Alter Ego
175 megosztás

Férfiak és nők 40 felett

Úgy tűnik, merőben másfajta perspektíva és életérzés jellemzi a 40 feletti, középkorú nőket és férfiakat, ha az őket reprezentáló blogokat mint hangulti indikátorokat tekintjük át. Főként a társkeresés frontján domborodik ki, mennyire másként értékelik önmagukat és lehetőségeiket. Az alábbiakban egy női és egy férfiblog egy-egy posztja adhat ebbe betekintést.

“Ruthie 47 éves, roppant vonzó nő. A 13 éves fiával él, a fiú apjával még annak születése előtt szétmentek. Azóta társat keres. Lánykorában válogathatott a fiúk között, és úgy érezte, ez idősebb korában is így lesz. Nem így lett. „Mindig volt barátom, amikor a fiatalabb voltam, és azt hittem, a fiam születése után is így lesz, de tévedtem.” meséli Ruthie. „Amikor a fiam 3 éves lett, elkezdtem az online társkeresőkön körbenézni. Szórakoztató volt, flörtölgettem is, de valahányszor javasoltam, hogy találkozzunk, a pasik kettőt hátraléptek. Máris azt mondták, hogy nem keresnek kapcsolatot.”

Indítja a középkorú nőkről szóló hangulatjelentését az Oldalborda.hu, amely maga is idéz, hogy körbejárja a korosztály problémáit. Az idézett “Plankton” nevű blogerina problémafelismeréséhez célirányosan választotta még nevét is, és általában a 45 feletti nőket “plankton generáció”-nak titulálja, mert meggyőződése szerint olyan láthatatlanul él korosztálya, mint a planktonok az óceánban. Véleménye szerint a férfiak teljesen elfordulnak tőlük. Holott persze léteznek az egyedülálló negyvenes férfiak, akiknek a figyelmére számítanának, akiket partnernek tekintenének, mégis a középkorú nőknek beszűkülnek a másik nemhez fűződő kapcsolataik, és valamilyen okból még az offline és online társkeresők segítségével is végtelenül nehezen találnak partnert.

“A kutya ott van elásva, hogy a középkorú férfiak jóval fiatalabb lányokat keresnek. „Egy pasi sokkal szélesebb merítésből válogathat, egykorú, fiatalabb, idősebb, bárkit kinézhet magának.”- írja Plankton. „A normális 45 év feletti férfiakra szinte keselyűként csapnak le a társkereső nők.” Rendben, van néhány ilyen eset, de ez ennyire általános? Sajnos minden jel arra mutat, hogy igen. Ezt megerősítik a statisztika adatok, és nem mond mást Bernie Hogan, az Oxfordi Egyetem oktatója sem. A kutatók szerint a középkorú férfiak a jóval fiatalabb nőket keresik a társkeresőkön. Egy tipikus 42 éves pasi nyitott a nála 15 évvel fiatalabb lány felé is, de felfelé mindössze 3 évnyi korkülönbséget tud elképzelni, és szinte mindig a fiatalabbakkal kezdeményez kapcsolatot. Ugyanakkor a nők legtöbbször lefelé és felfelé is néhány év korkülönbséget preferálnak. (…)

Ez persze alátámasztja azt, hogy miért is érzik a 45 év feletti nők láthatatlannak magukat a társkeresésében. Charlotte Phipps 53 éves szingli titkárnő így panaszkodik: „A legnehezebb számomra, amikor hazajövök este 6-kor az üres lakásba. Csak a kutyáim várnak. Van egy bájos kis házam, gyönyörű kerttel, imádom, de az éjszakáim magányosak. Ülök a tv előtt, és unatkozom. Ha kimozdulok, a pasik észre sem vesznek. Egyre kevesebb az önbizalmam is.”

Ezzel a lehangoló életérzéssel szemben a párkapcsolati kérdésekről cikkező egyik legnépszerűbb magyar férfiblog, a Férfiszemmel.hu a hasonló korú férfiak élethelyzetét egészen másként ábrázolja. Mondhatni a fenti női problémafelvetéseket visszaigazolva a középkorú férfiak megnyíló lehetőségeiről beszél:

Nagyobb lett a merítés

Egy negyvenes férfi éppúgy találhat magának partnert a 20-as éveiben járó nők közül, mint a 30-as és 40-es korosztályból. Amíg fiatalon, az ember nehezen tudja elképzelni, hogy összejöjjön egy 40-es nővel, addig ebben a korban gyakorlatilag 20 és 50 között mindenki jelöltté válhat

Megvan a csajozáshoz kellő egzisztencia

Természetesen ez nem igaz, ha egy jól sikerült válás lenullázta az embert, de általában az átlag férfi ebben a korban ér pénzügyi lehetőségei csúcsára. Akár alkalmazott, akár vállalkozó ekkor keresi a legtöbbet. Ahogy mondani szokták a fizikai és mentális hanyatlás még nem indult el, de már a szex mellett a nők számára oly fontos anyagi biztonságot is tudjuk nyújtani.

Kialakul és megszilárdul a világnézet, az értékrend és az ízlés

A férfi ezekben már nem változik drasztikusan. Ebből kifolyólag pontosan tudja, hogy milyen nőt keres, hogy mi az, amiben engedhet az igényeiből és mi az, amiben nem. Nem fontos már a szűkebb és a tágabb környezet véleménye, mint fiatalon. A 40-es férfi könnyebben vállalja fel a döntéseit.

A negyvenes férfiak kapósak

A fentiekből következően ez a korosztály nők széles széles rétegeinél számít célcsoportnak. Sok olyan tulajdonság és élethelyzet alakul ki erre a korra, ami a nők számára vonzó. Természetesen ez nagyban annak a függvénye, hogy hogyan telt el életünk első negyven esztendeje.

Érdekes módon a hirtelen új életformát, új partnert választó, akár új családot alapító, középkorú férfiak generációjáról mondják, hogy megváltozott életformájuk  a “kapuzárási pániknak” köszönhető. A fentiek fényében viszont kérdéses, hogy vajon valóban a pánik jellemzi e őket leginkább? “Megőrülnek, sportkocsit vesznek, festik a hajukat, edzőterembe járnak, beújítanak egy húszéves nőt…” – mondja a közkézen forgó jellemzés a “kapuzárási pánikkal küzdő” férfiról. – Lássuk be, ebből sem az következik, hogy valamiféle szorongás uralja ezeknek a férfiaknak az életét, sokkal inkább úgy fest, hogy beérett életlehetőségeiket aknázzák ki.

Úgy tűnik, a nők saját életérzéseiket projektálják a férfiakra, amikor a férfiak kapuzárási pánikjáról beszélnek, hiszen minden arról árulkodik hogy a középkorú nők másik nemhez fűződő viszonyai és életlehetőségei szűkülnek be, ők veszítik el sokkal inkább “ellenállhatatlan varázsukat” és ennek megfelelően alakul életérzésük is. Ennek ellenére sokkal ritkábban hallani a nőkkel összefüggésben “kapuzárási pánikról”, “életközepi válságról”, sőt gyakran egyenesen tagadják ennek a lehetőségét. Lehetséges, hogy le kellene cserélnünk azokat a közkeletű sztereotípiáinkat, amelyekkel a középkorú nőkről és a férfiakról gondolkodunk?

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
175 megosztás


386
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
375 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
44 Hozzászólások szerzői
georg1945orenisiÁkos Fellnercs004righeira Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
tobbneju
Olvasó
tobbneju

Engem 42 éves koromban hagyott ott az asszony, most 49 vagyok. Újrakezdtem és most egy nálam fiatalabb nőtől vannak megint gyerekeim. Látom a korombéli ismerőseimet is, elsősorban a facebookon “hasonló cipőben”. Annyit mindenesetre tényként jegyzek meg, hogy a szüleink korosztályában nem volt annyi újrakezdése a férfiaknak, ráadásul életük végére jóval kevesebb párkapcsolatra tekinthettek vissza. Párkapcsolaton egy nővel való együtt élést értem. Újrakezdésen egy alapvetően fiatalabb nővel való párkapcsolatot és újabb gyerek(ek) vállalását értem.

Nagyon erős elmozdulás van a saját életutamban is beálló ún. szeriális monogámia felé: https://ng.hu/tudomany/2014/12/22/beszelgetes-csanyi-vilmos-etologussal/ Idézet: “Visszatérve a párkapcsolatokra, a több millió éves ősök poligámok voltak és ma is vannak poligám és monogám társadalmak, de a monogám társadalmakban vannak „kurvák” és barátnők, ami a poligámia egyik formája. A poligám társadalmakban csak a gazdagoknak van több felesége. Itt megjelenik az első feleség, kedvenc feleség fogalma. Ha nézünk egy skálát, ahol a nulla a monogámia és száz a poligámia akkor az ember értéke számítások szerint körülbelül tizenöt. Leginkább az úgynevezett szeriális monogámia működik, ami azt jelenti, monogámok vagyunk mindig egy partnerrel, de életünkben öt, hat, vagy még több is lehet.”

Érdekesnek látom, hogy a szeriális monogámia felé való törekvés inkább a nőkre jellemző, nem véletlen, hogy a bontókeresetek 70%-át is nők adják be. A férfiak inkább a poligámia (alfa stratégia), és a monogámia (béta stratégia) felé törekednek, maximum beérik a szeriális monogámiával, ha a női partner erre rákényszeríti a férfit. Magam poligám lennék szívem szerint, a volt feleségemet is dugnám szívesen két naponta a mostani feleségem mellett. De neki új partner kellett, ezért én rákényszerültem a szeriális monogámiára. A volt feleségemnek az új partner nem jött be, szerintem nem fog már együtt élni férfival.

A kulturális keveredés érdekes párkapcsolati “zűrzavart” vetít előre a következő 100 évre itt Európában: lesz a monogám stratégia (keresztény vallások), lesz a poligám stratégia (iszlám és minden egyéb más vallás), lesz a szeriális monogám stratégia (vallástalanok). A népszaporulat mértéke dönti majd el, hogy melyik stratégia lesz a “nyerő”. Mert 100 év múlva is létezni fog mind a három, fogadni csak arra mernék, hogy 100 év múlva itt Európában a szeriális monogám és poligám stratégiák nagyon megerősödnek, a monogám pedig erősen vissza fog szorulni. Mindenesetre azok a nők jelentős előnyben lesznek, akik képesek lesznek lelkileg párkapcsolatra egy gyerekekkel már rendelkező férfival (szeriális monogámia) esetleg képesek lesznek 1/2/3/4. feleségei lenni egy poligám férfinak. Mert nekik jó eséllyel lesznek gyermekeik, aki meg erre nem hajlandó, annak a nőnek maradnak a macskák. Mert minden nő azt a felső 20 %-ot akarja a férfiak közül, de az “első feleség” pozíció csak a legszebbeknek juthat egy olyan férfi mellett, akit a nő maga is őszintén kíván (megvan a kémia).

Blackur
Olvasó
Blackur

Örülök, hogy újra tudtad kezdeni az életed de ez vagy korántsem általános vagy én vagyok űber balfasz. Rám valahogy nem csaptak le :))))
Amiket én tapasztaltam leírtam itt korábban. Amit abban a körben ahol mozgok , látok nem a cikket támasztják alá [angol tudós bármit megállapít].
40s szingi,szűz pasik hasonló korú nők 30 éves pasikat hajkurászva.
Hagyjuk az alfa-béta-gammát, más oldalró had nézzem. Mo-n a 40 körüli pasi vagy házas vagy rommá alázott elvált vagy csalódott önbizalomhiányos szingli. A cikkben említett csúcson lévő az elenyészően kevés. A nőknél vagy aggszűz vagy házas vagy frissen elvált csalódott vagy újra f@szkörhintás. Azt legalábbis én egyáltalán nem tapasztalom , hogy az említett fiatal nők buknának erre a korosztályra szerintem
Per-pill a 30-35 éves pasik aratnak, őrájuk alulról-felűlről vadásznak. A csúcs a Görbe Nóra 60+ interjú 30 s pasit keres mert benne annyi energia van.

Art
Olvasó
Art

Valószínűleg nem vagy elég gazdag. Illetve nem látszol annak.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tényleg nem de a cikkben szó nincs a gszdagságról. A gazdagnak nőből is több-jobb jut de ez már az ókorban is így volt ezen kár rugózni.

Taki
Olvasó

Ja ha nem vagy elég gazdag azt ők már be se számítják (ingyenélőcsöves) – tehát eleve egy bizonyos szint felett minősítenek bárkit egyáltalán férfinak – és akkor azon panaszkodnak hogy abban a halmazban nem találnak normálisat. De ezt már régebben berajzolták és még volt egy-egy alfaözvegyesítés ebből azt gondolták hogy akkor ez a szintjük most meg már ez is elmaradt, és akkor inkább macskáznak.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Legalább nem megy csődbe a Fressnapf.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Nem tudom te milyen körben mozogsz, de még egy pesti nőnek is elég ciki nálánál 5-10-15 évvel fiatalabb férfiakkal hajkurásztatnia magát, legalábbis nyilvánosan.
Amúgy meg igen, elég balfasz vagy ha a 40-es generációból sem bukik rád senki. Vagy te vagy túl igényes, persze ne is várj itt 20 éves gyönyörű szép arcú ártatlan szüzeket. Rengeteg elvált, elhanyagolt nő van ebben a korosztályban szó szerint szexre és kényeztetésre éhesen. Arcra már fonnyadtak, de amelyiken jól áll még a nadrág, nőies alakja van, és rád izgul, az jobb az ágyban, mint akármelyik 20-as ezt garantálom. Nem beszélve arról, hogy ezek még tudnak főzni és roppant hálásak tudnak lenni ha valaki örömöt tud szerezni nekik. Természetesen csak szórakozni érdemes velük, mert alapvetően értéktelenek lelkileg, teljesen fel van borítva a lelki világuk, a modern élet kiölt belőlük mindent, ami női érték. Ennek ellenére olyan álmaik vannak, hogy 40-50+ évesen megtalálják álmaik hapsiját, aki értük él és mozog, romantikusan utaztatja és ágyba viszi és kényezteti őket. Némelyiknek olyan magasan van a mérce, hogy azt nem nagyon üti meg senki, de ezek társat keresnek, és soha nem találnak – mégis ha tetszel nekik egyből viheted őket az ágyba :)

Reszet Elek
Újságíró

Ha jó karban levő negyvenes férfi vagy, akkor nem kell beérned hasonló korúval. Simán jöhet egy minimum tíz-tizenöt évvel fiatalabb. Fonnyadóban levő negyvenesekkel elegendő ötvenöt-hatvan környékén foglalkozni, de manapság még ott is simán beeshet egy-egy apu problémás húszas vagy harmincas. Persze ha fizikailag le vagy szakadva meg gőzöd sincsen a nőkről, akkor valójában mindegy hogy hány éves vagy.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Arcra kétségtelenül összehasonlíthatatlanul szebb egy 20-as, mint egy negyvenes, de testre már alig van különbség egy jó karban levő sportos negyveneshez képest, ágyban már lehet jobb is ha nincs szétqrva, és lényegesen normálisabb a hibáik ellenére is. Én konkrétan nem nagyon hiszem, hogy egy óránál többet el tudnék tölteni egy 20-assal, akivel esetleg igen, az meg többet ér annál, hogy szerető legyen. Nemrég még én is 20-30-as generációban gondolkoztam, de tapasztalat, hogy nem feltétlen kell ehhez ragaszkodni főleg egy idősebb tagnak.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát kerhani2, ha csak dugni akarsz már, arra valóban a legjobb egy jó állapotú 40-es nő 14+ éves gyerek(ek)kel. A gyerek estére otthon maradhat, szabad az élete a nőnek, gyereket meg már nem akar. 14+os gyerek már nem lepődik meg azon se, ha reggel éppen te szarsz a nő lakásában és a gyerek is éppen klotyóra megy. “-Szia Béla bácsi, mikor végzel? – De én Géza vagyok! – Ja bocs, a múlt heti bácsit még Bélának hívták, nem láttalak a klotyón, mert zárva van az ajtó.” Azért huszonévest mindig jobb dugni…… Még ha a 40+os öt orgazmust szimulál is neked, akkor is jobb a huszonéves.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

50 felett vagyok, házas, nem csak dugni akarok, de új életet sem akarok kezdeni egy húszassal, sőt egy negyvenessel sem. Csak annyi lenne a megjegyzésem, hogy nekem meg minden férfinak nyilván a 16-26 éves csini csajok a legszebbek, de ez nem azt jelenti, hogy jobb velük az együttlét. Sem intellektuálisan sem az ágyban. Nyilván a 20 éves csajok nagy része megüti azt a mércét, ami egy férfinek kell, míg a negyveneseknek csak egy nagyon kis része, legalább is formára, de egy negyvenes férfi és egy 20 éves nő nem igazán partnerek semmiben. Csak és kizárólag sex-pénz csere alapon.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tisztában vagyok vele, hogy balfasz vagyok ezt nem kell ismételgetni. Több netes és élő fórumon kértem már segítséget de általában az általad írt jelzőket kapom de ezt magamtól is tudom. Azt hogy mit kellene csinálnom többen mondták már de a HOGYANT még senki de köszi a Te segítségedet is, sokat tanultam belőle.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Öltözz föl rendesen, menj táncolós helyekre (minden nő imád táncolni, és bolondul a jól táncoló férfiakért), tanulj meg táncolni, és ki fog tárulni a világ. Gondolom nem tudsz táncolni és nem szeretsz ilyen helyekre járni, de járj el akkor is ha ez elsőre nem lesz nagy élmény. A néhányadik alkalom után ha már élvezni fogod a mozgást, jönnek a nők is. A jóképűségnek nincs túl nagy jelentősége, ez ne tartson vissza. Ha dagadt vagy, akkor sportolj, fogyj le. Hagyd abba a játékokat, koncentrálj a célodra. Társkeresős oldalakt kerüld el messzire, ha megteszed amit ajánlok választhatsz magadnak olyan nőt aki tetszik.
Van sok más lehetőség is, de ez a legeccerűbb.

Blackur
Olvasó
Blackur

173 cm 76 kg határeset. [pajzsmirigygond örülök h a súlyom ennyi] nem játszom gépen-neten társkeresőn voltam a oda többet tényleg nem megyek ( egyszer megkaptam hogy olyan ronda vagyok h inkább magához nyúl stb stb) Teljesítménytúrázom, bringázom, íjászkodom, jó időben szabadvizeken úszom, igaz ez utóbbit csak lazábban. Kvízeken játszom kvízjátékvezető vagyok -ergo ki merek állni emberek elé- egyik játékban, kártyaklubba járok. Rockkoncertek, nyáron rockmaraton ennyi a munka utáni életem s ezért vagyok óriási balfasz mert sokan kérdezték már ” ennyi helyre jársz sokan kedvelnek és egyedül vagy?” igen egyedül.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

egyszer megkaptam hogy olyan ronda vagyok h inkább magához nyúl

Az ilyet kéne úgy picsán rúgni, hogy a Holdig száll.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tény, hogy ronda vagyok de ha nem jövök be neki elég ennyit mondania. Amikor voltam ts keresőn 1 volt aki megmondta szemtől szembe: kösz az idődet de nem téged kereslek. Igy korrekt nem mostanában volt de buszon még ráköszönünk egymásra.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hogy vagy ronda? Az arcod, vagy mi a probléma?

Blackur
Olvasó
Blackur

Hogy válaszoljak erre, hogy ne adjam ki magam ?:) nagyon az a egész el van baszva ahogy kell, vállam nem sokkal szélesebb mint a csípőm rövidlátó vagyok későn vették észre mire kaptam szemüveget az állandó közelhajolás miatt a testtartásom is borzasztó, egy elcseszett szemműtét miatt ugy nezek ki mint egy alkoholista .

Blackur
Olvasó
Blackur

A testtartás igen a görbült gerinc nem. Nem sima rövidllátás elszúrt műtött szemen 0 a másikon -10 s dioptria, a szemorvos csodálkozik is, látott már ijászbemutatón. Az itt olvasottakon [randizás alapjai-barátzóna stb] magamra ismerek sokszor de az ott tanácsoltak 180 fokkal ellentétesek az alaptermészetemmel. A segítő tanácsok nekem is jólesnek :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Blackur@ .Külsővel kapcsolatban : szerintem a magasság/súly még pont jó. Ha van is rajtad pár kg,ez nem jelentős. Ettől függetlenül egy kis izomépítés ajánlott ,az mindig dob az SMV-én.
Egy jó frizura választás szintén rengeteget számít. Ha kopaszodsz amolyan J. Statham stílus a jó. (3-napos, karbantartott borostával kombinálva) Öltözködés nagyon számít ! Sportosan elegáns ( zakó/ ing- nem nyakig begombolva,de nem is hasig nyitva, farmering stb ) érdemes rászánni mindenképp.Nyáron egy jó napszemüveg is “cool feelinget” ad. A tánc jó ötlet. Kevés a jól táncoló és táncolni szerető férfi.

Belső : hangsúlyozd azt,amiben jó vagy. Spéci pl. ez az íjász dolog. Ez ritka, a csajok imádják a különleges dolgokat “csinálókat” . (rocksztárok, sportolók, művészek-festők, zeneszerzők, zsenik)

Lásd a példákat,ők mind sokkal rondábbak/kisebbek voltak ,mégis sikeresek a nőknél és (még Hawking sem) elsősorban a pénzük miatt.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Henri_de_Toulouse-Lautrec
https://hu.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
https://hu.wikipedia.org/wiki/Seress_Rezs%C5%91

stb.

Elcsépelt dolog,de a humor számít. Talán még fejleszthető is. Próbálj ne rágörcsölni. Csak lazán amennyire lehet.
Ha meg egy bunkó ribanc legközelebb azt mondja neked,hogy ronda vagy ,akkor válaszold azt,hogy “tudom,ezért is gondoltam azt ,hogy összeillenénk ” :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Azt szoktam mondani bármelyik nőnek el tudom csavsrni fejét rámosolygok és azonnal elfordul. Elbedzélgetek én kvízen túrán ijászaton 7-70 éves nővel azzal nincs gond amíg nem akartam utána pattintanak le.

zgy001
Olvasó
zgy001

Blackur
Olvasó
Blackur

visszaértűnk a kiindulóponthoz. Amit írsz-írtok HOGYAN szerezzem meg a MIT azt leírtátok. De én nem feltétlen nőt szeretnék hanem hogy ne süssön rólam a balfasz vagyok titulus, de nyilván összefügg a 2 a nők ezt kilóméterről kiszúrják.

common man
Olvasó
common man

Visszatértünk oda ,hogy én olyan különleges vagyok ,hogy nem tudok nyelvet tanulni,nem tudok lefogyni nem tudok nőt felszedni és a többi és a többi.Fentebb már tanácsoltam itt megint:menj el pszichológushoz költs rá kb. 200000 forintot aztán meglássuk…

tomgal
Olvasó
tomgal

Szerintem neked ilyesmi segítene…erre érdemes lenne pénzt áldozni (ez egy a sokból,de rengeteg hasonló van , ez a pacák elég meggyőző-amúgy nem ismerem ).
Nem gondolom ,hogy egyedül , vagy szakember nélkül ebből ki lehet kecmeregni:

https://nagyzsolt.eu/onismereti-tanacsadas/

Nyilván nem feltétlen ő,de valami/ valaki hasonló

wayofmen
Olvasó
wayofmen

Man up! Én nem bízom a pszichomókusokban, meg az ilyen önismereti life coach bullshitben sem. Nagyjából hasonló cipőben jártam, mint te: okos, “jófiú”, skinny-fat szerencsétlen. Nem hiszem, hogy magadon kívül bárki segíthet.
Ami nekem segített: sztoikus filozófia, súlyzós erőedzés, böjt, full kontakt küzdősport.
Mind mentálisan, mind fizikailag jó sokáig rohadt kényelmetlen és fájdalmas volt mindegyik.
Néhány hónap, egy év után kb aztán sokkal nyugodtabbnak és magabiztosabbnak éreztem magam. És igen, ezt a nők is megérzik rajtad…

common man
Olvasó
common man

Én nem bízom a pszichomókusokban, meg az ilyen önismereti life coach bullshitben sem

Kikben bízol?

Blackur
Olvasó
Blackur

Anno itt volt egy cikk erről, akkor maximális egyetértést kapott az a komment, hogy pszihósoknak nem érdeke segíteni a hozzájuk forduló pasikon, mert akkor borulna a alfa-béta arány kell a sok béta szolgának.

common man
Olvasó
common man

Hát, ha maximális egyetértést kapott akkor az már valamiféle szentírási magasságokba került.Tehát te ebben bízol.Akkor cselekedj eszerint.Mitől függ,hogy melyik kommentben bízol? Mert van többféle vélemény is,Bár egyre erősebben arra gondolok ,hogy csak szórakozol.

Blackur
Olvasó
Blackur

Azokból a kommentekből amit nekem címzel süt az ellenszenv irántam. Az nem baj ha nem kedvel mindenki, kibírható de miért szórakoznék? Nehéz ezzel szembenézni nem kívánom senkinek, még neked sem:)

common man
Olvasó
common man

Ellenszenvem a kis geci kamugép ellen irányul aki visszaél a többiek segítőkészségével.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ha ezt rám értetted akkor visszautasítom ezt a hangnemet!
Amikor rátaláltam erre az oldalra akkor is segítséget kértem biztos 3 éve kamuzok . Grat az éleslátásodhoz mr megmondóalfa:))

common man
Olvasó
common man

Még szép ,hogy rád értettem de picsáskodjál továbbra is (ha nem kamuzol)
Van itt az oldalon egy kommentelő ő igazi pszichológus ha jól tudom, ő biztos ismer olyat akinek ez a szakterülete.Neked biztosan külső segítség kell.Amúgy jobbnál jobb ötleteket kaptál(nem magamra gondolok,de tőlem is hehe..)füled botját se mozdítottad úgyhogy csak kamuzol.

Blackur
Olvasó
Blackur

Az ellnenszenved ellenére tőled is:) de olvass vissza megköszöntem ámblokk. Nem a neten élek 0-24 ben amikor ideértem írtam. Van ai tetszik van ami végrehajthatatlan pl egyszemes rövidlátóként a konditerem, kérdezz meg szemészt ha nekem nem hiszed. Haragudhatsz rám de minek küldök egy virtuáis békesört.

common man
Olvasó
common man

OK.Érted haragszom nem ellened.

Blackur
Olvasó
Blackur

megbeszéltük

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mondjuk ha 3 éve semmi változás nem történt a segítségkérések ellenére, akkor valami gáz van. Ha jól emlékszem, Hunn segített neked sokat a maga módján, de az nem biztos, hogy jó ötlet volt.
Sok férfi nem hisz a pszichológusokban, tény, hogy 80%-uk nem jó semmire, csak elmélyíti a problémát, viszont pl. ha elkerülő személyiségzavarod van (keress rá, nekem ilyennek tűnsz), azon elég könnyen lehet egyszerű pszichoterápiával segíteni, szerintem azon sok mindent nem lehet elkúrni. Bár nem vagyok szakember, szóval ezt szigorúan csak laikusként mondom.

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem 3 éve csak akkor találtam ide. Többmindent, pszihóst is próbáltam de common megmondóalfa szerint kamuzok ergo semmi gond:) és szerintem ahogy nekem reagált az tisztán mutatja amiről itt már több cikk is foglalkozott pl a férfilélek megértése, hogy ha egy pasi segítséget kér csak picsogó lehet. Az említett cikkekhez ezt nem írta be.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezt igaznak érzed magadra? (Még ha csak csekélyebb mértékben is?)

“Az elkerülő személyiségzavarral küzdő egyént rendkívül erős szorongások gyötrik, túlérzékeny, szinte mindentől, mindenkitől tart, apróságok miatt fél (például attól, hogy megszólják a ruhája miatt, hogy étkezésnél leeszi magát, hogy véleménye miatt bírálni fogják). Könnyen zavarba jön, nevetségesnek, megalázottnak érzi magát, s az ilyen veszéllyel járó helyzetektől egyre inkább visszahúzódik. Állandó kisebbségi érzések gyötrik, épp ezért kerüli a felelősségvállalást. Szinte mindenre alkalmatlannak érzi magát, s noha vágyik a kapcsolatokra, az esetleges elutasítás miatti félelmében inkább elkerüli az embereket, tehát tényleg magára marad. Mindenkitől teljes mértékű elfogadást vár el, csak olyan kapcsolatban tud élni, ahol feltétel nélküli elfogadást érez.”

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem mindent

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Kipróbáltad?

righeira
Olvasó
righeira

Megnyugtathathatlak pszichológusként, hogy ez nem igaz. A pszichológia főárama nem hajlandó elismerni sem az alfa-béta-omega spektrumot a férfiak besorolása tekintetében. (Kivéve az evolúciós pszichológia, de az jelenleg az elméletalkotás szakaszában van, terápiás módszerek, megközelítés nem épült ki rá.) Úgyhogy nem gondolkodnak ebben, még a feminista pszichológusok sem (főleg nem ilyen tudatosan).
A pszichológiának a mi problémánkra kínált válasza nagyjából az, hogy a terápiában feltárjuk azokat a rossz godolati sémákat, beidegződéseket stb. ami esetünkben a párkapcsolati sikertelenséget okozza, és az azt kiváltó belső okot kezeljük (értéktelenség érzetét, gyanakvó-ellenséges beállítódást, önalávetést, hibás kommunikációt stb.) majd amikor minden a helyére került, adhatod önmagad*, mert az “új önmagad” már egészséges lesz. Ezzel tapasztalataim és ismerőseim tapsztalatai szerint az a gond, ha nagyon régi a kiváltó belső ok (elutasítás a szülőktől, nem működő kapcsolati minta szülők között, bántalmazás stb.) azok piszok mélyen beivódnak az emberbe és nem minden esetben oldhatók fel – a terápia sikertelen marad vagy csak nagyon hosszú idő alatt lesz sikeres. (Mostanában kezdjük kapizsgálni, hogy a gyerekben milyen neurobiológiai folyamatokat, elváltozásokat indít be, szilárdít meg a rendszeres verés pl. Annak megoldása meg, hogyan változtatunk meg neurobiológiai folyamatokat, vegyületek arányát a testben, hogy ezek a neurobiológiai folyamatok nem vigyék rossz irányba az észlelést, gondolkodást, cselekvést – még sehol sincs. )
Ráadásul az ilyen terápia nem egy kellemes dolog. Tulajdonképpen az egész személyiséged alapjait bontja meg, piszkálja meg egy hatékony terápia, ami nagy érzelmi, hangulati ingadozásokkal, bizonytlanasággal, fájdalommal jár és emellett hatalmas erőfeszítést igényel.
Mi legyen? Attól függ, hogy alapvetően jó gyerekkorra tekintesz-e vissza, ahol még jól funkcionáltál, voltak sikerélményeid a csajoknál. Ha igen, elég lesz egy kevésbé megterhelő, csak a hibás sémákra, stb. fókuszáló pszichoterápia. Ha bírod a gyűrődést esetleg csoportos pszichoterápia. (Ott a többiek szemedben mondanak olyat is,amit a pszichológus nem tenne, és esetleg olyat is, ami nem igaz, de bántó.
Ha már gyerekkortól nem megy az önbecsülés, nincs meg a siker, akkor a probléma is mélyebb. Vagy rászánsz rengeteg erőt és energiát egy min. 2-3 éves pszichoterápiára, vagy megpróbálsz új neurológiai, biokémiai folyamatokat elindítani magadban. Az lenne logikus, hogy a gyerekkori tapasztalatokkal ellentétes élmények megtapasztalása valószínűleg visszahat egy idő után a biokémiádra is – szóval olyan élmények kellenének, ahol férfiasnak, kompetensnek, győztesnek éled meg magad, ez aztán ki fog hatni a kisugárzásodra is – és várhatóan nem/kevesebben utasítanak el.

Amúgy hol az a cikk, ami ezt a bétagyártó üzemmódot feltételezi a pszichológusokról? Elkerülte a figyelmem!

* Ez nem tévesztendő össze a terápiás megnyílást ösztönző “add önmagaddal” a terápiában azért van szükség a megjátszástól, rejtőzködéstől mentes viselkedésre, hogy a pszichológus azt lássa, ami őszintén, belülről jön, amivel a másik ember (ösztön, benyomás szintjén) találkozik veled kapcsolatban. Ez ahhoz kell, hogy a diagnózis pontos legyen, a hárítások, a szociális kívánatosság máza alatti primer mozgatórugók, reakciók láthatóak legyenek.

tomgal
Olvasó
tomgal

Valahogy így hangzik egy valóban szakértöi hozzászólás. Érdekes az alfa-béta kérdés pszichológiai megközelítése. Szerintem sem atavisztikus, nincs elöre köbevésve

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A pszichológia főárama nem hajlandó elismerni sem az alfa-béta-omega spektrumot a férfiak besorolása tekintetében.

Ha még csak azt ne lenne hajlandó elismerni, még csak-csak, viszont az egyik legfőbb gond az, hogy „női szemszögből” próbálja úgy „megoldani” egy férfi gondját, hogy nemcsak hogy nincs tisztába a RedPill alapjaival, hanem épp mindennek az ellenkezőjét „tanácsolja”.
Pl. ha jó esetben, el is mennek „párterápiára”, annak általában az a vége, hogy a nő hamarabb dobbant. Ha egyszer a villanykapcsoló hatás átkattant, baszhatja szó szerint bármely „hályogkovács” pszichológus, a pár férfi tagja szopni fog.

(Kivéve az evolúciós pszichológia, de az jelenleg az elméletalkotás szakaszában van, terápiás módszerek, megközelítés nem épült ki rá.) Úgyhogy nem gondolkodnak ebben, még a feminista pszichológusok sem (főleg nem ilyen tudatosan).

Nem hinném, hogy létezik olyan pszichológus, nemtől függetlenül, amelyik nem „feminista”/BluePilles “szemszögből” praktizálna.

A gyakorlatban 99%-ban nem tudatosan, de a végkimenetele egy ilyennek, ha van mersze a palinak „szakemberhez” fordulni, akkor a „töketlenségét” -ami miatt oda jutott még jobban elmélyíti, gyakorlati segítséget nem fog adni neki, főleg egy nő, de egy BluePilles „szaki” sem jobb, sőt. RedPilles pszichológust na netán már látott valaki ilyent, ráadásul, aki még „meg is él” a szakmájából, az szóljon…… ha van egyáltalán ilyen, de az is valami, ha már halott ilyenről….

A pszichológiának a mi problémánkra kínált válasza nagyjából az, hogy a terápiában feltárjuk azokat a rossz godolati sémákat, beidegződéseket stb. ami esetünkben a párkapcsolati sikertelenséget okozza, és az azt kiváltó belső okot kezeljük (értéktelenség érzetét, gyanakvó-ellenséges beállítódást, önalávetést, hibás kommunikációt stb.) majd amikor minden a helyére került, adhatod önmagad*, mert az “új önmagad” már egészséges lesz. Ezzel tapasztalataim és ismerőseim tapsztalatai szerint az a gond, ha nagyon régi a kiváltó belső ok (elutasítás a szülőktől, nem működő kapcsolati minta szülők között, bántalmazás stb.) azok piszok mélyen beivódnak az emberbe és nem minden esetben oldhatók fel – a terápia sikertelen marad vagy csak nagyon hosszú idő alatt lesz sikeres.

Tegyük fel, hogy „feltárásra”, jó esetben „feloldásra” is kerül, x pénz és munkaóra után, és csodák csodájára kiderül, hogy az illető nem alfa. Az esetek 99%-ban nem is fog azzá válni, mert a nagy felismerések után még mélyebbre taszítja a szaki a BluePillbe, csak most már “egészségesen” fog szopni a csávó..

(Mostanában kezdjük kapizsgálni, hogy a gyerekben milyen neurobiológiai folyamatokat, elváltozásokat indít be, szilárdít meg a rendszeres verés pl. Annak megoldása meg, hogyan változtatunk meg neurobiológiai folyamatokat, vegyületek arányát a testben, hogy ezek a neurobiológiai folyamatok nem vigyék rossz irányba az észlelést, gondolkodást, cselekvést – még sehol sincs. )

Ez is ködszurkálás, mert a „rendszeresen vertek” között ugyanannyi az “alfa”/”sikeres” mint a pihepuha/babos rózsaszín álomban nevelkedettek között, sőt az „legterheltebbeknek” általában nem okoz gondot a nőszerzés. A deviáns, átlagtól eltérő (nem csak felfele, de lefele is, pl. a gátlástalanság.) vonzó a nők számára és ez pozitív visszacsatolást eredményez

Ráadásul az ilyen terápia nem egy kellemes dolog. Tulajdonképpen az egész személyiséged alapjait bontja meg, piszkálja meg egy hatékony terápia, ami nagy érzelmi, hangulati ingadozásokkal, bizonytlanasággal, fájdalommal jár és emellett hatalmas erőfeszítést igényel.

Innen kellene újra felépítenie az illetőnek saját magát, de ehhez biztos, hogy a BluePilles/„feminista” szakitól nem fog segítséget kapni. Még ha kapna is , akkor is túl nagy a kockázat és mivel a töketlenség alapismérve a kockázatkerülés, így ördögi körbe marad az illető.

Mi legyen? Attól függ, hogy alapvetően jó gyerekkorra tekintesz-e vissza, ahol még jól funkcionáltál, voltak sikerélményeid a csajoknál.

Azért itt cizellálni kéne, hogy mit nevezünk „sikernek”, mert egy szerencsétlen számára az is siker, hogy egyáltalán “engedték” neki, hogy felhőztesse magát, hogy fizessen, hogy „szolgáljon, hogy jófiú/jóbarát lehet semmi morzsákért…stb.……

Az lenne logikus, hogy a gyerekkori tapasztalatokkal ellentétes élmények megtapasztalása valószínűleg visszahat egy idő után a biokémiádra is – szóval olyan élmények kellenének, ahol férfiasnak, kompetensnek, győztesnek éled meg magad, ez aztán ki fog hatni a kisugárzásodra is – és várhatóan nem/kevesebben utasítanak el.

Csakhogy ezeket az élményeket épp, hogy a kudarckerülés miatt, valószínűleg soha nem fogja megtapasztalni.

* Ez nem tévesztendő össze a terápiás megnyílást ösztönző “add önmagaddal” a terápiában azért van szükség a megjátszástól, rejtőzködéstől mentes viselkedésre, hogy a pszichológus azt lássa, ami őszintén, belülről jön, amivel a másik ember (ösztön, benyomás szintjén) találkozik veled kapcsolatban. Ez ahhoz kell, hogy a diagnózis pontos legyen, a hárítások, a szociális kívánatosság máza alatti primer mozgatórugók, reakciók láthatóak legyenek.

Az emberi elme elég találékony, és nem az a gond, hogy a pszichológust veri át sikerrel, hanem saját magát legfőképpen, azért is tart hónapokig évekig és legnagyobb része viszont soha nem “gyógyul meg” ……

common man
Olvasó
common man

női szemszögből” próbálja úgy „megoldani” egy férfi gondját, hogy nemcsak hogy nincs tisztába a RedPill alapjaival, hanem épp mindennek az ellenkezőjét „tanácsolja”.

Ez honnan?

ha jó esetben, el is mennek „párterápiára”,

Én is tévedhetek de mintha itt az egész egy olyan konkrét személy problémájából indult volna ki akinek egyáltalán nincs párja…

Tegyük fel, hogy „feltárásra”, jó esetben „feloldásra” is kerül, x pénz és munkaóra után, és csodák csodájára kiderül, hogy az illető nem alfa

Azok derítik ki akik szerint ilyen felosztás nincs is.Kiderül.Bár biztos titkon abban reménykedett…Mert te azt mondod.

Ez is ködszurkálás, mert a „rendszeresen vertek” között ugyanannyi az “alfa”/”sikeres” mint a pihepuha/babos rózsaszín álomban nevelkedettek között,

Ha nincs adat én is következtetni szoktam csak nem tüntetem fel tényként.

Innen kellene újra felépítenie az illetőnek saját magát, de ehhez biztos, hogy a BluePilles/„feminista” szakitól nem fog segítséget kapni.

És azt, hogy a szaki milyen azt megint a te csalhatatlan ösztönöd súgja…

Csakhogy ezeket az élményeket épp, hogy a kudarckerülés miatt, valószínűleg soha nem fogja megtapasztalni.

Már megint az isteni kinyilatkoztatás.
Van aki ilyen élmények közt nő fel, van aki nem de látja és aztán veszi magának a bátorságot és van aki szakember segítségével jut el idáig és igen van olyan is mint írod ,aki soha nem jut el idáig.

righeira
Olvasó
righeira

A pszichológia „női szemszögéről”. Kétszer-háromszor több praktizáló pszichológus nő van, mint férfi, ez igaz – neked viszont nem kötelező nőhöz menned. A pszichológia továbbá vonzóbb egy tépelődőbb, elvi-elméleti dolgokra fogékony férfinak, mint az aktív alfának (aki jó eséllyel a normális gondolati igényességet is szőrszálhasogatásnak, az intimitást zavarónak, az érzelmi intelligenciát nyavalygásnak tekinti). Ettől még a valós önértékelés, az önbizalom, a saját út megtalálásában a kevésbé alfa pszichológus is tud segíteni, mivel nem róla, hanem a kliensről szól a terápia.
A terápia pedig kibaszottul nem tanácsadás – ekkora marhaságot bántó még olvasni is. A pszichoterapeuta (5+4+3 éven át képzett klinikai pszichológus) nem ad tanácsot!! A pszichoterapeuta kérdésekkel segít tisztázni,elemezni helyzeteket, hibákat, jó döntéseket, rávezet, segít megtisztítani a gondolkodást, viselkedést a rossz berögződésektől, mintáktól, előfeltevésektől – és a saját hajlamoknak megfelelő személyiség kialakításában. Aki ennyit nem tud, annak alapvető hiányosságai vannak a témakörben, és nagyon szigorúan tartózkodnia kellene kijelentő mondatok megfogalmazásától.
A Red Pill nem tudomány, és nem csodaszer. Fogalmai nem definiáltak ehhez eléggé, értelmezési keretét nem tisztázza, árnyalatlan, faék egyszerűségű válaszokat ad, eredményességét objektív módszerekkel nem igazolta, módszertana, fejlesztési gyakorlata nincs. Kétségtelen, hogy alapvető problémákra, átlagemberek esetében nagyon sokszor jó választ ad, mivel egy tapasztalatokból építkező rendszer. (illetve egy klasszikus trükkel él: elméletébe „integrálja” az elméletének ellentmondó eseményeket is, azokat átminősítve, átszínezve. Így az elmélet nem „sülhet fel” cáfolata, kiigazítása fel sem merülhet.) A baj ott kezdődik, amikor az ember kilóg az átlagból adottságai, vágyai, szükségletei tekintetében. Ennek a 10-2030%-nak nem fognak beválni a Red Pill megoldásai. Fontos leszögeznem, amíg nincs jobb, tudományosan megalapozott és a valóságra a jelenleginél jobban reflektáló elmélet, vagy gondolatrendszer, a Red Pillt hiánypótlónak tekintem – csak nem a teljes férfitársadalom egészére nézve. (Tippem, hogy nem lesz ilyen, mert (a) a kérdésben egy tökéletes őszinteséggel közelítő megoldás az átlagember tudatosságának korlátaiba ütközik, azaz nem fér hozzá tényleges érzéseihez, motivációihoz, illetve nem képes szabatosan megfogalmazni őket, (b) egy ilyen diskurzus olyan felháborodást, indulatokat szülne, ami vagy szétvetné a társadalmat, vagy olyan elviselhetetlen lenne vele szembenézni, hogy többség inkább nem akar majd róla tudomást venni.)
Igen, lehet, hogy a terápia hatására sem lesz valakiből alfa. A terápia célja nem az alfásítás, hanem az egészség. De sokkal jobb helyzetbe kerül „megjavítva” „frissítve”, mint a terápia előtt volt. Ha a terápia sikeres, a kliens eljut oda, hogy kiállásban, rátermettségben, hatékonyságban máris az átlag fölé nő. Mert az átlagnál pontosabb észlelése, kevesebb hibája és jobb alkalmazkodása lesz pl. Ezekre a tulajdonságokra támaszkodva sikeres lehet a hivatásában, státuszt érhet el stb. – azaz vonzóbbá válhat.
A sikeresség mögött nem feltétlenül áll pszichés egészség. A bántalmazás dacára státuszt elérő emberek jó pár más problémával küzdenek, ami lerontja az életminőségüket. Nárcisztikus személyiség, ami vezetőként rontja az eredményességet. Agresszív-empátia-hiányos személyiség, ami megnehezíti az együttműködést, mások reakcióinak bejóslását. Alkoholizmus, ami idő előtt sírba viszi. Hajlam a stresszbetegségekre stb. Mindez azért, mert a traumát nem oldotta fel, csak elfojtotta. A feszültséget nem lecsapolta, csak kuktába zárta. Azt pedig ki kell néha szelepelni, különben felrobban. Hamarabb patkol el az ilyen és kevesebb felszabadult pillanatot, boldog élményt él át. Ha valaki egész életét csak a szexre/státuszra teszi fel, annak ez az ára. Ja, és az ő gyerekeik lesznek azok, akiknek szintén lesznek problémáik az életben dögivel.
Egészséges ember szerintem nem akar olyan nővel élni, kapcsolatba lépni, aki deviánsokra bukik. Most komolyan, ki akar mondjuk egy Hajdú Péter, vagy egy Damu Roland után járni egy nőben??
A kudarckerülés nem az egészséges psziché eleme, hanem egy tengely egyik végpontja. A másik a kockázatkeresés. (Amerika kicsit más mint Európa, itt nincsenek korlátlan lehetőségek. szóval ami ott pozitív sikerkeresés az itt Európában nem ugyanaz. Az egészség pedig az élet egészét tekintve a két szélsőség között középen van: aki tud mindkettő lenni és nem tapad le az egyik végleten.
A pszichoterápia sem csodaszer. Kell a terapeuta, tudása, erőfeszítése, türelme, a kliens őszintesége és igyekezete – és kettejük összeillése. Vannak gyengébb, vagy akár rossz terapeuták, és vannak akik nem akarnak igazából változni.

tomgal
Olvasó
tomgal

“ A sikeresség mögött nem feltétlenül áll pszichés egészség”

Sőt:

https://www.origo.hu/gazdasag/20171019-minden-otodik-cegvezeto-pszichopata-az-uzleti-vilagban.html

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“ A sikeresség mögött nem feltétlenül áll pszichés egészség”

Sőt:

Én meg azon lepődök meg, hogy ez titeket meglep, ennyi idő és ennyi “irodalom” után….

Ha nem lenne “ára”/”előfeltétele” akkor itt minden balfasz hegyre-halomra “sikeres lenne”, mire gerjednének a nők, a “sikertelen” 20%-ra:)? (Amúgy meg igen, ha 80%- lenne a “sikeres”:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Olyan kiábrándító pszichológusokat kommentelőkként olvasni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Olyan kiábrándító pszichológusokat kommentelőkként olvasni.

Mert mindig kiderül, hogy jó esetben “hályogkovácsok” , de 90%-ban, ami a rosszabb, hogy kóklerek ……..

common man
Olvasó
common man

Olyan kiábrándító pszichológusokat kommentelőkként olvasni.

Miért?
Hol van a hiba? A kommentben vagy az ábrándjaidban?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A Red Pill nem tudomány, és nem csodaszer.

Pontosan, a valóságot írja le, kendőzetlenül, és ez időnként illúzióromboló, fájdalmas és sokszor kényelmetlen, néha mindkét nem számára……

Fogalmai nem definiáltak ehhez eléggé, értelmezési keretét nem tisztázza, árnyalatlan, faék egyszerűségű válaszokat ad, eredményességét objektív módszerekkel nem igazolta, módszertana, fejlesztési gyakorlata nincs. Kétségtelen, hogy alapvető problémákra, átlagemberek esetében nagyon sokszor jó választ ad, mivel egy tapasztalatokból építkező rendszer.

Pont, hogy de:), a fogalmai eléggé definiáltak, egyértelműek és egyszerűek, az eredményességét épp a tapasztalat objektivitása igazolja.
Tény, hogy nehéz megemészteni, 80%-nak nem is sikerül, nem véletlenül.
Elég nagy „biztonsággal megmondja”, hogy ha ezt és ezt elkúrod, akkor biztos, hogy rábaszol, vagy már rá is basztál. Magyarul arra van garancia, hogy ha elcseszed akkor rábaszol.

(Lásd a férfihang idevágó cikkeit……)

(illetve egy klasszikus trükkel él: elméletébe „integrálja” az elméletének ellentmondó eseményeket is, azokat átminősítve, átszínezve. Így az elmélet nem „sülhet fel” cáfolata, kiigazítása fel sem merülhet.)

A BluPill után vágyakozó balfasz nem képes megérteni, hogy ez nem „elmélet”, hanem a valóság, ami attól nem válik „elméletté” mert neki nem tetszik, vagy tiltakozik ellene a gyomra…..

A baj ott kezdődik, amikor az ember kilóg az átlagból adottságai, vágyai, szükségletei tekintetében.

Épp hogy ezek a „deviánsak” vannak „jobb” helyzetben, mert van bennük valami „érdekes”, „deviáns”, ami vonzó a nő számára.

Ennek a 10-2030%-nak nem fognak beválni a Red Pill megoldásai.

inkább az „átlag 80%”-nak nem fog „beválni”….mert azok túl balfaszok hozzá…ű

Fontos leszögeznem, amíg nincs jobb, tudományosan megalapozott és a valóságra a jelenleginél jobban reflektáló elmélet, vagy gondolatrendszer, a Red Pillt hiánypótlónak tekintem – csak nem a teljes férfitársadalom egészére nézve.

Pontosan, 20%-nyi „alfa” megengedheti magának, hogy a „klasszikus BluePill” -t „gyakorolja”, mert ezzel/ennek ellenére is kell a nőknek, csakhogy épp nem e miatt, hanem a tényleges az „átlagtól eltérő vonzerejük” miatt, amit nem tud „lerontani” a BluePill-es viselkedésük.(Azért ha túlságosan és/vagy hosszabb ideig lemennek kutyába, akkor őket is kivágják seperc alatt, mint macskát szarni……..)

(Tippem, hogy nem lesz ilyen, mert (a) a kérdésben egy tökéletes őszinteséggel közelítő megoldás az átlagember tudatosságának korlátaiba ütközik, azaz nem fér hozzá tényleges érzéseihez, motivációihoz, illetve nem képes szabatosan megfogalmazni őket, (b) egy ilyen diskurzus olyan felháborodást, indulatokat szülne, ami vagy szétvetné a társadalmat, vagy olyan elviselhetetlen lenne vele szembenézni, hogy többség inkább nem akar majd róla tudomást venni.)

Persze, hogy nem lesz, ezt alátámasztja az is, hogy a RedPill-el tisztába lévő férfiak 80%-a ugyanúgy és ugyanott folytatja, mint eddig, és (nagyrésze) úgy próbálja feloldani az ebből fakadó kognitív disszonanciáit, így hát megpróbál visszamenekülni a megszokott/biztonságot nyújtó „meleg szarba”, mert tényleg elvesztette a tökeit/nem kockázatvállaló, fél a kudarctól, elnőiesedett, és a fenti „érvekkel” próbálja „kimenteni” magát:)

Igen, lehet, hogy a terápia hatására sem lesz valakiből alfa.

Ebben 100%-ig egyetértünk, ugyanis ha a terapeuta BluePill-es, elég nehezen „nevel bárányként” a „balfaszból farkast”….

A terápia célja nem az alfásítás, hanem az egészség.

Lehet, hogy ez az eredeti célja, de a valóságban a maximális eredménye viszont annyi, hogy képes együttélni a szarjaival és lehetőség szerint kevésbé mérgezi velük magát, nagyon ritka esetben pedig a hasznára fordíthatja, de egy biztos, BluPill-es terapeutával ez kizárt….

De sokkal jobb helyzetbe kerül „megjavítva” „frissítve”, mint a terápia előtt volt.

Vagy nem, mert ez is a páciensen múlik, nem a terapeután, a terapeuta igazán csak még szarabb helyzetbe taszíthatja a szerencsétlent…..

Ha a terápia sikeres, a kliens eljut oda, hogy kiállásban, rátermettségben, hatékonyságban máris az átlag fölé nő.

Nem, nem „nő” semmilyen „átlag fölé”, ugyanaz az illető marad, maximum nem ezek a szarok határozzák meg az életét, vagy nem olyan szinten, amiből ne tudna kimászni…..

Mert az átlagnál pontosabb észlelése, kevesebb hibája és jobb alkalmazkodása lesz

Ez sem igaz, ez is „alkatilag” eleve meg van határozva bizonyos szinten, „szar alapanyagból” nem sokat lehet kihozni, még jó terapeuta sem képes erre, a szar meg biztos, hogy ront is rajta.
Eleve mindegyik terapeuta a BluePill alapokon „segít” és ez el is dönti páciens sorsát.

pl. Ezekre a tulajdonságokra támaszkodva sikeres lehet a hivatásában, státuszt érhet el stb. – azaz vonzóbbá válhat.

Ha nő az illető, akkor egy smink sokkal többet javít rajta, ha meg férfi és balfasz a szerencsétlen, akkor annak sem lehet „bátorságot adni”/motiválni”……

A sikeresség mögött nem feltétlenül áll pszichés egészség.

Pontosan, és ezzel negligáltad is az eddigi „szépen levezetett” bullshitet……..

A bántalmazás dacára státuszt elérő emberek

Bizony, ízlelgessük, mert nagyrészük bizony nem a „rendezett hátterű”, rózsaszínes/babos habos, „tökéletesen nevelt” és „boldog gyerekkor”-ból vált automatikusan „státuszt elérővé” ……., ugyanis ezeknek a „kivátságosoknak” szintén 20%-a képes „státuszt elérni”, pont mint a „hátrányból indulók”…………

jó pár más problémával küzdenek, ami lerontja az életminőségüket. Nárcisztikus személyiség, ami vezetőként rontja az eredményességet. Agresszív-empátia-hiányos személyiség, ami megnehezíti az együttműködést, mások reakcióinak bejóslását. Alkoholizmus, ami idő előtt sírba viszi. Hajlam a stresszbetegségekre stb. Mindez azért, mert a traumát nem oldotta fel, csak elfojtotta. A feszültséget nem lecsapolta, csak kuktába zárta. Azt pedig ki kell néha szelepelni, különben felrobban. Hamarabb patkol el az ilyen és kevesebb felszabadult pillanatot, boldog élményt él át. Ha valaki egész életét csak a szexre/státuszra teszi fel, annak ez az ára. Ja, és az ő gyerekeik lesznek azok, akiknek szintén lesznek problémáik az életben dögivel.

Majdnem elsírtam magam, komolyan, azok a bántalmazottak, akik (még arra sem voltak képesek, hogy) státuszt elérjenek, mind boldogok, nem nárcisztikusak, nem vezetők, így nincs mi rontja az eredményességüket, nem agresszívek, csordultig teltek empátiával, könnyen működnek együtt, tökéletesen bejósolják mások reakcióit. Ezek feloldják a traumáikat nem fojtják el, lecsapolják a feszültséget , nem zárják kuktába, így az nem is fog felrobbanni. Sokkal tovább élnek, sok felszabadult pillanatot és boldog élményt átélve. Ezeket nem érdekli a szex/státusz, ezért boldog nyertesek…..ezeknek a státusz nélkülieknek a gyerekei problémamentes életet élhetnek, hiszen nincsenek „terhelve”…….
:)DDDDDDD

Egészséges ember szerintem nem akar olyan nővel élni, kapcsolatba lépni, aki deviánsokra bukik. Most komolyan, ki akar mondjuk egy Hajdú Péter, vagy egy Damu Roland után járni egy nőben??

Ez pont olyan faszság, minthogy Hunn nem dugna meg egy roastie-t sem hiába könyörögne neki napestig:)(persze, ez a valóságban soha nem fog előfordulni, mármint a „könyörgés”, így könnyen lehet ilyen kijelentéseket tenni:)DDDDDD)

A kudarckerülés nem az egészséges psziché eleme, hanem egy tengely egyik végpontja. A másik a kockázatkeresés.

Majdnem, aki „kockázatkereső” az előbb -utóbb „nyakát szegi”, a szó átvitt és valós értelmében is. Az a végpont inkább a „kockázatvállalóbb”, aki a másikkal ellentétben, egyrészt „nem megy minden áron házhoz a pofonért”, viszont adott esetben vállalja a döntéshozatalból eredő kockázatokat, a kettő kurvára nem ugyanaz, ugyanis a kockázatkereső az szenvedélybeteg…… A kockázatkerülő hímnemű meg nem „férfi”…..

(Amerika kicsit más mint Európa, itt nincsenek korlátlan lehetőségek.

Ott sincsenek, csak bullshit PR….

Az egészség pedig az élet egészét tekintve a két szélsőség között középen van: aki tud mindkettő lenni és nem tapad le az egyik végleten.

Egyrész rossz a „skálád” , másrész a kudarckerülő hozzáállás az tulajdonképpen gyávaság, a „királyok kutyája”…….., ami nem vonzó, inkább undort kelt…..

A pszichoterápia sem csodaszer.

Egy férfi számára egy BluePill-es terapeuta meg a legnagyobb csapás…..

Blackur
Olvasó
Blackur

1-2 dologban egyetértek veled.Ha nem ér el eredményt a pszihós akkor lelökve magáról a felelősséget a páciens megáltalkodottságára hivatkozik Bármelyik nemű az illető nem érdeke segíteni a páciensen, a béta balfasz massza a társadalom fenntartója nem 10-15% alfa. Ráadásul a fennen szóló írta hogy jár hivatásoshoz ááá nem azért hisz ő tud bánni a nőkkel, na ő aztán segíthet bárkinek.

Blackur
Olvasó
Blackur

A szakmádhoz nem értek de ha már 2 pasi 2 nő van egy helyen, kialakul egy rangsor nevezzük bárminek. Anno mikor próbáltam a pszichot azt tapasztaltam inkább amit lentebb csakszi írt, nemigazán a segítőkészséget.

wayofmen
Olvasó
wayofmen

Magamban.

Blackur
Olvasó
Blackur

Súlyzó szemem miatt kilőve a lelki elmélyedés tetszik

Blackur
Olvasó
Blackur

Zgy, tomgal!
Tökéletesen igaz de akkor egy példa: járunk egy helyre rendszeresen ijászbemutatót-lövészetet tartani. Odajöttek páran x y nem. Jött? Az h ott volt 4 pasi tojtak rá:) beszélnék én magabiztosan a kedvenc témáimról a reakció aha érdekes lehet. Emlitett x y nál : jééé téélleg na ezt kellene eltanulnom.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Alapvetően ahova jársz, azok nem csajozós helyek a rock fesztivál kivételével. Láttam olyan fickót, mint te (lehet h te voltál), hát róla messziről lerítt a bénaság, akkor is ha viszonylag jó volt abban, amit csinál. Egy ilyen “férfinak” nehéz átformálódni dominánssá, hiába olvas el mindent, alapvetően át kell formálódnia az ösztönös viselkedésének és gondolkodásának. Ha ez megtörténik magától jön az önbizalom és a férfias kisugárzás. Csúnya férfi pedig nincs, ha van is, akkor az már vonzó egy nőnek :) A psziho izékról messzemenőleg lebeszélnélek. Ezzel a pénzzel és idővel, menj táncos bulikba, 5-10 alkalomra már feltudsz szedni egy normális mozgást akármekkora antitalentum vagy is. Figyeld meg mit csinálnak, hogyan mozognak a profik, és ne foglalkozz a nőkkel, csak próbáld megtanulni, élvezni a mozgást. Egy kis ital ellazít, de túl sokat ne igyál. Esetleg beiratkozhatsz egy tánciskolába is, ha elérhető, és ez szimpatikusabb. Ha ez már megy, elkezdhetsz foglalkozni a csajozással. Ilyen helyeken sokkal inkább leplezni tudod a tapasztalatlanságodat, dominancia hiányodat, mint bárhol máshol. Félhomály, hangos zene, hangulat és a nők ide eleve ismerkedni mennek. Szóval ez a leghatékonyabb módszer, de több pénzzel és idővel még szóba jöhet a lovaglás (nagyrészt kiéhezett nők járnak), és utazás szervezett utakkal x napra. De ha sok pénzed van, hozassál be egy Vietnami, stb. nőt, azzal gond se lesz egy darabig.

Kalman
Újságíró

A táncot én óvatosan ajánlanám: aki béna annak nagyon nehéz odáig eljutnia, hogy pluszos legyen a tánctudása. Tapasztalatból mondom, én elég sokáig jártam, és inkább csak bénábbnak éreztem magam tőle.

Viszont van olyan barátom, aki objektíve ügyetlen volt, de nagyon kitartóan évekig járt, és végül jól jött ki belőle.

Meg lehet tehát tanulni, de gyors sikereket ügyetlen emberek ne várjanak!

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A bénaság is egy tanult dolog. Mikor még a férfiak férfias dolgokat műveltek MINDENKI dolgozott (vagy katonáskodott), táncolt, énekelt. Nem kell hozzá kiemelkedő képesség, ugyanúgy mindenki el tudja sajátítani, mint az írás-olvasást, csak manapság nem ebbe nő bele az ember. Az erdélyiek, románok mind a mai napig jól táncolnak, mert ott még ez az élet része, kis koruktól járnak, és serdülő korukra mind tudnak is. Az ismerkedő helyek mindig a táncos helyek voltak, most is azok nagyrészt, és a nők most is imádnak táncolni, náluk nincs ebből feszélyezettség. Tisztában kéne lenni minden férfinak azzal, hogy a tánc tudás “nőszerzési képesség”.
Az önbizalom, a férfiasság pedig attól nem jön meg, hogy arra mantrázol, hogy “férfias vagyok-önbizalmam van-domináns vagyok”.

Kalman
Újságíró

Igen. Csak azzal vitatkoztam, hogy ez gyorsan menne. Ha valaki elmegy tánciskolába, meg táncos helyekre mondjuk 30 évesen először, akkor azt fogja tapasztalni, hogy nála mindenki ügyesebb és magabiztosabb. Utolsó bénának fogja érezni magát még jó sokáig. Aztán ha rendesen megtanulta, akkor “hirtelen” már jól fogja érezni magát, önbizalommal telve. És onnantól lesz pluszos a befektetés. Ennyit akartam mondani.

Neki kell állni, de nem szabad gyorsan csodát várni.

Blackur
Olvasó
Blackur

Életembem 1x táncoltam eddig lányom szalagavatóján neki megígértem :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Itt a kitartáson van a fő hangsúly szerintem a többi ahogy írtátok adta magát.

common man
Olvasó
common man

Nem kell úgy mint a táncosok elég úgy mozogni mint a karmester vagy a jónép .Egy kis bátorsággal,kiállással megspékelve.
https://www.youtube.com/watch?v=z2jrQdJx24o

Blackur
Olvasó
Blackur

Alapvetően át kell formálódni. 53 év alatt berögzült rosszat[pláne ugy h nem tudom mi a rossz] nem egyszerű. Az annyira csúnya h vonzó ez tetszett:) de akkor a 2 szint között lehetek :)

Hunn
Újságíró

Szia Blackur tesó, a fenti kérdésedre, a HOGYAN?-ra szeretnék itt neked válaszolni, és – reményeim szerint – érdemi tanácsot adni.

Ezt a tanácsot a saját magam élettapasztalatából leszűrve adom. Szóval ez nem olyasmi, amit csak valahol olvastam és jól hangzott.

ENGEDÉLYEZD SAJÁT MAGADNAK, HOGY FÉRFI LEGYÉL!!!

A feminista kondicionálásunk egyik alapköve, hogy mi úgymond “nem vagyunk elég jók”, ezért a nők engedélyére kell várnunk ahhoz, hogy férfinak tekinthessük saját magunkat. A nők engedélyére kell várnunk, hogy férfiként viselkedhessünk velük szemben.

Ez az engedély pedig csak nem akar megérkezni. Se neked, se nekem, se a többieknek. Ha pedig “rákérdezünk”, hogy megadják-e az engedélyt, akkor a nők válasza természetesen az, hogy: NEM, ilyen engedély csakis tökéletes férfiaknak jár.

Éppen ezért a továbbiakban egyszerűen nem kérünk engedélyt tőlük, mert felismerjük, hogy ott követtük el az alapvető hibát, hogy az ő engedélyükre vártunk.

Ezért az a legfontosabb, hogy átkapcsoljuk a saját fejünkben a kapcsolót, és végre engedélyezzük már saját magunknak, hogy férfiak legyünk és férfiként viselkedjünk!

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó ott a kulcsmondat az engedély a tökéletesnek jár. Olvasok itt is ott is igyekszem tanulni , fejlődni de 50 felett nehezebb a változás. Belső tartalom nélküli macsó röhejes. Sokat változtam , írtam a kvízvezetést. X éve ki nem mertem volna állni plénum elé, kis eredmény de eredmény. Sokáig otthon ültem, évek óta megvannak a fenntebb írt hobbik, társaságok. Haladgatok de néha beleverem a fejem a saját falamba még.
Igyekszem emészteni amit írtatok . Köszönöm!

Hunn
Újságíró

Nem, nem és nem!
Nem, Blackur tesó, NEM ez a kulcsmondat, ehhez én nem adom a nevemet!

A kulcsmondat az, hogy nem kérünk a nőktől engedélyt ahhoz, hogy férfiak és szexuális lények lehessünk! Ez az a gondolat, amivel utadra akartalak bocsátani!

Hogy nem várjuk a jövőt ami soha nem jön el! Nem várjuk a jövőt, amiben a nők maguktól szubmisszívek lesznek – hanem teszünk érte, hogy ez legyen a jelenünk!

És nem szopjuk be azt a női hazugságot, hogy ők szubmisszívek lennének, ha mi tökéletes férfiak lennénk, de nem hódolnak be nem tökéletes férfinak!

Hanem dominánsak vagyunk velük, és meghódítjuk őket, és NEM KÉRÜNK TŐLÜK EHHEZ ENGEDÉLYT!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan úgy van, ahogy mondod, tesó.
Mester, én pontosan értem az útrabocsátó üzeneted: férfiak és szekszuális lények vagyunk és nem, nem kérünk engedélyt senkitől, pláne nem nőtől.
Ha nem hajlandóak velünk szexelni, akkor megoldjuk magunk, mit képzelnek ezek?

Az nem teljesen világos, hogy a jelenben mit is kéne tennünk, hogy szubmisszivek legyenek velünk szemben azok a nők, akik a hátuk közepére sem kívánnak minket, de remélem, hogy ezt kifejted bővebben, mert szomjúzzuk az Igét.

Persze, hogy nem szopjuk be azt a dumát, hogy ők szubmisszivek lennének, ha mi tökéletes férfiak lennénk, de ez hazugság, hiszen a nem tökéletes férfiaknak is épp úgy behódolnak, csak dominánsaknak kell lennünk.

Semmihez nem kérünk engedélyt, meghódítjuk és kész.
Én már jó tíz éve csak hódítom, hódítom, meg dominánskodok, és remélem, hogy egyszer csak összejön.

Neked mi a véleményed, hány évi dominánskodás után jöhet össze?

Lehet hogy én valamit elszúrtam a sok dominásoskodás közben, azért nem jött még össze?Neked hogy sikerült?

Hunn
Újságíró

Te mit szórakozol itt, kedves AK-47 bazdmeg? Szerinted ez egy játék? Egy nem önkéntes cölibátusban szenvedő férfitársunkon próbálunk segíteni éppen, ha nem vetted volna észre.

Mégpedig egyedül mi ezen az egész kibaszott földgolyón a több milliárdnyi ember közül, mindenki másnak tökéletesen megfelel a kolléga jelenlegi állapota. Te is közéjük tartozol, neked ez csak egy perc rihi-röhigcsélés, hogy milyen frappáns-jópofán kiforgattad amit írok, de neki az élete múlhat rajta. Ha hozzátenni nem tudsz a dolgokhoz, legalább ne árts. Neked lövésed sincs, hogy hogyan lehetne őt kihozni ebből, nekem pedig van. Tehát ne ugass bele abba, amihez nem értesz.

Te ha szerencsés ember vagy, akkor nem ismered még azt az állapotot, amiben a kolléga van, de szívem szerint majdnem azt kívánom neked, hogy te is oda juss. Csak azért nem kívánom ezt neked ténylegesen, mert ezt még az ellenségemnek se kívánom.

Én amúgy itt húznám meg a határt: aki egy ilyen helyzetben ártó szándékkal kommentel, azt örökre kitiltanám innen a picsába, mert ilyen embernek nincs helye ebben a férfiközösségben. Menj, és jópofáskodj valahol máshol!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kedves Hunn, jól mondod, tesó, ahogy a medve, úgy az incel sem játék.
Gondolom arra célzol, hogy ezt bizonyítja a Hanau-i incel, sorstársunk is, aki elég bátor volt ahhoz, hogy ne csak ossza az észt, hanem cselekedjen is.

Iszom a szavaidat, és remélem, hogy egyszer majd és is el fogok jutni arra a szintre, hogy segíthessek másokon, úgy, ahogy te ezt önzetlenül megteszed.

A kolléga jelenlegi állapota, jól mondod, mind a 7 milliárdnak megfelel, azoknak meg pláne , akik nem is tudnak róla – hogy a rák egye ki a májukat, hogy ennyire nemtörődömök, a szemetek – és tényleg az élete múlhat rajta, de te most meg tudod menteni, ezért tanítsd Mester, hogy mi is tanulhassunk belőle, ha nem bánod.

Melletted eltörpül az én tudásom, ezért sem próbáltam neki tanácsot adni, mert tudom, hogy nálad jó kezekben van és ahogy mondod, csak ronthatnék rajta, még sokat kell tanulnom, amíg a szintedet elérem.

Alig várom, hogy a tudásoddal kihozd őt abból, ezért sem ugattam bele a tanácsaidba, még véletlenül sem szólítottam meg.

Ne kívánj nekem tesó rosszat, hisz sorstársak vagyunk, én is a te segítségedre szorulok, csak te sokkal bátrabb vagy mint én, azért is vagy sokkal sikeresebb, mint én.

Én például nem vagyok olyan bátor, hogy osszam az észt, és tényleg ki kellene már tiltani azokat a szemeteket, akik ártó szándékkal megakadályozzák a jókat, hogy beteljesítsék a küldetésüket.

Apropó, mit szólsz a német incel csávóhoz, aki kinyírt pár betolakodót?
A média azt hazudja róla, hogy nőgyűlölő volt a Hanau-i sorstársunk, de mit lehet várni a zsidómarxista háttérhatalomtól?
Hogy látod, kirobbantotta már az incelforradalmat? Csatlakozzunk hozzá?

Apa35ev
Olvasó

Kedves csakszi!

Joób Sándor a korábban már beperelt kivénhedt újságíró fél Magyarország felnövekvő fiatalságával nagybetűkkel közli nőgyűlölő volt és incel a terrorista.
A cikkben ugyan csak annyit közöl ez a férfigyűlölő propagandista, hogy az elkövető nem volt sikeres a nőknél, de ez számára máris azt jelenti, hogy nőgyűlölő volt a tag.
https://index.hu/kulfold/2020/02/20/nemetorszag_hanau_terrorizmus_utcai_lovoldozes_elkoveto

Vagyis aki nem akar a nők szolgájává válni az máris nőgyűlölőnek számít a feministák szemében. Ne higyjétek el! A legtöbb férfi inkább nyugalmat vagy szabadságot akarna és nem nőket ölni. Az újságírók pontosan tudják, hogy az emberek többsége el se olvassa a cikkeiket csak a főcímet és beleolvasnak majd mennek tovább a következő “érdekességre”. Igy működnek a kattintásvadászok. A feministák már azokat is lenőgyűlölőzik akik nem azok, pl Kovács Ákost is. Hunn lehet incel, de nem nőgyülőlő és csak nem fogadja el, hogy mindenben nők és feministák diktáljanak. Ahogy én sem. Nyugodtan rámküldhetd a TEKet a pártközpontból, majd megkínálom őket kávéval.

Inkább azon gondolkozz el, hogy a pártod családfarka (KDNP) miért akarja kivonni az Emberi Jogi Bíróságot is ami megannyi apát mentett már meg a magyar joggyakorlat kommunista módszereitől!

https://index.hu/belfold/2020/02/20/ugyanazt_mondja_a_kdnp_es_a_mi_hazank_a_parlamentben/

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kedves Apa35ev!
Te is jól mondod, tesó, dacára annak, hogy nem volt sikeres a nőknél, és olyan videókat tett fel amelyekben erről értekezett, biztos hogy nem volt sem incel, sem nőgyűlölő, ő csak egyszerűen így vezette le a feszültséget.
Nem hisszük el, hogy aki nem akar nők szolgájává válni, az nőgyűlölő, ilyen badarságokat mindig és mindenkor helyre kell tenni, nagyon helyesen.
Jól mondod, hogy nyugalmat, szabadságot és állandó nőt szeretnénk, csak ha az utolsó hiányzik, akkor nehéz nyugalomban és a korlátlan szabadságunkban, ártatlanul , mellőzöttként vágyni a nőkre, akik minket les sem szarnak. Ez azért kicsit frusztráló, főleg úgy, hogy nem mi vagyunk ennek az oka.
A férfiak nem ölni akarják a nőket, a frusztrációjuk ellenére, csak mi incelek meg szeretnénk
nekik mutatni, hogy sokat vesztenek és sajnálhatják, hogy nem minket választanak.
Az újságírók szemetek, szemét kattintásvadászok, pfúj.
Na jó, vannak kivételek, például azok, akik erre az oldalra írnak cikkeket, azok nem azok.
Kovács Ákos is, amikor megmondta a tutit, majdnem kicsinálták, ha nem lenne mögötte a kormánypárt, megnézhetné magát.
Hunn itt példakép, és abban is egyetértek, hogy nem fogadja el, hogy mindenben a nők és a feministák diktáljanak, én sem teszem, és minden értelmes férfinak meg kéne fontolnia, hogy ne tegye.
Attól még nem leszünk nőgyűlölők, de valakit azért csak okolhatunk, ha ártatlanul kerültünk ebbe a helyzetbe, nem?
Tesó, azt mondod, hogy TEK-től óvjon meg az Isten, az lenne az új ávó?
Mert ha igen, és a becsületes, fehér, antifeminista, független és szabad férfiakra vadásznak, akkor itt nagyobb a baj, mint gondoltam. A feminista, marxista összeesküvés már túl nagy szintet ért el, tenni kéne valamit ellene.
Az engem is meglepett, hogy az a családellenes, álkeresztény KDNP miért bútorozott össze a Mi Hazánk mozgalommal, pedig a Mi Hazánk az egy nácifasiszta tömörülés, csodálkozom, hogy eddig még nem tiltották be!
Az Emberi Jogi Bíróságnak azért voltak férfi ellenes döntései, például, amikor a francia apa, Patrick Royer ellen ítélt, a magyar anyával szemben, de akkor viszont sokkal jobban végezte a dolgát, amikor az ír apának, Leslie Shaw-nak ítélte a magyar anyától született lányát, vagy az amerikai apa, Garry Prizzia-ának a fiát, aki szintén magyar anyától született.
Még voltak jó döntései az Emberi Jogi Bíróságnak, főleg amikor a két bangladesi mellett döntött, Magyarországgal szemben, az is jogosan, a Helsinki Bizottság által benyújtott per alapján.
Én is elítélem a magyar joggyakorlat kommunista módszereit, főleg a börtönbiznisszel kapcsolatos kártérítésekkel kapcsolatban, de a gyögyöspatai roma kártérítés ügyében sem voltak a topon.

Ráadásul egy kis árnyékot vet e dicső testületre, hogy Sorosnak hatalma van fölötte, ez csak hazug kormánypropaganda, ilyeneknek mi nem ülünk fel, ugye?

https://www.origo.hu/itthon/20200221-philippe-de-villiers-soros-george-sokkal-nagyobb-hatalommal-bir-mint-emmanuel-macron.html

Hunn
Újságíró

Először úgy olvastam félre a kérdésedet, kedves AK-47, hogy “mi a véleményem arról, hogy Haynau is incel volt”… de aztán rájöttem, hogy a minap Németországban történt lövöldözéses esetről van szó, nem pedig a bresciai hiéna szexuális életéről vagy annak esetleges hiányáról.

Aztán meg azt nem értettem, hogy miért is látom a kommentedben a többes szám használatát, hogy mi ez az általad használt “mi”? Én semmiféle olyan emberi közösséghez nem tartozom, amelyiknek te a tagja lehetsz. Aztán meg mi az, hogy most hirtelen te is “incel” vagy? Eddig arról volt szó, hogy a nőknél sikeres normie férfi vagy, aki szánakozva és lesajnálóan tekint a nem önkéntes cölibátusban élőkre.

A hanau-i esetről pedig mi újat mondhatnék, mint amit eddig is mondtam? Nincs ezen az eseten sem semmi meglepő vagy érthetetlen. Egyre több és több ilyen ámokfutás lesz, ezt már régóta mondogatom, és azt is régóta megmondtam már, hogy miért lesz ez így. És a gyakorlatban, folyamatában, élőben láthatjuk, hogy pontosan ez is történik.

Ugyanis az, ahogy a jelenlegi nyugati, kultúrmarxista rendszer a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakkal bánik, az logikusan csak ide vezethet. Az lenne az igazán meglepő, hogyha a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak mindannyian önként behódolnának és kipusztulnának az úgynevezett “Social Justice” kedvéért…

Ami konkrétan magát az esetet illeti, engem személyesen – ahogy azt mondani szokták – se nem lankaszt, se nem fickósít. Elolvasva a srác manifesztóját látszik, hogy fejben olyan mélyre merült már abba a negatív spirálba, amit az incel-élethelyzet kivált, hogy kábé már egy “párhuzamos valóságban” élt. Maga a politikai radikalizálódása meg a konkrét tette extrém emberi reakció egy extrém, embertelen személyes helyzetre, ami jelen esetben ötvöződött a nyugaton a felszín alatt zajló, reakciós társadalmi folyamatokkal. Ez ilyen; ez van.

Balton
Olvasó
Balton

Hunn, ne moss már össze a mentális zavarokban dúskáló fószer elmélkedéseit semmilyen politikai vagy szociológiai elkötelezettséggel. Az egy elmebeteg volt, aki az anyját is megölte meg egy bolgár kamionost, meg saját magát. Pont azt a narratívát tolod, ami össze akarja mosni a mentális zavarokat a politikai aktivizmus-radikalizálódásával.

Hunn
Újságíró

Én nem tolok semmiféle narratívát, Balton. Ahogy olvassa az ember a srác manifesztóját, pontosan meg lehet állapítani, hogy abból amit leírt mi az, ami a valóságban is úgy van, és mi az, ami sült bolondság, amit a skizofréniája tett hozzá.

Egyre inkább úgy gondolom, hogy a hosszútávú nem önkéntes cölibátus olyan pszichológiai zavarokat okoz az amúgy mentálisan teljesen normális férfiaknál is, amiből ki kell hozni őket, különben előbb-utóbb elveszíthetik a fonalat, és szélsőséges esetben ön- és közveszélyes agressziót követhetnek el.

Természetesen a nők ezt magasról leszarják, ez nem is kérdés. Mit érdekli a nőket, hogy mi van a férfiakkal, hogy hogy érezzük magunkat a világban? A feminista világrendnek pedig mindez kiválóan megfelel, hiszen az egész rendszernek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak tönkretétele és kipusztítása a célja. (És ez utóbbi akkor is így van, ha ezt egy skizofrén csávó is leírta valahol…)

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó a nők leszarják a pasikat azt aláírom. De azt nem fogadom el, hogy ha egy pasi egyedül él az felljogosítja ámokfutni , gyilkolni , gyerekeit , leszúrni elégetni. Ha mindenki így tenne itthon -1, 5 millio pasi egyedül él- alig maradna élő ember.

Hunn
Újságíró

De Blackur, azt senki sem állította – én pláne nem – hogy a nem önkéntes cölibátus feljogosítaná az embert bármire is, vagy hogy “el kellene fogadni” az ámokfutó gyilkolást!

Én azt állítottam, és állítom továbbra is, hogy férfiak esetében a hosszú távú – sok esetben évtizedes – nem önkéntes cölibátus autoagresszív és agresszív gondolatokhoz és viselkedéshez vezet. Ez a legtöbb esetben önpusztító viselkedést (lásd: alkoholizmus, kábítószerezés, öngyilkosság), illetve a sokkal ritkább, szélsőséges esetekben a mások élete ellen irányuló, agresszív viselkedést (lásd: incel ámokfutások) okoz.

Állítom, hogy azt kell elfogadni, hogy az emberi lény, az emberi lélek egyszerűen így működik, és hogy ez a viselkedés ilyen értelemben véve “normális” és teljességgel emberi reakció ebben az élethelyzetben. A “nem normális” jelenség az lenne, ha valaki egy idő után nem kattanna be ebben a helyzetben.

És mivel ez így van, a jó hír az, hogy pontosan lehet tudni, hogy minek a következménye ez a fajta viselkedés, tehát a megfelelő antifeminista társadalmi változtatásokkal és a férfiak férfias gondolkodásra és viselkedésre nevelésével 100%-ban megelőzhető.

Ehhez persze meg kellene szabadulnunk a férfiak (és nők) feminista nevelésétől, más út nincs. Ez természetesen esze ágába sincs a nőközpontú, feminista világrendnek, azt mondják hát inkább, hogy az összes ilyen csávó eleve bolond volt, nincs itt semmi látnivaló – és tennivaló se nagyon, hiszen bolondok mindig is voltak és lesznek, és az egyetlen lehetséges “megoldás” az, ha össztársadalmi szinten dehumanizálják, démonizálják, és tovább rugdalják az incel állapotuktól szenvedő férfiakat ezekre az esetekre hivatkozva…

Nos, hazudnak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jól mondod tesó, hozzá kell majd szokni, ahogy az iszlám terroristákhoz is, akik ugyanígy radikalizálódnak hirtelen, elkeseredettségükben, azoknak meg az a bajuk, hogy nem az igaz hitet követjük.

Például, ha önként megtérnénk az igaz hitre, akkor nem lenne robbantgatás, és ezzel párhúzamba lehet állítani, hogy ha a nők nem kapnak észhez, akkor majd sírhatnak, de így jártak.

Ez a feminista világrend nem engedi el a lelkünket, mindennek az az oka, ha az megszűnne, akkor boldogok lehetnénk.

Nem volt a csávó bolond, hanem csak sziplán radikalizálódott, megesik az ilyesmi, hiszen ez a feminista világrend kondicionálása direkt erre játszik rá.

Nem kell semmit tenni, ilyen a világ rendje.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ne írom le mennyi éve vagyok egyedül , -nem készülök ámokfutni- de eszerint még nem vettem észre, hogy bekanttantam.:)

Hunn
Újságíró

Őszintén megmondom tesó, hogy nekem viszont anno bizony voltak ilyen gondolataim. Pont időben jött a Red Pill. Konkrétan akkor találtam rá a Game-re/PUA-ra, amikor Elliot Rodgers esetéről olvastam a hírt. Sose felejtem el: olvastam és arra gondoltam, hogy basszus ez akár én is lehettem volna.

De George Sodini esete ijesztett meg legjobban, amikor rájöttem, hogy nem csak fiatal korban, hanem felnőtt férfiként is lehetséges az, hogy az ember az életét incelként élje le. És minden jel arra mutatott, hogy én is pontosan efelé tartok. Mert akkor már elmúltam 30, és fogalmam sem volt, hogy mit tehetnék, hogy ezt a sorsot elkerüljem.

Csak azt éreztem, hogy valamit változtatni kellene, mert TUDTAM, hogy ha ugyanott tartok majd 40 évesen is, mint ahol 13 évesen tartottam a szexuális életemben és a nők terén, akkor halottak lesznek az utcákon, köztük én is.

Isten áldja a Red Pill-t azért, hogy számomra ez már a soha vissza nem térő, sötét múlt. Hosszú utat tettem meg azóta, és ezért örökké hálás leszek a Manoszférának.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jól mondod tesó, ez egy kultúrmarxista, feminista, férfielnyomó világ.

A logikai következtetéseid helytállóak, nem volt soha semmilyen nőelnyomás, meg patriarchátus.
Az a rohadt feminizmus miatt nem élnek békében , boldogan a férfiak és nők.

Belőlem is kikényszerítette hogy fenntartsam a nők feminista álomvilágát, én minden nap kénytelen vagyok fenntartani, 7/24-be, és nagyon, de nagyon várom már végre a patriarchátust, hogy egy kissé megpihenjek, mert nagyon fárasztó már ez a fenntartás, főleg úgy, hogy incel vagyok.
Szemét nők megtehetik, hogy álomvilágba éljenek, de csak azért, mert mi gründöljük nekik össze a hozzávalókat, mi meg hiába álmodozunk, nem jutunk nőhőz, ez szörnyű.

Jól kitalálták ezt az elnyomó háttérhatalmak, ezt a feminista identitáspolitikát.
Kellene nekünk is valaki, aki a keresztény, fehér, heteroszexuális férfiakat megvédi ettől a feminista förmedvénytől. Azt hiszik a nők, hogy hibátlanok, tökéletesek, mert úgy kondicionáltak minket, hogy kiszolgáljuk őket, erre kényszerít minket az a feminista világ és az identitáspolitika, hogy fenntartsuk az álomvilágukat, és mi minden nap ezt megtesszük, mert nem tehetünk mást, hiszen a feministák markában vagyunk, ez nem a mi döntésünk.

Nekem is nyomják vissza a fejem a feminista szartengerbe, hiába próbálok a maszkulin gondolkodás szerint élni, sokszor úgy érzem, hogy kevés a RedPill, mert késik a megmentés.

Én örülök, hogy 40 évesen már nem vagy incel, taníthatnál minket, hogy hogyan törjünk ki belőle, neked hogy sikerült?
Szerencse, hogy nem lettél tömeggyilkos, de ha mégis ezt terveznéd, ugye szólsz nekünk majd előre, hogy aznap ne járjunk arra?

Ja, és én is hálás vagyok a Manoszférának, csak így tovább, taníts minket.

Hunn
Újságíró

Igen, kedves AK-47, ahogy posztjaidból egyértelműen látható, ahogy te is, úgy én is biztos vagyok benne, hogy az incel-jelenségre adható legkiválóbb, legadekvátabb, legtöbb eredménnyel kecsegtető össztársadalmi és egyéni válasz, az a nem önkéntes cölibátus nyomorában szenvedő férfiak kigúnyolása és lesajnálása. Fontos, hogy tudatosítsuk bennük, hogy az ő életük és a gondolataik semmit sem számítanak, ezzel is növelve a többi ember életének értékét a szemükben.

De a legfontosabb az, hogy a fejükben a téves valóságérzetet kialakító, őket idáig juttató hatásokon, illetve az azokat irányító ideológiák uralmán jottányit se változtassunk, és igyekezzünk, hogy lehetőleg minél több ember életére befolyással legyenek. Mi több, már ezek felismerését is nevezzük konspirációs teóriáknak, nehogy véletlenül bárki is komolyan elgondolkodjon rajtuk és következményeiken.

Ez az egyetlen út, amivel az incel-ámokfutásos tragédiák megelőzhetőek…

..ugye kedves AK-47, te hülye fasz?

Amúgy ha bárki más kérdezett volna, akkor azt mondanám, hogy ugyanúgy, ahogy pár évvel ezelőtt megjósoltam, hogy a szüleik generációját elutasító komcsi zsidó unokák jóvoltából Magyarországon is 10 éven belül meg fog jelenni az Antifa-jelenség – ami az idei Becsület Napján első ízben nyilvánosan meg is jelent – ugyanúgy 10 éven belül kis hazánkban is meglesz az első, valódi halálos áldozatokkal járó, incel-tömeggyilkosság.

És nem, NEM én fogom elkövetni, hiszen – mint már n+1-szer említettem – én már túl vagyok az incel-korszakom nyomorán és beszűkült tudatállapotán. És mivel már jó párszor leírtam itt azt is, hogy hogyan sikerült kitörnöm belőle, nem fogom azt egy olyan ember kedvéért újra elismételni, akinek az az egyetlen érve bármelyik gondolatom ellen, anélkül hogy bármit is cáfolni tudna azokból, hogy legyen az akár igaz, akár hamis, ha én mondom, akkor az hülyeség.

Te nekem nem vagy vitapartner. Én, konkrétan és személyesen, egy fiatal srácnak már segítettem online a tanácsaimmal, hogy ne merüljön el jobban benne, hanem sikeresen kijöjjön az incel-létből, és nőt szerezzen magának. Te hány hasonló cipőben járó férfitársadnak segítettél már eddig, nagyokos?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Minden tisztelettel, de ebben lehet, hogy tévedsz, Mester, mert az inceleket nem lehet lesajnálni, ennél mélyebbre nem nagyon tudunk jutni, a marxista-feminista háttérhatalom már jobban nem tud minket lenyomni, nincs mit elvenni tőlünk, ha nincs asszonyunk.

Számítanak a gondoltaink, de csak magunknak, mert aki nem incel, az nem érti, a szemét nők meg észre sem vesznek, de majd megbánják, ha rájönnek, hogy mit veszítettek, de akkor már késő lesz és sírhatnak.

Ennek a többi ember értékéhez azt hiszem semmi köze, bár nem nagyon világos számomra, hogy mit értesz a többi ember értékén.

Az irányító ideológiák uralmán való változtatást hogy képzeled el? Mivel tudod megszólítani az inceleket? És ha sikerül, akkor mivel tudod rávenni őket bármire? Milyen következményekre célzol?

Jól értem, hogy azt mondod, hogy 10 éven belül radikalizálódhatnak az incelek, pontosan úgy, mint a muzulmánok és terrorcselekményeket, tömeggyilkosságokat fognak elkövetni amelyeknek áldozatai akár nők és gyerekek, sőt lehet, hogy más incelek is lesznek?

Ha igen, akkor mivel lehetne ezt megelőzni?

Ez borzasztó lenne, hogy lehetne ez ellen tenni valamit? Hogy lehetne megakadályozni, hogy ne radikalizálódjanak? Integrálni kéne őket? Mi lehetne a megoldás?

Nekem mindig öröm, amikor olvasom, hogy te már kitörtél és nem vagy incel, ezért is várjuk, hogy segíts nekünk, meséld el, hogy tanulhassunk belőle, hogy neked hogyan sikerült nőt szerezned?

Én soha nem is akartam veled vitatkozni, hiszen egyértelmű, hogy te jóval előrébb tartasz, te már nem vagy incel, de én még küzdök a nőhiánnyal, ezért is remélem, hogy tudsz a tudásoddal segíteni nekem.

Az, hogy te segítettél már incelnek, aki ennek hatására ki tudott jönni az incel létből az azért lepett meg, mert alaptétel szerint a marxista-feminista háttérhatalom és kondicionálás miatt vagyunk incelek.

Ha jól tudom, akkor ez nem rajtunk múlik, hanem a feminista világrenden.
Hova költözött az az illető, akin segítettél, hogy megszabadult ettől a kondicionálástól, hol van ez a kánaán?

Én hozzád képest nagyon kis pont vagyok, hiszen én még mindig incel vagyok, de te meg már kitörtél belőle és boldog párkapcsolatban élsz, gyakorolva a patriarchális hatalmadat. Erre taníts meg minket is, kérlek.

Az jó hír, hogy a fiatal lányokon nem látod a feminista férfigyűlöletet, de nem lehet, hogy azok az idősek, akiken most látjuk, fiatal korukban rajtuk sem lehetett látni, és esetleg az idő múlásával alakul ez ki, hm?

A fiatal lányokat hogy hogy nem kondicionálja ez a kulturmarxista feminizmus? Ez csak a fiúkra van hatással? Most kissé összezavarodtam.

Akik nem képesek többszörös orgazmusra, sőt, elvileg a nők fele még orgazmusra sem képes egyáltalán, azokat hogyan, milyen technikával nyalnád, hogy mégis belénk szeressenek egy életre?

Érdekelne, mert ha valaha odajutok incelként, hogy nyalhatom őket, nem szereteném elszalasztani az alkalmat, hogy ezek a kis édes leánykák megszeressenek, persze, csak akkor, ha már nem ez a kulturmarxista feminista világrend van, mert addig nem tudunk kitörni az incel létből, hiszen ez nem rajtunk múlik.

Ezért sem értem, hogy neked ez hogy sikerült?, hiszen Magyarországon még mindig ez az agymosás megy, vagy te nem is itt élsz, hanem szerencsésebb országban, ahol nincs feminista kondicionálás?

Hunn
Újságíró

Süt belőled az őszintétlenség, kedves AK-47/xcsakx/blackfriday/stb… te sok nick-nevű de egyarcú ember. Kihasználhatnám a válaszlehetőséget arra, hogy helyre tegyem az általad karikatúraszerűen eltorzítva leírt dolgokat, de nem tehetek róla: egyszerűen taszítasz.

Taszítasz emberileg, pedig személyesen nem is ismerlek, Istennek legyen hála, és nagyon de nagyon remélem, hogy soha nem is foglak. De ami az általad leírt mondatokból és a mögöttük felsejlő gondolat- és lelkivilágból átjön, az engem emberileg oly módon, olyan szinten taszít, hogy azt szinte leírni sem tudom.

De nagyon erőteljesen, szinte fizikailag érzem irántad a taszítást, az undort, amit a veled való kommunikáció kivált belőlem. Egyszerűen képtelen vagyok rávenni magamat arra, hogy neked komolyan válaszoljak, Még úgy sem, hogy tudom, hogy a válaszom helyre tenné a felvetett problémák általad szándékosan eltorzított értelmezését, és rávilágítana az őszintétlenségedre, a romboló szándékodra, a butaságodra.

Nem, nagyon sajnálom, de nekem ez egyszerűen most nem fog menni.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó ő csakszi ne reagálj rá mert csak röhög rajtunk.

Hunn
Újságíró

Szia Blackur tesó, csakszi hülyeségeit – per pillanat, átmenetileg – figyelmen kívül hagyva folytatom a fentebb megkezdett, gyakorlati gondolatsort.

Fontos, hogy a testi adottságainkból is kihozzuk a maximumot. Ha a gyúrás az általad említett egészségügyi okokból kifolyólag a te esetedben nem lehet opció, akkor mi a helyzet az úszással? A legtöbb úszó sokkal férfiasabb és jobban kinéző izomzattal rendelkezik, mint általában a gyúrósok. A nők pl. látványosan buknak a vízilabdásokra… Ha egészségügyi ok nem hátráltat benne, akkor én a helyedben megfontolnám a rendszeres uszodába járást. Fél évnyi rendszeres úszás látványos változást hoz bárki esetében.

Még pár gondolat a testről. Nem tetszel saját magadnak? A jó hír az, hogy NEM IS KELL TETSZENED SAJÁT MAGADNAK! Nem magadnak kell tetszeni. Én sem tetszem saját magamnak, soha nem is tetszettem, soha nem is fogok. Van egy elképzelésem, hogy milyennek kellene legyek ahhoz, hogy tetszek saját magamnak, de ha cigánykerekeket hányok se leszek olyan. Viszont ez egyszerűen nem befolyásolhatja azt, ahogyan a nőkkel viselkedünk!

Blackur
Olvasó
Blackur

Úszni szoktam alig várom már a jó időt a közelemben van egy tó.

Kocka
Olvasó
Kocka

Offtopic: Hunn, örülök, hogy aktív vagy az oldalon, jó olvasni amiket írsz

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

A legtöbb hitelt és kölcsönt táncolós reklámokkal tolják a tv-ben. Vajon mi lehet a célcsoport?

Fornesh
Olvasó
Fornesh

Mindig az a gond, hogy megvan mit, a kérdés a hogyan. Mintha a saját problémámat látnám leírva.

Megosztanám veled én mit csináltam, így talán a hogyanra is kapsz választ.

Kezdjük némi olvasással, burokban élő voltam (mai napig visszahúz), így a legkényelmesebbet választottam első lépésnek, azaz olvastam. Tessék, könyv: Zsedényi Csaba – A kulcs a nőkhöz. Kicsi alapot mutat, én egy tartalomjegyzékként kezelném az egész könyvet, bár szerintem inkább fiatalabbaknak íródott. Ahol én rengeteget olvastam, az ez az oldal (remélem szabad belinkelni): http://www.puafestival.com/forum/

Szerintem ritka szar felépítésű oldal, kusza írásokkal és tördelésekkel, de ugye ha el akar érni valamit az ember, nincs olyan akadály, amit ne küzdene le, persze csakis a karosszékben ülve. Amit kiemelnék: külső játék, belső játék. Utóbbit leginkább. Én két évig olvasgattam a belső játékról szóló szösszeneteket, rengeteg könyvajánlás van benne, illetve pár kívülről nézve vicces tippel, mint pl. írd fel egy papírra az 5 legjobb tulajdonságod és minden nap olvasd fel magadnak reggel 10-szer. Vagy hogy írj fel egy egónövelő mondatot, amit mondogass mindig, ha úgy érzed elfogy a bátorságod (pl. Képes vagy rá).

Ha elég volt az olvasás, ideje a gyakorlatba átültetni. Azt írtad előadni tudsz. Nézz pár videót, milyen a jó előadás, nekem ez volt a kulcs. Hogyan kell jól előadni. Lehet fejleszteni, hogy nem csak a kedvenc témádról, hanem mindenről, arról is amiről túl sokat nem tudsz. Jól előadni.

A következő lépcső nálam az volt, hogy társaságban legyek. Hetente legalább egyszer. Társaság alatt azt értem, hogy barátokkal, haverokkal, közös érdeklődési körben lévő emberekkel közös szórakoztató tevékenységet folytatni. Miért jó ez? Lehet gyakorolni a magabiztosságot. Férfiak között? Persze, az egyik legjobb gyakorlati terep, hisz nincs tétje, csak szórakoztok. Nem egy nőért viaskodtok, csak bratyizás van. Ez így önmagában viszont nem elég, fontos, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Légy nyitott, figyelmes, figyeld mit mesélnek és főleg azt, hogyan. Ne utánozni akard, csak nézd meg ők hogyan csinálják. Egy dolog fog mindig feltűnni, ha bizalmi körben valaki kedvenc témájáról beszél, elragadtatja magát és olyan önbizalmat áraszt, amiből látszik, hogy mindenki képes rá. Neked is ezt kell tenned, te is képes vagy rá, csak ezt érd el a kereteden kívül. Mozdulj ki a komfort zónádból.

Lehet rátérni a nőkre. Ismerd fel a shit tesztet. Mindenhol. Amikor mással beszélnek. Amikor veled. Figyeld a testbeszédet (erre is van könyv). Milyen mozdulat mit jelent. Tanuld meg felismerni anélkül, hogy rágörcsölnél, hogy folyton azt figyelnéd kigúvadó tekintettel.

Mai napig, ha becsatlakozom egy társaságba, nem a nőkkel kezdem a társalgást. Kényelmetlen velük. Továbbá úgy gondolom nincs szükségem rá. Persze előnyben vagyok most már, szinte mindig egyetemistákkal vagyok körbe véve. Kényelmes velük az életről beszélni. Mi a frusztráció, mire hat, önismeret mit jelent, kinek nincs, ha balfasz azért teszi mert a saját balfaszságát rejtegeti és a tettei által kivetíti. Ezekről mindig lehet beszélni, én meg persze hogy tudok, hisz 2 éven keresztül olvasgattam róla.

Ne ess abba a hibába, mint én. A harag fázisában megrekedtem sokáig, és mai napig visszaesek. Körülöttem lévők felhívták rá a figyelmem, a nőkkel néha nyers vagyok. Változtattam rajta, mindenkivel nyers vagyok. Van aki bírja, van aki nem. Ha másik férfi nem bírja, beszélgetek vele normálisabban, megnyugszik. Ha csaj nem bírja, örülök neki, hisz megjegyez.

Utoljára az egyik egyetemista párocskának a nőtagját hecceltem azzal, hogy “Szia, nem akarsz fogyni?”. Micsoda kiakadás volt, azóta ő köszön előre, ahányszor találkozunk (persze tudni kell kinél hol van a határ).

Jó az amit én csinálok? Nem hiszem, de szórakoztat és olyan magabiztossággal csinálom, amit jónak gondolok. De ugye minek kaparjak most, ha csak szórakozni akarok. A párkapcsolatról most nem írnék, ha nem gond.

Blackur
Olvasó
Blackur

Olvasás évek óta itt is máshol is. Társaság hétfő kártyaklub heti 2-3 kvíz vagy előadom vagy játszom vegyes csapat, hétvégente túra v ijászat. Beszélgetés amíg távolság megvan addig megy a kedvenc témáim rétegtémák eddig nagy érdeklődést nem váltottam ki velük, de a kvízek miatt nyilván rálátok többmindenre.

sRPd
Olvasó
sRPd

Blackur! Neked teljesen felesleges bármiféle tanácsot adni. Fejben eldöntötted, hogy vesztes vagy, és az is maradsz.
Red Pill alapvetés: fogd be a szád, és mars a kondiba! Ha valami évek óta nem megy, akkor el kell gondolkoznod, hogy min kell változtatnod!

Naooo
Olvasó
Naooo

Az emberiségen.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ez is egy vélemény köszönöm, hogy leírtad. Ha elolvastad amiket írtam , abból látszik , hogy elgondolkodtam, elakadtam ezért is irtam amit. Arra is kitértem a konditerem miért nem opció egy erős rövidlátónak-statikus terhelés retinaleválás összefüggése- sportolok azt amit ez állapot enged.

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Persze, hiszen túl sok hálivúdi sorozatot néztek. Ott ezt látták. A Stex és Dzsújork erről szólt. Meg a többi is. Az a nő, aki a rendx@rváltáskor 20 éves volt, az most 50, amelyik 10 éves volt, az most meg negyven. Ezen a médiatápon nőttek fel.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A bigámia, poligámia jó lenne és jó is egy férfinak, csak ebbe a mai nők egyáltalán nem mennek bele. Ha sikerül is egy nőt felszedni házas férfiként, és valahogy sikerül eltitkolni az asszony elől, akkor előbb-utóbb a barátnő akar kisajátítani.

Naooo
Olvasó
Naooo

“a 45 feletti nőket plankton generációnak titulálja, mert meggyőződése szerint olyan láthatatlanul él korosztálya, mint a planktonok az óceánban. Véleménye szerint a férfiak teljesen elfordulnak tőlük. Holott persze léteznek az egyedülálló negyvenes férfiak, akiknek a figyelmére számítanának, akiket partnernek tekintenének”

Hát én meg egy csomó 40 feletti nőstényt ismerek, akiknek 20-25 közötti bakjaik vannak, mer mindegy nekik, csak lyuk legyen.

“A normális 45 év feletti férfiakra szinte keselyűként csapnak le a társkereső nők.”

Ekkora mesét, annak van talán még 15 éve szolgálni a nőt, aztán kakukk.

“Megvan a csajozáshoz kellő egzisztencia
Természetesen ez nem igaz, ha egy jól sikerült válás lenullázta az embert”

Na ugye, hogy csak a pénz számít semmi más.

Marcell
Olvasó
Marcell

“Hát én meg egy csomó 40 feletti nőstényt ismerek, akiknek 20-25 közötti bakjaik vannak”

Én is láttam ilyeneket, de ott a nőnek volt pénze, a “baknak” meg általában nem, vagy kevesebb. Pl. általában már hosszabb ideje külföldon élő elvált magyar nő szedett fel cseten, társkeresőn itthon élő srácot, akit volt, hogy ki is utaztatott magához. Ha úgy tetszik “dzsigolók” voltak, bár nem voltak túl “jó pasik”, a saját korosztályukban szerintem nem voltak túl sikeresek.

common man
Olvasó
common man

Na ugye, hogy csak a pénz számít semmi más.

Pufogtatjátok itt a közhelyeket ahelyett ,hogy hinnétek a(testi) szerelemben.
https://www.youtube.com/watch?v=_FW0gBts_n4

George Herceg
Újságíró
common man
Olvasó
common man

Szeretem én is sírjunk együtt..

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

A jellegzetes felállás, amit a környezetemben láttam. 40-45 év közötti férfi és 30-40 év közötti nő, a férfinek autója, a nőnek meg egy-két utánfutója van. Mástól. Tiszta a szerelem első látásra, ahogy a nő olvassa a férfi házának tulajdoni lapját, és látja rajta,, hogy tehermentes. Azonnal működik a kémia.

A másik kedvencem, amikor a randin a nő elkottyantja, hogyha lenne párja, aki annyit keresne, mint ő, akkor hány százezer Ft közös jövedelemre már lehetne hitelt felvenni. Az első találkozón.

Ezek szerint az adósságkezelési módszere az adóstárskeresés.

Meg a szokásos mondatok:

“Idáig minden párjához hűséges volt.”
“Idáig minden párja diplomás volt.”

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A mai magyar nők már csak dugásra és szórakozásra valók – ők mást akarnak, de ez nem találkozik egy férfi érdekeivel, akkor sem ha a férfi családot, gyerekeket akar. A jelenlegi liberális világ minden nőt alkalmatlanná tett arra, hogy egy férfi igazi társa és támasza legyen, a férfi pedig eltartsa, vezesse, szeresse és tanítsa a nőt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Már bocsánat, de ezt te honnan tudod ötven felett, házasan ? Nyilván neked van egy feleséged, akit szeretsz, ( félre)vezetsz, eltartod ( gondolom ő nem dolgozik ) stb. Konkrétan nekem van egy menyasszonyom, aki alkalmas anyának, feleségnek. Persze , hogy szar , fos ez a túlliberalizált életstílus. Szar a nőknek, szar a férfiaknak. Ennyi nyápic , férfiatlan fiatal srácot sem láttam korábban. Én most 35 leszek. Tíz éve még nem ilyen volt a helyzet.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Ha neked ez a világrend megfelel, akkor csak sok sikert kívánok. Ha látod a problémákat amikre ma azt mondod: majd legyőzöm őket – akkor rá fogsz majd jönni, hogy a gyerekeidet nem te, hanem ez a liberális légkör fogja felnevelni, és ebbe vajmi kevés beleszólásod lesz. Az asszonyod, akit szeretsz, folyamatosan fogja mérgezni ugyanez a légkör, minden csapból ömlik rá (és ömlött rá eddig is csecsemőkorától fogva), nem tud boldog lenni, mert olyan vágyakat fog kergetni, amik hamisak, és megmérgezi a férfi-női viszonyt. A mai helyzetben egy olyan férfi tud harmonikusan élni családi életet, aki elfogadja a nőjét-feleségét egy határozott irányító helyzetben, és a nő nem él vissza túlságosan a hatalmával, de mindenképp egy papucs alkat szükségeltetik hozzá. Nem vagyok nőgyűlölő, mindkét nemet ugyanúgy sújtja ez a liberális átok. Neked viszont sok szerencsét kívánok!

DennisVT
Újságíró

““A normális 45 év feletti férfiakra szinte keselyűként csapnak le a társkereső nők.”

Ekkora mesét, annak van talán még 15 éve szolgálni a nőt, aztán kakukk.”

A normális jelen kontextusban azt jelenti: “magas, sportos, jóképű, okos, láthatóan jó anyagi helyzetben.”

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Miért, nem ez a normális? :)

Hunn
Újságíró

Hangsúlyozom, hogy 40 éves ex-incelként írom a témában az alábbi sorokat:

Tizen- és huszonéves, fiatal fiúként a velem egyidős, fiatal női korosztály szóba sem állt velem. Egy emberi érintést, egy emberi szót, egy puszit, egy kedves mosolyt nem kaptam tőlük. Soha, semmikor. Egyiktől sem, egyszer sem. Láthatatlan voltam számukra.

Szexről velük nem is álmodhattam: maximum verhettem a farkamat a pornóra, és ha volt pénzem és már nagyon nem bírtam magammal, akkor mehettem a prostikhoz. Szexuális nyomorban és üres magányban tengettem évtizedeket. Depressziós voltam, belemerültem az önpusztításba (drogok, stb…), öngyilkos és gyilkos gondolatokkal és hangulatokkal teltek a napjaim, heteim, hónapjaim, éveim, egymás után, évtizedekig.

És ez a helyzetem a Föld nevű bolygón élő összes nőnek tökéletesen és kiválóan megfelelt. Én fiatal srácként arra vágytam a női nemtől, hogy legyen egy barátnőm, de legalább hogy legyen szexuális életem. Hogy férfi létemre engem is férfiként kezeljenek. Nem volt kegyelem, nem lett, nem kezeltek úgy..

Mindezen évek során, mindezen idő alatt, ezek a nők szépek voltak és fiatalok. Az ártatlanságukat eleve másnak adták. A szépségüket és fiatal éveiket másoknak adták. Basztak mint az üregi nyulak, éltek mint hal a vízben. Sokszor még gyerekük is van mástól, élő emlékeztetőül. Hogy esetleg jók az ágyban, hogy jó kúrás lennének? Nos, azokat a szexuális praktikákat is mások kielégítése során tanulták meg.

Faszkörhintáztak, és azt hitték, hogy a parti örökké tart. Hát nem: az eddig tartott. És nekem, a 40 éves, szexre és intimitásra kiéhezett, egykori incelnek a velem egykorú, a velem egy korosztályba tartozó nők egyike sem tud az égvilágon semmit sem nyújtani. Nem kellenek és kész. Ez nem vita tárgya és nem megbeszélés kérdése. Ez van, ennyi, meg egy bambi. (Most azon elvitatkozhatnánk ugyan, hogy én vajon mekkora fogás lennék az ő számukra, csupán halkan jegyeznék meg annyit: hogy ha nekem nem kellenek, akkor a nálam sokkal jobb pasiknak ugyan miért is kellenének?)

És semmiféle, az úgynevezett férfiúi “életközépi válságon” való női gúnyolódás és megszégyenítési kísérlet nem fogja tudni rákényszeríteni a férfiakat arra, hogy olyan nőt válasszanak maguknak, aki már másnak adta a fiatalságát és szépségét ahelyett, hogy olyan nőt akarjanak megszerezni maguknak, aki a fiatalságát és a szépségét MOST és NEKIK tudja nyújtani!!!

És igen, igen: a férfiak úgynevezett “életközépi válsága” tipikus női kivetítés, projekció. A NŐK AZT SZERETNÉK, HOGY MI, FÉRFIAK IS UGYANABBAN AZ ÉLETHELYZETBEN LEGYÜNK MOST, MINT AMIBEN ŐK VANNAK, AZ ELTÉRŐ MÚLTUNKTÓL FÜGGETLENÜL, SŐT, KIFEJEZETTEN ANNAK ELLENÉRE!!!

És ez mindent, de tényleg mindent elárul a nők kibaszottul undorító gondolkodásáról…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én idősebb vagyok pár évvel, de én is ismerem azokat a ribancokat akikről beszélsz. Engem csak felhőztettek. Engem nem csak a velem egykorú, de még az idősebbek nők sem vettek észre. Volt, hogy a parkban a padon egyszerűen csak rám ültek, és hiába szóltam, meg sem hallották a szemetek. Neked legalább ott volt a drog.
Én nem drogoztam, mert arra sem volt pénzem, csak ittam, az olcsóbb. A szüleim nyakán éltem és szidtam mindent és mindenkit.
Amikor nagyritkán valamit el tudtam lopni otthonról és volt egy kis pénzem, akkor azok a szemét kurvák is átnéztek rajtam, unott pofával dugtak, mindig feldühítettek, szét is vertem volna a pofájukat, ha lett volna merszem, de hiába pattogtam, csak kiröhögtek.
A szemét nőket nem érdekelte, hogy szenvedek, egy sem sajnált meg, hogy legalább szánalomból dugjon velem, miközben pörögtek más, velem egykorú szerencsésebb sorsú férfiak farkán.
Az én vágyaimmal nem törődött senki, de bezzeg a szemét nőknek minden férfi nyalta a picsáját. Ők válogathattak a férfiakban , míg én csak sóvárogtam utánuk, de észre sem vették, a mocskok.
Pedig ha tudták volna, hogy milyen fantasztikus férfi vagyok, akkor sorba álltak volna, hogy megdughassam őket, de hiába, a szemetek nem látják a jókat, csak a nem létező, beképzelt alfákat. Eleve kizártak, hogy akár egynek is az ártatlanságát elvehessem, szörnyű volt így élni. Pedig ha velem dugtak volna, megismerték volna a hetedik menyországot, de így jártak, lemaradtak rólam, most meg sírhatnak.
Elmehetnek a búsba, nekem se kellene egy sem, csak azért se,még akkor sem, ha egyáltalán most jó lennék nekik, de sajnos, most is csak átnéznek rajtam. Nem tudják hogy mit veszítenek, de ez a bosszúm, hogy akkor sem dugnék velük, ha ők akarnák. Hogy megtanulják egy életre, hogy milyen ártatlanul, szexmentesen élni!
Pedig én lennék az álmaik vágya, de még most sem látják a vakok! Könyöröghetnek , de én akkor sem adnám be a derekam, pont úgy nem sajnálnám meg őket , ahogy engem ők, még szánalomból sem dugnám meg egyiket sem, hadd vágyódjon és szenvedjen, ahogy én.
Igaz nincs pénzem, de ha lenne se adnám nekik, és ezt tudják, és biztos, hogy sírnak is e miatt, de én hajthatatlan vagyok, férfiként nem megyek le arra a szintre, hogy azért dolgozzak, azért legyek gazdag, hogy ők beleüljenek a jóba! Nem őrültem meg teljesen.
Mocskos , érzéketlen szemet mindegyik, a pokol tüzén fognak elégni, és azt mi elégedetten fogjuk nézni a mennyben és röhögünk rajtuk.
Hajrá tesó, legalább mi tartsunk ki.

Somogyi József
Vendég
Somogyi József

Ez jó kis görbe tükör az inceleknek.
Így szoktak hisztizni a csúnya nők is :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem görbe tükör hanem csakszi megint Hunnt provokálja. Remélem nem ül föl neki.

Hunn
Újságíró

Nem tervezem felülni provokációnak, mert én igazából csak azt nem értem, hogy mit nyernek azon a fentihez hasonló kommentelők, ha a nyomoromon gúnyolódva még belém rúgdalnak egyet.

Nem véletlen, hogy a való életben soha, senkivel sem beszélgetek a témáról. Elnyomom magamban ezt az egészet. A vágyaimat, a gondolataimat, az érzéseimet, mindent. Max. belül rágódom rajtuk és kínlódok, és pusztítom a testemet, hogy dögöljek már meg végre mihamarabb. De kifelé azt mutatom, hogy minden rendben van. Rajtam ugyan nem fog röhögni senki.

Néha viszont, ráadásul legtöbbször számomra is meglepetésként, robbanok. Nagyon agresszívan, a következményekkel nem számolva és nem törődve, készen rá, hogy eszkaláljak akár emberhalálig is – akár a máséig is, de legfőképpen és mindenekelőtt a sajátoméig. Ha pl. valaki úgy, olyan stílusban szól hozzám, ahogy nem kéne, pláne ismeretlenként. De ez persze csak nagyon ritkán fordul elő, a napjaimat amúgy úgy élem, mint egy robot. Az emberek között tartom magamat, mert muszály, de amikor egymagamban vagyok, az szinte elviselhetetlen.

Nincs segítség a hozzám hasonló incelek számára. Nincs emberi közösség, aminek a tagjai lennénk. Nincs, akivel megbeszélhetnénk a kérdést. Nem volt már kamaszkorunkban se, felnőttként meg pláne nincs senki. Magunk vagyunk. Ez van. És egyre inkább úgy tűnik, hogy a manoszférában sem vagyunk kívánatos személyek, mert az idetévedő “normie”k-nak és feministáknak nem tetszik, amit írunk.

Félreértés ne essék: nem az incelségünk zavarja őket, annak örülnek, az része a “Social Justice”-nak, a “társadalmi igazságtételnek” amit a fehér, keresztény, fehér férfiaknak szántak…Hanem az, hogy nem fekszünk le a helyzetünkbe beletörődve várni a halált… Hiszen mi vagyunk a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak, a nők és színesek elnyomói, akiknek utód nélkül kell megdögleniük, befogott pofával. És ennek ellenére mi még mindig ugatunk ahelyett, hogy megdöglenénk már végre… ők így látnak minket.

Persze ez nem jelenti azt, hogy lefekszem sírni a sarokba. Csak azt, hogy a dolog élesben, életre-halálra megy. És hogy már egyre kevésbé érdekelnek a társadalmi konvenciók, és az, hogy milyen viselkedést is várnának el tőlem ezek a körülöttem lévő vadidegenek, akik úgyis csak gúnyolódnak a nyomoromon, és hogy milyen bánásmódra számítanak tőlem a nők, akár ismerősként, akár ismeretlenként.

Szenvedek, a pokolban élek: a saját egyéni, nagyon magányos, külön bejáratú poklomban, amiből nincs kiút, és ahol nincs remény, és ahol ha most minden hirtelen jóra fordulna, már az is rég késő lenne… Szorongok és boldogtalan vagyok. Üres minden, és a jövő még a múltnál is rosszabbnak tűnik: egyre kevésbé van kedvem rá, hogy megvárjam és megéljem…

És még csak nem is ez a legrosszabb az egészben. Hiszen én sem vagyok folyamatosan depressziós, nem az incelségemen töröm egész nap a fejemet, a múltamon rágódva és folyamatosan sajnálva magamat. Hanem még törekszem, még reménykedek. Már nemigen cuccozom, elmentem újra dolgozni, néha még sportolok is. Hanem az, hogy úgy tűnik, mindenki azt szeretné, hogy maradjak meg az incel-állapotomban. Hogy nyomnák vissza a fejemet a víz alá.

Meg akarnak győzni arról, hogy amit lárok az nincs is itt, és hogy ami itt van, az nem az amit látok. Hogy én kábé incelnek születtem, hogy ez egy eleve elrendelt dolog volt, és ha akarok sem tudok a helyzetemen változtatni. Hogy bármi, amit csak tapasztaltam, és minden, amire csak rájöttem, az nem érvényes, az nem úgy van, és nem is lehet úgy, mégpedig pusztán azért, mert azt én gondolom. Hogy a hiba CSAK ÉS KIZÁRÓLAG bennem volt mindig is, és mivel ebből logikusan következően most is bennem van, ezért teljesen feleslegesen erőlködök, és nincs számomra esély, mert én így jártam. És hogy azért van ez így, mert én – én vagyok, és nem egy másik ember.

Tessék, kedves AK-47 nick-nevű kommentelő és hasonszőrűek, lehet rajtam és az újabb kommentemen újra gúnyolódni és kacagni…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pedig mindenki rosszul tudja, te tudod jól, a hiba nem benned van, hanem ebben a marxista feminista elnyomó rendszerben, ők az okai az incelségünknek, meg persze a szemét nők, akik le sem szarnak.
Annál nevetségesebb dolgot nem hallottam még életemben, hogy az incelek saját maguk tehetnének arról, hogy nincs nőjük. Ki volt az a hülye, aki ezt kitalálta?

Ne add fel tesó, egyszer úgy is győzni fogunk.

Hunn
Újságíró

Ez pedig ténylegesen nagyjából így is van, mégpedig komolyan és szó szerint (nem pedig ahogy, gondolom, szándékod szerint gúnyosan és szarkasztikusan) leírtad, kedves AK-47.

Azzal az egy nagyon fontos és hangsúlyos kitétellel, hogy kizárólag az inceleken saját magukon fog múlni, hogy változtatnak-e a saját helyzetükön, és lesznek-e asszonyaik és gyermekeik miután minderre rájöttek, vagy sem, és akkor beleragadnak a helyzetükbe örökre. Mert külső segítség az bizony nem lesz, első körben egyes harcos üzemmódban kell győzni az egész kibaszott világ ellen.

Mert a Patriarchátust, ami segíthetne, illetve ami eleve megelőzhette volna a megfelelő, férfias neveléssel az incel-jelenség kialakulását, még létre kell hozni. Ez a feladat a mai férfiakra vár, ez a mi történelmi küldetésünk. Ugyanis a Patriarchátust nem fogja létrehozni senki helyettünk a mi kedvünkért azért, hogy nekünk jó legyen. Úgyhogy második körben a férfiaknak összefogva a mai zsidó-kultúrmarxista-feminista rendszert el kell pusztítani, bármi áron. Ha kell, lángoljon a világ, ha kell, legyenek halottak az utcákon, de ennek véget kell vetni.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A hagyományos, vallásos, férfias világ még működik keleten, akár csak egy kicsit keletebbre a szomszédokban is. Magyarországon nagyon előrehaladott állapotban van a liberalizmus. Ha komolyan gondolod, amit mondasz, érdemes megpróbálni ott, ez a rendszer itt úgyis meg fog rohadni, kár ezen őrlődni. Új életet sem lesz egyszerű kezdeni, és nincstelenként keleten pláne nem fogsz nőt kapni. Viszont ha van egzisztenciád, nem kell kínlódni a hazai romlott nőkkel. Erdély pl. elég jó hely ebből a szempontból, de ha városi életmódot akarsz, az sem túl jó.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kedves Hunn, most nem értek veled egyet. Ha a marxista feminista elnyomórendszer az oka annak, hogy mi incelek vagyunk, akkor mi bármit is teszünk magunkért, nem tudunk ebből a béklyóból szabadulni, hiszen nem mi vagyunk az okai. A saját helyzetünkön nem tudunk változtatni, hiszen külső, feminista kondicionálás miatt jutottunk el oda, ahol most tartunk, ez semmit nem változott és nem is remélhető, hogy a jövőben változni fog.
Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy kizárólag magunkon múlna, hogy lesznek-e asszonyaink, gyerekeink. Ezzel azt állítod, hogy mi tehetünk arról, hogy nincsenek asszonyaink és gyerekeink! Ezt határozottan visszautasítom!
Azzal sem értek egyet, hogy ezeket a harcokat egyedül kell megvívnunk magunktól. Hogyan tudnánk ezt megtenni, ha nem mi okoztuk? A feminista kondiocionálást nem tudjuk legyőzni, ha a nők nem férfiakként tekintenek ránk. Márpedig most semmibe vesznek, ezért nem maradt más út, mint kényszeríteni őket, hogy tiszteljenek, szeressenek és önként akarjanak minket. Ezt csak szigorú patriarchális kényszerrel tudjuk elérni. Remélem, hogy amikor harcos üzemmódról beszélsz, akkor nem valami elcsépelt szlogent szajkózól csak, hanem konkrét terved és eljárásod is van rá.
Alig várom, hogy a történelmi küldetésünket beteljesíthessem.

Szerintem az időrendet felcserélted, mert ha már vannak asszonyaink és gyerekeink, akkor miért kéne a világnak lángolnia?
Akiknek vannak asszonyaik és gyerekeik , azok nem állnak mellénk, hiszen az ellenségeink. Az ő asszonyaik néztek rajtunk keresztül, amikor nem a mieink lettek.

Előszőr nem a világnak kéne lángolnia, ha kell, halottakkal az utcákon, és véget vetni ennek a zsidó-kultúrmaxista-feminista rendszernek, amit el kellene pusztítani?

Aztán, ha létrehoztuk a patriarchális társadalmat, akkor majd a nők megtanulják, hogy hol a helyük és kénytelenek lesznek minket választani és szeretni, nem úgy mint most, hogy keresztülnéznek rajtunk és egy csepp szánalom sincs irántunk.

Taki
Olvasó

Nincs valami incel társkereső ahol a hasonló lelki gátakkal küzdő nők jelentkeznek? (biztos van ilyen) – bár lehet hogy őket meg az épp egy fokkal határozottabb faszik “rabolnák” le. Vagy nekik jönnek a földönfutó de bevállalós migrik?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amikor nehéz megkülönböztetni a paródiát a valóságtól. :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Igaza van common nak akkor nem ment el az üzenet. Szóval köszönöm a nekem címzett hozzászólásokat megemésztem és reagálok ámblokk nem személyenként ha nem gond.

LeelooDallas
Olvasó
LeelooDallas

Én a harmincas éveimben vagyok, a partnerem pedig a cikkben említett negyvenes, elvált férfi, aki szerencsére velem kezdte újra a társas életét. A volt felesége 10 évvel idôsebb nálam, de ô szinte azonnal belekezdett egy új kapcsolatba, szóval nem maradt a piacon. Nagyon szép, nyilván ez nem volt mindegy.

Saját tapasztalataim alapján egyébként azt mondom, hogy általában a nôk bizonyos kor fölött, a férfiak pedig bizonyos egzisztencia alatt lesznek láthatatlanok. Persze vannak kivételek, illetve a nagyon vonzó külsô és még pár dolog (tehetség, komoly reputáció, stb) biztos, hogy nyom a mérlegben. Viszont ami a cikkben szerepel a 40es férfiakról, az egy nagyon szûk rétegre igaz, vagyis aki pszichésen és anyagilag nem reccsent bele a válásba és minimum a felsô középosztályhoz tartozik.

Illetve a külföldön élô barátaimmal is beszélgettem már errôl a témáról és ez a jelenség mintha országonként más lenne.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Sziasztok!

Rendhagyó kéréssel fordulok hozzátok. Ha nincs delikvens online aki tudna segíteni megismétlem kérésem később.

Ha visszaolvassátok miket írkáltam tudjátok ismerek minden lényegest a témában, de itt szinte minden csak a nőkkel és politikával kapcsolatos. Ezt a kettőt kizárva keresek valami valós közösséget Budapesten amiben kibontakozhatok és új ismeretekre, barátokra tehetek szert. Rendszeresen. Nagyon magányos lettem ami részben az én hibám, részben az asszonyé aki korábban mindenben velem volt és eljött velem mindenhová, voltak közös barátaink is. Ez mostanában megszűnt mert a közös fészket alakítja és otthonról dolgozik egy telekomos cégnek és úgy tűnik a kertészkedés, a növények állandó locsolgatása és a macska etetése miatt már többnapos házonkívüli távollét is problémát fog okozni nekünk mint tavaly is. Asszonynak felajánlottam menjünk el táncolni hetente egyszer hétköznap, bármit. De nem nyitott rá, helyette lefoglalt két jegyet a cirkuszba. Ezt megbeszéltem vele és elfogadja, hogy menjek egyedül és keressem fel a régi barátaimat és szerezzek újakat ha akarok. Értitek, lassan házon kívül jobban érzem magam, de nincs hová mennem. Olyan helyzet mikor dobott az asszony akinek a világod átadtad és most újra kell kezdened. Szerencsére ott még nem tartok, de mint minden férfinak benne van a paklijában. Van egy saját kis lakásom is a IX. kerületben, de az is legfeljebb ottalvásra való, hogy ne menjek anyámhoz haza vidékre. Ezt is tudatosan csináltam, hogy sose kerülhessek utcára és maradjon valamim, mert annyi a válás.

Jelenlegi helyzet.
IT-s vagyok és sokszor már elegem van a digitális világból, a gépekből és telefonokból. Semmiféleképpen nem akarok ezekkel kapcsolatos hobbit és közösséget találni. Az asszonnyal fél éve próbálkozok gyereket összehozni, de még nem jött össze valószínűleg a nemrég letett fogamzásgátló miatt. A szüleit is bevonva megállapodtunk, hogy ha jön a gyerek összeházasodunk, de addig nem, mert lehet nem is lehet közös gyerekünk.

Szóval tud valaki ajánlott és jó helyet ebben a közel 2 milliós városban ahol a nem túl fiatal, de nem is nyugdíjas (30-40 éves korosztály) leülhet és mondjuk alkot valamit és/vagy beszélget. Pia kizárva. Kézműves foglalkozás, pl.
Fizetnék tagdíjat és csatlakoznék. Szeretek házon barkácsolni, de ez se közösségi munka/szórakozás.
Van átlag kocsim, lakásom, 8 órás munkahelyem és nem nőt keresek, a foci meg nem érdekel.
A régi barátaim legfeljebb számítástechnikai kérdésekben keresnek meg amitől már rosszul vagyok, mert tudom épp ez a világ emel falat az emberek közé. Egyébként változó (úgymond férfiatlan képlékeny) az egyéniségem, van amikor jó hallgató vagyok (magyarul a legjobb barát) van amikor meg lököm a szöveget ezerrel, mint egy átlagpicsa.

Szóval mit tud tenni egy 30-40 év körüli férfi a fővárosban rendszeresen aki nem nőzni akar vagy csontrészegre inni magát szabadidejében?
A nagy testvér csak azt akarja halálig szolgáljuk a nőket és csak őértük éljünk, 10-12 óra munka után pedig essünk haza és másnap kezdjük ugyanezt. Konditeremben való önmagunk halálig lefárasztását vagy az uszodákat sem tekintem célravezetőnek, mert az inkább testkarbantartás mint hobbi és csinálom is bár rendszertelenül.

Elkezdtem nézni afféle önkormányzati/állami lehetőségeket (Művházak), de ott is inkább a nagyon fiatalok vagy idősek fordulnak meg. Nem kérek az államilag támogatott “családi” programokból.

Tudom, hogy egyre többen ezeket a digitális vackokat bújják, de maradt még valami emberi ebben a városban vagy máshol a középkorú felnőtt férfinak?

Egész biztos vagyok benne, hogy nemcsak egyéni probléma, de alig fogalmaz meg valaki ilyet.
Még maradt hátra kb. 20 év az életemből, szeretném értelmesen és szociálisan tölteni pénz és a nők hajkurászása helyett, ha már tüntetni senki nem akar velem a feministák ellen.
Valaki valami Budokan-t reklámozott, azt se zárom ki.

Köszönöm a segítséget vagy szándékot ha van.

Marcell
Olvasó
Marcell

Hát most a koronavírus okán talán jobb is aszociálisnak lenni kicsit.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nézz szét a bónuszbrigádon. Igen, fizetni kell, viszont rengetegféle “élményt” vagy “tanfolyamot” lehet venni, azaz találkozni fogsz egy csomó idegennel, akik valószínűleg hasonlóan magányosak és egyezik az érdeklődésetek, azaz hamar ki lehet alakítani haverságokat.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Jó tipp kösz. Barátot fogok vásárolni, mert nem akarok alfa lenni csak hétköznapi ember.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szívem, én nem tudom megoldani az életed vagy kitalálni helyetted egy programot, ezért ajánlottam olyat, ahol végignézheted, mi minden létezik, és talán megakad a szemed valamin.

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia SS nem azt írta, hogy vásárolj barátot hanem programot ajánlott ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

“Az asszonnyal fél éve próbálkozok gyereket összehozni, de még nem jött össze valószínűleg a nemrég letett fogamzásgátló miatt.” Hát…… Kezdj el sportolni, járj el futni. Én voltam ebben a futóklubban, lehet idegenekkel is ismerkedni, együtt kocogni, ha jobb vagy már, elmenni a futóismerősökkel versenyezni. Nincs fix edzésidőpont, meccsidőpont, amihez kötelező alkalmazkodni. Vannak kifejezett futócsoportok is ott, azokhoz is lehet csatlakozni. Lefogysz, jobban is nézel majd ki. A gyerek projektre meg még szánj rá még egy fél évet, és ha szeretnél gyereket, akkor azt inkább továbbra is természetes úton, de egy másik nővel próbáld inkább. Mindennek oka van, nem kell azt a gyereket mesterséges úton erőltetni. A Margit sziget egyébként tele van magányosan kocogó nőkkel is, futócuccban nem gáz csatlakozni se ahhoz, amelyik megtetszik. De ezzel még várhatsz egy fél évet, próbálkozzatok azzal a gyerekkel még. https://www.margitsziget.com/hu/jegyarak

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Ő is azt mondta és igaza van csak nehéz lesz lemondani a kényelemről és a “nyomort” önszántamból választani. Tegnap megnéztem vele az AfterMath (Utóhatás) című filmet, hogy erőt adjon és jól esett látni a férfiak legnagyobb mélységét. Csak ma már ma van és nyomja elém a finom kajákat. Rohadt nehéz kiszállni és még magányosabbnak lenni. De amúgy tök jól vagyok vele 9 éve, csak kezdem elveszíteni az irányítást mivel a szülei egyik házában lakunk. Pedig 2011-es PUA táborban nagyot alkottam pl. mikor az oktatók szórták az észt egy csajnak és a tanoncokkal 8-an körülvették, megvártam míg elmentek, odamentem a csajhoz aki azt mondta egyedül többet érek mint ők mindannyian. Meg fiatal lányokon “gyakoroltam” totális sikerrel. Aztán úgy álltam hozzá csak gyakorlom a PUA-t és azonnal összejöttem a jelenlegi párommal (már első este sex) és a hódításaim, fejlődéseim abbamaradtak. Tehát azért akarok srác haverokat, mert nem akarom az asszonyt csalni nem érdemli meg, de a kötelező bétásítást is blokkolni akarnám ameddig lehet. Az M4-ben is egy buli alkalmával összefogtam vadidegen srácokat mert hozta a barátnőjét és egy asztalnál ültünk, a csajok miatt lettem valaki. Rég volt, csak múltam van és nem akarok csajozni. Szóval pontos infós létemre valahol szociális vagyok, de nem tudtam vele élni eleget és megöregszem. A facet már nem használom, mert nem bírok bírka lenni, de van egy jó profilom vész esetére. 50 évesen el tudom képzelni, hogy horgászok öreg bácsiként és beszélgetek a kinnlévőkkel, de nekem most az túl elszeparált ugyanúgy mint jelenleg egy budai hegyen gazdag képmutató ficsúrok között lakni akiket nem kedvelek, mert önző képmutató állatok, mint a politikusok. Vidékről ahonnan származom meg alig van élet. Csak annyit akarok mondani ezzel, hogy ismerek pár embert aki a jólétet a józan ész miatt önszántukból adták fel és irígylem őket. Megtehetném, hogy dobok mindent az új kihívásokért, de köll a gyerek is és a kettőt nehéz összegyeztetni ha az asszony már nem partner benne. Tudom és hiszem, hogy van erőm egyszerű lenni és barátokat szerezni ami még a tűzoltóknak és katonáknak is evidens, de a szellemi területen lévőknek a sporton és dedós játékokon kívül nem látok közös nevezőt. Talán a koronavirus elintézi, hogy szükség legyen rám is idővel ha túlélem. Köszönöm, hogy meghallgattál, nem facezek, semmi fórum csak az maradt nekem amit itt tanulok és látok, meg a valóság ami egyenlőre csak az utca és idegen-rohanó emberek tömegei ahol a mosoly se számít, senki és semmi.

Nőközpontokba viszont nem mennék soha, de azt tudom, hogy minden nőnek a férfi erőforrásai, barátai és körülményei kellenek, így az asszonyt is elveszítem ha nem szerzem vissza a régi barátaimat vagy újakat.
Rohadt nehéz lesz, majdnem lehetetlen ebben a családcentrikus-pénzhajhász nők uralta országban, de muszály elkezdenem valahol az offline szocializálódást, mert az online az nem emberi és még kell jópár év mire mindenkinek leesik. Nem “beszélgetünk” a facebookon és itt sem, csak irkálunk egymásnak. Nekem voltak jó barátaim régen mindenféle embertípusból, de most képtelennek látom, hogy lennének még olyanok akikkel órákig tudnék beszélgetni. Lehet a “felszabadult” Vitrai Tamást kéne felkeresnem és a neve által komolyabban szóba állnának velem is és leszakadhatnék örökre az internetről, mert olyanokat keresek akik szintén hánynak tőle, de azért nem a juhászbojtár kategóriák. Nagy út lesz, de a cél számít, mert barátot nem lehet vásárolni rengeteg szívességen és kölcsönös tiszteleten alapul.

Némi meglátás az életközepi krizishelyzetem miatti kényszergondolkodás miatt:
A szegény tűzoltóknak, katonáknak alapértelmezetten vannak igazi spanjai/barátai hiszen egymáson függ az életük, a közepesen pénzes ITsoknak szintén ITsok lehetnek barátaik a közös érdeklődési kör miatt, a gazdag üzletembereknek pedig nincsenek valódi barátaik, csak érdekkapcsolataik, mert azt sem tudják mi az igazi barátság. Ergo szegény tűzoltónak kellett volna mennem, hogy legyen kire számítsak, mert így csak magamra tudok, az IT a magánéletben már egyre kevésbé érdekel (kiégés kezdete) :/

tobbneju
Olvasó
tobbneju

“De amúgy tök jól vagyok vele 9 éve, csak kezdem elveszíteni az irányítást mivel a szülei egyik házában lakunk.” Ebből nehéz jól kijönni. Ismertem egy kollégámat, aki szintén az apósa házában lakott. A nappaliban az após portréja (festmény) lógott, hogy folyamatosan tisztában legyen vele, kinek a házában lakik. Előbb-utóbb el leszel te onnan úgy is zavarva. Most a jövedelmedet gondolom felélitek szépen, hiszen az élettársad apjának a házában laktok. Lesz esetleg egy imádott kis unoka majd tőled, aki szép lassan átveszi az öregeknél a lányuk szerepét. Te már alapvetően most is fölösleges vagy ott.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Neked legalább van nőd, mi incelek, csak álmodozhatunk a te problémáidról.

Blackur
Olvasó
Blackur

50 éves az bácsi? Akkor én 54 évesen mi vagyok?:) . Mi a baj a nettel, hiszen épp itt kérsz tanácsot. Nekem az fb vel sincs bajom pl beírom az egyik csoportba hogy mennék ide-oda azonnal az összes tag látja nem kell külön hivogatni senkit. Az IT sem barátkizáró mind ijász mind túratársam van IT -s. Nem kell feltétlen a bonuszbrigád ha van konkrét dolog ami érdekel keress egyesületet. Túrázni egyedül is lehet, előbb utóbb csapódik hozzád valaki, menj kvizestekre ott sokféle téma előjön. Csak pár tipp. . .

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Kösz a tippeket, mert nagyon hasznosak. Egész biztosan jó barátok lennénk a valóságban.
Teljesen mindegy, hogy milyenek a körülményeid, hogyan élsz mert érződik, hogy jó ember vagy és épp őket keresem. Akik meghallgatnak és akiket meghallgatok. Vannak manager és kioktató ismerőseim, nem kérek belőlük. Voltak tolószékes barátaim és 2-3 hetente rendszeresen látogattam őket több mint 10 évig amíg meg nem haltak, érettségijük sem volt, de intelligensebbek és kreatívabbak voltak mint a legtöbb diplomás pénzhajhász. A legszembetűnőbb barátszerzésem pedig egy félcigány srác volt, aki tulajdonképpen megmentette az életemet a depressziótól és megindított az ITs karrierem útján. Utána kaptam jó állást Budapesten. Kivettem egy albérletet teljesen egyedül Debrecenben a civisvárosban ahol nagyon nehezen fogadják be az idegeneket. 3 hónapig totál egyedül voltam és csak kollégákkal kommunikáltam aztán egy nap a fölszinti lakásom előtti lakás ajtajából egy srác szóba elegyedett velem. Másfél óráig megállás nélkül beszélgettünk és még ő hívott meg sörözni a végére. A fehér barátnőjével lakott a szomszédban és olyan szinten megbíztam végül benne, hogy simán bejárása volt a lakásomba is netezni a gépemen míg dolgoztam, neki nem volt semmije, mert a baránője apukája tartotta el őket. Aztán együtt mentünk csajozni (még a PUA-t se ismertem akkor), és emlékszem volt, hogy tizenegyen voltunk a lakásomban amíg egy szomszéd majdnem ránkhívta a rendőröket csendháborítás miatt. Mindent én szerveztem és találtam ki szinte nulláról, de ha egyedül vagyok egyszerűen nem tudok produkálni! A barátnőm is rengeteg önbizalmat ad (talán azt hívják hagyományos nőnek aki támogatja a férfit és nem helyette cselekszik). Szériakurva is őt kezdte el paraszt módjára bántani mikor beírt ide 2 éve “jöttél apucihoz, hogy bebújjon a szoknyád alá?”. Szóval én is egy érzékeny férfi vagyok ahogy Bedő Imi állította a férfi lelke (ha van neki) svájcióra-szerű. Engem barátok és az asszony tud turbózni és nem a magány. Valószínűleg valami harci csoportot keresek, mert mindig érdekeltek a harcművészetek (főleg ninjutsu, bár ahhoz már nem vagyok elég rugalmas), de sosem csináltam rendszeresen közösségben. Tomgal nevű fél-mangina kempoguru is jó tippeket adott a másik cikk alatt másoknak és hasznosítom annak ellenére, hogy sosem lenne jóbarátom.

Blackur
Olvasó
Blackur

Egyedülállóként hülyén hangzik hogy osztom az észt pláne feljebb én is segítséget kértem. De anno beleestem abba a hibába -is- hogy nem volt privát szférám ugy nézem neked sincs. Efelé mozdulj el a harcművészetek v bármilyen fizikai tevékenység jót tesz, s ha ennyi kétség van benned én sem erőltetném még a gyereket. Olvass feljebb nekem ugyan más okból de miket ajánlottak, érdemes szemezgetni belőle.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Sokat segítettél, mivel soha nem használom a facebookot, de lehet előbb utóbb ott kötök ki a szervező csoportok miatt. Ezenkívül ezzel a mondattal segítettél “előbb utóbb csapódik hozzád valaki” mert eszembe juttattad, hogy korábban mindig igy jöttek a barátok.
Váratlanul. Mint a nők, csak a barátoknál nincs testi kapcsolat csak a kölcsönös tisztelet, segítőkészség, viccelődés stb. Tudnék segíteni neked én is, de az interneten semmi nem valós és félreérthető ahogy a valóságban is olykor. Itt viszont hatványozottan.
Mert a kulcs mindig az emberek közötti kommunikáció. Látod mi megy a másik cikk alatt, virtuális háború, ki a francot érdekel amikor bajban vagyunk anélkül is.
Mivel van lelked ezért mindig van esélyed egy nőhöz is közelkerülni, de ennél sokkal fontosabb, hogy védd is a területed. Soha nem láttam még annyi lélekromboló dolgot mint manapság amit a “telekommunikáció” és a korlátok nélküli liberalizmus okoz. Tegyük fel te vagy az ország egyik legelőnytelebb külsejú hímje. Ez azt vonja magával, hogy más területen kell mesterré vagy különlegessé válnod. Woody Allen egy példa erre aki a humorával aratott. Te esetleg azzal tudnál, hogy nem adod ki magad teljesen, de valahogy beugrik egy kiszemelt átlagos szingli nő legbensőbb vágya. Az mindenképpen egyedi és személyreszóló, nem klisés és átlagos. Odaszólsz neki azzal kapcsolatban és semmiképpen nem dobsz neki oda mindent csak felkelted az érdeklődését és utána addig húzod amíg meg nem őrül, hogy megismerjen téged. A PUA Push and pull technikához hasonlít ez, de talán épp az. A fizikai érintéseknél is így működnek a nők, oda ne adj nekik mindent mert akkor játszanak kicsit veled majd eldobnak. A nőket mint szó szerinti emlősállatokat a macskákhoz és őzikékhez tudnám hasonlítani tehát ha ennek a két állatnak a viselkedését tanulmányozod megnyílik az út a megoldáshoz. Ha pedig meglátsz egy előnytelen külsejű nőt akkor észre kell venned, hogy nem véletlenül hanyagolja el magát. Azért mert nincs kinek vagy nem is akar tetszeni senkinek. Lehetsz te aki lebontja a pajzsot és nőt alkotsz belőle vagy kihozod belőle amin őmaga is meglepődik.
Nekem viszont az kell, hogy legyen offline magánéletem az asszonyon kívül míg nem késő. Mielőtt végletesen elbétásodnék és dobna az asszony vagy lábtörlőnek használna.
50-60 évesen már lehetek bétább, de akkor is kell legyen valami ahová menekülhetek a kocsmán kívül és emberszámba vegyenek.
Ha tényleg csak a kocsmák vagy sport marad a férfinak akkor az utóbbit választom, de még kutakodom, hogy ne az utcán végezzem vagy az erdőben egyes egyedül.
Tegnap levittem a Marina partra az asszonyt csak úgy sétálni miután bement a fizetéséért a közelbe és jó volt együtt odakinn, de érzem nekem több kell míg nem késő. De nem más nő. Nehéz ez, mert régebben jópár barátomat elvesztettem miután beházasodtak vagy benőztek, nekem egyensúlyt kell találnom és olyan embereket találnom akik nem a net előtt pihennek mosatva az agyukat. A gép, főleg a mobilszutyok csak eszköz ami megkönnyíti a munkánkat, de nem lehet cél. Nekem prémium telefonom van, de már alíg hív rajta valaki és leginkább azért tartom, hogy ne tűnjek őstuloknak, mert egy látszatminimumot meg kell tartani..

Blackur
Olvasó
Blackur

Az utolsó mondatod butaság, már megbocsáss. Van egy régi buta nokiám s egy galaxy j5s -nokia privát szféra 10 napos készenléttel melóhelyen azt csak 1 ember ismeri, a másik a céges- egyik sem csúcstelefon de amire kell arra jó mindkettő s nem érdekel a látszat. Az autóm is célszerszám s nem kirakati darab . Telne jobbra de a különbözetet inkább a hobbikra költöm.

timbusz
Olvasó
timbusz

Hja, ha csak a legutolsó mondata lenne butaság, még csak csak.

Blackur
Olvasó
Blackur

Segítséget kért nem basztatást.

timbusz
Olvasó
timbusz

Bocsánat, nem tudtam, hogy az igazság kimondása itt basztatásnak minősül, máskor önmérsékletet próbálok tanúsítani, ígérem.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Csak azért vagyok ebben képmutató, mert olyan a munkahelyem, azt pedig nem cserélném semmi pénzért mert nem lesz jobb soha, de tényleg ellene vagyok a mobiltelefonoknak. Ennek is van sztorija, de inkább nem fárasztom a többieket, úgyse érdekelnék vagy értenék meg mert már függők. Elképzelni se tudnák az életüket nélküle.. pedig régen lehet jobb volt a világ úgy és nem véletlenül tűnnek el az értékek és hígulnak az emberi kapcsolatok.

Jinjangologus
Újságíró

SOMM,

Vicces vagy, de nem haragszol meg, ha most lelőlek?

Szóval: recens hsz-eidet olvasva három lehetséges verziót határoztam meg az identitásoddal kapcsolatban:

1. Az eddigi legnagyobb balfék, aki a Férfihangra tévedt
2. Egy feminista, aki le akarja járatni a férfi nemet azzal, hogy eljátssza a lehető legférfiatlanabb szerepet, természetesen hímneműként
3. Csaksziféleség

Döntésre jutottam: az első biztos nem vagy
Bizonyíték: a 2020. január 27. hétfő 18:46/ Norbis cikk

Miért szóltam? Hogy legyek én is vicces :)

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Egyik sem talált. Talán olvass vissza 6-7 évet a hozzászólásaimból, hogy rágyere te sem vagy éppen tökéletes emberismerő. De kösz, hogy loosernek állítasz be az őszinteségem miatt, csak mert rossz passzban vagyok. Attól még nem érzem magam annak, csak nyilvánosan elemzem mit cseszhettem el a régi barátaimmal kapcsolatban. Lehet mindent és lehet semmit, mert mindenkinél hasonló idősebb korára a dinamizmusa csökkenésével. Azzal Alternál is kihúznád a gyufát ha magamfajta férfiakat megpróbálnál elhallgattatni vagy más irányba “kondicionálni”, mert az ő régebbi állítása szerint is csak untattam, de sosem voltam gátja a férfimozgalomnak, sőt. Ha neked az a férfias, hogy minden embernek nekimegyünk és teszteljük mennyit bír akkor nagyon rossz úton jár a férfimozgalom, mert itt nem egymás legyőzése kellene cél legyen hanem összefogása vagy segítése. Mindezektől függetlenül tartom minden egyes szavam és nem is kívánom megvédeni azt, mert az igazságon nincs mit kenegetni. Elbizonytalanodtam magamban és itt kértem tippeket, hogy új célokat találjak. De ha neked a férfi egy érzéketlen tuskó munkagép aki nem beszélhet soha a problémáiról, akkor szerintem nem velem van gond vagy még túlságosan fiatal vagy, hogy megértsd. Még ha szakember is vagy egy olyan világot élünk amelyre még nem volt példa, így a szakirodalom is tévedhet. Mindannyian megöregszünk és eljön egy pont amikor visszatekintve kell a jövőt kutatnunk és én ezt tettem itt mert untam a háborútokat a másik cikk alatt.

Jinjangologus
Újságíró

Ellenkezőleg. Ha Alter téged dobna ki, én megpróbálnálak visszaprotezsálni.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Nem akarunk itt mi egymásnak rosszat, de a nők a kommunikációban tényleg jobbak. :) Amit SS-el leműveltetek az tényleg kabaré volt. Hagyni kellett volna a fenébe őt, bár Alter szerintem mindig jól szórakozik és stateben tartja magát vele, mert a keményebb feministák ellen zsírozza a puskát.

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen , addig szórakozott, amíg nem maradt ellenzék, meg vitapartner…

xcsakx
Olvasó
xcsakx
tomgal
Olvasó
tomgal

Nem szakember. Egy igazán szakember soha nem poénkodik, gúnyolódik valakin, aki épp ” comingout-olt” egy nagyon komoly ” disorderrel” , ráadásul olyannal, amiről végképp nem tehet , nem hajlam, nem saját hiba, hanem amit az emberi agy védelmi vonala hoz létre egy átélt gyerekkori óriási trauma hatására ( ez az, amikor mondjuk küzdősportok tekintetében arra hívatkozom, hogy van amikor már nem rugdossuk az ellenfelet, mert geci dolog).Az egyetlen disorder, ami védő és pozitív hatású az egyénre nézve. A disszociatív személyiségzavarral kapcsolatban meg valóban a wikipédián nézett utána, ez az idézetből is kitűnik.

Jinjangologus
Újságíró

A te morálodban nem kételkedek. Őszinte vagy és jóindulatú, ez sok hsz-edből kiderül. Viszont ezúttal meg vagy vezetve az érzelmeiden keresztül.

Talán elég annyit említenem, hogy most épp SOMM-nak, az oldal legnagyobb gúnymesterének magyarázod szegény Seri “tragédiáját”. Én még rá se tudok igazán haragudni, pedig ő aztán tényleg visszaélt a mások naív segítőszándékával (Hunn, Blackur). És itt ők lennének az igazi megsegítendők, ugyebár férfiak problémáit tárgyalná és (amennyire lehet) oldogatná megfele az oldal.

SOMM idejött és bebizonyította, hogy ha eljátssza az “antiférfit” még úgy is megkapja a zárt közösség feltétlen támogatását, csak azért mert problémával küzdő férfi. Ezt lehet antropológiai kísérletként is felfogni, nem biztos, hogy egy naplopó, cinikus bűnöző. Az érzelmi szintje azért kérdőjel alá kerül.

Seri meg a lehető legrosszabb helyre jött, ha a karaktere valós. Ezért engedd meg, hogy fenntartásaim legyenek az alapszándékával kapcsolatosan és hogy ezt itt másokkal is megosszam. Kétlem, hogy a “rá vigyázó”, nálam sokkal empatikusabb és diplomásabb szakember támogatná abban, hogy vérző szívű, nélkülöző férfiak között keresse a megváltást.

tomgal
Olvasó
tomgal

SOM-mal kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim. Seri viszont megítélésem szerint mindig őszintén szólt. Ráadásul az elmúlt években soha nem célozgatott bárminemű problémájára vagy sajnáltatta magát , egyszerűen a téma kapcsán kibukott belőle.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egyrészt nem régóta tudom, másrészt olyan témaként kezelem, mintha a hajszínemről dumálnék, tehát ha releváns, akkor mondom, ha nem, akkor nem. Eddig nem volt az. Emellett pedig egy vagy 15-16 részes posztsorozatot írtam róla, mert ez ennyire hosszú téma, amiről a mai napig csak különböző elméletek vannak, sőt kifejezetten az elmúlt években jött be az “új hullám” (structural dissociation theory – cáfolja a tudathasadás elméletét), szóval szöges ellentétét állítja annak, amit a régi iskola, szóval én az újjal foglalkozom, már ez egy eldöntendő kérdés egy ember életében, hogy “miben hívő”/továbbképzett szakembert válasszon. Ezért nem árt belemélyedni a pszichológiába saját érdekből.

Azért “bukott ki”, mert a professzor doktor adjunktus jingjangológus monitorra kézrátétellel diagnosztizált engem nárcisztikusnak vagy pszichopatának, mert ez a két szitokdiagnózis a neten, és ugye mivel hozzáértő, ő is eddig jutott, ez is bizonyítja megkérdőjelezhetetlenségét. :)

A DID-ről ettől függetlenül minden pszichológus és pszichiáter tudja legalább az alapokat, nem kell felmennie érte a wikipediára, ami egyébként is tele van hülyeségekkel, nem is értette meg ebből kifolyólag, amit ott talált.

Ahogy a Hunbagirának adott válasza is megmosolyogtató a gügye skizofréniás kérdésre, amire egy szakember először azt válaszolta volna, hogy amiről te érdeklődsz, annak köze sincs hozzá, ne keverd a szezont a faszommal, de hát ahhoz ezt tudni kéne első körben.

Arra pedig valóban nem válaszolt, hogy szakember-e vagy csak “laikus expert”, csak hagyja, hogy a mindig az igazságot kereső férfitársai hozzáértőnek higgyék, mert az úgy nem hazugság, hisz nem ő mondta, csak tévesen következtettek. Ahogy az is csodálatos, hogy most épp SOM-ot bullyingolja, sőt már tényként kezeli, hogy hazudik, és a mindig az igazságot kereső férfitársai 99%-ának erre egy szava sincs, mert “elfogadják a hierarchiát”, a “szakértő véleményét”, és még ez sem gondolkoztatja el őket arról, hogy egy valódi pszichológus vagy pszichiáter így biztosan nem viselkedik még a neten sem.

Jinjangologus
Újságíró

Amit SOMM csinál az nem hazugság, inkább művészet. Az tény, hogy fájdalommal-haraggal bélelve nem lehet értékelni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Tényleg , ezt már a múltkor is meg akartam így egyenesen” face to face” :) kérdezni. Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Van hivatalos ( MA) pszichológus diplomád ? Righeiráról rémlik, hogy ő végzett szakember. Csak kíváncsiság, semmi több.

Balton
Olvasó
Balton

Én is kíváncsi vagyok, hogy Jingjang ledefiniálja e magát szakmabelinek. Tippem szerint nem az, vagy ha az is karikírozza magát.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én is kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e valami papírja, vagy csak egy ezo-guru, de eddig nem válaszolt egyenesen.

common man
Olvasó
common man

Én is kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e valami papírja, vagy csak egy ezo-guru

Tehát megbaszhatom én ,hogy tudok kisebb tárgyakat teleportálni ha nincs darukötöző papírom…

Jinjangologus
Újságíró

Fiúk. Ez a Seri jácmája. Nehogy már sorba álljatok mögéje.
Másfelől meg hova jutnánk így? Szerintem a “tekintélyre hivatkozás” érvelési hibához.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Milyen állat az a “jác”? Serinek meg honnan van ilyenje? Finom a mája egyáltalán?

Jinjangologus
Újságíró

Erről írhacc egy cikksorozatot, “Én nem jáccok” címmel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elég egy kókler bimbamgológus, sőt, az is sok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jogod van a véleményedhez, erről aztán pláne nem fogok vitatkozni, viszont néha nem ártana az én elemezgetésem és hiteltelenítésem helyett fontosabb dolgokra is odafigyelned, amit naivitásból vagy szemellenző viselése okán nem veszel észre.
Továbbá mindössze azért szóltam ismét, mert megint belekevertek valamibe, amihez pláne nincs közöm, egyébként nem fogom hazug és manipulatív jellememmel mérgezni az oldaladat, nem kell megint állig felfegyverkezned, mintha az életed múlna rajta, ami megjegyzem: így három év után is röhejes.

tomgal
Olvasó
tomgal

Sajnálom Alter, egy szavadat sem hiszem el ! Te vagy itt a legnagyobb manipulátor . Amikor érdeked úgy kívánja őszinte egészséges nő, egyébként hazug elmebeteg. Bazd meg, ettől nincs lejjebb…felfordult a gyomrom.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Örülök, hogy ennyi idő után ezt valaki végre észrevette. Legutóbb a squirting/G-pont vita kapcsán szinte csodanő lettem, amikor a hely tótumfaktumának hitelességét kérdőjelezem meg, akkor meg hirtelen ismét manipulatív, hazug geci vagyok, akinek egy szavát sem szabad elhinni, mert csak unalomból érdekesnek akar tűnni és egy provokatőr. Így működik a valódi manipulátor. :)
(Lássuk azt is, hogy ez is most egy show, a háttérben az megy, hogy egy banánért ugráló majomnak kellek ide, aki pörgeti a kommentszekciót, csak épp ki kell magyarázni valamivel a köznek, miért vagyok megtűrt és időnként nem akkora pszichopata, arra való ez a “néha mond értékeset is” duma. Ebben 0 őszinteség van, ezt gondolom, tisztán látod.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem szemlélsz te sehogy, kb. 2 éve tudom, mi a dumád a háttérben velem kapcsolatban, és ez a manipuláció épp emiatt nem fog bejönni. A többiek majd elhiszik, részemről ez a “mindketten tudjuk, mi az igazság” téma és ennyi.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ebben most az a jó, hogy mivel én nem a köznek nyomom a showt, hanem ezt neked mondom csak, ezért nem kell indokolnom. Azt pedig már egy párszor lenyilatkoztad a köznek, hogy azért nem rúgsz ki, mert én azt akarom, én csak azért se, közben meg hát ugye kell a majmóca boxzsáknak.

Az az én jó fejségem, hogy ezzel nem éltem vissza dacára annak, hogy tudtam. Ennyit a tekergésről és magyarázatokról, egyszerű érdek, ahogy az indexen is az benn tartani a feministákat, mert az generálja a balhét és pörög az élet. Csak ott ezt felvállalják, nem tekereg senki, hogy valójában azért van, mert valahol néha látják bennük az értéket. Ugye, ugye. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tehát most amellett érvelsz, hogy annak ellenére, hogy sok mindenki véleménye szerint felforgatok minden értelmes közösségi dinamikát, amit te azonnal átláttál, mégsem védted meg a saját közösségedet valamiféle ismeretlen érdekből, és ez… miért is jó? Szerintem írd át ezt a kommentet, mert még szarabbul hangzik. :)

(Egyébként az első napomon közölted, mert beszóltam rókapapának, aki Szaúd-Arábiáról álmodozott éppen, és az nekem még új és sokkoló volt, hogy nyugaton vannak ilyen faszik, akik nem adnának alapjogokat sem a nőknek.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Látod, ilyen az, amikor már csak tekeregsz. Én leírtam, hogy ugyanaz az egyszerű dolog jár a fejedben, mint az indexeseknek is: kellenek olyan karakterek, akiket lehet ütni, mert akkor zsong az élet. Ez fontosabb, mint hogy totális safe space-é váljon a hely, nem kell ehhez professzor doktor adjunktus jingjangbimbamnak lenni, csak gondolkodni. A szerencséd, hogy itt már olyan nincs, aki szokott, vagy ha teszi is, leírja nyilvánosan.

Nem vagy őszinte, érdekeid vannak, méghozzá olyanok, amik nem egyediek a Földön, kb. mindenhol ezt csinálják, itt valamiért nem felvállalt a dolog, mert szereted nyakon önteni sziruppal a dolgot, és inkább bevállalod, hogy a végére belekeveredj a tekergésbe, mint macska a házi cérnába, mint hogy azt mondd, hogy igen, amúgy erről van szó.

Mindig az a legnagyobb manipulátor, aki mindenki másban azt lát. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szóval most pedig azt állítod, hogy csupán önző érdekből tartasz itt, mert szórakoztatlak, és inkább hagyod, hogy miattam, aki mindenkit elzavar, a segítségre szoruló férfiak ne merjenek megszólalni (“szegény” SOM-nak is hogy nekimentem, igaz? Ja nem én, az más volt, akkor nem baj.). De persze ne gondoljam, hogy jelentős vagyok ilyen kinyilatkoztatások után sem, hogy ismét megtudtam, hogy egy személyben tönkreteszem a Férfihangot, és rettegésben tartok egy egész közösséget. Csak tudnám, hol volt ez a felszabadult tömeg abban a fél évben, amit önkéntes száműzetésben töltöttem legutóbb is.

Hát ez! :)

Jól van. Most ez jól esett. Amúgy egyébként ki is tiltasz nagyjából minden ellenzéki hangot, csak én vagyok kivétel, mert túl jól adom a bohócot ezek szerint, a személyes majmócád lettem, aki csak arra vár, hogy megkínáld egy fürt banánnal. :)

Az is különösen cuki, hogy magadban nem látod az “ellenlábasait mindenféle eszközzel maró, letromfoló” karaktert, miután ma is éppen ezt műveled a szokásos minőségben, mert jó gumicsont.

Ügyes terelés ez megint az eredeti témáról, azaz hogy a jingjangod szakember-e vagy sem, mert hogy-hogy nem, többen is érdeklődtek már, továbbra sem válaszol erre, te viszont rögtön megjelentél rám terelni a szót.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A véleményével már vitatkoztam, nem tetszett neki, azóta mocskol és lettem nárcisztikus pszichopatának monitorra kézrátétellel diagnosztizálva. :)

De, fogok foglalkozni a nem létező diplomájával, mert az már annyira nem vicces, hogy szakmai segítségért fordulnak hozzá, csak mert nem mondja ki, hogy micsoda. Ez még mindig nem azt jelenti, hogy hozzám kéne, nem mindenki így működik ám.

Milyen baszás? De hát én olyat nem is csinálok, hisz csak hazudok mindent! Valójában egy ötvenes, elhízott, kopaszodó faszi vagyok, a forint is megmondta az indexen, márpedig Hunn óta tudjuk, hogy ő egy igen bölcs asszony.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért lenne perverz dolog? Egy csomó 50-es, elhízott, kopaszodó faszi adja ki magát fiatal nőnek a neten, nem volna akkora újdonság. Én a forintnak és az ő természetes eszének hiszek, ami üti még a te igen kiváló emberismeretedet is.

(Perverz helyett pedig a kinky szót használjuk a modern korban, mint ahogy a kurva escort, a strici menedzser, a takarító higiéniai menedzser asszisztens, a pizzafutár pedig élelmezési és logisztikai szakember. De tudatlan vagy!)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem tudom, én pszichológiai kérdésekben teljesen tudatlan vagyok, ezért inkább a telefonos segítséget venném igénybe: doktor professzor adjunktus jingjang szakértő Urat kérném a kagylóhoz. (Bocs, miközben éppen nárcisztikus dühömet élem ki itt, időnként a jobbik énem felkiált a népes és bátor férfisereg helyett, hogy tilcsámáki!)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Engem az jobban zavar, hogy olyan alappá válik a “daddy”-nek szólítás elvárása és a saját lányukkal való szexről fantáziálgatás, mint a pisiszex. Dolgozni kell azon, hogy ezt kivédje valaki, inkább előadja, hogy a “daddy” olyan gagyi, legyen inkább “sir” vagy “master”, miközben csak arra gondol, hogy kurvára nincs rendben, hogy a lányának akarja elképzelni. Sokan előadták már, hogy egy férfi természetes ösztöne, hogy megbassza a saját gyerekét, és be kéne vezetni az első éjszaka jogát. Mármint így hallottam, természetesen saját tapasztalat híján, nyilván, persze.

Tessék, hoztam egy olyan témát, amit lehet ezerrel tagadni és sipákolni ellenem, tilcsukkki!!! :)

Hunn
Újságíró

Mondd csak, SerialSlut, neked teljesen elmentek otthonról??? Mi az, hogy “a férfiak a saját lányukról fantáziálnak”??? Ez lenne a legújabb férfiellenes, feminista konyhapszichológiai tétel, amivel a férfiakat akarjátok vádolni és a férfiszexualitást démonizálni? Pont beleférne az Isztambuli Szerződés érvrendszerébe…

Nincsen olyan épeszű felnőtt férfiember, aki rákívánna a saját lánya sunájára! Ez a gondolat kizárólag a nőknek egyfajta fixációja. Az sem véletlen, hogy mostanában a leggyakoribb olyan vád, amivel váláskor a nők tönkreteszik a volt férfjüket, a gyermekük apját, az nem más, mint a gyermekmolesztálás vádja.

Szerintem férfiak tömegei ülhetnek jelenleg ártatlanul a börtönben ezzel a váddal, amit a gátlástalan volt feleségek adtak a lányaik szájába mit sem törődve azzal, hogy ezzel a kislány lelkét is tönkreteszik…

Én a #MeToo-kampány után már semmit sem hiszek el nőnek nemi erőszak témájában. Egy férfinak a saját gyermeke olyan szinten értelme az életének, és olyan szinten tabu a szexualitás terén, hogy maga a feltételezés is vérforraló a férfinem számára.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szlutyi a cigányokra gondolt, csak nem merte kiírni.

common man
Olvasó
common man

Valójában egy ötvenes, elhízott, kopaszodó faszi vagyok

SS nem egy ember.Ők egy csoport.Van köztük pszichológuspszichiáterújságírókurvafizikusállattenyésztőszöllészborászangoltanárközgazdászinformatikusszexológus.Huszonéves csinos nő csinos ámde depressziós ötvenes anyukával.Ja és a csapat néhány tagja néha felszopóként is funkcionál…

common man
Olvasó
common man

Nekem van targoncavezető diplomám..

Jinjangologus
Újságíró

A lájkot nem SOMM-tól kaptad. Ő épp kiköpte a sörét.

Jinjangologus
Újságíró

Eddig soha senkit nem hallottam ennyit emlegetni a “tekergés” szót . Következésképpen már jó ideje egy kígyót látok magam előtt, mikor megszólalsz. Asszem az a bibliai lehet.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, nem kell merengeni, egyszerű a válasz, az bassza a csőröd, hogy nem tudsz mindenkit megvezetni. Amikor meg elfogynak az észérvek, jön a menetrendszerinti sértegetés. Ez annyira gyermeteg, csak égeted magad. Csak így tovább ! :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Az , hogy valamitől felfordul a gyomrom vélemény, a ” bekaphatod seggfej” nem az, az egészen más. Esetleg látens vágyálom a részedről :)

Jinjangologus
Újságíró

https://en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_rage_and_narcissistic_injury

Sajna csak angolul. Sajna újra wiki…

…”The model underlying the construct suggests that narcissistic injury occurs when a narcissist feels that their hidden, “true self” has been revealed. This may be the case when the narcissist experiences a “fall from grace”, such as when their hidden behaviors or motivations are revealed, or when their importance is brought into question. Narcissistic injury is a cause of distress and can lead to dysregulation of behaviors as in narcissistic rage”…

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Nem értem miért nem tiltjátok ki innen. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem az, akinek állítja magát, és itt roppant káros tevékenységet folytat még akkor is ha van pár értelmes megnyilvánulása.

Deadpool
Újságíró

Hát Alter… Hiába a pszichológiai műveltség, pocsék emberismerő vagy, ezzel a kommenteddel egyértelművé tetted. A prekoncepcióid, az érzelmeid nem engednek látni, nem figyelsz…
Ritka emberi abszurditás… Ennyi év alatt ennyire sikerült jutni? :DD

Common man nagyon ügyesen parodizálta, amit itt eddig összetákoltál SS-ról. :))

Jinjangologus
Újságíró

Alter hirtelen haragú, viszont az alapszándékát, motivációját tekintve jó ember.
Sajnos a türelmetlensége miatt olyanokra (és olyankor) is ráförmed, akikkel érdemes lenne kultúrált dialógust folytatni, hasznos tagjai lehetnének a mozgalomnak. Nem kéne elzavarni őket csak azért, mert pillanatnyilag ellenzékinek tűnnek.

Az alapprobléma viszont az, hogy aljas, bomlasztó szándékú egyének is tevékenykednek itt . Ők az évek folyamán kimerítették Alterunkat. Próbáljátok inkább támogatni őt, a korrigálások ne legyenek inzultusok.

És mindenekelőtt tanácsolnám, hogy a szándékra (s ne a lecsupaszított logikai konstrukciókra) koncentráljatok.

Legyetek higgadtak és összeáll a kép.

Deadpool
Újságíró

“Próbáljátok inkább támogatni őt, a korrigálások ne legyenek inzultusok.”

Így visszaolvasva tényleg úgy látszik, mintha bele rúgtam volna, pedig nem ez volt a szándék, inkább egy ‘kijózanító sallernek’ szántam… Engem biztosan nem kell győzködnöd a szándékát illetően, az oldal léte épp ezt bizonyítja, szerintem is egy jólelkű ember, viszont kimerülten kommentel, és nagy hülyeségeket csinál… taktikát kellene váltani, mert ez így fenntarthatatlan hosszútávon.

“Sajnos a türelmetlensége miatt olyanokra (és olyankor) is ráförmed, akikkel érdemes lenne kultúrált dialógust folytatni, hasznos tagjai lehetnének a mozgalomnak. Nem kéne elzavarni őket csak azért, mert pillanatnyilag ellenzékinek tűnnek.”

Ezzel csak egyetérteni tudok.

“Az alapprobléma viszont az, hogy aljas, bomlasztó szándékú egyének is tevékenykednek itt .”

Kikre gondolsz?

Én itt alapvetően egy (vagy két) elmebeteg parazitát látok: a csaxi nevű senkiházit. Őt tényleg el kellene már távolítani, de úgy látszik Alter még
nem ismerte ki a pitiáner játékát. Akárhányszor kitilt innen egy embert, a csicskax nyer egy újabb csatát…

Jinjangologus
Újságíró

Igen, többek között Serire is gondolok. Van benne is bőven “csakszisság”. Mindkettő folyton győzni akar, ez az alap prioritásuk. Mindkettő cinikus, nonstop devalválnak, vagyis másokat lenyomva akarnak felemelkedni. Ebből a “kierőltetett” hierarchiából építgetik az egójukat. Semmi iniciatíva, konstruktív megközelítés, kizárólag a militáns reaktivitás. Lefagytak a kamaszkorban.

Mivel Seri nő (ebben biztos vagyok) több az érzelmi emanáció, ezért “szerethetőbb”. Másfelől pont ugyanolyan konok és meddő antagonista, mint Csakszi. Tiszteletlen, vulgáris, terebélyes, követelőző, bosszuálló.

A személyes viszonyotokba biztos nem fogok beleszólni, én arra reagálok, amit itt látok.

Deadpool
Újságíró

“Mivel Seri nő (ebben biztos vagyok) több az érzelmi emanáció, ezért “szerethetőbb”.”

Ez a mondatod szöget ütött a fejemben. Valamit feltételezel rólam. :) ‘Jinjangológusként’ szerintem te is tisztában vagy avval, hogy egy ösztön “bekapcsol(ód)ása” ugyanolyan szabad akaraton múló döntés, mint az, hogy valaki leszokik a cigiről, vagy hogy leveti magát a kilencedikről. Feltéve, ha te irányítod a tested, és nem a tested irányít téged. Úgy hiszem, a ‘pina-mágia’ már nem hat rám (ha nem akarom), és egyébként ehhez a vele való vitáim és beszélgetéseim is hozzájárultak. Inkább mint hasznos szövetségesként tekintek rá (nehéz természete ellenére is), és ez az én döntésem, nem a hormonjaimé. :)

Jinjangologus
Újságíró

Ja nem, általánosan értettem. De tényleg félreérthető, így visszanézve.

Deadpool
Újságíró

“Ő maga mindent megtesz azért, szerintem bőven kamuzik is, hogy kiismerhetetlen és “abszurd” maradjon.”

Nem így látom. Szerintem meg pont, hogy elfogadásra vágyik – kb. mint mindenki. Csak amikor próbálná leengedni a páncélját, gyorsan kap két gyomrost, hogy kijózanodjon és újra felvegye a támadó pózt. Több ilyet is láttam már. Ilyen pavlovi reflex fejlesztés mellett nehéz megnyílni, jól mondom?

“Szégyen is lenne, ha egy olyan okos ember, mint te, az enyémhez képest tízszer annyi elemezgetéssel ne jutna messzebb mint én…”

Haha. Ettől sokkal egyszerűbb dolgot tettem. Felvettem vele a kapcsolatot és chateltem vele, engedtem kibontakozni. Nem volt itt semmi méricskélés. :) Figyeltem. Ha hazudik, előbb vagy utóbb ellentmondásba kell kerülnie, igaz? :)

Na most aki olyan részletességgel beszél az életéről mint ő, már lassan másfél éve, és nem esik ki a szerepből, az vagy okosabb és gonoszabb mint az összes James Bond főgonosz egyszerre vagy tényleg az igazat mondja. Én osztottam, szoroztam és az utóbbi jött ki…

Egyébként elmondanám, hogy négyszemközt is ugyanilyen ádáz :D, szóval bőven kell hozzá empátia, nem egy könnyű eset, de úgy gondolom megéri. Sokat tanultam tőle.

Jinjangologus
Újságíró

Azt hiszem jó adag “INFJ-ség” van benned. Gondolom ismered az MBTI-t.

Deadpool
Újságíró

Teszt alapján ENTP vagyok. :)

Jinjangologus
Újságíró

Pereld be őket ;)

A jungi funkciók tanulmányozását ajánlom inkább.
Elég fura dolog egy ENTP-től a tanácsadói szerep. Ők olyan Adam Savage fajták, őrűlt professzorok, a kísérletezések megszállotjai, futuristák.

Deadpool
Újságíró

ENTJ is jött már ki, valahol a kettő között lehetek :) . De ezeken kívül semmi más.

common man
Olvasó
common man

Ezt töltötted?Már arra gondolok ,hogy ugyan azt adja -e egy másik.(Ugyan abban a tesztben egy másik vagy egy másik tesztben egy másik próba) Ja , egymás után kétszer kitöltöttem az arányokra nem mindig ugyan azt a karikát,fokozatot jelöltem de a végén ugyan az jött ki csak a jellemzőknél volt pár százalék eltérés.
https://www.16personalities.com/hu

Deadpool
Újságíró

Két különböző teszt volt, az általad linkelt adta az ENTP-t. Az előbb kitöltöttem újra, maradtam ugyanaz. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Én meg NÁCI, ez mindent visz.

Deadpool
Újságíró

“A jungi funkciók tanulmányozását ajánlom inkább.
Elég fura dolog egy ENTP-től a tanácsadói szerep.”

Kifejtenéd, kérlek?

common man
Olvasó
common man

Na itt említve van(nem tudom mik azok de szó van róla)
http://digitalispszichologia.hu/tesztek/mbti-teszt/17-mbti/t%C3%ADpusok/idealist%C3%A1k

Jinjangologus
Újságíró

Röviden annyi, hogy az ENTP-k nem a magas empátiájukról nevezetesek.

A gondolkodás, ezen belül is legfőképpen az innováció motiválja őket. Ez is sokkal inkább tárgyi szinten (nem kizárva az antropikus kontextust sem), nem emberi viszonyok tekintetében. Arra az “F” domináltak alkalmasabbak.

Az INFJ az ideális típus a “counselor” szerepkörre. Ő egyfelől zsigerileg érzelmi beállítottságú (F), ugyanakkor mélyen belelát a lélekbe (az “Ni” funkció kapcsán) és szeret egyszerre csak egy személyre figyelni (mint minden introvertált).

Carl Jung is ilyen karakter lehetett.

Deadpool
Újságíró

Valóban, viszont empátiát ‘növesztettem’ magamban. ;)

Deadpool
Újságíró

“Feltevésem szerint neked azért kell(ene) “növesztened” az empátiát, mert életed során nem igazán kellett nélkülöznöd sem szociálisan sem érzelmileg.”

Nem talált. :) De segítek kicsit: akinek szeretnie kellett volna, bírált, akinek bírálni, inkább kimaradt a nevelésemből (megjegyzem valószínűleg ez volt a legbölcsebb, amit megléphetett). Azt nem mondanám, hogy nem jutott nekem a szeretetből, csak nem sok. :)

Afelől megnyugtlak: nem vagyok pszichopata (kíváncsiságból ezt is teszteltem:) ), viszont a sötét-triádból ahhoz állok a legközelebb – de még bőven a normál határértékeken belül. Mellékesen megjegyzem: a legtöbbetekkel ellentétben az ‘alfát’ nem valami hideg pszichopataként képzelem el, az (‘jedi’) alfaságnak szvsz esszenciális eleme az empátia, hiszen falkavezér. Igazából nem is tartom sokra a pszichopatákat, egy teljes értékű ember hitvány utánzatai csupán: akiben van szeretet, dönthet úgy, hogy “szabadjára engedi”, és dönthet úgy is, hogy “félre teszi”. Egy pszichopatának nincs ilyen választási lehetősége…

Hiszed vagy sem, számomra elképesztően imponáló az a szélmalomharc, amit vívsz. Nekem biztosan nem lenne életenergiám ennek a töredékére sem. Hitványnak, ostobának, nyomorultul önzőnek látom az embereket, talán meg sem érdemlik a segítséget, de ugyanakkor mindig arra jutok végül, hogy ez az egyetlen értelmes dolog amit tenni lehet – segíteni valahogy. Ezért bassza a csőröm csakszi (is). Amit te itt építessz, azt ő módszeresen rombolja. Azt hiszem (?) nem kell ebbe többet belegondolni.

Megadtam a segítséget, most várom a diagnózist. :D
Hajrá, hajrá! Nem kell kímélni, bírom a kritikát! :))

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezen személyiségteszt szerint én Tudós vagyok, ami számomra megkérdőjelezi a hitelességét. :) (Talán egy fokkal jobb, mint a horoszkóp, de ebből is csak kimazsolázgatni lehet azokat a személyiségjegyeket, amiről kényelmes úgy hinni, hogy illenek az adott illetőre.)

Jinjangologus
Újságíró

Nihilizmust félretéve, technikailag egyet kell értsek veled.

Sokkal inkább ajánlom a bizonyos kategóriák általános leírásával való “zsigeri szimpatizálást”. Ez se tuti, de az előbbinél jobb irányadó (főleg, ha több helyről gyűjtötök infót).

Legjobb lenne persze a jungi funkciók megértése.
Na de az már alapból oximoron az S-es alappal rendelkezőknek. Nagyközönségnek jobb a “B terv”.

Jinjangologus
Újságíró

Hehe. Ha jól látom nő írta :)

Nem jellemző rám az általános ismertetés céljából való írkálás.
Jobb szeretem, ha valami személyes konklúziót tudok levonni és közölni ezek kapcsán, s csak “mellékhatásként” szánom a már meglévő, rendszerbe foglalt infócsomagok befogadását, az olvasók natív kíváncsiságára alapozva.

Mondjuk megközelíthetem a témát az “önbetájolás” szemszögéből.

Jinjangologus
Újságíró

Rendben, számításba veszem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na mi van már ezzel a telefonbeszélgetéssel?

Deadpool
Újságíró

“Hitványnak, ostobának, nyomorultul önzőnek látom az embereket.” – Szerintem nem is kérdés, hogy a cinizmusotok lényegében közös csaxival…

Ez akkor lenne cinizmus, ha valamilyen sérelmet cipelnék magammal. Nem haragszom senkire. Pusztán olyannak látom az embereket, amilyenek. Csaxi meg nem lát lószart se, ő csak arról beszél, amit szeretne hogy legyen. :)

“Ő a cinikus, megvető álláspontjából azt látja a végső megoldásnak, hogy szembesíteni kell az embereket önmagukkal, destruálni, rombolni kell (a képmutatást).”

Nem figyelsz. :) Csakszi hazudik. Ő a saját egóját építgeti, – ahogy jinjang mondta – azzal, hogy másokat összeken szarral, ha ez épp az igazság, akkor azzal. De ő nem szembesíteni akar, hanem föléd akar helyezkedni – megmutatni, hogy ő jobb nálad. Én arra törekszem, hogy érthető legyek, ő összezavarni akar. Rendetlenséget, káoszt a fejekben.(És mintha ösztönösen csinálná.) Ha próbálsz belőle egy konkrét választ kicsikarni, válaszol ő neked 12 összetett mondattal, de abban minden lesz, csak érdemi válasz nem.

Egyébként ha meg akarod érteni mi a pszichopátia filozófiai értelemben, akkor gondolj a csirihau-ra. Mindenki magára gondol, mindenki csak magának szerez, nincs összefogás, csak marakodás, nincs közös rend, anarchia van, vagy minarchia.

“hiszen még a logikára épített moráloddal is beláthatnád, hogy aki öl (mindegy, hogy büntetésként), az maga is részvétlen gyilkossá válik.”

Relax. :D Senkinek nem vertem ki a kezéből a Bibliát. Ez a film elsősorban szórakoztatási céllal készült. Nem pótolja a hittan órát – és senki nem is állította. Zsánere akció-komédia és nem történelmi-dráma. :) Nem kell benne mindent olyan véresen komolyan venni, ám. :DDD

“Az ítélkezéssel kapcsolatban nekem eleve vannak fenntartásaim, hogy az valóban egy morális gesztus-e vagy valami más?”

Hogyne lennének, hiszen az egész társaság előtt ki mertem mondani, hogy pocsék emberismerő vagy. :D

Ha esetleg továbbra sem tudod eldönteni, hogy pszichopata vagyok-e sem, tedd fel magadnak mondjuk ezeket kérdéseket (is):) :

1. 2 ember vitázik, feltehetően melyik a(z empátiahiányosabb,) pszichopatább: aki szerint midnenkit nemre tekintet nélkül megillet az általános választójog, vagy aki szerint a nőknek nem jár?

2. 2 ember vitázik, (feltehetően) melyik a pszichopatább: aki szerint a jogok egyformán megilletnek midnenkit, vagy aki többlet jogokat követel – pater familias akar lenni?

3. 2 ember vitázik, (feltehetően) melyik a pszichopatább: aki demokráciában, népképviseletben szeretne élni vagy aki az “intézd el magad magadnak, ahogy tudod” minarchiában?

“És ez segíthet abban is, ha valaki általában nem érti, hogy mit, és pontosan mi a fenéért is csinál a notórius módon vitázó Alter Ego. :)”

Segített. :DDD

Az azért valahol vicces is, hogy művelt emberek is mennyire vakok a saját kettős mércéjükre, a saját önzésükre. Mit várhatunk így Átlag Józsitól? :)

Azért onnan a dolog nálam is, hogy ENTP vagyok.Ha én vagyok ENTP, akkor mások lelkébe gázoló pszichopata vagyok, téged meg ugyanezért…
FOGADJUNK EL ÍGY!! :DDDD

Igen, nyilván nem az emberek hitványak és
önzőek…. én vagyok a pszichopata, ha ezt
kimondom… :DDD

Deadpool
Újságíró

“Jó megoldásokat nem tudok arra a problémára, amit képes okozni: megérzésem szerint gyűlölni éppen annyira értelmetlen, mint eltűrni. :)”

Értem én, hogy végül ő is csak azt csinálja, amire feltehetően az anyja “programozta,” de ez nem menti fel, mindenki saját magáért felel. Mindenkin nem lehet segíteni, és akin nem lehet, magára kell hagyni. Mi a fontosabb: a munka amit itt végeztek, vagy az ő kisebbségi komplexusainak a kiélése?… Egy megoldás van szvsz: el kell venni a kedvét, hogy ide járjon.

“Az sokkal több belső konfliktust okoz, ha kiderül, hogy tévedek… ”

Rossz a hozzáállásod. Kudarcként éled meg a fejlődést. ;)
Ha minden vitában neked van igazad, akkor szerinted mégis hogyan fejlődsz? Sehogy. Több lesz a rutinod, de minden másban egy helyben toporogsz. A vitában való alulmaradásra lehet bukásként tekinteni, de úgy is mint egy lehetőségre ahhoz hogy fejlődj. Persze, fejlődni mindig fájdalmas – be kell látnod, hogy egész eddigi életedben rosszul csináltál, láttál valamit, és ha jól láttad volna, akkor adott esetben akár rengeteg felesleges ‘harcot’ megspórolhattál volna… Ezt mindig fájdalmas belátni. Sokkal kevésbé “csíp” mondjuk a korábbi állásponthoz való görcsös ragaszkodás. ;) De ha nyitott vagy a fejlődésre, akkor sokkal könnyebb dolgod van, úgy már nem ‘jajgatsz’ annyira. Látni kell, hogy a tévedésed belátásának is van haszna: attól a perctől kezdve már egy fokkal jobban fogod csinálni azt amit addig csináltál. :)

“Viszont amellett hogy néha részvétlennek látlak, ráadásul a “Deadpool” név is képes engem “triggerelni” – még ha halálosan komolyan ezért nem is veszem. Névnek is rossz választás, hát még öndefiníciónak mennyire az lenne.”

…amikor az előítéletek irányítanak. :) Nem fogok több tesztet csinálni, még ha képes is vagyok a
“pszichopátiás-működésre” – számomra nem kérdés hogy az vagyok-e. :)

“Némiképp az is megérint, ha rossz emberismerőnek látszom (szerencsére nem sűrűn mondják), ”

Az átlagtól nyilvánvalóan jóval műveltebb vagy, sokmindent szerintem te is másként látnál, ha nem azt csinálnád, hogy a fejedbe veszel valamit (előítélet) és erősen kapaszkodsz bele, és a másik mondandójából is csak azt szemezgeted ki, ami a te ‘első ítéleted’ erősíti.

Jinjangologus
Újságíró

Semleges álláspontról reagálnék erre:

Igen, Deadpool moralizáló alkat. Ezért is asszociáltam őt az említett MBTI kategóriával. Az NF-ek (Idealisták) sajátja az “elvont moralizálás”, az NT-ket (Racionálisok) ez általában kevésbé köti le. Az SF-ek meg “konkrét érzők”, nehezebben megy nekik az absztrakció.

Egyesek szerint pl Hitler is INFJ volt (vizionárius, okkult iránt érdeklődő, ugyanakkor érzelemdús). Tehát vannak gonosz INFJ-k is. Egy pozitívabb klasszikus, akit talán lehet “Deadpool-szerűnek” nevezni az Batman: elméletileg igazságszolgáltató, gyakorlatilag bűnöző.

Deadpool
Újságíró

Batman a legnagyobb kedvencem. :)
Nem szuperhumán, nincsenek képességei, amit elért, azt csakis magának köszönheti (a vagyonát leszámítva), nem hatja meg a törvény, saját szabályai vannak, de ezekhez nagyon következesen áll hozzá és a jóért küzd, annyira fontos neki amit csinál, hogy igazából normális nője sincs (mint mondjuk Pókembernek Mary Jane), legfeljebb ilyen-olyan kalandjai, ugyanakkor ‘falkát’ szervez maga köré (Robin, Batgirl, Batwoman, Nightwing, Vörös Robin, Piros Sisak, stb.). Batman egy kőkemény alfahím.

Deadpool
Újságíró

Deadpool lényege abban áll, hogy skizofrén: látja az igazságot. Az igazság pedig az, hogy ő egy képregény figura, és ezzel tisztában is van, mindenki máson kívül – és ezért tartják őrültnek. Emellett kilát a 4. dimenzióba, és ki is szól, kikacsint a négydimenziós lényeknek (olvasó, mozi néző). Nem szadista, hanem igazságot szerető ember. “Nem azért öl mert élvezi, hanem mert így helyes.” Aki kitalálta, egy zseni volt. A DC azóta sem tudott felmutatni ilyen karaktert. A trollkodós-gyilkolászás pedig inkább ‘show-elem.’ :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ettől az usabohócoktól még kockásfülű nyúl is érdekesebb, pedig az se nagy eresztés.

common man
Olvasó
common man

Ez teljesen ezoterikus, logikusok meneküljenek…érdekességként.
Egy kollégám váltig állította működőképességét.Kipróbáltam több ember adatát beírva meglepően magas egyezés jött ki.(a gogle német angol fordító elég jó)(árusító oldal a teszt gátisz)
https://www.universal.at/einrichten-wohnen/inspirationen/tiroler-zahlenrad/24-norden-mitte-sueden/#els=true

Jinjangologus
Újságíró

Van sok áltudományos hókuszpókusz is. Ezek sajnos beárnyékolják a logikusan megkonstruáltakat. Szerintem az Enneagram is ilyen. Semmi koherenciát nem látok benne.

Az MBTI meg a Szocionika viszont nem, azok valódi szisztémák.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Deadpool Tudod, hogy ebben nem értünk egyet, de ez a megjegyzés kedves a végén, én is tanultam tőled. De van, amiről nem fog változni a véleményem, és a tiéd sem.

A rám bizonyítást meg már megtörténtnek ítélték, amikor egy téma kapcsán tekeregni kényszerültem a nagyobb jó érdekében (cégem helyett céget emlegettem, amit nem engedett el az illető semmi áron, mert úgy érezte, szagot fogott. Vissza lehet olvasni utólag azt a beszélgetést nyugodtan, egy ovis kisgyereknek is leesett volna a taktika.)

Ha a nickről valótlanságokat állítanak, hiteltelenítik, tud bosszantó lenni, de olyankor ugyanúgy számot kell vetni, és kitalálni, hogy mi fontosabb: mindenáron cáfolni az egyébként soha véget nem érő nüanszokat (szleng a képzelgésekre, téves következtetésekre), vagy ráhagyni. Ezt nálam még soha senki nem vette észre, helyette a sok okostojás azzal jön, hogy mindig nyerni akarok, és emellett párhuzamosan, mint látod, állítják, hogy még mindig nem ismertek ki. Ez azért van, mert nem vagyok hülye, hogy idegből lefegyverezzem magam, nem teszek abba energiát, hogy cáfoljak, ráadásul bevonzhat olyan embereket, akik veszélyesek. Az emberek túl naivak az interneten, és számos olyan információt kiadnak magukról, amikkel könnyen vissza lehet élni, és amíg ez nem történik meg, addig két féltéglával mellet döngetnek, hogy ők bezzeg vállalják magukat. Láttam én már, hogy aztán megtörtént, pusztán olyan okból, hogy valakinek nem tetszett a véleménye, ahogy Hunn engem is fenyegetett már meg azzal, hogy inni fog a véremből. Ha ennek az az ára, hogy hazugnak és kamunak vagyok bélyegezve, LEGYEN.

Az a vicces, hogy ez mindenki más esetében érthető szokott lenni itt, csak ellenem használják fel nyomasztási céllal. Jobb világ lenne, ahol névvel, arccal, személyi számmal, céginfós adatokkal kiállhatnál, és nem kéne attól tartanod, hogy cserébe a házad előtt fog a bokrokban bujkálni valami pszichopata egy-egy online vita után, aki irtani akarja a feministákat és jobb hellyé tenni a férfihangot, ha már ezt az admin nem teszi meg; vagy ellehetetlenít a munkádban (rólam terjesztették már ezt online vita miatt, hogy AIDS-es vagyok, csak mert nem bírtak, és hiába a védelem, sosem tudhatod, ilyen pletykák meddig, kihez érnek el. Életemben először és utoljára akkor fenyegetőztem perrel, mert az már “nem volt vicces”, túlment azon, hogy egyszerűen csak igazságtalan és bosszantó.)

Újra: LEGYEN.

Jinjangologus
Újságíró

Nem “LETT” semmi. Ugyanaz van :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Persze, felhívhatlak, csak szólj, hogy mikor jó. Én nemsokára alszom, délutáni, esti időpontok jók, de ezt kb kiismerted már itt a kommentelési szokásaimból. :)
Éppenséggel tényleg szívesen beszélgetnék veled.

(Vagy akár most, ha még fenn vagy, ahogy látom, pár perce írtad.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dobj rám emailt, amikor jó.
Viszont úgy készülj, hogy hosszabb beszélgetés lesz, mert kilököm a dugót és nem szabadulsz, szóval nem ilyen ötperces bejelentkezés. Úgy válaszd meg az időpontot, hogy érj rá tovább, ha szépen kérhetem. :)

Reszet Elek
Újságíró

comment image

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igen, az lejött, hogy benned akadt a levegő hirtelen, hiszen csak megalázni akartál, vártad, hogy tekeregni kezdjek, helyette viszont csak az alterverzumod reccsent egyet. Úgy egy órád azért legyen, kérlek, azért ennyi év után csak el tudunk bájologni annyi időt, és hát lenne is pár téma, amit itt nyíltan nem vitatnék meg, de négyfülközt azért rákérdeznék. Valamint nem ér majd gúnyolódni, ha mondjuk kicsit disszociálok, pláne rögzíteni a beszélgetést, ne adja ég, tovább adni másoknak, azért eléggé zokon venném. :)

Jinjangologus
Újságíró
Jinjangologus
Újságíró

Én meg naív. Reméltem, hogy Seri is kacag egy jót :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jól van, Alter, én türelmesen várok, amíg kitalálod, mi legyen. :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Kíváncsian várom a fejleményeket :)

Jinjangologus
Újságíró

És ha Serit Alter “futtatja”, virtuálisan? :)

Nemsokára privátban “beszélgetnek”, Alter kigondolja a legérdekesebb forgatókönyvet a közönség eddigi reakcióiból inspirálódva, majd közli a virtuális leányzó kinyilatkoztatásának esszenciáját, a bizalmasságot természetesen megőrizve. And so on.

Lehetséges-e elméletileg a feltevésem? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Engem a kakukk, a pamacs és a hgyi találtak ki az indexről, a forint megmondta, márpedig tudjuk, hogy ő egy nagyon bölcs asszony.

“Már tudom, hogy hárman hoztátok létre az álprosti nicket. Te [pamacs] mint pornó szaktanácsadó, a szexuális szaktechnikát biztosítottad. A kekec a masszőri gyakorlati tanácsaival felvértezve. A kakukk mint perverz megvalósító. Közös szüleményetek az álprosti.”

Jinjangologus
Újságíró

Én meg Gyurcsok és Tihanyi szimultán megfeszüléséből születtem. Energizálás történt :)

https://index.hu/tudomany/altudomany/2016/04/08/visszatert_a_sarlatan_tevedoki/

Jinjangologus
Újságíró

Apropo, idevág: ezt a multiplex hivatkozást lehet egy huncut metaforaként is értelmezni. Eszerint nemcsak klinikai, de büntetőjogi tekintetben is “több Seri” lenne :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, mintha ezt itt kívánnám megvitatni, de ha már nem bírsz leszakadni rólam: büntetőjogi szempontból nincs “több Seri”, bár erről a világban folynak a viták ezerrel, hiszen alapvetően kéne, hogy legyen, de kivitelezhetetlen. Arra már volt példa, hogy alterek tettek tanúvallomást az elkövető ellen (mivel az emlékek megosztottak), akkor tehát elismerték a különálló személyként való létezésüket és szavahihetőségüket, ami a DID-en belül óriási lépésnek számít. Ettől függetlenül egy feloldhatatlan problémáról van szó, és a bíróság nem fogadja el kifogásként, hogy “nem én voltam, hanem a másik”, ezért fontos a közös felelősségvállalás tisztázása. Vagy lehet beszámíthatatlanságra hivatkozni, csak azt már lassan megérti a pszichológia, hogy bár a DID nem normális állapot, az egyes személyiségek viszont azok, tehát normál esetben (ha nincs jelen egyéb mentális betegség vagy pszichózis) mindenki beszámítható és felelősséggel tartozik a tetteiért. Csak ugye vonj felelősségre mindössze 1-et a 10-ből…

Jinjangologus
Újságíró

Ezek szerint Alter alterekkel fog beszélgetni? Ez már tömény szolipszizmus :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem. Bár hogy én az vagyok-e, azt nem lehet biztosan tudni, én sem tudom. :) Az új elmélet szerint amúgy sincs olyan, hogy eredeti személyiség, akkor meg pláne az lesz, hogy Alter egy alterrel beszélget. :)

Jinjangologus
Újságíró

Kopognak a rendőrnél.

-Ki az?
-Én.
-Ééén?

tomgal
Olvasó
tomgal

Erről pont most olvastam ,amikor elkezdődött az eszmecsere a DID-ről. Nem semmi.
Mondjuk ilyen traumák után, csoda ,hogy él ,gondolom erre gondoltál,amikor a bíróság elfogadta az egy testből ,de több személytől származó tanúvallomást :

https://444.hu/2019/09/06/45-evet-kapott-az-apa-aki-het-even-at-eroszakolta-es-kinozta-a-lanyat-akinek-2500-szemelyisege-van

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megtörtént már a beszélgetés ezzel a beteg, figyelemre vágyó személlyel?

tomgal
Olvasó
tomgal

” Aki ilyet állít, az vagy így vagy úgy, de eleve kiírta magát a szavahihető emberek és főként a bírósági tanúk sorából…”

Számodra. Láthatóan ezt mások máshogy gondolják.

” És egyébként Serial Slut is. Beteg embereknek kijáró külön figyelemre, gyógykezelésre, együttérzésre számot tarthat, de történetesen tanúként és szellemi partnerként nehéz számításba venni.. ”

Na most,ha pont egy bűncselekmény következtében lesz valaki DID-es, akkor miért ne lehetne tanú ?
Szellemi partnerként akár javára is válhat a több személyiség :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Tehát úgy gondolod,hogy aki DID-es, az agyhalotthoz ,vagy képzelgő őrülthöz hasonló ? Nem tudom, én semmi ilyet nem tapasztaltam Serin. Elég logikusan és őszintén kommunikál.

Attól még,hogy keveset tudnak róla, nem jelenti azt,hogy amit tudnak,az nem bizonyos és egyértelmű. Ez a dolog csak kisgyermekkorban 4-10 között alakulhat ki. Nem később. Az, hogy mikor diagnosztizálják már más kérdés. Nem mindenkinél indul be ez az agyi védelmi mechanizmus. Ők lesznek teljesen roncsok és egész életükre mindenféle egyéb viselkedési problémákkal küszködők. Van belőlük elég,ugye ?
Szerintem a DID-del jobban járnának.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

6-9. Alternek most valamire fognia kell, miért nem beszél velem, úgy érzem. Kapaszkodik valami kifogásba, és ezek szerint a DID lesz az, már körvonalazódik. :)

A szokásos “semmit sem tud, de ragaszkodik a saját elméleteihez” hülyeséget meg már megszoktam.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nagyon jó! Adj 20 percet, feltápászkodom, kimosom a csipát a szememből, megiszom a kávémat és nyomhatjuk.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért hihetetlen számodra 2500 alter, mert nem tudod, hogy épül fel. Az nem jelenti, hogy azok közül látható módon mindegyikük aktív, hanem csak traumahordozó lehet a többség. A DID azt jelenti, hogy feladatok vannak, mindenkié más. Nála is meglehetnek a szokásos védelmező, segítő személyiségek, míg a többiek csak megosztják a terhét a traumáknak sokféle formában, ott már nagyon sokszintű lehet a dolog, tehát már “az altereknek is vannak alterei” szitu.

A több személyiséget meg nem beképzeli magának senki, hanem vannak, az agy megosztott lesz, fregmentált, ők léteznek, ez például bizonyított. Egy testben létezik több ember, ennélfogva a velük való kommunikáció sem hallucináció. Ahogy ennek a védekező mechanizmusnak a bekapcsolása sem annyira ritka, mint a szakemberek korábban feltételezték, ma már 2-3%-ra teszik az előfordulását, és sokan kutatják, miért csak egyes emberekben “kapcsol be”. A DID az egyetlen olyan mentális betegség, amely nem egészségromlással, hanem javulással jár, ezért is olyan rejtélyes és lóg ki a sorból, és nem ártana megfejteni, hogy miért csak egyes emberek képesek ilyen fajta önvédelemre.

A szavahihetőség a saját traumával kapcsolatban 100%-os, ha mindenkit megkérdeznek, aki traumahordozó, alapból viszont probléma az emlékek lyukacsossága. Képzelgés, ahogy te fogalmazol, a DID-ben nincs.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az egy átok. De az csak annyiban volt más, hogy abban nevezték először nevén, nem pedig keverték a skizofréniával, mint minden egyéb filmben, mert azt könnyebb kimondani vagy ilyesmi. De igen, sok a szimuláns a világban, főleg problémás tinik, akik különcködni akarnak. :)

hunbagira
Újságíró

Megtörtént a nagy beszélgetés? :) megtudtad amit akartál? Főni megbizonyosodott a kiléted felől? :D.
…mi itt epedve várjuk a beszámolót, de semmi..:D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Majdnem 3 órán át beszéltünk. Hogy aztán ebből ő mit szűrt le, nem tudhatom, egyelőre még azt sem tudom, számomra mi volt a tanulság. De azt beszéltük, hogy majd még folytatjuk, mert épp olyan témánál hagytuk abba, amiben szintén lenne pár óra szerintem. :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Ennyi idő alatt a kezedet is megkérhette s be sem számolsz róla?::)))

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, volt hate-fuck?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Telón át érdekes lenne. :)
Nem, szerintem egy jó hangulatú beszélgetés volt. Számomra fárasztó volt több körülmény miatt (nem Alter az oka), így is búcsúztam tőle, hogy értékelje a mai napi áldozathozatalomat :), aztán a legközelebbit már ideális körülmények között akarom megejteni. Lesz még rá alkalom, azt ígérte, hívhatom a folytatásért, meg is fogom tenni, mert természetesen utána minden olyan téma eszembe jutott még, amit érinteni akartam. Írni fogok egy listát.
Mindenesetre kb. 10 kockacukrot magamba tömtem, miután befejeztük, nem sokon múlt, hogy nem hevertem le egy padra szundikálni az utca közepén. :)

Jinjangologus
Újságíró

Dehogy vagy veszélyben, Alter. A ciánt (már) másnak tartogatja. Az összeset ;)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Sokat elmond arról, mivé lettél, hogy ha valaki pszichológia témában cikket ír, attól nem szabad megkérdezni, szakértő-e, mert “ne azzal foglalkozz, ő micsoda”, de azért te és az elvtelen seggnyalók bátran, bármikor foglalkozhatnak azzal, én ki vagyok, írhatnak paródiákat és vég nélkül jogos a gúnyolódás, mert te úgysem hiszed el, mehet a megkövezés, a show. Aztán a következő témánál mind önseggnyaltok, hogy a férfiak micsoda jellemes, igazságot kereső, korrekt lények, bezzeg a nők, nulla önismeret, nulla önkritika.

Nem látod, milyen mélyre süllyedsz, és hogy a te aljasságod valóban rendkívüli, mert amúgy meg mestere vagy a tekergésnek, a műfelháborodásnak, a magadnak kikérésnek, sipákolsz és tiltasz, ha ennek csak a tizedét kapod, amit pl. velem csinálsz, csak mert kell egy majom ide neked szórakozásból.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szarjál sünt, Alter. Ezt nyugodtan magára veheti a többi is.

Jinjangologus
Újságíró

Fel kell jelenteni az állatvédelemnél.

zgy001
Olvasó
zgy001

zgy001
Olvasó
zgy001

zgy001
Olvasó
zgy001

common man
Olvasó
common man

Keresgéltem azt a Common “paródiát” és töprengtem is kicsit.

Engem hagyjatok ki a politizálásból.Én csak nőket akarok…

Sirius122
Olvasó
Sirius122

@Blackur: Ha nem kaptad meg levelem, egy nem freemail-es címről rám tudnál írni
@Soldier: Írj egy e-mailt légy szíves. sirius12288@gmail.com

Blackur
Olvasó
Blackur

Írtam

Hunn
Újságíró

Tudod S.O.M.M., amikor felnőtt férfiként éppen rossz idők járnak az emberre (pl. munkanélküliség, hajléktalanság, válás, stb…), akkor jön csak rá úgy istenigazából az ember fia, hogy mennyire nem része a mások életénnek…

Persze nem lehetetlen felnőttként sem új barátokra lelni. De a legtöbb esetben ez úgy néz ki, hogy alapvetően mindenki éli a saját életét egyedül, aztán nagy néha belefutsz olyan jó arcokba, akikkel egy ideig spanban egymás mellett eveztek. Aztán útjaitok előbb-utóbb szétválnak, és mindenki megy tovább egyedül a maga útján a sír felé…

Többek között ezért (is) fontos, hogy az ember találjon magának egy párt, egy saját asszonyt, akivel családot alapít és gyerekeket nemz. A házasság szent köteléke, a holtodiglan-holtomiglan / jóban-rosszban esküje, az mind a férfinak, mind a nőnek megnyugtató és biztonságos lelki hátteret (is) nyújt…

…ana, legalábbis a “gonosz nőelnyomó patriarchátus” idején azt nyújtott. De hála a feminizmusnak és jótanácsainak, a mai modern, feminista nő csak a jóban marad veled. Ha rossz passzba kerülsz – akár csak átmenetileg is – akkor a Jóisten irgalmazzon neked, mert “életed párja” nem fog.

Ehelyett gondolkodás nélkül hátbaszúr, mint egy vadidegent, a társadalom és az állam teljes egyetértésével. Joga van átnyergelni egy másik faszra, és vinni magával a közös gyermekeiteket is, plusz elszedni a vagyonod felét míg a barátnői lelkesen tapsolva helyeselnek. Azt ugye csak nem várhatod el tőle komolyan, hogy boldogtalan legyen, akár csak átmenetileg is??? Hiszen az – a feministák szerint -“nőelnyomás” lenne, kifejezetten önző lenne tőled ez az elvárás…

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Egy újabb romantikus történet, amelyet az élet írt. A nő sokáig albérletben lakott. Azután talált magának párt. Akinek volt háza, de mégsem volt házasember. Összeköltöztek, éldegéltek, a férfit baleset érte, műteni kellett. Hosszas felépülésre lehetett számítani. A nő rögtön lelépett, meg sem várta, hogy az élettársa hazaérjen a kórházból. Három évig félre tudta tette az albi árát, a rezsi közös volt. Lelépett, mert nem akarta ápolni még pár hónapig sem. Jobb partit akart. Azóta is Fressnapf-ba jár állateledelért.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mert a nők racionálisabb döntéseket hoznak mint a férfiak, a híresztelések ellenére is, és amint ez a példa is mutatja, megválogatják a nem létező altruizmusuk alanyait. Gyerektől és nőtől hálát nem csak nem szabad, hanem botorság is elvárni.

hunbagira
Újságíró

Nekem ezzel kapcsolatban -Hunn- inkább a női skizófrénia, ami sokkoló. Hiszen ezek a nőstények -katkó szertartás szerint legalábbis- kimondták a szegénységben és betegségben részt (de még a lazább prostestánsban is ki kell mondani a kitartok mellette részmondatot) Mi jár a fejükben? Vagy annyira tudathasadtak, hogy ilyenkor teljesen bele vannak “állva” az “érzésbe” ezért akár azt is kimondanák az adott pillanatban, hogy ők ufok valami sokadik dimenzióból? :D
Ez ügyben Jingjangot kérdzném, hogy foglalkoztak a női skizófréniával?

Jinjangologus
Újságíró

Nem tudok nemekre értelmezett írásról, statisztikáról ebben a témakörben. Meg nem is igazán tudnám asszociálni jól elhatárolható nemi jellegzetességekkel, komplementerek szintjén. Ha már kell, a zagyvaságalap (ami ugye “nőies”) ellenére inkább “férfias zakkantságnak” titulálnám.

Viszont ez már nem személyiségzavar, több annál. A realitással való kapcsolat komolyan károsul, pszichózis is van.

A hozzá legközelebb eső személyiségzavar a szkizotípia (nem a szkizoid). Ez a “fura ember”, ha enyhébb az érintettség inkább csak érdekesek, nem ritkán nagyon kreatívak (kognitív diszinhibíció). A vallási, spirituális megszállottság is gyakori náluk.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Kösz Hunn. Azért a probléma felvetésem kicsit összetett, de te ismét kollaboránsabb vagy mint egyesek. “aztán nagy néha belefutsz olyan jó arcokba, akikkel egy ideig spanban egymás mellett eveztek. Aztán útjaitok előbb-utóbb szétválnak, és mindenki megy tovább egyedül a maga útján a sír felé…” Ha kompetensebb lennék a kérdésben, biztos írnék egy összetett és maximalista a cikket a férfiak közötti barátságról azok végeiről, felfrissítéséről, mert egészen biztos vagyok benne, hogy nemcsak a nő és halálig tartó munka számít a férfi életében, mert nekem ezek megvannak. Annyit hallottam, a korával arányosan egyre kevesebb barátja van mindenkinek. Nem tudom igaz -e vagy csak egyénfüggő.

Stephne Boxer
Olvasó

A nők 40-hez közeledve kezdik azt a figyelmet kapni a férfiaktól, amit az átlagos férfiak (kb. a 80%-uk) a 20-as éveikben kapnak a nőktől… semennyit.

common man
Olvasó
common man

Én a saját korosztályomból keresek partnert.De ha szórakoznak és nem jön össze akire gondoltam átnyergelek az “unokámlehetne” korúakra.Aztán mondhatják ,hogy vén hülye meg kapuzárási pánik, csak irígykedjenek.
Ez meg csak úgy mert leült:
https://www.youtube.com/watch?v=Al5IL5C2fQw

Hunn
Újságíró

Nekem is kiválóan megfelelt volna a saját női korosztályom, common man, amikor még én is fiatal voltam, meg ők is. Igazán nem mondhatják, hogy anno nem volt elegendő idejük engem választani. 15-20 évük volt rá. De ma már nincs.

Ez a “kapuzárási pánik” tipikus feminista duma, főleg a férfiakat társaságban amatőr pszichoanalizálgató 30+os feminista roastie-k szavajárása, amivel értelmezni akarják azt, amit látnak a férfiak viselkedésében, mégpedig lehetőleg úgy, hogy egyúttal meg is szégyenítsék őket, és megpróbálják elvenni a megszerzett önbizalmukat.

Tragédia, amikor a fiatal lányok ezekre a vén picsákra hallgatnak, de még annál is nagyobb tragédia, ha a férfi komolyan veszi ezt a lekezelő “kapuzárási pánik” dumát. Ezek a nők nem azért kárhoztatják a férfiakat, mert ténylegesen valami erkölcstelen, helytelen dolgot művelnének. Hanem azért, mert ezek a férfiak már nem őket választják. És azt akarják, hogy akkor ezek a férfiak már ne is választhassanak. Ennyi a motivációjuk, és a véleményük is annyit ér.

Szerencsére a fiatal nők többsége csak simán örül, hogy tapasztaltabb férfiak is érdeklődnek irántuk. Azt a hatalmas kamut, hogy a fiatal lányok nem győznék a fiatal srácok farkát egymás szájából kikapkodni, ezért fiatalon ott volt nekünk a lehetőség az akkori fiatal nőknél, miért nem éltünk vele, hagyjuk békén a mostani fiatal lányokat, hiszen felnőtt, 30 éven túli férfiaknak esélyük sincs náluk… Nos, erre csak annyit tudok mondani, hogy emlékezzünk vissza saját fiatal korunkra, hogy is volt ez…

Ákos Fellner
Olvasó

En 42 eves kozgazdasz vagyok. 7 eve hazas, van egy szep 37 eves felesegem es meg szemeznek velem a nok az utcan. Es nincs BMW-m. Nem tartom magam Alfa himnek, mert szerintem ilyen nincs, ez csak a szexista, primitiv ferfiak szlogenje.
Kb. 20 kommentig birtam olvasni ezt a faszmenest, utana elegem lett.

common man
Olvasó
common man

Mármint hogyan szól az általad említett szlogen? Melyik volt az a húsz komment? Azonnal kirúgni! De azt azért nem állítod ,hogy aki szexista az már automatikusan primitív is? Gyereketek is van? Engem meg csomóan felismernek a boltban pedig álarc van mindenkin.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Érdekes, hogy a feleséged legnagyobb “erénye” a szépsége és nem a “diplomái”, a “belső értékei” etc……
Szerintem senkinek nem jutna eszébe, hogy te alfahím lennél, főleg úgy, hogy 7 év alatt nem sikerült összehozni gyereket, a nejed meg lassan kifut az időből……, vagy ha mégis van, akkor annyit sem ért, hogy ezzel “eldicsekedj”…….
Volt itt már jópár liba, aki ugyanilyen, vagy hasonló “intróval” köszönt be, aztán azóta meg macskás szingliként keresi az új herceget, mert az akkori lilaködös már kirúgta….

orenisi
Olvasó
orenisi

Már bocs, de ez alapján a hozzászólás alapján én sokkal inkább gondolnálak Fallosz Ágotának, a 42 éves vénlánynak, akit utoljára a gimis szalagavatón kaptak el utoljára egy kósza numerára a részeg osztálytársai a helyi kultúrház retyójában, miközben vörösboros kólával jól nyakon hánytak.

tomgal
Olvasó
common man
Olvasó
common man

hehe

hunbagira
Újságíró

Hazug embert…bár lerítt róla, hogy hazudik, eddig is..:D
Társadalom filozófus/cociologus…mondjuk kb erre fogadtam volna eddig is. :D

hunbagira
Újságíró

Igen, Fellner! A tagadás szokott lenni az első szakasz, amikor kellemetlen igazságokkal szembesül az ember! :)