Férfihang.hu
25 megosztás

Karantén – Panamában más-más napokon mehetnek az utcára a férfiak és a nők

A Panamai Köztársaságban, Közép-Amerika legdélibb államában szigorú és furcsa karanténintézkedésekről határoztak, melyek előreláthatólag legalább 15 napig lesznek érvényben – írta a France24.

Az új intézkedések értelmében a lakosság férfi és női tagjai csak a hét eltérő napjain mehetnek az utcára – boltba, gyógyszertárba, stb – és mindannyian maximum két órát tölthetnek el a szabadban.

A férfiak kedden, csütörtökön és szombaton léphetnek ki otthonuk ajtaján, a nők pedig hétfőn, szerdán és pénteken, vasárnap viszont senki nem hagyhatja el a lakhelyét. Az előírások alól csak a közszolgálatot és a nélkülözhetetlen feladatot ellátók mentesülhetnek.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
25 megosztás


12
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
7 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
Soldier of MotherMadamNaoooJinjangologusTakiAK-47 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
tobbneju
Olvasó
tobbneju

Érdekes egy országocska ez a Panama. Szegénynek már vagy 130 éve összekapcsolódik a neve a panamázás fogalmával. Most újfent bizonyítást nyert, hogy az államhatalom nem igazán áll most sem a helyzet magaslatán arrafelé. Még a végén a szexet is betiltják majd. https://e-nyelv.hu/2016-05-09/panamazas/

Marcell
Olvasó
Marcell

Az ország, ahol Bokros Lajos a legendás szakértelmét megalapozta.

Somogyi József
Vendég
Somogyi József
Hunn
Újságíró

Komolyan mondom, ez a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghirdetett, úgynevezett “szociális távolságtartás”, meg az emberek közötti másfél-két méteres tér- és távköz betartása – no meg persze az is, hogy be van zárva minden, és mindenki otthon dekkolva várja, hogy jöjjön a Halál a kaszával – szóval mindez szinte lehetetlenné teszi ma a csajozást, a párkeresést!! Ma ha egy méterre megközelítenél egy nőt, az garantáltan sikoltozva menekülni kezd majd előled, pedig még elő sem vetted a farkadat…:)

Megőrülök ettől! Hiszen itt a tavasz!!!

Érdekes élményem volt ma. Szállok fel a buszra, nézek egy ülőhelyet magamnak, leülök egy viszonylag fiatal nő mellé. Mire megszólal, hogy én ne üljek le oda mellé. Én meg csak néztem rá bután, hogy mi a fasz van, mit akar ez a picsa itten, miről beszél ez… Aztán rájöttem, hogy azt hiszi, hogy – nyilván a koronavírusos fertőzésveszélyre hivatkozva – itt és most ő fogja megmondani nekem, hogy én mit is csináljak… Úgyhogy mondtam is neki, hogy ha valami nem tetszik, akkor takarodjál odébb ahova akarsz, bazmeg, de azt kurvára nem te fogod megmondani nekem, te hülye picsa, hogy hova ülhetek le és hova nem…

Gondolom, megérezhette rajtam a feminista, nőközpontú világrend elleni lázadásom szagát, melyet kész vagyok bármelyik pillanatban akár fizikai erőszakká is manifesztálni, mert olyan gyorsan eltakarodott mellőlem – pedig belül, az ablak melletti ülésen ült – hogy öröm volt nézni… Nekem nő már nem parancsolgathat, nem ugathat büntetlenül. Én már a patriarchátus útját egyengetem, azt építgetem, első fecskeként, egyedül…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én is kétségbe vagyok esve, még kurvázni se lehet, persze, ha volna merszem kurvázni, mert hogy kerülhetsz közelebb hozzá, ha megtartod a távolságot? Randizni se lehetne, ha lenne esetleg nő.

Ne is hagyd, hogy a hülye picsák megmodják neked, hogy mit csinálj, ez a férfias keménység, ez lehet az, ami téged kivezetett az incel létből, ne hagyd senkinek, hogy visszarángasson, főleg nem egy hülye picsa.

Én a múltkor nem figyeltem, hogy már pirosra váltott a zebrán a gyalogos lámpa, és le akartam lépni, de egy másik hülye picsa szólt, hogy ne tegyem, hát ki ő, aki megmondhatja nekem, hogy mikor megyek át a zebrán bazmeg?

De, sajnos belőlem még hiányzik az a férfias keménység, ami megvan benned, ezért gyáván visszaléptem, és ezért szégyellem is magam, de remélem, te tudsz segíteni, hogy hogy elehet elérni azt a magas szintet ahol te vagy? mit kell tenni, hogy ilyen férfiasan keményen tudjunk bánni ezekkel a hülye picsákkal?
Neked hogy sikerült kitörni ebből a kultúrmarxista feminista kondicionálásból? Én hiába próbálkozom, a végén mindig beijedek és behúzom a fülem farkam.
Te hogy tudsz ilyen kitartóan kemény maradni?

Biztos, hogy előszőr nekem is helyre kéne raknom egy kurvát, ahogy te tetted, de sajnos , most ha lenne is merszem, a körülmények miatt egyikhez sem tudok közelebb kerülni.

Lehet, hogy nekem is egy nyomi picsán kéne kipróbálnom a buszon, amikor egyedül vagyunk rajta, odamenni és simán belekötni és ha visszaszól, akkor pofánvágni, hogy tudja, ki az úr a háznál.

Mit gondolsz, működhet ez? Hogy tudok ehhez elég bátorságot gyűjteni?
Ha iszom, csak ellágyulok még jobban és nem tudok agresszív lenni, sajnos.

Fogom is figyelni majd, hogy mikor járnak a buszok és ha látok rajta egyedül egy nőt, majd felszállok és kemény leszek, pont úgy mint te. Fejben már ezerszer lejátszottam, és apédád alapján, gyakorlással, remélem egyszer csak eljutok arra s szintre, ahol te tartasz.

Majd akkor megérzik rajtam is az antifeminista lázadás szagát, és akkor majd tisztelni fognak ezek a ringyók.

Mit képzelnek, hogy parancsolhatnak nekünk? Már egyáltalán az, hogy ugathatnak, azért is engedélyt kérne kérniük!

Örülök, hogy mutatod nekünk az utat és a példát, hogy hogyan egyengessük a patriarchátus útját, én szívesen építem veled együtt, ha megengeded, hogy csatlakozzak hozzád.

Taki
Olvasó

Azaz! Az kellett volna, még bele is köhögni az arcába, és akkor már úgyis megvolt a testnedvcsere, mindegy már alapon akkor tutira dugott is volna ha már ilyen remek alkalom kínálkozott és amúgy is már ledominálták.

Hunn
Újságíró

Poén az hogyha érdemben válaszolni/kigúnyolni akarsz, ahhoz el kell olvasnod a kommentjeimet. Nekem viszont nem kell elolvasnom a tieidet, nem is teszem :)

Jinjangologus
Újságíró

A Hunn – AK-47 szócsaták “sóértéke” (mindkét oldalról) messze felülmúlja a többi itteni, idült antagonista-páros által nyújtott performanszokat. A spontán derűfakasztó hatásuk mellett (mögött) tudományos szempontból is érdekes a kommunikációjuk. Két ennyire ellentétes agyszerkezet összecsapása csakis abszurd kimenetelt eredményezhet.
Innen a humor oroszlánrésze.

Talán mindkettejük számára úgy az önkifejezés, mint a gőzkieresztés legjobb formája.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ugyan mi a jó áká47 (lopott mp44) erőltetettségében? Semmi.

Jinjangologus
Újságíró

Neki már van “lelki társa”, ez a titok.

A tied nem Zombi :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nekem nem is kell, a lelkizés nyálas.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Korábban a gycsótány portálon találtam, hogy az úgynevezett koromsötét ghánai elnyomott kívánatos nők felszabadulnának és tennék ki a házból a férfiakat mert azok merevednek. Megnyugodhatnak lassan már nem fognak és befelé fog nőni a tökük és kicscicákká válnak…

https://24.hu/elet-stilus/2020/04/15/karanten-szex-koronavirus-ghana-afrika/