Alter Ego

Férfiak és nők 40 felett

Úgy tűnik, merőben másfajta perspektíva és életérzés jellemzi a 40 feletti, középkorú nőket és férfiakat, ha az őket reprezentáló blogokat mint hangulti indikátorokat tekintjük át. Főként a társkeresés frontján domborodik ki, mennyire másként értékelik önmagukat és lehetőségeiket. Az alábbiakban egy női és egy férfiblog egy-egy posztja adhat ebbe betekintést.

“Ruthie 47 éves, roppant vonzó nő. A 13 éves fiával él, a fiú apjával még annak születése előtt szétmentek. Azóta társat keres. Lánykorában válogathatott a fiúk között, és úgy érezte, ez idősebb korában is így lesz. Nem így lett. „Mindig volt barátom, amikor a fiatalabb voltam, és azt hittem, a fiam születése után is így lesz, de tévedtem.” meséli Ruthie. „Amikor a fiam 3 éves lett, elkezdtem az online társkeresőkön körbenézni. Szórakoztató volt, flörtölgettem is, de valahányszor javasoltam, hogy találkozzunk, a pasik kettőt hátraléptek. Máris azt mondták, hogy nem keresnek kapcsolatot.”

Indítja a középkorú nőkről szóló hangulatjelentését az Oldalborda.hu, amely maga is idéz, hogy körbejárja a korosztály problémáit. Az idézett “Plankton” nevű blogerina problémafelismeréséhez célirányosan választotta még nevét is, és általában a 45 feletti nőket “plankton generáció”-nak titulálja, mert meggyőződése szerint olyan láthatatlanul él korosztálya, mint a planktonok az óceánban. Véleménye szerint a férfiak teljesen elfordulnak tőlük. Holott persze léteznek az egyedülálló negyvenes férfiak, akiknek a figyelmére számítanának, akiket partnernek tekintenének, mégis a középkorú nőknek beszűkülnek a másik nemhez fűződő kapcsolataik, és valamilyen okból még az offline és online társkeresők segítségével is végtelenül nehezen találnak partnert.

“A kutya ott van elásva, hogy a középkorú férfiak jóval fiatalabb lányokat keresnek. „Egy pasi sokkal szélesebb merítésből válogathat, egykorú, fiatalabb, idősebb, bárkit kinézhet magának.”- írja Plankton. „A normális 45 év feletti férfiakra szinte keselyűként csapnak le a társkereső nők.” Rendben, van néhány ilyen eset, de ez ennyire általános? Sajnos minden jel arra mutat, hogy igen. Ezt megerősítik a statisztika adatok, és nem mond mást Bernie Hogan, az Oxfordi Egyetem oktatója sem. A kutatók szerint a középkorú férfiak a jóval fiatalabb nőket keresik a társkeresőkön. Egy tipikus 42 éves pasi nyitott a nála 15 évvel fiatalabb lány felé is, de felfelé mindössze 3 évnyi korkülönbséget tud elképzelni, és szinte mindig a fiatalabbakkal kezdeményez kapcsolatot. Ugyanakkor a nők legtöbbször lefelé és felfelé is néhány év korkülönbséget preferálnak. (…)

Ez persze alátámasztja azt, hogy miért is érzik a 45 év feletti nők láthatatlannak magukat a társkeresésében. Charlotte Phipps 53 éves szingli titkárnő így panaszkodik: „A legnehezebb számomra, amikor hazajövök este 6-kor az üres lakásba. Csak a kutyáim várnak. Van egy bájos kis házam, gyönyörű kerttel, imádom, de az éjszakáim magányosak. Ülök a tv előtt, és unatkozom. Ha kimozdulok, a pasik észre sem vesznek. Egyre kevesebb az önbizalmam is.”

Ezzel a lehangoló életérzéssel szemben a párkapcsolati kérdésekről cikkező egyik legnépszerűbb magyar férfiblog, a Férfiszemmel.hu a hasonló korú férfiak élethelyzetét egészen másként ábrázolja. Mondhatni a fenti női problémafelvetéseket visszaigazolva a középkorú férfiak megnyíló lehetőségeiről beszél:

Nagyobb lett a merítés

Egy negyvenes férfi éppúgy találhat magának partnert a 20-as éveiben járó nők közül, mint a 30-as és 40-es korosztályból. Amíg fiatalon, az ember nehezen tudja elképzelni, hogy összejöjjön egy 40-es nővel, addig ebben a korban gyakorlatilag 20 és 50 között mindenki jelöltté válhat

Megvan a csajozáshoz kellő egzisztencia

Természetesen ez nem igaz, ha egy jól sikerült válás lenullázta az embert, de általában az átlag férfi ebben a korban ér pénzügyi lehetőségei csúcsára. Akár alkalmazott, akár vállalkozó ekkor keresi a legtöbbet. Ahogy mondani szokták a fizikai és mentális hanyatlás még nem indult el, de már a szex mellett a nők számára oly fontos anyagi biztonságot is tudjuk nyújtani.

Kialakul és megszilárdul a világnézet, az értékrend és az ízlés

A férfi ezekben már nem változik drasztikusan. Ebből kifolyólag pontosan tudja, hogy milyen nőt keres, hogy mi az, amiben engedhet az igényeiből és mi az, amiben nem. Nem fontos már a szűkebb és a tágabb környezet véleménye, mint fiatalon. A 40-es férfi könnyebben vállalja fel a döntéseit.

A negyvenes férfiak kapósak

A fentiekből következően ez a korosztály nők széles széles rétegeinél számít célcsoportnak. Sok olyan tulajdonság és élethelyzet alakul ki erre a korra, ami a nők számára vonzó. Természetesen ez nagyban annak a függvénye, hogy hogyan telt el életünk első negyven esztendeje.

Érdekes módon a hirtelen új életformát, új partnert választó, akár új családot alapító, középkorú férfiak generációjáról mondják, hogy megváltozott életformájuk  a “kapuzárási pániknak” köszönhető. A fentiek fényében viszont kérdéses, hogy vajon valóban a pánik jellemzi e őket leginkább? “Megőrülnek, sportkocsit vesznek, festik a hajukat, edzőterembe járnak, beújítanak egy húszéves nőt…” – mondja a közkézen forgó jellemzés a “kapuzárási pánikkal küzdő” férfiról. – Lássuk be, ebből sem az következik, hogy valamiféle szorongás uralja ezeknek a férfiaknak az életét, sokkal inkább úgy fest, hogy beérett életlehetőségeiket aknázzák ki.

Úgy tűnik, a nők saját életérzéseiket projektálják a férfiakra, amikor a férfiak kapuzárási pánikjáról beszélnek, hiszen minden arról árulkodik hogy a középkorú nők másik nemhez fűződő viszonyai és életlehetőségei szűkülnek be, ők veszítik el sokkal inkább “ellenállhatatlan varázsukat” és ennek megfelelően alakul életérzésük is. Ennek ellenére sokkal ritkábban hallani a nőkkel összefüggésben “kapuzárási pánikról”, “életközepi válságról”, sőt gyakran egyenesen tagadják ennek a lehetőségét. Lehetséges, hogy le kellene cserélnünk azokat a közkeletű sztereotípiáinkat, amelyekkel a középkorú nőkről és a férfiakról gondolkodunk?

5 votes, average: 4,00 out of 55 votes, average: 4,00 out of 55 votes, average: 4,00 out of 55 votes, average: 4,00 out of 55 votes, average: 4,00 out of 5 5 olvasó átlagosan 4,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.

138
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
134 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
27 Hozzászólások szerzői
NaooosRPdKockacommon manFornesh Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
tobbneju
Olvasó

Engem 42 éves koromban hagyott ott az asszony, most 49 vagyok. Újrakezdtem és most egy nálam fiatalabb nőtől vannak megint gyerekeim. Látom a korombéli ismerőseimet is, elsősorban a facebookon “hasonló cipőben”. Annyit mindenesetre tényként jegyzek meg, hogy a szüleink korosztályában nem volt annyi újrakezdése a férfiaknak, ráadásul életük végére jóval kevesebb párkapcsolatra tekinthettek vissza. Párkapcsolaton egy nővel való együtt élést értem. Újrakezdésen egy alapvetően fiatalabb nővel való párkapcsolatot és újabb gyerek(ek) vállalását értem.

Nagyon erős elmozdulás van a saját életutamban is beálló ún. szeriális monogámia felé: https://ng.hu/tudomany/2014/12/22/beszelgetes-csanyi-vilmos-etologussal/ Idézet: “Visszatérve a párkapcsolatokra, a több millió éves ősök poligámok voltak és ma is vannak poligám és monogám társadalmak, de a monogám társadalmakban vannak „kurvák” és barátnők, ami a poligámia egyik formája. A poligám társadalmakban csak a gazdagoknak van több felesége. Itt megjelenik az első feleség, kedvenc feleség fogalma. Ha nézünk egy skálát, ahol a nulla a monogámia és száz a poligámia akkor az ember értéke számítások szerint körülbelül tizenöt. Leginkább az úgynevezett szeriális monogámia működik, ami azt jelenti, monogámok vagyunk mindig egy partnerrel, de életünkben öt, hat, vagy még több is lehet.”

Érdekesnek látom, hogy a szeriális monogámia felé való törekvés inkább a nőkre jellemző, nem véletlen, hogy a bontókeresetek 70%-át is nők adják be. A férfiak inkább a poligámia (alfa stratégia), és a monogámia (béta stratégia) felé törekednek, maximum beérik a szeriális monogámiával, ha a női partner erre rákényszeríti a férfit. Magam poligám lennék szívem szerint, a volt feleségemet is dugnám szívesen két naponta a mostani feleségem mellett. De neki új partner kellett, ezért én rákényszerültem a szeriális monogámiára. A volt feleségemnek az új partner nem jött be, szerintem nem fog már együtt élni férfival.

A kulturális keveredés érdekes párkapcsolati “zűrzavart” vetít előre a következő 100 évre itt Európában: lesz a monogám stratégia (keresztény vallások), lesz a poligám stratégia (iszlám és minden egyéb más vallás), lesz a szeriális monogám stratégia (vallástalanok). A népszaporulat mértéke dönti majd el, hogy melyik stratégia lesz a “nyerő”. Mert 100 év múlva is létezni fog mind a három, fogadni csak arra mernék, hogy 100 év múlva itt Európában a szeriális monogám és poligám stratégiák nagyon megerősödnek, a monogám pedig erősen vissza fog szorulni. Mindenesetre azok a nők jelentős előnyben lesznek, akik képesek lesznek lelkileg párkapcsolatra egy gyerekekkel már rendelkező férfival (szeriális monogámia) esetleg képesek lesznek 1/2/3/4. feleségei lenni egy poligám férfinak. Mert nekik jó eséllyel lesznek gyermekeik, aki meg erre nem hajlandó, annak a nőnek maradnak a macskák. Mert minden nő azt a felső 20 %-ot akarja a férfiak közül, de az “első feleség” pozíció csak a legszebbeknek juthat egy olyan férfi mellett, akit a nő maga is őszintén kíván (megvan a kémia).

Blackur
Olvasó
Blackur

Örülök, hogy újra tudtad kezdeni az életed de ez vagy korántsem általános vagy én vagyok űber balfasz. Rám valahogy nem csaptak le :))))
Amiket én tapasztaltam leírtam itt korábban. Amit abban a körben ahol mozgok , látok nem a cikket támasztják alá [angol tudós bármit megállapít].
40s szingi,szűz pasik hasonló korú nők 30 éves pasikat hajkurászva.
Hagyjuk az alfa-béta-gammát, más oldalró had nézzem. Mo-n a 40 körüli pasi vagy házas vagy rommá alázott elvált vagy csalódott önbizalomhiányos szingli. A cikkben említett csúcson lévő az elenyészően kevés. A nőknél vagy aggszűz vagy házas vagy frissen elvált csalódott vagy újra f@szkörhintás. Azt legalábbis én egyáltalán nem tapasztalom , hogy az említett fiatal nők buknának erre a korosztályra szerintem
Per-pill a 30-35 éves pasik aratnak, őrájuk alulról-felűlről vadásznak. A csúcs a Görbe Nóra 60+ interjú 30 s pasit keres mert benne annyi energia van.

Art
Olvasó
Art

Valószínűleg nem vagy elég gazdag. Illetve nem látszol annak.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tényleg nem de a cikkben szó nincs a gszdagságról. A gazdagnak nőből is több-jobb jut de ez már az ókorban is így volt ezen kár rugózni.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Nem tudom te milyen körben mozogsz, de még egy pesti nőnek is elég ciki nálánál 5-10-15 évvel fiatalabb férfiakkal hajkurásztatnia magát, legalábbis nyilvánosan.
Amúgy meg igen, elég balfasz vagy ha a 40-es generációból sem bukik rád senki. Vagy te vagy túl igényes, persze ne is várj itt 20 éves gyönyörű szép arcú ártatlan szüzeket. Rengeteg elvált, elhanyagolt nő van ebben a korosztályban szó szerint szexre és kényeztetésre éhesen. Arcra már fonnyadtak, de amelyiken jól áll még a nadrág, nőies alakja van, és rád izgul, az jobb az ágyban, mint akármelyik 20-as ezt garantálom. Nem beszélve arról, hogy ezek még tudnak főzni és roppant hálásak tudnak lenni ha valaki örömöt tud szerezni nekik. Természetesen csak szórakozni érdemes velük, mert alapvetően értéktelenek lelkileg, teljesen fel van borítva a lelki világuk, a modern élet kiölt belőlük mindent, ami női érték. Ennek ellenére olyan álmaik vannak, hogy 40-50+ évesen megtalálják álmaik hapsiját, aki értük él és mozog, romantikusan utaztatja és ágyba viszi és kényezteti őket. Némelyiknek olyan magasan van a mérce, hogy azt nem nagyon üti meg senki, de ezek társat keresnek, és soha nem találnak – mégis ha tetszel nekik egyből viheted őket az ágyba :)

Reszet Elek
Szerkesztő

Ha jó karban levő negyvenes férfi vagy, akkor nem kell beérned hasonló korúval. Simán jöhet egy minimum tíz-tizenöt évvel fiatalabb. Fonnyadóban levő negyvenesekkel elegendő ötvenöt-hatvan környékén foglalkozni, de manapság még ott is simán beeshet egy-egy apu problémás húszas vagy harmincas. Persze ha fizikailag le vagy szakadva meg gőzöd sincsen a nőkről, akkor valójában mindegy hogy hány éves vagy.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Arcra kétségtelenül összehasonlíthatatlanul szebb egy 20-as, mint egy negyvenes, de testre már alig van különbség egy jó karban levő sportos negyveneshez képest, ágyban már lehet jobb is ha nincs szétqrva, és lényegesen normálisabb a hibáik ellenére is. Én konkrétan nem nagyon hiszem, hogy egy óránál többet el tudnék tölteni egy 20-assal, akivel esetleg igen, az meg többet ér annál, hogy szerető legyen. Nemrég még én is 20-30-as generációban gondolkoztam, de tapasztalat, hogy nem feltétlen kell ehhez ragaszkodni főleg egy idősebb tagnak.

tobbneju
Olvasó

Hát kerhani2, ha csak dugni akarsz már, arra valóban a legjobb egy jó állapotú 40-es nő 14+ éves gyerek(ek)kel. A gyerek estére otthon maradhat, szabad az élete a nőnek, gyereket meg már nem akar. 14+os gyerek már nem lepődik meg azon se, ha reggel éppen te szarsz a nő lakásában és a gyerek is éppen klotyóra megy. “-Szia Béla bácsi, mikor végzel? – De én Géza vagyok! – Ja bocs, a múlt heti bácsit még Bélának hívták, nem láttalak a klotyón, mert zárva van az ajtó.” Azért huszonévest mindig jobb dugni…… Még ha a 40+os öt orgazmust szimulál is neked, akkor is jobb a huszonéves.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

50 felett vagyok, házas, nem csak dugni akarok, de új életet sem akarok kezdeni egy húszassal, sőt egy negyvenessel sem. Csak annyi lenne a megjegyzésem, hogy nekem meg minden férfinak nyilván a 16-26 éves csini csajok a legszebbek, de ez nem azt jelenti, hogy jobb velük az együttlét. Sem intellektuálisan sem az ágyban. Nyilván a 20 éves csajok nagy része megüti azt a mércét, ami egy férfinek kell, míg a negyveneseknek csak egy nagyon kis része, legalább is formára, de egy negyvenes férfi és egy 20 éves nő nem igazán partnerek semmiben. Csak és kizárólag sex-pénz csere alapon.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tisztában vagyok vele, hogy balfasz vagyok ezt nem kell ismételgetni. Több netes és élő fórumon kértem már segítséget de általában az általad írt jelzőket kapom de ezt magamtól is tudom. Azt hogy mit kellene csinálnom többen mondták már de a HOGYANT még senki de köszi a Te segítségedet is, sokat tanultam belőle.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Öltözz föl rendesen, menj táncolós helyekre (minden nő imád táncolni, és bolondul a jól táncoló férfiakért), tanulj meg táncolni, és ki fog tárulni a világ. Gondolom nem tudsz táncolni és nem szeretsz ilyen helyekre járni, de járj el akkor is ha ez elsőre nem lesz nagy élmény. A néhányadik alkalom után ha már élvezni fogod a mozgást, jönnek a nők is. A jóképűségnek nincs túl nagy jelentősége, ez ne tartson vissza. Ha dagadt vagy, akkor sportolj, fogyj le. Hagyd abba a játékokat, koncentrálj a célodra. Társkeresős oldalakt kerüld el messzire, ha megteszed amit ajánlok választhatsz magadnak olyan nőt aki tetszik.
Van sok más lehetőség is, de ez a legeccerűbb.

Blackur
Olvasó
Blackur

173 cm 76 kg határeset. [pajzsmirigygond örülök h a súlyom ennyi] nem játszom gépen-neten társkeresőn voltam a oda többet tényleg nem megyek ( egyszer megkaptam hogy olyan ronda vagyok h inkább magához nyúl stb stb) Teljesítménytúrázom, bringázom, íjászkodom, jó időben szabadvizeken úszom, igaz ez utóbbit csak lazábban. Kvízeken játszom kvízjátékvezető vagyok -ergo ki merek állni emberek elé- egyik játékban, kártyaklubba járok. Rockkoncertek, nyáron rockmaraton ennyi a munka utáni életem s ezért vagyok óriási balfasz mert sokan kérdezték már ” ennyi helyre jársz sokan kedvelnek és egyedül vagy?” igen egyedül.

SerialSlut
Olvasó

egyszer megkaptam hogy olyan ronda vagyok h inkább magához nyúl

Az ilyet kéne úgy picsán rúgni, hogy a Holdig száll.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tény, hogy ronda vagyok de ha nem jövök be neki elég ennyit mondania. Amikor voltam ts keresőn 1 volt aki megmondta szemtől szembe: kösz az idődet de nem téged kereslek. Igy korrekt nem mostanában volt de buszon még ráköszönünk egymásra.

SerialSlut
Olvasó

Hogy vagy ronda? Az arcod, vagy mi a probléma?

Blackur
Olvasó
Blackur

Hogy válaszoljak erre, hogy ne adjam ki magam ?:) nagyon az a egész el van baszva ahogy kell, vállam nem sokkal szélesebb mint a csípőm rövidlátó vagyok későn vették észre mire kaptam szemüveget az állandó közelhajolás miatt a testtartásom is borzasztó, egy elcseszett szemműtét miatt ugy nezek ki mint egy alkoholista .

Blackur
Olvasó
Blackur

A testtartás igen a görbült gerinc nem. Nem sima rövidllátás elszúrt műtött szemen 0 a másikon -10 s dioptria, a szemorvos csodálkozik is, látott már ijászbemutatón. Az itt olvasottakon [randizás alapjai-barátzóna stb] magamra ismerek sokszor de az ott tanácsoltak 180 fokkal ellentétesek az alaptermészetemmel. A segítő tanácsok nekem is jólesnek :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Blackur@ .Külsővel kapcsolatban : szerintem a magasság/súly még pont jó. Ha van is rajtad pár kg,ez nem jelentős. Ettől függetlenül egy kis izomépítés ajánlott ,az mindig dob az SMV-én.
Egy jó frizura választás szintén rengeteget számít. Ha kopaszodsz amolyan J. Statham stílus a jó. (3-napos, karbantartott borostával kombinálva) Öltözködés nagyon számít ! Sportosan elegáns ( zakó/ ing- nem nyakig begombolva,de nem is hasig nyitva, farmering stb ) érdemes rászánni mindenképp.Nyáron egy jó napszemüveg is “cool feelinget” ad. A tánc jó ötlet. Kevés a jól táncoló és táncolni szerető férfi.

Belső : hangsúlyozd azt,amiben jó vagy. Spéci pl. ez az íjász dolog. Ez ritka, a csajok imádják a különleges dolgokat “csinálókat” . (rocksztárok, sportolók, művészek-festők, zeneszerzők, zsenik)

Lásd a példákat,ők mind sokkal rondábbak/kisebbek voltak ,mégis sikeresek a nőknél és (még Hawking sem) elsősorban a pénzük miatt.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Henri_de_Toulouse-Lautrec
https://hu.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
https://hu.wikipedia.org/wiki/Seress_Rezs%C5%91

stb.

Elcsépelt dolog,de a humor számít. Talán még fejleszthető is. Próbálj ne rágörcsölni. Csak lazán amennyire lehet.
Ha meg egy bunkó ribanc legközelebb azt mondja neked,hogy ronda vagy ,akkor válaszold azt,hogy “tudom,ezért is gondoltam azt ,hogy összeillenénk ” :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Azt szoktam mondani bármelyik nőnek el tudom csavsrni fejét rámosolygok és azonnal elfordul. Elbedzélgetek én kvízen túrán ijászaton 7-70 éves nővel azzal nincs gond amíg nem akartam utána pattintanak le.

zgy001
Olvasó
zgy001

“az ott tanácsoltak 180 fokkal ellentétesek az alaptermészetemmel”
Ez a fő gond.
A nő alapvetően domináns férfit akar. Magabiztos, önbecsüléssel teli, határozott férfit (mert ez alapján szűri le, hogy a férfi mennyire fitt – most nem a fizikait értve). Ami az itteni írások egy részében van, az pont ezt akarja növelni. Azt elérni, hogy a férfi a nővel szemben legyen domináns, magabiztos és kerülje a behódolást. Ha nem vagy ilyen, akkor a kinézeted is majdnem mindegy. Még a jól kinéző, gazdag férfit is képes otthagyni, ha az papucs (béta) mentalitású.
Amit írtak a többiek, azt megfejelve egy kis magabiztossággal, önbizalommal, papucskodás eldobásával, shit teszt kezelésével, simán megy. De ha ez nincs meg, akkor átlag feletti külsővel is retek nehéz bármit elérni.

Blackur
Olvasó
Blackur

visszaértűnk a kiindulóponthoz. Amit írsz-írtok HOGYAN szerezzem meg a MIT azt leírtátok. De én nem feltétlen nőt szeretnék hanem hogy ne süssön rólam a balfasz vagyok titulus, de nyilván összefügg a 2 a nők ezt kilóméterről kiszúrják.

common man
Olvasó
common man

Visszatértünk oda ,hogy én olyan különleges vagyok ,hogy nem tudok nyelvet tanulni,nem tudok lefogyni nem tudok nőt felszedni és a többi és a többi.Fentebb már tanácsoltam itt megint:menj el pszichológushoz költs rá kb. 200000 forintot aztán meglássuk…

tomgal
Olvasó
tomgal

Szerintem neked ilyesmi segítene…erre érdemes lenne pénzt áldozni (ez egy a sokból,de rengeteg hasonló van , ez a pacák elég meggyőző-amúgy nem ismerem ).
Nem gondolom ,hogy egyedül , vagy szakember nélkül ebből ki lehet kecmeregni:

https://nagyzsolt.eu/onismereti-tanacsadas/

Nyilván nem feltétlen ő,de valami/ valaki hasonló

wayofmen
Olvasó
wayofmen

Man up! Én nem bízom a pszichomókusokban, meg az ilyen önismereti life coach bullshitben sem. Nagyjából hasonló cipőben jártam, mint te: okos, “jófiú”, skinny-fat szerencsétlen. Nem hiszem, hogy magadon kívül bárki segíthet.
Ami nekem segített: sztoikus filozófia, súlyzós erőedzés, böjt, full kontakt küzdősport.
Mind mentálisan, mind fizikailag jó sokáig rohadt kényelmetlen és fájdalmas volt mindegyik.
Néhány hónap, egy év után kb aztán sokkal nyugodtabbnak és magabiztosabbnak éreztem magam. És igen, ezt a nők is megérzik rajtad…

common man
Olvasó
common man

Én nem bízom a pszichomókusokban, meg az ilyen önismereti life coach bullshitben sem

Kikben bízol?

Blackur
Olvasó
Blackur

Anno itt volt egy cikk erről, akkor maximális egyetértést kapott az a komment, hogy pszihósoknak nem érdeke segíteni a hozzájuk forduló pasikon, mert akkor borulna a alfa-béta arány kell a sok béta szolgának.

common man
Olvasó
common man

Hát, ha maximális egyetértést kapott akkor az már valamiféle szentírási magasságokba került.Tehát te ebben bízol.Akkor cselekedj eszerint.Mitől függ,hogy melyik kommentben bízol? Mert van többféle vélemény is,Bár egyre erősebben arra gondolok ,hogy csak szórakozol.

Blackur
Olvasó
Blackur

Azokból a kommentekből amit nekem címzel süt az ellenszenv irántam. Az nem baj ha nem kedvel mindenki, kibírható de miért szórakoznék? Nehéz ezzel szembenézni nem kívánom senkinek, még neked sem:)

common man
Olvasó
common man

Ellenszenvem a kis geci kamugép ellen irányul aki visszaél a többiek segítőkészségével.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ha ezt rám értetted akkor visszautasítom ezt a hangnemet!
Amikor rátaláltam erre az oldalra akkor is segítséget kértem biztos 3 éve kamuzok . Grat az éleslátásodhoz mr megmondóalfa:))

common man
Olvasó
common man

Még szép ,hogy rád értettem de picsáskodjál továbbra is (ha nem kamuzol)
Van itt az oldalon egy kommentelő ő igazi pszichológus ha jól tudom, ő biztos ismer olyat akinek ez a szakterülete.Neked biztosan külső segítség kell.Amúgy jobbnál jobb ötleteket kaptál(nem magamra gondolok,de tőlem is hehe..)füled botját se mozdítottad úgyhogy csak kamuzol.

Blackur
Olvasó
Blackur

Az ellnenszenved ellenére tőled is:) de olvass vissza megköszöntem ámblokk. Nem a neten élek 0-24 ben amikor ideértem írtam. Van ai tetszik van ami végrehajthatatlan pl egyszemes rövidlátóként a konditerem, kérdezz meg szemészt ha nekem nem hiszed. Haragudhatsz rám de minek küldök egy virtuáis békesört.

common man
Olvasó
common man

OK.Érted haragszom nem ellened.

Blackur
Olvasó
Blackur

megbeszéltük

SerialSlut
Olvasó

Mondjuk ha 3 éve semmi változás nem történt a segítségkérések ellenére, akkor valami gáz van. Ha jól emlékszem, Hunn segített neked sokat a maga módján, de az nem biztos, hogy jó ötlet volt.
Sok férfi nem hisz a pszichológusokban, tény, hogy 80%-uk nem jó semmire, csak elmélyíti a problémát, viszont pl. ha elkerülő személyiségzavarod van (keress rá, nekem ilyennek tűnsz), azon elég könnyen lehet egyszerű pszichoterápiával segíteni, szerintem azon sok mindent nem lehet elkúrni. Bár nem vagyok szakember, szóval ezt szigorúan csak laikusként mondom.

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem 3 éve csak akkor találtam ide. Többmindent, pszihóst is próbáltam de common megmondóalfa szerint kamuzok ergo semmi gond:) és szerintem ahogy nekem reagált az tisztán mutatja amiről itt már több cikk is foglalkozott pl a férfilélek megértése, hogy ha egy pasi segítséget kér csak picsogó lehet. Az említett cikkekhez ezt nem írta be.

SerialSlut
Olvasó

Ezt igaznak érzed magadra? (Még ha csak csekélyebb mértékben is?)

“Az elkerülő személyiségzavarral küzdő egyént rendkívül erős szorongások gyötrik, túlérzékeny, szinte mindentől, mindenkitől tart, apróságok miatt fél (például attól, hogy megszólják a ruhája miatt, hogy étkezésnél leeszi magát, hogy véleménye miatt bírálni fogják). Könnyen zavarba jön, nevetségesnek, megalázottnak érzi magát, s az ilyen veszéllyel járó helyzetektől egyre inkább visszahúzódik. Állandó kisebbségi érzések gyötrik, épp ezért kerüli a felelősségvállalást. Szinte mindenre alkalmatlannak érzi magát, s noha vágyik a kapcsolatokra, az esetleges elutasítás miatti félelmében inkább elkerüli az embereket, tehát tényleg magára marad. Mindenkitől teljes mértékű elfogadást vár el, csak olyan kapcsolatban tud élni, ahol feltétel nélküli elfogadást érez.”

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem mindent

wayofmen
Olvasó
wayofmen

Magamban.

Blackur
Olvasó
Blackur

Súlyzó szemem miatt kilőve a lelki elmélyedés tetszik

Blackur
Olvasó
Blackur

Zgy, tomgal!
Tökéletesen igaz de akkor egy példa: járunk egy helyre rendszeresen ijászbemutatót-lövészetet tartani. Odajöttek páran x y nem. Jött? Az h ott volt 4 pasi tojtak rá:) beszélnék én magabiztosan a kedvenc témáimról a reakció aha érdekes lehet. Emlitett x y nál : jééé téélleg na ezt kellene eltanulnom.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Alapvetően ahova jársz, azok nem csajozós helyek a rock fesztivál kivételével. Láttam olyan fickót, mint te (lehet h te voltál), hát róla messziről lerítt a bénaság, akkor is ha viszonylag jó volt abban, amit csinál. Egy ilyen “férfinak” nehéz átformálódni dominánssá, hiába olvas el mindent, alapvetően át kell formálódnia az ösztönös viselkedésének és gondolkodásának. Ha ez megtörténik magától jön az önbizalom és a férfias kisugárzás. Csúnya férfi pedig nincs, ha van is, akkor az már vonzó egy nőnek :) A psziho izékról messzemenőleg lebeszélnélek. Ezzel a pénzzel és idővel, menj táncos bulikba, 5-10 alkalomra már feltudsz szedni egy normális mozgást akármekkora antitalentum vagy is. Figyeld meg mit csinálnak, hogyan mozognak a profik, és ne foglalkozz a nőkkel, csak próbáld megtanulni, élvezni a mozgást. Egy kis ital ellazít, de túl sokat ne igyál. Esetleg beiratkozhatsz egy tánciskolába is, ha elérhető, és ez szimpatikusabb. Ha ez már megy, elkezdhetsz foglalkozni a csajozással. Ilyen helyeken sokkal inkább leplezni tudod a tapasztalatlanságodat, dominancia hiányodat, mint bárhol máshol. Félhomály, hangos zene, hangulat és a nők ide eleve ismerkedni mennek. Szóval ez a leghatékonyabb módszer, de több pénzzel és idővel még szóba jöhet a lovaglás (nagyrészt kiéhezett nők járnak), és utazás szervezett utakkal x napra. De ha sok pénzed van, hozassál be egy Vietnami, stb. nőt, azzal gond se lesz egy darabig.

Kalman
Újságíró

A táncot én óvatosan ajánlanám: aki béna annak nagyon nehéz odáig eljutnia, hogy pluszos legyen a tánctudása. Tapasztalatból mondom, én elég sokáig jártam, és inkább csak bénábbnak éreztem magam tőle.

Viszont van olyan barátom, aki objektíve ügyetlen volt, de nagyon kitartóan évekig járt, és végül jól jött ki belőle.

Meg lehet tehát tanulni, de gyors sikereket ügyetlen emberek ne várjanak!

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A bénaság is egy tanult dolog. Mikor még a férfiak férfias dolgokat műveltek MINDENKI dolgozott (vagy katonáskodott), táncolt, énekelt. Nem kell hozzá kiemelkedő képesség, ugyanúgy mindenki el tudja sajátítani, mint az írás-olvasást, csak manapság nem ebbe nő bele az ember. Az erdélyiek, románok mind a mai napig jól táncolnak, mert ott még ez az élet része, kis koruktól járnak, és serdülő korukra mind tudnak is. Az ismerkedő helyek mindig a táncos helyek voltak, most is azok nagyrészt, és a nők most is imádnak táncolni, náluk nincs ebből feszélyezettség. Tisztában kéne lenni minden férfinak azzal, hogy a tánc tudás “nőszerzési képesség”.
Az önbizalom, a férfiasság pedig attól nem jön meg, hogy arra mantrázol, hogy “férfias vagyok-önbizalmam van-domináns vagyok”.

Kalman
Újságíró

Igen. Csak azzal vitatkoztam, hogy ez gyorsan menne. Ha valaki elmegy tánciskolába, meg táncos helyekre mondjuk 30 évesen először, akkor azt fogja tapasztalni, hogy nála mindenki ügyesebb és magabiztosabb. Utolsó bénának fogja érezni magát még jó sokáig. Aztán ha rendesen megtanulta, akkor “hirtelen” már jól fogja érezni magát, önbizalommal telve. És onnantól lesz pluszos a befektetés. Ennyit akartam mondani.

Neki kell állni, de nem szabad gyorsan csodát várni.

Blackur
Olvasó
Blackur

Életembem 1x táncoltam eddig lányom szalagavatóján neki megígértem :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Itt a kitartáson van a fő hangsúly szerintem a többi ahogy írtátok adta magát.

Blackur
Olvasó
Blackur

Alapvetően át kell formálódni. 53 év alatt berögzült rosszat[pláne ugy h nem tudom mi a rossz] nem egyszerű. Az annyira csúnya h vonzó ez tetszett:) de akkor a 2 szint között lehetek :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Szia Blackur tesó, a fenti kérdésedre, a HOGYAN?-ra szeretnék itt neked válaszolni, és – reményeim szerint – érdemi tanácsot adni.

Ezt a tanácsot a saját magam élettapasztalatából leszűrve adom. Szóval ez nem olyasmi, amit csak valahol olvastam és jól hangzott.

ENGEDÉLYEZD SAJÁT MAGADNAK, HOGY FÉRFI LEGYÉL!!!

A feminista kondicionálásunk egyik alapköve, hogy mi úgymond “nem vagyunk elég jók”, ezért a nők engedélyére kell várnunk ahhoz, hogy férfinak tekinthessük saját magunkat. A nők engedélyére kell várnunk, hogy férfiként viselkedhessünk velük szemben.

Ez az engedély pedig csak nem akar megérkezni. Se neked, se nekem, se a többieknek. Ha pedig “rákérdezünk”, hogy megadják-e az engedélyt, akkor a nők válasza természetesen az, hogy: NEM, ilyen engedély csakis tökéletes férfiaknak jár.

Éppen ezért a továbbiakban egyszerűen nem kérünk engedélyt tőlük, mert felismerjük, hogy ott követtük el az alapvető hibát, hogy az ő engedélyükre vártunk.

Ezért az a legfontosabb, hogy átkapcsoljuk a saját fejünkben a kapcsolót, és végre engedélyezzük már saját magunknak, hogy férfiak legyünk és férfiként viselkedjünk!

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó ott a kulcsmondat az engedély a tökéletesnek jár. Olvasok itt is ott is igyekszem tanulni , fejlődni de 50 felett nehezebb a változás. Belső tartalom nélküli macsó röhejes. Sokat változtam , írtam a kvízvezetést. X éve ki nem mertem volna állni plénum elé, kis eredmény de eredmény. Sokáig otthon ültem, évek óta megvannak a fenntebb írt hobbik, társaságok. Haladgatok de néha beleverem a fejem a saját falamba még.
Igyekszem emészteni amit írtatok . Köszönöm!

Hunn
Olvasó
Hunn

Nem, nem és nem!
Nem, Blackur tesó, NEM ez a kulcsmondat, ehhez én nem adom a nevemet!

A kulcsmondat az, hogy nem kérünk a nőktől engedélyt ahhoz, hogy férfiak és szexuális lények lehessünk! Ez az a gondolat, amivel utadra akartalak bocsátani!

Hogy nem várjuk a jövőt ami soha nem jön el! Nem várjuk a jövőt, amiben a nők maguktól szubmisszívek lesznek – hanem teszünk érte, hogy ez legyen a jelenünk!

És nem szopjuk be azt a női hazugságot, hogy ők szubmisszívek lennének, ha mi tökéletes férfiak lennénk, de nem hódolnak be nem tökéletes férfinak!

Hanem dominánsak vagyunk velük, és meghódítjuk őket, és NEM KÉRÜNK TŐLÜK EHHEZ ENGEDÉLYT!

AK-47
Olvasó
AK-47

Pontosan úgy van, ahogy mondod, tesó.
Mester, én pontosan értem az útrabocsátó üzeneted: férfiak és szekszuális lények vagyunk és nem, nem kérünk engedélyt senkitől, pláne nem nőtől.
Ha nem hajlandóak velünk szexelni, akkor megoldjuk magunk, mit képzelnek ezek?

Az nem teljesen világos, hogy a jelenben mit is kéne tennünk, hogy szubmisszivek legyenek velünk szemben azok a nők, akik a hátuk közepére sem kívánnak minket, de remélem, hogy ezt kifejted bővebben, mert szomjúzzuk az Igét.

Persze, hogy nem szopjuk be azt a dumát, hogy ők szubmisszivek lennének, ha mi tökéletes férfiak lennénk, de ez hazugság, hiszen a nem tökéletes férfiaknak is épp úgy behódolnak, csak dominánsaknak kell lennünk.

Semmihez nem kérünk engedélyt, meghódítjuk és kész.
Én már jó tíz éve csak hódítom, hódítom, meg dominánskodok, és remélem, hogy egyszer csak összejön.

Neked mi a véleményed, hány évi dominánskodás után jöhet össze?

Lehet hogy én valamit elszúrtam a sok dominásoskodás közben, azért nem jött még össze?Neked hogy sikerült?

Kocka
Olvasó
Kocka

Offtopic: Hunn, örülök, hogy aktív vagy az oldalon, jó olvasni amiket írsz

Fornesh
Olvasó
Fornesh

Mindig az a gond, hogy megvan mit, a kérdés a hogyan. Mintha a saját problémámat látnám leírva.

Megosztanám veled én mit csináltam, így talán a hogyanra is kapsz választ.

Kezdjük némi olvasással, burokban élő voltam (mai napig visszahúz), így a legkényelmesebbet választottam első lépésnek, azaz olvastam. Tessék, könyv: Zsedényi Csaba – A kulcs a nőkhöz. Kicsi alapot mutat, én egy tartalomjegyzékként kezelném az egész könyvet, bár szerintem inkább fiatalabbaknak íródott. Ahol én rengeteget olvastam, az ez az oldal (remélem szabad belinkelni): http://www.puafestival.com/forum/

Szerintem ritka szar felépítésű oldal, kusza írásokkal és tördelésekkel, de ugye ha el akar érni valamit az ember, nincs olyan akadály, amit ne küzdene le, persze csakis a karosszékben ülve. Amit kiemelnék: külső játék, belső játék. Utóbbit leginkább. Én két évig olvasgattam a belső játékról szóló szösszeneteket, rengeteg könyvajánlás van benne, illetve pár kívülről nézve vicces tippel, mint pl. írd fel egy papírra az 5 legjobb tulajdonságod és minden nap olvasd fel magadnak reggel 10-szer. Vagy hogy írj fel egy egónövelő mondatot, amit mondogass mindig, ha úgy érzed elfogy a bátorságod (pl. Képes vagy rá).

Ha elég volt az olvasás, ideje a gyakorlatba átültetni. Azt írtad előadni tudsz. Nézz pár videót, milyen a jó előadás, nekem ez volt a kulcs. Hogyan kell jól előadni. Lehet fejleszteni, hogy nem csak a kedvenc témádról, hanem mindenről, arról is amiről túl sokat nem tudsz. Jól előadni.

A következő lépcső nálam az volt, hogy társaságban legyek. Hetente legalább egyszer. Társaság alatt azt értem, hogy barátokkal, haverokkal, közös érdeklődési körben lévő emberekkel közös szórakoztató tevékenységet folytatni. Miért jó ez? Lehet gyakorolni a magabiztosságot. Férfiak között? Persze, az egyik legjobb gyakorlati terep, hisz nincs tétje, csak szórakoztok. Nem egy nőért viaskodtok, csak bratyizás van. Ez így önmagában viszont nem elég, fontos, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Légy nyitott, figyelmes, figyeld mit mesélnek és főleg azt, hogyan. Ne utánozni akard, csak nézd meg ők hogyan csinálják. Egy dolog fog mindig feltűnni, ha bizalmi körben valaki kedvenc témájáról beszél, elragadtatja magát és olyan önbizalmat áraszt, amiből látszik, hogy mindenki képes rá. Neked is ezt kell tenned, te is képes vagy rá, csak ezt érd el a kereteden kívül. Mozdulj ki a komfort zónádból.

Lehet rátérni a nőkre. Ismerd fel a shit tesztet. Mindenhol. Amikor mással beszélnek. Amikor veled. Figyeld a testbeszédet (erre is van könyv). Milyen mozdulat mit jelent. Tanuld meg felismerni anélkül, hogy rágörcsölnél, hogy folyton azt figyelnéd kigúvadó tekintettel.

Mai napig, ha becsatlakozom egy társaságba, nem a nőkkel kezdem a társalgást. Kényelmetlen velük. Továbbá úgy gondolom nincs szükségem rá. Persze előnyben vagyok most már, szinte mindig egyetemistákkal vagyok körbe véve. Kényelmes velük az életről beszélni. Mi a frusztráció, mire hat, önismeret mit jelent, kinek nincs, ha balfasz azért teszi mert a saját balfaszságát rejtegeti és a tettei által kivetíti. Ezekről mindig lehet beszélni, én meg persze hogy tudok, hisz 2 éven keresztül olvasgattam róla.

Ne ess abba a hibába, mint én. A harag fázisában megrekedtem sokáig, és mai napig visszaesek. Körülöttem lévők felhívták rá a figyelmem, a nőkkel néha nyers vagyok. Változtattam rajta, mindenkivel nyers vagyok. Van aki bírja, van aki nem. Ha másik férfi nem bírja, beszélgetek vele normálisabban, megnyugszik. Ha csaj nem bírja, örülök neki, hisz megjegyez.

Utoljára az egyik egyetemista párocskának a nőtagját hecceltem azzal, hogy “Szia, nem akarsz fogyni?”. Micsoda kiakadás volt, azóta ő köszön előre, ahányszor találkozunk (persze tudni kell kinél hol van a határ).

Jó az amit én csinálok? Nem hiszem, de szórakoztat és olyan magabiztossággal csinálom, amit jónak gondolok. De ugye minek kaparjak most, ha csak szórakozni akarok. A párkapcsolatról most nem írnék, ha nem gond.

Blackur
Olvasó
Blackur

Olvasás évek óta itt is máshol is. Társaság hétfő kártyaklub heti 2-3 kvíz vagy előadom vagy játszom vegyes csapat, hétvégente túra v ijászat. Beszélgetés amíg távolság megvan addig megy a kedvenc témáim rétegtémák eddig nagy érdeklődést nem váltottam ki velük, de a kvízek miatt nyilván rálátok többmindenre.

sRPd
Olvasó
sRPd

Blackur! Neked teljesen felesleges bármiféle tanácsot adni. Fejben eldöntötted, hogy vesztes vagy, és az is maradsz.
Red Pill alapvetés: fogd be a szád, és mars a kondiba! Ha valami évek óta nem megy, akkor el kell gondolkoznod, hogy min kell változtatnod!

Naooo
Olvasó
Naooo

Az emberiségen.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ez is egy vélemény köszönöm, hogy leírtad. Ha elolvastad amiket írtam , abból látszik , hogy elgondolkodtam, elakadtam ezért is irtam amit. Arra is kitértem a konditerem miért nem opció egy erős rövidlátónak-statikus terhelés retinaleválás összefüggése- sportolok azt amit ez állapot enged.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A bigámia, poligámia jó lenne és jó is egy férfinak, csak ebbe a mai nők egyáltalán nem mennek bele. Ha sikerül is egy nőt felszedni házas férfiként, és valahogy sikerül eltitkolni az asszony elől, akkor előbb-utóbb a barátnő akar kisajátítani.

Naooo
Olvasó
Naooo

“a 45 feletti nőket plankton generációnak titulálja, mert meggyőződése szerint olyan láthatatlanul él korosztálya, mint a planktonok az óceánban. Véleménye szerint a férfiak teljesen elfordulnak tőlük. Holott persze léteznek az egyedülálló negyvenes férfiak, akiknek a figyelmére számítanának, akiket partnernek tekintenének”

Hát én meg egy csomó 40 feletti nőstényt ismerek, akiknek 20-25 közötti bakjaik vannak, mer mindegy nekik, csak lyuk legyen.

“A normális 45 év feletti férfiakra szinte keselyűként csapnak le a társkereső nők.”

Ekkora mesét, annak van talán még 15 éve szolgálni a nőt, aztán kakukk.

“Megvan a csajozáshoz kellő egzisztencia
Természetesen ez nem igaz, ha egy jól sikerült válás lenullázta az embert”

Na ugye, hogy csak a pénz számít semmi más.

Marcell
Olvasó
Marcell

“Hát én meg egy csomó 40 feletti nőstényt ismerek, akiknek 20-25 közötti bakjaik vannak”

Én is láttam ilyeneket, de ott a nőnek volt pénze, a “baknak” meg általában nem, vagy kevesebb. Pl. általában már hosszabb ideje külföldon élő elvált magyar nő szedett fel cseten, társkeresőn itthon élő srácot, akit volt, hogy ki is utaztatott magához. Ha úgy tetszik “dzsigolók” voltak, bár nem voltak túl “jó pasik”, a saját korosztályukban szerintem nem voltak túl sikeresek.

common man
Olvasó
common man

Na ugye, hogy csak a pénz számít semmi más.

Pufogtatjátok itt a közhelyeket ahelyett ,hogy hinnétek a(testi) szerelemben.
https://www.youtube.com/watch?v=_FW0gBts_n4

George Herceg
Újságíró
common man
Olvasó
common man

Szeretem én is sírjunk együtt..

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

A jellegzetes felállás, amit a környezetemben láttam. 40-45 év közötti férfi és 30-40 év közötti nő, a férfinek autója, a nőnek meg egy-két utánfutója van. Mástól. Tiszta a szerelem első látásra, ahogy a nő olvassa a férfi házának tulajdoni lapját, és látja rajta,, hogy tehermentes. Azonnal működik a kémia.

A másik kedvencem, amikor a randin a nő elkottyantja, hogyha lenne párja, aki annyit keresne, mint ő, akkor hány százezer Ft közös jövedelemre már lehetne hitelt felvenni. Az első találkozón.

Ezek szerint az adósságkezelési módszere az adóstárskeresés.

Meg a szokásos mondatok:

“Idáig minden párjához hűséges volt.”
“Idáig minden párja diplomás volt.”

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A mai magyar nők már csak dugásra és szórakozásra valók – ők mást akarnak, de ez nem találkozik egy férfi érdekeivel, akkor sem ha a férfi családot, gyerekeket akar. A jelenlegi liberális világ minden nőt alkalmatlanná tett arra, hogy egy férfi igazi társa és támasza legyen, a férfi pedig eltartsa, vezesse, szeresse és tanítsa a nőt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Már bocsánat, de ezt te honnan tudod ötven felett, házasan ? Nyilván neked van egy feleséged, akit szeretsz, ( félre)vezetsz, eltartod ( gondolom ő nem dolgozik ) stb. Konkrétan nekem van egy menyasszonyom, aki alkalmas anyának, feleségnek. Persze , hogy szar , fos ez a túlliberalizált életstílus. Szar a nőknek, szar a férfiaknak. Ennyi nyápic , férfiatlan fiatal srácot sem láttam korábban. Én most 35 leszek. Tíz éve még nem ilyen volt a helyzet.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Ha neked ez a világrend megfelel, akkor csak sok sikert kívánok. Ha látod a problémákat amikre ma azt mondod: majd legyőzöm őket – akkor rá fogsz majd jönni, hogy a gyerekeidet nem te, hanem ez a liberális légkör fogja felnevelni, és ebbe vajmi kevés beleszólásod lesz. Az asszonyod, akit szeretsz, folyamatosan fogja mérgezni ugyanez a légkör, minden csapból ömlik rá (és ömlött rá eddig is csecsemőkorától fogva), nem tud boldog lenni, mert olyan vágyakat fog kergetni, amik hamisak, és megmérgezi a férfi-női viszonyt. A mai helyzetben egy olyan férfi tud harmonikusan élni családi életet, aki elfogadja a nőjét-feleségét egy határozott irányító helyzetben, és a nő nem él vissza túlságosan a hatalmával, de mindenképp egy papucs alkat szükségeltetik hozzá. Nem vagyok nőgyűlölő, mindkét nemet ugyanúgy sújtja ez a liberális átok. Neked viszont sok szerencsét kívánok!

DennisVT
Újságíró

““A normális 45 év feletti férfiakra szinte keselyűként csapnak le a társkereső nők.”

Ekkora mesét, annak van talán még 15 éve szolgálni a nőt, aztán kakukk.”

A normális jelen kontextusban azt jelenti: “magas, sportos, jóképű, okos, láthatóan jó anyagi helyzetben.”

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Miért, nem ez a normális? :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Hangsúlyozom, hogy 40 éves ex-incelként írom a témában az alábbi sorokat:

Tizen- és huszonéves, fiatal fiúként a velem egyidős, fiatal női korosztály szóba sem állt velem. Egy emberi érintést, egy emberi szót, egy puszit, egy kedves mosolyt nem kaptam tőlük. Soha, semmikor. Egyiktől sem, egyszer sem. Láthatatlan voltam számukra.

Szexről velük nem is álmodhattam: maximum verhettem a farkamat a pornóra, és ha volt pénzem és már nagyon nem bírtam magammal, akkor mehettem a prostikhoz. Szexuális nyomorban és üres magányban tengettem évtizedeket. Depressziós voltam, belemerültem az önpusztításba (drogok, stb…), öngyilkos és gyilkos gondolatokkal és hangulatokkal teltek a napjaim, heteim, hónapjaim, éveim, egymás után, évtizedekig.

És ez a helyzetem a Föld nevű bolygón élő összes nőnek tökéletesen és kiválóan megfelelt. Én fiatal srácként arra vágytam a női nemtől, hogy legyen egy barátnőm, de legalább hogy legyen szexuális életem. Hogy férfi létemre engem is férfiként kezeljenek. Nem volt kegyelem, nem lett, nem kezeltek úgy..

Mindezen évek során, mindezen idő alatt, ezek a nők szépek voltak és fiatalok. Az ártatlanságukat eleve másnak adták. A szépségüket és fiatal éveiket másoknak adták. Basztak mint az üregi nyulak, éltek mint hal a vízben. Sokszor még gyerekük is van mástól, élő emlékeztetőül. Hogy esetleg jók az ágyban, hogy jó kúrás lennének? Nos, azokat a szexuális praktikákat is mások kielégítése során tanulták meg.

Faszkörhintáztak, és azt hitték, hogy a parti örökké tart. Hát nem: az eddig tartott. És nekem, a 40 éves, szexre és intimitásra kiéhezett, egykori incelnek a velem egykorú, a velem egy korosztályba tartozó nők egyike sem tud az égvilágon semmit sem nyújtani. Nem kellenek és kész. Ez nem vita tárgya és nem megbeszélés kérdése. Ez van, ennyi, meg egy bambi. (Most azon elvitatkozhatnánk ugyan, hogy én vajon mekkora fogás lennék az ő számukra, csupán halkan jegyeznék meg annyit: hogy ha nekem nem kellenek, akkor a nálam sokkal jobb pasiknak ugyan miért is kellenének?)

És semmiféle, az úgynevezett férfiúi “életközépi válságon” való női gúnyolódás és megszégyenítési kísérlet nem fogja tudni rákényszeríteni a férfiakat arra, hogy olyan nőt válasszanak maguknak, aki már másnak adta a fiatalságát és szépségét ahelyett, hogy olyan nőt akarjanak megszerezni maguknak, aki a fiatalságát és a szépségét MOST és NEKIK tudja nyújtani!!!

És igen, igen: a férfiak úgynevezett “életközépi válsága” tipikus női kivetítés, projekció. A NŐK AZT SZERETNÉK, HOGY MI, FÉRFIAK IS UGYANABBAN AZ ÉLETHELYZETBEN LEGYÜNK MOST, MINT AMIBEN ŐK VANNAK, AZ ELTÉRŐ MÚLTUNKTÓL FÜGGETLENÜL, SŐT, KIFEJEZETTEN ANNAK ELLENÉRE!!!

És ez mindent, de tényleg mindent elárul a nők kibaszottul undorító gondolkodásáról…

AK-47
Olvasó
AK-47

Én idősebb vagyok pár évvel, de én is ismerem azokat a ribancokat akikről beszélsz. Engem csak felhőztettek. Engem nem csak a velem egykorú, de még az idősebbek nők sem vettek észre. Volt, hogy a parkban a padon egyszerűen csak rám ültek, és hiába szóltam, meg sem hallották a szemetek. Neked legalább ott volt a drog.
Én nem drogoztam, mert arra sem volt pénzem, csak ittam, az olcsóbb. A szüleim nyakán éltem és szidtam mindent és mindenkit.
Amikor nagyritkán valamit el tudtam lopni otthonról és volt egy kis pénzem, akkor azok a szemét kurvák is átnéztek rajtam, unott pofával dugtak, mindig feldühítettek, szét is vertem volna a pofájukat, ha lett volna merszem, de hiába pattogtam, csak kiröhögtek.
A szemét nőket nem érdekelte, hogy szenvedek, egy sem sajnált meg, hogy legalább szánalomból dugjon velem, miközben pörögtek más, velem egykorú szerencsésebb sorsú férfiak farkán.
Az én vágyaimmal nem törődött senki, de bezzeg a szemét nőknek minden férfi nyalta a picsáját. Ők válogathattak a férfiakban , míg én csak sóvárogtam utánuk, de észre sem vették, a mocskok.
Pedig ha tudták volna, hogy milyen fantasztikus férfi vagyok, akkor sorba álltak volna, hogy megdughassam őket, de hiába, a szemetek nem látják a jókat, csak a nem létező, beképzelt alfákat. Eleve kizártak, hogy akár egynek is az ártatlanságát elvehessem, szörnyű volt így élni. Pedig ha velem dugtak volna, megismerték volna a hetedik menyországot, de így jártak, lemaradtak rólam, most meg sírhatnak.
Elmehetnek a búsba, nekem se kellene egy sem, csak azért se,még akkor sem, ha egyáltalán most jó lennék nekik, de sajnos, most is csak átnéznek rajtam. Nem tudják hogy mit veszítenek, de ez a bosszúm, hogy akkor sem dugnék velük, ha ők akarnák. Hogy megtanulják egy életre, hogy milyen ártatlanul, szexmentesen élni!
Pedig én lennék az álmaik vágya, de még most sem látják a vakok! Könyöröghetnek , de én akkor sem adnám be a derekam, pont úgy nem sajnálnám meg őket , ahogy engem ők, még szánalomból sem dugnám meg egyiket sem, hadd vágyódjon és szenvedjen, ahogy én.
Igaz nincs pénzem, de ha lenne se adnám nekik, és ezt tudják, és biztos, hogy sírnak is e miatt, de én hajthatatlan vagyok, férfiként nem megyek le arra a szintre, hogy azért dolgozzak, azért legyek gazdag, hogy ők beleüljenek a jóba! Nem őrültem meg teljesen.
Mocskos , érzéketlen szemet mindegyik, a pokol tüzén fognak elégni, és azt mi elégedetten fogjuk nézni a mennyben és röhögünk rajtuk.
Hajrá tesó, legalább mi tartsunk ki.

Somogyi József
Olvasó

Ez jó kis görbe tükör az inceleknek.
Így szoktak hisztizni a csúnya nők is :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem görbe tükör hanem csakszi megint Hunnt provokálja. Remélem nem ül föl neki.

Hunn
Olvasó
Hunn

Nem tervezem felülni provokációnak, mert én igazából csak azt nem értem, hogy mit nyernek azon a fentihez hasonló kommentelők, ha a nyomoromon gúnyolódva még belém rúgdalnak egyet.

Nem véletlen, hogy a való életben soha, senkivel sem beszélgetek a témáról. Elnyomom magamban ezt az egészet. A vágyaimat, a gondolataimat, az érzéseimet, mindent. Max. belül rágódom rajtuk és kínlódok, és pusztítom a testemet, hogy dögöljek már meg végre mihamarabb. De kifelé azt mutatom, hogy minden rendben van. Rajtam ugyan nem fog röhögni senki.

Néha viszont, ráadásul legtöbbször számomra is meglepetésként, robbanok. Nagyon agresszívan, a következményekkel nem számolva és nem törődve, készen rá, hogy eszkaláljak akár emberhalálig is – akár a máséig is, de legfőképpen és mindenekelőtt a sajátoméig. Ha pl. valaki úgy, olyan stílusban szól hozzám, ahogy nem kéne, pláne ismeretlenként. De ez persze csak nagyon ritkán fordul elő, a napjaimat amúgy úgy élem, mint egy robot. Az emberek között tartom magamat, mert muszály, de amikor egymagamban vagyok, az szinte elviselhetetlen.

Nincs segítség a hozzám hasonló incelek számára. Nincs emberi közösség, aminek a tagjai lennénk. Nincs, akivel megbeszélhetnénk a kérdést. Nem volt már kamaszkorunkban se, felnőttként meg pláne nincs senki. Magunk vagyunk. Ez van. És egyre inkább úgy tűnik, hogy a manoszférában sem vagyunk kívánatos személyek, mert az idetévedő “normie”k-nak és feministáknak nem tetszik, amit írunk.

Félreértés ne essék: nem az incelségünk zavarja őket, annak örülnek, az része a “Social Justice”-nak, a “társadalmi igazságtételnek” amit a fehér, keresztény, fehér férfiaknak szántak…Hanem az, hogy nem fekszünk le a helyzetünkbe beletörődve várni a halált… Hiszen mi vagyunk a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak, a nők és színesek elnyomói, akiknek utód nélkül kell megdögleniük, befogott pofával. És ennek ellenére mi még mindig ugatunk ahelyett, hogy megdöglenénk már végre… ők így látnak minket.

Persze ez nem jelenti azt, hogy lefekszem sírni a sarokba. Csak azt, hogy a dolog élesben, életre-halálra megy. És hogy már egyre kevésbé érdekelnek a társadalmi konvenciók, és az, hogy milyen viselkedést is várnának el tőlem ezek a körülöttem lévő vadidegenek, akik úgyis csak gúnyolódnak a nyomoromon, és hogy milyen bánásmódra számítanak tőlem a nők, akár ismerősként, akár ismeretlenként.

Szenvedek, a pokolban élek: a saját egyéni, nagyon magányos, külön bejáratú poklomban, amiből nincs kiút, és ahol nincs remény, és ahol ha most minden hirtelen jóra fordulna, már az is rég késő lenne… Szorongok és boldogtalan vagyok. Üres minden, és a jövő még a múltnál is rosszabbnak tűnik: egyre kevésbé van kedvem rá, hogy megvárjam és megéljem…

És még csak nem is ez a legrosszabb az egészben. Hiszen én sem vagyok folyamatosan depressziós, nem az incelségemen töröm egész nap a fejemet, a múltamon rágódva és folyamatosan sajnálva magamat. Hanem még törekszem, még reménykedek. Már nemigen cuccozom, elmentem újra dolgozni, néha még sportolok is. Hanem az, hogy úgy tűnik, mindenki azt szeretné, hogy maradjak meg az incel-állapotomban. Hogy nyomnák vissza a fejemet a víz alá.

Meg akarnak győzni arról, hogy amit lárok az nincs is itt, és hogy ami itt van, az nem az amit látok. Hogy én kábé incelnek születtem, hogy ez egy eleve elrendelt dolog volt, és ha akarok sem tudok a helyzetemen változtatni. Hogy bármi, amit csak tapasztaltam, és minden, amire csak rájöttem, az nem érvényes, az nem úgy van, és nem is lehet úgy, mégpedig pusztán azért, mert azt én gondolom. Hogy a hiba CSAK ÉS KIZÁRÓLAG bennem volt mindig is, és mivel ebből logikusan következően most is bennem van, ezért teljesen feleslegesen erőlködök, és nincs számomra esély, mert én így jártam. És hogy azért van ez így, mert én – én vagyok, és nem egy másik ember.

Tessék, kedves AK-47 nick-nevű kommentelő és hasonszőrűek, lehet rajtam és az újabb kommentemen újra gúnyolódni és kacagni…

AK-47
Olvasó
AK-47

Pedig mindenki rosszul tudja, te tudod jól, a hiba nem benned van, hanem ebben a marxista feminista elnyomó rendszerben, ők az okai az incelségünknek, meg persze a szemét nők, akik le sem szarnak.
Annál nevetségesebb dolgot nem hallottam még életemben, hogy az incelek saját maguk tehetnének arról, hogy nincs nőjük. Ki volt az a hülye, aki ezt kitalálta?

Ne add fel tesó, egyszer úgy is győzni fogunk.

Hunn
Olvasó
Hunn

Ez pedig ténylegesen nagyjából így is van, mégpedig komolyan és szó szerint (nem pedig ahogy, gondolom, szándékod szerint gúnyosan és szarkasztikusan) leírtad, kedves AK-47.

Azzal az egy nagyon fontos és hangsúlyos kitétellel, hogy kizárólag az inceleken saját magukon fog múlni, hogy változtatnak-e a saját helyzetükön, és lesznek-e asszonyaik és gyermekeik miután minderre rájöttek, vagy sem, és akkor beleragadnak a helyzetükbe örökre. Mert külső segítség az bizony nem lesz, első körben egyes harcos üzemmódban kell győzni az egész kibaszott világ ellen.

Mert a Patriarchátust, ami segíthetne, illetve ami eleve megelőzhette volna a megfelelő, férfias neveléssel az incel-jelenség kialakulását, még létre kell hozni. Ez a feladat a mai férfiakra vár, ez a mi történelmi küldetésünk. Ugyanis a Patriarchátust nem fogja létrehozni senki helyettünk a mi kedvünkért azért, hogy nekünk jó legyen. Úgyhogy második körben a férfiaknak összefogva a mai zsidó-kultúrmarxista-feminista rendszert el kell pusztítani, bármi áron. Ha kell, lángoljon a világ, ha kell, legyenek halottak az utcákon, de ennek véget kell vetni.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A hagyományos, vallásos, férfias világ még működik keleten, akár csak egy kicsit keletebbre a szomszédokban is. Magyarországon nagyon előrehaladott állapotban van a liberalizmus. Ha komolyan gondolod, amit mondasz, érdemes megpróbálni ott, ez a rendszer itt úgyis meg fog rohadni, kár ezen őrlődni. Új életet sem lesz egyszerű kezdeni, és nincstelenként keleten pláne nem fogsz nőt kapni. Viszont ha van egzisztenciád, nem kell kínlódni a hazai romlott nőkkel. Erdély pl. elég jó hely ebből a szempontból, de ha városi életmódot akarsz, az sem túl jó.

AK-47
Olvasó
AK-47

Kedves Hunn, most nem értek veled egyet. Ha a marxista feminista elnyomórendszer az oka annak, hogy mi incelek vagyunk, akkor mi bármit is teszünk magunkért, nem tudunk ebből a béklyóból szabadulni, hiszen nem mi vagyunk az okai. A saját helyzetünkön nem tudunk változtatni, hiszen külső, feminista kondicionálás miatt jutottunk el oda, ahol most tartunk, ez semmit nem változott és nem is remélhető, hogy a jövőben változni fog.
Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy kizárólag magunkon múlna, hogy lesznek-e asszonyaink, gyerekeink. Ezzel azt állítod, hogy mi tehetünk arról, hogy nincsenek asszonyaink és gyerekeink! Ezt határozottan visszautasítom!
Azzal sem értek egyet, hogy ezeket a harcokat egyedül kell megvívnunk magunktól. Hogyan tudnánk ezt megtenni, ha nem mi okoztuk? A feminista kondiocionálást nem tudjuk legyőzni, ha a nők nem férfiakként tekintenek ránk. Márpedig most semmibe vesznek, ezért nem maradt más út, mint kényszeríteni őket, hogy tiszteljenek, szeressenek és önként akarjanak minket. Ezt csak szigorú patriarchális kényszerrel tudjuk elérni. Remélem, hogy amikor harcos üzemmódról beszélsz, akkor nem valami elcsépelt szlogent szajkózól csak, hanem konkrét terved és eljárásod is van rá.
Alig várom, hogy a történelmi küldetésünket beteljesíthessem.

Szerintem az időrendet felcserélted, mert ha már vannak asszonyaink és gyerekeink, akkor miért kéne a világnak lángolnia?
Akiknek vannak asszonyaik és gyerekeik , azok nem állnak mellénk, hiszen az ellenségeink. Az ő asszonyaik néztek rajtunk keresztül, amikor nem a mieink lettek.

Előszőr nem a világnak kéne lángolnia, ha kell, halottakkal az utcákon, és véget vetni ennek a zsidó-kultúrmaxista-feminista rendszernek, amit el kellene pusztítani?

Aztán, ha létrehoztuk a patriarchális társadalmat, akkor majd a nők megtanulják, hogy hol a helyük és kénytelenek lesznek minket választani és szeretni, nem úgy mint most, hogy keresztülnéznek rajtunk és egy csepp szánalom sincs irántunk.

SerialSlut
Olvasó

Amikor nehéz megkülönböztetni a paródiát a valóságtól. :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Igaza van common nak akkor nem ment el az üzenet. Szóval köszönöm a nekem címzett hozzászólásokat megemésztem és reagálok ámblokk nem személyenként ha nem gond.