Alter Ego
21 megosztás

Perek sorozatát nyerte Gréczy Zsolt a zaklatási vádakkal összefüggésben

Az elmúlt két hónapban perek sorozatát indította és nyerte meg Gréczy Zsolt, akivel szemben többen zaklatási vádakat fogalmaztak meg és híreszteltek a sajtóban.  Az egykori DK képviselő lényegben az első férfi Magyarországon, aki #metoo jellegű, lejárató vádak miatt pereket indított és sikeresen meg is nyert.

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében helyreigazításra kötelezte a Pesti Srácok című webportált, mert helyet adott december közepén a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti szakértője, Palányi Nóra zaklatási vádjainak egy a lap által közölt videófelvételben.

Pesti Srácok valótlanul állította, hogy a DK politikusa egyoldalú üzenetekkel bombázta Palányi Nórát, valótlanul állította, hogy az üzenetek bármiféle szexuális tartalmat hordoztak.

A lapot helyreigazításra kötelezte a bíróság. A megjelent közlemények szerint a tanúként meghallgatott Palányi Nóra folyamatosan ellentmondásokba keveredett, szavahihetősége a tárgyalás során többször is megkérdőjeleződött; a Pesti Srácok videójában elmondott, zaklatásra vonatkozó állításait lényegében semmilyen módon nem tudta bizonyítani.

Egy másik perben a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében helyreigazításra kötelezte az Origo internetes portált. A bíróság ítélete szerint a médium valótlanul híresztelte Gréczy Zsoltot megnevezve, hogy

“Gyurcsány bizalmasa évek óta zaklat egy gyerekes családanyát”

illetve valótlanul híresztelte, hogy ezt a nőt

“évek óta próbálja elcsábítani az élettársától”

Zsoldos Gábor dobostól.

Továbbá a Fővárosi Törvényszék első fokon helyreigazításra kötelezte a Lokál című lapot és internetes portált is. A bíróság ítélete szerint a médium valótlanul állította, hogy Gréczy Zsolt

“zaklatta, csábította”

Zsoldos Gábor dobos élettársát. Az ítélet szerint a helyreigazítást 30 napon át kell közölniük.

A Géczy Zsoltról “névtelen forrásból” intim fotókat közlő Vadhajtások portállal összefüggésen nem lelhetők fel peres ügyet említő hírek, azonban az biztos, hogy a portál eltávolította felületéről a korábban közreadott képeket.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
21 megosztás


75
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
68 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
tomgalTakigpeterszMarcellzgy001 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

Pfejj de utálom a demokratákat.

Taki
Olvasó

Leginkább azt utálom hogy a demokrata szót magukra aggatták és lejáratják ezek a komcsik :P
(mint ahogy a liberálist lejáratták az egyáltalán nem liberális balos kultúrmarxisták)

György Károly Tóth
Olvasó

Figyelemre méltó, hogy az eset, esetek nyilvánosságra kerülése után szervezete Gréczyt azonnal lemondatta és hátravonta, míg ugyanezt a politikailag kézenfekvő, erkölcsileg indokolt lépést Niedermüller még botrányosabb viselkedése után nagyon látványosan – nem tették meg.
Ez két dolgot jelenthet. Vagy Gréczy személyét, vagy pedig viselkedését nem értékelték úgy, hogy védhető, illetve védendő. Esetleg mindkettőt.
“AZ első férfi Magyarországon, aki…”
Szükségesnek érzem megjegyezni, hogy szerintem a “férfi” kritériuma nem egyenlő azzal, hogy valakinek pöcs lóg a lába között, ad abszurdum, esetenként egyes személyeknek a nyakán is. Számosan vannak, akiket hímnek lehet nevezni, de férfinak aligha. A nő sem egyenlő a hölggyel, az “ember” sem azzal, akinek van személyi igazolványa, növényútlevél helyett.
Ez persze, csak úgy véletlenszerűen jutott eszembe, függetlenül a cikk tartalmától.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csak annyit jelent, hogy mondani bárki, bármit mondhat, nincs következménye (legalábbis a saját “szurkolótábora” számára), viszont “egy (vagy több:) kép felér ezer szóval” , és azért nem csak egy kép volt:)
Nehezebb feledni a képeket:)

common man
Olvasó
common man

Nehezebb feledni a képeket

Mármint a fasziról? Én nem szoktam ilyeneket nézegetni…Ha véletlenül rákattintok vagy elém nyomják akaratom ellenére beindul a felejtő mechanizmus.De nyilván kell valaki aki megnézi(akár hivatalból is), hogy aztán nekünk elmondhassa és tudhassuk mi is miről van szó.Én biztos vagyok,hogy ha azt mondod olyanok a képek akkor azok tényleg olyanok,megnézted őket alaposan,többször is…

Geri P.
Olvasó

azért ne olyan bőszen az ítélkezéssel, lehet ellenszenves a konkrét karakter, de gondold meg hogy ilyen szardobálásba sok esetben hétköznapi emberek is belefutottak és te is belefuthatsz.

csak egy tipikus példa, összegabalyodsz melóhelyen belül egy hülye picsa kolleganővel aki még csak nem is házas hanem egyedülálló, erre azt hiszi megjött a balek-vonat, majd te a pináért cserébe kisegíted ezzel-azzal, teszi neked a szépet, te meg írogatsz pikáns dolgokat neki, aztán mikor a miss picsának valami megfordul a fejében mert rájön hogy mégse te leszel az a balek aki kivakarja a szarból, vagy elég ha csak olyat mondasz ami előhozza a villanykapcsoló effektust, behisztizik, elriaszt magától, és te már elkönyvelted hogy kár erőlködni és lépnél is túl a dolgon, de ekkor jön a legnagyobb szarcunami, miss picsa bekever a hátad mögött.

innentől te csak vesztes lehet, az a kérdés mennyire szopja be a faszikám, pl a hülye kurva felszalad a geci vezetőséghez aki rohadtul unatkozik és eleve azért van hogy botrányt csináljon minden olyan dologból amiből nem kéne, te meg majd azonnalival röpülsz a cégtől mert innentől gyanúval élnek veled szemben hogy tényleg te vagy a zaklató és nem a picsa ültetett fel.
ennél rosszabb esetben elküldik a picsát és az fel is jelent, innentől hivatalosan is végig seggelheted a balhét
még rosszabb esetben széles körben híre is megy és te mint nulla józsi átlagpolgár a környéken elreszelted magad minden potenciális munkahelyen.

Láttam már pont ilyen gusztustalan sztorit, és megtörténhet mással is, innentől szál lényegtelen hogy zsoltika vagy bárki más a szereplője.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Nyílvan a kivert faszú képeket is csak lelopták a telójáról. Azért fotózta, hogy később nézegesse.

Marcell
Olvasó
Marcell

Nyilván nem az ő telójáról, de simán lehet, hogy a nő vette rá, hogy küldjön ilyeneket. Kanos férfi meg könnyen beugrik ilyesminek., persze lehetett volna több esze, pláne közszereplőként.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Érdekes, hogy nem pereli azt a nőt, aki erre rávette……..

tomgal
Olvasó
tomgal

Hát ez az, ha annyira ártatlan lenne ez a barom , minimum feljelentést kéne tennie ismeretlen tettes ellen…miért nem teszi ?!

Marcell
Olvasó
Marcell

Amit Niedermüller mondott, azzal ők egyetértenek, nem is titkoltan.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

A gecis képek azért odabasztak.
Egyébként ez az a magyar bíróság, ahol ha 5 cigány rúgdos egy földön fekvő magyart, akkor ott nincs “szándékegység”? Csakkérdem.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Korrekt az lett volna a Gréczyvel szemben a pártja részéről:
1., Zsolti kiteszed a facebookra az ügyvéded bíróságra beadott keresetlevelét.
2., Amíg a per zajlik, addig a háttérben leszel.
3., Ha a jogerős ítélet meglesz, akkor annak ismeretében döntünk a sorsodról.
A Gréczyvel szembeni eljárás egy modern “lincselés” volt, amikor hisztérikusan visongó nők szavára hallgatva ütöttek agyon régen is embereket. Nem volna mit enni 2 hétig, a valóságban is lennének újra lincselések, jelenleg úgy látom a koronavírus tömeghisztériáját látva.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miközben a valóság az, hogy aki ennyire hülye és degenerált, hogy ilyen képeket készít magáról és az istenbarma még ezeket el is küldi másnak, az nem közszereplőnek való. Bárkit megkérdezel, ő már csak a geciszsóti, innen kezdve meg agyonnyerheti magát akármilyen perekkel, még mindig a geciszsóti marad, örökre, ennyire fognak róla emlékezni.

Vállalhatatlan, feketeseggű barom, aki még verte is magát a Borkai ügyben.
A Dákó szurkolóit ez pont annyira érdekli mind a miferink “igazságbeszéde” és a 2006-os szemkilövetések, maximum nyelnek egyet és félrefordulnak, no meg keresik az ellenoldalon, hogy kivel lehet párba állítani és relativizálni.

Geciszsóti esetében semmi lincselés nem volt, akasztották a hóhért, saját magát írta ki a nyomorult.

common man
Olvasó
common man

Vállalhatatlan, feketeseggű barom, aki még verte is magát a Borkai ügyben

Mi az a Borkai ügy?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Á, semmi.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Komolyan? Hol voltál az elmúlt évben? Egy kő alatt?

hunbagira
Újságíró

Most nem tudom, mit kell az ilyen dákósgrecit pátyolgatni?Egy szar kultúrmarxista, akinek a saját kezében :) robbant fel a nekünk szánt kézigránát..a többiről ne beszéljünk, hogy mi “robbant” még a kezében. :D
Viszont végre láthattunk egy politikust, aki nem árul zsákbamacskát, megmutatja amit nyújtani tud..:D

Rokapapa
Újságíró

Egyrészt dicséretesnek tartom, hogy valaki szembeszált a hisztéria hazai aktivistáival. Másrészt a valótlan állitásokért, lejáratásért túl enyhe a biróság itélete.

Ha egy férfi hasonló vádjainak adna hangot a sajtó akkor a vádló, a cikk írója, a főszekesztő mehetnének a börtönbe és még sok érintett személy és maga a sajtó mögött álló cég kapna komoly pénzbüntetést a helyreigazitás terhe mellett.

Az én véleményem szerint az ügyben eljáró bíró is megérett a kirugásra, ez az enyhe itélet is olyan mint hazaengedni egy gyilkost.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ostobaság a szólásszabadság korlátozása, mindenki mondhasson mindent, gyalázkodás, rágalmazás is mehet oda-vissza.

zgy001
Olvasó
zgy001

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint én.

Bazinga
Újságíró

“Az egykori DK képviselő lényegben az első férfi Magyarországon, aki #metoo jellegű, lejárató vádak miatt pereket indított és sikeresen meg is nyert.”

Ennyire lehet komolyan venni a kormánysajtó antifeminista attitűdjét.

hunbagira
Újságíró

Más az ideológia, és a napi politikai “bozótharc”.

Bazinga
Újságíró

Ne legyél ennyire píszí.

Aki nem szimpatikus, azt nyugodtan meglehet vádolni meeto hazugságokkal. Ez a jó feminácizmus, szemben a rossz feminácizmussal, amit a másik oldal csinál. Írhattad volna ezt is.

hunbagira
Újságíró

https://www.facebook.com/264517713636590/posts/2839206566167679/
Azért mégis, csak az egyetlen felület ez -a féllegalis kurucon kìvül- ahol megjelenhet a gondolat és nem a “nyugatifényen”. Es idehívják meg Zolit. Úgy tudom, deansdale itt is blogol.
Szóval megkérdezem újra, komolyan meg kell sajnálnunk az ellenséget azért, mert felrobbant a kezében a nekünk gyártott kézigránát. Szerinted O1G- kurmány esetén mennyi idő alatt ratifikálja a baltaarcú, tömeggyilkos csemete nőstény isztambulit? Egyik első intézkedése lenne.

common man
Olvasó
common man

Nem sajnálja senki de ha fizette a tébét azért jár neki is egy kötözés(seb).Meghát mi erkölcsileg felettük állunk.Persze ha meg akarnának dobni kővel simán lesüllyednék..

Naooo
Olvasó
Naooo

Ha megdobnak kővel dobd vissza mennykővel.

common man
Olvasó
common man

Rá kell köhögni…hadd féljen

Bazinga
Újságíró

Persze, hogy ott megjelenhetnek ezek a gondolatok, mivel ez az aktuális hatalom érdeke , máskor meg az, hogy meeto feminista üzemmódba kapcsoljanak. Bort isznak, vizet prédikálnak. Nem furcsa, hogy egyik nap kritizálják az Isztambuli Egyezményt, mert az pl. ártatlanokból csinál szexuális bűnelkövetőt, mire másnap pontosan ugyanezt csinálják?

Gréczy-t már azzal kicsinálták, hogy (egyébként jogtalanul) nyilvánosságra hozták a képeket, aztán jó feministaként még szexuális ragadozónak is beállították. Ott van ez a Donáth Anna is, az apjánál még csak-csak lehet valami alapja a zaklatásnak, de nem volt elég nekik és elkezdték a lányt is erőszakkal vádolni. Az Origo főszerkesztője előadta a bíróságon, hogy nem tudja ki írta és ki jelentette meg a cikket. A saját szerkesztőségében :D Ezek után azt hiszem joggal vetődik fel a hitelesség problémája a kormányoldal antifeminizmusa kapcsán.

“Szóval megkérdezem újra, komolyan meg kell sajnálnunk az ellenséget azért, mert felrobbant a kezében a nekünk gyártott kézigránát.”

Nem a sajnálaton van a lényeg (amúgy nem), hanem azon, hogy a gyakorlatban az a sajtó és politikai oldal nyomja ma Mo-on a legdurvábban a meetot-t, amelyik elvileg azt kritizálja :D. Miközben pontosan tudják, hogy mennyire mérgezi ez a közéletet. Lesz.rják, csak politikai-hatalmi kérdés, hogy éppen mit képviselnek. Magyarán “ezek ugyanazok”, csak a másik térfélen.

Apa35ev
Olvasó

Nagyrészt egyetértek és a hamis erkölcs mögé rejtőző kereszténydemokráciát kellene felszámolni ami jelenleg is gyengék (nyugdíjas szavazók) védelme érdekében embereket fog munkájától megfosztani és gyerekeket televízió és monitor elé száműzni ahol fejlődésük torzult lesz a mozgáshiány miatt is. Van amikor az ellenzéknek van igaza, de ez senkit nem érdekel amikor vakon követni kell a királyt és a Szent Bibiliát. Ebben a felállásban az égvilágon senkit nem érdekel ha egy gyenge, jelesül nő tönkretesz egy erőset, azaz férfit. Sőt mindig az utóbbit vonják felelősségre ha nem volt férfias és egyszer is hibázott az életben. A keresztényeknél hazugabb és korlátoltabb lényeket aligha hordott a föld, mert képtelenek elfogadni az igazságot. A családokban már nem a férfi az úr mióta a nőknek jogokat adtak.
Munka-Otthon-Család a csúcsára ér az elkövetkezendő hónapokban, ahogy majd a kormányzati kommunikáció is amikor a vírus lelép a maga természetességével. Ekkor a király megvédte az országot, “megvédtük az embereket”, “Magyarország jól vizsgázott”. Igaz elhullottak páran nem a vírustól, de az mehet a szőnyeg alá.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem igazán van olyan erkölcs akinek a propagálói ne lennének “hamis papok”, mert az ember alaptermészete , hogy álszent , önző és még a szenteknek is maga felé hajlik a keze.
A kereszténydemokrácia soha nem volt:
– sem keresztény(bár jó lenne ezt is tisztázni, hogy mit is értünk keresztény szó alatt), mert ha Jézus köztünk járna, tökönszúrná magát, hogy a nevében, amióta eltávozott, milyen bizniszt ” kreáltak” a “követői
– sem demokrácia, mert hiába van mindenkinek egyenlő értékű szavazati joga, a 90% proli és az is marad

Adott esetben jogszolgáltatás van, és minél több pénze/hatalma van valakinek, annál kedvezőbb számára ez a szolgáltatás.

Senki nem fogja az embereket a munkától megfosztani, hanem pár hónap múlva kiderül majd, hogy a munkaerő 70%-ával is “elketyeg a gazdaság”, és csodák csodája, de nem fogunk éhenhalni, és ha így is működik, akkor tulajdonképpen arra a 30%-ra annyira nagy szükség nincs is…..

Semmilyen felállásban sem érdekel senkit, ha egy gyenge, főleg egy nő legyőzi az erőset, “tönkretesz egy férfit”, mert senki sem sírt soha “Góliát”-ért.
Alapvetően a “gyengébbnek szurkolunk”, a kicsinek, az elesettnek, a “gyenge nőnek”, az “áldozatnak”.

Egy férfi ezeket nem engedheti meg magának, mert akkor már nem férfi, hanem egy újabb “áldozat”, aki ki van szolgáltatva másnak, jelen esetben az “erős nőnek”……

És pontosan így van, ahogy írod, a férfié a felelősség, azért férfi.
Groteszk módon, de az össze feminista picsogás utolsó mondata mindig a “elkötelződés”/”felelősség” hiányára lyukadnak ki……

Abban a pillanatban amikor át tudja tolni másra, már csak egy töketlen senki lesz, akit a társadalom (lehet hogy egyedileg megsajnál, de valójában) mindig megvet: adunk pénz a koldusnak, nyomoréknak, de isten őrizz, hogy hozzáérjünk, az meg pláne elképzelhetetlen, hogy “hazavisszük”, mert távolról ugyan bőszen szeretjük, meg elfogadjuk, toleráljuk, segítjük etc. etc. de “otthonra azért nem kéne”.

Soha nem hibázással volt és van a gond, hanem azzal, hogy tanult-e belőle a delikvens? Ha nem, akkor megérdemli a sorsát.

A korlátolt/proli/gyenge/áldozatszerepben tetszelgő/vinnyogó stb. stb. -nél “hazugabb és korlátoltabb lényeket aligha hordott a föld, mert képtelenek elfogadni az igazságot”.
Persze, hogy vannak köztük keresztények, is, meg muzulmánok, stb., stb.:). Mert az emberi butaság , parazita hozzáállás és álszent követelőzés nem vallástól/hittől függ.

A családokban már nem a férfi az úr mióta a nőknek jogokat adtak.

A családokban soha nem a férfi volt az úr, kifele igen, befele nem:)
“A férfi a fej, a nő a nyak és a fej arra fordul, amerre a nyak fordítja.”

Álságos az egész gyűlöleted és fröcskölésed, mert bármit tehet bármely kormány, lesznek halottak, elhullnak páran, és akik jó 10 éve egy külső tényezőről, válságról álmodoztak, hogy most majd az a patást elkergeti:), azok készülhetnek:), mert lehet, hogy teljesül az álmuk, és jöhet Gyurcsiobohóc vagy a dagadt gésája/Jakab/ Tóth/Schmuck/Szabó stb. a romokon, akik majd elhozzák a kánaánt a gaz kereszténydemokraták helyett:)

righeira
Olvasó
righeira

“Senki nem fogja az embereket a munkától megfosztani, hanem pár hónap múlva kiderül majd, hogy a munkaerő 70%-ával is “elketyeg a gazdaság”, és csodák csodája, de nem fogunk éhenhalni, és ha így is működik, akkor tulajdonképpen arra a 30%-ra annyira nagy szükség nincs is…..”

Hát, szívből örülök, hogy a te igényszintedet ennyivel ki lehet elégíteni. Viszont vannak emberek akik szeretnének szórakozni munka után: könyvet olvasni, színházba, moziba, inni járni. Sokaknak ruházkodás is számítana, és sokan örülnének, ha a hölgyek szépítkezni is tudnának. Vannak akik sportolnak, és ehhez infrastruktúrára lenne szükségük (uszoda, pályák, edzőtermek). Attól tartok, ez nem fog beleférni a 70%-ba. Arra ugyanis nagy téttel fogadnék, hogy nem cégvezetők nem a bögyös titkárnőn, a hosszú combú HR-esen, meg a dögös recepcióson, meg a nagydumás pszichpatán fogják lefaragni a 30%-od, bármennyire is logikus, vagy ésszerű lenne…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Örülök, hogy örülsz, annak még inkább, hogy püfölöd a bábodat és a személyeskedésen túl nem akarsz látni.

Megy itt a duma, hogy a nők (legalább felé)nek nem kéne hogy dolgozzon, és paradox módon, egy ideig nem is nagyon fognak, főleg a “nem létfontosságú területeken”, ha így haladunk.

Nem az a kérdés, hogy kik és hányan vannak akik “szeretnének” szórakozni munka után, a ruházkodás meg a szépítkezésekről ne is beszéljünk,( és így tovább, a többi “igényről”), hanem hogy ezeknek az igények mekkora lesz a prioritása, amikor a többihez képest eltörpülnek?

Ha nem tudja egy év múlva sem törleszteni a hiteleit, mert közben nincs munkája, akkor lesz itt új “devizaválság”.

Az meg még külön kérdés, hogy megengedheti-e magának ezeket az igényeket, ha kilóg a segge a gatyából és nincs se munkahelye, se tartaléka, mert eddig is csak az igényeivel, a jogaival és azok követelésével foglalkozott, az eddigi jólétéből mennyi tartaléka van, ha van egyáltalán?

Én még emlékszem 2008-2009-re sőt még 2012-ig is elég kemény válság volt, akkor megvoltak az “igények”, “járni járt volna” , csak épp “nem jutott”.

A proli semmit nem tanult belőle, de a hőbörgés és követelés időtlen.

righeira
Olvasó
righeira

Idéztelek a kommentben, a következtetéseim ebből származnak. Semmit nem tettem hozzá, szóval a szalmabáb érvelésre hivatkozás itt nem fog menni.
Nem személyedet, hanem a mondanivalód támadtam. Egyetlen félre érthető mondatomban arra céloztam nem mindenki elégszik meg annyival az élettől amennyi neked elég. Ha ezt te személyeskedésnek tekinted, akkor jó eséllyel minden kritikát is annak fogsz, mert a mindanivalód mögött ott a személyed. :))

Meg azt is el kellene döntened 3 hónap, vagy egy év a választott értelmezési kereted. Ha felhozol valamit, ami szerinted 3 hónap alatt megvalósul, akkor azt nem tudod vita esetén egy olyan jelenséggel alátámasztani, amely egy év után jelentkezett.

Legalább a saját szövegedre figyelhetnél jobban, hogy két egymást követő kommented között ne legyen ellentmondás.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A hamis következtetéseidet alapnak véve és azt csépelve jelenti a szalmabábérvelést. És de, személyeskedtél. Honnan tudod , hogy én mennyivel elégszem meg, magadból indulsz ki és rámvetíted, aztán püfölöd?

common man
Olvasó
common man

És de, személyeskedtél

Ne hagyd magad! Mondd meg neki! Én sose neveznélek “nagydumás pszichpatá”-nak.
Hát ,szégyellje magát…

common man
Olvasó
common man

Van amikor az ellenzéknek van igaza, de ez senkit nem érdekel

Engem érdekel.Mikor és miben?

Apa35ev
Olvasó

Ma közölte szabályellenesen Édesanya, hogy nem akarja odaadni a gyereket. 96 órával előtte kellett volna közölnie az akadályt, de mit számít ha napról napra változtatnak. 7 év óta először van ilyen. Köszönöm ezt Orbán – Index és többi pánikkeltő hulladék egy erősebb influenzavírus (koronavirus) miatt. Csakis a nyugdíjas szavazók és esetleg amúgy is beteg emberek vannak pár százalékos veszélynek kitéve, nem az aktív emberek és gyerekek.
https://index.hu/kulfold/2020/03/18/olaszorszag_halal_eletkor_koronavirus/
Az olaszországi halottak átlagéletkora 79,5 év, mindössze 17 áldozat 50 év alatti

Kíváncsi vagyok a korrupt magyar bíróság mivel fogja indokolni, hogy nem lehet velem a gyerek, de az anyával viszont igen. Beteg ország lesz ez ha hagyjuk, hogy diktátorok és manipuláló sajtó tartson minket félelemben.

Csakszi! Nézd meg mit mondott a volt tisztifőorvos és hányan lájkolták és vesd össze mi van most és mennyire rettegnek az elbutított emberek. https://mandiner.hu/cikk/20200312_falus_ferenc

Ott rohadjon meg az agymosó “kereszténydemokrácia” ahol van! Sokkal nagyobb rákfene mint a koronavírus, mert mögé lehet bújni és úgy lopni, csalni, hazudni. A templombajáró nyugdíjasok többet érnek nekik mint az aktív elvált apák.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az aktív elvált apák nem tényezők, ezért értelmetlen is rajta rugózni, mert minden szempontból láthatatlanok és nem osztanak-szoroznak, hiába erőlködsz állandóan.

Falus Ferenc-el értek egyet ebben a kérdésben, péntek reggel Orbán még józanul ugyanezt nyilatkozta, aztán estére meghülyült mindenki és elkezdték majmolni a többi országot, bepánikoltak és bezáratták az iskolákat.

A bíróság meg le fogja szarni magas ívből az apai jogaidat a jelen helyzetben, ahogy mindenkinek minden jogát leszarja, bármelyik országban, ha vészhelyzet van.

Rágod állandóan a “kereszténydemokrata” csontodat, és ennek ürügyén meg a saját buborékodban dühöngsz és fetrengsz az áldozatszerepben. -Óccsó játék……

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Motto:

“Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam amin nem tudok változtatni,
Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.”

Ha ez megvan, akkor sok sikert a céljaihoz.

Van, akinek a valóság, a tények, és a realitás az a nihil, és szeretne álomvilágba menekülni és addig akarni, amíg valósággá nem válik.

Mindig ott bukik el az egész, hogy a környezetét szeretné a saját “igazsága” érdekében megváltoztatni, vagy elvárni, hogy megváltozzon, miközben ő nem hajlandó semmit változni.

Lehet ugrálni a nem tőlünk függő dolgok miatt, sírni, ríni, követelni és áldozatszerepben megpróbálni érzelmileg zsarolva “kicsikarni” a vágyainkat beteljesítő álmokat, de látjuk az eredményét.

Nem ismerem a személyes élethelyzetét, nagyrészt csak fröcsögést és a saját szubjektív képén keresztül érzékelt kínjait, dühét és adott esetben céltalan és összevissza való vagdalkozását láttam eddig.

Az speciel mindig előjön, hogy be van kattanva a “kereszténydemokráciára”, Orbán meg a KDNP a bajainak okozója, legalábbis ezeket szidja úton – útfélen és midndig ide lyukad ki.

A valódi történetét nem ismerjük, ahogy az objektív tényeket sem, és a feleségének az álláspontját sem.

A stílusa és az eddig ide prezentált írásaiból csak a dühöt, és a hisztit érzékelem.

Nem tudjuk, hogy a személyes élethelyzetében mennyire ludas.
Ha már egy nő szemére hányjuk, jogosan, hogy felelős a választásáért, ez egy férfire duplán igaz.

A férfi áldozatszerepben való fetrengése még mindig visszataszító.

A „levezetett társadalmi felismerései és felvetései” Hunn hagymázos álomvilágába illenek, csak itt a háttérhatalam Orbán, meg a KDNP és a “kereszténydemokrácia”.

Pontosan annyira tudok konstruktív javaslattal előállni, mint amennyire te tudnál egy 150 cm magas, felnőtt férfinak ajánlani, hogy hogy lehetne ő 170cm, vagy netán 180cm.

Shit hapens, az élet se nem habostorta, se nem leányálom, és tény, hogy nemcsak a férfiakat, de vesztesek nagy részét, nemtől függetlenül leszarja mindenki, a rinyáló veszteseket meg még meg is veti.

A panaszkodásnak lehet létjogosultsága, egyszer, na jó, kétszer, de amikor csak ebből áll egy férfi, az már gáz, és igazad van, e helyett még az is jobb lenne, ha zoknit horgolna.

Sajnálom, mert tudom, hogy a válaszom nem fog kielégíteni, mert a kérdéseidre nincsenek válaszok, és tanácsot senkinek nem lehet és nem érdemes adni, mert abban a pillanatban átvállaltad a felelősséget, ha megfogadja a tanácsot.

Egy dolgot lehet tenni és egy jó szakember képes erre, ha a páciens akar és hajlandó változtatni, éspedig azt, hogy megmutatja számára a lehetséges kimeneteleket.

Aztán a páciens, jó esetben választ a lehetőségek közül, ha nem, akkor is választ, csak a legrosszabbat.

Ha mindenképpen választ akarsz, akkor kérdéseidre talán a mottó a válasz.

common man
Olvasó
common man

és tanácsot senkinek nem lehet és nem érdemes adni, mert abban a pillanatban átvállaltad a felelősséget, ha megfogadja a tanácsot.

A tanács adásával semmilyen felelősséget nem vállalok át.(kivéve ha pénzért teszem) Az a tanácsadó felelőssége annyi,hogy legjobb tudása szerint adjon tanácsot.Szerintem sok embernél az is óriási szint ugrás lenne ha vállalná a felelősséget és megfogadná követné a jó tanácsot.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem számít, hogy te mit gondolsz, mert úgy is a tanácsadót okolja a proli. És akkor is téged tesz felelőssé, ha te ezt előre kikötöd, hogy nem vállalsz érte felelősséget.
Értelmes ember ezért sem ad tanácsot, pszichológusnak meg egyenesen tilos.

common man
Olvasó
common man

Ha valaki képes a(pozitív) változásra akkor hálás lesz ,hogy hallgatott rá…
Igen biztos van aki nem képes.Vagy a tudomány(?) még nem találta meg hozzá az utat.

Apa35ev
Olvasó

Csakszi!
Ismételgetni fogom magam mint a feministák, ha kell milliószor.
A saját igazságomat amit vagy elhisz valaki vagy nem.

A KDNP (Rubovszki György és Harrach Péter) kaszáltatta el a pártfrakcióban a házasságon túli közös szülői felügyelet alapjogát 2013-ban pedig az akkori igazságügyminiszter (FIDESZ – Navracsics Tibor) szorgalmazta azt majd a Kúria mondvacsinált indokkal hagyta jóvá miszerint vannak olyan családok (mennyi egyezer?) ahol nem kényszeríthető ki. A saját fülemmel hallottam Rubovszki ujjongását a Kossuth rádióban amikor mentem a gyerekért. Tehát a kisebbség miatt szív az összes elvált apa, mert a KDNP vénemberei azt mondták a “gyermeknek családban a helye”. Az egyre gyakoribb egyszülősökben ahol az anya az úr és az apáknak morzsák jutnak. A kapcsolattartás ilyen és ne higyjetek a gyámhatóság ügyintézőinek miszerint a telefonos kapcsolattartás elegendő, mert azzal könnyebben elidegeníthető a gyerek, mivel az anya is jelen van. Tapasztaltam.

Megkérdeztem Hegedűst és szerinte se kell a kapcsolattartást újraszabályozni a járvány miatt, de az autót részesítsem előnyben a vonat helyett az elkövetkezendő hónapokra és ha a vírustól rettegő édesanya nem adná oda a gyereket akkor bírósági nemperes eljárás jöhet.
(A 2020 márciusától a kapcsolattartás végrehajtási ügyekben a gyámhatóságot hátraléptették (gondolom a jogi tudás nélküli kávézgató ügyintézők miatt), de a bíróság meg még lassaban fog működni szerintem)

Common man!
Megtaláltam ezt is majd linkelem az anyának és megyek a gyerekért (kihívom a rendőrt lobogtatva a régi bírósági ítéletet és kormányrendeletet, ha kell a rendőrt jelentem fel ha nem segít):
https://mf-cdn.index.hu/belfold/MK_20_056.pdf

‘3. § A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor

4. § (1) A 3. § szerinti alapos indok
t) a szülői jogok és kötelezettségek’

Hegedűs által megtanultam, hogy a gyámhatóság olyan, hogy elsőre mindig le akarnak rázni, de ha tovább folytatom a panaszt akkor megunják és segítenek, mert a kezükben a hatalom. A legtöbb apa nem tudja ezt és az első elutasításnál feladja a harcot, pedig a kulcs abban van, hogy hallatni kell a hangjukat. Nem kell visítva mint a feministák hanem dübörgő mély hangon mint a Bedőé.

Azt gondolom ha az apák több jogot kapnak vagy egyenlőeket akkor visszaállhat a régi rend és a kereszténydemokráciának is lehet létjogosultsága ahol a Férfi az úr Isten után.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A közös szülői felügyelet kikényszerítése ellen elég jó példák azok a nemrég megtörtént esetek, amikor az elmebeteg apák kinyírták a gyerekeiket.
Ha megfeszülsz, akkor sem fogja egy (nem öngyilkos hajlamú) politikus sem ezt felvállalni, mert egy hasonló eset után felkoncolnák.
Nem emlékszem, hogy ezek a gyerekgyilkosok cigók lettek volna, de ha igen, akkor mutass rá valami bizonyítékot.

Újra elismételném: ha a hülyepicsa szemére hányjuk (márpedig jogosan hányjuk), hogy milyen vadbarmoknak fekszenek alá és szülnek nekik ráadásul, akkor a másik oldalon is legyen meg az annyira áhított nem kettősmércézés, hogy ha hülyepicsának csinálsz gyereket, akkor ilyen következményekkel járhat.

A járvány amúgy is felborít minden normális működést, ez egy rendkívüli állapot, majd békeidőben lehet küzdeni a jogokért, most nem alkalmas.

Jelenleg, a nyugati, keresztény alapokon nyugvó jóléti világban nincs esélye az áhított „Férfi az úr Isten után” című vágyvezérelt lázálmoknak, ráadásul paradox módon, minél „férfivédőbb” egy társadalom, annál jobban kiheréli a már amúgy is tököt vesztett férfiakat.

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen nyugati jóléti világ?

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Ennek mi lett a vége? Érdekelne. Köszi!

common man
Olvasó
common man

Na elvileg jó hír:”Elláthatod szülői jogodat és kötelezettségeidet, azaz például elvált szülőként elmehetsz a gyerekedért.”
https://index.hu/belfold/2020/03/27/kijarasi_korlatozas_magyarazat_reszletek_szajbarago_mit_szabad/

righeira
Olvasó
righeira

Hát, az az igazság, hogy a saját tábora előtt Gréczyt a zaklatással, meg ilyenekkel lehet hitelteleníteni. Erre ugrik a saját tábora. Ők leszarják, hogy a vezérük nem találja a diplomadolgozatát, hogy ellenséges a határon túliakkal szemben. Marad támadási iránynak ez.

Ezzől még a következetlenséget, a kettős mércét, a nap mint nap változó kommunikációt nem szeretem.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Az utsó bekezdés ellenben igaz.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Mond már el, hogy minek fotózta a gecis, kivert farkát ha nem küldte el senkinek? Csak mert szerinted hazugság.

Bazinga
Újságíró

Ezt honnan veszed, hogy szerintem hazugság?

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Ez sem jó feminácizmus, mert olyan nincs. De én vállalom a káröróm gyarlóságát, amikor Móricka belever a box-zsákba az meg visszaleng.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A “pernyerő” gecis újra száguld, “minél rosszabb, annál jobb” jeligére:

https://balramagyar.hu/2020/03/31/greczy-zsolt-szerint-most-nyilt-meg-a-lehetoseg-orban-megbuktatasara/

common man
Olvasó
common man

Aludj nyugodtan ,ezt rajtam kívül senki sem olvasta el.