Férfihang.hu
37 megosztás

Felejtsd el az előítéleteket

Mondja egy Cseh filmes hallgatók által készített kisfilm már a címével is. A mindössze négy perces filmalkotás érdekessége, hogy egy férfiakkal szembeni sztereotípiával kapcsolatban foglal állást. A film témájával összefüggésben itt közölhetjük azt a fontos, konkrét adatot is, hogy a rendőrségi statisztikák szerint a nemi erkölcs elleni bűncselekmények előfordulásárnak aránya rendkívül alacsony. Az állandó feminista riogatás és rikácsolás miatt ezt hihetetlennek érezhetjük, de gyakorlatilag még a rendkívül ritka, robbanószerrel-lőszerrel történő visszaélésnél is ritkábban fordul elő. Persze azért nem árt a józan ész és az óvatosság.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
37 megosztás


109
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
16 Egyéni hozzászólás
93 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
23 Hozzászólások szerzői
hercegBlackurFoxtrott28blackfridayDelin Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

Jó segg!
Amúgy a nemi sztereotípiákkal általánosságban nincsen különösebb probléma. A gond csak a teljesen egyoldalú és negatív sztereotípiákkal van.
Ebben a filmben (a seggen kívül) pozitív és negatív férfi sztereotípia egyaránt volt. Az erőszakolós (náci) férfi a negatív, a nőnek segítő, ruháját ráadó férfi pedig a pozitív. Végső soron a negatív sztereotípiák ellen pozitívval harcol.

Alter Ego
Szerkesztő

Én úgy értelmezem, hogy az elsődleges megcélzott nemi sztereotípia az, hogy a férfiak nemi erőszakolók, főleg ha általában valamilyen keményfiút alakítanak. Ha nő vagy, defektet kapsz az autóddal, és még a ruhád is elszakad, akkor tuti biztos, hogy “jön valami férfi és megerőszakol”. Ezzel szemben pedig ott áll az a tipikus kép, amit Esther Vilar az “Idomított férfi” című könyvében is rögtön az elején megidézett. Ha egy nő az autójával defektet szenved, semmit nem tesz, nem kell tennie magáért, elég karba tennie a kezét és bánatosan néznie, mert biztos lehet benne, hogy mindig megjelenik egy férfi, aki kész akár az öltönyét is összemocskolni, a munkahelyéről elkésni, úgymond a “gatyáját is odaadni”, hogy neki segítsen.

common man
Olvasó
common man

Nyilván a külsőségekkel megtámogatta,”könnyen érthetővé” tette a mondanivalót.Lehetett volna “normál” férfi is bemutatott gondolatokkal .De az már utángondolást igényelt volna már elsőre.

Alter Ego
Szerkesztő

Pedig szerintem egész jól működne úgy is: azt hiszem, elég lenne a “normál férfi” kerékkulcs tekergetés közben elejtett pillantásait (mert ugye egyetlen férfi sem vak) a nő kiszolgáltatott őzike tekintetének kontarsztjában közelképen kiemelni és már az is bőven felkeltené a legsötétebb sztereotípiákat.

common man
Olvasó
common man

Ha mondjuk az egyenjogúság nevében a nő gondolatait is mutatnák nem tudom mi jönne ki.

Gejza
Olvasó
Gejza

Egyszer a gumiszoba vagy nokert oldalán volt egy fórum, amin azon ment a szöveg, hogy a férfiak direkt csinálnak olyan dolgokat, amiket erővel kell megoldani, hogy a nők azt ne tudják megcsinálni.
Például ott volt az is, hogy a kerék az autón ezért van annyira meghúzva.
Vagy, hogy a hűtő azért olyan nehéz, hogy a nő ne tudja azt felvinni az emeletre.

Bármilyen hozzátartozóm életére megesküszöm, hogy így volt, erről beszéltek hosszasan.
Nagyjából ahogy dereng, olyan 4-5 éve lehetett…..

Van, aki itt tart náluk…

hunbagira
Újságíró

Gejza
Mondjuk kivételesen majdnem szeget találtak takony helyett.
Ugyanis, ha férfi helyett finánckapitalizmust (aminek a mohóságukkal ők a passzív fenntartói) és annak eldobhatóságra és termék visszavitelére tervezett rendszerét szidják akkor találnak.
A gumissrác azon kérdésemre, hogy- hogyan fogom defektnél leszedni (átlagnál erősebb testalkatú férfiként is) , amikor láttam, hogy a pisztollyal totálisan túlhúzza az anyát.
A válasza ez volt: Szerinted, nem ezért húzom túl, hogy visszahozd…:) Arról nem is beszélve, hogy sok esetben direkt olyan szerszámokat adnak hozzá, amivel eleve nem lehet ( gyengébb ötvözetből van kulcs, mint az anya az is túl vagy alulméretezve)

Reszet Elek
Újságíró

Ugyanazt írtad le a saját szavaiddal.

Alter Ego
Szerkesztő

Kicsit máshol éreztem a hangsúlyokat… de örülök, ha teljesen egyet értünk.

wittukind
Olvasó
wittukind

De ebben a klipben a csajszi nem bánatosan néz, inkább úgy”na, gyertek, melyik tökösebb közületek, két vén punk,”- valahogy igy látom…

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Az már biztos hogy a csaj rakta fel a kereket amit levettek mert fordítva volt rajta a kerékanya!
Egyem a szivét a kis ártatlankának ahogy nézett a végén a muksókra, hát az mindent elmond! :)

Mátyás Hunyadi
Olvasó

Még a végén “liberálisék” lekoppintják és megcsinálják két szakállas pakisztánival is a videót. Azok még lehet meg is tankolják a nőnek a kocsit, lesz benzincsővel szívás meg benzin köpködés is, olyan jó szívűek lesznek.

Vagy Orbánék koppintják, akkor meg a pakisztániak megerőszakolják a nőt.

A realitás meg 30 alatti férfi esetén leginkább már az, hogy otthagyják a sunyiba a csajt, hívjon szerelőt.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Igen, ugyanazok a szakemberek gyártják le mindkét változatot és eladják az ellenérdekelt feleknek.
Miért köpködné a benzint? Hát van golyós benzinslag is. Csak egy kicsit megrázza, aztán már folyik is.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Szép nagy szláv feje volt ennek a csajnak, bírom a kocka fejüket. Amúgy kábé ez történt volna, a férfi a gatyáját is odaadja, a dramaturgiai szempontból lényeges hatásvadász nézéseket is mellőzve. (Azt most ne is taglaljuk, hogy mi jár annak a nőnek a fejében, aki egy mozdulattal letépi magáról a szoknyát, utána meg mereszti a hátsóját a közút felé.)

Reszet Elek
Újságíró

Aztán meg hetekig arról fantáziál a pöcök vakargatása közben hogy mi lett volna ha alaposan visszaélnek a helyzettel azok a rosszarcú idegen fickók.

Gejza
Olvasó
Gejza

Aztán meg hetekig arról fantáziál a pöcök vakargatása közben hogy mi lett volna ha alaposan visszaélnek a helyzettel azok a rosszarcú idegen fickók…..

….és közben elmereng azn is, hogy az antialkoholista, nemdohányzó, szorgalmasan melózó átlagos külsejű palija mekkora egy nyomoronc lúzer igazából….

Rustem
Olvasó
Rustem

Épp most olvastam egy cikket arról, hogy Irországban már a lelki terror is büncselekménynek számit, ami éppenséggel nem egy rossz ötlet, de maga a törvénytervezet is csupán a nőkre van kihegyezve és tulajdonképpen aismételten a férfiakat teszi meg bünbaknak az alcimkék szerint-ez pedig sejteti, hogy a Feminizmus totálisan meg akarja semmisiteni a férfias autentikus családfői szerepet és dominanciát a párkapcsolatokban, házasságban. Kiváncsi vagyok, mikor jön majd a totális kiherélés, kasztráció-mint büntetés, noha már ez is az tulajdonképpen, ha nem is fizikálisan. Ezt irja a cikk:

“Kedden lépett életbe az új családon belüli erőszak elleni törvény Írországban, ami szerint

A FIZIKAI ERŐSZAK MELLETT A LELKI TERROR IS BŰNCSELEKMÉNYNEK SZÁMÍT.
Ebbe beletartozik például a kontrolláló és irányító magatartás, az elszigetelés és fenyegetőzések. Az ír igazságügyi- és esélyegyenlőségi miniszter szerint ezek ugyanannyira károsak, mint a fizikai bántalmazás, és az új törvénnyel ezt ismerik el.

Egy 2014-es uniós felmérés szerint

AZ ÍR NŐK 34 SZÁZALÉKA SZENVEDETT MÁR EL LELKI BÁNTALMAZÁST PARTNERÉTŐL.

Írország nemzetközi családon belüli erőszak áldozataival foglalkozó szervezete adatai szerint

2017-BEN 15 833 BEJELENTÉST KAPTAK CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAKRÓL, EBBŐL 10 281 ESETBEN VOLT LELKI TERROR.

2010-től Franciaországban is bűncselekménynek tekintik a lelki bántalmazást, a büntetés maximum három év börtön lehet és 45 ezer euró (kb. 14 és fél millió forint). 2015-től Angliában és Walesben is bűntényt követ el az, aki kényszeríti vagy kontrollálja partnerét valamiben, 2018-tól pedig Skóciában is.”

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Legyünk őszinték: a férfiak 100%-a szenvedett már el lelki bántalmazást partnerétől. Ehhez képest lócsecs, amiről a nők panaszkodnak, pláne, ha beleszámítjuk a szokásos női késztetéseket az önsajnálatra és az érzelmi támasz keresésére.

Gejza
Olvasó
Gejza

Na igen.
De most is ami érvényesül: a hangos piár.
Már lassan nem csak házassági szerződés kell, hanem otthon, kocsiban, stb, bekamerázott lakás házasság esetén, mert jön egy síró pityergő nő, aki elmondja a magét a bíróságon, pár barinő alátámasztja szintén pityeregve és neked annyi.

Hunn
Újságíró

Ez a “lelki terror” bűncselekménnyé tétele című történet az egyik leggázosabb feminista törvénykezés amiről eddig hallottam, pedig van ezen kívül is jópár hasonlóan meredek dolog…

Hogyan lehet ezt a “bűncselekményt” bizonyítani?
Sehogy, basszameg!
Ugyanis a “lelki terror” az az, amit a nő annak érez.
Az összes “bizonyíték” a “lelki terror” megtörténtére pedig az, hogy a nő azt mondja, hogy ő azt érezte. És pont.

Ergo: bemondásra lehet elítélni férfiakat!

Ez kábé a feminizmus végső győzelme a férfiak felett az ún. “fejlett” Nyugaton!
Isten óvja Magyarországot nehogy itt is bevezessenek valami hasonlót…

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Nyugodtan elfelejthetjük azt a szót, hogy feminizmus, mert ez már szerintem nem az, hanem egy totális alávetési kísérlet, a győztes mindent visz alapon. A nyugati nő győzni látszik, érzi a vér szagát, nem lesz könyörületes a legyőzötthöz. Le is fogja szépen cserélni arra, akinek továbbra is alá tudja vetni magát, mert erősnek és maszkulinnak látja.

Rustem
Olvasó
Rustem

Nem ismered te az ilyen nőt Tüzliliom, nekem összeakadt egy ilyennel a bajszom még zölfülü koromban. Az ilyen nő szimplán azt élvezi, ha az erősebbik nemnek hitt illetőn uralkodhat, ő maga azonban hosszú távon nem viseli el a maszkulin férfit. Alkalmi partnernek használja, a másik illetőnek, akivel együtt él-vagy inkább uralkdik rajta-tudomása nincs erről a kis titkáról, vagy nem akar róla tudni-mert teljesen megbabonázta őt a boszorkány.

Se - se
Újságíró
Se - se

Rustem : Az a nagy kérdés hogy egy kapcsolatba belemerülő férfi képes-e helyesen látni hogy kivel van dolga.
HA nem, akkor harcoljon és veszítsen és tanuljon belőle.
Ha igen akkor elég azt az egyszerű törvényt szem előtt tartania hogy “erős nő CSAK dugni való (ha egyáltalán) – gyenge nő feleségnek is”.

Rustem
Olvasó
Rustem

Könnyü ezt mondani, egy középiskolás gyerek még nem rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy ilyen bölcsességre jusson. Vesziteni tehát mindenképp kell és igazad van, tanulni is belőle.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Most egy kicsit zavarba hoztál, hogy középiskolás tapasztalataidon lamentálsz. :)

Se - se
Újságíró
Se - se

Rustem : A középiskolás.. hm.. talán fiatal férfi(?) pont a tapasztalatokat szerzi.
Bölcsességet pedig nem a padban ülve lehet szerezni, hanem minyimum egy fél életet leélve.
Addíg csak tapasztalatokat – amikből nem is biztos hogy bölcsességet szűr le az ifjú.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Azt gondolom, láttam már ehhez foghatót, mert akkor még azt hittem, hogy a nők is pontosan be tudják lőni, hogy ők mennyit is érnek- és nem fognak többet követelni attól. Aztán jönnek a külféle intenzitású és tartalmú játszmák, mert mindegyik mindent akar még.

hunbagira
Újságíró

Tuzliliom
Bravo, és meg is érkeztél a hipergámiához. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogy fognak hullani a ribancfejek, majd tapsolok hozzá eleget. Aztán beleállítom a fejszét a szektás baromba, ezt neked te bohóckodó kutya.

Hunn
Újságíró

Off:

Amerikában az incelek már nőt rabolnak maguknak?

https://444.hu/2019/01/12/egy-21-eves-ferfi-rabolta-el-es-tartotta-fogva-a-harom-honap-utan-elokerult-kamaszlanyt

Efelé tartunk, mint nyugati társadalom. Én azért előbb megvárnám hogy legalizálják ezt a fajta csajozási módot… kek

Reszet Elek
Újságíró

Ez is tipikus: http://www.life.hu/csalad/20190109-nok-a-volan-mogott-sztereotipiak-es-az-igazsag.html
Érdemes elolvasni mert az összes toposzt elősorolja.

wittukind
Olvasó
wittukind

Hála a “sztereotipiás” férfiaknak, a legtöbb, u.n.”kokálár” autó mostmár automata kapcsolószekrénnyel van ellátva, meg mindenféle elektronikus kütyüvel, a jogsi megszerzése pedig mind egyszerűbbé vált, úgy hogy most már csak az nem vezet autót, aki nem akar….eredmény, egy év alatt több halott az utakon mint Sziriában…

Marcell
Olvasó
Marcell

Kapcsolószekrényen mit értesz, a váltót? Mármint nálunk Mo-n úgy hívják. Egyébként nincs igazad, kevesebb a halálos baleset, mint régen. Jogsit meg régen is szerzett általában, aki nagyon akart, max. megkent mindenkit, az orvost (ha valamilyen egészségügyi problémája miatt nem kaphatott volna), a vizsgabiztost, a rendőrt… De ez OFF. A cikk persze hülyeség.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem tudom, mit jelent neked a “régen”, de, 89 előtt ilyensmi nem létezett, amit irtál, igaz, ennyi autó sem volt és a jogsiért mindenkinek meg kellett küzdenie, igaz, mikor én adtam a jogsira, egy fia csajszi sem volt a képben, túl nehéz volt a vizsga és ha elvágtak, már csak egy év mulva próbálkozhattál újra. Ami a haláleseteket illeti…lehet hogy Mo-n úgy van de itt 2018-ban is kb 2000 halottja van a furikázásnak…

Naooo
Olvasó
Naooo

Az automata váltó a gyerekeknek való, a sok szaros elektronika meg arra, hogyha beszar az ablakemelő, akkor kanyarba leállítsa a motort.

Reszet Elek
Újságíró

Na ettől meg leolvad a biztosíték: http://www.she.hu/nofilter/20190109-miert-buknak-az-idosebb-nok-a-fiatalabb-pasikra-greta-may.html
A címhez képes a pacákok választásáról szól. No meg hogy mennyivel jobb az idősebb nő és milyen szarok az idősebb férfiak. Mindezt persze egy idősebb nő tollából.

Kalman
Újságíró

Mindeközben: https://dailystormer.name/jewish-feminism-causing-drug-related-deaths-among-middle-aged-women-to-skyrocket/

Az USA-ban a középkorú nők körében a drog-túladagolás miatti halál járványosan terjed. A 90-es évek óta 4-5-szöröződött, pedig már akkor is divat volt mindenre a dilibogyókapkodás a tengeren túlon.

Gondolom azért, mert annyira elégedettek, hogy kötetlen dugókapcsolatokban tobzódhatnak gyereknevelés helyett.

wittukind
Olvasó
wittukind

A fiatalabb csajszik meg az idősebb férfiakat részesitik előnyben…ami nem is olyan rossz dolog….

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezerből 1.

Hunn
Újságíró

Naooo, amúgy is kábé ezerből 1 nőt érdemes egyáltalán megdugni…

Blackur
Olvasó
Blackur
Blackur
Olvasó
Blackur

Volt egy interju ahol 62 évesen 30 éves pasit akar magának…

Hunn
Újságíró

FYI: Blackur tesó, írtam neked egy e-mailt a minap.

Naooo
Olvasó
Naooo

Azért buknak rájuk, mert tovább tudják őket szolgálni, mint a korukbeliek, akik max 60 évesen meghalnak, tehát merő számításból, zsidóskodásból.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Vnyimanyije Naooo!

Életkép egy képzeletbeli cégnél:

A Belorussziából érkezett ukrán anyanyelvű Jevgenyij rendszeresen dugja a nála 15 évvel idősebb női vezetőhelyettest az irodájában. A nő, hogy a hetente háromszor szíve szerelmét jobb beosztásba juttathassa, a többieket értelmetlenül túlterheli, feszültséget szít közöttük.
Jevgenyíjnek elszámolják a pótlékot a túlmunkájáért. A többiekét. Nem. Hiszen a kreatív könyvelés csodákra képes.
Megkezdődik a cég részlegének menetrendszerű összeomlása.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek az idiótán vigyorgó selejtek, minden reklám, amiben vigyorognak, az szar.

Hunn
Újságíró

Nem tudom, te hogy vagy ezzel Reszet Elek, de véleményem szerint egy férfinak semelyik 30 évesnél idősebb nő véleménye nem szabad, hogy akárcsak egy fikarcnyit is számítson. (Hacsak az illető hölgy nem az adott férfi felesége, mégpedig a hölgy 20-as éveitől kezdődően.)

Természetesen a fiatalabb nők véleménye sem szabad hogy komolyabban számítson, de az övékét általában meghallgatjuk, mert úgy csinálunk, mintha érdekelne vagy egyetértenénk vele, abban az esetben ha úgy érezzük, hogy ez előrébb viszi azt a célunkat, hogy meg akarjuk őket dugni.

Engem amúgy fiatalabb férfiként pont leszartak a velem egyidős, meg az idősebb nők is. Ez a fő oka annak, hogy ma már csakis fiatalabb nővel vagyok hajlandó szóba állni. Konkrétan csak röhögök, amikor a 30-on fölüli nők férfiakkal kapcsolatos véleményét vagy a velük kapcsolatos igényeit hallgatom vagy olvasom.

Amúgy a 30-nál idősebb nők, meg egyébként nem mellékesen az egész kibaszott társadalom is, a médiát is beleértve, valamiért arra megy rá mostanában, hogy a középkorú férfiakat akarja elbizonytalanítani, az önbizalmukat aláásni azzal, hogy a középkorú férfiak fiatalabb nők iránti szexuális vágyát valamiféle nevetséges dolognak próbálják beállítani, amitől a fiatalabb nők állítólag undorodnak és csak röhögnek rajta. (Lehet egyébként hogy ez korábban is így volt, csak éppen én értem most abba a korba, hogy a saját bőrömön érezve észleljem ezt a jelenséget.)

Hazudnak. Saját tapasztalat. A fiatalabb nők nagyon édesek és teljesen nyitottak a náluk idősebb férfiak közeledésére. Szóval a fentiek paráztatási célja nyilvánvaló.

Egyébként valami olyasmi lehet a háttérben, hogy a 30 fölötti nők korábban hozzászoktak ahhoz, hogy a férfiak kezüket-lábukat törik, hogy kielégítsék a hipergám igényeiket, és ahogy rádöbbennek hogy az idősebb férfiak ezt már pont leszarják a Falon túli nők esetében, ráadásul már csak meg sem akarják őket dugni, ezért fújnak rájuk.

Megjegyzem, a legnagyobb hibának a mai világban a férfiak részéről azt találom – amiben én magam is nagyon sokáig bűnös voltam – hogy a férfiak tényleg kezüket-lábukat törik, hogy kielégítsék a nők hipergám igényeit, akár azok “Alfa Fux”, akár a “Béta Bux” oldaláról van szó. És befordulnak és depressziósak és önbizalomhiányosak lesznek ha úgy érzik, hogy nem tudják kielégíteni ezeket a női igényeket.

Ez pedig teljességgel helytelen hozzáállás!!! Mi, férfiak nem azért születtünk erre a földre, hogy kielégítsük a nők hipergám igényeit, akár az anyagi, akár a szexuális igényükről van szó!!! Nem!!! A nők születtek azért, hogy kielégítsék a mi szexuális és intimitás iránti igényeinket és pont!!!

Ez a helyes hozzáállás szerintem, amivel a Game-et indítani kell! Bár a hipergámia megkerülhetetlensége miatt érdemes gyúrni és pénzt csinálni, és önmagunk legjobb verziójává válni. De csak a Game megtámogatása végett, és nem pedig a hipergámia kielégítése céljából. Mert az zsákutca. A női hipergámia ugyanis kielégíthetetlen.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem attól függ a dolog hogy mit keres az ember a nőkben. Hosszú távra, családalapításra fiatalabb, még formálható nő kell. Kötetlenebb dolgokra egy középkorú nő is alkalmas.

Minden férfit igyekszik elbizonytalanítani a társadalom. Ahogy elnőiesedik a civilizációnk ez valahol logikus is. Ez felfogható a nőiesedő társadalom globális shittesztjének is. No meg persze ezzel a változással megváltoznak a férfiak szerepei is. Egyre inkább csak dolgozóként van ránk szükség a nők kényelme és biztonsága érdekében, a kiválasztott kevesekre meg hereként a nők szexuális élvezete céljából.

Viszont a férfi nemi szerep változása nem hagyja érintetlenül a nőit sem. A sok nem kiváltságos férfi mellett tömegével megjelennek a boldogtalan nők is elvégre az új emberbolyoknak kevés királynőre van szükségük.

Nyilván a hipergámia hideg és számító, de női szempontból a férfi ösztönei ugyanolyan kegyetlenek. Csak nekünk ugye ez nem fáj.

Gejza
Olvasó
Gejza

Ez kemény:

DNS vizsgálatok szerint, a Briteknél 30 ezerből 20%-os a nem biológiai egyezés az apa esetében, tehát minden ötödik(!!!) nő kakukkfiókát tart a családban és minden ötödik férfi át van verve!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6585595/Thousands-dads-left-shock-DIY-paternity-tests-soar.html

wittukind
Olvasó
wittukind

hogy mi mindenre van idejük azoknak a briteknek!!

Reszet Elek
Újságíró

Azért azt tegyük hozzá, hogy azok közül minden ötödik akik alapban is gyanakodnak az asszonykára.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Hejj Gejza! Miért? Hát hol van több kakukkfióka? A sas-a veréb-, vagy a szarkafészkekben?

rgs
Olvasó
rgs

A Pareto-elv a gyakorlatban prímán működik. Az arányok szerintem jóval rosszabbak, de fogjuk a szórásra meg a hiányos mintavételre. Arról biztosan nem szól a felmérés hogy pontosan hány tenyészbikától származnak az utódok. Pusztán a százalékos viszony miatt érdekelne és hát a genetikai variens is csökken túldugással. Nvm, remélem nem közeli rokonok.

Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

És ez egy mangina/papucs “tollából”………

ulomenen
Olvasó

Komolyabb kapcsolatot kizárólag olyan lánnyal kezdek, akinek nincsen társasági élete. Egy csomó hülyeségtől megszabadulok így, ráadásul magam sem vagyok különösebben társaságba járó. win- win

A cikk második felében az a duma… hááát… egy papucs a fickó… és persze a nő nevet annak a viccein, akiről azt gondolja, hogy pöcs…. meg megszabja, hogy mikor lehet szex… mert ugye a szex a jutalom a jó viselkedésért.

És a hülye barma még bocsánatot kér.

“Nem vagyok az exedre kívácsi, tehát nem megyek. És ha én nem megyek, akkor te sem mész. Ha nem tetszik, lehet pakolni. Ja, hogy maradsz? Akkor jó fej leszek, bár felhúztál, és megengedem, hogy egy jó alapos sz*pással kiengesztelj!”

Naooo
Olvasó
Naooo

Minden picsa imádja az unalmas társasági baszkódásokat.

Kalman
Újságíró

OMFG

Az a szép benne, hogy a férfi szemszögéből a tipikus red flagek ott vannak: jobban nevet a viccein mint bárki más, igazgatja a haját, szexről szó sem lehet a vacsora után 3 sör miatt.

Na most aki írta ezt a cikkecskét, az szándékosan írta bele ezeket, mert pontosan ismeri vagy saját élményből, vagy elméletből, hogy ezek mit jelentenek. Mégis képes a nő szemszögéből úgy leírni, mintha az egész csak képzelgés, és üres féltékenykedés volna.

Mégis mit akar ezzel a cikkel a szerző? Mi a mondanivaló? Hogy fiúkáim feleslegesen féltékenykedtek? Nyugodtan vacsorázgasssatok együtt a nőd exével, és nézzétek, ahogy a nőtök felfalja a szemeivel, miközben issza a szavait? Vagy mi mást akar a cikk?

Hunn
Újságíró

Igazad van, Kálmán, Red Flag hegyek.

Ráadásul a srác ösztönei súgják, hogy mi a pálya, de a feminista kondicionálás erősebb.

Nem tudom, hogy a cikket férfi vagy nő írta, vagy esetleg tényleg az a páros férfi és női tagja, akikről szól.

De ha tényleg egy páros férfi és nőtagja írta, akkor látszik, hogy első körben a srác leírta, hogy konkrétan mi volt. A nő pedig először a srác írását elolvasva, kifejezetten arra reagálva írt, mintegy válaszként, nem pedig leírta azt, ami az ő szemszögéből valójában történt…

rcsaba
Olvasó
rcsaba

De ha tényleg egy páros férfi és nőtagja írta, akkor látszik, hogy első körben a srác leírta, hogy konkrétan mi volt. A nő pedig először a srác írását elolvasva, kifejezetten arra reagálva írt, mintegy válaszként, nem pedig leírta azt, ami az ő szemszögéből valójában történt…

Amikor elolvastam, pontosan ez volt nekem is az érzésem.

rgs
Olvasó
rgs

Francokat van itt kétféle nézőpont. A hölgy blogíró társaságában előfordult valami hasonló eset, ő meg szerzett egy ilyen kis áldokumentarista snecit.
Minek kell történnie: indulás előtt közli hogy zavarja a volt ex társasága és nem díjazza a szirupos flörtölgetés nyomát sem. Három sörtől meg nem lesz talajrészeg, gondolom nem alkoholista a partner hogy ronccsá szopja magát (ha igen akkor már hónapokkal ezelőtt le kellett volna válni róla).
Pontosan látható mikor jön zavarba valaki egy másik ember társaságában. Nem kell a duma a hosszú hajról.
“lesüti a szemeit” na ja.

rcsaba
Olvasó
rcsaba

Fekete tükör – Az emlékchip. /Black Mirror – The Entire History of You

Naooo
Olvasó
Naooo

“Végre péntek este van. Ilyenkor próbálom lelassítani az időt. Mind ezt csináljuk, nem?”

Péntek a legútálatosabb nap a vasárnap után. Csütörtök – szombat – hétfő így kéne következnie.

rcsaba
Olvasó
rcsaba

Érintőleges, meg bulvár, de a kommentszekcióban van a “vitamin”:
https://csajokespasik.blog.hu/2019/01/14/allitolag_csak_baratkoznak

Delin
Olvasó
Delin

Szerintem nem kell teljesen leirni a csajt, ha lefekudt volna a kollegajaval, nem ilyen nyiltan chatelgetne es szamolna be a kollega minden probalkozasarol. Nem nomentegeteskent, de meg 30-hoz kozel is vannak ilyen madarka nok, akiknek az ilyen szituk nem egyertelmuek ferfi reszrol es nem fogjak fel, hogy miert bajos az ilyesmi a parjuk szempontjabol. A kollega szerintem tipikus baratzonas pasi, semmi tobb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért chatelget nyíltan, mert “megteheti”, nincs vesztenivalója.
Azért számol be a “próbálkozásokról”, mert ezzel is teszteli a “papucsát”.

Az a barátzónás pasi, akivel nem dug, aki “kevés” neki, aki mellett igénye van ilyenre:

“Szerdán azzal jött haza, hogy a kollégája ajánlott egy rendezvényt, és jegyet is szerzett rá, és milyen jó lesz vele elmenni oda. Meg közös edzéseket is terveznek.”

és ez a csaj számára “természetes”, a papucsállatkája meg a “butus” , aki annyira bamba, hogy az sem venné észre, ha a szeme előtt dugnák a nőjét premier plánban….

Általába ezek úgy szoktak végződni, hogy “véletlenül” , előbb -utóbb “megbotlik” a csaj( ha még eddig nem “botladozott”) és eccercsak a munkatársa farkán találja magát és nem is tudja, hogy hogy került oda….., de utólag a hörcsöge szépen megracionalizálja, és a végén a papucsállatkája lesz a oka:)

Delin
Olvasó
Delin

Igazad is van es nem is. Friss kapcsolatrol van szo, a csaj meg hozza a szingli szokasait. A pasijanak most kell esznel lenni, hogy sajat reszrol felallitsa a szabalyokat a kapcsolatban, o adja a csaj kereteit. Szerintem egyaltalan nem bamba, teljesen kepben van mit csinal a baratnoje. Most kell hatarozottnak lennie es lenyirbalni a csaj vadhajtasait. Ha a csaj alkalmazkodik a pasi kereteihez es megerti, hogy ezek a dolgok kapcsolatban mar nem fernek bele ferfi reszrol, akkor a kapcsolatuknak van jovoje. Ha nem, akkor a pasinak jobb szakitania, mert papucs lesz, ami kvazi ugyanugy a kapcsolat vege csak kesobb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igazad is van es nem is.

Nehéz ilyen erős kezdés után válaszolni, mert ez a női “logika” “kvintesszenciája” és a hörcsög első számú “‘alapanyaga”, mOndhatni úgy, hogy a relativizálás ősanyja:)

Most te megmagyarázod, hogy a csaj a „szingli szokásaival”(WTF?!!!) eteti a papucsot? És hogy ez „természetes”? A pasija nincs képben, nemhogy észnél, de a csaj adja jelen esetben (is) a keretet. Persze, érzékeli a szerencsétlen, hogy gáz van, de a bluepilles maszlaggal győzködi saját magát is- azért írt posztot(már ha valós:), hogy ebbe megerősítse a nagy „plénum”-, hogy biztos csak „képzelődik” és amúgy minden rendben van.
Azért írt, mert nemhogy nem határozott, hanem az „egyenlőség nevében” egyenrangúnak tekinti azt, ami nem az (Hunn mindjárt jön a feminista kondicionálással)
A pasinak nincsenek keretei és már rég lekésett arról, hogy meghatározza azokat.
Ennek a kapcsolatnak a jövője az, hogy mikor dobbant a csaj, mennyit dekkol nála, pusztán „mennyiségi” a kérdés és nincs benne semmi minőségi.

A pasi nem fog szakítani, mert az egész „előélete” ugyanennek a szarnak az ismételgetése, és nem papucs lesz, hanem alapból az, pontosan összefoglalja az egész szerencsétlenségét , csak saját maga sem értelmezi, nemhogy erre megoldást keresne:

„Velem az a baj, hogy mindig utólag tudnám a helyzetekre a megoldást, hogyan kellett volna kezelni. Ilyen vagyok. Később esik le, hogyan kellett volna akkor és ott reagálni. Nagy reményekkel indultam neki a kapcsolatoknak is, hogy majd most mindent másképp csinálok, mint korábban. De a fele rész nem rajtam múlik…”

Delin
Olvasó
Delin

:)

Ha meg nem lepett felre a csaj, nincs elkesve a pasi. Kereteket mindig lehet es kell allitani egy kapcsolatban, csak kesobb nehezebb valtoztatni a status quo-n. Ha annyira szerencsetlen a pasi, mint amennyire irod, akkor tenyleg eselytelen a dolog. En kicsit eletkepesebbnek gondolom ennel a posztert, elvegre meglevo keretek, ill. megfelelo SMV nelkul nem jott volna neki ossze a csaj.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogy időben mikor kefél(t) félre a csaj, az a lényegen nem változtat.

Kereteket mindig lehet es kell allitani egy kapcsolatban, csak kesobb nehezebb valtoztatni a status quo-n.

Ugye érzed a mondatodon belüli ellentmondást? Mert már a “később” “fázisban” járunk, nincs hová visszatérni.

Idéznék:
“Ő lakik nálam, tehát, ha olyan lennék, hozhatnék olyan házirendet, hogy ez kizárva.”

Ugyen érezzük ennek a “fenyegetésnek” is “súlyát”?

Magyarul: erőlködhet a fickó amennyit akar, csak sietteti/késlelteti az elkerülhetelent, mert már bukta a dolgot. oOyan nincs, hogy “hirtelen felindulásból” vagy egyszercsak “rájön” és férfinak lát egy nő egy manginát.

Saját szavaival írja le , hogy milyen szerencsétlen, azt is, hogy a lakása és az “ingyenalbi” az SMV-je, ami valószínű, hogy nem önerőből van, lgalábbis 30 évesen, ilyen ba..f..sz nem valószínű, hogy önerőből teremtette elő, főleg úgy, hogy az “életképesebbek” meg tengernyi tavakat sírnak telibe, hogy se pénz(lakás/autó), se pina.

Delin
Olvasó
Delin

Nincs ellentmondas, a lehetetlen valtotaztatni valamin nem egyenlo azzal, hogy lehet valtoztatni, csak nehezebben. Ez is egy shit test a sok kozul (esti chat, stb) amit elso korben elbukott. Persze feltehetjuk, hogy ez a sokadik, amit elbukott, de ezt nem tudhatjuk.

Szerintem lenyeges kerdes, hogy a csaj felrekefelt-e vagy sem. Ha nem, a kapcsolat meg mentheto.

Persze, az hogy sok pasi veszi korul noveli az eselyt a felredugasra. DE. Ha a csaj es a poszter kozti szintkulonbseg 1.5-2 a pasi javara, akkor kicsi az esely, hogy ebben a nagy szabadsagban felredug a csaj, foleg, hogy a pasi irta a posztban, hogy az mar neki szakitoindok. Ha ez a feltetel teljesul, a parjahoz hasonlo kaliberu pasik nem fognak idot es energiat pazarolni a csajra, hanem keresnek konnyebb predat. (Ha kis energiabefektetessel is megkapjak a csajt, akkor tok mindegy, hogy mennyire volt rovid, vagy hosszu porazon tartva elotte.) A rosszabb SMV-ju pasik pedig alapbol baratzonaba kerulnek es egy ido utan maguktol eltunnek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ott megy félre az érvelésed, hogy ezt kapcsolatnak hívod, miközben ez nem az. Egyszerű üzlet a nő részéről. A fickó meg azt hiszi, hogy kapcsolatban van, miközben nem, csak átmeneti szállásadó.
Az összes “szintkülönbség” a pasi kéglije. Ezért hibás a szint külömbséges “könnyebb préda” levezetésed is.

“kinevet és bújik, meg minden, hogy milyen buta vagyok, milyen rosszul látom és bízzak meg benne”

Kapisgálod a dolgokat, időnként bele is trafálsz, de még ne tanítsd…..

Delin
Olvasó
Delin

Nekem ez a mondat mast jelent, mint neked, de ugye a noi horcsog.

Az a baj veletek neha, hogy olyankor is tul sokat tulajdonitottok noi reszrol az anyagiaknak, amikor nem indokolt. A nok tobbsege nem prostitualodik vonzalom nelkul ingyenalbiert, nem olyan jo uzlet az es igen eros gyomor kell hozza. A szex mukodik koztuk, arra nem volt panasz, ami jo jel. Masreszt a no multinal dolgozik, aki megszokta, hogy “programozik”, edz, nem eppen ugy jott le, mint aki azon agyal hol fog aludni masnap nagy szegenysegeben.

Dehogy akarok en tanitani ilyesmit, vak vezetne vilagtalant. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Egyáltalán nem kell “leirni” a hőgyikét, ő teszi a dolgát, az “álompasi” dolga hogy rájöjjön arra hogy olyan hogy “barátzónás pasi” nincs vagy pedig nagyon ritka…..úgy gondolom, a kicsike már megvolt az illetőnek, most pedig teszteli az “álompasiját” hogy mennyit tud elfogadni….step by step…

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Szoktam olvasgatni mert néha jó kis történetek vannak attól függetlenül hogy többsége kamu és ugyan az írkálja de a kommentek miatt olvasom java részt főleg kopott kupak aliasz szomszédháború hsz eit mert ő keni vágja azt amit itt beszélgetünk a red pillt és alkalmazza is na meg jó kis csörtéi vannak az ottani manginákkal és női komentelőkkel, szerintem tuti itt is tag vagy volt tag mert vágja a témát csak kicsit kiszinezve és néha vulgárisan nyomja ami nem mjndenkinek fekszik függetlenül hogy rátapintott a lényegre!

Blackur
Olvasó
Blackur

Én is belenéztem párszor..ha a cikkhez szólnak hozzá akkor kivétel nélkül alázzák a posztert de általábam egymással trécselnek mintha mindegyikük mindent jol tudna s boldog kapcsolatban élne. Az általad említett szomszédháború szavahihetőségét meg ott is kérdőjelezik:))) tudod a székely mondás: nem beszé a sz…ról akinek rendben az emésztése

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Nézd meg az õslakó címû filmet nagyon jó a 2007 t! Csak a szavahihetõségrõl!

ulomenen
Olvasó
Reszet Elek
Újságíró

Láthatóan egymást ismerő társulat. Csajos részről a szokásos nőmentegetés leginkább, a pasasok közül viszont van néhány piros pirulás.

wittukind
Olvasó
wittukind

Tulajdonképpen mi nem tetszik ennek a csajszinak? egy 3 váltásban gyárban dolgozó férfinak épp az nem kell hogy mig ő dolgozik a feleség flangirozzon mindenfelé, igenis legyen otthon és várja a vacsorával, vagy ebéddel, ilyet mondani hogy a háziasszony “élősködő” egy nagyon kurvapicsa észjárásra utal…

Reszet Elek
Újságíró
Hunn
Újságíró

A mai zsidó világrend szerint aki nem teszi magáévá a liberál-bolsevik “értékeket”, vagyis rasszista, antiszemita, és heteroszexuális marad a non-stop agymosás ellenére is, az automatikusan “butának” és “primitívnek” számít, és bármit is érjen el az életben, az automatikusan nem számít onnantól, ha a fentiek kiderülnek róla…

Kalman
Újságíró

Pontosan! Fordítva is igaz: aki intelligens és jól alakul az élete, arról el sem tudják képzelni, hogy “olyan” lehet. Azt hiszik viccelek :-P

Foxtrott28
Olvasó
Reszet Elek
Újságíró

Sokan csak Jewlette-nek hívják a céget. Ha valakit érdekel miért, keressen rá.

Kalman
Újságíró

Nem adott találatot :-(

Reszet Elek
Újságíró

A Gilette tulajdonosa a Procter & Gamble, a médiamarketinget pedig a Grey Global Group csinálta. A P&G kapcsolataira érdemes rákeresni. A Grey tulajdonosai is árulkodóak. Utóbbi kapcsán érdemes megnézni a top 10 reklámcéget, annak tulajdonosi körét és piaci részesedését (a tulajdonaikon keresztül).

ulomenen
Olvasó

Ezt eddig nem ismertem:

Egész éjjel havazott. Reggel kimentünk a gyerekekkel hóembert építeni.

8: óra A hóember elkészült.
8:10 Egy arra járó feminista megkérdezte, miért nem építünk hóembernőt is.
8:15 Építettünk egy hóembernőt is.
8:17 Feminista szomszédom panaszt emelt a hóembernő nagy mellei miatt, mert szerinte tárgyiasítom a nőket.
8:20 Egy közelben lakó meleg pár is odajött, és hisztériázni kezdtek, hogy miért nem két azonos nemű hóembert építettünk.
8:22 Egy transznemű férf… akarom mondani n… szóval személy
kérdőre vont, hogy miért nem építünk nemi identitás nélküli hószemélyt,
választható nemi szervekkel.
8:25 Idejött az utca végéből a vegán házaspár és szóvá tették, hogy a répa élelmiszer, nem pedig hóemberek dekorálására való.
8:28 Lerasszistáztak, mert a hóemberpárunk fehér.
8:31 A szemben lakó muszlim pasas követeli, hogy a hóembernőre azonnal adjak burkát.
8:40 Megérkezik a rendőrség, valaki kihívta őket, mert megsértettük az önazonosságát.
8:42 A feminista szomszéd ismét megjelent. Most a seprűt kifogásolja
a hóemberasszony kezében, mert szerinte ezzel a nőket
háziasszony-szerepbe helyező régi sztereotípiát erősítjük.
8:43 Kiszállt az önkormányzat egyenlőségügyi bizottságának elnöke és kilakoltatással fenyeget meg bennünket.
8:45 Megérkezett a Híradó stábja. Megkérdezték, szerintem mi a
különbség a hóember és a hóembernő között. “A hógolyók”, feleltem, mire
leszexistáztak.
9:00 A tévében mint feltételezett terroristát,
rasszistát, homofóbot és mások érzékenységébe gázoló bűnözőt mutogatnak,
aki balhét szít a lakóhelyén ilyen súlyos időjárási helyzetben.

9:10 A rendőrök megkérdezték, kivel építettem a hóembert, majd
letartóztattak és velem együtt a gyermekeimet is, mint bűntársakat…

herceg
Olvasó
herceg

Ezen most még nevetünk…

Reszet Elek
Újságíró

comment image?w=500&h=621

Reszet Elek
Újságíró

comment image?w=500&h=247

Gejza
Olvasó
Gejza

Ez most jött velem szembe a Gillette után, szerintem ez is elég jó:

https://www.youtube.com/watch?v=ZBXOAB57mTA

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

Várható volt hogy valaki előhozza ezt a témát nálunk is. Odakinn hörögnek is az APA ostobasága felett. Árulkodó hogy még a Díványnak sem volt pofája a hír ismertetésén kívül mást is hozzáfűzni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Soros által kitartottak mikor építtettnek maguk köré betonfalat? Vagy van a jiddis lakópark körül?

Kalman
Újságíró

Gondolom ez költői kérdés volt. Közismert, hogy az ilyen Open-Society arcok előszeretettel költöznek bekerített, fegyveres őrrel őrzött lakóparkokba.

Van ilyen ismerősöm, aki rendkívül liberális, és lelkesen mesélte, hogy mennyire jó egy ilyen lakópark, hogy őrizve van.

Gratulálok! Én jobban hiszek abban, hogy az egész országot őrizni kell: kívülről határőrökkel, belülről csendőrökkel!

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Mitől kell félniük ebben a vendégszerető országban?

Hunn
Újságíró

Uraim!

Javasolnám, hogy reakcióként a GILLETTE férfigyűlölő és férfiellenes megnyilvánulásaira a reklámjaiban, ezennel hirdessünk BOJKOTTOT a Gillette összes termékeire!

Tegyük ezt minél hivatalosabb, minél szélesebb körű, minél látványosabb formában!

Úgy is mondhatnám: tegyük őket helyre!
Arról nem is beszélve, hogy ezáltal nyíltan és szégyentelenül kinyilváníthatnánk mérgező férfiasságunkat ország-világ előtt! KEK KEK KEK :)))

Benne vagytok? Ki tart velem?

Kalman
Újságíró

Nem csak a GILLETTE-et, hanem a teljes Procter and Gamble-t bojkottálni kell! A neten volt lista, hogy mik tartoznak oda. Azt hiszem az Oral-B fogkefémmel támogattam eddig őket, ahelyett kell keresnem valamit.

Youtube kommentből:

Gillette is owned by Procter & Gamble. Below is a list of other P&G brands to not buy from. -Always -Ariel -Bounty -Charmin -Crest -Clancy’s Potato Chips -Dawn -Downy -Fairy -Febreze -Gain -Gillette -Head & Shoulders -Olay -Oral-B -Pampers & Pampers Kandoo -Pantene -SK-II -Tide -Vicks

A baj az, hogy még ennél is többet kellene bojkottálni, valójában az összes globalista szart. Az meg szinte lehetetlen. De meg kell próbálni.

Mi csak házi kozmetikumot használunk, és elvileg valami kis gyártónak a termékével mos és takarít a feleségem. De ezt azért tudjuk, mert ő teljes állású háziasszony (toxikusan elnyomom ugye…), van ideje a beszerzéssel szöszmötölni.

wittukind
Olvasó
wittukind

az az oral-b az az elektromos fogkefe? jó lenne segglyukvakarónak..

wittukind
Olvasó
wittukind

Én wilkinson-t használok, tehát nem érint…

ulomenen
Olvasó

Én benne vagyok!
Éljen a Wilkinson!

Reszet Elek
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró
Gejza
Olvasó
Gejza
Reszet Elek
Újságíró

Jellemző hogy pont a lényegi kérdést nem teszi fel. “Világszerte egyre nagyobb problémát jelent a légitársaságok számára, hogy nincsen elég pilóta.” – No de miért? Eddig teljesen abban a tudatban voltam hogy kiemelkedően jól fizetett szakmáról van szó.

Kalman
Újságíró

Arra tippelnék, hogy nagyon hirtelen nőtt a légiközlekedés, viszont a képzés meg sokáig tart és drága.

Aki nekem pilóta ismerősöm van, ők maguknak finanszírozták a képzést, hogy utána jól kereshessenek. Gondolom a légitársaságok sóherek fizetni a képzést, a lehetséges pilótáknak meg nincs pénzük, illetve kockázatosnak érzik belevágni, mert például a legutóbbi válságkor sokan jól megszívták. Várható, hogy lesz újabb válság, akkor pedig aki a képzésbe fektet most, az jó nagyot fog bukni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Rúzsozás tükörbe, aztán neki a hegynek.

ulomenen
Olvasó

“Ti ezért, kedves ellenzéki képviselőnők, az én szememben sem feministák, sem szülők, sem pedig hősök nem vagytok.
Nem tudom csodálni, amikor anyai örömök elé nézve az utolsó hónapokban is a parlamenti padsorokban acsarkodtok. Nem vagytok hősök, amikor arról biztosítotok egy gimnazista lányt, hogy a silány viselkedésnek megbecsülés a jutalma. Nem nézek fel rátok, amikor otthon hagyjátok a gyerekeiteket, hogy egy Facebook élőben tegyétek nevetségessé magatokat. Aztán még azt is büszkén mutogatjátok, hogy mennyire hiányoztok nekik, mert ugye „értük csináljátok”.

Ti, kedves ellenzéki képviselőnők, hazudtok magatoknak, a gyerekeiteknek és a társadalomnak is.”

https://latte.pestisracok.hu/alfeministak-akcioban/