Dro Virinisto
81 megosztás

A nők közel fele vizelettartási problémákkal küzd és nem kezelteti magát

A nők 40 százaléka vizelettartási problémákkal küzd, azonban csak minden tizedik vesz közülük igénybe orvosi segítséget, holott az esetek jelentős részében volna rá megoldás, hogy javítsanak a fennálló állapotokon – írja friss cikkében az Egészségkalauz.

Mondhatjuk, hogy az inkontinencia és annak elhanyagolása egyfajta népbetegség a nők körében. Valahogy mégsem látjuk például a nőkről gondoskodni hivatott feminista szervetek által menedzselt egészségügyi kampányokat, amelyek felhívnák a nők figyelmet arra, hogy a probléma kezeletlensége, jelentősen csökkenti a nemi higiéniát, súlyos szövődménykehez vezethet és nem utolsó sorban gátolhatja a szexuális életet is, hiszen az együttlétek során fokozott eséllyel fordulhat elő nem kívánatos ágybavizelés és diszkomfort érzés.

Az inkontinencia lényegesen gyakrabban fordul elő a nők, mint férfiak esetében. Ennek elsősorban anatómia okai vannak. Az egyik ok, hogy a nők húgycsöve rövidebb, így a bakteriális kórokozók könnyebben hatolnak el akár a húgyhólyagig. A krónikus hólyaggyulladás pedig nagy eséllyel okoz vizelet inkontinenciát, amellett, hogy gyakori és akár fájdalmas vizelési inger alakulhat ki.

A másik ok, hogy a méh és a hólyag nagyon közel helyezkednek el egymáshoz és ráadásul jórészt ugyanazon izmok és szalagok segítségével függesztődnek fel a medence falára és már az első terhesség során is olyan mértékű megnyúlása következhet be ezeknek a szalagoknak, ami inkontinenciához vezethet. Már a terhesség során a hormonális változások, a testtömeg növekedése mellett a méh tágulása is hozzájárulhatnak egyfajta stresszinkontinencia kialakulásához. Ezt követően a hüvelyi szülés tovább gyengítheti a medencefenék izmait és így a záróizomzatot is, továbbá károsodhatnak a hólyag és a hólyagot tartó medencefenék idegei. Az emiatt kialakuló inkontinencia gyakran a szülést követően néhány évvel lép fel és okoz egyre súlyosbodó tüneteket.

Csak azt tanácsolhatjuk a hölgyeknek, hogy követve például az Egészségkalauz cikkének tanácsait keressenek urológusnál illetve nőgyógyásznál orvosi segítséget. Mégiscsak egyszerűbb elvégeztetni egy bakteriális fertőzés feltárást, szükség esetén tornát és gyors műtéti megoldást igénybe venni, mint szexuális téveszméket terjesztve folyton azt magyarázni a férfiaknak, hogy “drágám, ez a női ejakuláció”.

Post Author: Dro Virinisto

Dro Virinisto
f Facebook
81 megosztás


151
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
144 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
19 Hozzászólások szerzői
wittukindblackfridayWildschweinHunntomgal Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

Ez most mi? Csak az ejakuláció miatt van itt? Esetleg ezután jönnek a női szépségápolási tanácsok is?

common man
Olvasó
common man

Pedig van összefüggés a szépségápolással és az egészséggel.
https://24.hu/elet-stilus/2018/11/28/sperma-ondo-szex-erdekesseg-teny/
https://en.wikipedia.org/wiki/Spermidine
(az inkontinenciához még keresem)

Alter Ego
Szerkesztő

“van összefüggés a szépségápolással és az egészséggel.”

Már csak olyan értelemben is, hogy megdöbbentő hallani, hogy miközben “szépségápolással” nem keveset képesek foglalkozni általában a nők, de eközben a majdnem felerészben így-úgy inkontinencia problémákkal küzdő nőknek csak a tizede veszi a fáradságot, hogy ezügyben megoldást keressen. Ellentmondásos, nem?

Reszet Elek
Újságíró

Nagy cucc! A nők 80%-a mentális problémákkal küzd és mégsem meditálnak.

common man
Olvasó
common man

A sok nő aki titokban itt olvasgat majd elgondolkodik.Ha eddig nem tette és van egy kis esze.

Alter Ego
Szerkesztő

Hét ennek a bakteriálisan fertőzött, de nem kezelt vagy csak anatómiailag ágybavizelő történetnek a másik oldalán ugyanolyan számban (majdnem felerészben) gyakorlatilag ugyanúgy érintett férfiak állnak. A nemi higiénia, és a szexuális örömszerzés kérdéskörében a két nemet kölcsönösen érintő kérdésekben nincsenek kizárólag férfi vagy női témák. Szóval a magam részéről én semmi rokonságot nem látok a “szépségápolási tanácsokkal”, még ha az első felületes nekifutásra esetleg úgy is tűnhet. No meg én feltételezem, hogy az érintkezési pontokon túl is sok férfit alapvetően is érdekelnek a másik nem egészségét, nemiségét és higiéniáját érintő legfontosabb kérdések. A megértéshez szükséges ismerni is a másik nemet.

Reszet Elek
Újságíró

Lehet viszont a másik oldalról is el lehetett volna indítani. Pl. prosztata, merevedési problémák, mekkora az átalgos méret stb. Ezek valódi és közvetlen férfiproblémák. A női inkontinencia viszont max. áttételesen.

Alter Ego
Szerkesztő

Azokról a dolgokról meg előszeretettel értekeznek a női portálok. Nem tűnt még fel? – Szóval így áll majd helyre a világ egyensúlya. Gondoskodunk egymásról. :)

Reszet Elek
Újságíró

Igazad is lenne ha ennek a cikknek az oldala nem jelenne meg ott. Valójában viszont tömegelnek.
A férfidolgokkal foglalkozva alternatívát lehetne nyújtani. Régen rossz ha valaki a férfilét aspektusait női magazinok narratívájában próbálja megragadni.

Alter Ego
Szerkesztő

Kedves kolléga, szerintem ne zárkózzunk semmilyen sablonok keretei közé. Én úgy látom, hogy a megosztások száma mellett az is igazolja a véleményemet, hogy többeket megragadott mind a téma, mind a narratíva, és bőven vannak megbeszélni szándékozott kapcsolódó gondolatok. És akkor nem beszéltem a hozzá sűrűn nem szóló, de amúgy népes női olvasóinkról. Akkor sem érzékelek problémát, ha másokat esetleg nyugtalanít és (ki tudja miért?) zaklatottá tesz a szokásos keretek megbontása. Maximum néhányan majd lapoznak a következő cikkre, ha annyira rugalmatlanok, ami nem is nagy probléma, sőt előny lenne, mert a legtöbb feszültséget pont az okozza, aki annyira nem akar beszélni a témáról, hogy másokat is indulatosan eltántorítana tőle, ahelyett, hogy figyelne az észrevételeikre. :)

Reszet Elek
Újságíró

Győzikét is sokan nézik, mégsem válik értékessé.

Alter Ego
Szerkesztő

Szóval a másik nem gyakori, jellemző problémáit és annak a férfiakra gyakorolt hatásait felvetni és megbeszélni azért nem jó, mert Győzike? Pff… – Kifogytam a józan érvekből… :)

A téma felvetése a férfihangon halálra idegesíti a nők és a férfiak egy részét egyaránt. (Facebook kommentek.) – Szóval én elégedetten dörzsölöm a markomat, még akkor is, ha nem értem pontosan, hogy miért annyira nagy provokáció ez. :)

Reszet Elek
Újságíró

Mivel a cikk létjogosultságát a előző kommentben a népszerűségével indokoltad gondoltam hozom ugyanazt a szintet Győzikével.
Nekem nem provokáció. Inkább a hogy kerül a csizma az asztalra érzület tölt el.

Alter Ego
Szerkesztő

Igen. Tele vagyunk sablonokkal. A női magazinok vég nélkül írnak a férfibajokról, a férfihigiéniáról, sokszor negatív éllel, de az egy merőben új dolog, ha férfimagazinok beszélnek a nők ilyen-olyan problémáiról, gyengéiről. Ja bocs, a PlayBoy-on (meg talán valami egyéb próbálkozások a pénz, pina, pia vonalon) kívül nincsenek is valójában férfimagazinok, vagy amelyek mégis hasonlítani akarnának valami olyanra, azokat is nők írják, szóval férfimagazin konvenciók sincsenek… – De majd megalkotjuk. És én bőven látom a koncepcióban ennek a cikknek a helyét is. :)

Hunn
Újságíró

Ne menjünk el szó nélkül a férfihigiénia témája mellett sem, ha már így szőrmentén szóba került. Ugyanis nagyon fontos!!!

Nekem, amióta Game-elek, már több nő mondta azt, hogy az tetszett meg nekik rajtam többek között – nyilván fejre sem voltam nekik elsőre unszimpatikus – hogy kifejezetten ápolt vagyok. (Sőt, a saját édesanyám is nemrég azt mondta, hogy annak idején fiatal nőként többek között az tetszett meg neki az én édesapámban, hogy ő egy ápolt férfi.)

Magamtól sose jutott volna eszembe, sose gondoltam volna, hogy ez ennyire fontos, ennyire számít, hogy a nők ezt ennyire nézik. Pedig igen, nagyon is! És, ahogy néha elnézem, sok olyan férfi van, akinek vagy szintén nem jut ez az eszébe, vagy – gondolom – csak szimplán nem törődik vele. Én eleinte ösztönösen követtem édesapám példáját ebben, ma pedig már teljesen tudatosan vagyok a tisztaságomra, ápoltságomra igényes.

Komolyan mondom, aki még az elején van az önfejlesztésnek, és még nem látszik rajta, hogy gyúr, és még a tudatos karrierje elején jár így a bankszámláján sincs túl sok pénz, viszont már rágja a zablát hogy Game-elné a nőket, de attól fél, hogy izom és pénz hiányában csak az idejét pazarolná, az koncentráljon az ápoltságra, és Game-eljen bátran! Megéri.

Fürdés, fogmosás, borotválkozás, körömvágás, fültisztítás, hajmosás (és természetesen jó frizura), tiszta alsónemű, tiszta ruhák, kipucolt cipő. Alap dolgok ezek, talán mondani se kéne. De éppen amiatt, hogy alap és fontos, néha nem árt visszatérni rá.

Ráadásul ezek olyan igények a nők részéről, amivel kapcsolatban teljesen igazuk van, jogos elvárás, és összességében egy pozitív dolog. Ha ennek a női elvárásnak megfelel az ember, már beljebb is van náluk.

Naooo
Olvasó
Naooo

“így a bankszámláján sincs túl sok pénz”

Kecskére káposztát.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez egy eltévedt cikk..mármint ide…most kellett volna valami csúnyát irnom de nem teszem…

T_T
Olvasó
T_T

Jó cikk, és sajnos időszerű.
Vígjátékokban már találkoztam olyan poénokkal, ahol a a nő ráhugyozik a srácra orgazmus helyett. Bár ott letudták azzal, hogy a legnagyobb tahó női karakter volt az (vagyis eleve egy seggfej), a srác pedig eleve egy lúzer, “akiért nem kár” (Szerintem meg igen.)
Mindenképpen jó, hogy erre próbáltok rávilágítani. Nos igen, a húgyagyú pinák azért csinálják ezt, mert addig erőlködnek az orgazmusukért (ahelyett, hogy egyszerűen csak ellazulnának), amíg “a másik folyadék” jön ki belőle. Aztán, hogy bizonyítsák, tényleg húgyagyúak azt kamuzzák: “drágám, ez a női ejakuláció”. Persze ezt nem mondják ki, hanem ezt próbálják szugerálnia gyanútlan férfiakba, akik köpni-nyelni nem tudnának a meglepdöttségtől
Nagy sz@rt! Ez egy betegség,és csak egy betegagyú nő veheti tényleg komolyan. Az ilyen nők inkább sajnálatot és szánalmat érdemelnek

Sejtettem,hogy van valóságalapja. Most már tudok is hivatkozást küldeni a jelenségről.
Köszönöm a cikket.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ne viccőjjön kend már, vagy mi a pitsa…ez orvosi cikk nem vigjáték….és akkor se talál ide….

T_T
Olvasó
T_T

Ez nem vicc.Sajnos.
Az pedig,hogy nem érted, miért van itt a helye, bizonyítja, hogy nem sok közöd volt eddig a nőkhöz. Pár prostit leszámítva. A cikk idevaló, és fontos hivatkozási alap pinaagyú kretének felé, akik addig erőlködnek az orgazmusukért, amíg szó szerint behugyoznak. (Sőt, bemesélik, hogy az egész a férfi hibája, vagy mivel csak egy férfira ment, ezért nem számít.)
Szerencsére én ugyan még nem éltem át, de mostanában annyiszor előfordul, hogy az ügyetlenebb nőket a fenti elvek alapján mosdatják,hogy hamarosan már természetesnek fogják venni.

common man
Olvasó
common man

Én mindig alaposan kihugyozom magam előtte.Ezt a nők is megtehetik.

wittukind
Olvasó
wittukind

Esetleg voltál te, vagy most is vagy, valamiféle normator aki számolja a kurváimat?…doamnye apără şi păzeste….mégis úgy látszik, idevaló mert egyesek már fantáziálnak a mindenfelé pisilésre….

T_T
Olvasó
T_T

Meglepődtem volna, ha ha eljutott volna a primitív agyadba, amit feljebb írtam. Te kis majom.
Nem parazarlom az időmet egy életképtelen lúzerre, aki önhibájából nem talál magának nőt, majd idejön kötekedni. Lehet, hogy te vagy nálatok a munkahely bohóca, de itt ezt nem nagyon tolerálják az emberek. Csak lenéznek miatta.
De te tudod, nyomi…
Úgyhogy pukkadj meg, majom.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem vagyok kis, vagy bohóc sem pedig “nálatok”..mitől pipultál igy be?..csak annyit irtam hogy nem idevaló a cikk,….ha már a pisisexre ment az irány, vannak erre szakosodott site-ok, az hogy a csajszik összepisilik magukat, orvosi dolog, ha már akaródznak, ha nem…akkor annyi….

T_T
Olvasó
T_T

Ismerve a magadfajták retorikáját ezt elfogadom bocsánatkérésnek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ebből a cikkből megtudhattuk, hogy hellyel – közzel a nők 40% szül (a 30%-nyi férfinak)………

Alter Ego
Szerkesztő

Ebből a hozzászólásból viszont megtudhatjuk, hogy annyira monomániás vagy hogy az már teljesen összekuszálja a valóságérzékelésedet. :)

Krisz101
Olvasó
Krisz101

Hoppá!! Nagyon is fontos cikk, csak a lényeg van elrejtve benne. Az hogy az ilyen nőknek a hüvelye is igen tág, szülés előtt is. Gyakorlatilag ez jellemző a tipikus multiban semmittevő, egész nap üldögélő nők nagy részére. Csak ugyebár ezt kimondani “nőgyűlölő” lenne…

Az ilyen nőkben átlagos faszmérettel elélvezni igen nehéz, gumiban gyakran szinte lehetetlen, aminek terhe utána persze a férfira esik vissza. Mintha ő nem teljesítene, ő nem lenne elég. És már indulhat is a szokásos kicsi a farka c. shaming taktika.

Az ilyenből készülnek aztán az olyan toxikus feminista cikkek, blogpostok, miszerint az ideális farokméret 20 meg 25, meg 6 cm vastag, meg redbull doboz stb. és aki ennél kisebb, az nem is tud kielégíteni egy nőt, csak a nő megsajnálja, és eljátsza az orgazmust, és hasonló elmebeteg baromságok.

Az ilyen nőknek lehet szépen olvasgatni Kriston Andreát, szorgalmasan csinálni a kegel gyakorlatokat, és amikor már megtartják a kalapácsot a puncival, rögtön nem lesz gond az orgazmussal. Meg elég lesz az átlagos méretű fasz is, mint minden nőnek az elmúlt 10000 évben…

Alter Ego
Szerkesztő

Vezessük be erre a “női altesti lustaság” fogalmát? :)

Captain Admin
Olvasó

Érdekes kérdés ez. Én úgy tapasztaltam és ismerősi infók is ezt igazolják, hogy a fiatalabb nők körében arányaiban több a szűk punci. 10-ből 2-nek kifejezetten szűk, 2-nek kibaszott tág, a többi minimális eltéréssel átlagos.

Feljebb, 30+ már nagyobb (tágabb) a gond. Aki szült, azt ilyen szempontból el is lehet felejteni, de én is dugtam már szült, de mégis szűk puncit. Ennek ellenére 5%-tól nem adnék ezek előfordulásának többet. Értelemszerűen az átlagosak eddigre kitágulnak, az extrém szűk is tágult valamit, de nem sokat, az eleve tág szintén.

A kifejezetten tág sem rossz amúgy. Aki nem válogathat, annak jobb alternatíva a semmitől, vagy a 10 ezer forintos átlagos prosti puncitól. Én ha úgy alakulna hozzá bírnék szokni, de csak rendszeres öklözések és anál szex mellett. Valamit valamiért.

A másik oldal is érdekes. Akit szűk csajt dugtam, az mind arról számolt be, hogy a pasik kb 80-90%-a szinte semeddig nem bírták bennük. :) Lényeg a lényeg, van az az érzés mint amikor a kulcs a zárba illik. Ezt a nők is egyértelműen felismerik, jelzik is. Ezt kell keresni és kölcsönösen értékelni, valamint teljesen máshogy kell használni a szexben a különböző addottságú nőket.

common man
Olvasó
common man

Nyilván itt is genetika +életmód adja ki az eredményt de ,hogy mi mennyi? Mindenki végezzen szorgalmasan kutatásokat…

Delin
Olvasó
Delin

A huvelyfal izom, annak az allapotatol fugg mennyire tag vagy szuk. Idovel, ha nem foglalkozik vele egy no kitagul, erre van a Kriston, Kegel tornak es a szex.

Az inkontinencia osszefugg a huvelyfal allapotaval is, de nem csak az szamit. Az egesz medence izomzat, kotoszovet, szalagok, gat, de meg a hasizom allapota is meghatarozo. Eletmodban szerintem az ulomunka kevesbe karos, mintha egy no fizikai munkat vegez, ahol terheli a medence tajekat (pl nehez dolgokat cipel, emel). A sportnal is figyelni kell, mert szinte minden àrt ilyen szempontbol: ugralas, futas, sulyemeles, gugolas, labbal kitolas, stb.

A 40%-ban pedig a nagyon enyhe tunetek is benne vannak, a sulyos vizelettartasi problemaval kuzdo nok aranya ennel sokkal kevesebb es a nagy reszuk mar klimax utan van.

(Kristonnak van ferfiaknak szolo konyve is, arrol nem akartok irni? A noi temaju cikkekbol Dunat lehet rekeszteni. Pl szerintem nem sok pocakos pasi tudja, hogy az o hasizmuk nagy valoszinuseggel ugyanugy szet van nyilva, mint egy terhes noe, amibol egy csomo egyeb panasz adodhat pl hàt vagy derèkfàjàs. Vagy kondinal milyen gyakorlatok kerulendoek, ha valaki nem akarja kicsinalni a prosztatàjàt.)

Reszet Elek
Újságíró

“A sportnal is figyelni kell, mert szinte minden àrt ilyen szempontbol: ugralas, futas, sulyemeles, gugolas, labbal kitolas, stb.” – szerintem ez túlzás.

common man
Olvasó
common man

A sportnal is figyelni kell, mert szinte minden àrt ilyen szempontbol: ugralas, futas, sulyemeles, gugolas, labbal kitolas, stb.

Szerintem ez akkor érvényes ha már valaki ebben szenved.Ezen mozgások közben nem tudja tartani a vizeletét.Én úgy tudom az ülőmunka még előtte káros a mozgásszegény életmóddal társítva és ha nem végeznek spec.erősítő gyakorlatokat.De azt bármilyen más munkát végző csinálhatja csak javára válik.

Delin
Olvasó
Delin

Ez mindig ervenyes, csak van, akinek (egy darabig) tunetmentes. Tunet pedig nem csak az inkontinencia, van egy csomo mas lehetseges negativ hatas is. Az ulomunkanal fontos, hogy allj fel orankent, normalisan ulj, jol legyen beallitva a szek/monitor magassaga/ a billentyuzet es az eger helyzete. Az intimtorna es az alhasi nyomas kerulese pedig mindenkinek ajanlott, kortol, nemtol fuggetlenul.

wittukind
Olvasó
wittukind

pl.a súlyemelés nem éppen emberlányának való sport és mégis….ott aztán van bepisilés minden plusz kilóér….ami igaz hogy az emberfiánál is megtörténhet…

Delin
Olvasó
Delin

Az teny, hogy ezek nyomast fejtenek ki az alhasra, ami egyertelmuen kàros. Azonban annak en se vagyok a hive, hogy ne sportoljon az emberlanya, de èsszel. Pl teljesen eleg kis sullyal vagy suly nelkul guggolnia egy atlagnonek, nem kell 20+ kg-os rudakkal es extra sullyokkal, felesleges. Tobbet art, mint hasznal. Ugyanez az aerob mozgasokra is. Oke, legyen aerobic, de ne kangoo es tarsai, es ha mar ugral valaki, erositse meg a hati/hasi/alhasi izomzatat is, hogy jobb legyen a szervek alatamasztasa. Meg sorolhatnam hajnalig, de akit erdekel ezeknek ugyis utànanèz, a tobbieknek hiaba mondod, ugyis lepereg.

Blackur
Olvasó
Blackur

Nyugodtan osszatok ki engem is mint wittukind et de amit Delin leírt az utolsó bekezdésben az férfioldali téma nem ez.

common man
Olvasó
common man

Nem értem mit nem lehet ezen érteni ,hogy ez is idetartozik.Most ne számoljuk azokat a nőket akik csak extraszuperstb faszikkal állnak szóba.Ott van a többi.Ezeknek egy része(több mint amennyinek kéne a cikk adatai szerint) bepissent akarata ellenére.Van amelyiket nem zavarja mondjuk szex közben de vannak férfiak akiket igen.Az említett nők másik része viszont szégyelli és nem fog baszni.Most akkor vonatkozik ránk vagy vonatkozik?

Delin
Olvasó
Delin

A cikk oke. Csak olyan kovetkeztetest ne vonjatok le belole, hogy a nok 40%-a bepisil szex kozben. :D
Az mar muteti eset, abbol sokkal kevesebb van, es mint irtam foleg klimax utan. A terhesseg/szules ronthat a dolgon, de nem torvenyszeru es a tobbsegnel ez csak par csepp medence nyomasnal ha tele a holyag. Ez kicsit mas kategoria, mint amit itt vizionaltok. :)

Reszet Elek
Újságíró

A g-pont és a női ejakuláció a két vörösposztó, a szexuális barbarizmus netovábbja és a parasztvakítás csimborasszója Alternél. Elő ne gyere velük mert a legrosszabbra kell számítani.comment image

Hunn
Újságíró

Női ejakuláció? 2010 előtt nem volt ilyen. 2010 után jelent meg a pornóban. Tuti kamu dolog. 2010 előtt nem hallott ilyesmiről senki.

A női ejakuláció pont olyan, mint a Kalergi-terv. Arról sem hallott senki a 2010-es évek előtt…

Reszet Elek
Újságíró

Momentán már Arisztotelész is megemlíti.

Alter Ego
Szerkesztő

És említi a Kámaszútra is. Ennek ellenére ezen is csak térdét csapkodva röhög egy felvilágosult férfi, mint más szexuális tévhiteken. :)

Ettől függetlenül elő lehet vele jönni, de nálam tényleg a létező legrosszabbra, például egy csúnya anatómiai metszetekkel megtűzdelt vitára kell számítani. No meg a lekicsinylő fintoraimra, de az a neten szerencsére nem látszik. :)

common man
Olvasó
common man

Pedig van és tapasztaltam is, bőven 2010 előtt.Csak most már nem tudom mi is volt igazándiból.

tomgal
Olvasó
tomgal

Eszem megáll !!! Ti hol éltek , melyik bolygón ? A Föld is lapos szerintetek, mi ?

Százszámra találhatók oldalak , oktató videók , sőt orvosi vélemények , ez baromira nem zavar titeket barátaim ? Na , egy-két tény:

A nőm mindig elmegy pisilni szex előtt.
10 perc múlva nincs ember, aki ennyi vizeletet ürítene.
Soha nem vizel be , nincs ilyen problémája és soha máskor nem történik ilyesmi , csak ha , én ott és úgy stimulálom.
A távozó folyadék nem büdös (nincs ammónia szaga), tiszta , semmi sárga árnyalat. Picit sós , kissé fémes az íze.
Pisilt már valaki valaha kristálytiszta , szagtalant ?
Ha kipislte valaki magát , akkor hogy a fenébe tud utána még 3-4x pár percen belül ?
Orvosilag tesztelt , ez a folyadék tartalmaz PSA-t ! A vizelet sosem .
Elképesztően izgató és a nőm odáig van érte. Ezzel tényleg doromboló kiscicává lehet varázsolni és mindent , de mindent megcsinál érte/utána.
Hülye aki kihagyja , akár nő , akár férfi . Tanulható , én is videóból tanultam meg.

Eddig csak olvastam , de nem hagyhatom tudatlanságban férfi társaimat .

Ja , szerintetek miért említi Heartiste a XIV. pontban : (mert aki ezt megcsinálja a csajnak , azt jó ideig magához láncolja , az száz. )

” XIV. Fuck her good

Fuck her like it’s your last fuck. And hers. Fuck her so good, so hard, so wantonly, so profligately that she is left a quivering, sparking mass of shaking flesh and sex fluids. Drain her of everything, then drain her some more. Kiss her all over, make love to her all night, and hold her close in the morning. Own her body, own her gratitude, own her love. If you don’t know how, learn to give her squirting orgasms.”

Egy kis oktató anyag (de rengeteg dolog található a témában ) :

https://www.medicalnewstoday.com/articles/323953.php

https://www.youtube.com/watch?v=ABOYqqSonPQ

https://www.youtube.com/watch?v=ak5wEeE_NoE

Magyar :

https://napidoktor.hu/huncut/a-noi-ejakulacio/

Próbáljátok ki , az asszony odáig lesz érte !

common man
Olvasó
common man

Na és ha valakinek tényleg vizelettartási problémája van? Ám a partnere nagyon szuper tapasztalt a témában.Melyik hatás az erősebb? Van olyan női szerv ami elsőbbséget biztosít ennek az élvezeti folyadéknak a sima vizelettel szemben?Az általad jelölt cikk szerint: Szorítsd össze és ernyeszd el az intim izmaidat, mintha vissza akarnád tartani, majd ki akarnád engedni a vizeleted Hát ezek a nők még nyugalmi állapotban is nehezen kezelik ezt a dolgot.Bár éppen segítség is lehet az erre való tudatos törekvés csak lepedő és matraccserés tanulóidővel.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én nem állítom , hogy nincs olyan nő , aki vizelettartási probléma miatt még nem hugyozott be szex közben : ) ,csak a squirting nem az. Tök más , ahogyan jön is más.

Láttam már nőt pisilni :) ez a cucc lüktetve jön , van amikor erősebben spriccelve , adagonként és többször elő lehet csalni egymás után. Az biztos,hogy sem a színe , sem a szaga alapján nem pisi.

Ja, és a nőm szex után általában el tud menni pisilni…és mindig sokat iszik utána , azt mondja mintha minden csepp folyadékot kiszívtak volna belőle .

Ennyit tudok tapasztalatból mondani. Kézzel tapintható amúgy , egy érdesebb megduzzadt “folt” amit ingerelni kell , a videókon (pornó oldalakon is van ám oktatás erről , ahol minden látszik ) magyarázott , mutatott módon . Egy biztos én még nőt ennyire élvezni nem láttam ( két alany is hasonlóan reagált : ) )

Kérdésedre válaszolva , ha a csaj elmegy pisilni közvetlenül szex előtt , akkor nem érhet meglepetés …

common man
Olvasó
common man

Mint valahol leírtam én is tapasztaltam már.De azok az érveid nem helytállóak hogy nem olyan a szaga meg előtte pisilt és nincs már benne semmi.Talán a hagyományos kínai gyógyászat c. könyvben olvastam hogy ott egy halom különféle vizeletet különböztetnek meg(30?).Abban a mennyiségben mint ,meg bármikor képződik.Pornót nem nézek nem tudom mi a trend. Valószínűleg kevés érintett fog itt nyilatkozni de ha valamelyik nővel már előfordult(azonkívül hogy nem egészséges) én el tudom képzelni hogy kerülni fogja a szexet.Ez pedig statisztikailag nem jó a férfitársadalomnak.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az én tapasztalatom az, hogy aki kipróbálta , az egyre jobban függő lett és nagyon jót tett a szexuális életüknek.

Hát nem tudom , hogy érted , hogy “nem helytállóak ” én azt írom le amit átéltem , tapasztaltam , láttam , éreztem . Teljesen vízszerű , tiszta ,szagtalan ,színtelen .

Alter Ego
Szerkesztő

Kedves Delin én nem tudom, hogy mekkora lehet pontosan a szex közben orvosi okokból bepisilők száma, mindenesetre ahogyan a cikk záró mondata és Elek is utalt rá, az egész kérdés összeér egy másik jelenséggel, a “női ejakuláció” kérdésével is. Ahogy Elek is említi, évszázados irodalma van a témának, tehát a bepisilős jelenség kézzel foghatóan létezik. Minden erről megemlékező szerző a klimax áldozata volna vagy vajon hányadán állunk?

Amire nem ad magyarázatot egy orvosi probléma, arról egy másik témakörben kell tárgyalni. Azt hinné az ember, hogy ez egy totálisan szubkulturális témakör, de sajnos nem, sokkal inkább egy egyre szélesebb körű kulturálatlansággal és a nők által is terjesztett szexuális mítoszokkal összefüggő probléma.

Azon túl, hogy áltudományos wikipédai oldalak, sőt még egész “how to” fórumok is léteznek a témakörben, egy a valóéletben is megtapasztalható jelenségről van szó. Az egyik legmarkánsabb tapasztalatom az volt, amikor egy húszas évei közepén-végén járó, egyébként átlagos műveltségű férfi ismerősöm állt elő vele egy afféle “férfibeszélgetés” során, hogy a női ejakuláció mennyire fontos a nők öröme szempontjából. Az agyam ott helyben eldobtam – ezt nem tudom másképp megfogalmazni. Aztán amikor elővettük az elérhető hiteles anatómia ismereteket, akkor hosszú hezitálás után megkérdezte, hogy “akkor lehetséges, hogy a barátnőm annyira tiszteletlen velem, hogy szándékosan arcon hugyoz”? És az ő története nem egyedülálló, tudnék továbbiakat is mesélni, olyan beszélgetéseket, amelyeket őszintén szólva én el sem hinnék, ha nem lettem volna részese, és az ember azt sem tudja, hogy mit is mondjon ilyenkor. Komolyan mondom, az ész megáll.

Ezek bizony nem a klimax korosztály tapasztalatai, tehát a most tárgyalt orvosi problémán túl, ha ez nem lenne elég, valószínűleg talán egy szexuális kultúrával összefüggő másik probléma is létezik, és némi ismereti alapozás után azzal is kell majd valamit kezdeni, szóval biztosan lesz majd cikk arról is, ott érdemes majd mélyebben megvitatni.

Delin
Olvasó
Delin

A huvely es a hugycso a noknel ket kulon dolog. Innentol el lehet donteni, honnan jon ki a folyadek. Ha huvelyvaladekrol van szo, akkor az nem a hugycsovon keresztul tavozik, vagy tevedek?

Alter Ego
Szerkesztő

Te nem tévedsz. Azok tévednek, akik női ejakulációnak nevezik a nyilvánvaló vizeletet.

Faszagyerek
Olvasó
Faszagyerek

Olvastam a férfiaknak szóló Kriston könyvet és minden elismerésem a hölgynek. Nekem nagyon tetszett, logikus és informatív, a végén pedig gyakorlatok. Legszívesebben kezet csókoltam volna neki, olyan szépen összerakta, mindenkinek csak ajánlani tudom!

common man
Olvasó
common man

mi a címe?

Reszet Elek
Újságíró

Kriston Andrea – Kriston intim torna férfiaknak – A férfierő megtartása

common man
Olvasó
common man

Kösz.Közben rájöttem ,hogy hallottam már ezt a csajt sok ponton kapcsolódik az itteni témá(k)hoz.
https://www.youtube.com/watch?v=WIO7TI59Kpk
https://www.youtube.com/watch?v=NikW8bWMsEA

common man
Olvasó
common man

Vagy kondinal milyen gyakorlatok kerulendoek, ha valaki nem akarja kicsinalni a prosztatàjàt.)

vigyázni kell nagyon hogyan ül rá az ember a súlyzórúdra..

T_T
Olvasó
T_T

Ez érdekes felvetés. Bár legtöbbször a női ügyetlenség okozza a dolgot. De erre az a megoldás, hogy a testre, vagy arcra kell élvezni?

Hunn
Újságíró

Szerintem ha egy jó nő pisil, az szexi látvány. Vagy mondjuk ha egy szexi nő rápisil az ember farkára, és utána az ember megnyalintja a nő punciját, az kifejezetten szexi.*

Gondolom ugyanez a nőknek is bejön, sőt, akár fordított szereposztásban is. De erről majd nyilatkoznak a női kommentelők, ha akarnak.

(* ahogy azt mondani szokták, ez a poszt magánvélemény, ami nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség hivatalos álláspontját)

:)

Alter Ego
Szerkesztő

Létező perverzió… Az etológiához visszanyúlva viszont azt gondlom, hogy a vizelettel való megjelölés alapvetően hím tulajdonság, mint birtok, tulajdon kijelölő aktus. Ennek a megfordítása… hmmm… minimum problémás helyzetet teremthet. – Félig-meddig humoros teóriaként: a férfiúi alárendelődés fokozódása és a női inkontinencia mind gyakoribb előfordulása és nagyobb eltűrése között egyfajta párhuzam állhat fenn. :) – Fogadjunk, erre nem gondoltál még!

Hunn
Újságíró

Erre valóban nem gondoltam. Ami azt illeti, engem pl. kiráz a hideg már csak a gondolattól is, hogy egy nő dominaként viselkedjen velem a szexben, és mindig is érthetetlen volt számomra, hogy vannak férfiak, akik ezt élvezik, és ezért még fizetni is hajlandóak egy nőnek, dominának….

Viszont a fenti témában eredetileg is a kölcsönös, oda-vissza szexuális játékra gondoltam. Annak idején kisgyerekként, amikor megtudtam, hogy a házasságban a férjek és feleségek éjszakánként a fütyijükkel és a puncijukkal csinálnak valami titkos dolgot, de hogy pontosan mit is, arról nem volt közelebbi információm, kérlelhetetlen gyermeki logikámmal arra a következtetésre jutottam, hogy nyilván lepisilik egymás fütyijét és punciját… :)

Alter Ego
Szerkesztő

A dominákkal kapcsolatban hasonlóak az érzéseim és osztom az értetlenséged is.

Freud leírta egy teóriájában, hogy a gyermek szexuális érdeklődése és élményrendszere az alapvető, ürítéssel összefüggő testi folyamatoktól indul el. Elmélete szerint az ürítés egy ajándék szerepet tölt be a gondoskodó felé és örömszerzési funkciókkal mosódik össze a fejletlen tudatban. Összevág ezzel, amit a gyermeki feltételezésedről meséltél. Ezzel együtt elmondhatjuk hogy az ilyen perverzió egy a totális ösztönösség felé visszanyúló atavisztikus késztetés, egyfajta regresszió. Talán jobb kinőni. :)

Reszet Elek
Újságíró

Attól függ melyik oldalán van az ember. Maga a szex is ösztönszintű, szóval önmagában ez sem regresszió, gyakran inkább eszköz.

Hunn
Újságíró

Tudod, Alter Ego, elgondolkodtam ezen az egész domina dolgon. Elgondolkodtam azon, amit egy másik cikknél írt az egyik kommentelő, hogy milyen nehéz a férfiak nagy többségét felébreszteni a feminizmussal kapcsolatban, és ráébreszteni őket a Red Pill valóságára. Hogy sokan eleve elutasítják, vagy ellenségesen állnak hozzá a Red Pill gondolatokhoz.

És elgondolkodtam ezen a cikken, melynek címe Miért izgatnak annyi pasit a felszarvazós jelenetek? (https://divany.hu/eletem/2019/04/06/felszarvazos-porno/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link)…

…És egy furcsa gondolatra jutottam. Lehetséges, hogy a férfiak nagy része számára ez a nőközpontú, feminista világrend tökéletesen megfelel? Hogy számukra ez nem az az elviselhetetlen pokol, aminek mi érezzük? És ha igen, akkor mi lehet ennek az oka?

Lehetséges lenne, hogy ez a mai, modern genderfeminista, a nőt piedesztálra emelő világ az, amit a férfiak nagy része valójában akar? És csak azoknak nem tetszik a rendszer, akik valójában a lelkük mélyén alfák (az alfát itt most jobb kifejezés híján használom) lennének, csak a feminista indoktrináció hatására elnyomták magukban ezt, de végig szarul érezték magukat így, csak nem találták a kiutat, amíg rá nem leltek a Red Pill-re, és szabadon nem engedték végre a maszkulin, férfias énjüket? Lehetséges lenne, hogy a férfiak nagy többségének erre valójában nem is lenne igénye?

Nem hagy nyugodni ez az elborzasztó gondolat…

Alter Ego
Szerkesztő

“Miért izgatnak annyi pasit a felszarvazós jelenetek?”

A feminizmus is lehet rá hatással, hogy a férfiakat milyen szexuális fantáziák ragadnak meg leginkább és azok közül melyeket éreznek bevallhatónak, vállalhatónak. Viszont ez nincs összefüggésben azzal, hogy mi jelent egyben megelégedettséget is a férfiaknak. Az cikkben idézettek is azt vallják, hogy mindez legfeljebb mazochizmus és ellentmond a férfi evolúciós alapösztöneinek.

A simán “Barbi” néven publikáló szerzőnőnek nem sikerült összehoznia egy saját elméletet, de legalább összeszedett pár lehetséges magyarázatot. Szerintem mindegyiknek az a hiányossága, hogy nem a műélvezet felől közelítenek a kérdéshez :) és egy pornó divatba próbálják beleerőltetni a szakmájukat, ami ráadásul nem is a pszichológia, mert ha az lenne, akkor már meglenne a megoldás arra kérdésre, hogy mindez miért tetszik a férfiaknak, mert akkor egyszerűen megkérdezte volna őket, mégpedig minél többet. :)

Ha a műelemzés felől közelítünk a kérdéshez, akkor is az elsők között merül fel a kérdés, hogy melyik szereplővel azonosul várhatóan a néző? Nagyon kézenfekvő a válasz, hogy a férfiak valószínűleg nem a felszarvazott, hanem a felszarvazó szerepét választanák inkább maguknak, a felszarvazott férfi szerepébe legfeljebb borzongva élik bele magukat. Az egész kerettörténetet viszont áthatja a nagyon erős főmotívum: a szexuálisan elszabadult, önjáró, buja, “tüzelő szuka”. Szerintem ez a főmotívum elsősorban az efféle pornó sikerének a titka: a férfiakat a szexuálisan túlfűtött, szexre vágyó, kiéhezett nő gondolata és látványa hozza leginkább izgalomba. Az meg egyszerűen egy őstapasztalat, hogy a nimfomán nők összefekszenek fűvel fával, lehetetlen megtartani őket egy háremben. :)

A keret történetben ráadásul egy időben tekinthetnek bele a férfiak győzelemittasan a szexuális játszmában nyertes, és borzongva, szenvedve a vesztes férfi szerepébe, amely ingerhalmozás csak még tovább növelheti az izgalomszintet. Szerintem ennyi az efféle pornó sikerének a titka, de semmiképpen sem az, hogy az átlagférfi alárendelődni és felszarvazódni akar. – És egyébként szerintem senki ne álljon neki a saját magánéletében ennyire mazochista pornósztorikat megvalósítani, még akkor se, ha ilyen kósza gondolata támad és izgalmasnak érzi. Szinte biztosan nem azt fogja kapni tőle, amit várna.

“És egy furcsa gondolatra jutottam. Lehetséges, hogy a férfiak nagy része számára ez a nőközpontú, feminista világrend tökéletesen megfelel? Hogy számukra ez nem az az elviselhetetlen pokol, aminek mi érezzük? És ha igen, akkor mi lehet ennek az oka?”

Az egészen biztos, hogy a férfiak nem szeretnek alárendelt szerepbe kerülni, viszont ösztönkésztetéseik szerint védelmezik a nőket. Az pedig egy ismerethiányon és logikai hibán alapuló dolog, hogy a férfiak egy jelentős része nem ismeri fel, hogy a feminista társadalmi berendezkedés károsan érintheti őket a saját életükben is. A nővédelem képében megjelenő diszkrimináció az ő hitük szerint tényleg nővédelem. Azt hiszik, hogy aki ezzel ellentétesen érvel, az biztosan nőgyűlölő. A nővel szemben is önérvényesítő férfi annyira nem vág egybe egy ősösztönnel, hogy többeknek lehetetlen elmagyarázni a valódi indítékokat. Persze, amint bedarálja őket a gép, mondjuk egy válás során, máris kurvára megvilágosodnak pillanatok alatt. A személyes érzékenység a feminizmus megjelenésével szemben változó. Nem mindenki szenved egyformán a hétköznapi feminizmustól, a nősovinizmustól, a női önteltségtől. Vannak akik egészen jól elvannak az egyéni túlélési technikáikkal és a társadalomról kialakított téveszméikkel. Ideig óráig.

Nem véletlenül létezik az a nagyon durva internetes világtrend, hogy fél évtizede egyfolytában meredeken emelkedik a “mgtow” keresőszó ismertsége és népszerűsége a google keresőben. Általában elmondható, hogy a férfimozgalom a férfiak valós problémáin alapul, és nem léteznek alárendelődni és megnyomorodni akaró férfiak.

Captain Admin
Olvasó

Olvastam a cikket. Rendszeresen dugok foglalt nőket az utóbbi 10-15 évben, és az én nőm is dugták már meg. Tapasztalatból mondom, hogy az, amikor biztosan tudod, hogy nemrég megdugták a nődet/szeretődet, ez önmagában hatalmas vágykeltő tényező, aminek evolúciós biológiai oka van.

Ha más hím spermája van a punciban amiben akár a miénk is lehetne, akkor fennáll a kockázat, h abból kerül ki a nyertes spermium. Mi lehet a megoldás? Az, hogy villám gyorsan belejuttatjuk a sajátot. Ezért jön a parancs ösztönösen és érzünk a megszokottól jóval nagyobb mértékű vágyat/nemi izgalmat.

Kevesen tudjak, de a hímvesszőn a makknak pont ezért alakult ki olyan formája, hogy pereme legyen, mert így befelé haladva maga mögé juttatja az esetlegesen a hüvelyben lévő más hímek spermáját, kifelé pedig kihúzza belőle.

Szóval ez a fajta nemi izgalom ilyen helyzetben teljesen természetes. De amíg ezt nem tapasztalod meg, mert épp nem dugják a nődet (vagy nem tudsz róla) és más nőjét sem kezelgeted, addig nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy ezt megtapasztalhasd. A kettő véglet között van félúton a cuckold pornó, ahol ilyen jelenetbe képzelheted magatokat, ami elindítja a felismerést, hogy jéé, ez izgató. :)

common man
Olvasó
common man

Haverral megbeszélni kölcsönösen egymás nőjét “titokban” aztán ha jól sikerül mindketten tágra nyílt csillogó szemű, duzzadó keblű,csókra( és ki tudja még mire) nyílt ajkú,enyhén kipirult enyhén pihegő mindenre kész kedvest kaptok.Hát.Ez már több egyszerű barátságnál.Még a nőkkel nem is kalkuláltunk.

Captain Admin
Olvasó

Ezt is sokan csinálják, hogy csereberélik az asszonyt vagy közösen buliznak, de nekem ilyen téren még nincs tapasztalatom. Szerető vagyok/voltam, illetve a nőmnek is volt. Ez más. Amikor pl swinger clubban nézi végig valaki,h a nőjét vadidegenek kezelgetik, az már a szélsőség ebben a dologban, nem igazan értem mit nyerhet ezen egy faszi, nem is természetes, nem is normális.

Hunn
Újságíró

Szerintem te csak simán egy perverz állat vagy, Captain Admin. :) De ez nem para, mert ahogy azt a “Van aki forrón szereti” című filmben is mondták: senki sem tökéletes. :)

Nem tudom. Nekem a más asszonya nem kell, nekem a másik ember hites felesége eleve tabu. Úgy vagyok vele, hogy nekem saját asszony kell. És én nem osztozok nőn. És ha megcsalt, akkor nincs számára bocsánat. A kapcsolatnak részemről ott van vége. Onnantól az a nő az ex-nőm, nekem onnantól ő nem kell. Onnantól az a nő aztán tőlem dughat akárkivel. De tényleg bárkivel. Csak velem nem.

Captain Admin
Olvasó

A megcsalás az teljesen más dolog, nem erről írtam. Ez,h más asszonya nem kell ez hülyeség. Ezen az alapon egy nő sem kell, kivéve a szűz lányokat? És ha már őt is megszopatták korábban? :) Ugye nem azt akarod mondani, hogy nem találsz vonzónak egy jó nőt, ha már tudod, hogy foglalt? :) Ha megfigyeled, a foglalt nők sokkal vonzóbbak mint a besavanyodott szingli idióták. Egy szingli nő nem véletlenül van egyedül. Aki kicsit is értékes, azt lefoglalja valaki. Szintén tapasztalatból mondom, hogy azok a nők a legvonzóbbak, akik ki tudják élvezni egy komoly párkapcsolat előnyeit is a kapcsolatukban, és mellette megkapják az élettől az alkalmi, vagy tartósabb szeretői viszonyban az egyéb igényeiket is kielégítő élményeket. Egy ilyen nő ki van virulva, ki van simulva, boldog, nőies, és nem mellékesen ezekkel kurvajó a szex.

El lehet jutni (és szerintem a mai világban kifejezetten érdemes is) egy kapcsolatban arra a minőségi szintre, amikor meg tudja beszélni a két fél és el tudja fogadni, hogy a szex nem csak együtt, hanem mással is jó. Mert az. Nem csak nekünk, hanem a nőknek is. 10-15 éveket leélni együtt úgy, hogy nem tapasztalják meg ezt, szerintem hülyeség. Az igény mindkét oldalon megvan, férfiben és nőben is. Sokkal stabilabb és több értelme van egy olyan kapcsolatnak, ahol ez nem tabu téma, mint egy álszent kapcsolatban, ahol 0-24-ben egymás szemébe hazudják a hűséget.

Ma egy piacképes nőnek jóval több lehetősége adódik az alkalmi szexre, a félredugásra mint korábban. Ezzel élnek is a nők, sokszor még jóval gátlástalanabbul is, mint a hasonszőrű faszik. Ha kapcsolatban kellene élnem, mindig azt a nőt választanám, akivel vagyunk olyan viszonyban, hogy tudatja ha félrekúr, mint aki hűségesnek mutatja magát. Eleve nem is értem, hogy aki elkötelezi magét akár évtizedekre és stabil a kapcsolat, az miért nem engedi (ésszerű korlátok között) szabadjára a nőjét? Mit veszíthet? Stabil kapcsolatban minden esetben egy szexállat lesz a nőből ilyenkor, ami lehetőséget nem kihasználni/kiélvezni egyszerű pazarlás. Akivel bizonyítottan működik a kapcsolat, ugyan miért hagyná ezt az élményt ki egy férfi is? Tiszta hülyeség. :) Ahol ezen bukik el a kapcsolat, az nem kapcsolat volt, csak egy annak látszó valamilyen fajta (leginkább gazdasági) társulás.

Balton
Olvasó
Balton

Minden egyéb támadó él nélkül kérdezlek: ha más hím spermája van benn a nődben, és te erről nem tudsz, akkor az evoluciós szempontból minek számít,? Ha pedig sejted hogy valaki kezeli a nődet, és ennek ellenére orálisan szexelsz vele, akkor tk. leszoptad az idegent? Illetve ha csókolózol a nőddel és ő szereti az orális szexet adni is, akkor is elindul a felismerés hogy ez izgató?
Ha nemrég megdugták a nőmet, nálam is felhorgad a vágy, csak a szöges léc áll fel a kezemben vagy a nagyméretű svédfogó.
szerk: a foglalt nőkről meg annyit, csak az a nő foglalt akin fekszenek.

wittukind
Olvasó
wittukind

azért sexelni teljesen aszeptikusan nem nagyon lehet, egy kis rizikófaktor mindig van benne, ez az illető finnyáságától vagy az egójától függ inkább….

Balton
Olvasó
Balton

Akkor az ő egója most magas, vagy alacsony?
Én azt mondanám hogy alacsony ha osztozik felebarátaival a nőin, és nem a felebarátai nőin való osztozásról beszélek.
szerk: Fennen hírdeti hogy a legyet reptiben. Ő mindet aztán jól bírtokolja, én egyet. és benne biztos vagyok. Nem értem az aszeptikus részét a kommentednek.

Captain Admin
Olvasó

Sehol nem írtam, hogy a felebarátaimmal osztozok a nőimen. Nem hirdettem, hogy a legyet is reptiben.
“Ő mindet aztán jól bírtokolja, én egyet. és benne biztos vagyok.”
Egyet sem birtoklok, nem is állítottam ezt. De az érdekelne, és örülnék ha kifejtenéd, hogy mik azok az ellenőrzési/megfigyelési módszerek, amelyeknek az eredményeire alapozod az állításod, ami szerint a nődön nem osztozol mással, vagyis nem dugja más veled párhuzamosan? Ha más is dugná, elmondaná neked egyenesen a szemedbe? :)

Balton
Olvasó
Balton

Látod Lover a szemében, ne a száját nézd…

Captain Admin
Olvasó

Értem. Kérlek segíts megtanulni ezt a képességet! Pontosan mit kell nézni a szemében? Pupilla tágulás/szűkülés mértékét, esetleg sebességét? Milyen nézésre mi a reakciója a szemének abban az esetben ha félredug, és abban amikor nem? Amikor a szemébe nézel, mit csinál? Merre néz? Mire kell figyelni amelyek alapján garantáltan megbízható eredményt kapunk a kérdésünkre (amit fel sem teszel neki), hogy félredug-e? :) Vagy a pislogásban van a titok?

Van egy haverom, ő úgy oldotta meg ezt, hogy eleve ő vette el a szüzességét a csajnak, így garantálva a csaj kötődését. Azóta eltelt majd 20 év, végig nála lakott a csaj, a haverom szüleivel egy házban. A csaj a haverom anyjánál dolgozik, így 0-24-ben szemmel van tartva. Annyi szabadideje van, amikor a gyerekekért hazafelé beugrik az oviba/suliba. Soha sehová külön, mindig csak együtt, vagy valakivel, minimum a gyerekekkel. Teljes kontroll, full anyagi kiszolgáltatottság. Neki elhiszem, hogy nem dug félre a nője, pedig látom a szemében amikor beszélek vele, hogy benne lenne. :)

Balton
Olvasó
Balton

Magadban keresd választ, ne mástól kérdezd.
Vagy müller-coelho-nórika segíthet esetleg.
Jó a haverodnak, hogy ilyen haverja van!

common man
Olvasó
common man

Captain Admin
Olvastam a cikket. Rendszeresen dugok foglalt nőket az utóbbi 10-15 évben, és az én nőm is dugták már meg

Most már el kéne olvasnod miket írtál mert jönnek az ellentmondások.

Captain Admin
Olvasó

Rizikó mindig van benne, függetlenül attól, hogy ennek mértékéről tud-e az egyén. Én úgy szeretek döntéseket hozni, hogy a lehető legtöbb információ a rendelkezésemre áll. Ma, amikor villámgyorsan lehet ismerkedni, orrba szájba dug mindenki mindenkivel, kifejezetten abban az esetben kockáztatsz kevesebbet, ha pl egy egyértelműen nyitott kapcsolatban élsz, mint egy monogámnak láttatott, de a valóságban talán jóval nyitottabb hazug kapcsolatban. :)

Nemi betegség. Vajon, ha én bevállalok egy ringyót gumi nélkül, vagy a nőm egy vadidegent gumi nélkül, akkor mikor lesz ebből komolyabb baj? Egy monogámnak hazudott kapcsolatban, ahol eleve a félredugás ténye is mindent borítana, nemhogy egy std szűrés szükségessége, vagy egy nyitott kapcsolatban, ahol mindkettőt meg lehet beszélni vacsi közben is akár?

common man
Olvasó
common man

Meg lehet beszélni persze.A nők egész biztosan, a nyitott kapcsolat hatására 100%-s őszinte igazmondókká transzformálódnak.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

“Ma, amikor villámgyorsan lehet ismerkedni, orrba szájba dug mindenki mindenkivel,”
Akkor ezek szerint már nem érvényes a Pareto-elv redpilles változata, mely szerint a férfiak felső 20%-a dugja a nők 80%-át? Vagy nem érvényes már az a népi megfigyelés sem, mely szerint “mindenki baszik fűvel-fával, csak engem néznek bokornak”?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor ezek szerint már nem érvényes a Pareto-elv redpilles változata, mely szerint a férfiak felső 20%-a dugja a nők 80%-át? Vagy nem érvényes már az a népi megfigyelés sem, mely szerint “mindenki baszik fűvel-fával, csak engem néznek bokornak”?

De, ő is a 20-30% -nyi kefélő rétegről beszél ,és nem az incelekről.

Captain Admin
Olvasó

“Minden egyéb támadó él nélkül kérdezlek: ha más hím spermája van benn a nődben, és te erről nem tudsz, akkor az evoluciós szempontból minek számít,?”
Nyugodtan támadhatsz is, ez a tényeken, az emberi természet ösztönös működésén semmit nem fog változtatni. :) Leírtam a választ a miértre, több kutatás elérhető a témában, hiába, hogy az idézett cikk írójának nem sikerült ezekre akadnia. Különösebb beleásás nélkül is ha láttál már természetfilmet, ahol pl az oroszlánok párzását mutatják, akkor láthattad, hogyan működik a valóságban mindez.

A természetes ösztönös viselkedés a társkeresésben, utódnemzésben az, ha arra törekszik a hím, hogy minél több utódja szülessen, minél több nősténytől. A természet ezt nem bízza az egyén hangulatára és a véletlenre, hanem a zsigereinkben belénk van kódolva a program, amit ösztönnek hívnak és amelyek által vezérelve az utódnemzés céljából megfelelő időpontban aktiválja a hímet a megfelelő cselekvésre ösztönözve.

Ha sikeres a hím a nőstényeknél, akkor is előállhat olyan helyzet, hogy nem ő ért oda elsőnek, vagy nem pont a jó időben. Erre adta meg a választ az evolúció azzal, hogy a fentebb leírt módon cselekszik a hím, az ösztönei által vezéreltetve, így növelve az esélyét az esetleges utódnemzésre. Mert ez az ő, a faj érdeke is.

Ha nem tudok arról, hogy az előttem dugásra kész állapotban lévő nőben más spermája van, akkor is nagy valószínűséggel megdugom, a farkam pedig a ki-be mozgások során kitakarítja a hüvelyben lévő idegen cuccot, és a végén az én örökítőanyagom marad benne. Az időzítésen sok múlik, de az esélyt megadja ilyen módon a természet nekem is. 0+% pedig számomra sokkal előnyösebb, mint a garantáltan 0%, vagyis amikor meg sem dugom.

“Ha nemrég megdugták a nőmet, nálam is felhorgad a vágy, csak a szöges léc áll fel a kezemben vagy a nagyméretű svédfogó.”
Ez fikció. Engedd el a nődet ha van, és utána írd meg a tapasztalataid! Teljesen más tapasztalatok lesznek, mint amit most vázoltál. És még egyszer, ha átbasz és megcsal, az teljesen más téma. Erről a kérdésről csak annyit, hogy ha te rendben vagy mentálisan, biztos tudatában vagy az előnyös pozíciódnak a kapcsolatodban, az értékedben a nők szemében más hímekhez viszonyítva, akkor egyszerűen nem is vagy féltékeny a nődre. Ha komplexusaid vannak (mert pl nem jól választottál nőt), annak az eredménye az, hogy féltékeny vagy. A félredugásról/megcsalásról oldalakat lehetne írni, a kiváltó okokról mindkét oldal szempontjából nézve, és a következményekről is.

Balton
Olvasó
Balton

Szép dagályosra és cikornyásra sikerült, evolucionista köntösbe csomaglva.

Egyébként semmi sem vagy ahhoz az amerikai postáshoz képest, akinek vagy 1500 gyereke született, majdnem ugyanennyi nőtő 40 év alattl, mindegyik zabigyerek.
És a moralitás? Felebarátod asszonyát, jószágát ne kívánd meg, azzal mi van?

Az oroszlánok párzását idehozni nem szerencsés, mert ott valóban működik az evolució ellenben a te általad leírtakkal szemben. Oroszlánként nem fogsz te ott párzani csak ha te vagy a kizárólagos úr a territóriumon, ha meg nem akkor gyorsan hidegre tesz az úr. És mivel nem te vagy, nem lesz genetikailag továbbadva az örökítőanyagod.
Nem tudom nem ismerlek, kétség nélkül elhiszem amit írsz, hogy mekkora egy nagy kani gyerek vagy.
Csak érdekel: morálisan most gondolom te nem (téged idézve) félredugsz és csalsz soha? Hanem természetes ösztönös viselkedéssel, törekszel arra hogy lehetőség szerint minél több potenciális utódod szülessen/vagy csak potenciálisan minél több nőt dughass meg?

Captain Admin
Olvasó

Az a baj, hogy így nem szeretek vitázni, hogy a másik oldalt olyan valaki képviseli, aki tapasztalatlan a témában. Rengeteg minőségi természetfilm van, ha egyet is láttál volna pl az oroszlánokról, akkor tudhatnád, hogy az oroszlánok napokig dugnak, és ez idő alatt a hím sokszor elvonul pihenni is. Ekkor pedig pont nem hagyja ki a lehetőséget egy rivális hím sem a falkából. Ez nálunk, embereknél ösztön szinten ugyanígy megy, függetlenül attól, hogy az ösztönök megvalósításának mértékéről hány esetben tud a másik fél. :)

“És a moralitás? Felebarátod asszonyát, jószágát ne kívánd meg, azzal mi van?”
Ez alapból hülyeség. Ha te így, -mert ezt olvastad valahol- felül tudod írni magadban az ösztöneid, akkor már rég le kellett volna győznöd az életösztönöd, és öngyilkosnak lenned. Attól, mert olyan közegben és olyan elveket vallva élsz, hogy ténylegesen nem dugsz meg foglalt nőt, hiába hogy erre lehetőséged is lenne, ettől még kívánni fogod. Ugyanígy akkor is éhes vagy, ha ezt korábban megtiltották neked. :D

Ha a véleményem érdekel, a mai világban értelmetlen ezeket kihagyni, ha nem te, majd más dugja meg, mert a nők nem nagyon igyekeznek felülírni az ösztöneiket, pláne nem a hipergám ösztönüket. Ők megélni szeretik ezeket.

Már megint a megcsalásnál tartunk, pedig nem ez a téma, de én úgy látom, hogy 2 féle valóban hűséges hímnemű ember (nem férfi) létezik:
– az egyik, aki bár akarná, de nincs lehetősége félrekúrni,
– a másik pedig aki a lehetőségei ellenére azért nem teszi, mert azt hiszi, hogy a hűsége növeli a nője hűségességének az esélyét.

Mind a kettő vicc kategória, ami viccen leghangosabban a nők nevetnek.

Balton
Olvasó
Balton

Én úgy emlékszem, hogy egy esetben jut szaporodáshoz a “rivális” hím, ha ketten vezetik a falkát és genetikaliag közel azonosak (egy alomból testvérek). Akkor ez az én hibám lesz, rossz dszeograpikot néztem biztos.

De mindegy sajna nem vagyok annyira művelt, mint ahogy tapasztalt se. Igazából el moralizálgatok itt magamnak, kár hogy a magántulajdon nincsen ennyire evolúciós szintre leliberalizálva, mekkora lenne WC-papírt lapítani egy-két emberke BMW-jéből.

Köszönöm a társalgást, és ezt adom neked:
“Az ész, a fensőbbséges ész szeszélyes és kegyetlen. Az ösztön szent ártatlansága nem csal meg soha minket. Az ösztönben van az egyetlen igazság, az egyetlen bizonyosság, amit az emberiség megragadhat ebben a csalóka életben, amelyben bajaink háromnegyed része a gondolatból fakad. AF”

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

“tudhatnád, hogy az oroszlánok napokig dugnak, és ez idő alatt a hím sokszor elvonul pihenni is.”
Hát ha ezt így is lehet nézni, akkor én még ezeknél a kanoroszlánoknál is jobb vagyok: néha akár hetekig is képes vagyok dugni. Csak elvonulok közben pihenni :)

common man
Olvasó
common man

Erről a kérdésről csak annyit, hogy ha te rendben vagy mentálisan, biztos tudatában vagy az előnyös pozíciódnak a kapcsolatodban, az értékedben a nők szemében más hímekhez viszonyítva, akkor egyszerűen nem is vagy féltékeny a nődre

Ha már a természetet hoztad fel:rengeteg a mentálisan nem rendben lévő oroszlán,tigris,elefántbika,ezüsthátú hímgorilla,kancsippánz,üregi-mezei baknyulak mindenféle bogár ,bakkecske,szarvasbika.Féltékenyek.

common man
Olvasó
common man

“Kevesen tudjak, de a hímvesszőn a makknak pont ezért alakult ki olyan formája, hogy pereme legyen, mert így befelé haladva maga mögé juttatja az esetlegesen a hüvelyben lévő más hímek spermáját, kifelé pedig kihúzza belőle.”
És mi a helyzet a körülmetéltekkel?

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak a bőrt vágják le, pedig az egész faszukat kéne.

Alter Ego
Szerkesztő

Az alapállítás egy igazolhatatlan elmélet. Szerintem fizikailag sem túlzottan áll össze. A körülmetélés fokozná a feltételezett hatást, de amúgy semmi köze a történethez, merthogy a körülmetélést kifejezetten az önkielégítés megakadályozására agyalták ki számos forrás szerint. Tehát egy erősen férfiellenes, szexualitás gyilkos valami. Be kellett volna már régen tiltani. De a férfiak védelmére nem vonatkozok még az Isztambuli Egyezmény sem.

Captain Admin
Olvasó

“Az alapállítás egy igazolhatatlan elmélet”
Ez nem igaz. Minden egyes alkalommal bizonyíthatod az elmélet gyakorlati valódiságát is, amikor elkezded dugni a nődet úgy, hogy nemrég beleélveztél, és láthatod/tapasztalhatod, hogy a dugás közben kifolyik belőle a cucc.

common man
Olvasó
common man

Kifolyik vagy kiszivattyúzod? És a sajátodat is? Majd a gólya.

Alter Ego
Szerkesztő

Na igen…

Alter Ego
Szerkesztő

Badarság. Elsőként és mindenek előtt dugattyúként nyomást fejtesz ki és bepréselsz mindent a méhűr felé, és ez akkor is igaz, ha a túlnyomás hatására kifelé áramlás is van. Valamiért elsődlegesen a nyomóhatás érvényesül, ezt abból is tudhatod, hogy a levegőáramlás hangját is gyakrabban akkor hallhatod (olykor, egyes pózokban, és ha patent az “illesztés”, (bocs, némi műszaki képzettség)), amikor befelé mozogsz, és nem akkor, amikor kifelé.

Elég profán dolog ezen itt tapasztalati fizikázni… nem kifejezetten érzem jól magam tőled… na de ez van…

Amúgy nem tudom ki volt az a perverz állat, aki más spermájának kikanalazásán és kiszivattyúzásán elmélkedett és kitalálta ezt a barom elméletet. Ez vajon valami perverz nő volt? Biztosan valami szexuálisan is liberalizálódott, gangbang szökevény “evolúciós biológusnő”…

Balton
Olvasó
Balton

Tény hogy a spermium verseny kiemelése a kutatásokban, mindíg is egyfajta liberalizált világrend szülötte, ahol cél a monogámia lejáratása. És a monogám párkapcsolatokat úgy feltüntetni hogy nolám még az evolúció szerint is hülyeség. És most egy ezt a trendet képviselő/népszerűsítő komment alatt írogatunk…

Amikor vizsgálták a spermiumot komolyabban szimulált mestergséges megtermékenyítési környezetben már a 2000-es években, miért van az hogy magas %-ban “degenarált” hímivarsejteket tartalmaz, 70-80%-ban kétfejű, spirális-farkú, és lassabb láncképző példányokkal van tele, amelyeknek esélyük nincs a megtermékenyítésre. Ezt még most is egy-két szakirodalom degeneráltnak mond, azzal elintézva hogy van elég gyors szaporodóképes egyed a maradék. Majd amikor másik férfi spermáját tették a szimulált környezetbe, a spirális farkú és kétfejű egyedek “aktiválódtak” és az “ellenséges-sejteket” megtámadták, összekapcsolódtak vele lelassították vagy megrongálták a a haladást segítő farkát a sejtnek. A lassú láncképző “egyedek” pedig összekapcsolódva próbálták élő falként felfogni a gyorsabb sejteket, vagy magukhoz ragasztva leláncolni őket. Megint másik sejtek amelyek formára képtelenek lennének megtermékenyíteni, kamikáze sejtként próbálták az “ellenség2 láncát lebontani. A másik ejakulátum tartalma hasonló vegyi hadviselésbe kezdett. Abban az esetben ha a tesztalanyok úgy adtak spermát, hogy olyan ahol tudtukkal több férfi közösült egy nővel, a spermiumuk tartalma megváltozott több arányaiban “támadó és védőfal játékos” volt benne mint “runner” tipusú.
2. A hím nemiszerv alakja, arra hivatott hogy ha egy termékeny női példánnyal rövid időn belül többen is párzanak, akkor és csak akkor a védelmet fel tudja zavarni a kompresszió-depresszió váltakozása.
Bár erre a 2. részre a kísérlet akkor nem tért ki, hanem csak következtettett belőle a biológus. Valamikor a 2000-es évek elején, volt valamelyik tudományos csatornán, a tesztalanyok egy olyan afrikai-törzsből származtak, ahol a nőknek van lehetőségük úgy dönteniük hogy a választott párjuk(nem férjük) nem megfelelő és egy másik férfival a törzsön belül, szabadon szexelhetnek. Így ezekben a helyzetekben egyértelmű a sperma-verseny.

Captain Admin
Olvasó

“Badarság. Elsőként és mindenek előtt dugattyúként nyomást fejtesz ki és bepréselsz mindent a méhűr felé, és ez akkor is igaz, ha a túlnyomás hatására kifelé áramlás is van. ”
Neked lehet, hogy dugattyú formájú a farkad, de a legtöbbünknek makk formájú, ami az egyik oldalán peremes, másik oldalán középen felfelé összeérő peremű. Befelé mozgásnál oda terelődik a cucc, és ami ebből feljebb a perem mögé kerül az kifelé kijut. Ha van nőd (kétlem) próbáld ki és meglátod. Ha cucc kell előtte bele, akkor szerintem találsz erre jelentkezőt ha minimum átlagos a nőd, de szerintem tejföllel vagy kefirrel is ki lehet próbálni.
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph57f73d73dc855

common man
Olvasó
common man

Neked lehet, hogy dugattyú formájú a farkad, de a legtöbbünknek makk formájú,

A legtöbbünknek a makkja makk formájú és a farka fasz formájú.Ezt a kinek van nője dolgot már túlhangsúlyozod.Feltűnő.

common man
Olvasó
common man

Szereljek a faszomra egy lámpás kamerát vagy a nőbe?Nem hamisítja ez meg a kísérletet?

Alter Ego
Szerkesztő

Pont semmit nem bizonyít, hogy tojásfehérjéből tojáshabot lehet verni. Amúgy se strapáld magad, láttam már én is műbránerrel és tejföllel bravúrozó ostoba picsát, aki mindenáron meg akarta magyarázni az elméletet. Szánalom. Pont akkora meggyőző ereje volt (fizikai élethűség tekintetében is), mint neked.

Messziről bűzlik az izzadságos akarás. Balton remekül összefoglalta fentebb:

“a spermium verseny kiemelése a kutatásokban, mindíg is egyfajta liberalizált világrend szülötte, ahol cél a monogámia lejáratása. És a monogám párkapcsolatokat úgy feltüntetni hogy nolám még az evolúció szerint is hülyeség.”

És ha ez nem lenne elég, ráadásul annyira jó érzés nekik bosszantani a férfiakat…

Ettől még persze lehetne akárhogyan is… De nem lehet nem észrevenni a lázas és beteges igyekezetet.

Szögezzük le: a jól összeszerelt férfinak erős birtoklási, kisajátítási késztetései vannak. De nyugalom, a nőknek szintúgy!

Egyébként én abban sem látok kivetni valót, ha egy férfi amellett érvel, hogy a természet őt márpedig poligám lénynek teremtette. Részrehajló, de viszonylag valósághű és egészséges férfi megközelítésnek tűnik. Na de ha valaki arról tart hosszú előadást, hogy jajj de jó más férfiakkal dugatni a nőjét, akkor teret kell engednem Hunn korábbi észrevételének, ez bizony erősen elüt az átlag férfi alapkésztetéseitől, mondhatni büdös nagy perverzió. De, újfent Hunnt idézve: “No para!” :)

Captain Admin
Olvasó

Nem tudom milyen elméletről beszélsz. Ez nem elmélet, hanem gyakorlat, realitás, tény. Te is megbizonyosodhatsz erről, amint kipróbálod. Ha nem, nem, te dolgod, ettől még a tények tények maradnak, te pedig csak győzködd magad az ellenkezőjéről!

“Megtennéd, hogy az adatlapodon megváltoztatod a kijelezett nevedet, úgy, hogy abban az “Admin” szó ne szerepeljen? Általában nem kedvelik az internetes portálok, ha egy név félreértésre ad lehetőséget és egyesek esetleg a honlap adminisztrátorral keverhetik össze valamelyik felhasználót.”
Nem tenném meg. Évek óta használom ezt a nevet a blog.hu-n is. A név semmilyen félreértésre nem adhat okot, hiszen az avatár alatt jól látható és olvasható az adott account státusza. Ha az olvasóközönség színvonala odáig süllyedt, hogy ez félreértésre adhat okot, az talán pont a fenti eszmefuttatásodhoz hasonlóknak köszönhető.

Másba tényleg nem tudtál belekötni, és mindezt azért, mert nincs nőd, akin megcáfolhatnád az “elméletet”? :) Az meg, hogy a liberalizmus miatt működik úgy a pénisz ahogy, ez valami fantasztikus tényleg.

Alter Ego
Szerkesztő

“Nem tudom milyen elméletről beszélsz.”

Ismeretlen okból fennálló formák felruházása egyfajta értelemmel. Számos emlős fajnál más formák dívnak. Pedig ha a spermaverseny megtámogatása lenne az egészen biztos evolúciós ok, akkor valószínűleg kellően régi és erős evolúciós találmány lenne, hogy ne legyen ekkora diverzitás. Ez meg az én igazolatlan elméletem. Másrészről maga a feltételezett fizikai hatás sem igazolt. Na ez az amit elméletnek szokás nevezni, sőt ez az erősen sántító elmélet pédlája. – Beláthatod, ahhoz hogy valamit tudományos tényként kezeljünk, több kell, mint egy a kétséget kizáró logikai bizonyítás szabályainak nem megfelelő tézis.

“Nem tenném meg. Évek óta használom ezt a nevet a blog.hu-n is.”

Akkor majd megteszem én. Itt nem fogod. Elég, ha az admint leveszed vagy helyettesíted valami kedved szerintivel.

“Másba tényleg nem tudtál belekötni, és…”

Ez nem kötözködés, csak egy internet szerte általánosan elterjedt szabály betartására vonatkozó udvarias kérés, de ha ellenszegülsz, akkor lehet utasítás is.

“…mindezt azért, mert nincs nőd”

És még nekem mondanád, hogy nem elég fantáziadús és indokolatlan az ellenvetésem. :) Mindezt csak azért, mert most realizáltam, hogy az itt először látott neved nem felel meg a konvencióknak. Egyébként itt még szűrők is vannak beállítva arra, hogy hasonló nevet ne igazán lehessen regisztrálni, csak szemmel láthatóan nem tökéletesek.

Nyugi, nem akarom annyira notóriusan lerombolni ezt a számodra oly fontos hitet, isten ments, hogy az identitástudatodnak egy ennyire fontos részét bántalmazzam, szóval többet nem érvelek. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Jut eszembe…. a beszélgetéstől teljesen függetlenül. Megtennéd, hogy az adatlapodon megváltoztatod a kijelezett nevedet, úgy, hogy abban az “Admin” szó ne szerepeljen? Általában nem kedvelik az internetes portálok, ha egy név félreértésre ad lehetőséget és egyesek esetleg a honlap adminisztrátorral keverhetik össze valamelyik felhasználót.

common man
Olvasó
common man

Miért izgatnak annyi pasit a felszarvazós jelenetek?

Már megint egy hatalmas baromság.Az az ember aki arról fantáziál ,hogy a nőjét ott előtte valaki megfarkalja nos az nem normális sőt nem is férfi.De igazán annak a kurva anyját aki azt is hirdeti ,hogy ez bármilyen formában normális lenne.

Captain Admin
Olvasó

Ez nem hirdetés, hanem egy teljesen természetes ösztönös válaszreakció az adott helyzetre, mindezt a sikeres utódnemzés érdekében. Vagy azt vitatod, hogy az egyén ösztönös, természetes célja nem az utód nemzés? Akkor miért dugnak az emberek és az emlősök? Mi szükség erre? Miért élvezzük?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Off
(Csak úgy kíváncsiságból, nem te vagy Szomszédháború”?:)
On

Balton
Olvasó
Balton

dehogynem

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem tudom tényleg szomszéd-e de a csajok és pasik on már mindenki röhög rajta kell neki új hely ahol megmondóalfát játszik pedig abból itt is van.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

de a csajok és pasik on már mindenki röhög rajta

A 80% csahos, az nem mindenki….

common man
Olvasó
common man

C.A!
Nálam a gépen úgy látszik ezt nekem írtad de ez akkor értelmezhetetlen.

Captain Admin
Olvasó

Nem kell,h mindenki értse, nem is feltételeztem ezt.

common man
Olvasó
common man

A szerencsétlen kukkolónak mi köze a másik sikeres utódjához?Ha nem tudja és felneveli az egy dolog de így?

Marcell
Olvasó
Marcell

Bizonyára vannak, akik annyira béták vagy elbétásodottak, hogy őszintén úgy érzik, hogy jobb nekik egy “nőuralom”, mint egy “toxikus macsó” világ (mondjuk akit már az iskolában is szanaszét aláztak, szívattak az alfább fiú osztálytársak). Lehet azt hiszik, hogy nekik az előbbi a jobb alternatíva, elhiszik, hogy a nők szemében nem is nullák, értéktelen selejtek (mert el akarják hinni). Van az a zsidó vicc, hogy “- Te Kohn, hát nem veszed észre, hogy a Grün dugja a feleséged? – Nem baj, jobb dolog egy jó üzletben lenni felesben, mint egy rosszban kizárólagosan”. Szóval lehet azt remélik, hogy béta orbiterként nekik is juthat egy kis szánalom szex a nőktől, miután az alfa jól kisámfázta őket. Ettől már csak egy ugrás, hogy még nézni is szeretnék….

Captain Admin
Olvasó

Nem az első vélemény a tiéd a témában, ami összemossa, vagy eleve összetartozónak veszi a megcsalást és azt, amikor egy foglalt nőt dugnak. A kettő ég és föld. Természetesen létezik az a felállás, amikor egy béta balfasznak -hozzá mérten- kifejezetten jó nője van, és a nő félrekúrogat, ha elfogadja ezt a béta palija ha nem. Maximum lecseréli a lúzert, nem érdekli. Ez világos, hogy teljes mértékben megalázza a szerencsétlent, és egyértelmű, hogy ez nem egy mentálisan egészséges férfire jellemző viselkedés, amikor a pinának, de inkább egy pinának kiszolgáltatva minden lehetséges megaláztatást eltűr, mert számára ez is több mint a semmi.

Mindettől függetlenül ez nagyon könnyen lehet szexuálisan izgató minden résztvevőnek. A nőnek is, annak is aki őt dugja és még a “felszarvazott” férjnek is. És itt most ez a téma. Hatalmas hibának és téves gondolatnak tartom azt a feltételezést, hogy ilyen csak a kapcsolatukban alárendelt félként jelen lévő béta balfaszokkal történhet meg. Egy kapcsolati felállás nagyon sokféle lehet. Ahol a nő az életben egy zsarnok hárpia, de ugyanakkor a szexben a férjével egy csak az alárendelt és kiszolgáltatott szerepet kedvelő, és bármit eltűrő szexrabszolga, ott mi a helyzet? És ahol ugyanez teljesen fordítva van, ott mi?

Hogyan jár jobban egy béta pali akinek van egy hozzá mérten jó nője, akivel amúgy működik a kapcsolat minden téren, de pár hónaponta igényli a nő, hogy 2-3 pasi egyszerre rendezze le és ússzon a g.ciben? Ha szakít, és ha ilyen nővel akar dugni, akkor majd fizet a prostiknak, vagy ha elfogadja ezt, esetleg ráérezve ennek a jó oldalára is?
Egy alfa aki a nőjével együtt él, hogyan jár jobban? Ha a nő akit nyilván összességében jobbnak talál a többitől (ezért él vele) évtizedekig kényszerből, egzisztenciális félelemből kifolyólag csak vele szexel, vagy ha időnként elengedi, és kiélvezi azt, ami változást ez eredményez a nőjén? Ha én dugok más nőkkel is a kapcsolatomban, miért ne tehetné ezt a nő is ésszerű keretek között? Sok helyen leírtam már, hogy a válások 90%-a egyszerűen nem következne be, ha néha elengednék a másikat mással is szexelni, esetleg egy tartós szeretői viszony keretében. Mert úgyis erre megy ki a játék, ha a férfi ha a nő kezdeményezi a válást, egy elvileg működőképes kapcsolatból. De erről egyszerűen még beszélni sem mernek, még poénkodva sem.

Az, hogy valaki alfa vagy béta balfasz mentalitású, egyszerűen nem függ össze azzal, hogy a kapcsolat alatt kizárólagosan csak vele dug a nője vagy sem. És ismétlem, itt nem félredugásról van szó, mert az teljesen más téma. A logika abban van, hogy valaki minél magasabb lépcsőn áll a hierarchiában, annál kevésbé érinti meg, ha más is megdugja a nőjét. Aki tisztában van az adottságaival, a képességeivel, a piaci értékével, az egyszerűen nem féltékeny, hiszen nincs veszíteni valója, mivel csereszabatos a nője. Ebből egyenesen következik az, hogy nem fogja ellenezni ha a nője ráizgul másra is. Én személy szerint pl már csak egy lépésre voltam attól, hogy egy szeretőmmel akihez érzelmileg is kötődtem, közösen elmenjünk egy swinger buliba, mert jó nő volt külsőre, élvezet és látványos volt vele a szex, amit megnéztem volna kívülről is, külső szemlélőként. Amikor vele dugsz az egy teljesen más szemszög, mint kívülről nézve.

Ezt tovább gondolva a saját nőddel is -akivel ezer szálon összekötöttétek az életeteket-, lehet izgalmas megélni egy ilyen alkalmat. A nő igényli ezt ugyanúgy mint mi, aki mást mond az hazudik. Igazából amikor ezek felmerülnek, ott méreti meg az élet a kapcsolatot. Amíg ilyen helyzet nem áll elő, csak egy illúzió a kapcsolat stabilitása. Amikor már átéltek egy ilyet, és a kapcsolat tovább működik (de inkább javul), akkor az a kapcsolat már biztosan egy stabil lábakon álló szövetség. Fentebb azzal kezdtem, hogy erre a szintre el lehet jutni, de a többségnek nem sikerül, mert a nagy részük bele sem mer vágni és inkább a másik háta mögött cselekszenek egy hazug kapcsolatban élve, a másik nagy részük pedig elbukik az első ilyen alkalom után, mert vagy a nő kap rá a faszra, vagy a férfi eleve sérült önbecsülése károsodik még tovább.

Deadpool
Újságíró

Az a helyzet, hogy itt jellemzően önbizalomhiánnyal küzdő emberek vannak, és amiről te beszélsz ahhoz nagyon magas fokú önbizalomra van szükség. Olyanra, ami le tudja győzni a másik ösztönünket, a birtoklási vágyat (kisajátítást). Te most az ő birtoklási vágyukkal, az ösztönükkel próbálsz meg érvekkel vitatkozni. Szerintem nem fog menni. Inkább hülyének néznek és pálcát törnek feletted, mert elképzelni sem tudják, milyen a te bőrödben élni. Volt itt egy SerialSlut nevű felhasználó, az ő barátja is egy hozzád hasonló gondolkodású srác, és ő is el lett itt hordva mindenféle balfasznak, pedig csak az önbizalma magasabb sokkal az itteni átlagnál…

Reszet Elek
Újságíró

Megengedem van nő akinél ez működik de a többségénél nem.

Deadpool
Újságíró

Ehhez szerintem kellően intelligensnek (is) kell lennie mindkét félnek, az pedig tényleg nem terem minden fán. Így igazat adok neked.

Reszet Elek
Újságíró

Nem az intelligencián van a fő hangsúly. A nő odaadása és tisztelete egy férfi iránt erősen kötődik a szexusához.

Ezért végződik a legtöbb cuckold kapcsolat szétválással. A nő szexuális érdeklődésével a lojalitása is áttevődik valaki másra. Az élet egyéb területein nagyon kell kompenzálni (nagyon “hímnek” kell lenni) hogy az ilyesmit elviseljen egy kapcsolat, mert különben beindul a hörcsög és ugyanúgy kényszernek fogja érezni az együttlétet a nő (mint a hűséges de szexmentes és emiatt persze unalmas házasságban is).

Ha nem direkt cuckold hanem “csak” kitegintgetős a kapcsolat a dolog hasonlóan csak kevébé drasztikusan történhet. Nagyon ott kell lenni ilyenkor is mert különben a kapcsolat valamiféle “barátsággá” és gazdasági érdekszövetséggé silányodik.

Szóval itt sincsen univerzális megoldás. Nagyon a két szereplőn, a környezeti hatásokon, a neveltetésükön stb. múlik az egész.

Captain Admin
Olvasó

“Szóval itt sincsen univerzális megoldás. Nagyon a két szereplőn, a környezeti hatásokon, a neveltetésükön stb. múlik az egész.”

Szerintem van. El kell engedni azt a sok faszságot amivel tömik a fejünket kiskorunktól kezdve, ki kell ismerni a világot, a kapcsolatok működését és az embereket, valamint minél többféle tapasztalás során tanulni, alkalmazkodni.

A monogám kapcsolat azt jelenti, hogy 1 partnere van a nőnek is és a férfinek is, és csak egymással voltak szexuális kapcsolatban mindig is. Ahol a szexpartnerszám nem egy, hanem egytől több, az már sorozat monogámia, ami minden, csak nem monogámia. :) Innentől bonyolódik a helyzet, mert ha számszerűen nézzük, teljesen mindegy, hogy 5 éve csak velem dug a nőm, ha előttem 250-en kúrták meg, illetve hiába én vettem el a szüzességét, ha hetente mással csal meg.

Ma, 2019-ben azt elvárni/feltételezni a másikról, hogy szexuális kizárólagosságunk van/lehet felette, ez egy rózsaszín álom. Ezt az illúziót el kell engedni! Mi a megoldás? Véleményem szerint ma a társkeresésben/párkapcsolatban sikeres emberek nemtől függetlenül azok, akik minél kevesebb lemondás mellett tudják megélni a párkapcsolat adta örömöket. Én arra jutottam az évek alatt, hogy csak egy nővel élni szexuális életet évekig, nem éri meg, értelme sincs. Állandóan váltogatni a nőket teljesen szabadon, hosszabb távon nem éri meg, nem kielégítő. A megoldás a kettő között van félúton.

Mindkét nem számára leginkább elfogadhatónak és hosszú távon fenntarthatónak azt tartom, amikor kölcsönös vonzalom és kölcsönösen kielégítő szexre alapul a kapcsolat, majd ezután az évek során megmarad/kialakul az ideális 2 szint különbség a férfi javára, és időnként kitekintgetnek a kapcsolatból, kölcsönös beleegyezés alapján. Itt is sok variáció létezik, ezért a kivitelezés az egyéneken múlik. Pl van nő aki nem tudja elviselni, hogy egy konkrét szeretője legyen a pasijának, inkább dugjon havonta mással, de csak egyszer. Van akinek meg fordítva.

Én pl személy szerint akkor érzem magam a legjobban, amikor van egy fix és jól bevált nőm, és mellette hosszabb rövidebb ideig egy másik nő szeretői státuszban. Ugyanezt fordítva is tökre el tudom fogadni. Minden variációt nem próbáltam én sem, de el tudom képzelni, hogy jóval meredekebb dolgok is működhetnek. A lényeg szerintem a jól választott partneren és saját mentális állapotunkon van, ami még együtt sem ér semmit, ha nem tudunk őszintén kommunikálni a kapcsolatunkban.

Amíg emberek tömegei úgy élnek együtt 10 évekig is, hogy pl a nő nem engedi seggbe, vagy nem nyeli le a férjének, addig nincs miről beszélni az ő esetükben, mert az első tökösebb szerető kérdés nélkül fogja erőből seggbekúrni ugyanezt a nőt, ezt meg egy palimadár sem fogja/tudja elviselni. :D

Egy teljesen nyitott kapcsolatban élő párnak előbb hiszem el,h szeretik egymást, mint azoknak, akik egész életükben csak egymással feküdtek le (elmondásuk szerint). Állandóan vitába keveredek az miatt, amikor valaki azt állítja, hogy szereti a partnerét, és én megkérdezem, hogy elengedi-e mással szexelni amikor ő ezt szeretné? :D Szeretni valakit azt jelenti, hogy bármiféle ellenérzés nélkül tudunk örülni annak, ami neki jó. Ha az Rocco Siffredi anális abúzúsa, akkor azt is elfogadom, ha az a nőmnek örömet okoz, és valóban örülök neki, hiszen szeretem. :D

Az más kérdés, hogy egy normális kapcsolatban ilyennel nem áll elő sem a férfi sem a nő. Ahogyan egy férfi sem várhatja el a 40 éves feleségétől, hogy olyan teste legyen mint egy 17 évesnek, ugyanígy egy nő sem várhatja el, hogy Rocco mérete legyen. Akinek ilyen elvárásai vannak, az eleve kezdjen ilyennel, de ezért írtam feljebb, hogy a jó kapcsolat a jó szexen alapul.

Delin
Olvasó
Delin

Elmeleti sikon, ha ez megvalosul egy kapcsolatban, hogy szakitanak erre idot/energiat/penzt a felek? Ezek mind ertekes es eleg szukos eroforrasok ma egy hosszu tavu kapcsolat eseten, foleg ha van gyerek. A 3. fel mind ezeket az eroforrasokat veszi el kozvetve minden csaladtagtol. Ez nem okoz problemat es belso feszultseget egy ilyen kapcsolatban?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A 3. fel mind ezeket az eroforrasokat veszi el kozvetve minden csaladtagtol.

Női szemszögből.

Férfi szemszögből épp hogy “hoz”, csak általában, nem kívánt kakukkot…..

Deadpool
Újságíró

“Férfi szemszögből épp hogy “hoz”, csak általában, nem kívánt kakukkot…..”

XXI. század. Apasági vizsgálat. Tudod…

Delin
Olvasó
Delin

Haha, kakukokkal egyik oldalrol sem szamoltam, az meg tobb extra bonyodalom es nem kivant elkotelezodes a 3. fel fele.

Egyebkent nem csak noi szempontbol vesz el eroforrast, hanem ferfi es gyerek viszonylatban is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Női szemmel nézed és nem tudod átlépni az árnyékodat. A gyerek nem sokat veszít, a férfivel meg eddig sem nagyon dugtak, ha félrekúr az asszony. A nő “nem költ” a szeretőjére, annak gyereket sem csinál, a testén kívül nem sok mindent vesz el a férjétől.

Delin
Olvasó
Delin

A nonek az idejet es az energiajat, mind a ferfitol, mint a gyerektol elveszi a 3. fel. Ha a ferfi penzkeresokent van jelen csak a csaladeleteben es a szeretot munkaidoben, vagy egyebkent is hazon kivuil idojeben lerendezi, akkor mindegy noi es a gyerek reszerol is. Egyebkent nem. Ebben mi a noi szemmel valo gondolkodas?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a szeretot munkaidoben, vagy egyebkent is hazon kivuil idojeben lerendezi, akkor mindegy noi es a gyerek reszerol is.

Ez a 99%.

Egyebkent nem.

Ez a maximum 1%. Nem releváns.

Ebben mi a noi szemmel valo gondolkodas?

Ebben semmi. olvasd el még egyszer, hogy mit írtam, vesd össze az arányokkal és megvan a válasz.

Delin
Olvasó
Delin

Passz, az aranyokat nem ismerem, de ketlem, hogy pl tulorat vagy hosszabb munkaidot nem kellene ezert az extra tevekenysegert bevallalni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

de ketlem, hogy pl tulorat vagy hosszabb munkaidot nem kellene ezert az extra tevekenysegert bevallalni.

X % a főnökkel /munkatárssal dug.
A többi meg : ebédszünet, orvos, fogorvos , nőgyógyász, etc. etc. van elég ürügy, amivel “ki lehet lépni” munkaidőben. Azokról ne is beszéljünk, akiknek rugalmas-kötetlen az időbeosztásuk, illetve a férj távol dolgozik(pl. külföldön), vagy nem minden nap megy haza.
Volt olyan, hogy “edzésre járt” minden nap, aztán abból kettő – három, “díványedzés” volt, szépen leizzadva ért haza:) stb.

Egy nő mindig megoldja, elhiheted:)

Delin
Olvasó
Delin

Nem ertem miert nem erted, hogy ez mind minimum idot es energiat von el az eredeti kapcsolat tagjaitol vagy/es a csalad szamara “hasznos” tevekenysegektol. Ennyire laza idobeosztasa es munkaja nincs az emberek 99%-nak. Se a noknek, se a ferfiaknak. (A tavkapcs az egyeduli helyzet, amikor ez nincs, de szerintem nem ilyen esetekrol van most szo.)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem ertem miert nem erted, hogy ez mind minimum idot es energiat von el az eredeti kapcsolat tagjaitol vagy/es a csalad szamara “hasznos” tevekenysegektol.

Értem én, csak épp leszarja, nem beszélve arról, hogy azért nem hülye, hogy ez otthon “látszódjon”

Hagy már békén ezt az “energia” elvonásos szentgrált, mert kurvára leszarja, a látszat úgy is meglesz, ha nem akar készakarva lebukni. Ha igen, akkor meg nem ezen múlik.

Ennyire laza idobeosztasa es munkaja nincs az emberek 99%-nak. Se a noknek, se a ferfiaknak. (

Persze hogy nem, nem is 70% engedheti ezt meg magának, hanem a felső 20-30%.

A tavkapcs az egyeduli helyzet, amikor ez nincs, de szerintem nem ilyen esetekrol van most szo.)

+ az előző halmazhoz jönnek ezek, így kissé nagyobbra duzzasztja.
A kint/távol dolgozó , “keményen kereső férfiak” feleségének minimum 50%-át “kezelgetik”, és akkor még alábecsültem.

Delin
Olvasó
Delin

Most onkentes nyiltkapcsolatrol volt szo nem megcsalasrol…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Most onkentes nyiltkapcsolatrol volt szo nem megcsalasrol…

Azzal kapcsolatban igazad van, benéztem:), elnézést.

Viszont nem látom ennek értelmét ez esetben, mert az arányuk ezrelék szinten ha mozog.

Delin
Olvasó
Delin

Csak elmeleti szinten erdekelt, hogy nem problema ez egy hosszu tavu nyiltkapcsolatnal. Ha ugy allunk hozza, hogy vagy ez, vagy a megcsalas akkor tenyleg nem szamit. Ketsegkivul kevesbe izgi tema ferfiaknak, mint a spermaverseny. :)

common man
Olvasó
common man

Nem is rossz ötlet.A mai technikai viszonyok mellett még közvetíthetné akár a tv is.Aki majomspermát indít ki lesz zárva.

Captain Admin
Olvasó

Semmivel sem kerül többe, mint amikor egymás háta mögött dugtok félre.

Delin
Olvasó
Delin

Valodi monogam kapcsolatnal nincs felredugas, azzal hasonlitottam ossze.

Captain Admin
Olvasó

Ma a valódi monogám kapcsolatok jóval ritkábbak, mint az összes többi felállás, így ezzel érdemes foglalkozni.

Delin
Olvasó
Delin

Ha abbol indulsz ki, hogy mindenkeppen van 3. fel, akkor valoban a te verziod a korrektebb es tamogatja jobban az eredeti kapcsolatot. Viszont, ha barmelyik fel hisz a valodi monogam kapcsolatban es annak elonyeiben, az onkent nem fog belemenni egy olyan kapcsolatba, mint amit te felvazoltal. Igy a nyitott kapcsolatot akaro fel vagy elnyomja a vagyait ideig oraig, vagy felredug. Ezert nem gyakoribb szerintem a te verziod, mint a valodi monogam kapcsolat. A tobbsegnek marad a felredugas es/vagy a szakitas.

Captain Admin
Olvasó

Leírtam feljebb, hogy mi a monogám kapcsolat. Ahol akár csak az egyik félnek is egytől több szexuális partnere volt az életében, az nem monogám kapcsolat. Ezt figyelembe véve beláthatod, hogy ma a valóban monogám kapcsolatok száma elenyésző, a monogámnak hazudott, vagy állítólag monogám kapcsolatokból van a legtöbb. Tehát összességében ezzel a többséggel érdemes összevetni az én verziómat, ami szerintem jóval minőségibb, mint a monogámnak hazudott kapcsolatok.

A valóba monogám kapcsolatok száma pedig biztosan jóval kisebb, mint a valamilyen mértékben nyitott kapcsolatok száma. Hány ismerősöd van akiről biztosan tudod, hogy csak az az egy partnere volt egész életében akivel most van, és hány olyan, akikről már hallottad, hogy volt legalább egy félredugás, mégis továbbra is együtt vannak? Ezt szorozd be 5-el, mert a félredugást a legritkább esetben beszélik csak meg otthon, a külvilággal pedig még ritkábban tudatják. :)

Delin
Olvasó
Delin

Ugyanazt irtad le, mint en az elozo hsz-emben es a valodi monogamian is ugyanazt ertjuk. A korabbi kommentekben pedig mar osszevetetted a terviziod egy mai atlag àlmonogàm kapcsolattal. Ezt felfogtam.

Mintha az jonne lenne, hogy az eredeti sorrend nalad is a valodi monogam, kozos megegyezesen alapulo nyilt kapcsolat es az àlmonogàm kapcsolat lenne. (Persze ha nem ertekeled felul a tobb novel valo szexet a valodi monogam kapcsolat elonyeinel.) Azonban mivel a valodi monogam kapcsolatot ma feher hollònak tartod (jogosan), igy racionalis alapon marad a te verziod, de csak azon ferfiaknak, akik konnyeden becsajoznak.

Reszet Elek
Újságíró

CA: A te definíciód alapján monogámnak nevezhető kapcsolatból régen se volt sok. Pedig ez lenne az egész eszmefuttatásod logikai alapja.

Hunn
Újságíró

Ebben viszont nagyon igazad van, Captain Admin. Amelyik nő nem nekünk adta a szüzességét az alapból megcsalt minket, ezért nem érdemli meg, hogy hűségesek legyünk hozzá. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy ő is félreléphet amíg velünk van.

Captain Admin
Olvasó

SerialSlut egy kurva. Ez teljesen más téma. Egy kurvával egészséges ember nem él együtt kapcsolatban. Abban igazad van, hogy nagyobb fokú önismeret, emberismeret és önbizalom szükséges ehhez a dologhoz. De mint minden, ez is tanulható. :)

common man
Olvasó
common man

A saját nevedben beszéljél.Azt meg te se gondolhatod komolyan ,hogy ez most van itt először.

common man
Olvasó
common man

Sok helyen leírtam már, hogy a válások 90%-a egyszerűen nem következne be, ha néha elengednék a másikat mással is szexelni, esetleg egy tartós szeretői viszony keretében

1.Hát lehet ,hogy Jóska elengedte volna ha Mariska megkérdezi de ő nem kérdezett semmit.
2.Vagy házassági szerződésbe belevenni mindjárt az elején(mert ezek láthatóan nem működnek lásd külföldi sztároknál)

common man
Olvasó
common man

Én személy szerint pl már csak egy lépésre voltam attól, hogy egy szeretőmmel akihez érzelmileg is kötődtem, közösen elmenjünk egy swinger buliba, mert jó nő volt külsőre, élvezet és látványos volt vele a szex, amit megnéztem volna kívülről is, külső szemlélőként. Amikor vele dugsz az egy teljesen más szemszög, mint kívülről nézve.

Amíg képzelgés addig képzelgés aki viszont megcsinálja az beteg.Képzeletben több embert agyonvertem már de a megvalósításig ne jutottam mert nem vagyok gyilkos.

common man
Olvasó
common man

.

A nő igényli ezt ugyanúgy mint mi, aki mást mond az hazudik

Igényli hát meg Brad Pittet és igy tovább.Igényli ,hogy karcsú feszes legyen a teste meg igényli a csokitortát. Igényli a biztonságot meg igényli az izgalmat egy magasizmos négerzsidócigányarabszőkeárja keverékkel.És egy őszinte jó alfa ezt biztosítja neki….

hunbagira
Újságíró

Marcell!

Én ezt úgy ismertem:
Házasulandó Dávid elmegy a rabbihoz, mert nem tudja kit válasszon a “sidduh” (zsidó házasság közvetitőnő ) ajánlatai között.
Rebbelében, kit vegyek el a szép annát, aki eleve ribanc és dugni fogja mindenki vagy a ronda ráhelt?
Rebbelében: Hát fiam, te tudod, hogy mi a jobb egy finom ételt megosztani a barátaiddal vagy megenni egy darab szart egyedül. (nőstényeinknek nem kell ehhez rabbihoz menni. :( :D )

wittukind
Olvasó
wittukind

Hát ez tényleg csodálatos…eszem nem fogja fel hogy lehet eljutni a női fölfázástól a spermium minőségéig vagy hogy hány feje van?… de lehet hogy ehhez bizonyos IQ kell ami nekem nincs….igazi homosapiens kell legyél ehhez…

wittukind
Olvasó
wittukind

Hogy a cikkhez is hozzászóljak….nem is csodálom hogy fölfáznak hiszen télen is vagy szakadt farmerben vagy olyan szoknyákban mászkálnak hogy kinn van seggük-picsájuk…lábikon meg balerinacipellő…aztán pisilik össze magukat és csodálkoznak…eh…