem tudnám fegyelmezni őket, ha az életük múlna rajta. Erre kibaszott dühös leszek, rájuk üvöltök, és máris bekussolnak :-)

Hunn
Újságíró

A másik amit fontosnak tartok kihangsúlyozni az az, hogy véget kell vetni a feminizmusnak. Bármilyen ideológiára vonatkozik az, hogy addig lehet eljátszani hogy annak a szabályai vonatkoznak az életünkre, amíg nincsenek halottak.

És már vannak halottak!

A két svéd kislány Marokkóban, most ez a kis csajszika… Sorolhatnám a példákat napestig.

Egy megoldás van: nekünk, férfiaknak kell az asztalra csapnunk és kijelentenünk: innentől fogva NEM vagyunk hajlandóak többé eljátszani, hogy bármilyen szinten is egyetértenénk a feminizmussal!

Hogy innentől NEM működünk együtt!

Hogy innentől fogva NEM a feminizmus szabályai szerint élünk, és innentől NEM a feminizmus szabályai szerint viselkedünk a nőkkel, MERT MÁR HALOTTAK VANNAK!

A nők, gyermekek, idősek védelme a férfiak kötelessége.
Kötelességünk megvédeni lányainkat, asszonyainkat a feminizmustól.
Attól, hogy halottak legyenek…

Blackur
Olvasó
Blackur

Nevezzetek manginának nem érdekel, de hogy jön ide a feminizmus? Összevesznek aztán hideg fejjel végiggondolja, hogy bezárom a pasit és sétálok éjjel az autopályán mert megtehetem ? Agyrém…vagy ha Ti összevesztek valakivel hideg fejjel gondolkodtok soha semmit nem tettettek ilyenkor hirtelen haragból? Max annak nem volt ilyren sulyos következménye.

common man
Olvasó
common man

Ha nem hideg fejjel hanem indulatból csinál ilyesmit akkor még rosszabb.Akkor már bele van égetve a csipjébe a hülyeség ennyire magas foka.Gondolkodás nélkül megy neki.Mit csinált volna ha hideg fejjel kigondol valamit?Bele se gondolok.

Ciro
Olvasó
Ciro

A leállósávban a kocsiban rostokolva a srác is ugyanolyan életveszélyben volt, mint a nő. Merő véletlen, hogy nem ő halt meg. Mennyire bennünk van a nőket védelmező ösztön, hogy ez senkinek nem jutott eszébe.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Gratulálok ismét!

“„Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket. Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason. Szerettem volna, ha mindketten lenyugszunk, ezért megálltam, hogy elmondhassam neki: én csak őt szeretem, nincs más az életemben, félreérti a sorokat. Ő azonban, ahogy megálltunk, kikapta a kocsikulcsot, kiugrott az autóból, amit egyetlen gombnyomással rám zárt. Tudni kell, hogy ezt a fajta Audit belülről nem lehet kinyitni. Ordítottam, hogy engedjen ki, de elszaladt. Gondoltam, elsétál a közeli benzinkúthoz, közben elszív egy cigarettát, aztán lehiggadva visszajön.”

http://www.atv.hu/belfold/20190107-megrazo-kiderult-min-veszett-ossze-parjaval-az-m3-ason-elgazolt-lany

Reszet Elek
Újságíró

Miben mond ez ellent a cikkben leírtaknak?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem a cikket, abban csak halvány utalások vannak esetleg…
Például cáfolja az aljas feltételezést, hogy a csaj megcsalta vagy gruppie lett volna, hiszen egyrészt telefonja sem volt, amiről hívhatta volna a gitárost, aki alá feküdt ugye itt a kommentelők szerint, továbbá a pasi telefonját kérte el, hogy egy köszönömöt elküldjön.
A másik, ami viszont már a cikket inkább cáfolja: a hős megmentő férfi mítosza ismét porba hullt. A férfi megcsalta, a nőnek kiszúrta a szemét az üzenet, kiborult, nem gondolkozott, elrohant, elütötték, a csávó meg annyit gondolt, hogy csak cigizget, majd lenyugszik, ugye… ennyire érdekelte. Persze, most már úgy szépíti, ahogy akarja, nem mondhatja a csaj, hogy baszd meg.
Én magam is a világ legostobább döntésének tartom egyrészt a kocsiba zárást, másrészt az autópályára indulást, de ezekkel az extra információkkal most már azt mondom, hogy érthetőbb. Emberibb. Van az a pont, amikor kiakadsz annyira, hogy a legnagyobb hülyeséget megcsinálod, mert leszarod azt is. Az is érthetőbb így, miért zárta be a pasit: hogy ne mehessen utána tovább hazudozni.
Gusztustalannak találom, ahogy az egészet tálaltátok, bár semmi ahhoz képest, amit a hozzászólásokban olvasni.
Mondom: gratulálok! Nem is szándékozom többet erről írni, majd úgyis megtaláljátok rá a továbbra is hülyepicsázással folytatható magyarázatot.

Reszet Elek
Újságíró

Kommentekben feltételeztek róla egy-két dolgot nem pedig a cikkben. Nem zárok be senkit az autópálya leállósávjában álló kocsiba, nem viszem el a kulcsot hogy ne lehessen félreállni és nem kezdek el az út szélén lófrálni, hanem minimum átmászok a peremi kerítésen (vagy mi a fenének hívják). A hülyeségre nincs bocsánat, sajna bele is halt a kislány. Tettével viszont másokat is veszélyeztetett és maradandóan változtatta meg az életüket. Fordított nemi szereplők esetén nem keresnél enyhítő körülményeket.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem az autópálya leállósávjában álltak, hanem a parkolóban. Senki sem állítja, hogy nem a saját hülyeségébe halt bele, de az tény, hogy ti költöttétek tovább, ti álmodoztatok Hős Megmentő Lovagról, az Egyetlenről, Aki Megmenthette Volna, aki aztán sajnos kénytelen volt így, hogy a rendőrség is tisztában van azzal, bevallani, mi történt, hogy hát volt egy üzenet… ugye. Hiába tekeregsz, a cikketek gusztustalan része ez, nem a tény, hogy a nő a saját balfasz húzásai áldozata, az csak egy szomorú igazság, de rögtön rosszindulatúak voltatok és előadtatok egy történetet arról, hogy mit keresett épp arra a gitáros, a csaj ezt azért csinálta, mert nő és azt hiszi, mindent megtehet, a férfiről meg kijelentettétek, hogy a vitát is sutba dobva rohant volna, hogy megmentse az ostoba picsát. Ez a mocskos, Elek! Aztán csak kiderült, hogy az a hős lovag milyen ember is valójában, akiről ti a legszebbet feltételeztétek, csak mert férfi. Pont ugyanazt csináljátok, mint a feministák. Pontosan ugyanazt.

Mondom, úgyis tudom, milyenek vagytok, ismét bizonyítottátok, és még csak fel sem fogjátok, soha nem is értenétek meg, miért ocsmány, amit csináltatok.

Reszet Elek
Újságíró

” ti költöttétek tovább, ti álmodoztatok Hős Megmentő Lovagról, az Egyetlenről, Aki Megmenthette Volna, aki aztán sajnos kénytelen volt így, hogy a rendőrség is tisztában van azzal, bevallani, mi történt, hogy hát volt egy üzenet… ugye.” – Mi a faszról beszélsz? No és kik azok a “ti”? Mikor írtam például én bármi ilyesmit? Vagy a “ti”-ben nem vagyok benne? Ha a fickó határozottabb akkor gondolom a dolgok nem történnek meg de nyilván a történtekért a meghalt lány a felelős.
Kit érdekel hogy a srác félrekúrt-e vagy nem? Ez még nem ok hogy elüttesse magát az ember. Neked fel sem tűnik de valójában a csajt mentegeted részben bűnösnek beállítva a srácot. Őszintén szólva tipikus. Mint írtam fordított nemű szereplőknél ez eszedbe sem jutna. Úgy tűnik a nőkbe zsigeri szinten kódolva van ez a férfihibáztató látásmód. Olyannyira hogy fel sem tűnik neki.
Az általad leírtakat felfedezni a történések leírásában elég elszomorító. Javaslom szedd be a gyógyszered!

Ezt meg a “nem is az autópályán álltak meg” ki tudja honnan szedett hülyeségedre:
http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/x_gktkqTURBXy9jNzNiZjFkOTlmMWZmZDI4N2M4YjlhM2FmMTJjNzZkMC5qcGVnkpUDAM0COs0VYM0MBpMFzQMUzQG8

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mint mondtam: tipikus, amit művelsz, és nem érdekel a tekergésed. Igenis komoly jelentősége van annak, min vesztek össze azok után, hogy idehánytátok ezt a cikket és eltűrtétek ezeket a kommenteket. Ha kurvára volt jelentősége annak, hogy a csaj gruppie volt-e vagy sem, a gitárosra várt vagy sem, akkor ennek miért is nincs hirtelen? Mert a férfi a csaló fél? Akkor már nem számít. Tipikus.
Nem a csaj halálában van jelentősége, hanem abban van jelentősége, hogy ti mit képviseltek, milyenek vagytok. Pontosan olyanok vagytok, mint a feministák, egy fokkal sem különbek. Ez az, amit sosem fogsz felfogni, Elek. Nem a nőről beszélek, hanem rólatok. Rosszindulatú, ítélkező, mindenből férfi-nő konfliktust generáló kis görcsök.
Nem érdekelsz. Ennyi voltam, számomra bebizonyítottátok ezzel végérvényesen, mik vagytok, tőlem fikázhattok aztán ezek után, amennyit akartok, kibaszhattok, törölhetitek az egészet, az sem érdekel.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Szerbusz mehetsz!
Nem is értem mi a f…nak jöttél vissza vagy csak egy ilyenre vártál mert kifogytál a lehetőségekből és most itt van amiért le kis görcsözhetsz itt mindenkit!
Lehet odébb ballagni és rombold otthon a saját környezeted, ahogy szerinted mi nem fogjuk fel a helyzeted úgy te sem fogod fel azt amit művelsz és ahogy nyilatkozol az egészről!
A csávó hibás volt igen hidd el rosszabb neki mint te azt elhinnéd de a csaj felelőtlen volt és halmozta a problémát aminek hatására megtörtént a baj lehet keresni bűnbakot de az eseményeken nem változtat a tragédia bekövetkezett! Kell róla beszélni mert legallább felfigyelnek mások is és jobban odafigyelnek és nem lessz ilyen!

Reszet Elek
Újságíró

Látom érdemi válaszra nem telik. Ha megnézted a linkelt képet feltűnt esetleg valami?

“Ha kurvára volt jelentősége annak, hogy a csaj gruppie volt-e vagy sem, a gitárosra várt vagy sem, akkor ennek miért is nincs hirtelen?” – Hol is van ez a cikkben?

“és eltűrtétek ezeket a kommenteket” – Rossz helyen kopogtatsz! Itt nincsen semmiféle eltűrés vagy éppen engedély a kommentelések kapcsán. Itt az ideje felnőtt módjára gondolkodnod és megértened hogy mások másképpen vélekednek a dolgokról és ezt még ha nem is tetszik egy felnőtt ember eltűri. Téged is eltűrtünk a sunyiságoddal együtt.

Pont a te mentalitásod az ami emberéletekbe kerül mert nem lehet kritika nélkül megszólni a felelőtlenséget, a következmények nélküliséget elváró magatartást és nem is lehet megrendszabályozni az eképpen viselkedőket (ha nő az illető). Egy normális világban az első arra járó kocsiban ülő férfi kiszállt volna az autóból és akkora pofont kevert volna le a csajnak hogy még a saját nevét se tudta volna megmondani. Ebben a világban a lány még élne.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nincs jelentősége, hogy min vesztek össze.
Vip jegye volt, nem átlag (halandó „szuzukiban”), meg sem rezzent, hogy elhagyta a telefonját, ha a gitárost akarta felhívni, akkor vagy fejből tudta a számát, vagy a fickó telefonjába is benne volt.
Hogy amit mond a fickó, azt nem lehet ellenőrizni, hülyén hangzana, ha azt mondja, hogy ő volt féltékeny és e miatt lett perpatvar, mert akkor ugye a metoo szerint ő az oka a lány halálának.
Elemi érdeke, hogy azt a storyt adja elő, amit előadott, még akkor is, ha full kamu, mert senki nem tudja leellenőrizni.

A hölgy egy hisztikirálynő volt (Milánóban modell) :
„Rá jellemző csinnadrattával (“majd rólad szólnak a hírek..”) hagyott itt bennünket.”
(http://www.haon.hu/a-tankcsapda-gitarosa-talalt-ra-az-m3-ason-elgazolt-lany-holttestet/4097332)

Az is „véletlen”, hogy a gitáros (akinek nagyon meg akarta köszönni), „véletlenül” épp utánuk autózott és (micsoda „véletlen”, de) ő találta meg „véletlenül” -a „sors írta ezt meg……”
Hogy a férfi-e a csaló fél, annak sincs jelentősége, ahogyan annak sem, hogy a nő csalta-e meg.

Ezektől függetlenül HP volt szegény és ezt a hisztit a sors már nem tolerálta.
Hogy erre ki hogyan reagál, az nézőpont kérdése. Ami biztos, hogy férfi-nő konfliktusból indult ki az egész.

Ha valamit, akkor az fickó szemére lehet vetni, hogy szarul kezelte a hisztikirálynő shit – tesztjét, persze akkor, ha igaz az általa előadott story.

Itt már valaki korábban összefoglalta a lényeget:

Istant Karma.

Ciro
Olvasó
Ciro

.

Hunn
Újságíró

Tudod, SerialSlut, a kiscsaj és a hisztije miatt, akarata ellenére gyilkossá vált egy jobb sorsra érdemes, 20 éves fiatal srác, aki előtt ott volt az élet, aki emiatt valószínűleg több évre börtönbe kerül mert sokkot kapott és továbbhajtott, akinek az élete emiatt gallyra ment, akinek élete végéig lelkiismeret-furdalása lesz, és élete végéig rémálmok gyötrik majd.

Jellemző, hogy feminista, női kommentelőként őt, a kiscsaj tettének a másik, fontosabb áldozatát észre sem vetted, szóra érdemesnek sem tartottad… Pusztán annyi volt neked, mint feminista nőnek a lényeg, hogy ha a kocsiba bezárt srác csalta meg a barátnőjét, akkor tulajdonképpen ő, a férfi a hibás mindazért, ami történt… Jellemző.

Reszet Elek
Újságíró

Hunn! A csaj teste még alig hűlt ki. Még talán el sem temették.

Hunn
Újságíró

Reszet Elek, kommentemet ezt figyelembe véve módosítottam. Amúgy meg sajnálom őt is, kár egy fiatal életért.

wittukind
Olvasó
wittukind

Minek sajnálsz itt akárkit is, Hunn, rokonod-é talán?

Reszet Elek
Újságíró

A nem végig megélt élet szinte mindig tragikus.

wittukind
Olvasó
wittukind

“a nem végig megélt élet”- ebben az esetben eddig volt, nincs benne semmi “tragikus”.

Reszet Elek
Újságíró

Ha lesz (esetleg van) gyereked és ez történne ugyanezt mondanád?

wittukind
Olvasó
wittukind

Elég sok haláleset volt a familiámban hogy erről filózzak…és igen, ugyanezt mondom akármikor…

Naooo
Olvasó
Naooo

Kiélte az már a javát olaszba “modellként”.

Hunn
Újságíró

Azért sajnálom, mert egy nem feminista világban (vagy akár még ebben a feminista világban is, ha időben kapott volna egy pofont) feleség és három kis magyar gyermek édesanyja lehetett volna belőle. Így meg csak eggyel kevesebb magyar él a földön.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Modell, audis, VIP hisztipicsának elég lenne időben egy pofon?
Kétlem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Modellért kár?

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért kellett volna megállni? Ótópályán nem lófrálunk, vagy ha repcsitéren elüt egy felszálló gép, akkor álljon meg?

Deadpool
Újságíró

Hunn!

Tipp: ha már ennyire erőlködsz, hogy rásüsd SS-re a feminista billogot, nem csak azzal tudod ezt súlykolni, hogy folyamatosan ismételgeted, alá is lehet húzni, vagy vastag betűkkel is szedheted. Mutatom:

Ez az “ávós” “feminista” “agent provocateur” néhány hónapja több órát feccölt egy vitába aminek az lett a vége, hogy meggyőzött arról, hogy a nők úgy általában alkalmatlanok a képviselői és egyéb hasonló pozíciókra. Nagyon furmányos és összetett feminista terv lehetett, mert a mai napig nem sikerült rájönnöm, hogy mi lehetett ennek a szigorúan feminista ármánykodásának a célja…

Tudod, ha ő feminista, akkor te gyurcsányista. Sőt! Te sokkal inkább vagy gyurcsányista, mint ő feminista.

Csak szólok…

Deadpool
Újságíró

“Mutatom:”

Vagyis mutatnám, ha működne…

hunbagira
Újságíró

Hunn! Persze, hogy nem veszik észre, hiszen egy szakácsgyerek. Egy “szar kis melós” a szemükben egy szorgos kis szürke hangya, akinek egy feladata van, hogy dolgozzon a méhkirálynőkre és amikor már nem tud, akkor lehetőleg minél gyorsabban, csendesebben megdögöljön. Ahogy ezt írva találjuk a védett férfiakban, és kafka átváltozásában, szegény gregor samsat is nővérkéje hajítja ki a kukába.

Naooo
Olvasó
Naooo

Megjött a havi?

Naooo
Olvasó
Naooo

Tényleg, mit keresett arra az a nyomi tanksapkagitáros?

hunbagira
Újságíró

Debreceniek (mondjuk Sidi eredendően ceglédi elöző zenekara a zanzibar ott is alakult meg)….tehát hazafele tarthatott. Az időpont már okot adhat a gyanúra.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Én magam is a világ legostobább döntésének tartom egyrészt a kocsiba zárást,”

Fordított esetben a férfi egy agresszor, uralkodó, elnyomó állat, aki bezárta szegény, gyengéd lányt.
Csak jelezném azt is, hogy ha nincs ez a baleset és jobban megszívatja – hazamegy valahogy, vagy eltaxizik ide-oda – akkor a kellemes mínuszban a kb 10 perc alatt lehűlő majd egyre hidegebb autóban meddig kellett volna várnia a srácnak szétfagyva?

De ezek is a lefektetett standard reakciók, fel sem kapjuk a fejünket arra, hogy ha ezt férfi cselekszi nővel szemben az már az elnyomó agresszor állat szerepében tetszelegne, nő esetében meg “hát a férfinek ez nem gond, nem probléma, ez neki jár”.

Szóval kicsit visszahúzhatsz a búsba az indexes fórumodba inkább…

Marcell
Olvasó
Marcell

Tényszerűen kijelented, hogy megcsalta a fickó, vagy így volt, vagy nem. Lehet, hogy csak betegesen féltékeny volt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Gitárossal jópofizni már egyből megcsalás szint.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől.”

Nőknek alap trükkje szakításkor megvádolni mást azzal, amit pont ők követtek el, tipikus zsidóskodás.

hunbagira
Újságíró

De akkor a kiscsajban van pozitív is, hiszem nem annyira hipergám eleve Sidi nem egy adonisz és a tankcsapdával különösen Lukács mögött nem is tud annyira jó keresni. Van nekik 3 nagy koncertjük kb 2 misis gázsiért, de annak Laci viszi is a felét rögtön.

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogynem, audin alá nem is adta még így sem.

Kalman
Újságíró

gitáros -> hipergámia számára a hétköznapi halandónál sokkal alfább. A pénzkeresés béta érték, az csak összeköltözős kapcsolat esetén érdekes.

wittukind
Olvasó
wittukind

Olvasom ezt a hirt és a hozzáfűzött kommenteket…megáll az ész és átsorog mi mindent lehet kihozni egy egyszeri balesetből, mert….ahogy értettem, autópályán történt, nahát, itt volt olyan eset hogy a gázoló megállt hogy segitsen az elütöttön, erre jött még egy jó 150-el, nem vette észre a helyzetet és széttrancsirozta mindkettőt….az hogy a csajszi bóklászni kezdett az autópályán, nem olyan rendkivüli valami, hogy elkenték, ez van, én biztosan nem bánkódok az ilyenekért, legyen az ferfi, nő vagy báránycsorda….

SamSon
Olvasó
SamSon

Az a fiatal lány igencsak megfizetett a meggondolatlan butaságáért.

Aki ennek az eseménynek a kapcsán képes volt ilyen cikket írni, az totál beteg. Nem tudom milyen szintű frusztráció kell ehhez, de tényleg el vagyok képedve. Gyönyörű lelki világa lehet a cikkírónak.

common man
Olvasó
common man

Az a fiatal lány igencsak megfizetett a meggondolatlan butaságáért.

Liberális agymosás igenis van.” Az a fiatal lány” már ez önmagában az agymosás jele.Az agymosás előtt fiatalasszony lett volna kb. két kb. óvodáskorú gyerekkel.Akiknek megtanította volna hova szabad menni és hova nem és mi az ami jópofa “hülyeség” és mi az amit sose csinálunk.

SamSon
Olvasó
SamSon

“Az agymosás előtt fiatalasszony lett volna kb. két kb. óvodáskorú gyerekkel.”

Aha, szóval ha valaki 26 évesen nőként még nem rendelkezik két óvodás korú gyerekkel, akkor az liberális agymosott.

“köszönjük Emese”

Az meg engedtessék meg nekem, hogy így 40+ leélt év után ebből a távolságból egy 26 éves nő számomra fiatal lány legyen.

Egyébként örülök, hogy a mondandóm lényege átment…

common man
Olvasó
common man

A hetvenes években egy 26 éves nő legnagyobb valószínűséggel (egy vagy több)gyerekes anyuka volt asszony,fiatalasszony elnevezéssel.Lány csak vénlányként lehetett volna.A nyolcvanas években(szerintem ekkortól van liberális agymosás, a kapott nyugati kölcsönök egyik feltétele volt) ez a kor kezdett kitolódni.A kilencvenes évek elején még 30 év körül volt a vénlányhatár értelemszerűen a fiatal lányok ettől jóval fiatalabbak.A 2000-s évek elején a vénlányhatár 40 évre növekedett ma meg már alig használják a kifejezést.Amit te nekem tulajdonítasz azt én nem mondtam nem is mondhatom nyilván számos oka lehet kinek hány gyereke van és mikor.Bár köztudott igen köztudott,hogy mi lenne a mindenki számára egészséges kor.De hát önmegvalósítani sokkal fontosabb. Először előtte aztán helyette.Ja és természetesen bárkit nevezhetsz fiatal lánynak de ez azért többnyire a fiatal lányok elnevezése.

common man
Olvasó
common man
Blackur
Olvasó
Blackur
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Addig jár a korsó a …..
Az “önmegvalósításnak” sok útja van

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Jól értem, hogy valami balek vállalta a lány oda-vissza fuvarozását, hogy az találkozhasson a gitárossal, aki “közeli kapcsolatban” állt vele?

Reszet Elek
Újságíró

Ez is egy olvasata az eseményeknek de tények hiányában nem igazolható.

Blackur
Olvasó
Blackur
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

A linkelt cikk nem biztos hogy minden körülményt leír. Kommentben szó esik a zebrával párhuzamos kererékpárúti átkelőről is.