Alter Ego
1,596 megosztás

10 éves kislányokat kényszerít a magyar társadalom házasságra? – Az UNICEF Magyarország már megint férfigyűlöletet szít

Sokan emlékezhetnek az UNICEF (külföldről támogatott ügynökszervezet) apaellenes, gyűlöletkeltő kampányára, amelyhez a Férfihangon is cikkek sorozata kapcsolódott és a férfiszervezetek tiltakozásán túl a magyar társadalom jelentős részének felháborodását is kiváltotta. Habár ezt a baklövést megpróbálták azzal kompenzálni, hogy felvásárolták Hajós Andrást és Majka “Papát” díszapukának, de az UNICEF Magyarország valójában nem okul semmiből sem.

Az UNICEF Magyarország kampányának premierjét szándékosan Valentin napra időzítették, mivel az a házasságkötés témájához kapcsolódik, de kampányfilmjüket azóta is folyamatosan futtatják online a YouTube csatornájukon. Az UNICEF állítása szerint évente 12 millió 18 év alatti lányt adnak férjhez. A  föld teljes lakosságára tekintettel ez akár lehetséges is, csakhogy az UNICEF kampányfilmje a jelenséget a nyugati civilizációra értelmezi, és nem is akárhogyan, hanem a férfigyűlölet felkeltésére alkalmas módon. A világon előforduló gyermekházasságok és elrendezett házasságok problémáját a fehér, nyugati férfiakra projektálják csalárd módon. Az idézett kampányfilmben egy nyugati kultúrából származó, angolul beszélő, fehér férfit ábrázolnak, aki egy hozzávetőleg 10 éves gyereklányt vásárol meg házasság céljából a szüleitől a “Valentin napi lánykérés” című propaganda filmben. A gondos magyar feliratozás és a magyar csatornában való terjesztés egyértelművé teszi, hogy ezt az üzenetet bizony a magyar férfiaknak, a magyar társadalomnak szánták, még akkor is, ha az UNICEF valamelyik nemzetközi stúdiójában készítették el illetve a szervezet külföldi anyagaiból importálták.

Természetesen letiltották a hozzászólásokat a videó alatt. És még csak nem is ez az első ilyen aljas húzása az UNICEF-nek, hiszen már 2016 óta terjesztenek egy másik azonos szellemiségű kampányfilmet a nemzetközi közönségnek. Ott nem tiltották le a hozzászólásokat, és sajnos elég szétnéznünk a kommentek között, hogy lássuk, a szívhez szóló üzenet alkalmas arra, hogy azzal széles tömegeket tévesszenek meg: az emberek egyszerűen elhiszik, hogy az ábrázolt nyugati kultúrkörben a probléma létezik.

A teljes nyugati civilizációban törvénytelen 16 évnél fiatalabb személlyel házasságot kötni, pont úgy, ahogyan törvénytelen valakit házasságra kényszeríteni. A kényszerítést és az emberkereskedelmet a törvény nagy szigorral üldözi és bünteti. Mondhatjuk, a nyugati kultúrkörtől az egész jelenség idegen. Tehát amennyire rosszindulatú, nonszensz fantazmagória, hazugság az UNICEF kampánya, pont annyira a férfigyűlölet szítására alkalmas radikális feminizmus. A magyar férfiak okkal kérhetik ki maguknak, ha ebben az országban magyar nyelvre fordítva ilyen kampányokat futtatnak és ezzel azt a látszatot keltik, mintha a probléma az adott kultúrkörben társadalmi kampányt igénylő módon létezne!

Az UNICEF természetesen tudja, hogy valósághamisítás, aljas hazudozás amit ezekkel a kampányfilmjeikkel elkövetnek. Tisztában vannak vele, hiszen nemzetközi weboldalukon egy helyütt közlik (az adatok megjelenítéséhez kattintsunk a bevezető után a kék színű “Read more” gombra) saját kutatásaik adatait is. A diagram alatt, manipulatívan, az apró betűs részben elárulják, hogy “nem áll elegendő adat rendelkezésre, hogy átlagot számoljanak Észak-Amerika és Nyugat-Európa vonatkozásában”. Ugye, elképzelhetetlen, hogy miközben képesek voltak adatokat gyűjteni még a szaharai országok házasságkötési szokásairól is, viszont képtelenek voltak Nyugat-Európában ugyanezt összehozni? A valóság az, hogy az UNICEF eltitkolja, hogy a jelenség olyan kevésbé létezik a világ ezen részeiben, hogy azt statisztikailag megjeleníteni is felesleges. Azonban a látszat fenntartása érdekében nem szándékozzák ezt a tényt közölni, mert ők mégis a világnak ezen a részén akarják terjeszteni a férfigyűlöletet szító kampányfilmjeiket.

Tegyük hozzá, az egyébként is egyfajta kulturális önteltség, amikor egyes népcsoportok házasságkötési tradíciói felett ők fennhéjázva ítéletet akarnak mondani. Feminista véleménydiktatúrájuk meggyőződése szerint  ördögtől való dolog 18 év környékén házasságot kötni (ahogyan teszi ezt például az Afrikai kontinensen élő nők majdnem fele), hanem szerintük a családalapításra és az első gyermek vállalására a legalkalmasabb a 40 év környéki (lényegében nemzőképtelen) nagymama kor. Tulajdonképpen nem csoda, ha a világ azon részére, amely ragaszkodik több ezer éves, saját közegében működőképes hagyományaihoz, nem merik elvinni a férfiellenes kampányfilmjeiket, hiszen ott vasvillára hánynák és üstben főznék meg őket érte, ehelyett zaklatnak inkább minket a baromságaikkal.

Az UNICEF a nyugaton összetarhált adományait fordítsa inkább arra, amire kapták, a világ fejletlenebb részének civilizálására és ne pedig a nyugati civilizációban a “fehér férfiak” elleni gyűlöletkeltésre! Mint látszik, a külföldről támogatott ügynökszervezetekkel kapcsolatban elégtelen elvárás, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy külföldi pénzügyi és ideológiai befolyás alatt állnak. Nem kellene hagyni, hogy “civil szervezet”-nek adják ki magukat! Kompromisszum nélkül ki kellene őket hajítani ebből az országból! Elsők között a hazudozó, férfigyűlölő UNICEF “Magyarország”-ot!

Forrás: Az UNICEF Magyarország YouTube csatornája

Ha az alábbi Facebook dobozban lájkolod, kedveled oldalunkat, akkor rendszeresen értesülhetsz a Facebookon a friss cikkeinkről. Ne mulaszd el a friss tartalmakat!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
1,596 megosztás


120
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
107 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
21 Hozzászólások szerzői
Zatyi JózsefNixTakihunbagiraMuhr úr Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kalman
Újságíró

Bezzeg elkurvítani a kislányokat a média segítségével az rendben van. Vagy a Tinder és fészbuk is rendben van, ami lájkkurvát csinál a lányainkból.

Egyébként meg teljesen alaptalan rágalom, mert első menstruáció előtt még én sem fogom kiházasítani a lyányokat. És csakis első feleségnek adom őket tisztességes házból való 50 alatti úriembernek, aki ki tudja fizetni az árát!

Se - se
Újságíró
Se - se

“..aki ki tudja fizetni az árát..” :-)
Tetszik a csattanó.

Hunn
Újságíró

Lelkes híve vagyok a modern nők helyre tételének és a patriarchális reakciónak, de sosem tudnék helyeselni semmi olyasmit, ami egy kislány életére negatív hatással lehet.

Ezzel párhuzamosan maximálisan helytelenítem még a lehetőségét is, hogy kiskamasz hülyegyerekek lihegjenek és rángatózzanak a fiatalkorú kislányok hamvas testébe hatolva a sulidiszkó wc-jében. Akkor inkább legyen az, hogy amint egy lány betölti a 13-at és elkezd havonta vérezni – vagyis kivirágzik – onnantól legyen férjhez adható.

Nem voltak hülyék az őseink a középkorban, tudták, hogy a szexualitásukat felfedező fiatal lányok dugni fognak, akár akarja ezt a társadalom, akár nem. Így tehát a fiatalon kötött házasságban elveszített női szüzességgel legalább nem volt megrabolva a jövendő férj az alapvető jussától.

Faszkörhintázni a nők pedig bőven ráértek anno a harmadik gyerekük megszületése után is, 30 éves koruk fölött, amikorra általában már a férjük is beszerzett már magának egy új szeretőt. Így mindenki boldog volt, a gyermekek pedig olyan családban nőhettek fel, melyben jelen volt az apa is és az anya is.

Komolyan mondom, ma minden pont fordítva van ahhoz képest, mint ami logikus és normális lenne…

Reszet Elek
Újságíró

Tizenhárom évesen a terhességnek kiemelt kockázatai vannak. Arról nem is beszélve hogy a mai tizenévesek társadalmi okokból is éretlenek az anyaságra. Gyermek hogyan nevel gyermeket?

Hunn
Újságíró

Reszet Elek, a kérdés jogos. És rá is világít a lényegre, ami: az emberek nevelése.

A mai, modern világban az emberek nincsenek nevelve. Sőt, konkrétan azt hazudják nekik, hogy bárkik bármik lehetnek, amik csak lenni akarnak, függetlenül attól, hogy biológiailag minek születtek.

Az első és legfontosabb lépés tehát az lenne, hogy a fiúkat újra férfinak neveljük, a nőket pedig újra nőknek, megtanítva nekik az ellenkező nem által az irányukba támasztott, valós elvárásait és azt, hogy hogyan fogják tudni ezeket az igényeket kielégíteni egy sikeres, boldog párkapcsolat érdekében.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Sőt, konkrétan azt hazudják nekik, hogy bárkik bármik lehetnek, amik csak lenni akarnak, függetlenül attól, hogy biológiailag minek születtek.

Nem hazudják, hanem az “árát” nem közlik ennek a “bárminek”
De ha közölnék is, úgy sem hinnék el.

Hunn
Újságíró

Ami manapság történik, blackfriday, elsősorban a Médián keresztül, a dolgok szexualizálásával – illetve ma főképp a gender-idiotizmussal – az nem más, mint az ártatlan gyermekek megrontása. Sőt, merem állítani, hogy már az én generációmmal is ez történt, már minket is megrontottak. Nem úgy, hogy fizikailag értek volna hozzánk, hanem az elméket, a lelkeket rontották meg. Szándékosan, tudatosan, tervezetten. Ami történik, azt angol szóval úgy is nevezhetném, hogy “grooming”. Ez történik a Médián keresztül, tömeges méretekben. A tömegmédia felismerhetően és egyértelműen ugyanazokat a technikákat alkalmazza, mint amivel a pedofilok veszik rá az áldozataikat, hogy hagyják magukat kihasználni kényükre-kedvükre. És ez szörnyű.

Kalman
Újságíró

Pontosan. A grooming szót mostnában kezdte használni az Alt-Right Red Pill. Jó lenne keresni valami megfelelő magyar kifejezést, hogy ne kelljen mindig körülírni.

Reszet Elek
Újságíró

Megkörnyékezés?

Hunn
Újságíró

Nem, Reszet Elek, a szimpla megkörnyékezésnél sokkal komolyabb a dolog.

Ha jól tudom, a “groom” az angolul eredetileg azt jelentette, hogy lovász. Tehát az az ember, aki lecsutakolta a lovat, majd kikefélte a szőrét, adott neki zabot, stb… Tehát előkészítette, felkészítette a lovat arra, hogy a gazdája használhassa arra, amire használni akarja. Például lóversenyre, vagy vadászatra, stb…

És ez a lényege valahol a “grooming”-nak is: hosszabb-rövidebb ideig tartó felkészítés, érzelmi, mentális, stb… manipuláció abból a célból, hogy a végén az illetőt “használhassák”. Én is töröm a fejemet, hogy mi lehet egy olyan magyar szó, ami alkalmas lenne a jelenség leírására.

common man
Olvasó
common man

behálózás,befűzés?

Kalman
Újságíró

A kerítésnek van köze hozzá. Hmm?

Delin
Olvasó
Delin

Szerintem nem hazugsag ez a mondat, ma nemtol fuggetlenul szinte barki barmi lehet (sajat kepessegek es az hogy ki hova szuletik inkabb meghatarozo). Azonban ahogy irod Blackfriday, mindennek van àra, amit nemtol fuggetlenul sokan nem làtnak àt, vagy nem akarnak àtlàtni. Ez azonban mindig is igy volt, nincs ebben semmi uj.

Kalman
Újságíró

Ezt a kérdést a papíron felnőtt nők esetében is feltehetjük :-). Tizennégy éves korukban úgyis leáll a fejlődésük. Egy gyerek gondozására szerintem simán képes egy 14 éves lány is, nem kell hozzá STEM diploma.

A terhesség kiemelt kockázataira kiváncsi lennék, hogy van-e mintavételi hibánk, miszerint manapság csak lecsúszott körökben fordul elő, hogy egy tizenhárom éves lány teherbe esik, pláne hogy meg is szüli. Ott meg azért az alultápláltságnak, különböző fertőzéseknek, szerhasználatnak is nagyobb esélye van.

Na nem azt akarom mondani, hogy 17 év alatt volna ideális gyereket szülni, hanem hogy ezek a kérdések szerintem túl vannak aggódva.

Reszet Elek
Újságíró

Én a 16 éves alsó küszöböt preferálnám és olyan közeget, ahol már fiatalon is kötelezettségei, feladatai és felelőssége van a tizenéveseknek.

Delin
Olvasó
Delin

Kalman, ebben a lanyos apaknak van az egyik legnagyobb szerepe, ugyhogy kozvetve rajtuk (es az anyujakkal valo kapcsolatukon) all milyen lesz a lanyaik viszonya a ferfiakhoz, parkapcsolathoz, csaladhoz, sajat noiesegukhoz. A jo minta eleg, nem kell ide semmilyen elore elrendezett hazassag.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a lanyos apaknak van az egyik legnagyobb szerepe, ugyhogy kozvetve rajtuk (es az anyujakkal valo kapcsolatukon) all milyen lesz a lanyaik viszonya a ferfiakhoz, parkapcsolathoz, csaladhoz, sajat noiesegukhoz

Nem akarok turkálni a magánéletedben, és csak annyit, amit el akarsz mondani, de a te személyes életedben ez igaz?

És az (nő) ismerőseid, rokonaid körében is?

Vagy csak túl van misztifikálva?

A másik kérdés az, hogy akik nem a “legjobb apákkal” rendelkeznek, hogyhogy “normális” életet élnek?

common man
Olvasó
common man

Ehhez olyan adatok kellenének,hümm ,nem tudom vizsgált-e valaki valaha ilyesmit.Akik jó példát kaptak azoknak mennyi része lett ilyen mennyi olyan,akik nem azt kaptak azoknál ugyanígy.Meg a köztesek.Meg aztán sokszor kívülről szép aztán a valóságban mégse.Talán csak valami “hitelesített önbevallás” jöhetne szóba (hazugságvizsgálóval)

Delin
Olvasó
Delin

Az en csaladomra igaz anyai agon (ram is), de ismerosi kort elnezve is nagy atlagban. Ahol az apuka csaladcentrikus volt, egyutt oregedett meg anyukaval es jo a kapcsolata a lanyaival, ott altalaban a lanyok is megallapodtak 30 eves koruk elott, gyerekeket szultek es ma is egyutt vannak a ferjeikkel. Ez persze nem jelenti azt, hogy mind jol is valasztott minden ertelemben, de az biztos hogy olyan ember lett gyerekeik apja, aki csaladcentrikus. En nem lattam kulonbseget abban, ki mennyire volt a nok kozt iskolazott, a csaladomban/ismerosi korben eleg vegyes a kep.

Nem tudom mennyire vannak tulmisztifikalva ezek a dolgok, de azt en elfogadom, hogy a csaladi/anyai/apai minta meghatarozo az ember tovabbi parkapcsolatara, onertekelesere es ugy altalaban a vilagnezetere. Felul lehet irni a gyerekkorban tapasztalt mintakat, csak nehez. Mindenki mas batyukat hordoz magaval, amit eltero szemelyisegek maskent is reagalnak le. Van aki a negativumot is pozitivumkent eli meg es elonyt kovacsol belole, “normalis lesz” (ez leginkabb az open/closed mindset-tol fugg, ha ez mond neked valamit).

Regen olvastam errol normalisabb forraskbol, de a lenyeget a google cikkek is osszefoglaljak, ha rakeresel “apa-lanya kapcsolatra”. Pl:

https://mindsetpszichologia.hu/2018/07/16/az-alma-nem-esik-messze-az-apa-lanya-kapcsolat/

http://folyoiratok.ofi.hu/uj-pedagogiai-szemle/kozepiskolasok-parkapcsolati-preferenciai

Delin
Olvasó
Delin

Hunn, ma a kislanyok kozul sokan 9-11 evesen kezdenek el menstrualni…Ha akkor akarnad a lanyokat ferjhez adni, amikor elkezdenek menstrualni, pont az unicef videonak adnal alapot. A “dugni akarasnak”, mentstruacio kezdetenek, ill. szulesre valo alkalmassagnak nagyon nem esik egybe az idopontja.

Masreszt megint leszoltad a fiatal fiukat/ferfiakat (“kiskamasz hulyegyerekek”), megis milyen alapon? Nekik talan nincs joguk a szexhez? Teljesen onellentmondasban vagy magaddal, de meg a sajat nemeddel is, mar megint…

common man
Olvasó
common man

Hunn, ma a kislanyok kozul sokan 9-11 evesen kezdenek el menstrualn
A sok hülye hormontól.

Reszet Elek
Újságíró

Amikor én ennyi idős voltam az osztálytárs lányok is ebben az időszakban kezdtek menstruálni. Legalábbis a jórészük. Az akkoris iskolai egészségügyi kartonokon rajta volt a menstruáció kezdete.
Szóval nem a hormonokról van szó. Sokkal inkább a megfelelőbb táplálkozás és egészségügyi ellátás miatti akcelerációról.

Kalman
Újságíró

Az is közismert, hogy a szociális helyzet is befolyásolja a nemi érés időpontját. Konkrétan az apa jelenléte, és a biztonságos közeg késlelteti, az apa hiánya, és a bizonytalan közeg pedig előrehozza az első menstruáció időpontját.

A hozzá tartozó evopszcihó elmélet az, hogy mennél bizonytalanabb a világ, annál inkább előtérbe kerül a mielőbbi szaporodás terve bármi áron. Míg egy kiszámíthatóbb világban a jobb körülmények kivárására optimalizált a természet.

Hogy ebből mi igaz, arról gőzöm nincs, így olvastam.

Reszet Elek
Újságíró

Hol? Érdekelne.

wittukind
Olvasó
wittukind

Számomra ez amit ide irtál nem közismert…emlékszem hogy 8-dik osztályos koromban az egyik osztálytársnőm terhes maradt 14 évesen és nem volt cigány… azóta már dédmama lett belőle, mindig háziasszony volt és most is az….a közeg nem volt bizonytalan, nyolcvanban még nem ismertük ezt a szót….

Kalman
Újságíró

A tied egy példa, amit én mondtam, az meg az átlagra vonatkozik. Nyilván létezik szórás az átlagtól, vannak különös esetek. Meg a 14 talán annyira nem is korai, tudtommal már ilyen 12-k is előfordulnak, de javítsatok ki, aki tud valamit.

Az apa elvette asszonynak? Rendes családjuk lett? Mert akkor végülis nem probléma, hogy korán szült.

Valamelyik Szendi könyvben olvastam, a “Nő felemelkedése én tündöklése” talán.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha már azt mertem irni hogy dédmama lett, elképzelhed hogy az apa elvette és igy tovább…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dédmama lehet férj nélkül is, a gyerek a követelmény hozzá. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

ne oszt ide az eszed mert nem voltál megszületve akkor….muklesz!

common man
Olvasó
common man

Na akkor odáig tartott a változás(feltételezem nem megy le 6 évre) Amikor én voltam abban az életkorban 4. osztályban volt 1 lány,ötödikben 3.hatodikban de inkább hetedikben beindultak(ezek voltak a “sokan”) aztán nyolcadikban már szinte mindenki és 1-2 akik később.A táplálkozás akkor inkább jobb volt mint 10 évvel később.Viszont csak 2 gyerek volt az osztályban akinek a szülei elváltak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nálunk ötödik előtt senki. Ötödikben kezdtük, én voltam a 3. az osztályban, ha jól emlékszem, és utána talán egy évig vagy tovább senki más, aztán a többiek is lassan, de volt, aki még mindig azon feszült, hogy ha a gimi előtti nyáron sem jön össze, akkor összedől a világ.
Az viszont vicces, hogy a pasik mennyire tisztában vannak vele, hogy a lány osztálytársaik mikor kezdtek menstruálni. :)

Reszet Elek
Újságíró

Én láttam az osztály tagjainak egészségügyi kartonjait, szóval lehet nevetni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez érdekes, egyrészt, hogy a gyerekek kartonjai csak így körbejárnak, másrészt meg pl. én nem emlékszem, hogy védőnő vagy iskolaorvos valaha is kérdezte, leírta volna, hogy menstruálunk vagy sem. Eleve nem is értem, miért szerepel ez valaki kartonjában. Én magam sem láttam soha a saját kartonomat, ezek szerint ki tudja, mi mindent tartottak benne számon.

Reszet Elek
Újságíró

Nem járt közkézen, véletlenül akadtam beléjük, anno volt egy ilyen rovat.

common man
Olvasó
common man

Nem mondta ,hogy csak úgy körbejártak hanem azt mondta ,hogy látta.A naplót se lehetett megnézni mégis.

common man
Olvasó
common man

Nem is hinnéd mennyire.A lányöltözőben volt szemetes,akkor is beszélgettünk és évekkel később is.

common man
Olvasó
common man

És aki ötödikben 16 éves volt?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nálunk olyan nem volt általánosban, aki bukott volna, egykorúak voltunk.
Ti átnéztétek a lányöltözőben a szemetest?

common man
Olvasó
common man

Most ,hogy a téma feljött eszembe jutott igen bár én csak ott voltam nem én voltam a kezdeményező.De átmentünk a házi feladatot is elkérni valamint volt hogy némelyik csaj nem vett részt a tornaórán rögtön ott volt a miért.

Kalman
Újságíró

“pont az unicef videonak adnal alapot”

Agree and amplify :-).

A videó (bár nem néztem meg, és talán nem is fogom) természetesen hazug képet fest. A mi kultúrkörünkben szinte teljesen ismeretlen az efféle házasság.

Nem úgy a bevándorlók körében a saját kultúrájukban, amit éppen behoznak. Ha színesekkel mutatnák be, akkor még hihető is lehetne.

Egy másik kérdés viszont az, hogy helyes-e, helyes volna-e a szülők által lerendezett korai házasság gyakorlata? A mai gyakorlatnál, amikor értelmetlen diplomaszerzés és 15 év faszkörhinta melletti rabszolgamunka után házasodnak a lányok, akár jobb is lehetne. Valószínűleg jobb férjet tudnék fogni a 15-17 éves szűz lányomnak, mint amilyet őt talál magának 38 évesen, amikor magától eszébe jut megállapodni.

Reszet Elek
Újságíró

Ha színesekkel csinálnád az rasszista lenne. Eljutottunk odáig, hogy a rasszizmus eredeti jelentésén túl, ma már minden megállapítás az lesz, még akkor is ha igaz. Ezért veszélyes hagyni a progresszíveket újradefiniálni a fogalmakat.
El kell keserítselek, de nagyon valószínű, hogy a mai fiatalokat érintő hatások okán a lányod erre az életkorra már nem lesz szűz. Hacsak nem bújtatod be valamilyen bdsm erényövbe.comment image

Kalman
Újságíró

Azért írtam 15-öt, arra még van halvány esély.

Ilyen ővet majd a férje vesz neki, én biztos nem.

Reszet Elek
Újságíró

Éppen a férjezés előtti időszakra utaltam, hiszen nem lehetsz mindig mellette. No meg persze arra, hogy ez szinte lehetetlen küldetés.
https://www.youtube.com/watch?v=XAYhNHhxN0A

common man
Olvasó
common man

Ha színesekkel csinálnád az rasszista lenne

Hát érdekes mert mondjuk az akció és mindenféle sorozatokba már jó ideje kötelező négert,kínait,vagy valami vegyest berakni mindenféle szerepbe.Hát most miért nem ilyen korrektek?

Reszet Elek
Újságíró

Ezen a szinten már túl vannak. Egy ideje négeresítik ill. nőiesítik a fehér férfi főhősöket. Legutóbbi ilyen élményem az Altered Carbon második évadja, ahol az addigi fehér helyett egy dísznéger lesz a főszereplő.

common man
Olvasó
common man

Hibát követtem el ,lenéztem az ellenséget.Ők már sokkal előrébb tartanak.A fehér ember automatikusan bűnöző és már úton van a felsőbbrendű civilizált néger aki megmutatja a helyes utat..(úton van ez jó)

Reszet Elek
Újságíró

Engem önmagában nem zavarna a dolog, ha nem midig ebben az irányban történne. Feketéből, sárgából fehér vagy nőből férfi valahogy sosem sikeredik. Nagyon kutatnom kellene hogy akár egyet is találjak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pedig a whitewashingnak a filmekkel elég komoly történelme van, úgyhogy nem kell különösebben sokáig kutakodnod, ha már annyira szeretnél.

https://en.wikipedia.org/wiki/Whitewashing_in_film

Reszet Elek
Újságíró

Ezek közül hány feketéről fehér vagy nőről férfi?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért kérdezed, amikor ott a link?

Reszet Elek
Újságíró

Met a link gyakorlatilag csak latinóból fehér ill. sárgából fehér filmeket sorol fel. A latino nekem fehér, sárga lead meg nem sok van és nincs is jelentősége. Egy-kettő volt amire felkaptam a fejem, pl. Ghost in the shell, ahol totál baromság is volt a csere.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Vagy amikor Matt Damon védte meg a Kínai Nagy Falat. :)
Angelina Jolie is játszott már fekete nőt életrajzi filmben és akcióban egyaránt, lásd a Wanted képregényfilm, aminek eredetijében egy néger nő szerepel.
A férfi-nő szereposztás más, mivel forgatókönyvet eleve nem írnak nőkre (manapság inkább az van, hogy a neme mindegy, majd fontosabb emberek eldöntik), ilyen esetben a stúdió dönt, hogy mennyire akar színes castot.
Én a játékoknál figyeltem meg, hogy indokolatlanul sok a női ellenfél a Far Cryban például, ami nem túl logikus.

Reszet Elek
Újságíró

Matt Damonnál egy kínai filmet akartak eladni a nemzetközi piacon. Ott alapban beleerőszakoltak idegeneket a filmbe. Tehát egy-két alkalommal volt sárga/fekete – fehér váltás és ezen kevés eset is kivétel nélkül nőről nőre váltás volt. Köszönöm, nincs több kérdésem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ott a link még mindig, ami tanúsítja, hogy nem “egy-két alkalommal” volt rasszváltás, hanem rengetegszer, de hát persze ha azokat sem vagy hajlandó figyelembe venni, akkor annyi marad, hogy minden szép és jó, szegény elnyomott, lecserélt fehér férfiak. :)

Reszet Elek
Újságíró

Az elmúlt harminc évet néztem végig. Nagyon kevés a rasszváltás. A túlnyomó többsége latino/fehér vagy közel-keleti/fehér ill. van indiai/fehér. azaz ugyanaz a rassz. Az összes utolsó harminc évből összeszedett H-ban készült filmből van vagy öt amiben feketét cseréltek le fehérre meg néhány különlegesség (pl. inuit helyett fehér ember). Ezek összes költségvetése nem múlná felül egy marveles megaprodukció költségvetését. Pl. a csinált kultúrájú wakandai Black Panthert, ami majdnem Oscart kapott csak azért mert négerek vannak benne.
Amúgy is csak kavarás előrángatni a whitewashingot mert az nem rasszváltást és nemváltást jelent (amiről beszélnénk).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát de, ugyanazt a rasszváltást jelenti, csak amikor színest cserélsz le fehérre, az nem zavar.

Reszet Elek
Újságíró

A latino, az arab vagy az indiai nem másik rassz. Sajnálom ha ezt nem érted.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Értem, tehát akkor nem zavar, ha átveszi a helyet egy latino, egy arab, egy indiai vagy egy cigány, hiszen mind fehérek. :)

Reszet Elek
Újságíró

Amerikáról van szó azaz nincsen jelentősége. Azért elég fura lenne mondjuk Stallone helyett Kalányos Rudolf Örkényből.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amerikában feketék is élnek, akkor miért ne lehetnének fekete főszereplők is?

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert ocsmányak.

Reszet Elek
Újságíró

SS: Rasszon belül arrafelé nincsen akkora jelentősége. Amúgy nem tudom miért tetteted magad hülyének. Nekem nincsen problémám a feka szereplőkkel, akár főhősökkel, sőt még a nőivel sem. A gond ott van, ha meglevő karaktert “színeznek” át, állítják át a nemét. Ami azt illeti ha női karakterből férfit csinálnának az is zavarna. Építsék ki alapban fekával vagy nővel, aztán vigyék tovább.

Ott van pl. a Blade francise. Annak alapban is feka a főhőse és semmi bajom nem volt vele. Mekkora hörgés lett volna belőle ha mondjuk japán a főhős.

Több filmet is mondhatnék ami kifejezetten jó volt női főszereplővel és volt egy külön árnyaltsága emiatt. Lásd Ripley-t példaként, viszont a AVP első részében a feka túlélőszakértő csaj már túlzás volt és egyértelműen a franchise kiforgatása (A Predator 2-ben is feka volt, de az még ennek ellenére rendben volt). Bukta is lett a film. Ahogy a kiforgatott Ghostbusters vagy a Ocean 8 is hasalt.

Reszet Elek
Újságíró

comment image
comment image

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Csak “visszavették a feketéknek”. Mert a fehérek még a Muppet showt is ellopták. :)

https://www.youtube.com/watch?v=_EUNtJXKzpY

Naooo
Olvasó
Naooo

Nőstény mért nincs benne?

Taki
Olvasó

Ezzel az a főbűn hogy totál hiteltelen lett az egész, abban az időben méghogy piperkőc fekete hős lovon, hát az első déli kisvárosban azzal fogaták volna némmá majom a lovon, és úgy kikapják alóla mint a huzat. Hiába próbálják itt átkozmetikázni, abban az időben bizony a mai értelemben véve igencsak rasszista volt, kivétel nélkül mindenki, a legjobb emberek is.
Ehhez képest egy teljesen sci-fi módon diverz társaságot mutat fel a film.

hunbagira
Újságíró

Élnek nálunk is cigányok/zsidók mégis hülyén venné ki magát, ha valami betyárfilmben cigók és látványos zsidók szerepelnének. Amerikában cowboy életstílus az fehét etnikumhoz kötődik illetve indiánhoz. Aprópó “érdekes” indián szerepeket viszont nem merik niggerrel játszatni. Tehát sitting bull, crazy horse, geronimo az nem nigger. Tehát megint csak a fehér férfit lehet provokálni.

hunbagira
Újságíró

De fordítva is megütköznék, ha teszem azt Kuntakintét vagy Tamás bátyját fehér faszi játszaná. De ez valami “furcsa véletlen” folytán nem jut eszébe hollywood biboldóinak.

Reszet Elek
Újságíró
common man
Olvasó
common man

Én el tudom képzelni.A frissen vásárolt nemesi birtokon cigányok húzzák aztán megjelennek a betyárok.

Taki
Olvasó

A második könyvben maroi burokban van valóban, bár az erősen nem néger ugye (Jason Momoa/ Dwayne Jhonson egy harci buroknak hitelesebb is lett volna). Viszont a sorozat valódi főbűne hogy az első 6 részben nagyon jól hozták a könyvet majd telibe szarva az egészet hirtelen mintha a the 100 sjw stábja átvette volna a történetet és szöges ellentétben hozta le a következtetéseket mint ami a könyvben volt, sőt Kovacs pont az olyan szektás terroristákat irtotta kinek a szerepébe itt beletolták.
Ja meg a könyvből pont az jött le hogy hiába a lelki dolgok a burok, gének kémia igenis meghatározza a vonzalmat. NA a filmben ugye nem lett volna erősen gender ideológia kompatibilis úgyhogy nem ez lett.

Reszet Elek
Újságíró

Nem olvastam a könyvet így nincsen összehasonlítási alapom.

Taki
Olvasó

Pedig nem is az első volt a legjobb, igaz az élve nyúzós reggeltől naplementéig apránként darabolós kivégzőgép és egyéb részek nyilván nem túl képernyőképesek. Én nagyon vártam és az első 6 részig nagyon tetszett is, utána kivágták a könyvet a kukába és elkúrták én meg tomboltam.

Hunn
Újságíró

Akkor azt mondanám, Delin, hogy kamaszkortól. Ami továbbra is a 13 éves kortól kezdődik. Az annál fiatalabb az még kisgyerek.

No már most, miért lenne több joguk a kamaszfiúknak a kamaszlányokkal való szexhez, mint nekem???

Most őszintén: ha egy fiatal lány negatív szexuális élményt akar magának, nyugodtan feküdjön le egy kamaszfiúval…

Delin
Olvasó
Delin

Egy kamasz is gyerek meg sok szempontbol. Alapvetoen nem veletlen, hogy ma az emberek inkabb 30 korul alapodnak meg, a tobbseg akkor er meg ra (vagy meg akkor se).

A kamaszfiuknal nem az a kerdes, hogy miert lenne nekik tobb joguk a szexhez, mint neked, hanem az hogy miert lenne kevesebb? Egyebkent is noi szempontbol inkabb a “pasi” tapasztalata es hozzaallasa szamit, az pedig nem feltetlen a koratol fugg. Arrol nem is beszelve, hogy nok kozt is sok a vizualis tipus, fizikalisan a noknek is vonzobb egy fiatalabb test, mint egy idosebb. (Persze lehet valaki ferfiak kozt is jobb kondiban 35+ evesen, mint a fiatalabbak, de azert a nagy atlag inkabb pocakot ereszt es elhizik, csakugy mint atlaggizi.)

hunbagira
Újságíró

Nem, Delin, nem 30 körül érnek meg, hanem a feminizmus és finánckapitalizmus rendszerében akkor tudnak leválni. Szóval ne keverd az okot az okozattal. Tudod felnőni a feladathoz/erőforráshoz lehet, amíg ez nincs nincsen hova…
Egy konkrét példa: Amíg a fiúk a család pénzét, ti nők meg a család és éppen a lehúzott béta pénzét költitek, amiért nem kellett megdolgoznotok persze, hogy nem tudjátok beosztani

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Neked hogyhogy nem sipákol Elek soha, pedig állandóan úgy fogalmazol, hogy “ti”? :)

hunbagira
Újságíró

Nem szoktam figyelni külön párbajotokat. :)

Reszet Elek
Újságíró

Nem olvashatok el mindent meg nem is érint.
Tiltakozzon az aki beleérti vagy nem akarja beleérteni magát.

sipákol (ige) 1. éles, visító hangon hosszasan kiabál – Jelen esetben nem értelmezhető, lévén írásban kommunikálunk.

Delin
Olvasó
Delin

Ilyenek vagyunk mi butacska nok Hunbagira, atlatsz rajtunk ugy, mint senki. Kesz evolucios zsakutca (vagy csoda?): soha sem novunk fel, nem dolgozunk meg semmiert, nem tudunk beosztani semmit, megis minden eroforras a mienk.

hunbagira
Újságíró

Úgy érzed, csak ti nők voltatok kiemelve szövegem utolsó részében? :)

Delin
Olvasó
Delin

Hunbagira, nem mertem velemenyt alkotni ferfiakrol ebben a kontextusban… ;) Azonban te nyugodtan kifejtheted, hogy a csalad es az aktualis beta miert penzeli a noket a semmiert.

Aldo
Újságíró

Ki mondta, hogy bárkinek is joga van bármihez? Ki mondta, hogy a csajoknak joguk van a magas izomaggyal dugni, a pasiknak meg a szupermodellel? Ez kurvára nem alapjog senkinek. És már itt is van a szokásos kisfiúzás. Ezen már tényleg csak röhögni lehet.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Milyen alapvető jussról beszélsz, te infantilis gyökér? Azért mert a te redvás faszodnak nem jutott szűz lány, nem kell kivetíteni a baromságodat a nőkre, miszerint megrabolják a férfit ha nem szűzen mennek férjhez. Érdekes, mindig az incel, nőtlen lúzerek akarják a régi világot visszahozni, aki meg nem balfasz annak az is jó ami ma van.

wittukind
Olvasó
wittukind

Még, még, még, ennyi nem elég!!!

Hunn
Újságíró

Szia, kedves Donnarumma, már megint visszahozott téged ide az irántam érzett, beteljesületlen szerelem? Attól tartok, hogy te biztosan nem tudnád megadni nekem a férfinak alanyi jogon járó, és abszolút minimumként elvárható, szűz puncit. És ezért megint csak online tombolásba fogsz kezdeni azért, mert ismételten rájössz, hogy nem vagy elég jó nekem.

(Amúgy egy halk belső hang azt súgja nekem, hogy a veréb, aki annak idején elvett téged feleségül, szintén már csak használt pinát kapott tőled anno. Ő vajon mit szólt hozzá? Valószínűleg nem volt ettől különösebben boldog… Ha azóta bármikor is megcsalt téged, akkor azt kurvára megérdemelted, hiszen te alapból megcsaltad őt azzal, hogy őelőtte korábban már egy másik férfi nyitotta ki a konzervet a konzervnyitójával, hogy egy ide illő költői metaforával éljek. Zárójel bezárva.)

A te esetedre is érvényes egy Red Pill mondás, miszerint “Do not stick your dick in crazy!”, és bár közismert tény, hogy a bolond nők jól kúrnak, és szeretem ha egy nő szenvedélyes, és csúnya szavakat használ az ágyban a megfelelő pillanatokban – márpedig nálad mocskosabb szájú, szenvedélyesebben elmebeteg női kommentelőt még nem látott a Férfihang törzsközönsége – mégis azt kell mondjam: vagy prezentálsz számomra egy megfelelően szűk, szűz puncit, vagy pedig továbbra sem leszel elég jó nekem, és ezért nem kaphatsz meg soha.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Régóta tátom a szám én is, hogy minden épp fordítva van, és észre sem veszik, hogy akkor kérnek a portékáért a legnagyobb árat, amikor a piaci értéke a nullához kellene, hogy konvergáljon. Az a sanda gyanúm, hogy a “faszkörhinta” (ezt le kellene cserélni valami jobbra…, én vetésforgót szoktam értő társaságban mondani, de az nem az igazi) épp annak a jele, hogy ők már be vannak árazva, csak társadalmi szinten még nem tudatosult ez a jelenség- össznői szinten. Valami buksz aztán mindig akad, aki megsajnálja, neveltetésem mián én is hajlamos vagyok/voltam az empátiára, aztán belegondolva mindig rá kell jönnöm, hogy ez nem az, mint amikor feladsz egy csekket a vakoknak. Kíváncsi vagyok, anyukák elkezdik-e tanítgatni a lánykáikat, vagy anyukák fel sem fogták, hogy mi történt velük életük első 40 évében, azt hiszik, csak nem volt szerencséjük. A jussal egyetértek, igaz, hogy nehéz aztán megértetni a nőkkel, hogy nagyon nem lenne már miről szövegelni ezután, nem is lehet, sérelmi politikába kezdenek, ha megpróbálod. Az különösen pikáns, amikor 30+-osan magyarázzák, hogy ha megesett, akkor törvényesíteni kellene a kapcsolatot (vegyem is el, magyarul). Azt nem tudom, hogy akkor eddig kik dolgoztak az ügyön. Csak nem elrabolták, és álmában, egy távoli galaxisban…?

Reszet Elek
Újságíró

Ha valaki tiltakozni szeretne, itt vannak az elérhetőségek: https://unicef.hu/kapcsolat/

Se - se
Újságíró
Se - se

Én nem érzem hogy ez a csúsztatás rólam szólna.
Elhiszem hogy rám van igazítva a célkereszt, de mégsem érzem a bőrömön – de az isten irgalmazzon a hazug felelősöknek (a bűnösöknek) ha elkezdem úgy érezni.

(remélem olvasnak itt, és azt is remélem hogy most nemtörődöm módon legyintettek egyet hogy biztos szájkaratés vagyok)

Naooo
Olvasó
Naooo

Muszlimcigánymosdató zsidicef.

common man
Olvasó
common man

Mi az a valentin nap?

rgs
Olvasó
rgs

Bálint napot (Isten éltesse őket) megelőző est amikor sorbanállnak a hímek az aldi-ban akciós fitymagvirágért és ferrerórosért hátha lesz éccaka/másnap kényeztetés.

rgs
Olvasó
rgs

Ezt meg a nőnapot nem szabad kihagyni, a többit úgyis letudják egy könnyed “jóvannakösznemá”-val.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Én többnyire kihagytam mindkettőt (ha nagy a gond, akkor felköszöntöm a Bálintokat egy smsben a nőnek címezve…). Egyszer kaptam eddig beolvasást ezért, de már akkor amúgy is baj volt a kapcsival. A fogadtatásból Ítélve ez nem átlagos, lassan felfogtam, hogy eléggé tökösen kezelem őket ilyen téren, igaz, hogy a humanista-felvilágosult énem miatt pedig többnyire sokkal többet néztem ki belőlük szocializáltság és együttműködési készségek terén, ami azért, így utólag, minimum tapasztalatlanság volt. :)

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

A hozzájuk hasonló fizetett kártevőket mikor basszák már végre börtönbe az okozott kár megtérítési kötelezettsége mellett? Már bocsánat, de nagyon unom, hogy az európai fehér férfiről minden aljasság elmondható büntetlenül, épp azért, mert a tűréshatára lassan a Naprendszer külső kisbolygóövezetén is túl van.

Hunn
Újságíró

De még ha találnának is ilyen esetekről hozzá adatot a fehér, keresztény Nyugaton – akár, mint tömeges jelenségről – akkor is gyakorlatilag 100%-ig biztosak lehetnénk benne, hogy fekete afrikai vagy arab/muzulmán férfiakról és kislányokról lehet csak szó. Fehér férfiembert nagyítóval sem találnának ebben az esetben sem.

Szóval az UNICEF is ilyen szinten a GloboHomo Inc. része? Pár évvel ezelőtt jelentkeztem hozzájuk munkára. Ezek szerint szerencsém, hogy nem vettek fel, mert nem szívesen dolgoznék a férfiellenes világrend további kiépítésén. Mondjuk, ismerve magamat, valszeg belülről bomlasztottam volna a rendszert attól a pillanattól fogva, hogy rájövök, kultúrmarxista alapon működik a cég…

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Igen, az unicef is az. MIndenki azzal szemben nagylegény, akivel szemben ezt büntetlenül megteheti.

common man
Olvasó
common man

Lehet,hogy ezt a filmet alapvetően szudáni meg szaudi bemutatásra szánták így az ottaniak majd jobban adakoznak a jó célért.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Kizárt dolog… Sima szemétkedésről van szó. (Értem az iróniát, de ezeknek egy nagy büdös pofon járna, és az a minimum. Alapvetően ezek is azokat basztatják, akikből élnek. Az összes ilyen gittegylet eltartói a nyugati kultúrkör országai.)

common man
Olvasó
common man

Sima szemétkedésről van szó.

Valószínűleg így van.Ilyen gusztustalan hamis vádak után elvárnák , hogy ugyan azok adakozzanak nekik? Ennyire még ők sem lehetnek kretének.

Kalman
Újságíró

“Szóval az UNICEF is ilyen szinten a GloboHomo Inc. része?”

Gondolom ez csak álnaív kérdés volt a hatás kedvéért :-). Rólad nem tudom elképzelni, hogy bármilyen globális szervezetről ne az lenne az első gondolatod, hogy a GloboSchlomo része.

Hunn
Újságíró

Te átlátsz rajtam, mint az ablaküvegen, nem igaz, Kálmán? :) Mi már félszavakból is értjük egymást…

Reszet Elek
Újságíró

68?

wittukind
Olvasó
wittukind

Őszintén örvendek hogy megint itt lehetek, szerusztok mindenkinek….sikerült egy kicsike netet elkapni és elolvasgattam a nőnapi üdvözlettől át a fiatal lánykáknak adott tanácsokon, a kimaxolt profon át egészen a tizéves házasulandó csajsziig(az unicef) szerint, szerintem ez csak egy kamudolog, már a cigányok sem csinálnak ilyensmit….de a legjobb a Hunn-Donnamicsoda affér volt, vidultam is eleget, azt hiszem hogy ez az a lenke amit a ss is leszólt itt….so..most megen kemény munkásember vagyok, de még értem a nivós hsz-eket, hail and kill!!!

Reszet Elek
Újságíró

Ne ereszd el!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Először azt hittem, a lenke (stílusban eléggé hasonlítanak), de nem, ez nem ő, sőt szerintem nem is nő.

wittukind
Olvasó
wittukind

akkó buzi….

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem kicsit túltolt ez a részetekről, mert tök egyértelmű, hogy ez a kampány nem arról szól, hogy Magyarországon volna ez jellemző, hanem hogy úgy általában a világban. Persze, fehér szereplőket mutatnak, hiszen más színű miatt nem adna senki pénzt a szervezet vezetőinek új Lambójára, szóval ez csak egy olcsó manipulációs eszköz. Magyarországon, fehérek között nincs ilyen, nem hogy nem is látunk ilyet, de még nem is hallunk ilyenről, úgyhogy ezt nehéz magunkra venni.
Amúgy meg verhetjük a seggünket a fődhő, hogy ne legyenek ilyen csúnya dolgok a világban, attól még lesznek, nem tudjuk megakadályozni. Más kultúráknak vannak olyan szokásaik, amiktől nekünk az égnek áll a hajunk, ők viszont ragaszkodnak hozzájuk, majd abbahagyják, ha ők úgy akarják egyszer. Indiában is ez van, saját országon belül hozhatnak akármilyen törvényt, ha vidéken csak azért is megölik a megerőszakolt nőket vagy a gyerekeket, a szörnyülködésen kívül nem lehet mit tenni ellene. Örülni kell, hogy oda születtünk, ahova, meg úgy nem igazán erőltetni, hogy az a másik kultúra házhoz jöjjön.

wittukind
Olvasó
wittukind

ha lesz pénzem én Pitcairn-ba megyek ott ilyen problémák nincsenek….

rgs
Olvasó
rgs

Francokat. Tökegyértelműek a szereplők, a miliő, minden. Ez bizony az ún. “fejlett világ”. Fenemód trükkös absztrakcióval lehetne ezt pl. Indiára érteni. Itt sincs minden fahéjas kekszből, de megint a világ “leginkább élhető” fertályát kell rugdosni?
Olcsó manipuláció egyértelműen, de ne feledjük kiknek készült, kikről szól és kiknek vetítik. Nem India és nem távolkelet, hanem mi itt. Nem pénzt kér a kis piszok hanem gyáván manipulál, ott a francnyavalya messzeségbe’ meg majd biztos megoldódik minden ha itt eleget verjük a ‘zemberek seggét. Hát, nem fog.

Mátyás Hunyadi
Olvasó

Mi a lótúró ez ? Miért nem egy barna bőrű indiai vagy fekete bőrű afrikai férfi hajtja végre ezt az akciót ? Ahol ez még talán létezik. Mi ez az agyrém ? Még jó, hogy nem valami afrikai falusi háttér előtt vett magának egy néger kislányt ez a fehér férfi, mert akkor aztán minden áldozati pozíció tökéletesen lenne betöltve. Így ezzel a jómódú környezettel a háttérben olyan szinten hiteltelen, hogy ezt az UNICEF nevű ökörséget azonnal bezáratnám.

common man
Olvasó
common man
Kalman
Újságíró

Döbbenetes, hogy mik vannak a világban. Most hallok erről másodszorra, hogy ez létezik. Mekkora barbárság.

“Saját bevallása alapján anyja ezt azzal indokolta, hogyha
nem vasalja ki a melleit, akkor a férfiak meg fogják őt erőszakolni.”

Mondjuk odaát ez valóban előfordulhat.

common man
Olvasó
common man

Így ahogy mondod én is hallottam már de valami természetes védelemből áttette az agyam valami hátsó helyre.Aztán amikor az úgynevezett előítéletességgel basztatják az embert lehet hogy csak az ilyen valós de háttérben lévő dolgok motoszkálnak az emberben .Nem jönnek konkrétan elő de megérzés szintjén ott vannak:vigyázz ezekkel valami nincs rendben!

Nix
Olvasó
Nix
Reszet Elek
Újságíró

Egyszer mérgező máskor meg törékeny. Ki érti ezt? Tényleg alapigazság, hogy semmit sem szabad komolyan venni amit a nők mondanak, hogy mindig csak azt szabad nézni amit csinálnak.
comment image

Zatyi József
Olvasó

Nem tudom mi az akadálya annak ha ugyanazt csinálja egy ország fedőszervezte amit az Unicef akkor az ellen az elhárítás fel tud lépni, de ennek a szinonímájára képtelenek felfogni hogy mindegy ki a gazdája az adott szervezetnek ha felforgat akkor ugyanaz az eljérás vele mint egy ország titkosszolgálatának fedőszervével.