Alter Ego
209 megosztás

A megveszekedett radikális feminista Mérő Vera kicsinálta a Nők Lapja egyik újságírónőjét

A feminista kluboknak nem csak derogál a vita az antifeministákkal és a férfijogi szervezetekkel, hanem félnek is tőle mint tűztől. Tehát pótcselekvésként egymást püfölik a “feminista jóakarat” és a világmegváltás jegyében. Nagyon jót nevethettük például akkor is, amikor Papp Réka Kinga és Bajusz Orsolya egy kocsmában leköpködte és nejlonszatyorral verte egymást. True story! Viszont sajnálatos módon a dolog kezd olyan csúnyán elfajulni,  hogy az elborult agyú feminista ragadozóknak immár jobb sorsra érdemes újságírónők is áldozatául eshetnek.

Mérő Vera – A “Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” facebookos feminista gyűlöletklub fővezére – A HVG fotója

Az egész sajtót lekötő legfrissebb zaftos botránytéma, hogy a megveszekedetten radikális feminista Mérő Vera nekiment a Nők Lapja szerkesztőségének, mert a lap egyik újságírónője, Koronczay Lilla egy olvasói levelet  megválaszolva türelemre, női empátiára és higgadt problémamegoldásra biztatott egy nőt, akinek erőszakos konfliktusig (pofon) fokozódott a házastársi vitája a férjével.

“Még ma is ég a helye, képtelen vagyok túltenni magam rajta. A gyerekek, szegények, nagyon megijedtek, a könnyeimet nyelve fektettem le őket, és kivonultam a nappaliba aludni. Végigzokogtam az éjszakát. Azóta így vagyunk, pedig már eltelt egy hét.” – Írta levelében a Nők Lapja olvasója, aki elmondta azt is, hogy a története egyfajta krantén-krízis; a vitákhoz az vezetett, hogy a férje elveszítette a munkáját, amitől depresszióba esett, és a nő elvárásával szemben a férfi a “noszogatás” ellenére sem segített eleget otthonléte alatt a házimunkában.

Erre a levélre Koronczay Lilla újságírónő a következő választ adta közre a Nők Lapja hasábjain:

Maximálisan együttérzek önnel, nagyon megalázva érezheti magát. De tudnia kell, hogy az agresszió legtöbbször tehetetlenségből fakad.

A férje alól váratlanul kihúzták a talajt, ráadásul egyelőre a fény sem látszik az alagút végén, ettől annyira lehangolt és ingerlékeny.

Ez persze nem menti fel az alól, hogy a hozzá legközelebb álló embert megütötte. Mégis azt mondanám, próbálják ezt megbeszélni egymással, mielőtt nagyon elfajulna a dolog.

Továbbá hozzátette, hogy veszekedés helyett próbálja meg inkább humorral, játékosan bevonni a férfit a házimunkába és a család életébe. “Talán ha többet járnának ki a természetbe? A focizás a gyerekekkel, a szaladgálás garantáltan oldaná a feszültségüket. Azt se tartom ördögtől valónak, ha ön is megengedi magának olykor, hogy kiüljön a férjével az erkélyre.”

Ez a válasz nem tetszett Mérő Verának és gyűlöletklubjának, ezért “Az írástudó felelőssége” címen fontoskodó, lejárató nyílt levelet írtak a Nők Lapja szerkesztőségének a “helyes” áldozatsegítésről. A közismerten az uszítás határáig férfigyűlölő NANE civilszervezet szakmai anyagait ajánlották mindenki figyelmébe. Ez több, mint egy rossz vicc, hiszen régen tudhatjuk, hogy a NANE nem csak kétes értékű statisztikákkal érvel, hanem “szakmai” anyagait egy nemzetközi szélhámos álpszichoterapeutával, Szil Péterrel íratja. Tehát a NANE véleménye a legkevésbé mérvadó a női-férfi konfliktusok és társadalmi problémák tekintetében. Szégyen, hogy mindehhez az áltudományos, férfigyűlölő “munkához” még állami támogatásokat is kaphatnak. Mérő Vera férfigyűlölő klubja is ezekből a “szakmai” ajánlásokból alakítja ki társadalompusztító álláspontját.

Habár Mérő Vera hangsúlyozottan pro bono (publico) felajánlásként ajánlkozott “érzékenyítő tréning” megtartására a Nők Lapja szerkesztőségének, mégis egy ilyen ajánlkozás kapásból eszünkbe idézheti a feminista-bűnözés világszerte elterjedt, ismert trükkjét: egy lejárató kampány után “érzékenyítés” néven beférkőznek egy médiatermékhez illetve céghez és az így megnyíló lehetőséget aztán nem csak arra használják fel a feminista szélhámosok, hogy elferdült véleményüket monopolizálják, hanem ráadásul az ellehetetlenített áldozatot még pénzzel is alaposan lehúzzák.

Koronczay Lilla újságírónő vette a fáradságot és megkereste Mérő Vera gyűlöletklubját – számításba nem véve, hogy a hiénákat tilos etetni – hogy feltegye nekik a kérdést:

„Ti valóban azt tanácsoltátok volna a levél írójának, hogy most azonnal hagyja ott a gyerekei apját, a nélkül, hogy elbeszélgettek volna a történtekről? Azóta a hölgy megírta, hogy a férje bocsánatot kért tőle, és megígérte, hogy soha többé nem emel kezet rá.”

Koronczay Lilla – A Nők Lapja feministák által ellehetetlenített újságírónője – A Nők Lapja fotója

Feminista gyűlölethálózatokra persze lehetetlen észérvekkel hatni, most is addig-addig fokozták a feministák a nyomást maffia-stílusú kapcsolati hálójukon keresztül intrikálva és a feminista ügyekre rezonáló, jellegzetes karakterisztikájú sajtót felhasználva, amíg Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője megszólalni nem volt kénytelen és lényegében menesztette munkájából Koronczay Lillát:

„A Nők Lapja az alapértékeihez híven a családot helyezi a középpontba. Ahogy mindig, itt is leírjuk, hogy a nőkkel szembeni családon belüli erőszak az emberi méltósággal szembeni súlyos támadás. A felelősség mindig azt terheli, aki ütésre emeli a kezét. A Nem bocsátom meg cikk kapcsán hibázott a magazin abban, hogy nem szakértő válaszolt egy ilyen nehéz helyzetben levő olvasó levelére. Egy bántalmazó kapcsolatban az empátiára buzdítás nem jelenthet tényleges megoldást. Bocsánatot kérünk minden kedves olvasónktól, és együttérzésünket fejezzük ki minden érintett felé.

Fontosnak tartjuk, hogy a családtagok biztonságban, szeretetben, egymást támogatva éljenek együtt. Ennek egyik záloga a nők és a férfiak közötti tényleges egyenlőség elősegítése. Elítéljük az erőszak minden formáját, így a családon belüli agressziót is, legyen az lelki, verbális vagy fizikai.

A mai nap során több családon belüli erőszak bántalmazottjait támogató szakértővel is konzultáltunk, a jövőben csak az ő szakmai támogatásukkal jelentetünk meg cikket a témában. (…) Koronczay Lilla Tárd ki a szíved! sorozatából a már korábban nyomdába küldött és május 27-én megjelenő rész lesz az utolsó. A szerkesztőség, amelynek értékei között a hiteles tájékoztatás alapvető fontosságú, a jövőben az olvasói levelekre csak képzett szakemberek tollából származó megszólalásokat közöl.”

Bocsánatkérésbe hajszolták Koronczay Lillát is, aki így írt:

„Kétségkívül hibás volt a válaszom. Hiszen nem mondta ki egyértelműen, amit egyébként gondolok, hogy egyetlen pofonra sincs mentség, és hogy az erőszak megengedhetetlen. Nem ítélte el a férfit kategórikusan, és túlságosan is az elkövetőt mentegette. Hiba volt. Ezúton kérek elnézést mindenkitől, akit megbántottam vele!”

Jóvátehetetlen hibát követett el Vékási Andrea főszerkesztő, amikor eltűrte, hogy az általa vezetett sajtótermék tanácsadó-véleményrovatát kívülről szerkessze és szervezze egy feminista gyűlöletcsoport, hogy az az általuk felállított vélemény-ÁVO és gondolatrendőrség szájíze szerint működjön. Pedig nyilvánvaló, hogy egy női lap tanácsadó rovata nem egy feminista szabályrendszer szerint tevékenykedő áldozatsegítő központ, hanem egy önálló véleményt közlő irodalmi produktum, amelyet éppen hogy egyéni, sajátos látásmódja miatt keresnek azok, akiknek az egybe vág saját ízlésükkel és igényükkel.

A feminista viperafészek hisztériakeltését már csak azért is szükséges lett volna fenntartásokkal kezelnie a főszerkesztő nőnek, mert a Mérő Vera féle feminista gyűlöletklubnak olyan vezéregyéniségei vannak, mint az inkriminált nyílt levél alatt elsők között lelkendező Dr Lelkes Villő Márta, akinek a régi tapasztalatok szerint is kedvelt elfoglaltsága a szervezetekkel és magánszemélyekkel szembeni intrika és mocskolódás, ami már több esetben is ügyészi illetve bírói szakig jutó feljelentéseket keletkeztetett rágalmazás és hamis vád miatt. (Közzétett periratokat lásd itt.)

Mélyen lehangoló, hogy minden ilyen akcióval egyre inkább sodródik a női lapok amúgy is silány kultúrája a feminista egyenvélemény és a kötelező gyakorlattá váló férfigyűlölet felé. Csak az olvassa, aki bírja agyvérzés és gumiszoba nélkül, hogy elferdült gondolkodású, trágyát okádó szájú blogerinák, szélhámos álpszichoterapeuták, bűnvádi eljárás alá helyezett jogászdoktornők, vég nélkül zaklató, pereskedő viperák, szatyorral verekedő botrányhősnők, münchausen szindrómás hazudozók, köztörvényes feminista bűnözők tematizálják ma a női kultúrát és a női újságírást.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
209 megosztás


275 thoughts on “A megveszekedett radikális feminista Mérő Vera kicsinálta a Nők Lapja egyik újságírónőjét

  Naooo

  Naooo

  (2020. május 28. csütörtök - 20:29)

  Faszi feje van.

  SerialSlut

  SerialSlut

  (2020. május 28. csütörtök - 22:10)

  Már nem azért, Villőnek semmi köze az egészhez (azon kívül, hogy esetleg “lájkbűnözést” követett el ismét), amúgy meg ez a botránytól elég messze van, és tök normális levelet írt a Mérő Vera, amire kapott egy normális reakciót, szóval nem értem, miért foglalkozol ilyen ügyekkel, az ennél tízszer súlyosabbal meg nem.

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2020. május 28. csütörtök - 23:16)

   Az a gusztustalan hazudozó retek is az egyik feminista barátnőd? Majd szólj neki, hogy a légből kapott rágalmazást követő mellébeszélés helyett ideje lenne elővennie az emailjeit, amiben “a Férfihang szerkesztője fasszal kínálgatta őt”:

   https://www.ferfihang.hu/2017/08/27/felrottyant-a-feminista-hazi-lekvar/

   Ez a feminista szféra. Ebben az országban sem kevésbé undorító, mint az egész világon. Csoda, hogy a “feminista” kifejezés még mindig nem alakult súlyos sértéssé…

    SerialSlut

    SerialSlut

    (2020. május 28. csütörtök - 23:35)

    Most konkrétan ki is van retkezve? Mert a posztban több név is elhangzik. :)
    Ahogy látom, talán Villő. Erről még nem hallottam, és azt is sejtem, hogy megvan a magad múltja a főbb feminista szereplőkkel, de amúgy igen, bírom a Villőt, még ha ő sem tökéletes, és nekünk is vannak időnként nézeteltéréseink meg hasonló dolgok. Ha tudom valakiről, hogy nem akkora geci, mint mások hiszik, szoktam szólni.
    (Szerintem a “feminista” kifejezés már rég súlyos sértés.)

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2020. május 28. csütörtök - 23:43)

     Lelkes Villő Mártáról beszélek, ha elolvasod a linkelt cikket, nyilvánvalóvá válik.

     Az ő akciójánál már csak akkor örültem jobban, amikor Antoni Rita köznyilvánosan azt javasolta, hogy Puzsér Róberttel egyetemben engem kellene inkább agyonverni a szatyros verekedés helyett…

     Valójában mindegyik megért volna egy pert, de mindegy, hagyjuk is, mert kifordul a gyomrom ezektől…

      SerialSlut

      SerialSlut

      (2020. május 28. csütörtök - 23:48)

      Mondom, ezeket nem tudom, és még csak el sem vitatom az igazadat vagy hogy jogosan nem bírod őket, de momentán tök felesleges volt Villőt emlegetni, aki maximum “lájkbűnözött” ebben az ügyben, ahogy láttam. Amúgy meg nem hiszem, hogy bárkit kirúgtak volna, csak egy amúgy is ósdi rovat szűnik meg, szerintem kap majd más feladatot a nő a lapnál.

       Alter Ego

       Alter Ego

       (2020. május 28. csütörtök - 23:53)

       Tagja annak a gyűlöletklubnak, ha valami balhé kapcsán odavezet egy link, mindig ott látni… Nyilvánvalónak érzem, hogy hiperaktív aktivistaként nem csak lelkes tapsolója, hanem egyik értelmi szerzője is az efféle akcióknak… Ahogyan Gerle Évának is tevékeny társa volt az éveken át tartó Kozma-Joó mocskolódó ügyben….

        SerialSlut

        SerialSlut

        (2020. május 28. csütörtök - 23:56)

        Épp ez az, hogy szerintem nem aktivista, egyszerűen benne van csoportokban, ahol kommentelget meg lájkolgat, és ennyi. Az aktivista tök mást jelent az én szótáramban, az mondjuk az Antoni Rita vagy a PRK, akik abból is élnek. Értelmi szerzője ennek biztos, hogy nem volt, sőt épp ez a kör mondja, hogy ez nem ügy, csak nyilvánosan beszélték meg ezt a dolgot.

         Marcell

         (2020. május 30. szombat - 23:47)

         Lehet, hogy nem ebből él, de semmivel sem különb náluk. (Nem kerestem, de már találkoztam a nevével.)

       Margarete

       (2020. május 29. péntek - 00:28)

       “tök felesleges volt Villőt emlegetni,”

       Ne védd a feminista barátnődet!

       Bazinga

       Bazinga

       (2020. május 29. péntek - 11:10)

       “Amúgy meg nem hiszem, hogy bárkit kirúgtak volna, csak egy amúgy is ósdi rovat szűnik meg, szerintem kap majd más feladatot a nő a lapnál”

       Ez már épp elég nyomásgyakorlás mások munkájára nézve, nem a kirúgástól kell számolni az ilyet. Dolgoztál már munkahelyen? Voltak főnökeid, munkatársaid? Ha igen, akkor nem nehéz megértened miről is van szó.

       Toplak Zoltán

       Toplak Zoltán

       (2020. június 4. csütörtök - 21:34)

       Koronczay Lilla empátiát és megértést gyakorolt egy megtévedt férfival kapcsolatban. Ezért szedték ízekre. Talán ma már tényleg szakember jó, ha válaszol ilyen rovatokban, de a férfival, férfiakkal szemben tanúsított empátia ne kerüljön már a kukába! Ez igenis fontos, és Alter jól teszi, ha foglalkozik vele.

        Reszet Elek

        Reszet Elek

        (2020. június 4. csütörtök - 22:17)

        “megtévedt férfival kapcsolatban” – eddig abban a tudatban voltam hogy egy pofon történt

         SerialSlut

         SerialSlut

         (2020. június 4. csütörtök - 22:31)

         Mondjuk nem könnyű együttérezni egy olyan helyzetben, amiben az egyik fél vállal minden terhet (munka, gyerekek, háztartás), a másik meg kiakad azon, ha pedzegeted, hogy oké, hogy nincs állásod, de akkor legalább itthon csinálhatnál valamit, és pofon vág érte. Meg ráadásul ez nyaggatásnak, baszogatásnak, lelki terrornak van bélyegezve. Együttérezni addig lehet, amíg az illető vívódik ebben a helyzetben, hogy kétségbe van esve, maga alatt van, hogy elveszítette a munkáját, de amint ezt az agressziót a másikon, ráadásul a kettejük közül épp a tevékeny félen vezeti le, az nem védhető. Szép és romantikus tanács, hogy töltsenek el együtt több időt, legyenek közös programjaik, menjenek el sétálgatni, de az alapproblémát nem oldja meg, ahogy a pofon sem. Onnantól csak kuss van a semmit sem csinálásról, de az attól még ott lóg a levegőben. Van, amikor a baszogatásnak is helye van, ha a másik tényleg nem veszi észre magát.

         Idézet az eredeti panaszból: “Beismerem, én kezdtem a szóváltást. A férjem szemére hánytam, hogy nem segít semmit itthon, én tanulok a gyerekekkel, én főzök, mosok, takarítok, még csak bevásárolni sem hajlandó. Ehelyett reggeltől estig ül az erkélyen, és egyik cigarettáról a másikra gyújt. Enni bezzeg befárad a konyhába. Pedig én már az erőm végén járok, úgy érzem, megőszülök, mire ennek a karanténnak vége lesz. (…) Éppen ezért gondoltam, hogy jót tenne neki, ha legalább az itthoni munkába bevonódna, vagy legalább a gyerekekkel eljátszana, de semmihez sincs kedve. Tudom, nehéz ez most neki, de én emberből vagyok, nem lehet olyan önző, hogy csak magával foglalkozik!”

         A nővel ki érez együtt egy olyan helyzetben, amikor a párja totálisan magára hagyja és csak magát sajnálja az erkélyen üldögélve, aztán ha ezt megemlíted neki, lebasz egy pofont a gyerekek szeme láttára? A két fél közül még mindig a nő az empatikus, ő gondol arra, a pasinak nehéz lehet, míg a másik oldalról csak az agresszió és a nemtörődömség látszik. Erre tényleg nem az a válasz, hogy sétálgassanak együtt, mert attól majd minden jobb lesz.

         Ez egy jelzés kéne legyen a nőnek, hogy ha baj van, nem számíthat a férfira, csak békeidőben, amikor semminek sincs tétje.

          Reszet Elek

          Reszet Elek

          (2020. június 4. csütörtök - 22:52)

          Nem az együttérzés hiányáról van szó, hanem a történés túldimenzionálásáról.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 4. csütörtök - 22:57)

           Nem hiszem, hogy ez túldimenzionálás. Inkább az a lényeg, hogy nem az egy pofon számít, hanem az egész helyzet, hogy a férfira nem lehet számítani, ha beüt a szar, pláne gyerekekkel, tényleg nem árt elgondolkozni, hogy erre okos dolog-e egy életet építeni. Ha egy kis kudarc ezt váltja ki belőle, mi lenne egy nagyobb során?
           Nagyon sok szó esik itt a férfi-női szerepekről, a patriarchátus visszakívánásáról, az apáról mint családfőről, most meg nem kéne túldimenzionálni azt, ha képtelen elvégezni a rá bízott feladatot, ha a család bástyájaként tudatosan megbuktatja saját magát? Ilyenkor meg legyünk liberálisak és megértőek? Ha a férfi dolga megvédeni a családját, akkor egy nehéz helyzetben miért intézteti mindezt a nővel, majd a jogos kritikára agresszióval válaszol? Ez a pasas nem védhető, és az újságíró nagyon rossz tanácsot adott a feleségnek szerintem is.

           Naooo

           Naooo

           (2020. június 4. csütörtök - 23:02)

           Mikor gubanc van 1000-ből 1000-szer lelép a nő.

           Margarete

           (2020. június 5. péntek - 00:09)

           “a férfira nem lehet számítani, ha beüt a szar,”

           Miért, rád lehetne?

           “erre okos dolog-e egy életet építeni”

           A tiédre sem volt okos dolog.

           “képtelen elvégezni a rá bízott feladatot,”

           Te sem tudod elvégezni.

           “az újságíró nagyon rossz tanácsot adott a feleségnek szerintem is”

           Mer mit kellett volna mondania? Váljon el tőle?

           cs004

           (2020. június 5. péntek - 09:24)

           az egész helyzet, hogy a férfira nem lehet számítani, ha beüt a szar, pláne gyerekekkel, tényleg nem árt elgondolkozni, hogy erre okos dolog-e egy életet építeni.

           Persze hogy nem, tudja ezt minden nő, “érzi a zsigereiben” , de most már nem okvetlenül “létkérdés” “másikat találnia” a “selejtes” helyett, ha beüt a krach, mert ha kidobja sem hal éhen…..

           Ha egy kis kudarc ezt váltja ki belőle, mi lenne egy nagyobb során?

           Igen, jó kérdés, az “özvegyégetés” milyen jó hagyomány volt, ha a fickó elpatkolt…..

           Nagyon sok szó esik itt a férfi-női szerepekről, a patriarchátus visszakívánásáról, az apáról mint családfőről, most meg nem kéne túldimenzionálni azt, ha képtelen elvégezni a rá bízott feladatot, ha a család bástyájaként tudatosan megbuktatja saját magát?

           Ja, mindenért (is) ő a hibás:)
           Mindig kimondod a lényeget “ha képtelen elvégezni a rá bízott feladatot,”, bizony itt nem emberről/személyről van szó, hanem “eszközről”
           És ráadásul a szemét férfiak “tárgyiasítanak” , a mocskok…..

           Ilyenkor meg legyünk liberálisak és megértőek?

           Csak ha érdeketekben áll, máskor hülyék lennétek……

           Ha a férfi dolga megvédeni a családját, akkor egy nehéz helyzetben miért intézteti mindezt a nővel, majd a jogos kritikára agresszióval válaszol?

           Ja, a nő felöltve a páncélt, kitör a várból és lekaszabolja az ellent, miközben a gyáva férj a pincében remegve sírdogál és kritizálja a jóasszonyt, a szemét…..

           Ez a pasas nem védhető,

           Persze hogy nem, hiszen elvesztette a “hasznát”, defektes lett……

           és az újságíró nagyon rossz tanácsot adott a feleségnek szerintem is.

           De az okos feleség pontosan tudja, hogy nélküle , vagy egy másik vállán simán van lehetősége kisírni a “nyomorát” és happy lesz újra minden, megint…. , amíg az is el nem veszti az állását….

           Hunn

           Hunn

           (2020. június 5. péntek - 20:21)

           Mi a fasz történt veled, cs004???
           Fullba nyomod a Red Pill-t, minden egyes mondatoddal maximálisan egyetértek!
           Ráadásul nem is csupán ezzel az egy kommenteddel, hanem a lentebbivel is!
           Ilyen se volt még…
           Úgy látszik, azért csak-csak hatással van rád is a megfelelő környezet, vagyis a manoszféra olvasgatása… végre.

           cs004

           (2020. június 5. péntek - 20:55)

           Mi a fasz történt veled, cs004???

           Semmi. Eddig is ezt “szajkóztam”, (lassan már 6 éve) nemre/ fajra/felekezetre való tekintet nélkül……….

           Margarete

           (2020. június 6. szombat - 00:39)

           “Mi a fasz történt veled, cs004???
           Fullba nyomod a Red Pill-t, minden egyes mondatoddal maximálisan egyetértek!
           Ráadásul nem is csupán ezzel az egy kommenteddel, hanem a lentebbivel is!
           Ilyen se volt még…
           Úgy látszik, azért csak-csak hatással van rád is a megfelelő környezet, vagyis a manoszféra olvasgatása… végre.”

           Ne dőlj be neki! Ugyanaz a fideszszopó white knight, mint aki eddig volt. Régebben is próbálkozott red pillel, akkor sem értett hozzá.

           Hunn

           Hunn

           (2020. június 6. szombat - 02:11)

           Semmi bajom a mostani Fidesszel. A komment pedig minden, csak nem white knight hozzáállású. Ha valaki jót mond azt el kell ismerni, bárki is mondja.

           Én nem úgy állok hozzá, hogy “minden, amit a cs004 mond, az alapból csak faszság lehet hogyha ő mondja” mert én mindig az adott konkrét mondanivalót nézem, és nem a személyt. Ami egyébként elvileg pont az anonim kommentelés leglényege lenne. (Az egyik ok, amiért én magam már alig kommentelek az pont az enyémmel ellentétes hozzáállás irányomban.)

           Bazinga

           Bazinga

           (2020. június 5. péntek - 09:47)

           SerialSlut, nem hiába alakult ki a kontradiktórius eljárás az igazságszolgáltatásban. Anélkül hogy a másik felet is meghallgatnánk és úgy általában az ügyet mélyebben is megismernénk,addig csak a feltevésekre, előítéletekre alapozhat az ember. Pontosan ezt teszed te is. Kicsit olyan ez, mint ha távgyógyítanál és pár mondat alapján állítanád fel a diagnózist, miszerint a betegnek azért fáj a feje, mert agydaganata van, tehát meg kell őt műteni…

           Vicces, de egyben óriási felelőtlenség is amikor ismeretlenül, az interneten keresztül (sokszor kiszínezett) történetek alapján hoznak az emberek komplett ítéleteket bonyolult szituációkban.

           Éppen ezért volt jó, amit az újságíró hölgy írt, hogy egy kvázi mediációs jellegű tanácsot adott, nem pedig egyből “ítéletet” hozott az egész kapcsolatról és a családról.

           tomgal

           (2020. június 5. péntek - 12:52)

           Szerintem sem tudunk eleget az ügyről, pl a másik fél verzióját , az idő faktort, mióta állt fenn a helyzet stb.Természetesen sokkal jobb megoldás lett volna , ha nem csattan el az a pofon , üvölt egyet, belerúg a falba és elmegy hazulról . De úgy gondolom , hogy messzemenő következtetéseket levonni valóban felelőtlenség. Egy fordított helyzetben , pl egy nő , szülés utáni depresszióba süllyedve minden segítséget és megértést elvárna a férjétől és nem hiányozna a baszogatás szintúgy. Természetesen az időtartam fontos kérdés, mert azért valóban van az “ mennyiség” , a tűréshatár, amikor feltétlen professzionális segítségre szorul, ha olyan mélyen temetkezik a depresszióba , önsajnálatba a másik fél.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 5. péntek - 15:47)

           Olvasd már el a cikket miről szól!

           Femiék számára vérben oldódó tett volt az a bizonyos pofon (és csak az), amire nincsen bocsánat és nincsen felmentés sem.

           Éppen most írtad le ami a fontos, azaz hogy ez csak másodlagos és pont a lényeg sikkad el femiéknek köszönhetően.

           A pontos körülményeket is célszerű lenne átlátni mielőtt lehúzod a keresztvizet a pacákról és minden olyan tanácsról hogy próbálják rendezni a viszonyukat.

           Utálom azt a mentalitást, amikor egyesek felhatalmazva érzik magukat, hogy információk hiányában pálcát törjenek mások felett, belemásszanak az életükbe és egy életre (magukra vonatkozó következmények nélkül) elrendezzék vadidegenek ügyes-bajos dolgait. Hányszor kérted ezt ki a saját életeddel kapcsolatban (akár csak itt a Férfihangon)? Pedig te is ugyanezt csinálod!

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 5. péntek - 21:09)

           Utálom azt a mentalitást, amikor egyesek felhatalmazva érzik magukat, hogy információk hiányában pálcát törjenek mások felett, belemásszanak az életükbe és egy életre (magukra vonatkozó következmények nélkül) elrendezzék vadidegenek ügyes-bajos dolgait.

           Ezt most tényleg? Komolyan? Itt? :)

           Margarete

           (2020. június 6. szombat - 00:42)

           “Ezt most tényleg? Komolyan? Itt? :)”

           Ezt mi is kérdezhetnénk. Komolyan? Itt? Na húzz vissza szépen az Indexedre!

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 6. szombat - 07:51)

           Csak ennyi mondanivalód van?

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 6. szombat - 09:40)

           Ennyit reagálok a képmutatásra. Egy olyan helyen kéred ezt számon, ahol mindennapos, hogy ennél még kevésbé világos ügyekben is szétszednek, ráadásul elég ocsmány szavakkal illetnek embereket. Nem láttalak például a letartóztatott nőről szóló poszt alatt sem téged, sem a többieket arról rikácsolni, hogy ne ítélkezzünk, ha nem hallgattuk meg a másik felet. :) Szóval ezt akkor veszitek csak elő, ha épp az az érdek.

           Ha én azt mondom, hogy ha nem ismerjük a teljes történetet, ezért vigyázzunk az ítélkezéssel, akkor mocskos nőmentegető feminista vagyok. Ordító a kettős mérce.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 6. szombat - 11:13)

           Attól hogy mások nem megfelelően viselkednek a te helytelen viselkedésed még nem nyer felmentést. Én nem alacsonyodtam le idáig (pláne nem rikácsolva) így a helytől függetlenül számon is kérhetem. Az emlegetett cikkben foglaltakhoz nem is szóltam hozzá (noha a kommentsorban más témában van hozzászólásom).

           “Ha én azt mondom, hogy ha nem ismerjük a teljes történetet, ezért vigyázzunk az ítélkezéssel, akkor mocskos nőmentegető feminista vagyok.” – Ez pusztán csak feltételezés, amihez aztán tényként kötöd is az általad vélelmezett következtetést: “Ordító a kettős mérce.”
           Szerinted ez a szánalmas manipulációs technika képes működni? Okosabb vagy te ennél! Próbálj ki valami sunyibbat és nőiesebbet.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 6. szombat - 11:42)

           Ezt nem először kaptad meg tőlem, mert folyamatosan ezt csinálod. Pl. nekem már vagy háromszor beszóltál, ha véletlenül úgy fogalmaztam, hogy “ti”, miközben Hunbagirának soha, aki viszont állandóan ezt csinálja. :)

           Ahogy azt is megkaptam már tőled, hogy merek olyat mondani, hogy “igazi férfi”, miközben elég gyakran elemezgetik itt emberek, milyen az “igazi nő”.

           A három évem alatt itt nem láttalak mást még kioktatni, rám szeretsz kifejezetten repülni, és olyanokat vársz el vagy épp kérsz ki, amit sokan mások is csinálnak. Aztán persze lehet tekeregni, hogy ez nem menti az én bűnömet, csak érdekes módon bűneim egyedül nekem vannak itt ugyebár, máséba mindig bele van pislogva, meg az nem a te dolgod, te nem véleményezed férfitársaid helytelen viselkedéseit stb.

           Tök régóta játszod ezt, egészen pontosan azóta, hogy ide írok. De tudom, hogy akkor leszel ezzel kapcsolatban belátó, ha piros hó esik, inkább előkapod, hogy manipulácijó. :)

           Az meg nem feltételezés, hogy megkapom, hogy mocskos nőmentegető feminista vagyok, ezek szó szerint el szoktak hangzani itt, Elek, talán nyisd ki a szemed és lásd a többieket is. (Azt meg döntsd már el végre, hogy most okos vagyok vagy segghülye, mert felváltva dobálod rám ezeket.)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 6. szombat - 12:44)

           Én a nőktől többet várok el, mint a férfiaktól, lévén én mindig is nőpárti voltam.

           “Ahogy azt is megkaptam már tőled, hogy merek olyat mondani, hogy “igazi férfi”, miközben elég gyakran elemezgetik itt emberek, milyen az “igazi nő”.” – Adj már egy linket hadd mosolyogjak magamon!

           Tőlem sosem olvashattad hogy nőmentegető feminista lennél.

           Szerintem bizonyos dolgokban okos vagy másban meg buta. Most pl. butaság volt, hogy nem rám méretezted a válaszod.

           A harmadik bekezdésed alapján tehát furmányos furkó vagyok…

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 6. szombat - 13:03)

           Nőpárti. :)

           Hogy adjak neked linket, drága Elek, három évre visszamenőleg? Tűt a szénakazalban. Csak hát mivel nő vagyok, én megjegyzem az ilyeneket, és jól emlékszem, hogy megkaptam, hogy én csak ne akarjam megmondani, milyen az igazi férfi.

           “A harmadik bekezdésed alapján tehát furmányos furkó vagyok…”

           Röviden: igen. Csak nem nyomod olyan sűrűn és agresszíven, mint ez a retardált troll például, csak időnként felbukkansz és beszólsz, de rám vagy szállva. Akkor is nekem vágtál ide egy olyat, hogy “nincs jobb dolgod húsvét vasárnap?”, amikor valaki belém kötött. Időnként jössz és szurkálódsz, majd balra el. Te is tudod, én is tudom, szóval nem kell a műsor, hogy nem is így van, így van ez. Idegesítelek, aztán amikor kedved úgy tartja, beszólsz. Egyszer épp segghülyének nevezel, később arról okoskodsz, én milyen fifikás vagyok, ahogy éppen úgy hozza az érdek, épp melyikkel jövök ki rosszabbul. Ha téged valóban zavarnának az olyan igazságtalanságok, amikkel betalálsz kizárólag engem folyamatosan, akkor másnál is szemet szúrnának, ez egyértelmű, tehát sosem erről van valójában szó.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 6. szombat - 13:17)

           Szóval azt állítod, hogy mondtam valamikor ilyesmit. Én meg azt, hogy egy korábbi kommentedben azt állítottad, szűz vagy…

           Amúgy könnyesre nevettem magam ezen a kommenteden.

           ” Idegesítelek, aztán amikor kedved úgy tartja, beszólsz” – Egyáltalán nem idegesítesz, sokkal inkább szórakoztatsz! A nők tekintélyes része marhára unalmas. Te üdítő változatosságot képviselsz. Szóval van némi respektusod nálam. Ha pedig csettintek, mindig ugrasz, amiből egy-egy szórakoztató csörte keveredik.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 6. szombat - 13:20)

           Akkor végre beismeritek, hogy majmócának kellek ide? Ez is amúgy szemétség ám, hogy tekeregtek összevissza, ha egyenesen a képetekbe vágom, hogy tudom, mi a szitu, és letagadjátok. Szóval manipulációról én azért nem óbégatnék a helyetekben olyan sűrűn, miközben… :)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 6. szombat - 13:30)

           Miért váltottál át többesbe? Mi is a szitu? Már elveszítettem a fonalat.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 6. szombat - 13:40)

           Alterrel ez téma már egy ideje, de ő is mindig letagadja. :)
           A két okos csaj, Vivi és Delin reppentek, csak a majmóca maradt, mert azért uncsi, ha senki sem marad, akinek lehetne dobálni a banánt. Mindig ti jöttök ezzel, hogy minden is manipuláció, azok után ez úgy vicces.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 6. szombat - 13:46)

           “Mindig ti jöttök ezzel, hogy minden is manipuláció, azok után ez úgy vicces.” – Megint ez a “ti”… No és ez (“hogy minden is manipuláció”) mit jelent?

           Azért valld be hogy csiklandoz a dolog!

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 6. szombat - 13:50)

           Mármint mi csiklandoz, Elek?

           Margarete

           (2020. június 7. vasárnap - 01:06)

           Delin soha sem volt okos, Vivi ellen meg pont úgy áskálódtál mint Alter ellen.

           “csak a majmóca maradt, mert azért uncsi, ha senki sem marad”

           Pedig úgy volt eltakarodsz.

           Margarete

           (2020. június 7. vasárnap - 01:04)

           “Akkor végre beismeritek, hogy majmócának kellek ide?”

           Te vagy az oldal lúzere.

           Margarete

           (2020. június 7. vasárnap - 01:03)

           “én csak ne akarjam megmondani, milyen az igazi férfi.”

           Tényleg ne, de az igai nőt se!

           „Akkor is nekem vágtál ide egy olyat, hogy “nincs jobb dolgod húsvét vasárnap?”, amikor valaki belém kötött. Időnként jössz és szurkálódsz, majd balra el. Te is tudod, én is tudom, szóval nem kell a műsor, hogy nem is így van, így van ez. Idegesítelek, aztán amikor kedved úgy tartja, beszólsz. Egyszer épp segghülyének nevezel, később arról okoskodsz, én milyen fifikás vagyok, ahogy éppen úgy hozza az érdek, épp melyikkel jövök ki rosszabbul.”

           Nem kell idejárni. Különben is azt ígérted eltakarodsz.

           Margarete

           (2020. június 7. vasárnap - 01:01)

           “Tőlem sosem olvashattad hogy nőmentegető feminista lennél.”

           Pedig az

           Margarete

           (2020. június 7. vasárnap - 01:01)

           “A három évem alatt itt nem láttalak mást még kioktatni, rám szeretsz kifejezetten repülni, és olyanokat vársz el vagy épp kérsz ki, amit sokan mások is csinálnak. Aztán persze lehet tekeregni, hogy ez nem menti az én bűnömet, csak érdekes módon bűneim egyedül nekem vannak itt ugyebár, máséba mindig bele van pislogva, meg az nem a te dolgod, te nem véleményezed férfitársaid helytelen viselkedéseit stb.

           Tök régóta játszod ezt, egészen pontosan azóta, hogy ide írok. De tudom, hogy akkor leszel ezzel kapcsolatban belátó, ha piros hó esik, inkább előkapod, hogy manipulácijó. :)”

           Ki a fasz mondta hogy gyere vissza?

           tomgal

           (2020. június 6. szombat - 14:42)

           Bocs , hogy beleszólok , illetve a témához kapcsolódva reagálok kettőtök csörtéjére.

           Én arra a következtetésre jutottam , hogy a legtöbb ember elköveti élete során azt a hibát ( akár többször is), hogy elegendő/ megfelelő , objektív tények , adatok hiányában ítélkezik valaki felett. Az abszolút igazság, mint olyan a legritkább esetben derül ki plane a media által közölt ( ah soha nem manipulálni akaró) körítésben.
           Megpróbálom teljesen tényszerűen , nemtől függetlenül elemezni a két esetet és bebizonyítani, hogy bizony mindkét esetben történt nem megalapozott, ( bizonyítható) feltételezésekre épülő ítélkezés. Kezdjük az otthoni pofon-os esettel :
           -Kizárólag a feleség elmondására hagyatkozhatunk, a másik fél verziója nem ismert
           -nem tudjuk, hogy a feleség pontosan mit is mondott, milyen szavakat használt ( ami attól még nem menti a férjet, de láttam én már a kolesz legjámborabb, csendesebb , birkatürelmű srácát behúzni egy tőle idősebb , nagyobb gyereknek, se előtte , se utána, mert egyszer csak elpattant az a bizonyos húr)
           – Mennyi ideje állt fenn az a bizonyos helyzet, egy hete, két hete, egy hónapja ?
           -A feleség részéről nem volt e (nem állítom, hogy volt, nem őt kívánom ezzel hibáztatni, csak mint nem kizárható lehetőséget vetem fel) megelőző fizikai abuzus( lökdösés, tenyérrel hát, mellkas ütögetés hogy figyeljen rá oda stb) amit elfelejtett megemlíteni. Még egyszer nem állítom, hogy volt, de kizárni sem lehet. Itt nincs video, és tapasztalat, hogy minden ilyen egyoldalról elmesélt történet igen szubjektíven állítja be a történteket.

           A rendőrség kontra biciklis csaj esetében annyival előbbre vagyunk, hogy van azért egy felvétel , igaz csak az intézkedésről .
           – nem tudjuk pontosan, hogy a csaj valóban miért nem állt meg a rendőrök felszólítására ( zenét hallgatott?!, akarattal, hogy nehogy már ezért ŐT)
           – tényleg hamis adatokat közölt, vagy csak a két rendőr összezáró vallomása, mert érezték , hogy kissé kemènyre sikeredett az intézkedés, ráadásul a médiába is bekerült . ( én úgy vélem, hogy jó eséllyel megtörtént a hamis adat megadása, de lássuk be ez is csak feltételezés, ami a két rendőr szaván alapszik).
           – valóban ellenállt, valóban megrúgta az egyik rendőrt ? -talán ez lesz a legjobban bizonyítható , mert más térfigyelő, vagy bolti kamera is rögzíthette az eseményeket
           – nem kizárható, hogy a csaj valóban szenved valamilyen mentális betegségben, ez a későbbi vizsgálat során egyértelműen meghatározható

           Én úgy látom, hogy mindkét esetben történt itt a FH-on nem megalapozott ítélkezés és egy sor kérdés nincs tisztázva/ bizonyítva , ellenben a média tálalta mindkettőt.

           Visszaolvasván most találtam a biciklis esetről , a rendőrök intézkedéséről egy szakirányú elemzést és javarészben egyet is értek vele. A rendelkezésre álló infók alapján az intézkedés jogos volt, a kivitelezés viszont hibás , a rendőrök képzés hiánya? pszichológiai alkalmatlanság ? miatt nem profin kezelték a helyzetet.

           https://pestihirlap.hu/2020/05/18/volt-rendor-a-biciklis-no-elleni-intezkedesrol-nem-szabad-addig-eljutni-hogy-ilyen-feszultseg-alakuljon-ki/amp/

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2020. június 6. szombat - 15:42)

           Tomgal, én meg a saját részemet, a cikkemet illetően csatlakoznék a beszélgetéshez.

           A cikkben tett tényállításokat, és a cikk mondandójának létjogosultságát a videofelvétel teljes egészében alátámasztja:

           – Ad egy: A videofelvétel egyértelműen dokumentálja, hogy a rögzített eseménysor alatt többszöri rendőri felszólításra sem közli a nő az adatait (lényegtelen, hogy azt ismétlőlegesen kellene megtennie éppen vagy sem).

           – Ad kettő: a videofelvétel dokumentálja, hogy ellenszegül az intézkedésnek, vagyis ki karja vonni magát az intézkedésből vagy el akar menekülni az intézkedésből.

           – Ad három: a drogos, alkoholos, elmebajos befolyásoltsága sem teszi törvénytelenné az eljárást, merthogy minden őrjöngő dilist egyformán kell lefogni és az törvényes is. A nő esetleges ítélőképességet befolyásoló elmebaja, retardáltsága, mentálhigiénés becsípődése enyhítő körülményként jelenhet meg az ellenszegülésének megítélésekor, amíg a drogos-alkoholos befolyásoltsága pedig súlyosbító körülményként. De egyik erőltetetten feltételezett eset sem teszi törvénytelenné a hisztérika lefogását, ha nem áll meg felszólításra és/vagy rugdalja a rendőrt

           Az egyetlen “meglapozatlan ítélkezés” részemről legfeljebb az, hogy épelméjűnek és józannak vélelmeztem a nőt. Ha esetleg valaki ezt komolyan sérelmezi, akkor örömest hajtok végre sajtóhelyesbítést és alkalomadtán bocsánatkérés mellett szívesen leírom, hogy tévedtem, mert a hisztérika nem épelméjű, illetve esetleg még full be is volt állva, miközben közúton kerékpározott és hatósági eljárásnak szegült ellen.

           Amúgy az összes az ügy mögé vetített nagyon erőltetett és esetleges vélelmezés csak a Serial Slut-tól megszokott kommunikációs trükk, amivel módszeresen megmagyarázza, hogy miért nem kellene összeomló feminista hidakról és hisztérikusan rendőri eljárásnak ellenszegülő nőkről írnom/írnunk ezen a helyen, és jobb lenne ha hallgatnánk mindezekről. De lelked rajta, Tomgal, te csak add alá a lovat, erősítsd a meggyőződését, hogy ő igenis megmondhatja, hogy miről és hogyan szabad itt cikket írni és beszélgetni, kit hogyan és mikor kell és szabad moderálni, kitiltani és hogy ezt rajta kívül senki nem képes hitelesen megítélni, eldönteni…

           (Semmi baj vele Serial Slut, hogy van véleményed, mondtam már sokszor, sőt nyilván van amikor még igazad is van, no de a morális-magas-lovon vagy a nüanszokon való lovaglás… nehezen tolerálható… jahh, és a két “okos csaj”, Vivi és Delin azért reppentek, mert nüanszok és vélelmezések felfújásával akartak lerombolni egy férfijogi közéleti fellépést. Amúgy meg a pártkatonaként példát szolgáltató és felbujtó Csaxi is “reppent” velük együtt ugyanilyen okokból, szóval a retorzió teljesen “gender”-semleges volt.)

           tomgal

           (2020. június 6. szombat - 17:04)

           Én meg csak felsoroltam, hogy mi az amit nem tudhatunk, nincs bizonyítva, nem látunk a videón ( és ez egyáltalán nem a cikked ellen szólt, hanem mintegy demonstráltam a két esetet, hogy születtek olyan kommentek és vélemények mindkét esetben amelyek feltételezésen alapulnak)
           Sehol nem tettem említést arról, hogy megadta,vagy nem adta meg az adatait.
           Az nincs igazolva , hogy hamis adatokat adott meg ( az meg ugye a nő szava a két rendőr szavának ellenében, de az én FELTÉTELEZÉSEM az , hogy a rendőrök igazat mondanak, de teljességgel kizárható , hogy nem ? )

           Az ellenszegülést, azt, hogy ki akarja vonni magát az intézkedés alól , hát ezt szakértőnek kellene megnéznie, én tiltakozást, hisztérikus viselkedést látok. Egy biztos, azt nem látom, hogy megrúgja, megtámadja a rendőrt , de ettől még megtörténhetett , remélhetőleg a térfigyelő/bolti kamerák rögzítették , vagy vannak tanuk.

           Ha nem vetted volna észre SS férj-feleség pofon ügyletének egyoldalú megítélését ugyanúgy pellengérre állítottam és mindkét esetet az információk, tények , bizonyítékok hiányának szempontjából elemeztem. A biciklis ügy azért (lesz) megfejthetőbb , mert a rendőrökkel szembeni ellenállás , rugdosás jó eséllyel más kamera is rögzítette , vagy tanú van rá, a nő mentális állapota meg szakorvos által véleményezhető.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2020. június 6. szombat - 18:30)

           Az igazoltatás úgy történik, hogy a központba továbbítják a személyigazolványban szereplő vagy bediktált adatokat és ott ellenőrzik számítógépes nyilvántartásban, hogy megtalálható e az adott személy és konzisztensek e az adatok. Nehéz lenne a két rendőrnek összeesküdnie, mert az adatokat továbbítani kell (vagy rádión bediktálni vagy mobilterminálon megadni) és nyoma marad a lekérdezésnek. Amúgy is teljesen felesleges és erőltetett okoskodás a gyanúsítás, hogy a rendőrök hazudnának, nem volt indokuk sem erre, hiszen bírságolni akartak és ehhez adatokra volt szükségük.

           tomgal

           (2020. június 6. szombat - 18:50)

           Ha ezzel is megvádolják ( hatóság félrevezetése ), legalább igazolható lesz a dolog , bár ezt a vádpontot sehol nem lehetett olvasni, hogy hivatalosan is vádolnák ezzel ( miért nem ?!) .
           Számtalan elkúrt rendőri intézkedés esetében mosták már ki magukat rendőrök hazugságokkal, egymást igazolva . Én nem állítom , hogy ez így van, sőt , jóval nagyobb esélyét látom annak, hogy teljesen jogosan intézkedtek, egy öntörvényű hülye hisztérikus picsa ellen. De biztosat itt sem tudhatunk, én ennyit állítok. És azt, hogy a jogos intézkedést nem profin vitelezték ki. Egy hisztérikus emberrel szemben a hangos kiabálás csak ront a helyzeten , ezt tudniuk kéne , képzést kellene rá kapniuk, pláne utcai járőröknek , akik azért gyakran találkoznak emberekkel, esetekkel.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2020. június 6. szombat - 19:40)

           Szerintem teljeséggel szakszerűtlenek és képtelenek az állításaid, miszerint azért mert valaki ordítozik, hisztériázik, erőszakoskodik, verekszik, akkor pátyolgatni kellene. A katonaság, rendőrség egy “erőszakszervezet”. Nem véletlenül hívják így bizonyos terminus szerint, merthogy vannak akiket erőszakkal kell rászorítani a törvényes rend betartására; például a garázdákat és a visítozó, rugdalódzó hisztérikákat egyaránt. A mai kifordult-elferdült liberális világszemlélet szerint lehet, hogy simogatni kellene, lelkészt és pszichológust kellene hívatni az ilyenekhez, de ez egy torz világkép. Picit ülj le, és gondolkozz el ezen magad is…

           tomgal

           (2020. június 6. szombat - 19:53)

           Senki nem beszélt pátyolgatásról . Adott esetben teljesen jogos lehet a fizikai kényszerítés , megbilincselés , gépkocsira döntés ( és jó eséllyel itt is az volt), itt az ordibálásról van szó , a konfliktust tovább mélyítik, a hisztériát tovább fokozzák, ebben nem profik. Akik foglalkoznak emberekkel azok tudják, vagy tudniuk kéne, hogy ilyen emberekkel hogy kell bánni. Nem véletlenül léteznek konfliktuskezelő tréningek. Nem szítani kell a helyzetet, hanem csillapítani és persze az arányos intézkedést végrehajtani . Nekem nem az intézkedés fizikai részével, hanem a verbális részével van gondom, ( és nagyon sokaknak) , az nagyon nem profi. Még egyszer linkelem az ilyen tréningen résztvett volt rendőr szakvéleményét.

           https://pestihirlap.hu/2020/05/18/volt-rendor-a-biciklis-no-elleni-intezkedesrol-nem-szabad-addig-eljutni-hogy-ilyen-feszultseg-alakuljon-ki/

           Ezt úgy kell elképzelni , mint amikor egy hisztériázó gyerekkel bánsz , ha üvölt, hisztizik, egy dologtól biztos , hogy nem fogja abbahagyni, lenyugodni, ha te hangosabban üvöltesz…

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2020. június 6. szombat - 20:25)

           Már olvastam korábban is. Pocsék cikk, pont olyan értelmetlen, politikailag illetve ideológiailag elfogult, manipulatív marhaság, mint Serial Slut “nüanszolásai”. (Hogy átvegyem az ő kedvenc kifejezését). A törvényfenntartó erőszak legenyhébb nyomásgyakorlási eszköze a figyelmeztetés, hangos felszólítás a törvénykövető magatartásra. (Ez nem túsztárgyalás, ahonnan származhatnak más ajánlások, csak éppen nem keverendők ide, még akkor sem, ha egy kiscsoportos ostoba fakabát ezt magyarázza is.) Aki azt fejtegeti, hogy ez szakszerűtlen, az egy handbabandázó manipulatív kretén. És én a helyedben nem hinnék elfogult, félretájékozott, oktondi,manipulatív kreténeknek…

           Margarete

           (2020. június 7. vasárnap - 01:12)

           “értelmetlen, politikailag illetve ideológiailag elfogult, manipulatív marhaság, mint Serial Slut “nüanszolásai””

           Ennyi :D :D

           tomgal

           (2020. június 7. vasárnap - 09:01)

           Ha te mondod Alter, biztos úgy van , nyilván jobban értesz ehhez is, nap mint nap találkozol élesben ilyen helyzetekkel.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2020. június 7. vasárnap - 16:14)

           Részemről katonai kiképzéssel, belügyminisztériumi alapkiképzéssel, belügyminisztériumi, hátárőri sorszolgálattal; útlevél ellenőrzésben, határ ellenőrzésben, kutatás-biztosításban, adatfeldolgozásban, híradós munkában szerzett sorszolgálati gyakorlattal (minumum száz egyéni és csoportos határsértő elfogása után) vélelmezek magamban némi képzettséget, közvetlen szakismeretet a rendfenntartói munkában, még akkor is ha ez eléggé régen volt.

           És akkor most nézzük, te mire alapozod a hozzáértésedet?

           tomgal

           (2020. június 7. vasárnap - 16:50)

           Szóval határőr voltál. Magamtól ( és nem kötelező volta miatt ) vagyok önkéntes tartalékos sorkatona , ezen kívül kikértem apám és bátyám véleményét. Mindketten rendőrök , apám nyugalmazott rendőrtiszt, aki bizony az utcán kezdte és csak utána végezte el a főiskolát és igen sok igazoltatás , intézkedés van a háta mögött , bátyám speciális egységnél, ebbe bővebben nem mennék bele.
           Azt értsd meg , hogy még mindig nem tudjuk a csaj miért nem állt meg , milyen szóváltás volt köztük, ha hamis adatokat diktáld be , akkor azzal hivatalosan miért nem vádolták meg , a rugdosódás nem látszik a felvételen- de legalább azzal megvádolták -ha megtörtént remélhetőleg bizonyítható, az esetleges mentális betegség csak egy feltételezés, mint a pofonvágott nőnél is az, hogy ő maga esetleg nem követett e el egy elfelejtett fizikai inzultust, vagy használt e minősíthetetlen kifejezéseket.

           A véleményemet továbbra is fenntartom , az intézkedés jogos volt és fizikai részét tekintve szakszerű, de verbális , pszichológiai szempontból igen gyér.

           Bazinga

           Bazinga

           (2020. június 7. vasárnap - 14:14)

           Elvileg egy rendőrnek az intézkedéseit érzelmektől és indulatoktól mentesen, tárgyilagosan kell elvégeznie úgy, hogy kerülje a konfliktusok kialakulását. Ezt írja az etikai kódexük is. Ennyiből rá lehet húzni nagyon sok – egyébként úgy összességében szakszerű és arányos – intézkedésre is – hogy “szakszerűtlen” volt.

           Abban a konkrét esetben emberileg teljesen érthető, hogy a rendőrnél is felmegy a pumpa és kicsit felemeli a hangját, kioktat stb. Ha nagyon szigorúan nézzük az etikai szabályokat, akkor persze, egy kismértékben túlment a határon, de annyira azért mégsem, hogy a komplett intézkedést jogellenessé (vagy teljesen szakszerűtlenné) tegye. Volt egy felfokozott érzelmi hangulat, de ennyi, nincs ebben több. A rendőri túlkapások nem itt kezdődnek.

           tomgal

           (2020. június 7. vasárnap - 14:28)

           Ezt nem is állítottam, nem volt sem jogellenes, vagy teljesen szakszerűtlen sem. Nem volt profi , nem volt tökéletes. Túlkapásnak sem hívnám, nem is hívtam. Egyébként is az volt az alap, hogy születtek feltételezésen alapuló “ítéletek “mindkét ügyben, miközben több részletet nem tudunk, nem tudhatunk.

           Bazinga

           Bazinga

           (2020. június 7. vasárnap - 14:38)

           Értem az álláspontodat, nem is annak a cáfolataként írtam le, csak pár gondolat eszembe jutott.

           cs004

           (2020. június 7. vasárnap - 10:50)

           A cikkre reagálva:

           „A maga módján a rendőr ugyanúgy hisztériázik, mint a nő” – mondta lapunkank Oláh Miklós volt rendőr.

           Ez pontosan így igaz, csakhogy az, hogy „más is egyest kapott” nem menti fel a nőt, főleg úgy, hogy a fasz nem jó oldalán áll, „bovi-jovi”.

           A láthatóan sokkos állapotba került nőt a motorháztetőn bilincselik meg azután, hogy nem igazolta magát. A kiabáló asszonnyal szemben pedig a rendőr is ordibált. Végül a folyamatosan segítségért kiáltó nőt megbilincselték és elvitték.

           Ennyi a tény.

           A rendőrök a nőt hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt előállították, emiatt feljelentést tettek ellene az ügyészségen, és feljelentették a tilos jelzésen való áthaladás szabályszegése miatt is.
           Oláh Miklós hangsúlyozta, hogy az esetről közölt cikkek alapján
           „nem fér hozzá kétség, jogos volt a rendőri intézkedés, de nem tudjuk, hogy nem volt-e túlzott az egyenruhások fellépése”.

           A kurva anyját Oláh Miklósnak, csak hogy ne legyek „túlzó”.

           Az előbb volt leírva az előzmény Oláh Miklós: „a piros jelzésen áthajtó nő nem állt meg a rendőri felszólításra. Nem volt hajlandó igazolni magát, majd valótlan adatokat diktált be. A nő az intézkedésnek ellenállt, kiabált és az egyik járőrt megrúgta. A rendőrök testi kényszert és bilincset alkalmaztak a nővel szemben, aki valódi személyazonosságát csak a rendőrautóban közölte.”
           Mire vagy még kíváncsi, hogy mit reggelizett a picsa, vagy hogy épp menstruált-e?

           „Lehet, hogy a nő észre sem vette, hogy meg akarják állítani, mert például zenét hallgatott, és ezért nem állt meg.

           És valószínű, hogy ha elcsapja egy jármű, mert a hülyepicsa „zenét hallgat” és közben se lát-se hall, akkor megbasszák az őt elütő vétlen járművezetőt, mert joga van a hülyepicsának zenét hallgatni, akkor amikor, és kapja be mindenki?

           A videófelvételen csak onnan láthatóak az események, hogy az egyik egyenruhás hátrafeszíti a nő karját. Az, hogy lenyomja a rendőr a nőt az autóra, még lehetett volna jó is, de mivel a nő jelezte, hogy fáj a karja, változtatni kellett volna a fogáson.”

           Igen, előtte izomlazító krémmel be kellett volna kenni a rendőrnek a hülyepicsa karját……, hogy ne fájjon…….

           A volt rendőr szerint elég lett volna egy ejnye-bejnye, és lehet, hogy valóban ezzel kezdték, csak esetleg a nő visszaszólt nekik, amin a rendőrök meg bepöccentek.

           Magyarul ha nő, akkor ejnye-bejnye és ha visszaszól, akkor sem szabad „bepöcceni”.
           Rezesovánál is ezt kellett volna csinálni, biztos az is „visszaszolt”, azért ítélték el.

           „Nem szabad addig eljutni, hogy egy ilyen feszült helyzet alakuljon ki.

           Persze hogy nem, a kurva anyját a hülye, empátia nélküli rendőrnek…..

           A nő a hisztéria és a sokk határán kiabál,

           És ez ezek szerint felmenti…..

           a rendőr meg, mivel tudja, hogy videózzák, idegesen ordibál vele.

           Épp hogy nagy barom az a rendőr is, ha idegesen ordibál vele, miközben tudja, hogy videózzák…..

           Én a helyében nem a nőt fogtam volna le, hanem a kerékpárt tartom és elmondom a nőnek, hogy addig nem megy el onnan, amíg nem igazolja magát. És mindezt szép nyugodtan közöltem volna vele bármennyire is hisztériázik.”

           Egyem azt a jó lelkedet, te barom. Hogy ilyen white-knight mangina faszok hogy a picsába tudják kívülről, utólag osztani az észt, az ember esze megáll.

           A rendőr indulatból cselekszik, nem tudja kezelni a konfliktust, amit meg kell tanulni és akkor nem lett volna ilyen birkózás

           A rendőrnek a jó kurva anyját, hogy nem gyerekként kezelte a nőt és nem baszott le neki két istenest indulásból, hogy elejét vegye az egész cirkusznak…..

           „Az USA-ában a képzésen rengeteg problémás szituációt elemeztünk végig. Az intézkedésnek van egy metodikája, amit be kell vágni és az ágyból kiugorva is tudni kell. Amikor engem igazoltatnak, akkor is azt tapasztalom, hogy a rendőrök negyven százalékánál már a ruházattal is gond van; rendszerint sapka nélkül intézkednek. Azt pedig nagyon kevesen tartják be, hogy míg az egyik járőr igazoltat, addig a másik készenlétben áll, figyelve azt, hogy a társát meg akarják-e támadni. És nem az arra járó nők fenekét nézegeti vagy tekereg a rendőrautó körül.”

           Igen, mert Magyarországon is simán lehet fegyvert viselni…, és a ruházat, az tényleg kriminális, szó szerint az volt most ennek a „szakértőnek” a baja, hogy „NEM VOLT RAJTA SAPKA”! OMFG!

           Oláh úgy véli, hogy ha az egyenruhás higgadt maradt volna az intézkedés alatt, és elmondta volna, hogy akkor is előállítom, ha sikít, akkor a nő egyszer csak lenyugodott volna.

           Igen, ez jól működik a hisztis kölyköknél is, „egyszercsak” lenyugodnak, ha elmondjuk neki, hogy bünti lesz…….. hogy nem szakad a plafon az ilyen marhára….

           Megjegyezte azt is, hogy a videófelvétel alapján itt egy játszma alakult ki, és abban a rendőr a hatalom elnyomó embereként, míg az igazoltatott nő a megalázott, elnyomott, akarata ellenére valamire rákényszerített áldozatként látható.

           Magyarul: Nő=Áldozat, mindig minden körülmény közt, ha bármiért, )bárhogyan) felelősségre vonják……, Priceless

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 6. szombat - 22:56)

           Na és mikor van igazam, Alter? Mert itt még a három év alatt nem volt, és hát nem én szoktam mások kitiltását sem követelni (még Margarétánként sem, az én hátamon fát lehetne vágni), Vivi és Delin mellett pedig nem csak én szólaltam fel, de persze csak rám emlékszel.
           Az összeomló feminista híd esetében te még a hivatalos nyomozás megkezdése előtt eredményt hirdettél, nem is értem, miért foglalkoztak a helyi erők a bűnös keresésével tovább, ha egyszer Alter Ego már megmondta másnap, hogy ki az. Szóval bizony-bizony hiszel te a rögtön ítélő bíróságokban, ha épp az az érdek, ha férfiról van szó, akkor pedig legyünk liberálisak, hallgassuk meg a másik felet is, biztos, hogy nem úgy volt az, ahogy látszik stb. :)
           De, amúgy meg általában annyi a bajod, hogy véleményem van, és nem is szoktad szeretni, olyankor jössz és felfújod, ezért vagyok én szerinted valamiféle beépített ügynök, nem csak úgy egy ember, aki kommentel. Ezzel kapcsolatban időnként teljesen bele is keveredsz magadba, mint macska a házi cérnába, mert három évig folyton azt mondtad, hogy tönkre akarom tenni a férfimozgalmat, majd amikor rákérdeztem, én miért nem repültem, akkor közölted, hogy mert sosem akartam ártani a férfimozgalomnak. Erre mondom, hogy tagadod, hogy kell egy majmóca, igazából azért nem, Vivi és Delin pedig erre nem voltak alkalmasak, mert túl jól érveltek, túl okosak voltak ahhoz, hogy simán csak ütni akarja őket az úri közönség.

           Margarete

           (2020. június 7. vasárnap - 01:11)

           “Na és mikor van igazam, Alter?”

           Sosem.

           “nem én szoktam mások kitiltását sem követelni (még Margarétánként sem”

           Meg a kurva anyádat nem. Mindenki tudja, hogy nem tűröd az ellenvéleményt.

           “ezért vagyok én szerinted valamiféle beépített ügynök”

           Mert az is vagy.

           “önkre akarom tenni a férfimozgalmat”

           Így is van.

           “rákérdeztem, én miért nem repültem”

           Mert megfenyegettet telefonban Altert.

           tomgal

           (2020. június 7. vasárnap - 09:19)

           Dehogynem volt Seri, őszinte és egészséges nő voltál, amikor elismerted , hogy neked nincs squirting-ed, erre tisztán emlékszem.

           Apropó híd , utánanéztem mi lett a leomlott gyalogos híddal, jogilag kiket vontak felelősségre stb. Hát bizony ( és nem , nem fogom elhallgatni), itt szó nincs all female design -ról ( ez is egy jó konteo volt, ) bár valóban dolgoznak a vállalatnál nők is, az építkezésen is ,a project vezető mérnöke pl egy férfi volt , ő engedélyezte és írta alá a terveket, akinek véletlenül megsemmisült a telefonja – bizonyítékokkal együtt -a mosógépben és aki észrevette 2 nappal a leomlás előtt, hogy bizony repedések vannak a hídon , de véleménye az volt, hogy nem kell sürgős lépéseket tenni ( erről hangüzenet bizonyíték van) . Biztos vannak női felelősök az ügyben , de vannak férfiak is.
           Nem értem, számomra felfoghatatlan egyesek miért nem a tényeket veszik alapul, miét kell a feministákra jellemző módon ferdíteni az igazságot. ( az, hogy a feminista média úgy tálalta , mint női híd – mindaddig míg nem volt gond, szintén magáért beszél , de ez a tényen nem változtat , hogy szó sem volt erről)

           https://heavy.com/news/2018/03/denney-denny-pate-figg-florida-fiu-bridge-collapse/

           https://www.miamiherald.com/news/local/article231486703.html

           https://www.miamiherald.com/news/local/community/miami-dade/article236250848.html

           https://www.snopes.com/fact-check/was-all-female-responsible-bridge-collapse/

           https://www.politifact.com/factchecks/2018/mar/20/blog-posting/no-it-was-not-all-female-company-built-bridge-coll/

           Margarete

           (2020. június 7. vasárnap - 00:59)

           “mocskos nőmentegető feminista vagyok”

           Mert az is vagy. Minek jössz vissza mindig ha olyan szar itt?

           Margarete

           (2020. június 6. szombat - 00:40)

           “Hányszor kérted ezt ki a saját életeddel kapcsolatban (akár csak itt a Férfihangon)? Pedig te is ugyanezt csinálod!”

           Jogos! Most már látod mekkora egy féreg?

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 6. szombat - 07:55)

           Ez nem féregség. Sokan sárosak benne.
           Gondolom a mostani, magamutogató bulvár éra lehet az oka. Facebook jelenség vagy ahogy tetszik…

           Toplak Zoltán

           Toplak Zoltán

           (2020. június 8. hétfő - 21:13)

           Az újságíró válaszából kiderült, hogy a férfi maga alatt lehetett a rászakadt munkanélkülisége miatt. Ha a nő az igazát hajtja – szerintem is igaza van, kb 90%-ban – akkor jól széthullhat a család. Megértéssel pedig helyrehozható. A tanács bevállhat. A nő pedig szent lesz. Mert egyébként az is ebben a helyzetben, ha Koronczay tanácsát követi. A helyzet mergoldását teljesen magára vállalta.

           szombathk

           szombathk

           (2020. június 8. hétfő - 21:48)

           Zoli teljesen egyet értek veled. Ez nem egy férfi-női konfliktus hanem egy család súlyos krízis helyzete.Gyerekek is résztvevői és valószínűleg szenvedő alanyi is.Családot kell nézni. Koronczay Lilla válaszából ezt hiányoltam egy kicsit.

          Margarete

          (2020. június 4. csütörtök - 22:56)

          Hát persze hogy megint a feminista bullshitet tolod.

          “a másik oldalról csak az agresszió és a nemtörődömség látszik”

          Miért hány nyilatkozatot láttál a férfitől bazdmeg?

          Naooo

          Naooo

          (2020. június 4. csütörtök - 23:00)

          “Tudom, nehéz ez most neki, de én emberből vagyok”

          Még az újszülöttnél is a fiú a gyerek, a másik csak lány.

          cs004

          (2020. június 5. péntek - 09:08)

          amiben az egyik fél vállal minden terhet (munka, gyerekek, háztartás),

          Nem “vállal” bassza meg az ég, mert ez nem az ő döntése egy pont után, hanem ez ezzel jár,

          a másik meg kiakad azon, ha pedzegeted, hogy oké, hogy nincs állásod, de akkor legalább itthon csinálhatnál valamit, és pofon vág érte.

          Nem elég a saját baja még shittesztelik is, amiből jól nem jöhet ki….

          Meg ráadásul ez nyaggatásnak, baszogatásnak, lelki terrornak van bélyegezve.

          Mert az.

          Együttérezni addig lehet, amíg az illető vívódik ebben a helyzetben, hogy kétségbe van esve, maga alatt van, hogy elveszítette a munkáját, de amint ezt az agressziót a másikon, ráadásul a kettejük közül épp a tevékeny félen vezeti le, az nem védhető.

          Nem baszki, az “együttérzés” az nem “üzlet”, hogy akkor érzek veled együtt, ha teljesíted ezt, azt, amazt…..

          Szép és romantikus tanács, hogy töltsenek el együtt több időt, legyenek közös programjaik, menjenek el sétálgatni,

          Bullshit, mert amikor a fickó elveszti a munkahelyét, akkor kurvára leesik a státusza, minden csak épp nem kívánatos a nőnek, szó szerint “értéktelenné válik”, ha ez meg egy időn túlnyúlik, akkor bizony irreverzibilis folyamatokat indukál a nőben, ami visszahat a férfira is.
          A villanykapcsoló hatásról nem is beszélve.

          de az alapproblémát nem oldja meg, ahogy a pofon sem.

          Nem, csak jobb esetben tisztázza az “erőviszonyokat”, rosszabb esetben ront rajta, plusz muníciót adva a várható végkifejlethez……

          Onnantól csak kuss van a semmit sem csinálásról, de az attól még ott lóg a levegőben.

          Ja, a nyomorultnak a méltósága még nem eléggé erodálódott, nyomjuk még lejjebb…….

          Van, amikor a baszogatásnak is helye van, ha a másik tényleg nem veszi észre magát.

          Aztán meg megy a vinnyogás, ha pofánkapják a a “baszogatót”……

          “Beismerem, én kezdtem a szóváltást. A férjem szemére hánytam, hogy nem segít semmit itthon, én tanulok a gyerekekkel, én főzök, mosok, takarítok, még csak bevásárolni sem hajlandó.

          Classic shit test…., pontosan erre van szüksége a csávónak, hogy baszogassák: “semmit”…, “én”…., “én”….”sem hajlandó”….

          Ehelyett reggeltől estig ül az erkélyen, és egyik cigarettáról a másikra gyújt.

          Igen bazdmeg, helyette tíz percenként meg is rugdoshatna, hogy így vezesse le a feszültséget, de inkább cigizik a geci…..

          Enni bezzeg befárad a konyhába. Pedig én már az erőm végén járok, úgy érzem, megőszülök, mire ennek a karanténnak vége lesz. (…)

          És innen már tényleg nincs visszaút, mert nem nagyon van hova “visszatérni”. A későbbiekben bármilyen vita merül fel, tökéletes ütőkártya az “én tartottalak el” ……..

          Éppen ezért gondoltam, hogy jót tenne neki, ha legalább az itthoni munkába bevonódna, vagy legalább a gyerekekkel eljátszana, de semmihez sincs kedve.

          Rosszul gondoltad, és még mindig nem “otthoni munka“,

          Tudom, nehéz ez most neki, de én emberből vagyok, nem lehet olyan önző, hogy csak magával foglalkozik!”

          Az “önző” szemét:), de, lehet.

          A nővel ki érez együtt egy olyan helyzetben, amikor a párja totálisan magára hagyja és csak magát sajnálja az erkélyen üldögélve, aztán ha ezt megemlíted neki, lebasz egy pofont a gyerekek szeme láttára?

          A barinői mind egytől egyig, “együttéreznek vele”,
          És baszki azon kívül, hogy a fickó elvesztette az állását, semmi változás nem történt, mert amíg volt munkája, addig sem végzett házimunkát, nem játszott a gyerekkel, mert nagy valószínűséggel otthon sem volt, mert dolgozott.
          Itt nem a sallang a lényeg, hanem azt vágod te is az arcába, hogy nincs munkája, egy szóval teljesen “értéktelenné vált”(a nő szemében) és akkor “legalább” ezt, meg azt, meg amazt…. “megtehetné, hogy valami haszna is legyen”……

          A két fél közül még mindig a nő az empatikus, ő gondol arra, a pasinak nehéz lehet, míg a másik oldalról csak az agresszió és a nemtörődömség látszik.

          Ja, az agresszív férfiállat báncsa a gyenge nőt….., rencerszerű elnyomás….

          Erre tényleg nem az a válasz, hogy sétálgassanak együtt, mert attól majd minden jobb lesz.

          Hát nem, ahogy a “megbeszéljük” meg hasonló faszságok sem, hiába imitálják adott esetben mindketten.

          Ez egy jelzés kéne legyen a nőnek, hogy ha baj van, nem számíthat a férfira, csak békeidőben, amikor semminek sincs tétje.

          “nem számíthat a férfira” :)
          Pontosan, “számít rá”, az a nő esszenciális viszonya a férfihoz, és ha elbukik a csávó, megy a levesebe…..

     hunbagira

     hunbagira

     (2020. május 29. péntek - 07:40)

     Ez nem hit, hanem láthatósági kérdés. Arról meséltek -újdonsült(?) barátnőid,hogy a soroson es a “patriarcha fasiszta” államon kívül a feszbúk vamzerkodásból élnek,a no pasaranos kis gnóm férgekkel együtt.

      SerialSlut

      SerialSlut

      (2020. május 29. péntek - 07:47)

      Hogy micsoda? Ne viccelj már, bagira! :)

       hunbagira

       hunbagira

       (2020. május 29. péntek - 07:52)

       Lehet más pávatollával ékeskedett -ezt kurváknal nem lehet tudni- de egy vitában azzal büszkélkedett, hogy pestisrácokra is ő nyomott delatet, anno. És egyre ismertebb kovatsandriska szervezte be.

        SerialSlut

        SerialSlut

        (2020. május 29. péntek - 08:00)

        Eskü, ebből egy szót sem értek. Melyikükről van szó egyáltalán? Meg már miért lenne bármelyikük is kurva? Mondom, én nem vágom, hogy mi a közös múltja a férfihangnak vagy egyes embereknek személy szerint velük, el tudom képzelni, hogy elhangzott mindenféle oda-vissza, ezért nem is mondtam erről véleményt. De most tök felesleges volt őt iderángatni a posztba, csak mert mit tudom én, véleményezte vagy lájkolta. Innen indultunk. :)

        Tudnak ők korrektek lenni, és egyet sem kell értenem velük, nem várják el, én ezt az oldalukat látom, és ennyi elég. Azt meg tudom, mely témákba ne menjünk bele mélyebben, mert csak összevesznénk, úgysem tudnánk meggyőzni a másikat, nekem meg nem célom folyton vitatkozni. Veled is így vagyok, jól tudod, éppen ezért maradtam magamban annyiban, hogy kedvellek, és szeretném, ha ez így is maradna, úgyhogy ne táncolj a mostanában amúgy sem túl erős idegszálaimon, légyszike. :)

         hunbagira

         hunbagira

         (2020. május 29. péntek - 08:20)

         Főállású vamzerkedés ( fészbuk cenzorkodás) az korrekt lelkivilágra vall?
         Vagy, ha nem az, de tetszene neki a dolog? Plusz, még büszke is a semmire?
         Egyik esetben egy áruló, másikban egy beteges hazudozó illetve mindegyik.

          SerialSlut

          SerialSlut

          (2020. május 29. péntek - 08:42)

          Mármint téged tiltatnak le a facebookról? Őszintén szólva nem tudom, ki mit csinál ott, mert nem nézem, csak ha van egy konkrét kommentfolyam, amit érdemes megtekinteni. Ebben nem tudok állást foglalni, általában gondolom úgy, hogy a facebook szar hely, mert ott már mindenki tiltatgat mindenkit, nagyjából erről szól az egész.

          Kedves vagy, de nem kell engem ettől a feminista körtől félteni. Az indexes femtardokon edződtem, azoknál nagyobb féreg nincs, láthatod, mit művelnek itt is. De egyelőre nincs okom feltételezni a legrosszabbat senkiről azok közül, akiket ti nagyon nem csíptek, viszont nyilvánvalóan van egy távolság, amit mindenkitől tartok, ez a túlélő készletem része (amire fel aztán szokás mindenfélét konteózni, de inkább az, mint hogy rábasszak, ez nem kérdés). :)

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. május 29. péntek - 08:46)

           Nem – állítólag, saját bevallásuk szerint- ők fészbúk “magyar” cenzorai, részei a “dublini csapatnak”.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 29. péntek - 08:54)

           Mondom, ezt nem vágom. Mérő Veráról sem tudok pl. semmit, annyit tudok csak, hogy még femi körökben is megosztó a személye. Ahogy kivettem, a két oldal a transzik miatt alakult ki, tehát vannak a támogatók meg a terf-ek, aztán alapvetően ők püfölik egymást, ezért látszik úgy kívülről, hogy előbb-utóbb mindenki összeveszik mindenkivel, pedig amúgy csak a feminizmuson belüli két tábor balhézik. Legalábbis mostanában ez van, meg sok személyes ellentét. Nem véletlenül nem is szeretnék ilyesmikbe belebonyolódni, elég azzal az eggyel foglalkoznom, aki az indexesekre szállt rá.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. május 29. péntek - 09:11)

           Meg a prostitúción..:P Nem tudják eldönteni, hogy basszanak ki velünk jobban, ha pofátlanul lehúzva, a helyzettel visszaélve, de mégis csak csurgattok a béták/gammák felé némi szexet. Vagy, ha totálisan semmit, a prostituciót újra “bétákásítva”, csak most kliens büntetéssel..Természetesen nem az üzletszerű kéjelgés btk tényállását visszahozva.
           Prk és bajuszorsinak a konfliktusa eme témán kristályosodott ki.
           No persze a valós ok, hogy ezek a némberek a még a nők között is a legalja.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 29. péntek - 09:20)

           A Bajusz Orsi a legalja, pont valamelyik nap volt szerencsém a blogjához, ami csak valami értelmezhetetlen, mániás katyvasz, és abban olyasmiről bregyogott, hogy nem a prosti téma miatt ment neki, hanem mert hogy álszentek meg mit tudom én, valami mély személyes nyomor. A PRK-t sem tartom szimpatikusabbnak amúgy, azt sem különösebben díjazom, amit a SZEXE-vel csinál, mert amit láttam belőle, az csak valami magamutogatás, meg amúgy sincs jó tapasztalatom azzal az egyesülettel. Ha valaki tényleg kiállna a prostik mellett, akkor észrevenné a középréteget is, azaz a többséget, nem csak mindig az út szélén strichelő cigánylányok jogaiért óbégatna, nekem erről ennyi a véleményem nyilvánosan, privátban csúnyábbakat mondanék.

           Viszont a terf-eket nem bírom, és nem azért, mert engem érdekelnének a transzik jogai, mert kurvára nem, de ha már valaki beáll támogatónak vagy ellenzőnek, akkor ne nemileg diszkrimináljon, márpedig a terf-ség az a fajta szélsőséges feminizmus (ha jól vettem ki), aminek a lényege, hogy a férfiból nőkké válókat közösítik ki és szapulják, mert hogy mi az már, hogy egy férfi be akar törni a nők világába és női előjogokat követel magának. Ettől hánynom kell.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. május 29. péntek - 09:26)

           A “mozgalom” egészében is ezek a vitás kérdések a prostitúció és a transzik, ez nem magyar sajátosság.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 29. péntek - 09:37)

           Gondolom, de a külföldieket még ennyire sem követem. Pl olyanok eljutottak, hogy Hollandiában be akarták tiltatni a prostitúciót, vagy amikor Belgiumban botrányt csaptak a helyi “puncs” miatt. Ha célt érnek ezen országokban ellenünk, akkor nagyon bepöccenek. :)

           Szóval nem, én nem támogatom a feminizmust, és ez még akkor is megáll, ha kisebb dolgokban időnként egyetértek velük. Nagyokban ritkán szoktam: kvótakövetelés, üvegplafon (mármint szerintem nem létezik), pornó-prostitúció-szexbabák betiltása, migráció támogatása, női előjogok stb.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. május 29. péntek - 10:23)

           Svéd, finnországban és “hispániában” sikerült is
           Mondjuk ez igen vicces, annak fényében ami ibizán és costa bravan megy. De az öböl- államokban is tiltott.

           Margarete

           (2020. május 29. péntek - 16:26)

           “Ha célt érnek ezen országokban ellenünk, akkor nagyon bepöccenek. :)”

           Miért mi közöd van ehhez a világhoz? :D

           the hermit

           (2020. június 9. kedd - 08:54)

           Viszont a terf-eket nem bírom, és nem azért, mert engem érdekelnének a transzik jogai, mert kurvára nem, de ha már valaki beáll támogatónak vagy ellenzőnek, akkor ne nemileg diszkrimináljon, márpedig a terf-ség az a fajta szélsőséges feminizmus (ha jól vettem ki), aminek a lényege, hogy a férfiból nőkké válókat közösítik ki és szapulják, mert hogy mi az már, hogy egy férfi be akar törni a nők világába és női előjogokat követel magának. Ettől hánynom kell.

           Nem ez az. Elmagyarázom. Ha te mondjuk egy 60 kilós női bokszoló vagy, és nem akarsz egy férfiként született, férfi izomzattal rendelkező, de magát nőnek mondó És esetleg gondoló) szintén 60 kilós bokszolóval meccselni, akkor terf vagy. Ez ilyen egyszerű. Ugyanez a wc-vel: ha úgy gondolod, hogy egy biológiailag férfi transzi ne menjen már a női mosdóba, hát… akkor is terf vagy.

           Egyébként ha már itt tartunk, csodálkozom, hogy a hazai libsi közösség nem lát át a szitán, mert ez a terf dolog klasszikus csapda. Messziről üvölt róla. Lehet hogy mégse olyan intelligensek….

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 10. szerda - 10:01)

           Valószínűleg meg kellene köszönnöm, hogy leereszkedtél hozzám és elmagyaráztad, de kifejtem inkább én neked, miről is van szó igazából, ha terf-ségről beszélünk.

           Arról, hogy a feministáknak egy időben nagyon jól jött, hogy jobb híján hozzá tudtak dörgölődzni egyéb kisebbségi csoportokhoz, felerősíteni, átvenni a személyes ügyeiket, harcaikat, ők voltak a legnagyobb támogatói annak, hogy a férfiból nővé váló egyedek is nőnek számítsanak, mert genderelmélet meg minden faszom. Miért? Mert különben mehettek volna vissza a balettbe ugrálni, tehát pusztán érdekből találniuk kellett egy újabb megmentendő réteget, akiket el lehetett adni nőknek, tehát női ügyekkel foglalkozásnak. Aztán ebből az lett, hogy a transzok is sajátjuknak tekintették a “női ügyeket”, hisz a feministák beszélték beléjük, hogy ugyanolyan nők, ők is véleményt formáltak, ők is követelőztek, feministákként ők is áldozati pózba vágták magukat. Aztán ez túl nagyra nőtt, elkezdett a világ róluk szólni, akkor is, ha törpekisebbség, és a feminista témák pedig háttérbe szorultak olyan értelemben, hogy már nem beszélhettek általánosan női dolgokról, mindig hozzá kellett tenni, hogy azok persze bizonyos köztes genderű egyénekre és férfiakra is vonatkoznak, akik aztán megint óbégattak a dologról egy sort a saját szemszögükből, sőt több feminista nőt el is picsáztak verbálisan, akik szerintük nem voltak elég támogatóak vagy faszságokat beszéltek, és szép lassan a feministák elkezdték ellenségüknek tekinteni őket. Egyáltalán nem arról van szó, hogy azt kifogásolnák, hogy a sportban a férfi ne versenyezhessen a nők között, mert azzal semmi baj sem lenne, de ez nem érdekli őket. Kerek perec megmondják, hogy “leuralják a női tereket, témákat“, ez a nyomoruk a transz nőkkel. Tehát hogy helyettük már a Vay Blanka megy patakot sírni a tévébe, ad interjúkat feministaként, ő és transznemű társai pörögnek a közösségi médiában, és nyikorognak arról, hogy ők nőkként mennyire rettegnek attól, hogy megerőszakolják őket a cúna gonosz férfiak.

           A terfség ez, semmi más, mint irigység, visszakövetelik a transzoktól a rinyálás jogát, hiszen az a született nőké egyedül. Sokan már egyáltalán nem is nevezik őket nőknek, azok sem, akik néhány éve, amikor még csak leereszkedhettek a transzok közé, véres szájú jogvédők voltak és élve felkoncoltak, ha te esetleg férfinek nevezted volna bármelyiküket. Ezzel is ütni akarnak rajtuk, annyira bekarmolt nekik, hogy elvették tőlük a koronát.

           A tanítvány túlnövi a mesterét szitu, emiatt van a terf-ség. Így már érted?

           Taiko

           (2020. június 10. szerda - 10:19)

           Ezt megint túlkomplikáltad a beteg agyaddal, serial prosti. Terf az, aki nem fogadja el a faszos nőket és a pinás férfiakat. Az emberiség 99, 99%-a terf.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. június 10. szerda - 10:22)

           Elfelejtettél nicket váltani, ezt a Margarete-tel szoktad. :)

           the hermit

           (2020. június 10. szerda - 10:29)

           A transzik tényleg terfnek tartják- és titulálják- az emberiség 99,999%-át. Én nem bánom ha leterfeznek, mert szerintem a transzik szimplán csak pszichiátriai esetek, akiket gyógykezelni kellene. Inkább south Parkot kéne nézned :-)

           Taiko

           (2020. június 10. szerda - 10:57)

           Szerintem is betegek, the hermit. Most kaptam egy újabb címkét a homlokomra, ami szerint én egy fehér, keresztény, ciszhetero terf vagyok, magyarul: rémisztő képződmény.
           Várom a következőt, már nem győzöm post-it-tel. :-)

           Naooo

           Naooo

           (2020. június 10. szerda - 11:30)

           Az sokba kerül, golyó olcsóbb. De ez vonatkozik még rengeteg más hulladékra is.

           cs004

           (2020. június 10. szerda - 21:58)

           No, ez is belefingott a 0-ás lisztbe, vajon kicsinálják?

           https://index.hu/kultur/2020/06/07/j.k._rowling_twitter_transz_nem_glaad_harry_potter/

           common man

           (2020. június 11. csütörtök - 01:36)

           Én megbasznám ezt a jk rowlingot.Nálam írogathat is.

           common man

           (2020. június 11. csütörtök - 01:53)

           helyettük már a Vay Blanka megy patakot sírni a tévébe

           Majdnem megijedtem aztán rájöttem ,hogy a kedvenc gitárosom i-vel írja a nevét.Amúgy honnan vesztek ilyeneket? Ilyenekről beszélgettek? Holnaptól csinálok egy közvéleménykutatást szerintem az ismeretségi körömben senki sem hallotta ezt a szót.
           https://www.youtube.com/watch?v=9IrWyZ0KZuk

           Margarete

           (2020. május 29. péntek - 16:24)

           “mert ott már mindenki tiltatgat mindenkit,”

           Ezt pont te mondod a szar blogoddal ? :D :D

         hunbagira

         hunbagira

         (2020. május 29. péntek - 08:24)

         Ui: remélem voltál olyan okos, hogy egyik sem tudja elérhetősegedet pláne a fiaidét..mert, ha kiesel náluk a pixisből, akkor nekik nem lesznek erkölcsi gátjaik, hogy alád tegyenek és kiadjanak.

          Margarete

          (2020. május 29. péntek - 16:28)

          ” pláne a fiaidét”

          Mármint a négerét meg a cigányét? A nagy Hunbagira csak nem a szarszínű bűnözők védelmezője lett? :)

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. május 29. péntek - 18:33)

           A védelmezés és a spicliskedés nagyon nem ugyanaz. Ellenségeimet sem adnám fel/el hanem……

           Margarete

           (2020. május 29. péntek - 19:23)

           Hanem?
           De remélem te is voltál olyan okos, hogy semmit nem adtál ki magadról a szarszínűek emberének…

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. június 10. szerda - 12:46)

           Ha útol tudom érni, akkor….

         Naooo

         Naooo

         (2020. május 29. péntek - 10:35)

         Minden feminista a zsidó bankárok kurvája.

         Margarete

         (2020. május 29. péntek - 16:22)

         “Tudnak ők korrektek lenni, és egyet sem kell értenem velük, nem várják el, én ezt az oldalukat látom, és ennyi elég. Azt meg tudom, mely témákba ne menjünk bele mélyebben, mert csak összevesznénk, úgysem tudnánk meggyőzni a másikat,”

         Nagyon szánalmas a magyarázkodásod, meg ahogy védeni próbálod a kis barátnőidet. Csak azt nem értem Alter miért nem basz ki innen téged egyszer, s mnidenkorra.

         “a mostanában amúgy sem túl erős idegszálaimon,”

         Mikor voltak erősek?

         Toplak Zoltán

         Toplak Zoltán

         (2020. június 4. csütörtök - 21:37)

         Mikor voltak korrektek? Őszintén érdekel, mert ha valóban korrektek, akkor talán bizonyos kérdésekben együtt lehetne velük működni. Szóval milyen kérdésekben jellemző ez rájuk?

    Taiko

    (2020. május 29. péntek - 00:00)

    Igen, Lelkes Villő a barátnője Serial Slutnak, összefogtak és pár hónapja szennyáradatot zúdítanak Csaora, nem titkolt céljuk, hogy Csao öngyilkosságot kövessen el. Murinai Angélát, azt az elmebeteg guminénit is beszervezték és a legaljasabb rágalmazástól és zaklatástól sem riadnak vissza. Képeket, email címeket, leveleket hamisítanak, gusztustalan hazugságokat írnak le minden létező fórumon, természetesen csak álnéven. Ez a serial prosti a főszervező, akire ő egyszer megorrol, az nincs biztonságban. Vigyázzatok, hogy mit adtok ki neki magatokról privátban. Villő és ez a Serial Slut is beismerte, hogy imádnak embereket manipulálni és uszítani, lételemük, hogy a kipécézett áldozatot ellehetetlenítsék és öngyilkosságba vagy legalábbis idegösszeomlásba kergessék. Most éppen azért védi Villőt, mert egymásra találtak a bullyingozásban.
    Csao sem normális, de amit ezek az utolsó ócska kurvák művelnek vele, arra már nincsenek szavak.

     SerialSlut

     SerialSlut

     (2020. május 29. péntek - 00:04)

     Hoznál a vádjaidra bizonyítékokat?

      Taiko

      (2020. május 29. péntek - 00:17)

      Ezek nem vádak, hanem tények. Bizonyítékot meg majd Csao fog vinni a bíróságra eleget, mert kétséged ne legyen, hogy fel fog benneteket jelenteni.

       SerialSlut

       SerialSlut

       (2020. május 29. péntek - 00:22)

       Értem, szóval nem tudsz. Akkor majd figyeld az eseményeket, és most itt ennyit mondok, többet nem szedsz ki belőlem, kula nénje, ne sérts meg ezekkel a szánalmas próbálkozásaiddal.
       Egyébként pedig ha már a tényeknél tartunk, ne felejtsük el megemlíteni, hogy a bűnelkövetőt egy Takács Levente nevű homoszexuális férfi hergelte bele a zaklatásokba, fenyegetőzésekbe és kényszerítési kísérletekbe. Nem tudsz te erről véletlenül valamit, hm? :)

      Margarete

      (2020. május 29. péntek - 00:31)

      “Hoznál a vádjaidra bizonyítékokat?”

      Te tudsz hozni a Lenkézős rágalmazásaidra?

      Hunn

      Hunn

      (2020. május 29. péntek - 01:33)

      Bizonyíték kell? Nálam is pont ezzel próbálkoztál anno, nemdebár, Serike…

       SerialSlut

       SerialSlut

       (2020. május 29. péntek - 01:35)

       Maradj ki ebből, Hunn.

        Hunn

        Hunn

        (2020. május 29. péntek - 01:37)

        Miért is? Mert még anno felismertem, hogy velem is valami hasonló célod volt?

        Idézem Taiko-t: “Serial Slut is beismerte, hogy imádnak embereket manipulálni és uszítani, lételemük, hogy a kipécézett áldozatot ellehetetlenítsék és öngyilkosságba vagy legalábbis idegösszeomlásba kergessék”

        Idézlek téged: “Hoznál a vádjaidra bizonyítékokat?”

        Erre szúrtam be én válaszként, hogy annak idején felismertem, hogy velem is ilyesmit próbáltál volna csinálni, ilyesmi célokkal. Csak nem jött anno be neked, mert hülyének néztél. Én sem ma jöttem le a falvédőről.

        Ti hoztátok fel a témát, nem én.

         SerialSlut

         SerialSlut

         (2020. május 29. péntek - 01:49)

         Jó, akkor szépen mutasd a bizonyítékaidat arra, hogy én bármikor öngyilkosságba akartalak kergetni, hogy leveleket, képeket, email címeket hamisítottam, hogy zaklattalak, rágalmaztalak, akkor nesze, mutasd. Mert nekem még megvannak az olyan screenshotok, amikben olyanokat írtál nekem privátban, hogy inni fogsz a véremből, vagy hogy mivel engem nem tudsz bántani, majd fogsz valaki mást. Szóval hajrá, ha tényleg annyira ezt akarod.

          Hunn

          Hunn

          (2020. május 29. péntek - 02:26)

          Nos, igen Serike, hát akkor bizonyítékképpen nézegesd szépen vissza a saját kommentjeidet, amiket anno írtál nekem, az irány egyértelműen levágós. Rájöttem én anno mire megy ki a játék, most csak azért írtam le amit írtam, mert fentebb meg lett fogalmazva, hogy mit is csinálsz, ezek szerint nem csak anno velem, hanem folyamatos a tevékenység másokkal is. Én meg úgy voltam vele, hogy ha már így szóba került a téma, akkor csaxszólok, hogy metoo…

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 29. péntek - 02:39)

           Ezek elég komoly vádak, úgyhogy mutasd a bizonyítékot. Vagy valójában arról van szó, hogy hazudsz, mert megteheted? Hozd a bizonyítékokat a vádjaidra!
           Azt meg, hogy egy megszállott troll hazugságait készpénznek veszed, aki ugye hozzád hasonlóan szintén csak hazudik, többet árul el rólad, mint rólam.
           De szeretném látni az összes bizonyítékot, az összes hamisított levelet, képet, email címet, a zaklatást, a rágalmakat, mindent, itt a lehetőség, pakolj ki! A feltételezgetéseid meg ugyebár nem bizonyítékok, hogy neked mit súgtak a férfi megérzéseid meg a férfiállat ösztönök az én szándékaimról, az a szokásos üldözési mániád és áldozatpózod. Nem vagy áldozat, nem is lehet az egy olyan ember, aki azzal fenyegetőzött az interneten, hogy bedrogozva megöli az első szembe jövő nőt az utcán, és azt is megmondtad, hogy ha valaha véget vetnél az életednek, akkor azt úgy tennéd, hogy magaddal vinnél számos ártatlan nőt is. Erről ugyebár kuss van azóta is, meg sem történt, meglehet ottsevótam, aki meg emlékezne rá sem emlékszik, mert épp belepislogott. Nem vagy áldozat, és végre vállald a felelősséget a múltadért és az erőszakos gondolataidért, amit azóta sem tettél meg.
           Te egy igazán gyenge ember vagy, Hunn, és az nem változtat ezen semmit, hogy itt úgy tesznek, mintha ez nem volna rád igaz.

           Alter Ego

           Alter Ego

           (2020. május 29. péntek - 13:56)

           Higgyük el, lelked rajta, hogy belső meggyőződésed szerint az itteni különféle hadviseléseidet nem a létező legrosszabb szándék vezérelte, de szólok, kívülről azért ez nem mindig így látszott.

           Kicsit más: bármennyire esetleg igaz ügynek tűnik számodra az ilyen-olyan feminista csatározásokban való részvétel, de szerintem lényegét tekintve mégsem lehet az igazából több, mint értelmetlen sárdobálás. Bár bevallom, én nem tudom mi ez a nagy peres-háborús sztori, amiről félmondatokat írtak itt egyesek, meg talán te is, csak nekem derogál elolvasni – ilyesmit távolról nézni is sok lenne jóérzésű embereknek.

           Szóval őszinte jótanácsként mondom: a helyedben háromszor is meggondolnám, hogy mihez adod a lelkedet, mivel teszed kockára a mentálhigiénédet.

           Margarete

           (2020. május 29. péntek - 16:13)

           “Ezek elég komoly vádak, úgyhogy mutasd a bizonyítékot.”

           Előbb te a tieidet!

           “Azt meg, hogy egy megszállott troll hazugságait készpénznek veszed, aki ugye hozzád hasonlóan szintén csak hazudik, többet árul el rólad, mint rólam.”

           Itt csak te vagy a megszállott troll cicuka, és csak te hazudsz. A neked hízelgő white knightok veszik készpénznek a hazugságaidat, ami meg róluk árul el valamit.

           Hunn

           Hunn

           (2020. május 29. péntek - 23:00)

           Aranyos vagy ahogy terelni próbálsz, Serital, de nem levélhamisításról meg e-mail címekről beszélgettünk, úgyhogy lol

           Természetesen ha valaha is úgy döntenék, hogy véget vetek az életemnek, az továbbra is csakis a klasszikus incel-ámokfutás keretében történhetne meg.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 29. péntek - 23:15)

           Akkor meg talán olvasd el, mire #metoo-ztál, Hunn. :)

          Margarete

          (2020. május 29. péntek - 16:10)

          “Jó, akkor szépen mutasd a bizonyítékaidat”

          Neked hol vannak a Lenkézős, Gerle Évázós bizonyítékaid?

         Margarete

         (2020. május 29. péntek - 16:09)

         “Erre szúrtam be én válaszként, hogy annak idején felismertem, hogy velem is ilyesmit próbáltál volna csinálni, ilyesmi célokkal.”

         Ez tényleg így volt.

     Margarete

     (2020. május 29. péntek - 00:30)

     ” Lelkes Villő a barátnője Serial Slutnak”

     Tudtam!

     “Képeket, email címeket, leveleket hamisítanak, gusztustalan hazugságokat írnak le minden létező fórumon, természetesen csak álnéven”

     Itt van a kutya elásva.

    Margarete

    (2020. május 29. péntek - 00:25)

    “Az a gusztustalan hazudozó retek is az egyik feminista barátnőd?”

    Persze. A Gumiszobás nővel is haverkodik.

   Margarete

   (2020. május 29. péntek - 00:25)

   “és tök normális levelet írt a Mérő Vera, ”

   Mindannyian tudjuk, hogy egy szaros kis feminista vagy, azért véded.

  György Károly Tóth

  (2020. május 28. csütörtök - 22:31)

  A “nők lapja” nevezetű úgynevezett sajtótermék már jó ideje nem több homoszexuális-, és genderpropagandánál.
  Egy elrettentő példa:
  https://humenonline.hu/peticioval-szedetnek-le-a-nok-lapja-szivarvanycsaladokat-bemutato-hirdeteset/
  Az , hogy főszerkesztője “kénytelen volt” józan hangnemű újságíróját eltávolítani, kb. valószínűleg annyira fedi a valóságot, mint amikor a rákosista pártitkár “kénytelen” megveretni az ávósokkal a minorita szerzetest a faluban.

  Hunn

  Hunn

  (2020. május 28. csütörtök - 22:52)

  Szerintem rég ideje lenne már (társadalmi szinten is) leszögezni: igenis vannak olyan lelki/pszichológiai élethelyzetek, ahol a férfi a férfiasságát, a büszkeségét, az emberi tartását, a józan eszét – vagy mondhatnám úgy is: emberi egyenlőségét – csakis és kizárólag a nőnek adott pofonnal képes megőrizni/visszaszerezni. (Nem verésről: pofonról beszélek. Nem ugyanaz. Nagy különbség. Nem mindegy. Nagyon nem. Szerintem ha egy férfi szeret egy nőt, akkor pofonnál keményebb fizikai erőszakot nem alkalmaz ezekben az élethelyzetekben…)

  És ezeket a helyzeteket igenis a nők szokták kiprovokálni – ösztönösen vagy tudatosan – pontosan arra számítva, hogy minden férfi tartja magát a “nőt soha nem ütünk meg” című alapszabályhoz. A nők úgy vannak vele, hogy ők bizony mondhatnak vagy megtehetnek bármit, függetlenül attól, hogy az a férfit hogyan érinti. És ha az, amit mondanak vagy tesznek, a férfit negatívan érinti, akkor az a férfi így járt, és nem tehet ellene semmit, mert megütni úgysem üthet… Fordított helyzetben ez “természetesen” nincs így: neked férfiként úgymond kutya kötelességed érzékenyen odafigyelni, nehogy véletlenül valami olyat mondjál vagy tegyél, ami a nőt negatívan érintheti…

  A legszebb feminista gyöngyszem az, ahogy automatikusan ún. “bántalmazó kapcsolatnak” írják azt a párkapcsolatot, amelyikben az eredeti cikk szerint elcsattant az a bizonyos pofon. Holott simán lehet, hogy csávókám az elmúlt 20 évben úgy hajtott a melóban mint az állat, hogy az asszonynak és a gyereknek mindene meglegyen és tejben-vajban fürössze őket, és a hétköznapokban olyan szelíd, hogy a nyúl is taszigálja… Most életében először kiakadt a baszogatásra és a vita hevében adott egyetlenegy pofont…

  Ez a feministák szemében elegendő indok lenne ahhoz, hogy egy életre tönkretegyék ezt a férfit, hogy a nőt azonnali válásra, a gyerekkel együtt végleges elköltözésre, a férfi anyagi és emberi tönkretételére biztassák… Zárójelben jegyzem meg: az Isztambuli Szerződés alapján egy ilyen helyzetbe került férfit az államhatalom eszközeit is felhasználva, automatikusan tönkre kell tenni…

  Mondjuk a Nők Lapja az évtizedek óta a magyarországi feminizmus zászlóshajója, úgyhogy nem lep meg, ha onnan egy, a nőknek normális (azaz nem férfigyűlölő feminista) tanácsot adó újságírónőt automatikusan kirúgnak… Az is mindent elárul a nőközpontú, feminista társadalomról, hogy bár évek óta rengeteg férfi veszítette már el az állását, amikor olyan véleményt mert megfogalmazni, ami nem illett bele a feminista narratívába, mégis csak egy ilyen helyzetbe kerülő nő esetén tör ki ezen a felháborodás…

   lapposgutta

   lapposgutta

   (2020. május 29. péntek - 06:51)

   Ha egy iciripicirit emelnél a Xanax adagodon, ekkora éktelen fasságokat nem bődülnél bele a részvétlen ájerbe!
   Arany pici Bübüke, egy nőt fölösleges, értelmetlen és kontraproduktív ütlegelni, egy FÉRFI egyetlen szeme villanásával helyreteszi a legbegőzöltebb, hisztérikus hüvelyest is!

    hunbagira

    hunbagira

    (2020. május 29. péntek - 08:38)

    A nők -pontosan, azért mert nem volt részük benne, evolúciós mèrtékben meg no pláne, nem- nem tudják, mikor kell leállni. Nem ismerik fel azokat jeleket, hogy most hagyd abba a szájalást. Amit egy férfi igen, tehát pl a szemvillanást.
    És most jóindulatú voltam velük, hogy a hülyeségükre vezettem vissza a dolgot.

    Naooo

    Naooo

    (2020. május 29. péntek - 10:48)

    A nő olyan, mint a gyerek, vagy a cigány, csak ebből ért.

     lapposgutta

     lapposgutta

     (2020. május 29. péntek - 12:54)

     NEKEM elég egy szemvillanás.
     (volt, hogy egész cigánybrigádot kommandíroztam a TSz-ben és nekik is elég volt)

      common man

      (2020. május 29. péntek - 13:40)

      TE valami zenészféle vagy? Karmester, zeneszerző? Jávor Pál?

      hunbagira

      hunbagira

      (2020. május 29. péntek - 15:23)

      Nem faji alapon különítettem el a jellemző magatartást, hanem nemi.

      Naooo

      Naooo

      (2020. május 29. péntek - 19:57)

      Jóvan tata, vegye be a gyógyszerét oszt alvás, elég mára a mesékből.

      Margarete

      (2020. május 29. péntek - 20:56)

      “NEKEM elég egy szemvillanás.
      (volt, hogy egész cigánybrigádot kommandíroztam a TSz-ben és nekik is elég volt)”

      Hogyne tata.

      gpetersz

      gpetersz

      (2020. május 30. szombat - 00:14)

      Aztakurva. A te papád erősebb?

      Icedetin

      Icedetin

      (2020. május 30. szombat - 10:03)

      És elkezdődött a mesedélután! :D

      Marcell

      (2020. május 30. szombat - 23:44)

      1979-ben? Lehet, sajna azóta változott a világ. Ilyen szempontból rossz irányba.

      tobbneju

      tobbneju

      (2020. június 5. péntek - 06:34)

      Cigány brigád a TSZ-ben…… Jót röhögtem ezen. Cigány csapatban nem dolgozik semmit. Csapatban csak azon jár az eszük, hogy a munkaadót meg egymást hogyan basszák át. Nem véletlenül használjuk a “cigánykodás” kifejezést, ami a szavahihetőség teljes hiányával és a tisztességtelen viselkedéssel azonos kifejezés. Régen sem volt ez másképp, az előítéleteknek mindig valós alapjuk van. Ha te cigányt dolgoztatsz, akkor 10 emberből 2-nél ne legyen több a cigány. 2 cigány még rákényszerül, hogy felemelkedjen a másik 8 munkaszínvonalára. Fölötte már nem működik a dolog, az egész csapat teljesítménye leromlik a cigányok szintjére.

    Taki

    (2020. május 30. szombat - 20:57)

    Max azoknak elég a szemvillanás akik még rendes nevelést kaptak, abban az időben amikor a szülőknek, tanároknak, felnőtteknek volt még tekintélye.
    Egy liberálisan nem nevelt, mindent megengedtek sosem szóltak rá gyerekből olyan elmebeteg lesz aki soha nem fog leállni hanem végtelenbe nyomja a hisztit önzést stb és még ha odáig is fajul hogy elkezdik fizikailag helyre tenni (pl rendőrök) akkor is visít és hisztizik mint egy kisgyerek, mert erre szocializálódott, ebbe nőtt fel hogy neki mindent lehet.

     Taiko

     (2020. június 5. péntek - 02:10)

     Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy rendőrterrorral volt megtámogatva a tata szemvillanása. Abban az időben, amikor a tata kommandérozott, éjjelente-hajnalban szórakozásból rángatták ki a 14 és 70 év közötti cigányokat az ágyukból és verték meg gumibottal, főleg a férfiakat. A nőket csak pucérra vetkőztették, a szebbeket meg elvitték a ház mögé “kihallgatásra”. De azért ők is kaptak általában a kényeztetés mellé egy kis gumisimit.
     A cigány meg mehetett panaszra a rendőrségre. Vagy másnap hajnalban a szemvillantásos gazda alá dolgozni a téeszbe.

  Taki

  (2020. május 28. csütörtök - 23:30)

  Ironikus véletlen hogy Mérő Vera 1984-ben született :) (gy.k. Orwell 1984)

  DrMano

  (2020. május 28. csütörtök - 23:39)

  I.)
  A feleség dilemmája is hatalmas lehetett: “A férjem elvesztette az állását. Na most támogassam vagy inkább a házi munkával csesztessem? Hm, nehéz kérdés…”

  II.) Képzelt levél Mérő Verának
  “Kedves Mérő Vera!
  Öntől, mint a családon belüli erőszak szakértőjétől szeretnék tanácsot kérni. Egy hete kicsit elfajult a vita a feleségem és köztem. A vita hevében a feleségem hozzám vágott két tányért. Mi tévő legyek ezután?”

   Hunn

   Hunn

   (2020. május 29. péntek - 00:39)

   II.) “(Egyáltalán nem) Tisztelt DrMano!

   Miként azt az Isztambuli Szerződés is kimondja, ön rendszerszinten, strukturálisan nyomja el a feleségét!
   Az elnyomottak pedig a történelem során mindig is végső elkeseredésükben és teljesen jogosan léptek fel agresszívan elnyomóikkal szemben.
   Ebből következik, hogy férfiként természetesen ön és csakis ön a hibás, amiért felesége önhöz vágott két tányért is.
   Azonnal kérjen tőle bocsánatot!

   Mérő Vera sk.”

   Bazinga

   Bazinga

   (2020. május 29. péntek - 11:16)

   “Mi tévő legyek ezután?”

   Takarítsa fel a széttört tányérokat, és vegye ki a részét Ön is a házimunkában!

   Valami ilyesmi lehetne a válasz :D

  Hunn

  Hunn

  (2020. május 29. péntek - 01:31)

  Ez most komoly?
  A hazai feministák személyeskedő belső konfliktusairól olvashatok kommenteket – ráadásul maguktól az érintettektől – a Férfihang elnevezésű portálon?
  Mi történik velünk, emberek?
  Hova süllyedünk?

  A komment-szekció mostanában már nagyon kiábrándító.

  Amikor két-három éve idejöttem, itt olyan férfiak kommenteltek, akik:
  1. működőképes csajozási tanácsokat adtak egymásnak, mert sikeresek akartak lenni a szexuális életükben
  2. működőképes önfejlesztési tanácsokat adtak egymásnak, mert sikeresek akartak lenni a nőkkel való (pár)kapcsolataikban azáltal, hogy önmaguk legjobb verziójává váljanak
  3. próbálták Red Pill alapon megfejteni és megérteni a világot, mert rájöttek, hogy a szándékosan hazug Blue Pill/Feminista kondicionálásuk tette tönkre az életüket és tette sikertelenné a fiatalságukat
  4. próbálták kiokoskodni, hogy a patriarchális reakció hogyan állíthatná meg a feminizmus pusztítását, elsősorban a férfimozgalmak segítségével

  Intellektuálisan stimuláló, pozitív, fantasztikus közeg volt.
  Hol van az már…

  Érti valaki, hogy mi történt itt azóta, és miért?

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2020. május 29. péntek - 02:02)

   Szerintem nem történt semmi; csak most éppen más beszédtéma van színen vagy egy kicsit más társalgási ciklus. Semmi más…

   A “hazai feministák személyeskedő belső konfliktusairól szóló beszélgetéseknek” előbb-utóbb túl kellene mutatniuk önmagukon. Fel kellene ismerni, sőt felismertetni mindenkivel, hogy az egész kulturális életnek, társadalmi párbeszédnek és a sajtónak végleg ki kellene rekesztenie önmagából ezt a haszontalan, és gyakorta az ízléstelenségig fajuló jelenséget, hogy “feminizmus” címszó alatt totálisan alkalmatlan nők totálisan semmire sem alkalmas és méltatlan diskurzust folytathatnak, pitiáner háborúsdit játszhatnak köznyilvánosan.

    Hunn

    Hunn

    (2020. május 29. péntek - 02:31)

    De Alter Ego, ha te is azt mondod – amivel én maximálisan egyetértek- hogy:

    “az egész kulturális életnek, társadalmi párbeszédnek és a sajtónak végleg ki kellene rekesztenie önmagából ezt a haszontalan, és gyakorta az ízléstelenségig fajuló jelenséget”…

    …akkor mi miért nem rekesztjük ki őket innen a Férfihangról a jó büdös francba???

     hunbagira

     hunbagira

     (2020. május 29. péntek - 07:33)

     Hunn!

     Ezt nem így látom. Én még teret adnék a dolognak, bemutatnám, hogy ezek a féregkurvák egymást is ölik(ahogy általában a nők) Jó tükör nekik.
     Amúgy villőkével nekem is volt pár csörtém a fészen(becsületére váljon ő nem tiltott/’jelent vamzerkurva módszerrel indított ellenben a vasorrúbába murinai szaktárs nővel,- ha tudtam volna, hogy ez a boszorkány a szomszéd kisvárosba lakott még 2 éve is ehh, nah mindegy az elszalasztott lehetőségek-) mondjuk amikor s dolog élesedett volna ilyen-olyan irányba akkor ő is inkább a tiltassal reagált. Lehet a női megérzése úgy mutatta, hogy talán nem kellene kukoricázni.
     Apropó, kint voltál a deákon?

      Alter Ego

      Alter Ego

      (2020. május 29. péntek - 13:24)

      Így van. Az újságírás közügy. A női újságírás is közügy. A férfiaknak is kutyakötelessége kritikát mondani felette illetve tükröt állítani az ilyen jelenségeknek.

      Hunn

      Hunn

      (2020. május 29. péntek - 22:54)

      Természetesen voltam lent a Deákon, gyújtottam gyertyát a fiúk emlékére…

    Krisz101

    Krisz101

    (2020. május 29. péntek - 21:04)

    mit csodálkoztok. itt beszélgettek egymás között. múltkor saját néven vitatkoztam vele az index hu valamelyik isztambuli posztja alatt, simán megsemmisítettem antifeminista/red/black érveléssel, de senki nem állt mellém, sőt még a nők mellett ostoba white knightok is engem gyaláztak. ezért tanulatlan külső szemlélő számára mintha elvesztettem volna a vitát plusz ömlöttek a diszlájkok. ha nem álltok ki csak itt egymás között irogattok, nem lesz semmi, soha…

     Reszet Elek

     Reszet Elek

     (2020. május 29. péntek - 21:30)

     Mit értél el vele? Bárkit is az álláspontja megváltoztatására késztettél?

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2020. május 29. péntek - 21:37)

     Alapvetően szerintem nem a kihívásoktól futamodik meg senki, csakhogy az antifemenista-férfijogi véleményt kirekesztik egy csomó helyről, mert csak addig van magabiztosság, amíg a másik oldalt ignorálni lehet. Ha számításba vesszük a feminista gárdát, velük vitatkozni alapvetően nem tét, hiszen saját magukat is lejáratják önállóan. Amúgy is kockázatos dolog egy asztaltárságba keveredni velük, mert még összetévesztenék az embert azzal a szellemi színvonallal, szóval legfeljebb kellően nevettető gúnyrajzot készíteni az ellenfélről az egyetlen valódi kihívás.

     Te se tölts felesleges, értelmetlen dolgokkal túl sok időt, mert mint látod, még a végén úgy tűnhet, hogy te vagy a majomketrec rossz oldalán.

     A Férfihangon van bőven érv, tulajdonképpen elég egy-egy velős mondat kíséretében egy linket bedobni, terjeszteni az instant igét és távozni. :)

      SerialSlut

      SerialSlut

      (2020. május 29. péntek - 21:48)

      Abban azért igaza van, hogy ennek is van egy olyan értelmezése, hogy a férfihang is egy amolyan safe space, amiből mindenki csak ugat kifelé, de valódi csatát kevesen vállalnak fel. Értem, hogy erre nem is igazán van platform, mert a Facebookon megy a jelentgetés, tiltogatás, feminista felületeken azonnal száll a permaban, de pl. ezért jó az index, mert ha ott nem süllyedsz mélyre, hanem valóban higgadtan érvelsz, nem pedig mocskolódsz, akkor mindenki egyenlő esélyekkel indul és senki sincs kitiltva a véleményéért. Erre te azt mondod, az nem tét. Szerintem meg igazából az a tét, a csatamező, egyszerűen csak a szabályzatot kell betartani, tehát nem érv, hogy “mert egy mocskos feminista tetű vagy”, azért a taknyodon csúszol kifelé onnan, meg kell tanulni viselkedni. Ami meg azért hosszútávon jót szokott tenni azoknak, akik megszokták, hogy a safe space-ben kommunikálhatnak így, és tarthatják ezt érvelésnek. :)

       Alter Ego

       Alter Ego

       (2020. május 29. péntek - 21:53)

       A Facebook-al pontosan az helyzet, amit elmondtál: őt perc alatt hajítanak ki egyetlen ellenérvért a véleményterroristák. Ha meg az index fórumáról beszélgetünk, akkor engem történetesen az az ősinternetes, őskáoszos technológiai környezet is riasztott már egy évtizede is. :) De akik azon ‘”szocializálódtak”, azon kövültek be, azoknak biztosan “nélkülözhetetlenül komfortos”… :)

        Margarete

        (2020. május 29. péntek - 22:21)

        “őt perc alatt hajítanak ki egyetlen ellenérvért a véleményterroristák.”

        Surreal ugyanezt csinálja és ő is véleményterrorista.

        SerialSlut

        SerialSlut

        (2020. május 29. péntek - 22:29)

        Az ósdi technológiai környezettel mindenkinek baja van, mindenkit zavar, de az előnyeit kell nézni. (Bár pl. ott lehet lementett képet is csatolni, gifeket feltölteni, illetve többé-kevésbé működik a kereső, azaz ha egy-egy mondatra ráküldöd, akkor hamar megtalálsz régebbi hozzászólásokat is, amiket aztán egy hazudós képébe lehet nyomni.)

        1. A vélemény szabad. Hiába vamzerkodik bárki, azzal senkit sem tud ellehetetleníteni, hogy óbégat mindenféle elnyomásról. A tapasztalat azt mutatja, hogy a helyi feministáknak nem sikerült eddig betartaniuk a szabályzatot, ők csúsztak ki onnan a taknyukon a legtöbbször, aztán persze jöttek a konteók, hogy mert elfogult a moderátor és ők üldözött szegínáldozatok, de ez senkit sem hatott meg.

        2. A múlt nem változik. Nem lehet utólag átírni vagy törölni kommenteket, és minden visszakereshető. Nincs olyan, hogy “meglehet, ottsevótam“, mert sunyin átírja másnapra a problémás hozzászólást, az új verzió szerint meg már csak egy angyalnak tűnik.

        3. Rákényszeríti az emberekre, hogy viselkedjenek. Bizonyos szintig persze lehet személyeskedni, valamennyit tolerál belőle a moderatúra, de azért a lényeg akkor is az, hogy arra figyelj, amit mondanak, érvelj, ne pedig csak vagdalkozz, mocskolódj. Továbbá a csapat elvárja, hogy az állításaidat bizonyítsd, hozd a forrást, lobogtass statokat, támaszd alá, ne csak hasraütésre bemondj valamit.

        4. Ha értelmes dolgot írsz, ha bizonyítasz vagy ha igazad van, el van ismerve, mert egy értelmiségi közeg. Nincs olyan, hogy bármit mondasz, bármilyen jól is érvelsz, hülye vagy, csak mert nő vagy vagy épp antifeminista.

        Stb. Szóval szerintem valami ilyen felület az egészséges, nem pedig a safe space, amiben a tagok előbb-utóbb csak elvadulnak, és a reality checkektől is távol kerülnek.

         Taiko

         (2020. május 29. péntek - 22:39)

         Hogy nem szakad rád a plafon Serial Slut? Ki is abban a topikban a moderátor? Mesélnél róla egy kicsit? Nem ő volt az a hírhedt zsidó zaklatója Tomcat-nek? Nem az ő szárnyai alatt szedted-szeded össze a bullyingozó társaidat? Jó fedezék neked az a fórum, és főleg az a topik. Vastag bőr van a pofádon…

          SerialSlut

          SerialSlut

          (2020. május 29. péntek - 22:53)

          Az itteni működésed egy értelmes ember számára bizonyítja, hogy joggal vágtak ki onnan egy életre, te nem vagy emberek közé való, és persze arról is mélyen kussolsz, hogy fő bűneid egyike volt, hogy embereket akartál akasztgatni meg agyonveréseket ígértél be, amit nem tolerálnak arrafelé. Így lettél feminista szegínáldozat, aki azóta is hazudozik, patkánykodik, zaklat, fenyeget, üldöz millió álprofilról, akit csak ér. A férfihangot meg fel tudod használni erre, mert itt nincs moderáció.

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 29. péntek - 22:58)

           Tizenakárhány éve azért tiltottak ki onnan, mert a Bibliából idéztem nekik.

           Taiko

           (2020. május 29. péntek - 23:03)

           Biztos azért, mert csak az Újszövetségből idéztél. Ők kizárólag a Tórát értékelik.

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 29. péntek - 23:07)

           Nem értékelték.

           Mózes V. könyve 23. rész
           19. A te atyádfiától ne végy kamatot: se pénznek kamatját, se eleségnek kamatját, se semmi egyébnek kamatját, a mit kamatra szokás adni.
           20. Az idegentől vehetsz kamatot, de a te atyádfiától ne végy kamatot, hogy megáldjon téged az Úr, a te Istened mindenben, a mire kinyujtod kezedet, azon a földön, a melyre bemégy, hogy bírjad azt.
           Mózes V. könyve 15. rész
           2. Ez pedig az elengedésnek módja: Minden kölcsönadó ember engedje el, a mit kölcsönadott az ő felebarátjának; ne hajtsa be az ő felebarátján és atyjafián; mert elengedés hirdettetett az Úrért.
           3. Az idegenen hajtsd be; de a mid a te atyádfiánál lesz, engedje el néki a te kezed.

           Taiko

           (2020. május 29. péntek - 23:17)

           Én beraktam nekik a 109. zsoltárt. Öt perc múlva repültem, pedig mint tudjuk, az teli van szeretettel.

           lapposgutta

           lapposgutta

           (2020. június 4. csütörtök - 14:45)

           Az Ördög Bibliájából?
           (valami különös módon ENGEM Bibliáért egyszer se tiltottak ki, pedig jónéhány “svédasztalkeresztény” Kanadai Ősmasszívum méretű orcáját vertem bele egy.egy jól irányzott Újszövetség-textusba)

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. június 4. csütörtök - 21:19)

           Mondtuk már párszor: “egyre keményebb vagy frisco”..

           Taiko

           (2020. május 29. péntek - 23:04)

           Ezt tényleg nekem írtad, serial? El vagy te tévedve, de nagyon. :)

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 29. péntek - 23:12)

           Ez is elképesztően aljas és ocsmány tőled, hogy hülye birkáknak nézed az embereket itt (mondjuk, egyeseket jogosan), és olyan egyszerű eszközökkel manipulálod őket, hogy az igazság helyett elég annyit beírni, hogy zsidó, és akkor már semmi más nem is számít, csak mert sok kommentelő a kurucról jött.
           Erről beszélek, hogy te sem bírsz életben maradni egy olyan közegben, ahol ezt nem teheted meg, ahol ennyi nem elég, ahol nem mész semmire a szokásos mocskolódásokkal és dührohamaiddal.

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 29. péntek - 23:16)

           Tehát a zsidó maga a hazugság?

           Taiko

           (2020. május 29. péntek - 23:22)

           Mi bajod a tényekkel? A rosszindulat hatványozottan van meg egy zsidó emberben, a te bullyingozó moderátorod a fórumon meg zsidó. Ja, Mérő Vera is, milyen meglepő. Csak nem te is…?

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 29. péntek - 23:27)

           Az a szomorú, hogy itt senkinek fel sem tűnik, hogy neked nincsenek érveid, te nem tudsz vitapartner lenni, valójában nem vagy jó semmire, csak személyeskedsz, fantáziálsz, konteózol, vagdalkozol, “hazudsz, mert megteheted”. Ez is, hogy megpróbálod azzal ellenem fordítani az embereket, hogy azt lebegteted, zsidó vagyok (amúgy nem, de hát ugye az igazság kit érdekel), és nem érzik cikinek, hogy ennyi elég. Nem vagy te ostoba, kiismerted, hogy működnek az emberek, mivel tudod azonnal irányba fordítani őket úgy, hogy még csak fel se tűnjön nekik jó ideig, kivel is van dolguk valójában. Aztán majd leesik nekik a tantusz, és akkor kezdődnek a lenkétől elhatárolódások, csak addigra már rég hülyét csináltak magukból veled, te meg veregeted a vállad, hogy ezzel is eltelt egy év, addig sem unatkoztál.

           Naooo

           Naooo

           (2020. május 29. péntek - 23:37)

           Nekem a takaró szokott leesni, mért nem csinálnak tépőzárasat?

           Taiko

           (2020. május 29. péntek - 23:41)

           Neked mindenki lenke, te elmebeteg prosti? Ez a lenke már olyan, mint Columbo felesége. Ez a fixa ideád. Szerintem menj aludd ki magad, mert már megint túlpörögsz és csak mocskolódsz. Az meg nem érv, hogy Villő, M. Vera meg M. Angéla “tudnak korrektek is lenni”. Hát persze, amikor szövetkeznek veled egy kiadós netes zaklatásra. Normális ember már az első néhány kommented után felismeri benned a manipuláló, antiszociális zaklatót, fölösleges itt zsizsegnek ezen tovább.

           Most ha megengeded cikkeket olvasnék, szóval jó lenne, ha leszállnál rólam, keress magadnak más “áldozatot”.

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 29. péntek - 23:43)

           Aha, kezdődik a szegínáldozat műsor. :)

           Taiko

           (2020. május 29. péntek - 23:51)

           Tudod, mit serial, egyezzünk meg. Én cikkeket olvasok, te pedig addig szórakoztatási céllal elmeséled az ittenieknek az igazságot a zsidó, zaklató zsindexfórumos moderátor szövetségesedről. Csak hogy képet kapjanak a baráti társaságodról. Így megfelel?

           SerialSlut

           SerialSlut

           (2020. május 30. szombat - 00:03)

           Terroristákkal nem egyezkedünk, de annak örülök, ha inkább olvasással kötöd le a fölös energiáidat.

           Margarete

           (2020. május 30. szombat - 00:47)

           “Terroristákkal nem egyezkedünk”

           Ne pattogj te kis véleményterrorista!

           “annak örülök, ha inkább olvasással kötöd le a fölös energiáidat.”

           Nkeed is azzal kéne, főleg hogy hetente bejelnted a visszavonulásod :D :D

           Margarete

           (2020. május 30. szombat - 00:46)

           “Neked mindenki lenke, te elmebeteg prosti? Ez a lenke már olyan, mint Columbo felesége. Ez a fixa ideád.”

           Ne legyél vele szigorú! Neki mindenki Gerle Éva is :D

           Taiko

           (2020. május 30. szombat - 11:45)

           Margarete, én már kezdem irigyelni ezt a lenkét, valami olyasmit mondhatott ennek a serial prostinak meg az indexes bandájának, ami nagyon betalált. Már kezd halványan összeállni erről a lenkéről a kép, legalábbis, ahogy serial prosti agyában él.: lenke nő, vagy férfi, lenke fiatal, középkorú, esetleg öreg, lenke buzi, leszbi, transz, vagy hetero. Lenke konzervatív, vagy vadliberális, lenke vagy mérsékelt, vagy radikális feminista, de az is lehet, hogy meggyőződéses antifeminista. Lenke vagy egy személy, vagy hatszázhatvanhat, egy azonban biztosnak látszik: transzfajú lehet, mint a Sátán.
           Ez a lenke egy csoda, egy legenda, sőt ő maga a Legenda.
           Lenke, a Legenda hatalmas arc lehet, a magyar net trollcsászára. Aki ennyire képes triggerelni évek óta ezt a kurvát, az előtt megemelem a kalapom. :)

           Margarete

           (2020. május 30. szombat - 12:27)

           Ennyi :D :D Eldönthetné már végre mi is az a Lenke. És még van neki pofája másokat vádolni nüanszolással. De mit is várunk egy olyan trolltól, aki belső dimenziókban hisz :D :D

           “Aki ennyire képes triggerelni évek óta ezt a kurvát, az előtt megemelem a kalapom. :)”

           Az előtt én is.

           Margarete

           (2020. május 30. szombat - 00:44)

           “valójában nem vagy jó semmire”

           Mondja a munkanélküli netes troll :D

           “zsidó vagyok (amúgy nem, de hát ugye az igazság kit érdekel”

           Ne hazudj, csak rád kell nézni!

           “Nem vagy te ostoba, kiismerted, hogy működnek az emberek, mivel tudod azonnal irányba fordítani őket úgy, hogy még csak fel se tűnjön nekik jó ideig, kivel is van dolguk valójában”

           Te is ugyanezt csinálod az itteni manginákkal.

           Margarete

           (2020. május 30. szombat - 00:41)

           “(mondjuk, egyeseket jogosan”

           Például téged :)

           “és olyan egyszerű eszközökkel manipulálod őket”

           miért nem a saját eszközeidről beszélsz?

           Margarete

           (2020. május 30. szombat - 00:38)

           “Az itteni működésed egy értelmes ember számára bizonyítja, hogy joggal vágtak ki onnan egy életre”

           Az meg érthettelen, hogy ilyen működéssel hogy lehetsz te még mindig itt.

         Naooo

         Naooo

         (2020. május 29. péntek - 22:54)

         “mert egy értelmiségi közeg”

         Ezen felröhögtem, így kigúnyolni libsindexet.

         Margarete

         (2020. május 30. szombat - 00:36)

         “amiket aztán egy hazudós képébe lehet nyomni.”

         Vagyis a tiédbe?

         “A vélemény szabad+

         Mondta a véleméynterrorista.

         “egy értelmiségi közeg”

         Egy liberális koszfészek, de neked ez az értelmiség :d :D

         “szerintem valami ilyen felület az egészséges”

         Neked igen, mert elvegyülsz a többi retardált között.

         “nem pedig a safe space,”

         az anyád fasza nem safe space.

        Taki

        (2020. május 30. szombat - 21:01)

        Jaja, meg ilyen témákban ellent mersz mondani, felnyomkodnak vagy 200-an minden létező opcióval és a kb. semmire repülnek a 30 nap bannok.

        Marcell

        (2020. május 30. szombat - 23:55)

        Én az ősidőkben jártam csak az index fórumokra, már vagy 10+ éve nem. Tény, hogy ha modik liberálisok voltak is nagyrészt, akkor viszonylag korrektek voltak. Nem töröltek csak azért, mert nem értettek egyet veled. Polfórumban legalábbis. Olyanokért sem tiltottak ki, amit ma már csak a kurucon tolerálnak, vagy egy-két nem moderált helyen. A közeg fullasztóan balliberális túlsúlyú volt, az biztos, bár volt mindig pár kemény jobbos, aki csatázott velük. Tény, hogy az intellektuális szint jóval magasabb volt mint manapság, a facebook korában. Akkor még többnyire, vagy legalábbis messze számarányuk felett értelmiségi arcok neteztek (ezzel járt persze, hogy a zsidók is messze számarányuk felett képviseltették magukat pl. egy index fórumon, ott gondolom még most is).

         Margarete

         (2020. május 31. vasárnap - 02:31)

         Ez jó régen lehetett. Ma már nincs ilyen.

          Marcell

          (2020. május 31. vasárnap - 10:04)

          Az index indulásától (amikor Uj Péterék otthagyták az internetto-t és létrehozták az indexet – 1999) fórumoztam ott aktívan 5-6 évig (aztán meguntam őket végleg). OK, néha egy-egy nicket letiltottak, de bármikor regelhetett újat és folytathatta, ha kitartó volt.

       Naooo

       Naooo

       (2020. május 29. péntek - 22:17)

       A mocskos feminista tetű az tény, a tényekért kitiltanak a zsindexről?

       Margarete

       (2020. május 29. péntek - 22:19)

       “a férfihang is egy amolyan safe space, amiből mindenki csak ugat kifelé, de valódi csatát kevesen vállalnak fel.”

       Újabb Férfihangot lejárató megnyilvánulás.

       “a Facebookon megy a jelentgetés, tiltogatás, feminista felületeken azonnal száll a permaban”

       A te feminista oldaladon is :D :D

       “ezért jó az index, mert ha ott nem süllyedsz mélyre, hanem valóban higgadtan érvelsz, nem pedig mocskolódsz, akkor mindenki egyenlő esélyekkel indul és senki sincs kitiltva a véleményéért.”

       Ez az futtasad csak a liberális koszfészkedet. Onnan azért nem dobtak még ki téged, mert olyan gyökerek írkálnak oda, mint te :D

  tobbneju

  tobbneju

  (2020. május 29. péntek - 05:07)

  Azért én láttam gyerekkoromban, amikor apám tehetetlen dühe odáig fokozódott anyám ellen, hogy elsuhintott neki egy pofont. Gyerekként sajnos mindig apámmal kellett egyetértenem, pedig egy gyerek még érzelmi alapon hoz döntést. Felnőtt férfiként már inkább azon morfondírozom el néha, hogy milyen lélektani hatások miatt volt képes apám anyám halálig vele élni. Én már egy olyan sémák szerint üzemelő nővel mint anyám volt, már szóba se állnék. Ha meg tévednék véletlenül, akkor nem ütném, hanem otthagynám a francba. De pénz nélkül munkanélküliként ez nem lehet könnyű, mint ahogyan az ezzel járó tehetetlenségérzés sem. Munkám sincs, nem tudok elköltözni sem és egész nap összezárva kell hallgatnom ezt a borzalmas nőt……… Nehéz dolgok ezek.

  Toplak Zoltán

  Toplak Zoltán

  (2020. május 29. péntek - 06:17)

  Írtam én is az ügyről, több posztot is. Egymáshoz közel találhatóak.

  hunbagira

  hunbagira

  (2020. május 29. péntek - 07:59)

  Feminista “banda”háború a férfihangon, ez már döfi. Gittegylet többi része, mikor várható? :) Illetve már mindenki letiltogatott mindenkit ezért az elllenség területén kell, lerendezni a dolgokat?!:D

   SerialSlut

   SerialSlut

   (2020. május 29. péntek - 08:03)

   Milyen bandaháború? A férfihang írt egy posztot arról, mi zajlik odaát, itt meg szokás szerint ugrált pár kört a lenke. Semmi sem változott, senki sem jött ide, ugyanaz a banda maradt. :)

  LeelooDallas

  (2020. május 29. péntek - 08:25)

  Naivitás elhinni, hogy a magyar feminista aktivistákat tényleg azok az ügyek mozgatják, amik mellett kiállnak és boldog megelégedettség töltené el oket akkor, ha pl. nem lenne több kapcsolaton belüli eroszak. A harc és a lincselés a lényeg, illetve a hosi póz, a tömegek éljenzése. Egojátszma az egész. Ha tényleg az ügy lenne fontos, akkor nem ugranának csapatosan a torkomnak, amikor szelíden, kommentben felteszem azt a kérdést, hogy nem lenne-e érdemes és hosszútávon hatékonyabb az áldozatsegítés mellett azzal is foglalkozni, hogy mi van a bántalmazó oldalon? Azaz miért van pl. Magyarországon annyi alkoholista? Hogyan lehet rehabilitálni egy eldurvult kapcsolatot, ezt a lehetoséget miért zárják ki? A sok ütlegelt fiúgyerek nincs összefüggésben vajon a felnottkorú férfi bántalmazókkal? Mi van a nokkel? A filmekben miért teljesen normális azt mutatni, hogy felpofoznak egy férfit?

  Ezekre kaptam már meg azt, hogy áldozathibáztató vagyok (vajon melyik kérdés az), hülye, illetve a kedvencem, hogy biztos Stockholm szindrómám van egy agresszív pasi mellett :)

   Alter Ego

   Alter Ego

   (2020. május 29. péntek - 15:31)

   Respect! – Hölgyem, tiszteletem és elismerésem…

   tobbneju

   tobbneju

   (2020. június 4. csütörtök - 04:51)

   Ha összeszámolnánk életünk felnőtt emberektől kapott pofonjait és egyéb kis bántalmazásait (körmös, pajeszhúzás, stb.) – gyerekként anyánktól, egyéb nőrokontól, tanítónőtől, stb. – akkor igen jelentős női túlsúly valósulna meg. És lehet sulykolni a fiú gyerekbe, hogy “a lányoknak nem lehet még visszaütni sem”, azért ez egy téves szocializáció, rendkívüli módon megnehezíti az együttélést egy így szocializált nővel. Amikor pl. karmolna és erősen szorítanod kell a csuklóját, amíg lenyugszik. Aztán meg megy a bekékült csuklóját mutogatni rendőrnek/bíróságnak/Mérő Verának és társainak.

  Bazinga

  Bazinga

  (2020. május 29. péntek - 10:42)

  Ez a válasz nem tetszett Mérő Verának és gyűlöletklubjának, ezért “Az írástudó felelőssége” címen fontoskodó, lejárató nyílt levelet írtak a Nők Lapja szerkesztőségének a “helyes” áldozatsegítésről.

  Beleolvastam a levélbe, hát na. Kell hozzá egy arc és némi “parancsoló hajlam” egy ilyen nyilvános poszthoz. Az egy dolog, hogy nem ért egyet a pofon utáni “mediációval”, ez esetben szerintem vegye fel privátban a kapcsolatot a szerkesztőséggel vagy az újságíróval és győzze meg őket az igazáról. De ez így összességében csak egy nyilvános megszégyenítés az újságíróra nézve és nyomásgyakorlás a szerkesztőség felé, az áldozatvédelem pedig hozzá a körítés.

  Idézem: “arra jutottam, átfogó megoldásra van szükség”

  Ezt így lazán egy tőle független szerkesztőségnek leírja, hogy Ő erre jutott. Egy szimpla olvasó, még ha “szakértőként” is tekint magára, hogy jön ahhoz hogy ekkora arccal kijelentse: Ő erre jutott, átfogó megoldásra lesz szükség a szerkesztőség életében…

  “felajánlom, hogy a szerkesztőségnek – akár többedmagammal érzékenyítő tréninget tartok, természetesen pro bono felajánlásként”

  Ki ne mondana igent egy ilyen visszautasíthatatlan (és nyilvános) ajánlatra? Az ilyet nem illik visszautasítani, mert még kilógna a lóláb, hogy valójában az illetőt – a szerkesztőséget – nem is érdekli a nők boldogulása. Ami egy Nők lapjától elég fura lenne, ugyebár. Kb. így kell a falhoz szorítani valakit, hogy csak egyetlen jó választ tudjon adni.

  “A NANE honlapján az összes szükséges információ elérhető, ha valaki újságíróként a témával akar foglalkozni”

  Mert a NANE honlapja az valami jogforrás a témában? Annak úgy általában nem mondhat ellent egy szabad (!) újságíró?

  “…meg kell vizsgálni, illeszkedik-e még a tartalom az idők szavához, hasznosítja-e korunk tudását? És ha nem, változtatni kell. Személyekben, feladatkiosztásban, a felelősségek átgondolásával”

  De miért Mérő Vera ad tanácsokat egy szerkesztőség működésére és személyi döntéseire nézve? Nem elég a tréning, a munkáltató szerepét (hatalmát) is átvenné?

  tomgal

  (2020. május 29. péntek - 11:31)

  Ha minden olyan kapcsolat , ahol egyetlen, hangsúlyozom egyetlen pofon elcsattant, akár férfi, akár női részről azonnali szakítással járna, akkor az amúgyis siralmas vàlási rátánk, gyermeküket egyedül nevelők száma megdöbbentő módon növekedne. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy ez a pofon nem lehet az “első”, hanem csak az “ első és egyetlen “ . Van az a pillanat az ember életében, akár férfi, akár nő az illető , amikor minden összejön és sajnos a környezete ezt nem veszi észre – mi férfiak még hajlamosabbak vagyunk magunkba fojtani a stresszt. Hányan vannak olyan szülők , akik nem szokták verni a gyereküket , de elcsattant egy pofon az életükben , pedig a gyerekét az ember a párjánál is jobban szereti. Én is kaptam pofont apámtól egyszer. Félig-meddig meg is érdemeltem , nagyon rossz volt a pillanat, amikor minden összejött. Nem költöztem el, nem rohantam ügyvédhez, gyámhatósághoz , pedig 17 múltam. Megbeszéltük, soha nem fordult többet elő.
  Mondom mindezt úgy , hogy maximálisan elítélem a fizikai bántalmazást. ( önvédelem kivétel)
  Senkinek nincs joga verni a másikat, se férfinak, se nőnek és senkinek nincs joga tönkre tenni a másik házasságát férfigyűlölete okán. Pláne nem boszorkányüldözést rendezni azért, mert valakinek más véleménye merészelt lenni. Kurvára nincs (egyik sem) abban az élethelyzetben , nem volt jelen, nem ismeri a feleket. Ilyenkor ( még egy szakember is) csak személyes véleményen alapuló tanácsot tud adni.

   Bazinga

   Bazinga

   (2020. május 29. péntek - 12:03)

   Teljesen igazad van. Sajnos a feminista mantra ilyen szempontból abszolút nem mérlegel és mindent a szélsőségek alá rendel. Ha valaki 4 km/h-val átlépi a sebességhatárt, az enyhe szabályszegés. Ha 110 km/h-val az pedig elég súlyos. A feminista szerint a 4=110, és ugyanolyan erővel kell lecsapni az enyhe szabályszegőre is, holott ezt az életidegen, téves felfogást már rég meghaladta az emberiség és úgy általában a kriminológia vagy a büntetőpolitika. Nem értik meg (legalábbis a naivabbak, mert szerintem van belőlük bőven), hogy a túlbuzgó “vadászatuk” ilyen szempontból többet árt az igazságnak és a társadalomnak, mint amennyit használ a valódi áldozatoknak.

  schwarzwald

  (2020. május 29. péntek - 18:57)

  Egy pofonból ekkora szarcunamit csapni… Érzéketlen, idegesítően ostoba megnyilvánulásokra én sem tudok reflexből dorombolni. Szálljon magába inkább, francnak kell a szennyest teregetni! Vagy menjen és pasizzon! Csessze szét a gyerekei és a férje életét is! Élvezkedjen! 10-ből 7 így jár el. Egy pofon… f@szomat már!

  Krisz101

  Krisz101

  (2020. május 29. péntek - 21:03)

  mit csodálkoztok. itt beszélgettek egymás között. múltkor saját néven vitatkoztam vele az index hu valamelyik isztambuli posztja alatt, simán megsemmisítettem antifeminista/red/black érveléssel, de senki nem állt mellém, sőt még a nők mellett ostoba white knightok is engem gyaláztak. ha nem álltok ki csak itt egymás között irogattok, nem lesz semmi, soha.

  Rokapapa

  Rokapapa

  (2020. június 1. hétfő - 21:24)

  Nekem erről eszembe jut több cikk is ami itt jelent meg a férfihangon.

  Évente 4-5 jólsikerült cikk jekenik meg ezen az oldalon az antifeminista szervezetek sikereiről és arról miként hiteltelenedik el a feminizmus.

  Ez lenne az a siker vagy hiteltelenség?!

  A feminizmus terjed és sose volt még annyira erős és lendülezes mint manapság. Félek ez a rohamos erősődés csak fokozódni fog.

   hunbagira

   hunbagira

   (2020. június 1. hétfő - 23:08)

   Világszinten egyre erősödik a “kultúrmarxista” őrület, így annak feminista leágazása valóban.
   Viszont közép-kelet európában az ellenállás is ezzel szemben.

    Reszet Elek

    Reszet Elek

    (2020. június 2. kedd - 15:29)

    Ezt talán nem ismered… https://www.oneforisrael.org/

     hunbagira

     hunbagira

     (2020. június 2. kedd - 18:57)

     Ez nekem jött Elek?

      Reszet Elek

      Reszet Elek

      (2020. június 2. kedd - 21:20)

      aha

       hunbagira

       hunbagira

       (2020. június 2. kedd - 21:38)

       És mi a kapcsolat hozzá?:) mármint a hszemhez.

        Reszet Elek

        Reszet Elek

        (2020. június 3. szerda - 08:00)

        Semmi. Inkább hozzád. Hátha hasznos adalék a “zsidrológiai” kutatásaidhoz.

         hunbagira

         hunbagira

         (2020. június 3. szerda - 08:25)

         Nem kutatom én őket-nem vagyok rosenberg :) – csak, ha szembejönnek lejegyzem a tapasztalataimat.

          Reszet Elek

          Reszet Elek

          (2020. június 3. szerda - 14:51)

          Azt hittem te amolyan jew whisperer vagy, esetleg zsidókkal táncoló.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. június 3. szerda - 15:17)

           Nem, nem vagyok. :) …a titkos rajongójuk.

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. június 3. szerda - 18:40)

           Ortodoxokkal pont nincs -annyira- bajom, a szatmáriakkal különösen nincs.
           A kabbalista-illuminátus fővonalt, nem kedvelem.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 3. szerda - 20:22)

           “A kabbalista-illuminátus fővonalt, nem kedvelem.” – No és azok kik?

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. június 3. szerda - 21:04)

           A “királyi család” (rothscildok) első “asztalnokuk” gyuribácsi. Adam “Spartacus” Weishaupt, David Ricardo, Marx, Lenin( és tsai)”frankfurti iskola” , Aleister Crowley. Stbstbstbstb

           Taiko

           (2020. június 3. szerda - 21:23)

           Ne kötekedj, Elek! Kérdezd meg Deansdale-től, ő ennek a tudósa. :)

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 4. csütörtök - 11:39)

           Csak kíváncsi vagyok.
           A kabbalizmusuk és illuminátusságuk miben nyilvánul meg?

           https://www.youtube.com/watch?v=W1FYS9x-EP4

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. június 4. csütörtök - 11:54)

           Közvetlen deizmusukban, agnoszticizmusukban, ateizmusban és itt jön a lényeg eltitkolt moloch/mammon/baal/lillith kultuszban, ami ellen a zsidó próféták felléptek, tehát a tiszta sátánizmusban.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2020. június 4. csütörtök - 13:09)

           Hol van erre bármilyen bizonyíték?

           hunbagira

           hunbagira

           (2020. június 4. csütörtök - 14:21)

           A szemed előtt…:P zsidó feminista kurvák totális abortuszpártisága, hogy fér össze a tórával?
           A moloch/lillith kultuszokkal igen.

           Jinjangologus

           Jinjangologus

           (2020. június 4. csütörtök - 14:54)
           hunbagira

           hunbagira

           (2020. június 4. csütörtök - 15:04)

           Nah kiderül, hogy tényleg gyíkmeberek..:D

           Naooo

           Naooo

           (2020. június 4. csütörtök - 22:55)

           Ezek a fehér nőknek propagandolják az abortuszt, zsidócigányniggerarab ellése nem zavarja őket.

  Taiko

  (2020. június 3. szerda - 21:29)

  Alter Ego, nem akarlak sürgetni, de várható valamikor egy cikk az amerikai eseményekről? Ott a konzervatív oldal és az alt right éppen megroppanni látszik…

   hunbagira

   hunbagira

   (2020. június 4. csütörtök - 07:13)

   Összefoglalom neked Taiko. A második vh lezárása, de különösen az 1968asok térfoglalása után mára csak áljobboldal létezik. Eme áljobboldal -az altright- megjelenésével 2 felé oszlott. Van a régi csapat “mürkül mami” “isiászos juncker” stb, akik a színjátékot sem játszák nagy hévvel. Ratyimenetre járnak Marx szobrokat avatnak “keresztény konzervatívként (sic!) stbstbstb
   És van a másik csapat, akik egy fokkal komolyabban veszik ezt (néha szlogen szinten piszlicsáré dolgokban mondanak jókat, de kb ennyi) Idetartozik a mi vityuskánk, bolsonaro, salvini, és trampli (témánk tárgya). Nos trumpot a félhülye hívei tényleg egyfajta megváltónak tartják, félhülye ellenségei meg egyfajta amerikai führernek (de közben az amerikai politikában tettekben/ tényekben nem lett elmozdulás konzervatív irányban pl:trampli kevesebb illegálist deportáltott mint a makimajom a nagy dumák ellenére. vagy a közel-kelet kérdése a nagy dumák ellenére nem mert kivonulni ugyanakkor odacsapni sem, a “liberális” makimajom itt is előzi mindenben dróncsapások, kommandóakciók, csak a hallgatólagos egyensúlyt borította meg, hogy a zsidóknak odaadta a jordán völgyet)
   És mit szűr le az átlag hülye altjobbos, hogy átbaszták ezért passzív lesz, az ellensége pedig vérszemet kap sőt revansot akar venni -a valójában (egy- két inkább tahó/troll kiszólásért mint jobbos szövegért)- semmiért.

  hunbagira

  hunbagira

  (2020. június 4. csütörtök - 07:17)

  A férfihang minden olvasójának, hitet és reményt kívánok eme szomorú évforduló kapcsán
  NEM, NEM, SOHA

  tobbneju

  tobbneju

  (2020. július 3. péntek - 19:52)

  Ennek a Mérőnek inkább Németországban kellene most elmagyaráznia a bordélyházak bezárása miatt tüntető prostituáltaknak, hogy ők áldozatok és remek állások várják őket az uborkaföldeken/gyári futószalagok, stb. mellett, úgy mint számos más nőt és férfit is. Meglepő, hogy nem az elnyomó férfiak tüntetnek a bordélyok újranyitásáért. https://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/prostitualtak-tuntettek-a-bordelyhazak-ujranyitasaert-2364833/

  Pash Cutter

  Pash Cutter

  (2020. július 4. szombat - 14:38)

  Sokat gondolkodtam, hogy kirakjam ide eme két írásom linkjét. Kevésbé érinti a feminizmust, inkább a jobboldali értelmiség problémáival foglalkozik. Ugyanakkor az első írásomban beszélek M. Dobos Marianne-ről is, aki 1, jobbról támogatta be Baukó Éva undorító lejárató-hadjáratát Havas Henrik ellen, és 2, jobber barátnőivel szintén beszálltak egy műsor erejéig a Mérő Vera által Koronczay Lilla ellen indított rágalomhadjáratba. A cikkem alatt van néhány link, azon belül egy, ami tovább visz Toplak Zoltán cikkére, ahol több infó is van az esetről, köztük egy videó a műsorról.

  Zsoldosok a jobboldalon
  grafomanpali.blog.hu/2020/06/03/zsoldosok_a_jobboldalon

  Zsoldosok a jobboldalon 2.
  grafomanpali.blog.hu/2020/06/20/zsoldosok_a_jobboldalon_502

   cs004

   (2020. július 5. vasárnap - 03:56)

   Elolvastam, és csak egyetlen kérdés maradt:

   Van-e olyan ember, aki a “definíciód” szerint nem “zsoldos”?

   „Jobboldali az, akit most a hangos többség utál. Most ez a jobboldaliság. Ha nem állsz be a soraikba, akkor jobboldali vagy.” – mondja a zsoldos.

   Mivel ez egy tény, nem értem a “zsoldos” szó hogy keveredik ide?

   A “Black Lives Matter”-e felhajtás pontosan a “zsoldos” szavait igazolja….

   “Ami még megdöbbentő, az, hogy bizonyos témák kapcsán mennyire összezárnak a Balliberális Network és a NER szolgálólányai. Koronczay Lilla felvetett pár férfijogi szempontot a párkapcsolaton belüli erőszak témájában, mire Mérő Vera, a Balliberális Network szolgálólánya már indította is a rágalomhadjáratot Koronczay ellen, a NER négy szolgálólánya, Párkányi Eszter, Tisóczki Flóra, Kroó Zita és M. Dobos Marianne pedig a HírTV Címlap műsorában besegített Mérő Vera rágalomhadjáratába.”

   Mert alapjában véve nők, ebből következően feministák, mire ez a meglepődés?

   “Mi ma a zsoldos?

   A zsoldos az az ember, aki egy valamiért ragad pengét: a zsoldért. Ami számít neki, az a pénz, a bér, a konc, a zsákmány. A bankszámlára érkező havi pénzösszeg. Ez a materiális létezés kizárja az elveket, az ideákat, az ideológiákat, az eszméket. A zsoldos, mivel nem hisz semmi magasabb rendűben, csak a mindennapi túlélésben, nem is teszi oda magát szívvel-lélekkel egyetlen ügynek sem. A zsoldos egy olyan minőség, ami megtalálható az élet majdnem minden színterén: a hadseregben, a munkahelyen, az oktatásban, a művészetben, a sportban, az egészségügyben, az értelmiségben, a politikában.”

   Egy dolgot felejtettél még el “odabiggyeszteni”, éspedig azt, hogy a definíciód alapján az emberek 90+%-a “zsoldos”…….a maradék10-% meg az “önjelölt”, “kényszerűségből erényt bizonygató”, ” kiváltságos” messiás………

Vélemény, hozzászólás?