Alter Ego
84 megosztás

Több mint tízezren követelik Cseh Katalinnak, a Momentum EP-képviselőjének lemondását, mert nevetgélt egy abortuszról szóló szóviccen

A tébolyultan feminista Papp Réka Kinga rádióműsorában szerepelt vendégként még 2015-ben Cseh Katalin, aki akkor még nem politikusi, hanem orvosi pályára készült. A szülész-nőgyógyász végzettségű képviselőnő a műsorban azon nevetgélt, hogy Papp Réka Kinga a sebészi abortuszt egy szlengkifejezéssel, “botmixer”-ként írta körül. A rádiófelvételt több internetes sajtóorgánum is felidézte, mintegy vándortémaként. A CitizenGo emberjogi aktivistái egyenesen petíciót indítottak, amelyben Cseh Katalin lemondását követelik:

„Érzéketlen, gyomorforgató, vállalhatatlan… Nyilvánvaló, hogy ha egy politikus más embereket (pl. a zsidókat a holokauszt során) ért tragédiáról tett volna hasonló megjegyzést, más emberek életének erőszakos kioltásáról beszélt volna így, nevetgélve, botmixerezve, most tömegek szólítanák lemondásra (nagyon helyesen). Cseh Katalin megnyilvánulása nem kevésbé kegyetlen és vállalhatatlan így, hogy a születendő emberek erőszakos halálán való gúnyolódáshoz csatlakozott, és természetesen ugyanúgy okot ad a közélettől való távozásra.

Ezért arra kérjük Cseh Katalint, hogy kérjen bocsánatot és adja vissza EP-képviselői mandátumát.

A Momentum Mozgalmat pedig arra kérjük, hogy szólítsa lemondásra EP-képviselőjét, és azonnal határolódjon el az idézett kijelentésétől.”

Talán még csak nem is az a legnagyobb probléma, hogy Cseh Katalin orvos létére hülyegyerekként röhögcsélt egy ilyen ócska, cinikus szóviccen. Talán sokkal súlyosabb gond, hogy a beszélgetésben Cseh Katalin úgy állt ki az abortusztabletta hazai bevezetése mellett, hogy eközben saját maga mesélt el egy esetet, amikor azzal könnyedén visszaélve tiltott magzatelhajtás vétségét követték el. Jellemző példája ez a feminista korlátoltságnak. Szavaiból úgy tűnik, hogy Cseh Katalin nem érti az ilyen cselekmény büntethetőségének okát, sőt szavait úgy is lehet érteni, hogy talán pártolja is az efféle házi magzatelhajtást. Mondatainak értelme kétséges, saját vélemény kialakításához mindenki hallgassa meg a hangfelvételt. A történetből az a döbbenetes tény is kiderül, hogy a PATENT radikális feminista, külföldről támogatott ügynökszervezet fontos feladatának tartotta, hogy azonnali jogsegélyt nyújtson a tiltott magzatelhajtást elkövető nőnek. Mindezek mellett ráadásul Cseh Katalin orvoshoz méltatlan heves elfogultsággal kritizálta a védőnői hálózatban kötelezően elvégzendő abortuszmegelőző tanácsadást is.

Kapcsolódóan idézzük fel azt a tényt, hogy a magyar jogi szabályozás szerint, aki más magzatát a törvényes eljárás keretein kívül elhajtja, bűncselekményt követ el és a körülményektől függően akár 5-8 év börtönbüntetéssel is büntethető, azonban az a nő, aki saját magzatával követi ezt el, az nem bűncselekményért, hanem mindössze vétségért büntethető, legfeljebb mindössze 1 év börtönbüntetéssel. – Biztosan rendben van ez így? Az anyai felelősség ilyen súlyosan amorális elutasítása, például a törvényes időn túli, gyilkossággal felérő magzatelhajtás valószínűleg nem érdemel semmiféle mentegetést, akkor sem, ha az elkövető egy nő, és különösen nem, ha egyben a nő pont a védelemre köteles anya.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
84 megosztás


79
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
69 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
24 Hozzászólások szerzői
georg1945TurdAldotomgalAlter Ego Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Gejza
Olvasó
Gejza

Én ott kezdeném, hogy ha egy nő terhes/állapotos és mellé alkoholt fogyaszt vagy dohányzik vagy kábítószerezik, az a baba biológiai fejlettségét, testi és szellemi épségét kockáztatja szándékosan, tehát megáll ott a vád a szándákosság részéről.

Tudom, ez abszurd lehet, de ezek megint csak a társadalmi beidegződések, hogy legyintünk, amikor dohányzó terhes nőt látunk.

Konkrétan a törvény ilyenkor abszolúte nem tesz semmit, miközben egy felnőtt személy dohányzás elleni védelméről igyekszik gondoskodni – lásd munkahelyen például – egy kiszolgáltatott, védtelen, fejlődő és még gyenge immunrendszerrel rendelkező egyén esetében – baba – meg nem tesz semmit, hagyja a primitív egyén kényének-kedvére kiszolgáltatva.

Reszet Elek
Újságíró

A baba immunrendszere az anyjáé.

common man
Olvasó
common man

Rendkívül “szórakoztató” műsor volt.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát ha fideszes lenne, valószínűleg le is kellene mondania. De ez a Momentum, az SZDSZ szellemi jogutódja. Ez is egy 31 éves gyermektelen nő, aki most kezdi a “karrierjét”. Valószínűleg meg is ígérte, hogy a következő 5 évben (EP mandátum ideje) nem szül gyereket, hogy a Pártot szolgálhassa. Elnézve ennek a Momentumnak a sikerét a fiatalok között, a Fidesz a teljes demográfiai csomagját lehúzhatja a klotyóba, semmiféle születésszám növekedést nem fog tudni elérni. A másik momentumos meg egy 32 éves gyermektelen nő (Donáth Anna). Kb. ez a két nő testesíti meg a Momentum szavazóinak kívánatos életútját. A Momentumnál sok a szöveg és nagyon PC minden, de a valóságban soha semmit nem fognak megoldani.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek a picsák nem ígérgetnek levetkőzést?

https://www.youtube.com/watch?v=gfPFpVEkwqU

Marcell
Olvasó
Marcell

A mai pesti értelmiségi és annak látszani akaró nők között a 30 az új 18. Még csak most kezdik a karrierjüket hosszú tanulmányok után nagyrészt (vagy legalábbis még csak pár éve kezdték, nem hagyhatják abba most gyerek miatt), az majd 10-15 év múlva fog jönni a kapuzárási pánikban, és valószínűleg megállnak egynél. Egyébként ebben a közegben a konzervatív, keresztény (akár hithű fideszes) nők is ma már még jellemzően gyermektelenek és szinglik (vagy csak “barátjuk” van) ilyen korban, vagy mostanában volt az esküvőjük. És közülük sem mind fog szülni, ha meg igen, könnyen lehet hogy szintén csak egyet. Kettőnél többet pedig már a szüleik sem vállaltak be az érett Kádár-korszakban (na jó, azok ma már inkább a negyvenesek szülei), hiába volt GYES meg GYED, sőt lakáskiutalás a tanácstól.

Taki
Olvasó

Szerintem le vagy maradva, a 40 az új 20. A 30 az épp a karrier beindulása, 40-után lehet talán aggódni, de még mehet a bulika. Amióta már kis extra hormonnal 80 évesen is lehet szülni…

Gábor Farkas
Olvasó

Ez igaz, s én is ezt tapasztaltam. Én képtelen vagyok a pesti 30 körül nőkkel beszélgetni, mindha két külön világ lennénk. Vidéken már más a helyzet, ott jobb, mert nem csak ez a röhögő buta némberek vannak. Aki ezeket támogatja, az hasonló agyi kapacitással rendelkezik. Felelősség? Áááá, mint 1 gyerek. A mai 30-as agyilag kb 16-18 éves szinten van tényleg. Én is 32 vagyok, de letettem ezt azt az asztalra, építkeztem, jó modot teremtettem, itthon vagyok, magam döntök, de s sajnos engem is palira vett 1-2 ilyen semmirekellő nőszemély. Rájöttem, még jó hogy nincs 1 ilyentől sem gyerekem. 40 körül meg már nem lesz hova (vagy kinek) szülnie az ilyennek. A nagy “én én én én” imádatba belebukik előbb utóbb mind, csak épp akkor fognak erre rájönni, mikor elkezd őszülni és nem lesz aki azt mondja, 5öst kaptam a suliba anya, de nem baj neki elég lesz ha a tükörbe néz, s megállapítja magáról: jajj de cééép vagyok, boldog vagyok, nekem jár, mert mindenki más hülye. A kívülálló meg ezt látja: bolond középkorú gyerektelen, genetikailag a hulladékot támogató önimádó némber, de hát rajta kívül meg a vihogáson kívül mindenki hülye…

Naooo
Olvasó
Naooo

Eszdéesz 4.
Kár, hogy ezeket nem mixerezték le.

“Nyilvánvaló, hogy ha egy politikus más embereket (pl. a zsidókat a holokauszt során) ért tragédiáról tett volna hasonló megjegyzést, más emberek életének erőszakos kioltásáról beszélt volna így, nevetgélve, botmixerezve, most tömegek szólítanák lemondásra (nagyon helyesen).”

Jelentéktelen belpesti gettótömeg max.

common man
Olvasó
common man

Kár, hogy ezeket nem mixerezték le

Követelem ,hogy azonnal modjál le!

Naooo
Olvasó
Naooo

Előbb beülök a bársonyszékbe, jól teletömöm a zsebeim, csak aztán.

common man
Olvasó
common man

Én bejelentkezek ideiglenesen, mennyi?

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Nem lehetne egy külön oldalt indítanotok, ahol kiélhetitek ha politizálni akartok? Ezeknek a cikkeknek a nyelvezete olyan mintha a TV2 híradójának idiótái mondták volna tollba, lehúzza az egész oldalt.

common man
Olvasó
common man

A politika mindent érint.

common man
Olvasó
common man

Én nem nézem a TV2-t(se) Csak a nyelvezete rossz ezeknek a cikkeknek vagy a tartalma is?

Youngowl
Olvasó
Youngowl

A nyelvezete ripost, a tartalma legjobb esetben is felemás. Ez most nem sikerült.

wittukind
Olvasó
wittukind

az a TV2 nem az RTL ikerbulvártestvére?…úgy emlékszem….

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Nehéz nem politizálni. Itt sem a jobboldali (Fidesz) férfi- és nőideál, sem a liberális (Momentum) férfi- és nőideál nem nyerő. Ez a két momentumos EP képviselő nő (31 és 32 évesen) olyan szinten testesíti meg a liberális nőideált, amit nekünk itt kötelességünk kritizálni. És ez a pártjuk kritikájához szorosan kapcsolódni fog. A Fidesz pedig általában csak a szómágia szintjén küzd a feminizmus ellen, a kezükben lévő média értékmegjelenítése ugyanaz a liberális szemét, mint a “másik oldalé”. Nem beszélve a jogi szabályozásról, ami a “férfi dolgozzon amíg munkaképes, aztán pedig azonnal forduljon fel” alapelvi szintre fűzhető fel.

Reszet Elek
Újságíró

ulomenen
Olvasó
wittukind
Olvasó
wittukind

csak egy kérdés- miért olyan népszerű itt a Férfihangon ez az index? valami mérvadó oldal vagy mi?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kálmán Olga azt mondta: azért Dobrev Klára mutatta be, mert nagy szerepe van, hogy vállalta, és egyetért azzal, hogy új szereplők lépjenek színre, és több nő kell a politikába.

Hát igen, új szereplő, és (több) nő....
Így már érthetó, az új mindig jobb és ha az ráadásul nő, akkor meg nem is kell értenie hozzá mint a másik hülyepicsa Lampert(nemértekhozzá)Móunika, elég, ha nő ,mint az Apró klánörökös DK-s tehén……

Taki
Olvasó

Akkor a Fidesz meg indítsa Fábry Sándort, (simán ledumálná) – Később meg Miniszternek akkor már közös ellenzéki jelöltként rögtön Mogácsot nem? (a vicc hogy még ő is simán jobb lenne mint a többi ellenzéki vicc.)

Aldo
Újságíró

Simán. Ukrajnában most nyerte meg az elnökválasztást egy egykori humorista.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

És az igazi poén ebben az, hogy ez a humorista ukrán elnök egy orosz zsidó (ami egyébként nem titok, róla ez közismert). Ebből is látszik, hogy Ukrajna tulajdonképpen egy vicc, egy olyan állam, amelynek egy normális világban nem lenne létjogosultsága, mert nincs egy államalkotásra képes népe, és csupán a nagyhatalmi játszmák tartják életben.

Aldo
Újságíró

Az előző elnök is zsidó volt. Már a látszatra sem adnak. Bár első körben azt kéne meghatározni, hogy mi az az ukrán, mert ilyen nép nincs, csak pár oroszul beszélő szerencsétlen, aki kitalálta magának ezt az ukrán izét. Az is Európa szégyene, hogy övék a kontinens második legnagyobb országa, holott alig van olyan terület a lábuk alatt, ami ne mást illetne meg.

common man
Olvasó
common man

A Tarlós is tud dumálni ha az ember tovább hallgatja de dumagépnek ott van ez a Bedő is.Az összes lózungot hajlékonyan könnyedén kezeli.

Taki
Olvasó

Szerintem ez annyira túl van fújva hisztiben, mint amikor a libbantak nyomják bármire a rasszistaszexistanácizás mondjonletitltsukbedögöljönmeg-et.
PRK rlnyomott egy annyira nem is gáz fekete humort, ezen kicsit kuncogott szerintem ez azért nem akkora bűn. Mi is röhögünk ennél karcosabb fekete humoron, legalábbis én. :P Szerintem például én amikor odakommentelem az érzelmi manipulációs képen, mentsük meg afrikát, amin egy keselyű nézi az éhező kisgyreket, hogy szegény madár gyűjtsünk zsírra hogy bezsírozzuk a kisgyereket hogy jobban csússzon: P Na az eléggé hardcore morbid humor, de aki nem érti annak nincs meg az az értelmi szint ami ehhez kell. (https://www.origo.hu/tudomany/20170125-a-fekete-humor-osszefugg-az-intelligenciaval.html)

Ugyanakkor az LMP szerintem az egyik legveszélyesebb párt az összes közül, mert az ő programjuk még akkor is gazdasági, energetikai stb öngyilkosság ha feltételezzük hogy nem fognak lopni, nem lesznek korruptak és nem árusítják ki fillérekekért az országot ahogy ugye szokás baloldalról.
A nőikvótázós elmebetegségről nem is beszélve. Ez is olyan kiscsaj akinek fingja nincs az életről, de majd kurvára megmondja. De persze a the100 és hollywoodi mocskok nyomán már mindenkit bekondicionáltak hogy a legjobb hadvezérek persze tizenéves tinilányok akik a 40-es veterán katona pasikat is félkézzel elkalapálják. Ez nyilvánvalóan akkora hülyeség mint a ház, a nők rohadtul nem született hadvezérek meg vezetők, nagyon kevés kivétellel. És hát az LMP-be nem ők tolonganak hanem a teljesen alkalmatlanok. De a liberálisnak hazudott!! szélsőbaloldali nobolsevik örgjöngés PC-SJW nagytestvéreskedés hollywood és a szilikonvölgy sikeres manginái által oda vezetett hogy sokan tényleg elhiszik hogy egy olyan ember akinek az életről fogalma sincs, és valami rózsaszín burokban élte az életét alklalmas lehet, sőt ő az alkalmasabb és jobb!!. És hősként ünnepelve beállnak egy szellemileg fogyatékos kislány mozgalma mögé ami köszönő viszonyban sincsenek a tudományos tényekkel vagy a valósággal, viszont nagyon is köze van egy elavult AL Gore propagandához.
Elképesztő károkat okozva, és a valós környezetvédelmi problémákról elterelve a figyelmet.

Marcell
Olvasó
Marcell

Az LMP-nek gyakorlatilag vége, az EP-választással eldőlt, hogy az ellenzék vezére Gyurcsány lesz és a Momentum fogja felszívni a fiatal liberalizmusra fogékony vagy csak az “Orbán-rezsim” ellen protestszavazó (de a DK-t nem bevállaló) szavazókat. “Centrumra”, Orbánt és Gyurcsányt egyaránt elutasító politikai erőre nincs jelentős igény, a Jobbik “néppártosodása” teljes bukás.
A PC-SJW vonalat viszont teljes mértékben képviseli a Momentum, úgy látszik van rá igény (sokkal inkább, mint az LMP, a Momentum egy nyugati mintára létrehozott, a nyugati “woke kapitalista” vonalat átvevő politikai termék, míg az LMP az ilyen zöld-újbalos-antiglob/alterglob – bár elég heterogén valami volt, a sok belső vita tönkre is tette őket teljesen). Részben a DK is, de azért ők az idősebb korosztályt célozzák meg inkább, a Kálmán Olgáért rajongó balos nyuggereket stb.

Taki
Olvasó

Az LMP-nek jó is lenne ha végleg vége lenne, mivel az a párt akinek a programja akkor ha akkora szentek mint a világon nem volt tehát nem hazudnak nem lopnak akkor is, ha betartják a sötétzöld elképzeléseiket az pillanatok alatt csinált volna az országból Venezuvelát.
A Momentum eljátszotta az első LMP kártyát ugye hogy lehet más, (amit aztán megtorpedóztak a neobolsevik szdsz szökevények).
Azóta persze a fél világ liberálisnak hazudja magát miközben orwelli neobolsevik sjw-pc diktatúrán működik. Utoljára valódi klasszikus liberális – vicc de pont a Fidesz volt. :P
Valódi klasszikus liberális pár nincs is, szélsőbaloldali anarchisták és diktatúramániások hazudják magukat a címke mögé, próbálnak báránybőrbe bújni.
Nyilvánvalóan ezen mindenki átlát, ki jobban ki rosszabbul, és emiatt a “liberálisokat” utálják is holott ők nem liberálisok.
A valódi liberálisokat simán besorolják az altrightba meg a konzervatívok közé. Pedig nem azok, csak velük lehet párbeszédet folytatni.

A momentum a nolimpia óta fénysebességgel húzta magára Verhofstadtot, és az imént említett “liberálisokat” a teljes nyugati tardsággal együtt. GYakorlatilag Verhofstadt magyarországi pártja, úgy is jár ide nyilatkozni rendezkedni hogy még csak leplezni sem próbálja hogy ezek itt mind az ő emberei, sőt ezt boldogan reklámozzák is.
Szóval már van egy minden konteó nélkül is nyíltan külföldi tulajdonú és irányítású párt a parlamentben.
Vicc.
Sjw-pc görögdinnye politika (kívül zöld belül vörös) csak nem akar csillapodni. Az emberek nem hogy a történelemből hanem a most bekövetkező és folyamatban levő borzalmakból SEM tanulnak (venezuvela, é.korea, stb.).
Az osztályharc folytatódik régen a zsidók voltak az ellenség, aztán a kulkákok, most a fehér heteró férfit kell kiirtani (ja és a muszlimsimi miatt akik ugye a nácik elsőszámú ötletadó szövetségesei voltak, ismét hódít az antiszemitizmus….de baloldalról! ). ÉS nem veszik észre hogy ugyanazok az ordas eszmék élnek tovább csak másra mázolva.

Krisz101
Olvasó
Krisz101

Aláírtam, de kérdésem inkább az, ki lehet az a többi 13 ezer aláíró…? Kicsit Irreálisnak tűnik sajnos. Gyanítom jelentős része vásárolt bot lehet persze ne legyen igazam

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

A 13 ezer közül az egyik én vagyok. Mondjuk néha botnak érzem magam, az igaz, bár megvásárolni senki nem akar.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Olyan szomorúnak találom, amikor nem képesek elvonatkoztatva gondolkodni a humortalan tömegek. Röhejesnek találom, hogy több millió ügyeletes, mások nevében megsértődő ember képes vergődni egy ilyen semmi maszat kis hülyeségen. Főműsor időben jelentette be valamelyik szennycsatornán? Nem! Egy rétegműsorban böfögte el. Ez, már bocs, nálam a ki nem szarja le kategória.

common man
Olvasó
common man

Tehát a gyóntató pap ha elvégezte a dolgát mehet a kuplerájba .az antialkoholista szövetség vezetője a kocsmába, a politikus elmondja a beszédét a parlamentben láthatod a tévében is aztán baráti körben mond egy másikat, a választások előtt egy harmadikat és így tovább.Aztán szavaz valamire.És ez így természetes?Ez így van jól? Ha ióskapistamarikanéni lenne akkor le lehet szarni de ezek az országot az embereket képviselik.Közszereplők.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Nem, ez így nem természetes, és ez így nincs jól. Csak sajnos manapság eléggé elterjedt ez a szemlélet. Bár távoli példa, de nagyon látványos: Amerikában megy most a nagy abortuszvita, a tagállamok egyre-másra hoznak ezzel kapcsolatos törvényeket, ki így, ki úgy, New York állam például egy szélsőségesen liberális szabályozást vezetett be, amely lehetővé teszi, hogy a magzatot akár még közvetlenül a születés előtt is megöljék. Az ilyen jellegű szabályozást persze a demokraták támogatják leginkább. Az ő egyik vezető politikusuk Nancy Pelosi, aki tevékenyen részt vesz ezeknek a szélsőliberális, ördögi szabályozásoknak a létrehozásában. Ugyanakkor pedig gyakorló katolikus, legalábbis ezt állítja magáról. Az ő fejében, úgy látszik, megfér az, hogy magánemberként gyakorolja a vallását, aztán politikusként meg olyanokat tesz, amiket a vallása egyértelműen tilt. Még nyilatkozott is erről, hogy ő ezt különválasztja magában. Szerintem egy normális világban ilyenkor a pápának kellene őt kiátkoznia az egyházból, és rögtön utána a püspökét is fel kellene mentenie a hivatalából azért, mert ő ezt magától nem tette meg. Ez lenne az alap. Ehelyett a pápa migránskölyköket fuvarozgat a szolgálati kocsiján.

common man
Olvasó
common man

Az érzékenyítés az érzékek tompítását jelenti.Ingerküszöb tologálást.

tomgal
Olvasó
tomgal

Szívemből szóltál

Turd
Olvasó

Alabamában megmozdult valami végre

https://www.dailywire.com/news/47977/alabama-bill-aims-punish-false-accusations-rape-ashe-schow

In the age of #MeToo, we’re supposed to believe all women when they make accusations of a sexual nature, but as I have shown time and time and time again,
that is simply not true. Even when an accusation is proven to be false, via text or video evidence, the false accuser faces little to no consequences. Certainly far fewer consequences than the person falsely accused faces.

Alabama State Rep. E. Richard “Dickie” Drake (R-Leeds) is trying to change that. Earlier this month, Drake introduced AL HB544, a bill that would punish false accusations of sexual crime.

As it stands, false accusers are only charged with filing a false police report, a misdemeanor. Drake’s bill would make it a Class C felony to “willfully, knowingly, and with malicious intent,” make “a false report of rape in the first degree, sodomy in the first degree, or sexual torture.” The allegations would need to be proven false in order for the accuser to be punished.

The bill also makes it a Class A misdemeanor to “willfully, knowingly, and with malicious intent” make a “false report of rape in the second degree, sodomy in the second degree, sexual misconduct, sexual abuse in the first degree, sexual abuse in the second degree, indecent exposure, enticing child to enter vehicle, house etc., for immoral purposes, sexual abuse of a child under 12, or foster parent engaging in a sex act, etc., with a foster child.” Again, the allegations would need to be proven untrue.

In addition to the penalties for such felonies and misdemeanors (Class C felonies can result in one to 10 years in prison and Class A misdemeanors can result in up to one year in prison), those making false accusations may be liable for the legal fees of the falsely accused.

AL.com reported that Drake decided to introduce the bill after his friend’s ex-wife falsely accused him of child sexual abuse.

“If they make an accusation, they better make sure it’s true and make them think twice before they make a false accusation,” Drake told the outlet.

georg1945
Olvasó
georg1945

Az iszlámban egy nő fejlettségi színtje megegyezik egy 12 éves gyerekével.
Véletlen ?
A Korán-t írók miből következtették ezt ?
Vagy talán ezt a kovetkeztetést doktor Katka gondolkodása, viselkedése csak megerősíti ?
Az iszlámot több milliárd ember vallja.
És akkor tegyük fel a kérdést, hogy ott hol van a női egyenlőség, egyenrangúság valóban fennáll-e ?
Hogyan züllesztette le a fehér ember erkölcsiségét a szex és annak konzumálása ?
Mivé lettek a fehér nők ?
Avagy tényleg úgy kellene kezelni a nőket, mint a muszlim országokban teszik ?