Alter Ego
45 megosztás

A nő helye – Bill Gates felesége szerint

A női és feminista magazinok büszkén mutatják be Melinda Gates új könyvét, amelyben – mi mást – a feminizmus megunhatatlan kérdését csócsálgatja “A nő helye” cím alatt. Persze a női magazinok is érzik, hogy olyankor bizony nagy zavar támad az erőben (a “girlpower”-ben), ha egy feministát leginkább csak azzal lehet jellemezni, hogy ő egy sikeres férfi felesége.

Szóval nem csoda, ha a könyvről a napokban cikkező Glamur női magazin szerzőnőjének kezéből is kisiklik a történet már az elején. Sebaj, “ha rövid a kezed…” toldd meg egy lózunggal:

Ez azonban egyáltalán nem azért van, mert őt csak így lehetne megismertetni az emberekkel, hanem azért, mert ő maga büszke arra, hogy a világ egyik legbefolyásosabb emberének a felesége, de nem maradt annak árnyékában kényelmesen, hanem olyat tett, és tesz a mai napig, ami méltán emeli a legnagyobbak közé.

Tekintve, hogy valójában Melinda Gates-ről semmi különöset nem lehet elmondani – azon túl, hogy jótékonysági célokra költi a férje által megkeresett vagyonokat -, ezért jobb híján ezt kell a feminista hírszerkesztőnek a világmegváltás netovábbjaként ábrázolnia. És a filantrópia, a jótékonyság, mint egyetlen hivatás még önmagában nem is lenne probléma, csakhogy ez a jótékonyság, habár felülemelkedik a nemzeti sovinizmus kicsinyességén és földrészeken átívelve a harmadik világban lel célokra, mégis a létező egyik leghitványabb sovinizmusba torkollik: a nemi sovinizmusba.

Vessünk csak egy pillantást a Melinda Gates által megosztott Instagram fotón a jelmondatra: “Ha egy lány gyermeket oktatsz, egy egész nemzetet oktatsz.” – És sajnos számos tehetős “emberbarát” mindezt szó szerint, komolyan veszi, és sokan csakis olyan nemzetközi segélyprogramok számára adakoznak, amelyek kizárólag lányok-nők számára nyújtanak segítséget. Erről egy korábbi cikkben már részletesen írtam. Úgy tűnik, ezeket a “filantrópokat” az nem érdekli, hogy a harmadik világban embert próbálóan kemény munka, kiszolgáltatott élet vár a fiúgyermekekre, akik még nyomorban, éhezésben és betegségben is felelősek a családjuk, rokonaik eltartásáért. Csak egyetlen példaként tekintsünk az afrikai kakaóültetvényeken dolgozó fiúkra, akiknek jelentős része már felnőtt kora előtt megnyomorodik, mert a kakaószüret idején machetével vágja le a fél kezét. Ezen ők nem kívánnak segíteni. A fiúk-férfiak kihasználása, kizsákmányolása, nyomorúságos élete számukra is csak a hétköznapi élet része, amíg a lányoknak személyre szabott extra oktatást szerveznek. És nekik az sem baj, ha ez a szemléletmód már a nyugati társadalmakban is alaposan leszerepelt, hiszen jelentős mértékben ez a feminista társadalommérnöki machináció felelős azért, hogy a fiúgyermekek tömegei válnak korai iskolaelhagyókká, súlyosan aluliskolázottakká. Sebaj, hiszen a férfiakat úgyis a legalantasabb munkákra szánják, azokra, amelyeket a nők soha nem fognak elvégezni, legfeljebb csak az íróasztal mögötti körömlakkozás közben önelégülten szemlélni. – Szóval talán nem is az a kérdés, hogy mit állít Melinda Gates “A nő helyéről”, hanem sokkal inkább az, hogy mit is gondol valójában a férfi helyéről a társadalomban. A tisztesség kedvéért azért tegyük hozzá, hogy a lányok oktatására irányuló harmadik világbeli feminista programok egyúttal a lányokkal szemben  is számítóak: a társadalommérnöki igyekezet hajszál pontosan GDP-vé konvertál minden iskolapadban és munkában eltöltött évet, minden elmaradt gyermekvállalást, sőt minden abortáltatott gyermeket. – Ahogyan erről a fentebb már hivatkozott korábbi cikkben is írtam.

A hosszabb kitérő után próbáljunk meg kicsivel konkrétabban Melinda Gates könyvére koncentrálni. Ugyan jóérzésű ember egy feminista könyvet megvásárolni és elolvasni aligha fog, de ezért a Glamur újságíróját segítségül hívva megpróbálhatunk képet kapni az olvasó által abból levonható konklúzióról:

A könyv már pár oldal után elgondolkodtatott, és kicsit szégyelltem is magam azért, hogy nem értékelem eléggé azt, hogy úgymond bármit megtehetek. Szavazhatok, egyetemre járhatok, vezető pozíciót tölthetek be. Eldönthetem, mikor szeretnék gyereket vállalni, és tehetek azért, hogy ez még ne most történjen meg. Ha soha nem szeretnék gyereket, az is teljesen rendben van. Kiválaszthatom azt, akivel le szeretném élni az életem, és mondhatok nemet, ha 10 év múlva meggondolom magam. Feljelentést tehetek, ha BÁRKI kezet emel rám, vagy szavakkal bántalmaz. Ha elég ügyes vagyok, megfelelő körülményeket biztosíthatok majd a születendő gyerekemnek, hogy azzá váljon, akivé szeretne. Lehet orvos, ügyvéd, de utazó, pincér, író is, vagy bármi más is. Megvan hozzá a lehetőségem, hogy úgy éljek, ahogy szeretnék. Nőként. Számomra ez természetes, és soha meg sem fordul a fejemben, hogy NŐKÉNT nekem bármit máshogy kellene csinálnom, mint a férfiaknak. Azokban az országokban azonban, melyeket Melinda Gates bejárt, a nők nem is álmodnak ezekről a dolgokról. És a legszomorúbb, hogy nem is álmodnak róla. Mivel a legtöbben nem is tudják, hogy joguk lenne hozzá.

Ha a nőíró úgy foglalja össze Bill Gates feleségének könyvéből származtatott felismeréseit, hogy a feminizmus a nyugati társadalomban elérte célját és ezzel értelmét is vesztette, akkor talán nem is annyira kártékony könyv ez. Legalábbis a nyugati társadalom szempontjából. Nyugodtan exportálja, teleportálja önmagát a feminizmus a harmadik világba, lehetőleg az összes aktivistájával együtt, hiszen ezt ajánlgatják “kedvesen” az antifeministák, a férfijogi aktivisták is már régóta. Az már egy másik – sajnálatos – történet, hogy előbb-utóbb a “megsegített” harmadik világ sem fog köszönetet mondani nekik a hagyományos nemi szerepek lerombolásáért, a férfiakat a pótolhatatlan munkájukért megillető tisztelet felszámolásáért, a nemi sovinizmusért és a nemi gyűlöletkeltésért.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
45 megosztás


347
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
327 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
37 Hozzászólások szerzői
BlackFridayzgy001ulomenentomgalDelin Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
György Károly Tóth
Olvasó

“Ha egy lány gyermeket oktatsz, egy egész nemzetet oktatsz.” – igen,beszélhetünk arról, hogy igen, miért a lányokat, és hogy bezzeg a fiúk majd műveletlenek, alacsony keresetűek lesznek, akik nem tudnak kilépni a nyomorból, hogyne, és hogy a társadalommérnökség igen, pontosan kikétszerkettőzi, hogy a reménytelen túlnépesedés ellen küzdő országoknak mennyi-mennyi megtakarítást jelent, ha letörik a nők termékenységi rátáját, bármi áron, ideértve a nők “helyzetbe hozását” is, ne szülessen annyi éhes száj, különösen, ha ami Afrikában mindennapos, hogy azokat sívó homokkal kellene etetni…mert termőföld alig, és mondjuk, ha van is, azon kakaó terem, a nyugatiaknak, exportra, és helyben csak a levágott kezű, megrokkant gyerek marad….
De lássuk világosan azt is, hogyha a népesedési problémát nem nukleáris csapással, tömegéhezéssel vagy okosba’ szerkesztett vírusokkal akarja valaki, valakik megoldani a harmadik világban, mindenek előtt Fekete-Afrikában, akkor messze-messze a leghumánusabb – és egyébként igen-igen eredményes – módszer a felnövekvő generáció nőit taníttatni, iskolázni. Földrajzi-szociológiai egyszeregy, hogy minél tanultabb egy nő, annál kevesebb gyereke lesz. Európában már “sajnos”, de ott még ez előremutató. Afrikában bármivel és akármivel le kell csökkenteni a népességszaporulatot, mert az jelen állás szerint nemcsak Afrikát, de Európát is létében, civilizációjában veszélyezteti.
Én – lehet, naív vagyok -nem tennék egyenlőségjelet a lányok oktatása és tanítása, meg a prosztó, erőszakos feminizmus közzé. Keresztényként az emberi méltóságban hiszek, és a szerint tekinteném, hogy mi a cselekedet mozgatórúgója. Szeretetből táplálkozik-e, jószándék vezérli-e? Mert ha igen, akkor helyes. Ha az a szándék vezeti, hogy az ott élőknek jövője legyen, boldoguljanak, országuk, földjük, népük megmaradjon, osztályrészük ne a nyomor, a kilátástalanság, a törzsi háború legyen, akkor, jöjjön bárhonnan, az üdvös. Isten görbe vonalakkal is tud egyenesen írni. Ha pedig nem a jószándék vezeti, ha nem társadalmi békét, emberek javát akarja, hanem viszályt szítani – az ki fog derülni. Vagy tán ki fog derülni, hogy a fiúk oktatását “társadalommérnökék” azért nem erőltetik Afrika-szerte, hogy ezek az emberek lehetőség és egzisztencia nélkül, mivel nincs vesztenivalójuk, tömegesen tóduljanak Európába, és meszticizálják azt?
Ki fog derülni. Félek, hamarosan.

hunbagira
Újságíró

Tóth úr. Úgy látszik megfeledkezett bizonyos tényekről, szoval hagyjuk a hazug női önsajnalatot. A 2 világháborúban a kieső mukaerőt az ellenséges hadifoglyokkal pótolták. Gondolom a malenkij robot a gulág es lager fogalma rémlik. Persze ebből is lettek konfliktusok ugyanis az asszonykák összefeküdtek a kihelyezett hadifoglyokkal. Mondani sem kell ebben is az alja magyar (es cseh) nő járt az élen, szokás szerint. Es amikor hazaérkeztek a katonák sok esetben ólommal vettek elégtételt a sérelmekert, moricz szegényemberek ugye..

Reszet Elek
Újságíró

A malenkij robot már a háború utáni időszakot érintette. A gulág politikai fogolytábor volt és nem termelő intézmény. Egyedül a németek vonták be a hadifoglyokat, zsidókat, politikaiakat a termelésbe.
A nőket meg sehol sem kellett félteni. Az orosz nők is aláfeküdtek a magyar bakának, némelyik hónapok óta nem látott férfit így nem is csoda. A francia meg holland nőkről nem is beszélve.

hunbagira
Újságíró

A gulágon hadifoglyokat is dolgoztattak kezdetektől.
Az orosz nőknek erre nem volt lehetőségük, ugyanis a birtok (közföld, obscsina majd kolhoz rendszer) nem család kézben volt es így a foglyok nem asszonykához voltak kihelyezve mint a monarchiában.

Reszet Elek
Újságíró

Én a második vh-ra gondoltam.

hunbagira
Újságíró

Dehogynem volt az, 1950es évek második feléig majdnem minden nagy szovjet tervhez a gulag adta a munkaerőt a fehér-tenger csatornától, a sziberiai folyók megszelidítésén át a bamig és a “zárt” városok es bajkonur felépítéséig..

Reszet Elek
Újságíró

A Vörös Hadsereg mozgósítási létszáma majdnem 30 millió fő volt ill.. ennyi hagyta el a munkaerőpiacot a háború időszakában. A gulágon 1-1,5 millió fogolynál nem volt több. Nem kell különösebben matematikázni hogy egyértelmű legyen, ekkora embertömeget az általad leírt módon nem lehetett pótolni a termelésben.

hunbagira
Újságíró

Ez az összlétszám a háború egésze alatt. És nem a hadgazdasági szempontból fontos oroszok tették ki -fajlagosan- a behívottak többségét, hanem törzsi -állítólagos rokon- népekből történt a verbuválás. Kazah/kirgizek vesztesége több mint 1 mió fő volt.

Reszet Elek
Újságíró

“A Szovjetunió egyes számítások szerint 27 millió főt veszített a háború alatt, beleértve a 8,7 millió katonai halottat, akik közül 5,7 millió orosz, 1,3 millió ukrán volt.” Ez gyakorlatilag az összes szovjet katonai veszteség 80%-a volt.. Ezek alapján nem tűnik úgy hogy az oroszok alulreprezentáltak lettek volna.
Másrészt ez a fenti matematikázáshoz is illeszkedő adat. Elég kivonni a mozgósítási összlétszámból hogy egyértelmű legyen, ennyit a gulágok munkaereje nem pótolhatott.

A kazah és kirgiz katonai veszteségek ÖSSZESEN 380e főre tehetőek. Háborús civil áldozatok pedig nem voltak, lévén nem volt közvetlen harcoknak kitett területük.
forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties#USSR

Reszet Elek
Újságíró

Ezen beruházások jórésze a II.vh utáni.

hunbagira
Újságíró

Nem az összefekvesen volt a lényeg, hanem az állítólagos női hősiesség a munkafronton ami kb olyan legenda, mint a partizánok a hozzájárulása a szövetségesek végső győzelméhez. Az első vh a legtöbb helyen eleve a munkaerőhiány okozta ellátási zavarok (es az erre adott válasz forradalom stb) miatt ért véget. Már ez is cáfolja ezt a legendát.

herceg
Olvasó
herceg

“Szeretetből táplálkozik-e, jószándék vezérli-e? Mert ha igen, akkor helyes.”

Hmm, mivel is van kikövezve az a bizonyos út?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha tényleg elviszik a “Sötét Afrikába” a “feminizmust” és a ráveszik a nigger/arab nőket (és ezzel jó esetben a “szegény, dolgozó jómunkásember férfiakat” is) arra, hogy ugyanúgy tönkrebasszák és “civilizálják” magukat és elinduljanak a jóléti államok “Lenini útján”, hát akkor még adományt is adnék neki, hogy minél hamarabb és minél jobb munkát végezzenek…..

Szépen hangzik, de amíg az átlag nigger meg van győződve arról, hogy a szűzlány megakadályozza/gyógyítja az AIDS-et, és még a keresztény(hála neked katolikus egyház és hű szolgáid) “tanítás” plusz megerősíti, hogy az eredetileg nem, de ezek utánpláne nem hajlandó óvszert használni, nem lesz képes kikecmeregni az alacsony IQ által predesztinált “primitív” létből ezt meg még megfejelve az iszlámmal, tökéletes túlélő szemét alakul ki…..

Naooo
Olvasó
Naooo

“amíg a lányoknak személyre szabott extra oktatást szerveznek”

Ez nem biztos baj, talán eztán kevesebbet ellenek. A nulla lenne az ideális. Feminizmust a harmadik világba!

31Anna
Olvasó
31Anna

A Tisztelt Szerző véleményt ír egy olyan könyvről, amit nem is olvasott el. :)

A harmadik világ számos országában még ma is csak a fiúkat oktatják, a lányokat nem. Ezeken a helyeken szervezik meg a lányok oktatását a segélyszervezetek. Nem arról van szó, hogy valahol, ahol egyébként nincs iskola, csak a lányok számára szervezik meg az oktatást. Magyarán felesleges a szerző szívszaggató kirohanása a kakaóültetvényen dolgozó szegény férfi miatt, miközben a harmadik világban élő nők köztudottan.tejben-vajban fürödnek.

Nyugaton alapvetően az oktatási formát a fiúknak találták ki. A lányok ehhez az évszázadokig csak fiúk számára elérhető oktatáshoz csak később csatlakoztak. Vicces dolog ezt úgy beállítani, hogy az oktatást a nők igényei szerint alakították ki a nyugati országokban. Hogy egy alapvetően férfiak számára kialakított rendszerben a nők jól teljesítenek? Hát, ez van. :)

A feminizmus eredményeiről szólva: Melinda Gates lehetőségeit talán nem kellene egy átlagnő lehetőségeivel azonosítani.

wittukind
Olvasó
wittukind

te harmincegy, te, ha le kell hajoljál valamiért, mit látsz a lábad közt?

hunbagira
Újságíró

Megint folyamatosan hazudsz, femcsi kurva mint általáan a femcsi kurvák.
A közoktatást azt rátok szabták 45 perces kussolva padban üldögéléssel, mozgásszegényen.

Delin
Olvasó
Delin

Hunbagira, azert ne tegyunk ugy, mintha a lanyoknak olyan huh de jo lenne a magyar kozoktatas. Rengeteg negativ hatas eri a lanyokat is, amitol betegek lesznek, szoronganak, onbizalomhianyosok lesznek. A rendszer nem a gyerekekre van szabva (se nem a lanyokra, se nem a fiukra), hanem arra, hogy magat a rendszer autoritasat, tekintelyet novelje es megkerdojelezhetetlenne tegye. Nem lehetne egyszer nemtol fuggetlenul kijelenteni valamirol szimplan, hogy rossz? Nem, inkabb belemegyunk a kinek rosszabb jatekba.

wittukind
Olvasó
wittukind

Baszomjehova…ilyen harmincegyegyes mondóka mehet és engem lekutyapicsáznak nemtudommiér….

Reszet Elek
Újságíró
Rokapapa
Újságíró

“Ha egy lány gyermeket oktatsz, egy egész nemzetet oktatsz.”

Ez a mondás már ősrégi és nagyon is igaz volt és lenne. Igaz volt amíg a nők kizárólag anyák és feleségek voltak és ha ez most is így lenne ez a mondás igaz is lenne. Csak egy háztartásbeli nő képes annyi időt a gyermekeire szánni, hogy a megszerzett tudásával támogatni tudja gyermekeit a tanulásban. Ilyen formán igaz is lenne a mondás.

Magáról a könyvről nem tudok semmit de nem is értem miért kell erről könyvet írni, pláne feminista beállításút.
Szinte mindenki tudja és érti is nemtől függetlenűl, hogy egy nőnek otthon van a helye. Persze akadnak elvont kivételek mindkét nemből de ők a saját frusztráltságukat akarják álltalánosítani a teljes társadalom számára.

A saját családom példájával dobálózva – immáron legalább ezredszer – férfiként nem tudnám felsorólni az előnyeit a tiszta otthontól a gyakoribb szexig.
Azonban az megkérdőjelezhetetlen, hogy egy anyának az igazi karrier a családja és a gyerekei. Az pedig sokak álltal ismeretlen, hogy egy háztartásbeli anya igazi nyertesei a gyermekei.

Dániel Sinkó
Olvasó

““Viszont 11-12 éves korra szellemi fejlődésük nagyrészt meg is áll,” – Valamilyen forrás rendelkezésre áll ezzel kapcsolatosan?”

Szerintem ott a saját környezetükben és életmódjukkal (általánosságban) nincs is szükségük arra, hogy 16-20 éves korukig fejlődjenek, hiszen hatékonyak úgy is az adott közegükben. Az ember elvileg abban nagyon profi, hogy könnyen alkalmazkodik, mindezt meglehetősen hatékonyan. Ezeknek az embereknek a zöme úgy él, mint ahogyan mi éltünk az ókori/középkori falvainkban (nem városainkban)…. az ott szükséges készségek elsajátításához pedig elegendő az a 11-12 év, onnantól már csak erősödtek és rutint szereztek a mindennapi készségeikben. Lehet, hogy akkoriban, a mi szellemi fejlődésünk is lezárult ilyen fiatalon. De ha belegondolunk pár kivételes gondolkodó kivételével, nem a 2-od, 3-ad diplomákra hajtottak, hanem 17 évesen seregben szolgáltak, hadat vezettek, uralkodtak, gyerekeket szültek stb…
Továbbá lehet közé az átlagéletkorhoz is. Ha az mondjuk ~40 év, akkor az nagyon nem hatékony, hogy csak 10 éve van “kifejlődve”, aztán eldobja a kanalat vagy éppen ideje sincs kifejlődni. Általában az élőlények a teljes élettartamuk nagyobb részét teljesen kifejlődve töltik. Tehát, ha a 3. világbeli ember átlagosan 40-50 évig él és 11-12 éves korára lesz teljesen fejlett, az arányaiban hasonlít arra, mint hogy mi meg 25, de lassan már 30 éves korukra leszünk teljes értékűek és élünk átlagosan 70 éves korunkig mondjuk.
Amit meg töriszakon tanultam, mikor még tanár lett volna belőlem, óva intettek minket akkor, hogy a múltat csakis és kizárólag mai értékrenddel, jelen környezettel összevetve értékeljük. Ebből kiindulva a kifejlett 3. világbeli az ő miliőjében ugyan olyan fejlett, mint én az enyémben, de a melyikünk a jobb kezdetű összehasonlításnak semmi értelme, mivel eleva az az alap, hogy öszességében egyikünk sem az, mindegyikünk abban, amihez alkalmazkodnia kellett, a természetes közegében. Összehasonlítani fekát fekával, sárgát sárgával, fehéret fehérrel, resetet Elekkel érdemes csak.
Igaz ez sem tudományos alapú rizsa, csak egy vélemény….én valahogy így okoskodó erről.

Off topic kérdés, de mi volt a hétvégén az oldallal? Bármikor, bármivel próbáltam ránézni, azt írta ki, hogy az ipcím megváltozott vagy hasonló és nem töltött be az oldal.

Dániel Sinkó
Olvasó

Ja, akkor már a témára is illene írni valamit. Hol a nő helye….
Egyrészt ott, ahova született, másrészt (emberi számítás szerint), egy férfi mellett.
Ha ez a hipotetikus nő a harmadik világba született, akkor tudjon főzni, mosni, takarítani, mesélni, énekelni, sebetkötözni, beteget ápolni, varrni, ismerje a növényeket, állatokat és legyen fitt és kész is van. A helye pedig úgy általában otthon van. Persze, lehet másmilyen, csak akkor nem lesz életképes a saját környezetében és a kutyának nem fog kelleni.
Ha pedig ide születik, akkor pár “3. világbeli” dolgot azért illik tudni, kárát nem látja + rájön az írás, olvasás, számolás és egy szakma, mivel mi nem vadászhatunk és aki gyűjtöget vagy halászik, annak a tulajdoni viszonyoknak köszönhetően vagy sóspuskával belelőnek a popikájába vagy megbüntetik, szóval mi dolgozunk egy munkahelyen vagy vállalkozunk. Ennek a nőnek otthon a helye, a munkahelyén a helye és mivel a mi kultúránkban a szempont, hogy a férfi-nő kapcsolat szerelemtől ihletett, a hapi mellett is van a helye. Akárhogy is nézzük, ezek a csajok meg vannak lőve, mert ez 3 hely és ezt már elég nehéz menedzselni, sőt, gyakran lehetetlen. Ez pedig nyilván stresszel jár, nem csoda, hogy a nők a “leszarom tabletták” elsőszámú fogyasztói, a mi kultúránkban sajnos. Csúnya dolog ilyenformán kihasználni a megfelelési kényszert, mely a női nem sajátja és bedobni őket a 3. frontra, az meg egyenesen vérlázító, hogy az a “menő/trendi”, hogy a társadalom alapját, a családot, ellinkeskedni… mert ha csak egy dologban egyezik ez a kettő hipotetikus leányzó, az az, ahol a helyük van, ez pedig a család. Szerintem.

Gejza
Olvasó
Gejza
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez jó :)

Kocka
Olvasó
Kocka

Közben a mikroszoftnál, több, mint fél évvel ezelőtt:


Microsoft staff are openly questioning the value of diversity

Two posts on the board criticizing Microsoft diversity initiatives as “discriminatory hiring” and suggesting that women are less suited for engineering roles have elicited more than 800 comments, both affirming and criticizing the viewpoints, multiple Microsoft employees have told Quartz. The posts were written by a female Microsoft program manager. Quartz reached out to her directly for comment, and isn’t making her name public at this point, pending her response.

“Because women used to be actively prohibited from full-time employment many decades ago, there is now the misguided belief that women SHOULD work, and if women AREN’T working, there’s something wrong…. Many women simply aren’t cut out for the corporate rat race, so to speak, and that’s not because of ‘the patriarchy,’ it’s because men and women aren’t identical, and women are much more inclined to gain fulfillment elsewhere.”

wittukind
Olvasó
wittukind

Szerusz, kicsi!most már tudod, merre folyik a Szajna meg a Godavári?

Hunn
Újságíró

Hogyhogy “a nő helye Bill Gates felesége szerint”???

Az egyik alapvető probléma a világgal az, hogy azok a nők, akiket egy, a férfi-hierarchiában magas szinten lévő férfi dug meg rendszeresen, (és Bill Gates pedig vagyona alapján ebbe a körbe tartozik), azok a nők valamiért azt hiszik magukról, hogy ők maguk is ugyanarra a polcra kerültek a társadalomban, mint uruk és parancsolójuk…

Most nem azért, de – úgymond – mit is tett le Bill Gates felesége az asztalra – már azon kívül, hogy Bill Gates többször is beleélvezett mindhárom testnyílásába – ahhoz, hogy bárkit is érdekeljen bármiről is a tetves véleménye, pláne hogy azt még meg is hallgassuk és el is gondolkodjunk rajta?

Ha jól emlékszem, Sztálin elvtárs mondta annak idején Kruppszkajának, amikor az Lenin elvtárs halála után bele akart ugatni a párt vezetésébe, hogy attól még, hogy az elvtársnő Lenin elvtárs faszát szopta minden éjjel, attól még nem váltak irányadóvá az elképzelései a marxizmus elméletével és gyakorlatával kapcsolatban…

Ennél a jelenségnél már tényleg csak az tud irritálóbb lennei, amikor az adott férfi nemhogy nem szól rá a nőjére és teszi helyre őt saját maga, hanem szinte elvárja férfitársaitól, hogy a nőt annak idióta elvárásai szerint kezeljék…

hunbagira
Újságíró

Hát női/kurva társaságban azért van szava, hiszen sikerült becápázni egy dollár milliárdost -nemcsak egy menetre. Szóval leckét adhat a feltörekvő golddigger/prosti nemzedéknek.
A többiben egyetértünk.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

No, no,no no..

Itt azért álljunk meg egy pillanatra. Melinda Gates-t összemosni a sima prosti/golddiggerekkel enyhén szólva túlzás.
Nem tudom mennyit tudtok róla (és ezzel válaszolok Hunn kérdésére is,hogy mennyit tett le az asztalra ).

Szóval egy Sarka Kata golddigger (aki a szimplán milliomos Hajdu-ról ugye nemrég upgradelt a milliárdos Bessenyeire) és a helyes pofiján és igen készséges pináján kívül-mert ehhez a Bessenyeihez azért gyomor kell- nem tud felmutatni semmit sem, meg Vajna Timike igen, szintén klasszikus golddigger (és milyen ügyesen csinálta,sehol nem találni a végrendeletet, így ő a milliárdos vígözvegy ). Szóval azért ne hasonlítsuk már Melinda Gates-t hozzájuk,mert egészen más a történet.

Kezdjük azzal,hogy Melinda Gates a nyolcvanas évek végén csatlakozott a Microsoft-hoz, production és marketing manager-ként,ekkor még nem voltak kvóták és ekkora hátszele sem a nőknek mint manapság. Ráadásul profit orientált ,kapitalista rendszerben járunk,itt aztán arra bíznak ilyesmit,aki alkalmas rá és nem azt nézik ,hogy férfi,vagy nő,itt pénz beszél,kutya ugat. A nőnek computer sience és közgazdász diplomája is van. Nos, jó eséllyel nem éhbérért dolgoztatták ott évekig,szóval bőven ,igen jó körülmények között el tudta volna magát tartani. Hosszú évek után házasodtak össze ,és három gyereket szült Bill Gates-nek.(pl. ennyit tett le az asztalra,ami jóval több,mint itt az oldalon előforduló férfiak és nők többségének az eredménye,magamat is beleértve) Láthatóan jó csapat és jó házasság ,jó eséllyel mindkettő monogám típus.( csak zárójelben jegyzem meg,hogy egyáltalán nem egy kifejezetten szép nő,max átlagos és először el is hajtotta Bill-t randi ügyben-nyilván itt taktikának minősül nálatok ez a dolog) És de, elég nagy hatása van Bill-re sok mindenben,szóval eléggé azonos polcon vannak.( A Forbes magazin a 3. legbefolyásosabb nőnek választotta valamelyik éven ). Egyébként nem fogtok találni pletykákat,balhékat,megcsalásokat velük kapcsolatban ,valóban szeretetben élnek ,a nem beállított fotók is ezt támasztják alá. Ebben az esetben én elhiszem,hogy nem kizárólag a pénz játszott szerepet a kapcsolatukban. Jelenleg a nő a világ legnagyobb privát alapítványának egyik tulajdonosa és vezetője (3-asban ) elképesztő összegekkel támogatva szociális, egészségügyi és főleg oktatási projecteket. Nyilván a férje zsenialitása és tehetsége tette ezt lehetővé,de azért csak letehetett valamit az asztalra Bill szemében is,ha 25 éve egy csapatot alkotva ,családot alapítva élnek boldogan, közös alapítványokat igazgatva. Én itt nem látom a párhuzamot egy Sarka Kata szintű nővel összehasonlítva.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szóval egy Sarka Kata golddigger (aki a szimplán milliomos Hajdu-ról ugye nemrég upgradelt a milliárdos Bessenyeire) és a helyes pofiján és igen készséges pináján kívül-mert ehhez a Bessenyeihez azért gyomor kell- nem tud felmutatni semmit sem,

No, no, no, azért szarkata szült neki gyereket az pedig azért nem semmi, hanem “áldozat”….., legalábbis a “mai világban”…

csak zárójelben jegyzem meg,hogy egyáltalán nem egy kifejezetten szép nő,max átlagos

Ezért is “kakukktojás” Bill a “sikeres férfiak körében”, amikor elvileg klasszisokkal “jobb” nőt vagy nőket is választhatott volna, és ez sokkal tőbbet elárul Bill-ről mint a ronda feleségéről……
.

és először el is hajtotta Bill-t randi ügyben

Igen, azért az kemény, amikor egy ilyen átlag alatti is elutasít egy vagyonos, sikeres “férfit”……. aki biztos, hogy a manageri képességeibe, a computer science diplomájába meg a “belső tulajdonságaiba” stb.-be “szerette bele” és véletlenül sem az van, hogy Bill számára ez volt “az elérhető legjobb”…….és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vagy ilyen szar ízlése van Bill-nek, vagy tényleg ez a legjobb nő amit képes volt leakasztani…….., ez pedig megint Bill-t minősíti….

-nyilván itt taktikának minősül nálatok ez a dolog)

Annyiban talán, áttételesn igaz is lehet, hogy azért a nő nem segghülye (lásd a diplomáját) és azért az elutasítás után nem kell agysebésznek lennie, hogy tudatosuljon, hogy ezzel a “balfasszal” megfoghatja az isten lábát és még így is a legtöbbet hozta ki magából, mint amit egyáltalán ki lehetett volna hozni, mondhatni, hogy nagyon is “túlteljesítette” a tervet, ez meg őt dícséri…..

És de, elég nagy hatása van Bill-re sok mindenben,szóval eléggé azonos polcon vannak.

Ez meg a Bill “kegyelemdöfése”……….

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azért rondának nem mondanám a nőt,az átlagos sokkal jobb kifejezés. Az biztos, hogy valami megfogta Bill-t benne és Bill nem akart cicababát ,golddigger kurvát feleségnek. (és milyen igaza volt) és jó csapat együtt a párosuk, külsőben is illenek egymáshoz kb, jól érzik magukat egymással,azonosak a céljaik és van 3 nagyon normálisnak tűnő helyes gyerekük. (azt olvastam régebben,hogy amikor a gyerekek kamaszok voltak, Billék limitálták a napi computer használatot tán max 2 órában,mindenkinek kellett házimunkát végezni stb. )

https://www.geekwire.com/2017/bill-gates-birthday-usual-wife-melinda-shared-best-picture-instagram/

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, objektív (0-5) skála szerint 3-as, 1-10-esen pedig 5-6-os a világ leggazdagabb emberének felesége és ez “fénykorában” volt annyi….

https://bitcointalk.org/index.php?topic=20821.0

Arról meg nem beszélve, hogy a kifele mutatott “boldogság” meg “tökély” mindig a szart takarja…….de hát szükség van az “álmokra” , meg “példaképekre”….

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” No, no, no, azért szarkata szült neki gyereket az pedig azért nem semmi, hanem “áldozat”….., legalábbis a “mai világban”…”

Ez való igaz (mindkettőnek szült) ,de ez inkább befektetés ,vagy biztosítás ugye -némi áldozattal – hisz egy milliárdosnak gyereket szülni jobb,mint a lottó 5-ös ,akármi van, pénz jön.

hunbagira
Újságíró

Az érzés, amikor az unokatesód az ország egyik legnagyobb -szimbolikus- fő golddigger prostija. Te pedig a férfihangon kommentelsz.: D

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

???

common man
Olvasó
common man

Egyszer mintha már mesélte volna ,hogy rokona a csaj.

Delin
Olvasó
Delin

Vivi, Mark Zuckerbergnek van hasonlò felesège, Priscilla Chan.

https://youtu.be/tbM2MAepv0M

Csakszi, vannak olyan pasik, akik nem csak fiziologiai szüksègleteik alapjàn vàlasztanak felesèget. ;)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

vannak olyan pasik, akik nem csak fiziologiai szüksègleteik alapjàn vàlasztanak felesèget. ;)

És meg is érdemlik őket:), ha ennyit tudtak belőle kihozni……..
De hány nő van , amelyik szintén nem e szempont szerint választ férjet ( és milyen nagy a két nem közt ez az “eltérés”…..:)

Delin
Olvasó
Delin

“Nem csak”-ot ìrtam. Az előbb mèg nem Bill erènyekènt àllìtottad be ezt a dolgot, hanem ùgy mint a vilàg egyik legnagyobb lùzerèt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerkesztettem az előbbit:)
És nem, nem Bill “erénye” , épp hogy a nő “erénye”, nem állítottam ez ellenkezőjét, csak épp párhuzamot vontam a két nem ezirányú preferenciáival kapcsolatos arányokat tekintve…

+ Bónusz: Így válik “erénnyé” a csúnya feleség:
https://www.bipartisanalliance.com/2019/06/a-man-with-unattractive-wife-is.html?m=1

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A helyzet az,hogy egy hosszú kapcsolatban a szép nőt (a legtöbb esetben) ugyanúgy megunják ,mint a kevésbé szépet. Ugyanúgy megcsalják és lecserélik adott esetben őket is. Hosszú évek,évtizedek alatt többször van lehetőség arra (még akkor is ha gazdagság van) ,hogy ”bizonyítson” mindkét fél,hogy tényleg jóban rosszban,hogy kitartanak egymás mellett stb. Egyébként biztos vagyok benne ,hogy az ő szemükben szépek a feleségeik ,egyébként eléggé szubjektív tud lenni egy átlag külsővel rendelkező ember esetében ,hogy az illetőt szépnek,vonzónak tartják,vagy nem. Sokan hajlamosak rásütni a csúnya,ronda jelzőt valakire ,aki szimplán csak nem jön be nekik,nem az esetük. Pedig nem rondák.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:
– Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
Mire a rabbi:
– Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?

(RP kiegészítés: a rusnya sem “biztosítás” már a jelen körülmények közt…..)

wittukind
Olvasó
wittukind

Beszállok én is a nagyivű dumába itten, hogy mit “érdemelt” volna Bill Gates vagy akármelyik ilyen “new arisztokrat” fajta…persze, csakszi megen jön a százalékokkall, de.. a Melike lehet hogy egy “négert” alkalmazott eme “könyv” megirásához…franc tudja..ebből ilyen messzeelkalandozó kommentek…itt, az esztenán(hogy legyek mowgli kedvében is), nem gilt….a tortát pedig én eszem meg egyedül, még…csak azér, hogy a harmincegyszerüek irigykedjenek……HAIL AND KILL

Naooo
Olvasó
Naooo

Hülye ez a rabbi, ennek a fű-fa az barát.

common man
Olvasó
common man

…”vagy megenni egy kalap szart egyedül”
Ennek a “finomabb” változata a jó üzletben résztulajdonos vagy a rosszban száz százalékos.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igen,akartam is említeni hasonló példának. Szerintem a nagyon gazdag,de értelmesebb férfiak (akik maguk külsejében nem épp adoniszok) tudatosan választanak átlagos nőket,akik értelmi képességekben azért eléggé topon vannak és jó eséllyel nem csak a pénzeszsákot látják bennük. Mindketten több év (próba) után vették el a nőjüket. Szerintem náluk sokat nyom a latba,hogy hasonló célokkal, életszemlélettel, érdeklődési körrel rendelkezzenek a nők,akik társak és barátok is ,de azért ahhoz eléggé vonzóak is -még ha nem is szupermodellek-hogy szexuálisan is megkívánhatóak legyenek számukra.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a nagyon gazdag,de értelmesebb férfiak (akik maguk külsejében nem épp adoniszok) tudatosan választanak átlagos nőket,akik értelmi képességekben azért eléggé topon vannak és jó eséllyel nem csak a pénzeszsákot látják bennük.

Ez a “tudatosság” hízelgően hangzik, de a valóság inkább az, hogy “kényszerből erény” kovácsoló magyarázkodás…..

hunbagira
Újságíró

Pedig néhány százaléknál tényleg tudatosság jatszik, csakszi. Biztosan nem kell kakukktojást nevelnem, biztosan nem sárkanyosodik el/sőt azt csinálok mellette amit akarok hiszen én uralom a kapcsolatot/ mindig lesz hova hazamennem.
2 haverom is az aláválasztott amit a hipergámia megengedett volna. Közben meg stószba basszák a kis ringyókat. Jó mindkettőnél befigyel némi hozomány vadászat is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pedig néhány százaléknál tényleg tudatosság jatszik,

Nem kétlem, de ezek elnyésző ezrelékek.

.

Biztosan nem kell kakukktojást nevelnem, biztosan nem sárkanyosodik el/sőt azt csinálok mellette amit akarok hiszen én uralom a kapcsolatot/ mindig lesz hova hazamennem.

Utólag ez (is) magyarázat magának is, másoknak is, a valóság viszont az, hogy a fickó alulértékeli magát/tényleg olyan balfasz, hogy csak ez maradt meg stb……
“Visszatekintve” mindenki kurva okos, a gyakorlatban pedig az van, hogy csak ilyet volt képes összeszedni, a “jobbbak nem álltak meg….

2 haverom is az aláválasztott amit a hipergámia megengedett volna. Közben meg stószba basszák a kis ringyókat. Jó mindkettőnél befigyel némi hozomány vadászat is.

Nem kétlem, azt már inkább, hogy ez “tudatos” választás, illetve ezek, akik így döntenek , azok azért bőven 7 vagy a fölötti férfiak, ami megint leszűkíti a kört és nem releváns a 80%-nyi átlagjózsi szempontjából.

Delin
Olvasó
Delin

Vivi, kb egyetèrtünk. Annyiban kiegèszìtenem, hogy ez nem csak extra gazdag fèrfiakra igaz. Szerintem àltalaban igaz a magasabb intelligenciàjù, kellő EQ-val is rendelkező fèrfiakra, akik nem csak testi, de szellemi tàrsat is keresnek egy nőben. Ez nem jön össze rövidebb kapcsolatokban, vagy aranyàsòkkal. Ez hosszù tàvù kapcsolatnàl valòsulhat csak meg, ami hajlik a kizàròlagos monogàmia felè is (pàr alkalmi kufirc talàn belefèrhet kellő diszkrèciò mellett, de necces).

Itt is szàmìt a külső, de a nő egyèb szemèlyisègjegyein tùl az IQ-jànak is hasonlònak kell lennie, különben nem tudnak szellemi tàrsak is lenni. A magas IQ, iskolàzottsàg, azonos èletszemlèlet ès top model külső együtt elèg ritka. Ha csak az utolsò hibàzik, de a nő szexuàlisan ìgy is attraktìv a fèrfinak, akkor nincs problèma, nincs komoly kompromisszum.

Csakszi, egy ilyen fèrfinak nem az a legnagyobb kènyszer, hogy nem top model a csaja ès nem kefèlhet szabadon, hanem az, ha szellemileg nincsennek egy szinten a felesegèvel, nincs meg mellette a tàrs. (A csùnyavfeleseg jelző a listàn, azèrt elèg tùlzò. Pl Dasha Zukova, Abranovits exfelesège szèp nő. Fiatalon 8as?)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Maximálisan egyetértek Delin ! Azt hiszem rosszul fogalmaztam , nem kizárólagosan csak dúsgazdag férfiakra gondoltam én sem.
Zukovát én sem értem . Ő egy szép nő. Egyébként ez az ” ugly girlfriend” titulus nem csak túlzó, hanem rosszindulatú. Ezek a nők nem csúnyák, csak nem kimagaslóan szépek. Átlagos külső, fiatalon helyesek.
Ilyenkor egyébként mindig megerősítést nyer bennem, hogy igenis létezik férfi hipergámia ( nők külsejével kapcsolatban) , legalábbis egy részükben. Hajlamos néhány férfi rásütni a ronda jelzőt valakire, mert neki nem a zsánere, vagy nem találja vonzónak. De attól még másnak vonzó lehet !

Naooo
Olvasó
Naooo

“mert ehhez a Bessenyeihez azért gyomor kell”

Miért, az ocsmány zsidópofájú hajdúhoz nem?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Látod Naoo, ebben is igazad van. A Hajdu is egy ritka ellenszenves fószer, bár talán Katácskának mégsem kellett annyira küszködni a hányingerrel , mint Bessenyei esetében, erre gondoltam. Amúgy Hajdu számomra külsőre sem jön be, személyisége, meg okádék, de azért jobban el tudom képzelni ,hogy egy nő valamiféle szexuális vonzalmat érez irányába, mint Bessenyei iránt.

common man
Olvasó
common man

Mi a bajod evvel a faszival ? Simán eljátszhatna egy kosztümös filmben egy római előkelőséget(még tán Cézárt is)
https://www.blikkruzs.me/2019/08/itt-foto-ez-ferfi-sarka-kata-uj-ferje.html

Hunn
Újságíró

Hát nem tudom, VivienLeigh, de szerintem az, hogy a mai világban még a milliárdos férfiaknak is csak átlagos vagy átlag alatti nők jutnak – az is csak nagy nehezen, mert mint ahogy te is írod, először elhajtotta ez a nő is a Bill-t -, a többi nő meg nem is veszi őket férfi- és emberszámba (és ezek az átlagos vagy átlag alatti nők is alig), pusztán mert milliárdosként nem tökéletesen jóképűek, nos, az nem igazán motivál minket, férfiakat arra, hogy reggel felkeljünk és elmenjünk dolgozni a melóba, hajtani és pénzt keresni. Nem csodálom, hogy a fiatal srácok inkább otthon számítógépeznek a mamahotelben, és magasról tesznek az egészre. És kurvára igazuk is van. Nincs motiváció. Én is egyre gyakrabban teszem fel a kérdést magamnak, hogy egyáltalán minek erőlködök még?

hunbagira
Újságíró

Hunn! Esetleg nem gondolkoztál azon, hogy keresel valamit, amiben kiteljesedhetsz egy hobbit (a picsák és motyón helyett) Vagy kiegyezel a hipergámiával és bevállalsz egy “roastit”? Ha már láthatóan ennyire megvisel a magány.

Hunn
Újságíró

Hogy röviden és tömören válaszoljak kérdéseidre, hunbagira, a válaszom: nem.

Bővebben kifejtve: egyre inkább úgy vagyok vele, hogy baszok én magasról az egészre.
Ez alatt a mai modern, feminista társadalmat, a nők hipergám elvárásait, és az összes nem anti-feminista férfitársamat értem, valamint az összes olyan nőt, akit nem akarok megdugni (ez kábé a nők 98%-a).

Úgy vagyok már vele, hogy én vagyok a férfi, első körben nekem, vagyis az én elvárásaimnak kell a nőknek megfelelniük, nekem kell akarjam és kívánjam őket, aztán szigorúan a második körben tárgyalhatunk arról is, hogy vajon jó pasi vagyok-e, de előbb nem.

Mindezt nem is rejtem véka alá, és megyek inkább csak a saját fejem után, mindent vagy semmit alapon, győzelem vagy halál felkiáltással, éljen a patriarchális reakció jelszóval.

Mivel a nők terén már minden megtörtént velem, amitől valaha is tartottam, hogy történni fog, vagy ami miatt aggódtam, hogy hogy s mint lesz, ezért különösebben már nincs miért izguljak. Majd csak lesz valahogy, mert olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy.

A fő problémám amúgy az, hogy a szexuális- és jellemfejlődésem annyira eltért az országos átlagtól, hogy fogalmam sincs, hogy milyennek is kellene legyek, ha normális lennék. Így pedig tökre nehéz eljátszanom a nőknek, hogy normális vagyok. De hát ez az én keresztem, mindenkinek megvan a maga baja.

common man
Olvasó
common man

hogy a szexuális- és jellemfejlődésem annyira eltért az országos átlagtól

Csak van még nő aki nem ismeri az egész országot…

common man
Olvasó
common man

Írjál könyvet a cím lehetne: Incelek és alfák avagy vannak e még szűzek 14 fölött
ÉLJEN A PATRIARCHÁLIS REAKCIÓ
Hunn

Hunn
Újságíró

Ez jó ötlet, common man. Vigyázz, mert a végén még tényleg megírom.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Itt valami hatalmas félreértés van Hunn !
Te tényleg azt hiszed , hogy Gates, aki világ leggazdagabb embere, meg Zuckerberg, aki szintén nem egy csóró fószer ne tudott volna szinte bárkit megszerezni magának ?! Szó nincs róla hogy ” ilyen, csak átlag nők” jutnak nekik. Ez a TUDATOS választásuk. Társat akartak, nem egy mutatós golddiggert. Mindkét nő bőven jól el tudta volna tartani magát ( computer scientist és gyermekorvos ) . Elképesztő, hogy miért nem tudjátok elképzelni, hogy léteznek ( Delinnek igaza van, ez főleg magas IQ és EQ kombinációjával rendelkező férfiak esetében jelentkezik) olyan férfiak, akiknek fontos, hogy a hosszú távra választott társuk szellemileg is partyban legyen és még érzelmeket is tápláljon feléjük.

Ja, Melinda először azért hajtotta el Gates- t , mert ad egy, nem tartotta etikusnak a CEO- val randizást, ad kettő valami hetekkel későbbi időpontra hívta el randira , ami nem esett neki túl jól, hogy úgymond a határidő naplóban csak ott volt hely, aztán egy spontán randi összejött…

Naooo
Olvasó
Naooo

Rócsildék biztos mosolyognának a második mondaton.

hunbagira
Újságíró

Ott a klán alapítványáé a vagyon nem egy személyé. De úgy tudom -a hozzájuk képest- mikro pályások is eltanulták tőlük a módszert mint géc is…

common man
Olvasó
common man

Nem úgy van ezeknél ,hogy feleséget csak a saját fajtájából lehet?

hunbagira
Újságíró

Sőt, a törzsből kell lennie (nem egy olyan van, az ifjú férj és a feleség is rócsild vezetéknevű) vagy a 2 masik törzsből, akikkel vérszövetségre léptek (warburgok, rockefellerek) Szóval a zsidó királyi családoknál is, csak dinasztikus alapon házasodnak.

hunbagira
Újságíró

Elvileg igen, de mezei bibsiknél ezt nem veszik szigorúan pláne, ha utána betér a siksze. Amúgy én egy telivér zsidót nem ismerek. Szóval a vegyes házasság nagy divat mára a gálutban. A fajvédő rabbik nyomják is miatta a “vészgajdolást”, hogy ha ez így folytatódik akkor a zsidó népnek córesz lesz és hogy ez a második holokauszt.

Reszet Elek
Újságíró

A mentalitás marad. Ismerek olyan zs-párt, akik magyar lányt fogadtak örökbe. A csajszi kapta az áldást és zsidóbb lett a zsidóknál mire felnőtt. Gyakorlatilag minden zs-sztereotípiát felmutatott, amit csak lehet.

common man
Olvasó
common man

Csak nehogy csináltasson magának egy ma divatos géntesztet..

common man
Olvasó
common man

nos, az nem igazán motivál minket, férfiakat arra, hogy reggel felkeljünk és elmenjünk dolgozni a melóba,

Már sokfajta magyarázatot hallottam a munkakerülésre de ez elég eredeti.

Blackur
Olvasó
Blackur

ez jó lenne ha így lenne. de Konrad Lorenz a Salamon király gyűrűje c könyben pont erről ír, az alfa hím párja alfa. nőstény. lesz, de biztos vannak társadalmak ahol. nem.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

A hagyományos társadalmakban a nők is dolgoztak, a mezőgazdaságban, a ház körüli kiskertben, ruhakészítésben, stb. nem igaz, hogy nem csináltak semmit, és csak a modern társadalom adott nekik munkát.
Fizetett munkahelyre azért mentek, mert mindenki oda ment, hiszen az ipari társadalomban a többség pénzért dolgozott, és abból vette meg, ami neki kell, nem pedig maga állította elő, mint a régi világban

tobbneju
Olvasó
tobbneju

https://168ora.hu/kultura/atlanti-ocean-sziget-utazas-kultura-tarsadalom-176297 Amikor a világ leggazdagabb emberének (férfi) felesége elmélkedik…… Vicces. A nő helye pl. Afrikában meg ez. A nő alkalmazkodik ahhoz, amit a férfi hajlandó neki nyújtani. Mi túl sokat vagyunk hajlandóak nyújtani a nőknek.

tobbneju
Olvasó
tobbneju
Reszet Elek
Újságíró

Csak megvalósítják önmagukat…

Kalman
Újságíró

Ahányszor látom ezt a könyvet – kinn van a boltok kirakatában is – mindig elképzelek egy konyhában szülő nőt, LOL.

Amúgy az élet hozza a bizonyítékokat, hogy mennyire igaz minden amiről itt írunk:

Emma Watson: “‘I’m self-partnered!’ Emma Watson coins new phrase for her happily single status but admits the pressure to have a husband and baby by 30 has left her ‘stressed and anxious'”

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-7649951/Im-self-partnered-Emma-Watson-coins-new-phrase-shes-happy-single.html

Az igazi LULZ-ért a Stormerre kell menni: “Emma Watson, who is pretty old and looks pretty old, is starting to realize that she’s pretty old.”

Az isteni kenus révész minden bizonnyal valami jókis dögös fiatal husit újított magának, igaz?

http://www.yahoo.com/lifestyle/keanu-reeves-dating-woman-almost-174644174.html

“Keanu Reeves Is Dating a Woman Almost His Age and the Internet Losing Their Shit”

What the actual fuck?

Komolyan mondom nemhogy irígy volnék, de sajnálom ezeket a celebeket. Bárcsak Keanu Reeves lennék, micsoda nőket dugnék… Oh wait. Ebben a nőben egyetlen dolog fiatalos: a pasija.

Reszet Elek
Újságíró

Azért durva, hogy a daily stormert a goolag keresője már ki sem dobja. Duckduckgon kellett rákeresnem.
Mi ez ha nem céges cenzúra? Csak nekem vannak alkotmányos fenntartásaim?

DennisVT
Újságíró

OFF OFF OFF

Sziasztok!
Van valami halvány emlékképem, hogy egyszer láttam egy felmérést vagy ilyesmit arról, hogy a születésünkkor meglévő kasztunkból / társadalmi csoportunkból, osztályunkból nőként és férfiként mennyi esélyünk van kitörtni a statisztikák szerint.
(Spoiler: nőként sokkal nagyobb)

Nem rémlik valakinek ez? Hol láthattam?

Köszi!

Sirius122
Olvasó
Sirius122

OFF x3. Ha fontos a téma, dobj egy e-mailt. sirius12288@gmail.com

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

wittukind
Olvasó
wittukind

Naooo, ezek mind fehérek! az egyik mintha nálunk is jár….

Naooo
Olvasó
Naooo

Az a félnigger mióta fehér?

Kalman
Újságíró

Mit akartok? Harry épp most lép ki a születéskori kasztjából! És ehhez semmi másra nem volt szüksége, mint egy feleségre!

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Szóval a kis buzi* Billi fiú felesége mondja meg a tutit a világ nőinek? :)
* = elgondolkodtatok már azon, milyen “férfi” az, aki Picipuhának nevezi a cégét? :D
Bár átgondolva, egyet kell értsek Naoooval: Minél több feminizmus afrikában, annál kevesebb jövendő migráns európában. ;)

Apa35ev
Olvasó

OFF

https://hvg.hu/itthon/20191112_50_kmhval_sem_ment_L_L_Junior_kisfianak_gazoloja

Szerintem már nem sokáig marad épelméjű ember olyan szinten mentegetik és emelik piedesztálra az anyákat. Lassan mindenki befogja majd a száját, mert elnyomják a hülyék.

Meddig megy még az ejnye-bejnye a magyar hatóságoknál is? Mikor vonják felelősségre a gondatlan gyilkosokat? Ja mer nő még tud szülni később?

Lehet a jövőben tenyészteni kéne az embereket és akkor nem lenne mivel zsarolniuk (max a pinájukkal) és nem lennének magasabbrendű lények a társadalom és az állam szemében.

Az “anya” felügyelete alatt volt a gyerek, tehát jogilag is az ő felelőssége, lenne. Ha nem Magyarországon élnénk..
Dehát egy jóédesanyukát nem zárhatnak börtönbe (max felfüggesztett), mert hátha szül még. Hátha. Úgyhogy látom édeshazánkban az egyik legnagyobb a magzatelhajtások száma a közelben, de erről se szabad beszélni mert nem polkorrekt. A gyerek a nő tulajdona, meg a teste. Ő dönt, mert az apa van vagy nincs. Ha van akkor is csak egy szolga, here a királynőknek.

Commentben alig akad épelméjű mintez:

Sajnálatos eset, de itt nem az idős férfi a probléma, hanem az anyuka. Mit csinált, ha nem a kölykére vigyázott? Szelfi? Poszt? Vagy mit csinált? A gyereknek meg jó lett volna megtanítani, hogy hiába a cigány zeneművészet “pacsirtája” az apuka, attól még nagyon sok mindent NEM SZABAD MEGTENNIE, MERT…. Ezért, ami történt.

1

Válasz

Megosztás ›

ON

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kezdve azzal , hogy maximálisan igazat adok abban,hogy egyértelműen az anya felelőssége ,ha épp az ő felügyelete alatt van a gyerek (akkor is,ha mint esetünkben az anya barátnője fogja a gyerek kezét ) ,tehát itt nem kétséges ,hogy ki tehet róla, de nem azért nem küldik börtönbe,mert nő. Ez egy nagyon téves elképzelés. SENKI nem megy börtönbe ,sem férfi,sem nő,ha a gyereke úgymond gondatlanságból hal meg. Akkor sem ,ha közvetlenül saját maga okozza a gyermeke halálát, sérülését (pl. kitolatva elgázolja). Amennyiben nem követett el korábban hasonlót,vagy nem részegen stb követte el ,akkor szinte biztos,hogy felfüggesztett kap.Lásd a mohácsi komptragédia,ahol két kisgyermek halt meg ! Ott az apa kapott felfüggesztett ( https://www.delmagyar.hu/orszag-vilag/enyhitettek-a-mohacsi-komptragedia-ugyeben-az-apa-bunteteset-3886807/ ) .
Ugyanis a bíróság véleménye az ilyen esetek 99 % -ban az,hogy épp elég büntetés a gyermek halála,vagy súlyos sérülése ilyenkor a szülőnek,teljesen értelmetlen, felesleges még letöltendő börtönnel büntetni ,pláne,ha van még élő kiskorú gyermeke az illetőnek.
Azért halkan jegyzem meg -függetlenül attól, hogy ez nem kissebbíti az anya felelősségét-hogy LL Juniornak akkor lehetne ekkora szája az ügyben,ha mondjuk pl nem hagyta volna ott az egy hetes gyerekét -meg persze a másikat ,mint minta édesapa, ha jelen lett volna,ott lett volna sokkal többet az életében ,ugyanis az Ő felelőssége IS megtanítani (ha már az anyja nem volt képes rá ) ,hogy MIT NEM SZABAD megtennie a kisgyereknek,mert így csak vádaskodás az egész,de egyáltalán nem látom ,hogy LL Junior akkora minta apuka lenne,aki mindent megtett volna ,hogy ilyesmi ne fordulhasson elő.Ettől persze még a konkrét eseményben az anya a hibás.

Szóval nincs itt semmi Magyarország , meg “nők azért nem mennek börtönbe .mert még tudnak szülni”, ez egy bírósági gyakorlat,hogy a szülő felfüggesztettet kap , akár férfi, akár nő ,ha gondatlanság miatt történik ilyen tragédia:

” – A gyermekbaleseteknél leginkább a szülők gondat­lansága merül fel, ami enyhébb megítélésűvé teszi az ilyen ügyeket. A gondatlan bűncselekmény a törvény szerint mindig vétség, és a sérülés fokától, maradandóságától, esetleg a halálos kimeneteltől függően maximum öt évig terjedő szabadságvesztés szabható ki az elkö­vetővel szemben – ismertette dr. Szilágyi László, aki elmondta: az elmúlt időszakban nem is fordult elő olyan eset, hogy végrehajtandó szabadságvesztésre ítéltek volna bárkit ilyen bűncselekmény miatt.

– Ehelyett a súlyosabb esetekben felfüggesztett fogházbüntetést szab ki a bíróság, az enyhébb következményekkel járó balesetek esetében pedig enyhébb a büntetés is, sőt olyan is előfordul, hogy az ügyészség mellőzi a bírósági utat, és inkább feltételesen meghatározott időre felfüggeszti az eljárást. Nem lehet figyelmen kívül hagynia sem a bírónak, sem az ügyésznek, hogy ilyen ügyekben a legnagyobb büntetés a szülő számára éppen a gyermeke sérülése, ne adj’ isten a halála – hangsúlyozta az ügyész.”

(https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/legtobbszor-a-szulok-vetke-a-gyermekbaleset-3312940/ )

https://24.hu/belfold/2018/02/05/felfuggesztett-bortont-kapnak-a-szulok-akiknek-harom-gyerekuk-fulladt-vizbe/

https://168ora.hu/itthon/felfuggesztett-gyerek-tuzhalal-apa-175770

Stb, stb, stb

Apa35ev
Olvasó

Megértem a bírónőket megszégyenítő salátádat, de az egyszerű tényen nem változtat a te érvelgetésed sem.
Hol vannak itt azok a kurucos “férfiak” akik az abortuszt is gyilkosságnak tekintik?

Ha már gondatlanságból elkövetett emberölésért nem varrják börtönbe az embergyilkos anyát akkor legalább a nevelőszülői alkalmatlanságát kijelenthetnék. Megsúgom azt sem fogják azért amit leirtam, mivel nő.
Hány esteben volt már, hogy az apa mentette meg az egész családot és mégis csupán eltartást és házimunkát követelnek tőlük?
Nekem egy bírósági ügyem volt egész életemben és láttam milyen mocsokságok és hazugságok folynak egyes bírók szájából is, ahelyett, hogy a feleket együttműködésre kényszerítenék.
Engem az anya azzal is vádolt a bírtóságon, hogy egyszer nem fogtam a gyerek kezét és majdnem elütötte egy autó. Tehát igenis számít a szülői/nevelői alkalmasság a perekben is. Az esetemben hazugság volt mégis bevetette az anya.

Az anya bűnös a szememben, de azt sajnálom leginkább, hogy az apa nem tehetett semmit és végleg elvesztette az utódát, mert olyanra bízta a nevelését aki alkalmatlan. Az én kezem alatt 8 év alatt szinte egy karcolás sem esett a fiamon és mostmár azon vagyok, hogy nyugodtan üsse meg a bokáját, mert az élet sem fogja kímélni fiúként és edződnie kell.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Itt a korrekt információkról van szó. Nagyon sokszor tapasztalom, nem csak itt, rengeteg helyen,hogy olyan dolog van leírva -bemondva,tényként kezelve,ami egyszerűen nem felel meg a valóságnak. Tegnap,pl miközben ennek: https://kuruc.info/r/2/204868/ a híradása ment a TV-ben , a Nane megint lökte ,hogy minden héten megölnek egy nőt otthon ,férje,élettársa, vagy exférje, ex-élettársa által. Ez nem igaz. Éves szinten 30-35 nőt ér ilyen támadás,ami halállal végződik ,ez is sok,nem arról van szó,de akkor is hazugság a heti átlag. Egyébként éves szinten 10-15 férfi is áldozatul esik ugyanilyen körülmények közepette. (most megkímélek mindenkit a statisztikák belinkelésétől,de így van )

Tehát itt nem az abortuszról , a bíróságok valóban sokszor részrehajló ítélkezéseiről volt szó, hanem egy konkrét eset kapcsán egy állításról,ami nem igaz. De sok mindenben igazad van. Egyébként itt tart az ügy , úgy tűnik a Bíróság jelenleg kivár és jó eséllyel teljesen közös felügyelet,váltott elhelyezés lesz belőle. Amúgy LL Junior ettől az esettől még nem lett szememben alkalmasabb szülő ,mert pont nem nála fordult elő a dolog. Ha szarik a gyerekére és alig látta eddig, nem ő fogja nevelni,hanem az új nője,vagy anyja jó eséllyel:

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/honapok-ota-nincs-megallapodas-ll-junior-es-csilla-kozott/01qts9x

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nő helye, kis színes:

Amerika “Medveczky Ilonája”, aki szintén kifutott az időből, a díva, aki már csak öregszik, akiről tényleg az jut egy férfi ember eszébe, hogy az Elemi ösztön-be látta a pináját, és akit megdugna/vagy megdugott volna, ha lett volna rá lehetősége………..

Az Év Asszonya (vagy inkább vénkisasszonya):

https://port.hu/cikk/mozi/sharon-stone-megint-keresztbe-tette-a-labat/article-62186

Illetve egy újabb hazai agyhalott “celeb”:

https://www.origo.hu/teve/20191112-foldes-eszter-teljesen-meztelen-a-legujabb-fotojan-tv.html

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azért ez megint csak fél -inkább negyed igazság . Sharon Stone-t és Medveczky Ilonát összehasonlítani enyhén szólva igen nagyvonalú. Vénkisasszonynak sem nevezném ,mivel 2 x volt férjnél , jelenleg is van egy tőle fiatalabb élettársa és három örökbefogadott fiával (!) él . Miközben Medveczky jó néhány, maga által is bevallott abortusz után nem tudott teherbe esni (amikor végül mégis akart), addig Stone egy régóta fennálló autoimmun betegség miatt volt képtelen kihordani a terhességeit,többször elvetélt sajnos.
( https://www.newidea.com.au/sharon-stone-reveals-she-wasnt-able-to-conceive-children-because-she-suffers-from-an-autoimmune-disease )
Jelenleg 61 évesen szuperül néz ki, nagyon egészségesen,az öregedést elfogadva él, kifejezetten szimpatikus az öregedéshez való hozzáállása, persze a 154-es IQ-t meg felesleges itt említeni,de szerintem ebben is több,mint Ilonánk. Szóval nem “kifutott az időből”,hanem teljesen természetes módon megöregedett. És elfogadta azt. Én nem látom rajta a kétségbeesést (nem botoxol, nem varratja magát, egészségesen étkezik, mozog). Ég és föld Medveczky és Stone.

https://femina.hu/vilagsztar/sharon-stone-2019/

https://wellandfit.hu/aktualis/2019-01/sharon-stone-ritka-csaladi-fotot-osztott-meg/

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vénkisasszonynak sem nevezném ,mivel 2 x volt férjnél , jelenleg is van egy tőle fiatalabb élettársa és három örökbefogadott fiával (!) él .

Igen, mindig van, aki dugja és macska/kutya helyett telik neki drágább „kedvencre” is, az „örökbefogadásra” .

„Bizony, az emberi történelem igazi győztesei nem mindig elsők a csatasorban, viszont génjeik ma is itt vannak bennünk, mert az Élet értelme nem a Küzdés, hanem a Szaporodás maga. Így győzi le kora szexbálványát, a meddő Sharon Stone-t, az ötgyermekes takarítónő.”

https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_vonzero_anatomiaja.htm

Stone egy régóta fennálló autoimmun betegség miatt volt képtelen kihordani a terhességeit,többször elvetélt sajnos.

Annyira rejtélyes ez a betegség, hogy még neve sincs….

Jelenleg 61 évesen szuperül néz ki,

Persze, vén mint a halál, de ennek ellenére még mindig akad, aki megdugja, de ugye ez nem érdem, hanem állapot….

persze a 154-es IQ-t meg felesleges itt említeni,

Egyetértünk, az életútját elnézve, sokkal inkább hátrány számára , mint előny.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Annyira rejtélyes ez a betegség, hogy még neve sincs….”

Dehogy nincs ,csak össze kell rakni a részleteket: gluténérzékenység,ami bizony autoimmun betegség és amit bizony még 30-40 éve igen félvállról vettek,illetve nem ismerték a járulékos hatásait. Sajnos akár már a gyerekkorban nem kimutatott és kezelt gluténérzékenység meddőséget és vetéléseket okozhat. Nem véletlenül nem fogyaszt semmit ami glutént tartalmaz.

https://meddovagyokanyaleszek.cafeblog.hu/2015/10/27/glutenerzekenyseg-a-meddoseg-hattereben/

” Persze, vén mint a halál, de ennek ellenére még mindig akad, aki megdugja, de ugye ez nem érdem, hanem állapot….”

De,az, hogy 61 évesen ilyen állapotban legyen az igenis érdem, (nyilván könnyebb neki anyagilag és időben megoldani, mint egy átlag dolgozó nőnek),de a sport,az étkezés ,az egészségre figyelés az ő érdeme.

” persze a 154-es IQ-t meg felesleges itt említeni,

Egyetértünk, az életútját elnézve, sokkal inkább hátrány számára , mint előny”

Szerinted mi kellett ahhoz,hogy szimplán a testéből ,előnyös adottságaiból (hisz ezer számra voltak hasonlók az ő idejében is) egy ilyen karriert,vagyont szerezzen – a többiek is lefeküdtek/szoptak volna ? Pontosan a magas IQ-jának köszönhetően felismerte,hogy senki nem kíváncsi a magas IQ-jára ,csak kizárólak a p.nájára. És ebből még most is vagyonokat szerez ! Szerinted ingyen vállalta a Vogue fotózást ? Én látom,ahogy mosolyog magában, hogy képesek vagytok még most,így 61 éves koromban is ennyit fizetni valamiért,amit 30 éve csináltam ? Még mindig viszik mint a cukrot,amiben szerepel. Ezt egy sima, valaha csinos volt kis butuska nem tudja megcsinálni,ez a nő sokkal okosabb ,mint az átlag ember.

https://www.anneofcarversville.com/style-photos/2019/5/sharon-stone-vogue-portugal-may

Egyébként fura ám a férfiak ízlése , vajon miért az a Playboy szám lett Magyarországon messze a legmagasabb példányszámban elkelt, amiben az 53 éves ,túlsúlyos,felfújt mellű Zalatnay szerepelt ? Azért,mert kíváncsiak rá és bizony ,a 61 éves Sharon Stone-ra is kíváncsiak és kíváncsiak lesznek 10 év múlva is.

És ugyan történelmi-filozófiai szempontból valóban igaz, hogy :

” Bizony, az emberi történelem igazi győztesei nem mindig elsők a csatasorban, viszont génjeik ma is itt vannak bennünk, mert az Élet értelme nem a Küzdés, hanem a Szaporodás maga. Így győzi le kora szexbálványát, a meddő Sharon Stone-t, az ötgyermekes takarítónő.”

” Így győzi le kora szexbálványát, a meddő Sharon Stone-t, az ötgyermekes takarítónő.” Ez pontosan egy általad is üldözött, álszent duma,szép szavak,semmi más. Csak az ötgyermekes takarítónőt ez életében nem igazán fogja sem meghatni,sem érdekelni,ugyanis őt senki nem akarja megdugni (legalábbis az 5 gyerek után biztos nem,addig sem sokan),viszont Stone-t még 61 évesen sem kevesen.

Kalman
Újságíró

Én pont az vagyok, aki simán el tudja hinni, hogy rejtett gluténérzékenység okozhat meddőséget. És pechje van, mert 98-ban még erről nem lehetett tudni, pedig ma már a csapból is folyik, csak megfelelő helyeken kell olvasgatni.

De! Nézzük csak meg azokat a számokat jobban!

Wikipédia: “Sharon Vonne Stone (born March 10, 1958)”

Általad linkelt cikk: ” recently confessed that an autoimmune disease made it difficult to carry a pregnancy to full term – suffering several miscarriages during her marriage to San Francisco newspaper man Phil Bronstein from 1998 until 2003. ”

Akárhogy számolom 40 évesen jutott eszébe hogy gyereket akar. Ez pont az a határ ahol a szerencséseknek még összejön egy egészséges baba, a pecheseknek már nem. Nem tudom a konkrét számokat, de biztos hogy ha mondjuk 22 évvel korábban – a maga idejében – kezd a gyerekcsinálásba, akkor sokkal több esélye lett volna. És ez bizony az ő felelőssége is.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ezt senki nem is állította, hogy nem lehetett volna korábban próbálkozni. De hát akkor ment férjhez. Jó eséllyel előtte nem is gondolta,hogy ez a probléma fennáll.Ez valóban az ő döntése és felelőssége ,hogy későn kezdett bele,de alapvetően onnan indultunk ki,hogy ő USA Medveczky Ilonája. Én az egészet erre írtam,hogy messze nem ugyanaz az eset. Medveczky 17 éves korától saját bevallása szerint 6-7 (nem emlékszem a pontos számra,de megdöbbentő volt-több éve olvastam, mostanában csak az elsőről nyilatkozgat,de akkor egyszer elköpte az igazságot ) abortusza volt. Én nem ugyanazt a nőt látom bennük.
Az egyik semmiért és senkiért nem vállalt soha felelősséget,nehézséget, egy kifejezetten önző, narcisztikus, hiú, gyerekgyilkost látok benne,a másikban egy okos,szépen öregedő, három gyereket nevelő ,agyvérzésből felálló nőt,akinek van stílusa.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezt senki nem is állította, hogy nem lehetett volna korábban próbálkozni. De hát akkor ment férjhez.

Tegyük hozzá, hogy szűzen:)……és addig “válogatott”…..

Jó eséllyel előtte nem is gondolta,hogy ez a probléma fennáll.

A nagy IQ-jának erre nem volt kapacitása, fontosabb dolgok foglalták le……

Ez valóban az ő döntése és felelőssége ,hogy későn kezdett bele,

És amint kiderült, okos döntés volt, sok IQ-ra valló……

de alapvetően onnan indultunk ki,hogy ő USA Medveczky Ilonája.

Lassan kiderül, hogy az sem….

Medveczky 17 éves korától saját bevallása szerint 6-7 (nem emlékszem a pontos számra,de megdöbbentő volt-több éve olvastam, mostanában csak az elsőről nyilatkozgat,de akkor egyszer elköpte az igazságot ) abortusza volt.

Abban az időben az volt a fogamzásgátlás (leggyakoribb) módszere városban, (falun egyszerűen csak lelőtték a gólyát…..)

Azért azt se feledjük, hogy nem nagyon van információk Stone kisasszonyról, hogy volt-e abortusza, de (zárójelben) jegyezzük meg, hogy viszont tüntetett mellette:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20040425szazezres.html

Én nem ugyanazt a nőt látom bennük.

Én sem.
Medveczky szebb volt azonos életkorban…..

Az egyik semmiért és senkiért nem vállalt soha felelősséget,nehézséget, egy kifejezetten önző, narcisztikus, hiú, gyerekgyilkost látok benne,

Ha te azt “látod benne”, akkor ki merne mást látni?……
Végülis egy nő “látása”/”véleménye”/”érzése” csalhatatlan /megkérdőjelezhetetlen, pláne egy “okos nőé”, ugyebár…..

a másikban egy okos,szépen öregedő, három gyereket nevelő ,agyvérzésből felálló nőt,akinek van stílusa.

Legalább akkora ribanc, mint az előző, csak több pénzzel ……

Delin
Olvasó
Delin

Bf, evolùciòs szempontbòl nyilvàn az utòdok szàma adja egy nő (vagy fèrfi) èrtèkét, de azèrt vannak màs dimenziòk is. A tehetsèg/adottsàg önmagàba nem elèg a sikerhez, mint ahogy a magasabb IQ sem. Azonban nagy esèllyel kamatoztatja jobban az adottsàgàt valaki magas IQ-val, az olyan szakmàknàl is, ahol a külső az elsődleges.

A Sharone Stone vs. 5 gyermekes takarìtònő pèldàdnàl jòl kijön, hogy a nők es a fèrfiak abszolut nem gyerekszàm alapjàn rangsoroljàk egymàst, nem a gyerekek meglète/ nem lète adja valaki szemèlyes, vagy tàrsadalmi statuszàt. Az csak sokadik szempont a külső, pènz ès egyèb tulajdonsàgok mellett. Màs szempontbòl nem szerencsès az összehasonlìtàs, vannak 3-5 gyerekes nők SS kategòriàjàban is, ők az igazi kontraszt szàmàra. Vivi generaciòjànak Sharone Stone a dìva, egy nagyon jòl felèpìtett màrka. Medveczkynèl ez nincs, nàla hiànyzik az amcsi profizmus, tèged fèrfikènt ez nem èrdekel, nőkènt ettől szimpi az egyik, amìg a màsik egy önző primadonna (a termèk ugyanaz, a marketing különböző, talàn èpp az IQ-ja miatt Stone jobban sàfarkodott öreg koràra a szèpsègèvel).

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Tudod az a röhej, hogy Stone még csak nem is kedvencem, sosem volt számomra sem példakép,sem olyasvalaki,akire nagyon felnéznék stb.Most idősebben szimpatikusabb. (kedvenc színésznőim Sigourney Weaver, Noomi Rapace, Audrey Hepburn). Egyszerűen mindig kiakaszt,amikor minden utánaolvasás,vagy ismeret nélkül,pusztán feltételezések alapján rásütnek egy ”bélyeget” valakire,ha úgy írnak le tényként egy véleményt,hogy még csak utána sem néznek. Ez oda-vissza így van nálam,ez nem férfi irányba kiakasztó, ez nemtől függetlenül piszkálja az igazságérzetemet (benn is rászólok a kolléganőimre,ha valami egetverő baromságot hallok és máris adatokkal,tényekkel helyesbítek) . Tudom,ez idegesítő lehet sokak számára,de nem bírom ki.
Medveczky számomra egy selejt ,mint ember. Stone nem.Legalábbis a fellelhető infók alapján.

Delin
Olvasó
Delin

Ha szigorùan a tènyeket nèzzük Vivi, mindkettő a szexualitàsàt ès szèpsègèt bocsàtotta àruba, kihasznàlva azt a vègletekig (ezèrt nem mentek ferjhez 20as/30as èveikben). A többi a körìtès, ami vagy igaz, vagy nem…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem a karrierjükről beszéltem. Ott mindkettő elért valamit. És valóban mindketten a szexualitásuk révén érték el,amit elértek.De ez csak a tények egyik ,szakmai oldala. A másik,emberi oldalán viszont (ami azért nem körítés), egyik vállalt valakikért felelősséget és a gyermek utáni vágya valós volt,a másik bevallottan 6 abortuszt vállalt be ( ha volt is Stone-nak, akkor viszont volt elég IQ-ja, : )hogy ezzel ne kérkedjen és jó mélyen elhallgassa ). Medveczkyvel egyébként nem egyszer sikerült találkoznom, még egy ilyen narcisztikus ,minden mozdulatában és szavában magától elszállt nőt nem pipáltam. Bárki összehasonlíthatja a nyilatkozataikat és viselkedésüket. Amúgy de, Medveczky férjhez ment 33 éves korában. Ja, Wilhelm Alexander von Thurn und Taxis herceghez,akinek fizetett a hercegi rangért és osztrák állampolgárságért , és aki egyébként homoszexuális volt. Stone azért olyanhoz ment (jó eséllyel) akit szeretett és tőle akart gyereket. Az egyik-első fia ,férjével, Bronstein-nel közösen örökbe fogadott.
De itt én nem Stone-t akarom védeni,egyszerűen egészen más embert látok Medveczkyben,mint Stone-ban, ennyi.

UI: egyébként Stone, a Gloria c. filmben jól játszott, ez a kedvenc filmem tőle,itt nem csak szexinek kellett lenni.

Delin
Olvasó
Delin

Ez nem csak karrierkèrdès, a magànèletükről, személyisègükről, èrtèkìtèletükről, erkölcsi normàikròl ugyanùgy àrulkodik. Ezek a tènyek, az hogy Stoneròl feltètelezed, hogy felelőssègteljes, szerető mostoha pedig egy feltètelezès. Lehet, hogy igaz, lehet hogy egy jòl felèpìtett dìszlet az egèsz, amit IQ-ja ès szìnèszi kèpessègei alapjàn kèpes hosszù tàvon fenntartani. Igazàbòl szerintem mindegyis, hogy igaz, vagy sem, a fent emlìtett tènyeken nem vàltoztat.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Ezek a tènyek, az hogy Stoneròl feltètelezed, hogy felelőssègteljes, szerető mostoha pedig egy feltètelezès”

Nem mostoha, szülő. A két kifejezés nem ugyanaz: stepparent-adoptive parent. Az egyiknek semmi joga,a másiknak minden szülői joga megvan. Nem lovagolni akarok a szavakon,de úgy gondolom ,hogy egy pár hetes babát örökbefogadó, több éve terhességgel próbálkozó szülőről joggal feltételezi az ember ,hogy gondoskodó,szerető anya és nem mostoha (aki ugye kényszerből lesz valahol az ). Még kétszer megtette, a családi fotókon (persze mind beállított gondolom ,egyébként ritkán posztol ) nagyon boldog kis családnak tűnnek.https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5848835/Sharon-Stone-60-shares-rare-photo-three-adopted-sons-inside-Beverly-Hills-home.html. Én úgy gondolom,hogy nem csak feltételezés ,hogy szereti a gyerekeit.
Én ezt elhiszem. Medveczky kit szeret,kit szeretett valaha magán kívül ? (van tán 2-3 kutyája,az is valami )

Reszet Elek
Újságíró

Sőt, mindkettőnek pinája van, szóval nincsen különbség. Vagy mégis?

Delin
Olvasó
Delin

Azt döntsd el te Elek. Èn olyan hatalmas különbsèget nem làtok köztük, akkor se ha Sharone Stone mèdia megjelenèsei alapjàn szimpatikus, amìg Medveczky nem.

Reszet Elek
Újságíró

Mindkettő gyaníthatóan siksze. Újabb egyezés…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

De van, 3 gyerek, 17 év és pár millió dollár :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

pár millió dollár :)

Anyagias….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Medveczky számomra egy selejt ,mint ember. Stone nem.Legalábbis a fellelhető infók alapján.

Egy egyéni szocprobléma, hogy te erre hogyan reflektálsz, az meg az enyém, hogy számomra meg egykutya a kettő és nem a jó értelemben.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem az a gond ,hogy neked egykutya ,hanem ,hogy megint úgy lett leírva valami,hogy egyáltalán nem vetted a fáradtságot ,hogy az illetővel kapcsolatban ,akit minősítesz, bárminek utánanézz. (vénkisasszony stb )

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem az a gond ,hogy neked egykutya

Persze, hogy nem ez a gondod, annál inkább lehetőség számodra, hogy tetszeleghess újra a “hős amazon” szerepében.

Mindkettő magát minősíti……

Újabb gumicsont: Azért mert kurva, szülhet?, Azért mert szült, már nem kurva? (Csak “sikeres influencer:”)?

https://anyavilag.reblog.hu/regen-prostitualt-voltam-most-anya-vagyok?source=pulzus

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bf, evolùciòs szempontbòl nyilvàn az utòdok szàma adja egy nő (vagy fèrfi) èrtèkét, de azèrt vannak màs dimenziòk is. A tehetsèg/adottsàg önmagàba nem elèg a sikerhez, mint ahogy a magasabb IQ sem. Azonban nagy esèllyel kamatoztatja jobban az adottsàgàt valaki magas IQ-val, az olyan szakmàknàl is, ahol a külső az elsődleges.

Igen, csakhogy amikor megkérdezünk egy „sikeres” gyerektelen nőt, hogy egy(vagy több) gyerek-ért „odaadná-e” az összes „sikerét” és ő tényleg őszintén válaszolna, vajon mi lenne az?
Főleg úgy, hogy az illető „sikeres” hölgy „pótlásként” , kutyát/macskát /valamilyen állato(ka)t, a „tehetősebb” meg gyereket “vesz”/fogad örökbe?

És még “egyértelműbb” választ kapunk, ha “fordítva” tennénk fel a kérdést : Hány anya/apa cserélné el a gyerekeit/unokáit ezen “sikerekre”? Ugye, hogy milyen “szentségtörésnek” tűnik már a kérdés felvetése is? Nem véletlenül.

Persze, hogy vannak más dimenziók, szükségből erényt kovácsolók mindkét nemből elég szép számmal kerülnek ki, de ez a valóságon és az „eredményességen” nem változtat.
Hogy milyen dimenzióban és mit nevezünk sikernek, az egyén szempontjából/az egója számára, az is érdekes kérdés, viszont annál érdekesebb, hogy bármilyen, ilyen (átmeneti, egobooster) jellegű „sikert” űberel-e az, hogy van utódja? Ha igen, akkor mindegy, hogy hányan és milyen kontextusban „ájulnak el” a „sikerétől”.

A Sharone Stone vs. 5 gyermekes takarìtònő pèldàdnàl jòl kijön, hogy a nők es a fèrfiak abszolut nem gyerekszàm alapjàn rangsoroljàk egymàst, nem a gyerekek meglète/ nem lète adja valaki szemèlyes, vagy tàrsadalmi statuszàt.

Egy temetésen /esküvőn kérdezzük meg erről a nagypapikat/nagymamikat:), akik bizony magasról szarnak bele a többi “státuszba”, nem véletlenül…., mert ezek (az életükben) mind pillanatnyi “epizódok”, szemben állítva az utódok/leszármazottak “folytonosságával” -“értékével”.

A “személyes, társadalmi” státusz egy talmi, időben korlátolt és múlékony „öröm”, mondhatni azt is, hogy „feminin” szempontrendszer.
Ahogyan a , a nők „értékét” nem befolyásolja sem a személyes, sem a társadalmi “státusza”, egy „hercegkisasszony” is XY-nak a valakije is pontosan úgy szül , mint egy takarítónő, a hypetól függetlenül.

Az csak sokadik szempont a külső, pènz ès egyèb tulajdonsàgok mellett.

Kérdezz meg 50, de még inkább 60+-os egyéneket, gyerekeseket/unokásokat és gyerekteleneket……
Nem véletlen, hogy amikor a státusz „körbevizelésén” túl jut a „társalgás” egy “családi összejövetelen” és a külcsín “domborítása” befejeződött, akkor (nyíltan, vagy rejtve) de előkerül a “kinek van , mennyi, milyen , miért nincs, lesz-e, miért nem lesz, szegény, sajnáljuk, irigyeljük stb. stb.” a „lényeg”!

Màs szempontbòl nem szerencsès az összehasonlìtàs, vannak 3-5 gyerekes nők SS kategòriàjàban is, ők az igazi kontraszt szàmàra.

Vivien hasonlította össze és „rangsorolta” , nekem egykutya (0 értékkel bír) a lényeg tekintetében, és ezt ő személyes sértésnek vette, és egy idő után már nem a két szerencsétlen hülyepicsáról szólt, hanem ennek ürügyén, bepróbálkozott, hogy mennyire tud engem ekézni, meg legyőzni.)

Vivi generaciòjànak Sharone Stone a dìva, egy nagyon jòl felèpìtett màrka.

Ja, ahogy „körbenyalta”, lassan példaképpé avanzsál és “megdicsőül”……..

Medveczkynèl ez nincs, nàla hiànyzik az amcsi profizmus, tèged fèrfikènt ez nem èrdekel,

Pontosan, mert irreleváns, tomato -tometo, ezt nem képes az egója befogadni és (ezért is:) hányja az epét:)

n

őkènt ettől szimpi az egyik, amìg a màsik egy önző primadonna (a termèk ugyanaz, a marketing különböző, talàn èpp az IQ-ja miatt Stone jobban sàfarkodott öreg koràra a szèpsègèvel).

Ami viszont engem nem érdekel, pontosan úgy , ahogy pl. egy koncerten hisztizve őrjöngő hülyepicsa „indítéka” sem.

Delin
Olvasó
Delin

Csakszi, ezt èn èrtem, de tèged èrdekel ùgy àltalàban az 50-60+, vagy a kicsit depi gyerektelenek vèlemènye? Nem ők a tàrsadalom aktìv vèlemènyformalò rèsze. Ezt màr beszèltük règebben, amíg egy fèrfinek az apasàg sok területen előny (felelőssègteljes, megbìzhatò, egyèb pozitìv tulajdonsàgokat feltèteleznek ròla), addig ez egy anyànàl nincs, örüljön, ha nincs negatìv kèpzettàrsìtàs. A külsejère gyakorolt lehetsèges negatìv hatàsokròl, vagy a màs fèrfiak szemèben bekövetkezett èrtèkcsökkenèsèről nem is beszèlve.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

tàrsadalom aktìv vèlemènyformalò rèsze.

Kurvára nem érdekel egyik “véleményformáló” véleménye sem:) , az 50-60+ -oknak nem a “véleménye” a fontos, hanem a “hiányból fakadó fájdalmuk”, vagy a “meglévőnek örülő örömük”, úgy, hogy az elsőt nem lehet “pótolni”…….

Ne keverjük a véleményt a “zsigeri”/”atavisztikus” belső kényszerrel, késztetéssel, ösztönös, objektív “igazsággal”. Szendi a hivatkozott cikkben elég részletesen kifejti.

Delin
Olvasó
Delin

Nagyon sarkìtva itt most az 50+ èvesek hiànybòl fakadò fàjdalma àll szemben egy nő lerövidìtett fènykoràval szemben (20-45èves kora közt). Kvàzi a jelen habzsi-dözsije ès egy nem magànyos öregkor kèpe (bàr erre a gyerek se garancia, önmagàban a gènek továbbadàsa öregkorban se boldogìt).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kvàzi a jelen habzsi-dözsije ès egy nem magànyos öregkor kèpe (bàr erre a gyerek se garancia, önmagàban a gènek továbbadàsa öregkorban se boldogìt).

A magányos öregkornak nem igazán van szerintem köze ehhez. Amikor már önös érdekek/elvárások keverednek ide, akkor már tényleg “üzletből” nemzett az illető…… ez is megérne pár misét.

Én nem is állítom, hogy boldogít, de az elvesztése sokkal fájdalmasabb lenne, mintha soha nem is lett volna. Akinek meg nincs, az meg sokkal “szegényebb”.

Delin
Olvasó
Delin

Ezzel kb egyetèrtek. Annyit tennèk hozzà, hogy nők esetèn, ha valakinek az anyasàg fontos, az a meddő eseteket leszàmìtva anya lesz huszonèvesen, vagy kora harmincas èveiben legkèsőbb. Az anyasàg irànti vàgy ilyenkor mindent felülìr ès nem nagy àldozat meghozni a kellő kompromisszumokat pasi, anyagiak, karrier, egyèb tèren. Akiknèl ez nincs (tipukasan a 35+ nők, akiknek hirtelen eszèbe jut, hogy hohò egy gyerek nèlkül nem èlet az èlet, pedig dehogynem, az elmùlt hùsz èvben ez remekül ment), ott szerintem ez màr a többsègnèl “üzlet”. Ők nem azt siratjàk kèsőbb, hogy nem örökìtik tovàbb a gènjeiket, hanem hogy a sajàt idejük lejàrt ès a vège nem olyan lesz, mint amilyennek elkèpzeltèk.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Delin: Egyetértek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan a magas IQ-jának köszönhetően felismerte,hogy senki nem kíváncsi a magas IQ-jára ,csak kizárólak a p.nájára. És ebből még most is vagyonokat szerez !

Pontosan. De ehhez elég egy 80-as IQ is….

Én látom,ahogy mosolyog magában, hogy képesek vagytok még most,így 61 éves koromban is ennyit fizetni valamiért,amit 30 éve csináltam ? Még mindig viszik mint a cukrot,amiben szerepel.

Főleg az érte rajongó sok hülyepicsa…….

Ezt egy sima, valaha csinos volt kis butuska nem tudja megcsinálni,ez a nő sokkal okosabb ,mint az átlag ember.

Dehogynem, abból is van elég.

Egyébként fura ám a férfiak ízlése , vajon miért az a Playboy szám lett Magyarországon messze a legmagasabb példányszámban elkelt, amiben az 53 éves ,túlsúlyos,felfújt mellű Zalatnay szerepelt ?

Mert a maga idejében elég sokan megdugták volna, aztán amikor „elérhetővé” vált a meztelensége, akkor egyrészt a sok „nosztalgiázó” rákattant, a többi meg azért, mert akkora felhajtás volt körülötte, a 15 perc hírnév…., meg a kíváncsiság.

és bizony ,a 61 éves Sharon Stone-ra is kíváncsiak és kíváncsiak lesznek 10 év múlva is.

Ja a „rajongó” hülyepicsák, akik imádják a „szirupos” storykat, akik le sem szarták, amikor sztrókot kapott, úgy bántak vele mint a kutyával, de aztán újra divatba jött…..

És ugyan történelmi-filozófiai szempontból valóban igaz,

Tévedés, pont hogy ebben semmi filozófia, vagy történelmi nincs, egyszerűen kiszelektálódik a génkészlete, fehéren-feketén.

Csak az ötgyermekes takarítónőt ez életében nem igazán fogja sem meghatni,sem érdekelni,ugyanis őt senki nem akarja megdugni (legalábbis az 5 gyerek után biztos nem,addig sem sokan),viszont Stone-t még 61 évesen sem kevesen.

Szóval visszaérkeztünk az nő eredeti és legfontosabb „értékéhez”:

Hányan akarnak megdugni egy nőt….. és talán ami fontosabb, hogy milyen „kategóriájú férfiak”.

Köszönöm. Mindig öröm veled „beszélgetni”, mert állandóan bizonyítod, hogy AWALT…..Arról meg ne is beszéljünk, hogy te sem vagy kivétel….., hiába kapálózol ellene állandóan…..

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Pontosan a magas IQ-jának köszönhetően felismerte,hogy senki nem kíváncsi a magas IQ-jára ,csak kizárólak a p.nájára. És ebből még most is vagyonokat szer

ez !

Pontosan. De ehhez elég egy 80-as IQ is….”

Igen,tele vagyunk 80-as IQ-val rendelkező ,hasonló életkorú és státuszú nőkkel a címlapokon. Ja, nem. Pont egy 154-es IQ-jú csinálta meg. Érdekes, Zalatnaynak 141,pont nem a 80-asok tudnak pénzt csinálni már bőven fénykorukon túl.

Az,hogy a Vogue-ot hülyepicsák, nosztalgiázó férfiak, vagy UFO-k veszik meg, senkit nem érdekel, a Vogue-ot sem,pláne nem Stone-t,aki egy összegben szép summát akasztott érte. Teljesen lényegtelen ,hogy 13 éves kamaszfiúk, vagy ötvenes háziasszonyok perkálnak érte,amíg megéri nekik.

És tudtam,hogy erre rákattansz,bekapod a csalit, olyan szépen bizonyítod most is ,hogy a véleményed mindig aszerint változik,ahogy neked kényelmes,magáért a vitatkozásért,az anarchiáért ,az ellentmondásért írsz,de legalább jót szórakoztam ezen a (szerencsére) unalmas délutánon:

Egyszer ez a véleményed (persze te csak úgy odabiggyesztetted) :

” Bizony, az emberi történelem igazi győztesei nem mindig elsők a csatasorban, viszont génjeik ma is itt vannak bennünk, mert az Élet értelme nem a Küzdés, hanem a Szaporodás maga. Így győzi le kora szexbálványát, a meddő Sharon Stone-t, az ötgyermekes takarítónő.”

VS

” Szóval visszaérkeztünk az nő eredeti és legfontosabb „értékéhez”:

Hányan akarnak megdugni egy nőt….. és talán ami fontosabb, hogy milyen „kategóriájú férfiak”.

Köszönöm. ”

Ez utóbbi,a te értékrended,ezt hirdeted fennhangon . De amikor épp úgy tartja kedved/érdeked ,akkor nyilván tök más. :)

És felhívnám a figyelmedet arra, hogy még mindig arról beszélek,hogy Stone,miért nem Medveczky. imádod elterelni az eredeti témát ,kicsavarni a mondatokat,de ezt mindenki tudja.
Szóval mi köze Medveckynek Stone-hoz ?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen,tele vagyunk 80-as IQ-val rendelkező ,hasonló életkorú és státuszú nőkkel a címlapokon.

Éljen a feminizmus:) Az okos nők “diadala”…..

Ja, nem. Pont egy 154-es IQ-jú csinálta meg.

Lényegtelen, mert ez csak ront az „értékén” és a sok eszével addig baszta a rezet, amíg már késő volt utódot nemzeni…..

Érdekes, Zalatnaynak 141,pont nem a 80-asok tudnak pénzt csinálni már bőven fénykorukon túl.

Annak a tehénnek is a csöcsei voltak az „értékei”, senki nem az IQ-jáért vagy a hangjáért dugta.
Aztán a sok eszével a sok pénzt úgy elkúrta , hogy még ült is miatta és azóta is csak egy kuncsorgó kivénhedt ribanc, ehhez kellett 141-es IQ.

Az,hogy a Vogue-ot hülyepicsák, nosztalgiázó férfiak, vagy UFO-k veszik meg, senkit nem érdekel, a Vogue-ot sem,pláne nem Stone-t,aki egy összegben szép summát akasztott érte.

Saját utód nélkül a hajára kenheti, mert semmi nem marad utána. (Színésznőnek szintén szar volt, csak a pinája emlékezetes)

És tudtam,hogy erre rákattansz,bekapod a csalit, olyan szépen bizonyítod most is ,hogy a véleményed mindig aszerint változik,ahogy neked kényelmes,magáért a vitatkozásért,az anarchiáért ,az ellentmondásért írsz,

Hagyjuk már ezt a szar dumát, hogy te olyan “okos” vagy (a szépséged mellett:), hogy te “írányítasz”, miközben „ugrálsz állandóan a banánért’ és mivel „versenyszellemed” nem hagy nyugodni, így most is tátott szájjal rohangálsz abba a bizonyos „faszerdőben”….

Egyszer ez a véleményed (persze te csak úgy odabiggyesztetted) :
” Bizony, az emberi történelem igazi győztesei nem mindig elsők a csatasorban, viszont génjeik ma is itt vannak bennünk, mert az Élet értelme nem a Küzdés, hanem a Szaporodás maga. Így győzi le kora szexbálványát, a meddő Sharon Stone-t, az ötgyermekes takarítónő.”
VS
” Szóval visszaérkeztünk az nő eredeti és legfontosabb „értékéhez”:
Hányan akarnak megdugni egy nőt….. és talán ami fontosabb, hogy milyen „kategóriájú férfiak”.

Ezért (is) jó veled „vitatkozni”, mert a ravasz/csalizós “eszeddel” nehezed bírod felfogni, hogy a két állítás nemhogy nem ellentétes egymással, hanem épp, hogy koherenciában vannak, kiegészítik és alátámasztják egymást.
Arról meg nem is beszéljünk, hogy mindkettő tény, rajtam kívül álló objektív dolog, nem a „véleményem”.

Ez utóbbi,a te értékrended,ezt hirdeted fennhangon .

Mindkettőt „hirdetem fennhangon”, mert mindkettő egyenként is igaz, objektív tény, ráadásul és egymást kiegészítik.

De amikor épp úgy tartja kedved/érdeked ,akkor nyilván tök más. :)

Ne erőlködj, eddig sem (nagyon) jött be és a végén (általában) „többfrontos harcba” kényszerültél, még a saját nemed képviselőjével szemben is, aztán elkezdtél tekeregni, hogy te nem is „úgy gondoltad”, meg az “életed a példa”, és ehhez hasonló anekdótikus érvelésekre támaszkodva próbáltál tekeregni, de ott sem jött be.

És felhívnám a figyelmedet arra, hogy még mindig arról beszélek,hogy Stone,miért nem Medveczky.

Fenét, ennek ürügye alatt próbálsz „lenyomni”:) és azt haluzod, hogy hogy te fogod „kívülről” a „ketrec rácsait”….., miközben állandóan ugrasz a banánért….., bent…..

imádod elterelni az eredeti témát ,kicsavarni a mondatokat,de ezt mindenki tudja.

Persze, rajtad kívül van még pár illető itt, akinek ,ez az egyik „bizonyítéka”, a közvélekedésre való hivatkozás……, Sovány próbálkozás, de ha elfogynak az érvek, már csak ezek maradnak……

Szóval mi köze Medveckynek Stone-hoz ?

Az eredeti állítás az volt, hogy Sharon Stone Amerika Medveczky Ilonája, de úgy is megfogalmazhatnám, hogy Medveczky Magyarország Sharon Stone-ja , „kicsit savanyú, kicsit zöld. de a mienk”.

Mindkettő (saját) utód nélkül patkol el, a hazai kevesebb vagyont hagy hátra, (és kisebb az IQ-ja, hiába no, itthon nekünk csak ilyenre telik……)de végeredményben mind a kettő bukik az ötgyerekes takarítónővel szemben, 0-5-re.

Egyébként, ha türelmesen végig olvastad volna a linkelt Szendi cikket, akkor nem hadonászol (megint) késsel egy pisztolypárbajon………

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Úgy látom nagyon betaláltam… :)

UI: egyébként a genetikailag saját utód, ilyen szinten csak a férfiaknak fontos. Egy nő tudja sajátjaként szeretni más gyerekét is . Pláne ,ha 2 hetes korától nála van. Hatalmas különbség 3 gyereket nevelni,sajátként, mint egyet sem. Ráadásul nekik Stone az anyjuk,neki mondják,hogy mama és az ő gyerekeiknek ő lesz a nagymamája stb. A vérségi kötelék ennyire csak a férfiaknak számít.És itt az számít,hogy Stone-nak mi számít,baromira leszarja,hogy mi a férfiak véleménye,mert az ő érzései,az ő családja. De láttam én már férfit is sajátjaként nevelni és szeretni más gyerekét. (és nem kakukktojás esetről beszélek). És sajnos az 5 gyerekes takarítónő, ha csak szülni tudta őket,de gondoskodni róluk rendesen nem , ugyanúgy le lesz szarva későbbiekben,mint bárki más. Stone-nak nagyobb eséllyel lesz igazán idős korára boldog karácsonya az örökbefogadott gyerekeivel ,majd unokáival ,mint a példának említett takarítónőnek (sajnos).

Reszet Elek
Újságíró

“Egy nő tudja sajátjaként szeretni más gyerekét is .” – Ez alkati és nem nemi kérdés. A nők egy része még a sajátját sem tudja, a férfiak egy része meg adott esetben a másét is.
Gyakori népmesei elem a gonosz mostoha és szinte mindig nő.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez így van ,valóban alkati,akad ilyen is, olyan is,de nagyobb számban fogadják el a nők sajátjuknak nem biológiai gyermeküket,mint a férfiak . Olvastam,majd kikeresem, hogy az örökbefogadó gyermektelen szülők esetében szinte mindig a nő a kezdeményező örökbefogadás tekintetében.

De ha csak a FH-ot nézed, itt is hatalmas az ellenállás a gyermekes nőkkel szemben (már párkapcsolatra) és folyamatosan a biológiailag saját gyerek az egyik legfontosabb cél. Amit valahol megértek .

” Gyakori népmesei elem a gonosz mostoha és szinte mindig nő”
Ez csak a nagy számok törvénye, ebből is látszik, hogy jóval több nő vállalja be más gyerekét,mint férfi ”.

Sajnos ,ha egy mostoha gonosz,akkor valóban nagyon az ,de az élet nem habostorta ,a mesék a mostoha apák által elkövetett dolgokról nem szólnak. Konkrétan itt ül velem szemben ,kb 50 méterre jelen pillanatban egy másik területen dolgozó kolléganő ,akit 13 éves korától használt a kedves nevelő apuka. TV-ben is szerepelt (”papa” azóta börtönben,bizonyítékok alapján elítélve)

Reszet Elek
Újságíró

“de nagyobb számban fogadják el a nők sajátjuknak nem biológiai gyermeküket,mint a férfiak” – Statisztikád van rá?
“az örökbefogadó gyermektelen szülők esetében szinte mindig a nő a kezdeményező örökbefogadás tekintetében” – Ez más tészta. Ez az anyai ösztön, nem pedig az előző állítás alátámasztása.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Erre nem fogsz sehol statisztikát találni. De kérdezd meg itt a férfiakat és kérdezd meg a környezetedben a nőket : ). Én is csak általam tapasztalt,hallott dolgokból tudok kiindulni. Két közvetlen kolléganőm is van aki elfogadta a párja gyermekét teljesen (és magamat akkor még nem is számoltam bele,pedig ugye nálunk is ez volt a helyzet a lányom nővérével,aki velünk is élt). Az egyik esetben már felnőtt a fiú,a másik esetben még csak 13 éves a kislány,de lányomnak hívja a kolléganőm -van egy közös kisfiúk is- és váltott elhelyezésben él velük ugyanannyit apukával,mint anyukával. Férfiról egyről sem tudok, tényleg ,akinél ez a helyzet(nem arról beszélek,hogy együtt él egy nővel,akinek van gyereke,hanem aki tényleg sajátjaként szereti a másik gyerekét ) Szegény kis Szita Bencére emlékszem esetleg,ahol a nevelőapuka volt az,aki igazán szerette,aki teljesen kikészült a gyermek halála kapcsán. Tehát létezik ilyesmi férfi oldalról is,de jóval több női esetről tudok. De statisztikát szeretetre ,elfogadásra nem fogsz találni.

ulomenen
Olvasó

A nemsaját gyerek feltétlen elfogadása és szeretete másodpercre pontosan addig szokott tartani, amíg össze nem jön a saját. Onnantól mostohagyerek. Nem véletlen, hogy az Elek által is említett népmesékben a gonosz mostoha mindig azért az, mert van sajátja is. Ez teljesen természetes, egyébként.

A szeretetre nincsen statisztika, arra viszont van, hogy a nevelt, örökbefogadott gyerekeket sokkal többet verik a szülők, mint az édest, illetve ezek a gyerekek sokkal nagyobb eséllyel szenvednek balesetet a szülők gondatlanságából, pl. a kerti úszómedencébe fulladnak vagy kiszaladnak az útra az autó elé.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Úgy látom nagyon betaláltam… :)

Állandó jellegel……,

egyébként a genetikailag saját utód, ilyen szinten csak a férfiaknak fontos.

Ezzel azért vitatkoznék, hogy csak a férfinak, de abban maximálisan egyetértünk, hogy számára nagyon fontos, mondhatni a legfőbb prioritás.

Egy nő tudja sajátjaként szeretni más gyerekét is .

Egy férfi is, egy kutyát is/, macskát is, de ha választania kell, akkor mindig is a sajátját választja, felettébb érdekes……

A vérségi kötelék ennyire csak a férfiaknak számít.

Azért a nőknél is, főleg ha van saját is, meg „kakukk” is.Ha nincs saját, akkor azzal főz ami van.

É

s itt az számít,hogy Stone-nak mi számít,baromira leszarja,hogy mi a férfiak véleménye,mert az ő érzései,az ő családja.

Pontosan ilyen magasról szarom le a te Stona-al kapcsolatos érzéseidet, véleményedet, ha megengeded.

És sajnos az 5 gyerekes takarítónő, ha csak szülni tudta őket,de gondoskodni róluk rendesen nem , ugyanúgy le lesz szarva későbbiekben,mint bárki más. De láttam én már férfit is sajátjaként nevelni és szeretni más gyerekét. (és nem kakukktojás esetről beszélek).

Megint feltételezel, de a „lényeg” szempontjából ez is irreleváns, (akkor meg pláne megérdemli a takarítónő az utódai „leszarását”, ha azért szülte őket, hogy ne szarják le:)

Stone-nak nagyobb eséllyel lesz igazán idős korára boldog karácsonya az örökbefogadott gyerekeivel ,majd unokáival ,mint a példának említett takarítónőnek (sajnos).

Ezek a fantáziálások/feltételezések, meg az ezekből levont „következtetések” már lassan túl sok nekem, és kurvára kezd fárasztani.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Ezek a fantáziálások/feltételezések, meg az ezekből levont „következtetések” már lassan túl sok nekem, és kurvára kezd fárasztani.”

Na, akkor végre kaptál egy kis ízelítőt abból ,hogy TE mennyire tudod fárasztani az embereket,a kb 228. regeddel.

wittukind
Olvasó
wittukind

Csakszi-irigy vagy Sharon Stone-ra miért?…a “Casino”-t láttad? ott volt az igazi Sharon Stone, főleg a Joe Pesci-jelenetben, mikor kigombolja…mekkora IQ kell ilyenhez? mert szerintem vero-vero volt a jelenet…

common man
Olvasó
common man

gy győzi le kora szexbálványát, a meddő Sharon Stone-t, az ötgyermekes takarítónő.”

Micsoda faszság duma ez.Mert nincs is gyerektelen takarítőnő? Mert mindenkiúgymegbaszná szexi nőknek meg nem is születik gyerekük,na persze .Aztán ebből az egy szarból következtetni bármire, aztán a helyi okos még idézi is mint ha isteni kinyilatkoztatás lenne.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mert nincs is gyerektelen takarítőnő?

De, van, csak az nem győzi le…..

Itt most pont “konkrét” egyedekrol volt szó, ne hisztizz…

common man
Olvasó
common man

Persze ,hogy hisztizek. Jól nevelt gyerekként írnám a köszönőlevelet aztán se (konkrét)név se cím.Na mindegy ,köszönöm Marija(Konszuela)!

tomgal
Olvasó
tomgal

MIlyen konkrét egyedEK-ről ? Volt Stone , meg a kurvára légbőlkapott , hipotetikus 5 gyerekes takarítónő…

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyetértek Common…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No, ebben a videóban (szinte) “minden” benne van: “feminista- girlpower”, a vezető arab/paki/cigány-csaj, aki vagány és még két (felhőztetett, szemüveges, önfeláldozó, balfasz :)sidekickje is van, + a kis(és szerencsétlen)fiukból álló csapata, amivel “legyőzi” a grundon a “nagyok csapatát”, hogy “megmentsék” a (kiskutyaként funkcionáló micimackót) :
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/12/04/a_john_wick_rendezoje_meg_egy_hocsatabol_is_epikus_akciofilmet_tud_csinalni/

Párba kéne vetíteni a Gilette férfiakatseggbekúró reklámmal………, a kettő együtt ütősebb lenne……

Update:

Pakiarab apuka, “fehér” anyuka, negró kislány, aki “feltámasztja a karácsony szellemét” a multikulti szellemében……..Nálunk forgatták, német reklám……..

https://youtu.be/sCQ0HWksjLo

azt hiszem, el kell mennem hányni…..

Kocka
Olvasó
Kocka

A nőknek minden vágyuk, hogy férfiakkal versengjenek, idős korukig. Vagy mégse?

Career Woman Advice to Young Women — Don’t Put Off Finding Love and Family

I want to be anonymous because I don’t want people that I know to really know my true feelings. Because you do act like “My career is everything. I love working.” But it’s a lie on the inside for me. It’s unfortunate. I didn’t realize this until it’s too late. I don’t know if it’s too late. I would like to find somebody to go on vacation with.
You have other concerns when you get older and you live alone. Who’s going to take you to your medical appointments? If something should happen to you, there’s no other income there to help you. These are things you don’t understand when you’re in your 20s because you don’t think you’ll ever get old and have health problems.
I’m stuck now because I go to work every day. I smile like I love it, but it’s very painful to not plan a vacation with someone. It’s painful to not have a Thanksgiving dinner with someone. You sit home alone and you do nothing. I avoid my friends now that have children because I have nothing in common with them.

innen:

https://archive.is/1zzkp

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Milyen érdekes, hogy azon aggódik, hogy ki fog “segíteni” neki, hogy ő egyedül elveszett és semmit nem ér gyakorlatilag…….. És ha nincs gyereke, férje, akkor egy senki az összes karrierjével és girlpowerével együtt, amit feldughat a seggébe………

Van-e olyan, aki azt gondolja, hogy nem érdemli meg a sorsát?

Amúgy megette a fene azt az embert is, aki ezért nemz gyereket, hogy az majd “segítse” , értve ezen a szón mindenki azt, amit akar.

Delin
Olvasó
Delin

A nők mindent akarnak ès egyszerre. A karrier a többsègnek az anyagi függetlensèg miatt fontos, nem azèrt hogy fèrfiakkal versenyezzenek. Csak amìg a 20-as/30-as èveik elejèn a karrier ès a pàrkapcsolat (hosszabb/rövidebb) megy párhuzamosan nagyobb kompromisszumok nèlkül, ez idősebb korban màr csak egy nagyon kis rètegnek kivitelezhető (SMV bezuhazan ès jön a fal).