Férfihang.hu
144 megosztás

Nőnapi üdvözlet

Bélteki Katalin, a Valódi Egyenlőségért Civil Társaság egyik női aktivistája fogalmazott meg a nőnap alkalmából egy olyan üdvözletet, amely az elfogult, radikális feminista nőnapi propagandával szemben teremthet kontrasztot és amelyet örömmel adunk közre itt a Férfihangon is.

 


 

Bélteki Katalin elkötelezett civilszervezeti aktivista, szerteágazó gondolatokkal és mondanivalóval. A Férfihang Civil Társaság videóstúdiójába is többször tízoldalas jegyzettel és erőteljesen áradó közlési szándékkal érkezett, hogy felvegyük civilszervezeti partnerünk, a Valódi Egyenlőségért Civil Társaság munkájához készülő nőnapi üdvözletét. Végül mégis egy olyan “ad hoc” gondolatmenet került rögzítésre, amely egy gondosan megtervezett beszéd helyett inkább a köznyelviség rétegein keresztül törekszik kommunikálni.

Elsősorban talán azt szükséges észrevennünk, hogy Bélteki Katalin közlendői egy viszonylag erős antifeminista fókuszpont körül csoportosulnak. Felvetései erős kétségeket ébresztenek azzal kapcsolatban, hogy a feminista mozgalom korunkban értékelhető társadalmi haszonnal kecsegtethet, sőt sokkal inkább egy olyan veszélyt sejtetnek, hogy a feminizmus parttalan és betemethetetlen lövészárkokat áshat a két nem közé. Katalin gondolatai szemmel láthatóan jelentős mértékben táplálkoznak a saját élethelyzetéből eredő tapasztalatokból, de ugyanakkor azért is érdemes azokat komolyan venni, mert a civilszervezeti aktivizmuson túl a hajléktalan ellátásban is dolgozó szociális asszisztensként reális képpel rendelkezhet a férfiak egyre inkább romló szociális és társadalmi helyzetéről. A Valódi Egyenlőségért Civil Társaság nőnapi üzenetében egy két lábbal a valóélet talaján álló nő szólítja meg nőtársait.

A Férfihang is az ő gondolataival kíván most boldog Nőnapot a hölgyeknek és az őket köszönteni kész uraknak!

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
144 megosztás


10
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
1 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
Apa35evDelincommon manHunnschwarzwald Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Mátyás Hunyadi
Olvasó

Látszik, hogy ez a nő sokat beszélhetett már hajléktalan/elvált férfiakkal, mert erősen együtt érez velük. És egy hajléktalan férfit már csak a “jéghegy csúcsának” tart, aki már nyilvánvalóan látszik is, mert az utcán él. A “jéghegy nem látszó része” meg sok esetben csak abban különbözik az utcán élőktől, hogy él még az anyja, van egy rendesebb rokona/barátja, aki befogadja őt. De szerintem is nagy számú elvált férfi él azon a határon, ami csak enyhe fokozati eltérés a hajléktalansághoz képest. Ez a nő pedig elég pontosan érzi az ilyen élethelyzetben lévő férfiakban felgyűlt agressziót, ami – miután láthatólag sok ilyet ismer – meg is riasztja őt. Hányok a mai napon (03.08. nőnap) ömlő feminista mocsoktól a sajtóban, jó hogy feltettétek ezt a videót.

sRPd
Olvasó
sRPd

Boldog Nőnapot!

zgy001
Olvasó
zgy001

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen üvegplafon? Margit, Teréz, Angéla, Júlia, nagycsöcsű horvát.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Végre! Csak sajnos sohasem lesznek képesek rendszerben gondolkodni a divatos gumicsontokon rágódó, önző, agyhalott tömegek.

Hunn
Újságíró

Remélem, hogy közülünk mindazon kollégák, akiknek van nőjük, azok a nőnap alkalmából jó alaposan megkúrták őket! (Aki pedig még nem tette ezt meg, az gyorsan lásson is hozzá a munkához!) :)

common man
Olvasó
common man

Ide is illik de Delinnek is írom csak nem találom azt a hozzászólását.Azért csak lehet egyeztetni a karriert a gyerekekkel.
https://hvg.hu/itthon/20190309_Magyar_muholdat_szeretne_az_urkutatasert_felelos_miniszteri_biztos

Delin
Olvasó
Delin

Persze, hogy lehet (en is azt csinalom), csak nem gyakori (alapbol elenyeszo nonek van karriernek nevezheto munkaja, az enyem is hatareset). Gyerekek mellett, megfelelo partner nelkul, kozos megegyezesen alapulo munkamegosztas es folyamatos revizio nelkul eselytelen. Nagyon melos mindket felnek, kulonosen, ha iskolasnal kisebb gyerek van.

Apa35ev
Olvasó

Valamiért megnőtt 20 ezerrel az oldal látogatottsága februárban.
https://www.similarweb.com/website/ferfihang.hu#overview

Gondolom az elvált apák keresnek reményt valahol de nemtudják még hasztalan ha félnek és feladják.
Írtam másfél hete Torockai Lászlónak a “családvédelmi akcióterv”-el kapcsolatban, de még nem vagyok stateben, hogy megnézzem válaszolt -e valami píszí bedőmacsósat vagy manvaginásat. Úgy látom náluk is a BHázi Edda a családvédelmi “szakértő” és fogalmuk sincs mi lenne a magyar apák dolga -az eltartást leszámítva- a kétkeresős családmodellünkben. Ha nem beszélnek róla -ill. hibásan a lányokra hagyják- nem is fogják tudni a megfejtést.

Ha válaszolt megosztom itt a levelem (az övét persze engedély nélkül nem), de szerintem ilyen alapvető dolgokat sem látnak be: “Az apák vére csakis az utódukban csörgedezhet az asszonyukban csak egy ideig”.
Patriarchátus = Apaközpontúság Magyarországon jogilag sem létezik, épp ellenkező a helyzet

Apa35ev
Olvasó

Nézegetem a kormányoldali cikkeket.
A gyereknevelést elvetették az apák számára és beindul az államfeminista propaganda.
Mindenkit buzinak, pedofilnak vagy lázadónak fognak tekinteni aki nem alárendeltje egy nőnek a családokban.
Ebből is látszik a családjogi egyenlőség soha nem fog megvalósulni Magyarországon míg az (ál)keresztény KDNP-Fidesz van hatalmon. Propagandaoldal cikk: https://888.hu/article-a-fiukra-szandekosan-noi-munkakoroket-eroltetnek-svedorszagban

Nem értik meg néhány szabályozható degeneráltat (valódi buzik, pedofilok stb.) leszámítva a magyar apák sohasem lehetnek anyák az alapvető biológiai különbségek miatt.

Milyen érdekes, hogy Deansdale ennek az oldalnak a jobber-lib alapítója is csak migráncsozik és mélyen kussol a “családvédelmi akcióterv”-el kapcsolatban. Reménykedik, de nem akarja kimondani mostantól már hasztalan a férfiak sorsa. Eldőlt. Szolgáknak szánják őket mint a hadseregben, hiszen háborúnak kell lennie szerintük. A gyereknek (jogilag lehet akár 17 éves is) mindig az anyánál lesz helye az apa meg dolgozzon korahalálig. Ez a posztkomcsi tervgazdálkodás.

Jönnek majd a nőket népszerűsítő cikkek és ki tudja mikor dobják lapátra Szilvai Gergelyt is mert nem követi a manginák elvárásait. Ez is kurvára kellett: https://mandiner.hu/cikk/20190314_az_egyetlen_noi_huszarra_emlekeztek

Évekkel ezelőtt megmondtam a CSOK nemfogja érdemben növelni a gyerekvállalási kedvet amíg az apákat nem tekintik érdemben családtagnak. Ezután is ez lesz ahogy szórják az adófizetői pénzünket a nőkbe, hasztalan. https://magazin.otthonterkep.hu/2019/03/10/resz-siker-csok/
https://azenpenzem.hu/cikkek/na-ezt-hozta-eddig-a-csok/5665/
“A 2016 eleji módosítástól 2018 végéig a lakáspiaci tranzakciók értékének 3,5 százalékához kapcsolódott a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK)”

Megyek most a fiamért az ország másik felébe és csak ha visszanyertem az energiszintem nyitom meg az apás emailemet Torockai okosságára várva. Nem hinném, hogy válaszolt, de lehet.

Legyetek puzsérok basszátok meg és mondjátok ki, mert Orbán-elvtárs részben lipsi és nem fog börtönbe záratni!