Alter Ego
994 megosztás

Szél Bernadett: Az EP választáson a nők kihívást intéztek Orbán Viktorhoz, az idei év a nők éve lesz

A HírKlikk megkeresésére Szél Bernadett független országgyűlési képviselőnő egy tipikus feminista interjút adott, amelyben azt a lényegi állítást fogalmazta meg, hogy a nőpolitikusok megbecsülésük hiánya ellenére most politikai áttörést hajtottak végre. A HírKlikk cikkében a jól irányzott alákérdezések mellett kapunk egy profi feminista propagandát is a közéletből kiszorított, „szegény nők” megbecsülésének hiányáról, és a gyér eredményekkel erős kontrasztban a nőpolitikusok egekbe magasztalását sem úszhatjuk meg.

„Kihívást kapott Orbán Viktor a nőktől az európai parlamenti választáson, ahol a nők által vezetett kampányok nem csak erősek voltak, de újfajta hangulatot hoztak be, s a választók ezt pozitívan fogadták, jelezve azt is, hogy sok szempontból ők is a változást szomjazzák.”

A HírKlikk cikke ellenzéki és feminista buzgóságában már a kérdésben önmaga megfogalmazta az interjúalany helyett, hogy “a Dobrev Klára által vezetett DK-s, illetve a Cseh Katalin és Donáth Anna fémjelzett Momentumos lista a maga nemében történelmi sikert aratott”.  Szél Bernadettnek már más dolga sem maradt, minthogy rávágja a zárszót:

„Örömmel látom, hogy mind több párt fedezi fel a nőkben meglévő rejtett tartalékokat, s erre építve bátran tolja előre  a nőket. Ezek a politikusnők erős kampányt folytattak, ráadásul olyat, amelynek más volt a hangulata, mint a megszokott kampányoké. Egyébként pedig nem véletlen, hogy nem csak Magyarországon, hanem másutt is mintha a nők térnyerése lenne megfigyelhető. Úgy tűnik, az idei év a nők éve lesz.”

Cseppet sem tűnik túlzásnak azt gondolni, hogy a nők globális térnyerését olyan manipulatív, a valóságtól elrugaszkodott, őszintétlen, feminista politizálással sikerült elérni, mint amilyet a magyar politikusnők mutattak be  a nőnapon:

És akkor még szót sem ejtettünk a „fehér sapkás” nőcsapatnak arról a kirívó teljesítményéről, hogy a “rabszolgatörvény” elleni, egyébként indokolható fellépést miként sikerült színházi tragikomédiává alakítaniuk, és ezzel párhuzamosan a világsajtóban két olyan elképesztő cikket is ösztönözniük (egyet a The Guardian-ben  és egy másikat a Financial Times-ban), amelyekben Magyarországot mint a nőelnyomás fészkét láttatták és az országot a feminista progresszió nevében nemzetközi színtéren járatták le.

A HírKlikk állítása szerint Szél Bernadett „az utóbbi hónapokban sokat tett azért, hogy nagyobb megbecsülést vívjanak ki maguknak a női politikusok”, de sajnos ezt az állítást az elmúlt időszak egyáltalán nem támasztja alá. Könnyen visszaidézheti bárki, hogy Szél Bernadett 2018 végéig fennálló társelnöki, frakcióvezetői és “miniszter elnök jelölti” ténykedésének jókora szerep juthatott abban, hogy az LMP rálépett egy meredek lejtőre, amelyen végighaladva végül az EP választáson elérkezhettek arra a mélypontra, hogy a párt gyakorlatilag eltűnt a politikai palettáról. Hogy az LMP szétzüllesztésében mekkora szerepe lehetett Szél Bernadett nőies politikai attitűdjének, azt jól jelzi a pártból botrányos körülmények között távozott Sallai Róbert Benedek neki szánt búcsúmondata, amiben leginkább úgy foglalta össze Szél Bernadett tevékenységének lényegét, hogy több esetben volt kénytelen kritizálni a politikus asszony

„…közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést.”

Ha bárki szerint ez a példaként állítandó női politikai modell, akkor Isten óvjon mindannyiunkat a nők politizálásától. Ha Szél Bernadett konkrét személyétől el is vonatkoztatunk és széles áttekintéssel mérlegeljük a magyar nőpolitikusok szereplését, akkor az összkép még kétségbeejtőbbnek mutatkozik. Az avítt feminista elméleteket rikácsoló, nőnapkor a nők “drámai helyzetéről” kollektíven hetet-havat összehazudozó, férfigyűlölő, diszkriminatív Isztambuli Egyezményért követelődző, nemi ellentéteket szító, a színházi tragika szerepében pózoló nőpolitikusok végképp visszariasztják a jobb érzésű embereket, hogy valaha is az életben női politikusokra szavazzanak. Szóval a feminista politikai forradalom nem “a szemét patriarchátus” elutasító attitűdjén, hanem a teljesítmény ordító hiányán bukik el. – Tisztelet a kivételnek.

Forrás: A HírKlikk cikke

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
994 megosztás


62
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
49 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
Reszet ElekhunbagiraZsuzsa GráczDelinhopelesshun Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Megosztó ,rágalmazó,hazug,tyúkeszű.Ezek jutottak elsőre eszembe.Ja és hős,mert tíz percet végigbírtam nézni…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a rabszolgatörvény elleni indokolt fellépés ügyét miként sikerült ennek a nőcsapatnak színházi tragikomédiává alakítania

Pedig ha azt a fetrengő varnyúra, a hasvillantós pókemberre hagyják, a többi „férfiról” nem is beszélve, már rég titta övöm és bodottá lenne az életünk….
(OMFG!)

Hogy az LM szétzüllesztésében mekkora szerepe lehetett Szél Bernadett nőies politikai attitűdjének,

Semekkora, ha konzekvensek akarunk lenni, rég kivágták onnan és egy betyár (bajszos) férfi vitte csődbe a (zöld) kompániát….

Ha bárki szerint ez a például állítandó női politikai modell, akkor Isten óvjon mindannyiunkat a nők politizálásától.

Ennél is szarabb „modell” az a hisztiperformansz, amit a „rabszolgatörvény” kapcsán a komplett ellenzék levágott, arról nem is beszélve hogy itt még ajnározás követte a SZRTJK-ot…., külön gratulációm….

Ha Szél Bernadett konkrét személytől el is vonatkoztatunk és egy szélesebb “fehér sapkás” nőkollektíva alapján mérlegeljük a magyar nőpolitikusok szereplésének hatásait, akkor az összkép még kétségbeejtőbbnek mutatkozik. Az avítt feminista elméleteket rikácsoló, nőnapkor a nők “drámai helyzetéről” kollektíven hetet-havat összehazudozó, férfigyűlölő, diszkriminatív Isztambuli Egyezményért követelődző, nemi ellentéteket szító, a színházi tragika szerepében pózoló nőpolitikusok

No meg férfipolitikusok……, azok a nagy feldemhedésben mindig lemaradnak ,pedig néha többen hisztiznek, mint a nők, egy feminista rendezvényen…

BTW- van olyan „férfipolitikus” jelenleg a magyar palettán, amelyik nem „feminista”,( vagy annak van bélyegezve, csak úgy zárójelben:)?

wittukind
Olvasó
wittukind

Ahhoz képest hogy itt milyen abszurd szinház megy végbe, ez a nőszemély csak bolhafing, mit is ágál hiszen, ha jól láttam, a “pártja” a semminél is kevesebb….

Deadpool
Újságíró

Egy országgyűlési képviselőnek minden lelket képviselnie kell az országban és nem annak egy részét, nem pusztán a saját nemét, felteszem férfiak is szavaztak rá szép számban. Nemek közötti feszültséget szítani, hogy ezzel szavazóbázist építsen magának valaki.. számomra arról árulkodik, hogy ez a nő nem honatya, hanem egy opportunista szélhámos.

wittukind
Olvasó
wittukind

“egy országgyűlési képviselőnek minden lelket képviselnie kell az országban”-eme kijelentés érvényes lett volna, elvileg, a 89 előtti egypártrenszerre, de most a képviselő pontosan hogy azokat képviseli(vagy azt a körzetet), akik,ahol megválasztották….

Deadpool
Újságíró

Hmm, igazad van, rosszul fogalmaztam.

Marcell
Olvasó
Marcell

A balliberálisok Magyarországon sem tesznek mást, mint felülnek a nyugati trendre, amely egyre inkább az identitáspolitikáról, “interszekcionalizmusról” szól, tehát feminizmus, LGBTQAI(plusz további betűk) aktivizmus, minden “elnyomott kisebbség” képviselete (persze kivéve az őshonos nemzeti kisebbségeket), tehát mondjuk a különféle fogyatékosoké ugyanúgy, mint a cigányoké vagy a bevándorlóké, az ellenségképe pedig természetesen a konzervatív kereszténység (szóval nem a cuckservative-ok akik épp EU-s szinten készülnek velük koalícióra lépni, és nem a cucktianity), meg a ciszfehér macsóerőszakpénisz. Ez az Amerikában kiképzett, felkészített hölgy (egyszer azt mondta, hogy attól fél, hogy Orbánék amerikai kémnek fogják őt nyilvánítani és lecsukják – talán nem véletlenül jutott ilyesmi az eszébe) is csak felül erre a vonatra. Magyarország “elmaradottabb” a Nyugatnál, de előbb-utóbb itt is elhatalmasodik minden nyugati trend csak fáziskéséssel, nem vagyunk olyan “based” ország, mint képzelik egyesek, ahogy a lengyeleknél is jön lassan fel a nyugati mintájú kultúrmarxista “liberalizmus”, nálunk is a fiatalabb korosztályokban (lásd a Momentum jó szereplését). Elvégre a magyar fiatalok is ugyanazokat a filmeket, tévésorozatokat nézik, ugyanazon a herripotteren nőttek fel, mint a nyugatiak, és rájuk akarnak hasonlítani, számukra az a menő, és nem mondjuk Putyin Oroszországa, ami utóbbi teljesen érthető is… Szóval lesz itt még államfemcsizmus, siklóvállú hipszterekkel és ilyen szélbernikkel (vagy már inkább fiatalabbakkal, csehkatkákkal) a kormányon, ha egyszer valamikor megbuknak Orbánék. Lehet, hogy csak 2026-ban, de előbb-utóbb.

hunbagira
Újságíró

Nagyjából egyetértve -ment is a like- de ha a bibsijenki “jewllywoodi” médiának ekkora hatása lenne, akkor már az egész világ totálisan az övék lenne.
Van hatása ez kétségtelen, különösen az alsóbb intelligencia szinteknél -így nem véletlen, hogy fokozottan nőknél figyelhető meg :) – de pl itt vagyunk mi is (én biztosan :)) aki eme tömegmédián nőtt fel és még sem váltam bégető birkájukkal. Ezért kell pl cukorhegyi zsidónak egyre durvábban cenzúrázni a lopott fészbúkját és sorolhatnám.
Bár én is úgy érzem, hogy a következő generáció minden téren silányább-90, 2000 után születettek, ok ez mindig így volt- de akkor is.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Elmélkedhetne ez a nő Dávid Ibolya zsenijéről, aki az MDF-et vitte sírba 2010-ben. Vagy az LMP “csodanő” ex MSZP-s Demeter Mártáról is lehetne elmélkedni, aki most vitte sírba az LMP-t. Az tény, hogy a mi nyugati demokráciáinkban az értékhierarchia a következő: 1., öregek, 2., nők, 3., férfiak, 4., fiatalok. Ebből adódóan a kb. 1,4 millió vénasszony el is dönti a választásokat. https://www.penzcentrum.hu/nyugdij/hany-nyugdijas-el-magyarorszagon-mikor-lettek-ilyen-sokan.1043954.html

rgs
Olvasó
rgs

Az az lmp ami tízegynéhány év praktizálás közben Budapesten kívül gyakorlatilag egyetlen pillanatig sem létezett. Epic. Aztán független. V2.0 Lóf.x mama.

ulomenen
Olvasó

A “rabszolgatörvény” nyugodtan kimaradhatott volna a cikkből. Főleg, mert az az elleni tüntetések a fehér sapkák nélkül is bohózatszámba mentek, nemtől függetlenül lejáratta magát a komplett ellenzék és mind a 682 db tüntető.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek is rejtett erőforrások?

hunbagira
Újságíró

Naooo b..meg..:D

TiborM
Olvasó
TiborM

“…az idei év a nők éve lesz”
Az idei IS, ahogy már jó pár 100 éve minden év.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha akarják látni, milyen az, akkor próbálják ki miniszterelnöknek ezt a nőszemélyt és belügyminiszternek, mondjuk, az antoni ritá-t…..ne csak nekünk legyen jó……..

Naooo
Olvasó
Naooo

Legyen külön a nőknek női miniszterelnökük, az gazdálkodik a nők befizetéseiből.

hunbagira
Újságíró

Nem hiszem, hogy élni fognak eme -költői- felhívással. A rejtett erőforrások is, csak fenyegetnek a cigányállammal…:)

Zsuzsa Grácz
Olvasó

Igen. Valóban kihívás a fideszes és KDNP-s politikus nők részére. Novák Katalin, Menczer Erzsébet, Juhász Hajnalka. Varga Judit, Szabó Tünde, Csöbör Katalin, Dunai Mónika, Mátrai Márta. Igen. Ők igazi hölgyek, úri hölgyek :)

wittukind
Olvasó
wittukind

ennyi “băgător de seamă” van ott is? ki főz otthon?

hunbagira
Újságíró

jarókaliviat kifejtetted a felsorolásból. :D
Főni kezdünk népszerűek lenni a fidesz agitprop megtalálta az oldalt, nyíltan is…nemcsak csakszi által rejtve..:)

wittukind
Olvasó
wittukind

ez most off lesz…de, mikor lesz már vége ennek a francos esőnek? április 21 óta szinte minden nap esik, most is , persze….arra gondoltam itt az ideje egypár ilyen neozöldikét feláldozni a természetnek, hátha megbékél, van belőlük elég(a zöldikékből)…..

Naooo
Olvasó
Naooo

Az nem baj ha luciferi népe elázik, minek ment oda?

wittukind
Olvasó
wittukind

hova?

Naooo
Olvasó
Naooo

Sátánfattyat nézni.

wittukind
Olvasó
wittukind

minek?-ja, úgy látszik, valamit félreértettél….

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem.

wittukind
Olvasó
wittukind

Dehonnem….én irtam az esőröl meg a zöldikékről, te meg a sátánfattyról….

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez az igazi cápalátogatás.

Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

“a nőknek van képességük arra, hogy másokat összefogjanak és egyesítsenek”.


https://index.hu/kulfold/2019/08/10/ferenc_papa_szerint_europaban_ma_hitler_1934-es_beszedet_idezik_egyes_politikai_szonoklatok/

Azt hiszem , annyit fűznék, hozzá, hogy a pápa elmehet a jó édes kurva szuverén anyjába…..