George Herceg
406 megosztás

Miért ábrándultak ki a férfiak a nőkből?

Természetesen nem mindenki és nem mindegyik nőből, de valljuk be a nőkkel szemben cinikus, kiégett férfi képe meglehetősen gyakori lett a nyugati társadalmakban. A feminista válasz a kérdésre az, hogy ezek a férfiak nem tudják elviselni, hogy a nőket már nem lehet tárgyiasítani, elnyomni és kihasználni. A nők szabad párválasztása miatt ezek a férfiak legalább egyszer életük során át lettek verve, meg lettek csalva és ki lettek használva, de ez csupán jogos elégtétel a patriarchális elnyomásért cserébe.

Szerintem inkább arról van szó, hogy a férfiak szocializációja még mindig megrekedt a 20. század elejének értékrendszerében, ahol való igaz a nő nem volt egyenrangú a férfival, ugyanakkor egy idealizált nebáncsvirágként lettek bemutatva a kor férfijainak számára, akiket védeni, vezetni és babusgatni kell. Na de hol vagyunk már ettől? A nők elfoglaltak minden társadalmi és gazdasági szerepet, amiből a történelem során ki voltak zárva. Persze nem mindenki és nem kvóta szerint, de ugyanúgy ahogy a férfiaknál, az ambíció, a tudás, a szorgalom és esetleg a gátlástalanság tud csak határt szabni a nők érvényesülésének az élet bármely területén. Igaz a családra és gyermekre vágyás eltérítheti, vagy kompromisszumokra kényszeríthet egyes nőket, de ez csak ideiglenes és átmeneti. Viszont ennek eredményeképpen azok a női tulajdonságok, amiben a klasszikus módon szocializált férfiak számára vonzóak voltak a nőkben, javarészt eltűntek, illetve háttérbe szorultak. Így aztán sokan hiába próbálnak ki nagyszámú partnert, mégsem találják meg a nőkben azokat az értékeket, amelyeket keresnek. Ez a folyamatos csalódás pedig kellő frusztrációt okoz ahhoz, hogy végül az egész női nemből kiábránduljanak.

Van aztán a másik csoport, amelyik nem tanulta meg a nőkkel való speciális kommunikáció szabályait, vagy annyira igyekszik maga fölé választani, hogy teljesen sikertelen minden próbálkozása a partnerkeresésben. Az ő esetükben a sikertelenség a kiváltója a kiábrándulásnak, hiszen minden erőfeszítésük ellenére az adott nő, vagy nők nem úgy viselkednek velük szemben, ahogy ők azt elvárnák. Furcsamód azonban ha az ilyen kiégett, cinikus férfiak viselkedésükben szabadon engedik frusztrációikat, jelentős sikereket érhetnek el a nők egy jelentős hányadánál, mivel rejtélyes módon sok nő számára ez nagyon vonzó tud lenni.

A férfiak újfajta szocializációjára van tehát szükség. El kell engednünk a régi nőképet, ami szerint a nőket védeni, óvni kell. A régi romantika halott, együtt halt meg az ajtónál előreengedéssel, a bókolással, és a randizással. A metoo korszakában nem lehetünk biztosak abban, hogy a régi viselkedésminták nem sodornak-e bajba miket. Bár jó néhány nő még elvárná a régi férfi gesztusokat, hangjukat elnyomja a posztmodern nők gazdasági előnyöket követelő egyre hangosabb kiabálása. A férfiak menekülése a család és a gyermekvállalás elől azt támasztja alá, hogy még nem alakult ki bennünk a nők szerepének újraértelmezése az életükben. A régi minták használhatatlannak bizonyulnak, de helyette az együttélés új formái nem rögzültek még. Az új nőképnek még csak a darabkái vannak meg.

Ez pedig elsősorban annak elfogadása, hogy a párkapcsolat nem úgy működik, mint egy cég ahol a férfi és a nő valamilyen arányban cégtulajdonos és a nyereségből és a veszteségből üzletrészük arányában részesülnek, hanem inkább, olyan mint a munkaerőpiac, ahol a nők versenyeztetik a jelentkezőket és a legjobbat akarják kiválasztani, de a legolcsóbban. Ebből kifolyólag nem is csoda, hogy a párkapcsolatok hossza manapság az átlagosan egy cégnél eltöltött munkaviszony hosszához hasonló. A férfiak lehetőségei pedig az álláskeresők helyzetével azonosak. Vannak, akik olyan speciális tudással, képzettséggel és adottságokkal rendelkeznek, hogy ők vannak válogatási helyzetben, vagy akár ki is szállhatnak a munkaerőpiacról és saját vállalkozást (háremet) alapíthatnak, vannak, akik a jó középszerhez tartoznak és egy-egy jó helyen évekig is meg tudnak maradni, de nem az első cégtől mennek majd nyugdíjba, és persze vannak azok, akik az interjúig sem jutnak el. Akárcsak a munkaerőpiacon a munkáltatók, a nők is kész partnert és hozzá tartozó kész egzisztenciát akarnak és nem a mindezek eléréséhez szükséges tulajdonságok, képességek meglétét vizsgálják. Mindent azonnal és most! Ez lett a jelszó.

És a férfiak? Válaszul ők is ugyanezt tették magukévá. Ha nem rakod szét a lábad legalább a harmadik randin, akkor viszlát, lesz majd más, aki megteszi. Nem akarják megismerni a nőket, mert csak a testük kell. A szexen túl semmiért nem vagyunk hajlandóak már semmiféle árat megfizetni. Az elköteleződést akkora kockázatnak érzik a mai kor férfijai, hogy a nők kínjukban már mindenféle trükköket ajánlgatnak egymásnak. Jórészt erről szólnak a női magazinok és a nőknek készülő filmek. Az önzéssel mindkét nem önmagát helyezi partvonalra, a nők túl nagy árat kérnek a párkapcsolatért, a férfiak pedig csak a szexért hajlandóak fizetni.

Mi a megoldás? Én nem tudom…

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
406 megosztás


450
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
22 Egyéni hozzászólás
428 Válasz hozzászólás
4 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
38 Hozzászólások szerzői
xcsakxkerhani2netuddkkiOlajfalozgy001 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Csüdöm Linda
Olvasó

Szerintem az örök értékeket kell visszaállítani, amik homályba vesztek, elhanyagolódtak. Ez a megoldás. Se a patriarchális se a feminista alap nem alkalmas a rendes kalkulushoz. Csak az egységbe kerülés. A rendeltetéstől való eltérés zsákutcába visz.

igor bloodscene
Újságíró

A patriarchatus az egyetlen rendszer, amelyik kiallta az ido probajat.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

már megbocsáss, de a SZŰKEN VETT TÖRZSEN (HORDÁN) belüli erősorrenden alapuló szabad promiszkuitás minimum tízszer annyi ideig működött! (a csimpeknél ma is ez a rendező elv)

Reszet Elek
Újságíró

Az hogy az elődöknél is így volt hol a bizonyíték?

common man
Olvasó
common man

De ha még megdönthetetlen bizonyítékok is lennének arra , hogy meddig és miként volt az elődöknél annak a mai helyzetre mekkora befolyása van? Mert hát nem azért ilyen a helyzet ma mint amilyen,mert az emberek nem tudják milyen volt mondjuk 40 ezer évvel ezelőtt.

Jinjangologus
Újságíró

Egyesek a majomból való származást olyan komolyan veszik, hogy nosztalgiát éreznek ha dzsungelt látnak…

Reszet Elek
Újságíró

Csak közös az ősünk.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Az is majom volt.

Jinjangologus
Újságíró

Lényeg, hogy a zöldostorosi múltra senki sem szokott hivatkozni, de Csita mindig jó ürügy/ kifogás a morál devalválására meg a suttyóság racionalizálására. Holott a majmok sem a csillagporból kondenzálódtak, folyamatos változások eredménye minden evolutív lépés, néha ugrás. A morál a felsőbb szférák termése.

georg1945
Olvasó
georg1945

Nincs evolúció !
Csak folytonos erodálás van, folytonos lerombolódás és kiegyenlítődés.
Nem képződnek a kontinenseken új hegyek.
Nem jönnek létre új tengerek.
Nem jönnek létre új élőlények.

A mi volt, az lesz a jövőben is, azzal a különbséggel, hogy kopottabban, lesímúltabban néz majd ki az eddigi világ.

NINCS, ÉS NEM IS VOLT EVOLÚCIÓ !

Vagy valakik ott voltak, lefényképezték, az evolúció végbemenetelénél ?

A teremtett részek különböző kombinációi jöhetnek létre hő, radiáció, fény, levegő – és az emberi ész feltaláló hatásának segítségével.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

.

NINCS, ÉS NEM IS VOLT EVOLÚCIÓ !

Vagy valakik ott voltak, lefényképezték, az evolúció végbemenetelénél ?

Hú, baz+:)
Kénytelen vagyok meghajolni eme briliáns “érvrendszer és bizonyítás” hatására, főleg, ha egy “doyen”tesz ilyen kinyilatkoztatást:)
(A többi nyomorult közt lassan világítani fogsz:)

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

– Apúúúú! Azt tanultuk, hogy a majomtól származunk!
– Lehet, hogy TE a majomtól származol fiam, de ÉN nem!

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Semmi a világon.
Amióta szétrajzottak őseink Afrikából, ahány helyre kerültek, annyi megoldás.
(eszkimó fókavadász – szan gyűjtögető – thai teraszos rizstermelő)

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

A csimperk és bonobók génállományában.

Reszet Elek
Újságíró

Áruld már el hol az a genetikai kód ami a promiszkuitás társas viselkedéséért felel? Mert akkor elkezdem előre szűrni a csajaimat.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Fura elképzeléseid vannak a genetikáról!

Deadpool
Újságíró

Elképzeléseid neked vannak, neki tudása is van.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Elemezz még Mester!
(a “γνῶθι σεαυτόν” jegyében innám bölcs szavaidat)

Balton
Olvasó
Balton

Hát nem tudom, valahol azt olvastam hogy a majmoknak (akiket te őseidnek tekintesz) meg az embernek közös főemlős volt az őse. Párhuzamosan fejlődve a majmokkal kicsit talán másként kifejlődve jött létre az ember… De azért szimpatikus hogy magadat a bonobókkal hasonlítod össze. Mondjuk a disznóval is nagyon sok közös genetikailag, amit csak sok sör után tudnék reprodukálni. Te hogy vagy ezzel? Genetikaliag kérdem.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

a mezei kökörcsinnel is kb 50 %-ban közös a génállományunk.

common man
Olvasó
common man

És a réti pipitérrel? Valamint az erdei szamócával?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Mielőtt végigkérdezed a közismert pár millió speciest talán ebbe az egyszerűbe kukkants bele:
https://regi.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2011-0073_biokemia_molekularis_biologia_alapjai/ch20.html

hunbagira
Újságíró

És ez nem “patriarchátus” laposgutta? A nőstény csimpiknek van lehetőségük ellenállni bármelyik delikvens hímnek?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Van.
Egy fél órát kurkássza az alfát és onnantól CSAK annak kell behajolnia!
(és ha olyanja van, arrébb vonul egy dzsungellel)

hunbagira
Újságíró

És a másik dzsungelben másképp fognak vele viselkedni a hímek? :D Vagy az ilyen csimpánz leányotthonokkal teli dzsungel? :D

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

MÁS hímek fognak vele ugyanúgy viselkedni.
(ha a nőstény tüzel, akkor KELL neki egy (vagy több!) hím!)

hunbagira
Újságíró

De nincs lehetősége nemet mondani…:P.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

És mi a sárló kancák álmáért mondana nemet?
Tüzel, ergo KELL neki hím.
A csimp pinások nem akarnak miniszterek vagy vezérigazgatók lenni! Vemhesülnek, kihordják, megszülik fölnevelik.
És KELL nekik a csoport (viszonylagos) biztonsága!

common man
Olvasó
common man

Van amikor nemet mondanak a nőstények.Kutyalányok, állatkerti ritka állatok ,delfinek meg mit tudom én még mik.Aztán hoznak egy másik legényt az meg már jó nekik.

hunbagira
Újságíró

Ez akkor lenne igaz, ha (ti?) nők valóban társként tekintenénetek a férfire/magatokra. Ami rohadtul nem igaz, mert az élet szar részeinek kezelésekor, hirtelen újra gyenge nők lesztek.
Ez a férfiak számára igazságtalan rendszer, ami itt északon kialakult, nem tart már soká, mert pont emiatt felemészti önmagát. Szóval jön vissza a patriarchátus, a kérdés csak az, hogy a szarszínű betolakodók csinálják meg, vagy a fehér ember ellenforradalma. Nyugaton -szinte- biztosan az előbbi, itt kelet-európában (felénk pont a történelmi tragédiáink miatt) nem veszett ki a férfiakból az életösztön, így van esély a másodikra.
Esetleg C.) A kabbalista/sátánista zsidók (soros, rockefeller, rothschild, warburg stbl) megcsinálják a prozelita, capuccino,hermafrodita, matriarcha, falanszter, mátrix világukat.

Csüdöm Linda
Olvasó

Kedvesem, harminc éve élek házasságban, nekem hiába mondod, hogy “ti nők”. Fogalmam nincs, mit nevezel az élet szar részének és az miért lenne csak a férfiak dolga. Azt mondtam, hogy rendeltetés. Ebben az élet szar, szarabb, kevésbé szar és egyáltalán nem szar része is benne foglaltatik, amelyet mind a két nemű személy végez. Akkor miről beszélünk? A baj a feminizmussal van, de férfiak is tudnak gondolkodni feminista módra. Miért alakulhatott ki feminista fantázia? Hát pont azért, mert kihagyták a feminin őselvet a maszkulin mellől. A patriarchátus csak ennek következménye. Eredetileg, minőségében eltérő, de teremtő erejében egymást kiegészítő őserőkről beszélünk. Ki tehet róla, hogy ide fajult a falcs kép? Ki tudja…
De aki az eredeti felállás szerint él, tehát a rendeltetést érti és jól fogja fel, az nem jut el a feminizmushoz, legyen akár férfi, akár nő. Aki helyesen és tisztán lát, az bír élni normális párkapcsolatban, mert tudja a helyét és azt, amire teremtetett, ami benne az érték, ami az ő dolga. Nincs azzal semmi baj, ha mindenki tudja a dolgát és azt végzi .

common man
Olvasó
common man

Nincs azzal semmi baj, ha mindenki tudja a dolgát és azt végzi .

Meg van amikor nem tudja és nem is végzi,vagy tudja de mégse végzi,vagy nem tudja és végzi vagy nem úgy tudja és nem úgy végzi..

common man
Olvasó
common man

Fogalmam nincs, mit nevezel az élet szar részének és az miért lenne csak a férfiak dolga.

Gondolom arra utalt: amíg megy a szekér akkor öntudatos független stb ha jön a probléma akkor gyenge nő ,hol marad a lovagiasság hol vannak az igazi férfiak. Amúgy kissé álnaivnak tűnsz.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ö 50+ korosztály , más világ, pláne , ha vidéken élnek.

georg1945
Olvasó
georg1945

Nézd meg ennek a fiúnak a videóját: https://www.youtube.com/watch?v=8hIk34i0Aew

georg1945
Olvasó
georg1945

Egy művelt férfi a nő számára aranybánya.
Az a baj, hogy sok a tanulatlan, műveletlen férfi, a csőlátó, a bunkó, – aki a saját javára nem tudja kellően felhasználni az adott nőket, az adott nőt. Amikor meg megöregszik és tapasztalt lesz, addigra már nem kívánatos egy szexuális aktusra, bár hogy is teszi a szépet egy nőnek. Barátnak sem jó, mert buta, véglegesen.
A művelt férfit nevezik úriembernek.
Egy úriember életében nincsenek veszekedések, esztelen hisztériák és soha nem üti meg élettársát, aki a feleség. Ezt tiszteli benne és mindenkor megtartja a józan nyugalmat a családban. Nem ossza le magát a sárga földig, nem gúnyolja ki a feleségét, gyerekeit, családját idegenek előtt. Idegeneket nem enged be a családja bensőségében soha. Nem engedi meg, hogy mellette a felesége unatkozzon.
Férfi társaim, művelődjetek, ne igyatok mértéktelenül, tanuljatok meg férfiak maradni, mert a melletted élő asszonyod bármennyire is tudálékos, tőled mindig kevesebbet tud, ha már úriember vagy.. Tudd, hogy TE VAGY a férfi, a feleséged meg a NŐ. A házasságod állandóságát mindenképpen fenn kell tartanod, már a gyerekeid miatt is.

Margarete
Vendég
Margarete

Ezt egy nő vagy egy mangina írta.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Egy épeszű FÉRFI!
(a hüpi femináci troll meg próbál a bokájába harapni)

Reszet Elek
Újságíró

A suksükölés nem a műveltség jele. A veszekedések nem elkerülhetőek.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

A VESZEKEDÉSEK igen!
A VITÁK nem elkerülhetők hosszabb távon.

Reszet Elek
Újságíró

Veszekedésen vitát értettem.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Azt a picsát AZONNAL “macskát szarni”!

Naooo
Olvasó
Naooo

Veszekedni jó, szóval picsán rúglak.

Blackur
Olvasó
Blackur

A művelt pasi lesz a barátzónás jófiú.

Naooo
Olvasó
Naooo

Miből voltak kizárva? Viktória királynő, Mária Terézia, Katalin cárnő. Aki azt állítja a nők el voltak nyomva, az úgy hazudik, mint a zsidók.

Taki
Olvasó

Lehet hogy az indokolatlan zsidózás nélkül még egy likeot is kaptál volna.

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidózni mindig indokolt.

hunbagira
Újságíró

A hászidokkal mondjuk nekem nincs bajom

Naooo
Olvasó
Naooo

Nekem igen.

“”Mi itt ebbe belepusztulunk; leköpik a magyarokat” – helyszíni riportunk a bodrogkeresztúri haszid zsidó sáskajárásról”

https://www.youtube.com/watch?v=8EyI80P_DfE
https://www.youtube.com/watch?v=28oVDtz-J4Y

common man
Olvasó
common man
lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Főleg amikor két b 30-as blokktéglával vered a mellyed husát a magyar géniusz, a rengeteg magyar (bocs! MAGYAR) Nobel-díjas mián!

hunbagira
Újságíró

:D bezzeg a fordítottja.:D teller zsidó, de kohn/rosenfeld stb az “magyar”. :D de egyben igazad van,valóban megállapodás születhetne már ez ügyben.

common man
Olvasó
common man

Valamiért csak idejöttek Tarnopolból.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindig forró lesz talpuk alatt a talaj, hol előbb jönnek rá maffiáskodásukra, hol később.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nóbeldíjat egymásnak osztogatják a baromságaikra, pont mint az oszkárdíjat te műmagyar.

righeira
Olvasó
righeira

A zsidók semmire nem jutottak volna soha, ha nem lettek volna pl. “rendes magyar keresztény királyok” akik adóbérletre szerződnek velük, akik ahelyett, hogy felelősen gazdálkodtak volna, zsidóktól kértek kölcsön.
Meg olyan aniv/ostoba idealisták akik nyakló nélkül beengedik őket az országba, anélkül, hogy tisztázták volna, mik lesznek itt a szabályok neki, ha be akarnak jönni.

És ma sem jutnának semmire, ha egy nemzet összetartana, és nem lenne, aki a sajátjukkal szemben az idegen pártját fogja.

Mi a véleményed a fenti emberekről? Nem ők az igazi problémáink?

Naooo
Olvasó
Naooo

A belső ellenség már full zsidó, az is zsidó, aki zsidósan viselkedik.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Mi az, hogy zsidósan viselkedik?

Naooo
Olvasó
Naooo

Még ezt se tudod? Sikkaszt és hazudik, mint a zsidók.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Szóval az Istencsászár is.

common man
Olvasó
common man

Heródes?

Naooo
Olvasó
Naooo

Olyan nincsen, megetted a dumát?

Reactor
Újságíró

Nem mindig mentek hozzájuk lejmolni kölcsönökért.
Az is gyakran előfordult, hogy a király egyszerűen elfogatta a zsidást, elkobozta a vagyonát, őt magát pedig felnégyeltette.
Hát igen, zsidásnak se mindig jó lenni.

Reactor
Újságíró

Így igaz. És semmivel nem teljesítettek jobban, mint a férfi uralkodók.
Voltak jó uralkodónők – Erzsébet, Mária Terézia, még Margaret Thatcher is idesorolható. Ugyanennyi pocsék is volt: Szubh a hispániai mór kalifátusban, Ce Hszi a Távol-Keleten (mái napig is csak úgy emlegetik, hogy “A Gonosz Császárnő”), Katalin cárnő Oroszországban…
Semmivel nem voltak erényesebbek vagy rátermettebbek, csak ők legfeljebb más indokokkal szorongatták az egyszerű nép nyakát.

Mihály Árpád Kucsera
Olvasó

férfiatlan önigazolás, a lelke mélyén minden nőben él a Nő, bánj úgy vele, ha nem fogékony rád, legyen tartásod, ne kárhoztasd, de ne is vedd magadra

Naooo
Olvasó
Naooo

Hülye az, hogy más faszát fogja?

Nagy Magyar Hófehér
Olvasó
Nagy Magyar Hófehér

Férfiatlan, üres, mangina vartyogás. – Kapsz egy Müller Péter díjat tőlem!

Taki
Olvasó

Nem is az hogy a szexen kívül nem tudnak de nem is akarnak semmit se nyújtani. Bár a legtöbben már a nem követelőzés, és baszogatás élményével is boldogak lennének.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Hja, ahhoz FÉRFINAK kell lenni!

Mihály Árpád Kucsera
Olvasó
tomgal
Olvasó
tomgal

Ezt mire linkelted? Tegnap én is megosztottam, hogy ezen nem igazán lehet kiigazodni, hogy mit is akart, feminista, vagy antifeminista volt e…
Mondjuk azért a sorozatot megnézni nem fogom.

common man
Olvasó
common man

feminista, vagy antifeminista volt e…

Vagy egyik sem.

Reactor
Újságíró

Zsindex…
Komolyan, szerinted annak a legalja pöcegödörnek van bármiféle relevanciája a valóságra?
Még a 4chan is színvonalasabb nála, pedig közismerten az az internet legalja.

Margarete
Vendég
Margarete

Jól indult, de a végét elbasztad.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Miután a párkapcsolatok célja (főként már 40 év felett) nem közös gyerekek nemzése és felnevelése, ezért olyanok a párkapcsolatok amilyenek. Közös cél híján nem is lehetnek másmilyenek. A közös fogyasztás (utazgatunk, éttermezünk, programozunk stb.) ma már a legtöbb párkapcsolat egyedüli célja, ami rendkívül borulékony. Bármelyik fél anyagi/egészségügyi helyzetének borulása borítja az egészet. Vagy egyszerűen jön egy jobb: akivel még különlegesebb helyekre mehetek vagy nőként “szerelmes” lehet és orgazmusa is van tőle. A fogyasztói társadalom leépülése stabilizálhatja a párkapcsolatainkat, magyarul a szegénység eljövetele.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezzel most egyetértek. Az iskolázatlan rétegeknél ezért is ennyire alacsony a válás , mert az épp hogy általánost ( vagy még azt se) végzettek 99%-a mélyszegénységben él.

Az már más kérdés , hogy nagyon nem a megélhetési okoknak kéne összetartani egy házasságot. Lehet , hogy nem válnak el, de pokollá teszik egymás életét sok esetben, így élni szarabb, mint egyedül.

hunbagira
Újságíró

Ez társadalmi/gazdasági szempomtból eleve nem igaz. És a többi esetben sem a házasok élettartama és egyéb egészségügyi mutatói sokkal jobbak (középkor felett) mint az egyedülállóaké. Lefordítva az alkalmankénti ajtócsapkodás kevésbé viseli meg az ember idegeit, mint a folyamatos egyedüllét.

Alter Ego
Szerkesztő

A népi bölcsesség szerint “a nős férfiak tovább élnek… viszont sokkal jobban várják a halált”. ;)

hunbagira
Újságíró

Ez így van, sajnos.

Geri P.
Olvasó

a régi mondást tovább gondolva, aki kurva mellé szegődik ne sírjon ha őt is baszogatják.

nem láttam még olyan faszit akit fegyverrel kergettek a házasságba, legfeljebb ígéretekkel és pina szagtól megszédülve látok sokszor, a pofájukon a pillanatnyi örömtől bárgyún vigyorogva.
megérdemli az ilyen mind a sok év szopást de azt is hogy jól rábasszon pár év múlva.

Naooo
Olvasó
Naooo

Te amúgy zabigyerek vagy?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Nem!
(csak hosszabbnak ÉRZIK!)

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát hunbagira, én is ismerem ezt a feminista okoskodást, hogy a “házasság jótékony hatású, a nős férfiak tovább élnek”. Nem, ez inkább így igaz: a nők az egészséges, munkabíró, jól kereső férfiakhoz hajlamosabbak feleségül menni és akár valamelyik fél haláláig együtt is maradni a férfival. De már ez is inkább csak a közép rétegekre igaz, ahol válás esetén a családi házból lehet költözni egy szar panelba felezés esetén. Az meg azért annyira nem buli. A Rogán Antal, Hajdú Péter anyagi szinten már annyit le lehet nyúlni a férfiakról, hogy válni is megéri már. Ha ez a szabály érvényes lenne, akkor a katolikus papok mind meghalnának 50 körül, mert ugye neki nincs feleségük.

common man
Olvasó
common man

Hát hunbagira, én is ismerem ezt a feminista okoskodást,

Nem biztos ,hogy feminista okoskodás , lehet abból az időből származik amikor még gyakoriak voltak a jó házasságok.

hunbagira
Újságíró

Többnejű! Rengetegen vannak -főképp nők között, mondjuk ők meg is érdemlik-akik nehezen viselik a magányt, ezért önpusztító életbe kezdenek. Ez a dolog nyitja.

common man
Olvasó
common man

Nem is biztos,hogy házasság kell de valamiféle társ biztosan.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Ez nagyon nem így van. Én is ezt hittem, de aztán bátor voltam, elhagytam az asszonyt, akinek untam már az indokolatlan ajtócsapkodását. Azóta Tinder+Rosszlányok+Vidékilány szentháromságban élek és eszem ágában sincs ezen változtatni. Igaz, még csak 7 hónapja élek így, harminc kapcsolatban töltött év után. De szerintem ez így marad. Képzeld, van pénzem! Életemben először! Mérnökként! Bár korábban tudtam volna ezt…

georg1945
Olvasó
georg1945

Okos döntés volt ! Gratulálok !
Inkább a nyugalom, mint az életölő és folytonos zaklatás a nő részéről.
Már ikszszer írtam, hogy egy művelt férfi nagyon is boldog tud lenni egyedül.
Én már abba a korban vagyok, amikor az asszony csattogása már nem hoz ki a sodromból.
Azt tanácsolom a fiatalabb férfiaknak, hogy BÁTRAN szabaduljanak meg a mérgező nőtől és meglátja, hogy milyen nyugalomban élni !

Geri P.
Olvasó

az alulművelt rétegeknél azért alacsonyabb a válási arány mert a lehetőségeik is nagyon alacsonyak, ezeknek a céltalanul tengődő söpredéknek a házasság alapesetben is valami túlélési stratégia amit nehezen lehet feladni, mert utána nem lesz hova tovább lépni, hiszen a maguk fajtából nem tud választani mert azok is mind foglaltak, a társadalom elnyomja őket, feljebb nem tud lépni, inkább élethosszig megragad a kényszer kapcsolatban.

tipikus cigány tempó, de egy ideje a folyamatosan lecsúszó, lezüllött igénytelen magyarokra is jellemző, akikből egyre több lesz csak korral.
még egy okkal több hogy miért meneküljön el innen a tehetségesebb társadalmi réteg, halál se akar ilyenekkel egy országban szenvedni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Te konkrétan hazaárulásra biztatsz? Mert aki kihasználja az országot, aztán lelép nyugatra, az hazaáruló.

Bazinga
Újságíró

Te amúgy mit szoktál szívni? :D Nekem is kéne ilyen erős cucc.

Naooo
Olvasó
Naooo

Sokan már az általánosban azt tervezgetik diploma után melyik országba dobbantanak, német, angol, usa. Számold már ki, hogy nulláról diplomakézbenyomásig mennyibe kerül az országnak egy agysebész, atomfizikus agymérnök vagy egyéb agyfaszom. Ezek előre kitervelten, nyereségvágyból fosztják ki az adófizetőket.

common man
Olvasó
common man

Mondjuk ha külföldi tapasztalatokkal visszatér…(+ egy lakás árával)

Naooo
Olvasó
Naooo

De naiv vagy.

Bazinga
Újságíró

De miért csak a diplomások? Egy szakmunkás kitaníttatása sem olcsó, és azok is elhúznak külföldre. Ennyire ne lankadjon már a figyelmed!

righeira
Olvasó
righeira

Jogos!

common man
Olvasó
common man

Mondjuk ez egy elég komplex téma.Mert van az egyén és minden ellenkező híresztelés ellenére van a társadalom.Ha azt mondod az ország fizette én azt mondom apám anyám adójából.Ha a gyerekeim taníttatását nézem hát én is több évtizede adózok meg az anyjuk is.De mind ezek mellett van közös érdek is.Aztán a mai mindent számszerűsíteni akaró világban ezt elég nehéz átszámolni forintra.Pedig hát a mosolynak a jó szónak is van (akár még) gazdasági haszna is.Egy tanult szorgalmasan dolgozó embernek is.Persze ha hagyják.A képletben a legkárosabbak azok akiknek “rabszolgatartó génjeik” vannak.És ez nem köthető egyik párthoz sem.

Geri P.
Olvasó

jaja faszikám, most ha meglepne a teljes történelmi ismeret hiányod akkor mondhatnám hogy számold össze az elmúlt 500 évben hány mostani maradék magyarisztánra való ember döntött úgy hogy eszébe nem lesz az ilyen mocsokság nép közt leélni a maradék életét, de inkább nem mondom, mert a végén rájönnél hogy mekkora lukra futottál ezzel.

Pont az ilyen előítéletek és kocsmai szintű elméletekbe ragadt álnemzeties proletárnak nincs semmi köze hozzá hogy segít magán, pláne hova megy innen, a te életeden az se segítene ha újra játszhatnád előre ismerve hogy hol basztad el.

Megsúgom a csóró nincstelen életedről nem azok tehetnek akiknek volt eszük kijárni egy nívós iskolát amíg te az utcán a többi prolival szürcsölted az olcsó sört ,aztán fogták és elhúztak innen a kurvák és a pitiáner besúgók országából.

Ha véletlen az ilyeneknek az fáj hogy fizetett tanulmányai voltak a többségnek előtte, megsúgom, nektek mindegy hogy amit ellopnak tőletek hova folyik be, attól neked ugyanúgy nem rakja vissza a zsebedbe amit a drágalátos nemzeted kilop onnan, tetszik tudni az enyveskezűek országa is ez a kurvák mellett
ad 2.: neked is ugyanúgy meglett volna a lehetőség hogy kitanulj akármilyen piacképes szakot közpénzen, csak ahhoz agyat is kellett volna növeszteni ;) innentől mit problémázol?

Naooo
Olvasó
Naooo

Te buta zsidó, hiába tereled itt a bűnötöket, az mind miattatok ment el, adtátok el a magyart, meg a ruszint, mint a rabszolgákat Délamerikába.
Amúgy honnan ugatsz kis bóher? Dzsevjorkból?

righeira
Olvasó
righeira

1. A magyarság nem mocsokabb nép, mint a régió hasonló helyzetű, lélekszámú, történelmi sorsú népe. Nem tudom honnan szeditek sokan ezt. Valószínűtlen, hogy annyi évet és annyira beágyazódva töltsetek el egy-egy országban, hogy ezt megítélhessétek.
Simán lehet az is, hogy a te ehhez hasonló megnyilvánulásaidra mutatta a nemzet – nem alaptalanul – nem a legszebb arcát. Ezen elgondolkodtál már?
2. Nem proletárkodás, meg álnemzetieskedés számon kérni azt, hogy az egész ország adóbevételeinek terhére kiképzett diplomás máshol hasznosítja a tudását, tovább mélyítve a leszakadást azoktól az országoktól, ahol a náluk szerzett tudást kamatoztatod. Az egyetemek, főiskolák azért vannak, hogy az ország javára dolgozó értelmiséget, elitet, vállalkozókat neveljenek. Egy társadalmi szintű hitel, amit a nemcsak diplomások dobnak össze, azért, hogy a felsőoktatásból kikerülők munkahelyet teremtsenek, vállalkozásokat indítsanak be, stb. Nem állunk olyan jól, hogy más, tőkerősebb, nagyobb méretű, nagyobb önérvényesítési képességgel bíró országoknak megspóroljuk az egyetemi képzés árát.
3. A csóró, nincstelen, aki lustasága, vagy butasága miatt nem jutott semmire, legalább nem potyautas a magyar felsőoktatásban. Semmiféle erkölcsi bírálatra nem ad alapot, ha valaki elvégzi az egyetemet-főiskolát a magyar adófizetők szűkös pénzén, majd ennek hasznát máshová, külföldre viszi.
4. Aki ennyire lenézi saját nemzetét, hogy enyveskezűek meg kurvák országának látja, mit gondol magáról? Ő jobb? Ő kivétel?

common man
Olvasó
common man

4. Aki ennyire lenézi saját nemzetét, hogy enyveskezűek meg kurvák országának látja, mit gondol magáról? Ő jobb? Ő kivétel

Az miért nem a saját országában él?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

“…nekünk Mohács kell!”
“Hasadnak rendületlenül légy híve óh magyar!”

Geri P.
Olvasó

1. honnan veszed te itt bárkiről hogy magyar vagy más nemzetiségű, csak mert magyarul beszél?
ebben az országban a pár száz év alatt vagy egy tucat nemzetiség lett betelepítve, sokszor akaratán kívül

2. a felsőoktatásban mára jócskán fizet az is aki állami szakon tanul, de abból egyre kevesebb. de aki nem fizet annak sincs egy betű se leírva hogy hol kéne dolgoznia miután végez, ha egyáltalán talál magának a végzettséghez megfelelő munkát akkor se kötelező az itteni bérekért elmennie szopatni magát, szabad munkaerő piac van, rémlik, megszavaztad 2004-ben az EU belépéssel.
lehetőség adott hogy felzárkóztassák az országot az európai mércéhez, de nagyon nem akarják, sőt nem egyszer államilag tartották nyomva a béreket, mondván hogy nem ugorhat ki egy cég se az országos átlagból mert ugyan mit tesz az éhbéren nyomorgó alföldi paraszt ha a nyugati határ mellett az audis tróger 400 nettót keresne?!

Ja és mellesleg ez az ország világelső volt a szürkeállomány elüldözésében arra méltóbb országokba, régi hagyomány, tessék egy kis olvasmányos történet:
https://index.hu/sport/alapvonal/2020/04/26/hesz_mihaly_1968_kajak_egyes_ezer/
A faszikám bajnoki karrier és család mellett lépett le a németekhez alalpos előkészület után és kifizette neki az állam a fogorvosi diplomáját is! Biztos ez is mocskos hazaáruló mert nem hagyták békén.

3. a mélyostoba műveletlen csóró ha volt szíves megülni a mocskos valagán ahelyett hogy a maga boldogulását alapozta meg csak mélyen kussolva fogja be a pofáját ha valaki más éveket áldozott az idejéből és rengeteg éjjelt tanult át hogy neki ne kelljen az ilyen nincstelen söpredék közé züllenie, utána lehet csinálni vagy ha nem nyugodtan pofán köpheti mindegyik magát.

4. nem kevesen ismernek más népeket mert nem csak a lakótelep szélén szocializálódott retek klubos sorozaton kiművelt lumpen prolik élnek ebben az országban, vannak némileg szélesebb perspektívával összehasonlítási alappal bíró emberek, de valóban mindenki azt a nemzetet ismeri legjobban ahol a legtöbb időt eltöltötte.
De azért legalább magadnak ne hazudj fater, a magyart nem kell félteni, a legtöbb az anyját eladná 2 forintért. Na meg a lényeg ha mégse tudja de a szomszéd igen, akkor dögöljön meg a tehene is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Te se vagy magyar, csak ugatod a nyelvet, mint a cigányok.
Az semmi ami tandíjat fizetnek a rájuk költéshez képest.
Eus szavazás is full csalás volt.
Zsorbán viktorod reklámozta még az araboknál is az olcsó munkaerőt.
Milyen méltóbb országokba? Melyik tömeggyilkos demokráciára gondolsz?
Kit érdekelnek a felesleges sportolók. Hálátlan csavargó az biztos. Többet be nem engedten volna az országba.
Már megint a zsidóság böfög belőled, 2 forintot ér anyád?

righeira
Olvasó
righeira

1. A kultúra minden országban teszi a dolgát, ahol nem tudnak szigetként megmaradni máshonnak származók – 10-20% oikofób az utóbbi 50-70 évben akad ugyan, de az elsöprő többségre hatással van. Ezt sajnos terelési kísérletnek kénytelen vagyok tekinteni, mert nem írtad le, hány országban, hány évet eltöltve látod saját országod nemzetét ilyen lesújtóan másokhoz képest. Megismétlem a kérdést: 1.1. hány évet töltöttél és melyik országokban, hogy ilyen sommás ítéletre ragadtasd magad?
1.2. Mivel tudod megcáfolni – nem tagadni, nem terelni, nem új kérdést feltenni – azt, hogy a kommentjeidben tetten érthető arrogancia, végletes és lesújtó véleményed befolyásolhatja azt, hogyan reagálnak azok a honfitársaid, akiket így lenézel?
2. A felsőoktatás költségeihez elenyésző mértékben járulnak hozzá az állami normatíván tanulók, az önköltségesek pedig kevesen vannak és ők sem fizetik ki a teljes összeget, amibe kerülnek…
3. Nem mindenki önhibájából szegény. Teljes tisztelet annak, aki kitör a putriból, vagy alkoholista szülők mellől, de nem mindenki bír ekkora teherrel eljutni oda, ahová az átlag sokkal kevesebb erőfeszítéssel. És megint terelés: az eredeti felvetésem az, hogy ez az ember aki ott marad ahová született, ha nem bűnözik, élősködik máson, kevesbbet árt, mint aki máshol kamatoztatja tudását, amit a közösség biztosított neki.
Annyiban jogos, hogy hála az EU-nak el lehet menni – de a jogalkotásba beleférne, hogy negyedére vágja az államilag finanszírozott helyeket, és ösztöndíjjal kompenzálja a kieső létszámot – de diplomázás után határozott idejű munkavállalási szerződéssel, vagy az ösztöndíj visszafizetésével (akár külföldről is, mert a visszaadott pénzből megint ki lehet képezni valakit) egyidejűleg. Akkor nem lenne ennyi potyautas.
4. Akkor ismersz meg más népeket, ha köztük élsz és érvényesülni próbálsz. Nyaralás nem számít, Erasmus nem számít, ottlakás, ott dolgozás, ottani karrier kiépítése számít. Nyaraláskor kinyalják a segged, hogy költsd a pénzt, tudják, hogy hazamész, nem jelentesz nekik konkurrenciát. Erasmus ugyanaz, megfejelve azzal, hogy az egyetemi ifjúsággal találkozol túlnyomórészt, akikből nem lehet egy egész nemzetet megítélni.
Amiben valóban különbség van, a képmutatás foka. A multinál a német, a francia a szemedbe mosolyog, meg szajkózza a diverzitást, meg a teljesítményelvűséget – csak éppen egyetlen csoportvezetőn felüli pozícióba sem kerül külhoni, max, nyugat-európai ember. Nyilván véletlenül, nem összezárásból. :))

tomgal
Olvasó
tomgal

(Kefélet)lenke! Kifejtenéd álláspontodat , véleményed Righeira 4 pontba szedett ( ismét kiváló) elemzésével kapcsolatban is ? Annyira szeretnénk megismerni mit gondolsz a világ dolgairól!

Margarete
Vendég
Margarete

“(Kefélet)lenke!”
Írja a pinahiányos :)

Miért egyedül nem megy? Ehhez is fogyatékos vagy? :D

Ne beszélj a többiek nevében Surreal/pinahiányos white knight!

tomgal
Olvasó
tomgal

Mi van ( cseszet)lenke, kezdesz kiborulni ?:)

Nagyon élveztem mélyraható gondalataid Righeira kommentjével kapcsolatban, kár , hogy ilyen tömören fogalmaztál !

Margarete
Vendég
Margarete

Mi van Szocreál? Kellett egy manginick, hogy felszopkodd magad? :)

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Kényelmes önfelmentő mantra.
(ha a TE rokoni, ismeretségi körödben a külföldre távozottaknál a legmagasabb elért pozíció a szobaasszony egy ötszobás salzkammerguti panzióbann az TÉGED minősít)
– Az ÉN egyik unokahúgom egy müncheni székhelyű multi gazdasági igazgatója. Egy másik meg egy patinás egyetemen matematikus tanszékvezető helyettes.

Balton
Olvasó
Balton

Tűpontos korrajz vagy, a külföldreszakadt király unokahugaiddal, ilyenből többszázezerötezer van nekem is ismerősbe. Nem lehet hogy az egyik münkenben a városszéli meki rendeléskiadási igazgatója a másik meg kasszás a patinás egyetemi menzán? Csakmer az azért nagyobb valószinűségű. Szerinted is?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Csak azt furcsállom, hogy azzal a (valószínűsíthető) 60-as IQ-ddal egyáltalán tudod, hogy azt a “munkent” eszik-e, isszák-e vagy tetőt fednek-é vele!

common man
Olvasó
common man
common man
Olvasó
common man

Nekem meg volt egy osztálytársam sőt padtársam,ő csöves volt itthon és nyugaton is.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Remélem azért egy palack almabort időnként adsz neki!

common man
Olvasó
common man

A sört szerette de nem láttam már évtizedek óta.

common man
Olvasó
common man

Az ÉN egyik unokahúgom egy müncheni székhelyű multi gazdasági igazgatója.

Bébi tudom ,hogy szar vagyok de az unokaöcsém nagyon jó az ágyban

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Most panaszkodsz vagy dicsexel?

common man
Olvasó
common man

Jó csajok ezek az unokahúgok?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Igen.
És odáig föl se látsz, szóval nem a te szinted.

common man
Olvasó
common man

Kosárlabdáznak?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Gyerekeket nevelnek. És MÉG szándékukban áll majd hazaköltözni. (szerintem addig még észhez térnek)
És te, te nemzetfenntartó entitás? Hány ÁLLAMPOLGÁRT adtál a hazának?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És MÉG szándékukban áll majd hazaköltözni.

Ha már legalább 5 éve, huzamosabban kint élnek, akkor soha……99%-nem jön haza. Ha a gyerekek már az iskolát is ott kezdik, akkor 100%-hogy nem jönnek haza. Ez van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tán jobb is megszabadulni az ilyen árulóktól.

common man
Olvasó
common man

Meg hát te sem tudhatsz mindent.Arról a gimnáziumi osztálykirándulásról….Majd nézd meg az a képet a lipicai lovakról.Hátul az az izzadt szőrős lovász…De többet nem mondok.Megígértem.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Szilvásvárad?
Azt melyik NEMZETFENNTARTÓ privatizélte?

georg1945
Olvasó
georg1945

Nagyon elkanyarodott a vita az alaptémától !!!

righeira
Olvasó
righeira

Neten, névtelenül mindenki azt ír, amit akar.
Amúgy nem írtam arról, hol dolgoznak kint az ismerőseim. Főleg azért, mert 1-2 kivétellel nem beosztottak. Van, aki autószerelő Ausztráliában, van, aki projektekre szerződő biokémikus-mérnök, Brüsszeltől a Távol-Keletig. A multiknál dolgozó ismerőseim viszont nem jutnak csopvez. szintnél feljebb.
Amúgy örülök, hogy a másik 3 pontban egyetértesz.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Persze, hogy egyetértek!
Te elképzelni se tudod azt a nyomort, ahonnan én jöttem, kulák fia, kulák unokája, kulák nagynénik, nagybácsik unokaöccseként Matyi idején! NEKEM egy pillanatig se volt hátszelem, ha az iskolában betört egy ablak, hát akkor is ÉN voltam a tettes, ha éppen betegen feküdtem otthon!
És ágazatvezető mérnökként kúrták szét alólunk a TSz-t álszentantal és a kisgazdik! És talpn tudtam maradni kényszervállalkozóként!
És talpra tudtam állni egy ocsmány válás után és a kölkeimet is PhD-ig tudtam elnavigálni és NEM büfé-ruhatár szakokon!

common man
Olvasó
common man

Ez dicséretes egy olyantól akinek a génjei 98%-ban csippánzgémek.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Te meg az 50 % snidling génjeiden kívül mire tudsz felvágni?

common man
Olvasó
common man

Nana azzal a snidlinggel! Medvehagyma az !

Naooo
Olvasó
Naooo

Privatizáltad a rábasteigereket?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Nem, kis lumpen!
A hozzád hasonlók privatizálták, ki egy hátsó kereket, ki egy munkahengert!
(a 87-ben épült 2 mrd értékű keverőt is a magadfajták osztották szét flexszel és lángvágóval!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Na te nagy lumpen, muszáj vállalkozni ne kelljen dolgozni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Így felszopták magukat?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

…álmodik a nyomor…
(menj aztán verd ki ahogy szoktad aztán nyomkodd a pattanásaidat. Legalább csinálsz valami hasznosat is!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát álmodozz akkor, ha ennyire nyomoronc vagy.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Veletek zsidókkal a legnagyobb baj az, hogy ha kinyitjátok a szátokat, hazudtok, ha a kezeteket, akkor loptok. Súlytalan az egész fajtád. Remélem soha nem teszed magyar földre a redvás lábadat, de tróger.

Reactor
Újságíró

Igazából nem teljesen. A magyar gazdaság még azért tud úgy-ahogy, tántorogva, de talpon maradni, mert a külföldek hazautalásai tartják életben. Ezzel, hogy az ipar 99%-a külföldi kézre lett adva, vagy csak szétverve á lá natúr, az állami tulajdonú vállalatok pedig már évtizedek óta csak veszteséget termelnek, szükség van nagyon is a külföldre menekült (nyugodtan mondhatjuk) magyarok hazautalásaira.
Mondjuk annak se vagyok ellenére, hogy egy forint se érkezzen haza odakintről, és végre összeroskadjon ez az egész szarból épült vár a saját súlya alatt. A format cé után aztán lehetőség lenne egy sokkal jobb újrakezdésre.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Most majd kiderül, hogy tényleg a “hazautalók”, meg a zúnió “tartanak el minket”….., vagy nem………….

Reactor
Újságíró

Az unió már biztos, hogy nem, mert 2020 van, elzárták a pénzcsapot. Innentől fogva nem kapunk semmiféle felzárkóztató támogatást, meg effélét. Természetesen a belügyeinkbe továbbra is beleugatnak majd.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az unió már biztos, hogy nem, mert 2020 van, elzárták a pénzcsapot. Innentől fogva nem kapunk semmiféle felzárkóztató támogatást, meg effélét.

Akkor itten mindmeghalunk lesz, recesszió, ájemef meg hasonlós szörnyűségek, mert csak a unió csöcsén élve nem halunk éhen, itt, mucsán….

Reactor
Újságíró

Nagyjából ez a helyzet. Magyarország politikailag is, gazdaságilag is teljesen súlytalan. Az országot már jó ideje egy csapat köztörvényes bűnöző vezeti, az iparunk gyakorlatilag zéró (amit lehetett, külföldi kézre játszották, vagy csak simán szétverték, nehogymá’ konkurenciája legyen a nyugati terméknek), az állami cégeket egymás kezéből privatizálták el, most meg ingatlanos piramisjátékot hagynak szabadon futni már úgy harmadik éve, annak ellenére, hogy a koronavírus alaposan odacsapott nekik. Nincs semmiféle természeti- vagy egyéb gazdasági eszközünk, amivel ki tudnánk emelkedni önerőből, let alone visszavágni az EU-nak. Most, hogy az ország nem kap egy fillér támogatást se többé, lehet vacillálni, hogy vajon államcsőd, anarchia, forradalom, vagy polgárháború lesz a vége. Tegyék meg tétjeiket, hölgyeim és uraim…
Egy dolog biztos: amikor eljő a napja, és kérdőre vonják a Viktátort, hogy na, hova tetted a pénzt, nagyon nem szeretnék majd a helyében lenni…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Gondolom, ugyanúgy, ahogy kérdőre vonta a saját tábora öszödi Ferit, aki jópár évet végighazudott reggel, éjjel és este…….

De tegyük fel, hogy így lesz….., már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki lesz majd az a “Mózes”és milyen párt élén , aki elhozza nekünk a Kánaánt?

Reactor
Újságíró

Nem a saját tábora fogja kérdőre vonni a Viktátort, hanem mondjuk az általa kifosztott emberek. És van belőlük pár millió ám.
Hogy ki lesz a “Mózes”? A jelenlegi felhozatalból senki, ezt biztosan állíthatom. Itt egyetlen párt sincs, aki az emberek érdekeit képviselné, mert rendszerszinten olyan a mi kis országunk, hogy ilyen párt a hatalomnak mégcsak a közelébe se szagolhatna. Két választás van: vagy elkurvulnak ők is, és a saját hasznukat lesik majd egy ország kárára, vagy otthagyják a politikát.
Az már nem kérdés, hogy egy szép napon összeroskad majd ez az egész szarból épült vár a saját súlya alatt. A kérdés már csak annyi, hogy mikor.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem a saját tábora fogja kérdőre vonni a Viktátort, hanem mondjuk az általa kifosztott emberek.

Ja, csak jelenleg kevesebben vannak, így meg nehéz lesz……..
Arra is kíváncsi lennék, hogy kiket “fosztott ki”?

És van belőlük pár millió ám.

Én a cigányokat max 1 millára lövöm be, de lehet, hogy többen vannak, csak álruhában bujkálnak….

Hogy ki lesz a “Mózes”? A jelenlegi felhozatalból senki, ezt biztosan állíthatom. Itt egyetlen párt sincs, aki az emberek érdekeit képviselné, mert rendszerszinten olyan a mi kis országunk, hogy ilyen párt a hatalomnak mégcsak a közelébe se szagolhatna.

Így pedig nehéz lesz, hacsak valakit “be nem hívunk”…

Két választás van: vagy elkurvulnak ők is, és a saját hasznukat lesik majd egy ország kárára, vagy otthagyják a politikát.
Az már nem kérdés, hogy egy szép napon összeroskad majd ez az egész szarból épült vár a saját súlya alatt. A kérdés már csak annyi, hogy mikor.

A nagy “összeroskadás” után is kéne valakinek vezetni, és nincs új a nap alatt, vagy esetleg anarchiát vizionálsz?

Reactor
Újságíró

“Ja, csak jelenleg kevesebben vannak, így meg nehéz lesz……..”

Lehet, de még így is milliónyian vannak.

“Arra is kíváncsi lennék, hogy kiket “fosztott ki”?”

Úgy kb. az egész országot. Többek között engem is, téged is.

“Én a cigányokat max 1 millára lövöm be, de lehet, hogy többen vannak, csak álruhában bujkálnak….”

A buckalakóknak ehhez semmi köze, itt most a komplett lakosságról beszélünk.

“Így pedig nehéz lesz, hacsak valakit “be nem hívunk”…”

A franciák is megoldották anno, többször is. És sikerült nekik.

“A nagy “összeroskadás” után is kéne valakinek vezetni, és nincs új a nap alatt, vagy esetleg anarchiát vizionálsz?”

Igen, arra is látok esélyt, hogy anarchia lesz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Lehet, de még így is milliónyian vannak.

Aztán ezekből egy tüntire összeverődik kb. 1200 elkeseredett, sajtósokkal együtt……

Úgy kb. az egész országot. Többek között engem is, téged is.

Hát persze, a saját buborékotok koherens és egyértelmű:)

A franciák is megoldották anno, többször is. És sikerült nekik.

Irigyeljük is őket….., ja, nem, …..vajon miért?

Igen, arra is látok esélyt, hogy anarchia lesz.

Amelyikből aztán megint felemelkedik egy “vezető réteg”/”felső tízezer”, és lehet újrakezdeni a sírás-rívást, mert mindig lesz olyan aki fasznak nem a jó oldalán van, aztán elkezd óbégatni , követelőzni és vinnyogni……..

Reactor
Újságíró

“Aztán ezekből egy tüntire összeverődik kb. 1200 elkeseredett, sajtósokkal együtt……”

Meglehet. Aztán, amikor az emberek belátják végre, hogy tüntikézéssel szart se érnek el, keményebb eszközökhöz nyúlnak majd.
Hosszú ideje nem volt forradalom kishazánkban, de attól még most lehet.

“Hát persze, a saját buborékotok koherens és egyértelmű:)”

Ha fizetsz adót, akkor bizony téged is két kézzel nyúlnak le.
Ha nem fizetsz, akkor valóban megúszod, csak akkor te vagy a legutolsó, akinek a véleménye bármit is számít e témában.

“Irigyeljük is őket….., ja, nem, …..vajon miért?”

A GDP-listán cseppecskét előbb járnak, mint mi, de segond.

“Amelyikből aztán megint felemelkedik egy “vezető réteg”/”felső tízezer”, és lehet újrakezdeni a sírás-rívást, mert mindig lesz olyan aki fasznak nem a jó oldalán van, aztán elkezd óbégatni , követelőzni és vinnyogni…”

1: Egy anarchiában nincs “vezető réteg”, “felső tízezer” és hasonló. Anarchiában ezek a fogalmak értelmezhetetlenek.
2: Csipkebokor vessző
3: Anarchiában, ha megdobnak kővel, legalább visszaadhatod. Itt még azt se teheted meg. Melyik is a jobb rendszer tehát?
Nem kell rá válaszolnod, költői volt a kérdés.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Aztán, amikor az emberek belátják végre, hogy tüntikézéssel szart se érnek el, keményebb eszközökhöz nyúlnak majd.

Mind az 1200?:)DDDDDDD
Fetrengeni fognak a közintézmények padlóján? Dulván?

Hosszú ideje nem volt forradalom kishazánkban, de attól még most lehet.

Persze, bármi lehet, csak a valószínűsége a 0-hoz konvergál.

Ha fizetsz adót, akkor bizony téged is két kézzel nyúlnak le.

Helyben vagyunk.
Csak egy mintaországot mutass (ahol pl. nem fizetsz adót), akihez nekünk „igazodni kéne”, hogy tudjuk, merre kéne nekünk menni.

Ha nem fizetsz, akkor valóban megúszod, csak akkor te vagy a legutolsó, akinek a véleménye bármit is számít e témában.

Neked semmi sem jó……

A GDP-listán cseppecskét előbb járnak, mint mi, de segond.

Azon az áron nem is gond, de hát ebből nyomorból/diktaturából, ahol 4 millió nyomorog:), senki nem akadályoz meg, hogy a Kánaánba menj.

1: Egy anarchiában nincs “vezető réteg”, “felső tízezer” és hasonló. Anarchiában ezek a fogalmak értelmezhetetlenek.

Persze, hogy nincs, csak kurvára rövid életűek az anarchiák, de ha tudsz évekre elhúzódóról, akkor ne kímélj és vágd az arcomba:) Dulván.

3: Anarchiában, ha megdobnak kővel, legalább visszaadhatod.

Ja, anarchiába ha levágják a fejed, akkor legalább te is levághatod azét, aki a tiedet levágta.
Utolérted a másik két lángelmét.:)

Itt még azt se teheted meg.

Ez tényleg szörnyű. Kezdek is ríni, hogy milyen sanyarú is itt az élet és egyből elkezdtem az anarchia után vágyakozni……

Naooo
Olvasó
Naooo

Ekkora adóelvonással már mindenkinek óceánparti nyaralója lehetne, de hát kell a zsidó bankároknak a vagyon, nehogy felkopjon az álluk.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

A gond az, hogy Átlag Jóska azt gondolja, hogy “ezek már úgyis gazdagok, biztos nem lopnak majd” mert nem érti, hogy minél több van valakinek, annál több kell. Ők úgy mondják, a “maga szintjén mindenki nyomorog”. Csak neki nincs pénze az új Maybach-ra. Neked meg egy használt Trabantra. Jóskának kell megértenie, hogy működik valójában az emberi természet, mert változtatni , nagyban változtatni, csak ő tud rajta.

Reactor
Újságíró

“Mind az 1200?:)DDDDDDD
Fetrengeni fognak a közintézmények padlóján? Dulván?”

Itt milliókról beszélek, nem 1200 emberről. A francia királyt se 1200 ember fingatta meg…

“Persze, bármi lehet, csak a valószínűsége a 0-hoz konvergál.”

Pontosan ezt képzelték az elvtársak 1956-ban is.

“Csak egy mintaországot mutass (ahol pl. nem fizetsz adót), akihez nekünk „igazodni kéne”, hogy tudjuk, merre kéne nekünk menni.”

Nyugat? Bármelyik országra rábökhetsz, garantáltan jobb lesz, mint a miénk.

“senki nem akadályoz meg, hogy a Kánaánba menj.”

Semmi gond, nye problemá. Aztán amikor beüt majd az államcsőd, nézel nagyokat mint hal a szatyorban.
De nekem mindegy, ha ennyire szívügyed 8 millió parazitát eltartani, hajrá!

“Persze, hogy nincs, csak kurvára rövid életűek az anarchiák”

Még nem is volt sehol anarchia mint állami berendezkedés, de már egyből tudod, milyen rövid életűek :)

“Ja, anarchiába ha levágják a fejed, akkor legalább te is levághatod azét, aki a tiedet levágta.
Utolérted a másik két lángelmét.:)”

Nyilván most sokkal jobb ugye. Amikor a kiváltságos néprétegek azt tehetnek meg veled, amit akarnak, és ha ellenkezni mersz, mehetsz a hűvösre a germók közé.
Persze ha valamelyik védendő csoporthoz tartozol, akkor maximálisan megértem a kotkodácsolásodat.

“Ez tényleg szörnyű. Kezdek is ríni, hogy milyen sanyarú is itt az élet és egyből elkezdtem az anarchia után vágyakozni…”

Szerinted nem sanyarú itt az élet. A döntő többség szerint pedig az.
Vicces ilyesmit olvasni olyasvalakitől, akinek se igaza nincs, se kompetenciája, hogy ezt belássa.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Itt milliókról beszélek, nem 1200 emberről.

Úgy léteznek, mint az incelek bikacsordái…, a vágyálmodban…

A francia királyt se 1200 ember fingatta meg…

Hogy egyes ostobáknak milyen álmaik vannak, félelmetes…

Pontosan ezt képzelték az elvtársak 1956-ban is.

Ja, mint a francia király….

Nyugat? Bármelyik országra rábökhetsz, garantáltan jobb lesz, mint a miénk.

Ki akadályoz abban, hogy a Kánaán földjén élj?

Semmi gond, nye problemá. Aztán amikor beüt majd az államcsőd, nézel nagyokat mint hal a szatyorban.

Ja, a „tudósaid” ezt is megmondták, mint a Föld elpárolgó vizét:)

De nekem mindegy, ha ennyire szívügyed 8 millió parazitát eltartani, hajrá!

WTF????
Ezt most őszintén, nem tudom hová tenni……
Hogy duplázódott meg hirtelen a 4 millió nyomorgó/mélyszegény?????

Még nem is volt sehol anarchia mint állami berendezkedés, de már egyből tudod, milyen rövid életűek :)

Pontosan, ez különböztet pl. meg tőled, az ostobától.

Nyilván most sokkal jobb ugye. Amikor a kiváltságos néprétegek azt tehetnek meg veled, amit akarnak, és ha ellenkezni mersz, mehetsz a hűvösre a germók közé.

Te sem jöttél még rá azzal a rengeteg sok eszeddel, hogy mindig minden körülmények közt vannak kiváltságos rétegek, a legideálisabb kommunizmusban is, hiába vizionálsz elméleti „egyenlőséget”, mert a valóságban ez nem létezik.

Szerinted nem sanyarú itt az élet.

Márpedig nem az:), akinek igen, az meg tehet róla, tehet ellene. Aki erre sem képes, az így járt.

A döntő többség szerint pedig az.

Igen ez a “döntő többség” még mindig csak a vágyálmaidban létezik….

Reactor
Újságíró

“Úgy léteznek, mint az incelek bikacsordái…, a vágyálmodban…”

Igen, nyilván az országban csak 1200 ember él.

“Hogy egyes ostobáknak milyen álmaik vannak, félelmetes…”

Töriórára se sűrűn jártál be, igaz, iskolakerülőkém?

“Ki akadályoz abban, hogy a Kánaán földjén élj?”

Senki. Nem is tervezek ittmaradni, ne aggódj. Majd eltarthatod a másfél millió Kolompár Teszlatroopert helyettem is.

“Ja, a „tudósaid” ezt is megmondták, mint a Föld elpárolgó vizét:)”

Megint a szokásos lózung. A tudomány hazug, gonosz, az ostoba fotelproli véleménye a sarki kocsmából, aki odaszarik az asztal közepére, az ám a mérvadó!
Csak tudnám, miért nem akkor a magadfajták vezetik az országot…

“Pontosan, ez különböztet pl. meg tőled, az ostobától.”

Megint, az iskolázatlan paraszt odaszart az asztalra a sommás véleményével.

“Te sem jöttél még rá azzal a rengeteg sok eszeddel, hogy mindig minden körülmények közt vannak kiváltságos rétegek, a legideálisabb kommunizmusban is, hiába vizionálsz elméleti „egyenlőséget”, mert a valóságban ez nem létezik. ”

Ja, értem, akkor minek is változtatni, jóvanazúgy, igaz? Ücsörögjünk tovább nyakig a szarban, és még örüljünk is neki, milyen jó meleg.
Ezzel a felfogással kb. a korai középkor szintjén vegetálnánk.

“Márpedig nem az:)”

A nyugathoz képest az. Akármennyire is nem tetszik ez neked. Persze titeket, Fidióta-nyalókákat eddig se zavartak olyan apróságok, mint a tények.

“akinek igen, az meg tehet róla, tehet ellene. Aki erre sem képes, az így járt.”

Az hát, mindenről egyszemélyben az átlagember tehet! A kormány és a hatalmi elit mossa kezeit, egymáséit is! Fidióta-nyalókáék elmebeteg világában bizonyára így mennek a dolgok.
Sajnos a valóságban nem.

“Igen ez a “döntő többség” még mindig csak a vágyálmaidban létezik….”

Igen, hülyegyerek, biztosan. A tudomány is nyilván csak a vágyálmaimban működik. Mindenki hazudik, neked van igazad egyedül.
A sztrádára is hajts fel majd forgalommal szemben, okés? Nem lesz kár érted.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem is tervezek ittmaradni, ne aggódj.

A kecskeszerelők/ Daimler nyugdíjbányászok mellé hiányzik a te intellektusod……, ne sokat késlekedj:)

Ja, értem, akkor minek is változtatni, jóvanazúgy, igaz?

Látod, látod, ez is az ostobaságodról árulkodik, hogy képtelen vagy megkülönböztetni azt, amire van ráhatásod, attól, amire nincs, így hát nekiállsz hisztizni meg vinnyogni, és ebből az a kényszerképzeted támad, hogy „tettél valamit”.

Ücsörögjünk tovább nyakig a szarban, és még örüljünk is neki, milyen jó meleg.

Ameddig te „ellátsz”, neked ez a maximum, mert te ennyire vagy képes.

A nyugathoz képest az.

Az egybites ostoba csak eddig lát el, és mivel „vak”, nem látja, vagy nem akarja látni ennek az „árát”. Meg is érdemli, amikor sikerül mosogatóként „elmenekülni” a vágyott Kánaánba.
Aztán visszakuncsorog a lesajnált és elátkozott “diktatúra” (ahonnan “elmenekült”) egészségügyi ellátásáért pofátlanul, parazita módon, még nagyobb garral.

Az hát, mindenről egyszemélyben az átlagember tehet!

A saját nyomorodért bizony, te vagy a felelős.

A kormány és a hatalmi elit mossa kezeit, egymáséit is!

Mint mindig, mindenhol és minden korba, mert ennek egyszerűen ilyen a természete.

Persze, a nyugati Kánaánban ezt más megnevezésekkel illetik, de a lényegen ez mit sem változtat.

Mindenki hazudik, neked van igazad egyedül.

Látom, nem sikerült értelmezni:” A hit hiánya nem jelenti a hiány hitét”.
De őszintén meglepett volna, ha sikerül értelmezned, ez is jó az ostobákban, kiszámíthatóak és nem okoznak csalódást.

Az, hogy inkoherens, ordító baromságokat halmozol, még nem jelenti, hogy hazudsz, csak azt, hogy egyszerűen ostoba vagy. Ha valaki megkérdőjelezi a baromságot az nem jelenti azt, hogy az ellenkezőjét állítja, sőt, azt sem, hogy a baromság ellenkezője igaz lenne, az csak pont annyit jelent, hogy baromságot mondtál.

A sztrádára is hajts fel majd forgalommal szemben, okés? Nem lesz kár érted.

Okés. Egy ostobától ez dícséretnek számít.

Reactor
Újságíró

Vicces egy 8 általánost kis se járt ortóparasztot nyilatkozni látni az intellektusról. Le tudod egyáltalán segítség nélkül írni a szót?

common man
Olvasó
common man

Még nem is volt sehol anarchia mint állami berendezkedés,

…berendezkedés….
anarchia-rend?

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Nem akarok beleszólni, de “Csak egy mintaországot mutass (ahol pl. nem fizetsz adót), akihez nekünk „igazodni kéne”, hogy tudjuk, merre kéne nekünk menni.” ezt a közgazdaságtudományban gazdasági referenciamodellnek hívják. Amikor nem tudja egy nemzet vezetése, merre kell(ene) mennie a nemzetgazdaságnak, keres egy hasonló méretű / lélekszámú / gazdasági erőforrással rendelkező országot, nemzetet, rendszert, ami működik és egyszerűen lemásolja a how-to-t. Nekünk ebből szerencsénk van, itt van Ausztria. Nagyon hasonló adottságú ország. Az egyik legjobban működő rendszer Európában. Közvetlenül mellette az egyik legrosszabbul működő. Vajon miért? Bizonyára nem a vezérkara / népe tehet róla, ugye? Ja, de. Amíg állami szinten működik a lopás, nincs a bűnnek következménye, röhögni lehet a kifosztottak millióin, amíg nincsenek több soron felakasztva a felelősök, itt nem lesz rend. Nem lesz jólét. Keresed a pénzed? Az adód? Ott van a stadionokban, luxusutakban, villákban, autókban, hajókban, kurvákban. A TE pénzed, aminek hiánya miatt meghalsz -szó nélkül!- a “kórház”-aidban. Szóval fel kéne kötni őket. De sürgősen. És válogatás nélkül.

hunbagira
Újságíró

Azért ausztriát hasonló helyzetű országnak beállítani. :)
Mikor annak 130évig mi voltunk a gyarmata kettős vámrendszerrel, újszerzeményi bizottsággal stbvel (ezért nem kellett ferencjóskának tengerentúli gyarmat hiszen itt volt neki egy, mayerling szájában)A 20. Századról ne is beszéljünk.
De van egy óriási probléma a mai világunkkal elfelejtettük a holisztikus nézőpontot. Így jön mindenki a kő primitív érvvel, hogy a hatalmon lévő lop és komprádorkodik , ezért tartunk ott ahol (van amelyik nem ezt tette?) miközben hülye/lusta ahhoz, hogy ráskubizzon a gazdasági adatokra mondjuk, csak a GDP/fő/évre. Szólok ez most egy 12000 dollar, felfelé kerekítve azaz 1000dollár -330.000Ft havonta. Ennek a nettója olyan 260.000 Ft.
De számoljunk, valamilyen csoda folytán meg tudnánk szüntetni a korrupciót (a legdurvábban számolok is max 25%os túlárazásról beszélnek)
Akkor olyan 280.000nél tartunk. Valami csoda folytán rábírnánk a multikat, hogy a lóvéjukat itt költsek el, legyen 300.000 Ft.

hunbagira
Újságíró

És a társadalom parazitáinak kiiktatásaval. (Cigányok, mai prosti nők, durván szenvedélybeteg naplopók, bűnöző zsidók cca 2mió ember) is olyan 400.000nél tartunk.
Nyuggerek megadóztatásával 420

zgy001
Olvasó
zgy001

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

hunbagira
Újságíró

Ezt benéztem, elnézést. Miért emlékeztem ennyire?! Nah mindegy.
A többire később reagálok, ha hazaértem.
Update: 17000/18000 dollárokat találok mindenütt.

hunbagira
Újságíró

Zombi! És szerinted eme cégek idejönnének, ha 600 bruttót kellene fizetniük?Tehát lemondanának a profitjukról/járadékjaikról.
Mert te a gazdaság filozófiádban (amit egyébként nem utasítok el) erről szoktál “megfeledkezni”.

zgy001
Olvasó
zgy001

Naooo
Olvasó
Naooo

Mivel a kapitalisták ellopják.

Reactor
Újságíró

Akkor ne jöjjenek. Csináljanak más országból rabszolgatelepet.

Tina74
Olvasó
Tina74

Mégis jobban álltunk anyagilag. Sokaknak volt Vasban Sopronban osztrák bejárónője…

Deadpool
Újságíró

“Gondolom, ugyanúgy, ahogy kérdőre vonta a saját tábora öszödi Ferit, aki jópár évet végighazudott reggel, éjjel és este…”

Feri elszámoltatásával nem a saját tábora kampányolt, te kis demagóg. De biztosan emlékszel ki volt az, hiszen olyan penge vagy politikából. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Feri elszámoltatásával nem a saját tábora kampányolt.

És mégis, 4 évet kellett várni, hogy “megbukjon” az akkori MSZP, mivel egy akkori MSZP fan sem szavazott a Viktátorra…..
Kisebbségben, váltott miniszterelnökkel, de kihúzták, nem számított, hogy mi történt, egy MSZP-s sem volt annyira “csalódott”:) hogy megbuktassa, max 10-ben egy része nem ment el szavazni.

Deadpool
Újságíró

Nem tudom, hogy mit akarsz ezzel mondani, de szerintem te sem, csak mosod a szaros gatyát. Viszont, azt el kell ismerni, egy dologhoz tényleg értesz: a kritikátlan narancs seggnyaláshoz. Jár a 30 ezüstpénz! Mehetsz a kasszához, jobbágy!

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Deadpool
Újságíró

Hehe. A te érvelési hibád pedig, hogy egy elvtelen, logikátlan, szolga lelkű csicska proli vagy. :) És egy notórius hazudozó.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egészségedre.

Margarete
Vendég
Margarete

“egy elvtelen, logikátlan, szolga lelkű csicska proli vagy. :) És egy notórius hazudozó.”

Te is. Egy malomban őröltök.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Bocsáss meg, de én foglalkoztam EU-s gazdasági ügyekkel. A valós helyzet az, hogy a 2012-2017 -es pénzügyi ciklusban Magyarország kb 3 Mrd (milliárd) eurót bukott az EU tagságon. Nem tudod, miért 27% az ÁFA, mert nem árulják el neked, de én megsúgom – Azért, mert Magyarország az ÁFA-befizetés terhére vállalta az EU tagdíjat. És nem jött elég (már az EU-nak elég) pénz a magyarországi ÁFÁ-ból, amit szétosztanak maguk között. Cserébe odaadtuk a teljes iparunkat (könnyűipar!) a mezőgazdaságunk nagy részét, a fantasztikus vízkincsünket, (vajon miért izraeli kézben van?) a csodálatos szellemi tőkénket, gyakorlatilag mindent, McDonald’s-ért, Zaráért, Vuttyon Lajosért. Hát… valóban kell a nemzetgazdaságon egy reset, majd Format C:\ és kezdjük elölről. Lehetőleg nemzeti érdekek mentén ezúttal. Ilyent ugyanis még nem próbáltunk.

georg1945
Olvasó
georg1945

Nem tehettek mást, minthogy elzárják azokat a pénzcsapokat, amikor ők maguk lopták el az összes pénz és rakták a maguk zsebébe.
KIDERÜLT !
Nincs pénz, hogy kifizessenek bennünket !

common man
Olvasó
common man

Nyilván egy kicsit túlzol .De. A Kossuth-rádióban hallottam többször több közgazdásztól,hogy 5-10% itthoni fogyasztásnövekedés írható a számlájukra.Ebben benne van a hús ,ruha, tetőcserép stb. Kinti fizetésből tud a fiatal itthon építkezni, a család meg főzhet húslevest marhából is nem csak csirkeszárnyból vagy leveskockából.A gyerek meg vehet minden szart. Ja és ezek a százalékok éppen elegek ahhoz ,hogy minden átcsapjon pozitívba.

Reactor
Újságíró

Amit a kormány vagy a sajtóorgánumja közöl, azt kezeld egy jó nagy csipet sóval. A tizede ha igaz az állításaiknak, és akkor már sokat mondtam.
Amióta a 40 százalék egyenlő lett a kétharmaddal, azóta valahogy nem tud meggyőzni a fideszmatek.

common man
Olvasó
common man

Ez így van ahogy mondod.Így is kezelem.Ez egy háttérműsor volt nem a déli krónika.Tehát úgy kezelem az adatot ,hogy azért mondták be mert elhallgatni azért nem lehet és azért 5-10 % mert ,hogy nézne ki a 12%(mondjuk) amit nem ők csináltak.(hanem(az egyébként néha tényleg) a gonosz unióban többszörös fizetésért dolgozó honfitársaink)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amióta a 40 százalék egyenlő lett a kétharmaddal, azóta valahogy nem tud meggyőzni a fideszmatek.

Nem fér a fejedbe, mi?:)

Reactor
Újságíró

Hát bizony nem. A következő kormányzati ciklusban már nullával is lehet majd osztani! Akkor fog csak ám igazán jól teljesíteni Orbánisztán majd!

georg1945
Olvasó
georg1945

Az állam soha sem barát, hanem mindig ellenség.
Csak egyet kérek tőle, azt, hogy hagyjon békén.
Aki ügyes, az nem lesz hazaáruló, hanem még ÉLŐ hősként fogják mutogatni, mint jó példát.

Tina74
Olvasó
Tina74

Ilyen lecsúszó réteg mindenhol van. Angolok között is szép számmal… Tapasztaltam…

Geri P.
Olvasó

a kispolgári szenvedélybeteg prolik mindig része volt a társadalomnak, te nem fogod fel a lényeget, én a mások életének a minőségét lerontó ostoba agresszív bűnözésre hajlamos, ebben az országban rohamosan növekvő számú nyomorban élőkre céloztam, a cigány következmények nélkül szopatja a bugris magyart, azok pedig a saját bekorlátoltságukkal szopatják a többit válogatás nélkül.
innentől a kör zárva, a nyomor újra teremti önmagát.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ha nincs zsidó, nincs nyomor se.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Aha.
Szóval SZERINTED a TE nyomorodról Jézus tehet.

common man
Olvasó
common man

Nem volt zsidó az illető.Ők ölték meg.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Ja, párthus herceg volt!
(eriggy már mert kigúnyollak)
Mert ugyi az exodus óta a zsidóknál a “crux” volt a bevett kivégzési mód, a Via Appia mentén is a zsidók állítottak cca hatezret!

common man
Olvasó
common man

Na jó zsidó származású római katona..De az ítéletet ők hozták ,egy köztörvényessel szemben őt ítélték el.

Naooo
Olvasó
Naooo

Magyar volt és félig földönkívüli.
Zsidóknak nem exoduszuk volt, hanem kincsrablási sipirc.

Mózes II. könyve 3. rész
22. Kérjen azért minden asszony az ő szomszédasszonyától és háza lakó asszonyától ezüst edényeket és arany edényeket és ruhákat; és rakjátok azokat fiaitokra és leányaitokra, s így foszszátok ki Égyiptomot.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Te szegény debil!
(a Bibliában az is benne van, hogy “nincsen Isten”!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi van megint fáj az igazság kamukulák?

hunbagira
Újságíró

Egyiptomi hieroglifák is erről tanúskodnak. Fáraó hadai valójában azért üldözték őket (a lopott dolgok visszaszerzésén kívül), hogy meg ne gondolják magukat. Illetve a fáraó maga válógatta ki az alja népet -imigyen lettek ők kiválasztva-.

Naooo
Olvasó
Naooo

Zabálták a disznóhúst kétpofára és ragyásak lettek tőle, ránézésre ment a kipicsázás.

hunbagira
Újságíró

Már az ősatyjuk ábrahám is azzal nyitott,hogy eladta sárát egyiptomba kurvának. :D ez aztán az etnogenezis.:D illetve melyik másik etnikai csoport esetében ismerős is ez..:D “..jó sorom legyen a te réveden…elvitték asszonyt a fáraó házába” Mózes I könyve 12 rész 10-19 szakasz.
Normalis népek legendabeli ősatyja valami nagy nemes harcos, aki munkája/bátorsága folytan jut oda, ahova. Nem egy strici

Naooo
Olvasó
Naooo

Oszt miért van megemlítve külön, hogy nőstényszamarai? Testvéreik a kecskére izgulnak.

hunbagira
Újságíró

Ha párthus herceg nem is,de galileai volt (ha létezett?) . Szóval nem volt biboldó. Amúgy -szerintem- naoo a kereszténység dejudaizálását támogatja. Tudod aquincumban (is) meg a 3. században mithras templom volt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én a vallások elpusztítását támogatom, semmi szükség ilyen baromságokra.

Naooo
Olvasó
Naooo

Minden nyomorról a zsidók tehetnek, Jézus meg magyar volt, te meg zsidó.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Muhaha!

Naooo
Olvasó
Naooo

Betalált az igazság és kényszeredetten nyihogsz, kényszer semmirekellő?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Írjál még, szórakoztatsz!

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor miért picsog a szád?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Ha meghaltál, azt TE észre se veszed, csak a környezeted.
(ez van akkor is, ha ENNYIRE hülye vagy. És arról SEM a zsidók tehetnek, hogy hülye és lusta voltál, nem tanultál és nem vitted semmire)

Naooo
Olvasó
Naooo

Minden rosszról a zsidók tehetnek.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

A brexit emblamatikus szavazói!

Geri P.
Olvasó

ez a kérdés kontra produktív mert 40 felett házasodni se szokás nagyon, vagy ha mégis azt mindkét fél pontosan tudja hogy csakis a gazdasági érdekek egyesítése a cél, és majdnem biztos hogy a második, sokadik házassága a feleknek. elvárásaik sincsenek már nagyon egymással szemben, és tudja mindegyik hogy ebből a kapcsolatból csak súlyos veszteséggel lehet kiszállni akkor is ha pinával él valaki, mert egy erős középkorú öregasszony már csak a sajnálatra számíthat.

naná hogy egy szokásai rabja korú ember már nem akar és nem is tud közös célokat keresgélni valakivel aki azelőtt sok évig mással élt, mi mást lehetne találni a kiadások megosztásán alapuló fogyasztói házasságon kívül?

megmondom őszintén én is még pár évvel vagyok 40 előtt de nekem már most eszembe se jutna a nyakamba venni egy kapuzárási pánikos picsát se hogy muszájból mindig legyen valami amihez igazodnom kell, folyton legyen akinek magyarázkodok mit miért teszek vagy ezentúl elveszítsem a lehetőséget hogy szabadon alakíthatom az életkörülményeimet mert az esetleg nem fekszik egy elvárásai rabságában élő ostoba középszerű picsának.

Naooo
Olvasó
Naooo

“elvárásaik sincsenek már nagyon egymással szemben”

“egy elvárásai rabságában élő ostoba középszerű picsának”

Hunn
Újságíró

Geri P., ha egy férfi 40 körül családot akar alapítani, akkor 25 éves lehet a nő max… és még akkor is csak 5 évet kapsz az életének abból a részéből, amikor még fiatal és szexi.

A 30+os roastie-knak pedig pontosan ebben az életkorban adja vissza a férfi, hogy amikor még fiatalok és szépek voltak, akkor le se szarták az embert.

Geri P.
Olvasó

fater ha egy 40-es faszi talál egy olyan 25 év körüli még bőven csitri mentalitású nőt aki hirtelen a magánál 15 évvel idősebb hapitól akar gyereket akkor ott 99% hogy érdek kapcsolatról van szó és a picsa egy aranyásó :D
innentől aki felcsinálja megérdemli amit utána kap.

a 30+os korosztály mintapéldája a bedőlt házasságból menekülő kilátástalan helyzetben élő nőknek, jellemzően 1-2 gyerekkel az előző kapcsolatukból. Eleve esélytelen az ilyen rá hogy rendezett életű ember komolyan vegye, óvóbácsit hobbiból nem fog játszani normális ember aki azelőtt saját családra vágyott, pusztán mert hirtelen rájön hogy magányosak a napjai.

persze lehet mondani hogy nesze most majd vissza kapod amit 10 évvel azelőtt az ilyen lúzer inceleknek adtál, de sajnos ugyanennyi lecsúszó félben lévő balek marad utánuk mint ahány elvált nő, kvázi az ilyenek jobb lehetőség híján örülnek ha egy sorstársuk levetett exnejét és kölykeit megkaphatja társaság gyanánt. Szóval lesz aki megáll még ennek a csoportnak is.

Gábor Farkas
Olvasó

Mindig lesz olyan, akinek az aktuális nő jó lesz, a kérdés csak az h annak a nőnek jó lesz-e a jelenlegi helyzetének megfelelő fószer. Ha belegondolsz, 20-30 között egótuningol a 90%-a ezeknek. Vidéken több az emberszámba vehető nő, mint pesten. Tehát ugrált a fszkörhintán felfelé, leborgyadzik egy látszólag alfakantól, aki szépen ott is hagyja pár év múlva. Minek álljon meg 1nél? (Hozzáteszem igaza van, a nőknek nincs lelke, nem tudnak szeretni, max önmagukat). Tehát maradt a levetett porontyal a nő, de ő nem fogja lejjebb adni az elvárásait, tehát nem fog találni magának megfelelő pótapát. És ilyenkor jön, hogy “minden férfi szemét”, pedig nem, csak épp ő szerelmes lett egy álomképbe. Erről ki tehet? Ki mondta ki az igent? Ki vállalt gyereket egy férfinek? Ki a felelős? Ő és kizárólag őmaga, mert ő hozta meg a döntést. Innentől én 1et nem sajnálok, de tényleg nem. A beképzeltségük, a feminizmusuk, a folyamatos felelősséghárításuk (minden a férfi hibája), az önmaguk imádata (lásd: instagram), pedig csak erősíti azt a tényt, h ez csak a kivetülése nárcisztikus betegségüknek. Beteg emberekkel meg nem lehet mit kezdeni. Láttam néhány ellenpéldát is, főleg vidéken, de sajnos ott is egyre több a visszaélés azzal, hogy “nő vagyok”. Én 190cm magas, 100kgos jó sportos ember vagyok. Megtehetném, hogy reggel pofánverek mindenkit aki szembe jön velem. Vszínű nem ütnének vissza, sőt semmi nem lenne. Megtehetném, de nem teszem, mert amit megtehetsz nem biztos h meg is kell tenni. Másrészt az empátia, valakiben van, valakiben nincs. Ritka az a nő, amelyik bocsánatot kér. A teenager korban ragadt 30-40éves nőszemélyekről meg már nem is akarok beszélni. Vmi elképesztő rohadás van ebben a társadalomban manapság. Szóval Geri P. a 25 éves picsa is ugyanolyan aranyásó, mint a Józsi 34 éves volt felesége. Nincs különbség közöttük inteligenciailag, csak egyik már dörzsöltebb, másikat meg még csak a “boldottág hajkurászása” vezérli, de mind a kettő ugyanaz: önimádó, önző empátiátlan felelősséghárító beteg ember.

Somogyi József
Vendég
Somogyi József

Nemtől függetlenül az ösztöni viselkedésen felül kell emelkedni.

hunbagira
Újságíró

Ezen mi a meglepő, hogy az átlag férfi nem akar a nyakába venni, egy kiégett, szétbaszott, alfaözvegy, furiát..

righeira
Olvasó
righeira

Jó, én még ismerek olyat, aki második házasságában mindent megtesz a férjének, hálából, hogy befogadta az előzőtől származó lányával.
Kívánom, hogy aki erre fanyalodik, találjon hasonlót.

hunbagira
Újságíró

Közben mindketten tudják a valóságot és így az életük színházzal telik. Amúgy ritka nagy balek lehet az ismerősöd.

common man
Olvasó
common man

Nekem is volt ilyen ismerősöm.A csajnak volt egy lánya az első házasságából meg volt két közös kisebb.Teljesen jól elvoltak.A nő tök aranyos volt és nagyon jól nézett ki.Az általánosságot meg a nagy átlagot persze nem jó figyelmen kívül hagyni de az egyénre meg mindig és mindig…az tévedéshez vezet(het)

Geri P.
Olvasó

a cikk egy féligazságok puffogtatása egy csoportra kiélezve, amiben ráadásul túl angymerítés sincs az egész társadalomra vetítve. Eleve nem sok férfi tud maga fölé választani mert a nők többsége ma is ugyanolyan kevés szellemi értéket igénylő munkát végez ahogy azt számtalanszor kibeszéltük már.

a többség megáll valami OKJ szintű melónál, szerencsés esetben valami könnyebb irodai seggvakarda, gyorstalpaló könyvelő stb, nem szerencsésben meg valami kereskedelmi, idegenforgalmi szarkupac. Az ennél egy fokkal jobbik eset ha sikerül valami alibi szakot kijárni valamelyik sorozatba gyártott konfekció főiskolán, amiből lassan mára annyi van hogy minden falura jut egy főiskola, de ez a magyar oktatás válsága inkább, nem témája ennek a kérdésnek, viszont arra pont jó hogy a dolgozni még nem kívánó de mentálisan nem a toppon lévő nőket pár évig lefoglalja, és esetleg egy hagzatos tömegdiplomát adjon nekik, mint gazdálkodó, vagy számvitel, esetleg kommunikáció vagy gazdmenedzser stb,

ezek mind arra épülnek hogy felszínes ismeretekkel de valódi tudás nélkül kilökjék az életbe a sok hülyét aki aztán felpakolt csöcsökkel és kifehérített fogakkal esetleg beszophatja magát valamelyik ostoba undor multi hazai részlegébe és művelheti a törtető nagyvilági kurvákra hasonlító életformát kicsiben.

ugye belátjuk hogy a valódi húzóágazatokat kiszolgáló szakmák még mindig olyanok amik vagy túl kellemetlen körülményeket vagy túl egzakt mentális készségeket követel meg és egyik se fekszik a sok alibi életre pályázó picsának, nem találsz te se a szakipari munkákban se a mérnöki szakokon nőket, csak elhanyagolható mértékben, és ez addig jó míg így marad.

itt a probléma hogy sokan tapasztalják és a média se akarja rejtegetni hogy a nőknek az egész párkapcsolatosdi egy leplezetlen üzlet lett, amiből a férfi csak kiszolgáltatott szerepbe kerülhet, de nyerni semmiképp, felszínes és egyre ostobább nők az egójukat fényezgetik minden téren és azt se értik meg ez mennyire visszataszító mikor utalva kérdőre vonják őket, mindenhonnan dől az ostoba fejükbe a megérdemled, szerezd meg, te jobb vagy, nem kell felelősséget vállalnod élj a mának szöveg,
a többség ezt el is hiszi, a férfiak csak egy eszközzé váltak a legtöbb nőnél, ami a folyamatos hipergám ösztöneik és önmaguk által elérhetetlen egzisztencia elérése miatt kell, na meg azért a folyamatos fasz a pinába kérdést is megoldja, de ugye nem mindenkivel és minden áron, mert a nőknél ez a rész mindig kritikus választás lesz mert ezzel a többi nőnek jelzik a saját húspiaci értéküket, vastagon maguk fölé választ amelyik csak tud mert így tud féltékenységet és elismerést elérni a többi pina szemében, szó szerint egy kiegészítő lett a férfi a legtöbb nő mellett, de valódi érzelmeket egy végtelenül naív barom se képes a nők mögé látni már sok ideje.

persze azért még mindig vannak jócskán akik bedőlnek a házasság intézményének, talán mert elvárja a környezetük, családi nyomásra, vagy simán belengeti a picsa hogy lelép ha nem ugrik szintet a kapcsolat, és a veréb attól fél hogy elveszti a rendszeresen dugható pina lehetőségét ha nem szolgáltatja ki magát és az addig személyes tulajdonú értékeit a házasságban a nőnek, de racionalitást a legritkábban találni az ilyen döntések mögött, sose gondol bele egyik se hogy ez milyen hosszútávú következményekkel jár majd,
pláne ha potyognak a kölykök is a következő években, amivel nem csak az egyszeri vagyon elkobzás jár majd a válás során hanem akár 25 évig húzódó gyerektartási költségek is, miközben persze az exribanc jellemzően már a válás alatt kiépít a szeretőjével egy másik kapcsolatot mivel a pinája onnantól megint szabadon áruba dobható befektetés lett, és onnantól két irányból feji a férfiak teremtette erőforrásokat, az exférjnek marad a reménytelen csóróság, mert ebből nagyon ritkán állnak fel a balekok.

De ugye a pinára az okosok mindig azt mondták egy olyan lyuk amit mindig lesz elég nagy balfasz aki kényszeresen be akar tömni, közben nem látja hogy magát bassza legjobban meg :D

hunbagira
Újságíró

Kiváló összefoglalás.

Geri P.
Olvasó

köszi, de ezt úgy hiszem sokan látják maguktól is, az más kérdés miért van még mindig ennyi birka fasz aki megy a többi után mert enged a társadalmi elvárásoknak.
még mindig kevés az olyna aki nem keveri a gazdasági érdekeit a kapcsolatba és nem mélyed bele olyan szinten hogy az jelentős kockázatot és sok téren vissza nem térülő megterhelést okozzon neki.

de szerencsére egyre több aki belátja hogy egyik pina se tud annyit hozni mint amit elvesz.
Persze sokan rettegnek, hogy mi lesz velünk ha kölykök nélkül egyedül öregszünk meg, de ezek mindig egy alaptalan félelem, a nők 45 felett sok év együtt élés után amúgy se jelentenek semmi plusz hozadékot, sőt addigra már a legtöbb nem is él együtt az első házastársával, így egyből ott tartanak ahol elkezdték, csak azt is elbukják amivel a házas évek fenntartása járt.

A 40-es kor közepére fordul a helyzet, a nők értéke nullához közelít, azok a férfiak akik addig stabil függetlenséget építettek ki viszont válogathatnak a 40 körüli nők közt, akik közül az okosabbak hajlandóak a kevés haszonnal járó szerető szerepére is mert belátják hogy ennél több nem terem már nekik, a magány kérdése ezzel meg is oldódik és nem kellett kiszolgáltatni magát se érte az embernek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Okos vagy nagyon, közben a cigányok meg teleellik a bolygót.

Geri P.
Olvasó

mi közöd hozzá te ostoba turbómagyar köcsög?!
eltévesztetted a házszámot hülyegyerek ez nem a kurucinfós fotel forradalmár szittyamagyarok klubja, húzd el innen a mocskos picsád, nyomorék

a sok igénytelen, nincstelen cigányokkal egy szinten vergődő fehér söpredék után az ilyen tefélék a másik amiért minden jóérzésű ember már okádni tudna ettől a fosfészek országtól meg ettől a hiába létező néptől.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi van te turbózsidó, lebuktál?

Geri P.
Olvasó

azaz papi, mondok még rosszabbat, lehetek akár komenista, liberálbolsevik, reakciós, narancskomcsi, vagy akár a szíriuszról betelepített besúgó, a lényeg hogy ezek tehetnek mind a nyomorodról de véletlen se te magad ;)
csókoltatom anyádat, majd mondd meg neki jobban járt volna a világ és ő is ha lenyel még mikor fél kanál híg geci voltál. egyel kevesebb pojáca magyar proli a világon.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezeket mind ki is nézem belőled, kivéve a földönkívüliséget.
Egyel? Ezt minden nő rosszul írja.

Hunn
Újságíró

“Turbómagyar”? “Fehér söpredék”? “Fosfészek ország hiába létező népe”? Te sem sírtál fel hangosan a keresztvíz alatt, ugye kedves Geri P.? Baszki, te akkor se tudnád letagadni azt, hogy zsidó vagy, ha az életed múlna rajta… F.Y.I.: magyar ember az olyan zsidó kifejezéseket, mint pl. a “turbómagyar”, nem használja a saját fajtájára. Soha, semmikor, semmilyen esetben sem. Nézd, ez az oldal valóban nem a kurucinfó. De nem is a magyargyűlölő zsidók zártkörű klubja, úgyhogy hátrább az agarakkal…

righeira
Olvasó
righeira

Egy társadalom se marad fel, ami nem akarja reprodukálni magát, ezt talán nem vitatod. Normális igény minden férfi részéről is, hogy utódot szeretne. Az is, hogy közben nem muszáj kibasznia magával. (Bár elismerem, ez utóbbi per pillanat a társadalmat nem érdekli. ” Az evolúció nincs tekintettel a személyes boldogságra.”)

De a gyermektelenség és a beta-bux életpálya sivársága között kellene alternatívát találni, mert az első a társadalom, a második az egyén számára katasztrofális.

Hunn
Újságíró

Én 40 éves férfiként még csak beszélgetni sem állok le 30+os nővel – hát még 40 év körülivel – nemhogy bármiféle kapcsolatba kerüljek velük… Mindezt úgy, hogy életem nagy részében incel lúzer voltam, és most sem vagyok egy alfahím akire csorogna a nyáluk… Úgy vagyok vele, hogy elmennek ezek a picsába, nekem semmi olyat nem tudnak nyújtani amire én vágyok.

Geri P.
Olvasó

fiatalabb korban még annyira se tudnak olyat nyújtani amire a többség vágyna, alapvetően primitív mentalitású életcéltalan felszínes ostoba szarházi a nők többsége 30 éves kora előtt, utána persze a biológiai óra ketyegésével egy kis részük valamennyire össze szedi magát, de még 40 se lesz mire végképp kikopik a vonzerő belőlük.
Utána legfeljebb háztartást vezetni bíznám meg a többséget, de ugye ki az a barom aki nőre bízza a pénzét?!

Te azt hiszed hogy a nők tehetnek róla hogy ennyi a magadhoz hasonló? pedig nagyon nem így van, simán annyi hogy nem tudtátok koruknak megfelelően kezelni a nők többségét, 20 évesen kúrhattad volna a 16 éves szüzességüket görcsösen veszteni vágyó csitri picsákat ha nem úgy néztél volna ki mint egy gátlásokkal teleszart búvár ruha amit ráadásul röhejes göncökbe csomagoltak,
később 25 környékén nem vetted észre hogy a picsák villantani akarnak a többi ribizli előtt az aktuális kannal, így színészkedni kell nekik, de valójában csak baszni akarnak minél többet minél gyakrabban, amit amelyik néz is ki valahogy erőlködés nélkül meg is tehet, ebbe mondjuk pénzt kellett volna fektetned, amennyid neked sose volt és nem is lesz, ez van lecsúsztál erről is.

a te korodban még szóba jöhet a 30 körüli kapuzárási pánikos nők csoportja akik észbe kapnak hogy a nagy alkoholizálás, partikban faszkörhintázás közben elfelejtettek maguknak valami béta bélát találni aki majd jó lesz hosszútávú befektetésnek azzal hogy teherbe bassza őket, nos ez a szerep nagyon hiteles volna tőled, fél-egy évig még el is lehet hitetni a nők többségével hogy te valóban akarsz tőlük gyereket csak még kicsit előtte élni akarsz velük, azt utána ráér kibasznod ha nagyon nyomul, csak az életkörülményeid látva kutya se akarna pont tőled gyereket.

Hunn
Újságíró

Lóf@szt a seggedbe, kedves Geri P. Imádom srácok amikor megmagyarázzátok nekem, hogy számomra alapból nem jár nő még ha jutna is, hiába is cselekednék bár ez ügy érdekében bármit is, úgyhogy ne is erőlködjek és ne próbálkozzak… lol nagyon redpillek vagytok…

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Jármi nem jár senkinek.
Oszt mégis van bőven akinek jut!

righeira
Olvasó
righeira

Figyelj, Geri!

Ha nem olvastad el az oldal összes cikkét és hozzászólását a témában, próbálom neked összesűríteni. A “céltalan, szarházi” nők megfelelő kézben prímán teszik a dolgukat, hidd el. Egy erős kezű férfi mellett célt találnak (valójában a ffi jelöli ezt ki) és dorombolnak, mint a macska. Az élet – bár ezt a társadalmi kondícionálás utóbbi időkben elfedni igyekszik – azt várja a Férfitől, hogy legyen magabiztos, potens, célt tudjon adni a nőnek és tudja kezelni.
És ezt úgy írom neked, hogy nekem sem sikerül ez. De elismerem, hogy rengetegen vannak, akiknek megy – és még többen lennénk ha a kibaszott társadalmi elit nem dolgozna az ellen, hogy te szabad, kompetens, önálló legyél, és ezáltal vonzó a nőnek.

Értem a dühöd, és megértem. A leírásod a helyzetről nagyjából helytálló. De az okok valahogy nem kerülnek felszínre, úgy érzem. A nők évszázadok óta ilyenek – mégis tudták elődeink kezelni a helyzetet, mert fennmaradtunk. Kétségtelen, hogy a XXI. század új kihívásokat hoz és sokunknak nem vonzó a szüleink élete. (A kényszerű kompromisszumok, a robotolás, a stressz, a csapnivaló kommunikáció stb.) Egy rohadt átmeneti korban vagyunk, a mi keresztünk nem egy háború, vagy egy idegen megszállás, hanem az, hogy erre a helyzetre (emancipáció, a hazai nőkért vetélkedés európai szintre kiterjedése, a nem mindenkinek elérhető életlehetőségek csábítása, a férfiak boldogságában ellenérdekelt társadalmi elit, a média agymosása) megoldást kell találni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Gyakrabban írhatnál, úgy mint rég. Minden ma du-i hozzászólásod telitalálat Righeira!

Blackur
Olvasó
Blackur

Nemcsak a társadalmi elit, a pszihósoknak sem érdeke segíteni a hozzájuk forduló PASIKON. Bőven elég a felső 20 %-nyi alfa , a többit meg kell tartani az alsó kasztokban kell a dolgozó átlagmassza.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

…és jusztse mászod meg oxigénpalack nélkül a nyolcezreseket!
(pedig tudnád ha akarnád)

Margarete
Vendég
Margarete

Zseniális.

righeira
Olvasó
righeira

Egy kiigazítás: A feléválasztás a férfiaknál a szexpiaci érték tekintetében történik, nem a végzettség, egzisztencia, de nem is pusztán a fizikai vonzerő alapján. A felülválasztó férfi olyan nőt szeretne, akihez képest netto nem elég vonzó férfiasságában: maszkulinitás, vagy státusz alapján. SMV:5-ös férfi SMV:8-9.es nőt. Netto alatt azt értem, ahogy megjelenik, ahol aktuálisan tart. Bruttón azt, amit minimális igényességgel (ruházkodás, higiénia, hiányosságok elfedése) vagy erőfeszítéssel (testedzés, önfeljesztés, státusz szerzése) a hozott anyagból (genetikai alapok, korai traumák, testmagasság, szubkultúra stb.) kihozható lenne a nettóból.

Reszet Elek
Újságíró

Ez nem csak szocializáció, hanem ösztönök is. Ha nem így lenne, ki lehetne cserélni a viselkedéskészleteket, a társadalmi pozíciókat. A jelenlegi társadalom “mérnökösködés” pont azért tesz boldogtalanná mindenkit, mert nem lehet és éppen ezért lesz az egésznek igencsak rossz vége.

Hunn
Újságíró

A mai férfi-hozzáállás egyik szarvashibájának látom, hogy valóban úgy viselkedünk a nőkkel, mit a cikkben említett álláskeresők. Hogy szó nélkül elfogadjuk ezt a megalázó és férfiatlan helyzetet. Hogy annak tudatos felhasználása helyett egyszerűen alávetjük magukat a női hipergámiának. Ahelyett, hogy lerugdosnánk a nőket a – csak a fejünkben létező – piedesztálról, “mit képzelnek magukról ezek a picsák?”-alapon. Én is elkövettem ezt a szarvashibát, folyamatosan, hosszú éveken át. Az incel-lét lett a jutalmam érte.

Ugyanez a helyzet a szexért történő fizetéssel. Ha ők kihasználhatják a mi magányunkat és a szexuális nyomorunkat, és élősködhetnek ezen, akkor nem látom be, hogy mi miért nem használhatjuk ki a fizikai erőfölényünket és kényszeríthetjük őket szexre? Nyilván a törvény miatt, de ez most csak egy elméleti kérdés volt a részemről. Nem a nemi erőszak a megoldás, hanem a feminizmus eltörlése és a patriarchátus bevezetése.

Ugyanakkor fontosnak tartanám megjegyezni – és ez valószínűleg furcsának fog hatni az én számból – de meg kéne vizsgálnunk, hogy a nőkről a fejünkben lévő összképre mennyire hat, illetve hatott a gyerekkorunktól fogva nézett, feminista tömegmédia. Én pont a minap tettem egy kísérletet: figyeltem, hogy hogyan hat rám a tévében látott filmek női szereplőinek a viselkedése. Nos, nem volt olyan köztük, amit én férfiként az asszonyomtól elfogadhatónak találnék. Vagy akár egy vadidegen nőtől. Egy sem.

Viszont a feminista tömegmédia sugározta nőkép igenis hat a tudatunkra és arra, ahogy a körülöttünk lévő nőket látjuk és érzékeljük, és amire a viselkedésükből következtetünk. Ez nagyon veszélyes, ez egy olyan torzulást eredményez, aminek szerintem a legtöbben és legtöbbször nem is vagyunk tudatában. Sőt, szerintem ebbe az emberek többsége bele sem gondol…

És szerintem a mai nők velünk való viselkedését is igenis befolyásolja a feminista tömegmédia sugározta férfikép. Különösen a lúzer apák, gyenge középkorú fehér férfiak, tökös színesbőrű pasik háromszög… Ahogy hatással van rájuk a feminista média pozitívnak és vonzónak beállított nőképe. A színésznők férfiellenes, “vagány”, girl power-es viselkedése, amit a filmbeli férfiak szerepük szerint rendkívül “szexinek” találnak…

Ezzel pedig igencsak kezdeni kéne valamit…

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Húsz+ éve el kellett volna már kezdened!

Hunn
Újságíró

Maximálisan egyetértek veled, laposgutta. Sose bocsátom meg a feminista agymosásnak az elmúlt 20 évemet. Ha rajtam múlik, lámpavasra húzzuk mindet.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

https://velvet.hu/elet/2020/04/24/sugar_baby_ara/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link A pénz még a puncs.hu-n sem az elsődleges szempont a nőknek. Havi 350.000.-Ft-ból pedig akár fullos nőd is lehet. Csak hogy vidámítsalak benneteket.

Hunn
Újságíró

Az a nem mindegy, tobbneju, hogy elég-e ezeknek a nőknek az, hogy megkeresem a havi 350 nettót, vagy kifejezetten rájuk is kell költenem ezt a pénzösszeget? :)

Viccet félretéve, az égegyadta világon nincs olyan pénzért kapható szexuális élmény, ami ennyi pénzt megérne. Mert mondjuk a saját családod eltartásáért érdemes hajtani a nagy pénzt, de pusztán csak azért, hogy elkölthesd valami beképzelt önjelölt “luxuskurvára”, aki lelke mélyén lenéz és a valószínűleg ruppótlan, drogos bűnöző pasijának ingyen teszi szét a lábát? Még viccnek is rossz.

Ráadásul a puncs.hu-n kábé ugyanazok a nők vannak, mint pl. a rosszlányok.hu-n. Ugyanaz a nő, aki a puncson 350 ezerbe kerül, az megkapható a kupiban tízezer forintért. Gyakran párhuzamosan. Amíg te este luxusétterembe viszed vacsorázni a puncsos picsát és gratulálsz magadnak, hogy milyen mások számára elérhetetlen jó nő ereszkedett le hozzád, addig a makktársak a kupiban nemhogy elérik, de vidáman döngetik az összes testnyílását a te költségeidhez képest apróért. És ha tudnának róla, akkor kiröhögnének, hogy te ezt a picsát ajnározod.

Azon pedig szó szerint döbbenek, hogy a férfikoruk virágjában lévő, ráadásul még anyagilag is sikeres, középkorú férfiak annyira maguk fölé helyezik a mai világban a fiatal, huszonéves picsákat, hogy úgymond anyagilag támogatják őket ahelyett, hogy domináns, férfias viselkedéssel tennék csillogó szemű szexrabszolgájukká őket. Ezek a férfiak a feminista kondicionálásuk miatt észre sem veszik már a saját fölényüket és értéküket.

Miért adnak a férfiak havi 350-et egy nőnek, aki magasan a képességei biztosította életszínvonalról nézi le őket meg a többi, becsületesen dolgozó férfit? Ha nem adnának ki a semmire havi 350-et, akkor ugyanezek a csajok takarítónőként messziről áhítoznának arról, hogy ugyanezek a férfiak leszólítsák őket, és mindent megtennének nekik az ágyban, hogy hosszú távra megtarthassák őket. Így meg ország-világ előtt játszhatják az agyukat a férfiakon élősködve és a férfiakat lenézve…

righeira
Olvasó
righeira

Az ok elhangzott az Elemi ösztön című filmben: “mert ha pinát látsz, elborul az agyad!”
És ez csak félig-meddig érthető, hiszen a fajfenntartás eszköze, a szex nem véletlenül olyan jó, különben nem csinálnánk. Azonban az emberi nem legjobb koponyái annak idején nem véletlenül adták fajunknak a “gondolkodó ember” nevet. A primitív ösztönlétnél többre lennénk képesek, de ez nagyon sokakat nem érdekel – na, ők követik a farkukat, és semmi nem számít.

common man
Olvasó
common man

“ha rossz volna velünk csináltatná”
https://www.youtube.com/watch?v=2F6MSKQ_Dw0

hunbagira
Újságíró

És te beveszed a trash média egy cikkét, aminek még az állítólagos alanyai is hazug kurvák, azok közül is a legalja(gátlástalanság szempontjából)

Reactor
Újságíró

Oké, és ki keres meg havi 350 ezret tisztán? Budapesten, Győrött és a nagyobb nyugati városokat kivéve.
Uszkve 4 millió nincstelenünk van az országban, csak mondom.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

De reactor, fullos nőből sincs 4 millió az országban. És megjegyzem: céges kurvák (HR, marketing, stb.) esetén a cég pénzét senki nem sajnálja, hogy egy fullos nőt döngethessen. Az megint más kérdés, hogy önmagában a “kefélés jogáért” én sem adnék egy forintot se egy nőnek. A fogamzásgátló tabletták előtt ennek a férfi stratégiának volt értelme, mert a “kefélés joga” vezethetett utódhoz még akkor is, ha a spermádat más férfiakéval kellett “keverni” a nő pinájában, bárkié lehetett a befutó. Ma már a kefélés jogáért pénzt adni egy vesztő stratégia.És most ezt evolúciós szinten értsd.

Reactor
Újságíró

Nem is az a lényeg, hogy 4 millió fullos nő legyen. Nyilván, ha akkora utópiában élnénk, hogy 4 millió honfitársunk megkeresné a havi 350 ezret, megnőne a nők ingerküszöbe is, és már nem érnék be a 350 ezres “alamizsnával”, nánánánáná, több kell! Akárcsak a politikusok esetében, az ő szótárukban sincs olyan szó, hogy “elég”.
De ez igazából tényleg utópia, mert a népesség döntő többsége soha nem fog megkeresni ennyit – örül, ha a felét hazaviszi levonásmentesen. A létminimum alatt keresők meg aztán tényleg nyakig benne vannak, csak hogy össze nem csap a fejük felett. Előbb fog befagyni a pokol, minthogy itt a lakosság jelentős része havi 350 ezerrel jaszkarizhasson.

common man
Olvasó
common man

Na de hát a minimálbéresek akkor nem is basznak?

Reactor
Újságíró

Dehogynem, csak szimpátia alapon egyre kevesebbet (a buckalakókat ne keverjük ide, náluk a purdé megélhetés kérdése, nem érzelemből potyogtatják őket), a prostik forgalma pedig egyre csak nő és nő. Ráadásul mivel bejött a CSOK, borítékolható, hogy hirtelen hányan döntöttek a gyerekvállalás mellett gazdasági okokból. 10 millió forint + 10 millió hitel, amit természetesen senki nem fog visszafizetni = legyártjuk a szükséges számú gyereket, a pénzt elpisáljuk, a gyerekkel meg majd lesz ami lesz. Carpe diem!

common man
Olvasó
common man

a prostik forgalma pedig egyre csak nő és nő.

én nem akarok kotonnal baszni

Reactor
Újságíró

Ezt én is tudom, de mit csinálunk, még a kotonnal való szex is jobb a semminél.

common man
Olvasó
common man

Millió dolláros kérdés:a szexbabaautomatákat kotonnal kell baszni vagy anélkül?

common man
Olvasó
common man

Na ez a tartós párkapcsolat VITATHATATLAN előnye.Kössön belém bárki vállalom.Nyilvános kérdés: Mi a jobb?(az anyagiaktól tekintsünk el most) egy kurva jó nővel kotonnal baszni vagy egy nem kurva jó de azért jó nővel anélkül, szabadon kényelmesen nem körülményeskedve nemibetegségfélelemmentesen addig baszni amíg az ember bírja?

Reactor
Újságíró

Nem azt mondtam, hogy a tartós párkapcsolatnak nincsenek előnyei. De fel kell tenni a kérdést: megér-e a koton nélkül való kúrás ezerannyi bosszankodást és bajt? Ezt mindenki maga döntse el. Nekem speciel nem éri meg, többet veszítek rajta, mint amennyit nyerek. A kettő egyszerre semmiképp sem megy. Dugni is, és szűznek is maradni – na AZ nehéz lesz.

common man
Olvasó
common man

Így ahogy mondod felsejlettek azon emlékeim amikor a tartós párkapcsolatban is kotonnal kellett baszni..
Szerk: ha jól emlékszem tabletta le-átállás,gyerekcsinálási szándék ikrek nélkül volt az indok,nem pedig valami beteggyanús szerető(k).

Margarete
Vendég
Margarete

“tartós párkapcsolatban is kotonnal kellett baszni..”

Most is így kéne.

common man
Olvasó
common man

Bebaszna!

Margarete
Vendég
Margarete

“nem körülményeskedve nemibetegségfélelemmentesen”

Akik nemibetegségfélelemmenetsen basznak otthon, azok kapják el a leghamarabb a nyavalyákat.

common man
Olvasó
common man

Margarete!
Ez most valami saját tapasztalatod? Vagy nemibeteg-gondozóban vagy szociológus?

Olajfalo
Olvasó
Olajfalo

Nem biztos, hogy vesztő stratégia. Ha a máséból adják. Multiknál kávéfőző titkárnő havi öccázé” rendőrség, közigazgatás, állami tulajdonú cégek, beszállítók, pártok, EP képviselők, polgik, OGY képviselők, stb.

Hunn
Újságíró

Ha, teszem fel, én megkeresem – igaz, Budapesten – akkor mi van? Alfahím lettem, beléptem az elitbe és van státuszom, és ezek után már tényleg senki sem érti, hogy miért is nem döngetek fullos nőket?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Alfahím lettem, beléptem az elitbe és van státuszom, és ezek után már tényleg senki sem érti, hogy miért is nem döngetek fullos nőket?

Ez az “egymillió dolláros kérdés”…………

És amíg ezt nem érted, addig várod a “tanácsot”, “”útmutatást”, mannát stb. és közben konteózó vágyálmokat kergetsz, és nem érted az istennek sem, hogy miért nincs kit “gamel”-ned…….

Hunn
Újságíró

cs002, bevallom, én pedig a te kommenteddel vagyok ugyanúgy, ahogy common man volt az enyémmel. Kifejtenéd bővebben mire gondolsz, mire céloztál ezzel, amit írtál?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogy nem a “kereseteddel” van a baj. Gondolom egyedüli gyerek vagy.

common man
Olvasó
common man

Tudatlanságommal nem akarok dicsekedni egy kérdés:az összetett mondatban a kérdőjel az a második tagmondatra a harmadikra az elsőre vagy az egész mondatra vonatkozik?Tehát: Alfahím lettem (. vagy?)
beléptem az elitbe és van státuszom (. vagy?) és így tovább.Beismerem nem vagyok nyelvtanbölcsész,segítségért folyamodok.

Hunn
Újságíró

common man, valahogy így gondoltam:

Ha megkeresem a havi 350-et, akkor mi van? Alfahím lettem ezáltal? Beléptem vele az elitbe? Ezzel már lett státuszom?
És ha ezekre a válasz igen, akkor tényleg érthetetlen, hogy miért nem döngetek fullos nőket, ugye?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A válasz nem, ezért nem döngeted.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Uszkve 4 millió nincstelenünk van az országban, csak mondom.

És gondolom e mellé még legalább 2 millió gyerek éhezik is…..

Reactor
Újságíró

Éhezőből “csak” mintegy 500 ezer van, örülök, ha ez neked bagatell.
Végülis, Sztálin bátyó is megmondta már az ő tömérdek sok okos eszével ugye, hogy milliók halála az statisztika…

Se - se
Újságíró
Se - se

George.. ez a cikk része lesz a legkisebb fiam neveltetésének.
Jók a példáid és a hasonlataid, legalább olyan jól szem előtt lehet tartani őket mint a jólneveltsége eddígi szabályait. És ha csak párhuzamosan láthatja a való világ történetét ezen a szemüvegen keresztül nézve is, akkor talán kisebb lesz a szakadék ami rá is vár majd.
Köszönöm.

georg1945
Olvasó
georg1945
georg1945
Olvasó
georg1945

Nincs kielégületlen férfi, csak olyan van, hogy többet akar. Több kielégülést. Igazit.
Ez az ami a nőket “felszabadította” a férfiak “elnyomása” alól.
Most a hölgyek szabadok.
És a férfiak azonban továbbra sem kielégületlenek, ha más nincs, hát ott a kezük.
A nőket semmi tárgyias dolog nem érdekli, csak a másik férfi és a nő.
A nők mind színésznők, amit egy életen át tanulnak, és folyamatosan színészkednek.
Őket csak a bárminemű szórakozás, mulatás, érdekli és ezért mindent megtesznek. Még gépészmérnöknek is kitanulnak, holott ez egyáltalán nem érdekli őket. Egy dolog a fontos a számukra, hogy férjhez menjenek, amivel bizonyítják, hogy kellenek egy férfinak és, hogy gyereket szüljenek, amivel kiteljesíthetik az anyasági ösztönüket. A nő a férfi “testrésze” valójában. Egy elkülönült testrész semmit sem ér önmagában. Ezt ők tudják. És nem szeretnek “testrész” lenni, de hát mást mit tehetnek ?.
A nőknek csak 5%-a élvezi a szexet, míg a férfiak 100%-a.
Egy nő azt szereti, ha más embernek jót – vagy rosszat – tehetnek. Ha segítségére lehetnek a férfi életének.
Az emancipáció téves és buta nézet.
A nő legyen nő teljes egészében, amilyennek született.
A nők jók olyan dolgokban, amit folyamatosan ismételgetni kell. Nem zavarja őket a monotonitás.
A férfi legyen férfi, de tanuljon meg empátiát tanúsítani ott, ahol arra szükség van.

Margarete
Vendég
Margarete

“A nőknek csak 5%-a élvezi a szexet, míg a férfiak 100%-a.”
Ez is faszsság-

netuddkki
Olvasó
netuddkki

A nőknek csak 5%-a élvezi a szexet, míg a férfiak 100%-a.

Valószínűleg ez a mondat (és emiatt az egész hozzászólás) valamiféle elkeseredettségből és átgondolatlanságból született, de (férfiként) biztosíthatlak, hogy a testileg egészséges nők legalább ~70-75%-a annyira élvezi a (számára jó) szexet, mint az egészséges férfiak. A maradék ~25-30% kérdéses, találkoztam/beszéltem már néhány fura nővel, akik egyébként egészségesnek tűntek.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Ez is egy paradoxon. Neked is igazad van, és a hivatkozásnak is.

Rokapapa
Újságíró

Szerintem inkább arról van szó, hogy a férfiak szocializációja még mindig megrekedt a 20. század elejének értékrendszerében, ahol való igaz a nő nem volt egyenrangú a férfival, ugyanakkor egy idealizált nebáncsvirágként lettek bemutatva a kor férfijainak számára, akiket védeni, vezetni és babusgatni kell.

Ez az a pont ahol is számomra megbukott ez a cikk. Ritkán mondok ilyet de ez most egy olyan “hová tűntek az igazi férfiak” egy újabb írása lett csak a férfiak más hibáit kiemelve.

A probléma a férfiak túlzott és az ösztönökkel szembemenő szocializációjával van. Már a mai ötvenes korosztály is kicsi kora óta azzal szembesül, hogy az élet minden területén a férfiakat szándékosan háttérbe szorítják a nőket pedig értékeiken felül kiemelik. Már az oviban minden fiú megtanulja, hogy az ottani gyermek problémák esetében ha fiú és lány kerül szembe egymással a fiút minden esetben büntetik sőt megalázzák azzal, hogy bocsánatot kell kérnie a lánytól. Ezzel ellentétben a lányoknak mindig igaza van, ők sosem hibásak.
Majd az iskolában folytatódik a dolog a mára már a tanárok által is elismert osztályozási eljárással amely a lányoknak jobb jegyet biztosít kisebb teljesítménynél mint a fiúknak nagyobb teljesítményért.

Ezzel szembesülnek fiaink és lányaink is csak azzal a különbséggel, hogy elképzelni is alig tudjuk mára mekkora mértékű a lányok “favorizálása” mikor már az általános iskola első osztályosainak azt tanítják, hogy a fiúknak kötelességük engedelmeskedni a lányoknak és a férfiak csak arra jók, hogy a nők számára nehéz fizikai munkákat elvégezzék.

Sajnos én is pont annak hatására kezdtem el foglalkozni a feminizmussal, hogy a fiam ezzel szembesített engem mintegy tíz éve. Ami tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy az akkori szülői felháborodás ellenére is csak annyi volt az Oktatásügyi minisztérium állásfoglalása, hogy a tanárnő saját véleményének oktatásba való beillesztése nem tiltottak és az állításai reálisak.

A probléma ma ott van, hogy a nőket túlértékelik és nem is egyenjogúként hanem előjogokkal kezelik miközben a valós társadalmi értékük messze elmarad a férfiakétól. Elsősorban azért jelenthető ki, hogy a nők értéke alacsony mert átvették a férfiak nemi szerepének zömét miközben annak ellátására alkalmatlanok és ennek hatására a saját nemi szerepeiket sem tudják ellátni.

Nem is csoda, hogy a férfiak csalódottak hisz a nő már elsősorban férfinak képzeli magát akit nem lehet vezetni és nem kell védeni miközben ott van bennük az igény, hogy a férfi védelmezze és vezesse. Ez a kettős nemi személyiség pedig az éppen adott érzelmeik szerint váltakozik a nőkben.

Jól megmutatkozik mindkét nem esetében, hogy a nemiséggel és annak ösztöneivel szembemenő szocializáció mindkét nemet egy bizonytalan, érthetetlen és értelmetlen érzelmi állapotba taszítja. Ezen a kondicionáláson aztán a férfiak a sokkal jobban kontrollált érzelmeiknek hatására és az ösztöneik segítségével idővel felül tudnak kerekedni és akkor szembesülnek igazán a nők kifordult visszataszító személyiségével.

Ez semmiképpen nem megrekedt szocializáció!

Jinjangologus
Újságíró

Szumma-szummárum:

1. Probléma: Jó értékek mentén is lehet dogmatikusan építkezni.
2. Megoldás: A dogmát kell levetkőzni, nem a jó értékeket.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ritkán mondok ilyet de ez most egy olyan “hová tűntek az igazi férfiak” egy újabb írása lett csak a férfiak más hibáit kiemelve.

Nekem is volt egy ilyen érzésem. Már a cím:” Miért ábrándultak ki a férfiak a nőkből?” is zavaró számomra, mert kiábrándulni abból lehet akikkel szemben (túlzó) elvárásaink vannak, akiket nem a való értékükön láttunk/látunk, és gyakorlatilag a saját „értékítéletünkben” csalódunk, amit próbáljuk rákenni a másikra, pedig ez is csak rólunk szól.

Már a mai ötvenes korosztály is kicsi kora óta azzal szembesül, hogy az élet minden területén a férfiakat szándékosan háttérbe szorítják a nőket pedig értékeiken felül kiemelik. Már az oviban minden fiú megtanulja, hogy az ottani gyermek problémák esetében ha fiú és lány kerül szembe egymással a fiút minden esetben büntetik sőt megalázzák azzal, hogy bocsánatot kell kérnie a lánytól. Ezzel ellentétben a lányoknak mindig igaza van, ők sosem hibásak.

Ez semmi másról nem szól, mint arról, hogy a nő (lánygyermek) „értékesebb” a szaporodás szempontjából, mint egy fiú.

Majd az iskolában folytatódik a dolog a mára már a tanárok által is elismert osztályozási eljárással amely a lányoknak jobb jegyet biztosít kisebb teljesítménynél mint a fiúknak nagyobb teljesítményért.

Ösztönszinten teszi, ahogy az óvodában, és amióta (és amíg ) koedukáció van, ez nem fog semmit változni.
Ha már az iskolai szinten a két nem ketté lenne választva, akkor nem fordulna elő ilyen.

A probléma ma ott van, hogy a nőket túlértékelik és nem is egyenjogúként hanem előjogokkal kezelik miközben a valós társadalmi értékük messze elmarad a férfiakétól.

Alapjába véve nem „A Nőket”, hanem a fiatal lányokat és a (még) szülőképes (jó) nőket. 40 felett és a rusnyák azért is rínak, mint a fürdős kurvák. A csúnya/öreg nőket a valós értékükön kezelik.
A „társadalmi érték” alatt mit értesz?

Elsősorban azért jelenthető ki, hogy a nők értéke alacsony mert átvették a férfiak nemi szerepének zömét miközben annak ellátására alkalmatlanok és ennek hatására a saját nemi szerepeiket sem tudják ellátni.

Pontosan a társadalom ösztönös hozzáállása cáfolja azt, hogy alacsony lenne a nők értéke, nem alacsony az egy cseppet sem, sőt.
A nemi szerepek zömét sem vették át, csak épp élnek és egyre pofátlanabbul a kihasználják azokat a lehetőségeket, amit a férfiak kitártak előttük. Miért csodálkozunk azon, ha egy gyereket egy üres szobába magára hagyva egy doboz csokival, azt megszi? Hülye lenne, ha nem tenné.

Nem is csoda, hogy a férfiak csalódottak hisz a nő már elsősorban férfinak képzeli magát akit nem lehet vezetni és nem kell védeni miközben ott van bennük az igény, hogy a férfi védelmezze és vezesse.

Érthető a férfiak csalódása is, mert bizony egyenlő, felnőtt félként akarják kezelni a gyereket aztán meg csodálkoznak, hogy szopnak e miatt, csak az a bibi, hogy ezért nem a gyerek a hibás, az csak azt csinálja, amire képes és amire az ösztönei késztetik, arról nem tehet, hogy túl tágak, vagy adott esetben egyáltalán nincsenek határok, felelősségre vonás, ne adj isten , büntetés, hiszen azok „őskori” csökevények. Ma már „civilizált”, felvilágosult és modern világban élünk…..

Ez a kettős nemi személyiség pedig az éppen adott érzelmeik szerint váltakozik a nőkben.

No meg a „hormonlöketei” függvényében…..

Jól megmutatkozik mindkét nem esetében, hogy a nemiséggel és annak ösztöneivel szembemenő szocializáció mindkét nemet egy bizonytalan, érthetetlen és értelmetlen érzelmi állapotba taszítja.

Ezzel vitatkoznék.
Az nőnek ez kedvez, az átlagférfinak szopás.

Ezen a kondicionáláson aztán a férfiak a sokkal jobban kontrollált érzelmeiknek hatására és az ösztöneik segítségével idővel felül tudnak kerekedni és akkor szembesülnek igazán a nők kifordult visszataszító személyiségével.

És aztán bikacsordákba tömörülnek és kitör az incelforradalom…, Ja, nem…..

Reactor
Újságíró

Nem incelforradalomra kell gondolni, hanem arra, hogy mondjuk megszázszorozódik a hivatásosak forgalma, mert feleannyit se kell gyökölni náluk azért, hogy szexelhess. Az se véletlen, hogy gőzerővel folyik a szex-androidok fejlesztése, rohamosan nő rájuk a kereslet. A férfi a kisebb ellenállás felé megy. És barátom, ebbe a magukat királykisasszonyoknak képzelő nők fognak belebukni igen csúnyán, mert nem találnak majd se balek eltartót, se apukát, miközben a “szemét férfiak” megoldják “okozsba” a szexet majd.
Lehet ezt így is, az nevet aki utoljára nevet ugye.

common man
Olvasó
common man

Én a saját utamat járom.Házasságszédelgő leszek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem incelforradalomra kell gondolni, hanem arra, hogy mondjuk megszázszorozódik a hivatásosak forgalma, mert feleannyit se kell gyökölni náluk azért, hogy szexelhess.

??????

Az se véletlen, hogy gőzerővel folyik a szex-androidok fejlesztése, rohamosan nő rájuk a kereslet. A férfi a kisebb ellenállás felé megy. És barátom, ebbe a magukat királykisasszonyoknak képzelő nők fognak belebukni igen csúnyán, mert nem találnak majd se balek eltartót, se apukát, miközben a “szemét férfiak” megoldják “okozsba” a szexet majd.

Ahogy a faszverésbe/pornóba is “belebuktak” a nők, na hagyjuk a hülyeségeket…..

Lehet ezt így is, az nevet aki utoljára nevet ugye.

Én már csak röhögök a hülyeségeken….

Reactor
Újságíró

Melyik része nem világos annak, hogy egyre nagyobb lesz az igény a hivatásosakra?
Budapest gyakorlatilag már most puncitőzsde a külföldiek szemében. Ha minden külföldi után kapnék öt forintot, aki idejött tárat üríteni, már nyugdíjba mehetnék.
A pornót pedig, ha megnézed, a nők döntő többsége ugyanúgy szidja, ócsárolja, mint a hivatásosakat. Néha még az is megesik, hogy valós indokokkal. Az igazi indok azonban az, hogy nagyon beleköpködnek ezek az ő levesükbe.
A szexrobotok is nevetség tárgya voltak sokáig. Most konkrétan ott tartunk ám, hogy Spanyolországban a szexbaba/szexrobot bordélyok többet kapnak 1 óra használat után mint a hús-vér prostik. Mindez úgy, hogy ezek igazából még kiforratlan, kvázi kísérleti modellek, a java még csak ezután jő majd. Ha úgy adódik, majd nézz bele egy szexmasinákat üzemeltető vállalat könyvelésébe a vagyoni mérleget illetően. Lesz ám szájtátás rendesen.

Margarete
Vendég
Margarete

Ez így van. De hiába hozol fel tényeket, a white knight úgyis vagdalkozni fog.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Melyik része nem világos annak, hogy egyre nagyobb lesz az igény a hivatásosakra?

Akkor egyre magasabb lesz az áruk, ha növekszik irántuk a kereslet.

Budapest gyakorlatilag már most puncitőzsde a külföldiek szemében. Ha minden külföldi után kapnék öt forintot, aki idejött tárat üríteni, már nyugdíjba mehetnék.

És ennek vajh mi köze van a pesti incelhez?

A pornót pedig, ha megnézed, a nők döntő többsége ugyanúgy szidja, ócsárolja, mint a hivatásosakat.

Nahát, csakhogy ennek sincs sok köze a témához, hogy ki és mit ócsáról….., mióta számit, hogy mit ugatnak?

Néha még az is megesik, hogy valós indokokkal. Az igazi indok azonban az, hogy nagyon beleköpködnek ezek az ő levesükbe.

Nagyon, főleg, ha szülnek gyerekeket is a kuncsaftnak…….., ja, mégsem……..

A szexrobotok is nevetség tárgya voltak sokáig.

Ma is az, “dildó férfiaknak”……..

Most konkrétan ott tartunk ám, hogy Spanyolországban a szexbaba/szexrobot bordélyok többet kapnak 1 óra használat után mint a hús-vér prostik.

És akkor a többi deviáns fetisisztát nem is számoltuk…….

Mindez úgy, hogy ezek igazából még kiforratlan, kvázi kísérleti modellek, a java még csak ezután jő majd. Ha úgy adódik, majd nézz bele egy szexmasinákat üzemeltető vállalat könyvelésébe a vagyoni mérleget illetően. Lesz ám szájtátás rendesen.

Ahogy minden más, perverziót “áruló” cégnél is megvan ez a “szájtátás”….

Reactor
Újságíró

Akkor magasabb lesz az áruk. Problem? Vannak mindazonáltal bőven olcsóbbak is, nem a puncs.hu luxusprostijairól beszéltem. Nem mellesleg a felső tízezerre alapozni a megélhetést olyan országban, ahol 4 millió nincstelen él, öngyilkosság.
Nevezheted őket perverznek, deviánsnak, és hasonlóknak, a bottom line az, hogy amennyiben a nők nem változtatnak a felfogásukon, ez a helyzet csak romlani fog. Talán az eredendő okokat kellene orvosolni, nemde? Elég szégyen, hogy már a gépeket is többre tartják egyre többen, mint a nőket, és erről nem a férfiak tehetnek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Vannak mindazonáltal bőven olcsóbbak is, nem a puncs.hu luxusprostijairól beszéltem.”

Luxus. :):)
Édes istenem! A puncson lehet a legnagyobbat bukni, lehúzza a hülye picsákat, akik “magasabb polcra rakják magukat”, mert jól hangzik elsőre, hogy 350 ezer egy hónapban, cserébe heti 2 napot kér (még mindig faszán hangzik), számoljunk mondjuk 8 órával (ami ritkán annyi). 350 ezer tehát 8 alkalmat jelent egy hónapban, alkalmanként 43.750 forintot, ami órabérben 5468 Ft. Miről beszélünk? Ez a luxus? Télleg? :)

Annak jó, aki elvan két-három ilyenből, fix bevétel havonta, cserébe viszont heti 4-6 teljes napja rámegy amúgy, és ez majd le fog neki esni, amikor már beleegyezett és csinálja.

A telepi C+ meg kér a rosszlányokon alkalmanként 20 rongyot, veszít vele egy órát az életéből, és ezt annyiszor teszi meg, amennyiszer akarja, semmi hosszútávú elköteleződés, semmi teljes nap ráfordítás, csicskáztatás.

Akkor kié is a luxus valójában?

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi van? 20 ezer egy szakadt kurva? Ötöt se érnek.

Margarete
Vendég
Margarete

Biztos, hogy nem a tiéd. de ezzel a kommenttel bizonyítottad, hogy férfi vagy.

Reactor
Újságíró

Aki beéri havi 1 szexszel is, vagy akár még kevesebbel, annak megérheti simán.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor magasabb lesz az áruk. Problem?

Itt síránkozól a( nem létező) “nincstelen” 4 millióról. Hogy honnan veszitek ezt a szart nem tudom, de fidesz/orbánfóbiás baromnak ez az agyába be van égve.

amennyiben a nők nem változtatnak a felfogásukon,

Hány éves vagy királyfi, pl. te mennyit változtattál a felfogásodon?

Talán az eredendő okokat kellene orvosolni, nemde?

Csakhogy van amit (már) nem lehet a jelen keretei közt, tabula rasa-ra meg nem nagyon van jelenleg “igény”.

Elég szégyen, hogy már a gépeket is többre tartják egyre többen, mint a nőket, és erről nem a férfiak tehetnek.

Lényegtelen, mert ennyi erővel a vibrátor a férfi szégyene.

Margarete
Vendég
Margarete

Itt te siránkozol rendszeresen. Szorgalmazd az Orbán robot gyártását és akkor majd lesz kit kúrnod.

“Lényegtelen, mert ennyi erővel a vibrátor a férfi szégyene.”

Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Reactor
Újságíró

“Itt síránkozól a( nem létező) “nincstelen” 4 millióról.”

Igen tudjuk, amit a kormányközeli oldalak nem írnak meg, az nincs. Ostoba fidesznyikektől mást nem is vártam. Annyi gerinc meg nincs benned ugye, hogy Borsodba vagy Szabolcsba odatold a képed, ahol egy szelet kenyérért is lebicskáznak, csak harsogod a hazug kamu narancspropagandát a kinyalt seggű Viktátoroddal együtt, és remélem, hogy hopp, egyszer csak igaz lesz.

“Hány éves vagy királyfi, pl. te mennyit változtattál a felfogásodon?”

Nekem miért is kellene? Nem énmiattam van válságban a párkapcsolati piac.

” tabula rasa-ra meg nem nagyon van jelenleg “igény”.”

Akkor majd LESZ rá igény…!!!

Margarete
Vendég
Margarete

“Ma is az, “dildó férfiaknak”…”

Csak a hozzád hasnló feministák szerint. De sajnálom, hogy neked még egy nőkinézetű dildóra sem áll fel.

Margarete
Vendég
Margarete

Mi köze a szexrobotoknak a faszveréshez meg a pornóhoz?

Reactor
Újságíró

Az is helyettesítő eszköz, csak a másik kettőnél jobb.

Margarete
Vendég
Margarete

A nagypofájúnak írtam.

hunbagira
Újságíró
Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Ez nagyon nem Off, mert a cikk kiváló, értelmes és kellően kemény hozzászolások is vannak.
A megoldás útja lehet az antifeminzmus eszkaláció és cikk tartalom multiplikáció.
Kár, hogy jobboldali portál és nincs egy baloldali is ami szociális a férfiakkal.

common man
Olvasó
common man

teljesen jó cikk

righeira
Olvasó
righeira

Elsikkadt egy érdekes kérdés, Hunn tette fel: az elvárás, hogy keress >350.000-et, az mit jelent
– rá is kell költened a nőre
– olyan életszínvonalat, státusszimbólumokat kell felmutatnod, ami ehhez illik
– olyan élményeket kell nyújtani, amit ehhez illik
vagy mi?

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Látom te pszihó vagy, ha Hunn nem válaszol szerintem a STÁTUSZ a legfontosabb férfi érték és minden alatta van. Magam részéről hiába keresek hasonlóan mint Hunn és van nőm is, ha nincsenek élő barátaim (nem üzleti partnerek és facebook ismerősök) idővel elveszek. A fizetés is csak egy pillanatnyi állapot. Az számít a férfi mit tud felépíteni és megtartani az életben, egyesek még az elértnél is károsan nagyobb hatalmat akarnak. Ebbe a világba optimális esetben a férfi dönti el melyik nőt engedi be majd mennyit és meddig enged neki. Mert azzal, hogy egy nővel sokáig élsz (én 9 éve) a bétásítás megkezdődődött hacsak nincs másik nőd vagy életed (barátok, hobbi). Bocs, hogy belepofáztam, de továbbra se tudtam értékes barátokat szerezni, mert a Bónuszbrigádot becsődöltetik az emberi félelemre építő diktátorok. Szerencsére ma jön valaki hozzánk vendégségbe, de sajnos ez félévente egyszer van. Az emberek bezárkóznak vagy csak saját magukkal foglalkoznak, nekem az internet a rabság. Kevés önzetlen és önfeláldozó ember maradt a látóteremben.

common man
Olvasó
common man

, de továbbra se tudtam értékes barátokat szerezni, mert a Bónuszbrigádot becsődöltetik a félelemre építő diktátorok.

Tényleg kevés híradót nézek .Ez most hogyan értendő? Elmagyaráznád?

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Olvass vissza ha érdekel. Nem vagyok a chatcicád.

common man
Olvasó
common man

Olvass vissza ha érdekel. Nem vagyok a chatcicád.

Beteg vagy? Távol maradok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Úgy, hogy nemrég kérdezte itt nyilvánosan, hogyan tudna azonos érdeklődési körű barátokat szerezni, én pedig javasoltam neki, hogy fizessen be valamire a Bónuszbrigádon, ott biztos találkozik olyanokkal és összehaverkodnak, tarthatják a kapcsolatot utána is.

Akkor elmondott minden hülyének.

Hát így. :)

common man
Olvasó
common man

Kösz! Már emlékszem.Csak arra nem ki kérte a segítséget.

Margarete
Vendég
Margarete

“Akkor elmondott minden hülyének.”

És milyen igaza volt :)

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Kár, hogy nyíltan hazudik, mert nem mondtam el hülyének még akkor sem, ha annak érzi magát.
Épp ellenkezőleg, megköszöntem neki. Mondogatom egy nőnek sose add azt amire számít, mert akkor lábtörlőnek vagy szolgának fog tekinteni amellyel gyorsul a bétásítási ösztöne/hajlama.

Margarete
Vendég
Margarete

Mindig hazudik.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

https://www.ferfihang.hu/2020/01/30/ferfiak-es-nok-40-felett

Hát akkor nézzük: a valóság az, hogy eleinte fel sem fogtad, Blackurnak kellett elmagyaráznia neked a tanács lényegét, majd pedig a kommentfolyamban ismét csak patkánykodtál ellenem, ahogy szoktál. A cinikus köszödet utólag pozitívnak beállítani az igazi hazugság ebben a történetben.

SerialSlut
Nézz szét a bónuszbrigádon. Igen, fizetni kell, viszont rengetegféle “élményt” vagy “tanfolyamot” lehet venni, azaz találkozni fogsz egy csomó idegennel, akik valószínűleg hasonlóan magányosak és egyezik az érdeklődésetek, azaz hamar ki lehet alakítani haverságokat.

Soldier of MotherMadam
Jó tipp kösz. Barátot fogok vásárolni, mert nem akarok alfa lenni csak hétköznapi ember.

SerialSlut
Szívem, én nem tudom megoldani az életed vagy kitalálni helyetted egy programot, ezért ajánlottam olyat, ahol végignézheted, mi minden létezik, és talán megakad a szemed valamin.

Blackur
Szia SS nem azt írta, hogy vásárolj barátot hanem programot ajánlott ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak.

Margarete
Vendég
Margarete

Csak te patkánykodsz mindenhol a férfihang ellen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

de továbbra se tudtam értékes barátokat szerezni, mert a Bónuszbrigádot becsődöltetik az emberi félelemre és gyávaságra építő diktátorok.

WTF?????????

:)DDDDDDDDDDDDDDDDD

Hunn
Újságíró

Hát, Soldier of MotherMadam, én úgy látom, hogy 30 fölött már nincs bandázás. A fizu tényleg csak pillanatnyi állapot, két hét múlva már a fele sincs meg.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Szerintem lehet 50-60 évesen is kisebb csoportban és csakis a barátok jelenthetnek menedéket és az erő megtartását ami a nőket is vonzza (újat és meglévőt is). Alig várom, hogy jöjjön este egy régi, mert lazán lehet vele beszélgetni és hasonló szinten mint pl Puzsérral akit nagyon tisztelek. Siriussal találkoztam innen kétszer, mert csajozási tanácsokat akart, de láttam neki kizárólag csak az volt célja és nincsenek is nagy gondjai vele. Ha bekötik a fejét letoj majd engem, rengeteg olyan szerintem hibás gondolkodású “barátom” volt akiknek csak addig voltam jó míg becsajoztak. Pedig bármiről szívesen beszélgetek élőben, de általában nincs kivel, csak a nő van ami kevés, mert nem minden témáról tudok vele beszélni, mivel nem érti-nem lelkesíti.

Hunn
Újságíró

A Sirius nagyon jó gyerek, nagyon bírom őt én is, Soldier of MotherMadam.
Inkább előbb, mint utóbb, nagyon zsivány puncivadász lesz belőle.
Örömmel hallom, hogy úgy látod, hogy már nincsenek gondjai a csajozással.

Sirius, ha olvasod, üzenem: csak így tovább, te veszedelmes csirkefogó!

Fiatal kölyök, persze hogy első (és második) körben is a csajozás érdekli elsősorban (és másodsorban is)!
Persze, hogy elsősorban csajozási tanácsokra számít az idősebb férfiaktól.
Persze, hogy aztán már lép is tovább a csajokhoz, hogy velük töltse az idejét, és kipróbálja a kapott jótanácsok hatékonyságát, nem pedig idősebb férfiakkal.
Nincs ezzel semmi gond.

Ami téged illet, Soldier of MotherMadam, szerintem az emberek nagy többsége ki lesz éhezve az emberi társaságra a karantén végével. Szóval csak addig kell túlélni, és ahogy újra beindul a társasági élet, szerintem te is meg fogod találni a számodra megfelelő “bandát”.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Bocsánatot kérek tőled Sirius Hunn-on keresztül! Nem kívántalak megsérteni azzal, hogy megemlítettelek, csak egy jövőbeli scenariót vázoltam a korábbi tapasztalataimból kiindulva. Tisztellek, mert tudatosan és sokat teszel a sorsod jobbátételén. Ha te erőssé válsz akkor a legtöbb nő is el fog gyengülni melletted és örömmel adja át magát neked. Hiszem azt, hogy ha segítünk egymásnak nem feltétlenül attól kapjuk vissza akinek adunk. A régi barátom hozott volna nekünk egy nagy csokit, de útközben elajándékozta egy hajléktalannak és akkor jöttem rá csak ilyen apró lépésekkel tudunk kilábalni minden bajból. Az a hajléktalan reményt kaphatott úgy fél évre, hogy vannak még tisztességes férfiemberek, ha már egyre több az antiszociális-önző nő aki képtelen már adni és csak elvárni képes.

Hunn! Általában mindennel egyetértek veled, de a kiéhezésről borúsabb a látképem, mert úgy érzékelem, hogy az étvágyunkat is csökkenteni akarják azzal, hogy minden embert drótra akarnak kötni (internet-telefon-tv) és minimalizálni a fizikai érintkezést (hiszen egy-egy nővel is csak párszor kell dugnod pár gyerekhez, nem azért mert szereted csinálni). Elon Musk nagyot nőtt a szememben, hogy súlyos kritikával illette a “kijárási korlátozás”-t míg M. Cukiberk (Facebook) és Bill Gates (Microsoft) virtuális hulladékok továbbra is fenntartanák azt, hogy használjuk a termékeiket. A kormányzatnak is érdeke, hogy a neten lógj és nyomkodd ezeket a szarokat, hiszen a céljuk a tesztelés és az emberi kapcsolatok követése arra hivatkozva, hogy egy (többnyire ártalmatlan) vírust nyomonkövethessenek rajunk keresztül. Summázva, nem gondolom, hogy ez a karanténozás olyan hamar véget érne, lehet itthon hamarabb, de máshol nem és nácinak kéne lennünk, hogy tojjunk a külföldre. Olyan barátokat keresek akik tudnak birkák is lenni ha kell, de nem követik a trendeket, hanem apró lépésekkel maguk alakítják környezetüket és nem gyáva lények akiket nők irányítanak a farkuknál fogva.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nagy elmék, ha találkoznak…………

Margarete
Vendég
Margarete

“szerintem az emberek nagy többsége ki lesz éhezve az emberi társaságra a karantén végével”

Az emberek most is járnak társaságokba. Beszélgetésre ott a telefon meg a net is.

common man
Olvasó
common man

Nem találtam a Hunn-eredetit. De ő vajon mi alapján mondta ezt a konkrét összeget?

Hunn
Újságíró

Volt linkelve egy cikk, hogy a puncsos lányok havi 350-re számítanak, arra reagáltam. Költői kérdés volt persze, arra számítanak a picsák, hogy rájuk is költöd. A rossz az, hogy ha ennyit keresel és odaadod nekik akkor mit eszel? Adjon a halál nekik 350 forintot havonta, dolgozzanak meg érte a kupiban mint a többi lány, ne egy verebet húzogassanak.

common man
Olvasó
common man

Olyan nőt kell keresni aki kisebb összegre szocializálódott.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Ha egy nő 3 gyerek szülése után elvárja, hogy te havi 350.000.-Ft-ot utalj át/adj át neki havonta, azzal nincs is gond. Ha a nő gyerekeket szeretne és jól is akar élni, akkor ez egy reális elvárás. A gond ott van, hogy a nők jelentős része csak a pinája használatát akarja nyújtani ennyi pénzért, ráadásul ez a prostituált személet megerősítést is nyer a mainstream médiában. A férfiaktól az irányadó női világszemlélet nem a családfenntartó szerepet várja el, hanem a balek szerepét: aki fizet, de nem diktálhat érte. Persze van akivel ingyen is basznak, de maradjunk inkább a realitásoknál. Mert akinek ez nem megy genetikailag, az soha nem baszhat ingyen, maximum minél többet várhat el a pénzéért egy nőtől, nem csak a pinája időnkénti használatát.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Havi 350.000.=kb 10 db “normál”-nál minőségibb, illetve kb. 4-5 escort minőségű dugás havonta.

righeira
Olvasó
righeira

Neked tényleg opció a magyarországi fölhozatal mellett a kurvázás? Honnan választasz? Mert én a rosszlányokon szoktam körülnézni, ami simán lehetne romalanyok.hu: annyi kifehérített, agyonfilterezett képű, szőkére festett koszlidércet egyben csak a myvip tudott összerántani. Az ott lévő magyarok között is nagyon ritkán van igényes, vagy technikás, egyszerre meg még ritkább. Az escort pedig alsó hangon 120-150 E, plusz a fogyasztás.

Ha tudsz a két árfekvés és minőségi szint között valamit, ki vele.

Ha csak döngetni mész, és leszarod, hogy egy ómigránsba vered éppen bele, ne válaszolj, nem egy malomban örlünk. :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Aki 100 ezret kiad ilyesmiért annál vagyonelkobzást kell csinálni, mert nem ért a pénzhez.

righeira
Olvasó
righeira

A megtartásához talán, de a megszerzéséhez úgy tűnik, igen.

Naooo
Olvasó
Naooo

Lopni bárki tud.

righeira
Olvasó
righeira

Sima lopásból nem jön össze annyi. A fölött meg kapcsolatok, vagy annál több ész kellene, ami egy tolvajnak jutott.

Naooo
Olvasó
Naooo

Lopni is lehet milliókat, milliárdokhoz se kell ész vagy kapcsolat, csupán elterelik a figyelmet, mint a tolvaj és máris kész a hitelszerződés.

righeira
Olvasó
righeira

Meg kell találni a helyet, ahol a milliók vannak, be kell jutni a cégbe, vagy a megfelelő emberek bizalmába férkőzni, hozzá kell tudni férni a pénzhez, vagy mást megtéveszteni, ki kell találni az elterelő manővert, ami be is kell, hogy váljon. Az áruhitelszerződéseket meg nagyon sűrűn kellene kötögetni, hogy luxuscsajokra is maradjon belőle. :))

Ha ilyen kibaszott egyszerű a dolog, akkor miért öregeznek a bidámbidámok? Miért pár ezrekért késelnek? Miért nem brókerkedik, sikkaszt mindegyik? Azért, mert ehhez ész kell, az “mennyiazidőagyácigitideapénztmermegszúrkállakrohaggyámeg”-hez meg nem. A víkendház felnyomásához sem. Csak ezekból nem telik 100.000Ft-os escortlányra.

Ennél értelmesebbnek gondoltalak kezdetben, de beismerem, tévedtem.

Hunn
Újságíró

Naooo, én inkább azt mondanám, hogy aki 100 ezret kiad ilyesmiért annál vagyonelkobzást kell csinálni, mert nem ért a KURVÁKHOZ. :)

Jinjangologus
Újságíró

Van itt az oldalon egy hiperaktív menyecske. Állítólag bukik a pszichológusokra :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én kifejezetten utálom látni a pszichológusok “emberi” (azaz seggfej, empátiára képtelen, előítéletes stb.) oldalát. Addig jó, amíg ebbe nem lát bele az, aki nekik fizetni szándékozik.

Margarete
Vendég
Margarete

És ezzel be is bizonyítottad, bár eddig is tudtuk, hogy mennyire egy elbaszott menyecske vagy, ha sorra látogatod a pszichológusokat :D :D

Deadpool
Újságíró

Azt elárulod, hogy mi örömködni való van azon, ha valaki pszichológusra szorul? Neked valószínűleg a diliházban lenne a helyed, gondolom akkor te sem fogod majd bánni, ha ezen vihorásznak itt a többiek.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egy ilyen retardált erre képtelen , szerintem a kérdést sem érti. Ráadásul nem csak debil , hanem jellemte(lenke) is, szóval érdemi választ ettöl nem fogsz kapni ( tudom igazán nem is vártál )

Margarete
Vendég
Margarete

Hozzád ki szólt megint Surreal? Tőled mire kaptunk érdemi választ? A halmozott személyiségzavaroddal meg a szánalmas white knight nickeddel anyádat debilezd, aki a világra szart :)

righeira
Olvasó
righeira

Pont azok járnak legkevésbé, akik rászorulnának. Inkább azok családtagjai, partnerei, beosztottjai. Akik elszenvedni kénytelenek.
Amúgy nemcsak baj, meg rászorultság esetén működik a pszichológia, hanem az életminőség emelése, kompetenciák, vonások fejlesztése stb. esetében is.

Csak létezik egy ilyen idióta stigma, hogy ha pszichológushoz jársz, akkor bolond/elmebeteg/gyenge vagy. Miközben egy egészséges ember is kerülhet kivételesen nehéz helyzetbe, vagy kerülhet ki másoknál hamarabb, jobb állapotban egy krízisből szakmai segítséggel.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ha csak simán időpontot kérne az ember 4-5 hónap -ha alkoholista lennék akkor előbb-. 2 vigyorgó asszisztensnek el kell-ene- mondani miért is akarnék menni , majd bennt még egyszer s akkor eldönti továbbküld-e. Az empátiáról annyit a telefonban hallottam: még egy balfék nézz neki időpontot . . .
Vagy amit common mondott: 2-300 ezer ft s magánszektor.

common man
Olvasó
common man

Nem kell azt az asszisztens témát túldimenzionálni.
https://www.youtube.com/watch?v=exQrZKv68nY

Margarete
Vendég
Margarete

Semmi, csak a neten ossza az észt, főleg ne másokat vádoljon a rigolyáival. Neked meg egy meló kéne, vagy az, hogy a szüleid kihúzzák végre a netedet. a többiek nem bánnák, ha nem itt okoskodnál egész nap :)

Deadpool
Újságíró

“Semmi”

Jaaa, hogy semmi. És ha semmi nevetnivaló nincs rajta, akkor minek vihorászol itt? Hm? Vagy te is a kivétel vagy minden alól, mint Hunn? Miféle ember az, aki a másik nyomorán szórakozik? Erről beszélj inkább. Vagy arról, hogy miféle ember követ mást éveken át megszállottan, hogy baszogasson. Szerinted ez normális? Csinál ilyet egy épelméjű, egészséges ember? Mégis miféle megbocsáthatatlan bűnt követett el ellened? Beszólt egyszer és nem tetszett?… Értelmesebb dologgal nem tudod elverni az időd? Mondjuk olvashatnál egy könyvet, a szókincsedre amúgy is ráférne. Szerinted kinek vagy hasznára ezzel a vaktából szardobálással? Magadnak? Esetleg nekünk? Kötve hiszem.

“Neked meg egy meló kéne, vagy az, hogy a szüleid kihúzzák végre a netedet.”

És te azt honnan tudod, hogy nekem mire van szükségem? Netán ismerjük egymást, vagy csak a hasadra csaptál és ideböfögted? Bedobtad, aztán lesz ami lesz, igaz? Mert te megteheted. Egyik állítás sem talált. Bár ezt szerintem te is tudod. Ha te bármiféle alap nélkül gyanúsítgatsz bárkit, bármivel, bármikor, akkor szerinted ki lesz az az idióta, aki egy percig is hitelt ad a szavadnak? Hm? Ezen elgondolkodtál már?

Margarete
Vendég
Margarete

Ki vihorászott te szerencsétlen? Ha kicsid is ismernéd a védencedet, akkor tudnád, hogy a z ő nyomora nem létezik. Csinál olyat egy épelméjű ember, hogy egész nap egy oldalon okoskodik, miközben munkanélküli? Értelmesebb dologgal nem tudod elverni az időd?

“Onnan, hogy egész nap itt tolod a sületlenségeidet.”

“Ha te bármiféle alap nélkül gyanúsítgatsz bárkit, bármivel, bármikor, akkor szerinted ki lesz az az idióta, aki egy percig is hitelt ad a szavadnak? ”

Ha faszt növesztenél és nem lennél white knight, akkor tudnád, hogy Surreal barátnőd vádol engem minden szarral, meg mindneki mást is, aki be mer szólni neki.

Deadpool
Újságíró

“Ki vihorászott te szerencsétlen?”

Pofátlanságból jeles. Úgy teszel mintha itt rajtad kívül mindenki értelmi fogyatékos lenne, és ne tudna feljebb görgetni 3 kommentet. Te Hunnak lehetsz a női megfelelője. Neked sem volt, aki gyerekkorodban lebaszott volna két nagy büdös pofot, amikor szemtelenkedtél.

“Surreal barátnőd vádol engem minden szarral, meg mindneki mást is, aki be mer szólni neki.”

Na ne mondd! Tééényleg? És ezt ki hiszi el neked? :D Ez is annyira igaz és megalapozott állítás, minthogy én munkanélküli vagyok? Vagy hogy tomgal SS? Nincs hitele a szavadnak, egy gyáva szájkaratés troll vagy, aki a neten keménykedik, név nélkül. Lófaszt nem ér a szavad, úgyhogy ha legközelebb ideböfögsz valamit, légyszíves támaszd is alá bizonyítékkal. De a lényegre még mindig nem válaszoltál: az szerinted normális, hogy éveken át követsz valakit a neten, hogy baszogasd?

Margarete
Vendég
Margarete

Nem mindenki csak néhányan, de legfőképp te.

Nem vagyok nő. Az a pofon meg neked kellett volna a mama hotelben, de soha nem késő.

Ha nem lennél munkanélküli, akkor nem strichelnél itt egész nap. Itt az a fő gond, hogy itt néhány mangina mindent elhisz Surrealnak. Tomgal vagy SS vagy egy pinahiányos faszverő.

“egy gyáva szájkaratés troll vagy, aki a neten keménykedik, név nélkül. Lófaszt nem ér a szavad”

Mondja a 14 éves mama hoteles, aki egy szuperhősről nevezi el magát, és azt is rakja ki profilképnek :D :D

“légyszíves támaszd is alá bizonyítékkal.”

Majd ha Surrel barátnőd meg te is aláfogod.

Nem normális, de nem is követem. Az szerinted normális, hogy százszor megígéri, hogy végre lelép innen, de midig visszajön? Vagy z normális, hogy egész nap itt okoskodsz meló nélkül, miközben mindneki röhög rajtad?

Deadpool
Újságíró

“Nem vagyok nő.”

Muhaha. Hát akkor mi vagy? Férfi nem lehetsz, egy férfi még viccből sem választ magának női nicknevet, pláne nem egy férfioldalon. Egy herélt hím esetleg? :)

“Nem normális, de nem is követem. Az szerinted normális, hogy százszor megígéri, hogy végre lelép innen, de midig visszajön?”

Nem követed, de azért azt bizton állítod, hogy 100x megígérte, hogy lelép innen. Gondolom, mind a 100 alkalommal teljesen véletlenül botlottál bele és olvastad el. Nincs valami sok eszed, ha már 1 kommenten belül sem vagy képes következetes lenni.

“miközben mindneki röhög rajtad”

Mutass már nekem egy röhögő embert, puncis fiú! :D

Margarete
Vendég
Margarete

Vezetéknévről még nem hallottál te félhülye? Egy férfi Deadpool nevet nem választ magának, a képét sem rakja ki, főleg akkor, ha egész nap politikában okoskodik :D

“Egy herélt hím esetleg? :)”

Minek? Annak itt vagy te :)

Miért te nem szoktad olvasni a kommentjeit? Mindenhol az övéi villognak. Nyilván szoktad, így a fogyatékos logikád mentén te is követed. Ez meg magyarázza miért ugatsz habzó szájjal a védelmében, de hiába próbálkozol, nem fogja elvenni hálából a szüzességedet :)

„Mutass már nekem egy röhögő embert, puncis fiú! :D”

Keresd vissza az a vitáidat. Ja azok már régen voltak, meg sem történtek mi, szűz biszexfiú :)

Deadpool
Újságíró

“Vezetéknévről még nem hallottál te félhülye?”

:’DDDDDD

Istenem, ekkora kretént… És mi a keresztneved? Thatcher? :D

“Keresd vissza az a vitáidat.”

Aha, majd én fogok keresgélni és cáfolni a légből kapott hülyeségeidet. Nagyon el vagy tévedve, ladyboy. :D

Margarete
Vendég
Margarete

Olaszokról hallottál már? Nem csak a magyarok léteznek a földön te fasszopó :D

“Nagyon el vagy tévedve, ladyboy. :D”

Utánam is hiába koslatsz. Én sem fogom elvenni a szüzességedet :D

Deadpool
Újságíró

“Olaszokról hallottál már?”

Hogyne hallottam volna. Ők a tengerparti cigányok. Azt hiszem ez meg is magyarázza a foghíjas IQ-d, vagy azt a szégyentelenkedést, amit leművelsz. Ha tényleg ez a vezetékneved, javaslom gyorsan változtasd meg. Egy szimpla buzi is besértődne, ha így hívnák. :D

“Én sem fogom elvenni a szüzességedet.”

Ne álmodozz, kokeró. Bottal se piszkálnék egy digó ladyboyt. Vagy egy digót. Főleg nem egy Margaretet. :DDD

Margarete
Vendég
Margarete

A neten, a mama hotelben nagy a pofád, de élőben remegő lábakkal térdelnél le eléjük, te kamu alfa :) A profilképed meg a nickneved után te inkább ne iq-zál :)

“azt a szégyentelenkedést”

Az a te itteni white knight akciód :D

Lássuk a te vezetékneved, ha már ennyire kemény vagy a gép mögött. Mondjuk úgysem mered leírni, a Weismüllert én sem merném.

“Egy szimpla buzi is besértődne, ha így hívnák.”

Te már csak tudod szűzfarok :)

“Bottal se piszkálnék egy digó ladyboyt. Vagy egy digót”

Szóval csak fehér meg zsidó farkakat szopsz. Meg egy transzit akarsz itt megkúrni :D

common man
Olvasó
common man

A neten, a mama hotelben nagy a pofád, de élőben remegő lábakkal térdelnél le eléjük, te kamu alfa :)

Szerintem a ti “szentháromságotok” a legnagyobb kamu.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nüansz: nem először jössz ezzel, szóval ezek szerint akkor én vagyok Deadpool is, nem csak lenke és tomgal meg Lierin. Az már végülis akkor szentötösség. :)

Valóság: egyik sem.

Azt viszont innentől kólachipsszel a kezemben nézem végig, kula nénje mit kezd ezzel a helyzettel, kibírja-e a kis törékeny egója a nemes cél érdekében. :)

Margarete
Vendég
Margarete

Deadpool valószínűleg nem te vagy. Bár ki tudja, lehet létrehoztál egy mangina nicket, hogy aztán alfaként beállíthasd itt az oldalon :)

„Azt viszont innentől kólachipsszel a kezemben nézem végig”

Ahhoz képest, hogy úgy volt eltakarodss innen, most beismered, hogy egész nap itt baszod az anyádat, ahogy mindig :) Ha még ezt a kis saját szabályt sem tudod betartani, akkor mindenki sejtheti mennyire vagy komolyanvehető az élet más területein?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A “digó vonal” miatt gondoltam, de nem te vagy a “lilahajú”?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“A “digó vonal” miatt gondoltam, de nem te vagy a “lilahajú”?”

Te honnan tudsz ilyeneket? Titokban indexet olvasol? :)
Amúgy tutira amiatt dobta be, hogy olasz, mert a tintásnak onnan származó férje volt, sőt ott is laktak, amíg el nem váltak, ha jól emlékszem. De az ő egyedi olasz nevét éppenséggel tudni. Meg ő, ha akarna sem tudna lemenni ekkora böfögő gyökérbe, ő inkább a barokkos körmondatairól és szómágiájáról volt híres mindig is.

Margarete
Vendég
Margarete

Ez megint csak olyan dolog, amit te tudhatsz a Lenkédről. így nem kérdés, hogy te vagy az :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ilyenkor nem kell kérdőjelet rakni képzet(lenke)!

Margarete
Vendég
Margarete

Milyenkor Serigal?

Deadpool
Újságíró

“Szerintem a ti “szentháromságotok” a legnagyobb kamu.”

Valóban? :) És azt elárulod, hogyan jutottál erre a véleményre? Nagyon érdekelne. :)

common man
Olvasó
common man

És azt elárulod, hogyan jutottál erre a véleményre?

Egyszerű férfi megérzés.
Megtámogatva némi általad(általatok) elkövetett hibával.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nekem meg van egy olyan női megérzésem, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. :)
A “megérzésekre” konteózás (szakszóval: nüanszolás) mindig is a gyengék fegyvere volt, aztán jól pofára is szoktak esni, miközben mindenki más jókat derült rajtuk, aki tudta az igazat. Aztán egy ponton leesik nekik is a tantusz, hogy hülyét csináltak magukból egy cseppet, akkor jön a mosakodás, hogy nem is hitték azt ő teljesen komolyan, “csak vicceltek”, “csak trollkodtak”, “csak piszkáltak”. Vagy tagadás a sírig, mert túl kínos volna évek múltán belátni. Nem baj, én szeretem kivárni ezt a pillanatot, már van benne tapasztalatom, szeretem nézni a tekergést olyankor.
Viszont addig is, kérlek, szedd össze azokat a bizonyos hibákat, amiket én (“mi”) elkövettünk, hadd okuljak belőlük, pusztán ezért kérem. :)

common man
Olvasó
common man

Nekem meg van egy olyan női megérzésem, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. :)

Nahát,az kizárt,hogy a csakszi is ti legyél…

A “megérzésekre” konteózás

Volt ott még más is.

miközben mindenki más jókat derült rajtuk, aki tudta az igazat.

Persze nyugodtan nevessetek rajtam egy jót.Találkozunk a találkozón.Öt sört megér.Lányok barnát kapnak a gyerek meg alkoholmentest.Én beismerem ha tévedek.Gyertek.

Viszont addig is, kérlek, szedd össze azokat a bizonyos hibákat

Ha én szedem össze abból nem tanultok semmit.Tudjátok,hogy tudom , ennyi legyen elég.(tanulsz,tudod)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szóval érzed, hogy rád ég, értem. Ez már a “deakkojisz” fázis, nincsenek érveid, csak női megérzéseid, és már komoly arcvesztés lenne, ha nyilvánvalóvá válna, hogy egy nüanszbajnok vagy csupán. Deadpool belekeverésével nagyot hibáztál, azt azért érzed magad is, mert róla pláne egyértelmű, hogy nem én vagyok, másról meg… szóval egy mondattal úgy le tudnálak alázni, de azt hiszem, meg tudod te ezt majd a maga idejében, és akkor majd jusson eszedbe, hogy valószínűleg ő sem tart a legélesebb késnek a fiókban, amikor elmondja neked, még ha udvarias is lesz. :)

common man
Olvasó
common man

Ha te úgy mondod anyuka…De az oldalt remélem elmentetted.Aztán olvasd el miket írtál.Gyertek el .Ahányan vagytok annyi percig-1 fogom folyamatosan szégyellni magam.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Persze, hogy elmentem. :)
Az viszont szégyen, ha egy férfi nem tud logikusan gondolkodni. Például bármitől függetlenül lehetek Lierin, Deadpool, lenke vagy tomgal, akárki, élőben pedig játszhatom, hogy normális vagyok. Téged ezek szerint ilyen könnyen meg lehetne vezetni, mert úgy hiszed, hogy aki veled szemben áll, nem lehet egy pszichopata.
És ezt nekem kell leírnom?

Margarete
Vendég
Margarete

“Például bármitől függetlenül lehetek Lierin, Deadpool, lenke vagy tomgal”

Én csak miattad, meg a mangina csicskáid miatt lehetek Lenke.

“Téged ezek szerint ilyen könnyen meg lehetne vezetni, mert úgy hiszed, hogy aki veled szemben áll, nem lehet egy pszichopata.”

Ezt pont te mondod, mikor a bokorban baszol minden sutyerákkal?

Margarete
Vendég
Margarete

Deadpool szerintem is csak a pincsi kutyád, aki pitbullnak hiszi magát.

Margarete
Vendég
Margarete

“A “megérzésekre” konteózás (szakszóval: nüanszolás) mindig is a gyengék fegyvere volt”

Szépen beoltottad magadat :)

“aztán jól pofára is szoktak esni, miközben mindenki más jókat derült rajtuk, aki tudta az igazat.”

Ez történik most veled is, ahogy mindig.

Deadpool
Újságíró

Na jó, hagyjuk a süket dumát. Mivel gyalogoltam a lelkedbe? :)

Deadpool
Újságíró

Na mi van mamahotel? Hétfő délben is ráérünk? :D Valahogy sejtettem, hogy magadból indulsz ki, az állam csöcsén élősködő parazita vagy. Azért legalább jelentkezni voltál? Anélkül nem kapsz digó segélyt.

“A neten, a mama hotelben nagy a pofád, de élőben remegő lábakkal térdelnél le eléjük, te kamu alfa :)”

…Mondta a csicska ladyboy, aki névtelenül kötekedik a neten egy lányba.

“Lássuk a te vezetékneved,”

Wilson. De ha nem lennél egy primitív paraszt, ennyit magadtól is tudnál. :)

Margarete
Vendég
Margarete

Igen. Ha a 40 éved alatt dolgoztál volna akár egy percet is, meg ha nem délben térnél magadhoz a mama putrijában, akkor tudnád, hogy vannak különböző munkakörök meg műszakok :)

“az állam csöcsén élősködő parazita vagy. Azért legalább jelentkezni voltál? Anélkül nem kapsz digó segélyt. ”

Mondja a segílyből él putrilakó :)

“Mondta a csicska ladyboy, aki névtelenül kötekedik a neten egy lányba”

Mondta a szűz transznemű, aki névtelenül véd egy idegent (csak azért mert az kurvának adta ki magát), abban a reményben, hogy majd megszabadítja a nyomorától. Ja és persze pincsikutyaként ugat egy másik idegennek. Én nem lányba kötözködtem (jó cigányos megfogalmazás), hanem egy kamu kurva shemalebe.

“De ha nem lennél egy primitív paraszt, ennyit magadtól is tudnál. :)”

Szóval a traskultúrád az intelligencia fokmérője :D :D Sejtettem, hogy nem mered leírni a köpedelmes neved, mert parázol hogy téged is elvisznek, mint anno nagymutteréket Wilsonstein :) Először nőjj fel, cseréld le a képed, találj ki egy értelmes nickenevet, aztán akarj csak másokat oltogatni, te kis szaros :)

common man
Olvasó
common man

Veszekedtek itt aztán lehet ,hogy még gyerek! Erre nem gondoltál?

Deadpool
Újságíró

Gondoltam. Szerintem nem több 25 évesnél. És? Neki nincs felelőssége? Vagy bárki pisztolyt tart a fejéhez, hogy itt trollkodjon? -.-‘

Margarete
Vendég
Margarete

Gondoltam erre is. A szellemi képességei alapján 14, de valószínűbb, hogy már elmúlt 40, és még mindig a mama hitelben lakik. Bárki pisztolyt tart a fejéhez, hogy itt okoskodjon, mangináskodjon?

tomgal
Olvasó
tomgal

Sajnos Deadpool, emberte(lenke) jó eséllyel hímnemű. ( ezt meg is írtam pár embernek magánban) , szóhasználat , amikor kiesik a troll szerepből nagyon emlékeztet valakire. Régi motoros másik nickje. Jó lett volna azt hinni ,hogy ilyen gagyi és alpári stílusban csak nőnemű képes itt böfögni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát nézd, nekem két kitartó netes zaklatóm van. Az egyik a lenke, a másik egy nyomi férfi wannabe blogger, akit úgyszintén tiltottak pl. a sorozatrandizóról már korábban, mert csak kötözködött mindenkivel (és ők aztán össze is értek, a blogján reklámozza lenke hazug, indexellenes fikablogját). Szóval hacsak úgy nem… :)

Margarete
Vendég
Margarete

“Hát nézd, nekem két kitartó netes zaklatóm van.”

Legalább ennyi kapcsolatod van, ha már mindenki utál mint a szart :)

A te köpedelmes “blogoddal”, amit 10 ember sem olvas, nem kéne másokat wannabe bloggereznzned :) Teljesen rád illik ez a megfogalmazás :) Hogy reklámozta a blogját? Ezt pont te mondod, aki itt reklámozza folyton a nevetséges “oldalát”. Meg a randizón is, ahonnan szintén kiutáltak téged. Indexellenes? Nyomorult libsiként érthető, hogy fáj neked az index ellenesség :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alterverzum: “Meg a randizón is, ahonnan szintén kiutáltak téged.”

Valóság: “Konkrétan, kétszer végigolvasva a blogot, az ember fiának gyakorlatilag elmegy a kedve a nőkkel való bárminemű kapcsolattól. Legalábbis nekem így történt. :D (Azért láttam példát értelmes női hozzáállásra is, SerialSlut, Delin és anno néha clarie85 személyében. Nincs minden veszve. :D)”

Ellenben rólad?

“Tényleg szomorú, hogy ebben tudja csak kiélni magát, mennyire lehet pocsék élete egy ilyen embernek?”

Tudom. Hazudtál, mert megteheted. A szerény képességű commonon kívül viszont úgy tűnik, mást már nem tudsz megvezetni.

*micdrop*

Margarete
Vendég
Margarete

Megint a kamu belső világodra utalgatsz?

“Azért láttam példát értelmes női hozzáállásra is, SerialSlut, Delin és anno néha clarie85 személyében. Nincs minden veszve. :D)””

szóval csináltál egy kamunicket a randizón, amivel ezt a hazugságot leírtad? Gratulálok :)

“Tényleg szomorú, hogy ebben tudja csak kiélni magát, mennyire lehet pocsék élete egy ilyen embernek?”

Ezt egy az egyben rólad is írhatták volna.

“A szerény képességű commonon kívül ”

A te fogyatékoddal nem kéne másokat szerényképességűznőd. Különben is, hogy beszélsz azzal, aki visszafogadott ide téged?

Reactor
Újságíró

Normális ember utálja a Zsindexet, mint a szart. Ebben tehát teljesen igaza van. Azt a legalja pöcegödör selejtet hogyan lehet egyáltalán szeretni?

Margarete
Vendég
Margarete

“Normális ember utálja a Zsindexet, mint a szart. Ebben tehát teljesen igaza van. Azt a legalja pöcegödör selejtet hogyan lehet egyáltalán szeretni?”

Hát igen. Severial Slut mégis szereti. Nyilván mert elvegyül ott.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Egy “taposóakna” az út közepén csak egy szennyeződés.
Egy vagon trágya viszont hatalmas érték!

Margarete
Vendég
Margarete

“Sajnos Deadpool, emberte(lenke) jó eséllyel hímnemű.”

Én legalább igen, veled ellentétben. Ez sokat elárul a másik ratyiról, hogy nem tud különbséget tenni a két nem között. Persze hogy magáról sem tudja, hogy fiú e vagy lány :)

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Nem vagyok nő”

De férfi sem…

Margarete
Vendég
Margarete

“De férfi sem…”

Mondta a transzi.

common man
Olvasó
common man

Értem én a felháborodásodat de ez kétértelmű.Nem biztos ,hogy azért látogat a pszichológushoz mert a szolgáltatását akarja igénybe venni.A vízvezetékszerelő is ha elmegy a pszichológushoz lehet ,hogy a csőtörést megy javítani.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tényleg muszáj ezt, common?

common man
Olvasó
common man

Persze.Az én fegyverem a béke és a mindent elsöprő szeretet.Szeretlek benneteket!

Margarete
Vendég
Margarete

Tényleg muszáj ezt, Surreal?

Deadpool
Újságíró

Akkor szerintem olvasd el mégegyszer, amit írt, mert nincs ott semmi, ami kétértelművé teszi. A szándéka egyébként is elég világos: szart kenni jött, más nem érdekli.

Margarete
Vendég
Margarete

Mármint azt a szart, amit te ide kinyomtál magadból. Surreal ugyanezért jött amúgy. Persze ez nem zavar te kis white knightocska :)

Margarete
Vendég
Margarete

Ebben van valami :D :D

righeira
Olvasó
righeira

Remélem, nem kevered össze az orvos végzettségű pszichiátert a bölcsész végzettségű pszichológussal. Olyan pszichológushoz kell járni aki a bolognai rendszer előtt jutott be a szakra. Addig volt szóbeli felvételi a pszichológia szakon, azaz a gyakorlott pszichológusok kiszűrték a “nagy kórképeket” és volt elbeszélgetés a jelentkezés motivációiról is. Bologna óta nincs személyiségi/alkalmassági szűrés, ráadásul érettségi alapján jutanak be az emberek, először az egyetemen találkoznak szakirodalommal. (Mi még írásbeli szóbeli-vizsgát tettünk pszichológiából, amit külön a felvételire meg kellett tanulni!)

Hunn
Újságíró

Tudod righera, amikor utoljára néztem a rosszlányokat, mint lehetséges opciót, Budapesten kábé ezer prosti hirdetett.
Eközül az 1000 nő közül összesen egyetlenegy (azaz 1 db) olyan nőt találtam, akire azt tudtam mondani, hogy na, őt meghúznám.
(És ez az arány független a hirdetők etnikai összetételétől.)
A többit nem. Hát még hogy fizessek is érte…
Magam sem tudom, hogy ez normális-e részemről.
Lehet, hogy öregszem. Fiatalon sokkal több nőtípus vonzott. Ma viszont pontosan tudom, hogy ki az, aki a szexben adni tud nekem, és akinek én is adni tudok (jelen esetben nyilván pénzt, de általánosabban is értem ezt a dolgot.) A többi nő nem érdekel. Számomra mintha nem is léteznének.

righeira
Olvasó
righeira

Én 11 évet töltöttem 4 szakon, emiatt nekem az egyetemista típus jön be, na olyat a prostik között nem nagyon találsz.
És valóban, ha már fizetni kell érte, nem mindegy kivel.

Lehet emberismeret is: fiatalon a legyet is röptében, hiszen nem tervezünk a jövőre. Ráadásul nincs megszilárdult személyiségünk, egyéniségünk – sokkal több emberrekl passzoluk össze. Most már van egy személyiségünk , egy elért státuszunk, tapasztalataink stb. ha komolyan keresünk már nehezebb dolgunk van. Ráadásul nálam a C+ kizárva.

Reactor
Újságíró

Na igen, kátrányos helyzetűvel akkor se, ha fizetne érte. Blöe.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem opció és nem választok.
Az avokádó árát is tudom, attól függetlenül, hogy nem fogyasztom. De úgy látom te “vevő” vagy, a négy diplomáddal….., amivel ez előbbiek fényében nem dicsekednék, de ez meg a te dógód….

righeira
Olvasó
righeira

Nem, nem tudod. Én tudom, mert figyelemmel kísérek több oldalt, olvasom a lányokról készült visszajelzéseket, és privátban is beszélgettem néhány sráccal aki jár hozzájuk. Még adminokkal is vitáztam egy-két bejegyzés miatt. És történetesen van egy magyar származású ex-pornósztár ismerősöm is, akivel beszélgettünk már a témáról jó párszor. Ezért többet tudok, mint a felületes szemlélő, vagy akár egy hérköznapi vevő. Nemcsak az avokádó árát, azt is, mennyiért milyen minőségűt kapsz, hol akarnak átverni vele, hol lehet primer árut kapni, és hol kínálnak selejteset, vagy éppen hogyan trükköznek a “webboltok” a képekkel és a vásárlói visszajelzésekkel. 20-as éveimben jártam avokádóért, nem szégyellem, akkor és ott megvolt az oka, és tanultam is belőle. Azóta évente egyszer-egyszer próbálkozom, de általában a csalódás miatt már az ajtóból visszafordulok.

A bejegyzésedben te hoztad fel alternatívaként a 350-es havi fenntartású partnerrel szemben a sima prostit, meg az escortot. Ezért kérlek döntsd el, ez most elfogadható alternatíva (és akkor ne szólj le senkit, ha él vele), vagy nem elfogadható, férfias (akkor viszont ne tüntesd fel alternatívaként).
(Amúgy ha a négy diploma, a mögötte álló tudás és élettapasztalat perdöntő – vagy legalábbis előny – lenne a társkeresésben, sem én sem a világ nem itt tartanánk. Úgy tűnik, minél kvalifikáltabb valaki, annál inkább érzi saját korlátait, annál önkritikusabb, józanabb, míg a többség a tudását magabiztossággal, meg “fellépéssel” “pótolja”.)

Nem ártana, ha növesztenél egy kis önkritikát. Lehet, hogy bizonyos csajoknál bejön az “én mindent (jobban) tudok, mindenről határozott és csípőből kilőtt véleményem van” – de ez egy férfioldal. Itt nem olyanokat kell elkápráztatni, akik alig várják, hogy behódolhassanak valakinek, aki a sekélyes elvárásaiknak megfelelő magabiztossággal eregeti a megalapozatlan, téves, ostobaságokat. Senkinek nem muszáj mindenről alapos ismeretekkel rendelkeznie. De nem is kellene beleszólnia bármibe, amiről azt hiszi, fogalma van róla. Add át üdvözletem Dunning és Kruger uraknak!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nos, „négydiplomás”, azon kívül , hogy fényezed magad, egy szolgáltatás árainak(jelen esetben a prostiké) ismerete nem atomfizika, és nem kell hozzá bennfentesnek lenni, mert ebből a szempontból irreleváns.

20-as éveimben jártam avokádóért, nem szégyellem, akkor és ott megvolt az oka, és tanultam is belőle. Azóta évente egyszer-egyszer próbálkozom, de általában a csalódás miatt már az ajtóból visszafordulok.

Látod, ez sokkal lényegesebb információ, főleg arról, hogy miért van erre szükséged.

A bejegyzésedben te hoztad fel alternatívaként a 350-es havi fenntartású partnerrel szemben a sima prostit, meg az escortot.

Tévedsz, én csak egy egyszerű átváltást végeztem. Te kezdted püfölni az általad felállított bábodat. Engem személy szerint hidegen hagy, hogy ki, hogyan él, vagy sem vele, az az ő dolga, én csak annyit mondok, hogy ez egy tünet és sokszor az illető nyomorának, mármint annak, aki nem „kiegészítésként” , hogy úgy mondjam „extraként” veszi igénybe ezeket, hanem jobb híján, elkeseredésében.

(Amúgy ha a négy diploma, a mögötte álló tudás és élettapasztalat perdöntő – vagy legalábbis előny – lenne a társkeresésben, sem én sem a világ nem itt tartanánk. Úgy tűnik, minél kvalifikáltabb valaki, annál inkább érzi saját korlátait, annál önkritikusabb, józanabb, míg a többség a tudását magabiztossággal, meg “fellépéssel” “pótolja”.)

És ilyenkor felmerül a kérdés, hogy a tanult ember képes-e „hályogkovács”-ként működni?

Nem ártana, ha növesztenél egy kis önkritikát.

A te egód sérelme a te dolgod. De pár sorral feljebb épp arról értekeztél, hogy a sok tudásoddal együtt szopóágon leledzel……..

Lehet, hogy bizonyos csajoknál bejön az “én mindent (jobban)
tudok, mindenről határozott és csípőből kilőtt véleményem van”

Van néha ilyen is, és van, amikor tévedek. De egy egyszerű árközlésből ilyen messzire eljutni, és e köré felépíteni az önfényezésed, meg frusztrációdból származó nyomorod, az szintén beszédes.

– de ez egy férfioldal.

:)D

Senkinek nem muszáj mindenről alapos ismeretekkel rendelkeznie.

Azért, ha a sok ostobát nézzük, én bizony úgy fogalmaznék, hogy de, kifejezetten ajánlott, csakhogy helyén kezelve a dolgokat, mert a prosti árak viszonylatában kurva mindegy, hogy az iparágról neked milyen tudásod van.

Az avokádó teljes „életútja”, annak nüansszai kurvára indifferensek számomra, amikor az üzletben találkozom vele és még odáig el sem jutottam, hogy meg akarom-e nvenni, vagy sem, azon az áron, amennyiért kínálják.

De nem is kellene beleszólnia bármibe, amiről azt hiszi, fogalma van róla.

Pontosan, mellesleg nem keverni a lényeget a lényegtelennel, aztán ebből meg egy túltenyészteni és önfényező „kioktatást” prezentálni, szalmabábpüföléssel egyetemben.

Reactor
Újságíró

Ezzel egyetértek, a beszamolok.com az jobb, ott feleennyi buckalakó nincs.

Margarete
Vendég
Margarete

Ugyanaz a kettő!

common man
Olvasó
common man

Nekem meg csak szélesedik a látóköröm…

Reactor
Újságíró

A válasz erre többszintes, sok pici effektus együttes hatása az, hogy a férfiak egyre inkább úgy kezdik érezni, nem érdemes foglalkozni a nőkkel, mert többet veszítenek vele, mint amennyit nyernek.
1: Nincs közös kommunikáció – a férfiak racionális, a nők érzelmi alapon érvelnek, tehát MINDIG elbeszélnek egymás mellett.
2: Bődületes a férfitöbblet, aminek következtében még a ronda nőknek is bőven jut pasas, ergo ők is jóval a szintjük felett válogatnak már, az átlagosak méginkább, az átlagon felüli nők meg aztán főleg. Így uszkve minden nőnek jut férfi, viszont rengeteg férfinak nem jut nő.
3: Nagyon túltolták az egyenjogúságot; a feminizmus elérte már réges-rég a célját, okafogyottá vált, most már nemi alapú pozitív diszkriminációvá vált az egész.
2018-ban készült egy eléggé átfogó felmérés Ámerikában, az US Social Survey készítette, tehát nem valami zsindex-szintű legalja selejt csapkodott a hasára. A 18-35 év közötti férfiak 30% már évente EGYSZER SEM szexel. Ha extrapoláljuk, úgy 50% nem szexel havi egyszer. 80% heti egyszer se. A férfiak egyszerűen elkezdtek tömegesen, hihetetlen gyorsasággal leszokni a szexről. A szakadék már akkorára nőtt ott, hogy a középvezető vagy afölötti férfiak 40 százaléka már egy helyiségben sem hajlandó tartózkodni nőkkel a metoo-ökörség óta. És mivel mikor Ámeriká fingik egyet, azt az egész világ kénytelen szagolni, csak idő kérdése, mikor jelenik meg ez a tendencia idehaza nálunk. A realista, két lábbal földön járó férfiak nemhogy elköteleződni nem fognak, de messzire kerülik majd a nőket. A hivatásosak forgalma az egekbe szökik majd, tekintve, hogy náluk nem kell árnyékra vetődni és fölösleges köröket futni, nagyon is valószínűnek tartom, hogy a szexipar lesz Magyarország húzóágazata (hogy aztán a szex-androidok mennyire váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, még erősen a jövő zenéje), mert a magyar lányok a Nyugathoz képest olcsóbbak, és bőven akad belőlük.
Egyszerűen túl nagy kockázatot jelentenek a nők az élet minden terén, a férfiaknak meg van így is éppen elég bajuk, semmi kedvük még pluszban egy közepesen erős idegbajhoz a nők miatt.

Blackur
Olvasó
Blackur

Egész eddig olyan cikkeket olvasni hogy a nők racionálisan megmérik a pasir a pasik érzelmesebbek. Az első pont ennek ellentmond.

Reactor
Újságíró

Most ezt nyilván nagy általánosságban kell érteni, hogy a férfiak racionálisabbak. Elsősorban nem a férfiakra jellemző a hiszti, az érzelmi zsarolás, meg a sírás mint fegyver alkalmazása :)

Jinjangologus
Újságíró

Sarkítva, karakterisztikusan értelmezve, a nő az érzelmességgel nyerni (hasznot húzni) akar, a férfi meg épp akkor érzelmesebb, amikor kész veszíteni (pragmatikus szempontból). Ilyen értelemben véve a férfi irracionálisabb. Leginkább morális kérdésekben.

Reactor
Újságíró

A moralitás és a racionalitás nem mindig eveznek egy csónakban. A tudomány eleve olyan terület, hogy jobbára érzelemmentes.

Jinjangologus
Újságíró

Persze, viszont az élet nem csak tudományból áll. A legnagyobb exisztenciális dilemmák a ráción keresztül nem oldód(hat)nak meg.

Aki itt is az eszére alapoz, annál a nihil borítékolható. Az értelmetlenség és a halálfélelem végigkíséri az életútját. Minden sarkon denevéreket meg cibetmacskákat fog látni. Hogy legyünk naprakészek a metaforákkal :)

common man
Olvasó
common man

Cibetmacska-egybesült(covid) denevér-kocsonyában áááá összefut a nyál a számban

Reactor
Újságíró

Nem tudom, én mindig racionális alapon vizsgálok meg egy adott dolgot, és az a fő véleményem, hogy az érzelmek megzavarják a gondolkodást. Ami a koronavírust illeti, mindvégig azt állítottam (és most is fenntartom) az állításomat, hogy teljesen fölösleges és kontraproduktív itt zombiapokalipszist vizionálni. Mást se lehet olvasni, csak jaj jaj, jön a nagy gonosz korona vájrösz, mindmeKhalunk, pánik, fusson mindenki szerte-szana…mindeközben a korábbi világjárványokból (kergemarha-kór, SARS, madárinfluenza, H1N1) se lett világvége. Ennek ellenére rendszeresen, minden alkalommal félreverték a harangot, hogy namostaztán tényleg itt döglünk meg. És lám, a Föld azóta is vígan forog.

common man
Olvasó
common man

Ha én gonosz összeesküvő lennék de nem vagyok az és mondjuk a monogrammom BG lenne.Úgy csinálnám:Először világméretű pánik kevés valóságos beteggel persze a gyengített vírus forog csak.Az összeesküvéselmélet-hívők oltásellenesek és co.-tombolnak toporzékolnak.Jogosan.Aztán lépnek a kormányok,lassabban óvatosabban .Lazítanak.Ekkor engedném útjára a valóban fertőző gonosz gecit.Néhány oltásellenest meglincselnének én meg vígan forgalmaznám a “vírusvédelmet”.Persze ez csak a készülő fantasztikus könyvem vázlata.A valósággal való mindennemű hasonlóság csak a véletlen műve.

Reactor
Újságíró

Nem tudni, mi az igazság, a SARS-helyzetből se igen profitáltak semmit a kormányok (fun fact: a SARS-ot is ugyanolyan koronavírus okozza, csak épp másik törzs), sőt, az egészségügy jobbára semmi hasznot nem hoz, tiszta ráfizetés. Arról nem is beszélve, hogy ha így is van, sikerült olyan szellemet kiengedniük a palackból, amit aztán nem tudnak visszagyömöszkélni, és biza közülük is jópárba beleakaszthatja a horgát.
Sajna-bajna a vájrösz azon életformák közé tartozik, akiket nem lehet lefizetni.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Szerencse, hogy akiknek meg van a képzettségük, hogy (elméletileg!) manipulálni képesek egy RNS-vírust, azt is tudják, hogy értelmetlen és céltalan lenne, mert bármikor beüthet egy spontán mutáció és akkor elszabadul, beláthatatlan következményekkel!

common man
Olvasó
common man

azt is tudják, hogy értelmetlen és céltalan lenne,

Van olyan betörő aki tudja,hogy a betörés bűncselekmény…

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Viszont olyan elmebeteg betörő nincs, aki fél mázsa Semtexszel akar felnyitni egy vaskazettát. Pláne, mellette ülve!