Férfihang.hu
28 megosztás

EMI – Kásler Miklós: Ősztől a hetedikes fiúk is megkaphatják a HPV-elleni oltást

Ősztől a 7. osztályos fiúk, illetve szüleik is igényelhetik a humán papillomavírus (HPV) elleni védőoltást. Az oltás – mint a lányok esetében is – önkéntes és ingyenes, a védőoltást a szülői beleegyező nyilatkozat után az iskolákban kaphatják meg a tanulók. – Közölte sajtótájékoztatóján Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

A Valódi Egyenlőségért Civil Társaság még 2018-ban panaszt nyújtott be Dr. Székely Lászlóhoz, az alapvető jogok biztosához, mert bár a HPV a fiúkat-férfiakat is veszélyezteti, az ingyenes HPV elleni védőoltást fiúk mégsem igényelhették. Azonban a most bekövetkező változás nem ennek a panasznak az eredménye, mert az visszautasításra került.

A human papilloma vírus számos súlyos, adott esetben halálos kimenetelű veszélyt jelent fiúk és férfiak számára is, olyan betegségeket és fertőzéseket okozhat, mint például a végbélnyílást érintő rosszindulatú elváltozások és daganatok, a hímvesszőrák, a nemi szervek szemölcsei, és a rosszindulatú feji és nyaki daganatok. Mindezek miatt a Valódi Egyenlőségért Civil Társaság panaszában megfogalmazta, hogy a fiúk kizárása a térítésmentes iskolai kampányoltásból sérti a fiúgyermekek egyenlő bánásmódhoz való jogát, és mindez egy olyan etikailag és jogilag is kifogásolható gyakorlat, amely nem indokolható a nemek közötti biológiai és fiziológiai különbségekkel. Kérték az ombudsmant, hogy vizsgálja felül az érintett rendeletet alkotmányossági szempontból, és amennyiben a panaszt megalapozottnak találja, tegye meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy a térítésmentes védőoltás a 12. életévüket betöltött fiúgyermekek számára is elérhető legyen az iskolai kampányoltás keretében.

Az ombudsman a beadványban felvetett problémák tisztázása érdekében felkereste az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi államtitkárát, akitől tájékoztatást kért. Az államtitkár ekkor arról tájékoztatta az ombudsmant, hogy Magyarországon az azt megelőző 4 évben az oltásra jogosult lányok kb. 75%-a részesült védőoltásban és a WHO állásfoglalása szerint a fiúk védőoltása nem költséghatékony, ha a lányok átoltottsága eléri, vagy meghaladja a 80%-ot. A WHO 2017. május 12-én kiadott jelentése szerint a világon 71 ország nemzeti immunizációs programja tartalmazza a lányok HPV elleni védőoltását és 11 országé a fiúkét. Levelében ismertette, hogy a tudományos vizsgálatok igazolták, hogy a szájüregi, garatban, gégében előforduló daganatok kialakulásában szerepet játszik a HPV vírus, azonban még nincs gyógyszerészeti hatóság által kiadott olyan ajánlás, hogy a védőoltás e daganatok megelőzésére költséghatékonyan és biztonságosan alkalmazható, ezért az oltóanyag indikációs köre sem tartalmaz ilyen javallatot. A fiúk esetében a végbélnyílást érintő rákmegelőző állapotok és daganatok megelőzésére alkalmazható a vakcina, amely hazánkban a férfiak esetében 2009-2015 között 63-114 beteg között változott és a betegség következtében évente 3-15 férfi halt meg. Ugyanezen időszakban a méhnyakrák esetszáma 946-1180 között változott és évente 376-476 nő halt meg. Ezen adatok alapján az államtitkár akkor úgy érvelt, hogy a népegészségügyi program keretében végzett HPV elleni védőoltás elsődleges célja hazánkban a méhnyakrák megelőzése kell, hogy legyen. Ugyanakkor arról is tájékoztatta az ombudsmant, hogy a jövőben is folyamatosan nyomon követik a fiúk védőoltásával kapcsolatos tudományos bizonyítékokat és a hazai adatokat is és ezek változása esetén a szakpolitika módosulhat.

Ezt követően az ombudsman válaszában közölte, hogy véleménye szerint az Alaptörvényben szereplő hátrányos megkülönböztetés tilalma arra vonatkozik, hogy

“a jognak mindenkit egyenlőként, egyenlő méltóságú személyként kell kezelnie, az egyéni szempontok azonos mértékű figyelembevételével kell a jogosultságok, kedvezmények elosztásának szempontjait meghatározni”.

Továbbá kifejtette, az egyenlő bánásmód követelménye nem jelenti azt, hogy minden megkülönböztetés tiltott volna a jogrendszerben:

ha a megkülönböztetés nem alkotmányos alapjogot érint, az egyenlő bánásmód követelményének megsértéséről kizárólag akkor beszélhetünk, ha egy személyt vagy csoportot velük azonos helyzetben lévőkkel összehasonlítva kezelnek hátrányos módon, mégpedig olyan formában, hogy ennek nincsen tárgyszerű, jogos, ésszerűen igazolható indoka”.

Végül kifejtette, a nem kötelező védőoltás nem tekinthető alapjognak, feltételeinek meghatározása tekintetében

“a jogalkotó nagy szakmapolitikai mérlegelési szabadságot évez”.

A férfiszervezeteknek ezen úgy kapcsán is azzal kellett szembesülniük, hogy az egyes szakpolitikai döntések során meghatározó, hogy ki rendelkezik erős érdekképviseleti pozícióval. A férfikat illetve a férfiakat képviselő civil szervezeteket rendszeresen ignorálják, így a férfinem gyakran válik a “nagy szakpolitikai mérlegelési szabadság” áldozatává, és nemhogy bármilyen társadalmi program kedvezményezettje lehetne, de még egyenjogú jogalanyként is egyre nehezebben ismeri el a törvényhozás.

A most megváltoztatott szakpolitika esetében sem a fiúk-férfiak megóvása merülhetett fel újonnan érvényre jutó szempontként, hanem az, hogy a vakcinát gyártó cég orvosigazgatója nem régen egy nyilatkozatában kiemelte, hogy a fiúk beoltása akár további 40 százalékkal csökkentheti a nőknél fellépő méhnyakrák, illetve a hüvely és a szeméremtest rákjainak későbbi előfordulását.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
28 megosztás


212
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
208 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
HunnszombathkBaltonFlagellum DeiMeske Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

“a fiúk beoltása akár további 40 százalékkal csökkentheti a nőknél fellépő méhnyakrák, illetve a hüvely és a szeméremtest rákjainak későbbi előfordulását” – Erre már az eredeti döntésnél is próbáltuk felhívni a figyelmet. Mármint hogy a lányok nem egymással huncutkodnak.
Hacsak nem a szokásos tisztességtelen gyógyszerészeti próbálkozásról van szó, ahol csak a profit számít. Lásd pl. a metamizol készítények korábbi vénykötelessé tétele a paracetamol készítmények eladás növelése érdekében.

Rokapapa
Újságíró

Erkölcsök helyett védőoltás.
Miféle katasztrófának kell bekövetkeznie ahhoz, hogy észrevegyük végre a tudásunk sem ment meg minket az önpusztítástól?!

31Anna
Olvasó
31Anna

Pedig egyszerű. A bölcs férfiak nyilván belátják azt, hogy az erkölcs fontos dolog, és ezentúl kizárólag a házasság keretein belül szeretkeznek. Az erkölcstelenségre hajló nők így hoppon maradnak,. Nyilván ha csak a férfiaknak lenne szavazati joguk, rögtön megszavaznák a házasságon kívüli szex súlyos törvényi büntetését, hiszen eddig is csupán a kéjvágytól fűtött nők erőszakolták az erkölcs bajnokainak számító férfiakra a törvényes nászon kívüli szex visszataszító fertőjét. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nők mikor látják be, hogy pénzesebb faszihoz átállni az ordaskurvaság és nem “de hát neki is jár a boldogság”.
Mindig azzal dicsekedtek, ti választotok, meg ha a nő nem akarja nincs szex, ti vagytok a bűnösök.

31Anna
Olvasó
31Anna

A “pénzesebb faszi” miért nem áll az erkölcs magaslatán és utasítja vissza az “ordaskurvát”? Ha ő visszautasítaná, a gaz nő hiába akarna a fertő útjára lépni. :)

Ha a férfi nem akarja, akkor sincs szex. Ha a férfiak, mint mélyen erkölcsös lények, elutasítanák a házasságon kívüli szexet, visszaállna a rend a társadalomban. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogy újabb kurvába verhesse bele a faszát. Pénzesebb faszi eleve nem lehet erkölcsös, mer akkor nem lenne pénzes. Ha tudnál gondolkodni ezt meg se kérdezted volna.
Ti még azt is felszopjátok csurranjon cseppenjen nektek valami.

31Anna
Olvasó
31Anna

Vagyis szerinted a szegény férfiak erkölcsösek, a gazdag férfiak erkölcstelenek. A szegény férfiak bizonyára azért nem akarnak jómódúak lenni, mert ők erkölcsösek. Ők a Papa által emlegetett bölcs családapák, akiknek szerinte az adja az értékét, hogy minél több nővel lefekszenek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem szerintem, hanem tényleg.
A szegény férfiak azért szegények, mert nem fekszik nekik a sikkasztás, kizsákmányolás, csalás, rablás, bűnözés.

31Anna
Olvasó
31Anna

Vagy mert nem tehetségesek, nem szorgalmasak, nem kezdeményezők, nem bátrak, nem mernek kockázatot vállalni. Pedig ezek a tulajdonságok igen vonzóak a nők számára. Pláne, ha az adott nő viszont tehetséges, szorgalmas, kezdeményező, bátor, mer kockázatot vállalni.

Hunn
Újságíró

Kétfajta ember van, kedves 31Anna. Ezt nőként nem fogod megérteni, mert nőből csak az egyik fajta létezik.

Szóval kétfajta ember van, az egyik emberfajta az, aki a saját munkájából él, a másik emberfajta az, aki a másokéból. A nők mindegyike ebbe a második fajtába tartozik, és gazdag is csak olyan ember lehet, aki a második fajtába tartozik. Szépen egymásra is találtok, most hogy jobban belegondolok…

Az első fajta ember, aki a saját munkájából él, az ér valamit. A második emberfajta nem.

31Anna
Olvasó
31Anna

: ) Ostobaság. Vagyis a női orvos a más munkájából él, a férfi orvos a sajátjából. A női gyógyszerész a más munkájából él, a férfi gyógyszerész a sajátjából. A női cipőfelsőrész-készítő a más munkájából, a férfii cipőfelsőrész-készítő a saját munkájából. Míg egyes férfiak a multiknál légkondicionált irodákban lopják a napot, nők százezrei végeznek termelő munkát a könnyűiparban. Stb.

Hunn
Újságíró

A feminizmusnak köszönhetően, kedves 31Anna, a nők teljesen felesleges oktatásával és munkába állításával gyakorlatilag minden dolgozó nő egy olyan férfi helyét foglalja el, aki a családjának keresné a kenyeret. Amíg csak egyetlenegy férfi munkanélküli is van a világon, addig még csak egy darab nő esetleges munkába állításának se szabadott volna szóba kerülnie.

Arról nem is beszélve, hogy így a munkavállalók számának megduplázódása miatt ma a munkaadóknak már nem kell annyit fizetnie a férfi munkavállalóknak, amennyiből azok eltarthatnák önmaguk a saját családjukat.

Szóval igen, áttételesen a dolgozó nők mind olyan munkából élnek, amit egy családfenntartó férfi elől vettek el, és pusztán azzal, hogy a nők is dolgoznak, a férfiak nem jutnak hozzá a munkájuk tisztességes ellenértékéhez.

És akkor még a nők dumálnak, hogy keressél többet náluk a párkapcsolatban, meg vegyél részt felesben a házimunkában is. Komolyan mondom, a feminista világ egy tébolyda.

hunbagira
Újságíró

Hunn!

Beletrafáltál! Igen, a nők a parazita típusú emberekért nemcsak evolúciós okokból vonzódnak, hanem egyszerűen a hasonló a hasonlónak örül, kőegyszerű pszichológiájából.
Ezért örülnek a szarszínű betolakodóknak is.

Naooo
Olvasó
Naooo

3 műszakban robotoló az neked nem szorgalmas? Hát ki a szorgalmas, aki szorgalmasan számolja a kamatokat a bankban?
Az SS bátor volt, nekiment 10-szeres túlerőnek is, lefeküdnél egy SS katonával?
Ilyen nő nem sok van, csak megalkuvó és hatalomhoz dörgölőző.

hunbagira
Újságíró

Nem, az ecsetfejű, orbán kitartott focista és az adócsaló, kokszos/kokos használtautó nepper/ingatlan generálos, vendéglátós a marináról. :D Naoo
Egy bankár nem áll le ilyen ordaskurvához komolyabb bűnöző sem. Portik is még szűz korában lestoppolta almácskát.

hunbagira
Újságíró

Tudod 40eske! Sokan, sokféleképpen megfogalmazták ugyanazt, de -talán- Balzacé a legszebb. Hogy “minden nagy vagyon mögött, nagy bűn rejtőzik”
Jogszerű/erkölcsös módszerrel- aka munkával- csak egy pontig lehet eljutni, ott keletkezik egy igazi “üvegplafon”. Bár mit tud erről a magadfajta…

Rokapapa
Újságíró

Vegyük alapul a nemek kapcsolatát.
Minden nőnek tapasztalt férfi kell míg a férfiaknak még formálható zsenge pipihusi.

Persze ez számodra már is visszataszító hisz mit is képzelek én, hogy bárminemű igényt támasztok hisz azt csak nektek nőknek szabad.

Ha egy nőnek több szexuális kapcsolata volt elértéktelenedik míg egy férfinak pont ez növeli az értékét.

Egszerű kölcsönös elvárásokról beszélünk hiába akarsz belemagyarázni erkölcsi kettős mércét.

A betegségek kordában tartásához elég volt a női erkölcs is míg ma ez a sok betegség eksősórban titeket nőket érint.

Javaslom háborogj inkább az anyatermészetnél vagy az istennél.

31Anna
Olvasó
31Anna

Az irományod nem magyarázza azt, hogyha a bölcs, széles látókörű, önfegyelemmel megáldott férfiak látják, hogy az erkölcsi fertő a mélybe taszítja a társadalmat, miért nem gyakorolnak önuralmat a köz érdekében? Ha ők büszkén, felelősségtudóan visszautasítanák a felkínálkozó, következményekkel nem törődő hölgyeket, a haza fényre derülne, és újra az erkölcs diadalmaskodna.

Vagyis szerinted a férfiak nem törődnek azzal, hogy az erkölcsi fertő mibe taszítja a társadalmat, csak a saját pillanatnyi kielégülésük a fontos nekik?

Horvath Anton
Olvasó

Az a 10% férfi, akikről most írsz, azok bizony leszarják, jól látod. A maradék 90%-nak nincsen ilyen felkínálkozó lehetőség.

31Anna
Olvasó
31Anna

Aki nincs a 10 %-ban, az visszautasítja, ha felkínálkozik neki egy nő? Nem hajlandó semmit tenni, ami erkölcsileg aggályos? Nem hajlandó prostituálthoz menni, mert ezzel a női erkölcstelenséget támogatja? Nem hajlandó pornót, meztelen nőt ábrázoló képet nézni, mert a nők erkölcstelen magatartásának a következményével szembesül?

Mellesleg ez a 10%-os elmélet ostobaság. :)

Horvath Anton
Olvasó

Na jó, akkor legyen 20%. Mint írtam, aki nincs az adott százalékban benne, annak nem lesz felkínálkozás, így értelemszerűen maradnak az általad felsorolt dolgok. Sőt, ezek a jövőben kiegészítésre is kerülnek majd, ami nem a feleség és családalapítás lesz annyit elmondhatok. Ha az egyik oldal gyökeresen megváltozik (nők), úgy törvényszerűen fog változni a másik oldal is (férfiak).

31Anna
Olvasó
31Anna

Viszont ha változnak a férfiak, akkor törvényszerűen változnak a nők is. Ha a férfiak aggódnak a társadalom erkölcsei miatt, könnyű dolguk van, ugyanis az erkölcstelenségnek ők is aktív résztvevői minimum fele részben. Vicces, amikor valaki a kizárólag a nőket ostorozza a romló erkölcsök miatt, feledve, hogy kettőn áll a vásár.

A 20% is ostobaság. De tegyük fel, hogy ez igaz. A férfiak A Red Pill-etek szerint nem a 20 %-ba szeretnének tartozni?

Horvath Anton
Olvasó

Először a tyúk, aztán a tojás? A nők már vagy 60 éve megváltoztak amihez nyilvánvaló volt hogy férfiak is idomulni fognak. Ezt tudták is előre persze, akik eltervezték, ebbe semmi véletlen nem volt. Nyilván szeretne mindegyik a 20%-ba tartozni, csak hát ez nem olyan egyszerű. Nők közül melyik nem szeretne tökéletesen kinézni? Másrészt ha Átlagjózsi tudna Átlagjózsiként is egy kicsit érvényesülni akkor nem is érdekelné ez a téma. Ugyanis mielőtt a női szerepek még nem változtak gyökeresen meg, addig Átlagjózsi is tudott boldogulni, anélkül hogy érdekelte volna valaha is a RedPill és a többi. Másrészt itt nem feltétlen a “romló erkölcs” az alapvető gond, hanem annak a hozadéka, főképp anyagilag az állami szociális kiadások növelésével.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miben változtak meg a nők 60 éve?
Kik tervezték ezt el előre, és mit terveztek el előre?

Horvath Anton
Olvasó
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vagyis hülyézel a válasz helyett.
Amit linkeltél az nem azt mutatja, hogy változtak, hanem azt, hogy ma már megtehetik. A kettőt keverni óriási hiba.

Horvath Anton
Olvasó

Ha magyar az anyanyelved, akkor érted miről van szó, ha nem akkor esetleg érthető lenne hogy valamit nem értesz. De szerintem ennél egyszerűbb a dolog. Vagyis telibeszarod mit próbálok neked leírni, csak kötekedni jöttél.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A nők nem változtak semmit nemhogy 60 éve, hanem 60.000 éve. Éva története a Bibliából, akit Isten Ádám oldalbordájából teremtett. Ezt a történetet értelmezik 60 éve “másképpen”. Korábban tudták, hogy a nő a csábító, alantas ösztönein uralkodni nem tudó, esendő személy = asszonyi állat. Önállóan életképtelen, a férfi oldala, akit Isten Ádám oldalbordájából teremtett Ádám örömére. Minden korábbi kultúra ezért törvényeket tartatott be, ami korlátozta, hogy a nők kiélhessék állati ösztöneiket.

31Anna
Olvasó
31Anna

Vagyis a nőknek vannak szexuális ösztöneik, a férfiaknak meg nincsenek? A férfiak inkább tudnak a szexuális ösztöneiken uralkodni, mint a nők? :)
Nagyon rosszul ismered a Bibliát, ha azt hiszed, hogy az így határozza meg a két nem kapcsolatát.

Mellesleg a Biblia az akkori tudományos, társadalmi szinten, adott élethelyzetben élő emberek fogalmaival, az akkori életkörülményeknek megfelelően fogalmazott. Ma más a tudomány, más a társadalom. Szerencsére… :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mózes III. könyve 20. rész
16. Ha valamely asszony akármely baromhoz járul, hogy az meghágja őt: öld meg mind az asszonyt, mind a barmot, halállal lakoljanak; vérök rajtok.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

31 Anna: A férfiak (nem a jelenleg feminizált változataik) bizony lényegesen jobban tudnak uralkodni az ösztöneiken, tulajdonképpen ez emeli ki az embert (nem a nőt) az állatvilágból. A férfiak természetesen a szexuális ösztöneiken is jobban tudnak uralkodni, mint a nők, csakhogy amíg a férfinak elemi nagyon erős ösztön a szexuális vágy, addig a nőnek nem, így neki nincs is min uralkodni ebből a szempontból. A régi hagyományos kultúrák, így az emberek is tudták, hogy ösztöneik állatiasak, és minél nemesebb, magasabb rendű akar lenni az ember, annál inkább uralkodnia kell ösztönein. Hagyományos társadalmakban a hierarchia csúcsán azok a bölcsek, hősök, harcosok, köztiszteletben álló emberek álltak, akik bizonyították ösztöneik feletti uralmukat, ugyanis egy élvezkedés által motivált embert szinte kizárólag az ösztöneik vezérelnek. Nem véletlen, hogy hagyományosan ezek az emberek szinte kivétel nélkül férfiak voltak. Nem csak azért, mert nő alapból sem lehetett király, pap, harcos, stb. (ritkán kivételesen rátermett nők be is töltöttek gond nélkül ilyen poziciókat), hanem a nők alapvetően nem felelnek meg ezeknek a tisztségeknek pont amiatt, hogy ők ösztöneik által vezéreltek. És nincs is ezzel semmi baj, ha valaki belátja, hogy mire született, és ennek megfelelően nevelik fel, majd ezeknek az elveknek megfelelően próbál boldogulni az életben, tehát egy nő nőként akar boldogulni, (nem pedig férfiként vagy egy eltorzult se nem nő se nem férfiként) akkor még boldog is lehet ebben a magából kifordult világban is.

hunbagira
Újságíró

Kerhani! És akkor lillith történetébe bele se menjünk. :)

31Anna
Olvasó
31Anna

ÁtlagJózsi 60 évvel ezelőtt visszautasította a felkínálkozó nőket, most meg nem? Biztos?

De nem erről vitatkozunk. Arról vitatkozunk, hogy csak a nők felelősek-e az erkölcsi hanyatlásért, van-e ebben felelőssége a férfiaknak, vagy nincs. Talán annak a férfinak nem kellene a könnyűvérű nők társadalomromboló magatartásáról szónokolni, aki ezeknek a hölgyeknek a közeledését lelkesen elfogadja ahelyett, hogy társadalomtudatos, felelős döntésként emelt fővel visszautasítaná őket. Ha férfiak többsége így tenne, a kéjmámorra vágyó, felelőtlen nők kénytelenek lennének megváltoztatni magatartásukat.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mikor fogják a pénzéhes nők a milliókat visszautasítani?

tobbneju
Olvasó
tobbneju

És hol van már megint a gender tanszékek kutatómunkája 31Anna? Mondjuk 30 éves férfiak és nők kutatása az addig elért szexuális partnereik számáról? Meglepő görbék rajzolódnának ki. Itt mi kb. a következőket feltételezzük: 1., Egy átlagos 30 éves nő ha férjhez megy, akkor előtte legalább 10 szexuális partnere volt. 2., Ha egy átlagos 32 éves férfi megnősül, akkor előtte ez a szám 5 lehet inkább. A nők átlagát meg a Puskás Petik húzzák fel. Ha rossz erkölcsű nők megbaszása lenne a hobbim, hetente minimum egyet én is megdughatnék. A korom miatt (50 leszek) már ritkább lenne a 30 év alatti, de még az is akadna. A válásom után szereztem némi tapasztalatot már 40+osan a női erkölcsökről, és azt mondom, hogy az átlagos férfi az nagyon nehezen tud dugni. https://www.blikk.hu/sztarvilag/dallos-bogi-puskas-peti-nyero-paros/yrn7hzk

kerhani2
Olvasó
kerhani2

tobbnejű: és ebben az a nagyon bosszantó, hogy ez és a hozzá hasonló fickók teljesítik be a nők többségének a vágyait, ezek a teljesen értéktelen popsztárok, celebek és hasonló szar emberek, akik egy normális társadalomban számkivetettek lennének. Egy normális férfinek sokat kell süllyedni ahhoz, hogy sikeres legyen nővadászatban, de ezeknek a nyikhajoknak ez magától jön. Éppen ezért tartom helytelennek az “alfa” kifejezést, mivel az egy hős. Ezek a Puskás petik meg hímringyók.

Flagellum Dei
Olvasó
Flagellum Dei

Ez olyan “savanyú a szőlő”-re sikeredett……, mert ezek az “értéktelen popsztárok, celebek és hasonló szar emberek” lennének a hibásak azért, hogy nem a “jófiúkat” választják a nők?
Ha ezek a “szar emberek” hirtelen kitörlődnének a létezésből, akkor a rájuk vágyó nők a jófiúkat választanák?
Kötve hiszem……

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Igen savanyú a szőlő annak, aki a párválasztást valami erkölcsi-rátermettségi alapból képzeli el, és innen próbálkozik. Én már ebből kinőttem, hidd el.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát kerhani2 nekem a válásom után kellett egy kis önbizalom tuning és főleg társkeresőről dugtam meg mondjuk kb. 1 év alatt kb. 10 nőt. Kb. egy évig én is “puskáspeti” voltam, én éppen a munkám meg a 3 gyerekem mellett azért nem rendelkeztem annyi szabad idővel mint az a csávó. Meg hát azért a “rocksztár” egy külön kategória. Nem élethosszig tart a “megbaszok mindenkit, aki egy kicsit is szép” férfi hozzáállás sem. Én amúgy szívem szerint mondjuk 4 feleséget tartanék mondjuk 20-50 éves kor között, és beérném hogy csak azokat dugom. Még a “puskáspeti 1 éves korszakomban” is volt olyan, hogy 25 éves nőre nem állt fel. Valószínűleg ösztön volt, mert annyira romlottnak éreztem. Ingyen baszott, de tudat alatt félhettem a nemi betegségtől, ezért nem állt fel.

Reszet Elek
Újságíró

Minél zsengébb, annál jobb. Persze csak ha már megérett.

hunbagira
Újságíró

Még szerinted is ti szukák ajánlkoztok. Az meg a formállogika és a jog szerint is súlyosabb.

Naooo
Olvasó
Naooo

Minek kevered ide az erkölcstelen zsidókat?

hunbagira
Újságíró

Ne hazudj. Én meg nem láttam férfit, hogy az utcán nőket szólítgatna le azzal, hogy nem akarnak-e kurvák lenni. Ez mindig a ti döntésetek. (Jó szarszínűeknél ez nem mindig van így, de nem ők a témánk tárgyai)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nézzétek meg a pornósokat, legtöbb jó vagy nagyon jó nő, szóval simán kapnának milliomos-milliárdos faszit, tehát nem a pénz miatt csinálják, hanem mert akkora ordaskurvák.

hunbagira
Újságíró

Vagy úgy gondolják, hogy a prostitúció eme ága hasznosabb számukra. Mint a golddigger típusú. Itt azonnal megkapják a pénzt. Nem kell köröket futni.

X Y
Olvasó
X Y

31 Anna te láthatólag nem élvezed a szexet a férfiakkal. Lehet hogy ők sem veled, mert nőnek nem vagy elég nőies, férfinak nem vagy elég férfias. Akkor keress egy nőt, azzal biztos megérted magad. Legyél leszbikus feminista. Ja már az vagy. Akkor már értem, miért utálod a férfiakat. És persze szar volt a gyerekkorod is, de azt inkább anyáddal beszéld meg.

31Anna
Olvasó
31Anna

Szokásos, az oldalra jellemző személyeskedés! :)
Ha valaki az ostobaságaitokkal szembesít, az frigid. Nagyon férfiatlan dolog a részedről, hogy érvek helyett csak ilyen sablonos sértegetésekkel válaszolsz.

X Y
Olvasó
X Y

31Anna Amit írtam az a te rövid pszichológiai jellemzésed. Ebből adódik a viselkedésed és a hozzáállásod a férfiakhoz. Mivel te ezt kívülről nem látod, tartottam egy tükröt hogy megláthasd benne magad.
Azt tudjuk, hogy látod te a férfiakat, most te is tudod, hogy látnak téged a férfiak.
Ha valamelyik részét a jellemzésednek cáfolni tudod, akkor fejtsd ki hogy ezek közül melyik része nem pontos:
– utálod a férfiakat
– anyád is utálta a férfiakat
– szar volt a gyerekkorod
– apádat nem tisztelted
– anyád sem tisztelte apádat
– a férfiakat nem tiszteled
– magadat és a nőket többre tartod a férfiaknál
– nőnek nem vagy elég nőies
– férfinak nem vagy elég férfias
– nem élvezed a szexet a férfiakkal
– feminista vagy
– nyíltan vagy titokban leszbikus vagy
– ja és szeretsz maszturbálni

31Anna
Olvasó
31Anna

Ennyire frusztrállak, hogy összeábrándozol rólam egy ilyen szösszenetet? :)

X Y
Olvasó
X Y

31 Anna Tehát egyre pontosítódik a kórképed. Az egyes tünetek és okok egymásból következnek és összefüggenek egymással.
– nőnek születtél, nem férfinak, ez alapból frusztrál téged, mert töketlen vagy, és ha gyereket akarsz, akkor el kell viselned hogy az általad lenézett férfiak megbasszanak
– szar gyerekkor, domináns (nőietlen) anya, papucs apa, sem az apád sem az anyád nem nyújtotta azt, amire gyerekként szükséged lett volna (a gyerekkor már elmúlt, de te benne ragadtál)
– férfiakkal szembeni utálat és tiszteletlenség kialakulása, ezzel együtt magad és a nők felsőbbrendűségi érzésének kialakulása a kisebbrendűség kompenzálására, feminizmus és leszbikus hajlamok erősödése
– férfiakkal való szexuális élvezet gátlása, állandó szexuális frusztráció amin a maszturbálás sem segít
– egyedülálló, “erős” nő legendájának kialakítása, valójában olyan nő, amelyik nem kell egy normális férfinak a viselkedése miatt, mert a nőies viselkedést nem tanulta meg, így csak szerencsétlen lúzerek jutnak neki
– gyereked nincs, és normális férfi nem is csinálna neked, mivel felfogásod túlságosan anyagias, viselkedésed pedig nőietlen és férfiellenes – vagyis családellenes is -, mint az anyádnak volt gyerekkorodban, akire te hasonlítani akarsz de különbözni is tőle
– elutasítás a hamis világképével ellentétes tényekkel szemben, kapaszkodás a kényelmes hazugságokba
– ide való írogatás a frusztrációd levezetésére

31Anna
Olvasó
31Anna

A szokásos antifemináci személyeskedés. :) A fércmű, amit összetákoltál, “te meg kisfarkú impotens lúzer vagy” szintű ostobaság. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát akire azt mondják kisfarkú, annak 1 méteres fasza van?

31Anna
Olvasó
31Anna

A lekisfarkúzás az inteneten többnyire olyan szituációban következik be, mikor a sértegetőnek nincs valós tapasztalata az említett hímtag méretét illetően. Magyarán az illető a levegőbe beszél, nyilvánvalóan hazudozik, nincs hitele a szavainak. Mint a fentebb kommentelő kedves, nevetséges úriembernek. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Neked kicsi a pinád vagy kurva nagy?

Naooo
Olvasó
Naooo

Először a zsidókat kell kiűzni, azok fertőzik a könnyen befolyásolható nőstényeket, aztán jöhet a nőstényekből a kurvaság kiűzése.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

31 Anna, te szegény szerencsétlen azt sem tudod miről beszélsz. Újdonságot mondok azzal, hogy egy férfinek dicsőség minél több nőt meghódítani és megdugni, de ugyanez a nőnek szégyen és egyenes út az elkurvuláshoz? Egy nőnek az értéke a szépsége, fiatalsága, és az erkölcse (nem fekszik össze idegen férfiakkal), családanya szerepre való alkalmassága, családi háttere, és ez veszik el nagyon hirtelen, ha úgymond elkezd “élni”. Egy férfi becsületét és erkölcsét nem fenyegeti az, hogy akárhány szeretője volt.

tomgal
Olvasó
tomgal

íme a mai nő hozzáállása (amit egyre többet hallani )

https://she.life.hu/herself/20170602-szex-onkielegites-pornofilm-sok-partner-titkolozas-eliteles-felvallalas.html

Egyetértve azzal amit leírtál Kerhani2 , azért az elgondolkodtató ( legalábbis én már többször gondolkodtam ezen), hogy ha minden dugható nőt megdugunk ,akkor ki marad feleségnek , barátnőnek ?
Nyilván mindenki szép és vonzó feleségre vágyik ,olyanra ,akit igen sokan megdugnának, de persze ő csak kizárólag velünk. Nos, könnyű annak erkölcsösnek maradni , akit senki sem akar megdugni. A rohadt nagy ribanc és a szűzlány között elég nagy a szórás.

Hunn
Újságíró

Tegyünk egy lépést hátra, tomgal, és nézzük onnan a képet.

Minden, ami a médiában megjelenik: propaganda. MINDEN!

Ez a cikk egy egyéni véleménynek álcázott feminista propagandacikk.

A nőknek szóló feminista propagandának része a ringyóskodásra biztatás – no nem mintha a nőknek különösebb szükségük lenne erre pluszban, és nem csinálnák maguktól is… De az okosabb nők tudják, hogy a férfiak undorodnak ettől.

Ezért az ilyen cikkek egyfelől a nők megnyugtatására tesznek kísérletet, másrészt a férfiak véleményét próbálják befolyásolni. Ezek hosszú távon terveznek, és az emberi viselkedést próbálják megváltoztatni, lépésről lépésre, cikkről cikkre.

A nők TUDJÁK, hogy minél többen jártak a pinájában előtted, te férfiként annál jobban undorodsz tőlük. (Nem mellékesen ez a pszichológiai oka, hogy a nők váláskor tönkreteszik a férfiakat. Tudat alatt úgy van vele, hogy miattad nem fog kelleni a következőnek, illetve miattad lesz ő a következő szemében kevésbé vonzó. És ezen állnak bosszút. A köcsög állam meg segít nekik ebben.)

Mégis arra tesznek kísérletet, hogy a férfiak ilyen irányú gondolkodását megváltoztassák. Nekik ez hatalmas előnnyel járna ha sikerülne. Nem lehetetlen küldetés, hiszen ha megnézzük, mostanra sikerült meggyőzni a férfiakat pl. olyan hülyeségekről is, hogy korábban elnyomták a nőket…

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez tiszta sor Hunn. De még mindig felvetődik a kérdés ( ezt már egyszer feltettem,de akkor sem igen jutottunk dűlőre), ha sok erkölcsös , nem ribanckodó nő van, akkor mi sem dughatunk annyit, nem igazán lehet skalpokat gyűjteni. Mi a jobb ? Ha sok a ribanc, vagy ha senkit nem lehet befűzni… ?
Azt akarom kihozni belőle,hogy valóban hatással van az egyik nem erkölcse a másikéra.

Blackur
Olvasó
Blackur

MInden férfi szűz nőt akar kleopátra rutinjával. Old fel az ellentmondást.

tomgal
Olvasó
tomgal

Hét ez az. A sok numera kontra erkölcsös érintetlen feleség. Megdugni mindenki a jónőket akarja, akkor marad a ronda erkölcsös feleség ,akit senki sem akar megdugni :)

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Kleopátrának különleges bája és nőies vonzereje volt, arisztokratikus műveltsége. Semmi köze a rutinhoz, az egy kurvának van.

tomgal
Olvasó
tomgal

Meg rengeteg szeretöje, vérfertözö kapcsolata, hatalomért bármire képes természete, de amit te írsz, az is megvolt neki , tény.

https://www.ferfibarlang.hu/kleopatra-szerelmi-elete-valoban-ferfi-falo-volt.html

https://nlc.hu/sztarok/20140110/kleopatra-hatalom-egyiptom-szerelem/amp/

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Egy profi “szexmunkás” könnyedén “levezet naponta 20 férfit!
(100+ éve a nők nagyobbik része szüzen ment férjhez, hímkörökben meg elfogadott volt a bérprofik használata)

31Anna
Olvasó
31Anna

A nőknek nem volt más választásuk, el kellett fogadniuk a kurvázó férfiak általi megaláztatást. Ma már szerencsére nincs így. :)

Hunn
Újságíró

Minden férfi vagy kurvázik, vagy kurvázott, vagy kurvázni fog, kedves 31Anna. Régen is, ma is. Része a férfi szexuális stratégiának ugyanúgy, ahogy a prostitúció része a nőinek.

Hogy ma már szerencsére nem kell elfogadni? LOL
És mégis, mit tudtok ellene tenni, ha szabad kérdeznem???

Egyáltalán, honnan fogod tudni, hogy valaki kurvázik, ha nem jelenti be hivatalosan, nagy nyilvánosság előtt? Max onnan ha tudod, hogy mindegyik férfi kurvázik. De akkor meg ismét felmerül az a kérdés, hogy mégis, mit tudsz tenni ellene??? Nem fekszel le vele? Na bumm, akkor pont megvan neki húszezerből egy másik nő. Zág són.

Megvan annak a titka, hogy egy férfi ne akarjon a nője helyett kurvákhoz járni. A hozzászólásaidból egyértelmű, hogy te ezt a titkot nem ismered és nem is fogod. Én pedig nem kötöm az orrodra, nem fogok neked ebben segíteni, mert feminista nő vagy.

31Anna
Olvasó
31Anna

Minden férfi vagy kurvázik, vagy kurvázott, vagy kurvázni fog, kedves 31Anna. Régen is, ma is. Része a férfi szexuális stratégiának ugyanúgy, ahogy a prostitúció része a nőinek.

Ezt az állításodat emlékezetem szerint már több férfitársad cáfolta itt a Férfihangon is. és kikérték maguknak a lealacsonyító hazugságot. Ne akard lerántani ilyen erkölcsi mélységekbe a férfiakat. .

Hogy ma már szerencsére nem kell elfogadni? LOL
És mégis, mit tudtok ellene tenni, ha szabad kérdeznem???

Azt, amit egy férfi tud a züllött nők ellen. Egy komoly kapcsolatot akaró nő nem áll szóba egy erkölcsileg züllött kurvapecérrel, mert az ilyen nem alkalmas párkapcsolatra. Az ilyen férfi semmivel sem különb, mint a prostituált, akinek megvette a testét.

Megvan annak a titka, hogy egy férfi ne akarjon a nője helyett kurvákhoz járni. A hozzászólásaidból egyértelmű, hogy te ezt a titkot nem ismered és nem is fogod. Én pedig nem kötöm az orrodra, nem fogok neked ebben segíteni, mert feminista nő vagy.

Hunn, amint párkapcsolati tanácsot ad :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Az összes roksztárnak van felesége, pedig azóta is dugják a gruppikat ezerrel.

Taiko
Olvasó
Taiko

Naooo, de a rocksztárnak pííííze is van, amiből tud hatalmas kötényt venni a feleségének, és a kötény alatt a feleség titokban tovább görgeti a rocksztár pénzecskéjének egy részét a csinos kertészfiúnak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kertészfiúk faszát max a fogatlan hajléktalan pinák szopják, az a kettő darab.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az irodában a főnököd épp a kolléganődet dugta előtted.

Hunn
Újságíró

Pontosan, laposgutta. Száz éve a nők szüzen mentek férjhez, ez volt az alap. Száz éve még kapott valamit a férfi, ha elvett egy nőt feleségül. A mai nők még ezt a minimumot sem képesek nyújtani.

Tizenhárom évesen megdugja őket valami kis tizenéves kis köcsög, akinek fogalma sincs mit csinál, ezzel elbassza a csaj szexuális életét az elkövetkező 10 évre. Onnantól kezdve mindegyik baszik mint az üreginyúl, leginkább pénzre menve, mert az az első tapasztalata, hogy a férfiaknak fogalma sincs a szexről, viszont annyira vágynak rá, hogy még fizetnének is érte. Akiktől tanulhatna azokat inkább lehúzza helyette. Magyarul elbaszta a szexuális életét a ebben a 10 évben is.

Majd ott áll használt pinájú harmincas roastie-ként azt képzelve, hogy neki is jár az a fajta párkapcsolat, ami a száz éve szüzen férjhez menő fiatal lányoknak járt.

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn, péntek este van, sörrel lazítasz, ugye?

31Anna
Olvasó
31Anna

Az a helyzet, kedves Hunn, hogy a harmincas-negyvenes szingli férfiak nem kevésbé roastie-k, mint az ilyen korú szingli nők. Használt szerszámmal bírnak. Biztatgathatjátok itt magatokat, hogy férfinál erény, ha fűvel-fával, prostituálttal lefekszik, de ez messze nincs így. Egy ilyen férfival nagy valószínűséggel nem alkalmas tartós kapcsolatra.

Naooo
Olvasó
Naooo

És ha szűz lenne akkor kapkodtok érte?

31Anna
Olvasó
31Anna

Szerinted valaki vagy szúz, vagy és a fűvel-fával összefekvő, kurvázó ember?

Naooo
Olvasó
Naooo

A kérdésre válaszoljál panna.

Hunn
Újságíró

Először nézz utána, mit jelent a “roastie”, kedves 31Anna, aztán beszélj hülyeségeket :)

Ha a tartós kapcsolatot úgy érted, hogy feminista nőkkel, akkor nagyon őszintén mondom, hogy velük semmilyen kapcsolatban nem kívánok állni, soha, semmikor, legyenek akárhány évesek. Ha egy feminista nőnél a kurvázás kizáró tényező, akkor azt most mondd, mert akkor ez lesz az első dolog amit közölni fogok velük, ha feminista nőkbe futok bele.

Személyes tapasztalat. Amikor fiatal voltam, azok a velem egykorú fiatal nők, akik nekem akkor tetszettek, le se szartak. Mostanában azok a fiatal nők, akik most tetszenek, férfiként kezelnek. (Tudod mi a vicces? Ha előtte kurvázok és emiatt le vagyok nyugodva, annál nyitottabbak rám és a közeledésemre!!!) Mostanában azokat a velem egykorú nőket, akik fiatalon leszartak engem, kiröhögöm és leszarom. Nekik is volt húsz évük, most meg nekem van. Nekik sem tartott örökké, nekem sem fog. Minden kiegyenlítődik, ez így igazságos.

DE MOST EZ VAN. :)

31Anna
Olvasó
31Anna

Utánanéztem. Te roastie vagy. :)

A tartós kapcsolatot úgy értem, hogy tartós kapcsolat: házasság, összebútorozás, stb.

Személyes tapasztalat: én világéletemben a velem egykorú, tőlem néhány évvel idősebb férfiak közül találtam-találok vonzónak egyeseket.. A 15-20 évvel idősebb férfikban egyáltalán nem láttam-látom meg a férfit, sőt.

A férfiként kezelnek kitétel azt jelenti, hogy járni akarnak veled, veled akarnak élni, családot akarnak veled alaptani, gyereket akarnak tőled? Vagy annyit, hogy szóba állnak veled néhány percre? Negyvenes-ötvenes úr kontra szexi, fiatal férfi? Biztos vagy az elméletedben?

Nézz körül, hogy a környezetedben milyenek a párkapcsolatok: több az egykorú pár, vagy több az olyan pár, ahol 15-20 év a korkülönbség? Mert az én környezetemben elenyészően kevés olyan pár van, ahol nagy a korkülönbség.

Hunn
Újságíró

Akkor te valószínűleg anyámék korosztálya vagy, kedves 31Anna. Igen, ők is egyidősen jöttek össze. Igen, ők is ezt látták világéletükben maguk körül. Igen, ők sem értették hogy mi bajom van, hogy mi más most mint amikor ők voltak fiatalok- vagy mint amikor annyi idősek voltak, mint én most – és hogy miről is pofázok. És igen, én is arra vágytam volna, ami velük történt.

Teljesen, 100%-ig biztos vagyok nem pusztán az elméletemben, hanem a gyakorlatomban, mert velem EZ TÖRTÉNIK, bazmeg. Nekem nem tudod beadni azt, hogy mennyire vágynak a fiatal férfiakra a nők, ha egyszer amikor fiatal voltam le se szartak, most meg nem szarnak le.

Te teljesen hülyének nézel engem? Már észrevettem, hogy 30+tól kezdve a vén kurvákig minden nő ezt a “a nőknek a fiatal férfiak kellenek” dumát nyomatja, mert pontosan tudják, hogy a legszebb férfikorban levő férfi a legszebb női korban lévő nővel fog összejönni, és vice verza, nem pedig velük. Remélik hogy hátha sikerül elbizonytalanítani őket, és akkor hátha mégis rájuk fanyalodnak. Hát, lófasz a seggetekbe, bazmeg! :)

Szívemből gyűlölöm, az OK Boomer mém-et, mert a korosztályok mesterséges egymásra uszítását látom benne.

Most mégis annyit tudok csak mondani neked: OK BOOMER!

Értem én, hogy valszeg ellenem szurkol az emberek többsége, értem én, hogy mindenkinek a legtökéletesebben megfelelne az, ha ugyanabban a sötét magányban és szexuális nyomorban tölteném a férfikoromat is, mint amiben fiatal srác koromat töltöttem. Hogy ne legyen asszonyom, ne legyen gyerekem, ne legyen szexuális életem. Hogy ennek szurkoltok, és ha tehetnétek érte hogy így is történjen, akkor egy percig sem haboznátok. Semmi gond. Tudod miért? Mert nem tehettek semmit.

31Anna
Olvasó
31Anna

Valószínűleg nem anyádék korosztálya vagyok. De itt nem is egyes korosztályokról beszélek, hanem általában a párokról.

Abból, hogy rád nem vágytak fiatal korodban a nők, nem következik az, hogy más fiatal férfiakra sem vágynak.

Ismétlem, nézz körbe a saját korosztályodban. Hasonló korú párokat, vagy 15-20 éves korkülönbségeket látsz? Ne azokra hallgass, akik szerinted el akarnak bizonytalanítani, hanem a saját tapasztalataidnak.
Tényleg azt hiszed, hogy a pocak meg az ősz halánték annyival vonzóbb, mint egy huszonéves, feszes férfitest? :)

Hunn
Újságíró

A saját tapasztalataimra hallgatok csakis és kizárólag, kedves 31Anna, hát tényleg képtelen vagy ezt felfogni??? Már vagy huszadszorra ismétlem el ezt neked, bazmeg.

Mi a tökömet érdekelne engem az, hogy milyen párok vannak az én korosztályomban, vagy akár a tiédben, vagy bárhol bármelyik korosztályban a világon, azt áruld már el nekem? Mi közöm van nekem ezekhez az emberekhez? Mi kapcsol engem hozzájuk? Milyen következtetéseket kellene levonjak olyan emberek sorsából és dolgaiból akik nem én vagyok? Miért lennének ezek az emberek bármilyen vonatkozásban is hatással az én életemre vagy részei az életemnek? Mi közöm hozzájuk?

Egyébként igen, amikor fiatal voltam, akkor a hozzád hasonló hülye picsák anno ugyanúgy megpróbálták elhitetni velem, hogy én értéktelen vagyok és senki sem vágyik rám és a fiatal testemre, mint ahogy most te is próbálod, te ostoba hülye kurva. Akkor elhittem nekik, el is basztam ezen a teljes fiatalságomat. Ha vissza tudnék menni az időben, akkor visszamennék, és baltával vágnám le a fejüket ezért. És ha megtehetném úgy, hogy biztosra megúszom, akkor baltával vágnám le a te fejedet is azért, amiért húsz évvel később is még mindig ugyanezzel próbálkozol. Teljesen hülyének nézel engem? Akkor egy befolyásolható fiatal srác voltam, ma felnőtt férfi vagyok. Ami anno nekik sikerült, az neked meg a hozzád hasonlóknak már nem fog még egyszer sikerülni. Egyszer volt Budán kutyavásár, többet nem lesz.

31Anna
Olvasó
31Anna

Mi a tökömet érdekelne engem az, hogy milyen párok vannak az én korosztályomban, vagy akár a tiédben, vagy bárhol bármelyik korosztályban a világon, azt áruld már el nekem? Mi közöm van nekem ezekhez az emberekhez? Mi kapcsol engem hozzájuk? Milyen következtetéseket kellene levonjak olyan emberek sorsából és dolgaiból akik nem én vagyok?

Következtetéseket tudsz levonni, hogy ki kit talál vonzónak. Ha a fiatal nők szerinted a 20 évvel idősebbeket találják vonzónak, akkor vajh miért hasonló korú a párok messze többsége?

Hisztizel, kedves Hunn! Én egy szóval sem mondtam, hogy te értéktelen vagy. De tényleg azt hiszed, hogy mert téged nem találtak fiatal korodban vonzónak, ebből egyenesen következik, hogy más fiatal férfit sem? Általánosságban beszélgetünk, és olyan állításokat írsz, amik nyilvánvalóan nem igazak.

Baltával levágni a fejét valakinek csupán azért, mert nem talál vonzónak téged, súlyos modortalanság. Mi lenne, ha a te fejedet vágná le valaki, mert nem találod őt vonzónak? A fiatalkorodban a kislányok nem összeesküdtek ellened, épp csak más tetszett nekik. Ahhoz mindenkinek joga van, hogy eldöntse, ki tetszik neki, kit talál vonzónak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ha tetszel egy niggernek, de neked nem tetszik a nigger (és sikerül elfutnod), feljelent rasszizmusért és életfogytot kapsz, errefelé halad a liberális bűnözők világa, amit te csöcsszélességgel támogatsz.

Hunn
Újságíró

Nem, én kifejezetten a TE kibaszott fejedet akarnám levágni, kedves 31Anna, és nem azért bazmeg mert nem találsz vonzónak, te hülye vén picsa.

Hanem elsősorban azért, mert megfigyeltem, hogy ha egy picivel is pozitívabb dolgokat írok itt a Férfihangon mint általában, akkor egyből megjelenik a feministák közül valamelyik, és megpróbál visszalökni-visszadumálni a korábbi negatív stílusba és hangulatba.

Figyeltek engem talán? Index fórumról jöttök, vagy honnan? Meg van beszélve, hogy milyen irányokba kell terelni a beszélgetéseket, ha esetleg a férfiak olyat mondanak, ami nem fér bele a feminista hülye picsák ránk erőltetett világképébe? Nem vagytok feltünőek, á kicsit sem.

A kurva anyádat. Feldughatod a vélemyényedet magadnak. Mindent, amit eddig valaha nekem mondtál, feldughatod magadnak. Semmi olyat nem tudsz mondani, ami az én nőkkel szembeni további viselkedésemen és hozzáállásomon bármit is változtatni tudna. SEMMIT. Néha nem is értem, hogy miért erőlködtök, fizetnek nektek ezért?

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn, egy nő nem tud lecsendesíteni, de talán a Forrás igen.
A mantra szövege: Üdvözlet a bennem lakozó Istennek.
Mondd végig vele,ígérem, hogy a végére másképp fogod látni a világot.
https://youtu.be/sKSGqeJ8U4Y

31Anna
Olvasó
31Anna

Az előbb még a fiatalkori kiscsajok fejét akartad baltával levágni. :)

Általánosságban beszélgetünk a párkapcsolatokról, kedves Hunn! Arról, ki kit talál vonzónak. Ha nem igazak az érveim, pl. hogy a párok többsége egykorú, minek hisztizel itt ekkorát?
Ha pedig nem tudod megcáfolni, amit írtam, arról nem én tehetek, hogy a felismerés letaglóz téged. :)

Hunn
Újságíró

Nem, nem általánosságban beszélgettünk a párkapcsolatokról, te hülye vén kurva.
Arról beszélgettünk, hogy nekem mi a személyes tapasztalatom, te ostoba picsa.
Ha lenne időgép, továbbra is visszamennék levágnám a fejüket – szerencse, hogy erre semmi szükség, mert hozzád hasonlóan ők is vén kurvák már – még ha nálad valszeg fiatalabbak is valamivel – és senkit nem érdekel már, hogy mire nedvesednek és mire nem, legkevésbé engem.
Erről ennyit. Most húzz a picsába, vén kurva.

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn, megint bedőltél Anna provokációjának.
Vigasztaljon a tudat, hogy ezt a kurvát már szájbabaszta az Isten a nagy farkával, neked már dolgod nincs vele.
A kérdés már csak vele kapcsolatban az, hogy nála mi a 31: a kora, a IQ-ja, vagy a pináján a rojtok száma.
Késő van, igyál még egy sört és nézz meg egy jó filmet.

31Anna
Olvasó
31Anna

A vitát itt provokációnak hívják? Félsz a vitától? Te sem tudtad cáfolni, amit írtam, mindösszesen sértegetni tudtál. No igen, vitatkozz egy antifeministával, érvei nincsenek, csak alpári stílusa.

Miért nem vigasztaltad meg Hunnt, hogy tőled is menekültek a lányok fiatal korodban, ha ez az igaz?

Miért nem írtad, hogy körülötted csupa olyan pár van, akik között hatalmas a korkülönbség? Ha ez az igaz. Sokkal több sértést kaptam itt, amit írtam szegény Hunnak.

Nem, egyszerűbb volt az alpári sértegetés. Ezek nem engem minősítenek, hanem téged. :)

Taiko
Olvasó
Taiko

Anna, édes kislány, te nekem nem vagy vitapartnerem, és az alapján amit ma este itt műveltél, nem is leszel soha.
Te engem nem kérhetsz számon, én pedig nem tartozom neked magyarázattal semmiért.
Érted vagy sem, engem nem érdekel.
Ennyi időt tudtam rád pazarolni, ez is több volt mint amennyit érdemelsz.

31Anna
Olvasó
31Anna

Taiko, édes kisfiúcska, pont annyira számon kérhetlek, mint te engem. Vitatkoztam, érveltem, ha valaki “művelt” itt valamit, az nem én voltam. Történetesen nem én mentem le alpáriba.
Egyáltalán nem igényeltem, hogy időt szánj rám, mivel személyeskedésen, sértegetésen több nem tellett tőled. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Anna és az ő feminista kamujai.

Naooo
Olvasó
Naooo

Rengeteg az olyan vén picsa, aki 10-20 évvel fiatalabb bakot szed fel a pinájával, mert az tovább tudja majd őt szolgálni.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! Talán őrjöngés helyett lerínád, hogy miben nincs igazam?

Ha szerinted a párkapcsolatokban többségben van 15-20 éves korkülönbség, írd azt.

Ha szerinted a huszonéves férfiak nem vonzóak a fiatal lányoknak, írd azt.
Miért borít ki ennyire, hogy én nem azon a véleményen vagyok, mint te? Miért hisztizel? Ha biztos vagy az igazadban, miért köpködsz össze-vissza?

Hunn
Újságíró

Inkább valami teljesen mást mondok, kedves 31Anna. Azt mondom, hogy én már nem tartalak se téged, se a többi feminista nőt emberi lénynek. Ha, ne adj Isten, valamikor a történelem során a közeljövőben véletlenül úgy alakulna, hogy felborul körülöttünk a civilizált rend, és megszűnik az állami rendfenntartás – és volt már ilyen jó párszor az elmúlt évszázad során Magyarországon is, lásd 1918-19, 44-45, 56, stb… úgyhogy nem a lehetetlenért imádkozom – szóval ha borul a rend, akkor el fogunk jönni értetek és a Dunába lövünk titeket. És én leszek az élen azok között, akik kirángatnak titeket a házaitokból és feldugják nektek a gumibotot, tetves feminista picsák. Ezért búcsúzom most tőled azzal, hogy: a viszont látásra!

Tulajdonképpen, most hogy jobban belegondolok, meg is érkeztem a feministákkal folytatott vitám leges legvégére. Ezen túl tulajdonképpen már nem maradt semmi mondanivalóm egyikük számára sem. Nincs mit megbeszélnem velük, nem maradt a továbbiakban már mit megvitatni. És nem rajtam múlt. Kedves feminista nők, tőlem a fentebb leírtakra adott esetben bizton számíthattok, hát ehhez tartsátok magatokat és így ugassatok a továbbiakban, basszátok meg az anyátokat! És nagyon nem szeretnék tőletek többé ebben az életben egyetlen hangot sem hallani a továbbiakban, és nagyon szeretném, ha ezt a figyelmeztetést nagyon komolyan vennétek. Csók.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn!
Mindezt azért, mert szerintem a fiatal lányoknak a fiatal fiúk tetszenek, valamit azért mert szerintem a nők viszolyognak a kurvapecérektől? :D

Még egy kérdés? Hogy válogatod ki, hogy ki a feminista nő, és ki nem az? Kisorsolod? Szemszín? Vagy bemondásra megy? Nevetséges a hisztid. :)

Hunn
Újságíró

Abban a kommentben, kedves 31Anna, amire itt most válaszoltál, mindent elmondtam, ami mondanivalóm maradt a feminista nők számára, így számodra is. Ez ennyi. Nem érdekel hogy értelmezed/értelmezitek azt, amit mondok vagy csinálok. Sem magyarázattal, sem semmivel nem tartozom nektek. Részemről tényleg, nagyon-nagyon őszintén ennyi volt. Legyen ez elég nektek is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak a nácik nem feministák, a többi mind az.

Meske
Olvasó
Meske

Szia Hunn!
Az én környezetemben három olyan párról is tudok, ahol a korkülönbség több, mint 15 év, a női felek úgy az 1960-70-es években születtek. Egyik esetben sem a pénz miatt jöttek össze és lojálisak voltak egymással. Volt pár, ahol a nő volt idősebb, de hozzáfiatalodott a férjéhez. Ezenkívül van pár, ahol a körkülönbség még ennél is nagyobb (ránézésre 20 év), ott sem a pénz dominált. Sok olyan lányról is tudok, aki néhány (3-6) éve fejezte be az általános iskolát és 25-30 éves udvarlóik vannak.
Egyébként nem ismerem jól a környezetem, valószínűleg vannak többen is.
A mi családunkban sem jellemző az azonos vagy hasonló korúval való ismerkedés (néhány kivétel azért akad).
Nem tudom, hogy “nagyvárosban” ez hogy megy, de vidéken ez azért nem olyan ritkaság.

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

Mit magyaráz az apukájával?

Meske
Olvasó
Meske

Na tessék! A barátainkról meg elfelejtkeztem. Ott is nagy a korkülönbség (jóval több, mint 10 év). A gyerekeik kisiskolás korúak. A szomszédainknál is így van.
Ha belegondolok, a legtöbb férfi, akit ismerek, fiatalabb vagy jóval fiatalabb nőt vett feleségül. És ügyeltek arra is, hogy a feleség alacsonyabb legyen náluk.
Egyikük sem rendelkezik atletikus alkattal és kidolgozott, dekoratív izomzattal. Viszont, ha munka van, kifogások nélkül odateszik magukat.
Mondjuk őket még nem a páva hozta, hanem a gólya…

Hunn
Újságíró

Az az igazság, Meske, hogy az én szüleim kábé egyidősek. Számomra mindig is ők jelentették a példát. Magam lennék a legboldogabb, ha fiatal koromban összejöhettem volna egy szintén fiatal nővel, és mostanra boldog családapa lehetnék.

Nem történt meg. És most már nem is fog megtörténni. Nem maradt más út, más lehetőség számomra, ha családot akarok alapítani – és igen, feltétlenül családot akarok alapítani – mint hogy keressek ehhez egy nálam fiatalabb nőt.

Az meg teljesen mindegy, hogy ez most akkor nehéz küldetés lesz, vagy könnyű. Ez van, nincs más választás, akár tetszik, akár nem – és akár tetszik ez másoknak, akár nem. Nem az ő életük, kibicelnek csak.

Taiko
Olvasó
Taiko

Anna, ha szépen megkérlek, akkor leállnál?
De ha szépen nem érted, akkor ELKUSSOLNÁL végre?
Most a részedről a csendnek lenne itt az ideje.

(Sajnálom a hangnemet, és kisztihand – baszodalássan,)

31Anna
Olvasó
31Anna

Történetesen nem én sértegettem a vitapartneremet. Nem én fenyegettem meg, nem én őrjöngök.

Blackur
Olvasó
Blackur

Írta valaki 1-2 nappal ezelőtt,hogy anna mindig felhergel itt embereket, ahogy olvasom te is bedőltél neki. Tele van ez az oldal a hogyan bánjunk a nőkkel című jótanácsokkal de érdekes módon egyiket sem látom itt alkalmazni. /nem beszélünk veled etc etc azt mégis , miért? /Írtam,hogy ne reagáljatok rá de simán elérte a célját megint. Ha ennyi magas labdát dobtok neki nehogymár ő legyen a hülye ha leüti. Nyugodtan tarthattok bárminek emiatt de akkor is ez a véleményem.

Naooo
Olvasó
Naooo

A felső polcot nem éri fel, nem még labdát. A feminista nőstény nem nő, csupán egy zsidóbérenc.

Hunn
Újságíró

tomgal, ha most arra szavaznánk, hogy inkább legyen sok erkölcsös, nem ribanckodó nő… akkor mégis, honnan a rossz nyavajából szednénk őket???

31Anna
Olvasó
31Anna

Akkor talán az erkölcsi züllést nem kellene kizárólag a nők nyakába varrni. Ennyit a bölcs, társadalomért aggódó, a fertő társadalomromboló hatásán lamentáló férfiakról… :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nők és a zsidók. Tessék, ezt akartad.

hunbagira
Újságíró

A sok ribanc nőből a férfiak 10 max 20%a húz hasznot.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! A nők nem kevésbé undorodnak attól a férfitól, aki fűvel-fával lefekszik. Pláne, ha az illető prostituálthoz is járt.

Hunn
Újságíró

A nőknek az égegyadta világon semmi bajuk nincs egy szexuálisan tapasztalt férfival, kedves 31Anna. Mi több, kifejezetten őket keresik, és előnyben részesítik azokkal szemben, akik nem azok. Engem akarsz hülyíteni?

31Anna
Olvasó
31Anna

Hímringyóra nem lehet családot alapozni. Nem alkalmas apának, nem alkalmas társnak hosszú távra.
Sokkal nagyobb esély van arra, hogy egy elvált vagy egy-két-több hosszú kapcsolatot maga mögött hagyott férfi jó társ legyen, mint egy lélektelen, másik ember testét megvásárló, használó kurvapecér.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az elvált is kurvával volt.

Hunn
Újságíró

Már úgy érted, kedves 31Anna, hogy olyan férfi, akinek a szexuális életében előfordultak az ő teljesen normális, szexualitás és intimitás utáni vágyain érzéketlenül, lelketlenül és embertelenül élősködő nők, vagyis úgynevezett prostituáltak is, az valamiért alkalmatlanná válna hosszútávú párkapcsolatra normális nőkkel??? Nagyon meglepődnék. Főleg hogy semmi összefüggést nem látok a két dolog között.

31Anna
Olvasó
31Anna

A prostituáltak nem jobban élősködnek a férfiakon, mint bármelyik más szolgáltató. Ezen az alapon mondhatnánk, hogy élősködik az embereken a pék, mert pénzért adja a kenyeret, a gazdálkodó, mert pénzért adja az élelmet. Élősködik a kőműves, mert pénzért épít házat.
Nem kevésbé embertelen az, ha valaki eladja a testét, mintha valaki megveszi.
Ha a szex számodra úgy is elképzelhető, hogy megvásárlod egy másik ember testét, akkor te, mint emberi minőség, ezen a szinten vagy. Nem érdekel, hogy a másik ember viszolyog, undorodik tőled, te használod őt. Akár eladja, akár megveszi valaki a szexet, ugyanabban a csererüzletben vesznek részt, az erkölcsi-emberi szint ugyanaz.

Te magad is azt írod, hogy titkolni kell a nők előtt, ha valaki prostihoz jár. Akkor miért csodálkozol, hogy a nők tényleg lenézik a kurvapecéreket, és elkerülik őket?

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem a pék adja, hanem a kereskedő, megveszi x-ért és eladja 2x-ért, ha nagyon benne van a zsidóskodás, akkor 3x-ért.

Taiko
Olvasó
Taiko

Naooo, manapság a pék nyit üzletet, ahol drágán árulja a puffasztókkal és E- izékkel telenyomott szarát jó drágán.
De erről kérdezd inkább rokapapát, ő pék, talán boltja is is van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szóval a nagyáruházakban nincs kenyér.

Hunn
Újságíró

A prostituáltak, kedves 31Anna, a férfiak magányán, szexuális nyomorán, teljesen normális szexualitás és intimitás utáni vágyán élősködnek embertelenül, gátlástalanul, érzéketlenül, ráadásul mindezt adómentesen.

A pék, a kőműves, satöbbi, az nem elvesz, nem kihasznál, hanem hozzátesz a dolgokhoz. Ez a nagy különbség.

Kajak nem érdekel, hogy hogy érzi magát velem egy kurva. Nem én vagyok, aki pénzzel rohangál a nők után, hogy ugyan feküdjenek már le velem. Ők mondják azt, hogy pénzért vannak, akár tetszik ez nekem, akár nem. Nem véletlenül mondják, hogy aki kurvának megy az ne sírjon ha basszák. Viszolyog tőlem és undorodik? Ő választotta ezt, ő akart az én szexuális nyomoromon élősködni, nem igaz? Hát akkor hadd szenvedjen a ribanc!

Én nem mondtam azt, hogy TITKOLNI KELL, én amit mondtam azt úgy értettem, hogy FELESLEGES ELMONDANI. Mert minek? Látod, neked is elmondtam, aztán nyomatod nekem a hülyeséget, hogy szerinted mi hogy van a témában. Nos, a többi nő sem jobb. Minek beszélgessek hát velük a témáról? Ha már itt tartunk, sok írástudatlan kis prostival simán élvezetesebb beszélgetni, mint a sok “rendkívül okos” feminista picsával…

31Anna
Olvasó
31Anna

A prosti is ad valamit a pénzedért, különben nem mennél oda. A pék is elveszi a pénzedet, és ad neked kenyeret, mondhatni az éhségeden élősködik.

Ha képes vagy elvonatkoztatni a szexben, hogy a veled lévő ember hogyan érzi magát, miért csodálkozol, hogy egy kurvapecérrel nem akarnak hosszútávú párkapcsolatot a nők? Ugyanis ha erre képes vagy, van hozzá gyomrod, akkor a párkapcsolatban is képes leszel.

Játszol a szavakkal, de a lényeg ugyanaz: nem beszélsz a dologról, mert tudod, hogy visszatetszést keltene.

Gondolod, hogy engem érdekel, hogy te élvezed ezt a társalgást vagy nem?

A nők nem picsák. Ha valaki gy nevezi a nőket, ne csodálkozzon, hogy elkerülik. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nő a nőstény rövidítése.

Taiko
Olvasó
Taiko

Naooo, férfi meg a féreg rövidítése, te nagyon hülye, teee… :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem igaz, mert a férfias rövidítése.

Hunn
Újságíró

Kedves 31Anna!

Egyetlenegy kérdésem maradt csupán ezzel a témával kapcsolatban hozzád:

Tehát, ha mint mondod, a prostituáltak pusztán csak ugyanolyan szolgáltatók, mint a pék vagy a kőműves…

… akkor pontosan mi is a baj azzal, hogyha bárki is ugyanúgy igénybe veszi a szolgáltatásaikat, ahogy a pékét és a kőművesét is, ugyanúgy nem törődve azzal, hogy a pék vagy a kőműves élvezi-e ezt vagy utálja az egészet???

Na, ezt hívják úgy hogy SAKK-MATT, te ostoba picsa! LOL

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn!
Nem tudsz sakkozni!
A prostituáltak nem használják ki jobban a férfiakat, mint más szolgáltatók, Ebből a szempontból hasonlítanak csupán.

Erkölcsi szempontból viszont visszatetszőek a prostituáltak valamint a klienseik egyaránt. Ezért más a társadalmi megítélése a pékeknek mint a kurváknak.

Ilyen egyszerű a feloldása a te “zseniális” csapdádnak. :)

Hunn
Újságíró

Látom, kedves 31Anna, hogy annyira ostoba vagy, hogy meg sem értetted mit jelent az, amit írtam. SAKK-MATT, mint ahogy az előbb is említettem. Ostoba vén kurva, menjél aludni.

31Anna
Olvasó
31Anna

Szegénykém, azt hiszed, hogy ha sértegetsz, attól igazad lesz? Hogy mélyen érint a te szánalmas sértegetésed? :)

Deadpool
Újságíró

“Erkölcsi szempontból viszont visszatetszőek a prostituáltak valamint a klienseik egyaránt. Ezért más a társadalmi megítélése a pékeknek mint a kurváknak.”

Főleg azoknak a feministáknak szúrhatják a szemüket, akik még a magukra végzett házimunkáért is pénzzel vennék le a párjukat/államot. Inkább egy kurva mint egy feminista. ;)

31Anna
Olvasó
31Anna

Az ominózus cikk alatt többször kértelek benneteket, találjatok olyan magyar feminista szervezetet, bloggert, aki ezt ezt kéri. Nem sikerült egyikőtöknek sem. Nem találod megmosolyogtatónak, hogy csúsztatásra, hazugságra szorulsz a feministákkal szemben? Nincs olyan támadási felület, ahol ne kellene hazudnod? :)

Szerintem is jobban illik hozzád egy kurva, legalább ebben egyetértünk! :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Az összes feminista ilyen zsidóskodó.

Deadpool
Újságíró

“Az ominózus cikk alatt többször kértelek benneteket, találjatok olyan magyar feminista szervezetet, bloggert, aki ezt ezt kéri. Nem sikerült egyikőtöknek sem. Nem találod megmosolyogtatónak, hogy csúsztatásra, hazugságra szorulsz a feministákkal szemben? Nincs olyan támadási felület, ahol ne kellene hazudnod? :)”

Mire szorulok? :) Annácska, drága, hát hogy mondhatsz már ilyen csacskaságokat!? :) Hiszen magam voltam az egyik, aki mutatott neked egy ilyen cikket. Az emlékeid bizonyára megszépülhettek mások bosszantása közben, úgyhogy elevenítsük fel egy kicsit a történteket… ;)

Az előző részek tartalmából…

31: “Drága Szívecském, képzelődsz! Írj olyan szervezetet, magánszemélyt itt Magyarországon, aki ezt kéri! Hisztizel, képzelődsz! :)” (2020. június 15. hétfő 00:10)

Balton: https://wmn.hu/wmn-life/52905-a-tiszta-ruha-nem-magatol-maszik-ki-a-mosogepbol–a-lathatatlan-munkaert-miert-nem-jar-elismeres (2020. június 15. hétfő 07:51)

DP: Képzelődök, mi? :D Balton már megelőzött, de mutatok egyet neked én is:

“Mi lenne, ha egyszer az életben nem hálát adnának a fizetetlen és immár egyre inkább látható láthatatlan munkáért, hanem mondjuk fizetést?” (2020. június 15. hétfő 20:03)

“Szerintem is jobban illik hozzád egy kurva, legalább ebben egyetértünk! :)”

Nagyon köszönöm! Egy bizonyos szint alá nem megyünk. ;)

31Anna
Olvasó
31Anna

Kis Gyönygyvirág, kis Prüntyőke, drága pici Deadpool! Egyik cikk sem tartalmaz olyan kitételt, hogy bárki pénzt követelne akár az államtól, akár a partnerétől a házi munkáért.

Mondd, a kollégáidnak is kölcsönadod majd a feleségedet egy menetre? Vigyázz azért, hogy a feleséged ne munkaruhában menjen a szülői értekezletre!

Balton
Olvasó
Balton

Egyetlen Anácskánknak:
Deadpool-hoz kiegészítésül előbb: Nos megint szembejöttél magaddal, mondhatni volt ahogy szoktál. Tetszik a kitétel fogalomhasználatod,a linkeltek óta wmn-en már asszem 2 cikk foglalkozott ugyanezekkel. Időközben kiegészítve az érzelmi-házimunka fogalommal. méghogy a nők nem akarnak ösztönösen prostituálódni:), tudniillik örömmel úgy drágább ugye?
Azhogy nincsen egyik feminista szervezet profiljában, az nem csoda hisz tudjátok ti hogy mekkora faszság. Mondjuk péterffy meg a többi agytröszt folyamatosan megnyilatkozik róla, vagy a profiljában vagy valamelyik gréniumon ahol teret kap hozzá. De ezt noymja a metamatikus lánya meg a költőnőnk is, etc-etc.
Viszont te szemmel láthatóan fejlődsz, azzal hogy hunn-t kiakasztottad (mondjuk az nem nehéz) meg a másik kollégát is sikerült megszorongatni. Egyre jobb a technikád csiszolódik folyamatosan. Mondjuk ha a verklizésről leszoknál, akkor egész jól el lehetne veled vitatkozni.
Mesélhetnél magadról, persze az inkognítót szigorúan megőrizve.
Én nem hinném annyira gázul nézel ki vagy ne lenne kapcsolatod (férfival), szerintem nem is vagy idősebb. Bár a névválasztás nem túl szerencsés, arra utal a görcsössége hogy 30-on túl vagy de inkább a 40-hez közel, de ez inkább sejtés a hörcsöglogikátok alapján.

hunbagira
Újságíró

Na-na-na. 40eske, ha a szexualitást témát levisszük a piaci/anyagi viszonyokra. (De megy ez nektek ösztönállat szukáknak. Máshol meg skizófrén módon amiatt sírtok, hogy tárgyiasítva vagytok.)
Akkor a prostik azok a tőzsdei spekulánsokkal egy kategóriák, ugyanis mesterségesen torzítják a piacot, majd visszaélnek ezzel.:)

Taiko
Olvasó
Taiko

31Anna, ezt megerősíthetem, huszonéves fiatal kolléganőim jelentik ki, hogy nekik nem kell “hímkurva”. Attól meg egyenesen hányingert kapnak, ha megtudják, hogy prostinál járt a nekik udvarló férfi. Szóval ez a kulcs-lakat hasonlat sem fedi a valóságot amit mi férfiak oly hévvel hirdetünk és szeretnénk igaznak hinni.

Hunn
Újságíró

Taiko, biztos te is tudod, hogy a túlélés első számú parancsa az, hogy ne pofázzon mindent el az ember saját magáról. Nőknek meg aztán pláne ne. Te is pontosan tudod, hogy abban a pillanatban, hogy megnyílsz egy nő előtt, és elkezdesz saját magadról őszintén beszélni, elmondod a frankót hogy mi történt veled életed során és miért, megosztod vele a gondolataidat és az érzéseidet, abban a pillanatban tudhatod, hogy elkezdted a nőt lebeszélni arról, hogy legyen valami köztetek. Kussolni kell és hazudni. Nem kell hogy ismerje a lelkedet, nem kell hogy szeressen olyannak amilyen valójában vagy, mert nem fog. Tartson férfinak és tegye szét a lábát neked. Ennyire van szükség.

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn, ha ringyókat akarsz egy-egy éjszakára, akkor igazad van, ha feleséget, akkor az általad mondottak édeskevesek lesznek a sikerhez. Amit meg Annának írtam, azt nem én gondolom úgy, hanem a fiatal nők a környezetemben.

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn, és naív vagy, ha azt hiszed, hogy egy nő elől bármit eltitkolhatsz, olyan gyárilag beépített szenzoraik vannak, hogy egy terminátorba oltott tirannoszaurusz kutyafüle hozzájuk képest.

Daubnerrel hogy állsz?

Hunn
Újságíró

Hogy egy nő mit érzékel, az egy dolog, Taiko. Hogy miről győzi meg magát, az meg egy másik. A te dolgod az, hogy ne pofázz, ne mondj el neki dolgokat. Ha nem adod ki magad neki, akkor rejtélyes vagy, kitölti a hiányzó infók helyét a saját fantáziájával. Nem kell ismernie téged és a lelked titkait ahhoz, hogy szétrakja a lábát, gyereket szüljön, vagy csináljon egy szendvicset.

Értem én az alapvető késztetést minden férfiban, hogy megossza azt, ami a fejében van a párjával. Azt hiszed, hogy bennem nincs meg ez a késztetés? Azt hiszed, én nem szeretném, ha megértenének? Ha beszélhetnék, ha bízhatnék bennük? Ha ellazulhatnék a társaságukban, ha önmagam lehetnék, ha támogatnának? Azt hiszed, hogy nekem nem kell erőfeszítéseket tegyek ahhoz, hogy ne pofázzak? Ugyan. Nagyon nehéz. De tudom mivel jár az, ha megteszem.

Ha elárulod, mi az a Daubner, akkor megmondom hogy állok vele. Rágugliztam ugyan, de így sem sikerült kiderítenem, mi az. Úgyhogy segítened kell a pontosításban.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Ez csak egy mai mítosz, amit a nők találhattak ki magukról. Természetesen vannak szenzoraik, de közel sem olyan finomak, mint ahogy állítják.

Hunn
Újságíró

Nem azt állítom, hogy az általam mondottak elegendőek a sikerhez, Taiko. Azt mondtam, hogy ha az általam mondottakat nem tartjuk be, akkor garantált a sikertelenség.

Miért, ha van egy feleséged, akkor elkezdhetsz neki őszintén pofázni, megosztani vele a lelki életedet? Hogy milyen vagy valójában? Félelmeket és reményeket, bizonytalanságokat és kételyeket, megnyugtatást és támogatást várva? Ezt a feminista pszichológusok mondják, hogy a férfiak nyugodtan kimutathatják a sérülékenységüket a nők előtt, és attól csak jobban fogják szeretni őket, mert hogy az milyen emberi, szemben a toxikus maszkulinitással. Lófaszt! Garantált válás!

Különben is, aki elmondja a feleségének, hogy kurvázik, az bármi is történi, megérdemli. Aki elmondja a huszonéves kolléganőinek, hogy kurvázik, az is megérdemli. Lefogadom, hogy amelyik közülük rezsikiegészítésként a kupiban szopja a faszt, vagy az egyetem mellett escortozott, az nem ugatja el a férfikollégáknak. Mert nem teljesen elmebeteg. Mi sem vagyunk azok. NE POFÁZZ: ennek a parancsnak a betartása a siker egyik záloga.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! “Ne pofázz”, de te mit szólnál, ha a barátnődről kiderülne, hogy prosti volt? Na ugyanilyen, ha egy férfiről kiderül, hogy kurvázott. Eltitkolhatod, de nagy valószínűséggel úgyis kiderül, ami boríthatja a párkapcsolatodat. Ringyó férfi nem alkalmas párkapcsolatra!

Hunn
Újságíró

Volt olyan nőm, aki az volt, kedves 31Anna, eléggé szeretett. Mármint nem úgy értve hogy ex-prosti, hanem konkrétan “dolgozó nő”, ahogy azt mondani szokták. Ma már nyilván nem kezdenék vele. Fiatal voltam, no. Én értéktelennek tartottam magam, ő ezek szerint – így utólag belegondolva – nyilván nem annak látott.

Amit javasolnék, hogy nézz utána az általad használt kifejezéseknek. A magyar nyelvben a “hímringyó” kifejezés az nem a kurvázó férfit jelenti.

31Anna
Olvasó
31Anna

A múltkor nem te írtad, hogy még soha nem volt párkapcsolatod?

Ringyót írtam, nem hímringyót. Ringyók azok az emberek, akik nagyon gyakran váltogatják a szexuális partnereiket.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ringyók azok a nők, akik kurvák, ribancok és lotyók.

Hunn
Újságíró

Ó, hát te azt szertetted volna, ha soha nem lett volna semmiféle párkapcsolatom senkivel, mi, kedves 31Anna? Az esne igazán jól annak a gyönyörű feminista lelkednek, mi, baszod?

Ringyónak pedig kifejezetten azokat a NŐKET hívják, akik gyakran váltogatják a partnerüket, nem pedig általánosságban azokat az embereket.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn, üldözési mániád van. :)
Nem, a ringyó szót férfira is használják. Egyre inkább. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

A ringyó szót rátok használják panna.

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem, kistigris. A férfiak is lehetnek ringyók, ha gyakran váltogatják a partnereiket.

Naooo
Olvasó
Naooo

Azok a kujonok, tudod akiknek ti nők bedőltök, mint az ovodás a cukorkának.

Balton
Olvasó
Balton

Nem-nem, azok a menők vagy alfák vagy álompaseek.
De jelzem azok nem a partnereiket váltogatják gyakran hanem a ígényes és/vagy luxuskategóriát. Kicsit olyan mint a nyaralásokkal amikor megteheted hogy tavasszal punci-szigeteken, nyáron kurva-magasokban, télen meg ötcsillagosribansz-szállodában pihensz meg. Ezek a lányok gondosan tiszták és illemtudóak, mondhatni angyalok. Lásd az a magyar milliomos fószert, aki végigkúrta az összes coca-cola ezüst lányt.
Amire inkább gondolsz azt meg a kereslet-kinálat viszony szabályozza, nem kell ám széttenni minden kósza ígéretnek a lábakat, meg egyből ó alakot kanyarítani az ajkakra, ha megcsap a pénz-pénisz ígéretes szag kakaofóniája…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amit meg Annának írtam, azt nem én gondolom úgy, hanem a fiatal nők a környezetemben.

“Akkor higgyél nőnek, amikor ló legel a sírján……”

Taiko
Olvasó
Taiko

moon, nem tudom, de én azt látom, hogy ezek a huszonéves lányok sorba rugdossák ki a “hímkurva” és prostizós pasikat akik közelednének hozzájuk.
Engem nem érdekel a téma különösebben, azt meg már olvashattad tőlem, hogy én személy szerint undorodom a prostiktól, de amúgy nem érdekel és nem érint ha valaki igénybe veszi őket. Nekem semmi közöm nincs és nem is lesz más férfi szexuális életéhez.
Itt azért az írásaimból kiderül, hogy én nem tudok szolidaritást vállalni más férfi szexuális nyomorával, dalolhatnám úgy is: hogy az állása, meg a ki-bejárása, meg a golyóinak a ringása nem tartozik rám. Oldja meg mindenki úgy, ahogy tudja.

Hunn
Újságíró

Pontosan, Taiko. Nagyon igazad van. Ez pontosan így működik.

31Anna
Olvasó
31Anna

És ezek a bölcs tanácsok hozzásegítettek téged a hosszútávú párkapcsolathoz? Ha egy estés kapcsolatokra vágysz, ám legyen. De akkor te is roastie vagy!

Naooo
Olvasó
Naooo

Nőnek akkor higgyél mikor ló legel a sírján.

Naooo
Olvasó
Naooo

A nők rohannak hetediknek szopni a faszát, ha megtudják épp 6 nő szopja egyszerre.

hunbagira
Újságíró

És ez szar is a kesma-csoport része. Ismét szép példa vityuskáék janus-arcú “konzervatizmusára”.

hunbagira
Újságíró

Igen, az erkölcs is ott kezdődik, ahol a lehetőség. Tulajdonképpen nem más, mint a lehetőségről való önkéntes lemondás.

31Anna
Olvasó
31Anna

Te szerencsétlenség, nem érted, miről beszélünk! A vita arról szól, hogy egyesek szerint az erkölcsi züllésnek társadalomromboló hatása van. Nos, ha ez így van, akkor ezért a férfiak épp úgy felelősek, mint a nők, hisz a “zülléshez” legalább két ember kell. Ha már szerintetek a nők annyira felelőtlenek és nem törődnek a társadalommal, akkor a felelősségteljes, okos, előrelátó férfiak miért züllenek velük? Ha a férfit eléri a női ármányos csábítás, a társadalomért aggódó bölcs férfiú miért nem mond nemet? Máris nincs züllés! Hol van a férfiak felelősségérzete, hol van a társadalom jövője iránti aggodalom?

Mellesleg marhaság, amit írsz. Minél több kapcsolata van egy férfinak a tartós kapcsolat előtt-után, annál nagyobb az esélye. hogy a tartós kapcsolat alatt sem lesz hűséges. A férfiak elkurvulása épp úgy káros a társadalomra nézve, épp úgy szégyen, mint a nőknél. Sok politikus belebukott már abba, amit te dicsőségnek gondolsz egy férfi számára, ami jól mutatja a társadalom ítéletét. Bizony, azok a férfiak, akik váltogatják a partnereiket, nem kevésbé kurvák, mint a nők.

Szerinted nem családromboló, ha a derék családapák épp “dicsőséget” keresnek? Vagyis a szexuális züllés mégsem társadalomromboló?

Naooo
Olvasó
Naooo

A zsidók a felelősek érte, meg a könnyelmű nők.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

31 Anna: Nincs itt semmiféle vita, csak te trollkodsz folyamatosan.
Az, hogy egy férfi és egy nő egy jót dug, abban alapvetően nincs semmiféle züllés még akkor sem ha nem házasok. Sőt akkor sem ha az illető férfi pl. nős és a szeretőjével dug. Sőt kivételes esetekben házas nőknek is volt szeretőjük (pl. az illető hölgynek volt egy 30 évvel idősebb öreg férje). A lényeg az, hogy attól, hogy egy férfinek van szeretője, attól még a családját a legnagyobb becsben tudja tartani, és továbbra is szereti a feleségét. Lényeges, hogy itt normális intelligens, kultúrált, hagyománytisztelő férfiről van szó, aki nem abban gondolkodik, hogy ha egy másik nővel is dug, akkor ezért majd elhagyja a családját és átáll az új nőhöz. Ezt az átállást a nők találták ki, mivel nem bírják elviselni manapság, hogy a kanjuk más nőt is szeressen. Sajnos a feminizmus elterjedésével normális nők sem tudják elviselni, hogy a férjük “félrelépjen”, pedig ez normális egy megfelelő egzisztenciával rendelkező férfi számára, és a modern korig ez teljesen elfogadott is volt.
Bármennyire is lehetetlen számodra felfogni, de a férfi és nő nem egyenrangú, ebből adódik az is, hogy amit a férfinek (nem minden férfinek!) lehet, az a nő számára tilos. Pl. egy családanya számára félrelépés.
A kultúra ott kezdődik, hogy valaki belát lényeges természetes dolgokat, el tud vonatkoztatni, szimbólumokban bír gondolkozni. Pl: a férfi az aktív, a nő a passzív – a férfi a Mars, a nő a Venus – a férfi a nap, a nő a hold – a férfi a földműves a nő a föld, stb. A modern kor eltörölte a vallást, a kultúrát és kihirdette a materializmust, a demokráciát és ebből származnak az olyan szörnyszülöttek, mint a feminizmus, ahol a nő és a férfi (jó esetben) ugyanolyan.

Taiko
Olvasó
Taiko

Kerhani, na menj vissza gyorsan az anyád csecsére, ott van még a helyed, ne akarj itt müllerpátyoskodni. Nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek rajtad.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Taiko, ha neked ez a színvonalad, akkor te meg az apád f@szára menj vissza.

Meske
Olvasó
Meske

.

tomgal
Olvasó
tomgal

“A lényeg az, hogy attól, hogy egy férfinek van szeretője, attól még a családját a legnagyobb becsben tudja tartani, és továbbra is szereti a feleségét. Lényeges, hogy itt normális intelligens, kultúrált, hagyománytisztelő férfiről van szó, aki nem abban gondolkodik, hogy ha egy másik nővel is dug, akkor ezért majd elhagyja a családját és átáll az új nőhöz. Ezt az átállást a nők találták ki, mivel nem
bírják elviselni manapság, hogy a kanjuk más nőt is szeressen. Sajnos a feminizmus elterjedésével normális nők sem tudják elviselni, hogy a férjük “félrelépjen”, pedig ez normális egy megfelelő egzisztenciával rendelkező férfi számára, és a modern korig ez teljesen elfogadott is volt.”

Itt csöppet el vagy ám tévedve, ugyanis ez férfi észjárás, az, hogy mi játszódik le a nődben és ő hogyan éli meg,annak köze nincs ahhoz , hogy egy férfinek ez csak egy dugás. Továbbá a szeretők többsége ( ezért célszerűbb akkor már kurvához-régen kupiba járni), többre vágyik egy szerető státusznál, előbb-utóbb bekavar, vagy felcsináltatja magát stb. Ezt egy kolléganőm fogalmazta meg egyszer, egy eltűrt szerető, aki felett szemet hunynak mindig Damoklész kardja a család, a feleség szemszögéből. A szerető egyre jobban kötődik (pláne ,ha neki is jó a szex) a férfihoz,érzelmileg egyre jobban függővé válik.

” attól, hogy egy férfinek van szeretője, attól még a családját a legnagyobb becsben tudja tartani, és továbbra is szereti a feleségét”

Ez különösen hatalmas csúsztatás, aki pénzt és időt vesz el a családjától (hisz ameddig kúrogatja a szeretőjét, azt az időt a családjával is tölthetné) – és mire panaszkodik mindenki, hogy semmire sincs ideje, nincs idő minőségi családdal töltött időre- ez nem a család becsben tartása és a felesége “szeretése”.

” normális nők sem tudják elviselni, hogy a férjük “félrelépjen”, pedig ez normális egy megfelelő egzisztenciával rendelkező férfi számára, és a modern korig ez teljesen elfogadott is volt.”

A kupiba járás volt elfogadott,a szerető tartás kevésbé. Feleség oldaláról meg szintén nem elfogadott, hanem eltűrt volt, mert anyagilag ki volt szolgáltatva a legtöbb, nem igazán tudott ellene tenni, ha akart volna se.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Hidd el nem vagyok eltévedve, van valami tapasztalatom. Tudom, hogy roppantó fárasztó szeretőt tartani, azt is mondhatnám, hogy nem éri meg. Viszont az, hogy a nő mit érez, meg mit fog és akar csinálni, az nem egy kőbe vésett szabály. A nő addig megy el amíg elmehet. Qrva gazdagnak, időmilliomosnak, és rengeteg energiával kell rendelkezni ehhez férfi részről. Mondjuk rengeteg nő baszik mostanában egyszerűen karrierből, ott vajon mit érez a nő szerinted? Elárulom, semmi különöset, ez simán belefér nála mindenféle gátlás nélkül, ahogy az is, hogy a munkahelyén dugassa magát a neki tetsző férfiakkal szórakozásból. Viszont ha egy nem idő és pénz milliomos férfi szerzi meg szeretőnek, akkor el-utóbb szenvedni fog “szegény”, és addig nem nyugszik amíg szét nem rúgja az illető családját, vagy mehet a dolgára.
Kupiba járás meg nem alternatíva egy igényességi szinten.

Balton
Olvasó
Balton

Akkor szerinted miért születnek olyan viccek, amiknek a poénja az hogy azt mondja az asszony a szeretőre hogy a miénk azért szebb nem?
Innen látszik hogy nem ismersz olyan alfákat, akiknek a napi-heti-havi programja úgy van felépítve hogy az asszony mellett benne van a szerető is alapértelmezetten.
Mondjuk a damoklész kardja mindíg ott van az igaz, és ilyenkor bármennyire is elismerően néz az alfára az ember, kéjesen elröhigcsel amikor az asszony viszi a cucc felét+ ilyenkor a szertők is lépnek a megkopasztott kakas mellől.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pont ez a lényeg ,igen néhány alfa megteheti, a kb. 10-20 %, de még ott is lebeg az a bizonyos kard.

De itt általánosítva beszélt Kerhani : ” Lényeges, hogy itt normális intelligens, kultúrált, hagyománytisztelő férfiről van szó ”

Átlagjózsi ,vagy akár picivel felette nem igazán teheti meg.Ez messzemenően a többség.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Nem mondtam, hogy bárki képes szeretőt tartani. A hozzászólás lényege az volt, hogy ez önmagában még nem züllés, ahogy troll 31 Anna írta.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez a te erkölcsi felfogásod és nagyon sok embernél nem ez. Nem kizárólag nőknél, férfiaknál sem. Aki időt és pénzt vesz el a családjától , vagy esküt szeg,az züllés. Ez meg az én erkölcsi felfogásom.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Nem is olyan rég, még nekem is ez volt a felfogásom, mint a tiéd, csak azóta rájöttem, hogy ez nem így van. Milyen eskü szegés van ilyenkor egyébként?

Reszet Elek
Újságíró

Házassági eskü: “…Hozzá hű leszek, vele megelégszem…”

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért hívják ESKÜvőnek , akár anyakönyvezető , akár “ Isten színe előtt”, de számomra az egymásnak tett ígéret is ezt jelenti.

Elek innen idézett:

http://feltamadas.hu/a-hazassagi-esku-szovege/

kerhani2
Olvasó
kerhani2

De azért remélem ti vallásosak vagytok, ugye?
Mert akkor azt is tudjátok, hogy Isten és a jó asszony megbocsát…

tomgal
Olvasó
tomgal

És közben reménykedjünk, hogy az asszony Jimmy és nem filmrajongó ( Isten megbocsát, én nem ) :)

Reszet Elek
Újságíró

Én nem vagyok az és nem is gondolom hogy ez a kérdés ilyen egyszerű lenne.

szombathk
Olvasó
szombathk

Istent Igen a feleséged nem. Három dolog történhet:nem fog benned megbízni, elveszíted a tiszteletét és a megbecsülését. Ha nem válik el vagy a gyerekek miatt vagy gazdasági okokból teszi. Rosszabb estben a lányodat is ferfi gyűlölölövé neveli.

Reszet Elek
Újságíró

Attól függ milyen nő.

Deadpool
Újságíró

Volt olyan barátnőm, aki különbséget tudott tenni megcsalás és megcsalás között (egyébként ő volt a legintelligensebb is az exeim közt), és nem ilyen szélsőségesen állt hozzá a félrelépéshez, mint ti. Lehet hogy nem minden nő ilyen végletesen kicsinyes? :)

szombathk
Olvasó
szombathk

Más minőség ha együtt élsz valakivel lazán, komolyabb elköteleződés nélkül és más ha gyerekeitek vannak. Milyen mintát adsz a fiadnak milyet a lányodnak?

Hunn
Újságíró

Meggyőződésem, hogy – házassági eskü ide vagy oda – hűséget csak olyan nő várhat el a férjétől, aki szüzen ment férjhez, a férjére áldozta a legszebb éveit (20-30 között) és szült neki legalább egy gyereket.

Amelyik nő ezt nem adja meg “élete párjának”, a “nagy Ő”-nek”, annak semmilyen alapja sincs hűséget követelni vagy a hűtlenségen felháborodni.

Szóval első körben ha egy nő ezt megadta élete párjának, akkor elkezdhetünk beszélgetni arról, hogy mennyire tróger a férfi, ha ennek ellenére mégis megcsalja a nőt.

De amíg a nők ezt a minimális alapot sem hozzák, addig nincs is miről beszélgetni. Elmondani, bevallani sincs mit. A nő megcsalása, a férfi hűtlensége ebben az esetben magától értetődő.

Ringyóknak nem tartozunk hűséggel!!!

31Anna
Olvasó
31Anna

Miért veszi feleségül az általad említett derék, tiszta, nem használt szerszámú férfiember a “ringyót”?

Közli-e előre a “ringyóval”, hogy nem lesz hozzá hűséges?

Hogyan akarja elérni az erkölcsös férfiú, hogy a “ringyó” tűrje a hűtlenséget és ne rúgja ki ingen hamar páros lábbal?

Hunn
Újságíró

Hogy miért veszi feleségül, kedves 31Anna? Azért, mert a mai világban már senkinek nem jut más, csak használt pina, viszont az ember mégiscsak szeretne gyereket.

Természetesen nem közli. Az ember nem osztja meg a gondolatait egy nővel.

Úgy, hogy egyrészt nem közli a nővel, másrészt ha mégis kiderül, akkor megrántja a vállát, hogy ez van. Azonkívül úgy viselkedik vele, hogy a nő tudjon róla, hogy lehúzásos és gyerekkel együtt elköltözős válás nincs, még akkor sem, ha azt az állam minden erejével támogatja, és minden barátnője ezt csinálta, ugyanis a házasság a sírig tart (magyarul elássa a nőt a hátsó kertben, ha az bepróbálkozna ezzel).

szombathk
Olvasó
szombathk

Nem irigyellek. Ennyi dühhel és bosszú vággyal nehéz lesz bármilyn kapcsolatot elkezdeni, fentartani.

Reszet Elek
Újságíró

comment image

szombathk
Olvasó
szombathk

Kedvelem a provokációat:)

Hunn
Újságíró

Tudod, szombathk, mostanában gyakran úgy érzem, hogy számomra már sokkal fontosabb az, hogy kamatostul visszaadjam a nőknek mindazt, amit eddig kaptam tőlük (azt meg pláne, amit nem), mint hogy sikeres hosszú távú párkapcsolatom legyen.

Tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy a jelenleg a társadalomra általánosan jellemző, feminista alapokon nyugvó párkapcsolat nekem úgy, ahogy van, NEM KELL!

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Igazad van a szüzességgel kapcsolatban, viszont az az “idill”, ami arról szól, hogy a pár élete végéig forró szerelemben tengerpartra és wellnessezni jár, szintén egy lila gőzös női képzelgés. Vannak jócskán akik ezt csinálják, de ez csak a nő érdekeit szolgálja a papucs férj meg kielégíti azt. A férfi életfeladata ettől sokkal több, amibe természetesen beletartozik az is, hogy hálás gyermekei anyjának, és a családi tűz őrzőjének, de a gyeplő folyamatosan a kezében van.

Reszet Elek
Újságíró

Azért ez szerintem nem teljesen így van. Könnyű volt kikötni, megkívánni a szüzességet akkor, amikor 16-18 év körül házasították ki a nőket (még úgy sem mindig ment), noha társadalmi szinten is elzárták őket az esetleges kalandok lehetőségétől. Manapság viszont alsó hangon is 24-26 év a házasulási korhatár (meg jóval feljebb). Persze nem kellene felsőoktatásba mennie tudjuk, de kétkeresős családban gondolkodva ez sem igazán elkerülhető.

Mindezt úgy hogy évekkel korábban érnek a lányok, mint századokkal ezelőtt. Köszönhetően az egészségügyi ellátásnak, az étrendnek. Akár kilenc-tíz évesen menstruálnak, tizenegy-tizenkét évesen már maszturbálnak, tizenhárom-tizennégy évesen meg elveszítik a szüzességüket. Legalábbis egy tekintélyes részük.

Őszintén olyan nővel nem is lenne jó az ágyban, aki huszonxévesen még szűz. Valószínűleg már befordult tőle, gátlásokat épített ki.

Szóval nem ésszerűek az elvárásaid. Ha találsz egy kis farokszámú, sorozatos monogámiában élő nőt a megfelelő értékrenddel és családi mintákkal, az már bőven feleséganyag. Sajna belőlük is egyre kevesebb van.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Miért is ne lehetne elvárás a szüzesség? Azért mert most már nem így van? Ez komoly?
Azért nem lehet elvárás, hogy a lányok 30-35 éves korukig azzal, akkor, és annyit baszhassanak amennyit akarnak? Aztán úgy árulhassák a rothadt barackot és a fonnyadt virágot mintha friss lenne?
Maradjunk annyiban, hogy normális helyeken most is elvárás, ugyanúgy, mint régen itt is.

Meske
Olvasó
Meske

Mire a lány felnő és 20-22 éves lesz, már túl van két-három szerelmen (és én itt nem azokról a lányokról beszélek, akinek az ajtaján forró a kilincs és izzik a zsanér). Gyerekes szerelmek, plátói, viszonzatlan, elkésett szerelmek. Ám egy idő után ezek az érzések-vágyak viszonzásra találnak és ha egy nő igazán beleszeret egy férfiba, akkor előbb vagy utóbb odaadja magát neki.
Nem hallottam még olyat, hogy egy férfi azt mondta volna, hogy mivel nem ő lesz ennek a nőnek a férje, ezt a közeledést vissza is utasítja vagy hogy egy nő úgy gondolta volna, hogy bár te vagy a Nagy Szerelmem, de nem te leszel a férjem, szóval… csupán csak csókról lehet szó.
Mert a női szerelemben mindig az aktuális partner az igazi.

Ritka, hogy a lány első szerelme egyben a férje is lesz. Néhány férfit megismer, néhányban, akiről azt hitte, talán az igazi, pedig csalatkozik. Vannak férfiak, akik meg benne csalódnak. Vagy a családjaik egymásban. És keres tovább, míg szerelme “megérik”.

Persze akadnak nők, akik később érnek, tovább őrzik szüzességüket (mondjuk vallásosak vagy egyéb…). Ám az ilyen nők általában másképp is gondolkoznak, emiatt gyakran a társasági élet perifériájára szorulnak, gúnyolják őket, nevetségesnek, beképzeltnek tartják őket vagy félnek tőlük (nehéz ilyenkor boldogulni, ha az ember lányát olyan társak veszik körbe, akiknek élete szexuális fejlődésük aktualitásánál fogva leginkább lepedőakrobatikáról és ágytornáról szól).
Ezért szűk a baráti közösségük is. Alig látni őket.

Hunn
Újságíró

A jelenlegi tragikus helyzetben annyit azért mindenképpen tehetünk, Reszet Elek, hogy minél inkább tudatosítjuk a nőkben azt, hogy egyáltalán nem nyújtanak nekünk annyit, mint ahogy ők képzelik…

31Anna
Olvasó
31Anna

Igen, az antifeminista erkölcs ilyen, ez kétségtelen, ezt tökéletesen leírtad. :) Csoda, hogy a nőknek ez a felfogás nem felel meg?

A családanya számára miért tilos a félrelépés? :)

Hunn
Újságíró

Azért mások a férfiakra és a nőkre vonatkozó, megcsalással kapcsolatos erkölcsi szabályok, , kedves 31Anna, mert mindkét nem esetében mások a megcsalásból fakadó esetleges következmények. Ez ilyen egyszerű, és teljesen logikusan alakult ki az emberi társadalomban.

31Anna
Olvasó
31Anna

A következmény mindenképpen az, hogy a párodat megsérted, megalázod, megszeged az adott szavadat, elveszted a bizalmát. Azaz megérdemled, hogy páros lábbal kirúgjanak.

A mai világban pedig, ahol van apasági vizsgálat, fogamzásgátlás, a következmények nem is annyira különböznek.

Hunn
Újságíró

Ezek lényegtelen dolgok, kedves 31Anna, hiszen ezek olyan modern fejlemények, melyek semmit nem változtattak azon, ahogy az ember agya a helyzetet értelmezi. Az ember agya a helyzetet pedig úgy értelmezi, hogy a nő félrelépésével kakukkfióka kerülhet a fészekbe, a férfi félrelépéséből azonban a nőnek semmi kára nem származik ha a férfi hozzá megy haza.

hunbagira
Újságíró

Arról nem beszélve, hogy a nő a megcsalás után nem szokott hazamenni.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

31 Anna: Arról beszélj inkább, mit keresel te ezen az oldalon?
Az már nyilván átjött, hogy egy mondatodat sem értékeli senki, néhány szintén szüfrazsett pontozón kívül. Jó tanácsokat te sem fogadsz el senkitől. Akkor meg mi a bánatos rossebnek rontod itt a levegőt?

Apropó, a többiektől kérdezném mi lett Serial-lal? Sikerült kitenni?

hunbagira
Újságíró

Jól megmondhatja magáét itt, a mocskos hímsovinisztáknak.:D Mert ugye a feminista oldalakon a legapróbb egyet nem értésért is bannolás jár. Így kénytelenek idejönni.:D

szombathk
Olvasó
szombathk

Azért mert anya vagy es a te viselkedési mintád meghatározó lesz a gyerekeid éetében. Hogy akarsz fiadnak mintát adni? Megfoh tudni valaha egy nőben bizhi ha azt tapasztalja, hogy az anyja hűtlen? Milyen mintát mutatsz a lányodnak?

X Y
Olvasó
X Y

Ha utánanéztek, milyen egészségkárosító hatásai vannak vagy lehetnek ennek az oltásnak (pl. súlyos betegségek és korai halál), akkor könnyen rá lehet jönni, hogy itt üzletről van szó, méghozzá erkölcstelenről. Ezt akarják most a fiúkra is kiterjeszteni, a feminista egyenlősdi jegyében. Mindössze erről van szó, pénz és betegségipar.
https://www.vilaghelyzete.com/2015/05/betegen-es-becsapva-lanyok-hpv-oltas.html

Kalman
Újságíró

Pontosan. Egyrészt nem kellene mindenkinek mindenkivel összefeküdni, akkor nem terjedne. Másrészt pedig akinek jó az immunrendszere az kigyógyul belőle magától. Harmadrészt pedig a méhnyakrák és a HPV közötti korreláció nem bizonyított, hogy oksági viszonyt is jelez. Simán lehetséges, hogy egyszerűen az a magyarázat rá, hogy akinek valamiért gyengébb a szervezete, abban elszaporodik a HPV és rákra is több esélye van.

A mérleg másik serpenyőjében viszont egy rakás mellékhatás van. Én nem adatnám be, ameddig nem lesz kötelező, az biztos.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

…és a koronavírust meg a billgéc csináltatta a Soros pénzén!

Naooo
Olvasó
Naooo

Így van, sorosnak meg nincs pénze, másét lopta el.

tobbneju
Olvasó
tobbneju

A Puskás Petit is be kellene oltani….. Ha csak a fele igaz, már akkor is pontos látlelet a “modern nő” erkölcseiről. Szerintem ha kőműves lenne és a világ összes nőjét szeretné megbaszni, akkor nem ezek a számok lennének. :-) https://24.hu/szorakozas/2020/09/25/nyero-paros-2020-dallos-bogi-puskas-peti-egyejszakas-kaland-video/

Marcell
Olvasó
Marcell

Ez a Puskás Peti szerintem két kapura játszik, lehet hogy ennyi szexuális partnere volt, hogy mind nő volt-e, arról vannak kétségeim.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez meg már shaming language……., biztos, hogy a farka is kicsi, meg buzi is……, vagy csak savanyú a szőlő……

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Marcell, azért ott volt a csaja, aki azért nem egy rossz bőr. Nem hazudott a csávó.