Alter Ego
463 megosztás

Gangnam style: Dél-Koreában letartóztatták szexuális zaklatás vádjával Kenderesi Tamás magyar úszót

A dél-koreai vizes világbajnokság helyszínét adó Kvangdzsuban szexuális zaklatással vádolták meg az olimpiai és világbajnoki bronzérmes magyar úszót, a 22 esztendős Kenderesi Tamást. A fiatal sportoló tagadja az ellene felhozott vádat.

Az ügyről a Yonhap mérvadó Dél-Koreai lap és a New York Times egyaránt beszámolt. A sajtóértesülések szerint a 22 éves úszót egy 18 éves nő rendőrségi bejelentése alapján tartóztatták le egy éjszakai szórakozóhelyen szombat hajnalban 3 órakor. A Dél-Koreai rendőrség előállítás és kihallgatás után ugyan  visszaengedte a sportolót szálláshelyére, de elrendelték, hogy a vizsgálat teljes lezárultáig, tíz napig nem hagyhatja el az országot.

Elsőként a magyar úszószövetség szólalt meg az ügyben egy közlemény közreadásával:

A Magyar Úszó Szövetség a koreai magyar nagykövetség munkatársaival együttműködve mindent elkövet annak érdekében, hogy kétséget kizáróan tisztázódjék, jogosak-e a Kenderesi Tamás ellen felhozott vádak.

A vizsgálati szakaszban a magyar válogatott tagját megilleti az ártatlanság vélelme, ugyanakkor ha hivatalosan igazolást nyer vétkessége, úgy a MÚSZ a szövetség fegyelmi bizottságát fogja felkérni a további lépések megtételére.

A Magyar Úszó Szövetség elítél mindennemű, az emberi méltóságot sértő cselekedetet, a magyar úszóválogatott tagjaitól pedig mindenkor a nemzeti színekhez és a sportág hagyományaihoz méltó magatartást követel meg. Ezen elvek megsértői az elkövetett vétség súlyának megfelelő büntetésre számíthatnak.

A #metoo kompatibilis hangvételűre sikeredett szövetségi nyilatkozatot követően megszólalt a megvádolt Kenderesi Tamás is, aki a következő szavakkal kívánta tájékoztatni a nyilvánosságot:

Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem.

Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig. A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim.

Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amelyek a helyi értékrend alapját képezik. A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom.

Minden bizonnyal valóban a helyi kulturális közeg, a nexus félreértése vezethetett komplikációkhoz.  A K-Pop (koreai pop) kultúra táncos-énekes női előadói úgy táncolnak, mint a legkirafináltabb lotyók, miközben valójában öntudatos, nagyra törő előadóművészek. Feléjük a popkultúrát igazán nagy nimbusz övezi és az előadók mindent megtesznek, hogy reflektorfénybe kerülhessenek. A hírnévre vágyó tinédzserek egy a világon egyedülálló gyakornoki rendszerben éveken keresztül készülnek a reménybeli előadói pályára. Normál tanulmányaik mellett akár napi hat órát is töltenek tánc és énektanulással. Majd a kivételes képességű szerencsések legalább két éven keresztül ingyen munkát végezhetnek asszisztensként egy már befutottabb, nevesebb előadó mellett, ami persze még mindig nem garantálja az áhított célok elérését. Vélhetően apuci pénzéből is bőségesen költenek a karriertervek elérésére. Így aztán minden bizonnyal szorgos és erkölcsös előadóművészként tekintenek önmagukra és nem olyan bárkurvaként, aminek egyébként kinéznek.

Mindent a szemnek…

A magát világhírnévre verekedő Dél-Koreai Psy ironikus produkciójából (“Gangnam style”) is tudhatjuk (tudhatnánk, ha értenénk), hogy a tehetős Dél-Koreában hódít a sznobizmus, mindenki egy idealizált újgazdag életforma bűvkörében él, így aztán széles néprétegek költekeznek akár hitelszámlák terhére is a látszat fenntartása érdekében. Különösen karakteres a dolog a nőknél, ezért még külön névvel is illetik a luxuscikkekre, Starbucks kávézásra bármennyit áldozni hajlandó nőket: töndzsangnjo (된장녀). Erről a “szexi ladyről” énekel sajátos, leginkább csak eredeti kulturális közegében érthető iróniával Psy. Szóval ha valaki Dél-Koreában jár, semmiképp se paskolja meg egyetlen táncoslány fenekét sem, mert mint most is kiderült, az öntudatuk van leginkább felturbózva és úgy tűnik nem csak az amerikai popkultúrát, de a #metoo-t is majmolják már. Az év eleje óta hatalmas szexbotrány, metoo-terror dúl Dél-Koreában, amiben gyakorlatilag boldog-boldogtalant megvádoltak illetve hírbe hoztak a zeneipar háza táján, hogy vagyonos férfiak megbízásából GHB droggal elkövetett nemi erőszak támogatásában vett részt; például konkrétan még Psy-t is beidézték. Az ügyben 354 embert vettek őrizetbe, de végül mindössze 20 nő esetében nyert bizonyítást, hogy tudtukon kívül bekábítószerezték őket. Ilyen hiszterizált viszonyok között akár egyetlen ujjal is hozzáérni egy táncoslány fenekéhez… maga a borzalom…

Csak reménykedni tudok, hogy azt valójában senkinek sem kell elmagyarázni, hogy valakinek a fenekére paskolni még nem szexuális zaklatás. És lassan talán majd a legértetlenebbek is felfogják, hogy miért merénylet a férfiak szexuális szabadsága és általában a férfiasság ellen az eszetlen, hamis vádaskodással átitatott #metoo.

Ha nem a férfigyűlölő #metoo hisztéria korát élnénk és Kenderesi Tamás nem “a világ legnagyobb és legundorítóbb bűnét” követte volna el éppen, ami miatt szegény nem győz majd fél életén keresztül szégyenkezni, akkor esetleg megfontolhatná azt is, hogy szabadulva a “szexuális zaklatás” vádja alól nagyobb összegű kártérítési keresetet indít a hölgy ellen, hivatkozva a hamis váddal neki okozott erkölcsi kárra és arra a pszichés bántalomra, amelyet egy ilyen eljárás okozhat. Tartok tőle, hogy esetleg úgy érzi majd, hogy nem éri meg neki a további felhajtást.

Reménykedjünk, hogy a tehetséges ifjú sportoló önmagát tisztázva mielőbb szabadul Dél-Koreából és az őt ért zaklatás hatására nem lesz olyan impotens, hogy ezután éjszakai szórakozóhelyen ránézni sem mer majd egy nőre.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
463 megosztás


771
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
31 Egyéni hozzászólás
740 Válasz hozzászólás
6 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
46 Hozzászólások szerzői
Kalmantraveller79sRPdMister DrebinRunning Man Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Az,hogy a Kenderesi világlátása annyi amennyi nem vethető igazán a szemére egész nap a medencét látja gondolom vagy 15 éve.Bár felnőtt ember…Biztos van ott valami csapatmenedzser akinek mindenre figyelni kéne.Persze én is baromságnak tartom de rendkívül kellemetlen és még nincs is vége.Ha valahol büntetik oda ne vigyenek magukkal mákosrétest.

Ijk
Olvasó
Ijk

Akár szexuális zaklatás, akár nem, érdekes módon soha nem fogdostam, csaptam rá vadidegen nők seggére egy buliban.

Captain Admin
Olvasó

Vadidegen, ismeretlen nőt fogdosni nyilván bunkóság. De milyen érdekes, ugyanez fordítva teljesen megszokott, hogy bebaszott, magukból kivetkőzött nők belemarkolnak a seggedbe. Nekem sokszor volt már ilyen. Leginkább a 30-as elvált, épp a fasztengerbe ugrott agyhalottaktól tapasztalni, de fiatalabb, teljesen józan csajok is simán megteszik. Fura ez a kettős mérce.

Ha odamegyek egy ismeretlen nőhöz azzal a felszólítással, hogy szopjon le, az mi? Ugyanaz, mint ha egy nő jön oda hozzàm, hogy dugjam meg? :) Ezekből a példákból is jól látni, hogy teljesen értelmetlen a két nemet egyenjogúként kezelni ilyen szempontból is.

Ijk
Olvasó
Ijk

Ezért nem kell szórakozóhelyekre járni, vagy nagyon megválogatni. Tökmindegy ki fogja meg kinek a seggét, ez a személyes szférába való erőszakos betolakodás. Szerintem a férfiként megfogják a segged ott is azonnal ki kell rakni a helyről az illetőt, nem csak ha nőkről van szó.
Nyilván jelen esetben erős túlzás egy rendőrségi eljárás. Szerintem egy bocsánatkérésre való lehetőség után egyszerűen ki kellett volna rakni a helyről.

Reszet Elek
Újságíró
Captain Admin
Olvasó

Ha valaki kurvának öltözve kurvaként néz ki, kurvaként viselkedik, az kurva. Ennyi történhetett, egy helyi ribancot kurvának nézett KT. Ha egy seggre csapás vagy fenékbe markolás történt, akkor semmi következménye nem lesz, valamint ha ez már rendőrségi ügyet generált, akkor a nyugati világ elveszett. Azonban, ha folyamatos popsi markolászás/fogdosás történt, vagy ha a ribanc szólt és KT mégis folytatta, az már neccesebb.

Ami sokkal érdekesebb az ügyben az az, hogy ez, hogy valaki fogdossa a nők fenekét, a szörakozás, a buli, az este része. Mi másért tenné ezt valaki, ha ez nem lenne megszokott/normális? Itthon pedig ez, némi kommunikáció után/közben BŐVEN BELEFÉR. Sőt.

KT nem jól mérte fel a terepet, esetleg a kint tartózkodása a alatt a metoo közegről szóló hírek ellenére kapott annyi pozitív visszajelzést európaiként, hogy hihette azt, hogy belefér. 50-50% esélyt adok mindkét végletnek, bebaszott és tapló módon viselkedett, vagy a csaj túlpörgött egy sima seggrecsapást.

Pont 22 éves voltam, amikor egy tőlem pár évvel idősebb csajnak rácsaptam egy kurvanagy tenyerest a fenekére amikor lehajolt előttem valamiért egy munkahelyi rendezvényen. Lett nagy sírás rívás, meghalt a buli is, nagyon szégyelltem magam. Utána hétfőn szégyenkezve beszéltem a csajjal, bocsánatot kértem, ajándék csoki stb, mire jókedvűen megnyugtatott, hogy ne gondoljam túl, semmi gond nem volt, nem azért sírt,mert annyira fájt neki, hanem mert félt,hogy ott marad a tenyérnyom, és a pasija este észreveszi, de nem lett opyan nyoma,h meglátsszon. :) A tanulságot vonja le mindenki magának. ;)

Ijk
Olvasó
Ijk

Nem, attól hogy valaki kurvaként viselkedik még nem kurva és nem lehet fogdosni. Menj be egy sztriptízbárba, csapj rá az egyik táncos seggére, aztán majd repülsz is nyomban a helyről. Azok a nők is mutogatásra szerződtek, nem fogdosásra, paskolásra.
Megjegyzem egy kurvának is kijár az emberi bánásmód, sokszor olvastam olyat hogy fizet a szexért akkor neki bármit szabad. Nem, a kurva kölcsönös megegyezéssel működik, ha valakinek kevés az amit kap akkor legközelebb nem megy az illetőhöz.
Annyit erről a meetoo-ról hogy valóban egy felfújt lufi, és nem a nők védelméről, hanem a férfiak, pontosabban bizonyos férfiak kicsinálásáról szól. De milyen érdekes hogy én, meg gondolom ti sem kerültetek még zaklatási botrányba.

Gejza
Olvasó
Gejza

Abban igazad van, hogy senkit nem lehet csak úgy fogdosni, hiába néz ki annak, ami.
De ne felejtsük el, aki ilyen helyen dolgozik, az nagy eséllyel nem egy szent illetve egy vallásos szűz és sokkalta nagyobb a matematikai esélye, hogy itt valami más áll a háttérben, mint amit a hölgyemény állít.
Ronaldo barátunkról is volt videó, ahogy enyelgett vele a csaj, aztán feljelentette, valószínűleg mert az aktus után dobva volt és elmaradt a további patronálás.
Vagy a napokban mi is történt, ezt olvastad?
https://index.hu/kulfold/2019/07/28/ciprusi_nemi_eroszak_hamis_vad/

Hamisan vádolt csoportos nemi erőszakkal 12 izraeli férfit egy brit nő

2019.07.28. 14:48

A ciprusi rendőrség vasárnap hamis vád gyanújával őrizetbe vette azt a 19 éves brit nőt, aki korábban csoportos nemi erőszak elkövetése miatt tett feljelentést izraeli turisták ellen. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a fiatal nő azt állította, hogy a ciprusi Ajía Napa fürdőhelyen támadta és erőszakolta meg 12 férfi.

Sokkalta nagyobb az esély arra, hogy durciból avagy az elmaradt vagy várt pénz miatt jönnek ezen feljelentések, főleg ilyen helyeken lévő nőnemű egyedektől.

Még egyszer: ez a matematikai esély a dologra.
De meglátjuk persze és mea culpázom ezerrel, ha nem így van.

“. De milyen érdekes hogy én, meg gondolom ti sem kerültetek még zaklatási botrányba.”
Ez irreleváns minden ilyen dolog szempontjából.
Szerencsés vagy, ennyi.

common man
Olvasó
common man

Hamisan vádolt csoportos nemi erőszakkal 12 izraeli férfit egy brit nő

A 12 apostol.Vagy moszat ügynökök.Mindenkivel azért nem lehet ezt eljátszani.

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidókat csak zsidók büntethetnek, másnak nem szabad, bármit csináljanak.

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem az a lényeg ITT mi fér bele han OTT. Mi itt mondhatunk bármit a fogadó ország törvényeit kell betartani bármi a véleményünk róla.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kivéve, ha illegális migráns vagy, akkor semmit se kell betartani.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor gondolom semmi baj, ha a csajod seggét csapkodom, de nem annyira, hogy meglátsszon.

Krisz101
Olvasó
Krisz101

jó de könyörgöm menjetek már az index cikkhez face-re és kommenteljetek mellette!!! elmebeteg takony béta FÉRFIAK gyalázzák a srácot!!!! áljunk már ki mellette!!

common man
Olvasó
common man

Onnan vagy 7-8 éve leiratkoztam.

Pash Cutter
Újságíró
Krisz101
Olvasó
Krisz101

eközben a koreai night clubban : https://www.youtube.com/watch?v=_9w6jbX55HE&t=10s

Krisz101
Olvasó
Krisz101

Itt a hölgyemény instaja. Rakeresve amint látom igazi feketeoves férfigyűlölő.
Mindenki nyugodtan kommentelje neki a véleményét, én még várok holnapig mivel az insta tiltott 24 órára
https://instagram.com/veramereux
Persze kis nárcizmus a nevének irasmodjaban nem meglepő

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Nehéz ügy ez…… A feleségem pár éve arról panaszkodott nekem, hogy sétált egy kerékpáros/gyalogos vegyes úton, ahol egy kerékpáros hátulról érte utol őt, majd elhaladva mellette a seggére csapott. Meg sem állt, csak rávert a fenekére, aztán tovább hajtott. A feleségem csinos nő, jó segge van, az a szoknya, ami akkor rajta volt, egy átlagos hosszú női szoknya. Ha egy jó seggű, idegen nőn látom az utcán ugyanazt a szoknyát, mint ami a feleségemen volt, eszembe sem jutna az idegen nő seggét megpaskolgatni. Ha megtenném, akkor pedig nem lepődnék meg, ha a nő kever le egyet nekem / a pasija kever le nekem egyet / akár idegen férfi kever le nekem egyet / rendőrök azonosítanak tanúk vagy térfigyelő kamerákról a nő feljelentése alapján. Néhány napja valami jelentéktelen horgász – kajakos vita során kaptam egy pofont egy horgásztól, rendkívüli módon szenvedtem attól, hogy nem üthettem meg azt a horgászt. Velem voltak a gyerekeim is + a státuszom nem engedheti meg azt, hogy minden idiótával verekedésbe keveredjek. Kb. azt érezheti egy nő, akinek a seggére csapnak, mint én a pofozkodó horgász esetén. Életemben először ütöttek meg felnőttként és ez elítélőbbé tett az ilyen női seggeket paskolgató barmok ellen. Nem lehet azt mondani, hogy már szólni sem szabad egy baromnak, mert még megüt, hagy csinálja inkább a baromságait. Nem lehet azt mondani egy nőnek, hogy ne hordjon csinos ruhákat, mert megpaskolják a seggét. Hanem el kell kapni a vitákat pofonnal rendezni akaró ökröket + a nők seggét paskolgató barmokat is. Meggyőződésem szerint a pofozkodó / nők seggét paskolgató férfiréteg jelentős mértékben azonos.

Deansdale
Admin

Nem annyira nehéz ügy ha nem teszünk úgy mintha az lenne. Valakihez kéretlenül, de nem fájdalmasan hozzáérni az udvariatlanság egyik formája, és az emberiség fáról lepottyanása óta elintézik a nők annyival, hogy “na elmész te kisapám a …”, illetve durvább esetekben egy pofonnal, és kész. (Feltéve, hogy nem tetszik nekik az illető, mert amúgy az sem példa nélkül való hogy ilyesmiből hosszabb-rövidebb kapcsolatok keletkezzenek.)
A gordiuszi csomó szét van vágva, a világ megmenkült, Superman visszamehet a telefonfülkébe visszaöltözni. Rendőrséget hívni egy ilyen esethez orbitális aránytévesztés, ha az illetőt végül meg is büntetik az meg abszolút igazságtalanság erkölcsi és jogi értelemben egyaránt. Ha pedig ez az egész egy bárban történik hajnali háromkor, amint egy részeg vendég egy fizetett táncoslány seggére paskol, az még enyhítő körülménynek is számít az amúgyis jelentéktelen ügyben. Ha a csajnak valami nem tetszett akkor a kidobókat kellett volna hívni és kipenderíteni a tapintatlan piást, a rendőrségi feljelentés továbbra is kolosszális hülyeség.
Ez az egész cécó hűen mutatja azt, hogy mennyire szétesett a világ agyilag. Mintha értelmes és autonóm felnőtt emberekből visszavedlettünk volna hisztis csecsemőkké, akik semmilyen váratlan vagy kényelmetlen helyzetet nem képesek megoldani, hanem mindenhez állam apuci segítségét igénylik, plusz minden egyes jelentéktelen semmiségre úgy reagálnak mintha a világ dőlt volna össze és sürgős, durva retorzióra van szükség, különben ki tudja mi lesz.

Na látod a horgászos téma teljesen más tészta, az fizikai erőszak, ott már lehetne akár a rendőrségnek is kutakodni, és milyen beszédes, hogy míg egy férfinak alkalmanként az ilyesmit is tűrni kell, addig egyes nők már ennek a századrészétől is arcidegzsábát kapnak és börtönbüntetést követelnek. Feltenném rá egy havi fizetésem, hogy azon nők 90%-a akik cikkeket meg facebook posztokat írnak arról hogy Kenderesi micsoda szemétláda és le a patriarchátussal, azok szívből leszarnák a te sokkal durvább eseted mert férfi vagy, és nem kis részük egyenesen azt mondaná, hogy úgy kell neked ha nem véded meg magad, hát miféle férfi az ilyen. Őket nem elvek mozgatják, vagy valami szellemi igény az igazságosságra, hanem egyszerűen csak a feminista agymosás büfög fel belőlük. Ha egy nőnek a seggére paskolnak, az nagyobb tragédia mint ha egy tucat férfit agyonlőnek, vágod.

És nem kell a nőknek azt mondani hogy ne hordjanak csinos ruhát, az ilyen esetek annyira ritkák és annyira jelentéktelenek hogy még ennyi törődést sem érdemelnek. A lányaidnak tanítsd meg, hogy ha ilyen történik akkor intézzék el egy beszólással vagy pofonnal, és ne kezdjenek a nőelnyomás érdekében alkalmazott szisztemikus erőszakról hablatyolni vagy rendőrért óbégatni.

herceg
Olvasó
herceg

“Ez az egész cécó hűen mutatja azt, hogy mennyire szétesett a világ agyilag. Mintha értelmes és autonóm felnőtt emberekből visszavedlettünk volna hisztis csecsemőkké, akik semmilyen váratlan vagy kényelmetlen helyzetet nem képesek megoldani, hanem mindenhez állam apuci segítségét igénylik, plusz minden egyes jelentéktelen semmiségre úgy reagálnak mintha a világ dőlt volna össze és sürgős, durva retorzióra van szükség, különben ki tudja mi lesz.”

Lehet már az is segítene, ha a “ribiket” újra ribiként kezelnénk és nem remélhetnének semmiféle hasznot (anyagi, hírnévbeli) az ilyen esetektől…

common man
Olvasó
common man

Gondolom a feleséged nem rázza a pináját éjszakai bárokban csábos mosollyal vadidegen férfiak orra előtt.Bármit mond bármelyik feminista a két paskolgatás között igenis óriási különbség van.Egy féltéglát megérdemelt volna a hátába vagy minimum a küllői közé.

Hunn
Újságíró

Arról a feleségedről van szó, tobbneju, aki ha jól emlékszem, válás során szarrá szívatott téged és tönkretette az életedet? Vagy most összekevertelek valakivel?

T_T
Olvasó
T_T

Hát ez elég gagyi cikk Altertől. Nem értem minek kell kiállni emellett a faszfej mellett?
Bunkó volt, most meghurcolják. Megérdemli.
Ennyi.

Mivel híresség ezért megússza egy ejnye-bejnyével. Max megtanulja, hogy nem úgy közeledünk egy lányhoz, hogy megfogjuk a fenekét. (Mivel itthon túlsztárolt májer, ezért talán nálunk jobban bejön a csajoknál, mert híres. Ott viszont egy külföldi tapló.) Sztriptízesek kivétel. Hát mivel a gyerekkor kitolódik ezért a 22 éves agyilag még 16-nak minősül, de most megtanulja, hogy hacsak nem sztriptízes csajt bérelt, akkor nem fogdossuk a lányok fenekét.
Ha bulizni megyünk, ott sem úgy kezdjük az ismerkedést, hogy megfogjuk a csaj fenekét. Mert bunkóság, és a legtöbb nőt csak felidegesítjük vele.

Blackur
Olvasó
Blackur

Vigyázz miket írsz ezért a nézetért ljk már kapott :)))

T_T
Olvasó
T_T

Nem szoktam hozzászólni mások beszélgetéséenke, de már cikkből is kitűnik, hogy mi van akkor, ha valaki bedől a máznak, és nem érti, hogy a nők a való életben miért nem olyanok, mit akikre otthon recskázik.
Nem kéne félreérteni a K-popot, mint a fenti gyökérnek. A röhej az, hogy ennek a hüylegyereknek lealázásához még a #metoo-ra sincs szükség. Magától volt hülye. Talán drogozott is, vagy csak megszokta, hogy mivel sportsztár, ezért itthon elnézőbbek vele a hipergám ösztönök miatt.

common man
Olvasó
common man

Te tornából fel voltál mentve? Honnan ez a zsigeri gyűlölet?

Ijk
Olvasó
Ijk

Itt arról lehet vitatkozni ha rácsapnak a seggére az szexuális zaklatás-e, és ér rendőrségi feljelentést. Szerintem nem, semmiképpen nem nevezhető bűncselekménynek, azért a szexuális zaklatás sokkal komolyabb dolog és nem kellene ilyen szintre degradálni. Úgy látszik Koreában annak számít, nincs közünk hozzá, ahogy az arab országokban lévő törvényekhez sem túl sok. Jelenleg itthon sem seggrepacsiért, sem füttyögésért nem állít elő a rendőr, ettől függetlenül taplóság, a srácnak az empátia érzéke kicsit hiányos ha nem érti miért sértette meg. Valószínűleg segítene rajta ha pár 40-es puma már a reptéren elkezdené markolászni a seggét miközben lehajol a bőröndért.

T_T
Olvasó
T_T

Ljk: Csak akkor nem bűncselekmény, ha már párkapcsolatban vannak. Idegenben minimum tirpák bunkóság. Minimum. Azt nem tudom, hogy itthon egy random nőnek adott seggrepacsiért előállít-e a rendőr, ha a csaj bedühödik, mert még nem próbáltam. Miért? Hogy ne állítson elő a rendőr. Ennyi.
A hülyegyerek kockáztatott, rácseszett. Most majd megtanulja, hogy nem így keltjök fel magunkra a kiszemelt nő figyelmét. Bár nem értem, hogy ezt eddig miért nem tudta. Szülők/idősebb férfirokonok nem magyarázták el?

Ijk
Olvasó
Ijk

Én nem azért nem fogdosom meg nők seggét mert félek a következményektől, hanem mert van annyi tisztelet, együttérzés bennem hogy nem teszek másik emberrel olyat ami neki rosszul esik. Namármost nincs olyan nő aki élvezi ha látatlanban fogdossák idegenek. Még ha olyan a munkája ami szexuális ingereket okoz, akkor sem. Szerintem ennek magától értetődőnek kellene lennie mindenkiben, akkor élhetőbb lenne a társadalom is.

T_T
Olvasó
T_T

Detto.

Deansdale
Admin

Szerintem elég nagy tiszteletlenség hogy a nőket csenevész, magatehetetlen báboknak tartod, akik képtelenek kezelni egy olyan szituációt ahol valaki utánuk fütyül vagy rácsap a seggükre. És miért is gondolod, hogy ez automatikusan szarul esik minden nőnek? Tengernyi kapcsolat és házasság született már ilyesmiből, akár a szüleid is összejöhettek így. Azt is garantálom neked, hogy ha az aktuális hollywoodi sztárszínész 10 nő seggére rácsap akkor 9 elalél a gyönyörtől (persze ez nem jelenti, hogy utólag nem hurcolnák meg őt a metoo hírnévért és a vetélytársak irigységéért).

T_T
Olvasó
T_T

Nem tudom kinek írta, de ha feljelentette, akkor se nem magatehetlen, se nem báb.

Bazinga
Újságíró

Emlékszem pöcsös iskolás korunkban elég sokszor rácsaptunk a jobb csajok seggére (sztem mások is :D). Csúnyácskább lányok meg irigykedve nyugtázták, hogy bezzeg az ő feneküket senki sem csapkodja :D

Gondolom nem mondok újat senkinek azzal, hogy megfigyelhető az a törekvés, hogy jelentéktelen, apró tiszteletlenségeket próbálnak kriminalizálni pl. ne ülj széttett lábakkal, mert azzal elnyomod a nőket (bár ezt nem tartom tiszteletlenségnek) , ne füttyögj, mert azzal tárgyiasítasz stb..

T_T
Olvasó
T_T

Ez kamu. Már csak a tanárnők miatt is, akik eléggé kényesek erre. Ahogy a legtöbb lány is. A középiskolásoknál már más a helyzet, mert ott a csajok már tüzelnek.

A fütyülés szerintem is proli dolog. Főleg így a 21. században, de lehet, hogy csak én nem értem ezt segédmunkás modort. A magam részéről én hümmögni szoktam, ha egy jó csaj elmegy mellettem. Arra még nem kaptam beszólást. Vagy nem értik, vagy örülnek neki, mivel ez a vonzó külső elismerésének jele.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Mangina vagy, valld be gyorsan es megbocsatunk.

T_T
Olvasó
T_T

Nem vagyok az. Csak sok kommentelővel ellentétben én szoktam szórakozóhelyen csajozni. Nem úgy, mint azok az életképtelen fogyik, akik is nem értik, hogy a hülyegyereket miért hurcolják meg: a saját hibájából.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szórakozóhelyre komoly ember nem jár.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Szigoru vagy, a gond pedig ezzel az, hogy te te is emberbol vagy es bizony te is hibazhatsz. Itt nagyon kevesen allitjak azt, hogy helyes, amit Kenderesi tett, viszont eleg sokan azt, hogy elegge tulkapas-szaga van a dolognak. Ezen gondolkodj el, legyszives.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Bazinga:Szerintem egyetlen (normális) nő sem azért van kiakadva ,mert ha egy pasi széttett lábakkal ül,azzal elnyomja őt,hanem ,mert belóg a terébe, nyomorgásra kényszeríti és képes akár 2-3 ülést elfoglalni így. Ez valóban egy bunkó dolog ,de amiatt főleg , mert egy fizetett jegy/bérlet áráért (már ha van),valaki úgy érzi hogy akár több helyet elfoglalhat, vagy mást kényelmetlen utazásra kényszeríthet. Nőknél is van ilyen , ők kifejezetten szétpakolni szeretik a 28 táskájukat teljes természetességgel.Én a szolgáltató nevében ellenőrökkel büntetném (egész sokat be lehetne szedni) a saját kényelmük miatt mást kényelmetlen utazásra/állásra kényszerítőket. Ha van hely bőven, én ugyan magasan szarok rá,hogy szétteszi a lábait valaki vagy sem,de ha nincs , akkor legyen tekintettel a többiekre. Azért van az a csak kicsit széttárt lábas ülés,ami nem kényelmetlen a férfiaknak ,de azért mástól sem veszi el a helyet. Csak tekintettel kell lenni a másikra, ennyi.

Bazinga
Újságíró

VivienLeigh:

Nézd, amiket felsoroltál azok nem problémák. Probléma az, ha súlyos betegséged van, vagy éppen nincs munkád stb. De az hogy a néhány perces busz