Alter Ego
595 megosztás

„A fehér férfiak nem velünk egyenlőek, hanem a rabszolgáink lesznek. Az idők változnak.”

Sasha Johnson ezekkel a mondatokkal indította útjára Nagy Britannia első kizárólag feketéket tömörítő pártját, a TTIP-t. Nagy Britanniában köztudott, hogy a következő brit parlamenti választásokon már ringbe szálló politikai tömörülést a Black Lives Matter mozgalom inspirálta. A vérlázító politikai beszédről részletesen tájékoztatott a Daily Mail és a Sunday is. A liberális hangadók megpróbálták mentegetni Sasha Johnson szavait, de a “hölgy” utóbb a Twitteren is egyértelművé tette, hogy mindent szóról szóra pontosan úgy kell érteni, ahogyan elmondta.

Sasha Johnson már kicsivel korábban is elhíresült megszólalásaival, amelyekben nyíltan és töményen gyalázta a fehéreket, és azzal, hogy alkalmanként korbáccsal ütötte a tömeget, mintha azok máris az elképzelt rabszolgái lennének.

Mi leszünk az Egyesült Királyság első fekete vezetésű pártja. Hangot akarunk magunknak. Így néz ki a demokrácia!

– mondta pártindító beszéde végén nem kis cinizmussal, majd lesétált az emelvényről az afrikai diktátorok kellékeivel jól felszerelkezve; katonaruhában, golyóálló mellényben, (kamu?) puskával a kezében.

Nos, ennyit a “fejlett nyugati államok” társadalmáról-kultúrájáról-közbiztonságáról, a színes bőrűek mozgalmáról, a nők politikai szerepvállalásáról, a feminizmus “jogegyenlőségi” céljairól, és a mindezt egy katonai sapka alatt egyesítő “interszekcionális feminizmus”-ról.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
595 megosztás


117
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
16 Egyéni hozzászólás
101 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
31 Hozzászólások szerzői
doarAdminxcsakxfelalaGergely Pzsik Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Újságíró

Rasszistának lenni azért rossz, mert mindig megéred, hogy a politikai ellenfeleid, akik primitív gyűlölködőnek és összeesküvés-elméletek hívőjének bélyegeznek, előbb-utóbb bejelentik, hogy minden, amit gondoltál, tényleg pontosan úgy is van. Antiszemitizmus esetén dettó.

ulomenen
Olvasó

Nemrég olvastam egy értekezést, ami a Biblia gyalázásával kezdődött, majd egy 1999- es tanulmányra hivatkozva kifejtette, hogy az USA-ban a vallásos államokban magasabb a bűnözés, többen válnak el, több a kiskorú terhesség, etc… Mielőtt rákerestem a szerzőre, tippeltem egyet (fogadni nem fogadtam volna, mert ugye úriember biztosra nem). Csak azt nem találtam el, hogy askenázi…

György Károly Tóth
Olvasó

Azt hiszem, Lothrop Stoddard írta – vagy mástól vette – hogy a proli (illetőleg a szellemi proli) nem akar egyenlőséget, egyenjogúságot. A proli egyszerűen csak helyet akar cserélni a patríciussal. A proli nem azt vágyja, hogy mindenki mentálisan és fizikailag jó körülmények között élhessen és boldog lehessen, hanem hogy NEKI legyen meg mindene, és ezért bármire hajlandó, a becsületes munka kivételével. A kommunista utópia megvalósulási próbálkozásai azért tragikusak, mert minden progresszív felforgatásnak három szereplője van: a bárgyú, naív, jólelkű, csak kicsit hülye álmodozó, mint “tudjuk”, mellette a farkasvigyorú, féktelenül hatalomvágyú, gátlástalan gyilkos, mint “merjük”és mögöttük a buta és erőszakos, részeges tömegember, mint “tesszük”. Biztos receptje a tragédiának.

common man
Olvasó
common man

hanem hogy NEKI legyen meg mindene,

és a másiknak meg minél kevesebb!(mert az ugyanúgy fontos neki)
(persze ez kikövetkeztethető az írásodból de azért így egyértelműbben látszik a lényeg)

hunbagira
Újságíró

Így van common, a hatalom/uralom lényege az, hogy van kiben beletörölni a lábad. Ezt legkésőbb Orwell óta illik tudni.

herceg
Olvasó
herceg

“a bárgyú, naív, jólelkű, csak kicsit hülye álmodozó, mint “tudjuk””

És ezt a részét tudom egyre kevésbé tolerálni, vagy akár csak elhinni…

hunbagira
Újságíró

Pedig vannak. Ezt lövi agyon először a “merjük” csoport tagja. Ld szovjetunió története.

Deadpool
Újságíró

Ez ugye nem fake news? :) Tudom, hogy ebbe az irányba halad (ismét) a világ, de azért mégis hihetetlen egy kicsit. Épp most legitimálják a nácizmust… a kollektív bűnösséget… Az lesz ennek a vége, hogy egy kiadós polgárháború után az európai ember megfosztja ezeket az állapomgárságuktól és vissza zavarja őket Afrikába, banánt enni…

Naooo
Olvasó
Naooo

A demokrácia nem legitim, csalások és tömeggyilkosságok sorozatával izzadja össze a baromságait.

ulomenen
Olvasó

Az alábbi videóban látható a nő “vitakultúrája”… az arcán remekül látszik a jelleme.
https://youtu.be/ilZJB5vsmq4

Hunn
Újságíró

ÚRISTEN!!! És ezt valaki elviseli? Például a videón szereplő férfiak, simán csak eltűrik neki, hogy ez így beszéljen velük???

De most komolyan!!! Ha hozzám szólna így egy nő, ebben a hangszínben, ebben a stílusban, bármilyen szituációban, hát olyat belevernék a fejébe hogy csak lesne…

Végül is, ha a nők azt várják el a férfiaktól, és jogosan, hogy sose üssenek meg egy nőt, és pont… akkor a férfiak is joggal várhatják el a nőktől azt, hogy azok úgy viselkedjenek és beszéljenek hozzájuk, hogy a férfiaknak ne szoruljon ökölbe a kezük tőle…

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

És sehol egy tökös férfi, aki ilyenkor a szavába vágna, ÖKÖLLEL?

Huffnagel Pista
Újságíró

Sziasztok!

Már régen nem jelentkeztem, de most újra itt vagyok. Két cikket szeretnék becses figyelmetekbe ajánlani.

Az egyik a femicsifészek The Guardian idén szeptemberi seggfájása: 2020-ban a korábban radikálisnak számító MGTOW filozófia/mozgalom immár a mainstream része. Ennél nagyobb HELLO FEMCSI!!! egy jó darabig nem lesz. Nálunk egyelőre még mélyen hallgat erről a progresszív sajtó, én nem szeretném leforditani, de talán akad majd itt őnként jelentkező:

Men going their own way: the rise of a toxic male separatist movement

A másik egy saját cikkem:

Gondoltátok volna? Ez az egész a THE LONELY BOY MANIFESTO-val kezdődött!​

The Lonely Boy Manifesto ​

1.) Minden Férfi Lonely Boy-nak születik.
2.) A Lonely Boy minden cselekedetét a tudatosság vezérli.
3.) A Lonely Boy minden körülmények között segíti Férfitársait. Fontos számára a Férfitestvériség.
4.) A Lonely Boy akkor is dolgozik, ha éppen nincs munkája. Önmagát építi állandóan.
5.) A Lonely Boy számára a mozgás, a sport napi szükséglet.
6.) A Lonely Boy állandóan szerelmes. Mindig és minden nőbe. Nem vár viszonzást, tudja, hogy az csak egy illúzió lenne.
7.) A Lonely Boy takarékosan bánik a Férfierejével. A szexuális együttlétek számát ugyan nem korlátozza, havonta azonban csak egyszer ejakulál.
8.) A Lonely Boy csak az arra érdemes nőkkel létesít nemi kapcsolatot. Ezeket a szerencsés nőket a Lonely Boy nagy tisztelettel csak Papnőnek nevezi.
9.) A Lonely Boy soha nem csókolózik.
10.) A Lonely Boy egész életében az egyre magasabb spirituális szintek elérésére törekszik. Egyetlen célja, hogy útja végére Lonely God váljék belőle.

(Született:2013. február 12-én!!!, több, mint 7 éve. Most meg mainsteam. HELLO FEMCSI!!!)

Köszönöm, hogy elmondhattam és szép napot kívánok a FÉRFI!!!hang minden kedves olvasójának és szerkesztőjének!

Hunn
Újságíró

Azt hiszem, a legutóbbi időben már én is az MGTOW útjára léptem, Huffnagel Pista.

A magam útját járom.
A saját szexuális stratégiámat követem.
A saját túlélési, gyarapodási és reprodukciós céljaim eléréséért.

A társadalomtól, férfitársaimtól, és a női nemtől teljesen függetlenül.

Részt veszek ugyan az életben, de nem vagyok része a nőközpontú, feminista világrendnek, és nem vagyok hajlandó megfelelni az elvárásainak, mert nem kapok semmit cserébe… (És ha – bármikor a hátralévő életem során, ne adj’ Isten – lehetőségem adódna rá, akkor egy Molotov-koktélt odabaszva gyújtanám fel az egészet…)

Érdekes egyébként az első csatolt cikk abban az értelemben, hogy látszik: ezek valójában félnek tőlünk. Mert a feministák egy jó ideje már komolyan azt hitték, hogy innentől már mindig, mindenkor és mindenhol azt csinálhatnak a férfiakkal, amit csak akarnak… Úgyhogy mindent bevetnek, próbálkoznak megszégyenítéssel, nevetségessé tétellel, mert tudják: mindenkivel – így a férfiakkal is – csak azt lehet megtenni, amit ők saját maguk hagynak, hogy tegyenek velük…

Huffnagel Pista
Újságíró

Hét éve még radikálisnak tartottak, ma lassan Prófétának. Én nem változtam, a környezet annál inkább. Ha leforditják, miért emlitenék meg, hogy erre már van magyar kifejezés és huffnágelizmusnak hívják, ugye?

Ja, és nagyon röhögök, hogy pont a Maria Claire! :D :D :D

Férfiak, akik a maguk útját járják: egy mérgező férfi mozgalom felemelkedése

#huffnagelarmy #mgtow

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nagy elmék, ha találkoznak.
A “magányos szüzek szektájának” máris van két tagja.

“A dolog pikantériája, hogy miközben a saját utas férfiak azt gondolják, hogy életmódjukkal a feminizmusnak és a nőknek intenek be, valójában bizonyos pontokban nagyon is hasonlóan gondolkodnak, mint a feministák. Hiszen tudjuk jól, hogy a feminizmusnak is az az egyik célja, hogy a konzervatív nemi szerepek fellazuljanak, és a családokban a nőkre, valamint férfiakra leosztott feladatok átjárhatóbbá váljanak.”

Hunn
Újságíró

Nem “magányos szüzek szektája”, és nem két tag van, hanem százezrek, lassan milliók.

A második idézet úgy baromság ahogy van, a szerzője nem ért semmit. Ha ezt a baromságot így idézted, akkor nyilvánvaló, hogy te sem, kedves moon.

Huffnagel Pista
Újságíró
Hunn
Újságíró

Próféta? KEK!

Prófétaként a következőt hirdetem meg, gyerekek. Innentől nagyon gondoljátok meg, hogy milyen gondolatokat engedtek be a fejetekbe! Tévét alapból nem nézünk, feminista filmekkel nem szabad, hogy a tudatalattinkat, a világról alkotott képünket, a viselkedésünket befolyásolják. Feminista cikkeket sem olvasunk, még “outrage reading”-ként sem. Mindent tudunk a feminizmusról, amit tudnunk kell, semmi újat nem tudnak mondani nekünk. Az ellenségeink.

Az ellenségeink gondolatai nem befolyásolhatnak minket. Nem vitázni akarunk velük, nem alkudozni, nem meggyőzni, hanem legyőzni akarjuk őket. Az ő gondolataiknak semmilyen hatása nem szabad, hogy legyen a mi életünkre és viselkedésünkre. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy akár csak egyetlen másodpercig is az ő szemüvegükön keresztül nézzük a világot és saját magunkat!

Totális kontrollt kell szereznünk a saját agyunk fölött, a saját testünk fölött, a saját környezetünk fölött, afölött hogy hogyan viselkedünk azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülünk. Ami fölött nincs kontrollunk, azzal per pillanat nem foglalkozunk és kész. A világ sorsa helyett a saját sorsunkat kovácsoljuk.

Nem vagyunk részei a feminista világnak. A feminizmus semmiben sem befolyásolhatja azt, hogy hogyan látjuk a nőket és hogyan viselkedünk velük. Nem beszéljük meg velünk, nem vitatkozunk, nem magyarázzuk meg. A saját akaratunkat kell a világra rákényszerítenünk, nem az a dolgunk, hogy a feministák akaratával alkudozzunk, hogy feltételeket szabjunk, hogy mit kérünk cserébe, hogy milyen áron fogadjuk el esetleg annak egy részét. NEM!. Nincs hatalmuk felettünk.

Huffnagel Pista
Újságíró

“2020-ban az MGTOW a mainstream része. Egy tavalyi felmérés szerint az amerikai FÉRFI!!!-ak 29%-a ÓDZKODIK attól, hogy nőkkel a munkahelyen a hamis nemi eröszak vád veszélyének tegye ki magát. Innentöl már csak egy lépés az a konkluzió a munkahelyek részéröl, hogy ne alkalmazzanak nőket. De minek is? Hát a nönek nem a tüzhely mellett a helye, BURKÁBAN, ahogy muszlim testvéreink tartják öket NAGYON HELYESEN?”

Semmi más nem kell csinálnunk, csak szépen örökre a home office-ban maradni. Hamarosan akár 16 rugó is jár érte. Aztán ha vége a járványnak, és a fönök elkezdi tolni, hogy mikor akarunk újra az irodában dolgozni, akkor azt KELL mondanunk MINDANNYIUNKAK, hogy soha többet, MERT FÉLÜNK A HAMIS NEMI ERŐSZAK VÁDTÓL. Addig nem térünk vissza az irodába, amig egyetlen nő is dolgozik a cégnél.

DIE KRUPPS – Robo Sapien (Official Music Video) [HD]

tomgal
Olvasó
tomgal

Érdekes cikk a témában :

https://hvg.hu/elet/20181118_Feljeneke_a_ferfiak_hogy_a_nok_hamisan_vadoljak_oket_eroszakkal

Magyarországon körülbelül körberöhögnének, ha a munkáltatódnál ezzel állnál elő…, mondd ezt egy fizikai melót végzőnek, vagy orvosnak, építkezésen mérnöki feladatot végzőnek , ( meg inkább a szexuális zaklatás -ami amúgy egy nemlétező jogi fogalom-az amitől félni lehet).

USA-ban is a zaklatás a fő félelem (jogosan) :

https://kepmas.hu/hamisan-vadoltak-zaklatassal-egyre-tobb-ferfi-fel-kettesben-maradni-kolleganojevel

Horvath Anton
Olvasó

Takaros feleségnek való hölgyet állítólag lehet még látni, legalábbis lexikonba van még olyan :D

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Lehet találni de nem könnyű.
Nekem harmadikra sikerült, ennek negyven éve.
(pedig nagy merítéssel dolgoztam)

hab
Olvasó
hab

Ez a kényszeres önigazolás miben különbözik az instaprostik kivagyiságától?

Horvath Anton
Olvasó

Végülis ki lehetne oda is posztolni így a nagy egyenlőség elvén, csak hát mivel ezt nem a huszonéves Átlagjulcsi posztolná ki mellékelve egy képet a félmeztelen ropiseggéről hanem az Átlagjózsi, így a lőtéri döglöttkutyát nem érdekelné a bejegyzés. A nők leszarják a férfiakat ha nem tűnt volna még fel, éppúgy virtuálisan ahogy a való világban is. Darab-darab, na itt a különbség,

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

akikről beszélsz, tán hímneműek,de nem FÉRFIAK!

Hunn
Újságíró

Az attól függ, tomgal, hogy milyen cégnél dolgozol itt, Magyarországon.

Ha nemzetközi multicégnél, sok külföldi kollégával, akkor ugyanúgy tönkretehetnek férfiként ártatlanul, szexuális zaklatás vádjával, mintha Amerikában lennénk…

Huffnagel Pista
Újságíró

Én nemzetközi multicégnél dolgozok, de szerencsére IT területen. Amikor odakerültem, az emeletünkön mindkét WC FÉRFI!!! volt, mert addig az egész emeleten egy ukrán programozónő dolgozott. Aztán a mi csoportunkba felvettek még két nőt, és az egyik FÉRFI!!! WC-t visszaalakitották nőivé. 3 azaz három nő miatt, hogy ne kelljen két emeletet liftezniük. Mi FÉRFI!!!-ak meg azóta tolongunk a felére csökkent mosdóterületen. De félreértés ne essék, nem panaszkodok, dicsekszek. Sokkal jobban érzem magamat itt, mint a korábbi munkahelyen, ahol a dolgozók nemi aránya 60-40 % volt a hölgyek javára. Sokkal hatékonyabb vagyok a munkámban, mióta nem tereli el a figyelmemet az átható ösztrogénszag, a mancave office pedig megvéd a szexuális zaklatás vádak ellen IS.

Hunn
Újságíró

Én is nemzetközi multinál dolgozok, nem mondom meg milyen területen. És eddig még csak női főnökeim voltak. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez szándékos HR-politika, hogy női vezetők legyenek férfiak fölött. Nyíltan kimondva persze még nem hallottam ezt így szó szerint, de ha az ember kicsit körbenéz, nem marad kérdése ezzel kapcsolatban.

Megőrülök ettől. Nyilván megtehetném, hogy felállok és otthagyom a boltot, de akkor miből fizetem a sárga csekkeket? Csak azon imádkozom, hogy kötelező “Diversity Training” ne legyen, mert akkor kábé az első hozzászólásom után elveszteném az állásomat.

Vicces volt nemrég, ebédnél beszélgettek a külföldi kollégák a szomszéd asztalnál, hogy nem értik kik lehetnek azok, akik Amerikában Trump-ra, Magyarországon Orbánra szavaznak, hiszen soha senki olyannal nem találkoznak, aki ezt mondaná, mindenki akivel beszélnek a progresszió híve…

Én meg ültem szép csendben, és azon gondolkoztam, találkoztok ilyennel nem is kevéssel, csak nem tudtok róla. Gondoltam hogy itt és most elmagyarázhatnám nekik, merre hány az óra, hogy miért is van ez így… De csak ettem az ebédemet tovább, szép csendben. Gondolom nem kell megmagyaráznom, hogy miért tettem így?

Huffnagel Pista
Újságíró

Ez a “Nem értem kik szavaznak…” nekem is megvolt az előző munkahelyemen, csak nem a kantinban, hanem a liftben, nem God Emperor Professzor Doktor Donald Trumppal, hanem Professzor Doktor Orbán Viktorral a legutóbbi kétharmados győzelmünk után. Szerintem ezen lehet forditani, ugyanis minden multinál dolgoznak hazafiak, még a külföldiek között is. Nekem nincs vesztenivalóm, igy elkezdtem finoman érdeklődni, feltérképezni, hogy kik a hazafiak. Hamarosan kiderült, hogy többen vagyunk, mint a komcsik. Ott például rengeteg ujvidéki, erdélyi fiatal dolgozott, de voltak oroszok, akik csipték God Emperor Professzor Doktor Vlagyimir Putyint, vagy olaszok, akik Emperor Professzor Doktor Matteo Salvini szavazók voltak. Elkezdtem hangosan MAKE RUSSIA GREAT AGAIN-ezni, MAKE ITALY GREAT AGAIN-ezni és természetesen MAKE HUNGARY GREAT AGAIN-ezni. Lassan előbújt az egyik, aztán a másik, végül kiderült, hogy többen vagyunk és onnantól az a pár komcsi kussolt. Ők érezték szarul magukat KISEBBSÉGBEN. Még a románok is tiszteltek, miután elmagyaráztam nekik, hogy Erdély előbb utóbb a mienk lesz, ők is ettől tartanak, ismeték be, majd elismerték Professzor Doktor Orbán Viktor vezetői kvalitásait. Erre is jó az MGTOW.
UPDATE: És ez már a második multi volt, ahol elinditottam az Erjedést, ahogy én nevezem. A mostani mukahelyemen, egy kis csoportban dolgozok, hamarosan csak hazafiak maradnak, mert az utolsó komcsi épp két hete mondott fel, miután “elszigeteldődött.” Nem az erjedés miatt, hanem a megszokott kis hálózatuk segítsége nélkül belátta, hogy nem való multis környezetbe. Életképtelennek bizonyult valós piaci körülmények között. Beárazta a munkaerőpiac, beárazta saját magát.

Hunn
Újságíró

Ez a legszebb, igen, hogy a progresszív kultúrmarxizmus, az egy mesterséges konszenzuson alapuló dolog. Akik hisznek benne, azok fennhangon, kockázat nélkül beszéhetnek és hirdethetik, hiszen a globális vállalati kultúra ezt kifejezetten támogatja.

A többiek pedig vagy nem szólnak ellene és a hallgatásuk beleegyezésnek tűnik, vagy úgy csinálnak, mintha egyetértenének, hogy békén hagyják őket. Ezért az emberek többsége – akár progresszív, akár jobboldali – azt hiszi a többiről, hogy körülötte mindenki progresszív, pedig dehogy.

Sose felejtem el kis kollégám arcát, amikor – egy-két olyan apró öltözködési jelből, amit hacsak valaki nem tudja, hogy mit kell nézni, sokan nem vennének észre – rájöttem hogy nemzeti érzelmű fiatal lehetett, és így szőrmentén rákérdeztem. Para és tagadás első körben, majd megnyugvás és széles mosoly amikor megemlítettem, hogy egyik kedvencem a Ballagó Időktől az “Ó, Magyarország, miért nem süt már rád a nap?” kezdetű nóta…

Huffnagel Pista
Újságíró
tomgal
Olvasó
tomgal

Témánál maradva , nemi eröszak , kollégák között ( ha nem is munkahelyen). Igen tanulságos volt. Pont tegnap este láttam a Criminal ( UK) 2. évadot , 3.,rész, Kit ( Havas Jon) Haringtonnal -remek alakítás volt . Mindenkinek ajánlom , mert tényleg hasznos és érdekes.
Meglepö módon ebben is elhangzik az egyik nöi kihallgató tiszt szájából : “ hogy tehet ilyet egy nö” ( ez is angol nyelven, magyar felirattal). Nagyon tanulságos ( szerintem nem jól ismert partner, egyéjszakás stb esetben érdemes az egész együttlétröl hangfelvételt készíteni )

Blackur
Olvasó
Blackur

Szerintem a MGTOW a savanyú a szőlő angol verzióbsn.

Horvath Anton
Olvasó

Azért ez enyhén szólva relatív. Háromgyerekes családapaként egy hárpia asszonnyal meg egy halom adóssággal aztán kurvára fasza lehet az élet. Az MGTOW egy kurva egyszerű életforma, amit túlfetisizál a média. Ha nem hajtasz egy nőnemű után se, reggel egyedül ébredsz majd, de azt fogod észrevenni hogy az összes szabadidőd a tiéd, és több pénz is marad a pénztárcádba. Erre az életformára egy hét alatt át lehet állni. Elmondom én mikor lehet savanyú az a szőlő: ha elvált vagy. Akkor is egyedül ébredsz, de nemhogy több lóvéval a zsebedbe, hanem még inkább adóssággal a nyakadba, főleg ha gyerek is van. Itt a RedPill már nem tud kihuúzni a szarból. Akkor is savanyú lehet az a szőlő, ha amúgy életképtelen vagy, gondot okoz a főzés, mosás, házimunka, ha ezt a barátnő/feleség vagy a mama mindig megcsinálta helyetted. Az bizony megvár az önállóan épített egzisztenciába (saját lakás/ház) is. Ilyenkor tovább tart az átállás mint egy hét. Ha kedved van ismerkedhetsz így is, csak időben ki kell szállni, egy menet aztán kész. Ismerkedhetsz online is, a fiatalabb kiscsajok persze leszarják az ember fejét, de 30+-os szingli mutter érdeklődni fog, vagy a 40-es múmiák. Mindkettőnek előadhatod magad egy ürítés erejéig, de én személy szerint sajnálom az időt/pénzt/energiát ezekre.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ebben is van igazság de ha egy nő él egyedül érdekes módon önmagának hazudik, frigiid,leszbi stb stb jelzőket kap. Ha pasi él egyedül akkor mgtow, értem. Szerintem meg a zöme szimplán balfasz mnt én . S miért hogyan jutott oda s hogy másszon ki belőle az más kérdés , ezekről az okokról van itt sok jó cikk. Ja 40 éves múmia akkor 54 évesen mi vagyok? Ne válaszolj rá költői kérdés volt

common man
Olvasó
common man

Ha nem kezdted volna a balfaszozást ment volna a plusz…

Blackur
Olvasó
Blackur

Én adtam a pluszt :) common kérhetek a boltban sült sertés zsírszövetet vagy töpörtyűt is. A dagadt nők alatt tettem egy cikket a 140 kilós nőről. Attól hogy ő mozgalmat indít fogadj el így jó stb attól még egészségtelen amit művel. Amiért most írtam a kettős mérce ami ellen a Férfihang rendre felemeli a szavát. De fordítva se legyen , ( ugyanazért a nőt szidni a pasit mgtowá emelni kettős mérce )akár nő akár pasi veri a mellét a de jó egyedülről nyilván nem igaz , többit leírtam fenntebb. S éppoly hazug dolog ideologiát gyártani hozzá MINDKÉT nem részéről. De azt is kitárgyaltuk már,hogy más más úton jut ide férfi s nő.

common man
Olvasó
common man

Ha nem hajtasz egy nőnemű után se, reggel egyedül ébredsz majd, de azt fogod észrevenni hogy az összes szabadidőd a tiéd, és több pénz is marad a pénztárcádba.

Aztán abból a pénzből rengeteg halat vehetsz…

common man
Olvasó
common man

Mindkettőnek előadhatod magad egy ürítés erejéig, de én személy szerint sajnálom az időt/pénzt/energiát ezekre.

Akkor a fiatal kiscsajok nem, a harmincas negyvenesek nem,akkor maradnak az 50+ osok. Azok közt is találni jó nőket…

Horvath Anton
Olvasó

Nem írtam egyikre se hogy nem, nem jól értelmezted. Ha nem azt hogy mik a mai lehetőségeid mint egyedülálló független férfi + hogy ha el is kezded ki kell időben szállni. Ezek ugyanis korosztálytól függetlenül összebútorozást szeretnének, ami nyilván épeszű embernek kurvára nem éri meg, se más gyerekét nevelni, se jóval idősebb múmiával összeállni. Nyilván a feminmédia az bemutat minden nap ilyen “csodálatos” párokat, meg napi egy 50+-os szuperbombázó színésznőt. Azt már nem teszi hozzá hogy az mondjuk hányszor lett már átplasztikázva még a photoshoppon túl, meg hogy ehhez is nap 3 óra edzés+diéta kell, mert egyik se a munkahelyen gubbaszt mint az ugyanennyi idős Átlagjulcsi. Az a helyzet, hogy én meg valóságban élek, meg az utcára is ki szoktam menni.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ebben az előbb igazat adtam neked. De akkor megkérdem máshogy : akármelyik nem tagja úgy dönt,hogy egyedül akar élni miért pejoratív az egyik s miért magasztos a másik megítélése?

Horvath Anton
Olvasó

Össztársadalmi megítélések, amik bőven kettős mércékkel vannak tele. Ez ugyanaz mikor a nő leírja, hogy neki 180 centi alatt senki ne írjon ismerkedés céljából. Ez teljesen rendben van, röhögni nem illik. Ha én leírom centire pontosan a mellméretet akkor azon túl hogy kiröhögnek még elmondanak mindenféle köcsög szexista fasznak is. Na kérlek, ez egy ugyanilyen kettős mérce.

Horvath Anton
Olvasó

Pontosan, ennyi az egész kurva nagy MGTOW téma. A legtöbb férfinél amelyik aggyal felszerelve él ez magától ki fog alakulni mint életforma ebben a fasza femcsi világrendben, egyáltalán nem kell megfeszülni érte.

Geri P.
Olvasó

—MODERÁLVA—

A CIKKEKÉRT A SZERZŐK FELELNEK, A KOMMENTEKÉRT PEDIG A KOMMENT ÍRÓJA.
NYUGODTAN LEHET SZALADNI A MÉDIAHATÓSÁGHOZ. SOK SIKERT HOZZÁ.

Naooo
Olvasó
Naooo

Aki a majomniggereket védi, az egy köcsög.

Moderator-05
Szerkesztő
Moderator-05

—MODERÁLVA—

GERI P. HOZZÁSZÓLÁSAI ALPÁRI, VISSZATETSZŐ SZÓHASZNÁLAT MIATT MODERÁLVA. SAJNOS NEM NYERT, TOVÁBBRA SEM.
LEHET MARKÁNS VÉLEMÉNYT MEGFOGALMAZNI NŐKRŐL (IS), DE NE MINDEN MÁSODIK SZÓ LEGYEN “BASZNIRIBANCPINA”. KOMMENTELJÜNK ÉRETELMESEN ÉS KULTURÁLTAN, NEM ELFELEJTVE, HOGY A HOZZÁSZÓLÁSOKKAL NEM CSAK MAGUNKAT, DE AZ IDETÉVEDŐ OLVASÓ SZEMÉBEN A FÉRFIHANG OLDALT IS MINŐSÍTJÜK.

caudino
Olvasó
caudino

“A dolog pikantériája, hogy miközben a saját utas férfiak azt gondolják, hogy életmódjukkal a feminizmusnak és a nőknek intenek be, valójában bizonyos pontokban nagyon is hasonlóan gondolkodnak, mint a feministák.”

A “valójában” előtti és utáni résznek semmi köze egymáshoz: beintenek-e vagy sem, és hasonlóan gondolkodnak-e vagy sem, nem függ össze. Férfi és nő annyira különböző entitások, hogy ha úgymond hasonlóan gondolkodnak valamiről, az is teljesen mást jelent.
Amúgy szerintem abszolút beint a MGTOW – a belinkelt marie claire (által leforditott) cikk erről szól.
Minimálisan hasonlóan gondolkodnak-e, nem hiszem. Hasonló gyökere, kiindulása lehet, ha a férfi MGTOW, a nő feminizmus felé sodródik.

“Hiszen tudjuk jól, hogy a feminizmusnak is az az egyik célja, hogy a konzervatív nemi szerepek fellazuljanak, és a családokban a nőkre, valamint férfiakra leosztott feladatok átjárhatóbbá váljanak.”

Feminizmus és család? A család a patriarchális elnyomás eszköze…

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Lassan nem próféta leszel, hanem konzervatív.

Geri P.
Olvasó

ahha micsoda megvilágosodás, MGTOW
szóval havonta fizetsz egy szopást a környék legolcsóbb szakadt prostijának, és lecserélted az albérleted egy még kisebbre :D

Se - se
Újságíró
Se - se

Ilyenkor látom be mindíg és mindíg hogy a szép nőket kivétel nélkül meghülyíti a siker.
Mondhatnám úgy is hogy a szépeket, de ismerek olyan sikerférfit aki józan – de nem ismerek ilyen sikernőt. Pedig figyelemmel nézelődöm.

Ez a nő is szépséges arcú.
Elfogadom hogy nem tetszik mindenkinek, nem várom el hogy elfogadja mindenki hogy szerintem szép.. csak azt is olvassátok el hogy tapasztalatom szerint a sikernő nagyobb csalódás mint amekkora (és amennyi) öröm.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez úthenger után lenne csak szép.

Se - se
Újságíró
Se - se

Naooo
Hozod a vídiakemény megmondóalfát.. háromszoros “éjjen” a hozzád hasonlóan fehéreknek! :-)))

Témánál maradva : mondd csak.. tudod-e hogy mit jelent a zambó meg a mesztic? (nem a guglidat kérdeztem)

ulomenen
Olvasó

Naooo külön intézmény. Amit mond, az úgy van és kész. Ő a “troll” szuperlatívusza. Trollissimus :)

Se - se
Újságíró
Se - se

ulomennen
Nem is kérdőjeleztem meg a meggyőződését.. legfeljebb ragaszkodom a sajátomhoz.

Valamikor régen azt mondta nekem (egyik írásom hozzászólásai között) hogy nem gyűjt követőket, ezért nem is igyekszem az egyetértés ösvényeit keresni vele – de kicsit tesztelném az olvasottságát.

Naooo
Olvasó
Naooo

Korcsgecik.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Hogyne kiscsillag.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogyne bizony, nagyratyi.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Zambó Sanyi az Újpest tehetséges baloldali középpályása volt, a mesztic pedig a Nagy Bivaly nevű serény múmia.

common man
Olvasó
common man

Első ránézésre olyan lágy ovális arca van szabályos szimmetrikus ajkakkal.Szerintem nem is százszázalékos néger. Mi lesz ha élesedik a helyzet és a párttársai vagy pártbeli ellenfelei is elkezdik feszegetni? Na nekem ez nem probléma.. Tanulság az egészből :ezért nem szabad beengedni a négereket.Menyetek angliába!

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez egy jó kép viszonylag róla a cikkben , belinkelem Ulomenen korábban megosztott videóját, agya semmi (ahogy egy ismerősöm szokta emlegetni több száv év evolúciót nem lehet behozni ) és azért szépnek sem nevezném.

https://www.youtube.com/watch?v=ilZJB5vsmq4

itt kifejezetten randa:

https://www.alamy.com/london-england-june-20-sasha-johnson-from-the-rhodes-must-fall-campaign-group-leads-the-black-lives-matter-march-in-an-act-of-civil-disobedien-image363841487.html
comment image

orenisi
Olvasó
orenisi

Valójában nem több száz, hanem több ezer éves evolúciós lemaradásban vannak. Igazából csak azt hozzák, ami a lényegükké vált a kőbunkótól a Kalasnyikovig terjedő törzsfejlődésük alatt. Azért jönnek Európába, mert a saját erejükből a saját kontinensükön képtelenek emberi szintű civilizációt létrehozni. Csak az erőszak, egymás legyilkolása, felzabálása, mocsok, nyomor. Ennyit sikerült elérniük. Aztán persze ettől nem tudnak szabadulni, hiába kerülnek emberek közé. Kurva keménynek képzelik magukat terepruhában, baret sapkában, mert Afrikában is ugyanezt csinálják az önjelölt, ostoba, koszos “hadurak” meg a csicskásaik, akik aztán vidáman terrorizálják és gyilkolásszák az általában fegyvertelen civileket, meg a másik, hasonló képességekkel rendelkező (azaz semmilyen normális képességgel nem rendelkező) hadúr bandáját. Na meg persze vinnyognak a segélyért, mint a férgek, mert az persze jó a (fehér) embertől. Amikor meg jóllaknak, akkor meg pofáznak, mocskolódnak arra, aki nekik enni adott. Nem érnek annyit mint egy kutya, aki legalább azzal tisztában van, hogy ki a gazdája, ha meg nem, akkor meg agyoncsapják egy doronggal. Egy semmire való, mocskos népség az egész. Evolúciós zsákutca.

tomgal
Olvasó
tomgal

Feka akcióban , elötte két férfit vert meg. De 1500 dollár óvadékért már kinn van. Épp ilyen napja volt , de ha a csaj hasba lövi , ( sajnos nem tette) , akkor rasszista gyilkos …

Egyébként fényes nappal történt az eset.

Igazad van Orenisi, inkább több ezer év az !

https://www.origo.hu/itthon/20200923-brutalis-tamadas-a-metron-igy-verte-ossze-a-fiatal-not-video.html

Íme a támadó értelmes szemei :

https://www.the-sun.com/news/1511155/scary-moment-man-attacks-woman-miami-metro/

common man
Olvasó
common man

A szemei alapján(gonosz csimpánzszemei vannak) biztos nem százas. Amúgy
kicsit hasonlít a Bob Marleyra is.
https://www.youtube.com/watch?v=YzirEhHYXxU

Hunn
Újságíró

Az az igazság, hogy a szép nőket nem a siker hülyíti meg, hanem az, hogy a sikerért nem kell semmit sem tenniük…

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Akarsz érvelni a tapasztalataidról, vagy hagyjalak békén a meggyőződésedben? :-)

Hunn
Újságíró

Egyik se, Se-se.

Nem vagyok benne biztos ugyanis, hogy mire gondoltál ezzel, hogy itt és most miben tévednék szerinted?

Mert én speciel arra gondoltam, hogy egy fiatal nőnek, ha szépnek született, pusztán meg kell jelennie a férfiak között, és máris sikere van anélkül, hogy bármit is tett volna érte. Ez bolondítja meg őket szerintem. Én speciel erre gondoltam.

Úgyhogy csak mondjad, ne fogd vissza magad és ne kímélj.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Nem magyarázgatom hogy jószándékkal írok, inkább remélem hogy észrevehető lesz.

A fiatal nőknek mindegy hogy a sikerükért kell-e tenniük valamit, mert ez a számukra akkor még nem kapcsolódik össze. A siker a valóság fölé emeli őket (is, mint mindenkit) – és ettől a valóságérzésük eltorzul.. mindegy hogy közben néptáncolnak-e, amitől erős combizmaik növekednek, vagy nem.
Egy csúnyácska leány nem gondolkozik még azon hogy ő a tánctól izmos combjai miatt sikeres-e, és hogy vajon duplailyen izmokkal dupla ilyen sikeres lenne-e. Ha nem sikeres, akkor azon gondolkozik hogy öngyilkos lesz, vagy beáll apácának – nem azon hogy hogyan tudná becsapni a fiúk szemeit.

Idősebben már megtapasztalja mindegyikük hogy lehet a látványt turbózni, és az ilyen sikerért olyan túlzások születnek mint Geronazzo Mária szájformája. De ezek már érezhetik úgy hogy a sikerért megfizettek a fájdalommal, a pénzzel, az irigykedők közül való kiközösítettséggel.. mittudomén.

Ennek alapján mondom hogy a nőket meghülyíti a siker.
Még ha egy amúgy csúnya arcú ifjú lány fittnesszbajnokká edzi magát, akkor is zizi lesz az elért sikerétől.

Rokapapa
Újságíró

Alapjaiban igazat kell adnom mindkettőtöknek. A szép nők alapjaiban sikeresek kisebb nagyobb közösségben míg a kevésbé szépeknek többet kell tenniük a sikerért. Általában ez kimerül a kurválkodásban és magamutogatásban így valójában nekik sem kell tenniük semmit hisz a siker beálltával ezt amúgy is megtennék. Természetesen közös az is, hogy életük derekán mikor rájönnek mit tettek a sikerért vagy annak hatására egyformán a férfiakat hibáztatják. Az is tény, hogy a siker annak mértékével arányosan minden nő lelkét eltorzítja sőt a mai túltolt média világban ez sok férfira is igaz.

Se - se
Újságíró
Se - se

Rokapapa
HA jól értem, a különbözőség annyi hogy Hunn szerint aki nő tett a sikeréért az nem száll el ha isteníteni kezdik – szerintem pedig csak némely férfi képes erre

Rokapapa
Újságíró

Az a gond, hogy elbeszéltetek egymás mellett.
Hunn a szép nőkről beszélt akiknek semmit nem kell tenniük a sikerért te pedig azokról akiknek kell érte tenni valamit. Valójában nincs különbség hisz amit a kevésbé szép nőknek megkel tenniük a sikerért azt a szép nők is megteszik amint megérzik a sikert. Az pedig általános tény, hogy a sikeres nő elhülyül. Egyedül a férfiak képesek józanul kezelni a siker adta népszerűséget de ők sem egyformán és nem azonos mértékű sikert.
Valójában az lehet a dolog hátterében, hogy egy nő a testéből meríti a hírnevét vagy hátszélből míg a férfinak folyamatosan megkel dolgoznia érte.

Se - se
Újságíró
Se - se

Rokapapa
Hunn ha hagyják, akkor szépen elfilozofál az éppen esedékes témán – és nem az övéinél jobb érvek gazdáját akarja leminősíteni.
Amikor azt írta 09 05 -kor hogy az ingyen siker hülyíti meg a szép nőket, én csak udvarias akartam lenni.. hátha neki ez nem általános, minden nőről szóló tapasztalata lenne.
Mert az én egyik kedves nőismerősöm pont a saját példája alapján lázad a “minden nő lehúzza a gyermeke apját ha elválik tőle” című alapvetés ellen – mert ő nem tette ezt. És nem tudom neki megmagyarázni hogy egy kirívó példa nem változtatja meg az összes többi esetet.. inkább elfogadom hogy haragszik a Férfihangra.

Hunn -nak is elfogadtam volna ha az első szerelmét védené azzal hogy nem minden sikeres nőt véleményez hülyének.

Hunn
Újságíró

Szerintem is lehet, hogy elbeszéltünk egymás mellett, Se-se.

A félreértés oka pedig ott van, hogy nem definiáltuk, hogy pontosan mit is értünk a nők esetén a “siker” alatt…

Se - se
Újságíró
Se - se

Hát.. ez nem nehéz : sikernő az, aki minden férfinak kellene..

Hunn
Újságíró

Ilyen nő nem létezik, Se-se. Muszáj lesz tovább pontosítani a definíciót.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Oké, gondolkoztam : sikernő az aki több férfinek kellene mint amennyi férfi őneki kell – és még ráadásul a környező nők is szívesen cserélnének vele életet

De nem erről kezdtük a beszélgetést, hanem arról hogy minden nőt meghülyít-e a siker..

Hunn
Újságíró

Ez volt a baj, hogy nem ezzel kezdtük. Mert így viszont igazad van, Se-se. Minden nőt meghülyít a siker.

Reszet Elek
Újságíró

Minden embert is meghülyít a siker, nem csak a nőket.

herceg
Olvasó
herceg

A “siker” szót cseréljétek le “figyelem”-re, és igaz lesz mindenhogy.
(figyelem, mint “figyelem középpontjában lét”, “népszerűség”, stb)

orenisi
Olvasó
orenisi

Ezzel most nem igazán értenék egyet. Egyrészt egy niggerben sok szépet nem tudok találni, de ez az én személyes hozzáállásom, viszont egy akkor is úgy néz ki, mint egy redvás cigánykurva. Pont az a rusnya, ostoba tekintet, taszító fej, amelyet egy jobbérzésű ember csak az undorával és a hányingerével küszködve tudna egy méretes husánggal péppé verni. Lehet, hogy van benne valamilyen nem nigga vonás, de az sem európai, hanem inkább valamilyen sivatagi cigány, arab henteredett össze valamelyik felmenőjével.
A napszemcsi mindenesetre sokat korrigál, viszont ami a legjobban állna neki, az egy nyaknál szorosan összekötött nejlon szemetesszák.

Se - se
Újságíró
Se - se

orenisi
Mikor srégen veled szemben ültem és beszélgettünk, akkor szerencsére nem ilyennek láthattalak.
Azt elismerem hogy a telefonon mutatott nőd gyönyörűbb, ebből következően el tudom képzelni hogy neked senki más nem kell.. Azt is feltételezem hogy nem szereted a “szerintem” kifejezést – de hogy nem tapasztaltad még milyen mikor a rasszod miatt kinéznek valahonnan, az biztos.
Sose is kelljen megtapasztalnod.

orenisi.. te élőben a szerencse kedveltje vagy, hogyhogy nem úgy látod mint mondjuk common man?
Szimmetrikus és szabályos arcvonások, duzzadt száj.. ha ez az arc mosolyog akkor az aszfalt megolvad. Oké hogy az elméje távoli, a mondanivalója ellenséges. De hogy ne lenne szép?

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

“egy niggerben sok szépet nem tudok találni”
Annyi nem is kell! Elég egy is, úgyis kihúzod idővel!

caudino
Olvasó
caudino

“Ez a nő is szépséges arcú.” – elég szép szerintem is.
Saját kategóriájában (“néger nő”) kimondottan élmezőny.

Geri P.
Olvasó

faszikám ez legfeljebb az átlag niggerekhez képest néz ki valahogy,
mert elsőre nem egy ketrecből szabadult orangutánra hasonlít :D

Naooo
Olvasó
Naooo

De arra hasonlít, szemészet nyolctól négyig.

rgs
Olvasó
rgs

Az első komolyabb szarvihar előtt kiba’ kemény. Aztán jön a magzatpóz.

rgs
Olvasó
rgs

Ezt a jópofa kis “mozgalmat” egy kisebb közepesen berúgott vidéki drukkercsapat bevágná a budiba és dörömbölne negyedórát a fedélen. De ugye előjönnek a jogvédők… Marad ez a pávázás. A “hate crime” fogalmát nem veszem elő, az csak egyirányban működik.

rgs
Olvasó
rgs

Vagy ami most az usa-ban megy: szép halkan a törvénnyel összhangban: egy ember, két ember, kisebb-nagyobb kihágások, federal crimes, lassan őröl a malom, de őröl.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ennek még a színe is szar.

Hunn
Újságíró

Valami nagyon-nagyon meleg, nagyon-nagyon meredek dolgot találtam, gyerekek!

Mégpedig ebben a cikkben:

https://elle.hu/aktualis/2020/09/07/szexualis-eroszak-dania-meg-akarja-valtoztatni-a-nemi-eroszak-meghatarozasat/

Pár leglényegesebb, szó szerinti idézet a cikkből (a kiemelések tőlem vannak):

“Dánia bejelentette nemi erőszakkal kapcsolatos törvényei megreformálását. A beleegyezés hiánya NEM PEDIG AZ ERŐSZAK vagy a cselekvőképtelenség alapján tervezi meghatározni a NEMI ERŐSZAKOT.

“A nemek közötti egyenlőség mintapéldájának tartják Dániát”

“Az új törvényjavaslatot ezért örömmel fogadták a feminista szervezetek, akik régóta azért küzdenek, hogy elősegítsék a jogszabályalkotást és a hozzáállást, különösen a szexuális beleegyezés kérdésében. ”

Az európai országok le vannak maradva

“Az Isztambuli Egyezmény, egy átfogó nemzetközi egyezmény, mely a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzése és felszámolása céljából jött létre és arra kötelezi az aláírókat, hogy minden beleegyezés nélküli szexuális jellegű cselekményt nyilvánítson bűncselekménynek. De sok ország, mely bár aláírta az egyezményt még nem változtatta meg a nemi erőszak definícióját, hogy összhangba kerüljenek az Egyezmény 36-os cikkelyével.

a büntetőjog még mindig a fizikai erőszak vagy az erőszakkal való fenyegetés, kényszerítés vagy a védekezésre való képtelenség alapján határozza meg a nemi erőszakot. Nem foglalkozik a beleegyezés kérdésével. Annak a szükségessége, hogy az áldozatnak kell bizonyítania az erőszak, a kényszer vagy a fenyegetettség tényét megerősíti az ilyen erőszak elkövetőinek büntetlenségét.

” Miután az országban bevezették a beleegyezés fogalmát a jogszabályba, a nemi erőszak ítéletek száma megugrott 75 százalékkal.

Magyarország nem ratifikálta az Isztambuli Egyezményt. Így több pontban nem teljesítette az abban foglaltakat, nem módosította a jogszabályokat és nem szerepel a beleegyezés fogalma sem, hanem a korábbi törvénykezés alapján többek között a fizikai erőszakra, a kényszerítésre és fenyegetettségre alapozza a nemi erőszak megállapítását.

ÉRTITEK, UGYE???

Értitek ugye ti is, hogy mit akartak-akarnak tenni a feministák a magyar férfiakkal is, nem csak én?
És hogy mi vár ránk, ha azon az úton haladunk, mint pl. “a nemek közötti egyenlőség mintapéldájának tartott Dánia”?
Hogy mitől menekültünk meg azáltal, hogy az Isztambuli Szerződést itt nálunk nem ratifikálták?

Hogy egy ilyen típusú “jogi reformmal” és a “nemi erőszak újradefiniálásával” gyakorlatilag minden, férfi által kezdeményezett szexuális tevékenység automatikusan válik nemi erőszakká?
A férfi pedig automatikusan bűnössé, és a vádlónak nem kell semmit bizonyítani?

Ahogy azt az anno radikálisnak tekintett feministák mondták, hogy “minden heteroszexuális szex nemi erőszak”, és ezt váltják szó szerint valóra körülöttünk a mai, mainstream feministák. Ráadásul mintha már úgy éreznék, hogy nem is kell eltitkolniuk a szándékaikat, és a “mindkét nem számára kedvező nemi egyenlőségről” hazudozniuk.

Nyíltan kimondják hogy gyűlölik a férfiakat, mint az a francia picsa a könyvével.
Most meg itt van ez, egyenest bele az arcunkba, hogy az Isztambuli Szerződés egyik alapvető elérendő célja a férfi szexuális kezdeményezés és tevékenység nemi erőszakká nyilvánítása és büntetése volt!

És ha azt hiszitek, hogy ez valami túlzás vagy vadhajtás, esetleg félreértelmezés, akkor felhívnám a figyelmeteket arra, hogy az Isztambuli Szerződés szerint “a férfiak strukturálisan, rendszerszinten nyomják el a nőket”, tehát férfi és nő nem egyenrangú partnerek. Viszont csakis és kizárólag egyenrangú partnerek között jöhet létre szabadon és mindkét fél által önként választott és akart szexuális aktus… Rendszerszintű elnyomásban tehát minden szexuális aktus nemi erőszak…

És ez az alapja a mostanában a feministák által javasolt, a nemi erőszak kérdését érintő, összes jogi reform-kezdeményezéseknek… Nagyon oda kell figyeljünk, nagyon észen kell legyünk, mert különben lesz itt még bazmeg… A reakció sajnos már kevés! A feminizmust meg kell állítani, fel kell számolni! Aktívan és offenzíven át kell vegyük a politikai, kulturális, és társadalmi kezdeményezést!

Horvath Anton
Olvasó

Cserébe a kutya-macska biznisz pörög ezerrel, csak még jött rá a birka kormány hol lehetne több adót beszedni. Ha másnak nem is, de a háziállatoknak soha ezelőtt nem volt ilyen kurva jó világuk.

Hunn
Újságíró

Először arra gondoltam, Geri P., hogy érdemben válaszolok neked, miszerint a konkrétan dolgozó fehér lakosság az én vagyok…

… de aztán láttam a fenti kommentedet, hogy feljelentetted az oldalt, médihatóságnál, valami komment miatt, printsreenelve meg minden? Hát mi a kicsi faszom ez??? Szóltál anyunak és apunak, hogy büntessék meg a nagyfiúkat akik csúnyán beszélnek?

Aztán mondd csak: feministákat nyomtál-e már fel valaha is, mondjuk férfiellenesség miatt? Hát persze hogy nem, mert a rendszerrel szembemenni kockázattal jár, a rendszernek vamzerkodni nem.

Kisfiam, innentől te semmi sem vagy a szememben.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én konkrétan röhögőgörcsöt kaptam ,amikor olvastam ,hogy Ő TETT FELJELENTÉST a médiahatóságnál az oldal ellen (gondolom ez érdekelni fogja Altert és a moderátorokat), azért, mert alpári szóhasználat miatt moderálva lett (ez a moderált komment eltűnt) és még csak nem is niggerezés miatt…egy fröcsögő balfasz. Én is prinscreeneltem ám (sajnos a moderátor kommentet nem ),de az volt a lényege, hogy alpári szóhasználat miatt, meg állandó “gecipinakurva” stb miatt-meg lehet fogalmazni markáns véleményt a nőkről,de ne legyen folyamatosan minden 2. szava az. No ezt töröld ki Geri P !
Szóval ő tett feljelentést azért,mert ő minősíthetetlen stílus miatt moderálva lett. Beszarok.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ne szopjad már ennyire a tetves cigányokat dzseripfej.

Rokapapa
Újságíró

Az a szép az egészben, hogy a kijelentései nem rasszisták hisz a fehérek és főként a fehér férfiak szapulása nem minösül annak. Bezzeg ha zsidozott volna!!!
Valamint még a feminizmus is tudja rejtve pénzelni és támogatni mivel pusztán a fehér férfiak gyalázása egy fekete nő szájából még feminizmusnak sem mondható csak puszta szabadság mozgalomnak.
Amúgy jó példája ez annak, hogy a nőket vallási és etnikai hovatartozásuktól függetlenül elkel tiltani a politikától és kikel zárni őket a közéletből.
Továbbá jól tetten érhető az eseményekben a demokráciának csúfolt diktatúrikus (hisz diktatúrán alapuló csoportok harcolnak itt egymás ellen és élősködnek az adófizetők pénzén) társadalmi forma alapvető alkalmatlansága is mivel teret enged a szélsőséges nézeteknek a teljes társadalom kárára.

Adam Bogomolov
Újságíró

Szerintem a nő és társai csak játsszák a háborús-katonásdit, meg a megmondó faszagyereket, de ha majd egyszer úgy isten igazából kirobban a háború körülöttük, akkor már nem lesznek ilyen nagy arcúak… Látszik rajtuk, hogy valós harctéri helyzetben 24 órát nem bírnának ki se fizikailag, se szellemileg.

Jól hangzik a “rabszolgáink lesznek” szöveg, de előtte meg is kell hódoltatni a fehért, aki meg vissza-vissza szokott lőni. Ez nem Afrika, ahol fegyvertelenek kölcsönös mészárlása a “háború”. Nem jó helyen vannak, ha ilyesmit akarnak csinálni, Európának túl komoly harci múltja van ehhez. :)

Szíriában volt egy hasonló eset, hogy valamelyik fegyveres csoport tagjai úgy masíroztak Aleppóban, mintha ők lettek volna a nagy felszabadító harci ménes, meg a világ “legkirályabb” hadereje. Ahogy aztán kapták a nyakukba a tüzérségi csapást, a legtöbben szétfutottak, fegyvereiket elhajították, soha többet nem harcoltak. Felébredtek a kisded-játék álmukból.

“A háború csak annak édes, ki még nem kóstolta!”

Balton
Olvasó
Balton

És még csak ennyi sem kell, ha “véletlenül” majd szembejön egy helyi vagy szervezett foci-ultra csoport hamar elkopnak majd…

Rokapapa
Újságíró

Lényegtelen, hogy játszák e a katonásdit vagy sem.
Három dolog már is világos.

1. A demokrácia védelme alatt azt csinálnak amit akarnak, hogy több pénzt és hatalmat szerezzenek.

2. Ha megszerezték a pénzt és hatalmat már nem is kell játszaniuk, tömegével fognak mögé fegyveres férfiak állni teljesen becsicskulva.

3. Egyértelműen feminista hátszelű és jól értelmezhető, hogy a feministák sosem akartak semmiféle egyenlősdit csak totális uralmat.

Blackur
Olvasó
Hunn
Újságíró

Pillanat. Ez most komoly, Geri P.?

(Közben a komment, amire reagálok, moderálva lett, de a válaszomból azért ki lehet következtetni, hogy miről szólt…)

Hogy azt kéne sajnáljuk, hogy ezek a nők, akik az égegyadta világon semmit de semmit nem tudnának nyújtani nekünk mint férfinak, még ha akarnának se, ezek észre se vesznek minket, és nem minket választanak, hanem pénzes balekokat?

Nekünk tényleg ezeknek a szemüvegén keresztül kéne saját magunkat látni és értékelni? “Szánalmas gyökerek” vagyunk mert nem vagyunk fejhető balekok ezeknek a picsáknak a szemében, ez komoly? Fejezzük már be ezt a nőközpontú világlátást, meg azt, hogy a női szexuális stratégiának kellene alájátszanunk! Küzdjük fel magunkat pénzes bétahím státuszba, ez lenne az élet lényege és a siker záloga??? Sokféleképpen lehet ezt az egészet látni és kezelni, de az hogy magunk fölé helyezzük őket és alájuk játszunk, az nem fog semmi jóra vezetni. Mint ahogy nem is vezet.

Ezeknek a picsáknak azért van ekkora arcuk, mert a pénzes, állítólagos “alfahím” brigád a seggüket nyalja és nem teszi őket helyre… Zárójelben jegyzem meg, hogy egy hétvége alatt 200 ezret kiadni egy használható 40-es pináért ugyanakkora balekság, mint 20 ezret adni egy óráért a kerületszéli félcigó prostinak …

“Béta Provider Game”-mel valóban az dugja a legtöbb/legjobb nőt, akinek a legtöbb pénze van erre… De akkor nekem senki se mondja azt, hogy a gazdag férfiak az alfahímek a mai világban, mert akkor ők a legnagyobb béták, még nálunk is sokkal szánalmasabbak.

Én ezért nem töröm már magamat különösebben a sok pénz után amúgy, egyszerűen nem éri meg. Ne felejtsük el, a pénz nem nekünk fontos, hanem a nőknek fontos… Azt sem hiszem, hogy az átlagos polgári jólét nem felelne meg rengeteg nő számára, csak és kizárólag a luxus…

Nem lehet az életünk fokmérője az, hogy egy csomó nő, aki nem tud és nem is akar és ha akarna se tudna mit nyújtani nekünk, nem minket választana ha mi őket akarnánk. Mi vagyunk a férfiak, első körben bizony nekik kell megfelelniük nekünk, és nem fordítva.

A nők a szabályokat a bétáknak hozzák, legyen szó párválasztásról, szexről, pénzről, de kikényszeríteni nem tudják a betartásukat. A mi döntésünkön múlik minden.

Értem én, hogy a pina önmagában érték. De ez nem jelenti azt, hogy mindennél mindig értékesebb, és azt sem, hogy férfiként értékben nem tudunk fölé nőni…

Moderator-05
Szerkesztő
Moderator-05

GERI P. FELHASZNÁLÓ KI LETT TILTVA AZ OLDALRÓL ” A SZERKESZTŐK, MODERÁTOROK ÁLLÁSPONTJA SZERINT NEM KÍVÁNATOS HANGVÉTEL” MIATT.
ELFOGADHATATLAN STÍLUSÚ HOZZÁSZÓLÁSAIT A MODERÁTORI FIGYELMEZTETÉS UTÁN CSAK MÉG TOVÁBB FOKOZTA, RÁADÁSUL TÁMADÓLAG A MODERÁTOROK ÉS A LAP FELÉ, ANNAK JELEKÉNT, HOGY SEMMILYEN MÓDON SEM AKARJA BETARTANI A MINIMÁLIS, JÓÉRZÉS ÁLTAL DIKTÁLT KERETEKET SEM.
MI PEDIG NEM LÁTJUK ITT SZÍVESEN AZ ILYEN VISELKEDÉST.

https://www.ferfihang.hu/szabalyzat/

Gergely Pzsik
Olvasó

olyan kemények vagytok mint a fél délutános csirkeszar józsi bácsi gumicsizmáján ;)
szerinted nincs kb egy tucat másik profil amin be lehet lépni?
vagy szerinted meddig tart egy gmail címet össze hegeszteni?
(míg megtippeled megsúgom sokkal gyorsabban mint ahogy itt megjelenik jó esetben fél évente egy közepesen értelmes cikk valamelyik seggfej másnapos agymenéséből motiváltan, én se jövök fel ide gyakrabban…)

De azért örülök hogy ezen a fosputtony oldalon a maradék kb tucatnyi nyomorék aggszűz közt ennyire mély nyomot sikerült hagynom,
legalább a te szánalmas életednek is lesz értelme pubikám, 0-24-ben őrt állhatsz ennek a szaros oldalnak a nemlétező becsülete felett :D

Hunn
Újságíró

Már régóta valós probléma a színvonalesés a kommentszekcióban, kedves Gergely Pzsik/Geri P..
Kár, hogy te konkrétan semmi pozitívat és értékeset nem tudtál az itt zajló kommunikációhoz hozzátenni.
Hiszen az utóbbi időben te magad járultál hozzá leginkább a színvonal további eséséhez.
Nyomot különösebben nem hagytál, gondolom a többiek is így vannak vele, de én speciel igyekeztem még annál is gyorsabban elfelejteni a velünk megosztott gondolataidat, mint ahogy elolvastam őket.

Moderator-05
Szerkesztő
Moderator-05

GERGELY PZSIK/GERI P. NEM TÖRLÖM ÉS NEM ÍROM ÁT EZT AZ EGY HOZZÁSZÓLÁSODAT, MERT REMEKÜL MUTATJA A KOMMENTJEID SZÍNVONALÁT. LEHETSZ RÁ NYUGODTAN BÜSZKE, HA AKARSZ, HOGY ILYEN NYOMOT SIKERÜLT HAGYNOD. HA ENNYIRE NEM TETSZIK EZ AZ OLDAL, UGYAN MIÉRT JÖSSZ IDE KOMMENTELNI ÚJRA MEG ÚJRA? BÁRMIÉRT IS, INNENTŐL TÖRLÖM AZ ÖSSZES TÖBBI HOZZÁSZÓLÁSODAT/PROFILODAT.

felala
Olvasó
felala

Miért kell egy moderátornak üvölteni?

ulomenen
Olvasó

Gondolom, szakmai ártalom. Mint egyeseknek a hülye dolgok megkérdezése…

felala
Olvasó
felala

Inkább kompenzálásnak tűnik, de igazad van, nekem miért kellet ilyen hülyét kérdeznem?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szeptember 4-én a Fehér Ház költségvetési hivatala már feljegyzést készített ebben a témában, és kiadta az utasítást, miszerint a kormányhivatalok és kormányzati ügynökségek többé nem használhatnak fel adófizetői dollárokat olyan “Amerika-ellenes propagandát népszerűsítő tanfolyamokra, ahol vitatható faji elméletekről, a fehérek vélelmezett kiváltságairól tartanak előadásokat”

https://www.origo.hu/nagyvilag/20200923-trump-rendeletet-irt-ala-egyes-erzekenyito-tanfolyamok-tilalmanak-kiterjeszteserol.html

Admin
Admin

Már megint trükközgetsz a nevekkel XcsakX? Nem vagy te “véletlenül” kitiltva erről a weboldalról a szabályzat sorozatos megsértése miatt?

xcsakx
Olvasó
Blackur
Olvasó
Blackur

Alter bedurcizott a rajongód :)

ulomenen
Olvasó

Ugyan… nézd inkább pozitívan: Xcsakx annyira nem tud élni a Férfihang nélkül, hogy álnevekkel is visszajön újra meg újra, akárhányszor van elzavarva a francba. Más jól megmondja a véleményét erről az ilyenolyan szörnyű oldalról meg adminokról, aztán legalább van annyi gerinc benne, hogy nem jön vissza többet oda, amit szidott. Csakszi viszont itt ólálkodik folyamatosan, nem tudván elszakadni… Mi ez, ha nem csodálat :D

Rokapapa
Újságíró

Mi ez, ha nem csodálat :D

Feminizmus

tomgal
Olvasó
tomgal

Íme egy újabb borzalom és agyrém a fehérek privilégiumairól ( Pauline Harmange Én például utálom a férfiakat elemzésén dolgozva azért az orra alá nyomnám ezt az esetet , mivel szerinte minden férfi , de különösen a fehér férfi veszélyes)

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9236515/Worst-Cooks-America-star-tweeted-white-kids-privilege-killing-adopted-daughter.html

Találtam magyarul is : ( de az nincs benne , a magyarban, hogy a kislány és két fiú testvére örökbefogadása előtt egy héttel a fehér gyerekek privilégiumairól nyilatkozott, posztolt-miközben két vérszerinti természetesen fekete gyereke is van)

https://444.hu/2021/01/24/toroltek-a-netrol-az-amerikai-fozoshow-legutobbi-evadat-mert-a-nyertest-megvadoltak-hogy-megolte-3-eves-gyereket

No igen a 444.hu csak a lényeget hallgatta el:

https://www.elemi.hu/megoltek-harom-eves-gyerekuket/

hunbagira
Újságíró

Kuruc is hozta..

tomgal
Olvasó
tomgal

Nekem ez valamiért a magyar médiában kimaradt , kinntröl küldték , hogy mi történt és mennyire próbálják ott agyonhallgatni a fehér-fekete vonalat.