Alter Ego
110 megosztás

Egy prostituált levele

Az alábbiakban Tanja Rahm levelét adom közre. Tanja Rahm a húszas évei legelején három évet töltött el különböző dán bordélyházakban prostituáltként, majd rövidesen elhagyta ezt az életmódot és szexológiát tanult, terapeuta és oktató lett. A levél a “Prostitution Narratives: Stories of Survival in the Sex Trade” című antológiában jelent meg 18 prostitúcióval kapcsolatos személyes történet között és világszerte előszeretettel terjeszti a feminista mozgalom, mint a prostitúciós szolgáltatásokat igénybe vevő férfiakkal szembeni vádiratot. Itthon például a “Gumiszoba” járt élen a levél terjesztésében, ezért is a náluk fellelhető magyar fordításban adom most ezen a helyen is közre.

A prostitúció megítélésének jelentősebb modernkori változása egybeesik a feminista ihletettségű szexuális forradalommal. A szexuális szabadság, sőt a végsőkig vitt szabadosság lerombolta a korábbi női erényeket és társadalmi erkölcsöket. Miközben a feminizmus a nők kezébe adta a lehetőséget, hogy társadalmi retorzió nélkül, akár mintegy prostituáltként éljék mindennapjaikat, ráadásul még a hivatásos prostitúciót is a korábbi büntetőjogi kategóriákból átemelte egy áldozati szerepbe. Ennek megkoronázásaként született meg a New York-i egyezmény is, amelyhez 25 másik ország mellett hazánk is csatlakozott. Amíg az egyezmény a prostituáltat áldozatként definiálja és büntetni nem engedi, addig a a klienstől a bármiféle közreműködőig mindenki más büntethetőségét megengedi és kívánatosnak is tartja.

Abszurd módon a feminizmus által gerjesztett szexuális forradalom a férfiak jelentős része számára nem a tabumentes rekreációs szex lehetőségét hozta el, hanem elszabadítva a női hipergámiát, a hétköznapok elváráselvű szabad kurvulását, széles férfitömegeket taszított szexuális nyomorba. Olyannyira, hogy a feminizmus által legfertőzöttebb nyugati kultúrkörökben manapság már a férfiak egyre nagyobb agresszióba forduló “incel” létezése, vagyis szexuális nélkülözése, nyomora mainstream témaként is megjelenik. A magam részéről úgy gondolom, hogy lényegét tekintve a prostitúció, mindig is a legkiszolgáltatottabb, legszerencsétlenebbül járt férfiak szexuális nyomorán élősködött, tehát egy kifosztásra szakosodott, de mégis megtűrt bűnözői magatartás volt.

Egy percig sem kételkedem, hogy a feminista mozgalom jelentős része számára a férfiak kifosztása egy teljességgel érdektelen téma. Sőt számukra az is egyfajta torz elégtételt jelent, amikor még a legreménytelenebb férfiakat is azzal gyötörhetik, hogy az ő szexuális vágyaik még a kurvák számára is megvetendőek és elviselhetetlenek, így persze örömmel adnak közre olyan férfiellenes vádiratokat, mint Tanja Rahm levele. Abszurd dolog, hogy ilyen kéjes örömet okoz számukra, hogy – József Attila szavaival élve –  elvehetik a “kivül-belől menekülő élő elől a legutolsó menedéket”.

Úgy hiszem, mindezekkel együtt korunk egyik fontos kérdése az, hogy megtűrhető-e a továbbiakban is a prostitúció, annak ellenére is, hogy a feminista mozgalommal szövetségre lépve immár áldozati szerepben pózol és ezzel párhuzamosan azokat mocskolja, és azok börtönbe vetését szorgalmazza, akiknek a kifosztásából mindig is élt.

Mondhatja bárki, hogy egy “ősi mesterségről” van szó és létezhet korrekt szolgáltatói viszony a prostituált és ügyfele között, de történetesen Tanja Rahm esete is kiválóan mutatja, hogy ez a színlelt szolgáltatói szerep, ez a hazug barátság valójában a kifosztási szándék mellett millió vádat és bosszúvágyat rejt. És ha nem csak egy újabb kurvahazugságnak tekintjük, hanem egy percig is komolyan vesszük a leírt lélektani szenvedést, akkor méginkább el kell gondolkodnunk, hogy van-e bármiféle létjogosultsága korunkban a prostitúciónak. Bár mindez nehéz kérdés, amikor sejthetően a férfiak egy jelentős része számára valóban a prostitúciós szolgáltatások igénybevétele jelenti az egyetlen utolsó lehetőséget a szexuális életre.

Kedves szexvásárló ügyfél!

Ha úgy gondolod, hogy én bármikor is egy csöppnyit vonzódtam hozzád, hatalmasat tévedsz. Soha nem éreztem vágyat arra, hogy dolgozni menjek. Egyetlen dolog járt a fejemben, hogy pénzt keressek, méghozzá gyorsan.

Ne tévedjünk, nem könnyű pénzt, mert a pénzkeresetnek ez a módja nem könnyű. Gyorsnak gyors, igen. Mert én hamar megtanultam a trükköket, hogy te minél hamarabb elvégezd, amit el akartál, és minél hamarabb le- meg kiszállj rólam és belőlem.

És nem, soha nem izgattál fel az aktus közben. Nagy színésznő voltam. Évek óta volt alkalmam gyakorolni, ingyen. Tulajdonképpen ez a multitasking. Amíg ott feküdtem, a gondolataim mindig máshol jártak. Valahol, ahol épp nem szívod ki belőlem az önbecsülésemet anélkül, hogy akár tíz másodpercre is belegondolnál a helyzetembe, vagy a szemembe néznél.

Ha azt hitted, szívességet teszel nekem, ha 30 percet vagy egy órát kifizetsz, tévedtél. Azt szerettem, ha a lehető leggyorsabban eltűntél. Amikor szent megmentőnek hitted magad, mert megkérdezted, hogy egy ilyen szép lány, mint én mit csinál egy ilyen helyen, vagy amikor arra kértél, hogy feküdjek a hátamra és minden áron kézzel akartál kielégíteni. Tulajdonképpen én azt szerettem, ha te hanyatt feküdtél és hagytad, hogy minél gyorsabban tegyem a dolgom.

Ha azt gondoltad, hogy a férfiasságodat hizlalja, ha kielégítesz, akkor tudd, hogy színleltem. Aranyérmes színlelő vagyok. Annyira színleltem, hogy recepciós is majd’ leesett a székéről a nevetéstől. Mit vártál? Te voltál aznap a harmadik, az ötödik vagy a nyolcadik.

Tényleg azt hitted, én szellemileg vagy fizikailag rágerjedek egy olyan férfira, akit nem én választottam magamnak? Sosem. Égett a nemi szervem a túl sok síkosítótól és óvszertől, és fáradt voltam. Olyan fáradt, hogy gyakran figyelnem kellett, nehogy becsukjam a szemem és elaludjak, miközben te nyögve folytattad robotpilóta módban.

Ha azt hiszed, hogy fizettél a hűségemért vagy egy kis beszélgetésért, gondold újra. Egyáltalán nem érdekeltek a kifogásaid. Nem érdekel a feleség kismedencei fájdalma, és hogy neked nem megy szex nélkül, vagy bármi más szánalmas kifogás, amivel tőlem vásároltál szexet.

Amikor azt hitted, megértelek, és veled érzek, hazudtam. Csak megvetést éreztem, miközben valami meghalt bennem. Elvetetted bennem a kétséget. Kétséget, hogy minden ember ugyanolyan cinikus és hűtlen, mint te.

Ha a megjelenésem, a testem vagy a szexuális képességeim dicsérted, olyan volt, mintha rám hánynál. Nem láttad az embert a maszk mögött. Csak azt akartad látni, hogy egy szakadt nő vagyok megállíthatatlan nemi vággyal. Soha nem mondtad még azt sem, amiről azt hitted, hallani akarom. Ehelyett azt mondtad, amit te magad akartál hallani. Azt mondtad, amire szükséged volt, hogy megőrizd az illúziód, és ami miatt nem kellett azon gondolkodnod, hogy lehetséges, hogy én 20 évesen ott végeztem. Egyáltalán nem érdekelt téged az, aki vagyok. Csak egy célod volt, hogy a hatalmad megmutasd azáltal, hogy azt csinálsz a testemmel, amit akarsz.

Ha egy csepp vér jelent meg az óvszeren, nem azért volt, mert épp megjött a menstruációm. Azért volt, mert a testem egy gép, aminek nem lehet megszakítani a havi ciklusát, így szivaccsal tömtem a hüvelyem, mikor menstruáltam azért, hogy folytathassam a dolgom. És nem, nem mentem haza, miután befejeztem veled. Folytattam a munkát, és a következő ügyfélnek is pontosan azt mondtam, amit neked. Olyannyira hajtott titeket a vágy, hogy egy kicsi menstruációs vér sem tudott megállítani.

Amikor előjöttél a tárgyakkal – a fehérneművel, jelmezekkel vagy játékokkal-, és azt akartad, hogy erotikus szerepjátékot játsszunk, automata üzemre kapcsoltam. Undorodtam tőled és a nagyon beteg fantáziádtól. Ugyanígy mikor mosolyogva azt mondtad, úgy nézek ki, mint egy 17 éves lány. Ezen nem segített, hogy te magad meg 50, 60, 70 voltál, vagy még idősebb.

Rendszeresen megsértetted a határaimat, megcsókoltál, belém dugtad az ujjad, vagy levetted a kondomot – megtetted, pedig tudtad jól, hogy ez szabályellenes. Teszteltél, képes vagyok-e nemet mondaniés élvezted, mikor nem tiltakoztam elég világosan, vagy mikor egyszerűen figyelmen kívül hagytad a tiltakozásomat. A perverziód használtad, hogy a hatalmad megmutasd.

Amikor mégis azt mondtam, hogy nem akarom, és ha folytatod, nem jöhetsz többet, akkor sértegettél engem, és prostituált mivoltommal jöttél leereszkedően, fenyegetően és durván.

Ha pénzért veszed a szexet, az sokat elmond rólad, az emberségedről és a szexualitásodról. Számomra ez a gyengeség jele, még akkor is, ha te összekevered valami beteg hatalommal és státusszal.

Úgy gondolod, jogod van. Úgy érted, a prostituáltak amúgy is vannak, nem? Ám ezek a prostituáltak csak azért vannak, mert a hozzád hasonló emberek útjában állnak a férfiak és nők közötti egészséges és tiszteletteljes kapcsolatoknak.
Prostituáltak csak azért léteznek, mert a hozzád hasonló emberek úgy érzik, joguk van kielégíteni saját szexuális ösztöneiket más emberek testnyílásaiban. Prostituáltak azért léteznek, mert te és a többiek úgy érzitek, hogy a szexualitás hozzáférést jelent a szexhez amikor csak akarjátok.

Prostituáltak azért léteznek, mert te egy nőgyűlölő vagy, és jobban érdekel a saját szexuális igényed, mint egy olyan kapcsolat, amelyben a szexualitás valóban virágozna.

Ha szexet kell vásárolnod, azt jelenti, hogy nem találtad meg a saját szexualitásod. Sajnállak téged, de tényleg.

Annyira középszerű vagy, hogy a szex egy idegen vaginájába ejakulálást jelenti neked.

Ha pedig valaki középszerű, akkor lemegy a legközelebbi utcára, kifizet egy ismeretlen nőt, hogy a nőben lévő gumiba élvezhessen. Micsoda kicsinyes és frusztrált ember az ilyen! Olyan valaki, aki nem tud létrehozni egy mély és bensőséges kapcsolatot, olyat, amelyben a kapcsolat erősebb, mint a magömlés utáni vágy. Olyan férfi vagy, aki az érzéseit csak magömléssel tudja kifejezni, közben nem képes szavakkal megfogalmazni, ezért inkább egy nemi szervbe csatornázza őket, hogy megszabaduljon tőlük. Milyen gyenge férfiasság ez!

Egy igazán férfias férfi soha nem fizet a szexért.

Én hiszek az emberekben, benned is. Tudom, hogy mélyen van lelkiismereted. Hogy csendben gondolkoztál azon, hogy amit teszel, etikailag és erkölcsileg igazolható-e. Azt is tudom, hogy belül azzal véded magad, hogy jól bánsz velem, kedves voltál, sosem akartad megsérteni a határaimat. De tudod mit? Ezt nevezik felelősségelkerülésnek. Nem nézel szembe a valósággal. Becsapod magad, azt gondolod, hogy a megvásárolt embert nem vásároltad meg. Azt hiszed, nem kényszeríted prostitúcióra.

Talán úgy gondolod, hogy szívességet teszel azzal, ha adsz nekem egy kis szünetet, míg az időjárásról beszélsz, vagy megmasszírozol, mielőtt behatolnál. Ez nekem nem szívesség. Ezzel csak megerősítesz abban a hitemben, hogy egy gép vagyok, amelynek elsődleges feladata az, hogy mások kihasználják a testét.

Sokat láttam a prostitúcióból, ezért írom ezt a levelet neked. Jobban szerettem volna, ha nem kell megírnom. Szívesen elkerültem volna ezeket a tapasztalatokat. Te nyilván azt gondolod, hogy jó fogyasztó vagy, de nincsenek jó fogyasztók, csak olyanok, akik megerősítik a nőket a saját magukról alkotott negatív képben.

Üdvözlettel, Tanja Rahm

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
110 megosztás


401 thoughts on “Egy prostituált levele

  Reszet Elek

  Reszet Elek

  (2019. február 28. csütörtök - 11:50)

  A prostitúció nem megtűrés kérdése. A legkeményebb diktatúráknak sem sikerült felszámolni. Ne próbáld megjavítani a világot valamiféle elvi alapú megközelítéssel amivel az egész társadalmat átformálnád. Ez a totális ideológiák sajátja és több embert ölt meg mint bármi más a világtörténelemben.

  Arról nem is beszélve hogy eléggé kétbites hozzáállás. Lehet neked nőd, még szeretheted is, de nem szükségszerű hogy minden szexuális igényedet, kíváncsiságodat kielégíti. A prostik nem csak mások szexuális nyomorán élősködnek és őszintén szólva az ember gyakran csak egy kiadósat akar baszni, nem pedig romantikázni. Egyszerű, nincsenek bonyodalmak, féltékenykedés és nem kell kompromisszumokat kötnöd. Szóval nincs ezzel semmi gond, ha a helyén kezeled, hogy nem barátnővel vagy hanem prostival.

  Ami a csajszi levelét illeti, nem kell komolyan venni. Nem csak azért mert egy feminista antológiába beválogatott iromány, amit még valószínűleg meg is szerkesztettek, hanem a nők sajátos képessége miatt a múlt felülírásában. Ez a nő is nagyon másképpen gondolkodott amíg csinálta csak most utólag átírja a történésekkel kapcsolatos érzéseit. Tipikus női magatartás. A dolog mechanizmusáról utalásszinten már jelent meg itt cikk és méginkább hozzászólás. Lehet hogy komolyabban is foglalkozni kellene vele mert gyakorlatilag minden férfi sezmbesül vele, amikor rácsodálkozik a kiszeretett nő közös múltbeli eseményeket érintő interpretációjára.

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2019. február 28. csütörtök - 13:08)

   “A prostitúció nem megtűrés kérdése.”‘

   A kriminalizálása mindenképpen. Én a férfiak elleni vádaskodás helyett jobb szemmel nézném, ha a prostituáltakat fenyegetné a büntetés lehetősége (szerintem okkal, mert többnyire ráadásul még egyébként is mindenféle kapcsolt bűncselekmények elkövetői is) és úgy léteznének abban a szükségszerűen megtűrt státuszban. Ma úgy néz ki a társadalmi helyzet, hogy ennek hiányában a férfiakat jelölik bűnösnek és büntetik szó szerint is egyre több államban.

   “Ami a csajszi levelét illeti, nem kell komolyan venni.”

   Az lehet, hogy nem kell(ene) és te nem veszed komolyan, csak az nem azonos azzal, amit a társadalom gondol, ha ennek ellenében a férfiak nem mondanak semmit.

    Reszet Elek

    Reszet Elek

    (2019. február 28. csütörtök - 13:24)

    A kriminalizálás sem működött sosem. Nálunk még rákosiéknak sem sikerült.

    Honnan tudod mit gondol a társadalom? Szerintem a többséget nem is érdekli, kivéve a nyílt, utcai prostitúció.

    “Ma úgy néz ki a társadalmi helyzet, hogy ennek hiányában a férfiakat jelölik bűnösnek és büntetik szó szerint is egyre több államban.” – és e jelenség ellen éppen a kurvák tiltakoznak leginkább. No meg persze nem is segít semmit. Néha egy-egy emberrel példát statuálnak, de őszinén, nem lehet minden kurva mellé rendőrt állítani.

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2019. február 28. csütörtök - 13:32)

     Az egész világon férfihibáztató, büntető irányba változnak a törvények, gondolom csak áll emögött valami társadalmi érdeklődés.

     Én nem bánom ha megússzák, beérném azzal, ha megszűnne a férfihibáztatás. De per pillanat szerintem vagy-vagy alapon lehet csak közelíteni…

      blackfriday

      (2019. február 28. csütörtök - 13:37)

      Bármelyik hibáztatása faszság. Attól nem szűnik meg, hogy ellenkező előjellel azzal “támadsz vissza” amit te sérelmezel.

      common man

      (2019. február 28. csütörtök - 13:46)

      Sosem értettem miért bűncselekmény a prostitúció.A ma” divatba jövő” kuncsaftok büntetése meg végképp érthetetlen.A szokásos vádak ha igazak a prostitúción kívüli területeken is bűncselekménynek számítanak,Adócsalás,rabszolgatartás ,erőszak.Innentől kezdve nem értem miért fáj ez bárkinek is ha valaki (ő tudja pontosan miért) elmegy egy kurvához és pénzért azt teszi amiben megállapodtak.Az meg ,hogy ez a nő miket irkál…?
      Csak egy részlet:

      Prostituáltak azért léteznek, mert te egy nőgyűlölő vagy,

      ehhez nincs mit hozzáfűzni.

       Alter Ego

       Alter Ego

       (2019. február 28. csütörtök - 13:59)

       “Sosem értettem miért bűncselekmény a prostitúció.”

       Én érteni vélem. Egyszerűen azért mert amorális. Szexelni kölcsönös vonzalomból szoktak az emberek. Ha valaki jogosulatlan előnyszerzésre használ egy egyébként bizalmon és vonzalmon alapuló helyzetet, akkor az nem tisztességes. Ezzel ráadásul általában is rombolja a közmorált, tehát a kurvaság felé motiválja a többi nőt is. Ami egy nem kívánatos társadalmi változás. Ezért büntetéssel kell visszatartó erőt képezni. Egy merész gondolatkísérlettel azt is mondhatom, hogy egy jelentős részben a prostitúció dekrminalizálása (a kapcsolódó divat és média jelenségekkel együtt) eredményezte a nők általános elkurvulását is. De bizonyítani sajnos nem tudom…

        common man

        (2019. február 28. csütörtök - 14:03)

        Na de az aki oda jár nem biztos ,hogy választhat.

         Alter Ego

         Alter Ego

         (2019. február 28. csütörtök - 14:04)

         Én tudom, és azért is vannak a cikkemben inkább kérdések, mint állítások…

         georg1945

         (2021. április 15. csütörtök - 18:41)

         Egy legitím nyilvános házban már miért ne választhatna egy “kuncsaft” ?
         Nagyon is választhat.
         Más a szerelem és más a nemi ösztön kielégítése.
         Nem muszáj egy ösztön követelőzése miatt, mindig szerelembe esni.
         Sajnos ide vezetett az egyenrangúság, egyenjogúság, egyformának való tekintés.
         A mai rossz nő-férfi közötti viszony ilyenténi elromlását, pont a nyilvános házak bezárása idézte elő.

        common man

        (2019. február 28. csütörtök - 14:05)

        Meg az a” kölcsönös vonzalom ” az elég idealisztikus és bizonytalan.Az anyag meg termelődik.

         Alter Ego

         Alter Ego

         (2019. február 28. csütörtök - 14:14)

         Értem én, hogy a gondolataim egyben felvetik a férfi morál szükségességét is… Lehet, hogy ezért kellene valójában mindkét felet büntetni. :)

         De érdekes módon persze csak az egyik oldal, a prostituált büntethetőségéről feledkezik meg a törvénykezés, de azért olyan van, hogy

         200. § (1) Aki haszonszerzés céljából valakit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerez,
         201. § (1) Aki a) mást prostitúcióra rábír,

         És így tovább…

         Valahogy ezekben a paragrafusokban nem is kérdés, hogy mindez egyenesen a bűncselekményig hatoló morális probléma…

         Ugye érted, hogy egy ennyire féloldalas helyzet nem oké…

          Reszet Elek

          Reszet Elek

          (2019. február 28. csütörtök - 14:23)

          A jog és a moralitás is két külön dolog. A jog a társadalmilag veszélyesnek ítélt tevékenységeket hivatott büntetni és nem morális értékítélet alapján működik (mégha tükröződik is benne társadalmi értékítélet).

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 14:28)

           Nem vagyok jogász, de szerintem ők sem fogják cáfolni azt, hogy a jog a társadalmi morál legfontosabb sarokpontjait fordítja le a normatívan meghatározott elvárások és büntető szankciók nyelvére. Szóval de, a kettő azonos vagy legalábbis mindkettő arra törekszik teljes mértékben.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. február 28. csütörtök - 14:30)

           A tízparancsolat

           1. Ne tisztelj más isteneket.
           2. Ne csinálj faragott képet (bálványt) és ne imádd.
           3. Isten nevét hiába ne mondd.
           4. Szenteld meg a hetedik napot.
           5. Tiszteld apádat és anyádat.
           6. Ne ölj.
           7. Ne törj házasságot (ne paráználkodj).
           8. Ne lopj.
           9. Ne tégy hamis tanúságot.
           10. Ne kívánd, ami embertársadé.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 14:31)

           A vallási részeken kívül mindegyik ma is tükröződik a közjogban, mert a közmorál része ezer évek óta.

           blackfriday

           (2019. február 28. csütörtök - 14:38)

           1. Ne tisztelj más isteneket.

           Miért? vannak más istenek is? WTF?????

           3. Isten nevét hiába ne mondd.

           https://youtu.be/OiIFx2lAAf8

           8. Ne lopj.
           9. Ne tégy hamis tanúságot.
           10. Ne kívánd, ami embertársadé.

           Kivéve, ha az illető nem goj/kafir, akkor lehet, böntetlenül, sőt, időnként kötelező, Isteni/Allah “parancsára”.

           hunbagira

           hunbagira

           (2019. február 28. csütörtök - 15:04)

           Isten helyett jobban illet volna, a Jahve szó, de amúgy korrekt.

           Naooo

           Naooo

           (2019. február 28. csütörtök - 20:30)

           Mért ne lennének, nem gondoljátok csak egyféle földönkívüli lények vannak. A buta bennszülött is istennek nézte az ostoba amcsi katonát mikor megjelent a szigetén.

           Ciro

           (2019. március 1. péntek - 09:38)

           Bizony! A zsidó vallás eredetileg nem vitatta más istenek létezését, csak tiltotta azok tiszteletét.

           hunbagira

           hunbagira

           (2019. március 1. péntek - 09:42)

           Így van.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. február 28. csütörtök - 14:41)

           Ez az evangélikus? Én nem így tanultam.

           Ciro

           (2019. március 1. péntek - 09:35)

           Máshogy is van. Eredetileg sok parancsolat is teljesen mást jelentett, mint ma. A ne paráználkodjál például nem a házasságtörést, hanem az idegen vallási szertartásokon való részvétel tiltását jelentette.

           Bazinga

           Bazinga

           (2019. február 28. csütörtök - 21:07)

           Reszet Elek: “A jog és a moralitás is két külön dolog. A jog a társadalmilag veszélyesnek ítélt tevékenységeket hivatott büntetni és nem morális értékítélet alapján működik ”

           Polgári jogban régóta általános jogelv, hogy a jóerkölcsbe ütköző szerződéseket az állam nem ismeri el.

           “…az erkölcs fogalmán összességében helyesnek tartott olyan szabályokat értünk, amelyek túlmutatnak a jog és egyéb írott rendelkezések keretein. Az erkölcs azon elvek összessége, amely a helyes és helytelen, a társadalmi jó és rossz megkülönböztetését segíti. A jóerkölcs védelme alatt a törvény a közérdekbe ütköző törekvést kifejező magatartások tiltását érti. Jóerkölcsbe ütközőnek minősül a szerződés, amelyet jogszabály tételesen nem tilt, de az azzal elérni kívánt cél, a vállalt kötelezettség jellege vagy azért ellenszolgáltatás felajánlása, illetve a szerződés tárgya az általánosan elfogadott erkölcsi normákat vagy szokásokat nyilvánvalóan sérti, s ezért az általános társadalmi megítélés is egyértelműen tisztességtelennek, elfogadhatatlannak minősíti (EBH2017. M.3.).” https://ado.hu/munkaugyek/a-joerkolcsbe-utkozes-mint-semmissegi-ok/

           De néha tovább is megy, és azt mondja, hogy bizonyos szerződések nem csak jogellenesek vagy jóerkölcsbe ütköznek, de büntetendők is pl. uzsora-bűncselekmény.
           Ugyanezen elv mentén a prostitúció is bekerülhetne ebbe a kategóriába, ez csak jogalkotói döntés kérdése.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. február 28. csütörtök - 21:39)

           Bazinga: jó lenne ha nem csak részleteiben idéznél, a folytatása ez volt: “(mégha tükröződik is benne társadalmi értékítélet)”

           Olvasd el figyelmesen a saját idézeted: “A jóerkölcs védelme alatt a törvény a közérdekbe ütköző törekvést kifejező magatartások tiltását érti.”

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 22:33)

           Szerintem nincs ezzel gond: közérdekbe ütköző dolog mások kihasználása és lányaink-asszonyaink kurválkodása.

           Pont arra hoz jogi irányelveket, amiről én is beszéltem. A jó erkölcsbe ütköző, aránytalan szerződés eleve semmis, mert szemben áll a társadalmi érdekekkel.

          common man

          (2019. február 28. csütörtök - 19:22)

          Morálisan szerintem mindenki elítéli aki nem szeretné ha a húga,nővére,lánya anyja nagynénje stb kurva lenne.De ez még nem jelenti azt ,hogy büntetni kéne.Nyilván elgondolkodtató a mesterség ősi volta és a megszüntetésére irányuló összes kísérlet kudarca.Amikor ezt elítélték még volt család ma már felbomlóban.És nem tudom kitől de épp itt olvastam valami olyasmit amikor a béta csimpánz ajándékért kefél a nősténnyel.Akkor meg? és a határvonal sem éles mikortól számít valami annak.Ha szívességet teszek és szívességként kapom cserébe akkor adócsalás vagy már az is prostitúció vagy egyik se.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. február 28. csütörtök - 19:42)

           Én beszéltem olyan nővel akiről tudtam hogy kurva és hogy kislánya van.
           Megkérdeztem tőle, hogy mit szólna hozzá ha a lánya felnőve beállítana, hogy ő is a szakmát választaná. Azt mondta hogy nem örülne neki, meg hogy elmondaná mivel jár, de ha ennek ellenére is akarná, akkor megtanítaná, hogy mi módon legyen jó kurva mert a szolgáltatók jórésze nem az.

           common man

           (2019. február 28. csütörtök - 22:46)

           Mindenkit írtam de a férfiakra gondoltam.

           blackfriday

           (2019. február 28. csütörtök - 21:25)

           Csak a csimpánz nőstények született kurvák, a nőket a társadalom és a nevelés teszi kurvává, egy banán nekik már nem elég:)

           herceg

           (2019. március 1. péntek - 07:34)

           Az általad felrajzolt különbség nem a szolgáltatásban, csak annak várt ellenértékében van, így nem teljesen tűnik helyénvalónak ez a megállapítás.

          georg1945

          (2021. április 15. csütörtök - 19:11)

          Talán csak nem vagytok annyira naívak, hogy azt hiszitek, hogy valakik kényszerítették bizonyos hölgyeket a prostitúcióra. Nem. Sokuk ÖNKÉNT választották ezt a “legrégibb” hivatást. A jó kurva művelt, tanult, egyetemet végzett. Lehet vele beszélgetni, lehet neki kiönteni a lelkét a férfinak és nem fogja elmondani senkinek. Mindig voltak ilyen nők és senki nem ítélte el őket, mert mindenki tudta,, hogy miért léteznek egyáltalán.
          A japán gésák egyenesen tanulták a “szerelem” művészetét.
          De mint írtam, más a szerelem és más a nemi vágy kielégítése.
          És egyéb “gőz” levezetése.
          A nyilvános házak a civilizáció megmentői voltak.
          Bizony voltak nagyon tisztelt örömhölgyek, akiket sokan irigyelte.

        Reszet Elek

        Reszet Elek

        (2019. február 28. csütörtök - 14:21)

        Moralitást és szexualitást egy mondatban említeni meglehetős naivitás. Mindkét nem szexuális ösztönei amorálisak. A nők mindig előnyökre igyekeztek váltani a szexualitásukat, a férfiak meg öltek, hazudtak, loptak érte, miatta.

         Alter Ego

         Alter Ego

         (2019. február 28. csütörtök - 14:23)

         “a férfiak meg öltek, hazudtak, loptak érte” – Egytől egyig büntetőjogi kategória.

         “A nők mindig előnyökre igyekeztek váltani a szexualitásukat” – Nem büntetőjogi kategória.

         A franc sem érti ezt… – Illetve értem én, hogy ez már megint egy feminista kettősmérce.

          Reszet Elek

          Reszet Elek

          (2019. február 28. csütörtök - 14:28)

          Azért mert nem lehet szabályozni. Hogyan büntetsz egy csajszit aki állásinterjúra erősen dekoltált ruhában megy el? Vagy a titkárnőt aki beszopja magát a főnöke kegyeibe?

          A hazugság önmagában nem büntetőjogi kategória. Ahogy a lopás és ölés bizonyos formái sem voltak azok a történelem folyamán (vagy éppen ma).

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 14:46)

           Minden csak szándék kérdése. Ismerek olyan jogászt, aki a munkahelyi szexuális visszaélést (pl. főnök leszopása előnyért) is minimum munkajogi szankcióval sújtani érezné szükségesnek. (Súlyos hátrányt okoz a tisztességes munkavállalóknak.) Mondjuk én ezt nem gondolom, mert tényleg komplikált a bizonyítás és félreértésre ad okot, hogy most valóban a prémiumért szopott vagy tényleg jó munkát végzett és csak vonzalomból szopott. De egyébként fontos, hogy a cselekmény morális tartalmán és a büntetőjogi definiálásának szükségességén nem változtat az, ha a cselekmény nehezen tetten érhető.

           A prostitúcióra felajánlkozás azért ennél sokkal jobban tetten érhető és ugye mégsem büntetőjogi kategória a prostitúcióra rábírással ellentétben.

           hunbagira

           hunbagira

           (2019. február 28. csütörtök - 15:01)

           Ha a delikvens “kisasszony” gazdasági, (szevezetnél) hivatali előnyőkért szopik azzal megvalósítja a vesztegetés tényállását.
           Tehát kicsit vicces a dolog…ha levesz lóvéval nem büncselekmény, de ha mint gazdasági társaság tagjaként adok, neki “vagyoni értékú jogot ” az az.

        Delin

        (2019. február 28. csütörtök - 18:21)

        Miert jogosulatlan elonyszerzes, ha a felek onkent megallapodnak valamirol?

        A prostitucio lete onmagaban nem motivalja a noket a kurvasag fele, van akinek alapbol belefer az ilyesmi (szex gazdasagi elonyokert) es van akinek nem. A kriminalizalas szerintem inkabb a formara hat az elso csoportnal: ha nem buntetik mehet a nyilt penzugyi tranzakcio, ha buntetik marad a kapcsolaton beluli aranyàsàs. A masodik csoportra vagy egyaltalan nem hat, vagy epp hogy demotivalja.

         Alter Ego

         Alter Ego

         (2019. február 28. csütörtök - 18:57)

         “Miert jogosulatlan elonyszerzes, ha a felek onkent megallapodnak valamirol?”

         Hát munkának semmiképp sem nevezném azt, ami élvezet mindkét félnek. Akkor meg melyik fizessen a másiknak? A jog abszolút ismeri a jogosulatlan gazdagodás fogalmát, ami még akkor is megtámadható, ha szerződésbe foglalták, de feltűnő az aránytalanság. Ha meg nem élvezi mindkét fél, akkor meg minek az egész? Mint Tanja Rahm leveléből is kiderül, tök jó arcok ezek a kliensek, ők is jórészt normális kölcsönösségi alapon működő szexként akarnák látni a dolgot, tehát biztosan nekik sem céljuk örömtelen szenvedést okozni, jelentős részük azt pénzzel együtt sem kívánná. Ezért basszák át őket színlelve a prostik. Másrészt meg szerintem tisztességtelen dolog egy ember fiziológiai alapszükségletét (magad emlegetted a szexet mint Maslow 1-es, szükségletet) súlyosan aránytalan nyerészkedésre használni.

         Én szeretném, ha a nők demotiválva lennének azzal szemben, hogy a szexet nyerészkedésre használják. A férfiak sem használják arra, miért kéne a nőknek eltűrni? Nekem úgy rémlik, hogy az egyenjogúság és az esélyegyenlőség híve vagy. Szerintem fordított felállásban már te sem helyeselnéd annyira, sőt hosszú előadásokat tartanál a nők végső és kegyetlen kizsákmányolásáról.

          Reszet Elek

          Reszet Elek

          (2019. február 28. csütörtök - 19:05)

          Pofátlanság hogy a hentes, a pék de még a közüzemek is pénzt kérnek és nyerészkednek.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 19:08)

           Semmi köze a kettőnek egymáshoz. De ha neked tetszik a prostitúció, akkor hétvégenként menjünk el sörözni, mert az mindkettőnknek jó lesz, viszont tiéd a számla és adsz még nekem alkalmanként 15 ezret, mert szerintem én szórakoztatóbb vagyok. Megegyeztünk?

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. február 28. csütörtök - 19:09)

           fiziológiai szükséglet vagy nem?

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 19:11)

           Az a baj a prostitúció elleni küzdelemmel, hogy maguk a férfiak hajlamosak elhinni, hogy van okuk hagyni kifosztani magukat. Különben már régen vége lenne az egész üzletágnak. Ez biztosan valamilyen globális önleértékelési probléma.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. február 28. csütörtök - 19:16)

           Végső soron ezt mondod:
           Szegény férfiak! Nem kapnak pinát ezért a gonosz kurvák kihasználják természetes késztetéseiket és pénzüket kicsalva szexelnek velük. Törvényileg biztosítsunk mindenkinek saját pinát és büntessünk minden pénzért pinát áruló kurvát!

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 19:24)

           Ezek biztosan nem az én szavaim. Törvényes pináról egészen biztosan nem beszéltem. Mást mondok: Vegyük el a kedvét minden nőnek a prostitúciós kizsákmányolástól és egyéb nyerészkedéstől. Így leginkább majd csak az szexel, akinek szüksége van faszra. Aki meg eddig kifosztásból élt, az menjen el dolgozni. Nem biztos, hogy mindenkinek jut szex (eddig sem jutott), viszont ami jut, az kölcsönös és minőségi és még tripper sem jár mellé, és még az élvezet illúziója mellett nem rombolja le, sérti meg senkinek sem az elemi, emberi önbecsülését. Én így látnám tisztességesnek, jónak és a leginkább boldogítónak a dolgot

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. február 28. csütörtök - 19:36)

           Tehát törvényi szóval változtassuk meg a női természetet.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 19:38)

           Szerintem az nőgyűlölet, ha azt feltételezzük, hogy a nő egy született kurva. Ha az, akkor az a megengedő társadalom és a neveltetés hibája.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. február 28. csütörtök - 19:43)

           Naivitás azt feltételezni, hogy a nő a ráirányuló szexuális vágyat nem természeténél fogva használja ki. Ennek legdirektebb verziója a prostitúció.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 19:50)

           Naivitás azt feltételezni, hogy a férfi a szexuális vágyait, a fizikai erejét és az agresszióját nem természeténél fogva használja ki. Ennek legdirektebb verziója a nemi erőszak.

           Ugye erre nem bólogat helyeslően senki? A te mondatodra sem illene.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. február 28. csütörtök - 21:49)

           Alter Ego: A két dolog nem ugyanaz a mérték. A nemi erőszak aktív és az egyik fél akarata ellen való. A prostituált felkínálkozása önkéntes, ahogy az elfogadása is. Amennyiben nem önkéntes, úgy az bűncselekmény is.

           Ha valóban jó ellenpéldát akarnál férfi oldalról, az sokkal inkább olyasmi lenne, mint szerelmet (azaz kapcsolat létesítésének a hajlandóságát) hazudni a nőnek szexért. Társadalmi előnyöket felkínálni avagy hatalommal visszaélni szexért cserében. Érdekes módon ezek egyike sem bűncselekmény.
           Persze társadalmilag nem is üdvözlik az ilyen viselkedést, ahogy a prostitúciónak sem tapsol senki sem különösebben lelkesen.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 22:05)

           Rosszul közelítesz az általam adott analóg mondathoz. Azt kell észrevenni, hogy az egyik esetben teljes ösztönkorlátozást és a nyitva álló lehetőség ellenére önkorlátozást vár a társadalom, a másik esetben semmit. Csak azért nem ütközöl meg a kurvamentalitáson, mert a nők építették fel a társadalmi morált és formálták úgy, hogy az ő morális bűneik semminek látszanak. Azért az egyik tűnik neked erős bűncselekménynek, a másik meg semminek, mert egy nőközpontú, feminista társadalomban élünk.

           Továbbá azt kell észrevenni, hogy a férfi esetében elvárhatónak és megvalósíthatónak gondolod az ösztönkorlátozást, de ha a nők kerülnek szóba, akkor csak széttárod a karod, hogy de hát a nők ilyenek eredendően.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 10:31)

           Alter Ego: A társadalmi morált nem a nők építették fel. Ez közös volt. A mai rombolás viszont egyértelműen kikezdi ezeket ill. ártó módon cseréli ki a mögöttes jelentéstartalmakat.

           Nem tudom miért akarod közös szintre hozni a nemi erőszakot a prostitúcióval. Szerintem ráéreznél a különbségre ha három bepipázott kancigány elkapna hazafelé menet és jól seggbe szúrna.

           Nem tartom semminek a prostitúciót, jobb lenne ha nem lenne, de értem hogy miért van és hogy miért nem fog sosem eltűnni. A Takla-Makán sivatag is jobb lenne ha egy hatalmas kert lenne, de mgértem miért nem az.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 12:20)

           Ne érts félre, semmiképpen nem akarom közös szintre hozni a két dolgot. De ne kapaszkodj bele mindenáron a különbségbe, hanem azt vedd észre, hogy azt bizonygatom, hogy az egyik nem esetében az ösztön és a lehetőség korlátozását várja a társadalmi gondolkodás, a másik nem (a nő) esetében pedig nem vár ilyet a társadalom. És szemmel láthatóan te sem. Pedig az nem válasz és nem megoldás, hogy ó hát a nők ilyenek, nem lehet elvárni, hogy másképp viselkedjenek. A hülye Csakszitól nem várok mást, de te csak át tudod látni, hogy a civilizáció az elemi ösztönök korlátozását követeli (jó esetben) mindenkitől, mindkét nemtől. Nem lehet azzal érvelni, hogy de hát a nőnek ilyen-olyan hipergám, kurva, meg fasz tudja még milyen ösztöneik vannak, és ezért nem lehet elvárni tőlük, hogy másképp működjenek. De igenis el lehet és el is kell várni, ahogyan a férfiaktól is sok mindent vár a társadalom, amit az alapvető ösztöneik és lehetőségeik ellenében kell megtenniük.

           common man

           (2019. február 28. csütörtök - 22:55)

           Ellenpélda ha egy férfi pénzt kap egy nőtöl hogy megbassza.

           Hunn

           Hunn

           (2019. február 28. csütörtök - 23:57)

           Én speciel már eljutottam oda, hogy előbb erőszakolnék meg egy nőt, minthogy fizessek neki a szexért.

           Ha a nő visszaélhet a szexuális vonzerejével és pénzt kérhet érte, akkor én miért nem élhetek vissza a fizikai erőmmel, hogy elvegyem ingyen?

           De az igazi igazságtalanság nem is ez, hanem az, hogy a fejlett, feminista Nyugaton a színesbőrű iszlámista migránsok tömegesen erőszakolhatják a nagyon fiatal tinilányokat büntetlenül. Ha nekik szabad és lehet, akkor nekünk miért nem?

           hunbagira

           hunbagira

           (2019. március 1. péntek - 09:29)

           Azért, mert az egyik nyers közvetlen erőszak- akarat megtörés, ahogy az elnevezés is mutatja.
           A másik meg egy parazita visszaélés, de még sem egy másik ember által okozott kényszer. De ezt te is pontosan tudod. Amúgy értem és megértem az indulatot, a te általad felállított inercia rendszerben releváns is a kérdés.

           Naooo

           Naooo

           (2019. február 28. csütörtök - 20:39)

           Agysebészettel is lehet próbálkozni.

           Naooo

           Naooo

           (2019. február 28. csütörtök - 20:38)

           Jó ötlet. Katalógusból lehessen válogatni a picsákat.

           Naooo

           Naooo

           (2019. február 28. csütörtök - 20:36)

           Hát ebben az országban ekkora adókkal valóban zsidó pofa kell ahhoz, hogy vízért, gázért, áramért pénzt követeljenek.

          Delin

          (2019. február 28. csütörtök - 19:56)

          Elek leirta helyettem, mar megint ott tartunk, hogy moralisan derogal a szexet arukent ertelmezned. Csak annyit tennek meg hozza, hogy minek akarunk latni valamit es mi a valos motivacionk ket kulon dolog. Szenvedest nyilvan nem akar direkt okozni a prostinak egy atlag ferfi, de oromot se. Akkor ki hasznal kit? Leginkabb mindketten egymast eltero celokra.

          Kezeljuk a helyen a dolgokat a szex egy prostival az aktusrol szol, a pillanatnyi kieleguleserol a ferfinak (ezert fizet). Egy parkapcsolatban, ahol van kotodes, kolcsonos szexualis vonzalom masrol is szol.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 20:00)

           “de oromot se.”

           Egyáltalán nem ez áll a profi levelében.

           Őszintén nagyon sajnálom, hogy neked nem derogál a szexet áruként értelmezni…

           Delin

           (2019. február 28. csütörtök - 20:13)

           Az nem oromszerzesrol szol, ennyire ne legyel naiv. Ha tenyleg oromet akarna szerezni, adna a prostinak penzt szex nelkul.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. február 28. csütörtök - 21:27)

           “amikor arra kértél, hogy feküdjek a hátamra és minden áron kézzel akartál kielégíteni.”

           Elmegy egy prostituálthoz és még ő akarja kielégíteni. Ha ez nem a kölcsönös örömszerzés igényéről szól, akkor szerinted mi a bánat szól arról?

           Nem én vagyok naív, te vagy túl cinikus és leértékelő a férfiakat illetően…

           Delin

           (2019. február 28. csütörtök - 23:54)

           Ego (nekem egy prostit is sikerul kielegitenem), teljesitmenykeszer, erkolcsi onigazolas/felmentes (hogy tulajdonkeppen a prostinak is jo volt , nem kell elszamolnom magamban azzal, hogy penzert hasznaltam a testet), stb.Ez ugyanugy a ferfirol szol, nem a prostirol. Egy ferfinak, ha prostihoz megy, nem kolcsonos oromszerzes a celja, ugye ezt te se gondolod komolyan…

           Annyira pedig nem nezem madarnak a ferfiakat, vagy egoistanak, hogy komolyan elhiszik, hogy egy prosti szexualisan vonzodik hozzajuk, igy van eselyuk kielegiteni. Egyedul a nimfoman noknel fordulhat ez elo, de ott meg nincs szukseg olyasmire, mint amit ideztel. Fogadd el, egy prostinak ez munka, penzkereses, nem vonzodik a partnerhez, egy testileg, szellemileg, erzelmileg kiszipolyozott norol van szo a legtobb esetben (SS lehet kivetelek taborat erositi), aki ha kulon tudja valasztani a munkaban levo szexualitasat a maganeletetol, van eselye szexualis oromforrasra, egyebkent semmi.

           Nem erzem magam leertekelonek a ferfiakkal kapcsolatban, de tul se vagyok hajlando ertekelni oket, vagy pozitiv kepzettarsitasokat alkalmazni veluk szemben, csak azert mert ferfiak.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 09:48)

           Nem csak azért mert férfiak, hanem azért mert a tapasztalatok azt mutatják. Leírta a profi, hogy mi történik sokszor, még magad is megmagyaráztad, hogyan csinálnak morális kérdést belőle, csak hát nagyon igyekszel másképp mondani, hogy minden tiszteletre méltó morális igyekezetüket önzésnek nevezhesd. Már hogy a fészkes fenébe ne gondolnám, hogy sok férfi ilyen tisztességes szándékokkal közelít, még ha az naivitás is.

           Az van, hogy beálltál itt egy szociáldarwinista kánonba és naphosszat szajkózzátok, hogy nem lehet a nőktől semmit elvárni, mert az ösztönök így-úgy-amúgy. Ez valójában tömény nőgyűlölet, amely morál nélküli lénnyé magyarázza a nőt. Mondjuk Otto Weininger is ezt mondta, csak akkor még volt annyi gerinc a nőkben, hogy ezen felháborodjanak. De neked ez kényelmes, mert akkor nem lehet semmilyen elvárást támasztani a nőkkel szemben. A te dolgod, hogy miként tekintesz a magad nemére, önmagadra. De abban nem fogunk megegyezni, hogy a férfi is amorális lény. Mert a morál létezik, évezredek óta beszélnek és írnak róla a férfiak. Még ha az szerinted naivitás is…

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 10:21)

           Az a baj, hogy nem tudsz elvonatkoztatni magadtol. Maganemberkent nem valasztom kulon hogy en es a szexualitasom, mint arucikk, es vannak sajat moralis es erkolcsi elvarasaim magam es a kornyezetem fele is. Azonban, ha altalaban beszelunk valamirol, nem egyeni szinten, a moralitas csak osszezavar, elfedi a lenyeget. Az, hogy probaljuk megismerni a noi/ferfi alaptermeszetet nem jelenti azt, hogy bizonyos viselkedest legitimazalok barmilyen szinten. Nem vagyunk osztonallatok, tarsadalomban, csaladban elunk, aminek vannak leirt es kimondott normai.

           Azonban Alter…ne probald mar ugy beallitani, hogy aki kurvazni jar moralizal, es nem a sajat igenyeinek kielegulese az elsodleges. Te moralizalsz, nem tudsz elvonatkoztatni, nem is kurvazol…

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 10:55)

           Kedves Delin, az most érv akart lenni, hogy “nem is kurvazol”? Te talán igen? Legalább úgy mondod, mintha velem szemben neked valamilyen eszenciális, megkérdőjelezhetetlen tapasztalataid lennének a kurvák és a klienseik lelki életéről. Valóban nem kurvázok, de nem a Marson élek. Ahogy látom, a sláger a “barátnő feeling” és még a kurvákat értékelő “beszámolók” is jórészt a szexhez kapcsolódó lelki intimitást és a kölcsönösség kérdését forgatják minduntalan, már-már romantikus színben. Maradjunk annyiban, hogy még úgy is milliószor jobban értem ezt a világot (főként a férfi kliensek lelki alkatát és viszonyulását) nálad, hogy én magam nem járok kurvákhoz.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 09:59)

           Delin! Minek az alapján általánosítasz? Akár a férfiak akár a kurvák tekintetében.Szerintem a legszendébb férfi olvasónak is több tapasztalata van a témában mint neked.Te már a propagandaanyagokból vonsz le következtetéseket.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 10:03)

           Egyrészről mindenki elsősorban magából indul ki, így nyilván én is: nekem morális kérdés, hogy mi történik a nővel, ha velem szexel, még akkor is ha ne adj’ isten prostituált a nő. Másrészt meg nyilván én is csak abból tudok általánosítani, amiből bárki, mások történeteinek, véleményeinek az ismeretéből.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 10:27)

           Konkretan melyik reszevel nem ertesz egyet a hsz-emnek es miert?

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 11:19)

           Konkrétan azt hiszem, hogy össze vagy zavarodva általában a morál tekintetében és különösen a nemi morál tekintetében. Ami nem lehet egyéni probléma, mert egy morálisan talajt vesztett társadalomban élünk.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 11:56)

           Semmit nem irtam meg moralis kerdesekrol, arrol mit tartok elfogadhatonak es mit nem. A prostituciot valoban uzleti tranzakcionak tartom elso sorban, de ez nem mond el onmagaban semmit arrol, hogy helyeslem-e vagy sem. Ha szerinted jobb lenne, ha nem lenne, elfogadom, de azt ketlem hogy minden ferfitarsad osztja ezt a velemenyt. A helyen kell kezelni ezt a dolgot is, mint minden mast. A prosti nem a baratnod, meghallgat ha fizetsz erte, szexel ha fizetsz erte, eljatszik egy szerepet ha fizetsz erte, de ennyi. Ha egy ferfi ugy gondolja, hogy egy rovid ideig kapott illuzio neki meger x ezer Ft-t, akkor neki megeri. Ha a prostinak megeri ezeket biztositania penzert akkor neki is megeri. Hogy ez erkolcsos-e? Belefer-e barmilyen normakeretbe? Errol en meg egy szot se irtam, igy nem ertem mi alapjan lennek osszezavarodva moralis kerdesekben.

           Abban igazad van neked es a tobbieknek, is, hogy nincs szemelyes tapasztalatom kurvazas teren semmilyen szinten. Par tavoli ismeros, amit riportokban, utcan latok, blogokban, foromukon olvasok az tenyleg mind kozvetett forras. En csak orulok, ha kevesbe vannak lestrapalva ezek a nok, mint kepzelem, nektek legyen igazatok. Azt viszont csak remelni tudom, hogy a ferfiak nem baratnonek nezik a prostikat.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 13:57)

           “Semmit nem irtam meg moralis kerdesekrol, arrol mit tartok elfogadhatonak es mit nem.”

           Pedig nagyon úgy tűnik, hiszen gyakran magyaráztad nekem, hogy feleslegesen moralizálok.

           “Azt viszont csak remelni tudom, hogy a ferfiak nem baratnonek nezik a prostikat.”

           Szerintem pedig ha nem is barátnőnek nézik, de valamiféle kölcsönösségi alapon felépülő, baráti szexpartneri viszonynak értelmezik a helyzetet. “A pénzről meg sokat ne is beszéljünk, ha kéred, adom, azt kész.” – mondják lényegében.

           A lényegében tisztességesen és naivan közelítő férfitömegek miatt is gondolom különösen méltánytalannak a prostitúció problémájával összefüggő férfiellenes szólamokat. A prostitúció által megtévesztett férfitömegek és a férfiellenes antiprostitúciós propaganda miatt gondolom szükségszerű válasznak azt, hogy a prostitúció kriminális jellegét is boncolgatni szükséges. Amúgy nekem akár belefér kölcsönös egyezségként, amibe nem ártanám magam, és még prűd sem vagyok, egy kicsit sem, csakhogy azon túl van egy jelentős társadalmi vita is, amiben viszont magam is részt kívánok venni.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 14:02)

           Ezt így nem jelenteném ki, maximum azokra igaz ez, akik visszajárnak ugyanahhoz a szolgáltatóhoz. A pénzről szóló képzelt idézet meg elég vicces. :)

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 14:08)

           Teljesen univerzális kijelentéseket senki nem tud tenni. Biztosan akad ilyen-olyan kivétel és szélsőség is, de próbálom megragadni a jelenség mainstream-jét. Ha az nem megy, akkor nem is lehet a prostitúcióról értelmes vitát folytatni. De szerintem lehet főcsapásokat találni.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 14:59)

           Hát épp ez az, hogy én nem ezt tartanám a mainstreamjének. Amiben te hiszel, hogy a férfiak többsége ennyire érzelmes lény, akik inkább valamiféle szeretői kapcsolatot képzelnek oda, szerintem nem jellemző, maximum a barátnőfílingesek fix vevőkörénél. Első pár körben sokkal inkább üzleti a dolog, az az általános. Ahogy egyébként akkor már azt is megjegyezném, hogy a fordításban az az ujjazásos jelenet is szerintem elég rosszul lett értelmezve, az egy elég becsapós dolog, mert távolról, hunyorítva úgy tűnhet, mintha az egy gesztus volna a nő irányába, de a valóságban csak egy általános szokás dugás előtt, amolyan “körülnézegetés, terepfelmérés”, nem kell bele többet képzelni. Na ugye ilyenek miatt nem árt, ha valakinek tapasztalata is van, de hát csak azért sem akartok hinni nekem. :)

           common man

           (2019. március 1. péntek - 15:06)

           A férfiak többsége érzelmes lény. A nők egy része ezt nem hiszi el mert nem ismeri a férfilelket egy másik része tudja és ki is használja.Aztán oda hozzátok milyen állapotban megy éppen az sok mindentől függhet.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 15:09)

           De most arról volt szó, hogy hozzánk hogy jönnek.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 15:13)

           De hozzátok csak egy vékony szeletke jár.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 15:14)

           Nem sűrűn fogok ilyet csinálni, mert nem nagyon akarom magam valamiféle szexguru szerepében exponálni, de azért erről most beszéljünk:

           “…hunyorítva úgy tűnhet, mintha az egy gesztus volna a nő irányába, de a valóságban csak egy általános szokás dugás előtt, amolyan “körülnézegetés, terepfelmérés”

           Azért is általános szokás, mert azon túl, hogy élvezetes, ráadásul az aktus kivitelezéséhez is szükséges, hogy a férfi meggyőződjön a nő izgalmi szintjéről, a megfelelő nedvesedésről. Mert különben mindenkinek (állítólag főleg a nőnek) kellemetlen lenne a behatolási kísérlet. Tehát vagy ezért vagy azért, de teljes mértékben tekinthetsz rá úgy, hogy egy nő felé tett figyelmes gesztus. Még a prostinak sem akarnak kellemetlenséget okozni hirtelenkedéssel.

           Látod, tényleg ennyire nem ismeritek megfelelő mélységben a férfiakat. Még akkor sem, ha állítólag épp profik vagytok a szexben… :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 15:27)

           Ott kezdődik, hogy válaszd szépen külön a két témát: most megint nem a kölcsönösségi alapon veled szexelő nőről beszélünk. A prostiknál nem kell nedvességet mérni, mert mindenki síkosítót használ, ez még ebben a fordításban is benne volt éppenséggel, tehát sok mindent nincs értelme nézegetni. Az ujjazás maga pedig gyakrabban fájdalmasabb, mint maga a behatolás, nem véletlen, hogy elég sok nő már két ujjtól is szinte frászt kap, a farkat meg bírja, tehát éppenséggel nem tesz túl nagy szívességet az az illető, aki úgy beléd nyúl, hogy csillagokat látsz, hogy aztán azt mondhassa magának, hogy ő nem csak berúgta az ajtót. És akkor arról még nem is szóltam, hogy a nagy igyekezetben még jól végig is karcol a nem jól levágott körmeivel (nem véletlenül tiltják le sokan az ujjazást, mint pl. ő is).
           Viszont mindenek ellőtt a legfontosabb, hogy pontosan látod rajta, hogy ő mindezzel tökéletesen tisztában van, látja rajtad, hogy nem örülsz neki, de leszarja, mert itt már bejön a képbe az a gondolat, hogy itt és most ezt meg lehet tenni, nem úgy van, mint a csajánál, hogy nyikorog és bocsánatot kell kérni. Az esetek többségében megjelenik ez a gondolat, az ujjazás gyakran előbb valamiféle light bdsm-téma, nem pedig “férfias kedveskedés”.

           (És akkor már csak tényleg igen halkan, szinte suttogva hozzáteszem: a férfiak jó része még a fájdalmas és az örömteli nyögés között sem tud különbséget tenni, ezért simán el lehet adni egyiket a másiknak, úgyhogy hogy ki ismeri jobban a másikat, arról én nem nyilatkoznék ilyen magabiztosan a helyedben:D)

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 15:35)

           “sok mindent nincs értelme nézegetni.”

           Az még nem írja felül a szokás hatalmát és az eredeti szándékát és szerintem meg síkosító használatával együtt is van értelme nézegetni. Főleg ha ilyen hiperérzékeny minden prosti, hogy valakinek egy vagy két ujjától is “csillagokat lát”. De én alig hiszem, hogy a napi hatodik után és a havi ezredik után így lennének ezzel a kurvák. És főleg kicsit hitetlenkedek és értetlenkedek, ha nem régen azt láttam a blogodon, hogy a kedvenc amatőr pornó modelled a fisting fétis megszállotja. :)

           De ha sokat bizonygatod, akkor biztosan páran elhiszik, hogy brutális szemetek a férfiak. :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 15:41)

           Nem az én kedvencem (értő olvasás) és nem magamról beszéltem, hanem a nőkről általában. Sok nőnél a két ujj a maximum, háromhoz már nagyon hangulatban kell lenni. Prostiknál meg nem az a lényeg, hányan baszták meg aznap, épp ez az, hogy minél többen, annál fájdalmasabb, dacára a síkosítónak.
           Én meg nem bizonygatok, hanem leírom a frankót, ez az, amivel sosem vagy kibékülve, mert ha valamit gondolsz, az csakis úgy lehet, ha én az ellenkezőjét mondom, akkor a férfiakat akarom szemeteknek beállítani. :)
           De próbáld ki magad nyugodtan, nézd meg a pornófilmek komment szekcióit, ahol a pasik simán, csont nélkül beszopják, hogy amit a videón látnak, az egy beindult, maximálisan élvező nő kéjes nyögése, én meg pontosan látom, hogy fáj neki, mint az állat. Azt gondolják, amit gondolni akarnak olyankor, az még nem jelenti, hogy igazuk van, én azért ezt jobb szemmel és tapasztalatból megmondom, meg hát a tényből kiindulva, hogy nekem is női testem van, de úgysem hiszed el, úgyhogy tényleg minek is írogatok…

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 15:50)

           “a pasik simán, csont nélkül beszopják, hogy amit a videón látnak, az egy beindult, maximálisan élvező nő kéjes nyögése”

           Biztosan a saját (magánéleti, otthoni) “praxisukban” ennél sokkal pocsékabb produkciókat látnak… és ahhoz képest, ugye… – És ebből most azt vedd észre, hogy ez pont olyan rossz fényt vet általában a nőkre is, mint a férfiakra. Nem hiába mondom, hogy a feminizmusnak a legrégebbi adóssága, hogy “körülnézzen” a nők “hálószobájában”. Főleg ha előszeretettel mondogatják, hogy a privát probléma is közéleti probléma…

           Amúgy in private megnyugodtam, mert ezek szerint nálam minden csaj nagyon hangulatban szokott lenni… még síkosító nélkül is. :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 15:58)

           Nem véletlenül pofázom, hogy a kétfajta szexet (otthoni és munka) nem lehet összehasonlítani, és a cikkben szereplő csaj ezért egy picsa, mert ezt ő sem fogta fel még mindig. A te hibád is ez, hogy mindenáron be akarod bizonyítani, hogy a férfiak még a prostikkal is érzelmesek, törődőek és kedvesek, mert a pasik már csak ilyen lények, pedig munkában ez egy alá-fölérendelt viszony, ahol mindkét fél tisztában van vele, hogy csak egyikük élvezete számít, nem véletlenül állapodunk meg külön, előre a programban és a tűréshatárban is. Egy ideális helyzet, ha az adott csaj minél több mindent élvez magától is (vagy legalábbis szimpatikus neki a helyzet), mintha merőben eltér a saját szexuális ízlése attól, amiket vállal. De az, hogy még élvezze is valamennyire vagy jobban, csak egy extra lehet, nem cél és nem is várhatja el.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 16:07)

           SS: Majdnem mindenben igazad van (ami meglepő). Csak egy idióta megy rá a prosti élvezetére, de ha mégis megesne (mert szimpi, mert jól csinálja a pacák), az amolyan bónusz. Még ez utóbbit is max. akkor tudom elképzelni, ha aznap te vagy az első (esetleg második). Ujjazáshoz meg lehet kesztyűt használni vagy speciális ujjazó kondomot (vagy minek hívják).

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 16:07)

           Figyelj, ezt most én el is hinném neked, ha nem lennének semmiféle előtanulmányaim a kérdéshez. Na igaz, nem a kurvák megereszkedett matracú ágyaiban cseverészve a dologról, hanem a “szexpartner közvetítők” fórumain.

           Ha igazad lenne, akkor mindennek ezeken a helyeken erős lenyomata lenne. Ámde helyette viszont van valami egészen más: barátnő feelinges, a kurvákat “Istennő”-ként ajnározó, sokszor még a női pornó fogalmának is megfelelő, romantikus édelgés. Alig hiszem, hogy ezek közül a férfiak közül nagy balszerencsével is ki lehetne fogni kettőnél több olyat, akikről te írsz…

           Ha hazugsággal nem akarlak vádolni, akkor csak azt tudom gondolni, hogy ezeknek az ellentmondásoknak az oka a te speciális praxisodban keresendő.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:13)

           Az lehet, én nem mondom, hogy nálam van a bölcsek köve, ismétlem: én csak azt mondhatom, amit ismerek és hallottam. Azért mondom, hogy a barátnőfílingeseknél tudom ezt elképzelni, közülük is a fix vevőkörrel rendelkezőknél. Most sztárkurvákról ne beszéljünk, az megint más szint. Viszont abban azért egészen biztos vagyok, hogy a te véleményed is szélsőséges, és az igazság akkor már inkább a kettő között lehet valahol.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 16:18)

           Szerintem nézz körbe például a “beszámolók” névre hallgató minden bizonnyal releváns közvetítőn, fórumon és szólj, ha találtál egyetlen olyan bejegyzést is, amelyet erről a csak magával törődő, nyers, egyenesen akár kegyetlenkedő férfitípusról szemelvényként tudnál idézni. Helyette meglepő módon van korrekt és a körülményekhez képest kellően magas fokú szexkultúra.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:20)

           Természetesen nem találnék, hiszen ez a jelenség nem létezik.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 16:21)

           Hiszek neked, biztosan létezik a te gangbang partijaidon, csak éppen nem a mainstreamben. Lehetséges, hogy váltanod kellene.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:29)

           Úgyis csak kitaláltam, nem? :)
           Jó, hát leírtam a véleményem, ami úgysem releváns, a hozzáértők meg majd megadják a jó válaszokat.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 16:31)

           Hát látod, hogy társalgási keretet váltottunk: én vagyok az, aki mindent és bármit elhisz… kivéve annak az ellenkezőjét, amit a saját szememmel látok.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 16:07)

           És szerinted ez a” komment szekció” a férfiak hány százalékát teszi ki? Sőt mennyi közülük a valóban férfi.Nyilván költői a kérdésem.Ebből a férfiak egészére következtetést levonni nem igazán helyes.Éppen úgy mint amikor “a nőkről általában” beszélsz.Gondolod,hogy az itt jelenlévőknek nem volt még barátnője,felesége? És nem nyúlt oda neki újjal? Nekem ez volt pl.az első találkozásom…Nem beszélgetett erről vagy nem figyelte ,hogy ez jó -e vagy rossz?

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:15)

           Hogy jönnek ide a barátnők, feleségek?

           common man

           (2019. március 1. péntek - 16:18)

           Álnaív!

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 16:53)

           Szerintem az van, hogy a véleménye egybe esik egy sokak által valószínűleg mélyen elhitt vélekedéssel, hogy “a Férfihangon csak olyanok vannak, aki még csak fényképen láttak pinát”. :)

           common man

           (2019. március 1. péntek - 15:43)

           Viszont mindenek ellőtt a legfontosabb, hogy pontosan látod rajta, hogy ő mindezzel tökéletesen tisztában van, látja rajtad, hogy nem örülsz neki, de leszarja,

           Na innentől beilleszthetted volna a kedves hölgy levelét mert ugyan olyan süket irányba mész! Vagy ha nem írd oda ,hogy ilyen is előfordul vagy akkor hozzátok csak szadisták járnak vagy mi?

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 15:47)

           Én csak azt mondhatom, amit ismerek, viszont másoktól is sokszor hallottam már ezt, úgyhogy előbb elhiszem, hogy ez a jellemzőbb, nem a kedveskedés, még ha abból is van.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 15:52)

           A szemét férfiak.Még megérjük,hogy műkörmöshöz is eljárnak csak azért,hogy ötujjas körömpiszokbaktériumos fájdalomokozással táplálják,simogassák elnyomó egójukat.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:06)

           Foggggalmad nincs, mennyi férfi nem bírja rendesen levágni a körmét, pont, mert ti csak vágjátok, nem reszelitek, ezért a szélei gyakran élesek maradnak. Ezt egy egyszerű teszttel pedig lehet ellenőrizni: végighúzod a ruhádon és ha egy kis ellenállást, megakadást is észlelsz, akkor valami nem jó. Pláne frissen vágott körömnél problémás ez, később magától is kopik annyira, hogy ne okozzon problémát. Na de reszeltem én már körmöt pasinak, nincs abban semmi nagy ügy. :)

           common man

           (2019. március 1. péntek - 16:13)

           Automata körömreszelő a belépéskor ingyen de kötelező manikür a pasinak +uv fertőtlenítés + puhító kenőcs +kézmelegítés aztán ujjazhat kedvére a szadi állat.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:19)

           Nyomjad csak, már régóta tudom, hogy elkezdek a gyakorlati oldaláról beszélni a témának, akkor jönnek az ilyen reakciók. Ilyenkor kell visszatérni a kiindulóponthoz és azt mondani, hogy hát természetesen a prosti sokszoros orgazmust él át aktus közben, és minden vevő egy bűbáj, aztán ezt el is hiszi, aki eleve is el akarja. :)

           common man

           (2019. március 1. péntek - 16:30)

           Csak azzal van bajom amikor mesél valaki neked valamit és ebből mire ideér “a férfiak” lesz.Az nem általános alany.Ebben a szövegkörnyezetben pontosítani kéne mivel mikor érvelsz már a férfiak szerepelnek .Mivel itt többen azok vagyunk és nem húzható ránk az általad gyártott sablon jó hogy így reagálunk.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 16:17)

           És a nyalásról azokkal az éles szélű fémbigyókkal nem is esett egy szó sem.

           Deadpool

           Deadpool

           (2019. március 1. péntek - 14:46)

           Tiltsuk be, mert szegény szerencsétlen teremtés koronájának annyit sem lehet elmagyarázni, annyit sem bír felfogni, hogy a kurva mire való. Safe space-t mindenkinek!

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 17:22)

           “A kurva mire való”

           Ha ez a “bölcselkedés” így halad tovább, akkor lehetséges, hogy beállok feministának, tiltakozni a tárgyiasítás ellen.

           Deadpool

           Deadpool

           (2019. március 1. péntek - 20:33)

           Hiszed vagy sem, nem lepődnék meg. :)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 10:41)

           “Fogadd el, egy prostinak ez munka, penzkereses, nem vonzodik a partnerhez, egy testileg, szellemileg, erzelmileg kiszipolyozott norol van szo a legtobb esetben” – Láthatóan nincs tapasztalatod kurvákkal. Meglepődnél.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 12:44)

           .Ez ugyanugy a ferfirol szol, nem a prostirol. Egy ferfinak, ha prostihoz megy, nem kolcsonos oromszerzes a celja, ugye ezt te se gondolod komolyan…

           Miért ne lehetne az? De amit ki akarok hozni ,hogy van aki így van aki úgy áll hozzá mindkét oldalról.És a legnagyobb tévútra vezet ha ennek a hülye picsának a levelét valami alapműként kezelné bárki is.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 16:28)

           Nekem kezd vicces lenni a szitu. En tul tapasztalatlan vagyok a temahoz, hogy altalanos velemenyem legyen, SS tapasztalata, ami tagadhatatlan megint nem tul relevans, mert egyedi. Azonban megint tanultam valamit, mar ha igazat adhatok nektek: a ferfiak egy resze nem tud/ nem akar kulonbseget tenni egy szereto es egy prosti kozt, igy keptelen felfogni, hogy ami az egyiknek oromet okozhat, az a masiknak alapbol kellemetlen, ha nem egyenesen undorito. Azonban ez a teny lenyegtelen, mindenki lassa meg ebben a jot, hogy ez is csak a no boldogsaga miatt tortenik es a ferfiak pozitiv moralitasanak a jele. Kabarè…

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:30)

           Egyszer már kioktattak itt arról, mi a különbség érzetre a fasz és a műfasz között, azóta nincsenek illúzióim. :)
           A kedvencem az indoklás volt: “lehet, hogy te nő vagy, de nekem a szex a hobbim.”
           Lehet, hogy te boxoló vagy, nekem viszont a Rocky a kedvenc filmem. :)

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 16:48)

           :) Nekem az maradt meg regebbrol, hogy adott dologrol ilyet nem erezhetek, nem gondolkodhatok, mert a nok nem ilyenek.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:51)

           Nekem meg még az, hogy a nőknek nem fájhat a behatolás, mert hát ott jön ki egy komplett csecsemő, amelynek méretéhez képest a fasz… :)

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 16:59)

           Jah van meg par. :) Pl, hogy a szules tulajdonkeppen nem is faj, mert arra vagyunk teremtve es egyebkent is semmiseg, elvegre az elet csodaja. Noi hiszti az egesz. Ha valami balul sul el, hat nem igaz, hogy a no nem tudott kiallni magaert a dokival szemben ket tolofajas kozt. :) Na jo, befejezem ugyis le leszunk megint oltva, pedig a noi anatomiaval kapcsolatos alapismeretek hianya, nehany kommentben is neha egeszen felelmetes. Ezt az ujjazas temat is csak egy ferfi nem ertheti alapbol, foleg egy prosti viszonyaban.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 17:06)

           Igen, ez ugyanaz az ember volt ugyanabban a vitában. :)
           Van a faszságnak az a mértéke, amit tényleg csak ráhagyhatsz, meggyőzni úgysem tudod. Az érdekes inkább az, hogy más pasiknak sem dereng fel ilyenkor semmi, hogy na várjunk csak… csapatszellem vagy tökéletes egyetértés, nem tudom, melyik a rosszabb.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 17:10)

           Alapvetően nagyon-nagyon jól értjük ezt az ujjazásos témát, hiszen napi rutin többféle “alannyal”. :) A prostik pinájához lehet, hogy kevesebben értünk és a “kéztiltás” szexuálpszichológiai fogalmával kapcsolatban sincs minden férfi kiművelve, elvégre nem pszichológusok vagy szexológusok. :)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 17:13)

           SS: Hehe! Erre emlékszem, szerintem én voltam. Azért a szövegkörnyezet sem lenne utolsó. Nálad is hasonló a történet, az egyediből általánosítottál. Mivel neked x, ezért minden nőnek x, hiszen te nyilván tudod elvégre nő vagy.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 17:17)

           Bizony te voltál, és ez így még mindig gyenge, hogy én azért nem tudhatom, mert én csak egy szem nő vagyok, de te azért igen, mert neked meg a szex a hobbid. :)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 17:31)

           SS: Vannak kimutatások, statisztikák és hasonlók, te mivel mint nő alapban tudod, ilyesmikkel nem foglalkozol, én mivel ez a hobbim (azért persze ez kissé túlzás) veszem a fáradtságot hogy ezeket a vizsgálatokat felleljem, elolvassam, értelmezzem.

           Sosem értettem ezt a női mentalitást, hogy pusztán a nem miatt minden nő nevében vagytok képesek kinyilatkoztatásokat tenni. Pláne olyan témában ahol a nők ezernyi módon élik meg a dolgot. Az ilyesmik csúcsa az olyan kijelentések, amik úgy kezdődnek: “Mint nő állíthatom/elutasítom/kikérem magamnak…”

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 17:50)

           Persze, a vaknak is le lehet írni a világot, mégis elég hülyén jön ki, ha ő akar meggyőzni téged arról, hogy amit te a két szemeddel látsz, az nem is úgy van, mert ő mást olvasott róla.
           A férfi mindenhez is jobban ért, ahhoz is, hogy egy nő mit érez a pinájával.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 18:02)

           SS: ” hogy egy nő mit érez a pinájával” – helyesebben fogalmazva hogy a nők mit éreznek a pinájukkal. Nem tudom miért értetlenkedsz. Amúgy hacsak nem vagy bi szerintem én jóval több pinában jártam, mint te.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 18:06)

           Jártál, de nem érezted. Én meg érzek. Ez az, amit nem értesz meg.
           Persze, mert ugye az érzetek annyira különbözőek, például ha ledugsz egy fakanalat, majd egy fakanalat a torkodon, biztos, hogy egész mást fogsz érezni az anyagokkal kapcsolatban, mint amit én érzek, ha megismétlem ugyanezt. Mert ugye innen indult, hogy mi a különbség érzetre a valódi és a mű farok között, amit én nem tudhatok, mert minden nőnek teljesen mások a tapasztalatai. :)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 19:08)

           SS: A partnereim viszont igen és tudnak beszélni.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 19:09)

           Tehát akkor miben is tévedek, leírnád újra?

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 19:17)

           No meg persze én is tudok olvasni a gesztusaiból és a mimikábók.
           Mikor miben tévedtél?

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 19:26)

           Hát, hogy mi a valód különbség a fasz és a műfasz között.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 19:46)

           SS: Linkeld már be hol volt erről szó és hogy meddig jutottunk a “témában”.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 19:50)

           Nem tudom, az emlékeimből dolgozom, már bazi rég volt, úgy másfél éve lehetett. Arra emlékszem, hogy csak leírtam ezt a szót, hogy műfasz, te meg nekem estél és kioktattál, mi a különbség a kettő között, amit én ironikusan megköszöntem, mire fel írtad azt, hogy lehet, hogy én nő vagyok, de neked meg a szex a hobbid. :)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 21:20)

           Ez így kevés. Ezek után viszont határozottan kíváncsi lennék mi volt leírva amit erre fordítottál le az agyadban.
           Nagyon ritkán esek neki bárkinek is, egy műfasz miatt meg pláne nem…

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 21:39)

           Kíváncsivá váltam, de csak arra jutottam, hogy a férfihang egész történetében nincs olyan komment, a mai napon kívül, amiben a “műfasz” szó szerepelne. Viszont – ki hitte volna – , volt már “Dildo” névre hallgató kommentszerzőnk. :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 21:41)

           Az Lenke volt, írt is róla a Makipédia.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 22:04)

           No megtaláltam és jót mulattam: https://www.ferfihang.hu/2017/08/23/exogamia-te-csodas/#comment-75528
           Innen kezdődik. Meg kis kihagyás után lejjebb is van belőle.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 22:36)

           Jó kis vita volt.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 19:25)

           “A férfi mindenhez is jobban ért, ahhoz is, hogy egy nő mit érez a pinájával.”
           De a válaszreakciót mi érezzük.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 19:37)

           “De a válaszreakciót mi érezzük.”

           Rögös úton jársz, mert egyesek szerint nem is érdekel az minket férfiakat, mások szerint meg nem is kellene, hogy érdekeljen minket. :)

           common man

           (2019. március 1. péntek - 16:39)

           SS tapasztalata

           Akkor megkérdezek mindenkit aki volt már kurvánál:
           1.hányszor dugtátok be az ujjatokat?
           2.Hány ujjat használtatok?
           3.Éles,piszkos vagy törött volt-e a körmötök?
           4.Ha ujjaztatok a célja a fájdalomokozás vagy a hatalom kifejezése volt?
           5.Van -e különbség a szerető és a prosti között?

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 16:51)

           Megint azt az egyszeru uzenetet nem sikerult dekodolni, hogy ne ujjazz basszus, mert 1. felesleges, 2. rosszabb esetben fajdalmat okozol. Ergo mi a fenenek csinalod?!

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 16:53)

           Ne szólj bele, nem érthetsz hozzá.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 17:00)

           I know nothing…

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 17:02)

           Elfelejtetted oda tenni, hogy a kurvát(!) ne ujjazd, mert az nem nő, hanem biztosan valami más. Merthogy amúgy a nőkkel olyanok a tapasztalataink, hogy egy jelentős részük nem igazán szokott panaszkodni. Sőt, ugye… Persze olyan is van, aki panaszkodik, de róluk a “kéztiltás” címszó alatt értekeznek a szexuálpszichológia szakkönyvek. Ha ebbe a kategóriába is esik egy tetszőleges nő, az még nem jelenti azt, hogy mérvadó az ő véleménye a nők többségére. És ez még akkor is igaz, ha ebben a vitában az egyik félnek van pinája, a másiknak meg nincs. :)

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 17:07)

           Nem felejtettem el. Inkabb tartsunk szavazast errol is, hogy hany no utasitja el alapbol, hanynak faj de azt a par mpt kibirja elete parjaert, hanynak semleges, es hany elvezi. Lehet nem en lepodnek meg az arànyokon. Azonban egy prosti viszonylatban ez nem lehet kerdes. Ugye nem?

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 17:15)

           Tarthatunk. De mint mondtam a férfiakat valószínűleg nem nagyon érdekli, mert “első kézből” (heehehh) származó tapasztalataik vannak.

           Segítve a szavazást máris elmondom, hogy becsléseim szerint a nők 70 százalékának semmilyen averziója nincs a dologgal kapcsolatban és azon belül egy jelentős részük valóban és egészen biztosan tartósan “csillagokat lát”, csak éppen nem a fájdalomtól. :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 17:21)

           Te, Alter, még mindig nem jutott el, hogy prostikról beszéltünk? Amikor úgy kényelmes, átlagnőkről beszélsz, amikor meg amúgy, akkor prostikról. A téma a kurvák voltak. De igen, értjük, hogy a te ujjazásodtól minden nő elélvez, de túlléphetnénk végre ezen, visszakanyarodva az eredeti témához? :)

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 17:34)

           Felőlem vissza, de nálatok akadt meg a lemez ott, hogy “hülyék ezek a pasik, semmit sem tudhatnak a nők szexualitásáról, mert nincs is pinájuk”.

           Ezer bocsánat, hogy mertem beleártani magam a……. témába. – Az a hülye pina mindig elvonja a figyelmem a lényegről. :)

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 17:45)

           ilyet senki nem allitott

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 17:22)

           Ez mind meglepo szamomra annak a tudataban, hogy a nok jelentos resze egy szimpla orgazmusra sem kepes. Egy kis kezimunkatol pedig mindjart csillagokat lat az oromtol. :) De most prostikrol beszelunk elso sorban.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 17:29)

           A két dolog még látszólag sem áll egymással ellentmondásban. Frigid nőkkel én nem erőlködök; sem könyörgéssel, sem hízelgéssel, sem pénzzel nem akarok olyanokat meggyőzni, akiknek szemmel láthatóan nincs szükségük a szexre vagy a velem való szexre. Tehát primer tapasztalataim olyanokkal vannak, akik rá(m) vannak hangolódva.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 17:45)

           Te most sajat tapasztalatbol altalanositasz minden nore vonatkozolag, ha jol ertem? :)

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 17:49)

           A pinával (szexel) kapcsoltban?Jaja. Gondoltad, hogy beérem azzal, hogy másokkal meséltetek róla és azt tekintem általánosnak? :D

           De a személyes tapasztalatokon túl akad néhány szexuálpszichológia szakkönyv is a polcomon. Egy kicsivel lehet, hogy túl vagyok a műkedvelő szinten. :D

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 18:01)

           Nekem ez oke, csak nokent pl Elektol vagy Common man-tol folyamatosan kapjuk, hogy altalanositunk sajat, vagy olvasott tapasztalat alapjan. Igy a velemenyunk onmagaban csepp a tengerben.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 18:14)

           “…a személyes tapasztalatokon túl akad néhány szexuálpszichológia szakkönyv is a polcomon.”

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 18:15)

           ez kimeriti nalam az olvasott tapasztalat fogalmat

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 18:55)

           Nyilvánvaló a mondatomból, hogy is-is.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 18:44)

           Hát ha az olvasott és saját tapasztalat alapján olyan következtetést vonsz le ami engem is illet persze,hogy szóvá teszem.Szerintem ti kb azt szajkózzátok hogy a kurvákat nem lehet megujjazni nem lehet beszélgetni velük és punktum ez így van.Ezzel szemben én azt mondom ,hogy van köztük olyan akivel ezt meg lehet csinálni.De ezt ti már(jó női vitatkozóként) úgy kezelitek mintha az ellenkezőjét állítanám annak amit mondtatok és kizárólagosan.Akkor most egy egyszerű példát:ti egységesen kezelitek őket az érvelésetekben holott ha sehonnan máshonnan de SS-től tudhatjuk milyen sokfélék is ők.Másodszor bizony van saját tapasztalatunk is olyan amilyen nektek nem lehet.Úgyhogy ha meghallgattátok összevetettétek a sajáttal akkor biztos módosítanotok kell az egyoldalú kinyilatkoztatásokat. Harmadik szomszédom elvált felesége meg ő is szexmániás volt egyébként normál rendes családanya.Tudom miket csináltak.Na most pár hónappal a válás után a csaj az autópálya parkolóban keresetkiegészített.Na akkor ami addig volt az köddé vált volna?(Nem csak ujjazás volt közöttük)És ez csak egy példácska a sok közül.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 18:51)

           Senki sem állította, hogy a kurvák többségét nem lehet megujjazni, én személy szerint annyit mondtam, hogy sokan tiltják, márpedig ezért és azért. A magam részéről meg tudom őket érteni, de ezzel együtt nem állítottam, hogy ezt javasolnám mindenkinek vagy magam is így tennék. Megértetni igyekeztem, hogy miért van ez, és hogy az ujjazás miért hangzott el rossz dologként a nő írásában. Alter állította, hogy az a férfiak mellett szól, szerintem meg nem feltétlenül, és ha hihetünk az írónak, neki is megvoltak a maga okai, amiért nem engedte.
           Ismétlem: én csak elmondtam a véleményemet arról, mik lehetnek ezek saját és hallott tapasztalatokból kiindulva.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 19:13)

           Oké.Akkor elmondom az én tapasztalataimat.A nők többsége szerette persze csak ha megfelelően csináltam.Az egyik (aki egyébként nagyon szerette ) elmesélte hogy egyes nőgyógyászok hogyan nyúlnak hozzátok. Ertetlenkedésemre felvilágosított a szerkezet működéséről(ez még a múlt évezredben volt), megértettem. Azelőtt is de azután még jobban figyeltem a dologra.És mindenkinél! És nem érzek ellenállhatatlan vágyat ,hogy a piszkos körmömet belevájhassam.Nem fizetek ezért dupla pénzt.Minden nővel akivel lefeküdtem még a kurvákkal is(ugyan úgy) beszélgettem előtte utána közötte.És ezekről a témákról egy csomó másik faszival is beszélgettem elég nagy mintavétellel.Barátok, kollégák ,katonatársak.Az ujjazásra meg bármi ilyesmire visszatérve pont azért amit az Alter is mondott( ti.számit a másik reakciója)nem csinál olyat az ember amivel itt megvádoltattunk.Nyilván vannak aberrált hülyék de az nem egyenlő a férfiakkal.Én nem vontam egy pillanatig sem kétségbe a te tapasztalataidat csak az abból levont egyoldalú következtetéseket vitattam.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 20:36)

           Epp ez az Common man. Egy jo prosti nem fejezi ki az ellenerzeseit, csak elturi. A “megfeleloen csinaltam”-ot pedig adott novel ki kell tapasztalni, annak visszajelzesei alapjan. Ez az, ami itt hianyzik a kolcsonos vonzalmon tul (amit en eleg naivnak velnek feltetelezni, a prostik tobbsege eseten). Persze lehet neked van valami tuti technikad, ami minden nonel ugyanugy mukodik es minden eddigi nod testileg olyan hasznalatnak volt/van kiteve, mint egy prosti. Ha ez igy van, akkor nem szoltam.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 23:19)

           Egy jo prosti nem fejezi ki az ellenerzeseit, csak elturi

           Biztos van ilyen is bár ettől miért jó épp a te szemedben? Van aki szól csak úgy normálba.Van aki plusz pénzt követel vagy már eleve felkínálja az opciókat felárral együtt.Ha hiszed ha nem azt érezni lehet ,hogy egy nőnek jól esik vagy nem ahogy hozzányúlsz.(még sehol sem vagyunk az ujjazástól,lehet hogy nem is lesz nem vagyok én ujjazásfetisiszta…)

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 23:34)

           Ha erzed, hogy neki nem tetszik, akkor szerintem nem profi kurvanal vagy, az illeto nem eleg jo szineszno, igy kerdeses szamomra, hogy jo-e egyaltalan prostinak. Bar lehet a ferfiaknak ennel kevesebb is kielegito, ezt nem tudhatom. Ha szolgaltatasrol van szo en maximalis minoseget varok el a szolgaltatotol (nem azert fizetek, hogy a nehezsegeivel en foglalkozzak, vagy barmilyen ellenerzeset a munkaval kapcsolatban ram haritsa, en azt nem vehetem eszre, attol profi). Emberek vagyunk, nem gepek, de akkor ne szerzodjunk olyanra, amit nem tudunk teljesiteni.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 16:56)

           Nem kabaré. Csak a kognitív disszonancia gyötör téged.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 17:10)

           Delin: Nyilván nem erről van szó. Sokkal inkább arról hogy most te estél a nőket illető általánosítás hibájába.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 17:15)

           Elek, az altalad idezet hsz-reszletnel igazad van, irtam is hogy orulok ha nincsennek annyira leppukkanva az atlag, mint ahogy gondolom. Alter viszont errol beszel amikor egy prostinak valo oromszerzesrol elmelkedik, mint altalanos jelenseg. Az, hogy ezt erkolcsi magassagokba emeli egyoldaluan, az a kabarè.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 17:25)

           Delin: Célszerű a választ az előzmény nevével esetleg linkjével kezdeni. Ami a prostis örömszerzést illeti vannak ilyen vásárlók, nem is kevesen. Ők azok akik barátnőként próbálnak a prostikra tekinteni. Hajlamosak rászokni egy-egy szolgáltatóra (ellentétben a kurvapecérekkel) és amolyan istennőként kezelni, kritikátlanul magasztalni.
           Alter abban téved, hogy azt láttatja mintha a vásárlók túlnyomó többsége ilyen lenne. Van a másik oldal, amelyik korántsem annyira írogat élményeket vagy azért mert nem akar vagy azért mert az előző társaság kikezdené, hogy bánik a nőkkel, nem tiszteli őket, nem úriember meg hogy mocsokságokat csinál velük ejnye-bejnye. Ez utóbbi társulat érthető módon ilyen helyeken nem éppen szalonképes.
           No meg vannak azok, akik emberként is problémásak, pszichopaták, a nőkön valamit leverni akarók, torz lelkületűek. Ők aztán pláne nem nyilatkoznak meg. Ők azok akiket minden valamirevaló férfi elpaskolgatna mert szégyent hoznak a nemünkre.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 17:43)

           Elek, erre gondoltam pontosan, amit bovebben kifejtettel. Nekem mèg az fura, hogy ezek barmelyik fajtajat erkolcsi magassagokba emeljuk ferfi reszrol es tagadjuk, hogy prosti relacioban mindegyik fajta a ferfirol, a vevorol szol. A forma màs, a szolgaltatàs alapja es elve ugyanaz.

           Ha valakinek a sajat eleteben nem sikerul intim viszonyt kialakitani novel en tenyleg sajnalom, de ezt a hianyt egy prostinal nem lehet potolni, egy prostit pedig nem erdemes ugy kezelni, mint egy baratnot, pusztan azert, mert nem az. Te is irtad mashol, hogy tudni kell adott tipusu notol mit varhat egy ferfi es ugyis kell kezelni. Itt ez szerintem 100%-osan igaz, es minden fel jobban jar, ha ehhez mindenki tartja is magat.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 1. péntek - 17:59)

           Delin: Igen, ezek a realitások. Az ember az életkorral jó esetben eljut odáig, hogy nem feketén fehéren látja a világot, hogy mindig megpróbálja az egyedit értékelni, nem pedig az általánost ráhúzni az egyedire.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 18:09)

           Elek, ezzel is egyet ertek. Csak altalanos tendenciak leirasanal muszaj egyszerusiteseket tenni, pl egy itteni hsz-nel. Nincs lehetoseg kifejteni a szurke arnyalatokat reszletesen.

           Alter, ne huzdd ram, hogy barmilyen szinten ferfigyulolo lennek. Megint a feminista narrativat kezded el alkalmazni, csak pepitaban.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 19:28)

           Delin, ha valaki egy morális értelemben értéket képviselő férfi viselkedésformát hülyeségnek, ostobaságnak minősít, negatív megvilágításba helyez, vagy létét a bizonyíthatósága ellenére tagadja, azt én nehezen interpretálom másképpen. “Feminista narratíva” ide vagy oda.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 19:57)

           Mindennek megvan a maga helye. Ugyanaz a viselkedes lehet egy adott helyzetben pozitiv (itt ez a parkapcsolat), ill. lehet semleges, vagy rosszabb esetben negativ (ez itt a prostival valo viszony). Hogy ezt gyakorlati szempontbol kulon valasztom, nem erzem erkolcsi, vagy moralis problemanak.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 20:12)

           Meggyőződésem, hogy ha valaki jószándékúan a lehetetlennel vagy a majdnem lehetetlennel próbálkozik, az még mindig magasabb rendű viselkedés, mintha nem is próbálkozna vele.

           Én ha erre szánnám magam valamikor is, akkor sem szívesen állnék szóba olyan prostituálttal, aki legalább nem hazudja, hogy képes élvezni, amit csinál. Pénz ide vagy oda, de senki ne szenvedjen tőlem…

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 20:24)

           Oke, csak akkor a magasabb rendu viselkedesbe vegyuk bele a masik felet is, a prostit, hogy neki adott szituban mi a jobb. A szenvedes pedig szenvedes marad attol, hogy neked, mint ferfinak erkolcsileg jobb ha elhiszed (mert el akarod hinni), hogy ez a prostinak nem rossz. Te is azt irtad, hogy “legalabb hazudjon”, nem azt, hogy tenylegesen erezzen ugy. Ebben mar eros lazulast erzek a magad altal vallott erkolcsi normaban.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 20:42)

           A nem élvezés sem egyenlő a szenvedéssel. Ahogy te fogalmaztál: semleges. Ami gyakran megesik, mert ebben is különbözik az otthoni szextől, hogy akkor csinálom, amikor kedvemben, hangulatomnál vagyok, hanem amikor kell. Éppen ezért, ha már én magam javasolni szoktam valamit bárkinek, akkor azt mondom, hogy az a legjobb, ha valaki arra törekszik a munkában, hogy egész végig “hangulatban maradjon”, amíg abban kell lennie, tehát ne dolgozzon azon agyban, hogy orgazmusa legyen, mert akkor lehet, hogy onnantól elmegy a kedve az egésztől és már nem jön vissza, onnantól meg nyűgösebb az egész. Amíg viszont “hangulatban van”, addig minden könnyedebb, természetesebb, vonzóbb. Nálam legalábbis ez válik be, nem vagyunk egyformák, én erre esküszöm, mert így nem lehet pofára esni.

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 21:19)

           Alter irt szenvedest, en semlegest vagy negativat irtam vegig.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 21:40)

           A negatív a szenvedés, nem?

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 22:51)

           Igen, csak a negativon belul is vannak fokozatok. Konkretan ujjazas temanal nem is hasznalnam a szenvedes szot, tul eros. Nekem egybkent noi prosti tema kapcsan noi orgazmusrol beszelni is kicsit paradox, az egesznek nem az a celja. Ez nem egy parkapcsolat, nem egy kolcsonos viszony, hanem penz alapu. Ha van, az extra bonusz, de nem lehet cel, a cel a kuncsaft kielegulese. Ha ehhez neki, kell az illuzio, hogy a nonek is jo, am legyen a szolgaltatas resze. Ha te azt mondod, hogy ezt a prostik tobbsege nem szinleli, neked elhiszem.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 23:07)

           Én nem mondom, hogy nem színlelik. A többség szerintem inkább megjátssza, én csak azt mondom, hogy az a legszerencsésebb, ha a nő alapvetően tudja élvezni legalább valamennyire az egészet. Fizikailag, “agyban”, mindegy: valahogy. Akkor lesz jó benne, hiszen abban senki sem jó, amit nem szeret csinálni.
           Ezen belül, tehát ha már képes rá, hogy élvezze, akkor is bölcsebb dolog nem az orgazmusra hajtani, hanem csak hogy legalább kicsit vagy jobban fel legyen izgulva, viszont ez tartson ki sokáig (a munka végéig). Az a legjobb, leghasznosabb állapot. Az orgazmus negatív mellékhatása lehet, hogy utána elmegy a kedved, abbahagynád, úgy szarabb folytatni.
           Nem lehetetlen az orgazmus a vevővel, ha az igények találkoznak, szerintem csak annak nincs ilyen élménye, aki tényleg alapvetően undorodik az egésztől. De nem okos dolog arra várni, hogy majd bekövetkezik, sőt elvárni, hogy az aktus erre menjen ki, pontosan ezért, amit mondasz: mert ez egy szolgáltatás, a vevő öröme számít, minden más csak extra, amit lehet és kell is értékelni, de ennyi. Persze, én is ismertem pl. egy olyan csajt, aki mindig előadta, hogy ő irányít, ő koreografál úgy, hogy az elsősorban neki legyen jó, és erre is volt elég vevő, ezt kedvelték benne, hogy ilyen “vadmacska” és önző típus, nem is tagadta, ezt kívánta nyújtani, mindenki tisztában volt vele, mire fizet be.
           Akkora pénz az ilyesmiben nincs, a barátnőfílingben sem (középkategóriában természetesen, a luxust hagyjuk ki), tehát ha valaki szakmán belül tényleg jól akar keresni a többiekhez képest, akkor azt gyorsan felejtse el, hogy azt nézze, neki mi a jó. A jó neki a pénz, legyen ennyi elég.

           (Ujjazásnál a szenvedés valóban erős szó, maximum kellemetlen, bár ugye az sem mindegy, hánnyal. Úgy azért négynél már elkezded tényleg összeszorítani a fogaidat. :D)

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 22:04)

           “Te is azt irtad, hogy “legalabb hazudjon”, nem azt, hogy tenylegesen erezzen ugy. Ebben mar eros lazulast erzek a magad altal vallott erkolcsi normaban.”

           Kisebb részben egyfajta lazítás, nagyobb részben inkább belenyugvás, hogy egy síkosítóval jó előre nyakig összekent, még az odanyúlást is letiltó nő esetében valószínűleg úgy sem tudnék bizonyosságot szerezni arról, hogy milyen hatással van rá a “szex”… ööö… Lehet egyáltalán ezt szexnek nevezni? “Ne nyúlj oda, ezt ne csináld, sisessünk már.” De mi értelme van ennek akkor? Én nem értem.

           És erről most hirtelen beugrott a K1 című dokumentumfilm, ami ezer éves, és pont ugyanannyi ideje láttam, de egy részlet valahogyan az évtizedek homályán át is megmaradt bennem, mégpedig az, amikor a kurva menet közben sürgeti a fickót “kész vagy már?”, a szerencsétlenje meg azt hörgi, hogy “te boszorkány, inkább még ráteszek egy ezrest” vagy valami ilyesmi. Borzalmasan lesújtó… Szánalmas… Nincs más szavam rá.

           Nahh, meg is kerestem mindannyiunk épülésére:

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 23:20)

           Ezt SS kiertekeli, ha akarja. Azert remelem, hogy egy “normalis” prostinak nem ez a szintje, mert ez tenyleg lesujto. Ilyen mondatot egy parkapcsolatban sem enged meg maganak normalis nő, nem hogy egy kurva kuncsafttal szemben.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 23:22)

           Trampliktól mit lehet várni? Nem láttam a filmet, de el tudom képzelni, milyen figurák vannak benne.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 23:31)

           Ez anno egy párját ritkító, hiperrealista, naturalista, dokumentarista kutatás volt a prostitúció körül… Azóta sem készült hasonló.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 1. péntek - 23:36)

           Nem szoktam ilyeneket nézni, mert csak felcsesznek. Igaz, az “utcai dolgozók” élete mint olyan érdekel, időnként eltűnődöm, milyen lehet ott járkálni, fagyoskodni télen-nyáron, de már nem sok ilyet látok. A régi világban nem sanszos, hogy valaha is egyáltalán elgondolkodtam volna azon, hogy ezt az életet válasszam. :)

           Delin

           (2019. március 1. péntek - 23:39)

           https://index.hu/video/2016/04/04/magyar_lanyok_nyugaton_1._vegre_nem_zsak_krumpliban_hanem_euroban_fizetnek/

           Nekem ez a magyar lanyok nyugadton sorozat ugrik be a riportfilmek kozul, ha prostikrol beszelunk, ez nem tudom mennyire realis.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 2. szombat - 00:07)

           Pedig érdemes az elejére tekerni és megnézni az egészet. (Ön)eleplező és nyomorúságos. Bár emlékeim szerint talán a buzikurvák legalább kedélyesek, önironikusak és viccesek. :)

           Hunn

           Hunn

           (2019. március 2. szombat - 00:17)

           A Tarzan becenevű strici is nagy arc, hatalmas dumái vannak.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 2. szombat - 00:21)

           Gyorsan beletekertem, majd megnézem egészben is, meg kidobott egy cikket rá, hogy elég megrendezett az egész film, számos jelenet, ez elég sokat elvesz az értékéből, de azért érdekességnek jó lesz. Azt a koporsós sztorit elkaptam, az kemény, hogy a csávó arra verte, hogy beöltöztette a kurvát menyasszonyi ruhába és rázárta a fedelét. Meg az akkori divat, hajviselet. Viszont meglepően értelmesen beszélnek sokan, szóval jó alanyokat választottak.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 2. szombat - 07:12)

           Azóta sokat változott a helyzet, megváltoztak a körülmények. Akkoriban nem a megtűrt hanem az üldözött kategória (legszélén) volt az egész. Ebből és kulturális okokból etnikailag is jóval homogénebb volt a szakma.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 2. szombat - 12:16)

           Belenézegettem a 2. részbe is, az jobbnak tűnik, több emberrel, több sztorival. Mindenkinek van egy szomorú, mindenki intézetis vagy valami nagyon elbaszott környezetből jött. Érdekes, mennyit változott a világ. De az elsőből az a siettetett, így is kb. csak két perces aktus azért nem semmi, és közben milyen pénzeket keresett végigpanaszkodva az egészet. Ma azért eléggé oda kell tenned magad ahhoz, hogy rendes pénzt kapj. Ez a másik, ami lejött, hogy a maga a munka viszont sokkal könnyebb volt.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 1. péntek - 18:02)

           “Nagy színésznő voltam. (…) Ha azt gondoltad, hogy a férfiasságodat hizlalja, ha kielégítesz, akkor tudd, hogy színleltem. Aranyérmes színlelő vagyok. Annyira színleltem, hogy recepciós is majd’ leesett a székéről a nevetéstől. Mit vártál?”

           Ha a férfikat nem érdekelné, akkor nem lenne értelme színlelni.

           A beszélgetés átváltott egy tökéletesen férfihibáztató, férfigyűlölő irányba. Szerintetek a férfiak hülyék, hogy még a prostiknak is örömet akarnak okozni. Amelyik épp nem gyötörni akarja őket, az azért nyomorék hülye, mert szexuális örömet akar okozni nekik.

           Gyakorlatilag a férfiak morális értékeit köpköditek. És a képlet végén aztán én vagyok legnagyobb barom, mert azokra még fel is hívtam a figyelmet.

           Csak így tovább. Hajrá! Erre való a Férfihang.

           common man

           (2019. március 1. péntek - 19:22)

           Az lenne az értékes információ,hogy akik az általad leírt “másik oldal”hoz tartoznak azok vajon csak a kurvákkal ilyenek vagy minden nővel?Vagy a minden nő a kurvák.

          common man

          (2019. február 28. csütörtök - 22:51)

          Mint Tanja Rahm leveléből is kiderül

          Abból azért én nem következtetnék.

        Zatyi József

        (2019. május 11. szombat - 19:19)

        Ott van kb 386547 db cikk arról hogy nők az első szerelmeiken túl életük nagy részében a pénztárcában kotorásznak partner választáskor.
        Ráadásul a mai nők gyakran annyi partnert letolnak, hogy lassan mindegy hogy kurvát dugunk vagy “tisztességes nőt”.
        Miután a férfiak 80% -a átlagos, a nők meg mostanság mind a 20%-ot üldözik, létrejön egy igény amire üzletet lehet alapítani.
        De kérdem én , ki fasz keveri ismét a szexet a pénzzel? Nem kuncsaft viszi ki a nő kurválkodni.
        Ott van a csodás Tanaja ezzel kezdi “pénz kellett gyors pénz”.A kuncsaft mennyiben is felelős a kurva egzisztenciális kényszeréért?
        Fordítsam? -Túl: Hülye, lusta, megbízhatatlan, drogos, csóró voltam hogy elmenjek egy gyárba 8 órán át melózni…..Miért mentél kurvának Tanja, meséljél már valamit!Ki állt melletted pisztollyal hogy csináld? Mi köze annak a fizető kuncsaftnak a te életed nyomorához hogy így kezdtél el pénzt keresni?
        Sőt tovább megyek, annak a nem tisztelete akiből élsz a legnagyobb amatőrizmus. Nekem szervízem volt és mindíg azt mondtam a szar munkákat behozókkal kapcsolatban :
        “Amikor bejön valaki az ajtón, szavak nélkül ezt mondja nektek: Hoztam pénzt, kell? ”
        Kedves Tanja nincs tisztában azzal, hogy amit leírt a férfiak is tudják, csak ők nem csak egy testet vennének hanem egy órányi flórányi illúziót is.Ennek a része lenne a beszélgetés, és többi, és aki ezt nem érti meg, az 3 év meló után is lehet a saját szakmájához hülye.Ez is egy munka , ennek is megvannak a szabályai, ahogy te se szereted Tanja a balfasz szerelőt a lakásodban, a kuncsaftjaid se hamis pénzzel fizettek.Menj el majd kurvának 80 évesen és majd rájössz, hogy mosolyognod kellene azon hogy voltak valaha akik téged választottak pénzüket i feltéve rád, mert most ,már a kutya se fog…..Istenem valaki él valamiből és nem becsüli azt hogy megbíznak benne annyira hogy rábízzák a pénzüket is..

        georg1945

        (2021. április 15. csütörtök - 18:35)

        A világtörténelemben mindig volt prostitúció. MINDIG.
        Országok sorsát dönthették el a kurvák. Voltak közöttük nagyon híresek és hirhedtek.
        Sok feszültségben élő család megmaradását pont a kurvák mentették meg.
        Uralkodókat el sem lehetett képzelni ágyasa nélkül.
        A férfi alapjában véve NEM monogám.
        Mi itt a baj ?
        Ki kell nyitni újra a nyilvános házakat és megváltozik a világ.

       DennisVT

       DennisVT

       (2019. március 1. péntek - 17:54)

       “Sosem értettem miért bűncselekmény a prostitúció.”

       Alapvetően semmi olyan nincs benne, amiért bűcselekmény kéne legyen. Egyszerű tranzakció: pénz egy szolgáltatásért, amire az egyik félnek szüksége van.

       Amiért üldözendő lett (és ennek egyik módja a kriminalizálása) az az, hogy inflálja a punci értékét, ami a nőknek úgy általában rossz, tehát irtani kell.

       Ha könnyű pár tízezer forintért (vagy mégolcsóbban) elintézni a kangörcsöt, akkor nem fog az ember egy olyan nőt elviselni, eltartani, vagy akármit csinálni, aki amúgy nem különösebben érdekli.
       Csomó nő maradna pártában, ami pedig probléma.

       Ez lesz a mögöttes gondolat a szexrobotok elleni tiltakozásnál is. Persze minden idióta indokot ki fognak találni, hogy miért tiltassák be, de valójában ez lesz ok: a férfi nem fog időt, pénzt, erőforrásokat áldozni “kényszerből” egy nőre, csak hogy időnként legyen szex.

       https://sputniknews.com/europe/201902211072612639-sweden-sex-robots-feminism/

       “Sex robots and sex dolls reinforce the view that women are objects and normalise men’s violence against women, three feminist Swedish organisations claim. They’re demanding legislation targeting technology that “reproduces ideas about exploiting women’s bodies”.”

        Reszet Elek

        Reszet Elek

        (2019. március 1. péntek - 18:04)

        Szerintem méginkább azért mert megmutatja a pina igazi “arcát”. A nők pedig nem szívesen szembesülnek ezzel az igazsággal.

        Alter Ego

        Alter Ego

        (2019. március 1. péntek - 18:41)

        Érdekes a társadalmi elmélet része a dolognak, a pártában maradó nőkkel. Viszont szexuális értelemben szerintem az csak fél szex és fél öröm, ha valakinek elég a saját öröme. Én már csak ilyen megrögzött idealista vagyok. Izgalmat és örömet jelent számomra a nő izgalma és öröme. Így érzem egészségesnek és gondolom ezzel sokan vannak így, ezért színlelnek a kurvák… És ezért fognak örömet színlelni a szexrobotok is. És a színlelés miatt nem lesznek kielégítőek sokak számára tiltás nélkül sem.

         Reszet Elek

         Reszet Elek

         (2019. március 2. szombat - 17:02)

         Mondjuk már egy ideje és láthatóan ezt is igazolták tudományosan.

          Gejza

          (2019. március 2. szombat - 17:59)

          “csak a nők azok, akik kiemelt kísérleteket tesznek arra, hogy büntessék a „könnyű nőnek” tűnő nőket.”

          Példa a közelmúltból: a grid girl-öket eltávolító feministák.
          Ahol a feminista nő megmondja az egyenlőség nevében a másik nőnek, hogy neki mit nem szabad szabad akaratából csinálnia – annak tiltakozása ellenére is – mert nem és kész:
          https://www.youtube.com/watch?v=vdbD7EF4Byw

     Bazinga

     Bazinga

     (2019. február 28. csütörtök - 15:28)

     A kriminalizálás ebben az esetben két dologra jó. Hogy ha már túl gyakori, akkor visszaszorítsák, ha pedig túl feltűnő, akkor elrejtsék. Szerencsés csillagállás esetén mindkettő érvényesül. A “végső megállítását” szerintem senki sem gondolja komolyan.

     Nem feltétlenül vagyok híve a büntetésének, de valamennyire tudnám azt támogatni. Hatékonyabb lenne a társadalmi kiközösítés, csak ezt ma már
     több tényező is gátolja.

    Aa Aa

    (2019. március 1. péntek - 10:00)

    Már miért is fenyegetné a prostituáltat a büntetés lehetősége? A férfi megy oda, senki nem kényszeríti erre, ő mégis elmegy, annak ellenére, hogy illegális. Van bizony egy olyan dolog amit úgy hívnak, kereslet-kínálat, ez alapján ha nem lenne olyan férfi aki igénybe vesz ilyen szolgáltatásokat, a prostitúció megszűnne. Én személy szerint a prostitúció legalizálásában látnám a megoldást, a lányok dolgozhatnak, adókötelesek lennének és még védelmet is kapnának a hatóságoktól, értsd: ha valaki erőszakos vagy nem akar fizetni akkor a lány hívhatja a rendőrséget, akik ki is jönnek és elvezetik illetve megbüntetik azt, aki akadályozta a lányt a munkavégzésben. A férfiak pedig járhatnak kedvükre rendes, tiszta körülmények közé, a büntetéstől való félelem nélkül. Természetesen a kényszerprostitúció más kérdés, azt hiszem egyértelmű hogy ott a lány elrablóját bünteti a törvény és igenis mindent meg kell tenni azért, hogy ez a jelenség megszűnjön. A cikket pedig tényleg nem kell komolyan venni. Ha ő választotta ezt a munkát, akkor nem kell sírni utána, ha pedig nem tetszik ott lehet hagyni és lehet menni takarítani vagy gyorsétterembe dolgozni. Sokkal jobban tisztelek egy olyan férfit aki elmegy egy prostituálthoz és fizet, mint aki ingyen akar egy nőt prostituáltnak használni. Illetve meg mindig jobb egy prostituált mint egy szerető, az elsőt legfeljebb megkedveli de mindig tiszta, egyértelmű marad a helyzet(mindkét fél számára), egy szeretőnél viszont vannak érzelmek is.

     blackfriday

     (2019. március 1. péntek - 10:08)

     Van bizony egy olyan dolog amit úgy hívnak, kereslet-kínálat, ez alapján ha nem lenne olyan férfi aki igénybe vesz ilyen szolgáltatásokat, a prostitúció megszűnne.

     Várjál, mert akkor a szegény/ elnyomott /ádozat/ kihasznált stb férfiak mantrát nem lehetne nyomatni ezerrel, ez csakis a nő hibája lehet, ráadásul ez még szocializációs , nevelési probléma, amit “akarattal” meg lehet szünteni, csak az akaratot is akarni kell…..

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2019. március 1. péntek - 11:28)

     “…meg mindig jobb egy prostituált mint egy szerető, az elsőt legfeljebb megkedveli de mindig tiszta, egyértelmű marad a helyzet(mindkét fél számára), egy szeretőnél viszont vannak érzelmek is.”

     Ennyire rossz dolog az érzelem és rendesebb ember, aki kurvához jár? – Úristen. Én csak ennyit tudok mondani. Ettől még persze biztos, hogy egy létező – a kérdés, hogy mennyire nagy – férficsoportot testesítesz meg.

     common man

     (2019. március 1. péntek - 12:53)

     mint aki ingyen akar egy nőt prostituáltnak használni

     Melyik a nagyobb bűn az ingyen vagy a prostituáltnak? Azért ez nem olyan általánosan elterjedt legalább is nálunk. Meg aztán mi a bajod a szeretőség intézményével?

      SerialSlut

      SerialSlut

      (2019. március 1. péntek - 13:05)

      Szvsz a szeretőtartás nem hasonlítható a prostitúcióhoz.

       Alter Ego

       Alter Ego

       (2019. március 1. péntek - 13:27)

       Egyetértek veled. Még véletlenül sem lehet összehasonlítani a két dolgot, hiszen a szeretők viszonya kölcsönös vonzalmon, kölcsönös igényeken és kölcsönös megalkuvásokon alapul. Mármint őszinte, tisztességes szándékú emberek között. Azokat a férfiakat most hagyjuk ki az alapértelmezett definícióból, akik a szeretőjüket is kurvának nézik, és azokat a nőket is, akik szeretőt színlelnek, de közben kurvák.

      Alter Ego

      Alter Ego

      (2019. március 1. péntek - 13:23)

      Az ő gondolkodási rendszerében egyértelműen az “ingyen” a tisztességtelen. Mert egyébként a kijelentése önmagát magyarázza: ő kurvának tekintené, kurvaként tartaná a szeretőjét is.

  blackfriday

  (2019. február 28. csütörtök - 11:57)

  A magam részéről úgy gondolom, hogy lényegét tekintve a prostitúció, mindig is a legkiszolgáltatottabb, legszerencsétlenebbül járt férfiak szexuális nyomorán élősködött,

  Nem tudom, hogy mekkora az aránya a prostitúción belül a luxuskurváknak elég kemény pénzt perkáló gazdag, tehetős, „nem kiszolgáltatott” ügyfelek aránya, lehet, hogy elhanyagolható és akkor igazad van, ha viszont szignifikáns arányt képvisel, akkor viszont csúsztatás az állításod.
  Ha jól értem, akkor itt kiszolgáltatottság, szerencsétlen alatt, incelt/”szexhez másként nem jutó” férfiakra gondolsz és nem a „teljes” kurvázó „spektrumra”.

  a férfiak jelentős része számára nem a tabumentes rekreációs szex lehetőségét hozta el,

  Az egy költői kérdés marad, hogy ha mégis, netalántán, azt hozta volna el, akkor kikkel is lenne művelhető ez a „rekreációs szex”? Akkor nem kurváknak, hanem ribancoknak hívnánk a másik felet:)

  A férfiak talán legnagyobb mellélövése az, hogy egyrészt a hormonális fogamzásgátlást „feltalálták”, másrészt az, hogy ezt a nő kezébe adták. A többi már történelem…..

  Nem a nők kurvulása taszította szexuális nyomorba a férfiakat, ahogyan az afrikai gyerekek sem azért éheznek, mert az fejlett országok gazdagjai kidobják a sok ételt amivel lehetne őket etetni……egyik sem igaz, bár az igaz, hogy apu azért iszik, mert te sírsz:)

  A hipergámiát sem a „feminizmus” szabadította el, hanem a férfiak engedték ki a palackból.

  Úgy hiszem, mindezekkel együtt korunk egyik fontos kérdése az, hogy megtűrhető-e a továbbiakban is a prostitúció,

  Dehogy, sőt:
  https://youtu.be/fzOxtGru9Kc?t=41

  Tanja Rahm esete is kiválóan mutatja, hogy ez a színlelt szolgáltatói szerep,

  Nem ismerem az arányokat, de egyediből általánosítani ugyanaz a narratíva, minthogy minden férfi potenciális nemi erőszakoló, csak jól titkolja…..

  Update:
  Látom, hogy közben Elek is reagált, egyetértek vele.

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2019. február 28. csütörtök - 13:28)

   “Akkor nem kurváknak, hanem ribancoknak hívnánk a másik felet:)”

   És akkor? Most és mindenkor ribancnak hívják a ribancot. Az szerintem egy nagyon szimpatikus nőtípus. Addig is merem ezt mondani, amíg mások a kurvákat szeretik olyannyira…

   “Nem ismerem az arányokat, de egyediből általánosítani”

   Amíg senki nem ismeri az arányokat, addig egy-egy vélemény pro és kontra, és ne játszd el az igazság(osság) bajnokát.

   “A hipergámiát sem a „feminizmus” szabadította el, hanem a férfiak engedték ki a palackból.”
   Ugyanaz a képlet, majd igazad lesz, ha lemérted.

   Csak így persze eljutunk oda, hogy te leszel itt a relativizálás legfőbb bajnoka…

    blackfriday

    (2019. február 28. csütörtök - 13:34)

    Amíg senki nem ismeri az arányokat, addig egy-egy vélemény pro és kontra,

    Olyat állítottál amit nem tudsz bizonyítani , én meg ez alapján megkérdőjeleztem az állításod valóságtartalmát, és még azt sem mondtam, hogy nincs igazad, csak kételkedtem benne, hogy lenne.

    “…ha valaki bátorkodik egyet nem érteni vele, ha valaki kritikát fogalmaz meg az ő meggyőződésével szemben…” stb

  common man

  (2019. február 28. csütörtök - 12:16)

  szexológiát tanult, terapeuta és oktató lett

  Ez?

  SerialSlut

  SerialSlut

  (2019. február 28. csütörtök - 13:59)

  Azannya, hirtelen megtaláltátok ezt a sok éve létező posztot a Gumiszobán. Nyilvánvalóban biztos nem azért, amire gondolok. :)

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2019. február 28. csütörtök - 14:24)

   Neked ez a mániád. Mindig többes számot használsz.

    SerialSlut

    SerialSlut

    (2019. február 28. csütörtök - 14:28)

    Jó, hogy átjött a lényeg.

     Reszet Elek

     Reszet Elek

     (2019. február 28. csütörtök - 14:33)

     Rendszeresen ezt csinálod ezért neveztem meg a sokadikra. A többinek nincsen jelentősége.
     Gondolom a te tevékenységed indukálhatta a cikket. Gyakran van egy-egy cikkválasztásnak valamilyen apropója.
     A kommentelések gyakran feldobnak olyasmit ami felkelti valamelyik cikkíró érdeklődését és kissé beleássa magát.
     Miért kell ezen csodálkozni vagy epés megjegyzésekkel illetni?

      SerialSlut

      SerialSlut

      (2019. február 28. csütörtök - 14:38)

      Mert tudod te, igazából miért született meg ez a poszt épp most, ahogy én is tudom, és nevetségesnek tartom. Ahogy azt a vastag betűvel kiemelt reggeli kommentet is a feminista klubokból való kizárásomról. És akkor még én nem tudom elengedni a dolgokat. :)

       Alter Ego

       Alter Ego

       (2019. február 28. csütörtök - 15:13)

       Már régen tervezett cikk, de nem tagadom, hogy te voltál a végső lökést adó múzsám ma reggel. ‘”Ajándék” neked. Mondd, hogy örülsz neki! :D

        SerialSlut

        SerialSlut

        (2019. február 28. csütörtök - 15:14)

        Mivel hogy én ezt előbb véleményeztem a blogomon, mint te, különösebben nem hat meg. A véleményemet már elmondtam róla. :)
        Jó régóta tervezhetted a cikket, mert a gumiszobás már 3 éves. De hát persze sejtettem, hogy ezt fogod mondani.

   Naooo

   Naooo

   (2019. február 28. csütörtök - 20:43)

   Cumiszoba.

  Wang B

  Wang B

  (2019. február 28. csütörtök - 15:13)

  Hát igen. Szégyellje magát a férfinépség :) A férfiak baszókényszerén élősködni tényleg csúnya dolog, de kéremszépen, nincs az a magasság, ahonnét le lehetne szarni, hogy egy prosti mit mond, gondol vagy érez.. főleg, ha ennyire alja, mint ez. Valamelyik kommentfolyamban felmerült, hogy a férfiak kedvelik a szarással való párhuzamba állítást, úgyhogy maradjunk ennél :) Adott egy férfi, nincs nője, marad az autoerotika. Na, ez a pottyantós szintje. Elmegy kurvához, bizony, már angolvécén üríthet, merthogy ez is csak az ürítésről szól..

  Gejza

  (2019. február 28. csütörtök - 16:28)

  Ez a levél egy egész estés hörcsögszólam.
  A szokásos séma: saját magát mentegetve az önkéntes ribankodás alól a másikat hibáztatva, folyamatosan shaming language stílussal az egész.

  Ez nem egy ténykérdésről vagy bármiféle komoly megállapításról szól, hanem egyes egyedül a jellemző és általános női mentegetőzéstől és okok gyártásáról a szintén jellemző női minőségben és kivitelezésében, erről szól egyes egyedül.

  Felesleges valós okokat vagy tényeket boncolgatni, másképpen kell ezt szétszedni mondatonként, ha már “vitaalap” a dolog.

  Mátyás Hunyadi

  (2019. február 28. csütörtök - 16:41)

  A kurvához járás alapvetően három okból okozott mindig is gondot a rendes, férjezett nőknek: mert erőforrást vont el a családtól (kurvának adott pénz), a férfi nemi betegséget (munkaképtelenséget, rokkantságot, esetleg halált) kockáztatott, ha a házas felek között még volt szex, akkor a nő nemi betegsége (munkaképtelenség, rokkantság, halál) is kockázati tényező volt. A pénz hiánya, bármelyik házas fél egészségromlása az egész családra súlyos kockázatot jelentett. A morális dolgok csak süketelések, alapvetően irrelevánsak. Régen a kurváknak adott pénz még szolgálhatott a kurva gyerekeinek eltartására, mert a kurva mondjuk özvegy volt és gyerekeit el kellett tartania. A nyugdíjrendszer kitalálása előtt valahogyan gondoskodni kellett az özvegyekről és árvákról, ennek egyik eszköze is volt a prostitúció. Ma már – hála a feminizmusnak – minden nő dolgozhat és kereshet a megélhetéséhez elégséges pénzt, a kurválkodásnak a pénzéhségen kívül ma már nincs más magyarázata. Sok férfi is keres rosszul és él szegényen, a szegénység nők esetén sem felmentés a kurválkodásra. Régen a nemi bajok nagyon súlyos dolgok voltak, koszorús költőnk, Ady Endre is szifiliszben hunyt el 41 évesen. Ép eszű férfi ezzel régen is tisztában volt és most is tisztában van, bár a nemi betegségek gyógyíthatóak, így a kurvázás egészségügyi kockázata (nemi betegség) ma a nem kívánt terhesség kockázatával azonos szintű (abortusz). Mindig érdeklődve olvasom az efféle agymenéseket, mint amit ez az indiai nő is ír itt. A valóság meg ez, amit én írok. A kurvázás súlyos veszélyt jelent egy családra nézve, ma már nem létezik olyan ok, ami miatt erkölcsileg támogatni lehetne minimális szinten is. Az igazságos megoldás az lenne, ha akár a férfi kliens, akár a női kliens bejelentést tesz, úgy mind a kettőt büntetni kellene. Idegennek ehhez semmi köze, maximum ha bűncselekmény (kényszerítés, testi sértés, stb.) is megvalósul.

  barrakuda

  barrakuda

  (2019. február 28. csütörtök - 18:02)

  Micsoda egy balek ez a nő :D

  Naooo

  Naooo

  (2019. február 28. csütörtök - 20:20)

  Bugyiszoba.

  hunbagira

  hunbagira

  (2019. február 28. csütörtök - 20:55)

  Delin!

  Nézzük a dolgot az “alap erkölcs” oldaláról azaz viszonosságiról. Tudod, azt tedd mással…(és ezek kivetülései)
  Mit szólnátok, ha nektek kellene fizetni a szexért?! A kérdés költői.
  És itt újra előkerül a kérdés. A valamikori északi civilizációban meglévő ” patriarchátussal” tulajdonképpen az igazi, főproblémátok az volt, hogy nem volt megengedve(nagyon- nagyon meg volt nehezítve) az, hogy eszközként használjátok a szexualitásotokat?

  És ez előre vetít, egy számomra sokkoló megállapítást (amit csakszi barátotok, terjeszt nagy szeretettel, és itt felmerül a kérdés, hogy ki is a legradikálisabb a fórumon) még pedig azt, hogy minden nő kurva. És, csak azért nem áll mindegyikőtök a placcon, mert (a még az itt-ott minimálisan meglévő ) társadalmi (főleg családi) és természeti (kinézet, túlzott hipergám válogatosság, paranoid gyávaság) gátak megakadályozzák, eme ezek szerint -természetes- női magatartás kiélését.

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2019. február 28. csütörtök - 21:36)

   Nem akadályozza meg csak nem szükségszerűen prostituáltként történik meg.

   Delin

   (2019. február 28. csütörtök - 23:34)

   Letezik a ferfi prostuticio, illetve vannak ferfi kitartottak is. Azert a női prostitucio dominans, mert a nők tobbsegenek nem kell fizetnie a szexert, megkapjak ingyen is. Ha nem kapnák meg es elfogadjuk, hogy ez nőknel is fiziologiai szukseglet, ők is fizetnenek erte, mar akinel ez elviekben belefer. Nem latok ilyen szempontbol kulonbseget ferfi-noi viselkedesben, csak az egyik nem a nemek eltero termeszetebol fakadoan inkabb a vevő, amig a masik a szolgaltato.

   Nem tartok minden nőt kurvanak, de nem erzek nagy kulonbseget akozott, hogy valaki egy kapcsolaton belul az, vagy klasszikus ertelemben prosti. Az, hogy kurva lesz valaki dontes kerdese (nyilvan most nem a kenysziritesekrol beszelunk). Itt jonnek be a moralis es erkolcsi kerdesek. Megelheted a hipergamiad szeretoi viszonyban es csaladban is, egy vagy tobb ferfi mellett, vagy elhetsz egyedul. Ez mind dontes, ill. sajat adottsagaid kerdese. Azonban a noknek a szexualis dimenzio melett az erzelmi dimenzio, a valahova tartozas is fontos. Idealis esetben egy ferfi mindkettot kielegiti, de a legtobb esetben egy nő nem kaphatja meg mindkettot, ugyanattol a ferfitol pedig plane nem. Igy valasztania kell, ez a kompromisszum, amirol a masik cikknel beszeltunk. Ezert átok a hipergamia női reszről is, nem csak a ferfiaknak szivas.

    Reszet Elek

    Reszet Elek

    (2019. február 28. csütörtök - 23:37)

    Te is kompromisszumot kötöttél?

    hunbagira

    hunbagira

    (2019. március 1. péntek - 09:40)

    Ok, tehát a viszonossági erkölcsöt genetikailag képtelenek vagytok megtartani egy férivel szemben. Értem. És itt megint feljön a kérdés, hogy a “patriarchális elnyomás” nem más valójában, mint a (viszonossági) erkölcs rátok kényszerítése.
    Illetve bejön Hunn kérdése, hogy akkor mi férfiak, miért tartsuk ezt meg veletek szemben.

     Delin

     (2019. március 1. péntek - 10:02)

     Ilyet hol irtam? Annyit irtam, hogy a hipergamiank miatt nehez olyan partnert talalni, aki mindket dimenzionak megfelel.

    Alter Ego

    Alter Ego

    (2019. március 1. péntek - 13:38)

    ‘”a legtobb esetben egy nő nem kaphatja meg mindkettot, ugyanattol a ferfitol pedig plane nem”

    Katasztrofális kép a párkapcsolatokról. Fő oka az elszabadult női “jár nekem” követelődzés. Amely mentalitás egyszerre követel a partner személyében egy pénzeszsákot, egy terminátort, egy gitáros szépfiút, egy mentort, egy lelki tanácsadót… és a többi…

    Máskor is mondtam: minden párkapcsolat megalkuvás az idealisztikus álmok és a lehetőséget között. Akik ezt nem veszik tudomásul, azok a mai nők. Emiatt a korszellem miatt merészel Delin ilyen a férfikat, a férfi partnereket meg nem becsülő, lényegében férfigyűlölő mondatokat leírni.

     csakszi

     (2019. március 1. péntek - 13:50)

     aha, “korszellem”, ja

     Delin

     (2019. március 1. péntek - 16:41)

     Gyakorlatilag te is azt mondod, hogy egy kapcsolat megalkuvas, az persze nem ferfigyulolet, ha en mondom, hogy kompromisszum az pedig az. Hmmm…Mi zavar tulajdonkeppen? Hogy ezt le merem irni? Vagy, hogy ez alapvetoen problema es megnehezithet egy kapcsolatot?

     Egy partnert nagyon sokfelekeppen meg lehet becsulni, errol megint nem irtam semmit. Vonzalmat lehet akarni, lehet tenni erte egy bizonyos szintig, de ha nincs termeszetesen, akkor nincs. Ez egy allapot, az hogy valaki ezt hogyan reagalja le mar egy teljesen mas kerdes.

      Alter Ego

      Alter Ego

      (2019. március 1. péntek - 18:25)

      Én nem kötöm össze az életem olyan nővel, aki legalább két fronton ne felelne meg az elvárásimnak: egyrészt a szexben legyen optimális vagy legalább “tűrhető” partner, másrészt intellektuálisan minimum annyira egy vágányon legyünk, hogy legalább tudjunk vitatkozni. Ennél nagyobb megalkuvás már nem csak magammal szemben, hanem a partnerrel szemben is sértés. Nem tisztességes. Tudod, megint a morál. Azért nem állok össze senkivel, hogy utána tudjak magamnak vagy bárki másnak panaszkodni. Bár a nők eléggé másak, mint a férfiak, szóval már csak emiatt is lehetnek szép számmal ilyen-olyan megalkuvások egy együttélésben, de tudom, hogy mit várhatok egy nőtől és mit nem, tehát az említetteken túl bármilyen más megalkuvás már nem olyan mértékű, hogy utána leírjam egy fórumon, hogy általában egy személyben nem képesek a nők egy férfit kielégíteni.

       common man

       (2019. március 1. péntek - 18:46)

       SS-sel jókat vitatkoztok…(bocs)

       Delin

       (2019. március 1. péntek - 19:51)

       Nagy szamok torvenye alapjan ilyen no nem jut minden ferfinak, de meg azoknak se, akik parkapcsolatban elnek. En se voltam hajlando bizonyos dolgokban kompromisszumot kotni, mert ugy ereztem nem lenne fair a masikkal es magammal sem. Azonban azt kell mondjam, hogy ilyen szempontbol mindketten a kisebbseget erositjuk, mert nekunk jutott szamunkra megfelelo partner. Ha nem jutott volna jonne a kerdes, milyen szintu megalkuvas, ami meg elfogadhato “tisztesseg szempontjabol”,ill. ha nincs ilyen, akkor elfogadhato-e a magàny. Ez az igazi dilemma, nem az amikor jut.

        Alter Ego

        Alter Ego

        (2019. március 1. péntek - 20:01)

        Értem. Ebbe így még valóban nem gondoltam bele… De én tartok tőle, hogy manapság a nők túl magasra teszik a lécet… Másrészt meg a nők egy jelentős része szerintem azzal a problémával küzd, hogy alig van férfi, aki kellően vonzó lenne számukra, és amikor azok ott lennének, akkor még talán azok sem…

         Delin

         (2019. március 1. péntek - 23:10)

         ” alig van férfi, aki kellően vonzó lenne számukra”

         Igen, ezert rossz a nőknek is a hipergamia es a fekete ozvegyseg.

         “..és amikor azok ott lennének, akkor még talán azok sem…”

         Ezen a szinten inkabb az szokott lenni (leginkabb 30+ evesen), hogy mar adott nő nem kell az adott ferfinak, nem forditva.

      Blackur

      (2019. március 2. szombat - 14:02)

      “Inkább gyűlölj mert aki szeret az nem lehet szabad”

     Blackur

     (2019. március 2. szombat - 13:51)

     boldog nő 5 titka:
     1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a felelősségeket és a háztartási munkát, és legyen egy jól fizető állása!
     2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni, és mindig megnevettet!
     3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná, és ráadásul nem hazudik!
     4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető, és imád veled hancúrozni!
     5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a négy férfi ne ismerje egymást!

      Delin

      (2019. március 2. szombat - 18:49)

      Vannak ilyen ferfiak, akik teljesitik min. 3 pontot a 4-bol. Azonban az o elvarasaik is messze az atlag fellett vannak a nokkel szemben, amibol nem hajlandoak engedni. Megirhatod a ferfi listat is, a noi egesz jo lett. :)

   common man

   (2019. március 1. péntek - 14:30)

   Szerintem lassan eljön az ideje valamiféle kártérítésnek.Azon hölgyeknek vagy leszármazottaiknak akiket a múltban meghurcoltak pedig csak természetes ,velük született ösztöneik parancsoló szavának engedelmeskedve ,azok által kényszerítve tették azt amiért oly sok erkölcsi megvetést ,fizikai bántalmazást sőt akár még börtönbüntetést is el kellett szenvedniük miközben álszent módon sokszor éppen a felettük ítélkezők voltak azok akik legjobban kihasználták gyengeségüket, szorult, szerencsétlen helyzetüket.

  Hunn

  Hunn

  (2019. február 28. csütörtök - 22:32)

  Ez a levél, ha jobban megnézzük, arról is szól, hogy a hipergámia nem szűnik meg működni egy nőben attól még, hogy a nő prostituáltnak állt.

  Lefordítom a levelet, hogy a logikus férfielme számára is érthető legyen. Íme:

  “Az a sok rohadt béta férfi mind azt képzeli, ha elmegy egy prostituálthoz, mint amilyen én is vagyok, hogy ha lerak nekem egy velem töltendő órácskáért cserébe egy kábé egy heti kemény munkájával megkeresett összeget – ami után ő már adózott, de én persze nem fogok – akkor a pénzéért cserébe neki jár a szex!
  Hogy akkor összenyálazhat, letapizhat a mocskos szőrös mancsával, és arra méltatlan farkát az én csodálatos pinámhoz közelítheti és beleillesztheti, a fülembe liheghet és végül belém élvezhet!
  Mégis, mit képzelnek ezek magukról?
  Az lenne az igazságos, ha be sem csöngetnének, csak bedobnák a postaládámba a pénzt egy borítékban, aztán szépen hazamennének és kivernék a faszukat saját maguknak odahaza, hogy ne is lássam őket.
  Hiszen attól még, hogy prosti lettem, én továbbra is nőből vagyok, és egy nőnek a béták pénze alapból is járnia kellene anélkül, hogy bármit is adnom kéne cserébe.
  Ami pedig a szexet illeti? Prostiként is járnia kéne annak az alapvető női jognak, hogy: szex csakis az alfákkal.”

  Talán így már érthetőbb mindenki számára. :)

  Mátyás Hunyadi

  (2019. március 1. péntek - 04:46)

  Az első feleségem mellett én is voltam párszor kurvánál. Házas férfinak erre akkor támad szüksége először, amikor először észreveszi a felesége közönyét szex közben. Amikor megbillen egy hagyományosan szocializált, “bluepill” férfi önbizalma. Akibe azt verték bele, hogy mindenért ő a felelős és mindent neki kell megoldania. Még a felesége közönyét látva fellépő saját önbizalom megrendülését is. És akkor azt látja, hogy ő még szeretne ugyan szexelni az asszonnyal, de az asszonynak meg gyakorlatilag tök mindegy. Jobb esetben még “megállja”, rossz esetben már inkább kerüli is a szexet. És amikor még gyerek sincs, akkor még az se magyarázat. Valaki felbukkant, valakivel már jobban kívánhatja a dolgot. Vagy már esetleg csinálja is vele. Ha sejted is, hogy ki lehet, még rosszabb………. De rossz ötlet volt, a legtöbb kurva vagy teljesen közönyös vagy pornóban látott “művésznőket” próbál utánozni, az efféle önbizalom megbillenés helyreállítására teljesen alkalmatlan. Inkább egy gyengébb, de tényleg lelkes nő, mint egy szuper testű kurva.

   SerialSlut

   SerialSlut

   (2019. március 1. péntek - 11:10)

   Most akkor jól értem, erősíts meg: tehát jártál prostikhoz? Mert ha igen, akkor nagyon nem értem tőled a múltkorit, amikor vérig sértettelek az erkölcstelenségemmel. :)

    Mátyás Hunyadi

    (2019. március 2. szombat - 05:12)

    Hát Seri igen…. A magamfajta, hagyományosan kondicionált (holtomiglan-holtodiglan) kurvához csak speciális élethelyzetben és rövid ideig jut el. A speciális élethelyzet az, amikor észreveszed, hogy az általad szeretett nő már kiszeretett belőled és csak unottan szexel veled. És akkor megroppan az önbizalmad. Mert szenvedsz a hagyományos kondicionálásod miatt (meg kell maradni a nő mellett), de azt is érzed, hogy ez az állapot (nincs szex, unott szex van csak) aláássa az önbizalmadat. És akkor az önbizalmad újratákolása miatt elmész egy kurvához, hátha az segít valamit. De rájössz, hogy nem segít, mert ha kellően jók az antennáid, akkor a feleséged és a kurva szexuális teljesítményéből ugyanúgy érezni fogod a feléd áradó mélységes közönyt és szeretetlenséget. És akkor még megpróbálkozhatsz a szerető kereséssel, egy olyan nő felkutatásával, aki élvezi is veled a szexet és szeret veled lenni. Ez általában a házas férfiaknak helyreteszi az önbizalmát és meg tudnak maradni az unott feleségük mellett is. Sok esetben a feleségek valamit meg is éreznek ebből a férfi önbizalom növekedésből, mert az otthoni szex is “felizzik” a tudat alatt/de akár tudva is érzékelt versenyhelyzet hatására. De egy kurvával folytatott szex csak nagyon tompa “érzelmi antennájú” férfiak önértékelésén képes javítani, én ezzel már soha nem próbálkoznék. Egy szóval meg tudom érteni, ha valaki kipróbálja a kurvákat, de aki ebben tartósan benne ragad, azt egyszerűen ostobának tartom.

     csakszi

     (2019. március 2. szombat - 10:20)

     aki ebben tartósan benne ragad, azt egyszerűen ostobának tartom.

     Valószínű, hogy azért, mert az is.

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2019. március 2. szombat - 11:21)

     Teljesen életszerű. És jól bemutatja, hogy a prostituáltakkal kapcsolatot létesítő férfiak egy jelentős része egyáltalán nem az a sztereotipikus önző férfi, amilyennek általánosítva láttatni akarják őket a férfigyűlölők, a klienseket megbüntetni akaró feministák, és sokszor még a klisékben gondolkodó normálisabb nők is.

     És szerintem ez a megközelítés mutatja, hogy tulajdonképpen sokszor még azoknak sincs szüksége valójában egy kurvára, aki korábban azt hitte.

     Szerintem kár annyira védelmezni a prostitúciót. Túl sokszor az egyik fél sem (sem a kliens, sem a kurva) azt kapja tőle, amit várna.

     SerialSlut

     SerialSlut

     (2019. március 2. szombat - 12:03)

     Kurváznia annak érdemes, aki szexet akar, nem mindenféle lelki sebeket gyógyítgatni, mert arra valóban nem alkalmas a dolog. :)

      Alter Ego

      Alter Ego

      (2019. március 3. vasárnap - 07:36)

      Az úgy jól hangzik, csak az a gond, hogy kurvázásra leginkább csak az fanyalodik, akinek élethelyzetéből adódóan is akadnak ilyen-olyan lelki sebei.

      De hogy ne legyek egyoldalú, megemlítem, hogy ugyanez igaz a prostituáltakra is: Habár kurválkodásra csak annak lenne szabad adnia a fejét, aki ezt a helyzetét egyszerű szolgáltatói helyzetként tudná értelmezni és esetleg még szexként is szeretné, élvezné is azt csinálni,. Viszont ezzel szemben az van, hogy többnyire aki kurvulásra fanyalodik, annak élethelyzetéből adódóan is elve akadnak már ilyen-olyan lelki sebei.

      És nekem a nagy kérdésen, hogy ha ennyire problémás, ennyire sok sérelem lehetőségét rejti oda-vissza a prostitúció, akkor miért is kell megtűrni? Hogy legyen még egy gyalázat, amivel kizárólag a férfiakat lehet mocskolni?

  Ijk

  (2019. március 1. péntek - 09:03)

  Szerencsétlen nő, ennek már annyi mint az összes többi ilyen prostituáltnak is. Nem szabad ítélkezni felette, beteg ember, nem érdemes foglalkozni amit leír. Amint elindul a prostitúció lejtőjén el kell fogadni hogy ő egy húsdarab amit idegenek megtömnek. A legjobban szituált családapán keresztül a szűz tinifiúkon át, igen a legalja igénytelen durva lecsúszott férfi is és gondolom pszichopaták akik húsdarabként is kezelik abban a fél órában. A férfi cserében otthagyja a kevesebb vagy több idő alatt megtermelt erőforrásait pénz formájában.
  A leírása alapján a legrosszabb kurva típus, az egyszeres alkalmi. Egyszer mész hozzá, soha többet utána. Szerintem a jó kurva a rendes”ügyfeleit kényezteti, sikeresen eladja nekik az illúziót amiért fizetnek, megbecsüli őket. Mert rövid idő után nagyrészt már visszatérő vendégei lesznek akikkel kialakul a bizalom, legalább minimális emberi kapcsolat, akiknek pontosan ismeri az igényeit. Na ők nem fognak 3 év alatt kiégni, mert nem mindig valami vadidegen lény töcsköli akit legszívesebben leköpne. Nem véletlen hogy a prostituált is egyfajta mesterség ami szakértelmet, lelkesedést követel, attól hogy valakinek még pinája van nem lesz jó kurva. A jó kurva pontosan tudja milyen üzletet köt és mit nyújt cserébe, és a jó ügyfél emberként kezeli a kurvát.

   common man

   (2019. március 1. péntek - 09:21)

   Vannak jó iparosok,kevésbé jó iparosok,kontárok és ne hagyjuk ki a rabszolga részt mert ott nehéz átélést és lelkesedést elvárni.Van kevés aki szerelmes a szakmájába és annak szinte művésze.

   common man

   (2019. március 1. péntek - 09:28)

   nem érdemes foglalkozni amit leír

   Na igen de ő már hivatalosan nem kurva hanem tanult ember,terapeuta másokon állítólag segít,segíteni tud.(én ugyan nem mennék hozzá még ha ő fizetne akkor sem)

   blackfriday

   (2019. március 1. péntek - 09:54)

   Neki akartam állni, elemezni/válaszolni, de sajnáltam rá az időt és energiát.
   Hunn és Delin összefoglalták a lényeget.

   Szerencsétlen nő, ennek már annyi mint az összes többi ilyen prostituáltnak is.

   Ez a nő alapból elbaszott, prostitúció nélkül is. Mindegy, hogy mit csinál, az alaptermészete „átsüt” és megmérgez mindent.

   Nem hinném, hogy beteg lenne, csak a az ösztönei és a szocializációja eredményeként az lett belőle, ami.
   Prostitúció nélkül is egy húsdarab, mert nem kényszerítette senki, önként szált fel a szopórollerre, aztán meg elkezdett sírni, amikor kiderült, hogy tényleg dugják és a pénzért „dolgozni is kell”.
   Az is visszás, hogy egyszer szemét férfi, aki húsdarabként kezeli, máskor meg hülye béta fasz aki örömet akar neki okozni, mindegy hogy miért, de lenézi az ügyfelét, a tipikus keserű és elbaszott AWALT-os hülyepicsa, aki ha pénztáros lenne ugyanezt a szart nyomná, ugyanezzel a világfájdalommal, csak a vásárlókat osztaná ki. Semmi nem jó neki és annak az ellenkezője sem.

   attól hogy valakinek még pinája van nem lesz jó kurva. A jó kurva pontosan tudja milyen üzletet köt és mit nyújt cserébe, és a jó ügyfél emberként kezeli a kurvát.

   Pontosan, ez a picsa embernek sem jó, nemhogy kurvának.

  Hunn

  Hunn

  (2019. március 1. péntek - 22:48)

  Mivel szóba került a prostitúció és a férfiak moráljának kapcsolata, én is hozzáteszem ehhez a témához a magam öt centjét.

  A prostitúciót, mint olyat, NEM a férfiak találták ki. A prostitúciót a NŐK találták ki.

  Nincs olyan férfi, aki azzal közelítene a nőkhöz, hogy figyeljetek, én testileg undorító és szexuálisan taszító vagyok, feküdj le velem pénzért, fizetek érte hogy szenvedj, hogy elviseld hogy egy ilyen selejt, mint én, ott rángatózhat rajtad…

  Nem!

  Ezt a koncepciót nők találták ki, mint a legősibb mesterségüket. Látták, hogy a férfiak mindent megtesznek a szexért, és úgy gondolták, miért is ne fizettessenek érte?

  Tudat alatt – a hipergámia miatt – a nők gyakorlatilag arra nevelik a férfiakat, hogy a prostiknak mindig legyenek üzletfeleik. Úgy adják elő magukat, úgy viselkednek a férfiakkal, hogy ha nem tartozol a férfiak legfelsőbb 20%-ba, akkor úgymond szexuálisan taszító vagy számukra. Ekkor az egyetlen shortcut a férfi számára a szexhez az, hogy kurváknak fizet a szexért…

  A férfi azért megy kurvázni, mert nőre vágyik, és eszerint is kezeli őket, eszerint is bánik velük: nővel van, még ha fizetett is érte. A legtöbb kurvázó férfi nagyobb emberséggel és tisztelettel kezeli a prostikat, mint az átlag nők nagy része a férfiakat úgy általában…

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2019. március 1. péntek - 23:28)

   Én egyetértek. Szerintem nagyon jó empátiás- és lényeg kiemelő képességgel ragadtad meg most is a legfontosabb körülményeket.

   csakszi

   (2019. március 1. péntek - 23:49)

   A prostitúciót, mint olyat, NEM a férfiak találták ki. A prostitúciót a NŐK találták ki.

   Ájvé, eddig nem is tudtam, hogy ezt ki kellet találni, elég lett volna a csimpánzokat megfigyelni a szomszédba, és nem kellett volna ezért megerőltetni a buksit……

   Ezt a koncepciót nők találták ki, mint a legősibb mesterségüket.

   Lelki szemeim előtt lepereg az ősasszonyok brainstorming-ja, ahogy kiválasztják a sok “hasznos ötletből” ezt, és voila, kitalálták, másnap már stricheltek is.

   (Hogy nem volt egy kemény férfi a közelbe, aki melegében “helyrerakta” volna őket, hogy eszükbe se jusson , és akkor nem lenne ez a huzavona itt sem. Csak akarat és pár pofon kérdése és simán megoldható, nem is kéne sokat vele totojázni, csak simán betiltani és kész.)

   Látták, hogy a férfiak mindent megtesznek a szexért, és úgy gondolták, miért is ne fizettessenek érte?

   És ahogy “Isten látá, hogy ez jó”, úgy a nők is “felismerték” ebben a lehetőségben a “potenciált”, az amorális szemetek, pfúj…..és még akkor híre-hamva sem volt a feminizmusnak, (azt még akkor nem találták ki!), így a “feminista kondicionálás” bűnére még sok-sok évezredet várni kellett, de ez volt a “métely”, ami megfertőzte a Boldog Édenkertet…

   (Valamelyik mégis csak megleshette a csimpánzcsajokat, mert azért maguktól annyi eszük nem lehetett, kizárt, nehéz lenne elképzelni.)

   Tudat alatt – a hipergámia miatt – a nők gyakorlatilag arra nevelik a férfiakat, hogy a prostiknak mindig legyenek üzletfeleik.

   Ezek a szemét nők, (hogy nem tudnak megülni a seggükön, még tudat alatt sem:)
   És ennek következményeként, ezért vezet kurvához minden ifjú első útja…,a nők „tudatalatti nevelése”- itt gondolom az anyjuk viheti a prímet…. , no meg a feminista kondicionálás miatt, e kettő verhetetlen párosként taszítja nyomorba az ártatlen, lánglelkű ifjakat….

   Hogy azért a sok baromság után egy kis értelemet is belecsempésszünk a groteszk konteók közé: a kínálat-kereslet fogalmát sem kellett senkinek „kitalálni” , név nélkül is létező törvényszerűségek. A prostitúciót sem kellett kitalálni, hanem a kereslet-kínálat és az adott egyensúlyi ponthoz tartozó ár pontosan definiálta és behatárolta és ma is behatárolja. Egyszerű közgazdaságtani törvényszerűség, nem kellene túlmisztifikálni.

   Úgy adják elő magukat, úgy viselkednek a férfiakkal, hogy ha nem tartozol a férfiak legfelsőbb 20%-ba, akkor úgymond szexuálisan taszító vagy számukra.

   Most ez az összes nőre megállapítás, vagy csak a prostikra?, itt kissé elvesztettem a fonalat…, de amúgy is bajok vannak, mikor a magunkról alkotott torz képet próbáljuk projektálni, arról nem is beszélve, hogy ha nem kell valami, az nem jelenti azt, hogy taszító, néha nem ártana szinonima és értelmező szótárt forgatgatni, mert azon kívül, hogy „ütős”, még mindig „érdekes” egy része annak, ami időnként „kifakad” belőled.

   Ekkor az egyetlen shortcut a férfi számára a szexhez az, hogy kurváknak fizet a szexért…

   És a kör bezárult, a lélek elveszett, örök csapda…szegény, kénytelen kurvázni, és a „lánglelkét” elemészti ebben a fertőben.

   A férfi azért megy kurvázni, mert nőre vágyik, és eszerint is kezeli őket, eszerint is bánik velük: nővel van, még ha fizetett is érte.

   Csodálatos, ja , nem , azért megy kurvázni, mert :
   1. unja már az “ötujjú feleségét”
   2. van rá kerete és nem sajnálja rá
   3. olyan igényei vannak, amit másként nem kapna meg
   stb. stb.

   A „naivabbja” azt hiszi, hogy barátnőt vásárol, és nem érti, amikor a valóság időnként fejen találja egy szívlapáttal.

   A legtöbb kurvázó férfi nagyobb emberséggel és tisztelettel kezeli a prostikat, mint az átlag nők nagy része a férfiakat úgy általában…

   Add Uram, hogy bárcsak így kezelné az átlag nő is a férfiakat (Ámen)….., volna mit tanulniuk nekik a kurvázó férfiaktól.

   Nem hittem volna, hogy lehet űberelni a főnököt, de te bebizonyítottad, hogy mégis, és ahogy látom, kontrázik is neked ezerrel. Bravo.

    Hunn

    Hunn

    (2019. március 2. szombat - 00:13)

    Most ezzel mit akartál mondani, csakszi? Először azt hittem, vitatkozni fogunk, hogy ellenérveket fogsz felhozni ebben a hosszú kommentedben, esetleg rámutatsz valami olyanra, amiben tévedek vagy amit kihagytam. De ez így egy se füle se farka, szinte randomnak tűnő gondolatokat tartalmazó szöveg. Mintha csak leírtad volna, hogy mire asszociálsz, amikor a mondataimat olvasod.

    Ami pedig a “főnököt” illeti, azért “kontrázik”, mert ő, ahogy már korábban is észrevettem rajta, tényleg érti is, hogy én miről beszélek. Mert ő nem arra reagál, amit az olvasó saját fejében kialakult Hunn-kép szerint a költő gondolhatott, mint ez történik a te és sokak mások esetében, hanem arra, ami konkrétan le van írva a papírra.

     blackfriday

     (2019. március 2. szombat - 10:00)

     Szerintem nem érted, hogy szopatnak.

     csakszi

     (2019. március 2. szombat - 10:23)

     .. esetleg rámutatsz valami olyanra, amiben tévedek vagy amit kihagytam.

     Pedig próbálkoztam, eskü, és megtettem, ami tőlem telik, de ezek szerint „nem ment át”. Valószínű, hogy bennem van a hiba, elnézésedet kérem.

     Mintha csak leírtad volna, hogy mire asszociálsz, amikor a mondataimat olvasod.

     Ha azt írtam volna le, akkor valószínű, hogy kurvaanyáznál….., ez a lightosabb verzió, de látom, hogy nem sikerült dekódolni.

     Ami pedig a “főnököt” illeti, azért “kontrázik”, mert ő, ahogy már korábban is észrevettem rajta, tényleg érti is, hogy én miről beszélek.

     Azt már én is észrevettem, hogy vannak olyan témák, ahol te csak kismiska lehetsz az „elméleteiddel” , hozzá képest, ez őszintén meglepett engem is, nem hittem volna, hogy ennél van lejjebb, de rácáfolt.

      Alter Ego

      Alter Ego

      (2019. március 2. szombat - 11:33)

      “csak kismiska lehetsz az „elméleteiddel” , hozzá képest”

      Mivel feltűnő tehetséged van a relativizáláshoz, ezért a baromi nagy magabiztosság helyett néha elmélkedhetnél azon is, hogy a rács egyik vagy a másik oldalán vannak valójában a bolondok…

    Alter Ego

    Alter Ego

    (2019. március 2. szombat - 00:29)

    A hozzászólásod nyomán én meg azt a pillanatot vizionálom, amikor a “bölcs” szofista ki- és feltalálta önmagát. Látva, hogy a nők elkurvultak, és azok, akikkel korábban elég volt közösen elmajszolni egy fáról lepottyant banánt és mélyen egymás szemben nézni, most egyszercsak elkezdtek durván követelőzni, mert megtehetik, mert a férfinak valamivel sürgetőbb a dolog, na akkor ez a “bölcs” feltalálta a “gazdasági szükségszerűséget” és a végtelenül hosszan megírt, álbölcsességekkel átszőtt kommenteket. ;)

   Delin

   (2019. március 2. szombat - 10:45)

   Hunn, az utolso bekezdesed a legutolso agressziv prostis eseted utan nekem kicsit meredek…Ilyenkor te elhiszed, amit irsz, vagy letezik a ferfi horcsog is?

    csakszi

    (2019. március 2. szombat - 11:32)

    Várjál, mert most már “felébredt” a “feminista kondicionálás” hatása alól, és a RedPill felszabadította, szóval most már verheti a prostikat.

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2019. március 2. szombat - 11:43)

     Van egy szemmel láthatóan sikertelen koncepciója arra, hogy megfogalmazza a valódi hatalom mibenlétét és annak megvalósítási lehetőségét és az esetleges következményeit is felvillantsa.

     Ennek ellenére a legegyügyűbb, legfifikátlanabb barom az, aki mindig mindent szó szerint elhisz, készpénznek vesz. De van egy másik lehetőség is: nem hülye vagy, hanem rosszindulatú és ezért kifizetődő neked mindenből a legrosszabb verziót elhinned. Szerintem az utóbbi az igaz, “Fraier szivató” (ezt a nicked kellene inkább használnod, ha már regisztráltad, és jobban ki is fejezi a lényegedet), és ezért nem becsüllek sokra.

      csakszi

      (2019. március 2. szombat - 12:07)

      Van egy szemmel láthatóan sikertelen koncepciója arra, hogy megfogalmazza a valódi hatalom mibenlétét és annak megvalósítási lehetőségét és az esetleges következményeit is felvillantsa

      Annyira “szemmel látható” hogy már kínos és “hivatkozási alap”, amikor az oldal szóba kerül, külön gratuláció ezért!
      Ha kevésbé PC módon fogalmazunk, akkor ennek a cirkalmas állítás, magyarra, a következőképpen fordítható le: olyan baromságokat, konteókat, láz és vágyálmokat hány ide időnként, hogy nem sokan vannak, akik ebbe képesek túlszárnyalni.
      (Ja , egy épp most „tör a babérjaira” és nálam már vezet is. )

      Ennek ellenére a legegyügyűbb, legfifikátlanabb barom az, aki mindent szó szerint elhisz.

      Persze persze , nem azt kell nézni amit ír, hanem azt hogy vicces fiú, ja -akarom mondani : KEK-vagyis, amikor már nem volt elég a főnök védelme és mások is szóltak hogy kissé túltolja, akkor jött a „csak vicceltem” kényszeredett műszerencsétlenkedés, amit senki nem vett be, akik szóltak, már nem írnak ide.

      De van egy másik verzió is: nem hülye, hanem rosszindulatú vagy.

      Hát perse, sose engedd, hogy a tények „megzavarják” a „tisztánlátásodat”.

      Kár erőlködnöd, hogy “lefordítsd”(“megmagyarázd, PC-vé tedd ) a hányásait, csak még szánalmasabbá teszi, nem csak őt, de a “pátyolgatót” még inkább, mert az meg tudatosan csinálja.

       Alter Ego

       Alter Ego

       (2019. március 2. szombat - 12:10)

       Aham, persze, te csalhatatlan látnok és ítész.

       “Az a baj a világgal, hogy az okosak tele vannak kételyekkel, a hülyék meg mindenben holtbiztosak.”

       Bertrand Russell

     Hunn

     Hunn

     (2019. március 2. szombat - 15:36)

     Épp ellenkezőleg, csakszi komám. Épp ellenkezőleg. Az, hogy a magam számára is meglepetésként rájöttem arra, hogy függetlenül attól, hogy a nők hová helyeznek el a hipergámia alfa-béta/SMV tengelyen, a gyakorlatban is képes vagyok veszélyt jelenteni a nők számára, pont hogy azt az eredményt hozta el számomra, hogy nincs szükségem rá, hogy bármilyen szinten is agresszív legyek velük. Sokkal türelmesebb és megértőbb lettem ezekkel a törékeny, puha, finom kis lényekkel. Mert innentől tudom amit tudok.

     Tudom, hogy tulajdonképpen bármit megtehetnék velük, ezért semmi szükségem rá, hogy komolyan vegyem ezt a “jó pasi vagyok-e” című játékot. Ez az egész egy játék, hogy ők választanak, mi meg hagyjuk, hadd legyen meg az örömük. Nem én fogom elrontani a játékukat, én csak féloldalasan mosolygok, míg ők a vélt hatalmukat gyakorolják. De fölöttem nincs hatalmuk, csak annyi, amennyit én adok nekik. És tök aranyosak és femininek tudnak lenni ha látják hogy nincs hatalmuk fölötted. Imádom őket!

    SerialSlut

    SerialSlut

    (2019. március 2. szombat - 12:04)

    Amikor agyon akarta verni a csajt? Én sem felejtettem el. :)

     Delin

     (2019. március 2. szombat - 12:47)

     Aham…

     https://www.ferfihang.hu/2017/08/23/exogamia-te-csodas/

     idezet Hunntol:

     “Kedves SerialSlut, a legviccesebb kurvázós sztorim a legutolsó, amit már Red Pill-es fejjel követtem el, mert kíváncsi voltam, így milyen élmény. A prosti akihez mentem már a Falon túl jár, és régen visszajárós vendége voltam (ami jelzi is, hogy Incelként milyen mélyre is tud süllyedni egy férfi) és még Béta Bélaként ismert meg engem, rendes, kedves, normális srácként.

     Gondolom ezért is merte megpróbálni eljátszani azt a lehúzást, ezt az “itt ne érj hozzám, ott ne érj hozzám, ne told be a faszod tövig mert nem kellemes és fáj” című dolgot, ami már egy feleségnél is necces, de egy kurva ne sírjon ha basszák, és különben is hadd szenvedjen a ribanc.

     Tulajdonképpen meg kellett volna erőszakolni, ahogy te is írtad az egyetemisták történetét, csak nekem akkor már elment a kedvem az egésztől. Úgyhogy lehúztam a gumit és az arcába dobtam, mondom neki: -“Ha úgy akarod hogy neked is jó legyen, az ingyen van, bazmeg, nem pénzért. Én nem a semmire fizettem, vissza a pénzt te szutyok.” Na, nekiállt visszaugatni, hogy: -“Azt lesheted, takarodj innen”, stb…. Azt hitte, mint a mai nők többsége, hogy ő tehet bármit, mondhat bármit, csinálhat bármit, viselkedhet bárhogy, annak nem lesz következménye, biztonságban van.

     Felöltöztem, mondom neki: két választásod van, az egyik hogy visszaadod a pénzemet, a másik hogy szétverem a fejedet, te döntesz. Persze ugatott vissza, azt hitte biztonságban van.

     Namost, a fizikai erőszakkal, az agresszióval az a lényeg, hogy blöffölni, fenyegetőzni csak úgy a semmire nem szabad. Az embernek egyrészt tudnia kell eszkalálni és de-eszkalálni, másrészt pedig meg kell lennie az elköteleződésnek hogy végig is viszi ha kell, nem csak pofázik. Aztán pedig sebesség, kegyetlenség, meglepetés (speed, agression, surprise, ahogy Andy McNab is írta) .

     Szóval visszaugat, én pedig erre jobb kéz ökölbe szorít és felemel, megindulok felé mint a tank. Elkezd hátrálni, felveszi a mobilját és fenyegetőzik, hogy segítséget hív (gondolom a “menedzserét”). Mondom neki: -“Hívjál nyugodtan, hármat is, mire bárki ideér megdöglesz”. Elkaptam a karját meglódítottam és hátralöktem, és ahogy ütném láthatta a szememben hogy komolyan gondolom, mert pontosan láttam a szemén a pillanatot amikor elkezdett félni és rájött hogy mégsincs biztonságban. Hogy én már nem a régi Béta Béla vagyok, hogy velem egy nő soha az életben többé nem fog már szórakozni.

     -“Visszaadom, odadom a pénzedet, csak menj innen!”-kiabálta. És tényleg vissza is adta a pénzemet fél percen belül. A poén az, hogy bár igazságos volt ez így, de a pornós fétisemet az elején azért megcsináltuk, szóval az így grátisz volt :)

     Ez az egész így egy hatalmas fless volt, fél méterrel a föld felett lebegtem, és mosolyogtam hazáig. Tényleg szuper élmény volt, minden pillanat megérte, még ha esetleg Chlamydiás lettem is, örülök hogy elmentem. Ezzel sikerült lelkileg is lezárnom magamban és helyre tennem a kurvázós fiatalkori élményeimet is. Azóta nincs igényem a dologra.”

      Hunn

      Hunn

      (2019. március 2. szombat - 15:41)

      Ez a sztori jellemfejlődésem egyik kulcsmotívuma volt, kedves Delin. Kár hogy nem 20 évvel korábban történt. Sokkal beljebb lennék az életben. Miként föntebb is írtam, idézem: “Az, hogy a magam számára is meglepetésként rájöttem arra, hogy függetlenül attól, hogy a nők hová helyeznek el a hipergámia alfa-béta/SMV tengelyen, a gyakorlatban is képes vagyok veszélyt jelenteni a nők számára, pont hogy azt az eredményt hozta el számomra, hogy nincs szükségem rá, hogy bármilyen szinten is agresszív legyek velük.”

       Delin

       (2019. március 2. szombat - 18:29)

       Az àlszentsèget ès kèpmutatàst ezek a dolgok nem magyaràzzàk.

       Alter moràlis magyaràzata, azèrt èrdekel erre a kettossègre, mennyire fèr bele ez az erkolcsileg tokeletes vilagaba.

        Alter Ego

        Alter Ego

        (2019. március 2. szombat - 19:13)

        Instant karma. Egy szexuális és lelki nélkülözésben tengődő, (lényegében lelki beteg) férfiak (“madarak”) kifosztására szakosodott bűnöző majdnem kapott egy ordas nagy pofont, egy lelki beteg férfitól, mert nem azt csinálta, amire szerződött és amit a bűnözői becsület kívánt volna, már ha létezne bűnözői becsület.

        Szóval az álszentséget és a képmutatást én nem is nagyon tudom, hogy hol is kellene pontosan keresgélni, kedves Delin…

         Delin

         (2019. március 2. szombat - 19:32)

         Ertem, tehat a moralitas csak nem lelki beteg ferfiaknal ertelmezheto, ok azok akik esetleg torodnek a prosti oromszerzesevel. A prosti epp kifejezte mi okoz eppen “szenvedest” neki, azt azert eldonthetned, hogy ez megengedett, vagy sem, ill. kivanatos, vagy sem.

         A kognitiv disszonancia azert kemeny dolog, ha leveszed a szemellenzod megerted miert volt Hunn kommentje alszent. Addig is javaslom T_T kommentjet lentebb, aki Elekhez hasonloan helyen kezeli a prostikst es a prostituciot. Kivancsi vagyok, vajon o is kimeriti-e nalad a ferfigyulolo kategoriat.

          csakszi

          (2019. március 2. szombat - 19:34)

          lelki nélkülözésben tengődő,

          Húúúú, bazmeg….
          Mindig tanul az ember valamit.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 2. szombat - 19:49)

           Ez pont neked nem kellene, hogy újszerű legyen, egyáltalán nem.

          Alter Ego

          Alter Ego

          (2019. március 2. szombat - 19:39)

          Csak azt láttad meg, ami a prostinak valamiféle szenvedést okozott, amit egyébként én sem tartok jó dolognak, tudod, hiszen mondtam, de az nem kognitív disszonancia, ha láttatom veled, hogy a képlet nem annyira egyszerű. Most én mondom, hogy ne kövessük már a feminista narratívát, amely szerint a prostituált egy áldozat. Sőt az egész prostitúciós történet kizárólagos áldozata. Ha ebből az egyoldalú álláspontodból indítod a kérdésedet felém, akkor logikus, hogy azt a választ kapod, amit kaptál. Instant karma; a bűn magában hordozza a büntetését.

           Delin

           (2019. március 2. szombat - 19:50)

           Jo csak, igy egy prosti mar teljesen mas kategoria oromszerzesi szempontbol, mint egy atlag no. Nem erzed miert paradox veluk kapcsolatban errol beszelni?

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 2. szombat - 19:52)

           Nem érzem idevágónak a kérdést, lehet hogy valamit nem értek. Szóval inkább másról beszélnék, de “természetesen” a moralizálás mezsgyéjén maradva: a kölcsönönösen egymás terhére elkövetett bűn fogalma feldolgozható számodra?

        Hunn

        Hunn

        (2019. március 2. szombat - 20:36)

        Álszentség? Morál? Akkor kerekítsük ki kicsit a sztorit.

        Az elején, mielőtt a balhé történt, volt némi gumi nélküli francia. Nem végig, de ahhoz elég ideig, hogy elkapjak egy remek kis candidát. Nem afféle bekapsz egy diflucant és másnapra vége, hanem másfél évig szenvedsz és nem tudod mikor lesz vége típusút.

        Nyilvánvaló, hogy ezt nem csak én kaptam el, hanem minden vendég aki oda járt. Én pedig utána másfél évig nem nyúltam nőhöz, gumiban sem, mert én egy morális ember vagyok. Nem mentem el kurvázni sem, mert én velük ellentétben vigyázok másokra. Kérdezték itt, hogy miért nem írok field report-ot csajozásról? Ezért, mert csak Game-eltem, gyakoroltam a csajozást, de sose vittem végig a dolgot senkivel. Mert én egy morális ember vagyok.

        Ez alatt a másfél év alatt nekem volt egy kis szerelmem, pont az esetem, akit game-eltem, aki épp hogy tálcán nem kínálta fel magát, almával a szájában. Neki is nemet kellett mondjak, mert én egy morális ember vagyok. Az időablak, amíg ő az enyém lett volna, elmúlt, most ő már mással van. Nekem annyi örömöm maradt, hogy tudom, hogy morálisan cselekedtem, és nem voltam rossz hatással az ő életére.

        Úgyhogy most, utólag, visszagondolva az esetre, ha akkor tudtam volna, hogy mi lesz utána, ténylegesen meg is agyalom azt a picsát, és az összes pénzét elrabolom, úgy kirablom mint Omar Little a dealereket a The Wire-ban, nem csak a saját lóvémat kérem vissza (az az összeg még a gyógyszert sem fedezte később, lol), vagyis nem csak annyi “szenvedést” okozok, hogy pár percig meg van ijedve, mert nem tudja hogy most mi lesz. És még így is egy sokaknál morálisabb és erkölcsösebb ember maradtam volna.

         Delin

         (2019. március 2. szombat - 22:54)

         “A férfi azért megy kurvázni, mert nőre vágyik, és eszerint is kezeli őket, eszerint is bánik velük: nővel van, még ha fizetett is érte. A legtöbb kurvázó férfi nagyobb emberséggel és tisztelettel kezeli a prostikat, mint az átlag nők nagy része a férfiakat úgy általában…”

         Igazabol johiszemu voltam, hogy alszentseget felteteleztem csupan es nem azt, hogy a fenti viselkedes nalad belefer a tisztesseg es emberseg kategoriajaba egy novel szemben.

         Ez a ket idezet is figyelemre melto egymas mellett:

         nem lelki beteg, moralizalo Hunn velemenye:

         “Nincs olyan férfi, aki azzal közelítene a nőkhöz, hogy figyeljetek, én testileg undorító és szexuálisan taszító vagyok, feküdj le velem pénzért, fizetek érte hogy szenvedj, hogy elviseld hogy egy ilyen selejt, mint én, ott rángatózhat rajtad…”

         lelki beteg (Alter utan szabadon), moralitason kivul eso Hunn velemenye:

         “Gondolom ezért is merte megpróbálni eljátszani azt a lehúzást, ezt az “itt ne érj hozzám, ott ne érj hozzám, ne told be a faszod tövig mert nem kellemes és fáj” című dolgot, ami már egy feleségnél is necces, de egy kurva ne sírjon ha basszák, és különben is hadd szenvedjen a ribanc.”

         Elo peldaja a te es Alter gondolatmenete is, miert nem beszelek soha moralis, erkolcsi kerdesekrol adott tema kapcsan. Egyreszt szinte egy ember se fedhetetlen erkolcsi szempontbol (azaz alszentseg lenne), masreszt adott erkolcsi norma addig tart, amig kenyelmes. Utana elkezdodik a relativizalas, a hatarok lazitasa, megjelennek a kivetelek, az egyedi esetek es korulmenyek, vegul minden megengedette valik az eredi erkolcsi normatol fuggetlenul. Hiszen onrevizio nelkul maskent nem oldhato fel a sajat kognitiv diszonanciank a valott erkolcsi ertekeink es a sajat, ill. a sajat elmeleteinkkel egyet erto emberek cselekedei kozt.

          Hunn

          Hunn

          (2019. március 3. vasárnap - 03:16)

          Sosem azt állítottam, hogy én vagyok a második Jézus Krisztus, de:

          “-A man must have a code. (Bunk)
          -Oh, no doubt.”(Omar)

          Ilyenem nekem is van, függetlenül attól, hogy mit hiszel rólam. A mai világ sajnos nem a keresztény tízparancsolat szerint működik, mások számára sem, így hát ne is kérd számon rajtam sem.

          Onnantól kezdve, ha egy nő úgy dönt, hogy pénzt kér a pinájáért, változnak azok a szabályok, amelyek rá vonatkoznak. Ő nem mondhatja, hogy civil vagyok, kezeljetek engem is úgy, mint a többi nőt.

          Ő szegte meg a szabályokat, nem én. Egy szót se szólok, csak megfordulok és hazamegyek ha pl. még az ajtóban rám néz és aszondja, hogy na téged akkor sem ha fizetnél érte. De ő elvette a pénzt, amiért én megdolgoztam, és úgy döntött, hogy neki az JÁR anélkül, hogy adna cserébe valamit. ENNYI. Ha elküld az ajtóból, nem szólok semmit. Ha meggondolja magát, hogy bocs nekem ez ma nem megy, visszaadom a pénzt, nem szólok semmit. De így? Ne nézzél már te is verébnek engem, Delin drága.

       SerialSlut

       SerialSlut

       (2019. március 2. szombat - 20:31)

       Na mi van már, Hunnci? :)

     common man

     (2019. március 2. szombat - 15:11)

     SS+Delin azért vannak férfiak(is) akik gyengédségre vágynak.
     https://24.hu/elet-stilus/2019/01/13/oleles-osszebujas-hivatasos-no-terapia-kansas-usa/

      SerialSlut

      SerialSlut

      (2019. március 2. szombat - 15:33)

      Ez azért elég szomorú. Én meg sosem állítottam, hogy a férfiak ne vágyhatnának gyengédségre is, azért körbevesz pár, ezt is látom. Csak a prostitúció nem erről szól, nem lélekről, hanem testről. :)

       common man

       (2019. március 2. szombat - 15:38)

       De az a kuncsaftoknál még egyben van.

        Delin

        (2019. március 2. szombat - 18:33)

        Most te ne altalanosits Common man magadbol kiindulva. Vannak kuncsaftok, akiknel egyben van, ezt senki nem vitatja. Pont errol ment tegnap a vita, hogy szerintem ok a kisebbseg, szerinted pedig ok a tobbseg.

         Alter Ego

         Alter Ego

         (2019. március 2. szombat - 19:23)

         Az így nem igaz, ő már eleve egy általánosításra válaszolt: “a prostitúció nem erről szól”.

          Delin

          (2019. március 2. szombat - 19:46)

          A prostitucio alapveto celjat rajtad kivul eddig senki nem kerdojelezte meg. Miert nehez elfogadnod, hogy az egesz prostitucio a ferfi pillanatnyi szexualis kieleguleserol szol?

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 2. szombat - 19:58)

           Nem csak én, hanem minimum még Commoon is megkérdőjelezte, épp erről szól a fenti szóváltás. Egyébként is, azzal nem fogunk semmire sem jutni, ha az erőlködés hatására én elfogadom. Az itt a fontos kérdés, hogy a kliensek mit gondolnak és várnak-várnának a dologtól. És persze az, hogy hány százalékban ezt vagy azt… De az már kétséges, hogy ebben objektív eredményre tudnánk jutni.

         common man

         (2019. március 2. szombat - 20:59)

         Konkrétan a válaszomban semmi átvitt értelem nem volt.Úgy értettem ha se nem hullák se nem zombik akkor a testük és a lelkük még egyben van.De mindjárt átolvasom a többit most jöttem.

         common man

         (2019. március 2. szombat - 21:11)

         Szerintem az emberi érintésre nem a kisebbség vágyik hanem a többség.Körmondat helyett: valódi partner/kurva~valódi kávé/pótkávé vagy hús/szója.Ha a kurva emberi érzéseket mutat a kuncsaft irányába az olyan mint a pótkávé amibe valódit is kevertek.Persze biztos van aki csak üríteni akar de lehet hogy ő mindenkivel csak azt.Az ,hogy mik az arányok mindketten csak gondoljuk láthatólag másként.Nem tudom van -e erre adat de szerintem az összebújás simogatás sokkal sokkal régebbi.Ha nézel egy természetfilmet csimpánz ,pávián bármelyiknél meglepő a viselkedés hasonlósága.(másban is de most csak ebben a tárgyban)

          Delin

          (2019. március 2. szombat - 22:37)

          Az intimitas iranti igenyet senki nem kerdojelezte meg a ferfiaknak. Azt mondtam, hogy valodi intimitast ne varj el egy prostitol, mert az nem iranyithato tudati szinten. Ha eleg az illuzio oke, de a prosti szolgaltatasa alapvetoen nem arra iranyul. Azonban hacsak nem akarsz valami alomvilagban elni, akkor jo atlatni mi a valos szitu, ugy nem erzed magad “atverve”. Az intimitas iranti igenyuk kielegitesere hasznaljak a kapcsolat nelkuli nok a macskakat/kutyakat (ez pl USA-ban egyedulallo ferfiaknal is elterjedt). Nem ember, de legalabb oszinte a ragaszkodas es a kotodes.

           common man

           (2019. március 3. vasárnap - 10:28)

           A férfiak intimitás iránti igénye nem csak a kapásból hanem az adásból is áll.De ezt te is tudod tudnod kell. Namármost ha én intimitást adok akkor nyilván reakció is érkezik rá.Nem kell nagy dologra gondolni elsőre.Ha én átkarolom a derekát reagálhat úgy is mint ahogy te szoktál a férjed hasonló mozdulatára meg úgy is ,hogy azt mondja ne fogdossál vagy ha akarsz fizess még ennyit meg annyit.És mivel a lányok közt van ilyen is meg olyan is az igény meg ösztönszinten megvan (a férfiben és a nőben is)sőt még az időt se nyújtja tovább nem értem a megállapításodat.(Szerintem senki sem vár duruzsoló tiniszerelmet intimitás címszó alatt egy kurvától)És nagyon kevés azon férfiak száma is akik azt hiszik hogy itt őszinte szerelmet kapnak .(sokan más nőnél sem hiszik már)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 3. vasárnap - 10:39)

           Azért prostikkal, ha őszinték vagyunk magunkkal, a karnális, mondhatni animális élvezetek élhetőek meg.

           common man

           (2019. március 3. vasárnap - 10:49)

           Persze! A gyengéd cirógatásokból kiindulva eljut az ember a vadállati idő és gondolat nélküli ösztönlényhez.De ezt mindenhol ahol csak lehet.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 3. vasárnap - 10:52)

           Ha tényleg egészen őszinték vagyunk magunkhoz, akkor a legnagyobb valószínűséggel sem intimitást, sem nyersen tökéletes szexet nem kaphatunk egy kurvától, legfeljebb szifiliszt. :)

           Delin

           (2019. március 3. vasárnap - 11:35)

           Azt hiszem en mashogy vagyok osszerakva. Nalam a penz, vagy egyeb javak iranti motivacio alapbol kizarja a termeszetes intimitast, a prostinal ez pedig alap. A fake dolgokat nem szeretem, rosszabb esetben taszitanak.

           Nem tudom miert emlegetitek mindig a szerelmet, kezdem azt hinni romantikusabbak vagytok, mint en. :)

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 3. vasárnap - 12:05)

           Delin, szerintem volt már róla szó, és nem csak én mondtam: a sztereotipikus férfiképpel ellentétben nagyon sok romantikus és moralizáló férfi van. Nekem van hozzá valamiféle hitelen összedobott “kulturális-antropológiai” elméletem is: a férfiaknak talán annyi dolga volt folyton a nyers és kegyetlen valósággal, szenvedéssel, hogy teljesen megcsömörlöttek tőle. Talán ezért kell imádkozni még a zsákmány leöléséhez is, és ezért kell intimitás, vagy egyenesen “szerelem” a jó szexhez is. :)

           Mondják azt is sokan, hogy a férfiak nyers álarca mögött érzelemmel teli lélek rejtőzik és a nő érzelmes arca mögött egy praktikus, hideg számítással teli fej.

           Mindenesetre én alapvetően nem is értem, hogy miért kell megütközni azon, hogy a férfiak egy jelentős része, nem nyersen baszni, “tárgyiasítani” vagy egyenesen nőt gyötörni akar, ha elmegy egy kurvához.

           Delin

           (2019. március 3. vasárnap - 12:34)

           Valoszinuleg ott van a kulonbseg, hogy a nok az erzelmi eletuket (beleertve az intimitast) elso sorban a belso korukkel elik meg. Semmikeppen sem olyan valakivel, aki kvazi ismeretlen es penzert van velunk (vagy mi vele – ezt csak feltetelezem). Azzal hogy kerulnenk intim viszonyba? Az egesz abszurd. A szex maga ilyen szempontbol elvalaszthato az intimitastol, adott embertol, az intimitas viszont mindig adott emberhez kotott.

           Hunn

           Hunn

           (2019. március 3. vasárnap - 19:45)

           Továbbra is nfenntartom, kedves Delin, minden álszentség nélkül, hogy a férfiak jelentős része nem darab húsként és/vagy szexuális tárgyként tekint a prostikra.

           A mai világban a férfiak nagy része (mondjuk 80%-a, hogy a Red Pill elméletek is segítsenek a magyarázatban) a mindennapi életében azt tapasztalja, azt érzékeli, hogy a nők nem kezelik őket férfinak, nem kezelik őket szexuális lénynek. Láthatatlanok. Konkrétan kimondva vagy kimondatlanul bár, de a férfiak 80%-át a nők szinte arra kötelezik, hogy nyomja el magában a maszkulinitását, a szexualitását. Hogy maradjon is láthatatlan. Így, eszerint viselkednek velük – velünk – a nők, így állnak hozzájuk – hozzánk.

           Amikor pedig egy ilyen átlagférfi elmegy egy kurvához, akkor ott van egy nő végre, aki férfiként, aki szexuális lényként tekint rájuk. Aki úgy kezeli őket, hogy ez egy teljesen normális dolog, hogy ő megkívánt egy nőt, hogy szüksége van a szexre. Aki az ő rá, mint nőre irányuló szexuális vágyukat pozitív dolognak tekinti – még ha csak azért is, mert pénze van belőle.

           A férfiak nőre, szexre, intimitásra vágynak, arra hogy férfiként és szexuális lényként kezeljék őket a nők. Ez lenne az ALAP, amire a két nem kapcsolata bármilyen szinten is épülhetne. Mégis ez az a dolog, amit ebben a feminista világban egyre kevesebb férfi kap meg, mert “mégis mit képzel ez magáról” meg “nem olyan jó pasi, mint Brad Pitt…” (bár a poén az, hogy mint kiderült, maga Brad Pitt sem számíthatott túl sok jóra, csak mi, férfiak hittük azt, hogy ő legalább szerencsével jár ezen a téren…)

           Régen, még nagyanyáink idejében, a nők tudtak bánni a férfiakkal. Azt, hogy megkivánták őket, azt egy pozitív dolognak tekintették, legfeljebb úgy voltak vele, ha nem jött be a pasi, hogy “bocs, nekem személy szerint nem vagy az esetem, de amúgy jó pasi vagy, majd találsz másikat”. Ma meg – hacsak nem tartozol a legfelsőbb 20%-ba – akkor szinte személyes sértésnek veszik, hogy hogy merészelsz egyáltalán olyan gondolatot forgatni a fejedben, hogy méltatlan farkadat valaha is egy királykisasszony pinájához közelítheted… Nyomd el a szexualitásodat, a maszkulinitásodat, mert zavar minket, nőket, hogy nem fogadtad el alapból és meg merted kérdőjelezni a hipergám döntésünket, hogy te láthatatlanságra vagy kárhoztatva. Szóval tudd a helyed! Ez a mai hozzáállás. Csoda-e hát, ha a teljesen normális és átlagos férfiak is sokan kurvákhoz járnak?

           Delin

           (2019. március 3. vasárnap - 20:45)

           Regi no is ugyanugy hipergam volt, azert utasitotta el a ferfit, ha tehette. A jelenseg ugyanaz, csak ma egy fiatal no atlagosan sokkal tobb nyilt ajanlatot kap, mint regen. Pl egy atlag/jol kinezo gimis csajhoz egy bulis esten siman odamegy 20+pasi. Az rengeteg. Ilyen szamnal nincs lehetoseg mindenkinek a lelkevel is egyesevel foglalkozni. Ez nem mentseg a bunkosagra (ma is hangzanak el olyan mondatok mint regen), normalisan is el lehet valakit kuldeni, de a lathatatlansagot valahol magyarazza. Csak az lathato szexualisan, akihez vonzodom. A szexualis vagy onmagaban pozitiv egy ferfitol, amig az illeto nem tolakodo. Az a baj a kedves elutasitassal egyebkent, hogy ma egy ferfi altalaban nem veszi komolyan, shit tesztnek tekinti es nyomul tovabb. A teljes ignoralas, flegma arc sokkal hatekonyabb, eleg afele nyitni, aki nekunk is bejon.

           Naooo

           Naooo

           (2019. március 3. vasárnap - 21:02)

           Hát akkor mért nem mentek oda felkínálkozni?

           Hunn

           Hunn

           (2019. március 3. vasárnap - 22:10)

           Tehát egy átlag tinicsaj legszebb fiatal éveiben egy átlagos hétköznapi este alkalmával 20+ pasival jöhet össze ha akar, ezzel szemben én meg – mivel félénkebb voltam mint az átlag, és nem voltam kiemelkedően jó pasi – 10 éven át nézhettem a falat azokban az években, melyek úgymond az én legszebb fiatal éveim lehettek volna.

           Tehát ezen időszak alatt egy átlag nőnek 10 év X 365 nap X 20pasi = 73,000 alkalommal lett volna lehetősége szexuális életet élni, amíg nekem 0. Mindez természetesen a patriarchális nőelnyomás poklában, amiben a nők olyannyira szenvednek. Hát elmentek ti a picsába bazmeg!

           Tényleg nem értem miért nincs háború. Tényleg nem értem, hogy miért működünk együtt bármiben is a rendszerrel. Miért megyünk be egyáltalán dolgozni. Miért erőlködünk egyáltalán. Miért működtetjük ezt a magas szintű technikai civilizációt. Azért hogy a picsák jól érezzék magukat a faszkörhintájukon, míg mi elrohadunk a magánytól, míg ők röhögnek rajtunk, hogy nem vagyunk úgymond “jó pasik”?

           Tényleg nem értem hogy miért nem lőjük szét az egészet a picsába! Uraim, adjatok valami magyarázatot.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 3. vasárnap - 22:22)

           Ha Delin itt és máshol is leírt gondolatait megfelelően elemzed, akkor rá fogsz jönni, hogy a nők egy jelentős része számára érdektelen az a 20 ajánlat. Olyan, mintha nem is lenne. Nem tudnak vele mit kezdeni. Egy jelentős részüknél annyira nem működik a gépezet, hogy ha maga Brad Pitt menne oda hozzájuk a bárban, diszkóban, azzal sem tudnának összehozni egy normális szombat esti orgazmust. Lényegében ugyanott vannak mint te, csak más okból.

           Akinek kellene a szex, annak túl kevés jut, akinek meg nem, azt elárasztják ajánlatokkal. Ha még értőbben elemzel, akkor arra is rájöhetsz, hogy a nők jelentős résznek dunsztja sincsen, hogy mi a búbánat is kellene nekik a párkapcsolati boldogsághoz.

           Hidd csak el, hogy megvan a maguk keresztje. Ezért sem érdemes lövöldözni, de még dühöngeni sem. Persze egy részükhöz képest te valóban rácsesztél, de ez van.

           Hunn

           Hunn

           (2019. március 3. vasárnap - 22:31)

           Pedig minél inkább megvilágosodik előttem a mai feminizmusban élő modern nő élet- és gondolkodásmódja, annál inkább undorodom tőlük. Egyre inkább kezdek egyetérteni azzal, hogy ezekkel tényleg úgy kell bánni, mint egy darab szarral. Vagy ami mégjobb, agresszívan: ha már szopni nem szopnak, akkor legalább féljenek tőlünk.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 3. vasárnap - 22:38)

           Badarság. Nincs miért büntetni őket. A feminizmusért a saját szenvedésük a büntetés. Olvass női magazinokat. Miközben azt látjuk, hogy soha még ennyire kivételezett helyzetben ember nem volt, mint a nők korunkban, mégis annyit szenvednek, annyi a boldogtalanság, hogy azt kétszer ennyi feminizus sem tudná orvosolni. Mi értelme lenne frigid, macskás szingliket ütlegelni, csak azért, mert semmi örömet nem okoz nekik a szopás? :)

           Blackur

           (2019. március 3. vasárnap - 23:07)

           Szia Alter!
           Szenvednek,magányosak,boldogtalanok tele van a net a holvannakanormálisférfiak sirámmal de ettől még mindig láthatatlan a 80 % béta gamma omega.

           Hunn

           Hunn

           (2019. március 4. hétfő - 10:07)

           Szia Blackur tesó!

           Ez így van. Ráadásul arra halad a világ, hogy ha az ember emberfeletti erőfeszítések árán feltornázná magát alfa státusba… akkor is ott van, ahol a part szakad.

           Tegyük fel, hogy az ember kigyúrja magát és elkezd marha jól kinézni, mint mondjuk Brad Pitt. Tanul, dolgozik, meggazdagszik, mint mondjuk Brad Pitt. Vagy legyen az ember mondjuk maga Brad Pitt, aki az elmúlt két évtizedben a nők férfiideálja volt. A végeredmény? A ribancból lett felesége őt is ugyanúgy megszívatta, mint bármelyik átlagos béta férjet!

           Vegyük Donald Trump-ot. Klasszik alfahím, a világ leghatalmasabb országának leghatalmasabb embere. A hatalom afrodiziákum a nők számára, és egy normális világban az amerikai elnöknek csak rá kéne mutatnia bármelyik nőre az országában ahhoz, hogy az a nő az övé legyen. Ezzel szemben mi a végeredmény? Nők tömegei tüntetnek, hogy mit képzel magáról, amikor olyanokat mond, hogy ő egy nőnek csak úgy alányúlhatna (grab them by the pussy), és azt ők örömmel hagyni fogják! Hát még mit nem! Mintha csak egy “creepy” gamma lenne…

           A mai nőközpontú, feminista világnak az a lényege, hogy nincs férfi, aki elég jó lenne a nőknek. Nincs. Alfák sincsenek, csak hercegnők akikkel férfi nem lehet egyenlő, még ha cigánykerekeket hány, akkor sem.

           Ennek két oka van. Az egyik a feminizmus, a másik pedig a kapitalizmus, mely a Béta Bux férfit, a sok pénzzel rendelkező, gazdag férfit tette meg a férfiak számára az elérendő alfa-ideálnak. A gazdaságban a legnagyobb béták számítanak “alfának”. Melyik híres vállalatvezető, CEO parancsát követnéd szuronyrohamban egy ellenséges lövészárok ellen? Például Mark Zuckerberget a Facebook-tól, Jeff Bezos-t az Amazontól? LOL Na ugye. Ezért nincsenek valódi alfa vezetőink.

           Az egész úgy szar ahogy van. Talán meg is fogalmazhatnánk Red Pill-es axiómaként:

           NŐKÖZPONTÚ, FEMINISTA VILÁGRENDBEN NINCSENEK ALFAHÍMEK.

           És pont. Nincsenek, nem léteznek, mert nem létezhetnek. Ez a feminista rendszer lényege.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 4. hétfő - 14:19)

           Szia Blacku!

           A láthatatlan 80 % béta-gamma-omega mellé ott van matematikailag pont ugyanannyi páratlan és boldogtalan nő. (Olykor-olykor egy nap alatt elfelejtve és kidobva lenni ilyen-olyan “nagymenők” avagy “alfák” ágyából nem egy nagy öröm a legtöbbjük számára.)

           Én nem mondanám, hogy bármelyik fél éppenséggel jobban áll a “nemek csatájában”.

           Azt végképp nem tudnám megjósolni sem, hogy ilyen tendenciózus individualizálódásnak, elmagányosodásnak mi lesz a vége…

           Blackur

           (2019. március 5. kedd - 00:37)

           Akkor átfogalmazom: persze, hogy ott van egymás mellett a párnélküli férfi-nő massza de a hangsúly a LÁTHATATLANON van. Míg a pasik merítenének innen a nők még ekkor is a felső 20 % ról sírdogálnak. Minek kellene történnie ahhoz hogy ne így legyen:)?

           Hunn

           Hunn

           (2019. március 3. vasárnap - 22:54)

           Magyarul azt mondjátok, hogy ismét kissé túlpörgöm a dolgokat?
           Hogy inkább aludjam ki magam és holnap csajozzak, mert ha összejön, akkor a combjaik között majd lenyugszom?
           Szolid tanácsnak tűnik, meg is fogadom.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2019. március 3. vasárnap - 22:57)

           Ennél jobbat valóban nem tehetsz. Jó pihenést és jó csajozást! :)

           Delin

           (2019. március 3. vasárnap - 23:02)

           Alter, ezt tokeletesen latod, koszi az osszefoglalot. Annyi Hunn, hogy bulis estekrol beszeltunk, az ember lanya nem megy bulizni minden nap, de az aranyok igy is csunyan egyoldaluak ferfi/noi relacioban fiatalabb korban.

           A targyiasitas kapcsan lehet nem voltam eddig egyertelmu. Abban ahogy latom nincs vita, hogy egy no azzal, hogy prostinak all aruba bocsatja a testet, ergo targyiasitja azt. Ha ezt mindenki elfogadja, akkor adott esetben kuncsaftkent a ferfinak tudnia kell ezt, amit azzal hogy igenybe veszi a szolgaltatast szentesit es elfogadja a gyakorlatban. Tehat a targyiasitas tenye mindenkeppen fennall, ha az ember prostival van, fuggetlenul attol, hogy neki milyen a viszonya ugy altalaban a nokhoz. Innentol nekem fura egy prostival valo egyuttlet kapcsan moralis kerdesekrol elmelkedni, ill. naivitasnak, vagy onamitasnak tunik olyan dolgokat varni a prostitol, amit az a dolog termeszetebol fakadoan onkent nem tud megadni (pl intimitas), max megjatszani tudja. Ezert mondom hogy helyen kell kezelni egy prostit, ha az illuzio eleg oke, de o nem baratno, nem szereto, nem az egyejszakas kalandod egy jol sikerult ejszaka utan.

           hunbagira

           hunbagira

           (2019. március 3. vasárnap - 22:33)

           Visszaestél?
           Dehogy kérdésedre is válaszoljak. Azèrt, amiért te sem teszed ezt meg. Tehát még mindig van vesztenivalód.
           2. Európában (ázsiában szintén) nincsenek rendszertől -úgy, ahogy – független tőkések, akik hobbiból és/vagy érdekből gerilla/terrorcsoportokat finanszíroznának. Nem úgy, mint az araboknál az olajsejkek és a latinoknál a kokainbárók.
           3. Nincsenek nagyméretű lakatlan területek, ahova fel lehetne szívodni.

  T_T

  (2019. március 2. szombat - 13:22)

  Kedves Lúzer!

  Nagyon sajnálom, hogy öregszel, és egyre kevésbe vagy vonzó. Nyilván emiatt kellett megírnod ezt a háborgó “levelet “, mert sz*r dolog lehet, hogy a 20-aséveid elején még hogy oda voltak érted a különféle férfiak (és még kerestél is rajta), de most már a kutyának sem kellesz.
  De van remény! Fogd vissza az arroganciádat, és akkor még van esélyed az 5-10 évvel idősebb férfiak körében.

  Szeretnék segíteni rajtad, mivel látom, teljesen zakkant vagy, ezért most válaszolnék neked.

  Előszöris totálisan elvagy tévedve a vásárlókkal kapcsolatban. Mi a valóságban lesz*rjuk, hogy megjátsszátok magatokat, vagy komolyan élvezitek. Ez ugyanis az egónknak szól, és ha visszatérő ügyfelet akarsz, akkor jobb, ha megjátszod magad. Teccik tudni, nekünk férfiaknak is kell olykor-olykor az egosimogatás.

  Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy egy hivatásos prostinak az ingerszintje messze egy 7köznapi csaj fölött van, így nem zavar bennünket, hogy így utólag bevallod, megjátszottad magad. Nekünk jól esett. A többi meg nem érdekel.

  Ha elfogadod, hanem: szívességet tettek veled, amiért fizettek neked 1-1 órát, mert így volt Tőkéd, amiből ki tudtad fizetni az albérletedet, a tanulmányaidat, és a márkás ruháidat. + Félre is tudtál tenni, amiből elkezdhetted az életedet. Feltéve, ha nem voltál olyan hülye, hogy azonnal elköltötted az egészet
  Tehát ha nagyon őszinte akarok lenni, még te tartozol nekem köszönettel, hogy megszántalak csak mert jól néztél ki.

  Leveled szerint jó nagy riherongy voltál (a butábbik fajtából), aki nem tudta eldönteni, hogy mit akar a a partnerétől. Ez egy vásárlótól, aki csak hébe-hóba jár prostizni, még rendben van, de egy prosti megérdemli. Egymai Hirdető ugyanis jól leírja az adatlapján, hogy miket vállal, és miket nem tűr. Pl: ujjazás. Én eddig x3 prostival voltam, de még egyetlen egy sem engedte az ujjazást, mivel utána napokig kiesne a munkából (amit világosan közölnek), ezért ez tabu téma.

  Szóval vagy hazudsz, és sajnáltatod magad, vagy teljesen csicska voltál. Ugyanez igaz a menstruációs kamudra is. Ugyanis, ha egy férfi ilyet lát, rögtön nemi betegségre gondol, és gyorsan elhúzza a csíkot. Persze negatív kommentekkel szór tele téged, ami rontaná ugye az üzletet.

  Tisztában voltunk azzal, hogy csak a pénz miatt voltál begerjedve, és azért kedveskedtél. Természetes, hiszen elsődleges célod a visszatérő ügyfélkör volt. Amúgy mégis hogy várhatsz el tiszteletet egy olyan férfitól, aki tudja , hogy csak a pénz miatt voltál begerjedve, és azért kedveskedtél? Van aki ilyenkor azt nézi, hogy mennyire végzi jól a dolgát a nő, és van, aki csak szolgáltatóként tekint rá. Persze ez attól is függ, hogy mennyire vagy suttyó az ügyféllel. Azzal a különbséggel, hogy én ezért nem érzek sem megvetést, sem utálatot (hiszen a munkádat elvégezted), de ugyanakkor szerelmet sem! De ez csak természetes.

  Ami a játékokat illeti, sosem voltam kíváncsi a véleményedre. Az automata üzemmódod érdekelt, semmi több. Elvégre fizettem, és te foglalkozol ilyenekkel. A többi meg legyen a te szégyened, ha cikinek érezted.

  Mellesleg én is jobban szeretem, ha csak hanyatt kell feküdni, és a lány meg dolgozik a pénzéért. De azt is figyelembe kellett volna venned, hogy máskor azért járunk prostizni, mert fel akarunk szedni egy lányt, akinek az alkata hasonlít a tiédre, és rajtad gyakoroltunk. Mert csak erre voltál jó. Máskor meg az ilyen kezdeményező csajokat szeretjük. Bár néha én is hanyatt fektettem a lányokat, de annyira megerőltetni magamat nem akarom, mint egy pornós srác.
  Elvégre épp az a prostihoz járás egyik előnye, hogy nincs rajtunk akkora nyomás, mint egy bárban felszedett csaj esetében.

  Amúgy valamire rosszul emlékszel, milfecském! Mindig a nők faggatóznak az ügyfél családi állapotával, és a munkájával kapcsolatban, míg a férfi lesz*rja a csaj háttértörténetét. Mivel kivétel nélkül mind hazudunk magunkról (sokszor még csak nem is az igazi nevünket adjuk meg), és így teljesen természetes számunkra, ha a nő is ezt csinálja.

  Röhejes olvasni a panaszaidat, hogy nem láttunk át a maszkon (ami nem is érdekel, hiszen minél hitelesebb, annál jobban érezzük magunkat), míg te meg gondolkodás nélkül bedőlsz a rögtönzött, menőző ágydumának.
  Gratula!

  Minden nő pénzért adja szexet, ami sok mindent elárul a szexualitásukról. Te is pénzért adod a szexet. Még ma is Nem kell ehhez hivatásosnak lenni. Egy 7köznapilány sem kivétel. Na jó, mondjuk a koleszos/házibulis szexet nem sorolnám ide, de ha a srác utána is meg akarja dugni az egyik ottani csajt ugyanúgy fizetnie kell érte: kaja, pia, kocsikáztatás, stb. Nincs kivétel. Ez pedig mind pénzbe kerül, ami rengeteget elárul a nők szexualitásáról, ami okot ad(hat)na, hogy megvessük őket, de mi férfiak érzelmileg fejlettebbek vagyunk nálad, azaz nem csak szexuális tárgyként látjuk a nőket.

  A prostituáltak azért léteznek, mert a nők nem tisztelik a férfiakat. Csak leszívják az anyagi forrásainkat, és az időnket, de nem hajlandóak “fizetni” ezért. Párkapcsolatok esetén is számos oka lehet. Vagy azért, mert a nők nem képesek kielégíteni a párjuk igényeit, csak a sajátjuk foglalkoztatja őket. Na meg ott van ugye ott van az a tény, hogy nem tanácsos egy férfinak érzelmileg túlságosan elköteleződnie egy nő mellett. Elvégre mi férfiak a külső-belső tulajdonságokra bukunk, a nők meg az anyagi-egzisztenciális javakra.
  Mindkettő változik az idővel, és nem biztos, hogy felfelé görbül a nyíl. Ha pedig egy nő jobb ajánlatot kap, lelép, vagy ha enm, akkor egy idő után pokollá teszi a párja életét, aki egy idő után kidobja. Ahhoz pedig, hogy elég erős legyen egy férfi, hogy véget tudjon vetni a kapcsolatnak, ha nincs más nő a terepen, elég gerinces és elszánt legyen, hogy ne fogadja vissza az egoista exét, időnként ki kell kacsingatni.
  Részletezhetném ezt még tovább is, és sorolhatnám a többi indokot, de szerintem a butus, férfigyűlölő agyad ennyit sem értett, amit eddig leírtam.

  A kiöregedett prostik annyira középszerűek, hogy számukra a férfi nem több szexuális tárgynál. Nehéz lehet neked, ha már elutasítanak az olyan férfiak, akik korábban még fizettek is neked kóbor 1 órákra. Ma meg azt várják, hogy add el magad nekik.

  Még azt sem tudod, hogy a 2010-es években már nem az utcasarkon ismerkedünk (legalábbis, ha józanok vagyunk), hanem hirdetőkhöz járunk. Ennek nagyon egyszeű oka van: a sarki munkások nem fürdenek le két ügyfél között. A hirdetők viszont igen, mert ugye a negatív kommentek rontják a bevételi rátát.

  Az igazán nőies nő nem kér pénzt a szexért. Ő fizeti randin a saját részét, és igen, tudja, hogy el kell feküdni a sráccal, ha már az idejét pazarolta rá. De nem így van. A legtöbb nőből hiányzik a gerinc, és tárgyiasítják magukat. Vacsorák, ajándékok, kocsikáztatás kell nekik állandó egosimogatás mellett. Ez mind pénz és pénz!
  A prostik sokkal jobbak, mert nem kell játszanunk az agyunkat egy órára. Az pedig, hogy mi a véleményed az ügyfeleidről, nem érdekel. A lényeg a technikáidon van. A többi meg kit érdekel?

  Én is hiszek az emberekben. Benned is. Remélem, hogy miután elmúlik a hisztid, és rájösz, hogy az eddig visszautasításokat saját magad hibájából kaptad, még megjavulhatsz és újra vágyakozni fognak utánad a férfiak. Mert ha csak egy egoista seggfej vagy pinával, akkor nem tekintenek többnek, mint egy szexuális tárgyat. Vagy még annak sem tartanak méltónak.
  Akkor meg ne csodálkozz.

  Sok hülyeséget olvastam a leveledben. Ezért kellett ezt megírnom. Bár jobban szerettem volna, ha nem kellett volna megírnom. Te nyilván azt gondolod, hogy ha leszólod a prostizni járó srácokat (mert lényegében ellenünk írtál), akkor majd többre tartanak téged egy seggfejnél. Hidd el, nem így lesz.
  Meg aztán mindezt a sok butaságot elolvasva, nekem eszembe jutott egy kérdés: te azt hiszed magadról, hogy jó prosti voltál, de ha megkérdeznénk egy-egy akkori vásárlódat, ők is ezt mondanák?

  Ugye-ugye…

  Üdvözlettel:
  Egy Férfihang Olvasó.

  Marcell

  (2019. március 2. szombat - 14:44)

  A világ egyik legjólétibb országában, egy őslakos nő miért megy el önként prostinak? Valami baj lehet a fejében, az biztos. Vagy drogfüggő volt.

   common man

   (2019. március 2. szombat - 15:45)

   Mondanám ,hogy biztos előjön majd valami férfihibáztató szöveggel de valószínűleg már rég megtette.

   Bazinga

   Bazinga

   (2019. március 3. vasárnap - 00:02)

   A motívum ugyanaz, mint egy csaló, bűnöző férfinél, csak az eszközök mások : minél kevesebbet dolgozni, minél több pénzt keresni. Ezt amúgy le is írja az elején: soha nem érzett vágyat arra, hogy dolgozni menjen, de azért a pénzt szerette.

   Ugye az emberek jó esetben produktív, értékteremtő munkával, és szorgalommal, kitartással érik el a céljaikat. Akik erre nem képesek, azoknak marad a bűnözés vagy a testük áruba bocsátása. Jóléti állam ide vagy oda, ilyenek mindenhol vannak és hát lesznek is bőven.

    Alter Ego

    Alter Ego

    (2019. március 3. vasárnap - 07:18)

    így van. Egyszerű bűnözői mentalitás. A célja kifosztani a “verebeket”.

    Csak az a baj, hogy egy olyan egyoldalú, női morálra épített társadalomban élünk, ahol ezt nem illene észrevenni, hanem “szegény nő”-t még áldozatként kellene kezelni is. Sőt el kellene nézniük a férfiaknak, hogy még ő legyen a morális tanítómesterük! Ami egyenesen közröhej!

    Leír például ilyen mondatokat:

    “Egy igazán férfias férfi soha nem fizet a szexért.”

    Pont ő, akinek egy másik egyszerű morális írányelvet sem sikerült elsajátítania:

    Egy tisztességes nő soha nem adja el pénzért a testét.

    Aki viszont eredendően tisztességtelen, az legalább ne akarjon másoknak papolni a tisztességről és ezzel mozgalmat indítani.

  Rokapapa

  Rokapapa

  (2019. március 3. vasárnap - 08:39)

  Azt hiszem jól kivehető, hogy a levél írója a saját maga által választott pénzkeresési módjáért kizárólag a férfiakat hibáztatja.

  És nem, soha nem izgattál fel az aktus közben. Nagy színésznő voltam. Évek óta volt alkalmam gyakorolni, ingyen.

  Azt hiszem ebben már benne is van, hogy soha nem is élvezte a szexet. Ennek több oka is lehet amit nem nekünk kell itt kielemezni de a férfihibáztató magatartása helyett jobb lett volna ha szakembert keres fel mert így a publikációkra, a másoknak nyújtott terápiás kezelésekre és az oktatásra sem alkalmas.

  Egyetlen dolog járt a fejemben, hogy pénzt keressek, méghozzá gyorsan.

  Prostituáltak azért léteznek, mert te egy nőgyűlölő vagy, és jobban érdekel a saját szexuális igényed, mint egy olyan kapcsolat, amelyben a szexualitás valóban virágozna.

  Itt jól látható az ellentmondás hisz elsőként beismeri hogy a prostituccíó létezésének fő oka a gyors pénzkereset majd ennek ellentmondva már a nőgyűlölet.

  A többiről legfeljebb annyit írnék, hogy már megint egy olyan nő papol a férfiasság mivoltáról és a párkapcsolati bensőségről akinek sosem volt benne része. Talán könyv írás helyett jobb lett volna ha felnő és elfelejti végre a rózsaszín cukormázas tündérmeséket amiken felnőtt mivel úgy fest, hogy ezek hiányáért okolja a férfiakat leginkább.

   Bazinga

   Bazinga

   (2019. március 3. vasárnap - 13:41)

   “jobb lett volna ha szakembert keres fel mert így a publikációkra, a másoknak nyújtott terápiás kezelésekre és az oktatásra sem alkalmas.”

   Az a vicc, hogy miközben a prostitúciót még az illetékesek és az “érdekvédőik” is rossz dolognak tartják, egy deka erőfeszítést nem tesznek azért, hogy abból kikerüljenek a nők. Búslakodnak, hogy mennyire megalázó és kiszolgáltatott egy tevékenység, de ahelyett, hogy a normális munkához és megélhetéshez nyújtanának segítséget, csak még jobban támogatják ezeket a nőket a méltóságuk leépítésében. Nem azt mondják a szervezetek, hogy “állj fel és törj ki ebből”, hanem, hogy “ezek a jogaid, még segítünk is a kurválkodásban, csináld csak tovább nyugodtan, neked ez jár”.

   Ez már csak azért is furcsa, mert ezen szervezetek mögött erős feminista hátszél (és anyagi támogatás) is szokott lenni. Így végeredményben, akik szerint a prostitúció nemi erőszak, meg a nők elnyomása stb., azok pont támogatják és propagálják e tevékenységet…

    SerialSlut

    SerialSlut

    (2019. március 3. vasárnap - 14:49)

    A kurvaság nem kiszolgáltatott és megalázó annak, aki szereti is csinálni. De azért nem megy el a krumplit sütögetni éhbérért, mert tudja, hogy a valódi kiszolgáltatottság és megalázottság ott kezdődik.
    Milyen segítséget lehetne nyújtani annak, aki nem is akar “kitörni”? Elé dobhatsz egy relatíve jól fizető, tisztességes állást, nem fogja elvállalni, mert már tudja, mennyit keres sokkal kevesebb melóval, szabadabb időbeosztással, több énidővel. A nyivákolás addig tart, amíg választás elé nem kerülnek, utána hirtelen mégis csak jó lesz a prostitúció. Hisztéria, önsajnálat, a felelősség másra hárítása; nem kell komolyan venni.
    A kurválkodást meg nem segíteni kell, csak elfogadni egy olyan munkának, mint bármelyik másik. Ha ennyi megvan, nincs büntetés, nincs kliensbüntetés, mindenki szépen adózik utána, csinálhatja szervezetten, annyi bőven elég.

     SerialSlut

     SerialSlut

     (2019. március 3. vasárnap - 15:13)

     Van egy ismerősöm, aki Indiából jött, nagyon szeretik, mert egzotikus, ő a tipikus lakáson dolgozó, nagyjából fix vevőkörrel, szinte konkurencia nélkül, mert az ő kategóriájában csak egy olyan volt még abban a kisebb német városban, mint ő. Állandóan nyikogott, hogy utál kurva lenni, mert ráadásul az egy elöregedő város, csak idős faszik járnak hozzá, akiktől undorodik, de nem tud kitörni. Pedig diplomája is volt, bármikor szerezhetett volna magának egy rendes állást. Sajnálták is egy páran, aztán érdekes módon nekem mégis elmondta, hogy neki legfőképpen az a baja, hogy nem keres így annyit, amennyit akarna, a cél inkább a fővárosba költözés, maga a munka nem baj. Mert ő hozzászokott, hogy évente ötször is (!) elmegy nyaralni, bulizni a barátaival. Aztán lett is egy balek, aki szinte szerelembe esett vele, közös ismerős volt, ezért az ő verzióját is hallottam, neki úgy jött le, hogy szegényke tényleg szenved, és mivel hasonló területen dolgozott, mint amin a kurva is elvégezte az egyetemet, benyomta a cégükhöz egy teljesen jól fizető munkára. Meg akarta menteni. Én meg persze rögtön megkaptam az infót, hogy bár gondolkozik azon a prosti, hogy elvállalja azt az állást, azért a kurválkodást sem fogja otthagyni, mert nem akarja. Végül nem lett belőle semmi, elment az állásinterjúra, fel is vették, de dolgozni már nem járt be, inkább elvállalt Belgiumban mindenféle bdsm hétvégéket, hogy mehessen nyaralgatni/telelgetni a pénzből.
     Ez egy teljesen átlagos történet, ebből van sok ezer, mert ez a valóság, ezt jelenti a “nem tudok kitörni” valójában. Az, hogy akadna egy viszonylag jól fizető, sőt akár kifejezetten jól fizető állás, még nem ér semmit, mert soha nem fog mással annyit keresni és annyi énidővel, mint kurvaként.

      Reszet Elek

      Reszet Elek

      (2019. március 3. vasárnap - 15:24)

      Kurvából nem lesz szalonna…

      Itt többen is vannak akik Indiából jöttek.

      hunbagira

      hunbagira

      (2019. március 3. vasárnap - 15:44)

      Indiából jöve ő sok minden, csak nem egzotikus…a kurvák között. :D

       SerialSlut

       SerialSlut

       (2019. március 3. vasárnap - 15:53)

       Hülye. :)
       Épp azt mondom, hogy nem cigánynak néz ki, hanem olyan szép karamell színű bőre van és hozzá egy tök különleges kb afrohaja, ilyen tipikus mikrofonfej, és ez sokaknak bejön, elég feltűnő jelenség vele. És például sokkal fiatalabbnak is tűnik a koránál.

        common man

        (2019. március 3. vasárnap - 16:00)

        Karamellünk is van.

        hunbagira

        hunbagira

        (2019. március 3. vasárnap - 16:03)

        Tehat akkor valami dél-indiai keralai? lehet, nem az Indus alsó folyása az őshaza, mint ” szeretett” cigányainknak.
        Apropó, cigányok, hogy kezelik a tesót az “asgardból” (ősföldről) és fordítva? :)

         SerialSlut

         SerialSlut

         (2019. március 3. vasárnap - 16:07)

         Olyanokat kérdezel, hát mit tudom én, milyen fajtái vannak az indiaiaknak. :) Azt tudom, hogy Indiából származik, az egész családja ott él a mai napig, ő is ott nőtt fel, tanulni jött Európába.
         Nem tudom azt sem, a cigók hogy állnak hozzá, ahol ő dolgozott, ott szerintem nem nagyon voltak. Ezt mondja, hogy egyetlen konkurenciája volt, végül vele meg is állapodtak, közös lakásban dolgoztak, mert hogy megéri a hajtépés helyett inkább összefogni.

          common man

          (2019. március 3. vasárnap - 16:13)

          És az otthoniak ,hogy tudják? Pincérnő?

           hunbagira

           hunbagira

           (2019. március 3. vasárnap - 16:15)

           Takarítónő a sláger, inkább. :D ahogy “vágvölgyi noémi” szokta a mémjeiben bemutatni. :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 3. vasárnap - 16:26)

           Nem tudom, hogy tanul elsősorban, bár már végzett. Nyekergett is valamit, hogy neki ez a vízuma addig szól, aztán ezért is kéne munka, de ezek szerint megoldotta, mert hogy még mindig Németországban van, csak már a fővárosban, szóval elérte, amit akart. Elég amatőr szinten nyomta egy jó ideig, bár abban a kisvárosban ennyi is elég volt, csak aztán a fiam besegített neki, ő intézte a berlini lakását, aztán azóta kikupálódott, most már nagyvilági kurva. :)

           hunbagira

           hunbagira

           (2019. március 3. vasárnap - 17:28)

           A “nagyvilági” kurva az, miben más mint a “kisvilági”? :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 3. vasárnap - 17:32)

           Több lehetősége van, jobban megválogathatja. A kisvárosban örült neki, hogy annyi öreg is összejött. Így tudott árat emelni, többet kérni az extrákért, a komolyabb munkákhoz is hozzáfért, ilyenek.

           Naooo

           Naooo

           (2019. március 3. vasárnap - 18:42)

           Komolyabb munkák, mint repcsiúsztató-tervezés?

           Naooo

           Naooo

           (2019. március 3. vasárnap - 18:40)

           Fiad a te stricid is?

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2019. március 3. vasárnap - 19:06)

           Nem szó szerint a fiam, Naóóóci.

           Naooo

           Naooo

           (2019. március 3. vasárnap - 20:49)

           Örökbe fogadtad? Lehet mondani neki, hogy a kurva anyád?

          Naooo

          Naooo

          (2019. március 3. vasárnap - 18:37)

          Belépett az eraszmusz programba.

         Naooo

         Naooo

         (2019. március 3. vasárnap - 18:36)

         A cigányok őshazája izrael.

          hunbagira

          hunbagira

          (2019. március 3. vasárnap - 22:39)

          Igen én is hallottam- tőlük- eme származáselméletet, hogy ők az elveszett törzsek. kanalas mózes és orsós sámson :D ezek vagy latinok vagy egyiptomiak vagy zsidók.

           Naooo

           Naooo

           (2019. március 3. vasárnap - 23:25)

           Két faj van, akik ha megjelennek valahol, rövid időn belül megutálják őket. Ennyi véletlen nincsen.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2019. március 4. hétfő - 11:07)

           Kellene egy cigány alija. A világ is jól járna és Izrael is megismerhetné a másság szépségét.

           Naooo

           Naooo

           (2019. március 4. hétfő - 11:18)
        Naooo

        Naooo

        (2019. március 3. vasárnap - 18:32)

        Csak az igényteleneknek jön be.

      common man

      (2019. március 3. vasárnap - 19:08)

      az egy elöregedő város, csak idős faszik járnak hozzá,

      Szar is lehet.Fél óra míg felállítja az öreg faszát aztán az meg csak nyomja el se akar menni.Bezzeg a nagyvárosiak,eleve álló fasszal jönnek aztán 0,5-3 perc…

     Naooo

     Naooo

     (2019. március 3. vasárnap - 18:28)

     Mint a vasesztergályos, vagy az ács?

     Bazinga

     Bazinga

     (2019. március 3. vasárnap - 20:11)

     Serial Slut:

     „A kurvaság nem kiszolgáltatott és megalázó annak, aki szereti is csinálni.”

     Ezzel sok újat nem mondtál, ez nagyjából minden tevékenységre igaz. Ahogy az is, hogy ez nem vigasztalja a másik réteget, akik saját hülyeségük miatt mondtak le az emberi méltóságukról, akár beismerik, akár elfojtják ezt.

     „De azért nem megy el a krumplit sütögetni éhbérért, mert tudja, hogy a valódi kiszolgáltatottság és megalázottság ott kezdődik.”

     Csak ugye a krumplisütögetésen és a kurvaságon kívül van sok egyéb lehetőség is, pláne a földgolyó ezen részén. Aki a krumplisütögetést megalázónak tartja, de azt nem, hogy a testét idegenek pénzért igénybe vehetik, ott azért komoly bajok vannak. Az erkölcsi relativizmus szemszögéből ez lehet furcsának tűnik, de az emberi társadalmakat nem a te értékeid működtetik. Azok csak rombolják.

     „Milyen segítséget lehetne nyújtani annak, aki nem is akar “kitörni”? Elé dobhatsz egy relatíve jól fizető, tisztességes állást, nem fogja elvállalni, mert már tudja, mennyit keres sokkal kevesebb melóval, szabadabb időbeosztással, több énidővel.”

     Több „énidővel”? :) Na, hát először is azt kéne ezeknek elmagyarázni, hogy rajtuk kívül van még néhány millió/milliárd nő, akik tisztességes munkával, a méltóságuk megőrzésével is képesek boldogulni az életben. Pszichológusok, pszichiáterek bevonásával feltehetnék nekik a kérdést, akkor ők miért nem? Aztán szépen lassan eljuthatnának oda, hogy a személyes defektjüket, lustaságukat, céltalanságukat, telhetetlenségüket stb. nem egy gazdasági döntéssel magyaráznák meg (az a kifogás része), hanem nevén neveznék a dolgot. Az önreflexió után lehetne rátérni a komolyabb életvezetési „terápiára”, hogy milyen pályára, munkára orientálják őket és lehetne segíteni a munkakeresésben, párkeresésben és hasonlókban őket. Én ezt kötelezővé tenném, ami egyben nagyobb állami kontrollt is jelentene, a büntetésre/tiltásra most nem térek ki, de arról annyit, hogy valamilyen szintű szankció szükséges lenne, már csak azért is, hogy a fiatal lányok ne számolhassanak annyira a kurvának állás lehetőségével. Akkor már eleve a kezdetektől nagyobb lenne rajtuk a nyomás és a felelősség, hogy a társadalom hasznos tagjai legyenek.

     „A kurválkodást meg nem segíteni kell, csak elfogadni egy olyan munkának, mint bármelyik másik.”

     Ez soha nem fog megvalósulni és nem véletlenül. Mert egyszerűen nem az. Reklamálni lehet a társadalmi értékítéletek és erkölcsök hivatalánál.

     „ Ha ennyi megvan, nincs büntetés, nincs kliensbüntetés, mindenki szépen adózik utána, csinálhatja szervezetten, annyi bőven elég.”

     Adózás? Ugye csak viccelsz? Éppen az egyik legvisszataszítóbb részét hoztad fel a jelenségnek. Mert ahogy haladunk előre az időben és az engedékenységben, egyre jobban a „szemünk elé” tolják az egészet, egyrészt ideológiai alapon, másrészt a nagyobb haszon reményében. Amikor már 12 év körüli gyerekek mutogatják egymásnak telefonon a kurvákat (megtörtént eset, saját szememmel láttam), ott nem nagyobb engedékenység meg szervezettség kell, hanem nagyobb szigor és még nagyobb korlátozás. Más szóval: a többség érdekei fontosabbak, mint azoké, akik nem képesek a saját pinájuk nélkül érvényesülni.

    hunbagira

    hunbagira

    (2019. március 3. vasárnap - 15:54)

    Prostitúció kérdése azaz egyetlen, ami a femcsik között vitás kérdés.
    Egyik banda -jobb “híjján” – nevezzük őket balosoknak (ők a férfiakat támadva, kliens büntetés) de betiltanák. Ide tartozik nálunk a “díszpintyek” nagy része, antoni “rocktörténész” (legalább a zenei ízlése jó :D) rita, murinai stb
    És van a libsi csapat amelyik (elismerve a cikk minden állítását cinikusan :”uraljuk a szexualitásotokat és le is húzunk, mert megtehetjük, faszverő köcsögök”,) támogatja, és ki akarja teljesíteni. Tehàt a new yorki egyezményből kilépve, hasonló szabályozást akar, ami a germánajkú orszàgok nagyrészében található. PRK és a zsindexes munkvercsi a hangadó.

     Bazinga

     Bazinga

     (2019. március 3. vasárnap - 20:34)

     Hát igen, komoly szakmai vita lehet arról, hogy ki képviseli jobban a férfigyűlöletet: aki büntetné vagy aki kihasználná őket? Vergődjenek csak maguk között, én azt mondom.

  filmcom

  filmcom

  (2019. március 3. vasárnap - 10:37)

  Én “szívesen” elolvasom az ilyen hangulatkeltő cikkeket.. de csak mosolyogni tudok rajta..
  Mint ahogy a politikus is elolvassa nap mint nap az újságban “lop csal hazudik”, és utána egykedvű vigyorral megrántja a vállát és teszi a dolgát holnap is, meg holnapután is…
  A MAI ÉLET JELSZAVA: LÉGY CINIKUS! Mert csak így tudod elviselni az életet..

  Visszatérve a témához:
  Én jártam egy “szolgálattóhoz” 9 (!) évig… Jobban ismertem, mint sok munkatársamat, ismerősömet..stb.. Néha ott maradtam egy órát és beszélgettünk az élet dolgairól…Már-már barátok lettünk… DE ESZEM ÁGÁBAN SEM VOLT NEM FIZETNI NEKI…

  Kérdésem van: Az méltóságteljes dolog, hogy ha egy férfi a “civil életben” próbálja egy nőtől “koldulni” a szexet ingyen,
  miközben pontosan tudja hogy nem tud egy nővel “tartalmas” életet élni…??

  A prostitúció nem egy tökéletes, igazságos, és erkölcsös dolog a világban, de MONDJATOK EGY TÖKÉLETES, IGAZSÁGOS, ÉS ERKÖLCSÖS DOLGOT…

   common man

   (2019. március 3. vasárnap - 10:51)

   A világbéke..ááá nem tudom.

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2019. március 3. vasárnap - 11:18)

   Jézus óta úgy tudjuk, hogy a lényeg az őszinte törekvés, és még a bűnök is valahol egy jobb helyen megbocsáttatnak. :)

   De ebben a cinikus világban mindenki hülyének nézne és talán még le is köpködne, ha nem tettem volna egy cinikusan mosolygó smiley-t ennek a mondatnak a végére.

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2019. március 3. vasárnap - 11:34)

   “Az méltóságteljes dolog, hogy ha egy férfi a “civil életben” próbálja egy nőtől “koldulni” a szexet ingyen,
   miközben pontosan tudja hogy nem tud egy nővel “tartalmas” életet élni…??”- A szexet a nők nem csak a pacákok öröméért csinálják. Ami azt illeti legalább annyira szeretik csinálni, mint mi, “tartalmas” élet nélkül is…

   Naooo

   Naooo

   (2019. március 3. vasárnap - 18:45)

   Antiszemitizmus.

  Beta_ja_nem

  Beta_ja_nem

  (2019. március 3. vasárnap - 12:46)

  Szép… azt a kis illúziót is elveszik az embertől.

  Mátyás Hunyadi

  (2019. március 3. vasárnap - 17:08)

  https://ataszjelenti.blog.hu/2013/06/04/egy_kriminologus_a_szexmunkarol

  Mindig értelmeseket mond dr. Tamási Erzsébet. A legnagyobb probléma mindig a közterületi prostitúció mindenhol. Ezekre a megoldás a vigalmi negyed, egy jól körülhatárolt terület, aki nem akarja látni őket, az nem megy oda.

  A másik fontos téma meg a szervezett bűnözéssel való nyilvánvaló kapcsolat mindenhol. Mert ez a természete a dolognak, még ott is ahol pedig egyszerű munkaként tekintenek rá, mint pl. Németországban/Hollandiában. Erre meg a megoldás kb. a bárca (működési engedély) , hogy a hatóság pontosan tudja, hogy kik működnek/működhetnek kurvaként. A bárcáért lehet kérnie pénzt is a hatóságnak, ha kiváltja a kurva, az lehet nyugdíj- és egészségbiztosításra jogosító idő is a bárca időtartamára. Mondjuk évi 600.000.-Ft, csak hogy pl. legnépszerűbb adónemünk, a KATA éves adómértékéből induljunk ki. Akinek nincs bárcája, az ugyanúgy gyanús, mint egy rendszám nélküli autó és ugyanúgy fel kell lépni ellene, mert mind a kettő bűnözők lehetséges eszköze/támogatója.

  És a kriminológusnőnek igaza van: nem szabad ideológiai alapon közelíteni ehhez a témához és tiltani nem szabad, csak szigorúan korlátozott, észszerű keretek közé terelni.

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2019. március 3. vasárnap - 19:46)

   Tamási Erzsébet okos, nem véletlen, hogy a feministák egy kanál vízben is megfojtanák.

   Az a baj, hogy mindaz amit elmondtál, az a jogi képtelenség kategóriája. A New York-i egyezmény miatt. Nem lehet sem semmilyen nyilvántartásba venni, sem adóztatni a prostituáltakat. Gyakorlatilag pont a védelmükre létrehozott egyezmény gátolja, hogy a kriminalitásból ki lehessen emelni őket. Nyilvánvaló, hogy az egyezmény alapeszméje az, hogy a prostitúciónak nem szabad léteznie, mert a prostituált egy áldozat. Ha mégis van prostitúció, akkor mindenkit meg kell körülötte büntetni, csak a kurvát nem. Az általad leírt megoldáshoz ki kellene lépni a New York-i egyezményből, csak akkor nyilván a feministák visítanának, lenne égszakadásföldindulás…

    Mátyás Hunyadi

    (2019. március 3. vasárnap - 19:52)

    Hát akkor ha nem lehet kilépni ebből a new yorki egyezményből, akkor majd igyekszünk a kurvákat megvédeni mindenkitől, lévén nem tudjuk a klienst elkülöníteni az egyéb szereplőktől, a kurvák körül nyüzsgő szervezett bűnözői figuráktól. Aki szerint egy kurvát a nyilvántartás hiánya és az ebből eredő homály véd meg bármitől is, az egyszerűen ostoba.

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2019. március 3. vasárnap - 19:59)

     Igazad van, ez ostobaság. Ezzel együtt sajnos ma már már ott tartunk a “társadalomfejlődésben”, hogy ha előkerül a prostitúció kérdése, akkor a leghangosabb fontoskodók, a feministák azonnal verik a tamtamot, hogy az a megoldás, hogy azonnal meg kell büntetni a klienseket. Szerintük a valódi kriminalitás az, hogy a szemét férfiak “nőket akarnak vásárolni”… Szerintük mindenről a kliensek tehetnek, még a prostitúció körül létező bűnözésért is az általuk támasztott kereslet a felelős.

    Naooo

    Naooo

    (2019. március 3. vasárnap - 20:45)

    Kanál vízre nem fér fel egy trampli feminista se.

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2019. március 3. vasárnap - 21:59)

     Természetesen “vízben” akart lenni, csak elmaradt valahol egy betű. (javítva) De mindenképpen bajban vagyunk, ha trampli feministáknak keresünk megfelelő vízmennyiséget.

      hunbagira

      hunbagira

      (2019. március 3. vasárnap - 23:22)

      Ajaj, Alter. Ezzel hszeddel még magunkra hozod az újdonsült fitnessmodell genderévát…:))))még a meztelen fotoival fog minket itt bombázni.

  Hunn

  Hunn

  (2019. március 4. hétfő - 00:09)

  A prostitúció amúgy leginkább a kapitalizmus terméke.
  A kapitalizmus kvintesszenciája ebben és a kábítószer-kereskedelemben jelenik meg leginkább.
  Ez ugyanis a kapitalista gazdaság két fő húzóágazata.
  A kapitalizmus végcélja pedig az, hogy minden emberi viszonyt pénzügyi tranzakcióvá redukáljanak.

  Tuzliliom

  (2019. március 8. péntek - 20:20)

  Ez egy hányadék ez az írás, tipikus szarkenegetés. Ő nem tehet róla, hogy ebbe a helyzetbe került, ő is a körülmények foglya volt, csak pénzt akart, de gyorsan- már az is baj? Tulajdonképp a pénzkereseti mód választása a beismerése annak, hogy ez az egyetlen dolog, amiben a nők igazán jók- ha úgy akarják-, semmi mással nem boldogult volna. Az ember amúgy mindig elnyomja az ezzel kapcsolatos rossz érzését, hogy mi van ennek a nőnek a tarsolyában, ha ránéz az arcára, de 40 fölött már néha megengedem magamnak, hogy ne legyek mindig pÍszí: ez a nő egy retek, pont az, ami az arcára van írva.

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2019. március 19. kedd - 13:18)

   Ezek a “tudományos” kutatások…halál mekkora igénytelenség. Gondolom a cikket meg a nem hivatásos kurva nőknek írta egy hasonszőrű. A szokásos baromság.
   A megfélemlített, bántalmazott, zsarolt, vagyis valamilyen eszközzel prostitúcióra kényszerített, kiszolgáltatott kurvák intézményesített erőszakja. Hát persze…

   Kalman

   Kalman

   (2019. március 19. kedd - 15:04)

   Csakis torzulások jöhetnek szóba. Az, hogy esetleg egy férfi dugni akar, de nincs ideje vagy kedve “csajozni”, az fel sem merül :-P

  wittukind

  wittukind

  (2019. március 26. kedd - 19:08)

  Vagyis ‘sexológiai terapeuta oktató” lett belőle?! tehát a kurválkodás valamilyen “egyetem”? és ezt kell reklámozni is? nagyon le vagyok maradva de mindha nem szeretnék ilyensmire fölzárkózni….ss, neked milyen fokú az “egyetemed”? – kenterbe vered-e ezt a véglényt vagy csak sajnálod?

  Zatyi József

  (2019. május 11. szombat - 19:03)

  Van aki 3 év kurválkodás után se tud semmit a férfiakról…

  hopelesshun

  (2019. május 13. hétfő - 10:55)

  Egyszer voltam egy nagyon tehetséges prostinál. Bedugtam az ujjam a szájába, elkezdte szopni, közben a szemembe nézett, és olyan tekintete volt, hogy az leírhatatlan. Elképesztően ügyesen csinálta. Pontosan tudtam, hogy ez nem nekem szól, hanem egy begyakorlott-megjátszott technika, de akkor is nagyon izgató volt. Szóval nem értem, mit hadovál itt össze a szerző, ez is egy mesterség, jól kell csinálni. A színpadon sem hiszem el a színésznek, hogy ő most valóban meghal, de attól még élvezem az előadást, ha jól alakít.

  georg1945

  (2021. április 15. csütörtök - 18:05)

  Szerintem újra meg kellene nyitni a nyilvános házakat, a kuplerájokat, a bordélyházakat.
  Úgy nem lenne bújkálás, titkolózás, kellemetlenkedések.
  Régen egy apa elvitte a fiát egy bordélyba, hogy ott megtanulja azt, ami a férfinak a legfontosabb feladat az életében.
  A feleség nem féltékenykedhetne, mert tudja, hogy a férje “csak” a bordélyban volt, és az nem is megcsalás.
  Ott lenne nőgyógyász (ahogy a régi világban volt is), amely hölgy meg, aki arra adta a fejét, az “megdolgozik” a pénzéért.
  A régi kupik sok család stabilitását mentették meg.
  Tehát: nyitni kell !
  Mert régen a nyilvános házakban történtek a “csúnya dolgok”, ma meg az egész világ egy hatalmas nyilvános ház lett.
  A kurtizánok egy biztonsági szerepet töltöttek be.
  A mai tudományos ismeretekkel már inkább a nyilvános házban lehet védekezni a nemi betegségek ellen, mint a titokban vagy nyílt helyeken történő promiszkuitás esetén.
  Az elit számára ma is léteznek “nyilvános házak” direkt vagy mint szállodák. Itt Magyarországon is így van és a politikusok, tanárok, orvosok, tudósok és így tovább, bizony alkalmazzák is az adottságokat jó pénzért.

Vélemény, hozzászólás?