0 megosztás

Van bajom a feministákkal

Az eredeti cikk itt található.

Fred barátunk ajánlott egy csokor WMN cikket, viszketésem támadt mindre reagálni, de egyelőre maradjunk a feminizmusra vonatkozónál, a régi szép idők emlékére.

Évek óta foglalkozom egyenjogúsággal, ha álmomból felébresztenek, akkor is tudom, melyek a leggyakrabban megfigyelhető kommentek egy-egy cikkem alatt.

Írja ezt úgy, hogy a cikk alatt nem lehet kommentelni. Talán a fészen lehet, ha van elég türelmem megkeresni őket ott is, de nincs. Idióták. A kommentszekció hiánya legtöbbször azt mutatja, hogy az adott médium kizárólag mások kioktatásában érdekelt, és valószínűleg elég szarul csinálják, mert amikor még hozzá lehetett szólni akkor a közönség olyan véleményt hagyott náluk, ami a kommentszekció bezárására ösztönözte őket.

Jól begyakorolt koreográfia szerint érkeznek meg mindenhová az áldozathibáztatók.

Hah, lol. Ez hogy néz ki a gyakorlatban a cikkíró szerint? Hattyúk tava meg minden? Az interneten a “koreográfia” az, hogy valaki megtalál egy írást, aztán reagál rá, ha az írókban van elég gerinc és bátorság hagyni az ilyesmit.
(Amúgy azt sem felejtettük még el, hogy a feminista szótárban az “áldozathibáztatás” annyit tesz, hogy valaki a nők saját döntéseinek a következményeire hívja fel a figyelmet.)

azok, akik nyíltan semmibe veszik mások tapasztalásait

Mikor érdekelték utoljára bármelyik feministát bármilyen férfi tapasztalásai? Ennél nagyobb egoizmus nem létezik a világon, úgy követelni 100% figyelmet mindenkitől, hogy közben deklaráltan nem viszonoznak egyetlen százaléknyit sem.

És tudjátok, mi a rémisztő?

Hogy még mindig nem nőtt be a fejetek lágya?

A legrémisztőbb az az elég széles tábor, amelynek tagjai támogatónak vallják magukat – de csak bizonyos feltételek szerint

Ááá, nyugatról megérkezett végre ez a feminista ostobaság is, miszerint a magukat feministának valló férfiak a legrosszabbak. A férfiak számára nincs pozitív opció, a feminista nők mindenféle férfitípust gyűlölnek, még a feministát is. S persze arra is fel mernék tenni egy ezrest, hogy az emlegetett “bizonyos feltételek” zöme az lesz, hogy az illetők használják a saját józan eszüket, érveket követelnek, bizonyítékokat, racionalitást.

Azért veszélyesek az ő kommentjeik, mert képesek végképp elbizonytalanítani az áldozatokat vagy az igazságtalanságok ellen felszólalókat: vajon tényleg túlreagálnak valamit?

Mert az ugye kizárt, hogy ezeknek esetleg igazuk van, és a femcsik tényleg túlreagálnak dolgokat… Ilyen az amikor az ideológia felülírja a valóságot, és ha valami nem úgy van, akkor is úgy van, csak a rossz hír hozóját kell lelőni és visszaáll a rend…

Csepelyi Adrienn, a kritizált cikk szerzője

 

[A következőkben pontok számozása tőlem származik, hogy elhatárolódjanak a témák.]

1. Hát én ezzel sosem találkoztam még, ilyen nincs is

A szalmabáb részt félretéve, teljesen jogos észrevétel, hogy ha valami nem gyakori, nem elterjedt, akkor egyfelől fölösleges és káros felfújni, másfelől semmi értelme társadalmi erőforrásokat arra pazarolni. Attól, hogy évente egy nőt fültövön harap egy idomított hímsoviniszta gekkó, emiatt fölösleges telesírni a sajtót cikkekkel ill. azonnali törvénymódosításért fetrengeni a parlamentnél. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg femcsi pletyka kamu, és teljes joggal lehet megkérdőjelezni a hitelességét. De persze a cikkíró ilyesmivel nem törődik, a filmen ami az ő fejében pereg minden nő mindig igazat állít, és minden probléma egetverő, azonnali össztársadalmi figyelmet és megoldást követelő.

2. Szerintem ez túlzás

Nem igazán vágom minek ehhez külön pont, gyakorlatilag ugyanaz mint az előző.

Más az előéletünk, máshogyan neveltek bennünket

Hja, van akit úgy neveltek, hogy hercegnőnek képzelje magát, a férfinemet pedig szolgáknak.

azok, akik lázadnak, a legtöbbször hosszú ideje foglalkoznak a problémakörrel

Igen, a “lázadók” zöme évtizedek óta áll agymosás alatt, már teljesen el van szakadva a realitásoktól, visszavonhatatlanul gyűlöli a férfiakat, és ezért jó példaképek ők a normális nők számára.

Így azt is sokkal jobban meg tudják ítélni, hogy mi a túlzás és mi nem az.

A feministák jobban tudják értelmezni az életed, mint te magad, úgyhogy ne okoskodj nekik arról ami veled történik, fogadd el a szakértők véleményét te ütődött.

3. Ne rinyáljatok már!

A jóistentől érkező intő jel :)

kussoljatok már, és tűrjetek csendben

Mármint “tűrjétek”, hogy minden eddigi korok legjobbikában éltek a legnagyobb luxusban és legnagyobb egyenlőségben, sőt, azt is tűrjétek hogy szinte mindenben kitüntetett szerepetek van a férfiakhoz képest, tálcán hordoz benneteket a világ. Ha véletlenül letörik a cipőtök sarka visítsátok teli tüdőből, hogy b*szódna meg az a k*rva patriarchátus!!!

4. Kikérem magamnak!

Mármint a férfiak, a vádakat. Hát igen. Ha valaki zokon veszi, hogy egy politikai csoport egyfolytában az ő nemét mocskolja, az szemét tetűláda aki kussoljon már és tűrjön csendben.

te azt KÖVETELED egy nőket ért hátrányokról szóló cikk alatt, hogy MINDENEKELŐTT azt deklaráljuk, te nem vagy olyan

Nem igazán. Az ilyen kommentelőket csak az zavarja, hogy ti évek óta napi 24 órában ontjátok magatokból a szexista mocskot a férfinemre. Ha a tizedét visszakapnátok annak a gyűlöletnek amit folyamatosan sugároztok sírva menekülnétek ki a társadalomból örökös remeteségbe – de persze a bully természet már csak ilyen: osztani tudja a pofonokat, állni nem. Ti már azon is felháborodtok ha valaki kikéri magának a fröcsögéseteket – talán ideje lenne észrevenni, hogy mennyire el vagytok tévelyedve.

Sőt: még ki is fejted, neked milyen rosszulesik az általánosítás, és foglalkozzunk inkább a te érzéseiddel. Ez azért valahol állati ironikus, nem?

Az, abszolút, duplán. Egyfelől ez az idióta szalmabáb, mintha a femcsi kommentszekciókban bárki is követelte volna akár csak egyszer is a keserű életben, hogy a fröcsögők az ő érzéseivel foglalkozzanak. Másfelől a saját farkába harapó paradoxon, ahogy az általánosítások ill. az érzések megsértése ellen küzdő mozgalom teli pofával köpi szembe a saját céljait, ha nem nőkről van szó, hiszen a férfiellenes általánosítások teljesen rendben vannak, és a férfiak az érzéseikkel húzzanak el a büdös francba, ki nem szarja le őket? Csak a nők számítanak, nyilván, hát mi mást gondoltál te agyalágyult? Erről szól az egyenjogúság.

És persze őszintén remélem, hogy az általánosítás olyankor is zavar, amikor szőke nős vicceket mesélsz

Aha. Te ne mesélj szőke nős viccet mert az csúnya gonosz nőelnyomó általánosítás ami szerintük tilos, ugyanakkor ők nemcsak nyíltan nyomják a drasztikusan férfimocskoló általánosításokat és még büszkék is rá, de mikor te felhívod a figyelmüket arra hogy általánosítani nem szép dolog téged küldenek el a k. anyádba.

5. És mi van a [bántalmazott] férfiakkal…

Ilyen kérdést föltenni fölösleges, a feministák már ezerszer kifejtették amit amúgyis tudunk, hogy a férfiak őket abszolút nem érdeklik ideológiai szemszögből, ill. kizárólag mint a legyőzendő ellenfél a marxi osztályharcban. Ha egy férfit bántalmaznak, annál jobb, verjék is agyon, eggyel kevesebb oppresszor. Mondjuk van egy olyan sejtésem, hogy ezt a cikkíró némileg burkoltabb formában fogja előadni…

Elárulok egy titkot: azok, akik a bántalmazás ellen harcolnak, annak minden formáját elítélik, akárki kövesse is el. Tehát neked nem kell minden egyes bántalmazott nőkről szóló cikk alatt előadnod a performance-odat, amely arra hívja fel a figyelmet, szegény fehér, középosztálybeli férfiak milyen szörnyűséges elnyomás alatt élnek.

Hangosan nevettem, köszönöm. Tündérlibaszálam. Az, hogy “előadják a performanszukat” önmagában bizonyítja hogy egyetlen szót sem pocsékoltok a férfi áldozatokra, ugyanis ha megtennétek, szükségtelen lenne ilyesmiről kommentelni. És persze, oké, vágjuk, hogy ti az ilyen felvetésekre válaszul durcásan kijelentitek, hogy “a bántalmazás minden formáját elítélitek”, épp csak nyilvánvaló hogy nem, hiszen az egyik feléről folyamatosan trécseltek, a másik feléről pedig nemcsak hogy nem, de mikor emlékeztetnek titeket hogy nem, akkor azt kikéritek magatoknak. És cikket írtok hogy a “szegény” fehér (fúj), középosztálybeli (fúj), férfiak (fúj) milyen “szörnyűséges elnyomás alatt élnek”, ami egyébként tök adekvát reakció arra, hogy őket is bántalmazzák, tudod, egyáltalán nem üres gúnyolódás amivel kimutattad a fogad fehérjét, hogy te mit gondolsz a férfiakról… Áldozathibáztatás, mi? Ha egy férfit bántalmaznak, kussoljon már, és tűrjön csendben, hiszen gyűlölöm mert fehér, mert középosztálybelinek képzelem, mert férfi, és az ideológiám szerint az ő bántalmazása irreleváns, mellékes, lényegtelen. Ha más lenne a bőrszíne vagy a neme, akkor érdekelne a problémája, de rasszista és szexista vagyok, szóval leszarom. Interszekcionalizmus dióhéjban.

A tanácsom az, nézd meg a bántalmazási statisztikákat

Ezt inkább nektek kellene megtenni, ugyanis több erőszakot kezdeményez nő mint férfi. Persze ha saját magad hamisítod az adatokat akkor képzelheted máshogy, nyomathatod a szexista dumát, hogy nők sosem bántalmaznak, és akkor is csak önvédelemből.

D. Tóth Kriszta, a WMN alapítója

6. Nő létére így viselkedik?

Élnek még emlékfoszlányok egy normális világról, ahol a nők épelméjűek voltak… Persze most is van sok ilyen, hál’istennek, csakhát ti hülyék vagytok a kirakatban a feltűnési viszketegségetekkel.

Oké, oké, elfogadjuk, nem szép dolog, hogy megerőszakoltak, de hát miniszoknyában voltál.

Ezt az alpári dumát kizárólag a feministák nyomatják, és ez csak egy a hazugságaik hosszú sorában, amiért megérdemelnék a pokolra jutást, ha létezne olyan. Azért így sem annyira rossz a helyzet, a legtöbb feminista máris a saját poklában él: egy olyan fantáziavilágban ahol minden és mindenki az ő elnyomására létezik, ahol neki szar az élet mert nincs fallosza.

Ahogyan a fiúkat olyan ostobaságokkal kondicionálják születésüktől fogva, hogy „katonadolog” meg „a fiúk nem sírnak”, a nőket arra trenírozzák, hogy mindig maradjanak decensek, fegyelmezettek, minden körülmények között legyenek udvariasak

Ezek alapvetően téves, ostoba és rosszindulatú sztereotípiák, de tegyük fel a vicces kérdést: KIK? Kik trenírozzák a nőket? A nevelés 95%-át nők végzik, tubifexem, nem jutott még el a sorvadozó agyadig, hogy a fantompatriarchátusnak semmiféle esélye vagy lehetősége nincs azokat a hülyeségeket forszírozni, amikről te képzelődsz?

Egyszer és mindenkorra jó volna leszámolni azokkal a butaságokkal, hogy egy nőnek hogyan KELLENE viselkednie adott helyzetben

Ha abbahagynád egy pillanatra a szalmabábok karmolgatását, akár be is ismerhetnéd, hogy itt abszolút nem erről van szó. Amikor valakik arról beszélnek, hogy a FEMEN aktivistái a legrosszabb trógerok módjára viselkednek, meg hogy a feministák tömegbe verődve pont olyan agyatlan, barbár massza mint általában bármilyen más politikai csőcselék, az nem az avítt úrhölgyi viselkedés szabályainak számon kérése nőkön, hanem az alapvető emberi magatartási normák hiánylása.

Azt pedig, ugye, nem kell fejtegetnem, hogy nincs az az öltözék vagy alkoholmennyiség, ami feljogosítana bárkit arra, hogy visszaéljen a helyzetével?

Nem kell, hiszen csak ti vagytok olyan hülyék hogy az általatok gyártott kamu sztereotípiát elhiggyétek, úgyhogy pont nektek pont nem szükséges pont másoknak ezt előadni. A világtörténelemben még nem élt ember aki azt mondta volna, hogy ruha vagy alkohol feljogosít az erőszakra. (Illetve vannak olyan kivételek, hogy pl. a MAGA sapi a progresszívek szerint feljogosít az erőszakra, de ez nem ide tartozik).

7. Szerintem ezt így meg úgy kellene/lehetne megoldani, és slussz

Megoldási javaslat? Na húzz a picsába…

évente sok nő hal meg vagy szenved súlyos sérülést amiatt, mert az autók biztonsági öveit a férfitest paramétereire tervezték

Mi ez a transzgyűlölet? TERF vagy, anyukám? Rád uszítsam a JK Rowlingot is kicsináló lincsmobot?
Viccet félretéve, azután hogy a feminizmus évtizedekig tolta a beteg hülyeséget arról hogy a férfiak és nők egyformák, most nekem kell felvilágosítani egy díszpintyet, hogy 1. kis férfiak és nagy nők is léteznek; 2. a biztonsági övek manapság állíthatóak; 3. a poros, rég elmúlt régmúltban azért terveztek férfi sofőrre, mert a sofőrök cirka 113%-a férfi volt, a nők – mint az arisztokrácia általában – a hátsó ülésen utaztak; 4. az autógyárak már jóideje átlagos testméretre terveznek, amitől a kis nők és férfiak annyival kisebbek, mint amennyivel a nagy férfiak és nők nagyobbak, tehát semmiféle diszkrimináció nem történt, csak a te fantáziádban. Persze világos, hogy az öveket eleve kizárólag nőkre kellett volna tervezni a férfiak totális figyelmen kívül hagyásával, az lett volna egyenjogú.

Vagyis itt a helyes megoldás nincs a felsoroltak közt, amiket itt nem is idézek mert minek; a helyes megoldás a feminista ideológia szemétdombra vetése, azzal egyből rájössz hogy a probléma nem is létezett, csak a feminizmus kreálta azt.

A férfiaknak viszont nincsenek nagy melleik

Mondom hogy TERF vagy, fogd vissza a bigott transzgyűlöleted, mert előbb-utóbb megtalál a társadalmi igazságosság harcosainak dühe…

Viccet másodjára is félretéve, mi a javaslat az autógyártók számára? Minden kocsihoz mellékeljenek átszerelhető speciális biztonsági öveket nagymellű nők számára? Plusz külön az alacsonyaknak is?

a világ vezető mérnökei néhány nap alatt kikísérleteznek valami megoldást

Tipikus feminista hülyegyerek, aki azt képzeli hogy a férfiak az ő bármilyen problémáját csettintésre meg tudnák oldani, ha akarnák, csak nem akarják mert nőgyűlölők. Jézus és Mária, baszki. A hárompontos biztonsági öv azért jó, mert baromira egyszerű és ugyanakkor tökéletesen ellátja a funkcióját. Az emberek 95%-ának nem okoz semmilyen problémát. Na most ezt az egészet átszerelni úgy, hogy a kivételképző 5%-nak legyen jó egyfelől valószínűleg az eredeti 95%-nak okozna problémát, másfelől annyi erőforrást igényelne a dolgok átalakítása amennyinek a töredékét sem éri meg az egész. A példáddal élve, kedves cikkíró, nem a saját kocsiddal szaladgálsz, tehát elvárnád hogy minden kocsiban alapból legyen speciális öv ami az alacsony termetedhez társuló nagy csöcseidnek is kényelmes, az viszont nem érdekel hogy ez kinek mibe kerül, ill. hogy másoknak esetleg pont ez okozna gondot. Esetleg egyél egy kis salátát és látogass meg egy edzőtermet, úgy a testarányaid talán közeledhetnek az átlagoshoz és megszűnnek a bajaid.

8. Hát én meg így vagyok boldog, és aki nem, az hülye!

Az egyik legpusztítóbb kommentek egyike, mivel nőktől érkezik, és a férfiakat is megerősíti abban, hogy „a rendes nők” igenis a családi tűzhely őrzésére vágynak

A boldogtalan feminista nőket halálra idegesíti a nemfeminista nők boldogsága, és ez nagyon helyes, jól van így. Mellesleg konzervatív nők szerintem nem mondják, hogy aki nem úgy él mint ők az hülye, ez is csak egy tipikus feminista szalmabáb. A konzervatív nők boldogságát a feministák személyes sértésként élik meg, úgy veszik mintha direkt őket akarnák piszkálni azzal hogy szebb és jobb az életük – ez persze beteges egoizmus. Járjatok pszichológushoz, csajok.

A boldogság ezerszínű, és nekünk nincs jogunk megmondani, ki mitől érzi jól magát.

Kivéve, hogy a tradícionális nemi szerepeket le kell rombolni, mert azokban magát bárkinek jól érezni tilos, ugye?

Attól még soha senki nem lett jobb feleség, nő, családanya, hogy ostobának nevezett bárkit, aki mást szeretne az életével kezdeni.

Na ebben végre teljesen igazad van, bár ilyesmit kizárólag feministák szoktak csinálni, de jogos, ettől nem válnak jobb nővé. Az első pont amiben egyetértünk, és épp a cikk végén, micsoda pompás lezárás.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


197
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
183 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
zgy001BlackurlapposguttaMargaretegpetersz Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Marcell
Olvasó
Marcell

Csepelyi Adrienn és társai az amerikai (angolszász) kultúrából importálják ide az ideológiájukat, hogy játszhassák az aktivistát, netán pénzt is keressenek vele. Az írásaik nagy része láthatóan egyszerű fordítói munka. Persze Amerika (és az Öt Szem többi tagállama) a magállama a jelen világrendnek, onnan jön minden trend, onnan jött a redpill (aminek pár jelentős írását lefordították magyarra is), a férfijogi mozgalom, az antifeminizmus is. A redpill például Magyarországra talán korán érkezett, még mielőtt igazán kialakultak volna nálunk is azok a jelenségek, amelyekre reagált (jó persze a redpill egy része önmagában is megáll, a nyugati redpillerek által leírt bizonyos viszonyok viszont nem voltak annyira elterjedtek még nálunk, amikor Magyarországra is bejött a “tudás”, vagy legalábbis nem abban a formában).

Se - se
Újságíró
Se - se

Hülyeség ellen nem elég az okosság – de az igaz hogy minden okos megtapsol érte.

Bár lenne minden egyes ilyen nőhatalmi hülyeségre legalább egy Deansdale -unk.

Hunn
Újságíró

Ez milyen komoly sztori:..

https://www.nytimes.com/2020/07/20/nyregion/esther-salas.html

Amerikában egy anti-feminista ügyvéd agyonlőtte a feminista bírónő fiát, és megsebesítette a férjét. Az eset után öngyilkos lett.

És ez már nem egy szimpla incel-ámokfutás, hanem konkrétan egy anti-feminista politikai gyilkosság! Eddig, ha jól tudom, csak Marc Lépin, Isten nyugosztalja, csinált ilyesmit Kanadában, ahol egy egyetemen lelövöldözött pár fiatal femcsi ringyót 1989-ben. (Most mondhatjuk, hogy elpazarolt pár jóvágású puncit, mert a fiatal nő önmagában is érték a szemünkben, de az ő indokai is teljesen jogosak és érthetőek.) Régóta elkerülhetetlennek látom már a férfiak számára a feminista hatalom és képviselői ellen a fizikai agresszióval járó erőszakos lázadást, mert másból nem értenek.

Szóval ennek az ámokfutásnak az indítékát is kurvára meg tudom érteni, de azt nem, hogy miért nem a feminista picsát lőtte agyon? Mert ha a feminista picsát lőtte volna agyon, arra azt mondanám, hogy igaza volt, nagyon helyes, követendő példa. Nekünk is ezt kellene csinálni, hazavágni az összes, mások által fölénk állított, felettünk hatalommal rendelkező, feminista picsát a kurva anyjába. Aztán próbáljanak hat láb mélyről feministáskodni…

De a fiatal srácot miért kellett? Persze, ha Hillary Clintont kérdeznénk, ő biztos itt is a nőt mondaná a legnagyobb áldozatnak, ahogy annak idején is megmondta, hogy a háborúkban a nők az elsődleges áldozatok, mert ők veszítik el a férjeiket és a fiaikat…

Mondhatjuk, hogy a fiatal srác közvetetten a feminizmus áldozata. De akkor is. A fiatal srácot miért???

Horvath Anton
Olvasó

Ezt olvastam én is, ez esetben sajnos a srác lett az áldozat, bár szerintem a férj is a listán lehetett. Ez sokkal nagyobb fájdalom a nőnek, mintha simán csak lelőtte volna, ezután ezzel kell ugyanis együtt élnie. Mint már itt párszor megírták, a nők nagyrésze olyanok mint a gyerekek, hiába mondogatod neki hogy pofára fog esni, csak miután tényleg pofára esett utána tapasztalja meg. Ugyanakkor a fizikai erőszak pont hogy sehova nem vezet (mint ahogy az életben sehol), érzelmileg sokkal drasztikusabban lehet rájuk hatni. Ezen természetes “törvényszerűséget” felismerve járt el a támadó ez esetben, így lett végül a srác az áldozat szerintem.

Hunn
Újságíró

Már hogyne vezetne eredményre az erőszak, Horvath Anton? Te láttál már olyan youtube videót, amin pl. a Boko Haram vagy az ISIS harcosai azon lelkiznek, hogy lehet, hogy a szexrabszolganőik nem őszinte szerelemből és szexuális vonzalomból fekszenek le velük? Hogy tökéletes test és kockás has hiányában nem nedvesednek rájuk és nincs többszörös orgazmusuk? Vagy hogy az exüknek ítélte a feminista bíróság a gyerekeiket és a fele vagyonukat? Ugye hogy nem. Mi a megalázóbb egy férfinak: ha fizetnie kell a nőkért, vagy ha megerőszakolja őket? Persze hogy az előbbi.

Értem én, hogy ma a női szabadság és egyenjogúság a koncepció, és azt mondják, hogy a férfi is meg a nő is boldogabb a párkapcsolatban, ha a nők szabadon választhatnak. De ha tény, hogy a nők szabadon csakis és kizárólag a legfelsőbb 20%-ot választják, akkor a maradék 80%-nak csak addig van értelme együttműködni a rendszerrel, amíg reményt lát rá, hogy ő is bekerülhet ebbe a körbe. Nyilván a rendszer megtorolja az együtt nem működést, és azt mondja, hogy aki fegyvert fog az fegyver által vész el. De fegyver által elveszni sokkal jobb, mint incelként leélni egy életet.

Én sem véletlenül nem lövöldözök az utcán. Azért nem teszem, mert látom az értelmét a game-nek, az önfejlesztésnek, és még nem halt meg bennem teljesen a remény. A fiatalságomat ugyan már elbasztam, de azért adtam még ennek az egésznek tíz évet. Utána majd az eredmények fényében újragondolom.

Az esetre visszatérve, szerintem azért lett az elkövető öngyilkos, mert a lelkiismerete nem tudta feldolgozni, hogy a feminista picsa helyett egy ártatlan fiatal srác lett az áldozat.

Reszet Elek
Újságíró

A fickó a leírás alapján már több mint egy évtizede próbált valamit tenni közjogi szinten az egyenlőség és a férfijogok érvényesülése érdekében. A cikk alapján semmire sem jutott. Az hogy egy ilyen magasan iskolázott, társadalmilag megbecsült pozícióban levő ember az élete végén idáig jutott, annak a beteg társadalomnak a látlelete.

Megjegyzés: A folyamatos feministákhoz kötődő öldöklési vágyad illetve a nemi erőszakolósdi dolgaid kevés helyet hagynak a szimpátiának.

Hunn
Újságíró

Nézzük a dolgokat akkor kicsit mélyebben, Reszet Elek. A női szexuális szabadság, egyenjogúság, párválasztás stb… nyilvánvaló, hogy nem érte el a meghirdetett célt, vagyis hogy hogy a férfi is meg a nő is boldogabb lesz, ha a párkapcsolatokban a nők szabadon választhatnak. Ugyanis ha a nőkre van bízva mit csinálnak, akkor fiatalon ribancoskodnak, majd megállapodnának 30+os használt pinájú roastie-ként. Ez nekünk nem jó.

Másrészt a nőkben meg van az az undorító képesség, aminek a végeredményét a Red Pill úgy nevezi, hogy “zeroing out”. Még ha a nő le is húz melletted egy életet, akkor is, ha egy nap úgy dönt, hogy már nem érzi irántad ugyanazt a zsongást, mint amit anno 13 éves korában érzett az első fiújával, onnantól te egy vadidegen vagy számára, akit neki úgymond joga van tönkretenni…

Ez a képességük onnan ered, hogy régen erőszakkal ragadták el őket, el kellett felejteniük az előző palit, és kötődniük kellett az őt elragadó győztesekhez ahhoz, hogy képesek legyenek megszeretni őket és gyereket szülni nekik, majd boldogan élni amíg meg nem halnak. Úgy léptek tovább az előző férfin, hogy soha hátra sem pillantottak (zeroing out). Viszont nem is mertek úgy szarakodni az új srácokkal, mint a ma úgymond szabadon választottakkal. Magyarul ez a képesség MA IS MEGVAN A NŐKBEN!!!

Mi értelme hát bétaként igyekezni kiszolgálni a női hipegámiát, vagy arra gyúrni, hogy hátha valaha elérjük az áhított alfa-státust, amikor a problémánkra a megoldás szinte az arcunkba üvölt?

Reszet Elek
Újságíró

Nem vitatom az általad említett női képesség meglétét. Mindamellett nem kiszolgálni a női hipergámiát nem jelenti, hogy ütlegelnünk, erőszakolnunk vagy éppen agyonlőnünk kellene őket.

Hunn
Újságíró

Én nem illegális dolgokra gondolok elsősorban Reszet Elek, hanem sokkal inkább a mentalitás megváltozását szeretném. Sokkal agresszívabbá kell válnunk. A migráns srácok is azok, oszt a nyugati fehér lányok mégis leszopják őket, és nem csak azért mert pl. a nigger fiúk szép izmosak…

Nekem úgy tűnik, hogy sokan úgy gondolják, hogy a nők a mitikus alfahímeknek engedélyezik úgymond a férfias viselkedést, a többi férfinak meg nem. Tévednek. Ha férfiasan viselkedünk velük, arra reagálnak így vagy úgy, de mindenképpen pozitívan. Az engedélyükre hiába vár bárki is, még ha szénné gyúrja magát és hülyére gazdagszik is.

Abban a pillanatban, ha férfiként kezdesz velük viselkedni, a nők azt fogják észlelni, hogy férfi vagy. Ők onnantól pontosan tudni fogják, hogy számolniuk kell veled is. Vagyis mi gyakorlatilag azzal, ha nem ezt csináljuk, mert a feminizmus pont ennek az ellenkezőjére tanított minket, saját magunkban nyomjuk el a férfiasságot.

Balton
Olvasó
Balton

De ez nem jelenti azt hogy Isis-re meg a Boko Haramra hivatkozol, még viccből se. A vallási fanatizmusnak szerinted mi köze a férfiúi jogokhoz? Az hogy a radikális iszlamista (nem a mohamedán!) nem tekint morális gátlással a szentirásán kívűl semmire, annak az égegyadta semmi köze nincsen a férfihanghoz. Sem egyik sem másik általad említett szervezet, nem viselkedik férfiasan, de még véletlenül sem.
Nyomokban sem tartlamaz az férfiasságot, hogy Jazid nőket tartanak szexrabszolgaként, Jihad fedezete alatt szabadon garázdálkodó zsoldosok, vagy éppen kisfiúkat erőszakolnak…

Hunn
Újságíró

Már miért is ne hivatkozzak rájuk, Balton? Különben félig viccelek, félig viszont halálosan komolyan gondolom.

Amúgy a Boko Haramban a srácok azt mondják, hogy a fiatal nőknek nem az a dolga, hogy a suliban ribancoskodjanak, aztán céges vezetőként férfiak csoportjait irányítva karriert csináljanak, mielőtt 35+ évesen férjhez mennének, mint a fehér lányok Európában. Hanem hogy gyerekeket szüljenek nekik. Mégpedig most, azonnal, szexin és fiatalon. És tesznek is érte…

És lefogadom, hogy azok az elrabolt kis néger lányok legkésőbb a harmadik éjszakán már lelkesen és nedvesen szopják a faszukat, miután rájöttek, hogy a zordon külső érző szívet takar, vagyis hogy megbaszni akarják őket, nem pedig bántani. Magyarul pontosan úgy viselkednek, ahogy a nők a győztesekhez viszonyultak a történelem során bármikor…

Most mondd azt, hogy nincs igazuk ezeknek a srácoknak! Mi ezzel a gond férfiszempontból? Érdekes mód arról még nem hallottam, hogy a Boko Haram harcosainak küzdeniük kellene a saját országukban a férfijogokért, sem arról, hogy a feministák el mernék venni tőlük ezeket. Vajon miért van ez így, vajon hogyan lehetséges ez?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Különben félig viccelek, félig viszont halálosan komolyan gondolom.

Ezzel már párszor bepróbálkoztál, hogy amikor rád ég, akkor “viccelsz”………

Hunn
Újságíró

Mint mindig, most is tökéletesen félreértetted a motivációmat, kedves cs004. Többet kéne mozognod férfiak körében, és akkor előbb-utóbb rájönnél, hogy a férfiak mondanivalójában nincs mögöttes koncepció, mint ahogy az nőknél van, hanem mi szó szerint azt mondjuk, amit gondolunk.

Vagyis a félig viccelek, félig halálosan komolyan gondolom, az is szó szerint azt jelenti, amit jelent. Nincs mögötte semmiféle szándék arra az esetre, hogyha úgymond “rám égne”, bármit is jelentsen ez… (Amúgy tényleg: mi a faszt jelent ez? Na mindegy.)

A félig vicc arra vonatkozik, hogy tudom, hogy amit mondok, az nem reális itt és most, mert a nyugati férfiak töketlen manginák, és ezt még én is átlátom. (Nem pedig arról a mögöttes, rejtett szándékról, hogy szükség esetén letagadhassam a véleményemet.) A félig komoly pedig arról szól, hogy ennek ellenére mégis baszottul így kéne csinálni, ahogy a kérdéses posztomban írtam.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mint mindig, most is tökéletesen félreértetted a motivációmat,

Kurvára irreleváns, időnként olyan határokat lépsz át, amivel egyedül maradsz, mert vállalhatatlanok és egyúttal minősítenek is téged.
Az “Idegbe vóútam Móuúúúnika” még tetűcigányoknál sem játszik, szóval ezzel a motivációs faszsággal etesd a rajongóidat….

Többet kéne mozognod férfiak körében, és akkor előbb-utóbb rájönnél, hogy a férfiak mondanivalójában nincs mögöttes koncepció, mint ahogy az nőknél van, hanem mi szó szerint azt mondjuk, amit gondolunk.

Ha magadra célzol mint “férfira”, akkor kissé megint elszaladt a ló veled, mert egy gyilkolászásról álmodozó nyomorult balfasz, aki mindig, magán kívül mindent és mindenkit felelőssé tesz a nyomoráért, és vágyvezérelt álomvilágban képzelődik hogy majd ha az “incelforradalom” győzni fog, akkor ő milyen kemény férfi lesz, akkor még a pöcs kifejezés is túlzás……

Szóval ne hivatkozzon egy nyomorult pöcs magára, mint “férfi”-ra, ha ennyire messze áll tőle…

Vagyis a félig viccelek, félig halálosan komolyan gondolom, az is szó szerint azt jelenti, amit jelent. Nincs mögötte semmiféle szándék arra az esetre, hogyha úgymond “rám égne”, bármit is jelentsen ez… (Amúgy tényleg: mi a faszt jelent ez? Na mindegy.)

Annyira nem vagy hülye, csak időnként úgy teszel mintha, pontosan tudod te, hogy jópárszor beleszaladtál tátott szájjal a faszerdőbe, és amikor már többen is szóltak, hogy túl messzire mentél, akkor vagy-4-5-ször már sértődötten (végleg:)) kivonultál innen……………….

A félig vicc arra vonatkozik, hogy tudom, hogy amit mondok, az nem reális itt és most, mert a nyugati férfiak töketlen manginák, és ezt még én is átlátom.

Nem, nem azért nem reális, hanem attól függetlenül egy faszság, ehhez semmi köze semmilyen nyugati férfinak, meg azok manginaságához, ne próbálj (ki)tekeregni, mert nem fog menni.

(Nem pedig arról a mögöttes, rejtett szándékról, hogy szükség esetén letagadhassam a véleményemet.)

De, pontosan ezt a szcenáriót már nem is egyszer játszottad el, ehhez hasonló szar “jeleneteket”.

Bár tény, hogy most kissé tökösebb vagy, mert ha kínos is, de “beleálltál” a “vállalhatatlanba”………

A félig komoly pedig arról szól, hogy ennek ellenére mégis baszottul így kéne csinálni, ahogy a kérdéses posztomban írtam.

Hát kurvára nem, és kíváncsi lennék, hányan gondolják hogy ez elfogadható ?

Az a helyzet, hogy ha beteg lennél, akkor az ember csak legyintene rá, de te tényleg ilyen nyomorult vagy….., úgyhogy hagyjuk a süketelést……

Hunn
Újságíró

Már megint mi a faszról beszélsz, kedves cs004 koma? Mi az, hogy egyedül maradok? Én EGYEDÜL VAGYOK, bazdmeg!

Hála a jó Istennek, ahhoz, hogy én FÉRFI vagyok-e, ahhoz nem kell sem a te jóváhagyásod, sem a többi faszverőnek az egyetértése. A picsáké meg még annyira se.

Én nem “tudom pontosan, csak úgy teszek mintha nem”, hanem tényleg fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. Faszerdő???? Mi a tököm az a faszerdő? Különben is, mi az hogy túl messzire mentem? Soha a büdös életben nem mentem eddig még túl messzire a kommentjeimmel. Tudod mikor mennék túl messzire? Akkor mennék túl messzire, ha azt mondanám – amit NEM mondok, mert nem fogok ilyet csinálni, szóval nehogy a szövegkörnyezetből kivéve szándékos félreértés legyen ebből – szóval ha azt mondanám, hogy na, baszod, holnap lemegyek az utcára, és lelövöm az első tíz szembe jövő picsát. Na, ezzel még én is úgy érzem, hogy túl messzire mennék. Minden, ami ezen innen van, belefér.

Pont leszarom, hogy hányan értenek velem egyet. Én nem vagyok része a kibaszott feminista társadalmatoknak. Ahogy nem vagyok része semmiféle kibaszott férfihierarchiának sem, ugyanis egy ideje már leszarom a többi faszverőt is ugyanúgy, ahogy a feministákat. Se vezérem nincs, se bajtársaim nincsenek. Mint ahogy azt fentebb is írtam, én egyedül vagyok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megint teszed a hülyét……

Mi az, hogy egyedül maradok? Én EGYEDÜL VAGYOK, bazdmeg!

A faszságaiddal vagy egyedül, észlény.

Hála a jó Istennek, ahhoz, hogy én FÉRFI vagyok-e, ahhoz nem kell sem a te jóváhagyásod, sem a többi faszverőnek az egyetértése.

Nagyon helyes, csakhogy ez nem bemondásra megy…..

szóval ha azt mondanám, hogy na, baszod, holnap lemegyek az utcára, és lelövöm az első tíz szembe jövő picsát. Na, ezzel még én is úgy érzem, hogy túl messzire mennék Minden, ami ezen innen van, belefér.

Hát ez az, hogy ezt te komolyan gondolod, de ezért már szóltak hogy nem kéne, aztán azóta “finomítod”……

Mint ahogy azt fentebb is írtam, én egyedül vagyok.

És ahogy kinéz, ez így is marad……..

Hunn
Újságíró

Mint ahogy fentebb írtam, kedves cs004, ahhoz, hogy én férfi vagyok, ahhoz továbbra sem kell sem a te a jóváhagyásod, sem a többi faszverőé, a picsáké meg pláne nem. És ezután sem lesz rá szükség, és ez így is fog maradni, egészen a világ végezetéig vagy Krisztus Második eljöveteléig.

Mint ahogy fentebb irtam, leszarom a többi faszverő véleményét, amibe természetesen a te véleményed is beletartozik. Mindenről. Arról, hogy szerinted mi megy bemondásra és mi nem, arról, hogy szerinted hogy néz ki, milyen marad az életem, arról, hogy szerinted mivel megyek túl messzire… Szó szerint mindenről. Feleslegesen válaszolgatsz nekem, csak az idődet pazarlod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mint ahogy fentebb írtam, kedves cs004, ahhoz, hogy én férfi vagyok, ahhoz továbbra sem kell sem a te a jóváhagyásod,

Csakhogy ez nem “jóváhagyás/bemondás kérdése”, egy olimpiai bajnok, vagy bármilyen eredményt elérő egyént nem jóváhagyják, hanem “kiérdemli”, objektíven. Nem azért lesz férfi valaki, mert azt valaki(k) jóváhagyja/jóváhagyják.
Na, innen fuss neki még egyszer és próbáld a négyszögedet a körbe belepréselni…..

leszarom a többi faszverő véleményét, amibe természetesen a te véleményed is beletartozik.

Nagyon helyes, egy öntudatos balfasznál nincs is dícséretre méltóbb…….(az, hogy ráadásul röhelyes is, az nem számít:)

Hunn
Újságíró

Kedves cs004, a kommenteddel te magad erősítetted meg annak igazságát, amit fentebb montam, úgyhogy nem maradt kör, amit négyszögesíteni kéne. Valóban, az hogy én férfi vagyok, mint ahogy feljebb mondtam, és ahogy te is mondod itt lejjebb, nem jóváhagyás kérdése.

Ami a kiérdemlést illeti… baszom az anyád, te kis pofám nem is vagy része az életemnek, de különben is előbb halnék meg, mint hogy tőled akarjak “kiérdemelni” bármit is… Hát kinek hiszed magad, te szerencsétlen?

A kiérdemlés elvében persze van valami (ez nyilván a férfi létre persze nem úgy vonatkozik, ahogy azt te mondod). Például te az itteni tevékenységeddel nem érdemelted ki, hogy komolyan, vagy akár csak emberszámba is vegyelek. Épp ellenkezőleg. Ezért szoktam jókat mosolyogni, amikor próbálsz fentről lefelé beszélni hozzám és osztani az észt…

És hogy “röhejes”-e, hogy úgymond “balfaszként” van büszkeségem és öntudatom? Ha engem nem érdekel, akkor téged miért aggaszt ez???

Tényleg az idődet és az energiádat pazarolod csak, ha nekem válaszolgatsz. Nekem te nem tudsz olyat mondani, amit én valaha is úgy tekintenék, hogy na, fontoljuk meg, hátha ennek az embernek valamiben is igaza lehet… Tényleg, nagyon őszintén nem értem, hogy miért erőlködsz, minek válaszolgatsz?

Nekem te csupán annyira vagy tanulság, arra vagy számomra élő példa (pár hasonszőrű kommentelővel egyetemben), hogy ha egy férfi rálépett a Red Pill útjára, akkor vannak, lesznek olyan más férfiak, akik erről az útról le akarják őt téríteni, illetve vissza akarják nyomni a korábbi állapotába. Ezeket ellenségnek kell tekinteni – mert azok is – és ennek megfelelően állni hozzájuk. Erre vagy számomra élő példa, ennyi a szereped, ennyivel járultál hozzá az életemhez.Ennyi vagy, semmi több.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valóban, az hogy én férfi vagyok, mint ahogy feljebb mondtam, és ahogy te is mondod itt lejjebb, nem jóváhagyás kérdése.

Vs.

de különben is előbb halnék meg, mint hogy tőled akarjak “kiérdemelni” bármit is…

Ilyen rövid idő alatt ennyit inni/szívni????

Reszet Elek
Újságíró

“holnap lemegyek az utcára, és lelövöm az első tíz szembe jövő picsát.” – te ezt tényleg nem mondod, csak azt hogy : holnap le kellene mennem az utcára, és lelőni az első tíz szembe jövő picsát.

Hunn
Újságíró

Reszet Elek, ha azt akarnám mondani, hogy holnap le kellene mennem, akkor azt mondanám. Mégpedig szó szerint. De nem ezt mondom. Vagy te azt mondod, hogy le kéne mennem? :)

Balton
Olvasó
Balton

Ő azt mondja, hogy lassan befejezhetnéd… és tényleg…
Azokat égeted, akik eddig kiálltak néhány alkalommal melletted, itt.

Deadpool
Újságíró

Nem veszitek észre, hogy ilyenkor veletek is játszik… (a türelmetek határát próbálgatja)

Hunn
Újságíró

Érzem én is, Balton, hogy utam lassan elválik az összes többi férfi útjától, a való világban is, és hát akkor ezek szerint itt is, de ezen nem tudok segíteni. Lehet, hogy a koronavírus-karantén miatt éreztem rá erre, de én tényleg egyedül vagyok a világban, és ez már így is marad örökre. Se vezérem, se bajtársaim, se közös harcunk, se semmim. Lehet a közös út lehetőségét korábban is csak behallucináltam. Ez van. Külső segítség nincs számomra. Mindezt el is tudom fogadni.

De viszont akkor kurvára ne álljon le nekem magyarázni egyik faszverő sem!

Ugyanakkor az is igaz, hogy nekem sincs igazából már sokkal több mondanivalóm a körülöttem élő faszverő brigádnak. Sem élőben, sem itt a fórumon.

Azt hiszem, tényleg ideje hogy búcsút vegyünk egymástól. Nem kell másoknak tudni arról, hogy én mit és hogyan gondolok, nem igaz?

Záró gondolatom a következő: éljen a patriarchális reakció!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

én tényleg egyedül vagyok a világban, és ez már így is marad örökre. Se vezérem, se bajtársaim, se közös harcunk, se semmim. Lehet a közös út lehetőségét korábban is csak behallucináltam. Ez van. Külső segítség nincs számomra.

Jó reggelt kívánok……..

hunbagira
Újságíró

Csakszi! Ő legalább eljutott idáig. Nálad még ez is hiányzik.:D

Hunn
Újságíró

Ezt úgy mondod, mintha csak én lennék ezzel így, cs004.

Pedig ez vonatkozik minden férfire, így rád is. A modern férfi ebben a szép új világban nem más, mint ronin, gazdátlan szamuráj. Nincs vezére, nincsenek bajtársai, nincsen harc és cél, a párbaj betiltva, nincs zsákmány és nő.

Ha nem a harakirit hanem az életet választja, és bemegy a faluba, akkor nőket tesznek fölé “vezérnek”, más színű embereket és buzikat tesznek mellé “bajtársaknak”, és színes számozott papírokért kell versenyeznie hogy egyáltalán enni tudjon. Fegyvere nem lehet, nem védheti meg magát. Zsákmány és nő nincs és nem is lesz, a hátralévő élete kilátástalan.

Ahogy mondtam, mind roninok vagyunk, gazdátlan szamurájok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pedig ez vonatkozik minden férfire, így rád is.

Mindenkire vonatkozik, csak aki “tényleg” férfi, az nem keni másra, főleg nem ködös megfoghatatlan faszságokra a saját maga által megalkotott nyomorát, és nem követel olyan jogokat, amiket nem érdemel meg.

Megint felértékeled magad, lófaszt vagy te ronin, vagy szamuráj…….., hiába álmodozol ilyen faszságokról…

Hunn
Újságíró

Azt hittem, ezt a témát már megvitattuk és megnyugtatóan lezártuk, kedves cs004. Mármint azt, hogy egy férfinak (jelen esetben nekem) nincs szüksége más férfiak egyetértésére, köztük a te egyetértésedre sem. Azt hittem, ebből logikusan következik mindenkinek, így neked is, hogy az egyet nem értésed is teljesen és tökéletesen érdektelen. Miért mondod hát el?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mármint azt, hogy egy férfinak (jelen esetben nekem) nincs szüksége más férfiak egyetértésére, köztük a te egyetértésedre sem.

Főleg akkor, ha az egyetlen lényeges összetevő hiányzik, (mármint a férfi) és te a süketeléssel és hablattyal próbálod pótólni….

Hunn
Újságíró

Vedd úgy, hogy erre a kommentedre válaszként szó szerint elismételtem azt, amit idéztél tőlem, kedves cs004. És ha erre is írsz valami hasonló faszságot, akkor képzeletben ismételd meg ugyanezt a lépést az idézetemmel kapcsolatban. És ezt csináld addig, amíg rá nem jössz a csekély agyaddal, hogy baszok rá, hogy egyetértesz-e vagy sem, nemhogy az érdekelne, férfinak tartasz-e vagy sem, hát mégis mi a faszt kézelsz te magadról, kisköcsög? Ezt tényleg, nagyon őszintén kérdezem, mert nem értem.. Nem vagy része az életemnek, nem számítasz. Törődj bele.

RedGreg
Újságíró

Dehogy mondanád. Egy rohadt gyáva féreg vagy.

Hunn
Újságíró

Ígérem, RedGreg, hogy ha egy nap úgy ébredek, hogy mégis megcsinálom a dolgot, akkor azt konkrétan be fogom jelenteni, szó szerint.

orenisi
Olvasó
orenisi

A helyzet az Hunn, hogy igazából nem lenne jó, ha eljutnál idáig. Lehet, hogy mások nem, de én azért komolyan veszem az ilyen megjegyzéseket is.
Az agresszió, hacsak az agresszív egyén nem bomlott elméjű, egyetlen okból táplálkozik, ez pedig a tehetetlenség (gyakran kisebbrendűségi komplexusból fakadó). Ezért van, hogy a általános vélekedéssel (terjesztett hazugságokkal) szemben, a nők jóval agresszívabbak mint a férfiak, csak testi adottságaikból fakadóan jóval kisebb azoknak a köre, akiken ezt az agressziót levezethetik. Mondjuk a tesztoszteron/ösztrogén különbség ezt némiképpen kompenzálja.
Mikor valaki a tehetetlenségéből fakadó szorongása, frusztrációja miatt valamilyen szélsőséges lépésre készül (gyilkosság, öngyilkosság, sorozat-/tömeggyilkosság, terrortámadás), akkor ezt gyakran előre bejelenti.
(Megj: igen, pl. az iszlám terroristák is frusztrált kis faszjankók. Ezt nem véletlenül szokták elsütni, nem azért, hogy idegesítsék, cukkolják őket, hanem azért mert tényleg azok. Van egy szar vallásuk, amelyet szerintük minden embernek követnie kellene. Aztán azt látják, hogy az emberek többsége vagy más vallást gyakorol, vagy ívesen szarik bele az egészbe. Mivel annyi eszük van, mint a kecskének, amelyből éppen most másztak ki, ezért fel sem fogják, hogy ha lenne egy igaz vallás egy mindenható istennel, allahhal, akkor valóban minden ember azt a vallást követné. De mivel nem így van, ezért tehetetlenségükben az egyetlen dologhoz folyamodnak, amit képesek a pont agyukkal felérni, az erőszak. És itt nem az elnyomott, szabadságukért küzdő népekre gondolok, habár ott is ugyanaz a tehetetlenség motiválja őket. Megj. vége.)
Ezt, mármint a bejelentést, azért teszi, mert vagy dicsekedni akar, vagy igazából segítséget szeretne. Szeretné ha komolyan vennék, lebeszélnék, vagy legalább figyelemre méltatnák. Az emberek többségének azonban a reakciója, hogy nincs reakciója, azaz nem veszik észre, nem értik meg (hülyének nézik), vagy simán ignoráláják. Egy más részük viszont, mint pl. RedGreg, kifejezetten ráerősít erre a problémára. Aztán mikor végül mégis beteljesíti az ígéretét, akkor vagy sunnyog, hogy ott sem volt, vagy kifejezetten büszke magára, hogy milyen jó bulinak sikerült aktív részesévé válnia. Aztán arra matyizik, mivel perverzebb idióta, mint az akit sikerült belekergetni valami végzetesbe. Igaz, ez csak addig tart, míg nem az ő anyját, húgát, lányát, kedvesét sikerül jól pofán durrantani.
Na persze most lehet, hogy Hunn azt mondod, hogy te akkora férfi vagy, hogy dehogyis akarsz segítséget kérni, még a legnagyobb balfaszságot is azért csinálod, mert te úgy akarod. Ezt általában így szokták gondolni.
Egyébként a baj az, hogy akár hiszed akár nem, de a nők egy jelentős része is hasonló problémákkal küzd, mint te és csak egy igen kis részük próbálja ezért a férfiakat hibáztatni. Emiatt ha valóban lelőnéd az első tíz szembe jövő “picsát”, akkor nagy valószínűséggel legalább 8 nem érdemelné azt meg.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pont annyira tudod “lebeszélni” ezt a hülyét, mint a kecskebaszókat……

Hunn
Újságíró

Köszönöm válaszodat, orenisi. Végre egy ember, akivel normálisan el lehet beszélgetni, még a legvadabb témákról is, ráadásul mindezt emberi hangon és okosan.

Valóban nem lenne jó, ha eljutnék idáig, és valszeg már nem is fogok. Belehergelni hülyeségbe engem senki sem tud, hiába is szeretné. Mert amikor sokkal rosszabb és kilátástalanabb helyzetben voltam, remény nélkül, akkor is azért még jópár lépés választott el a teljes elborulástól. Most meg mi értelme lenne, amikor már látom, hogy a tudatos változtatásaim jó irányba viszik előre az életemet?

A feministáknak valószínűleg érdekük az, hogy a Red Pill-re rátaláló srácokat ne engedjék továbblépni a harag fázisából, a kommentelés során legalábbis, mert akkor lehet mutogatni, hogy na ezek elmebeteg vadállatok. Az itteni feminista kommentelők sem véletlenül velem baszakodnak, meg idézgettek anno az Index feminista fórumán. Átlátom én ezt, de tényleg nagyon rühellem őket, és nehéz megállni, hogy ne reagáljak.

De attól még hiszek benne, hogy végig kell vinni logikusan, hogy mi miért van, meg kell érteni az emberek működését, hogy mit miért csinálnak, milyen lépés miből következik logikusan. Aztán ha ez sötét helyekre visz, azzal sincs semmi gond. Nem félni kell a sötéttől, hanem érteni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Tudj’ Isten , én azért nem látom azt a fenenagy boldogságot rajtuk…

https://youtu.be/OYZfTWqR3Xs

https://youtu.be/nDHOhIASXqI

És úgy “ mellékesen” mi van az apákkal, testvérekkel, jövendöbelikkel , ök kurvára nem számítanak szerinted? Tökre joga van fegyveres terroristáknak elvinni öket. Aha…mielött leírsz vmit Hunn kicsit nézz jobban utána az eseményeknek !

https://youtu.be/Mv5AfHSk1eo

Én ( és szerintem ezzel sokan így vannak, hívhatod ezt mangináskodásnak), nem akarok egy kényszerböl, félelemböl velem levö nöt magam mellé.

Hunn
Újságíró

Hát mégis, mi lenne az apákkal, a testvérekkel, jövendőbeliekkel, tomgal? Pontosan annyit gondolnék rájuk, amennyit ők gondolnak rám.

Hogy férfiasan őszinte legyek, a nők boldogságát nem tartom elsődleges célnak, tomgal. Meggyőződésem, hogy a feminista propaganda ellenére a fehér nők azért boldogabbak lennének rabláncra fűzve, mint a sok bétával ma a mindennapokban.

tomgal
Olvasó
tomgal

No ebben nem értünk egyet. Nöt eröszakkal csak az rabol ( pláne gyereklányokat ), aki máshogy, magától képtelen nöhöz jutni . Ês itt a gond, ha valaki feljogosítva érzi magát ilyesmire, mert nem sikeres a nöknél, magától képtelen legalábbegy nöt összeszedni. Na most ha valakit nem tisztelnek, becsülnek , tartják elengedönek ahhoz , hogy ilyesmi nélkül is melléjük szegödjenek, akkor te tényleg azt hiszed, hogy eröszakkal menni fog és egyszer csak megszeretnek ? Na itt nagyon el vagy tévedve ! Látszik , hogy mind ez csak elméletben létezik a fejedben. Ezeknek a lányoknak akkor inkább a halál, vagy megpróbálják az öket eröszakolót is magukkal vinni ( vérmérséklettöl és lehetöségektöl függöen). Azt értsd meg, hogy azért, mert neked feláll a faszod, nincs alanyi jogod más embereket rabszolgaságba kényszeríteni , eröszakolni . Az apáknak viszont kurvára joga van a lányukat megvédeni és egy machetével lemetszeni bármidet ! ( én is ezt tenném).

Azt fogd föl, hogy a rablánc és a béták manginásítása között még egy csomó lehetöség van . Lehet férfi dominancia egy kapcsolatban rablánc és eröszak nélkül is!

Ez a csaj inkább meghalt volna pl, az életét kockáztatva menekült ( és hát aztán öt használta volna mindenki így elnézve). Szóval , ha úgy gondolod neked jogod van elrabolni, megeröszakolni öt , akkor bizony neki joga van megvédeni magát és elvágni a torkodat ( vagy az apjának, bátyjának )

https://youtu.be/j0qj-dps1e0

Reszet Elek
Újságíró

Én max ha az emberiség fennmaradása a tét és/vagy nincsen senki más.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ha erre vonatkozott a válasz :
” Ez a csaj inkább meghalt volna pl, az életét kockáztatva menekült ( és hát aztán öt használta volna mindenki így elnézve)” ,akkor pontosítok,úgy értettem ,hogy a Boko Haramosok közül mindenki szívesen megdugta volna (és jó páran szerintem a fehérek közül is szívesen megdugnák, nekem nem zsánerem , meg ugye elvből sem, de ez egy jó csaj).

Hunn
Újságíró

Nem esetem már ránézésre sem a videóról a néger kiscsaj, tomgal. A zsákmány szétosztásakor lepasszolnám a bajtársaknak.

Köszönöm a válaszodat, mert ezzel már haladunk előre. Tehát tulajdonképpen te is elismered, hogy ha a férfiaknak nem jut nő, ha nem képesek máshogy nőhöz jutni, akkor a következő, logikus és elkerülhetetlen lépés a háború. Maximálisan egyetértek!

Értem én, hogy a feminista társadalomban a reprodukciós jogok is a női hipergámia érdekeit a középpontba helyezve vannak egyáltalán megfogalmazva, és azt is, hogy az átlagos férfiaknak nincsenek ilyen jogaik.

Értem azt az elvárást is, hogy ők szép csendesen húzzák csak meg magukat a sarokban, távolról nézve úrnőiket és azokat a szerencsés férfitársaikat, akik sokkal különbek náluk, ezzel kiérdemelve a nagyságos asszonyok kegyeit. Az meg van engedve, hogy a nőkért felépített társadalmat verejtékes munkával tovább működtesd, de meg se forduljon a fejedben, hogy koszos mancsoddal egy ilyen földre szállt angyal hófehér, hamvas, szűzi testét érintheted…

… meg a kicsi eszem-faszom megáll. Ti ezt tényleg komolyan gondoljátok? Tényleg ezt várnátok el felnőtt férfiaktól, emberi lényektől? Hogy ebbe törődjenek bele? Bocsi, nem várhatjátok el. Ha ez háborút jelent, akkor legyen háború. Meghalni százszor, ezerszer jobb, mint incelként élni. Fegyverrel a kézben pedig annyival jobb, hogy az szavakkal el sem mondható.

hunbagira
Újságíró

Igen a nők ezt várják, Hun! Mindegyik méhkirálynő szeretne lenni.

Reszet Elek
Újságíró

Pedig legyet is könnyebb mézzel fogni, mint ecettel…

Naooo
Olvasó
Naooo
Marcell
Olvasó
Marcell

A “zeroing out” csak akkor működik, ha az előző férfi nem volt alfa, vagy már nem volt az, vagy az új még alfább. Ellenkező esetben az “alfaözvegy” jelenség lép fel, amikor vágyakozik a korábbi pasijára (és még megjegyzéseket is tesz a soros új pasijának, kedvezőtlenül összehasonlítva őket az előző kanjaival).

Hunn
Újságíró

Szóval Marcell, létezik az, hogy egy csávó egyik nap még alfa, akit a neje lelkesen és nedvesen leápol, másnap viszont az asszonya arra ébred, hogy az illető nem is alfa, ellenben a szomszéd pasi az? És ilyen esetben az első nem volt eléggé alfa, megérdemli hát a sorsát, lett volna még alfább?

Ne hülyítsük egymást. Itt az egész alfa-teória logikai bukfence. Mi (ti legalábbis) legtöbben azt hiszitek, hogy az alfaság valamilyen objektív fokmérő, amit elérve indulhat a banzáj az önként szubmisszívvá váló nőkkel.

Holott a helyzet az, miként az általad említett példa mutatja, hogy alfa az, amit az adott nő éppen annak érez… Na, erre a futóhomokra építs várat, hogy a nők mikor mit éreznek…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

azt hiszitek, hogy az alfaság valamilyen objektív fokmérő

Nem az, relatív, mindig és mindenkor….

, amit elérve indulhat a banzáj az önként szubmisszívvá váló nőkkel.

Ezért hamis következtetés, amit ebből levonsz….

Holott a helyzet az, miként az általad említett példa mutatja, hogy alfa az, amit az adott nő éppen annak érez…

Meg még több más nő is….

Na, erre a futóhomokra építs várat, hogy a nők mikor mit éreznek…

Épp az a lényeg, hogy ne “erre” építs…..
Ez a te szalmabábod, hogy “erre kell építeni” és ennek te nagy büszkén “beintesz”, és azt hiszed, hogy akkor “győztél”, és nem érted, hogy miért “gémeled” még mindig a jobbkezed……(ha balos vagy, akkor a balt…..)

Hunn
Újságíró

Te már megint mi a faszról beszélsz, kedves cs004? Hogy a te fejedben én pont az ellenkezőjét gondolom annak, mint amit valójában gondolok, tehát hülye vagyok? Ez alapján, a te fejedben, persze, biztosan. Csak ehhez nekem itt a valóságban mi közöm?

Amúgy meg idáig te voltál itt az egyik díszpinty, aki másról sem írt, minthogy a Red Pill mekkora hülyeség, a feministáknak van igaza, ergo mindenki viselkedjen férfiatlanul, mi ez a pálfordulás részedről? Nekiláttál csajozni, aztán elkezdted meglátni a valóságot, vagy mi van?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te már megint mi a faszról beszélsz

Te vagy itt jelenleg az (egyik), aki ezt a szerepet betölti…….

Hunn
Újságíró

És te már megint mi a faszról beszélsz, kedves cs004? Milyen szerepet töltök én itt be egyikként a fejedben?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Milyen szerepet töltök én itt be egyikként a fejedben?

Időnként hányingert ……..

Naooo
Olvasó
Naooo
gpetersz
Olvasó
gpetersz

Csatlakozom. Általában élvezettel olvasom Hun fejtegetéseit, de néha kikacsint egy Hannibal Lecter. Olyankor ez negálja az egész addigi, normális gondolatmenetet.

Hunn
Újságíró

Mindenkinek a lelkében van egy sötét oldal is, gpetersz. Nekem is, neked is, a többieknek is. Ha esetleg letagadjátok, akkor is, sőt… Annyi történik csupán, hogy én élek a lehetőséggel, amit az anonimitás ad, és írok is a magaméról. Ahogy azt mondani szokták, két kutya harcol az ember lelkében, a jó és a rossz, és mindig az győz, amelyiket etetik.

Nem hiszem, hogy ez önmagában érvénytelenítene bármit, amiben adott esetben igazam van. És azt sem automatikusan jelenti, hogy ezekben a dolgokban nincs igazam. Hanem van, amiben igazam van, és van, amiben nincs.

A végső kulcs a tetteinkben rejlik. Amíg az ember nem a sötét oldal sugallatai alapján cselekszik embertársaival szemben, addig szerintem nincs para. Ezért csodálkozom azokon, akik következtetéseket akarnak-próbálnak levonni a hétköznapi viselkedésemre vonatkozólag a “Hannibal Lecter”-szerű posztjaim alapján. Hát nem értenek ezek semmit sem?

Hiszen annyira azért szerintem mindenki rájön előbb-utóbb, hogy az emberi lélek sötét oldalának elnyomása saját magunkban alapfeltétele bármiféle együttműködésnek, társadalomnak. Mégpedig mindenkinél. Így nyilván nálam is ugyanez történik a hétköznapokban. (És ezért jár büntetéssel ennek be nem tartása, ezért van a törvény, hogy az ezt be nem látókat is rákényszerítse az erőszak fenyegetésével az együttműködésre.)

Csakhogy az együttműködésnek kell legyen oka egy férfi számára. És ha az együttműködés alapvető okai közül az egyikre – mégpedig arra, hogy a társadalomban élve jó eséllyel (tehát nem garanciáról beszélek, csak esélyről!) lehetőséged van asszonyt szerezni magadnak és szaporodni – szóval ha erre a nőközpontú, feminista társadalom azt mondja, hogy bocsi, számodra ez nincs, fogadd el, így jártál…

…nos, akkor az ember fia előbb-utóbb elgondolkozik azon, hogy az együttműködés ezen kívül megmaradó okai (lásd pl.: túlélés, megélhetés, relatív személyes biztonság) elegendőek-e számára az együttműködésre. És ha nem, akkor csupán a büntetéstől való félelem kikényszeríti-e belőle az együttműködést.

És ha erre a végső válasz az, hogy: -“Értettem. Mindent meggondoltam és mindent megfontoltam. És mindezeket – a lehetséges következményeket is – figyelembe véve arra jutottam, hogy bekaphatjátok, basszátok meg!”…

…akkor mi van?

Én jelen pillanatban erre az “akkor mi van?”-kérdésre keresem a választ… (Különös tekintettel arra, hogy ha magyarként a magyar társadalmat szeretnéd a magadénak érezni, és igazából velük együttműködésre vágysz? Ha nem veszélyes akarsz lenni és nekik ártani, hanem megoldást keresel a problémádra?)

orenisi
Olvasó
orenisi

Nem vagyok nagy tudora a mentális és kognitív diszfunkcióknak, de szerintem ha valakinek folyamatosan küzdenie kell a sötét oldalával, hogy nehogy az felülkerekedjen, azt pszichopatának szokták hívni :)

Hunn
Újságíró

Akkor megnyugodtam, hogy én nem vagyok pszichopata, orenisi. Nálam szerencsére nem arról van szó, hogy folyamatosan, non-stop küzdenem kellene a sötét oldalam ellen. Illetve ez a küzdelem nekem nem okoz nehézséget, problémát.

Nálam sokkal inkább arról van szó, hogy egyre inkább nem látok okot arra, hogy miért ne engedjem át az uralmat ennek a lelkem fölött. És hogy ezáltal miért is ne dobjam ki az életemet és a jövőmet egy határozott mozdulattal a szemétbe, egyszer s mindenkorra, következményekkel nem törődve, jól megfontolt és alaposan megindokolt döntés alapján…

orenisi
Olvasó
orenisi

Én mondjuk tartózkodnék attól, hogy saját magamról állítsak fel diagnózist :) Mint mondtam, nem értek az ilyen jellegű dolgokhoz, de bizonyos megnyilvánulásaid egyfajta disszociatív személyiségzavarra utalnak. Ne legyen igazam. :)
Mindenesetre nekem pl. nem kell folyamatosan kontrollálnom magam, hogy ne basszak pofán valakit, vagy ne érezzem azt, hogy egy minigunnal milyen kellemes perceket tudnék eltölteni bizonyos élethelyzetekben, annak ellenére, hogy olykor-olykor bizony eszembe jutnak ilyen gondolatok. :) Nem gyűlölöm, sőt, nem is nézem le a másik nemet, képes vagyok elfogadni minden pozitív és negatív (jellemző) tulajdonságaikkal együtt, attól függetlenül, hogy megkaptam én is a magamét nemegyszer. Magamat sem hibáztatom túlzottan, habár szerintem az ember saját magáért felelős igazán. Felesleges másokra és a körülményekre fogni, ha valami nem sikerül.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne keverd ide a disszociatív identitászavart, az egyáltalán nem ilyen. Ha a DID-n belül egy alternek agresszív és/vagy antiszociális gondolatai vannak, a többiek annak ellenállnak, nincs következetes vállalás, azaz hogy utána “higgadtan” visszajöjjön és arról dumáljon, hogy “sötét oldal” meg tömeggyilkosságon gondolkozás fut a háttérben, ugyanis azok nem a saját gondolatai a hostnak. Egy ilyen vállalhatatlanságokat beszélő személyiséget a védelmezők ráadásul azonnal elrángatnának a billentyűzettől, persecutorök csinálnak ilyesmiket, hogy kárt okozzanak az egész rendszernek, szóval legtöbbször csak önmaguknak akarnak ártani vele, elriasztani a barátokat, ismerősöket stb.

A DID nem agresszív, hanem éppen az ellenkezője igaz, azaz védi magát az agresszoroktól. Ezért ártott rengeteget a Széttörve film a DID-seknek. Hunn agresszor, nem pedig áldozat.

Nála nincsenek más személyiségek, alterek, nem különülnek el az érzelmei, nincsen ANP vagy EP, neki durva hangulatingadozásai vannak, tehát valami másfajta mentális betegség.

Ne diagnosztizálgassunk faszságokat a neten. Ő érzelmileg visszamaradott, agresszív és dühös, képtelen kontrollálni magát a legapróbb trigger hatására, de nem disszociatív.

És gáz, hogy egy pszichológusok által látogatott felületen ezt megint nekem kellett tisztáznom, mert ők azt sem tudják, mi az a DID.

Hunn
Újságíró

Imádom, amikor a picsák konyhapszichológiával próbálják megfejteni a férfiak lelkének működését, kedves SerialSlut, aztán beszélnek hülyeségeket össze-vissza, az ember meg vagy a fejét fogja, ahogy hallgatja őket, vagy csak röhög.

Agresszor, mi? Csúnya, gonosz, hímsoviniszta elnyomó, más szóval? Ez megtisztelő. Egy férfi inkább legyen bűnös mint áldozat, ahogy azt a férfiak 100%-a választaná, ha rajta múlna… A baj az, hogy a mai világban minden férfi a feminizmus áldozata, legyen bármilyen tökös gyerek amúgy.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szóval hülyeség, hogy nem vagy DID-s?

Hunn
Újságíró

Nyilván nekem is van némi kettősség és pár ellentmondás a személyiségemben, mint mindenkinek, kedves SerialSlut. De ez nem azt jelenti, hogy mondjuk kettős személyiségem lenne. Mert ezek a dolgok mind én vagyok, egy személyben.

Az pontosan miért is elképzelhetetlen, hogy nem velem van valami alapvető baj, hanem ha ugyanazok vagy nagyon hasonló élmények és behatások érik bármelyik normális férfit, mint amik engem értek, akkor az illető kurvára pontosan ugyanúgy érezne és gondolkozna, ahogyan én??? Mert én bizony ezt látom, hogy ez történik egyre több esetben, és ez az egyik oka annak, hogy mondom amiket mondok.

Mert ha azt mondjuk, hogy mindig az adott férfival van valami alapvető baj, az bizony baszottul kényelmes a feminista nőközpontú társadalomnak, hiszen akkor tulajdonképpen nincs is mit tenni, ráadásul, mint mindig, ismét csak a férfiak a hibásak mindenben. De ha azt mondjuk, hogy amúgy teljesen normális férfiakból a feminista társadalom hatásai nevelnek ilyen “szörnyetegeket”, mint én – tény, hogy nem mindenkiből, de szemmel láthatóan egyre többől – nos, úgy már egészen más a leányzó fekvése, nem igaz?

Mert tudod, ahogy a hétköznapok során egyre jobban vetem le magamról azt a fajta gondolkodást és viselkedést, amit a feminista média kölyökkoromtól kezdve szuggerált és megfellebbezhetetlen alapigazságokként ver a férfiak fejébe mind a mai napig, és helyette minél inkább térek vissza a klasszikus “toxikus maszkulinitáshoz” és “macsó hímsovinizmushoz”, annál pozitívabban viselkednek velem a nők, és annál jobban csökken bennem a feszültség és az agresszió…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A DID nem azt jelenti, úgyhogy ennyit arról, hogy hülyeséget beszélek.

Hunn
Újságíró

A DID, az a Dissociative Identity Disorder (Multiple Personality Disorder), magyarul kettős vagy többes személyiség. Pedig még azt sem állítom, hogy tudtam volna mi az, mielőtt rágugliztam volna. Úgyhogy ennyit arról, hogy tényleg hülyeségeket beszélsz, kedves SerialSlut…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Örülök, hogy ehhez is jobban értesz, csak mert tudod, mit jelent a rövidítés. A DID egy rendszert jelent, nem csak úgy két vagy több személyiséget, de persze mit értek én hozzá. Semmi köze sincs a dührohamaidhoz és a tömeggyilkosságról álmodozásaidhoz, és felfordul a gyomrom a gondolattól, hogy most mintha arra hajtanál, hogy miután valaki bedobta az ötletet, multinak hazudd magad. Nem vagy az. Te csak nyomorult vagy, aki még soha semmiért nem vállalta a felelősséget és nem nőtt fel.

Hunn
Újságíró

Tudod, kedves SerialSlut, ha arról írnál egy aprólékos, minden részletre kiterjedő, tudományos igénnyel megfogalmazott eszmefuttatást, hogy milyen pozíciót kell felvennie egy nőnek ahhoz, hogy egyszerre minél több férfi férhessen hozzá a testéhez egy gangbang során, akkor eszembe se jutna, hogy megkérdőjelezzem a mondanivalódat.

Ugyanakkor – és ezt őszintén bevallom – nem látom át, hogy az, hogy – a saját bevallásod szerint – egyszerre több férfi szokott beleélvezni a testnyílásaidba pénzért, az mennyiben képesít téged ilyen FBI-típusú profilalkotásokra. Ezzel még akkor is így lennék, ha közben kiderülne rólad, hogy sokat nézel C.S.I.-sorozatokat.

Amíg ez a felmerült kétely megnyugtatóan nem tisztázódik, addig aligha vagyok elmarasztalható azért, ha a mondanivalódat néminemű fenntartásokkal kezelem. Más szavakkal LOL

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem érdekel a véleményed. Nem neked írtam, hanem rólad.

Hunn
Újságíró

Meg kell mondanom, kedves SerialSlut, hogy akkor külön örülök annak, hogy ebben az esetben sem pusztán csak egy véleményt fogalmaztam meg, hanem kifejezetten tényekre, és az azokkal kapcsolatosan felmerült kérdésekre világítottam rá veled, és a mondanivalóddal kapcsolatban.

Margarete
Vendég
Margarete

“de persze mit értek én hozzá.”

Jól mondod. Semmit.

“Te csak nyomorult vagy, aki még soha semmiért nem vállalta a felelősséget és nem nőtt fel.”

Végre magadba tekinteté.

orenisi
Olvasó
orenisi

Nem kívánom elemezgetni senkinek a lelkivilágát, azaz Hunnét sem.
Egyrészt mert bevallom, nem értek hozzá.
Másrészt nem is igazán érdekel ez a szép, ám fárasztómunka, végigolvasni Hunn összes kommentjét, reakcióját, más kommentekre.
Harmadrészt mert ki vagyok én ahhoz, hogy más lelkében vájkáljak.
Negyedrészt meg azért, mert ahhoz tudottan biztosnak kellene lennem abban, hogy amit ír magáról az nem szándékos ferdítés, és tényleg igaz, amit magáról állít.
Te nyilván jobban “ismered”, hiszen régebb óta “ekézitek” egymást. Én csak alkalmi olvasója voltam a régebbi komment szekciónak.
Ettől függetlenül a pszichopatát valójában viccnek szántam, habár nem akarom ezzel Hunn “érzéseit” megsérteni. Ahogy ő is és Deadpool megjegyezték, Hunn biztosan nem lehet ez alapján pszichopata, mivel egy igazi gyakorló pszichónak még véletlenül sincsenek semmiféle kétségei magával kapcsolatban.
A skizó talán egy lépéssel közelebb lenne az igazsághoz, de valójában Hunn nem tűnik skizónak. :) Tudathasadásnak nem látom nyomát, legalábbis írásai alapján. Szóval ez is inkább “vicc” volt, Deadpool írására.
Azok viszont amiket te írsz: “érzelmileg visszamaradott, agresszív és dühös, képtelen kontrollálni magát a legapróbb trigger hatására”
Ezek leginkább szociopata jellemzők, azaz tipikus személyiségzavar.
De én még ebbe sem mennék bele.
Hunn mindenesetre érdekes, mert kommentjei, megnyilvánulásai alapján a legtöbben nem igazán értik meg. Pontosabban, ahogy a mondás tartja: Érteni értem, csak fel nem foghatom.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Bocs, csak ez nekem komoly trigger, ha valaki hülyeségeket képzel vagy beszél a DID-ről hollywoodi filmekből kiindulva, és te most ezt kimaxoltad azzal, hogy az erőszakos, tömeggyilkos gondolatai miatt ezzel diagnosztizáltad. :)
Látod, miért károsak az ilyen filmek? Úgy ültetnek el benned egy teljesen hamis képet, hogy észre sem veszed. A valóságban egy disszociatív személyiségről az írásai alapján nem mondod meg, hogy az, hacsak ő nem mondja el neked. Sok esetben élőben sem derül ki, rengetegen egy egész életen át képesek titkolni a saját családjuk előtt is, mivel a betegség lényege épp ez, hogy rejti magát, azzal védi a rendszert, ezért is nevezik a fő személyiség(ek)et “látszólag normális résznek”, akik racionálisan gondolkodnak, földhöz ragadtak, mivel ez a feladatuk, maga az élet és annak minél magasabb minőségi szinten élése. Még diagnosztizálni sem lehet, ha ők nem akarják, mert nem olyasmi, ami felett elveszítik a kontrollt, tehát titkolhatatlan, mint mondjuk a skizofrénia. A DID nem őrület.
Csak az írásai alapján tényleg nem lehet senkit diagnosztizálni, esetleg az előfordulhat, hogy ha évekig olvasol valakit, azért vannak már erősebb sejtéseid. Hogy Hunnak van legalább egy fajta személyiségzavara, az biztos, ahogy sajnos mostanában már túl sokaknak, viszont nem DID és nem is hiszem, hogy skizofrénia, bár arról sokat nem tudok, de amennyit igen, az alapján nem elég paranoiás.

Margarete
Vendég
Margarete

“Látod, miért károsak az ilyen filmek?”

Azért mert elhiszed, hogy létezik ez a baromság. Nyilván az ufókban is hiszel.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Daniel Keyes: Az ötödik Sally

orenisi
Olvasó
orenisi

lapposgutta: alapvetően jó a story, csak kissé nekem lapos :) a vége. Azért kíváncsi lennék, hogy valóban van-e ilyen többszörösen meghasadt személyiség. Szinte biztos vagyok benne, hogy az esetek többsége (mindegyike) kamu.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Van köztük kamu is, persze, de nem, a többség nem az.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez az egyik legmegdöbbentőbb eset (hogy hogyan számolták meg,hogy 2500 nem tudom,de némelyik személyiség tanúskodhatott is)

https://www.bbc.com/news/world-australia-49589160

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Még jóhogy, másképp nem lehetne felgöngyölíteni az ügyet, a traumahordozóknak kell beszélniük, a hostot hiába kérdezgetik.
Amúgy ekkora rendszereknél simán van egy halom gatekeeper, akik számolgatnak. De a 2500 azért nagyon durva. Az átlag 10-20.

Naooo
Olvasó
Naooo

Baromság helyett inkább antiszemita irodalmat olvass, hátha nem halsz meg hülyén.

orenisi
Olvasó
orenisi

Annyit azért elárulhatok, hogy viszonylag kevés hollywoodi filmből merítek információkat. Nem is igazán nézek filmeket már egy ideje. Egy-két kivételtől eltekintve hányingert keltő “alkotások” készülnek, leginkább a PC és a feminizmus oltárán feláldozva. Erre meg manapság sem normális nőnek, sem férfinak nincs szüksége.
Utoljára az Avengers Endgame című nagy sikerű művet sikerült moziban megtekintenem. Úgy az ötödik perc után, mikor megérkezett “Marvel kapitány” éreztem, hogy ki kell mennem, nehogy sugárban leokádjam az előttem ülő fejét.
Az említett CSI sorozatot viszont kifejezetten szerettem. Orbitális baromságok voltak ugyan benne, de legalább törekedtek arra, hogy logikusan oldják meg a problémákat. Aztán a végén már nagyon túltolták, úgyhogy azt is hagyni kellett a fenébe.
Grisomnak ráadásul volt egy-két megszívlelendő aranyköpése, mint pl. “Ne az elméletünkhöz próbáljunk bizonyítékokat találni, hanem a bizonyítékok alapján állítsuk fel az elméletet!” vagy “Ha az ember patadobogást hall, akkor először lóra gondol, nem zebrára” :)
Na de visszakanyarodva a témához, úgy látom, hogy te igencsak mélyen merültél a disszociatív személyiségzavar kérdéskörében. Esetleg személyes érintettség okán?
Azért érdekes hosszas polémiát folytatni egy olyan dologról, amelynek létezését olykor szakmabeliek nem ismerik el, illetve amennyire tudom, még a definíciója is eléggé homályos. Lehet, hogy tévedek, én nem vagyok szakmabeli. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Olykor… de azért ma már ciki nem elismerni, ahhoz nagyon vaskalaposnak kell lenni. Sőt nem csak DID létezik, hanem OSDD-1 is. Ma már inkább azon megy a vita, hogy létezik-e többszörös személyiség trauma nélkül, mármint azok, akik endogenic rendszereknek és egyéb neveken hívják magukat. (Szerintem nem, az valami más.)
Szóval igen, létezik a DID/OSDD, és nem is kifejezetten ritka, ez is csak egy tévhit, hogy valami milliárdból egy típusú dolog volna. MRI-vel is vizsgálták a dolgot, tehát kimutatható, és most a tudomány már azon az állásponton van, hogy eleve egy adott agyszerkezetre van szükség hozzá, ami “hajlamosít” rá, szóval akár örökölhető is a képesség. Nem lehet mindenki multi, hiába érte akármilyen trauma.
Persze, nem véletlenül tudok róla sok mindent, és engem nem nagyon befolyásol, hogy ki tagadja, ki nem.

https://www.healtheuropa.eu/neuroimaging-techniques-dissociative-identity-disorder-treatment/89311/

(Viszont a témát befejezem, mert egyrészt itt felesleges beszélni róla, sok a mindent is tagadó/bigott/szemellenzős, másrészt mintha arról vitatkoznánk 2020-ban, hogy létezik-e a depresszió, mert a szélsőjobb szerint emberek csak jódógukban kitalálgatnak mindenféle ilyet, mert nem akarnak dolgozni.)

Margarete
Vendég
Margarete

“Szóval igen, létezik a DID/OSDD”

Persze, hogy létezik. Sőt még ISDD KSDD TSDD ZSSDD is. hát nem tudtad?

“felesleges beszélni róla, sok a mindent is tagadó/bigott/szemellenzős, ”

Az a szemellenzős aki nem hiszi el az ezótériát meg a kártyából jóslást, véletlenül sem az az őrült, aki nem tud különbséget tenni haluzás és valóság között :D :D

tomgal
Olvasó
tomgal
Hunn
Újságíró

Ami a filmeket illeti, orenisi, jól teszed, ha csak nagyon ritkán nézel filmeket, televíziót pedig még annál is kevesebbet. Legjobb, ha egyáltalán nem. (És a legeslegjobb az lett volna, ha egyikünk sem nézett volna televíziót, soha az életben.) Nem véletlenül mondta annak idején maga Lenin elvtárs, hogy: “-Elvtársak! A művészetek közül számunkra legfontosabb a film.”

Azt mondják, információs társadalomban élünk, ahol az információ, illetve annak birtoklása: hatalom. A történelem során pedig még nem volt soha olyan rendszer, amiben a hatalmat birtoklók önként és dalolva megosztották volna a hatalmat a mosdatlan tömegekkel. Ez a hozzáállás jelenleg sem változott.Tehát ebből következően a mozgókép, a televízió nem a hatalomnak a néppel, a nézővel való megosztásáról szól, magyarul a tulajdonosai nem információkat közölnek velünk.

Mi hát a filmek célja?

Az egyik cél az, hogy értelmetlenül és feleslegesen pazarold az idődet. A saját életidődet. Ami viszont nagyon is véges. És a várható hossza teljességgel kiszámíthatatlan. Lehet, hogy sokkal rövidebb lesz, mint amit a legrosszabb álmaidban gondolnál. És amiből nem kapsz vissza akkor sem, ha később rájöttél, hogy hiba volt elpazarolnod. Drágán megfizetett hiba.

A mozgóképen látottak érzelmeket és gondolatokat keltenek benned. Ezeket, bár természetesnek és a sajátodénak érzed őket, hiszen a fejedben zajlanak, valójában szándékosan és célzottan lettek keltve az agyadban.

Az ember az érzékszervei által érzékelt dolgokból építi fel a saját fejében a világot. (A mozgókép ebből kettőt, a látást és a hallást használja fel. ) Az ember olyan lény, aki megfigyeli a körülötte élő más emberek viselkedését, tulajdonságait, következtetéseket von le ezen tapasztalataiból, és végül mindezt az ezekből nyert tudást felhasználja a többi emberrel való kapcsolatai, viselkedése során.

Ha olyan hamis viselkedést, hamis mintákat lát, úgy, hogy azt színészek játsszák el szándékosan a képernyőn, a tudatalatti nem fogja fel, hogy ez nem az, aminek látszik: valós emberek valós viselkedésének fogja fel, és ugyanúgy raktározza el ezeket a megfigyeléseket, valamint az ezekhez kötött és szintén mesterségesen kiváltott érzéseket és gondolatokat, mint a tanulmányozott való életről szólókat. És a később erre alapozott viselkedés automatikusan vezeti az embert tévútra.

Ha hozzáteszem azt, hogy – mint mondtam – a filmek a színészekkel szándékosan játszatják el a hamis mintákat, melyekhez – ahogy fentebb is említettem – mesterségesen érzelmeket és gondolatokat kötnek, akkor tudni lehet: nagyon erős kondicionálást lehet végezni az embereken anélkül, hogy azok ennek tudatában lennének. Ami a legszebb, hogy ezen a tudatosság sem segítene: úgy van a technika kitalálva, hogy mindenképpen hasson az emberre.

És mivel tömegmédiáról van szó, ezért mindezen megtervezett összhatások eredményeképpen emberek tömegei fognak tévúton járni, téves dolgokat gondolni, érezni, és cselekedni.

A legpusztítóbb pszichológiai háborús fegyver a hangos mozgókép, a film, a televízió, nem más. Bárcsak még egy tévé előtti világba születhettem volna bele, és élhettem volna le benne végig az életemet…

Reszet Elek
Újságíró

Tedd még hozzá a könyveket, a képzőművészetet és a zenét is…

Hunn
Újságíró

Szóval az ember írásaiból nem lehet megállapítani, kedves SerialSlut, de te azért mégis megpróbáltad nálam az írásaimból megállapítani? LOL

Hunn
Újságíró

Köszönöm orenisi!

Téged innentől hivatalosan kedvellek, jó gyerek vagy.

A legjobbakat!

Margarete
Vendég
Margarete

Hát bocs d ez a did pont nem létezik.

“És gáz, hogy egy pszichológusok által látogatott felületen ezt megint nekem kellett tisztáznom,”

Mert ki vagy te? Van diplomád pszichológiából?

“mert ők azt sem tudják, mi az a DID.”

Mivel nem létezik.

Hunn
Újságíró

No, csak vigyázz miket mondasz, orenisi, mert a végén még téged is elkönyvelnek valami bolondnak…

Van egy félreértés, ami miatt szerintem picit félre van értve az, amit mondani próbálok. Az, hogy “a sötét oldalt folyamatosan kontrollálni kell”, az nem azt jelenti, hogy az ember folyamatosan ilyen gondolatokkal is küzd. A folyamatosant úgy értettem, hogy a társadalmi együttélés során, amikor ilyen felmerül, olyankor mindig le kell küzdeni, és ez nem egyszer és nem kétszer van. De ez nem azt jelenti, hogy non-stop ez megy az ember fejében. A “küzd” pedig nem azt jelenti, hogy nehezen győzi le, vagy hogy ez problémát jelent…

Talán úgy tudnám érthetően megfogalmazni, hogy a sötét oldal leküzdése az ember fiának részéről része a társadalmi szerződésnek. Ha viszont a társadalom nem teljesíti ennek a szerződésnek a ráeső részét – sőt, azt veszem észre, hogy egyre inkább olyan társadalomban élek – egy nőközpontú, feminista társadalomban – mely kifejezetten kijelenti, hogy részéről ne is várjak semmit, mert engem férfi mivoltom miatt ellenségként kíván kezelni, de nekem viszont továbbra is kötelességem betartani a társadalmi szerződésből rám eső részt, mert ha nem, akkor a társadalom kezében továbbra is ott van a törvényes erőszak, a megtorlás lehetősége…

…akkor azt kell mondjam, hogy részemről ez nem az a társadalmi szerződés, amit én aláírtam, tehát nem is kötelez semmire. Így érthetőbb már talán, hogy miről is beszélek? Tehát nem arról van szó, hogy elmebeteg bolond vagyok és a hangok azt súgják, hogy faszságokat beszéljek vagy csináljak. Hanem épp ellenkezőleg.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nincs itt semmi félreértés, elég pontosan szoktál fogalmazni.

Mivel szenvedélybeteg vagy (drogos) ezért tény, hogy minden nap, minden percében ezzel meg kell „küzdened”, életed végéig. Ha szerencséd van, akkor valamilyen „pozitív dolog” (esetleg más szenvedély) valamennyire „pótólja ezt az éhséget”, vagy könnyebbé teszi elviselni.

Ez egy olyan illető számára, aki nem szenvedélybeteg, érthetetlen és ráadásul vakfoltja is van ezzel kapcsolatban, kár neki magyarázni, mert nem érti , nem (úgy ) éli meg ezeket.

Semmi köze a te privát nyomorodnak semmilyen „társadalmi szerződéshez”, vagy társadaolmhoz. Nem a társadalom kényszerített a drogozásra és az „incel létre” és most sem az „kényszerít”. Te teremtetted a démonjaidat és valószínű, hogy életed végéig elkísérnek.

A társdalom magasról leszar téged, átnéz rajtad, mint az üvegen, nem jelent az ki semmit, észre sem veszi hogy létezel, a nyomorodat meg nem érzékeli, de ha igen akkor sem érdekli.

Ennek semmi köze, ahhoz, hogy te mit vetítesz bele. Ha megszeged a szabályokat és elkapnak, akkor bizony seggbe rúgnak, hiába „nőközpontú”-zol, pontosan ugyanazt a szemét „sémát” nyomod, mint a többi hasonló nyomorult:”azéé, mert nő vagyok?”, „azéé mert cigány vagyok?”, „azéé mert néger vagyok?” stb. stb., és te beálltál ennek a sornak a végére és te azt gajdolod: „azéé, mert én („kondicionált”) balfasz férfi vagyok”?.

Nem bazmeg, “nem azéé”, hanem azéé, mert szabályt szegtél!

Téged senki ne kezel sehogyan,, mert kurvára láthatatlan vagy, mázlid lenne, ha ellenségként kezelnének, de még annak sem néznek, mert észre sem vesznek.

Ha megszeged a szabályokat rábaszol, és azért, mert a szabályszegők (ha rajtakapják) rábasznak.

Nedves álmaidban tulajdonítasz te magadnak olyan fontos szerepet, ami a valóságban nem létezik, „nem írtál te alá semmit”, mert te nem vagy ott annál az asztalnál, ahol “aláírnak”….

Eltúlzod a nem létező (behaluzott) „értékedet” és abból a (nem létező)” semmiből „ vezeted le a (szintén nem létező) „jogaidat”….

Ugatod a karavánt , de még észre sem veszik…..

Hunn
Újságíró

Testi és lelki függőséget okozó drogokról történő leszokás során, kedves cs004, valóban az ember élete végéig tart a küzdelem a visszaesés ellen. De ez azért nem hasonlítható össze pl. a Tízparancsolat megtartásával…

Az én privát nyomoromhoz, azt közvetlenül és közvetetten okozva, igencsak nagy és súlyos köze van a nőközpontú, feminista társadalomnak! Nem kívánom persze letagadni a rám eső részt, az önsorsrontást és a rossz döntéseimet. A külső és belső tényezők együtt okozták a helyzetet amiben jelenleg vagyok. Arról nem is beszélve, hogy a nőközpontú, feminista társadalom kifejezetten és szándékosan gátolni igyekszik engem abban, hogy a helyzetemen javítani tudjak.

Tehát a világ közönyös irántam és a sorsom iránt, és – pár embert leszámítva – nem vagyok, és nem is leszek része soha a legtöbb ember életének? Hát ezzel nem mondtál különösebben semmi újat vagy meglepőt.

Ami meglepő, az a “zseniális” tanácsod, hogy ha már a világ közönyös a sorsom iránt, akkor legyek én magam is közönyös a saját sorsom iránt, illetve hogy mivel nem vagyok a része mások életének, ne is törekedjek arra, hogy néhánynak azért legyek, annak ellenére, hogy az ember társas lény… Ígérem, megfontolom ezt a rendkívül előrevivő tanácsodat, mert már előre látom, hogy ha megfogadom, akkor biztosan beljebb leszek az életben…

Tudod, az én “panaszkodásom” a nőközpontú, feminista, kultúrmarxista, multikulti társadalomban a fehér, heteroszexuális, keresztény férfiakat érő hátrányok miatt, meg az általad említett társadalmi csoportok panaszkodása között az a nem igazán elhanyagolható különbség, hogy az ő panaszaikra az egész társadalom ugrik, hogy megoldást találjon rá (legtöbb esetben a mi kárunkra), az enyémére pedig pontosan tudom előre, hogy a válasz az lesz, hogy “fogd be a pofád”, és hogy még ki is fognak gúnyolni miatta…

Nagyon jól látod, hogy a társadalmi szerződés szabályait megszegő emberre megtorlás vár. És a legutolsó eszköz, amivel még ki tudják csikarni az együttműködést az emberből – még akkor is, ha a társadalmi szerződést a másik fél szegte meg – az a megtorlással való fenyegetés. Ez pontosan így is van.

Én viszont arról beszélek, hogy ebben a szép új, nőközpontú feminista társadalomban egy férfi simán eljuthat odáig, hogy végül erre a vele szembe állított, legvégső eszközre is azt mondja, mondjuk szép angolsággal, hogy:
-“I don’t care anymore, and I do not give a fuck! Bring it on, motherfuckers!”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A külső és belső tényezők együtt okozták a helyzetet amiben jelenleg vagyok.

Tudjuk, “idegbe vótál”……..

Ezek a “külső tényezők” csak téged érintettek, a többit nem….
A többi nem lett drogos, nem a kezét “game”-eli, csak kizárólag a balfaszokat sújtja ez a “kondicionálás”, fölöttébb érdekes….

Arról nem is beszélve, hogy a nőközpontú, feminista társadalom kifejezetten és szándékosan gátolni igyekszik engem abban, hogy a helyzetemen javítani tudjak.

Ja, próbálkozol te nagyon megmutatni, hogy milyen “kemény férfi” vagy aztán a vége mindig az, hogy egy pöcs a végeredmény, amiről persze ez a feminista társadalom tehet, aki/ami le sem szarja a te létedet/nem létedet……

Tehát a világ közönyös irántam és a sorsom iránt, és – pár embert leszámítva – nem vagyok, és nem is leszek része soha a legtöbb ember életének?

Dehogynem, hiszen korábban is mondtam, hogy mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának……

ha már a világ közönyös a sorsom iránt, akkor legyek én magam is közönyös a saját sorsom iránt, illetve hogy mivel nem vagyok a része mások életének, ne is törekedjek arra, hogy néhánynak azért legyek, annak ellenére, hogy az ember társas lény…

Elismerem, kemény agymunka lehet ilyen bábokat kitalálni , amit aztán ész nélkül püfölhetsz, olyan Joly-Joker-ként , amikor szorul a kapca…..

Tudod, az én “panaszkodásom” a nőközpontú, feminista, kultúrmarxista, multikulti társadalomban a fehér, heteroszexuális, keresztény férfiakat érő hátrányok miatt, meg az általad említett társadalmi csoportok panaszkodása között az a nem igazán elhanyagolható különbség, hogy az ő panaszaikra az egész társadalom ugrik, hogy megoldást találjon rá (legtöbb esetben a mi kárunkra), az enyémére pedig pontosan tudom előre, hogy a válasz az lesz, hogy “fogd be a pofád”, és hogy még ki is fognak gúnyolni miatta…

Mert hiába mantrázod az ellenkezőjét, bizony, hogy te vagy oka annak, hogy hol tartasz, és mivel ugyanazt a “mintát” ismétled újra és újra, így ugyanabba a végtelen ciklusban szopsz……

ki tudják csikarni az együttműködést az emberből – még akkor is, ha a társadalmi szerződést a másik fél szegte meg – az a megtorlással való fenyegetés.

Megint egy hamis báb amit püfölhetsz…..

egy férfi simán eljuthat odáig,

Mivel ez egy pöcsre nem igazán értelmezhető, így te csak álmodozz az “incel-terroristáskodásról”, csak szólj előre, hogy idejébe lelőhessenek, ha végleg megveszel…..

Hunn
Újságíró

Értem, a külső tényezők nincsenek, illetve csak a képzeletemben, hiszen úgymond “csak rám hatnak”, ugyi ezt mondod, kedves cs004? Nos… nem tudom, látod-e, hogy egy Férfihang nevű antifeminista oldalon kommentelsz? Ha mások nem észlelnék amit én, akkor ugyan miért inditanának antifeminista honlapot? Amin rengeteg kommentelő még pluszban kifejti, hogy ők is baszottul így látják a dolgokat?

Én nem próbálkozom megmutatni, hogy kemény férfi vagyok. Csak szimplán az vagyok.

Bábok püfölése? Te beszélgetsz valaki mással, akinek engem elképzelsz, nem pedig velem, és amihez nekem semmi közöm, nem én.

Az, hogy itt a kommentjeimben ugyanazokat a köröket futom már régóta, annak konkrétan TE meg a hozzád hasonló kommentelők az okai. Én már rég lépnék tovább a témákon, ti meg mint kutya a csontot rángattok vissza. Azért ne keverjük már össze a szezont a faszommal, kis barátom!

Szólni fogok, ne aggódj.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No, akkor újra, neked is:

a külső tényezők nincsenek, illetve csak a képzeletemben,

Vannak, csakhogy kurvára köze sincs a te nyomorodhoz, azt te magadnak hoztad létre egyes egyedül, csak könnyebb ráfognod valamire, azért is taposod még mindig a saját magad által létrehozott fostengert és ezért sem fogsz kimászni belőle, amíg ugyanazt csinálod, mint ami téged ide vezetett.

hiszen úgymond “csak rám hatnak”

Rád sem “hatnak”, legalábbis nem abban az értelemben, amit te szeretnél neki tulajdonítani, csak könnyű és egyúttal hamis kifogásként használod a nyomorod magyarázatának okaként, hamisan.

Ennek, meg a brotherhoodos (tév)képzeteidhez semmi köze sincs. A “rengeteg kommentelő” épp hogy kényelmetlennek érzi má,r és jelzi is, hogy átléptél határokat, te “férfi”(!)

Én nem próbálkozom megmutatni, hogy kemény férfi vagyok. Csak szimplán az vagyok.

Ja:)

Az, hogy itt a kommentjeimben ugyanazokat a köröket futom már régóta, annak konkrétan TE meg a hozzád hasonló kommentelők az okai.

Baszottul meglepődtem volna, ha nem így lenne:) mindig más az oka a te nyomorodnak….
Nagyon helyes, amíg ezt a szart taposod, legalább nem okozol nagyobb kárt.:)

Szólni fogok, ne aggódj.

Aztán miről fogsz szólni, te “férfi”?, hogy mekkora pöcs vagy?

Hunn
Újságíró

Hogy egy klasszikust idézzek, kedves cs004: lószart, mama!

Én hajlandó vagyok bármit megvitatni, engem meg lehet győzni érvekkel. De amikor valaki, mint te, idejön és azt mondja, hogy amit én magam, személyesen átélek és megtapasztalok, az a valóságban nem történik, hogy amit látok azt nem is látom, hogy bármi amit gondolok téves, de ha az ellenkezőjét gondolnám, az is téves lenne pusztán azért, mert azt a gondolatot én gondolom… Ha nem tudnám, hogy ezt komolyan is gondolod, azt hinném viccelsz. Nos, nem azt mondom, megpróbálhatsz engem meggyőzni minderről, hát sok sikert hozzá, bazdmeg! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

engem meg lehet győzni érvekkel.

De a valóságot kizárod az “érvek” sorából, ha nem illeszkedik a buborékodba….

Akar a bánat téged meggyőzni, jó úton haladsz, csak így tovább……

Hunn
Újságíró

Ha “buborék” alatt az érted, kedves cs004, hogy a saját észleléseimet, a személyes tapasztalataimat, és az ezekből levont következtéseimet az elé helyezem, amit mások mondanak a világról… Még ha azok a mások olyan mélységes bölcsességgel és rendkívüli meggyőző erővel rendelkező emberek is, mint amilyen te vagy… Mi több, ha az, amit mások mondanak, szembemegy a saját elképzeléseimmel, akkor, ha úgy látom, hogy van abban valami, amit mások mondanak, akkor megfontolom, de ha nem látok benne megfontolandót, akkor elvetem… Nos, akkor elismerem, “buborékban” élek. Mint mindenki, aki emberi testbe született és ezáltal behatárolt, és emiatt keretekbe van szorítva számára a világ megismerésének lehetősége.

De ha jól értem, te nem ezt mondod. Te azt mondod, hogy minden gondolat, ami megszületik az én fejemben, az alapból hibás, mégpedig azért, mert az a gondolat az én fejemben született meg, és nem egy másik emberében. Valamint ebből következően, ha az ellenkezőjét gondolnám a saját gondolataimnak, ezek akkor is tévesek lennének. Tehát leghelyesebb, ha nem gondolkodom, és arra szorítkozom, hogy mások megmondják nekem, hogy mit is gondoljak. És ez a másvalaki, akinek meg kellene mondania nekem, hogy én mit is gondoljak… ez, feltételezem, te lennél?

LOL

Igen, tudom, hogy már a jó úton járok. És mint ahogy azt korábban említettem, nincs szükségem mások egyetértésére. Ezzel kapcsolatban sincs.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te azt mondod, hogy minden gondolat, ami megszületik az én fejemben, az alapból hibás, mégpedig azért, mert az a gondolat az én fejemben született meg, és nem egy másik emberében.

Na látod, ez a báb állítás, aztán ennek a püfölése is része a buborékodnak……

Sikamlós baromságokat próbálsz a másik fél szájába adni, aztán azt negligálva mindig kihozod a végén, hogy te mekkora hős férfi vagy…….

Az alternatív világod/buborékod “megvédése” az elsődleges és olyan mélységekre sikerül ezzel lemenned, ami az olvasónak is kínos már….

Haszna mindenképpen van, mert így a buborékod megvéd minden külső hatástól, többek közt a nőktől is…….., és mivel önön farkába harapó kígyó érveléssel mindig visszakerülsz oda, hogy egy zseni vagy, akit a világ bántott “kondicionált” és te erről nem tehetsz, tehát bármilyen baromság is az eszedbe jut, az mind jogos (bosszú), mert téged “bántanak”….

Miközben pedig a valóság az, hogy az eddigi életed és annak a “mentegetése”, felelősség áthárítása predesztinálja a jövőbeli nyomorodat is………

Hunn
Újságíró

Jaj istenkém, kedves cs004, te tényleg annyira segg hülye vagy, hogy az már szinte zseniális… Szóval amikor én elgondolkozom azon, amit te mondasz, és megválaszolom neked, hogy mire jutottam azzal kapcsolatban, amit mondtál, azt nem kommunikációnak hívják, hanem “szalmabáb állításnak”?

Szóval azt mondod, hogy én “buborékban vagyok” és “minden gondolatom a buborékom megvédésére szolgál”. Vagyis magyarul szerinted ezek a gondolatok hibásak. Hiszen ezek szerint nem a valóságról beszélek, hanem arról a torzított álvalóságról, amit én a buborékomban felépítettem magamnak. De amikor kimondom, hogy amit te mondasz, az logikusan ezt jelenti, az már “szalmabáb” amit “a szádba adok”, mert nem szó szerint pontosan ugyanezekkel a szavakkal fogalmaztad meg azt, amit mondtál, függetlenül attól, hogy amit mondasz, az ezt jelenti? Te most viccelsz?

Te olyan hülye vagy mint a seggem, bazmeg. Te mondasz össze-vissza dolgokat, és a lényege minden mondanivalódnak az, hogy én bármit mondok vagy gondolok, az nem érvényes, alapból, mert én mondom. És mindez azért van így, mert te ex cathedra kijelentetted, hogy ez így van és kész. “Boborékban él a csávó, és kész”, ez rendkívül kényelmes így. Értelme nincs ugyan, de kényelmesnek roppant kényelmes. Kábé mint amikor rámondják valakire hogy rasszista.

Mondjuk járjunk már végére valaminek, amire most már kifejezetten kíváncsi vagyok. Mi a faszért érdekel téged ennyire az én jövőbeli sorsom? Mi a faszt izgat az téged? Mi közöd hozzá? Mit aggaszt ez téged, hogy velem mi lesz? Mi a kurva anyádért oktatsz ki engem kéretlenül? Miközben az egyetlen mondandód az, hogy nem tudok változtatni a jövőmön, hiszen a jelenlegi és jövőbeli tetteimnek semmi ok-okozati köze nem lesz ahhoz, hogy milyen eredményeket érek majd el, hanem csakis a múltamnak? És ha megfogadom ezt a tanácsodat, akkor tudok változtatni? Vagy csak így jártam, és most már ezt is tudom? LOL

Te egy hülye vagy, aki beszél itt össze-vissza, ahogy a fentiekben egyértelműen be is bizonyítottam. Ezek után hozzám szavad nincs. Először tanuljál meg logikusan gondolkozni, meg legyen mondanivalód, már azon kívül, hogy hülyeségekkel fárasztod az embereket. Majd szólj ha ha ezzel megvagy, előbb nem fog érdekelni a mondanivalód a továbbiakban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

te tényleg annyira segg hülye vagy, hogy az már szinte zseniális…

Ezért még jobban tündökölhet a zsenialitásod……..ilyen kontraszt mellett…..

Szóval amikor én elgondolkozom azon, amit te mondasz, és megválaszolom neked, hogy mire jutottam azzal kapcsolatban, amit mondtál, azt nem kommunikációnak hívják, hanem “szalmabáb állításnak”?

Igen. Felteszel magadnak egy nekem tulajdonított (képzelt) állítást, amit én soha nem írtam, és azt kezded püfölni, ……… ja ezt (is) szalmabáb érvelésnek hívják…..

Szóval azt mondod, hogy én “buborékban vagyok” és “minden gondolatom a buborékom megvédésére szolgál”.

Pontosan, (de ha megnyugtat, akkor mindenki a saját buborékján belül van), a bibi viszont az, hogy ha valaki kurvára el van szakadva a valóságtól és a nyomorának az okait mindig projektálja és felépít egy hamis vágyálmos szart, ami csak az ő fejében létezik és ebből a baromságból vezeti le a hülyeségeit és keres rá “indokot”, meg igazolást…..

Vagyis magyarul szerinted ezek a gondolatok hibásak.

Vagyis megint egy bábot állítottál……

Hiszen ezek szerint nem a valóságról beszélek, hanem arról a torzított álvalóságról, amit én a buborékomban felépítettem magamnak.

Az “álvalóság” megint költői túlzás, csak egyszerűen baromság….

De amikor kimondom, hogy amit te mondasz, az logikusan ezt jelenti, az már “szalmabáb” amit “a szádba adok”, mert nem szó szerint pontosan ugyanezekkel a szavakkal fogalmaztad meg azt, amit mondtál, függetlenül attól, hogy amit mondasz, az ezt jelenti?

Nem, te próbálod az állításaimat “átkonvertálni” a saját buborékodba, aztán amikor nem igazán megy, akkor elkezdesz terelni és bábokat állítani, aztán azokat “legyőzve” megint “helyreáll” a “világod”.

Te most viccelsz?

Nem.

Te mondasz össze-vissza dolgokat, és a lényege minden mondanivalódnak az, hogy én bármit mondok vagy gondolok, az nem érvényes, alapból, mert én mondom.

Ezt a bábállítást is már ezredjére sütöd el……
Most sem jön be….

És mindez azért van így, mert te ex cathedra kijelentetted, hogy ez így van és kész.

Már megint “győztél”, jónak tűnik a taktika, csak már kurvára unalmas…..

Mi a faszért érdekel téged ennyire az én jövőbeli sorsom?

Ki állította, hogy érdekel?

Mi a faszt izgat az téged?

Nem izgat.

Mi közöd hozzá?

Semmi.

Mit aggaszt ez téged, hogy velem mi lesz?

Nem aggaszt.

Mi a kurva anyádért oktatsz ki engem kéretlenül?

Oktat téged a radai rosseb, de az is árulkodó, hogy ennyire bepöccentél, mert ez azt jelenti, hogy az elevenedbe vágott, hiába játszod a janit, pontosan tudod, hogy a saját szarodat tapicskolod……

Miközben az egyetlen mondandód az, hogy nem tudok változtatni a jövőmön, hiszen a jelenlegi és jövőbeli tetteimnek semmi ok-okozati köze nem lesz ahhoz, hogy milyen eredményeket érek majd el, hanem csakis a múltamnak?

Én annyit mondtam, hogy ha ugyanazt az “utat követed” mint eddig, ami ide vezetett, akkor nem nehéz belőni, hogy az eredmény is ugyanaz lesz…..

És ha megfogadom ezt a tanácsodat, akkor tudok változtatni?

Nem adtam tanácsot, és nem is fogok, erről is írtam már…….

Te egy hülye vagy, aki beszél itt össze-vissza, ahogy a fentiekben egyértelműen be is bizonyítottam.

Ez szuper, mert akkor te jó úton jársz, én meg tévedtem…..

Először tanuljál meg logikusan gondolkozni, meg legyen mondanivalód, már azon kívül, hogy hülyeségekkel fárasztod az embereket.

Akkor kérlek add meg a tanárod számát, aki téged erre megtanított…….

Majd szólj ha ha ezzel megvagy, előbb nem fog érdekelni a mondanivalód a továbbiakban.

Ja, zavarja a tökéletes álomvilágodat, érthető….., nehezen tudod a buborékodba beleilleszteni és kényelmetlen, bocsi.

Hunn
Újságíró

Háppersze, háppersze, kedves cs004… Én csak tévedgetek itt folyamatosan a kis buborékomban, szalmabábokat püfölve meg a kognitív disszonanciámat hízlalgatva… De szerencsére itt vagy te, aki előtt nyitott könyv a lelkem és a tudatom minden apró rezdülése… Aki átlát rajtam és jobban ismer és kiismer, mint én saját magamat… Aki végre felébresztett és helyretett, az arcomba vágva a frankót…

Nézd, ha most nyilvánosan kijelentem, hogy meggyőztél és végre beláttam, hogy neked maximálisan igazad van mindenben… Valamint őszinte szívvel hálás köszönetet mondok azért, hogy ráébresztettél arra, hogy tévúton járok… Akkor eltakarodsz végre abba a szájbabaszott kurva anyádba, és nem fárasztasz tovább a baromságaiddal?

Az az igazság, hogy én rejtett homoszexuális vonzalmat sejtek benned irántam, és azért jössz folyton utánam és foglalkozol folyton velem, mert online ez áll legközelebb ahhoz, hogy hozzám dörgöld a virtuális farkadat. De ki kell ábrándítsalak: heteroszexuális vagyok. Azt sem tudtam nem észrevenni, hogy bár többször mondtuk, hogy talán meséld el a legutóbbi, sikeres csajozásaidat – természetesen anonim módon, hogy ne legyen senki beazonosítható – hogy lássuk, te egy olyan csávó vagy, akitől érdemes tanulni, te ezt a témát mindig széles ívben kikerülted… Nos, ami úgy néz ki és úgy hápog, mint egy kacsa, az bizony kacsa.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te teregeted ki ide a nyomorodat, nem egy nagy truváj téged „megfejteni”, hiszen úton útfélen nyomod.
Lényegtelen, hogy te miket jelentgetsz, vagy nem jelentgetsz ki magadról, a valóság nem fog tőle változni.
Ráadásul hogy ha ennyire bepörget, akkor minden egyes szó betalált…A külön mosolyt csalt az arcomra, hogy buzi vagyok:)
Azt sem fogod fel, hogy a csajozást nem lehet „tanulni”, mert hiába viselkedsz te bredpittként ha csak egy pöcs vagy, attól még pöcs maradsz, ezért nem lehet „csajozási tanácsot adni” egy bétának, mert maximum csak egy zaklató pöcs lesz belőle, ha utánozni kezdi és megfogadja a „tanácsot……, de úgy látszik, hogy ez még ennyi idő alatt sem esett még le neked….

common man
Olvasó
common man

…A külön mosolyt csalt az arcomra, hogy buzi vagyok:)

Én még véletlenül sem állítom egyikőtökről sem.De kapcsolatotok kezd hasonlítani egy veszekedős szerelmespáréra.

Hunn
Újságíró

Ő akar valamit tőlem, én nem akarok tőle semmit, és ezt már milliószor megmondtam. Nem szerelmespárra hasonlítunk, hanem cs004 olyan számomra, mint amikor egy buzi bepróbálkozik, és nem érti meg szép szóból, hogy nem. :)

common man
Olvasó
common man

Azt sem fogod fel, hogy a csajozást nem lehet „tanulni”

Miért ne lehetne tanulni? Persze van akinek magától is megy van akinek csak nehezen,sok erőfeszítés és munka árán.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért ne lehetne tanulni?

Igazad van, lehet, de ahhoz alapfeltétel, hogy ne pöcsként viselkedjen az illető és ne “tanácsoktól várja a mannát”, és ami a legfontosabb, hogy ne projektálja a saját szarát különféle “kondicionálásnak” nevezett faszságokra, amiket ő “elviselt” és amik őt tönkretették…..és most ugyan olyan pöcsként csak a “bosszú” maradt a nyomorultnak…..
Így eléggé nehéz…….

common man
Olvasó
common man

Te teregeted ki ide a nyomorodat,

Megosztja velünk a problémáját…(titkon még segítséget is várva,persze azt meg is kéne fogadni..)

Hunn
Újságíró

Én, common man, maximális tisztelettel, mi több, valódi hálával vagyok mindazok iránt az itteni kommentelők iránt, akik így ismeretlenül is jóindulattal vannak irányomba, és olyan dolgokat mondanak, amit ha végiggondolok vagy megfogadok, akkor beljebb vagyok az életben. De ha csak annyit csinál közülük bárki, hogy normálisan szól hozzám, már az is elég ahhoz, hogy ugyanezt a hozzáállást visszakapja tőlem.

Ha feltétlenül példákat akarnék hozni, akkor te pl. ilyen vagy. Ez a cs004 nevű kretén viszont nem. Nekem ehhez az emberhez semmi közöm, a mondanivalójára nem vagyok kiváncsi. A “tanácsai” kéretlenek, a “bölcsességei” nem érdekelnek, a hülyesége fáraszt.

Hunn
Újságíró

Bocsi kedves cs004, ezt bebuktad, cicafiú. Sejtettem, hogy igyekszel majd kisiklani a csapdából és terelni, miközben úgy csinálsz, mintha nem is azt tennéd. ;) Hiába, aki fiúkkal kezd annak nincsenek csajozós történetei, így mesélni sem tud róluk, nem igaz?

Nem arra kértelek hogy taníts, te buta fogalmatlan pöcs, én arra voltam kíváncsi ezen keresztül, hogy ki vagy. Miért akarnám hogy ossza nekem az észt bárki olyan, akit nem mértem fel, hogy kicsoda? Téged felmértelek, könnyűnek találtalak, és megfejtettelek.

Tetszik, ahogy melegként értelmezni próbálod a bétaságot, de ez nem olyan, mint amikor az általad ismert kapcsolatokban te vagy a nő, érted amit mondok? Ha megpróbálnám megmagyarázni neked – amit amúgy feleslegesnek tartok, mert rád melegként nem vonatkozik az alfa/béta kettősség, és ezért van az, hogy nyilvánvalóan nem érted, ami lejön a fenti hülyeségedből- akkor elmagyaráznám neked, hogy ez egy tanult viselkedési forma és állapot, és azt is hogy ez miért van így….

De nem vesztegetem az oktatásodra a drága időmet, cicafiú. Ezt elbuktad, egy életre.

Puszcsikah!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bocsi kedves cs004, ezt bebuktad, cicafiú. Sejtettem, hogy igyekszel majd kisiklani a csapdából és terelni, miközben úgy csinálsz, mintha nem is azt tennéd. ;) Hiába, aki fiúkkal kezd annak nincsenek csajozós történetei, így mesélni sem tud róluk, nem igaz?

Ja, lebuktattál, már megint, hiába, ilyen zsenik közt mindig így járok.

Nem arra kértelek hogy taníts, te buta fogalmatlan pöcs, én arra voltam kíváncsi ezen keresztül, hogy ki vagy.

Erre a válasz egyszerű: „Vagyok aki vagyok”…..

Téged felmértelek, könnyűnek találtalak, és megfejtettelek.

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Tetszik, ahogy melegként értelmezni próbálod a bétaságot, de ez nem olyan, mint amikor az általad ismert kapcsolatokban te vagy a nő, érted amit mondok?

De, pont olyan, bár nem értem pontosan, de biztos, hogy jóra gondolsz.

Ha megpróbálnám megmagyarázni neked – amit amúgy feleslegesnek tartok, mert rád melegként nem vonatkozik az alfa/béta kettősség, és ezért van az, hogy nyilvánvalóan nem érted, ami lejön a fenti hülyeségedből- akkor elmagyaráznám neked, hogy ez egy tanult viselkedési forma és állapot, és azt is hogy ez miért van így….

Taníts mester, magyarázd meg, mert tényleg nem értem.
Vagyis azt állítod, hogy a nyomorod az „tanult viselkedési forma és állapot lenne”?

De nem vesztegetem az oktatásodra a drága időmet, cicafiú. Ezt elbuktad, egy életre.

Jaj, jaj, jaj,…….. szegény fejem, most el vagyok keseredve……

Blackur
Olvasó
Blackur

egy mondathoz kérdeznék de mindenkitől aki válaszolna rá. Ha bétának nem lehet-nem érdemes tanácsot adni mert úgyis béta marad, max zaklatóvá válik , akkor a légbe szálltak a Férfihang eddigi cikkei?

tomgal
Olvasó
tomgal

Szerintem a bétaság nem negatív fogalom – már eleve sokan itt tévednek, ráadásul nincs éles határ , vannak átmenetek, bétába hajló alfák és alfába hajló béták. Született alfa szerintem igen kevés van. Veleszületett szuper külső és magabiztosság , szinte állandóan domináló természet igen ritka. Mindenkire ráfér az önfejlesztés , tanulás, tapasztalás. Van aki tudja ezt hasznosítani, van aki nem. Abszolut alfának gondolnánk Kásás Tamást külseje és elért eredményei alapján , aztán kiderült, hogy egy kifejezetten visszahúzódó, előnyös külseje miatt sokat frusztrálódó jellem. De lehet bőven ellenkező példát is találni. Tehát de, az önfejlesztés , bizonyos igazságok megismerése hasznos a férfi ember számára, legalábbis szerintem.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ja és itt van egy szerintem hasznos link, sok igazság van benne , de mindenkinek magának kell tenni érte, senki nem fog senkit rákényszeríteni , hogy tegyen a sikerért:

http://lifeadvisor.blog.hu/2018/06/09/15_dolog_amit_a_ferfiak_akik_sikeresek_a_noknel_mashogy_csinalnak

xcsakx
Olvasó
xcsakx

1. Hisznek magukban!
Túl alacsony vagyok. Túl kövér vagyok. Nem vagyok elég gazdag. Nem vagyok eléggé kigyúrt. stb.stb a végtelenségig.

Ne keverjük már a szart, van amin lehet változtatni, van, amin nem, a kövér/kigyúrt/gazdag stb. elérhető, a magasság nem. A Fat is Beautiful férfias megfelelő faszsága, , „Te így vagy tökéletes” bullshit….

2. Mindennap tesznek valamit!
Elolvashatsz egy könyvet, aztán másnap megkörnyékezhetsz 3 lányt, harmadnap fejlesztheted magad YouTube videóval. Nem számít, csak csinálj valamit.

Magyarul: Gyakorold a PUA technikákat…..

3. Megbirkóznak az elutasítással!
Mindössze arról van szó, hogy hogy hajlandó vagy elfogadni a visszautasítást és ez a hajlandóság fejlődéshez és előrelépéshez vezet majd.

4. Szeretnek tanulni!
Az a férfi, aki sikeres szeretne lenni a nőknél, mindig készen áll, hogy tanuljon a hibáiból és a tapasztalataiból.

Pontosan.

5. Szeretik a nőket!

Viszont mindig észben tartják, hogy a nők hipergámok, nincs biztonság és az AWALT érvényes és a nő az „gyerek”, ne várd el hogy úgy gondolkozzon mint te és nem is lepődj meg ezen, hanem tanuld meg kezelni.
6. Meghallgatják a nőket!

Ne vidd túlzásba, mert hamar a „barát” kategóriába kerülsz és onnan baszhatod….
7. Tudják, hogy kell a nőkkel kommunikálni!

Amit a cikkíró itt felsorolt, az bullshit.

8. Vannak elképzeléseik!
A nők szeretik azokat a férfiakat, akiknek vannak vágyaik,terveik.
Nem számít mi az, csak legyen valami, amiért élsz.

Ez így van.

9. Nem rejtik el a véleményüket!
Rendkívül egészségtelen szokás, ha a férfiak megváltoztatják a saját véleményüket, amint egy nő belép a szobába. Ha nincs bátorságod kimondani a véleményed, a nők nem fognak tisztelni.

Nem pont így fogalmaznék, de nagyjából így van.

10. Nem engednek a 48-ból!
Szeretném ha megértenéd, hogy ha van egy határozott elképzelésed, hogy milyen lányt és milyen kapcsolatot és főként milyen életet akarsz, akkor abból nem engedhetsz.

Ez a „Hunn szindróma”, senkinek nem kell, de roastiaval (elvileg) nem dugna, a vágyott szűz hamvas tinipicsák meg soha nem fognak neki megállni…….Így mag marad az, hogy „game”-eli a kezét a „kitartásban”.

11. Van saját életük!
Van életed és azt folytasd is. A nők ugyanis olyan férfiakra vágynak, aki képes nélkülük is élni.

Hellyel – közzel így van.

12. Kalandokba viszik a nőket!

Ja, csak azért kevés a „rocksztár”.
Találd meg az egyensúlyt.

13. Vannak női barátaik!

Magyarul felhőztess, ráadásul sokkal könnyebb így csajozni is.
Ne te legyél a „barátja”, hanem neked legyen „csak barátként” elfogadható……

14. Félnek, de mindenképpen megcsinálják!
Természetesen ideges vagy, amikor egy lánnyal beszélsz. Természetes,hogy tartasz attól, hogy elrontasz valamit a randin. Természetes, hogy úgy érzed hogy valami furcsa érzés kavarog benned, mielőtt megcsókolnád.
Ember vagy, nem pedig robot. Ezek az érzelmi reakciók teljesen normálisak. Az egyetlen különbség a férfi és a sikeres férfi között, hogy a sikeres férfi bár érzi a félelmet, de mindenképpen megcsinálják, amit kell.
Ne hagyd, hogy a félelem megállítson!

Ez így van.

15. Soha nem adják fel!

Összegezve tehát, ha nem vagy sikeres a nőknél, akkor meg kell változtatnod a gondolataidat és a viselkedésed, hogy elérd azokat az eredményeket, amelyekre vágysz. Ugyanazt a dolgot csinálni újra meg újra, értelmetlen és nem hoz más eredményt.

Ha megérted a különbséget az átlag férfi és a nőknél egyértelműen sikeres férfi között, akkor követni fogod a céljaid

Azt hiszem ez elég jó végszó, főleg a kiemelt rész.

Hunn
Újságíró

Csajozás elméletéről és/vagy gyakorlatáról akkor írjál legközelebb, kedves cs004, ha majd leírtad már legalább egy saját csajozós esetedet. Mivel ilyen nálad nem lesz, legyen ez soha napján kiskedden. Meggyőződésem, hogy melegek ne osszanak heteróknak tanácsot szex és normális párkapcsolatok terén, hiszen mit tudtok ti erről?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csajozás elméletéről és/vagy gyakorlatáról akkor írjál legközelebb, kedves cs004, ha majd leírtad már legalább egy saját csajozós esetedet.

Látom bekattantál:)
Köszönöm, hogy előírod nekem, hogy mit és mikor tegyek, bájos vagy…….

Mivel ilyen nálad nem lesz, legyen ez soha napján kiskedden.

Ahogy felséged parancsolja.

Meggyőződésem, hogy melegek ne osszanak heteróknak tanácsot szex és normális párkapcsolatok terén, hiszen mit tudtok ti erről?

Látom, nagyon erőlteted ezt a “buzi-e vagy” dolgot, lassan már izzadságszagúba hajlik, de ha ez oldja a kognitív disszonanciádat , legyen, valamennyi öröm neked is kijár….

Hunn
Újságíró

De hát csupán csak annyi lett volna ismét az egész, kedves cs004, hogy leírj egy veled megesett csajozós sztorit, még az se baj, ha végül nem jött össze a numera… Amilyen szófosásod van, két bekezdés bármikor bele kell férjen erről a kifejezetten az oldal profiljába tartozó témáról is, ha már a többi itteni témáról amúgy is a Háború és béke volumenében osztod a nem létező észt… Ehhez képest csak tekeregsz, mint a taknyos angolna, csapongsz jobbra-balra, és csak terelsz és terelsz, illetve terelni próbálsz rendkívül átlátszó módon… Most nem rólam van szó, hanem kizárólag rólad, cicafiú. Ahogy azt az angolszász srácok mondják ilyen helyzetben: -“Put up or shut up!”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De hát csupán csak annyi lett volna ismét az egész, kedves cs004, hogy leírj egy veled megesett csajozós sztorit, még az se baj, ha végül nem jött össze a numera…

Ebben te vagy az ász, mivel ha igaz, amit eddig magadról ide írtál, a kurvákon kívül eddig neked egy sem jött össze……….

Amilyen szófosásod van, két bekezdés bármikor bele kell férjen erről a kifejezetten az oldal profiljába tartozó témáról is, ha már a többi itteni témáról amúgy is a Háború és béke volumenében osztod a nem létező észt…

Engem is elborzaszt, de hát ez van….

Ehhez képest csak tekeregsz, mint a taknyos angolna, csapongsz jobbra-balra, és csak terelsz és terelsz, illetve terelni próbálsz rendkívül átlátszó módon…

Bizony, én ilyen tekergős vagyok……

Most nem rólam van szó, hanem kizárólag rólad, cicafiú.

Jó, hogy mondod, már azt hittem megint magadról nyomod a rizsát…….., kurvapecér…..

Hunn
Újságíró

Ééééés…. igen, igen, igen, igen! Köszönöm neked, kedves cs004! Pontosan azt csináltad, amire számítottam. Mit számítottam, tudtam. Ennyire gyorsan csőbe húzni és három lépésből mattot adni valakinek azért már szinte intellektuális teljesítmény részemről…

Hiszen mi is történt? Ez az a lélektani helyzet, amikor valakinek kihívják a blöffjét. És én kihívtam a te blöffödet. Ilyenkor csakis és kizárólag egy dolgot tehet az ember: teríti a lapjait hogy mindenki láthassa, hogy nem blöffölt. Nem azért, mert én azt mondom, hanem azért, mert ez így működik… Bármi mást csinál, bármi mást mond, bármit egyebet kezd is el magyarázni, vesztett. És ha vesztett, akkor már csak egy dolgot tehet: befogja a pofáját. Nem azért, mert én azt mondom, hanem mert ez így működik.

És ennyi. Vesztettél. Ez ennyi volt. Ebből a helyzetből nincs visszaút. Ebből nem jössz vissza, cicafiú. Innentől bármit mondhatsz, de tényleg szó szerint bármit, nem számít. Ismét csak nem azért, mert én azt mondom, hanem azért, mert ez így működik! :)

Egy élmény volt veled!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Juj de jó, nagyon ügyes vagy, buksisimi.

Ez most már biztosan a te napod, már megint nyertél. Így kell ezt csinálni, gratulálok.

Teljesen megsemmisültem.

Csak így tovább…..

Hunn
Újságíró

Köszönöm, hogy vagy annyira ostoba, hogy még válaszolsz is, kedves cs004. Ebben a helyzetben az a leggyönyörűbb, cicafiú, hogy innentől tényleg azt mondasz, amit csak akarsz, de tényleg szó szerint akármit mondhatsz, BÁRMIT! Elviccelheted, letagadhatod, gúnyolódhatsz, ironizálhatsz, értetlenkedhetsz, úgy csinálhatsz mintha meg sem történt volna, úgy csinálhatsz mintha valami teljesen más történt volna, tényleg bármit és annak az ellenkezőjét is. Ténylegesen BÁRMIT, mert már el-kúr-tad. Mert az előző pont volt az, amin ténylegesen megfordult a dolog, és mindez amit utána mondasz, már nem számít, hiszen nem múlik rajta semmi. Ez ettől szép, így gyönyörű. El-kúr-tad. Mint mondtam, egy élmény volt veled. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, elkúrtam, örülök, hogy örömöt okozhattam:)

Hunn
Újságíró

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna, kedves cs004…

Részemről a téma lezárva, hiszen a fentiek után nem maradt számodra olyan alap, amiről nekem bármit is mondhatnál. Abból, ahogyan válaszolgatsz, látszik, hogy te is tisztában vagy a helyzettel, azzal, hogy mi történt, és azzal is, hogy ez mit jelent. ;)

Magyarul a továbbiakban nincs miről beszélgetni.

Puszcsikah, cicafiú!

Reszet Elek
Újságíró

Miért ne lehetne? Az ember képes önfejlesztésre. Ráadásul sokan nem is tudják, hogy van alternatíva.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha bétának nem lehet-nem érdemes tanácsot adni mert úgyis béta marad, max zaklatóvá válik , akkor a légbe szálltak a Férfihang eddigi cikkei?

A kettőnek igazán semmi köze egymáshoz. A bulvár és a bullshit tartalmakat kivéve, a ténylegesen “hasznos” cikkek leírják a valóságot, főleg a redpill-esek. Légyegében a végkövetkeztetés az, hogy válj önmagad legjobb verziójává és az így “elérhető nők” szintjénél minimum -el lejjebb “válassz”.

Konkrét, személyre szabott tanácsok nem léteznek, vagy ha igen, akkor ugyanoda visszaesik az illető, ha “elengedik a kezét”. A tanácsadás rákfenéje, hogy mindig a tanácsadót fogják okolni, mert a tanácsot kérő más kezébe szeretné helyezni a döntés “súlyát” .

Abban a pillanatban rábaszott, mármint ha nem vállalja a döntéssel járó felelősséget.

A számára járható/elérhető “utakat” lehet/érdemes megmutatni neki, de ő dönti el , hogy merre megy, ha menni akar, ha nem dönt, akkor is dönt valójában, csak épp a legrosszabb döntést hozza meg.

Hunn
Újságíró

Nyugi Blackur, szó sincs semmi ilyesmiről. Annyi van csak, hogy a cs004 nick-nevű buzigyerek szeret középpontban lenni és ha figyelnek.rá. Kábé mint a lányok.

Beszél össze-vissza fogalmatlanul. Mivel egy rosszindulatú kis köcsög, azt szeretné, ha ezek a hülyeségek ragadnának meg a fejedben, ráparáznál és ezért nem tudnál tovább lépni az életben. Nem egy neked jóindulattal és felelősségtudattal jótanácsot adni akaró, a nőkkel nagy tapasztalattal rendelkező emberről van szó. Leszarja ez, hogy mi lesz veled, ez egy kifejezetten rosszindulatú kis buzi. Ha követed és hallgatsz rá, rábaszol. Ez is a célja.

El se gondolkodj azon, amit mond. Az időnk ezen a földön véges, nem érünk rá erre.

Deadpool
Újságíró

orenisi!

Aki küzd magával, abban van valamilyen kettősség, azaz egy felettes én, ami pedig pontt bizonyítja szerintem, hogy nem pszichopatáról van szó. A pszichopata “az erősebb kutya b.szik” elvét ismeri és fogadja el, ettől fejlettebb erkölcsöt nem ismer/ nem tisztel. Ez pedig ugye az ember természeti állapotának a törvénye, az állatvilág törvénye, mondhatni ma már egy elég korszerűtlen, meghaladott erkölcs. Pl. a “szeresd felebarátod, mint magad” már egy ismeretlen bolygó ilyen emberek számára, vagy legfeljebb csak megjátsszák, hogy elfogadják – holott kb. annyi a véleményük róla, hogy: jámbor idiótáknak kitalált csicska erkölcs…

orenisi
Olvasó
orenisi

Értem én, az ember mindig küzd saját magával (is). Vannak dolgok, amelyeket meg kell tenni, és vannak, amelyeket meg szeretnénk tenni. Egy normális embernek azonban nem kell folyamatosan küzdenie azzal, hogy el ne szabaduljon a (tömeg)gyilkos énje. :)
Lehet, hogy nem pszichopata, akkor lehet, hogy paranoid skizofrén. :)
Szerintem egyébként nem túlhaladott ez az elv, amelyet említesz. Nekem, és szerintem még a normális többségnek (ja, lehet, hogy én nem vagyok normális :) én nem tudhatom) szerintem még azért mindig az az alap, hogy nem teszek mással olyat, amit nem szeretnék magamnak sem. Ehhez persze kell megfelelő szellemi és szociális érettség, kellő empátia. Ez az, ami primitívebb népekben, akik híján vannak az elvont gondolkodás képességének (négerek, cigányok stb) nincs meg, vagy csak nagyon alapszinten.

Deadpool
Újságíró

Úgy értettem, hogy az erősebb kutya parittyázik egy fejletlenebb rendező elv / a civilizációs folyamatban időben korábbi elv, mint a “szeresd felebarátod, mint magad” – ami a létrán az egyel magasabb fokon álló erkölcs (a szeresd feleberátod és a bolygót, mint magad pedig lenne a következő lépcsőfok). A pszichopaták valahol Mózes idején nem lógtak ki a sorból, ott kb. az volt a normális és optimális a túléléshez – mármint, hogy az erősebb foxi maxi… Viszont ha belegondolsz – az erősebb kutya, mármint a legerősebb kutya is csak addig dobol, amíg a gyengébb kutyák össze nem fognak, hogy megparittyázzák. Ez lenne a szeresd feleberátod, mint magad”-ból folyó egy lehetőség, ami üti az erősebb kutya b.szik-ot. Ez a hatékonyabb működés, ha összefognak az emberek és nem a legerősebb zsarnokoskodik a gyengébbeken.

Adam Bogomolov
Újságíró

Kedves Hunn!

Abban teljesen egyetértek veled, hogy van az a pont, amikor már nincs más lehetőség, csak az erőszak. Erre pont az ISIL a jó példa. Amíg szitává nem lövik az összes szélsőséges barmot, addig rombolnak, nép-irtanak…

Azok a személyek, vagy államok, akik viszont csak az erőszak nyelvén tudnak beszélni, előbb-utóbb tényleg maguk is kard által vesznek el (Néhány erőszakos állam: Asszíria, Babilónia, Spárta, Róma, Mongol Birodalom, Aztékok, stb…; erőszakos emberek: Napóleon, Julius Caesar, Vlagyimir Ilijics Uljanov, Moctecuzuma, Kun Béla, Ferenc Ferdinánd, stb…). Összefog ellenük a bolygó népe és leradírozza őket. Kell az egyensúly a diplomácia, az erőszak és a megtűrés hármasa között.

Igazad van, hogy a feminizmusban ebből a háromból mára csak az erőszak maradt, a másik kettőt a férfiaknak kell(!) szerintük gyakorolni. Ez méltán bicskanyitogató. Várható, hogy erőszakra előbb-utóbb erőszak lesz a válasz. :-]

A gyilkossággal én viszont nem értek egyet. Az emberöléssel úgy általában sem. A halálbüntetéssel sem (nem, nem azért, mert nem visszafordítható, hanem mert nagyobb bünti, ha a delikvens élete végéig az uránbánya mélyén termeli ki az ércet, hogy egyáltalán enni kapjon + van elég ideje gondolkodni a tettén…).

Egy fiatal srác megölése érzelmileg az anyját sújtja, de akkor is csak neki kellett meghalnia. Ebben a kontextusban őt nyugodtan tekinthetjük ártatlan áldozatnak, amire nincs mentség. Ártatlanok megölésére véleményem szerint egyébként sincs mentség, vagy felmentés!

Amúgy meg én nem hinném, hogy a pali utána lelkizésből lett volna öngyilkos. Szerintem politikai megrendelésre ölették volna meg a nőt, de helyette a srác nyitott ajtót; a gyilkos maga így már csak egy szerencsétlen flótás, akit utána ugyanúgy eltettek láb alól, hogy ne tudjon beszélni. A megrendelő szerintem libsi-demokrata volt… Ne feledjük, hogy az ügyvédasszony a Deutsche Bank ügyében jár(t volna?) el. Ez mocskos ügy, tisztázatlan pénzek, pedofília, stb… Belefér, hogy porhintésből, terelésből előtérbe nyomják, hogy feminista – anti-feminista, csak azért, hogy bizonyítsák az elkövető egyéni motivációját (amivel nem is lehet vitába szállni, de attól még szerencsétlent jól kihasználták).

Erről a férfiak felső 20%-áról is van saját véleményem (szerintem az inkább 5-10% csak), de nem fejtem itt most ki még ezt is, mert megint túl hosszú leszek! :-]

hunbagira
Újságíró

Nekem is dejavum van a dologgal kapcsolatban. Hasonlít a story a deutche bank elnökének 90es évekbeli meggyilkolásához. Olyan eretnek nézetei voltak, hogy szanálni kell a közép-kelet európai országok adósságát és egy új marshall segéllyel talpra állítani. Felrobbantották és ráfogták Rafra (rote armee fraktion). Bár a Raf végig tagadott. Itt a barom viszont komolyan eljátszotta a “hasznos hülye” szerepét.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Összefog ellenük a bolygó népe és leradírozza őket. Kell az egyensúly a diplomácia, az erőszak és a megtűrés hármasa között.

Vagy nem……

A valóságban elég ritkák ezek a “forradalmak”. Sokkal gyakoribb, hogy meghal a “vezető”, az őt követő(k) “már nem ugyanz(ok)”, közben felnőtt egy új generáció és harcostársak is “kihalnak”.

Várható, hogy erőszakra előbb-utóbb erőszak lesz a válasz. :-]

Kissé sántít a dolog, mármint a “feminizmus erőszaka” szempontjából, de kicsire nem adunk….

A halálbüntetéssel sem (nem, nem azért, mert nem visszafordítható, hanem mert nagyobb bünti, ha a delikvens élete végéig az uránbánya mélyén termeli ki az ércet, hogy egyáltalán enni kapjon + van elég ideje gondolkodni a tettén…).

Viszont a valóságban harmadolnak/feleznek, jó magaviseleteznek és “uránbánya” meg a fasorban sincs….

Adam Bogomolov
Újságíró

“A valóságban elég ritkák ezek a “forradalmak”. Sokkal gyakoribb, hogy meghal a “vezető”, az őt követő(k) “már nem ugyanz(ok)”, közben felnőtt egy új generáció és harcostársak is “kihalnak”.”

->Vagy maradhatnak akár ugyanazok a követők, csak az ideológiák változnak meg körülöttük, amit jobb, divatosabb, vagy csak simán muszáj követni, és így nő fel az új generáció is.

“Viszont a valóságban harmadolnak/feleznek, jó magaviseleteznek és “uránbánya” meg a fasorban sincs….”

->Igen, az kimaradt, hogy az ilyen “uránbányász” ne kapjon harmadolást, felezést. Az én beteg elképzelésemben az ilyen “ember” ha melózik a bányában, kap ellátást (szállást, enni-inni és orvosi ellátást). Maga dönt róla, hogy él-e ezzel. Ha nem melózik, akkor az ellátás is ugrik. Ha meghal, elássák valahol és kész, egy kártevővel kevesebb… Persze a valóságban ilyet soha senki nem fog bevezetni, az ingyen élőket szeretjük eltartani a börtönökben (tisztelet a kivételnek!!). Most legalább néhány maszkot legyártottak a járvány idején, ami tök jó dolog véleményem szerint…

Egyébként jó lenne a kötelező rendes meló is a börtönökbe, hogy: 1-tanuljanak vissza a társadalomba; 2-keressék meg a betevő falatra valót mind a böriben, mind addigra, ha szabadulnak, hogy ne egyből tolvajlással kelljen kezdeniük; 3-legyen már értelme, hogy kivették őket a társadalomból…

A gyilkosok, pedók, és hasonlók meg akkor az uránbánya helyett mehetnének metróalagutat fúrni, szennyvíz csöveket javítani, betont keverni, aratásban segíteni, vagy más hasonló, de mindenképpen konstruktív munkára, ahol gépfegyveres őrség lehetne (s ólommal jutalmaznák a szökést).

Épp most olvasom az újságban, hogy a mezőgazdaságban embererő hiány van a járvány miatt. A börik meg tele vannak ott “békésen üldögélő” emberekkel, akik biztosan “nagyon örülnének” neki, ha rendes munkával bizonyíthatnák, hogy van értelme egy nap kiengedni őket! ;-]

Szerintem legalábbis, de nem szükségszerű egyetérteni velem!

Horvath Anton
Olvasó

Nem, olyanról még tényleg nem hallottam, hogy valakit erőszak nélkül megerőszakoltak volna Aztán ki tudja… Az öngyilkosság inkább egy patthelyzet a társadalom számára. A bűnösoket társadalmunk ugyebár elítéli, de ilyen esetben ugyan kit? Ilyenkor a legfeminibb girlpower bírónő is csak pislogni tud, a társadalommal együtt.

RedGreg
Újságíró

“Te láttál már olyan youtube videót, amin pl. a Boko Haram vagy az ISIS harcosai azon lelkiznek, hogy lehet, hogy a szexrabszolganőik nem őszinte szerelemből és szexuális vonzalomból fekszenek le velük?”

Olyat még nem. Olyat viszont igen, amikor Hisztiztek, mert a csúnya Szergej odament, és báncsa őket.

“”
És lefogadom, hogy azok az elrabolt kis néger lányok legkésőbb a harmadik éjszakán már lelkesen és nedvesen szopják a faszukat, miután rájöttek, hogy a zordon külső érző szívet takar, vagyis hogy megbaszni akarják őket, nem pedig bántani. “””:

Te is azt tennéd, ha mérsékelt lefejező tartana kést a nyakadhoz, h halál v ungi-bungi. Mellékesen kérdezd meg nagyanyád, h milyen lelkesen várták az orosz kiskatonákat. Aztán, Tante Erikát, h ők meg az Amerikait… Hogy mennyire örült neki, h ugyan kevesebb erőszak volt, (no azért így se kevés) de utána térdelhetett az ami századnak, h egyáltalán kaját kapjon…

“””Érdekes mód arról még nem hallottam, hogy a Boko Haram harcosainak küzdeniük kellene a saját országukban a férfijogokért, sem arról, hogy a feministák el mernék venni tőlük ezeket.”””

Micsoda férfiak, micsoda hősök. 100an lefejeznének egy sebesült orosz pilótát, de azért tisztes távolban maradnak, amíg el nem fogy a golyó a pisztolyából. Aztán meg mind szegény menekült lesz, amikor leesik nekik, h amúgy fél óra múlva itt a szpjeznac heli, és nem virágot hoztak.

“””Vajon miért van ez így, vajon hogyan lehetséges ez?”””

Mert itt Európában nem csak a férfiak, hanem a nők is mások. És a nők legalább 10% amúgy ha mérsékelten le akarják fejezni, akkor elvonul frontbombázónak. Nekem amúgy ez jobban bejön. Lehet neked nem.

“””Meggyőződésem, hogy a feminista propaganda ellenére a fehér nők azért boldogabbak lennének rabláncra fűzve, mint a sok bétával ma a mindennapokban.”””

Hát biztos így van. Ezért is volt európában hagyománya ennek. Ja várj, nem volt hagyománya ennek. Ezt meghagytuk a muszlimok néphagyományának.

A többi hülyeséged nem emelem ki részletesen. De a helyzet az, hogy a muszlim férgek amúgy gyáva pöcsök, akik a közelébe nem érnek egy európainak. Ahogy nagy átlagban az ilyen érzékenyített fekete csőcselék se. Az, hogy mégis itt tudnak garázdálkodni, az csak és kizárólag abból adódik, hogy nincs jogunk visszaütni. És a fehér ember alapvetően jogkövető. De kérdezd meg a blm aktivistákat, h mi is volt, amikor angliában pár foci ultra nem letérdelt hanem ütött. Vagy amikor a Hells Angels jelezte nekik, h mit dugnak fel ha beteszik a lábukat Kaliforniába. De láttam már orkot lerepülni a villamosról mert kivételesen 1 fociszurkerbe kötött bele, aki nem meghunyászkodott, hanem lendületből lerugta. Szted visszaszállt után? A fenéket, megvárta míg becsukódik az ajtó, és ugatni is az után kezdett. De megnézném, hogy az ISIS meddig jutna pl a szerbeknél. Lenne kb 3 napuk amíg azt nem mondaná a többség, h jó, akkor inkább még 2 hónap NATO bombázás, és a kövi hétre nem lenne ISIS…

Amúgy rohadtul el vagy tévedve, sokkal kevesebb az incell mint te hiszed. Inkább csak van minden férfinak hosszabb/rövidebb szexmentes időszaka. De aztán a többség talpra áll, és összeszedi magát.

Az ilyen balfaszokat mint te, meg nagyjából végzetesen lúzernek tartják…

Hunn
Újságíró

Ez igaz ugyan, RedGreg, de Szergejék zsoldosok. Miután szétlőtték a néger lázadókat, letették a Mi-24-est a bázison, és megkapták a zsoldot, utána jól bebasznak, majd a faluban – apróért – faszra húzzák ugyanazokat a 13 éves fiatal néger lányokat, akiket a Boko Haram-os harcosok inkább lestoppolnának maguknak… Mivel Szergejék fizetnek ezért, nem pedig elveszik ami jár, tehát a nőközpontú, feminista társadalom számára ők sokkal elfogadhatóbb férfiak, mint a Boko Haram harcosai, akik nem fizetnek a szexért, hanem elveszik erővel… Csakhogy férfiasság szempontjából én továbbra is azt mondom, hogy az utóbbi sokkal jobb, mint az előbbi.

Nagyanyám rettegett amikor jöttek a ruszki katonák. Hogy mit tettek vele és mit nem, azt nem tudom.

Ami azt illeti, én is tisztes távolban maradnék egy lövöldöző ruszki pilótától, amíg ki nem fogy a lőszere. Ez nem jellemhiba részemről sem. Ez a normális viselkedés. Nem ettem meszet.

Most nem arról van szó, én is utálom a niggereket meg a mohamedánokat, vagyok én is olyan rasszista mint bárki más rendes, normális, gondolkodó ember. De ettől még ha Afrikában valami olyat csinálnak a kafferok, ami macsó és tökös, azt el kell ismerni. És sok ilyen dolgot csinálnak.

Persze attól még nem akarom, hogy ezeket a tökös dolgokat itt, Európában csinálják. Nem akarok egyet se Európában látni közülük. Azt, hogy Európába jönnek, azt a fehér nőknek köszönd, ne nekem. A Földközi-tengeri NGO-s mentőhajok legénységének többsége fiatal fehér nő. Olyan fehér picsa, aki maga is úgy van vele, hogy ha egy nigger migráns erőszakolja meg, azzal a saját női testét feláldozva vezekelt fehér apáinak múltbeli rasszista bűneiért, míg én ha csak leszólítani merném ugyanezt a ringyót, akkor már jönne is a #MeToo és a szexuális zaklatás vádja…

Balfaszság? Elmondom, mi a legnagyobb balfaszság világon. Életfogytiglani incel-létre ítélve NEM fogni fegyvert, na, az az igazi balfaszság.

RedGreg
Újságíró

“”Ez igaz ugyan, RedGreg, de Szergejék zsoldosok.”””
Szergejék az Orosz Föderáció fegyveres erejének hivatasos katonái. Nem zsoldoaok, hanem katonák, akik felesküdtek arra, hogy megvédik a népüket és országukat.

“””an, RedGreg, de Szergejék zsoldosok. Miután szétlőtték a néger lázadókat, letették a Mi-24-est a bázison, és megkapták a zsoldot, utána jól bebasznak, majd a faluban – apróért – faszra húzzák ugyanazokat a 13 éves fiatal néger lányokat, akiket a Boko Haram-os harcosok inkább lestoppolnának maguknak…””””

13 éves lányokat még a II.Vh-ban se erőszakoltak bűntetlenül. Ma kb ott a helyszínenen lőné le a katonatársa. Mert így jobban jár.

“””Ami azt illeti, én is tisztes távolban maradnék egy lövöldöző ruszki pilótától, amíg ki nem fogy a lőszere. Ez nem jellemhiba részemről sem. Ez a normális viselkedés. Nem ettem meszet.”””

Értem, te 100ad magaddal egy súlyosan sérült katonát még csak meg se próbálnád bekeríteni, és nem érted miért vagy ugyanúgy egy szemét, mint ők…

“””Most nem arról van szó, én is utálom a niggereket meg a mohamedánokat, vagyok én is olyan rasszista mint bárki más rendes, normális, gondolkodó ember. “””

Csakhogy én nem utálom őket. De a fanatikus iszlám hívei, meg a csőcselék mindenhol csőcselék. Félreértés ne essék te is az vagy.

“””De ettől még ha Afrikában valami olyat csinálnak a kafferok, ami macsó és tökös, azt el kell ismerni. És sok ilyen dolgot csinálnak.””””

Majmokat basznak? Hát hajrá. Ki akadályoz meg ebben?

“”” Azt, hogy Európába jönnek, azt a fehér nőknek köszönd, ne nekem. A Földközi-tengeri NGO-s mentőhajok legénységének többsége fiatal fehér nő.”””

Amúgy ez nem igaz. De még ha igaz is lenne, se lenne semmivel se több, mint kb 1000 ember. Na hol a tételed bizonyítása?

“””én ha csak leszólítani merném ugyanezt a ringyót, akkor már jönne is a #MeToo és a szexuális zaklatás vádja…””””

Pl, ha a párommal próbálkoznál a stílusodban a legkissebb bajod lenne az, hogy metoo. Mert törött gerinccel ez annyira nem fontos….

“”:Balfaszság? Elmondom, mi a legnagyobb balfaszság világon. Életfogytiglani incel-létre ítélve NEM fogni fegyvert, na, az az igazi balfaszság.””:
Vagytok egy paran, kiálltok hárman, nem hagyhatjátok elveszni ezt a szép hazát.

Naooo
Olvasó
Naooo

“13 éves lányokat még a II.Vh-ban se erőszakoltak bűntetlenül. Ma kb ott a helyszínenen lőné le a katonatársa. Mert így jobban jár.”

Ugyan már, ruszkik és a becsület. Azt se tudják a szesztől épp milyen nap van.

Hunn
Újságíró

Én még nem hallottam olyanról, hogy Oroszország hivatalosan venne részt afrikai helyi konfliktusban, RedGreg. Szóval mégiscsak zsoldosoknak kell legyenek.

Senki sem beszélt 13 éves lányok megerőszakolásáról Szergejék részéről. A kis 13 éves helyi néger prostikról megbaszásáról beszéltünk, pénzért.

Gyurcsány is megmondta hogy fasiszta csőcselék vagyok.

Igazad van, ahogy Naooo is írja, a zsidók importálják a színeseket Európába, ennek az NGO-k hajói a fehér picsákkal csak egy kisebb része. Elismerem.

Miért, a te párod is NGO-s hajókon exportál négereket Európába, vagy mi van?
Amúgy mi közöm nekem a te párodhoz, hogy jön ez ide? Miért kellene nekem egy másik ember párja?

Milyen hárman? Egyedül van mindegyikünk, és a végén mind egyedül fog bekattanni. Vagy nem. Ez van.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Azt, hogy Európába jönnek, azt a fehér nőknek köszönd, ne nekem.”

Ezeket mind a zsidók utaztatják ide.

Hunn
Újságíró

Ez is tény, Naooo, nem vitatom.

Marcell
Olvasó
Marcell

Konteósok szerint csak egy balek volt az illető, vagy csak simán bűnbak (mint Oswald a JFK-gyilkosságos konteók szerint), a bírónő pedig az Epstein-ügy miatt lett célpont.

X Y
Olvasó
X Y

Amikor a feministák, vagyis férfigyűlölő leszbikusok már nem rejtegetik, mit is akarnak, mert már nyeregben érzik magukat, akkor nyilvánvalóvá válik a “gondolkodásuk”, ami ezért jó, mert azt már nem lehet félremagyarázni, tisztán és világosan megírják, hogy mit akarnak.

Ezt írja Milanovich Domi egy újabb cikkben arról, hogy mi a legfontosabb üzenet, amit a gyerekének átadna (az neki teljesen természetes, hogy a leszbikus barátnőjével lehet majd gyerekük, mert az neki jár, azt totálisan leszarja, hogy a gyereknek jó-e ha két buzi nő neveli):

“Nem esem kétségbe, ha nem tanulja meg a nemi szerepeket…
Ha lesz gyerekem, én először is nem fogom azt feltételezni, hogy azzal a nemmel azonosul majd, amely az anyakönyvébe van írva. Arra bátorítanám, hogy saját maga fedezze fel az identitását, azt, hogy hogyan érzi jól magát a bőrében. Ha esetleg nőként azonosítja magát, akkor örülnék neki, ha nem tanulná meg, hogy kevesebbet ér, mint a fiúk, a szépsége a legnagyobb erénye, úgyis hülye matekból, nem tud autót vezetni, egy életen át tűrnie kell és gondoskodnia másokról, vagy akkor tölti be a „női princípiumot”, ha szül és kussban van. Ha pedig a férfinemmel azonosul, akkor jó lenne, ha nem érezné feljogosítva magát arra, hogy folyton kijavítsa a nőket, mindenhol elterpeszkedjen, teret foglaljon, beszélgetéseket uraljon le, állandóan versengjen, vagy mások egészségét kockáztatva mutassa meg, hogy milyen kemény csávó. Szeretném, ha ki tudná fejezni az érzéseit, figyelmes lenne, és bátran kérne segítséget, ha valami nehézsége van. Ha irtózna az erőszaktól. Az nagyon jó lenne!”

Már az is probléma ezeknek a kinyalt picsájú kurváknak, ha a férfi teret foglal, vagyis létezik.

Azért jó ez a cikk, mert nyílt és világos beszéd, ezen már nincs mit magyarázni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Magyarul, ugyanolyan genderbuzi lenne mint Domi(nik)/(a)…….

Már csak azt nem tudom, hogy ez eredetileg pinával vagy fasszal született? Miből váltott mire a nyomorult?

Marcell
Olvasó
Marcell

Sima férfinak öltöző leszbika szerintem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez mondjuk erős csúsztatás, mindenki tudja, mit jelent a terpeszkedés. :)
Én még emlékszem, hogy az első ilyen élményem gimiben a fiú padtársammal volt, akinek “úgy volt kényelmes” ülni, én meg a pad szélén szorongtam a maradék egynegyed helyen. A különbség, hogy ha ezt valaki tömegközlekedési eszközön csinálja, amiért te ugyanannyit fizettél, akkor előbb felháborodsz, hogy húzz vissza szépen a saját teredre, ne vedd el az enyémet.
De emellett ott vannak a csomagokat ülésre pakoló nők, akik ugyanannyira problémásak, bár ők legalább lepakolnak, ha rájuk szólsz és kéred a helyet.
De ez huszadrangú probléma a világban. A beszélgetések leuralását vagy nők állandó kijavítását elé sorolnám, ezeket a dolgokat csak az elmúlt években vettem észre, és rájöttem, hogy egy csomó faszit azért nem bírtam korábban, mert ezeket csinálták. Előtte csak az volt meg, hogy valamiért ellenszenvesek, még ha elsőre jó fejnek is tűntek, viszont minden beszélgetés csalódás volt velük. Hát épp azért, mert nem beszélgetések voltak, csak a kiselőadásaik meg okoskodásaik. :)

common man
Olvasó
common man

De ez huszadrangú probléma a világban. A beszélgetések leuralását vagy nők állandó kijavítását elé sorolnám,

Teljesen igazad van.Mindenben egyetértek veled.

common man
Olvasó
common man

Én még emlékszem, hogy az első ilyen élményem gimiben a fiú padtársammal volt

Még szűz voltál?

Hunn
Újságíró

Szűz??? Én lefogadom, hogy mint a magyar nők többsége, SerialSlut is baszik mint az üreginyúl, amióta csak betöltötte a 13 éves kort. Gimi első évét mondja, tehát 15 éves volt az eset idején, szóval addigra kb. huszan már simán megbaszhatták.
Helyesen tippeltem, Serital?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi köze van ennek a szüzességhez?

common man
Olvasó
common man

Lehet,hogy csak a testi kontaktust kereste veled és eddig a szintig jutott,Te meg ezt nem tudtad értelmezni mert.Olyasmi mint mikor az óvodában meghúzza valaki a szerelmének a haját szerelemből.

Hunn
Újságíró

Amióta a médiában olvastam, kedves SerialSlut, hogy a feminista nőket felháborítja a terpeszkedés, azóta külön odafigyelek arra, hogy női társaságban – de tömegközlekedésen főleg – mindenképpen akkor is így üljek, ha egyébként nem így ülnék.

Szóval a beszélgetések leuralása, a nők állandó kijavítása szintén irritálja a feminista picsákat? Köszi a tippet. A jövőben feltétlenül megpróbálok velük így kommunikálni.

Fog ez menni, de úgy érzem még mindig nem tudok eleget ahhoz, hogy a nők tényleg igazán szarul érezzék magukat a társaságomban.

Vannak még hasonló dolgok, amikről tudnom kellene? Bármi, ami a feminista nőknek, vagy csak simán a nőknek nem tetszik? Amitől – ha egy férfi azt mondja vagy azt csinálja – kényelmetlenül, rosszul, esetleg megalázva érzik magukat?

Ha negatív megjegyzéseket tennék úgy általában a nők intelligenciájára? Vagy mondjuk ha hasonlóképp általánosítva negatív dolgokat mondanék a női szexualitásra, az beválhat? Olyan van, amitől kifejezetten rosszul fogják érezni magukat a bőrükben, a testükben? Külsejüket, pl. mellméretüket ha megkritizálom az ilyen?

Olyan van, amit ha egy nőnek mondok, az gyógyíthatatlan lelki sérülést okoz? Mondhatjátok, hogy ez wishful thinking,, de ha mégis összejön a dolog, és szex közben olyat csinálok, ami nyilvánvalóan nem esik jól neki és nem akarja, ha azt ha direkt folytatom, az beválik? Vagy ha mondjuk szex után azt mondom a nőnek, hogy szar volt az ágyban, és ruhában vonzóbbnak tűnt mint amilyen levetkőzve valójában, az betalál?

Ezeket feltétlenül tudnom kell. Nem szórakozásból, hanem mert rengeteg visszaadni valóm van a női nemnek…

tomgal
Olvasó
tomgal

Hát te tényleg beteg vagy , és meglehetösen önsorsrontó …

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
LeelooDallas
Olvasó
LeelooDallas

Mintha többször is írtad volna, hogy azt tartod a nyomorodnak, hogy nem találsz olyan nőt, aki lefekszik veled (ha összekeverlek valakivel, akkor pardon). Ha ez tényleg így van, akkor valószínűleg már mindent “jól” csinálsz, nincs szükséged ötletekre.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Hát, azért a terpeszkedés, meg a beszélgetés irányítása mint bűn? A terpesz, azaz az, hogy megmutatod – elnézést a vulgaritásért – a pöcsöd, az az önbizalom teljesen normális testnyelve, amit ti nők, olvastok, miattatok jött létre, a veletek való ösztönös metakommunikációs eszköztár része. Mi nem tehetünk arról, hogy ti a dominanciát díjazzátok, azt találjátok vonzónak. Csak azért terpesztünk, hogy ezt bizonyítsuk. Ugyanez igaz a beszélgetések közbeni dominanciára, a férfiak ösztönösen bizonyítani próbálják közben a rátermettségüket, azaz minden kérdésben igyekeznek nagyon jónak mutatni magukat, irányítják a beszélgetést, ezzel is a nő felé kommunikálva, hogy jó partik, miközben a nőknél pont az ellenkezője a normális szexuális viselkedés beszélgetés közben, ők ösztönösen figyelnek, csendben vannak, kiértékelik a jeleket. Egyszerűen nonszensz, hogy ezt észre se veszitek, nem tudjátok, hogy ezek a férfi lét alapvető kellékei.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha ebben hisztek, akkor nagyon rossz nyomon jártok. :)
Egy nő bugyija sem nedvesedik be attól, hogy nem hagyod a buszon kinyújtani a lábát vagy beszorítod a falhoz, ahogy attól sem, ha nem hagyod szóhoz jutni egy beszélgetés során. Ezzel a viselkedéssel csak annyit mondasz magadról, hogy egy egoista pöcs vagy, akit el kell kerülni.
(Esetleg valami súlyosan sérült, önbizalomhiányos nőt be lehet ezzel hülyíteni, akit vertek gyerekkorában, és azóta is azt hiszi, hogy a szeretet már csak ilyen.)

RedGreg
Újságíró

Ez így nem igaz kedves Serial. Dehogynem, csak azok a nők max arra jók, h jól megdugd őket. Csak az itt író férfitársak egy jelentős része még nem ismerte fel, hogy ha megvan az önbizalma, már nem kell PUAzni. Csak arra figyelni, hogy az önbizalma megmaradjon.
Nekem mostanában is volt szar időszakom, de amíg régen ezzel kikezdtem magam, és berántottam az örvénybe, most tudatosan figyeltem arra, hogy ne tűnjön el. Nem is lettem láthatatlan a hölgyeknek. És a párom se akart elhagyni.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Ez nem hit kérdése, ezek tények. Te most – jó női szokás szerint – elkezdtél úgy tenni, mintha más lett volna a beszélgetés tárgya, holott te is, én is nagyon jól tudjuk, hogy nem a buszon lábkinyújtás volt a téma. És még egyszer mondom, a kifogásolt viselkedés épp az, amit ti elvártok, de azt aláírom, hogy hosszú távon egy-egy partnertől akár fárasztó is lehet. Előfordulnak mindenben túlzások, itt miért ne lennének. Mi is felhozhatnánk egy csomó mindent ami női jellemző, de hosszú távon idegesítő, pl. ha már a beszélgetések, akkor az elvtelen helyeselés. Mi szeretjük, ha egy nő támogató, de ugyanakkor legtöbbször már az a helyzet, hogy egy nőt nem lehet megkérdezni olyan kérdésben amiben bizonytalan vagy, mert fontosabb neki a te támogatásod mint a kérdés, ezért mindig azt fogja mondani amit úgy gondol, hogy te hallani akarsz. Fontosabb neki az, hogy veled szinkronban érezze magát, fontosabb a viszonyotok, mint a probléma. Simán hagyja hogy hülyeséget csinálj, nem fog megállítani akkor sem, ha látja, hogy meg kéne.

Reszet Elek
Újságíró

Nyugi! A zacsit szellőztetni kell, nehogy túlhevüljön a rendszer. A beszélgetés irányítása meg a legtöbbször szükséges mert a nők kukák és/vagy elvárják a dolgot.

tomgal
Olvasó
tomgal

A terpeszkedés és szétpakolás azonosan zavaró dolog, ha a te jogos területeden történik Zacsiszellöztetés rendben van , ha ezzel nem foglalsz el két helyet ( vagy olyan sok hely van, hogy ez nem kérdés, akkor ne pofázzon senki sem)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ami érdekes, hogy 90%-ban először a farkát nézik meg, aztán a hozzátartozó arcot , majd újra vissza a farokra…..

https://www.youtube.com/watch?v=5vmRfQXBxf0

common man
Olvasó
common man

én meg a pad szélén szorongtam a maradék egynegyed helyen.

képzelj el egy fiúosztályt ahol mindenki terpeszkedik.Na ott mennyi hely jut egy embernek.Vagy az alárendeltek heréje már itt tönkremegy.(mármint az alfa padtársa nem engedi terpeszkedni) Persze van megoldás egyik oldalra másik oldalra.
Ui:a koronatávolságtartás?
https://www.youtube.com/watch?v=rY1GS5pzf-E

the hermit
Olvasó

Magyarul, ha ennek véletlenül egy fiúgyerek kerül a mocskos kezébe, akkor az rábaszott.

hunbagira
Újságíró

Ez megint a szokásos kisstìlű női szarrágás. Most mi is vegyük elő a saját “‘sérelmeinket” a “hitvesi ágy” megosztásával kapcsolatban, vagy mi?:D:D

the hermit
Olvasó

Hadd beszéljenek, hadd irkáljanak. Én már csak popcornt kérek.

common man
Olvasó
common man

A legrémisztőbb az az elég széles tábor, amelynek tagjai támogatónak vallják magukat – de csak bizonyos feltételek szerint

Remélem magukba szállnak ezek az eltévelyedettek és pontosan az utasítások szerint fognak viselkedni.
A tyúkeszű hölgynek meg sok szövetségest kívánok ha már ilyen szorgalmasan ,jó stratégaként és kiváló pedagógiai érzékkel ügyködik a világ “jobbá” tételén.Csak így tovább!

RedGreg
Újságíró

Felvetés: augusztus eleji férfihang találkozóhoz lenne valakiknek kedve?

Reszet Elek
Újságíró

Augusztus 14-re terveztem, ami egy pénteki nap csak még nem hirdettem ki. Majd a jövő héten fenn lesz. Addigra lehet betárazni a mondanivalót.

X Y
Olvasó
X Y

Kicsit kielemzem a feminista gondolkozást, ami egy leszbikus feminista írt:

“Nem esem kétségbe, ha a gyerekem nem tanulja meg a nemi szerepeket”
= Mindegy hogy buzi lesz-e vagy nem

“Ha lesz gyerekem”
= buzi vagyok, de nekem is lehet gyerekem, és leszarom a gyerek jogait a normális életre. Mert nekem jogom van mindenre, mert nő vagyok, de a gyereknek és férfinak nincs joga, csak amit a nőktől kap. Mert a nő parancsol, felsőbbrendű a gyereknél és persze a férfinál. A gyereknek nincs joga apára, az apának nincs joga a gyerekre, minden jog a nőké.

“először is nem fogom azt feltételezni, hogy azzal a nemmel azonosul majd, amely az anyakönyvébe van írva. Arra bátorítanám, hogy saját maga fedezze fel az identitását, azt, hogy hogyan érzi jól magát a bőrében.”
= buzinak fogom nevelni

“Ha esetleg nőként azonosítja magát, akkor örülnék neki, ha nem tanulná meg, hogy kevesebbet ér, mint a fiúk, a szépsége a legnagyobb erénye, úgyis hülye matekból, nem tud autót vezetni, egy életen át tűrnie kell és gondoskodnia másokról, vagy akkor tölti be a „női princípiumot”, ha szül és kussban van.”
= ha fiú, akkor úgyis buzinak és nőnek, csicskának nevelem
= a férfiak olyanok, amilyennek itt elmondom, szarházi elnyomó az összes, le velük, ezt fogom belenevelni

“Ha pedig a férfinemmel azonosul,”
= ha lány, akkor férfinak nevelem, olyan buzinak mint én vagyok, vagy még buzibbnak

“akkor jó lenne, ha nem érezné feljogosítva magát arra,”
= ha férfi vagy, nincs jogod arra

“hogy folyton kijavítsa a nőket”
= a férfinak nincs joga a nőket kijavítani, mert ők mindent jobban tudnak a primitív ostoba férfiaknál, ha akarsz valamit tudni, kérdezd meg a nőktől

“mindenhol elterpeszkedjen”
= a férfinak nincs joga bárhol is kényelmesen ülni vagy érezni magát

“teret foglaljon”
= a férfinak nincs joga teret foglalni, vagyis a térben helyet foglalni, vagyis egyáltalán létezni
= a férfinak nincs joga a nők közelében lenni, csak ha minimálisnál is kisebbre, pontszerűen összehúzza magát

“beszélgetéseket uraljon le”
= A férfinak nincs joga beszélni vagy belepofázni beszélgetésekbe, a beszélgetéseket csak a nők uralhatják le, mert ők az uralkodók, a szolga ne pofázzon

“állandóan versengjen, vagy mások egészségét kockáztatva mutassa meg, hogy milyen kemény csávó.”
= a férfiak ilyenek, amilyennek mondom, menősködő macsóskodó szarházi az összes

“Szeretném, ha ki tudná fejezni az érzéseit”
= rinyáljon bármikor bármiért nyugodtan, úgy mint én. Érzése csak a nőknek van és lehet, a férfiak érzéketlen primitív fatuskók.

“figyelmes lenne, és bátran kérne segítséget, ha valami nehézsége van.”
= mindig legyen valaki, aki megvédi az erőszakos férfiaktól, és mindig keressen valakit, aki elintézi és megoldja helyette a problémáit

“Ha irtózna az erőszaktól.”
= Ha irtózna a férfiaktól. A női erőszak nem számít, mert olyan nincs, mert a nők kedvesek, és mindig a férfi erőszak áldozatai.

És ezt a nyíltan férfiellenes, gyerekellenes, társadalomellenes és erőszakos véleményt nyíltan kijelentik és vállalják most már, mert már nyeregben érzik magukat, úgy gondolják nemsokára övék a végső győzelem, és a férfiaknak végük. Nyíltan meg a férfigyalázás, ez a durva.

JA és ebből élnek a buzi kurvák, mert ezért pénzt kapnak.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Véletlenül a Dankó Rádióra kerültem a kocsiban….. Jött ez a régi nóta, ami tulajdonképpen egy feminista előhimnusz: “Vége van már a lakodalomnak, nagy bánata van a menyasszonynak. Forgatja a karikagyűrűjét, sajnálja a régi szeretőjét.” Most gyakorlatilag az összes házasság kb. ezzel a menyasszonyi gondolattal indul. https://www.youtube.com/watch?v=hP5itPDVpNM

common man
Olvasó
common man

Hát ez inkább a régi szerető(énekes) vágyálmairól szól.Persze az is lehet ,hogy szegény lányt kényszerítették a jómódú palihoz..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Off

Ez az Index-es cirkusz most miről szól, a patás Mészároson keresztül megvásárolta őket?, vagy ballibsi belharc, vagy mi a bánatért nyígnak már megint?

https://index.hu/szolgalati-kozlemeny/2020/07/24/index_lapvezetes_tavozas_dull_szabolcs_munk_veronika_toth_szenesi_attila_haasz_janos_bodolai_laszlo/

On

common man
Olvasó
common man

Még azt is megvették?

hunbagira
Újságíró

A hirdetési “lerakatuk” került valahogy vaszily kezébe. Azt meg ők a fideszhez sorolják.
És eme lerakat nem akart betolni többet, gyuribácsi sem. Így az alapítvány úgy làtta, hogy a piacról kellene élni, az meg nem megy egybites ballibsi propagandával, vissza kellene menni valahogy a 2000-es évek elejére. (Akkor is vérlibsi volt, de ezt csak a vélemény cikkeikben mutatták, a híreik viszonylag korrektek voltak)
Ez nem tetszett a kis nebántsvirágoknak..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pedig má aszittem, hogy megint a patás a hunyó………

common man
Olvasó
common man

Ne félj nekem semmi bajom a miniszterelnök úrral.

hunbagira
Újságíró

Ők mindig el vannak nyomva, akkor is ha teljesen ők uralnak mindent. Ez ilyen kamposorrú pszichés terheltség..most megint tüncikéznek egy sort.

Marcell
Olvasó
Marcell

Furcsa nekem, hogy ilyen “bátrak” lettek, és mind felmondtak (amikor Uj Péter vagy Tóta W. távozott, nem mondott fel az egész szerk.). Szerintem a háttérben azért valakik már beígérték nekik, hogy az egész csapatot átveszik, és folytathatják új cégér alatt, esetleg “mikroadományokra” támaszkodva.

the hermit
Olvasó

Ez az Index-es cirkusz most miről szól, a patás Mészároson keresztül megvásárolta őket?, vagy ballibsi belharc, vagy mi a bánatért nyígnak már megint?

Az történik, hogy van egy nagy, kb 100 fős szerkeztőség, ami irdatlan pénzbe kerül, és a piac nem tartja el. Hja kérem, a reggeltől estig orbánbashing nem érdekel annyi embert, hogy megérje.

Egyébként volt nemrég egy ilyen kezdeményezés, hogy mindenki írja le, mit jelent neki az index. Hát én megírtam nekik, amiből egy hosszabb levélváltás lett az egyik prominens újságíróval. felhoztam neki tbbek kztt a Németh athina ügyet, amikor az eredeti cikket nemes egyszerűséggel elérhetetlenné tették- persze miután kiderült, hogy egy szó se igaz belőle. Arra hivatkozott, hogy frissítették a cikket, írtam neki nevezheti aminek akarja, amikor valamit átírnak az ellenkezőjére, de úgy, hogy az eredeti már sehol nincs- szerintem ez bukta, de méretes. El kellett volna ismerni, hogy tévedés volt az eredeti írás- miszerint tíz korházból kiadott beteg közül kilenc meghalt. Ez ott virított a címlapon vagy két napig, jó vastag betűkkel szedve.
Másik a csodálatos Földes András nevű újságíró, aki állítólag még Pulitzer -díjat is kapott. Ha a nevét meglátom, már ki is nyílt a bicska a zsebemben. Hozzá képest a Németh Athina is kezdő hazudozó. Ugye ő követte el 2015- ben azt a videoriportot, ahol a kerítésen átjutni próbáló menekültektől hallotta, hogy a magyar rendőrök ütik verik őket, és a kutyákat is rájuk uszítják. Azt mondják, egy kép tbbet ér ezer szónál:
https://pestisracok.hu/addig-mentegettek-sorost-a-migranskartyak-ugyeben-mig-sikerult-ot-lebuktatni/kutyaharapas/

Ezért jár a Pulitzer.

Ezt is szóvá tettem, de erre már nem érkezett válasz….

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Földesnek kijár pár méretes saller…
Nem kár a gazemberekért, de puhára esnek majd sajnos. A mainstream libsik még mindig eszelős túlerőben nyomják.

LeelooDallas
Olvasó
LeelooDallas

Alapvetô hibája ennek a narratívának, hogy bár állításuk szerint a nôk életének jobbá tétele a céljuk, ezt csak a férfiak kárára, az ô életük megnyirbálásával tudják elképzelni. A nôk nagy része boldog párkapcsolatra és családra vágyik, amihez nagyon is kell a férfiak jólléte is. Leegyszerûsítve: nem lesz boldog az egyik, ha nem az a másik. Mégis van ez a maroknyi hangadó, akik önnön egojuk és facebook like-jaik fényétôl elvakulva rohannának valami olyan jövôkép felé, amire egyébként senki se vágyik. Hiába vannak kevesen, nagyon manipulatívak és nagyon ártalmasak, mert tömegeket elérnek és azt hazudják útkeresô vagy éppen megfáradt nôknek, hogy náluk van a megoldás. Nagyon nehéz ilyen ordítozás közepette megôrizni a józan észt.

Hunn
Újságíró

Tanulságos:

http://www.roydenhollander.com/main/index.htm

Sok nagy igazságra rájött.

Jó gyerek volt, kár érte. Legyen neki könnyű a föld.

orenisi
Olvasó
orenisi

Ámen. Bár ezekkel az elkövetett gyilkosságokkal, öngyilkossággal kapcsolatban elég nagy a káosz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

„Miért van, hogy mi nőket a hajunk, a körmünk, a testünk, s ruháink tesznek minket azzá?! Nem a tettünk, a mosolyunk, az intelligenciánk, őszinteségünk, szemünk csillogása, a szexualitásunk, s majd anyaságunk tesz minket igazi nőkké?!” – teszi fel a költői kérdést bejegyzésében.

Késely Ajna: Miért van, hogy minket, nőket, a hajunk, a körmünk, és a testünk tesz azzá?

https://444.hu/2020/07/27/kesely-ajna-miert-van-hogy-minket-noket-a-hajunk-a-kormunk-es-a-testunk-tesz-azza

orenisi
Olvasó
orenisi

Mondjuk ez alapján a kép alapján elég rémisztő feje lett. Örülhet, hogy aranyos kisfiúnak nevezték.
Másrészt, egy nő legyen nő, mert azzal még akár lehet is kezdeni valamit. Nagyszerű dolog az úszás, de igazából mitől lesz nekem vagy bárki másnak jó, jobb, hogy ő mondjuk 2 ezred másodperccel gyorsabban úszik át a medencében mint a rákövetkező?
A haj meg mióta nem tartozik bele a szexualitásba? Miért csak a mosoly, a szem csillogása. A testet meg miért kell ebből szintén kivenni?
Nem értem én ezt. Megint szökőárat kavartak a biliben, de értelme az nincs.

Marcell
Olvasó
Marcell

A nyugati femináciktól azért messze van. Ő tényleg csak azon akadt ki, hogy a rövid haján kiakadtak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ő tényleg csak azon akadt ki, hogy a rövid haján kiakadtak.

Majdnem, azon akadt ki, hogy “veszített” a nőiességéből és ezt még az arcába is mondták……

common man
Olvasó
common man

A jelenségben semmi új nincs gyönyörű(hajú) kislányokat látni akik aztán serdülőkorban önállósági törekvésként levágatják a hajukat.Ez még elmenne de aztán a többi”önállósági törekvés”-nek előbb-utóbb meg lesz az ára.Hajfestés,cigi,pia,tetkók, dorbézolás stb stb.A kísérőszöveg már olyan feministás. Azt lehet, nem is ő írta.
Amúgy meg nincs új a nap alatt.Én sem nem értem mi a lófaszon csodálkozik a kiscsaj:
https://www.youtube.com/watch?v=cLZEsrBiojQ

Reszet Elek
Újságíró

A nő kívül és belül is nő kell hogy legyen. Tipikus hamis dilemma szembeállítani a kettőt.
Öltözködés, viselkedés, kommunikáció, mentalitás, testi jegyek stb. Ha ezekből valami kilóg, a nőiesség máris csorbul. Nyilván nem szűnik meg nőnek lenni, de nőiessége csökken. A rövid haj is ilyesmi.

tomgal
Olvasó
tomgal

Vannak olyanok , akiknek kifejezetten jobban áll a rövid haj ( na nem ők vannak többségben), általánosan elmondható, hogy a nagyon szép, szabályos “baba-arcú” nőknek: Halle Berry, Charlize Theron, Osvárt Andrea. Audry Hepburn-ön sem rontott a Római vakációban. Ennek az úszólánynak annyira nem áll jól , majd megnő …( ha akarja)

common man
Olvasó
common man

Miért van az…?

Egy úszónő nem hallott a vizimajom elméletről?
Vannak olyan szép nők ,hogy semmilyen frizurával nem tudják elbaszni azt hogy sokak meg akarják baszni őket.De a férfiak általában szeretik a szép hajú nőket.Lehet akár főnökasszony is.
https://www.youtube.com/watch?v=5N4b9yklk_U
https://www.youtube.com/watch?v=m6y8tScqIiY
https://www.youtube.com/watch?v=Mt9FG9YjBMM
https://www.youtube.com/watch?v=3E0xJpi9rK8

Hunn
Újságíró

Kicsit le vagyok maradva a popkultúrát illetően, bevallom.

Most tudtam meg, hogy 2019-ben James Cameron csinált egy feminista Terminátor-filmet, Sötét végzet címmel (Terminator: Dark fate).

Nem akarok tovább élni.

zgy001
Olvasó
zgy001

Reszet Elek
Újságíró

Az eredeti történetnek voltak jó alapjai. Gyakorlatilag egy nagyon-nagyon régi történetet mesélt el új köntösben.
Sarah Connor végső soron a megváltó anyja, akinek a jövendölések írják meg a sorsát, angyalok kelnek a védelmére és démonok próbálják elpusztítani.
A Sötét végzet viszont nagyon másnak készült. A megváltó Anyaistennő maga Sarah. Az elpusztítására törő démon maszkulin, fő védelmezői pedig mindenre képes nők.

zgy001
Olvasó
zgy001

the hermit
Olvasó

Várd ki a végét, lesz itt még fekete LMBTQ terminátor is….