Jinjangologus
36 megosztás

Az antifeminista paradigmaváltás

Egy régebbi cikkemben azt állítottam, hogy a feminizmus nem más, mint a férfiak elpuhulása által kiváltott tömegszintű, női elégedetlenség. Vagyis, hogy a hímneműek virilitásának csökkenése femininitás deficitet okoz a nőneműeknél. Utaltam arra is, hogy a felek a folyamatban nem felcserélhetőek. Emígy a férfi indítja a láncreakciót, a nő erre csak reagál. Ezt metafizikailag, princípium szinten kell értelmezni, a hús-vér formátumban sokkal kevertebb, összetettebb a rendszer felépítése és működése. Eme absztrakt alapminták és motívumok fel nem ismerése viszont cinikus, nihilista világszemlélethez, ennek folyományaként pedig hányódó, kaotikus életvitelhez és általános boldogtalansághoz vezet.

Utóbbi években, a feminizmus elfajzásával párhuzamosan egyre több kritika éri a nőket férfitársaik részéről. Ennek a kritikának az esszenciája viszont már gyakran nem az, hogy a hölgyek nem elég feminínek, nem felelnek meg a hagyományos anya és feleség szerepeknek, hanem ellenkezőleg, a támadás magára a nőiességre irányult át. A férfi elkezdte számonkérni a nőtől a természetéből fakadó, nemspecifikus viselkedésformákat és eltökélten, saját lelki berendezéséhez hasonlóvá próbálja átprogramozni a női pszichét. Hogyan jutottunk ide?

A feminizmus kezdeti és középső stádiumában a nők férfiimitációja úgyahogy eredményes volt, mivel akkoriban még nemigen volt valós tétje a játszmának. Olyan kezdeti tőke állapothoz lehet hasonlítani, mikor a zöldfülű kisvállalkozók nagy optimistán felveszik a hitelt és befektetnek, belekezdenek valamibe, aminek mélyrétegeiről viszont nem igazán van fogalmuk. Ebben a stádiumban a nők nagy része még relatív jól megőrizte a nőiességét, ami az új, maszkulin “dekorációkkal” kiegészítve többé-kevésbé összefüggő pszichikai konglomerátumot képezett. Nyugaton megjelentek a western és karatés filmek eroinái, nálunk a Linda. Akkoriban az újdonság ereje és az általános naív életszemlélet meggátolta, hogy a trendet komolyabb, általános kritika érje. A férfiak lelkesen támogatták a hölgyeket, habár ők sem tudták, hogy pontosan miben is. A jéghegy csúcsa még nagyon picike volt, csak a tehetségesebb, madártávlati szemlélettel rendelkező gondolkodók feltételezhették, hogy pár évtized múlva katasztrófális következményekkel fog járni ezen reformokhoz való felszínes és hanyag hozzáállás.

Ahogy telt az idő, a sok, régebben még lendületes kisvállalkozó egyre inkább megtapasztalta, hogy megkapó-csalogató kirakata ellenére nem is olyan jó mulatság ez az úgynevezett “függetlenség”. Sokat kell dolgozni, nincs elég idő és hely a lelki szférára, valójában elég unalmas és egyben stresszes is így tengetni az életed. Dióhéjban, hogy nem nekik való.

Ezen belső konfliktus tűréshatárt meghaladó magnifikációja indította el azt a morális zuhanást, aminek következményeként a nők először szerényebb pluszjogok követelésével debütáltak, majd az egyre meredekebb kvótákon keresztül, munkásságuk a “metoo-féle”, nyílt férfigyűlölő és közösségromboló aljasságokban kulminált. Itt már a jéghegynek a csúcsa is jelentős méretűvé nőtte ki magát, így már társadalmi szinten is elkezdték találgatni, később méricskélni is a vízalatti rész valódi térfogatát. Rájöttek, hogy gigászi tömbről van szó. Kibomlani kezdett a korábban képtelennek ható férfimozgalom, aztán megszülettek annak mindenféle irányvonalai is, például a MGTOW (a maga útját járó férfi) kvázi “mozgalma”, a RedPill irányzat nőelemző műfaja, és mindennek kapcsán körvonalazódott az AWALT (minden nő “olyan”) szemléletmódja is. Ekkor már nemcsak, hogy nagy volt a baj, de látatlanban egy “ideológiai pólusváltás” is végbement: a feminista nő paradox módon immár nem a nőietlensége, hanem a nőiessége miatt vált gyűlöltté. Az új tanítások szerint a kiutat ebből az erkölcsi fertőből a hitvány nőiségtől mentes, “nemes (férfilelkű) nő” fogja megmutatni: NAWALT, a nők talán mégsem csak “olyanok” lehetnek.

Na most álljunk meg egy percre és huzalozzuk magunkat elvont, “mintafelismerő üzemmódba”:

Hova is kanyarodott vissza a történelem? Hát nem megint az erős-független női eszményképnél tartunk? A feminista utópia becsődölt, évtizedes léptékben megmérettetve megbukott a valós élet talaján és erre most mi történik? Újra akarják gyártani, más név alatt. Ezúttal saját ellentéteként. Az unisex ideológia elegánsan kicselezte az ellenzéket, így sokak számára (sajnos) ez jelenti az antifeminizmust.

Nem: ez bizony csak a “feminizmus 4.0”

Valójában, amit mai kontextusban jellemzően “feministának” neveznek az nem más, mint a férfiszerepétől immár totál megcsömörölt női természet lázadása. Globális szinten. A kétségbeesett segélykiáltás, a törülköző hisztis bedobása, hogy: “Jó-jó, beismerjük. Rossz választás volt felszállni a traktorra. Csapnivaló sofőrök vagyunk, nem érdemeljük meg a hajtásit. Vegyétek már el tőlünk vagy addig randalírozunk és karambolozunk, amíg teljesen leállítjuk a forgalmat!” – Férfi szemmel ez merő abszurdumnak tűnik, dehát a nő ilyen sajátos módon kapitulál…

Tegyünk végre egy kis rendet a fogalmak és azok kronológia-tisztelő viszonyai között. Ami előttünk van az nem a feminizmus, hanem annak bukása.

Post Author: Jinjangologus

Jinjangologus
A férfiasság általános hanyatlása miatt vagyok itt. A problémakör filozófiai és pszihológiai aspektusai érdekelnek leginkább.
f Facebook
36 megosztás


271
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
12 Egyéni hozzászólás
259 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
31 Hozzászólások szerzői
MarcellSoldier of MotherMadamGliscs004cs004 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy régebbi cikkemben azt állítottam, hogy a feminizmus nem más, mint a férfiak elpuhulásása által kiváltott tömegszintű, női elégedetlenség.

Lehet ezt cirkalmazni, de a feminizmus az igazán a nő védelme/felmentése, vélt vagy valós „érdekeinek” kiszolgálása, aminek alapvető forrása a biológiai értéke(fajfenntartás) + a „dughatósági” jellemzője.

Vagyis, hogy a hímneműek virilitásának csökkenése femininitás deficitet okoz a nőneműeknél.
…………….
a férfi indítja a láncreakciót, a nő erre csak reagál.

Magyarul, minél balfaszabbak a férfiak, annál „nagyobb” a feminizmus.

Utóbbi években, a feminizmus elfajzásával párhuzamosan egyre több kritika éri a nőket férfitársaik részéről.

És itt el is van baszva az egésznek a „kezelése”, mert olyan elvárásokat próbál feléjük támasztani, amire a nők(akárcsak a gyerekek) nem alkalmasak. És a férfi az istennek sem érti, hogy miért kerül még nagyobb szopóágra.

Átlagjózsi az összes „esszenciából” annyit lát és érzékel, hogy dugna ő, de nincs kit, aki neki jó lenne annak ő kevés, és ha csak meg nem alkuszik jóval alacsonyabb szintűvel, akkor hoppon marad.
Ha 35-40 éves koráig nem szülnek neki gyereket, akkor már akkora „tudásra tesz szert”, ami megakadályozza, hogy a későbbiekben, valaha gyereke legyen. Már nem fog „lila ködbe” belevágni, már nem fiatal és „józanul” értékel, ami lassan, de végérvényesen kizárja az házasságból-utódnemzésből.

Gyakran idézett adat, hogy a 40 év alatti férfiak 70%-nak nincs gyereke, az el szokott sikkadni, hogy a teljes férfiállomány, tehát a 40 fölöttieket is beleszámolva, 40%-nak(!) egyáltalán nincs gyereke.

És érdekes módon az utódnélküliség és korból „kiöregedés” nem csak a nőket sújtó „átok”, hanem a férfiakat is, csak más okból. Az egyik a hipergámiája és faszkörhintázása miatt marad le róla, a másik pedig kezdetben az „értéktelensége”, míg a 40 után a „tudása” miatt kerül szopóágra.

A feminizmus kezdeti és középső stádiumában a nők férfiimitációja úgyahogy eredményes volt, mivel akkoriban még nemigen volt valós tétje a játszmának.

Bizony, a férfiak egy ideig „megengedhették maguknak ezt a luxust”.

Ebben a stádiumban a nők nagy része még relatív jól megőrizte a nőiességét, ami az új, maszkulin “dekorációkkal” kiegészítve többé-kevésbé összefüggő pszichikai konglomerátumot képezett.

Mert a társadalmi változásoknak van egy tehetetlensége.

Nyugaton megjelentek a western és karatés filmek eroinái, nálunk a Linda.

És abban láttuk „megtestesülni” a fehér lovagot, a felhőztetett balfaszt és így tovább…..

A férfiak lelkesen támogatták a hölgyeket, habár ők sem tudták, hogy pontosan miben is.

Hát ez az :), ahogy a „kereket cserélő utazó ügynök sem értette, hogy miért tette azt, amit tett”, de itt az okosok megmondták, hogy ez nem ösztönös reakció volt részéről, hanem a szabadkőműves kabbalista zsidók és kulturmarxista világuralomra törő háttérhatalmak „kondicionálták” erre……….:)DDDDDDDDDD

Ahogy telt az idő, a sok, régebben még lendületes kisvállalkozó egyre inkább megtapasztalta, hogy megkapó-csalogató kirakata ellenére nem is olyan jó mulatság ez az úgynevezett “függetlenség”. Sokat kell dolgozni, nincs elég idő és hely a lelki szférára, valójában elég unalmas és egyben stresszes is így tengetni az életed. Dtióhéjban, hogy nem nekik való.

Ez sem igaz, mert hiába mondod el egy 10-12-14-16 stb „fiatal lány”-nak, és az lehet az anyja/apja , akárki, hogy szopni fog, ha az ösztöneit követi, egyrészt nem hiszi el, másrészt túl csábítóak a „lehetőségek”.

Amíg meg nem tapasztalja, addig esély sincs arra, hogy elhiszi és ha elhinné akkor megerőszakolja az ösztöneit egy remélt „jó” miatt. Amikor meg már megtapasztalja, késő. Pont úgy, mint a gyerekek.

Az új tanítások szerint a kiutat ebből az erkölcsi fertőből a hitvány nőiségtől mentes, “nemes (férfilelkű) nő” fogja megmutatni: NAWALT, a nők talán mégsem csak “olyanok” lehetnek.

Nem azért, de jó nagy marha lehetett, aki ezt a baromságot kitalálta, a követői meg szintén. Ez azt jelenti, hogy az istenbarma nem volt képes tanulni a szopásainak sorozatából és még megfejelte egy újabbal.

Az unisex ideológia elegánsan kicselezte az ellenzéket, így sokak számára (sajnos) ez jelenti az antifeminizmust.

Gyakorlatilag a „valódi egyenlőség” csődjéről beszélsz.

Valójában, amit mai kontextusban jellemzően “feministának” neveznek az nem más, mint a férfiszerepétől immár totál megcsömörölt női természet lázadása. Globális szinten. A kétségbeesett segélykiáltás, a törülköző hisztis bedobása, hogy: “Jó-jó, beismerjük. Rossz választás volt felszállni a traktorra. Csapnivaló sofőrök vagyunk, nem érdemeljük meg a hajtásit. Vegyétek már el tőlünk vagy addig randalírozunk és karambolozunk, amíg teljesen leállítjuk a forgalmat!” – Férfi szemmel ez merő abszurdumnak tűnik, dehát a nő ilyen sajátos módon kapitulál…

Nem tudom, hogy itt ki és mivel lövi magát, de erről szó sincs, nem ismert be senki semmit, sőt,a még nagyobb feminizmus a jelenlegi állapotra a „megoldás”, legalábbis ezt propagálják az „elégedetlen” nők/manginák/progresszívek/hatalmon lévő hülyepicsák mellett az ugyanabban a brancsban utazó férfitársaik is, kivétel nélkül.

Tegyünk végre egy kis rendet a fogalmak és azok kronológia-tisztelő viszonyai között. Ami előttünk van az nem a feminizmus, hanem annak bukása.

Ja, akkora a „bukás” , hogy átlagjózsi még nagyobb szarban van. Győzelem!

Alter Ego
Szerkesztő

“Gyakorlatilag a „valódi egyenlőség” csődjéről beszélsz.”

Amivel szemben neked a legjobb ötleted a sharia volt tegnap, és így kerültél végül Hunnal egy platformra (LOL), aki ugyanezt “patriarchális reakcióként” szokta megfogalmazni.

Akár vicceltél, akár nem, te és mindenki más is érti, hogy a jelen körülmények között már csak két lehetságes lépés maradt a férfiaknak a sakktáblán: vagy az erőszakos “patriarhális reakció” vagy a valódi egyenlőség megkövetelése. Épp ésszel mindenki tudja, hogy kettő helyett valójában csak egy megoldás van.

Jelenleg a nők a régi, nemükből fakadó előjogaikat és fokozatosan tovább bővülő új jogokat birtokolnak, csökkentet kötelességek mellett, ezzel szemben a férfiak a rájuk erőszakolni akart új társadalmi kötelességeket és a fokozatosan elvont jogokat. A valódi egyenlőség legalább ezen változtathatna. Kicsit nehéz is lenne a férfiak emberi tartását visszaállítani az egyenjogúsításuk nélkül… Aztán lehetne esetleg tovább lépni a hagyományos nemi szerepek és társadalmi jogkörök visszaállítsa felé, ha azt a férfiak még azután is szükségesnek érzik…

Akkor lehetne a “valódi egyenlőség csődjéről” beszélni, ha már legalább az megvalósult volna. De már ahhoz is újra tököt kellene növesztenie a legtöbbeknek, hogy ezt kikövetelhessék maguknak a férfiak…

Szóval a kritikusan említett, és szerintem kicsit félreértett “antifeminista paradigma váltás” egy megkerülhetetlen szükségszerűség… – A nőknek muszáj lesz felnőniük a kivívott jogaikhoz, és ezt meg is kell követelni tőlük, vagy esetleg még leugorhatnak menet közben az elszabadult feminista traktorról… de úgysem akarnak, és nem is mernek… egyelőre csak visítanak…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amivel szemben neked a legjobb ötleted a sharia volt tegnap, és így kerültél végül Hunnal egy platformra (LOL), aki ugyanezt “patriarchális reakcióként” szokta megfogalmazni.

Irónia nem egy ország……

a jelen körülmények között már csak két lehetságes lépés maradt a férfiaknak a sakktáblán: vagy az erőszakos “patriarhális reakció” vagy a valódi egyenlőség megkövetelése.

Jelenleg a „valódi egyenlőség” fokozatait feszegetjük, és nem jó irányban. Ugyanis a feministák (a népesség 90%-a) épp az ellentétét érti alatta, mint a férfijogi mozgalmárok.
A patriarchális reakciónak annyi az esélye, mint a sánta-süket-vaklónak az Epsom-i Derby-n.

Legalább két (de 77 gender kapcsán inkább több) malomban folyik az „őrölés”, csak az ő malmaik egy kicsit nagyobbak, verik is magukat állandóan, legutóbb épp az Isztambuli hiszti kapcsán.

Épp ésszel mindenki tudja, hogy kettő helyett valójában csak egy megoldás van.

Az „ép ész” dacára a valóság viszont jelenleg az, hogy „még több feminizmust”, genderizmussal fűszerezve….

Jelenleg a nők a régi, nemükből fakadó előjogaikat és fokozatosan tovább bővülő új jogokat birtokolnak, csökkentet kötelességek mellett,

Pontosan, és még kvótát, meg bemondásos metoo-t, meg pozíciókat követelnek, mert az éhségük feneketlen. Ezt a nagyonprogresszívek nyíltan támogatják, az ellenoldal kevésbé nyíltan és a plebs az meg magasról leszarja az egészet.

ezzel szemben a férfiak a rájuk erőszakolni akart új társadalmi kötelességeket és a fokozatosan elvont jogokat.

Aztán kik erőszakolták ezeket a férfiakra? Kik vonták el tőlük a jogokat? Ilyenkor mindig megy a sunnyogás, hogy az „arctalan, nem nélküli feministák”, egy “fantommal”-(esetleg a szabadkőműves kultúrmarxista háttérhatalommal) megy a hadakozás?
Miközben bizony a férfiak ez irányú nyomoráról a döntési pozícióban lévő többi férfi tehet, akik ezt megengedték/megszavazták/végrehajtották.

A valódi egyenlőség legalább ezen változtathatna.

Nagyon nehéz felfogni, hogy még elméleti síkon sincs „valódi egyenlőség” , nem hogy a való világban.

A jelen cikk is arra a következtetésre jut, hogy ez bizony zsákutca, de lehet, hogy én értettem félre?

Mert a jogszabályok pl. bűncselekmény esetén nem tesznek különbséget a nemek között, nincs olyan, hogy a csecsemőgyilkos apa háromszor akkora büntetést kapjon mint a csecsemőgyilkos anya, aki általában ha kap is bármit, akkor csak felfüggesztettet kap, ha kap, pedig ugyanaz a törvény, ebben az esetben nincs kivétel, ott az áhított „valódi egyenlőség”, miközben a valóságban nincs így. És a bíró személyének a neme szintén mindegy, mert mindig a nő „javára” dönt, mert többszörös mérce van, nem kettős, mindig , minden esetben.

Mindig rácsodálkozom, hogy milyen buborékot vagytok képesek felépíteni magatoknak, hogy a valóság tényeit kizárva álmodoztok vágyvezérelten, aztán ezt alapnak tekintve, olyan szinten tenyésztitek tovább, hogy az félelmetes.

Kicsit nehéz is lenne a férfiak emberi tartását visszaállítani az egyenjogúsításuk nélkül…

Azt a tartást, amit férfiak vettek el tőlük, vagy netán a „fantom”?

Aztán lehetne esetleg tovább lépni a hagyományos nemi szerepek és társadalmi jogkörök restaurálása felé, ha azt a férfiak még azután is szükségesnek érzik…

Persze, lehetni lehetne, csak épp realitása nincs, ugyanazt művelitek, mint zombi az elméleti kapitalizmusával, jó ötletnek tűnik, jól is hangzik, meg mindkét nem egyetért, blablabla…, aztán a gyakorlatban pedig mindig szart vág a kerék……

Akkor lehetne a “valódi egyenlőség csődjéről” beszélni, ha már legalább az megvalósult volna.

Tudnál olyan korszakot/országot mondani, amikor a „valódi egyenlőség” megvalósult?
Bármikor? Bárhol? Hol és mikor volt az a pont, amikor az ideális aranykor vészkorszakba fordult? Amikor a “valódi egyenlőség” megszüntetésre került? Dátum, csillagállás, esemény, kb. valami, akármi? Honnan kezdődött a sanyarú kor?

De már ahhoz is újra tököt kellene növesztenie a legtöbbeknek, hogy ezt kikövetelhessék maguknak a férfiak…

És úgy gondolod, hogy ennek van realitása, mármint a „valódi egyenlőség” iránti harcért való töknövesztésnek? Amikor a saját nyomorának megszüntetéséért nem képes növeszteni?

– A nőknek muszáj lesz felnőniük a kivívott jogaikhoz,

Miért? Ki fogja őket megbüntetni, ha szarnak bele az egészbe? A sharia police?:)DDD

és ezt meg is kell követelni tőlük,

Aztán ezt a gyakorlatban hogyan?
Meg lesznek kövezve? Kalodába zárjátok őket? Netán szégyenpadra ültetitek? Cikket írtok róla?
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezt a gyakorlatban hogyan képzelitek el?
Vagy egyszer csak úgy, lesz , magától?

Naooo
Olvasó
Naooo

“annyi az esélye, mint a sánta-süket-vaklónak az Epsom-i Derby-n.”

Lesz az még győztes ott.

Alter Ego
Szerkesztő

Irónia nem egy ország…

Ha te így próbálkozol vele, akkor egy kis falunak is kevés.

Jelenleg a „valódi egyenlőség” fokozatait feszegetjük, és nem jó irányban. Ugyanis a feministák (a népesség 90%-a) épp az ellentétét érti alatta, mint a férfijogi mozgalmárok.

Akkor azt hiszem egyetérthetünk benne, hogy még több férfijogi mozgalmárra van szükség.

A patriarchális reakciónak annyi az esélye, mint a sánta-süket-vaklónak az Epsom-i Derby-n.

Egyebek mellett ezért is mondtam azt, hogy valójában csak egy lehetőség van: legalább a valódi jogi egyenlőség megkövetelése és a diszkriminatív társadalmi programok eltörlésének megkövetelése.

Az „ép ész” dacára a valóság viszont jelenleg az, hogy „még több feminizmust”, genderizmussal fűszerezve…

Pontosan ezért nem lehet pozitív hangvételű cikket írni a kedvenc pártodról-kormányodról sem.

Aztán kik erőszakolták ezeket a férfiakra? Kik vonták el tőlük a jogokat? Ilyenkor mindig megy a sunnyogás, hogy az „arctalan, nem nélküli feministák”, egy “fantommal”-(esetleg a szabadkőműves kultúrmarxista háttérhatalommal) megy a hadakozás?

Ezt én összesen talán két-három embertől hallottam-olvastam, viszont te már vagy ezredszer elsütötted szar poénként. Szóval ha választani kell, akkor te vagy az idegesítőbb.

Miközben bizony a férfiak ez irányú nyomoráról a döntési pozícióban lévő többi férfi tehet, akik ezt megengedték/megszavazták/végrehajtották.

Ezek szerint nem fogod bánni a még több kormánykritikus cikket.

Nagyon nehéz felfogni, hogy még elméleti síkon sincs „valódi egyenlőség” , nem hogy a való világban.

Nagyon szar a képzelőerőd, ha még diszkriminációmentes törvényeket, Isztambui Egyezmény és NőKözPont nélküli világot sem tudsz elképzelni.

A jelen cikk is arra a következtetésre jut, hogy ez bizony zsákutca, de lehet, hogy én értettem félre?

Nem tudom, esetleg kérdezd meg a szerzőt. Ha igen, akkor már ketten is vagytok, akik tévedtek.

“Mindig rácsodálkozom, hogy milyen buborékot vagytok képesek felépíteni magatoknak, hogy a valóság tényeit kizárva álmodoztok vágyvezérelten, aztán ezt alapnak tekintve, olyan szinten tenyésztitek tovább, hogy az félelmetes.”

Többnyire azért járnak ide a férfiak, hogy örömmel elolvassák, hogy itt kimondják helyettük, amit nem nagyon mondanak ki a társadalom ilyen-olyan frontjain a férfiak, pedig nagy szükség lenne rá. Ez talán egy jó első lépés lehet a töknövesztés irányába. És én csak egyetlen olvasót ismerek, aki viszont azért jár ide, hogy rendszeresen méltatlankodjon, fikázgasson a férfijogi cikkek alatt, és az te vagy. Már megbocsáss, de én emiatt úgy látom, hogy a legbalfaszabb, legtehetetlenebb, legkishitűbb, legnihilistább, legidegesítőbb mangina te vagy itt.

Tudnál olyan korszakot/országot mondani, amikor a „valódi egyenlőség” megvalósult?
Bármikor? Bárhol?

Remélem ezt most nem érvnek szántad arra, hogy nem is kellenek diszkriminációmentes törvények és társadalmi programok. Úgy tűnik, kicsi… az önbizalmad.

És úgy gondolod, hogy ennek van realitása, mármint a „valódi egyenlőség” iránti harcért való töknövesztésnek? Amikor a saját nyomorának megszüntetéséért nem képes növeszteni?

Nem tudom, de te jó tesztalanynak tűnsz. Próbáld meg kimondani illetve leírni, hogy “diszkriminációmentes törvényeket akarok!”, és ha véletlenül még ennél is több erőt érzel magadban, akkor esetleg megpróbálkozhatsz azzal is, hogy amikor a feleséged megkér, hogy mosogass el, akkor mélyen a szemébe nézel, közben a farkadat hetykén átcsapod jobbról balra, és azt mondod neki: “és ki itt a háziasszony???” – Ugye nem próbáltad még egyiket sem? De ne légy kishitű, menni fog!

Aztán ezt a gyakorlatban hogyan? (…) Miért? Ki fogja őket megbüntetni, ha szarnak bele az egészbe? A sharia police?

Újra mondom, legyél egy kicsit bátrabb és próbálkozz meg a fent leírt műveletekkel. Ha másodszorra, harmadszorra sem remeg meg közben a térded, akkor kis túlzással akár már hozzáképzelheted azt is, hogy te vagy a sharia police. És ha véletlenül addig is elmerészkednél a fejlődésben, hogy dögunalmas hülyekomentek ezrei helyett írsz egy cikket a férfiak megerősítése érdekében, akkor meg már egyenesen férfijogi aktivista is lehetnél.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor azt hiszem egyetérthetünk benne, hogy még több férfijogi mozgalmárra van szükség.

Nem akarod megérteni, hogy hiába próbálkozol a „négyzetet a körbe beleszuszakolni”, a valóságban nem lehetséges.
Becsülöm a beleölt pénz és energiát, még a hitedet, makacsságodat és elszántságodat is, annak ellenére, hogy jópár dologban nem értek veled egyet, de a társadalom 95%-a feminista, és amíg a férfiakból ki nem ölöd ezt az ösztönkésztetést, addig nem sokra mész semmilyen törvénnyel, egyenlőséggel a jelenlegi keretek közt.

Egyebek mellett ezért is mondtam azt, hogy valójában csak egy lehetőség van: legalább a valódi jogi egyenlőség megkövetelése és a diszkriminatív társadalmi programok eltörlésének megkövetelése.

Soha nem volt a történelemben és soha nem is lesz, amíg legalább két ember van, „valódi egyenlőség”, még a legkeményebb kommunizmus alatt sem, soha semmikor. Ahogy vegytiszta kapitalizmus sem, mert az emberi természet gyarlósága és ösztönkésztetései nem engedik meg.

Pontosan ezért nem lehet pozitív hangvételű cikket írni a kedvenc pártodról sem.

Abszolút nem számít. Már ezerszer kifejtetem, hogy Fradi-Újpest, szurkolótábor etc. etc. Az, hogy kit fikázol, dicsérsz, vagy lehúzol, a tényeken(a számodra kellemetleneken főleg) fikarcnyit sem változtat.

Látom derogál válaszolni a kérdésre, próbálod elsunnyogni meg lenézően, erőlködve poénkodni, de ezért megismételném, hátha képes vagy valami választ adni:

Aztán kik erőszakolták ezeket a férfiakra? Kik vonták el tőlük a jogokat? Kik azok az „arctalan, nem nélküli feministák”, vagy netán egy “fantommal”-(esetleg a szabadkőműves kultúrmarxista háttérhatalommal) megy a hadakozás?

Ezek szerint nem fogod bánni a még több kormánykritikus cikket.

Nem azért, de cikken kívül toltam én itt elég rendesen jópár (a jelenlegi) kormányról kritikát, sokszor még élesebbet is:) Persze, a szalonnáci csúticigányvajdázós gyöngyszemeivel azért nem tudom felvenni a versenyt:)Szóval hajrá.

Nagyon szar a képzelőerőd, ha még diszkriminációmentes törvényeket, Isztambui Egyezmény és NőKözPont nélküli világot sem tudsz elképzelni.

Lehet, bár hülyék és balfaszok nélküli világot is el tudok képzelni, sőt, még a LILA PARALELEPIEDONBAN való hitet is, csak épp relevanciája, értelme és haszna nincs.

Ködszurkálást végzel, mert ha holnaptól eltűnne a Föld színéről az Isztambuli egyezmény, és a NőKözPont is egy csapásra, kurvára semmi nem változna, épp olyan szopóágon lennének a jelenleg azon lévő férfiak, mint előtte.

Nem tudom, esetleg kérdezd meg a szerzőt. Ha igen, akkor már ketten is vagytok, akik tévedtek.

Akkor, a válasza szerint már ketten vagyunk, és megtörténhet, hogy ti mentek szembe az autópályán? Annak ellenére, hogy ez nem „számháború”, nem a mennyiség dönti ezt el, hanem a minőség.

Többnyire azért járnak ide a férfiak, hogy örömmel elolvassák, hogy itt kimondják helyettük, amit nem nagyon mondanak ki a társadalom ilyen-olyan frontjain a férfiak, pedig nagy szükség lenne rá.

Igen, a RedPill tartalma az, ami kincset ér, és én személy szerint ezért mindig hálás leszek, pl. neked is.

Ez talán egy jó első lépés lehet a töknövesztés irányába.

A „fetrengők” arányát elnézve, főleg azokét, akik már több éve ide járnak és folyamatosan művelik, nem igazán látszik sok változás, de erről végképp nem tehet ez az oldal, az a saját saruk.

És én csak egyetlen olvasót ismerek, aki viszont azért jár ide, hogy rendszeresen méltatlankodjon, fikázgasson a férfijogi cikkek alatt, és az te vagy.

Ja, szar ügy, ha szektásodik az általad igazságnak aposztrofált (hamis) dogmákra épülő vágyálom és az azt cáfoló tényeket elegánsan fikázásnak minősíted.

Már megbocsáss, de én emiatt úgy látom, hogy a legbalfaszabb, legtehetetlenebb, legkishitűbb, legnihilistább, legidegesítőbb mangina te vagy itt.

Eddig se nagyon izgatott az irányomban képviselt véleményed, ha ettől neked jobb, rajta, ventilálj nyugodtan. Sőt, neked is egészségedre.

A kényes kérdésekre nem nagyon megy a válasz úgy látom, terelsz, ezért ezt is újra megkérdezném:

Tudnál olyan korszakot/országot mondani, amikor a „valódi egyenlőség” megvalósult?
Bármikor? Bárhol?
…………………………………
Aztán ezt a gyakorlatban hogyan? (…) Miért? Ki fogja őket megbüntetni, ha szarnak bele az egészbe? A sharia police?

Ha nem tudsz rá válaszolni, akkor legalább annyit írj hogy pl.” kótyonfitty”, vagy valami, szintén értelmetlen, nem releváns szót, de ne kezdj szánalmasan tekeregni, meg terelni, bár ha újra azt teszed, akkor már válaszoltál is kérdésre.

(Hogy megnyugtassalak, kicsi az önbizalmam, rövid a farkam, csicska/mangina/papucs vagyok meg még ami eszedbe jut, legyen az bármilyen degradálónak hitt provokáció, tehát valami mással próbálkozz…….)

dögunalmas hülyekomentek ezrei helyett írsz egy cikket a férfiak megerősítése érdekében, akkor meg már egyenesen férfijogi aktivista is lehetnél.

Nem is tudom, egy ilyen nímand, nihilista, mangina, balfasz stb. antikrisztustól, akire senki nem figyel, egy szaralak, akit csak megtűrnek itt, írjon cikket a szájad íze szerint?:)
Érdekes humorod van:)

tomgal
Olvasó
tomgal

A helyzet az, hogy sajnos jól festetted le az embereket illető közönyt , ez a realitás. Az is igaz , hogy valódi , patikamérlegen kimért egyenlőség sosem volt és sosem lesz. Ettől függetlenül úgy vélem kellenek küzdők , akik hallatják a hangukat, még ha kisebbségben is vannak , mert nélkülük teljes behódolás, megadás lenne. Egyébként szerintem Magyarországon messze nem olyan rossz a helyzet. Most komolyan kérdem , össze tudnátok szedni azokat a jogszabályokat, törvényeket, kvóta szabályzásokat ami a férfiakat sújtja ? A nyilvánvaló gyermekelhelyezési gyakorlattól eltekintve ( de persze ott inkább a megszokás, vagy sok bírónő miatt ítélik jobban az anyának a gyereket) hol nincs egyenlőség nálunk ? Én nem tapasztaltam , persze gyerekem ( még) nincs.

Egyetlen jutott eszembe , ahol valóban jogi eltérés van, az abortusz kérdés , ott az apáknak valóban több jog kéne, pláne házasságban élőknél . Viszont az abortuszokkal kapcsolatban többször linkelték többen , hogy az abortuszok 70-80%-át a férfi is támogatja. A maradék esetekben vagy nem is tud róla , vagy ellenzi. Na itt van egy joghézag .

Reszet Elek
Újságíró

Nyugdíj?

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen, valóban , bár ez sokáig szerintem már nem lesz . Kérdés az, hogy azért érdemes harcolni, hogy a férfiak is elmehessenek 40 év után ( én úgy látom eleve a nők 40 év utáni nyugdíjba vonulása körül is rezeg a léc és teljesen utópisztikus arról álmodozni, bár kétségtelenül jogos lenne, hogy ugyanazt a kedvezményt a férfiak is megkapják ), vagy ha ez nem megy, dögöljön meg a szomszéd tehene is ?

Alter Ego
Szerkesztő

Hozzávetőleg egy tucat törvényről és jogszabályról van szó: kezdve az alkotmánnyal, amely bármely további megkülönböztetést megenged a jogban a nők javára, majd folytatva az apasági perek megindításához adott határidő különbségével, az abortusz teljesen a férjet megkerülő lehetőségével, a nyugdíjazási feltételek különbségével, és azon túl mindenféle családjogi törvények és jogszabályok diszkriminációjával… és akkor még nem beszéltünk a diszriminatív joggyakorlatokról és társadalmi szolgáltatásokról… – Majd lesz cikk róla…

Addig is alapozásnak:

https://www.ferfihang.hu/2012/01/03/miert-nincs-egyenjogusag-magyarorszagon/

hunbagira
Újságíró

Minden kurva és seggnyalói erre a dögöljön meg a szomszéd tehene című dologra hivatkozik, ultima ratioként.
Amúgy ezzel az erővel visszaállíthatjuk a rabszolgaságot, most szegény rabszolgatartó tehene dögöljön meg?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hiába ugráltok, ez bizony “dögöljön meg a szomszéd tehene” szindróma, amit összerinyáltok ezzel kapcsolatban.

hunbagira
Újságíró

Számodra, kis nárcisztikus, pszichopata, köcsögöm.
Ha jogra ráültetem eme viselkedésmódot, akkor a jog elvétel lenne az, nem annak kiterjesztése.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ugass szarszájú, “követelj” jogokat, játsszd az áldozatszerepet……..

Amúgy a “jogelvételt” a férfiak nem engednék, szégyenből, “bántani a gyengébbet”?……….De ríjjál tovább……

hunbagira
Újságíró

Látod, te kis büdös, gnóm köcsög. Az ellenérvre is, csak pikírt személyeskedés van.:) áldozat te lennél, amikor véletlenül valaki,belefejel az arcodba.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az ellenérvre is, csak píkirt személyeskedés van.:)

Amilyen az adjon isten, olyan a fogadjisten, de mindjárt megsajnállak, szarszájú szalonnáci.

áldozat te lennél, amikor véletlenül valaki,belefejel az arcodba.

Fenyegetsz, patkányügyvéd?

hunbagira
Újságíró

A jelzős szerkezeteimre nyilván nem várok mást választ. De a többire igen. És pont az a baj veled, hogy te másra sem vagy képes, csak ebben a stílusban válaszolni. Külön reget gyártottál arra, hogy egy hülyét, személyében alázzál. Te szánalmas, pszichopata, nárcisztikus, gnóm, köcsög..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A jelzős szerkezeteimre nyilván nem várok mást választ. De a többire igen.

Amíg a szar ömlik ki a szádon, addig “büdös” a mondanivalód.

És pont az a baj veled, hogy te másra sem vagy képes, csak ebben a stílusban válaszolni.

Jól fogalmazol, “válaszolni”, ha így indítasz, akkor ezt kapod.

Te szánalmas, pszichopata, nárcisztikus, gnóm, köcsög..

Szarszájú, büfédiplomás, patkányügyvéd, szalonnáci etc…

hunbagira
Újságíró

Mást is ezzel tüntetsz ki, ezért (is) utálnak, mint a szart.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Most elmegyek sírni egyet, hogy kiheverjem ezt a megrázkódtatást……

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezzel kapcsolatban azért vetettem fel a kérdést hogy miért van értelme küzdeni és miért nem. Ez egy elmélkedés volt csupán, ha semmi esély arra, hogy férfiaknál bevezessék a korkedvezményes nyugdíjt, van e értelme azért küzdeni, hogy a nőknek se legyen? Úgy vélem sok értelme nincs, meg a demográfiai mutatóink elintézik kb 10 éven belül hogy nekik sem lesz ez meg.

Értelmét látom az abortuszok terén az apák jogait illetően.
A gyermekelhelyezési kérdésekben.
Hogy ugyanazon bűncselekmények esetében ugyanolyan büntetés járjon ( bár mostanában pont férfiak kaptak röhejes ítéleteket)
Hogy a kvóták valóban soha ne kerüljenek bevezetésre.
Hogy a kisfiúkra mind oktatásban, mind családon belül ugyanolyan figyelem és támogatás jusson.

Deadpool
Újságíró

Van értelme küzdeni. Ha egyenlő jogok kellenek, akkor tessék kivenni a felelősség/kötelesség részét is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Már megvannak ezek a jogok és “egyenlőbbek”, hogy kényszeríted rá (és milyen) “kötelességet” arra, aki eddig “ingyen” megkapta?

Deadpool
Újságíró

Úgy, hogy elmagyarázod a férfiaknak, hogy ki van velük baszva, majd a férfiak magukhoz térnek, feltámad bennük az igény, hogy ne legyen velük kibaszva, majd ezt az igényt észre veszi egy politikai alakulat is, és megvalósítja.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Lehet ebben hinni, reménykedni, de kb annyi a valószínűsége, minthogy a nők megerőszakolják az ösztöneiket és a “választás lehetőségeik” dacára és a késztetéseik ellenében, “belátva” logikai úton az “érdekeiket”, tökéletesen a jelenlegi életük ellenkezőjét fogják tenni.

Ez pedig minden május 40.-én fog bekövetkezni.

De, ha tévednék, akkor sok sikert.

Deadpool
Újságíró

Te már csak tudod, mert ezt is megnézted a jövő látó kristálygömbödben, és csodák csodájára erre is azt mondta, hogy nem sikerülhet… :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam amin nem tudok változtatni,
Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.”

És mindig a “különbségtétel” képességén van a hangsúly.
Ez általában tapasztalattal, idővel “érkezik” meg.

Bár nem hinném, hogy megvalósul az elképzelésed/hited, de, ha tévednék, akkor sok sikert kívánok hozzá, írtam is a végén.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

2020. május 15. péntek 14:19. Ez volt a mai nap első egyértelmű és értelmes hozzászólása. Legalább látod te is a lényeget. A bikacsordás, töknövesztő, tüntikéző férfi- és nőgyűlölő kempóbajnok manginahorda meg fedughatja magának a saját faszát. Ha csak az ösztönkérdések számítanának XCsakX (cs00x) már nem élne.

Hamis tanúzást bűncselekménynek minősítették őseink.
Ma már csupán 200 ezer forintot kóstál és börtön se jár érte ha igaz:
https://index.hu/belfold/2020/05/14/lugos_orvos_titkarno_hamis_tanuzas_buntetes_itelet/
Ennélfogva szabad a pálya hazudni azoknak is az igazságszolgáltatásban akiknek eddig tilos volt mert kis bűntire számíthatnak. Kapuban itthon a bemondás alapú MeToo ítélkezés (hamis tanúzáson és kitalációkon alapszik) de akkor is csak az idiótákkal tudunk foglalkozni a tényleges jogi kérdések helyett. Pl. Miért engedik bűntetlenül hazudni a nőket? Mert olyanok és esetleg szülhetnek majd 50 évesen? Na ne.

tomgal
Olvasó
tomgal

Érti valaki ennek a gyáva, csaja mögé bújó kreténnek az első bekezdését ? Hogy lehet valaki egyszerre férfi és nőgyűlölő, töknövesztő tüntikéző és mangina? Mi a jó fészkesfenét fostál ide ? Te hívtál ki valami verekedésre anno, bármikor haver!
Most már az sem érdekel , hogy a 17 év kempóm nem fair. De továbbra is ajánlom hozd a nődet is , legyen kinek a háta mögé bújnod.

A nyanyát én is jobban megmértem volna , de hamar rávették a rendőrök a gondatlanságból elkövetett hamistanúzás elismerésére. Ebben az esetben ugyanis limit nélkül csökkenthető a büntetés. Nem igazán fognak egy hatvanx éves bűntetlen előéletű ( aki ràadásul beosztotti viszonyban volt az elkövetővel szemben) embert börtönbe zárni , aki ráadásul beismerte tettét és módosította önként a vallomását. Én adtam volna egy felfüggesztett börit, akár férfi, akár nő.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Te is egy jó nagy szarkupac lehetsz a valóságban mint csakszi.
Nálad már csak az ilyenek nagyobb mangina férfigyűlölő seggfejek: https://mandiner.hu/cikk/20200515_genderezes

“Csakhogy az egyezmény nem a büntetésről, hanem a megelőzésről szól. Egy 2014-es uniós felmérés szerint a tizenöt éven felüli nők harmada átélt fizikai vagy szexuális erőszakot, és minden huszadik arról számolt be, hogy a nemi erőszak bűncselekményét követték el ellene.”

Vagyis amit a nő átél és mond azt igaznak tekintik még akkor is amikor hazudik.

Hunn
Újságíró

tomgal, ez a 17 év zen bu kan kempo lenne? “Megeddzük testünket és lelkünket egy szilárd, megrendíthetetlen jellemért?” A kempo Red Pill küzdősport, minden férfinak jót tenne.

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen, ez az ún. magyar stílusú kempo , Zen Bu Kan. ( sok stílus van) Beszéltünk már róla, én minden férfitársamnak csak ajánlani tudom , valóban testben és lélekben egyaránt karbantart.

tomgal
Olvasó
tomgal

Alapjában egyetértek az egyenlő jogok egyenlő kötelességek tézissel, csak itt az felejtődik el , hogy ebben az esetben sok férfi és család érdeke is és pozitív juttatása a nők 40.
A még dolgozó férfinak kifejezetten előnyös, ha a felesége otthon van és htb tevékenységet végez. De ha nyugdíj mellett még dolgozik , több jön be a családi kasszába. Ha vannak unokák , jobban be tud segíteni a fiataloknak.
Állandóan azt olvasom itt ( legallábbis egy bizonyos körtől ) , hogy a nő ne dolgozzon, legyen otthon stb. Akkor miért is baj , ha minél hamarabb eltűnik a munkaerőpiacról ? Azért mert pénzt is kap ?
Hányan küldenétek az egyenlőség nevében vissza a feleségeteket , hogy ne otthon főzzön rátok, meg az unokákkal foglalkozzon?
Vagy ez csak az egyedülálló férfiaknak probléma ?

Én úgy vélem ha lenne bármi esély arra, hogy ugyanazt a kedvezményt megkapjuk , akkor azért érdemes volna küzdeni. Azért küzdeni , hogy a nők se kapják meg, hm végsősoron családban gondolkodva ( én abban gondolkodom) magunkat szopatnánk meg.

Deadpool
Újságíró

“Alapjában egyetértek az egyenlő jogok egyenlő kötelességek tézissel, csak itt az felejtődik el , hogy ebben az esetben sok férfi és család érdeke is és pozitív juttatása a nők 40.”

Aha, alapjában véve te egyetértesz az egyenlő jogokkal, egészen addig a pontig, amíg egy forint elvonással nem jár az a te pénztárcádból, vagy nem kell feladnod egy jottányit is az eddigi, jól megszokott kényelmedből. Onnantól kezdve le van szarva az egész, mert hát te, esetleg a családod azért mégiscsak egyenlőbbek vagytok, mint mások, és amint le kellene mondani valamiről, már indul is a handabanda, a kifogásgyártás. Lehet, hogy rengeteg család érdeke, és rengeteg család jól jár, viszont ezzel párhumazosan mások rosszul járnak. És te éppen annyival jársz jobban, mint amennyivel mások rosszabbul. Mert ez egy zéró összegű játszma, itt csak a másik kárára lehet neked több, és ha neked több, akkor szükségszerűen a másiknak kevesebb. Ehhez kellene némi józan ész felfogni, és némi empátia belátni, hogy igazságtalan. És ha ezzel neked nincs problémád, akkor ne hülyítsd magad és főleg minket avval, hogy te az egyenlő jogokban hiszel. Ha valaki korábban akar nyugdíjba menni és unokázni, akkor ezt rendezzék családon belül, a feleség legfeljebb a férje terhére (és fordítva) mehessen hamarabb nyugdíjba, és ne az egész társadalommal (vagy legalábbis annak dolgozó részével) fizettessék ki tomgalné unokázását.

tomgal
Olvasó
tomgal

Deadpool , azt hiszem két malomban őrlünk és félreértetted a mondandómat. Itt nem arról van szó hogy én ezt megszavaznám , ha tehetném, ha ez a szabályozás még nem lenne bevezetve. Itt arról volt szó , miért érdemes és reális küzdeni. Ha a nők40 bevezetése előtt lennénk és lehetőség lenne ellene kampányolni, vagy népszavazni én is amellett tenném le a voksot, hogy inkább ne legyen , mivel 0,5 %-os nyugdíjjárulék emeléssel járt , az is igaz, hogy történelmi munkanélküliségi kiugró év után vezették be (2010 után). Jó eséllyel gazdaságilag ( meg nyilván a következő választás miatt) politikailag ezt tartották jövedelmezőnek. Ha előtte lennénk, nem szavaznám meg , de most egy adott helyzet van, ez a lehetőség 9 éve érvényben van és a kormány többször kijelentette, hogy nem kíván változtatni rajta . Ha abba ölne bele időt és energiát a Férfimozgalom , hogy valakiktől elvegyenek valamit , de úgy , hogy csak vesztesei vannak (és igenis van egy olyan érzete a dolognak, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is ), mivel teljesen ezer százalékig biztos, hogy sem a nyugdíjjárulékok , sem a korhatár nem csökkenne senkinek ! Tehát jelen esetben bizony csak veszítenének, emberek , családok vele ( nem a rendelkezés előtti időszakról beszélek) , de senki nem nyerne, neked sem a fizetésed nem nőne, sem a járulékaid nem csökkennének és a nyugdíjkorhatárod sem.
Megnyugtatlak az én személyemet, családomat mire odakerülünk ez a “veszély” nem fogja fenyegetni . Sem tomgalné, sem deadpoolné nem lesz abban a helyzetben , hogy ezt igénybe vegye . A mostani nyugdíjrendszer kb tíz évig, a legoptimistább prognózisok szerint 15 évig fenntartható. Szinte garantált, hogy a nők korkedvezményes nyugdíja ( kb 20 ezer főt érint évente), ezután elszáll.

Én , ha már van és a kormány elég határozottan kiáll mellette, csak a néhány előnyét vázoltam , azon meg nem lehet csodálkozni, hogy szinte minden kedvezmény a családokat érinti a leginkább. Egy biztos, az én pénztárcámat kedvezően bizonyosan nem érinti és soha nem is fogja, erről teljes mértékben megvagyok győződve.
Azt pedig, már meg ne haragudj , nem hiszem el, hogy ha abban a helyzetben lennél, hogy a családod profitál belőle , akkor az igazság élharcosaként megtiltanád a nejednek, hogy nyugdíjba menjen. Igen, minden szentnek magafelé hajlik a keze, én bevallom töredelmesen, kövezzetek meg, nem bánnám , hogy ha már van ilyen lehetőség, akkor a feleségem picit hamarabb otthon legyen ( ez egyébként nála 62 éves kor lenne) . De ez nem jelenti azt , hogy a bevezetése előtt megszavaztam volna. De mint említettem , én-mi ebből sosem fogunk profitálni, de ettől még nem kívánom azt , hogy másoktól elvegyenek valamit, amiből senki nem nyer. Ettől sokkal fontosabb területek vannak, amiért érdemes küzdeni. Én így gondolom.

Deadpool
Újságíró

“Ha a nők40 bevezetése előtt lennénk és lehetőség lenne ellene kampányolni, vagy népszavazni én is amellett tenném le a voksot, hogy inkább ne legyen”

Igazán nagylelkű vagy, Köszi! Így, hogy semmi tétje nincs, megmutattad, mennyire nagy a szíved! Ezzel aztán ki lettek segítve azok is, akiket levesznek. :D Mindjárt helyre állt az igazság. Tehát, nem szavaznád meg, akkor valamennyire belátod, hogy igazságtalan, és mielőtt bevezették volna még láttad volna értelmét ellene szavazni, de így, hogy már hatályában van, azért annyira mégsem igazságtalan, mégsem akkora gond, hogy mások pénzét erkölcstelenül lenyúlják… Érdekes igazságérzeted van…

“Ha abba ölne bele időt és energiát a Férfimozgalom , hogy valakiktől elvegyenek valamit , “

Fordítva ülsz a lovon. Azok a nők vesznek el másoktól, olyanoktól akikhez semmi közük, és akiknek sem morális, sem más kötelessége idegenek életét finanszírozni. A nagyi nyugdíj mellett még melózhat dupla havi bevételért, míg mások havi 180-250 nettókért dolgoznak, ugye. Vagy, hogy ismét csak tök idegen nagyik unokázását támogassák az idejükkel és a pénzükkel számukra idegen emberek. Miért is kell ezt a pénzt kifizetni? Ennyire azért nem megy jól az országnak… Az állam az, aki elvesz olyanoktól akiktől nem kellene, nem a férfimozgalom akar elvenni. Bár ez persze nézőpont kérdése. Egy önző nézőpontból lehet így is látni a helyzetet. A gonosz férfimozgalom kiáll azért, ami egyébként egy civilizált társadalomban természetes lenne.

“Sem tomgalné, sem deadpoolné nem lesz abban a helyzetben , hogy ezt igénybe vegye . A mostani nyugdíjrendszer kb tíz évig, a legoptimistább prognózisok szerint 15 évig fenntartható. Szinte garantált, hogy a nők korkedvezményes nyugdíja ( kb 20 ezer főt érint évente), ezután elszáll.”

Hát ez remek, ebben egyet is értünk. De ha te is tisztában vagy vele, hogy ez a helyzet, akkor nem az lenne a logikus lépés, hogy megpróbáljuk fentarthatóvá tenni a nyugdíjrendszert, ne adj Isten nyereségessé? Te azt mondod, hogy maradjon a nők40, mert 15 év múlva nyugdíj se lesz. Basszunk rá, mert egyszer úgyis elfogy a pénz? Ez a felelős, felnőtt hozzáállás?

Ha az autóban ülök és ha 150-nél meglátok egy 45 fokos kanyart, akkor nem a gázt kezdem el nyomni (nők40), hanem a féket és a lassítással ha mást nem, időt nyerve megpróbálom kitaláni, hogy tudom bevenni a kanyart. Nem ez lenne a logikus? Azt gondolom, egy felnőtt ember némi józan paraszti ésszel így gondolkodik és nem a gázpedált nyomva rohan a szakadék felé, mintha továbbra is egy nyíl egyenes úton menne…

Az tuti, hogy Deadpoolnénak nemhogy nők40, de még nyugdíja sem lesz, sem Deadpoolnak. Felmerül akkor a kérdés: én mi a f@szért fizetem a járulékot? Pláne nők40-re?????? Miért nem fogom magam, és költözök át egy olyan országba, ahol lesz nyugdíjam és basszák meg a nők a nők40-et, dolgozzon rájuk az a mangina horda, aki itt maradt és a hatályában hagyja ezt a törvényt. És még az sem érdekelne, ha ott meg nők0 lenne, és egész életükben nem kellene dolgozni a nőknek, de legalább lenne nyugdíjam! Még mindig sokkal jobban járnék. Hmm? Miért is érné meg nekem tovább finanszírozni ezt az igazságtalan, drága és fos rendszert? És miért ne gondolkoldhatna így minden érettségizett angol, német stb. nyelvet beszélő diák? Nekik itt úgysincs jövőjük.

“Azt pedig, már meg ne haragudj , nem hiszem el, hogy ha abban a helyzetben lennél, hogy a családod profitál belőle , akkor az igazság élharcosaként megtiltanád a nejednek, hogy nyugdíjba menjen”

Miért tiltanám meg? Mit érnék el vele, amikor rajta kívül mindenki felvenné? Ezzel csak vele tolnék ki. Semmi értelme. És nem is bizonyítanék vele semmit. Ettől függetlenül, ha mondjuk népszavazás lenne arról, hogy továbbra is fenntartsuk-e, akkor ellene szavaznék, és Deadpoolné is fel lenne világosítva, melyik lehetőséget ésszerű és bölcs választani. Még ha ez egy kis lemondással is jár. Emlékeztetnélek: nem létezik pozitív diszkriminináció.

“Egy biztos, az én pénztárcámat kedvezően bizonyosan nem érinti és soha nem is fogja, erről teljes mértékben megvagyok győződve.”

Aha, akkor ezek szerint érdeked nem fűződik hozzá, de nem is zavar az igazságtalan, diszkriminatív népnyúzás, és továbbra is fenntartanád. Valamiért. Miért?

tomgal
Olvasó
tomgal

“…akkor valamennyire belátod, hogy igazságtalan …”. Én az első pillanattól beláttam ezt, sosem állítottam, hogy nem az, tekerj feljebb Eleknek írt válaszomra.

Soha nem mondtam olyat viszont, hogy 15 év múlva nyugdíj se lesz, azt mondtam a jelenlegi nyugdíjrendszer nem lesz fenntartható.

“Miért nem fogom magam és költözök át egy olyan országba “ ( erre csak te tudhatod a választ), de milyen országra gondoltál, ahol már kvóták vannak, ahol már Magyarországtól lényegesebben több férfiakat diszkrimináló szabály van? ( eye rape stb) .

“ nem zavar az igazságtalan népnyúzás “

Na azért túlzásokba ne essünk , a 0,5%-os nyugdíjjárulék párszáz Ft-ot jelent havonta , igaz igazságtalanul levontat ez tény. ( téged több kár nem ér, bár kötve hiszem, hogy 9 évvel ezelőtt te már járulékokat fizettél, amikor megemelték) Ettől engem sokkal jobban zavar minden adót nem fizető, meg ügyeskedő, adócsaló geci. Na ott aztán igazságtalan csilliárdok úsznak el, miközben te mindent centre pontosan fizetsz. Mert ugye fizetsz? ( a kérdés költői) Ezek a nők legalább ledolgoztak -többségük-becsülettel -40 évet.

Összefoglalom:
Én egy népszavazás esetében leszavaznám , te egy népszavazás esetében leszavaznád .

Ha lehetőségünk volna mindketten élnénk vele, én azért , mert a családom, érdekeit tartom a legfontosabbnak , fontosabbnak, mint az egyedülálló férfiakét ( ami esetünkben maximum egy erkölcsi kis igazságtétel lehetne) , te azért mert úgyis mindenki felvenné, vele tolnál ki ( érdekes a te igazságérzeted is, hisz csak addig tart ki, amíg a “másik oldalon “ vagy, de legalább őszinte )

Egyikünk sem tesz/tett egy hangyafasznyit sem , hogy egy népszavazási kezdeményezés , petíció, akármi megszülessen .

De én vagyok az érdekes igazságérzetű, te meg az igazság élharcosa.

Egyébként alapvetően annyi a “bűnöm”, hogy messze nem ezt tartom a legfontosabb férfi jogi problémának és diszkriminációnak és a realitás talaján nem is látom értelmét egy olyan dologért küzdeni , ami rövid távon magától megoldódik , ráadásul igen csekély az esély rá miközben (számomra) sokkal fontosabb kérdések , hívjuk megküzdhető területek vannak. Ettől függetlenül hajrá, aki úgy érzi, hogy fontos , hogy erkölcsileg kielégítené az igazságérzetét menjen , kezdeményezzen. Ígérem, ha népszavazásra kerül a sor ellene fogok szavazni. De azért pellengére ne állítson senki, mert nem kívánok ebben a kérdésben kezdeményezni , ( a véleményemhez meg jogom van ) pláne ne olyan,aki maga sem tett semmit , kb ugyanúgy, mint én.

Deadpool
Újságíró

Jó, akkor most térjünk a lényegre:

Mi indokolja, hogy továbbra is fenntartsunk egy igazságtalan népnyúzást?

tomgal
Olvasó
tomgal

Elolvastam a korábbi pontjaidat is, mielőtt módosítottad a hozzászólást, de akkor csak erre: ( egyébként rémlett , de most utána is néztem).

Az, hogy akár elítéljük, akár nem , akár belenyugodnánk, akár nem , költségvetési, járulék kérdésben nem lehet népszavazást kiírni. Mással meg esély sincs. Marad az hogy lehet tiltakozni, nyílt levelet írni, vagy következő választásnál olyan pártra szavazni , akik ezt a dolgot meglépnék. Melyik lenne az ?
Hidd el értem az elkeseredésed és egyet is értek vele, hogy igazságtalan, csak nem látok reális lehetőséget. Én inkább a pozitív oldalára -adott esetben- azért hívtam fel a figyelmet, hogy legalább bizonyos férfiak valamit profitálnak belőle, mert nincs mit tenni és nekem mindig félig “ tele a pohár” , ha már választani lehet.

Deadpool
Újságíró

A kérdésem továbbra is a következő:

Mi indokolja, hogy továbbra is fenntartsunk egy igazságtalan, nemi alapon diszkrimináló nyugdíjrendszert?

Ha esetleg megpróbálnál erre válaszolni, az tök jó lenne.

tomgal
Olvasó
tomgal

Erre válaszoltam. Nem vagyunk rá hatással. Nincs választásunk . Vedd észre nem mi tartjuk fenn , vagy nem fenn. A kormány dönti el, max abba van beleszólásunk , hogy ki kormányozzon. A kérdésedet nem hozzám , hanem az illetékes államtitkárnak , miniszternek kell címezned.Nem én találtam ki és nem is én vezettem be. És nem is én tartom fenn.

Deadpool
Újságíró

Most sem válaszoltál. Azt kérdeztem, mi indokolja hogy fenntartsunk változatlanul, egy igazgságtalan, költséges és az összeomlás felé menetelő nyugdíjrendszert? Legalább egy épkézláb, elfogadható okot, egy társadalmi érdeket csak el tudsz mondani, ha már ennyire kardoskodsz mellette.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi indokolja, hogy továbbra is fenntartsunk egy igazságtalan, nemi alapon diszkrimináló nyugdíjrendszert?

Merthogy se nem igazságtalan, se nem diszkriminál.

A két nem “értéke” nem egyforma, a jelenlegi kormányzat, politikájából kifolyólag,. hibásan úgy gondolja, ahogy a többi hasonló (“nőtámogató”)intézkedéstől, hogy e miatt több gyerek fog születni. Nem fog. Egy nő nem pénzért, hanem valakitől/valakinek szül.
Ezért is hamvába holt az összes “nőtámogató” próbálkozás.

1. Pontosan annyira “igazságtalan”, mint a családi adókedvezmény.
Én személy szerint nem ismerek olyan “elvhű” ellenzékit/gazdagot/antifeministát, stb., aki visszautalná az APEH-nek/Fidesznek, hogy “basszátok meg, nekem nem kell”.
Az “igazságtalan” sem egyértelmű, mert a 95%-nyi “mangina” nem ágál ellene. Ha “netadó” szintű hiszti lenne miatta, már régen visszavonták volna.

Azonkívül tomgal felsorolta a hasznait is.

2. Pontosan annyira diszkriminatív, mint a családi adókedvezmény a gyerektelenekkel szemben.
Harcolni kéne annak eltörlése miatt is, az kissé nagyobb volumenű összeg, nem picsányi 5 ezreléknyi elvonás.

Deadpool
Újságíró

“Merthogy se nem igazságtalan, se nem diszkriminál.”

Jó, akkor esetleg fuss neki megint. Vagy indokold a légből kapott hülyeséged…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amúgy a kérdésedre a válasz az, hogy az embereknek legalább a 95%-át nem izgatja/zavarja/nem érzékeli/leszarja stb. hogy “igaszságtalan”, “diszkriminatív”, simán együtt tudnak vele élni.

Deadpool
Újságíró

Te sem válaszoltál. Tudod, itt arról van szó, hogy embereknek elvesznek a pénzéből és az idejéből (!) azaz: káruk van belőle. Na, most ha már valamilyen kárt okozunk valaki(k)nek, akkor azt valamilyen alapos okkal illene tenni. Egy felnőtt társadalomban legalábbis. Körülbelül így: “bár kárt okoz, de társadalmilag nagyobb a haszna, mert:…” és mondani egy nagyobb, pozitívabb okot, társadalmi hasznot, mint az okozott kár. A “sok családnak pozitív juttatása a nők40” közel sem egy ilyen ok. Az sem, hogy sok nőnek több ideje lesz az unokájára, vagy hogy kereshet extra pénzt. És a többi sem, amit eddig kiizzadt magából. Szóval, ha válaszolni szeretnél a kérdésre, akkor erre válaszolj. Mi ez az ok, amiért ezt a diszkriminatív nyugdíjrendszert továbbra is fenn kell tartani?

tomgal
Olvasó
tomgal

A folyamat szerintem ez volt:

A 2010-ben kimagasló munkanélküliség , valamint a 2012-es választások miatt -ezt egyértelműen családpolitikai intézkedésnek tartották amúgy- 2011-től bevezették a nők40-et .

Ezt kezdetben igen sokan vették igénybe , aztán ez jelentősen csökkent, de évente átlagosan 25-27 ezren mennek így nyugdíjba.

Természetesen mindenki tudja , hoz ez a rendszer sokáig nem tartható fenn, de bármely pártnak politikai öngyilkosság lenne azzal kampányolni , hogy eltörli a nok40-et , mivel többen járnak jól vele, mint nem jól . Nők és férjek, kisgyermekes gyermekeik. Így nemi diszkrimináció ide vagy oda, családpolitikai intézkedésnek tartja kormány, valóban hasonlóan az adókedvezményekhez és ettől ( is) várja a magasabb születési rátát ( vannak hasonló szabályok Európában , pl Szlovàkiában – ott a megszült gyerekek számától függően mehetnek hamarabb nyugdíjba a nők.

Amúgy anyagilag nem olyan “buli” a nők 40, épp ezért sokan már inkább kitöltik a teljes szolgálati időt és inkább a 18-19 éves korukban dolgozni kezdő ( jó eséllyel nem diplomás) rétegek veszik mégis igénybe.

A cikk végén olvashatod a kormány állásfoglalását. Azt hogy ezt az intézkedést ki hogyan ítéli meg, teljesen státuszától függ , van e családja, gyereke, unokája . És a nők plusz férfi családtagok többen vannak ( nagyobb szavazó tábor) , mint az egyedülálló , velük szemben valóban diszkriminált egyedülálló férfiak. A rendszer nem nézi , hogy neked miért nincs családod , direkt, vagy egészségügyi okból , vagy egy nő sem akar veled családot alapítani, állami megítélés alapján nem vagy olyan hasznos, mint aki 1-4 gyereket csinál/ nevel. Ezzel szar szembesülni , de bizony ez van, ez egy tény.

https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/nyugdij-nyugdijas-nok40-nyugdijkorhatar-nyugdijemeles-fizetes.676620.html

Alter Ego
Szerkesztő

Xcsakhülye légből kapott tagadásával szemben itt egy nagyon átgondolt cikk, amely részletesen kimutatja, hogy többszörösen is igazságtalan és diszkriminatív a Nők40:

https://www.ferfihang.hu/2015/08/06/nepszavazas-donthet-a-ferfiak-nyugdijazasarol/

Ajánlom még ezt is:

https://www.ferfihang.hu/2018/08/23/miert-nincs-ferfiak40-program/

És végül ajánlom azt a cikket is, amelyben beszámoltam arról, hogy a nyugdíjazás kérdését végül nem is a költségvetési összefüggés miatt (ahogyan ez a fenti vitában szóba került), hanem kizárólag alkotmányossági okból nem lehetett (és továbbra sem lehetne) népszavazásra bocsátani:

https://www.ferfihang.hu/2015/12/14/a-ferfiak-alanyi-jogai-az-alkotmany-szerint-is-szabadon-semmibe-vehetoek/

Nyilvánvalónak kellene lennie mindenki számára, hogy a nyugdíjazás problémája is messze túlmutat önmagán: egy súlyos általános társadalomszemléleti problémáról van szó. Igazából sokan nem akarnak tudomást venni róla, de valójában a lehetséges legdurvább feminizmusban élünk akkor, ha a férfiak az alkotmány szerint is másodrendű állampolgárok, akikkel szemben bármilyen(!) diszkrimináció megengedhető. Ez maga a feminizmus egész társadalmat átható jelenségének és az államfeminizmusnak a problémája.

Elvi kérdésekben pedig szó se essék semmiféle praktikumról! A férfigyűlölet és a férfiellenes diszkrimináció ellen fellépni alapvető (önmagával és a társadalommal szembeni) felelőssége-kötelessége minden férfinak! Ha maradtak még elveink és önbecsülésünk!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igazából sokan nem akarnak tudomást venni róla, de valójában a lehetséges legdurvább feminizmusban élünk akkor, ha a férfiak az alkotmány szerint is másodrendű állampolgárok, akikkel szemben bármilyen(!) diszkrimináció megengedhető. Ez maga a feminizmus egész társadalmat átható jelenségének és az államfeminizmusnak a problémája.

Az, szörnyű és ezt “NŐK” tartják fenn, ők kényszerítik ezt a sanyarú sorsot a férfiakra, botrány……

A férfigyűlölet és a férfiellenes diszkrimináció ellen fellépni alapvető (önmagával és a társadalommal szembeni) felelőssége-kötelessége minden férfinak! Ha maradtak még elveink és önbecsülésünk!

Támogatom, ideje lenne már egy tüntinek, az mindig bejön…….

tomgal
Olvasó
tomgal

Elvi kérdésekben változik a leghamarabb a tömegek álláspontja , amint az érdekeik úgy kívánják. A férfigyűlöletnek nincs köze a nők40-hez , ellenben valóban diszkriminál a többség-állami szempontból hasznosabbak javára.
Teljesen érthető , ha a diszkrimináltak ezellen fel akarnak lépni . Milyen fellépést javasolsz a nők40-el kapcsolatban ? Mit lehetne tenni, azon kívűl, hogy elmondjuk, hogy nem értünk egyet és diszkriminatív a dolog ? Én ugyanúgy diszkriminálva vagyok és akárhány gyerekem születik sosem részesülök már ilyen kedvezményben. Komolyan kérdem.

Én továbbra is ( jogi alapon), Alaptörvényünk ( 2 b ontja) miatt nem látok semmi lehetőséget a jogorvoslatra.

https://www.keh.hu/magyarorszag_alaptorvenye/1515-Magyarorszag_Alaptorvenye&pnr=8

Azt még hozzá kell tennem, hogy olyan terület és kérdés viszont van bőven , ahol lenne lehetőség jogilag is lépni ( ezt már korábban felsoroltam)

Alter Ego
Szerkesztő

“A férfigyűlöletnek nincs köze a nők40-hez”

Nem a szó szerint vett férfigyűlöletnek, hanem annak egy részhalmazának, vagyis a férfiak megbecsülésének a hiányához van ennek köze. Azt mondják a társadalomban egyesek, hogy a nők 40 év munka után éljenek családi életet, unokázzanak, ámde ezzel azt is sugallják, hogy a férfiaknak csak annyi a dolga, hogy keressenek a családra; és a legjobb, legpraktikusabb, legkifizetődőbb, ha rögtön a satupadból, a gyalugép mellől a koporsóba ájulnak-zuhannak bele, amíg nagymami vígan otthon heherészik.

A férfinak nincsenek gyerekei, és nincsenek unokái sem, akikkel akarhatna együtt lenni az élete delén túl… A férfinak semmi köze a családhoz, a saját gyerekéhez is csak akkor, ha olykor kegyesen megengedik neki, de aztán az, hogy ő is szeretne az unokáival lenni egy átdolgozott élet után, na az végképp fel se merüljön. A férfi dolgozzon amíg csak tud, aztán dögöljön meg. Ezt fejezi ki minden törvényünk.

Biztosan van olyan, aki ezt tudja úgy ideologizálni, hogy ez nem is férfigyűlölet…

Hogy én mit javaslok? A helyzet pontos értékelését, a férfigyűlölet felismerését, a kimondani merészelt nyílt elégedetlenséget, a sztereotípiák és a magalkuvások elvetését… még több férfimozgalmat…

Nem feltétlenül van prioritása a tennivalóknak. Mindenki hangsúlyozza azt, amit ő fontosnak tart és tevőlegesen is próbáljon részt venni a férfimozgalomban, ahelyett hogy bármiről is (lemondóan, ezzel a férfigyűlöletet tevékenyen is pártolva) megmagyarázza, hogy az a férfitársadalmat érintő probléma, amiről a másik férfi beszél, az igazából nem is fontos vagy “biztosan” nem is megváltoztatható…

Olyan az emberi természet, hogy nehéz, várhatóan “vesztes” ügyekhez senki nem akar csatlakozni, inkább megmagyarázza, hogy neki minden jó úgy, ahogy van; ez a legnagyobb kerékkötője a férfimozgalomnak is. De inkább mindenki tegyen keresztbe legalább egy szalmaszálat a fehérlovagoskodás, a kritikátlanság, a nihilizmus, a férfitársak szapulása helyett…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem a szó szerint vett férfigyűlöletnek, hanem annak egy részhalmazának, vagyis a férfiak megbecsülésének a hiányához van ennek köze.

Ja, a feministák „sem úgy gondolják”, hogy minden férfi szó szerint erőszakoló disznó, csak a végén mindig ez jön ki:)

Azt mondják a társadalomban egyesek, hogy a nők 40 év munka után éljenek családi életet, unokázzanak, ámde ezzel azt is sugallják, hogy a férfiaknak csak annyi a dolga, hogy keressenek a családra;

„Egyesek” sem mondanak ilyent és ilyen hülyeségeket nem is „sugallanak”……. -erre meg hasonló tenyésztett marhaságra épül fel egy „bizonyítási rendszer? Komolyan?

és a legjobb, legpraktikusabb, legkifizetődőbb, ha rögtön a satupadból, a gyalugép mellől a koporsóba ájulnak-zuhannak bele, amíg nagymami vígan otthon heherészik.

Mocskos nagymami, hogy a kurva anyját, mit képzel magáról………legalább a szemete csak visszafogottan , magába „heherészne”….…
(Amúgy meg “satupad, gyalugép mellől”:)DDD, nagyon “megszelídült” a “bányász”:)DDDDD)

A férfinak nincsenek gyerekei, és nincsenek unokái sem, akikkel akarhatna együtt lenni az élete delén túl… A férfinak semmi köze a családhoz, a saját gyerekéhez is csak akkor, ha olykor kegyesen megengedik neki, de aztán az, hogy ő is szeretne az unokáival lenni egy átdolgozott élet után, na az végképp fel se merüljön.

Hm…..

Ha nem tévedek, akkor ez saját, közvetlen tapasztalat…….
(Ahogy a gyerektelen feminista osztja az észt a családról/gyereknevelésről/női viselkedésről…..)

A férfi dolgozzon amíg csak tud, aztán dögöljön meg. Ezt fejezi ki minden törvényünk.

Amit szemét feminista nők hoztak. Rákényszerítették szegény áldozatokra, és ezek a mártírok meg szó nélkül tűrik, milyen nemes lelkek……

Biztosan van olyan, aki ezt tudja úgy ideologizálni, hogy ez nem is férfigyűlölet…

De, az a legrosszabb fajtából……, szemét feministák…..

Hogy én mit javaslok? A helyzet pontos értékelését, a férfigyűlölet felismerését, a kimondani merészelt nyílt elégedetlenséget, a sztereotípiák és a magalkuvások elvetését… még több férfimozgalmat…

Ugye arról a „férfigyűlöletről” beszélsz, amit a kezdőmondatodban így „finomítottál”: „ Nem a szó szerint vett férfigyűlöletnek, hanem annak egy részhalmazának, vagyis a férfiak megbecsülésének a hiányához van ennek köze.”
Vagyis nem szó szerint, de végül mégis, olyan feminista retorika mintájára, nem szó szerint de a végén bizony hogy szó szerint stb…..Priceless…..

Nem feltétlenül van prioritása a tennivalóknak. Mindenki hangsúlyozza azt, amit ő fontosnak tart és tevőlegesen is próbáljon részt venni a férfimozgalomban, ahelyett hogy bármiről is (lemondóan, ezzel a férfigyűlöletet tevékenyen is pártolva) megmagyarázza, hogy az a férfitársadalmat érintő probléma, amiről a másik férfi beszél, az igazából nem is fontos vagy “biztosan” nem is megváltoztatható…

Vagyis a mindenki csináljon amit akar, úgy ahogy neki jólesik, de ha esetleg nem ért egyet a mozgalmárok „álmaival”, akkor az „férfigyűlölet”……, szuper…..
(“Aki nincs velünk, az ellenünk van”…… ki is volt az a “lángelme” aki ezt mondta, valami kopasz csávó….?)

Olyan az emberi természet, hogy nehéz, várhatóan “vesztes” ügyekhez senki nem akar csatlakozni, inkább megmagyarázza, hogy neki minden jó úgy, ahogy van; ez a legnagyobb kerékkötője a férfimozgalomnak is.

Alapvetőbb probléma, hogy az átlagjúzer számára nemhogy vesztes, de ügy sincs, csak elég belterjes, pici létszámú, ráadásul „láthatatlan” „képviselettel”, x-edik „fura” gittegyletként, ha néha rávetül a „fény”.

De inkább mindenki tegyen keresztbe legalább egy szalmaszálat a fehérlovagoskodás, a kritikátlanság,

Ez úgy kb. a 95%-át lefedi a népességnek……

a nihilizmus, a férfitársak szapulása helyett…

Ez meg ugye én lennék:), meg bomlasztó antikrisztus, a kerékkötő, győzelem, a kiteljesedés , a Nirvána akadálya….…..

Marcell
Olvasó
Marcell

A legnagyobb létszámú és legnagyobb szavazói hajlandóságú réteget a nyugati demokráciákban (minket is ide sorolva most, még ha biztos vannak, akik vitatják) a 40-50 év feletti nők alkotják, így őket akarja kiszolgálni a politika egyre inkább. Ezen női rétegben is egyre magasabb a gyermektelenek száma (és nagy részük már az is marad), valamint az elvált, férfigyűlölő nőké.

tomgal
Olvasó
tomgal

“…hogy a férfiaknak csak annyi a dolga , hogy keressenek a családra és legjobb, legpraktikusabb, legkifizetődőbb , ha rögtön a satupadtól, a gyalugép mellől a koporsóba ájulnak…”

Sajnos fején találtad a szöget , azzal a kiegészítéssel, ha a nagypapa nyugdíjas bármilyen módon be tud segíteni az unokák nevelésébe és ezzel elősegíti esetleg akár további gyermekek vállalását , vagy akár nyugdíjából támogatni tudja a gyermekeit és unokáit, még mindig hasznos állami szempontból. A gyerektelen férfiakra és nőkre viszont teljességel igaz, hogy kormányzati szempontból csak addig van értékük , amíg dolgoznak és adót fizetnek. Gyerektelen nyugdíjas a hierarchia alján helyezkedik el. Tőlük lejjebb csak a segélyre, ellátásra szorulók ( dolgozni képtelen fogyatékkal élők , tartósan munkanélküliek ) és a legalja a börtöntöltelékek vannak, akik hosszú , vagy életük végéig tartó büntetésüket töltik.

A leghasznosabb ( kizárólag állami-társadalmi szempontból), a szülő nő és az értük dolgozó férfi . Rögtön utána a gyerekek. A gyerektelen férfinak és nőnek addig van haszna míg dolgozik. Minél fiatalabb, annál nagyobb az értéke, hisz potenciálisan még lehet szülő . Itt pl a negyvenes éveikben nagyobb a férfiak értéke , mert egy 50 alatti, de negyvenes férfinak jóval nagyobb eséllyel születhet még gyereke , mint egy ugyanilyen korú nőnek.

Tehát minden kormánynak az az érdeke, hogy a számára értékesebb többséget támogassa ( akik persze rájuk is szavaznak). A nők40- ben az a járulékos veszteség , hogy gyermektelen nők is elmehetnek hamarabb nyugdíjba, de olyan elenyésző számban vannak ( mivel anyagilag nem éri meg, unokázni nem tudnak, ezért ők kitöltik az idejüket szinte teljes létszámban) , hogy ennyi veszteség “ belefér” az államnak.

Ezek kőkemény tények. És igen szar szembesülni velük . De nincs olyan párt, kormány , kisebb eltérésekkel, ami ne így működne. Ezért látom nagyobb esélyét és értelmét az apai jogokért való küzdelemnek , különös tekintettel az abortuszokra , mert ott az állam érdeke is, hogy minél több gyermek szülessen.

A nők40- nek jó eséllyel az lesz a forgatókönyve 10 éven belül , hogy egy választási évet követő 1-2 év intervallumban , költségvetési , nyugdíjháztartási problémákra hivatkozva – és állami szempontból ez igaz is lesz- eltörlik, a bevezetésre kerülő évben 40 évüket még betöltők még elmehetnek kedvezménnyel ( akik ugye a legfelháborodottabbak lennének) .
De sajnos ez sem a diszkrimináció megszüntetése miatt fog megtörténni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezek kőkemény tények. És igen szar szembesülni velük . De nincs olyan párt, kormány , kisebb eltérésekkel, ami ne így működne.

Pontosan.

A nők40- nek jó eséllyel az lesz a forgatókönyve 10 éven belül , hogy egy választási évet követő 1-2 év intervallumban , költségvetési , nyugdíjháztartási problémákra hivatkozva – és állami szempontból ez igaz is lesz- eltörlik, a bevezetésre kerülő évben 40 évüket még betöltők még elmehetnek kedvezménnyel ( akik ugye a legfelháborodottabbak lennének) .

Szerintem meg, ha nem hülyék, akkor csak a gyereket szülő (nemcigány)nőkre szűkítik, minél többet szül, annál hamarabb “unokázhat”, a gyerektelenek meg kiesnek. Így, ha nem is ösztönző erőként, de utólagos “jutalomként” működhet tovább.

tomgal
Olvasó
tomgal

Szlovák mintára ez is elképzelhető , a “nemcigányt” sajnos igencsak utópisztikus elképzelni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha ledolgozott évekhez kötik, mint a családi adókedvezményt pl. adózott jövedelemhez, még működhet is.

tomgal
Olvasó
tomgal

Már úgy gondolod, hogy egy gyerek -1 év ilyesmi ? De minimum 40-esetleg 38 év munkaviszony kötelező lenne ? ( amiből legalább 30 év valós meló – a többi lehet gyes/gyed ) . Akkor tényleg sok cigó kiesne.Most 40 év alatt 32 év szolgálati idő a kötelező

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy gyerek 1 év, kettő+2, három vagy több +4 mindegyik következő után, és legalább 25 év “valós meló”.

Hunn
Újságíró

Hogy miért van értelme küzdeni, és miért nincs? Jó kérdés.

Önmagában az, ha a nőközpontú világrendet holnapra varázsütésre patriarchátusra változtatná a hatalom, az ugyan sokkal jobb környezetet teremtene a férfiaknak, de önmagában még ez sem lenne megoldás. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy azok a férfiak akik felismerték ennek a rendszerszintű változtatásnak a fontosságát, ne küzdjenek érte.

De ezzel párhuzamosan ha nem változik meg a férfiak mentalitása, hozzáállása, akkor még a patriarchátus sem húz minket ki a szarból. Hiszen pont a hozzáállás, a mentalitás tette lehetővé azt, hogy olyan rendszer alakuljon ki, amilyen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogy miért van értelme küzdeni, és miért nincs? Jó kérdés.

Azon kívül meg “eldöntendő” kérdés is egyben, mert kissé túl sokba kerül a “hamis út”.

Önmagában az, ha a nőközpontú világrendet holnapra varázsütésre patriarchátusra változtatná a hatalom, az ugyan sokkal jobb környezetet teremtene a férfiaknak, de önmagában még ez sem lenne megoldás.

Ez nagyon érdekes, ugyanis évek óta ezt hajtogatom (szemét, gonosz, “mozgalmárellenes” nihilistaként:).
Igazából semmi sem változna.
(És az “egyenlő jogok” -tól ez a patriarchátus ráadásul mérföldekre van….)
A “nőközpontú világrend” genetikailag kódolt, a műméhes/szexrobotos álmok “technikailag” jelenthetnek “megoldást”, viszont az már nem ember lesz, hanem valami más. De ez még eléggé távoli.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy azok a férfiak akik felismerték ennek a rendszerszintű változtatásnak a fontosságát, ne küzdjenek érte.

Igen, L’art pour l’ art…….

De ezzel párhuzamosan ha nem változik meg a férfiak mentalitása, hozzáállása, akkor még a patriarchátus sem húz minket ki a szarból.

Nagy felismerés, kellett hozzá egy kis idő, és komolyan mondom, büszke vagyok rád:)

Hiszen pont a hozzáállás, a mentalitás tette lehetővé azt, hogy olyan rendszer alakuljon ki, amilyen.

No meg a megváltozott keretek/körülmények. És mivel egyiknek sem valószínű a “tabula rasa”-ja a jelen valóságában, ezért visszajutottunk az “elejére”……

Deadpool
Újságíró

Ebben egyetértünk. Két dolog választ el téged attól, hogy szétszedjen a világ, vagyis 2 pajzsod van: a saját szabályaid és a törvények. Ha szarok a törvények (mint esetünkben), akkor még 1 védelmi vonalad mindig maradt. De ha rossz “irányelvek” szerint is működsz, akkor szinte már semmi nem véd meg. Ebből lesznek a deviza hitelek, alkoholizmus, meg mindenféle hülyeségek, szélhámosságok…

“De ezzel párhuzamosan ha nem változik meg a férfiak mentalitása, hozzáállása, akkor még a patriarchátus sem húz minket ki a szarból.”

Szerintem is így van. Addig tudják veled a hülyét járatni, amíg nem tanulod meg, hogy hol van a határ a te szabadságod és a másik szabadsága között, vagy mondjuk úgy: nem tanulod meg hol van a 0. Mert ha átcsap a törvénykezés mondjuk -4-be (nők 40) és te nem tudod, hol van a nulla, a nők 40-et sem tudod majd a helyére tenni, mert lehet hogy az egyik férfi -2-nek látja, a másik meg akár +1nek, a nők meg ugye +4-nek. Ahány ember, annyi értékrend, és így könnyen összezavarhatóak, könnyebb lenyomni a torkukon, mondjuk egy nők 40-et. Ha ez így érthető…

hunbagira
Újságíró

Végén még “ünnepelhetjük” csakszi és hunn egymásra találását? :) Mondjuk a nihilisták, mindig a kiábrándult fanatikusokból lesznek.

Hunn
Újságíró

Azért az még messze van, hunbagira, ugyanis pontosan az ellenkező végkövetkeztetésre jutottunk ugyanabból kiindulva. Én ugyanis azt mondom, hogy bár a patriarchátus nem oldja meg automatikusan az egyén problémáját, mégis egy olyan környezetet teremt amiben jóval nagyobb az esélye a probléma megoldásának illetve annak, hogy a probléma ki se alakuljon. Szerinte felesleges erre törekedni, a férfimozgalom hülyeség. Szerintem nem, pont most látjuk a gyakorlati eredményt az Isztambuli Szerződés kapcsán. Szerinte a manginaság genetikailag kódolt, én azt mondom, neveléssel leküzdhető és eleve a feminista kondicionálás erősítette fel tömeges szinten. Szóval ne kapkodjuk el az ítéletet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerinte a manginaság genetikailag kódolt, én azt mondom, neveléssel leküzdhető és eleve a feminista kondicionálás erősítette fel tömeges szinten.

Jól értem, hogy egyetértesz azzal amit állítok? vagyis, hogy a nevelés, illetve a “kondicionálás”, csak erősíti/gyengíti a genetikailag kódolt manginaságot?

Alter Ego
Szerkesztő

Ha Hunn egyetért ezzel, akkor sem vagytok előrébb egy lépéssel sem, merthogy te mindenféle tapasztalati tény ellenében eredendően nem hiszel a nevelés lehetőségében sem, ahogyan azt korábban többször kifejtetted. Ami amúgy jó összevág az általánosan nihilista világszemléleteddel. Felesleges azt szimulálnod, mintha most bármilyen közös nevezőre tudnátok jutni. Már ha konzisztens módon ragaszkodsz a nézeteidhez.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha Hunn egyetért ezzel, akkor sem vagytok előrébb egy lépéssel sem,

Ezt speciel nem értem, merre kéne nekem „előrébb lennem”?
Szerinted én “hova tartok”?
Mikor közöltem én veled a “célom”?

(Túdom túdom, a nihilista. gonosz antikrisztus vagyok, akinek célja a szent “férfimozgalom szétverése”, és ez nálad “ultima ratio” érv……..)

merthogy te mindenféle tapasztalati tény ellenében eredendően nem hiszel a nevelés lehetőségében sem, ahogyan azt korábban többször kifejtetted.

Akkor máskor figyelj egy kissé jobban. A nevelésnek megvannak a korlátai, lásd:

Bagdy Emőke:

„tízéves korukig a gyerekek önismereti zárlatban élnek, tehát a «Ki vagy te?» kérdésre nem tudnak másként válaszolni, mint a felnőtt világtól hallottak ismétlésével. Olyanoknak tartják magukat, amilyeneknek mi mondjuk őket.”

Dr. Ranschburg Jenő:

„Úgy gondolom, hogy egy egészséges értelmi képességű gyerek intenzív egyirányú nevelése hozhat hatalmas eredményeket, de amikor a kiugró tehetségről, a zseniális gyerekről beszélünk, nem lehet kihagyni a veleszületett aspektusokat. Az nem úgy van, hogy tegyenek elém egy csecsemőt, és én abból zsenit nevelek. Ebben rengeteg veleszületett tényező játszik szerepet. Ha jól tudom, a Polgár-lányok teljesen egyforma nevelést kaptak, de nem egyforma színvonalon sakkoznak. Ott is megjelennek ezek a különbségek, és meggyőződésem, hogy a zsenialitás nagyon fontos összetevője egy genetikai tény, amihez természetesen a nagyon gondos nevelés is hozzátartozik.”

Dr. Tóth László:
„Napjainkban, amikor befejeződött a HUGO program (az emberi génállomány feltérképezésének nagyszabású programja), jóval megalapozottabb állítások tehetők e két faktor szerepéről. Ma már tudjuk, hogy az olyan személyiségjegyek, mint a világnézet, politikai állásfoglalás, szociális-etikai érzék döntően tanult jellegek. Ezzel szemben az ősi mimikai mozgásformák, az elemi és automatikus mozgások, a motoros tempó, az aktivitási szint vagy az abszolút hallás csaknem teljes egészében örökletesen meghatározott. A hangulat, emocionalitás, dominancia-agresszivitás és az értelmi képesség középtájon található. Ami az értelmi képesség létrejöttét illeti, ebben az öröklés és a környezet 67%-os, illetve 33%-os arányát fogadják el a kutatók.”

Dr. Balogh László :
„Voltak, és talán ma is vannak, akik azt vallják, hogy az életünkben mindent az öröklődés határoz meg, míg mások tagadnak minden determinációt, és azt mondják: az ember, születésekor «üres lap», és hogy mi kerül rá, az kizárólag az őt érő hatások függvénye. A modern genetika azt az álláspontot képviseli, hogy az ember képessége, teljesítménye a gének által meghatározott adottság, amelyet döntően befolyásolnak a környezeti hatások. A gének megadják a «tól – ig» határt, de hogy ezen belül ki mivé alakul, azt az edukáció, azaz a nevelés dönti el.”

De, talán a legjobban itt érzékelhető a lényeg:

„Az arisztokraták kékvérűségében való hit már a múlté, és az sem igaz, hogy mindenki tiszta lappal jön a világra. Sőt, az is tudvalevő, hogy életünk legfontosabb döntéseit (baráti kör-, párválasztás, pályaválasztás) ösztönből hozzuk.

A Minnesota Twin Study adatai szerint az emberi intelligenciáját 70%-ban a gének határozzák meg. Azaz a génektől függ, hogy mennyire leszünk tekintélytisztelők, stressztűrők, vagy éppen kockázatkeresők.

Tim Spector, a londoni King’s College professzora szerint döntő hányadban a gének határozzák meg, hogy kik vagyunk, de nem mindenhatóak: csak a velünk született lehetőségekre vannak befolyással. Legalább ekkora hatása van az érzelmi környezetnek, az anyagi erőforrásainknak, és a tanulási lehetőségeinknek is.

Persze azt érdemes megjegyezni, hogy a nevelés hatására azért a lexikális tudás, a tapasztalat és a gondolkodási készségek képesek fejlődni.

Row vizsgálatai szerint az életkor előrehaladtával a nevelési hatások egyre inkább eltűnnek, és maradnak az örökölt képességek.

Stratégiák a családban

Gondoljunk csak bele: ha csak a neveltetés számítana, akkor az együtt felnőtt testvérek jelleme teljesen egyforma lenne. Amint tudjuk, nem ez a helyzet, hiszen a testvérek rengeteget tudnak veszekedni egymással a személyiségük különbségei miatt.

Ráadásul a család minden gyermek szemszögéből más, akik mindannyian küzdenek a szüleik figyelméért.

Az elsőszülöttek például nem riadnak vissza a fizikai fölényük testvéreikkel szembeni gyakorlásától, ám nagylelkűbbek, szabálykövetőbbek és nyitottabbak, mint a sorban utánuk következők. A kisebb tesók viszont megtanulnak együttműködni, és sokkal empatikusabbak is, mint a nagytesók. Persze közülük kerülnek ki a lázadók is.

Ám akárhol is állnak a gyermekek a születési sorrendben, az biztos, hogy megpróbálnak egyéniségek lenni, és azokat a tulajdonságaikat erősítik, amelyek nincsenek meg a testvérükben.

A sorrendi hatás a homoszexualitást is előrevetítheti: minél később következik egy fiú a sorban (csak kizárólag fiú tesók esetén), annál nagyobb az esélye arra, hogy homoszexuális felnőtté érjen. Az is megfigyelhető, hogy minél fiatalabb egy fiú a testvérsorban, annál lányosabb, mert az anyai immunológiai hatás minden megszült fiúval egyre erősebbé válik.

Létezik-e szabad akarat?

Vajon minek köszönhető az a jelenség, hogy például a problémás, csonka családban (alkoholista szülő, apa, anya elvesztése) felnövők nemi érése sokkal gyorsabb (hamarabb jön meg a menstruáció, korábban kezdődik a szexuális életet), mint egy normális családi élettel rendelkezőé? Belsky szerint a nemi érés azért ennyire gyors, mert aktiválódik náluk a “szaporodj minél előbb” evolúciós program.

Jó hír: a gondos nevelés egyértelműen növeli az esélyt a magasabb intelligenciaszintünkre.

Bár a nevelésnek a korábban hittnél sokkal kevesebb a hatása, ez nem jelenti azt, hogy a szülők nyugodtan hátradőlhetnek a karosszékükben. Ugyan a sorsunk jó része a génjeinkben van megírva , de a szülői példamutatásnak és útegyengetésnek nincs párja.

https://agyserkento.hu/blog/genek-vagy-neveltetes-mitol-fugg-a-szemelyiseg

Ami amúgy jó összevág az általánosan nihilista világszemléleteddel.

Ez aztán a független, objektív „érv”, most lemostál teljesen…….

Kiegészítés:

– A “nevelés hatalmával” bármilyen balfaszból “alfát” lehet nevelni?
– A “nevelés hatalmával” el lehet fojtani az “alfát”?

Költői kérdések……

Felesleges azt szimulálnod, mintha most bármilyen közös nevezőre tudnátok jutni.

Te hol látsz ilyent? Annyit állapítottam meg tényszerűen, , hogy képes volt a korlátai mögül kitekinteni és egy lépést előre tenni. Ez viszont dícséretes.

Hunn
Újságíró

Nem vagyok meggyőződve, hogy a manginaság genetikailag kódolt, mert ez szerintem inkább egyfajta pszichológiai dolog. De tény, hogy sok férfiban pszichológiailag kódolt pl. az approach anxiety. És tény, hogy a feminizmus az alap férfi és női pszichológiai beállítódásokra épül fel, azokat használja ki.

Tény, hogy a tömegmédiában a feminista kondicionálás meglévő dolgokat erősít fel, pl. approach anxiety-t. És tény ebből következően, hogy ellenkező irányú – vagyis antifeminista, férfias nevelés – ellenkező irányú, pozitív eredményt lenne képes elérni. Magyarul nemhogy nem érdemes a neveléssel foglalkozni, hanem nagyon is fontos volna, hogy feminista kondicionálást megszüntetve férfias nevelést kapjanak a férfiak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A helyzet az, hogy sajnos jól festetted le az embereket illető közönyt , ez a realitás.

Én nem közönynek nevezném, mert ha tisztában lennének azzal amiről pl. itt is értekezünk, akkor, tudatosan lehetne közönynek nevezni, de igazán a „boldogtalan tudatlanság” -ból fakad ez a „közöny”, ezért az érdektelenség szót találóbbnak vélem, de ezen nem fogunk összeveszni, mikor sok más van, amin megtehetjük:)

Ettől függetlenül úgy vélem kellenek küzdők , akik hallatják a hangukat, még ha kisebbségben is vannak , mert nélkülük teljes behódolás, megadás lenne.

Én úgy látom, hogy már rég az van, behódolás, önkéntesen, ösztönszinten, az emberi természet része.

A küzdés „formája” meg igazából kontraproduktív, eszközeiben, kinézetében megegyezik azzal, mint amit a „feministák” művelnek, csakhogy ők ebben nemcsak “jobbak”, ráadásul a “jogalapjaikat” élő ember (szintén nemtől/kortól függetlenül) nem kérdőjelezi meg, hanem ráadásul több erőforrással is rendelkeznek(99% vs.1%).

A Férfi „áldozatszerepben”, kortól- nemtől független „kívülálló” szemében mindig undort kelt, atavisztikus és ösztönszintű anakronizmusként élik meg egy „Férfi” ilyen típusú „jogkövetelését”, sírámait, főleg úgy, hogy ezért még igazán nincs is kit hibáztatni.

Ironikus, de a feministáknak ráadásul van „valós, hús-vér ellenségképük”, a fehér/konzervatív/”nőelnyomó”/”patriarchális” Férfi, akit így, meghökkentően, még hatalommal is „felruháznak” , és aki ellen vég nélkül lehet “keresztes háborút” vívni, mert a “Férfit” azonosító “tulajdonságait” támadják, amit ha “levetközik” akkor már nem Férfi, ha meg megtartja akkor lehet vég nélkül ütni e miatt.

Ugyanis ez a „Férfi” „kisajátító”(„üvegplafon”)„erőszakos”(vakkomondor), „tárgyiasít”(pornó), „lenézi a nőket”(szülőgépek), „kihasznál”, „visszaél a hatalmával”, „lealacsonyít”(pl. Szabó Timi, Kunhalmi meg a többi díszpicsa performanszaira adott válaszreakciók), „gyilkos”(!), „háborúzik” , „békétlen” , “metooz-ható”, és így tovább.

Antifeminista oldalról meg ugye nem lehet direktben, csak olyan ködszurkáló, utaló, ki nem mondva, sejtető módon a nőket még hibáztatni sem, ráadásul a szopóágon lévő férfiak bizony, hogy ugyanaz a fehér/nőelnyomó/patriarchális stb. „férfitársaik” tevékenységének eredményeként, támogatásával és a helyzet fenntartásával/folyamatos rontásával vannak ebben a helyzetben.

És így a kör be is zárult, mert az antifeministának és a feministának pontosan ugyanaz az „ellenségük”, tökéletesen ellenkező oldalról, de ugyanazt az „elérhető ellenséget” támadják: az aktuális kormányt alkotó férfiakat, ha az jobboldali(vagy annak látszik, ami a végeredmény szempontjából tökmindegy).

Ha véletlenül balos/libsi van hatalmon, az meg csontig benyal a femináciknak, pl. az idézett spanyolok, de őket ekézni nem ildomos az antifeminista oldalról:), mert van helyettük hazai, akit lehet szidni:). És akkor a kör bezárult.

Ezért is sikkad el egy átlaguser szemében, mert számára nem több mint egy újabb „szekta” amelyik veri magát, és besorolják az slutwalkos, pridos, femen, traszjogos, LMBTQ-s genderszarokkal egy szintre. Nem látják a különbséget és annyira nem érdekli őket, hogy ha a szemük elé kerül, akkor fél percnél többet elidőzzenek rajta, lapoznak, hogy „ilyet is láttunk már.”, egy a többi közül.

Alter Ego
Szerkesztő

Akkor tekintsd a jogegyenlőségi felvetésekkel közéletben fellépő férfiakat egyszerűen neked nem szimpatikus, szerinted eredendően eredménytelenségre ítélt politikusoknak, de az idegölő degradáló jelzőidet tartsd meg magadnak. És természetesen te továbbra is “nagyon tökösen” szavazhatsz az államfeminista Fidesz-kormányra. Ezzel párhuzamosan ajánlom a Férfihang.hu helyett inkább a Fidesz.hu rendszeres látogatását.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És természetesen kitiltottál :)

Alter Ego
Szerkesztő

Természetesen. Hiszen van annak egy jól felismerhető mintázata, hogy minden kicsit is kormánykritikus cikknél előpattansz, heves aktivitásba kezdesz és hosszan ócsárolod a férfijogi mozgalmat és az aktivistákat. Bolond lenne a Férfihang, ha ezt eltűrné.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem emlékszem ócsárlásra, de mindegy.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

„Gecikínosak” a kérdések, amiket elsunnyogsz, és törlöd a hozzászólást, és egyúttal kitiltasz, akárhányszor rákérdezek(mostmár negyedjére):)

https://www.ferfihang.hu/2020/05/08/az-antifeminista-paradigmavaltas/#comment-124813

Aztán kik erőszakolták ezeket a férfiakra? Kik vonták el tőlük a jogokat? Kik azok az „arctalan, nem nélküli feministák”, vagy netán egy “fantommal”-(esetleg a szabadkőműves kultúrmarxista háttérhatalommal) megy a hadakozás?
…………………………………….
Tudnál olyan korszakot/országot mondani, amikor a „valódi egyenlőség” megvalósult?
Bármikor? Bárhol?
…………………………………
Aztán ezt a gyakorlatban hogyan? (…) Miért? Ki fogja őket megbüntetni, ha szarnak bele az egészbe? A sharia police?

Alter Ego
Szerkesztő

Az az igazán kínos, hogy nagyon hasonló kérdésekre én már válaszoltam neked, csakhogy te azokat a válaszokat nem akarod tudomásul venni, mert nem felelnek meg sem a prekoncepcióidnak, sem a lejárató szándékaidnak. Ezért aztán nem nagyon van kedvem téged komolyan venni és az időmet rád fecsérelni.

Mégis, most “a közönség kedvéért”:

Aztán kik erőszakolták ezeket a férfiakra? Kik vonták el tőlük a jogokat? Kik azok az „arctalan, nem nélküli feministák”, vagy netán egy “fantommal”-(esetleg a szabadkőműves kultúrmarxista háttérhatalommal) megy a hadakozás?

A férfimozgalom kulturális, közéleti, politikai, tevékenységet folytat. Kulturális vonatkozásban törekszik rámutatni, hogy a feminista eszmeiségből eredő férfiellenes sztereotípiák, attitűdök mennyire károsak, méltánytalanok a férfiakkal szemben. Eben a gondolkodásban és munkában felismerjük azt is, hogy számos esetben maguk a férfiak is internalizálták, magukévá tették és működtetik az önmaguk számára hátrányos véleményeket és megkülönböztető szokásokat. Politikai értelemben fellépünk minden olyan döntés és gyakorlat ellen, amely diszkriminációval megsérti a férfiak egyenlő jogokhoz és egyenlő bánásmódhoz fűződő alapvető emberi jogait. Elmagyaráztam neked máskor is, hogy a férfimozgalom nem konkrét ellenségképek ellen kíván harcolni, hanem kézzelfogható jelenségekkel szemben. Csakhogy ez a válasz neked nem felel meg, mert te gyíkemberekkel őrjöngve hadakozó, elmebajos incelhordának akarod beállítani a férfijogi aktivistákat, illetve az egész férfimozgalmat.

“Tudnál olyan korszakot/országot mondani, amikor a „valódi egyenlőség” megvalósult? Bármikor? Bárhol?”

Nem tudok, és én nem is tűzném ki célnak a “valódi egyenlőség”-nek egy olyan megvalósulását, mint amit te most erőszakoltan érteni akarsz alatta. Én a férfimozgalomban azt a nézetet képviselem, hogy a “valód egyenlőség” fogalmát úgy kell érteni, hogy valódi jogegyenlőséget kell megvalósítani a két nem között, ahelyett, hogy jelenleg is már több mint egy tucat fontos törvény és jogszabály különbözteti meg hátrányosan a férfiakat és mégis a feminista követelések féktelenül többet és még többet akarnak. Továbbá meg kell szüntetni minden eleve nemi alapon felállított illetve megkülönböztető gyakorlatot folytató állami-társadalmi szolgáltatást. Valójában számtalan olyan állami program létezik, amelyek ellen az Egyenlő Bánásmód Hatóságnak fel kellene lépnie, csak hát ez abszurd lenne, mert ezekben az esetekben nem egy gazdasági szereplő, hanem maga az állam a diszkriminátor. Sajnos még lehetetlenül nehéz is lenne fellépni ezek ellen, mert olyan alkotmányunk van, amely kimondja, hogy mindenki egyenlő, kivéve a nőket, mert ők sokkal “egyenlőbbek”.

Ha így sem érted, hogy miért volna szükség “valódi egyenlőségre”, akkor én már végképp nem tudok segíteni neked.

“Aztán ezt a gyakorlatban hogyan? (…) Miért? Ki fogja őket megbüntetni, ha szarnak bele az egészbe? A sharia police?”

Senki nem akar és nem is fog senkit sem megbüntetni. Mint már mondtam, attitűdök, gondolkodásmódok megváltoztatásának szükségességéről beszélnek a pro-férfi szakemberek, írók. Ennek eredményességét legfeljebb csak te akarod abban méri, hogy ezek kikényszeríthetőek-e; pedig valójában ez egy határidők és kényszerek nélküli kulturális tevékenység.

Annyi értetlenség, (szándékos) félreértés, rosszindulatú prekoncepció csak a férfimozgalmat gyűlölő radikális feministákból szokott felbugyborékolni olyan notórius módon, mint amit tőled látok rendszeresen. Szerintem nem csoda, ha esélyt látok arra is, hogy valaki fizet neked azért, hogy ostoba, értelmetlen, lehetetlen, tehetetlen, eredménytelen dolognak állítsd be a férfimozgalmat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Aztán kik erőszakolták ezeket a férfiakra? Kik vonták el tőlük a jogokat? Kik azok az „arctalan, nem nélküli feministák”, vagy netán egy “fantommal”-(esetleg a szabadkőműves kultúrmarxista háttérhatalommal) megy a hadakozás?

számos esetben maguk a férfiak is internalizálták és működtetik az önmaguk számára hátrányos véleményeket és megkülönböztető szokásokat.

Az „is” szóval kissé próbálod „elkenni”, tompítani az élét, de végre eljutottunk a lényeghez.
A „számos eset” pedig „mindig”-et jelent a férfiak 95 %-át tekintve.

a férfimozgalom nem konkrét ellenségképek ellen kíván harcolni, hanem kézzelfogható jelenségekkel szemben.

Magyarul kínos (megint) kimondani, hogy az előbb említett „számos férfiak” szopatják a többit meg önmagukat is, de te a fantomhadviselés és ködszurkálásról hadoválsz, és a 95% számára „bekövesedett”, „természetes” és „megkérdőjelezhetetlen”, viszont „kézzelfogható jelenség” -ekkel “harcolsz”….., (aztán meg a későbbiekben kiderül, hogy te igazából nem is harcolsz, csak “a karavánt ugatod”)

“Tudnál olyan korszakot/országot mondani, amikor a „valódi egyenlőség” megvalósult? Bármikor? Bárhol?”
Nem tudok,

Köszönöm. Vagyis, akkor ez új és példátlan (Kánaán )lesz………

Valójában számtalan olyan állami program létezik, amelyek ellen az Egyenlő Bánásmód Hatóságnak fel kellene lépnie, csak hát ez “gecikínos” lenne, mert ezekben az esetekben nem egy gazdasági szereplő, hanem az állam a diszkriminátor.
Sajnos még lehetetlenül nehéz is lenne fellépni ellene, mert olyan alkotmányunk van, amely kimondja, hogy mindenki egyenlő, kivéve a nőket, mert ők sokkal “egyenlőbbek”.

És ez abban a pillanatban meg fog változni, amikor az általad/általatok támogatott (nem létező) erők/pártok hatalomra kerülnek……….

Ha így sem érted, hogy miért van szükség “valódi egyenlőségre”, akkor én már végképp nem tudok segíteni neked.

Érteni értem, hogy szerinted/szerintetek miért van rá szükség, csak azt kétlem, hogy bármi változna ettől átlagjózsi számára.

Emlékszünk még ugye a „vakkomondoros” perére, aki jó eséllyel párszor megverte „Terikét” de a férfiakat „diszkrimináló” feminista jogszabályok és a női bíró elmarasztaló ítélete(felfüggesztett börtön) ellenére sem fogja „Terike” elhagyni, és habár rég kirúgták a pártból, ennek ellenére függetlenként polgármester, majd képviselőként újraválasztotta a „balga nép” és jelenleg is önkormányzati képviselő(2016-ban volt az elmarasztaló ítélet).
Magyarul : senki le sem szarja, se a “vakkomondort”, se az ítéletet……..
.

“Aztán ezt a gyakorlatban hogyan? (…) Miért? Ki fogja őket megbüntetni, ha szarnak bele az egészbe? A sharia police?”

Senki nem akar és nem is fog senkit sem megbüntetni.

Úgy meg kissé nehéz lesz…., mármint a “végső győzelmet tekintve”…….

Mint már mondtam, attitűdök, gondolkodásmódok megváltoztatásának szükségességéről beszélnek a pro-férfi szakemberek, írók.

……………………..
valójában ez egy határidők és kényszerek nélküli kulturális tevékenység.

Magyarul: L’art pour l’art……, szellemi maszturbáció…..

Feltételezem csak azért gondolkodsz kényszeresen a kényszerről, mert frusztrált vagy, illetve meglehet, hogy azért, mert egyenesen munkaköri kötelességed, hogy értelmetlen, tehetetlen, eredménytelen dolognak állítsd be a férfimozgalmat.

Hát persze, de kissé visszafogottan „feltételezel”, legyél bátrabb, gondolkozz nagyobb léptékben, segítek neked, valahogy így: „Nagyon frusztrált vagy, a pöcsöd is kicsi, mangina /feministaként, ráadásul szemét ügynökként( nagyon, nagyon sok pénzért),csak a cigányvajda által előírt mantrákat nyomod itt, pedig az igazság az, hogy a férfimozgalom az se nem értelmetlen, se nem tehetetlen, pláne nem eredménytelen. Ráadásul kabbalista zsidó, szabadkőműves és a feminista háttérhatalom kultúrmarxista bomlaszó antikrisztusa vagy, egy féreg” :)

(Ha már belekezdesz, akkor csinálj rendes munkát, vagy legalább tégy úgy…….:))

Alter Ego
Szerkesztő

“”aztán meg a későbbiekben kiderül, hogy te nem igazából nem is harcolsz, csak “a karavánt ugatod”

A nihilista emberek (lásd önmagad példaként) mindig azt látják, hogy nincs értelme semminek, főleg akkor ha egy nagyobb és hosszabb távú feladatba kellene belekezdeni. És persze még L’art pour l’art sem mernének vele megpróbálkozni. De nem kötelessége mindenkinek olyan kiábrándult módon gondolkodnia, mint neked.

“És ez abban a pillanatban meg fog változni, amikor az általad/általatok támogatott erők/pártok hatalomra kerülnek…”

Ezt is elmagyaráztam már neked: nincsenek általunk támogatott erők/pártok, legfeljebb olyan pártok lehetségesek, amelyek megértik, osztják, magukévá teszik a nézeteinket. Csakis egy ilyen fordított reláció lehetséges. Mégpedig azért, mert a férfijogi aktivizmus nem egy pártmunka. Legfeljebb férfipárti munka. Csakhogy te ezt nem vagy képes felfogni, elfogadni, hiszen egysíkú (síkagyú) pártaktivista vagy, aki minden Fidesz(-kormány) kritikát csakis kizárólag úgy tud értelmezni, hogy az egy másik párt támogatása.

“kabbalista zsidó, szabadkőműves és a feminista háttérhatalom kultúrmarxista bomlaszó antikrisztusa vagy, egy féreg”

Nézd, vagy fizetett hülye vagy, vagy esetleg egy szimpla, pszichésen terhelt, fanatikus hülye. – Azt már döntsd el magad, hogy melyiknek a beismerése vet rád rosszabb fényt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tényleg, az előbb kihagytam a „felsorolásból” a „nihilistát”, meg a „kiábrándultan gondolkodó”-t, köszönöm, hogy emlékeztettél rá.

nincsenek általunk támogatott pártok, legfeljebb olyan pártok lehetségesek, amelyek megértik, osztják, magukévá teszik a nézeteinket.

Ez jelenleg egyenlő egy jó kövér 0-val,…………. ja, és mennyi éve is (a „küzdelem kezdete” óta….?)

a férfijogi aktivizmus nem egy pártmunka. Legfeljebb férfipárti munka.

Akkor ez lehet az oka. Így már világos.

Csakhogy te ezt nem vagy képes felfogni, elfogadni, hiszen pártaktivista vagy,

Ja, asszem még a viktátor is én vagyok (nem mertem elég nagyot álmodni:), de a “csicskása” mindenképp……

aki minden Fidesz(-kormány) kritikát csakis kizárólag úgy tud értelmezni, hogy az egy másik párt támogatása.

Pont az ostoba “Reactor”-nak próbáltam magyarázni(nem sok sikerrel) a minap, hogy “a hit hiánya nem a hiány hite”.
Viszont, ha nincs alternatíva, amit szembe lehetne állítani a “gonosz”-al, akkor tényleg csak a “karavánt ugató kutya szerepét” töltöd be……

Az meg külön pikáns, hogy a patáshoz intézett “nyílt leveleket” magasról leszarják, de az már meghaladta a “bátorságod”, hogy ugyanerről a “témáról” a többi, nem kormánypárti “erőt”(kezdve a DK-val:) is megkérdezd:)

Na, azoknak a válaszaira tényleg kíváncsi lettem volna:), a “diktatúra” (le sem szaró) “reakciójával” szemben………, hogy a gonosz ellen ki/mi az, aki/ami elhozza az áhított Mennyországot…..

Nézd, vagy fizetett hülye vagy, vagy esetleg egy szimpla logikátlan hülye. – Azt már döntsd el magad, hogy melyiknek a beismerése vet rád rosszabb fényt.

Ha még nem tűnt volna fel, kurvára nem izgat egyetlen “rám vettet/nem vetett” „fény” sem, de a teljesség kedvéért akkor még tegyük hozzá, hogy fizetett, logikátlan hülye is lennék……… ,
(Kell még valamit mondanom, Ildikó?)

Alter Ego
Szerkesztő

“Ez jelenleg egyenlő egy jó kövér 0-val,…………. ja, és mennyi éve is (a „küzdelem kezdete” óta?”

Ez egy tévedés. A férfimozgalom, a Férfihang már régen a feminizmus és a genderideológia értelmetlen és emberellenes voltáról beszélt, amikor a vezető politikai körökben ez a téma még alig került elő. Aztán oda jutottunk, hogy genderideológia-kritikus cikkeket nem is nagyon kell írnunk, mert megteszi ezt helyettünk a kormányközeli sajtó és a kormányzat is magáévá tette ezt az álláspontot. Pont így az Isztambuli Egyezményt aláírta a kormány és azok a kritikák véletlenül sem kerültek elő, amelyeket aztán mi a férfimozgalomból fogalmaztunk meg. És láss csodát, ma ott tartunk, hogy a kormányzat ugyanazt mondja, amit mi. A feministák is jórészt ezt a Férfihang eredményének tudják be, egyedül te tagadod ezt ádáz módon.

A férfimozgalom gondolatai az olvasóinkon keresztül apránként átszivárgott a férfiak gondolkodásába; annyi a férfimozgalmi gondolatokat ismerő és osztó ember lett, hogy azok minden kulturális vitában, párbeszédben megjelennek. Elég megnézni Puzsér Róbert talkshow-it, ahol közvetlenül idéznek rendszeresen a Férfihangról vagy az internetes újságok komment szekcióit, ahol szintén rendre előkerülnek az itt felszínre hozott RedPill gondolatok, nőkritikák és férfijogi elvek. Pedig amikor a Férfihangot útjára indítottuk, akkor csak a NANE és a PATENT és a százasával létező nőszervezetek és a burjánzó férfigyűlölet dőlt a csapból is. A Férfihang elindulását követően, nyilván a példán is felbuzdulva létrejött több férfijogi-apajogi szervezet, akikkel immár kooperációban, szövetségben közösen szervezzük a közéleti fellépéseinket. A PATENT vezér Spronz Júlia meg éppen arról panaszkodik egy interjúban, hogy a társadalmi egyeztetéseken rendre megjelennek a kormányzat által meghívott férfijogi szervezetek is.

Vagy erős rövidlátásból vagy szándékosan tagadod el a férfimozgalom eredményeit.

“Viszont, ha nincs alternatíva, amit szembe lehetne állítani a “gonosz”-al, akkor tényleg csak a “karavánt ugató kutya szerepét” töltöd be…”

Bármennyit is magyarázom, csak nem akarod megérteni, hogy ez egy téves politikai megközelítés. A férfimozgalomnak nem politikai ellenségképekben, nyertes-vesztes játszmákban kell gondolkodnia, hanem egy apránként célravezető társadalmi párbeszédet kell létrehoznia. Ebben pedig nagyon jó úton haladunk, mint azt fentebb fejtegettem, a törekvéseink, célkitűzéseink sorra megvalósulnak; a férfimozgalom egyre inkább megkerülhetetlen kulturális és civil-politikai szereplővé válik. Ezen a te makacs tagadásod semmit sem változtat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A férfimozgalom, a Férfihang már régen a feminizmus és a genderideológia értelmetlen és emberellenes voltáról beszélt, amikor a vezető politikai körökben ez a téma még alig került elő.

Csak egy icike, picike pontosítás: a feminizmus „értelmetlen és emberellenes volta” sehol nem lelhető fel, egyetlen politikai körben sem. Viszont buzi(parádék) „továbbtenyésztett” változata, a genderfaszság, a konzervatívoknak”/”jobboldaliaknak” mindig is „szúrta a szemét”, és mivel a genderszarral jóval túllőttek a ballibsik a célon, így egy kalap alatt a sok aberrációt pofán lehet kapni.

Veregethetitek a melleteket, de csak „a dübörög az egér, az elefánttal a hídon…..”, hamis, önfényező, (ál)győzelmi zászlólobogtatást látni a részedről is..….

Aztán oda jutottunk, hogy genderideológia-kritikus cikkeket nem is nagyon kell írnunk, mert megteszi ezt helyettünk a kormányközeli sajtó és a kormányzati is magáévá tette ezt az álláspontot.

Hát persze hogy nem, mert még a „sima” buzivonalat/pridot csak-csak „eltűrték”, hogy még ezért (is), pluszba (a többi mellett) ne legyenek feketeseggűek, de csak nem nyugodott, a nagyondemokratikus, nagyonhaladó, nagyonlibsi söpredék, így meg újra a fejükre húzták a szaros lepedőt:)

Pont így az Isztambuli Egyezményt aláírta a kormány és azok a kritikái elő sem kerültek, amiket mi a férfimozgalomból fogalmaztunk meg.

Persze, de ezt már kiveséztük egyszer. Akkor is áltattad magad, meg hangsúlyoztad a nem létező szerepedet, és ez az hamis önfényezés most is “alap”, úgy látom…….

És aztán láss csodát, ma ott tartunk, hogy a kormányzat ugyanazt mondja, amit mi.

Lófaszt, ha a genderszar meg a migripicsabeáramlás elősegítését kivennék belőle, és a „zellenzék” nem verte volna magát állandóan ennek kapcsán, már réges- régen, csont nélkül ratifikálták volna ezek a feminista gecik:)
De ezt is megtárgyaltuk már.

A feministák is jórészt ezt a Férfihang eredményének tudják be, egyedül te tagadod ezt ádáz módon.

Erről lemaradtam:) De ha már a feministák is ezt állítják(hol/mikor?:), akkor dicséret illet meg titeket….. (Nem gondoltam, hogy megérem, hogy a feministák lesznek felhozva hivatkozási alapként, de hát történhetnek csodák:)

A férfimozgalom gondolatai az olvasókon keresztül apránként átszivárgott a férfiak gondolkodásába; annyi a férfimozgalmi gondolatokat ismerő és osztó ember lett, hogy azok minden kulturális vitában, párbeszédben megjelennek megjelennek.;

Ja “átszivárgott” a patás védvonalán:) Annak, aki válaszolt a nyílt leveleidre meg a “kiátványaidra”, de az is lehet, hogy tüncieitek tűnt fel neki:)

elég megnézni Puzsér talkshowit, ahol közvetlenül idéznek rendszeresen a Férfihangról vagy az internetes újságok komment szekcióit, ahol szintén rendre előkerülnek az itt felszínre hozott RedPill gondolatok, nőkritikák és férfijogi elvek.

Ja megjelentek a “bikacsordák”,…….ja, mégsem….
(Ellenben a feministák előszeretettel idézték pl. Hunn ámokfutásait , meg “Férfias” kiállását”, ez is jót tett az “imidzsnek” és így tovább…..)

Ennek ellenére, az utcán ha megkérdezel véletlenszerűen 100 embert, jó ha egynek van esetleg valamilyen halvány fingja róla, és az is Pesten, vidéken 1000-ból sem találsz egyet sem.

Pedig amikor a Férfihangot útjára indítottuk, akkor csak a NANE és a PATENT és a százasával létező nőszervezetek és a burjánzó férfigyűlölet dőlt a csapból is.

Az most is megy.

A Férfihang elindulását követően, nyilván a példán is felbuzdulva létrejött több férfijogi-apajogi szervezet, akikkel immár kooperációban, szövetségben közösen szervezzük a közéleti fellépéseinket.

Igen, a megszaporodott „bikacsordák”….., ahol több a sajtós mint a „tüntető”…..

A PATENT vezér Spronz Júlia meg éppen arról panaszkodik egy interjúban, hogy a társadalmi egyeztetéseken rendre megjelennek a kormányzat által meghívott férfijogi szervezetek is.

Igen, ha egyik (feminista) gittegylet panaszkodik „ránk”, az már pozitív……, legalábbis hízik tőle a máj…..

Vagy erős rövidlátásból vagy szándékosan tagadod el a férfimozgalom eredményeit.

Ezeket az „eredményeket”(!) miért tagadnám? („Great Job” (!) :)

A férfimozgalomnak nem politikai ellenségképekben, nyertes-vesztes játszmákban kell gondolkodnia, hanem egy apránként célravezető társadalmi párbeszédet kell létrehoznia.

Amire a társadalom 95%-a nem kíváncsi, nem is érdekli és ha nagy nehezen felfogja, akkor az ösztönének (vagy inkább a szabadkőműves kabbalista zsidó kultúrmarxista -ahogy a „Főniző”(!) szalonnáci komoly pofával propagálja- „feminista kondicionálásának”) hála olyan messzire fut, hagy nem lehet utolérni…….

Ebben pedig nagyon jó úton haladunk, mint azt fentebb fejtegettem, a törekvéseink, célkitűzéseink sorra megvalósulnak; a férfimozgalom egyre inkább megkerülhetetlen civil-politikai szereplővé válik.

Csak így tovább, előbb utóbb győzni fogtok (ahogy a kommunizmus győzőtt a világ egyötödén, egyhatodán, egyhetedén, ……… és ha így halad , akkor előbb-utóbb az egyszázadán is győzni fog…….)

Ezen a te makacs tagadásod semmit sem változtat.

A (kamu) önfényezéstől eltekintve, tényleg semmit nem változtat……, annak ellenére, hogy a tényeket nem, a kamu, önfényező baromságokat sem kell tagadni, , mert csak a képzeletedben lévő vágyálmok támasztják alá….., no meg a “főni”(sic!)-ző nyaloncok “kiállása”……..

Alter Ego
Szerkesztő

Rajtad kívül nem sok olyan embert ismerek, akiket a makacs tények ennyire nem zavarnak a felfuvalkodott, pökhendi vitázásban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, a “makacs tényeket” itt mindig is én(!) tagadtam:)
Hiába no, gonosz nihilista nímand vagyok, már sokszor meg lett ez itt állapítva, ráadásul nem “akárkik” által……..:)

hunbagira
Újságíró

Főni!
Ha megjelenik ez a féreg, miért nem baszod ki azonnal(ha erre nincs energiád, akkor miért nem osztasz ki egy-két moderatori jogosultságot)
Hiszen semmit nem tesz hozzá a fórumhoz az itt léte, ugyanazt a vesszőparipájàt ismételgeti, bicskanyitogató stílusban, a kis gnóm, kínai váza.
Legalább, ha valami novum lenne a hszeiben, de semmi.
Pláne, úgy, hogy delinnek/vivinek, mennie kellett.

Alter Ego
Szerkesztő

Igazad van, de a megértésedet kérem. Delinnek és Vivinek van önbecsülése, ha kitessékelik őket az ajtón, akkor nem akarnak visszamászni az ablakon. Csakszinak viszont az itteni vitán múlik az önképe… vagy a fizetése… Vagy ő az egyik legaddiktabb rajongója a Férfihangnak…

Blackur
Olvasó
Blackur

Alter, ismeretlenül is becsüllek, fejet hajtok a munka előtt amit itt végzel, de amit leírtál az azt jelenti , hogy bármit megtehet, maradhat. Láthatod milyen színvonalú lett a kommentszekció, ezt a folyamatot Te sem akarhatod. Remélem nem ez lesz a mérce,
ha igen tilts ki engem is. Barátsággal Black.

Balton
Olvasó
Balton

Csakszi defetista, nincs önbecsülési deficitje.
A defetisták szükségszerűen ott vannak mindenhol, nem ez a baj. Ott lesz a baj ha átveszik a gyeplőt.
Az már mondjuk más kérdés hogy a defetizmust és a kollaborálási hajlandóságot már csak egy lépcsőfok választja el egymástól.

hunbagira
Újságíró

Defetizmus egy alapvetően passzívitással társuló viselkedésmód. Nos csakszi köcsögre, ha valami ez nem jellemző, hiszen a legaktívabb kommentelő.
Ő egy nagyon aktív netes pszichopata és/vagy küldött bomlasztó.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ő egy nagyon aktív netes pszichopata és/vagy küldött bomlasztó.

Ja, beletrafáltál a közepibe, mint mindig:)

Kifelejtetted még, hogy a köcsög gnóm buzi ráadásul még zsidó, kabbalista, szabadkőműves, összeesküvő és a kultúrmarxista feminizmus “kondicionáló” ügynöke, bizony, vagy a sátán legnagyoobb szolgája, vagy maga a sátán……
Szűz lányok vérét issza reggelente és antifeminista mozgalmárokat eszik ebédre …….
Akik meg küldték, azoknak a nevét még említeni sem szabad, mert maga a patás ördög jön a szószátyárért…….
Nem lehet itten szarral gurigázni……..,
Éberség elvtársak, éberség…….

Deadpool
Újságíró

Ennyire ne tartsd sokra magad. Csak egy vesztes pszichoptata vagy, aki mindenki mást le akar rángatni a saját szintjére.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nyugi drogos, csak a nálam “okosabbak”-tól idéztem, de biztos akkor is be voltál lőve, amikor ezeket irogatták.

hunbagira
Újságíró

Kezdesz végképp szétesni pszichopata,márcsak anyázás van.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

márcsak anyázás van.

Szalonnáci, hol maradt a vajdázás, köcsögözés, gnómozás stb?
Pont te, az egyik legszarszájubb panaszkodsz?
Nemár…..

hunbagira
Újságíró

Én, csak téged tüntetlek ki. Amúgy nem érzed, hogy el kellene takarodni? Én nem másznék vissza állandóan egy helyre, ahol mindenki utál.

cs004
Olvasó
cs004

Én, csak téged tüntetlek ki.

Akkor ne hisztizz, ha a saját szarodat visszakapod a pofádba.

hunbagira
Újságíró

Már beszéltük párszor, te kis net pszichopata, gyáva, gnóm, köcsög, hogy életben ezt nem adnád elő..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Már beszéltük párszor, te kis net pszichopats, gyáva, gnóm, köcsög, hogy életben ezt nem adnád elő..

Mondtál te már sok hülyeséget, (kabbalistázó/szabadkőművesező) szarszáju szalonnáci, és közbe egyet is értettél magaddal, annyit is ér.

Ennyit a “beszéltük párszor”-ról…..

Glis
Olvasó
Glis

Én például nem utálom és szívesen olvasom, ellentétben a Te hányaveti módon idevetett durvaságaidat. A nagy utálatotok alapja csupán az ellentétes pártszimpátia.

hunbagira
Újságíró

Nem, utálatom alapja a kisstílű pszichopata viselkedésmód. Megfejelve a nárcisztikus személyiségével. Amúgy, ha te n+1 szer is szereted olvasgatni, ugyanazt…hát ízlés dolga.

hunbagira
Újságíró

Ui: lehet, hogy a magadfajta egybitesnek, felfoghatatlan, de vannak olyanok, akik túlvannak az orsós-dobrevné tengelyen. Sőt, akik egy bandának tartják őket.

Balton
Olvasó
Balton

Nincs igazad, ha a defetisták helyzetbe kerülnek vagy érzik magukat, hidd el sokkal agresszívabban viselkednek és kényszerítik rá az akaratukat bárkire.
A bomlasztóval már közeleb jársz, én inkább agent provocateurnak hívom.

Deadpool
Újságíró

Még ha nem is értesz egyet abban, hogy nem kellett volna őket kitiltani, legalább a bant levehetnéd róluk. Aztán majd eldöntik, hogy kívánnak-e még visszajönni.

Amúgy hajlok rá, hogy szabad akaratából ilyen hülye, anyagi érdeke sem kell, hogy fűződjön hozzá.

Deadpool
Újságíró

Nem tartott sokáig, hogy vissza mássz, te szánalom. :D Amúgy árulkodó, hogy 3 jegyű szám van a nevedben, úgy érzed, még több mint 99 alkalommal ki leszel innen paterolva, mielőtt végleg eltakarodsz? :)

common man
Olvasó
common man

Több mint kilencvenkilenc.Mondjuk száz.Az már háromjegyű.(én csak kijártam a nyolc általánost) De én mindenkit szeretek.

Deadpool
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

ki leszel innen paterolva,

Újra admin lettél drogos, hogy ilyen nagy pofád van?

Deadpool
Újságíró

Mi a baj csakszi, bedurciztál? :) Nem tetszik a tükör amit tartottam eléd? Tehetek arról, hogy egy szolga lelkű szerencsétlen vagy? Én csak leírtam, azt ami van. Tehetek arról, hogy ennyire fáj amit látsz? Biztos, hogy rám haragszol? :) Vagy mit képzelsz, hogy neked jogod van ilyen nyomorult Gollamnak lenni, és még szó nélkül nézzük is el? Jó reggelt, böfike! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Felébredtél drogos?
Vagy elszállva is csak a szar ömlik ki a szádon?

Deadpool
Újságíró

Össze tévesztesz magaddal, narancsos felszopófiú. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi van drogos, elfogyott az anyag?

hunbagira
Újságíró

Anya és leányotthonok vs híd alulnézetből/hajléktalanszálló.Specialis tb-támogatott vizsgálatok, csak nőknek.
Kvázi oktatási kvóták.
Elég lesz ennyi így, hirtelen tomgal?

tomgal
Olvasó
tomgal

Bagira! Én sok esetben egyetértek veled, de ezt a kommentedet zsigerből , érzelmi alapon írtad. Jogász létedre megalapozottabb , nem valamit odavetek választ várok ( és szoktam is kapni) tőled. Halálom, amikor minden alap nélkül leírunk valamit ( mert az biztos úgy van , mert én így gondolom- lásd asszonytartás, meg évről évre nő a nők elleni erőszak és hasonló baromságok). Anya és leányotthonok szemben híd/hajléktalanszállók párosításnak köze nincs egymáshoz. Ugyanis az anyaotthonokba veszélyhelyzetbeől menekülnek kizárólag gyermekes szülők. Sokan nem tudják ( igaz nyilván kisebb számban ), de itt bizony apák is jönnek bántalmazó kapcsolatból , sőt léteznek olyan otthonok , ahol krízis helyzet miatt egyedülálló anyák és egyedülálló apák, de otthonukat vesztő teljes családok is lakhatnak:

https://www.bmszki.hu/hu/csaladok-atmeneti-otthona

De a legtöbb anyaotthon , a bántalmazott gyerekes apát is befogadja.

A leányotthon megfelelője a fiúotthon és a kiskorú , gondatlan veszélyeztetés miatt krízisbe kerülő fiatalokat fogadja. Számos fiúotthont találtam amik a 18-35 év közötti fiatal férfiaknak nyújt segítséget és szállást nem hajléktalanszálló színvonalon. Szóval aki maga is akarja, az kaphat segítséget. Az tény , hogy jóval több a hajléktalan férfi, viszont egy hajléktalan nőnek is csak hajléktalanszállóra van esélye, ha nincs kiskorú gyereke.

Mondjuk nem tudom milyen TB vizsgálatra gondoltál , emlő és méhnyakrák szűrésre valóban csak nők mehetnek, de a prosztataszűrés is TB támogatott. Van olyan szűrővizsgálat ma Magyarországon ( nem nemi szerveket érintő) , ahol a nőknek TB támogatott, a férfiaknak nem és mindkettőt érinti ? Mert ha lenne ilyen , akkor azért valóban érdemes küzdeni.

Ma Magyarországon nincsenek kvóták, nincs ilyen törvény , sehol nem találtam előírt kvótát , sem cégeknél , sem parlamentben , sem egyetemeken ( tényleg kerestem, de nem találtam kvótás felsőoktatási intézményt, ha valaki tud ilyet írja meg) . Egyelőre ( szerencsére), a kvóta egy erőltetett EU-s faszság és nálunk nem létezik és remélem soha nem is fog!

Rokapapa
Újságíró

a jelen körülmények között már csak két lehetséges lépés maradt a férfiaknak a sakktáblán: vagy az erőszakos “patriarhális reakció” vagy a valódi egyenlőség megkövetelése. Épp ésszel mindenki tudja, hogy kettő helyett valójában csak egy megoldás van.

Ez a meglátásod jó de végkövetkeztetés szempontjából nem értek egyet veled.
Valódi egyenlőség/egyenjogúság nem volt és nem is lehet. A két nem alapjaiban eltérő, más a gondolkozás és mások az érdekek is így a két nem igényei mentén lavírozni lehetetlen plusz az emberi természet része a hatalom ami eleve ösztönszinten kizárja az egyenlőséget de még annak elfogadását is.
Még mindig azt vallom, hogy csak az a rendszer működhet ahol az egyik nem a másik alárendeltje.
A nők az elmúlt évtizedekben sikeresen bebizonyították, hogy alkalmatlanok az irányító szerepre sőt már az irányításba történő beleszólásuk vagy maga a női egyenlőség is egy hatalmas ugrás az emberiség kipusztulása felé.
Ebből adódóan a férfiaknak gyakorlatilag kötelessége átvenni a teljes irányítást.
Ebből következik, hogy valójában a férfiaknak csak egy választásuk maradt, az erőszakos hatalomátvétel. Ennek jól látható előjelei vannak ami miatt sírnak is a feministák eleget. Évről évre nő a nők elleni erőszakos esetek száma és egyre súlyosabbá is válnak. Hiába a sok szabályozás ha a férfiak levetkőzik a beléjük nevelt “nőt nem bántunk” korlátokat akkor minden sérelmükért egyszerre akarnak elégtételt venni ami brutalitásig fajul és egyre gyakrabban végződik maradandó sérüléssel vagy halállal.
Optimális megoldás az lenne ha a nők önként visszahúzódnának átadva a teljes vezetést a férfiaknak. Azonban mind tudjuk, hogy ez több dolog miatt is lehetetlen. A nők hiába nem akarták ezt az életet az előnyeihez ragaszkodnak plusz sikeresen kiölték belőlük azt a túlélő gondolkodást amivel beláthatnák mi vár rájuk a jövőben.
Tehát nem marad más mint…

az erőszakos “patriarhális reakció”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valódi egyenlőség/egyenjogúság nem volt és nem is lehet. A két nem alapjaiban eltérő, más a gondolkozás és mások az érdekek is így a két nem igényei mentén lavírozni lehetetlen plusz az emberi természet része a hatalom ami eleve ösztönszinten kizárja az egyenlőséget de még annak elfogadását is.

Pontosan. De ebbe a „valódi egyenlőség”-be annyira belekormányozták a BluePilles -ek magukat, hogy nem tudnak kijönni belőle.

Az emberiség sem hal ki, nyugi, az, hogy eltűnnek rasszok, nemzetek, sőt , ha a teljes fehér népesség ki is hal még mindig pótólja a szemét őket, amiből már most is sokkal több van.

valójában a férfiaknak csak egy választásuk maradt, az erőszakos hatalomátvétel.

Lehet róla álmodozni, de a jelen valóságában ez nem opció.

Évről évre nő a nők elleni erőszakos esetek száma és egyre súlyosabbá is válnak. Hiába a sok szabályozás ha a férfiak levetkőzik a beléjük nevelt “nőt nem bántunk” korlátokat akkor minden sérelmükért egyszerre akarnak elégtételt venni ami brutalitásig fajul és egyre gyakrabban végződik maradandó sérüléssel vagy halállal.

Ez a Hunn-féle remény is hamvába holt, mert ezek a (pofában, retorikában) „nagylegények” azonnal vinnyogó kutyakölykökké változnak, ha egy nő „megkönyörülne” rajtuk és az elveikkel együtt simán becsicskulnának, ha lenne kinek. Pontosan ezért sincs nőjük, mert csak a pofájuk nagy és ez kevés.

Optimális megoldás az lenne ha a nők önként visszahúzódnának átadva a teljes vezetést a férfiaknak.

Miért tennék? Nem hülyék.

A nők hiába nem akarták ezt az életet az előnyeihez ragaszkodnak plusz sikeresen kiölték belőlük azt a túlélő gondolkodást amivel beláthatnák mi vár rájuk a jövőben.

Hát akkor ki akarta ezt az életet? Netán a férfiak?:)DDDDD Mégis ők baszták el és próbálják a nyuszira kenegetni?:)DDDDDD, egy világ dőlt össze bennem:)

Rokapapa
Újságíró

Sajnálatos módon mire az emberiség feleszmél már annyira elterjedt lesz a feminizmus, hogy a kihalás nem csak a fehér embert fogja érinteni.

Az erőszakos hatalomátvétel nem álmodozás hanem egy kialakulóban lévő folyamat. Feltehetőleg még évtizedek fognak eltelni bármiféle érdemi változás elött de már most sem azok verik a nőket akiknen nincs nőjük hanem azok akiknek van. Már látható, hogy van egy pont ahol a férfiak becsicskulása visszafordúl.
Egyanlőre a rendfenntartás egyre keményebben bünteti azokat akik erőszakkal vesznek elégtételt a nőkön de a számok drasztikus emelkedésével már a hatalomnak kell átalakúlnia.

A nők épp azér hülyék mert nem állnak félre, olyan életet élnek ami számukra gyötrelmes még az előnyei ellenére is.

Nem, nem a nők akarták ezt az életet – sőt a férfiak sem – csak egy frusztrált hangadó csoport akiket a tőkések pénzeltek a saját érdekeiknek megfelelően. Mivel a vezető hatalamat is ezek pénzelik nem volt nehéz úgy beállitani a dolgot, hogy a nők életminőségének javítsa érdekében kapnak egyre több jogot.
Ez a módszer nem is új, a történelem bővelkedik az ilyen néphülyitésekben, a második világhaborúba is pont igy rángatták bele magyarországot de még az 56-os forradalomba is. Nincs új a nap alatt mégsem veszik észre az emberek, hogy átverik őket.

Jelenleg az emberek siránkoznak amiatt, hogy nincs idejük egymásra, családra és a gyerekeikre de még ezek az emberek is egyoldalúan a gazdaságot védik ha valaki felszólal az állapotok ellen.
A jelenlegi feminizált társadalmunkon nem nehéz változtani, ez nem ábrándozás. Pusztán azt kell megérteni, hogy a gazdaságnak kell minket szolgálnia és nem nekünk a gazdaságot.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Sajnálatos módon mire az emberiség feleszmél már annyira elterjedt lesz a feminizmus, hogy a kihalás nem csak a fehér embert fogja érinteni.

Melyik bolygón élsz? És mit nevezel “emberiség”-nek? Mert a pakiarabnegró muszlim szemét olyan ütemben szaporodik, és vágja szájon nemcsak a feministát, hanem a fogamzásgátlót árúsító/beszedőt, hogy öröm nézni.

Az erőszakos hatalomátvétel nem álmodozás hanem egy kialakulóban lévő folyamat.

Álom, álom, édes álom…….

Ki veszi át a hatalmat? A Bluepilles, nyugati “értékek szerint ” szocializált?

Aki meg nem engedi ki a kezéből, az bizony pakiarabmuszlim szemét, ott nincs feminizmus meg ilyen huncutságok.

Sajnálatos módon mire az emberiség feleszmél már annyira elterjedt lesz a feminizmus, hogy a kihalás nem csak a fehér embert fogja érinteni.

A többi=nemfeministát eddig sem érintette és továbbra sem érinti. Nemcsak a saját “őshonos” élőhelyén, hanem ide költözve sem, mert “őrzi” szokásait, kultúrháját…….

Már látható, hogy van egy pont ahol a férfiak becsicskulása visszafordúl.

Mármint a fehér férfiaké? Na ne röhögtess……

Egyanlőre a rendfenntartás egyre keményebben bünteti azokat akik erőszakkal vesznek elégtételt a nőkön de a számok drasztikus emelkedésével már a hatalomnak kell átalakúlnia.

Egyelőre tisztázni kéne azt a baromságot is, hogy mit értesz “nőkőn vett elégtételnek”?
A sikertelen, pinahiányos/elutasított istembarma ha megver egy nőt , akkor az (neki) elégtétel, vagy miről beszélsz?

A nők épp azér hülyék mert nem állnak félre, olyan életet élnek ami számukra gyötrelmes még az előnyei ellenére is.

Abszolút nem hülyék, kihozzák a maximumot abból, amit megengednek nekik. Az, hogy a vége esetleg szopás a számukra, hát istenem, ennyire képesek, de hogy ez kintről , férfiszemmel nézve “gyötrelmes lenne számukra”, az bizony ordító nagy baromság. Ha annyira szar lenne, nem csinálnák. Az, hogy utólag mi lehet a következménye, az megint egy másik kérdés. De akkor már mindegy. Amúgy meg minden fiatal épp ezt az utat járja be, nemtől függetlenül, csak egy férfinek még van javítási lehetősége, egy nőnek meg egy idő után nincs.

Nem, nem a nők akarták ezt az életet – sőt a férfiak sem – csak egy frusztrált hangadó csoport akiket a tőkések pénzeltek a saját érdekeiknek megfelelően. Mivel a vezető hatalamat is ezek pénzelik nem volt nehéz úgy beállitani a dolgot, hogy a nők életminőségének javítsa érdekében kapnak egyre több jogot.

Persze persze, a kabbalista, szabadkőműves zsidők, azok vezetik orruknál fogva az “emberiséget”. De ha így van, akkor ez az “emberiség” nem is érdemel jobbat.

És még mindig csak a “fehérekről” beszélünk, ami, ha jól számolom, akkor az összes embernem max a 30%-a? a többire nem hat ez a sok “ármány”

Jelenleg az emberek siránkoznak amiatt, hogy nincs idejük egymásra, családra és a gyerekeikre de még ezek az emberek is egyoldalúan a gazdaságot védik ha valaki felszólal az állapotok ellen.

Természetéből adódik, hogy mindig síránkozik valami miatt, ahogy a Belga énekelte, “….akkor az a baj……..”

A jelenlegi feminizált társadalmunkon nem nehéz változtani, ez nem ábrándozás.

Persze hogy nem nehéz, csak kőkorszaki szintre kéne visszabombázni.

Pusztán azt kell megérteni, hogy a gazdaságnak kell minket szolgálnia és nem nekünk a gazdaságot.

Ezért okosabb nálunk a sok pakiarabnegró muszlim szemét, mert ők ezt felismerték és szolgáljuk is őket rendesen…….

tomgal
Olvasó
tomgal

“Évről évre nő a nők elleni erőszakos esetek száma” -ezt honnan vetted ? Így gondoltad ?

Momentán ez nem igaz, pont hogy csökken és ezt még a nőszervezetek, index cikkek is kénytelenek elismerni. A legfrissebb rendőrségi és ügyészségi összesített statisztikák alapján 2013-19 között folyamatos visszaesés tapasztalható. Van eltérés éves szinten a számokban , hisz rendőrségi feljelentés és mondjuk ítélethozatal eltérő év-években jelentkezhet, de a tendencia egyértelműen csökkenő . Szóval szó nincs itt erőszakos patriarhális reakcióról . Ha nincs valami világégés ( nem Covid méretű) , nem is lesz.

A cikk nőnapra jelent meg, a szokásos hetente egy nőt ölnek meg ( ami igaz is ha 58-at 2019-ben , csak nem mindet családon, vagy kapcsolaton belül és ettől több férfit jóval) és belinkelt esetek után ott a statisztika és a diagram

https://index.hu/belfold/2020/03/08/nok_elleni_eroszak_magyarorszagon_statisztikak_nonap/

Rokapapa
Újságíró

Olyan statisztikával érvelsz amelyet feminista szervezetek kényszeritettek ki és ellenőrizhetetlen a valóság tartalma.
Külön érdekesség, hogy az adatokat az ügyészség nem is támasztotta alá.
Tipikus rendfenntartó stratégia a hangoskodó tömegek megnyugtatására.
Sehol a világon nem fog a rendőrség olyan statisztikai adatokat kiadni amely alátámasztaná a nők elleni erőszak terjedését. Egy ilyen kérdés a hatóságok felé eleve olyan mindha fegyverrel a kézben kérdeznénk valakitől, ha a válasz nem negnyugtató lövünk.
Azonban a hírportálok figyelésével bárki nevetségesnek fogja vélni ezeket a statisztikai adatokat.

tomgal
Olvasó
tomgal

Boldog tudatlanság ! MINDEn statisztika az összbűnözés és ezen belül a nők ellen is elkövetett erőszak csökkenését mutatja! Keress rá a rendőrség, az ügyészség, KSH honlapján. Nyilván nem fogadod el , mert nem illik a világképedbe , ezzel szemben ugye a tények makacs dolgok.

Mi a fészkes fene érdeke lenne elismerni nőszervezeteknek , ballib portáloknak ezt a tendenciát ?

De tudod mit , meggyőzhető vagyok! Tedd már közzé a te általad fellelhető , vagy bárki , bármi által közölt ellentétes adatokat ! Ja , ilyen nincs… , de te TUDOD ( mert így hiszed, képzeled) és amennyiben ezzel ellentétes adatokat közöl bárki, az mind hamisítás ( csak tudnám mi a fasznak ?!, mivel minden nagyobb erőszakról, pláne gyilkosságról hírt adnak a neten, feltűnne , ha évről évre több és súlyosabb lenne és a nőszervezetek visítanának a legjobban , ha net figyelésével évről évre több hír lenne, mint amit a rendőrség közöl, arra nem gondolsz, hogy ők akár egyenként több évre visszamenőleg figyelik ezt? )

Ki kell ábrándítsalak, nem lesz erőszakos patriarhális reakció, semmi jogi , politikai és társadalmi megítélési támogatottsága nincs. Egészen szélsőséges társadalmi és erőforrási körülmények között lenne csak rá esély. Elképesztő , hogy ennyire naivak és szemellenzősök vagytok ! De álmodjatok csak ….

Rokapapa
Újságíró

A kedvencem a KSH statisztika. Pont ők ismerték el, hogy a statisztikákat rendelésre készitik. Több mint 2000 esetben állapitott meg a rendőrség súlyos törvénysértést nálluk és jelenleg is mintegy ezer eeetben folyik a nyomozás. Keress rá bátran, néhány hónapja még a híradóban is benne volt.
Nagyából ennyit a statisztikai tényekről.
Pont úgy működnek mint a kérdőívek, ha a válasz nem megfelelő – a megrendelő számára – akkor a válaszadó nem tartozik bele abba a csoportba akinek a véleménye számit.

Lehet, hogy sok minden nem illik bele a világképembe de én legalább nem szemellenzővel járok a világban és nem azt hiszem el amit mondanak hanem azt amit látok.

Vajón te mit mondanál annak aki a fejednek szegezett pisztolyal kérdez tőlled? Mert bizony a feminizmus mindig így kérdez, fegyverűk a média.

tomgal
Olvasó
tomgal

Csakhogy itt szó nem volt ezen adatok kapcsán a KSH-ról( az csak azért nyert említést, hogy azokat is megnézheted, de az adatok nem onnan vannak) , hanem ENYÜBS adatokról ami a Rendőrség és Ügyészség összesített adatbázisa, szóval hiába hajtotta el az ügyészség a MEGKERESÉST, az adatbázisban amiből a grafikon született , az adataik benne vannak!

Milyen pisztollyal ? Komolyan gondolod, hogy Szél Bernadettéknek pl akkora hatalma lenne nálunk, vagy a baloldali libsi ellenzék olyan pozícióban lenne, hogy bármit kikényszeríthessenek ? Ki jár szemellenzővel ?

Akkora hatalma van a feminizmusnak nálunk , hogy média nyomásra kapásból ratifikáltuk pl az IE-t is , ja nem…

Ja itt a bárki által böngészhető adatbázis :

http://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/statisztikak/bunugyi-statisztikak

Neki lehet ülni és kibogarászni az elmúlt években megjelent média híradásokkal összevetni. Mert azért azt csak nem állítod, hogy bizonyos gyilkosságokat, súlyos erőszakos bűncselekményeket direkt nem hoz le ( az összes, balos-jobbos) média ?

Rokapapa
Újságíró

Felesleges statisztikai adatokkal dobálóznod mivel egyik üti a másikat.
Az uniós statisztikák szerint Magyarországon évente több mint 400 szándékos emberölés történik ami a lakosság számára vetítve a második legmagasabb arány az unióban, ezzel szemben a rendőrségi statisztika összesen 96 emberölést tartalmaz.
Melyik hazudik? Mindkettő!
Azt viszont bárki láthatja aki foglalkozik a híradásokkal, hogy az évi 96 emberölésnél 2-3 szór többről számol be évente a média.

Milyen pisztollyal ? Komolyan gondolod, hogy Szél Bernadettéknek pl akkora hatalma lenne nálunk, vagy a baloldali libsi ellenzék olyan pozícióban lenne, hogy bármit kikényszeríthessenek ? Ki jár szemellenzővel ?

Ez volt az a pont ahol nem tudtam eldönteni, hogy te vagy ilyen ostoba vagy engem nézel annak.

Szél Bernadett egy csökkent értelmi képességű nőszemély aki legfeljebb arra hivatott, hogy egy irodában minden nap a főnökének kávét főzzön és lecumizza. Akkor még is az agyament baromságaival miként tudott párthatalomra szert tenni?
Mert a média egyoldalúan támogatta.
De menjünk tovább.
Vajon egy huszadrangú névtelen színésznőcskének honnan van a hatalma ahhoz, hogy neves, hatalommal bíró férfiak életét tönkretegye egyetlen mondatával? Semmit nem kell mondania csak, hogy szexuálisan zaklatták. Ő talán nem a médiától kapja a hatalmat ehhez?!

Na most akkor ha megkérdezik a rendőrséget arról, hogy miként változik a nőkel szembeni erőszak mértéke akkor az bizony egy fenyegető kérdés. Mert ha a válasz nem “megnyugtató” akkor a média azonnal hadjáratot indít és a belügyminisztériumban, a rendőrségnél és az ügyészségnél fejek hullanának a porba. Értem én, hogy rendőrvicceken nőttél fel de azért ne képzeld ennyire ostobának a rendőröket pláne ne a fejeseiket.

Ki jár szemellenzővel ?

Azok akik egy olyan cukormázas életképet álmodnak maguknak amelyben akár csak egyetlen esetben is az irányító hatalom valós tényeket fog nyilvánosságra hozni mellyel öngyilkosságot követhet el és azok akik lusták körülnézni, hogy lássák mi zajlik körülöttük.

tomgal
Olvasó
tomgal

Lásd Alternek írt válaszom . Milyen 2-3x többről számol be a média mint az éves 96 emberölési eset ? Végig kell olvasni és kiderül, hogy sokszor ugyanarról az esetről van szó, csak több portál hozza le, más köntösben , maximum ezért tűnik többnek. A korábban Alter által belinkelt anyák által elkövetett gyerekgyilkosságok között is két esetben ugyanazt linkelte , csak azért nem tettem szóvá, mert ilyen esetből egy is sok. Szóval nyugodtan neki lehet állni, hogy igazold az állításodat ( ami egyelőre teljesen alaptalan) , hogy itt évről évre nő a nők elleni erőszakok száma. Ja és pont a NANE, meg a PATENT , meg ezek ne vennék észre és visítanának azonnal…

Amúgy meg ajánlom figyelmedbe légbőlkapott állítások helyett ( kíváncsi vagyok a megadott számokon felül talál e bárki a médiában adott éven több esetet- nem azt, hogy egy esetet többször hoztak le)
http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/a-valos-emberolesi-adatok

Az EU-ról és adatairól meg ennyit, az Eurostat 2014-től beleszámolja a be nem fejezett, azaz gyilkossági kísérleteket is. Bravo ! Ha megpróbálnak megölni valakit, de nem sikerül, az kurvára nem az !

http://ugyeszseg.hu/eltero-adatkorokbol-valotlan-kovetkezteteseket-vont-le-a-hvg-az-emberolesek-statisztikai-adataibol/

Alter Ego
Szerkesztő

Nem a patriarchális reakcióról szóló vitátokat szeretném ezzel eldönteni, viszont ha már szóba került az ENYÜBS, akkor jelzem, hogy egyszer már majdnem rendőri vezetőket helyeztetett vád alá a belügyminiszter annak durva, rendszeres hamisítása miatt. (És erre a statisztikára hivatkoznak rendszeresen hiteles forrásként a feministák.) Lásd az alábbi cikk második felében:

https://www.ferfihang.hu/2016/05/28/a-ferfigyulolo-dilettans-feminista-szervezetek-hamisitott-statisztikakkal-allnak-ki-az-unicef-apa-es-ferfiellenes-kampanya-mellett/

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezzel az ENYÜBS adatainak megbízhatósága lett számomra igazolva , hisz ha már 2010-ben ügy lett belőle és a belügyminiszterig ment a dolog, akkor azóta , az elmúlt években sokkal fokozottabban ügyelnek a statisztikák, adatok pontosságára.Egyébként, ha volt adathamisítás ,a cikkből is ez jött le, a femik állításait próbálta megtámogatni. Most meg hirtelen elkezdenének ellenükben adatot hamisítani , ugyan már, miközben a belügyminiszter fokozottan figyelmet szentel a témának.
Alter , te úgy vetted észre, hogy itt évről évre nő a nők elleni erőszak ?

Még egyszer, minden súlyosabb esetről beszámol a kormánypárti és ellenzéki média is. Olyan nem lesz, hogy egy esetről valaki ne adna hírt. Az elmúlt 5 évet végig kell böngészni. Ennyi. Itt az én hivatalos rendőrségi adataim ( ami már fokozottan figyelt mind ügyészségi, mind belügyminiszteri szempontból) állnak szemben, egy teljesen légbőlkapott , minden hiteles, hivatalos adatot nélkülöző állítással, miszerint annyira nő évről évre a nők elleni erőszak , hogy az már egy erőszakos patriarchális reakció előszele. Ez bullshit.

Bazinga
Újságíró

Asszem akkor lenne csak igazi sírás-rívás, ha tényleg eljönne a patriarchális váltás és rádöbbennél, hogy az korántsem a nők elnyomásáról és alárendeléséről szól.

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen , ebben lássuk be van valami. Egy “ normális” patriarhális társadalom nem az elnyomásról, inkább a védelemről, biztonságról és vezetésről szól ( ahol a nő nem kényszer hatására , hanem önként engedi át a vezetést , mert így jó neki, így boldog)

Hunn
Újságíró

Már miért szólna a patriarchális társadalom a nők elnyomásáról, Bazinga? Ami régen volt az se az volt, ezután se lenne az. Ne vegyük már át a feminista gondolkodást. A patriarchátus nem arról szól, amit a feministák állítanak, hogy pörköltszaftos atlétában a tévében focimeccset nézve hozatjuk a Tescobol a dobozos sört az asszonnyal, és megverjük ha nem elég hideg…

Bazinga
Újságíró

Persze hogy nem arról szól, én is ezt mondom.

Deadpool
Újságíró

“Tehát nem marad más mint… az erőszakos “patriarhális reakció”

Ha a szavadat adod, hogy a következő találkozón személyesen is bemutatod, hogy mi az az erőszakos patriarchális reakció a gyakorlatban, akkor bizony Isten én ott leszek! Sőt, viszem a barátaimat is! Sőt, fel is vesszük, hogy oktató videót gyárthassunk belőle, ezzel is terjesztve az igét! Áll az alku? :)

Hunn
Újságíró

Segítek, Deadpool. Az “erőszakos patriarchális reakció” az valami olyasmi, mint a 2. Ukrán Front tevékenysége 1944-45 fordulóján, Battonya és Nemesmedves között. Lehet, hogy kissé túlzott lenne ez az antifeminista reakció a saját női lakosságunkkal szemben, de azt sem állítanám, hogy nem lennék benne, ha úgy alakulnának a dolgok. Örülök, hogy segíthettem.

Deadpool
Újságíró

Sajnos nem segítettél. Névtelenül a neten okoskodni bárki tud, te is, én is, de még egy 8 éves gyerek is. És mivel az elmondottak alapján számomra a valóságtól messzire rugaszkodott ötletnek tűnik, vagy egy infantilis gyerek vágyálmának, amiről rokapapa beszél, mégis lehet némi esély, hogy én látom rosszul a dolgokat és ő jól, ezért ajánlottam fel, hogy demonstráljon személyesen abból az utópiából pár apró morzsát, hiszen ha tényleg úgy van ahogy mondja, akkor ez számára nem okozhat nehézséget. Süket szövegeléssel az Ukrán Frontról nem vagyok előrébb egy lépéssel sem. Másrészt számomra az is kérdéses, hogy rokapapáéknál egyáltalán ő hordja-e a nadrágot, mert aki otthon kézben tudja tartani a dolgokat, nem hiszem, hogy azt igényelné a lelke, hogy 2-3 hetente arról tartson kiselőadást, az állam miért csináljon belőle pater familiast.

Hunn
Újságíró

Csakis a társadalmi szintű patriarchális reakció a megoldás, Alter Ego. Hogy ez erőszakos lenne? Nem hiszem. Nőkkel szemben? Manginákkal és kultúrmarxista zsidókkal szemben, igen. De a nőkkel szemben?

Nem a Dunába akarjuk őket lőni, csak megdugni őket és utána szólni, hogy csináljanak egy szendvicset. Ha hirtelen tököt növesztene a férfitársadalom akkor a dolog erőszakos oldalát meg lehetne úszni két pofonnal, amiből a másodikra csak azoknál lenne szükség, akik az elsőből nem értenek.

Amíg ez megtörténik, addig marad az egyéni út. Az összes feminista baromságra nemet mondasz, és eldöntöd, hogy konkrétan kényszeríteniük kell arra, hogy a feminista rend szerint beszélj és cselekedj. Én jelenleg ezt a megoldást kultiválom a saját életemben, nem tudom beválik-e. Kiderül.

tomgal
Olvasó
tomgal

Hunn , lehet , hogy ez lenne a megoldás ( szerinted ), de attól még ez egy rohadt nagy utópia , semmi alapja és kb zéro támogatottsága.

Az utolsó bekezdésed már jobb, ez az út választható.

Hunn
Újságíró

Az a baj, tomgal, hogy tényleg egyre inkább utópiának tűnik ahogy kezdek rájönni, hogy a férfiak többsége tényleg vagy alapból egy kretén mangina, vagy azzá változtatja őket a tömegmédia feminista kondicionálása. Igazából minden férfiban benne van a mangina is, az approach anxiety is, de a harcos is, az alfa viselkedés is.

A nevelésen múlik sok minden. És jelenleg a nevelés a nők és a média kezében van. Engem is főleg anyám nevelt, imádom őt, de van egy apám is aki alig volt valahol a nevelésem során, pedig nagyszerű ember és kiváló férfiú. Lánytestvérem egy sincs.

A tévé meg gyerekkorom óta van. Ma már arra törekszem, hogy fejben igyekszem elválasztani, hogy mi az amit a saját szememmel láttam, és mit a tévében. Mert az utóbbiból származó mind téves információ, ami tévesen befolyásolja, amit a világról gondolok.

De kretének voltak már azok a liberális őseink is, akik egyenjogúsították a zsidókat és a nőket.

Egyedül vagyunk. Nem számíthatunk a többi kreténre.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudom, hogy “intim kérdés”, de nem vagy véletlenül egyke?

Hunn
Újságíró

Nem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ok, köszönöm, azt hittem igen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jól mondod tesó, csak a patriarchális, kemény és ellentmondást nem tűrő reakció lehet itt a megoldás. Most, hogy lassan véget ér ez a korlátozás, neki is lehetne kezdeni, hogy gondolod? Megpuhultak már a eléggé a feministák, le tudjuk nyomni őket?A sok manginát, meg kultúrmarxista zsidót?

A nők meg, amikor látják, hogy milyen erősek és kemények vagyunk, egyből becsicskulnak és felkínálják magukat nekünk, alig győzünk majd válogatni közülük.

Én úgy látom, hogy az erőszakos oldalt nem lehet megúszni, mert még nem jutottunk el arra a fokra, hogy hirtelen tököt növesszünk, legalábbis nekem nem megy, de nagyon, nagyon igyekszem.
Agyalok is rajta rendesen, főleg most, hogy van rá időm. Neked hogy sikerült? Mi segített neked, hogy tököt növessz?

A pofonadásra viszont már felkészültem, gyakorolok is itthon, mindent leverek, ami az utamba kerül és olyankor elképzelem, hogy egy feminista szemetet vágtam arcon.

Nekem az egyéni út nem pálya, mert gyáva vagyok, ha lenne egy pina(csak már lenne!), becsicskulnék, ezért kell nekem a sorstársaim ereje, hogy ne tudjak elgyengülni, ha végre nyerünk.

De neked már biztos bevált, mert van nőd, hogy álltok a gyerekprojekttel? Összejött már a sok otthonlét alatt?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egy régebbi cikkemben azt állítottam, hogy a feminizmus nem más, mint a férfiak elpuhulása által kiváltott tömegszintű, női elégedetlenség.”

Ezt nem kellett volna állítanod, mivel a zsidó feminizmus fehérgyűlöletből fakadó népirtás.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

És mi a helyzet a katolikus-hindusinto-buddhista feminizmussal?

common man
Olvasó
common man

Én ezekről még nem hallottam de te kérdésed alapján igen.Tudnál róla mondani valamit? Esetleg a tanítványaid között? Milyen arányban vannak?(nem pontos számokra gondoltam csak úgy szubjektív meglátásod szerint.)

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Pontos számot nem tudok, de pl a nejem az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskola püspöke.
(és ŐK komolyan veszik a lelkiismereti szabadságot, van közöttük egy katolikus moszlimzsidó is!
De jobb ha Naooo inkább kerüli, mert több füle lesz mint foga!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Melyik zsidó szabadmalteros-páholyba vagytok belépve?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Figyelj, te intellektuális fekete lyuk!
1. A zsidóknak annyi közük van a szabadkőművesekhez mint neked az eszkimó fókavadászok koleszterinszegény diétájához!
2. Az Arany Rózsakereszt egy gnosztikus keresztény kisegyház.
3. Ugyan az állapotod gyógyíthatatlan, de ha szorgalmasan szeded a Haloperidolt és abbafejezed a bundapálinkák élvezetét, falubolondjának még alkalmazhatnak is egy legalább 90 %-os cigó többségű zsákfaluban!

common man
Olvasó
common man
lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Jézus ereje!
A “világborzalmastitkai.com” már smafu?

hunbagira
Újságíró

Értjük a bn’ai brith sem létezik..:D

common man
Olvasó
common man

Még jó ,hogy megnéztem mi az(én megnézem).A név alapján először az indiai tollaslabda szövetségre asszociáltam.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Létezik.
Ahogy van orthodox, neológ és még pár tucat rabbinátus.
NA UND?

Naooo
Olvasó
Naooo

Na besültél.

common man
Olvasó
common man

Gutta! Tényekkel látom nehéz…Ilyenkor jön a gúnyolódó…

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Te magasságos Gautama Sziddhártha és az összes ráksaszík valamint ráksaszák!
A (méltán szemétdombra került) Tachó TV, Drabáli(s)k és a Prostisrácok mint a megfellebbezhetetlen tények forrása!
(és ilyenkor a szemed nem szokott tikkelni?)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát nem is a zsindi, a hébervilággarázdaság, meg a soros444, hiába ezek a kedvenceid.

hunbagira
Újságíró

1. Na-na-na. :D. Alapításához valóban nem, de miután Adam “Spartacus” Weishaupt megcsinálta a saját kis kabbalista/sátanista páholyát. Majd az üldözések hatására kiadta a parancsot, hogy lépjenek be a szabadkőművesek közé és más hasonló páholyokba, azóta nagyon sok. Pl azóta vannak a magas fokok szimbolikájukban elzsidósodva. Illetve politikailag elkötelezve egy ideológia felé (elég felnézni nagyoriens.hu-ra). Szóval hagyjuk a hazug terelést 2.

common man
Olvasó
common man

Az elején kevesen voltak a szervezetben “csak” a konferencia volt rócsídéknál…

hunbagira
Újságíró

Jogilag 1717ben alakult meg a “lúdhoz és rostélyhoz nevű fogadóban, londonban. Az alapító okiratot James Anderson ügyvéd fogalmazza meg. Akkoriban még semmi közük hozzá a “rócsildoknak”. Eleve a delikvensek még kisstílű uzsorások frankfurtban. Az ő szerepük -weishaupttal együtt- 1780tól válik lényegessé.

Naooo
Olvasó
Naooo

Lebuktattad magad, most meg magyarázkodsz, elég szánalmas vagy.

Geri P.
Olvasó

kezeltesd az üldözési mániádat, büdös tapló…

Naooo
Olvasó
Naooo

Itt a másik bibsink, hol a harmadik zsidókapzsitalistánk?

common man
Olvasó
common man

van közöttük egy katolikus moszlimzsidó

Na az érdekes triád. És még feministák is hozzá?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Azt aztán nem!
(szerinted kéne?)

common man
Olvasó
common man

Mi a hozzáállásuk a férfi-nő kapcsolatokhoz? Már így kaptad készen vagy házasságotok alatt lett a feleséged tag? Ha igen befolyásolt-e ez bármit?A húsgombóclevesen kívül.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Mondtam!
Gnosztikus KERESZTÉNY kisegyház!
(na persze ha a keresztény nálad is csak annyit jelent, hogy “nemzsidó” akkor nem szóltam)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mikor ébredsz fel szektás?

Deadpool
Újságíró

Lectorium Rosicrucianum. Hallottam már róluk. Ott mágiát tanítanak, igaz?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

NEM!
Mondom, egy gnosztikus keresztény felekezet!
(gugli a barátod)

Deadpool
Újságíró

Nincs mágia? El is vesztettem az érdeklődésem. :(

hunbagira
Újságíró

Hát ajánlják -legalábbis steiner- az ayahuasca szeánszt. :) a tobozmirigy és így a felső világ megnyitására.:D mondjuk ezt ozorán instant kínálják.:D

Deadpool
Újságíró

Tudtommal (nincs személyes tapasztalat) az ayahuasca másról szól. Megjelenik előtted egy démon, átvizsgálja a tested és a lelked, majd amit talál – a hibáid – elkezdi a fejedre olvasni, kínozni vele. És elvileg ebből születik újjá az új, jobb önmagad.

Reszet Elek
Újságíró

Nincsen semmiféle démon. A limbikus rendszerre van hatással. Az érzelmi emlékeket rángatja elő igencsak durván. Mindehhez kemény hányinger, mérgezési tünetek járulnak.

Deadpool
Újságíró

Akkor végülis azokat a jeleneteket látod magad előtt, ahol hibáztál/szararc voltál?

hunbagira
Újságíró

Nekem, halálközeli élményem volt, vagyis amit annak mondanak. Barátnőm halott anyukájával találkozott.

Reszet Elek
Újságíró

Leginkább olyasmiket, amiket érzelmileg nem dolgoztál fel, elfojtottál, de nagyon korai érzelmi “emlékeket” is, amelyekre tudatosan még nem emlékszel. Mindezek mindenkinél másképpen jelentkeznek, színek, hangok, szimbólumok stb.
A élmény rendkívül erőteljes, akár katartikus is lehet.
A cucc meg iszonytatóan rossz ízű és már a szaga is öklendezésre késztet. Pláne ha már tudja a tested mire számíthat.

for info: https://www.youtube.com/watch?v=VFAI0kjExvU
https://www.youtube.com/watch?v=97Yr7DXmCes

common man
Olvasó
common man

És akkor mi ennek a vallás része? Mit vallanak a hívek?(mindent)

hunbagira
Újságíró

Mármint melyik vallásra gondolsz, common?

common man
Olvasó
common man

Hát ahol a laposgutta felesége püspök.Tudom ,hogy most hivatalosan nem de 8 éve még igen.

hunbagira
Újságíró

De röviden velősen, 2 élesen elválasztott príncipium létezik (tehát nincs fekete pont a fehérben és fehér a feketében, hanem csak fehér és fekete) ami egy világkataklizma során összekeveredett. Az ember feladata, hogy ezt szétválassza egymástól, akár több életen át a következő világ kataklizmaig.
Lényegében a nyugati és távolkeleti vallasfilozófia egyesítése. Ez most nagyon dióhéj volt..
Gutta asszonykája, viszont nem lehetne vezető az ismert gnosztikus iratok alapján. Mert a gnosztikusok a női prímcipiumot még állatiasabbnak tartották a többihez képest is. Ez nem iszlámhoz hasonló nő elnyomást jelent a hétköznapokban, hanem a vallási tevékenységből teljesen ki voltak zárva. Férfiként kell előbb ujjászületniük.
Ui: az ősmagyarok egyik vallasa volt a tengrizmus mellett az elit körében.A corpus iuris hungariciben ez szerepel mágus hitként.

hunbagira
Újságíró

Gnoszticizmus alatt guglizz….common.

common man
Olvasó
common man

Kösz.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Gugli a haverod, dolgoztasd!
(egy honlapot csak meg tudsz találni!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Gogel a zsidók haverja.

Deadpool
Újságíró

Kár, hogy ez a téma nem internetre való, lett volna még pár kérdésem. Kár, hogy egy ilyen begyepesedett, képmutató, proli országban élünk. Majd, talán 30 év múlva folytathatjuk a témát. :)

common man
Olvasó
common man

Majd, talán 30 év múlva folytathatjuk a témát. :)

Hát ilyen hazafiakkal lehet ,hogy akkor már a mákostésztáért is halálbüntetés lesz(mosolyjel)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kár, hogy egy ilyen begyepesedett, képmutató, proli országban élünk.

Mindig meghatódom, ha egy drogos siránkozik….., olyan “áldozat”, szegény…..

hunbagira
Újságíró

Küldj egy emailt a zoardmegyeri834@gmail.com-ra

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megjelenik előtted egy démon, átvizsgálja a tested és a lelked,

Jó anyagot tolsz:), hol lehet hozzájutni?:)DDDDDDDDD

Deadpool
Újságíró

Rajtad már csak az altató segítene, túladagolva.

Deadpool
Újságíró

Már gyerekkorában is cinikus volt? :)

common man
Olvasó
common man

…volt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Rajtad már csak az altató segítene, túladagolva.

Mi van drogos, a halálomat kívánod?

Deadpool
Újságíró

Azt azért nem, de tény jobb hely lenne nélküled a világ.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt azért nem, de tény jobb hely lenne nélküled a világ.

Te tényleg lövöd magad, vagy szándékosan fogalmaztad meg ugyanazt, csak körülírva?

hunbagira
Újságíró

Nem, gnosztikus( vagy annak nevezett dolgokat) próbálnak üjraéleszteni. Szóval nem ilyen varázslás illetve ilyesmi (amennyiben ezt értetted a mágia fogalma alatt) Deadpool

Deadpool
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Abban hasonlóak,hogy ők is elvetik a hit és a tudomány, szétvalasztását. A gnózis fogalma is ezt írja le ógörögül. Emiatt hívták őket valóban mágusoknak.De rectorium nem ezzel foglalkozik, hanem valamilyen fokú újraélesztéssel, mondjuk ehhez be kellene törni a vatikáni könyvtárba.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ami nem létezik azzal nincs helyzet zsidókám.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Fitymálunk, fitymálkodunk?

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidókat lefitymálni alap.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Nahát!
Csak nem a novogyevicsi hitközség sakterje tiszteli meg szerény topikunkat?

Naooo
Olvasó
Naooo

Laposgataütött néven? Lehet.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Ez a “tromf” már az oviban is égő te szegény retardált!
(ugye, erről is a VILÁGZSIDÓSÁG tehet?)

Naooo
Olvasó
Naooo

Oviban is égtél, meg itt is kaftánpatkány.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Sok lesz már ebből a járvány karanténból…. Naooo régebben te inkább csak kinyilatkoztattál, nem nagyon vitáztál. Most meg minden áron “győzni” akarsz, amit itt úgy se lehet. Mi történt?

hunbagira
Újságíró

A zsidó nemcsak vallási fogalom, hanem etnikai.Szóval hagyd a hazug terelést.

Geri P.
Olvasó

még mindig itt fröcsögöd ki az elmebajod hallucinációit te pojáca turbómagyar fasz?! :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Még mindig itt zsidóskodsz? Mehetsz vissza a putrikibucodba.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Bocs öreg, ez nem kicsit zavaros. Vártam, hogy kifejted ezt a feminizmus 4.0-át…

Ijk
Olvasó
Ijk

Erdekesen alakul a munkaerő piac a jarvany miatt. Nő ismerős munkát keres, nincs koromreszelgetos munka. Csak “ferfias” munkakra keresnek embert, cnc-s, villanyszerelő, stb.
Kicsit megrogyik a gazdaság, hirtelen rájönnek a cégek hogy ki nélkülözhető ha már nincs miből kifizetni a munkabért.
A mostani feminizmus addig működik amíg szalad a szekér. Most majd megcsappan az instaribancok apanazsa is, koronás betegek alól szart takarítani az intenzíven meg addig nem tolonganak amíg van pénz kajara.

Reszet Elek
Újságíró

A baloldaliság általánosságban is csak úgy működik, ha nagy az újraelosztás mértéke és alapban is lumpeneket, élősködőket termel ki. A feminizmus baloldali, parazita ideológia.

Reszet Elek
Újságíró

A cikkben leírt típusú nők sem visszamenni nem akarnak, sem az nem tetszik nekik ami van. Ilyenkor mit is tesz a nők jórésze? Várja hogy valaki megoldja helyette a problémáját. Ha pedig ez nem történik meg, elkezd hisztizni meg vagdalkozni.

“Az új tanítások szerint a kiutat ebből az erkölcsi fertőből a hitvány nőiségtől mentes, “nemes (férfilelkű) nő” fogja megmutatni”- Ez nem tudom honnan jött.

Ahogy nincsen mérgező férfiasság, úgy nincsen mérgező nőiesség sem. Mérgezőnek ezek hiánya bizonyul. Viszont a mai világban mindkét nem számára rendkívül nehéz a saját nemi szerepét eljátszani, így legtöbbünknek szükségszerűen sérül a nemi identitása.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Az új tanítások szerint a kiutat ebből az erkölcsi fertőből a hitvány nőiségtől mentes, “nemes (férfilelkű) nő” fogja megmutatni”- Ez nem tudom honnan jött.

Csodálkozom rajta, ugyanis a “valódi egyenlőség ” működésének feltétele, hogy a nők felelősen tudják kontrollálni az ösztönkésztetéseiket, képesek legyenek az ösztöneik ellen menni, azokkal önkéntesen megalkudni és még ráadásul örülni és elégedettek lenni vele. Ezek hiányába még mindig szart fog vágni a kerék, bármilyen “egyenlőség” is lesz(ami nem várható a jelen körülményei közt), papíron.

Alter Ego
Szerkesztő

És most attól, hogy a nők egy jelentősebb része a felnőttség pár alapvető kívánalmának sem tud/hajlandó megfelelni, pedig felnőtt jogaik vannak és nem is lenne ez annyira képtelenség, akkor a férfiak még jobban rántsák össze magukat és eljátszva az erős patriarchát nyugtassák meg őket és töröljék ki a kicsi popsijukat? – Mert ha ezzel szemben esetleg azt mondják, hogy ezt tegyék csak meg maguk, akkor máris itt a feminizmus 4.0 és a “valódi egyenlőség” borzalma? Ugyan kérem!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És most attól, hogy a nők egy jelentősebb része a felnőttség pár alapvető kívánalmának sem tud/hajlandó megfelelni, pedig felnőtt jogaik vannak

Ez minimum a 80%, a kurvaronda 20% meg megfelel, csak az meg hiába.

a férfiak még jobban rántsák össze magukat és eljátszva az erős patriarchát nyugtassák meg őket és töröljék ki a kicsi popsijukat?

Ki állított ilyet?

Reszet Elek
Újságíró

Ezt úgy mondod, mintha a férfiak felelősen tudnák ” kontrollálni az ösztönkésztetéseiket”.

Alter Ego
Szerkesztő

Nekem úgy tűnik, hogy a szexen kívül számos más ösztönkésztetésüket jobban kontrollálják, talán mert el is várják tőlük. De én most inkább nem hozok példákat, hogy ne sértsem meg a meggyőződéses mélypatriarchák után esetleg még a hölgyeket is…

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Egy FÉRFI bármikor!

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Na igen!
(egy SZEREPET eljátszani – AKA ‘úgy tenni mintha’ – nyilván különleges tehetséget, lelki alkatot kíván)
MEGÉLNI azt AMI VAGYOK, azt könnyű. És ha TÉNYLEG őszintén MEGÉLED, arra lucskosodik a bugyi!

Naooo
Olvasó
Naooo

Bugyi a pénzre lucskosodik, ilyenkor adni kell nekik törölközőt.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Hát azzal amit TE arc helyett viselsz, a világ pénze se volna elég!
(na persze vannak vak nők is)

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak a náci márka ért sokat, az előtt se azóta sincs értékes pénz, csak értéktelen lufipénz.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

És hány birodalmi márkáért (Reichsmark) adod a házad?
(hülyébb vagy helyből mint a karagandai nemezcsizmagyár teljes árukészlete nekifutásból)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem eladó, szoptad.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Muhaha! (azért a putriért kaphatsz 24 Rmarkot!).
(és akkor még nagyvonalú voltam, mert van szívem és a Fedél nélkült is mindig megveszem)

Naooo
Olvasó
Naooo

Putriban te laksz kamukulák zsidóka.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Nyuszika, ez a “tromf” már az oviban is égő!
(legalább PRÓBÁLJ MEG valami szellemest VAGY eredetit!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mivel te bölcsődés vagy, ezért ez is full megsemmisít téged.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Látom, nem érted!
(tán szolmizáljam?)

Naooo
Olvasó
Naooo

Te nem érted.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Akkor is te nem érted mert buta vagy, Szamóca!
(bibibííííí!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nálad nincs nagyobb buta szőrös talpú csatangmajom.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Ha olyan messze laknál mint amilyen hüjevagy, sose találnál haza!
(és különben is olyan Taigetosz szökevény aki egy dével írja a keddet, inkább ki se nyissa a száját!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezeket a szövegeket a 100 éve lejárt uncsi beszólások 16.-ik gyűjteményes kiadásából szeded?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Kevés vagy, mint Pamínában a kontra B.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szóval betalált, mi? Megszégyenülten elkulloghatsz.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Szóval a zenei műveltséged is véget ért a “süss fel nappal”.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nálam senkinek nincs jobb ízlése.

Alter Ego
Szerkesztő

Egyébként a cikkben felvetet paradigma váltás feszültsége feloldható úgy is, ha kijelentjük, hogy a férfijogi mozgalom nem feltétlenül tartja fenn önmagával kapcsolatban az “antifeminista” eposzi jelzőt. Pont úgy nem, ahogyan Puzsér Róbert szemrebbenés nélkül nevezi magát egyenesen feministának, miközben mélyen kritizálja a feminista mozgalmakat. Semmi baj sem lenne azzal sem, ha ezután csak a mélypatriarchákkal kapcsolatban említenénk ezt a fogalmat, a többieket meg, akik eltűrni hajlandóak, adott esetben egyenesen kívánatosnak tartják az egyforma jogokat, nyugodtan lehet MRA-nak, férfijogi aktivistának nevezni.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Egyébként tényleg több pozitív cél (akarunk valamit) is kellene, mert most inkább a negatív (nem akarunk valamit) van túlsúlyban. Pl. lehetne követelni a házasságban élő nő abortuszához a férj hozzájárulását. Férj hozzájárulása nélkül bíróságra beadott, igazolt bontókereset birtokában lehet elvégezni az abortuszt. Jelenleg a házasság a reprodukció terén semmiféle jogot nem ad a férfinak, csak kötelezettséget (vélelmezett apaság). A nők semmiben nincsenek korlátozva abortusz téren, ha nem házasodnak meg. És igazából házasságban sem. Mindent lehet, csak el kell válni.

Alter Ego
Szerkesztő

Ez egyébként összefügg azzal, hogy a férfijogi aktivisták egy részének “férfiasan” mérsékelt az álláspontja: többnyire nem is akarunk sok mindent, inkább csak annyit, hogy legalább fát ne vágjanak a férfiak hátán.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Igen, lassan már inkább arra kell törekedni, hogy bármilyen pozitív megkülönböztetés kizárólag az anyasághoz kapcsolódhasson nők esetén. Egyébként meg a teljes egyenjogúság a cél mind jogi, mind az állami közbeszéd szintjén. Nincs a “nők jobbak ezen a területen” stílus sem, mert az ellenkezőjét már le sem lehet írni, ami legalább is dühítő.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ettől sajnos jóval bonyolultabb a kérdés , átolvastam jópár tanulmányt, véleményt , ez az egyik legjobb jogi alapú ( én kifejezetten tárgyilagos, nem részlehajló írásnak érzem, ami legalább próbál foglalkozni az apák jogaival) megközelítés. Sajnos az is kiderül belőle , hogy szinte semmi esély arra, hogy az apáknak ( legalábbis azokban az országokban ahol nem tilos az abortusz), valaha érdemi beleszólásuk legyen. ( egészségügyi- önrendelkezési jogok állnak a háttérben)

https://epa.oszk.hu/02200/02234/00015/pdf/EPA02234_Diskurzus_2017_01_003-014.pdf

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyébként elég komoly jogilag megalapozott próbálkozások voltak a kérdésben :

http://regnumportal.hu/regnum2/node/26

Szélmalomharcnak tűnik.

hunbagira
Újságíró

Off: még, jó, hogy mi “tárgyiasítjuk” őket. https://www.facebook.com/100013659908238/posts/878304442634878/

common man
Olvasó
common man

Jó, én falusi vagyok de ezt az izét(ez festék vagy szigetelőszalag..?..) ráragasztják a pinájukra? Amúgy jók voltak.Talán a nagy darab néger nem de azért az se annyira.Az jutott eszembe milyen érdekes lenne egy ilyen “ruha” természetes,hosszú bundával..

hunbagira
Újságíró

Nekem is ez jutott eszembe, sok más mellett. Hogy eme a luxusprostikon valóban nem rossz, de a 100kilós mariskanéni ilyetén látványától rossz álmaim lennének.

Running Man
Olvasó
Running Man

Az „ép ész” dacára a valóság viszont jelenleg az, hogy „még több feminizmust”, genderizmussal fűszerezve…

A putyini orosz modellről neked mi a véleményed? Nemhogy nem osztja, éppenhogy beleáll és teljesen szembemegy a nemzetközi trendenkkel az LMBT/gender/feminizmus témakörben, a társadalom (plebs) ultrakonzervatív, a családon belüli erőszak fogalmát nem ismeri a helyi btk., ezáltal nem is igen illeszthető a „progresszívek nyíltan támogatják, az ellenoldal kevésbé nyíltan” megállapításodba sem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Minél “keletebbre” megyünk, annál “keményebb” az élet. Vannak olyan nyugati “luxusok”, amit (még) nem engedhetnek meg maguknak, “lassabb” a változás, és nem utolsó sorban Putin atyuska “megengedheti magának”, ahogy pl. Trump is, aki produkálta a feminista sztereotípiák nagy részét, mégis leszarják a szavazói.

Ott még természetes, hogy az ugráló buzigendernek kiverik a fogsorát és nem sokat teketóriáznak a FemenRiot-osokkal premier plánban, Tv-felvétel közben verik véresre gumibottal és rugdosság meg a félmeztelen hüyepicsákat. Ez ott természetes.

Ott még nem hülyültek meg teljesen, a relatív “elmaradottságuk” az “előnyük”.

Kína viszont egyre gyorsabb ütemben kezd “felzárkozni”, és a nőhiány csak az egyik gond. annál nagyobb, hogy olyan szinten kikupálódtak , nagy számban, hogy amelyik számára megszűnt a “gazdasági kényszer”-vagyis képes saját magát eltartani és nem nyomorgó szinten, annak nagyrésze nem is akar gyereket/házasodni. Persze ott az egykézés még jobban ráerősített, az egyedüli leánygyermeket taníttatták, és megszokták a valóság “egyenlőségét” az előnyeit és nem akarnak ebből alább adni.

common man
Olvasó
common man

. A férfi elkezdte számonkérni a nőtől a természetéből fakadó, nemspecifikus viselkedésformákat és eltökélten, saját lelki berendezéséhez hasonlóvá próbálja átprogramozni a női pszichét.

Milyen viselkedésformákat? A nő természetéből vagy a férfi természetéből fakadó ? A férfi azt akarja ,hogy a nő mondjuk logikusan gondolkodjon és meccset nézzen, horgásszon(és még élvezze is) Vagy mikre gondoltál?

common man
Olvasó
common man

a feminizmus nem más, mint a férfiak elpuhulása által kiváltott tömegszintű, női elégedetlenség.

Na jó ha csak provokáció lenne miért akarnak mindenért ,ami normális lenne büntetni.Vagy azok a kurva ronda feminista picsák akik amúgy tiszta leszbinek néznek ki így provokálnák ki azt , hogy valaki akkora férfi kell legyen ,hogy ennek ellenére is vállalja a kockázatot?(érte?bmeg..)

xcsakx
Olvasó
xcsakx