Férfihang.hu
52 megosztás

Bedő Imre Magyar Családokért Díjat kapott a Magyar Asszonyok Érdekszövetségétől a Parlament Felsőházában

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége a Férfiak Klubja alapítójának, Bedő Imrének ítélte oda idén a Magyar Családokért Díjat és az ezzel járó plakettet és díszoklevelet a Parlament Felsőházi termében. Szalay-Bobrovniczky Vince, civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár laudációja után Dr. Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár és Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke adta át az elismerést a Férfiak Klubja alapítójának.

Az államtitkári méltatás után megtartott díjátadó ceremóniát a videó végén, Bedő Imre beszéde után láthatjuk. Bedő Imre a következő szavakkal köszönte meg a díjat:

Köszönöm szépen, hogy utamra leltem. Köszönöm a sok támogatást és bizalmat. A családi értékek képviseletében a legtermészetesebb módon köszönöm a szüleimnek, feleségemnek és gyermekeimnek, hogy élhetem azt, amiről beszélek, írok! Továbbá köszönöm szépen a csapatomnak! Minden elismerés erőt ad. Köszönöm szépen a megtiszteltetést Szőnyi Kingának és a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének. Külön köszönöm mindazoknak, akik segítik, támogatják a munkánkat. Hozzánk hasonló, mellettünk élő Férfiak és Nők terjesztik tartalmainkat, könyveimet, szerveznek eseményeket, erősödő közösségeket. Befolyásos, tehetős, kiemelendő szellemi kapacitású Emberek állnak mellénk, mert megértették, hogy a Férfiak Klubja misszió nem egy divathullám, hanem a társadalomszervezés alapvető pillérének utolsó pillanatban történő megerősítésével foglalkozik.

A társadalmi siker biztosítása mellett az egyéni boldogulás útját is mutatjuk, láttatva, hogy ez megbonthatatlanul összefügg a jövő generációk családképességével, családi sikerével. Hosszú távú célt adva, ami miatt érdemes egyedül és közösen is tervezni, ami miatt van értelme összefogni ketten, tizenöten, tizenötmillióan. Ami miatt újra érezzük, hogy a jövő nem valami tőlünk független folyamat eredménye, ami felé csendes megadással sodródunk, hanem épphogy a mi gerincünk megerősítése, a mi példánk, döntéseink, cselekedeteink, a mi prioritásaink építik azt. Minden percben, minden nap. Otthon!

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
52 megosztás


39
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
30 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
gpeterszApa35evTurdwittukindMarcell Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
tobbneju
Olvasó
tobbneju

Bedő élesztgeti ezt az ókonzervatív modellt a férfi szerepről. Ami egyébként kb. egy polgári modellt idealizál kb. 1867-1944 között, nagyjából egy akkori városi középosztálybeli nő életszínvonalának megvalósítását tűzve ki megvalósítandó célként elénk. Ennek leírása kb.:
1., Egy városi legalább 3,5 szobás lakás legalább 90 m2-en. De inkább családi ház.
2., Háztartási alkalmazottak (bejárónő, takarítónő, bébiszitter). Ideális esetben, ha a lakás/ház mérete megengedi cseléd lakrészben elhelyezve, akkor elég egy is belőle. A nő mentesül a házimunka alól.
3., Férfiként reggel te távozol a hivatalodba/üzletedbe/műhelyedbe és csak vacsorára térsz haza. Igazi férfi a munkában találja meg élete értelmét, illetve egy nő eltartásában.
4., A nő a háztartási munka végzésének kötelezettsége mellett mentesül a munkahelyen pénzért végzett fizetett munka alól is, mert a te jövedelmed erre elégséges.
5., Ha az 1-4. pontokat nem tudod produkálni, akkor folyamatos lelkiismeret furdalás kell gyötörjön emiatt.

Ez egy aranykor volt azoknak a nőknek, akik így élhettek, házimunka és fizetett munka végzésének elvárása nélkül. Ezt értik ma kb. a “férfi tartsa el a nőt” szöveg tényleges tartalmán, ami egy ókonzervatív férfi életének célja. És kb. erre mondjuk itt mi, hogy nem, nekünk ez nem életcélunk még akkor sem, ha elég pénzt keresünk. Azért pedig végképp nem akarunk sok pénzt keresni, hogy ebből ezt az “álmot” valósítsuk meg egy nőnek.

Taki
Olvasó

Na főleg úgy hogy régen a házumunka valóban egy teljes embert igénylett és egész napos kemény munkát jelentett. Amióta viszont minden gépesítve van annyira hogy főállás mellett is könnyűszerrel elvégezhető legyen, igazán az otthoni tevés-vevés elveszített a klasszikus házimunka jellegét.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Már csak a következő kérdésekre kéne választ adni:

– A cselédek és férjeiknek a házát ki tartja rendben? (Ki borotválja a borbélyt?)
– A 70-80% kevésbé “szerencsés” az mit csináljon?

common man
Olvasó
common man

– A cselédek és férjeiknek a házát ki tartja rendben? (Ki borotválja a borbélyt?)
– A 70-80% kevésbé “szerencsés” az mit csináljon?

A szentlélek itt járt a férfihangon…(2019. június 7. péntek 07:36)
Sosem szabad feladni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

püffneki….

Deadpool
Újságíró

Jogos a kérdés. Vagy ez a Gazdag Férfiak Klubja?

Apa35ev
Olvasó

Jól beszél Bedő, legalábbis az elején. Ez a semminél ezerszer jobb.
A kulcs amit mond a “biztonság”. Ami ugye a magyar férfinak nem jár mivel ő teremti és csupán a családügyi bíróságok kontárkodnak bele amit lassan nem kell szégyellni mivel tömegeket érint. Szerintem egy férfi sosincs biztonságban ha kisgyerek van a háznál, mert legtöbbször az a válóok vagy az együttmaradás tárgya mert semmi más nem köti össze a férfit és a nőt hosszabb távon. A koedukációt nem tekintem természetesnek, mert a férfinak vadászösztöne van a nőnek pedig igénye erős férfira (manapság már erre se) akire felnézhet.

Legalább ilyeneket mond a leendő NER tag és ha kellően közel kerül a diktátor sárkánykirályhoz akkor lenyesheti a fejét:
“Férfi-nő szövetség szétesésében van.
Házasságok 50-60%-a szétesik.”

Legalább kimondja amit a zsidó felcsúti cigány nem mer, a KDNP főkolomposok meg ki se mondhatják, hogy az Isten házában történt házassági eskű valójában sosem bomlik fel, csak jogilag a bíróságon ami egy másik történet. Éppen ezért osszák meg a gyerek felmenőit nevelő és különélő szülőre, mert a különélő egy negativ státusz, számkivetett, tehát nulla. Minden elvált apa bűnös a szemükben, máskülönben védenék őket, ezek az u.n keresztények.

Aszongya “mindig a nő dönt”.
Ez kurvára nem igaz, mivel a férfi viselkedése és státusza határozza meg mi lesz a nővel.

Az én döntésem mikor veszem rá az élettársam tegye le a fogamzásgátlót és úgy dugjunk, hogy teherbe essen. Régen a 12. hétnél közölte sírva (igy utólag szerintem megjátszotta) az első gyerekem anyja, hogy sajnos már nem lehet elvetetni, én meg bátoritottam, hogy nem is kell és megszülte, vagyis csak kivették a méhéből a fiam.

ROHADTUL NEM IGAZ, HOGY A GYEREKVÁLLALÁS CSAK A MAGYAR PICSÁK DÖNTÉSE, mert nagyon kevés nő van aki férfi-apa nélkül gyereket vállalna.

Kibaszott 0,5 millióval több nő él Magyarországon mint férfi és mégis rájuk van nagyobb szükség?
Mennyi legyen az arány, hogy a nők szüljenek? 25% Bedő-Orbán álalfa és 75%-nyi női populáció elég lenne?

Kurva nagy alapvető hazugságok vannak a köztudatban.
Az apa például nem szülő és nem is lesz soha.
Ezt is valami komcsi egyenlősitő barom találhatta ki, hogy nevezzük az apákat is szülőnek. Nem vagyunk szülők, csak az anyák azok. Mások vagyunk és jogokat akarunk az elviselhető élethez, nemcsak a rabszolgaságot és gonosz eltorzult nők eltartását.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Bedő a bluepill férfiak legkártékonyabb mintapéldánya. Aktívan terjeszti is.

Reszet Elek
Újságíró

off: A google-nak köszönhetően 4-én a homárok prájdját ünnepelhettük, 5-én egy nőt aki ledoktorált a XVII. században, 6-án Svédország nemzeti ünnepe volt, ma pedig a női labdarúgó-világbajnokság első napjának a megünneplését tartotta a legfontosabbnak ez a cég. Egy kissé tendenciózusnak érzem a dolgot.

Marcell
Olvasó
Marcell

Woke Capital

T_T
Olvasó
T_T

Bedő Imre…?
Nem neki van az a manginaképző hülyesége, ahol a férfiasság szerinte egyenlő a nőknek való csicskulással?
Pár éve mintha beszéltem volna vele a FB-csoportjában. Tök sötét volt a tag…
Változott valamit? Mert a kitüntetés alapján kétlem.

zgy001
Olvasó
zgy001

common man
Olvasó
common man

Nem hallgattam még végig de 7’48”-8′ 25″ között elmondja a titkot ki a hibás.

“és a saját céljai életének vívmányait meg akarja tartani”

Bazmeg azért ment hozzá mert voltak vívmányai.

Reszet Elek
Újságíró

A hagyományos nemi szerepekhez hagyományos társadalmi berendezkedés is kellene. Bedő visszaforgatná az idő kerekét és olyan férfiakat látna szívesen akik akadékoskodások nélkül húzzák az igát, ám a kötelezettségeik mellé jogokat nem igényelnek. Öszvéreket akik mosolyogva tűrik az ütleget, répát pedig nem is kérnek.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Úgy igazából elgondolkodom ezeken az általad említett “jogokon”. Volt a házi fenyítési jog, ami annyit tett, hogy ha a családfő lekevert néhány pofont gyereknek/feleségnek/cselédnek, akkor nem hívta senki a rendőrt. Volt az, hogy házasságban nincs erőszakos közösülés, ma már ezt akár feleség sérelmére is el lehet követni. De a cselédet meg a gyerekeket a feleség is verhette, így ez nem volt kizárólagos férfi jog. Önmagában ezek a férfi igahúzásáért nem biztos, hogy olyan nagy jogok voltak már akkor sem: megdugni egy kelletlen nőt akarata ellenére vagy felpofozni egy engedetlen, akaratos asszonyt, akit elhagynod nem lehetett, mert az már polgárként a státuszodat is veszélyeztette………. ….Vagy nem tudom, hogy te “répaként” milyen jogra gondolsz ?

Alter Ego
Szerkesztő

Nekem úgy tűnik, hogy ennek a két jognak hiányában most összeomolhat bármely férfinak az élete. Elég valamelyik vádpontot a nyakába akasztani és annyi. Pedig már a módszerfejlődés ezt is meghaladta, azt mondják egyes ügyvédek, hogy ma már a pedofil vád a higtech válástechnika. Nemi erőszakolóként vagy családi erőszaktevőként rövid távon az utcán végezheti egy férfi, annál inkább is, merthogy a megreformált munkaerő piacon a totálisan elprolisított férfiak jelentős része annyit sem keres, hogy egy rendes albérletet kinyögjön, miután kifizette a gyerektartást. Nyilván nem véletlenül indítják a válókeresetek 80 százalékát a nők. Férfi ma jól nem jöhet ki egy házasságból. Még akkor is a fél élete mehet rá, ha szerencséjére magasan képzett és a középosztályhoz tartozik. Hol vagyunk már attól, hogy egy átlag polgár jövedelméből egy nagycsaládot plusz cselédséget lehet eltartani.

Bedő Imre szerintem egyébként nem az idő kerekét akarja visszaforgatni, hanem csinált egy férfi klubot, ahonnan kirekesztettek minden társadalmi problémáról szóló párbeszédet. Nem hajlandóak semmi ilyesmiről beszélni, mert az egy klub és nem férfijogi mozgalom. “Legyünk tökéletes férfiak, a többi magától megy!” – ez a társadalmi programja Bedő úrnak. Ez egy Elit Férfi Klub. Egy megvásárolható kirakati termék, az “elithez tartozó szuperférfi” életérzését árusítják. De ha esetleg mégsem érzed eléggé szupernek magad, akkor javasolnak valamilyen szuper, szórakoztató aktivitást, mondjuk például egy apa-fia túrát jó pénzért. – Tehát a Férfik Klubja egy termék valódi célok nélkül.

Azért persze ültetgetik a “Férfi Felelőség Fáját” országszerte, hogy kimondják, hogy mindenért a férfi felelős, aztán jól megveregessék a saját vállukat, hogy ők a nagybetűs Férfiak, aztán ennyi. No meg ezt kirakatba lehet tenni férfinapkor, meg olykor a parlamentben, amikor még a polgárnők nőszövetsége is díjazza nagy puccparádé közepette, hogy íme a férfiaknak nincs is semmi bajuk, nem csapnak felesleges zajt, csak nagy-nagy felelősséggel, ünnepélyesen felállítják a … fájukat. “Hát hadd csinálják, dicsérjük is meg őket érte…” És ebben a klubban természetesen főleg nem kínálnak semmit sem a 80 százaléknyi proli férfi számára. Azok meg sem tudják venni a klub belépőt.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

https://www.origo.hu/sport/futball/20190606-neymar-szexbotrany-nemi-eroszak-rejtett-kameras-felvetel.html Így néz ki egy nemi erőszak a metoo korban: Neymart elkezdi ütni egy nő, aki tiltakozik az ütlegelés ellen. Teljesen egyértelmű, hogy aki nem szó nélkül tűri egy nő által kezdeményezett ütlegelést annak sokat kell fizetnie/börtönben a helye. Remélem hallunk majd arról, is ahogyan Neymar ügyvédjei ezt a nőt megfingatják hamis vádért és a nyakába akasztanak egy szép kártérítési összeget követelő polgári személyiségi jogi pert is. Elég volt már az ilyen szarházi picsákból.

Naooo
Olvasó
Naooo

Utálom a futbalistákat meg a modellkurvákat, minden pofon jó helyre megy.

Reszet Elek
Újságíró

Azok is téged…

Naooo
Olvasó
Naooo

De én leszarom, ők viszont depresszióba esnek.

Marcell
Olvasó
Marcell

Irigy vagy rájuk?

Naooo
Olvasó
Naooo

Melyik alsórendű csoportra?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A csaj azt kiabálja neki a felvételen, hogy üsse meg. A nő telefonja vette fel, szóval csapdába akarta csalni, hogy később megvághassák és bizonyítékként bemutathassák bántalmazásként, és ezt a felvételt Neymarék kiadták.

Neymar: I don’t wanna be beaten.
Girl: Then you’ll hit me..
Neymar: No, no I do not like it, no.
Girl: But I’m going to hit you! Do you know why? Because yesterday you attacked me and left me here alone!
Neymar: Don’t do that! Calm down. Wait a second! Calm down.

Naooo
Olvasó
Naooo

Na nehogy már sajnáljunk egy söpredék focistát.

common man
Olvasó
common man

Na de a nagyapja lehet ,hogy még a cukornádültetvényeken nyomta..

common man
Olvasó
common man

Brazilok miért beszélgetnek angolul egymással?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem angolul, ez már az angolra fordítás, amit bemásoltam, és lusta voltam magyarra, mert azért feltételezem, ennyit megért szinte mindenki. :)

common man
Olvasó
common man

Már kezdtem azt hinni lelepleződtek.

Alter Ego
Szerkesztő

Úgy értettem a híreket, hogy Neymar a vádban szereplő “bűncselekmény” idején (előtte-utána) folytatott csetbeszélgetésüket adta közre. A videót pedig a nő ügyvédje. Ami lássuk be nagy balfaszságról és elkeseredettségről árulkodik, mert a videó szemmel láthatóan nem bizonyít semmit sem, sőt. Épeszű ügyvéd inkább töröltette volna ezt az ügyfelével.

wittukind
Olvasó
wittukind

a Messi-re nem nagyon tapadnak ezek a pénzszivók…van amikor nem rossz autistának lenni..

Reszet Elek
Újságíró

A jog nem a megfelelő kifejezés volt, noha ott is vannak problémák. Ma Magyarországon sincs a nemek tekintetében jog előtti egyenlőség.
Célszerűbb lett volna az előny-hátrány kettőst használni. A férfilétnek voltak előnyei amelyek miatt felvállalták a hátrányát is. Ma viszont a hátrányok megmaradtak, míg az előnyöket, mint “férfi privilégiumokat” felszámolták. Ezért aztán egyre többen beintenek hogy basszátok meg, ha az egyiket nem adjátok én a másikat magában nem vállalom be. Ők “a felnőni, felelősséget vállalni nem akaró férfiak”, akik sokkal inkább fiúk ugye…
Bedő és a hozzá hasonlók azt szeretnék hogy ez a (régi/)új férfi zokszó nélkül megtegye ezt a “felelősségvállalást” és még legyen büszke is rá.

zgy001
Olvasó
zgy001

zgy001
Olvasó
zgy001

common man
Olvasó
common man

De olyan sokan nem is követelik.

Alter Ego
Szerkesztő

Meg sem nézve a linket mondom: épeszű férfi nyilván nem gondolja, hogy létezett volna, (vagy léteznie kellene) egy nők verésére és terrorizálásra alapozott “patriarchális” társadalom. Az viszont tényleg egy új társadalmi fejleménynek tűnik, hogy egy “könnyed háztartási pofon” (mellesleg a nőktől sem áll mindig távol még jobbfajta polgári házban sem) is elég ahhoz, hogy aztán “égszakadás-földindulás”, alapjaiban lehessen megkérdőjelezni egy egész házasságot.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

https://lifeadvisor.blog.hu/2019/06/05/72_ora_a_tinderen_ez_tortent_velunk_az_online_huspiacon Bedőnek majd meg kell küldeni ezt a cikket, hogy a kívánatos női viselkedésről is elmélkedjen vagy ő vagy a Nőszövetség. A szexuális partnerek számától kezdve a házasság vagyoni alapjainak megteremtésének kérdésköréig elmélkedhetnek majd. Mert a most dúló “kefélek a jó faszikkal, amíg kellek nekik, aztán majd egy béta oldja meg anyagilag az életem és vegyen feleségül” női életideál semmilyen kritikát nem kap az ilyen Bedő féléktől. Bedő ebből a női magatartásból annyit von le: szidja a jó faszit, mert nem kell nősülnie a punciért. De szidja a bétát is, aki meg nem akarja feleségül venni és az azzal járó jogokkal felruházni a faszkörhintáról lepottyanó nőt, mert az egyszerűen képtelen azt nyújtani neki érzelmileg 15-25 év faszkörhinta után, amit az apja még megkaphatott az anyjától. Bedőnek meg a Nőszövetségnek elsősorban a nőket kellene oktatnia, mert a férfiak alapvetően mindig is csak alkalmazkodtak a női viselkedéshez. Ehhez pedig csak így lehet alkalmazkodni férfiként.

zgy001
Olvasó
zgy001

Turd
Olvasó

“életének vívmányait meg akarja tartani”

a Duluth-modellben (európai verzió: isztambuli egyezmény) és egy civil domestic violence restraining order-rel szemben ez nehéz lesz…

This is worse than “yes means yes” and it’s not coming from California Feminists, but Republicans in Oklahoma.
Ok is not OK
https://www.youtube.com/watch?v=ylYY3kIp6fg

tobbneju
Olvasó
tobbneju

http://www.borsonline.hu/celeb/bodi-sylvi-volt-egyejszakas-kalandom/177360 A Budapesten élő nők kb. 80 %-ának életideálja sejlik itt fel Bódi Sylvike életútjában, aki 38 éves és még keresi az igazit. Bedő úr esetleg a Nőszövetséggel elemezhetné ezeket a női életutakat is. Ami alapvetően egyébként tipikusnak mondható. És igazság szerint aki 30 éves koráig nőként 10 fölötti férfival kefélt, az már majdnem a mindegy kategóriája. És ritka Budapesten az olyan 30 éves nő, aki 10 alatti férfi létszámmal kefélt.