Alter Ego
46 megosztás

“Vírusként terjed az interneten egy új feminista himnusz” – Hazudta híranyagában az Euronews

Az Euronews magyar nyelvű híroldala egyik híranyagában egy videofelvételt linkel, amelyet egy chilei femista szervezet adott közre flashmobjáról és amelyben ellenszenves feminista tüntetők a közönség felé erőszakosan mutogatva, hadonászva, magukat feltűnő csípőmozgással mórikálva, és más hülyemozgással feltűnést keltve nemi erőszakolónak és macsó elnyomónak nevezik a férfiakat. Konkrétan azt ordítják a közönség arcába mutogatva, hogy “Egy nemi erőszakoló vagy!”.

Az Euronews szerint az “új feminista himnusz”, amelyet Chilén kívül Európában is több helyen előadtak “vírusként terjed”. Ezzel szemben az igazság az, hogy az eredeti felvételt kevesebb, mint hatszázezren, még a Párizsban és Berlinben előadott másodprodukciókat egyenként tíz-húsz ezren tekintették meg a  YoutTube videómegosztón. Tehát nézettségét tekintve a “vírusként terjedő feminista himnuszt” még egy olyan csapnivalóan silány, negyedrendű “sláger”, mint a kicsike hazánkban szárnyra kapott “Buli, buli” is hozzávetőleg hússzoros nézőszámmal veri meg. Az Euronews szemmel láthatóan annyira mélyen elkötelezettje a feminizmusnak és annyira szeretnék hype-olni az egész férfinemet egyöntetűen sztereotipizáló, mocskoló, férfigyűlölő feminista himnuszt, hogy még arról is hazug módon megfeledkeztek, hogy mit is lehetne valójában virális terjedésnek nevezni. Az Euronews viszont ezzel a teljesítménnyel egy szempillantás alatt az álhírgyártó ügynökségek élmezőnyébe verekedte magát.

Az “új feminista himnusz” legnagyobb sikerének az tekinthető, hogy azt egy mexikói focicsapat, a Club America 17 öltözőjében pár félmeztelen utánpótlás focista srác parodizálta, aminek eredményeként a feministák őrjöngve bocsánatkérést követeltek, ha tehetnék valószínűleg tálcán hozatnák maguk elé a srácok fejét is. A parodisták egyébként semmit sem tettek, csak pontosan előadták a hülyemozgásos koreográfiát, és ha ez annyira “botrányos”, akkor az csak azt jelentheti, hogy már az eredeti produkció is önmaga paródiája. Ennek ellenére a futballklub vezetői vizsgálatot indítottak, és megígérték: megbüntetik fiatal játékosaikat. Bár feminista követelésre már folyamatban van, de a véleménynyilvánítás szabadságát még nem sikerült teljesen eltörölni, szóval nekünk még mindig akkor szabad röhögnünk, amikor csak kedvünk tartja!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
46 megosztás


7
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
4 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
RokapapaNaooobfGejza Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Gejza
Olvasó
Gejza

Lehet erre valami épeszű dolgot mondani?
Amikor nők csoportja az egész férfitársadalmat egybe véve minősíti, hozzá ilyen stílusban?
Én nem felnőtt embereket látok, hanem tényleg a jólétükbe belehülyült lényeket.
Elképesztő tényleg, hihetetlen ami megmutatkozik a női jellemből akkor, amikor megkapja a korlátlan szabadságot és mellé a zéró felelősséget.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elképesztő tényleg, hihetetlen ami megmutatkozik a női jellemből akkor, amikor megkapja a korlátlan szabadságot és mellé a zéró felelősséget.

És ezekkel akarnak “közös célt”, meg hasonló vágyálmokat kergetni egyesek….

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek is olyan csúnyák, örülnének ha megbasznák.

Rokapapa
Újságíró

Tiéd a pont!

Rokapapa
Újságíró

Nállam ebben a cikkben nem a feministák hanem a focicsapat verte ki a biztosítékot.
Mire fel a vizsgálat és miféle büntetés?!

Már a kijelentésük miatt is elpártolnák ettől a csapattól szúrkoló ként.

Gejza
Olvasó
Gejza

” Ennek ellenére a futballklub vezetői vizsgálatot indítottak, és megígérték: megbüntetik fiatal játékosaikat”

Én azt hiszem, mint játékos, erre a kijelentésre azonnal ott hagynám ezt a klubbot.
Ez a reakció sem normális, a korrekt és egyszerű józan egyenes beszéd az lett volna hogy: kérem, a hülyeségekkel hagyjanak minket békét, rendben?

Rokapapa
Újságíró

Én még be is perelném a klubbot az alkotmányos jogaim korlátozása, megsértése miatt.