Maxwell
181 megosztás

Hogyan NE legyél sikeres a nőknél?

Elegem volt a sok ismerkedési tanácsból! Rengeteg helyen lehet olvasni ilyenekről a neten, többek közt ezen az oldalon is, vagy a való életben az ismerősök, haverok, családtagok nyomják róla a dumát. Nem unják még? A csajozási tanácsokat valahogy ellensúlyozni kell, hogy helyreálljon az univerzum egyensúlya. Lássuk, mit tud az ember tenni, ha akár jelenleg is vannak sikerei és már elege van a nők felé irányuló figyelméből, akár, ha soha nem volt része abban az intimitásban, amire vágyik és ez ezen túl is szeretné, hogy így maradjon.

Hidd azt, hogy szinte csak és kizárólag a külső számít! Abból is lehetőleg olyan tulajdonságok, amiken nem áll módodban változtatni, mint a magasságod vagy az arcvonásaid. Ebben az a jó, hogy örökre be tudsz magadnak betonozni egyfajta roppant fontos negatív gondolatspirált és öngyűlöletet, ami a nőknél való sikertelenséged tüzét fogja táplálni, és elég lesz hozzá csak a tükörbe nézned. Ez már akkor is jöjjön ki belőled, ha nem vagy benne arcvonásokra a top néhány százalékban, esetleg nem vagy legalább 190 cm magas és hidd, hogy ezek miatt egyáltalán nem tetszel a nőknek.

Ne tegyél semmit a külsődért és a megjelenésedért! Ez valahol kéz a kézben jár az előzővel. Fontos, hogy miközben azt hiszed, csak a külső számít, meg ne próbálj javítani magadon. Esetleg ha már rendben vagy, akkor el kell kezdeni rontani is. Ha túlsúlyos vagy, véletlenül se fogyj le. Ha vézna vagy, véletlenül se kezdj el edzőterembe járni. Maradjon meg ugyanaz a frizurád és arcszőrzeted, ami már „bevált” az utóbbi 5/10/20 évben. Minek kísérletezni? A végén még a mostaninál jobbat is találnál. A szőr ott növekszik egy férfi testén, ahol akar. Csak a búzák menedzselik a testszőrzetüket rendszeresen. Szájszag, lábszag, hónaljszag, seggszag, vagy más, valamilyen áporodott bűz. Ha ezek közül már megvan valamelyik, akkor maradhat, ha nincs, akkor legalább a legszimpatikusabbat érdemes behozni az életedbe. A ruhatárad és a stílusod is biztos úgy jó, ahogy most van, ez egyértelmű. Meg ne próbáld többek között az itt felsoroltak segítségével is kihozni magadból a maximumot! Hidd, hogy ezek semmit nem számítanak! Ezekkel csak azoknak éri meg foglalkozni, akik már amúgy is nagyon jóképűek.

Hidd azt, hogy szinte csak és kizárólag a pénz számít! Főleg a mai korban jó ezt hinni, amikor egyre több nő dolgozik kényelmes irodai munkákban, ahol tömegeik jól keresnek, többet már a férfiak egy jelentős részénél is. Mert egyre jobban megkeresik a saját pénzüket a nők, hogyha sikertelen akarsz lenni, akkor hidd, hogy a pénz az utóbbi időben még fontosabb is lett a szemükben, mint régebben volt. Bezzeg a régi szép időkben! Példaként: Szóval miután kijönnek a nők a heti 40 órás unalmas melójukból, nyilván nem egy izgalmas férfire vágynak, aki kilöki őket a szürke hétköznapok unalmából és el tudja őket szórakoztatni, hanem sokkal fontosabb nekik a pénz. Na, ezt jól gondolod, hogy így van, ha sikertelen akarsz lenni!

Ne tegyél semmit az anyagi helyzeted javításáért! Az első párosítás után ez nem meglepetés. Oké, hogy azt hiszed már, hogy csak a pénz számít, de még a végén véletlenül javítani próbálnál a jelenlegi helyzeteden. Ne tedd! Véletlenül se gondold végig a jelenlegi szituációdat és találj ki terveket, hogyan tudnál például 1/3/5 éves távokon javítani a mostani élethelyzeteden. Amilyen anyagi helyzetben most vagy, hidd, hogy abban fogsz meghalni (vagy maximum még csóróbban), még akkor is, ha előtted a hátralévő életed (vagy pláne a munkaerőpiacon aktív éveid) több mint fele még. Mutogass statisztikákra és beszélj általánosságokban, üres frázisokat dobálva, hogy például „Nem lehet mindenki gazdag.”, vagy „Valakinek ezt a munkát is el kell végeznie.”, hogy elkerülhesd az ezzel kapcsolatos munkának, de még a gondolkodásnak az elkezdését is.

Ha a személyiséget fontosnak tartod, akkor csak olyan tulajdonságokat tarts annak, amik nem fontosak a nők szemében a vonzalom kialakulása szempontjából! Szóval szerinted számítanak belső tulajdonságok is abban, hogy a nők mennyire vonzódnak hozzád? Ez már alapból egy rossz út, de még javítható vagy. Ez esetben fontos, hogy a hollywoodi romantikus filmekből és általában a popkultúrából évtizedes agymosás alatt a tudatalattid által eltanult belső tulajdonságokra gondolj, mint például kedvesség, figyelmesség, „rendesség”, udvariasság vagy lovagiasság, amik jó esetben semlegesek, rossz esetben a vonzalom megölői is. Véletlenül se olyan nőket valóban beindító tulajdonságokat tarts fontosnak, mint önbizalom, tökösség, humor, dominancia vagy beszédesség.

Gondold azt, hogy a belső tulajdonságaid be vannak betonozva és változtathatatlanok, vagy pedig természetellenes és rossz dolog ilyet akár csak megpróbálni is! Amilyenné a gyerekkorod és kamaszkorod idején ért hatások formálták a személyiséged, olyan maradsz örökre, nem tudtad, butus? A cél érdekében fontos, hogy ezt így gondold. Felnőtt ember létedre fontos, hogy mindig tárd szét a karod és mondd, hogy „De hát én ilyen vagyok. Engem így fogadjon el valaki!”. Ha sejted, hogy nőknek nem vonzó belső tulajdonságaid vannak (pl. csendesség, túlzott befelé fordulás, férfiatlanság, szelídség, szorongás, önmagadért kiállni képtelenség, stb.), akkor gondold azt, hogy ezeken lehetetlen változtatni, hiszen „ilyennek születtél” és nem lehetséges egy pozitívabb, vonzóbb, erősebb oldalt felszínre hozni magadból.

Véletlenül se hallgass nőknél sikeres férfiakra! Ez csak félig pontos. Hallgass olyan férfiakra, akik születésüknél / neveltetésüknél / személyiségüknél fogva már tizenéves koruk óta szinte folyamatosan sikeresek a nőknél és sosem voltak ezzel kapcsolatos komoly gondjaik. Az ők hasznos „Add önmagad!” és hasonló kaliberű tanácsai sokat lendítenek majd előre téged az elérni kívánt célig. Viszont most már tényleg véletlenül se hallgass olyan férfiakra, akik egyszer maguk is szenvedtek az intimitás hiányától és a saját útjukat bejárva sok év alatt eljutottak oda, hogy összetett módon, tudatosan megoldották ezt a problémát és nagyságrendekkel javítottak a helyzetükön. Közülük olyanokra meg különösen ne hallgass, akik vették a fáradtságot és annyira rendszerezték a gondolataikat, hogy írtak is a témában mondjuk blogot, esetleg könyvet. (Ide kapcsolódó: Ne tudj angolul! Fontos, hogy csak magyarul beszélj és maradjon zárva előtted a világban elérhető tudás, információk nagy része, most ide kapcsolódóan az ismerkedéssel kapcsolatos külföldi anyagok is.)

Hallgass nőkre, ha nőkkel kapcsolatos tanácsokról van szó! „Lányok, miért vagytok ilyenek?”. „Hölgyek, mire vágytok?”. A női agy pontosan úgy működik, mint a férfi, véletlenül sem pedig első sorban racionális alap helyett érzelmi alapú, ami tudatos szinten maga sem tudja legtöbbször, mit akar. Ezt fontos így gondolni és a nőket kérdezgetned arról, hogy mit akarnak, mintha valójában tudnák úgy, mint egy férfi. Legyen ez akár az interneten, akár nőismerőseidtől, akár női családtagjaidtól. A nagy cél elérése érdekében minél inkább hallgass a nők tanácsaira, véleményére, amikor a nőkkel való ismerkedés kerül szóba.

Használd a hölgy szót rendszeresen az 50 alatti nőkre úgy, hogy te is 50 alatti vagy! A brit tudósok által folytatott tudományos kutatások jelenleg is zajlanak a témában, de az már biztos, hogy a hölgy szót kivétel nélkül minden nőre használó férfiak sokkal kevesebbszer látnak puncit az átlagnál. Minél fiatalabban műveled ezt és minél fiatalabb nőkkel, annál multiplikatívabb a hatás.

Rágódj a múlton! (Esetleg félj a jövőtől, szorongj azon, hogy mi lesz majd.) A múlton merengeni azért jó, mert így nem kell a jelenre koncentrálnod. A múltban téged ért sérelmeken azért jó rágódni, mert megakadályoz a jelenben való cselekvésben. Öt éve elhagyott/átvert, akit álomcsajnak hittél? Tizenévesen azt mondta neked, hogy legyetek csak barátok? Fél éve durván elutasított egy nő? A legjobb ezeket átmenteni a jelenbe és persze csak a rosszra emlékezni. Rágódj a nőkkel kapcsolatos negatív élményeiden. Az a jó, amikor már annyit felhalmoztál az elmédben, hogy el is megy a kedved a nőktől, mindannyijukat egy kalap alá veszed és utálod az összeset.

Ne próbálkozz sok nőnél! Félévente három? Évente egy? Háromévente egy? Minél kevesebb, annál jobb! A netes társkeresőkön vagy Tinderen való spamelés ezúttal nem számít. Most valódi, hús-vér nőknél élőben való próbálkozásról beszélek. Fontos, hogy ne tanuld meg kezelni az elutasításokat, ne tudj hamar túllépni rajtuk és mindegyik legyen egy különleges alkalom, ami után vérmérséklettől függően napokra, hetekre, hónapokra elmegy a kedved a nőktől és szarul érzed magad. Félj az elutasítástól és ne fogadd el hogy az ugyanúgy az élet része, sőt kikerülhetetlenül szükséges is a sikerekhez.

Ne merj odamenni a nőkhöz! A mai világban, amikor egyre kisebbek az ismerősi körök és egyre több férfinek van gondja azzal, hogy nem tud a régi bevált módokon (pl. társaságból) ismerkedni, fontos hogy annyira rettegj az elutasítástól, hogy ne merj soha megszólítani ismeretlen nőket. Bulikban se és pláne nappal, nyilvános helyeken ne.

Ne tanulj semmit az elutasításokból! Ha nem bírtad ki az előző pontban szereplő tanács megfogadását, akkor fontos, hogy pont ugyanúgy csinálj mindent a harmincadik kezdeményezéskor, mint ahogy az elsőnél tetted. Biztos nem a dumáddal, a megjelenéseddel, viselkedéssel, vagy valamilyen más elkövetett de kiküszöbölhető hibával van a gond. Menj előre ész nélkül és folytasd pont úgy, ahogy eddig, nem elemezve a veled megtörténő eseményeket.

Ha egy nő megbámul, vagy többször rád pillant az utcán vagy bárhol máshol, akkor hidd, hogy az soha nem azért van, mert tetszel neki és nem bánná, ha odamennél hozzá és megszólítanád, hanem bármilyen más okból! Csak nem ebből!

Lőj túl magasra! Rendszeresen próbálkozz olyan nőknél, akik a jelenleg énednél a vakok számára is láthatóan sokkal magasabb ligában játszanak a buta 1-től 10-ig tartó kinézeti skála szerint, miközben még belsőre sem építetted fel fokozatosan magad és a külsőd optimalizálására is teszel magasról. Ne tudd mi az az 1-től 10-ig tartó skála, ne tudd rajta a nőket elhelyezni. Csak annyi „skála” legyen a fejedben a nőkkel kapcsolatban, hogy „Szép/Nem szép”, vagy „Megdugnám/Nem dugnám” és csak ez alapján próbálkozz nőknél. (Szerencsére persze ebben is át tudsz esni a ló túloldalára, amikor meg már a kinézetbe vagy teljesen belebetegedve és azt hiszed az a nők szemében csak az a fontos, vagy nem mersz odamenni egy csak kicsivel jobb csajhoz, hiába néz téged, mert azt gondolod úgy sincs nála esélyed. De erről már fentebb volt szó.)

Ne legyenek barátaid! Nagy félreértés, hogy a barátok csajozási értelemben csak arra valók, hogy bemutassanak a nőismerőseiknek, vagy legyen kikkel buliba menni. A barátok megléte annak mércéje, hogy képes vagy olyan emberekkel bensőséges bizalmi kapcsolatok kialakítására, akikhez nem fűz vérségi kötelék. Amíg erre nem vagy képes, addig a nőkkel való kapcsolatteremtés is sokkal nehezebben fog menni, tehát ez nekünk itt és most egy üdvözlendő, jó dolog. Ha már vannak barátaid, építsd le őket.

Mindig legyen egy különleges nő az életedben! Lehet ő a munkából, suliból, a szomszédból, a baráti társaságodból, vagy hasonló helyről. Fantáziálj sokat vele kapcsolatos romantikus dolgokról, hogy együtt vagytok, milyen jó lenne vele, mennyire boldog ember is lennél, ha együtt lennétek, ilyesmik. Nagyrészt a külseje alapján vonzódj hozzá, de képzeld azt, hogy személyiségre is biztos tökéletes és hogy nem is a nagyrészt a külseje alapján vonzódsz hozzá. Persze ne próbálkozz nála, vagy ha lehet, akkor csak nagyon lassan, hetek-hónapok alatt megmozdulva. Az elutasítás után legalább tartson ugyanennyi ideig, amíg elfelejted. Aztán ismételd a kört egy újabb nővel.

Ne fogd fel, hogy az ismerkedés egy komplex rendszer! Próbálj minél leegyszerűsítettebben gondolkodni a dolgokról. Minden visszavezethető egy, vagy nagyon kevés számú tényezőre, nem igaz? Mondjuk pénz és külső. Az úgy sem igényel sok gondolkodást és a haverok között sem kell bonyolultan megfogalmazni. Lásd minél faék egyszerűbben a dolgokat. Egyesek nyilván csak lehúzásból szánnak időt akár több száz oldalas könyvek írására a csajozásról. Nyilván az egész matematikát vagy földrajzot is le lehet egyszerűsíteni pár mondatra, nem igaz? Vagy, hogy fair és emberközelibb példákat mondjak, a helyes táplálkozást vagy a személyes pénzügyek kezelését is el lehet intézni pár szóval, amikben kifejtésre kerül a téma komplexitása, nem igaz?

Próbáld lenyűgözni a nőket! A nőket a cél elérése érdekében jó ötlet, ha le akarod nyűgözni szóban akár már a beszélgetés első perceiben, akár a randin. Képzeld azt, hogy a vonzalma irántad nagyrészt (a kinézet és a pénz mellett persze) azon múlik, mondjuk a humor és az önbizalom helyett, hogy mennyire nyűgözöd le őt. Az, hogy mivel, elképesztően széles skálára kiterjedhet: Munkád, végzettséged, utazásaid, drága/nők számára is érdekes hobbid, ingatlanod, autód említésével, de most nagyon csak a felszínt kapargattam, mert tudom, hogy a férfiak, ha nagyon akarják, mennyire kreatívak tudnak lenni a nő lenyűgözni próbálása során.

Higgy abban, hogy a nők el voltak/vannak nyomva, higgy általában a feminizmus tanaiban! A fehér bűntudat, heteró bűntudat és nemzeti bűntudat mellett talán a legfontosabb megélni a férfi bűntudatot is. Hidd azt, hogy régen (vagy még ma is) a nők intézményesen voltak elnyomva. Ahogy a kommunisták csak tőkésekben és proletárokban, a nácik csak zsidókban és nem zsidókban tudtak gondolkodni és csak ezekben láttak a világon mindent, úgy fontos, hogy a mai kor embere magáévá tegye a férfi-nő vonalon való gondolkodás kizárólagos képességét. Szóval régen a férfiaknak jó volt, a nőknek meg szar, mert utóbbiak el voltak nyomva. Amelyik férfinek szintén véletlenül szar volt, az meg abban élte ki magát, hogy minden nap agyonverte a családját. Mondjuk, amelyiknek nem volt szar, az is. Röviden ennyi a sztori. Ezekben hinni segít abban, hogy a férfi bűntudat eluralkodjon rajtad és közvetett hatásaként kevésbé legyél a nőkkel tökös, domináns és tudat alatt kompenzálni akarj olyasvalamiért, amit nem is követtél el.

Agyalj a nőkkel kapcsolatos dolgokon saját sikerek és rendes mennyiségű tapasztalatok nélkül! „Ez vagy az a dolog biztos nem működik! Nem próbáltam, de tudom. Ez vagy az a duma biztos nem működik, így nem lehet beszélni a való életben. Nem lehet nőkkel megismerkedni ismeretlenül megszólítva őket. Nem léteznek egyéjszakás kalandok. A nők ilyenek, a nők olyanok, nincsenek sikereim náluk, de higgyétek el, tudom.” – Véletlenül se szálljon meg a kíváncsiság vagy a kísérletezgetni akarás szelleme. Agyalj túl mindent, véletlenül se cselekedj! Véletlenül se megtapasztalva akarj tudomást szerezni a dolgokról! Hiszen olyan az agyad, mint egy szuperszámítógép és tökéletesen pontosan elvégzi már előre a szimulációkat, hogy pontosan „mi történne, ha…” a való életben, illetve már minimális tapasztalatok elegek, hogy átlásd a dolgok működését.

Próbálkozz veled egykorú nőknél! Ezt még fiatalabban könnyebb véghez vinni középiskolában, egyetemen, de később is betartható egy kis tudatossággal. Mivel a nők olyan férfiakhoz vonzódnak, akikre fel tudnak nézni, ezért kerüljük a tőlünk fiatalabb nők társaságát, akik extra vonzalmat érezhetnek az irányunkba a korkülönbség miatt, mert a tőlükénél magasabb korunkhoz tudat alatt olyan számukra vonzó tulajdonságokat rendelnek, mint a tapasztaltság, érettség, vagy az övékénél magasabb státusz. Véletlenül se próbálkozz a saját korodtól függően tőled például 3, 5, 10 évvel, vagy akár még fiatalabb nőknél, csak olyanoknál, akik veled egykorúak. Mivel a popkultúrában az egymással nagyjából egykorú párok vannak megjelenítve normálisként és minden más, korkülönbséggel rendelkező pár pedig szembetűnőként, vagy problémásként van ábrázolva (a korkülönbségből fakadóan), ezért hidd azt te is, hogy az a „normális”, ha magaddal közel egykorúakkal ismerkedsz. Ennek a tanácsnak a megfogadása önmagában még nem feltétlenül tesz sikertelenné a nőknél, de csökkentheti a sikereid, vagy hogy mennyire vonzó nőt is tudsz megkapni önmagadhoz képest.

Nézz minél több pornót! Egyrészt így nagyon lassan, sok év munkájával átalakíthatod magad, hogy minél irreálisabb elvárásaid legyenek a való életbeli nőkkel szemben. (Ezzel most nem felmenteni akarom azokat a szarul kinéző nőket, akik több akaraterővel tudnának jobban is kinézni.) Másrészt jobban fogod értékelni a ribancosabb viselkedésű és kinézetű, kevésbé stabil nőket. Harmadrészt, ha megfelelő gyakoriságú maszturbálással párosítod a pornónézést, akkor még azt az extra tettvágyat és kanosságot is kiölheted magadból, ami ahhoz kellene, hogy valódi nőknél legyen akaraterőd kezdeményezni. Ha igazán szerencsés vagy, már nem is fog felállni valódi nővel való szex közben, csak ha a kedvenc pornódra gondolsz. (Bár ha betartod a program többi pontját, remélhetőleg nem lesz részed szexben.) Becsüld le, hogy a sok éves, évtizedes rendszeres pornónézésnek milyen hatásai vannak az elmédre, amik nem jelentkeznek egyik napról a másikra, de hosszú távon igen.

Továbbra is szánj minél többet a szabadidődből netezésre / telefonozásra / facebook-ozásra / sorozatozásra / filmezésre / tévénézésre / youtube-ozásra / hírek olvasására / politizálásra / játékokra / pornóra! Biztos kihagytam valamit. Ezek a tevékenységek abban a formában, ahogy az emberek ma művelik, 90%-ban semmit nem lendítenek előre az életükön, személyiségükön, lényükön, ezért fontos, hogy te is betegesen sok időt tölts velük. Meglenne a helyük egy olyan utópisztikus világban, ahol a mértékkel adagolt szórakozás az emberek életének része, de az emberek jelentős része nem ismer mértéket az ideje hülyeségekkel való elbaszásában. Nekünk az a szerencsénk, hogy ezért tökéletesen ideillik ezen pontnak a programba való emelése. Ez igazából csak közvetetten segít abban, hogy ne legyenek sikereid a nőknél, de hosszú távon azért meglesz a hatása, ha nem az előbbre lépésre, fejlődésre koncentrálsz, hanem a pillanatnyi élvezetekre szúrsz el rengeteg drága időt. Ezekből egyet vagy többet túltolva egy tök jó kis fantáziavilágot is kialakíthatsz magadnak, ahonnan nem kell szembe nézned a való élettel. A felnőtt lét, az élet kihívásai elől jó álomvilágba menekülni, mint azt egy gyerek tenné.

Hibáztass mindig külső tényezőket, amik kívül esnek azon, hogy te tudnál rajtuk változtatni! Például kinek a hibája, hogy nem jutsz a vágyott intimitáshoz egy nővel? Nyilván egyáltalán nem a tiéd. A társadalomé, amiben élünk. A sorsé. Anyádé és apádé. A rosszfiúké. A nőké.

Az elméd egyik oldala gondolja az előbbi bekezdésben lévőket, a másik oldalban viszont legyen mélységes öngyűlölet is! Totál ellentmondásosan néha magadat gyűlöld, néha pedig az egész világot. Cserélgesd a kettőt a változatosság kedvéért. Az önhibáztatást pedig véletlenül se arra használd, hogy formálj magadon egy jobb irányba, mert azt ugye nem lehet.

Ne hidd el, hogy a nők csak a szex kedvéért is szexelni akarhatnak! Fentebb már volt szó a kultúra által gyerekkorodtól kezdve a fejedben véghezvitt agymosásról és szegről-végről ez is ide kapcsolódik. A nők csak kapcsolatot akarhatnak. A nők csak szerelmesen akarnak szexelni. Lásd a nőket idealisztikusan, csak fehéren, hogy amikor újra és újra pofán vág a valóság, hogy a lányok nem angyalok, akkor minél inkább értetlenkedés és düh legyenek a reakcióid.

Higgy a rendes lány mítoszában! Azt hiszed, hogy a nők, akik a szex kedvéért szexelnek (már ha léteznek ilyenek egyáltalán), mind ribancok. Azt hiszed, hogy az igazi rendes lányok úgy őrzik a puncijukat, mint egy kincses barlangot és csak gazdag és jóképű férfiaknak tárják szét a lábaikat, akik előtte 1 évig fűzték őket. Lásd a nőket vagy csak feketén, vagy csak fehéren, átmenetek nélkül.

Tudd, hogy a nőknek pont a te típusod nem tetszik általában! Tipikus. Megfigyeléseid szerint a nőknek pont az olyan fajta férfiak nem jönnek be általában, mint amilyen te vagy. Túl magas vagy. Túl alacsony vagy. Túl barna hajú vagy. Túl szőke hajú vagy. Túl kisfiús arcú vagy. Túlságosan baltával faragott arcú vagy. Túl szőrös vagy. Túl csupasz vagy. Túl világos bőrű vagy. Túl sötét bőrű vagy. Túl komoly vagy. Túl laza vagy. Bezzeg, ha pont nem olyan lennél, hanem az ellenkezője, akkor minden más lenne. Na mindegy. Hidd, hogy emiatt sajnos a világon egy nőnek sem tetszel.

Gondold, hogy pont nem jó korú vagy az ismerkedéshez! Tizenéves vagy? Úgyis a huszonéves férfiak viszik el az összes veled egy korosztályban lévő csajt. Kora huszonéves vagy? Tizenévesen kellett volna csajozni. Késő huszonéves vagy? A fenébe is, egyetemen lehetett volna csajozni, most már nem lehet. Harmincas vagy? Az összes jó fiatal csaj magával egykorú fiatal srácot akar biztos. Negyvenes vagy idősebb vagy? Most már felesleges is ismerkedni, ha nincsen minimum tízmilliókban mérhető vagyonod, úgy is minden nőnek az kell. Ebben az a jó, hogy akármilyen korú vagy, mindig tudsz kifogást találni, hogy miért felesleges akár csak megpróbálni is. De 5-10 évente azért ne felejts el váltani egyik kifogásról a másikra.

Hasonlítgasd az eredményeid más férfiakéhoz! De ezt kizárólag azzal a célzattal, hogy leértékeld magad a saját szemedben. Átlagban kb. hány kezdeményezésedből lesz egy telefonszám/randi/csók/szex/kapcsolat? Vagy neked e szintek között mennyi a váltószám, amennyi kell az előzőből, hogy összejöjjön a következőből egy? Hupsz, bocsesz, lehet túlbonyolítottam. Akkor egyszerűbben: „Brühü, a haveromat kétszer annyi nő nézi meg magának, mint engem.” „Brühü, ennek az ismerősömnek tizedannyi nőnél kell kezdeményeznie, hogy szexhez jusson, mint nekem.” „Brühü, ő már volt sokkal hosszabb kapcsolatban, mint én valaha is.” Hívd elő az egyik legsötétebb férfi ösztönt, a farokösszeméregetést, és éld is át tőle a legrosszabb érzéseket, amiket csak ki tudsz hozni belőle magadnak.

Ha egy hozzád hasonló kinézetű vagy pláne tőled szerinted kevésbé vonzó férfival számodra csinos, helyes nőt látsz, akit te is elfogadnál magad mellé, akkor érezd nagyon szarul magad! Véletlenül se arra gondolj, hogyha neki is összejött, akkor neked is összejöhet. Vagy még inkább nehogy ne foglalkozz vele egyáltalán, mert idegenek sikere vagy kudarca nem ad hozzá vagy vesz el a te életedből. Inkább arra gondolj, hogy te mekkora szaralak is vagy és nem tetszel a világon egy nőnek sem.

Egészen biztos vagyok benne, hogy sok hasznos tanácsot így is kihagytam sajnos, de ezek mentén élve az életedet és alakítva a gondolkodásmódodat, azért bármilyen férfi is vagy most, el lehet jutni arra a szintre, amikor tényleg nem kellesz egy nőnek sem. Ha pedig ezekből minél több pontnál magadra ismertél, valószínűleg már sínen is vagy a cikk címében is megfogalmazott célhoz. Jól csinálod a dolgokat! Ne térj le az útról! Csak így tovább!

Post Author: Maxwell

Maxwell
2013 nyarán ismerkedtem meg a Férfihanggal és rajta keresztül az egész RedPill, PUA, Men's Rights témával, ami 20 évesen akkor elégge felforgatta a kis béta, kék pirulás életem. Ha van valami közlésre érdemesnek gondolt gondolatom, azt itt a Férfihangon próbálom majd visszaadni a közösségnek, amitől olyan sokat kaptam.
f Facebook
181 megosztás


61
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
19 Egyéni hozzászólás
42 Válasz hozzászólás
7 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
24 Hozzászólások szerzői
hunbagiraSomogyi Józsefcs004Running Manzgy001 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jópárat most kergettél “az öngyilkosság szakadékának a szélére”:) Vagy már meg is lökted:)

A “forrásanyagra” kíváncsi lennék, bár van egy két tippem.:)

Sterling Archer
Olvasó
Sterling Archer

Valaki szóljon Maxwellnek, hogy Modor Tibi meghekkelte a fiókját…

wittukind
Olvasó
wittukind

Van olyan személy(nicknév) itt, aki az összes alcimet kielégiti….ezek lennének azok az “incelek”, ugye?

wittukind
Olvasó
wittukind

Másrészt azt hiszem hogy ez a szösszenet a mai huszonéves srácoknak iródott inkább…vannak egyes alcimek, pl.”véletlenül se halgass nőknél sikeres férfiakra”-mivel nem lehetsz ott mindegyiknél gyertyát tartani, nekem ez a nagy hohohohorgászt juttatja eszembe….
Még egy-“ne próbálkozz túl sok nőnél”-én mégis azt mondom hogy van amikor a kevesebb néha több…annyira nem jó mazochistának lenni….

ulomenen
Olvasó

Nagyon jó cikk!!!! Köszi!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A “leglúzerebb férfi evör”:

https://youtu.be/0kdmMwmWMYA?t=466

Rokapapa
Újságíró

Tényleg jó cikk lett. Végig olvasva határozottan olyan csajózos tanácsok szatíra érzésem volt.

Ám egy két dologban azért átlépi a szatíra határait és ha nem is konkrétan de ad tanácsokat csajozásra.

Pénz
Kereshet egy nő bármennyit bármilyen kényelmes (ál)munkakörben százból kilencvenkilenc biztos, hogy nem akar pénzt keresni csak kitartottként élni.
Vagyis az, hogy a pénz a legfontosabb a nők egy jelentős részénél a legjobb esélyeket garantálja. Kurváknál pedig a puncit is azonnal garantálja.

HALLGATAG
Ez a rész divat kérdés. Harminc éve az akció filmek sztárjai macsó hallgatag pasik voltak mert az volt az a férfitipus amitől nedvesedtek a bugyik. Ma más a divat de az egyre növekvő férfiatlanság miatt egyre több régi férfias érték ismét divatbajöhet.

SZÖRZET
Nos ez egy kinek mi tetszik vagy mi a napi divat.
A szőrös hát mondjuk sosem volt divatos ám a mellkas most kezd megint divatba jőnni míg a gondozatlan haj és arcszörzet (combkefe) ma is folyamatosan divatban van, korosztályonként és országonként eltérően. Egyedül csak a szörzet tisztasága ami fontos minden nőnek.

Fontos még megemlíteni, hogy harminc éve mikor én voltam huszonéves a dezodorált -illatosított – férfi visszataszitó volt a nők többsége számára. Ma a dezodorreklámok oly mértékben a köztudatba ívodtak, hogy ismét kezd a nőknél férfiatlan lenni az illatos férfi. Ennek oka az, hogy aki nem illatosított az különleges valamint a köztudatban a férfi egy tisztátalan lény akinek a tisztaságát szaglással nem lehet meghatározni a dezodorok miatt.

Kalman
Újságíró

Az illatosításról jutott eszembe a kenceipar legnagyobb red pillje: a legjobb dezodor a szódabikarbóna. Élelmi minőségben fillérekért kapható, magában semmi szaga nincsen, és valóban megszűnteti a hónaljszagot, nem elfedi. Zuhanyzás után egy csipetet kell bemasszírozni a nedves hónaljba és kész. Amióta red pill oldalakon rátaláltam, azóta csak ezt használom.

Reszet Elek
Újságíró

Pénz: Pinát szerezhetsz pénzen, de egy nő odaadása nem a pénztárcád telítettségén múlik.

Hallgatag: Létezik pont erre a hallgatag, nyugodt és rejtélyes karakterre rájátszó csajozás is, szóval működhet ha illeszkedik hozzád.

Szőrzet: A gondozatlanság ritkán nyerő. A szőrzet rendben tartása ápoltsági kérdés. Szőrős hát, bolyhos szemöldök nem nyerő. A teljes szőrtelenítés viszont egyértelműen megfelelési kényszer esetleg testépítős baromság.

Illat: Én ezt használom: Murnauers Kristall Deo Stick
Itt egy kis ismertető: http://www.forumkontroll.hu/termekosszehasonlitas-dezodorok-a-gyakorlatban/
Kényelmesebb, mint szódabikarbónával molyolni. Egy évre 1.600,- HUF. Teljesen szagtalan izzadásgátló, így semmi sem nyomja el a saját testi kipárolgásaidat, de persze nem leszel “szagos” sem.

Razide
Újságíró

Sókristály dezodort használok, hasonló hatással bír, mint a szódabikarbóna, de könnyebb dozírozni, és bőrkímélőbb megoldásnak is gondolom.

Razide
Újságíró

A cikk olvasását eléggé megnehezíti a folyamatos irónia, néha nem is tudom, hogy minek vegyem a reciprokát és minek nem. Az ilyen ironikus hangvétel egy Facebook kommentben még elmegy (bár ott is utálatos módon elharapózott dologról van szó, szerencsére csak a magyar weben, ahol sokan okoskodnak, ezért is olvasok egyre inkább angol nyelvű dolgokat), de egy teljes cikket ellenkező előjellel írni is nehezebb, olvasni is nehezebb. A humor nem itt kezdődik. Sőt, ajánlom a szatíra szó definícióját, az közelebb vinne az élvezetesebb stílushoz.

Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az átlag alatti, maximum, jóindulattal is, legjobb formájában is csak 3-as malac irreális sírámai.

Csak szexet akar, semmi mást, és döntsem el, nekem ez így okés-e.

Te meg vinnyogsz, a helyett, hogy örültél volna, hogy van olyan lekeseredett, aki legalább téged is hajlandó megdugni….

Most érzem azt, hogy reménytelen ez az egész, amit virtuális ismerkedésnek neveznek.

Lófaszt , te ezzel jóval régebben tisztában vagy, csak nem vagy hajlandó a tükörbe nézni….

Hol romlott el minden? Miért változott meg ennyire a párkeresés világa? Hová tűntek a normális, kedves, nem csak szexre hajtó pasik? (Költői kérdések, tudom, de olyan jó lenne visszautazni az időben abba a korba, amikor heteket kellett várni egy szerelmes levélre.)

Igen, mert a levélben nem látszott, hogy hogy nézel ki…..

Milyen más most minden! Mások a szokások, mások az érzések.

Akkor sem lett volna sok esélyed, ilyen „adottságfokkal”, maximum apuci pénze/vagyona árán vásárolhattál volna magadnak valami „jobbat”, aki elköltve a vagyonodat, dugott volna mást.

Amikor elmegyek buliba, koncertre, vagy beülök egy bárba iszogatni a barátaimmal, valaki mindig megkérdezi, hogy fent vagyok-e a Tinderen. És ha nemmel válaszolok, akkor az illető csodálkozva, kikerekedett szemmel bámul rám, akár egy idegen űrlényre.

Mert ahogy kinézel, senki nem hiszi el, hogy Tinder nélkül megdugnának.

Ezen a ponton szeretném gyorsan leszögezni, hogy nem vagyok kívülálló. Az elmúlt évek során többször próbálkoztam a netes társkereséssel, általában sikertelenül.
Micsoda véletlen…..
De ennek nem én vagyok az oka, hanem bizonyos férfiak, akik a Tindert nem képesek normálisan, kulturáltan használni. Ők azok, akik bántóan leegyszerűsítik és bugyuta ide-oda kapdosássá degradálják az ismerkedést.

Szörnyű, most mond meg, aki “akar” téged, az is maximum (egyszer) megdugni, ez tényleg elkeserítő……a sok Disney mese talán hazudik?

Ha egyezés van, akkor elkezdődik a tárgyalás az áru megrendeléséről, legyen az kávézás, borozás, mozizás vagy alkalmi szex. (Felettébb romantikus és inspiráló.)

Klasszikust idézve: „Ez a való világ, pénz, drogok , fegyverek, no meg a pinák……”

Lehet, hogy szégyellnem kellene, de hiszek az igaz szerelemben, és a lelkem mélyén menthetetlenül romantikus vagyok.

Dehogy kell szégyellned, le sem kell fogynod, és az arcodból sem kell visszavenned, te úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, és a szörnyű, hogy világ ezt nem értékeli, szégyen, (de tényleg….:)

Ez számomra nem a nagy villantásról, a szirupos giccsről szól, hanem az érzésekről, amikben benne van az öröm, az elfogadás, a gondoskodás, a megértés. Hiszek abban, hogy a romantika egyfajta pozitív erőt ad, ami képes összekovácsolni két embert.

Hogyne, csakhogy (azt a keveset,) akinek tényleg te kellenél, nem „látod”…

Sajnos úgy tapasztalom, hogy a férfiak jelentős része (tisztelet a kivételnek) nagyon rosszul flörtöl: néha félreérthető, bántó, néha pedig elképesztően suta stílusban. Hiányérzetem van, ami napról napra, percről percre egyre erősebb.

Egy ilyen “kaliberű” nővel szégyen még dugni is, nemhogy flörtölni…..

Pedig szeretném újra átélni azt az örömöt és boldogságot, amit az ismerkedés kezdeti fázisa nyújt. Szerintem nincs izgalmasabb, mint szépen lassan lépegetni előre, amitől mindig aprócska pillangók repdesnek a gyomromban. Csak remélni tudom, hogy akadnak még férfiak ezen a bolygón, akik nem sajnálják sem az időt, sem az energiát a meghitt pillanatokra.

Az alábbi „sorstársad” ezt szépen „elmagyarázza”, tanulj tőle, klasszikus a maga nemében az is:

https://www.youtube.com/watch?v=dE8UHCDVYB8

Kalman
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Roosh “átállt”.

Kalman
Újságíró

Szerintem közvetlenül a God Pill bevétele előtt volt a legviccesebb. A Roosh Hour-t rendszeresen hallgattam, nagyon jó volt. A végefelé kezdett arról beszélni, hogy kezd befordulni ettől, hogy egy kamerába beszél egy kis szobából, meg egész nap a net előtt ül. Ezért szervezte meg az amerikai körútját, és ezzel nagyjából egybeesett a megtérése.

Azóta valahogy sokkal kevésbé szórakoztató. A körútján készült videókba érdemes mégis belenézni, mert tanulságos, hogy hol mit lát. Meg azért van 1-2 villanása még most is.

Én jogosnak érzem azt, hogy egy férfinak a családalapítás is fontos kellene, hogy legyen, de az ő fordulata számomra túlzás. Majd meglátjuk mi sül ki belőle, félek tőle, hogy nem fog neki sem bejönni az új élete. Azt állítja, hogy az esküvőjéig nem akar dugni sem. Jó ötlet ez vajon?

Kovács Szandra
Olvasó

Hihi. :) Jó kis gyűjtemény, ezeket tanítani kéne és akkor nem lenne ennyi félresikerült, félreértett közeledés, elszalasztott lehetőség, görcsölés. Na meg nem kéne százezreket perkáljanak fiúk pszichológusra meg társszerzés segítő terapeutákra. Vannak olyan fiú barátaim akik ezt csinálják… szóval jó írás!

Reszet Elek
Újságíró

A cikkhez is valamit. Nyilván az ember mindezt tudja, tisztában van velük, de nagyon jó így összeszedve látni.

Reactor
Újságíró

Megnéztem/elolvastam jópár csajozási tanácsadót, és egyáltalán nem tartom hitelesnek őket. Olyan külsővel, háttérrel, ami nekik van, valóban nem művészet nőt fogni. A kocka is annak szép ugye, aki hatost dobott.
“Hidd azt, hogy szinte csak és kizárólag a külső számít!” – nemcsak az, az anyagiak is számítanak, de egy jó külsővel már ötven százalék esély van a sikerre. Anélkül jóval kevesebb.
“Ne tegyél semmit a külsődért és a megjelenésedért!” – a külsőm olyan, amilyen, a genetikámon nem tudok változtatni. A véznaságom leginkább az IBS-nek köszönhető, amire még nincs gyógymód. Az életstílusomat 12 éves korom óta követem, nem fogom feladni csak azért, mert taszító a lányoknak. Nem fürdök rózsavízben, de naponta van mindenre kiterjedő tisztálkodás. Nem epilálok ugyan, de a borotvát ismerem, és használom is. Ha pedig megnő a hajam, lenyíratom rövid sportosra, nem mintha számítana, amúgyis sapkát hordok épületen kívül.
“Hidd azt, hogy szinte csak és kizárólag a pénz számít!” – nem kell hinnem semmit, vadkapitalizmus van, amit nem lehet számokkal kifejezni, annak ma nincs értéke. Nagyon kellett nekünk a gengszterváltás anno, hát most megkaptuk. De meg ám.
“Ne tegyél semmit az anyagi helyzeted javításáért!” – nyilván egymást érik a félmillás fizetéses állásajánlatok mindenki számára, csak heccből van 4 millió nincstelenünk.
“Ha a személyiséget fontosnak tartod, akkor csak olyan tulajdonságokat tarts annak, amik nem fontosak a nők szemében a vonzalom kialakulása szempontjából!” – sajnos a belső tulajdonságaim manapság nem korrelálnak a közfelfogással. Ez van, sajna én még az “átkozsban” nőttem fel.
“Gondold azt, hogy a belső tulajdonságaid be vannak betonozva és változtathatatlanok, vagy pedig természetellenes és rossz dolog ilyet akár csak megpróbálni is!” – más dolog a fejlődés, és más a változás. Fejlődni fejlődök természetesen, de változtatni nincs értelme, olyan, mintha a lány képébe hazudnék.
“Véletlenül se hallgass nőknél sikeres férfiakra!” – Ennyi erővel Pán Péterre is lehetne hivatkozni a repüléstechnikánál.
“Ne tudj angolul!” – Ez nem probléma, tudok angolul és németül is, de kötve hiszem, hogy ettől megnőne bárki sikerességi rátája.
“Hallgass nőkre, ha nőkkel kapcsolatos tanácsokról van szó!” – Sokkal jobb kerülgetni a forró kását, igaz?
“Használd a hölgy szót rendszeresen az 50 alatti nőkre úgy, hogy te is 50 alatti vagy!” – A megnevezés a legkevésbé se mérvadó sikeresség szempontjából. Mondjuk egy 60 évest nem fogok lánynak hívni…
“Rágódj a múlton!” – a múlt biztos pont, ugyanis sohase fog megváltozni. A jövő pedig, ahogy Yoda mester is mondta, állandó mozgásban van.
“Ne próbálkozz sok nőnél!” – nem is teszem, mert semmi értelme.
“Ne merj odamenni a nőkhöz!” – nem félek tőlük, egész egyszerűen csak nem akarok odamenni.
“Ne tanulj semmit az elutasításokból!” – annyit már megtanultam, hogy fölösleges próbálkozni, mert semmi eredménye nem lesz, tehát a legfontosabb leckét már tudom.
“Lőj túl magasra!” – ez a szintezés totál hülyeség, nem pécéjátékokról beszélünk az öthetvenhat magazinban.
“Ne legyenek barátaid!” – egy-kettő akad, nálam a minőség a fontos, nem a mennyiség.
“Mindig legyen egy különleges nő az életedben!” – sajnos az van…
“Ne fogd fel, hogy az ismerkedés egy komplex rendszer!” – mert nem az, csak szeretik túlbonyolítani. Occam borotvája-elv…
“Próbáld lenyűgözni a nőket!” – kipipálva, természetesen ez se vált be.
“Higgy abban, hogy a nők el voltak/vannak nyomva, higgy általában a feminizmus tanaiban!” – egységesen ez se volt igaz az egész világra, ahogy ma se, tehát nem hiszek benne.
“Agyalj a nőkkel kapcsolatos dolgokon saját sikerek és rendes mennyiségű tapasztalatok nélkül!” – ha mindkettő adott már, akkor agyarászhatok rajtuk?
“Próbálkozz veled egykorú nőknél!” – nem illendő megkérdezni a lány korát.
“Nézz minél több pornót!” – inkább tolok egy kis Dűne 2000-t, értelmesebb mint kívülről nyalogatni a mézesüveget.
“Továbbra is szánj minél többet a szabadidődből netezésre / telefonozásra…” – szánok is, ennek legalább hosszútávon is lett eredménye. Épp most készül az új helyszínem Dűne 2000-hez: Shivónia City! Ezen még akkor is vígan öldöshetem a Harkonneneket, ha az adott barátnő már messze jár.
“Hibáztass mindig külső tényezőket, amik kívül esnek azon, hogy te tudnál rajtuk változtatni!” – hiába van egyenjogúság, mái napig az a szisztéma áll fenn ismerkedésben, hogy a pasas udvarol, körberajong, a nő meg választ. Tehát rajta múlik, hogy lesz-e párkapcsolat, összejön-e az adott férfival? Igen, rajta bizony. Nos, akkor a balhét is ő viszi el, plain and simple.
“Az elméd egyik oldala gondolja az előbbi bekezdésben lévőket, a másik oldalban viszont legyen mélységes öngyűlölet is!” – van miért haragudnom magamra, de szerencsére nem azért, mert elszalasztottam volna a lehetőséget egy-két barátnőre, ennek inkább örülök.
“Ne hidd el, hogy a nők csak a szex kedvéért is szexelni akarhatnak!” – az teljesen igaz, hogy a nők is kívánják a szexet, akár szerelem nélkül is, a bökkenő csak annyi, hogy csak és kizárólag a férfiak felső 10 százalékával. Márpedig a férfiak 100 százaléka soha nem lesz a felső 10 százalék.
“Higgy a rendes lány mítoszában!” – ismerek személyesen is rendes lányt, megint nem kell semmit hinnem vagy nem hinnem.
“Tudd, hogy a nőknek pont a te típusod nem tetszik általában!” – ebben 100 százalékig biztos vagyok.
“Gondold, hogy pont nem jó korú vagy az ismerkedéshez!” – a kornak ehhez vajmi kevés köze van még ilyenkor, nyilván a 70 éves papócánál más a téma.
“Hasonlítgasd az eredményeid más férfiakéhoz!” – az átlagoláshoz sajnos ez kikerülhetetlen.
“Ha egy hozzád hasonló kinézetű vagy pláne tőled szerinted kevésbé vonzó férfival számodra csinos, helyes nőt látsz, akit te is elfogadnál magad mellé, akkor érezd nagyon szarul magad!” – oké, aztán elképzelem őket 10 évvel később, egymást maró-gyűlölő kényszerházasokként, akiket már csak a gyerek tart össze, és jót mosolygok.

.ricz.
Olvasó

Pár apró hülyeség van benne,de alapvetően tetszik,és igazad van

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Még egy:

Sikeres vagyok és jóképű, mégsem kellek a nőknek!
https://she.life.hu/herself/20200511-sikeres-vagyok-es-jokepu-megsem-kellek-a-noknek-greta-may.html

Csak azt hallgatja el, hogy a sok jó mellet van egy pici gixer, beteg, így meg pláne, hogy nehezen megy….

tomgal
Olvasó
tomgal

A (kitalált) storyval csak egy bibi van, ha három hét chatelés van mögöttük, akkor Annamari csak el tudja utána is pötyögni “hősünknek”, hogy momentán pont nem zavarja ez a betegség, hisz családjában hozzászokott.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ne legyünk már álszentek. Mennyit “érhet” az illető, hogy ezzel a pakkal is még bevállalnák, hiszen “sérült árú” és esetében ez “nem kinőhető”?
Azért ha “van már egy otthon”, nem biztos, hogy még egy “plusz púp” is kéne……., főleg úgy, hogy az egyik, tetszik, nem tetszik kényszer, muszáj elviselnie, a másik meg “választott”. Ha valaki “hozzászokott” (pl. a veréshez) még nem jelenti azt, hogy igényli is.

Reszet Elek
Újságíró
tobbneju
Olvasó
tobbneju

Csak arról nem írtak, hogy baszott-e mind az 5 emberrel, akikkel elment randizni abban a vizsgált 1 évben? Mert ez így egy átlagos férfinak egyet jelent ezekkel a számokkal: semmi értelme ezzel a szarral bajlódni. https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/07/16/igy_nez_ki_egy_23_eves_no_egy_eve_tinderen_30_062_huzas_2434_par_5_randi_1_kapcsolat/?fbclid=IwAR0_DRSW5kSgd6d-ZvjxZHcwqn8jG53AGPXroQEsy5S_66rtlcQ7c5srrVg

Hunn
Újságíró

A számok mutatta arányok kábé reálisak. Az az átlagos, helyes kiscsaj, akihez a bátorságodat végre összegyűjtve és az approach anxiety-det legyőzve odamész, és leszólítod, mert már nem bírod elviselni, hogy az utóbbi években nem voltál nővel, és akinek a leszólítása kiemelkedő élmény az életedben – nos, őt aznap már pár százan leszólították előtted is és utánad is, élőben is és az interneten is, és fél percen belül már nem is emlékszik rád. Míg te átlagos férfiként magányos szexuális nyomorban töltötted fiatal életed nagyobbik részét, ő 13 éves kora óta baszik mint az üreginyúl. Ideje lenne leszedni a nőket a piedesztálról a férfiak fejében. Csak sajnos a feminizmus és a szexuális forradalom arról szól, hogy a férfiak is a női szexuális élményt prioritizálják, és a női szexuális stratégiákat igyekszenek kiszolgálni a sajátjuké helyett.

Running Man
Olvasó
Running Man

Olvastam több beszámolót, általános tapasztalat, hogy match után ráírnak az illetőre és nincs válasz (erről a jelenségről számol be az Elek által néhány napja linkelt videón is a lány). Szerintem a legtöbben ott tévednek nagyot, hogy csodát várnak a Tindertől, azt hiszik, hogy a technológia, az alkalmazás és a nagy merítési lehetőség majd segít becsajozni, csak feltöltök pár képet ahol jól nézek ki, használom a megtanultakat és puncieső. Azzal nem számol az átlag júzer, hogy a Tinder is akkor segít rajtad, ha megugrasz egy szintet. Arról nem beszélve, hogy 5/6-os pasiként te 7-es nőt akarsz magadnak, mert ugye a nő ott kezdődik. Akkor válj 7-es pasivá, ha olyan nőt akarsz, ne a Tindertől várd, hogy leszállítsa neked! Ha nincs időd/türelmed/akaratod, akkor köss kompromisszumot!

A napi pár száz leszólítás nyilván túlzás, maradjunk annyiban, hogy figyelemben nem szenvednek hiányt, ez igaz. Ezt nem kell problémaként felfogni, ne arról legyen szó, hogy a nő rád legyen szorulva! A nagy zavarosból is ki lehet tűnni, ha higgadt vagy, nyugodtságot sugárzol és rendben vagy. Az approch anxiety ellen is lehet tenni, ahogy Ethan írta egy korábbi cikkében, ehhez az kell, hogy nagyon sokszor visszautasítsanak, és előbb-utóbb immunis leszel rá és nem fog meghatni. Ez meglehetősen kegyetlenül hangzik, de tényleg erről van szó, annyiszor kell csalódni, hogy egyre kevesebb érzelmi energiát fektess egy nővel való megismerkedésbe, hogy végül a pragmatizmus vezessen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ehhez az kell, hogy nagyon sokszor visszautasítsanak, és előbb-utóbb immunis leszel rá és nem fog meghatni.

Egyetértek, viszont ennek az is lehet a “hátulütője”, hogy amikor tényleg megtörténik, a csávó már nem hiszi el, és azt gondolja, hogy ez csak “hiba a mátrixban” és azt már ő bassza el…..

Running Man
Olvasó
Running Man

Pontosan mit értesz „tényleg megtörténik” alatt? Azt, hogy nem veszed észre, ha bejössz a csajnak és emiatt elbaszod? Szerintem ez független a próbálkozások számától, a férfiak alapvetően rosszabbak a nonverbális kommunikáció olvasásában, egészen pontosan a nők kétszer jobbak ebben. Igaz, hogy ha nem figyeled, nem veszed észre, de ezt a képességet lehet (és ajánlott) fejleszteni, ha nem akarsz ebbe a hibába esni. A másik, hogy mit értünk „elbaszás” alatt, ki meddig tolja azt a bizonyos biciklit. Valakiről az első terelő szöveg simán lepereg, más pedig köszönte szépen, akkor megnézzük máshol (pedig lehet, hogy az csak a „tánc” része).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen, arra gondoltam, hogy az a max egy -két “érdemes” (a 100-ból:) is “kihullhat” a rostán.

zgy001
Olvasó
zgy001

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mottó:

“Nyár van és semmi baj! Olvadok, mint a vaj.
Kend be a hátam és szeress bátran,
Hisz a szerelem is napolaj!”

https://she.life.hu/herself/20200714-holgyeim-miota-ciki-egy-melossal-jarni-balogh-orsolya.html

(És biztos, hogy a “felháborodott szerző”-nek “kétkezi melós” a “párja”, ……..ja, nem …..:)DDDDDD

Somogyi József
Vendég
Somogyi József

Társkeresőről egy gyöngyszem:

“Diszkréten izmos, jó kiállású, nem túl vékony, férfiasan erős, de nem túlsúlyos testalkat, Sötét haj és szem, férfiasan markáns arcvonások. Szőrös típus. A szája formás, telt legyen. Magasság szempontjából minimum a 175 cm. Öltözködése a sportos elegáns vonalat képviselje. Viseljen karórát. Egyéb ékszereket nem igazán tolerálok, kivéve a bőr/fa ékszereket. Jegygyűrű a későbbiekben értelemszerűen szóba jön. :) Gyakorlatias legyen, mindenhez tudjon hozzányúlni, amolyan ezermesterként. Viszont a házimunkában ne képviselje a gyengébbik nemet. A főzés pl. kifejezetten szexi is lehet, de a portörlést hagyja a nőre! A humor nagyon fontos. Legalább annyira, mint a határozott,magabiztos kiállás. Legyen intellektuális (ez alatt nem feltétlen a diplomát értem, hanem az alapvető érdeklődést a világ dolgai felé), de az sem hátrány, ha nagyon szeret olvasni. Informatikusok, kockák kizárva. A kirándulás, utazás nagyon fontos. Szeresse a természetet. Érdeklődjön a kulturális események iránt.”

hunbagira
Újságíró

Ez számodra meglepő? Adja az alap programot, a parazita, hipergám ringyót…a nőstény majmot.

Somogyi József
Vendég
Somogyi József

Nem meglepő csak vicces, hogy még mindig vannak ilyen álomvilágban élő nők :)

hunbagira
Újságíró

Ha visszakérdeznél, hogy kisanyám te mit raknál a kapcsolatba? És, hogy jön eme kiírás az állítólagos “nő elnyomáshoz”?
Jönne egy kurvaanyázás és tiltás. :)

Somogyi József
Vendég
Somogyi József

Jó hát ez alap. Amúgy egy nővel vitába keveredtem ( ezt a hibát többet nem követem el), és nem akarta felfogni azt, hogy a szexszel való zsarolás az nem túl gerinces dolog. Számára teljesen rendben volt.

Hunn
Újságíró

Női álomvilág? Ez a példa még semmi, Somogyi József! Egyszer egy olyan prosti, akihez jártam, azt kezdte magyarázni nekem, hogy ő nem tartja magát prostinak, és szerinte a visszatérős vendégei sem tartják annak… Nem álltam le vitatkozni vele. Megdugtam, fizettem, aztán távoztam…

hunbagira
Újságíró

Jaja, hihetetlenek. Képesek azt is letagadni, amit épp csinálnak. “Most nekem hiszel vagy szemednek…”

tomgal
Olvasó
tomgal

De legalább port törölni szeret :)

( mondjuk ezt én sem értem, teljesen pontos külsö leírás, ezzel az erövel fotót is mellékelhetne vmi kedvenc modellröl , öltözködés, karóra! betojok , ja és informatikus ne legyen ! ) . Egyedül fog elszáradni, ennyi.