Alter Ego
119 megosztás

Egy prostituált levele

Az alábbiakban Tanja Rahm levelét adom közre. Tanja Rahm a húszas évei legelején három évet töltött el különböző dán bordélyházakban prostituáltként, majd rövidesen elhagyta ezt az életmódot és szexológiát tanult, terapeuta és oktató lett. A levél a “Prostitution Narratives: Stories of Survival in the Sex Trade” című antológiában jelent meg 18 prostitúcióval kapcsolatos személyes történet között és világszerte előszeretettel terjeszti a feminista mozgalom, mint a prostitúciós szolgáltatásokat igénybe vevő férfiakkal szembeni vádiratot. Itthon például a “Gumiszoba” járt élen a levél terjesztésében, ezért is a náluk fellelhető magyar fordításban adom most ezen a helyen is közre.

A prostitúció megítélésének jelentősebb modernkori változása egybeesik a feminista ihletettségű szexuális forradalommal. A szexuális szabadság, sőt a végsőkig vitt szabadosság lerombolta a korábbi női erényeket és társadalmi erkölcsöket. Miközben a feminizmus a nők kezébe adta a lehetőséget, hogy társadalmi retorzió nélkül, akár mintegy prostituáltként éljék mindennapjaikat, ráadásul még a hivatásos prostitúciót is a korábbi büntetőjogi kategóriákból átemelte egy áldozati szerepbe. Ennek megkoronázásaként született meg a New York-i egyezmény is, amelyhez 25 másik ország mellett hazánk is csatlakozott. Amíg az egyezmény a prostituáltat áldozatként definiálja és büntetni nem engedi, addig a a klienstől a bármiféle közreműködőig mindenki más büntethetőségét megengedi és kívánatosnak is tartja.

Abszurd módon a feminizmus által gerjesztett szexuális forradalom a férfiak jelentős része számára nem a tabumentes rekreációs szex lehetőségét hozta el, hanem elszabadítva a női hipergámiát, a hétköznapok elváráselvű szabad kurvulását, széles férfitömegeket taszított szexuális nyomorba. Olyannyira, hogy a feminizmus által legfertőzöttebb nyugati kultúrkörökben manapság már a férfiak egyre nagyobb agresszióba forduló “incel” létezése, vagyis szexuális nélkülözése, nyomora mainstream témaként is megjelenik. A magam részéről úgy gondolom, hogy lényegét tekintve a prostitúció, mindig is a legkiszolgáltatottabb, legszerencsétlenebbül járt férfiak szexuális nyomorán élősködött, tehát egy kifosztásra szakosodott, de mégis megtűrt bűnözői magatartás volt.

Egy percig sem kételkedem, hogy a feminista mozgalom jelentős része számára a férfiak kifosztása egy teljességgel érdektelen téma. Sőt számukra az is egyfajta torz elégtételt jelent, amikor még a legreménytelenebb férfiakat is azzal gyötörhetik, hogy az ő szexuális vágyaik még a kurvák számára is megvetendőek és elviselhetetlenek, így persze örömmel adnak közre olyan férfiellenes vádiratokat, mint Tanja Rahm levele. Abszurd dolog, hogy ilyen kéjes örömet okoz számukra, hogy – József Attila szavaival élve –  elvehetik a “kivül-belől menekülő élő elől a legutolsó menedéket”.

Úgy hiszem, mindezekkel együtt korunk egyik fontos kérdése az, hogy megtűrhető-e a továbbiakban is a prostitúció, annak ellenére is, hogy a feminista mozgalommal szövetségre lépve immár áldozati szerepben pózol és ezzel párhuzamosan azokat mocskolja, és azok börtönbe vetését szorgalmazza, akiknek a kifosztásából mindig is élt.

Mondhatja bárki, hogy egy “ősi mesterségről” van szó és létezhet korrekt szolgáltatói viszony a prostituált és ügyfele között, de történetesen Tanja Rahm esete is kiválóan mutatja, hogy ez a színlelt szolgáltatói szerep, ez a hazug barátság valójában a kifosztási szándék mellett millió vádat és bosszúvágyat rejt. És ha nem csak egy újabb kurvahazugságnak tekintjük, hanem egy percig is komolyan vesszük a leírt lélektani szenvedést, akkor méginkább el kell gondolkodnunk, hogy van-e bármiféle létjogosultsága korunkban a prostitúciónak. Bár mindez nehéz kérdés, amikor sejthetően a férfiak egy jelentős része számára valóban a prostitúciós szolgáltatások igénybevétele jelenti az egyetlen utolsó lehetőséget a szexuális életre.

Kedves szexvásárló ügyfél!

Ha úgy gondolod, hogy én bármikor is egy csöppnyit vonzódtam hozzád, hatalmasat tévedsz. Soha nem éreztem vágyat arra, hogy dolgozni menjek. Egyetlen dolog járt a fejemben, hogy pénzt keressek, méghozzá gyorsan.

Ne tévedjünk, nem könnyű pénzt, mert a pénzkeresetnek ez a módja nem könnyű. Gyorsnak gyors, igen. Mert én hamar megtanultam a trükköket, hogy te minél hamarabb elvégezd, amit el akartál, és minél hamarabb le- meg kiszállj rólam és belőlem.

És nem, soha nem izgattál fel az aktus közben. Nagy színésznő voltam. Évek óta volt alkalmam gyakorolni, ingyen. Tulajdonképpen ez a multitasking. Amíg ott feküdtem, a gondolataim mindig máshol jártak. Valahol, ahol épp nem szívod ki belőlem az önbecsülésemet anélkül, hogy akár tíz másodpercre is belegondolnál a helyzetembe, vagy a szemembe néznél.

Ha azt hitted, szívességet teszel nekem, ha 30 percet vagy egy órát kifizetsz, tévedtél. Azt szerettem, ha a lehető leggyorsabban eltűntél. Amikor szent megmentőnek hitted magad, mert megkérdezted, hogy egy ilyen szép lány, mint én mit csinál egy ilyen helyen, vagy amikor arra kértél, hogy feküdjek a hátamra és minden áron kézzel akartál kielégíteni. Tulajdonképpen én azt szerettem, ha te hanyatt feküdtél és hagytad, hogy minél gyorsabban tegyem a dolgom.

Ha azt gondoltad, hogy a férfiasságodat hizlalja, ha kielégítesz, akkor tudd, hogy színleltem. Aranyérmes színlelő vagyok. Annyira színleltem, hogy recepciós is majd’ leesett a székéről a nevetéstől. Mit vártál? Te voltál aznap a harmadik, az ötödik vagy a nyolcadik.

Tényleg azt hitted, én szellemileg vagy fizikailag rágerjedek egy olyan férfira, akit nem én választottam magamnak? Sosem. Égett a nemi szervem a túl sok síkosítótól és óvszertől, és fáradt voltam. Olyan fáradt, hogy gyakran figyelnem kellett, nehogy becsukjam a szemem és elaludjak, miközben te nyögve folytattad robotpilóta módban.

Ha azt hiszed, hogy fizettél a hűségemért vagy egy kis beszélgetésért, gondold újra. Egyáltalán nem érdekeltek a kifogásaid. Nem érdekel a feleség kismedencei fájdalma, és hogy neked nem megy szex nélkül, vagy bármi más szánalmas kifogás, amivel tőlem vásároltál szexet.

Amikor azt hitted, megértelek, és veled érzek, hazudtam. Csak megvetést éreztem, miközben valami meghalt bennem. Elvetetted bennem a kétséget. Kétséget, hogy minden ember ugyanolyan cinikus és hűtlen, mint te.

Ha a megjelenésem, a testem vagy a szexuális képességeim dicsérted, olyan volt, mintha rám hánynál. Nem láttad az embert a maszk mögött. Csak azt akartad látni, hogy egy szakadt nő vagyok megállíthatatlan nemi vággyal. Soha nem mondtad még azt sem, amiről azt hitted, hallani akarom. Ehelyett azt mondtad, amit te magad akartál hallani. Azt mondtad, amire szükséged volt, hogy megőrizd az illúziód, és ami miatt nem kellett azon gondolkodnod, hogy lehetséges, hogy én 20 évesen ott végeztem. Egyáltalán nem érdekelt téged az, aki vagyok. Csak egy célod volt, hogy a hatalmad megmutasd azáltal, hogy azt csinálsz a testemmel, amit akarsz.

Ha egy csepp vér jelent meg az óvszeren, nem azért volt, mert épp megjött a menstruációm. Azért volt, mert a testem egy gép, aminek nem lehet megszakítani a havi ciklusát, így szivaccsal tömtem a hüvelyem, mikor menstruáltam azért, hogy folytathassam a dolgom. És nem, nem mentem haza, miután befejeztem veled. Folytattam a munkát, és a következő ügyfélnek is pontosan azt mondtam, amit neked. Olyannyira hajtott titeket a vágy, hogy egy kicsi menstruációs vér sem tudott megállítani.

Amikor előjöttél a tárgyakkal – a fehérneművel, jelmezekkel vagy játékokkal-, és azt akartad, hogy erotikus szerepjátékot játsszunk, automata üzemre kapcsoltam. Undorodtam tőled és a nagyon beteg fantáziádtól. Ugyanígy mikor mosolyogva azt mondtad, úgy nézek ki, mint egy 17 éves lány. Ezen nem segített, hogy te magad meg 50, 60, 70 voltál, vagy még idősebb.

Rendszeresen megsértetted a határaimat, megcsókoltál, belém dugtad az ujjad, vagy levetted a kondomot – megtetted, pedig tudtad jól, hogy ez szabályellenes. Teszteltél, képes vagyok-e nemet mondaniés élvezted, mikor nem tiltakoztam elég világosan, vagy mikor egyszerűen figyelmen kívül hagytad a tiltakozásomat. A perverziód használtad, hogy a hatalmad megmutasd.

Amikor mégis azt mondtam, hogy nem akarom, és ha folytatod, nem jöhetsz többet, akkor sértegettél engem, és prostituált mivoltommal jöttél leereszkedően, fenyegetően és durván.

Ha pénzért veszed a szexet, az sokat elmond rólad, az emberségedről és a szexualitásodról. Számomra ez a gyengeség jele, még akkor is, ha te összekevered valami beteg hatalommal és státusszal.

Úgy gondolod, jogod van. Úgy érted, a prostituáltak amúgy is vannak, nem? Ám ezek a prostituáltak csak azért vannak, mert a hozzád hasonló emberek útjában állnak a férfiak és nők közötti egészséges és tiszteletteljes kapcsolatoknak.
Prostituáltak csak azért léteznek, mert a hozzád hasonló emberek úgy érzik, joguk van kielégíteni saját szexuális ösztöneiket más emberek testnyílásaiban. Prostituáltak azért léteznek, mert te és a többiek úgy érzitek, hogy a szexualitás hozzáférést jelent a szexhez amikor csak akarjátok.

Prostituáltak azért léteznek, mert te egy nőgyűlölő vagy, és jobban érdekel a saját szexuális igényed, mint egy olyan kapcsolat, amelyben a szexualitás valóban virágozna.

Ha szexet kell vásárolnod, azt jelenti, hogy nem találtad meg a saját szexualitásod. Sajnállak téged, de tényleg.

Annyira középszerű vagy, hogy a szex egy idegen vaginájába ejakulálást jelenti neked.

Ha pedig valaki középszerű, akkor lemegy a legközelebbi utcára, kifizet egy ismeretlen nőt, hogy a nőben lévő gumiba élvezhessen. Micsoda kicsinyes és frusztrált ember az ilyen! Olyan valaki, aki nem tud létrehozni egy mély és bensőséges kapcsolatot, olyat, amelyben a kapcsolat erősebb, mint a magömlés utáni vágy. Olyan férfi vagy, aki az érzéseit csak magömléssel tudja kifejezni, közben nem képes szavakkal megfogalmazni, ezért inkább egy nemi szervbe csatornázza őket, hogy megszabaduljon tőlük. Milyen gyenge férfiasság ez!

Egy igazán férfias férfi soha nem fizet a szexért.

Én hiszek az emberekben, benned is. Tudom, hogy mélyen van lelkiismereted. Hogy csendben gondolkoztál azon, hogy amit teszel, etikailag és erkölcsileg igazolható-e. Azt is tudom, hogy belül azzal véded magad, hogy jól bánsz velem, kedves voltál, sosem akartad megsérteni a határaimat. De tudod mit? Ezt nevezik felelősségelkerülésnek. Nem nézel szembe a valósággal. Becsapod magad, azt gondolod, hogy a megvásárolt embert nem vásároltad meg. Azt hiszed, nem kényszeríted prostitúcióra.

Talán úgy gondolod, hogy szívességet teszel azzal, ha adsz nekem egy kis szünetet, míg az időjárásról beszélsz, vagy megmasszírozol, mielőtt behatolnál. Ez nekem nem szívesség. Ezzel csak megerősítesz abban a hitemben, hogy egy gép vagyok, amelynek elsődleges feladata az, hogy mások kihasználják a testét.

Sokat láttam a prostitúcióból, ezért írom ezt a levelet neked. Jobban szerettem volna, ha nem kell megírnom. Szívesen elkerültem volna ezeket a tapasztalatokat. Te nyilván azt gondolod, hogy jó fogyasztó vagy, de nincsenek jó fogyasztók, csak olyanok, akik megerősítik a nőket a saját magukról alkotott negatív képben.

Üdvözlettel, Tanja Rahm

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
119 megosztás


401
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
28 Egyéni hozzászólás
373 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
33 Hozzászólások szerzői
georg1945hopelesshunZatyi JózsefwittukindKalman Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

A prostitúció nem megtűrés kérdése. A legkeményebb diktatúráknak sem sikerült felszámolni. Ne próbáld megjavítani a világot valamiféle elvi alapú megközelítéssel amivel az egész társadalmat átformálnád. Ez a totális ideológiák sajátja és több embert ölt meg mint bármi más a világtörténelemben.

Arról nem is beszélve hogy eléggé kétbites hozzáállás. Lehet neked nőd, még szeretheted is, de nem szükségszerű hogy minden szexuális igényedet, kíváncsiságodat kielégíti. A prostik nem csak mások szexuális nyomorán élősködnek és őszintén szólva az ember gyakran csak egy kiadósat akar baszni, nem pedig romantikázni. Egyszerű, nincsenek bonyodalmak, féltékenykedés és nem kell kompromisszumokat kötnöd. Szóval nincs ezzel semmi gond, ha a helyén kezeled, hogy nem barátnővel vagy hanem prostival.

Ami a csajszi levelét illeti, nem kell komolyan venni. Nem csak azért mert egy feminista antológiába beválogatott iromány, amit még valószínűleg meg is szerkesztettek, hanem a nők sajátos képessége miatt a múlt felülírásában. Ez a nő is nagyon másképpen gondolkodott amíg csinálta csak most utólag átírja a történésekkel kapcsolatos érzéseit. Tipikus női magatartás. A dolog mechanizmusáról utalásszinten már jelent meg itt cikk és méginkább hozzászólás. Lehet hogy komolyabban is foglalkozni kellene vele mert gyakorlatilag minden férfi sezmbesül vele, amikor rácsodálkozik a kiszeretett nő közös múltbeli eseményeket érintő interpretációjára.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A magam részéről úgy gondolom, hogy lényegét tekintve a prostitúció, mindig is a legkiszolgáltatottabb, legszerencsétlenebbül járt férfiak szexuális nyomorán élősködött,

Nem tudom, hogy mekkora az aránya a prostitúción belül a luxuskurváknak elég kemény pénzt perkáló gazdag, tehetős, „nem kiszolgáltatott” ügyfelek aránya, lehet, hogy elhanyagolható és akkor igazad van, ha viszont szignifikáns arányt képvisel, akkor viszont csúsztatás az állításod.
Ha jól értem, akkor itt kiszolgáltatottság, szerencsétlen alatt, incelt/”szexhez másként nem jutó” férfiakra gondolsz és nem a „teljes” kurvázó „spektrumra”.

a férfiak jelentős része számára nem a tabumentes rekreációs szex lehetőségét hozta el,

Az egy költői kérdés marad, hogy ha mégis, netalántán, azt hozta volna el, akkor kikkel is lenne művelhető ez a „rekreációs szex”? Akkor nem kurváknak, hanem ribancoknak hívnánk a másik felet:)

A férfiak talán legnagyobb mellélövése az, hogy egyrészt a hormonális fogamzásgátlást „feltalálták”, másrészt az, hogy ezt a nő kezébe adták. A többi már történelem…..

Nem a nők kurvulása taszította szexuális nyomorba a férfiakat, ahogyan az afrikai gyerekek sem azért éheznek, mert az fejlett országok gazdagjai kidobják a sok ételt amivel lehetne őket etetni……egyik sem igaz, bár az igaz, hogy apu azért iszik, mert te sírsz:)

A hipergámiát sem a „feminizmus” szabadította el, hanem a férfiak engedték ki a palackból.

Úgy hiszem, mindezekkel együtt korunk egyik fontos kérdése az, hogy megtűrhető-e a továbbiakban is a prostitúció,

Dehogy, sőt:
https://youtu.be/fzOxtGru9Kc?t=41

Tanja Rahm esete is kiválóan mutatja, hogy ez a színlelt szolgáltatói szerep,

Nem ismerem az arányokat, de egyediből általánosítani ugyanaz a narratíva, minthogy minden férfi potenciális nemi erőszakoló, csak jól titkolja…..

Update:
Látom, hogy közben Elek is reagált, egyetértek vele.

common man
Olvasó
common man

szexológiát tanult, terapeuta és oktató lett

Ez?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azannya, hirtelen megtaláltátok ezt a sok éve létező posztot a Gumiszobán. Nyilvánvalóban biztos nem azért, amire gondolok. :)

Reszet Elek
Újságíró

Neked ez a mániád. Mindig többes számot használsz.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jó, hogy átjött a lényeg.

Reszet Elek
Újságíró

Rendszeresen ezt csinálod ezért neveztem meg a sokadikra. A többinek nincsen jelentősége.
Gondolom a te tevékenységed indukálhatta a cikket. Gyakran van egy-egy cikkválasztásnak valamilyen apropója.
A kommentelések gyakran feldobnak olyasmit ami felkelti valamelyik cikkíró érdeklődését és kissé beleássa magát.
Miért kell ezen csodálkozni vagy epés megjegyzésekkel illetni?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mert tudod te, igazából miért született meg ez a poszt épp most, ahogy én is tudom, és nevetségesnek tartom. Ahogy azt a vastag betűvel kiemelt reggeli kommentet is a feminista klubokból való kizárásomról. És akkor még én nem tudom elengedni a dolgokat. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Cumiszoba.

Wang B
Olvasó
Wang B

Hát igen. Szégyellje magát a férfinépség :) A férfiak baszókényszerén élősködni tényleg csúnya dolog, de kéremszépen, nincs az a magasság, ahonnét le lehetne szarni, hogy egy prosti mit mond, gondol vagy érez.. főleg, ha ennyire alja, mint ez. Valamelyik kommentfolyamban felmerült, hogy a férfiak kedvelik a szarással való párhuzamba állítást, úgyhogy maradjunk ennél :) Adott egy férfi, nincs nője, marad az autoerotika. Na, ez a pottyantós szintje. Elmegy kurvához, bizony, már angolvécén üríthet, merthogy ez is csak az ürítésről szól..

Gejza
Olvasó
Gejza

Ez a levél egy egész estés hörcsögszólam.
A szokásos séma: saját magát mentegetve az önkéntes ribankodás alól a másikat hibáztatva, folyamatosan shaming language stílussal az egész.

Ez nem egy ténykérdésről vagy bármiféle komoly megállapításról szól, hanem egyes egyedül a jellemző és általános női mentegetőzéstől és okok gyártásáról a szintén jellemző női minőségben és kivitelezésében, erről szól egyes egyedül.

Felesleges valós okokat vagy tényeket boncolgatni, másképpen kell ezt szétszedni mondatonként, ha már “vitaalap” a dolog.

Mátyás Hunyadi
Olvasó

A kurvához járás alapvetően három okból okozott mindig is gondot a rendes, férjezett nőknek: mert erőforrást vont el a családtól (kurvának adott pénz), a férfi nemi betegséget (munkaképtelenséget, rokkantságot, esetleg halált) kockáztatott, ha a házas felek között még volt szex, akkor a nő nemi betegsége (munkaképtelenség, rokkantság, halál) is kockázati tényező volt. A pénz hiánya, bármelyik házas fél egészségromlása az egész családra súlyos kockázatot jelentett. A morális dolgok csak süketelések, alapvetően irrelevánsak. Régen a kurváknak adott pénz még szolgálhatott a kurva gyerekeinek eltartására, mert a kurva mondjuk özvegy volt és gyerekeit el kellett tartania. A nyugdíjrendszer kitalálása előtt valahogyan gondoskodni kellett az özvegyekről és árvákról, ennek egyik eszköze is volt a prostitúció. Ma már – hála a feminizmusnak – minden nő dolgozhat és kereshet a megélhetéséhez elégséges pénzt, a kurválkodásnak a pénzéhségen kívül ma már nincs más magyarázata. Sok férfi is keres rosszul és él szegényen, a szegénység nők esetén sem felmentés a kurválkodásra. Régen a nemi bajok nagyon súlyos dolgok voltak, koszorús költőnk, Ady Endre is szifiliszben hunyt el 41 évesen. Ép eszű férfi ezzel régen is tisztában volt és most is tisztában van, bár a nemi betegségek gyógyíthatóak, így a kurvázás egészségügyi kockázata (nemi betegség) ma a nem kívánt terhesség kockázatával azonos szintű (abortusz). Mindig érdeklődve olvasom az efféle agymenéseket, mint amit ez az indiai nő is ír itt. A valóság meg ez, amit én írok. A kurvázás súlyos veszélyt jelent egy családra nézve, ma már nem létezik olyan ok, ami miatt erkölcsileg támogatni lehetne minimális szinten is. Az igazságos megoldás az lenne, ha akár a férfi kliens, akár a női kliens bejelentést tesz, úgy mind a kettőt büntetni kellene. Idegennek ehhez semmi köze, maximum ha bűncselekmény (kényszerítés, testi sértés, stb.) is megvalósul.

Mátyás Hunyadi
Olvasó
Reszet Elek
Újságíró

Ez érdekes cikk. Érdemes elolvasni.
A következtetéseid között viszont akad néhány nem teljesen kerek is.

Nem a feminizmus miatt dolgoznak a nők. A folyamat fordított volt. A munkába kerülő “nő szülte meg” a feminizmust. A nők tömeges munkábaállását viszont több társadalmi és gazdasági változás eredményezte.

A prostituáltak túlnyomó többsége manapság sem magasan iskolázott így a kurválkodás alternatívájaként elérhető munkalehetőségek enyhén szólva sem kedvezőek. Nem Pestre kurválkodni járó medikák alkotják a prosti tömegeket.

Ma a nemi betegségek jórésze elkerülhető, a rendszeres szűrés elérhető. Ami azt illeti, egy a munkaeszközére (azaz a testére) odafigyelő prosti egészségesebb, mint a legtöbb fűvel-fával baszó egyetemista leányzó.

common man
Olvasó
common man

Nem a feminizmus miatt dolgoznak a nők. A folyamat fordított volt. A munkába kerülő “nő szülte meg” a feminizmust.

https://hvg.hu/elet/20190228_Koser_katalogus_IKEA_per_diszkriminacio_szervezet

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Micsoda egy balek ez a nő :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Bugyiszoba.

hunbagira
Újságíró

Delin!

Nézzük a dolgot az “alap erkölcs” oldaláról azaz viszonosságiról. Tudod, azt tedd mással…(és ezek kivetülései)
Mit szólnátok, ha nektek kellene fizetni a szexért?! A kérdés költői.
És itt újra előkerül a kérdés. A valamikori északi civilizációban meglévő ” patriarchátussal” tulajdonképpen az igazi, főproblémátok az volt, hogy nem volt megengedve(nagyon- nagyon meg volt nehezítve) az, hogy eszközként használjátok a szexualitásotokat?

És ez előre vetít, egy számomra sokkoló megállapítást (amit csakszi barátotok, terjeszt nagy szeretettel, és itt felmerül a kérdés, hogy ki is a legradikálisabb a fórumon) még pedig azt, hogy minden nő kurva. És, csak azért nem áll mindegyikőtök a placcon, mert (a még az itt-ott minimálisan meglévő ) társadalmi (főleg családi) és természeti (kinézet, túlzott hipergám válogatosság, paranoid gyávaság) gátak megakadályozzák, eme ezek szerint -természetes- női magatartás kiélését.

Reszet Elek
Újságíró

Nem akadályozza meg csak nem szükségszerűen prostituáltként történik meg.

Delin
Olvasó
Delin

Letezik a ferfi prostuticio, illetve vannak ferfi kitartottak is. Azert a női prostitucio dominans, mert a nők tobbsegenek nem kell fizetnie a szexert, megkapjak ingyen is. Ha nem kapnák meg es elfogadjuk, hogy ez nőknel is fiziologiai szukseglet, ők is fizetnenek erte, mar akinel ez elviekben belefer. Nem latok ilyen szempontbol kulonbseget ferfi-noi viselkedesben, csak az egyik nem a nemek eltero termeszetebol fakadoan inkabb a vevő, amig a masik a szolgaltato.

Nem tartok minden nőt kurvanak, de nem erzek nagy kulonbseget akozott, hogy valaki egy kapcsolaton belul az, vagy klasszikus ertelemben prosti. Az, hogy kurva lesz valaki dontes kerdese (nyilvan most nem a kenysziritesekrol beszelunk). Itt jonnek be a moralis es erkolcsi kerdesek. Megelheted a hipergamiad szeretoi viszonyban es csaladban is, egy vagy tobb ferfi mellett, vagy elhetsz egyedul. Ez mind dontes, ill. sajat adottsagaid kerdese. Azonban a noknek a szexualis dimenzio melett az erzelmi dimenzio, a valahova tartozas is fontos. Idealis esetben egy ferfi mindkettot kielegiti, de a legtobb esetben egy nő nem kaphatja meg mindkettot, ugyanattol a ferfitol pedig plane nem. Igy valasztania kell, ez a kompromisszum, amirol a masik cikknel beszeltunk. Ezert átok a hipergamia női reszről is, nem csak a ferfiaknak szivas.

Reszet Elek
Újságíró

Te is kompromisszumot kötöttél?

Delin
Olvasó
Delin

Nem, nekem nem kellett. Ezert tudok rola kivulallokent beszelni, erintettkent nem menne.

hunbagira
Újságíró

Ok, tehát a viszonossági erkölcsöt genetikailag képtelenek vagytok megtartani egy férivel szemben. Értem. És itt megint feljön a kérdés, hogy a “patriarchális elnyomás” nem más valójában, mint a (viszonossági) erkölcs rátok kényszerítése.
Illetve bejön Hunn kérdése, hogy akkor mi férfiak, miért tartsuk ezt meg veletek szemben.

Delin
Olvasó
Delin

Ilyet hol irtam? Annyit irtam, hogy a hipergamiank miatt nehez olyan partnert talalni, aki mindket dimenzionak megfelel.

Reszet Elek
Újságíró
Delin
Olvasó
Delin

Yep. :) Jopasiii tartos kapcsolatra.

common man
Olvasó
common man

Szerintem lassan eljön az ideje valamiféle kártérítésnek.Azon hölgyeknek vagy leszármazottaiknak akiket a múltban meghurcoltak pedig csak természetes ,velük született ösztöneik parancsoló szavának engedelmeskedve ,azok által kényszerítve tették azt amiért oly sok erkölcsi megvetést ,fizikai bántalmazást sőt akár még börtönbüntetést is el kellett szenvedniük miközben álszent módon sokszor éppen a felettük ítélkezők voltak azok akik legjobban kihasználták gyengeségüket, szorult, szerencsétlen helyzetüket.

Hunn
Olvasó
Hunn

Ez a levél, ha jobban megnézzük, arról is szól, hogy a hipergámia nem szűnik meg működni egy nőben attól még, hogy a nő prostituáltnak állt.

Lefordítom a levelet, hogy a logikus férfielme számára is érthető legyen. Íme:

“Az a sok rohadt béta férfi mind azt képzeli, ha elmegy egy prostituálthoz, mint amilyen én is vagyok, hogy ha lerak nekem egy velem töltendő órácskáért cserébe egy kábé egy heti kemény munkájával megkeresett összeget – ami után ő már adózott, de én persze nem fogok – akkor a pénzéért cserébe neki jár a szex!
Hogy akkor összenyálazhat, letapizhat a mocskos szőrös mancsával, és arra méltatlan farkát az én csodálatos pinámhoz közelítheti és beleillesztheti, a fülembe liheghet és végül belém élvezhet!
Mégis, mit képzelnek ezek magukról?
Az lenne az igazságos, ha be sem csöngetnének, csak bedobnák a postaládámba a pénzt egy borítékban, aztán szépen hazamennének és kivernék a faszukat saját maguknak odahaza, hogy ne is lássam őket.
Hiszen attól még, hogy prosti lettem, én továbbra is nőből vagyok, és egy nőnek a béták pénze alapból is járnia kellene anélkül, hogy bármit is adnom kéne cserébe.
Ami pedig a szexet illeti? Prostiként is járnia kéne annak az alapvető női jognak, hogy: szex csakis az alfákkal.”

Talán így már érthetőbb mindenki számára. :)

Mátyás Hunyadi
Olvasó

Az első feleségem mellett én is voltam párszor kurvánál. Házas férfinak erre akkor támad szüksége először, amikor először észreveszi a felesége közönyét szex közben. Amikor megbillen egy hagyományosan szocializált, “bluepill” férfi önbizalma. Akibe azt verték bele, hogy mindenért ő a felelős és mindent neki kell megoldania. Még a felesége közönyét látva fellépő saját önbizalom megrendülését is. És akkor azt látja, hogy ő még szeretne ugyan szexelni az asszonnyal, de az asszonynak meg gyakorlatilag tök mindegy. Jobb esetben még “megállja”, rossz esetben már inkább kerüli is a szexet. És amikor még gyerek sincs, akkor még az se magyarázat. Valaki felbukkant, valakivel már jobban kívánhatja a dolgot. Vagy már esetleg csinálja is vele. Ha sejted is, hogy ki lehet, még rosszabb………. De rossz ötlet volt, a legtöbb kurva vagy teljesen közönyös vagy pornóban látott “művésznőket” próbál utánozni, az efféle önbizalom megbillenés helyreállítására teljesen alkalmatlan. Inkább egy gyengébb, de tényleg lelkes nő, mint egy szuper testű kurva.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most akkor jól értem, erősíts meg: tehát jártál prostikhoz? Mert ha igen, akkor nagyon nem értem tőled a múltkorit, amikor vérig sértettelek az erkölcstelenségemmel. :)

Mátyás Hunyadi
Olvasó

Hát Seri igen…. A magamfajta, hagyományosan kondicionált (holtomiglan-holtodiglan) kurvához csak speciális élethelyzetben és rövid ideig jut el. A speciális élethelyzet az, amikor észreveszed, hogy az általad szeretett nő már kiszeretett belőled és csak unottan szexel veled. És akkor megroppan az önbizalmad. Mert szenvedsz a hagyományos kondicionálásod miatt (meg kell maradni a nő mellett), de azt is érzed, hogy ez az állapot (nincs szex, unott szex van csak) aláássa az önbizalmadat. És akkor az önbizalmad újratákolása miatt elmész egy kurvához, hátha az segít valamit. De rájössz, hogy nem segít, mert ha kellően jók az antennáid, akkor a feleséged és a kurva szexuális teljesítményéből ugyanúgy érezni fogod a feléd áradó mélységes közönyt és szeretetlenséget. És akkor még megpróbálkozhatsz a szerető kereséssel, egy olyan nő felkutatásával, aki élvezi is veled a szexet és szeret veled lenni. Ez általában a házas férfiaknak helyreteszi az önbizalmát és meg tudnak maradni az unott feleségük mellett is. Sok esetben a feleségek valamit meg is éreznek ebből a férfi önbizalom növekedésből, mert az otthoni szex is “felizzik” a tudat alatt/de akár tudva is érzékelt versenyhelyzet hatására. De egy kurvával folytatott szex csak nagyon tompa “érzelmi antennájú” férfiak önértékelésén képes javítani, én ezzel már soha nem próbálkoznék. Egy szóval meg tudom érteni, ha valaki kipróbálja a kurvákat, de aki ebben tartósan benne ragad, azt egyszerűen ostobának tartom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

aki ebben tartósan benne ragad, azt egyszerűen ostobának tartom.

Valószínű, hogy azért, mert az is.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kurváznia annak érdemes, aki szexet akar, nem mindenféle lelki sebeket gyógyítgatni, mert arra valóban nem alkalmas a dolog. :)

Ijk
Olvasó
Ijk

Szerencsétlen nő, ennek már annyi mint az összes többi ilyen prostituáltnak is. Nem szabad ítélkezni felette, beteg ember, nem érdemes foglalkozni amit leír. Amint elindul a prostitúció lejtőjén el kell fogadni hogy ő egy húsdarab amit idegenek megtömnek. A legjobban szituált családapán keresztül a szűz tinifiúkon át, igen a legalja igénytelen durva lecsúszott férfi is és gondolom pszichopaták akik húsdarabként is kezelik abban a fél órában. A férfi cserében otthagyja a kevesebb vagy több idő alatt megtermelt erőforrásait pénz formájában.
A leírása alapján a legrosszabb kurva típus, az egyszeres alkalmi. Egyszer mész hozzá, soha többet utána. Szerintem a jó kurva a rendes”ügyfeleit kényezteti, sikeresen eladja nekik az illúziót amiért fizetnek, megbecsüli őket. Mert rövid idő után nagyrészt már visszatérő vendégei lesznek akikkel kialakul a bizalom, legalább minimális emberi kapcsolat, akiknek pontosan ismeri az igényeit. Na ők nem fognak 3 év alatt kiégni, mert nem mindig valami vadidegen lény töcsköli akit legszívesebben leköpne. Nem véletlen hogy a prostituált is egyfajta mesterség ami szakértelmet, lelkesedést követel, attól hogy valakinek még pinája van nem lesz jó kurva. A jó kurva pontosan tudja milyen üzletet köt és mit nyújt cserébe, és a jó ügyfél emberként kezeli a kurvát.

common man
Olvasó
common man

Vannak jó iparosok,kevésbé jó iparosok,kontárok és ne hagyjuk ki a rabszolga részt mert ott nehéz átélést és lelkesedést elvárni.Van kevés aki szerelmes a szakmájába és annak szinte művésze.

common man
Olvasó
common man

nem érdemes foglalkozni amit leír

Na igen de ő már hivatalosan nem kurva hanem tanult ember,terapeuta másokon állítólag segít,segíteni tud.(én ugyan nem mennék hozzá még ha ő fizetne akkor sem)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Neki akartam állni, elemezni/válaszolni, de sajnáltam rá az időt és energiát.
Hunn és Delin összefoglalták a lényeget.

Szerencsétlen nő, ennek már annyi mint az összes többi ilyen prostituáltnak is.

Ez a nő alapból elbaszott, prostitúció nélkül is. Mindegy, hogy mit csinál, az alaptermészete „átsüt” és megmérgez mindent.

Nem hinném, hogy beteg lenne, csak a az ösztönei és a szocializációja eredményeként az lett belőle, ami.
Prostitúció nélkül is egy húsdarab, mert nem kényszerítette senki, önként szált fel a szopórollerre, aztán meg elkezdett sírni, amikor kiderült, hogy tényleg dugják és a pénzért „dolgozni is kell”.
Az is visszás, hogy egyszer szemét férfi, aki húsdarabként kezeli, máskor meg hülye béta fasz aki örömet akar neki okozni, mindegy hogy miért, de lenézi az ügyfelét, a tipikus keserű és elbaszott AWALT-os hülyepicsa, aki ha pénztáros lenne ugyanezt a szart nyomná, ugyanezzel a világfájdalommal, csak a vásárlókat osztaná ki. Semmi nem jó neki és annak az ellenkezője sem.

attól hogy valakinek még pinája van nem lesz jó kurva. A jó kurva pontosan tudja milyen üzletet köt és mit nyújt cserébe, és a jó ügyfél emberként kezeli a kurvát.

Pontosan, ez a picsa embernek sem jó, nemhogy kurvának.

Hunn
Olvasó
Hunn

Mivel szóba került a prostitúció és a férfiak moráljának kapcsolata, én is hozzáteszem ehhez a témához a magam öt centjét.

A prostitúciót, mint olyat, NEM a férfiak találták ki. A prostitúciót a NŐK találták ki.

Nincs olyan férfi, aki azzal közelítene a nőkhöz, hogy figyeljetek, én testileg undorító és szexuálisan taszító vagyok, feküdj le velem pénzért, fizetek érte hogy szenvedj, hogy elviseld hogy egy ilyen selejt, mint én, ott rángatózhat rajtad…

Nem!

Ezt a koncepciót nők találták ki, mint a legősibb mesterségüket. Látták, hogy a férfiak mindent megtesznek a szexért, és úgy gondolták, miért is ne fizettessenek érte?

Tudat alatt – a hipergámia miatt – a nők gyakorlatilag arra nevelik a férfiakat, hogy a prostiknak mindig legyenek üzletfeleik. Úgy adják elő magukat, úgy viselkednek a férfiakkal, hogy ha nem tartozol a férfiak legfelsőbb 20%-ba, akkor úgymond szexuálisan taszító vagy számukra. Ekkor az egyetlen shortcut a férfi számára a szexhez az, hogy kurváknak fizet a szexért…

A férfi azért megy kurvázni, mert nőre vágyik, és eszerint is kezeli őket, eszerint is bánik velük: nővel van, még ha fizetett is érte. A legtöbb kurvázó férfi nagyobb emberséggel és tisztelettel kezeli a prostikat, mint az átlag nők nagy része a férfiakat úgy általában…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A prostitúciót, mint olyat, NEM a férfiak találták ki. A prostitúciót a NŐK találták ki.

Ájvé, eddig nem is tudtam, hogy ezt ki kellet találni, elég lett volna a csimpánzokat megfigyelni a szomszédba, és nem kellett volna ezért megerőltetni a buksit……

Ezt a koncepciót nők találták ki, mint a legősibb mesterségüket.

Lelki szemeim előtt lepereg az ősasszonyok brainstorming-ja, ahogy kiválasztják a sok “hasznos ötletből” ezt, és voila, kitalálták, másnap már stricheltek is.

(Hogy nem volt egy kemény férfi a közelbe, aki melegében “helyrerakta” volna őket, hogy eszükbe se jusson , és akkor nem lenne ez a huzavona itt sem. Csak akarat és pár pofon kérdése és simán megoldható, nem is kéne sokat vele totojázni, csak simán betiltani és kész.)

Látták, hogy a férfiak mindent megtesznek a szexért, és úgy gondolták, miért is ne fizettessenek érte?

És ahogy “Isten látá, hogy ez jó”, úgy a nők is “felismerték” ebben a lehetőségben a “potenciált”, az amorális szemetek, pfúj…..és még akkor híre-hamva sem volt a feminizmusnak, (azt még akkor nem találták ki!), így a “feminista kondicionálás” bűnére még sok-sok évezredet várni kellett, de ez volt a “métely”, ami megfertőzte a Boldog Édenkertet…

(Valamelyik mégis csak megleshette a csimpánzcsajokat, mert azért maguktól annyi eszük nem lehetett, kizárt, nehéz lenne elképzelni.)

Tudat alatt – a hipergámia miatt – a nők gyakorlatilag arra nevelik a férfiakat, hogy a prostiknak mindig legyenek üzletfeleik.

Ezek a szemét nők, (hogy nem tudnak megülni a seggükön, még tudat alatt sem:)
És ennek következményeként, ezért vezet kurvához minden ifjú első útja…,a nők „tudatalatti nevelése”- itt gondolom az anyjuk viheti a prímet…. , no meg a feminista kondicionálás miatt, e kettő verhetetlen párosként taszítja nyomorba az ártatlen, lánglelkű ifjakat….

Hogy azért a sok baromság után egy kis értelemet is belecsempésszünk a groteszk konteók közé: a kínálat-kereslet fogalmát sem kellett senkinek „kitalálni” , név nélkül is létező törvényszerűségek. A prostitúciót sem kellett kitalálni, hanem a kereslet-kínálat és az adott egyensúlyi ponthoz tartozó ár pontosan definiálta és behatárolta és ma is behatárolja. Egyszerű közgazdaságtani törvényszerűség, nem kellene túlmisztifikálni.

Úgy adják elő magukat, úgy viselkednek a férfiakkal, hogy ha nem tartozol a férfiak legfelsőbb 20%-ba, akkor úgymond szexuálisan taszító vagy számukra.

Most ez az összes nőre megállapítás, vagy csak a prostikra?, itt kissé elvesztettem a fonalat…, de amúgy is bajok vannak, mikor a magunkról alkotott torz képet próbáljuk projektálni, arról nem is beszélve, hogy ha nem kell valami, az nem jelenti azt, hogy taszító, néha nem ártana szinonima és értelmező szótárt forgatgatni, mert azon kívül, hogy „ütős”, még mindig „érdekes” egy része annak, ami időnként „kifakad” belőled.

Ekkor az egyetlen shortcut a férfi számára a szexhez az, hogy kurváknak fizet a szexért…

És a kör bezárult, a lélek elveszett, örök csapda…szegény, kénytelen kurvázni, és a „lánglelkét” elemészti ebben a fertőben.

A férfi azért megy kurvázni, mert nőre vágyik, és eszerint is kezeli őket, eszerint is bánik velük: nővel van, még ha fizetett is érte.

Csodálatos, ja , nem , azért megy kurvázni, mert :
1. unja már az “ötujjú feleségét”
2. van rá kerete és nem sajnálja rá
3. olyan igényei vannak, amit másként nem kapna meg
stb. stb.

A „naivabbja” azt hiszi, hogy barátnőt vásárol, és nem érti, amikor a valóság időnként fejen találja egy szívlapáttal.

A legtöbb kurvázó férfi nagyobb emberséggel és tisztelettel kezeli a prostikat, mint az átlag nők nagy része a férfiakat úgy általában…

Add Uram, hogy bárcsak így kezelné az átlag nő is a férfiakat (Ámen)….., volna mit tanulniuk nekik a kurvázó férfiaktól.

Nem hittem volna, hogy lehet űberelni a főnököt, de te bebizonyítottad, hogy mégis, és ahogy látom, kontrázik is neked ezerrel. Bravo.

Hunn
Olvasó
Hunn

Most ezzel mit akartál mondani, csakszi? Először azt hittem, vitatkozni fogunk, hogy ellenérveket fogsz felhozni ebben a hosszú kommentedben, esetleg rámutatsz valami olyanra, amiben tévedek vagy amit kihagytam. De ez így egy se füle se farka, szinte randomnak tűnő gondolatokat tartalmazó szöveg. Mintha csak leírtad volna, hogy mire asszociálsz, amikor a mondataimat olvasod.

Ami pedig a “főnököt” illeti, azért “kontrázik”, mert ő, ahogy már korábban is észrevettem rajta, tényleg érti is, hogy én miről beszélek. Mert ő nem arra reagál, amit az olvasó saját fejében kialakult Hunn-kép szerint a költő gondolhatott, mint ez történik a te és sokak mások esetében, hanem arra, ami konkrétan le van írva a papírra.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem nem érted, hogy szopatnak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

.. esetleg rámutatsz valami olyanra, amiben tévedek vagy amit kihagytam.

Pedig próbálkoztam, eskü, és megtettem, ami tőlem telik, de ezek szerint „nem ment át”. Valószínű, hogy bennem van a hiba, elnézésedet kérem.

Mintha csak leírtad volna, hogy mire asszociálsz, amikor a mondataimat olvasod.

Ha azt írtam volna le, akkor valószínű, hogy kurvaanyáznál….., ez a lightosabb verzió, de látom, hogy nem sikerült dekódolni.

Ami pedig a “főnököt” illeti, azért “kontrázik”, mert ő, ahogy már korábban is észrevettem rajta, tényleg érti is, hogy én miről beszélek.

Azt már én is észrevettem, hogy vannak olyan témák, ahol te csak kismiska lehetsz az „elméleteiddel” , hozzá képest, ez őszintén meglepett engem is, nem hittem volna, hogy ennél van lejjebb, de rácáfolt.

Delin
Olvasó
Delin

Hunn, az utolso bekezdesed a legutolso agressziv prostis eseted utan nekem kicsit meredek…Ilyenkor te elhiszed, amit irsz, vagy letezik a ferfi horcsog is?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Várjál, mert most már “felébredt” a “feminista kondicionálás” hatása alól, és a RedPill felszabadította, szóval most már verheti a prostikat.

Hunn
Olvasó
Hunn

Épp ellenkezőleg, csakszi komám. Épp ellenkezőleg. Az, hogy a magam számára is meglepetésként rájöttem arra, hogy függetlenül attól, hogy a nők hová helyeznek el a hipergámia alfa-béta/SMV tengelyen, a gyakorlatban is képes vagyok veszélyt jelenteni a nők számára, pont hogy azt az eredményt hozta el számomra, hogy nincs szükségem rá, hogy bármilyen szinten is agresszív legyek velük. Sokkal türelmesebb és megértőbb lettem ezekkel a törékeny, puha, finom kis lényekkel. Mert innentől tudom amit tudok.

Tudom, hogy tulajdonképpen bármit megtehetnék velük, ezért semmi szükségem rá, hogy komolyan vegyem ezt a “jó pasi vagyok-e” című játékot. Ez az egész egy játék, hogy ők választanak, mi meg hagyjuk, hadd legyen meg az örömük. Nem én fogom elrontani a játékukat, én csak féloldalasan mosolygok, míg ők a vélt hatalmukat gyakorolják. De fölöttem nincs hatalmuk, csak annyi, amennyit én adok nekik. És tök aranyosak és femininek tudnak lenni ha látják hogy nincs hatalmuk fölötted. Imádom őket!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amikor agyon akarta verni a csajt? Én sem felejtettem el. :)

Delin
Olvasó
Delin

Aham…

https://www.ferfihang.hu/2017/08/23/exogamia-te-csodas/

idezet Hunntol:

“Kedves SerialSlut, a legviccesebb kurvázós sztorim a legutolsó, amit már Red Pill-es fejjel követtem el, mert kíváncsi voltam, így milyen élmény. A prosti akihez mentem már a Falon túl jár, és régen visszajárós vendége voltam (ami jelzi is, hogy Incelként milyen mélyre is tud süllyedni egy férfi) és még Béta Bélaként ismert meg engem, rendes, kedves, normális srácként.

Gondolom ezért is merte megpróbálni eljátszani azt a lehúzást, ezt az “itt ne érj hozzám, ott ne érj hozzám, ne told be a faszod tövig mert nem kellemes és fáj” című dolgot, ami már egy feleségnél is necces, de egy kurva ne sírjon ha basszák, és különben is hadd szenvedjen a ribanc.

Tulajdonképpen meg kellett volna erőszakolni, ahogy te is írtad az egyetemisták történetét, csak nekem akkor már elment a kedvem az egésztől. Úgyhogy lehúztam a gumit és az arcába dobtam, mondom neki: -“Ha úgy akarod hogy neked is jó legyen, az ingyen van, bazmeg, nem pénzért. Én nem a semmire fizettem, vissza a pénzt te szutyok.” Na, nekiállt visszaugatni, hogy: -“Azt lesheted, takarodj innen”, stb…. Azt hitte, mint a mai nők többsége, hogy ő tehet bármit, mondhat bármit, csinálhat bármit, viselkedhet bárhogy, annak nem lesz következménye, biztonságban van.

Felöltöztem, mondom neki: két választásod van, az egyik hogy visszaadod a pénzemet, a másik hogy szétverem a fejedet, te döntesz. Persze ugatott vissza, azt hitte biztonságban van.

Namost, a fizikai erőszakkal, az agresszióval az a lényeg, hogy blöffölni, fenyegetőzni csak úgy a semmire nem szabad. Az embernek egyrészt tudnia kell eszkalálni és de-eszkalálni, másrészt pedig meg kell lennie az elköteleződésnek hogy végig is viszi ha kell, nem csak pofázik. Aztán pedig sebesség, kegyetlenség, meglepetés (speed, agression, surprise, ahogy Andy McNab is írta) .

Szóval visszaugat, én pedig erre jobb kéz ökölbe szorít és felemel, megindulok felé mint a tank. Elkezd hátrálni, felveszi a mobilját és fenyegetőzik, hogy segítséget hív (gondolom a “menedzserét”). Mondom neki: -“Hívjál nyugodtan, hármat is, mire bárki ideér megdöglesz”. Elkaptam a karját meglódítottam és hátralöktem, és ahogy ütném láthatta a szememben hogy komolyan gondolom, mert pontosan láttam a szemén a pillanatot amikor elkezdett félni és rájött hogy mégsincs biztonságban. Hogy én már nem a régi Béta Béla vagyok, hogy velem egy nő soha az életben többé nem fog már szórakozni.

-“Visszaadom, odadom a pénzedet, csak menj innen!”-kiabálta. És tényleg vissza is adta a pénzemet fél percen belül. A poén az, hogy bár igazságos volt ez így, de a pornós fétisemet az elején azért megcsináltuk, szóval az így grátisz volt :)

Ez az egész így egy hatalmas fless volt, fél méterrel a föld felett lebegtem, és mosolyogtam hazáig. Tényleg szuper élmény volt, minden pillanat megérte, még ha esetleg Chlamydiás lettem is, örülök hogy elmentem. Ezzel sikerült lelkileg is lezárnom magamban és helyre tennem a kurvázós fiatalkori élményeimet is. Azóta nincs igényem a dologra.”

Hunn
Olvasó
Hunn

Ez a sztori jellemfejlődésem egyik kulcsmotívuma volt, kedves Delin. Kár hogy nem 20 évvel korábban történt. Sokkal beljebb lennék az életben. Miként föntebb is írtam, idézem: “Az, hogy a magam számára is meglepetésként rájöttem arra, hogy függetlenül attól, hogy a nők hová helyeznek el a hipergámia alfa-béta/SMV tengelyen, a gyakorlatban is képes vagyok veszélyt jelenteni a nők számára, pont hogy azt az eredményt hozta el számomra, hogy nincs szükségem rá, hogy bármilyen szinten is agresszív legyek velük.”

Delin
Olvasó
Delin

Az àlszentsèget ès kèpmutatàst ezek a dolgok nem magyaràzzàk.

Alter moràlis magyaràzata, azèrt èrdekel erre a kettossègre, mennyire fèr bele ez az erkolcsileg tokeletes vilagaba.

Hunn
Olvasó
Hunn

Álszentség? Morál? Akkor kerekítsük ki kicsit a sztorit.

Az elején, mielőtt a balhé történt, volt némi gumi nélküli francia. Nem végig, de ahhoz elég ideig, hogy elkapjak egy remek kis candidát. Nem afféle bekapsz egy diflucant és másnapra vége, hanem másfél évig szenvedsz és nem tudod mikor lesz vége típusút.

Nyilvánvaló, hogy ezt nem csak én kaptam el, hanem minden vendég aki oda járt. Én pedig utána másfél évig nem nyúltam nőhöz, gumiban sem, mert én egy morális ember vagyok. Nem mentem el kurvázni sem, mert én velük ellentétben vigyázok másokra. Kérdezték itt, hogy miért nem írok field report-ot csajozásról? Ezért, mert csak Game-eltem, gyakoroltam a csajozást, de sose vittem végig a dolgot senkivel. Mert én egy morális ember vagyok.

Ez alatt a másfél év alatt nekem volt egy kis szerelmem, pont az esetem, akit game-eltem, aki épp hogy tálcán nem kínálta fel magát, almával a szájában. Neki is nemet kellett mondjak, mert én egy morális ember vagyok. Az időablak, amíg ő az enyém lett volna, elmúlt, most ő már mással van. Nekem annyi örömöm maradt, hogy tudom, hogy morálisan cselekedtem, és nem voltam rossz hatással az ő életére.

Úgyhogy most, utólag, visszagondolva az esetre, ha akkor tudtam volna, hogy mi lesz utána, ténylegesen meg is agyalom azt a picsát, és az összes pénzét elrabolom, úgy kirablom mint Omar Little a dealereket a The Wire-ban, nem csak a saját lóvémat kérem vissza (az az összeg még a gyógyszert sem fedezte később, lol), vagyis nem csak annyi “szenvedést” okozok, hogy pár percig meg van ijedve, mert nem tudja hogy most mi lesz. És még így is egy sokaknál morálisabb és erkölcsösebb ember maradtam volna.

Delin
Olvasó
Delin

“A férfi azért megy kurvázni, mert nőre vágyik, és eszerint is kezeli őket, eszerint is bánik velük: nővel van, még ha fizetett is érte. A legtöbb kurvázó férfi nagyobb emberséggel és tisztelettel kezeli a prostikat, mint az átlag nők nagy része a férfiakat úgy általában…”

Igazabol johiszemu voltam, hogy alszentseget felteteleztem csupan es nem azt, hogy a fenti viselkedes nalad belefer a tisztesseg es emberseg kategoriajaba egy novel szemben.

Ez a ket idezet is figyelemre melto egymas mellett:

nem lelki beteg, moralizalo Hunn velemenye:

“Nincs olyan férfi, aki azzal közelítene a nőkhöz, hogy figyeljetek, én testileg undorító és szexuálisan taszító vagyok, feküdj le velem pénzért, fizetek érte hogy szenvedj, hogy elviseld hogy egy ilyen selejt, mint én, ott rángatózhat rajtad…”

lelki beteg (Alter utan szabadon), moralitason kivul eso Hunn velemenye:

“Gondolom ezért is merte megpróbálni eljátszani azt a lehúzást, ezt az “itt ne érj hozzám, ott ne érj hozzám, ne told be a faszod tövig mert nem kellemes és fáj” című dolgot, ami már egy feleségnél is necces, de egy kurva ne sírjon ha basszák, és különben is hadd szenvedjen a ribanc.”

Elo peldaja a te es Alter gondolatmenete is, miert nem beszelek soha moralis, erkolcsi kerdesekrol adott tema kapcsan. Egyreszt szinte egy ember se fedhetetlen erkolcsi szempontbol (azaz alszentseg lenne), masreszt adott erkolcsi norma addig tart, amig kenyelmes. Utana elkezdodik a relativizalas, a hatarok lazitasa, megjelennek a kivetelek, az egyedi esetek es korulmenyek, vegul minden megengedette valik az eredi erkolcsi normatol fuggetlenul. Hiszen onrevizio nelkul maskent nem oldhato fel a sajat kognitiv diszonanciank a valott erkolcsi ertekeink es a sajat, ill. a sajat elmeleteinkkel egyet erto emberek cselekedei kozt.

Hunn
Olvasó
Hunn

Sosem azt állítottam, hogy én vagyok a második Jézus Krisztus, de:

“-A man must have a code. (Bunk)
-Oh, no doubt.”(Omar)

Ilyenem nekem is van, függetlenül attól, hogy mit hiszel rólam. A mai világ sajnos nem a keresztény tízparancsolat szerint működik, mások számára sem, így hát ne is kérd számon rajtam sem.

Onnantól kezdve, ha egy nő úgy dönt, hogy pénzt kér a pinájáért, változnak azok a szabályok, amelyek rá vonatkoznak. Ő nem mondhatja, hogy civil vagyok, kezeljetek engem is úgy, mint a többi nőt.

Ő szegte meg a szabályokat, nem én. Egy szót se szólok, csak megfordulok és hazamegyek ha pl. még az ajtóban rám néz és aszondja, hogy na téged akkor sem ha fizetnél érte. De ő elvette a pénzt, amiért én megdolgoztam, és úgy döntött, hogy neki az JÁR anélkül, hogy adna cserébe valamit. ENNYI. Ha elküld az ajtóból, nem szólok semmit. Ha meggondolja magát, hogy bocs nekem ez ma nem megy, visszaadom a pénzt, nem szólok semmit. De így? Ne nézzél már te is verébnek engem, Delin drága.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na mi van már, Hunnci? :)

common man
Olvasó
common man

SS+Delin azért vannak férfiak(is) akik gyengédségre vágynak.
https://24.hu/elet-stilus/2019/01/13/oleles-osszebujas-hivatasos-no-terapia-kansas-usa/

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez azért elég szomorú. Én meg sosem állítottam, hogy a férfiak ne vágyhatnának gyengédségre is, azért körbevesz pár, ezt is látom. Csak a prostitúció nem erről szól, nem lélekről, hanem testről. :)

common man
Olvasó
common man

De az a kuncsaftoknál még egyben van.

Delin
Olvasó
Delin

Most te ne altalanosits Common man magadbol kiindulva. Vannak kuncsaftok, akiknel egyben van, ezt senki nem vitatja. Pont errol ment tegnap a vita, hogy szerintem ok a kisebbseg, szerinted pedig ok a tobbseg.

common man
Olvasó
common man

Konkrétan a válaszomban semmi átvitt értelem nem volt.Úgy értettem ha se nem hullák se nem zombik akkor a testük és a lelkük még egyben van.De mindjárt átolvasom a többit most jöttem.

common man
Olvasó
common man

Szerintem az emberi érintésre nem a kisebbség vágyik hanem a többség.Körmondat helyett: valódi partner/kurva~valódi kávé/pótkávé vagy hús/szója.Ha a kurva emberi érzéseket mutat a kuncsaft irányába az olyan mint a pótkávé amibe valódit is kevertek.Persze biztos van aki csak üríteni akar de lehet hogy ő mindenkivel csak azt.Az ,hogy mik az arányok mindketten csak gondoljuk láthatólag másként.Nem tudom van -e erre adat de szerintem az összebújás simogatás sokkal sokkal régebbi.Ha nézel egy természetfilmet csimpánz ,pávián bármelyiknél meglepő a viselkedés hasonlósága.(másban is de most csak ebben a tárgyban)

Delin
Olvasó
Delin

Az intimitas iranti igenyet senki nem kerdojelezte meg a ferfiaknak. Azt mondtam, hogy valodi intimitast ne varj el egy prostitol, mert az nem iranyithato tudati szinten. Ha eleg az illuzio oke, de a prosti szolgaltatasa alapvetoen nem arra iranyul. Azonban hacsak nem akarsz valami alomvilagban elni, akkor jo atlatni mi a valos szitu, ugy nem erzed magad “atverve”. Az intimitas iranti igenyuk kielegitesere hasznaljak a kapcsolat nelkuli nok a macskakat/kutyakat (ez pl USA-ban egyedulallo ferfiaknal is elterjedt). Nem ember, de legalabb oszinte a ragaszkodas es a kotodes.

common man
Olvasó
common man

A férfiak intimitás iránti igénye nem csak a kapásból hanem az adásból is áll.De ezt te is tudod tudnod kell. Namármost ha én intimitást adok akkor nyilván reakció is érkezik rá.Nem kell nagy dologra gondolni elsőre.Ha én átkarolom a derekát reagálhat úgy is mint ahogy te szoktál a férjed hasonló mozdulatára meg úgy is ,hogy azt mondja ne fogdossál vagy ha akarsz fizess még ennyit meg annyit.És mivel a lányok közt van ilyen is meg olyan is az igény meg ösztönszinten megvan (a férfiben és a nőben is)sőt még az időt se nyújtja tovább nem értem a megállapításodat.(Szerintem senki sem vár duruzsoló tiniszerelmet intimitás címszó alatt egy kurvától)És nagyon kevés azon férfiak száma is akik azt hiszik hogy itt őszinte szerelmet kapnak .(sokan más nőnél sem hiszik már)

Reszet Elek
Újságíró

Azért prostikkal, ha őszinték vagyunk magunkkal, a karnális, mondhatni animális élvezetek élhetőek meg.

common man
Olvasó
common man

Persze! A gyengéd cirógatásokból kiindulva eljut az ember a vadállati idő és gondolat nélküli ösztönlényhez.De ezt mindenhol ahol csak lehet.

Delin
Olvasó
Delin

Azt hiszem en mashogy vagyok osszerakva. Nalam a penz, vagy egyeb javak iranti motivacio alapbol kizarja a termeszetes intimitast, a prostinal ez pedig alap. A fake dolgokat nem szeretem, rosszabb esetben taszitanak.

Nem tudom miert emlegetitek mindig a szerelmet, kezdem azt hinni romantikusabbak vagytok, mint en. :)

Delin
Olvasó
Delin

Valoszinuleg ott van a kulonbseg, hogy a nok az erzelmi eletuket (beleertve az intimitast) elso sorban a belso korukkel elik meg. Semmikeppen sem olyan valakivel, aki kvazi ismeretlen es penzert van velunk (vagy mi vele – ezt csak feltetelezem). Azzal hogy kerulnenk intim viszonyba? Az egesz abszurd. A szex maga ilyen szempontbol elvalaszthato az intimitastol, adott embertol, az intimitas viszont mindig adott emberhez kotott.

Hunn
Olvasó
Hunn

Továbbra is nfenntartom, kedves Delin, minden álszentség nélkül, hogy a férfiak jelentős része nem darab húsként és/vagy szexuális tárgyként tekint a prostikra.

A mai világban a férfiak nagy része (mondjuk 80%-a, hogy a Red Pill elméletek is segítsenek a magyarázatban) a mindennapi életében azt tapasztalja, azt érzékeli, hogy a nők nem kezelik őket férfinak, nem kezelik őket szexuális lénynek. Láthatatlanok. Konkrétan kimondva vagy kimondatlanul bár, de a férfiak 80%-át a nők szinte arra kötelezik, hogy nyomja el magában a maszkulinitását, a szexualitását. Hogy maradjon is láthatatlan. Így, eszerint viselkednek velük – velünk – a nők, így állnak hozzájuk – hozzánk.

Amikor pedig egy ilyen átlagférfi elmegy egy kurvához, akkor ott van egy nő végre, aki férfiként, aki szexuális lényként tekint rájuk. Aki úgy kezeli őket, hogy ez egy teljesen normális dolog, hogy ő megkívánt egy nőt, hogy szüksége van a szexre. Aki az ő rá, mint nőre irányuló szexuális vágyukat pozitív dolognak tekinti – még ha csak azért is, mert pénze van belőle.

A férfiak nőre, szexre, intimitásra vágynak, arra hogy férfiként és szexuális lényként kezeljék őket a nők. Ez lenne az ALAP, amire a két nem kapcsolata bármilyen szinten is épülhetne. Mégis ez az a dolog, amit ebben a feminista világban egyre kevesebb férfi kap meg, mert “mégis mit képzel ez magáról” meg “nem olyan jó pasi, mint Brad Pitt…” (bár a poén az, hogy mint kiderült, maga Brad Pitt sem számíthatott túl sok jóra, csak mi, férfiak hittük azt, hogy ő legalább szerencsével jár ezen a téren…)

Régen, még nagyanyáink idejében, a nők tudtak bánni a férfiakkal. Azt, hogy megkivánták őket, azt egy pozitív dolognak tekintették, legfeljebb úgy voltak vele, ha nem jött be a pasi, hogy “bocs, nekem személy szerint nem vagy az esetem, de amúgy jó pasi vagy, majd találsz másikat”. Ma meg – hacsak nem tartozol a legfelsőbb 20%-ba – akkor szinte személyes sértésnek veszik, hogy hogy merészelsz egyáltalán olyan gondolatot forgatni a fejedben, hogy méltatlan farkadat valaha is egy királykisasszony pinájához közelítheted… Nyomd el a szexualitásodat, a maszkulinitásodat, mert zavar minket, nőket, hogy nem fogadtad el alapból és meg merted kérdőjelezni a hipergám döntésünket, hogy te láthatatlanságra vagy kárhoztatva. Szóval tudd a helyed! Ez a mai hozzáállás. Csoda-e hát, ha a teljesen normális és átlagos férfiak is sokan kurvákhoz járnak?

Delin
Olvasó
Delin

Regi no is ugyanugy hipergam volt, azert utasitotta el a ferfit, ha tehette. A jelenseg ugyanaz, csak ma egy fiatal no atlagosan sokkal tobb nyilt ajanlatot kap, mint regen. Pl egy atlag/jol kinezo gimis csajhoz egy bulis esten siman odamegy 20+pasi. Az rengeteg. Ilyen szamnal nincs lehetoseg mindenkinek a lelkevel is egyesevel foglalkozni. Ez nem mentseg a bunkosagra (ma is hangzanak el olyan mondatok mint regen), normalisan is el lehet valakit kuldeni, de a lathatatlansagot valahol magyarazza. Csak az lathato szexualisan, akihez vonzodom. A szexualis vagy onmagaban pozitiv egy ferfitol, amig az illeto nem tolakodo. Az a baj a kedves elutasitassal egyebkent, hogy ma egy ferfi altalaban nem veszi komolyan, shit tesztnek tekinti es nyomul tovabb. A teljes ignoralas, flegma arc sokkal hatekonyabb, eleg afele nyitni, aki nekunk is bejon.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát akkor mért nem mentek oda felkínálkozni?

Hunn
Olvasó
Hunn

Tehát egy átlag tinicsaj legszebb fiatal éveiben egy átlagos hétköznapi este alkalmával 20+ pasival jöhet össze ha akar, ezzel szemben én meg – mivel félénkebb voltam mint az átlag, és nem voltam kiemelkedően jó pasi – 10 éven át nézhettem a falat azokban az években, melyek úgymond az én legszebb fiatal éveim lehettek volna.

Tehát ezen időszak alatt egy átlag nőnek 10 év X 365 nap X 20pasi = 73,000 alkalommal lett volna lehetősége szexuális életet élni, amíg nekem 0. Mindez természetesen a patriarchális nőelnyomás poklában, amiben a nők olyannyira szenvednek. Hát elmentek ti a picsába bazmeg!

Tényleg nem értem miért nincs háború. Tényleg nem értem, hogy miért működünk együtt bármiben is a rendszerrel. Miért megyünk be egyáltalán dolgozni. Miért erőlködünk egyáltalán. Miért működtetjük ezt a magas szintű technikai civilizációt. Azért hogy a picsák jól érezzék magukat a faszkörhintájukon, míg mi elrohadunk a magánytól, míg ők röhögnek rajtunk, hogy nem vagyunk úgymond “jó pasik”?

Tényleg nem értem hogy miért nem lőjük szét az egészet a picsába! Uraim, adjatok valami magyarázatot.

Hunn
Olvasó
Hunn

Pedig minél inkább megvilágosodik előttem a mai feminizmusban élő modern nő élet- és gondolkodásmódja, annál inkább undorodom tőlük. Egyre inkább kezdek egyetérteni azzal, hogy ezekkel tényleg úgy kell bánni, mint egy darab szarral. Vagy ami mégjobb, agresszívan: ha már szopni nem szopnak, akkor legalább féljenek tőlünk.

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia Alter!
Szenvednek,magányosak,boldogtalanok tele van a net a holvannakanormálisférfiak sirámmal de ettől még mindig láthatatlan a 80 % béta gamma omega.

Hunn
Olvasó
Hunn

Szia Blackur tesó!

Ez így van. Ráadásul arra halad a világ, hogy ha az ember emberfeletti erőfeszítések árán feltornázná magát alfa státusba… akkor is ott van, ahol a part szakad.

Tegyük fel, hogy az ember kigyúrja magát és elkezd marha jól kinézni, mint mondjuk Brad Pitt. Tanul, dolgozik, meggazdagszik, mint mondjuk Brad Pitt. Vagy legyen az ember mondjuk maga Brad Pitt, aki az elmúlt két évtizedben a nők férfiideálja volt. A végeredmény? A ribancból lett felesége őt is ugyanúgy megszívatta, mint bármelyik átlagos béta férjet!

Vegyük Donald Trump-ot. Klasszik alfahím, a világ leghatalmasabb országának leghatalmasabb embere. A hatalom afrodiziákum a nők számára, és egy normális világban az amerikai elnöknek csak rá kéne mutatnia bármelyik nőre az országában ahhoz, hogy az a nő az övé legyen. Ezzel szemben mi a végeredmény? Nők tömegei tüntetnek, hogy mit képzel magáról, amikor olyanokat mond, hogy ő egy nőnek csak úgy alányúlhatna (grab them by the pussy), és azt ők örömmel hagyni fogják! Hát még mit nem! Mintha csak egy “creepy” gamma lenne…

A mai nőközpontú, feminista világnak az a lényege, hogy nincs férfi, aki elég jó lenne a nőknek. Nincs. Alfák sincsenek, csak hercegnők akikkel férfi nem lehet egyenlő, még ha cigánykerekeket hány, akkor sem.

Ennek két oka van. Az egyik a feminizmus, a másik pedig a kapitalizmus, mely a Béta Bux férfit, a sok pénzzel rendelkező, gazdag férfit tette meg a férfiak számára az elérendő alfa-ideálnak. A gazdaságban a legnagyobb béták számítanak “alfának”. Melyik híres vállalatvezető, CEO parancsát követnéd szuronyrohamban egy ellenséges lövészárok ellen? Például Mark Zuckerberget a Facebook-tól, Jeff Bezos-t az Amazontól? LOL Na ugye. Ezért nincsenek valódi alfa vezetőink.

Az egész úgy szar ahogy van. Talán meg is fogalmazhatnánk Red Pill-es axiómaként:

NŐKÖZPONTÚ, FEMINISTA VILÁGRENDBEN NINCSENEK ALFAHÍMEK.

És pont. Nincsenek, nem léteznek, mert nem létezhetnek. Ez a feminista rendszer lényege.

Blackur
Olvasó
Blackur

Akkor átfogalmazom: persze, hogy ott van egymás mellett a párnélküli férfi-nő massza de a hangsúly a LÁTHATATLANON van. Míg a pasik merítenének innen a nők még ekkor is a felső 20 % ról sírdogálnak. Minek kellene történnie ahhoz hogy ne így legyen:)?

Hunn
Olvasó
Hunn

Magyarul azt mondjátok, hogy ismét kissé túlpörgöm a dolgokat?
Hogy inkább aludjam ki magam és holnap csajozzak, mert ha összejön, akkor a combjaik között majd lenyugszom?
Szolid tanácsnak tűnik, meg is fogadom.

Delin
Olvasó
Delin

Alter, ezt tokeletesen latod, koszi az osszefoglalot. Annyi Hunn, hogy bulis estekrol beszeltunk, az ember lanya nem megy bulizni minden nap, de az aranyok igy is csunyan egyoldaluak ferfi/noi relacioban fiatalabb korban.

A targyiasitas kapcsan lehet nem voltam eddig egyertelmu. Abban ahogy latom nincs vita, hogy egy no azzal, hogy prostinak all aruba bocsatja a testet, ergo targyiasitja azt. Ha ezt mindenki elfogadja, akkor adott esetben kuncsaftkent a ferfinak tudnia kell ezt, amit azzal hogy igenybe veszi a szolgaltatast szentesit es elfogadja a gyakorlatban. Tehat a targyiasitas tenye mindenkeppen fennall, ha az ember prostival van, fuggetlenul attol, hogy neki milyen a viszonya ugy altalaban a nokhoz. Innentol nekem fura egy prostival valo egyuttlet kapcsan moralis kerdesekrol elmelkedni, ill. naivitasnak, vagy onamitasnak tunik olyan dolgokat varni a prostitol, amit az a dolog termeszetebol fakadoan onkent nem tud megadni (pl intimitas), max megjatszani tudja. Ezert mondom hogy helyen kell kezelni egy prostit, ha az illuzio eleg oke, de o nem baratno, nem szereto, nem az egyejszakas kalandod egy jol sikerult ejszaka utan.

hunbagira
Újságíró

Visszaestél?
Dehogy kérdésedre is válaszoljak. Azèrt, amiért te sem teszed ezt meg. Tehát még mindig van vesztenivalód.
2. Európában (ázsiában szintén) nincsenek rendszertől -úgy, ahogy – független tőkések, akik hobbiból és/vagy érdekből gerilla/terrorcsoportokat finanszíroznának. Nem úgy, mint az araboknál az olajsejkek és a latinoknál a kokainbárók.
3. Nincsenek nagyméretű lakatlan területek, ahova fel lehetne szívodni.