Alter Ego

Gangnam style: Dél-Koreában letartóztatták szexuális zaklatás vádjával Kenderesi Tamás magyar úszót

A dél-koreai vizes világbajnokság helyszínét adó Kvangdzsuban szexuális zaklatással vádolták meg az olimpiai és világbajnoki bronzérmes magyar úszót, a 22 esztendős Kenderesi Tamást. A fiatal sportoló tagadja az ellene felhozott vádat.

Az ügyről a Yonhap mérvadó Dél-Koreai lap és a New York Times egyaránt beszámolt. A sajtóértesülések szerint a 22 éves úszót egy 18 éves nő rendőrségi bejelentése alapján tartóztatták le egy éjszakai szórakozóhelyen szombat hajnalban 3 órakor. A Dél-Koreai rendőrség előállítás és kihallgatás után ugyan  visszaengedte a sportolót szálláshelyére, de elrendelték, hogy a vizsgálat teljes lezárultáig, tíz napig nem hagyhatja el az országot.

Elsőként a magyar úszószövetség szólalt meg az ügyben egy közlemény közreadásával:

A Magyar Úszó Szövetség a koreai magyar nagykövetség munkatársaival együttműködve mindent elkövet annak érdekében, hogy kétséget kizáróan tisztázódjék, jogosak-e a Kenderesi Tamás ellen felhozott vádak.

A vizsgálati szakaszban a magyar válogatott tagját megilleti az ártatlanság vélelme, ugyanakkor ha hivatalosan igazolást nyer vétkessége, úgy a MÚSZ a szövetség fegyelmi bizottságát fogja felkérni a további lépések megtételére.

A Magyar Úszó Szövetség elítél mindennemű, az emberi méltóságot sértő cselekedetet, a magyar úszóválogatott tagjaitól pedig mindenkor a nemzeti színekhez és a sportág hagyományaihoz méltó magatartást követel meg. Ezen elvek megsértői az elkövetett vétség súlyának megfelelő büntetésre számíthatnak.

A #metoo kompatibilis hangvételűre sikeredett szövetségi nyilatkozatot követően megszólalt a megvádolt Kenderesi Tamás is, aki a következő szavakkal kívánta tájékoztatni a nyilvánosságot:

Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem.

Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig. A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim.

Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amelyek a helyi értékrend alapját képezik. A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom.

Minden bizonnyal valóban a helyi kulturális közeg, a nexus félreértése vezethetett komplikációkhoz.  A K-Pop (koreai pop) kultúra táncos-énekes női előadói úgy táncolnak, mint a legkirafináltabb lotyók, miközben valójában öntudatos, nagyra törő előadóművészek. Feléjük a popkultúrát igazán nagy nimbusz övezi és az előadók mindent megtesznek, hogy reflektorfénybe kerülhessenek. A hírnévre vágyó tinédzserek egy a világon egyedülálló gyakornoki rendszerben éveken keresztül készülnek a reménybeli előadói pályára. Normál tanulmányaik mellett akár napi hat órát is töltenek tánc és énektanulással. Majd a kivételes képességű szerencsések legalább két éven keresztül ingyen munkát végezhetnek asszisztensként egy már befutottabb, nevesebb előadó mellett, ami persze még mindig nem garantálja az áhított célok elérését. Vélhetően apuci pénzéből is bőségesen költenek a karriertervek elérésére. Így aztán minden bizonnyal szorgos és erkölcsös előadóművészként tekintenek önmagukra és nem olyan bárkurvaként, aminek egyébként kinéznek.

Mindent a szemnek…

A magát világhírnévre verekedő Dél-Koreai Psy ironikus produkciójából (“Gangnam style”) is tudhatjuk (tudhatnánk, ha értenénk), hogy a tehetős Dél-Koreában hódít a sznobizmus, mindenki egy idealizált újgazdag életforma bűvkörében él, így aztán széles néprétegek költekeznek akár hitelszámlák terhére is a látszat fenntartása érdekében. Különösen karakteres a dolog a nőknél, ezért még külön névvel is illetik a luxuscikkekre, Starbucks kávézásra bármennyit áldozni hajlandó nőket: töndzsangnjo (된장녀). Erről a “szexi ladyről” énekel sajátos, leginkább csak eredeti kulturális közegében érthető iróniával Psy. Szóval ha valaki Dél-Koreában jár, semmiképp se paskolja meg egyetlen táncoslány fenekét sem, mert mint most is kiderült, az öntudatuk van leginkább felturbózva és úgy tűnik nem csak az amerikai popkultúrát, de a #metoo-t is majmolják már. Az év eleje óta hatalmas szexbotrány, metoo-terror dúl Dél-Koreában, amiben gyakorlatilag boldog-boldogtalant megvádoltak illetve hírbe hoztak a zeneipar háza táján, hogy vagyonos férfiak megbízásából GHB droggal elkövetett nemi erőszak támogatásában vett részt; például konkrétan még Psy-t is beidézték. Az ügyben 354 embert vettek őrizetbe, de végül mindössze 20 nő esetében nyert bizonyítást, hogy tudtukon kívül bekábítószerezték őket. Ilyen hiszterizált viszonyok között akár egyetlen ujjal is hozzáérni egy táncoslány fenekéhez… maga a borzalom…

Csak reménykedni tudok, hogy azt valójában senkinek sem kell elmagyarázni, hogy valakinek a fenekére paskolni még nem szexuális zaklatás. És lassan talán majd a legértetlenebbek is felfogják, hogy miért merénylet a férfiak szexuális szabadsága és általában a férfiasság ellen az eszetlen, hamis vádaskodással átitatott #metoo.

Ha nem a férfigyűlölő #metoo hisztéria korát élnénk és Kenderesi Tamás nem “a világ legnagyobb és legundorítóbb bűnét” követte volna el éppen, ami miatt szegény nem győz majd fél életén keresztül szégyenkezni, akkor esetleg megfontolhatná azt is, hogy szabadulva a “szexuális zaklatás” vádja alól nagyobb összegű kártérítési keresetet indít a hölgy ellen, hivatkozva a hamis váddal neki okozott erkölcsi kárra és arra a pszichés bántalomra, amelyet egy ilyen eljárás okozhat. Tartok tőle, hogy esetleg úgy érzi majd, hogy nem éri meg neki a további felhajtást.

Reménykedjünk, hogy a tehetséges ifjú sportoló önmagát tisztázva mielőbb szabadul Dél-Koreából és az őt ért zaklatás hatására nem lesz olyan impotens, hogy ezután éjszakai szórakozóhelyen ránézni sem mer majd egy nőre.

4 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 5 4 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.

603
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
29 Egyéni hozzászólás
574 Válasz hozzászólás
3 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
39 Hozzászólások szerzői
BaltonMeridazgy001Tina74tomgal Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Az,hogy a Kenderesi világlátása annyi amennyi nem vethető igazán a szemére egész nap a medencét látja gondolom vagy 15 éve.Bár felnőtt ember…Biztos van ott valami csapatmenedzser akinek mindenre figyelni kéne.Persze én is baromságnak tartom de rendkívül kellemetlen és még nincs is vége.Ha valahol büntetik oda ne vigyenek magukkal mákosrétest.

Ijk
Olvasó
Ijk

Akár szexuális zaklatás, akár nem, érdekes módon soha nem fogdostam, csaptam rá vadidegen nők seggére egy buliban.

Captain Admin
Olvasó

Vadidegen, ismeretlen nőt fogdosni nyilván bunkóság. De milyen érdekes, ugyanez fordítva teljesen megszokott, hogy bebaszott, magukból kivetkőzött nők belemarkolnak a seggedbe. Nekem sokszor volt már ilyen. Leginkább a 30-as elvált, épp a fasztengerbe ugrott agyhalottaktól tapasztalni, de fiatalabb, teljesen józan csajok is simán megteszik. Fura ez a kettős mérce.

Ha odamegyek egy ismeretlen nőhöz azzal a felszólítással, hogy szopjon le, az mi? Ugyanaz, mint ha egy nő jön oda hozzàm, hogy dugjam meg? :) Ezekből a példákból is jól látni, hogy teljesen értelmetlen a két nemet egyenjogúként kezelni ilyen szempontból is.

Ijk
Olvasó
Ijk

Ezért nem kell szórakozóhelyekre járni, vagy nagyon megválogatni. Tökmindegy ki fogja meg kinek a seggét, ez a személyes szférába való erőszakos betolakodás. Szerintem a férfiként megfogják a segged ott is azonnal ki kell rakni a helyről az illetőt, nem csak ha nőkről van szó.
Nyilván jelen esetben erős túlzás egy rendőrségi eljárás. Szerintem egy bocsánatkérésre való lehetőség után egyszerűen ki kellett volna rakni a helyről.

Reszet Elek
Szerkesztő
Captain Admin
Olvasó

Ha valaki kurvának öltözve kurvaként néz ki, kurvaként viselkedik, az kurva. Ennyi történhetett, egy helyi ribancot kurvának nézett KT. Ha egy seggre csapás vagy fenékbe markolás történt, akkor semmi következménye nem lesz, valamint ha ez már rendőrségi ügyet generált, akkor a nyugati világ elveszett. Azonban, ha folyamatos popsi markolászás/fogdosás történt, vagy ha a ribanc szólt és KT mégis folytatta, az már neccesebb.

Ami sokkal érdekesebb az ügyben az az, hogy ez, hogy valaki fogdossa a nők fenekét, a szörakozás, a buli, az este része. Mi másért tenné ezt valaki, ha ez nem lenne megszokott/normális? Itthon pedig ez, némi kommunikáció után/közben BŐVEN BELEFÉR. Sőt.

KT nem jól mérte fel a terepet, esetleg a kint tartózkodása a alatt a metoo közegről szóló hírek ellenére kapott annyi pozitív visszajelzést európaiként, hogy hihette azt, hogy belefér. 50-50% esélyt adok mindkét végletnek, bebaszott és tapló módon viselkedett, vagy a csaj túlpörgött egy sima seggrecsapást.

Pont 22 éves voltam, amikor egy tőlem pár évvel idősebb csajnak rácsaptam egy kurvanagy tenyerest a fenekére amikor lehajolt előttem valamiért egy munkahelyi rendezvényen. Lett nagy sírás rívás, meghalt a buli is, nagyon szégyelltem magam. Utána hétfőn szégyenkezve beszéltem a csajjal, bocsánatot kértem, ajándék csoki stb, mire jókedvűen megnyugtatott, hogy ne gondoljam túl, semmi gond nem volt, nem azért sírt,mert annyira fájt neki, hanem mert félt,hogy ott marad a tenyérnyom, és a pasija este észreveszi, de nem lett opyan nyoma,h meglátsszon. :) A tanulságot vonja le mindenki magának. ;)

Ijk
Olvasó
Ijk

Nem, attól hogy valaki kurvaként viselkedik még nem kurva és nem lehet fogdosni. Menj be egy sztriptízbárba, csapj rá az egyik táncos seggére, aztán majd repülsz is nyomban a helyről. Azok a nők is mutogatásra szerződtek, nem fogdosásra, paskolásra.
Megjegyzem egy kurvának is kijár az emberi bánásmód, sokszor olvastam olyat hogy fizet a szexért akkor neki bármit szabad. Nem, a kurva kölcsönös megegyezéssel működik, ha valakinek kevés az amit kap akkor legközelebb nem megy az illetőhöz.
Annyit erről a meetoo-ról hogy valóban egy felfújt lufi, és nem a nők védelméről, hanem a férfiak, pontosabban bizonyos férfiak kicsinálásáról szól. De milyen érdekes hogy én, meg gondolom ti sem kerültetek még zaklatási botrányba.

Gejza
Olvasó
Gejza

Abban igazad van, hogy senkit nem lehet csak úgy fogdosni, hiába néz ki annak, ami.
De ne felejtsük el, aki ilyen helyen dolgozik, az nagy eséllyel nem egy szent illetve egy vallásos szűz és sokkalta nagyobb a matematikai esélye, hogy itt valami más áll a háttérben, mint amit a hölgyemény állít.
Ronaldo barátunkról is volt videó, ahogy enyelgett vele a csaj, aztán feljelentette, valószínűleg mert az aktus után dobva volt és elmaradt a további patronálás.
Vagy a napokban mi is történt, ezt olvastad?
https://index.hu/kulfold/2019/07/28/ciprusi_nemi_eroszak_hamis_vad/

Hamisan vádolt csoportos nemi erőszakkal 12 izraeli férfit egy brit nő

2019.07.28. 14:48

A ciprusi rendőrség vasárnap hamis vád gyanújával őrizetbe vette azt a 19 éves brit nőt, aki korábban csoportos nemi erőszak elkövetése miatt tett feljelentést izraeli turisták ellen. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a fiatal nő azt állította, hogy a ciprusi Ajía Napa fürdőhelyen támadta és erőszakolta meg 12 férfi.

Sokkalta nagyobb az esély arra, hogy durciból avagy az elmaradt vagy várt pénz miatt jönnek ezen feljelentések, főleg ilyen helyeken lévő nőnemű egyedektől.

Még egyszer: ez a matematikai esély a dologra.
De meglátjuk persze és mea culpázom ezerrel, ha nem így van.

“. De milyen érdekes hogy én, meg gondolom ti sem kerültetek még zaklatási botrányba.”
Ez irreleváns minden ilyen dolog szempontjából.
Szerencsés vagy, ennyi.

common man
Olvasó
common man

Hamisan vádolt csoportos nemi erőszakkal 12 izraeli férfit egy brit nő

A 12 apostol.Vagy moszat ügynökök.Mindenkivel azért nem lehet ezt eljátszani.

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidókat csak zsidók büntethetnek, másnak nem szabad, bármit csináljanak.

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem az a lényeg ITT mi fér bele han OTT. Mi itt mondhatunk bármit a fogadó ország törvényeit kell betartani bármi a véleményünk róla.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kivéve, ha illegális migráns vagy, akkor semmit se kell betartani.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor gondolom semmi baj, ha a csajod seggét csapkodom, de nem annyira, hogy meglátsszon.

Krisz101
Olvasó
Krisz101

jó de könyörgöm menjetek már az index cikkhez face-re és kommenteljetek mellette!!! elmebeteg takony béta FÉRFIAK gyalázzák a srácot!!!! áljunk már ki mellette!!

common man
Olvasó
common man

Onnan vagy 7-8 éve leiratkoztam.

Pash Cutter
Olvasó
Krisz101
Olvasó
Krisz101

eközben a koreai night clubban : https://www.youtube.com/watch?v=_9w6jbX55HE&t=10s

Krisz101
Olvasó
Krisz101

Itt a hölgyemény instaja. Rakeresve amint látom igazi feketeoves férfigyűlölő.
Mindenki nyugodtan kommentelje neki a véleményét, én még várok holnapig mivel az insta tiltott 24 órára
https://instagram.com/veramereux
Persze kis nárcizmus a nevének irasmodjaban nem meglepő

tobbneju
Olvasó

Nehéz ügy ez…… A feleségem pár éve arról panaszkodott nekem, hogy sétált egy kerékpáros/gyalogos vegyes úton, ahol egy kerékpáros hátulról érte utol őt, majd elhaladva mellette a seggére csapott. Meg sem állt, csak rávert a fenekére, aztán tovább hajtott. A feleségem csinos nő, jó segge van, az a szoknya, ami akkor rajta volt, egy átlagos hosszú női szoknya. Ha egy jó seggű, idegen nőn látom az utcán ugyanazt a szoknyát, mint ami a feleségemen volt, eszembe sem jutna az idegen nő seggét megpaskolgatni. Ha megtenném, akkor pedig nem lepődnék meg, ha a nő kever le egyet nekem / a pasija kever le nekem egyet / akár idegen férfi kever le nekem egyet / rendőrök azonosítanak tanúk vagy térfigyelő kamerákról a nő feljelentése alapján. Néhány napja valami jelentéktelen horgász – kajakos vita során kaptam egy pofont egy horgásztól, rendkívüli módon szenvedtem attól, hogy nem üthettem meg azt a horgászt. Velem voltak a gyerekeim is + a státuszom nem engedheti meg azt, hogy minden idiótával verekedésbe keveredjek. Kb. azt érezheti egy nő, akinek a seggére csapnak, mint én a pofozkodó horgász esetén. Életemben először ütöttek meg felnőttként és ez elítélőbbé tett az ilyen női seggeket paskolgató barmok ellen. Nem lehet azt mondani, hogy már szólni sem szabad egy baromnak, mert még megüt, hagy csinálja inkább a baromságait. Nem lehet azt mondani egy nőnek, hogy ne hordjon csinos ruhákat, mert megpaskolják a seggét. Hanem el kell kapni a vitákat pofonnal rendezni akaró ökröket + a nők seggét paskolgató barmokat is. Meggyőződésem szerint a pofozkodó / nők seggét paskolgató férfiréteg jelentős mértékben azonos.

Deansdale
Admin

Nem annyira nehéz ügy ha nem teszünk úgy mintha az lenne. Valakihez kéretlenül, de nem fájdalmasan hozzáérni az udvariatlanság egyik formája, és az emberiség fáról lepottyanása óta elintézik a nők annyival, hogy “na elmész te kisapám a …”, illetve durvább esetekben egy pofonnal, és kész. (Feltéve, hogy nem tetszik nekik az illető, mert amúgy az sem példa nélkül való hogy ilyesmiből hosszabb-rövidebb kapcsolatok keletkezzenek.)
A gordiuszi csomó szét van vágva, a világ megmenkült, Superman visszamehet a telefonfülkébe visszaöltözni. Rendőrséget hívni egy ilyen esethez orbitális aránytévesztés, ha az illetőt végül meg is büntetik az meg abszolút igazságtalanság erkölcsi és jogi értelemben egyaránt. Ha pedig ez az egész egy bárban történik hajnali háromkor, amint egy részeg vendég egy fizetett táncoslány seggére paskol, az még enyhítő körülménynek is számít az amúgyis jelentéktelen ügyben. Ha a csajnak valami nem tetszett akkor a kidobókat kellett volna hívni és kipenderíteni a tapintatlan piást, a rendőrségi feljelentés továbbra is kolosszális hülyeség.
Ez az egész cécó hűen mutatja azt, hogy mennyire szétesett a világ agyilag. Mintha értelmes és autonóm felnőtt emberekből visszavedlettünk volna hisztis csecsemőkké, akik semmilyen váratlan vagy kényelmetlen helyzetet nem képesek megoldani, hanem mindenhez állam apuci segítségét igénylik, plusz minden egyes jelentéktelen semmiségre úgy reagálnak mintha a világ dőlt volna össze és sürgős, durva retorzióra van szükség, különben ki tudja mi lesz.

Na látod a horgászos téma teljesen más tészta, az fizikai erőszak, ott már lehetne akár a rendőrségnek is kutakodni, és milyen beszédes, hogy míg egy férfinak alkalmanként az ilyesmit is tűrni kell, addig egyes nők már ennek a századrészétől is arcidegzsábát kapnak és börtönbüntetést követelnek. Feltenném rá egy havi fizetésem, hogy azon nők 90%-a akik cikkeket meg facebook posztokat írnak arról hogy Kenderesi micsoda szemétláda és le a patriarchátussal, azok szívből leszarnák a te sokkal durvább eseted mert férfi vagy, és nem kis részük egyenesen azt mondaná, hogy úgy kell neked ha nem véded meg magad, hát miféle férfi az ilyen. Őket nem elvek mozgatják, vagy valami szellemi igény az igazságosságra, hanem egyszerűen csak a feminista agymosás büfög fel belőlük. Ha egy nőnek a seggére paskolnak, az nagyobb tragédia mint ha egy tucat férfit agyonlőnek, vágod.

És nem kell a nőknek azt mondani hogy ne hordjanak csinos ruhát, az ilyen esetek annyira ritkák és annyira jelentéktelenek hogy még ennyi törődést sem érdemelnek. A lányaidnak tanítsd meg, hogy ha ilyen történik akkor intézzék el egy beszólással vagy pofonnal, és ne kezdjenek a nőelnyomás érdekében alkalmazott szisztemikus erőszakról hablatyolni vagy rendőrért óbégatni.

herceg
Olvasó
herceg

“Ez az egész cécó hűen mutatja azt, hogy mennyire szétesett a világ agyilag. Mintha értelmes és autonóm felnőtt emberekből visszavedlettünk volna hisztis csecsemőkké, akik semmilyen váratlan vagy kényelmetlen helyzetet nem képesek megoldani, hanem mindenhez állam apuci segítségét igénylik, plusz minden egyes jelentéktelen semmiségre úgy reagálnak mintha a világ dőlt volna össze és sürgős, durva retorzióra van szükség, különben ki tudja mi lesz.”

Lehet már az is segítene, ha a “ribiket” újra ribiként kezelnénk és nem remélhetnének semmiféle hasznot (anyagi, hírnévbeli) az ilyen esetektől…

common man
Olvasó
common man

Gondolom a feleséged nem rázza a pináját éjszakai bárokban csábos mosollyal vadidegen férfiak orra előtt.Bármit mond bármelyik feminista a két paskolgatás között igenis óriási különbség van.Egy féltéglát megérdemelt volna a hátába vagy minimum a küllői közé.

Hunn
Olvasó
Hunn

Arról a feleségedről van szó, tobbneju, aki ha jól emlékszem, válás során szarrá szívatott téged és tönkretette az életedet? Vagy most összekevertelek valakivel?

T_T
Olvasó
T_T

Hát ez elég gagyi cikk Altertől. Nem értem minek kell kiállni emellett a faszfej mellett?
Bunkó volt, most meghurcolják. Megérdemli.
Ennyi.

Mivel híresség ezért megússza egy ejnye-bejnyével. Max megtanulja, hogy nem úgy közeledünk egy lányhoz, hogy megfogjuk a fenekét. (Mivel itthon túlsztárolt májer, ezért talán nálunk jobban bejön a csajoknál, mert híres. Ott viszont egy külföldi tapló.) Sztriptízesek kivétel. Hát mivel a gyerekkor kitolódik ezért a 22 éves agyilag még 16-nak minősül, de most megtanulja, hogy hacsak nem sztriptízes csajt bérelt, akkor nem fogdossuk a lányok fenekét.
Ha bulizni megyünk, ott sem úgy kezdjük az ismerkedést, hogy megfogjuk a csaj fenekét. Mert bunkóság, és a legtöbb nőt csak felidegesítjük vele.

Blackur
Olvasó
Blackur

Vigyázz miket írsz ezért a nézetért ljk már kapott :)))

T_T
Olvasó
T_T

Nem szoktam hozzászólni mások beszélgetéséenke, de már cikkből is kitűnik, hogy mi van akkor, ha valaki bedől a máznak, és nem érti, hogy a nők a való életben miért nem olyanok, mit akikre otthon recskázik.
Nem kéne félreérteni a K-popot, mint a fenti gyökérnek. A röhej az, hogy ennek a hüylegyereknek lealázásához még a #metoo-ra sincs szükség. Magától volt hülye. Talán drogozott is, vagy csak megszokta, hogy mivel sportsztár, ezért itthon elnézőbbek vele a hipergám ösztönök miatt.

common man
Olvasó
common man

Te tornából fel voltál mentve? Honnan ez a zsigeri gyűlölet?

Ijk
Olvasó
Ijk

Itt arról lehet vitatkozni ha rácsapnak a seggére az szexuális zaklatás-e, és ér rendőrségi feljelentést. Szerintem nem, semmiképpen nem nevezhető bűncselekménynek, azért a szexuális zaklatás sokkal komolyabb dolog és nem kellene ilyen szintre degradálni. Úgy látszik Koreában annak számít, nincs közünk hozzá, ahogy az arab országokban lévő törvényekhez sem túl sok. Jelenleg itthon sem seggrepacsiért, sem füttyögésért nem állít elő a rendőr, ettől függetlenül taplóság, a srácnak az empátia érzéke kicsit hiányos ha nem érti miért sértette meg. Valószínűleg segítene rajta ha pár 40-es puma már a reptéren elkezdené markolászni a seggét miközben lehajol a bőröndért.

T_T
Olvasó
T_T

Ljk: Csak akkor nem bűncselekmény, ha már párkapcsolatban vannak. Idegenben minimum tirpák bunkóság. Minimum. Azt nem tudom, hogy itthon egy random nőnek adott seggrepacsiért előállít-e a rendőr, ha a csaj bedühödik, mert még nem próbáltam. Miért? Hogy ne állítson elő a rendőr. Ennyi.
A hülyegyerek kockáztatott, rácseszett. Most majd megtanulja, hogy nem így keltjök fel magunkra a kiszemelt nő figyelmét. Bár nem értem, hogy ezt eddig miért nem tudta. Szülők/idősebb férfirokonok nem magyarázták el?

Ijk
Olvasó
Ijk

Én nem azért nem fogdosom meg nők seggét mert félek a következményektől, hanem mert van annyi tisztelet, együttérzés bennem hogy nem teszek másik emberrel olyat ami neki rosszul esik. Namármost nincs olyan nő aki élvezi ha látatlanban fogdossák idegenek. Még ha olyan a munkája ami szexuális ingereket okoz, akkor sem. Szerintem ennek magától értetődőnek kellene lennie mindenkiben, akkor élhetőbb lenne a társadalom is.

T_T
Olvasó
T_T

Detto.

Deansdale
Admin

Szerintem elég nagy tiszteletlenség hogy a nőket csenevész, magatehetetlen báboknak tartod, akik képtelenek kezelni egy olyan szituációt ahol valaki utánuk fütyül vagy rácsap a seggükre. És miért is gondolod, hogy ez automatikusan szarul esik minden nőnek? Tengernyi kapcsolat és házasság született már ilyesmiből, akár a szüleid is összejöhettek így. Azt is garantálom neked, hogy ha az aktuális hollywoodi sztárszínész 10 nő seggére rácsap akkor 9 elalél a gyönyörtől (persze ez nem jelenti, hogy utólag nem hurcolnák meg őt a metoo hírnévért és a vetélytársak irigységéért).

T_T
Olvasó
T_T

Nem tudom kinek írta, de ha feljelentette, akkor se nem magatehetlen, se nem báb.

Bazinga
Újságíró

Emlékszem pöcsös iskolás korunkban elég sokszor rácsaptunk a jobb csajok seggére (sztem mások is :D). Csúnyácskább lányok meg irigykedve nyugtázták, hogy bezzeg az ő feneküket senki sem csapkodja :D

Gondolom nem mondok újat senkinek azzal, hogy megfigyelhető az a törekvés, hogy jelentéktelen, apró tiszteletlenségeket próbálnak kriminalizálni pl. ne ülj széttett lábakkal, mert azzal elnyomod a nőket (bár ezt nem tartom tiszteletlenségnek) , ne füttyögj, mert azzal tárgyiasítasz stb..

T_T
Olvasó
T_T

Ez kamu. Már csak a tanárnők miatt is, akik eléggé kényesek erre. Ahogy a legtöbb lány is. A középiskolásoknál már más a helyzet, mert ott a csajok már tüzelnek.

A fütyülés szerintem is proli dolog. Főleg így a 21. században, de lehet, hogy csak én nem értem ezt segédmunkás modort. A magam részéről én hümmögni szoktam, ha egy jó csaj elmegy mellettem. Arra még nem kaptam beszólást. Vagy nem értik, vagy örülnek neki, mivel ez a vonzó külső elismerésének jele.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Mangina vagy, valld be gyorsan es megbocsatunk.

T_T
Olvasó
T_T

Nem vagyok az. Csak sok kommentelővel ellentétben én szoktam szórakozóhelyen csajozni. Nem úgy, mint azok az életképtelen fogyik, akik is nem értik, hogy a hülyegyereket miért hurcolják meg: a saját hibájából.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szórakozóhelyre komoly ember nem jár.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Szigoru vagy, a gond pedig ezzel az, hogy te te is emberbol vagy es bizony te is hibazhatsz. Itt nagyon kevesen allitjak azt, hogy helyes, amit Kenderesi tett, viszont eleg sokan azt, hogy elegge tulkapas-szaga van a dolognak. Ezen gondolkodj el, legyszives.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Bazinga:Szerintem egyetlen (normális) nő sem azért van kiakadva ,mert ha egy pasi széttett lábakkal ül,azzal elnyomja őt,hanem ,mert belóg a terébe, nyomorgásra kényszeríti és képes akár 2-3 ülést elfoglalni így. Ez valóban egy bunkó dolog ,de amiatt főleg , mert egy fizetett jegy/bérlet áráért (már ha van),valaki úgy érzi hogy akár több helyet elfoglalhat, vagy mást kényelmetlen utazásra kényszeríthet. Nőknél is van ilyen , ők kifejezetten szétpakolni szeretik a 28 táskájukat teljes természetességgel.Én a szolgáltató nevében ellenőrökkel büntetném (egész sokat be lehetne szedni) a saját kényelmük miatt mást kényelmetlen utazásra/állásra kényszerítőket. Ha van hely bőven, én ugyan magasan szarok rá,hogy szétteszi a lábait valaki vagy sem,de ha nincs , akkor legyen tekintettel a többiekre. Azért van az a csak kicsit széttárt lábas ülés,ami nem kényelmetlen a férfiaknak ,de azért mástól sem veszi el a helyet. Csak tekintettel kell lenni a másikra, ennyi.

Bazinga
Újságíró

VivienLeigh:

Nézd, amiket felsoroltál azok nem problémák. Probléma az, ha súlyos betegséged van, vagy éppen nincs munkád stb. De az hogy a néhány perces buszozásod alkalmával éppen nem úgy ülsz/állsz ahogy az a legkényelmesebb lenne, az az égvilágon senkit nem érdekel és tökéletes látszatprobléma gyártás. Én régen, amikor még buszoztam és leakartam ülni egy szétterpesztett lábú férfi mellé, akkor nem szaroztam, hanem leültem és odabasztam én is a lábamat, ahogy éppen kényelmes volt és elfértem, a mellettem ülő pedig vette a lapot és odébb tette magától a patáit…probléma megoldva. Nőként is odalehet szólni, hogy kicsit húzódjon arrébb, ki lehet nyitni az embernek a száját, ha valami nem tetszik neki.
Nem rinyálni kell és állambácsitól vagy az ellenőrtől várni, hogy sújtson le a neked nem szimpi alakokra, hanem neked kell a saját komfortzónádért ilyen értelemben kiállni, ha azt más tiszteletlenségből nem adja meg.
Egyébként meg a tömegközlekedés nem a tág helyekről híres, számolni kell azzal, hogy más emberekkel leszel kénytelen összezsúfolódni. Persze persze, zavaró meg minden, de azért nem akkora problémák ezek az életben, mint amekkorára fel van fújva.

Naooo
Olvasó
Naooo

Pedig bírnám, ha lesújtanának ilyen kis szírszar kokerókra, akik nem tudnak viselkedni, mondjuk ólmos bottal.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Egy picit félreértettél Bazinga. Persze hogy nem ez a legfőbb probléma, csak mivel megemlítetted és úgy tűnt ,hogy tévesen ítéled meg, miért nem szeretjük mi nők,de inkább embereket mondanék ” pl. ne ülj széttett lábakkal, mert azzal elnyomod a nőket (bár ezt nem tartom tiszteletlenségnek) ” (több emiatt férfiak közötti konfliktust hallottam tapasztaltam ),szóval itt nem arról van szó a legtöbb embernél,hogy az zavarja ,hogy valaki konkrétan így ül (legalábbis engem biztos nem),itt a jogtalan helyfoglalás az ami zavaró bárki részéről,de ebben igazad van,hogy messze nem ez a legnagyobb probléma. (annyit zárójelben megjegyeznék ,hogy nem pár percet buszozom,hanem konkrétan másfél órát tömegközlekedem a munkahelyen és a lakhelyem között,általában busz,vonat,metró,villamos kombinációban, hosszú évek óta ,mindezt hajnali 3-as keléssel, 12 óra melóval ,amit tömegben ,stresszben vagyok kénytelen eltölteni,szóval a hazafele másfél óra már maga a pokol. De nekem sem ez a legnagyobb bajom,hanem a sok őrült,aki szabadon mászkál,konkrétan fizikai támadás ért,azóta hordok gázpisztolyt-engedéllyel )

rgs
Olvasó
rgs

VivienLeigh: A támadást sajnálom, remélem nem lett baj. Én férfiként üvegtörőt hordok, nehéz és hegyes, a másik vége meg csavarhúzó…
Ettől a nemzetközivé vált terpeszproblémától agyfaszt kapok, mocskosul nem arról van szó ez lenne a férfinem titkos fegyvere, a nők inkább zárt lábakkal ülnek. (Talán az esetleges szoknya miatt, mittomén’.) A minden irányba kinyújtott láb, a folyosó közepére dobált csomag és a folyamatos hangos kárálás a kiba mobilba viszont nemtől függetlenül általános (jaja, gendersemleges tiszteletlenség) – szimplán és érzelemmentesen bele kell állni/ülni a helyzetbe, 5%-nál kevesebb az akinek ennél több figyelmeztetés kell. Ott mondjuk jobb ha nagyobb darab férfi vagy.

rgs
Olvasó
rgs

Na meg hogy az ilyen-olyan rohadt hátizsákot nem bírják levenni a tömött buszon… csak forgolódnak és néznek mint a birkák a hályogos kis eszükkel.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igen, a hátizsákosoktól én is nagyon ki tudok ezért akadni (ezzel amúgy több gondom van ,mint az így-úgy ülőkkel) . Köszönöm kérdésed, nagyobb bajom nem történt (2 marok kitépett haj, felszakadt fül, fekete mellek, de azért így is a Balesetiben kötöttem ki). De nem hagytam magam, kiütöttem az illetőt :)-felszakadt a feje. (mire jó a kettle bell) De végül még így is két fiatal férfi kalauznak kellett lefogni (az egyiket hasba is rúgta,amúgy Bp-en belül fényes nappal vonaton történt , minden előzetes szóváltás,pillantás nélkül,hátulról támadt,mert épp baja volt a világgal és én voltam kéznél). A legszomorúbb az, hogy akár drogos,akár simán őrült volt, még aznap kiengedte a rendőrség ,mert “lehiggadt”. Meg is kérdeztem később az illetékestől írásban ,hogy ezek szerint simán gond nélkül mellé ültetné az anyját, gyerekét ,feleségét, mert lehiggadt. Ja,ez úgy derült ki,hogy egy hónap múlva ugyanezen a vonaton összetalálkoztam vele,de akkor is balhézott (szóval inkább őrült) ,de egy elképesztően hatalmas ,min 150 kg és 185 magas kalauz csaj volt,aki leszállíttatta és azért vele nem mert szembeszállni.És egy éve történt pontosan (8 nap múlva) és azóta sem volt semmi tárgyalás stb.

common man
Olvasó
common man

Kamerás vonat volt vagy régi fajta? Annyiszor gondolkodtam az ilyenen mert ha mondjuk az ilyennek eltöröd kezét lábát kitéped a nyelvét az persze nem arányos védekezés.Az egyetlen társadalomra hasznos megoldás az lenne ha kiesne a a vonatból.. Ezért kérdem megnézték vagy számít vagy egyáltalán nem számít?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A régi vonat volt,nem volt kamera. Viszont volt tanúm-több is,de egy nyugdíjas tanárnéni el is jött a rendőrségre tanúskodni. A kalauz is a közelben volt,a vonat legvégében ( a médiára jellemző módon az internetes hírportálon úgy hozták le,hogy törölni kellett a vonatot,mert két utas összeverekedett,hát azért van némi különbség,hogy megtámadnak valakit és védekezik,vagy valami szóváltás után összeverekednek )

Ez már a vonat visszafele jövő részéről (mert nyilván vonat visszalábát is törölték) szól,de a MÁV nyilatkozata az én esetem

https://24.hu/belfold/2018/08/08/verekedes-miatt-toroltek-egy-jaratot-es-osszezsufoltak-ket-vonat-utasait/

common man
Olvasó
common man

Valahogy éreztem én ,hogy nem szabad túl közel ülnöm hozzád…A vonat halála.A verekedős hölgy és a népgazdasági károkozás.Megszüntettek egy járatot a verekedő utasok miatt.
Na bocs ezek amolyan vígaszviccelődések. De ha beszámítható, kártérítést neki(mármint fizessen) ha nem akkor zárt intézet.(azt ugye megszüntették).
Ja és hol vagy te a kis szaroddal a szegény délkorejai lány szörnyű szenvedései mellett…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

:)
Mielőtt félremenne a dolog, a támadó nő volt, nem valami nőgyülölő drogos férfi. A támadás szempontjából a nemeknek nem volt jelentősége, illetve annyiban, hogy nagyobb eséllyel tudtam szembeszállni . De mint tudod , drogos, őrült addig megy, míg le nem szakítod a fejét. Az első pár mp sokkja után ki tudtam emelni mögülem az ülésről ( miután hátulról kitépte a hajam és ököllel verte a fülem) amikor szembe került velem, akkor láttam egyáltalán, hogy nő, ekkor markolhatott a mellembe, nem is éreztem, eldobtam a szomszéd ülésre , de már jött vissza, ekkor sikerült behúzni neki , próbáltam álkapcson találni , mert attól kifekszik, de picit elcsúszott és ugyan földre került ,meg felrepedt a bőr az arccsontján , az eszméletét nem veszítette el. Kelt volna fel , ekkor érkezett a kalaj, őt hasba rúgta, végül a másik érkező kalaúzzal együtt sikerült lefogni. Ezt az utasok végignézték ( köztük testépítő fickó is) , de a kalaúz férfiaknak minden elismerésem, mert ez egy tomboló őrült ( vagy drogos) volt.
Amúgy akkor is szembeszálltam volna, ha férfi az illető, igaz kevés eséllyel. Ha esélyem nincs is, szerencsém lehet. Nem vagyok áldozat típus. Utólag még szerencsésnek is tartom az esetet, hogy nem az idős bácsi a kutyájával, vagy a babát váró nő, kisgyerekkel ült előtte.

  bny
  Olvasó
  bny

  Sejtem a választ, de cigány volt?

  VivienLeigh
  Olvasó
  VivienLeigh

  Nehéz megmondani, külső jegyei alapján nem volt tipikus cigány

  common man
  Olvasó
  common man

  Látod eszembe nem jutott volna ,hogy nő is tehet ilyet(ez már manginára utaló jel?).Mondjuk megtámadott férfiként is nehéz lett volna egy ilyen helyzetből jól kijönni.

  VivienLeigh
  Olvasó
  VivienLeigh

  Igen, az ember természtetes beidegződése, hogy erőszakos cselekményt csak férfi követhet el, pedig ez nem igaz . Az őrület meg nem válogat végképp

  rgs
  Olvasó
  rgs

  Minden elismerésem, jól csináltad! Sajnálom a történteket.

  Se - se
  Újságíró
  Se - se

  Vivien Leigh : Én vasutasként tudtam hogy jó helyen ülök a közeledben.. :-)))

  common man
  Olvasó
  common man

  Namármost nincs olyan nő aki élvezi ha látatlanban fogdossák idegenek

  De van olyan nő aki szereti bár a látatlan nem elég egyértelmű.

  Ijk
  Olvasó
  Ijk

  Szerintem feltétlen próbáld ki. Első körben tudom javasolni maffiózók és cigányok barátnőjének fogdosását szórakozóhelyen, mivel a párjuk is általában agresszívabb ők különösen nyitottak az ilyen határozott, férfias közeledésre és minimum egy szopással díjazzák a mellékhelységben.

  Naooo
  Olvasó
  Naooo

  Aki ilyen szarokkal leáll, azokat nem letapizni, leköpni kell.

  Bazinga
  Újságíró

  ” nincs olyan nő aki élvezi ha látatlanban fogdossák idegenek”

  Be kell előtte mutatkozni.

  Deansdale
  Admin

  Van egy olyan sejtésem, hogy a srácot markolászták már nők kéretlenül, csak mivel ő normális ember ezt elintézte egy vállrándítással, nem hívott rendőrt. Manapság hála a feminizmusnak sok nő teljesen el van állítódva agyilag, valamiféle arisztokráciának képzelik magukat akiknek ha a plebsz hozzáér a seggéhez az börtönt ér. Józan paraszti ésszel nézve ez elképesztő, dehát hol vagyunk már a józan észtől… Pfff. Ki lett nevelve az emberekből, generációról generációra feltűnően egyre hülyébbek a fiatalok, ahogy beépül az elméjükbe a beteg progresszív értékrend és világlátás.

  Krisz101
  Olvasó
  Krisz101

  lófaszt számit annak. csak rámentek mert úszó. nézd már meg a videót amit linkeltem, tangabugyiban verik magukat a figyelemribancok

  common man
  Olvasó
  common man

  Az meg van valahol, hogy a gyerek tkppen mit csinált?

  ulomenen
  Újságíró

  Bunkó volt, most meghurcolják. Megérdemli.

  Mindig el tudok rajta csodálkozni, hogy sok embernek mennyire nincsen arányérzéke, ha igazságszolgáltatásról van szó… Nem, nem érdemli meg. Egy szórakozóhelyen történő fenékérintés nagyon nincsen arányban egy nemzetközi meghurcolással.

  Mivel híresség ezért megússza egy ejnye-bejnyével.

  Miért, milyen büntetés jár egy fenékfogásért? Szerintem a bíróságtól semmilyen. A kialakult szokásjog alapján egy (óvatos, nem túl erős, jelzésértékű) pofon jár érte cserébe.

  Mert bunkóság…

  Igen, az. Nem pedig bűncselekmény. Bunkóságért nem jár bírósági ítélet.

  T_T
  Olvasó
  T_T

  Nem lesz komoly baja, mert van annyi pénze, hogy megússza+szórakozóhelyen nem így kell ismerkedni idegen nőkkel.
  Ha járnál ilyen helyekre, tudnád.
  Szerintem a konzulátus vagy haverjai kiköhögnek egy kis pénzt a bírónak, hogy elengedje egy ráijesztéssel. Nem tudom, hogy az ottani pénz hogy viszonyul a forinthoz. Ha jobban, mákja van. Ha nem, akkor még cseszegetik egy kicsit.

  Milyen büntetés? Passz. Nézz utána! Mivel ezeknek van pénze, ezért kétlem, hogy túl rosszul jönne ki belőle.

  “Igen, az. Nem pedig bűncselekmény. Bunkóságért nem jár bírósági ítélet.”
  A legtöbbért alapból kijár, de csak kevés parasztkodás miatt ér utol a törvény. (Főleg ha férfi az áldozat) Ez pont ezek közé tartozik. Ennyi.

  Naooo
  Olvasó
  Naooo

  A sok parasztkodásért földesúri nemesi cím jár?

  Krisz101
  Olvasó
  Krisz101

  itt max te vagy aki nem jár ilyen helyekre.

  bny
  Olvasó
  bny

  Tisztelem a véleményedet, de szerintem sem érdemel a srác ilyen meghurcolast. Párszor itt már elmondtak, hogy a nők általában csak a szintuk alatti pasik közeledeset tekintik szexuális zaklatasnak. Az alfaket nem, még akkor sem, ha az bunkó módon tortenik. Lehet, hogy Tomi a lány szemében nem volt alfa? Nem ismerem az ottani szokásokat, és a nők viselkedésmodjat, de kétlem, hogy nagyon elterne a mienktol.
  Nekem is fogtak már meg szórakozóhelyen a fenekem. Volt, hogy olyan férfi, aki szamomra jóképű volt. Elinteztem egy csúnyán nezessel. És nem, nem azért mert egy feslett lelkű nőszemély vagy kis kurva vagyok, vagy mert barlangban születtem. Hanem mert ez nem a világ vége… Ha olyan markol meg, aki nem tetszik? Lehet, hogy még pofán is verem. De jelenetezni, neadjisten feljelenteni..? Ugyan már.

  Naooo
  Olvasó
  Naooo

  Akkor egy fotót magadról, kit lehet nyugodtan csöcsörészni.

  Krisz101
  Olvasó
  Krisz101

  istenem de hülye vagy. neked sem volt még nőd, éjszakai ismerkedésről még fogalmad sincsen.
  ez megy ott: https://www.youtube.com/watch?v=_9w6jbX55HE&t=10s

  ulomenen
  Újságíró

  Csak úgy megkérdeznék valamit a sok habzó szájú manginától (nem szoktam ezt a kifejezést használni, de ők most úgy viselkednek). Megkérdezem, noha tudom, hogy egyikük sem fog értelmes, egyenes választ adni. Kussolni fognak lapítva, vagy mellébeszélnek.
  Szerintetek egy szórakozóhelyen történő fenékfogást elkövető személy megérdemel ekkora hisztit, hírverést és meghurcolást.
  Kérdés: Mit érdemel akkor az a személy, aki valakit akarata ellenére, nyilvánosan, nagy tömeg és tévékamerák előtt megcsókol?
  Vegyük figyelembe, hogy a csók:
  1. többezer, a tv miatt többmillió ember előtt történt, nem egy félsötét szórakozóhelyen, így jóval megalázóbb
  2. a csók sokkal intimebb dolog, így jobban megsérti a másik ember magánszféráját, mint egy fenékfogás
  3. a csóknak van egészségügyi kockázata is a megcsókolt személyre nézve, a fenékfogásnak nincsen

  Várom az arányos büntetési javaslatokat, magyarázattal…

  https://www.ferfihang.hu/2015/05/11/harry-herceg-es-a-csok-szemleltessuk-a-nemek-kozotti-tarsadalmi-kettos-mercet/

  Ijk
  Olvasó
  Ijk

  Nem az a kérdés hogy mit érdemel, hanem hogy taplóság-e. Igen, az, és jelen esetben a személyes testőreinek kellett volna azonnal közbeavatkozni. És igen, még a seggfogásnál is nagyobb taplóság.
  Büntetési javaslatot meg itt sem teszek, minimum biztonsági személyzetnek kellett volna elvezetni a nőt, ugyancsak egy kis elbeszélgetéssel.

  Naooo
  Olvasó
  Naooo

  Azt se tudtam ez a gyerek a világon van, ez ennek már reklám. Igazi sztár lesz belőle, mint a többi hírességből.

  Krisz101
  Olvasó
  Krisz101

  igen, de menjünk index FB-ra és védjük be a srácot minél többen!!!
  amúgy ez megy az ottani helyeken
  https://www.youtube.com/watch?v=_9w6jbX55HE&t=10s

  bny
  Olvasó
  bny

  Nyilván nem csapkodjuk idegen no/férfi fenekét sem szórakozóhelyen, sem máshol, de ilyenert feljelenteni valakit… A srác jó kis bajt hozott a saját fejére. Bár azt nem tartom életszerűnek, hogy egy híresség/sportoló szórakozás előtt felcsapja az aktuális ország illemkodexet, hogy megtudja, jár-e halálbüntetés egy fenekmarkolas miatt. De emiatt meghurcolni nem kéne…Valószínűleg úgy be volt rúgva hogy azt se tudta milyen rendezvényen van (nyilván ez nem menti fel). Nem lennék meglepodve, ha esetleg még az is felmerülne, hogy elveszik az érmeit, neadjisten kizarjak a szovetsegbol.
  A fenekmarkolasrol:
  Ha szórakozni megy az ember, az ilyen megesik (szerintem 1000-bol 1 lánnyal). De egy beszolassal, max pofonnal el lehet intézni az ilyet – vagy majd elintezi a hölgy párja :) Nem kell alszentkedni – ha valaki szórakozni megy, akkor kikeni-kifeni magát, miniszoknyát, feszülős nacit stb vesz fel. Ez TERMÉSZETESEN NEM jogosít fel senkit a fenekmarkolasra, de vannak férfiak, akik ezt felhívásnak veszik a keringőre. Számítani kell/ lehet rá, hogy az ilyen előfordulhat – nagyon ritkán.. Helyén kell kezelni az ilyen szituációt.

  d4n13l
  Olvasó
  d4n13l

  No szajabol hallhattuk, jar a like.

  bny
  Olvasó
  bny

  Szerintem ez (lenne) a normális hozzaallas nemtől függetlenül.

  Hunn
  Olvasó
  Hunn

  SZEXUÁLIS ZAKLATÁS, mint olyan, márpedig NEM LÉTEZIK, és pont.

  A valóságban idióta picsák vannak, akik nyíltan és szándékosan a férfiakban szexuális kihívást és vágyat keltve öltözködnek és viselkednek, és elvárnák, hogy ezt csakis és kizárólag a nekik tetsző férfiak (az ún. “jó pasik”) vegyék észre és csakis azok reagáljanak. A többi férfi pedig “gyakoroljon önkritikát” és tegyen úgy, mintha valamiféle nem nélküli lény, esetleg vak volna.

  A nőknek a világról és a férfiakról alkotott ezen elképzelése maga a színtiszta női idiotizmus. A férfiszexualitást démonizáló feminista #MeToo-mozgalom pedig csak adja alájuk a lovat. Remélem a srác úgy jó magyarosan grab-bolta a vágottszemű kis ringyó pussy-ját, á la Donald Trump, és büszkén vállalva férfiszexualitását nem kér bocsánatot. Ha bocsánatot kér, elveszett ember.

  Többet mondok: egy nőközpontú, feminista világban, melyben a korlátozás nélkül elszabadult női hipergámia a férfiak legfelső 20%-nak szánja a puncik 100%-át, míg a világot és benne a nők kényelmes életét működtető férfiak 80%-tól az incel-létbe, a nem önkéntes cölibátusba való csendes beletörődést követeli meg, ideje lenne felülvizsgálni a nemi erőszakhoz való viszonyunkat is.

  Hiszen előbb-utóbb a férfiak 80%-a számára – már ha asszonyt és gyermeket akar magának, pláne ha nem valami faszkörhintáról leszédült 30+os roastie-tól akarja ezt – lassan már csak a nőrablás marad az egyetlen út. Őseink, Hunor és Magor meotiszi ingoványbeli példája is erre sarkall minket.

  Ne tegyünk már úgy, mintha ma egy nemi erőszaknak ugyanaz lenne az erkölcsi és emberi hatása, mint a keresztény középkorban. (Nem mellesleg a nem önkéntes cölibátus, a hosszútávú incel-lét lelki és pszichológiai hatása egy férfi számára tökéletesen megegyezik azzal, amit egy nő érez, ha éveken keresztül, nap mint nap brutálisan megerőszakolják!)

  És ha egy férfi számára a fentiek alapján utódnemzésre az asszonyrablás és gyengéd erőszak maradt az egyetlen út, akkor természetesen az abortusz feletti döntés hatalmát is ki kell venni végleg a nők kezéből. Milyen dolog ez, hogy náluk van a teljes reprodukciós kontroll, nálunk meg semmi?

  Radikális gondolatok, tudom. De férfiként semmi értelme együttműködni ezzel a feminista társadalommal, sem részt venni benne, sem elfogadni a reprodukciós törvényeit, melyek lényege a hipergámia maximalizálása, a férfiak maximális reprodukciós korlátozásával párhuzamosan. A francba velük!