The Mechanic
7 megosztás

A férfigyűlölet buborékja – 7/7. rész

A férfi emancipáció négy lovasa

Korábban megvizsgáltuk, hogy a Feminizmus Négy Szirénje hogyan adott a nőknek olyan váratlan lehetőségeket, melyekről korábban nem is álmodhattak. Néhány nő pozitívan járult hozzá a társadalomhoz, de elég sokan hagyták, hogy a férfigyűlölet és a féktelen kapzsiság feleméssze őket, ezzel előidézve a ma látható katasztrofális helyzetet. A technológia mindig felkavarta az állóvizet ebben a status quo-ban, minden hullámmal új győzteseket és új veszteseket teremtve. Ha évszázadokkal ezelőtt élnénk, akkor Gloria Steinem (fordító: feminista újságíró, aktivista) nevelő, Mystery (fordító: az egyik legelső PUA) pedig udvari bolond lenne.

Ennek a cikknek a címe nem „Férfigyűlölet krízis” vagy „Háború a Férfigyűlölet ellen”. A címe „A Férfigyűlölet buborékja”, mert ez erők – melyek előidézik a férfiakkal való rossz bánásmód kimúlását – már feltűntek a horizonton. Így engedd meg, hogy bemutassam a Férfi Emancipáció Négy Lovasát, mintegy egyesülését a már korábban megvitatott erőknek, melyek széttépik a jelenlegi fenntarthatatlan hierarchiai rendet 2020-ra:

1)   A Játszma: Megtanulni az igazságot a női elme működéséről minden férfi számára egy hatalmas és értékes tudás. Mindegy, hogy arra használja, hogy csajozó mesterré (PUA) váljon, esetleg egy élethosszig tartó monogám házasságban alakítson ki lelkitárs köteléket, vagy hogy ritka, de annál hatékonyabb románcokat hozzon létre nőkkel. A férfi felszabadul a nyomasztó terhek alól, melynek az avatatlan béta azonnal megadja magát.

Mikor a férfi megtanulja, hogy nincs miért 50.000 dolláros autót vagy 20.000 dolláros gyűrűt venni, 50.000 dolláros frigyzilla fesztivált finanszírozni, túlárazott házat vásárolni egy következetes pénzügyi vizsgálat intő szava ellenére, illerve fizetni egy válóperes ügyvédet – aki majd megmenti az összeomlástól annak ellenére, hogy ő volt az áldozata a családon belüli erőszaknak –,  rájön, hogy nincs jobb érzés a felszabadításnál és a vele járó örömnél. Olyan érzés ez, mintha hozzádvágnának 2 millió dollárt, hogy: tessék, költsd amire akarod. Mikor a férfi számára világossá válik, hogy a bevétele feleakkorára csökkentve is csak kis áldozatokkal jár a szexuális kilátásaira, könnyebb munkát keres, mely kisebb ingázással, kevesebb stresszel jár. Mikor szembesül azzal, hogy a nők kiengesztelése totálisan ellentétje annak, amit tennie kellene a románc és csábítás alatt, az egész megalázó rituálét kidobja az ablakon.

A két vagy három átlagosnál lényegesen szebb nővel való egyidejű kapcsolat adta extázis nagyon vonzó azon férfiak számára, akik a már megmászták a csúcsot, de tovább rontja a szerencsétlen béták esélyeit (mégegyszer, a férfiak vonzereje gyakorlatilag nulla, ha ahhoz hasonlítjuk, ahogy a női vonzerő hat a férfiakra). Így, amíg a férfiak 80%-ának nincs intellektuális kapacitása, hogy felfogja és uralja a Játszmát, arra van szükség, hogy a következetesen gyakorlók száma elérje és elkezdje meghaladni a 20%-ot. Ekkor ez a tömeg a sokszorosan parazita életmódot folytató állatkákat, az élősködő nőktől az adózabáló államon át a korrupt ingataniparon keresztül a válóperes ügyvédekig, hatékonyan kiéheztetné.

2)   Felnőtt szórakoztató technológiák 2020-ra: Mi lesz a férfiak azon 80%-ával, akik nem tudják megfogalmazni vagy uralni a Játszma alapvető elemeit? Nem lesznek elítélve azért, hogy frusztrációban, megalázottságban és közel rabszolgaságban élnek másodlagos állampolgárként? Hála az égnek, ezek a szegény lelkek meg fogják tapasztalni a kielégülést a technológia által, épp ahogy a nők tették a fogamzásgátló tablettával, a mosógéppel vagy a porszívóval.

Számos ok miatt, az Internet pornó lényegesebben addiktívabb a férfiak agyára, mint a VHS videokazetta, vagy a „Skinimax” (fordító: softpornó kábel TV csatorna) az 1990-es évekből. Mikor a technológia egy másik generációja szétterjed a piacon, a következményei elég behatóak lesznek, hogy felfordulást okozzanak a jelenlegi szexpiacon.

Ez a weboldal korábban írt már arról, hogy a tapintás és mozgásérzékelős, valamint grafikus technológiák a szórakoztatás legfontosabb formájává fogják felemelni a videojátékokat 2012-re. 3D és/vagy holografikus képek tapintható felülettel és elegendő mesterséges intelligenciával elérhetővé teszik sok-sok férfi számára a kezdetleges „virtuális szexet” 2020 előtt, de 2020-ra látni fogjuk, hogy ez átlép néhány határt melynek drámai hatása lesz a piacra. Nagyobb, mint a fogamzásgátló tabletta és az Internet pornó együttesen. A férfitársadalom lényeges része fog kikötni a virtuális szexfüggőségben, anélkül, hogy észrevenné.

Azoknak üzenném (főleg nőknek), akik azt állítják, hogy a VR szex 2020-ra nem lesz megfelelő helyettesítője a valódinak: az akadály el fog hárulni és kijelenthető, hogy a virtuális nő kinézetre képes lesz 10/10-es lenni, míg a valódi nő – ami a tipikus béta számára elérhető – 4 és 7 között van. A valódi 10-es nő > VR 10-es > valódi 7-es nő sorrend lényegtelenné teszi azt az állítást, hogy a virtuális 10-es nem olyan jó, mint a valódi 10-es (a nők kevesebb, mint 1%-a), mikor a virtuális 10-es valójában a 7-es és alacsonyabb osztályba sorolt nőkkel vetekszik. A nők rettenetes mód nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire nagyon különböző a férfiak reakciója egy 10-es és egy 7-es nőre, vagy akár még alacsonyabb pontúakra. Egyedülálló férfiként péntek este hazaérkezve a munkából, szokásos módon elmerülnek a VR mélységeiben, egy teljesen új jelentést adva a „béta tesztelésnek”. Ezek a visszavonult férfiak feltűnően hiányoznak majd a bárokból és night-klubokból, melyek a korábbi helyszínei voltak a frusztrációjuk és a bennük lévő feszültség levezetésének, ezzel sok vállalkozást arra kényszerítve, hogy felhagyjon működésével. Az agyuk olyan irányba változik, hogy nem tudnak majd szexuális vágyat táplálni a valódi nők többsége felé. Ez egy masszív leértékelődéssel fog járni a nők számára a szexpiacon, azt eredményezve, hogy a 8-asokat úgy kezelik majd, mint ha 5-ösek lennének, és a 35 éves nők még az 55 éves férfiakban sem fognak érdeklődést kiváltani. A nők Vili a Prérifarkas pillanata pár évvel hamarabb fog bekövetkezni, és az alfák a Játszma tudatában még könnyebben találnak élvezetet maguknak a kétségbeesett nők mezején.

Egy másik, Japánban fejlesztett technológiai előrelépés az élethű női robotok. Én nem hiszek abban, hogy a „szexrobot” praktikus és gazdaságos lesz a szoftverből/játékból származtatott megoldásokhoz képest. Egyszerűen azért, mert egy ilyen robot nem ellenfele árban, diszkrécióban, sokoldalúságban és fejleszthetőségben a VR-nak.

Néhány „feminista” felfigyelt a kataklizmaszerű szexuális elértéktelenedése, amit meg fognak tapasztalni a nők mikor az ilyesfajta technológiák elérik a piacot, és már léptek is a sikeres betiltás felé. Az ilyen tiltások természetesen nem lehetségesek, ahogy a VR szex technológiák elválaszthatatlanok a videojátékok szélesebb piacától, és a házimozi technológiától. Mindazonáltal a lobbipróbálkozásaik tanulságosak lesznek.

Egy másik pozitív hozadéka a haladó felnőttszórakoztató technológiáknak, hogy a nőknek tökélyre kell majd fejleszteniük az egyetlen megmaradt tulajdonságukat, melyet a technológia nem tud helyettesíteni – azt a képességet, melytől a férfi érzi, hogy szeretve van. A modern nők arra kényszerülnek, hogy újra megismerjék ezt az ősi fogalmat azért, hogy versenyelőnyt teremtsenek. Ez a kényszer vezethet egy pragmatikus nők vezette mozgalomhoz, akik nagyban tagadják majd meg a „feminizmusnak” álcázott férfigyűlöletet, mely előidézte ezt a helyzetet. Így válik ez a lovas egy mindkét nemnek jövedelmező lökéssé.

3)   Globalizáció: A Harmadik Lovas akkora, hogy több altémát is tartalmaz. A közös pontjuk, hogy a világot behálózó piaci erők legvégül találnak egy módszert, amivel megkerülhetik a jogalkotás határoló eszközeit, melyet minden ország kidolgozott magának:

a) Iszlám: A muszlimok magasabb születési rátájától eltekintve – akik ugyanazokban a Nyugati városokban laknak, mint a „feministák” –, a baloldaliak és a férfigyűlölők Achilles sarka alapvetően abban rejlik, hogy nem hajlandóak konfrontálódni más kultúrákkal, melyek gyakorlatilag korlátozzák a nőket. A Briteknél működnek Iszlám bíróságok, melyek a Sharia alapján hoznak döntéseket. A Brit válási törvények még az Egyesült Államokénál is férfigyűlölőbbek, és egy rakás Brit férfi fordul a Sharia bírósághoz kétségbeesésében, hogy elkerülje a a Brit törvények miatti tönkretételét. Az iszlám bíróságok kifejezetten boldogok, hogy befogadhatják ezeket a férfiakat, és a „feministák” nem mernek a megszokott fülsiketítő módon tiltakozni. Az által, hogy a Brit férfiakat a Sharia bíróságokhoz vezetik, a férfigyűlölet egy gyönyörű önpusztítását figyelhetjük meg. Az irónia az, hogy az a csoport, amely az ellenségünk volt az elmúlt században, de facto szövetséges lesz e század krízisében. Itt jegyezném meg: nem azért írom ezt, mert én magam muszlim vagyok.

b) Külföldi munkavégzés: Mialatt Amerika folyamatosan vonzza a legnagyobb tehetségeket, és a (legális) bevándorlók hadát, majdnem minden Amerikai férfi, aki Ázsiába vagy Latin Amerikába költözött, ragyogó tanúságtételét adja az újdonsült élete minőségnövekedésének. A férfi, aki egy sokkal férfi-barátibb országba megy, és helyi lányt vesz feleségül, hatékonyan kapcsol le három parazitát az Egyesült Államokban – az adóját bezsebelő államot, a megélhetését elvevő potenciális feleséget, és az ipart, amelyre a pénzét kellene költenie (esküvő, gyémánt, ingatlan, válóperes ügyvéd). Ráadásul, ez a lépés lezsugorítja az Amerikában maradó elérhető férfiak számát. A férfigyűlölőket – akik a saját elmebajukat vetítik ki azzal, hogy „nőgyűlölőnek” nevezik a férfiakat – különösképpen aggasztja, hogy ezek az emberek elhagyják az Egyesült Államokat. Nem kellene a „feministáknak” örülniük, hogy a „nőgyűlölők” lelépnek? Így láthatunk egy újabb példát a „feminista” törekvésére. Arra, hogy bármi féle viszonzás nélkül lopjanak a férfiaktól.

Minél igazságtalanabbá válik egy hely, annál több tehetséges embert láthatunk máshová menni. Amikor az „Egyesült Államok válási törvény” szavak általánossá válnak Indiában és Kínában, akkor ezek megakadályozhatnak néhány potenciális jövőbeli adófizetőt az Amerikába vándorlástól, mely egy újabb ok a kormány férfigyűlölet miatti pénzveszteségére.

c) Orvosi turizmus: A donor petesejt + mesterséges megtermékenyítés + béranyaság teljes költsége 150.000 dollár vagy több. Indiában ugyanez 20.000-be kerül egy csúcsminőségű klinikán. Amíg az indiai kliensek zöme párokból áll ezeken a termékenységi klinikákon, elég sok egyedülálló férfi is ezt a módszert választja a saját biológiai gyerekének létrehozásához. Bár ez az út nem mindenki számára járható, a lehetőség, hogy legyen egy gyermekünk 20.000 dollárért (vagy kettő párhuzamosan két különböző béranyától, akciós csomagban 35.000-ért) már létezik. A szegénységben élő béranyák Indiában többet keresnek így, mint amennyit 10 év alatt tudnának takarítással vagy kemény munkával az építőiparban. Ez a helyzet kölcsönösen előnyös minden részvevőnek, kivéve a nyugati nőt, akinek az árát túlbecsülte a piac, és a férfi nem akarta feleségül venni.

Az orvosi turizmus az Egyesült Államok egészségügyi rendszerét is vitán kívül helyezi bizonyos eljárásokban. Ráadásul ez a rendszer rengeteg nőnek biztosít megélhetést, különösképpen adminisztratív és bürokratikus szerepkörökben, amely kétszer annyit fizet nekik, mint amennyit a versenyszférában meg tudnának keresni. Az egyre többe kerülő kormányzati buborék ellenére – amely ilyen sokáig biztonságosan felfújva tartotta a fizetésüket –, az imént említett nők megtapasztalják azt, amit egy generációval korábban a férfiak a feldolgozóiparban.

Szóval ahogy láthatjuk, a globalizáció erői sokkal nagyobbak, mint amennyire a jelenlegi aránytalan status quo-t támogatók.

4)   A férfi gazdasági kivándorlás és az ebből eredő adóalap erózió: A korábbiakban átbeszéltek rávilágítottak arra, hogy még a leginkább egomániás „feministák” is keményen függenek a férfiak erőfeszítéseitől. Újra meg fogom ismételni, hogy soha sem lesz sikeres az az emberi társadalom, ahol a férfiakat nem ösztönzik arra, hogy vágyjanak a termelékenységi és vállalkozói képességeiknek abszolút maximumára.

A nemek közötti szerződés tönkrement a városi Amerikában (bár van némi hatása vidéken is). A „progresszív” jövedelemadóskálát az Egyesült Államokban azzal az elgondolással bocsátották útjára, hogy a férfiak, akik tízszer több pénz meg tudnak keresni, mint amennyire szükségük van, ugyanúgy megkereshetik azt a saját családjuk részére is. A férfi, aki nem akar családot alapítani, választhat egy könnyebb munkát alacsonyabb bérért, nagyobb költségbe verve az államot, mint saját magát. A kevesebb adóbevétel nem csak csökkenti az egyedülálló anyák állami támogatásának összegét, de kevesebb pénz marad a bűnüldözésre is. Kevesebb rendőr lesz, és kevesebb bírósági erőforrás, amivel a férfi börtönbe vethető. A „feminista” hipergámia-utópia nem igazán önfinanszírozó, de veszélyesen függ minden keményen dolgozó béta férfitől, akik nélkül a kormányzati buborék – elválaszthatatlanul a férfigyűlölet buborékjától – kipukkad. Így matematikailag lehetetlen finanszírozni hosszabb távon a férfigyűlöletet. Az állam, amelynek kis kormánya van messze fentarthatóbb, mint az, amely folyamatosan növekedésre törekszik. A nagy állam idővel fenntarthatatlanná válik, és leereszkedik az ellentmondások tömegébe, mely éppen az ellentettje annak, amit a hivatalnokok akarnak. Nézd meg a gengszter kapitalizmust, mely a mai Oroszországot uralja.

Ez a Négy Lovas mind összetart az évtized végére, hogy átruházza a férfigyűlölet árát a férfiakról a nőkre, és 2020 január 1.-én elbíráljuk, hogyan pukkant ki a férfigyűlölet buborékja. Meg fogjuk vizsgálni a következményt, melytől a nők szenvednek, amiért elkövették azt a hibát, hogy sorsukat a „feministák” kezébe adták. Vedd figyelembe, hogy nem tettem a listára a Férfijogi Mozgalmak felbukkanását, mint a Négy Lovas egyikét, és ez valószínű nem fog megtörténni a fentebb említett okok miatt.

Azoknak, akik vitatják a Négy Lovast (szeretném látni a jóslataik eredményességét, hogy összehasonlítsam az enyémmel), a nők rendelkeznek a Négy Szirénjükkel, és most az inga visszalendül ugyanakkora erővel. Tartsd észben a Négy Lovast az évtized alatt, és emlékezz arra, amit itt olvastál 2010 legelső napján.

Kiket kellene érdekelnie?

Ahogy elhagyjuk az évtizedet, amiben az Egyesült Államok biztonságát és jólétét az Iszlám terror fenyegette, és belépünk abba, amiben a fő fenyegetés a férfigyűlölet, bárkiben, akiben aggódást keltenek a következő témakörök, gondolkodjon el a fentiekről nagyon alaposan:

  • Bárki, akinek fia, fiútestvére, unokaöccse vagy mentoráltja házasságot akar kötni. Különös tekintettel arra, aki a házasság előtti szerződés részleges védelme nélkül akar így tenni. Ahogy korábban már megvitattuk, ez sem garantálja, hogy nem lehet majd tönkretenni az életét, elválasztani a gyermekétől, vagy bebörtönözni oly módon, ahogyan egy fejlett demokráciában lehetetlennek gondolnánk. Az elvált férfiak öngyilkossági rátája sokkolóan magas.
  • Bárki, aki egyetért azzal a felvetéssel, hogy a civilizáció, ahol a legtöbb felnőtt kétszülős családban él, mindig túlszárnyalja és kiszorítja azt a civilizációt, ahol a felnőttek nagy száma nem kétszülős család része.
  • Bárki, akinek van kisunokája, unokahúga, unokaöccse, vagy dédunokája. A válási törvények eszközként használják a gyermeket a válás alatt, és senki sem vitathatja azt a tényt, hogy a gyermek az azt követő éveket is megszenvedi. A „feministák” megalapozatlan kutatásokkal bizonygatják az apamodell felesleges voltát, de a való világban tett megfigyelések az ellenkezőjéről tanúskodnak.
  • Bárki, aki drága ingatlannal rendelkezik a családban. Ahogy növekszik a házasságtól elforduló férfiak lélekszáma, úgy csökken a családok és a potenciális vevők száma is. Emlékeztetnék mindenkit, hogy ha a saját tőke 20%-a az ingatlanba van fektetve és a maradék 80% jelzáloghitel, már 20%-os értékcsökkenés is 100%-os hanyatlás a saját tőkében, ami talán a férfi minden vagyona. Detroit az első Egyesült Államokbeli város, amely szembe néz a béta férfiak munkaügyi kilátásainak elvesztésével. Ebben a városban az átlagos ingatlan értéke a 2003-as 98.000 dollárról a mostani 14.000 dollárra esett le. A hanyatlás kisebb annál, mint ami letarolhatná a megmaradó lakástulajdonosok vagyonát, de bármelyik közösségben megtörténhet. Ha van egy házad, a vagyonod hozzá van láncolva a kétszülős családmodell megőrzéséhez.
  • Bárki, aki aggódik a bűnözés növekedése miatt. Az afro-amerikai gyermekek 72%-a csonka családba születik, és csak az anya neveli őket. Ez a szám a fehérek között is eléri a 30%-ot. Ráadásul, a „férfirecesszió” hatására számos férfinak a túlélés egyetlen eszköze a bandákba verődés és az értékek erővel való elvétele lesz. A férfi, aki a múltban egy feleségben talált volna tásra – de ma senki sem szereti őt viszont –, könnyen célponttá válik a bandáknak és terrorista szervezeteknek, mint utánpótlás.
  • Bárki, aki aggódik az egyre növekvő szövetségi és állami költségvetési hiányok miatt valamint a Medicare/egészségügy (fordító: a Medicare egy amerikai egészségbiztosítási program) költségeiért. Ezek miatt az állam a kiadások csökkentése helyett inkább az adóemelés mellett dönt. Az, hogy kevesebb férfi túlórázik a nagyobb bevételért, megtöri a „felső 10% fizeti az adók 75%-át” modellt, és még több férfi csapolja meg az adókasszát. Az, aki börtönbe kerül a házastársi tartásdíj elmaradása miatt, vagy mert nem volt elég jó szerető, vagy mert megvédte magát a családon belüli erőszakban, mint bármely másik rab, 60.000 dollárjába kerül minden évben az adófizetőknek.
  • Bárki, aki úgy gondolja, hogy az Egyesült Államok alkotmánya egy értékes és fontos dokumentum. Az „ártatlan, ameddig bűnősnek nem bizonyul” elv nem alkalmazható számos „feminista” szemléletű törvényben. A korábban említett árnyékállam a „feminizmust” használja az ártatlan férfiak ellen, ami miatt megkérdőjelezhető a kijelentés, hogy Amerika a szabadság hazája.
  • Bárki, aki aggódik a nemzetbiztonságért. Ahogy egyre több férfi érzi úgy, hogy cserbenhagyja őt a társadalom, úgy egyre kevesebb kockáztatja az életét a hadseregben. Ráadásul a válóperes ügyvédek arról győzködik a feleségüket, hogy váljanak el, míg ők kiküldetésben vannak. Hazaérve a csatatérről egy másikba, amelyet valaha otthonnak hívtak, egy szégyenteljes árulás a legnagyszerűbb fiataljaink számára. Már említettem, hogy a Brit férfiak az Iszlám bírósághoz fordultak abban a reményben, hogy elkerüljék a Brit férfigyűlölő törvények általi kifosztást. Elég sok férfi vonta le azt a végkövetkeztetést, hogy az Iszlám többet ajánl neki, mint a saját társadalma.
  • Bármely nő, akit felháborít a „feminista” elveken alapuló női viselkedés, és akit felkavarnak a mai önjelölt „feministák” szavai vagy tettei. Ha hiszel abban, hogy minden tettre érkezik egy válaszreakció, akkor aggódnod kellene azért, ahogy a „feministák” a szépet téve túl sokszor rúgnak bele a barátságos kutyába.
  • Legvégül bárki, akinek fiatal lánya vagy lánytestvére van, aki éppen belépni készül a való világba, ahol csak a legszebb nőknek könnyű házasodni. Oda ahol a bolond „feministák” tevékenységének az ára hamarosan a férfiakról a nőkre száll, még úgy is, ha az a nő nem volt érdekelt ebben a gyűlöletcunamiban. Ahogy az összefoglalóban írtam az elején: a „feministák” szakadékba vezetik a nőket.

Fel tudnék sorolni még több okot is, de a lényeg érthető. Az évtized legnagyobb kihívása összesítve lett előttünk.

Frissítés (2012 július 1.): A mai napon, 2012 július 1.-én, a cikkben felvázolt évtized 25%-a bekövetkezett. Nem indítottam szavazást a cikk közzétételekor 2010 január 1.-én, mivel a leírt gondolatok túl radikálisok voltak az olvasók többségének. De mivel ezek mára sokkal szélesebb körben is elfogadottá váltak, beillesztettem egy egyszerű szavazást arról, hogy vajon csakugyan a férfigyűlölet buborékjában vagyunk-e.

Konklúzió

Én csak megfigyelőként vagyok jelen, és nem lesz belőlem semmiféle aktivista. Bár, ahogy korábban leírtam, „inaktivistának” lenni Mahatma Gandhi szellemében is hatásos. Futurista-ként, meg kell jósolnom néhány dolgot, mielőtt nyilvánvalóvá válik mindenkinek. A rendszeres olvasók ismerik a korábbi jóslataim pontosságát, és figyelj a szavamra, mikor azt mondom, hogy a férfigyűlölet buborékjának további felfúvódása és gyors leeresztése fogja meghatározni Amerika következő évtizedét. Így itt, a 2010-es évtized első napján megjósolom, hogy ez a cikk további cikkek ezreit fogja életre hívni.

Ahogy a legelején említettem, ez az írás, aminek az olvasásával most végeztél, az pont olyan mikor valaki 1997-ben megjósolja mélyreható részletességgel a terrorellenes háborút. A részletesség szintje, amilyen pontosan leírta az oldal a Férfigyűlölet Buborékjának kipukkadását, olyan pontossággal fog kirajzolódni, mint ahogy megjósolta az ingatlanpiac buborékot két évvel a megtörténte előtt, és a hasonló szintű tőzsdei megfeneklést 6 hónappal előtte. Megismerem a buborékot, ha látok egyet, és a férfigyűlölet lesz e kor legfontosabbja. Fogadj a jóslatam ellen a saját szakálladra.

Ez az oldal megjósolta, hogy az Egyesült Államok marad az egyetlen szuperhatalom 2030-ig, és mivel nem akarjuk érvényteleníteni azt a jóslatot, egy olyan ellentmondást vezetek be, hogy az Egyesült Államok életképessége 2030-ra a Férfigyűlölet Buborékjának elégséges és szabályos lassulásától függ. Meg fogjuk látni, hogy mely társadalmak lesznek képesek gazdasági fellendülést elérni, miközben mindkét nemmel egyformán jól bánnak. Az Egyesült Államok nem éppen a jó irányba halad e tekintetben. Emiatt kevésbé vagyok magabiztos a Férfigyűlölet Buborékjának sima leeresztésében. Le fog ereszteni, de tomboló hurrikánként. Csak a vidéki Amerika tudja a nemzet többi részét sokkal békésebb változásba vezetni. A Briteknek talán már késő.

Szeretném kifejezni hálámat az Instapundit-nak, Dr. Helen-nek, Kim du Toit-nak, The Spearhead-nek, RooshV-nek és a többieknek, akik támogattak ezen cikk megírásában.

Vége


Forrás: https://www.singularity2050.com/2010/01/the-misandry-bubble.html

Szerző: Imran Khan

Post Author: The Mechanic

The Mechanic
f Facebook
7 megosztás


471
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
458 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
30 Hozzászólások szerzői
Nos4a2rgsWildschweinBlackurWang B Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

“Az irónia az, hogy az a csoport, amely az ellenségünk volt az elmúlt században, de facto szövetséges lesz e század krízisében.”

Ez nem irónia, ez butaság.

Rustem
Olvasó
Rustem

Már miért lenne az? A szerző nem hülye egyáltalán, nagyon is világosan látja az összefüggéseket. Egyenlőre a Szélső-jobb a Fidesszel karöltve keresztény máz alatt tulajdonképpen a kultur-marxista, feminista ideológiák álltal átitatott európa útját egyengeti továbbra is, azzal-hogy az alapvetően patriarcha hátterü idegen kultúrák ellen hergeli a jónépet. Akkor fognak meglepődni, amikor majd ez a jelenlegi rendszer hirtelen ellenük fordul, mert tulajdonképpen a céljuk mindig is az volt, hogy az extrém-fenyegető ideológiákkal számoljanak le egyszer s mindenkorra. A muszlimok megszeliditése már sikeres volt, a következő a szélső-jobbé lesz… Nem ismeritek ti a Babiloni parázna jellegzetes álnokságát ezek szerint.

Hunn
Újságíró

A baj ott van, Rustem, ha a patriarcha jellegű kultúrák,nevesítsük: ha az iszlám ellen a mohamedán országokban vívunk háborút. Mi a saját hazánkban nem kérünk belőlük. Én a saját, ezeréves, keresztény, patriarchális, magyar kultúránk szerint szeretnék élni, ez után áhítozom.

Megmondom neked kereken: a török szultán kegyelméből nekem nem kell sem négy, alávetett feleség, sem semmi más. Ne jöjjenek ide és pont. De természetesen nem szabad elfeledkezni az érem másik oldaláról sem: a mi katonáink se menjenek a muzulmán országokba, se gyilkolni őket, se rájuk kényszeríteni a mi kultúránkat.

Rustem
Olvasó
Rustem

Azzal mélységesen egyetértek veled, hogy a kultúrákat nem volna szabad összevegyiteni, mert csak katasztrófa és erőszak lesz lesz a vége ha beüt a krach. Senki soha nem kivánja feladni a saját identitását és bizony zavaró tényező egy idegen nép jelenléte. Mivel azonban az országok közös erővel engedtek ennek teret a Babiloni filozófiából meritve, mégpedig búsás üzleti és kereskedmi haszon szempontjából, igy a felelősség talán nem a vendégeket illeti, hanem azokat a politikusokat és üzletembereket akik kaput nyitottak mindenféle nemzetiségnek. S hogy csak ne csak a európáról beszéljünk, Amerika volt ennek a rendszernek az első és fő lovasa. emlékezzünk csak arra, hogy hány ezer magyar értelmiségit és munkást isszivott el az ottani Babilon. Birodalommá idegenek erejéből vált, ez Babilon sikerének a titka és persze a bukásának is.

Hunn
Újságíró

Nem tudok ezzel egyet nem érteni. A fő felelősöknek a fehér, keresztény országok felett uralkodó zsidó elitet és sábeszgójait tartom. Velük kell tehát elsősorban leszámolni, a migráns-kérdést utána már meg lehet oldani akár békésen is.

Rustem
Olvasó
Rustem

Attól félek, hogy fals árnyékot üldöznél, a jelenlegi világban az anyagi érdek minden nemzetiséget összeköt egymással azokban a közös bünökben, amit elkövetnek, keresztényeknek mondott illetőket is.
“Megbomlott elméjű és az igazságtól megfosztott embereknek hiábavaló torzsalkodásai a kik az istenfélelmet nyerekedésnek tekintik. Azoktól, a kik ilyenek, eltávozzál.
De valóban nagy nyereség az Istenfélelem, megelégedéssel;
Mert semmit sem hoztunk a világra, világos, hogy ki sem vihetünk semmit;
De ha van élelmünk és ruházatunk, elégedjünk meg vele.
A kik pedig meg akarnak gazdagodni, kísértetbe meg tőrbe és sok esztelen és káros kívánságba esnek, melyek az embereket veszedelembe és romlásba merítik.
Mert minden rossznak gyökere a pénz szerelme: mely után sóvárogván némelyek eltévelyedtek a hittől, és magokat általszegezték sok fájdalommal.
De te, óh Istennek embere, ezeket kerüld; hanem kövessed az igazságot, az istenfélelmet, a hitet, a szeretetet, a békességes tűrést, a szelídséget.
Harczold meg a hitnek szép harczát, nyerd el az örök életet, a melyre hívattattál, és szép vallástétellel vallást tettél sok bizonyság előtt.”

Pál Apostol Timótheushoz irt l. levele

Hunn
Újságíró

Én nem félek ettől Rustem, mert tudom, amit tudok, és nem tudok visszamenni a nemtudás állapotába. De mint említettem, nem csupán a zsidók a felelősök, hanem a sábeszgójaik, a keresztények akik együttműködnek velük.

Rustem
Olvasó
Rustem

Ok, vannak istentelen zsidó emberek, meg még rajtuk kivül sok más vallású, származású is, akik nagyon is érdekeltek abban, hogy miképpen lehet kifosztani a saját népüket, országaikat, minden felé emelve az anyagi és hatalmi érdekeket. Talán azt el ismered te is, hogy a pénz szerelme tipikus emberi vonás, nem pedig vértől, származástól függ.

Hunn
Újságíró

Tudod mi a pénz, Rustem? Papír, számmal.

A pénz csak egy zsidó trükk. Afféle “tartozom neked-cédula” (á la Dumb és Dumber).

Illetve ma már az sem. Régen ténylegesen “tartozom neked-cédula” volt, amikor is a bank kötelezően beváltotta neked aranyra, bármikor, amikor akartad. Ma a pénz, mint olyan, az arany-alap megszűnte után, már csak afféle “valaki majd csak ad érte neked valamit-cédula”…

Az embereknek elő kell teremteni a megélhetését, munkával, gazdasági tevékenységgel. A kapitalizmus sem lenne rossz ötlet, ha olyan emberek csinálják, akik között megvan szolidaritás és az összetartozás érzése.

A zsidók nem ilyenek: ők élősködni akarnak mindenki máson. Ezért van az, hogy a zsidót nem érdekli, ha a gazdasági machinációja miatt te és a családod az utcára kerülsz és éhen döglesz. Lásd: svájcifrank-alapú lakáshitelek…

Egy nemzeti közösség korlátozni képes a gazdaság nemzeti tőkés szereplőit, hogy azok ne éljenek vissza a gazdasági hatalmukkal úgy, hogy azzal másokat a nemzetből tönkretegyenek. Rá tudja szorítani őket arra, hogy sokkal inkább a közösség javára tevékenykedjenek, és ezért cserébe joggal élvezhessék a befektetéseik gyümölcsét.

A nemzetközi zsidó kapitalizmus nem ilyen, a zsidó tőke nem így viselkedik….

Rustem
Olvasó
Rustem

Ha egyébként keresztény kultúráról beszélsz, talán ismerned kellene János apostol jövendőlését a jelenlegi világ végéről a Jelenések könyvében:

“És ezek után láték más angyalt leszállani a mennyből, a kinek nagy hatalma vala; és a föld fénylett annak dicsőségétől.
És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.
Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.
És hallék más szózatot a mennyből, a mely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:
Mert az ő bűnei az égig hatottak, és megemlékezett az Isten az ő gonoszságairól.
Fizessetek úgy néki, a mint ő fizetett néktek, és kétszerrel kettőztessétek meg néki az ő cselekedetei szerint; a mely pohárból itatott, ugyanabból két annyit töltsetek néki.
A mennyire dicsőítette magát és dobzódott, annyi kínnal és gyászszal fizessetek néki; mert ezt mondja az ő szívében: Úgy ülök, mint királynéasszony, és nem vagyok özvegy, és semmi gyászt nem látok.
Ennekokáért egy nap jőnek ő reá az ő csapásai: a halál, a gyász és az éhség; és tűzzel égettetik meg; mert erős az Úr, az Isten, a ki megbünteti őt.
És siratják őt, és jajgatnak ő rajta a föld királyai, a kik vele paráználkodtak és dobzódtak, mikor az ő égésének füstjét látják,
Nagy távol állva az ő kínjától való félelem miatt, mondván: Jaj! jaj! te nagy város, Babilon, te hatalmas város, hogy egy órában jött el ítéleted!
A föld kalmárai is siratják és jajgatják őt, mert az ő árúikat immár senki nem veszi;
Arany és ezüst, és drágakő és gyöngy, és gyolcs és bíbor, és selyem és skárlátczikkeket; és minden thinfát és minden elefántcsontedényt, és drágafából és rézből és vasból és márványkőből csinált minden edényt;
És fahajat és illatszereket, és kenetet és tömjént, és bort és olajat, és zsemlyelisztet és gabonát, és barmokat és juhokat, és lovakat és kocsikat, és rabokat és emberek lelkeit.
És a gyümölcs, a mit a te lelked kívánt, eltávozott tőled, és minden a mi ínyes és pompás, eltávozott tőled, és többé azokat meg nem találod.
Ezeknek árosai, a kik meggazdagodtak ő tőle, távol állanak az ő kínjától való félelem miatt, sírván és jajgatván,
És ezt mondván: Jaj! jaj! a nagy város, a mely öltözött gyolcsba és bíborba és skarlátba, és megékesíttetett aranynyal, drágakövekkel és gyöngyökkel; hogy elpusztult egy órában annyi gazdagság!
És minden hajósmester és a hajókon levők mind, a sokaság és az evezők, és valakik a tengeren kereskednek, távol állának.
És kiáltának, látván az ő égésének füstjét, és ezt mondják vala: Mi hasonló e nagy városhoz?
És port hányván az ő fejökre, kiáltának sírván és jajgatván, és ezt mondván: Jaj! jaj! az a nagy város, a melyben meggazdagodott mindenki, a kinek hajói voltak a tengeren, annak drágaságaiból, hogy elpusztult egy órában! Örülj ő rajta menny, és ti szent apostolok és próféták; mert az Isten büntette meg őt érettetek való büntetéssel.
És egy erős angyal egy nagy malomkőhöz hasonló követ felvőn és a tengerbe veté, ezt mondván: Ilyen módon nagy sebességgel vettetik el Babilon, ama nagy város, és többé meg nem találtatik.
És hárfásoknak és muzsikásoknak, és síposoknak és trombitásoknak szava te benned többé nem hallatik; és semmi mesterségnek mestere nem találtatik többé te benned; és malomnak zúgása sem hallatik többé te benned;
És szövétneknek világossága többé te benned nem fénylik; és vőlegénynek és menyasszonynak szava sem hallatik többé te benned; mert a te kalmáraid valának a földnek fejedelmei; mert a te bűvöléseidtől eltévelyedtek mind a népek.
És abban prófétáknak és szenteknek vére találtatott, és mindeneknek, a kik megölettek a földön.”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A muszlimok megszeliditése már sikeres volt,

WHAT?

Rustem
Olvasó
Rustem

Black Friday. Ismered Alan Watt elméletét a megfélemlités és sokkolásos hadmüveletről? (pirospirula) Szerintem egyre terebélyesedő máskultúrájúbeli népeken is ugyanúgy gyakorolják ezt a psichológiai hadviselést. Gondolj csak bele, hogy milyen hatást gyakorol az angliában, EU-ban és az USA-ban élő muszlimokra, hogy a nem muszlim többség szemében potenciális terroristaként és nőket elnyomó, illetve rajtuk erőrszakot tevőként vannak elkönyvelve. Hogyan mernél te kiállni pl. muszlimként angliában a feminizmus ideológiájával szemben? Megnézhetnéd magad utána, hogy nem e lincselnek e meg azon nyomban. Jelenleg angliában tartózkodok a multikultúra fő centrumában, tudom miről beszélek. Az itt élő muszlimok jelenleg azzal vannak elfoglalva, hogy bebizonyitsák-hogy az iszlámnak semmi köze sincs az öngyilkos, ártatlan civilek elleni terrorista merényletekhez. Gyere ide ki Leedsbe, nézd meg mondjuk a belvárosi sétáló utcát, szinte mindennap protestálnak és papiranyagokat osztanak ezzel kapcsolatban. Épp a minap beszélgettem velük ebben a kérdéskörben. Úgy vélik, hogy többnyire alaptalan- erőteljes lejáratópropaganda zajlik ellenük.

Reszet Elek
Újságíró

Az iszlám mindenhol mézesmázos amíg a népességi hányad el nem ér egy bizonyos százalékot. Utána beindul az iszlamizáció. Egy rabóvezér összedibdábolt vallása, a középkori Hubbard agyszüleménye.
A mentalitásukra meg jó példa ez: https://www.youtube.com/watch?v=iyCqjRcTL6Y

Rustem
Olvasó
Rustem

Ez a te véleményed. Én ugyan nem értek egyet a muszlimok vallásával, de az, hogy a patriarcha berendezkedésű-ősi kultúrát igy pellengérre állitották, az meglehetősen álnok húzás volt a kultúr-.marxista feminizmus részéről, ebben kiállok mellettük. Eljön az az idő, amikor majd ott látjuk lobogni mindenhol a szivárványzászlót, még a templomokban is-amire itt angliában már van példa. Kár, hogy nem értik meg, hogy a forradalminak nevezett LGBT-mozgalomnak nem szabadna hozzá nyulnia a vallásokhoz és olyan kultúrákhoz, ahol nem kivánatos ez a szodomita divat.

Reszet Elek
Újságíró

Nem az iszlám az alternatíva. Régen rossz lenne ha az egész kulturális közeget kellene leváltani mert a sajátunk javíthatatlanná vált.

Ha megnézted a videót akkor egyértelmű hogy nem vallási másságról van szó és az embereknek sem a “patriarcha” berendezkedéssel van a problémájuk. Szóval ez nem az én véleményem.

A történelmi tények is ezt támasztják alá. Az iszlám kezdetektől fogva a mai napig egy erőszakos térítő vallás. A mai problémák tekintélyes része pedig a vallás saját belső- és az azt valló társadalmak fejlődésének megrekedéséből eredő problémák melyeket a népességével együtt importál a nyugatra.

Rustem
Olvasó
Rustem

Talán a nagybetüs kereszténység nem volt erőszakosan téritő? Hagy ne kelljen felsorolnom neked, hogy a kereszténység nevében elkövetett borzalmakat, amit a Római pápaság gyakorolt. Az iszlám ebben különb volt, mert meghagyta a hódoltsági területeken a szabad vallásgyakorlatot, senkit sem kényszeritett a saját hitének a megtagadására a pápasággal ellentétben.

common man
Olvasó
common man
Rustem
Olvasó
Rustem

Én arról beszéltem, hogy az európai hódoltsági területeken a keresztények irányában miként gyakoroltak vallási toleranciát a késő középkorban az iszlamista hóditók. Az egyik imám azt mondta nekem, hogy a Bizánci birodalom hanyatlásáig, a szeldzsukok hóditásáig meglehetősen jó barátság volt a keresztények és muszlimok között, révén, hogy a prófétájuk felesége is keresztény volt. Egyébkén bevallása szerint az Iszlám vallás sem volt egységes azokban az időkben, (még ma sem az) amikor kialakult, embere, csoportja válogatta- voltak olyan uralkodók, akik a Pápasághoz hasonlóan tüzzel vassal üldözték a pogánynak nevezett közösségeket, mig mások-mint például a mughal-dinasztia inkább a békés együttélésre törekedett, mint pl. Indiában.

Reszet Elek
Újságíró
Bazinga
Újságíró

“Talán a nagybetüs kereszténység nem volt erőszakosan téritő? Hagy ne kelljen felsorolnom neked, hogy a kereszténység nevében elkövetett borzalmakat”

Ez már ismerős. A jelenlegi iszlám terrorizmust ne írjuk fel az iszlámnak, de azért csípőből felsorolnád a több száz évvel ezelőtti keresztény hittérítés borzalmait. Amúgy ennek milyen jelentősége van a mai Európában?

Rustem
Olvasó
Rustem

Nem én emlegetem egyfolytában a keresztes hadjáratokat a jelenlegi üggyel kapcsolatban. Én is ugyanezeket kérdezem egyébként, amikor európa jelenleg erősen szekularizált, mondhatni ateista és halvány köze sincs a középkori vallásos európához. A történelemkönyvekben, levéltárakban lehet róla olvasni, de nagyjából ennyi. Az embereket jelenleg jobban érdekli Bruce Willis, Harry Potter vagy a Pókember, mint Szent Pál vagy Szűz Mária.

Reszet Elek
Újságíró

Ki emlegeti itt egyfolytában rajtad kívül?

Rustem
Olvasó
Rustem

Sokan mások, pl a te Viktorod, aki meg akarja védeni az állitólagos keresztény európát. Telenyomta nem is olyan régen a vallási és történelmi oldalait, csatornáit a keresztes hadjáratokkal és a muszlim hóditásokkal tárgyalásával nem meglepően propagandisztikus célokból.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az embereket jelenleg jobban érdekli Bruce Willis, Harry Potter vagy a Pókember, mint Szent Pál vagy Szűz Mária.

De majd az iszlám “felébreszti” ezeket az “elfajzottakat”, és megmutatja nekik, hogy hol lakik az Úristen….

Rustem
Olvasó
Rustem

Vagy épp a jó öreg zsivány Pápa, aki visszavezeti majd Európát a helyes ösvényekre. Ez is egy verzió.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A “menekültek” lábainak csókolgatásával biztos is, hogy ez a infallibilitas”pápa” “visszavezeti” a nagyonfejlett, nagyondemokratikus, nagyontoleráns és nagyon európai értékeket vallókat oda, ahol megkapják azt, amit megérdemelnek, ha véletlenül nem lenne elég az “önerőből ” (szopólarcként ) “felvett” “Willkommenskultur…..

Alter Ego
Szerkesztő

Léteznek ma is Európában a keresztény, vallásos meggyőződéssel élő emberek és az aktív vallásgyakorláson túl a kereszténység egy kulturális közösség is. Ennek a közös keresztény kultúrának egyes elemei nem is tudatosan köthetőek a vallási jelenhez vagy múlthoz, hanem látens szociokulturális tényezőként alakítják ki a közös európai kultúrát.

Ha népcsoportok ugyanazokon a meséken és mítoszokon nőnek fel, ugyanazokat a bibliai történeteket mesélik és mesélik újra más művekben is, akkor annak sokkal erősebb kultúraformáló ereje van, mint azt valaha is gondolnád. (!) Emiatt aztán én azt mondom, hogy nem igazán érdemes tagadni az Európai keresztény kultúrát.

Hirtelen villant fel bennem a gondolat, hogy esetleg tehetnénk egy gondolatkísérletet azzal is, hogy megnézzük, hogy “Harry Potter és a Pókember” mennyire gyökerezik a keresztényi vagy a “zsidó-keresztény” kultúrkörben maga is… (Még akkor is, ha ezek a filmek nem Európában készültek.) De ezen túlmenően megpróbálhatjuk kapcsolni mindezeket az ugyancsak nagyon erős közös euróapai kulturális tényezőként létező görög mitológiai örökséghez is, ami ha nem is keresztényi, de jellemzően közös európai kultúraformáló erő és még a leginkább klasszikus keresztény irodalom is tartalmaz utalásokat rá(!). (https://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6r%C3%B6g_mitol%C3%B3gia) – Hm?

Az európai közös kultúra létezik, Rustem, még akkor is, ha a magadfajta kozmopoliták nem hisznek benne. Az meg szinte lényegtelen, hogy erre Viktor vagy bárki más “Keresztény kultúraként” vagy csak simán “Európai kultúraként” hivatkozik, mert mindkét megnevezés mögött ugyanaz rejlik. És márpedig szemel láthatóan ez az európai kultúra, életstílus, szociokulturális élettér nem csereszabatos az iszlám, arab, afrikai kultúrkörrel.

Rustem
Olvasó
Rustem

Ó a keresztény kultúra. Ha elmondhatnám neked, hogy mennyiben különbözik mindazoktól, amit ráaggatnak, bizony megszégyenlené magát minden nagyegyház és minden olyan ország, aki ezzel fémjelzi magát. Épp ez a baj az iszlámmal és zsidósággal, nameg a katolicizmussal, protestantizmussal. Nem értik meg, hogy a a belső ember szerinti büntelen természet nem nyerhető el erkölcsi törvények tettleges vagy szóbeli betartásával, hanem természetfeletti eredetü az, hit álltal. Épp ezért mindegyik képmutató és inkább csak a látszatát mutatja annak, ami nincs ott, az ellentétes dolgokat cselekszik-mert nem hisznek-akárcsak a többi pogány, akit ők annak neveznek, holott nem sokban különböznek tőlük. Nem volt náluk újjászületés lélekben, amiről a Szent Iratok több helyütt is részletesen beszélnek. Nem ismerik sem Jézust, sem Istent. Sőt, inkább e mulandó világ anyagi javait élvezik és hatalma után vágyakoznak, nem pedig a romolhatatlanéra, ami egy teljesen más alapú és berendezkedésü világ lesz a biblia szerint, amit szándékosan nem olvasnak, vagy épp kiforgatják izük-kedvük szerint. Mi kereszténység, kérdezem én? Egyedül az ami le van irva a nagybetüs könyvben.

Rustem
Olvasó
Rustem

Pál apostol például ezt mondta a római egyháznak a kétféle vallást illetően, ma kötve hiszem, hogy a római katolikusok, akiknek ezeknek a leszármazottai megértenék és elfogadnák ezeket. A cionizmus itt le van irva, de nem kifejezetten abban az értelemben, amit például a zsidók gondolnak, attól ez kicsit másabb természetü és nem vér szerinti dolog:

“Avagy nincsen-é a fazekasnak hatalma az agyagon, hogy ugyanazon gyuradékból némely edényt tisztességre, némelyt pedig becstelenségre csináljon?
Ha pedig az Isten az ő haragját megmutatni és hatalmát megismertetni kívánván, nagy békességes tűréssel elszenvedte a harag edényeit, melyek veszedelemre készíttettek,
És hogy megismertesse az ő dicsőségének gazdagságát az irgalom edényein, melyeket eleve elkészített a dicsőségre, mit szólhatsz ellene?
A kikül el is hívott minket nemcsak a zsidók, hanem a pogányok közül is,
A mint Hóseásnál is mondja: Hívom a nem én népemet én népemnek (az idézőjeles gojokat); és a nem szerettet szeretettnek.
És lészen, hogy azon a helyen, a hol ez mondatott nékik: Ti nem vagytok az én népem, ott az élő Isten fiainak fognak hívatni.
Ésaiás pedig ezt kiáltja Izráel felől: Ha Izráel fiainak száma annyi volna is, mint a tenger fövenye, a maradék tartatik meg.
Mert a dolgot bevégezi és rövidre metszi igazságban; mivel rövidesen végez az Úr a földön.
És a mint Ésaiás előre megmondotta: Ha a Seregeknek Ura nem hagyott volna nékünk magot, olyanokká lettünk volna, mint Sodoma, és Gomorához volnánk hasonlók.
Mit mondunk hát? Azt, hogy a pogányok, a kik az igazságot nem követték, az igazságot elnyerték, még pedig a hitből való igazságot;
Izráel ellenben, mely az igazság törvényét követte, nem jutott el az igazság törvényére.
Miért? Azért, mert nem hitből keresték, hanem mintha a törvény cselekedeteiből volna. Mert beleütköztek a beleütközés kövébe,
A mint meg van írva: Ímé beleütközés kövét és megbotránkozás szikláját teszem Sionba; (Jézust) és a ki hisz benne, nem szégyenül meg.”

Alter Ego
Szerkesztő

“Mi kereszténység, kérdezem én? Egyedül az ami le van irva a nagybetüs könyvben.”

Lehetséges, ha a mélyen hithű vallásgyakorlás szempontjából keresünk választ a kérdésre, de ha szociokulturális értelemben, akkor még mindig nem üresedik ki az “európai keresztény kultúrkör” fogalma, ahogy te arra céloztál.

Egyébiránt a cáfoló szándék ellenére az utóbbi hozzászólással magad vagy az élő bizonyítéka, hogy még az elmélyültebb kereszténységgel összefüggő műveltség is mennyire velünk élő dolog. :)

common man
Olvasó
common man

Ó a keresztény kultúra. Ha elmondhatnám neked, hogy mennyiben különbözik mindazoktól, amit ráaggatnak, bizony megszégyenlené magát minden nagyegyház és minden olyan ország, aki ezzel fémjelzi magát.

Ortodox,római katolikus,,református ,evangélikus,görögkatolikus,unitárius, jehova tanúi,hitgyülekezete .Most kik aggatnak mit? Te valamit jobban tudsz mint ők? Te vagy talán az egyetlen az igazhitű? És ha igen tegyük fel így lenne, attól még a terroristák terroristák.

Rustem
Olvasó
Rustem

Nem a terrorizmusról beszéltem, hanem arról, hogy a nagybani kereszténység totálisan félreérti a vallását, néha szándékosan is. Nyilván van sok igaz hivő ezen felekezetek között is, de azokat az embereket te nem találod a politikában, a húsos fazék közül, mert számukra nem méltó ez a világ arra, hogy nagyratörő karriert épitsenek benne. Ezek lelki emberek, alázatosak és csendesek- nem pedig testiek, haragosak. Olyan fantasztikus országot várnak, ahol hirből sem ismerik a gonoszt, erőszakot, halált-ahol a bárány együtt lakik a farkassal nagy barátságban és füvet esznek mindketten. Nem én tudom ezt jobban, hanem ez van leirva a Nagykönyvben, ellenben amit a Nagyfelekezetek müveltek, beleértve a Római Katolikusokat is, s főleg rájuk gondolok, meglehetősen ellent mondanak annak, amit a főpásztor, Krisztus beszélt és képviselt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem a terrorizmusról beszéltem, hanem arról, hogy a nagybani kereszténység totálisan félreérti a vallását, néha szándékosan is.

És? „Békeidőben” lehet ezen lamentálni, meg csesztetni egymást, de ilyen helyzetben ez ezredrangú „probléma”

Olyan fantasztikus országot várnak, ahol hirből sem ismerik a gonoszt, erőszakot, halált-ahol a bárány együtt lakik a farkassal nagy barátságban és füvet esznek mindketten.

Az agyhalottak és szuicid hülyék jelenleg, azért még nem sokan vannak.
Sajnos, hogy nem csak azok szívják meg, akik a mesék ezen szintjén „léteznek”, hanem a ténykedésük következtében az értelmesebbek is.

Deadpool
Újságíró

“Sajnos, hogy nem csak azok szívják meg, akik a mesék ezen szintjén „léteznek”, hanem a ténykedésük következtében az értelmesebbek is.”

A kereszténység egyik nagy hazugsága, hogy légy bárány, aki ha farkast lát, dobja meg kenyérrel, mert az majd olyan fasza lesz – és természetesen mert csak ebben az esetben jutsz el a mennybe. Persze, lehet élni ilyen nemeslelkűen, és lehet így is hozzáállni a dolgokhoz akár egy komplett civilizációnak is, de akkor az a civilizáció törvényszerűen el fog pusztulni ebben a világban.

Alter Ego
Szerkesztő

Oké, csakhogy az ő erkölcsnemesítő és vallási számonkérésének a középpontjában valójában az áll, hogy mindenki fogadja el a multikulturalizmust, forduljon teljes bizalommal muzulmán “testvéreink” felé, ahogy ezt ő is teszi, aki szállását pakisztániakkal és irániakkal osztja meg. Csakhogy történetesen én akkor sem akarnék idáig nemesedni, ha értem és magyarázom, hogy valamit azért mégis jelent a “keresztény kultúrkör” kifejezés.

Deadpool
Újságíró

Jelent. De nem a naiv önfeladást. De még a keresztény erkölcs sem erről szól.

Rustem
Olvasó
Rustem

Alter Ego-minden jogom meg van a nyitott érdeklődésre a kultúrákkal kapcsolatban, jártam Indiában, Dubaiban, Olaszban, Máltán és még egy pár helyen. Szeretek ismerkedni, információkat szerezni, utána járni a kérdéseimnek. Ez én vagyok, az meg, hogy te mit gondolsz erről a szemléletről és hogyan élsz, az a te dolgod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A (katolikus) kereszténység az egyik legnagyobb shit teszt, az “eredendő bűn”-nel (patriarchális erőszakoló), a kielégíthetetlen “éhséggel” ( mindig bűnös az ember és bármikor bármiért rá lehet húzni a vizes lepedőt, nincs “üres” gyónás, mindig vétkezik az ember!), a kétszínűség, az álszent kommunikáció, shaming language, a kettősmérce, relativizálás, mind , mind megtalálható benne és csúcsra van járatva.

“Szeresd és féld Istened” …

Reszet Elek
Újságíró

Deadpool: “A kereszténység egyik nagy hazugsága, hogy légy bárány, aki ha farkast lát, dobja meg kenyérrel, mert az majd olyan fasza lesz – és természetesen mert csak ebben az esetben jutsz el a mennybe. ”

Azért nem teljesen erről van szó. Sokkal inkább annak a felismeréséről, hogy az erőszak erőszakot szül és e végtelen, generációról generációra öröklődő körforgást csak úgy lehet megtörni, ha nem viszonozzuk az erőszakot. Ez azonban nem jelenti azt hogy hagyni kell bárki is a hátunkon ugráljon.

Számos keresztény tanítást sajnálatosan félreértelmeznek manapság. Gyakorlatilag egy folyamatosan feminizálódó vallásról beszélünk. Mára már eljutottunk oda, hogy az egyház nem védi meg sem a hitet sem önmagát, sokkal inkább behajol a más vallásoknak ill. erkölcsi felfogásoknak és felkínálja ánuszát.

Alter Ego
Szerkesztő

“Sokkal inkább annak a felismeréséről, hogy az erőszak erőszakot szül és e végtelen, generációról generációra öröklődő körforgást csak úgy lehet megtörni, ha nem viszonozzuk az erőszakot.”

Így van, esszenciálisan ez a lényeg. Amíg tudom, hogy az adott erőszak, nem fenyegeti komolyan az emberi integritásom, addig megfontolhatom a másik indítékait, hogy nem -e csak a szükség vagy tévedés kényszeríti az erőszakra. A szükségből elkövetett és a romlott, öncélú erőszak közötti különbségtétel a keresztényi gondolkodás alapfeladata. Aki nem képes felismerni és ellenállás, büntetés nélkül eltűri az öncélú erőszakot, az pont úgy rossz keresztény, mint aki nem képes a legkisebb sérelmet sem megbocsátani. A bárkit is szükségtelenül megsértő, megnyomorító erőszak végtelen eltűrése egyáltalán nem keresztényi.

Deadpool
Újságíró

Én értem, hogy lehet a Szentírást értelmezni józan paraszti ésszel is. A keresztényi tanok szellemében, és nem azért, hogy engedelmes parasztokat termeljek ki. Viszont a valóság mégiscsak az, ha végighallgatsz mondjuk 20 misét és megpróbálod a fejedben összerakni az elhangzottakat, akkor kb erre fogsz jutni: járj kelj a világban úgy, mint egy naiv idióta, és mikor átvágják a torkod, mondd azt, hogy: megbocsátok, testvérem! – és persze ez a megváltásod kulcsa, egyébként meg tünés a pokolra! Ezt próbálják neked eladni. Ma már egyre kevesebb sikerrel, mert ugye van jobb ajánlat is az identitás piacon.

Rustem
Olvasó
Rustem

Deadpool, azért a Szent Irás tanitása ezzel kapcsolatban egészen eltérő. Az, hogy hagyod átvágni a torkodat nem mindegy milyen keretek között történik. Ha egy rabló mondjuk megtámad éjszaka, akkor logikus, hogy megvéded magad és a családodat. Viszont ha ártatlanul itéltek halálra, csupán azért mert az igazságot tanitottad, képviselted-mint ahogy az őskeresztényekkel ez történt, akkor bátran és abban a tudatban kell hagynod megtörténni az esetet, hogy áldozat vagy és az a sok nép pedig meg lett vezetve aki ujjong a halálodon például egy római arénában, ahol kiéheztetett oroszlánok várnak arra, hogy a lakomájuk légy. Ez volt az ő győzelmük titka, a mártiromság. Bebizonyosodott, hogy az Ördög mindig is az ártatlanok, tiszták halálát kivánta:

“És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.
És hallék nagy szózatot az égben, a mely ezt mondja vala: Most lett meg az idvesség és az erő, és a mi Istenünknek országa, és az ő Krisztusának hatalma; mert a mi atyánkfiainak vádolója levettetett, ki vádolja vala őket éjjel és nappal a mi Istenünk előtt.
És ők legyőzték azt a Bárány véréért, és az ő bizonyságtételöknek beszédéért; és az ő életöket nem kímélték mind halálig.” Jelenések könyve 12. rész

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez volt az ő győzelmük titka, a mártiromság.

Minden öngyilkos muszlim terroristának ez a vigasza/dicsősége(+ a 72 szűz huri….., de az már csak „aprópénz”…… )

Alter Ego
Szerkesztő

A kereszténységet félre lehet értelmezni. Főleg baj, ha azt templomokban teszik. Én nem álltam neki soha végigolvasni a bibliát, és nem vagyok vallásgyakorló sem, legfeljebb megkeresztelt, de csak kulturális értelemben keresztény embernek szoktam nevezni magam, de még így is tudok bibliai történetet idézni arra, hogy volt amikor Jézus is ostort ragadott.

Ezt éppen most találtam az interneten, de tudom ajánlani, a Rustem által fentebb írottak ellenében is:

https://s4c.news/2019/02/23/kellenek-e-ma-is-templomosok/

Rustem
Olvasó
Rustem

Igen, Jézus ostort ragadott, mert megbotránkoztatta az, hogy a templomba, ami az Isten tiszteletének a helye kegytárgyakat és áldozati ajándékokat árulnak, illetve pénzt váltanak a külföldi zarándokok számára, hogy a pénz a perselybe csörrenjen :) Próféta is volt egyben, szent felháborodás vezérelte a jó lelkiismerete miatt.

Alter Ego
Szerkesztő

Következésképpen a romlott szándékok felett érzett végső felháborodás esetén az ostor egy számításba vehető eszköz.

Rustem
Olvasó
Rustem

Ha tanitó célzattal történik, igen. Ne legyünk már képmutatóak. Régebben a rossz kisgyerekeket pálcázták az oskolában szintén szent felháborodástól vezérelve.

Alter Ego
Szerkesztő

A történet szerint közérdek és akarat érvényesítő szándékkal és nem csupán tanító szándékkal. Egyébként a tanítás maga is a közjó és a közérdek érvényesítésének eszköze.

Rustem
Olvasó
Rustem

Isten fia volt, nem rejtette el az igazságos természetét. A többiek, akik ott voltak, ha meg is botránkoztak, nem mertek szólni, mert mindez a papok jóváhagyása révén volt engedélyezve. Luther és társai ugyanúgy kikeltek a Katolikus Egyház bálvány és pénzimádata ellen, ma szintén senki sem gondolja azt, hogy amit tettek pusztán polgárpukkasztás lett volna.

Alter Ego
Szerkesztő

Én elsősorban arra akartam rávilágítani ezen a bibliai történeten keresztül, hogy a kereszténységet senkinek sem kell az önfeladás, akaratgyengeség és eszköztelenség vallásának felfognia.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen, Jézus ostort ragadott, mert megbotránkoztatta

Érdekes ,nekem meg a libsik azt próbálják bemesélni, hogy tartsam oda a másik orcámat és dobáljak vissza (halal) kenyérrel……, legyek toleráns és elfogadó, tiszteljem a “más” “kultúrát” és közben meg vágassam el a torkomat a kedves idegenekkel, mert az őseim egykoron ugyanilyen primitív barmok voltak…..

Érdekes és különös is egyben….

Mikor milyen passzus szükséges, azt kell elővenni….

wittukind
Olvasó
wittukind

Azt a fantasztikus országot biztos hogy az Őrtoronyban olvastad…azért a nickname-ed mást sugall..vagy az Al-Quadisyyah-i ütközet, mely 3 napot tartott már nem az, ami?….

Rustem
Olvasó
Rustem

A nickname és profilkép egy török tv-s sorozatból való, (Szulejmán) az rtl klubon vetitik. Nagyanyám kedvenc sorozata, minden alkalommal amikor meglátogatjuk szinte kötelező megnézni vele együtt. :) Humorból rusztemnek nevez, máskor ezelnek-mert szerinte kissé hasonlitok külsőleg ezekre a sorozathősökre. innen a név.

Alter Ego
Szerkesztő

Szóval egy feminista, exogám korszellem végterméke vagy. Nagyival Szulejmánt nézni? Jézus segíts meg! :) Amúgy Magyaroszágon azt a filmet be kellene tiltani. Nem vagyok a cenzúra híve, de az egykori leigázóink szarát vetíteni, azért mégiscsak sok egy kicsikét, az ember gyomra fordul fel tőle. Az hogy asszonyaink és nagyanyáink minket leigázó oszmán macsókra maszturbálnak a tv előtt, az egy nagyon csúnya kórtünet. Legkésőbb ezen a ponton kell újratervezni az egész társadalmat! Csak úgy nem fog menni, hogy még leülsz a nagyival a tv elé és hagyod elnevezni magad valami türk kutya után. :) Mondjuk benned egy fél magyar emberre elegendő nemzeti öntudat és magyar vér sincs feltehetően, na de akkor is. :)

Rustem
Olvasó
Rustem

Csipkelődjél csak, mit bánom én. A nagyi az nagyi, élete egy részét Pécsett tölötte liceumba, talán onnan jön a török kultúra iránti rajongása, ki tudja. Nem mondtam egy árva szóval sem, hogy személy szerint kifejezetten rajonganék a törökökért, egyszerüen kibirhatatlan a halandzsázásuk. De azért azt érdemes tudni, hogy a paprikás, fűszeres ételek és kávé szeretetét ők hozták be magyarországra. A nemzeti öntudatomról meg annyit, hogy szeretem a magyar történelmet, vidéki kultúrát, izeket és roppantul sajnálatos, hogy a Nyugati kultúra szinte legyalulta minden olyan jellegzetességét, ami jobb lett volna ha megmarad.

Aldo
Újságíró

Amúgy Magyaroszágon azt a filmet be kellene tiltani. Nem vagyok a cenzúra híve, de az egykori leigázóink szarát vetíteni, azért mégiscsak sok egy kicsikét, az ember gyomra fordul fel tőle

Inkább az Egri csillagokat kéne levetíteni Törökországban.
Ezek a török sorozatok amúgy ugyanolyan szappanos, nyálas szarok, mint a dél-amerikai társaik, csak 40 perc helyett 90-120 perc hosszúságúak, amiket 45 perces részekre vagdosnak, hogy még tovább tartson.
Kezdetben durván 1 millió magyar ült le a tévé elé és nézte. Nyilván nem csak az idős nagymamák és háziasszonyok, hanem nemtől függetlenül minden 10. magyar.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amúgy Magyaroszágon azt a filmet be kellene tiltani. Nem vagyok a cenzúra híve, de az egykori leigázóink szarát vetíteni, azért mégiscsak sok egy kicsikét, az ember gyomra fordul fel tőle. Az hogy asszonyaink és nagyanyáink minket leigázó oszmán macsókra maszturbálnak a tv előtt, az egy nagyon csúnya kórtünet.

Egyetértek.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ja, tehát gőzöd sincs ki volt az a Rusztem….de a Yazdgird levelét olvastad-e?

Rustem
Olvasó
Rustem

Arany János versében már hallottam róla egyszer még általános iskolában, de hogy őszinte legyek nem néztem utána, hogy kicsoda volt. Megköszönném, ha felvilágositanál róla. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha hiszed,ha nem, létezik egy olyan dolog hogy http://www.akármi... ott megláthatod ki volt Rostam(ez az igazi neve) és mi van a Yazdgird levéllel is….

Rustem
Olvasó
Rustem

A legtöbb szervezett nagyfelekezet abban a hitben él, akárcsak a zsidók vagy muszlimok is, hogy majd ők megteremtik az egész földön az igazságos társadalmat, ideológiákkal, erkölcsi törvényekkel, ezért háborúznak egymás ellen, mert az hiszik, hogy az ő módszerük a jobb. Nem értik meg, hogy a probléma sokkal fajsúlyosabb-mert a sok gonosz gyökere a romlott emberi természetben van, amit csak spirituális újjászületéssel lehet felülirni. Ha a tigrisre bárány maskarát varrunk, még attól ő nem lesz bárány, sőt ha berakjuk a valódi bárányok közé, felfalja azokat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

mert a sok gonosz gyökere a romlott emberi természetben van,

Ecce homo…..
De majd az MI (Isten híján) rendberekja egyszer ezt az “állati” fajt……

Deadpool
Újságíró

“Ecce homo…..
De majd az MI (Isten híján) rendberekja egyszer ezt az “állati” fajt……”

Az a helyzet, hogy hiába is gúnyolódsz ezen, igaza van. És nem azért mondom, mert ezt tanították hittanon (egyébként tanították ott is), hanem mert ezt tapasztalom a mindennapi életben. De a(z erkölcsi) romlottság inkább a lóvésak sajátja, a csóróké a kicsinyesség, a rátartiság és a lustaság.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha igaza van, akkor annál inkább nem kell lehetőséget, okot teremteni a vallási nézőpontok versenyére, ütközésére, sőt háborújára. “Mindenki legyen próféta a saját hazájában!” Orbán migrációra vonatkozó véleményét én kellően keresztényinek és elég bölcsnek is találom: “A segítséget kell elvinni a rászorulóknak, nem a bajt idehozni”. – És ennyi.

Deadpool
Újságíró

Ezzel nem tudok vitatkozni. Nem szabad ide engedni őket, a mi kultúránknak nincs meg a megfelelő immunitása ahhoz, hogy ne olvadjon be mindenestül egy bizonyos idő eltelte után. Talán még a szúfi az, ami Európa kompatibilis.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De a(z erkölcsi) romlottság inkább a lóvésak sajátja, a csóróké a kicsinyesség, a rátartiság és a lustaság.

Boldogok a lelki szegények,
mert övék a mennyek országa.

common man
Olvasó
common man

ezért háborúznak egymás ellen

Jó kis elkenős mondat.Mindenki egyformán hibás.Lófaszt!Szerintem meg ők támadnak minket folyamatosan és alattomosan.

Rustem
Olvasó
Rustem

Ők is hasonlóan vélekednek, főleg az ottani radikális irányzatok. Ez egy régi háború, de megnyugtatlak, a bibliai próféciák szerint néhány nép (jordániaiak) kivételével az egész iszlám világ az USA-Európa (Babilon, Róma) fennhatósága alá fog tartozni, egyedül még Irán áll útjába a nagy hóditóknak, de nem sokáig.

“És a király a maga tetszése szerint cselekszik és felfuvalkodik és felmagasztalja magát minden isten felett, és az istenek Istene ellen is vakmerőn szól, és szerencsés lesz, mígnem betelik a harag; mert a mi elhatároztatott, az végre is hajtatik.
Nem gondol atyáinak isteneivel, nem gondol az asszonyok kedvenczével, és egy istennel sem; hanem mindennek fölibe magasztalja magát.
De a helyett tiszteli az erődök istenét annak helyén; és azt az istent, a kit nem ismertek az ő atyái, tiszteli aranynyal, ezüsttel, drágakövekkel és becses ajándékokkal.
És az erődített városokban így teszen az idegen istenek nevében: a ki hódol, annak dicsőségét megsokasítja és sokak felett ad nékik hatalmat; a földet elosztja jutalom gyanánt.
De a vég idején összetűz vele a déli király, és mint a forgószél, úgy megy reá az északi király szekerekkel, lovasokkal és sok hajóval, és betör az országokba, elözönli és végigjárja azokat.
És bemegy a dicső földre (Palesztina), és sokan elesnek; de ezek megszabadulnak az ő kezéből: Edom, Moáb és az Ammon fiainak színe-java.
És kezeit az országokra veti, és Égyiptom földe meg nem menekedhetik.
És ura lesz Égyiptom arany- és ezüst-kincseinek és minden drágalátos javainak; libiabeliek és szerecsenek is lesznek az ő kíséretében.
De megriasztják őt napkeletről és északról való hírek, és kivonul nagy haraggal, hogy elveszessen és megöljön sokakat.
És felvonja az ő sátor-palotáját a tengerek és a dicső szent hegy között; és végére jut, és senki sem segít rajta.” Dániel könyve

common man
Olvasó
common man

patriarcha berendezkedésű-ősi kultúrát igy pellengérre állitották, az meglehetősen álnok húzás volt a kultúr-.marxista feminizmus részéről, ebben kiállok mellettük

Természetesen akinek sok ideje van az mindennel foglalkozhat.Olyan ez mintha egy idegen nő gyerekével foglalkozna valaki akihez semmi köze miközben a sajátjánál is lenne bőven tennivaló.

common man
Olvasó
common man

Szegények le akarják járatni őket. Én egyébként(szinte) mindent elhiszek de akkor kik voltak? Buddhisták? Indiánok?

Rustem
Olvasó
Rustem

Másfél órás beszélgetésem volt velük, voltaképpen halvány fogalmuk sincs arról, hogy kik azok a terroristák, de elmondásuk szerint az Iszlám hit szerint ártatlan civileket gyilkolni a legnagyobb bűn Allah szemében, pláne ha a sajátjaikról van szó, mint például Sziriában. Azt feltételezik, az úgynevezett ISIS a CIA kreálmánya, bárki növeszthet szakállt és gyilkolhat jó pénzért iszlamista logó alatt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

az Iszlám hit szerint ártatlan civileket gyilkolni a legnagyobb bűn Allah szemében, pláne ha a sajátjaikról van szó, mint például Sziriában.

A “pláne” után van a “lényeg”, a kafír nem ember…….

Rustem
Olvasó
Rustem

Ezt a marhaságot honnan vetted, hogy nem ember? Ez a kifejezés csupán annyit jelent, hogy “nem hivő”. Főleg többistenhitüekre vonatkoztatták, mint például a hindukra.

Reszet Elek
Újságíró

Ha már ott laksz kérdezd őket az ilyesmikről is:
https://www1.cbn.com/cbnnews/world/2016/august/easy-meat-britains-muslim-rape-gang-cover-up
” As many as one million white English children may have been the victims of Muslim rape gangs, better known as grooming gangs, in towns up and down Great Britain. “

Rustem
Olvasó
Rustem

Reszet Elek ez a te szubjektiv vélekedésed , feltehetően anélkül is, hogy valaha együtt éltél volna muszlimokkal és egyáltalán volna valami tapasztalatod róluk. Én egy pár éve itt élek, láttam jót-s rosszat, laktam együtt pakisztánival, iránival, indiaival bérelt lakásban de amiről te itt beszélsz a muszlimokkal kapcsolatban, meg a fönököd Orbán Viktor teljesen elmebeteg agyláz-már ne haragudj meg. Felőlem annyi populista idegenellenes húrokat pengető cikkeket oszthatsz meg-amennyit csak akarsz-akkor sem tudsz meggyőzni, hogy másképp lássam ezt az ügyet. Elárulom neked, hogy itt angliában a nagy szarkavarók és a probléma okozók legtöbb esetben az erőszakosabb közép és észak európai népek, lásd lengyelek-litvánok, nem pedig a szines bőrü pakik, indiaiak vagy afrikaiak. Legtöbbje angolul sem beszél, vagy csak alig-még a munkahelyen is csak azt hallod, hogy a saját nyelvén karattyol. Ennek ellenére ők utálják a legjobban a több évtizede itt élő és integrálódott “másbeli” kultúrákat. Lakókörnyeztükből menekülnek a többiek, mert ordittatják a zenét, isznak, verekszenek. Ezekből van elegük az angolok egy részének, ezért akarnak kilépni az EU-ból sokan.

Hunn
Újságíró

Rustem, engedd meg, hogy rövidre zárjam az iszlám vallás és a mohamedán emberek kérdését:

Semmi gond az iszlámmal, és semmi gond a muzulmánokkal. Annyi csupán a kérés, hogy ne legyenek itt.

Ne jöjjenek ide, ne lakjanak itt, és ha már itt vannak, akkor menjenek haza. Otthon, a saját országukban élve, a legjobbakat kívánom az összesnek, legyenek mind nagyon boldogok.

Rustem
Olvasó
Rustem

Egyetértek veled-minden nemzetnek meg van a saját szabadsága ez ügyben, hogy kit fogad be és kit nem. Ebben igaza van Viktornak. (A többi pedig erős túlzás és marhaság véleményem szerint-már ami a migránsokat vagy a muszlimokat illeti.) Magyarország nem Anglia vagy az USA, ahol ennek évtizedes hagyományai vannak. Ők már eleve igy épitették a birodalmat, más-idegen népek segitségével, s nem mellesleg hóditó hadjáratot folytatnak mind a mai napig a délies országokban. Vállalják ők a felelősséget a saját tetteik következményeiért.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

. (A többi pedig erős túlzás és marhaság véleményem szerint-már ami a migránsokat vagy a muszlimokat illeti.)

A tények ne zavarják meg a tisztánlátásod:

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190402-nagy-britannia-migracio-bunozes-iszlamizacio.html

+ egy kis “csemege” Spanyolhonból:

https://888.hu/article-sevillai-muszlim-vezeto-a-spanyol-kiraly-kerjen-bocsanatot-az-iszlam-1492-es-legyozeseert

common man
Olvasó
common man

Félő ,hogy hitszónokunk ebből is a “nagybetűs kereszténység” bűneit fogja kilátni.

common man
Olvasó
common man

Hát ide a faluba is kéne egy pár ilyen színes bőrű pakiafroindi jóember.Vagy ha más nincs legalább néhány cigány jönne.

Reszet Elek
Újságíró

Igen. Ezek a feneette lengyelek robbantgatnak, erőszakolnak tömegesen nőket, kuglibábuként ütik el az embereket teherautókkal. A litvánok meg ennél is rosszabbak ők még a gyerekeiket is megcsonkítják. Ha laktam volna muzulmánokkal mindezt tudnám, ahogy azt is hogy minden ezzel ellenkező híradás csak átlásztó manipuláció amit a gonosz Orbán/CIA/zsidók/nácik találtak ki.

Rustem
Olvasó
Rustem

Lásd, én valahogy elviselem a te nézőpontodat. Értem, vagyis nem-de mindegy. Ha nehezedre esik megérteni, hogy nem egy sikon gondolkozunk az a te bajod. Egy fikarcnyit sem érzem magam fekete báránynak azért, mert eltérő az álláspontom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nézőponttal és a véleménnyel addig nincs baj, amíg a valósággal és tényekkel összhangban vannak, amikor viszont elrugaszkodnak tőlük és telibe hazudják, letagadják , relativizálnak, az már nem nézőpont vagy véleménykülönbség.

Alter Ego
Szerkesztő

Így működik a migráció elfogad(tat)ása: az az angol, francia, (vagy migráns magyar) proli, aki az ágybérletét, a sarki boltot, az iskolát, vagyis minden szociális terét kénytelen a bevándorló hordákkal megosztani, az könnyen lehet, hogy a saját lelki békéje érdekében előbb-utóbb elkezdi megmagyarázni (először önmagának, később mindenkinek), hogy az ég zöld és az úgy még jó is neki. Aki maga is mezítlábas migráns módjára vándorlásra adja a fejét, és aztán a szomszéd ágyban hortyogó pakisztáni és iráni férfiakkal osztja meg az életét, és ő ezt még szereti is, az nyilván nem fog mást tenni, mint a kozmopolitizmus szépségéről ódákat énekelni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyébként nincs radikális iszlám és nincs mérsékelt iszlám.

Iszlám van.

Mint ahogy a szekularizációs törekvések is megbuknak az iszlámon, mert az iszlám nem kizárólag egy vallás. Hanem egy lét és társadalom szervezési mód és jogrend is egyben.

Pontosan azért annyira erős, mert nem lehet belőle kiemelni egyiket sem. Kötegelve van és bármelyik részéhez hozzányúlsz, abban a pillanatban szembekerülsz az egésszel.

De ez még csak az egyik probléma.

A másik gubanc, hogy nem etnikai, vagy nemzeti alapon szerveződik, hanem családi (törzsi) és vallási alapon. Egy iraki síita számára az iráni síita testvér, míg a vele azonos állampolgárságú (lehet, hogy egy faluban éltek egész életükben) iraki szunnita ellenség.

A harmadik probléma ennek a kettőnek a keveréke, mert a nemzeti alapon szerveződő európai államok polgárai, akik az emberi jogok, a szabadságjogok, a társadalmi egyenlőségek talaján állnak 100%-ban inkompatibilisek ezzel a társadalmi közeggel és gondolkozásmóddal.

A negyedik probléma pedig, hogy ha tényleg komolyan veszi a saját iszlám hitét, akkor én keresztényként, zsidóként, ateistaként (valójában teljesen mindegy) soha nem lehetek vele egyenlő és egyenrangú, mert őt a saját világképében az Allah-ba vetett hite fölém emeli. Ugyanúgy, ahogy egy nő soha nem lehet egyenlő egy férfival. Még ha politikai okokból világi iszlám államokról beszélünk is: Egyiptom vagy Törökország a képlet ugyanez. A mindennapi életben, a családi, társas érintkezésben nincs női emancipáció, még ha a nőknek nem is kell burkát vagy csadort viselni.

https://mandiner.blog.hu/2015/12/06/lehetetlen_a_mersekelt_iszlam_egy_muszlim_doktorno_vallomasa_iszlamrol_es_radikalizmusrol

https://youtu.be/50dZ5uqmfgU

https://www.youtube.com/watch?v=aewtybmQPIE&feature=youtu.be

wittukind
Olvasó
wittukind

Csakszi, nagyon igazad van, még csak annyi hogy a wahhabitizmus jelenleg(olyan 258 év körül) egy olyan irányzatott vett mintha a keresztényeknél a tanúk kerültek volna a polcra….én békés valaki vagyok de ezeket úgy irtanám mint a csótányokat….

Alter Ego
Szerkesztő

Pontosan.

“Ha az iszlám nem politika, akkor az iszlám semmi.” – Khomeini ajatollah.

Ami már önmagában is sok mindent elmond az iszlámról, de ajánlok én is egy cikket is. Mondhatjuk, hogy tudományos igényességű írás:

https://mandiner.hu/cikk/20180903_saria_europa

Az iszlámokkal való “békés együttélés” vonatkozásában ismerje meg mindenki a következő fogalmat: “Bora” !!!

Somogyi József
Vendég
Somogyi József
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kiegészítés és egyben alapmű:

Saría törvény
nem muzulmánoknak

http://www.dzsihadfigyelo.com/wp-content/uploads/2015/07/Sharia-t%C3%B6rv%C3%A9ny-nem-muszlimoknak-ebook-1506211.pdf

+ Bónusz :
Az asszonyverés helyes módja az iszlámban:

https://www.youtube.com/watch?v=m-jpwHPsHDQ&feature=youtu.be

Bazinga
Újságíró

“Jelenleg angliában tartózkodok a multikultúra fő centrumában, tudom miről beszélek. Az itt élő muszlimok jelenleg azzal vannak elfoglalva, hogy bebizonyitsák-hogy az iszlámnak semmi köze sincs az öngyilkos, ártatlan civilek elleni terrorista merényletekhez.”

LOL. Hát valami köze talán mégis lehet, ha az iszlám bevándorlók előtti Európában még nemigen robbantgattak “Allah akbar” felkiáltással.

“Gyere ide ki Leedsbe, nézd meg mondjuk a belvárosi sétáló utcát, szinte mindennap protestálnak és papiranyagokat osztanak ezzel kapcsolatban. Épp a minap beszélgettem velük ebben a kérdéskörben. Úgy vélik, hogy többnyire alaptalan- erőteljes lejáratópropaganda zajlik ellenük.”

Gondolom nem velük beszélgettél? https://www.google.com/search?q=sharia+uk&rlz=1C1GCEA_enHU827HU827&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiL2J2w9K7hAhUPzoUKHUb-DboQ_AUIDigB&biw=1094&bih=474#imgrc=_

Rustem
Olvasó
Rustem

Túlságosan elfogult vagy valami oknál fogva Bazinga, de a dolgok néha összetettebbek, mint azt gondolnád. Előbb gyere ki ide angliába, élj itt 7 évet, mint mondjuk én, ismerkedj, szerezz tapasztalatot- utána szivesen elbeszélgetek veled-és érdemben reagálok a véleményedre.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Biztos azért, mert kirekesztő…..

https://www.youtube.com/watch?v=BkSX7l_sAKo

common man
Olvasó
common man

Miért éppen Anglia?Szomália,Nigéria,Szudán…?

Alter Ego
Szerkesztő

Na ez egy nagyon “finom” kis kérdés! Naoo is megnyalná utána a tíz ujját… :)

wittukind
Olvasó
wittukind

nem Szudán, hanem Shudd, és olyan hogy Szomália már csak papiron létezik…de ott inkább az urdu lesz a hivatalos nyelv mihamar…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

1) A Játszma: Megtanulni az igazságot a női elme működéséről minden férfi számára egy hatalmas és értékes tudás.

A gyerektelen 70%-nak a 60%-a „alkalmas” felfogni, megérteni, megtanulni, ennek a 20%-a ismeri fel és ennek a 20%-a tesz érte ténylegesen is és ennek a 20%-a lesz ebben sikeres. Ezt, 5.000.000. magyar férfira vetítve, pontosan 16.800, elég sovány.
Így a kérdés mindig úgy merül fel, hogy te ebben benne vagy-e, vagy várod , hogy egyszer csak úgy, valahogy-állam társadalom criticalmass stb. vágyvezérelt hülyék által elképzelt utópia alapján , születési előjogként(?) belekerülj?

Huffnágel x éve várja a férfiakat megmentő robotpuncikat, a kettes pont is a valóságtól elrugaszkodott baromságok vágyvezérelt vízióját kínálja, mint szomjazónak a víztükörként megjelenő délibábot….

A nőknek való üzengetés azért alaposan mutatja a szerző szintjét és egyúttal a nyomorát is, hogy milyen szar lesz nekik, ahogy a sok balfasz MGTOW álmodozik, hogy az ő szevedéseikért majd megbűnhődnek a nők, és akkor ez nekik milyen öröm, atyavilág….

Amikor az Iszlám, mint a (balfasz) férfiak megmentője lett itt bemutatva a Sharia dicsőítésével, hát, hogy úgy mondjam, azért az agyam ledobta a gépszíjat……

A külföldi munkavégzés esetén (szegényebb országba ment) a (nagyokos) barom azt nem fogja fel, hogy egyszerűen, objektív okok miatt szintet növelt és nem férfi-barátabb az ország, hanem ott valaki, abból ez egyszerű okból, hogy gringó és az Ígéret földjének szülöttje. Arról nem beszélve, hogy kissé „szigorúbbak a szabályok” és azért annak is megvannak az árnyoldalai.
Korábban is, most is, hülyének tartják azt, aki „kelet felé” emigrál, nem véletlenül…

A béranyaság megvásárlása az külön csemege…..

Hunn
Újságíró

Az a nagy büdös igazság, blackfriday, hogy az egyes harcos számára nincsen más út és lehetőség, mint a saját, egyéni SMV-szintjének a növelése, és a saját életében felbukkanó, neki megtetsző nők Game-elése.

Bármi vagy bárki mástól/másoktól várni a segítséget, a változást, a (nem a Jézus Krisztushoz köthető, hanem egyéb) megváltást… nos, az egy hosszú várakozás lesz. Hosszú, és magányos. És a végén nem lesz semmi, csak incelség.

A jó hír viszont az, hogy ha egyszer egy férfi agyában átkattan a feminista kondicionálás által elállítódott kapcsoló a maszkulinitásra, akkor onnan már nincs visszatérés a korábbi, férfiatlan helyzetébe és mentalitásába.

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy nem kell ezerrel nyomassuk a patriarchális reakció propagandáját is. A kulturális háború nem nyeri meg önmagát nekünk kedvező módon. Ha viszont teszünk érte hogy megnyerjük, akkor végre a férfiaknak (is) kedvező és támogató környezetben fogunk tudni asszonyt keríteni magunknak. De azt pontosan tudni kell, hogy mi múlik a külvilágon, másokon, és mi múlik saját magunkon és a tetteinken.

“It’s just us, lads. Against the whole world.”(DS)

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó aki balfasz az az is marad max azt hiszi magáról emelte az smv t mondjuk 2 ről 5 re de az első szembejövő 10/2s nő kiröhögi.

common man
Olvasó
common man

A balfasz az lehet de van aki csak félig balfasz az átbillenhet a jó oldal felé is.

common man
Olvasó
common man

Én ugyan nem várom de lesz robotpunci.Mivel veszélyes üzem regisztráltatni kell ,állandó internetcsatlakozás,szoftverfrissítések,vírusvédelem,fegyverviselési engedély ,jogosítvány és ki tudja mi kell majd még hozzá.Később élettársi kapcsolat,házasság…

Hunn
Újságíró

Ha bármilyen formában is fizetni kell érte, akkor nekem már nem is kell az a szexrobot. Pénzért találok élő nőt is szexre, bármikor.

Kalman
Újságíró

Nem mindegy mennyibe kerül, és mi a kockázata.

TFH 1MFt egy elfogadható robotpina. Az mai árfolyamon durván 66 kurvázás, ami kb heti 1 dugás egy évig.

De ha lenne robotkurvám mindennap megdugnám kétszer, az már csak 1 hónap. De egy hónap alatt is ráúnnék szerintem, úgyhogy egyelőre az húsváltozat nyert :-). De várjuk csak ki a végét, hogyan változik az árfolyam, hova áll be amikor elárasztja a piacot a jóféle robotkurva. ( https://indavideo.hu/video/Narancs_Tetves_es_Dugo_-_A_Robotkurva_1 )

Annyi előnye van a roborkurvának, hogy sosem kapsz tőle herpeszt meg hasonlókat. Legalábbis, ha nem csal meg, LOL.

Pont a kispénzűeknek jöhetne jól, de ők meg nem fogják egyszerre kiköhögni tudni az árát. Meg nem is tudják hova tenni. A japók is külön lakásban tartják, mert halálosan ciki a rokonok és ismerősök előtt. A (((robotkurvakereskedők))) jobban járnak, ha hitelre adják.

common man
Olvasó
common man

És mi van a bérléssel?

Kalman
Újságíró

Kispénzűeknek elsőre jó ötletnek tűnik, de egy robotkurvától herpeszt kapni, bakker az aztán lúzerség volna. Meg ha már egy kibaszott robot, akkor legalább legyen szűz és hűséges örökre. Lehet, hogy robotkurva hamvasztásre kellene ráállni: elhamvasztjuk kiszolgált robotkurváját és közben garantáltan nem basszuk meg! Örök hűsége garantált!

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Tök véletlenül nem te mondtad, hogy a prostizás a bétaság kimaxolása? :) Jaaaa, hogy már a féreg fajtádnak ennyire nem jut nő, hogy inkább fizetsz érte. Így már akkor jogosan bétázhatlak, ugye? Bár szerintem – ha már így használjuk a sorrendiség kedvéért a görög abc betűit – te inkább omega vagy. :)

Hunn
Újságíró

Nem, kedves Donnarumma, semmit nem mondok tök véletlenül. Én mindent teljesen szándékosan mondok. Azt is teljesen szándékosan mondtam.

Amúgy szeretnék tanácsot kérni tőled, kedves Donnarumma. Megismertem egy kis fiatal tiniprostit, aki most tölti be a 17-et, és pár ezer forint apróért legyalázhatnám. Te mit mondasz, szerinted faszra húzzam? Vagy inkább game-eljem, hátha meglesz ingyen is? Te olyan bölcs vagy a fiatal lányok kérdésében, Donnarumma, úgyhogy ebben a témában csak a te tanácsodban bízok. kek

Aldo
Újságíró

Ez olyan, mint amikor a 40 kilós szerencsétlenség keménykedik, hogy “amúgy simán szarrá verhetnék mindenkit, de nem teszem meg.” ?

Hunn
Újságíró

Nem igazán értem ezt a metafórát, kedves Aldo. Mégis, mire vonatkozik ez, mire gondolsz?

Blackur
Olvasó
Blackur

Azért az 5 millio pasiból 16800 nak van nője ha ez igaz lenne elég nagy akkor itt a beltenyészet ha a felső 20 % alfa is már 1 mill

Reszet Elek
Újságíró

Az eszmefuttatás lényege az, hogy a (feminista) forradalom, mint Szaturnusz felfalja saját gyermekeit, saját tömegbázisát, azaz azt a társadalmi berendezkedést számolja fel amelynek a létét köszönheti. Az akció reakciót szül, a férfiak nincsenek “fegyverek” híján és a kerék forog tovább…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nincs feminista forradalom, hanem rák van és már áttételes. Épp ez az, hogy nincs reakció, a hímnemű népesség szerencsétlenebbik részéből 3,5 ezreléknyi “akcióképes” van.
A fegyverekről pedig annyit, hogy elvileg minden férfi egy potenciális nemi erőszakoló, mert megvan hozzá a”fegyverzete” és ez az egyik legnagyobb “aduász” a feminista “retorikában”.
Ennek ellenére, a valóság nem ezt mutatja, így az elmélet lófaszt sem ér a gyakorlatban. Vágyvezérelt buborékokban lehet élni, csak ahhoz jó anyagot kell szívni és nem szabad felébredni, mert akkor rögtön jön a prünnyögés.

Blackur
Olvasó
Blackur

Veled nehéz vitázni de újra: a felső 20 % az alfa 5 milliobol már 1 mill. Ha a szánitásodat igaznak figadjuk el akkor 4 mill böl kezd levezetni az kb 12000 pasi ergo Mo n szerinted 1 012000 pasi dug a többi incel nekem még ez is durva.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Majdnem, ha egzaktak akarunk lenni, akkor nem 4 mill, hanem 3,5, mert a 30%-nak(ebből 20% a “csúcs”, 10% pedig a béták “csúcsa”) van utóda, így is stimmel, illetve az a 12.000 igazán 16.800:).

A gyerektelenek konkrét mennyiségéről (70%- az arányuk) volt szó, nem azokról, akik egyáltalán nem dugnak. Innen fuss neki még egyszer.

Az incelek aránya szerintem ezen belül a 70%-nak a 25-30%-a lehet, ha figyelembe vesszük a két nem eltérő SMV görbéit.

József Váradi
Olvasó

Sajnos férfiként én is beleestem a feministák által ásott gödörbe. Ezért is kutakodok olvasgatok ezért is jutottam ide erre az oldalra. De egy Khan aki írja nem muszlim de sariát kedvel az…. nem hiteles. Ez az írás jósol 2010 ben 2020 ra. Fél év és 2020. Tuti 2040 ben is tombolni fog a feminizmus. Hisz ma 2019 ben se szunnyadó sőt ma is csak ezt látni tombol a feminizmus. Még mindig 90% nő a bíróikarban a nők túlaránya. Azaz semmi nem változott egy picit se csőkkent a férfi utálat. 10 éves jóslat szerintem 100 év alatt valósulhat meg, ha egyáltalán megvalósul. Nem látni rá pici esélyt se. Sőt inkább ahogy látom az erdőtűzet az bizony nem gondolkozik bizony végig ég. Cion feminizmusnak sok féle vége lehet ha egyáltalán
lesz a cikkben vázolt ilyen vége. Soha nem találkoztam olyannal, hogy a cigány nem megy el lopni mert felméri be is csukhatják. Egy nő, minden nő a kapott és kellemes jogról nem fog lemondási hisz az neki mint nő azaz született női jog csak is jó, miért mondaná le róla? Miért lenne kedves szerény újra mint 100 vagy 200 éve? A legtöbb nő elvan szex nélkül. . Pénz meg így is anélkül is jár neki. Tehát egy se változik vissza nővé. A zsidó nem tud más lenni mint zsidó. Ahogy a kígyó se tud más lenni mint kígyó. A legtöbb nő azt se tudja mire vágyik a férfi. Ma sok magányos nő van. Ezek nem változnak vissza nővé. Inkább magányosan és egyre jobban pont emiatt férfigyűlölők. Ez inkább a valódi út ahová eljutnak a társadalmak a feminizmus okán. Ez inkább valódibb kilátás azaz jóslat.

Kalman
Újságíró

A felszín alatt óriási változások folynak. Egyre több a nyitott szemű – Red Pilles férfi. Teljesen váratlan helyen is találkoztam már Red Pill ismeretekkel. Hamarosan elérjük a kritikus szintet, és akkor beindul a patriarkális reakció.

Az egyetlen amit tenni kell, hogy keressük a nyitható embereket, és őket elindítjuk az úton.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A “16.800 darab” nem nagyon critical mass, nem beszélve arról, hogy nem a 80%-ból kerülnek ki az “újak”, hanem a “nyertes” 30%-ból ki-“bukott” kapaszkodik vissza, jó esetben.

Kalman
Újságíró

Mi ez a szám, hogy 16.800 db?

xcsakx
Olvasó
xcsakx
common man
Olvasó
common man

A számítás jó de a százalékokat honnan vetted?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyszerű, a valóság és ezt alátámasztja Pareto elve is:

A férfiak alsó 20%-a esélytelen, plusz ehhez hozzájönnek a buzik, genderek, meg a többi hulladék, így 70%-nyi gyerektelenből “kieseik” kb a 28%, marad 42% , ami a 70-nek a 60%-a.
Ez a 42% eljut odáig, hogy legalább felismeri, hogy szarban van, a többi az “vak” és elutasítja a mátrixon kivüli világ gondolatát is, nemhogy a valóságot.

Ennek a 20%-a hajlandó “megmozdulni is” a saját érdekében, és elkezd keresgélni, eljut pl erre az oldalra, vagy más, pl. PUA propagálókra.

És a nagy “feldemhedés” után ennek a 20%-a kezd el ténylegesen is tenni valamit, a most már “látható cél” érdekében.

Ezeknek meg a 20%-a el is éri a célját.

A többi valahol elakad, megragad, vagy visszaesik.

Mátyás Hunyadi
Olvasó

“Mikor a férfi számára világossá válik, hogy a bevétele feleakkorára csökkentve is csak kis áldozatokkal jár a szexuális kilátásaira, könnyebb munkát keres, mely kisebb ingázással, kevesebb stresszel jár.” – azt hiszem, ez a legszebb mondat az egészben. Kár, hogy ez az USA-ban értelmezhető csak igazán, nálunk azért a legtöbb ember felére csökkent bevétellel nem sok szexhez jutna. De 500 e nettó/hó fölött nálunk is megfontolandó, nem éri meg a punciért kizsigerelnie senkinek magát.

Blackur
Olvasó
Blackur

Sokadjára több hozzászóláshoz írtam de írom újra: ez az 500 e nettó itt valami fétis??? Nem tudom ki hol él de vidéken 180 körüli az átlagfizu akkor ezen normális becsületes pasik ne is álmodjanak nőrő ergo a vidéki Magyarországot a gazdag pestiek termékenyitik meg vagy kihalunk?

common man
Olvasó
common man

Pesten mindig is több volt a fizetés.Vidéken ott van a sok gazdag elvált özvegy te csak légy fitt.

Blackur
Olvasó
Blackur

A fittséggel nincs gond ijászkodom teljesitménytúrázom úszás meg bringa…máshol lehet a bibi

common man
Olvasó
common man

Ugyan az az akarat kell ehhez is.

Hunn
Újságíró

Az attitűd, cimbora. Te még mindig elsősorban tetszeni akarsz a nőknek. Akard jobban megdugni őket, mint amennyire tetszeni akarsz nekik. Ne tetszeni akarj nekik, hanem megdugni akard őket, és viselkedj velük aszerint. A béták nem egy társadalmi csoport, mert a bétaság nem tulajdonság, hanem viselkedési forma.

Mátyás Hunyadi
Olvasó

Blackur, ha felmész pl. a randivonal.hu-ra, ott van olyan, hogy fizetés rovat 0-100, 100-200, 200-500, 500 felett kategóriákkal. Ez kb. szintezi a női vágyakat a férfi jövedelmével kapcsolatban. Az 500 nettó a kényelmes jólét szintje, épeszű ember ha napi 8 órás melóval keres 500 nettót, az nem akar 10-12 órával meg szombati melóval nettó 1 milliót keresni, mert értelmetlen, csak beteg leszel vagy elalszol a volánnál, igazából már elkölteni és élvezi sem tudod, mert arra sincs időd. Így értsd ezt az 500 nettót, mint a nők szemében “anyagi topkategóriás” férfit. Vannak persze elmebeteg módon anyagias kurvák, akiknek még ez is kevés, de azok párkapcsolati szempontból már nem relevánsak. Jól láthatód, hogy én a “kényelmes élet, nettó 250 elég híve” vagyok. De a női vágyakkal nem árt tisztában lenni.

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia Mátyás!
Amit írtál nem vitatom több okból sem csak az a kérdésem, hogy az a vidéki nem ronda, munkával autóval hobbival rendelkező pasi ergo sosem fog nőközelbe kerülni szerinted mert nem keres 500 sőt 250 nettót sem. ?Ja s vidéki nagyvárosról beszélek a többibe bele sem merek gondolni.

Kalman
Újságíró

Szerintem a lényeg az, hogy ha bétaként (eltartóként) közepes vagy, akkor ne béta game-mel próbálj nőt fogni. (Meg egyébként se, mert az olyan is lesz.)

Meg kell tanulni a game-et, és dumával, viselkedéssel jutni a nők bugyijába az alfa gombokat nyomogatva. Mármint képletesen. Elkezdted a Game-et olvasni? Hány nyitáson vagy túl?

Hunn
Újságíró

Csatlakozom az előttem szólóhoz (néha úgy érzem, Kálmán valójában a titkos ikertestvérem, aki velem ellentétben normális)

A béta game úgy, ahogy van, felejtős. El kell menni dolgozni, hogy legyen meg a megélhetés, azt ennyi. A nőknek vagy a nőzésnek ehhez pont semmi köze.

Nem azért vagyunk, hogy a nők anyagi, vizuális/esztétikai, vagy szexuális igényeit kielégítsük. A nők vannak értünk. Ez legyen az alap hozzáállás, eleve így kell odamenni és eszerint is kell viselkedni velük.

Reszet Elek
Újságíró

Az anyagi források feletti rendelkezés (egy bizonyos határig) növelik az egyén szabadságfokát, sok esetben azt is hogy nyomot hagyjon maga után.

Hunn
Újságíró

Sosem állítottam, hogy a pénz, a vagyon kifejezetten gátolja az ember fiát a csajozásban. Nem azt javasoltam, hogy mindenki ossza szét minden pénzét a csöveseknek, és költözzön maga is hajléktalannak a híd alá, hogy a zavaró anyagiakat imigyen félretolva, csupán a szexi férfitestével, és férfias egyéniségével próbáljon sikeresen csajozni.

Habár… fun fact: a hajléktalan csöveseknél nem a férfi megy oda a nőhöz. A hajléktalan nő nézi ki magának a csöves férfit, a nő megy oda, hogy: -“Légy az uram, légy a párom.” Ezt egy hajléktalannal készült riportban láttam a youtube-on, ha megtalálom belinkelem.

Egyszer találkoztam egy olyan hajléktalan nővel, aki pont az esetem lett volna. Hülye helyzet. Nem azért gondolkodtam el a lehetőségen, mert hátha a kiszolgáltatott helyzete miatt kihasználható lett volna szexuálisan, hanem azért, mert mint nő, az esetem volt. Legalábbis első ránézésre. De amikor beszélni kezdett hozzám és kivillantak a fogai, akkor döntöttem úgy, hogy nos, talán mégsem… :)

Ami a pénzt illeti, az ember megélhetésének meg kell lennie, ha van család, azt el kell tudni tartani. Azon túl, ha valaki többet akar, rajta. De azt nem hiszem, hogy az a nő, aki nem áll szóba velem, ha nettó 300-at keresek, kapásból rám ugrana, ha másnap felemelnék a fizetésemet, és nettó 600 jönne a számlámra.

Különben is, benne volt a hírekben, hogy maga a kormány támogatja meg anyagilag a magyar nőket, hogy gyermekvállaláshoz se legyen szükségük a béták bukszájára, úgyhogy ha ez a népesedéspolitika bejön, akkor sok-sok kis államilag támogatott alfa-utód megszületésére számíthatunk…

Lényeg a lényeg: a béta game halott. A sikerhez fejben le kell rugdalni a nőket a piedesztálról. Nem ők a szexuális legfelsőbb bíróság, akinek az ítélete szerint ha szétnyílik a láb, akkor férfi vagy, ha pedig nem akkor nem. Nem ők a szexuális legfelsőbb bíróság, akiktől félni kell. Féljenek inkább ők.

Tudod miben látom a legnagyobb problémát, Reszet Elek? Abban, hogy a munkahelyek, és a pénzügyi világ olyan szinten része a “Clown World”-nek, hogy nehéz ettől elvonatkoztatni és komolyan venni. Én a munkát azért nem tudom komolyan venni, mert a Clown World-öt nem tudom komolyan venni. Pedig a dolog húsba vág, nekem is ebből a világból kell megszereznem a betevőt. De nem tudom komolyan venni azokat az embereket, akik azt hiszik, hogy a gazdaságban betöltött szerep a lényege az életnek.

Végül is mi a pénz? Zsidó trükk: papír, számmal. Régen még legalább “tartozom neked”-cédula volt, amikor aranyalapon működött (mármint hogy a bank tartozott neked arannyal, amire beválthattad a kápét). De ma? Ma már csak “valaki majdcsak ad neked érte cserébe valamit”-cédula…

Reszet Elek
Újságíró

Nem pénzről, hanem erőforrásokról, nem csajozásról, hanem szabadságról írtam.

Mátyás Hunyadi
Olvasó

Ha van autód, akkor a legtöbb nő unalmas életén már tudsz annyit változtatni, hogy érdekes légy neki. El tudod vinni kirándulni, ide-oda, a legtöbb csak unatkozik otthon a legtöbb hétvégén. Max. 20 %-al keressen nálad többet, különben le fog nézni. Nagyobb eltérés esetén már a fogyasztási szokásaitok (mit eszel, milyen ruhád van, hol laksz, hová utaznál, stb.) egyre jobban el fognak térni és egy nő nem fogja az addig megszokott fogyasztási szintjét egy alacsonyabb szintre leengedni. És most nem arról beszélek, hogy a te pénzedből akar dőzsölni. A legtöbb nő addig is éldegélt valahogy, amíg nem ismerkedett meg Veled. Annak volt egy szintje, a kedvedért nem fog alámenni. Ezeket pedig jövedelmi és vagyoni helyzettől függetlenül mondom. Ne keseredj el, szerintem vannak bőven nők, akik beleférnek a maximum te fizetésed + 20 % sávba.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak ha a benzin felét állja.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Egy fontos cikk a témában:

https://www.washingtonpost.com/lifestyle/2019/03/21/its-not-just-you-new-data-shows-more-than-half-young-people-america-dont-have-romantic-partner/?fbclid=IwAR1G6nBDOPeKsi3ag-Jxgge32ABN0F8rubzJawodLmGp4uvJSZkFph_7i40&noredirect=on&utm_term=.36a273b09752

Amerikában a 18-34 éves korosztály 51%-a nem rendelkezik tartós párkapcsolattal, miközben ez a szám 2004-ben még csupán 33% volt. Beszédes a megkérdezett két huszonéves fiatal indoka:

Nő: “Nem keresek aktívan. Őszintén? Túl elfoglalt vagyok. Van egy baráti társaságom akikkel lógok” /gondolom ez nem jelent szexmentes életet, egy nőnek nem kunszt hozzájutni partner nélküli is a szexhez/

Férfi: Állandó kapcsolatra vágyom, de nem találok partnert.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nopasztmek:

Az eredmények arra engednek következtetni, hogy ugyanolyan biztonságos egy 50 feletti nő számára a terhesség, mint 40-es társainak.

„Kiderült, hogy a gyermekvállalás tekintetében az 50 az új 40” – jelentette ki dr. Eyal Sheiner, a Sokora kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályának igazgatója. „Ezzel együtt az egészségügynek fel kell készülnie arra, hogy egyre több nő vállal gyermeket ötven felett is”

https://divany.hu/szuloseg/2019/03/21/szules-50-felett/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Alter Ego
Szerkesztő

Már csak a klimax állhat az 40-50 éves nők útjába. De az nagyon alaposan. Nyilvánvalóan tudománytalan és képtelen állítások ezek.

Beszélgettünk már itt a Férfihangon az orvosi ismeretek fényében erről:

https://www.ferfihang.hu/2012/06/12/gyermekvallalas-az-utolso-perc-utan/

Felháborodott nők ostorozták ezért a cikkért is a Férfihangot internet szerte…

common man
Olvasó
common man

Pont olyan biztonságos.Cápa harap ketté vagy egy krokodil,barmok.És a még nagyobb barom önámítók meg beveszik.Aztán jön a 60 az új 50 és így tovább.(*azmeg nem igaz)

Delin
Olvasó
Delin

Ezen a cikken a nok tobbsege is kiakadt FB kommentekben.

Kalman
Újságíró

Már majdnem elkezdtem keresgélni, hogy kiderüljön, hogy megint a “usual suspects” próbálja-e a gójok termékenységét csökkenteni, de nem is kellett, mert a cikk első mondata kendőzetlenül leírja honnan fúj a szél:

“Egy friss izraeli kutatás eredményei szerint 50 év felett pont olyan biztonságos szülni, mint a 40-en túliaknak”

Naooo
Olvasó
Naooo

Oszt még engem trolloztak le a múltkor ilyenért.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mózes Zsófi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Hunn
Újságíró

És a legdurvább az, hogy ha ezek a negyvenéves incel, pláne szűz férfiak, rátalálnak a Red Pill-re, összekapják magukat, és elkezdenek Game-elni, végre csajozni…

…akkor azt mondják nekik, hogy ne akarjanak tizen- és huszonéves nőket a farkukra, hanem maradjanak a “korban hozzájuk illő”, szanaszéjjel baszott, használt pinájú roastie-knál!

Clown World, indeed!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És a legdurvább az, hogy ha ezek a negyvenéves incel, pláne szűz férfiak, rátalálnak a Red Pill-re, összekapják magukat, és elkezdenek Game-elni, végre csajozni…

Olvasd végig figyelmesen:

“A kutatók szerint ez az eredmény részben levezethető az egyének társadalmi és pénzügyi helyzetéből: a szegényebb férfiak ugyanis nagyobb számban maradnak szüzek, mint a tehetősebb társaik.

Leegyszerűsítve, pénz beszél

– mondta a kutatás vezetője.”

Hunn
Újságíró

Huszonéves lányt pénzzel villogva megszerezni, kedves blackfriday? Max. ha nagyon-nagyon csóró csöves a csaj, de akkor is nagyobb az esély rá, hogy csak simán lehúz. Béta Bux Game-mel nem is érdemes próbálkozni annál a korosztálynál…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Japán, értő olvasás, tiszta fej….stb…., hol maradtál le?

Aldo
Újságíró

Miért szerinted a 20 éves csajok lerobbant 40-es vén faszokkal akarnak baszni, aki azt hiszik nekik ez jár a régi sérelmekért? El vagy te tévedve.

Reszet Elek
Újságíró

comment image?w=648

Marcell
Olvasó
Marcell

Aldo szerintem nő, talán Donnarumma alteregója (ne adj isten a csakazolvassa-s Gerle Éva személyesen – bár ő is vén faszhoz (Gerle úr) ment hozzá valamiért korábban -, még ezt is el tudom képzelni). Legalábbis ez a becsípődöttsége erre enged utalni.

Reszet Elek
Újságíró

Van a középkorúból a sármos kategória, nekik nem nehéz huszonéves csajokat beújítani. Persze ez is a felső 20% és tenni is kell érte.

Aldo
Újságíró

Ez már paranoia.

Hunn
Újságíró

Örülök, hogy ezt megkérdezted, kedves Aldo! Akaratlanul is nagyon fontos kérdésre tapintottál rá, bár pont ellentétes szándékkal. Viszont így lehetőség nyílt számomra, hogy elmagyarázzam neked az élet tényeit. Megadom neked hát az egésznek a kiindulási pontját.

Én tehát innen indulok:

Ki a karimás lófaszt érdekel, hogy a 20 éves csajok mit akarnak? Ki a karimás lófaszt érdekel, hogy a 20 éves csajoknak mik az elvárásaik, mi tetszik nekik, ki tetszik nekik, mik az elképzeléseik a férfiakról, a párkapcsolatokról, gyakorlatilag BÁRMIRŐL?

Mert ha azt hiszed, hogy engem érdekel, akkor kurvára el vagy tévedve, Aldo baszod. Mert pont leszarom hogy mit szeretnének a 20 éves nők. “Grab them by the pussy!”, ahogy Donald Trump mondta. Ez az én mottóm a 20 éves lányokkal kapcsolatban.

Arról pedig nem én tehetek, hogy az isteni igazságszolgáltatás és a karma megköveteli, hogy 20 éves lányokat húzzak a farkamra. Nem az én hibám, hogy húsz évvel ezelőtt, amikor én is 20 éves voltam, az akkori 20 éves nők le sem szartak, most pedig húsz évvel később a mostani 20 éves nőknél sikerem van. Ez a dolgok isteni rendeltetése. Ez egyszerűen csak így helyes.

Akinek pedig nem tetszik, hogy huszonéves lányokat próbálok felszedni, és ebben megpróbál megakadályozni, vagy akinek nem tetszik, hogy sikeresen fel is szedem és meg is baszom őket, és bele próbál szólni, hogy mit tehetek és mit nem, azt nagyon szívesen megkéselem, bármikor, bárhol.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem az én hibám, hogy húsz évvel ezelőtt, amikor én is 20 éves voltam, az akkori 20 éves nők le sem szartak,

De.

Hunn
Újságíró

50%-ban igaz ez. 50%-ban pedig a feminista, Blue Pill-es kondicionálásnak köszönhetően viselkedtem úgy, hogy a másik 50%-ra nézve valóban igaz legyen a fenti állításod, kedves blackfriday.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, csakhogy ez nem piac, ahol lehet alkudozni. A drogozás kifejezetten a “kondicionálás” bűne, ha jól értem, “belehajszolt” téged a feminizmus és “mások vittek rossz útra téged” ?

Hunn
Újságíró

No igen, annak idején engem is egy cuccos nő vitt bele a jóba… :)

Másrészt pedig, történelmi szempontból nézve, a drogozás tömeges elterjedése egybeesik a feminizmus és a szexuális forradalom győzelmével. Az, hogy – elsősorban férfiak – tömegei nem érzik jól magukat a bőrükben és az életükben, és inkább a kábszi felé fordulnak, az részben a feminista, nőközpontú társadalomnak “köszönhető”. az, hogy sok nő is cuccozik, mert ők sem érzik jól magukat, az ismét csak az antifeministák igazát bizonyítja.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az, hogy – elsősorban férfiak – tömegei nem érzik jól magukat a bőrükben és az életükben, és inkább a kábszi felé fordulnak, az részben a feminista, nőközpontú társadalomnak “köszönhető”.

Hát persze. A kondicionálás kimaradt…..

az, hogy sok nő is cuccozik, mert ők sem érzik jól magukat, az ismét csak az antifeministák igazát bizonyítja.

Mondom, hogy a buborékodban minden baromság és annak az ellenkezője is igaz………

Hunn
Újságíró

Ez az új divat kultúrmarxista/feminista körökben, kedves blackfriday, hogy kivetítjük a másik oldalra a saját dolgainkat? Konkrétan erre a “buborék” című történetre gondolok. A liberál-bolsevik buborékban élő emberkék találva érezték magukat, amikor rájuk olvasták, hogy buborékban élnek, és klasszikus kultúrmarxista zsidó szokás szerint kivetítitek ezt az ellenfeletekre… Rendkívül meggyőző. Semmi eredeti gondolat, semmi érv, csak a szokásos bla, bla, bla… Én a helyedben leszállnék a nem létező erkölcsi és intellektuális magas lóról, mert mindenki látja, hogy az a ló döglött, hiába erősködsz, hogy valójában csak alszik…

Aldo
Újságíró

elmagyarázzam neked az élet tényeit. Megadom neked hát az egésznek a kiindulási pontját.

Veszem is elő a jegyzetfüzetet, a mester diktálni fog.

Ki a karimás lófaszt érdekel, hogy a 20 éves csajok mit akarnak?

Kb. mindenkit.

Ki a karimás lófaszt érdekel, hogy a 20 éves csajoknak mik az elvárásaik, mi tetszik nekik, ki tetszik nekik, mik az elképzeléseik a férfiakról, a párkapcsolatokról, gyakorlatilag BÁRMIRŐL?

Leszarhatod az igényeiket, játszhatod itt a nagyfiút, de attól még nem fognak baszni veled, mert hangosan óbégatsz. De a kérdés inkább úgy lenne találó, hogy ki a faszt érdekel, hogy mit akar a sok lerobbant, megkeseredett 40 feletti szerencsétlen.

Mert ha azt hiszed, hogy engem érdekel, akkor kurvára el vagy tévedve, Aldo baszod. Mert pont leszarom hogy mit szeretnének a 20 éves nők.

Vettük észre. Ők is magasról leszarnak téged, de ez legalább kölcsönös.

“Grab them by the pussy!”, ahogy Donald Trump mondta. Ez az én mottóm a 20 éves lányokkal kapcsolatban.

Csak te nem vagy Donald Trump, így még kevésbé számít a mondandód.

Arról pedig nem én tehetek, hogy az isteni igazságszolgáltatás és a karma megköveteli, hogy 20 éves lányokat húzzak a farkamra.

Valaki megint túlbecsüli önmagát.

Nem az én hibám, hogy húsz évvel ezelőtt, amikor én is 20 éves voltam, az akkori 20 éves nők le sem szartak,

Akkor kié? A szabadkőműveseké, a zsidóké, az árnyékkormányé, az atlantiszi gyíkembereké? Te soha nem vagy felelős semmiért. Ez a hozzáállás elmegy úgy 15 éves korig.

most pedig húsz évvel később a mostani 20 éves nőknél sikerem van. Ez a dolgok isteni rendeltetése. Ez egyszerűen csak így helyes.

Ha valóban sikered lenne, akkor nem lennél ilyen idegbeteg. Lenne kiegyensúlyozott (szexuális)életed és nem virtuálisan köpködnéd a keserűségedet másokra.

Akinek pedig nem tetszik, hogy huszonéves lányokat próbálok felszedni, és ebben megpróbál megakadályozni, vagy akinek nem tetszik, hogy sikeresen fel is szedem és meg is baszom őket, és bele próbál szólni, hogy mit tehetek és mit nem, azt nagyon szívesen megkéselem, bármikor, bárhol.

Most nagyon befosott mindenki. Majd beleszaladsz egyszer egy-két pofonba. De persze van, aki rendszeresen dug és van, aki csak mesélni tud a dugásról.
Itt vagy te és a megkeseredett, sötét beteg lelkivilágod, a kibírhatatlan természeted, a gyerekes, hisztis viselkedésed, a másik oldalon pedig az egész világ, aki ellen neked személy szerint háborút kell vívnod. Előadhatod itt ez az erőltetett, lazának látszó stílust, de valójában ugyanaz vagy, aki pár éve elkezdett itt garázdálkodni és lassan lezülleszteni az oldalt. Egy nagyra nőtt gyerek, aki nem kapta meg a szüleitől a kikövetelt játékot és ezért haragszik mindenkire. Persze az egyéni felelősség fel és elismeréséig soha nem fogsz eljutni, mindig lesz valaki, akit lehet gyűlölni, hibáztatni.
Nyomod itt az okosságot, hogy te mennyit fejlődtél, milyen fasza neked, a kommentek viszont ennek a szöges ellentétéről tanúskodnak.

Deadpool
Újságíró

Ő azon szerencsések egyike, aki pontosan azt kapja az élettől, amit érdemel. Ez sem elég neki… Más ujjongana örömében.

Hunn
Újságíró

Tudod, kedves Aldo, az a tény, hogy nyilvánvalóan annak szurkolsz, hogy inkább legyen belőlem tömeggyilkos, mintsem hogy megfelelő párra találjak, az kiválóan megmutatja a feministák embertelenségét. Nekem szinte meg sem kellene szólalnom, leleplezitek ti saját magatokat. A legbolondabb kommentemben több emberség van mint a te összes hozzászólásodban. Puszika.

Deadpool
Újságíró

Feminista, mi? Ha nem magaddal lettél volna elfoglalva egész életedben, akkor te sem lennél olyan pocsék emberismerő, mint amilyen vagy.

“A legbolondabb kommentemben több emberség van mint a te összes hozzászólásodban.”

Nem tudom mi az emberséges abban, ha úgy gondolod hogy neked jogod van a jellemfejlődésre, akár mások testi, lelki egészségének kárán is. A “legbolondabb kommentjeid” engem egy pszichopatára emlékeztetnek. Egy nagyon primitív pszichopatára.

Hunn
Újságíró

Kommentedből nyilvánvalóan kikövetkeztethető, kedves Deadpool, hogy te valószínűleg az egész életedet önzetlenül az emberiség javának szentelted, emberi fajunk előrejutására és fejlődésére áldoztad, szemben velem, akit elsősorban a saját kis tyúkszaros élete izgat. Tényleg roppantul szégyellem, hogy ilyen kis pitiáner csóka vagyok.

Ahelyett hogy fiatalon nagylelkűen tapsoltam volna annak, hogy a női egyenjogúság és a szexuális forradalom sikerét az is milyen kiválóan bizonyítja, hogy a nők nem basznak velem, ahelyett, hogy együtt örültem volna velük minden olyan leszopott fasznak amelyik nem volt az enyém, én a saját nem önkéntes cölibátusomat és szexuális nyomoromat – önző módon – egy negatív élményként éltem meg. Utólag is nagyon röstellem. De tényleg.

Deadpool
Újságíró

“Kommentedből nyilvánvalóan kikövetkeztethető, kedves Deadpool, hogy te valószínűleg az egész életedet önzetlenül az emberiség javának szentelted, emberi fajunk előrejutására és fejlődésére áldoztad, szemben velem, akit elsősorban a saját kis tyúkszaros élete izgat. Tényleg roppantul szégyellem, hogy ilyen kis pitiáner csóka vagyok.”

Minden ember önző. Én is. Viszont az önzésnek különböző fokai vannak.

“Ahelyett hogy fiatalon nagylelkűen tapsoltam volna annak, hogy a női egyenjogúság és a szexuális forradalom sikerét az is milyen kiválóan bizonyítja, hogy a nők nem basznak velem, ahelyett, hogy együtt örültem volna velük minden olyan leszopott fasznak amelyik nem volt az enyém, én a saját nem önkéntes cölibátusomat és szexuális nyomoromat – önző módon – egy negatív élményként éltem meg. Utólag is nagyon röstellem. De tényleg.”

Szóval neked ezért jár hogy büntetlenül belegázolj mások szabadságába, életébe, testi épségébe, bármijébe…
Valóban, tényleg ez hiányzik ide… Hogy ezt sulykold az emberekbe.

Tudod, egészen véletlenül éppen így lehet zülleszteni egy csoport erkölcsét. Ez a probléma veled. Ezzel kellene felhagyni (ha felfogod hogy rossz az amit csinálsz, ha nem). És még a rét is kivirágozna. Szó szerint.

Hunn
Újságíró

Nézd, kedves Deadpool, tény, hogy a 2000-es és a 2010-es évtizednek összességében kábé. 10 évéről nem nagyon maradtak meg emlékeim, mert végig eléggé be voltam tépve, de bevallom, konkrétan nem emlékszem ezekre az esetekre. Tudod, azokra az általad emlegetett esetekre gondolok, amikor én büntetlenül belegázoltam mások szabadságába, életébe, testi épségébe, bármijébe…

Szerencsére itt vagy te, aki ezek szerint tanúja voltál ezeknek az eseteknek. Szemtanúként biztosan mély nyomot hagytak benned, szóval meggyőződésem, hogy segíteni tudsz nekem abban, hogy felidézzem ezeket az eseteket. Így rádöbbenthetsz arra, milyen rossz ember is vagyok én, valamint elkezdhetem a károsultak felé a jóvátételt. Dátum, helyszín, pontos esetleírás és az áldozataim megnevezése lenne az, amire szükségem volna hozzá. Kérlek, sorold a listát, menjünk végig rajta pontról pontra. Alig várom. Virágozzon hát az a rét, nehogy már rajtam múljon…

Deadpool
Újságíró

Én nem a múltról beszélek. Hanem a hozzáállásodról, az ún. erkölcsödről. Ez amit összehordtál itt, csak süket duma.

Reszet Elek
Újságíró

Sáros út

Történt, hogy Tanzan és Ekido együtt bandukoltak egy sáros úton a szakadó esőben, mely nem akart elállni.
Az egyik kanyarnál egy selyemkimonót és széles selyemövet viselő bájos leánykával találkoztak, aki nem tudott átkelni a túloldalra.
– Gyere lányom! – mondta rögtön Tanzan. Karjába emelte a lányt, és átvitte a sáros szakaszon.
Ekido meg sem szólalt többé estig, míg el nem érték a szálláshelyül szolgáló templomot. Akkor már nem tudta türtőztetni magát.
– Mi, szerzetesek, kerüljük a nők közelségét – mondta Tanzannak. – Különösen a szép és csinos nőkét, mert az veszélyes. Miért csináltad ezt?
– Én otthagytam a lányt – mondta Tanzan -, te még mindig cipeled?

Hunn
Újságíró

Nem, kedves Deadpool. Pont most bizonyítottam be az előbbi kommentemmel és a te rá adott válaszoddal, hogy amit TE hordtál össze rólam, hogy én úgymond “belegázolok mások szabadságába, életébe, testi épségébe, bármijébe…” AZ csak süket duma.

Lássuk hát tovább. Hozzáállás, erkölcs? A kultúrmarxizmus – mely ideológiának szerves része a feminizmus is – az európai, fehér, keresztény emberek kiirtására és színesbőrűekre való lecserélésére törekszik. E célból pl. iszlámista migránsok tömegeit vándoroltatják be Európába, akik terrorcselekményeket követnek el, rabolnak, gyilkolnak, kiskorú lányokat erőszakolnak meg és kényszerítenek prostitúcióra. Mindezt teszik a feministák lelkes támogatásával, mert a feminizmus célja a fehér, keresztény férfiak tönkretétele, kipusztítása, a fehér, keresztény gyermekek tömeges legyilkolása az abortusz által, a nemek közti háború és gyűlölködés szítása, amely mostanra már embermilliók, nők és férfiak tömegeinek az életét tette tönkre.

Na, pontosan ez az a hozzáállás, ez az erkölcsiség az, amivel én szemben állok. Nem vagyok sem tökéletes, sem bűntelen (bár, ha jól értem, a legfőbb, halálos bűnöm az, hogy nem fogalmazok polkorrekt módon az interneten), de ezekhez képest én emberileg, erkölcsileg, és morálisan egy kicseszett messze fénylő fáklya vagyok, baszod, melynek tüzénél boldogan melegedhet meg a lélek…

Aldo
Újságíró

Ne hárítsd már megint másra a felelősséget! Majd találd már ki, hogy én hajszoltalak bele, hogy baromságokat csinálj. Nem leszel te tömeggyilkos, mert ahhoz bizony fel kéne kelni a kényelmes fotelből, másrészt félted te a szaros életedet annyira, hogy ne tedd meg, mert akkor vagy a helyszínen agyonlőnének, vagy a sitten öregednél meg. Én annak szurkolok, hogy végre kitörj ebből a sértett gyermeki állapotból, elismerd a saját, múltban elkövetett hibáidat, levont a megfelelő konzekvenciát, elfogadd a tényeket, megbocsáss a világnak és legfőképp önmagadnak. Ekkor elkezdődhetne végre a lassú gyógyulási folyamat.
Csak ez sosem fog megtörténni, mert ekkor eltűnne a végtelen számú bűnbak és az egész folyamat átmenne egy még súlyosabb önutálatba, ami aztán egy általános, mindenki iránti gyűlölködésbe fordulna át.

Milyen bolond komment? Már megint terelsz és másokra hárítod a saját felelősségedet. Naooo ír bolond, trollkodó kommenteket. Amiket te írsz, a nem bolond, hanem őrült, ijesztő és veszélyes. Akkor olvasd már vissza a korábbi hozzászólásaidat! Nem én beszélek a nőkről minősíthetetlen, alpári, bicskanyitogató stílusban, akinek az egyetlen feladatuk a szexuális igényeim kielégítése és rabszolgává való ledegradálódása, mert különben…
Nem én fenyegetőzök itt ámokfutással, nemi erőszakkal, késeléssel, mint valami utolsó putris cigány. De bárki, aki képes az értő olvasásra könnyedén összehasonlíthatja a kommentjeinket. Ezek után van pofád emberségről írni? Mire fel? Te képes vagy emberségesen viselkedni másokkal? Vagy csak visszafelé várod ezt el? Hogy téged viseljen el mindenki, mert hát te ilyen vagy, nem lehet mit tenni? A fórumozók többsége csak legyint rád, páran talán hallgatólag támogatnak. Egyedül Delin, Serial Slut, Deadpool és én vagyunk olyan hülyék, hogy tükröt tartunk eléd és leállunk veled vitatkozni, ami olyan mintha egy hullát rugdosnánk: teljesen felesleges és értelmetlen, mert egy fanatikussal nem lehet vitatkozni.

És persze már megint helyben vagyunk: a gaz feministák tehetnek mindenről. Nem értem miért utálod őket ennyire, hiszen semmivel sem vagy különb tőlük. Ennyi harag, keserűség, bűnbakkeresés és gyűlölet csak a legfanatikusabb feminácikban van.

Alter Ego
Szerkesztő

Csak óvatosan vetem közbe, hogy azért abban is akad némi igazság, hogy a pszichológiai tisztánlátás és a nyers közlés önmagában nem jelent erényt, egyáltalán nem, ha hiányzik mellőle az előzékeny humánum és a segítő szándék, mert önmagában a pszichologizálás pont annyira értékes csak, mint Hannibal Lecter pszichiáteri rátermettsége. – Remélem rosszul, pusztán aggodalmaskodva érzékelek egy olyan veszélyt, hogy van a hozzászólók között olyan (“fraier szívató”), aki sikerrel teremt divatot ennek a mentalitásnak? Hmm?

wittukind
Olvasó
wittukind

Annyit füznék hozzá hogy annak a bizonyos filmnek a magyar forditása lett volna “A bárányok hallgatása”-in rest..ki mit értett azt látta… én úgy láttam hogy “Silence of the lambs”-és igyekszek nem fraier lenni itt, chit hogy vannak akik igy akarnak beálittani..de…drink,fuck and rock…ezt mondja a kedvenc trupám…

Hunn
Újságíró

Ne legyenek kétségeid, Alter Ego: ha idejönne kommentelni egy olyan labilis, éppen mélyponton lévő incel srác, mint amilyen én is voltam mondjuk úgy 10 évvel ezelőtt, akkor ezek az Aldo-féle feministák simán, gondolkodás és lelkifurdalás nélkül belehergelnék abba, hogy csináljon valami hülyeséget. Aztán persze mosnák a kezeiket, és ők lennének a legjobban felháborodva azon, hogy nekik mennyire semmi közük sincs ahhoz, ami történt. Ezek nem emberek. Ők a feminizmus arcai. Ők a negybetűs ellenség. Ők azok.

A legrosszabb, a legszomorúbb az, hogy anno totál eltérítették az én gondolataimat is. Hogy eltérítették – sokszor hosszabb távra – a gondolkodásomat is, és ezáltal a kommentjeimet is arról a pozitív, csajozós útról és irányról, amin eredetileg elindultam a Red Pill bevétele után.

Pedig egy csomó jó és használható dolgot összehoztunk anno itt a Férfihangon, a cikkek alatti kommentekben a csajozásról, a Game-ről, a nők természetéről, a nemek dinamikájáról, a csábítás művészetéről. Tök jó volt együtt gondolkodni a srácokkal, látni hogy mindenkinek a gondolkodása jó irányba halad, tudni, hogy előbb-utóbb mindenki, aki figyelt, hasznosítani tudta mindazt az összegyűjtött és kilogikázott tudást, amit itt közösen összehoztunk, és sikeresen csajozott…

És milyen gyakran és milyen messzire sikerült lecsalogatniuk engem is erről a pozitív útról, az élet útjáról, a negatív irányba! Lehet, hogy ez szándékos volt? Hogy pont azért próbáltak és próbálnak mind a mai napig engem is letéríteni erről az útról, mert példa voltam arra, hogy a férfiember, ha sikeresen levetkőzi, legyőzi a feminista kondicionálását, akkor férfias gondolkodásra alapozott férfias viselkedéssel – akár sokéves incel-lét után is – végre sikeres lehet a nőknél?

Ezt utálom ezekben a feminista kommentelőkben a legjobban, ezért gyűlölöm őket tiszta szívből, személy szerint is, mindegyiket. Mert a feministák, a kultúrmarxisták élet-ellenesek, ember-ellenesek, saját önnönmagukat nem létező erkölcsi és intellektuális magas lóra helyezik fölénk, pedig a halál kultúráját képviselik. Ezek azt akarják, hogy dögöljünk meg, lehetőleg magányosan és szexuális nyomorban, asszony és utódok nélkül. Ráadásul meg is akarnak minket győzni róla, hogy ezt tegyük, illetve arról, hogy ezt nem fogjuk tudni elkerülni, akár akarjuk, akár nem. És ha megtesszük nekik ezt a szívességet, akkor a kezüket dörzsölve röhögnek rajtunk.

De nem fogjuk megtenni nekik ezt a szívességet, ugye?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

olyan labilis, éppen mélyponton lévő incel srác, mint amilyen én is voltam mondjuk úgy 10 évvel ezelőtt,

(Az incel azt jelenti, involuntarily celibate, azaz olyan embereket takar, akik nem direkt élnek cölibátusban, hanem csak nem fekszik le velük senki. A közösségük fő összetartó ereje a nők elleni gyűlölet és a saját elutasítottságukból fakadó frusztráció.) (Buzzfeed)

Ez az “incelség” egy Jolly Joker, minden hülye magára aggathatja és ezzel felmentést nyer, ez egy csodálatos “érv” , és egyúttal “jogos indok” is (már várom, hogy a muszlim robbantgató seggfejek mikor fogják ezt a bíróságokon “enyhítő körülményként” felhozni) …..

Ja, mégsem, ezt már korábban kitalálták: “mert én nigger vagyok”, mert én cigány vagyok, mert én zsidó vagyok, mert én nő vagyok, mert én buzi vagyok, mert én apache helikopter vagyok és így továbbb……, sorban állnak a kövérek, soványak , szemüvegesek, a magasak, alacsonyak stb……

Naooo
Olvasó
Naooo

Muszlimok számára nincs enyhítő körülmény.

Hunn
Újságíró

Miért jelentene az incelség bármi alól is felmentést, blacfriday? Nem értem ebben a logikát. Hol? Kinek? Miért? Hol ad ez felmentést bármi alól is? Nem értem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem értem.

Pedig világosan leírtam, minden elmebeteg hülye hivatkozhat rá, te még megfejeled a “feminista kondicionálással”, a gyíkemberek/zsidók/marxisták etc. “gazságaival” , ami ellen te harcolsz, aztán amikor szólnak, hogy “elszálltál” akkor jön a “nyálkásangolnaegyvödörtakonyba” tekergőzés, hogy te csak vicceltél, meg gondolatkisérlet meg teszt, meg hasonló gerinctelen ködösítés. Nem első alkalommal csinálod, de aki új, biztos beveszi.

Hunn
Újságíró

Mit tehetnék, blackfriday? Látom, átlátsz rajtam mint a szitán, lelkem minden rezdülését érzed, előtted nincs titka szellemem egyetlen rezdülésének, agyam egyetlen kósza villanásának sem. Előtted nincs titka az emberi léleknek, az emberi gondolkodásnak, úgy fejtettél meg, mint a keresztrejtvényt. Itt állok lelkileg pőrén és meztelenül ország-világ előtt. Lelepleztél ország-világ előtt, megfejtetted az enigmát, ami vagyok, így hát továbbléphetsz magasabbra téve a mércét: ha valaki, te meg fogod tudni mondani, hogy mire gondolva mosolyog a Szfinx. Vagy a Mona Lisa. Majd írd meg azt is. Én a helyedben amúgy pályát módosítanék: a verselemzés lenne a te igazi asztalod. Tudod: mire gondolt a költő? Ha jelenleg nem ezzel foglalkozol, ingyen megmondom: pályát tévesztettél.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Itt állok lelkileg pőrén és meztelenül ország-világ előtt.

Ezért kár tekeregned abban a taknyos vödörben.

Hunn
Újságíró

És megint megcsinálta! Már megint átlátott rajtam, mint a röntgensugár! Hogy az ördögbe csinálod ezt, kedves blackfriday? Én csak próbálok tekeregni a taknyos vödörben, és te egyből vágod… és kíméletlenül egyből az arcomba is vágod, nehogy azt higgyem, hogy nem vetted észre, hogy csak tekeregni próbálok a taknyos angolnás vödörben, miközben úgy próbálok csinálni ország-világ előtt, hogy nem is… Te egy nagyon mély és igazán okos ember vagy… Egy cihológus veszett el benned, baszod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy cihológus veszett el benned, baszod.

Kár erőlködnöd.

Aldo
Újságíró

Pont mint egy menetrend, ahol előre lehet tudni az állomásokat.
Először jön az őrjöngés, aztán a mellébeszélés, terelés, mások hülyének nézése, erőltetett poénkodás, megint terelés, kreténkedés, majd az okoskodó magyarázkodás, hogy nem is úgy van az, hanem…

Aldo
Újságíró

Ne legyenek kétségeid, Alter Ego: ha idejönne kommentelni egy olyan labilis, éppen mélyponton lévő incel srác, mint amilyen én is voltam mondjuk úgy 10 évvel ezelőtt, akkor ezek az Aldo-féle feministák simán, gondolkodás és lelkifurdalás nélkül belehergelnék abba, hogy csináljon valami hülyeséget.

Jaja, neked mindenki feminista, aki nem támogatja a tébolyult baromságaidat. És már egy egész csoport szószólója lettél. Szép előrelépés.

Aztán persze mosnák a kezeiket, és ők lennének a legjobban felháborodva azon, hogy nekik mennyire semmi közük sincs ahhoz, ami történt.

Mert nincs is. Hozol egy döntést, megvalósítod, vállalod a következményeket. Persze ezt nehéz olyas valakinek elmagyarázni, aki a felelősség szóval csak a szótárban találkozott.

Ezek nem emberek. Ők a feminizmus arcai. Ők a negybetűs ellenség. Ők azok.

Sokat bámultad a “te sötétben bujkáló ellenforradalmár” posztert és ennyire megtetszett?

És milyen gyakran és milyen messzire sikerült lecsalogatniuk engem is erről a pozitív útról, az élet útjáról, a negatív irányba!

Te soha nem léptél pozitív útra.

Lehet, hogy ez szándékos volt?

Igen. Az atlantisziak ezért fizetik a kommentelőket a szabad kőműveseken keresztül.

Hogy pont azért próbáltak és próbálnak mind a mai napig engem is letéríteni erről az útról, mert példa voltam arra, hogy a férfiember, ha sikeresen levetkőzi, legyőzi a feminista kondicionálását, akkor férfias gondolkodásra alapozott férfias viselkedéssel – akár sokéves incel-lét után is – végre sikeres lehet a nőknél?

Te pont baromi jó példa vagy a férfias viselkedésre és a nőknél való sikeres mintára.

Ezt utálom ezekben a feminista kommentelőkben a legjobban, ezért gyűlölöm őket tiszta szívből, személy szerint is, mindegyiket.

Te mindenkit gyűlölsz, aki nem fér bele az eltorzult világodba.

Ezek azt akarják, hogy dögöljünk meg, lehetőleg magányosan és szexuális nyomorban, asszony és utódok nélkül. Ráadásul meg is akarnak minket győzni róla, hogy ezt tegyük, illetve arról, hogy ezt nem fogjuk tudni elkerülni, akár akarjuk, akár nem. És ha megtesszük nekik ezt a szívességet, akkor a kezüket dörzsölve röhögnek rajtunk.

Te nem a feministák miatt fogsz utód nélkül megdögleni, hanem a saját természeted miatt. Senki sem akar meggyőzni téged semmiről.

Hunn
Újságíró

Látom már mi a gond, Aldo. Neked van egy torz kép a fejedben az incelekről, amit gondolom a média alakított ki, és ezt akarod rám húzni, és ezzel a fejedben lévő képpel vitatkozol. Egészségedre, de nekem mi közöm ehhez?

Aldo
Újságíró

Mi ebben a torz kép? És, hogy jön ehhez a média? Valahányszor felröppent egy hír, hogy egy ilyen szarházi lövöldözött az utcán, kocsival behajtott egy tömött buszmegállóba, te voltál az aki elsőként ujjongva incel forradalmat és véres háborút fantáziáltál. Aki kialakította ezt a képet, azt pont te vagy.

Rustem
Olvasó
Rustem

Nade, hirtelen mindenki Csernus doki lett itt :)

” -Hazudsz. Folyamatosan hazudsz… Meg akarsz felelni a környezetednek. Állitsd magad talpra. Menjél haza, aztán döntsd el, hogy mit akarsz.
-Meggyógyulni, doktor Úr!
-Frankó. Ez jó… Bemondtad a frankót…hát… ezt szeretem. Na takarodjál haza és nézd meg a székleted!!!”

https://www.youtube.com/watch?v=fbTJTAjaJII

Hunn
Újságíró

Értem, Aldo. Ezek szerint a dolgok tehát mégis úgy vannak, úgy történnek, ahogy én mondom? Érdekes…

Deadpool
Újságíró

“Csak óvatosan vetem közbe, hogy azért abban is akad némi igazság, hogy a pszichológiai tisztánlátás és a nyers közlés önmagában nem jelent erényt, egyáltalán nem, ha hiányzik mellőle az előzékeny humánum és a segítő szándék, mert az pont annyira értékes, mint Hannibal Lecter pszichiáteri rátermettsége.”

Én egyet tudok érteni minden egyes szavaddal. Viszont hozzá tenném, hogy egyrészt szerintem senki nem állította, hogy ez erény (itt csak Hunn akarja az ő morálon felüliségét erkölcsi zsinórmértéknek állítani) , másrészt pedig ha nem szólalnak meg azok akikben meg van a megfelelő humánum és segítő szándék, úgy majd meg fognak szólalni azok, akiket zavar (és hát az olyan is lesz, amilyen…).

“Remélem rosszul, pusztán aggodalmaskodva érzékelek egy olyan veszélyt, hogy van a hozzászólók között olyan (“fraier szívató”), aki sikerrel teremt divatot ennek a mentalitásnak? Hmm?”

Nem a reakcióval, hanem a probléma okával foglalkoznék inkább. Utóbbi ugyanis magától oldja majd meg az előbbit. Felesleges bűnbakot keresni. Ha megtalálod, sem oldasz meg vele semmit. Ami történik az egy törvényszerűség. Más fórumokon más hunnok váltják ki ugyanezeket a reakciókat más emberekből.

Alter Ego
Szerkesztő

Én egészen pontosan attól tartok, hogy itt kétféle sérült férfimentalitás csap össze egymással. Illetve valójában a sérülés nem is kétféle, hanem nagyon is egyféle. Csak a válaszok mások. Mindkettő a férfiak szocializációjának tévútjaiból, kudarcaiból ered. Akivel szemben túl sok szigorú, kíméletlen elvárást támasztanak, akit túlságosan elutasítanak, amíg nem hozza a sztenderdizált férfikaraktert az vagy előbb utóbb dühödten felforgatni, lázadni, követelőzni kezd vagy a lelki agresszorai helyébe lép és ő kezdi el megkövetelni másoktól a belé sulykolt mintákat. Itt van igaza Hunnak: a “férfiasítás” sérült lelkű feminista börtönőre az, aki beregisztrál a Férfihangra “Fraier szivató” néven, csak azért, hogy aztán férfiakat vegzáljon, mert szerinte ők nem felelnek meg az elvárt mintáknak, a szerinte egyedül üdvözítő útnak, és még ráadásul élvezi is az önigazolást, amit mások kárára gyárt le önmagának. A két mentalitás közül melyik sérültebb? Van valaki, aki erre válaszolni tud? – Én csak azt tudom biztosan, hogy egyik sem követendő vagy díjazandó modell. És talán a legnagyobb baj, hogy amíg szinte csak ez képes egymással versengeni, összecsapni, jóformán minden más megközelítést elnyomva, addig nagy szarban van az egész férfikultúra.

Deadpool
Újságíró

“A két mentalitás közül melyik sérültebb?”

Van egy csakszi és egy Hunn nevű erkölcsi fekete lyuk az oldalon, amelyek szépen lassan magukba szippantják a morált. Betűről-betűre. Azt kérded, melyik fekete lyuknak nagyobb a gravitációs tere. Jó. Kitárgyalhatjuk. De utána arról is tudomást kellene már lassan venned, hogy mind a kettőnek VAN gravitációs tere… és mindkettő kárt okoz.

Alter Ego
Szerkesztő

Valójában soha nem gondoltam-mondtam, hogy nincs. Inkább az az életszerű kérdés, hogy melyiket hiszem sokkal valódibbnak (nem csak rossz póznak) és rögzültebbnek, és hogy melyik mögött sejtek több lehetőséget és képességet az önkritikára és önkontrollra.- Nyilvánvalóan nem vagyok tévedhetetlen, de attól még van egy véleményem erről, ami nyilván egy személyes vélemény a maga korlátaival.

Deadpool
Újságíró

Én nem arra gondolok, hogy egyből áruld el, átkozd ki és zavard el. Szó nincs ilyesmiről. Pusztán arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy valamilyen épkézláb megoldáson már tényleg kellene gondolkodni. Ahhoz szerintem örökké nektek sem lesz türelmetek, hogy állandóan kimosdassátok, ahányszor csak szétkeni a szart.

Nekem arról halvány elképzelésem sincs, hogy hajlamos-e a változásra (legyen neked igazad), viszont elég határozottan azt gondolom, hogy úgy változni biztosan nem fog, ha folyton azt ismételgeti itt, hogy ő már megváltozott (“miután bevettem a red pillt…”), és a többiek még meg is erősítik ebben…

Alter Ego
Szerkesztő

Én Hunnal kapcsolatban a jelen helyzetben (sőt korábban is leginkább) csak azt éreztem feladatomnak, hogy figyelmeztessek arra is, hogy a kritika ne csapjon át cyberbulliingba, végtelenített, kontraproduktív, értelmetlen gyötrésbe, vagy önfényező képmutatásba. Nem gondolom, hogy hibáztam ezzel a közléssel. Bár alapvetően nem vagyok az erőltetett PC udvariaskodás pápája, főleg nem kiegyenlített erőviszonyok között, ez közismert, de ha nem ideákról, hanem emberi sorsproblémákról van szó, akkor az ízlésem egy ponton túl tiltakozni kezd.

Hunn
Újságíró

x

common man
Olvasó
common man

A változás egy folyamat.Időbeli lefolyással.
https://www.youtube.com/watch?v=fGoSIRJ-T20

Hunn
Újságíró

Figyelj, Alter Ego, nekem soha nem állt szándékomban semmi olyasmi, hogy én a magamén kívül bármilyen más megközelítést úgymond elnyomjak – jelentsen ez bármit is.

Ha engem a Férfihang szerkesztősége bármikor arra kérne, hogy fejezzem be szépen a kommentelgetést egyszer s mindenkorra, mert a szerkesztőség (tehát nem a Deadpool, meg az Aldo, meg a Blalckfriday, meg a Donnarumma, meg a többi fiszfasz kibaszott véleménye szerint) hanem, ismétlem, mert a SZERKESZTŐSÉG úgy vélné, hogy az itteni kommentelésem káros a Férfihangra, vagy a Férfihang fémjelezte magyarországi férfimozgalomra…

…akkor én esküszöm az élő Istenre, hogy abban a kurva pillanatban befejezném a kommentelést, szó nélkül, egyetlen hang nélkül, minden harag és sértettség nélkül, örökre. És ezt halálosan komolyan mondom és gondolom.

Mister Drebin
Olvasó
Mister Drebin

Csak egy feminista lelkületű alantas görény képes arra hogy ha nem tetszik neki a más véleménye akkor próbálja doxxolni. Kirekeszteni, kitiltani, kirugatni.
Kedves Hunn a hozzászólásaid sokunk szeméről rántják le a kékpirulás hazug leplet.

Reszet Elek
Újságíró

Hunn: Nem állom meg hogy a sok-sok kommented után magam is leírjak egy-két dolgot, a benyomásaimat. Őszintén írom, hogy csakis a jobbító szándék vezet benne és remélhetőleg nem csípőből utasítod el, gondolkodsz rajta.

Az írásaid kapcsán nekem az a benyomásom hogy folyamatosan hárítasz. Leginkább a felelősséget a saját tetteid kapcsán. Nyilván vannak olyan dolgok amikről az ember nem tehet, mint pl. a gyerekkori bántalmazás és hasonlók (érdekes hogy ezekért pont hajlamosak az emberek önmagukat hibáztatni), de a legtöbb történés ami minket ér a saját döntéseink következményei és a mi felelősségünk az elsődleges benne.

Mi piros pirulának hívjuk a nők és a párkapcsolatok valós természetének a felismerését és egyfajta ébredésként írjuk le. Magam sem tudnám színhez párosítani a folyamatot ami a valódi személyes felelősségvállaláshoz vezet. Az mindenesetre bizonyos hogy még a piros pirulánál is nehezebb, keserűbb és kevesebben “veszik be” sikeresen. Ez a valódi felnőtté válás és ami azt illeti meglehetősen kevesen jutnak el idáig.

Summa summarum: A negatív dolgok amik történtek veled elsősorban miattad történtek és amíg ezt zsigeri szinten (nem elviekben, fejben) nem vagy képes elfogadni, addig a múltad rabja maradsz és nem leszel képes változva, valóban jobb emberré válni. Ami azt illeti, nekem az a benyomásom, hogy az a sok harag amit önkéntelenül a nőkre fókuszálsz valójában csak amolyan indulatáttétel és leginkább az önmagaddal való viszonyodról van szó.

A kommentjeid szokványostól elütő látásmódja hasznos, ha másért nem azért mert ellenpontozzák mások véleményét és a benne foglaltak meghaladására késztetnek. Már csak ezért sem gondolnám hogy nincsen itt helyed (arról nem is beszélve hogy az a benyomásom, szükséged van rá). Viszont a te saját érdekeidet nem szolgálják, csak bebetonoznak ebbe az önmagadat csapdába ejtő állapotba.

Hunn
Újságíró

Nem, Reszet Elek, nem utasítom el élből, hanem köszönet a szavaidért. Viszont egyvalamit nem értek. Mindenki jön itt nekem a felelősséggel. Pedig magam is leírtam már százezerszer: igen, fiatalon hülye voltam, a feminista kondicionálással felerősített félénkségem miatt. Az én hibám, az én hülyeségem.

Felnőtt fejjel szerencsére megtaláltam a Red Pill-t. Igen, rájöttem, hogy az én felelősségem, hogy gyúrjak, hogy gazdagodjak, hogy leszólítsam a nőket, Game-eljem őket és eszkaláljak. Milyen egyéb felelősséget kellene még felvállaljak ahhoz, hogy sikeresen csajozzak? Nem értem.

Komolyan mondom, a többiek itt úgy adják elő, mintha nekem csak ki kéne lépnem az utcára, és a Jóisten huszonéves lányokat dobálna a farkamra, hogy kárpótoljon az elvesztegetett fiatalságomért, anélkül, hogy nekem tennem kéne ezért valamit. És hogy ez mennyire igazságtalan már, és mennyire nem érdemlem én ezt meg, főleg azért nem, mert helytelenül gondolkodom. Most mondd, hát normálisak ezek???

De azt viszont szilárdan vallom: ha nincs a feminista kondicionálás, akkor sokkal előbb is sikeres lehettem volna a nőknél. Akkor csak a saját félénkségemet kellett volna legyőznöm. Szilárdan vallom, hogy a feminista kondicionálás úgy van kitalálva, hogy ráerősítsen a férfiakban alapból meglévő “approach anxiety”-re. Erre bizonyítékaim is vannak. Ezért szilárd meggyőződésem, hogy a feminizmust ki kell irtani az emberek tudatából, és szükség van arra, hogy a férfiakat férfinak, a nőket nőnek neveljük, mindkét nem örömére. Red Pill alapon.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mindenki jön itt nekem a felelősséggel.

Az ember azt hinné, hogy elegen és elég sokféle módon, minden értelmi szinvonalon elmagyarázták már neked, de te ennek ellenére képes vagy még ennél is “alább menni”, gratulálok, ehhez tényleg “tehetség” kell.

Hunn
Újságíró

Az ember azt hinné, hogy miután kábé. már 2015-ben leírtam, hogy a saját felelősségem kérdését már rég lesakkoztam és a helyére tettem magamban és eszerint is élek, meg azóta ezt el is ismételtem a gyengébbek kedvéért még jópár kommentemben, mondván hogy tehát talán lapozzunk, mert én már rég nem erről beszélek, szóval hogy ennek fényében nem fogtok felesleges hülyeségekkel fárasztani, de tévedtem. És még te beszélsz értelmi színvonalról. Komolyan, az eszem megáll. Megint felpattantál a nem létező intellektuális magas pacira?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

és a helyére tettem magamban és eszerint is élek

“Jó munkát” végzett a “mentáhigiénés szakember”……..

Aldo
Újságíró

Kötekedés nélkül. A mentálhigiénés szakember, amúgy pontosan mit jelent? Mert sehogy sem tudtam rájönni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A mentálhigiénés szakember, amúgy pontosan mit jelent?

Elvileg ő segített neki:

https://www.ferfihang.hu/2015/06/10/beszelgetes-toplak-zoltan-mentalhigienes-szakemberrel/

Aldo
Újságíró

Aha.

Hunn
Újságíró

Ezt be is fejezheted, buzikám. Majd jól megmentálhigiénezlek én téged, blackfriday te köcsög.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

te köcsög.

Látom , “gyógyúltnak” nyilvánítottak…..

LOL, LEL, KEK……

Hunn
Újságíró

Kedves blackfriday, tudod lehet szidni a magyar egészségügyet, de szerencsére még a mentálhigiénés része sem úgy működik, hogy random laikusok rámutatnak valakinek az anonim intenetes kommentjeire, hogy azok alapján az illető szerintük úgymond “nem normális”, és erre már indul is az illetőért a nínós kocsi markos legényekkel, muszájdzsekivel felszerelkezve, és már viszik is a diliházba… Sőt, ha hiszed, ha nem, sehol a világon nem az anonim internetes kommentjeit olvasgatva mérik fel a szakemberek valakinek a mentálhigiénés állapotát. Erre nem is gondoltál, ugye, te kis butus?

De ha hátralépnénk egy lépést és mondjuk azt mondanád, hogy a hosszú távú nem önkéntes cölibátus erőteljesen negatív irányba torzítja el bármelyik férfi pszichés és lekiállapotát… szélsőséges esetben akár annyira is, hogy az illetőnek segítségre lehet szüksége… arra azt kellene mondanom, hogy maximálisan igazad van. És mint minden esetben, gondolom egyetértesz, ilyenkor is leginkább a megelőzés állna a társadalom érdekében. Hogy lehetne megelőzni tehát az ilyet?

Hogy is lehetne, hogy is lehetne… Hmmm, fogas kérdés…. Nem könnyű… De hoppá, hiszen meg is van a megoldás: mi lenne, ha befejeznék a férfiak Blue Pill-es, feminista kondicionálását, helyette Red Pill alapon férfinak nevelnénk a fiúkat, tanulnának Game-et, önfejlesztést, ezáltal megelőzve náluk az incel-állapot kialakulását és az abból később következő, negatív pszichés torzulásokat??? IGEN!!! Kiváló ötlet, kedves blacfriday, maximálisan egyetértek veled! Jó volt veled együtt gondolkodni, meg is oldottuk a mentálhigiéné kérdését! Ezt már szeretem!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

sehol a világon nem az anonim internetes kommentjeit olvasgatva mérik fel a szakemberek valakinek a mentálhigiénés állapotát.

IQ bajnok, a pátyolgatód dicsekedett vele, hogy itten téged “segítettek”, a “férfimozgami”, “mentálhigiénés szakember”, önzetlenül, mert ő olyan jó ember.

Ezek szerint olyan “gyúrcsókos” távgyógyítással történhetett, erősen “rádkoncentrálhatott”, ha neked erről fogalmad sincs…..

De az is lehet, hogy kamuzott ezzel a “segítséggel”, mert sok látszatja nincsen…….

Hunn
Újságíró

Milyen “pátyolgatóm”, te kis fasszopó?

Bár pont semmi közöd hozzá, de akár el is mondhatom: igen, segítettek. Megkérdezték, hogy van-e szükségem segítségre. Amit nagyon szépen megköszöntem, de mivel nem volt szükségem segítségre, ezért nem vettem ilyesmit igénybe. De azóta is hálásan gondolok az irántam megnyilvánuló törődésükre.

És akkor innentől akár be is foghatod a retkes pofádat, te kis pöcs.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

de mivel nem volt szükségem segítségre

Látjuk, megy ez neked magadtól is, csak ez nem “szükséged van?-Nem.” – “törödésként ” volt előadva, hanem hogy mentálhigiénés szakember “segített”, önzetlenül, egy “bajba került” férfin……

Hunn
Újságíró

Ne okoskodjál, blackfriday, nem áll jól neked. Hiába hajszolod és csapkodod ostorral a nem létező intellektuális magas lovadat, az a ló döglött, mint a Sanyi nevű ló az Indul a bakterházban…

Szerencsére még nem jött el az a nap, amikor anti-feminista gondolatokért a bolondokházába lehetne csukatni bárkit is, bárhogy is szeretnék ezt a feministák. Tudod, mint ahogy azt anno a Szovjetúnióban a politikai ellenzékkel tették…

Egyébként nekem ez a dolog, hogy akár én, akár a Férfihang szerkesztősége beszámolással tartozik neked, ez nekem teljesen új. Te itt valami főnökféle lettél, nacsálnyiknak lettél itten kinevezve, aki felé el kell számolnunk a dolgainkkal, csak nekünk nem szólt róla senki??? Ha igen, akkor én kérek elnézést… De ha esetleg nem… akkor talán a pofádat is befoghatnád, mert nem vagy te itt senki!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

aki felé el kell számolnunk a dolgainkkal

Magadtól kotyogtad ki bajnok, és megint egy “magyarázó” “színes” feminista ( a szokásos, valami izzadságszagú baromságra ) “átkötéssel” próbálod “eladni”,

(Már banánt sem kell dobni, mert ugrasz magadtól….)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Indexes szlenget használsz? Ki vagy?

Frissítés: oké, már leesett. Elfelejtettem. :)

Hunn
Újságíró

Miért, ki ő, Serital kedves? Ismét az Index fórum feminista topic jeles képviselői játsszák itt megint a nem létező eszüket?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi az, hogy megint?
Ha meg nem tudod, ki ő, akkor még annál is rosszabb emberismerő vagy, mint aminek eddig gondoltalak. :)

Hunn
Újságíró

Serikém, a valóságban pont annyira nem érdekel, hogy ki ő, mint amennyire a véleménye sem érdekel. Nem gondoltad komolyan, hogy értékes időt és agyi energiákat fogok elpazarolni arra, hogy kitaláljam ki ez a kretén? De úgy voltam vele, hogy ha már itt vagy és azt mondod hogy ismered, akkor rákérdezek. De magamtól nyilván nem fogom törni a fejemet rajta…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te is ismered.

Hunn
Újságíró

Mit “kotyogtam ki”, te szerencsétlen??? Te tényleg ennyire buta ember vagy, mint amennyire teszed magad?

Hadd kérdezzek valamit, blackfriday. Ezt most tényleg minden eddigitől függetlenül kérdezem, és teljesen komolyan.

Te iszol, ugye? Mármint alkoholt. És úgy kommentelsz?

Aldo
Újságíró

A férfi is mehet idézőjelbe.

Hunn
Újságíró

Igen, kedves Aldo. Feltétlenül szükségem van egy feminista nő engedélyező pecsétjére ahhoz, hogy férfinak tarthassam magamat. Különösen a tiédre, amit abszolútte nélkülözhetetlennek érzek. Úgyhogy alig várom, hogy megtaníts végre, hogyan is kell férfinak lenni. Addig nem is tekintem magamat igazi férfinak, hanem csak amolyan idézőjelesnek, amíg te rá nem bólintasz, hogy mehet… kek kek kek

Aldo
Újságíró

Találj már ki újat, mert ez már nekem kínos. Vagy csak pár kifejezés ismételgetésére futja?
Nem csak én nem veszlek férfiszámba, hanem kb. senki. Azért vagy ilyen.

Hunn
Újságíró

Kedves Aldo, már miért ne venne engem férfiszámba senki? Meglehetősen bátor dolog internetes kommentekből következtetni valakinek a hétköznapi életére. Én nem mernék ilyet tenni, például kategorikusan kijelenteni, hogy te nyilván egy baszatlan hülyepicsa vagy, aki rájött hogy öregszik és csunyul, és akit megdöbbent, vérig sért, és iszonyatos félelemmel tölt el, hogy így valószínűleg már egy olyan veled egyidős, lerobbant, vesztes csávónak sem kellenél, mint amilyennek engemet elképzelsz. De, pont ezért, én például nem teszek ilyen ellenőrizhetetlen kijelentéseket.

Alter Ego
Szerkesztő

Csakszika, veled kapcsolatban is kezd felébredni a felelősségtudatom, amit egyébként is mint vizes lepedőt akarnak rám húzni egyesek, tehát az alapos indokoltság ellenére sem tiltalak ki innen most sem, hanem inkább figyelembe veszem a mentálhigiénés rászorultságodat. Ha az ember empátiát erőltet magára (ami a te minden körülmények között lekicsinylő, öntelt, cinikus, sértő stílusod mellett csak erősen keresztényi lelkülettel lehetséges), akkor láthatja, hogy valószínűleg sokkal inkább vagy önmagadra nézve kártékony, mint azokra a közösségekre, amelyek elszenvedni kénytelenek téged. Aki a “Fraier szívató” névvel képes megfogalmazni leginkább az identitását, az legalább annyira önmaga ellensége, mint másoké. Szóval valószínűleg meg fogok kérni egy mentálhigiénés szakembert, hogy próbáljon neked is segítséget ajánlani. – El fogod fogadni???

Ha “esetleg” (biztosan) nem, akkor is megkérlek arra, hogy a jövőben tartózkodj tőle, hogy avatatlan moralizálással zaklass másokat. Azért is kérlek erre, mert szemmel láthatóan nem állsz az erkölcsi és emocionális érettségnek azon a fokán, hogy a mindenhol jelenlévő ítész szerepkörére sikerrel jelölhetnéd önmagad. Nem kevered te véletlenül össze az önkéntes, segítő szándékú mentorálást a rosszindulatú, totálisan öncélú zaklatással? – A kérdés nyilvánvalóan költői, de már az is hatalmas előrelépés lenne, ha csak egyetlen percig hajlandó lennél elgondolkodni rajta.

Ha másokon ekkora lendülettel vagy képes számon kérni, hogy miért nem képesek átlépni önnön árnyékukat, akkor talán önmagaddal boldogulni fogsz.

Előre is őszintén köszönöm, hogy kellő felelősségtudattal segítesz végre önmagadon is, és ezzel egyben mindannyiunkon!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

veled kapcsolatban is kezd felébredni a felelősségtudatom, amit egyébként is mint vizes lepedőt akarnak rám húzni egyesek,

Az a jó szíved, az….., mint a védencednél ……., az a fotelhuszár is csak “visszafogja magát”……

tehát az alapos indokoltság ellenére sem tiltalak ki innen most sem,,

Perse, mert akkor még kapásból velem együtt még párat ki kéne tiltani……., ühüm, kénytelen vagy lenyelni a békát, vagy más ürügyet (ki)találni……..,

Apropó, Captain Admin nevével kapcsolatban maradt az “irgumburgum”?, hogyhogy nem írtad még át a nevét, nem kommenteltél a nevében, esetleg hogyhogy még nem átírtad át a kommentjét (szokásodhoz híven)?, Puhulsz, Alter……?

(Amúgy volt rá egy huszasom, hogy az istápolt Hunncit “bántó gonoszok közt” engem találsz meg, “véletlenül”:)……… , szánalmas, de ez is csak a szokásos)

Alter Ego
Szerkesztő

Már miért kellene többeket? Elég lenne példát statuálni rajtad, mint visszaeső közösségrombolón, zaklatón, notórius szabályszegőn. Szóval fontolgasd tovább, hogy mi is a lényege az üzenetemnek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

közösségrombolón, zaklatón, notórius szabályszegőn.

Aha. (mondom én, hogy van más ürügy)

mi is a lényege az üzenetemnek.

Gondolom, hogy most arra célzol, “nagy szíved” van( mint Leninnek, aki mosolyogva visszadobta a labdát a gyerekeknek, pedig közéjük is lövethetett volna…….)

Alter Ego
Szerkesztő

Ügyes manipulációs analógia, de te nem egy hülye gyerek vagy, és nem is pöttyös labdával dobálódzol.

Aldo
Újságíró

Miért? A Gyúrcsók-féle módszer hatásos, csak idő kell neki.
– Érzi már, hogy jobban van?
– Nem.
– Nem baj, majd fogja.

Lehet, hogy csak hónapok múlva lesz eredmény.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogy téged viseljen el mindenki, mert hát te ilyen vagy, nem lehet mit tenni?

Ő itt védett személy, sőt, babusgatott, neki ez safespace, még “mentálhigiéniés ” segítséget is kapott itt , “szakembertől”!

Alter Ego
Szerkesztő

Ha valaki drogfogyasztóként és megoldatlan lelki életi problémákkal küzdő emberként mutatja be magát, akkor nem az az egyetlen normális megközelítés, ha megkérem a civil társaság mentálhigiénés szakemberét, aki egyébként is keresztény felebaráti szeretettel és nagy türelemmel fordul más emberekhez, hogy kérdezze meg, járjon a végére, hogy szükséges-e, tudunk-e valamiben segíteni? – Nem értem, hogyan vagy képes ezen gúnyolódni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ha megkérem a civil társaság mentálhigiénés szakemberét, aki egyébként is keresztény felebaráti szeretettel és nagy türelemmel fordul más emberekhez, hogy kérdezze meg, járjon a végére, hogy szükséges-e, tudunk-e valamiben segíteni?

És hogy látod, szükséges?, ha igen, sikerült neki segíteni?

Alter Ego
Szerkesztő

Még véletlenül sem tartozik rád.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Még véletlenül sem tartozik rád.

Költői kérdés volt.

A választ “látja” mindenki.

common man
Olvasó
common man

Nem hiszem ,hogy védett személy lenne.De ha tényleg beteg, a lebaszás segít rajta? A belerúgás segít rajta? A babusgatás segít rajta? A provokálás?

Hunn
Újságíró

Segíteni akartok nekem, common man? Rendben. Elmondom mit kellene tenni hozzá. Két dolog van:

1. Világszerte megszüntetni a feminista propagandát, a nők feminista nevelését, és eltörölni a feminista törvényeket.

2. Befejezni a férfiak feminista, Blue Pill-es kondicionálását, helyette Red Pill alapú nevelés és Game-oktatás minden férfinak kamaszkortól kezdve.

Ha ezt a kettőt sikerülne elintézni, azzal már borzasztó sokat segítenétek nekem. Mert gondolom gyúrni, pénzt keresni, valamint jó nőket leszólítani és befűzni számomra nem fogtok tudni helyettem, bármennyire szeretnétek is, nem igaz? Úgyhogy maradjunk csak a fenti két pontnál, már az is hatalmas segítség lenne. A többit meg elintézem majd magamnak saját magam, jó? Előre is köszi.

common man
Olvasó
common man

Mert gondolom gyúrni, pénzt keresni, valamint jó nőket leszólítani és befűzni számomra nem fogtok tudni helyettem, bármennyire szeretnétek is, nem igaz

Hát ha élvezni akarod , neked kell őket..
De egy (2-3-10-100) nőt felszedni szerintem könnyebb mint a fenti pontjaidat teljesíteni.De ezt te is tudod.Annyit megígérhetek ,hogy ezután sem fogok feminista propagandát kifejteni,se feminista- kondicionálni.Gondolom mások se.Azért vedd figyelembe hogy a feminizmusnak vagy száz év előnye van.

Hunn
Újságíró

Köszi, common man! Az egyes harcosnak önmagán kell tudnia segíteni. Nincs olyan férfi, aki meg tudná oldani egy másik férfi életének problémáit, aki helyette végig tudná küzdeni az élete küldetését. És erre nincs is szükség, mert ez a férfi lét egyik alapvető. sarkalatos lényege.

Amit tenni tudunk egymásért az az, hogy kiállunk a közös érdekekért, és igyekszünk egy olyan világot megteremteni és uralni magunk körül, ami olyan környezetet teremt a többi férfi számára is, ami megkönnyíti számukra is a problémáik megoldását és életük küzdelmeinek sikeres végigélését.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

igyekszünk egy olyan világot megteremteni és uralni magunk körül, ami olyan környezetet teremt a többi férfi számára is, ami megkönnyíti számukra is a problémáik megoldását és életük küzdelmeinek sikeres végigélését.

Milyen környezet lenne szerinted ideális, milyen világ lenne az, ami “megkönnyíti a férfiak számára a problémák megoldását”? Kíváncsivá tettél.

Hunn
Újságíró

Még kérded? Hát miről tépjük itt a szánkat időtlen idők óta, blackfriday? Ennyire nem figyelsz?

Kérdésedre a válasz: természetesen a Patriarchátus.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

természetesen a Patriarchátus.

Ezt egy kicsit jó lenne kifejteni, mert az antifeministra doktrína(helyesen!) azt allítja, hogy tulajdonképpen az a bizonyos “patriarchátus”, amit előszeretettel “felemlegetnek” a harcos feminista értemi fogyatékosok, hogy a jelenben és a jövőben különböző előnyöket/ kvótákat próbáljanak “kivívni”, az csak a lázálmaikban létezik……..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem hiszem ,hogy védett személy lenne.

A hit még “képes hegyeket is megmozgatni”, de a tények makacs dolgok és azokat nem érdekli a hit.

common man
Olvasó
common man

És a hittel kapcsolatos tényeket sem érdekli a hit?

common man
Olvasó
common man

De bár nincs amibe bele ne kötnél:Véleményem szerint Hunn nem védett személy.Vagy:szerintem,ahogy én látom,

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Véleményem szerint Hunn nem védett személy.

Sőt, etalon……

wittukind
Olvasó
wittukind

De hát, most hogy a xenomorfok eltünedeztek innen, kell valaki aki fönntartja az érdeklődést, nemde? ne feledd hogy az itteni mutáns téged és az alanyodat itteni “fekete lyukak”-nak nevezett, amik beszippantanak egyet s mást…

common man
Olvasó
common man

etalon (főnév)
Fájl:Etalon.jpg
1. Hiteles mintapéldány, amihez más termékeket hasonlítanak.
És mié?

wittukind
Olvasó
wittukind

Kellő hittel még a tényeket is meg lehet változtatni és úgy bemutatni mintha tuti lenne…ez megy már szűk 230 éve…

Hunn
Újságíró

Ejnye, kedves Aldo, ebből is látszik, hogy csak beszélsz itt össze-vissza, és még csak nem is kapisgálod a lényeget. Hogy a helyszínen agyonlőnének? De hát könyörgöm, Aldo baszod, AZ ÁMOKFUTÁSNAK PONT, hogy az az egyik FŐ LÉNYEGE, HOGY A VÉGÉN AGYONLŐNEK!!! Ez az egyik ok, amiért csinálja az ember, ha belekezd! Mert nem akar tovább élni, mert úgy érzi, hogy az élete végéig tartó, nem önkéntes cölibátusnál a halál is jobb!!! Ezt az angolszászok úgy is hívják, hogy “suicide by cop”! Ez nemhogy nem elrettentő lehetőség, hanem éppen hogy az az egyik pozitív végkifejlet, amire ilyen esetben számítasz – a másik pozitív végkifejlet meg az, hogy lesz néhány szolgád a másvilágon! És ha nem lőnek agyon, akkor megtartod magadnak az utolsó lőszert, és magad lövöd szét a saját fejedet. Pont ez a lényeg! A saját halálod nem elrettentés, hanem MOTIVÁCIÓ, te kis butus. Ami a valóságban visszatart, az nem a félelem, hanem a REMÉNY! Mindig a remény hal meg utoljára, de ha az meghalt, akkor jön az ámokfutás…

Más. Te nem tükröt tartasz elém, te féreg, hanem provokálsz, abban reménykedve, hogy tényleg csinálok valami hülyeséget! Te is, meg az általad emlegetett díszes társaság is, kiegészítve még egy-két hasonszőrű kommentelővel. De tudod mit: mi lenne, ha tényleg szembesítenélek vele, hogy a szavaidnak, mint minden tettnek, akár komoly következménye is lehet? Mi lenne, hogyha mondjuk minden beszólásod után szájba vágnék egy random nőt, levideóznám és csatolnám a kommentekhez? Feministaként mit szólnál ehhez, hogy a te döntéseden múlna, hogy egy ismeretlen, ártatlan nőt ok nélkül bántalmazás ér-e egy vadidegen férfi részéről vagy sem? Vajon befognád a retkes pofádat, felismerve a saját felelősségedet, és meghoznád a kussolás áldozatát a feminista sisterhood nevében egy számodra ismeretlen nő testi épségéért? Hoznád a faszt. Úgyanúgy ugatnál, és mosnád kezeidet. Mert emberileg egy nulla vagy, a nullánál is kevesebb, kedves Aldo.

Addig is amíg magadba szállsz és ezen elgondolkodsz, hallgassunk egy kis könnyűzenét a 90-es évekből. G-Play: Ess, eső, ess… Egy hernyós srácról szól, aki 36 késszúrással megölt egy lányt. Közel áll a szívemhez ez a muzsika, meg a szám témája is, azonosulni tudok az életérzéssel amit sugároz, magam sem értem, hogy miért. Kedvenc háttérzeném. KEK KEK KEK

https://www.youtube.com/watch?v=vGOyw5P-nu8

Aldo
Újságíró

Ejnye, kedves Aldo, ebből is látszik, hogy csak beszélsz itt össze-vissza, és még csak nem is AZ ÁMOKFUTÁSNAK PONT, hogy az az egyik FŐ LÉNYEGE, HOGY A VÉGÉN AGYONLŐNEK!!!

Igaz, az öngyilkossághoz bátorság is kell. Az pedig ezekben a tetvekben nincs meg. Bár olyan is van, aki inkább szépen megadja magát és megy a sittre.

Ez az egyik ok, amiért csinálja az ember, ha belekezd! Mert nem akar tovább élni, mert úgy érzi, hogy az élete végéig tartó, nem önkéntes cölibátusnál a halál is jobb!!!

Akkor miért nem nyírja ki magát otthon? Csak nem azért mert egy kicsinyes, rosszindulatú szarházi, aki szerint ha neki szar, akkor legyen másnak is az?

ha nem lőnek agyon, akkor megtartod magadnak az utolsó lőszert, és magad lövöd szét a saját fejedet.

Ezzel kéne kezdeni. Micsoda magasztos, hősies cselekedet. Talán akkor, ha egy ostromlott erődben vagy és az ellenség perceken belül rád töri az ajtót. Fegyvertelen emberekre lövöldözni, majd öngyilkosnak lenni, nehogy a csúnya, gonosz, rendőrök fájdalmasan lőjenek agyon, szimpla gyávaság.

Más. Te nem tükröt tartasz elém, te féreg, hanem provokálsz, abban reménykedve, hogy tényleg csinálok valami hülyeséget!

Megint más a felelős. Megint más tehet róla, hogy te baromságot csinálsz? És mi lenne az? A sztorik, hogy te kurvákat fenyegetsz meg késsel? Már jóval előttem is ezzel hencegtél. Bár lehet, hogy ezek is csak az elméd szüleményei.

Mi lenne, hogyha mondjuk minden beszólásod után szájba vágnék egy random nőt, levideóznám és csatolnám a kommentekhez?

Mi lenne? Ha valóban megcsinálnád, hoznád a formádat: másokra hárítod a felelősséget a saját elcseszett viselkedésedért, egyúttal felmented magad minden alól, mondván én tehetek róla, hogy te nőket bántalmazol. Ez persze csak elméleti szinten van, mert nem fogod megtenni, mert ahhoz cselekedni is kéne, meg jó eséllyel te kapnál egy nevelő célzatú verést az utcán.

Feministaként mit szólnál ehhez,

Ki itt a feminista? Mindenki, aki nem simogatja a fejedet? “Aki nincs velünk, az ellenünk van.” Rosenfeld Mátyás csak csettintene.

hogy a te döntéseden múlna, hogy egy ismeretlen, ártatlan nőt ok nélkül bántalmazás ér-e egy vadidegen férfi részéről vagy sem?

Majd meséld el ezt a bíróságon, nyilván nagyon meg fogja hatni őket. Megint hozod a formádat, te nem tehetsz róla, hogy egy agresszív pöcs vagy, más a hibás, más tehet arról, hogy te nőket akarsz bántalmazni. Te nem férfi vagy, hanem egy szaros gyerek.

Vajon befognád a retkes pofádat, felismerve a saját felelősségedet, és meghoznád a kussolás áldozatát a feminista sisterhood nevében egy számodra ismeretlen nő testi épségéért?

És te valaha felelősséget fogsz vállalni valamiért, amit elkövettél? Egyáltalán ismered ezt a szót?

Hoznád a faszt. Úgyanúgy ugatnál, és mosnád kezeidet. Mert emberileg egy nulla vagy, a nullánál is kevesebb, kedves Aldo.

Vicces ezt tőled olvasni. Ha én vagyok a nulla, akkor te bőven mínuszban vagy.

Addig is amíg magadba szállsz és ezen elgondolkodsz

Neked kéne magadba szállni és elgondolkodni a saját hitvány viselkedésedről. Persze erre aztán várhatunk ítélet napig.

Egy hernyós srácról szól, aki 36 késszúrással megölt egy lányt. Közel áll a szívemhez ez a muzsika, meg a szám témája is, azonosulni tudok az életérzéssel amit sugároz, magam sem értem, hogy miért. Kedvenc háttérzeném. KEK KEK KEK

Mindjárt gondoltuk. De nyilván tudod rá a választ. Mert egy lelki beteg, komplexusos, éretlen roncs vagy, aki másokat hibáztat a saját rossz döntései miatt és, ha az élete múlna rajta, akkor sem vállalna felelősséget semmiért sem. Aki csak akkor érzi magát valakinek, ha tőle gyengébbeket bántalmazhat, jellemzően nőket, gyerekeket, állatokat, öregeket. Akit a mérhetetlen, pusztító gyűlölet éltet, ami eltereli a problémát önmagáról, a problémáiról, annak megoldásáról és ami már olyan szinten az identitása része lett, hogy lehetetlen lenne ezen változtatni.

Hunn
Újságíró

Aldo drága, maradjunk annyiban: aki nőt én eddig életemben késsel megfenyegettem, azt utána előbb vagy utóbb mind meg is basztam. És nehogy félreértsük egymást: nem nemi erőszakról beszélek!!! KEK KEK KEK

Aldo
Újságíró

Maradjunk annyiban, hogy már azon a szinten vagy, hogy a beteges fantáziálásodról azt hiszed, hogy az a valóság.
Amit leírtál az pont a nemi erőszak definíciója, te nem normális.

Hunn
Újságíró

Maradjunk annyiban, hogy amit leírtam, kedves Aldo, az egészen pontosan az, hogy a csajszika, akire anno ráhúztam a kést mert lelépett a pénzemmel, az kábé két hétre rá, tévénézés közben lesmárolt, utána egy jót dugtunk, majd az általa kezdeményezett párkapcsolatban lehúztam mellette fél évet…

Hogy ennek mégis mi köze van a nemi erőszak definíciójához, annak magyarázatával még az adósom vagy. Tehát magyarázatodat várom, hátha tanulok tőled valami meglepőt és újat, amire nem is számítottam!

Aldo
Újságíró

Én meg tegnap Elvis Presleyvel söröztem a miskolctapolcai barlangfürdőben.
Na, kb. ennyire hiteles a sztorid. Te maximum úgy basztad meg a csajt, hogy a normál tarifa többszörösét fizetted neki, mert be voltál szarva, hogy komoly hátrányod származik a dologból és ennek fejében talán baszott a hitvány fajtáddal.
Megvolt az őrjöngés, most jön a mellébeszélés és ez az erőltetett laza stílus és mesélés.

Hunn
Újságíró

Jaj, Aldokám, te kis drága. Elfelejted, hogy én férfi vagyok: a mi kommunikációnknak nincs mögöttes háttere. Elmondtam, hogy mi történt, és pont. Nincs szükségem tőled sem hitelesítő pecsétre, sem arra, hogy elhidd azt, amit mondok.

Mondjuk nem igazán értem, hogy az internet anonimitásában miért kellene bármiben is hazudjak, hiszen pont az a lényege az egésznek, hogy így elmondhatja az ember azt is, amit személyesen nem mondana. Hazudni mi értelme lenne? Akkor az emberek nem a valóságra reagálnának, hanem képzeletbeli dolgokra. Mi értelme lenne feleslegesen ilyen hülyeségekre pazarolni a drága időt? De hát, mint tudjuk, a logika sosem volt a nők erőssége, a feministáké pedig pláne nem…

De ezek szerint te tetszőlegesen, a saját szájad íze szerint válogatod ki, hogy amit én írok, abból mi mikor “igaz” és mi mikor “nem igaz”, és ebből gyúrod össze a végeredményt? Na, hát mondom én, hogy te nem velem beszélgetsz, hanem csak valami képpel ami a fejedben él, amit önhatalmúlag raktál össze. De akkor nekem, mégis, mi közöm mindehhez???

Aldo
Újságíró

Megint mennyire ki kell hangsúlyozni, hogy te mekkora férfi vagy. Attól még, hogy esetleg lóg valami a lábad között, nem leszel férfi, ahhoz úgy is kéne viselkedni. Illetve először talán a felnőtt léthez kéne eljutni.
Akkor jó, mert úgyse hiszem el a legújabb agymenésedet, te szerintem te sem. Pár hónap múlva úgyis le fogod tagadni, vagy máshogy előadni, ahogy szoktad.

Pont azért hazudozol a virutális tértben, mert így az anonimitás leple alatt érezheted magad valakinek, mert a való életben mindenki tudja, hogy ki vagy. Itt meg kiélheted a beteges fantáziáidat, hiszen úgysincs következménye. De megint ott tartunk, hogy neked mindenki nő és feminista, aki nem ért veled egyet.

Miért ne válogatnám tetszőlegesen? Felesleges is lenne az összes faszágodra reagálni – ezek szerint neked több szabadidőd van – mert egy idő után úgyis ismétlődik és úgysincs értelme. A kommentjeidből amúgy fasza ivós játékot lehetne rendezni: a feminista kondicionálás után legurítani egy felest. 20 perc és már is a padlón fetrengsz.

Milyen képről beszélsz? Majd meséld itt be, hogy te egy magas státuszú, jól kereső, 20 éves házasságban élő boldog 4 gyermekes családapa vagy, aki valójában csak trollkodni jár ide. Nagyon is valós képet mutatsz magadról.

Hunn
Újságíró

Bla, bla, bla, írta Aldo az új kommentjében. Bla, bla, bla…

Aldo
Újságíró

Már csak ennyire futja?

Hunn
Újságíró

Hát, Aldokám, mit csináljak, ha egyszer ennyit ér az, amit írtál???

common man
Olvasó
common man

Elvis él és magyar.

tomgal
Olvasó
tomgal

” Mi lenne, hogyha mondjuk minden beszólásod után szájba vágnék egy random nőt, levideóznám és csatolnám a kommentekhez? Feministaként mit szólnál ehhez, hogy a te döntéseden múlna, hogy egy ismeretlen, ártatlan nőt ok nélkül bántalmazás ér-e egy vadidegen férfi részéről vagy sem? Vajon befognád a retkes pofádat, felismerve a saját felelősségedet, és meghoznád a kussolás áldozatát a feminista sisterhood nevében egy számodra ismeretlen nő testi épségéért? Hoznád a faszt. Úgyanúgy ugatnál, és mosnád kezeidet. Mert emberileg egy nulla vagy, a nullánál is kevesebb, kedves Aldo. ”

Hát barátom , neked tényleg elmentek otthonról. Régóta olvasgatok itt , de te mindenkin túlteszel , valami tényleg nincs rendben a fejedben. Te most komolyan úgy gondolod ,hogy ha téged nyílt kritika ér ( aki ilyen helyre ír , az ezt is felvállalja ) , akkor jogod van bármit csinálni , zsarolni , ”ámokot futni” és mindennek a felelősségét még másokra kenni ? Amit teszel, cselekszel KIZÁRÓLAG A TE FELELŐSSÉGED ! Sosem a másé. Ezt ennyi idős korodra már megtanulhattad volna. Ezzel nem Aldo-t , vagy véleményét akarom védeni,hanem felhívni a figyelmedet alapvető tudatlanságodra. Egy igazi férfi alapvető tulajdonsága , akár tanult ,akár öröklött tulajdonságként a felelősségvállalás . A tetteidért , a választásaidért , a hibáidért. Nem az okokat és más hibásokat kell keresni, hanem tenni magadért , fejleszteni magadat , kijavítani a hibákat , nem azzal ,hogy állandóan visszanézel és siránkozol .

Reszet Elek
Újságíró

tomgal: Érdekes hogy egymástól függetlenül gyakorlatilag ugyanazt írtuk le.

Hunn
Újságíró

Nézd, tomgal, mindenkinek, de tényleg mindenkinek vannak olyan gondolatai, amiket ha megosztana a körülötte élőkkel, azok azt gondolnák, hogy az illető nem normális. Ahogy mondani szokták, ha szemmel veréssel el lehetne intézni a dolgokat, akkor az utcán csak halottak és terhes nők lennének. Lefogadom, neked is volt legalább egy olyan gondolatod az elmúlt 24 órában, amit a világért sem osztanál meg senkivel, ugyanezen okból. Annyi köztünk csak a különbség, hogy én az internet anonimitásában le is írom ezeket a fajta gondolatokat is.

Amit csináltam, az egy gondolatkísérlet volt, amit egyébként egyszer már megcsináltam itt. A felelősség kérdéséről szólt ez a kísérlet. Mit csinál egy magát feministának valló nő, ha egy bolondnak tűnő incel srác azt mondja neki az interneten, hogy ha még egyszer hozzám szólsz, ha még egyszer beszólsz, akkor lecsapok egy ismeretlen nőt az utcán? Nem tudván biztosra, hogy az illető tényleg nem full bolond-e és ne adj Isten tényleg megteszi-e vagy sem? Vajon befogja a pofáját, vagy hárítva a saját felelősségét, a saját részvételét az életben, ugat tovább? A válasz egyértelmű: nőként is, feministakén is szarik arra a lehetőségre, hogy valahol egy nőnek baja eshet abból kifolyólag, hogy ő felhergelt egy kretént. Emberileg is, feministaként is megbuktak.

Ami engem illet, az én felelősségem abban áll, hogy nem vagyok teljesen elmebeteg és a gyakorlatban nem teszek semmi hülyeséget, nem kötök bele idegenekbe, nem bántok ártatlan embereket. Mert – szemben a feminista kommentelőkkel – engem érdekel a mások sorsa, és felelősséget érzek azokért az emberekért, akikkel kapcsolatba kerülök, akár az interneten, akár személyesen.

Aldo
Újságíró

Amit csináltam, az egy gondolatkísérlet volt, amit egyébként egyszer már megcsináltam itt.

Jaja, nem is úgy volt, csak hát… Már megint mellébeszélsz, terelsz, felelősséget hárítasz. Talán lassan elkezdted felfogni, hogy gáz, amiket ide irkálsz és most próbálod megmagyarázni.

A felelősség kérdéséről szólt ez a kísérlet.

Vicces ezt tőled olvasni.

Igazi óvodásként csak megismételni tudok másik szavait. Dobálózol a felelősség szóval, holott hírből sem ismered. Azt sem sikerült felfognod, hogy kimész az utcára és másokat fizikailag bántalmazol, az a te saját döntésed és te vagy érte a felelős és téged fognak elővenni érte. Persze nyilván nem fogod megtenni. Ezt már többen is elmagyarázták neked, de a jelek szerint teljesen felesleges koptatni a billentyűzetet.

Ami engem illet, az én felelősségem abban áll, hogy nem vagyok teljesen elmebeteg és a gyakorlatban nem teszek semmi hülyeséget, nem kötök bele idegenekbe, nem bántok ártatlan embereket. Mert – szemben a feminista kommentelőkkel – engem érdekel a mások sorsa, és felelősséget érzek azokért az emberekért, akikkel kapcsolatba kerülök, akár az interneten, akár személyesen.

Milyen jó fej vagy. Nem mész ki az utcára nőket verni, pedig bármikor megtehetnéd. Igazi szent vagy.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egyáltalán nem is így mondtad, hogy ha beszólok még egyszer… Csak közölted, hogy mivel engem nem üthetsz agyon, hát majd megteszed mással és örüljek neki. Egyébként az indexen a gyatra csinál hasonlót általában, ő a moderátorokat fenyegeti azzal, hogy ha nem engedik a libákról és gyíkemberekről szóló képeit és linkjeit berakosgatni, akkor majd jól megzaklatja megint azt a bizonyos könyvtárosnőt. Szóval ti ezzel keményen visszaéltek, nektek ez egy játék, és tökéletesen másokra háríthatjátok a felelősséget ezzel. Mint valami terrorista. Ha nem kap egymillió dollárt, akkor megöli a túszokat, szóval végülis a te hibád, ha meghalnak, ő megmondta, hogy ez lesz a következmény, mossa kezeit.

Majd közlöd, hogy mi a felelősségünk, hogy te kit versz agyon vagy sem? Hogy azért őrültködhess tovább, mondhass, amit akarsz, különben bűncselekményt követsz el, és akkor majd mi leszünk a hibásak? Elképesztő! Soha semmiért nem vállalsz felelősséget, te mindig azt keresed, kire tolhatnád át, és szeretsz ezzel fenyegetőzni is, ha a dolgok nem úgy alakulnak éppen, ahogy az neked szimpatikus.

wittukind
Olvasó
wittukind

Azt hiszem , megint elolvasom a Heidegger elvtárs “Sein und Zeit”-jét mert ebből a Hunn-Aldo-csakszi afférből úgy látszik, valamit kifelejtett…

Hunn
Újságíró

Kedves Serital, ami téged illet, tégedet már megszoktalak, veled már megbékéltem, úgyhogy ezúttal tényleg nem értem, hogy most miért pont velem kötekszel? Ha azt hiszed, hogy mi most itten vitatkozni fogunk, akkor csalódást fogok okozni neked.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem kötekedtem veled, azt mondtam, hogy máshogy volt, mint ahogy most itt előadtad. Utólag hajlamos vagy kreálni egy alternatív múltat, hogy úgy hangozzon minden, ahogy neked éppen érdeked.

Hunn
Újságíró

Szerintem nem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem nem.

Ne is hagyd, hogy a tények összezavarjanak, dobj be egy másik “mesét”, és “színezd” újra….

Aldo
Újságíró

Nem volt ebben semmi kötekedés, csak felvilágosított a tetves módszereidről, de már most is terelsz, hazudozol. Jaj, nem úgy volt az, hanem…

Hunn
Újságíró

Jaj, Aldokám, te is teljesen átmentél hülyébe? Nem elég nekem a blackfriday? Áruld el: mindannyian Csernus-videókat nézegettek mostanában, hogy ennyire átmentetek amatőr cihológusba? Elárulom neked: egy férfi számára semmi sem fárasztóbb, mint amikor azt kell hallgatnia, amikor a nők elkezdik amúgy női módra pszichoanalizálni. Ezzel tényleg nem ér fel semmi, ettől tényleg körömmel kezdi el az ember kaparni először a falat, majd a saját arcát, annyira fárasztó baromságokkal tudtok jönni…

Aldo
Újságíró

Aki itt átment teljesen hülyébe, az pont te vagy. Most jön az a rész, hogy másra vetíted ki a saját mocskodat?
Te nem férfi vagy, hanem egy szaros, hisztis gyerek. Ezt is leírtuk már. Veled pont az a baj, hogy nem bírod elfogadni, hogy nem vagy normális. Jössz itt a nevetséges sztorijaiddal, hogy mennyit változtál, milyen fasza az életed, aztán még így sem kellesz senkinek és ugyanaz az agresszív tetű vagy, aki mindig is voltál. Hiába próbálod a normalitás látszatával álcázni magadat, mindig lehull az álarc. Folyamatos tagadásban vegetálsz.
Most mindenkit megpróbálsz kifárasztani a folyamatos lélekromboló faszságaiddal, mert nem feltételezem rólad, hogy annyira debil vagy, hogy nem fogod fel mások mondandóját csak önző seggként leszarod azokat és arra játszol, hogy majd mindenki beleun a dologba és megint rád lesz hagyva minden, ahogy egész életedben történt. Felesleges is lenne megint leírnom a felelősségvállalást.
Legalább itt ki tudod élvezni azt a rivaldafényt, amit ideiglenesen megkapsz, ha már a valóságban mindenki leszar és inkább elkerül.
Neked tényleg egy jó szakemberre lenne szükséged. De nem arra a fajtára, aki hónapokig simogatja a buksidat, hanem aki úgy leszedál gyógyszerekkel, hogy mire végez veled, egyedül már a seggedet sem tudod kitörölni.

Hunn
Újságíró

Hát, hogy teljesen őszinte legyek, kedves Aldo, két olyan ember van itt a fórumon, akinek a kommentjeit úgy olvasom, hogy: bla, bla, bla, hát persze, hát persze, hát hogyne, bla, bla, bla… és ezek közül az egyik te vagy, a másik meg a blackfriday.

Komolyan mondom, hogy magasabbról leszarni/jobban kiröhögni életemben nem szartam le/röhögtem ki semmit, mint amit ti összezagyváltatok itt nekem az utóbbi időben. Az, hogy ez így alakult, nem az én hibám: én tényleg megpróbáltam eleinte értelmes kommunikációt folytatni veletek is, de hát ti egyszerűen hülyék vagytok.

Aldo
Újságíró

Erőlködj csak.
Sajnálom, hogy nem vagy képes felfogni a mondandómat, pedig egyszerű kifejezéseket használok. Legközelebb szótagolva fogok írni.
Mikor volt ez az értelmes kommunikáció? Még a késeléssel való fenyegetőzés előtt vagy után? Semmi nem a te hibád.

Hunn
Újságíró

Nem arról van szó, hogy “nem vagyok képes felfogni a mondandódat”, kedves Aldo, hanem csak leszarom a mondandódat.

Aldo
Újságíró

Egy önző, hisztis, gyerektől nem is vártam mást, de ezt pár sorral fentebb le is írtam. Ha annyira leszarnád, csak legyintenél és nem írogatnál ide, úgyhogy egyre valószínűbb a nem fogod fel opció.

Hunn
Újságíró

Aldokám maximálisan leszarom és legyintek. Azt, hogy ennek ellenére is válaszolok neked azt annak köszönheted, hogy általában mindig, mindenkinek válaszolok, diszkrimináció nélkül. Bár lehet, hogy ezt kéne tennem. Maximálisan felfogom, hogy az eszedet játszod, hogy képzeletbeli intellektuális és erkölcsi magas lóról próbálod nekem osztani azt az észt, amivel nem is rendelkezel. Hát hogyne fognám fel???

Deadpool
Újságíró

Nincs itt semmiféle erkölcsi magasló, hiába is sulykolod. Neki van erkölcse, neked nincs. Ennyi a különbség.

Hunn
Újságíró

Tudod, kedves Deadpool, a világban van jó és rossz, és az embernek van lelkiismerete, ami meg tudja különbözetni a kettőt, és az erkölcsös ember a jót választja.

Ez igaz a modern világra is, és ezen belül a feminizmus kérdésére is. Jelenleg a feminizmus része a világot pusztító gonosznak, és a vele szemben álló anti-feminizmus, melyet jómagam is vallok, képviseli az igazságot, az erkölcsösséget, az intellektuális őszinteséget. Az emberséget.

Ez magától értetődő, meglep, hogy egyáltalán le kellett írjam a hozzád hasonló gyengébbek kedvéért. Nyilván személyemben épp olyan gyarló és esendő, bűnös ember vagyok, mint Jézus Krisztust leszámítva bármelyikünk. De az ellenféllel való összehasonlításban, a fentiek miatt, hozzá képest lángoló erkölcsi és intellektuális fáklyaként világítok a sötétben.

Deadpool
Újságíró

Az embereket önmagukban is meg lehet ítélni, nem csak a feministákhoz viszonyítva. Téged is. Egyébként meg egy fikarcnyival sem vagy jobb, mint a feministák. Egy fikarcnyival sem…

Aldo
Újságíró

Ez inkább a nagyon durván eltúlzott hiszti. Ha elhagy a feleségem, kirúgnak a munkahelyemről, akkor megölöm magam és ezért az asszony, a főnök lesz a hibás. Persze a rohadéknak esze ágában sincs végeznie magával, csak így akarja terrorizálni, tönkretenni a környezetét.

common man
Olvasó
common man

Most melyik a lényeg a mondanivalódban a lerobbant vagy a negyvenes.Láttam én már 50/16-t is és egyáltalán nem a pénz miatt.Van olyan korosztály amelyikből a nők a lerobbantakat kívánják?

Aldo
Újságíró

Mindkettő. Nézzünk meg egy átlag negyvenegy magyar férfit. A döntő többség a plusz kilókkal küszködik, iszik, messziről bűzlik valami olcsó piától, igénytelen, megkeseredett, lusta időt, energiát pocsékolni, hogy eltakarodjon az orvoshoz. Tisztelet a kivételnek.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Aldo a szöveged egy kicsit azért olyan, mint a társkeresőző 40-es elvált nőké. Attól, hogy csak a kövér, kopasz, fogatlan ír rá társkeresőn és ül le vele egy kávéra, attól még a 40-es férfiak közt vannak igen jó partik is. Csak ha valakinek ez a réteg jut (mert kb. ez már a szintje), akkor a kognitív disszonancia azt mondatja vele, hogy minden 40-es férfi ilyen. Pedig nem. És akkor jön a “minden áron nem kell kapcsolat” szöveg is. Persze hogy nem kell, 40-es férfiként nekem sem kell 40-es nő. Mert én nem vagyok kövér, kopasz és fogatlan, és soha nem kávéznék 40-es nővel. Talán majd 60 fölött.

Aldo
Újságíró

Senki nem mondta, hogy az összes 40 feletti férfi kövér, kopasz, fogatlan, de a döntő többség ekkor kezd el rohamosan lezülleni. Aki meg jó parti, az nincs rászorulva a társkeresőre, legyen akárhány éves.
60 fölött már az fog örömöt okozni, ha fél napig nem fáj valamid.

common man
Olvasó
common man

de a döntő többség ekkor kezd el rohamosan lezülleni

1.Ez a lezüllés mit jelent konkrétan?(nősülést,válást)
2.És ezt honnan veszed, mivel tudod alátámasztani?(értsd döntő többség)

Alter Ego
Szerkesztő

Az is kérdés, hogy a lezüllők döntő többsége akkor züllik le, vagy a férfiak döntő többsége? És azt követően persze az is egy fontos kérdés (legalábbis számomra), hogy ha ez igaz, akkor mi is áll mindennek a hátterében?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Egyébként Aldo nem nő ? Saját tapasztalataim szerint (25-30 éves osztálytalálkozók) a volt általános és gimnáziumi osztálytársaim nagy részével semmi gond nincs. És ezek egy alföldi kisváros osztályai, semmi extra. Lehet apáink korosztálya még belekeseredett az életébe, mert nem válhatott el, együtt kellett szenvedniük a hárpia feleségükkel. Az apám korosztályában (1930-1950 között született emberek) még én is sok hájasra, alkoholistára emlékszem. De a saját korosztályom (1960-1980) már abszolút nem úgy néz már ki, mint az apáink korosztálya a 40-es éveiben. Lehet azért, mert válhattunk és nem a zabálás meg a pia maradt az egyetlen vigaszunk. Aldo nem tudom mit lát, talán idősebb és a saját 40-es éveiben látott emberekre emlékszik ? Igazából kb. annyira rossz csak a helyzet, mint a Fidesznél: néhány hájas (Orbán, Németh Szilárd) akad, de a többséggel semmi gond nincs.

wittukind
Olvasó
wittukind

rég volt ennyi hülyeség egy helyre összeirva…még kérünk belőle…..ez direct válasz a tobbneju nicknek a dátum 2019 április 11 csütörtök 17.51

Aldo
Újságíró

Hogyhogy nem válhattak el? Ennyi erővel te is ugyanúgy ráhúzol pár jelzőt komplett generációkra. 1930-1950 között keserű, szar házasságban vegetáló, hájas alkeszek.
1960-1980 között minden fasza.
Mivel a 30-50 között születettek nagy része már úgyis meghalt, inkább az 1960-asok többségére vonatkoznak a fentebb jelzők. Persze érthető, hogy mindenki nehezen veszi tudomásul a saját halandóságát és azt, hogy már nem 20 éves.

Alter Ego
Szerkesztő

“Persze érthető, hogy mindenki nehezen veszi tudomásul a saját halandóságát és azt, hogy már nem 20 éves.”

Ezt bizony egyáltalán nem olyan könnyű tudomásul venni. Ha olyan szerencsés vagy és megéred az 50 környékét, akkor majd tapasztalni fogod magad is. :D De ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül muszáj, kötelező bármilyen igényekből és vágyakból túl sokat alább adni. Főleg nem egy férfi esetében. Legalább átlagos megjelenéssel, jó karrierrel-egzisztenciával még bőven akadhatnak lehetőségei ebben a korban is egy férfinak a szerelmi életben. Legfeljebb számításba kénytelen venni, hogy a személyes “sármjában” része van az egzisztenciájának is. Tulajdonképpen szemmel láthatóan nem olyan nehéz megalkudni ezzel. Nem is szoktak panaszkodni, helyettük pont a fiatalok azok, akik sírnak, hogy BMW slusszkulcs nélkül képtelenség csajozni… és rohadtul elkurvultak a csajok… stb… stb… stb…

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Maradjunk annyiban Aldo, hogy a válás jogi lehetősége már az apám korosztályának is adott volt, de teljesen más az, amire jogi lehetőséged van és amit valóban meg is tudsz tenni lélektanilag. Még én sem tudtam válni, képtelen lettem voltam beadni a papírokat a bíróságra, az apám korosztálya meg erre még kevésbé volt képes. Én 1970 körül (plusz-mínusz 10 év) született embereket ismerek főleg, azokkal az én köreimben lényegesebb gond nincs, a java része elvált már, páran újra apák lettek fiatalabb nőkkel, sok egyedül él, a java meg elvált, gyerekes, mondjuk 8-10 évvel fiatalabb nőkkel járogat össze dugni. A saját korosztályát nem nagyon keresi senki, inkább kényszernek élik meg, ha a nő nem fiatalabb legalább 10 évvel. Ha ilyen nem akad, akkor inkább pornó vagy kurva. 20 évesen nehezebben jutottam puncihoz mint most, nem sírom vissza annyira azokat az időket. Nem mindenki érezte magát jobban 20 évesen, mint 45 évesen, maradjunk ennyiben. És azt is elhiszem, hogy aki 20 évesen érezte magát a csúcson, az 45 évesen lelkileg nagyon meg van rogyva.

Aldo
Újságíró

Jaj, istenem! Menj már ki az utcára és nézz körül. De gondoltam, hogy ezen sokan ki fognak akadni.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Aldo…. Ma már szerintem nem ismerkednek utcán az emberek. Illetve lehet tolni utcán is a tindert, de az sem az utca, hanem a net már. Én a tindert nem használom, mert az olyan kicsit mint az instagram: nem kell a szöveg, csak a képek. Huszonéves titkárnők mind a tinderen lógnak, és rosszul lesznek ha túl sok – mondjuk 3 mondatnál több – szöveget látnak egy férfi tinder profilján. Én nem tudom te hol élsz, de itt lehetne csinálni egy maszek kis közvélemény kutatást, hogy az utolsó 5 szex nővel az honnan jött ? Nekem mind a netről és már közelítek az 50-hez. De kétlem, hogy az utcán ismerkedésből 5 %-nál több ember mondaná itt az utolsó 5 szexpartnerét. És mondjuk az elmúlt 10 évet nézzük, mert ami előtte volt, az elmúlt, ez egy teljesen más világ már.

Delin
Olvasó
Delin

Common man, Eleg konnyu alatamasztani, amit Aldo mond, ha megnezel statisztikakat a magyarok egeszsegugyi allapotrol (tulsuly, szenvedely es egyeb betegsegek aranya). A mozgasszegeny eletmod, rossz kajalasi szokasok, stressz eredmenye mar 25+ evesen kijon, de 35-40 felett mar egyertelmuen latszik az embereken nemtol fuggetlenul.

common man
Olvasó
common man

Delin! Aldo ezt írta: “Senki nem mondta, hogy az összes 40 feletti férfi kövér, kopasz, fogatlan, de a döntő többség ekkor kezd el rohamosan lezülleni” Először is mi a züllés? Mire gondolt ő? Még nem adott választ.Mert én a múlt századi fejemmel olyasmikre gondolok ,hogy elkezd inni ,cigizni ,kábítószerezni,nem dolgozni,adósságba veri magát,elherdál,tivornyázik,veri a társát,gyerekeit,játékfüggő lesz,az addig esetleg kedves ember egy kiállhatatlan egyénné válik és így tovább.És szerinte ez a férfiak döntő többségénél és negyven körül rohamosan bekövetkezik.Na.Pia ,cigi,kábítószer 14-18 éves korban már kialakul és meg is marad tapasztalataim szerint.A többi meg bármelyik életkorban ,semmilyen negyvenéves specializációt én nem tapasztaltam.Ettől még lehet.Csak még senki eddig nem mutatta.Amit pedig te felhoztál az úgy ahogy írtad is:“teljesen nemtől függetlenül.” Sőt nekem is vannak saját osztálytalálkozós tapasztalataim és el kell mondjam ha valakiken akkor inkább a lányokon volt súlytöbblet de nem sok és nem sokukon.A fogak meg voltak csináltatva.

Delin
Olvasó
Delin

Szerintem korabban leirta mit ért “züllés” alatt, de majd szol ha megsem ezeket:

“Mindkettő. Nézzünk meg egy átlag negyvenegy magyar férfit. A döntő többség a plusz kilókkal küszködik, iszik, messziről bűzlik valami olcsó piától, igénytelen, megkeseredett, lusta időt, energiát pocsékolni, hogy eltakarodjon az orvoshoz. Tisztelet a kivételnek.”

“Senki nem mondta, hogy az összes 40 feletti férfi kövér, kopasz, fogatlan, de a döntő többség ekkor kezd el rohamosan lezülleni.”

Az egesz beszelgetesben pedig 20as lanyokrol es 40+ pasikrol volt szo, a tobbi kategoria most nem volt tema. Oke, hogy nyersen fogalmaz, es ezek altalaban nem mind jellemzo egy adott emberre, de ettol meg altalanosan elmondhato, hogy a tobbsegre valamelyik igaz (a tulsuly tuti), igy ma egy atlag magyar 40+ ferfi nem vonzo a fiatal lanyoknak. Kb ugyanezt irta Elek is, csak azon nem akadtatok fenn.

“Van a középkorúból a sármos kategória, nekik nem nehéz huszonéves csajokat beújítani. Persze ez is a felső 20% és tenni is kell érte.”

common man
Olvasó
common man

A döntő többség? Ezt te sem gondolod komolyan.

Delin
Olvasó
Delin

A 60-80%-ot nevezheted sima többségnek, vagy döntő többségnek, a lenyegen nem valtoztat.

Ha szeretnel par aranyszamot latni a temaban:
http://www.ksh.hu/szamlap/hosszuel_drg.html
http://tetplatform.hu/otap-2014-eredmenyei/
kicsit lazabban kapcsolodo, 36oldal:
https://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/pdf/tarsatlasz.pdf

Aldo
Újságíró

Hiába linkelsz be bármit, majd jön a nyavalygás, hogy nem is úgy van az, meg a sok magát 20 évesnek képzelő, majd én 60 évesen fogok gyereket csinálni kommentelő.

common man
Olvasó
common man

Nem mondtam soha hogy a magyar férfilakosság a világ legegészségesebbje lenne de a kiinduló állításokra nem találtam alátámasztó adatot.

common man
Olvasó
common man

Mert finomkodhat a tisztelet a kivételnek dumával ha már egyszer a döntő többséget,szerintem alaptalanul,lefikázta.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Aldo, már megint mintha egy női magazint olvasnék. “Nincs rászorulva a társkeresőre….” Ezt te honnan veszed ? Nők irkálnak ilyen ökörségeket. Szerintem már kb. 2006. óta kocsit, ingatlant, de nőt is netről lehet a leghatékonyabban szerezni. Még emlékszem a megboldogult budaörsi autópiacra, meg az egy fekete-fehér fotóval operáló Ingatlan Express újságra. :-) Az egyetemről kijőve értelmes és szép nőt egyre nehezebb találni, az első feleségemet még én is az egyetemen szereztem. Most nem mondom, hogy öltönyben nem törleszkednek a bolti eladó/pénztáros szintű csinosabb nők, ilyen értelemben nem lennék rászorulva társkeresőre. De ahogyan a budaörsi autópiac és az Ingatlan Express újság is megszűnt, úgy szűntek meg az offline ismerkedési terek is. Emlékszem fiatal koromban egy 30 ezres alföldi kisvárosban kb. 4 disco működött hétvégente, kialakult a megfelelő rétegződés is. A múltkor volt az osztálytalálkozóm és utána elcipeltek az egyetlen ilyen még működő helyre…….. Ez a piac is halott már, többet sem mennék abba a discoba: tele volt cigánnyal, túl fiatal gyerekekkel, nem lehet már elkülönülni a hozzád hasonlóakkal, mert csak egy van. Szerinted egy elvált vidéki orvos/ügyvéd/mérnök hol talál magának nőt elváltan ? A kórházban az ápolónőket ? És azt mire és meddig ? 60 fölött pedig megfelelő életmóddal tökéletesen el lehet lenni, ha minden jól megy, 60 körül még beújítok egy 35-40 körüli nővel egy új családot is talán.

Aldo
Újságíró

A társkeresőt csak a selejt használja mindkét nemből. Öregedő, karrierista, későn kapcsoló vagy nekem senki sem elég jó nők és a szintén öregedő, a 20 évvel ezelőtti kiszínezett csajozós sztorikat mesélő, vagy éppen válás után lábadozó férfiak.
Persze egyikük sincs tisztában a saját hiányosságával és, hogy már rohadtul nincsenek alku pozícióban és erősen túlértékelik magukat. Aztán jön a sírás-rívás, hogy hol vannak a normális pasik, miért nem írnak vissza a nők, hiába írtam 257 levelet a múlt héten. Aki nem ilyen az eleve nem fog társkeresőzni. Ehhez nem kell női magazinokat olvasni.

Hiába a megfelelő életmód, 60 évesen már nem fogsz annyit bírni, mint 20 vagy 40 évesen. Ez egyszerű biológia. Gyereket meg már pláne nem fogsz csinálni senkinek. Még mielőtt kapnám az ívet megint, nem azért mert nem lennél rá képes fizikailag, hanem mert ennyi idősen már rohadtul nem a gyereknevelés lesz az elsődleges szempont. Lehet itt kioktatni a nőket, hogy miért akarnak 40 évesen szülni, de egy férfi se várhat nyugdíjas koráig.

Alter Ego
Szerkesztő

“Persze egyikük sincs tisztában a saját hiányosságával és, hogy már rohadtul nincsenek alku pozícióban és erősen túlértékelik magukat.”

Csak ebből az következik, hogy kölcsönösen “nincsenek alku pozícióban” vagyis kölcsönösen individualizálódnak. Az alacsonyabb megalkuvó képesség mindig is sajátja volt az embereknek nagyjából a középkorúságtól. Úgy gondolják, hogy nem nagyon vannak rászorulva vagy nem akarnak már rászorítkozni túl nagy párkapcsolati alkukra. Ez nyilvánvalóan összefügg a társkeresőkön megfigyelhető sikertelenségi rátával. Ehhez képest te gyártasz egy eléggé ageista választ az egész problémakörre, miszerint szarok a középkorú emberek és húzzák le magukat…

A társkeresés nem csak a középkorúak problémája és a nőkkel kapcsolatos társkeresős panaszokat leginkább nem is a középkorú vagy afeletti férfiak fogalmazzák meg, már csak azért sem, mert egy jelentős részük digitális írástudatlan, tehát már csak emiatt sem nagyon tudnak túl sokan ezen a módon ismerkedni. Pont a fiatalabbak panaszkodnak, és a Férfihangon ebben a tárgyban írt cikkeknek is egytől-egyig 35 alatti férfiak a szerzői. A legmarkánsabb hangon megszólaló meg egyenesen a huszonéves korosztályból.

Szóval mellé lőttél szerintem.

Aldo
Újságíró

A társkeresőket nyilván nem csak 40 felett használják, hanem sokan vannak fent fiatalok. Többségük is ettől várja a megoldást, mert az életben képtelenek rá. Csak mindenki erre kattant rá.

common man
Olvasó
common man

Melyik életben?Hol az az élet amire te gondolsz? A buszmegállóban ahol mindenki valami szart nyomogat vagy a metróban ahol mindenki valami szart nyomogat?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Aldo…… Írogatott itt egy Ethan Wolf nevű srác, aki a sorozatrandizó blogot írja. Minden tizen- huszonéves, de idősebbek is tolják a tindert meg az egyéb társkereső alkalmazásokat. A facebook is kitalált valamit, de ott spontán is nyomulás van, az se a net mi ? Egy férfi meg 60 évesen bőven ráér még a 2-3-4. nőjének is gyereket csinálni. 60 évesen már persze ne az első gyerekedet csináld. https://index.hu/video/2011/09/28/jancso_90/ Majd nézd ezt meg, főleg 3:55-től és 6:00-ánál koncentrálj.

Hunn
Újságíró

Emberek! Nem tudom, hogy leesett-e már nektek, de Aldo egy NŐ! Nem mintha titkot csinált volna belőle, csak mondom. Mióta vesszük komolyan a nők tanácsait arról, hogy hogyan kell férfinak lenni és hogyan kell csajozni?

Na ne már, de most komolyan… Vegyétek alapnak azt, amit mond, nyugodtan adjatok hozzá egy csipetnyi sót, aztán vonjatok ki belőle először 10-et, a maradékból vonjatok gyököt, aztán csináljátok pont homlokegyenest az ellenkezőjét annak, mint amit tanácsol, bármi is lett légyen az. Így előbb lesztek beljebb az életben mint fordítva, azt ingyen és bérmentve garantálom. Na, de most komolyan már…

Aldo
Újságíró

Igaz, a te kommentjeid ezerszer jobbak. Azok is sokat visznek, igaz nem előre, hanem visszafelé.
Inkább a te “okosságaid” reciprokát kell venni, így garantáltan nem lesz a emberből 40 éves korára egy roncs.

Hunn
Újságíró

Sosem tagadtam, kedves Aldo, hogy én sokkal kiválóbb tanácsokat tudok adni arra, hogy hogyan NE éljen az ember, mint arra, hogy hogyan IGEN. De az ilyen információk ismerete a megfelelő aggyal és gondolkodási képességgel megáldott ember számára ugyanúgy aranyat érhetnek.

Aldo
Újságíró

Kár, hogy te nem fogadod meg a saját tanácsodat.

common man
Olvasó
common man

Honnan vannak a társkeresős ismereteid? Te melyik vagy ha már itt találgatják többen a nemedet? Öregedő, karrierista, későn kapcsoló vagy nekem senki sem elég jó nő vagy szintén öregedő, a 20 évvel ezelőtti kiszínezett csajozós sztorikat mesélő, vagy éppen válás után lábadozó férfi?

Aldo
Újságíró

Egyik se. Nem is vagyok rászorulva a társkeresőre.
Te melyik vagy?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

“Nem is vagyok rászorulva a társkeresőre.” Hát ha még nem társkeresőztél és nem nyomtál le vagy 20 randit élőben is, addig nem sokat számít a te véleményed Aldo. Nem tudsz te itt sem negatív, sem pozitív véleményt megfogalmazni, mert alkalmatlan vagy rá. Egyszerű piac ez, amiről neked téves előítéleteid vannak. Miután saját állításod szerint nincsenek tapasztalataid, így ítéleted nem igazán lehet csak előítéleted.

Aldo
Újságíró

Szerencsére itt vagy te, aki majd eloszlatja a kételyeket. Amúgy látom nálad nagyon érzékeny témára tapintottam ezzel az egész társkereső dologgal és a 40-es generáció silányságának kihangsúlyozásával.

Többségénél, nem az egésznél, még mielőtt megint az lenne a probléma.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

https://www.ferfihang.hu/szerzoinkrol/?uid=1521 Nem Aldo, én nem vagyok akkora menő. Ez az Ethan Wolf nevű srác a menő, ő írt is itt pár cikket társkeresős témában. Én csak annyit állítok, hogy a 40-es férfi korosztály a neten nagyságrendekkel jobb nőket tud összeszedni, mintha csak offline próbálkozna. És ez a véleményem akkor is fennmarad, ha te itt tovább tolod az ostobaságaidat. Nem tudom hány éves vagy, huszonévesen talán jobb minőségű nőket lehet offline (pl. az általad favorizált utcai leszólítással) módon elérni, mint netes tárkeresőkkel, de 40 felett ez már nagyon nincs így. Remélem a közöttünk fennálló vita csak az eltérő életkorunk miatt van, mert attól hogy 40 fölött vagyok, még valószínűleg több 20-40 közötti nőt tudok megdugni elváltan, több gyerekkel, tartásdíjjal terhelten, mint a huszonévesek többsége gyerek nélkül, sok szabadidővel, tartásdíj mentesen. Te le akarsz engem sajnálni, amit megtehetsz, de amit szajkózol az alapvetően ostobaság.

Aldo
Újságíró

Ez a jobb nők meglehetősen szubjektív fogalom. Mihez képest jó nőt? Önmagához képest, vagy kihez képest? Szóval, aki 40 feletti, az már nem tud élőben jó nőket leszólítani? Csak online? Ezt mire alapozod, ha már itt tartunk? Ez nem általánosító ostobaság, csak mert te írtad? Szíved joga véleményt nyilvánítani.
Jó értettem. 40 elmúltál, már visszafordíthatatlanul elindultak az öregedés jelei: őszülő halánték, ráncosodó bőr, plusz kilók, magas vérnyomás stb. És ezt még nem bírtad lelkileg feldolgozni, mert azt hitted örökké 20 éves maradsz és annyit fogsz bírni, mint fiatalon és olyan sikeres is leszel mint évtizedekkel ezelőtt. Ha meg nem voltál sikeres, akkor még éppen, azért, mert azt hiszed, hogy most már ideje, hogy neked is kijusson a jóból, ha már eddig nem jutott. Ezért háborodsz fel, ha valaki meg meri kérdőjelezni ezt a kialakított képet. Kiakadsz, megpróbálsz lejáratni és a végén bedobod ezt az erőltetett szuperkan dumát, hogy te mennyi nőt baszol meg. Nyilván ha itt kell felvágni vele, akkor semennyit, vagy nagyon keveset. Semmi baj, majd szépen megemészted a dolgot.
Amúgy a kommentem a 40-es férfiakra vonatkozott, egyedül te vetted személyes sértésnek és te csináltál belőle egy farokméregetős versenyt.

common man
Olvasó
common man

Ez a jobb nők meglehetősen szubjektív fogalom.

Hát ha a kacsaszájú bantukat meg a gyűrűsnyakú malájokat is belevesszük akkor lehet.De ha a környéket nézzük akkor nem. Most akkor tényleg, nő vagy avagy férfi-e?

Hunn
Újságíró

Kedves Aldokám! Mi lenne, ha egyszerűen csak elhúznál végre innét a jó büdös faszba, és soha nem térnél vissza? Csak egy ötlet. Biztos van valami dolgod máshol is. Vár a nagyvilág, hív a szabadság és az egyenrangúság, szólít a való élet ahol nem is kell 40-es férfiakkal szóba állnod ha már ennyire gyűlölöd őket. Hidd el, ez nekik is jobb lesz, meg neked is. Ők sem kíváncsiak rád, sem itt, sem ott, miért erőlteted hát rájuk/ránk magadat meg a tetves véleményedet?

Aldo
Újságíró

Mi lenne, ha egyszerűen csak elhúznál végre innét a jó büdös faszba, és soha nem térnél vissza? Csak egy ötlet.

Pont ezt akartam javasolni neked, de gondolom falra hányt borsó lenne, így felesleges is lenne. Most megint jön az őrjöngés?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Aldo….. Nők minőségét csak egy nő szokta relativizálni. Piros pirulás férfi magának – és akár más férfinak is – be meri vallani, hogy az a nő akivel van, az nem túl jó nő, de az ő helyzetében az az elérhető maximum. Nekem sem jut már 18 éves, szépségversenyt nyert, szűz leányka. De azt is pontosan érzem, hogy mi a nekem elérhető maximum abban a kategóriában, ahol a nő is ugyanannyit költ a kapcsolat alatt, mint amennyit én. Ostobák túlköltéssel, a nő helyett mindent kifizetéssel fokozhatják az elérhető nő minőségét, de annak semmi értelme nincs, az alapvetően már a prostitúció 1-es fokán álló kapcsolat egy 10-es skálán. Mindenáron a “sértődött ember” kalickájába akarsz te engem betuszkolni, de kire lennék én megsértődve ? A 18 éves, korrekt szép lányra, aki nem áll velem szóba ? Vagy a 18 éves, pénzéhes lányra, akinek nem elég az, amit én hajlandó vagyok rákölteni ? Ne viccelj már……

Hunn
Újságíró

Figyelj ide, tobbneju: Aldo egy NŐ, mégpedig a 30-on felüli korosztályból, akit rendkívüli módon felháborít az, hogy a vele egyidős férfiak – akiknek fiatal korukban a velük egyidős nőkkel szemben sokkal kisebb esélyük volt az ellenkező nemmel szexuális kapcsolatba lépni, és nem volt számukra kegyelem – most végre beértek és kapósak a fiatal nőknél, és ugyanolyan kegyetlenek most a nőkkel, mint amilyenek ők voltak korábban velük – míg számára, mint nő számára, már eljött a FAL.

Úgyhogy ugyanazt a pszichológiai taktikát alkalmazza, mint korosztályának minden nőtagja: meg akarja győzni a vele egyidős férfiakat, hogy a férfiakra is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, kivetíti rájuk képzeletben hogy mintha a férfiaknak is ugyanakkor és ugyanott lenne egy fal, tehát a férfiak csak ne akarjanak fiatalabb nőt maguknak, mert azok úgymond úgyis csak kinevetik őket és undorodnak tőlük.

Ha rá és a hozzá hasonlókra hallgatsz, magadra vess!!! Ami a valóságban számít, az az általunk leszólított és befűzött fiatal nők viselkedése és reakciója. Ami pedig, valljuk be, a valóságban rendkívül pozitív. Úgy is mondhatnám: a krisztusi korral (vagyis 33 éves korunk után) fordult a kocka, és eljött a mi időnk: már nem a nők uralkodnak rajtunk a pinájukkal, hanem mi uralkodunk a nők felett a farkunkkal és az eszünkkel, és ez így is lesz immár, visszafordíthatatlanul, a halálunk napjáig. És ezen egyik öregedő és csúnyuló boszorkány szómágiája sem képes változtatni.

Szerencsére… :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Figyelj ide, tobbneju: Aldo egy NŐ

Én zsidómarxista gyíkemberre tippelnék, goalulddal a hasában, aki feminista kondicionálást próbál végezni rajtad, de te hősiesen ellenállsz……….

Hunn
Újságíró

Feminista kondicionálás? Mondasz valamit, blackfriday. Mert nem csak egyedül Aldo csinálja ezt, hanem társadalmi szinten is próbálják ugyanerről meggyőzni a férfiakat. Magam is sokszor szembetalálkozom ezzel. A médiában is, meg átlagemberek is szajkózzák ezeket a hülyeségeket, persze leginkább a 30 feletti nők, de néha még férfiak is. Szóval igen, ez tipikus feminista kondicionálás, és sajnos van, akinél működik…

Aldo
Újságíró

Ez az egész femcsi kondicionálás csak a te beteg fejedben létezik. Egy baromi jó délibáb, amit hibáztathatsz a saját elbaszott döntéseidért.
De ha tényleg megcsinálnám az ivós játékot ezzel a kifejezéssel, már nem 1 óra, hanem 20 perc alatt dőlnék ki.

Alter Ego
Szerkesztő

“Ez az egész femcsi kondicionálás csak a te beteg fejedben létezik.”

Nahh, még egy ember, aki azért van itt, hogy még a feminizmus létét is letagadja… vagy kijelentse, hogy ami mégis létezik, az csak a maguk helyére teszi a férfiakat…

Aldo
Újságíró

A feminizmus egy dolog. A Hunn-féle, legelvetemültebb konteósokat megszégyenítő, mindenre kiterjedő, egyre nehezebben komolyan vehető összeesküvés elmélet gyártás egy másik.
Ezzel még senki sem kérdőjelezi meg a feminizmust, de állítása szerint már évek óta rátalált a gyógyszerre, ami hatásos a “feminista kondicionálás ellen” így minden fasza. Ja, mégsem.

Aldo
Újságíró

A goa’uld valójában a fejben van. A jaffák hordják a hasukban, de nehogy eláruld bárkinek is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A goa’uld valójában a fejben van. A jaffák hordják a hasukban,

Igazad van, emlékszem:)

common man
Olvasó
common man

De ugye ti nem a lárváknak szurkoltatok?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De ugye ti nem a lárváknak szurkoltatok?

Van, aki igen?

Aldo
Újságíró

A tok’rák is goa’uldok, csak máshogy gondolkoznak. Így nekik lehetett drukkolni.

wittukind
Olvasó
wittukind

A Troodon a legokosabb a hsapiens előtt, én nevelek egyet a kertemben…okosabb mint egy goa’uld, az hétszentség….

Aldo
Újságíró

akiknek fiatal korukban a velük egyidős nőkkel szemben sokkal kisebb esélyük volt az ellenkező nemmel szexuális kapcsolatba lépni, és nem volt számukra kegyelem – most végre beértek és kapósak a fiatal nőknél,

Ez gondolom te lennél. Te nagyon messze vagy az érettségtől.

és ugyanolyan kegyetlenek most a nőkkel, mint amilyenek ők voltak korábban velük – míg számára, mint nő számára, már eljött a FAL.

Aha. Itt csak te vagy kegyetlen a nőkkel. Illetve még ahhoz is töketlen vagy, csak virtuálisan tudod jártatni a pofádat. Mindenféle kamu baromságokat összehordva, amiről még te is elhiszed a valóságot.

tehát a férfiak csak ne akarjanak fiatalabb nőt maguknak, mert azok úgymond úgyis csak kinevetik őket és undorodnak tőlük.

Talán nem így van? Persze vannak apakomplexusos csajok és pénzéhes ribancok, nekik pont jók lesznek a lerobbant öregfiúk is. Te képzeled azt, hogy neked jár a 20 éves szűz csaj “jogos” kompenzációként a régi sérelmeidért. Mégis ki akar meggyőzni téged bármiről is? Lehetetlen feladat lenne.

Ha rá és a hozzá hasonlókra hallgatsz, magadra vess!!!

Csakis Hunnra szabad hallgatni. Ő megmondja a tutit. Kár, hogy ebből semmit sem tud megvalósítani, de elméletben legalább jól hangzik.

Ami a valóságban számít, az az általunk leszólított és befűzött fiatal nők viselkedése és reakciója.

Már fentebb említetted: undor és röhögés.

Ami pedig, valljuk be, a valóságban rendkívül pozitív. Úgy is mondhatnám: a krisztusi korral (vagyis 33 éves korunk után) fordult a kocka, és eljött a mi időnk:

A bárány tud repülni. Ezt a mondatot ezerszer is el lehet mondani, attól még nem lesz igaz. Ugyanez érvényes a legújabb agymenésedre. Semmi sem változott, csak azért mert megvénültél. Pozitív irányba legalábbis nem.

már nem a nők uralkodnak rajtunk a pinájukkal, hanem mi uralkodunk a nők felett a farkunkkal és az eszünkkel, és ez így is lesz immár, visszafordíthatatlanul, a halálunk napjáig.

Ezt, hogy tudtad leírni röhögés nélkül?

common man
Olvasó
common man
Deadpool
Újságíró

“https://24.hu/szorakozas/2019/03/28/jennifer-lopez-ferfiak-tinder-eletkor-tinder-video/”

Az sértő, ha valaki lefikázza a 40 felettieket, de a 33 alattiakat fikázni érv? Vagy mégis minek fostad ezt ide? Huh?…

Nincs itt valódi értékrendje egynek sem… Csak a kettős mérce, ezt ismeritek… Nem is fog így változni soha semmi…

common man
Olvasó
common man

Azt csak te mondod,hogy érv én nem mondtam egy szóval sem.Amúgy a haverodnál vagy havernődnél nem tiltakoztál ilyen hevesen pedig ő tényleg fikázott velem ellentétben és többször is.

Deadpool
Újságíró

Igen, mondtam. Jóindulatból. Feltételezhettem volna azt is, hogy szimplán csak kicsinyességből vissza akartál vágni, mint egy 8 éves gyerek. Vagy, hogy csak addig érdekel téged egy rendező elv, szabály vagy érték, amíg az téged véd, egyébként meg azonnal rászarsz. Vagy igazából nem is a sértegetéssel van bajod, hanem csak azzal ha ellened irányul, egyébként hajrá!

Vagy akkor kérlek, mondd már meg nekem, mi a búbánatnak raktad ezt ide?

“Amúgy a haverodnál vagy havernődnél nem tiltakoztál ilyen hevesen pedig ő tényleg fikázott velem ellentétben és többször is.”

Nem a haverom. És legalább 3-an ugrottatok rá, mi értelme lett volna beállni negyediknek, pláne ha nem tudok semmi újat hozzátenni, hmm?

common man
Olvasó
common man

Most ,hogy így a miérteken gondolkodtam:bemutató céllal ,hogy van az övével ellentétes vélemény is.Ami miatt még beraktam az a 33 év egyezése a Hunn kommentjében szereplő életkorral amit aztán Aldo is idézett. Amúgy meg bőven van annyi önbizalmam és önismeretem ,(ennyi év után már lehet)hogy nem fogom elpityeregni magam ilyen hülyeség miatt.Tisztázás végett:nem vagyunk egyformák van aki őszül és kopaszodik 18 évesen van aki hatvan évesen se. Még a valóban létező általánosságokat se lehet egyénekre tutiként (nála ez negatívum mindig) visszavezetni.Sőt még van személyes tapasztalatom is: én már voltam 20-30-40 éves férfi és tudom milyen is az.Ő nem.

Aldo
Újságíró

Egyesek figyelme csak a számokig terjed ki. Itt rohadtul nem az életkorral van a baj, hanem ezzel az elmebajok faszkodással:

már nem a nők uralkodnak rajtunk a pinájukkal, hanem mi uralkodunk a nők felett a farkunkkal és az eszünkkel, és ez így is lesz immár, visszafordíthatatlanul, a halálunk napjáig.

Deadpool
Újságíró

“Most ,hogy így a miérteken gondolkodtam:bemutató céllal ,hogy van az övével ellentétes vélemény is.”

Most, hogy ilyen szépen koppra leírtad ugyanazt, amit Alter kicsit lentebb, gondolom megérted, ha kétségek merülnek fel bennem az őszinteséged illetően, és inkább maradok a saját verziómnál. :)

“Amúgy meg bőven van annyi önbizalmam és önismeretem ,(ennyi év után már lehet)hogy nem fogom elpityeregni magam ilyen hülyeség miatt.”

Azt nem is gondoltam, hogy pityeregnél, viszont az egó sem a korral csökken…

Alter Ego
Szerkesztő

“Most, hogy ilyen szépen koppra leírtad ugyanazt, amit Alter kicsit lentebb, gondolom megérted, ha kétségek merülnek fel bennem az őszinteséged illetően”

Én azért remélem, hogy nem az válik az őszintétlenség mértékegységévé, hogy valaki akár szóról-szóra egyetért velem vagy ha én helytállóan találom ki az indítékait. :)

Deadpool
Újságíró

“Én azért remélem, hogy nem az válik az őszintétlenség mértékegységévé, hogy valaki akár szóról-szóra egyetért velem vagy ha én helytállóan találom ki az indítékait. :)”

Úgy hiszem képes vagyok különbséget tenni egy c kategóriás klón komment és egy önálló gondolat közt. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Én őszintének gondolom common man kommentjeit, nem érzékeltem soha, hogy nem az egyenes véleményközlés szándéka motiválta őt.

Deadpool
Újságíró

Ha hagytad volna előbb válaszolni, akkor most nem kellene győzködnöd, nem igaz? Egyébként miért is válaszoltál helyette? :)

Alter Ego
Szerkesztő

Mert annyira kézenfekvőnek gondoltam az indítékot és ezzel együtt méltánytalanul bántónak a hozzá intézett kérdést.

Deadpool
Újságíró

Másképp látom. Persze, nem vagyok tévedhetetlen én sem, de így már nagyon nehéz lesz meggyőzni… Legközelebb légy kicsit türelmesebb, ha kérhetem.

De még ha hiszek is neki, az nem magyarázat a kettős mércére…

common man
Olvasó
common man

Most már le sem merem írni amit akartam, hiába vagyok megnövekedett egójú középkorú fiatalember…
Főnök ugye fizetésemelésnél nem feledkezel meg..

Alter Ego
Szerkesztő

:) sőt! ;)

Alter Ego
Szerkesztő

“Vagy mégis minek fostad ezt ide?”

Nyilván, hogy bemutasson egyfajta jelenséget, egyfajta véleményt. Aldo kifejezetten ageista szövegével szemben ez csak light ellenpontozás, és szerintem ha Aldo szövege nem létezne itt, akkor nagy valószínűséggel ez sem. A válasz elleni tiltakozás helyett valóban esetleg az alapjelenség ellen is tiltakozhatnál magad is…

Ha már ott tartunk, hogy mi érv vagy nem érv: Erősen kétséges, hogy objektíven számításba lehet venni egy olyan érvelést, aminek az egyik aduásza “a lerobbant öregfiúk” minősítgetés. Nekem úgy tűnik, hogy Aldonak valami fóbiája van a negyven felettiekkel kapcsolatban. Pedig aztán senki nem mondta, hogy neki kell ezzel a korosztállyal közösülnie… :) Vagy esetleg volt valami zavaró “afférja”, csak még nem mesélte el ezt a gondolkodását erősen karakterizáló élményét? :) Csak azért gondolkodom ezen, mert ekkora indulat többnyire már nem csak úgy magától szokott támadni… – Elnézést az őszinteségért, de már alapvető pszichológiai felkészültséggel is egy ilyen hosszú kirohanásra bárki feltenne pár jól irányzott feltáró kérdést… (Én most udvariasan nem fogok.) De ha valaki ilyen hivalkodó, indulatos pszichológiai mélyelemzésnek (sőt élveboncolásnak) vet alá másokat, mint ő Hunnt, akkor azért készüljön rá, hogy eközben őt is analizálhatják mások és minden indulata árulkodik az élettörténetéről… Biztosan annak is oka van, hogy Hunn miért is alkalmas rá, hogy ennyire konstans módon megtestesítsen számára egy ellenségképet…

Aldo
Újságíró

Nekem úgy tűnik, hogy Aldonak valami fóbiája van a negyven felettiekkel kapcsolatban.

Nekem semmi bajom nincs a 40 felettiekkel, a beteges lázálmaikkal annál inkább:
– nekem járnak a 20-as csajok, mert régen leszartak
– és ez a téves felsőbbrendűségtudat a kor miatt.
Persze ez sem mindegyikre igaz, még mielőtt megint ez lenne a probléma.

Csak azért gondolkodom ezen, mert ekkora indulat többnyire már nem csak úgy magától szokott támadni

Milyen indulatról beszélsz? Aki itt indulatos, az nem én vagyok.

De ha valaki ilyen hivalkodó, indulatos pszichológiai mélyelemzésnek (sőt élveboncolásnak) vet alá másokat, mint ő Hunnt,

Csak leírtam a saját véleményemet, gondolataimat a hozzászólásokra. Amit pedig Hunn megenged itt magának, az sok esetben egész egyszerűen minősíthetetlen és túlmegy minden határon. Fura mód vele nincs különösebb problémád, őt nem nagyon figyelmezteted, nem moderálod a kommentjeit, míg másokat tized annyiért előveszel. Nem én vagyok az egyetlen, akinek feltűnt az őrjöngése, a beteges fantáziálása, csak én voltam olyan hülye, hogy ezt hosszasan szóvá tegyem. Bár tudnám, hogy minek, amikor a jelek szerint semmi értelme.
Nem tudom, hogy minek tartjátok? Valami törött szárnyú madarat láttok benne, akit meg kell gyógyítani, vagy mit? És az nem kifogás, hogy neki problémái vannak és hát ő már csak ilyen, ezzel együtt kell élni. Mert nyilván a kommentelőknek is vannak problémái, mégis képesek uralkodni magukon.

akkor azért készüljön rá, hogy eközben őt is analizálhatják

Csak tessék.

Biztosan annak is oka van, hogy Hunn miért is alkalmas rá, hogy ennyire konstans módon megtestesítsen számára egy ellenségképet…

Hunn nem az ellenségem, nem én harcolok folyamatosan az ellenség ellen. Mint az fentebb leírtam: kifejtettem a véleményemet. Ha ezzel problémája van valakinek, nyugodtan reagálhat rá, vagy töröltetheti a hozzászólásaimat.
Azért meg nehogy én legyen már a szemét szaralak, amiért nem hagyok rá mindent, mint valami kiscsoportosra.

Alter Ego
Szerkesztő

“beteges lázálmaikkal annál inkább:
– nekem járnak a 20-as csajok, mert régen leszartak”

Ismersz egyáltalán olyan épeszű férfit, aki nem úgy gondolja, hogy neki járnak 20 éves csajok, akár leszarták őt korábban, akár nem? Szerintem inkább azzal lehetnek problémák, aki nem hiszi ezt. Miért zavar téged annyira, hogy szinte mindenki 20-as csajokat akar magának? :) Nem az ő dolga?

“nem moderálod a kommentjeit, míg másokat tized annyiért előveszel.”

Másokét sem moderálom, főleg nem tizedannyiért. Vagy te esetleg voltál már moderálva? Most is csak beszélgetek.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az én szótáramban a “jár” , meg a az “akar magának”, “vágyik rá” két különböző dolog.

Nem mindegy , hogy nekem jár a legújabb Chevrolet Camaro , vagy vágyom rá nagyon és mindent megteszek érte , hogy megszerezzem.

Száz , hogy bukta , ha egy férfi úgy gondolja , hogy alapból jár neki a klassz , fiatal pipihusi és várja a sültgalambot , vagy siránkozik .

common man
Olvasó
common man

Száz , hogy bukta , ha egy férfi úgy gondolja , hogy alapból jár neki a klassz , fiatal pipihusi és várja a sültgalambot , vagy siránkozik

Igen de mire ez az árukapcsolás?Mintha csak ezt ismernétek.
Másik változat:
…úgy gondolja, hogy alapból jár neki a klassz, fiatal pipihusi és ezért ,mivel szenvedélyesen szereti(vagy akár szinte bolondul érte),meg tesz minden tőle telhetőt azért ,hogy hozzájusson.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ha megtesz tőle minden telhetőt , akkor is csak járna neki , megilletné , de semmi garancia nincs , hogy valóban sikerül. (külső adottságok , egészségi állapot , vonzó- nem vonzó személyiségjegyek ) Ha már felismerte , hogy tennie kell érte , akkor a legnagyobb lépést megtette . Talán nem véletlen az az árukapcsolás ebben az esetben.

common man
Olvasó
common man

de semmi garancia nincs , hogy valóban sikerül

Még a téma szakkommentátora sem állította hogy garancia van rá.

Hunn
Újságíró

Komolyan mondom, tomgal az egyetlen, aki vágja a Game témáját, mindenki másra el lett pazarolva a sok önfejlesztésre biztató cikk.

Miért gondolja azt bárki (itt most elsősorban Aldora nézek) hogy pl. nekem elég csak leírni itt egy kommentben, hogy huszonéves nőkre vágyom, és akkor a Jóistenke már dobálja is a farkamra őket pusztán azért, mert túlléptem a krisztusi koron, és nekem már csak rá kell mutassak, hogy melyik maradhat? Komolyan, néha a hajamat tudom tépni az ilyenektől…

hunbagira
Újságíró

Talán, mert a józanabbak el sem olvasnak semmit “game” témában már az elnevezés(ek)től is falra mászok.

Hunn
Újságíró

Ez, ha úgy vesszük, jó hír, hunbagira. A Game kulcs a nők befűzéséhez, a tudás pedig hatalom. Ha a többség csak találomra próbálkozik, akkor az okos kisebbség arathat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez, ha úgy vesszük, jó hír, hunbagira. A Game kulcs a nők befűzéséhez, a tudás pedig hatalom. Ha a többség csak találomra próbálkozik, akkor az okos kisebbség arathat.

Így van ez, amikor az (álszent) Jézusba oltott Ghandi, Buddha reinkarnációjaként, a “Terézatyai” észosztó teendői után “megpihen”, akkor mindig kiderül, hogy egyéni sport ez, és nem lehet “közösen” (, hogy mindenkinek jó legyen, együtt) “csinálni,csak a másik róvására lehet “nyerni, mert ez egy ilyen “szakma”, zéró összegű játék…….

Hunn
Újságíró

Nem hiszem el, hogy mindent külön meg kell magyarázni, blackfriday. Nőt, kocsit, lakást az egyes harcos magának szerez. Olyan környezetet viszont, melyben a siker nagyobb reményével szerez az egyes harcos magának nőt, kocsit és lakást, közösen lehet megteremteni, egyénileg nem. Ez nem nagyon bonyolult, és, szemben azzal amit te implikálsz, nincs benne logikai hiba sem .

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Olyan környezetet viszont, melyben a siker nagyobb reményével szerez

Baszhatod a “környezetedet” ugyanis, újra:


csak a másik róvására lehet “nyerni, mert ez egy ilyen “szakma”, zéró összegű játék…….

Ez környezettől független alapfeltétel és az Istennek sem vagy képes érzékelni az arány és az abszulút menniység között a különbséget.

Hunn
Újságíró

Beszélsz itten hülyeségeket, blacfriday. Tegyük fel, sikerülne megteremteni egy olyan környezetet, ahol pl. a válás során a nő nem viheti a fele vagyonodat és nem veheti el a gyerekeidet. Attól, hogy ez jó egy másik csávónak is, sőt mindegyik másik csávónak, attól még nekem nem lesz a helyzetem rosszabb, sőt, attól még nekem is pontosan ugyanolyan jó lesz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Beszélsz itten hülyeségeket, blacfriday.

Hogy a ragyogó intellektusodat meg tudd csillogtatni…

Keversz itt össze vissza, a nő válás során akkor “viszi a fele vagyont” , ha van gyerek….., amihez első körben kéne nő, aztán annak még szülnie is kéne a delikvensnek, …….ezért (is) megy itt naphosszat a rinya….., hogy az nincs…..

A 70% megnyugodhat, mert ha kedvező a válási környezet, ha nem, rá nincs hatással, hiszen ha nincs gyereke, elmarad a “koppasztás”….ugyanis nem azért nem szülnek neki a nők, mert jaj, a váláskor koppasztják a férfit…..

Újra feltenném a kérdést, hátha most van olyan elvált és kisemmizett férfi itt aki válaszol is rá: Ha volna rá lehetősége hogy válasszon, melyiket választaná? Gyerek nélkül, és “megmaradt” a vagyon, vagy van gyereke és ugrott a fele vagyon?

Kíváncsian várom.

Hunn
Újságíró

Beszélsz továbbra is hülyeségeket összevissza, blackfriday. Teljesen mindegy, hogy a jelenlegi férfiellenes környezetben mit választanának úgymond az elvált férfiak. A megfelelő környezet, más néven a Patriarchátus megteremtésével az általad említett 70%-nak is előbb lenne esélye családot alapítani és azt sikeresen fenntartani.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Patriarchátus megteremtésével az általad említett 70%-nak is előbb lenne esélye családot alapítani

Miért?, kiutalnák nekik, jegyre ?

Hunn
Újságíró

Nem, nem utalnák ki őket jegyre. Arról van szó, hogy a feminista társadalom lényege a női hipergámia és szexuális stratégiák lehetőségeinek maximalizálása a férfi szexuális stratégiák maximális korlátozásával, és ez eredményezi a 70% férfi nőtlenségét – hiszen korlátozva vannak. Ha ezt a trendet visszájára fordítjuk, akkor a 70% helyből jobb helyzetbe kerül. Logikus.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a férfi szexuális stratégiák

Dobálozól a szavakkal, de ha van a férfinak “szexuális stratégiája”, az az, hogy minél diverzifikáltabb és minél több nőtől legyen minél több utódja. Ez a “kiválasztottakon” kívül (akiknek számossága eléggé limitált) soha, semmilyen korban nem volt elérhető egy “átlag ” férfi számára.

A 70%-nyi “gyerektelenséget” (nem nőtlenséget!) az eredményezi, hogy jó ideje a nőknek van 100%-ban döntési lehetőségük és azon része (kb-20-30%) amelyik korábban is csak “megélhetési kényszerből” ment férjhez/szült gyereket, az most köszöni szépen, de nem akar, mert nincs kényszer, a másik része meg “kering” a 30%-nyi “érdemes férfi ” körül, nekik hajlandóak szülni, a 70%-nak nem.
Hacsak nem teszed újra az életben maradás feltételéül, nem fog a 70%-szart sem kapni, akármilyen jogokat is adsz a férfiaknak, mert még mindig a nő dönti el, hogy kinek és hányat hajlandó szülni, ennyire egyszerű.

Aldo
Újságíró

De ezt itt páran úgy gondolják, hogy majd a csajok is szépen ki lesznek osztogatva mindenkinek.

Hunn
Újságíró

Nem, Aldo, ezt ti mondogatjátok csak, hogy páran úgy gondolják, annak ellenére, hogy még soha, senki sem írt itt olyat, hogy tényleg így is gondolná.

common man
Olvasó
common man

Ha a kihasználatlan “erőforrásokat” is bevonod akkor nem feltétlenül a másik rovására történik.Könnyűnek biztos nem könnyű kb. mint a cigányok és a munkaerőpiac.De nem lehetetlen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx