Bull War
190 megosztás

Aki nem akar mostohaapa lenni és nőket pénzelni, az nőgyűlölő – Írja a Life.hu

“Nőgyűlölő bemutatkozása miatt okozott felháborodást egy társkereső férfi”, állítja a Life.hu egy cikkének címével. Az írást elolvasva kiderül, hogy a “nőgyűlölettel” szembeni felháborodáshoz az vezetett, hogy a Tinderen ismerkedő férfi a bemutatkozása mellett három szabályt írt le arról, hogy kikkel nem szeretne ismerkedni.

1. Nem akarok mostohaapa lenni, de egy gyerek még belefér. Én sajátokat akarok, köszi.

2. Ha randiztál fekete fiúkkal, vagy gondolkozol rajta, akkor ne is írj.

3. Nem akarok időrablókkal és lejmolókkal találkozni. Menj és dolgozz meg a saját pénzedért lusta ****.

A cikk állítása szerint a “Kirk” névre hallgató férfi profilját egy Trash Queen nevű Twitter felhasználó osztotta meg a szélesebb közönséggel, elmondva, hogy szeretett volna egy esélyt adni a Tindernek, de Kirk profilját látva az egész ismerkedéstől elment a kedve. A tweet aztán lavinaszerű felháborodáshoz és a férfiak kioktatásához vezetett: „Kedves férfiak, ez itt Kirk. Narcisztikus, rasszista, nőgyűlölő, téveszmékkel rendelkező izomagy. Ne legyél olyan, mint Kirk” – írta az egyik hozzászóló és ismétli ezt szemmel látható örömmel és egyetértéssel a Life.hu.

Valóban ennyire félre vannak tájékozva korunkban a nők, hogy már azt is nőgyűlöletnek hiszik, ha valaki nem akarja mások gyerekeit nevelni és nőket pénzelni?

Forrás: Life.hu

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
190 megosztás


320
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
26 Egyéni hozzászólás
294 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
47 Hozzászólások szerzői
georg1945BaltonZoomIncelvagyokHorvath Anton Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Apa35ev
Olvasó

Irok “Kirk” helyett itt és most, mert hasonlóval kéne elküldenie a zaklatóját és nyilvános megszégyenítőjét melegebb éghajlatra.

‘Majd eldöntöm milyen leszek és mit csinálok, nem kell a segítséged, de még a pofád sem, mert tele van a fajtáddal a net.
Szánom azt a férfitársam aki szóba áll veled – kivéve ha gyakorol rajtad – mert te mély emberi figyelmet nem érdemelsz.
Van helyetted többszázezer másik potenciális “királylány”, mert a pina majdnem mindig ugyanolyan szagú és ízű, nekem elhiheted.
Jótét lélekhez tartozó pinát választok magamnak és nem egy erkölcstelen férfigyűlölő boszorkányét aki még Anasztáziának is képzeli magát. Vagy JégHercegnőnek, meg a faszom tudja minek.’

Személyes véleményem, hogy “Kirk” még jól is jár ezzel poszttal, mert vannak nők akiknek az ilyen határozott, egyenes, “nőgyülőlő”, védelmező kigyúrt ember jön be. Aztán lehet csak a lucskos luk kell neki is, de az már az ő döntése és személyes célja amihez senkinek semmi köze. Amelyik férfi hagyja, hogy egy-egy vadidegen nő (aki nem az anyja vagy rokona) mondja meg milyen legyen, hogyan viselkedjen az annyit is ér. Ha pedig fáj neki és nem tud védekezni akkor ráküldhetné a csajra a haverjait vagy feljelenthenté jó hírnév megsértéséért. A semmittevéssel csak magának árt mindenki.

Gejza
Olvasó
Gejza

Tehát vice-versa, az olyan nő, aki társkeresőként kiköti mondjuk azt, hogy:
– ne legyél 170 cm alatt
– minimum 300K fizetés
– minimum diploma

Az akkor gondolom szintén gyűlöl, FÉRFI-gyűlöletet mutat.

Szerintem egyébként a kritizáló hölgyek érintettek lehetnek a kérdésben és sérült az ego, magyarán egy pont minimum érinti őket és jön az ösztönös, minden logikát és józan észt felülíró ősi ösztön a nőnél, a védekezés, ami a másik totális megsemmisítésére irányul a rendelkezésre álló lehetséges eszközökkel, ami itt ez lehet, a legmagasabb szint az, hogy “nőgyűlölő” emberünk.
Mert ugyan női partnert keres – ez már üti a gyűlölet kérdését, ugye – bizonyos feltételekkel, ami nem a női mivoltában kérdőjelezi meg a másikat, csak nem tartja önmaga számára megfelelő célcsoportnak.

De mint mondtam, itt nem ez a kérdés, hanem más a motiváció.
Viszont itt is szépen megnyilvánul a kettős-mérce, egy férfit ugyan azon igényekért, amit egy nőt megilletnek illetve irracionális okok miatt meg lehet bélyegezni, meg lehet támadni, el lehet lehetetleníteni, mert nők teszik.

ggwp
Olvasó
ggwp

Milyen 300k ? :D
Nem a diplomás picsákra gondolsz ez alatt szerintem.
Mondjuk igaz, ez a minimum, ha ezt megütöd akkor is csak lesajnált szar lehetsz, és sok sok beleáldozott energiával, idővel, akár még egy közepes csajt is kihozhatsz, aki azt hiszi, hogy szívességet tett neked hogy létezik.

Gábor Farkas
Olvasó

A volt feleségem is ilyen volt, hányszor mondta: Én udvaroltam, tehát én akartam, ezért neki jár, s ő szívességet tesz, hogy “velem van”. Volt…

righeira
Olvasó
righeira

“Te meg elfogadtad a figyelmem, időm, törődésem – szóval kvittek vagyunk.”

Aldo
Újságíró

Nem-nem, ez szerintük nem számít férfigyűlöletnek, ezek jogos igények. Ilyenkor jön a magyarázkodás, hogy azért kell, hogy sokat keress, mert akkor mégis, hogyan fogsz gondoskodni a családodról (tehát nem csak a gyerekedről, hanem természetesen a nődről is.)
Persze a gyerekvállalás kitolódik a 20-as évek végére 30-as elejére, így addig nyilván a nőnek is dolgoznia kellett (vagy kellett volna) és csak két évig maradhat otthon a gyerekkel.

Gábor Farkas
Olvasó

Nem ez a probléma, mert oké legyenek igényei. Rendben, elfogadom. Kirk-nek miért nem lehetnek ígényei? Saját tapasztalatból tudom, kb 400-450like és párom van tinderen), hasonlóan nézek ki mint ez a Kirk, hasonló korban, csak nem osztok meg meztelen képeket magamról. A nőknek csak elvárása van fent, s az, hogy mit szeret csinálni: travel addict, borozni, iszogatni, bulizgatás, szórakozás, stb… Felteszem a kérdést, ha én keresek monjduk 500felett, el tudlak tartani, családot tudok csinálni, adok a kinézetemre, mit kapok érte cserébe? Vihetlek utazgatni? Vehetek ajándékokat? Mindegyik nőt vihetem utazgatni, miért pont egyet? Ez miért jó nekem? Felteszem a kérdést, én hozom a pénzt, az otthont, akkor te mit tudsz? Írd le mit tudsz? A szépség mulandó, 2 év múlva cseréljem le megint? Mit tudsz? Arról nem beszélve, hogy kategóriádnál 3-4 kategóriával lejjebb lévő nők vannak többségben (amolyan 70%) a találatok között, legalábbis nálam. Ez megint mi? Kinek kell 1 dagadt, magára kb semmit nem adó nő egy kidolgozott testtel és jó egzisztenciával rendelkező férfinek? Botrány az egész. A tinderen ráadásul megmutatkozik a “nők” igazi énje, az alapvető intelligencia szint sincs meg, mint elköszönés a másiktól ha felállok a géptől, vagy minimális kedvesség, stb… Egyenlőek vagyunk nem? Ők is kezdeményezhetnek, miért nem? Ez is csak elvárás, kettős mérce és semmi más. A nők persze írják az ellenkezőjét, hogy a férfiak is eltűnnek, nem írnak vissza, igényeik vannak mint Kirk-nek. Igen vannak, és azért, mert nem a 3-4 kategóriával feljebb lévő férfit kellene tetszikelni, mert az ő igényei mások, amíg a férfi 3-4 kategórival lejjebb lévő nőtől is ugyanazt a szemetet kapja, mint a kategóriájának megfelelő nőtől. Mocskos egy kettős mérce ez az egész, s ennek ki a franc akar megfelelni? Az meg a másik, ha van gyereke, akkor keressen gyerekes fószert. Ez teljesen jogos. Hozott a nő 1 rossz döntést (a nők adják be a válások 70%-át), otthagyja a fószert, mert nem volt travel addict, akkor mit vár, majd a másik travel addict lesz más poronytával? Én nem… és színtén kettős mérce megint.

common man
Olvasó
common man

Volt ott olyan nő akivel erről lehetett normálisan(vagy egyáltalán) beszélni?

Gábor Farkas
Olvasó

Igen volt, egyik lánnyal akivel többször találkoztam, vele többé kevésbé lehetett. A többség (99.9999%) ha olyat írsz, ami épp nem tetszik neki, egyszerűen nem válaszol. Lehet ez, egy szimpla kérdés: “Közel vagy, merre dolgozol?” Erre írtam az alapvető intelligencia szintet sem ütik meg, mert ha ezt eljátssza mondjuk a főnökével, vagy az anyjával, lehet többet nem kell bemennie/hazamennie. Senkit nem érdekel milyen királylánynak adja elő magát, pláne ha állítólag egy társkeresőn “kapcsolatot” keres…

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Én a válásom után, 2013-14-ben toltam a társkeresőt, főként randivonalon meg elittárson. Volt vagy 20 randim, meg vagy 6-7 szex onnan, aztán az elérhető legjobb nővel elvoltam azóta. Most vannak gondok, ezért felnéztem újra a régi helyekre. Hát….. Sokat változott a világ 2014 óta, csak pislogok. A régi adatlapot aktiváltam, azt hittem ugyanaz lesz kb. mint 2013-14-ben. De nem, a randivonal pl. gyakorlatilag “halott”, a szövegelés/írogatás már nem pálya a csajoknak. Csak a fotók döntenek már mindenben. 5-6 éve még egyfajta “próba” volt az, hogy mennyi időt tudsz írogatásra szánni, milyen hamar válaszolsz ? Ha a nő levette, hogy érdekel a dolog (tehát ütemesen válaszolsz) és van karakterszám is, akkor a normális elment egy randira. Most meg tojnak írogatni, már azt sem csekkolják, hogy ér-e neked egy kis időt a nő, hanem “odabasszák” kérés nélkül a telefonszámot, ha fotóra bejössz nekik. Effektíve ezzel is diktálnak, mert ha én még nem kérem a telefonszámát, akkor miért küldi ? Lehet soha nem is fogom kérni. Mondjuk 2-3 nap késleltetés volt régen a nők részéről, meg kb. 1 órát bele kellett ölni levélírásba. Most meg már csak a fotók….. Gondolom a Tinderen van ma már inkább a forgalom, ott nem sokat kell szövegelni állítólag.

Gábor Farkas
Olvasó

Ha meg felhívod, akkor jön a meglepetés :D Egyébként meg ki vagy te neki, hogy csettint ugrasz/hívsz? Szerintem manapság nem akarnak kapcsolatot, minek? Nyűg. Egófényezés az jöhet, hívogasd azt szereti, de ez a családalapítás, meg gyerekezés szintén időpocséklás. Elég ha az adott személy nyaralgat, szórakozgat s kész is a boldogság, hisz kiírva is csak ennyi van, travel addict… Ha lát benned bármi olyat, amiből haszna származik (pénz, villogás, csicskáztatás, akármi…) akkor megkapod, de csak addig, amíg nem talál jobban az adott pozícióra, hisz mindig keresik a jobbat, amíg az idő közbe nem szól majd, s földre esés… :)

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Én is csak pislogok az “imádom a csokit, vörösbort, karibi naplementét, vadvízi evezést, stb.” felsorolások olvastán. Ha megfelelő előfizetésed van, akkor szórakozhatsz olyanokkal, hogy pl. keresel “házasság”, “családalapítás” szavakra a nők között. Mondjuk 25-35 közötti korosztályban 3000 nőnél felbukkannak ezek a szavak kb. 30-nál. Szóval a “szemét férfiak” szöveg elég érdekes, mert ha te nem csak dugni keresnél ott valakit, hanem tényleg házasság/családalapítás céljából, akkor alapvetően a kígyók közé nyúltál be az egyetlen angolnáért. Utazgatni, programozni, dugni keresgélnek ma már a nők is ezeken a helyeken, igazából ebből bő a választék.

Reszet Elek
Újságíró

Kurvából nem lesz szalonna.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Ebben biztos vagy?
Csak megfelelő hajlam kell hozzá, bár legtöbb helyen a törvény bünteti.

common man
Olvasó
common man

Ugyan az agyat okolják én azért óvatos lennék a szalonnával is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kuru_(betegs%C3%A9g)

Reszet Elek
Újságíró

Aki emberhúst eszik és nem a szükség vezeti haljon is meg!

Geri P.
Olvasó

Te melyik szemétség húspiacon vagy felregisztrálva?
Nekem ez a kulcs szavakra keresés például új dolog, de lehet csak azért mert sose próbálkoztam ezekkel a semmirevaló netes picsa keresőkkel.

Geri P.
Olvasó

Hát őszintén, a mai huszas korosztályú ribancokkal mégis miféle ostoba reménytelen életű büdös barom vállalna gyereket vagy állna le nekik huzamosabb ideig?!
mindegyik sötét minta néger kalóz segglyuka az esti óceán közepén, 12 egy tucat egyéniségű, önálló gondolatok és ötletek, netán vélemény nélkül élő sekélyes szerencsétlen szánni való barom a legtöbb :D

Reszet Elek
Újságíró

Viszont még lehet kovászt tenni a cipójába.

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Naoo, te keményen népnevelsz a társkeresőkön. Megnéztem Mariettát a randivonalon: azóta már 36, még kövérebb, macskája van és azóta is zabál, egyik legjobb képén éppen palacsintát süt…….. Jó nőknek javasolom a következő népnevelő szöveget: “Figyelj már…. Te egy kiélt ribancnak látszol, 40 évesen mit mutogatod a hasadat, mint egy 16 éves ? Ránézésre basztál már vagy 100 palival, hívd fel azokat, hát ha valamelyik visszatér.”

tomgal
Olvasó
tomgal
Reszet Elek
Újságíró

Isten mentsen meg az ilyen torz nőktől.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem látom benne a nőgyűlöletet, természetes, hogy nem akar mások gyerekeivel foglalkozni vagy mások helyett fizetni. Sőt ebből a szempontból kifejezetten feminista: a maguk pénzét megkereső, sikeres nőket kedveli. :)
Rasszistának rasszista, de az is a saját dolga, a letolt gatyás kép meg inkább röhejes, de ha valakinek ez jön be, az majd ír neki.
Felróni maximum annyit lehetne, hogy ezeket a dolgokat egy fokkal szebben is előadhatta volna, a lusta ribancozás elég felesleges, anélkül is átjön az üzenet.
Ez a szokásos túlérzékenység. Egyik barátnőm is ilyen, egyszer elbőgte magát társaságban, amikor arról volt szó, hogy az egyik szingli pasinak közülünk sosem kéne gyerekes nő, és hogy akkor ezzel azt mondja, hogy pl. őt nem lehet szeretni és egyedül halna meg, ha bármi történne a férjével. :) Szóval a támadás mögött ez a női félelem állhat.

Aldo
Újságíró

Nem rasszista, csak igényes.
Amúgy egy gyerektelen nőnek sem kéne olyan faszi, akinek már van egy-két gyereke, még akkor sem, ha jellemzően az anyánál lettek elhelyezve és a pasi max kéthetente láthatja őket.

Apa35ev
Olvasó

“Amúgy egy gyerektelen nőnek sem kéne olyan faszi, akinek már van egy-két gyereke”

Súlyos tévedés ez és kevés vagyok egyedül állandóan ilyen hazugságokat megcáfolni.
Ha használnád a fejed és nem állandóan az egyenlősdi járna az eszedben rájönnél teljesen másképp működnek az apák mint az anyák.
A nő olyan férfit keres akiben látja a gyerekei apját.
A barátnőm évek óta látja bennem, mert a szeme előtt bizonyítottam én pedig emiatt vagyok stabil és nem berezelt, mert bármikor kérhetném a gyerekelhelyezés megváltoztatását. Nekem stabil a párkapcsolatom, a gyerekem anyjának azóta sincs senkije, el is hízott. A magyar állam vagy a nőnél (anya) és azok pereputtyánál (anyós, családsegítő, barátnők) VAGY családban helyezi el a gyereket. Válás után a férfi menjen és csinálja fel a következő nőt ha tudja. Ezt a kormányzati (férfi ösztönre épülő poligám) célt érzékelem idehaza. Éppen ezért nincsenek elszállva a tartásdíjak Magyarországon, mert az államnak csak az az érdeke, hogy minél több gyerek szülessen, az hogy miként nőnek fel csakis másodlagos lehet az antiszociálisok agyában.

A totál alkesz, leépült elvált apákra persze nem működik ez amit leírtam, mert ők valóban nem vonzók már a nőknek. Ha lenne segítségük, hogy többet a gyerekükkel lehessenek visszatérne az életcéljuk is hogy új családot alapíthassanak. Az LMP nevű feminista párt éppen azért (is) akarja támogatni az egyszülős családokat – többségében az elvált anyákat- mert relatíve alacsony a tartásdíj itthon. A tankönyvek, iskolai étkeztetés ingyenes egy ideig stb. azért. 18 éves korában pedig már elhúzhat a “gyerek” oda ahová akar és ezért létfontosságú, hogy kielégítő kapcsolata legyen mindkét felmenőjével és ne egyoldalú diktatúrában éljen, mert az egyik szülő sohasem tudja kiváltani a másikat. Az apa és anya sosem egyenlő, mert mások.
Hiába kérdezem a Torockai László-féle elvált apákat, nem hajlandóak elmondani nekem mi az apák fő feladata az eltartáson kívül. Majd remélem megkérditek Ti is egyszer. :)

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Seri, akkor fordítom neked a barátnőd szövegét: “Serikém, úgy otthagynám már a Bélát a picsába, miatta nem kefélhetek minden jó faszival, pedig hidd el, még most is hívnak randira jó faszik. De Béla, bár jól keres, de minimálbéren van bejelentve és ha otthagyom, akkor kurvára megszívatna és a 2 gyerekre kaphatnék tőle vagy 40.000.-Ft tartásdíjat 3 év pereskedés után. Ezért el kell tűrnöm, hogy hetente 3 X rám is másszon az az állat, pedig már a szagát is utálom.” Majd a barátnőd elsírta magát. Félreértelmezted a szavai mögött megbúvó valóságot.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kösz, de inkább lefordítom én neked: a férje gyógyíthatatlan beteg, úgyhogy előbb vagy utóbb egyedül marad.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát Seri…… Nehéz eldönteni, hogy te mikor hazudsz és mikor nem. Most felvetted ezt az áldozati pozíciót (szegény leendő özvegy asszony a gyógyíthatatlan férjével), akiről korábban ezt írtad: “Ez a szokásos túlérzékenység. Egyik barátnőm is ilyen, egyszer elbőgte magát társaságban, amikor arról volt szó, hogy az egyik szingli pasinak közülünk sosem kéne gyerekes nő, és hogy akkor ezzel azt mondja, hogy pl. őt nem lehet szeretni és egyedül halna meg, ha bármi történne a férjével. :)” Túlérzékeny nő, meg mosolygó szmájlika a szöveg végén. Túlérzékeny, meg röhögsz, miközben a férje meg lassan már haldoklik itt utólagos előadásod szerint, hogy én érezzem itt magam egy érzéketlen taplónak, aki szegény asszonyt bántja. Egy hazug kis manipulátor vagy itt a rossz szövegeiddel. Olyan vagy itt te, mint az állatorvosi ló: remekül lehet rajtad szemléltetni a “szövegeid boncolása” során a modern nő összes tünetét.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na ide figyelj, egy dolog, hogy én röhögök a túlérzékenységén, ami mindig is volt neki (és igen, szerintem akkor is faszság ennyire túlreagálni egy véleményt, ha özvegy lesz 5-10 éven belül), és egy másik, hogy te ismeretlenül hogy adod elő a férjéhez való viszonyát, amit akkor már megvédek a mocskolódástól. Ha már mindenáron mögé akarsz látni valamit, akkor ez a sztori is éppenséggel mögötte van, nem véletlenül kezdtem azzal a témát eleve, hogy jellemző női félelem.
Amúgy pedig róla az indexen is meséltem már, nem most szoptam ki az ujjamból azért, hogy téged egy lényegtelen témában manipuláljalak, faszfej!

Deadpool
Újságíró

Aha…

Tehát pusztán a rosszindulatodra alapozva akarod bizonygatni az ő rosszindulatát. Nice! :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kihozta belőle a szokásosat, hogy mert egy ribanc, csak kurvára nem talált, aztán persze ha ezt leírom, hogy épp a legjobb embert gyanúsítod vele, akkor én vagyok a hazug picsa. Ha valakit, épp őt nem lehet ezzel gyanúsítani, aztán itt megáll a tudomány, ha a leribancozás nem magyarázat.

wittukind
Olvasó
wittukind

Már bocsi, hogy belekontárkodok, de….ti itt kettecskén, mármint ss és tobbneju, ti valami család-vagy-rokonbarátok vagytok akik nekiálltak itt kibeszélni valami harmadikokat?? és ha azok olvassák, vannak annyira fölkészültek hogy megtárgyalják ezt a pletykát? és ide érkezett a Férfihang? hogy ketten itt pletykálnak egy harmadikról amely lehet hogy nincs jelen??

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dehogyis! Ő találta ki, hogy az én barátnőm rövidke története mögött az lehet, hogy egy ribanc, nekem meg ez nem tetszett, mert nem igaz. Ő szólt bele úgy, mintha ismerné, majd amikor nem tetszett a válaszom, simán lehazugozott. :)

Reszet Elek
Újságíró

Nincs jobb témád nagyszombaton?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mármint mi helyett mi kéne nekem nagyszombaton?

Reszet Elek
Újságíró

Ha magyaráznom kell akkor nincs értelme.

Deadpool
Újságíró

“Nincs jobb témád nagyszombaton?”

Lol

Elek, te ilyenkor látsz a 2 szemedre? :D

Valóban a megfelelő emberbe kötöttél bele? Vagy csak belőled is kibújt a jóindulat, így nagyszombaton? :)

Reszet Elek
Újságíró

Nem tudom mit akarsz ebből kihozni. Túl gunyoros és kétértelmű a megfogalmazásod hogy értelmezni lehessen.

Deadpool
Újságíró

Oké, rajtam ne múljon, menjünk át dedóba. :) Melyik része nem érthető? Szívesen elmagyarázom.

Reszet Elek
Újságíró

Hangszín és hanglejtés nélkül nem tudni van-e szarkazmus avagy nincsen. Ettől függetlenül a dolog érdektelen és említésre, folytatásra sem méltó.

Deadpool
Újságíró

Teljesen érdektelen, hogy van-e szarkazmus vagy sem…

De akkor ezek szerint mégiscsak érted. :)

Geri P.
Olvasó

egyszerű és logikus gondolatmenetet követve ha veled haverkodik csakis egy magadhoz hasonló ribanc lehet Dehát mi ezzel a probléma?!

Geri P.
Olvasó

megnyugtatlak a barátnőd is gyógyíthatatlan beteg, úgy hívják azt a kórt amiben szenved hogy pinája lett ész helyett.
Viszont van egy hatalmas nagy mázlija is, az hogy ebbe az elbaszott országba született és a magyar fasziknál megalkuvóbb, igénytelenebb ostobább büdös parasztot nem hordott a hátán a föld, így aztán azzal az egy pinával is ami van neki egészen biztos hogy fog találni magának egy kellően nagy balfaszt aki elviseli a másik kölykeivel együtt esetleg még komolyan is veszi felkarolja és eljátssza A pótpapát mellettük.

Persze mivel tele ez a szaros hely csupa elvált 30as gyerekkel otthagyott nővel így nagy a túlkínálat, ezért azt amit a húszas évei elején még megtehetett hogy igény piócát játszott és nyomtatta a zsigerből jövő allűröket már nem fog működni, kénytelen lesz alkalmazkodni a másikhoz, áldozatot és kompromisszumokat hozni, szüneteltetni a nagy igények reklámozását, meg a Minden előzmény nélkül rátörő női hiszti rohamokat, mert kurva gyorsan Ott lesz hagyva megint :D

Reszet Elek
Újságíró

“Milyen cukros ember!”

common man
Olvasó
common man

Nőket is gyűlölöd a férfiakat is.Transznemű vagy?

hunbagira
Újságíró

Most megint rácsodálkozunk a fehér nő totális kettősmércéjére saját véréből származó férfiaival szemben? :O :)

Roland
Olvasó
Roland

Akkor ha én most egy társkereső oldalon beírom az adatlapomra, hogy nem dagadt/igénytelen/zöld szemű/fekete hajú nőt keresek, akkor nőgyűlölő vagyok. A nők szerint keressek úgy, hogy bárki jó lesz, én nem válogathatom meg a társam? Logikus :D

igor bloodscene
Újságíró
T_T
Olvasó
T_T

Legyünk őszinték: úgy néz ki a képe, mint egy nagyra nőtt kisbabának, aki éppen sz*rni készül
De a mondandójával egyetértek.

Kíváncsi vagyok, hogy a helyi fehér férfipopuláció miket vág hozzá? Kiáll mellette (miközben a képen röhög), vagy vödörszámra zabálja a Blue Pillt?
Mert a nők “véleménye” itt nem mérvadó.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát a PC társkereső webhelyeken is van “kereset” és “gyerek” rovat, azokon pontosan be lehet állítani pl. a 200-300 e Ft /hó közötti, gyerek nincs paramétereket is, ami magyar viszonylatban kb. ennek az úrnak lehetne a zsánere. Van hajszín, meg szemszín rovat is, sőt anyanyelv rovat is, de bőrszín rovat nincs. Tehát, szőke, kék szemű, magyar anyanyelvű partnert beállíthatunk az általunk kívánt típusnak, az a PC világban nem rasszizmus. Régebben be lehetett állítani, hogy pl. afrikai/ázsiai típus kellene neked, de ez ma már nincs. A srác a “trambulinról hugyozott a medencébe” miközben csendben mindenki a medencében ülve hugyozik és pontosan beállíthatja, hogy nem kell lógós (kereset rovat), gyerekkel élő (gyerekek rovat) és külföldi születésű (anyanyelv rovat). Sőt, még azt is be lehet állítani, hogy ha nem klappol 100 %-ban, akkor levelet se küldhet a lógós, gyerekes, nem magyar anyanyelvű. És akkor már nem számítasz rasszistának. Ez ugyan a klasszikus farizeus magatartás, de hát ilyen a világ.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nemzetközi oldalakon van bőrszínre és vallásra vonatkozó kérdés is, amiket kötelező kitölteni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Rasszista szemetek:), megkülönböztetnek bőrszín meg vallás alapján….., dacára a “nemzetközi jogi normáknak”, ez hallatlan, de tényleg…….
Még jó, hogy a genderre nem kérdeznek rá, mert az már sok lenne……….:)

Aldo
Újságíró

Na, majd lesz az is. Legalább 63 lehetőség közül lehet válogatni. Nehogy bárki is kimaradjon.

Aldo
Újságíró

Ez, hogy működik? Ha a néger beállítja, hogy kizárólag feketét keres, akkor az rendben van, de ha a fehér keres fehéret, az már rasszizmus?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mindenki kereshet mindenkit, nem értem az ezen való cirkuszolást most, ami szerintem egy elég fals beszámolóból indult. Amiket én láttam, ott mindent be kellett vallanod magadról, és másoknak is így kellett tenniük. Onnantól kereshettél bőrszínre meg vallásra is, ahogy közös hobbira, családi állapotra, gyerekszámra is, viszont ezek már nem voltak kötelezően kitöltendőek, viszont mondom újra: a rassz és a vallás igen, azok az kötelezően kitöltendő alapadatok közé tartoznak, úgyhogy ennyit a csúnya nyugati elnyomásról, ahol már azt sem válogathatod meg, hogy fehérrel vagy feketével akarsz-e randizni. :)

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Tényleg, vallás pl. a PC randivonalon is van. Elvileg, ha az anyanyelv és a vallás rovat be van állítva a keresett személynél, akkor gyakorlatilag már az is rasszista a PC szerint, csak a “vízben pisilős” fajtából. Nemzetközi oldalakat nem használok, itthon is csak a randivonalat nézem meg néha, hátha van kapás. Bőrszín ott nincs, csak a haj meg a szemszín fontos ott szerintük, így rasszistáknak marad a vallás meg az anyanyelv beállítás szűrőnek a randivonalon.

Hunn
Újságíró

Ez a Kirk nevű srác egy CUCK!
Mi az, hogy egy gyerek még belefér???

Ilyen megalkuvással elrontani egy amúgy tökéletes Tinder-profilt már nem is szimplán hiba, hanem szinte bűn! Minden másban viszont amúgy kurvára igaza van…

Azt kizártnak tartom, hogy gyűlölné a nőket.
Mert ha gyűlölné a nőket, akkor nem regisztrálna a Tinderre azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy meg akarja baszni az elvárásainak megfelelő nőket.
Aki meg akarja baszni a jó nőket, az pedig eleve nem lehet “nőgyűlölő”, már a definíció szerint sem…

ulomenen
Olvasó

Köszi, Hunn! Nekem is ez az egy gyerek még belefér- dolog tűnt először a szemembe, mint nem oda való elem. A gyerekes nőt- ha csak lehet- kerülni kell! Persze ha valakinek sehogyse akad jobb….

common man
Olvasó
common man

Megbaszni vagy feleségnek?

ulomenen
Olvasó

Feleségnek/barátnőnek inkább ne gyerekeset (mindkét értelemben). Alkalminak mehet- óvatosan. (don’t stick your dick in crazy)

Geri P.
Olvasó

nem feltétlenül kell kerülni mert azért hálásak tudnak lenni egy kis törődésért és dugásért az ilyen fattyúval élő nyomorékok is, csak egyszerűen éreztetni kell már az elején hogy hol a határ, tehát Nem költözöl velük össze, tisztázod hogy nem leszel a kölyöknek pótpapa és nem segítesz bele a gyereknevelés nehézségeibe anyagilag meg más téren se.
a közös maradék szabadidőt együtt lehet tölteni aztán Mindenki megy a saját életébe vissza.

Reszet Elek
Újságíró

Dugásra jó. Egy gyerek még nem akkora lekötöttség hogy kezlelhetetlen mértékben alkalmazkodni kelljen miatta.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Olyan jókat röhögök azon, hogy pont az ilyen rákfaszú incelek mint te akartok gyermektelen, fiatal, szűz lányokat… :D Aki elfecsérelte a fiatalságát azzal hogy tolta magába a cuccot és be volt állva ha kellett ha nem. Ennyit érsz. Ki a fasz vagy te hogy megállapítsd, mi a bűn meg mi nem? Csak a tetves faszoddal tudsz gondolkodni, mással sem. Egy gusztustalan, okádék féreg vagy hunn. Az incelek királya, ha ezt a megtiszteltetést neked adhatom. :)

common man
Olvasó
common man

És ha megjavult? Te tudnál neki adni még egy esélyt ha rajtad múlna?

Reszet Elek
Újságíró

Ez így van. Donnarumma lehet hogy az Isten által neked rendelt életed párját csepülöd itt. Lehet hogy csak egy esélyt kellene adni a boldogságodnak…

Hunn
Újságíró

Mi van, Donnarumma szívem, ismét visszahozott és kommentelésre késztetett az irántam érzett, viszonzatlan szerelmed? Nézd, én úgy vagyok vele, hogy nagyon sokat adok az udvariasságra és az illemszabályok betartására. Egy úrinő nem káromkodik, te pedig káromkodsz. Nekem pedig csak úrinőkre áll föl a faszom. Bocs.

Roland
Olvasó
Roland

Melyik feminista szutykot sértettem meg hogy törölve lett az első hozzászólásom? Vicc kategória amit toltok. Miről szól az oldal? Ne hozzatok le ilyet és akkor szeressen mindenki mindenkit, komolyan nem értem. Vágjátok a fát magatok alatt…

common man
Olvasó
common man

Roland
Ez remek, de akkor már nyomják fullba a kretént, mert bizony a kőművesek között is hiány van a picsákból…

Amúgy sziasztok, régóta olvaslak benneteket, mint hozzászóló új vagyok.

Admin
Admin

Moderálva lett a hozzászólásod. A véleményeddel semmi gond nincs, csak annyira mérhetetlenül sok durva káromkodás volt benne, hogy a hirdetési partnerünk robotjai azt hitték, hogy ezen az aloldalon felnőtt tartalmat forgalmazunk éppen és ezért leállította a reklámmegjelentetést az oldalon. Szóval a szöveged kimerítette a médiatörvény piros karikás fejezetét. Sok minden nem veszett el, mert káromkodáson kívül alig volt benne más, ezért sem lehetett részlegesen moderálni, csak az egészet törölni. :) Kérlek, egy kicsivel finomabban kommunikálj! :)

Roland
Olvasó
Roland

Rendben, értem.

Mister Drebin
Olvasó
Mister Drebin

Jó látni hogy már ilyen fiatalon ereje teljében ismeri és érti is a red pillt. Nem retten meg attól se hogy alkalmazza. Az ő legszebb évei nem kékpirulás hasznos idióta lábtörlőként fognak telni. Bár az egy alfa görény fattyának a nevelése még belefér remélem csak elírás volt. A sok gonosz feminista lilit kutya jobbhíján megpróbálta nyilvánosan megszégyeníteni de szerintem az ellenkezőjét értik el vele, csak gyorsítják a red pill terjedését, a férfiak eszmélését.

Reszet Elek
Újságíró

Az egy gyerekkel bíró fiatal mamik a szexmerítés kategóriái, célcsoport.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A sok gonosz feminista lilit kutya jobbhíján megpróbálta nyilvánosan megszégyeníteni

Annál kapósabb lesz, mert még ingyenreklámot is kapott! :)

Maxwell
Újságíró

Azt nálunk is egyre több nő szépen megtanulja, hogy azt csinálhat az életével amit akar, csak azt nem, hogy aztán a döntései következményeiért hátralévő életében felelősséget is kell vállalnia és annak következményei vannak, mondjuk hogy azok miatt kevésbé fogják a férfiak vonzónak találni. Legyen szó akár a végigbulizott és kefélt fiatalságról, akár a tetkókról, piercingekről, rövid (kék/zöld) hajról vagy elhízásról, akár az alfahímmel való önmaga felcsináltatásáról, aki szinte biztos otthagyja. (Illetve elnézést, a válások 70%-át a nők kezdeményezik, szóval általában inkább ők hagyják ott a számukra unalmas, nem bugyinedvesítő béta apukát.)

A szélesebb ismerősi körömben, 35 alattiaknál (középkorúaknál lehet hogy máshogy van) azt látom, hogy csak szerencsétlen, életben nem annyira sikeres, másodvonalas férfiak kötnek ki kisgyerekes anyák mellett, akik maguk sem túl kapósak a nőknél és nincs is nagyon más választásuk, ha szeretnének még intimitáshoz jutni nőtől az életben.

Geri P.
Olvasó

A piac képtelen béta lúzer barátaidnak is van választása, például elmegy fizetős szolgáltatóhoz, vagy Ha véletlen akad is egy lepattintott gyerekes tehén akkor is arra használja amire kizárólag alkalmas: dugni aztán ott hagyni a francba a gyerekkel együtt

Foxtrott28
Olvasó
Mister Drebin
Olvasó
Mister Drebin

Ne haragudj kedves Foxtrott28, de van még valaki aki elhiszi ezt a baromságot?

common man
Olvasó
common man

Szerintem itt mindenki tudja ,hogy ez egy baromság.Az merült fel bennem ,hogy aki leírta az elhiszi-e.(az nagyon nagy baj) Ha ő sem hiszi vajon miért írta le(ez sem jobb)Talán még az lehet hogy ők automatikusan több férfire gondoltak egy időben.(2 de inkább 3)

Reszet Elek
Újságíró

Lefordítva: Ez a belépő, innen indulunk. Mint a szigorlaton a beugró, aztán ha megvolt komolyra fordíthatjuk a szót.

common man
Olvasó
common man

Vicces.Az időről:
amiért képes vagy korán kelni, sokáig ébren maradni

Legyen hobbid! valószínüleg éjjel

Inkább legyen egy jól kinéző, piszmogós pasim, mint egy két perc alatt elkészülő,

Szeress nagyokat enni, sokáig aludni, önfeledten szexelni, részegesen kóvályogni a városban, hülye vicceket mesélni, gyerekkori verseket szavalni, társasozni, kártyázni,
A másik:az őszinteségről
Tudom, uncsi meg minden, de légy őszinte

És egyáltalán nem érdekel, hogy mosógépszerelőként, idegsebészként vagy bárzongoristaként valósítod-e meg magad

tomgal
Olvasó
tomgal

Én nem tartom kizártnak ,hogy létezik nő , aki ezt komolyan gondolja ( nekem elég normális a nőm) ,de az is igaz , hogy ez az alap , maximum ilyennel akarnak szóba állni , aztán az idők folyamán még jönnek az árnyaltabb kívánságok . (semmi nem elég a legtöbbjének)

Lássuk be a (sallang nélküli ) pontok azért nem ördögtől valóak , sőt a legtöbbjével magam is egyetértek egy kapcsolatot létesíteni akaró férfi esetében .

1. Ne élj anyáddal ! ( lássuk be , ez egy idő után tényleg nem egészséges )
2. Legyen munkád , legyenek céljaid ! (miért ne legyen ? )
3. Legyen hobbid ! (legtöbbünknek van , a férfiaknak van ,de szerintem ez a legtöbb nőnek lényegtelen )
4 .Szeresd a zenét ! ( ok , ez hülyeség , ezen nem áll , vagy bukik egy kapcsolat )
5. Kérlek legyen humorod ! ( Ti már találkoztatok olyan nővel akinél ez nem volt alap ? Én nem … )
6. Légy őszinte ! (ezt is mindegyik mondja , aztán , hogy valóban így gondolja -e , az más kérdés , nálunk komolyan gondolja )
7. Tudd , hogy mit akarsz ! ( a nők zsigerileg irtóznak a bizonytalan , határozatlan pacákoktól )
8. Légy képes a szeretetre/ szerelemre ! (na ez is , az őszinte kategória , de a legtöbbjük erre valóban vágyik , hogy ez alatt ki mit ért , meg ugye kitől vágyik rá ? )
9. Adj magadra ! ( ez egyértelmű , erről szerintem nem kell beszélnünk )
+ 1 Szeresd az életet ! Jó ez kissé naiv , de mi sem szeretünk hosszabb távon együtt lenni egy fapinával , akivel nem lehet egy jót röhögni , vagy egyetlen közös témánk sincs. Akármilyen szuper a csaj testileg , ha egy mísz picsa az azért lelombozó tud lenni .

common man
Olvasó
common man

Ha így írták volna mint te még el is menne.De te neved alapján(tom) férfi lehetsz.
A megfogalmazás a sallangok sokat számítanak.
1. ne élj anyáddal oké de hogy miért az a második pontban: De még ennél is sokkal fontosabb, hogy azt lássam, akarsz valamit kezdeni az életeddel.Mostantól én vagyok az anyád!Hadd lássam!
Ami meg utána jön az egy sima kamu majd azt hallgatja,hogy ütötte ki a csapágyat persze két si cikk közt.
Legyen hobbid :amit majd leépíthetek.
Zenéről van egy elméletem ha nincsenek közös halmazok akkor a kapcsolatnak sincs jövője.
Legyen humorod:persze szórakoztatni kell
És itt ne csak arra gondolj, hogy mindig elmeséled, hol jártál, mit csináltál, -ezen be kell szarjak: ugye te is őszinte vagy persze
Ha félsz az elköteleződés lehetőségétől: na menj a picsába teneked nem jó senki

aki még soha életében nem kötődött senkihez, és még sosem volt szerelmes, azzal nem kísérleteznék-te hülye te vagy neki az igazi ,téged keresett idáig
Az igényesség nem gáz, sőt… De azt is majd én mondom meg mi számít annak.
Részeg nem leszek senki kedvéért de azért kíváncsi lennék…
Szeress nagyokat enni, sokáig aludni, önfeledten szexelni-ez meg a csali hazug duma

common man
Olvasó
common man

Ja írhatna egy viszont listát is a csaj a nőknek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem alapvetően nincs gond ezzel a listával. A zenét kihagynám, bár furcsa lehet, ha a pasi egyáltalán nem hallgat, de végülis pont ugyanott lennék vele, mint a párommal, aki hallgat, de olyat, amit én nem bírok elviselni. :)
A humor így magában sem annyira lényege, inkább azt mondanám, hogy legyen egy könnyed személyisége, tudja lazán venni a dolgokat, jókat nevetni (önmagán is időnként), nem viccmondó bajnok kell. Szerintem a többség inkább így érti.
Hobbi is számít, mindig érdekesebbek azok az emberek, akiknek van legalább egy. Még sima barátnők közül sem igazán bírom azokat, akiknek nincs, mindenkinek legalább kell egy (a shoppingolás vagy a pasi számomra nem tartozik a hobbi kategóriába, ahogy csak egy alap sporttevékenység sem, tehát ha eljár heti kétszer fitnesszre, az nem hobbi).

common man
Olvasó
common man

Mindjárt kezdődik a meccs gyorsan elpakolom a söralátét- gyűjteményemet .Aztán meccs közben eszem iszom.

common man
Olvasó
common man

Az a hobbim,hogy szeretnék megtanulni hegedülni.Már évtizedek óta.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hol az a videjó, amikor valami nagy hegedűművész lement aluljáróba és le se nagyon szarták.

common man
Olvasó
common man

Még jó ,hogy az én hobbim az :”szeretnék megtanulni.” Ahhoz nem kell az a drága hangszer.

Aldo
Újságíró

Sokan a sörösüveg emelgetést is hobbinak tekintik.

Reszet Elek
Újságíró

Nem igazán értem a fanyalgókat. Abból kellene kiindulni, hogy ha a saját lányotokróll lenne szó milyen pacáknak adnátok oda (persze nem nagy örömmel).
Nyilván valami tökös férfinak, aki képes megfelelő körülményeket teremteni, jó vérvonalból származik (hogy megfelelő legyen az alom), jó családi mintái vannak stb. Biztos nem egy petyhüdt karú, okoskodó, sótlan irodakukacnak.

A humorérzék meg tényleg fontos mert az olyan emberek akik nem képesek nevetni másokon és méginkább saját magukon, nem megbízhatóak.

Sose bízz mosolytalan, humortalan emberben! Ahogy olyanban sem aki csak falja az ennivalót és nem figyel az ízekre, nem élvezi az élet apróságait. A már testileg is igénytelen embert meg kerüld mint a pestisest.

Az persze megint egy másik kérdés, hogy cserébe miket kell és indokolt elvárni a nőktől hogy megfelelőnek tekintsük egy komolyabb kapcsolatra is. A komolyon olyasmit értek ahol jelentősebb érzelmi-, idő- és energia ráfordítás is történik a férfi részéről. Ez sem egy rövid lista és sok buta liba sírna is, mint a fürdős kurva ha olvasná, hogy merek ilyesmi igényekkel fellépni.

common man
Olvasó
common man

Nem tudom kik a fanyalgók.Én csak olyannak tartom az egészet mint egy jó szerződés.A nagybetűs rész az fasza annak 110 százalékban meg is felelek.Viszont akinek már van némi élettapasztalata elolvassa az apróbetűst is.Ott már fenntartásaim vannak.Így kell érteni,szerintem úgy kell érteni.És sajnos az a lényeg mindig.

Aldo
Újságíró

Az apróbetűs résszel kell kezdeni.

Aldo
Újságíró

Abból kellene kiindulni, hogy ha a saját lányotokróll lenne szó milyen pacáknak adnátok oda (persze nem nagy örömmel).

Hogyhogy odaadod? A lányod nem valami tárgy, amit odaadsz valakinek. Ha egy felnőtt emberről van szó, max véleményt fejthetsz ki, de nem dönthetsz helyette. Ha meg valami nyomorultak választ, akkor érdemes elgondolkodni a korábbi, elcseszett nevelésen.

Nyilván valami tökös férfinak, aki képes megfelelő körülményeket teremteni, jó vérvonalból származik (hogy megfelelő legyen az alom), jó családi mintái vannak stb.

Részletes orvosi papírokat és genetikai térképet is fogsz kérni?

Biztos nem egy petyhüdt karú, okoskodó, sótlan irodakukacnak.

Kivéve persze, ha “megfelelő körülményeket” teremtett.

A humorérzék meg tényleg fontos mert az olyan emberek akik nem képesek nevetni másokon és méginkább saját magukon, nem megbízhatóak.

Nem értem az összefüggést.

Sose bízz mosolytalan, humortalan emberben!

Igaz. Az utólagos beszámolók szerint a sorozatgyilkosok jó része is megnyerő modorú, jó humorú ember volt.

Az persze megint egy másik kérdés, hogy cserébe miket kell és indokolt elvárni a nőktől hogy megfelelőnek tekintsük egy komolyabb kapcsolatra is.

Ez mindig nagy kérdés, mert erre sose jön értelmes válasz. Hogy egyáltalán el lehet-e várni bármit is a nőtől, anélkül, hogy záporozna a nőgyűlölő jelző. Sokan semmilyen elvárást nem támasztanak a nő fel, kivéve, hogy viszonylag rendszeresen bocsássa a rendelkelezésükre a pináját és szerintük ezért megéri gürcölni.

A komolyon olyasmit értek ahol jelentősebb érzelmi-, idő- és energia ráfordítás is történik a férfi részéről.

Egy férfi általában kénytelen jelentősebb érzelmi-, idő- és energiaráfordítást alkalmazni, mivel csak így van némi esélye, hogy legyen valami. Más kérdés, hogy ez sokszor nem térül meg.

Reszet Elek
Újságíró

Unatkozol?

Aldo
Újságíró

Nem.

Naooo
Olvasó
Naooo

“1. Ne élj anyáddal ! ( lássuk be , ez egy idő után tényleg nem egészséges )”

Gyűlölöd a szüleidet, hogy nem akarsz velük élni?

“2. Legyen munkád , legyenek céljaid ! (miért ne legyen ? )”

Minek? Hogy nagy részét elsikkasszák adó formájában és odaadják a zsidóknak, cigányoknak, migránsoknak?

“+ 1 Szeresd az életet ! Jó ez kissé naiv , de mi sem szeretünk hosszabb távon együtt lenni egy fapinával”

Kovályogj részegen a városban. Falun ne, csak városban, lehetőleg nagyvárosban, pláne judapesten.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a dolog komoly? például ha én bemondom a kedvenc “szerelmes dalom” az az ‘Entrails ripped from a virgins cunt” a CC-től, az baj ?

common man
Olvasó
common man

Mármint kinek mondod be és kinek baj?

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

“A tervekről, amiket szeretnél elérni.”

Terveket elérni.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Jó, most mit kell ezen kötözködni, hát mindenki tudja, hogy a célokra gondolt! Olyan vagy, miért nem arra figyelsz, hogy ő hogyan értette? Semmit nem lehet veled megbeszélni!
(ajtócsapódás)

ulomenen
Olvasó

Álompasi 10 fő tulajdonsága??? Ezek a nők eddig folyamatosan olyan férfiaknak adták oda magukat, akik a lista legtöbb- vagy egyetlen pontját sem teljesítették…

Hiszen ha az életében a listája szerinti férfiakkal találkozott volna, nem nyafogna annak hiánya miatt. Ebből látszik az ő valódi értékrendje is, hiszen mégiscsak lefeküdt velük, annak ellenére, hogy hogy nem voltak ilyenek.

A helyzet az, hogy még mindig ott tartunk: ha izgatónak talál, akkor lefekszik veled, hobbi meg Erzsinéni ide-vagy oda. Mikor kiöregedett, akkor jönnek ezek az elvárások, amik 22 éves korában valahogy nem voltak olyan fontosak- de ha rákérdeznél, akkor szerinte ez természetes… az ő igényei változtak, változzanak ennek megfelelően a férfiak is!

Egyébként a férfihobbi meg a legtöbbnek olyan, mint a sok nő figyelme: az ismerkedés szakaszában érdekessé teszi a férfit, de a komfortosodáshoz a nő a háta közepére se kívánja… hobbizzon kora reggel meg késő éjszaka :)

A normális nő, aki tényleg szeret, az a kedvedért elviseli a hobbidat, segít mert veled akar lenni. De hosszútávon remekül meglenne a hobbid nélkül, legyen ő a hobbid. De mondom, ha normális és szeret, akkor elviseli és segít benne.

common man
Olvasó
common man
Delin
Olvasó
Delin

“egyen ő a hobbid”

Hirtelen nem is tudom, hogy ez inkabb jo vagy, rossz. :) Egyebkent van olyan is, hogy kulon hobbibol egy ido utan kozos hobbi lesz es akkor nincs mit elviselni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Lehet , hogy igazad van ulomenen , de nekem a csaj írása (a csillámpónis sallangokat leszámítva ) valahogy őszintének tűnt . (biztos valami blue pill fronthatás van ). Rákerestem pár cikkére , mondhatom , nem az átlag nővel van dolgunk .Nekem tökre szimpatikus amit a férfi női szerepekről ír , manapság ritka az ilyen , nem hülye a spiné.

http://www.she.hu/herself/20190117-melletted-lehetetlen-ferfinak-lenni-lovay-fruzsi.html

” Manapság már nemcsak nőnek lenni nehéz, hanem férfinak is. A magam részéről csak reménykedem, hogy sosem fogok átesni a ló túloldalára, vagy ha esetleg mégis, akkor lesz, aki helyre rázza az agyam. És még mielőtt a nőtársaim letépnék a fejem: nem azt állítom, hogy bűn elmozdulni a tűzhely mellől. Csupán arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem lesz jó vége, ha kiszorítjuk a férfiakat a saját életükből – és a mi életünkből is. Ugyanis bárki bármit mond, egy nő sosem lehet igazán boldog férfi nélkül. ”

Itt egy másik (nekem eléggé szimpi ) :

http://www.she.hu/herself/20180612-a-mai-ferfiak-mind-selejtesek-vagy-csak-nagy-az-altalanositas-lovay-fruzsi.html

” De ha mégis vállalkozna szíved meghódítására, nem várhatod tőle, hogy az idők végezetéig bizonygassa, hogy nem egy semmirekellő szoknyapecér – csak mert ő is olyan nagydumás, mint az exed, aki fűvel-fával megcsalt.
Jelentem, nem a világ legtökéletesebb kapcsolatában csücsülve osztom az észt, én magam is szingli státuszban vagyok. Csak éppenséggel tisztelem annyira az ellenkező nemet, hogy nem írom le őket globálisan a saját negatív tapasztalataim miatt. Pedig amúgy vannak. Mint mindenkinek. De ha hagynám, hogy emiatt tüske maradjon bennem, akkor olyan pasikat is büntetnem kellene, akik nem tehetnek semmiről.”

” Persze, ha csak a saját sikertelenségedet szeretnéd palástolni azzal, hogy az összes felelősséget a pasikra hárítod, akkor jó úton jársz. Pont , mint amikor úgy próbálsz ruhát vásárolni, hogy nem veszel tudomást arról a pár plusz kilóról, ami felszaladt rád. ”

Talán , ha már ő -ráadásul nő létére- nem esik az általánosítás hibájába, nekünk sem kellene , hogy biztosan kikkel kefélt eddig stb. Persze nagyon sok esetben igazad van ” ezekkel a nőkkel ” kapcsolatban , ez tény.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amit itt a többség képvisel, az már egyszerűen csak rosszindulat. A legjobb fej nő is úgysem úgy gondolja, úgyis egy hülye picsa, úgyis belekötök minden szavába, mert ha nem is igazán lehet, majd hozzáköltök, és úgy már bele tudok, aztán el is jutottunk oda, ahol a feminizmus is tart. :)
Inkább úgy tűnik, voltaképpen a férfiaknak nem lehet megfelelni, és emiatt ők is épp ugyanott tartanak, mint a macskás szinglik, akiknek senki nem elég jó.
Hogy te szinte bocsánatot kérsz azért, mert neked szimpatikus… hát azért szomorú ez.

ulomenen
Olvasó

Magamra veszem, ha nem bánod.

A listát nem minősítettem. Azért nem, mert elméletben tökéletesen egyet is értek vele. Hogy mi bajom a mögötte rejlő gondolatisággal, azt írtam le. Meg mások is már, sokszor. Huszonévesen hol volt ez az értékrend? A vágy a megbízható, érző, érdekes, munkahellyel rendelkező férfira? Akkor kapott volna, de nem az kellett. Most- maradékként- nyugodtan érje be a maradékkal.

Egyébként valóban vannak arrafelé normálisabb cikkek is, magam is olvastam néhányat. De meg kell értetni, ha a nőkkel nem megy, legalább a házasulandó férfiakkal, hogy: Nem az a természetes, ha érdekes, normális, dolgos, intelligens férfiként egy mások által lehasznált, falközeli nőt választasz magadnak, még akkor sem, ha azt hangoztatják, hogy a sok rosszfiú után nekik már a jófiúra van szükségük.

Mert ezek az írások éppen ezt sugallják, erre a védelmező- megmentő szerepre erősítenek rá, ami a jófiúk sajátja. Nem kötözködés ezt észrevenni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miből következtetsz arra, hogy huszonévesen nem volt meg ez az értékrend? Attól, hogy nem működtek a kapcsolatok végül? Az ezernyi más dolog miatt nem működhetett, nem jelenti, hogy az alapelvárás változott. Az emberi kapcsolatok ennél bonyolultabbak, pláne hosszútávon. Ahogy a prioritások is, amit ugye ti a legnagyobb bűnnek tartotok, pedig ti sem totálisan ugyanúgy rangsoroltatok tizenévesen, huszonévesen, harmincévesen, negyvenévesen… Legalábbis a többség, aki már nem tiniaggyal gondolkozik. A probléma, hogy magatokban nem látjátok, ezt csak amolyan női bűnnek állítjátok be, ilyenkor dumáltok a falról meg az alfaözvegyekről, aztán az meg nem esik le, hogy magatoknak sem volt éppen prioritás tizenévesen az, hogy a nőnek esze is legyen, csak a szex, addig ez jó esetben később megváltozott. Pedig a pasik többsége is pont ilyen, semmiben sem különböznek ebben a nőktől, ami egyébként jó, mert aki igen, tehát még mindig tinis elvárásai vannak, az épp olyan is. Látunk itt erre számos elrettentő példát. :)

Azt meg senki sem várja el senkitől, hogy egy “leharcolt” nőt válasszon, olyat választ, amilyet akar vagy amilyen jut. Ha csak olyan jut, az is elgondolkodtató, mert akkor mégsem igazán működik az önkritika, akkor van baj, hiába elvileg normális, dolgos, intelligens. De senki sem mondja, hogy elégedj meg a szarral, nem kötelességed, egy férfi is ugyanúgy megírhatja a maga kis listáját arról, hogy legyen fiatal, szűz, legalább 6-os, házias, családcentrikus, saját jövedelemmel, kocsival, lakással rendelkező, vallásos nők írjanak. Aztán akkor úgy lesz. Itt valaki javasolta, hogy ugyanez a nő írja meg a nőkkel szembeni elvárásokat is, mert miért is nem a férfiak? Miért írja meg a nő ezt is? Nem is értem.

És akkor arra már egész egyszerűen nincs is mit mondani, ami minden elvárás közül a legagyzsibbasztóbb, hogy az itteni férfiak egyszerre várják el a teljes önállóságot, saját jövedelmet, saját lakást, saját autót egy nőtől, majd ütik őket azért, mert karrieristák. Hogy keress egyszerre pénzt is meg ne is dolgozz, mert a család legyen az első, körülbelül ez az az elvárás, amit aztán nem lehet megugrani semmiképpen, esetleg ha megélsz egy főzős youtube csatornából, de akkor is még magamutogató ribanc vagy. Az ilyesmire vonatkozó belátásokkal ugyanúgy hadilábon áll a férfitömeg, mint a macskás negyvenes feministák a jópasi kereséssel.

common man
Olvasó
common man

aztán az meg nem esik le, hogy magatoknak sem volt éppen prioritás tizenévesen az, hogy a nőnek esze is legyen, csak a szex,

Én világéletemben a szép és okos nőkre buktam.Már egész fiatalon is.Más faszikkal beszélgetve a témáról:olyanok voltak akik túl okosat nem akartak de olyan egy se volt aki butát.Persze ez nem reprezentatív csak saját gyűjtés.

Naooo
Olvasó
Naooo

Buta nőnél nem kell jobb.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

na neee…
20-24 éves korodig tökéletesen megfelelt egy Nobel-díjas segg, hét nyelven beszélő (szónokló) csöcs, egy “Kossuth-díjra érdemes” pofika alatt, amennyiben RÁD indult be a libidója!

Aldo
Újságíró

legyen fiatal, szűz, legalább 6-os, házias, családcentrikus, saját jövedelemmel, kocsival, lakással rendelkező, vallásos nők írjanak.

Azért a saját jövedelem nehogy már olyan kurva nagy elvárásnak számítson. Ez teljesen alap, senki sem azért dolgozik, mert annyira unatkozik, hanem mert muszáj. Biztos, hogy nem fogok egy felnőtt embert eltartani.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem is erről beszéltem, a saját jövedelem mindenkinél alap kellene legyen, hanem az, amikor két teljesen ellentétes dolgot várnak el a pasik egyszerre, tehát ne is legyen karrierista, de már fiatalon keressen jól, hogy meglegyen a saját lakása. Ez itt ugyanúgy megvan, márpedig én a fiatal, jól kereső csajok között nem sok szüzet szoktam látni. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Én meg jól kereső nők között nem láttam még nem kurvát.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Kecskekúrnád-alsón nem is sok flangál…

Aldo
Újságíró

Nem is tudom kik várják el az ellenkező nem képviselőitől, hogy már 20-on évesen jól keressen, tényleg nem.
Ezt a beteges szűzkultuszt én sem értem, többször is kikeltem már ellene. De itt is páran elég szélsőségesen tudnak gondolkozni, mert szerintük csak szüzikék meg falu kurvái vannak, holott azért jócskán van átmenet is. Ha 25 körül még nem dugta meg senki, akkor ott komoly problémák vannak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A beteges szűzkultusz szerintem pusztán annyi, hogy egy tapasztalatnak csaj, akinek nincs összehasonlítási alapja, könnyebben kezelhető. Az onnantól azt hiszi, az a maszatolás a szex, amit a delikvens éppen csinál, nem tudja, milyen a jó vagy a rossz. :)
Szóval szerintem a bizonytalan férfiak vágynak a szüzekre, azoktól nem kapnak kritikát.

hunbagira
Újságíró

Vagy, csak nem felejtették el ama ősi megfigyelést/közgazdasági alaptételt, hogy amiből minél több van/volt az annál kevesebbet ér. “Az elsőre mindenki emlékszik”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A fenéket, bagira!
Minden tapasztalt nő tudja, hogy az a férfi, aki szűzlányt akar magának, béna az ágyban, vagy legalábbis rettenetesen bizonytalan, ezért akar olyan partnert, akinek semmi összehasonlítási alapja nincs.
Akármit lehet erről magyarázni, de soha senki nem fogja bekajálni. :D

UPongi
Olvasó
UPongi

Na, el is indult a racionalizálás! :) Ha valaminek nem tudunk megfelelni, pattintsuk át a labdát a túloldalra! :D Pont olyan ez, mint a “fat acceptance”… :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igen, ez pont olyan, mint a kis farok vs. nagy farok, hogy persze valójában a játékosság a lényeg, nem a méret, azt csak a ribancok terjesztették el. :)

UPongi
Olvasó
UPongi

Nekem a ribancok azt mondták inkább lenne kicsi! :) Érdekes… akkor most ki terjesztette el? :)

Reszet Elek
Újságíró

A hivatásos ribancok nem szeretik a nagyot mert jobban igénybe veszi a munkaeszközüket.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi az, hogy hivatásos ribanc? :)
De amúgy persze véletlenül se azt akard érteni..

Reszet Elek
Újságíró

“Mi az, hogy hivatásos ribanc?” https://www.youtube.com/watch?v=-sDLnYCmJjE

common man
Olvasó
common man

Olyan apáca aki varrónő…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Olyan apáca aki varrónő…

Gigalike:)DDDDDDDDDDDDDD

Reszet Elek
Újságíró

és szereti a túrót…

hunbagira
Újságíró

Jah ezért írják ki “mérettől függően” kitételt, mert valójában kicsit várnak. Meg mindig elképedek a női valóság tagadáson. Számukra negatív tényeknél. Illetve itt jön az, hogy sok férfi agresszioval reagál…mert erre csak úgy lehet, vagy max azzal, hogy ott hagyod. De ezzel a kis fejecskéjével azt a következetetést vonja le, hogy ő nyert. Mint az egyszeri galamb, odaszarik a tábla közepére, ledönti a bábúkat majd kijelenti, hogy ő győzött.

Hunn
Újságíró

Én még nem hallottam olyat prostitól, hogy előnyben részesítené a nagy farkakat, olyat már inkább, hogy nem vállalják be.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Úgy tűnik, nem igazán ugyanazt értjük ribanc alatt.

common man
Olvasó
common man

Serial!
Minden csavar nélkül kérdezem:te mit értesz ribanc alatt?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Minden csavar nélkül kérdezem:te mit értesz ribanc alatt?”

A simán szokat szexelőket, a ribanc a köznyelvben ezt jelenti, hivatásosokra nem használják. Ezt épp a férfihangon kell elmagyarázni? :)

Reszet Elek
Újságíró

Én a hivatásos ribanc kifejezést használtam.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Olyan nincs, esetleg “és”-sel. Hivatásos és ribanc. De nem minden hivatásos ribanc, ahogy a ribanc nem hivatásos. Értem? :)

De most ezzel megint jól eltereltétek a lényeget a faroktémáról. Tehát egyszer valaki kitalálta, hogy nem számít a méret, csak a “játékosság”, ami továbbra is egy nagy hülyeség, de jól esik a léleknek.

Reszet Elek
Újságíró

Aki hivatásos az ribanc is (manapság már errefelé nem kényszer és nem egyedüli kiút), aki ribanc az nem szükségszerűen hivatásos. A rovar meg a bogár ugye…

A faroktémában igenis számít a méret, az átlag felettit szereti a nők túlnyomó többsége. Ennyi. Mit kell ezen túlbeszélni?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát akkor ezekben nem értünk egyet, magamat sem tartom ribancnak, mert az mást jelent.
Na akkor azt elismeritek, hogy a méret számít, akkor azt miért nem, hogy ez a szűzlánykultusz is voltaképpen arról szól, hogy bizonytalan férfiak kezdőket keresnének maguknak?

Gejza
Olvasó
Gejza

Az én egyéni elgondolásom illetve véleményem:
– aki konkrétan elismeri, hogy pénzért létesít szexuális kapcsolatot illetve elismeri, hogy ez a “hivatása”, az a prostituált. Nem játssza meg magát a férfi előtt, nem árul illúziót és hazudik, nem ígér szerelmet/hűséget, stabilitást, nem akar majd sunyiban lerabolni egy válás után, stb-stb, tisztességes üzletet ajánl, nyíltan és őszintén.
És a prostituáltan kívüli egyéb ribanc, kurva, ringyó, stb-stb szavak nem igazak, korrektek, tisztességesek.
Félreértések elkerülése végett: nem piedesztálra akarom emelni a prostitúciót, hanem – szerintem – a korrektség jegyében megérdemlik azt, hogy elismerjük az egyenességét a dolognak és szerintem ilyesmi “megbecsülés” jár ezen hölgyeknek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem a szavakon múlik igazából, hanem ahogy mondják, amit értenek alatta, ettől függetlenül a ribancot nem használjuk a prostituáltakra, mert mást jelent. Tényleg kár, hogy ezt itt el kell magyarázni.

Reszet Elek
Újságíró

A ribanc annyit jelent hogy feslett életű nő. Ha az ilyen pénz is kér akkor az kurva is. Ha nem kér érte akkor meg csak simán és jelző nélkül ribanc. Miért lovagolsz a szavakon?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem én lovagolok, volt egy megjegyzésem a ribancokról, amire fel ti elkezdtétek bizonygatni, hogy a kurvák nem szeretik a nagy farkat. Almát a körtéhez, aztán ha kijavítalak, akkor mit lovagolok a szavakon. :)

Reszet Elek
Újságíró

Ezeknek a szavaknak nincsen általános definíciója úgyhogy nincsen mit “kijavítani”. A többes számról meg leszokhatnál.

common man
Olvasó
common man

Serial!
1.”A bizonytalan férfiak kezdőt keresnek maguknak” az nem jelenti azt ,hogy aki kezdőt keres magának az bizonytalan sőt lehet ,hogy nagyon is tapasztalt és biztos a dolgában.
2.Még a bizonytalan férfiak sem keresnek automatikusan kezdőt maguknak hanem inkább valakit aki kitanítja őket.(lehet ,hogy egy ribancot?)
3.Persze ,hogy számít a méret össze kell ,hogy passzoljon.De ez már több ezer éve tudott dolog.Ha túl kicsi a pina az se jó az átlagnak meg az se ha akkora mint egy nőstény elefánté(víziló,rinocérosz,kisebb bálnák)

Hunn
Újságíró

Az az igazság, common man, hogy azért kritizálják a nők a “szüzesség-fétist”, azért próbálják bebeszélni nekünk, hogy mi “bizonytalanok” vagyunk, mert ez egy olyan feltétel, amit a mai világban a többségük nem tud produkálni 13 éves kora után. És a bizonytalanságot, ami abból következik, hogy nem tudják ténylegesen mennyire számít nekünk ez a követelmény, és a parát, hogy esetleg nem felelnek meg az elvárásoknak, kivetítik ránk. Tipikus női projekció.

ulomenen
Olvasó

Bármi, amit a férfiakról akarnak elhitetni, rájuk igaz…
Amúgy sem lenne baj, ha elterjedne a ‘No hymen no diamond’ mozgalom.
Nem, nem He- man…

common man
Olvasó
common man

Mosolyogtató volt az az erőlködés amikor csordában (neveket nem mondok) arra akarták terelni a dolgot ,hogy aki szűz vagy nem az egész falu(város) által végigbaszott nőt akar az bizonytalan ügyetlen kisfaszú stb stb.(És más hátsó szándékuk is volt)

Reszet Elek
Újságíró

A kevés partner nőnél érték férfinél meg szégyen. Ennyire egyszerű.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kurva mind, ellenszolgáltatásért csinálja.

Geri P.
Olvasó

Aha így már minden világos, Magyarán te egy hivatásos öntudatos nő vagy aki nem ribanc :D
Hát ezzel mindjárt akkorát nősz a szemünkben hogy lassan bele se férsz

hunbagira
Újságíró

Igen megtudhattuk az itt lévő női szakasztól, hogy az agyonhasznált többet ér, mint a vadonatúj. :D Gondolom ők is ezt az elvet követik pl a vásárlási szokásaikban. Nem mérnek ők kettős mércével, nem szokásuk. :D
“Nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy”…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aztán valamiért mégsem szűz kislányokra vadászol te sem, ki tudja, miért jó mégis a használt, amit pedig elméletben elutasítasz. :)

common man
Olvasó
common man

A kislány az a pedofil vád vagy a Mariska néni féle “kislány”?(mindenki aki 50 évnél fiatalabb)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Simán csak fiatal csajt jelent, ne pörögd túl.

hunbagira
Újságíró

Valóban, ha ilyen céljaim lennének akkor eleve a büntető törvénykönyvvel kellene szembenéznem hiszen kb a 10 évesek között kellene keresgélnem a mai nők közerkölcse miatt. Úgy, hogy ez valóban hipotetikus.
Illetve a bennem lévő átlagnál erősebb viszonossági erkölcs és méltóság miatt nem igazán tudnék egy gyereklánynak udvarolni vagy “gémelni” vagy mit csinálni.
De a kérdés nem ez volt, hanem hogy mit választasz az újat vagy az újszerűt vagy a használtat. Illetve mi okoz nagyobb örömet és mi emlékezetesebb. Erre mindketten tudjuk választ.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne terelj ezzel, mert pontosan tudjuk mindketten, hogy mindentől függetlenül nem volna célod szűz nőt keresni, mert akkor bizony továbbra is keresgélhetnél a 14-16-os korosztályban, nem kell azt hazudozni, hogy azok között már egy sincs. Aztán valamiért mégsem teszed. Sem te, sem a többi egészséges, nem tiniaggyal gondolkozó, voltaképpen önmagában rettentő bizonytalan férfi.

Arra meg, hogy nagyon szimpatikusan élettelen tárgyakhoz hasonlítod a nőket, nem igazán lehet mit mondani. Ha már mindenáron muszáj valamihez, én akkor a szolgáltatásokhoz tenném: nem bíznám magam egy kezdő ügyvédre, kezdő fodrászra, kezdő orvosra, de hát persze mivel a nők tárgyak ezek szerint, abból csak az új jó. Reméljük, a pedók nem ezzel fognak érvelni a jövőben, hogy ők csak vadiújat akartak, mint mások egy Gucci táskából.

Amúgy meg ezt az elhasználtságot sem értem igazán férfiaggyal nézve, mert szerintem egy olyan nő, aki 5 évet lehúzott az egyetlen kapcsolatában, pinaügyileg elhasználtabb a napi szextől, mint aki többekkel, de annál ritkábban. (És akkor most tegyünk úgy, mintha a női test így működne, miközben mindannyian tudjuk, hogy nem. :)

hunbagira
Újságíró

Ha, hosszútávra keres az ember szolgáltatót légyen szó az általad említettetekről ott is fiatal, lelkest keres. :) majdnem jó riposzt volt…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na ne szédíts már, hogy ha te egy komoly ügyben ügyvédet keresel, akkor csak fiatal és lelkes legyen, véletlenül sem tapasztalt. Orvosnál pláne, de még a fodrász esetében is necces. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Új seprű jól seper.

Aldo
Újságíró

Valahol el kell kezdenie mindenkinek. De persze megnéznék olyasvalakit, akinek mondjuk egy vérrögöt kéne kioperálni az agyából és kézzel-lábbal ragaszkodna egy olyan dokihoz, akinek ez lenne az első műtétje.

Aldo
Újságíró

Amúgy meg ezt az elhasználtságot sem értem igazán férfiaggyal nézve, mert szerintem egy olyan nő, aki 5 évet lehúzott az egyetlen kapcsolatában, pinaügyileg elhasználtabb a napi szextől, mint aki többekkel, de annál ritkábban.

Nem a fizikai elhasználtságra kell gondolni. Nem mindegy, hogy egy valaki veri telibe 5 éven keresztül, vagy több tucatnyian. Utóbbi estben jó eséllyel egy megbízhatatlan ribanc, aki jó eséllyel folyton félre fog baszni. Ebben a kiélem magam aztán kezdek komolyba című baromságban sem igazán hiszek. Nem véletlen, ha egy átlag nőt megkérdeznek a valós szexuális partnerei számáról, akkor
a) terel, mellébeszél
b) felháborodik
c) hazudik
De ez már megint egy szélsőséges példa.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem hiszem, hogy ezen múlik, inkább az elhatározáson. Abban is csalódhatsz, akinek csak egy komoly kapcsolata volt előtted, mert lehet, hogy éppen veled kezdi a “kiélős” korszakot. Az ismerkedés egy szerencsejáték.

Aldo
Újságíró

Igen, szerencsejáték, de azért lehet javítani a szorzókon. Oda kell figyelni a jelekre. Sok tényezőn múlik, hogy egy nő alkalmas hosszútávra és a hányan dugták meg korábban kérdés, csak egy a sok közül. Egy olyan nővel, aki 25 felett is szűz nem érdemes kezdeni, mert nyilván nem véletlenül nem akarta megdugni senki és ő sem fogja egy fasszal beérni egész életében.
A másik véglet sem jó, akin már a fél város átment ennyi idős korára, mondván, hogy most kell kiélnie magát, mert akkor később nem fog félrebaszni. Csak ez nem úgy működik, hogy 26 évesen húz egy vonalat, hogy eddig és ne tovább. Egy ilyen nő mindig talál indokot, hogy félrebasszon, férj és gyerek mellett is. Valahogy az arany középutat kéne itt is megtalálni, csökkentve a kockázat esélyét.

common man
Olvasó
common man

nem bíznám magam egy kezdő ügyvédre, kezdő fodrászra, kezdő orvosra,

Na de a nő(szűz,még majdnem szűz tapasztalatlan) bízza magát rá a férfira(tapasztalt)

Delin
Olvasó
Delin

Most kicsit te sarkitasz SS. Biologiailag a kotodes szempontjabol tenyleg az a legjobb, ha a no szuz, ez hormonalis kerdes. Ez fuggetlen a pasiktol. En spec eloben nem is talalkoztam olyan pasival, aki konkretan szuz lanyt akart, inkabb keves partnerszamut. Ha egy SMV5+ nonek 20as evei vegere is keves partnere volt (5 alatti), jelzeserteku a no attitudjerol, magahoz es a partnerehez valo hozzallasrol, elkotelezodesrol. Hosszu tavu kapcsolatnal ez kulcskerdes.

+ Semmi garancia sincs ra, hogy egy no tobb partner altal jobb szexhez jut. Ez inkabb minosegi kerdes, nem mennyisegi.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor ebben nem értünk egyet.

hunbagira
Újságíró

Ment a pont, Delin..

Naooo
Olvasó
Naooo

Vagy mert gusztustalan olyan nővel élni, akibe már más beleverte a faszát.

common man
Olvasó
common man

Vagy nem béna de még nem volt szűzlánnyal és kíváncsi.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

…aztán már kerülni fogja…

hunbagira
Újságíró

Most pszichológiai tényekkel vitatkozol. Nem hiszem, hogy ezredik guccsi táska ugyanolyan élményt ad, mint az első :)
De én sem vagyok szűzmániás sőt nem is tudom, hirtelen mit kezdenék egy ilyen helyzetben. Valszeg azt, amit kevin spacey az amerikai szépségben kihörpinteném boromat és elkullognék..
Viszont, ha választanom kellene a 2 szélsőség között akkor egyértelműen szűz kislányt.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pszichológiai tényeket csak akkor fogadtok el, ha éppen érdeketek, bagira.
Figyeld meg, kik azok itt, akik szűzlányokat akarnak 2019-ben és gondolkodj el. Miért épp azok, akik? :)
Na ugye.

common man
Olvasó
common man

Kik azok?

hunbagira
Újságíró

Ez a fórum szimpàtiától függetlenül TÉNY marad..

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én viszont továbbra is úgy gondolok azokra, akik szüzeket akarnak, mint bizonytalan férfiakra, és nagyon sanszosan nem fogok tévedni. :)

common man
Olvasó
common man

És kikekre gondolsz?

Hunn
Újságíró

Serike, a férfiak szeretőnek promiszkuózus nőt akarnak, feleségnek pedig szüzet. Kábé 100 évvel ezelőtt a szüzesség ALAP volt ahhoz, hogy egy nőt feleségül vegyenek. Alap, érted? Mára már ezt is elvették tőlünk.

És ennek semmi köze a bizonytalansághoz. Az első partneréhez minden nő kötődik, a századikhoz már kevésbé. A házasság lényege pedig a kötődés, a kötődés alapja a szex, és ez akkor a legerősebb, amikor az ember az első férfi a nő életében. Miért bízzak egy olyan nőben, akinek én vagyok a századik az életében?

Ezt akár nevezheted “bizonytalanságnak” is, de én inkább úgy mondanám, a férfiak tapasztalata szerint nem bízhatok olyan nőben akinek én vagyok a századik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mára már ezt is elvették tőlünk.

Kik voltak azok a “gonoszok” , akik “elvették”?

Aldo
Újságíró

Na, vajon kik?

Aldo
Újságíró

Az is alap volt, hogy eltartottad a nődet és a kölykeidet. Ez is menne, ha már elvárod a szüzességet?
De ennyi erővel egy nő miért bízzon olyasvalakiben, aki rendszeresen prostik szolgáltatásait veszi igénybe?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

hunn maradt az eszed?
100 évvel ezelőtt a 18 éves LÁNY már vénlánynak számított! Ma 22-25 éves kor előtt még NEM KÉPES önálló egzisztenciára. És akkor 14-24 éves kora között csak esténként szűzi ágyacskájában vagy a zuhany alatt hagyatkozzon az ujjacskájára? TE beéred Marok Marcsával és az öt nővérkéjével?
(ebben a mai agyonszexualizált világban?)

Reszet Elek
Újságíró

SS: Ez megint csak a kulcs és a lakat kérdése. A férfiak ösztönösen is tudják mennyit ér egy promiszkuózus nő. Nem kell utálni vagy gyűlölni nyilván, csak arra kell használni amire való. Nem kapcsolati anyag.

Aldo
Újságíró

Vagy ha egy termék jó, akkor gyorsan elkapkodják, ha meg szar, akkor ingyen sem kell.

common man
Olvasó
common man

Kereskedőnek ne menjél! Nem baj ha szar csak olcsó legyen.(persze vannak akik tudják ,hogy ez nem igaz de sokan nem ilyenek)

Naooo
Olvasó
Naooo

Azoktól nem kapnak nemi betegséget.

common man
Olvasó
common man

Csak gondolatjáték de attól, hogy szűz még jó párat leszophatott.

Alter Ego
Szerkesztő

Ez most utalás akart lenni a Shop-Stop egyik poénjára? :)

common man
Olvasó
common man

Konkrétan nem de tudat alatt lehet.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Azért Seri…. Én két nő szüzességét vettem el, az elsőnél 17,5 voltam és nekem is az első volt, a másodiknál 21 voltam és azt a nőt aztán feleségül is vettem. Kritika tényleg nem volt a nőktől, de azért bizonytalan sem voltam – miként te írod ezt. És jól esett nagyon a májamnak, hogy én voltam nekik az első. Alapvetően azért a nők két dologgal még törődnek valamelyest: ki lesz az első és kinek szül gyereket. Minél több nő szüzességét vetted el és minél több nőnek csináltál gyereket, annál értékesebb férfi vagy. Volt két szűz lány és két nőtől vannak gyerekeim, szűzre már nem vágyom, gyereket még csinálhatok egy harmadiknak is. A darabszám, az hogy hány ócska ribancot húzol meg – a ribancok jó nőségétől függetlenül – nem értékmérő, különösebb jelentősége nincs.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát ti tudjátok, szerintem a szüzesség még magában nem érték, mert mondjuk képzelj el egy csúnyácska, kövér csajt, az ő szüzességének elvétele 25 éves korában tényleg téged emel fel, vagy inkább azt jelzi, hogy te adtál le az igényeidből legelőször? :)

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Seri, talán te is emlékszel az első férfire az életedben. Akik utána voltak, azokra talán már kevésbé. És remélhetőleg az a férfi is emlékszik rád. Mert ami fontos, ami értékes, arra emlékszünk is. És a kövér 25 éves szűz lány is emlékezni fog 70 évesen is az első férfira, mert az neki érték volt. Nem az számít, hogy te mit tartasz értéknek itt ezen a honlapon. Valószínű te nem szívesen feküdnél le azzal a férfival, aki ennek a 25 éves kövér szűznek elvette a szüzességét. De ennek a dolognak az értéket nem te adod meg itt ezen a honlapon, hanem az a nő, aki remélhetőleg idős korában is kedvesen emlékszik majd arra a férfira.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Attól, hogy valaki az első, nem biztos, hogy érték és hogy jó emlék. De nyilvánvalóan ezt mindenki maga tudja, én csak azt mondom, hogy ha egy “más bottal sem piszkálta volna meg” nőről van szó, akkor az nem éppen egy komoly eredmény, büszkeség.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Seri az első alkalom egy pszichésen normális embernek érték, mert általában szerelmes a partnerébe, de legalább is nagyon tetszik neki a másik. Akinek nem jó emlék az első alkalom, az szomorú dolog, de annak az embernek sajnos elbaszták a nevelését, talán még van ideje korrigálnia. És sajnos nagyon ütközik az értékrendünk. Én egy csúnya nőnek csinált gyereket sokkal nagyobb értéknek tartok, mint egy tucat bombanő megdugását. Mert az egyik dolog az örökkévalóságról szól, a bombázó megbaszására meg lehet már maga a férfi sem emlékszik egy év múlva.

herceg
Olvasó
herceg

“Attól, hogy valaki az első, nem biztos, hogy érték és hogy jó emlék.”

Akarsz beszélni róla? Sok mindenre lenne magyarázat…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért személyeskedsz rögtön? Nem csak magamból tudok kiindulni.

Roland
Olvasó
Roland

Számodra nem is lehet érték, mivel tudjuk mi a “szakmád”.

Aldo
Újságíró

Vannak sokan, akik beérik a rusnya, dagadt 25 éves szűzzel is, mert úgy vannak vele ez is jobb, mint a semmi.
Egy nagyon jó barátom folyton ilyen csajokat dugott és még önmagát is azzal nyugtatta, hogy tűzoltásra a moslékos vödör is jó. Persze ezeket úgy adta elő, mintha valami szupermodelleket dugott volna meg.

common man
Olvasó
common man

Én barátilag azért megmondtam volna neki:figyelj ha neked ezek tetszenek ezek tetszenek ne a mások ízlését akard kielégíteni.Barátok vagyunk nem kell hozzáfüllenteni ,hogy szüzek.(ennyi 25 éves szűz a világon nincs)

Aldo
Újságíró

Nem voltak szüzek, csak kövéres és rusnyák. Nem tetszettek neki, csak őket tudta megdugni, mert a többségnél esélye sem volt, de a csajoknak sem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Sokkal több szűz csaj van még a világon, mint azt gondolnánk, csak hát nem véletlenül azok. Az a fehér holló, aki annak ellenére az, hogy jó nő, általában csak a valláskárosultak között találni ilyeneket (fel lehetne őket kutatni, ha valaki nagyon akarná, csak az azzal az áldozattal járna, hogy előtte el is kéne venni, és a hitet is napi szinten gyakorolni).

hunbagira
Újságíró

Illetve a “vándormadarakat” a munkaerőpiacon sem kedvelik…:) ha már szolgáltatók.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Hadd szóljak bele a témába, mert az ahogy én látom/tapasztalom a dolgot nem került még elő. Két szűz lánnyal volt eddig dolgom, az egyik a feleségem lett, a másik a barátnőm volt. Mindketten gátlástalanok voltak már az elején, egyből, szűzen úgy szoptak, és olyan dolgokat műveltek amit nem gondoltam volna, eközben az a nőm, akinek a legtöbb tapasztalata volt, akitől a fél város óvott, hogy egy ribanc, és valóban sok partnere volt, na ő volt eddig a leggyengébb az ágyban, még szopni se tudott rendesen. Lehet, hogy én vagyok a kivétel, de én bizony úgy látom, hogy az, hogy ki milyen szerető, az simán attól függ, hogy milyen személyiség, mennyire tudja elengedni magát, mennyire tud felszabadultan, gátlások nélkül élvezni, és nem attól, hogy előtte hány partnere volt.

Reszet Elek
Újságíró

A sok partner egy nőnél automatizmusokat, monoton megszokásokat eredményezhet. Egy átlagnál szebb nő ráadásul még meg is szokja hogy nem kell megdolgoznia az öröméért.
Amúgy meg minden nő perverz és ha tovább marad szűz, ez jobban ill. fiatalabban előjön.

hunbagira
Újságíró

Azért az kemény végén még kiderül, hogy férfiak üldögélnek “flanszi” helyeken miközben villamos távvezetéken dolgozó asszonykájuk eltartja őket.:D A rosszlányok.hu az valójában elírás..az rosszfiúk.hu stb.
Női férfiellenes kivetítés kimaxolva.
Nem, mi józanabb/naívabb gondolkodású itteniek a következetességet és a viszonossági erkölcsöt és a felelősségérzetet várnánk el tőletek mai nőktől (amit egyre inkább úgy látom én is, hogy ti erre genetikailag képtelenek vagytok)
Tehát, ha úgy döntetek karrier, munka, emancipáció…akkor annak vállaljátok a negatív velejáróját. Szigorúan feles elszámolás (és vagy fogyasztás arányban) mindenben…ha a házimunkákban elvárjátok a felest…akkor bizony ott vagytok a házkörülinél stb.
Ha viszont htbék akartok lenni (figyelem nem azonos a golddiggerrel a legalja nő típussal) akkor vállaltok minimum 2 gyereket és a házimunkát az eltartás fejében.
De mit látunk, csalóként kiszemezitek mindkét választásból a számotokra hasznosat és ezáltal ti kényszerítitek kettős-többes szerepbe férfit (ismét szép projekció volt).A társadalom/elit meg sajnos ilyen- olyan okokból ezt megengedi nektek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Már megint mi ez a “ti?”

hunbagira
Újságíró

Te is így ragoztál…:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te állandóan így ragozol, nem most kezdted. :)

Aldo
Újságíró

Lehet folyamatosan hajigálni az a bizonyos sárlabdát és mindkét oldalról sorolni az egymásnak ellentmondó elvárásokat.
20 évesen ne anyáddal élj, nem is valami lepusztult panel albérletben, hanem saját lakásban.
Legyen már sikeres, jól fizető karriered. Hozz haza sok pénzt, amihez persze sokat kell robotolni, de azért ugráld már körbe a nődet. stb.

Naooo
Olvasó
Naooo

“aztán az meg nem esik le, hogy magatoknak sem volt éppen prioritás tizenévesen az, hogy a nőnek esze is legyen”

Minek legyen neki esze? Kiszámolja mennyire jár jól a válással?

“Hogy keress egyszerre pénzt is meg ne is dolgozz”

A fakanalat keresd.

hunbagira
Újságíró

Eleve nem működőképes egy kapcsolat egy agyzsibbasztóan butább/műveletlenebb partnerrel. Egy kapcsolat az valami szexen túli dolog, tehét az általad léírt hipotetikus jelenség fogalmilag kizárt.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát azért elég sok pasinak a kapcsolat csak egyenlő a gyakori szexszel, ezt kár tagadni. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

A nőknek meg a lehúzással.

hunbagira
Újságíró

Igen, ha csak szexkapcsolat..nem több.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én ebben nem lennék olyan biztos, nézz körül. :)

common man
Olvasó
common man

A kapcsolatnak tartalmaznia kell a sok szexet és még minden mást.

Aldo
Újságíró

Azoknak, akiknek korábban nagyon ritkán, vagy sehogy sem jött össze. Aki nem ilyen, az nem fogja hosszútávon beérni csak szexszel, főleg ha ezért cserében rengeteget követelnek tőle.

common man
Olvasó
common man

Ezt most mire írtad?

Aldo
Újságíró

Erre:

Hát azért elég sok pasinak a kapcsolat csak egyenlő a gyakori szexszel, ezt kár tagadni. :)

Geri P.
Olvasó

Akárhogy magyarázod a lehetetlent te egy beteg életű romlott picsa vagy és pont.
aztán védheted a nők sose létezett becsületét és eregetheted a magad helyzetekből nettó röhejesnek ható női önérzetes dumát, de ettől még nem lesz igazad.
itt a legtöbb férfi azért van hogy megértse a nőket, persze arra a többség sose jön rá hogy nincsen rajtatok mit megérteni, mert olyan primitíven egyszerűen működtök hogy az teljesen kiszámítható.

UPongi
Olvasó
UPongi

Ezt a felháborodást most nem értem. Néha nehéz mostanában elhinnem, hogy ezen az oldalon találtam rá a TRP-re.
A lista 11 eleméből legalább 7 tétel pont arról szól, amelynek fejlesztésére a Red Pill is felhívja a figyelmet…

Reszet Elek
Újságíró

Ámen! Csinálni kell, fejlődni kell, nem sírni, hanem IDGAF. A hivatkozott pontok sokban RPW merítésűek.

righeira
Olvasó
righeira

A Red Pill reakció ezekre az elvárásokra. Aki dugni akar, ezek a “minimumfeltételek”. Ez van, ezek a tények
Ettől még ez nem lesz helyes, indokolt, méltányos, korrekt és számunkra elfogadható. Ez meg az értékelése.

Plussz: az sem mindegy, hogy valamit magadtól, saját fejlődési-kiteljesedési igényedtől vezérelve teszel, vagy rá vagy kényszerítve mások által, ha egy alavető szükségletedet ki szeretnéd elégíteni, és pszichológiailag (többé-kevésbé) egészséges, kiegyensúlyozott maradni.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

…egy palvinbarbinak be is jöhet…

wittukind
Olvasó
wittukind

Hogy egy ilyen ártalmatlan cim meg ilyen vicces fotó miket ki nem hoz első benyomásra értelmes emberektől….pricelesss….amúgy is hogy pénzel de mégis “nőgyűlölő”-ehhez nagyon demokrata neuronjaid kell legyenek….

tomgal
Olvasó
tomgal

Bírom a fószert . Amúgy meg magasan szarik rá , hogy Trash Queen-nek (vagy hasonló társainak ) mi a véleménye , így is megdönget egy halom nőt. Itt van amúgy a csaj , csak nem macskás szingli ? Ennyi idősen micsoda infantilis képek ?!

https://www.nzherald.co.nz/lifestyle/news/article.cfm?c_id=6&objectid=12221656

https://www.google.hu/search?biw=1920&bih=917&tbm=isch&sa=1&ei=89W2XOGsCYbosAeQ7ZSYDQ&q=trash+quee+zxox32+twitter&oq=trash+quee+zxox32+twitter&gs_l=img.12…650101.660039..662688…0.0..0.72.1530.24……0….1..gws-wiz-img.D91phrzAr_o

Jó , a letolt gatya egy kicsit röhejes , sima alós kép jobb lett volna

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Pedig nem is lenne csúnya a csaj, csak hát ez az infantilizmus, ez borzasztó. Egy normálisan működő férfi nem akar maga mellé egy ilyen szellemileg elmaradott társat. Legalábbis egy-két napnál tovább biztos nem.

És persze megjelentek a manginák is: “Some men took to Twitter to say sorry on Kirk’s behalf, with one writing: “I apologise on behalf of men everywhere.”” A bétásodásnak nincs határa.

common man
Olvasó
common man

Most neked meg mi a bajod a kicsi cica tündérlánykákkal az ,hogy még tudnak önfeledtek lenni?(ajtócsapódás)

Reszet Elek
Újságíró
herceg
Olvasó
herceg

“itt van amúgy a csaj , csak nem macskás szingli ?”
Twitter bio:”…full time cat mum…”

Alter Ego
Szerkesztő

Ohh, hát szó sincs arról, hogy ő egy kirafinált, lestrapált “Trash Queen” volna, hanem sokkal inkább egy tündérhercegnő, aki egy gyermekien őszinte mesevilágban él. Így akár még érthető is, amit mond. Jobb is, hogy elment a kedve az ottani ismerkedéstől, biztosan nem való neki a Tinder hímnemű farkasoktól és nőnemű hiénáktól nyüzsgő világa. Nem érti a kicsike, hogy Kirk “seggfejsége” egy válasz, mert tömegesen ott van a női ellenpontja mindennek. Azt nem érti ez a kis cuki naíva, hogy kiknek is mondta meg a magáét Kirk. Biztosan azt a legnehezebb megtanulnia egy ilyen kislánynak, főként a feminizmus hatásának is köszönhetően, hogy a nők egy jelentős része mennyire nem egy hercegnő…

comment image

ulomenen
Olvasó

A Tinderen eleve nem szokás adatlapot tölteni, a srác vette rá a fáradságot. Ha jól rémlik,akkor ezt azok teszik, akik komoly kapcsolatot (is) keresnek. Ez egyébként a lírásból is látszik: egyéjszakásnál mindegy lenne, hogy dolgozik-e a lány, vagy sem, ill. hogy hány gyereke van.

Blackur
Olvasó
Blackur
Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Coming out következik: Nem osztom azt a széles körben elterjedt, és ebben a belinkelt cikkben is (eléggé csöpögősen) kifejtett véleményt, hogy egy kutya érdek nélkül, feltétel nélkül szereti a gazdáját. Szerintem inkább az van, hogy ragaszkodik hozzá, mert enni kap tőle. Igen, amit ezek az érzelmes gazdik “feltétel nélküli szeretetnek” gondolnak / éreznek, az a kutya részéről az ennivaló megszerzése (vagy valami más élvezet, pl. a közös játék, séta) érdekében mutatott viselkedési séma. Próbálná csak meg egyszer a gazdi elvenni az éhes kutyusától azt a darab húst, amit az mondjuk véletlenül talált, amikor kiesett valakinek a bevásárlószatyrából, hát rögtön észrevenné a feltétel nélküli szeretet korlátait.

common man
Olvasó
common man

A kutya az emberhez hasonlóan csoportlény.Nem csak a papír szerinti “kenyéradó “gazdájához ragaszkodik hanem a többi távolabbi taghoz is.És nagyobb időtávolságokban is.Mint ahogy te is felismered és üdvözlöd a régen látott barátodat.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Ez igaz, de a falkához ragaszkodás még nem “feltétel nélküli szeretet”, amitől a legtöbb kutyás (köztük minden kutyásnő) úgy el van ájulva.

common man
Olvasó
common man

Mondjuk nem tudhatjuk pontosan mi van a kutya lelkében,3-4 éves gyerekhez szokták hasonlítani.Ha a gazdi hazajön (akárhonnan is) a kutya mindig örül mint egy kisgyerek.Talán ezt nevezik annak egyes gazdik(férfi és nő is) Nekem is van kutyám de még nem használtam ezt a feltétel nélküli szeret összetételt.Bár emberi viszonylatban is valahol mélyen, nem erre vágyna mindenki?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

hülye vagy fiam, leülhetsz!

Alter Ego
Szerkesztő

Sajnos az van, hogy az emberi szeretetnek is nagyon hasonló korlátai vannak.

A “Szeretem” szó is minden romantika ellenére alapvetően nagyjából azt jelenti, hogy “kellemes érzetet kelt bennem”. Legyen szó akár húslevesről, akár egy másik emberről… És bizony az emberek is elég hamar elkezdik azt a másik embert nem szeretni, aki az ezzel kapcsolatos elvárásaikat nem teljesíti, például esetleg megeszi a húslevesüket… :)

A gyerekek például nagyon őszintén használják ezt a szót is, öt perc alatt megkaphatja tőlük még az anyuka is, hogy “nem szeretlek”. :) Csak az emberek fejlődése lehetővé teszi, hogy elkezdjenek egyre komplexebb, és egyre távolibb jövőben realizálódó személyes érdekeket is átlátni. :) – Ámbár ha ezt mélyebben is átgondoljuk, akkor lehet, hogy a gyerek nagyon is ravasz, és bár szeret, de tudja, hogy a világon minden társas kapcsolat, minden igazán fontos dolog a szeretet körül bonyolódik és ezért megpróbálnak a szeretet megvonásával zsarolni. Ezt egyébként a kutyák is művelik, a renitens egyedeket elhanyagolják, “kiközösítik” időlegesen, és a sértett kutyák a gazdájukkal is ezt művelik.

Bár nem tartok kutyát, de vannak tapasztalataim (például egyebek mellett katonai kutyakiképzés), aminek fényében én nem kárhoztatnám a kutyásokat, mert amúgy a kutya messze jobban teljesít rengeteg embernél a szeretet, hűség és egymásért kiállás dolgában. Ez rávilágít egy fontos kérdésre: Lehet, hogy van nekik is jövőképük? :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem értek egyet. Igen, a cikk tipikusan túlcsöpögős hangvételű, de ezt leszámítva sok igazságot tartalmaz. Több kutyám volt, jelenleg is van.

Ha csak az étel lenne a fontos és aki azt adja, akkor nem esnének letargiába ,ha elpusztul pl. kutyatársuk, pláne ha meghal a gazdájuk, vagy valaki a falkából. Napokig nem fogadnak el élelmet , idősebb korban nem ritkán bele is halnak.
A hűségük és odaadásuk határtalan, mindenki ismeri Hatchiko történetét, Bobbyét már kevésbé , aki Edinburghban szobrot is kapott. De ezer számra van ilyen story.
Az én juhászkutyám szájából is kivehettem a kaját, egy morrantása nem volt.
Igaz az a mondás is, hogy nincs hülye kutya, csak hülye gazda.
A legkisebb kutyánál is neked kell lenni a falkavezérnek. Ha ezt megtanulta, a hűsége, odaadása, szeretete határtalan. ( kb, mint a nőknél , csak ők egy fokkal kevésbé megbízhatók )

Delin
Olvasó
Delin

Nem megbizhatatlanabb huseg szempontjabol adott no, csak a ferfinak nehez hosszu tavon alfànak maradnia adott kapcsolatban. Ha megmarad vegig alfànak a no szemeben, megmarad a szeretet, a huseg es amit akarsz hosszu tavon is.

Aldo
Újságíró

Ennyi erővel a nőnek is vonzónak kéne maradnia hosszútávon, ha azt akarja, hogy az alfa faszija ne lépje le 1-2 év után.

Delin
Olvasó
Delin

Persze, ez alap. Erre is van kutyàs pàrhuzam? :)

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Nem, a kutyák kifejezetten kötődhetnek egy emberhez. Amikor apám meghalt, a halála előtti évben sokat volt kórházban. Benn volt, aztán hazament, a kutyája megszokta ezt, apám egyedül élt, a kutya őrizte a házat, egy rokonom járt neki enni adni. Aztán apám meghalt, a kutya tovább őrizte a házat, a rokon tovább etette a kutyát, én meg messze laktam, elkezdtem árulni a házát. A kutya várhatta apámat, nem tudom milyen az időérzékük, de gondolta csak hazajön megint, úgy mint eddig is. Kerestem neki gazdát, de nem kellett senkinek. Menhelyre nem akartam adni, gondoltam majd akad új gazdája, amíg árulom a házat addig senkinek nincs útba, a rokon ráért etetni, a táp árába nem haltam bele. Aztán lett egy vevő, rendes srác volt, kérdeztem maradhat-e a kutya. Mondta, hogy neki van kutyája, de rendes kutya az apámé, maradhat, megtartja. Aztán beköltöztek a házba. És a kutya megértette, hogy apám már soha többé nem jön haza. Két héttel a beköltözésük után hívott az új tulajdonos, hogy a hátsó akáckerítésnél – ahol a kutya már vagy 10 éve ugatott, ha arra járt valaki, jól ismerte azt – a mellső lábával beakadt két léc közé és valószínűleg ott lógva megfulladt. Valószínűleg búskomor lett a kutya, nem tudott úgy figyelni, ahogy kellett volna és ez okozta a vesztét. Utólag azt mondom, lehet jobb lett volna ha beadom inkább egy menhelyre, mert akkor nem lett volna egyértelmű a kutyának apám halála, lehet várta volna tovább ott is, nem veszíti el az életkedvét se, nem lett volna búskomor. Most is könnyezek, ha visszagondolok erre a kutyára.

Reszet Elek
Újságíró
Gejza
Olvasó
Gejza

Fekete fülű fehér Bim.

Gejza
Olvasó
Gejza

‘ Nem osztom azt a széles körben elterjedt, és ebben a belinkelt cikkben is (eléggé csöpögősen) kifejtett véleményt, hogy egy kutya érdek nélkül, feltétel nélkül szereti a gazdáját. Szerintem inkább az van, hogy ragaszkodik hozzá, mert enni kap tőle’

Ebben a kérdésben sajnos zéró az érzelmi intelligenciád.
A világban az egyetlen őszintén hűséges lényt nem vagy képes felismerni, nagy bajok vannak nálad.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Ezt már mások is mondták :)

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

ha hülye vagy hozzá. akkor miért osztod azt amit minimum hatványoznod kéne?

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Taníts, mester, taníts! Légyszi, légyszi!

common man
Olvasó
common man

Csak a hatvány részhez negatív kitevő:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hatv%C3%A1ny

Foxtrott28
Olvasó
xcsakx
Olvasó
xcsakx

comment image

Taki
Olvasó

ÉS akkor mi van ha rasszista? titkolja el, aztán ha már jön a kapcsolat akkor derüljön ki? Vagy inkább jöjjön össze olyannal aki hasonlóan gondolkodik?
És amúgy is ha fekete lenne és előadná ugyanezt csak fordítva
akkor ünnepelni való balckpride!

Aldo
Újságíró

Az ún. rasszizmus a világ egyik legtermészetesebb gondolata. Egy adott közösség védeni akarja a saját bőrszínét, genetikáját, kultúráját stb. és nem akar keveredni mindenféle népségekkel. Semmi probléma nincs ebben.
Nemrég elkaptam egy kórházas sorozatot a tévében. Néger orvos, akinek fehér nője volt. Persze véget vetett a kapcsolatnak, mire megkérdezte tőle a csaj, hogy miért. A válasz annyi volt, hogy “mert 35 éves vagyok és szeretnék megállapodni.”. “És mi ezzel a probléma?” – kérdezte a csaj. “Nem vagy fekete.” Majd ezután azt is kijelentette, hogy a sebészeti osztályra – aminek természetesen a vezetője volt – csak fekete nőket fog felvenni, mert hát a csúnya, gonosz fehér világban annyira hátrányban vannak.
Nyíltan rasszista néger, amiben semmi kivetnivalót nem látnak, de ha fordítva történne, két rész után levennék a műsorról.

Taki
Olvasó

És még csak nem is volt rasszgyűlölő, mert ezt össze szokták mosni. Azért mert valaki a saját rasszába tartozó az ő kulturájához hasonló emberek társaságát preferálja a másikat meg nem kedveli még nem jelenti azt hogy akkor a másikat ki akarná irtani, vagy ne tekintené emberi lénynek.

Aldo
Újságíró

Csak a fehér embert vádolják rasszizmussal.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az dicséret.

Naooo
Olvasó
Naooo

Már alig várom kezdődjön a buli, hullana sok kis migráns buzi.

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván más is van benne. A négerek sokak számára szubhumánok. Velük kapcsolatosan mindent a külső körülényekre akarnak fogni, mintha ez a fajta semmilyen formában nem lenne ura sem magának sem a sorsának. Minden oka a rabszolgaság és a feketék gyűlölete és semmiért sem ők a felelősek.

Pedig… https://demokrata.hu/velemeny/usa-a-kulturalis-szinesites-disztopiaja-i-104284/

“Ami pedig az amerikai faji olvasztótégely (melting pot) „járulékos” költségeit illeti: 1900 és 2015 között 865 ezer amerikai fehér vált a néger erőszak áldozatává. 1976 és 2005 között feketék követték el az összes amerikai bűncselekmény 59 százalékát. (U.S. DoJ) Azokat a fehér nőket, akik fekete férjet választanak maguknak, 12,4-szer nagyobb eséllyel gyilkolja meg a férjük, mint azokat, akik fehér férfival kötik össze az életüket. A fehér férfiakat 21,4-szer nagyobb eséllyel gyilkolja meg a fekete hitvesük, mint a fehér. (American Journal of Public Health, 2003. július) Az USA-ban naponta több mint száz fehér nőt erőszakolnak meg vagy próbálnak megerőszakolni fekete férfiak. (The Truth of Interracial Rape in the United States, FrontPageMagazin.com, 2007. május 3.) 2008-ban 19 ezer 293 fehér nőt erőszakoltak meg négerek, miközben fehérek egyetlen fekete nőt sem! E tekintetben a statisztika évről évre hasonló arányt mutat. (bjs.ojp.usdoj.gov) 2010-ben a fehérek által elkövetett erőszakos bűncselekményeknek 62 ezer 593 fekete áldozata volt, miközben 320 ezer 82 fehér vált a feketék erőszakának áldozatává. Az össznépességen belüli számarányukat tekintve ez azt jelenti, hogy a négerek 25-ször több erőszakos bűncselekményt követnek el fehérek ellen, mint amennyit a fehérek feketék ellen. (National Crime Victimization Survey by BJS under the U.S. DoJ) 2013-ban az amerikai összlakosság alig 13 százalékát képviselő négerek követték el a gyilkosságok 52, a nemi erőszakok 31, a rablások 56, a tettleges bántalmazások 34, a betörések 30, a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények 33 százalékát. A 18 éven aluli korosztályban még nagyobb a feketék túlreprezentáltsága az összes bűncselekmény-kategóriában. (fbi.gov.crime-in-the-u.s/2013) A 2016-ban Amerikában lezajlott ún. tömeges lövöldözések (ugyanazon helyen és időben legalább négy halálos áldozatot követelő incidensek) 71,5 százalékának feketék voltak a tettesei. (gunviolencearchive.org)

Ha a négerek hirtelen úgy döntenének, hogy visszatérnek Afrikába, a „fekete exodus” (Blaxit) nyomán az USA népessége 13 százalékkal, a GDP-je 6,2 százalékkal, a középiskolát végzettek száma 6,8 százalékkal, miközben a börtönlakossága 37 százalékkal, a gengszterbandáinak taglétszáma 53 százalékkal, a gyilkosságok száma 49 százalékkal, a nemi erőszakoké 32,5 százalékkal, a rablásoké 55,5 százalékkal, a kórosan elhízottaké 11 százalékkal, az AIDS-eseké 65 százalékkal, a gonorrheásoké 69 százalékkal, a szifiliszeseké 58 százalékkal, a mélyszegénységben élőké 34 százalékkal, a hajléktalanoké 57 százalékkal, a segélyezetteké 43 százalékkal, a csonka családban élő gyerekeké 39 százalékkal csökkenne, másrészt viszont 7,4 ponttal növekedne az átlagos IQ-szint, a maradék népesség átlagjövedelme több mint 20 ezer dollár lenne évente, a Demokrata Párt elveszítené szavazóbázisának 76 százalékát, és több ezer védőügyvéd munka nélkül maradna.”

Bazinga
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Á szóval innen van a néhány hete előkerült detroiti dolog…

common man
Olvasó
common man
Reszet Elek
Újságíró

Nem tudom miért engednek külföldieket még az NB3-ba is.

common man
Olvasó
common man

Aki tudja kérem írja meg!

Reszet Elek
Újságíró

Ha még EU tagországból jönne érteném, munkaerő szabad mozgása címén, de ez a néger hondurasi.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

A feminista véleménydiktatúra ökle újra lecsapott: ezúttal Heartiste blogját száműzték a WordPress-ről.
https://heartiste.wordpress.com

Túlzás nélkül állítható, hogy Heartiste a férfiszféra egyik ikonikus alakja, jelentős érdemei vannak a Red Pill tudásanyag terjesztésében. És az is túlzás nélkül állítható, hogy a feministák kb. annyira bírják a szólásszabadságot, mint Sztálin.

Reactor
Újságíró

Tipikus turbófeminista hozzáállás – mindenki “nőgyűlölő”, aki nem magasztalja a nőket a személyi hódolat kritikátlanságával.
A nőkben is van éppen elég hiba, messze vannak attól, hogy szentté avassák őket, mint a faék az űrcirkálótól, ennek ellenére nekik ez roppant kényelmes álláspont, hogy mindig mindenről a férfi tehet.

És akkor megy a nagy álmélkodás, miért járnak a férfiak inkább prostihoz. Többnyire ezért. Mert egy idő után megunják, hogy bármit is tesznek, mindig rosszul jönnek ki belőle. De segáz; kell valami húzóágazat az országnak – ezzel a hozzáállással a szexipar lesz az.

Dániel Sinkó
Olvasó

Jót nevettem azon a Mariettás screenshoton :). “Adtam esélyt” egy gyerekes anyukának, az első két hónap olyan volt, mint az álom…utána meg nos….olyan is van, hogy rémálom. Nem csak ez az egy kapcsolatom volt, de mindnek vége lett, párnak itteni sztorik forgatókönyvei szerint. Életem majd felét párkapcsolatokban éltem, melyek részemről egy szerető család/ház/kocsi/örö’ bódottá’ futottak volna ki. A szerető családon kívül minden van, örö’ bódottá’ is olykor-olykor, de az igazi a szerető családom körében volna, ahogy annak idején gyerekként láttam és megtapasztalhattam. 33 vagyok, a terv még játszik egy ideig, utána kiszórakozom magam, vesztegetni az időmet meg én sem fogom neveletlen, laza erkölcsű, felelőtlen, tiszteletlen, haszonleső nőkre. Nem azért, mert gyűlölném őket, csak egyszerűen képtelen vagyok azt a fajta attitűdöt és életvitelt magamévá tenni vagy a világképembe illeszteni, amit képviselnek sokan. Inkább vagyok végtelenül szomorú, hogy ezzel, mint igencsak reális tényezővel számolni vagyok kénytelen.

Kocka
Olvasó
Kocka

A komoly kapcsolatok témáján sokat gondolktam, aztán találtam egy cikk-sorozatot, amely leír egy állítólag működőképes módszert. Belinkelem lennebb, hátha hasznosnak találod.

Ha nem ismered, hogy mi a Piros Pirula, akkor javaslom, hogy először a férfihangon olvasd el a bevezető-cikkeket róla.

https://old.reddit.com/r/TheRedPill/comments/chp567/vetting_doesnt_work_boundaries_do/

https://www.rianstone.com/blog/vetting1

Dániel Sinkó
Olvasó

Köszi Kocka, ismertem/ismerem ezeket, alkalmazni is tudom, csak eddig ha mód volt rá, intéztem másképp. Szeretek abból kiindulni, hogy a másik nevelését is elvégezték a szülei, így nem gyermek vagy kutya, akit kondíció állni kell, szeretem inkább érvek mentén, szóban intézni a dolgokat… szerettem.
Köszi mégegy szer a linket.

Reszet Elek
Újságíró

No meg rasszista is vagy, ha nem akarsz egy négerrel kúróval ismerkedni?

Reszet Elek
Újságíró

Amúgy ezen jót nevettem: https://she.life.hu/herself/20210226-hogy-talaljak-part-40-felett-ha-a-pasiknak-fiatalabb-nok-kellenek.html
A szemét férfiaknak az ágyba nem a belső értékek meg az élettapasztalat kell, hanem a sima bőr, a termékeny és kívánatos fiatal nő.
Ha a feministáknak köszönhetően lebontják a mindkét nemet érintő korlátokat, ne csodálkozzanak a nők, ha a férfiak is élnek ezzel a szabadsággal.

Hunn
Újságíró

A nők vajon tényleg ennyire hülyék???

hunbagira
Újságíró

Hacsak azok lennének. De inkább végtelenül rátartiák, önzők, egoisták , végtelen kettősmércével, és farizeus álszentséggel, tudathasadtsági szintig.
És így végképp nehéz szembenézniük az instantkarmával.

Horvath Anton
Olvasó

Jelentem igen.

szombathk
Olvasó
szombathk

Elek
Egy kérdésem lenne a hölgyekhez:Mit csináltak 20 és 30 között?.. Vigaszul – várnak 10-15 évet sokkal könnyebb lesz. A társkereső statisztikák szerint.

Horvath Anton
Olvasó

Természetesen ez a fajta női sirám lefordításra szorul magyar nyelvre. Alapvetően nem azért nem találna partnert mert 40 éves, hanem mert az igények ugyanúgy az egek faszába fent maradtak mint 20 évesen. Sportos, magas, pénzes, mert “nekem ez jár”. Na emiatt nem találnak “megfelelő” partnert, mert az élet meg nem úgy működik ugyebár, hogy “nekem jár”.

Hunn
Újságíró

Magyarul a szomjazó béták, akik sosem hallottak a Red Pill-ről, és még képesek lennének leállni egy (akár gyermekes, vagy elvált) roastie-val, mert így legalább lenne valamiféle szexuális életük, azok nem elég jók nekik?

Horvath Anton
Olvasó

A vele egy szinten lévő, akár elvált biztosan nem. A femcsi média nem adja közre soha, de ők is ugyanúgy megnézik van-e már esetleg a férfinak gyerek, meg éppúgy kíváncsiak az előéletre is, a többi csak mese habbal. Semmiben nem különbek a nők a társkereső piacon, csak mások az igények. Minden korosztályra igaz, hogy a velük egy szinten lévő férfiakat leszarják. Sok egyedülálló ismerősöm él egyedül, olyanok mint én, dolgoznak, hobbi meg a megszokott átlagos élet. Na ez a mai nőnek kevés, átlagos ember Átlagjulcsinak már nem érdekes. Eközben az Átlagjulcsi élete pontosan ugyanígy zajlik, csak álmodozással kiegészítve a gazdag menő faszról aki majd csak őt akarja. Amelyik nőre a fenti leírás nem igaz annak nincsenek társkeresési problémái sem.

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Na ez a mai nőnek kevés, átlagos ember Átlagjulcsinak már nem érdekes. Eközben az Átlagjulcsi élete pontosan ugyanígy zajlik, csak álmodozással kiegészítve a gazdag menő faszról aki majd csak őt akarja. Amelyik nőre a fenti leírás nem igaz annak nincsenek társkeresési problémái sem.”

A helyzet az, hogy ebben van valami, de azt hiszem ez azért régebben is így volt néhány nő esetében -még átlagos szint alatt is ( lehet most több ilyen van) , eszembe jutott , ez kb 18-20 éve történt és az akkor 40 körüli másik területről ideiglenesen odahelyezett kolléganővel beszélgettem egy hosszús szoliban. Nincs mit szépíteni elhízott véreres arcú ( kiderült később ivott rendesen), valami piros kiütés is volt rajta, egyedülálló nő volt. Egyszer csak mondogatni kezdte, hogy valami jó pasi kéne neki már , először azt hittem viccel, de kiderült nem. Sok nő nem tudja belőni sem valós smv-jét, sem életkorához illő férfiakat. Aki nem a szőke hercegre vár , az meg ha akar, sosem lesz egyedül.

hunbagira
Újságíró

Sokuknál már inkább a gyerek utáni vágy dominál, nem a punci.
Körülöttem lévő srácok, akik így tettek, mindegyik a gyerek utáni vágy miatt csinálták.
Illetve úgy gondolkodtak, hogy a gyerekes “roastie” még mindig jobb egy abszolút felnőni nem tudott, felelőtlen, még mindig bulikázó szingli macskás “roastienál”.
És bizony-bizony a mai világban, csak a szar és szarabb között választhat egy “béta”.

Horvath Anton
Olvasó

Hát elég sok esetben nem éppen egy álom az sem pedig. Igazából az egész társkeresős szarságra ráun az ember egy idő után, attól a pontól lesz mai néven MGTOW. Örök igazság hogy túlerővel harcolni meg széllel szemben hugyozni sosem éri meg.

Incelvagyok
Olvasó
Incelvagyok

Mgtow ember prostituáltakkal elégíti ki a szexuális vágyait? Gondolkoztam rajta de nincs nagyon más megoldás, vagy hagyja az egészet de akkor meg frusztrált lesz a szexhiány miatt. Pornó, szexbaba, guminő meg ilyesmi nem segít sokat.

Hunn
Újságíró

Igen. Ami engem illet, feltétlenül. De szerintem ma már kábé mindenki kurvázik… Abban is segít, hogy helyiértékén lássa a nőket az ember.

Horvath Anton
Olvasó

Ha prostihoz mész nem leszel frusztált? De. Egyébként nem lesz az égvilágon semmi bajod, ha vannak sportjaid, hobbijaid lefoglalod magad, ha meg munkád is van akkor meg garantáltan. Kapcsold ki a TV-ét, Facebook-ot, Instagrammot, máris kevésbé leszel frusztált csak az idióta nők miatt. Csak a médiából kapod a nyakadba a propagandát, máshonnét soha.

Hunn
Újságíró

Ha prostihoz mész azért vagy frusztrált, mert tudod, hogy másnak ugyanez ingyen van… És ha olyan a nő, aki az eseted, akkor az választhatta volna, hogy a te nőd legyen, de ő inkább azt választotta, hogy bárki megbaszhatja és végigmehet rajta a fél ország, és elvesz tőled is meg minden más férfitól is alkalmanként x ezer forintot, te pedig egyedül vagy… Plusz tudod, hogy olyan ostoba, tanulatlan hülye picsák élősködnek a szexuális vágyaidon és a magányodon, akik egy panellakásban üldögélnek egész nap és azt várják, hogy bármelyik vadidegen tróger, aki össze tudott hozni pár ezer forintot betántorogjon hozzájuk az utcáról, a pinájukba nyomja a faszát és beleélvezzen…. Ezek olyan nők, akik valójában a cipődet sem fűzhetik be odakint… Mert neked diplomád van, szakmád van, rendes, jól fizető munkád van… És ettől függetlenül még le is néznek. Mármint hogy ők, téged: kész röhej… Pedig a legtöbbjük mindenre alkalmatlan idióta hülyepicsa: értelemszerűen alkalmatlan bármiféle normális munkára, természetesen alkalmatlan normális párkapcsolatra, és – valljuk be – többségük még a választott szakmájában, a prostitúcióban is egy kalap szart ér kábé…

tomgal
Olvasó
tomgal

Nagyon sok alfa kategóriájú férfi is jár prostihoz. Itt vannak az okok:

https://she.life.hu/nofilter/20210311-pasik-akik-fizetnek-szexert.html

szombathk
Olvasó
szombathk

Van egy ennél számomra ijesztőbb irányzat is. Jellemzően felső közép és a fölött kereső 1-2 gyerekes 40+nők akik időben mentek férjhez és most tinédzser gyerekeik vannak.Ők azok akik válás után nem keresnek új tartós kapcsolatot csak alkalmi partnereket. Fennen hirdetik milyen jó fejek mert békésen váltak .A gyerekeik akkor mennek apjukhoz amikor akarnak stb. Persze leginkább akkor mikor nekik alkalmas. Baráti köröket szerveznek. Közösen járnak szórakozni, bulizni mikor a gyereke nincsenek otthon. Van aki gyerektartást sem kér.De minden komolyabb kiadást áthárítanak az exükre.

Reszet Elek
Újságíró

Ilyenekkel szembesülni élőben leginkább a szánalom érzetét kelti fel bennem. Kb. mintha egy férfi negyvenesként beszabadulna egy tinidiszkóba (vagy ami mostanság van hasonló).

Zoom
Olvasó
Zoom

Elek, az is àltalànos jelensèg. ;)

Reszet Elek
Újságíró

Nem hinném. Már tinidiszkó sincs igazán.

Zoom
Olvasó
Zoom

Olyan szòrakozòhely, aminek a cèlközönsège 80%-ban 15-22 èv körüli olyan akad. Az igaz, hogy ez nem teljesen olyan, mint a te idődbeli tinidiszkò.

Reszet Elek
Újságíró

A tinidiszkó a tizennyolc alattiaknak szánt zenés-táncos szórakozóhely. Keress rá!

Zoom
Olvasó
Zoom

Èrtettem! ;) Ha felbukkan pàr 18-22 èves a gimisek közt a nèzelődő 40+ pasik màr nem is gàzak.

Zoom
Olvasó
Zoom

Szombathk, ebbe mi az ijesztő? Jobb lett volna, ha napi szinten szìvja a fèrje vèrèt èlete vègèig? Vagy ha egyből talàl egy màsik pasit? Ezek a nők is keresnek tartòs kapcsolatot, csak nem minden àron. Van egy szint, ami alà nem akarnak, ill. nem kell lemenniük. Ha ezt a szintet jòl lövik be (van önkritikàjuk), talàlnak ùj pàrkapcsolatot, ha rosszul lövik be, akkor jöhet az, amit leìrtàl. Okè, nem a legjobb alternatìva, de mi ebben az ijesztő?

tomgal
Olvasó
tomgal

Köszi Bagira :)

hunbagira
Újságíró

Mit? :)

tomgal
Olvasó
tomgal

“ És bizony-bizony a mai világban, csak a szar és szarabb között választhat egy “béta”.

Nagyon remélem a párom nem ezt érzi 10 év után sem. Én őt tartom életem szerelmének . Ha 50 évet nem is , de 30-at azért sanszosan együtt élhetünk le.
Én azért elég sok olyan esetről tudok, ahol a párok harminc végén, negyven felett találtak egymásra, mindkét fél részéről 2. nekifutásra, jóval okosabban választva, jóval jobban megbecsülve a másikat.

A kedvencem az az eset , amikor ismerősömet megcsalta a férje, kisgyerekük volt , kifejezetten “ jónő “ , nemsokára 60 lesz, de eskü mai napig megnézik az utcán . Hát ő elment a nő házához, tisztázni, hogy akkor mi is a tervük, a nő hogy gondolja, ahol őt a megcsalt férj fogadta. Ott is volt egy szinte azonos életkorú kisfiú. Természetesen a válás után a megcsaló felek nemsokkal szétmentek. Az ismerősöm 30 éve él boldogan a “ megcsalt férjjel”.

Naooo
Olvasó
Naooo

De mi az, hogy megcsalta? Megdugott más nőt? Hát erre a feleségének büsznének kéne lennie, nem puffogni, hogy még az a nyomi férjecskéje is kell rajta kívül másnak, mert ha nem kéne ő lépne félre, mivel ha másnak nem kell már akkor minek.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem félredugott Naooo, viszonyt kezdett egy másik házas nővel, miközben ott volt a 3 éves kisfia, meg egy nagyon dekoratív felesége ( aki szuperül süt-főz ). Azzal jött haza a férje , hogy ő szerelmes lett egy másik nőbe.
Nyilván érdekelte , hogy akkor mi lesz a házasságával, mit terveznek, stb. Némi viharos időszak után válás mindkét oldalon , hadd legyenek egymáséi a szerelmesek ( kb egy évig tartott), ők meg , a megcsalt felek, valahogy egymásra találtak , ha jól tudom most lesz 29 éve, hogy együtt vannak.

Egyébként egy hatalmas önigazoló és önfelmentő tévhit férfi részről ( ezt már annyiszor leírtam, leírtuk, mi változik egy tartós kapcsolatban, ha egy férfi megcsalja a nőjét), hogy egy nőnek büszkeség , ha a pasija más nőknek is kell. Persze odáig , hogy más nők is ácsingóznak utána ok, de a legtöbb nő ( most tartós kapcsolatról beszélek) azt várja el, hogy a férje-párja szilárdan ellenáll a kísértésnek.
Nem ugyanúgy reagál minden nő minden helyzetben. Ez egy tény .
Én árulásnak, fogadalom, adott szó megszegésének tekintem a megcsalást pl. és borul az alapja a párkapcsolatnak, a bizalom. Ha az nincs, akkor meg megette a fene.
Hamarabb fogadnám el a kurvázást , ha olyan helyzetbe kerülnék- pl vmi betegség ( persze egészségügyileg maximálisan csekkolt változatban) , mint hogy elnézzek egy viszonyt. Az megalázó és soha nem tudhatod , hogy mi lesz belőle, felcsináltatja e magát a kis szerető, legtöbbször előre akarnak lépni a rangsorban. Meg egyáltalán , a férfiaknak ( már aki ígéretet, esküt tett) felmentése van tán erre? Azt kell megérteni, hogy mindkét félnek kordában kell tartani a “ gámiáját” ahhoz , hogy sikeres és boldog , hosszú párkapcsolat legyen. A férfinak a poligámiáját, a nőnek a hipergámiáját.

Reszet Elek
Újságíró

Ha belegondolsz, egy stabil, házas nővel folytatott viszony biztonságosabb lehet válás és felcsinálás szempontjából is és pénzt sem visz, mint a hivatásosok. Pláne ha a pasasnak még vazektómiája is volt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Persze férfi szempontból biztosan ( kényelmesebb és olcsóbb). Ugyan, hány házas férfinak van vazektómiája? Ahol érzelmek is szóba jöhetnek ( kurvázásnál ez szinte teljességgel kizárt) mindig veszélyes, a nők legtöbbje elkezd kötődni ahhoz , akivel permanensen lefekszik. Ez egy tény, kevés kivétellel, persze van néhány a nők között is aki csak a szex miatt csal. Sokszor átrágtuk már , nekem itt az ígérettel, esküvel van gondom. Ha valaki nem képes rá , ne tegye. Ha megígéred a legjobb barátodnak , hogy másnap segítesz neki és számít rád akkor érdekes módon minden férfinak evidens, hogy be kell tartani. Ezt az ígéretet miért nem ? Kevés dolog van amit annyira utálok, mint a hazudozást, az adott szó be nem tartását. Viszont ezt magamra is kötelező érvényűnek tekintem.

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván korábbról már teljesen képben vagyunk egymás véleményét illetően.
Csak a megcsalási fokozat mértékének kérdéses voltára mutattam rá.

Hunn
Újságíró

Ha ez így lenne, tomgal, mármint hogy a nők elkezdenének kötődni ahhoz, akivel rendszeresen lefekszenek, akkor a prostituáltak a visszatérős vendégeikből nem tudnának megélni…

Más. Maradjunk annyiban, hogy a feministák kijelentették, hogy a mai nők bizony emancipáltak, nem a férfiak tulajdona. Ezzel gyakorlatilag azt jelenti ki a nő, hogy ő nem az én asszonyom. Mégpedig az esetleges párkapcsolattól/házasságtól függetlenül. Hiszen minden nő már a maga ura úgymond.

Viszont férfiként miért is legyünk hűségesek olyan nőkhöz, akik konkrétan kijelentették és fennen hangoztatják, hogy ők nem a mi asszonyaink????

Vonjuk le tehát a következtetést: a feminizmus totális szabadságot ad a nőnek, így viszont a hűség megtartása a férfi számára teljesen értelmetlenné válik. Férfiként általában te vagy a szerencsés tízezredik az adott nőnél, és az esetek 99% biztos nem te vagy az első férfi az életében… Mire fel várhatna el hát hűséget a férfitól? Milyen alapon?

Ha feminista rendszerben akartok élni, meg szexuális forradalomban, akkor a hűséget a férfiak részéről felejtsétek el úgy ahogy van.

Balton
Olvasó
Balton

Hunn miért kell megint szélsőségekben nyilatkozni? Összekevered a tulajdonos és a családfő fogalmát. Hogy a te szavad legyen a döntő a családban, ahhoz nem kell bírtokolni a nődet, bőven elég ha erős keretekkel rendelkezel nem fog belőle kimászni, pláne ha vesztenivalója lesz. Ha meg ki akar lépni, akkor ki is fog, még akkor is ha a radiátorhoz láncolod.
Miért akarsz te a tízezredik lenni egy nőnél? alap hogy olyannal nem kezdesz aki végig kurta már a várost, és tudsz is róla ráadásul.
Hűségesnek meg nem a nőkhöz kell lenni, hanem egyhez aki viszontszeret.

A kurva meg nem hozzád kötődik, hanem a pénzedhez…

Hunn
Újságíró

Azért nyilatkozok szélsőségesen, Balton, mert:

1. Fehér férfiként nem tartom magamat ennek a nőközpontú, feminista társadalomnak a tagjának, melyben ellenségnek és másodrendű állampolgárnak számítok,

2. Mert nem fogadom el a kulúrmarxista tömegmédia által mesterségesen létrehozott ál-konszenzust a nemek egyenlőségéről és a szexuális forradalomról,

3. Mert tisztán látom, hogy feminista kereteken belül nincs értelme semmiféle párkapcsolatnak, pláne házasságnak, annak csakis patriarchális keretek között van értelme

4. És én már ott tartok, hogy simán hajlandó lennék akár fegyveres erőszak alkalmazására is, hogy ezeket a patriarchális kereteket létrehozzuk. Csak azért nem hangoztatom, hogy lőjük a Dunába a feministákat, mert tudom, hogy sok férfitársam ezt a punci esztelen pazarlásának tartaná…

Nem én vagyok szélsőséges, hanem a helyzet az, amiben élünk.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez pontosan így működik Balton!

A prostik és a házas férfiakkal viszonyt létesítő nők között az az óriási különbség , hogy a prostik nem vonzódnak hozzád ( legalábbis 99% az esély rá), csak a pénzed miatt dugnak veled, ha egy nő egy foglalt férfival viszonyba kezd, az bizonyosan vonzónak tartja, szívesen fekszik le vele , sőt gyakran bele is szeret. Ez kurváknál igen ritka…

Hunn
Újságíró

Az lenne csak a szép, tomgal, ha a prostiknak fizetni kéne ÉS még tetszeni is kellene nekik…

tomgal
Olvasó
tomgal

Nyilván, csak ez az oka, hogy a prostik nem kötődnek a gyakori ügyfelekhez sem. Nekik ez egy üzleti tranzakció semmi több.

Hunn
Újságíró

Amihez annyit tennék még hozzá, tomgal, hogy ha a prosti nem vonzódik a kliensekhez, sőt, ha kifejezetten nem tartja őt szexuálisan vonzónak és nem élvezi vele a szexet, az a tapasztaltabb kurvázós férfi számára kifejezetten egy PLUSZ és nem pedig egy minusz, ahogy azt a nők tévesen képzelik… Ismered azt a kifejezést, hogy “hadd szenvedjen a ribanc?”

Amire viszont feltétlenül szükség lenne, az egy olyan országos adatbázis, amire fel lehetne vinni az összes magyar nőt, aki valaha is pornós vagy prostituált volt, fényképpel, névvel, arccal, Facebook-oldallal együtt, kábé mint a napiszaron… Hogy ha véletlenül úgymond új életet akar kezdeni és azt akarná, hogy a férfiak őt is úgy kezeljék, mintha normális párt kereső nő lenne, akkor ne varrhassa magát a nyakába valami szerencsétlen baleknak… Meg a nők családja is tudja meg, hogy nem munkából van a pénze.

Reszet Elek
Újságíró

Pedig így van. A hormonok csodákra képesek.

Hunn
Újságíró

Én annyit mondok csak erre, tomgal, hogy ma már Házasság 2.0 van és feminizmus van, mely szerint a nők azt csinálhatnak amit csak akarnak, függetlenül attól, hogy az a férfiakat hogyan érinti.

Newsflash: akkor viszont egyrészt mi férfiak is azt csinálunk amit csak akarunk, függetlenül attól hogy az a nőket hogyan érinti, másrészt akkor számunkra már tényleg eleve nincs értelme a régi, már nem létező nemi viszonyokhoz próbálni alkalmazkodni…

Úgyhogy mostanra már pl számomra is megvan az a feltételrendszer, hogy mit kell hoznia egy nőnek ahhoz, hogy én a párkapcsolatban, házasságban hűséges legyek hozzá. (Pro tipp: a fiatalsága és a szüzessége. Ha ezt nem hozza a nő a párkapcsolatba/házasságba, akkor nekem sincs mire hűséges legyek hozzá.) Ja, és ezt természetesen nem mondom meg előre, ezt magától tudnia kell. Ha nem tudja, majd rájön.

Reszet Elek
Újságíró

“akkor viszont egyrészt mi férfiak is azt csinálunk amit csak akarunk, függetlenül attól hogy az a nőket hogyan érinti” – Ez nem így van alapban? A bűncselekményektől eltekintve persze.

A szüzességről orvosi papírt szeretnél? Esetleg hogy veled derüljön ki hogy frigid és szexuálisan totál begyepesedett? Vagy házasság előtt kipróbálod, elveszed a szüzességét, de ha nem válik be szexuálisan, akkor dobod? Hogyan kellene ezt kivitelezni?

A régi viszonyok egy tekintélyes része természetes volt és a nemek ösztöneit képezte le, azokat elégítette ki illetve tartotta kordában. Szóval hiba lenne nem visszanyúlni, ellenben ésszerűtlen lenne szolgaian másolni.

Horvath Anton
Olvasó

A házasság 2.0-ával nem pont a megcsalás a legnagyobb probléma. A gond már a modernkori nők elképzeléseivel indul. Ez pedig arról szól hogy te vagy a férfi, te tegyél bele mindent az ismerkedéstől kezdve a házasságon át, ők meg hozzák a picsájukat, azt is aranykeretbe foglalva sokszor. Ha nőnek van valami tulajdona is, akkor persze neked legyen meg legalább a duplája. Aztán a megcsalásra vagy válásra természetesen semmi garancia nincsen. Csodálkozva pislognak, hogy nincsen az a barom aki még házasodni akar.

Reszet Elek
Újságíró

Azon kívül, hogy valamikor meghal az ember, semmire sincsen garancia.

Reszet Elek
Újságíró

Nem semmi egy történet. Az ilyenek megfilmesítésénél szokták a film legelején a megtörtént események alapjánt odatenni.

Hunn
Újságíró

Hát nem is tudom… Hogy úgy mondjam, az ember a saját zoknijának a párját keresi, nem mások levetett zokniját akarja felhúzni a lábára…

tomgal
Olvasó
tomgal

Más a helyzet , ha valaki sosem volt házas, vagy hosszú együttélése, vagy ha mindkét fél volt házas, megégette már magát, használták már ki stb.

Reszet Elek
Újságíró

Mindenki használt zokni Hunn.
https://www.youtube.com/watch?v=RhM_CsETkx4

georg1945
Olvasó
georg1945

Legyetek olyanok, mint KIRK !
Akinek teljesen igaza van mind a három feltételében !
1. Aki csináltatott magának egy gyereket egy férfival, az élje le életét azzal a férfivak vagy nevelje egyedül a vállalt gyereket.
2. Aki más fajokkal kopulát vagy azokról álmodozik, az fajkeverést kockáztat és nemzetellenes csak azért, mert perverz.
3. Aki haszonlesésből akar pusztán kamatyolni a férfiakkal, de dolgozni semmit, az éljen egyedül.

Teljesen pártolom az ilyen férfiakat !