George Herceg
64 megosztás

Szuperhősök vagy lúzerek

Alapvetően a nők, különösen 20 és 40 év között két kategóriába sorolják a férfiakat. Szuperhősök azok, akik vonzóak, akiket követni lehet, akiket valójában és kizárólag mint férfi vesznek számításba. Ennek ellenkezője a lúzerek csoportja, akiket nem látnak férfinak, és kizárólag egyéb előnyök megszerzése végett lépnek velük kapcsolatba. Természetesen nem minden nő, hiszen egy jó részüknek már semmi szüksége a lúzerekre ahhoz, hogy elboldoguljanak az életben. Talán ez az egyik eredendő oka annak, hogy nem működik jól funkcionáló férfi-női barátság, hiszen ha az adott férfi szuperhős a nő szemében, akkor a nő számára a cél a párkapcsolat, de legalább a szex elérése lesz, míg ha lúzer akkor nincs meg a barátság alapjához szükséges tisztelet a nőben az adott férfi iránt.

Érdekes megfigyelés, hogy általában a szuperhős szerepből le lehet csúszni a lúzerbe (lásd a bétásodási folyamatot), de visszafelé ez már nagyon ritka. Ennek oka talán, hogy a legtöbb nő viszonylag gyorsan alkot véleményt a körülötte megjelenő férfiakról és hamar beteszi őket az egyik, vagy a másik skatulyába. A kérdés, hogy miért ilyen végletes a nők szempontrendszere velünk kapcsolatban? Véleményem szerint ezt nem lehet a ma oly divatos vulgár-evolucionista okokkal magyarázni, a magyarázat talán a felgyorsult kapitalista nyugati típusú társadalmak működésében rejtőzik.

A gyorsuló életritmus, az állandó paranoiás félelem, hogy lemaradunk valamiről, hogy kicsúszunk az időből, kimaradunk valami számunkra fontos élményből arra sarkalja a nőket, hogy minél több potenciális férfit, minél gyorsabban osszanak ketté annak mentén melyik férfi érdemli meg a figyelmüket. Ennek szinte szimbolikus tünete a Tinder működése, hiszen percek alatt több száz profilt lehet egy ujjmozdulattal a szuperhős és a lúzer kategóriák egyikébe lökni. A lúzerség kategóriájához nem csak az tartozik, hogy az adott nő nem kívánt az adott férfival kapcsolatot létesíteni, hanem esetlegesen megkérdőjelezi az adott férfi kompetenciáit, sőt sok esetben a szexuális irányultságát és potenciáját is. Ráadásul, ha ez egy adott baráti, ismeretségi csoporton belül történik, a szimpla elutasításon felül erősen csökkenti az adott férfi esélyeit a csoport többi női tagjánál. Ennek oka, hogy egy adott csoporton belül a nők hajlamosak magukévá tenni egymás véleményét, ami növeli a csoport öntudatot. Így akár az adott férfi a csoportot is el kell, hogy hagyja.

Na de mi a helyzet a szuperhősökkel? Azt gondolnánk, hogy nekik diadalmenet az életük, de azért ezt árnyaljuk egy kicsit. Jó dolog, ha az embert férfinak tekintik a nők. Minél több és minél vonzóbb nő. Azonban ahogy fentebb megállapítottam a szuperhős státusz nem állandó és azt folyamatosan fenn kell tartani, amennyiben hősünk megtalálta választottját és hosszú távon szeretne vele együtt élni. A gond csak az, hogy maga az együttélés nem kedvez a hősnimbusznak. A hétköznapok kihívásai, az összeszokás nehézségei kikezdik hosszú távon a hősszerepet. A női shit tesztek pedig folyamatosan jelzik emberünknek, hogy nem hibázhat, ha nem akar lúzer lenni. Nem véletlen, hogy a szuperhősök általában nem végeznek házimunkát, nem nevelnek gyereket és nem járnak sem szülői értekezletre, sem lakógyűlésre és nem szerelnek össze 1500 darabból álló IKEA bútort. Legfőképpen pedig nem tárgyalnak mesteremberekkel és nem intéznek hivatali ügyeket. Lássuk viszont be, hogy a hétköznapi életben főleg ilyen tevékenységek teszik ki az időnk jelentős részét.

Az ideális talán az lenne, hogy a nők megalkotnának magukban egy harmadik kategóriát, amely kevesebb mint egy szuperhős, de több mint egy lúzer. Egy olyan férfit, akire gerjednek, de nem kell, hogy naponta bizonyítsa, hogy mekkora májer. Olyan férfit, akit nem kell tesztelni azért naponta, hogy a nő elhiggye nem választott rosszul. Ez a nagy feladat Hölgyeim!

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
64 megosztás


64
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
50 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
21 Hozzászólások szerzői
stray catBaltonbfY77normalhölgy Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
zgy001
Olvasó
zgy001

Naooo
Olvasó
Naooo

Jah, még sosem létezett kapzsitalizmus, aszongyák még kommunizmus se. Semmi se létezett még sohase.

zgy001
Olvasó
zgy001

Naooo
Olvasó
Naooo

Az se létezik, meg semmi, mi se és senki, bankárok sincsenek, kapitalisták se, meg nem hazudnak reggel éjjel, meg este.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ph’nglui mglw ‘ nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ennek oka, hogy egy adott csoporton belül a nők hajlamosak magukévá tenni egymás véleményét”

BEEEEE, birkák, BEEEEEEEEEE.

wittukind
Olvasó
wittukind

“és nem szerelnek össze 1500 darabból álló IKEA bútort”-ehhez nem kell legyél szuperhős vagy lúzer csak hülye….

Naooo
Olvasó
Naooo

Hülye aki az ikeában vásárol.

Delin
Olvasó
Delin

“Talán ez az egyik eredendő oka annak, hogy nem működik jól funkcionáló férfi-női barátság, hiszen ha az adott férfi szuperhős a nő szemében, akkor a nő számára a cél a párkapcsolat, de legalább a szex elérése lesz, míg ha lúzer akkor nincs meg a barátság alapjához szükséges tisztelet a nőben az adott férfi iránt.”

Szerintem ne mossuk össze a nők szexuàlis vonzòdàsàt, azzal hogy emberileg mit gondolnak egy fèrfiròl es megadjàk-e neki az alap tiszteletet. Erre pèlda a baràtzòna, vagy jòfej munkatàrs, akikkel nincs szex, de a tisztelet megvan. A női-fèrfi baratsàg àltalàban azèrt nem működik, mert az egyik többet akar.

A szuperhősöknek is van àltalaban “bèta” oldala, ők se gèpek, ha netàn mègis, akkor nem lehet velük együtt èlni. Az együttèlès a nő “varàzsàt” is tompìtja, senki se tudja 0-24ben a legjobb oldalàt mutatni.

Abban igaza van cikknek, hogy a nők szexuàlis szempontbòl kvàzi azonnal eldöntik egy fèrfiròl, hogy igen, vagy nem. Ez pedig mindig adott àllapot alapjan dől el, ìgy szinten kell tartani. Bàr ebben szerintem nincs különbsèg a kèt nem közt, csak egy àtlag nőnek kisebb az “igen” kategòriàba esők szàma, mint egy àtlag fèrfinak a hipergàmia miatt.

TiborM
Olvasó
TiborM

1. Ha nőnek Te kellesz nincs shit-teszt. Mikor megjelenik a shit-teszt, akkor a kapcsolatnak hamarosan vége, hacsak nem fektetsz bele erőfeszítést. De minek! Gyakorlatilag már vége, csak nem akarod tudomásul venni.
2. A shit-teszt bántalmazás. Tiszteletlenség (No respect!). Biztos, h ilyen emberekkel akarod körülvenni magad? Még akkor is, ha *** van a lába között?
3. Az egész “bétásodási” folyamat egyetlen huszárvágással elkerülhető: Soha, de soha ne költözz össze a csajjal. Ha meg elkezd shit-tesztelni csá! Ennyi!

(Ja, h ehhez meg kell tanulni egyedül is hasznosan eltölteni az időt és jól érezni magunkat. Nem pedig mások “validációjáért” kuncsorogni. Ez egy hosszú, fáradságos, kemény történet. Nem túl népszerű manapság.)

MGTOW

Delin
Olvasó
Delin

Shit-teszt mindig van, ez ösztönös. Azèrt kellesz te egy nőnek, mert àtmentèl a shit-tesztjein, ezzel teszteli mennyire erősek a kereteid, mennyire vagy dominàns.

Alter Ego
Szerkesztő

Shit teszt sosincs, mert egyszerűen nem is létezik. Öntelt HP azért raplizik, szemtelenkedik, mert azt hiszi, neki ezt lehet, hiszen az édes apukája is megengedte neki. :)

rgs
Olvasó
rgs

Mint a gyerek: az első komolyabb határig teszteli meddig lehet elmenni. Felnőtt ffinél erre ott van pl. hogy meddig emberkedhetek valakivel amíg pofán nem vág úgy kiadósan. Nőknél meg az hogy meddig mondhatom újra meg újra ugyanazt (hiába beszélték meg előtte hogy nem célszerű): vagy elunja a delikvens és megteszi vagy szól hogy ezután ne is említse a dolgot mert következményei lesznek.

Alter Ego
Szerkesztő

Így van. A családi-társadalmi komfort tévútra vezeti apuci picike lányát, aki aztán hercegnőcskének képzeli magát. De ne képzelje egy nő sem, hogy sokkal többet megtehet bármilyen relációban is, mint egy férfi, mert annak következményei lehetnek és lesznek is így-úgy-amúgy előbb vagy utóbb.

A lánynevelést új alapokra kellene helyezniük az apukáknak. De sajnos ugye az érzékeny apai szív, no meg akit már a felesége is papuccsá “shittesztelt”, az főleg nem tudja rendesen nevelni a kicsi hülye hercegnőcskét. Pedig csalódott, kiábrándult, sanyarú életre nevel az, aki szemtelen lányt nevel.

Delin
Olvasó
Delin

Shit teszt nem egyenlő a hisztivel. Lehet a hiszti az egyik fajtàja, de nem kell hisztizni, ahhoz, hogy egy nő shit teszteljen. A push-pull kommunikàciò, amiről a mùltkor beszèltünk pl sokkal jobb szerintem, ès sokkal több fèrfi elvèrzik rajta, mint azon, hogy reagàl le egy sima hisztit. Rgy push-pull pàrbeszèd alapvetően szòrakoztatò, azonban ha valaki hülye hozzà, nincs humora, hirtelen harangù, sèrtődős, rosszul kommunikàl, stb sokkal fusztràlòbb szerintem egy fèrfinak, mintha egy csaj ismerkedèsnèl hercegnőt jàtszik.

wittukind
Olvasó
wittukind

Delin naccsága, ez igen! úgy kikupálódtál ami ezeket a teknikás szavakat illeti hogy egy akármilyen redpillás faszi elszégyellné magát…akár iskolát is nyithatsz, hogy tanitsd a jót….

Delin
Olvasó
Delin

Csak, ha csatlakozol wittukind. Tudod a nők, a vàllalkozàs, döntèsek szètstresszelnènek, kell egy fèrfi is, aki viszi a hàtàn a dolgokat.

wittukind
Olvasó
wittukind

nem ismerek én ilyen teknikás szavakat…de talán próbálkozhat Hunn-nal…..

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

A fiúnevelést is új alapokra kell tenni. Nem szabad TV-t nézni, mert az káros. Kerülni kell az olyan nőcskéket. Meg ilyenek. De ehhez apa kell, nem csak anya. :)

Reszet Elek
Újságíró

Inkább régi alapokra mindkettőt.

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

De csak akkor, ha ezek a régi alapok a mai világban élhetőek egy normál szinten. Mert itt nagyon elferdültek ám a dolgok.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Nő = Shit teszt. Ennyire egyszerű.

TiborM
Olvasó
TiborM

Ne feledkezzünk meg a Feminim Mátrix-ról sem, ami a nők mögött áll. Apuci-állam és számtalan nőszervezet.
Ebben a “harcban” nem nyerhetsz.

Apa35ev
Olvasó

Szerintem van, mert a nő azonnal és mindig teszteli van -e hatalma a férfi felett.
Ha van akkor a férfi elbukott, ha nincs akkor a férfi domináns legalábbis abban a pillanatban és ha nem cseszi el akkor dughatja vagy használhatja ha ahhoz van kedve.

Érdemes nézni a kommenteket a friss szerző nélküli feminista propagandacikkre (gondolom orbán focistái háborognak):
https://hvg.hu/gazdasag/20190620_Lehete_egy_noi_focista_fizetese_valaha_is_akkora_mint_egy_ferfie

Még van némi ellenállásunk, de nem sokáig lesz mert fél millióval több nő él az országunkban mint férfi, mégis a pina van felértékelve, mert a legtöbb magyar férfi egy mangina fasz. Ezért jónak tartom ha a férfiak tudatában vannak annak, hogy a nő örökösen teszteli milyen haszna lehet a férfiből (szóba áll vele vagy nem). Sajnos most őnagyságával értek egyet. A női entitásnak el kell valahogyan döntenie, hogy férfiként vagy gyerekként tekint egy hímre. A férfiak szivatásának mértéke viszont kérdés, mikor gyülőlet-undor és mikor csak dominanciateszt.

Hunn
Újságíró

A női focisták fizetéséről való női elképzelések annyira viccesek, mert kiválóan rávilágítanak a nők gondolkodására, arra, ahogy ők a világot érzékelik. Szerintük a pénz az csak úgy VAN, és csupán annyit kell tenni, hogy az általuk igazságosnak vélt módon kell elosztani, és máris itt a kánaán…

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Én sosem a hasznot néztem. Csak, hogy együtt tudok-e vele működni. De akkor ritka vagyok. Ennek módfelett örülök. :D

common man
Olvasó
common man

Shit-teszt mindig van, ez ösztönös.

Vagy beteges de azt nem tudom, hogy az ösztön kategóriába be lehet -e tenni. Amire gondolok:már több nőilapos cikk pedzegette ,hogy előírnák a férfiaknak a viselkedési szabályokat azon belül a folyamatos és a legkisebb mozdulatokra is kitérő engedélykérést.Természetesen ez a világ egyik legnagyobb baromsága.Na itt jön be a betegesség mert már kevés a szupermen külső, kevés ha mellette milliárdos ,hoznának egy új szabályt és az az igazi tökös legény aki meg meri szegni és mellette persze a két első feltétel alap. .Nyilván ennek az egésznek a megvalósítható gyakorlathoz nem sok köze van de ábrándozásnak jó.(persze az egészre van összeesküvéselméleti magyarázat is de a kettő nem zárja ki egymást)

TiborM
Olvasó
TiborM

Ösztönös, ahogy bennem is, h jól pofán vágjam (CsBE). Ja, h nekem uralkodnom kell magamon, mert elvisz a rendőr. Apuci állam pedig jól eldádáz. Ezért érzem néha, h még mindig az oviban vagyok. :D

Delin
Olvasó
Delin

Nyugi, az MGTOW-kat nem fenyegeti a CsBE, max tetlegessègèrt ìtèlhetnek el. ;)

wittukind
Olvasó
wittukind

YOG-SOTHOTH az úr!

common man
Olvasó
common man

Az ember olvasna egy kicsit mondjuk a hisztaminérzékenységről és akkor is ilyen hülyeségekbe botlik.Te vagy a hibás..
https://www.hazipatika.com/psziche/harmoniaban/cikkek/gondolkodas_nelkul_leringyozunk_barkit/20190617090954

Reszet Elek
Újságíró

In cauda venenum, ahogy régebben mondták. Egészen a cikk végéig nincsen értékítélet vagy vélemény, max megkérdőjelezhető ok-okozati összefüggések, áltudományos eszmefuttatások, aztán “borít” a cikkíró:
“Hiába ugyanis a világ fejlődése, ahogy a fenti példák is mutatják, a hagyományos sztereotípiákat olyan mélyen belénk nevelték és rögzítették, hogy azok észrevétlenül is befolyásolnak bennünket az értékítéletünkben. Pedig az elvárások és ítélkezések helyett azt kellene látni, hogy a szexuális partnerek száma nem függ össze az adott személy erkölcsi tartásával, vagy értékével. Legyen szó akár nőkről, akár férfiakról. A szexet övező kettős mérce lebontásának pedig nem az lenne a célja, hogy a nők többet vagy jobban szexeljenek, hanem hogy elfogadhassák és felvállalhassák saját magukat, valamint hogy a maguk kedve szerint élhessék meg szexualitásukat.”

A végére még jut a gender kutatónak is egy agymenés:
“A szexualitás egy nagyon mélyen gyökerező tabu, főleg a mi kultúránkban. A magyar társadalom nagyon tradicionális, ahol nehéz változást elérni. A szexszel kapcsolatos berögződések pedig már csak intim mivoltukból fakadóan is hátrébb tartanak a változásban, mint a társadalmi haladás többi formája”

Apa35ev
Olvasó

Itt van a KDNP meg a mangina csürhék egy szupehőse:
https://hvg.hu/elet/20190621_A_legutolso_pillanatban_kapta_el_az_anya_az_emeletrol_kizuhano_gyereket
Érdemes megfigyelni ahelyett, hogy eldobta volna a hulladék mobiltelefonját végig fogja a kezébe és szépen komótosan leteszi maga mellé amig “megmenti” feltehetően a saját gyerekét. Igazi NőHős!
Ja és megy utána a nőcsürhe, menteni. Szánalom.

(Gondolom egyedi eset vagyok, hogy soha nem kényszerültem ilyenekre a fiammal. Sőt nem kellett nőcsürhe se soha a gyerekhez.)

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

A neveletlen csajokat paskold nyugodtan. :) Ők szeretik is nagyon.

Zsolt Ricz
Olvasó

…mondá egy profi hokista.
Bétáim! Az a gond,hogy aki van olyan szellemi és fizikai (néha anyagi) kondiban van,hogy az “összes nőnek” vonzó perspektíva. Az egyén egyből elkezd gyanakodni: “túl szép, hogy igaz legyen…”

common man
Olvasó
common man

Az összesnek? Meg aztán meddig?

Alter Ego
Szerkesztő

A felmérések szerint egy átlag embernek egy egész élethossz alatt összesen 10-15 partnere van. A megmondó alfák (és maflák) üres locsogása-lotyogása helyett most szeretném megszólítani azokat a valódi, szuperjóképű és jóképességű “alfákat”, akik ezt nyilván überelik és mondjuk évente behúznak ennyi strigulát. (Csak nehogy kiderüljön,hogy sincs itt egyetlen ilyen sem.) Az volna a kérdésem hozzájuk, hogy a húsz és harminc között lefektetett cirka 100 nő közül hány volt olyan “színvonalon” (by Delin), hogy a mai napig érdemesnek tartja arra, hogy név szerint is emlékezzen rá, és hány volt olyan, hogy inkább egy ágyba se keveredett volna vele, mert például szexuális értelemben egy átlőtt nulla volt a hölgyemény…

Figyelmesen, nagyon nagy érdeklődéssel várom a válaszaikat. Amit előre is köszönök!

wittukind
Olvasó
wittukind

“hogy nem működik jól funkcionáló férfi-női barátság”-ennek miért kéne működnie és ez mit jelent? egy férfi nem barát egy nővel, csakis egy másik férfival….a nő vagy csajszi vagy asszony, én biztos nem dugnám meg a barátomat……

Joakaro
Olvasó
Joakaro

alább…

Joakaro
Olvasó
Joakaro

Hello!

Az a kérdés hogy mennyire vagyunk ösztönlények és mennyire vagyunk gondolkodó,
értelemmel rendelkező szellemi lények.
Az állatokban csak az ösztönök működnek viszont ők a maguk szintjén tökéletesek.
Mi emberek bajban lehetünk ezzel a keveredéssel., hol az egyik hol a másik dominál jobban és ebből van problémánk.
Ráadásul abban a társadalmi rendben amiben élünk ezt a kérdést nehezíti.(egyéb dolgokat pedig megkönnyít persze)

40 felé csak az kérdés egy férfiember számára hogy egy normális élete legyen és ne kelljen egyedül élnie mert az ember társas lény és nem akar egyedül megöregedni.
A nők sem akarnak vénlányok maradni.
Szuperhősök és lúzerek is lehetünk egyben de a ugyanúgy lehetnek a nők is szuperhősök és lúzerek is.

wittukind
Olvasó
wittukind

csak szólok hogy megen itt van egy virus vagy mi a franc, teletöltötte a kommentszekciót….mit őriznek a főnökök??

Reszet Elek
Újságíró

Az inkák kincsének térképét.

Reactor
Újságíró

Én úgy veszem észre, a nők döntő többsége úgy skatulyázza a férfiakat, hogy van a 10%, akik jóképűek, kigyúrtak, gazdagok (és többnyire öntelt, kötekedő paresnyákov prolik) – ők azok, akik kellenek nekik. És van a 90% aki selejt. Az egyik túl nagydarab, a másik túl vékony, a harmadik nyakszakállas, a negyediknek pattanás van az orrán, az ötödik csak minimálbért keres, a hatodik IBS-ben szenved, a hetedik túl buta, a nyolcadikkal meg pont az a baj, hogy túl értelmes, a kilencedik…
Természetesen a nők 100%-ban hibátlanok, és különben is, őt olyannak kell szeretni, amilyen. Ha egy 500 tonnás nagy drabál Kirov reporting tenyészkoca, akkor olyannak.
Imádnivalóak a mai társkeresési viszonyok, valahogy nem csodálkozom, ha egyre több férfi megy inkább prostihoz…

Hunn
Újságíró

Az viszont a férfiak hibája, Reactor, ha elfogadják a nők ilyetén értékelését, és ennek megfelelően is viselkednek a nőkkel…

Reactor
Újságíró

Én nem fogadom el abszolute. Nem is véletlen, hogy egyedül vagyok (amit nem is bánok).

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Nagyon igazad van. :)

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Ne általánosíts! Veszélyes. :D

Shutthefuckup
Olvasó
Shutthefuckup

Normalhölgy:
Kuss ribi

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Kuss balfarok! :D
Szerintem 20 sör és 40 whisky után mertél beszólni nekem. Anélkül nem ment volna. :)

stray cat
Olvasó
stray cat

Kussolj, te nyomorék! Anyád a ribi. Kár, hogy nem nyelt le téged, hanem magába engedett. Pedig csak ő tudhatja, hogy máshova is lehet a gennyet engedni. Nem baj. Csinált egy gennygócot.
Mutatja az IQ-d az is, hogy direkt normalhölgy miatt csináltál egy nickname-t. :D A hozzád hasonló faszkalapok száradnak el magányukban. :D :D Anyád jól kicseszett veled. Megszült és magadra hagyott. Pereld be, mert egy életképtelen fasz vagy, meg amúgy is biztos egy ronda púpos és dagadt disznó vagy. :D :D :D Sok sikert! :D :D :D

Shutthefuckup
Olvasó
Shutthefuckup

Az, aki azt nézi, mennyi pénze van a faszinak, nem nő, hanem egy büdös kurva

stray cat
Olvasó
stray cat

Kussolj hímringyó! :D :D :D :D

Shutthefuckup
Olvasó
Shutthefuckup

Igaza van Reactornak

stray cat
Olvasó
stray cat

Kussolj már be, te hímringyó! :D :D :D

Reactor
Újságíró

Ajjaj, azt hiszem kényes helyen találtad el :D

Y77
Olvasó

“Talán ez az egyik eredendő oka annak, hogy nem működik jól funkcionáló férfi-női barátság, hiszen ha az adott férfi szuperhős a nő szemében, akkor a nő számára a cél a párkapcsolat, de legalább a szex elérése lesz, míg ha lúzer akkor nincs meg a barátság alapjához szükséges tisztelet a nőben az adott férfi iránt.”
— ekkora ökörséget… :) VAN férfi nő barátság. Lehet, te nem láttál, én viszont sokat, s jól működőket. A szex potenciális lehetősége talán valóban mindig ott lebeg, ha valamelyik nincs kapcsolatban, de hát nem kell meglépni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“VAN férfi nő barátság. ” VS,” A szex potenciális lehetősége talán valóban mindig ott lebeg, ha valamelyik nincs kapcsolatban, de hát nem kell meglépni.”

Ha “ott lebeg”, akkor nincs.
A barátságba nem fér bele az, hogy “én megdugnálak de visszafogom/moderálom magam” (vagy ha én nem akarom, akkor te viszont igen), az már nem barátság, hanem az egyik fél hajlandó “tűrni”/”várni”/”remélni” hogy egyszer, hátha…..
A barátság nem szólhat az egyik (akár önkéntes) “csicskaságáról”, mert az már nem egyenlő rangú, hanem alá fölérendelt, kiszolgáltatottsági viszony.

Y77
Olvasó

Egyetértek – s nem is arról szól (ti. az egyik önkétes csicskaságáról). Kicsit leegyszerűsítetted a dolgot, azt hiszem. Vagy legalábbis egy alesetről beszélsz, amikor valaki akar(t) valamit a másiktól.

Persze én nyilván csak abból indulok ki, amit én látok, tapasztalok, a saját életemben és a baráti körömben. Amikről tudok, ugye. S hát ott vannak őszinte, régi barátságok, szex nélkül. Nekem is van néhány nagyon jó barátnőm, sok-sok éve, becsüljük és szeretjük egymást, és nem gondolom, hogy bármelyikünk szexelni akarna a másikkal. S nem érzem ezt kivételesnek, de lehet, tényleg az :) A szöveg az mondta: “nincs”, én meg látok – ezért nem tartom helyesnek az állítást.

Az valóban nehéz, hogy ha van pl két független ember, aki kedveli egymást, s testileg sem idegenkednek, akkor kevés visszatartó erő marad. Ezt (is) tudatosan rendezni kell, szerintem. A barátság más, mint a szerelem/szex/párkapcsolat. Ez utóbbi egy elég speciális kapcsolat ugyanis, pl. bizonyos értelemben jellemzően kizárólagos, míg egy barátság nem, (jóllehet ott is előfordulhat féltékenység.). Szóval attól, hogy valaki nagyon jó barátom (azaz barátnőm), becsüljük egymást, őszinték vagyunk egymáshoz, érdekeljük egymást, számíthatunk egymásra, segítünk egymásnak, stb, stb, egyáltalán nem biztos, hogy alkalmas arra is, hogy az társam legyen, nem? Lehetnek pl. a személyiségének olyan vonásai, amit barátként elfogadok (s nekem is lehet ilyen az ő szemében), de együtt nem akarnék vele élni. S ha – miközben szingli vagyok – olyannal hoz össze a sors, kivel minden nagyon jónak látszik, de van valakije, akkor azt meg egyszerűen elfogadom és tiszteletben tartom, nem? És keresek mást csajomnak…

Visszatérve az elejére: az biztos, hogy a nem korrekt “etetni” a másikat, hitegetni, éltetni benne a reményt. Ha megtudod, hogy valaki belédzúgott, vagy errefelé halad, aki neked nem jön számításba (bármi miatt), akkor mit teszel? Hát nem mondod neki, hogy elgyünk barátok, az tuti. Nem?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy (valódi) buzi és egy (valódi) leszbi lehetnek barátok, ezt a verziót kihagytam………

De talán első körben definiálni kéne a “barátság” fogalmát, ugyanis amit te felsorolsz:

valaki nagyon jó barátom (azaz barátnőm), becsüljük egymást, őszinték vagyunk egymáshoz, érdekeljük egymást, számíthatunk egymásra, segítünk egymásnak, stb, stb,

Gyakorlatilag a “bajtárs” szót írja le a legjobban, és ez két férfi közt lehetséges, ami viszont egy nő részéről (akár másik nő felé is!) ez elképzelhetelen, nem így van “összerakva”, “zsigerileg” természetellenes számára, hacsak nem szerelmes, vagy ha nem felhőztet/csicskáztat …..

Rengeteg nő kikéri ezt magának, ahogyan azt is kikérik maguknak, hogy nem ribancok/kurvák és nem is hipergámok stb. stb., de a valóság azt mutatja, hogy “minél inkább nő “, annál inkább AWALT és a kivételekről is mindig kiderül, hogy nem kivételek, csak épp a környezeti tényezők “nem hozták (még) ki belőle” a valódi “természetét”…..

Y77
Olvasó

” viszont egy nő részéről (akár másik nő felé is!) ez elképzelhetelen, nem így van “összerakva”, “zsigerileg” természetellenes számára,” – ezt hogy érted? Hogy van összerakva? Szerinted milyen a valódi természete?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hadd ne kelljen nekem összefoglalnom a RedPill erre vonatkozó megállapításait, kezdve az istennőszobor ledöntésével, Esther Vilaron és a hipergámián át a AWALT-ig és különös hangsúlyt fektetve Schopenhauer megállapításairól a “gyermek nő”-vel kapcsolatban……

common man
Olvasó
common man

Azt is lehetne vizsgálni milyen különbségek vannak (mert biztos ,hogy vannak) a barátság (két férfi között) és a barátnőség (két nő között) És akkor ez ,hogy alakulhat férfi és nő között…”Csak haverok vagyunk” ilyet hallottam egyet mostanában majd rákérdezek: azért ha úgy alakulna haveri alapon megbasznád?

Reszet Elek
Újságíró
Balton
Olvasó
Balton

Még április végén történt, a nem éppen biztonságáról híres országban Dél-Afrikában. Egy banda megpróbált kirabolni egy páncélozott kisteherautot, amit (ezt nem tudták) egy kemény arc vezetett. Azt rebesgetik hogy főhősünk, Leo Prinsloo a neve, tanította Chuck Norrist lőni…
De a viccet félretéve egy profival van dolgunk, annak idején kicsit megmosolyogtam Belmondot amikor a Profit alakította, de igazából vannak ilyen férfiak.
Lásd lenn…

https://www.news.com.au/finance/work/at-work/south-african-truck-heist-hero-placed-under-protection-with-his-family-after-death-threats/news-story/fe5cd957f7eb677064a0487c1dccc4ea

szerk: Leo Prinsloo SPAS (S.A rendőrkommandó) oktató és nyugalmazott exrendőr, társa Lloyd Mtombemi pedig K9-es járőr.