Alter Ego
208 megosztás

A megveszekedett radikális feminista Mérő Vera kicsinálta a Nők Lapja egyik újságírónőjét

A feminista kluboknak nem csak derogál a vita az antifeministákkal és a férfijogi szervezetekkel, hanem félnek is tőle mint tűztől. Tehát pótcselekvésként egymást püfölik a “feminista jóakarat” és a világmegváltás jegyében. Nagyon jót nevethettük például akkor is, amikor Papp Réka Kinga és Bajusz Orsolya egy kocsmában leköpködte és nejlonszatyorral verte egymást. True story! Viszont sajnálatos módon a dolog kezd olyan csúnyán elfajulni,  hogy az elborult agyú feminista ragadozóknak immár jobb sorsra érdemes újságírónők is áldozatául eshetnek.

Mérő Vera – A “Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” facebookos feminista gyűlöletklub fővezére – A HVG fotója

Az egész sajtót lekötő legfrissebb zaftos botránytéma, hogy a megveszekedetten radikális feminista Mérő Vera nekiment a Nők Lapja szerkesztőségének, mert a lap egyik újságírónője, Koronczay Lilla egy olvasói levelet  megválaszolva türelemre, női empátiára és higgadt problémamegoldásra biztatott egy nőt, akinek erőszakos konfliktusig (pofon) fokozódott a házastársi vitája a férjével.

“Még ma is ég a helye, képtelen vagyok túltenni magam rajta. A gyerekek, szegények, nagyon megijedtek, a könnyeimet nyelve fektettem le őket, és kivonultam a nappaliba aludni. Végigzokogtam az éjszakát. Azóta így vagyunk, pedig már eltelt egy hét.” – Írta levelében a Nők Lapja olvasója, aki elmondta azt is, hogy a története egyfajta krantén-krízis; a vitákhoz az vezetett, hogy a férje elveszítette a munkáját, amitől depresszióba esett, és a nő elvárásával szemben a férfi a “noszogatás” ellenére sem segített eleget otthonléte alatt a házimunkában.

Erre a levélre Koronczay Lilla újságírónő a következő választ adta közre a Nők Lapja hasábjain:

Maximálisan együttérzek önnel, nagyon megalázva érezheti magát. De tudnia kell, hogy az agresszió legtöbbször tehetetlenségből fakad.

A férje alól váratlanul kihúzták a talajt, ráadásul egyelőre a fény sem látszik az alagút végén, ettől annyira lehangolt és ingerlékeny.

Ez persze nem menti fel az alól, hogy a hozzá legközelebb álló embert megütötte. Mégis azt mondanám, próbálják ezt megbeszélni egymással, mielőtt nagyon elfajulna a dolog.

Továbbá hozzátette, hogy veszekedés helyett próbálja meg inkább humorral, játékosan bevonni a férfit a házimunkába és a család életébe. “Talán ha többet járnának ki a természetbe? A focizás a gyerekekkel, a szaladgálás garantáltan oldaná a feszültségüket. Azt se tartom ördögtől valónak, ha ön is megengedi magának olykor, hogy kiüljön a férjével az erkélyre.”

Ez a válasz nem tetszett Mérő Verának és gyűlöletklubjának, ezért “Az írástudó felelőssége” címen fontoskodó, lejárató nyílt levelet írtak a Nők Lapja szerkesztőségének a “helyes” áldozatsegítésről. A közismerten az uszítás határáig férfigyűlölő NANE civilszervezet szakmai anyagait ajánlották mindenki figyelmébe. Ez több, mint egy rossz vicc, hiszen régen tudhatjuk, hogy a NANE nem csak kétes értékű statisztikákkal érvel, hanem “szakmai” anyagait egy nemzetközi szélhámos álpszichoterapeutával, Szil Péterrel íratja. Tehát a NANE véleménye a legkevésbé mérvadó a női-férfi konfliktusok és társadalmi problémák tekintetében. Szégyen, hogy mindehhez az áltudományos, férfigyűlölő “munkához” még állami támogatásokat is kaphatnak. Mérő Vera férfigyűlölő klubja is ezekből a “szakmai” ajánlásokból alakítja ki társadalompusztító álláspontját.

Habár Mérő Vera hangsúlyozottan pro bono (publico) felajánlásként ajánlkozott “érzékenyítő tréning” megtartására a Nők Lapja szerkesztőségének, mégis egy ilyen ajánlkozás kapásból eszünkbe idézheti a feminista-bűnözés világszerte elterjedt, ismert trükkjét: egy lejárató kampány után “érzékenyítés” néven beférkőznek egy médiatermékhez illetve céghez és az így megnyíló lehetőséget aztán nem csak arra használják fel a feminista szélhámosok, hogy elferdült véleményüket monopolizálják, hanem ráadásul az ellehetetlenített áldozatot még pénzzel is alaposan lehúzzák.

Koronczay Lilla újságírónő vette a fáradságot és megkereste Mérő Vera gyűlöletklubját – számításba nem véve, hogy a hiénákat tilos etetni – hogy feltegye nekik a kérdést:

„Ti valóban azt tanácsoltátok volna a levél írójának, hogy most azonnal hagyja ott a gyerekei apját, a nélkül, hogy elbeszélgettek volna a történtekről? Azóta a hölgy megírta, hogy a férje bocsánatot kért tőle, és megígérte, hogy soha többé nem emel kezet rá.”

Koronczay Lilla – A Nők Lapja feministák által ellehetetlenített újságírónője – A Nők Lapja fotója

Feminista gyűlölethálózatokra persze lehetetlen észérvekkel hatni, most is addig-addig fokozták a feministák a nyomást maffia-stílusú kapcsolati hálójukon keresztül intrikálva és a feminista ügyekre rezonáló, jellegzetes karakterisztikájú sajtót felhasználva, amíg Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője megszólalni nem volt kénytelen és lényegében menesztette munkájából Koronczay Lillát:

„A Nők Lapja az alapértékeihez híven a családot helyezi a középpontba. Ahogy mindig, itt is leírjuk, hogy a nőkkel szembeni családon belüli erőszak az emberi méltósággal szembeni súlyos támadás. A felelősség mindig azt terheli, aki ütésre emeli a kezét. A Nem bocsátom meg cikk kapcsán hibázott a magazin abban, hogy nem szakértő válaszolt egy ilyen nehéz helyzetben levő olvasó levelére. Egy bántalmazó kapcsolatban az empátiára buzdítás nem jelenthet tényleges megoldást. Bocsánatot kérünk minden kedves olvasónktól, és együttérzésünket fejezzük ki minden érintett felé.

Fontosnak tartjuk, hogy a családtagok biztonságban, szeretetben, egymást támogatva éljenek együtt. Ennek egyik záloga a nők és a férfiak közötti tényleges egyenlőség elősegítése. Elítéljük az erőszak minden formáját, így a családon belüli agressziót is, legyen az lelki, verbális vagy fizikai.

A mai nap során több családon belüli erőszak bántalmazottjait támogató szakértővel is konzultáltunk, a jövőben csak az ő szakmai támogatásukkal jelentetünk meg cikket a témában. (…) Koronczay Lilla Tárd ki a szíved! sorozatából a már korábban nyomdába küldött és május 27-én megjelenő rész lesz az utolsó. A szerkesztőség, amelynek értékei között a hiteles tájékoztatás alapvető fontosságú, a jövőben az olvasói levelekre csak képzett szakemberek tollából származó megszólalásokat közöl.”

Bocsánatkérésbe hajszolták Koronczay Lillát is, aki így írt:

„Kétségkívül hibás volt a válaszom. Hiszen nem mondta ki egyértelműen, amit egyébként gondolok, hogy egyetlen pofonra sincs mentség, és hogy az erőszak megengedhetetlen. Nem ítélte el a férfit kategórikusan, és túlságosan is az elkövetőt mentegette. Hiba volt. Ezúton kérek elnézést mindenkitől, akit megbántottam vele!”

Jóvátehetetlen hibát követett el Vékási Andrea főszerkesztő, amikor eltűrte, hogy az általa vezetett sajtótermék tanácsadó-véleményrovatát kívülről szerkessze és szervezze egy feminista gyűlöletcsoport, hogy az az általuk felállított vélemény-ÁVO és gondolatrendőrség szájíze szerint működjön. Pedig nyilvánvaló, hogy egy női lap tanácsadó rovata nem egy feminista szabályrendszer szerint tevékenykedő áldozatsegítő központ, hanem egy önálló véleményt közlő irodalmi produktum, amelyet éppen hogy egyéni, sajátos látásmódja miatt keresnek azok, akiknek az egybe vág saját ízlésükkel és igényükkel.

A feminista viperafészek hisztériakeltését már csak azért is szükséges lett volna fenntartásokkal kezelnie a főszerkesztő nőnek, mert a Mérő Vera féle feminista gyűlöletklubnak olyan vezéregyéniségei vannak, mint az inkriminált nyílt levél alatt elsők között lelkendező Dr Lelkes Villő Márta, akinek a régi tapasztalatok szerint is kedvelt elfoglaltsága a szervezetekkel és magánszemélyekkel szembeni intrika és mocskolódás, ami már több esetben is ügyészi illetve bírói szakig jutó feljelentéseket keletkeztetett rágalmazás és hamis vád miatt. (Közzétett periratokat lásd itt.)

Mélyen lehangoló, hogy minden ilyen akcióval egyre inkább sodródik a női lapok amúgy is silány kultúrája a feminista egyenvélemény és a kötelező gyakorlattá váló férfigyűlölet felé. Csak az olvassa, aki bírja agyvérzés és gumiszoba nélkül, hogy elferdült gondolkodású, trágyát okádó szájú blogerinák, szélhámos álpszichoterapeuták, bűnvádi eljárás alá helyezett jogászdoktornők, vég nélkül zaklató, pereskedő viperák, szatyorral verekedő botrányhősnők, münchausen szindrómás hazudozók, köztörvényes feminista bűnözők tematizálják ma a női kultúrát és a női újságírást.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
208 megosztás


275
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
23 Egyéni hozzászólás
252 Válasz hozzászólás
4 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
33 Hozzászólások szerzői
Pash Cutterthe hermitszombathkToplak Zoltántomgal Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

Faszi feje van.

OscarOmega
Olvasó
OscarOmega

Simán. A szeméből sem a felebaráti szeretetet olvasom ki.

hunbagira
Újságíró

Igazi,rohadt, korcs,zsidó kurva, aki a neofiták buzgalmával akar bizonyítani.
Soha sem 7.kerületi,újlipociai telivérekből lesz a leghangosabb/leggyűlölködőbb..

Marcell
Olvasó
Marcell

Az anyja nem zs? Mérő László fajgyalázott? Mondjuk nem lep meg…

Naooo
Olvasó
Naooo

Ki az a hülye, aki ilyen hajléktalankinézetű marxutánzatot komolyan vesz?

Marcell
Olvasó
Marcell

A könyvei nem olyan rosszak egyébként.

Marcell
Olvasó
Marcell

Férfigyűlölő leszbikus lehet.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Már nem azért, Villőnek semmi köze az egészhez (azon kívül, hogy esetleg “lájkbűnözést” követett el ismét), amúgy meg ez a botránytól elég messze van, és tök normális levelet írt a Mérő Vera, amire kapott egy normális reakciót, szóval nem értem, miért foglalkozol ilyen ügyekkel, az ennél tízszer súlyosabbal meg nem.

Margarete
Vendég
Margarete

“és tök normális levelet írt a Mérő Vera, ”

Mindannyian tudjuk, hogy egy szaros kis feminista vagy, azért véded.

György Károly Tóth
Olvasó

A “nők lapja” nevezetű úgynevezett sajtótermék már jó ideje nem több homoszexuális-, és genderpropagandánál.
Egy elrettentő példa:
https://humenonline.hu/peticioval-szedetnek-le-a-nok-lapja-szivarvanycsaladokat-bemutato-hirdeteset/
Az , hogy főszerkesztője “kénytelen volt” józan hangnemű újságíróját eltávolítani, kb. valószínűleg annyira fedi a valóságot, mint amikor a rákosista pártitkár “kénytelen” megveretni az ávósokkal a minorita szerzetest a faluban.

Reszet Elek
Újságíró
Hunn
Újságíró

Szerintem rég ideje lenne már (társadalmi szinten is) leszögezni: igenis vannak olyan lelki/pszichológiai élethelyzetek, ahol a férfi a férfiasságát, a büszkeségét, az emberi tartását, a józan eszét – vagy mondhatnám úgy is: emberi egyenlőségét – csakis és kizárólag a nőnek adott pofonnal képes megőrizni/visszaszerezni. (Nem verésről: pofonról beszélek. Nem ugyanaz. Nagy különbség. Nem mindegy. Nagyon nem. Szerintem ha egy férfi szeret egy nőt, akkor pofonnál keményebb fizikai erőszakot nem alkalmaz ezekben az élethelyzetekben…)

És ezeket a helyzeteket igenis a nők szokták kiprovokálni – ösztönösen vagy tudatosan – pontosan arra számítva, hogy minden férfi tartja magát a “nőt soha nem ütünk meg” című alapszabályhoz. A nők úgy vannak vele, hogy ők bizony mondhatnak vagy megtehetnek bármit, függetlenül attól, hogy az a férfit hogyan érinti. És ha az, amit mondanak vagy tesznek, a férfit negatívan érinti, akkor az a férfi így járt, és nem tehet ellene semmit, mert megütni úgysem üthet… Fordított helyzetben ez “természetesen” nincs így: neked férfiként úgymond kutya kötelességed érzékenyen odafigyelni, nehogy véletlenül valami olyat mondjál vagy tegyél, ami a nőt negatívan érintheti…

A legszebb feminista gyöngyszem az, ahogy automatikusan ún. “bántalmazó kapcsolatnak” írják azt a párkapcsolatot, amelyikben az eredeti cikk szerint elcsattant az a bizonyos pofon. Holott simán lehet, hogy csávókám az elmúlt 20 évben úgy hajtott a melóban mint az állat, hogy az asszonynak és a gyereknek mindene meglegyen és tejben-vajban fürössze őket, és a hétköznapokban olyan szelíd, hogy a nyúl is taszigálja… Most életében először kiakadt a baszogatásra és a vita hevében adott egyetlenegy pofont…

Ez a feministák szemében elegendő indok lenne ahhoz, hogy egy életre tönkretegyék ezt a férfit, hogy a nőt azonnali válásra, a gyerekkel együtt végleges elköltözésre, a férfi anyagi és emberi tönkretételére biztassák… Zárójelben jegyzem meg: az Isztambuli Szerződés alapján egy ilyen helyzetbe került férfit az államhatalom eszközeit is felhasználva, automatikusan tönkre kell tenni…

Mondjuk a Nők Lapja az évtizedek óta a magyarországi feminizmus zászlóshajója, úgyhogy nem lep meg, ha onnan egy, a nőknek normális (azaz nem férfigyűlölő feminista) tanácsot adó újságírónőt automatikusan kirúgnak… Az is mindent elárul a nőközpontú, feminista társadalomról, hogy bár évek óta rengeteg férfi veszítette már el az állását, amikor olyan véleményt mert megfogalmazni, ami nem illett bele a feminista narratívába, mégis csak egy ilyen helyzetbe kerülő nő esetén tör ki ezen a felháborodás…

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Ha egy iciripicirit emelnél a Xanax adagodon, ekkora éktelen fasságokat nem bődülnél bele a részvétlen ájerbe!
Arany pici Bübüke, egy nőt fölösleges, értelmetlen és kontraproduktív ütlegelni, egy FÉRFI egyetlen szeme villanásával helyreteszi a legbegőzöltebb, hisztérikus hüvelyest is!

hunbagira
Újságíró

A nők -pontosan, azért mert nem volt részük benne, evolúciós mèrtékben meg no pláne, nem- nem tudják, mikor kell leállni. Nem ismerik fel azokat jeleket, hogy most hagyd abba a szájalást. Amit egy férfi igen, tehát pl a szemvillanást.
És most jóindulatú voltam velük, hogy a hülyeségükre vezettem vissza a dolgot.

Naooo
Olvasó
Naooo

A nő olyan, mint a gyerek, vagy a cigány, csak ebből ért.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

NEKEM elég egy szemvillanás.
(volt, hogy egész cigánybrigádot kommandíroztam a TSz-ben és nekik is elég volt)

common man
Olvasó
common man

TE valami zenészféle vagy? Karmester, zeneszerző? Jávor Pál?

hunbagira
Újságíró

Nem faji alapon különítettem el a jellemző magatartást, hanem nemi.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jóvan tata, vegye be a gyógyszerét oszt alvás, elég mára a mesékből.

Taiko
Olvasó
Taiko

Ne hergeld, Naooo, ne hergeld! Még a végén a tata összevonja a szemöldökét és akkor jaj lesz neked is.

Somogyi József
Vendég
Somogyi József
Margarete
Vendég
Margarete

“NEKEM elég egy szemvillanás.
(volt, hogy egész cigánybrigádot kommandíroztam a TSz-ben és nekik is elég volt)”

Hogyne tata.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Aztakurva. A te papád erősebb?

Icedetin
Olvasó
Icedetin

És elkezdődött a mesedélután! :D

Marcell
Olvasó
Marcell

1979-ben? Lehet, sajna azóta változott a világ. Ilyen szempontból rossz irányba.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Cigány brigád a TSZ-ben…… Jót röhögtem ezen. Cigány csapatban nem dolgozik semmit. Csapatban csak azon jár az eszük, hogy a munkaadót meg egymást hogyan basszák át. Nem véletlenül használjuk a “cigánykodás” kifejezést, ami a szavahihetőség teljes hiányával és a tisztességtelen viselkedéssel azonos kifejezés. Régen sem volt ez másképp, az előítéleteknek mindig valós alapjuk van. Ha te cigányt dolgoztatsz, akkor 10 emberből 2-nél ne legyen több a cigány. 2 cigány még rákényszerül, hogy felemelkedjen a másik 8 munkaszínvonalára. Fölötte már nem működik a dolog, az egész csapat teljesítménye leromlik a cigányok szintjére.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezért kell purdékkal “feldúsítani” az osztályokat és utána jó pénzt leakasztani “szegregáció” ürügyén……

Naooo
Olvasó
Naooo

Pfej de utálom a cigányokat.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

…taníts, oh omnipotens Maestro, ne haljak meg OLYAN hülyén!

Taki
Olvasó

Max azoknak elég a szemvillanás akik még rendes nevelést kaptak, abban az időben amikor a szülőknek, tanároknak, felnőtteknek volt még tekintélye.
Egy liberálisan nem nevelt, mindent megengedtek sosem szóltak rá gyerekből olyan elmebeteg lesz aki soha nem fog leállni hanem végtelenbe nyomja a hisztit önzést stb és még ha odáig is fajul hogy elkezdik fizikailag helyre tenni (pl rendőrök) akkor is visít és hisztizik mint egy kisgyerek, mert erre szocializálódott, ebbe nőtt fel hogy neki mindent lehet.

Taiko
Olvasó
Taiko

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy rendőrterrorral volt megtámogatva a tata szemvillanása. Abban az időben, amikor a tata kommandérozott, éjjelente-hajnalban szórakozásból rángatták ki a 14 és 70 év közötti cigányokat az ágyukból és verték meg gumibottal, főleg a férfiakat. A nőket csak pucérra vetkőztették, a szebbeket meg elvitték a ház mögé “kihallgatásra”. De azért ők is kaptak általában a kényeztetés mellé egy kis gumisimit.
A cigány meg mehetett panaszra a rendőrségre. Vagy másnap hajnalban a szemvillantásos gazda alá dolgozni a téeszbe.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Látom, te írod meg a “Pártállam és a szocialista törvényesség” c. enciklopédiát!

Taki
Olvasó

Ironikus véletlen hogy Mérő Vera 1984-ben született :) (gy.k. Orwell 1984)

DrMano
Olvasó
DrMano

I.)
A feleség dilemmája is hatalmas lehetett: “A férjem elvesztette az állását. Na most támogassam vagy inkább a házi munkával csesztessem? Hm, nehéz kérdés…”

II.) Képzelt levél Mérő Verának
“Kedves Mérő Vera!
Öntől, mint a családon belüli erőszak szakértőjétől szeretnék tanácsot kérni. Egy hete kicsit elfajult a vita a feleségem és köztem. A vita hevében a feleségem hozzám vágott két tányért. Mi tévő legyek ezután?”

Hunn
Újságíró

II.) “(Egyáltalán nem) Tisztelt DrMano!

Miként azt az Isztambuli Szerződés is kimondja, ön rendszerszinten, strukturálisan nyomja el a feleségét!
Az elnyomottak pedig a történelem során mindig is végső elkeseredésükben és teljesen jogosan léptek fel agresszívan elnyomóikkal szemben.
Ebből következik, hogy férfiként természetesen ön és csakis ön a hibás, amiért felesége önhöz vágott két tányért is.
Azonnal kérjen tőle bocsánatot!

Mérő Vera sk.”

Bazinga
Újságíró

“Mi tévő legyek ezután?”

Takarítsa fel a széttört tányérokat, és vegye ki a részét Ön is a házimunkában!

Valami ilyesmi lehetne a válasz :D

Hunn
Újságíró

Ez most komoly?
A hazai feministák személyeskedő belső konfliktusairól olvashatok kommenteket – ráadásul maguktól az érintettektől – a Férfihang elnevezésű portálon?
Mi történik velünk, emberek?
Hova süllyedünk?

A komment-szekció mostanában már nagyon kiábrándító.

Amikor két-három éve idejöttem, itt olyan férfiak kommenteltek, akik:
1. működőképes csajozási tanácsokat adtak egymásnak, mert sikeresek akartak lenni a szexuális életükben
2. működőképes önfejlesztési tanácsokat adtak egymásnak, mert sikeresek akartak lenni a nőkkel való (pár)kapcsolataikban azáltal, hogy önmaguk legjobb verziójává váljanak
3. próbálták Red Pill alapon megfejteni és megérteni a világot, mert rájöttek, hogy a szándékosan hazug Blue Pill/Feminista kondicionálásuk tette tönkre az életüket és tette sikertelenné a fiatalságukat
4. próbálták kiokoskodni, hogy a patriarchális reakció hogyan állíthatná meg a feminizmus pusztítását, elsősorban a férfimozgalmak segítségével

Intellektuálisan stimuláló, pozitív, fantasztikus közeg volt.
Hol van az már…

Érti valaki, hogy mi történt itt azóta, és miért?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Azért én láttam gyerekkoromban, amikor apám tehetetlen dühe odáig fokozódott anyám ellen, hogy elsuhintott neki egy pofont. Gyerekként sajnos mindig apámmal kellett egyetértenem, pedig egy gyerek még érzelmi alapon hoz döntést. Felnőtt férfiként már inkább azon morfondírozom el néha, hogy milyen lélektani hatások miatt volt képes apám anyám halálig vele élni. Én már egy olyan sémák szerint üzemelő nővel mint anyám volt, már szóba se állnék. Ha meg tévednék véletlenül, akkor nem ütném, hanem otthagynám a francba. De pénz nélkül munkanélküliként ez nem lehet könnyű, mint ahogyan az ezzel járó tehetetlenségérzés sem. Munkám sincs, nem tudok elköltözni sem és egész nap összezárva kell hallgatnom ezt a borzalmas nőt……… Nehéz dolgok ezek.

Toplak Zoltán
Újságíró

Írtam én is az ügyről, több posztot is. Egymáshoz közel találhatóak.

Reszet Elek
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Őöö, izé, jól van..:D

Naooo
Olvasó
Naooo

Mié, kell a hely a niggerfasznak?

common man
Olvasó
common man

Most látom csak mi ez. Ez a hülye picsa nem is tud zongorázni.
Legalább ezt a kis könnyű darabot eltanulta volna a másiktól.
https://www.youtube.com/watch?v=e7F9Wfq_voU

Naooo
Olvasó
Naooo
Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo
Reszet Elek
Újságíró

Nincs itt a tudjukki hogy értelmezze a zenei üzeneteid…
https://www.youtube.com/watch?v=NZf15xVrOW8

Naooo
Olvasó
Naooo

Semmiféle üzenet nem volt benne, csak dobáltam találomra linkeket, ő látta bele, néztem is, hogy mi van.

https://www.youtube.com/watch?v=-z1_NY-XM7A

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

Ezeken el lehet aludni, öregotthonba való zenék.

https://www.youtube.com/watch?v=cK3NMZAUKGw

Reszet Elek
Újságíró

Én inkább azt mondanám, hogy kifinomult zene értő füleknek…
Babymetalt meg már linkeltünk úgyhogy nem ér.

https://www.youtube.com/watch?v=iYWGiNLbmhs

Naooo
Olvasó
Naooo

A dzsezz sose volt kifinomult, a dúm is hallgathatatlan.

https://www.youtube.com/watch?v=qMKlj_1zbYc

1:53-nál mi az a zsidók által Egyiptomból lopott hatágú csillag. 2:46-kor meg még tetézik is.

Reszet Elek
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Feminista “banda”háború a férfihangon, ez már döfi. Gittegylet többi része, mikor várható? :) Illetve már mindenki letiltogatott mindenkit ezért az elllenség területén kell, lerendezni a dolgokat?!:D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Milyen bandaháború? A férfihang írt egy posztot arról, mi zajlik odaát, itt meg szokás szerint ugrált pár kört a lenke. Semmi sem változott, senki sem jött ide, ugyanaz a banda maradt. :)

LeelooDallas
Olvasó
LeelooDallas

Naivitás elhinni, hogy a magyar feminista aktivistákat tényleg azok az ügyek mozgatják, amik mellett kiállnak és boldog megelégedettség töltené el oket akkor, ha pl. nem lenne több kapcsolaton belüli eroszak. A harc és a lincselés a lényeg, illetve a hosi póz, a tömegek éljenzése. Egojátszma az egész. Ha tényleg az ügy lenne fontos, akkor nem ugranának csapatosan a torkomnak, amikor szelíden, kommentben felteszem azt a kérdést, hogy nem lenne-e érdemes és hosszútávon hatékonyabb az áldozatsegítés mellett azzal is foglalkozni, hogy mi van a bántalmazó oldalon? Azaz miért van pl. Magyarországon annyi alkoholista? Hogyan lehet rehabilitálni egy eldurvult kapcsolatot, ezt a lehetoséget miért zárják ki? A sok ütlegelt fiúgyerek nincs összefüggésben vajon a felnottkorú férfi bántalmazókkal? Mi van a nokkel? A filmekben miért teljesen normális azt mutatni, hogy felpofoznak egy férfit?

Ezekre kaptam már meg azt, hogy áldozathibáztató vagyok (vajon melyik kérdés az), hülye, illetve a kedvencem, hogy biztos Stockholm szindrómám van egy agresszív pasi mellett :)

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Ha összeszámolnánk életünk felnőtt emberektől kapott pofonjait és egyéb kis bántalmazásait (körmös, pajeszhúzás, stb.) – gyerekként anyánktól, egyéb nőrokontól, tanítónőtől, stb. – akkor igen jelentős női túlsúly valósulna meg. És lehet sulykolni a fiú gyerekbe, hogy “a lányoknak nem lehet még visszaütni sem”, azért ez egy téves szocializáció, rendkívüli módon megnehezíti az együttélést egy így szocializált nővel. Amikor pl. karmolna és erősen szorítanod kell a csuklóját, amíg lenyugszik. Aztán meg megy a bekékült csuklóját mutogatni rendőrnek/bíróságnak/Mérő Verának és társainak.

Reszet Elek
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Majd szóljatok, ha tigris tanknak. Akkor majd kipróbálom.:)

tomgal
Olvasó
tomgal

Wtf ? Ez már tényleg elmebaj … de semmi gond, rakjuk ki télen az erdőbe egy kis répával, részéről is rendben kell legyen, mi igazán elfogadóak vagyunk , de ha ő egy őz, nincs válogatás, éljen őzként!

common man
Olvasó
common man

Te emberként nem tudod megítélni , hogyan érez egy őz.

Taiko
Olvasó
Taiko

Suta az agya ennek az őzbaknak, kéne köré egy karámot építeni.

Jinjangologus
Újságíró

Ez inkább csak sima infantilizmus lehet. Ha 5 évesnek nézed, akkor minden oké :)

Bazinga
Újságíró

Ez a válasz nem tetszett Mérő Verának és gyűlöletklubjának, ezért “Az írástudó felelőssége” címen fontoskodó, lejárató nyílt levelet írtak a Nők Lapja szerkesztőségének a “helyes” áldozatsegítésről.

Beleolvastam a levélbe, hát na. Kell hozzá egy arc és némi “parancsoló hajlam” egy ilyen nyilvános poszthoz. Az egy dolog, hogy nem ért egyet a pofon utáni “mediációval”, ez esetben szerintem vegye fel privátban a kapcsolatot a szerkesztőséggel vagy az újságíróval és győzze meg őket az igazáról. De ez így összességében csak egy nyilvános megszégyenítés az újságíróra nézve és nyomásgyakorlás a szerkesztőség felé, az áldozatvédelem pedig hozzá a körítés.

Idézem: “arra jutottam, átfogó megoldásra van szükség”

Ezt így lazán egy tőle független szerkesztőségnek leírja, hogy Ő erre jutott. Egy szimpla olvasó, még ha “szakértőként” is tekint magára, hogy jön ahhoz hogy ekkora arccal kijelentse: Ő erre jutott, átfogó megoldásra lesz szükség a szerkesztőség életében…

“felajánlom, hogy a szerkesztőségnek – akár többedmagammal érzékenyítő tréninget tartok, természetesen pro bono felajánlásként”

Ki ne mondana igent egy ilyen visszautasíthatatlan (és nyilvános) ajánlatra? Az ilyet nem illik visszautasítani, mert még kilógna a lóláb, hogy valójában az illetőt – a szerkesztőséget – nem is érdekli a nők boldogulása. Ami egy Nők lapjától elég fura lenne, ugyebár. Kb. így kell a falhoz szorítani valakit, hogy csak egyetlen jó választ tudjon adni.

“A NANE honlapján az összes szükséges információ elérhető, ha valaki újságíróként a témával akar foglalkozni”

Mert a NANE honlapja az valami jogforrás a témában? Annak úgy általában nem mondhat ellent egy szabad (!) újságíró?

“…meg kell vizsgálni, illeszkedik-e még a tartalom az idők szavához, hasznosítja-e korunk tudását? És ha nem, változtatni kell. Személyekben, feladatkiosztásban, a felelősségek átgondolásával”

De miért Mérő Vera ad tanácsokat egy szerkesztőség működésére és személyi döntéseire nézve? Nem elég a tréning, a munkáltató szerepét (hatalmát) is átvenné?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ha minden olyan kapcsolat , ahol egyetlen, hangsúlyozom egyetlen pofon elcsattant, akár férfi, akár női részről azonnali szakítással járna, akkor az amúgyis siralmas vàlási rátánk, gyermeküket egyedül nevelők száma megdöbbentő módon növekedne. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy ez a pofon nem lehet az “első”, hanem csak az “ első és egyetlen “ . Van az a pillanat az ember életében, akár férfi, akár nő az illető , amikor minden összejön és sajnos a környezete ezt nem veszi észre – mi férfiak még hajlamosabbak vagyunk magunkba fojtani a stresszt. Hányan vannak olyan szülők , akik nem szokták verni a gyereküket , de elcsattant egy pofon az életükben , pedig a gyerekét az ember a párjánál is jobban szereti. Én is kaptam pofont apámtól egyszer. Félig-meddig meg is érdemeltem , nagyon rossz volt a pillanat, amikor minden összejött. Nem költöztem el, nem rohantam ügyvédhez, gyámhatósághoz , pedig 17 múltam. Megbeszéltük, soha nem fordult többet elő.
Mondom mindezt úgy , hogy maximálisan elítélem a fizikai bántalmazást. ( önvédelem kivétel)
Senkinek nincs joga verni a másikat, se férfinak, se nőnek és senkinek nincs joga tönkre tenni a másik házasságát férfigyűlölete okán. Pláne nem boszorkányüldözést rendezni azért, mert valakinek más véleménye merészelt lenni. Kurvára nincs (egyik sem) abban az élethelyzetben , nem volt jelen, nem ismeri a feleket. Ilyenkor ( még egy szakember is) csak személyes véleményen alapuló tanácsot tud adni.

Bazinga
Újságíró

Teljesen igazad van. Sajnos a feminista mantra ilyen szempontból abszolút nem mérlegel és mindent a szélsőségek alá rendel. Ha valaki 4 km/h-val átlépi a sebességhatárt, az enyhe szabályszegés. Ha 110 km/h-val az pedig elég súlyos. A feminista szerint a 4=110, és ugyanolyan erővel kell lecsapni az enyhe szabályszegőre is, holott ezt az életidegen, téves felfogást már rég meghaladta az emberiség és úgy általában a kriminológia vagy a büntetőpolitika. Nem értik meg (legalábbis a naivabbak, mert szerintem van belőlük bőven), hogy a túlbuzgó “vadászatuk” ilyen szempontból többet árt az igazságnak és a társadalomnak, mint amennyit használ a valódi áldozatoknak.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Egy pofonból ekkora szarcunamit csapni… Érzéketlen, idegesítően ostoba megnyilvánulásokra én sem tudok reflexből dorombolni. Szálljon magába inkább, francnak kell a szennyest teregetni! Vagy menjen és pasizzon! Csessze szét a gyerekei és a férje életét is! Élvezkedjen! 10-ből 7 így jár el. Egy pofon… f@szomat már!

Krisz101
Olvasó
Krisz101

mit csodálkoztok. itt beszélgettek egymás között. múltkor saját néven vitatkoztam vele az index hu valamelyik isztambuli posztja alatt, simán megsemmisítettem antifeminista/red/black érveléssel, de senki nem állt mellém, sőt még a nők mellett ostoba white knightok is engem gyaláztak. ha nem álltok ki csak itt egymás között irogattok, nem lesz semmi, soha.

Naooo
Olvasó
Naooo

Na és? Nem ismered a latin mondást?

Serathis
Olvasó
Serathis

Link?

Rokapapa
Újságíró

Nekem erről eszembe jut több cikk is ami itt jelent meg a férfihangon.

Évente 4-5 jólsikerült cikk jekenik meg ezen az oldalon az antifeminista szervezetek sikereiről és arról miként hiteltelenedik el a feminizmus.

Ez lenne az a siker vagy hiteltelenség?!

A feminizmus terjed és sose volt még annyira erős és lendülezes mint manapság. Félek ez a rohamos erősődés csak fokozódni fog.

hunbagira
Újságíró

Világszinten egyre erősödik a “kultúrmarxista” őrület, így annak feminista leágazása valóban.
Viszont közép-kelet európában az ellenállás is ezzel szemben.

Reszet Elek
Újságíró

Ezt talán nem ismered… https://www.oneforisrael.org/

hunbagira
Újságíró

Ez nekem jött Elek?

Reszet Elek
Újságíró

aha

hunbagira
Újságíró

És mi a kapcsolat hozzá?:) mármint a hszemhez.

Reszet Elek
Újságíró

Semmi. Inkább hozzád. Hátha hasznos adalék a “zsidrológiai” kutatásaidhoz.

hunbagira
Újságíró

Nem kutatom én őket-nem vagyok rosenberg :) – csak, ha szembejönnek lejegyzem a tapasztalataimat.

Reszet Elek
Újságíró

Azt hittem te amolyan jew whisperer vagy, esetleg zsidókkal táncoló.

hunbagira
Újságíró

Nem, nem vagyok. :) …a titkos rajongójuk.

Reszet Elek
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Ortodoxokkal pont nincs -annyira- bajom, a szatmáriakkal különösen nincs.
A kabbalista-illuminátus fővonalt, nem kedvelem.

Reszet Elek
Újságíró

“A kabbalista-illuminátus fővonalt, nem kedvelem.” – No és azok kik?

hunbagira
Újságíró

A “királyi család” (rothscildok) első “asztalnokuk” gyuribácsi. Adam “Spartacus” Weishaupt, David Ricardo, Marx, Lenin( és tsai)”frankfurti iskola” , Aleister Crowley. Stbstbstbstb

Taiko
Olvasó
Taiko

Ne kötekedj, Elek! Kérdezd meg Deansdale-től, ő ennek a tudósa. :)

Reszet Elek
Újságíró

Csak kíváncsi vagyok.
A kabbalizmusuk és illuminátusságuk miben nyilvánul meg?

https://www.youtube.com/watch?v=W1FYS9x-EP4

hunbagira
Újságíró

Közvetlen deizmusukban, agnoszticizmusukban, ateizmusban és itt jön a lényeg eltitkolt moloch/mammon/baal/lillith kultuszban, ami ellen a zsidó próféták felléptek, tehát a tiszta sátánizmusban.

Reszet Elek
Újságíró

Hol van erre bármilyen bizonyíték?

hunbagira
Újságíró

A szemed előtt…:P zsidó feminista kurvák totális abortuszpártisága, hogy fér össze a tórával?
A moloch/lillith kultuszokkal igen.

Jinjangologus
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Nah kiderül, hogy tényleg gyíkmeberek..:D

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek a fehér nőknek propagandolják az abortuszt, zsidócigányniggerarab ellése nem zavarja őket.

Taiko
Olvasó
Taiko

Alter Ego, nem akarlak sürgetni, de várható valamikor egy cikk az amerikai eseményekről? Ott a konzervatív oldal és az alt right éppen megroppanni látszik…

hunbagira
Újságíró

Összefoglalom neked Taiko. A második vh lezárása, de különösen az 1968asok térfoglalása után mára csak áljobboldal létezik. Eme áljobboldal -az altright- megjelenésével 2 felé oszlott. Van a régi csapat “mürkül mami” “isiászos juncker” stb, akik a színjátékot sem játszák nagy hévvel. Ratyimenetre járnak Marx szobrokat avatnak “keresztény konzervatívként (sic!) stbstbstb
És van a másik csapat, akik egy fokkal komolyabban veszik ezt (néha szlogen szinten piszlicsáré dolgokban mondanak jókat, de kb ennyi) Idetartozik a mi vityuskánk, bolsonaro, salvini, és trampli (témánk tárgya). Nos trumpot a félhülye hívei tényleg egyfajta megváltónak tartják, félhülye ellenségei meg egyfajta amerikai führernek (de közben az amerikai politikában tettekben/ tényekben nem lett elmozdulás konzervatív irányban pl:trampli kevesebb illegálist deportáltott mint a makimajom a nagy dumák ellenére. vagy a közel-kelet kérdése a nagy dumák ellenére nem mert kivonulni ugyanakkor odacsapni sem, a “liberális” makimajom itt is előzi mindenben dróncsapások, kommandóakciók, csak a hallgatólagos egyensúlyt borította meg, hogy a zsidóknak odaadta a jordán völgyet)
És mit szűr le az átlag hülye altjobbos, hogy átbaszták ezért passzív lesz, az ellensége pedig vérszemet kap sőt revansot akar venni -a valójában (egy- két inkább tahó/troll kiszólásért mint jobbos szövegért)- semmiért.

hunbagira
Újságíró

A férfihang minden olvasójának, hitet és reményt kívánok eme szomorú évforduló kapcsán
NEM, NEM, SOHA

Adam Bogomolov
Újságíró

Csatlakoznék az előttem szólóhoz!
Ezen a napon ne legyen jobb-, vagy baloldal, csak így együtt magyarokként legyünk! Virágozzék fel az elkövetkező 100 évben ismét a Szent Magyar Hon!

tomgal
Olvasó
tomgal

Szívemből szóltál…

Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Toplak Zoltán
Újságíró
tobbneju
Olvasó
tobbneju

Ennek a Mérőnek inkább Németországban kellene most elmagyaráznia a bordélyházak bezárása miatt tüntető prostituáltaknak, hogy ők áldozatok és remek állások várják őket az uborkaföldeken/gyári futószalagok, stb. mellett, úgy mint számos más nőt és férfit is. Meglepő, hogy nem az elnyomó férfiak tüntetnek a bordélyok újranyitásáért. https://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/prostitualtak-tuntettek-a-bordelyhazak-ujranyitasaert-2364833/

Pash Cutter
Újságíró

Sokat gondolkodtam, hogy kirakjam ide eme két írásom linkjét. Kevésbé érinti a feminizmust, inkább a jobboldali értelmiség problémáival foglalkozik. Ugyanakkor az első írásomban beszélek M. Dobos Marianne-ről is, aki 1, jobbról támogatta be Baukó Éva undorító lejárató-hadjáratát Havas Henrik ellen, és 2, jobber barátnőivel szintén beszálltak egy műsor erejéig a Mérő Vera által Koronczay Lilla ellen indított rágalomhadjáratba. A cikkem alatt van néhány link, azon belül egy, ami tovább visz Toplak Zoltán cikkére, ahol több infó is van az esetről, köztük egy videó a műsorról.

Zsoldosok a jobboldalon
grafomanpali.blog.hu/2020/06/03/zsoldosok_a_jobboldalon

Zsoldosok a jobboldalon 2.
grafomanpali.blog.hu/2020/06/20/zsoldosok_a_jobboldalon_502

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elolvastam, és csak egyetlen kérdés maradt:

Van-e olyan ember, aki a “definíciód” szerint nem “zsoldos”?

„Jobboldali az, akit most a hangos többség utál. Most ez a jobboldaliság. Ha nem állsz be a soraikba, akkor jobboldali vagy.” – mondja a zsoldos.

Mivel ez egy tény, nem értem a “zsoldos” szó hogy keveredik ide?

A “Black Lives Matter”-e felhajtás pontosan a “zsoldos” szavait igazolja….

“Ami még megdöbbentő, az, hogy bizonyos témák kapcsán mennyire összezárnak a Balliberális Network és a NER szolgálólányai. Koronczay Lilla felvetett pár férfijogi szempontot a párkapcsolaton belüli erőszak témájában, mire Mérő Vera, a Balliberális Network szolgálólánya már indította is a rágalomhadjáratot Koronczay ellen, a NER négy szolgálólánya, Párkányi Eszter, Tisóczki Flóra, Kroó Zita és M. Dobos Marianne pedig a HírTV Címlap műsorában besegített Mérő Vera rágalomhadjáratába.”

Mert alapjában véve nők, ebből következően feministák, mire ez a meglepődés?

“Mi ma a zsoldos?

A zsoldos az az ember, aki egy valamiért ragad pengét: a zsoldért. Ami számít neki, az a pénz, a bér, a konc, a zsákmány. A bankszámlára érkező havi pénzösszeg. Ez a materiális létezés kizárja az elveket, az ideákat, az ideológiákat, az eszméket. A zsoldos, mivel nem hisz semmi magasabb rendűben, csak a mindennapi túlélésben, nem is teszi oda magát szívvel-lélekkel egyetlen ügynek sem. A zsoldos egy olyan minőség, ami megtalálható az élet majdnem minden színterén: a hadseregben, a munkahelyen, az oktatásban, a művészetben, a sportban, az egészségügyben, az értelmiségben, a politikában.”

Egy dolgot felejtettél még el “odabiggyeszteni”, éspedig azt, hogy a definíciód alapján az emberek 90+%-a “zsoldos”…….a maradék10-% meg az “önjelölt”, “kényszerűségből erényt bizonygató”, ” kiváltságos” messiás………