George Herceg
398 megosztás

Miért ábrándultak ki a férfiak a nőkből?

Természetesen nem mindenki és nem mindegyik nőből, de valljuk be a nőkkel szemben cinikus, kiégett férfi képe meglehetősen gyakori lett a nyugati társadalmakban. A feminista válasz a kérdésre az, hogy ezek a férfiak nem tudják elviselni, hogy a nőket már nem lehet tárgyiasítani, elnyomni és kihasználni. A nők szabad párválasztása miatt ezek a férfiak legalább egyszer életük során át lettek verve, meg lettek csalva és ki lettek használva, de ez csupán jogos elégtétel a patriarchális elnyomásért cserébe.

Szerintem inkább arról van szó, hogy a férfiak szocializációja még mindig megrekedt a 20. század elejének értékrendszerében, ahol való igaz a nő nem volt egyenrangú a férfival, ugyanakkor egy idealizált nebáncsvirágként lettek bemutatva a kor férfijainak számára, akiket védeni, vezetni és babusgatni kell. Na de hol vagyunk már ettől? A nők elfoglaltak minden társadalmi és gazdasági szerepet, amiből a történelem során ki voltak zárva. Persze nem mindenki és nem kvóta szerint, de ugyanúgy ahogy a férfiaknál, az ambíció, a tudás, a szorgalom és esetleg a gátlástalanság tud csak határt szabni a nők érvényesülésének az élet bármely területén. Igaz a családra és gyermekre vágyás eltérítheti, vagy kompromisszumokra kényszeríthet egyes nőket, de ez csak ideiglenes és átmeneti. Viszont ennek eredményeképpen azok a női tulajdonságok, amiben a klasszikus módon szocializált férfiak számára vonzóak voltak a nőkben, javarészt eltűntek, illetve háttérbe szorultak. Így aztán sokan hiába próbálnak ki nagyszámú partnert, mégsem találják meg a nőkben azokat az értékeket, amelyeket keresnek. Ez a folyamatos csalódás pedig kellő frusztrációt okoz ahhoz, hogy végül az egész női nemből kiábránduljanak.

Van aztán a másik csoport, amelyik nem tanulta meg a nőkkel való speciális kommunikáció szabályait, vagy annyira igyekszik maga fölé választani, hogy teljesen sikertelen minden próbálkozása a partnerkeresésben. Az ő esetükben a sikertelenség a kiváltója a kiábrándulásnak, hiszen minden erőfeszítésük ellenére az adott nő, vagy nők nem úgy viselkednek velük szemben, ahogy ők azt elvárnák. Furcsamód azonban ha az ilyen kiégett, cinikus férfiak viselkedésükben szabadon engedik frusztrációikat, jelentős sikereket érhetnek el a nők egy jelentős hányadánál, mivel rejtélyes módon sok nő számára ez nagyon vonzó tud lenni.

A férfiak újfajta szocializációjára van tehát szükség. El kell engednünk a régi nőképet, ami szerint a nőket védeni, óvni kell. A régi romantika halott, együtt halt meg az ajtónál előreengedéssel, a bókolással, és a randizással. A metoo korszakában nem lehetünk biztosak abban, hogy a régi viselkedésminták nem sodornak-e bajba miket. Bár jó néhány nő még elvárná a régi férfi gesztusokat, hangjukat elnyomja a posztmodern nők gazdasági előnyöket követelő egyre hangosabb kiabálása. A férfiak menekülése a család és a gyermekvállalás elől azt támasztja alá, hogy még nem alakult ki bennünk a nők szerepének újraértelmezése az életükben. A régi minták használhatatlannak bizonyulnak, de helyette az együttélés új formái nem rögzültek még. Az új nőképnek még csak a darabkái vannak meg.

Ez pedig elsősorban annak elfogadása, hogy a párkapcsolat nem úgy működik, mint egy cég ahol a férfi és a nő valamilyen arányban cégtulajdonos és a nyereségből és a veszteségből üzletrészük arányában részesülnek, hanem inkább, olyan mint a munkaerőpiac, ahol a nők versenyeztetik a jelentkezőket és a legjobbat akarják kiválasztani, de a legolcsóbban. Ebből kifolyólag nem is csoda, hogy a párkapcsolatok hossza manapság az átlagosan egy cégnél eltöltött munkaviszony hosszához hasonló. A férfiak lehetőségei pedig az álláskeresők helyzetével azonosak. Vannak, akik olyan speciális tudással, képzettséggel és adottságokkal rendelkeznek, hogy ők vannak válogatási helyzetben, vagy akár ki is szállhatnak a munkaerőpiacról és saját vállalkozást (háremet) alapíthatnak, vannak, akik a jó középszerhez tartoznak és egy-egy jó helyen évekig is meg tudnak maradni, de nem az első cégtől mennek majd nyugdíjba, és persze vannak azok, akik az interjúig sem jutnak el. Akárcsak a munkaerőpiacon a munkáltatók, a nők is kész partnert és hozzá tartozó kész egzisztenciát akarnak és nem a mindezek eléréséhez szükséges tulajdonságok, képességek meglétét vizsgálják. Mindent azonnal és most! Ez lett a jelszó.

És a férfiak? Válaszul ők is ugyanezt tették magukévá. Ha nem rakod szét a lábad legalább a harmadik randin, akkor viszlát, lesz majd más, aki megteszi. Nem akarják megismerni a nőket, mert csak a testük kell. A szexen túl semmiért nem vagyunk hajlandóak már semmiféle árat megfizetni. Az elköteleződést akkora kockázatnak érzik a mai kor férfijai, hogy a nők kínjukban már mindenféle trükköket ajánlgatnak egymásnak. Jórészt erről szólnak a női magazinok és a nőknek készülő filmek. Az önzéssel mindkét nem önmagát helyezi partvonalra, a nők túl nagy árat kérnek a párkapcsolatért, a férfiak pedig csak a szexért hajlandóak fizetni.

Mi a megoldás? Én nem tudom…

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
398 megosztás


440 thoughts on “Miért ábrándultak ki a férfiak a nőkből?

  Csüdöm Linda

  (2020. április 23. csütörtök - 20:39)

  Szerintem az örök értékeket kell visszaállítani, amik homályba vesztek, elhanyagolódtak. Ez a megoldás. Se a patriarchális se a feminista alap nem alkalmas a rendes kalkulushoz. Csak az egységbe kerülés. A rendeltetéstől való eltérés zsákutcába visz.

   igor bloodscene

   igor bloodscene

   (2020. április 23. csütörtök - 21:48)

   A patriarchatus az egyetlen rendszer, amelyik kiallta az ido probajat.

    lapposgutta

    lapposgutta

    (2020. április 29. szerda - 23:45)

    már megbocsáss, de a SZŰKEN VETT TÖRZSEN (HORDÁN) belüli erősorrenden alapuló szabad promiszkuitás minimum tízszer annyi ideig működött! (a csimpeknél ma is ez a rendező elv)

     Reszet Elek

     Reszet Elek

     (2020. április 30. csütörtök - 13:19)

     Az hogy az elődöknél is így volt hol a bizonyíték?

      common man

      (2020. április 30. csütörtök - 13:52)

      De ha még megdönthetetlen bizonyítékok is lennének arra , hogy meddig és miként volt az elődöknél annak a mai helyzetre mekkora befolyása van? Mert hát nem azért ilyen a helyzet ma mint amilyen,mert az emberek nem tudják milyen volt mondjuk 40 ezer évvel ezelőtt.

       Jinjangologus

       Jinjangologus

       (2020. április 30. csütörtök - 14:29)

       Egyesek a majomból való származást olyan komolyan veszik, hogy nosztalgiát éreznek ha dzsungelt látnak…

        Reszet Elek

        Reszet Elek

        (2020. április 30. csütörtök - 15:13)

        Csak közös az ősünk.

         lapposgutta

         lapposgutta

         (2020. április 30. csütörtök - 15:39)

         Az is majom volt.

         Jinjangologus

         Jinjangologus

         (2020. április 30. csütörtök - 16:08)

         Lényeg, hogy a zöldostorosi múltra senki sem szokott hivatkozni, de Csita mindig jó ürügy/ kifogás a morál devalválására meg a suttyóság racionalizálására. Holott a majmok sem a csillagporból kondenzálódtak, folyamatos változások eredménye minden evolutív lépés, néha ugrás. A morál a felsőbb szférák termése.

        lapposgutta

        lapposgutta

        (2020. április 30. csütörtök - 15:38)

        – Apúúúú! Azt tanultuk, hogy a majomtól származunk!
        – Lehet, hogy TE a majomtól származol fiam, de ÉN nem!

       lapposgutta

       lapposgutta

       (2020. április 30. csütörtök - 15:36)

       Semmi a világon.
       Amióta szétrajzottak őseink Afrikából, ahány helyre kerültek, annyi megoldás.
       (eszkimó fókavadász – szan gyűjtögető – thai teraszos rizstermelő)

      lapposgutta

      lapposgutta

      (2020. április 30. csütörtök - 15:32)

      A csimperk és bonobók génállományában.

       Reszet Elek

       Reszet Elek

       (2020. április 30. csütörtök - 16:07)

       Áruld már el hol az a genetikai kód ami a promiszkuitás társas viselkedéséért felel? Mert akkor elkezdem előre szűrni a csajaimat.

        lapposgutta

        lapposgutta

        (2020. április 30. csütörtök - 16:39)

        Fura elképzeléseid vannak a genetikáról!

         Deadpool

         Deadpool

         (2020. április 30. csütörtök - 17:04)

         Elképzeléseid neked vannak, neki tudása is van.

         Balton

         Balton

         (2020. április 30. csütörtök - 17:25)

         Hát nem tudom, valahol azt olvastam hogy a majmoknak (akiket te őseidnek tekintesz) meg az embernek közös főemlős volt az őse. Párhuzamosan fejlődve a majmokkal kicsit talán másként kifejlődve jött létre az ember… De azért szimpatikus hogy magadat a bonobókkal hasonlítod össze. Mondjuk a disznóval is nagyon sok közös genetikailag, amit csak sok sör után tudnék reprodukálni. Te hogy vagy ezzel? Genetikaliag kérdem.

     hunbagira

     hunbagira

     (2020. április 30. csütörtök - 14:02)

     És ez nem “patriarchátus” laposgutta? A nőstény csimpiknek van lehetőségük ellenállni bármelyik delikvens hímnek?

      lapposgutta

      lapposgutta

      (2020. április 30. csütörtök - 15:31)

      Van.
      Egy fél órát kurkássza az alfát és onnantól CSAK annak kell behajolnia!
      (és ha olyanja van, arrébb vonul egy dzsungellel)

       hunbagira

       hunbagira

       (2020. május 1. péntek - 15:43)

       És a másik dzsungelben másképp fognak vele viselkedni a hímek? :D Vagy az ilyen csimpánz leányotthonokkal teli dzsungel? :D

        lapposgutta

        lapposgutta

        (2020. május 1. péntek - 17:50)

        MÁS hímek fognak vele ugyanúgy viselkedni.
        (ha a nőstény tüzel, akkor KELL neki egy (vagy több!) hím!)

         hunbagira

         hunbagira

         (2020. május 2. szombat - 18:42)

         De nincs lehetősége nemet mondani…:P.

          lapposgutta

          lapposgutta

          (2020. május 2. szombat - 21:13)

          És mi a sárló kancák álmáért mondana nemet?
          Tüzel, ergo KELL neki hím.
          A csimp pinások nem akarnak miniszterek vagy vezérigazgatók lenni! Vemhesülnek, kihordják, megszülik fölnevelik.
          És KELL nekik a csoport (viszonylagos) biztonsága!

           common man

           (2020. május 2. szombat - 21:31)

           Van amikor nemet mondanak a nőstények.Kutyalányok, állatkerti ritka állatok ,delfinek meg mit tudom én még mik.Aztán hoznak egy másik legényt az meg már jó nekik.

   hunbagira

   hunbagira

   (2020. április 24. péntek - 08:45)

   Ez akkor lenne igaz, ha (ti?) nők valóban társként tekintenénetek a férfire/magatokra. Ami rohadtul nem igaz, mert az élet szar részeinek kezelésekor, hirtelen újra gyenge nők lesztek.
   Ez a férfiak számára igazságtalan rendszer, ami itt északon kialakult, nem tart már soká, mert pont emiatt felemészti önmagát. Szóval jön vissza a patriarchátus, a kérdés csak az, hogy a szarszínű betolakodók csinálják meg, vagy a fehér ember ellenforradalma. Nyugaton -szinte- biztosan az előbbi, itt kelet-európában (felénk pont a történelmi tragédiáink miatt) nem veszett ki a férfiakból az életösztön, így van esély a másodikra.
   Esetleg C.) A kabbalista/sátánista zsidók (soros, rockefeller, rothschild, warburg stbl) megcsinálják a prozelita, capuccino,hermafrodita, matriarcha, falanszter, mátrix világukat.

    Csüdöm Linda

    (2020. április 25. szombat - 09:00)

    Kedvesem, harminc éve élek házasságban, nekem hiába mondod, hogy “ti nők”. Fogalmam nincs, mit nevezel az élet szar részének és az miért lenne csak a férfiak dolga. Azt mondtam, hogy rendeltetés. Ebben az élet szar, szarabb, kevésbé szar és egyáltalán nem szar része is benne foglaltatik, amelyet mind a két nemű személy végez. Akkor miről beszélünk? A baj a feminizmussal van, de férfiak is tudnak gondolkodni feminista módra. Miért alakulhatott ki feminista fantázia? Hát pont azért, mert kihagyták a feminin őselvet a maszkulin mellől. A patriarchátus csak ennek következménye. Eredetileg, minőségében eltérő, de teremtő erejében egymást kiegészítő őserőkről beszélünk. Ki tehet róla, hogy ide fajult a falcs kép? Ki tudja…
    De aki az eredeti felállás szerint él, tehát a rendeltetést érti és jól fogja fel, az nem jut el a feminizmushoz, legyen akár férfi, akár nő. Aki helyesen és tisztán lát, az bír élni normális párkapcsolatban, mert tudja a helyét és azt, amire teremtetett, ami benne az érték, ami az ő dolga. Nincs azzal semmi baj, ha mindenki tudja a dolgát és azt végzi .

     common man

     (2020. április 25. szombat - 09:34)

     Nincs azzal semmi baj, ha mindenki tudja a dolgát és azt végzi .

     Meg van amikor nem tudja és nem is végzi,vagy tudja de mégse végzi,vagy nem tudja és végzi vagy nem úgy tudja és nem úgy végzi..

     common man

     (2020. április 25. szombat - 09:39)

     Fogalmam nincs, mit nevezel az élet szar részének és az miért lenne csak a férfiak dolga.

     Gondolom arra utalt: amíg megy a szekér akkor öntudatos független stb ha jön a probléma akkor gyenge nő ,hol marad a lovagiasság hol vannak az igazi férfiak. Amúgy kissé álnaivnak tűnsz.

     georg1945

     (2020. április 29. szerda - 20:05)

     Nézd meg ennek a fiúnak a videóját: https://www.youtube.com/watch?v=8hIk34i0Aew

     georg1945

     (2020. április 29. szerda - 20:49)

     Egy művelt férfi a nő számára aranybánya.
     Az a baj, hogy sok a tanulatlan, műveletlen férfi, a csőlátó, a bunkó, – aki a saját javára nem tudja kellően felhasználni az adott nőket, az adott nőt. Amikor meg megöregszik és tapasztalt lesz, addigra már nem kívánatos egy szexuális aktusra, bár hogy is teszi a szépet egy nőnek. Barátnak sem jó, mert buta, véglegesen.
     A művelt férfit nevezik úriembernek.
     Egy úriember életében nincsenek veszekedések, esztelen hisztériák és soha nem üti meg élettársát, aki a feleség. Ezt tiszteli benne és mindenkor megtartja a józan nyugalmat a családban. Nem ossza le magát a sárga földig, nem gúnyolja ki a feleségét, gyerekeit, családját idegenek előtt. Idegeneket nem enged be a családja bensőségében soha. Nem engedi meg, hogy mellette a felesége unatkozzon.
     Férfi társaim, művelődjetek, ne igyatok mértéktelenül, tanuljatok meg férfiak maradni, mert a melletted élő asszonyod bármennyire is tudálékos, tőled mindig kevesebbet tud, ha már úriember vagy.. Tudd, hogy TE VAGY a férfi, a feleséged meg a NŐ. A házasságod állandóságát mindenképpen fenn kell tartanod, már a gyerekeid miatt is.

  Naooo

  Naooo

  (2020. április 23. csütörtök - 21:33)

  Miből voltak kizárva? Viktória királynő, Mária Terézia, Katalin cárnő. Aki azt állítja a nők el voltak nyomva, az úgy hazudik, mint a zsidók.

  Mihály Árpád Kucsera

  (2020. április 23. csütörtök - 21:56)

  férfiatlan önigazolás, a lelke mélyén minden nőben él a Nő, bánj úgy vele, ha nem fogékony rád, legyen tartásod, ne kárhoztasd, de ne is vedd magadra

  Taki

  (2020. április 23. csütörtök - 22:51)

  Nem is az hogy a szexen kívül nem tudnak de nem is akarnak semmit se nyújtani. Bár a legtöbben már a nem követelőzés, és baszogatás élményével is boldogak lennének.

   tomgal

   (2020. április 24. péntek - 08:25)

   Ezt mire linkelted? Tegnap én is megosztottam, hogy ezen nem igazán lehet kiigazodni, hogy mit is akart, feminista, vagy antifeminista volt e…
   Mondjuk azért a sorozatot megnézni nem fogom.

   Reactor

   Reactor

   (2020. május 2. szombat - 03:54)

   Zsindex…
   Komolyan, szerinted annak a legalja pöcegödörnek van bármiféle relevanciája a valóságra?
   Még a 4chan is színvonalasabb nála, pedig közismerten az az internet legalja.

  Margarete

  (2020. április 24. péntek - 00:20)

  Jól indult, de a végét elbasztad.

  tobbneju

  tobbneju

  (2020. április 24. péntek - 06:13)

  Miután a párkapcsolatok célja (főként már 40 év felett) nem közös gyerekek nemzése és felnevelése, ezért olyanok a párkapcsolatok amilyenek. Közös cél híján nem is lehetnek másmilyenek. A közös fogyasztás (utazgatunk, éttermezünk, programozunk stb.) ma már a legtöbb párkapcsolat egyedüli célja, ami rendkívül borulékony. Bármelyik fél anyagi/egészségügyi helyzetének borulása borítja az egészet. Vagy egyszerűen jön egy jobb: akivel még különlegesebb helyekre mehetek vagy nőként “szerelmes” lehet és orgazmusa is van tőle. A fogyasztói társadalom leépülése stabilizálhatja a párkapcsolatainkat, magyarul a szegénység eljövetele.

   tomgal

   (2020. április 24. péntek - 08:30)

   Ezzel most egyetértek. Az iskolázatlan rétegeknél ezért is ennyire alacsony a válás , mert az épp hogy általánost ( vagy még azt se) végzettek 99%-a mélyszegénységben él.

   Az már más kérdés , hogy nagyon nem a megélhetési okoknak kéne összetartani egy házasságot. Lehet , hogy nem válnak el, de pokollá teszik egymás életét sok esetben, így élni szarabb, mint egyedül.

    hunbagira

    hunbagira

    (2020. április 24. péntek - 08:37)

    Ez társadalmi/gazdasági szempomtból eleve nem igaz. És a többi esetben sem a házasok élettartama és egyéb egészségügyi mutatói sokkal jobbak (középkor felett) mint az egyedülállóaké. Lefordítva az alkalmankénti ajtócsapkodás kevésbé viseli meg az ember idegeit, mint a folyamatos egyedüllét.

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2020. április 24. péntek - 11:06)

     A népi bölcsesség szerint “a nős férfiak tovább élnek… viszont sokkal jobban várják a halált”. ;)

      hunbagira

      hunbagira

      (2020. április 24. péntek - 11:09)

      Ez így van, sajnos.

      Geri P.

      (2020. április 24. péntek - 13:09)

      a régi mondást tovább gondolva, aki kurva mellé szegődik ne sírjon ha őt is baszogatják.

      nem láttam még olyan faszit akit fegyverrel kergettek a házasságba, legfeljebb ígéretekkel és pina szagtól megszédülve látok sokszor, a pofájukon a pillanatnyi örömtől bárgyún vigyorogva.
      megérdemli az ilyen mind a sok év szopást de azt is hogy jól rábasszon pár év múlva.

      lapposgutta

      lapposgutta

      (2020. április 30. csütörtök - 15:58)

      Nem!
      (csak hosszabbnak ÉRZIK!)

     tobbneju

     tobbneju

     (2020. május 2. szombat - 05:30)

     Hát hunbagira, én is ismerem ezt a feminista okoskodást, hogy a “házasság jótékony hatású, a nős férfiak tovább élnek”. Nem, ez inkább így igaz: a nők az egészséges, munkabíró, jól kereső férfiakhoz hajlamosabbak feleségül menni és akár valamelyik fél haláláig együtt is maradni a férfival. De már ez is inkább csak a közép rétegekre igaz, ahol válás esetén a családi házból lehet költözni egy szar panelba felezés esetén. Az meg azért annyira nem buli. A Rogán Antal, Hajdú Péter anyagi szinten már annyit le lehet nyúlni a férfiakról, hogy válni is megéri már. Ha ez a szabály érvényes lenne, akkor a katolikus papok mind meghalnának 50 körül, mert ugye neki nincs feleségük.

      common man

      (2020. május 2. szombat - 09:23)

      Hát hunbagira, én is ismerem ezt a feminista okoskodást,

      Nem biztos ,hogy feminista okoskodás , lehet abból az időből származik amikor még gyakoriak voltak a jó házasságok.

      hunbagira

      hunbagira

      (2020. május 2. szombat - 18:36)

      Többnejű! Rengetegen vannak -főképp nők között, mondjuk ők meg is érdemlik-akik nehezen viselik a magányt, ezért önpusztító életbe kezdenek. Ez a dolog nyitja.

     common man

     (2020. május 2. szombat - 09:25)

     Nem is biztos,hogy házasság kell de valamiféle társ biztosan.

     Oldm4n

     Oldm4n

     (2020. október 12. hétfő - 09:42)

     Ez nagyon nem így van. Én is ezt hittem, de aztán bátor voltam, elhagytam az asszonyt, akinek untam már az indokolatlan ajtócsapkodását. Azóta Tinder+Rosszlányok+Vidékilány szentháromságban élek és eszem ágában sincs ezen változtatni. Igaz, még csak 7 hónapja élek így, harminc kapcsolatban töltött év után. De szerintem ez így marad. Képzeld, van pénzem! Életemben először! Mérnökként! Bár korábban tudtam volna ezt…

    Geri P.

    (2020. április 24. péntek - 13:05)

    az alulművelt rétegeknél azért alacsonyabb a válási arány mert a lehetőségeik is nagyon alacsonyak, ezeknek a céltalanul tengődő söpredéknek a házasság alapesetben is valami túlélési stratégia amit nehezen lehet feladni, mert utána nem lesz hova tovább lépni, hiszen a maguk fajtából nem tud választani mert azok is mind foglaltak, a társadalom elnyomja őket, feljebb nem tud lépni, inkább élethosszig megragad a kényszer kapcsolatban.

    tipikus cigány tempó, de egy ideje a folyamatosan lecsúszó, lezüllött igénytelen magyarokra is jellemző, akikből egyre több lesz csak korral.
    még egy okkal több hogy miért meneküljön el innen a tehetségesebb társadalmi réteg, halál se akar ilyenekkel egy országban szenvedni.

     Naooo

     Naooo

     (2020. április 24. péntek - 18:17)

     Te konkrétan hazaárulásra biztatsz? Mert aki kihasználja az országot, aztán lelép nyugatra, az hazaáruló.

      Bazinga

      Bazinga

      (2020. április 25. szombat - 10:11)

      Te amúgy mit szoktál szívni? :D Nekem is kéne ilyen erős cucc.

       Naooo

       Naooo

       (2020. április 25. szombat - 11:04)

       Sokan már az általánosban azt tervezgetik diploma után melyik országba dobbantanak, német, angol, usa. Számold már ki, hogy nulláról diplomakézbenyomásig mennyibe kerül az országnak egy agysebész, atomfizikus agymérnök vagy egyéb agyfaszom. Ezek előre kitervelten, nyereségvágyból fosztják ki az adófizetőket.

        common man

        (2020. április 26. vasárnap - 13:54)

        Mondjuk ha külföldi tapasztalatokkal visszatér…(+ egy lakás árával)

        Bazinga

        Bazinga

        (2020. április 27. hétfő - 10:46)

        De miért csak a diplomások? Egy szakmunkás kitaníttatása sem olcsó, és azok is elhúznak külföldre. Ennyire ne lankadjon már a figyelmed!

         righeira

         (2020. április 27. hétfő - 15:04)

         Jogos!

          common man

          (2020. május 1. péntek - 10:04)

          Mondjuk ez egy elég komplex téma.Mert van az egyén és minden ellenkező híresztelés ellenére van a társadalom.Ha azt mondod az ország fizette én azt mondom apám anyám adójából.Ha a gyerekeim taníttatását nézem hát én is több évtizede adózok meg az anyjuk is.De mind ezek mellett van közös érdek is.Aztán a mai mindent számszerűsíteni akaró világban ezt elég nehéz átszámolni forintra.Pedig hát a mosolynak a jó szónak is van (akár még) gazdasági haszna is.Egy tanult szorgalmasan dolgozó embernek is.Persze ha hagyják.A képletben a legkárosabbak azok akiknek “rabszolgatartó génjeik” vannak.És ez nem köthető egyik párthoz sem.

      Geri P.

      (2020. április 25. szombat - 21:46)

      jaja faszikám, most ha meglepne a teljes történelmi ismeret hiányod akkor mondhatnám hogy számold össze az elmúlt 500 évben hány mostani maradék magyarisztánra való ember döntött úgy hogy eszébe nem lesz az ilyen mocsokság nép közt leélni a maradék életét, de inkább nem mondom, mert a végén rájönnél hogy mekkora lukra futottál ezzel.

      Pont az ilyen előítéletek és kocsmai szintű elméletekbe ragadt álnemzeties proletárnak nincs semmi köze hozzá hogy segít magán, pláne hova megy innen, a te életeden az se segítene ha újra játszhatnád előre ismerve hogy hol basztad el.

      Megsúgom a csóró nincstelen életedről nem azok tehetnek akiknek volt eszük kijárni egy nívós iskolát amíg te az utcán a többi prolival szürcsölted az olcsó sört ,aztán fogták és elhúztak innen a kurvák és a pitiáner besúgók országából.

      Ha véletlen az ilyeneknek az fáj hogy fizetett tanulmányai voltak a többségnek előtte, megsúgom, nektek mindegy hogy amit ellopnak tőletek hova folyik be, attól neked ugyanúgy nem rakja vissza a zsebedbe amit a drágalátos nemzeted kilop onnan, tetszik tudni az enyveskezűek országa is ez a kurvák mellett
      ad 2.: neked is ugyanúgy meglett volna a lehetőség hogy kitanulj akármilyen piacképes szakot közpénzen, csak ahhoz agyat is kellett volna növeszteni ;) innentől mit problémázol?

       Naooo

       Naooo

       (2020. április 25. szombat - 22:29)

       Te buta zsidó, hiába tereled itt a bűnötöket, az mind miattatok ment el, adtátok el a magyart, meg a ruszint, mint a rabszolgákat Délamerikába.
       Amúgy honnan ugatsz kis bóher? Dzsevjorkból?

       righeira

       (2020. április 26. vasárnap - 13:10)

       1. A magyarság nem mocsokabb nép, mint a régió hasonló helyzetű, lélekszámú, történelmi sorsú népe. Nem tudom honnan szeditek sokan ezt. Valószínűtlen, hogy annyi évet és annyira beágyazódva töltsetek el egy-egy országban, hogy ezt megítélhessétek.
       Simán lehet az is, hogy a te ehhez hasonló megnyilvánulásaidra mutatta a nemzet – nem alaptalanul – nem a legszebb arcát. Ezen elgondolkodtál már?
       2. Nem proletárkodás, meg álnemzetieskedés számon kérni azt, hogy az egész ország adóbevételeinek terhére kiképzett diplomás máshol hasznosítja a tudását, tovább mélyítve a leszakadást azoktól az országoktól, ahol a náluk szerzett tudást kamatoztatod. Az egyetemek, főiskolák azért vannak, hogy az ország javára dolgozó értelmiséget, elitet, vállalkozókat neveljenek. Egy társadalmi szintű hitel, amit a nemcsak diplomások dobnak össze, azért, hogy a felsőoktatásból kikerülők munkahelyet teremtsenek, vállalkozásokat indítsanak be, stb. Nem állunk olyan jól, hogy más, tőkerősebb, nagyobb méretű, nagyobb önérvényesítési képességgel bíró országoknak megspóroljuk az egyetemi képzés árát.
       3. A csóró, nincstelen, aki lustasága, vagy butasága miatt nem jutott semmire, legalább nem potyautas a magyar felsőoktatásban. Semmiféle erkölcsi bírálatra nem ad alapot, ha valaki elvégzi az egyetemet-főiskolát a magyar adófizetők szűkös pénzén, majd ennek hasznát máshová, külföldre viszi.
       4. Aki ennyire lenézi saját nemzetét, hogy enyveskezűek meg kurvák országának látja, mit gondol magáról? Ő jobb? Ő kivétel?

        common man

        (2020. április 26. vasárnap - 13:50)

        4. Aki ennyire lenézi saját nemzetét, hogy enyveskezűek meg kurvák országának látja, mit gondol magáról? Ő jobb? Ő kivétel

        Az miért nem a saját országában él?

        Geri P.

        (2020. április 26. vasárnap - 18:45)

        1. honnan veszed te itt bárkiről hogy magyar vagy más nemzetiségű, csak mert magyarul beszél?
        ebben az országban a pár száz év alatt vagy egy tucat nemzetiség lett betelepítve, sokszor akaratán kívül

        2. a felsőoktatásban mára jócskán fizet az is aki állami szakon tanul, de abból egyre kevesebb. de aki nem fizet annak sincs egy betű se leírva hogy hol kéne dolgoznia miután végez, ha egyáltalán talál magának a végzettséghez megfelelő munkát akkor se kötelező az itteni bérekért elmennie szopatni magát, szabad munkaerő piac van, rémlik, megszavaztad 2004-ben az EU belépéssel.
        lehetőség adott hogy felzárkóztassák az országot az európai mércéhez, de nagyon nem akarják, sőt nem egyszer államilag tartották nyomva a béreket, mondván hogy nem ugorhat ki egy cég se az országos átlagból mert ugyan mit tesz az éhbéren nyomorgó alföldi paraszt ha a nyugati határ mellett az audis tróger 400 nettót keresne?!

        Ja és mellesleg ez az ország világelső volt a szürkeállomány elüldözésében arra méltóbb országokba, régi hagyomány, tessék egy kis olvasmányos történet:
        https://index.hu/sport/alapvonal/2020/04/26/hesz_mihaly_1968_kajak_egyes_ezer/
        A faszikám bajnoki karrier és család mellett lépett le a németekhez alalpos előkészület után és kifizette neki az állam a fogorvosi diplomáját is! Biztos ez is mocskos hazaáruló mert nem hagyták békén.

        3. a mélyostoba műveletlen csóró ha volt szíves megülni a mocskos valagán ahelyett hogy a maga boldogulását alapozta meg csak mélyen kussolva fogja be a pofáját ha valaki más éveket áldozott az idejéből és rengeteg éjjelt tanult át hogy neki ne kelljen az ilyen nincstelen söpredék közé züllenie, utána lehet csinálni vagy ha nem nyugodtan pofán köpheti mindegyik magát.

        4. nem kevesen ismernek más népeket mert nem csak a lakótelep szélén szocializálódott retek klubos sorozaton kiművelt lumpen prolik élnek ebben az országban, vannak némileg szélesebb perspektívával összehasonlítási alappal bíró emberek, de valóban mindenki azt a nemzetet ismeri legjobban ahol a legtöbb időt eltöltötte.
        De azért legalább magadnak ne hazudj fater, a magyart nem kell félteni, a legtöbb az anyját eladná 2 forintért. Na meg a lényeg ha mégse tudja de a szomszéd igen, akkor dögöljön meg a tehene is.

         Naooo

         Naooo

         (2020. április 26. vasárnap - 20:35)

         Te se vagy magyar, csak ugatod a nyelvet, mint a cigányok.
         Az semmi ami tandíjat fizetnek a rájuk költéshez képest.
         Eus szavazás is full csalás volt.
         Zsorbán viktorod reklámozta még az araboknál is az olcsó munkaerőt.
         Milyen méltóbb országokba? Melyik tömeggyilkos demokráciára gondolsz?
         Kit érdekelnek a felesleges sportolók. Hálátlan csavargó az biztos. Többet be nem engedten volna az országba.
         Már megint a zsidóság böfög belőled, 2 forintot ér anyád?

         righeira

         (2020. április 26. vasárnap - 22:25)

         1. A kultúra minden országban teszi a dolgát, ahol nem tudnak szigetként megmaradni máshonnak származók – 10-20% oikofób az utóbbi 50-70 évben akad ugyan, de az elsöprő többségre hatással van. Ezt sajnos terelési kísérletnek kénytelen vagyok tekinteni, mert nem írtad le, hány országban, hány évet eltöltve látod saját országod nemzetét ilyen lesújtóan másokhoz képest. Megismétlem a kérdést: 1.1. hány évet töltöttél és melyik országokban, hogy ilyen sommás ítéletre ragadtasd magad?
         1.2. Mivel tudod megcáfolni – nem tagadni, nem terelni, nem új kérdést feltenni – azt, hogy a kommentjeidben tetten érthető arrogancia, végletes és lesújtó véleményed befolyásolhatja azt, hogyan reagálnak azok a honfitársaid, akiket így lenézel?
         2. A felsőoktatás költségeihez elenyésző mértékben járulnak hozzá az állami normatíván tanulók, az önköltségesek pedig kevesen vannak és ők sem fizetik ki a teljes összeget, amibe kerülnek…
         3. Nem mindenki önhibájából szegény. Teljes tisztelet annak, aki kitör a putriból, vagy alkoholista szülők mellől, de nem mindenki bír ekkora teherrel eljutni oda, ahová az átlag sokkal kevesebb erőfeszítéssel. És megint terelés: az eredeti felvetésem az, hogy ez az ember aki ott marad ahová született, ha nem bűnözik, élősködik máson, kevesbbet árt, mint aki máshol kamatoztatja tudását, amit a közösség biztosított neki.
         Annyiban jogos, hogy hála az EU-nak el lehet menni – de a jogalkotásba beleférne, hogy negyedére vágja az államilag finanszírozott helyeket, és ösztöndíjjal kompenzálja a kieső létszámot – de diplomázás után határozott idejű munkavállalási szerződéssel, vagy az ösztöndíj visszafizetésével (akár külföldről is, mert a visszaadott pénzből megint ki lehet képezni valakit) egyidejűleg. Akkor nem lenne ennyi potyautas.
         4. Akkor ismersz meg más népeket, ha köztük élsz és érvényesülni próbálsz. Nyaralás nem számít, Erasmus nem számít, ottlakás, ott dolgozás, ottani karrier kiépítése számít. Nyaraláskor kinyalják a segged, hogy költsd a pénzt, tudják, hogy hazamész, nem jelentesz nekik konkurrenciát. Erasmus ugyanaz, megfejelve azzal, hogy az egyetemi ifjúsággal találkozol túlnyomórészt, akikből nem lehet egy egész nemzetet megítélni.
         Amiben valóban különbség van, a képmutatás foka. A multinál a német, a francia a szemedbe mosolyog, meg szajkózza a diverzitást, meg a teljesítményelvűséget – csak éppen egyetlen csoportvezetőn felüli pozícióba sem kerül külhoni, max, nyugat-európai ember. Nyilván véletlenül, nem összezárásból. :))

          tomgal

          (2020. április 27. hétfő - 09:20)

          (Kefélet)lenke! Kifejtenéd álláspontodat , véleményed Righeira 4 pontba szedett ( ismét kiváló) elemzésével kapcsolatban is ? Annyira szeretnénk megismerni mit gondolsz a világ dolgairól!

           Margarete

           (2020. április 27. hétfő - 14:32)

           “(Kefélet)lenke!”
           Írja a pinahiányos :)

           Miért egyedül nem megy? Ehhez is fogyatékos vagy? :D

           Ne beszélj a többiek nevében Surreal/pinahiányos white knight!

           tomgal

           (2020. április 27. hétfő - 14:40)

           Mi van ( cseszet)lenke, kezdesz kiborulni ?:)

           Nagyon élveztem mélyraható gondalataid Righeira kommentjével kapcsolatban, kár , hogy ilyen tömören fogalmaztál !

           Margarete

           (2020. április 27. hétfő - 15:02)

           Mi van Szocreál? Kellett egy manginick, hogy felszopkodd magad? :)

          lapposgutta

          lapposgutta

          (2020. április 30. csütörtök - 15:16)

          Kényelmes önfelmentő mantra.
          (ha a TE rokoni, ismeretségi körödben a külföldre távozottaknál a legmagasabb elért pozíció a szobaasszony egy ötszobás salzkammerguti panzióbann az TÉGED minősít)
          – Az ÉN egyik unokahúgom egy müncheni székhelyű multi gazdasági igazgatója. Egy másik meg egy patinás egyetemen matematikus tanszékvezető helyettes.

           Balton

           Balton

           (2020. április 30. csütörtök - 17:36)

           Tűpontos korrajz vagy, a külföldreszakadt király unokahugaiddal, ilyenből többszázezerötezer van nekem is ismerősbe. Nem lehet hogy az egyik münkenben a városszéli meki rendeléskiadási igazgatója a másik meg kasszás a patinás egyetemi menzán? Csakmer az azért nagyobb valószinűségű. Szerinted is?

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. április 30. csütörtök - 20:50)

           Csak azt furcsállom, hogy azzal a (valószínűsíthető) 60-as IQ-ddal egyáltalán tudod, hogy azt a “munkent” eszik-e, isszák-e vagy tetőt fednek-é vele!

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 21:15)

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 17:52)

           Nekem meg volt egy osztálytársam sőt padtársam,ő csöves volt itthon és nyugaton is.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. április 30. csütörtök - 20:52)

           Remélem azért egy palack almabort időnként adsz neki!

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 20:58)

           A sört szerette de nem láttam már évtizedek óta.

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 17:55)

           Az ÉN egyik unokahúgom egy müncheni székhelyű multi gazdasági igazgatója.

           Bébi tudom ,hogy szar vagyok de az unokaöcsém nagyon jó az ágyban

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. április 30. csütörtök - 20:52)

           Most panaszkodsz vagy dicsexel?

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 18:28)

           Jó csajok ezek az unokahúgok?

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. április 30. csütörtök - 20:54)

           Igen.
           És odáig föl se látsz, szóval nem a te szinted.

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 20:58)

           Kosárlabdáznak?

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 1. péntek - 00:08)

           Gyerekeket nevelnek. És MÉG szándékukban áll majd hazaköltözni. (szerintem addig még észhez térnek)
           És te, te nemzetfenntartó entitás? Hány ÁLLAMPOLGÁRT adtál a hazának?

           cs002

           (2020. május 1. péntek - 09:46)

           És MÉG szándékukban áll majd hazaköltözni.

           Ha már legalább 5 éve, huzamosabban kint élnek, akkor soha……99%-nem jön haza. Ha a gyerekek már az iskolát is ott kezdik, akkor 100%-hogy nem jönnek haza. Ez van.

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 18:06)

           Tán jobb is megszabadulni az ilyen árulóktól.

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 21:06)

           Meg hát te sem tudhatsz mindent.Arról a gimnáziumi osztálykirándulásról….Majd nézd meg az a képet a lipicai lovakról.Hátul az az izzadt szőrős lovász…De többet nem mondok.Megígértem.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 1. péntek - 00:10)

           Szilvásvárad?
           Azt melyik NEMZETFENNTARTÓ privatizélte?

           righeira

           (2020. április 30. csütörtök - 20:13)

           Neten, névtelenül mindenki azt ír, amit akar.
           Amúgy nem írtam arról, hol dolgoznak kint az ismerőseim. Főleg azért, mert 1-2 kivétellel nem beosztottak. Van, aki autószerelő Ausztráliában, van, aki projektekre szerződő biokémikus-mérnök, Brüsszeltől a Távol-Keletig. A multiknál dolgozó ismerőseim viszont nem jutnak csopvez. szintnél feljebb.
           Amúgy örülök, hogy a másik 3 pontban egyetértesz.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. április 30. csütörtök - 20:45)

           Persze, hogy egyetértek!
           Te elképzelni se tudod azt a nyomort, ahonnan én jöttem, kulák fia, kulák unokája, kulák nagynénik, nagybácsik unokaöccseként Matyi idején! NEKEM egy pillanatig se volt hátszelem, ha az iskolában betört egy ablak, hát akkor is ÉN voltam a tettes, ha éppen betegen feküdtem otthon!
           És ágazatvezető mérnökként kúrták szét alólunk a TSz-t álszentantal és a kisgazdik! És talpn tudtam maradni kényszervállalkozóként!
           És talpra tudtam állni egy ocsmány válás után és a kölkeimet is PhD-ig tudtam elnavigálni és NEM büfé-ruhatár szakokon!

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 21:24)

           Ez dicséretes egy olyantól akinek a génjei 98%-ban csippánzgémek.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 1. péntek - 00:15)

           Te meg az 50 % snidling génjeiden kívül mire tudsz felvágni?

           common man

           (2020. május 1. péntek - 08:54)

           Nana azzal a snidlinggel! Medvehagyma az !

           Naooo

           Naooo

           (2020. április 30. csütörtök - 21:49)

           Privatizáltad a rábasteigereket?

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 1. péntek - 00:15)

           Nem, kis lumpen!
           A hozzád hasonlók privatizálták, ki egy hátsó kereket, ki egy munkahengert!
           (a 87-ben épült 2 mrd értékű keverőt is a magadfajták osztották szét flexszel és lángvágóval!)

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 09:01)

           Na te nagy lumpen, muszáj vállalkozni ne kelljen dolgozni.

           Naooo

           Naooo

           (2020. április 30. csütörtök - 21:44)

           Így felszopták magukat?

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 1. péntek - 10:52)

           …álmodik a nyomor…
           (menj aztán verd ki ahogy szoktad aztán nyomkodd a pattanásaidat. Legalább csinálsz valami hasznosat is!)

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 18:04)

           Hát álmodozz akkor, ha ennyire nyomoronc vagy.

         Oldm4n

         Oldm4n

         (2020. október 12. hétfő - 09:49)

         Veletek zsidókkal a legnagyobb baj az, hogy ha kinyitjátok a szátokat, hazudtok, ha a kezeteket, akkor loptok. Súlytalan az egész fajtád. Remélem soha nem teszed magyar földre a redvás lábadat, de tróger.

      Reactor

      Reactor

      (2020. május 2. szombat - 03:59)

      Igazából nem teljesen. A magyar gazdaság még azért tud úgy-ahogy, tántorogva, de talpon maradni, mert a külföldek hazautalásai tartják életben. Ezzel, hogy az ipar 99%-a külföldi kézre lett adva, vagy csak szétverve á lá natúr, az állami tulajdonú vállalatok pedig már évtizedek óta csak veszteséget termelnek, szükség van nagyon is a külföldre menekült (nyugodtan mondhatjuk) magyarok hazautalásaira.
      Mondjuk annak se vagyok ellenére, hogy egy forint se érkezzen haza odakintről, és végre összeroskadjon ez az egész szarból épült vár a saját súlya alatt. A format cé után aztán lehetőség lenne egy sokkal jobb újrakezdésre.

       cs002

       (2020. május 2. szombat - 09:40)

       Most majd kiderül, hogy tényleg a “hazautalók”, meg a zúnió “tartanak el minket”….., vagy nem………….

        Reactor

        Reactor

        (2020. május 2. szombat - 15:06)

        Az unió már biztos, hogy nem, mert 2020 van, elzárták a pénzcsapot. Innentől fogva nem kapunk semmiféle felzárkóztató támogatást, meg effélét. Természetesen a belügyeinkbe továbbra is beleugatnak majd.

         cs002

         (2020. május 2. szombat - 23:31)

         Az unió már biztos, hogy nem, mert 2020 van, elzárták a pénzcsapot. Innentől fogva nem kapunk semmiféle felzárkóztató támogatást, meg effélét.

         Akkor itten mindmeghalunk lesz, recesszió, ájemef meg hasonlós szörnyűségek, mert csak a unió csöcsén élve nem halunk éhen, itt, mucsán….

          Reactor

          Reactor

          (2020. május 2. szombat - 23:41)

          Nagyjából ez a helyzet. Magyarország politikailag is, gazdaságilag is teljesen súlytalan. Az országot már jó ideje egy csapat köztörvényes bűnöző vezeti, az iparunk gyakorlatilag zéró (amit lehetett, külföldi kézre játszották, vagy csak simán szétverték, nehogymá’ konkurenciája legyen a nyugati terméknek), az állami cégeket egymás kezéből privatizálták el, most meg ingatlanos piramisjátékot hagynak szabadon futni már úgy harmadik éve, annak ellenére, hogy a koronavírus alaposan odacsapott nekik. Nincs semmiféle természeti- vagy egyéb gazdasági eszközünk, amivel ki tudnánk emelkedni önerőből, let alone visszavágni az EU-nak. Most, hogy az ország nem kap egy fillér támogatást se többé, lehet vacillálni, hogy vajon államcsőd, anarchia, forradalom, vagy polgárháború lesz a vége. Tegyék meg tétjeiket, hölgyeim és uraim…
          Egy dolog biztos: amikor eljő a napja, és kérdőre vonják a Viktátort, hogy na, hova tetted a pénzt, nagyon nem szeretnék majd a helyében lenni…

           cs002

           (2020. május 2. szombat - 23:54)

           Gondolom, ugyanúgy, ahogy kérdőre vonta a saját tábora öszödi Ferit, aki jópár évet végighazudott reggel, éjjel és este…….

           De tegyük fel, hogy így lesz….., már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki lesz majd az a “Mózes”és milyen párt élén , aki elhozza nekünk a Kánaánt?

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 3. vasárnap - 00:14)

           Nem a saját tábora fogja kérdőre vonni a Viktátort, hanem mondjuk az általa kifosztott emberek. És van belőlük pár millió ám.
           Hogy ki lesz a “Mózes”? A jelenlegi felhozatalból senki, ezt biztosan állíthatom. Itt egyetlen párt sincs, aki az emberek érdekeit képviselné, mert rendszerszinten olyan a mi kis országunk, hogy ilyen párt a hatalomnak mégcsak a közelébe se szagolhatna. Két választás van: vagy elkurvulnak ők is, és a saját hasznukat lesik majd egy ország kárára, vagy otthagyják a politikát.
           Az már nem kérdés, hogy egy szép napon összeroskad majd ez az egész szarból épült vár a saját súlya alatt. A kérdés már csak annyi, hogy mikor.

           cs002

           (2020. május 3. vasárnap - 13:28)

           Nem a saját tábora fogja kérdőre vonni a Viktátort, hanem mondjuk az általa kifosztott emberek.

           Ja, csak jelenleg kevesebben vannak, így meg nehéz lesz……..
           Arra is kíváncsi lennék, hogy kiket “fosztott ki”?

           És van belőlük pár millió ám.

           Én a cigányokat max 1 millára lövöm be, de lehet, hogy többen vannak, csak álruhában bujkálnak….

           Hogy ki lesz a “Mózes”? A jelenlegi felhozatalból senki, ezt biztosan állíthatom. Itt egyetlen párt sincs, aki az emberek érdekeit képviselné, mert rendszerszinten olyan a mi kis országunk, hogy ilyen párt a hatalomnak mégcsak a közelébe se szagolhatna.

           Így pedig nehéz lesz, hacsak valakit “be nem hívunk”…

           Két választás van: vagy elkurvulnak ők is, és a saját hasznukat lesik majd egy ország kárára, vagy otthagyják a politikát.
           Az már nem kérdés, hogy egy szép napon összeroskad majd ez az egész szarból épült vár a saját súlya alatt. A kérdés már csak annyi, hogy mikor.

           A nagy “összeroskadás” után is kéne valakinek vezetni, és nincs új a nap alatt, vagy esetleg anarchiát vizionálsz?

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 3. vasárnap - 15:36)

           “Ja, csak jelenleg kevesebben vannak, így meg nehéz lesz……..”

           Lehet, de még így is milliónyian vannak.

           “Arra is kíváncsi lennék, hogy kiket “fosztott ki”?”

           Úgy kb. az egész országot. Többek között engem is, téged is.

           “Én a cigányokat max 1 millára lövöm be, de lehet, hogy többen vannak, csak álruhában bujkálnak….”

           A buckalakóknak ehhez semmi köze, itt most a komplett lakosságról beszélünk.

           “Így pedig nehéz lesz, hacsak valakit “be nem hívunk”…”

           A franciák is megoldották anno, többször is. És sikerült nekik.

           “A nagy “összeroskadás” után is kéne valakinek vezetni, és nincs új a nap alatt, vagy esetleg anarchiát vizionálsz?”

           Igen, arra is látok esélyt, hogy anarchia lesz.

           cs002

           (2020. május 3. vasárnap - 17:21)

           Lehet, de még így is milliónyian vannak.

           Aztán ezekből egy tüntire összeverődik kb. 1200 elkeseredett, sajtósokkal együtt……

           Úgy kb. az egész országot. Többek között engem is, téged is.

           Hát persze, a saját buborékotok koherens és egyértelmű:)

           A franciák is megoldották anno, többször is. És sikerült nekik.

           Irigyeljük is őket….., ja, nem, …..vajon miért?

           Igen, arra is látok esélyt, hogy anarchia lesz.

           Amelyikből aztán megint felemelkedik egy “vezető réteg”/”felső tízezer”, és lehet újrakezdeni a sírás-rívást, mert mindig lesz olyan aki fasznak nem a jó oldalán van, aztán elkezd óbégatni , követelőzni és vinnyogni……..

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 3. vasárnap - 18:31)

           “Aztán ezekből egy tüntire összeverődik kb. 1200 elkeseredett, sajtósokkal együtt……”

           Meglehet. Aztán, amikor az emberek belátják végre, hogy tüntikézéssel szart se érnek el, keményebb eszközökhöz nyúlnak majd.
           Hosszú ideje nem volt forradalom kishazánkban, de attól még most lehet.

           “Hát persze, a saját buborékotok koherens és egyértelmű:)”

           Ha fizetsz adót, akkor bizony téged is két kézzel nyúlnak le.
           Ha nem fizetsz, akkor valóban megúszod, csak akkor te vagy a legutolsó, akinek a véleménye bármit is számít e témában.

           “Irigyeljük is őket….., ja, nem, …..vajon miért?”

           A GDP-listán cseppecskét előbb járnak, mint mi, de segond.

           “Amelyikből aztán megint felemelkedik egy “vezető réteg”/”felső tízezer”, és lehet újrakezdeni a sírás-rívást, mert mindig lesz olyan aki fasznak nem a jó oldalán van, aztán elkezd óbégatni , követelőzni és vinnyogni…”

           1: Egy anarchiában nincs “vezető réteg”, “felső tízezer” és hasonló. Anarchiában ezek a fogalmak értelmezhetetlenek.
           2: Csipkebokor vessző
           3: Anarchiában, ha megdobnak kővel, legalább visszaadhatod. Itt még azt se teheted meg. Melyik is a jobb rendszer tehát?
           Nem kell rá válaszolnod, költői volt a kérdés.

           cs002

           (2020. május 3. vasárnap - 19:53)

           Aztán, amikor az emberek belátják végre, hogy tüntikézéssel szart se érnek el, keményebb eszközökhöz nyúlnak majd.

           Mind az 1200?:)DDDDDDD
           Fetrengeni fognak a közintézmények padlóján? Dulván?

           Hosszú ideje nem volt forradalom kishazánkban, de attól még most lehet.

           Persze, bármi lehet, csak a valószínűsége a 0-hoz konvergál.

           Ha fizetsz adót, akkor bizony téged is két kézzel nyúlnak le.

           Helyben vagyunk.
           Csak egy mintaországot mutass (ahol pl. nem fizetsz adót), akihez nekünk „igazodni kéne”, hogy tudjuk, merre kéne nekünk menni.

           Ha nem fizetsz, akkor valóban megúszod, csak akkor te vagy a legutolsó, akinek a véleménye bármit is számít e témában.

           Neked semmi sem jó……

           A GDP-listán cseppecskét előbb járnak, mint mi, de segond.

           Azon az áron nem is gond, de hát ebből nyomorból/diktaturából, ahol 4 millió nyomorog:), senki nem akadályoz meg, hogy a Kánaánba menj.

           1: Egy anarchiában nincs “vezető réteg”, “felső tízezer” és hasonló. Anarchiában ezek a fogalmak értelmezhetetlenek.

           Persze, hogy nincs, csak kurvára rövid életűek az anarchiák, de ha tudsz évekre elhúzódóról, akkor ne kímélj és vágd az arcomba:) Dulván.

           3: Anarchiában, ha megdobnak kővel, legalább visszaadhatod.

           Ja, anarchiába ha levágják a fejed, akkor legalább te is levághatod azét, aki a tiedet levágta.
           Utolérted a másik két lángelmét.:)

           Itt még azt se teheted meg.

           Ez tényleg szörnyű. Kezdek is ríni, hogy milyen sanyarú is itt az élet és egyből elkezdtem az anarchia után vágyakozni……

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 3. vasárnap - 20:06)

           Ekkora adóelvonással már mindenkinek óceánparti nyaralója lehetne, de hát kell a zsidó bankároknak a vagyon, nehogy felkopjon az álluk.

           Oldm4n

           Oldm4n

           (2020. október 12. hétfő - 10:12)

           A gond az, hogy Átlag Jóska azt gondolja, hogy “ezek már úgyis gazdagok, biztos nem lopnak majd” mert nem érti, hogy minél több van valakinek, annál több kell. Ők úgy mondják, a “maga szintjén mindenki nyomorog”. Csak neki nincs pénze az új Maybach-ra. Neked meg egy használt Trabantra. Jóskának kell megértenie, hogy működik valójában az emberi természet, mert változtatni , nagyban változtatni, csak ő tud rajta.

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 3. vasárnap - 23:02)

           “Mind az 1200?:)DDDDDDD
           Fetrengeni fognak a közintézmények padlóján? Dulván?”

           Itt milliókról beszélek, nem 1200 emberről. A francia királyt se 1200 ember fingatta meg…

           “Persze, bármi lehet, csak a valószínűsége a 0-hoz konvergál.”

           Pontosan ezt képzelték az elvtársak 1956-ban is.

           “Csak egy mintaországot mutass (ahol pl. nem fizetsz adót), akihez nekünk „igazodni kéne”, hogy tudjuk, merre kéne nekünk menni.”

           Nyugat? Bármelyik országra rábökhetsz, garantáltan jobb lesz, mint a miénk.

           “senki nem akadályoz meg, hogy a Kánaánba menj.”

           Semmi gond, nye problemá. Aztán amikor beüt majd az államcsőd, nézel nagyokat mint hal a szatyorban.
           De nekem mindegy, ha ennyire szívügyed 8 millió parazitát eltartani, hajrá!

           “Persze, hogy nincs, csak kurvára rövid életűek az anarchiák”

           Még nem is volt sehol anarchia mint állami berendezkedés, de már egyből tudod, milyen rövid életűek :)

           “Ja, anarchiába ha levágják a fejed, akkor legalább te is levághatod azét, aki a tiedet levágta.
           Utolérted a másik két lángelmét.:)”

           Nyilván most sokkal jobb ugye. Amikor a kiváltságos néprétegek azt tehetnek meg veled, amit akarnak, és ha ellenkezni mersz, mehetsz a hűvösre a germók közé.
           Persze ha valamelyik védendő csoporthoz tartozol, akkor maximálisan megértem a kotkodácsolásodat.

           “Ez tényleg szörnyű. Kezdek is ríni, hogy milyen sanyarú is itt az élet és egyből elkezdtem az anarchia után vágyakozni…”

           Szerinted nem sanyarú itt az élet. A döntő többség szerint pedig az.
           Vicces ilyesmit olvasni olyasvalakitől, akinek se igaza nincs, se kompetenciája, hogy ezt belássa.

           cs002

           (2020. május 5. kedd - 09:33)

           Itt milliókról beszélek, nem 1200 emberről.

           Úgy léteznek, mint az incelek bikacsordái…, a vágyálmodban…

           A francia királyt se 1200 ember fingatta meg…

           Hogy egyes ostobáknak milyen álmaik vannak, félelmetes…

           Pontosan ezt képzelték az elvtársak 1956-ban is.

           Ja, mint a francia király….

           Nyugat? Bármelyik országra rábökhetsz, garantáltan jobb lesz, mint a miénk.

           Ki akadályoz abban, hogy a Kánaán földjén élj?

           Semmi gond, nye problemá. Aztán amikor beüt majd az államcsőd, nézel nagyokat mint hal a szatyorban.

           Ja, a „tudósaid” ezt is megmondták, mint a Föld elpárolgó vizét:)

           De nekem mindegy, ha ennyire szívügyed 8 millió parazitát eltartani, hajrá!

           WTF????
           Ezt most őszintén, nem tudom hová tenni……
           Hogy duplázódott meg hirtelen a 4 millió nyomorgó/mélyszegény?????

           Még nem is volt sehol anarchia mint állami berendezkedés, de már egyből tudod, milyen rövid életűek :)

           Pontosan, ez különböztet pl. meg tőled, az ostobától.

           Nyilván most sokkal jobb ugye. Amikor a kiváltságos néprétegek azt tehetnek meg veled, amit akarnak, és ha ellenkezni mersz, mehetsz a hűvösre a germók közé.

           Te sem jöttél még rá azzal a rengeteg sok eszeddel, hogy mindig minden körülmények közt vannak kiváltságos rétegek, a legideálisabb kommunizmusban is, hiába vizionálsz elméleti „egyenlőséget”, mert a valóságban ez nem létezik.

           Szerinted nem sanyarú itt az élet.

           Márpedig nem az:), akinek igen, az meg tehet róla, tehet ellene. Aki erre sem képes, az így járt.

           A döntő többség szerint pedig az.

           Igen ez a “döntő többség” még mindig csak a vágyálmaidban létezik….

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 5. kedd - 15:51)

           “Úgy léteznek, mint az incelek bikacsordái…, a vágyálmodban…”

           Igen, nyilván az országban csak 1200 ember él.

           “Hogy egyes ostobáknak milyen álmaik vannak, félelmetes…”

           Töriórára se sűrűn jártál be, igaz, iskolakerülőkém?

           “Ki akadályoz abban, hogy a Kánaán földjén élj?”

           Senki. Nem is tervezek ittmaradni, ne aggódj. Majd eltarthatod a másfél millió Kolompár Teszlatroopert helyettem is.

           “Ja, a „tudósaid” ezt is megmondták, mint a Föld elpárolgó vizét:)”

           Megint a szokásos lózung. A tudomány hazug, gonosz, az ostoba fotelproli véleménye a sarki kocsmából, aki odaszarik az asztal közepére, az ám a mérvadó!
           Csak tudnám, miért nem akkor a magadfajták vezetik az országot…

           “Pontosan, ez különböztet pl. meg tőled, az ostobától.”

           Megint, az iskolázatlan paraszt odaszart az asztalra a sommás véleményével.

           “Te sem jöttél még rá azzal a rengeteg sok eszeddel, hogy mindig minden körülmények közt vannak kiváltságos rétegek, a legideálisabb kommunizmusban is, hiába vizionálsz elméleti „egyenlőséget”, mert a valóságban ez nem létezik. ”

           Ja, értem, akkor minek is változtatni, jóvanazúgy, igaz? Ücsörögjünk tovább nyakig a szarban, és még örüljünk is neki, milyen jó meleg.
           Ezzel a felfogással kb. a korai középkor szintjén vegetálnánk.

           “Márpedig nem az:)”

           A nyugathoz képest az. Akármennyire is nem tetszik ez neked. Persze titeket, Fidióta-nyalókákat eddig se zavartak olyan apróságok, mint a tények.

           “akinek igen, az meg tehet róla, tehet ellene. Aki erre sem képes, az így járt.”

           Az hát, mindenről egyszemélyben az átlagember tehet! A kormány és a hatalmi elit mossa kezeit, egymáséit is! Fidióta-nyalókáék elmebeteg világában bizonyára így mennek a dolgok.
           Sajnos a valóságban nem.

           “Igen ez a “döntő többség” még mindig csak a vágyálmaidban létezik….”

           Igen, hülyegyerek, biztosan. A tudomány is nyilván csak a vágyálmaimban működik. Mindenki hazudik, neked van igazad egyedül.
           A sztrádára is hajts fel majd forgalommal szemben, okés? Nem lesz kár érted.

           cs002

           (2020. május 5. kedd - 16:04)

           Nem is tervezek ittmaradni, ne aggódj.

           A kecskeszerelők/ Daimler nyugdíjbányászok mellé hiányzik a te intellektusod……, ne sokat késlekedj:)

           Ja, értem, akkor minek is változtatni, jóvanazúgy, igaz?

           Látod, látod, ez is az ostobaságodról árulkodik, hogy képtelen vagy megkülönböztetni azt, amire van ráhatásod, attól, amire nincs, így hát nekiállsz hisztizni meg vinnyogni, és ebből az a kényszerképzeted támad, hogy „tettél valamit”.

           Ücsörögjünk tovább nyakig a szarban, és még örüljünk is neki, milyen jó meleg.

           Ameddig te „ellátsz”, neked ez a maximum, mert te ennyire vagy képes.

           A nyugathoz képest az.

           Az egybites ostoba csak eddig lát el, és mivel „vak”, nem látja, vagy nem akarja látni ennek az „árát”. Meg is érdemli, amikor sikerül mosogatóként „elmenekülni” a vágyott Kánaánba.
           Aztán visszakuncsorog a lesajnált és elátkozott “diktatúra” (ahonnan “elmenekült”) egészségügyi ellátásáért pofátlanul, parazita módon, még nagyobb garral.

           Az hát, mindenről egyszemélyben az átlagember tehet!

           A saját nyomorodért bizony, te vagy a felelős.

           A kormány és a hatalmi elit mossa kezeit, egymáséit is!

           Mint mindig, mindenhol és minden korba, mert ennek egyszerűen ilyen a természete.

           Persze, a nyugati Kánaánban ezt más megnevezésekkel illetik, de a lényegen ez mit sem változtat.

           Mindenki hazudik, neked van igazad egyedül.

           Látom, nem sikerült értelmezni:” A hit hiánya nem jelenti a hiány hitét”.
           De őszintén meglepett volna, ha sikerül értelmezned, ez is jó az ostobákban, kiszámíthatóak és nem okoznak csalódást.

           Az, hogy inkoherens, ordító baromságokat halmozol, még nem jelenti, hogy hazudsz, csak azt, hogy egyszerűen ostoba vagy. Ha valaki megkérdőjelezi a baromságot az nem jelenti azt, hogy az ellenkezőjét állítja, sőt, azt sem, hogy a baromság ellenkezője igaz lenne, az csak pont annyit jelent, hogy baromságot mondtál.

           A sztrádára is hajts fel majd forgalommal szemben, okés? Nem lesz kár érted.

           Okés. Egy ostobától ez dícséretnek számít.

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 5. kedd - 18:18)

           Vicces egy 8 általánost kis se járt ortóparasztot nyilatkozni látni az intellektusról. Le tudod egyáltalán segítség nélkül írni a szót?

           common man

           (2020. május 5. kedd - 09:53)

           Még nem is volt sehol anarchia mint állami berendezkedés,

           …berendezkedés….
           anarchia-rend?

           Oldm4n

           Oldm4n

           (2020. október 12. hétfő - 10:10)

           Nem akarok beleszólni, de “Csak egy mintaországot mutass (ahol pl. nem fizetsz adót), akihez nekünk „igazodni kéne”, hogy tudjuk, merre kéne nekünk menni.” ezt a közgazdaságtudományban gazdasági referenciamodellnek hívják. Amikor nem tudja egy nemzet vezetése, merre kell(ene) mennie a nemzetgazdaságnak, keres egy hasonló méretű / lélekszámú / gazdasági erőforrással rendelkező országot, nemzetet, rendszert, ami működik és egyszerűen lemásolja a how-to-t. Nekünk ebből szerencsénk van, itt van Ausztria. Nagyon hasonló adottságú ország. Az egyik legjobban működő rendszer Európában. Közvetlenül mellette az egyik legrosszabbul működő. Vajon miért? Bizonyára nem a vezérkara / népe tehet róla, ugye? Ja, de. Amíg állami szinten működik a lopás, nincs a bűnnek következménye, röhögni lehet a kifosztottak millióin, amíg nincsenek több soron felakasztva a felelősök, itt nem lesz rend. Nem lesz jólét. Keresed a pénzed? Az adód? Ott van a stadionokban, luxusutakban, villákban, autókban, hajókban, kurvákban. A TE pénzed, aminek hiánya miatt meghalsz -szó nélkül!- a “kórház”-aidban. Szóval fel kéne kötni őket. De sürgősen. És válogatás nélkül.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. október 12. hétfő - 11:50)

           Azért ausztriát hasonló helyzetű országnak beállítani. :)
           Mikor annak 130évig mi voltunk a gyarmata kettős vámrendszerrel, újszerzeményi bizottsággal stbvel (ezért nem kellett ferencjóskának tengerentúli gyarmat hiszen itt volt neki egy, mayerling szájában)A 20. Századról ne is beszéljünk.
           De van egy óriási probléma a mai világunkkal elfelejtettük a holisztikus nézőpontot. Így jön mindenki a kő primitív érvvel, hogy a hatalmon lévő lop és komprádorkodik , ezért tartunk ott ahol (van amelyik nem ezt tette?) miközben hülye/lusta ahhoz, hogy ráskubizzon a gazdasági adatokra mondjuk, csak a GDP/fő/évre. Szólok ez most egy 12000 dollar, felfelé kerekítve azaz 1000dollár -330.000Ft havonta. Ennek a nettója olyan 260.000 Ft.
           De számoljunk, valamilyen csoda folytán meg tudnánk szüntetni a korrupciót (a legdurvábban számolok is max 25%os túlárazásról beszélnek)
           Akkor olyan 280.000nél tartunk. Valami csoda folytán rábírnánk a multikat, hogy a lóvéjukat itt költsek el, legyen 300.000 Ft.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. október 12. hétfő - 12:01)

           És a társadalom parazitáinak kiiktatásaval. (Cigányok, mai prosti nők, durván szenvedélybeteg naplopók, bűnöző zsidók cca 2mió ember) is olyan 400.000nél tartunk.
           Nyuggerek megadóztatásával 420

           zgy001

           (2020. október 12. hétfő - 16:54)

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. október 12. hétfő - 18:52)

           Ezt benéztem, elnézést. Miért emlékeztem ennyire?! Nah mindegy.
           A többire később reagálok, ha hazaértem.
           Update: 17000/18000 dollárokat találok mindenütt.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. október 12. hétfő - 19:27)

           Zombi! És szerinted eme cégek idejönnének, ha 600 bruttót kellene fizetniük?Tehát lemondanának a profitjukról/járadékjaikról.
           Mert te a gazdaság filozófiádban (amit egyébként nem utasítok el) erről szoktál “megfeledkezni”.

           zgy001

           (2020. október 12. hétfő - 21:07)

           Naooo

           Naooo

           (2020. október 13. kedd - 20:52)

           Mivel a kapitalisták ellopják.

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 3. vasárnap - 00:17)

           “Gondolom, ugyanúgy, ahogy kérdőre vonta a saját tábora öszödi Ferit, aki jópár évet végighazudott reggel, éjjel és este…”

           Feri elszámoltatásával nem a saját tábora kampányolt, te kis demagóg. De biztosan emlékszel ki volt az, hiszen olyan penge vagy politikából. :D

           cs002

           (2020. május 3. vasárnap - 13:33)

           Feri elszámoltatásával nem a saját tábora kampányolt.

           És mégis, 4 évet kellett várni, hogy “megbukjon” az akkori MSZP, mivel egy akkori MSZP fan sem szavazott a Viktátorra…..
           Kisebbségben, váltott miniszterelnökkel, de kihúzták, nem számított, hogy mi történt, egy MSZP-s sem volt annyira “csalódott”:) hogy megbuktassa, max 10-ben egy része nem ment el szavazni.

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 3. vasárnap - 15:47)

           Nem tudom, hogy mit akarsz ezzel mondani, de szerintem te sem, csak mosod a szaros gatyát. Viszont, azt el kell ismerni, egy dologhoz tényleg értesz: a kritikátlan narancs seggnyaláshoz. Jár a 30 ezüstpénz! Mehetsz a kasszához, jobbágy!

           cs002

           (2020. május 3. vasárnap - 17:22)
           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 3. vasárnap - 18:08)

           Hehe. A te érvelési hibád pedig, hogy egy elvtelen, logikátlan, szolga lelkű csicska proli vagy. :) És egy notórius hazudozó.

           cs002

           (2020. május 3. vasárnap - 19:39)

           Egészségedre.

           Margarete

           (2020. május 3. vasárnap - 23:28)

           “egy elvtelen, logikátlan, szolga lelkű csicska proli vagy. :) És egy notórius hazudozó.”

           Te is. Egy malomban őröltök.

           Oldm4n

           Oldm4n

           (2020. október 12. hétfő - 10:00)

           Bocsáss meg, de én foglalkoztam EU-s gazdasági ügyekkel. A valós helyzet az, hogy a 2012-2017 -es pénzügyi ciklusban Magyarország kb 3 Mrd (milliárd) eurót bukott az EU tagságon. Nem tudod, miért 27% az ÁFA, mert nem árulják el neked, de én megsúgom – Azért, mert Magyarország az ÁFA-befizetés terhére vállalta az EU tagdíjat. És nem jött elég (már az EU-nak elég) pénz a magyarországi ÁFÁ-ból, amit szétosztanak maguk között. Cserébe odaadtuk a teljes iparunkat (könnyűipar!) a mezőgazdaságunk nagy részét, a fantasztikus vízkincsünket, (vajon miért izraeli kézben van?) a csodálatos szellemi tőkénket, gyakorlatilag mindent, McDonald’s-ért, Zaráért, Vuttyon Lajosért. Hát… valóban kell a nemzetgazdaságon egy reset, majd Format C:\ és kezdjük elölről. Lehetőleg nemzeti érdekek mentén ezúttal. Ilyent ugyanis még nem próbáltunk.

        common man

        (2020. május 2. szombat - 16:11)

        Nyilván egy kicsit túlzol .De. A Kossuth-rádióban hallottam többször több közgazdásztól,hogy 5-10% itthoni fogyasztásnövekedés írható a számlájukra.Ebben benne van a hús ,ruha, tetőcserép stb. Kinti fizetésből tud a fiatal itthon építkezni, a család meg főzhet húslevest marhából is nem csak csirkeszárnyból vagy leveskockából.A gyerek meg vehet minden szart. Ja és ezek a százalékok éppen elegek ahhoz ,hogy minden átcsapjon pozitívba.

         Reactor

         Reactor

         (2020. május 2. szombat - 16:34)

         Amit a kormány vagy a sajtóorgánumja közöl, azt kezeld egy jó nagy csipet sóval. A tizede ha igaz az állításaiknak, és akkor már sokat mondtam.
         Amióta a 40 százalék egyenlő lett a kétharmaddal, azóta valahogy nem tud meggyőzni a fideszmatek.

          common man

          (2020. május 2. szombat - 16:42)

          Ez így van ahogy mondod.Így is kezelem.Ez egy háttérműsor volt nem a déli krónika.Tehát úgy kezelem az adatot ,hogy azért mondták be mert elhallgatni azért nem lehet és azért 5-10 % mert ,hogy nézne ki a 12%(mondjuk) amit nem ők csináltak.(hanem(az egyébként néha tényleg) a gonosz unióban többszörös fizetésért dolgozó honfitársaink)

          cs002

          (2020. május 2. szombat - 23:33)

          Amióta a 40 százalék egyenlő lett a kétharmaddal, azóta valahogy nem tud meggyőzni a fideszmatek.

          Nem fér a fejedbe, mi?:)

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 2. szombat - 23:36)

           Hát bizony nem. A következő kormányzati ciklusban már nullával is lehet majd osztani! Akkor fog csak ám igazán jól teljesíteni Orbánisztán majd!

     Tina74

     Tina74

     (2020. április 24. péntek - 20:46)

     Ilyen lecsúszó réteg mindenhol van. Angolok között is szép számmal… Tapasztaltam…

      Geri P.

      (2020. április 25. szombat - 21:55)

      a kispolgári szenvedélybeteg prolik mindig része volt a társadalomnak, te nem fogod fel a lényeget, én a mások életének a minőségét lerontó ostoba agresszív bűnözésre hajlamos, ebben az országban rohamosan növekvő számú nyomorban élőkre céloztam, a cigány következmények nélkül szopatja a bugris magyart, azok pedig a saját bekorlátoltságukkal szopatják a többit válogatás nélkül.
      innentől a kör zárva, a nyomor újra teremti önmagát.

       Naooo

       Naooo

       (2020. április 25. szombat - 22:32)

       Ha nincs zsidó, nincs nyomor se.

        lapposgutta

        lapposgutta

        (2020. április 30. csütörtök - 20:56)

        Aha.
        Szóval SZERINTED a TE nyomorodról Jézus tehet.

         common man

         (2020. április 30. csütörtök - 21:08)

         Nem volt zsidó az illető.Ők ölték meg.

          lapposgutta

          lapposgutta

          (2020. április 30. csütörtök - 21:28)

          Ja, párthus herceg volt!
          (eriggy már mert kigúnyollak)
          Mert ugyi az exodus óta a zsidóknál a “crux” volt a bevett kivégzési mód, a Via Appia mentén is a zsidók állítottak cca hatezret!

           common man

           (2020. április 30. csütörtök - 21:33)

           Na jó zsidó származású római katona..De az ítéletet ők hozták ,egy köztörvényessel szemben őt ítélték el.

           Naooo

           Naooo

           (2020. április 30. csütörtök - 21:37)

           Magyar volt és félig földönkívüli.
           Zsidóknak nem exoduszuk volt, hanem kincsrablási sipirc.

           Mózes II. könyve 3. rész
           22. Kérjen azért minden asszony az ő szomszédasszonyától és háza lakó asszonyától ezüst edényeket és arany edényeket és ruhákat; és rakjátok azokat fiaitokra és leányaitokra, s így foszszátok ki Égyiptomot.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 1. péntek - 10:56)

           Te szegény debil!
           (a Bibliában az is benne van, hogy “nincsen Isten”!)

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 18:08)

           Mi van megint fáj az igazság kamukulák?

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. május 1. péntek - 15:57)

           Egyiptomi hieroglifák is erről tanúskodnak. Fáraó hadai valójában azért üldözték őket (a lopott dolgok visszaszerzésén kívül), hogy meg ne gondolják magukat. Illetve a fáraó maga válógatta ki az alja népet -imigyen lettek ők kiválasztva-.

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 18:17)

           Zabálták a disznóhúst kétpofára és ragyásak lettek tőle, ránézésre ment a kipicsázás.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. május 1. péntek - 16:19)

           Már az ősatyjuk ábrahám is azzal nyitott,hogy eladta sárát egyiptomba kurvának. :D ez aztán az etnogenezis.:D illetve melyik másik etnikai csoport esetében ismerős is ez..:D “..jó sorom legyen a te réveden…elvitték asszonyt a fáraó házába” Mózes I könyve 12 rész 10-19 szakasz.
           Normalis népek legendabeli ősatyja valami nagy nemes harcos, aki munkája/bátorsága folytan jut oda, ahova. Nem egy strici

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 18:27)

           Oszt miért van megemlítve külön, hogy nőstényszamarai? Testvéreik a kecskére izgulnak.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. május 1. péntek - 15:51)

           Ha párthus herceg nem is,de galileai volt (ha létezett?) . Szóval nem volt biboldó. Amúgy -szerintem- naoo a kereszténység dejudaizálását támogatja. Tudod aquincumban (is) meg a 3. században mithras templom volt.

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 18:30)

           Én a vallások elpusztítását támogatom, semmi szükség ilyen baromságokra.

         Naooo

         Naooo

         (2020. április 30. csütörtök - 21:32)

         Minden nyomorról a zsidók tehetnek, Jézus meg magyar volt, te meg zsidó.

          lapposgutta

          lapposgutta

          (2020. május 1. péntek - 00:19)

          Muhaha!

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 09:04)

           Betalált az igazság és kényszeredetten nyihogsz, kényszer semmirekellő?

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 1. péntek - 10:57)

           Írjál még, szórakoztatsz!

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 1. péntek - 18:09)

           Akkor miért picsog a szád?

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 2. szombat - 21:47)

           Ha meghaltál, azt TE észre se veszed, csak a környezeted.
           (ez van akkor is, ha ENNYIRE hülye vagy. És arról SEM a zsidók tehetnek, hogy hülye és lusta voltál, nem tanultál és nem vitted semmire)

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 2. szombat - 22:04)

           Minden rosszról a zsidók tehetnek.

      lapposgutta

      lapposgutta

      (2020. április 30. csütörtök - 16:04)

      A brexit emblamatikus szavazói!

   Geri P.

   (2020. április 24. péntek - 13:02)

   ez a kérdés kontra produktív mert 40 felett házasodni se szokás nagyon, vagy ha mégis azt mindkét fél pontosan tudja hogy csakis a gazdasági érdekek egyesítése a cél, és majdnem biztos hogy a második, sokadik házassága a feleknek. elvárásaik sincsenek már nagyon egymással szemben, és tudja mindegyik hogy ebből a kapcsolatból csak súlyos veszteséggel lehet kiszállni akkor is ha pinával él valaki, mert egy erős középkorú öregasszony már csak a sajnálatra számíthat.

   naná hogy egy szokásai rabja korú ember már nem akar és nem is tud közös célokat keresgélni valakivel aki azelőtt sok évig mással élt, mi mást lehetne találni a kiadások megosztásán alapuló fogyasztói házasságon kívül?

   megmondom őszintén én is még pár évvel vagyok 40 előtt de nekem már most eszembe se jutna a nyakamba venni egy kapuzárási pánikos picsát se hogy muszájból mindig legyen valami amihez igazodnom kell, folyton legyen akinek magyarázkodok mit miért teszek vagy ezentúl elveszítsem a lehetőséget hogy szabadon alakíthatom az életkörülményeimet mert az esetleg nem fekszik egy elvárásai rabságában élő ostoba középszerű picsának.

    Naooo

    Naooo

    (2020. április 24. péntek - 18:22)

    “elvárásaik sincsenek már nagyon egymással szemben”

    “egy elvárásai rabságában élő ostoba középszerű picsának”

    Hunn

    Hunn

    (2020. április 24. péntek - 23:31)

    Geri P., ha egy férfi 40 körül családot akar alapítani, akkor 25 éves lehet a nő max… és még akkor is csak 5 évet kapsz az életének abból a részéből, amikor még fiatal és szexi.

    A 30+os roastie-knak pedig pontosan ebben az életkorban adja vissza a férfi, hogy amikor még fiatalok és szépek voltak, akkor le se szarták az embert.

     Geri P.

     (2020. április 25. szombat - 21:38)

     fater ha egy 40-es faszi talál egy olyan 25 év körüli még bőven csitri mentalitású nőt aki hirtelen a magánál 15 évvel idősebb hapitól akar gyereket akkor ott 99% hogy érdek kapcsolatról van szó és a picsa egy aranyásó :D
     innentől aki felcsinálja megérdemli amit utána kap.

     a 30+os korosztály mintapéldája a bedőlt házasságból menekülő kilátástalan helyzetben élő nőknek, jellemzően 1-2 gyerekkel az előző kapcsolatukból. Eleve esélytelen az ilyen rá hogy rendezett életű ember komolyan vegye, óvóbácsit hobbiból nem fog játszani normális ember aki azelőtt saját családra vágyott, pusztán mert hirtelen rájön hogy magányosak a napjai.

     persze lehet mondani hogy nesze most majd vissza kapod amit 10 évvel azelőtt az ilyen lúzer inceleknek adtál, de sajnos ugyanennyi lecsúszó félben lévő balek marad utánuk mint ahány elvált nő, kvázi az ilyenek jobb lehetőség híján örülnek ha egy sorstársuk levetett exnejét és kölykeit megkaphatja társaság gyanánt. Szóval lesz aki megáll még ennek a csoportnak is.

      Gábor Farkas

      (2020. április 27. hétfő - 13:18)

      Mindig lesz olyan, akinek az aktuális nő jó lesz, a kérdés csak az h annak a nőnek jó lesz-e a jelenlegi helyzetének megfelelő fószer. Ha belegondolsz, 20-30 között egótuningol a 90%-a ezeknek. Vidéken több az emberszámba vehető nő, mint pesten. Tehát ugrált a fszkörhintán felfelé, leborgyadzik egy látszólag alfakantól, aki szépen ott is hagyja pár év múlva. Minek álljon meg 1nél? (Hozzáteszem igaza van, a nőknek nincs lelke, nem tudnak szeretni, max önmagukat). Tehát maradt a levetett porontyal a nő, de ő nem fogja lejjebb adni az elvárásait, tehát nem fog találni magának megfelelő pótapát. És ilyenkor jön, hogy “minden férfi szemét”, pedig nem, csak épp ő szerelmes lett egy álomképbe. Erről ki tehet? Ki mondta ki az igent? Ki vállalt gyereket egy férfinek? Ki a felelős? Ő és kizárólag őmaga, mert ő hozta meg a döntést. Innentől én 1et nem sajnálok, de tényleg nem. A beképzeltségük, a feminizmusuk, a folyamatos felelősséghárításuk (minden a férfi hibája), az önmaguk imádata (lásd: instagram), pedig csak erősíti azt a tényt, h ez csak a kivetülése nárcisztikus betegségüknek. Beteg emberekkel meg nem lehet mit kezdeni. Láttam néhány ellenpéldát is, főleg vidéken, de sajnos ott is egyre több a visszaélés azzal, hogy “nő vagyok”. Én 190cm magas, 100kgos jó sportos ember vagyok. Megtehetném, hogy reggel pofánverek mindenkit aki szembe jön velem. Vszínű nem ütnének vissza, sőt semmi nem lenne. Megtehetném, de nem teszem, mert amit megtehetsz nem biztos h meg is kell tenni. Másrészt az empátia, valakiben van, valakiben nincs. Ritka az a nő, amelyik bocsánatot kér. A teenager korban ragadt 30-40éves nőszemélyekről meg már nem is akarok beszélni. Vmi elképesztő rohadás van ebben a társadalomban manapság. Szóval Geri P. a 25 éves picsa is ugyanolyan aranyásó, mint a Józsi 34 éves volt felesége. Nincs különbség közöttük inteligenciailag, csak egyik már dörzsöltebb, másikat meg még csak a “boldottág hajkurászása” vezérli, de mind a kettő ugyanaz: önimádó, önző empátiátlan felelősséghárító beteg ember.

  Somogyi József

  (2020. április 24. péntek - 08:52)

  Nemtől függetlenül az ösztöni viselkedésen felül kell emelkedni.

  hunbagira

  hunbagira

  (2020. április 24. péntek - 08:55)

  Ezen mi a meglepő, hogy az átlag férfi nem akar a nyakába venni, egy kiégett, szétbaszott, alfaözvegy, furiát..

   righeira

   (2020. április 26. vasárnap - 13:13)

   Jó, én még ismerek olyat, aki második házasságában mindent megtesz a férjének, hálából, hogy befogadta az előzőtől származó lányával.
   Kívánom, hogy aki erre fanyalodik, találjon hasonlót.

    hunbagira

    hunbagira

    (2020. május 1. péntek - 16:11)

    Közben mindketten tudják a valóságot és így az életük színházzal telik. Amúgy ritka nagy balek lehet az ismerősöd.

     common man

     (2020. május 1. péntek - 17:32)

     Nekem is volt ilyen ismerősöm.A csajnak volt egy lánya az első házasságából meg volt két közös kisebb.Teljesen jól elvoltak.A nő tök aranyos volt és nagyon jól nézett ki.Az általánosságot meg a nagy átlagot persze nem jó figyelmen kívül hagyni de az egyénre meg mindig és mindig…az tévedéshez vezet(het)

  Geri P.

  (2020. április 24. péntek - 10:55)

  a cikk egy féligazságok puffogtatása egy csoportra kiélezve, amiben ráadásul túl angymerítés sincs az egész társadalomra vetítve. Eleve nem sok férfi tud maga fölé választani mert a nők többsége ma is ugyanolyan kevés szellemi értéket igénylő munkát végez ahogy azt számtalanszor kibeszéltük már.

  a többség megáll valami OKJ szintű melónál, szerencsés esetben valami könnyebb irodai seggvakarda, gyorstalpaló könyvelő stb, nem szerencsésben meg valami kereskedelmi, idegenforgalmi szarkupac. Az ennél egy fokkal jobbik eset ha sikerül valami alibi szakot kijárni valamelyik sorozatba gyártott konfekció főiskolán, amiből lassan mára annyi van hogy minden falura jut egy főiskola, de ez a magyar oktatás válsága inkább, nem témája ennek a kérdésnek, viszont arra pont jó hogy a dolgozni még nem kívánó de mentálisan nem a toppon lévő nőket pár évig lefoglalja, és esetleg egy hagzatos tömegdiplomát adjon nekik, mint gazdálkodó, vagy számvitel, esetleg kommunikáció vagy gazdmenedzser stb,

  ezek mind arra épülnek hogy felszínes ismeretekkel de valódi tudás nélkül kilökjék az életbe a sok hülyét aki aztán felpakolt csöcsökkel és kifehérített fogakkal esetleg beszophatja magát valamelyik ostoba undor multi hazai részlegébe és művelheti a törtető nagyvilági kurvákra hasonlító életformát kicsiben.

  ugye belátjuk hogy a valódi húzóágazatokat kiszolgáló szakmák még mindig olyanok amik vagy túl kellemetlen körülményeket vagy túl egzakt mentális készségeket követel meg és egyik se fekszik a sok alibi életre pályázó picsának, nem találsz te se a szakipari munkákban se a mérnöki szakokon nőket, csak elhanyagolható mértékben, és ez addig jó míg így marad.

  itt a probléma hogy sokan tapasztalják és a média se akarja rejtegetni hogy a nőknek az egész párkapcsolatosdi egy leplezetlen üzlet lett, amiből a férfi csak kiszolgáltatott szerepbe kerülhet, de nyerni semmiképp, felszínes és egyre ostobább nők az egójukat fényezgetik minden téren és azt se értik meg ez mennyire visszataszító mikor utalva kérdőre vonják őket, mindenhonnan dől az ostoba fejükbe a megérdemled, szerezd meg, te jobb vagy, nem kell felelősséget vállalnod élj a mának szöveg,
  a többség ezt el is hiszi, a férfiak csak egy eszközzé váltak a legtöbb nőnél, ami a folyamatos hipergám ösztöneik és önmaguk által elérhetetlen egzisztencia elérése miatt kell, na meg azért a folyamatos fasz a pinába kérdést is megoldja, de ugye nem mindenkivel és minden áron, mert a nőknél ez a rész mindig kritikus választás lesz mert ezzel a többi nőnek jelzik a saját húspiaci értéküket, vastagon maguk fölé választ amelyik csak tud mert így tud féltékenységet és elismerést elérni a többi pina szemében, szó szerint egy kiegészítő lett a férfi a legtöbb nő mellett, de valódi érzelmeket egy végtelenül naív barom se képes a nők mögé látni már sok ideje.

  persze azért még mindig vannak jócskán akik bedőlnek a házasság intézményének, talán mert elvárja a környezetük, családi nyomásra, vagy simán belengeti a picsa hogy lelép ha nem ugrik szintet a kapcsolat, és a veréb attól fél hogy elveszti a rendszeresen dugható pina lehetőségét ha nem szolgáltatja ki magát és az addig személyes tulajdonú értékeit a házasságban a nőnek, de racionalitást a legritkábban találni az ilyen döntések mögött, sose gondol bele egyik se hogy ez milyen hosszútávú következményekkel jár majd,
  pláne ha potyognak a kölykök is a következő években, amivel nem csak az egyszeri vagyon elkobzás jár majd a válás során hanem akár 25 évig húzódó gyerektartási költségek is, miközben persze az exribanc jellemzően már a válás alatt kiépít a szeretőjével egy másik kapcsolatot mivel a pinája onnantól megint szabadon áruba dobható befektetés lett, és onnantól két irányból feji a férfiak teremtette erőforrásokat, az exférjnek marad a reménytelen csóróság, mert ebből nagyon ritkán állnak fel a balekok.

  De ugye a pinára az okosok mindig azt mondták egy olyan lyuk amit mindig lesz elég nagy balfasz aki kényszeresen be akar tömni, közben nem látja hogy magát bassza legjobban meg :D

   hunbagira

   hunbagira

   (2020. április 24. péntek - 11:08)

   Kiváló összefoglalás.

    Geri P.

    (2020. április 24. péntek - 11:24)

    köszi, de ezt úgy hiszem sokan látják maguktól is, az más kérdés miért van még mindig ennyi birka fasz aki megy a többi után mert enged a társadalmi elvárásoknak.
    még mindig kevés az olyna aki nem keveri a gazdasági érdekeit a kapcsolatba és nem mélyed bele olyan szinten hogy az jelentős kockázatot és sok téren vissza nem térülő megterhelést okozzon neki.

    de szerencsére egyre több aki belátja hogy egyik pina se tud annyit hozni mint amit elvesz.
    Persze sokan rettegnek, hogy mi lesz velünk ha kölykök nélkül egyedül öregszünk meg, de ezek mindig egy alaptalan félelem, a nők 45 felett sok év együtt élés után amúgy se jelentenek semmi plusz hozadékot, sőt addigra már a legtöbb nem is él együtt az első házastársával, így egyből ott tartanak ahol elkezdték, csak azt is elbukják amivel a házas évek fenntartása járt.

    A 40-es kor közepére fordul a helyzet, a nők értéke nullához közelít, azok a férfiak akik addig stabil függetlenséget építettek ki viszont válogathatnak a 40 körüli nők közt, akik közül az okosabbak hajlandóak a kevés haszonnal járó szerető szerepére is mert belátják hogy ennél több nem terem már nekik, a magány kérdése ezzel meg is oldódik és nem kellett kiszolgáltatni magát se érte az embernek.

     Naooo

     Naooo

     (2020. április 24. péntek - 18:11)

     Okos vagy nagyon, közben a cigányok meg teleellik a bolygót.

      Geri P.

      (2020. április 25. szombat - 21:36)

      mi közöd hozzá te ostoba turbómagyar köcsög?!
      eltévesztetted a házszámot hülyegyerek ez nem a kurucinfós fotel forradalmár szittyamagyarok klubja, húzd el innen a mocskos picsád, nyomorék

      a sok igénytelen, nincstelen cigányokkal egy szinten vergődő fehér söpredék után az ilyen tefélék a másik amiért minden jóérzésű ember már okádni tudna ettől a fosfészek országtól meg ettől a hiába létező néptől.

       Naooo

       Naooo

       (2020. április 25. szombat - 22:24)

       Mi van te turbózsidó, lebuktál?

        Geri P.

        (2020. április 26. vasárnap - 18:30)

        azaz papi, mondok még rosszabbat, lehetek akár komenista, liberálbolsevik, reakciós, narancskomcsi, vagy akár a szíriuszról betelepített besúgó, a lényeg hogy ezek tehetnek mind a nyomorodról de véletlen se te magad ;)
        csókoltatom anyádat, majd mondd meg neki jobban járt volna a világ és ő is ha lenyel még mikor fél kanál híg geci voltál. egyel kevesebb pojáca magyar proli a világon.

         Naooo

         Naooo

         (2020. április 26. vasárnap - 20:23)

         Ezeket mind ki is nézem belőled, kivéve a földönkívüliséget.
         Egyel? Ezt minden nő rosszul írja.

       Hunn

       Hunn

       (2020. április 26. vasárnap - 00:06)

       “Turbómagyar”? “Fehér söpredék”? “Fosfészek ország hiába létező népe”? Te sem sírtál fel hangosan a keresztvíz alatt, ugye kedves Geri P.? Baszki, te akkor se tudnád letagadni azt, hogy zsidó vagy, ha az életed múlna rajta… F.Y.I.: magyar ember az olyan zsidó kifejezéseket, mint pl. a “turbómagyar”, nem használja a saját fajtájára. Soha, semmikor, semmilyen esetben sem. Nézd, ez az oldal valóban nem a kurucinfó. De nem is a magyargyűlölő zsidók zártkörű klubja, úgyhogy hátrább az agarakkal…

       righeira

       (2020. április 26. vasárnap - 13:30)

       Egy társadalom se marad fel, ami nem akarja reprodukálni magát, ezt talán nem vitatod. Normális igény minden férfi részéről is, hogy utódot szeretne. Az is, hogy közben nem muszáj kibasznia magával. (Bár elismerem, ez utóbbi per pillanat a társadalmat nem érdekli. ” Az evolúció nincs tekintettel a személyes boldogságra.”)

       De a gyermektelenség és a beta-bux életpálya sivársága között kellene alternatívát találni, mert az első a társadalom, a második az egyén számára katasztrofális.

     Hunn

     Hunn

     (2020. április 24. péntek - 23:36)

     Én 40 éves férfiként még csak beszélgetni sem állok le 30+os nővel – hát még 40 év körülivel – nemhogy bármiféle kapcsolatba kerüljek velük… Mindezt úgy, hogy életem nagy részében incel lúzer voltam, és most sem vagyok egy alfahím akire csorogna a nyáluk… Úgy vagyok vele, hogy elmennek ezek a picsába, nekem semmi olyat nem tudnak nyújtani amire én vágyok.

      Geri P.

      (2020. április 25. szombat - 21:33)

      fiatalabb korban még annyira se tudnak olyat nyújtani amire a többség vágyna, alapvetően primitív mentalitású életcéltalan felszínes ostoba szarházi a nők többsége 30 éves kora előtt, utána persze a biológiai óra ketyegésével egy kis részük valamennyire össze szedi magát, de még 40 se lesz mire végképp kikopik a vonzerő belőlük.
      Utána legfeljebb háztartást vezetni bíznám meg a többséget, de ugye ki az a barom aki nőre bízza a pénzét?!

      Te azt hiszed hogy a nők tehetnek róla hogy ennyi a magadhoz hasonló? pedig nagyon nem így van, simán annyi hogy nem tudtátok koruknak megfelelően kezelni a nők többségét, 20 évesen kúrhattad volna a 16 éves szüzességüket görcsösen veszteni vágyó csitri picsákat ha nem úgy néztél volna ki mint egy gátlásokkal teleszart búvár ruha amit ráadásul röhejes göncökbe csomagoltak,
      később 25 környékén nem vetted észre hogy a picsák villantani akarnak a többi ribizli előtt az aktuális kannal, így színészkedni kell nekik, de valójában csak baszni akarnak minél többet minél gyakrabban, amit amelyik néz is ki valahogy erőlködés nélkül meg is tehet, ebbe mondjuk pénzt kellett volna fektetned, amennyid neked sose volt és nem is lesz, ez van lecsúsztál erről is.

      a te korodban még szóba jöhet a 30 körüli kapuzárási pánikos nők csoportja akik észbe kapnak hogy a nagy alkoholizálás, partikban faszkörhintázás közben elfelejtettek maguknak valami béta bélát találni aki majd jó lesz hosszútávú befektetésnek azzal hogy teherbe bassza őket, nos ez a szerep nagyon hiteles volna tőled, fél-egy évig még el is lehet hitetni a nők többségével hogy te valóban akarsz tőlük gyereket csak még kicsit előtte élni akarsz velük, azt utána ráér kibasznod ha nagyon nyomul, csak az életkörülményeid látva kutya se akarna pont tőled gyereket.

       Hunn

       Hunn

       (2020. április 26. vasárnap - 00:08)

       Lóf@szt a seggedbe, kedves Geri P. Imádom srácok amikor megmagyarázzátok nekem, hogy számomra alapból nem jár nő még ha jutna is, hiába is cselekednék bár ez ügy érdekében bármit is, úgyhogy ne is erőlködjek és ne próbálkozzak… lol nagyon redpillek vagytok…

       righeira

       (2020. április 26. vasárnap - 13:47)

       Figyelj, Geri!

       Ha nem olvastad el az oldal összes cikkét és hozzászólását a témában, próbálom neked összesűríteni. A “céltalan, szarházi” nők megfelelő kézben prímán teszik a dolgukat, hidd el. Egy erős kezű férfi mellett célt találnak (valójában a ffi jelöli ezt ki) és dorombolnak, mint a macska. Az élet – bár ezt a társadalmi kondícionálás utóbbi időkben elfedni igyekszik – azt várja a Férfitől, hogy legyen magabiztos, potens, célt tudjon adni a nőnek és tudja kezelni.
       És ezt úgy írom neked, hogy nekem sem sikerül ez. De elismerem, hogy rengetegen vannak, akiknek megy – és még többen lennénk ha a kibaszott társadalmi elit nem dolgozna az ellen, hogy te szabad, kompetens, önálló legyél, és ezáltal vonzó a nőnek.

       Értem a dühöd, és megértem. A leírásod a helyzetről nagyjából helytálló. De az okok valahogy nem kerülnek felszínre, úgy érzem. A nők évszázadok óta ilyenek – mégis tudták elődeink kezelni a helyzetet, mert fennmaradtunk. Kétségtelen, hogy a XXI. század új kihívásokat hoz és sokunknak nem vonzó a szüleink élete. (A kényszerű kompromisszumok, a robotolás, a stressz, a csapnivaló kommunikáció stb.) Egy rohadt átmeneti korban vagyunk, a mi keresztünk nem egy háború, vagy egy idegen megszállás, hanem az, hogy erre a helyzetre (emancipáció, a hazai nőkért vetélkedés európai szintre kiterjedése, a nem mindenkinek elérhető életlehetőségek csábítása, a férfiak boldogságában ellenérdekelt társadalmi elit, a média agymosása) megoldást kell találni.

        tomgal

        (2020. április 26. vasárnap - 18:07)

        Gyakrabban írhatnál, úgy mint rég. Minden ma du-i hozzászólásod telitalálat Righeira!

        Blackur

        (2020. május 3. vasárnap - 00:42)

        Nemcsak a társadalmi elit, a pszihósoknak sem érdeke segíteni a hozzájuk forduló PASIKON. Bőven elég a felső 20 %-nyi alfa , a többit meg kell tartani az alsó kasztokban kell a dolgozó átlagmassza.

      lapposgutta

      lapposgutta

      (2020. április 30. csütörtök - 16:09)

      …és jusztse mászod meg oxigénpalack nélkül a nyolcezreseket!
      (pedig tudnád ha akarnád)

   Margarete

   (2020. április 24. péntek - 12:25)

   Zseniális.

   righeira

   (2020. április 26. vasárnap - 13:23)

   Egy kiigazítás: A feléválasztás a férfiaknál a szexpiaci érték tekintetében történik, nem a végzettség, egzisztencia, de nem is pusztán a fizikai vonzerő alapján. A felülválasztó férfi olyan nőt szeretne, akihez képest netto nem elég vonzó férfiasságában: maszkulinitás, vagy státusz alapján. SMV:5-ös férfi SMV:8-9.es nőt. Netto alatt azt értem, ahogy megjelenik, ahol aktuálisan tart. Bruttón azt, amit minimális igényességgel (ruházkodás, higiénia, hiányosságok elfedése) vagy erőfeszítéssel (testedzés, önfeljesztés, státusz szerzése) a hozott anyagból (genetikai alapok, korai traumák, testmagasság, szubkultúra stb.) kihozható lenne a nettóból.

  Reszet Elek

  Reszet Elek

  (2020. április 24. péntek - 21:15)

  Ez nem csak szocializáció, hanem ösztönök is. Ha nem így lenne, ki lehetne cserélni a viselkedéskészleteket, a társadalmi pozíciókat. A jelenlegi társadalom “mérnökösködés” pont azért tesz boldogtalanná mindenkit, mert nem lehet és éppen ezért lesz az egésznek igencsak rossz vége.

  Hunn

  Hunn

  (2020. április 24. péntek - 23:56)

  A mai férfi-hozzáállás egyik szarvashibájának látom, hogy valóban úgy viselkedünk a nőkkel, mit a cikkben említett álláskeresők. Hogy szó nélkül elfogadjuk ezt a megalázó és férfiatlan helyzetet. Hogy annak tudatos felhasználása helyett egyszerűen alávetjük magukat a női hipergámiának. Ahelyett, hogy lerugdosnánk a nőket a – csak a fejünkben létező – piedesztálról, “mit képzelnek magukról ezek a picsák?”-alapon. Én is elkövettem ezt a szarvashibát, folyamatosan, hosszú éveken át. Az incel-lét lett a jutalmam érte.

  Ugyanez a helyzet a szexért történő fizetéssel. Ha ők kihasználhatják a mi magányunkat és a szexuális nyomorunkat, és élősködhetnek ezen, akkor nem látom be, hogy mi miért nem használhatjuk ki a fizikai erőfölényünket és kényszeríthetjük őket szexre? Nyilván a törvény miatt, de ez most csak egy elméleti kérdés volt a részemről. Nem a nemi erőszak a megoldás, hanem a feminizmus eltörlése és a patriarchátus bevezetése.

  Ugyanakkor fontosnak tartanám megjegyezni – és ez valószínűleg furcsának fog hatni az én számból – de meg kéne vizsgálnunk, hogy a nőkről a fejünkben lévő összképre mennyire hat, illetve hatott a gyerekkorunktól fogva nézett, feminista tömegmédia. Én pont a minap tettem egy kísérletet: figyeltem, hogy hogyan hat rám a tévében látott filmek női szereplőinek a viselkedése. Nos, nem volt olyan köztük, amit én férfiként az asszonyomtól elfogadhatónak találnék. Vagy akár egy vadidegen nőtől. Egy sem.

  Viszont a feminista tömegmédia sugározta nőkép igenis hat a tudatunkra és arra, ahogy a körülöttünk lévő nőket látjuk és érzékeljük, és amire a viselkedésükből következtetünk. Ez nagyon veszélyes, ez egy olyan torzulást eredményez, aminek szerintem a legtöbben és legtöbbször nem is vagyunk tudatában. Sőt, szerintem ebbe az emberek többsége bele sem gondol…

  És szerintem a mai nők velünk való viselkedését is igenis befolyásolja a feminista tömegmédia sugározta férfikép. Különösen a lúzer apák, gyenge középkorú fehér férfiak, tökös színesbőrű pasik háromszög… Ahogy hatással van rájuk a feminista média pozitívnak és vonzónak beállított nőképe. A színésznők férfiellenes, “vagány”, girl power-es viselkedése, amit a filmbeli férfiak szerepük szerint rendkívül “szexinek” találnak…

  Ezzel pedig igencsak kezdeni kéne valamit…

  tobbneju

  tobbneju

  (2020. április 25. szombat - 05:12)

  https://velvet.hu/elet/2020/04/24/sugar_baby_ara/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link A pénz még a puncs.hu-n sem az elsődleges szempont a nőknek. Havi 350.000.-Ft-ból pedig akár fullos nőd is lehet. Csak hogy vidámítsalak benneteket.

   Hunn

   Hunn

   (2020. április 25. szombat - 11:04)

   Az a nem mindegy, tobbneju, hogy elég-e ezeknek a nőknek az, hogy megkeresem a havi 350 nettót, vagy kifejezetten rájuk is kell költenem ezt a pénzösszeget? :)

   Viccet félretéve, az égegyadta világon nincs olyan pénzért kapható szexuális élmény, ami ennyi pénzt megérne. Mert mondjuk a saját családod eltartásáért érdemes hajtani a nagy pénzt, de pusztán csak azért, hogy elkölthesd valami beképzelt önjelölt “luxuskurvára”, aki lelke mélyén lenéz és a valószínűleg ruppótlan, drogos bűnöző pasijának ingyen teszi szét a lábát? Még viccnek is rossz.

   Ráadásul a puncs.hu-n kábé ugyanazok a nők vannak, mint pl. a rosszlányok.hu-n. Ugyanaz a nő, aki a puncson 350 ezerbe kerül, az megkapható a kupiban tízezer forintért. Gyakran párhuzamosan. Amíg te este luxusétterembe viszed vacsorázni a puncsos picsát és gratulálsz magadnak, hogy milyen mások számára elérhetetlen jó nő ereszkedett le hozzád, addig a makktársak a kupiban nemhogy elérik, de vidáman döngetik az összes testnyílását a te költségeidhez képest apróért. És ha tudnának róla, akkor kiröhögnének, hogy te ezt a picsát ajnározod.

   Azon pedig szó szerint döbbenek, hogy a férfikoruk virágjában lévő, ráadásul még anyagilag is sikeres, középkorú férfiak annyira maguk fölé helyezik a mai világban a fiatal, huszonéves picsákat, hogy úgymond anyagilag támogatják őket ahelyett, hogy domináns, férfias viselkedéssel tennék csillogó szemű szexrabszolgájukká őket. Ezek a férfiak a feminista kondicionálásuk miatt észre sem veszik már a saját fölényüket és értéküket.

   Miért adnak a férfiak havi 350-et egy nőnek, aki magasan a képességei biztosította életszínvonalról nézi le őket meg a többi, becsületesen dolgozó férfit? Ha nem adnának ki a semmire havi 350-et, akkor ugyanezek a csajok takarítónőként messziről áhítoznának arról, hogy ugyanezek a férfiak leszólítsák őket, és mindent megtennének nekik az ágyban, hogy hosszú távra megtarthassák őket. Így meg ország-világ előtt játszhatják az agyukat a férfiakon élősködve és a férfiakat lenézve…

    righeira

    (2020. április 25. szombat - 20:06)

    Az ok elhangzott az Elemi ösztön című filmben: “mert ha pinát látsz, elborul az agyad!”
    És ez csak félig-meddig érthető, hiszen a fajfenntartás eszköze, a szex nem véletlenül olyan jó, különben nem csinálnánk. Azonban az emberi nem legjobb koponyái annak idején nem véletlenül adták fajunknak a “gondolkodó ember” nevet. A primitív ösztönlétnél többre lennénk képesek, de ez nagyon sokakat nem érdekel – na, ők követik a farkukat, és semmi nem számít.

   hunbagira

   hunbagira

   (2020. április 25. szombat - 21:09)

   És te beveszed a trash média egy cikkét, aminek még az állítólagos alanyai is hazug kurvák, azok közül is a legalja(gátlástalanság szempontjából)

   Reactor

   Reactor

   (2020. május 2. szombat - 04:07)

   Oké, és ki keres meg havi 350 ezret tisztán? Budapesten, Győrött és a nagyobb nyugati városokat kivéve.
   Uszkve 4 millió nincstelenünk van az országban, csak mondom.

    tobbneju

    tobbneju

    (2020. május 2. szombat - 05:38)

    De reactor, fullos nőből sincs 4 millió az országban. És megjegyzem: céges kurvák (HR, marketing, stb.) esetén a cég pénzét senki nem sajnálja, hogy egy fullos nőt döngethessen. Az megint más kérdés, hogy önmagában a “kefélés jogáért” én sem adnék egy forintot se egy nőnek. A fogamzásgátló tabletták előtt ennek a férfi stratégiának volt értelme, mert a “kefélés joga” vezethetett utódhoz még akkor is, ha a spermádat más férfiakéval kellett “keverni” a nő pinájában, bárkié lehetett a befutó. Ma már a kefélés jogáért pénzt adni egy vesztő stratégia.És most ezt evolúciós szinten értsd.

     Reactor

     Reactor

     (2020. május 2. szombat - 15:13)

     Nem is az a lényeg, hogy 4 millió fullos nő legyen. Nyilván, ha akkora utópiában élnénk, hogy 4 millió honfitársunk megkeresné a havi 350 ezret, megnőne a nők ingerküszöbe is, és már nem érnék be a 350 ezres “alamizsnával”, nánánánáná, több kell! Akárcsak a politikusok esetében, az ő szótárukban sincs olyan szó, hogy “elég”.
     De ez igazából tényleg utópia, mert a népesség döntő többsége soha nem fog megkeresni ennyit – örül, ha a felét hazaviszi levonásmentesen. A létminimum alatt keresők meg aztán tényleg nyakig benne vannak, csak hogy össze nem csap a fejük felett. Előbb fog befagyni a pokol, minthogy itt a lakosság jelentős része havi 350 ezerrel jaszkarizhasson.

      common man

      (2020. május 2. szombat - 16:15)

      Na de hát a minimálbéresek akkor nem is basznak?

       Reactor

       Reactor

       (2020. május 2. szombat - 16:33)

       Dehogynem, csak szimpátia alapon egyre kevesebbet (a buckalakókat ne keverjük ide, náluk a purdé megélhetés kérdése, nem érzelemből potyogtatják őket), a prostik forgalma pedig egyre csak nő és nő. Ráadásul mivel bejött a CSOK, borítékolható, hogy hirtelen hányan döntöttek a gyerekvállalás mellett gazdasági okokból. 10 millió forint + 10 millió hitel, amit természetesen senki nem fog visszafizetni = legyártjuk a szükséges számú gyereket, a pénzt elpisáljuk, a gyerekkel meg majd lesz ami lesz. Carpe diem!

        common man

        (2020. május 2. szombat - 17:01)

        a prostik forgalma pedig egyre csak nő és nő.

        én nem akarok kotonnal baszni

         Reactor

         Reactor

         (2020. május 2. szombat - 17:28)

         Ezt én is tudom, de mit csinálunk, még a kotonnal való szex is jobb a semminél.

          common man

          (2020. május 2. szombat - 17:33)

          Millió dolláros kérdés:a szexbabaautomatákat kotonnal kell baszni vagy anélkül?

          common man

          (2020. május 2. szombat - 17:39)

          Na ez a tartós párkapcsolat VITATHATATLAN előnye.Kössön belém bárki vállalom.Nyilvános kérdés: Mi a jobb?(az anyagiaktól tekintsünk el most) egy kurva jó nővel kotonnal baszni vagy egy nem kurva jó de azért jó nővel anélkül, szabadon kényelmesen nem körülményeskedve nemibetegségfélelemmentesen addig baszni amíg az ember bírja?

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 2. szombat - 17:44)

           Nem azt mondtam, hogy a tartós párkapcsolatnak nincsenek előnyei. De fel kell tenni a kérdést: megér-e a koton nélkül való kúrás ezerannyi bosszankodást és bajt? Ezt mindenki maga döntse el. Nekem speciel nem éri meg, többet veszítek rajta, mint amennyit nyerek. A kettő egyszerre semmiképp sem megy. Dugni is, és szűznek is maradni – na AZ nehéz lesz.

           common man

           (2020. május 2. szombat - 17:53)

           Így ahogy mondod felsejlettek azon emlékeim amikor a tartós párkapcsolatban is kotonnal kellett baszni..
           Szerk: ha jól emlékszem tabletta le-átállás,gyerekcsinálási szándék ikrek nélkül volt az indok,nem pedig valami beteggyanús szerető(k).

           Margarete

           (2020. május 3. vasárnap - 12:56)

           “tartós párkapcsolatban is kotonnal kellett baszni..”

           Most is így kéne.

           common man

           (2020. május 3. vasárnap - 13:08)

           Bebaszna!

           Margarete

           (2020. május 3. vasárnap - 12:55)

           “nem körülményeskedve nemibetegségfélelemmentesen”

           Akik nemibetegségfélelemmenetsen basznak otthon, azok kapják el a leghamarabb a nyavalyákat.

           common man

           (2020. május 3. vasárnap - 13:07)

           Margarete!
           Ez most valami saját tapasztalatod? Vagy nemibeteg-gondozóban vagy szociológus?

     Olajfalo

     (2020. október 14. szerda - 13:18)

     Nem biztos, hogy vesztő stratégia. Ha a máséból adják. Multiknál kávéfőző titkárnő havi öccázé” rendőrség, közigazgatás, állami tulajdonú cégek, beszállítók, pártok, EP képviselők, polgik, OGY képviselők, stb.

    Hunn

    Hunn

    (2020. május 2. szombat - 08:53)

    Ha, teszem fel, én megkeresem – igaz, Budapesten – akkor mi van? Alfahím lettem, beléptem az elitbe és van státuszom, és ezek után már tényleg senki sem érti, hogy miért is nem döngetek fullos nőket?

     cs002

     (2020. május 2. szombat - 09:45)

     Alfahím lettem, beléptem az elitbe és van státuszom, és ezek után már tényleg senki sem érti, hogy miért is nem döngetek fullos nőket?

     Ez az “egymillió dolláros kérdés”…………

     És amíg ezt nem érted, addig várod a “tanácsot”, “”útmutatást”, mannát stb. és közben konteózó vágyálmokat kergetsz, és nem érted az istennek sem, hogy miért nincs kit “gamel”-ned…….

      Hunn

      Hunn

      (2020. május 3. vasárnap - 01:24)

      cs002, bevallom, én pedig a te kommenteddel vagyok ugyanúgy, ahogy common man volt az enyémmel. Kifejtenéd bővebben mire gondolsz, mire céloztál ezzel, amit írtál?

     common man

     (2020. május 2. szombat - 16:50)

     Tudatlanságommal nem akarok dicsekedni egy kérdés:az összetett mondatban a kérdőjel az a második tagmondatra a harmadikra az elsőre vagy az egész mondatra vonatkozik?Tehát: Alfahím lettem (. vagy?)
     beléptem az elitbe és van státuszom (. vagy?) és így tovább.Beismerem nem vagyok nyelvtanbölcsész,segítségért folyamodok.

      Hunn

      Hunn

      (2020. május 3. vasárnap - 01:22)

      common man, valahogy így gondoltam:

      Ha megkeresem a havi 350-et, akkor mi van? Alfahím lettem ezáltal? Beléptem vele az elitbe? Ezzel már lett státuszom?
      És ha ezekre a válasz igen, akkor tényleg érthetetlen, hogy miért nem döngetek fullos nőket, ugye?

    cs002

    (2020. május 2. szombat - 23:43)

    Uszkve 4 millió nincstelenünk van az országban, csak mondom.

    És gondolom e mellé még legalább 2 millió gyerek éhezik is…..

  Se - se

  Se - se

  (2020. április 26. vasárnap - 16:22)

  George.. ez a cikk része lesz a legkisebb fiam neveltetésének.
  Jók a példáid és a hasonlataid, legalább olyan jól szem előtt lehet tartani őket mint a jólneveltsége eddígi szabályait. És ha csak párhuzamosan láthatja a való világ történetét ezen a szemüvegen keresztül nézve is, akkor talán kisebb lesz a szakadék ami rá is vár majd.
  Köszönöm.

  georg1945

  (2020. április 29. szerda - 20:32)

  Nincs kielégületlen férfi, csak olyan van, hogy többet akar. Több kielégülést. Igazit.
  Ez az ami a nőket “felszabadította” a férfiak “elnyomása” alól.
  Most a hölgyek szabadok.
  És a férfiak azonban továbbra sem kielégületlenek, ha más nincs, hát ott a kezük.
  A nőket semmi tárgyias dolog nem érdekli, csak a másik férfi és a nő.
  A nők mind színésznők, amit egy életen át tanulnak, és folyamatosan színészkednek.
  Őket csak a bárminemű szórakozás, mulatás, érdekli és ezért mindent megtesznek. Még gépészmérnöknek is kitanulnak, holott ez egyáltalán nem érdekli őket. Egy dolog a fontos a számukra, hogy férjhez menjenek, amivel bizonyítják, hogy kellenek egy férfinak és, hogy gyereket szüljenek, amivel kiteljesíthetik az anyasági ösztönüket. A nő a férfi “testrésze” valójában. Egy elkülönült testrész semmit sem ér önmagában. Ezt ők tudják. És nem szeretnek “testrész” lenni, de hát mást mit tehetnek ?.
  A nőknek csak 5%-a élvezi a szexet, míg a férfiak 100%-a.
  Egy nő azt szereti, ha más embernek jót – vagy rosszat – tehetnek. Ha segítségére lehetnek a férfi életének.
  Az emancipáció téves és buta nézet.
  A nő legyen nő teljes egészében, amilyennek született.
  A nők jók olyan dolgokban, amit folyamatosan ismételgetni kell. Nem zavarja őket a monotonitás.
  A férfi legyen férfi, de tanuljon meg empátiát tanúsítani ott, ahol arra szükség van.

   Margarete

   (2020. április 29. szerda - 22:46)

   “A nőknek csak 5%-a élvezi a szexet, míg a férfiak 100%-a.”
   Ez is faszsság-

   netuddkki

   (2020. október 22. csütörtök - 02:49)

   A nőknek csak 5%-a élvezi a szexet, míg a férfiak 100%-a.

   Valószínűleg ez a mondat (és emiatt az egész hozzászólás) valamiféle elkeseredettségből és átgondolatlanságból született, de (férfiként) biztosíthatlak, hogy a testileg egészséges nők legalább ~70-75%-a annyira élvezi a (számára jó) szexet, mint az egészséges férfiak. A maradék ~25-30% kérdéses, találkoztam/beszéltem már néhány fura nővel, akik egyébként egészségesnek tűntek.

  Rokapapa

  Rokapapa

  (2020. április 30. csütörtök - 07:10)

  Szerintem inkább arról van szó, hogy a férfiak szocializációja még mindig megrekedt a 20. század elejének értékrendszerében, ahol való igaz a nő nem volt egyenrangú a férfival, ugyanakkor egy idealizált nebáncsvirágként lettek bemutatva a kor férfijainak számára, akiket védeni, vezetni és babusgatni kell.

  Ez az a pont ahol is számomra megbukott ez a cikk. Ritkán mondok ilyet de ez most egy olyan “hová tűntek az igazi férfiak” egy újabb írása lett csak a férfiak más hibáit kiemelve.

  A probléma a férfiak túlzott és az ösztönökkel szembemenő szocializációjával van. Már a mai ötvenes korosztály is kicsi kora óta azzal szembesül, hogy az élet minden területén a férfiakat szándékosan háttérbe szorítják a nőket pedig értékeiken felül kiemelik. Már az oviban minden fiú megtanulja, hogy az ottani gyermek problémák esetében ha fiú és lány kerül szembe egymással a fiút minden esetben büntetik sőt megalázzák azzal, hogy bocsánatot kell kérnie a lánytól. Ezzel ellentétben a lányoknak mindig igaza van, ők sosem hibásak.
  Majd az iskolában folytatódik a dolog a mára már a tanárok által is elismert osztályozási eljárással amely a lányoknak jobb jegyet biztosít kisebb teljesítménynél mint a fiúknak nagyobb teljesítményért.

  Ezzel szembesülnek fiaink és lányaink is csak azzal a különbséggel, hogy elképzelni is alig tudjuk mára mekkora mértékű a lányok “favorizálása” mikor már az általános iskola első osztályosainak azt tanítják, hogy a fiúknak kötelességük engedelmeskedni a lányoknak és a férfiak csak arra jók, hogy a nők számára nehéz fizikai munkákat elvégezzék.

  Sajnos én is pont annak hatására kezdtem el foglalkozni a feminizmussal, hogy a fiam ezzel szembesített engem mintegy tíz éve. Ami tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy az akkori szülői felháborodás ellenére is csak annyi volt az Oktatásügyi minisztérium állásfoglalása, hogy a tanárnő saját véleményének oktatásba való beillesztése nem tiltottak és az állításai reálisak.

  A probléma ma ott van, hogy a nőket túlértékelik és nem is egyenjogúként hanem előjogokkal kezelik miközben a valós társadalmi értékük messze elmarad a férfiakétól. Elsősorban azért jelenthető ki, hogy a nők értéke alacsony mert átvették a férfiak nemi szerepének zömét miközben annak ellátására alkalmatlanok és ennek hatására a saját nemi szerepeiket sem tudják ellátni.

  Nem is csoda, hogy a férfiak csalódottak hisz a nő már elsősorban férfinak képzeli magát akit nem lehet vezetni és nem kell védeni miközben ott van bennük az igény, hogy a férfi védelmezze és vezesse. Ez a kettős nemi személyiség pedig az éppen adott érzelmeik szerint váltakozik a nőkben.

  Jól megmutatkozik mindkét nem esetében, hogy a nemiséggel és annak ösztöneivel szembemenő szocializáció mindkét nemet egy bizonytalan, érthetetlen és értelmetlen érzelmi állapotba taszítja. Ezen a kondicionáláson aztán a férfiak a sokkal jobban kontrollált érzelmeiknek hatására és az ösztöneik segítségével idővel felül tudnak kerekedni és akkor szembesülnek igazán a nők kifordult visszataszító személyiségével.

  Ez semmiképpen nem megrekedt szocializáció!

   Jinjangologus

   Jinjangologus

   (2020. április 30. csütörtök - 10:24)

   Szumma-szummárum:

   1. Probléma: Jó értékek mentén is lehet dogmatikusan építkezni.
   2. Megoldás: A dogmát kell levetkőzni, nem a jó értékeket.

   cs002

   (2020. április 30. csütörtök - 14:41)

   Ritkán mondok ilyet de ez most egy olyan “hová tűntek az igazi férfiak” egy újabb írása lett csak a férfiak más hibáit kiemelve.

   Nekem is volt egy ilyen érzésem. Már a cím:” Miért ábrándultak ki a férfiak a nőkből?” is zavaró számomra, mert kiábrándulni abból lehet akikkel szemben (túlzó) elvárásaink vannak, akiket nem a való értékükön láttunk/látunk, és gyakorlatilag a saját „értékítéletünkben” csalódunk, amit próbáljuk rákenni a másikra, pedig ez is csak rólunk szól.

   Már a mai ötvenes korosztály is kicsi kora óta azzal szembesül, hogy az élet minden területén a férfiakat szándékosan háttérbe szorítják a nőket pedig értékeiken felül kiemelik. Már az oviban minden fiú megtanulja, hogy az ottani gyermek problémák esetében ha fiú és lány kerül szembe egymással a fiút minden esetben büntetik sőt megalázzák azzal, hogy bocsánatot kell kérnie a lánytól. Ezzel ellentétben a lányoknak mindig igaza van, ők sosem hibásak.

   Ez semmi másról nem szól, mint arról, hogy a nő (lánygyermek) „értékesebb” a szaporodás szempontjából, mint egy fiú.

   Majd az iskolában folytatódik a dolog a mára már a tanárok által is elismert osztályozási eljárással amely a lányoknak jobb jegyet biztosít kisebb teljesítménynél mint a fiúknak nagyobb teljesítményért.

   Ösztönszinten teszi, ahogy az óvodában, és amióta (és amíg ) koedukáció van, ez nem fog semmit változni.
   Ha már az iskolai szinten a két nem ketté lenne választva, akkor nem fordulna elő ilyen.

   A probléma ma ott van, hogy a nőket túlértékelik és nem is egyenjogúként hanem előjogokkal kezelik miközben a valós társadalmi értékük messze elmarad a férfiakétól.

   Alapjába véve nem „A Nőket”, hanem a fiatal lányokat és a (még) szülőképes (jó) nőket. 40 felett és a rusnyák azért is rínak, mint a fürdős kurvák. A csúnya/öreg nőket a valós értékükön kezelik.
   A „társadalmi érték” alatt mit értesz?

   Elsősorban azért jelenthető ki, hogy a nők értéke alacsony mert átvették a férfiak nemi szerepének zömét miközben annak ellátására alkalmatlanok és ennek hatására a saját nemi szerepeiket sem tudják ellátni.

   Pontosan a társadalom ösztönös hozzáállása cáfolja azt, hogy alacsony lenne a nők értéke, nem alacsony az egy cseppet sem, sőt.
   A nemi szerepek zömét sem vették át, csak épp élnek és egyre pofátlanabbul a kihasználják azokat a lehetőségeket, amit a férfiak kitártak előttük. Miért csodálkozunk azon, ha egy gyereket egy üres szobába magára hagyva egy doboz csokival, azt megszi? Hülye lenne, ha nem tenné.

   Nem is csoda, hogy a férfiak csalódottak hisz a nő már elsősorban férfinak képzeli magát akit nem lehet vezetni és nem kell védeni miközben ott van bennük az igény, hogy a férfi védelmezze és vezesse.

   Érthető a férfiak csalódása is, mert bizony egyenlő, felnőtt félként akarják kezelni a gyereket aztán meg csodálkoznak, hogy szopnak e miatt, csak az a bibi, hogy ezért nem a gyerek a hibás, az csak azt csinálja, amire képes és amire az ösztönei késztetik, arról nem tehet, hogy túl tágak, vagy adott esetben egyáltalán nincsenek határok, felelősségre vonás, ne adj isten , büntetés, hiszen azok „őskori” csökevények. Ma már „civilizált”, felvilágosult és modern világban élünk…..

   Ez a kettős nemi személyiség pedig az éppen adott érzelmeik szerint váltakozik a nőkben.

   No meg a „hormonlöketei” függvényében…..

   Jól megmutatkozik mindkét nem esetében, hogy a nemiséggel és annak ösztöneivel szembemenő szocializáció mindkét nemet egy bizonytalan, érthetetlen és értelmetlen érzelmi állapotba taszítja.

   Ezzel vitatkoznék.
   Az nőnek ez kedvez, az átlagférfinak szopás.

   Ezen a kondicionáláson aztán a férfiak a sokkal jobban kontrollált érzelmeiknek hatására és az ösztöneik segítségével idővel felül tudnak kerekedni és akkor szembesülnek igazán a nők kifordult visszataszító személyiségével.

   És aztán bikacsordákba tömörülnek és kitör az incelforradalom…, Ja, nem…..

    Reactor

    Reactor

    (2020. május 2. szombat - 15:19)

    Nem incelforradalomra kell gondolni, hanem arra, hogy mondjuk megszázszorozódik a hivatásosak forgalma, mert feleannyit se kell gyökölni náluk azért, hogy szexelhess. Az se véletlen, hogy gőzerővel folyik a szex-androidok fejlesztése, rohamosan nő rájuk a kereslet. A férfi a kisebb ellenállás felé megy. És barátom, ebbe a magukat királykisasszonyoknak képzelő nők fognak belebukni igen csúnyán, mert nem találnak majd se balek eltartót, se apukát, miközben a “szemét férfiak” megoldják “okozsba” a szexet majd.
    Lehet ezt így is, az nevet aki utoljára nevet ugye.

     common man

     (2020. május 2. szombat - 16:18)

     Én a saját utamat járom.Házasságszédelgő leszek.

     cs002

     (2020. május 2. szombat - 23:25)

     Nem incelforradalomra kell gondolni, hanem arra, hogy mondjuk megszázszorozódik a hivatásosak forgalma, mert feleannyit se kell gyökölni náluk azért, hogy szexelhess.

     ??????

     Az se véletlen, hogy gőzerővel folyik a szex-androidok fejlesztése, rohamosan nő rájuk a kereslet. A férfi a kisebb ellenállás felé megy. És barátom, ebbe a magukat királykisasszonyoknak képzelő nők fognak belebukni igen csúnyán, mert nem találnak majd se balek eltartót, se apukát, miközben a “szemét férfiak” megoldják “okozsba” a szexet majd.

     Ahogy a faszverésbe/pornóba is “belebuktak” a nők, na hagyjuk a hülyeségeket…..

     Lehet ezt így is, az nevet aki utoljára nevet ugye.

     Én már csak röhögök a hülyeségeken….

      Reactor

      Reactor

      (2020. május 3. vasárnap - 00:20)

      Melyik része nem világos annak, hogy egyre nagyobb lesz az igény a hivatásosakra?
      Budapest gyakorlatilag már most puncitőzsde a külföldiek szemében. Ha minden külföldi után kapnék öt forintot, aki idejött tárat üríteni, már nyugdíjba mehetnék.
      A pornót pedig, ha megnézed, a nők döntő többsége ugyanúgy szidja, ócsárolja, mint a hivatásosakat. Néha még az is megesik, hogy valós indokokkal. Az igazi indok azonban az, hogy nagyon beleköpködnek ezek az ő levesükbe.
      A szexrobotok is nevetség tárgya voltak sokáig. Most konkrétan ott tartunk ám, hogy Spanyolországban a szexbaba/szexrobot bordélyok többet kapnak 1 óra használat után mint a hús-vér prostik. Mindez úgy, hogy ezek igazából még kiforratlan, kvázi kísérleti modellek, a java még csak ezután jő majd. Ha úgy adódik, majd nézz bele egy szexmasinákat üzemeltető vállalat könyvelésébe a vagyoni mérleget illetően. Lesz ám szájtátás rendesen.

       Margarete

       (2020. május 3. vasárnap - 00:33)

       Ez így van. De hiába hozol fel tényeket, a white knight úgyis vagdalkozni fog.

       cs002

       (2020. május 3. vasárnap - 13:43)

       Melyik része nem világos annak, hogy egyre nagyobb lesz az igény a hivatásosakra?

       Akkor egyre magasabb lesz az áruk, ha növekszik irántuk a kereslet.

       Budapest gyakorlatilag már most puncitőzsde a külföldiek szemében. Ha minden külföldi után kapnék öt forintot, aki idejött tárat üríteni, már nyugdíjba mehetnék.

       És ennek vajh mi köze van a pesti incelhez?

       A pornót pedig, ha megnézed, a nők döntő többsége ugyanúgy szidja, ócsárolja, mint a hivatásosakat.

       Nahát, csakhogy ennek sincs sok köze a témához, hogy ki és mit ócsáról….., mióta számit, hogy mit ugatnak?

       Néha még az is megesik, hogy valós indokokkal. Az igazi indok azonban az, hogy nagyon beleköpködnek ezek az ő levesükbe.

       Nagyon, főleg, ha szülnek gyerekeket is a kuncsaftnak…….., ja, mégsem……..

       A szexrobotok is nevetség tárgya voltak sokáig.

       Ma is az, “dildó férfiaknak”……..

       Most konkrétan ott tartunk ám, hogy Spanyolországban a szexbaba/szexrobot bordélyok többet kapnak 1 óra használat után mint a hús-vér prostik.

       És akkor a többi deviáns fetisisztát nem is számoltuk…….

       Mindez úgy, hogy ezek igazából még kiforratlan, kvázi kísérleti modellek, a java még csak ezután jő majd. Ha úgy adódik, majd nézz bele egy szexmasinákat üzemeltető vállalat könyvelésébe a vagyoni mérleget illetően. Lesz ám szájtátás rendesen.

       Ahogy minden más, perverziót “áruló” cégnél is megvan ez a “szájtátás”….

        Reactor

        Reactor

        (2020. május 3. vasárnap - 15:32)

        Akkor magasabb lesz az áruk. Problem? Vannak mindazonáltal bőven olcsóbbak is, nem a puncs.hu luxusprostijairól beszéltem. Nem mellesleg a felső tízezerre alapozni a megélhetést olyan országban, ahol 4 millió nincstelen él, öngyilkosság.
        Nevezheted őket perverznek, deviánsnak, és hasonlóknak, a bottom line az, hogy amennyiben a nők nem változtatnak a felfogásukon, ez a helyzet csak romlani fog. Talán az eredendő okokat kellene orvosolni, nemde? Elég szégyen, hogy már a gépeket is többre tartják egyre többen, mint a nőket, és erről nem a férfiak tehetnek.

         SerialSlut

         SerialSlut

         (2020. május 3. vasárnap - 15:48)

         “Vannak mindazonáltal bőven olcsóbbak is, nem a puncs.hu luxusprostijairól beszéltem.”

         Luxus. :):)
         Édes istenem! A puncson lehet a legnagyobbat bukni, lehúzza a hülye picsákat, akik “magasabb polcra rakják magukat”, mert jól hangzik elsőre, hogy 350 ezer egy hónapban, cserébe heti 2 napot kér (még mindig faszán hangzik), számoljunk mondjuk 8 órával (ami ritkán annyi). 350 ezer tehát 8 alkalmat jelent egy hónapban, alkalmanként 43.750 forintot, ami órabérben 5468 Ft. Miről beszélünk? Ez a luxus? Télleg? :)

         Annak jó, aki elvan két-három ilyenből, fix bevétel havonta, cserébe viszont heti 4-6 teljes napja rámegy amúgy, és ez majd le fog neki esni, amikor már beleegyezett és csinálja.

         A telepi C+ meg kér a rosszlányokon alkalmanként 20 rongyot, veszít vele egy órát az életéből, és ezt annyiszor teszi meg, amennyiszer akarja, semmi hosszútávú elköteleződés, semmi teljes nap ráfordítás, csicskáztatás.

         Akkor kié is a luxus valójában?

         cs002

         (2020. május 3. vasárnap - 17:15)

         Akkor magasabb lesz az áruk. Problem?

         Itt síránkozól a( nem létező) “nincstelen” 4 millióról. Hogy honnan veszitek ezt a szart nem tudom, de fidesz/orbánfóbiás baromnak ez az agyába be van égve.

         amennyiben a nők nem változtatnak a felfogásukon,

         Hány éves vagy királyfi, pl. te mennyit változtattál a felfogásodon?

         Talán az eredendő okokat kellene orvosolni, nemde?

         Csakhogy van amit (már) nem lehet a jelen keretei közt, tabula rasa-ra meg nem nagyon van jelenleg “igény”.

         Elég szégyen, hogy már a gépeket is többre tartják egyre többen, mint a nőket, és erről nem a férfiak tehetnek.

         Lényegtelen, mert ennyi erővel a vibrátor a férfi szégyene.

          Margarete

          (2020. május 3. vasárnap - 17:58)

          Itt te siránkozol rendszeresen. Szorgalmazd az Orbán robot gyártását és akkor majd lesz kit kúrnod.

          “Lényegtelen, mert ennyi erővel a vibrátor a férfi szégyene.”

          Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

          Reactor

          Reactor

          (2020. május 10. vasárnap - 15:11)

          “Itt síránkozól a( nem létező) “nincstelen” 4 millióról.”

          Igen tudjuk, amit a kormányközeli oldalak nem írnak meg, az nincs. Ostoba fidesznyikektől mást nem is vártam. Annyi gerinc meg nincs benned ugye, hogy Borsodba vagy Szabolcsba odatold a képed, ahol egy szelet kenyérért is lebicskáznak, csak harsogod a hazug kamu narancspropagandát a kinyalt seggű Viktátoroddal együtt, és remélem, hogy hopp, egyszer csak igaz lesz.

          “Hány éves vagy királyfi, pl. te mennyit változtattál a felfogásodon?”

          Nekem miért is kellene? Nem énmiattam van válságban a párkapcsolati piac.

          ” tabula rasa-ra meg nem nagyon van jelenleg “igény”.”

          Akkor majd LESZ rá igény…!!!

        Margarete

        (2020. május 3. vasárnap - 16:32)

        “Ma is az, “dildó férfiaknak”…”

        Csak a hozzád hasnló feministák szerint. De sajnálom, hogy neked még egy nőkinézetű dildóra sem áll fel.

      Margarete

      (2020. május 3. vasárnap - 00:31)

      Mi köze a szexrobotoknak a faszveréshez meg a pornóhoz?

   Soldier of MotherMadam

   Soldier of MotherMadam

   (2020. május 1. péntek - 09:23)

   Ez nagyon nem Off, mert a cikk kiváló, értelmes és kellően kemény hozzászolások is vannak.
   A megoldás útja lehet az antifeminzmus eszkaláció és cikk tartalom multiplikáció.
   Kár, hogy jobboldali portál és nincs egy baloldali is ami szociális a férfiakkal.

  righeira

  (2020. április 30. csütörtök - 22:47)

  Elsikkadt egy érdekes kérdés, Hunn tette fel: az elvárás, hogy keress >350.000-et, az mit jelent
  – rá is kell költened a nőre
  – olyan életszínvonalat, státusszimbólumokat kell felmutatnod, ami ehhez illik
  – olyan élményeket kell nyújtani, amit ehhez illik
  vagy mi?

   Soldier of MotherMadam

   Soldier of MotherMadam

   (2020. május 1. péntek - 09:32)

   Látom te pszihó vagy, ha Hunn nem válaszol szerintem a STÁTUSZ a legfontosabb férfi érték és minden alatta van. Magam részéről hiába keresek hasonlóan mint Hunn és van nőm is, ha nincsenek élő barátaim (nem üzleti partnerek és facebook ismerősök) idővel elveszek. A fizetés is csak egy pillanatnyi állapot. Az számít a férfi mit tud felépíteni és megtartani az életben, egyesek még az elértnél is károsan nagyobb hatalmat akarnak. Ebbe a világba optimális esetben a férfi dönti el melyik nőt engedi be majd mennyit és meddig enged neki. Mert azzal, hogy egy nővel sokáig élsz (én 9 éve) a bétásítás megkezdődődött hacsak nincs másik nőd vagy életed (barátok, hobbi). Bocs, hogy belepofáztam, de továbbra se tudtam értékes barátokat szerezni, mert a Bónuszbrigádot becsődöltetik az emberi félelemre építő diktátorok. Szerencsére ma jön valaki hozzánk vendégségbe, de sajnos ez félévente egyszer van. Az emberek bezárkóznak vagy csak saját magukkal foglalkoznak, nekem az internet a rabság. Kevés önzetlen és önfeláldozó ember maradt a látóteremben.

    common man

    (2020. május 1. péntek - 09:42)

    , de továbbra se tudtam értékes barátokat szerezni, mert a Bónuszbrigádot becsődöltetik a félelemre építő diktátorok.

    Tényleg kevés híradót nézek .Ez most hogyan értendő? Elmagyaráznád?

     Soldier of MotherMadam

     Soldier of MotherMadam

     (2020. május 1. péntek - 09:50)

     Olvass vissza ha érdekel. Nem vagyok a chatcicád.

     SerialSlut

     SerialSlut

     (2020. május 1. péntek - 15:35)

     Úgy, hogy nemrég kérdezte itt nyilvánosan, hogyan tudna azonos érdeklődési körű barátokat szerezni, én pedig javasoltam neki, hogy fizessen be valamire a Bónuszbrigádon, ott biztos találkozik olyanokkal és összehaverkodnak, tarthatják a kapcsolatot utána is.

     Akkor elmondott minden hülyének.

     Hát így. :)

      common man

      (2020. május 1. péntek - 17:10)

      Kösz! Már emlékszem.Csak arra nem ki kérte a segítséget.

      Margarete

      (2020. május 2. szombat - 01:19)

      “Akkor elmondott minden hülyének.”

      És milyen igaza volt :)

       Soldier of MotherMadam

       Soldier of MotherMadam

       (2020. május 3. vasárnap - 09:03)

       Kár, hogy nyíltan hazudik, mert nem mondtam el hülyének még akkor sem, ha annak érzi magát.
       Épp ellenkezőleg, megköszöntem neki. Mondogatom egy nőnek sose add azt amire számít, mert akkor lábtörlőnek vagy szolgának fog tekinteni amellyel gyorsul a bétásítási ösztöne/hajlama.

        Margarete

        (2020. május 3. vasárnap - 12:45)

        Mindig hazudik.

        SerialSlut

        SerialSlut

        (2020. május 3. vasárnap - 13:33)

        https://www.ferfihang.hu/2020/01/30/ferfiak-es-nok-40-felett

        Hát akkor nézzük: a valóság az, hogy eleinte fel sem fogtad, Blackurnak kellett elmagyaráznia neked a tanács lényegét, majd pedig a kommentfolyamban ismét csak patkánykodtál ellenem, ahogy szoktál. A cinikus köszödet utólag pozitívnak beállítani az igazi hazugság ebben a történetben.

        SerialSlut
        Nézz szét a bónuszbrigádon. Igen, fizetni kell, viszont rengetegféle “élményt” vagy “tanfolyamot” lehet venni, azaz találkozni fogsz egy csomó idegennel, akik valószínűleg hasonlóan magányosak és egyezik az érdeklődésetek, azaz hamar ki lehet alakítani haverságokat.

        Soldier of MotherMadam
        Jó tipp kösz. Barátot fogok vásárolni, mert nem akarok alfa lenni csak hétköznapi ember.

        SerialSlut
        Szívem, én nem tudom megoldani az életed vagy kitalálni helyetted egy programot, ezért ajánlottam olyat, ahol végignézheted, mi minden létezik, és talán megakad a szemed valamin.

        Blackur
        Szia SS nem azt írta, hogy vásárolj barátot hanem programot ajánlott ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak.

    cs002

    (2020. május 1. péntek - 09:45)

    de továbbra se tudtam értékes barátokat szerezni, mert a Bónuszbrigádot becsődöltetik az emberi félelemre és gyávaságra építő diktátorok.

    WTF?????????

    :)DDDDDDDDDDDDDDDDD

    Hunn

    Hunn

    (2020. május 1. péntek - 09:55)

    Hát, Soldier of MotherMadam, én úgy látom, hogy 30 fölött már nincs bandázás. A fizu tényleg csak pillanatnyi állapot, két hét múlva már a fele sincs meg.

     Soldier of MotherMadam

     Soldier of MotherMadam

     (2020. május 1. péntek - 10:07)

     Szerintem lehet 50-60 évesen is kisebb csoportban és csakis a barátok jelenthetnek menedéket és az erő megtartását ami a nőket is vonzza (újat és meglévőt is). Alig várom, hogy jöjjön este egy régi, mert lazán lehet vele beszélgetni és hasonló szinten mint pl Puzsérral akit nagyon tisztelek. Siriussal találkoztam innen kétszer, mert csajozási tanácsokat akart, de láttam neki kizárólag csak az volt célja és nincsenek is nagy gondjai vele. Ha bekötik a fejét letoj majd engem, rengeteg olyan szerintem hibás gondolkodású “barátom” volt akiknek csak addig voltam jó míg becsajoztak. Pedig bármiről szívesen beszélgetek élőben, de általában nincs kivel, csak a nő van ami kevés, mert nem minden témáról tudok vele beszélni, mivel nem érti-nem lelkesíti.

      Hunn

      Hunn

      (2020. május 3. vasárnap - 01:16)

      A Sirius nagyon jó gyerek, nagyon bírom őt én is, Soldier of MotherMadam.
      Inkább előbb, mint utóbb, nagyon zsivány puncivadász lesz belőle.
      Örömmel hallom, hogy úgy látod, hogy már nincsenek gondjai a csajozással.

      Sirius, ha olvasod, üzenem: csak így tovább, te veszedelmes csirkefogó!

      Fiatal kölyök, persze hogy első (és második) körben is a csajozás érdekli elsősorban (és másodsorban is)!
      Persze, hogy elsősorban csajozási tanácsokra számít az idősebb férfiaktól.
      Persze, hogy aztán már lép is tovább a csajokhoz, hogy velük töltse az idejét, és kipróbálja a kapott jótanácsok hatékonyságát, nem pedig idősebb férfiakkal.
      Nincs ezzel semmi gond.

      Ami téged illet, Soldier of MotherMadam, szerintem az emberek nagy többsége ki lesz éhezve az emberi társaságra a karantén végével. Szóval csak addig kell túlélni, és ahogy újra beindul a társasági élet, szerintem te is meg fogod találni a számodra megfelelő “bandát”.

       Soldier of MotherMadam

       Soldier of MotherMadam

       (2020. május 3. vasárnap - 09:50)

       Bocsánatot kérek tőled Sirius Hunn-on keresztül! Nem kívántalak megsérteni azzal, hogy megemlítettelek, csak egy jövőbeli scenariót vázoltam a korábbi tapasztalataimból kiindulva. Tisztellek, mert tudatosan és sokat teszel a sorsod jobbátételén. Ha te erőssé válsz akkor a legtöbb nő is el fog gyengülni melletted és örömmel adja át magát neked. Hiszem azt, hogy ha segítünk egymásnak nem feltétlenül attól kapjuk vissza akinek adunk. A régi barátom hozott volna nekünk egy nagy csokit, de útközben elajándékozta egy hajléktalannak és akkor jöttem rá csak ilyen apró lépésekkel tudunk kilábalni minden bajból. Az a hajléktalan reményt kaphatott úgy fél évre, hogy vannak még tisztességes férfiemberek, ha már egyre több az antiszociális-önző nő aki képtelen már adni és csak elvárni képes.

       Hunn! Általában mindennel egyetértek veled, de a kiéhezésről borúsabb a látképem, mert úgy érzékelem, hogy az étvágyunkat is csökkenteni akarják azzal, hogy minden embert drótra akarnak kötni (internet-telefon-tv) és minimalizálni a fizikai érintkezést (hiszen egy-egy nővel is csak párszor kell dugnod pár gyerekhez, nem azért mert szereted csinálni). Elon Musk nagyot nőtt a szememben, hogy súlyos kritikával illette a “kijárási korlátozás”-t míg M. Cukiberk (Facebook) és Bill Gates (Microsoft) virtuális hulladékok továbbra is fenntartanák azt, hogy használjuk a termékeiket. A kormányzatnak is érdeke, hogy a neten lógj és nyomkodd ezeket a szarokat, hiszen a céljuk a tesztelés és az emberi kapcsolatok követése arra hivatkozva, hogy egy (többnyire ártalmatlan) vírust nyomonkövethessenek rajunk keresztül. Summázva, nem gondolom, hogy ez a karanténozás olyan hamar véget érne, lehet itthon hamarabb, de máshol nem és nácinak kéne lennünk, hogy tojjunk a külföldre. Olyan barátokat keresek akik tudnak birkák is lenni ha kell, de nem követik a trendeket, hanem apró lépésekkel maguk alakítják környezetüket és nem gyáva lények akiket nők irányítanak a farkuknál fogva.

       Margarete

       (2020. május 3. vasárnap - 12:48)

       “szerintem az emberek nagy többsége ki lesz éhezve az emberi társaságra a karantén végével”

       Az emberek most is járnak társaságokba. Beszélgetésre ott a telefon meg a net is.

   common man

   (2020. május 1. péntek - 09:44)

   Nem találtam a Hunn-eredetit. De ő vajon mi alapján mondta ezt a konkrét összeget?

    Hunn

    Hunn

    (2020. május 1. péntek - 09:57)

    Volt linkelve egy cikk, hogy a puncsos lányok havi 350-re számítanak, arra reagáltam. Költői kérdés volt persze, arra számítanak a picsák, hogy rájuk is költöd. A rossz az, hogy ha ennyit keresel és odaadod nekik akkor mit eszel? Adjon a halál nekik 350 forintot havonta, dolgozzanak meg érte a kupiban mint a többi lány, ne egy verebet húzogassanak.

   tobbneju

   tobbneju

   (2020. május 1. péntek - 09:45)

   Ha egy nő 3 gyerek szülése után elvárja, hogy te havi 350.000.-Ft-ot utalj át/adj át neki havonta, azzal nincs is gond. Ha a nő gyerekeket szeretne és jól is akar élni, akkor ez egy reális elvárás. A gond ott van, hogy a nők jelentős része csak a pinája használatát akarja nyújtani ennyi pénzért, ráadásul ez a prostituált személet megerősítést is nyer a mainstream médiában. A férfiaktól az irányadó női világszemlélet nem a családfenntartó szerepet várja el, hanem a balek szerepét: aki fizet, de nem diktálhat érte. Persze van akivel ingyen is basznak, de maradjunk inkább a realitásoknál. Mert akinek ez nem megy genetikailag, az soha nem baszhat ingyen, maximum minél többet várhat el a pénzéért egy nőtől, nem csak a pinája időnkénti használatát.

    cs002

    (2020. május 1. péntek - 10:01)

    Havi 350.000.=kb 10 db “normál”-nál minőségibb, illetve kb. 4-5 escort minőségű dugás havonta.

     righeira

     (2020. május 1. péntek - 20:10)

     Neked tényleg opció a magyarországi fölhozatal mellett a kurvázás? Honnan választasz? Mert én a rosszlányokon szoktam körülnézni, ami simán lehetne romalanyok.hu: annyi kifehérített, agyonfilterezett képű, szőkére festett koszlidércet egyben csak a myvip tudott összerántani. Az ott lévő magyarok között is nagyon ritkán van igényes, vagy technikás, egyszerre meg még ritkább. Az escort pedig alsó hangon 120-150 E, plusz a fogyasztás.

     Ha tudsz a két árfekvés és minőségi szint között valamit, ki vele.

     Ha csak döngetni mész, és leszarod, hogy egy ómigránsba vered éppen bele, ne válaszolj, nem egy malomban örlünk. :D

      Naooo

      Naooo

      (2020. május 1. péntek - 20:17)

      Aki 100 ezret kiad ilyesmiért annál vagyonelkobzást kell csinálni, mert nem ért a pénzhez.

       righeira

       (2020. május 1. péntek - 20:19)

       A megtartásához talán, de a megszerzéséhez úgy tűnik, igen.

        Naooo

        Naooo

        (2020. május 1. péntek - 20:31)

        Lopni bárki tud.

         righeira

         (2020. május 1. péntek - 20:36)

         Sima lopásból nem jön össze annyi. A fölött meg kapcsolatok, vagy annál több ész kellene, ami egy tolvajnak jutott.

          Naooo

          Naooo

          (2020. május 1. péntek - 23:15)

          Lopni is lehet milliókat, milliárdokhoz se kell ész vagy kapcsolat, csupán elterelik a figyelmet, mint a tolvaj és máris kész a hitelszerződés.

           righeira

           (2020. május 2. szombat - 11:23)

           Meg kell találni a helyet, ahol a milliók vannak, be kell jutni a cégbe, vagy a megfelelő emberek bizalmába férkőzni, hozzá kell tudni férni a pénzhez, vagy mást megtéveszteni, ki kell találni az elterelő manővert, ami be is kell, hogy váljon. Az áruhitelszerződéseket meg nagyon sűrűn kellene kötögetni, hogy luxuscsajokra is maradjon belőle. :))

           Ha ilyen kibaszott egyszerű a dolog, akkor miért öregeznek a bidámbidámok? Miért pár ezrekért késelnek? Miért nem brókerkedik, sikkaszt mindegyik? Azért, mert ehhez ész kell, az “mennyiazidőagyácigitideapénztmermegszúrkállakrohaggyámeg”-hez meg nem. A víkendház felnyomásához sem. Csak ezekból nem telik 100.000Ft-os escortlányra.

           Ennél értelmesebbnek gondoltalak kezdetben, de beismerem, tévedtem.

       Hunn

       Hunn

       (2020. május 1. péntek - 21:50)

       Naooo, én inkább azt mondanám, hogy aki 100 ezret kiad ilyesmiért annál vagyonelkobzást kell csinálni, mert nem ért a KURVÁKHOZ. :)

      Jinjangologus

      Jinjangologus

      (2020. május 1. péntek - 20:45)

      Van itt az oldalon egy hiperaktív menyecske. Állítólag bukik a pszichológusokra :)

       SerialSlut

       SerialSlut

       (2020. május 2. szombat - 01:18)

       Én kifejezetten utálom látni a pszichológusok “emberi” (azaz seggfej, empátiára képtelen, előítéletes stb.) oldalát. Addig jó, amíg ebbe nem lát bele az, aki nekik fizetni szándékozik.

        Margarete

        (2020. május 2. szombat - 01:26)

        És ezzel be is bizonyítottad, bár eddig is tudtuk, hogy mennyire egy elbaszott menyecske vagy, ha sorra látogatod a pszichológusokat :D :D

         Deadpool

         Deadpool

         (2020. május 2. szombat - 07:03)

         Azt elárulod, hogy mi örömködni való van azon, ha valaki pszichológusra szorul? Neked valószínűleg a diliházban lenne a helyed, gondolom akkor te sem fogod majd bánni, ha ezen vihorásznak itt a többiek.

          tomgal

          (2020. május 2. szombat - 10:09)

          Egy ilyen retardált erre képtelen , szerintem a kérdést sem érti. Ráadásul nem csak debil , hanem jellemte(lenke) is, szóval érdemi választ ettöl nem fogsz kapni ( tudom igazán nem is vártál )

           Margarete

           (2020. május 2. szombat - 13:33)

           Hozzád ki szólt megint Surreal? Tőled mire kaptunk érdemi választ? A halmozott személyiségzavaroddal meg a szánalmas white knight nickeddel anyádat debilezd, aki a világra szart :)

          righeira

          (2020. május 2. szombat - 11:11)

          Pont azok járnak legkevésbé, akik rászorulnának. Inkább azok családtagjai, partnerei, beosztottjai. Akik elszenvedni kénytelenek.
          Amúgy nemcsak baj, meg rászorultság esetén működik a pszichológia, hanem az életminőség emelése, kompetenciák, vonások fejlesztése stb. esetében is.

          Csak létezik egy ilyen idióta stigma, hogy ha pszichológushoz jársz, akkor bolond/elmebeteg/gyenge vagy. Miközben egy egészséges ember is kerülhet kivételesen nehéz helyzetbe, vagy kerülhet ki másoknál hamarabb, jobb állapotban egy krízisből szakmai segítséggel.

           Blackur

           (2020. május 2. szombat - 12:04)

           Ha csak simán időpontot kérne az ember 4-5 hónap -ha alkoholista lennék akkor előbb-. 2 vigyorgó asszisztensnek el kell-ene- mondani miért is akarnék menni , majd bennt még egyszer s akkor eldönti továbbküld-e. Az empátiáról annyit a telefonban hallottam: még egy balfék nézz neki időpontot . . .
           Vagy amit common mondott: 2-300 ezer ft s magánszektor.

           common man

           (2020. május 2. szombat - 14:10)

           Nem kell azt az asszisztens témát túldimenzionálni.
           https://www.youtube.com/watch?v=exQrZKv68nY

          Margarete

          (2020. május 2. szombat - 13:31)

          Semmi, csak a neten ossza az észt, főleg ne másokat vádoljon a rigolyáival. Neked meg egy meló kéne, vagy az, hogy a szüleid kihúzzák végre a netedet. a többiek nem bánnák, ha nem itt okoskodnál egész nap :)

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 2. szombat - 19:36)

           “Semmi”

           Jaaa, hogy semmi. És ha semmi nevetnivaló nincs rajta, akkor minek vihorászol itt? Hm? Vagy te is a kivétel vagy minden alól, mint Hunn? Miféle ember az, aki a másik nyomorán szórakozik? Erről beszélj inkább. Vagy arról, hogy miféle ember követ mást éveken át megszállottan, hogy baszogasson. Szerinted ez normális? Csinál ilyet egy épelméjű, egészséges ember? Mégis miféle megbocsáthatatlan bűnt követett el ellened? Beszólt egyszer és nem tetszett?… Értelmesebb dologgal nem tudod elverni az időd? Mondjuk olvashatnál egy könyvet, a szókincsedre amúgy is ráférne. Szerinted kinek vagy hasznára ezzel a vaktából szardobálással? Magadnak? Esetleg nekünk? Kötve hiszem.

           “Neked meg egy meló kéne, vagy az, hogy a szüleid kihúzzák végre a netedet.”

           És te azt honnan tudod, hogy nekem mire van szükségem? Netán ismerjük egymást, vagy csak a hasadra csaptál és ideböfögted? Bedobtad, aztán lesz ami lesz, igaz? Mert te megteheted. Egyik állítás sem talált. Bár ezt szerintem te is tudod. Ha te bármiféle alap nélkül gyanúsítgatsz bárkit, bármivel, bármikor, akkor szerinted ki lesz az az idióta, aki egy percig is hitelt ad a szavadnak? Hm? Ezen elgondolkodtál már?

           Margarete

           (2020. május 2. szombat - 22:09)

           Ki vihorászott te szerencsétlen? Ha kicsid is ismernéd a védencedet, akkor tudnád, hogy a z ő nyomora nem létezik. Csinál olyat egy épelméjű ember, hogy egész nap egy oldalon okoskodik, miközben munkanélküli? Értelmesebb dologgal nem tudod elverni az időd?

           “Onnan, hogy egész nap itt tolod a sületlenségeidet.”

           “Ha te bármiféle alap nélkül gyanúsítgatsz bárkit, bármivel, bármikor, akkor szerinted ki lesz az az idióta, aki egy percig is hitelt ad a szavadnak? ”

           Ha faszt növesztenél és nem lennél white knight, akkor tudnád, hogy Surreal barátnőd vádol engem minden szarral, meg mindneki mást is, aki be mer szólni neki.

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 2. szombat - 23:37)

           “Ki vihorászott te szerencsétlen?”

           Pofátlanságból jeles. Úgy teszel mintha itt rajtad kívül mindenki értelmi fogyatékos lenne, és ne tudna feljebb görgetni 3 kommentet. Te Hunnak lehetsz a női megfelelője. Neked sem volt, aki gyerekkorodban lebaszott volna két nagy büdös pofot, amikor szemtelenkedtél.

           “Surreal barátnőd vádol engem minden szarral, meg mindneki mást is, aki be mer szólni neki.”

           Na ne mondd! Tééényleg? És ezt ki hiszi el neked? :D Ez is annyira igaz és megalapozott állítás, minthogy én munkanélküli vagyok? Vagy hogy tomgal SS? Nincs hitele a szavadnak, egy gyáva szájkaratés troll vagy, aki a neten keménykedik, név nélkül. Lófaszt nem ér a szavad, úgyhogy ha legközelebb ideböfögsz valamit, légyszíves támaszd is alá bizonyítékkal. De a lényegre még mindig nem válaszoltál: az szerinted normális, hogy éveken át követsz valakit a neten, hogy baszogasd?

           Margarete

           (2020. május 3. vasárnap - 00:29)

           Nem mindenki csak néhányan, de legfőképp te.

           Nem vagyok nő. Az a pofon meg neked kellett volna a mama hotelben, de soha nem késő.

           Ha nem lennél munkanélküli, akkor nem strichelnél itt egész nap. Itt az a fő gond, hogy itt néhány mangina mindent elhisz Surrealnak. Tomgal vagy SS vagy egy pinahiányos faszverő.

           “egy gyáva szájkaratés troll vagy, aki a neten keménykedik, név nélkül. Lófaszt nem ér a szavad”

           Mondja a 14 éves mama hoteles, aki egy szuperhősről nevezi el magát, és azt is rakja ki profilképnek :D :D

           “légyszíves támaszd is alá bizonyítékkal.”

           Majd ha Surrel barátnőd meg te is aláfogod.

           Nem normális, de nem is követem. Az szerinted normális, hogy százszor megígéri, hogy végre lelép innen, de midig visszajön? Vagy z normális, hogy egész nap itt okoskodsz meló nélkül, miközben mindneki röhög rajtad?

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 3. vasárnap - 16:20)

           “Nem vagyok nő.”

           Muhaha. Hát akkor mi vagy? Férfi nem lehetsz, egy férfi még viccből sem választ magának női nicknevet, pláne nem egy férfioldalon. Egy herélt hím esetleg? :)

           “Nem normális, de nem is követem. Az szerinted normális, hogy százszor megígéri, hogy végre lelép innen, de midig visszajön?”

           Nem követed, de azért azt bizton állítod, hogy 100x megígérte, hogy lelép innen. Gondolom, mind a 100 alkalommal teljesen véletlenül botlottál bele és olvastad el. Nincs valami sok eszed, ha már 1 kommenten belül sem vagy képes következetes lenni.

           “miközben mindneki röhög rajtad”

           Mutass már nekem egy röhögő embert, puncis fiú! :D

           Margarete

           (2020. május 3. vasárnap - 16:42)

           Vezetéknévről még nem hallottál te félhülye? Egy férfi Deadpool nevet nem választ magának, a képét sem rakja ki, főleg akkor, ha egész nap politikában okoskodik :D

           “Egy herélt hím esetleg? :)”

           Minek? Annak itt vagy te :)

           Miért te nem szoktad olvasni a kommentjeit? Mindenhol az övéi villognak. Nyilván szoktad, így a fogyatékos logikád mentén te is követed. Ez meg magyarázza miért ugatsz habzó szájjal a védelmében, de hiába próbálkozol, nem fogja elvenni hálából a szüzességedet :)

           „Mutass már nekem egy röhögő embert, puncis fiú! :D”

           Keresd vissza az a vitáidat. Ja azok már régen voltak, meg sem történtek mi, szűz biszexfiú :)

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 3. vasárnap - 18:04)

           “Vezetéknévről még nem hallottál te félhülye?”

           :’DDDDDD

           Istenem, ekkora kretént… És mi a keresztneved? Thatcher? :D

           “Keresd vissza az a vitáidat.”

           Aha, majd én fogok keresgélni és cáfolni a légből kapott hülyeségeidet. Nagyon el vagy tévedve, ladyboy. :D

           Margarete

           (2020. május 3. vasárnap - 23:25)

           Olaszokról hallottál már? Nem csak a magyarok léteznek a földön te fasszopó :D

           “Nagyon el vagy tévedve, ladyboy. :D”

           Utánam is hiába koslatsz. Én sem fogom elvenni a szüzességedet :D

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 4. hétfő - 00:43)

           “Olaszokról hallottál már?”

           Hogyne hallottam volna. Ők a tengerparti cigányok. Azt hiszem ez meg is magyarázza a foghíjas IQ-d, vagy azt a szégyentelenkedést, amit leművelsz. Ha tényleg ez a vezetékneved, javaslom gyorsan változtasd meg. Egy szimpla buzi is besértődne, ha így hívnák. :D

           “Én sem fogom elvenni a szüzességedet.”

           Ne álmodozz, kokeró. Bottal se piszkálnék egy digó ladyboyt. Vagy egy digót. Főleg nem egy Margaretet. :DDD

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 02:22)

           A neten, a mama hotelben nagy a pofád, de élőben remegő lábakkal térdelnél le eléjük, te kamu alfa :) A profilképed meg a nickneved után te inkább ne iq-zál :)

           “azt a szégyentelenkedést”

           Az a te itteni white knight akciód :D

           Lássuk a te vezetékneved, ha már ennyire kemény vagy a gép mögött. Mondjuk úgysem mered leírni, a Weismüllert én sem merném.

           “Egy szimpla buzi is besértődne, ha így hívnák.”

           Te már csak tudod szűzfarok :)

           “Bottal se piszkálnék egy digó ladyboyt. Vagy egy digót”

           Szóval csak fehér meg zsidó farkakat szopsz. Meg egy transzit akarsz itt megkúrni :D

           common man

           (2020. május 4. hétfő - 06:04)

           A neten, a mama hotelben nagy a pofád, de élőben remegő lábakkal térdelnél le eléjük, te kamu alfa :)

           Szerintem a ti “szentháromságotok” a legnagyobb kamu.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 4. hétfő - 07:07)

           Nüansz: nem először jössz ezzel, szóval ezek szerint akkor én vagyok Deadpool is, nem csak lenke és tomgal meg Lierin. Az már végülis akkor szentötösség. :)

           Valóság: egyik sem.

           Azt viszont innentől kólachipsszel a kezemben nézem végig, kula nénje mit kezd ezzel a helyzettel, kibírja-e a kis törékeny egója a nemes cél érdekében. :)

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 12:23)

           Deadpool valószínűleg nem te vagy. Bár ki tudja, lehet létrehoztál egy mangina nicket, hogy aztán alfaként beállíthasd itt az oldalon :)

           „Azt viszont innentől kólachipsszel a kezemben nézem végig”

           Ahhoz képest, hogy úgy volt eltakarodss innen, most beismered, hogy egész nap itt baszod az anyádat, ahogy mindig :) Ha még ezt a kis saját szabályt sem tudod betartani, akkor mindenki sejtheti mennyire vagy komolyanvehető az élet más területein?

           cs002

           (2020. május 4. hétfő - 15:00)

           A “digó vonal” miatt gondoltam, de nem te vagy a “lilahajú”?

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 4. hétfő - 18:14)

           “A “digó vonal” miatt gondoltam, de nem te vagy a “lilahajú”?”

           Te honnan tudsz ilyeneket? Titokban indexet olvasol? :)
           Amúgy tutira amiatt dobta be, hogy olasz, mert a tintásnak onnan származó férje volt, sőt ott is laktak, amíg el nem váltak, ha jól emlékszem. De az ő egyedi olasz nevét éppenséggel tudni. Meg ő, ha akarna sem tudna lemenni ekkora böfögő gyökérbe, ő inkább a barokkos körmondatairól és szómágiájáról volt híres mindig is.

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:26)

           Ez megint csak olyan dolog, amit te tudhatsz a Lenkédről. így nem kérdés, hogy te vagy az :)

           tomgal

           (2020. május 4. hétfő - 19:12)

           Ilyenkor nem kell kérdőjelet rakni képzet(lenke)!

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:27)

           Milyenkor Serigal?

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 4. hétfő - 17:03)

           “Szerintem a ti “szentháromságotok” a legnagyobb kamu.”

           Valóban? :) És azt elárulod, hogyan jutottál erre a véleményre? Nagyon érdekelne. :)

           common man

           (2020. május 4. hétfő - 20:12)

           És azt elárulod, hogyan jutottál erre a véleményre?

           Egyszerű férfi megérzés.
           Megtámogatva némi általad(általatok) elkövetett hibával.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 4. hétfő - 20:43)

           Nekem meg van egy olyan női megérzésem, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. :)
           A “megérzésekre” konteózás (szakszóval: nüanszolás) mindig is a gyengék fegyvere volt, aztán jól pofára is szoktak esni, miközben mindenki más jókat derült rajtuk, aki tudta az igazat. Aztán egy ponton leesik nekik is a tantusz, hogy hülyét csináltak magukból egy cseppet, akkor jön a mosakodás, hogy nem is hitték azt ő teljesen komolyan, “csak vicceltek”, “csak trollkodtak”, “csak piszkáltak”. Vagy tagadás a sírig, mert túl kínos volna évek múltán belátni. Nem baj, én szeretem kivárni ezt a pillanatot, már van benne tapasztalatom, szeretem nézni a tekergést olyankor.
           Viszont addig is, kérlek, szedd össze azokat a bizonyos hibákat, amiket én (“mi”) elkövettünk, hadd okuljak belőlük, pusztán ezért kérem. :)

           common man

           (2020. május 4. hétfő - 21:03)

           Nekem meg van egy olyan női megérzésem, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. :)

           Nahát,az kizárt,hogy a csakszi is ti legyél…

           A “megérzésekre” konteózás

           Volt ott még más is.

           miközben mindenki más jókat derült rajtuk, aki tudta az igazat.

           Persze nyugodtan nevessetek rajtam egy jót.Találkozunk a találkozón.Öt sört megér.Lányok barnát kapnak a gyerek meg alkoholmentest.Én beismerem ha tévedek.Gyertek.

           Viszont addig is, kérlek, szedd össze azokat a bizonyos hibákat

           Ha én szedem össze abból nem tanultok semmit.Tudjátok,hogy tudom , ennyi legyen elég.(tanulsz,tudod)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 4. hétfő - 21:10)

           Szóval érzed, hogy rád ég, értem. Ez már a “deakkojisz” fázis, nincsenek érveid, csak női megérzéseid, és már komoly arcvesztés lenne, ha nyilvánvalóvá válna, hogy egy nüanszbajnok vagy csupán. Deadpool belekeverésével nagyot hibáztál, azt azért érzed magad is, mert róla pláne egyértelmű, hogy nem én vagyok, másról meg… szóval egy mondattal úgy le tudnálak alázni, de azt hiszem, meg tudod te ezt majd a maga idejében, és akkor majd jusson eszedbe, hogy valószínűleg ő sem tart a legélesebb késnek a fiókban, amikor elmondja neked, még ha udvarias is lesz. :)

           common man

           (2020. május 4. hétfő - 21:24)

           Ha te úgy mondod anyuka…De az oldalt remélem elmentetted.Aztán olvasd el miket írtál.Gyertek el .Ahányan vagytok annyi percig-1 fogom folyamatosan szégyellni magam.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 4. hétfő - 21:30)

           Persze, hogy elmentem. :)
           Az viszont szégyen, ha egy férfi nem tud logikusan gondolkodni. Például bármitől függetlenül lehetek Lierin, Deadpool, lenke vagy tomgal, akárki, élőben pedig játszhatom, hogy normális vagyok. Téged ezek szerint ilyen könnyen meg lehetne vezetni, mert úgy hiszed, hogy aki veled szemben áll, nem lehet egy pszichopata.
           És ezt nekem kell leírnom?

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:32)

           “Például bármitől függetlenül lehetek Lierin, Deadpool, lenke vagy tomgal”

           Én csak miattad, meg a mangina csicskáid miatt lehetek Lenke.

           “Téged ezek szerint ilyen könnyen meg lehetne vezetni, mert úgy hiszed, hogy aki veled szemben áll, nem lehet egy pszichopata.”

           Ezt pont te mondod, mikor a bokorban baszol minden sutyerákkal?

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:30)

           Deadpool szerintem is csak a pincsi kutyád, aki pitbullnak hiszi magát.

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:29)

           “A “megérzésekre” konteózás (szakszóval: nüanszolás) mindig is a gyengék fegyvere volt”

           Szépen beoltottad magadat :)

           “aztán jól pofára is szoktak esni, miközben mindenki más jókat derült rajtuk, aki tudta az igazat.”

           Ez történik most veled is, ahogy mindig.

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 4. hétfő - 21:04)

           Na jó, hagyjuk a süket dumát. Mivel gyalogoltam a lelkedbe? :)

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 4. hétfő - 16:58)

           Na mi van mamahotel? Hétfő délben is ráérünk? :D Valahogy sejtettem, hogy magadból indulsz ki, az állam csöcsén élősködő parazita vagy. Azért legalább jelentkezni voltál? Anélkül nem kapsz digó segélyt.

           “A neten, a mama hotelben nagy a pofád, de élőben remegő lábakkal térdelnél le eléjük, te kamu alfa :)”

           …Mondta a csicska ladyboy, aki névtelenül kötekedik a neten egy lányba.

           “Lássuk a te vezetékneved,”

           Wilson. De ha nem lennél egy primitív paraszt, ennyit magadtól is tudnál. :)

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:42)

           Igen. Ha a 40 éved alatt dolgoztál volna akár egy percet is, meg ha nem délben térnél magadhoz a mama putrijában, akkor tudnád, hogy vannak különböző munkakörök meg műszakok :)

           “az állam csöcsén élősködő parazita vagy. Azért legalább jelentkezni voltál? Anélkül nem kapsz digó segélyt. ”

           Mondja a segílyből él putrilakó :)

           “Mondta a csicska ladyboy, aki névtelenül kötekedik a neten egy lányba”

           Mondta a szűz transznemű, aki névtelenül véd egy idegent (csak azért mert az kurvának adta ki magát), abban a reményben, hogy majd megszabadítja a nyomorától. Ja és persze pincsikutyaként ugat egy másik idegennek. Én nem lányba kötözködtem (jó cigányos megfogalmazás), hanem egy kamu kurva shemalebe.

           “De ha nem lennél egy primitív paraszt, ennyit magadtól is tudnál. :)”

           Szóval a traskultúrád az intelligencia fokmérője :D :D Sejtettem, hogy nem mered leírni a köpedelmes neved, mert parázol hogy téged is elvisznek, mint anno nagymutteréket Wilsonstein :) Először nőjj fel, cseréld le a képed, találj ki egy értelmes nickenevet, aztán akarj csak másokat oltogatni, te kis szaros :)

           common man

           (2020. május 3. vasárnap - 18:30)

           Veszekedtek itt aztán lehet ,hogy még gyerek! Erre nem gondoltál?

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 3. vasárnap - 19:43)

           Gondoltam. Szerintem nem több 25 évesnél. És? Neki nincs felelőssége? Vagy bárki pisztolyt tart a fejéhez, hogy itt trollkodjon? -.-‘

           Margarete

           (2020. május 3. vasárnap - 23:27)

           Gondoltam erre is. A szellemi képességei alapján 14, de valószínűbb, hogy már elmúlt 40, és még mindig a mama hitelben lakik. Bárki pisztolyt tart a fejéhez, hogy itt okoskodjon, mangináskodjon?

           tomgal

           (2020. május 4. hétfő - 19:22)

           Sajnos Deadpool, emberte(lenke) jó eséllyel hímnemű. ( ezt meg is írtam pár embernek magánban) , szóhasználat , amikor kiesik a troll szerepből nagyon emlékeztet valakire. Régi motoros másik nickje. Jó lett volna azt hinni ,hogy ilyen gagyi és alpári stílusban csak nőnemű képes itt böfögni.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 4. hétfő - 19:33)

           Hát nézd, nekem két kitartó netes zaklatóm van. Az egyik a lenke, a másik egy nyomi férfi wannabe blogger, akit úgyszintén tiltottak pl. a sorozatrandizóról már korábban, mert csak kötözködött mindenkivel (és ők aztán össze is értek, a blogján reklámozza lenke hazug, indexellenes fikablogját). Szóval hacsak úgy nem… :)

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:53)

           “Hát nézd, nekem két kitartó netes zaklatóm van.”

           Legalább ennyi kapcsolatod van, ha már mindenki utál mint a szart :)

           A te köpedelmes “blogoddal”, amit 10 ember sem olvas, nem kéne másokat wannabe bloggereznzned :) Teljesen rád illik ez a megfogalmazás :) Hogy reklámozta a blogját? Ezt pont te mondod, aki itt reklámozza folyton a nevetséges “oldalát”. Meg a randizón is, ahonnan szintén kiutáltak téged. Indexellenes? Nyomorult libsiként érthető, hogy fáj neked az index ellenesség :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 4. hétfő - 23:05)

           Alterverzum: “Meg a randizón is, ahonnan szintén kiutáltak téged.”

           Valóság: “Konkrétan, kétszer végigolvasva a blogot, az ember fiának gyakorlatilag elmegy a kedve a nőkkel való bárminemű kapcsolattól. Legalábbis nekem így történt. :D (Azért láttam példát értelmes női hozzáállásra is, SerialSlut, Delin és anno néha clarie85 személyében. Nincs minden veszve. :D)”

           Ellenben rólad?

           “Tényleg szomorú, hogy ebben tudja csak kiélni magát, mennyire lehet pocsék élete egy ilyen embernek?”

           Tudom. Hazudtál, mert megteheted. A szerény képességű commonon kívül viszont úgy tűnik, mást már nem tudsz megvezetni.

           *micdrop*

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 23:15)

           Megint a kamu belső világodra utalgatsz?

           “Azért láttam példát értelmes női hozzáállásra is, SerialSlut, Delin és anno néha clarie85 személyében. Nincs minden veszve. :D)””

           szóval csináltál egy kamunicket a randizón, amivel ezt a hazugságot leírtad? Gratulálok :)

           “Tényleg szomorú, hogy ebben tudja csak kiélni magát, mennyire lehet pocsék élete egy ilyen embernek?”

           Ezt egy az egyben rólad is írhatták volna.

           “A szerény képességű commonon kívül ”

           A te fogyatékoddal nem kéne másokat szerényképességűznőd. Különben is, hogy beszélsz azzal, aki visszafogadott ide téged?

           Reactor

           Reactor

           (2020. május 5. kedd - 00:00)

           Normális ember utálja a Zsindexet, mint a szart. Ebben tehát teljesen igaza van. Azt a legalja pöcegödör selejtet hogyan lehet egyáltalán szeretni?

           Margarete

           (2020. május 5. kedd - 00:24)

           “Normális ember utálja a Zsindexet, mint a szart. Ebben tehát teljesen igaza van. Azt a legalja pöcegödör selejtet hogyan lehet egyáltalán szeretni?”

           Hát igen. Severial Slut mégis szereti. Nyilván mert elvegyül ott.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 5. kedd - 07:40)

           Egy “taposóakna” az út közepén csak egy szennyeződés.
           Egy vagon trágya viszont hatalmas érték!

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:46)

           “Sajnos Deadpool, emberte(lenke) jó eséllyel hímnemű.”

           Én legalább igen, veled ellentétben. Ez sokat elárul a másik ratyiról, hogy nem tud különbséget tenni a két nem között. Persze hogy magáról sem tudja, hogy fiú e vagy lány :)

           tomgal

           (2020. május 4. hétfő - 19:17)

           “ Nem vagyok nő”

           De férfi sem…

           Margarete

           (2020. május 4. hétfő - 22:53)

           “De férfi sem…”

           Mondta a transzi.

          common man

          (2020. május 2. szombat - 17:21)

          Értem én a felháborodásodat de ez kétértelmű.Nem biztos ,hogy azért látogat a pszichológushoz mert a szolgáltatását akarja igénybe venni.A vízvezetékszerelő is ha elmegy a pszichológushoz lehet ,hogy a csőtörést megy javítani.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 2. szombat - 18:04)

           Tényleg muszáj ezt, common?

           common man

           (2020. május 2. szombat - 20:53)

           Persze.Az én fegyverem a béke és a mindent elsöprő szeretet.Szeretlek benneteket!

           Margarete

           (2020. május 2. szombat - 22:10)

           Tényleg muszáj ezt, Surreal?

           Deadpool

           Deadpool

           (2020. május 2. szombat - 19:52)

           Akkor szerintem olvasd el mégegyszer, amit írt, mert nincs ott semmi, ami kétértelművé teszi. A szándéka egyébként is elég világos: szart kenni jött, más nem érdekli.

           Margarete

           (2020. május 2. szombat - 22:12)

           Mármint azt a szart, amit te ide kinyomtál magadból. Surreal ugyanezért jött amúgy. Persze ez nem zavar te kis white knightocska :)

           Margarete

           (2020. május 2. szombat - 22:09)

           Ebben van valami :D :D

        righeira

        (2020. május 2. szombat - 10:54)

        Remélem, nem kevered össze az orvos végzettségű pszichiátert a bölcsész végzettségű pszichológussal. Olyan pszichológushoz kell járni aki a bolognai rendszer előtt jutott be a szakra. Addig volt szóbeli felvételi a pszichológia szakon, azaz a gyakorlott pszichológusok kiszűrték a “nagy kórképeket” és volt elbeszélgetés a jelentkezés motivációiról is. Bologna óta nincs személyiségi/alkalmassági szűrés, ráadásul érettségi alapján jutanak be az emberek, először az egyetemen találkoznak szakirodalommal. (Mi még írásbeli szóbeli-vizsgát tettünk pszichológiából, amit külön a felvételire meg kellett tanulni!)

      Hunn

      Hunn

      (2020. május 1. péntek - 22:01)

      Tudod righera, amikor utoljára néztem a rosszlányokat, mint lehetséges opciót, Budapesten kábé ezer prosti hirdetett.
      Eközül az 1000 nő közül összesen egyetlenegy (azaz 1 db) olyan nőt találtam, akire azt tudtam mondani, hogy na, őt meghúznám.
      (És ez az arány független a hirdetők etnikai összetételétől.)
      A többit nem. Hát még hogy fizessek is érte…
      Magam sem tudom, hogy ez normális-e részemről.
      Lehet, hogy öregszem. Fiatalon sokkal több nőtípus vonzott. Ma viszont pontosan tudom, hogy ki az, aki a szexben adni tud nekem, és akinek én is adni tudok (jelen esetben nyilván pénzt, de általánosabban is értem ezt a dolgot.) A többi nő nem érdekel. Számomra mintha nem is léteznének.

       righeira

       (2020. május 1. péntek - 22:45)

       Én 11 évet töltöttem 4 szakon, emiatt nekem az egyetemista típus jön be, na olyat a prostik között nem nagyon találsz.
       És valóban, ha már fizetni kell érte, nem mindegy kivel.

       Lehet emberismeret is: fiatalon a legyet is röptében, hiszen nem tervezünk a jövőre. Ráadásul nincs megszilárdult személyiségünk, egyéniségünk – sokkal több emberrekl passzoluk össze. Most már van egy személyiségünk , egy elért státuszunk, tapasztalataink stb. ha komolyan keresünk már nehezebb dolgunk van. Ráadásul nálam a C+ kizárva.

      cs002

      (2020. május 2. szombat - 09:36)

      Nem opció és nem választok.
      Az avokádó árát is tudom, attól függetlenül, hogy nem fogyasztom. De úgy látom te “vevő” vagy, a négy diplomáddal….., amivel ez előbbiek fényében nem dicsekednék, de ez meg a te dógód….

       righeira

       (2020. május 2. szombat - 10:47)

       Nem, nem tudod. Én tudom, mert figyelemmel kísérek több oldalt, olvasom a lányokról készült visszajelzéseket, és privátban is beszélgettem néhány sráccal aki jár hozzájuk. Még adminokkal is vitáztam egy-két bejegyzés miatt. És történetesen van egy magyar származású ex-pornósztár ismerősöm is, akivel beszélgettünk már a témáról jó párszor. Ezért többet tudok, mint a felületes szemlélő, vagy akár egy hérköznapi vevő. Nemcsak az avokádó árát, azt is, mennyiért milyen minőségűt kapsz, hol akarnak átverni vele, hol lehet primer árut kapni, és hol kínálnak selejteset, vagy éppen hogyan trükköznek a “webboltok” a képekkel és a vásárlói visszajelzésekkel. 20-as éveimben jártam avokádóért, nem szégyellem, akkor és ott megvolt az oka, és tanultam is belőle. Azóta évente egyszer-egyszer próbálkozom, de általában a csalódás miatt már az ajtóból visszafordulok.

       A bejegyzésedben te hoztad fel alternatívaként a 350-es havi fenntartású partnerrel szemben a sima prostit, meg az escortot. Ezért kérlek döntsd el, ez most elfogadható alternatíva (és akkor ne szólj le senkit, ha él vele), vagy nem elfogadható, férfias (akkor viszont ne tüntesd fel alternatívaként).
       (Amúgy ha a négy diploma, a mögötte álló tudás és élettapasztalat perdöntő – vagy legalábbis előny – lenne a társkeresésben, sem én sem a világ nem itt tartanánk. Úgy tűnik, minél kvalifikáltabb valaki, annál inkább érzi saját korlátait, annál önkritikusabb, józanabb, míg a többség a tudását magabiztossággal, meg “fellépéssel” “pótolja”.)

       Nem ártana, ha növesztenél egy kis önkritikát. Lehet, hogy bizonyos csajoknál bejön az “én mindent (jobban) tudok, mindenről határozott és csípőből kilőtt véleményem van” – de ez egy férfioldal. Itt nem olyanokat kell elkápráztatni, akik alig várják, hogy behódolhassanak valakinek, aki a sekélyes elvárásaiknak megfelelő magabiztossággal eregeti a megalapozatlan, téves, ostobaságokat. Senkinek nem muszáj mindenről alapos ismeretekkel rendelkeznie. De nem is kellene beleszólnia bármibe, amiről azt hiszi, fogalma van róla. Add át üdvözletem Dunning és Kruger uraknak!

        cs002

        (2020. május 5. kedd - 09:12)

        Nos, „négydiplomás”, azon kívül , hogy fényezed magad, egy szolgáltatás árainak(jelen esetben a prostiké) ismerete nem atomfizika, és nem kell hozzá bennfentesnek lenni, mert ebből a szempontból irreleváns.

        20-as éveimben jártam avokádóért, nem szégyellem, akkor és ott megvolt az oka, és tanultam is belőle. Azóta évente egyszer-egyszer próbálkozom, de általában a csalódás miatt már az ajtóból visszafordulok.

        Látod, ez sokkal lényegesebb információ, főleg arról, hogy miért van erre szükséged.

        A bejegyzésedben te hoztad fel alternatívaként a 350-es havi fenntartású partnerrel szemben a sima prostit, meg az escortot.

        Tévedsz, én csak egy egyszerű átváltást végeztem. Te kezdted püfölni az általad felállított bábodat. Engem személy szerint hidegen hagy, hogy ki, hogyan él, vagy sem vele, az az ő dolga, én csak annyit mondok, hogy ez egy tünet és sokszor az illető nyomorának, mármint annak, aki nem „kiegészítésként” , hogy úgy mondjam „extraként” veszi igénybe ezeket, hanem jobb híján, elkeseredésében.

        (Amúgy ha a négy diploma, a mögötte álló tudás és élettapasztalat perdöntő – vagy legalábbis előny – lenne a társkeresésben, sem én sem a világ nem itt tartanánk. Úgy tűnik, minél kvalifikáltabb valaki, annál inkább érzi saját korlátait, annál önkritikusabb, józanabb, míg a többség a tudását magabiztossággal, meg “fellépéssel” “pótolja”.)

        És ilyenkor felmerül a kérdés, hogy a tanult ember képes-e „hályogkovács”-ként működni?

        Nem ártana, ha növesztenél egy kis önkritikát.

        A te egód sérelme a te dolgod. De pár sorral feljebb épp arról értekeztél, hogy a sok tudásoddal együtt szopóágon leledzel……..

        Lehet, hogy bizonyos csajoknál bejön az “én mindent (jobban)
        tudok, mindenről határozott és csípőből kilőtt véleményem van”

        Van néha ilyen is, és van, amikor tévedek. De egy egyszerű árközlésből ilyen messzire eljutni, és e köré felépíteni az önfényezésed, meg frusztrációdból származó nyomorod, az szintén beszédes.

        – de ez egy férfioldal.

        :)D

        Senkinek nem muszáj mindenről alapos ismeretekkel rendelkeznie.

        Azért, ha a sok ostobát nézzük, én bizony úgy fogalmaznék, hogy de, kifejezetten ajánlott, csakhogy helyén kezelve a dolgokat, mert a prosti árak viszonylatában kurva mindegy, hogy az iparágról neked milyen tudásod van.

        Az avokádó teljes „életútja”, annak nüansszai kurvára indifferensek számomra, amikor az üzletben találkozom vele és még odáig el sem jutottam, hogy meg akarom-e nvenni, vagy sem, azon az áron, amennyiért kínálják.

        De nem is kellene beleszólnia bármibe, amiről azt hiszi, fogalma van róla.

        Pontosan, mellesleg nem keverni a lényeget a lényegtelennel, aztán ebből meg egy túltenyészteni és önfényező „kioktatást” prezentálni, szalmabábpüföléssel egyetemben.

      Reactor

      Reactor

      (2020. május 2. szombat - 15:21)

      Ezzel egyetértek, a beszamolok.com az jobb, ott feleennyi buckalakó nincs.

  Reactor

  Reactor

  (2020. május 2. szombat - 03:44)

  A válasz erre többszintes, sok pici effektus együttes hatása az, hogy a férfiak egyre inkább úgy kezdik érezni, nem érdemes foglalkozni a nőkkel, mert többet veszítenek vele, mint amennyit nyernek.
  1: Nincs közös kommunikáció – a férfiak racionális, a nők érzelmi alapon érvelnek, tehát MINDIG elbeszélnek egymás mellett.
  2: Bődületes a férfitöbblet, aminek következtében még a ronda nőknek is bőven jut pasas, ergo ők is jóval a szintjük felett válogatnak már, az átlagosak méginkább, az átlagon felüli nők meg aztán főleg. Így uszkve minden nőnek jut férfi, viszont rengeteg férfinak nem jut nő.
  3: Nagyon túltolták az egyenjogúságot; a feminizmus elérte már réges-rég a célját, okafogyottá vált, most már nemi alapú pozitív diszkriminációvá vált az egész.
  2018-ban készült egy eléggé átfogó felmérés Ámerikában, az US Social Survey készítette, tehát nem valami zsindex-szintű legalja selejt csapkodott a hasára. A 18-35 év közötti férfiak 30% már évente EGYSZER SEM szexel. Ha extrapoláljuk, úgy 50% nem szexel havi egyszer. 80% heti egyszer se. A férfiak egyszerűen elkezdtek tömegesen, hihetetlen gyorsasággal leszokni a szexről. A szakadék már akkorára nőtt ott, hogy a középvezető vagy afölötti férfiak 40 százaléka már egy helyiségben sem hajlandó tartózkodni nőkkel a metoo-ökörség óta. És mivel mikor Ámeriká fingik egyet, azt az egész világ kénytelen szagolni, csak idő kérdése, mikor jelenik meg ez a tendencia idehaza nálunk. A realista, két lábbal földön járó férfiak nemhogy elköteleződni nem fognak, de messzire kerülik majd a nőket. A hivatásosak forgalma az egekbe szökik majd, tekintve, hogy náluk nem kell árnyékra vetődni és fölösleges köröket futni, nagyon is valószínűnek tartom, hogy a szexipar lesz Magyarország húzóágazata (hogy aztán a szex-androidok mennyire váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, még erősen a jövő zenéje), mert a magyar lányok a Nyugathoz képest olcsóbbak, és bőven akad belőlük.
  Egyszerűen túl nagy kockázatot jelentenek a nők az élet minden terén, a férfiaknak meg van így is éppen elég bajuk, semmi kedvük még pluszban egy közepesen erős idegbajhoz a nők miatt.

   Blackur

   (2020. május 2. szombat - 11:01)

   Egész eddig olyan cikkeket olvasni hogy a nők racionálisan megmérik a pasir a pasik érzelmesebbek. Az első pont ennek ellentmond.

    Reactor

    Reactor

    (2020. május 2. szombat - 15:05)

    Most ezt nyilván nagy általánosságban kell érteni, hogy a férfiak racionálisabbak. Elsősorban nem a férfiakra jellemző a hiszti, az érzelmi zsarolás, meg a sírás mint fegyver alkalmazása :)

     Jinjangologus

     Jinjangologus

     (2020. május 2. szombat - 16:01)

     Sarkítva, karakterisztikusan értelmezve, a nő az érzelmességgel nyerni (hasznot húzni) akar, a férfi meg épp akkor érzelmesebb, amikor kész veszíteni (pragmatikus szempontból). Ilyen értelemben véve a férfi irracionálisabb. Leginkább morális kérdésekben.

      Reactor

      Reactor

      (2020. május 2. szombat - 16:28)

      A moralitás és a racionalitás nem mindig eveznek egy csónakban. A tudomány eleve olyan terület, hogy jobbára érzelemmentes.

       Jinjangologus

       Jinjangologus

       (2020. május 2. szombat - 16:53)

       Persze, viszont az élet nem csak tudományból áll. A legnagyobb exisztenciális dilemmák a ráción keresztül nem oldód(hat)nak meg.

       Aki itt is az eszére alapoz, annál a nihil borítékolható. Az értelmetlenség és a halálfélelem végigkíséri az életútját. Minden sarkon denevéreket meg cibetmacskákat fog látni. Hogy legyünk naprakészek a metaforákkal :)

        common man

        (2020. május 2. szombat - 17:05)

        Cibetmacska-egybesült(covid) denevér-kocsonyában áááá összefut a nyál a számban

        Reactor

        Reactor

        (2020. május 2. szombat - 17:33)

        Nem tudom, én mindig racionális alapon vizsgálok meg egy adott dolgot, és az a fő véleményem, hogy az érzelmek megzavarják a gondolkodást. Ami a koronavírust illeti, mindvégig azt állítottam (és most is fenntartom) az állításomat, hogy teljesen fölösleges és kontraproduktív itt zombiapokalipszist vizionálni. Mást se lehet olvasni, csak jaj jaj, jön a nagy gonosz korona vájrösz, mindmeKhalunk, pánik, fusson mindenki szerte-szana…mindeközben a korábbi világjárványokból (kergemarha-kór, SARS, madárinfluenza, H1N1) se lett világvége. Ennek ellenére rendszeresen, minden alkalommal félreverték a harangot, hogy namostaztán tényleg itt döglünk meg. És lám, a Föld azóta is vígan forog.

         common man

         (2020. május 2. szombat - 17:50)

         Ha én gonosz összeesküvő lennék de nem vagyok az és mondjuk a monogrammom BG lenne.Úgy csinálnám:Először világméretű pánik kevés valóságos beteggel persze a gyengített vírus forog csak.Az összeesküvéselmélet-hívők oltásellenesek és co.-tombolnak toporzékolnak.Jogosan.Aztán lépnek a kormányok,lassabban óvatosabban .Lazítanak.Ekkor engedném útjára a valóban fertőző gonosz gecit.Néhány oltásellenest meglincselnének én meg vígan forgalmaznám a “vírusvédelmet”.Persze ez csak a készülő fantasztikus könyvem vázlata.A valósággal való mindennemű hasonlóság csak a véletlen műve.

          Reactor

          Reactor

          (2020. május 2. szombat - 18:06)

          Nem tudni, mi az igazság, a SARS-helyzetből se igen profitáltak semmit a kormányok (fun fact: a SARS-ot is ugyanolyan koronavírus okozza, csak épp másik törzs), sőt, az egészségügy jobbára semmi hasznot nem hoz, tiszta ráfizetés. Arról nem is beszélve, hogy ha így is van, sikerült olyan szellemet kiengedniük a palackból, amit aztán nem tudnak visszagyömöszkélni, és biza közülük is jópárba beleakaszthatja a horgát.
          Sajna-bajna a vájrösz azon életformák közé tartozik, akiket nem lehet lefizetni.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 4. hétfő - 19:33)

           Szerencse, hogy akiknek meg van a képzettségük, hogy (elméletileg!) manipulálni képesek egy RNS-vírust, azt is tudják, hogy értelmetlen és céltalan lenne, mert bármikor beüthet egy spontán mutáció és akkor elszabadul, beláthatatlan következményekkel!

           common man

           (2020. május 4. hétfő - 20:15)

           azt is tudják, hogy értelmetlen és céltalan lenne,

           Van olyan betörő aki tudja,hogy a betörés bűncselekmény…

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 4. hétfő - 20:34)

           Viszont olyan elmebeteg betörő nincs, aki fél mázsa Semtexszel akar felnyitni egy vaskazettát. Pláne, mellette ülve!

           common man

           (2020. május 4. hétfő - 20:40)

           Viszont olyan elmebeteg betörő nincs,

           de volni volt..
           ott is működik a szelekció

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 4. hétfő - 20:44)

           Azt csinálnak, amit a megrendelő kér.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. május 4. hétfő - 23:59)

           Azok a legalja Bableves Marcsik a Délceg Tetü budijában!

         Hunn

         Hunn

         (2020. május 3. vasárnap - 00:51)

         Reaktor, nem tudom te hogy látod ezt, de a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban szerintem nem is maga a járvány a lényeges. Jelenleg a karantén második hónapjában járunk, úgymond a járvány tetőfokán. Eddig kb. 3000 regisztrált beteg és kb. 300 halott van az országban. Ez azért messze nem spanyolnátha-járvány, milliós betegszámmal, temetetlen halottak százezreivel az utcákon… Ezért kellett leállítani a teljes gazdaságot???

         Vagyis a járvánnyal kapcsolatos gazdasági intézkedésben van a kulcs. Gyakorlatilag mesterségesen elszegényítik a nyugati, keresztény, fehér középosztályt világszerte. Munkanélküli csövest csinálnak ez európai és észak-amerikai fehér emberek millióiból, a járványgörbe ellaposítására hivatkozva. Poén az, hogy minél laposabbá tesszük a görbét, annál tovább tart amíg a gazdaság áll, és annál szegényebbek lesznek az emberek…

         Ez az igazi tragédia. A mesterséges gazdasági világválság.

    common man

    (2020. május 2. szombat - 16:03)

    Szerintem maguknak befelé kurva gyorsan és kurva racionálisan tudnak elemezni aztán átkapcsolnak” kifelé ezt mutatom” üzemmódba.

  Balton

  Balton

  (2020. május 5. kedd - 08:03)

  George Herceg bocsi, a sok majom nevében is aki szétoffolja a cikkedet. Értem én hogy kell a “klikkentés”, de ez azért már túlzás, mehetne ez egész banda a trolltartóba vagy a picsába.
  Csak úgy a vicc kedvéért, nem akartok végre elkussolni?
  Aki itt offolgat meg fikáz, és férfi vagy annak tartja-gondolja-mondja magát, annak lehetne annyi esze hogy nem eteti a trollokat, még ha saját maga is az, ja nem…
  Az “igazi” férfit onnan is meg lehet ismerni, hogy tuggya mikó’ kee’ kussúni.
  Aki(k)nek meg hasadt énje van, az meg kezeltesse magát…

   Blackur

   (2020. május 5. kedd - 10:06)

   Igazad van de amíg az Admin elviseli addig ez van. Az meg tipikus magyar jelenség, hogy kb az első 10 komment szól csak a cikkről. Szvsz hiányolom a régi személyes üzenet lehetőséget, cseszegessék egymást ottt.

   tobbneju

   tobbneju

   (2020. május 5. kedd - 10:28)

   Hát már régóta emlegetem a méret (max. 600 karakter) és a darabszám (max. napi 1 komment) korlátozás szükségességét. Sokszor pszichés problémákkal küzdők “iszapbirkózását” láthatjuk a honlapon. Kellene valami egyensúlyt teremteni a vélemény nyilvánítás szabadsága, meg a tartalmatlan beszédek korlátozása között. Meg ha a legtöbb ember vár egy napot, akkor már szarik az adott témakörre, ami aznap még érdekes neki és “ideszarik” első felindultságában egy rakás személyeskedést. Alszik egyet, elpárolog a mérge. Ha meg azonnal nem lehet itt trollkodni, akkor talán többet se jön ide.

    Blackur

    (2020. május 5. kedd - 10:53)

    A napi 1 kommenttel nem értek egyet, kulturáltan a CIKKRŐL miért ne lehetne beszélgetni? A szófosás korlátozásával viszont igen, sokszor hosszabb mint maga a cikk. Ezen cikk alatt olvasható színvonaltalan személyeskedő trágárságot az Admin miért hagyja csak ő tudja ismétlem: ujra privát üzenet, ott mehessen itt ne.

     Balton

     Balton

     (2020. május 5. kedd - 11:33)

     Mindenkit a stílusa minősít. Ugye stílus maga az ember…
     Én még a “szófosást” is hagynám, ha nem kiváncsi rá valaki akkor ne olvassa. Tanár úr sem tud egymondatos választ adni, ennek ellenére azt elolvasom.
     Ha nem tudod magad kifejezni 2-3 mondatban, akkor 200-ban sem fogod. Ha meg 200-ban kell átadnod amit át akarsz adni, és át tudod adni akkor ui. sikerülni fog.
     Kezd elharapózni az utóbbi időben, itt is az, ami kvázi minden magyar blogon előbb-utóbb.
     Vannak páran akik itt élik a “nemi életüket” ki, mást nem tudok jobb hasonlatot rá mondani.
     Azt hiszik, hogy a személyük érdekesebb mint a mondanivalójuk, megtalálják a párjukat és tenyésznek itt=szófosnak. Kvázi szobára járnak, ezek aztán hozzák a hülye “ellenpárjukat”. És mehet az “egymás f..szának a szopkodása” nonstop.
     Ilyenenek is mint pl. Marla a Harcosok klubjából. Bár egy kicsit béna a hasonlat, mert nem hinném hogy sok itt az ex-hererákos. Ellenben jóval több az agyfasz-ban szenvedő… hehehe
     Valamint olyan is van, aki az egyéni khm… világlátást összekeveri a nézet fogalommal. Aztán amikor kapja az ívet megerősítést vél látni, majd nyomja tovább, végeláthatatlanul-megállíthatatlanul-folyton folyvást.
     A harmadik tipus a kedvencem, a blog-családos aki itt lakik, vasárnap reggel kloffolja a rántotthúst, meg fúrja a panelt, aztán veszekszika szomszéddal, megkarcolja a kocsiját.
     A negyedik meg (pl.én) aki a fenti tipusokból, csak minimálisan tartalmaz némi disszonáns tulajdonságokat, esetleg próbál véleményt cserélni, néha téglával a kezében ugye. Denem nagyon lehet, mert olyan szar a kommentek jel-zaj aránya, hogy inkább káromkodik és füttyőgetve továbbmegy.

      common man

      (2020. május 5. kedd - 11:40)

      Talán az új forma adja.Ha van néhány 10 “olyan” hozzászólás már el is tűnt az érdemi.Amúgy a sok(nak nevezett ) személyeskedés még mindig jóval kevesebb mint szinte bárhol máshol.De többnek tűnik mint régen.

       Balton

       Balton

       (2020. május 5. kedd - 11:44)

       Ha megnézzük ezen beszélgetésünk is explicit “nem érdemi”.
       De már kezd elegem lenni az elmúlt 1-2 hét szinvonala annyira beesett, hogy behányok…

     Naooo

     Naooo

     (2020. május 5. kedd - 18:03)

     Ott az egérgörgő vagy a csúszka, a veszekedés meg jó.

    common man

    (2020. május 5. kedd - 11:29)

    Sokszor pszichés problémákkal küzdők “iszapbirkózását” láthatjuk a honlapon

    Hát még mikor valaki saját magával küzd.(sőt saját magáival) Így lehet ténylegesen szétbaszni az oldalt.De korlátozás esetén másnak is lenne több személyisége.Én már neveken is gondolkodtam(na nem sokat).

     Deadpool

     Deadpool

     (2020. május 5. kedd - 15:18)

     Szerintem inkább kussolj és lapíts, mert olyan ostoba vagy, mint a faszom! 3 éve kommentelek ezen az oldalon… 3 éve, baszod! És neked 3 év után annyit sikerült ideböfögnöd, hogy a férfi megérzésed azt súgja? Hát akkor azt a csodálatos férfi megérzésed fogd meg, és dugd fel jó mélyen a seggedbe… Megérzés… Az… Csak hogy egy példát mondjak abból a 25 000 jelből, amiből 3 év alatt már régen összeállhatott volna a kép a húgyagyadban: SS-ről tudott, hogy tartja/tartotta csaxival a kapcsolatot. Na, most ha SS én vagyok, akkor szerinted ilyen és hasonló kommnetek után én még privátban szoktam vele kedélyesen cseverészni? Erre mit mond a csodálatos ‘férfi megérzésed’? Hát nekem azt, hogy talán nem kellene felvágni azzal, hogy a kis buksidban már régen beállt az agyhalál. De ha már ennyire setét vagy, ezalatt a 3 év alatt legalább megkérdeztél volna egy tőled okosabbat, akiben meg is bízol, ahelyett hogy itt idétlenkedsz… Legalább ennyi eszed lehetett volna…

      Margarete

      (2020. május 5. kedd - 22:28)

      “3 éve kommentelek ezen az oldalon… 3 éve, baszod!”

      Ki nem szarja le te mióta kommentelsz ide? Nem is kommenteltél csak okoskodtál a mama hotelből, meg mangináskodtál.

     Margarete

     (2020. május 5. kedd - 22:44)

     “Hát még mikor valaki saját magával küzd.(sőt saját magáival) Így lehet ténylegesen szétbaszni az oldalt.De korlátozás esetén másnak is lenne több személyisége.Én már neveken is gondolkodtam(na nem sokat).”

     Ennyi :D :D

    Naooo

    Naooo

    (2020. május 5. kedd - 18:01)

    Én másnap is ugyanúgy tudok gyűlölni, sőt egyre jobban.

   common man

   (2020. május 5. kedd - 11:35)

   Nézőpont szerint nevezhetjük szabad beszélgetésnek,üres fecsegésnek vagy felesleges szófosásnak is de ha korlátozva van lehet ,hogy soha nem kerül napvilágra az a néhány kincs,drágakő,rézpénz,vaspénz,rozsdás patkó, mittudomén, ami amúgy a föld mélyében maradna örökre,feltáratlanul…

   Deadpool

   Deadpool

   (2020. május 5. kedd - 14:30)

   Na végre! Éppen tegnap este gondolkodtam el azon, hogy itt rajtam és vagy 2 emberen kívül (igaz, ők egyes észlények szerint az én alteregóim) nem zavar senkit ez a nyomorult parazita? Már vagy egy hete garázdálkodik itt, és még mindig nem lett elküldve a kúrva anyjába… Komolyan mondom, én tegnap már azt hittem, hogy senki nem fogja ezt szóvá tenni. Jól megmutatja az oldal olvasóinak az önmagukra való igényességüket. Ha zavar is bárkit, annyira azért mégsem, hogy elzavarják, de még csak annyira sem, hogy ideböfögjék, hogy most már elég volt. Nincs itt igény még egy minimálisan civilizált kommunikációra sem… Mindenesetre, részemről befejeztem a vele való “társalgást”, se időm, energiám, pláne kedvem, és kevés vagyok ahhoz, hogy egyedül üldözzem el ezt a pondrót, ezt már tegnap beláttam. És egyébként is: minek?! Rajtam kívül kb. mindenki szarik rá és lapít. Ha mást nem zavar, én minek foglalkozzak vele? Együttesen el lehetne innen üldözni, de ehelyett inkább még adják is alá a lovat… Sőt, itt egyes állítólagos férfikak ilyenkor látják a remek lehetőséget, hogy a kicsinyes sérelmeikért most álljanak bosszút SS-en. ‘Megjött az erősítés!’ :) Nincs is azon mit csodálkozni, hogy ebben az országban szinte minden szart le lehet nyomni az emberek torkán, ha itt kb. 10 ember nem bír összefogni egy primitív troll ellen.

    SerialSlut

    SerialSlut

    (2020. május 5. kedd - 14:47)

    Jó fej vagy, Deadpool, köszi! Bár javítsunk: te vagy az enyém, nem fordítva, tudom, részletkérdés. :)
    Amit én az elmúlt 1 évben megtanultam, az épp az (és veled ellentétben emiatt emiatt pozitívabban látom, csak nem ez a hely az), hogy az emberek össze tudnak fogni, de csak akkor, ha mindenkinek van érdeke benne, tehát meglátják azt, és olyankor a legmeglepőbb véd- és dacszövetségek, akár haverságok alakulnak ki. Tőled és tomgaltól azért volt ez különösen kedves, mert nektek nem volt benne, mégis kiálltatok. A patkányok pedig megmutatkoztak.
    A többire meg annyit, hogy “Az idő igaz, s eldönti, ami nem az”.

     Deadpool

     Deadpool

     (2020. május 5. kedd - 15:27)

     Nem vagyok jófej, mert csak magamat védem, ezt ne feledd(jem)! :))

     Margarete

     (2020. május 5. kedd - 22:40)

     “Jó fej vagy, Deadpool, köszi!”

     Ezaz, szopkodd csak fel a kamunickedet :D :D

     “Tőled és tomgaltól azért volt ez különösen kedves, mert nektek nem volt benne, mégis kiálltatok”

     Azért csinálták, mert te hoztad őket létre, vagy mert férfiak szégyenei manginák.

     “A patkányok pedig megmutatkoztak.”

     Már rég megmutatkoztál :(

    tomgal

    (2020. május 5. kedd - 16:03)

    Csak egyetèrteni tudok. Èn sem igen èrtettem , hogy ez a pondro tènyleg senkit nem zavar? Egyetlen normàlis hozzàszólàsa sem volt, csak anyàzàs. Ja sem SS, sem Deadpool nem vagyok. Ha valaki kètelkedik, az nem az èn bajom ( ajànlom figyelmèbe a Csakszival folytatott Co2-Mars asszòt, vagy Captain Adminnal folytatott csatàrozàsomat)

     Margarete

     (2020. május 5. kedd - 22:42)

     “Èn sem igen èrtettem , hogy ez a pondro tènyleg senkit nem zavar? ”

     És azt érted, hogy te mint seggbebaszott mangina miért nem zavarsz itt senkit?

     “Ja sem SS, sem Deadpool nem vagyok. ”

     Magyarázkodsz itt összevissza. Zavarban vagy mert beégtél .D :d

    Blackur

    (2020. május 5. kedd - 21:33)

    Ha visszaolvasol nemcsak egyvalaki volt trágár és személyeskedő. .

    Margarete

    (2020. május 5. kedd - 22:37)

    “Már vagy egy hete garázdálkodik itt”

    Te már 3 éve :(

    “Jól megmutatja az oldal olvasóinak az önmagukra való igényességüket. Ha zavar is bárkit, annyira azért mégsem, hogy elzavarják, de még csak annyira sem, hogy ideböfögjék, hogy most már elég volt.”

    Ez így van, még mindig nem zavartak el téged a kurva anyádba.

    “Mindenesetre, részemről befejeztem a vele való “társalgást”, se időm, energiám, pláne kedvem”

    Ó hát persze. Hányszor megígérted, hogy elkotródsz innen Serigal, mégis mindig visszapofátlankodtál ide gerinctelen féreg módon.

    “És egyébként is: minek?! Rajtam kívül kb. mindenki szarik rá és lapít. Ha mást nem zavar, én minek foglalkozzak vele? Együttesen el lehetne innen üldözni, de ehelyett inkább még adják is alá a lovat”

    Ez is igaz, csak senki nem üldözött el téged oda, ahova való vagy, így még mindig itt rontod a levegőt.

    “Sőt, itt egyes állítólagos férfikak ilyenkor látják a remek lehetőséget, hogy a kicsinyes sérelmeikért most álljanak bosszút SS-en.”

    Mondta a férfiak szégyene :) Érthető, hogy fasz nélküli manginaként/serigalként egy kurvára zavar téged. Bántották szegény SS-t Brühühü

    “Nincs is azon mit csodálkozni, hogy ebben az országban szinte minden szart le lehet nyomni az emberek torkán, ha itt kb. 10 ember nem bír összefogni egy primitív troll ellen.”

    Igen, nem bírtak elzavarni téged, és hagyják, hogy a béka segge alá zülleszd az oldalt meg a férfijogi mozgalamt.

    Jinjangologus

    Jinjangologus

    (2020. május 6. szerda - 12:07)

    Van benned némi “messiás komplexus”. Ne vedd sértésnek.

   lapposgutta

   lapposgutta

   (2020. május 8. péntek - 00:01)

   Az “igazi” férfit onnan lehet megismerni, hogy metagalaktikus ívben szarja le az ÖSSZES “az igazi férfi…” kezdetű hülye mantrát.

  Blackur

  (2020. május 5. kedd - 21:31)

  Ahhoz képest, hogy páran beírtuk felljebb a meglátásainkat a trágárságról, személyeskedésről ugyanúgy megy tovább. . . .

Vélemény, hozzászólás?