George Herceg
159 megosztás

Mindkét nem illúziókat kerget

A nők és a férfiak egyaránt illúziókat kergetnek a másik nemmel kapcsolatban, a különbség csak annyi, hogy más fajtákat.

Azok a férfiak, akik hosszú távú klasszikus kapcsolatban gondolkodnak és még nem égtek ki és nem váltak cinikus Casanovákká, úgy tekintenek a nőkre, mint akik egyszerre lehetnének az anyjuk, a kurvájuk és a lányuk. Egyszerre szeretnék, hogy önmagukért szeressék őket, mint az anyjuk, hogy kielégítsék legtitkosabb vágyaikat, mint egy kurva és, hogy oltalmazhassanak és védjenek egy esetlen nőt, mint később a lányukat.

Na de, mindezekkel a kimondott-kimondatlan elvárásokkal szemben milyen a modern nő? Gondoskodó és önzetlen? A legtöbbször nincs meg hozzá sem a képesség, sem pedig az akarat. Szenvedélyes lepedőakrobaták? Még ebben állnak a legjobban, bár a technika nem pótolja a szenvedélyt és a belefeledkezést. Védtelen és oltalmazásra szoruló? A legkevésbé sem, inkább öntudatos és makacs. Sokunk még mindig nem tudja levenni a nőket arról az éteri magasságról, ahova a romanticizmus és a hollywoodi filmek emelték és emelik ma is a gyengébb nemet. Ezzel a hozzáállással látszólag a nők jól járnak, hiszen ki ne szeretné, ha Istennőként imádnák nap mint nap, de valójában sok nőt ez egyben frusztrál is. Olyan szerepeknek kellene megfelelniük, amelyekre egyrészt nem készítette fel őket senki, másrészt nem is akarnak azoknak megfelelni. Gondoskodás a férfiről? Hány nő szájából hangzik el, hogy nem akarok egy férfi anyja vagy cselédje lenni? Sok és változatos szex? Mindig az a baj, hogy a férfi több és másmilyen szexet akar. Oltalmazás? Őket nem kell megvédeni, mert erős, öntudatos, modern nők.

A nők férfiakkal kapcsolatos illúziói sem kisebbek, vagy egyszerűbbek. Sőt talán ellentmondásosabbak is, mint a férfiaké. Ennek oka, hogy alapvetően két olyan egymást teljesen kizáró személyiséget képzelnek el egy ideális férfiban, ami valójában teljességgel képtelenség. Az egyik a határozott, céltudatos, minden helyzetet megoldani tudó, magabiztos, sodró lendületű übermacsó, a másik az irányítható, kedves, romantikus, gyerek centrikus, érzelmes szépfiú. Nos, ha van ilyen, az olyan ritka, mint az unikornis. Akár az egyik, vagy a másik személyiségjegy dominál a partnerben, a nő mindig csalódottnak érzi magát, hiszen az elvárások közel felének semmiképp sem tud a férfi megfelelni. Ahogy Sir Arthur Conan Doyle írta: „Veszélyben van, aki egy tigristől elveszi a kölykét, és ugyanolyan veszélyben, aki elragadja egy nőtől a hamis ábrándjait.”

El kellene gondolkodnunk azon, hogy a jövőben a megváltozott nemi szerepeink és az evolúció során belénk kódolt alaptermészetünk ellentmondásai közepette mennyire és milyen formában tud a két nem egymáshoz kapcsolódni. Van e jövője a hagyományos kapcsolatoknak? Sokan példálóznak ilyenkor az iszlámmal, hogy bezzeg ott még működik a klasszikus nemi szerepmegosztás, ott még sok gyerek születik, de lássuk be, azok a társadalmak a nyugati technológia és kultúra behatásával ugyanúgy át fognak alakulni rövidesen, mint ahogyan a mi kelet-európai fél-periférikus társadalmaink megváltoztak. A sikeres együttműködéshez mindkét nemnek el kellene engednie a hamis illúzióit és reálisabban tekintenünk egymásra. Meglehet, ezzel a varázs egy része is eltűnik, de vele együtt valószínűleg a frusztráció és a csalódottság is.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
159 megosztás


278
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
23 Egyéni hozzászólás
255 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
37 Hozzászólások szerzői
SzivlapatShakespeareHunnGejzaMarcell Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Captain Admin
Olvasó

Az utolsó bekezdéssel nem értek egyet.
“El kellene gondolkodnunk azon, hogy a jövőben a megváltozott nemi szerepeink”
A nők nemi szerepe megváltozott. Ezzel most nem tud a többség mit kezdeni. De férfi oldalon csak annak változott meg a nemi szerepe, aki hagyja magát befolyásolni. Senki sem kényszerít senkit arra, hogy feladja a gerincét, a tartását, az elveit, a céljait. Mindenkinek egyéni döntése,hogy férfi lesz/marad vagy idomul a nőkhöz.

Fiatalon a legelső munkahelyemen, amikor a 3. alkalommal kellett volna elviselnem, hogy a főnököm baszatlan, idiótakurva felesége néz madárnak, a lehető legdurvább módon aláztam meg a férje és a kollégak előtt. (Közöltem, hogy azért mert a gyerekeikkel problémák vannak, mert a munkamániája miatt csődöt vallott anyaként, az elhagyott teste miatt pedig már a férje sem kívánja, ezekért nem én vagyok a felelős, ne velem kompenzáljon!)

Kibasztak? Azonnal. Jó volt ott állni meló és pénz nélkül? Nem. De férfi maradtam, ami sokmindenre garancia a jövőben. Megérte? Bőven. Bőven megérte a nő dührohamának a látványa, majd az összeomlása pár percel később. El is váltak utána hamarosan, én pedig egyenes gerinccel távoztam.

Másik jó példa, amikor az általam megírt gyerekelhelyezési közös megegyezésről a megállapodást olvasva a bírónő, 8x kérdezte meg (a harmadik után már striguláztam papírra) az exem és az ügyvédjét, hogy biztos ezt akarja-e, mert ettől jóval előnyösebb (számára) megállapodást is köthetnének? Ekkor emlékeztettem a bírónőt a feladatára. Sosem felejtem el a fejüket. :D Undorral olvasta a jegyzőkönyvbe a végzest a bírónő. :D Jobb volt az élmeny, mint egy friss tinipuncit dugni elsőre. :D Amíg ezeket az egyéni helyzeteket nem lépi meg minden férfi önállóan, majd pedig társadalmilag is, addig a nők diktálnak annak ellenére, hogy még soha nem volt ilyen olcsó és ilyen könnyen elérhető a legfőbb fegyverük, a testük, a pina.

A megoldás is ez, nem pedig a nőkkel teljesen lehetetlen együttműködés. Bármelyik nő nagyságrendekkel könnyebben alkalmazkodik és idomul, mint mi. Ezt kell elérnie az egyénnek és a férfitársadalomnak is, és idővel a nők fognak idomulni. De amíg az az általános, hogy háasságban élő elvileg férfiak bármit elviselnek a heti egy puncizás reményében, addig teljesen természetes női oldalról, ha madárnak nézik őket, és idegenekkel keféltetik szénné magukat titokban.

Amint szélesebb körben megjelentek a társadalomban az egzisztenciális végletek, azonnal alkalmazkodtak a nők. A korábbi monogám életmódot feladva, örömmel állnak be sokadrangú ribancává egy alfának, mert felismerték, hogy a minőségi férfi arányaiban minimális, ezért elfogadták, hogy osztozniuk kell, és a kapcsolaton belüli szerepváltozást is gond nélkül megélik (családanya—>ribanc/szerető).

Ugyanúgy ahogyan kicsiben egy kapcsolaton belül ez működik (a csicska az csicskaként lesz kezelve mindig), nagyban az egész társkeresős társadalomban is. Láthatjuk, a nőt nem érdekli semmi. Sem az ha kihalunk mert nem szülnek, sem az ha egyedül marad egész életében, csak egyvalami. A legalapvetőbb ösztönére hallgatva, keresni az elérhető legjobbat. Nekünk kell diktálni a feltételeket, aminek a legelső lépése már megtörtént a pina, a női test leértékelésével, hála a pornónak, a kurváknak és a nők szexuális felszabadulásának.

Ami miatt lassú a folyamat, az azok miatt van, akik brutális károkat okozva maguk fölé emelik a nőket. A muszlim társadalmak azért működnek még, mert a nők sokkal közelebb állnak az optimális szerepükhöz a társadalomban. Vajon ott ezt ők találták ki maguknak? :) Nem. A férfiak kényszerítették bele a nőket. Ez a megoldás, mindenki mást bedarálnak a nők és a feminista gépezet.

common man
Olvasó
common man

Ami miatt lassú a folyamat, az azok miatt van, akik brutális károkat okozva maguk fölé emelik a nőket.

Na de a férfiaknak is vannak ösztönei,s bár tudnak harcolni és nélkülözni egy távolabbi szép jövőért azért a végén az ösztön győz.

Captain Admin
Olvasó

Nézzük a szexet! Ott van melós józsi, természetesen nem a szexpiac felső rétegében. Mit csinál ha puncizni szeretne? Már fiatalon elkötelezi magát egy számára elérhető nőnek, akinek évtizedeken keresztül csicskul, nehogy megharagudjon az asszony, mert akkor nyilván nem lesz puncizás. A fix nő pedig állandó puncizást jelent majd egész életében, gondolja ő. Mert józsi okos. Annyira okos, hogy egyszer sem vette a fáradtságot, hogy végiggondolja a folyamatot. Ideje sincs rá. Napközben meló, este meg kocsma, utána meg nézi a lapostévét, vagy bütykölget a garázsban.

Ha gondolkodott volna valaha is, akkor hamar rájött volna, hogy pinája olyan nőknek is van, akikkel még ő is tud dugni ingyen, illetve ha le tudna mondani pl a cigiről, akkor a fix nőjétől jóval minőségibb kurvát is dughatna, mert lenne rá pénze. De józsi nem ilyen. Ő neki nincs pénze kurvára. Fogkeféje sincs és normális ruhája sem. Sportolni meg végképp sem ideje, sem pénze, sem lehetősége. De tuning kipufogó van a swiften. Konkrétan itt tartunk itthon.

common man
Olvasó
common man

Csak egy kérdés:ha a minimálbér félmillió lenne a kezdeti szakasz elmúltával vajon megszaporodnának-e az olyan panaszok,hogy:te csak félmilliót keresel? Vajon van-e olyan jólét(meg jópasiság) ami már önmagában elég vagy mindig minden relatív?

Captain Admin
Olvasó

Pont a lényeget nem érted. Ki nem sz.rja le,h a nők miért panaszkodnak? Nekünk a feltételeket kell diktálnunk.

common man
Olvasó
common man

Persze de akkor mit kezdjek az ilyen tanácsokkal?

Ahhoz,h nőhöz jussunk vagy pénz, vagy jó külső kell

.

Captain Admin

Captain Admin
Olvasó

Vond le a következtetést, és javíts a külsődön és növeld a bevételeid! Ha Elek Zoltán tud szintet emelni, akkor te is.

common man
Olvasó
common man

Megjavítom a mosogépet,lemegyek a kocsmában mekgérdezem a pityut hol lehet fokkefét venni olcson hátha tud használtat ha ott van az ica megkérdem igy jől nézek ki elöbb elszivok egy cigit mindig teccettem neki de félek a feleségemmegne tudgya mijen zoli őis itlakik a faluban,,.:?

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Minden relativ es itt most nem is elsosorban a nokkel kapcsolatban, de ha pl. havi felmillat keresel, de a kornyezetedben mindenki ennyit, akkor nem erzed magad gazdagnak akkor sem, ha ez a penz eppenseggel mindenre eleg. Ha viszont 200 ezret keresel, de a haverjaid fizujahoz kepest ez a legtobb, akkor ez elegedettseggel tolt el, mert a referenciaszinthez kepest (a haverok teljesitmenye) tulteljesitettel, noha a 200 < 500.

Sokszor amugy jelentos analogiat erzek a noi vs. ferfi parvalasztas, illetve a noi vs. ferfi vasarlas kozott: a ferfi (vagy legalabbis en) bemegy a boltba es megveszi az ELSO megfelelo cipot. Azt, amelyik tetszik es nem keresgel tovabb, kesz, feladat teljesitve.

Ezzel szemben a no felprobal tizet, ebbol a tizbol tetszik neki 6, de meg tovabb keresgel, amig meg nem talalja a legjobbat…

Idosebb korban pedig mar azert nem ugralnak annyira, mert komoly maceraval jarna: gyerek, koltozes, mitmondanakanyamek, stb. De ettol meg a BIOS ugyanaz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nők és a minőségi választás.

Gábor Farkas
Olvasó

Ezzel egyetértek amit mondasz, viszont itt van a nagyon nagy baj. Amíg a férfi az első számára megfelelő cipő mellett azonnal dönt, a nő nem. Manapság (tinder és egyéb társkeresők miatt) a nő a végtelenségig válogat. Nevezzük a férfiakat cipőnek. Ebben a boltban kifogyhatatlan a cipőkínálat. Mivel ezt tudja, ezért hiba próbál fel 10et, 100at, ha még mindig van hátra végtelen, akkor élete végéig próbálgat, mert minden cipőben lesz hiba, s egyik sem az igazi. Lehet, hogy időszakosan lesz amelyik annyira megtetszik, hogy ideig óráig érzi, hogy ez a “cipő” jó lesz, majd jönnek az ösztönei, hogy de nem ő a “fehér herceg”, nem használható minden időszakban. Ha úgy nézzük, ez a manusz is büdöset szarik. Keressünk tovább olyat, aki illatosat. Van ilyen? Nincs. Tovább keresgél, felpróbált már 2000et (az erkölcsről ilyenkor már nem is illik beszélni), de még mindig nem találja azt a bizonyos tökéleteset, de a cipőválaszték a végtelenbe torkollik. Hölgyeményünk betölti a 35.életkort, ekkora drasztikusan fogynak a lábára való cipők, majd elgondolkodik, hogy neki nem való cipő a lábára, hiszen mindegyik cipőben van hiba, tehát rossz országban született, és feldühödötten órdítana fel, neki miért nem jár a boldogság, ahol csak fehérhomokos tengerparton lehet cipő nélkül sétálgatni. Bezzeg a berki krisztián ott sétál, bezzeg a brad pitt ott van a filmben. Nem tudja elkülöníteni a valóságot a megjátszás között. Tehát buta ha úgy nézzük, s csak jönnek elő a nárcisztikus gondolatok, de nekem jár, de miért nem, majd én megmutatom, stb… Mivel az időt nem tudja befolyásolni, a cipők száma fogy, ezért érzelmileg megtörik. Ez egyre drasztikusabban fog mutatkozni rajt az idő előrehaladtával… Én ezt tapasztalom. Régebben a nő 10 férfi közül választhatott, gyorsabb volt a döntés, és kész. Most meg kihasználva, hogy a férfiak mennek a nők után, s mindenkit beteszünk 1 kalapba (tinder), gyakorlatilag állandó/örökké tartó választás nincs, s nem is lesz. Nem a férfi miatt, hanem az önző, mohó nők miatt. Átlagban beszéltem, de tisztelet a kivételnek, nagyon kevés ilyen van csak.

common man
Olvasó
common man

Királyfira várás már régebben is volt.Az a kérdés ,hogy felismerik-e, hogy ez a választékbővülés csak virtuális.Ha igen mennyien közülük és mikor, mennyi kár keletkezik a tyúkeszük(vagy akármi is) miatt.Meg persze férfiszempontból mi a megoldás.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Azt kell latni, hogy a no ma megteheti, hogy egyedul el. El tudja magat tartani, eppenseggel lehet macskaja, kutyaja, akar meg korabbi kapcsolatabol gyereke is, tehat nincs MINDENKEPPEN rakenyszerulve arra, hogy pasit fogjon; nem kell mindenaron alkalmazkodnia valakihez; nem kell kompromisszumra torekednie. Innentol kezdve megette a fene az egeszet, mert mindez csak tovabb erositi a diznihercegno-kultuszat, azaz “varom azt a pasit, aki TOKELETES es neki en vagyok a VILAG KOZEPE”.

Amellett, hogy abszurd az egesz hozzaallas meg hihetetlenul egoista is.

Volt egy csajom, kiderult (igazabol o vallotta be), hogy ha jol emlekszem, akkor 25 pasival volt elottem. Persze ugyesen csinalva, kulfoldon ribanckodott, az otthoniaknak sejtelme sem volt minderrol, csak most kezd gyanussa valni a dolog, hogy 30 folott bemacskasodva egyedul el. Na, most gondol bele: felprobalt 25 cipot, majd pont a huszonhatodiknal fog megallni, mi? :D :D :D

Es meg csak nem is ez volt a gond, hanem az, hogy kibaszott versengo volt. Melyikunk keres tobbet, kinek van tobb, az o eletebe senki ne ugasson bele, stb.

Katasztrofa, basszatok meg, katasztrofa.

Reszet Elek
Újságíró

Az a 25 sem valószínű hogy annyi volt. A hármas szabály szerint nőnél simán fel lehet szorozni. Még a mai kurvatámogató világban is indokolt legalább a kettes szorzó, de az alapszabály a háromszoros.
A versengése mögött meg valószínűleg önértékelési problémák voltak. Alapigazság hogy alacsony önértékelésű nővel nem kezdünk hosszútávú kapcsolatot.

Shakespeare
Olvasó
Shakespeare

erre speciel tudom a választ: mindig minden relatív
az érzés, az ego számít nekik, nem a konkrét jólét

ha már.milliokat keresel és síelni jársz akkor az számít, hogy ki megy drágább helyre, drágább autóval stb.

errol szol az egész világ, a fogyasztói társadalom egy női értékrendű fogyasztói társadalom

Naooo
Olvasó
Naooo

Ingyen ebéd van, ingyen pina nincs.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

NEKEM ingyen van, mert e te feleségedet dugom.

Bazinga
Újságíró

Azon kívül, hogy több bekezdésben – megint – megtudhattuk mekkora király vagy, ha kicserélnénk a mondandódban a nőket férfiakra, akkor megkapnánk a vegytiszta feminista nyekergést.

“A megoldás is ez, nem pedig a nőkkel teljesen lehetetlen együttműködés.”

Nem lehetetlen az együttműködés, mert ezen alapszik minden társadalom. Még a legpatriarchálisabb is.

“Ezt kell elérnie az egyénnek és a férfitársadalomnak is, és idővel a nők fognak idomulni.”

A férfiak többsége sosem lesz olyan alfa, mint amilyen te vagy…ezért nem is működhet még csak elvben sem az ötleted. A kulturális ideológiákat kell megváltoztatni, és ezzel párhuzamosan visszább kell térni a természetesebb, földhözragadtabb gazdasági-technikai vívmányokhoz. Mondhatnám úgy is, hogy minél jobban eltávolodunk a természettől, annál inkább természetellenesebb kulturális berendezkedéseket hoz(hat)unk létre, persze csak ideig-óráig, amíg
felborul az egyensúly, ennek jelei már mutatkoznak.

“Nekünk kell diktálni a feltételeket, aminek a legelső lépése már megtörtént a pina, a női test leértékelésével, hála a pornónak, a kurváknak és a nők szexuális felszabadulásának.”

LOL. Egyszer a nők szexuális felszabadulását károsnak mondod (“A korábbi monogám életmódot feladva, örömmel állnak be sokadrangú ribancává” vagy “idegenekkel keféltetik szénné magukat titokban” ), most meg kifejezetten a férfiak által elért pozitív lépésnek.
Szerintem ezek a dolgok (pornó, kurvák, női test leértékelődése) részben gazdasági megfontolásokból lettek tömegjelenségek, részben a közerkölcsök lazulásával. Amióta ezek az “arcunkba vannak tolva”, azóta romlanak az erkölcsök és a kapcsolatok. Lásd a legutóbbi néhány évtizedet. Ezek egy beteg táradalomnak a megszaladási jelenségei, nem pedig előrelépései, legalábbis azon a szinten, mint amelyen most vannak.

“Vajon ott ezt ők találták ki maguknak? :) Nem. A férfiak kényszerítették bele a nőket.”

Az a baj, te is ugyanúgy szemléled a világot, mint a feministák: vannak a nők, meg vannak a férfiak és hol ez, hol az uralkodik a másik felett, igazi kétbites gondolkodás. Ennél azért mélyebb és összetettebb egy társadalmi kultúra kialakítása és fenntartása.

Captain Admin
Olvasó

“igazi kétbites gondolkodás.”
A kétbitesnél döntöttem el, hogy nem válaszolok neked érdemben.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Bit

Remélem, tudtam egy kicsit segíteni ezzel a kis kommenttel.
Heó heó heó Sziasztok! ;)

Bazinga
Újságíró

Hát, ha ezen múlik átszerkeszthetem a mondatot, hogy tudjál érdemben reagálni :)

omg30
Olvasó
omg30

annyira jó ilyen véleményeket is olvasni :) ne tudd meg, hogy ez a pali miket ír a csajok és pasik blogján XD

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Szia! Amellett, hogy elismerem, hogy változik a világ és benne leginkább a nők viselkedése és nem éppen pozitív irányba. Amellett, hogy elismerem, hogy a probléma valós és egyre súlyosabb. Amellett, hogy elismerem, hogy a modern kor “nőinek” egy része élhetetlenné teszi a világot. Amellett, hogy egyetértek azzal, hogy nagyon rossz az irány és lépésekre van szükség. Amellett, hogy nekem sincs jobb ötletem, mint az, hogy fordítsuk vissza az idő kerekét, mert kivételesen a hátrafelé a jó út és nem az előre. Mindemellett a hozzászólásod tükrében az a kérdésem hozzád, hogy:
– hogyan tudsz harmóniában élni úgy egy nővel, hogy a punciján kívül állításod szerint más nem kell tőle?
– hogyan tudsz teremteni együtt valakivel, akit ennyire mélyen lenézel?
– hogyan tud téged motiválni bármire is egy olyan lény, aki a shit tesztek, az awalt és a hörcsög mércéjével van mérve?
– hogyan tud otthont teremteni valaki számodra, aki ennyire primitív és alantas?
– ki mellett tudsz megpihenni? Hol van számodra a béke?
– hogyan tudsz szeretni valakit, aki ennyire híján van bárminek, ami tiszteletre méltó?

Ha mi nők ilyenek vagyunk, ahogyan itt leírásra kerül, mit jelent a házasság, a család, a szülői lét? Amennyiben semmit sem, mivé lesz a ti világotok, ha mi már semmit sem érünk benne?

Anna

Captain Admin
Olvasó

A felsorolásodban már az első pontban a nekem tulajdonított állítás sem igaz, a továbbiak pedig erre alapulnak. Amint idézed valamelyik hozzászólásomból azt a részt, amire az első pontod utal, érdemben válaszolok. Soha nem írtam azt sehol, hogy nekem egy nőtől CSAK a puncija kell, és ezen kívül semmi más.

Valószínűleg azt írtam (de majd úgyis kikeresed) , hogy nekem ELSŐSORBAN a szex miatt kell a nő. Ezt tartom is, kiegészítve azzal, hogy minden szexuálisan aktív férfinek elsősorban a szex miatt kell a nő.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Nem látom a lényegi különbséget a két állítás között, pont ezért részemről a punci szó felcserélhető a szexre. Így, hogy korrigáltuk az elsődleges állítást már módodban áll válaszolni?

Anna

Captain Admin
Olvasó

Nem áll módomban. Azért nem, mert az állításod nem a valóságnak megfelelően lett korrigálva, pedig jelentősen segítettem is neked ebben. (Kifelejtetted az ELSŐSORBAN-t, ELSŐDLEGESEN-t).

Ha sikerül, légyszi egy kommenten belül, minél rövidebben és érthetően fogalmazd meg a kérdésed. Biztosan válaszolok. ;)

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Már megtetted :)

common man
Olvasó
common man

mi más kell még neked?

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Lehet, hogy nem sokat szólok itt hozzá, viszont olvasom a soraitokat. Ahogyan olvasom a női “véleményvezéreket” is. Sajnos mindkettő elszomorító. Hogy mi kell még nekem?
Egy olyan világ, ahol nem nézzük le egymást. Ahol a férfiak Férfiak és a nők Nők. Ahol nem ellenségek vagyunk, hanem társai egymásnak. Ahol tiszteljük egymást. Ahol megbecsüljük egymás értékeit és nem a sárba tiporjuk. Ahol legalább megértjük a másik nem különbözőséget, akkor is, ha elfogadni nem mindig tudjuk. Ahol a párkapcsolatnak és a házasságnak értéke van. Egy olyan társadalmat, amelynek a család az alapja.
Félreértés ne essék, megértem a ma férfijainak csalódottságát és haragját, de nem értek egyet azzal, hogy a gyűlölet és a lenézés lenne a megoldás a társadalomban tapasztalható változásra. Nem hiszem azt, hogy a nemek háborúját bárki is megnyerheti. Nem hiszem azt, hogy a háború fogalmilag egyáltalán értelmezhető a férfi és a nő kapcsolatában.
Az, amit mára feminizmusnak nevezünk minden értelmet nélkülöz, de ha erre a válasz az, hogy minden férfi, aki képes még nőt szeretni brutális károkozó, akkor nagyon sötét korszaknak nézünk elébe.

common man
Olvasó
common man

Biztos mobilól vagy mert nem tőled kérdeztem de tegyünk úgy mintha úgy lett volna.Ürüúr kijelentésére kérdeztem jelesül:

Soha nem írtam azt sehol, hogy nekem egy nőtől CSAK a puncija kell, és ezen kívül semmi más.

Erre kérdeztem ,hogy mik azok a mások amik még kellenek neki.

Captain Admin
Olvasó

Pl a szája.

Captain Admin
Olvasó

Mivel tőlem idéztél, ezért válaszolok.
“nem értek egyet azzal, hogy a gyűlölet és a lenézés lenne a megoldás a társadalomban tapasztalható változásra.”
Állította ezt valaki? :) A tapasztalható gyűlölet és lenézés MINDKÉT oldalról egy társadalmi reakció, nem pedig megoldás.

“Nem hiszem azt, hogy a nemek háborúját bárki is megnyerheti.”
Nem állnak háborúban a nemek. A férfiak nőt akarnak, a nők férfit. A feszkót azok gerjesztik, akik a biológiai nemük ellenére egyik kategóriába sem sorolódnak a másik biológiai nembe tartozók szerint. (piacképtelen hím és nőneműek).

“Az, amit mára feminizmusnak nevezünk minden értelmet nélkülöz, de ha erre a válasz az, hogy minden férfi, aki képes még nőt szeretni brutális károkozó, akkor nagyon sötét korszaknak nézünk elébe”

Tudtam, h ez sokaknak tetszeni fog. :) Sajnos ha végig gondolod, akkor láthatod, hogy a folyamatban előbb a férfiak hibáztak, mégpedig azzal, hogy kialakult egy elkényelmesedett balfasz réteg. Ehhez alkalmazkodtak a nők úgy, hogy már nem kezelik őket férfiként. Ennek megfelelően nem dugnak velük, nem létesítenek velük kapcsolatot. Ha mégis, a szexet rendszerint erre alkalmasabbtól kapják meg a kapcsolaton kívülről, a férjet/élettársat/barátot pedig minden más területen maximálisan kihasználják. Nos, ezek a hímek, akik mindennek ellenére tejben vajban próbálják fürdetni a nőt aki kizsigereli őket, ők tesznek a legtöbbet ennek a folyamatnak a gerjesztéséért.

Írtam már máshol, de idevágó és jó példa. Az utóbbi 10-12 évben több foglalt nőt is kezelgettem. Volt akit évekig, volt akit csak hónapokig. Tavaly kb egy évig ugyanazt a csajt innen a közelből. Kb 10 éve kitartja egy szerelmes béta, de olyan szinten, hogy a csajnak egy forintot nem kell elköltenie a fizetéséből. A béta erőn felül éjjel nappal dolgozik, mindent a közös jövő, a majd megszülető gyerek, a család érdekének rendel alá. A közösségi oldalon boldogságtól szerelemtől sugárzó képek százai. Miközben a csajnak eszében sincs szülni soha, ő ezt magában már rég eldöntötte. A bétát otthon egy becsicskított, szétalázott szolgaként kezeli 0-24-ben, én meg úgy használtam mint egy cafat szopadékot. Fizikálisan és verbálisan is. Egy talink után úgy ment haza, hogy tele volt élvezve a puncija. Pár órával későbbre várta haza a pasiját. Miután hazament azt írta, hogy már ágyban van, direkt nem zuhanyzott le, mert kíváncsi, hogy a pancser észre vesz-e valamit. Szerinted észrevett bármit is a pancser? Semmit. Boldog azóta is. :D Megérdemli majd az idegösszeroppanást, amikor egyszer ráborul a valóság? Teljes mértékben. Van lehetősége arra, hogy ne így keljen élnie? Van. Tesz érte bármit is? Nem. Olvas ilyen történeteket, hogy legalább 2 évente elgondolkozzon? Nem. Akkor rendben van ez így? Igen.

A durva az, hogy ez még közel sem a leggátlástalanabb ribancok megmozdulásai. Ez egy tökre normális, kicsivel átlag+ csaj, jó alakja van, és kibaszott szűk puncija, amitől egy béta nyilván elájul. Egy jól szituált pinavadász ismerősöm egy olyan épületben lakott, ahol ő a 3.-on lakott, és a felette lévő lakásban egy kora 30-as házaspár, két kisgyerekkel. Régóta kinézte a csajt magának egy dugásra. Egyszer úgy hozta a sors, hogy együtt várták a liftet a földszinten nap végén. Mindketten jöttek haza melóból. Amíg felértek a liftel a 3.-ra, megbeszélte a nővel, hogy most miután hazaér, még azonnal leszalad a boltba. Miközben az ismerősöm szopatta, tisztán hallani lehetett, hogy a csaj férje egy emelettel feljebb mesél a gyerekeknek. És ez nem a csajt, hanem az ismerősöm zavarta. Annak ellenére zavarta, hogy 200-300 nőt kúrt már le. A csaj utána bevásárolt és ment haza a családjához.

Ezeket a példákat csak azért írtam le, hogy érzékeltessem, hogy a teljesen hétköznapi, normális átlagos nők mire képesek rezzenéstelen arccal, amennyiben normálisan bánnak velük. Lehet, hogy én gyenge vagyok ilyen téren, de én egész életemben csak egyszer tudtam megcsinálni azt, hogy mosakodás nélkül megszopattam azt a lányt aki nagyon szeretett, miután pár perccel korábban egy emelettel lejjebb a barátnője puncijából vettem ki a farkam. A gyomrom felfordult utána saját magamtól. De én nem nőből vagyok. Sajnos azt kell megállapítani, hogy egyelőre a nők jobban állnak a változások lekövetésében, és ez az állapot már tart 10-20 éve. De a körülmények változnak, és férfi szempontból a helyzet javulni fog, DE CSAK azok számára, akik tesznek azért, hogy a nők szemében férfiak legyenek.

Elég csak a nyugati társadalmakban évről évre romló globális sperma minőségre gondolni. Idő kérdése csak, hogy már nem csak egy felső 20% fogja dugni a nők 80%-át, hanem már gyereket nemzeni is csak ők fognak. Ami ma egy tök átlag adottságú egészséges férfias férfit jelent, azért rövid időn belül a nők verekedni fognak.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

A példádban összekeveredett a nő fogalma a kva-val. A kva alatt jelen kontextusban nem a prostituált értendő, hanem egy olyan nőnemű, aki exkluzivitást és érzelmeket színlelve érvényesíti a saját akaratát, nem foglalkozva azzal, hogy mik a másik fél igényei. A kva mindig is létezett, mindig is fog, és nőnemű, de nem nő, ezért is csekély a győzelem, ha sikerül megkapni, hiszen nulla az értéke. Szerencsére a nők többsége nem ilyen.

Egyébként a kifogásolt megjegyzésed a károkozást illetően szemmel láthatóan nem más, mint egyszerű trollkodás, így nincs értelme tovább véleményt alkotni róla.

Captain Admin
Olvasó

A példáimban szereplő nők, teljesen normális, átlagos, hétköznapi, jólszituált csinos nők. Az egyik anya is.

“Szerencsére a nők többsége nem ilyen.”
A nők többsége nem ilyennek látszik, de mind ilyenek vagytok. A te homlokodon pl villog egy nagy szám, ami az eddig elfogyasztott fasz mennyiségét mutatja? Nem. Na látod, ezeknek a nőknek sem.

A kifogásolt megjegyzésem (nem emlékszem ilyenre, csak egy valóságalapot nélkülöző kérdésedre) újrafogalmazásáról egy új kommentben még nem jött az értesítés. Pedig alig várom. Visszafelé pedig nem olvasgatok, keresgetve,h vajon mit hol javítottál.

wittukind
Olvasó
wittukind

Te, admin őrmester, te aztán kergetsz itt eleget, hogy mit, franc tudja, de úgy várom a beigért cikkedet mint Annabel a 4-ik részt…

Captain Admin
Olvasó

Nekem úgy tűnik,h finnyásak leközölni. Pedig teljesen korrekt. Ráadásul aktuális is. Átszerkeszteni pedig nem hagyom. :)
Az a címe, hogy “Seggfogás? Attól függ…” Arra keresem a választ, hogy vajon mitől függ,h egy nőnél belefér-e ha megfogja a fenekét egy vadidegen, vagy pedig nem.

Igazából csalódott leszek ha nem jelenik meg itt, mert akkor indíthatom újra a kopott kupakot, mert már az elsőnek szánt cikkem is kész 85%-ban, ” A 30-as nő, mint kincs” címmel. Egyik sem veszhet kárba. :D

wittukind
Olvasó
wittukind

A seggfogás jó dolog, anno én is igy kezdtem, pontosabban igy kezdődött…hogy a nő mennyi is volt, már nem pontosan emlékszem, de hogy nekem kincs volt, az holtbiztos….

Gábor Farkas
Olvasó

Captain Admin amit írt alátámaszthatom. Zokszó nélkül az általam ismert (munkatársi kapcsolat, ismerős, bármi) képes a példában említett megnyilvánulásokra erkölcstelenül. Tehát vagy én mozgok kvák között, vagy a nők 90%-a kva. Az a baj, nagyon sok embert ismerek, s azt látom 90%-a kva, pillanatnyi örömökért bármit felad, bármit összehazudozik bárkinek, s kizárólag a “csak nekem, azonnal, nekem jár” gondolatok vezérlik, legyen az szex, párkapcsolat, vagy csak egy cipő tényleg.
Bővíteném a példákat:
Tinderen kb 20-30nőt rántottam meg (átlag körülieket) az elmúlt 4 hónapban. Sok? Lehet. De nem ez a baj, hanem látszatra teljesen normális lányok voltak, normális elképzelésekkel. Akkor miért fekszik le az első randin több mint 90%-uk? Hogy van az, hogy seggbekuki van már 1 óra ismerkedés után? Valami tényleg nincs rendjén. Mert attól h “tételezzük fel adonisz vagyok” még nem kell az első randin összefeküdni, vagy tételezzük fel “béta” vagyok, s a jó anyagi biztonság akármi reményében sem kellene az első randin összefeküdni senkivel. Ez normális? Szerintem nem, s tényleg oda jutok, hogy a cél érdekében bármit, s legnemesebb fegyvert is bevetik sajnos, azonnal :/ Ezt én meg jól kihasználtam. Erkölcstelen nő nekem a válásom után (igen én is mumuci, ez az, segge alá raktam mindent) többet ilyet nem teszek. Darab, darab. Másra nem jó a többség sajnos :/

common man
Olvasó
common man

A nők hány százaléka van fenn a tinderen ? Olyan nő nem volt akit többször is meg akartál volna vagy ők sem akarták többször?

wittukind
Olvasó
wittukind

Jelenlegi 4 csajszim közül egyik se tudja mi az a “tinder”, nem is hallott róla, úgy, ahogy én se amig nem olvastam itt róla….minek ilyensmire baszni el az időt mikor itt vannak a szomszédban?

common man
Olvasó
common man

Csak a százalékok pontossága miatt gondoltam megkérdezni.Az meg jó ha az embernek ilyen jó szomszédai vannak.

Gábor Farkas
Olvasó

Bocsánat a késői válaszért. Akarták volna többször is, nem erről van szó. Én nem szexet kerestem, nem kvát. Ezért feleslegesen ölök bele órákat beszélgetésbe. Arra ott vannak a rosszlányok. Nekem társ kellett volna, de az milyen társ lenne, aki azonnal ugrik? Akiben se tartás, se erkölcs? Nekem ez fontos, hogy ne azonnal kapható legyen. Ha nekem azonnal fekszik, akkor másnak is. Szóval tök tök, kva kva. Ez így nekem nem…

common man
Olvasó
common man

Gunyoros válasz:ez a nagyság átka..
Na de miért nem keresel máshol akkor? Olyanokat akik kiírják:kalandorok kíméljenek,nem szexkapcsolatot keresek,komoly kapcsolat reményében,stb Csak van közöttük aki nem a dupla csavar miatt ír ilyesmit.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igen, ez az érthetetlen számomra is ,hogy miért a Tinderen ,egy szextárskeresőn keres “nem szexet”? Társat szerintem senki nem a Tinderen keres….

Gábor Farkas
Olvasó

Érdekes, akik kiírják “komoly kapcsolatot keresek”, ugyanúgy fekszenek az első pár randin. Van erkölcsileg rendbenlévő, nem azt mondom, hogy nincs, csak az arány. 20nőből 1, annak meg vmi baja lesz, vagy nem kellesz neki, mittom én, de általában (nem tud beszélni, alkoholista, vagy bulifüggő, akármi). Szóval kerestem én máshol is, de azt azért tudniillik, elvannak szállva tárkeresőkön a lányok, amelyik kinéz valahogy. Túl sok a férfikínálat, általában több vasat tart a tűzben, s ha megtetszel neki, azonnal kapható rá, ha nem akkor lapát (ilyen is van). Nincs ezzel baj, csak kimaradnak részek az ismerkedésnél, s azonnal a lényegre mennek, ami miatt elveszik a varázsa az egésznek, s darab-darab számra megy.

common man
Olvasó
common man

Szerintem nem, s tényleg oda jutok, hogy a cél érdekében bármit, s legnemesebb fegyvert is bevetik sajnos, azonnal

Milyen céljuk van amiért a legnemesebb fegyvert is bevetik?
(ez most a pinájuk vagy a segglyukuk a te értelmezésedben?)

Gábor Farkas
Olvasó

Az, hogy megkaphatod azonnal. Többségüknek ez az egyetlen egy fegyver van a kezébe, a teste.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az, hogy megkaphatod azonnal.

Most nem tudom eldönteni, hogy panaszkodsz, vagy dicsekszel……

Gábor Farkas
Olvasó

Egyik se, inkább csak megdöbbent tapasztalat, s fejvakarászás, hogy elveszik az egész varázsa, s darab darab lesz… 10 éve ismerkedtem utoljára, most újra szabad lettem, s megdöbbenve látom, hogy ami akkor legalább 5-6 randiig tartott, az most kb azonnal kapható. Könnyebb megszerezni a nőket, s ledönteni is. Furcsa, ennyi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Könnyebb megszerezni a nőket, s ledönteni is.

Tippelhetek?:)

-180 magas vagy legalább
– stabil egzisztenciával rendelkezel
– soha nem volt gondod a nőszerzéssel…

common man
Olvasó
common man

Megszerezni mindig is könnyebb volt egy nőt mint megtartani.Ez már nagyon régi mondás.

Hunn
Újságíró

Stop. Szia Gábor Farkas. Csak annyit szerettem volna mondani neked, hogy:

-“Taníts, mester!”

És ezt nem gúnyosan és ironikusan értettem, hanem konkrétan. Én kb. 10 év incel-lét után lejöttem tavaly még a heroinról is, elkezdtem dolgozni, sportolni, stb… de ma már ott tartok, hogy egy gyöngéd női érintésért kb. gyilkolni tudnék. Irodalmiasan fogalmazva.

Ezek szerint neked – már az időtényezőt tekintve, a 10 év az 10 év – hasonló helyzetben rövid idő alatt komoly sikerek jöttek össze? Azt mondod, hogy Magyarországon érdemes regisztrálni a Tinderre, ha az ember dugni akarna minél előbb, mielőtt még teljesen megkattanna, de nem akar prostikhoz járni?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Tinderen kb 20-30nőt rántottam meg (átlag körülieket) az elmúlt 4 hónapban. Sok? Lehet. De nem ez a baj, hanem látszatra teljesen normális lányok voltak, normális elképzelésekkel. Akkor miért fekszik le az első randin több mint 90%-uk? Hogy van az, hogy seggbekuki van már 1 óra ismerkedés után? Valami tényleg nincs rendjén. ”

Most ez komoly, te tényleg csodálkozol azon, hogy a Tinderen (ezt még én is tudom a fiatalabbaktól , hogy ez elsősorban szexpartner kereső és hát nem a hosszútávú kapcsolatok fellelő helye) a nők/lányok 90%-a azonnal rácuppan a farkadra ?

Te egyszerűen dugni akartál (legalább valld be-nincs is ezzel gond),a frászt kerestél komoly,vagy többről szóló kapcsolatot. Nem a nők 90%-a fekszik alád azonnal,hanem a Tinderes nők 90%-a! Nagy különbség.

Nem reklám célzattal,de ha valaki komolyabb, nem csak szexről szóló kapcsolatot keres ,akkor regisztráljon a Prémiumtárskeresőre, Párom,hu-ra, Elittársra ( egy szomszédasszony és egy barátnőm-kolléganőm talált az egyik 50,másik 40 felett tartós kapcsolatot,az egyik élettársi,a másik házastársi kapcsolatban él , aki férjhez ment, dec 31-én regisztrált , jan első napjaiban találkoztak,kövi év júliusában esküvő,ez volt 3 éve ,boldogan élnek azóta is). Vagy ott van a kersztenytars.net, persze garancia nincs sehol sem,de itt van esélyed komolyabbat,normálisabbat találni. Ezen oldalakról nem fog a nők 90%-a alád feküdni az első randin,lesz olyan aki igen,de a többség nem.

Gábor Farkas
Olvasó

Akkor vagy én vonzom be az “ilyenfajtát”, vagy vmi nem jó nagyon… Az említett oldalakat is próbáltam természetesen, az arány ugyanaz, csak lassabban érsz el az első találkozóhoz. Nekem a mondandóm az lett volna, hogy tapasztalatom szerint (bármilyen platformon, vagy élőbe) ismerkedsz, az első, vagy legkésőbb a 2. randin megfekszenek. Számomra ez nem kihívás, nincs udvarlás, nincs semmi. Csak nekem fura ez?

common man
Olvasó
common man

Ha neked kihívás kell tessék:
https://www.origo.hu/teve/20190807-vajna-timea-lehet-hogy-andy-kuld-nekem-uj-ferfit-tv.html

https://www.blikk.hu/luxusfelesegek

Azt nem mondhatod ,hogy rosszul néznek ki egyet-kettőt biztos te is jónak találsz.

common man
Olvasó
common man

Nem lehet ,hogy ők meg ugyan ezt mesélik rólad?

Blackur
Olvasó
Blackur

Egyiken megkaptam hogy olyan roda vagyok rontom az oldal színvonalát töröljem magam, a másikon, inkább magához nyúl de ilyennel soha… fe tényleg nem feküdtek alám ez igaz:)

ulomenen
Olvasó

Nos, ezek a hímek, akik mindennek ellenére tejben vajban próbálják fürdetni a nőt aki kizsigereli őket, ők tesznek a legtöbbet ennek a folyamatnak a gerjesztéséért.

Nagyon fontos mondat, egyben nagyon pontatlan is.

Okozói dolognak a béna béták, valóban, DE okozói a nők is a dolognak, illetve a tévesen alfákak nevezett omegahímek is.

Írtam már erről: (https://www.ferfihang.hu/2016/12/20/libany-egyes-egy-red-pill-tortenet/#comment-65359) a mohamedán arab kultúrában ha átb@szol valakit, akkor te vagy a király, ő meg a hülye, miért hagyta. Nos, ez a fentebbi gondolkodásmód is: ha a béna béta olyan hülye, akkor megérdemli, hogy a felesége kurvaként viselkedjen, az omegahím – nem pedig alfa- ezt nyilván ki is használja. Ez egyébként a tipikus női gondolkodásmód is: ha át tudom verni, az az ő hibája.

A keresztény európai kultúrában aki átb@ssza a másikat, azé a szégyen! Természetesen elismerjük a körültekintés fontosságát, de ha valaki egy szerződést, megegyezést nem tart be, és átveri a másikat, az elsősorban az ő bűne. A férfi ilyen- az értékes férfi- vannak erkölcsei, van egy külső mércéje, amihez tartja magát. Az ösztönei ellenére is. Ettől lesz több, értékesebb, mint a nő- és ettől fog felnézni az értékes nő rá. Ismerjük azt a jelenséget, hogy az alacsony értékű nők az érzelmek kontrollálásának képességét sokszor összekeverik az érzelmek hiányával- ezért vonzódnak a kurvák a dark triad jegyekhez, többek között.

A nőknek nincsenek erkölcseik, nincsen igazságérzetük- hiszen mindkettőhöz logika kell, a magunktól elvonatkoztatás képessége. Az érzelmi alapú “gondolkodás” erre képtelen. Ha a nőknek nem adunk erkölcsöt, elvárva annak betartását, akkor az ösztöneik fognak működni- végeredménye, amiket példaként olvashatunk feljebb.

A férfiaktól is el lehet várni az erkölcsöt- sőt, el is kell. Ha egy nő az alapvető kurvaösztöneinek engedelmeskedve feleségként- anyaként a liftben szop egy idegent, nos, ahhoz kell az idegen férfi is, aki ahelyett, hogy megszégyenítené, partner ebben. Persze, bolond lenne kihagyni- és ezzel éppen olyan erkölcstelen és ösztönvezérelt, mint az a kurva, aki előtte térdel. Semmivel sem jobb nála. Az alfa nem ilyen.

Aki szerint az alfát a női vonzalom tesz azzá, az maga is nőként gondolkodik. A férfi attól lesz férfi többek között, hogy van erkölcse, van világnézete- és ezt a környezetével is elismerteti. Az alfa jobb a többinél, nem pedig a szopóskurva szintjén áll. Az alfa nem attól alfa, hogy meg tudja szerezni az értéktelen nőket, a kurvákat. Az alfa attól alfa, hogy képes megszerezni és megtartani a legértékesebb nőt. Erre semelyik másik férfi sem képes.

Captain Admin
Olvasó

Pff mekkora álszent duma. :D
1. A fenti példában nem a liftben szopta le a pasit az anyuka, hanem annyi idő alatt fűzte be egy dugásra a vadidegen nőt, amíg a lift felért a harmadikra.
2. Azt, hogy ki a férfi, ki az alfa és ki az ezektől alsóbb rendű, azt nem mi, hanem a nők döntik el. Teljesen mindegy, mi hogyan deffiniáljuk ezeket a kategóriákat, a nők szelektálnak. Mi csak az adott kategóriák közös jellemzőit írhatjuk le úgy, hogy ez az infó átadható legyen más fasziknak is.
3. Ekkora sületlenséget meg kb a wmn,hu-n szoktam olvasgatni, hogy az a férfi aki megszopat egy könnyűvérű de vonzó nőt, az ugyanolyan erkölcstelen stb. El sem hiszem,h ezt itt olvasom. :D Kb mint ha a kurucon a bevándorlás előnyeiről értekezne valaki. :D
4. Az átbaszást alapvetően ketté kell választani. Vannak esetek,amikor senki sem tud megbizonyosodni arról,h adott esetben átbasszák, mert erre semmi ilyen információ nem áll rendeljezésére, illetve nem is állhat. De a legtöbb esetben egy kis egészséges mértékű gyanakvással nagyon hamar le kehetne buktatni az összes félrekúró nőt. Eleve ezer dolog megváltozik a viselkedésében. Persze ezek meccsnézés közben nem fognak feltűnni. Plusz ha nincs jó viszonyunk 1-2 zsigeri ribanccal sem akiktől ezer és egy ipyen hasznos dolgot lehetne eltanulni, akkor nehezebb dolgunk van, mint ha képben lennénk.

Pl az én fenti példámban, amikor a balek annyira hülye, hogy amikor az előre megbeszélt péntek este 10 helyett 2 órával hamarabb fog hazaérni, már jó előre szól a csajnak este hatkor, ez megérdemli bazdmeg, hogy miközben ezt írta a nőjének, én hátulról dugtam. Mert ő megbízik. :D 2019-ben. Most erre mit lehet mondani tényleg? Vagy aki éveken keresztül kiszámíthatóan minden hétfőn, szerdán, pénteken kondiban van 6-9–ig, mert ő komolyan veszi a gyúrást, ő mit érdemel? Hát persze,h azt, hogy a 70 kilós szomszéd srác televerje gecivel minden ilyen alkalomkor a nőjét. De legalább lehet posztolni a kondiból a bicepszeket és a kockahasat. Ebből is már tudja a nője, hogy a hülyéje ténylegesen a kondiban van. :D Na és aki hónapokra külföldre megy melózni, itthon hagyva a nőjét parlagon, mindezt azért, hogy gyakrabban cserélhesse a kocsit, nyaralni vihesse a nőjét idióta helyekre, ő mire számít? Semmire, hiszen az ő nője nem olyan. :D Na és a haverom mit hitt, amikor szórakozóhelyen minden 3. szembejövő pali mosolyogva puszipuszival köszönt a teletetovált csajának, akinek eddig csak 3 pasija volt, de csak azért ismerik sokan, mert szeret haverkodni. :D Hát persze,h mindent bekajál, pedig a jelek majd ki baszták a szemét. Aztán megy a sírás rívás, amikor már olyan mondatokat kap a csajtól,h “egyszer sem bírtál rendesen megbaszni”. Mind megérdemli. A hülyeségnek ára van.

Amit meg munkaidőben művelnek a nők, az meg külön fejezet. Én mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy ha csak a legalapvetőbb dolgokat akarja megtanulni a nőkről, akkor azonnal kezdjen viszonyba egy foglalt nővel. Öröm nézni, hogyan hazudnak a “párjuknak”, hogyan szervezik le gond nélkül a találkákat bármilyen ilyen tapasztalat nélküli nők, pusztán csak ösztönből. A világ megfordul ilyenkor az emberrel.

ulomenen
Olvasó

Hogy ne essék félreértés, írom mindezeket úgy, hogy magam is látom, milyenek, hogy működnek a nők, ismerős, amikről írsz, és nem álszentségből írtam, amit én írtam.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy bizonyos emberek szerint létezik külső mérce és erkölcs, amihez tartanunk kell magunkat, léteznek abszolút értékek. Mások szerint ezek nem léteznek. Te egyértelműen a második csoportba tartozol, én az elsőbe. Éppen ezért teljesen irreleváns, hogy szerinted nevetséges-e az erkölcstelen férfi képe- hiszen te magad nem hiszel semmilyen erkölcsben.
Teljesen biztos vagyok abban, hogy semmilyen módon nem tudnálak meggyőzni az igazamról, így meg sem próbálom. Hadd idézzek egy klasszikust: “Legyen neked a te hited szerint.” Vagy ilyesmi…

Captain Admin
Olvasó

“bizonyos emberek szerint létezik külső mérce és erkölcs, amihez tartanunk kell magunkat, léteznek abszolút értékek. Mások szerint ezek nem léteznek”

Szóval azt mondod, hogy garantáltan bármilyen következmény nélkül lopni az államtól vagy egy nagy cégtől ami meg sem érzi ugyanaz, mint amikor a legjobb haverod kellene átbaszni, és ezért te ezt soha sem tennéd meg? És ha nem tennéd meg, akkor szerinted ma ez növeli az érvényesülésed esélyét?

ulomenen
Olvasó

“…garantáltan bármilyen következmény nélkül lopni az államtól vagy egy nagy cégtől ami meg sem érzi ugyanaz, mint amikor a legjobb haverod kellene átbaszni…?

Nem állítottam ilyet sem direkt, sem indirekt módon. Létezik mérce- és természetesen vannak rajta fokozatok is. A lopás mindenképpen lopás. Aki lop, az tolvaj. Hogy kitől és mit lop, az pedig fokozat kérdése.

Megtenni- nem tenni, ez megintcsak értékrend, nem érvényesülés kérdése. Ha valakinek az nagyobb örömet okoz a több pénznél, hogy becsületes embernek gondolhatja magát, az nem fog lopni. Akinek a több pénz okoz nagyobb örömet, az pedig lopni fog.

Olyan ez, mint az őzbakok küzdelme: az erősebb, nagyobb agancsú bika győz, ő örökíti tovább a génjeit, és ez a jó az őzpopulációnak. Az értékrenddel nem rendelkező, mások jogos jóhiszeműségét és becsületességét kihasználó egyedek olyanok a társadalomban, mint az úgynevezett nyársas v gyilkos bakok. Ezeknek az őzbakoknak elágazás nélküli, torz, nyárs-szerű szarvuk van- viszont ezzel halálos sebet tudnak ejteni az erősebb, nagyobb agancsú bakokon is. A nősténynek pedig nincsen esze- ő csak annyit lát, hogy ki győzött, és azzal párosodik, erre késztetik az ösztönei. Ez nyilvánvalóan nem tesz jót az őzpopulációnak.

Lásd fentebb, amit a dark triad-ról írtam, ide is érvényes: a nők az érzelmek kontrollálását összekeverik az érzelemnélküliséggel, és győztesenek hiszik azt, aki pedig csak defektes. Ezért írtam, hogy erkölcsöt kell adni a nőknek, mert különben az ösztöneik vezetik őket -igen sokszor tévútra. Az őzekkel ellentétben az ember képes az elvont gondolkodásra, és ésszel tudja megítélni, milyen viselkedés hasznos a társadalomnak hosszútávon és milyen viselkedés káros. A vadászok is azonnal kilövik a nyársas bakot, ha meglátják- tudatosan javítva az őzpopuláció genetikai minőségét

Ha pedig valaki netán az egyént a társadalom elé helyezné, azzal nincs mit beszélnem. Ugyanaz a helyzet, mint fentebb írtam, az értékrend meglétével- tagadásával kapcsolatban: úgysem győzzük meg egymást.

ulomenen
Olvasó

Egyébként ugyanebbe a gondolatmenetbe tartozik, hogy magam részéről (megbeszélt monogám kapcsolatban) elítélem azt is, ha a férfi megcsalja a nőt- és megpróbálja megúszni. Egy férfi attól férfi többek között, hogy tartja a szavát. Ha hűséget ígért, azt is tartja. Ha egy férfi csalja a nőjét és hazudik róla, az gyenge és gerinctelen. Mindig az a gyengébb, aki hazudik. Ha egy férfi úgy szexel más nőkkel, hogy megmondja- és előre- az oké.

tomgal
Olvasó
tomgal

Megint szívemből szóltál Ulomenen. Úgy tűnik igen hasonló az életszemléletünk.

Én is azt gondolom , hogy ha mindkét fél megállapodás alapján , nyíltan mással is
szexuális viszonyt folytat, az rendben.
Nem tudom viszont, hogy feltűnt-e másnak is, de CA, folyamatosan azt hangoztatja, hogy ő ugyan nem csal meg senkit, előre közli , hogy mással is fog szexelni.
Aztán csak kibújik a szög a zsákból , aki sokat fossa a szót, előbb-utóbb belekavarodik a dolgokba . Az egyik km hosszúságú story folyamában említi, hogy akkor volt csak lelkiismeret furdalása, amikor a csaj barátnőjének megdugása után közvetlenül megszopatta, ráadásul az őt nagyon szerető csajt! Ezek szerint ez a csaj annyira nem tudott itt előre semmiről. Gondolom csak a mosdás nélkúli punci, másik száj miatt volt az aggódás, ja( egyébként ilyen életvitellel gondolom bérlete lehet a nemibeteg gondozóba )
Két eset van
1. Kitaláltak a storyk
2. Igazak, de akkor álszent és hazudik, mert vannak nők az életében , akiket bizonyosan átbaszott ( még akkor is, ha az az őt szerető csaj tudott általánosságban arról , hogy mással is szexel, arról tuti nem , hogy a barátnőjét kúrogatta még 5 perccel az oráluk előtt)

És még ő hazugozza, álszentezi itt le az embereket. Én kifejezetten károsnak látom a tevékenységét, mert vagy kitaláltak, vagy álszent módon tálaltak a történetei. Én nem bánom, sőt köszönöm a szerkesztőségnek, hogy nem közölték le a cikkeit. Aki akarja , más helyeken el tudja olvasni a szófosását.

Captain Admin
Olvasó

“Nem tudom viszont, hogy feltűnt-e másnak is, de CA, folyamatosan azt hangoztatja, hogy ő ugyan nem csal meg senkit, előre közli , hogy mással is fog szexelni.
Aztán csak kibújik a szög a zsákból , aki sokat fossa a szót, előbb-utóbb belekavarodik a dolgokba . Az egyik km hosszúságú story folyamában említi, hogy akkor volt csak lelkiismeret furdalása, amikor a csaj barátnőjének megdugása után közvetlenül megszopatta, ráadásul az őt nagyon szerető csajt! Ezek szerint ez a csaj annyira nem tudott itt előre semmiről. ”

Ilyen éleslátással téged is tárt karokkal vár az NNI. Ne tékozold el a tehetséged! ;)

Életem legelső nőjéről (akivel dolgom volt) van szó a példában akit említettem, ami kb 21 éve történt. Azóta eltelt 22 év, és legalább ennyi nő. Az utána lévő időszakra végig igaz a mai napig a másik állításom, hogy én nem árulok zsákbamacskát. Könnyen kitudod számolni, hogy a szexuálisan aktív időszakomban (az elmúlt 22 év) milyen arányban jellemzett engem ez a tevékenységem, és milyen arányban nem. Ha nem időintervallumban szeretnéd meghatározni, akkor a nők darabszámával számolva is, ha csak 3 nővel voltam összesen eddigi életem során, és csak egynél (a legelsőnél) nem avattam őt be ELŐRE abba, hogy valószínűleg mással is fogok dugni a kapcsolatunk ideje alatt, akkor már következetes voltam, és mindkét állításom igaz.

Személyeskedés helyett inkább próbálj meg néha érvelni, még ha az ehhez szükséges témába vágó tapasztalatokkal nem is rendelkezel. ;)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ja, így egyből más , csak egyszer történt meg és 22 éve…najó fáj az igazság, ennyi történt. Tisztában vagy az érv szó fogalmával ?

Állítottál vmit, ami hamisnak bizonyult. Ez kurva kemény érv . A tények ugye meg makacs dolgok.
34 vagyok. Jól nézek ki, elég sok csajom volt. Csak nem fosom tele vele a netet.Most végre találtam egy unikornist, akit meg is akarok tartani. Ez fáj ugye ? Mindenképp tönkre kell baszni más életét

omg30
Olvasó
omg30

nézd meg miket ír ez a barom a csajokéspasik társkereső blogján…sztem a történetei mind kitaláltak

Captain Admin
Olvasó

“Egyébként ugyanebbe a gondolatmenetbe tartozik, hogy magam részéről (megbeszélt monogám kapcsolatban) elítélem azt is, ha a férfi megcsalja a nőt- és megpróbálja megúszni. Egy férfi attól férfi többek között, hogy tartja a szavát.”

Ezek a legócskább lózungok, amelyeken a legjobban pont a nők szoktak szórakozni. Ha az életben és pláne női társaságban is hangot adsz ezeknek a gondolataidnak, akkor csak magadnak ártasz, mindenki mást szórakoztatsz.

Mivel a nő alapjában véve gerinctelen, nincs értéke a szavának, bármikor képes az érdekeinek megfelelően felülírni a múltban történteket és elhangzottakat, teljesen ellentétesen cselekedni az addigiakhoz képest a tőle elvárhatótól. Hazug, gerinctelen embernek hazudni, nem gyengeség, hanem alkalmazkodás.

Azt mondod, hogy ha egy férfi megcsalja a nőjét, az gyengeség. Próbáltad már? Melyik a nehezebb? Foglaltként megdugnod egy nőt úgy, hogy ennek rád nézve semmilyen negatív következménye ne legyen, vagy pedig őszintén elmondani a kis barátnődnek, hogy “Kicsim, én soha sem csaltalak még meg”? Melyik a nehezebben kivitelezhető?
Jót nevettem amúgy, köszi. :)

ulomenen
Olvasó

Hazug, gerinctelen embernek hazudni, nem gyengeség, hanem alkalmazkodás.”

Ott bukik a mondandód, hogy nem kötelező alkalmazkodni. Senkihez. Innentől kezdve megint csak értékrend kérdése, hogy kinek mi a fontosabb: az adott pina megléte, vagy a magára szabott erkölcsi mérce.
Hazug, gerinctelen embernek hazudni egyenlő azzal, hogy magad is az ő szintjére kerülsz- miközben azt hiszed, hogy “legyőzted”. Aki szarral játszik, szaros lesz.

Azt mondod, hogy ha egy férfi megcsalja a nőjét, az gyengeség.

Tényleg olvass már pontosabban, nekem kellemetlen rád szólni… Ezt írtam: “Ha egy férfi csalja a nőjét és hazudik róla, az gyenge és gerinctelen.
ÉS. Hadd ne magyarázzam meg.

Ha az ember minőségi nőt akar magának, akkor minőségi férfiként kell viselkednie. Pl. tartja a szavát és nem fél igazat mondani. Egy minőségi nő ezt fogja értékelni. Ha valaki meg ribancokat akar felszedni és azokkal együtt lenni valameddig, ahhoz nyilván más módszer kell. Minden halra a megfelelő csalival horgászunk, ugyebár.

Csaltam már meg nőmet sokszor úgy, hogy nem tudott róla. Nem igazán nehéz. Csaltam meg úgy nőmet többször, hogy aztán elmondtam neki, ez volt a legnehezebb. Velem maradt.
És ezek miatt a tapasztalataim miatt csináltam úgy a legutóbbival, hogy megmondtam, én azzal dugok, akivel akarok, ő pedig csak velem, ha nem tetszik, nem kötelező maradni. Maradt. Ez volt a legkönnyebb. És amikor jóval később magamtól azt mondtam neki, hogy mostantól csak te vagy mert kiérdemelted, a felhők közt lebegett az örömtől, százszor jobban értékeli, mintha az elejétől azt mondtam- hazudtam volna, hogy “csak te vagy nekem”…

Captain Admin
Olvasó

Emlékszem már rád, mi már beszéltünk másik fórumon.

“Ha az ember minőségi nőt akar magának, akkor minőségi férfiként kell viselkednie.”
1. A hazugság az, amikor nem a valós tényeket állítod. Ha a nőd évek alatt sem kérdez rá, hogy mást nőt is kezelgetsz e vele párhuzamosan, akkor nem hazudsz, ha ezt önként nem közlöd vele.
2. Pont az általad említett minőségi nőket dugom lassan 12 éve. Mindnek minőségi férfiként viselkedik a férje/élettársa már amióta együtt vannak.
3. Nincs ilyen értelemben minőségi nö. Ha egy nő a lehetőségei ellenére nem dug félre, AZ CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A SZÁMÁRA NEGATÍV KÖVETKEZMÉNYEK VALÓSZÍNŰSÉGE MIATT VAN, egy lebukás esetén. Ha garantált, hogy soha sem derülhet ki és ott a lehetőség is, akkor minden nő élni fog a lehetőséggel, hogy egy jobb pasival dugjon.

Ez a leggyakoribb béta bullshit, hogy azt feltételezi valaki, hogy ha ő nem csalja meg a nőjét, akkor a nő sem teszi. Miközben ez egyrészről nem igaz a nőkre, másrészről pedig csak egy önámítás, képmutatás, mert az aki ilyet kiejt a száján, az nagyon jól tudja magáról, hogy ha akarna sem tudna félredugni olyan nővel, mint aki csak egy kapcsolat keretében nyújható előnyökért van vele. (Mint akivel jelenleg is kapcsolatban van). Az elérhetőtől lefelé dugni pedig nem sok értelme van.

tomgal
Olvasó
tomgal

Te CA a legbeképzeltebb faszi vagy, vagy legbetegebb akivel kommunikáltam valaha. Azért , mert jónéhány ribancot megdugtál, és volt aki közülük kifelé megjátszotta magát , hogy ő milyen minta feleség még nem jelenti azt, hogy a létező összes nőre igaz a jelenség. Te tényleg azt hiszed , hogy a világ bármely nőjét meg tudnád dugni ? Csak AZT tudod megdugni, aki HAJLANDÓ veled és ezeknek zöme vagy nyíltan , vagy titokban ribanc. Magyarul a női állomány kurváinak- nem foglalkozásra értem ( nem mondom hogy nincs belőlük bőven) jelentős részével keféltél.

Tudod nekem az a tapasztalatom, hogy az erkölcstelen emberek mindig megpróbálják lehúzni a szintjükre a környezetüket. Legyen az hűség, lopás, sikkasztás, bármi , amit úgymond a közerkölcs elítél. Az egész ittléted egy szánalmas próbálkozás saját önigazolásodra. Próbálod a tőled ” jobb” erkölcsösebb embereket lerántani. Aki meg nem hajlandó, az szánalmas lúzer.
Igazából már sajnállak. A fiadat meg pláne, lehet nem lesz béta, de ha ilyenekkel tömöd a fejét , egy szociopata barommá válhat, aki szintén csak ribancokkal fog kefélni. Bár lehet téged ez tesz bokdoggá. Hajrá. Mást, meg más.Ezt vagy képtelen felfogni

Captain Admin
Olvasó

“Te CA a legbeképzeltebb faszi vagy, vagy legbetegebb akivel kommunikáltam valaha.”

Már csak azt kellene tudnod, hogy egyáltalán minek irkálod nekem a f.szságaid. Megtaláltad az unikornisod, használd egészséggel. Jajj bocsánat! Javítom magam. Legyetek boldogok! Ha elég ügyes, nem fog kiderülni olyan, ami beárnyékolná a boldogságod. ;) Ha meg biztos vagy magadban annyira, hogy az unikornisod nem tenne ilyet, miért nekem próbálsz ezzel kapcsolatban érvelni?

Captain Admin
Olvasó

“Ha pedig valaki netán az egyént a társadalom elé helyezné, azzal nincs mit beszélnem.”
De miért állsz meg kicsiben? Miért csak a mi társadalmunkat helyezed a saját érdekeid elé? Terjeszd ki globálisan! Gyerekrabszolgák milliói életét tehetnéd jobbá azonnal, ha a teljes vagyonod erre fordítanád. Remélem érzed, hogy mekkora ellentmondásba keveredtél, ráadásul a képmutatást is nehéz ettől tovább fokozni. Gyanítom ingyen dolgozol az államnak napi 22 órában, ezzel is a legtöbbet téve a társadalmunkért. Nem írom le a véleményem, de mivel esti mese idő van, mesélek neked 2 emberről. Az egyik egy idős férfi, a másik egy fiatal férfi.

Egyszer munka ügyben beszélgetésbe keveredtem egy 70 körüli faszival. Jól szót értettünk, vidám beszélgetés volt, aztán szóba kerültek az élet nagy dolgai és a nők. 2 fontos dolgot mondott nekem, amit azonnal megjegyeztem. Az egyik az a jó tanács, hogy “most dugjál meg minden nőt akit csak tudsz apukám, mert azt már most elfelejtheted, hogy 50 fölött állni fog a faszod!” A másik pedig az, hogy elmondta, hogy egész életében dolgozott, a pénzt hajtotta mint az állat. 4 lánya van, mind a négynek ő épített saját házat, mind a 4 lány férjét bevette az üzletébe, így saját egzisztenciális alapokat adott nekik, mindent megvett amit csak akart, most is megvan mindene, de a seggét kitörölheti vele. Kérdeztem, hogy miért? Azt mondta, hogy azért, mert akiket nem baszott meg az élete során nőket annak ellenére, hogy csak időt kellett volna szakítani rájuk, mind megbánta, és rémálmai vannak ez miatt. Konkrétan úgy értékelte, hogy eltékozolta az egész életét.

Egy másik 30-35 éves tolókocsis, military ruhás nagydarab sráccal egyszer közösen vártunk valakire, rendszeresen jártam oda és már korábban is láttam. Feltűnt, hogy testre rendben van, kisportolt, izmos, a lábai is ugyanígy arányosan vastagok voltak (a tolókocsisoknak el van vékonyodva, sorvadva általában). Azonnal gondoltam,h valami balesete lehetett nemrég. Nem bírtam magammal, rákérdeztem mi történt? Szerencsétlen azonnal bekönnyezett, aztán elmondta, hogy semmi különös. Mondom ne bassz már fel, látom, hogy nem tolókocsiba születtél! Baleseted volt? Nem. Hát akkor? A 8. kerületben ment haza gyalog egyik este meló után, amikor egy kapualjhoz közeledett állt ott 3-4 cigány gyerek, és amikor elment mellettük az egyik hátulról gerincvelőn szúrta egy késsel. Örökre lebénult. Azt mondta, hogy egy cél lebeg már csak az életében a szeme előtt, elég pénzt gyűjteni arra, hogy a börtönben megöljék neki a cigánygyereket. Én kb itt felejtettem el az összes addigi problémámnak vélt dolgomat.

ulomenen
Olvasó

Miért csak a mi társadalmunkat helyezed a saját érdekeid elé?
Mert- ahogy már írtam- vannak fokozatok. A saját családom, fontosabb, mint más család, a saját nemzetem fontosabb, mint más nemzet, stb. Ez szerintem elég egyértelmű. Nem csak a nulla meg a végtelen létezik.

Gyerekrabszolgák milliói életét tehetnéd jobbá azonnal, ha a teljes vagyonod erre fordítanád”

Ez már ugye a szalmabáb cséplése. Az értékrendű gondolkodás pont arról szól, hogy sorrendet állítunk fel. Ha valaki minden vagyonát oda akarja adni a szegényeknek, tegye. Sehol nem írtam, hogy ész nélkül fontosabb bármilyen másik csoport, mint az adott egyén.

Remélem érzed, hogy mekkora ellentmondásba keveredtél, ráadásul a képmutatást is nehéz ettől tovább fokozni.”

Nem keveredtem ellentmondásba, te keveredtél bele a saját szalmabábodba. Erkölcsökkel bíró ember, ha választ a saját gyarapodására, előnyére véghezvitt “rossztett” (pl. lopás) megtevése, vagy nem tevése között, utóbbit választja. Megérti, hogy a férfi, mint egyén jobban járhat, ha sok a ribanc nő egy társadalomban, de a társadalom viszont rosszul jár, és ez a fontosabb. Ennyi. Vitatkozz nyugodtan a képzelgéseiddel, mert amit írtam, azt még nyomokban sem értetted meg.

Nem írom le a véleményem…
Ezt ezúton is köszönöm, eddig sem mentem vele sokra, hogy leírtad. Maradj a sztorijaidnál, akár igazak, akár nem, azok között legalább van érdekes. A véleményed viszont általában felszínes, szűklátókörű és ostoba. Teljesen nyugodtan tartsd meg magadnak, ahogy most is tetted, jó döntés volt.

A két meséd pedig… tudsz te ennél jobbakat is. Ha az öreg faszinak egy ilyen élet (anyagilag sikeres, 4 gyerek, mindnek segített) után az fáj, hogy nem kefélt eleget, akkor eléggé egysíkú a kis lelkivilága. Joga van hozzá felőlem, de ebben semmiféle bölcsességet nem tudok meglátni.
A srácot meg sajnálom, szar lehet neki. Örülök, hogy nekem nem ilyen szar. Oszt?

Naooo
Olvasó
Naooo

Oszt szerintem az a tanulság, hogy az összes szarszínűt el kell tüntetni minimum Európából, de azt se bánom, ha a Naprendszerből.

ulomenen
Olvasó

Tebenned bíztam eleitől fogva…

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Gyaaaa, egy napig nem vagyok, erre meghal az antihos…fszom..

tomgal
Olvasó
tomgal

Zéró erkölcsű faszi zéró erkölcsű ribancot vonz. Soha nem fog összekerülni olyan nővel , aki nem olyan, mint akiket ő ismer , mert azok szóba sem állnak vele.
Egyébként volt egy haverom aki tényleg mindenkinek a faszát ( képeket)küldözgette kéretlenül is akár. Nem mondom jól megáldotta a sors , de eskü , ettől élvezett el szerintem , ha elküldhette, szóval exhibicionista volt. CA pont ilyen . Csak ő attól élvez , ha leírhatja mindenhova a vélt, valós, vagy kitalált storyait. Isten mentsen meg attól, hogy még cikket is írjon. Amugy Ulomenen maximálisan egyetértek veled. Pontosan így látom és én is az elsőbe tartozónak érzem magam.

ulomenen
Olvasó

Mindannyian a valóság egy részét látjuk, tehetségtől függően kisebb vagy nagyobb részét. Magam kíváncsi vagyok CA cikkére, mert pontosan látja a maga valóságát. Abban meg ő is, és mindannyan hibásak vagyunk, hogy azt hisszük: az egész képet látjuk.

rgs
Olvasó
rgs

Télleg, meséljen, engem is érdekel a világ másik vége. csp, homár, ilyenek. Csak párszor olvastam, biztos vannak ott is jó dolgok.

Captain Admin
Olvasó

Sajnos a cikk itt nem fog megjelenni, mert csak olyan mértékű változtatásokkal tartja a szerkesztőség leközölhetőnek, amit akár a kiskegyed moderátorai is elvégezhetnének. Konkrétan szeretnék elkerülni, hogy a feministák elárasszák a kommentjeikkel a férfihangot. Nem tudom miért kaptam így felkérést a cikkírásra, azt hiszem a kommentjeim alapján jól be lehetett határolni a tartalmat és a hangvételt is addigra.

Így muszáj leszek újraindítani a Kopott Kupak blogot, ott a délelőtt folyamán elérhető lesz a cikk, a későbbiekben pedig a többi is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Most miért? Eddig arról volt szó, hogy a feministákat beszéltetni kell.

Alter Ego
Szerkesztő

Ez így a te értelmezésed, én inkább úgy mondanám, hogy arra derült fény, hogy mások a kialakult kommunikációs és stilisztikai elképzelések, mint ahogy te látnád jónak. – Van amikor nem sikerül közös nevezőre jutni.

Captain Admin
Olvasó

Ami információ nem állt rendelkezésre a kommentjeim alapján, amelyek miatt mégis invitáltál cikkírásra. Igaz? :D Valamint nem vág egybe a cikk üzenete a férfihang üzenetével. De azt nem tudjátok megfogalmazni sem a kérdésemre, hogy mi a férfihang üzenete, csak 12 bekezdésben. :)

Egyértelműen hitelét veszítette a férfihang így számomra is, hogy nem ad teret a férfi hangnak. Ez ebben a formában alapító szerkesztők hangja csak, mivel tartalmilag 70 százalékban átírjátok a cikkeket, hogy az nektek tetszen. :) Ne az olvasónak, nektek. És mindez azért így működik, mert ez már bevált. Annyira bevált, hogy egyik ismertebb női magazin nyomába sem ér még nagyságrendileg sem, semmilyen olyan mutatószámmal, amellyel egy online felület sikerességét mérni lehet.

A piacon ez mindig egyvalamit eredményez, amikor egy vállalkozás alapítói egymás igényeit szolgálják ki, és nem veszik figyelembe sem a piaci igényeket, sem a konkurencia tevékenységét. Előbb utóbb jön egy konkurens, aki mindent letarol. A ti konkurenciátok márpedig a wmn.hu és she.hu, mert annál a célcsoportnál akartok változásokat elérni, akiknek ők úgy mossák az agyát, ahogyan csak akarják. Mindezt profit termelés mellett. :D

Társadalmi párbeszéd és változások elérése. Az. Miközben egy elvileg antifeminista oldal fél a feministák kommentjeitől,mert jajj mi lesz ha véletlenül az összes feminista író azon háborog, hogy a férfihangon a seggfoggdosás normalizálását hangoztatják!? Elárulom. Látogatószám növekedés, olvasószám növekedés.

Ezzel, hogy a meg sem jelent cikkemnek már azt feltételezted, hogy ezzel egyáltalán foglalkozni fog bármelyik feminista író is, és majd feminista kommentelők árasztják el a férfihangot a következtében, eleve minőséget tulajdonítottál. A kérdés az, hogy miért baj a minőségi tartalom? Mi károtok származik abból, ha az általad elmondott napi 1500 (de a statisztikák alapján inkább napi 550) látogató helyett ettől magasabb lesz ez a szám?

A 10 éves kisfiam inkább küldeném be a feminista hordába, hogy ott elérjen bármit is, mert ő legalább hatna rájuk. Olyan esélyekkel álltok gyözelemre ebben a küzdelemben, mint az az elvált apa a bíróságon, akinek már évek óta nem engedi az exe a gyereke láthatását.
https://kopottkupak.blog.hu/2019/08/05/seggfogas

Bár eredmény nincs, de egymás szerint jól csináljátok. :D Ugyanaz, mint az elvált apák egyesületében. Évekig képesek kínlódni bíróságokon, egyeztetnek, vacakolnak, pöcsörésznek, hogy egyáltalán azt eltudják érni a bíróságokon az apák, ami törvényesen jár nekik. Szép szóval, a bedrogozott fegyveres rabló ellen. Hurrá! Miközben az indulás első perceiben megírta már egy FÉRFI, hogy be kell zsarolni az exet ha sima válást akarunk. Ennyi. 90%-ban működik. Van a szar cukrozás, és van a probléma megoldás. Itt van cukor bőven bekészítve…

A végére egy idézet tőled:
“Ha a férfiak társadalmi változásokat akarnak, akkor mindenek előtt el kell mondaniuk a véleményüket minden lehetséges módon, minden fórumon, minden vitában.”

Hunn
Újságíró

Elolvastam a blogodon az írásodat, Captain Admin. A cikk kiváló. El nem tudom képzelni, hogy mi cenzúrázni való lehetett rajta, vagy hogy itt miért nem jelenhetett meg egy az egyben.

Azért bírom a te kommentjeidet többek között, mert sok mindenben nyilvánítasz olyan véleményt, ami megegyezik azzal, amire én is eljutottam logikailag, amikor teljesen végigvittem a Red Pill gondolatsorokat a belőlük fakadó, elkerülhetetlen végkövetkeztetésekig.

Captain Admin
Olvasó

Kösz. Leírtam mik voltak a kifogások.

common man
Olvasó
common man

Szerintem a kommentjei tele vannak csúsztatással megalapozatlan következtetésekkel “odaböfögésekkel”. A cikkben viszont semmi ilyesmi nem volt.

Blackur
Olvasó
Blackur

Reklámot csinált a cikkének. Ha nem itt akkor elolvastatja ahol közölte. Valamit tudhat.

Captain Admin
Olvasó

@Blackur: én 4 dolgot tartottam szem előtt, mielőtt nekikezdtem megírni azt a cikket.
1. Ilkeszkedjen az itteni tematikába.
2. Úgy legyen megírva, hogy aki elkezdi, az végig is olvassa.
3. Hasznára váljon azoknak, akik ilyen témában olvasgatnak.
4. Reakcióra késztessen minél több nőt.

De ha tudom,hogy a fő szempont az, hogy a feminista véleményvezérek szája ízének megfeleljen, akkor bele sem kezdek, hanem azt az időt inkább eltrollkodon a wmn-en 2 sör közben.

Blackur
Olvasó
Blackur

A 100 hozzászólásból közel 70 a tied no comment.

wittukind
Olvasó
wittukind

Kicsit átirtad a kommentedet….a Férfihang üzenete már nem az ami volt a kezdetekkor, ez a fejlécen is látszik, ez azt hiszem, azóta van, mióta létezik ez a “valódi egyenlőség” dolog, nem kell megsérteni az “egyenlőség” másik felit.

elolvastam én is a cikkedet, hááát, ekkora rumli egy seggfogás miatt, csakis ebben a félrement világban lehetséges..

Alter Ego
Szerkesztő

Wittukind, az előnyösebb lenne, ha nem találgatnál, hanem kérdeznél.

A “Valódi Egyenlőségért” jórészt azért is jött létre, mert ez a Férfihangról leszakad csoport túlságosan férfi szempontúnak és “hímsovén” módon provokatívnak tartotta a Férfihang hangvételét, ami meggyőződésük szerint alkalmatlan arra a fajta a közéleti tevékenységre, amire ők a hangsúlyt helyezni szeretnék egy férfimagazinnal szemben. Tehát azért kerestek külön utakat, mert az itteni hangvétellel nem tudtak azonosulni és nem tudták a saját szelídebb gondolataikhoz és céljaikhoz hajlítani sem. Szóval a valódi történet pont az ellentétje annak, amit te kitaláltál. Viszont ettől még a viszony kölcsönösen békés és kooperatív velük a lehetőségek határain belül.

Az viszont igaz, hogy bizonyos módon a Férfihang is változott menet közben… Mindennek van fejlődéstörténete. Egy két szerzős antifeminista blogból egy sokszerzős férfimagazin és egy civil szervezet nőtte ki magát, ez már nyilván nem ugyanaz.

wittukind
Olvasó
wittukind

Sokszerzős??? ahogy látom, Főnök, rajtad és az alteregódon kivül csak a George Herceg még irogat ide…..de legyen úgy, ahogy mondod, hisz Főnök vagy….

Alter Ego
Szerkesztő

Megszámoltam a címlapon a neveket, az elmúlt időszakban hat különböző szerző írt a Férfihangra. Összevetésképpen: több internetes lapnak kb ennyi a teljes stábja.

A Férfihang a fennállása alatt hozzávetőleg 70 különböző szerzőnek biztosított megszólalási lehetőséget alkalmilag vagy hosszabb időszakokon keresztül. Ha van kedved, akkor számold meg magad pontosan:

https://www.ferfihang.hu/szerzoinkrol/

De valamiféle válogatás és szerkesztői támogatás mindig is volt.

Nem kell úgy érezned, hogy meg vagy fosztva bármi fontostól, hiszen Herr General Captain Admin zavartalanul promózhatja a cikkét és te pedig elolvashatod a Kopott Kupak blogon.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha azt tetszik hinni hogy lepetéztem az őrmester elvtárs zagyválásától, tévedés….és én nem az utolsó nyolc év szerzőiről irtam, hanem pl az utolsó hat beirásról…a tanár úr szerzeményei inkább tanulmányok, látszik is mennyit éerdekli a népet, a többi meg hirek innen-onnan…hol van már pl a Kujon úr??, vagy Borisz??

Alter Ego
Szerkesztő

A Férfihangra civilek írnak, saját közlési szándéktól vezérelve vagy úgymond hobbiból, nem pedig megbízott profi újságírók. Tehát nagyon könnyen lehetséges, hogy nem érnek rá vagy kiírták magukat. Kapcsolódóan: történetesen az ő írásaikat nem igazán kellett szerkesztenie senkinek.

Ha Őrmester elvtárs írását zagyválásnak nevezted, akkor meglehet, hogy egészen jól érted, hogy miért kél el a szerkesztői támogatás. Csak nem mindenki viseli el, de ez az ő joga, és akkor nyilván nem sikerül létrehozni semmilyen csoportmunkát sem. Pedig arra mindig szükség volt, éppen a lap félprofi jellege miatt.

wittukind
Olvasó
wittukind

Visszanéztem egy kicsit, lássam hol irtam én hogy akarnám itt látni azt a cikket, de nincs ilyen, tehát ezt nem kenheted rám. egyébként ez az illúziós cikk sem valami nagy csapás, de hát megelékszünk avval ami van…

Alter Ego
Szerkesztő

Látod, ennyire sokrétű ízlésnek kell megfelelnie a Férfihangnak. Kritizálod, pedig George Herceg is annyira profi, hogy valószínűleg simán megélhetne az újságírásból is. Szerintem a személyében a Férfihangnak van a magyar internetes magzinok között az egyik legjobb párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó szerzője. Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül jutalmazták különdíjjal a párkapcsolati blogok egyik versenyében is:

https://www.ferfihang.hu/2018/01/16/a-parkapcsolati-szakirok-versenyeben-a-legjobbak-kozott-dijaztak-george-herceget-a-ferfihang-hu-egyik-szerzojet/

Alter Ego
Szerkesztő

Tóth György Károly “Tanár Úr” írásai szerintem széles műveltségen alapuló kuriózumok, és nem csak a most futó sorozathoz hasonló tanulmányokat ír, hanem professzionális tárcákat, jegyzeteket, pedig neki is van más polgári foglalkozása, ő sem profi újságíró.

Captain Admin
Olvasó

Köszönöm, hogy megengeded, hogy blogoljak. A férfihang szerkesztőinek pedig őszinte elismerésem, a 8 év alatt elért eredményekért, elsősorban egy 16 órája létező bloggal összevetve. Emberfeletti küzdelem állhat a megrekedt és stagnáló látogatottság elérése, a majd 3000-es olvasóközönség és a 24 rendszeresen kommentelő megtartása mögött.

Ha a lendület töretlen marad, reális célkitűzés lehet akár valamelyik hazai női magazin számszerű eredményei 20%-ának elérése is. Ha elfogadtok javaslatokat, kicsivel több önfényezés, és a külvilágtól elzárkózás időnként komolyabb visszajelzést adhat az egyre gyorsuló haladásról a célok felé.

Kiemelném a férfihang legfőbb céljához köthető eredményt, férfigyűlölő nők tömegeinek jobb belátásra bírását (talán 3 nicknevet már láttam itt közülük), valamint a nemlétező közös, és higgadt párbeszédet a női oldal hasonló szerveződéseivel. Mindennél fontosabb az a társadalmi szerepvállalás, amivel teret biztosítotok civil férfiak publikációnak, plusz feladatokat és adott esetben konfliktusokat is vállalva ezzel.

Meggyőződésem, hogy Kenderesi Tamás nem úszhatta volna meg ezt a szexbotrányt ennyivel, ha a férfihang nem áll ki a jogaiért, a helyzete igazságos megítéléséért, kompromisszumokat nem tűrően és ekkora mértékben az online felületeken. Köszönöm a jókívánságokat. A 8 év eredményeihez hasonlókat nem tudok őszintén kívánni, mert ezek az eredmények a megrekedésük miatt garantáltak a jövőben is, így pedig felesleges.

Bazinga
Újságíró

CA:

Ha már olvasottság, miért állítottad a blogod olvasottságát nem publikussá? (Jobb oldalt felül)

Captain Admin
Olvasó

Ezzel is szeretnék kommenteket generálni a férfihangon. Bejött a számításom. A haladás megkérdőjelezhetetlen.
(Mindeközben a wmn-hu-n 2 feminista szerző újabb cikke jelent meg, de pszt! Nehogy kiderüljön.).

Alter Ego
Szerkesztő

Azért nem csak egy óvatos ajánlás akart lenni, amit a kritikával kapcsolatban mondtam. Az ellenséges, lejárató szándékú, avatatlan, dezinformáló, kontár hablatyolásod rövidesen kitiltást fog érni.

Megjegyzem, aki ekkora cirkuszt képes abból csinálni, hogy valahol nem fogadták be a kéziratát minden lektorálás nélkül elsőre, és a remek, mindent megváltó ötleteit, az nem csak egy tahó proli, hanem valójában még önérzete sincs.

common man
Olvasó
common man

Nyilván nem volt ilyen tehát csak elméleti:ha egy nő visszautasítaná….

Bazinga
Újságíró

CA:

“a meg sem jelent cikkemnek már azt feltételezted, hogy ezzel egyáltalán foglalkozni fog bármelyik feminista író is, és majd feminista kommentelők árasztják el a férfihangot ”

Ne játszd már a sértett kislányt itt a közönségnek. Direkt csúsztatsz, mert sokan nem tudják a vezérlőpultban lévő szerkesztői kritikákat elolvasni, de ott semmi ilyet nem írtak és nem is utaltak erre. A túlságosan öncélú, magamutogató stílusod volt a kritika fő tárgya, és nem akarták, hogy ilyen “én vagyok a király” típusú cikk legyen a Férfihangon. Amúgy szerintem lényegesen finomítottál az ide beküldött cikkeden (bár még így is erősen ott van az egoista szemléletmód) és úgy raktad ki a saját blogodra, legalábbis a kritikák összevetése után ez jön le..de tévedhetek persze.

Captain Admin
Olvasó

Semmit nem finomítottam. A bevezetést módosítottam csak a legelső verzíóhoz képest, a többi ugyanaz mint amihez ragaszkodtam. Könnyű lellenőrizni.

Pont ez zavart, hogy még csak nem is tűnhet szélsőségesnek sem, pláne a kommentjeimhez mérten. :D Már mindegy, kaptam annyi pozitív visszajelzést, hogy beigazolódott a tippem, ami szerint nem lenne rossz fogadtatása ezen az oldalon sem.

A vélemenyem ugyanaz, így itt a cikkek nem férfihangok, hanem leragasztott férfi szájak, a torkuk szakadtából ordító feminista tömegben.

Alter Ego
Szerkesztő

Azért lassan túltehetnéd magad azon, hogy úgy alakult, a Férfihang nem akarja magáénak a cikked, a hangvételed, és a “tutti biztos siker receptet”. Szerintem elkeseredésre semmi ok, hiszen minden kellék egy személyben a kezedben van a lehengerlő előmenetelhez, ezért nem is kell kompromisszumokat kötnöd semmilyen más nézőpontokkal, szándékokkal, szerkesztői szempontokkal és szerkesztőkkel, egyéb téged feleslegesen akadályozó körülményekkel és emberekkel.

Herr General Admin Kapitány, én továbbra is őszintén csak a legjobbakat kívánom neked, tehát nyugodtan promózd tovább a blogod ezen a szar helyen, az senkit nem zavar, viszont cserébe annyit kérek, hogy a mindent átlátó kritikáidat és ötleteidet ne itt add elő, hanem tartsd meg magadnak és kamatoztasd. Kívánok magam is sok sikert a minden bizonnyal gyorsan felívelő pálya előtt álló “Kopott Kupak” blognak! :)

ulomenen
Olvasó

Elolvastam CA cikkét. Szerintem teljesen passzol a többi itteni cikk közé. Csak azoknak provokatív, akiknek az egész FH is az. Biztos, hogy lennének, akik felháborodnának, de tömeges feminista hisztit eddig még egyetlen cikkel sem sikerült kiváltani, egy-egy fáradt kacsa jött csak ide hápogni pár napra.
Nem gondolom, hogy ez esetben bármi többet tapasztalnánk. Ha meg véletlenül mégis három feministánál több olvasná- hát, a döntést meghozó Alter tudja csak, hogy az miért is lenne baj.

Amúgy pedig Meetoo!!!! Velem is megtörtént, hogy csak jelentős átírással mehetett volna a cikkem, úgy pedig nem akartam… bizony, engem is eltiport a rendszer!!!! Elfogadtam, hogy “nem otthon vagyok” és a blogomra, a Peszeusz- ra azt írok, amit akarok. Ezt is teszem. Ide pedig azóta is írtam, mikor úgy éreztem, belekalkulálva az esetleges átírást- ami így már nem zavar annyira. Ennyi. Az én “meg nem jelent” cikkem egyébként témájában jóval jelentéktelenebb volt, mint CA-é.

Ezzel együtt azt mondom, hogy esetleg lehetne hagyni a f@szméregetést, és csak megjelentetni a cikket, nagyjából olyannak, ahogy meg lett írva, jó az úgy. Meg lehet – és azért meg is kell- fésülni. Lehet azt úgy, hogy a lényeg ne változzon, CA- nak meg ajánlom figyelmébe, hogy ő sem otthon van.. Nyilván nem az én döntésem, de semmiféle arcvesztés nem történne, ha apu azt mondaná, hogy mégis kaphattok fagyit… Eggyel több cikk lenne a FH- on, amit lehet olvasni és – mint az eszkalálásnál is- inkább bunkó legyen az ember, mint félénk és óvatos.

Captain Admin
Olvasó

Respect! ;) A lehetőség adott volt, kb 3 órát cseteltünk ez ügyben. A cikk itt már biztosan nem fog megjelenni ingyen, és a következők sem. :)

Amúgy ez lényegesen kapcsolódik a tegnapi eszmecseréhez is. Te megvívtad ebben a helyzetben a csatádat és meg is nyerted. Férfi maradtál. Nem hagytad, hogy hozzád köthető legyen egy kiskegyed színvonalú bejegyzés. Én ugyanígy tettem. Ellenben a szerkesztőség minden tartalmában jelentősen átszerkesztett cikknél elveszít egy csatát, mert:
– nem önazonos, hiszen nem fériaknak biztosít teret a hang adásra, hanem csak a szerkesztők egymásnak
– tart a feministáktól, ezért megfutamodik.

Ez már a jelenben is oda vezetett, hogy a komment szekció termeli az oldalletöltéseket, nem pedig a tartalom, de a kommentekbe csak nagyon kevesen ássák bele magukat, még kevesen kommentelnek aktívan. Pedig szélesebb körű egyedi látogatói csoportot elsődlegesen a minőségi tartalommal lehet elérni.

Meg kell nézni milyen hangvételű cikkek vannak a wmn-en vagy a she.hu-n, aztán lejjebb belekukkantani a kommentekbe, majd pedig el kellene szégyellni magát azoknak, akik megfutamodnak. A FÉRFIHANG AKKOR MONDHATNA MAGÁÉNAK BÁRMILYEN EREDMÉNYT IS, AMIKOR A FEMINISTA PORTÁLOKON A FŐ TÉMA AZ ITT MEGJELENTEK LENNÉNEK, ÉS AMELYEK ÉSSZERŰ ÉRVEKKEL MEGTÁMADHATATLANOK LENNÉNEK. Azt gondolom, pl az én cikkem alkalmas lett volna erre a feladatra, ráadásul teljesen ingyen. De pont fordítva van, itt szólnak arról bejegyzések százai és kommentek ezrei, hogy ott mi folyik. Remélem ez nem csak nekem tűnt fel!

Egy kereskedelmi cég nem akkor eredményes a piacon, amikor a saját értekezletén a vezetés a saját számaikban gyönyörködik, hanem amikor a konkurenciánál válságstábot kell összerángatni, mert annyira odabasztunk nekik. :)

ulomenen
Olvasó

Mindenhol átírják, hidd el. A szerkesztőknek van egy elképzelés a fejében, hogy milyen legyen a lap- és ez a jobbik eset- a beérkezett írásokat pedig annak megfelelően igazgatják. Tudom, bármifajta átírás olyan, mintha az ember gyerekét kaszabolná valaki. Más oldalakra írva is átéltem ugyanezt. Azt tudom erre mondani, mint fentebb: nem otthon vagyunk, te se, én se. Ha itt meg akarod jelentetni, azt ide igazítják és ennyi. A blogodon úgyis ott van vágatlanul.

A férfihang akkor mondhatna magáénak bármilyen eredményt is, amikor a feminista portálokon a fő téma az itt megjelentek lennének. De pont fordítva van, itt szólnak arról bejegyzések százai és kommentek ezrei, hogy ott mi folyik.

Ez pedig nagyon fontos két mondat, igencsak megfontolásra érdemes!! Tudom, erre esetleg az lenne a válasz, hogy “de mi nem a feministáknak írunk, a FH amúgy is olvasottabb a feminista lapoknál”. Hogy a FH pontosan kinek akar szólni, azt nem tudom, gondolom, minél több embernek, illetve minél több értelmes embernek. De ahhoz sem árt néha egy kis figyelemfelkeltés.

wittukind
Olvasó
wittukind

Az a Perszeusz blogod egészen jó..különösen tetszett a maratonista csajokról a bejegyzés, azt akár ide is áthozhatnád hogy az “érzékeny” liliomszálak ébredezzenek egy kicsit…

Reszet Elek
Újságíró

Számomra a második és harmadik harmad sutaságával és az egész nem igazán “penge” vonalvezetésével volt a gond. De az igazi problémát, legalábbis az én részemről, Bazinga jól leírta. Ez pedig a narcisztikus, lekezelő stílus. Az egészből süt a pöffeszkedő lesajnálás.

Nem alapjában a mondanivalóval van a gond, ami bő lére eresztve (fele ekkorában ütősebb lett volna) kb. annyi hogy a csajok a jó pasiktól elfogadják a seggfogósdit, a bétáktól meg nem. Ennél cifrább dolgok is megjelentek itt és számtalan esetben annak ellenére, hogy nekünk szerkesztőknek más volt a véleményünk.
A téma interpretálása viszont nem megfelelő és mivel ezen szerzői engedély hiányában nem lehetett változtatni, örülök hogy a Férfihang nem adta hozzá a nevét. CP kommentjeiben ez a hozzáállás még elmegy, de cikkben már nem.

A magam részéről befejeztem a témát. Ha akarod verheted itt magadnak, hogy mennyire jó vagy, senki sem tiltja vagy megmutathatod a blogodon mennyire spíler író/szerkesztő vagy. Utóbbi esetben arra kérlek, hogy mondjuk három héten belül linkeld be a mérvadó feminista honlapok irományaiddal foglalkozó cikkeit. Ha sikerül nyilván azonnal meg is foglak követni és követelni fogom a cikked itteni megjelenését egy általam hozzáfűzött bevezetővel, amiben elismerem a tévedésem (noha a direkt elutasítást nem én mondtam ki a megjelenést illetően).

Captain Admin
Olvasó

“Ez pedig a narcisztikus, lekezelő stílus. Az egészből süt a pöffeszkedő lesajnálás.”

Ide elvárnék pár idézetet ami erre utal. Elhiheted, ki tudom fejezni magam pöffeszkedően ha akarom, de ez még kommentben sem történt meg itt sem.

A problémám azzal van lényegében, hogy ha előre közlitek, hogy a férfihangon csak akkor jelentettek meg cikket, ha azt egy közgyűlés elfogadja, akkor neki sem kezdek. Ez minden volt, csak nem korrekt. Ráadásul úgy, hogy amikor valamelyikőtök cikkírásra invitált, a KOMMENTJEIMRE hivatkozva tette ezt.

Akárhogy nézzük, brutál mértékben elhiteltelenítettétek magatokat. A szekesztő társad már kitiltana, egy kommenttel lejjebb pedig at írod, hogy vergődhetek itt kedvemre. Most akkor melyik? Totál mint amikor nőkkel vagyok egy értekezleten. :)

Azt már meg sem kérdezem újra, hogy miért előnyös az egy online magazinnak, ha rövidebb ideig tartózkodik egy olvasó a portálon, mint ha hosszabb ideig tenné.

“Utóbbi esetben arra kérlek, hogy mondjuk három héten belül linkeld be a mérvadó feminista honlapok irományaiddal foglalkozó cikkeit. Ha sikerül nyilván azonnal meg is foglak követni és követelni fogom a cikked itteni megjelenését egy általam hozzáfűzött bevezetővel, amiben elismerem a tévedésem (noha a direkt elutasítást nem én mondtam ki a megjelenést illetően).”

Ezt lementettem a hitelesség vesztés miatt, és semmit nem fogok külön tenni a bejegyzés feminista cikkbe kerüléséért. Én is kíváncsi vagyok.

A kritikát nem tűritek ez jól látszik, pedig fogalmam sem volt, hogy más olvasók is az enyémhez hasonló véleményen vannak. Egy valamin azért gondolkozzatok el! Amikor én először a férfihangról hallottam, az Csides Kata Ámor című műsorának nézése közben volt, amikor is úgy elhordta az egyik cikk írót, hogy na mondom, nekem ott a helyem. Nem ajánlották, nem más témába vágó blogon említették, nem is egy női magazin kommentelői szidták, hanem egy olvasói levelekkel foglalkozó nő kérte ki Csides Kata véleményét egy cikkel kapcsolatban. Ő sem hallott még a férfihangról addig, és ez egy pár éve történt. Engem ez zavarna ennyi beleölt meló után, bár én nyerni szeretek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Amikor én először a férfihangról hallottam, az Csides Kata Ámor című műsorának nézése közben volt”

Mi van azzal a háborgó bálnával mostanában?

Alter Ego
Szerkesztő

Az ne zavarjon, hogy nem csak több női magazin cikkének, hanem szakdolgozatnak, professzori értekezésnek is volt témája a Férfihang és az általa általa felébresztett férfimozgalom, te csak fejtsd ki, hogy nem éri el a nőket és a feministákat. Egyedül az kár, hogy még az az önellentmondás sem zavar meg az öntelt, tudatlan, mások munkáját leértékelő hablatyolásodban, hogy magad fejted ki, hogy lényegében egy feminista televíziós hárpia irányította a figyelmed a Férfihangra (valójában számtalanszor építette innen a műsorát), amellett, hogy számos ismerősöd ismerte és ajánlotta a lapot.

Tudod csak úgy illik (logikus) megmondóembert játszani, ha van valami eredmény a tarsolyodban. De ahogy elnézem, itt egyetlen hozzászóló hallott csak rólad a széles nagy interneten, de finoman szólva még ő sem semmi jót. És te osztanád itt az észt jó reputációval rendelkező bloggerek, írók, újságírok munkája felett ítészkedve. Az meg már nem csak egyszerűen önleleplezően ellentmondásos, hanem maga az agyhalál, hogy azért hisztizel, mert egy ilyen “szar helyen” nem jelenhetett meg az írásod. :)

Ahogyan Elek javasolta, majd gyere vissza, ha bőszen ide tudod vágni a saját eredményeidet. Vagyis szerintem: a soha viszont nem látásra!

Captain Admin
Olvasó

“Egyedül az kár, hogy még az az önellentmondás sem zavar meg az öntelt, tudatlan, mások munkáját leértékelő hablatyolásodban, hogy magad fejted ki, hogy lényegében egy feminista televíziós hárpia irányította a figyelmed a Férfihangra, amellett, hogy számos ismerősöd ismerte és ajánlotta a lapot.”
vs
“Nem ajánlották, nem más témába vágó blogon említették, nem is egy női magazin kommentelői szidták, hanem egy olvasói levelekkel foglalkozó nő kérte ki Csides Kata véleményét egy cikkel kapcsolatban. Ő sem hallott még a férfihangról addig, és ez egy pár éve történt.”

Kezdesz szétcsúszni. Bár a férfimozgalmon felkacagtam. :D Ha a mozgalom vezetői a női kommentektől is félnek, akkor milyenek a mozgalom eredményei vajon? Öreg papák egymást dícsérgetik a saját előadásaikon amire senki sem kíváncsi, miközben lassan már a nők verik hobbiból a pasikat. GYŐZELEM! :D

“jó reputációval rendelkező bloggerek”
Link? Számok?

“azért hisztizel, mert egy ilyen “szar helyen” nem jelenhetett meg az írásod. :)”
Leírtam. A problémám az volt, hogy nem tájékoztattatok arról, hogy az asszonykórus egyöntetű döntése után jelenik meg csak egy cikk ha ide ír valaki, jellemzően nagymértékű tartalmi átszerkesztéssel. Mert így bele sem kezdtem volna. Mint bármelyik férfi sem kezdene így bele. Más is járt így, feljebb írták.

És nem megsértődni kellene, hanem a jogos kérdésekre tényszerűen válaszolni. Kérdeztem,h mi a fő üzenete a férfihangnak. Válasz: 12 bekezdés. :D Mik az eredmények amelyeket féltetek és ezért a cenzúra? Titok?

Alter Ego
Szerkesztő

“olvasói levelekkel foglalkozó nő kérte ki Csides Kata véleményét egy cikkel kapcsolatban. Ő sem hallott még a férfihangról addig, és ez egy pár éve történt.”

Jaja, én is ráfognám a helyében mindenféle olvasókra. Véletlen sem ismerné el, hogy naphosszat itt olvasgat, hogy muníciót gyűjtsön a kétes értékű, fröcsögően férfigyűlölő műsorába.

“A problémám az volt, hogy nem tájékoztattatok arról”
Mert gondoltad, hogy viccnek van a “beküldés” gomb és nem “megjelentetés”? És láthattad a szerzői cseten is, hogy másoknak is lektoráljuk az írását, ha szükséges, ha szükségét érezzük.

“Más is járt így, feljebb írták.”
Természetesen. Azon már régen túlnőttünk, hogy bármit megjelentessünk és aztán hallgassuk a kritikákat. Nagyon is meg szoktuk fogadni az indokolt kritikákat, pont azért van lektorálás és néha még ez sem garantálja a maximumot.

“Ha a mozgalom vezetői a női kommentektől is félnek, akkor milyenek a mozgalom eredményei vajon?”

Ez a te tévképzeted, lejárató hazugságod. Amikor arra utaltam, hogy számos negatív kritikát kaphatna szerintem az eredeti formájában az írásod, akkor nem a női hozzászólókra, hanem általában az olvasókra céloztam, akik nemtől függetlenül kritikusan szemlélnék az öncélú (“nárcisztikus”), “öntelten hímsovén”, “megmondó alfa” jellegű, oktató, profán felhangjait az írásnak. A témafelvetés önmagában is provokaítív, minek ezt még cifrázni? Főként pedig ilyen stílusban cifrázni. Csídes boszorka műsorában áhítozol 10 perc hírnévre? Ezt nyugodtan vívd ki magadnak Kopott Kupakként, ha tudod, a Férfihang nem mindenáron óhajt osztozni ebben. Ketten kétféleképpen elmondtuk, hogy miért férne rá a cikkedre a lektorlás, ha itt jelenne meg és nem egy blogon. Kitegyem ide esetleg a megfogalmazott ellenvetéseket, hogy megbeszélhesd a közönséggel? Igazából úriemberek között nem kellene ennek így témának lennie. Részemről udvariasan, tömören és bizalmasan jellemeztem a helyzetet a kommentedre válaszolva, mondván, hogy “nem találtunk közös hangot”. Erre te nyomod a felesleges felhajtást alpári módon. Mire jó ez neked?

“12 bekezdés. ”
Gondoltad készen állunk rá, hogy a te megrendelésedre egyetlen mondatban foglaljuk össze? Mert te nem vagy hajlandó tájékozódni a civil társaság weblapja alapján? Nagyon cikki, hogy fordítva ülsz a lovon, amikor úgy képzeled, hogy egy szaros szlogen mérvadóbb, mint egy alapos, részletes kifejtés.

Az eredmények meg magukért beszélnek, még akkor is, ha a te lejárató propagandád szerint persze nem léteznek.

rgs
Olvasó
rgs

Gondolom elmerengünk még ezen a témán pár hétig ha kell, az én véleményem: olvastam a seggrepacsizós cikket CA-tól, nem túl jó és nem túl rossz. Igazán nem ráz meg ha nem jelent meg itt, nekem túl bő lére eresztett okoskodás, tőle inkább a hozzászólások jöttek be, nyomja – aztán majd leszedem a hosszú dumáiból ami nekem értelmes. Inkább az zavar hogy miután a férfiszféra ennyire sovány még itt is egymást esszük, ráadásul néha a legrosszabb passzív-agresszív szarral. Mindig jön majd egy okosember akinek a kezében ott a csillogó grál meg az örökélet – csak épp a garancialevél maradt otthon mindig. No problem, amíg dolgozunk.

Admin
Admin

Captain Admin felhasználót kitiltottam az oldalról a Férfihang.hu ellen irányuló lejárató propaganda miatt.

Deadpool
Újságíró

Erősen túlreagáltad. Kupak Kapitány erkölcse ugyan egy pszichopatával vetekedett, nem is csoda hogy kiverte a biztosítékot egyes emberekben, viszont néhány piszkálódó beszólást – ami valójában meg sem lett cáfolva (merthogy a tényeket nehéz, ugye) – lejárató propagandának nevezni… hááát… :D
Mondjuk én már nem lepődöm meg azon, hogy sportot űztök művelt emberek elüldözéséből, olyanokból akik adnak valami tartalmat is oldalnak (és ő adott elég rendesen), de azért remélem néhány szavát megfontolod. Mert bizony súlyos dolgokat mondott. Súlyosak, mert elég gyanúsan igazak, nem mellesleg cáfolni sem sikerült, csak erőlködni.

Például a már ulomenentől is beidézett:

“A férfihang akkor mondhatna magáénak bármilyen eredményt is, amikor a feminista portálokon a fő téma az itt megjelentek lennének. De pont fordítva van, itt szólnak arról bejegyzések százai és kommentek ezrei, hogy ott mi folyik.”

Mondjuk, végül őt is legyőzte az egója. Ha délben kiszáll, ott még emelt fővel távozik.

Alter Ego
Szerkesztő

“erkölcse ugyan egy pszichopatával vetekedett” – kontra – “művelt emberek elüldözése”

Bár nem azonos, de a műveltségnek csak-csak van kapcsolata a jellemmel. És itt valami ellentmondás sejlik fel. Nem gondolod?

Milyen “művelt ember” lett még rajta kívül elüldözve? Szeretném veled megbeszélni, hogy értsem a kritikád. Mert most egyrészt nem is értem, másrészt nem is érzem igaznak.

Az idézett szöveg számodra újszerűen hatott? Mert akkor megértem, hogy ennyire le vagy nyűgözve. De nekem csak olyan, mintha azt mondta volna, hogy “kék az ég”. (Mondjuk ez egyébként valóban egy szokásos pszichopata trükk, ha valaki a “kétszer kettő néggyel” bölcselkedik és ezzel meg is győz mindenkit a zsenijéről.). Nem egyszer elmondtam évek óta, hogy nagyon helyénvaló, hogy nem írunk a feminista blogoszféra agymenéseiről. Sok éve a feminista idézetek,linkek kerülésére kértük az olvasókat. Szóval CA nem mond igazat, nincsenek bejegyzések arról, hogy mi van a feminista portálokon. Ha a komentszekcióban erről beszélgetnek, az egyébként sem szerkesztői, írói kérdés. Lehet, hogy neked ez jelentett valamit, de nekem lényegében semmit (újat főként) nem mondott ez a (egyeseknek talán) bölcsességnek ható okoskodás.

Ha légből kapott, hamis adatokat közöl a forgalomról, és máson sem dolgozik, minthogy elvitassa a Férfihang szerzőinek eredményeit, az lejárató szándék. Ha hiszed, ha nem.

Bazinga
Újságíró

Deadpool:

Semmi igazságtartalom nincs a mondandójában. Ő olyan feminista oldalakhoz hasonlította a Férfihangot, mint a WMN meg She.hu. Csak arról elfelejtett szólni, hogy ezen oldalak mögött komoly gazdasági érdekek és rengeteg pénz,
reklám megjelenés van. A She.hu egész konkrétan a New Wave Media Group oldala, ami például az Origo-t is üzemelteti, lényegében Matolcsy-ék vezetésével, és évi 4 milliárdos árbevétellel.

https://24.hu/media/2018/01/05/matolcsyek-atszerveztek-mediabirodalmukat/
https://www.opten.hu/new-wave-media-group-kft-c0109189828.html

A Wmn pedig D. Tóth Kriszta vezetésével működik, aki nyilván megfelelő kapcsolatokkal és támogatással rendelkezik, hogy az oldalát mindenhol reklámozzák.

Ezzel szemben a Férfihang mögött úgy tudom nincs semmilyen milliárdos, befolyásos politikai vagy médiaszereplő, csak átlagos hétköznapi emberek gondoltak egyet és elkezdték megírni a véleményüket szabadidejükben.

Innen kéne nézni a dolgokat és nem onnan, ahogyan ezt csúsztatva a kapitány előadta. Jó hogy nem a sarki zöldségest fikázza, hogy bezzeg a Tesco-nak sokkal nagyobb az árbevétele, tehát ő valójában csak egy lúzer!

Alter Ego
Szerkesztő

Így van, és ezek nem is “feminista oldalak”, hanem hatalmas pénzből működő női magazinok. A valódi feminista, civil portálokat, blogokat fényévekre maga mögött hagyta már régen a Férfihang. Együttvéve sincs akkra forgalmuk, mint a férfihangnak. MIndezt úgy értük el, hogy soha nem ereszkedtünk le arra szintre, hogy vitát nyissunk például Gerle Évával vagy Murinai Angélával. Az viszont megkerülhetetlen, hogy országos jelentőségű feminista szervezeteket illetve véleményvezéreket kritizáljunk. Mondhatni kötelességszerűen meg is tettük.

“megfelelő kapcsolatokkal és támogatással rendelkezik, hogy az oldalát mindenhol reklámozzák.”

Konkrétan vásárolják is a forgalmat, egy úgynevezett “aggregátor” site-ról. Nem mondom meg melyikről.

Egyébként teljesen, maradéktalanul egyetértek. Köszönöm!

Ebből is kiderül, hogy nem ért CA semmit ehhez az egészhez.

rgs
Olvasó
rgs

így ötven fele közeledve ezt gondolom: akkor mondhatna ez az oldal eredményt ha a jelenlegi huszonéves fiatal férfiaknak azt tudná közvetíteni hogy gondolkodjanak el azon mi a férfi feladata a világon. Nem kiszolgálni a nőket, és nem élősködni rajtuk. A férfi az férfi, éljen is úgy. De nem tűrünk el semmit ami ezt elvenné tőlünk. A mai feminizmus nem jó és nem is követendő mert már ember ellen irányul.

Alter Ego
Szerkesztő

Teljesen egyet értünk. Ehhez jó lenne, ha a huszonéves generáció nagyobb számban képviselné itt magát, de sajnos évek alatt is csak nagyon kevesen voltak ebből a korosztályból az íróink között. Nyilván nagyon sokféle generációs sajátossággal függ ez össze, de túl kevesen akarják elmondani a véleményüket. Remélem ez nem a fásultságukról árulkodik, és hiteles számukra is, amit más korosztálybeli férfiak fogalmaznak meg.

Hunn
Újságíró

Huszonéves srácokkal dolgozom együtt irodai munkán, Alter Ego. Értelmes, okos, kulturált és művelt, jó külsejű, sportos fiatalemberek, akik a magyar dolgozó átlaghoz képest kifejezetten jól keresnek. Szinte csodálkozol, hogy nem modell-csajok kapkodják ki egymás szájából non-stop a farkukat…

… ami – természetesen? természetellenesen? – nem történik meg. A nőkhöz való viszonyuk vagy totál béta, vagy klasszik omega. Vagányabb, alfásabb megnyilvánulást még nem láttam tőlük. Csoportban félénkebbek a nőkkel mint egyénileg. Pedig az életnek semmilyen más területén nem lúzerek.

Hogy hallgatnak-e a tapasztaltabb, idősebb férfiakra? Csakis és kizárólag akkor, ha a jótanácsot adó férfi megfelel a mai mainstream, feminista, nőközpontú társadalom hipergámiát látszólag kielégítő ideáljának: egy magas, gazdag, kigyúrt és jóképű férfi az valszeg tudhat valamit a nőkről. Ők is ilyenné szeretnének válni, és úgy gondolják, akkor lesz nőjük ha mindezt sikeresen megvalósították, egy perccel sem előbb. A többi férfiről pedig szerintem el sem hiszik, hogy azok valaha is láthattak közelről pinát.

Nekik sem lesz könnyebb, mint nekünk volt fiatalnak lenni. Azzal az apró különbséggel, hogy az én generációmban akadhat – teszem fel (random tippelek) – mondjuk 200 ilyen Hunn-féle bolond incel az országban, az ő generációjukban meg lesz 200,000…

zgy001
Olvasó
zgy001

common man
Olvasó
common man

Meg akarja őrizni az inkognitóját.

Hunn
Újságíró

Igyekszem észrevétlenül terelgetni őket, zgy001, de nem sok a foganatja. Talán nem fog meglepni senkit, hogy jómagam a fiatal férfiak feminista kondicionálását tartom a fő vétkesnek ez ügyben :)

Az egyik fiatal kölyöknek majdnem saját kezűleg szerveztem le egy randiféleséget (közös bulizást) egy olyan lánnyal, aki épp csak hogy bele nem ült az ölébe hogy ott helyben magában érezze, és aki a srácnak is egyértelműen tetszett. Szerinted elment a találkozóra az idiótája?

Költői kérdés volt. Nagyon nyíltan amúgy nem akarok odabenn megnyilatkozni, mert egy olyan nemzetközi cégnél, ahol a diverzitás a legfőbb értékünk, nem biztos, hogy a Red Pill-es gondolkodást jó néven veszik a dolgozótól. És végülis ők fizetnek…

zgy001
Olvasó
zgy001

Hunn
Újságíró

Hogy milyen érzés a diverzitásosság, zgy001? Olyan, hogy a fenti tippedből a “Ti buzik vagytok, hogy nincs nőtök meg hogy ennyire féltek tőlük?”-kitételt eleve ki sem ejteném a számon, hiszen mi teljes mellszélességgel támogatjuk a Gay Pride-ot és kiállunk a melegek jogaiért is (meg a nőkért és az összes elnyomott kisebbségért is)…

De nem akarok panaszkodni emiatt. Egyáltalán nem, sőt. Egy éve még munkanélküliként a budapesti utcán az aszfaltról szedegettem fel a cigicsikkeket ha rá akartam gyújtani, most pedig a becsületes munkámból megvan a magyar viszonylatban normális megélhetésem.

Engem ott nem azért fizetnek, hogy a Red Pill-t terjesszem a kollégáknak munkaidőben, és én ezt nem is tévesztem szem elől. Amíg hagyják, hogy a munkámra koncentráljak és nem akarnak belevonni abba, hogy együtt örüljünk a feminizmus eredményeinek, a melegjogoknak és a migránsok tömeges befogadásának és nem kell ezekről a dolgokról a valós véleményemmel homlokegyenest ellenkező véleményeket kötelezően kiejtenem a számon – és szerencsére hagyják, nem kell belevonódnod ha nem akarsz – addig én pusztán keményen melózok, hogy hó elején felmarkolhassam a lét, amivel a hétvégéken úgy tudok elmenni végre csajozni, hogy fel vagyok öltözve rendesen. (Elkezdtem adni az eleganciára, fehér ing-szövetnadrág-bőrcipő, és beválik ez is.) Azt a pénzt, aminek a segítségével vagány Game-et futtathatok a helyes kis alacsony, formás, fiatal csajszikon…

És a Game bizonyíthatóan működik: a minap is fesztiválon egy kb. 150 centis fiatalka kis csajjal kavartam – ez az a méret nőben, ami nekem az ideálom. Egy férfi legyen nagyobb és erősebb a nőjénél, és én náluk vagyok nagyobb és erősebb a 170 centimmel és 60 kilómmal. Eskü azt vettem észre, hogy a nagyobb nők mellett nem is igazán érzem férfinak magamat, pláne ha szexi is a nálam nagyobb nő, na, az kifejezetten zavar. Ezek a pici csajok viszont pozitívan, feminin módon reagálnak általában, ha közeledek hozzájuk.

És tőlük “féltem” én fiatalabb koromban? Tiszta szégyen, már fiatalon is oda kellett volna menni hozzájuk! És ez az az üzenet, amit a mostani fiatal férfikollégáknak próbálnék én fű alatt átadni. Hogy menjenek oda. (Ma is volt egy ilyen eset, hogy az egyiknek oda kellett volna mennie de nem ment. Mindegy, nem is idegesítem már magamat rajtuk.)

Ebből is látszik, hogy a fiatal srácok Blue Pill-es, feminista kondicionálása férfiak millióinak az ifjúságát vágja tönkre…Ami az én kis fesztiválozó tündérkémet illeti, sajnos túl kevés időm volt olyan komolyan befűzni hogy meg is dughassam, de még ez is fényévekre van a fiatal korombeli állapotomtól…

zgy001
Olvasó
zgy001

Hunn
Újságíró

Helyzet az, zgy001, hogy még ilyen modern, PC munkahelyen is vannak olyan területek, ahol férfidominancia van és ahonnan menekülnek a nők. És nem a szexuális zaklatás és a hátrányos nemi megkülönböztetés miatt, mielőtt még félreértené valaki.

Hanem azért, mert vannak olyan munkaterületek, ahol vannak kifejezetten nagy stressztűrő képességet, nagy kockázatvállalást, kijavíthatatlan következményekkel járó és azonnali döntéseket igénylő feladatok. Most képzelj el egy olyan nőt, aki azonnal és teljes felelősségvállalással dönt egy olyan ügyben, aminek komoly következményei vannak a cég jövőjére is, és a saját szakmai jövőjére nézve is. Ugye hogy nem megy?

Mindez egy férfi számára úgy fordítódik le, hogy kaland, izgalom, és még fizetnek is érte, ráadásul jó sokat. Na, én errefelé, ebbe az irányba törekszem.

zgy001
Olvasó
zgy001

bny
Olvasó
bny

@Hunn: Gratulálok, hogy lett jó munkahelyed. Régebben sokat olvasgattam itt a kommenteket és úgy vettem észre, hogy nyugodtabb vagy, mint valaha. Nem tudom, hogy ezt egyedül érted el vagy segítséggel, de nem is számít, mindenképpen szép eredmény. Minden jót neked a továbbiakban is.

Az incel temahoz: sajnos az emberek többsége továbbra sem a feminizmust és az apanelkuliseget tekinti a dolgok okozojanak, hanem a “toxic masculinity” – t. A mostani lövöldözések tökéletesen lettek idozitve: hamarosan választások, egyre rosszabb a migrihelyzet is az USA-ban, illetve a ferfilejaratokampany kellős közepén vannak, plusz a pedofilbotranyokrol is eltereltek a figyelmet. Kicsit azt gondolom, az USA az orvosi lo: ami ott bevalik, az máshol is be fog. Amit ott sikerült atnyomni az embereken, azt máshol is át fogják. Ne legyen igazam… Ezeknek az incel sracoknak 2 dologra lett volna szukseguk, és nem történt volna tragédia : egy apara, aki jelen van, és atadja nekik a férfias értékeket. Illetve egy anyára, aki nem feminista módon neveli oket. Egy normalis családra. Nyilván borzasztó, hogy embereket öltek, és nem menti fel a tettük alól őket senki, de érdemes lenne a dolgok mögé nézni. A balliberális média persze az egész okozojanak a férfi mivoltukat tekinti (és azt, hogy fehérek). Lassan ott tartunk, hogy a fehér férfi a legalavalobb az összes közül, egy semmirevalo kis senki.

Hunn
Újságíró

Két segítségem volt, bny. Az egyik a Manoszféra olvasgatása. A másik pedig az, hogy a szüleim nem dobtak ki az utcára, a lakásban pedig volt internet, így tudtam a Manoszférát olvasgatni. Minden mást egyedül értem el. De picit büszke is vagyok erre. Talán még ennél jobban is.

Az incel-jelenség ellenszere – amellett, amit te is írsz – az, ha a srácok rátalálnak a Game-re. Figyelve körülöttem a srácokat és a lányokat, végül arra jutottam, hogy ma szinte mindenki fordítva ül a lovon. Még a PUA is alapnak fogja fel a nőközpontú feminista világrendet, és arra reagál. Az az alapgonolat, az elfogadott axióma, hogy a férfinak a szexhez meg kell felelnie a női hipergámia elvárásainak, és ha a ennek a legfelsőbb 20% felel meg, akkor közéjük kell bejutni, és ha nem jutsz be, akkor így jártál.

Természetesen az önfejlesztés, gyúrás-gazdagodás és társaik jó dolgok, de egy férfi életének mozgatórugója nem lehet a hipergámiának való megfelelés vágya. Vagyis nem helyezheti a női szexuális stratégiát a sajátja fölé. (Hú, azt hiszem ezt egyszer ki kéne fejtenem egy hosszabb kommentben, hogy mire is gondolok, de fáradt vagyok a meló után. Azért megpróbálom röviden.)

Arra gondolok, hogy a férfinak a saját stratégiáját kell követnie a hipergámiától függetlenül, esetleg éppen annak ellenére, vagy annak ismeretét felhasználva a saját céljaira. Tehát minden fordítva van, mint ahogy az a mainstream-ben megjelenik, és ahogy azt általában gondolják ma az emberek, férfiak és nők egyaránt.

Egy férfi nem azért él, hogy kielégítse a nők esztétikai, anyagi, és szexuális hipergám igényeit, hanem épp ellenkezőleg: a nők léteznek azért, hogy kielégítsék a férfiak szexuális és intimitás iránti igényét. Tehát a nőknek kell megfelelniük a férfiak igényeinek és elvárásainak, nem pedig fordítva. Ez a világ legtermészetesebb dolga kellene hogy legyen, mégis ugye milyen radikálisan hangzik így a XXI. században? Welcome to Clown World.

Mondok egy ideillő példát. Sok srác sír, hogy ő úgymond alacsony, a nőknek meg a 180 centis és annál magasabb férfiak kellenek. Tehát az ennél alacsonyabb srácok ezt úgy élik meg, hogy ők nem is számítanak igazi férfinak, ők nem elég jók a nőknek. Nomármost: egy férfi legyen nagyobb és erősebb a nőnél, eddig oké. De akkor az is ugyanúgy igaz, hogy a nő legyen törékenyebb és kisebb a férfinál, nemdebár?

A helyes gondolkodás a férfi részéről tehát ilyen esetben az, hogy a velem egymagasságú vagy magasabb lányok egyszerűen nem felelnek meg a nők irántott támasztott minimális elvárásaimnak sem, ergo figyelmen kívül hagyom őket is és a kibaszott véleményüket is (amire a kutya sem kiváncsi, és a magas srácok is csak azért hallgatják meg és bólogatnak rá, mert meg akarják dugni őket), és rámozdulok a nálamnál kisebb csajokra, meghúzom őket, majd készíttetek velük egy szendvicset.

Ez a helyes mentalitás. És tök logikus is. El kell felejteni a nőközpontú gondolkodást, amikor a hiprgámia igényeinek mindenáron való megfelelés vágya veszi át a hatalmat a férfi gondolkodása fölött, mert azt hiszi, hogy annak az eredménye lesz a szex.

Pedig minden pontosan fordítva van.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Mindig győzni akart. Ez egy idő után igen fárasztó. Nem lehet mindig győzni hagyni valakit. Neki sem használ.

Deadpool
Újságíró

Hát… akkor meg kellene érvelni, és nem hagyni az egó leuralja a tiszta elmét, majd olcsó személyeskedésekkel vissza válaszolgatni. Nem is csoda, hogy mindig nyert, műveltségben hát finoman fogalmazva az átlag felett áll… Ha zavarja a szent és sérthetetlen lelki békéd, hogy mindig győzni látod, akkor műveld magad és vedd fel a kesztyűt. Érvekkel. Mint egy férfi. Tudod…

Az meg. hogy mi használ neki, szerintem neked semmi közöd hozzá, nem is értem minek hozod fel, az legyen az ő felelőssége.

Alter Ego
Szerkesztő

Mutatnál egy kommentet, ami erről a műveltségről árulkodik? Mert én nem olvastam őt eleget. – A “megérvelés” jegyében…

Deadpool
Újságíró

A hülyének tettetés egy bejáratott stratégia nálad is, gondolom ezért szúrtad ki olyan szemfülesen wittukindet. Nem fogsz ugráltatni.

Alter Ego
Szerkesztő

Szóval nincsenek érveid. Nem baj – tévedni emberi dolog.

wittukind
Olvasó
wittukind

mi bajod velem, mutánska? nem fogy a film vagy mi a liebe cazzo?

common man
Olvasó
common man

Művelt????

Alter Ego
Szerkesztő

Jahh, csak Daddy sehogy sem akarja “megérvelni”, hogy az számára mikor derült ki.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát Deadpool ha a “Kapitány” -5 körüli tetszései meg a kitiltása innen egy “győzelem” szerinted, akkor érdekes fogalmaid vannak a sikerről. Ha 5-en feketének látnak egy tehenet, te meg hajtogatod hogy ők hülyék, mert szerinted a tehén lila, az sokáig nem lesz ott megtűrve. Ez volt kb. a Kapitány. Miféle műveltség ?

Bazinga
Újságíró

Deadpool:

“Hát… akkor meg kellene érvelni, és nem hagyni az egó leuralja a tiszta elmét, majd olcsó személyeskedésekkel vissza válaszolgatni. Nem is csoda, hogy mindig nyert, műveltségben hát finoman fogalmazva az átlag felett áll…”

:D Haha, de azért te is inkább itt osztod az észt a műveletlenek között, ahelyett hogy a mester blogján kommentelnél a pengeéles meglátásaira.

Nem azért, de konkrétan egész nap azt hajtogatta, hogy AZÉRT nem jelentetik meg a cikkét, mert a szerkesztőség szerint az a feministák dühét váltaná ki…erre beléptem a vezérlőpultba elolvasni a szerkesztői kritikákat és egy darab észrevétel se szólt erről, finoman szólva játszotta az eszét itt mindenkinek. Egyből jegelte is ezt az “érvét”. Ha már a műveltség és az érvek…

ulomenen
Olvasó

Önmagában az, hogy nem akarta a cikkét átírva látni- noha tényleg ráfért volna- az oké, joga volt hozzá. Amit miatta művelt, na az tényleg hiszti volt.
Semmiképp sem illetném sem a “művelt”, sem az “alfa” jelzőkkel, a “mindig nyert a vitákban” sem igazán pontos vele kapcsolatban… a “mi kutyánk kölyke” meg… na persze.

Nemcsak a nők, hanem egyes férfiak is hajlamosak kivetíteni a saját fejükben lévő képeiket valakire, és adott viselkedés, fellépés mögé olyan tulajdonságokat képzelni – amik nincsenek ott.

Delin
Olvasó
Delin

A vègèn kiderül, hogy mègis van fèrfi hiszti is. :)

common man
Olvasó
common man

És ő az?

Deadpool
Újságíró

Nem igazán láttam értelmét, hogy bármi továbbit hozzáfűzzek ehhez a nevetséges cirkuszhoz, inkább csak jókat szórakoztam azon, hogy bújt ki 180 km/h-ás sebességgel az önérzetesség itt egyesekből, viszont neked talán még van értelme reagálni egyet, ulomenen.

Egyébként az óbégatók közül tobbneju – természetesen – a magas műveltségéről árulkodó, és szigorúan a vaslogikára épített kommentje a kedvencem, aki szerint akkor van valakinek igaza, ha az elég embernek tetszik. Ha már így, kilóra mérjük az igazságot, bennem már csak egy kérdés maradt:
Vajon hány proli tesz ki egy Einsteint? :) Vagy másképp fogalmazva: hány diszlájk kell ahhoz, hogy megdőljön a relativitás-elmélet? Hmm :DDD

Semmiképp sem illetném sem a “művelt”, sem az “alfa” jelzőkkel, a “mindig nyert a vitákban” sem igazán pontos vele kapcsolatban… a “mi kutyánk kölyke” meg… na persze.

“művelt”

internetes redpill ‘műveltség’ vs real life tapasztalat

Running man valamelyik cikk alatt tanácsot kért, hogy mit tegyen akkor ha egy buliban kinézett magának egy nőt, de az épp egy barátnőjével beszélgetett, mit tegyen olyankor. Elek, össze szedve minden redpilles műveltségét és bölcsességét, és egy ütős tőmondattal meg is oldotta running man összes gondját: ‘menjen oda, majd fűzze a barátnőjét’. Ennyi. Tanács vége. Rögtön alatta megtalálható CA válasza is, ahol pontos stratégiát ad neki és egyéb megfogadandó tanácsokkal látja el. Ha azt threadet valaki megtalálja, talán pofán fogja baszni az a kontraszt, ami engem is… Ha most itt összeadnák a műveltségén finnyogók az összes tudásukat, annak a kommentnek a 20%-át sem tudták volna összehozni, ezt bármiben le merném fogadni. Na ennyit erről.

“alfa”

Az én szótáramban az alfa a falkával kezdődik. Alfa (szerintem) az, akinek a tudata átfogja, hogy falkában ütőképesebb, mint solóban. Aki nem szervez maga köré valamilyen, bármilyen falkát, az nem alfa. Alfának tekintek egy Kasai Lajost, egy Mádai Norbertet vagy akár egy Orbán Viktort. A Kupakoló Kapitány pedig bevallottan egyéni játékos. Ő az én szememben ‘csaló’, aki sikeresen tudja elbábozni a nőknek az alfát, de nem az. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne tudna csajozásban hasznos infókkal szolgálni…

“mindig nyert a vitákban”

Itt azért hozzá tenném, hogy nem láttam minden megmozdulását, sőt volt egy hét ami teljesen kimaradt nekem, bár gyanítom, hogy az alatt az idő alatt sem kapott senki fényt. :) Akik fel tudták venni a kesztyűt emlékeim szerint, az te és Alter volt, bár engem igazából senki nem tudott meggyőzni. Az egyetlen gyenge pontját is te találtad meg, a cinizmusát, de a rutinjával lepattant róla az is. Alul maradni nem láttam.

Pedig vétett hibákat és adott magas labdákat is. Volt egy, ami valamiért nagyon szemet szúrt. Éppen az őszintétlenségét próbálta valaki sután bizonygatni, azzal hogy az első nőjének nem vallotta be az öreg Kupak, hogy csalja. Erre többek között jött a válasz, hogy ha nem kérdez rá, az nem számít hazugságnak ha nem vallja be. Kíváncsian vártam, melyik művelt fórumtársam fogja lecsapni ezt a magas labdát… azóta is várom a csodát.

A sok agyonművelt, felnyílt szemű redpill máguspszichológus közül egynek sem “jutott eszébe” legalább annyi, hogy az igazság objektív, abból csak 1 van, minden más hazugság, vagy legfeljebb a valóság (az egyén igazsága). De kórusban háborgás megy a műveltségén. :D

(Egyébként pedig millió-féle hazugság van, de alapvetően 2 csoportra lehet bontani a hazugságokat: hamisítás (hamis tény állítása) és a leplezés (elhallgatás), amire iskolapélda az ő esete az első nőjével…)

Reszet Elek
Újságíró

Deadpool: Az említett kérdésre nincsen jó válasz, ezért írtam a “tömöret”.
A PUA és a Red Pill között pedig világnyi különbség van.

Alter Ego
Szerkesztő

Sebaj, mert van akinek még egy szellemes mondat erejéig sincs kedve egy ilyen evidenciákkal teli beszélgetéshez, nemhogy kilométeres kommentben játssza el a májer csajozógépet. És ez nyilván csak akkor válik problémává, ha ez lép elő a “műveltség” fokmérőjévé.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

A Captain Admin problémához….. Az ilyen magamutogató jellegű alakok ellen a legegyszerűbb lenne a komment napi darabszám és a karakterszám korlátozása, néha pedzegettem mát itt. Sehol, senki nem pofázhat korlátlanul (parlament, munkahely, bíróság, stb.) mindenütt van valaki, aki megmondhatja, hogy ennyi elég lesz, legközelebb majd az ellenfél nyilatkozata után/holnap/a következő tárgyaláson, stb. szövegelhetsz. Itt is ha kordában lett volna tartva terjedelmileg – valaki tehát egy egyszerű beállítással korlátozta volna a szófosást – napi 1000 karakter (max. 2 hozzászólásban) terjedelemben még el is viselem. A terjedelmi korlát összeszedettebbé is tette volna a mondandóját és nem köthetett volna bele mindenkibe. De megoldásként így sajnos maradt a “fejlövés”, a teljes kitiltás.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha még csak arról szólna a történet, hogy valakinek a szófosása messze meghaladja az értelmes, irritációmentes mértéket. CA kitiltásának oka kifejezetten nem a hozzászólási lehetőséggel való szimpla mennyiségi visszaélés volt, hanem a visszautasítás, pontosabban a szerkesztői kritika miatti bosszúálló, lejárató szándék. Beleértve ebbe a nyilvánosan maradt hozzászólásokat és a végén törölteket is.

Alter Ego
Szerkesztő

Tehát a neked feltett kérdéseim választ sem érdemelnek.

De most most már véletlenül se fáraszd magad vele! Mondjuk nem is reméltem, hogy tudnád bármilyen értelmes érvel alátámasztani az üres, elfogult állításaidat. Helyette kilométeres kommentben rugózol itt azon az értelmetlen, mindenestül relatív hülyeségen, hogy ki a “műveltebb” PUA mágus. – Nálam újfent vesztettél a hitelességedből..

tomgal
Olvasó
tomgal

Deadpool:

Te itt baromira benéztél vmit , én nem azt az őszintétlenségét tudtam “sután bizonyítani” ( szerintem egyértelműen sikeresen ) , hogy hazudott a csajnak, mert nem vallotta be a nőjének, hogy megcsalta ( barátnőjével mellékesen), hanem hogy folyamatosan NEKÜNK hazudott álszent módon. Már hónapokkal ezelőtt is és folyamatosan azt hangoztatta , hogy ő aztán mindig megmondja előre, az nem megcsalás, ő aztán nem csal meg senkit sem. Közben ő hazugozott le le másokat ( amúgy abban a vitában is egyértelműen Vivi nyert, teljes kikelve magából fröcskölődött) , meg álszentezett itt embereket.

Blackur
Olvasó
Blackur

Deadpool ha szerinted amit és ahogy írt műveltségről tanúskodik bele sem merek gondolni mit tartasz rólunk. Mondanivalója az kétségtelen, hogy van nem is az a gond amit hanem a HOGYAN. A stílus maga az ember.

Hunn
Újságíró

Sajnálom, hogy úgy kell beledumáljak a Captain Admin-féle vitába, hogy az érintett maga már nem fog tudni visszaszólni nekem abban az esetben, ha akarna. (Úgyhogy Captain Admin, ha reagálni akarnál erre, amit most írok – természetesen nem kötelező – akkor a blogod legutolsó cikke alatt egy kommentben, ha írsz, azt el fogom olvasni.)

Nem kedvelem az amatőr pszichologizálást, mégis annak tűnhet az, amit most írni fogok. Ha így van, ezért bocsánatot kérek.

Hosszú bevezető után térjünk a lényegre:

1. Captain Admin-nak valóban van egy “megmondóalfa” stílusa, sőt: ha megrendeznénk a “megmondóalfák” világbajnokságát, szerintem esélyes, hogy megnyerné, és onnantól róla mintázhatnák a “megmondóalfaság ” szobrát.. És értem, hogy ez a stílusa miért zavar sokakat. Nekem azért nem okoz ez a dolog problémát, mert amit ebben a stílusban előad, az egyrészt tökös, másrészt Red Pill-es szemmel nézve logikus.

2. Ne keverjük össze Captain Admin online perszonáját a mögötte álló magánszeméllyel. A kettő nem ugyanaz egyetlen kommentelő esetében sem. Nálam sem, nála sem, nálatok sem. Én egy tudatosan kiérlelt, szándékosan provokatív, kifejezetten tökös, egyéni írói stílust és írásmódot vélek felfedezni az ő “megmondóalfasága” mögött.

3. Én őt egy olyan férfinak képzelem el, aki megvívta a saját csatáit saját magával és a világgal szemben, megölte önmagában a Bétát – agyonverte szívlapáttal majd átszúrta karóval a szívét, hogy fel ne támadjon – és nem hajlandó visszamenni abba a korábbi lelki- és elmeállapotba, ha a fene fenét eszik akkor sem, soha többé, inkább a halál.

4. Úgy tűnik kevesen értik vagy érzik meg ezt, hogy ő nem azt próbálja eljátszani, nem azt akarja sugallani, hogy ő tévedhetetlen alfahímnek született és az is volt egész kibaszott életében ellentétben veletek született vesztes anyaszomorítókkal, hanem azt mondja el, hogy mire, milyen logikai és egyéb következtetésekre és gondolati eredményekre jutott el idáig a Red Pill útján, önmagával és a világgal kapcsolatban, és nem kér érte sem kegyelmet, sem bocsánatot.

5. Ha egy bekezdésben akarnám összefoglalni Captain Admin munkásságának a lényegét az így szólna:

“Tökösnek kell lenni. Én az vagyok. Téged mi tart vissza?”

Ítélet: a mi kutyánk kölyke.

Szerintem.

Alter Ego
Szerkesztő

Hirtelen ötlettől vezérelve megpróbáltam szétnézni egy kicsit a csajozás-PUA témával foglalkozó részein a blogoszférának, mert én amúgy nem szoktam ilyen helyeket látogatni; az ilyen témában író-fordító szerzőket sem én hívtam meg a Férfihangra. Erre ebbe a pábeszédbe botlok szinte azonnal:

Ethan Wolf 2019.07.19. 18:03:54
Kapitányt kitettem, mert már unalmas volt a pörgése. Ugyanazt a műmacsó lemezt tolja. Eddig még megtűrtem, legyen valami öröme az életben azáltal, hogy itt talán olvassa valaki, de már annyira unalmas volt a vergődése, hogy inkább kitettem (aztán majd meglátjuk milyen álcában mászik vissza).

Daenerys Targaryen 2019.07.20. 08:20:21
@Ethan Wolf: ezen nem csodálkozom. De vannak másik blogok ahol oszthatja az észt, nem kár érte.

Somogyi József 2019.07.22. 08:18:58
@Ethan Wolf: Érdekes figura ez a kapitány vannak jó meglátásai de a végén mindig úgy jönn ki a dolog, hogy mindenki hibás de ö mindent kúrva jól csinál, azt hiszi hogy az ő seggéből süt a napfény…

Több kérdésem nincs is. – Megnyugodtam, hogy nem az én hozzáállásommal van baj, hanem a blogoszféra egy részében közismerten összeférhetetlen emberrel nehéz is lett volna szót érteni. És ezzel tényleg lezártam a témát részemről is.

rgs
Olvasó
rgs

A mi kutyánk kölyke mi? Harmadszor tévedtem rá az oldalra de gondoltam hátha, és láss csodát a kommentek közt:
https://csajokespasik.blog.hu/2019/08/06/miota_felmerult_az_osszekoltozes_kerul_engem/full_commentlist/1#c37498252
“Elég durván alakul ez a hét. A férfihangon meleg az egyik szerkesztő, összebuzizták a kólát, 720 ezerre szökött a seggfogás darabja, te meg nem szopatod meg a kolléganődet.”

Van jobb is:
https://csajokespasik.blog.hu/2019/08/06/miota_felmerult_az_osszekoltozes_kerul_engem/full_commentlist/1#c37497526
“teljesen komolyan mondom, hogy nem véletlen van(nak) mangina balfasz egy elvileg antifeminista online újság szerkesztői között.”

Egy szimpla egoista kis görcs, de duma az van. Rendszeresen kommentel egy blogban aztán a hasonszőrűek hajlonganak neki. Na b+, élharcos a homokozóban. Telesírja a világot hogy nem jelent meg a cikke pedig ő milyen okos. Óvoda.

Balton
Olvasó
Balton

Ennyit a műveltségéről…, na Deadpool komám még mindíg benn akarsz lakni a seggében? Ennyit a megvívott csatákról, bár ez igaz; csak az oviban és a homokozóban. Tévedtem nem a stílus maga az ember, hanem nála a hiszti-kriszti; biztos van ronaldo-s plakátja:)

Alter Ego
Szerkesztő

Csak most olvasom. És még az idézetteknél cifrább is akad. A lényeg, hogy megtudhattam, hogy nem csak hülye, hanem buzi is vagyok.

Azért azok, akik szerint egy idegbeteg, kritikát nem tűrő autokrata vagyok, képzeljék el, hogy milyen szinten próbálja meg az ember toleranciáját és idegeit, ha rendszeresen ilyen Kupak Kapitányhoz hasonló kretének csinálnak neki programot.

Van abban valami kifejezetten abszurd és nagyon kínos, hogy Deansdale-t (aki szerintem a magyar férfiszféra legjobb blogere és a Férfihang.hu társalapítója) sem az ádáz feminista ellenségei riasztották vissza a férfiszférás blogolástól, újságírástól, hanem lényegében a saját férfiolvasói. Nagyon-nagyon szomorú történet.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

bocsikló, de nem mind FÉRFI aki herékkel született

Balton
Olvasó
Balton

Menjetek legyetek szívesek, ezzel az ő mennyire művelt rizsával a picsába, de barátilag kérem. Tudod mi a műveltség első mutatója? A stílus, neki aztán volt „stílusa”. Pökhendi, arrogáns és lekezelő. Mindjárt valaki kitalálja hogy még úriember is volt. Én mondjuk nem kitiltottam volna, hanem bekúrtam volna a trolltartóba azt a mondanivalóját, ami hisztit tartalmaz. Hangsúlyozva azt, hogy amit írt abban van (nem is kevés) igazságtartalom. Bár van annak bekezdés/0,5 fasságtartalma is, ezért ha kettőnél többet írt egyszerre abban már indokolatlanul felszaporodott, 5 felett meg ki is szorította a lényeget.
@Hunn: én meg olyan férfinek képzelem el, aki csatát nem hogy nem vívott, hanem csak a TV-ben látott. De ott aztán sokat. Bár itt is közbeszúrom: azt elhiszem neki hogy valószínűleg több nőt szúrt, mint akivel én egy mozgalmas évben beszélgetek. Csak el ne kapjon lelkem valamit…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hangsúlyozva azt, hogy amit írt abban van (nem is kevés) igazságtartalom

No, ez a lényeg, a többi meg “farokmutogató” egorizsa…….

common man
Olvasó
common man

Az az igazságtartalom már le volt írva többször több helyen itt is máshol is.Persze ettől még nem árt ismételni.Ebben a formában viszont olyan volt mintha az asztalt teli rakták volna mindenféle jó kajákkal de az összes tányérra elhelyeztek volna néhány darab valódi szart ,az italokba belehugyozva(vagy stílusosabban egyéb váladékok a pohárban) Ami hisztit meg leművelt..Ettől sokkal kisebbért is kaptak már(akár részben jogos) panaszkodók az oldal radikális lebaszóembereitől.(most nem…?)Szóval a hiszti amit művelt az rendkívül picsás, a hátulról sunyin buzizás meg olyan buzis.De aki akar nyugodtan nézzen fel rá.Amúgy látta már valaki?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nagyon találó volt a hasonlat.
Én láttam :

https://youtu.be/eB0E77w7TtA

common man
Olvasó
common man

Művelt, jól beszél idegenül.

common man
Olvasó
common man
Hunn
Újságíró

Donáth? Ő Donáth Ferenc fia, Donáth Anna apja. A nagypapáról, Donáth Ferencről annyit kell tudni, hogy eredetileg egy vérkomcsi zsidó volt, aki végül Nagy Imre oldalára állt, elítélték, végül a rendszerváltó progresszív ellenzék – SZDSZ, hogy mindenki értse – egyik vezető személyisége lett. Érdemei elismerése mellett azért kijelenthetjük, hogy ő sem tudta átlépni az orra árnyékát. Unokája politizálásából megtippelhetjük, hogy odahaza, egymás között mennyire szerethették a magyarokat…

Zsidó nem zsidó: a Donáth-módszer már megint egy feminista cikk, rühellem hogy a 888-on kell olvasnom. Red Pill-értelmezésben a kulcsmondatok, idézem a cikkből szó szerint:

“A nőknek a felét úgy megnyeri, hogy azok tényleg hullaszerelmesek lesznek belé, innentől kezdve pedig elhiszi, hogy minden nőnél van esélye és bepróbálkozik. Azt meg, hogy a nő félelemből teszi, amit tesz, hogy nem mernek nemet mondani, azt már nem ismeri el. Neki ez is egy hódítása.”

Tehát a pali egyértelműen sikeres volt rengeteg nőnél, akiknél élete során bepróbálkozott. Mert mit is tett? Odament, bepróbálkozott, és ha pozitív fogadtatásra talált, nyomult tovább.

A nők szerint pedig nem csupán gondolatolvasónak kellett volna lennie, hanem kifejezetten azt kellett volna gondolnia, hogy:

-“Hát, ez a nő akinél éppen most próbálkozom, és aki mellesleg pontosan ugyanúgy reagál, mint a tegnapi akit megbasztam és azóta szerelmes levelekkel bombáz – magyarul hagyja magát – az valamiféle “félelemből” teszi és elvárná tőlem, hogy a nőknél elért tömeges sikereim ellenére is úgy tekintsek magamra, hogy én a nők számára egy szexuálisan kifejezetten undorító és taszító férfi vagyok, akinek egy nő kizárólag csak félelemből hagyhatja magát…”

Ez egy vicc, bazmeg.

Hát, mit mondjak: nehéz az alfák élete, még a zsidó alfáké is ezek szerint.

Ez már megint az a kibaszott #MeToo-kampány. Azt akarják elérni a háttérhatalmak, hogy a fehér férfiak ne is merjenek ismerkedni, nyomják el magukban a szexualitásukat és a nők iránti vonzalmukat. Hogy ne legyen szexuális életünk, ne legyen párunk, gyerekünk, hogy egyedül és magányosan dögöljünk meg mind.

Lámpavasra az összes #MeToo-propagandistával!

Reszet Elek
Újságíró

Nem kedvelem az evangélikus egyházat mert túl sok szivacs szűrődött be. Ez az egyik főszivacs.

common man
Olvasó
common man

Ugye most valamiféle választások lesznek.Akkor a politikai kampány(ok)ba ezt a kis plusz színt is beillesztik.Csak meg kell lovagolni a hullámot.Agytröszt volt aki kitalálta.

Alter Ego
Szerkesztő

“elhiszem neki hogy valószínűleg több nőt szúrt, mint akivel én egy mozgalmas évben beszélgetek”

A pszichológiai érzékem azt súgja, hogy csak az bizonygatja ennyit széles internetszerte (valamit túlkompenzálva), hogy ő mekkora kúrógép, és más meg buzi, akinek finoman szólva sincs rendben valami a nemi önbecsülésével vagy egyenesen a nemi identitásával. Aki napi száz kommentben beszél róla, az még csak nem is érne rá baszni, még ha volna is kivel és mivel. Aki egyszerre “kapitány” és “admin” is, annak egy nagyon iciripiciri, langyos, rejtőzködő pistike parancsolja a lába közül a megalomániát. De persze én ezt csak egy olyan – talán érhető – sértett elfogultsággal mondom, mint amikor éppen lebuziztak valakit és kénytelen-kelletlen elmélkedik a másik személyiségéről. :)

omg30
Olvasó
omg30

örülök hogy más is úgy látja, hogy a nagy kalandjai szinte 100 hogy kitaláltak :)

T_T
Olvasó
T_T

Hát nem is tudom…
CA csak egy vicces kamugép, akit sajnos sokan komolyan vesznek.

Én ritkán szoktam beleolvasni mások beszélgetéseibe, de múltkor egy cikk alatt megakadtam CA néhány aranyköpésén.

Na most nem tudom, hogy ki csalta-e már meg az aktuális, vagy valamelyik előző partnerét, de a csóka néhány dologgal nincs tisztában:

1. Azt állította magáról, hogy miután megcsalta a nőjét, az egyik alkalom után nem fürdött le, és így mosdatlanul megdugta.
Namármost ez ott bukott meg, hogy egy barátnő még azt is megérzi, ha egy olyan nő mellett ültünk a buszon akinek erős a parfüme. (Természetesen már ekkoris megcsalásra asszociálnak.) Ki nem jártam már így?
Na és akkor egy másik nő mocskát ne érezné meg?
Kamu…

2. Aztán ott volt az paneles sztori, amikor őt zavarta, hogy a “felette lévő” lakásban a csaj férje esti mesét olvasott a gyerekeknek.
Na most bárki aki már élt rövidebb-hosszabb ideig panelban tudhatja, hogy ez képtelenség. Egy mellettünk lévő szobából még oké, de ebben az esetbe a nő gyorsan elhúzódik a faltól, hogy ne bukjon le. Ez csak pszichológia.
A felette lévő lakásból meg képtelenség, mert ott erősebb a réteg.

Namármost ha ez a két sztori kamu, akkor a többi miért lenne igaz?
Szerintem bőven elég lett volna csak kimondani, hogy: “haver, senki nem dől be neked.”
De sajnos úgy tűnik sokan mégis bedőltek neki.

ulomenen
Olvasó

Köszi :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha meg véletlenül mégis három feministánál több olvasná- hát, a döntést meghozó Alter tudja csak, hogy az miért is lenne baj.”

Pedig olyan öröm olvasni a hisztiző picsogó feministákat, hát még mikor agyvérzést kapnak.

omg30
Olvasó
omg30

sosem csaltam meg egyik barátnőmet sem és abban is biztos vagyok hogy ők sem engem…abszolút egyetértek veled tomgal :) egyébként sztem a kedves kamugép kapitánynak egyetlen egy sztorija sincs ami valós lenne

omg30
Olvasó
omg30

a szívemből szóltál :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“a mohamedán arab kultúrában ha átb@szol valakit, akkor te vagy a király, ő meg a hülye, miért hagyta. Nos, ez a fentebbi gondolkodásmód is: ha a béna béta olyan hülye, akkor megérdemli, hogy a felesége kurvaként viselkedjen, az omegahím – nem pedig alfa- ezt nyilván ki is használja. Ez egyébként a tipikus női gondolkodásmód is: ha át tudom verni, az az ő hibája.”

Araboknak nincs kultúrájuk a zsidók meg még zsidósabban viselkednek, mint a nők. Ott még a nem nő is zsidós.

common man
Olvasó
common man

de én egész életemben csak egyszer tudtam megcsinálni azt, hogy mosakodás nélkül megszopattam azt a lányt

Le szoktál fürdeni? Az olyan kiszámított..Akkor benned is van megfelelési kényszer?

ulomenen
Olvasó

Érdekes a bírónős történet. Tanulságos.
Miért váltatotok szét az exeddel?

Captain Admin
Olvasó

Tudom, azért írtam le.
Mert már nem működött a kapcsolat.

ulomenen
Olvasó

Leírod bővebben, miért nem működött?

Captain Admin
Olvasó

Csak azt tudnám leírni, hogy szerintem miért nem működött. A másik oldalon nyilván más érvek vannak. Az igazság a kettő között valahol. Mivel a tényeket én ismerem, így csak nekem szolgálhat tanulságul a kapcsolat kielemzése, de a tényeket ilyen mélységben a nyilvánosság elé tárni nincs értelme. Már rég levontam a tanulságokat, ezért vagyok biztos abban, hogy a következő kapcsolatom már a közel teljesen optimális lesz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akadt neki pénzesebb, ezé szart a jobb megállapodásra.

ulomenen
Olvasó

Nem tudom, miért piszkálod. Ő leírt valamit őszintén, te meg megsérted egy ilyen béna szöveggel, hogy a másik faszi gazdagabb. Honnan tudod? Lehet, hogy csak jobb volt vele a szex…

common man
Olvasó
common man

Nem mondta ,hogy faszi csak azt hogy gazdagabb…

Captain Admin
Olvasó

Nem szakítottak még velem, meg sem csaltak.

ulomenen
Olvasó

…meg sem csaltak

“Hajnalkám, te ezt nem tudhatod.”

Captain Admin
Olvasó

Nem akarlak bosszantani a magánéletem részleteivel, de senkit nem talált az exem utánam. Alfa özvegyként fura is lenne, ha nem így alakult volna. Most meg már 36 évesen elért a falig sajnos.

Blackur
Olvasó
Blackur

Mióta itt vagy csak a magánéletedet teregeted ki.

Naooo
Olvasó
Naooo

“még soha nem volt ilyen olcsó és ilyen könnyen elérhető a legfőbb fegyverük, a testük, a pina”

Még soha nem volt ilyen drága.

common man
Olvasó
common man
tobbneju
Olvasó
tobbneju

https://hu.wikipedia.org/wiki/Gorilla
https://hu.wikipedia.org/wiki/Orangut%C3%A1n

A terület hím általi őrzése (orángután) vagy a nőstények hím általi őrzése (gorilla) közeli rokonaink esetében is az “alfahím” koncepciót mutatják.

Ehhez három dolog kell: meleg (trópusi éghajlat), bőséges táplálék (meleg és sok eső), természetes ellenségek hiánya. A hímekre csak a spermájuk miatt van szüksége a nőstényeknek, ezért a hímek nagy része csak kóborol az erdőben és keresi a megöregedett/beteg/legyengült alfahímeket, akiktől a területét/háremét elszedheti.

Az ember elfoglalt olyan élettereket is, ahol a férfi munkája életfontosságú volt, ahol a nő a férfi nélkül nem volt életképes. Alapvetően ezek a helyek a nem meleg, nem csapadékos helyek, ahol házat kell építeni a túléléshez, téli tartalékot kell képezni, keményen dolgozni kell, mert a természet nem biztosítja úgy a létfeltételeket, mint a trópusi éghajlaton élő emberszabású majmoknak. Nem is véletlen, hogy emberszabású majmok csak a trópusokon élnek, másutt nem.

Ez felértékelte minden férfi szerepét, ezeken a területeken kialakult a monogám jellegű kapcsolatok rendszere. A mostoha körülmények között a legtöbb férfi nem is volt képes egy nő és annak gyerekeinek életben maradásához szükségesnél több élelmiszer/lakóhely megteremtésére. A monogámia a mostoha természeti körülményekhez való emberi evolúciós alkalmazkodás, ami idővel erkölcsi és vallási előírások formájában is megjelent. Az alfahím koncepció és evolúciós viselkedés azonban nagyon ősi késztetés és megfelelő körülmények között bármikor újra megjelenhet.

Mostanra kb. megteremtettük a nőknek az orángután és a gorilla nőstények életfeltételeit: igazából sok nőnek már csak a spermája miatt van szüksége férfira, a létfeltételei egy férfival való együttélés nélkül is biztosítottak. Az adórendszerünk, a családjogunk és a szabályokat kikényszerítő államunk mind biztosítja azt, hogy az alapvetően férfiaktól elvont erőforrásokból a nők jól ellegyenek férfival való együttélés nélkül is. És ez visszavitt bennünket a “dzsungelbe”: a nők csak az alfahímekkel szexelnek már nagyrészt, viselkedésünk nagyon ősi mintákat (orángután, gorilla) kezd el mutatni.

Túl sok ebben a cikkben a pszichológizálás, a valóság ennél szerintem lényegesen egyszerűbb.

common man
Olvasó
common man

És a csippánz meg még inkább a bonobó?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

http://www.janegoodall.hu/pages/csimpanzok.html “A csimpánzok társas állatok, a csoporton belül egyértelműen hímdominancia érvényesül, egy vezető, alfa hímmel az élen, de mind a hímekre, mind a nőstényekre jellemző a hierarchikus szerveződés.” Valószínűleg több a természetes ellenségük a csimpánzoknak a természetes élőhelyeiken, így a nőstényeknek (főleg kölyökkel) a hímek közelében kell maradniuk. Ennyi. Evolúciós alkalmazkodás ez is. De a hímnek nem feladata csimpánznál sem a nőstény vagy a kölyök élelemmel/megfelelő szállással való ellátása, ami az ember élettereinél alapvető feladata volt egy férfinak.

Captain Admin
Olvasó

“Ez felértékelte minden férfi szerepét, ezeken a területeken kialakult a monogám jellegű kapcsolatok rendszere. A mostoha körülmények között a legtöbb férfi nem is volt képes egy nő és annak gyerekeinek életben maradásához szükségesnél több élelmiszer/lakóhely megteremtésére.”

Ez konkrétan nem igaz. Tízezer éveken át törzsközösségekben éltünk, ami nem egy férfi és egy nőből plusz a gyerekeiből állt. Eleve, szerinted van annyi barlang a földön, mint ahány család? Kinek volt több esélye egy mamut elejtésében? Magányos józsinak, vagy egy törzs 15 életerős vadászának egyszerre? Az indiánok sem külön éldegéltek, hanem kisebb nagyobb családokban. Egy közösség mindig előnyben van egy 2 fős alakulathoz képest. Még akkor is, amikor átmenetileg pl nincs mit enni, mert megeszik egymást. Ha pedig azon múlik a túlélés, hogy véletlenül táplálékot találjanak, több keresgélő hamarabb fog sikerrel járni mint az egyén.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Figyelj már Captain Admin…… Te egy faék egyszerűségű ember vagy, mint ilyen igen bosszantó. Itt megtűrnek téged, de már erősen sokallom az agymenéseid. Senki nem állított olyat, hogy egy férfi – egy nő + gyerekeik éldegéltek a pusztában valaha is. Körülöttem és a családom körül is igen sok ember él. De én is csak olyan nőnek vagyok hajlandó erőforrást biztosítani, aki dug velem és csak velem dug. Ha az erőforrások szűkösek (hideg van hosszú hónapokig), akkor egy élelemmel/házzal rendelkező férfi elvárhatta, hogy egy nő csak vele dugjon. Ez a monogámia alapja. És régen is sok ház/sátor állt egymás mellett akkoriban és abban sok férfi várta el a vele élő nőtől, hogy csak vele dugjon cserébe azért, mert beengedte a rengeteg munkaórával épített házába, mert a nő melegedhetett a rengeteg munkaórával feldolgozott tűzifa melege mellett és ehette a rengeteg munkaórával télire összegyűjtött élelmet. Remélem így már érted. Egy emberszabású nőstény majomnak nem kell ház, nem kell tüzelő, nem kell téli élelem, ha természetes ellenségük nincs, akkor a hím közelségére sincs szüksége. Azzal párosodhat, akivel kedve van. És általában azzal van kedve, aki a többi hímet el tudja kergetni a közeléből. Ez az alfahím. De az alfahímnek nem kell ezen túl sok minden mást tudnia az emberszabású majmoknál. Remélem ezt is érted.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Az az erdekes, hogy valahol mindkettotoknek igaza van: az oskozossegekben nem volt olyan, hogy “kiscsalad” (nuclear family), hanem mindenki dugott mindekivel (vagyishat: minden ferfi megdugta barmelyik not, a nonek nem volt ebbe beleszolasa), ezert a gyerekek is kozel azonos banasmodban reszesultek, mivel nem tudtak, hogy kinek ki az apja. Amit tobbneju allit, az akkor valosult meg, amikor a vadaszo-gyujtogeto (inkabb gyujtogeto) eletmodrol attertek a mezogazdasagra, letelepedtek es mar kepesek voltak evrol evre tartalekot felhalmozni, illetve nem kellett attol felniuk, hogy jon a kardfogu tigris, azaz ez gyakorlatilag a magantulajdon megjelenesetol szamitodik.

Ha igy nezzuk, akkor gyakorlatilag itt voltak csak igazan targyiasitva a nok, nem pedig manapsag…

Tarsadalmilag ez egy mukodokepes felallas volt, mindenkinek volt noje, tudott szaporodni, tudtak dolgozni, adot fizetni, stb, de nyilvan a noknek ez egyenileg szar volt, ahogy ma a ferfiak egy reszenek is szar, a kulonbseg az, hogy a mai felallas tarsadalmilag is rettento karos.

Javaslom egyebkent Noah Harari: Sapiens c. konyvet tanulmanyozasra, erdemes.

Captain Admin
Olvasó

“Itt megtűrnek téged, de már erősen sokallom az agymenéseid.”

Bár jóval intelligensebbnek tűnsz tőlem, mégis most tanácsra szorulsz. Nem tudom észre vetted-e már, de minden hozzászólásom bal fölső sarkában van egy kis képecske. Ahogy elnéztem, másnak itt nincs ilyen mint nekem. Ha a kis képecskétől vízszintesen kb egy centiméterre jobbra tekintesz, akkor láthatod ezt: “Captain Admin”.

Nos, amikor legközelebb kommenteket nézegetsz (kizárt,hogy olvasnád is) és az egyik komment bal fölső sarkában ugyanazt a kis képecskét látod mint ebben a hozzászólásomban is, akkor már gyanakodj! Hogy ne hibázhass és biztosra mehess, közvetlenül ezután kicsit jobbra tekintve ha a “Captain Admin”-t látod, akkor azonnal görgess lejjebb! Máris megkímélted magad az agymenéstől. ;)

Remélem ezzel a kis kommenttel sikerült egy kicsit segítenem.
Heó heó heó sziasztok!

zgy001
Olvasó
zgy001

Reszet Elek
Újságíró

Nem a nemi szerepeink változtak meg hanem a társadalmi szerepeink. E kettő ellentmondása okozza a legtöbb problémát.
Egy beteg társadalmi berendezkedés beteg szerepekbe kényszeríti az egyént. A következményei pedig hosszú távon az adott társadalom és annak hordozó népességének a kipusztulása ill. beolvadása lesz.
Nincs új a nap alatt, ez “kicsiben” már többször előfordult.

Captain Admin
Olvasó

Szia!
Tegnap azt írta nekem itt egy admin, hogy te döntöd el, hogy megjelentitek-e a cikkem azzal a tartalommal, ahogyan én megírtam. Mikorra hozzátok meg a döntést?

Reszet Elek
Újságíró

Gondolom napon belül. De ilyesmit nyugodtan megkérdezhetsz a szerzői chaten is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Buziknál az is.

Delin
Olvasó
Delin

Nem gondolom, hogy a ma embere jobban illùziòkat kergetne, mint a koràbbiak, csak nagyobb a mozgàstere, a vilàg màr nem csak a szomszèd települèsig terjed. Nagyobb az egyèni szabadsàga, sok mindenben vàlaszthat, nem törvènyszerű, hogy a többsèg ugyanazt az èletutat jàrja be. Ma is megèlheti bàrki a hagyomànyos nemi szerepeit, vàllalhat sok gyereket, de ezeket el is utasìthatja. Igazàbòl a szűk környezetünkön kìvül senkit nem èrdekel mit csinàlunk, tombol az individualizmus. A többsèg a kèt vèglet közt èl, megmaradnak a hagyomànyos nemi szerepei, de emellett àtvett szerepeket a màsik nemtől is. A nők megjelentek a “külső vilàgban”, a fèrfiak jobban belefolynak a “belsőbe”. Ez szerintem önmagàban nem baj, amìg a pàrkapcsolatban èlők közösen alakìtjàk ki a sajàt szabàlyaikat. A felek egymàshoz kèpesti dominanciàja szàmìt, nem az abszolut nemek közti àltalàban. A dolog ott csùszik el, ha az egyèn nem tudja mit akar vagy/ès rosszul lövi be a sajàt szintjèt.

Naooo
Olvasó
Naooo

De baj.

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem tőlem származik de ideillik :
“A kapcsolat elején a nő azt hiszi a férfi majd megváltozik, a férfi azr hiszi a nő ilyen marad. Mindkettő téved.”

d4n13l
Olvasó
d4n13l

En ezt ugy hallotam, hogy:
“A no bizik benne, hogy a ferfi megvaltozik, de nem fog. A ferfi abban bizik, hogy a no nem valtozik; de meg fog…”

bence02
Olvasó
bence02

“Sokunk még mindig nem tudja levenni a nőket arról az éteri magasságról, ahova a romanticizmus és a hollywoodi filmek emelték és emelik ma is a gyengébb nemet.”

Azért ez nem mindig volt ám így Hollywood-ban. Láttátok Hitchcock Madarak című filmjét? A rendező a modern nőt teszi felelőssé az apokalipszis eljöttéért. A filmben szereplő kisváros békés, nyugodt életet él, egészen addig, amíg a Tippi Hedren által (mellesleg kiválóan) alakított modern nő meg nem érkezik. Akkor aztán elszabadul a pokol…

Hitchcock szerint egy nő, legyen bármennyire is öntudatos, vezető pozícióban dolgozó, a férfiakat és a környezetét kénye-kedve szerint manipuláló egyén, veszélyhelyzetben nem boldogul férfi segítség nélkül. Ha elszabadul a káosz, feje tetejére áll minden, akkor a férfi higgadtságára, fizikai erejére támaszkodva él túl egy nő. A filmben (mármint a Madarakban) az összes női szereplő manipulatív, bármire hajlandó, hogy elérje célját, áskálódik a másik nő ellen, féltékeny, hisztis. Rod Taylor, egyetlen férfi karakterként viszont racionális, nyugodt, jó döntéseket hoz és épeszűen irányít.

alex1979
Olvasó

Több barátom, ilyen volt kb: ,,az irányítható, kedves, romantikus, gyerek centrikus, érzelmes szépfiú” Pld én is. Aztán több csalódás után elkezdtek másként gondolkozni erről az egészről és kissé kiábrándulva a Rosszfiú -s jellemvonásokat kezdték inkább előtérbe tolni. És igazuk lett: Soha nem a papa-mama + lelkész bácsi által leírt jól nevelt és gondoskodó férfi kell -ha lehet választani-hanem a macho, aki szinte semmibe se nézi a nőt! ( akinek mindig készenlétben van több pina is). Hát akkor legalább ne tolnátok ( remélem páran olvassák nők is) azt a rizsát, hogy dolgos, hűséges, gondoskodó apa típust kerestek és hogy hol vannak ezek???? ma is beszéltem egy nővel, majdnem sírt, mert 2 gyerekes anyaként dobta a menő politikus szeretője, és ráadásul úgy néz ki hogy terhes is tőle. Ő is a nagy kanra vágyott, hát megkapta! Sorolhatnám még a példákat, d e minek? Nem jó irányba változott meg a Világ, de sajnos nem sokat tudsz egyedül tenni ellene.

Naooo
Olvasó
Naooo

Így jár, aki bedől a köcsög demokratáknak.

omg30
Olvasó
omg30

valamilyen szinten igazad van Alex, de valamilyen szinten nem értek veled egyet…persze ez csak és kizárólag az én véleményem :)
De egy igazi nőnek nem biztos hogy nagyon dominál, ha valaki semmibe veszi, mert ott vannak a tartalék muffok mögötte.
Legyél egyszerre határozott, de mégis valamilyen szinten romantikus és érzelmes. És nincs az a nő aki lelépne.
Ha túlságosan macho vagy, csak egy bizonyos női típusnak fogsz kelleni. Én ezt tapasztaltam.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Te tudsz valamit… Igazából azt kell mondanom ,hogy nem könnyű a férfiaknak sem ,mert a legtöbb nő egy személyben szeretné látni a kettőt, határozott-érzelmes, gondoskodó-domináns, vagány-jószívű stb. Elek már többször jól megfogalmazta , hogy a legideálisabb férj- partner (hosszútávban gondolkodva) vegyíti az alfa és a béta tulajdonságokat . Bevallom, kislányként én is Han Solo-ba és nem Luke-ba voltam “szerelmes” ,aztán az élet azért megtanítja sok mindenre az embert. Ha az ember (lánya) megtapasztalja a rosszat, akkor igencsak felértékelődnek a jófiús tulajdonságok. Egy normális ,”igazi” nő bizonyosan nem vágyik őt semmibe vevő,muffokat tartalékban tartó pacákokra. Ezt garantálom,aki ilyesmire bukik az “nem normális ” és megérdemli a sorsát. Így sincs garancia semmire sem ,mert bele lehet “nyúlni” rendesen. Szóval nem könnyű,én a dominancia-határozottság és a gondoskodás-kedvesség vegyítését ajánlom. Irányíthatónak,határozatlannak viszont nem szabad lenni,az biztos.

Egyébként ideális nőnek sem könnyű lenni, egyszerre gondoskodó,támogató társ,anya,szerető (akinek nem árt időnként kurvásnak is lennie ),szóval ez a “hands of a lover, arms of a mother” dolog sem egyszerű.De azért nem lehetetlen.

Blackur
Olvasó
Blackur
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bevallom, kislányként én is Han Solo-ba és nem Luke-ba voltam “szerelmes”

AWALT….

,aztán az élet azért megtanítja sok mindenre az embert.

Malénát arconkapta a valóság és tanult belőle, gratuláció neki, mert kevesen képesek rá…..(de azért mégis csak Han Solo-tól van az a bizonyos egyetlen utód és nem véletlenül…….)

Ha az ember (lánya) megtapasztalja a rosszat, akkor igencsak felértékelődnek a jófiús tulajdonságok. Egy normális ,”igazi” nő bizonyosan nem vágyik őt semmibe vevő,muffokat tartalékban tartó pacákokra.

Hát persze, csakhogy a „normális igazi nő” az unikornis, a nem létező kék madár, vagy ha létezik is, akkor épp mással kefél és nincs meg a „kémia” :). És ezzel a faszsággal etetnek minden szerencsétlen „jófiút” és senki nem érti, hogy miért megy a szopás ezerrel….

Ezt garantálom,aki ilyesmire bukik az “nem normális ” és megérdemli a sorsát.

De lehet, hogy közben élvezi ezt a „megérdemelt” sorsot…..és ez talán felülír sokmindent….

Így sincs garancia semmire sem ,mert bele lehet “nyúlni” rendesen. Szóval nem könnyű,én a dominancia-határozottság és a gondoskodás-kedvesség vegyítését ajánlom. Irányíthatónak,határozatlannak viszont nem szabad lenni,az biztos.

Az élet nagy okosságai….., alegfontosabb, hogy “nincs garancia”……

Egyébként ideális nőnek sem könnyű lenni, egyszerre gondoskodó,támogató társ,anya,szerető (akinek nem árt időnként kurvásnak is lennie ),szóval ez a “hands of a lover, arms of a mother” dolog sem egyszerű.De azért nem lehetetlen.

A 20%-ért bevállal(ná)/ja a random nő, ha elég nagy a szintkülönbség, a többi meg „leveri” az aktuális nyomorulton a (hiányból eredő) frusztráltságát…….

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Malénát arconkapta a valóság és tanult belőle, gratuláció neki, mert kevesen képesek rá…..(de azért mégis csak Han Solo-tól van az a bizonyos egyetlen utód és nem véletlenül…….) ”

Azért párhuzamot vonni Han Solo és az exférjem között enyhén szólva bátor dolog…( sok közös nincs bennük ,tán a humoruk) .

Han Solo-t azért hoztam példának,mert ő az a bizonyos rosszfiúnak tűnő alapvetően mégis jófiú. Vagány,kalandor, aki azért mégis ott van ,ha kell,akinek azért mégis megszólal a lelkiismerete és a barátjáért mindenre képes , aki azért nőcsábásznak tűnő modora mellett mégis tud szerelmes lenni, stb . Szóval nem, sajnos nem Han Solo-tól van gyerekem. És nem rajtam múlt az sem,hogy nem lett több,de ez már lerágott csont.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Han Solo-t azért hoztam példának,mert ő az a bizonyos rosszfiúnak tűnő alapvetően mégis jófiú.

Nem igazán, egy csaló, csempész és tapasztalt „kereskedő”….., akit a pina már nem “‘szédít meg” és nem csúszik térden állva érte, csak egy a tucatból…..Kíváncsian várom, mikor éri utol a feminista/metoo hiszti ezt a karaktert is….

Vagány,kalandor, aki azért mégis ott van ,ha kell,akinek azért mégis megszólal a lelkiismerete és a barátjáért mindenre képes , aki azért nőcsábásznak tűnő modora mellett mégis tud szerelmes lenni, stb .

Pontosan ez az, amit egy nő (bele)„lát” , kiszínez és a hörcsöge „racionalizál”…., utólag, miközben a valóság ennek az ellenkezője…..
Han Solo-nak ez egy „átlagos szürke/csempész meló” volt, a nagy haszon reményébe, kényszerűségből „vagány és kalandor”, no + ha „ő lőtt elsőként”, akkor hidegvérű gyilkos is………
Semmi „lelkiismeret nem szólalt meg benne”, üzletileg megérte neki, nem kell túlszínezni……, arról nem is beszélve, hogy a vadidegen balfasz “fiucska” nem igazán volt a „barátja”. A modorába semmi nőcsábász nem volt, azon kívül, hogy szó szerint semmibe vette a „hercegnőt” és magasról leszarta a nőt benne, (és közben meg Ford a kulisszák mögött dugta a csajt:), nem véletlenül hangzott el talán a „legalfább válasz” is a szájából: „Tudom.”:)DDDD

Szóval nem, sajnos nem Han Solo-tól van gyerekem.

Pontosan, Lükénak esélye sem lett volna….., erről regélünk itt már elég jó ideje….

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Kíváncsian várom, mikor éri utol a feminista/metoo hiszti ezt a karaktert is….”

Már utolérte :

https://www.youtube.com/watch?v=wWoP8VpbpYI

Úgy tűnik más mozit néztünk, az első ( IV.) részt kb 28-szor láttam a moziban,de a Birodalmat,meg a Jedit sem sokkal kevesebbszer.

” Han Solo-nak ez egy „átlagos szürke/csempész meló” volt, a nagy haszon reményébe, kényszerűségből „vagány és kalandor”, no + ha „ő lőtt elsőként”, akkor hidegvérű gyilkos is………
Semmi „lelkiismeret nem szólalt meg benne”, üzletileg megérte neki, nem kell túlszínezni……, arról nem is beszélve, hogy a vadidegen balfasz “fiucska” nem igazán volt a „barátja”. A modorába semmi nőcsábász nem volt, azon kívül, hogy szó szerint semmibe vette a „hercegnőt” és magasról leszarta a nőt benne, (és közben meg Ford a kulisszák mögött dugta a csajt:), nem véletlenül hangzott el talán a „legalfább válasz” is a szájából: „Tudom.”:)DDDD

Akkor emlékeztetlek néhány részletre a filmből (amelyek tények és tán nem a hörcsögöm képzelte a filmvászonra )

A New Hope végén Han pucolhatna a jutalommal,de valamiért mégis visszamegy,hogy segítsen a felkelőknek,ehhez anyagi érdeke nem fűződik. Nyilván nem a lelkiismerete szólalt meg.

Luke annyira nem lesz a barátja,hogy a Birodalom visszavágban Han az életét kockáztatva kimegy a gyilkos hidegbe ,hogy megmentse. Egyébként itt szó szerint is elhangzik hogy: “Hogy kinn van a barátom és nem hagyom. hogy…”.

Leiával kapcsolatban : az hogy Ford dugta a 19 éves Carrie Fischer-t úgy gondolom irreleváns,mert azért úgy 14 körül rájövünk, hogy a filmbéli karakter nem egyenlő a színésszel.
Rengeteg apró “nőcsábász szösszenet” van Solo karakterében ,a fentebb linkelt “birodalmas” jelenetben is épp leszarja a nőt benne.

A Jediben meg egyértelműen szerelmes ő is, lásd kiolvasztós jelenet, aggódás az erdőben ,amikor eltűnik Leia, féltékenységi jelenet amikor Luke elmegy Vader-hez(Ewok falu) stb. Szóval Solo karaktere pont olyan amilyennek leírtam és trollkodhatsz tovább ,ez nem
változtat semmin vele kapcsolatban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A New Hope végén Han pucolhatna a jutalommal,de valamiért mégis visszamegy,hogy segítsen a felkelőknek,ehhez anyagi érdeke nem fűződik.

Mindig is No Limit Texas Holdem-et játszott egész életében, + nem igazán rajongott a birodalmiakért, amikor már gyakorlatilag jó nagy része elpusztult a Lázadóknak, és a birodalmi erők is rendesen megcsappantak, akkor, utolsó utáni pillanatban, sokkal kevesebb kockázattal „megmenti a napot”……, Hát……lesipuskásnak inkább nevezném…..

Nyilván nem a lelkiismerete szólalt meg.

Látom, a hörcsög gőzerővel teper….., de, tegyük fel, hogy a “lelkiismerete” szólalt meg, “véletlenül”……… és ha nem szólal meg a következő alkalommal? Baszki, ezt a rövidlátást….

Luke annyira nem lesz a barátja,hogy a Birodalom visszavágban Han az életét kockáztatva kimegy a gyilkos hidegbe ,hogy megmentse.

Jól fogalmaztál, „lesz”, miközben a „lelkiismeretes megszólalásnál”, lófasz sem volt, nem hogy „barát”…… „Villankapcsoló hatás” rulez…..

Egyébként itt szó szerint is elhangzik hogy: “Hogy kinn van a barátom és nem hagyom. hogy…”.

És ezt visszavetited oda, ahol ez még nem létezett, amikor még csak egy (kis)pöcs „öcsi” volt, és nyűg meg púp a háton….

Leiával kapcsolatban : az hogy Ford dugta a 19 éves Carrie Fischer-t úgy gondolom irreleváns,mert azért úgy 14 körül rájövünk, hogy a filmbéli karakter nem egyenlő a színésszel.

Igen, szó szerint dugta, a felesége mellett:), ezért is jött a „Tudom” a szájára , ösztönösen….., nem ez volt a forgatókönyvben……és klasszikussá vált….

Rengeteg apró “nőcsábász szösszenet” van Solo karakterében ,a fentebb linkelt “birodalmas” jelenetben is épp leszarja a nőt benne.

Köszönet videóért, egy kincs, oktatni kéne, minden fiú/férfinek le kéne vetíteni, ezerszer…..kivéve a végén a jégvarázsos szart…….

A Jediben meg egyértelműen szerelmes ő is, lásd kiolvasztós jelenet, aggódás az erdőben ,amikor eltűnik Leia, féltékenységi jelenet amikor Luke elmegy Vader-hez(Ewok falu) stb.

Hát igen, és akkor „validálva” lett minden korábbi cselekedet………a szerelem hatalma, felülír mindent…… elcsöppentem……

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Látom, a hörcsög gőzerővel teper….., de, tegyük fel, hogy a “lelkiismerete” szólalt meg, “véletlenül”……… és ha nem szólal meg a következő alkalommal? Baszki, ezt a rövidlátást….”

Baszki ezt a zseniális érvelést :) És ha nem szólal meg következő alkalommal ? Jó, én tudom,hogy , te magáért a vita kedvéért vitatkozol (tényleg rengetegszer ellentmondtál önmagadnak már az évek alatt) ,de ezt kb minden emberre rá lehetne sütni, de mi van ha legközelebb nem szólal meg…

” Jól fogalmaztál, „lesz”, miközben a „lelkiismeretes megszólalásnál”, lófasz sem volt, nem hogy „barát”…… „Villankapcsoló hatás” rulez…..”

Nem gondoltam volna,hogy újat mondok neked ezzel,de egy barátság,sőt szerelem- és most igaz barátságról és szerelemről,azaz mély érzésekről beszélek-egy folyamat eredménye. Nem egyik pillanatról a másikra terem a barát és a tartós szerelem sem egy pillanat műve. (azt máshogy hívjuk) A legtartósabb barátságok és szerelmek, és/vagy házasságok az együtt átélt,megélt,túlélt élményekben gyökereznek. Semmi nem kovácsol olyan jól össze ,mint amikor egymás seggét kell védeni,egymást kihúzni a szarból,együtt túlélni dolgokat. (Ezért is van az,hogy a fronton szövődött barátságok sokszor a bajtársak-milyen jó szó-életük végéig kitartanak-erről is írt egyébként CA egy akkora badarságot,most nem keresem ki,de az a faszi fordítva van bekötve).

“És ezt visszavetited oda, ahol ez még nem létezett, amikor még csak egy (kis)pöcs „öcsi” volt, és nyűg meg púp a háton….”

Mondom, folyamat…Mit vetítek én vissza,hol mondtam/írtam ,hogy Han Solo karakterén kizárólag a New Hope-ban megismert karakterét értem ?

” Köszönet videóért, egy kincs, oktatni kéne, minden fiú/férfinek le kéne vetíteni, ezerszer…..kivéve a végén a jégvarázsos szart…”

Nagyon szívesen (bár nem én találtam eredetileg) ,szerintem is a “metoo” túltolásának és a férfiak elférfiatlanítására tett kísérletek díszpéldánya ,mindezt egy “férfi” narrátolásában.

” Hát igen, és akkor „validálva” lett minden korábbi cselekedet………a szerelem hatalma, felülír mindent…… elcsöppentem……”

Még egyszer elismétlem, Han Solo karaktere nálam a IV-VI .rész. Sehol nem írtam,hogy ,konkrétan a New Hope részben lettem “szerelmes belé”,csak azt ,hogy kislány voltam. Konkrétan 8-13 éves koromban jelentek meg Magyarországon a filmek. Az első rész 8 éves koromban elsődlegesen mint egy űrmese működött,elképesztő,még addig sosem látott technikával,kiváló karakterekkel. Abszolute nem foglalkoztatott a férfi-női dinamika,pláne nem mint “férfi” Han Solo. Az később jött,inkább a Jedi idején,amikor 13 voltam. Tehát nem validált semmit,mert ez a Han Soloért rajongás mondjuk női értelemben,amikor mármint férfit is látta az ember már a 3. (VI.) részben jött ki leginkább.

Szóval lehet itt csűrni-csavarni Han Solo karaktere akkor is ugyan a felszínen vagány, csempész , leszarom a nőket stílus ,de végeredményben igaz barát, önfeláldozó és szerelmes,akkor is ha ez egy folyamat eredménye,ami egyáltalán nem von le az értékéből .

xcsakx
Olvasó
xcsakx

, de mi van ha legközelebb nem szólal meg…

Akkor nem a „lelkiismerete” volt, hanem a hideg és „józan esze”., misztifikáció és lila köd nélkül.

Nem gondoltam volna,hogy újat mondok neked ezzel,de egy barátság,sőt szerelem- és most igaz barátságról és szerelemről,azaz mély érzésekről beszélek-egy folyamat eredménye.

Pontosan és te a az eredményt vetíted vissza a kezdetre és abból vonsz le következtetést….Épp ez volt a gondom…

Han Solo karaktere akkor is ugyan a felszínen vagány, csempész , leszarom a nőket stílus ,de végeredményben igaz barát, önfeláldozó és szerelmes,akkor is ha ez egy folyamat eredménye,ami egyáltalán nem von le az értékéből .

Ez érdekes, mert amikor én láttam, majdnem hasonló életkorban, akkor engem traumaként ért, hogy nem („a legkisebb királyfi”, a „tiszta”, Jedi, az érdemes, a küzdő, tiszta szívű etc. ) Luke “viszi a nőt”, miközben (az akkori énem szerint) „ő érdemelte volna meg”, hanem a tolvaj, hazug, pofátlan és „becstelen” , aki ráadásul „nem tiszteli a nőket”, aki mindig és mindenhol csak a hasznot lesi, aki „kényszerből”/alakoskodásból viselkedik adott esetben „jóként”, akinek a „becsülete” csak a „szerencsés körülmények összjátékaként” nem vész el teljesen………

Amikor megcsókolta Leiat, konkrétan csalódott és frusztrált voltam, de amitől hánytam, az az, hogy „ezen erőszak ellenére” ő lett „választva”. Ezt nem nagyon tudtam megemészteni, nem értettem és nem találtam rá logikus magyarázatot.
Amikor Luke-ot megcsókolta Leia, akkor úgy éreztem, hogy a világ visszakerült a normális kerékvágásba, de aztán, amikor Lucas bedobta a „testvérek” opciót, akkor undort éreztem, de továbbra sem „drukkoltam” a Solo-Leia „párosnak” és akkor nem nagyon békéltem meg vele……..
Nekem Luke volt a „főszereplő” akinek az életébe „belerodított” Solo.
Ezt éreztem, akkor.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Így már megértem, hogy mi ez a Solo ellenesség, ez egy gyerekkori ” trauma”. Értem , hogy csalódott voltál , de megnyugtatlak, az akkori ált.iskolai barátnőm Luke- ba volt “szerelmes” és eléggé megoszlottak a két főszereplő között a tetszési indexek. Nálam talán az is számított, hogy soha nem volt zsánerem -pl Brad Pitt sem az- (és még tizenéves korban ez sokkal fontosabb) a szőke haj, kék szem. Mindig a ( fenér bőrű!) barna, sötét hajú pacákok jöttek be.Ehhez képest volt egy inkább vörös hajú férjem, és az élettársam szőke és kékszemű. ( most már őszes). Ennyit erről. A legtöbbünknek Han Solo , hidd el a felszínen vagány űrcowboy, aki azért mélyen igaz érzelmekkel rendelkezik. Na erről ennyit, mert picit tényleg mosolyogtató, hogy egy kitalált karakterről ennyit dumáltunk. Bár jó példa volt sok mindenre.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Így már megértem, hogy mi ez a Solo ellenesség, ez egy gyerekkori ” trauma”.

Félreértettél:) Nincs semmi Solo ellenesség bennem, akkor sem volt. Sőt, inkább tanítani kéne, ahogyan a linkelt videódban olyan szépen csokorba van szedve!. Solo olyan, amilyen, ami megdöbbentett és „traumát okozott”, az az, hogy „őt választotta” Leia. A nő választásával volt „bajom”, nem a választottal.( Soha nem a harmadik fél a “hibás”, az csak “kéznél van”:, hanem a “csaló”:)
Azt jóval később értettem meg, hogy ennek mi volt az „oka”.

Értem , hogy csalódott voltál , de megnyugtatlak, az akkori ált.iskolai barátnőm Luke- ba volt “szerelmes” és eléggé megoszlottak a két főszereplő között a tetszési indexek.

Gondolom a barátnőd kövér/csúnya volt, legalábbis hozzád képest:)

Nálam talán az is számított, hogy soha nem volt zsánerem -pl Brad Pitt sem az- (és még tizenéves korban ez sokkal fontosabb) a szőke haj, kék szem. Mindig a ( fenér bőrű!) barna, sötét hajú pacákok jöttek be.Ehhez képest volt egy inkább vörös hajú férjem, és az élettársam szőke és kékszemű. ( most már őszes). Ennyit erről.

Ezért ne higgy annak, amit mond , hanem nézd meg, hogy mit tesz…..:)

A legtöbbünknek Han Solo , hidd el a felszínen vagány űrcowboy,

Igen a „gitáros”….

aki azért mélyen igaz érzelmekkel rendelkezik.

Valójában nem, ugyanis erről „sírtok” a felhőztetett Luke-oknak:) Ezt már hozzá képzelitek/remélitek, hogy a „zord”/kívánatos/rosszfiú/”szörnyeteg” stb. mögött „ott van” a csak értetek „égő”, a „ti kedvetekért” megszelídűlő „jófiú”…..

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ha a traumát az okozta, hogy őt választotta Leia, akkor fentebb miért végig Solot ekézted ? Leiáról egyetlen negatívumot sem írtál.Olvasd vissza hány negatív jelzőt írtál Solora. Szóval fenntartom, hogy a te gyerekkori traumádat mai napig Hanra vetíted ki. De elismerni úgysem fogod, szóval meddő vita.

Osztálytársnőmmel kapcsolatban tévedsz ( megmondanám, ha nem) szőke , kékszemű, babaarcú törékeny kislány volt. A szülei is szőkék, nagyon fiatalon házasodtak, szóval az apja tán volt vagy 33-34, amikor ő 13, srácos fajta.
Én,magas, sötéthajú, kék szemű, idősebb magas, sötét hajú apukával. Ez sem véletlen szerintem.

A film cselekménye és történései alapján , nem beképzelés, meg hörcsögtevékenység volt Solo jellemfejlődése, hanem gyönyörűen hozta azt a férfi típust, akire a legtöbb nő bukik. Vagány, jóképű, magabiztos, férfias, de közben azérta felszín alatt jóbarát, önfeláldozó, tud gondoskodó és szerelmes lenni.
Sok nő erre vágyik. Nem könnyű ezt hozni az biztos. Szerintem tudatosan nem is lehet. Na most már részemről tényleg befejeztem Solo elemzését.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha a traumát az okozta, hogy őt választotta Leia, akkor fentebb miért végig Solot ekézted ?

Sehol nem ekéztem és Solo-ról semmi negatívumot nem írtam:),csak azt az akkori ( BluePilles) énem által „érzékelt valóságot”, amiről később kiderült, hogy nemhogy „negatív”, hanem követendő példa, ha az ember fia nőt akar, és jó esetben akar:)

Leiáról egyetlen negatívumot sem írtál.

Mert a hazug „Istennőkép” akkor még stabil alapzaton állt…., másrészt mert mint később kiderült ilyen a nők természete, ösztönös, azért hibáztatni amiről nem tehet, az nem etikus…..

Olvasd vissza hány negatív jelzőt írtál Solora.

Akkor, „azzal a szemmel” láttam negatívnak, ma meg már művelem:)

Szóval fenntartom, hogy a te gyerekkori traumádat mai napig Hanra vetíted ki.

Egy pszichológus veszett el benned…..

De elismerni úgysem fogod, szóval meddő vita.

Persze hogy meddő, ha szalmabábot állítasz és nekiállsz püfölni……

Osztálytársnőmmel kapcsolatban tévedsz ( megmondanám, ha nem) szőke , kékszemű, babaarcú törékeny kislány volt……, srácos fajta.

Hm….

Én,magas, sötéthajú, kék szemű, idősebb magas, sötét hajú apukával. Ez sem véletlen szerintem.

Nem, dehogy véletlen,( különösen a Freudi elszólás a magasság dupla említése…..)

volt Solo jellemfejlődése,

:) A „szörnyeteget” a (megfelelő) nő szerelme megszelídítette mítosz:)
https://youtu.be/t8xL7w1POZ0?t=1062

hanem gyönyörűen hozta azt a férfi típust, akire a legtöbb nő bukik.

Mindegyik, AWALT, :)

Vagány, jóképű, magabiztos, férfias, de közben azérta felszín alatt jóbarát, önfeláldozó, tud gondoskodó és szerelmes lenni. Sok nő erre vágyik.

:) Igen a Tiffany, Romana, Júlia meg a többi szar (női –„szerelmes”) ponyva pont ezért ennyire „népszerű”……..

Mindegyik, AWALT, ez a „kék madaruk”, ezért (is) működnek a PUA „technikák” is…..

Nem könnyű ezt hozni az biztos.

Megy is a sírás, amikor lehull a hályog és a „darktriád” pofánkapja az ember lányát…..de ezt már veled kapcsolatosan régen kielemeztük….

Szerintem tudatosan nem is lehet.

Dehogy nem, csak gyakorolni kell……

Na most már részemről tényleg befejeztem Solo elemzését.

Már rég nem arról szól…..

wittukind
Olvasó
wittukind

csakszi, te egy filmet szedsz itt szét mintha valami tankönyv lenne inceleknek meg szépséghercegnőcskéknek….nincs más dolgod? vagy akarsz új forgatókönyvet irni? akkor máshová kell ezt a menésedet küldjed, nem ide…

common man
Olvasó
common man

Mit hazudozik ez a barom,hogy tucatszor megnézte.Vagy már akkor is egy mocskos buzi volt most meg kioktatna ,hogy hogy kell egy férfinek viselkedni menjen ez a büdös picsába ,a ceus metos feminista kurvákkal együtt. Ja mindenki töltse le vegye meg stb ezeket a filmeket mielőtt ezek a kretének betiltják.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Megértem,hogy felháborodsz,engem hasonlóan kiakasztott, pedig én nő vagyok. Egyedül a Szárnyas fejvadász résznél éreztem kicsit jogosnak (de ezt nem fogjátok érteni miért,nem is akarom elmagyarázni,ehhez nőnek kell lenni). Szóval ez valóban egy káros ,a férfiakat még jobban eltöketlenítő törekvés.

wittukind
Olvasó
wittukind

az a Szárnyas fejvadász az a Blade Runner? mi bajod vele?

common man
Olvasó
common man

Na igen a nő ráadásul szexre kiképzett robot volt(ha jól emlékszem)(ott sem szabad zaklatni? majd jön a körlevél).Na, és ott melyik pasasra buktál Vivien? A szőke is legalább olyan deli legény volt mint a Ford.(most halt meg nemrég)

https://www.youtube.com/watch?v=JAwo7DPUFUM

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem, az általam is igen károsnak ítélt linkben, ha megnézed a Blade Runner jelenetet, akkor Rachellel van a jelenet ( akibe végül beleszeret Ford) ,aki nem szexrobot. Azt sem tudja magáról, hogy replikáns. ( egyedül benne nincs halálra időzitett kütyü sem ). A szexrobotot Deryl Hannah játszotta. Ez az egyetlen jelenet, ami nekem durva, akkor is ,ha nagyon kíván vki vkit. Még egyszer hangsúlyozom NEKEM sok, ahogy az ablakhoz vágja a csajt és az egyetlen Fordos jelenet a linkben, ahol azt érzékeltem, hogy a nő fél tőle és ezért ” engedelmeskedik ”

Igen , RIP Rutget Hauer, szerettem a filmjeit ( mesék közül a Ladyhawk az egyik kedvencem).
Amúgy egyik sem jött be nagyon. ( akkor már Olmos kataktere :) A filmet nagyon szerettem, amúgyis nagy R. Scott rajongó vagyok, csak ez a jelenet kicsit erősebb volt a kelleténél, de a többivel semmi gond

wittukind
Olvasó
wittukind

ja, az új Blade Runner-ról tetszik irni, ugye? Philip K. Dick nincs képben….

common man
Olvasó
common man

Jó persze nem robot hanem ő is olyan izé.Persze az emberhez való ilyen nagymértékű hasonlósága megint felvethet erkölcsi kérdéseket.Még jó ,hogy csak film.
A sólyomasszony az nagyon romantikus film volt. Kíváncsi lennék így jó 30 év után mennyire látnám másként.

Hunn
Újságíró

Rachel nem azért engedelmeskedik Deckardnak, mert fél tőle, VivienLeigh. Ez a jelenet nem szexuális zaklatásról, nem nemi erőszakról szól, hiába is próbálja a nemzetközi #MeToo-brigád annak beállítani – mert próbálja. Sokkal inkább szól ez a jelenet egy olyan nőről, aki tudja, hogy a férfi, aki kívánja őt és akit ő is kíván, az veszélyes pusztán azért, mert férfi, és ez része a vonzerejének.

És egy olyan férfiról, aki nem kér ezért bocsánatot.

Ahogy azt mondani szokták, minden férfit két perc választ el egy elkövetett gyilkosságtól. Jó lenne egyébként, ha ezt a mai feminista világban is jól a fejükbe vésnék a nők, és eszerint is viselkednének a férfiakkal. Mindkét nem boldogabb lenne ezáltal.

Ha jól megfigyeled a jelenetet, a legvégén azt mondja Deckardnak Rachel, hogy “Put your hands on me!”, önként és dalolva. Ugye Deckard előtte úgymond “kényszeríti” a lányt, hogy az azt mondja, hogy “Kiss me!” és “I want you!”. Ezért ez a Rachel által elsuttogott “Put your hands on me!” a jelenet kulcsmondata. Ez a nő nem elszenvedi a férfi közeledését, nem csupán hagyja magát, hanem az övé akar lenni.

Videón a jelenet:

https://www.youtube.com/watch?v=pOfvq5ZO-Qw

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves Hunn !
Nálam semmi köze nem volt ennél a filmjelenetnél bennem keltett érzelmi reakciókban a “szexuális zaklatásos Metoo hisztériának”. Ugyanis ezt 1988-ban, 17 évesen éreztem ,hogy NEKEM ez sok.(főleg a az ablakhoz vágás és annak az éreztetése ,hogy semmi esély nem-et mondani ). A film külön érdekessége,hogy “idén novemberben ” játszódik. És azt is leírtam ,hogy NEM fogjátok megérteni,mert ezt csak nő érzékeli,amiről beszélek. Én nem azt állítom,hogy a maga replikáns módján nem kívánta Rachel Deckardot,meg nem találta volna őt bizonyos szinten vonzónak ,de az TÉNY ,hogy kiszolgáltatott helyzetben volt Rachel. Meglehetősen. Azért ne felejtsük el,hogy Decard : ” A blade runnereket a Los Angeles-i rendőrség bízza meg a mesterségesen előállított humanoid teremtmények (replikánsok) levadászásával, egész pontosan „nyugdíjazásával”, akiknek illegális a Földön tartózkodniuk”. Magyarul Rachel szemszögéből élet és halál ura. Nem állítom,hogy ebben nincs valamennyi igazság:
” Sokkal inkább szól ez a jelenet egy olyan nőről, aki tudja, hogy a férfi, aki kívánja őt és akit ő is kíván, az veszélyes pusztán azért, mert férfi, és ez része a vonzerejének. ”
De Rachel számára nem csak azért veszélyes Deckard,mert férfi , itt jóval többről van szó.

” Ezért ez a Rachel által elsuttogott “Put your hands on me!” a jelenet kulcsmondata. Ez a nő nem elszenvedi a férfi közeledését, nem csupán hagyja magát, hanem az övé akar lenni.”

Ez is egy magyarázat, de Hunn fogalmad nincs ,hogy nők félelemből, (vagy érdekből,ebben az esetben 3 dolog keveredik az én meglátásom szerint, félelem,vágy,érdek) mit képesek mondani,megtenni. Én is mondtam,tettem meg félelemből dolgokat,amihez rohadtul nem volt kedvem . És lehet ,hogy ez férfi oldalról elfogadható,talán észre sem veszitek a különbséget ,de mi érezzük. Ha egy nő szexuális odaadásában a félelem szerepet játszik, az ÉN véleményem szerint régen rossz. Én szeretek felnézni a férfire, tisztelni, elismerni és így megkívánni. Ha az alá-felé rendeltség ott lebeg,pláne egy ilyen élet-halál kérdésben (és itt ugye kiszámíthatatlan volt előre Deckard bármilyen lépése) az valahogy nekem már sántít.

A belinkelt többi “scene” viszont valóban egy jókora baromság a metoo hiszti jegyében. Ez az egy ,amiben van valami ” nem tiszta,nem fair” nem is tudom hogy fogalmazzam meg. De “rape scene”-nek nevezni erős túlzás. Inkább nem fair, a hatalmával visszaélő férfi. Egyébként lehet,hogy egy halom nőnek ez a jelenet sem gond,sőt izgalmas,de itt előjön az egyén,nekem , Rachel helyében nem tetszett volna a dolog (emberként pláne nem).

Egyébként itt egy nagyon jó cikk pro és kontra,igazából a “vegyes érzelmek” kifejezés nálam a legmegfelelőbb:

http://cahartmanfiction.com/more-rapey-than-human-blade-runners-love-scene/

wittukind
Olvasó
wittukind

a zárójelhez–try me, i’m open minded….

common man
Olvasó
common man

Vivien+blackfriday
Biztos hiányoztam akkor történelemórán de ki ez a Han Solo akivel annyit példálóztok? Neve alapján valami magas rangú kínai hivatalnoknak gondolnám.Vagy valami irodalmi műben volt? Meg a másik is az a Luke.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az “általános műveltség” hiányával “villogni” soha nem ildomos, de ha tényleg ennyire kimaradt, és nem csak teszed a hülyét, akkor keress rá(a gugli neked (is) a “barátod”…..), és nézd végig………

common man
Olvasó
common man

Ja és te ebből vonsz le okosságokat a valós életre?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Rólad….

common man
Olvasó
common man

Oszt mit.Ha segíthettem…Legalább kijött egyszer a szobatudós a levegőre.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

: )

Gábor Farkas
Olvasó

“A 20%-ért bevállal(ná)/ja a random nő, ha elég nagy a szintkülönbség, a többi meg „leveri” az aktuális nyomorulton a (hiányból eredő) frusztráltságát…….”

Tökéletes meglátás! Ez jut róla eszembe: “Hol vannak az igazi férfiak?” Nem mellette (jelenleg), csak várja hogy odakerüljön…

Bazinga
Újságíró

CA:

Vicces, ahogy nem bírod abbahagyni a permanens lázadásod :D Engedd már el a dolgot,haver! Holnap szeretnék én is cikket írni nálad, és ha esetleg nem tetszik majd a stílus és a mondanivaló, attól függetlenül azért jelentesd majd meg oké?

Amúgy ha már ennyire értesz EHHEZ IS, hogy hogyan kell egy blogot, oldalt sikeressé és népszerűvé tenni (miközben nem süllyed egy bizonyos szint alá), akkor miért kellett újraindítanod a blogod?

“Így muszáj leszek újraindítani a Kopott Kupak blogot”

Nem épp hiteles jelenség egy “bukott vállalkozótól” az “így kéne csinálnotok” tanácsokat olvasni.

rgs
Olvasó
rgs

“Neked mi a garancialeveled? Egy cikk? Valami blog? Valami? Csajok és pasik? Mifranc?”
Bocs, közben megváltozott körülöttem a világ.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi van a luxuskurvánkkal? Lábadozik valahol egy rosszul elsült gruppen után?

sRPd
Olvasó
sRPd

Hiányzik?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát ennél a nőnél elég nehéz bármiféle illúziót kergetnie bármilyen férfinak: “És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit.” https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vajna-timi-vallomasa-andy-vajna-penz-szerelem-koltekezes-nehez-idoszak/m07cjxz

xcsakx
Olvasó
xcsakx
common man
Olvasó
common man

Én nem akarok eltartani férfit.

Abból a pénzből amiért nagy nehezen megdolgoztam.

wittukind
Olvasó
wittukind

többnejű és csakszi! pályáztok véletlenül a kezire?? mert ha nem akkor miért kéne érdekeljen ennek a csajszinak az álmai? majd szerez egy-két macskát vagy csivavát…

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Vajna Tímea magyar nők millióinak titokban vágyott életideálját és értékrendjét testesíti meg. Ezért kell érdekeljen téged is, hogy ki a példaképük és mi az általuk is támogatott értékrend. Most mind azt lesi, hogy mennyi pénzhez fog ez a nő hozzájutni Vajna örökségéből. Mert a többi is ezt szeretné: nulla munkával, gyerekszülés nélkül, lehetőleg szex nélkül sok pénzt szerezni egy Vajna félétől válással/örökléssel. Árnyalatok lehetnek, de a lényeg a mohó fogyasztási vágy, amihez sajnos szüksége van egy “gazdatestre” is. Ugyanakkor ha nem kapna megerősítést és helyeslést az általa előadott értékrendre, akkor csendben lenne. De nincs csendben, mert érzi, hogy amit mond, arra figyelnek és egyetértenek vele. Ezért érdekes, hogy mit mond ez a nő. Mert lehet a te nőd is ezt mondaná, ha egyszer nagyon őszinte lenne. Hogy alig várja hogy elpatkolj, vagy hogy elég vagyont gürizz már végre össze, aminek a felével ő már ellenne boldogan nélküled is.

wittukind
Olvasó
wittukind

Az én nőimet jobb ha békén hagyod őket, mert beszélek velik hogy kisértsenek egy kicsit, meséljenek az elpatkolásról….

omg30
Olvasó
omg30

Jaj ne…már itt is itt van Megmondó kapitány…ez a tag mindenhol ott van???? Bár most látom, hogy a szerkesztők kirakták, okos döntés volt :)

Merida
Olvasó
Merida

“Ennek oka, hogy alapvetően két olyan egymást teljesen kizáró személyiséget képzelnek el egy ideális férfiban, ami valójában teljességgel képtelenség. Az egyik a határozott, céltudatos, minden helyzetet megoldani tudó, magabiztos, sodró lendületű übermacsó, a másik az irányítható, kedves, romantikus, gyerek centrikus, érzelmes szépfiú.”

Én inkább azt mondanám, hogy ez a skála két széle, mi nők pedig a középső régióból szeretünk válogatni.

common man
Olvasó
common man

Mint pl.a V.Timi.

wittukind
Olvasó
wittukind

“mi nők”-bazmeg, ez is valami egy valamitől…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Spanyolok, férfi gyes, apság, gyerekvállalás, érdekes…..:

https://index.hu/techtud/2019/08/21/miert_nem_akar_tobb_gyereket_az_az_apa_aki_mar_volt_gyesen/

Kalman
Újságíró

A címbeli kérdésre a progresszív szemüvegükkel keresve sosem fogják megtalálni a választ :-)

xcsakx
Olvasó
xcsakx
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ebben azért vannak igazságok,ha nem is minden,de létező és valós folyamatokat ír le. Ha egy ilyen igazi,jó édesapával “rendelkezik ” egy lány (ahogy nálam is volt),egyetlen hátulütője van a dolognak. Azt feltételezi az ember lánya,hogy minden férfi ilyen,pedig nem. A bizalom az nálam nagyon megvolt,hisz szinte csak kiváló férfi minták álltak előttem a családban és baráti körben. Aztán jött a hatalmas pofára esés,hogy nem ,sajnos nem minden férfi ilyen és amiben én nőttem fel,az nem az átlagos,hanem a kiváló.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen, ha jó az apa, az is baj, ha rossz az apa, az is baj, ha van apa az is baj, ha nincs apa az is baj……..

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem,a jó apa az csúcs,az nem baj,százszor inkább jó apa ,még ha később csalódni is kell.

common man
Olvasó
common man

Hülyeségnek annyira nem hülyeség de:1.ez kurvára nem új,2. ahhoz ,hogy ez megvalósulhasson az apának együtt kéne élnie a lányával 15-20 évig,ezért szerintem a címzést elbaszta az írónő.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A női lélek “rejtelmei”, avagy csak a szimpla “egyszerűsége”………

https://skiccsztorik.blog.hu/2019/08/22/5_1_erv_a_magas_ferfiak_mellett

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A sok szar között is néha akad egy egy igazgyöngy…..

“A párkapcsolat nem oldja meg az egyén problémáit. Nem megváltás, nem az örök boldogság forrása. Unalmas igazságnak tűnhet, de attól még fontos kimondani: aki önmagával nem elégedett és mindig mások ellen ágáló ember eleve alkalmatlan egészséges párkapcsolatra. Szingliként se lesz jó neki, meg kapcsolatban sem.”

https://mindenkiszingli.blog.hu/2019/08/22/a_szingliseg_nem_problema_emberek

Alter Ego
Szerkesztő

Tényleg ritka gyöngyszem, mert amúgy a nők 99.9 százaléka azt a kapcsolatot (pontosabban azt a férfit) keresik, aki megoldja az egész életüket. Ezért is teszik fel a randevúkon a 4 oldalas tesztkérdés sort a delikvensnek, hogy vizsgáztassák, hogy vajon képes lesz e erre a kihívásra. Nem egy partnert keresnek, hanem egy atyaistent. És teszik ezt ráadásul isten tudja honnan nyert magabiztossággal, öntelt, lenéző, hangnemben. Ha nem csak kíváncsiságból nézném az ilyen-olyan társkereső fórumokat, hanem valóban keresnék is valakit, akkor biztosan előbb utóbb agyonvernék egy ilyen modern társkereső nőt.

Hunn
Újságíró

Szerintem az az egyik legfőbb baj, Alter Ego, hogy mi ezeknek a párkereső nőknek a hipergám elképzeléseit, elvárásait egyáltalán meghallgatjuk. És nem elég, hogy meghallgatjuk, de komolyan is vesszük és hagyjuk, hogy befolyásolja a velük való viselkedésünket. Ami abban áll, hogy igyekszünk megfelelni ezeknek az elvárásoknak.

Csakhogy a női hipergám elvárásoknak eleve alapból lehetetlen megfelelni férfiként, és ezt mi, tipikus férfigondolkodással, a saját kudarcunkként éljük meg. Ami rombolja a férfiúi önbizalmunkat, és ez hosszú távon belevezet abba a negatív spirálba, melynek végén az incel-ség, a papucsférjség, vagy a kifosztott és tönkretett, gyermekeitől megfosztott, elvált férfi-lét vár minket.

Ahelyett hogy egyik fülünkön be, másikon ki. Sőt, eleve meg sem lenne szabadna ilyen dolgokat kérdezni egy nőtől, hogy mik az elvárásai egy férfival szemben. A férfiak 99%-a úgy is csupán azt szeretné kihallani a válaszból, hogy ő maga lenne a megfelelő a nő számára, vagyis a leírásból saját magára akar ráismerni. Mert gyáva és biztosra akar menni, így akarja kerülőúton kipuhatolni, hogy tetszik-e a nőnek, és hogy próbálkozzon-e? Ahelyett, hogy simán csak bátran bepróbálkozna, lesz ami lesz alapon…

wittukind
Olvasó
wittukind

Mik azok a “mi”?

Hunn
Újságíró

Mi, férfiak, úgy általában.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nahát, újra feltalálták a “kereket”/”spanyolviaszt”…..

https://konyves.blog.hu/2019/08/29/egy_robot_szerint_a_noket_a_megjelenesuk_a_ferfiakat_a_tulajdonsagaik_alapjan_jellemzik_az_irok

A kérdés az, hogy amúgy meg milyen “értékük” alapján kéne jellemezni a nőket, ha nem ez alapján?…….

Marcell
Olvasó
Marcell

Már amelyik. G.R.R. Martin a férfi szereplőit elsősorban a szakálluk részletes leírásával jellemzi (bár van amelyiknél a hímtagjáról is szó esik), a női szereplői többségének a külsejére viszont nem veszteget sok szót.

Gejza
Olvasó
Gejza

Van egy ismerősöm, akire anno rákerestem és megtaláltam a neten egy társkeresőn is.
48 éves.

Ami az érdekes, hogy további “ajánlatokat” dob fel az oldal 4 vagy 5 női képet, név és életkor, természetesen a kor alapján ez a 45-55 közötti réteget és ezeket szoktak azóta kíváncsiságból nézni/elemezni, amióta az egyik 50 évesnél a saját jellemzésében az “akar-e gyereket” mező mellett a “majd igen” szerepelt – akkor már összekarmoltam magam – hogy vajon ez mennyire tendencia.
KB 1/5-részük írja ezt, ma is szembe jött egy 50 éves nő – természetesen a kb 35-40 éves éveiből készült fényképet teszi fel, ha nem fiatalabbat – és itt is leírva, hogy “majd igen”.

Hihetetlen az a valóságtól való teljes elrugaszkodás, amiben ezek élnek.
Ami a meglátásom már nagyon-nagyon rég: a lexikális tudás bővülhet, de amelyik idióta volt fiatalon, az úgy is marad egész életében.

ulomenen
Olvasó

A Zindex már megint hozta a formáját a Marriage Story c film kritikájában… végig dicséri a film realizmusát, kivéve azon a ponton, ahol jellemző női viselkedést mutatja be a film…

“A baj nem is azzal van, hogy ne lenne olyan következetes az egész film, mint egy rossz álom…Hanem az elfogultsággal. Baumbach ugyanis elköveti azt a hibát, hogy sokkal egyértelműbb szemétségeket ír Johansson (a feleség) karakterének, mint amilyen jellemhibákat Drivernek (a férjnek) adott … Pedig sokkal érdekesebb egy ilyen helyzet úgy, ha mindkét fél problémái abból adódnak, hogy a másiktól eltérően látják és élik meg a világot: Driver esetében ez is a helyzet, ő nem akar semmi rosszat, csak tudtán és konkrét szándékán kívül okoz fájdalmat a másiknak. A nő viszont számítóan, praktikusan szúr ki a férfival, szándékosan rúg fel megállapodásokat, tudatosan, tisztességtelen eszközökkel próbálja rosszabb helyzetbe hozni a férfit.”

https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/10/06/marriage_story_kritika_noah_baumbach_scarlett_johansson_adam_driver_zurichi_filmfesztival/

Gejza
Olvasó
Gejza

Az ilyen emberek – mint ez a Kovács Bálint nevű firkász is – nem rendelkeznek elvekkel.
Betegek, aki képesek azt is megmagyarázni, hogy igazából egy kegyetlen gyilkos is megérhető, hiszen csak eltérően látja és éli meg a világot.

Egészen elképesztő, hogy az ilyen sötét sérültek még valami véleményformáló helyzetbe is kerülhetnek, abszurd.
Nem is nagyon lehet mit mondani erre a helyzetre, megfoghatatlan az agyi működés számomra, ami ilyen egyenletet tud produkálni és ami ilyen végkövetkeztetés szerint tud működni, miszerint nincs egy egyetemes elvárható igazság, tisztesség és erkölcs, csak egyéni nézőpont és emiatt mindenki áldozat.
Ez nem normális, ez beteg.

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

A valóság:

Olyan jövőt álmodtál nekünk, amit sosem ígértem!

https://www.she.hu/herself/20191016-olyan-jovot-almodtal-nekunk-amit-sosem-igertem-molnar-csanad.html