Bull War
73 megosztás

Milyen a tökéletes pasi? – Az “utca embere” helyett egy nightclub lányait kérdezte a riporter

Manapság olyan képzetei is támadhatnak bárkinek, hogy korunk fiatal férfija faragatlan és nem tiszteli a lányokat-nőket. Milyen elvárásoknak kell megfelelnie ma egy fiatal férfinak, ha fel akar emelkedni a mai lányok ízléséhez, műveltségéhez és etikettjéhez. Egy könnyed interjúban erről kérdeztek lányokat egy éjszakai klubban. Igaz a beszélgetés kicsit korábbi, de egy olyan igazi örökzöld, amely önmagáért beszél, nem igényel semmilyen további kommentárt.

 

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
73 megosztás


145
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
18 Egyéni hozzászólás
127 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
25 Hozzászólások szerzői
blackfridaynormalcsajStephne BoxerGyörgy Károly TóthBarnabás Pincés Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

Diszkóreklám.

common man
Olvasó
common man

Érdekes volt.

György Károly Tóth
Olvasó

Tanulságos. Bár sok meglepetést nem tartalmazott. Megjegyezni kívánom, nemcsak e video alapján állítom, hogy úgynevezett “éjszakai szórakozóhelyre” jószerivel “férfiból” sem jár értelmes, nemhogy nőből. Az, hogy egy ilyen “éjszakai szórakozóhely” kb. kiscsoportos szellemi és mentális szintjén található stupid amatőr ribancait kérdezi meg arról valaki, ki (mi) az ideális férfi, mi a férfiasság, az nagyjából egyenértékű, mint a piti tolvaj, a zsebes, vagy a napi öt-hat herbáltablettát eladni képes putrisori dealer véleményét kérdeznénk arról, milyen az ideális rendőr, milyen az ideális rendőrség. A tévedések elkerülése végett: a minőségi k-rváknak van olyan rétege, aki intelligens, nyelveket beszél, és szakmailag igényes (nem is olcsók). Ne feledjük el: a különböző rendű-rangő prostituáltakat (ideértve az amatőröket is) egy társadalom nőivel, pláne hölgyeivel összevetni vagy azonosítani annyi, mint a kalózt a tengerésszel. Felettébb nagy felületesség szükséges hozzá. De.
Sajnos, video tanulságát ott vonnám le, ahol Bertrand Russel is levonta a politológia igazságát: ahhoz, hogy egy társadalmat megismerjen az ember, nem a könyvtárban kell ülni, hanem a buszon, és nem az akadémián kell beszélgetni, hanem az ócskapiacon, más szavakkal, kevés a tengerész, sok a kalóz. Ahogy apám szokta megfogalmazni: a sz.ros s.gglyukba alulról kell belenézni, nem a rúzsozott szájacska és a csillogó fogsor irányából. Mielőtt valaki melldöngetné “európai” és “magyar” “kultúrfölényét”‘: ez kérem a mai magyar valóság. Ady Endre még azt mondta rá: gazos magyar ugar. Az volt száz éve. Ma – szeméttelep. Minden ízében, minden vonatkozásában fanyar szagú, füstölgő gyehenna. (Aki nem tudná, az ókori Jeruzsálemhez közeli Gehena-völgy a város hulladéklerakója, és ott működött a városi lepratelep is.)

Captain Admin
Olvasó

Pótolhatatlan időszak volt, amikor a Táncreakció, majd később a Club Rotation minden szombat este fix tv programja volt a fiataloknak. Buli előtti mentálos feljészülés, iszogatás alapvető kellékei voltak ezek a műsorok. Kezdetben Balázzsal és Zsuval, majd Timóval és Sári Évivel. Ada már nem volt az igazi, de a másik két csaj kurvajól csinálták. Ezután nézhetetlen lett ezeknek a műsoroknak a folytatása. Bár azóta sokminden megváltozott. Lassan az akkori 15-20 évvel ezelőtti zenék kerülnek elő a mai retró bulikon. :)

bence02
Olvasó
bence02

Tökéletes ember nincs. Ahogyan tökéletes párkapcsolat sem létezik. A nők sajnos benyelték a romantikus filmek élethazugságait, amik szerint egy napon eljön értük a szőke herceg fehér lovon vágtatva, hogy minden kívánságukat teljesítse. A mostani lányok meg vannak győződve arról, hogy megérdemlik a tökéletes álomférfit, mert az nekik jár. A gond csak az, hogy nem léteznek szőke hercegek. Mindenkinek vannak hibái, hiányosságai, és amíg a nők nem fogadják el ezt a tényt, hanem inkább válogatnak, sajnos addig hosszútávú kapcsolatra egyetlen férfi se számítson!

Somogyi József
Vendég
Somogyi József

Nemtől függetlenül az emberek nagy része a tökéletes párra vágyik.Mindig vidám legyen a párja ne legyenek problémái mert ő nem akar ezekkel a dolgokkal foglalkozni de ha neki valami baja van akkor őt vigasztalja meg. Utána ezek az emberek sírják teli a facebook csoportokat, hogy milyen igazságtalan az élet mert, hogy nekik igen is jár a tökéletes pár.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Jarni jar, csak nem jut. :)

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Ebben az egeszben az a kiabrandito, hogy milyen MERTEKBEN nyeltek be a romantikus maszlagot. Ott tartunk, hogy nagyitoval kell keresni azt a not, aki meg a realitasok talajan all, viszont ezek kozul rengeteg az, aki csak kenyszerbol engedett (alacsony huspiaci ertek), ugyanis a szoke herceges forgatokonyv olyan, mint a mezesmadzag: annyira vonzo lehetoseg, hogy hulye az, aki nem harap ra.

righeira
Olvasó
righeira

Kövezzenek meg érte, de szerintem még az sem lenne gond, ha a legtökéletesebbre vágyik. Ha ő is felnőne ahhoz a szinthez, amit elvár! Igyekezne kihozni a testéből amennyit csak lehet, feldolgozni a korábbi traumáit, beakadásait, kiegyensúlyozott, de azért nem szürke személyiséget kialakítani, és elsajátítani olyan apavető készségeket, mint az empátia, türelem, képesség mások támogatására.
De nem!!! Mivel drága férfitársaim jelentős része – a jelenlévők khm.. mindig kivételek – simán beéri egy meleg és szoros lyukkal, ennél a szintnél magasabbat nem várnak el tőlük. Így meg bolondok lesznek önfejlesztésbe fogni.

Pedig két olyan nőt is ismerek, ráadásul párkapcsolatban, akik hozzák ezt, amit fent leírtam. Szóval a dolog nem lehetetlen. Csak sajnos férfitársaim jelentős része elképesztően igénytelen, és ha pinát lát egyszerűen képtelen uralkodni a többezer ezeréves ösztönein… Amíg viszont a piacon ennyi is elég, hogy pina nőtt a lábad közé és nem vagy elképesztően rusnya azon kívül – miért ne lenne a hölgyeknek az az illúziója, hogy ők így ahogy vannak, eleve tökéletesek??

common man
Olvasó
common man

A jelenlévők nem csak az udvariasság miatt kivételek hanem ők már hozzájutottak a tudáshoz vezető út valamiféle térképéhez(mármint azzal,hogy itt vannak)

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Probalom en is terjeszteni az iget barati korben, nemely felvilagosultnak gondolt haveromtol is megkaptam viszont, hogy “nogyulolo” vagyok :D :D :D Holott ez rohadtul nem igaz (amit kivansz, azt hogy gyulolhetned?..), csak epp letaglozo, hogy mennyire maskepp mukodik egy ferfi es egy no es hogy lehetseges-e mindezt kozos nevezore hozni. Jelenleg ott tartok, hogy nem, de ez valtozhat :)

bence02
Olvasó
bence02

Én is le lettem már nőgyűlölőzve. Pedig semmi bajom a hagyományos értékrendet és a női feladatkört ellátó hölgyekkel (itt elősorban a feleség/anya szerepre gondolok). Nem a nőkkel van gond, sokkal inkább a liberális pestissel, ami elhitette velük, hogy ők különbek, mint a férfiak.

Egy kedves ismerősöm gyerekként megkérdezte a nagymamáját, hogy miért házasodott össze a nagypapával. A válasz az volt, hogy az öreg nagyon szépen táncolt.

Régen, úgy tűnik, ennyi is elég volt. Próbáljon meg valaki tánccal fölszedni egy lányt…

righeira
Olvasó
righeira

Az egyik legjobb csaj a szakképzésen 3 éve ugyanezt mondta, hogy jól táncolt. Csak az évek és a rutin tartott vissza attól, hogy megkérdezzem, a házasélet milyen kihívásain fogja keresztül segíteni őket kedves férje tánctudása?

(Persze, sejtem mi van emögött. Aki “jól vezeti” a lányt a táncban, az domináns. Aki domináns az sikeres lesz, tudja tartani a kereteket. Súgja ezt a lánynak a tudattalanja – ő meg már teszi is szét a lábát. Persze, becsúszhat olyan bibi, hogy kissé túl domináns lesz, és leszarja, kihasználja, vagy megcsalja … de hát aki 2016-ban pszichológusként ennyi tudatossággal bír, az így járt.)

Alter Ego
Szerkesztő

A helyzet kulcsa az is lehet, hogy vannak emberek, akik nem az egész életüket akarják megoldani és látnoki tehetséggel előre elrendezni egy partnerkapcsolattal. Talán mert úgy sejtik, hogy meddő erőfeszítés az “igazit” keresgélni. Van akinek elég, ha jól táncol vagy ha elképesztően jól baszik. A többit meg úgyis az egymáshoz alkalmazkodás rendezi el. Mert az alkalmazkodást lehet tanulni, de a jó tánchoz és a szexhez őstehetség kell. Pszichológusként is lehet ez ponthogy a tudatosság megnyilvánulása, szemben azzal amit gondolsz.

Pszichológus vagy?

righeira
Olvasó
righeira

Sima párkapcsolatnál igazat adok neked. De az esetünkban házasságról volt szó. Az pedig hosszú távú alkalmazkodás, gyermekvállalás, közös egzisztencia kiépítése, hűség stb. Ott azért – szerintem – ennél szofisztikáltabb módszer vezetne oda, hogy ne legyen annyi hétköznapi probléma, válás, félrenevelt gyerek, stb.
Az alkalmazkodás: készség. Van, akiben megvan, van, akiben nincs, van akiben túlteng. És nagyon gyakran együtt jár a dominanciával az alkalmazkodókészség hiánya.

Amúgy működőképes modell lehet a domináns – szubmisszív kapcsolat is, csak a következő generáció – a gyerekek – is csak ilyen merev szerepekben tudnak majd gondolkodni, létezni. Az életben pedig hasznos lehet váltogatni a szerepeket, és a két véglet közötti tartományokban is otthonosan mozogni.

Amúgy igen, 12 éve dolgozom pszichológusként.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez érdekes megjegyzés,”különbek” a férfiaknál. Az a nő,vagy férfi,aki különbnek,többnek hiszi magát a párjától,na ott a kapcsolat halálraítélt. Egynek kell lenni,kiegészíteni egymást (az egyik ebben jobb,több,a másik másban ),mindenki hozzáteszi a magáét,amit tud adni,tenni a kapcsolatért. Nagyot téved az a nő,aki azt hiszi,hogy attól boldog lesz,ha lenyomja , túlteljesíti a férfit.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Szeretnem azt hinni, hogy nem, de a jozan esz azt mondja, hogy nyilvanvaloan bennem is van hiba, de az utobbi 3 kapcsolatombol 2 szejjel akart dominalni, aztan amikor ezt nem hagytam, akkor beindul a massziv terror. Mit lehet erre lepni? Se gyerek, se hitel: tipli. Aztan meg csodalkoznak…

Captain Admin
Olvasó

“Mit lehet erre lepni?”
Becsicskulsz, majd hagyod magad évekig teljesen kizsigerelni érzelmileg és anyagilag is, megcsalni, megalázni minden nap, majd kidobnak a picsába a cuccaiddal együtt, amikor már tarthatatlan vagy az új jelölt miatt. Egy haverommal évek óta sorozatban minden nővel ez történik. :) Semmiből sem tanul, oktatni lehetne ellenpéldaként. Már az ismerkedés legelején mindent szarul csinál. Maga fölé választ, azonnal becsicskul (tipikusan a “Szia, meghívhatlak valamire?” zseniális módon ismerkedik), sorra bukja az összes shit tesztet, erőn felül teper a legelső perctől kezdve. :D Na, ami kiképzést, terrort kapott ő eddig a nőktől, azt komolyan mondom egy CIA ügynöknek is az előnyére válna. A lehető legrosszabb énjét hozza így elő a nőknek. És nem tanul, nem változtat az istennek sem.

righeira
Olvasó
righeira

Héhéhé!!! A haver szinte hibátlanul hozza a béta-kondicionálás elvárt végeredményét!! :)
(Még képes maga felett választani?? Ez programidegen.)

Az kiderült, hogy miért nincs benne egy olyan alap önbizalom-önbecsülés, hogy legalább egyenrangúként közeledjen a nőkhöz?

Captain Admin
Olvasó

Bevallom férfiasan, attól rettegek, hogy a fiam nehogy ilyen legyen majd ha felnő. :D Ha összeadnánk az időt, amit azzal töltöttem, hogy ezt a haverom próbáltam észhez téríteni, konkrétan hónapok jönnének ki eredményül, ennyit beszéltem vele ezekről. Semmi nem ragad rá!

Az utóbbi évek sorozatos porig aláztatásai után sokat gondolkoztam, hogy mégis mi miatt lesz ilyen valaki személyisége és arra jutottam ismerve őt és a körülményeiket, hogy mivel nagyon rendes, normális nő az anyja, valahogy beleprogramozódott az fiatal korában, hogy az összes nő ilyen. Ennek megfelelően úgy kezeli a nőket (azokat akik neki jó nőknek számítanak), mint ha az anyja lenne az adott csaj. Erre pedig még szép,h rárepül a gádzsi ha egy kis esze van, és fullra lerántja ahogy csak tudja. :)

righeira
Olvasó
righeira

Ha nem túl cikis, mondanál példákat, hogyan akartak szétdominálni?
Köszönöm!

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Ha rovid akarok lenni, akkor annyit mondok, hogy fedezokannak kellettem volna es miutan ellenvetesem volt a temaval kapcsolatban, azonnal beindult a gyerekes hiszti, vergodes es tarsai. Az egyikben konkretan alig tudtam megszabadulni a csajtol, volt, hogy biciklivel kergetett, meg o begyogyszerezi magat meg ilyen faszsagok (persze, bloff volt minden), aztan honapokig sms-ben zaklatott. A masik meg sajnos annyira onallo volt, hogy nem tudta elviselni, hogy nem egy noveny vagyok, amit lerak valahova es ott is marad. Minden kis faszsagert beszolt, aztan meguntam. Sajnos tenyleg nehezen viselem a basztatast es az igazat megvallva – ahogy fenn is irtam – nem is vagyok rakenyszerulve arra, hogy mindezt turjem, a csajok viszont valamely, szamomra ismeretlen oknal fogva azt gondoljak, hogy mivel egyutt vagyunk, akkor innentol kezdve elkezdhetnek uralkodni rajtam.

Mindezek viszont tudat alatt abban erositenek meg, hogy egy hazassag vagy epp egy gyerek egy olyan bunkosbotot ad a no kezebe, ami ellen semmit sem tudok tenni es innentol kezdve gyakorlatilag az o joindulatara van bizva a sorsom. En ebben nem hiszek, azt gondolom, hogy a beke zaloga a kolcsonos fuggoseg. A feminizmus ezt a kenyes egyensulyt boritotta meg es a ferfiaknak meg nincs megfelelo valasza erre, mert sem a becsicskulas, sem pedig a bojkott nem kielegito megoldasok.

Ha peldakat kellene mondani, akkor ajanlom a ferfiak haziasitasa cimu cikket itt, a Ferfihangon, tobbe-kevesbe – a nyilvanos megszegyenitesen kivul – korbeirja a tortenteket.

righeira
Olvasó
righeira

Hálát adok a sorsnak, hogy elkerüljük egymást az ilyen nőkkel.
Egy-kettőről ismerettségi körömben sejtem, hogy problémás, de nem gerjedünk egymásra, szóval nem tudom a gyanúmat megerősíteni.

A cikket és a kommenteket is olvastam, de szerettem volna bővíteni a tudásom.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Engem mostanaban ilyenekkel hoz ossze a sors, megsem erzem azt, hogy atom peches lennek vagy ilyesmi, egyszeruen arrol van szo, hogy ezek a csajok a 20-as eveik vegen vagy epp a 30-as elejen vannak, mar szulnenek es amennyiben nem ugy tancolsz, ahogy ok futyulnek, akkor jon a verbalis eroszak.

Komolyan mondom, ha lenne egy kis eszuk a noi osztonukon felul, akkor meg ra is tudnanak venni a gyerekre, de nem, ez az ajtostul a hazba-modszer nem mukodik. Es hiaba mondom neki, nem tanul, nem fejlodik, ugyanazt mantrazza.

Remenytelen az egesz, ugyhogy en most kivonom magam a piacrol es masra koncentralok. :)

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Ha a térkép rendben volna, akkor nem szólnátok le az értelmesen válaszoló nőket. :) Ez kizárja az udvariasságot is többek között. ;)

wittukind
Olvasó
wittukind

Figyelj, akármilyencsajszi! benézel jobboldalra és ott a tyúkudvar…ott is lehet eszet osztani…

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Drága! Rossz helyre címezted, én nem vagyok tyúkudvarban, mert eleve tudom, hogy káros ott lenni. :D Te beittál.
Látod, nem vagy te sem udvarias. Áldom az eszem, hogy egyrészt nem választottam ilyen megkeseredett lényt, másrészt nem voltam éjszakai pillangó. :) Úgysem tudsz velük egy kalap alá tenni. Sajnálom.
Ennek ellenére további kellemes napot! Keresd a TÖKÉLETEST!

wittukind
Olvasó
wittukind

az utolsó szavad bizonyitja hogy odavaló vagy…..

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Melyik? :D Idézd! Nagyon kíváncsi vagyok magamra! Hátha valami újat tudok meg. :D

wittukind
Olvasó
wittukind

szellemesnek hiszed magad mint a harmincegy, ez igen!

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Az vagyok. :D De Nektek a szórakozóhelyes csajszik jönnek be. Ők nem azok. ;) Nekik csak a sportkocsi + pénz kell. Főzni neeem tudnaaaak. :D Nélkületek éhen halnaaaak, ti akkora szuperistenek vagytok, hogy megsajnáljátok őket. :D

wittukind
Olvasó
wittukind

mi van, harmincegy, váltottál??

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Hova váltottam? Megmondanád? :) Nem vagyok az a kategória, akikről beszélnek, szívemszottya. :D

wittukind
Olvasó
wittukind

nem hova, hanem mit….a kategóriád pedig nem érdekel….

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Nem érzed az iróniát. Vak ember. Vaklálj tovább a saját vakigazságodban. Te sem érdekelsz engem kategóriástul sem. :D

wittukind
Olvasó
wittukind

harmincegy, ne kinlódj, a másik nick-ed diektebb vót….az elébb a troodonom irt ide, ő 32

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Kínlódott a halál. :D Miről hablatyolsz te? :D Szánalom a köbön. Tűnj el végre!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Zavarsz a kilátásban. :D

wittukind
Olvasó
wittukind

te tényleg nő vagy!!! franc se gondolta….

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Hölgy vagyok és nem 31, hanem 32. Jövőre 33 leszek és 1 nicknevem van, kedveském. Ne félj, nem bántalak.

wittukind
Olvasó
wittukind

grüss dich und gesundheit!! én lévén 1254 nekem mindegyik nőnemü homosapiens csajszi….és nem félek már senkesemmitől…

normalhölgy
Olvasó
normalhölgy

Nagyon helyes, hogy nem félsz. :) Csak ne harizz minden csajszira. :) Rám igazán ne haragudj. Elhamarkodott voltam, ezt elismerem. ;) Neked is minden jót kívánok!

Captain Admin
Olvasó

@bence02: “A nők sajnos benyelték a romantikus filmek élethazugságait”
Ez nem sajnos, hanem tény. Ez van. A túlélés kulcsa mindig, minden körülmény között az alkalmazkodás. A nők jelenleg ebben csúnyán le vannak maradva, nem alkalmazkodtak még megfelelően a jelenlegi társadalmi körülményekhez. Nekünk is van lemaradásunk, mert csak egy szűk réteg alkalmazkodott még a nők felszabadult szexuális életmódjához (és most nagyon píszí voltam), de a lemaradásunk jóval kisebb, mint a nőké.

Amíg mi akár pár éven belül is képesek vagyunk és minden lehetőségünk meg van a változáshoz (szint növelés), addig a nőknek, 30-35 körül amikor már kő keményen érzik a bőrükön a pofára esést, a korábbi illúzióviláguk (jön majd a szőke herceg) szerte foszlását, már nincs vissza út, nincs újabb esélyük.

Férfi oldalról két fő oka van a síránkozásnak manapság. Az egyik az, hogy a nők már nem akarnak/képesek olyan elköteleződéssel egy kapcsolatban maradni, vagy azt kialakítani, így a férfiak nagy része egyben pina nélkül is marad sok esetben.
A másik ok az, hogy a nők (a lazább és kötöttebb erkölcsűek is) már nem dugnak a hozzájuk szintben közel állóakkal, hanem minél följebbről igyekeznek választani, így a hímek nagy része a szextől is elesik, legalábbis nem olyan mértékben elérhető, mint a korábbi évtizedekben.

Amíg a 80-as években gyári melós Józsi, és gyári melós Julcsi egésznek, kiegyensúlyozottnak érződő kapcsolatban tudtak leélni együtt évtizedeket, addig ma ilyen kapcsolat (ahol egyenrangúak a felek szexpiaci érték viszonylatában), létre sem jön. A világ változik, egyre több ember próbál kiszakítani valamit a tortából, ami folyamatosan esik össze az egyre csökkenő élettérben. A párkapcsolat is egy ilyen torta. Egy luxus cikk. A luxus termékeket elsősorban az áruk, másodsorban a jobb minőségük különbözteti meg a többi terméktől. Ebből következik, hogy nem fog jutni mindenkinek. Az is világos, hogy jóval többeknek sikerül legalább belekóstolni a tortába, mint megvenni egy egész torta szeletet. De senkinek sem jár. Ugyanúgy, mint az életben sem senkinek semmi. Amit kiszakítunk a közösből vagy elveszünk mástól, az a miénk.

Mégis, ha valaki úgy gondolja, hogy neki csak és kizárólag párkapcsolatban lesz teljes az élete, akkor férfiként ezt jóval könnyebben kivitelezheti, mint egy nő. Jóval kevesebb kompromisszummal meg tudjuk ezt oldani, mert mi tudunk kívánni, tudjuk élvezni a szexet egy szinten aluli nővel is. De egy nő nem tud, csak nagy kínok árán lefeküdni szinten aluliakkal. Ezt tartósan művelni pedig minden, csak nem élet. De olyan nővel együtt élni aki helyére bármikor találunk legalább ugyanilyet, könnyen lehet. Nincs más dolgunk, mint szinten alul választani egy olyan nőt, akinek mi magunk annyi előnyt jelentünk, ami neki elég a kötődéséhez.

Világos, hogy ez a nő nem az lesz, akinek a szépségétől és a testének a gyönyörűségétől elájulunk. De kapcsolat lesz, szülhet nekünk, jó anya is lesz valószínűleg és kiváló házi cseléd. Mellette ha igényeljük tarthatunk szeretőt, kurvázhatunk a számunkra esztétikailag és szexélményben megfelelő nőkkel. Pénz és idő kérdése csak. Ha máshogy nem megy, akkor nem életvitel szerűen, hanem csak alkalmanként. De már ez nagyságrendekkel több, mint amit a nők tudnak elérni a saját magánéleti céljaik megvalósításában.

Minél lentebbről választunk, annál kevesebb kompromisszumot kell vállalnunk. Minél inkább a mi szintünkhöz közelebb állót, ne adj isten fölülről választunk (becsicskulunk), annál több kompromisszummal kell majd megküzdenünk a mindennapjainkban. Önismeret kérdése, hogy ki hogyan játszik ezzel. Akinek a kényelem a fontos, az lentebbről, aki igényli a feszültséget, a konfliktust, a tüzet (pl én is) a kapcsolatban, az azonos szint környékéről válasszon. A lényeg az, hogy van választásunk, és a jövőben még inkább lesz, amint lecseng ez az átmeneti időszak, amikor a nők már csak a felső 10%-ot érzékelik férfiként. Terjed az mgtow, egyre több férfi vonja ki magát a nőknek való megfelelés kényszere alól (köztük amúgy sok piacképes is), az élethű szexbabák brutális fejlődésével pedig még olcsóbb lesz a prostitúció globálisan, vagyis a pina elértéktelenedik, amit a robotizáció is csak gerjeszteni fog a kiváltott emberi munkaerő millióinak következményeként.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Az a kedvencem, amikor a no ultimatumokat intez, meg komolyan azt sugalmazza, hogy o van nyero helyzetben, az ido neki dolgozik. En ilyenkor tenyleg nem tudom eldonteni, hogy csak bloffolnek vagy tenyleg elhiszik, hogy 40 evesen is annyira vonzok lesznek, mint 20 evesen….az viszont biztos, hogy mindketto orbitalis onamitas.

Amugy meg ha osszeszedsz egy szinten aluli not, akkor azzal szexelgetsz egy darabig, de aztan nem fog ra allni a pajszer es onnantol kezdve beinditja a basztato hadmuveletet, szoval ezt pont nem tartom jo megoldasnak.

Captain Admin
Olvasó

Egy szóval nem írtam, hogy csak a fix nődet dugd huzamosan, és akkor minden tuti lesz. Pont mindig azt javaslom és azt tartom ideálisnak, ha van egy fix, párkapcsolatra, együttélésre alkalmas nőd, és mellette igény szerint alkalmi vagy tartósabb egyéb viszonyod kifejezetten a szex miatt.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Ez sajna nalam ugy mukodik, hogyha a szexviszony jobb, akkor leszokok a masikrol es nincs mar kedvem hozza. Az ezutan kovetkezo lepeseket pedig mar fentebb leirtam.

righeira
Olvasó
righeira

Negyven évesen sem vesznek majd róla tudomást!! Látom, hallom a korosztályomban.
Egyre rosszabb minőségű alakokkal kerülnek ideig-óráig viszonyba, ez az egy tűnik fel nekik.
Ezt panaszolják – de hogy miért, azzal nem néznek szembe.

Amúgy egy részüknek szerencséje van. Találnak egy kétségbesesett férfit, aki már mindent bevállal az állandó szex reményében. Na, majd beszélgessetek gyerekes nővel futó faszival, mit kap ő otthon szeretetből, törődésből stb. a gyermek mellett…

bence02
Olvasó
bence02

Igazad van. A gond csak az, hogy még a nem kimondottan dekoratív nők is gyönyörűnek, hercegnőnek képzelik magukat. Persze, attól még lehetnek belül értékesek, de ők is visszautasítják a velük egyenértékű férfiak közeledését. Úgy képzelik, hogy a szebb, csinosabb nőkhöz hasonlóan ők is válogathatnak. Legalábbis egy ideig. Azután jön a felismerés, hogy bizony egyedül maradtak több tonnányi, depresszió elleni mogyorós csokoládéval. Milyen jó is lett volna, ha nem hárítom el annak a vékony, nem annyira alfa srácnak a közeledését, ugye? Ha tisztában lettem volna a korlátaimmal és a társadalmi pozíciómmal. Ha nem nyeltem volna be a “Valósítsd meg önmagad!”, meg a “Bármit elérhetsz!”, meg a “Jobbat érdemelsz!” című élethazugságokat.

Iszonyú káosz uralkodik a világban, erre már rájöttem.

Captain Admin
Olvasó

Semmiféle káosz nincs. Pont tegnap beszéltük át a CSP blogon, hogy a rendszer férfi és nő viszonylatában ugyanaz évezredek óta, csak a körülmények változnak. A rendszert kell kiismerni legalább alapjaiban, és minden a helyére kerül.

Most őszintén! Ha te nő lennél kinek a farkát szopnád, kinek a szaros gatyáját mosnád és kire főznél, kinek a spermáját nyelnéd reggelente? Egy olyannak akit te tartasz el és még undorodsz is tőle, vagy egy olyannak, akihez vonzódsz és az életed is jelentősen jobbá tette attól, mint ahogy a megismerése előtt éltél? Naugye.

Ott csúszik el a nők önképe és a saját smv-jük megsaccolása manapság, hogy azt hiszik, hogy a legmagasabb szintű pasi aki eddig ténylegesen lekúrta őket, az számukra párkapcsolatra IS elérhető. Mert még nem ismerték fel, hogy mi másként működünk mint ők, vagyis a szexet önmagáért műveljük, nem pedig érdekből mint ők. Azt pedig végképp nem tudják elfogadni, hogy a legtöbb nőre mint ürítőedényre, egy szexre használatos tárgyra tekintünk. Amint eljutnak ezekhez a felismerésekig, a mi szempontunkból javulni fog a helyzet. Bár szerintem most is kifejezetten jók a körülmények azoknak, akiknek elsődleges a szex, és csak másodlagos a párkapcsolat, család. Addig viszont brutál lemaradásban vannak ilyen téren.

Nézd meg az itteni kommenteket, cikkeket! Rengeteget lehet tanulni. Lényegében a nő meg van fejtve. Ezzel szemben ők hol állnak? Még a számomra is értelmesebb szakemberek, pszichológusok, párkapcsolati szakértők is eget verő baromságokat mondanak gyakran, amelyekre még soha nem láttak élő példát. A valóság a nők elképzelésétől olyan távol van, hogy minden tényszerű érv ellenére még csak át sem gondolják a megállapításainkat, mert rettegnek attól, hogy ezek tényleg igazak. :)

sRPd
Olvasó
sRPd

Kicsit ellentmondasz saját magadnak. Egyrészt azt javaslod, hogy szinten alul válasszunk, másrészt most közölted, hogy a szinten aluli nőket csak dugjuk. Én azt javasolnám, hogy max 1 szintten lejjebb lévő nőt válasszunk asszonynak, de inkább feljebb lévőt.

Most gondoljatok bele: 2 gyerek után 7-8 év alatt mi lesz a 9-es szintű cicababából, 3-4-es szinten álló anyuka. Legalább azt a pár évet élvezzétek, már ha akartok gyereket és családot! :)

righeira
Olvasó
righeira

Mondjuk a felvázolt két véglet között lennének még férfiak, akik nem alfák de nem szaros a gatyájuk, és képesek a maguk ellátására, sőt, egy család megbízható, átlagos életszínvonalának fenntartására. Jól sejtem, hogy ők is be vannak dugva a láthatatlan kategóriába?

És egy alfával folytatott viszony – adott esetben több nővel osztozva rajta – milyen módon teszi jobbá a nő életét? Az illúzió, hogy “a” férfi párja, most nem számít, mivel illúzió.

31Anna
Olvasó
31Anna

Örömmel tapasztalom, hogy látnoka is van a Férfihangnak. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ebbe a buzi kommentrendszerbe egy szájbakúrt képet nem lehet normálisan bebaszni.

Alter Ego
Szerkesztő

Pedig nagyon egyszerű, csak a kép linkjét kell beillesztened és a több megy automatikusan.

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

Naooo
Olvasó
Naooo

Tessék itt egy szőke herceg. És nem jelenik meg csak a link, de tegnap még így se ment.

Admin
Admin

Beillesztettem a kommentedbe ugyanezt a képet egy olyan helyről, ahol megfelelő file-név-kiterjesztéssel szerepel. A Google képalapú keresőszolgáltatásával bármely kép más előfordulási helyei megkereshetőek az interneten. (https://www.google.hu/imghp) A helyes beillesztéshez egy olyan képcím szükséges, amelynek a végén .jpg vagy .png vagy .gif áll. Ha a .jpg-t (satöbbit) követően esetleg vannak a linkben paraméterek is, azt törölni kell. A saját bejegyzésedet szerkesztve láthatod is, hogy csak ennyi az egész.

common man
Olvasó
common man

Ez te vagy? Álruhás herceg

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Ez nekem volt kellemetlen.

Alter Ego
Szerkesztő

Számomra azért az éppen zajló közéleti vita is megkerülhetetlen összefüggéseket villant fel. Szegény lányok, akiket elvadult kanok paskolgatnak a nightclubokban, annyira szűziesek, ártatlanok és ijedtek, hogy halálra traumatizálja őket egy “nem kívánt érintés”, de 14-15 évesen gátlások nélkül belemondják ország világnak a kamerába, hogy a jó pasinak “jó nagy” van… – Nekem már nincs is több kérdésem. – Mert az nem kérdés, hogy a feminista aktivisták nem a valóéletben léteznek.

bence02
Olvasó
bence02

Feminista logika…

Fölösleges összefüggéseket keresni az általuk kreált téveszmékben. Valami ilyesmi lehet a fiatal nők öltözködése is: kurvásra veszik a formát, kilátszik majdnem mindenük, nyílván egy férfi meg fogja bámulni őket, ők pedig pontosan tudják ezt. Utána meg kikérik maguknak, ha rájuk mer nézni valaki. Sérti a női öntudatukat egy-egy sóvárgó tekintet, de az teljesen rendben van, hogy a fél seggük kilátszódik a picsanadrágból…

GoldLion
Újságíró

Fúúúúúú :D ezt még láttam anno, csodálkozok, hogy a férfihang közönsége csak most látja. Tipikusan az a nőtípus van benne, amelyiket világéletemben messzire elkerültem: a “partygirl”.

Szórakozóhelyeken amúgy rendre ez a kínálat van, szóval nem is nagyon értem a felháborodást. Épeszű férfi messzire elkerüli az ilyen helyeket szerintem, és mellesleg szerintem a valamennyire épeszű nők is .D

Captain Admin
Olvasó

A lényeget a plázacicától hallhattuk:
“Én plázacica vagyok, imádok vásárolni, de annyira, hogy ez már beteges, minden héten veszek valamit különben depressziós vagyok, de dolgozom, a saját pénzemet költöm, abból vásárolok.”
25 másodpercel később: “Az ideális pasi az olyan mint a párom, mindig kapok tőle ruhákat.” :D

Ezeket nem kell lenézni. Az ilyen nőknek nagyon nagy szerepük van a férfi társadalom egészségének fenntartásában. Általuk szerezhetők meg legkönnyebben a később értékessé váló tapasztalatok még fiatalon. Ezek a tipikus könnyen dugható nők, a partiribancok. Hülye mint a segg, de szexhez tökéletesek, mivel komolyabb agymunka nem szükséges a befűzésükhöz, és külsőre általában teljesen rendben vannak.

Később újból nagy hasznunkra válnak, amikor már túl vannak a 30-on és elértek a falig. A legkönnyebb dugások az összes nőtípus közül, pláne ha elvált és már szült is. Ők isten ajándékai nekünk, mert megérdemeljük. :)

sRPd
Olvasó
sRPd

Százéves videó. A legjobb hozzászólás a youtube-n: “Legyen nagy. De 10 cm után fulldokolnak.” :)

Blackur
Olvasó
Blackur

“Szexuális tárgynak egyetlen férfi sem tekinti, tekintette, vagy fogja tekinteni a nőket, soha, sehol, semmikor. A férfiak a nőket SZEXUÁLIS LÉNYNEK tekintik, mindig, mindenkor és mindenkor.”

” Azt pedig végképp nem tudják elfogadni, hogy a legtöbb nőre mint ürítőedényre, egy szexre használatos tárgyra tekintünk.”

2 külön hozzászólótól idéztem de most melyik is a Férfihang ars poeticaja?

Alter Ego
Szerkesztő

Egyértelműen az előbbi. Tőlem és Deansdale-től is több hasonlót lehet idézni.

A második mondat nem tudom, hogy kitől származik, de valójában nem vet jó fényt a férfiakra. Szerintem a férfiak többsége nem “dehumanizálja”, nem tekinti tárgynak a nőket. Akkor sem, ha nem akar velük együtt élni. Emberi viszonyuk van a nőkkel, csak legfeljebb annak vannak határai. Ilyen állításokat inkább a csalódott, elégedetlen nők mondanak vádlóan a férfiakról, hogy csak tárgynak, “ürítőedénynek” gondolták őket. Szóval lehet, hogy abból a második mondatból hiányzik egy idézőjel.

Úgy tesznek a nők, mintha legalábbis a középkorban élnénk, és mintha bárkit meg lehetne rabolni azzal, hogy nem akarnak tőle azonnal hetedhét határra szóló lakodalmat és három gyereket. A nők tevékenyen megcsinálták a nagy szexuális forradalmat, ami után az már csak egy hiú női ábránd, hogy akivel szexuális viszonyt létesítenek, annak mindhalálig a rabszolgájuknak is kellene lennie. Fordítva persze nem gondolják így. Ha rájönnek, hogy valakivel “nem illenek össze” akkor a legtöbbjük úgy lelép, hogy eszébe sem jutna egyetlen könnycseppet sem ejteni a történetért. Ilyenkor meg panaszkodjanak a férfiak, hogy csak “csődörnek” (vagy tudom is én minek) nézték őket?

A “csak” szexuális kapcsolatok is értékes és emberi kapcsolatok, tele a legmagasabb fokú intimitással. Nem illik degradálni. A férfiak legtöbbjének egyébként sem csak valami “ürítés” a szex, hanem a legfontosabb örömforrás, egyenesen művészet. Ha valaki degradálja azt, aki ebben partnere, az degradálja a saját szexualitását is, mégpedig holmi vacak ürítésre. Senki ne használjon ilyen kifejezéseket, még ha meg akarná játszani a macsót, akkor se. És ne felejtsük le az idézőjelet sem. Ebben legyünk őszinték. A férfiknak nem tárgy a nő és nem csak valamiféle ócska ürítés a szex. Viszont csak és kizárólag ezért nem fogunk tartósan együtt élni valakivel, főleg akkor nem, ha még az esetleges egyéb hiányosságok mellett a szexet is ügyetlenül, fadarabként vagy mintegy kegyet gyakorolva adja elő egy nő, mintha ennyi elég lenne egy férfinak és önmagától az “ürítéstől” létrejönne a varázslat. Azért mert megvannak a saját szempontjaink nem vádolhatnak minket a nők. A szőke herceg sem jár “alanyi jogon”, pont úgy, ahogyan a feministák szeretik hangoztatni, hogy “a szex nem jár alanyi jogon”.

Captain Admin
Olvasó

Az idézet a fentebbi kommentemből származik, és fenntartom a véleményem, ami szerint nekünk a nők elsődlegesen a szex miatt kellenek. Vagyis használjuk őket ha tetszik ez a megfogalmazás a nőknek, ha nem. Mert gyakorlatilag ez történik ilyen esetekben, amikor semmi komolyabbat nem akarunk a nőtől a szexen kívül. Konkrétan rengeteg párkapcsolat is így működik, ha eltekintünk a hazugsághegyektől ami a körítést jelenti. Sokkal több ilyen viszony variáció van ami csak erről szól lényegében, mint amiben érzelmi töltet is van.

De ez így korrekt, hiszen mi is teljesen csereszabatosak vagyunk a nőknek, bármikor bármiféle érzelmi reakció nélkül váltani tudnak egy több előnyt garantáló férfira. A nők nagy részévek akit életünkben megdugtunk, csak a szex miatt találkoztunk. Akivel több is alakult, azok számszerűen jóval kevesebben vannak. Ha pl Józsinak 50 éves korára volt dolga 20 nővel, akkor melyik arány az életszerűbb? Volt neki 3 komoly kapcsolata és 17 ami csak a szexről szólt, vagy pedig volt 17 komoly kapcsolata és 3 csak szex? :)

Más. Beküldtem egy cikket, mikorra bírálja el valaki? Valamint a belinkelt youtube videó neken az előnézeten nem indult el, de ezeket leírtam a csetbem is.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

“Ha pl Józsinak 50 éves korára volt dolga 20 nővel, akkor melyik arány az életszerűbb? Volt neki 3 komoly kapcsolata és 47 ami csak a szexről szólt, vagy pedig volt 47 komoly kapcsolata és 3 csak szex?”

Az a “gond”, hogy amit irsz, az kurvara nem polkorrekt, de attol meg rohadtul igaz. Olyan ez, mint a halal: mindenkit erint, de senki se akar rola beszelni, mintha akkor el lehetne kerulni…

Captain Admin
Olvasó

Igazából kicsit értetlenül állok alterego kommentje előtt, mert a nők szexuális tárgyiasítása miatt én még csak manginákat, bétákat és feministákat hallottam lázadni. Normális nőt egyet sem. Nekik ezzel semmi gondjuk, tisztában vannak vele. Azt nem tudják elviselni, ha mást (a szextől többet) hazudik nekik valaki, miközben tudja magában, hogy csak a szex miatt használja egy előre sejthető ideig. De a nőt ebbe nem avatja be, így a nő ha komolyabb tervei vannak, akkor nagyon értékes időt veszít. És ezt el is hiszem,h zavaró tud lenni.

De ha pl foglaltként egy foglalt nővel folytatsz viszonyt és korrekten letisztázzátok az elején, hogy maximum is csak egy szeretői viszony marad ez köztetek mindig, akkor egyenesen EL IS VÁRJÁK, hogy használjuk őket. Röhejesnek tűnhet, de nekem volt olyan viszonyom majd 2 évig egy szakmabeli csajjal, akivel még az első dugás előtt egy ebédnél.megbeszéltük, hogy neki szüksége van arra, hogy meghallgassák a gondjait bajait, esetleg tanácsot is adjanak neki, de a szexben azt csinálhatok vele amit akarok, de csak keményen. Szavakban és tettekben is. :) Ez egy tiszta, korrekt és érzelemmentes felállás. A durva az, hogy ez a fajta őszinteség még csak nyomokban sincs meg a legtöbb komolynak csúfolt kapcsolatban, amelyekben elvileg az érzelmek dominálnak. :D Persze ez csak ilkúzió. Csak elvárják, magától értetődőnek vesznek soha ki nem mondott elképzeleseket a felek.

Én addig, amíg egy pár tagjai el nem jutnak addig, hogy már mással is szexeltek a kapcsolatuk ideje alatt és azt meg is bocsátották a másiknak, megemésztették, túl tudtal ezen lendülni, eddig el sem hiszem,h szeretik egymást. Amint ez bekövetkezett, sokkal inkább elhiszem, hogy közöttük valódi érzelmek is részei a kapcsolatuknak, a közös érdekeken túl. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Tehát ha valamelyik szeretőd segítségre szorulna, mert mondjuk megbetegszik, te nem látogatnád őt meg, egyenesen a kérése ellenére sem, mert nem a feleséged, hanem egy ürítőedény. Ha megkérne, hogy segíts a lelki problémáiban, mert egyedül nem boldogul vele, akkor nem tennéd meg, mert nem a feleséged, hanem egy ürítőedény. Ha megkérne, hogy adj kölcsön neki, mert kifutott a pénzéből, akkor nem tennéd meg, mert nem a feleséged, hanem egy ürítőedény. Nem vinnéd sehova szórakozni, mert nem a feleséged, hanem egy ürítőedény.
Nem vennél neki ajándékot a névnapjára, mert nem a feleséged, hanem egy ürítőedény. Ha megtámadnák, otthagynád a fenébe, leszarnád, mert nem a feleséged, hanem egy ürítőedény.

Ha ezek és más hasonló állítások igazak, akkor te valódban csak ürítőedénynek tekinted, és használod a nőket. Ha viszont nem így van, akkor szerintem legyél önérzetesebb és te se hagyd magad degradálni olyan kijelentésekkel, hogy tárgyként felhasználod és nem tekinted embernek a nőket. Ha egy állandó szexen alapuló kapcsolatról beszélünk és nem egy egy éjszakás kalandról, ahol persze senki nem vár semmi mást a másiktól, a férfiak máris rengeteg figyelmet és gondoskodást nyújtanak. Méltánytalan, hogy a férfiakat mégis ilyen módon minősítik le, és ők a leminősítéseket el is tűrik, mintha az általuk nyújtott figyelem semmiség lenne, mintha önmaguk észre sem vennék, miközben valójában nagyon is embernek tekintik, és sokszor a szeretőiknek is majdnem annyi gondoskodást nyújtanak, mint a feleségüknek-élettársuknak.

Hamarosan átnézi és megjelenteti valaki a cikked.

Captain Admin
Olvasó

Semmit nem csinálnék, amit egy olyan nőnek sem, akit biztosan soha nem fogok megdugni, és akihez semmilyen érdekem nem fűződik. Egy szeretői viszony mindig jóval bensőségesebb és őszintébb mint a legtöbb párkapcsolat, mert a kapcsolatok elsősorban érdekből jönnek létre (a nőnek kapcsolat kell, hogy a férfi jobbá tegye, megkönnyítse az életét, a férfinek pedig állandóan könnyen elérhető szex) amely érdekek egymással ellentétesek. A szeretői viszony pedig konkrétan CSAK azért jön létre, hogy egymás szabadidejét minőségibb tartalommal töltsék meg, mint ami amúgy addig elérhető volt. (pl férj aki már unja az otthoni puncit, és nő akinek béna a férje az ágyban).

A kérdéseidre a már említett saját példán keresztül válaszolok. Nem, nem szerelek meg nála otthon semmit, azért van a pasija. Mégis, mit mondanék neki a lakásukban? “Szia, ha már dugom a nődet, jöttem javítgatni is?” Nem fogok minden példádon tételesen végig menni, mert már egyértelmű, hogyan értem azt, hogy eszközként használjuk a nőket. Nem azt írtam fentebb sem, hogy nem veszem pl én sem emberszámba sem (max szex közben, de ezt szeretik), hanem a szexre használjuk őket. Ennek megfelelően mi is rendszeresen úgy találkozgattunk, hogy leültünk valami szép helyre, pl dunaparti hangulatos terasz stb, beszélgettünk egy jót, majd leszopott és ment mindenki haza egy fárasztó munkanap végén. Adok-kapok. Mindenki tudta, az az alapértelmezés, hogy ha nem leszek leszopva a beszélgetés végén, akkor beszélgetés sem lesz ilyen formában. Ez egy korrekt csereügylet, amik a párkapcsolatokban sokszor csak addig valósulnak meg, amíg az ember ad. De a fizettség elmarad.

Vagy péntek este elmentünk egy panzióba, vacsi, dumcsi, séta stb, utána szex kifulladásig. Mindenki tudta, hogy ha nem lenne szex, akkor ez a találkozás sem jönne létre ebben a formában, ilyen idő/energia stb ráfordítással. (Ellenben én tudok olyan házasságról, ahol az egy hónapos nyaralás alatt egyetlen egy alkalommal sem szexeltek annak ellenére, hogy erre nyilvánvalóan mindkét félnek volna igénye.)

Kívülállóknak akár még egy normális együtt járó párnak is tűnhetünk ilyenkor, de a lényeg az,hogy ezek a cselekmények (amelyek nem a szex) nem történnének meg, ha nem lenne szex. Ez egy csere ügylet akárhogy is nézzük. A férfinek kell szex és jó társaság amit megad a nő, a nőnek pedig szintén szex és a jó társaság kell. Ha mindenki azt kapja amit szeretne, akkor működik a viszony.

A párkapcsolatban mindez teljesen más, mivel ott olyan igények (olcsó szex, kiseltartás) kielégítése miatt alakul ki a viszony eleve, amelyek ha kimondásra kerülnének, azonnali szakítást eredményeznének. Ehelyett olyan nevetségesen hazug indokokkal lépnek kapcsolatra egymással így emberek tömegei, mint pl szeretet, szerelem, megfogott benne valami stb.

common man
Olvasó
common man

Ugyan azt csinálod csak a házasság egy rugalmatlan nagyvállalat a hátrányaival(meg az előnyeivel) te meg kisvállalkozó vagy annak előnyeivel(és hátrányaival)
Ja és azért szoktak egy házasságban is dugni a párok.(egymással is és nagyokat is)

Captain Admin
Olvasó

Persze, hogy szoktak. Csak nem úgy, mint idegenben, pl a szeretővel. A legjobb példa erre az, amikor a férjnek otthon kérnie kell és/vagy el kell érnie a szexet (ami eleve feltételekhez kötött) és még tabukat is el kell fogadnia, addig ugyanez a nő mással (aki a férjhez képest hibahatáron belüli mértékben tett csak erőfeszítéseket olyan szexélményért (pl rendszeresen leszopják kérés nélkül is lenyeléssel, análszex stb) ami a férjnek nem jár) minden gond nélkül bármire használható.

Amíg ezt nem egy foglalt nő szájából hallod a saját füleddel, hogy azért nem engedte SOHA a férjének pl az anált, mert azt ki kell érdemelni, miközben te első próbálkozásra minimális ellenállással kúrhatod, addig kár is erről beszélni. Ismerősi körben haveri társaságokban még ma is és úgy is (bőven 30 fölött van mindenki) rendszeresen hallok elszólásokat beszélgetésekkor, hogy “nem nyeli le”, az ő nőjét “nem lehet seggbe dugni mert nem engedi” stb stb. De ami még durvább az az, hogy tematikus fórumokon is olvasni ilyeneket, hogy annak ellenére nem szopja le a nő a férjét végig soha, hogy ezt a férj igényelné. Most akkor így miről beszélünk? Vicc. :) Amíg ilyen álomvilágban élnek felnőtt emberek, addig a nők minden gond nélkül azt csinálnak amit akarnak és úgy manipulálnak, ahogy akarnak. De nem mindenkit. ;)

Talán a csp-n írtam, hogy most kinéztem magamnak (inkább ő) egy nemrég elvált ismerős csajt. Fiatal korától ismerem, volt is némi kavarás kisiskolás korunkban. :) Nekem az arca elsődleges a nőnek, utána a feneke, utána a testalkata, majd a személyisége. Ez a sorrend. A 10-15 év alatt amíg férjnél volt, nem gusztustalan mértékben, de elengedte magát. A vékony csinos szép csajból egy szép arcú, slampos nő lett, plusz kilókkal. Hopp, jött a válás, és mit ad isten, a csaj 2-3 hónap alatt totál rendbe rakta magát. Elkezdett mozogni, normálisan öltözködni stb stb. Oda akarok kilyukadni, hogy azért, hogy majd pl én (vagy bárki más akit alkalmasnak talál erre) megdugjam párszor, hajlandó volt érdemben is erőfeszítéseket tenni, de azért nem, hogy a férjénél ugyanezt elérje. Igazából már alig várom, hogy miközben hátulról dugom a hajánál fogva, mindenféle ribancnak elhordjam ezért. :D

common man
Olvasó
common man

Volt már feleséged?

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Nem hulye ez. :)

common man
Olvasó
common man

Ti testvérek vagytok?

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Termeszetesen, te egy zseni vagy.

common man
Olvasó
common man

Sajnos ahhoz legalább 10% + iq kellene…

Captain Admin
Olvasó

Nem volt, nem is lesz. Élettársam volt 11 évig. Miért kérdezed?

common man
Olvasó
common man

Az időrendiség érdekelne .A mostani világképed kialakulásában közrejátszott-e ez az időszak.Netalán veled is megesett-e(más által) amit ma te csinálsz .

Captain Admin
Olvasó

Nem értem a kérdést. Pontosan mire vagy kíváncsi, milyen időrendiség és mi esett meg velem is vajon?

common man
Olvasó
common man

Nem azt írtam fentebb sem, hogy nem veszem pl én sem emberszámba sem (max szex közben, de ezt szeretik), hanem a szexre használjuk őket.

Ezt magyarázd meg.Mert bármelyik szex amit ember csinál emberrel az emberi(szerintem) Tárgyiasítod tán őket vagy állatként kezeled?
Szerk:most jutott eszembe, esetleg fogalomként, éteri lényként,tündérként, angyalként?

Captain Admin
Olvasó

Ha emberi módon szexelsz, az ma már kevés a nőknek. Állat módjára kell! És már helyben is vagyunk, mert ha az állatokat használjuk (pl igásló), akkor a nőket is. ;)

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem sok itt a félreértés.
A tárgyiasítást a szexen kívül kell érteni. Szexben a legtöbb nő szereti ha használják, dominálják. Szexen kívül viszont sérelmezik ha csak egy lábrakelt pinaként tekintenek rájuk.
Ez utóbbit viszont viszont olyannyira tágan értelmezik, hogy a személyes vonzódásuk dönti el, hogy számukra melyik férfi tárgyiasít és melyik nem.

Captain Admin
Olvasó

Elek és common! Nem akarok ettől is kioktatóbb lenni, de azt kell mondjam, hogy ti vagytok fogalomzavarban. Szerintem ettől egyértelműbben nem lehet körülírni azt, amikor arra utaltam, hogy a férfinak a nő elsősorban a szex miatt kell, erre használjuk a nőket. Erre egyértelmű bizonyíték az, hogy szex nélkül sem kapcsolat, sem házasság, sem viszony, de egyszerűen férfi és nő között semmi nincs. HA MÁR VAN SZEX, akkor abból onnantól kezdve lehet akármi is. :) Teszek még egy kísérletet, lehet csak félreértés van valahol, de szerintem jó szemléltető példa lesz.

A nők nagyon jól tudják, hogy elsősorban/kizárólag/csak a szex miatt akarnak velük lenni, velük élni a pasik. De nem érdekli őket, mert teljesen mindegy nekik, mivel nekik az a fontos, hogy milyen előnyökhöz jutnak ezáltal a férfin és a férfival történő szexen keresztül. Mi is ugyanígy működünk. Egy férfit sem érdekel, hogy a nő akit éppen kezelget, az valódi orgazmusokat él e át, vagy pedig csak egy színjáték a sikoltozás, nyögés, vonaglás. Azért nem érdekel, mert úgyis azt hisszük, hogy valódi az orgazmus, és úgyis csak az számít, hogy így mi milyen kellemes élményt tudhatunk magunknak.

Én azt kívánom nektek is, hogy legyen alkalmatok legalább egyszer egy teljesen korrekt felállásban, egy őszinte szeretői viszonyban megtapasztalni mindezt. Ott nem lesz félreértés semmiben, amennyiben az elején rendesen le vannak osztva a lapok és a keretek egyértelműen. Azért találkozik két szerető, hogy egymás szabadidejét kellemesebbé tegyék. Ennyi. Se nem több, se nem kevesebb. A nő akkor fog úgy kinézni mint aki éppen elélvez, amikor ténylegesen orgazmusa van, és a férfi akkor fog találkozni a nővel, amikor garantált a szex, vagy amikor amúgy is kedve van a nő társaságához. Máskülönben nem. Ez egy tiszta játszma, és szerintem pont ezért is jóval magasabb rendű és minőségibb kapcsolati forma, mint a hétköznapi értelemben vett párkapcsolat. Mert ez legalább őszinte, korrekt. :)

Reszet Elek
Újságíró

Attól tartok erősen leegyszerűsíted a férfivágyakat. A szex nyilván elsődleges, de van még jónéhány, ami egy szeretői kapcsolatban nem adatik meg.
Női részről pedig tévedés azt gondolni, hogy számukra nincsen élvezetes szex ott és azzal, ahol és akivel más lekötöttség is van.

Értem én mit akartál kihozni az eszmefuttatásoddal.
A nők szexuális lények, szerintem nálunk férfiaknál is jobban. A nők szexualitásuk megélésének számos egyéni és társadalmi gátja van (okkal). Ha egy férfi kötelezettségek és következmények nélküli együttlétre tud rávenni egy nőt, amit az bűntudat és bírálat élhet meg, ahol vágyait nem elítélik, hanem elfogadják (minden nő perverz), ott a szerencsés férfi a női szexuális odaadás olyan szintjeit ismerheti meg, amivel a legtöbb normál kapcsolatban nem találkozni.
Ez azonban az ilyesféle kapcsolatot nem teszi szükségszerűen értékesebbé sőt még az sem biztos hogy kielégítőbbnek bizonyul.

Captain Admin
Olvasó

Már megint összemosol te is mindent mindennel, és félreértelmezések tömkelege. :)

“Női részről pedig tévedés azt gondolni, hogy számukra nincsen élvezetes szex ott és azzal, ahol és akivel más lekötöttség is van.”
Állítottam ezt? Nem. Arra utaltam, hogy a párkapcsolatokban/házasságokban nem ez az elsődleges, hanem egyéb érdekek érvényesítése. (Pl gyerek nevelés, egzisztenciális fejlődés gyorsítása stb.) És itt a lényeg az, hogy mindet annak ellenére, hogy a férfinak az ELSŐDLEGES CÉLJA a nővel kapcsolatban a szex. Mégsincs előtérben ez a párkapcsolatában.

“A nők szexuális lények, szerintem nálunk férfiaknál is jobban. A nők szexualitásuk megélésének számos egyéni és társadalmi gátja van (okkal). ”
Egy véleményen vagyunk. Sőt még fokozom is, mert szerintem a nők a számukra megfelelő partnerrel jóval jobban élvezik a szexet, intenzívebben élik meg mint mi bármilyen nővel is. Lehet, hogy pont a teljes kontrollvesztés és az ösztöneikre inkább hallgató természetük miatt.

“a szerencsés férfi a női szexuális odaadás olyan szintjeit ismerheti meg, amivel a legtöbb normál kapcsolatban nem találkozni.”
Így van. Ehhez vagy egy nemnormális párkapcsolat kell, ahol pl voltak már megcsalások, impulzívabb a kelleténél az érzelmi és a szexuális töltet stb, vagy pedig egy tisztán játszott szeretői viszony.

“Ez azonban az ilyesféle kapcsolatot nem teszi szükségszerűen értékesebbé sőt még az sem biztos hogy kielégítőbbnek bizonyul.”
Ez attól függ,h mi az egyén célja. Mivel általánosan elmondható, hogy a férfi szexet akar, a nő pedig kapcsolatot, így világos, hogy egy ilyen eszméletlen szexélményeket biztosító viszony a férfinak értékesebb, míg egy normál párkapcsolat a nőnek. Én még az életben nem hallottam soha senkitől azt,h azért volt együtt egy nővel, mert a nő nagyon szerette őt. De olyat sokat, hogy azért volt együtt a nővel, mert az eszméletlenül jól szopott. .)

Nekem volt több olyan párkapcsolatom, ahol kompromisszumok nélkül élhettem a viszonyban. De soha nem volt olyan kielégítő, mint bármelyik szeretővel. Miért? Pont azért, mert a kapcsolatban fontos a másik is, emberként kezeled, pláne ha az a gyereked anyja. Ellenben egy szeretőnél csak arra kell ügyelni, hogy ő érezze magát annyira jól a közösen töltött időben, hogy ismétlést akarjon, amennyiben te is azt szeretnéd. Figyelj, nem véletlenül lett nemzeti sport a félrekúrás, és nem véletlenül jelenti a hűtlen életmód a nők jelentős részének a teljes életet garantáló életvitelt. Otthon érzelmi, egzisztenciális stb biztonság, szeretővel pedig a többi ami szükséges.

Ezt tovább gondolva pl nem tudom észre vetted-e már, hogy azzal a nővel akit szeretsz, nem feltétlenül akarsz mindent megtenni a szexben, amit pl egy erre tartott ribanckurvával minden gond nélkül. Pont azért nem, mert szereted, emberként kezeled stb. De ugyanez fordítva is igaz. Van amit csak az élettársaddal akarsz megtenni/átélni, de a szeretőddel ettől teljesen elzárkózol.

Más. Megjelentetitek a cikkem? Már alig várom, hogy hivatkozzanak rá a wmn.hu-n, vagy Csides Kata műsorában. :)

righeira
Olvasó
righeira

Captain,

Minden tisztelettel együtt kérlek, ne abszolutizáld a tapasztalataid, élményeid.
Különböző emberek, különböző emberekre különböző módon reagálnak.
Ami neked összejött, abban a te viselkedéseden, kommunikációdon túl nagyon sok dolog közrejátszott. (Ez akkor is így van, ha az egód szeretné elhitetni veled, hogy minden rajtad múlott, neked köszönhető.)
Tapasztalataid értékesnek a közösség számára, de nem fognak mindenki számára használható, megvalósítható receptként szolgálni.

A jókívánságot, jómagam köszönöm, igyekszem olyan helyzetbe kerülni, hogy valóra váljon.

Captain Admin
Olvasó

“Ami neked összejött, abban a te viselkedéseden, kommunikációdon túl nagyon sok dolog közrejátszott.”
Ez így van. Mind tanulható, begyakorolható, elsajátítható.

“Tapasztalataid értékesnek a közösség számára, de nem fognak mindenki számára használható, megvalósítható receptként szolgálni.”
Na ez az a gondolatvilág, amit mindenkinek sürgősen ki kell pusztítania magából! Sokszor hallottam már a nőknél sikertelen ismerősöktől, hogy neked könnyű stb stb, de amikor visszakérdeztem, hogy tudna-e említeni pár dolgot amit azért tett pl idén ebben az évben, hogy hosszabb távon a jövőben majd eredményesebb legyen ilyen téren, akkor a válasz egy nagy bambulás volt előrefelé.

Nekem ugyanolyan nehéz volt amikor életemben először leszólítottam egy csajt, mert nyilván be voltam szarva a kudarctól. Volt,h elhajtottak a picsába? Ezerszer. Szar volt? Nagyon. Vagy amikor még nulla szexuális tapasztalattal készültem elvenni a barátnőm szüzességét, és akkor még nem volt ilyen könnyen elérhető a pornó, egyéb szakirodalom (pl férfihang) pedig még csak hasonló sem volt amiből tanulhattál volna. Amikor tök egyedül mentem el először egy szórakozóhelyre azzal a szándékkal, hogy ha törik ha szakad, ma én bizony megdugok valakit. Ha máshogy nem megy, akkor addig engedem lejjebb a szintet, amíg valamelyik vevő nem lesz a dologra. Ezek, amikor ki kell lépnünk a saját komfortzónánkból, mindenkinek nehezek. Amikor értékesítőként dolgoztam nulla tapasztalattal, fél órát ültem az első bolt előtt kint a kocsiban és ömlött rólam a víz, annyira paráztam. Ráadásul csak nők dolgoztak a boltban. Ezer ilyen helyzet volt, de ezekből tanul az ember. Kudarc kudarc után, aztán egyszer csak jön az eredmény. Erre tanít meg a sport, ha szerencséd van, már fiatalon.

Lehet várni a pult mellett a balfasz haverunkkal kezünkben egy üveg sörrel, hogy majd csak úgy bejelentkezik egy nő, hogy ott helyszínen leszopjon, de ez nem fog bekövetkezni, HA NEM TESZÜNK meg érte minden tőlünk telhetőt. Ha megteszünk, az sem garancia semmire, de az esélyeinket jelentősen javítjuk. Eredményt pedig mindenki el tud érni. A 3/10-es faszi is és a 8/10-es is. Lesz különbség a két elért eredmény között? Igen. Nyilván a 8-as jobb nőt fog tudni levarrni, mint a 3-as. A cél a nekünk elérhetőt becserkészni, és folyamatosan tenni azért, hogy a helyzetünk javuljon.

Ahhoz,h nőhöz jussunk vagy pénz, vagy jó külső kell. Mindkét téren lehet fejlődni. De pl akit említettem feljebb haverom, világ életében pocakos volt, irreális elvárásokkal, dohányzott, alkoholizált, nulla sport, szarul öltözött, az idejét pedig idióta hobbikra fecsérelte. Ugyan mit akarjon tőle egy nő is?

Másik kommentemben említettem egy haverom, akit sorra szopatnak, szétaláznak, kizsigerelnek a nők. De úgy, hogy már a saját anyja is szégyelli, és most nem túlzok. Átküldtem neki innen a “bevezetés a piros pirulába” cikk sorozatot, hogy oda vissza vágja be az egészet és ennek megfelelően változtasson. Szerinted elolvasta?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez mind nagyon szép és jó. Egyetlen kis gondom vele , hogy azután született , hogy ki keményebben , ki finomabban felhívta a figyelmedet arra, hogy mit osztod itt az észt. Valamint semmi hasznos gyakorlati tanácsot nem ad.
Azon kívűl , hogy nyíltan kúrjunk félre , tudnál valódi , értelmes tanácsot is adni ? Mint Righeira is kiválóan megjegyezte , különböző emberek különböző emberekkel máshogy reagálnak. Neki, mint szakembernek tán elhiszed.

UI: engem érdekel. , hogy a nőmnek van-e VALÓDI orgazmusa. Már az elején megbeszéltük, hogy ilyen téren sincs becsapás, stb. És amikor a valódi gyönyörtől felsikolt , az valami frenetikus érzés. Nem csak a büszkeség miatt. ( persze honnan tudom, hogy valódi e bla-bla-bla)

common man
Olvasó
common man

Te az ösztönök szabadjára engedésére gondolsz állatiként? Mert nálam, mivel az embernek is vannak ösztönei ,ezen a téren meg főleg,bőven emberi sőt.A kérdésem nálad akkor mi az emberi? Elnézést hölgyem tisztelettel kérdezem megengedné,hogy szeretkezzek önnel?

righeira
Olvasó
righeira

Bocsánat az intim kérdésért, de mégis mit keresel te ezen az oldalon ilyen életesemények birtokában?? :D

Captain Admin
Olvasó

Tanulok, tájékozódok.

tomgal
Olvasó
tomgal

:) You made my day

d4n13l
Olvasó
d4n13l

En pl. egyaltalan nem gyulolom a noket, nem is haragszom rajuk, csak egyszeruen olyan erzesem van veluk kapcsolatban, mint amikor kamasz voltam es anyam megprobalt meggyozni bizonyos dolgokrol, de az “akarom” es a “kell” erosebb volt ennel. En ezt mara kinottem es – azt gondolom, hogy nagyjabol – tudom a hataraimat es inkabb a vagyaimat ferditem hozza a valosaghoz, nem pedig forditva, a nok tulnyomo tobbsegenel viszont azt latom, hogy inkabb megszakad, de akkor sem enged a tizeneves korban (vagy meg annal is korabban) kialakitott idilli kepbol, meg akkor sem, ha a valosag szazadjara veri pofon.

Captain Admin
Olvasó

“En pl. egyaltalan nem gyulolom a noket,”

Szerintem a legnagyobb hükyeség meggyűlölni a nőket. Ha ide jutunk, akkor valami kurva nagyot hibáztunk. Vélhetően azt, hogy félreismertük őket.

A nőkre szükségünk van, öröm forrást jelentenek, vagy ha úgy jobban tetszik, hasznunk van belőlük. Kényelmesebbé tudják tenni az életünket, nevelik a gyerekünket, megszülik azt, és persze ott van a szex is. Néha még a különböző meglátásaikkal értékes gondolatmeneteket is elindíthatnak bennünk. De nem szabad túlértékelni őket.

Én úgy tekintek a nőkre, mint arra a katona és harcostársamra, akivel a háborúban együtt harcolunk az ellenséggel, de amint kitör a béke, már tőle is tartanom kell, mert ártani tud nekem, mivel ismeri a dolgaim. Azt, hogy ez mikor fog az érdekében állni, sosem tudhatom. A nő ugyanilyen.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Ez azért egy éjszakai szórakozóhely, annak megfelelő közönséggel. Talán Budapesten, de annyira nem figyeltem. Budapest egy árnyalattal még rosszabb, mint egy vidéki hely. Ez a város tele van a szépségüket pénzre váltani akaró nőkkel: nem férjhez akarnak ezek menni, nem gyereket akarnak ezek, hanem egyszerűen csak pénzt. A legjobb nekik egy olyan munkahely lenne, ahol mondjuk nettó 400.000-ért körmöt kell reszelni és néha leszopni a főnököt. Egyébként meg a főnöknek legyen elég is ez, hétvégén este mehet a bulikázás és a jó faszikkal kavarás. Kb. ez az átlagos szórakozóhelyi nő értékrendje egy 10-es skálán. Megvan ennek a nőtípusnak a férfi rajongója, aki meg is kapja őket: a pénzes “főnök”, meg a szórakozóhelyi “jópasi”. Mindenki másnak felejtős.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ne haragudjatok,de csak nekem tűnik úgy, hogy Captain Admin kommentjei enyhén szólva inkább a vágyálmok megtestesítői ?
Biztos van amivel beletalál egy-két esetben nőkről alkotott véleményével, de én úgy gondolom,hogy hencegni illetve, hősködni jár ide ,ráadásul teszi mindezt egy olyan helyen ,ahol ugye “messziről jött ember ” azt mond amit akar, és számomra inkább az tűnik inkább reálisnak , hogy itt éli ki vágyálmait. Aki csinálja és jól csinálja, ráadásul ilyen szinten és mennyiségben meg is kapja ,az mi a lótúrót osztja itt az észt ?
Ha meg igaz amit állít,akkor a többi kevésbé sikeres férfi arcába akarja tolni ezeket az eredményeket ? Ő a mester ,aki osztja itt az észt és tanít ? Ha meg akkora alfa ( már a nők, bizonyos nők szemében ) ,magyarul szuper külsővel,hatalommal, pénzzel ,vagy ezek kombóival rendelkezik,akkor meg mi a szöszből gondolja úgy ,hogy ez itt mindenkinek menni fog, meg az idefirkantott kommentjeiből profitálni fog bárki is (az általa birtokolt adottságok nélkül).

Nekem nem azért visszatetsző szinte az összes kommentje,mert úgy kezeli ,mint örök és tévedhetetlen igazságokat,amit állít, minden nőre ráhúzza a hülyeségeit (és azért megalázó is időnként ,ahogy általában a nőkről beszél, pl használás,házi cselédítés)-szerencsére vannak igazi férfiak,akik nem ilyenek,sőt itt többségében ilyenek vannak) ,hanem mert azt látom ,hogy állandóan az arcotokba nyom storykat, meg tanulságokat ,amit a legtöbben soha nem fognak megtapasztalni,vagy nem sok eséllyel. A lényeg, olyan érzésem van ,mintha egy óvodás szinten rekedt érzelmi világú ember próbálná állandóan igazolni magát,hogy be,be nekem ennyi,meg ilyen nőm,van sikereim vannak,én akkorákat kúrok,hogy beleremeg a ház,stb.

Nem manipulálni akarok,meg bárkit befolyásolni,de én tényleg így érzem,hogy idejár önigazolni , meg hencegni.
Ismerek olyat (volt osztálytársam) aki sokat és elég jó színvonalon “nőzik” (nincs család,mind külsőben,mind pozícióban magas szinten helyezkedik el). Elküldtem neki néhány irományt (jó haverok vagyunk, soha nem volt semmi köztünk ,akkor sem volt amikor még gimiben nagyon hajtott rám ,de nekem sosem jöttek be ezek a nőcsábász típusok,de jó haver) . Kapásból azt mondta,hogy erről nem igazán osztja az észt,aki csinálja,pláne nem így.

common man
Olvasó
common man

Biztos fiatal még.Meg lehet ,hogy hiányzik neki egy állandó partner elismerése és így kompenzál? Már nagyon-nagyon régen is hallottam ,hogy nem megszerezni hanem megtartani nehéz egy nőt.Amiket ír az az igazságok és az “érdekes állítások” keveréke.Lehet,hogy egy kalapból húzza őket.Vagy kockát dob.

Blackur
Olvasó
Blackur

Kedves Vivien!
Pont CA említi a csajok és pasik blogot ott ugyanez a vélemény róla…olvass el pár kommentet ott, érdemes. Jópár fórumon jópár névvel trollkodik itt meg cikket írhat ez a vég kezdete.

Captain Admin
Olvasó

Kedves Vivien!
Örömmel bebizonyítanám neked is bármelyik “story”-m és minden mást is, amit mint saját tapasztalat említettem itt vagy pl a blog.hu felületén bármelyik kommentemben. Ha lenne értelme. De nincs. Engem nem zavar, ha benned ilyen vagy olyan érzéseket kelt 1-1 véleményem, megnyilatkozásom, de elhiheted, már rég megtanultam, hogy az élet nem habos torta, így elleszek a te szimpátiád és egyetértésed nélkül is.

Valamiért az ilyen kommentek olvasásakor mindig az jut eszembe, hogy akkor személyeskedik valaki, amikor nincsenek érvei. Vagy az 1 darab alfajani ismerősöd véleményét tényleg bizonyítéknak tartod bármire is? Az ugyanúgy csak egy vélemény, mint az enyém is.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igen, ismerősöm véleményét bizonyítéknak tartom. (őt ismerem 30 éve ) Kb erre számítottam tőled. Itt nem engem kell meggyőzni,pontosan,ahogy írod nincs értelme.Érveim ? Mire ? A hőstetteidre , tudásosztó “Mester megnyilatkozásaidra ” ?

Captain Admin
Olvasó

Idézd légyszi, hogy mivel utaltam arra, hogy én téged bármiről is megakarnálak győzni!? Pont azt írtam, hogy magasról teszek a véleményedre, ellenérzéseidre, és úgy önmagában rád is. Ha képes vagy értelmesen, érvekkel megvitatni egy adott témát, abban természetesen benne vagyok veled is, amíg ki nem derül, hogy hazudsz.

Sajnos a blog.hu-n már minden nő elvérzett ilyen szempontból. A minta anyáról kiderült, hogy a férjét minden módon zsaroló, rajta élősködő és félrekúró kitartott ribanc, a sebzett szívű és csak egy kis boldogságra vágyó, elesettke elvált anyuka egy fasztengerben lubickoló sorozatribanc, a szerelemben boldogságban kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő nő pedig azt nevezte ezt annak, amikor maradékelven összeállt valakivel, akinek erre megfelelt, még mielőtt betöltötte a 40-et. Az önállóan egzisztenciát épített befutott milf pedig, egy az exein felkapaszkodott eredményes aranyásó.

Remélem sikerült kellőképpen érzékeltetnem, hogy milyen jelentősége van nálam online felületen egy nő szavának. :D

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Örömmel bebizonyítanám neked is bármelyik “story”-m és minden mást is, amit mint saját tapasztalat említettem itt vagy pl a blog.hu felületén bármelyik kommentemben. Ha lenne értelme. ”

Ezzel értettem egyet,hogy nincs értelme. Mi a francnak írtad le,hogy örömmel bebizonyítanám neked…tök felesleges az első mondat.Ha azt akarod kifejezni ,hogy magasan teszel a véleményemre (ami hidd el nem fáj nekem)minek a sallang előtte ?

Én nem járok a blog.hu-ra,ide is már ritkán. Sajnálom,de én nem tudok szolgálni meglepetésekkel,egyetlen szó sem hazugság,amit ide leírtam. Én amúgy arccal is felvállaltam magam nem egy olvasói találkozón (épp most volt egy). Többen tudják ,hogy hol dolgozom ( a találkozókról) és lett egy igazán jó barátom is,aki mindent tud rólam. És én sem akarlak meggyőzni semmiről. Végülis magasan teszünk egymás véleményére,szerintem egyikünk sem fog emiatt álmatlanul forgolódni.

Captain Admin
Olvasó

Azért van előtte a “sallang”, mert te voltál az online pályafutásom során a 2574. aki mindenféle ostobaságot állított velem kapcsolatban, mint ha bármi közünk is lenne egymáshoz, vagy bármi is igazolná az állításait. De mindig, minden esetben (mint most is) kiderült, hogy csak egy elfuserált személyeskedési kísérlet az egész.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Csak ellentétben veled ,én személyesen arccal és saját névvel is felvállalom magam (a találkozókon) .
Onnan meg bárki bármit ellenőrizhet,ha akar. A legközelebbin szeretettel várunk .

Captain Admin
Olvasó

Hát bmeg esküszöm ott leszek, mert ki nem hagynám, ahogy élőben bebizonyítod nekünk, hogy az ÉLETTÁRSAD leellenőrizhetően, még a beléd hatolás előtt biztosra tudni fogja, hogy ott és akkor a szeretkezésetek folyamán neked lesz-e orgazmusod. Így gondoltad, hogy bebizonyítod az állításod?

Mert ha ő rendelkezik ezzelazzal a képességgel, hogy ránézésre meg tudja állapítani, hogy egy nőnél el tudja e érni az orgazmust vagy sem, akkor ő a megtestesült női álom. Gondolom ezt majd a jelenlévő számára ismeretlen random nők esetében is prezentálni tudjátok, igaz?

Amúgy, a neved és arcod miben befolyásolja a kérdésemre adandó válaszod? Az igen felől tereli inkább a nemre, vagy a nemről tereli inkább az igenre? Külön külön is befolyásolják a választ, vagy csak együtt?

Továbbra is várom az egyértelmű választ.
Csak akkor dugna meg az ÉLETTÁRSAD, ha biztosra veheti, hogy közben neked orgazmusod is lesz? Amúgy nem dugna meg? Ezt állítod? Igen / nem.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Te valami papagájt ebédeltél ?
Az ellenőrzést (bár ezt csak neked kell magyarázni ) arra értettem,hogy a személyem lecsekkolható ,hogy amit állítok MAGAMRÓl az igaz.
A válaszra várhatsz ,mert sajnálom ,de továbbra sem fogsz kierőszakolni belőlem olyan választ (bármennyire szeretnéd,mi a szöszért fontos ez neked ? ) ,amit ÉN NEM válaszolhatok meg. De ha akarod,holnapra megkérdezem,hogy megnyugodj,jó ?

Captain Admin
Olvasó

“Az ellenőrzést (bár ezt csak neked kell magyarázni ) arra értettem,hogy a személyem lecsekkolható ,hogy amit állítok MAGAMRÓl az igaz.”

Szóval ha magadról egy meghatározott témakörben igazat állítasz, az automatikusan garantálja a jövőben minden állításod valódiságát is? Tippelhetek? Te voltál a fenti videóban a plázacica? :D

Nem gondoltam egy percig sem, hogy válaszolni fogsz, mert akkor kiderült volna, hogy mekkora ostobaságot írtál, és vállalnod kellett volna a hazugságod. Ez meg nem a nők erőssége. :) Világos, hogy csak feltételezéseid vannak az élettársaddal kapcsolatban, bármennyire is próbáltad nyomatékosítani, hogy a tények ismeretében nyilatkoztál. Lentebb már levezettem, hogy miért.

TÉNYKÉNT állítottad a legelső hozzászólásodban, hogy a férjed az ellenpélda az állításomra, ami szerint a férfit nem érdekli, hogy egy nőnek valódi vagy csak megjátszott orgazmusa van.
“Ezek szerint,akivel én otthon szexelek (igen jókat),az nem férfi.”

Ám a tények helyett csak egy TELJESEN ALAPTALAN feltételezésed van mindössze, amit le is írtál:
“És igen, róla el tudnám képzelni ,hogy nem tenné meg.”

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

“TÉNYKÉNT állítottad a legelső hozzászólásodban, hogy a férjed az ellenpélda az állításomra, ami szerint a férfit nem érdekli, hogy egy nőnek valódi vagy csak megjátszott orgazmusa van.”

Hol állítottam én ilyet,hogy a férjem az ellenpélda ?

” Szóval ha magadról egy meghatározott témakörben igazat állítasz, az automatikusan garantálja a jövőben minden állításod valódiságát is? Tippelhetek? Te voltál a fenti videóban a plázacica? :D”

Ha valaki folyamatosan igazat állít magáról,ami bizonyítható, kicsit nagyobb szavahihetőséget biztosít számára,mintha valaki csak online huszár.
Nem,te voltál :) csak férfinak adod ki itt magad.

Csak vagdalkozni tudsz.Én minden esetre sokkal jobban “ellenőrizhető és állításaimat igazolható ” személy vagyok ,mint te kedves Captain Admin , csillagbogár.

Amúgy annyira számítható,ha egy magadfajta férfit megkérdőjeleznek,pláne kritikával illetnek,akkor annak milyen irányba száll el az agya . Kapásból lebecsüli a nőt , értelmi képességeit becsmérli , a mondatait és mondandóját folyamatosan kifacsarja ,ki akar erőszakolni belőle olyan választ,ami neki kedvez, hazugnak nevezi, párját sértegeti. stb. Nem titkolom ez volt a cél. Ki akartam hozni belőled a valódi éned. A higgadt,magát intelligensen tálaló ,nagy tudású mesternek mutató arc mögött ez van.

Captain Admin
Olvasó

“Hol állítottam én ilyet,hogy a férjem az ellenpélda ?”
Itt:
“Ezek szerint,akivel én otthon szexelek (igen jókat),az nem férfi.”

“.Én minden esetre sokkal jobban “ellenőrizhető és állításaimat igazolható ” személy vagyok ,mint te kedves Captain Admin ”
Igen. Te annyira leellenőrizhetően hazudsz, hogy ennek a kiderüléséhez elég volt egyetlen egy kérdés is.

“Nem titkolom ez volt a cél. Ki akartam hozni belőled a valódi éned. ”
Bár nem ismerem az itteni komment közösség véleményét rólad, de szerintem felesleges titkolóznod. Ahogy nálam elbuktad a szavahihetőséged pillanatok alatt, gondolom mindenki másnál is korábban, akik 3 számjegyű IQ-val rendelkeznek.

Ha már hazudozol, csináld úgy, hogy hihető legyen! ;)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nice try : ) Tényleg ennyire fel.asztam az agyad ? Attól még,hogy megismétled százszor ,az nem lesz igaz. Jól van most már lenyugodhatsz , megyek haza ,nem kell tovább erőlködnöd :)

UI: FÉRJEM,hol írtam,hogy a FÉRJEM az ellenpélda, ÉRTED ?! Szerintem nem az én értelmi képességeimmel van a probléma, ennyire beidegesedtél?

Szerintem senki nem érti itt,hogy én miben is hazudtam,de tőled általam okosabbnak és megbízhatóbbnak tartott FH olvasoktól (azaz bárkitől) szívesen várom a magyarázatot,hogy miért is vagyok hazug . Hátha felfogom .

Stephne Boxer
Olvasó

Egy ideje olvasgatok már itt de nekem ez az első kommentem… Igazából csak azért regisztráltam hogy reagáljak erre a hozzászólásra. Hadd meséljek el egy történetet. Ezek 23-24 éves dolgok, olyan srácokról akik akkor a 20-as éveik elején jártak.
A közvetlen baráti körömben volt 3 olyan srác (nem voltak kisportoltak, nem voltak tele pénzzel, akkor még a szüleiknél laktak és én férfi szemmel annyira nem is láttam jóképűnek, vonzónak őket), akiknek fürtökben lógtak a nyakukban a csajok. Ha elmentünk egy buliba, akkor ők mindig becsajoztak és az esetek túlnyomó többségében a lányok kezdeményeztek náluk! Simán oda mentek hozzájuk, leszólították őket, de általában nem kihívóan hanem kicsit félénken… látszott rajtuk hogy elolvadnak ezektől a srácoktól. Kérés nélkül is szinte azonnal leszopták őket vagy dugtak velük a legképtelenebb helyeken is, mint buliban az asztal alatt, kint a WC-n, a bokrosban hátul, a fás kamrában hegyibulin, melóhelyen az irodában vagy a melóhelyi WC-n stb… És most nem berúgott, bedrogozott diszkókirálynőkről beszélek (nyilván olyanok is voltak közöttük) hanem sok esetben teljesen rendben lévő, intelligens lányokról.
Volt egyszer egy nagyon szép kis csaj, hozzá csapódott a baráti társaságunkhoz (régebbről nagyon felületesen ismertük). Előtte szakított a pasijával, ami állítólag nagyon megviselte, kicsit távolságtartó, hűvös és visszafogott volt mindannyiunkkal. El is könyveltük hogy ő itt egyikünktől sem akar semmit, csak baráti társaság kell neki, nem akar egyedül lenni. Egyszer csak találkozott a fenti három srác egyikével amikor együtt buliztunk. Egy keveset beszélgettek, de nem túl sokat. Másnap a csaj felhívta a srácot telefonon (máig rejtély honnan tudta meg a számát mert a srác azt mondta hogy nem adta meg neki) és a srác szüleinek a lakásán egy óra múlva már úgy dugtak mint a nyulak. A kis szende visszafogott széplány mindent megcsinált neki! Seggből szájba, tövig benyelés és lenyelés mindent az utolsó cseppig… no comment. És ilyen történetből kapásból kétszázat tudnék mesélni erről a három srácról!!! Szende, teljesen normálisnak látszó csajok tömkelege csinált meg nekik bármit elsőre kérés nélkül is! A háromból kettő még így a 40-es évei közepén is döntögeti a nőket, 20-as csajokkal is kavarnak még! Konkréten háreme van mind a kettőnek, annak ellenére hogy az egyik egy aberrált állat… a harmadikról nem hallottam semmit már egy jó ideje.
Ugye azt mondanom sem kell hogy a csajokból nekünk csak a lepattanó jutott, mert szinte az összes csaj ezt a három pasit akarta. Szóval igaz lehet az hogy a pareto elv it is érvényes! A csajok 80%-a a pasik 20%-át kívánja, de annyira hogy bárhol, bármikor akár teljesen ismeretlenül is hajlandó vele szexelni (a pasik meg hülyék lennének ezt kihagyni)! A maradék 80% pasinak pedig jut a maradék 20% csaj… már akinek jut. Nos VivienLeigh, ha nem ismersz magadra a fenti lányok valamelyikében, akkor te valószínűleg a 20%-nyi kissebbséghez tartozol, de az tény hogy a nők 80%-a úgy működik ahogyan azt CA leírta…

common man
Olvasó
common man

Mi igazolja,hogy ez tény? A három barátod elbeszélése?
” a nők 80%-a úgy működik ahogyan azt CA leírta…”
Ikszcsak is leírta már..

Stephne Boxer
Olvasó

nyilvánvalóan nem tény a 80%… de a valóság nem járhat messze tőle
a három barátom nem elbeszélte a történeteket, évekig velük jártam bulizni vagy dolgozni… láttam amit láttam

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

CA visszatért. ( vagy a padavanja, ugyanaz a stílus, storyzás).

Én nem tudom , hogy hány százalékba tartozom és nem is érdekel. A tények viszont, ha már számoknál tartunk. Egy kezemen meg tudom számolni a partnereim számát 48 éves koromra, pedig járhatnék 100 fölött is ( szóval nem az az eset áll fenn, hogy könnyű annak erkölcsösnek maradni, akit senki nem akar megb.szni).
Soha nem volt egy órás, egyéjszakás kalandom és nem is lesz.
Soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok. Mindig több hét, inkább 1-2 hónap telt el addig, amíg valakivel ágyba bújtam.Nem azért mert így illik, meg hogy nehéz esetnek tűnjek,hanem mert saját jólfelfogott érdekemben meg akartam ismerni az illetőt , ráadásul többféle élethelyzetben. Nekem kell a bizalom és az érzelmi kötődés is egy szexuális kapcsolathoz. Ezen lehet röhögni, vagy nem elhinni, attól még ilyen vagyok. Az is igaz, hogy mindig büszke nő voltam, inkább tartást mondanék, ezt tanultam, láttam otthon. Szóval egyáltalán nem bánom, hogy nem szopattak meg a szórakozóhely wc-jében ( amúgy szívesen orálozom, de csak annak, akit érdemesnek tartok rá, akárkinek ez nem jár, pláne nem 30 perc ismerkedés után) , vagy nem vágott egy óra után gerincre a disco ügyeletes bikája. Ilyen vagyok ,pont.

Elképesztően hülyeségnek tartom amúgy azokat a kijelentéseket, hogy a nők, férfiak x %-a ilyen meg olyan ( bár én is becsültem már meg ilyesmit, hangsúlyozva, hogy ez azért tipp)
Ahhoz, hogy tényleg reális legyen az alapja, minimum tízezres nagyságrenddel kéne felmérést végezni. Hol van ennyi nője egy férfinak ? Vagy akár próbálkozásra. A szórakozóhelyek közönsége, meg számomra nem mérvadó. Sok nő,lány nem jár ilyen helyre én sem nagyon jártam fiatalon sem, tán ha 5x voltam összesen . És soha nem jöttem össze senkivel, inkább baráti társasággal, vagy a barátommal voltam.

Stephne Boxer
Olvasó

Soha nem láttam CA-t Vivien, hidd el… én csak azt írtam le amit láttam azok alatt az évek alatt amíg ezekkel a srácokkal buliztam vagy dolgoztam együtt. Amiket leírsz magadról az is csak azt erősíti hogy te nem azok közé a csajok/nők közé tartozol. Azok alapján amiket én láttam az évek alatt (én 45 vagyok) szerintem jelentős kisebbségben vagytok akik így gondolkoztok, vagy gondolkoztatok. Ez az én véleményem és persze lehet vitatkozni azon hogy a 80% csak 72 vagy 68 vagy …

Naooo
Olvasó
Naooo

Köpött a maci.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Egy férfit sem érdekel, hogy a nő akit éppen kezelget, az valódi orgazmusokat él e át, vagy pedig csak egy színjáték a sikoltozás, nyögés, vonaglás. Azért nem érdekel, mert úgyis azt hisszük, hogy valódi az orgazmus, és úgyis csak az számít, hogy így mi milyen kellemes élményt tudhatunk magunknak.”

Hát most sokat tanultam. Ezek szerint,akivel én otthon szexelek (igen jókat),az nem férfi.

Captain Admin
Olvasó

Tehát ha nem lenne orgazmusod, meg sem dugna? Ezt állítod?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Fontos neki. Nem csak mondja , bizonyítja. Te ezt soha nem fogod megérteni, képtelen lennél rá.

Captain Admin
Olvasó

Ha nem lenne orgazmusod, meg sem dugna? Ezt állítod?

Ha így nem érted a kérdést, máshogy is megkérdezem. Csak akkor dugna meg a férjed, ha biztosra veheti, hogy közben neked orgazmusod is lesz? Amúgy nem dugna meg?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Van egy mondás,hülye kérdésre ,csak hülye válasz (adható). Nem nem értem a kérdést,de így feltéve egy baromság. Amikor elkezdi az ember a szexet,előre 100% biztonsággal senkinél nem garantálható az orgazmus. Még férfinál sem (begörcsöl a lábad, megzavarnak stb ).

A férjem (az exférjem) szerencsére már nem dug meg,de amíg dugott,na őt aztán baromira nem érdekelte nekem mi van (na jó,talán eleinte).

Az élettársam (8 éve) kb a szöges ellentéte. És igen, róla el tudnám képzelni ,hogy nem tenné meg. (a ladies first híve, ráadásul a ladies first többször híve, rohadt nagy szerencsém van vele)

Captain Admin
Olvasó

Egy igen vagy nem helyett, sikerült minden f.szságot összehordanod. A lényeget is sikerült megragadnod, neked már nincs férjed. Pont ez a legfontosabb információ most. :D Akkor újból, hát ha sikerül, még mielőtt kezdődik a forma-1. Szerintem képes vagy rá! ;)

Csak akkor dugna meg az ÉLETTÁRSAD, ha biztosra veheti, hogy közben neked orgazmusod is lesz? Amúgy nem dugna meg? Ezt állítod? Igen / nem.

Somogyi József
Vendég
Somogyi József

Vivike nem a legélesebb kés a fiókban :D
Pedig egyszerű volt a kérdés :D

Captain Admin
Olvasó

Mindig ez van amikor egy nő állít valamit. Az első jogos kérdésnél kiderül, hogy a fele sem igaz. :D

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hülye kérdésre hülye válasz ennyi a kommentem. Captain Admin = Somogyi József ?

Captain Admin
Olvasó

Csak akkor dugna meg az ÉLETTÁRSAD, ha biztosra veheti, hogy közben neked orgazmusod is lesz? Amúgy nem dugna meg? Ezt állítod? Igen / nem.

Kapsz kiegészítő kérdést is. De inkább mentő kérdésnek hívnám. :)
Azt állítottad kicsit feljebb, hogy az ÉLETTÁRSADNAK elsődleges szempont a szexben az, hogy te jól érezd magad, előbbre való neki a te orgazmusod a sajátjánál. Idézlek:
“(a ladies first híve, ráadásul a ladies first többször híve, rohadt nagy szerencsém van vele)”

A kérdésem az, hogy akkor is ilyen fontos lenne-e neki szerinted a te orgazmusod, ha adott esetben pl én dugnálak úgy és addig, amíg ez be nem következik?

Somogyi József
Vendég
Somogyi József

Nem nyert :D
Kannácska fút több néven

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Te tényleg nem érted ,hogy hülyeséget kérdezel tőlem? Én csak azt válaszolhatom,amit én gondolok,amit én érzek, amit én tapasztalok. Ennyire bonyolult? Hogy mit tenne az élettársam,azt csak TŐLE lehet megkérdezni…azt csak Ő tudja biztosan. Hogy válaszolhatnék ÉN egy nemmel,vagy igennel ? Ezt kizárólag ő tudja biztosan. Én úgy ÉRZEM, gondolom ,hogy igen.

Captain Admin
Olvasó

“Hogy mit tenne az élettársam,azt csak TŐLE lehet megkérdezni…azt csak Ő tudja biztosan.”

De te TÉNYKÉNT állítottad a legelső hozzászólásodban, hogy a férjed az ellenpélda az állításomra, ami szerint a férfit nem érdekli, hogy egy nőnek valódi vagy csak megjátszott orgazmusa van.
“Ezek szerint,akivel én otthon szexelek (igen jókat),az nem férfi.”

Ám a tények helyett csak egy TELJESEN ALAPTALAN feltételezésed van mindössze, amit le is írtál:
“És igen, róla el tudnám képzelni ,hogy nem tenné meg.”

Kiccsilag az, hogy te mit képzelődsz és mit nem, az a valóságon, a tényeken nem változtat. Megmondom neked őszintén így látatlanul is, elég nagy balek palid lehet, ha úgy kell külön görcsölnie és odafigyelnie azért, hogy nehogy előbb durranjon el mint a te orgazmusod bekövetkezik, már ha egyáltalán volt annyira ügyes, hogy el tudta érni, hogy bekövetkezzen.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Úgy látom sikerült felhúzni az agyad :

” Kiccsilag az, hogy te mit képzelődsz és mit nem, az a valóságon, a tényeken nem változtat. Megmondom neked őszintén így látatlanul is, elég nagy balek palid lehet, ha úgy kell külön görcsölnie és odafigyelnie azért, hogy nehogy előbb durranjon el mint a te orgazmusod bekövetkezik, már ha egyáltalán volt annyira ügyes, hogy el tudta érni, hogy bekövetkezzen”

Ja igen és kicsi a pöcse is és állandóan ezen görcsöl és igazából nem is ügyes ,csak én mondom…

Hát tudod,ha fele olyan ügyes lennél,mint ő , már akkor is igen boldoggá tudnád tenni az aktuális partnered , ööö partnereid.
A személyeskedésről meg ennyit, én kizárólag a te személyedet vettem górcső alá. Lám nincs új a nap alatt,egyből elkezdted alázni az élettársamat. Gratula.

. Én azt kívánom tiszta szívből minden középkorú párnak,hogy olyan szexuális életük legyen mint nekünk.

Captain Admin
Olvasó

“Ja igen és kicsi a pöcse is és állandóan ezen görcsöl és igazából nem is ügyes ,csak én mondom…”
Valószínűleg ez van, hiszen választottál te már rosszul korábban is (ex férjed). ;) És ha nem így lenne, nem kellene az orgazmusodon görcsölnie, hanem dugna ahogy neki jól esik, és közben élvezné az orgazmusaiddal együtt járó élményeket.

Amúgy pedig, ha neked otthon a zuraddal olyan fantasztikus a szex, akkor miért velem vitatkozol több tucat kommentben ahelyett, hogy levakarnád a gyönyörtől a tapétát a sorozatos orgazmusaid alatt?

Bár nem erősséged a kérdez felelek, de csak megkérdezem már, hogy amíg az exférjeddel éltél, addig hangot adtál a környezetedben annak, hogy rossz vele a szex? Vagy inkább eltitkoltad (még előle is), vagyis hazudtál?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

“És ha nem így lenne, nem kellene az orgazmusodon görcsölnie, hanem dugna ahogy neki jól esik, és közben élvezné az orgazmusaid(dal) együtt járó élményeket.”

Mondtam én,hogy úgysem leszel képes megérteni. Nem tévedtem.

” Amúgy pedig, ha neked otthon a zuraddal olyan fantasztikus a szex, akkor miért velem vitatkozol több tucat kommentben ahelyett, hogy levakarnád a gyönyörtől a tapétát a sorozatos orgazmusaid alatt?”

Mert csak holnap lesz szabadnapom.(tapétakaparás is aznap :)) Én most remekül szórakozom ,szerencsére valami tényleg csoda folytán laza napom van és mindjárt le is telik.

Exférjjel kapcsolatban sem kedvem sem időm nyilatkozni (ha nagyon érdekel az egész story a Hol rontják el a lányok c cikk kommentjei között mazsolázzál)

common man
Olvasó
common man

A kapitány nem lehet hogy az exférjed?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez jó, de az exférjem legalább az elején normálisnak tűnt, szóval nem lehet ő :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Ehhez a videó-hoz nem a TT-cske kommentje lenne a legmérvadóbb?? hiszen ő jár ilyen patkányfészkekbe csajok után szimatolva….

31Anna
Olvasó
31Anna

A tisztelt szerző a videón látható gondolkodásmódot akarja jellemzőként bemutatni? Nyilvánvalóan a saját prekoncepcióját akarta igazolni a riporter, összevágva egy ilyen riportot. Bármikor lehet készíteni egy olyan videót, ahol ambiciózus fiatal nők mély gondolatokkal mesélnek szép, világmegváltó jövőbeli terveikről, fűszerezve reménybeli jövendőbelijük kiváló tulajdonságaival.
Mellesleg gond nélkül lehetne csinálni egy riportot fiatal fiúkkal egy szórakozóhelyen, amiből az ő felszínességük derül ki, ha valakinek ez lenne a célja.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Aha, “nyilvanvaloan” ;) Ezt most ugy mondod, mintha a videoban tortentek lennenek a kivetel es a valosagban ennek epp az ellenkezoje jellemzo. Mondd, melyik valosagban? :)

Captain Admin
Olvasó

Szórakozóhelyen, nagyobb arányban felszínes emberek vannak jelen. Ez régebben is így volt, és manapság is. Ehhez mérten kell kezelni a hallottakat. De amúgy aki figyelmes az akár még ebből a videóból is sokat tanulhat. Elemezzünk kicsit! ;)

Mit mondott a naposcsibe arcú barna kiscsaj a random kérdésre, milyen az ideális pasi?
1. Legyen 16 éves (vagyis fiatal).
2. Legyen magas.
3. Humoros
4. Legyen dumája.
5. Legyen nagy farka.

Nem mellékes, hogy a csaj be volt baszcsizva, ilyenkor hajlamosabbak az őszinteségre, bár ez most szinte lényegtelen, mert a válaszok többségét (5-ből 3-at) nem ő adott meg saját kútfőből, hanem a barinők súgtak. Amit önállóan válaszolt, az az első és az 5. pont.

Mire következtethetünk mindebből?
Ennek a lánynak valószínűleg volt már tapasztalata fiatalabb fiúval, ha tippelnem kellene, a 16-os életkorra fogadnék. :D Az is biztos, hogy kellemes volt ez a tapasztalat. Szerintem ő tanította be magának (ez sok nőt nagyon izgat a fiatalok között is), de a románc megszakadt, ezért szívesen ismételne hasonlóval.

A 2. ponthoz nem kell kommentár, ugyanígy a hármashoz sem. A 4. kritérium is azért kerülhetett elő, mert a fiatal (még minden téren tapasztalatlan) fiúban ez negatív tulajdonság lehetett a lány számára. Az 5. pontot én elhittem neki, hogy komolyan mondja. Ennek megfelelően már volt tapasztalata kisebb és nagyobb mérettel is, és a nagyobbat minőségibbnek élte meg.

A tanulság szerintem az, hogy annak ellenére, hogy már volt dolga nagy mérettel, a kérdésre 3 lány annak ellenére is csak a legutolsó szempontként tartja számon a nagy méretet, hogy az egyiküknek már volt dolga olyannal. De ha neki ez is az elsődleges, akkor miért nem vágta rá elsőre, valamint ha neki az, akkor a többinek miért nem, akik nem is említették ezt addig, amíg a naposcsibétől meg nem hallották.

Engem ha álmomból felkeltenek azonnal rávágom, hogy szép arc, kurvajó segg, jó alak. (A szép arc alatt a nekem tetszőt értem, ami a hosszúkás, kicsit nyúlánk arcot jelenti, szép bőrrel, zsidó orral). :) Ez a sorrend, amióta az eszem tudom. De a nők máshogy működnek. Ők a tapasztalataik és más nők tapasztalatai alapján a korábbi pasik előnyös tulajdonságaiból alakítják ki azt a képet, akinek szerintük az ideális megfelel. Lehet is látni, ahogy gondolkozik a kis ribi és bevillannak az exek a lelki szemei előtt (fölfelé néz). Akkor szoktunk fölfelé nézni, amikor elképzelünk valamit.

sRPd
Olvasó
sRPd

Ott volt a videó elején a béta srác, aki másfél percen át panaszkodott a felületes nőkről, hogy csak béjemvés srácok kellenek nekik. Ő is felszínes. Még nézni is fájt. Eszembe jutott ugyanez a korszak, amikor én is reménytelenül tepertem a diszkóban.

bny
Olvasó
bny

Water is wet. Az jobban letaglozott, hogy a kislány szerint vaj is kell a palacsintaba… bár lehet, hogy az amerikaira gondolt :D

T_T
Olvasó
T_T

Hát aki night clubbokban akar nőket felszedni, most kapott egy kis háttérinfót, hogy milyen csajokat talál ott.

Barnabás Pincés
Olvasó

Mit is mondhatnék erre?
12 sör után azt hittem, hogy kezdek kijózanodni, oszt mégse…

Blackur
Olvasó
Blackur
xcsakx
Olvasó
xcsakx