Alter Ego

Mindenki félreértette Neidermüller Péter szavait

Mint azt nyilván mindenki tudja, nagyszabású tüntetést tartottak Budpesten Neidermüller Péter az ATV-ben elmondott szavai miatt. A tüntetők az erzsébetvárosi polgármester lemondását követelték. Egyébként Neidermüllernek ajándék csomagot is küldtek, benne egy döglött patkánnyal. A rendezvény szomszédságában viszont ellentüntetést tartottak, ami sikeresen felpaprikázta a hangulatot olyannyira, hogy nem csak egy rendezvényszervezőt vertek meg, hanem több más atrocitás is előfordult. Az utca mindkét oldalán zaklattak, fenyegettek ellentétes politikai platformokhoz tartozó újságírókat és demonstrálókat egyaránt.

Neidermüller Péter pártársai persze most nem akarják érteni, hogy mit is mondott valójában, de ezen túlmenően általában is csak nagyon kevesen értik, hogy hova akart kilyukadni. Meglehet, még Neidermüller Péter maga sem érti, mert az előadott gondolatok valójában nem is a saját fejében fogantak, hanem a modern, radikális feminizmus hugyos bugyogójából másztak elő. Az “interszekcionális feminizmus” bölcsészei, társadalomtudósai szülték meg azt az ordas ideológiát, amelyben a “fehér, keresztény, heteroszexuális férfi” tölti be a társadalmi ellenségkép szerepét. És ezt valószínűleg nem csak egyszerűen kitalálták, hanem ők ezt “kilogikázták”. Amikor meg kellett keresni a nők között a legnagyobb “áldozatot”, akkor arra jutottak, hogy ez csakis a “halmozottan hátrányos helyzetű”, “színes bőrű, leszbikus, a társadalmi többségtől eltérően nem keresztény, nő” lehet. Amikor pedig ellenségképet kerestek, akkor ennek vették a reciprokát, “logikus” ellentétét, így kapták meg a képlet végén a “fehér, keresztény, heteroszexuális férfi”-t. Logikájuk szerint minden társadalmi nyomorúságról leginkább csakis ők tehetnek. Tehát őket kell hibáztatni, gyűlölni és ütni is. Társadalompszichológiai okokból ezt valóban meg is lehet tenni: az önálló védelmi képességekkel rendelkező férfit szabadon lehet – átvitt és közvetlen értelemben is – ütlegelni, senki nem fog a védelmére kelni, hiszen “majd ő megvédi magát”… Persze kérdés, hogy a társadalmi gyűlölet felszításával szemben képes e megvédeni magát a férfi ugyanúgy, mint a pofonokkal szemben…

Neidermüller Péter a hülye feminista “társadalomtudósoktól” (biztosan meghívták a CEU-ra is egy kis agymosásra) hallott egy ordenáré badarságot, és az gondolta, hogy azt majd ő is elmondhatja széles nyilvánosság előtt. Elvégre a femináci Antoni Ritának sem küldött senki sem döglött patkányt, amikor a parlament előtt a “hófehér, nagy magyar férfiak”-ról handabandázott, rikácsolt a megafonba… Szóval amíg pártársai “nem értik”, addig a legtöbben félreértik Neidermüller Pétert szavait: ő valójában nem is annyira “keresztényezett”, hanem sokkal inkább “férfizott” egy jóízűt. Nem is véletlenül emlegette fel a segítségére siető Tordai Bence az “antifeminizmust”  is.  A kiegészítés egyébként azt jelenti egészen pontosan, hogy ha egy nő antifeminista, akkor szerintük nagy valószínűséggel náci is.

Neidermüller egyébként “csak abban” hibázott, hogy rosszul tanulta meg a kommunikációs leckét: a “férfi”, mint szitokszó után már nem szabad semmilyen kiegészítést tenni, mert akkor esetleg véletlenül minden kijelentés általános alanyba kerül és “félreértődik”. – Sajnos biztos vagyok benne, hogy ha Neidermüller Péter a “férfi” szónál kicsit megnyomta volna a hangsúlyt és kitette volna a pontot, akkor Bayer Zsolt is otthon maradt volna, és senki más sem ment volna Erzsébetvárosba tüntetni, “pofozkodni”.

Pedig ez probléma. A férfiak megbecsülésének hiányán túl más okokból is. A Férfihangon 2013 óta cikkezünk (lásd itt) arról a világszerte egyre jobban kibomló kereszténygyűlöletről, amely nagyon gyakran a feminista eszméken keresztül gyárt önigazolást magának. A feminizmus a mai formájában egy társadalmi vírus, egy szociológiai fegyver. Nem is akármilyen vírus, hanem egy számítóan kivitelezett retrovirus, amely hurcolja magával és beépíti a társadalom szövetébe nem csak a  férfigyűlöletet, hanem vele együtt a kereszténygyűlöletet,  a heteroszexuálisok gyűlöletét, és a fehérgyűlöletet

Az a társadalom és az a kormány, amely megtűri, netán önmaga tenyészti a férfigyűlölő feminizmust, és ezzel meggyengíti a társadalom láncszövetének legerősebb szemét, vagyis a férfit, az az egész társadalomra enged alattomos romboló fegyvereket emelni, a társadalmi zavarkeltés és a pusztító gyűlöletkeltés megannyi formáját. Az elsőként meggyengített, lejáratott, halálra mocskolt férfi pedig többé képtelen lesz a társadalom védelmére kelni.

4 votes, average: 4,00 out of 54 votes, average: 4,00 out of 54 votes, average: 4,00 out of 54 votes, average: 4,00 out of 54 votes, average: 4,00 out of 5 4 olvasó átlagosan 4,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.

45
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
12 Egyéni hozzászólás
33 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
20 Hozzászólások szerzői
HunndeltaAK-47hunbagirakerhani2 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
ulomenen
Újságíró

Budaházy sem értette félre:

És itt jelentősége van a “férfi” szónak is, ahogy azt az ATV műsorában a Niedermüller mellett ülő buta kis libsi csaj gyorsan hozzátette Niedermüller szavaihoz. Mert bizony a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi az, aki ezt a mai civilizációt – amiben a Niedermüllerfélék is élhetnek és ugathatnak – az eszével és munkájával felépítette, és a fegyverével megvédte idáig. És ez az az emberfajta, aki képes lehet eredménnyel megszerveződni a mindent lerombolni akaró anarchista söpredékkel szemben.

Ezért akarnak minket kiirtani ezek! És már sajnos odáig jutottak, hogy sikerült a feminista baromsággal a fehér férfiak ellen fordítaniuk a fehér nők egy tekintélyes részét, akik ott hemzsegnek minden migránssimogató meg LMBTQ-aktivista hálózatban (saját tapasztalatból tudom, mert az ezekkel szembeni tiltakozások során saját szememmel láttam), színesbőrűektől szült félvér gyerekeket nevelgetve, vagy leszbikus meg transzgender homályban egymást nyalva-falva, vagy éppen gyermeket se szülve a karrierjüket építgetve egy életen át, hisz nekik ehhez “joguk van”.

De ne legyenek illúzióik, mert ha a fehér, keresztény, heteroszexuális férfit sikerül legyőzni és kipusztítani, akkor ők majd a néger meg arab férfiak ágyasaiként bezárva tengethetik hátralévő életüket, aztán ha ez nem tetszik nekik, hát jól elvágják a torkukat.

https://budahazy.info/feher-kereszteny-heteroszexualis/amp/

the hermit
Olvasó

Tévedés, ez az egész nem feminista tsalálmány, hanem Marx munkásságából következik. Ugye Marx szerint a világ véget nem érő osztályharc, ahol vannak elnyomó, meg elnyomott osztályok. Ebből már ki lehet logikázni a fehér, keresztény, hetero férfit, mint legnaygyobb elnyomót.

Nem is véletlenül emlegette fel a segítségére siető riporter az “antifeminizmust” is.

A Tordai Bencére gondolsz? Ő nem riporterként volt ott jelen.

Reszet Elek
Szerkesztő

Amit a patkány mond, annak nem a feminizmus a gyökere, hanem közös tőről fakadnak.

Jinjangologus
Újságíró

Dióhéjban: A feminizmus a reklám, a kommunizmus a termék. A terméket kéne megsemmisíteni.

Reszet Elek
Szerkesztő

Nem lehetséges mert az alapja az emberi természet része. Az elmúlt évezredekben számos formában felütötte már a fejét, olyan mint a gyom. Kiirthatatlan. Legfeljebb kordában lehet tartani.

Jinjangologus
Újságíró

Viszont annak a tömegszintű tudatosítása, hogy a két fogalom ok-okozati alapon szétválaszthatatlan nagyot lendíthetne a probléma kezelésén. Sokan csak tudatlanságból állnak ki a feminizmus mellett.

tobbneju
Olvasó

Az USA (Trump) és Nagy-Britannia (Brexit) környékén kell keresni ezeknek a Niedermüller féléknek a dühét. Nálunk ezeknek a jellemzőknek (fehér, heteroszexuális, keresztény, férfi) politikai értelemben nincs akkora jelentősége, mert a férfiak túlnyomó része még az. De az USA-ban meg Nagy-Britanniában komoly ennek a politikai jelentősége. Pontosan tudják, hogy ez a férfiréteg és azért persze a házastársaik és hozzátartozóik szavazták meg Trumpot és a brexitet. Mert veszélyben érzik magukat, mert elegük lett.

Az angolszász világ egyre inkább elzárkózik kínaitól, arabtól, pakisztánitól, spanyol ajkútól. Ők könnyebben megtehetik, mert az USA-t, Nagy-Britanniát, Ausztráliát védik a tengerek. Nálunk a helyzet bonyolultabb, de magam is egyre inkább érzem már a szükségét a 4 értékjellemző (fehér, hetero, keresztény, férfi) közül a “férfi” értékjellemző fokozottabb védelmét, mert az Ákos/Norbi/Kövér László által óvatosan gyakorolt szólásszabadság gyakorlati megszűnése rendkívül figyelmeztető jel: öncenzúra működik ma már, férfi elvárások és értékjellemezők nyilvánosan már nem jeleníthetőek meg. Meg azért a “keresztény” értékjellemező védelme sem ártana, mert a szexuális/házassági szokásaink már nagyon messze vannak a keresztény értékrendtől: a korlátlan abortusz, a korlátlan házasságon kívüli szex, a mindenféle anyagi/erkölcsi hátrányok nélküli válás lehetősége, templomi házasság esetén a feleség férjjel szembeni engedelmességének “tájékoztató jellegűvé nyilvánítása” kiürítette Európában a “keresztény értékrend” fogalmát.

Nem igazán értem, hogy pl. Niedermüller Péter már igazán mit szeretne tovább rombolni itt Magyarországon? Mert nagyon már nincs mit. Lehet még a melegházasság, meg a női kvóta és akkor már a kapitalizmus alapértékeit is kikezdjük alkalmatlan nők ide-oda való kötelező beültetésével. A következményeket látjuk: az értékrend nélküli világ népessége nem szaporodik, helyét más népek töltik be. Mert egy valóban katolikus szemléletű, sok gyerekes mexikói család az USA-ra még mindig kevésbé veszélyes, mint itt Európában a muszlimok. Ott maximum a spanyol is államnyelv lesz idővel, ez a legsúlyosabb következmény az USA-ban. Itt Európában komolyabb veszélyek is vannak az iszlám államok közelsége miatt és a földrajzi helyzet miatt, bennünket nem védenek úgy a tengerek. A világban azért komoly mozgások vannak pl. az USA-ban is:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20190519/trump-nem-hallgat-tovabb-megszolalt-abortusz-ugyben-324767

common man
Olvasó
common man

Nem igazán értem, hogy pl. Niedermüller Péter már igazán mit szeretne tovább rombolni itt Magyarországon? Mert nagyon már nincs mit

Ez rövidlátás a részedről.Már ,hogy ne lehetne rombolni. A jövőt rombolja – hiszen ez a célja ez a megbízatása -, amikor kijelenti, hogy a fehér keresztény heteroszexuális az valamiféle bűnöst, bűnözőt takar. Nem miránk akar hatni, hanem a még kialakulatlan személyiségű fiatalokra. Akiknek a családját már más mesterkedésekkel szétszakították, akiknek nem lehet ott mondjuk az apjuk, hogy elmondja nekik az igazságot. Még az sem igaz, hogy miránk nem akar hatni, mert minket meg provokál. Hátha valaki le mocskos ***dózza aztán már az lesz a téma, az lesz a gonosz neonáci, meg mindenki, aki nem határolódik el.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Csak egyet nem értek: miért féltek az Iszlámtól? Aki igazán Istenben hisz, annak nem jelent nagy traumát az Iszlám elfogadása, vagy akár az áttérés. A jelenlegi magyar élet szinte tökéletesen szekularizálódott, nyomokban maradt csak a keresztény hagyományból, és ebből a helyzetből már szerintem esélytelen talpra állítani a katolikus (református) vallást, főleg úgy, hogy maga az egyház több, mint 50 éve annak leépítésén dolgozik. Az Iszlám továbbra is egy élő vallás, ami a modernizáció hatására ugyan megtorpant, de az utóbbi évtizedekben komoly visszarendeződés ment végbe. A kereszténység sajnos elveszett, Európát már csak az Iszlám tudja megmenteni a teljes liberális káosztól.

hunbagira
Újságíró

Kerhani! Tudod a vallások (is), nemcsak hitrendszerek, hanem uralmat leplező ideológiák.És ezek között a 2 legbetegebb a 2 szemita agymenés, a zsidó és az iszlám.(egyben sajnos, a legvirulensebbek, bizonyítva a gnosztikus tézist, hogy ez a világ a sátán világa és így eme 2 a sátán vallása) És tudod az uralkodó férfiak, nem igazán szokták kímélni a meghódított férfiakat. Érted már a problémánkat?
No persze ebben nagy segítőik, gyilkoskurva lelkületű (káli, lillith) nőink.

hunbagira
Újságíró

Értem, tehát a libsibibsi káoszt, cseréljük a másik szemita káoszra, az arab iszláméra.
Komolyan, ilyen szinten van bennetek a szolgalelkűség, hogy el sem tudod képzelni milyen, amikor nem uralkodnak rajtad? És ilyen, egysíkú a gondolkodásmódod, hogy mindig importálnod kell másét?!

AK-47
Olvasó
AK-47

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153683764&t=9221346 Idézet egy index topic hozzászólásából: “A muzulmánok erkölcsi normáját úgy hívják: iszlám Amit az iszlám tilt: azt nem tehetik meg. Amit az iszlám megenged: azt megtehetik Amit az iszlám előír: azt kötelesek megtenni Ami alól az iszlám felmentést ad: abban nem bűnösök Amit az iszlám elismer: azt elismerik Amit az iszlám nem ismer: az számukra nem létezik Az iszlám elutasítja az ember-ember kapcsolatok nyugati értelmezését Az iszlám annyi emberi szabadságot és jogot ismer el, ami a próféta tanításában át van adva, így az emberi jogok, szabadságok és méltóságok nyugati jelentése számukra nem értelmezhetőek Az iszlám megjelenése előtti történelem: nem történelem, még a nyomait is ki kell törölni Az iszlám megjelenése utáni történelem: a szent háború, Allah utasítása nyomán az egész emberiség megtérítése a cél. Az iszlám: kerek, egész kiegészítésre, reformra, átgondolásra, kiegészítésre nem szorul, sőt minden ilyen próbálkozás halállal büntetendő. Mert Allah Mohamednek mindent átadott. Elismeri az ószövetségi prófétákat, elismeri Ábrahámot ősatyának, elismeri Jézust mint prófétát, de ők mind kudarcot vallottak és nem tudták átadni Allah teljes akaratát és törvényeit. Ez egyedül Mohamednek sikerült. A kudarcot vallott prófétákat tiszteli ugyan, de tanításuk pontosan sikertelenségük okán nem mérvadó. Az utána (Mohamed) jövő vallások pedig káromolják a már átadott tanítást. Ezért azokat meg kell semmisíteni. Teljesen másképp viselkednek, ha egyértelmű kisebbségként élnek valahol és teljesen másképp, ha a mérleg feléjük billen. A civilizált jogrend az iszlám megjelenése után alakult ki, így arról az iszlám nem rendelkezik, arról nem beszél. Így ez a jogrend istenkáromlás, amely felülírja a Mohamednek Allah által átadott törvényeket. Ahol és amikor betartják az csak átmeneti stratégiai alkalmazkodás. Ahogy megnyílik az út, hogy egy terület az iszlám törvénykezés uralma alá kerüljön, akkor az évtizedek óta békésen egymás mellett élő muzulmánok hitük miatt évtizedes kapcsolataikat is képesek vágóhídra vinni. Az iszlám kétféle területet ismer: – az iszlám háza (ahol már Allah törvényei uralkodnak) – a háború háza (ahol uralomra kell juttatni Allah törvényeit bármilyen eszközzel) Amikor a no-go zónákat kialakítják, onnantól fogva azon a területen az iszlám uralkodik. Bármelyik állam, bármelyik területéről legyen szó, az adott állam egyetlen joghatóságát sem ismerik el ezután. Az iszlám jog szerint a párizsi no-go zónák nem Franciaország részei, ott a francia hatóságok betolakodók és agresszorok, aki ellen joga sőt kötelessége védekezni minden muzulmánnak. Így sem vallási, sem etnikai, sem nemzeti, sem politikai területeket az iszlám nem ismer (el), ha ezeket a határokat tiszteletben tartja az csak időleges állapot. Ez az ő erkölcsi normájuk. Ezért elvi és gyakorlati lehetetlenség bármiféle integráció. Ezért vadulnak meg a 2-3 generációs muzulmánok, de ha lennének 8-9 generációsok, ugyanezt tennék. Az európai és magyar liberálisoknak valójában fogalmuk sincs, kikkel kezdenek rövid távú politikai, gazdasági érdekek miatt. Az ide író libbantak pedig nem ezen a bolygón élnek. Az elmúlt néhány évtizedben azért volt nyugalom, mert a lélekszámuk még nem volt elég a háború megindításához. Amit egyes nyugati politikusok elkövettek most és mondjuk 50 évre visszamenőleg, az sok-sok millió ember halálához fog vezetni. Nagyon sokan fognak meghalni. A kibékíthetetlen és összeboronálhatatlan eltéréseknek csak az egyik oka a 600 év lemaradás. Több oka is van, de erről a PC-véleményterror miatt hivatalosan nem lehet beszélni. Még Magyarországon is csak érintőlegesen. Nyugaton már a kérdés felvetése miatt is a liberális média-verőlegények statáriális bírósága elé kerül az elkövető. – Az egyik ok a rasszok közötti eltérés. Míg az európai és a távol-keleti rasszok az értékteremtő munkával boldogultak az elmúlt évezredekben, a sémi népek a két értékmező közötti közvetítők voltak. Kontinentálisan is a két pólus között helyezkedtek el és a munkájuk is a kettő közötti ingázás volt. A kereskedés valamikor nagyon nehéz és nagyon veszélyes foglalkozás volt. Mára viszont a szélhámoskodás, hazugság, átverés, bepalizás jut egy… Tovább olvasás »

hunbagira
Újságíró

Aztán jó neoko(h)nként nem merte leírni ugyanezt a haverod, a zsidókkal és talmuddal/kabbalával, pedig csak a tárgyat kellene kicserélgetni ( a kóránt/hadíszt talmud/kabbalára, az arabot, zsidóra :)) csakszi. Holott a magát még kiválasztottabbnak tartó arab törzsre-a zsidóra-, ez fokozottabban igaz.

delta
Olvasó
delta

Mindkettőre igaz. Egy tőről fakadnak és az iszlám pikantériája, hogy valószínű, hogy valójában az arianizmus továbbfejlesztett változata.

hunbagira
Újságíró

A kereszténység meg eredendően egy mithras,ozirisz, dionűszosz kultusz volt, amely miszterium nevezett főszereplőiből, zsidó messiaht csináltak. Tulajdonképpen ez volt az első sikeres egyben legfontosabb zsidó összeesküvés, ez alapozta meg a kivételezett helyzetüket, mint “idősebb testvér”. Sok mindent elmond, hogy a Vatikán nem a Capitoliumra épült rá, még csak nem is a zsidók által használt katakombákra, hanem mithras templomra.
Ha hitre teljesen profán alapon tekintünk.
Tulajdonképpen, a legdurvább eretnek üldözések azok ellen folytak, akik a kereszténységet újra dejudaizálni akarták (valamilyen szinten) vagy “mágus” irányba elvinni (katarok, bogumilok, márkionisták, manicheusok stb)

common man
Olvasó
common man

,

Európát már csak az Iszlám tudja megmenteni a teljes liberális káosztól.

Aztán ,hogyan? Egymást is ölik.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

NP a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőire utalhatott ahol több a férfi mint nő és látszólag nem homokosok.
egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés.
“Fehér, heteroszexuális keresztény vagyok” kitűzőt kaptam és kicsit csalódtam, mert odamentem közölni: jöttem mert fehér férfi vagyok, de mégse említették a nememet, mert a keresztényüldözés lett az elsődleges szempont. Úgy tűnik aki nem keresztény már nem is számít nekik. Volt egy magányos bácsi aki mesélte egy munkásőr állandóan zaklatja a társasházban és nem tudja kihez forduljon azért jött ki. Mondom magamban imádkozz a templomban lelkierőért. Egy büdös szót nem szóltak a hívők férfiakról.

ulomenen
Újságíró

Úgy vélem, hogy a Niedermüller által sebtében odamondott “És nők” miatt nem a férfiakra, hanem a fehér keresztényekre tették a hangsúlyt a nyilatkozat elítélői.

Marcell
Olvasó
Marcell

A munkásőrök már nem sokáig lesznek köztünk, persze addig még behúzzák az ikszet a dékára. Nagyobb baj a nyugati “woke”, “SJW” ideológia térhódítása a fiatalok között, akik szemében ezek afféle menő lázadó dolgok, mert ők nem is emlékeznek a zorbán előtti időkre, ki ellen lázadnának akkor természetüknél fogva? Az internet a fő információforrásuk (nekünk is már persze, de nekik ami nincs a facebookon az nem létezik, azt pedig, hogy mit kell gondolniuk, a zsindex és a négynégynégy mondja meg nekik, amik a nyugati PC MSM média hazai megfelelői, Magyarországon még 4chan /pol/ sincs, max. a magyarchan, amit aligha ismernek sokan).

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Ha emlékezetem nem csal éppen Huth Gergely állította nekünk odatévelyedetteknek és híveknek, hogy a meetozott egyén 4 entitást sértett meg.

1. Keresztényeket
2. Fehéreket
3. Heteroszexuálisokat
4. Ez ugye nem stimmel, mert embereket emlegetett Huth, tehát itt se férfiakat se nőket nem sértett meg hanem mindenkit aki ember.

Megnézve a cikkben lévő videót a vigyorgó patkányfogú csaj adta NP szájába a férfiakat, aki azt nőkkel is kiegészítette. Tehát hiba volt kimennem mivel jómagam nem azonosulok már a magyar kereszténység tevékenységével. Felraktam a kitűzőt, de elkezdtem magam szégyelni a metrón, mert azt gondolhatták templomba járok és énekelek.

zgy001
Olvasó
zgy001

Szegény patkány… Mit ártott ő bárkinek is?
Ráadásul még meg is szégyenítik, hogy egy ilyen féreghez hasonlítják.
Kár szegény jószágért… :(

common man
Olvasó
common man

Jó szívvel nem tudok semmilyen állatot mondani…talán a galandféreg?

timbusz
Olvasó
timbusz

A férfi szót a feminista liba mondta ki, és Niedermüller sietve hozzátette, hogy nő is, mert eredetileg a konzervatív-keresztény, illiberálisnak aposztrofált, a regnáló hatalmat támogató, kirekesztő nacifasiszta rasszistákat próbálta érzékeltetni, behatárolni.

Ettől függetlenül barom, elég megnézni az elmúlt 5 év nyilatkozatait, felmondja a brüsszeli leckét határzárról, menekültekről, diktatúráról.
Ebben most minden féle oldalról bele lehet kapszkodni és ráznia csontot, de sokkal több igazságtartalma nincs, mint például Gyurcsánytól származó, elhíresült szállóigéjének, hogy el lehet innen menni, amit az eredeti kontextusában a cégekkel kapcsolatban mondott, de az is mémmé vált, ahogy most ez is.

Kalman
Újságíró

Igen, a keresztény részt csak azért mondják bele, hogy ezzel egy kicsit megosszák a népet. Valójában minden egészséges fehér emberrel baja van. Férfiakkal és nőkkel egyaránt, főleg ha termékenyek és családban élnek. A baja azzal van, ha egészségesek vagyunk és élünk. Azért mert gyűlöl minket. Hogy miért gyűlöl? Nem tudom, de talán a talmúdot kellene olvasgatnunk, hogy megtudjuk.

Blackur
Olvasó
Blackur
tomgal
Olvasó
tomgal

Végre :

https://mindenszo.hu/na-vegre-civilek-feljelentettek-niedermullert/

Nekem ez ”tetszik” a legjobban :

” bár a Magyar Helsinki Bizottság azt hangoztatta, hogy „elítéli a gyűlöletkeltést és segíti a hátrányos megkülönböztetés áldozatait”, egyúttal közölte: „Ne keverjük össze, ki az áldozat, ki a támadó, zaklató, gyűlöletkeltő. Ne tévesszünk arányt sem: ne csináljunk a bolhából elefántot és az elefántból bolhát. Bayer Zsolt évek óta rendszeresen gyűlöletet szít kisebbségi csoportokkal szemben. Ezzel szemben Niedermüller Péter elfogadhatatlan mondata nem éri el a zaklatás vagy gyűlöletbeszéd szintjét a jelenlegi hazai társadalmi és politikai kontextusban.”

Ja,nem éri el a zaklatás fogalmát ,mivel nem zaklatás, hanem rasszizmus, gyűlöletbeszéd,amit maga a Helsinki bizottság is elismer ,kivéve, ha az fehér, keresztény ,heteroszexuális férfiak (nők) ellen irányul.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwjE2cnd_rTnAhVii8MKHRV-D_MQFjAAegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fwww.helsinki.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2FGy%25C5%2591l%25C3%25B6let-b%25C5%25B1ncselekm%25C3%25A9nyek.docx&usg=AOvVaw0Hbr6MThH1iVdJgvbcV4cD

Hunn
Olvasó
Hunn

Nincs ebben a Niedermüller Péter-nyilatkozatban semmi meglepő.
Ezek a Niedermüller-féle, liberál-bolsevik zsidók egytől-egyig, mind-mind így gondolkodnak rólunk.
Ezek sokkal jobban gyűlölnek minket, mint ahogy mi őket.

Ezek mind azt akarják, hogy mi megdögöljünk. Hogy aki magyar, fehér, keresztény, heteró férfi, az pusztuljon.

És ezek mindig is így, eszerint álltak hozzánk, és ennek megfelelően viselkedtek velünk, magyarokkal szemben.
Az erre a viselkedésükre adott, teljesen normális reakciónkat hívják egyébként úgy, hogy “antiszemitizmus”.

Őszinte vallomás: az én személyes antiszemitizmusom kialakulásában annak a felismerése játszotta a legnagyobb, lefőbb szerepet, hogy ezek a zsidók bizony így gondolkodnak rólunk, és ennek megfelelően viselkednek velünk szemben.

És egyre kevésbé titkolják.

Íme itt van az élő példa: egyenesen belemondják az arcunkba azt, amivel mi, “antiszemiták” mindig is vádoltuk őket. Amire azt mondták, hogy paranoiás összeesküvés-elmélet, amit irigységből és butaságból találunk ki, mert ok nélkül gyűlöljük őket…

“And then one day, for no reason whatsoever, the people voted Hitler into power…”