Alter Ego
435 megosztás

Nem szűnnek a nők által elkövetett borzalmas csecsemőgyilkosságok – De nincs feminista felháborodás és megelőző társadalmi programok ígérete sem

Bizonyára mindenki emlékszik, miként fokozódott az év végén a feministák férfigyűlölő morális pánikkeltése egy férfi által elkövetett gyermekgyilkossággal kapcsolatban: A NANE, a PATENT és más férfigyűlölő, feminista lobbiszervezetek petíciókat, vádaskodó nyílt leveleket írogattak, amelyekben azzal bombázták a kormányt illetve célirányosan Varga Judit igazságügyi miniszternőt, hogy ők személyesen is felelősek az áldozatok haláláért. A radikális feminista aktivisták nyomásgyakorlásának hatása alatt Varga Judit videóüzenetben is megszólalt és egyebek mellett az elvált szülők kapcsolattartási jogának felülvizsgálatát is kilátásba helyezte. (Minderről írott cikkünket lásd ezen a helyen.) Ami már önmagában is apaellenes előítéletekről árulkodik, hiszen az elvárt szülői kapcsolattartás nagyságrendekkel több apát érinthet, mint anyát. Szögezzük le, nem az a gond, ha egy aggodalomra okot adó jelenséggel a társadalom kiemelt figyelemmel foglalkozik, hanem az, ha a családon belüli erőszaknak csak az egyik oldalát vesszük észre a radikális feminista propaganda hatására. Pedig a mérvadó nemzetközi statisztikák szerint 64%-ban a nők követik el egyedül vagy társtettesként a gyermekek bántalmazását. És a legkegyetlenebb, legembertelenebb bántalmazások, a csecsemőgyilkosságok elkövetői túlnyomórészt kizárólag a nők. És mindenféle előítélettel illetve szociológiai megfontolással szemben ezek a bűncselekmények nem mutatnak túl szoros összefüggést a társadalmi csoportokkal és az etnikai hovatartozással sem; az elkövető nők a társadalom mindenféle rétegeiből kerülnek ki.

Csak az elmúlt rövidebb, néhány hónapos időszakban a következő, még vérfagyasztó horrorfilmekben is szentségtörésnek számító bűncselekmények történtek az országban:

Ráadásul több rémtettet is a szeretet ünnepe környékén, karácsony táján követtek el a nők. Elképesztő, hogy egy-egy férfi által elkövetett gyermekgyilkosság esetén mindenki egy emberként kiált fel, de ha azzal egy időben nők tömegesen mészárolják a legvédtelenebbeket, a csecsemőket, akkor mintha mi sem történt volna… – Meglehet, hogy tulajdonképpen ehhez már hozzá vagyunk szokva?  Úgy tűnik, mindezt eltűri a társadalom a nőktől, és lényegében senki nem tesz semmit sem. Ezekkel az ügyekkel kapcsolatban sajnos nem mondta Varga Judit sem, hogy “mélyen megráztak a közelmúlt tragikus hírei, édesanyaként és nőként együtt érzek a fájdalmat elszenvedőkkel…” és nem ígért semmiféle intézkedéseket, megelőző új társadalmi programokat sem. Pedig a kórházak elé milliárdokból telepített inkubátorok csúfos kudarcot vallottak: továbbra is több csecsemőt találnak a kukákban, mint a kivételes engedékenységgel a büntetlen gyermek-hátrahagyásra is lehetőséget adó inkubátorokban. Ilyenkor – talán okkal – érezhetjük úgy, hogy érdemtelenül tartjuk fenn az anya, a nő végtelen szeretetébe vetett vakhitünket.

Ha nők csecsemőket gyújtanak fel, fojtanak festékbe, hajítanak emésztőgödörbe, fejeznek le, darabolnak fel karácsony környékén, az valahogy nem lépi át a feminista ingerküszöböt. Csak akkor kotkodál az asszonynép, a nyomorúságos tyúkudvar, ha egyet fejbe vernek közülük… – Kellene ám követelni a törvényeket és a társadalmi programokat a gyilkos, daraboló anyák, a “női erőszak” ellen! Nemde, Mérő Vera, Péterfy-Novák Éva, Spronz Júlia, Wirth Judit, Antoni Rita, Baranyi Krisztina? – Akik mindezek a szörnyűségek ellenére mégis inkább feminista Isztambuli Egyezményről álmodoznak és hablatyolnak, de az igazán súlyos társadalmi drámáról szót sem ejtenek, azok “személyesen felelősek” ezeknek a gyermekeknek a haláláért! Nem Isztambuli Egyezmény, hanem esetleg talán a halálbüntetés visszaállítása kellene a nőknek! – Erre nincs valami jó, imidzsfilmbe illő ötlete, kedves Varga Judit, igazságügyi miniszter asszony?

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
435 megosztás


16
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
6 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
HunnorenisiDeadpoolhunbagiraMarcell Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
ulomenen
Olvasó

Ugyanmár… ezeket a nőket biztosan bántalmazták, strukturálisan elnyomták, gyerekkorukban molesztálták, terhességre kényszerítve egyszerűen nem volt más lehetőségük… Ez is a férfiak és a patriarchátus hibája. Még több pénzt a NANE- nak, attól majd megoldódnak ezek a problémák is.

Art
Olvasó
Art

Ó hát ők nem elkövetők, hanem maguk is áldozatok!!!444!!!
És őket éri nagyobb veszteség, hiszen ők veszítik el a gyermeküket!!4!!

tobbneju
Olvasó
tobbneju

A nők által gyakorolható korlátlan abortusz egyenes következménye az újszülött/csecsemő gyilkosságok mentegetése is. Itt ez az új-zélandi abortusztörvény is: “Az új törvény többek között kérésre, bármilyen indokkal, egészen születésig lehetővé teszi az abortuszt.” Gyakorlatilag már arról kezdenek el majd vitázni, hogy meddig is jogosult egy nő megölni a gyerekét büntetlenül? Mert most még a köldökzsinór átvágása talán egy objektív időpont, ami után már bűncselekmény egy emberi élet kioltása. De ebben a szép feminista világrendben az efféle határok elmosódnak, eltűnnek. A nő fogyasztási színvonala és “karrierje” olyan első számú értékké lépett már elő, hogy ebbe lassan már a gyerekgyilkosság mentegetése is belefér. Mindenesetre kórház előtt álló inkubátorba tenni a csecsemőt / állami gondozásba lökni már bőven beleférnek ebbe a szép új világba erkölcsileg. Ez alatt annyit értek, hogy különösebben nem kell már az ilyet szégyellni se egy nőnek, akár bátran el is mondhatja neked, áldozati pozícióját nem kérdőjelezheted meg. Mert azért valljuk be: a társadalmi ellátó rendszereink úgy vannak kiépítve, hogy gyerekszülés után ugyan romolhat az életszínvonalad, de az éhhalál azért igen messze van mindenkitől. De a gyerek nélkül meg kényelmesebb élni és a nő kényelmes élethez való jogát te férfiként nem kérdőjelezheted meg. https://danubeinstitute.blog.hu/2020/03/23/uj-zeland_a_vilag_legliberalisabb_abortusz-torvenyet_vezette_be

hunbagira
Újságíró

Ez (is) a gonosz férfiak miatt van, akik megbaszták és ott hagyták őket (véletlenül sem, ők voltak a kurvák :) ) illetve a patriarchális elnyomás. Amúgy ez csak egy kiterjesztett abortusz amit már olyan progresszív országok, mint új-zéland- nem ilyen mucsai/balkáni szar, mint ez- el is ismer. Bár a progresszióban ez is, csak egy lépés, mert 3 év a cél.

Blackur
Olvasó
Blackur
György Károly Tóth
Olvasó

Ezeket a bűncselekményeket nem “anyák”, de még csak nem is “nők”, hanem alacsonyan szocializált, mélyigénytelen ösztönlények, erkölcs és morális parancs nélküli organizmusok követik el.
E cselekmények magas számának oka egyszerűen az ilyen színvonalon élők (szociológiai műszóval: roncstársadalom) magas száma, nagymértékű elszaporodottsága. Ennek oka: tenyésztésük, valószínűleg tudatos tenyésztésük. Ennek oka pedig nem más, mint a teljesen téves szociálpolitika, a nyomorba szülés, a megélhetési gyerekgyártás több évtizede tartó kitartó támogatása, a bűnözés enyhe kezelése, az állampolgári kötelességek negligálása, az erélytelen “igazságszolgáltatás”. Nem lehet hatékony oktatáspolitikát, hatékony oktatást és ezzel társadalmi morálemelkedést létrehozni, míg ingyenélésből meg lehet élni, és a bűnözőket fizikailag nem likvidálják. Amíg ennek a mindenre érdemtelen rétegnek választójoga van, addig a politika a kegyeiket keresi, mert olcsóbban és egyszerűbben “megvehetőek”, mint a polgárok – és addig ezek szaporodnak, a polgárság rovására.
Aztán egy ponton a rendszer összeomlik.

Deadpool
Újságíró
szombathk
Olvasó
szombathk

Még két adalék a témához:
https://vimeo.com/315229647?fbclid=IwAR3GWvxRjC9CHJUpTz-yzTKu09RdeH786Z0xRXqDuQfrRERywrqzi1rq2CM
https://mult-kor.hu/20111216_a_remeny_szertefoszlott
A második cikk pontosan leírja mekkora ordas hazugság a megváltozott tudatállapot.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kiemelve pár dolgot, eléggé megmagyaráz néhány emancipációs állomást, okot:

“a „megváltozott társadalmi viszonyokra tekintettel” az 1960-as évek Magyarországán természetes, hogy a házasságon kívül szülő nő és a házasságban szülő nő a törvényben azonos megítélés alá esik”

….

“1969-ben jelent meg az első, pozitív hangvételű Nők Lapja cikk egy leányanyával kapcsolatban. A könyvtárosként dolgozó lányanyát úgy ábrázolták az írásban, mint „26 esztendős rokonszenves, szép arcú, karcsú nőt”, akinek a gyermek apjával évekig tartott a kapcsolata. Első terhességét elvetette, a másodikat viszont megtartotta. Hét hónapos terhes koráig nem szólt senkinek, ekkor egy barátnőjének mesélte el, hogy gyermeket vár, aki azt tanácsolta, mondja el a fiúnak is. A lány kálváriája ekkor kezdődött, ugyanis az ellenszenvesnek ábrázolt leendő apa saját főnökét hívta segítségül, hogy a lányt meggyőzze arról, hogy a gyereket el kell vetetni, vagy ha már nem lehet, akkor örökbe kell adni. A lány szülei azt akarták, kössenek névházasságot, de a fiú ezt is visszautasította. A lány biztos volt abban, hogy megszüli, és felneveli a gyereket egyedül. A korábbi cikkekben a lányanyák döntését nem tudatosnak ábrázolták, hanem kényszernek. A cikk szerint a lányanya mellé állt faluja, elsősorban azért, mert „okos, becsületes, megbízható, nagyon kedves”, és a szülei is kiálltak mellette.”

…….

“. A bejárók és az ingázók a modern és a tradicionális kultúra határán éltek, identitásukban és életformájukban kötődtek a város és a falu világához is.”

……….

“a házasságon kívül született, törvénytelennek számító gyermekeket az 1946. évi XXIX. tc. egyenjogúsította, tehát a házasságon kívül szülő nő törvényi védelmet élvezett. A törvény indoklása szerint a privilegizált tényállás, vagyis az enyhébb megítélés megszüntetését az is indokolta, hogy a szocialista időszakban, a „gazdasági-társadalmi viszonyok átalakulásával”, a nyomor megszűnésével, az emancipációs beszédmód miatt a „nők megváltozott társadalmi helyzetével” megszűntnek gondolták a lányanyák kitaszítottságát a társadalomból. Az általános tankötelezettséget pedig gyógyírnak vélték a kulturális elmaradottság felszámolására.”
……….
“A szocialista időszakban évente 25-30 felderített csecsemőgyilkosság volt
, melyet 5-15 évig terjedő szabadságvesztéssel lehetett büntetni
. 1958-1961 között elemzett esetekben átlagosan két év szabadságvesztés büntetést szabtak ki. E forrás is ezt tartotta általánosnak.”

……….

“Kriminológiai szempontból, a közvetlen környezet közömbösségét, felelősségét vizsgálók azzal érvelnek, hogy az anya elsősorban áldozat, másodsorban gyilkos.”

………

“Az abortuszok száma 1956-ban nőtt meg, ekkor (1956. június 4-én) engedélyezték államilag, miután a Ratkó-törvényt feloldották. 1957–1966 között 1 642 417 abortuszt végeztek, az évenkénti átlagos szám 140–180 ezer közötti volt. 1969-ben például a művi vetélések száma 206 817 volt, akkor, amikor csak 154 318 kisbaba született.

Az abortuszok száma ezen a magas szinten állandósult 1973-ig, majd a fogamzásgátlók (Infecundin, Bisecurin) hatására csökkent és 1977-től a teherbeesés elleni védekezésnek a hormonális fogamzásgátlók szedésével történő gyakorlata terjedt el.”

…………

Marcell
Olvasó
Marcell

“A szülés asszonynak kötelesség, lánynak dicsőség” már a Ratkó-korszakban ki volt írva nagy transzparensen a kórházakban.

hunbagira
Újságíró

Off: Szokásos női skizófrénszintű kivetítés. Ha az ecsetfejű álszent, akkor ő micsoda. “Szolgáltat” majd kiakad azon, hogy valaki igénybe vette.
https://444.hu/2020/04/06/kyle-walker-bulit-rendezett-es-kurvazott-a-karanten-alatt

Hunn
Újságíró

Meggyőződésem, hogy a férfiaknak az abortusz kérdését nem úgy kellene felvetniük, hogy van-e joga a nőnek abortuszra vagy sem.

Hanem úgy, hogy jelenleg a nőnek joga van hozzá, hogy meggyilkolja a TE születendő gyermekedet!

Neked pedig ebbe nincs semmi beleszólásod.

Helyes-e ez, jó-e ez így?