Alter Ego
244 megosztás

Barack Obama: A nőknek kellene irányítaniuk az egész világot

A választási nőpolitikai ígérgetés és kegykeresés szintjét messze meghaladó, elképesztő mondatok hagyták el Barack Obama száját az “Obama Foundation” által prezentált szingapúri politikai talkshowban.

„A nők sem tökéletesek, de vitathatatlanul sokkal jobbak mint a férfiak. Ha nők vezetnék a világ valamennyi országát, akkor általános növekedést tapasztalhatnánk mindenben, beleértve az életszínvonalat és minden más eredményt.”

Mellékesen a férfigyűlöletet sikerült még ageizmussal is tetéznie, merthogy úgy tűnik, a férfiaknál már csak az idősebb férfiakat gyűlöli jobban:

„A világ legtöbb problémája a hatalmi pozíciót betöltő idős férfiaktól származik. Ha megnézzük a világot, és megnézzük a problémákat, akkor általában azt látjuk, hogy az idős emberek nem állnak félre az útból.”

Mindez persze szemben áll évezredes tapasztalatainkkal; hiszen a korral megszerzett tudást mindig is magasra értékelte az emberiség. Gondolhatunk itt a mindenféle “vének tanácsára”, és ez tükröződik az amerikai alkotmányban is, aminek rendelkezése szerint az államfői posztra csak 35 év feletti amerikai állampolgárt lehet jelölni.

A korábbi  amerikai elnök elmondása szerint már hivatali ideje óta elmélkedik arról, hogy milyen is lehetne egy nők által vezetett világ. Észre kell vennünk, a nyugati civilizáció feminizmusa fejlődésének végső fázisa felé közelít: mára már gond nélkül kimondható és politikai termékként tálalható eszmerendszerré változott a nemi rasszizmus, a nyílt férfigyűlölet is.

Ha szerencsétlen amerikaiaknak választaniuk kell Obama gusztustalanul nyálcsorgató pinanyalása és szétfröcskölt férfigyűlölete valamint Trump merészen pökhendi világszemlélete között, miszerint “a nőket a pinájuknál fogva kell megragadni”, akkor nem is kérdéses, hogy mire fog voksolni minden (még) épeszű férfi.

Olyannyira terjed, mindennapi életünk részévé válik ez a legmerészebb orwelli  rémálmokat is felülmúló férfigyűlölet, hogy lassan már észre sem vesszük, mennyire borzalmasak, rémisztőek azok a mondatok, amelyeket most Obama is szájára vett. Ideje lesz kötelességszerűen megmozdulniuk a férfiaknak és minden létező közéleti-politikai fórumon tiltakozniuk a férfigyűlölet ellen! A férfijogi aktivisták leginkább azt ajánlhatnák, hogy senki ne szavazzon olyan politikai tömörülésre, amelynek létezik “nőpolitikája”, mert korunkban mindez nem jelent mást, csak a férfiak elleni nyílt nemi diszkriminációt és az egyre merészebben áradó férfigyűlöletet. Lassan talán már az sem tűnik túlzó politikai prognózisnak, ha feltételezzük, hogy a jövő jelentősebb politikai csatái nem a jobboldal-baloldal, hanem a feminizmus-antifeminizmus tengely mentén fognak eldőlni.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
244 megosztás


34 thoughts on “Barack Obama: A nőknek kellene irányítaniuk az egész világot

  Krisztián Fritz

  (2019. december 17. kedd - 15:34)

  Persze azért mondja ezt mert őt is az a világ feletti hatalom irányítja, ami most a feminizmust is táplálja. A nők irányítják a világot a nőket meg a médiával programozzák. Szóval ugyan azok irányítanak csak a feldühített nők most mindent hatalmasabb energiával pusztítanak, mind a világot mind az értékeket, melyeket őseink hagytak ránk, és mind önmagukat. A törvény tiltja a fenevad megnevezését.

  Taki

  (2019. december 17. kedd - 15:50)

  Ugyanazért van amúgy a férfiak közt több rátermett zseni, amiért szintén a férfiak közt van több idióta barom is. De egyéb képességek terén is eltér hogy a két nem miben jó. A nőknél nincs ekkora szórás a szélsőségek közt.

  “Bizonyos területeken mégis vannak különbségek a két nem között. A verbális területeken a szebbik nem, míg a térbeli, tájékozódási területeken az erősebbik nem jeleskedik inkább. Vadászat vagy küzdelem közben élet-halál kérdés volt, hogy a férfiak fel tudják mérni a veszélyt, ezért jobb a térlátásuk. A tudósok szerint valószínűsíthető, hogy a zeneszerzésben is ezért egyeduralkodóak: fejben összeszerkeszteni egy zeneművet hatalmas térlátást igényel. A nőknek a gyereknevelésben volt nagy szükségük verbális képességeikre. Azoknak a babáknak sokkal több neurológiai kapcsolat jön létre az agyukban, akiket sokat becézgetnek, beszélnek hozzájuk. A fordító versenyeken a nők épp oly egyeduralkodók, mint a férfiak a zeneszerzésben.”

  – vezetőnek inkább vadász, zeneszerzői átlátási képesség a hasznos.

  https://www.kemma.hu/helyi-ertek/seta/zsenialis-ferfiak-es-nok-avagy-a-genetika-csodaja-472070/?fbclid=IwAR0dvqrDAFmQD0R7bbrXFcosWOF56O66RVFN3wZSDHb88ikT86AP6061XG8

  Taki

  (2019. december 17. kedd - 15:50)

  Az ageizmus amit művel viszont nem csak ízléstelen, de egyszerűen ostobaság! régen azért a tapasztalatot, bölcsességet, idősebbek higgadtságát megbecsülték nem lenézték. De persze 16 éves forrófejű tanulatlan tapasztalatlan tinilányoknak kéne mindent irányítaniuk hiszen a mostani scifi-sjw filmekből már úgy is megtudhattuk hogy ők a legjobbak.

  tobbneju

  tobbneju

  (2019. december 17. kedd - 18:47)

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama_kabinetje Süketel itt ez az Obama. Amikor ő volt az elnök, lett volna lehetősége megvalósítania a feminista álmot. A tények alapján ő sem talált túl sok megfelelő nőt. Valószínűleg Trump ellen 2020-ban nőt akarnak indítani és ez a süketelés már ennek a kampánynak a része. A nők, meg a döntéshozatal……. Kikerülik, halasztják, ha pedig végső esetben még is dönteni kell, akkor az nagy eséllyel teljesen kockázatkerülő, sok esetben hibás döntés lesz.

  schwarzwald

  (2019. december 18. szerda - 09:24)
   Naooo

   Naooo

   (2019. december 18. szerda - 20:38)

   “Egy wisconsini gimnáziumban történt ugyanis, hogy egy fekete biztonsági őr rászólt egy diákra, hogy ne hívja őt „niggernek”. A felszólítással azonban ő is kimondta a bűvös szót, amely tiltva van az iskolában, így lapátra is tették.”

  Reszet Elek

  Reszet Elek

  (2019. december 18. szerda - 11:09)

  off: Sporttörténelemnek számít, hogy egy nő megvert egy férfit dartsban.
  https://www.origo.hu/sport/egyeni/20191218-noi-versenyzo-irt-tortenelmet-a-dartsvbn-fallon-sherrock.html

   VivienLeigh

   (2019. december 18. szerda - 11:33)

   Bocsi,csak a pontosítás végett,nem az a sporttörténelem,hogy egy nő megvert egy férfit dartsban,hanem ,hogy ezt a világbajnokságon tette :

   ” Never before had a woman won a match at the @OfficialPDC World Championships.”. Mondjuk a 96 indulóból kettő nő volt összesen, szóval nem egy tipikus női “sport”-ról van szó.

   wayofmen

   (2019. december 18. szerda - 12:19)

   off:off: A meccseknél gyönyörűen előjött, hogy mekkora mangina/white knigth a férfiak 99%-a. Mennyire hamis a feministák által folyamatosan sulykolt kép a hímsoviniszta/nőelnyomó férfiakról. Főleg egy ilyen alapvetően proli, fehér (angol-angol) kocsmasportnál feltünő ez. Gyakorlatilag egy helyes pofi kedvéért (illetve az előző japcsinál még ez sem áll meg, szegény elég nagy kihívásokkal küzd arcberendezésileg) MINDEN férfi a csajszeenak szurkolt, minden táblaeltalálását üdvrivalgás fogadta, az ellenfelét (aki ránézésre egy szerencsétlen nyomi omega megtestesítője) folyamatosan fujjolták, holott valószínűleg nem ő akart csajjal játszani.

    VivienLeigh

    (2019. december 18. szerda - 13:20)

    Részben igazad van, (hogy miért kell fújolni a másiknál ez azért számomra érthetetlen,de hát angol proli sportról van szó,szóval annyira ne csodálkozzunk), de azért az szinte minden sportban nemtől függetlenül jellemző,hogy a jóval esélytelenebbnek ,ha felcsillan egy kis lehetősége ,akkor egyhangúlag elkezd neki drukkolni a közönség.Részben lehet,hogy közrejátszott,hogy csajszi,de az esélytelenség is sokat nyomott a latban-szerintem.

     Naooo

     Naooo

     (2019. december 18. szerda - 20:45)

     Milyen vicces, hogy az esélytelenebb nácik esélyesebbeket játszanak az amcsi háborgós filmekben, hogy esélytelenebbnek tűnjenek a világbűnöző túltömeggyilkos amcsik.

   Naooo

   Naooo

   (2019. december 18. szerda - 20:39)

   Világ legunalmasabb játéka a golf után.

  rgs

  (2019. december 18. szerda - 19:41)

  Híres politikus véleménye minden különösebb bizonyíték nélkül —> kuka
  Különösen komikus ez: “A világ legtöbb problémája a hatalmi pozíciót betöltő idős férfiaktól származik.” Ófaszom, tükör? Más öreg de én fiatal vagyok százévesen is? 58 az új húsz?
  LOL

  Hunn

  Hunn

  (2019. december 18. szerda - 21:04)

  Az utóbbi száz évben ezeknek az Obama-féle, demokratikus úton hatalomra került, kretén mangináknak köszönhetjük a feminizmust. Ha férfiként és vezető politikusként arra vágysz, hogy a nők uralkodjanak, akkor rendelj egy dominát, de fölém és a többi férfi fölé ne helyezzél hatalomba picsákat. És ezt a tökös férfiaknak már száz évvel ezelőtt is ki kellett volna mondaniuk, akkor nem itt tartanánk. Én mindenesetre szólok: ebben az életben nekem nő már nem parancsol…

   bf

   (2019. december 18. szerda - 21:23)

   Az utóbbi száz évben ezeknek az Obama-féle, demokratikus úton hatalomra került, kretén mangináknak köszönhetjük a feminizmust.

   A sok “tökös férfiről” nem is beszélve, akik ezt engedték, hagyták, támogatták…….

   Sam bácsival, az Egyesült Államok legidősebb emberével tévéinterjút készítenek.
   – És mondja, Sam bácsi, Ön is büszke arra, hogy egy afroamerikai lett az Egyesült Államok elnöke?
   – Mi az hogy! Nagyon örülök és büszke vagyok. De mondok én magának valamit: milyen büszke lehet most ennek a négernek a gazdája!

  Thunder Gatti

  Thunder Gatti

  (2019. december 19. csütörtök - 08:25)

  Obama csak hozta a formáját.

  Off:Üdvözlöm férfitársaim, most regisztráltam, teljes felüdülés, hogy van egy ilyen oldal Magyarországon.

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2019. december 19. csütörtök - 08:33)

   Igen. Sokan így érzik, amikor ránk találnak, olvasnak és jönnek az “aha” érzések.

    Thunder Gatti

    Thunder Gatti

    (2019. december 19. csütörtök - 08:44)

    Rengeteg cikket elolvastam az oldalon, gratulálok hozzájuk, remekül megírt, alaposan utána van nézve mindennek.

     Reszet Elek

     Reszet Elek

     (2019. december 19. csütörtök - 12:33)

     Melyek tetszettek leginkább?

      Thunder Gatti

      Thunder Gatti

      (2019. december 19. csütörtök - 17:50)

      Ami leginkább tetszett az a hazai, illetve külföldi metoo mozgalom(tudom nem mai hírek) ideológiáját, képmutatását ízekre szedő cikekk. A női gondolkodásról írt cikekk is abszolút kedvencwk.

   Sirius122

   Sirius122

   (2019. december 19. csütörtök - 17:41)

   Isten hozott! Mi is üdvözlünk téged.
   Váljon jelenléted saját magad és társadalmunk előnyére

  Deadpool

  Deadpool

  (2019. december 19. csütörtök - 10:08)

  “A férfijogi aktivisták leginkább azt ajánlhatnák, hogy senki ne szavazzon olyan politikai tömörülésre, amelynek létezik “nőpolitikája””

  Úgy érzem lassan végre kezd egy rugóra járni az agyunk. Megy a jajgatás a legtöbb cikk alatt, férfi jogtiprás van, ‘westbalkán’ és ‘államfeminizmus’, majd itt szépen fogja magát mindenki, elmegy és megszavaz magának még 4 év ‘államfeminizmust’. Majd a következő alkalommal ismét. A köztes időt pedig itt elüti magyarázkodással és rinyálással… Vajon mennyi idő kell még a kijózanodáshoz? :)

   bf

   (2019. december 19. csütörtök - 10:55)

   Most már tudjuk, hogy kire ne szavazzunk, de azt még mindig nem, hogy (konkrétan), kire/mire…….Erre is van ötlet?

  Oldm4n

  Oldm4n

  (2019. december 19. csütörtök - 10:26)

  Kezdjék kicsiben. Egy háztartással kellene először boldogulni.

  Rokapapa

  Rokapapa

  (2019. december 19. csütörtök - 18:52)

  Erről egy korábbi cikk jutott eszembe. Már több mint két éve megírták ezt a forgatókönyvet itt az oldalon.
  https://www.ferfihang.hu/2017/01/06/feminista-utopia/

  Persze az a cikk befejezetlen hisz az emberi természet része a dominancia harc így a valódi egyenlőség puszta gondolata is csak annyira értelmes mint a gender ideólógiák.
  Az nem kérdés, hogy sosem volt és sosem lesz nemi egyenlősség. A kérdés csak az melyik nem alkalmassabb az egyoldalú totális irányításra. A nők térhódítása, döntéshozása kizárólag károkat okoz az emveri társadalmaknak minden területen ezért én iinkább a férfiakra szavazok.
  Szavaznák ha lenne olyan párt ami nem a nőket tólná előre. Nem számit, hogy bal vagy jobb oldal, a végeredmény feminista.

  bence02

  (2019. december 21. szombat - 17:14)

  A nők sokkal jobbak, mint a férfiak? Mégis miben? Mert azt már nem fejtette ki a drága ex-elnök úr! Így is szúrja a szememet a sok vezető pozícióban dirigáló, buta nőszemély. Az hiányzik még csak, hogy nők irányítsák a világot. Ha nem tudnám, hogy katasztrófa származna ebből, azt javasolnám, próbáljuk ki egy évig a női irányítást! Csak félek, hogy még komolyan vennék!

  Reactor

  Reactor

  (2020. február 11. kedd - 04:51)

  A történelem során a nők már bizonyították, hogy semmivel se rátermettebbek az uralkodásra, mint a férfiak. Akadtak közöttük is példás, jó uralkodók, akadtak átlagosak (Mária Terézia például), és kifejezetten pocsékak is (Cordobai kalifátus, Fatimida-kalifátus, Ce Hszi, akit mái napig csak úgy emlegetnek, hogy a Gonosz Császárnő – aki ellentmondott neki, bedobatta egy forró üstbe, és elevenen megfőzette). Jelenkori példának pedig itt van Angela Merkel. Semmivel nem jobb egy férfi politikusnál, talán még rosszabb is. Fogalmam sincs, Obama miért képzelte, hogy a nők majd immunisak lesznek a megalomániára és a korrupcióra, ha nagy hatalmat, vagy túl nagy hatalmat kapnak.

  Stephen King “Csipkerózsikák” című könyvében is kiütközik, mi lesz abból, ha egy nő hirtelen élet és halál ura lesz. A regénybeli Evie Blacknak addig sikerült eljutnia a nagy igazságtételben, hogy költözzenek át a nők egy más dimenzióba, a férfiak majd előbb-utóbb megdöglenek, kipusztul a Földről az emberiség, és akkor majd fúdejó lesz.

  Balton

  Balton

  (2020. október 16. péntek - 13:45)

  Ezt most találtam, kicsit korábbról. Amikor még az fériak meghaltak a hazájukért távoli durva földeken.
  Vietnámból katonai mondás, Zippo-ba gravírozva:
  “Túl fiatal, hogy szavazhasson, de nem a halálhoz; túl fiatal a szerelmhez, de már túl öreg hogy sírhasson. – Too young to vote, but not to die; too young to love, but too old to cry”… Saigon ’68-69.
  Vajon ha nők irányítanák a világot, akkor is férfiaknak kellene meghalniuk, a hazájukért távoli idegen helyeken?

   common man

   (2020. október 16. péntek - 13:56)

   Még ha a hazájukért kellett volna.De így idegenek érdekéért .

   hunbagira

   hunbagira

   (2020. október 16. péntek - 14:38)

   Hát Nagy-Katalin, Cheszi stb erre megadja a választ. Illetve egy-két matriarcha deviáns,ősközösségi szinten élő zárvány (dél-kelet azsiában a hosszú nyakúak pl)
   De elárulom szarabb férfinek születni oda, mint szaúd-arábiába nőnek. És ezzel választ is adtam a kérdésre. Helyzete ott egy férfinak a “védett férfiakban” leírtakhoz hasonló. Merle lehet onnan vette az ihletet a könyvéhez, hisz a terület francia gyarmat volt.
   Update: thaiföld -ahol laknak- nem volt része francia “indokínának” csak határos vele.

Vélemény, hozzászólás?