Alter Ego
631 megosztás

“Nincs irgalom!” – Így tüntettek a homoszexuális genderisták a parlament előtt

Kövér László a Budapesti Metropolitan Egyetemen tartott lakossági fórumán egyebek mellett a genderideológia és az LMBTQ mozgalom térnyeréséről beszélt kritikus éllel. Gondolatai olyan mértékben találtak célba a szivárványnézetek hazai képviselőinél, hogy a Szivárvány Misszió Alapítvány szervezésében működő Budapest Pride-ot szombat estére a parlament elé csődítették egy soron kívüli demonstrációra.

“Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Habár a hagyományos családfelfogás szerint gondolkodó, önkorlátozó “normális” homoszexuálisok gondolata mindennél taszítóbb, gyűlöletesebb a genderista LMBTQ mozgalom számára, mégis az igazság az, hogy a Kövér László által körülírt homoszexuálisok mégiscsak léteznek. Az efféle szellemiségben gondolkodók közül egy híresség szavait érdemes idézni:

“Az egyetlen családmodell a hagyományos. Nem lehet beleavatkozni az élet természetes áramlásába, vannak dolgok, amiket nem szabad megváltoztatni.

A családot nem mi találtuk fel… Megszületünk, egy apától és egy anyától. Vagy legalábbis így kellene lennie, ezért is vagyok szkeptikus a szintetikus gyermekekkel, a bérbe adott anyaméhhel vagy a katalógusból választott spermiumokkal kapcsolatban.

Meleg vagyok, nem lehet gyermekem… Az életnek megvan a maga természetes áramlása, vannak dolgok, amiket nem lehet megváltoztatni. És az egyik ilyen dolog a család.”

Mindezt a híres divatcéget alapító Dolce és Gabbana melegpáros fogalmazta meg még 2015-ben egy sajtóinterjúban és ez tagadhatatlanul tökéletesen egybe cseng Kövér László véleményével. Ezek a gondolatok aztán olyan gyilkos indulatokat váltottak ki a nemzetközi LMBTQ mozgalom tagjaiból, hogy gyűlölet hadjáratot és bojkottot indítottak a mozgalmi sztenderdektől eltérően gondolkodó meleg pár ellen. A férfihang.hu ebben a cikkben számolt be a történtekről. Szóval pontosan átláthatjuk, hogy aki így tör saját meleg barátai ellen, az miféle gyűlöletet táplálhat azok iránt a heteroszexuálisok iránt, akik tőlük eltérően gondolkodnak az egynemű párok családállítási, gyermeknevelési alkalmasságáról.

A parlament előtti megmozdulásról az alábbi videóból kaphatunk képet. A demonstráció vezérszónoka Antoni Rita, a genderideológia megkerülhetetlen felkent papnője volt, aki szokásos selypegő ordítozásával jól megadta a tüntetés alaphangját:

Mint láthatjuk, Antoni Rita nem hazudtolta meg önmagát, pár mondat után sikerült kikötnie a mozgalmuk által problémamentesen tolerálható egyetlen fóbiánál, vagyis a férfifóbiánál, sőt egyenesen a férfigyűlöletnél. Ízléstelen sztereotípiáira válaszul fel kell hívnom a figyelmet rá, hogy miközben a kifejezetten kisszámú homoszexuális “szülők” jogairól erőszakolnak társadalmi vitákat, addig az apák fél társadalmat érintő jogi problémáiról még véletlenül sem ejtenek soha egyetlen szót sem. Ők legfeljebb gyűlöletcélpontként jöhetnek szóba, mint most is. Holott tudni szükséges, hogy az apák a mai napig olyan diszkriminatív törvények között léteznek, amelyek a “vélelmezett apaság” szűkre szabott keretei között, jogvesztő hatályú rendelkezésekkel kényszerítik őket például arra, hogy saját gyermekükként neveljék a feleség által a családba szült kakukkfiókákat, és ezzel párhuzamosan a jogrendszer mindent megtesz, hogy válás esetén ellehetetlenüljön a gyermekeikkel való kapcsolattartásuk. A mai napig nem vált alapvető gyakorlattá a közös szülői felügyeleti jog megítélése. Még Antoni Ritának sem kellene csodálkoznia, hogy ilyen viszonyok között a férfiaknak egy jelentős része pont úgy veszi semmibe saját apai hivatását, ahogyan azt a jogrendszer, a társadalom kimondva-kimondatlanul elvárja tőlük. Talán nem csoda, ha jogfosztásuk hatására sokan köszönik szépen, de nem szeretnék inkább magukra vállalni a kéthetente egyszer eljövő “szemét apád” mumus szerepét sem.

No de, kanyarodjunk vissza a genderisták megmozduláshoz:

Aki a transzszexualitás  egy ezred (!) százalékos és a homoszexualitás kb tíz százalékos léptékben létező problémájával előtérbe furakodva egy egész társadalmat akar átformálni a többség kárára, az valójában nem sok jót akarhat. Akkor is igaz ez, ha nyomasztónak megélt személyes helyzete miatti elfogultságában teszi ezt. Aki a saját nemi diszfóriájának problémáját úgy kívánja megoldani, hogy alapos kényelmetlenségeket akar okozni egy egész társadalomnak, az nem a probléma megoldására törekszik, hanem egészen egyszerűen nem bírja el a saját keresztjét és mások vállára akarná adni azt. Jobb esetben. Rosszabb esetben a saját balsorsáért törekszik bosszút állni az egész társadalmon. Ha nem volt szerencséje, hát dögöljön meg a szomszéd tehene is. A társadalom hibáztatása, a gender nevelés követelése, a végtelenített LMBTQXYVZ forradalom nem más, mint egy erőszakos kisebbség által a többség kárára elkövetett erőszak. Ez az attitűd lényegében a többséget akarja olyan “társadalmi nyomás” alá helyezni, amilyen nyomás alatt balszerencséjükre a speciális nemi identitású emberek állnak a szükségszerűen “heteronormatív” társadalomban.

„Közösen kell fellépnünk az egyenlő méltóságért és az egyenlő bánásmódért, közösen kell felszólalnunk a kirekesztés és a gyűlöletkeltés ellen, nem csak ma, a homofóbia, transzfóbia, interfóbia és bifóbia elleni világnapon.”

Ilyen szavakkal biztatják egymást a liberális, genderista szervezők, és itt szükséges hozzáfűzni, hogy a gendermozgalom egyik “nagy” eredményeként könyvelhetjük el, hogy a “heterofóbia” meghökkentőnek tűnő fogalmát mára már a szociológiának, pszichológiának kézzelfogható jelenségként kell vizsgálnia, de ez persze nekik eszükbe sem jutna. Az önmagát nagyon nyitottnak és toleránsnak hazudó gondolkodási irányzatnak nem új keletű a férfiakkal szembeni gyűlölete sem. Külön (ál)tudományos szakágat alapoztak a férfiasság mocskolására, a “toxikus maszkulinitás” (“mérgező férfiasság”) elleni küzdelemre, a férfias attitűdök társadalomból való kipusztítására. Azért gondoljuk csak végig, mennyire ellentmondásos, megdöbbentő, hogy a mindenféle fóbiák elleni küzdelmüket általában a férfiakkal és a heteroszexuálisokkal szembeni fóbiák felkorbácsolásával, fröcsögő gyűlölettel, vallásgyalázással, közszemérem sértéssel, trágársággal és obszcenitással, köztéri biblia-toszással, “gecis bajszok” emlegetésével látják megvalósíthatónak.

Mindettől függetlenül egyáltalán nem gondolom, hogy ne létezhetnének a homoszexuálisoknak megfelelő érdekvédelmi szervezetei. Sőt azt hiszem, a férfimozgalomnak ki kell állnia a meleg férfiak egyes alapvető jogai mellett, például a szabad szexuális választás joga és annak elfogadtatása mellett. Az egészen biztos, hogy a gendermozgalom nem képviseli megfelelően a homoszexuális férfiakat, hanem őket legfeljebb ágyúgolyóként hasznosítja, a felkorbácsolt társadalmi indulatokat jórészt a férfi homoszexuálisokra irányítja, miközben leginkább gender-feminista célok elérése érdekében munkálkodnak. Valójában az egyedülállók illetve egynemű párok gyermekvállalásának problémája sem elsődlegesen a férfi homoszexuálisok problémafelvetése, hanem sokkal inkább azoké a férfigyűlölő leszbikus-feministáké, akik férfiak helyett inkább spermabankokhoz akarnak fordulni, hogy ott szerezzék meg asszisztált reprodukciós eljárásokhoz az egyébként viszolygással szemlélt és emberszámba sem vett férfiak spermáját. Ezért azt javaslom minden férfinak, hogy senki ne legyen semmilyen formában sem spermadonor, hogy aztán azzal is egy férfigyűlölő, férfi(asság)pusztító amazontársadalom kialakításához nyújtson segédkezet.

Végül szögezzük le: azt kellene mindenekelőtt tudomásul vennie a gendermozgalomnak, hogy aki nem képes kimondható, legitim, konkurens nézetként elfogadni mások, például Kövér László vagy éppen Dolce és Gabbana urak véleményét, hanem helyette “irgalmatlan” háborút visel velük szemben, annak semmi oka sincs panaszra és hisztire az őt érő nyers, leplezetlen kritika miatt, mert valójában ő maga sincs birtokában annak a toleranciának, amit állítólag társadalmi normává szeretne emelni.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
631 megosztás


83
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
73 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
gpeterszschwarzwaldzgy001common manSerialSlut Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Kedves csinos kis nő. …………..Ne bántsatok másik műsort néztem…

Naooo
Olvasó
Naooo

A buziknak azért kell gyerek, hogy erőszakolhassák.

hunbagira
Újságíró

Tudják ezt ők, sőt szeretik is hangoztatni, ha ezek katolikus papok…szokásos “duplagondoljukkal”.

wittukind
Olvasó
wittukind

bender log ez a gyülevészség, miértnem…….

zgy001
Olvasó
zgy001

common man
Olvasó
common man

A médiaterror csúcsán minden harmadik ember allergiás volt kis hazánkban.A tíz százalék nekem is soknak tűnik, mondjuk ezt a magasnak tűnő adatot nem a gyógyszerlobbi finanszírozza de valaki más biztos.

common man
Olvasó
common man

Reméljük ez az elírás nem a vessző meg a többes szám.De ez nagyon geci volt tőlem.Bocs.

hunbagira
Újságíró

Hát a tüntetők hite szerint nincs is ilyesmi….:)

hunbagira
Újságíró

Egyébként erről az antoniritáról mit lehet tudni valami dígó szexturista és dígózó zsidókurva fattya…akit itt hagyott dígó spermadonorja. Azóta gyűlöli a férfiakat…egy kis “gyűlölettársítással” minket magyarokat.

tomgal
Olvasó
tomgal

Remek cikk ! Véleményem szerint ( ugyan már sok helyen nem kell titkolni) világszinten 10-15 % körül mozog a homoszexuális viszonyt folytatók száma , de ebbe a biszexuálisok is beletartoznak. És vannak tetületek, városok, ahol a nagyon lojális viszonyok miatt, akár a 20-30%-ot is elérhetik (SF, LA)

common man
Olvasó
common man

Sőt az a normális! Honnan “szoptad” ezeket a számokat.

tomgal
Olvasó
tomgal

A haverom élt San Franciscoban ,most LA-ben lakik, Tőle az info , ő nem buzi :)

common man
Olvasó
common man

Bement egy szórakozóhelyre a csaj odajött hozzá:ma este te vagy a negyedik helyes pasas de remélem te nem vagy buzi mint az eddigiek…

tomgal
Olvasó
tomgal

Akkor már 75% lenne az arányuk…, azért az tán mégse ( nyilván tippelt, ő azt mondta szerinte ott , dupla annyian vannak, mint máshol , így jött ki nekem a 20-30 % )

Más, most olvastam, RIP Niki Lauda ! :(

common man
Olvasó
common man

Az is csoda volt ,hogy a balesete után ilyen sokáig bírta.

tomgal
Olvasó
tomgal

Így igaz. Hatalmas küzdő volt. Mindenhogy világbajnok tudott lenni. Előtte,utána, több év kihagyás után újrakezdve, majdnem közben is ( hat héttel egy ilyen baleset után autóba ülni ! ha nem az őrült Hunt gyerek az ellenfele , azt is megnyeri, úgy, hogy több versenyt kihagyott ) Sajnálom hogy élőben nem láthattam versenyezni . Akkor még lényegesen többet számított a valódi vezetni tudás.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Kövér Laci bátyánk azért még a 68 előtti ízlés szerint beszél alapvetően. Amikor a FÉRFIAK közötti homoszexuális kapcsolat büntetőjogi tényállás volt. Hogy a NŐK közötti miért nem volt büntetőjogi kategória ? Nem tudjuk, csak, jogelméleti megalapozottsága akkor sem volt. Laci bátyánk sem azt mondta, hogy “nem normális az, ha egy gyereknek két ANYJA van”. Nehogy a “hölgyek” megsértődjenek. Laci bátyánk sajnos alapvetően nem antifeminista, hanem egy régi vágású öreg úr, aki politikai okokból erősen tartózkodik még a leszbikus/biszexuális “hölgyekkel” kapcsolatos negatív véleményektől. Kérdésre lehet még azt is mondaná, hogy két leszbikus nő gyerek örökbefogadását megfontolandónak tartaná. Laci bátyánk szövege a “férfi nyugodtan üthető” alapelvén nyugszik, alapvetően sajnos primitív ez a férfi homoszexuálisokat pellengérre állító magatartása. Korrekt akkor lenne, ha a női homoszexualitásról is hasonló negatív megközelítéssel értekezne. Így ez egy öreg úr vágyakozása a régi szép időkre, amikor a buzikat még börtönbe is lehetett csukni. De ez már Magyarországon is igen régen volt.

wittukind
Olvasó
wittukind

Itt is börtön várt a buzikra, 5 év volt a büntetés, aszt hiszem hogy 96 táján vették ki a btk-ból…a leszbikék nem voltak létezőnek elismerve, egyszerű ok miatt, hogy egy nő akkor is szülhet ha leszbi….vagyis csak a férfi lehet buzi és ezt büntették…

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Már a nyolcvanas években bőven megtűrt kategória voltak. Moldova: A Bűn az élet egy fejezetében taglalja. Figyelték őket, kartonjuk volt term. de csak ezért nem járt bünti. A szobáztatókat sem tudták felderíteni rendesen. Hozzájuk vitték fel a kuncsaftot a zömmel vidékről feljáró buzeráns “prostik”. Na ott volt minden: Elbódítás, markecolás stb. A látencia erős volt, mert szégyenükben csak egy része a kizsebelt ratyi ügyfeleknek tett feljelentést. De az akkori közismert, közszereplő buznyákokat is nyilvántartották természetesen.

Apa35ev
Olvasó

Kövér László egy tiszteletre méltatlan bajszos öregember aki szerint a férfi dolga kizárólag a család eltartása és a tűrés. Ha buzi lennék akkor azért kéne gyerek, hogy legyen ki gondoskodjon rólam a halálom előtt és után.
A női pedofilvád szerintem annyira hétköznapi már a családügyi bíróságokon, hogy lehetséges azért akart Vona Gábor gyógyszeres kémiai kasztrálást, hogy fel se merülhessen nemi erőszak és mindannyian töketlenek legyünk a családunkban, mint a nők akiket a családok “urai”-nak és döntéshozóknak szánnak. A korlátolt hülyék és rossz apák szerint (akik csak pénzelik a gyereküket, hogy elhülyüljenek az okostelefonoktól) ha egy férfinak farka van akkor már a gyerekekre is potenciális veszélyt jelent. Ilyen embernek tartom a pedofilozó Kövér Lászlót is aki csak jó helyen volt jó időben 89-ben és azóta csak segget nyal. Egy biztos erre a bandára nem fogok többet szavazani ahogyan az MSZP-DK-ra sem, mert őmiattuk van évtizedek óta az összes magyar apa elnyomva és tartásdijfizető másodrangú állampolgárnak bélyegezve akik halálig dolgoznak. Az is érdekes, hogy kövér is egy mangina törpeemlős és nem fogadja el, hogy 2 férfi neveljen gyereket, bezzeg 2 egyszerre nevelő édesanyának tapsikolna mint egy pinavadász a leszbisón.
Ez a hétköznapi mert magyar családok többségében csak a jóédesanya és nagyi (anyós) nevel gyereket. Annyira rossz apák és gyűlölnek minket ezek a bajszos majmok, hogy reményeim szerint háború lesz ellenük. Ha más nem akkor a lányos Z generáció fogja elzavarni őket a sunyiba és akkor beszélhetünk majd a férfiak jogairól is.

wittukind
Olvasó
wittukind

ott vagy-e a képen hogy ilyen vehemens vagy?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én nem értem, honnan jött ez nektek, hogy ő csak a férfiakat ítéli el.

wittukind
Olvasó
wittukind

ki az a “ő” és ki az a “nektek”?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Seri….. Laci bátyánk a helyi Fidesz főnök vaddisznó pörköltje, két feles, meg egy üveg vörös bor után a helyi erők előtt csak buzizott egy jót, mert ott azt szeretik. Szerintem nem ismertette részletesen a Fidesz buzi programját. Szerencsére Gulyás Gergely teljesen józanul, kormány sajtótájékoztatón, számos újságíró előtt pontosította Laci bátyánk szavait. Idézzük Gulyást: “Gulyás hozzátette: egy gyereknek joga van anyához és apához, és nem helyes, ha két APJA van, mert önzés, ha megfosztjuk a gyerekeket a különböző nemű szülőktől.” Hát innen vettük, gondolom Laci bátyánk sem azt mondta, hogy nem helyes, ha egy gyereknek két anyja van.

https://www.blikk.hu/aktualis/politika/gulyas-reagalt-kover-kijelentesere-onzes-ha-a-gyereknek-ket-apja-van/ffdlyqy

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Csak nem tette oda, hogy például, de világosan érthető, hogy férfi-nő felállást fogadnak csak el.

„A házelnök megfogalmazott egy véleményt, erre azt tudom mondani, hogy a magyar jog teljesen világosan szabályozza, hogy azonos nemű pároknál örökbefogadásra és házasságkötésre nincs lehetőség. Az egyik nem lehet, a másik büntetőjogilag szankcionált” – hangzott el Gulyás szájából.

A magyar alkotmány azon a helyes és világos alapelven nyugszik, hogy csak férfi és nő között jöhet létre házasság – magyarázta Gulyás azzal kapcsolatban, hogy Kövér László házelnök a pedofíliához hasonlította az azonos nemű párok örökbefogadását. Gulyás hozzátette: egy gyereknek joga van anyához és apához, és nem helyes, ha két apja van, mert önzés, ha megfosztjuk a gyerekeket a különböző nemű szülőktől.

common man
Olvasó
common man

Valahol meg van ,hogy pontosan mit is mondott a Kövér?

Aldo
Újságíró

“…gecis bajszokat a Parlamentbe, s jobb lenne a világ.”

Hát még ha az ilyen primitív, felforgató söpredéket szarrá vernék a nyílt utcán.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

https://youtu.be/spGbgVRpYnM
Állat ez a Markos! Fetrengve röhögős b+! Ilyet már nem engednének adásba… sajnos.