Bull War
31 megosztás

Egymillió forintot csalt ki egy nő a társkeresőn naiv férfi áldozatától

Egy társkereső oldalon ismerte meg áldozatát a 29 éves debreceni nő. Kezdetben az ismerkedés keretei között üzeneteket váltottak, később telefonon is beszéltek. Ezen beszélgetések során hálózta be áldozatát a randiszédelgő, csaló nő.

“Itt a baba! Hol a baba?” – A kép illusztráció

A nő azt állította magáról, hogy válófélben van, de nem tud elköltözni, mert nincs pénze kifizetni a férjét a közös lakásukból. Annak ellenére, hogy soha nem találkoztak, a segíteni kész fehérlovag először 200.000 forintot utalt az önmagát sajnáltató nőnek. Ezt követően a nő különféle újabb és újabb indokokat talált ki, hogy még több pénzt csaljon ki a magányosságában vélhetően ítélőképességét vesztett áldozatától. Ugyan ismeretségük továbbra is nélkülözte még a személyes találkozást is, nemhogy egyebeket, a férfi mégis többször is utalt neki pénzt, összesen egymillió forintot, egészen addig amíg a nő egyik napról a másikra nyomtalanul eltűnt. Ekkor tett feljelentést a férfi. A rendőrségnek sikerült kiderítenie, hogy a nő már a társkeresőre se a saját adataival regisztrált. Álnevet használt, a koráról se mondott igazat, kamuképeit is az internetről töltötte le. Ennek ellenére a rendőrség sikeres nyomozást hajtott végre, az elfogott nő a rendőrségen mindent beismert. Csalás miatt indult ellene eljárás.

Egyre inkább szaporodnak az ehhez hasonló bűncselekmények. A nők általi elkövetett kifosztások jól felismerhető szokásos forgatókönyvet követnek. Tulajdonképpen csoda, hogy az intimitásra kiéhezett férfiak rendszeresen beleesnek az egyébként átlátszó csapdába. Kedves magányos, interneten nyáladzó manginák, vigyázzatok a pénzetekre, ne utaljatok ismeretlen nőknek, mert nemhogy szeretet és szexet nem kaptok cserébe, hanem még a pénzeteknek is bottal üthetitek a nyomát!

Forrás: Az Origo híradása nyomán

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
31 megosztás


62
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
53 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
boszigeorg1945HunnMarcellDeadpool Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
X Y
Olvasó
X Y

A tanulópénzt meg kell fizetni, a csalót meg kell büntetni.

Nem szorosan a témához tartozik, de ez még durvább, legális női bűnözés:

hivatalosan működő magyar buzinő-társaság által óvodás és kisiskolás gyerekeknek készített perverzió-propaganda:

https://index.hu/belfold/2020/09/23/meleg_transznemu_es_leszbikus_hosok_az_uj_mesekonyvben/

Na ez az amit súlyosan büntetni kellene.

boszi
Olvasó
boszi

Ez is megérne egy cikket

Horvath Anton
Olvasó

Van még hova fejlődni, a RedPill még elterjesztésre vár sajna.

caudino
Olvasó
caudino

Pont ma olvastam egy cikket, valami felmérés, hogy milyen sok a szingli férfi itt MO-on.
Fakebook-on volt a cikk, alatta persze többszáz hozzászólás.
A férfiak panaszkodtak, hogy a nők válogatósak, esélyt sem kap az átlag faszi.
A nők meg, persze, mert a férfiak igénytelenek, meg a pocak, a borosta, a kopaszodás, meg hogy a szemét férfi nem akar olyan nőt, akinek már van gyereke… ésatöbbi. Ja meg persze “na megjött az incel commando” és hasonló okosságok.
A férfi panaszkodóknak sok igazságuk volt, bár a big picture (red pill) nem volt meg a többségnek.
De ami engem zavar: miért kell mindezt NŐKKEL megbeszélni? Mi jó jöhet ki abból? Mire számitottak?
Szóval nagyon kell a red pill, vagy a black…

Amúgy kiváncsi lennék, arányaiban mennyi férfi “red pilled” MO-on. Persze, nem lenne könnyű ezt definiálni se… Biztos van aki született red pill, és nem is olvasmányaiból, videókból szedte fel. De ez mégis kicsit más, ez a tudás, mint mondjuk a MGTOW, hogy lehetsz úgy MGTOW, hogy életedben nem hallottál a MGTOW irányzatról.

Ja, és ha megvan az arány, akkor más országokban milyen lehet az arány? Gyanús, hogy nyugatabbra kicsit nagyobb, mert ott a feminizmus is előrébb jár.

Horvath Anton
Olvasó

Na igen, amíg nem hallottam az MGTOW kifejezést, addig nem tudtam hogy az én gondolkodásmódomat öt betűvel le lehet írni :D De egyébként nem csak a férfiak panaszkodnak:
https://youtu.be/Y4E8qEDi_xg

31Anna
Olvasó
31Anna

Így igaz, egy igazi férfi nem beszél meg semmit egy nővel. Egy igazi férfinak nincs szüksége a nőkkel való kommunikációra, mert a Red Pill pontosan leírja, milyenek a nők, így az a célravezető, ha az igazi férfiak egymás között szidják a nőket. Azokat a rettenetes nőket, akik bántják a derék, jellemes, megingathatatlan erkölcsökkel bíró férfiakat! :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Tisztelt Közgyűlés! Megtennétek,hogy senki nem reagál a poszterina provokációjára? Azt már tudjuk mi van ha írunk neki , kíváncsi vagyok hogy viseli ha nem veszünk tudomást róla.

31Anna
Olvasó
31Anna

Helyes, a Tisztelt Közgyűlés legyen szíves eleget tenni a fenti hozzászóló bölcs kérésének! Tekintettel arra, hogy a Tisztelt Közgyűlés tagjai többnyire érvek helyett személyeskedésekkel válaszolnak, én támogatom a javaslatot! :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Már ezerszel le lettél alázva, de nem tanulsz belőle ancsicska.

31Anna
Olvasó
31Anna

Történetesen te is érvek helyett személyeskedsz, üres locsogás, amit írsz. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Neked ennyire fájnak a tények? Hát csak fájjanak.

31Anna
Olvasó
31Anna

A dolog neked fáj, te szólítottál meg! :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Fényt gyújtottam sötét fejedben, de gyorsan elfújtad.

Meske
Olvasó
Meske

Szia 31Anna.
Úgy vélem, mindig is voltak és lesznek is olyan emberek, akik mások gyengeségein (kiszolgáltatott helyzetükön, vágyaikon, hiszékenységükön) nyerészkednek. Mindegyiknek megvan a maga profilja, milyen “adottságokkal” rendelkezik és azt milyen típusú embereknél tudja sikeresen felhasználni.
Vannak unokázós csalók, vannak akik másnak adják ki magukat (pl. rendőrnek, közmű leolvasónak stb. a lista végtelen, mert az újonnan alakuló közeg, új lehetőséget teremt), visszaélnek a bizalommal és rossz hírét keltik a produkcióban megformált szerepnek.
Ez itt egy férfi oldal, tehát a férfiak nézőpontjából fognak véleményt alkotni. Mondjuk elég nehéz volna együttérezni férfiként egy olyan nővel, aki éppen megkopaszt egy férfi társat.
Egy nőnek sem volna könnyű együttérezni egy olyan férfival, aki kihasználja egy nő hiszékenységét… bár ezt te is tudod. Jelezted is.
Ami itt elhangzott, és szerintem nagyon fontos: hogyan lehet az ilyen helyzetet felismerni – Az ilyen ” nők által elkövetett kifosztások jól felismerhető szokásos forgatókönyvet követnek”. (Talán jó lenne az “ilyen” szó a mondat elejére…) Tehát ki lehet ismerni ezt a fajta csalási módot, akár le is lehetne vezetni, hogy miben különbözik egy ilyen közeledés, ismerkedés egy őszintétől. Melyik az a pont, ami már egyértelmű. Ez a nő a nőiességét (női eszközeit) használta fel arra, hogy manipuláljon, megkárosítson egy férfit.
Van olyan, hogy a nő egy bűnbanda része, és a bűnt kollektíven követik el a sértett ellen.
És van olyan, hogy a nő egyénileg, minden segítség nélkül, minden háttér nélkül teszi ezt.
Egyik sem jó annak, aki férfi létére ilyen helyzetbe keveredik, de szerinted melyik építi le jobban nőkbe vetett hitét?
Olyanról még nem hallottam, hogy egy férfi női eszközökkel húzott volna le egy férfit, vagy hogy férfiasságával visszaélve érte volna el egy férfinál, hogy anyagilag önként támogassa. Bár lehet tájékozatlan vagyok ( Hasonló eset talán a baráti átverés, ez is kemény bizalomvesztést okoz -bár ez esetben a barátság valószínűleg egy oldalú ), ám most nem ide tartozik, mert a téma nem a csalás “holosztikus” vizsgálata.
A hír keltette bizalmatlanság, esetleg félelem sem jó sem a férfiaknak (ki lehet az a nő, akinek én leszek a következő áldozata?), sem a nőknek (miért olyan bizalmatlanok velünk a férfiak, miért feltételezik, hogy pénzéhesek vagyunk?). Mivel nincs konkrét jel, azonosítási lehetőség, előkerül egy olyan stratégia, ami minél szélesebb női közeget tud felmérni. Ez könnyen általánosításokhoz vezet.
Szóval nem igazán arról van szó, hogy csak a nők, már megint a nők, hanem arról, hogy ez a fajta csalás -amit a nők használnak a férfiakkal szemben- miképpen esik meg.

Speciel én ebben a témában teljesen tapasztalatlan vagyok, minket (családomat) másfajta csalással szembesített az élet.
Kicsit csapongtak a gondolataim, de remélem sikerült úgy kifejeznem magam, hogy ne csak én értsem, miről beszélek.
Szép estét.

Deadpool
Újságíró

31Anna valószínűlegg megint mosolyszünetet tart a pasijával, és ilyenkor ide jár levezetni a frusztrációját. Az a taktikája, hogy 4-5 helyre bedobja a csalit, majd visszajön megnézni hogy hol van “kapás.” Ha kapás van (és sajnos szokott lenni), addig fárasztja a másikat, amíg az el nem küldi az anyjába. Ilyenkor nagyon elégedett magával, hiszen ez volt a célja és elérte. Nem vitatkozni, megbeszélni szeretne dolgokat, szimplán csak másokat bosszantani. Érezze más is azt, amit ő érez belül. Ezt csak azért mondom, hogy ne lepődj meg, ha még válaszra sem méltat. Ő csak egy troll.

Meske
Olvasó
Meske

Kösz, hogy te értékelted a próbálkozásomat.
Már kezdett derengeni… így viszont már egyértelmű.
Hm, sajnálom. Tudod mit? Nem sajnálom. Legalább amíg írtam, átgondoltam néhány dolgot. És levontam néhány következtetést ezzel a jelenséggel és vele kapcsolatban.

31Anna
Olvasó
31Anna

Mielőtt következtetéseket vonsz le, nem kellene esetleg néhány korábbi vitát végigolvasnod, amiben részt vettem, hogy megalapozott következtetéseket tudj levonni. :) Engem nem zavar a véleményed, de levonhatnál következtetést abból is, hogy milyen gyorsan vonsz le következtetéseket. :) Ennyire hiszel egy számodra ismeretlen ember véleményének?

Dolgozom, közben idepillantok pihenésképpen. Nincs időm most hosszan írni.

31Anna
Olvasó
31Anna

A szokásos személyeskedés, képzelgés. :)
Az viszont igaz, hogy a vitapartnereimet fel szokta dühíteni, ha rámutatok az elméletük gyenge pontjaira. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Feministáknak vannak gyenge pontjaik, mivel az egész elméletük hazugság.
Mit “dolgozol”? Profilokat tiltasz le fosbukon?

Meske
Olvasó
Meske

Nem gondoltam volna, hogy a véleményem olyan fontos számodra, hogy munka időd alatt velem is foglalkozol. Megtisztelsz…
Ám a neked címzett két hosszú levelem tartalmára még mindig nem reagáltál. Hiányoltad a korrekt beszélgetést, gondoltam teszek nálad egy próbát.
Nem olvastam a korábbi vitáidat, mert úgy gondoltam, most beszélgetünk. Tudod, tiszta lap. Az érdekelt, most milyen vagy…
Kopogtattam, csengettem, semmi. Aztán mikor megjegyeztem, hogy nem vagy itthon, kikiabálsz a zárt ajtó mögül, hogy mégis mit képzelgek, meg miért hallgatok a szomszédra?
Én nem azért nyomtam a csengőt, hogy szórakozzak veled.
És ezután sem azért fogom. Nem fogom. Nézelődj a kulcslyukon keresztül…
Viszlát!

31Anna
Olvasó
31Anna

Miután a kedves kommentelőtárs a korábbi vitákra hivatkozva írta a szokásos alaptalan személyeskedéseit, azért bátorkodtam én is ezekre utalni. Ha te a pletykáknak hiszel, a te dolgod!
Viszlát! :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Írtam fenntebb, ne reagáljanak,de csak etetik páran azt ki vannak akadva ha leüti a magas labdát.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez még sose ért fel egy labdát se.

31Anna
Olvasó
31Anna

:)

Blackur
Olvasó
Blackur

Másik cikk alatt megint elérte.

Naooo
Olvasó
Naooo

Menjél szemészetre.

Rokapapa
Újságíró

Szánalmas mennyire erőszakossan próbálsz itt trollkodni.
Látványos a felháborodásod amiatt, hogy a férfiaknak is van véleményük sőt még igényik is.
Hiába osztod itt meg a sok beképzelt hükyeségedet csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

31Anna
Olvasó
31Anna

Szánalmas a személyeskedésed valódi vita, érvek helyett. :) Csak üres sértegetéseket puffogtatsz. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Rád eddig melyik érv hatott? Naugye.

Rokapapa
Újságíró

Naooo ritkán szokotál így visszaszólni de ez most telitalálat volt.

Majd ha lesznek olyan megnyílvánulások ami tartalmaz bármi megvitathatót majd hozok érveket de eddig csak hisztit és a mások mondandójának félremagyarázását és pocskonfiázását láttam.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kifejezetten olyan megnyilvánulásaim vannak, amelyek megvitathatók. :) Amire rendre hiszti, alpári sértegetés és pocskondiázás a válasz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kifejezetten 1000-szer meg lettél már cáfolva, de te 1-2 havonta újraírod, mer asziszed el lettek felejtve a besüléseid.

Mister Drebin
Olvasó
Mister Drebin

—MODERÁLVA—

A LAP ÜZEMELTETŐINEK GYALÁZÁSA. SAJNOS NEM NYERT.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tegyük hozzá; nő kezébe nem pénz való, hanem fasz.

Marcell
Olvasó
Marcell

Azt hiszem igen, vannak dolgok, amiket jobb, ha egy férfi nem beszél meg egy nővel, hacsak az a nő nem szigorúan barát státuszú (és kipróbáltan megbízható), vagy ha pszichológus, bár a női pszichológusok felkeresése sem feltétlenül okos dolog, sok nem tud elvonatkoztatni attól a kultúrmarxista, feminista, férfihibáztató ideológiától, amit a pszichológus képzés során is nyomnak egyre jobban. A nők sem beszélnek meg hetero férfiakkal bizonyos dolgokat, csak a barátnőikkel és persze esetleg a jófej b.zi baráttal. Ez már csak így van. Itt a neten persze lehet kommenthuszárkodni…

Rokapapa
Újságíró

Nem is való pénz és vagyon olyan embernek aki nem tud rá vigyázni.

A női viselkedési formák fokozodó aljassága se meglepő. Olyan erővel akarja az állam a nők 100%-át munkára fogni, hogy a jelenség elkerülhetetlen.
A nők többsége sosem akart dolgozni és most is csak kényszerre teszik így nem csoda ha nő a könnyű pénzszerzésre utazó nők száma és a módszereik is bővűlnek.
Bár érdemes megfigyelni, hogy akár csalókról akár prostikról van szó mindig azok a legjobbak akik képessek eljátszani a mára már szinte teljesen kihalt valódi nőt.

Reszet Elek
Újságíró
31Anna
Olvasó
31Anna

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/milliokat-csalt-ki-hiszekeny-nokbol-a-bugaci-don-juan/pd037p6
http://internetszemle.blogspot.com/2019/04/romantikus-atveresek-katonai-alprofilok.html

Stb.
A férfi viselkedési formák fokozódó aljassága nem meglepő. A könnyű pénzszerzésre utazó férfiak száma és módszerei is bővülnek.
Abban csak te reménykedsz, hogy a nők nem akarnak dolgozni. Sokan rengeteget tanulnak érte, hogy az általuk kiválasztott munkát végezhessék. Ha egy egy érettségiző osztály lányait megkérdezed, nagy valószínűséggel nem találsz olyat, aki nem akar dolgozni. Gondolod, hogy a férfiakat a munkaerőpiacra kizárólag a munka iránti olthatatlan szeretet vezérli, és semmi szerepe nincs a megélhetés kényszerének? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez is azt bizonyítja nők kezébe pénz helyett a fasz való.
Az éreccségiző lányok 99 százaléka nyujorkba akar menni éttermi kritikusnak.

31Anna
Olvasó
31Anna

A fenti cikk is azt bizonyítja, hogy férfiak kezébe nem való a pénz?

Naooo
Olvasó
Naooo

Az azt bizonyítja, hogy csak az én kezembe való pénz.

Horvath Anton
Olvasó

Innen is látszik, hogy a RedPill tudás nem csak a férfiaknak való, mert igen ahogy írtad fentebb pontosan leírja milyenek a nők. Többek közt ezt a tudást használva képesek az ilyen “don juan” figurák, meg a katonai profilokat szerkesztő afrikaiak ezeket a társkereső nőket lehúzni. Ahogy az sem véletlen hogy ezek erősen 50+-os korosztályú nők, mert valahogy nem a huszonéves roppiseggűek kezdenek levelezésbe ezekkel.

31Anna
Olvasó
31Anna

A Red Pill nőgyűlölő fércmű. Szomorú, hogy egyesek ezzel a “tudással” indulnak neki egy párkapcsolatnak.

Egyébként de, rengeteg ropiseggű huszonévest érnek hatalmas csalódások a netes társkeresést illetően.

Naooo
Olvasó
Naooo

A feminizmus fehérférfi-gyűlölő zsidó fércmű. Nevetséges, hogy egyesek ezzel a “tudással” indulnak neki kommentelni.

31Anna
Olvasó
31Anna

A feminizmus nem férfigyűlölő. Az antifeminizmus nőgyűlölő, amit az itteni hozzászólások teljes mértékben alátámasztanak.

Hunn
Újságíró

Nem, kedves 31Anna. Az antifeministák a feminista nőket gyűlölik, de ezt már százszor elmondtuk. Ha nőként nem akarod, hogy gyűlöljenek, akkor ne legyél feminista. Ha feminista vagy, akkor meg ne csodálkozz azon, hogy gyűlölnek, és ne panaszkodj miatta. És ha százszor elismétlitek, hogy nőgyűlölők vagyunk, attól az még nem lesz igaz. az csak annyit bizonyít, hogy olyan ostobák vagytok, hogy még azt sem vagytok képesek megérteni, ami egyértelműen és világosan le van nektek írva szó szerint. Azt bizonyítja, hogy fogalmatok sincs a férfiakról, és fogalmatok sincs hogyan kell bánni velük.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát a gazdáitokat a zsidó bak bankárokat nem gyűlölitek, bár azok nem is férfiak, csak kis eltaposni való férgek.

Rokapapa
Újságíró

Kedves Anna!

Nem igazán értem a férfiak könnyű penzszerzésével kapcsolatos megjegyzésedet.
Tulajdonképpen azt nehezményezed, hogy a férfiak is képessek tanúlni a nőktől?!

31Anna
Olvasó
31Anna

Az jó dolog, ha férfiak tanulnak a nőktől. Okosabbtól nem szégyen az. :)

Viszont az adott téma tekintetében honnan gondolod, hogy a férfiak a nőktől tanulták a csalás “művészetét”? Bűnözés tekintetében nem szorulnak továbbképzésre a teremtés “koronái”!

Naooo
Olvasó
Naooo

Nők nem okosabbak, csupán aljasabbak, kábé, mint a zsidók.
Lebűnözőzted a zsidó, cigány, arab, meg nigger bakokat?

31Anna
Olvasó
31Anna

Szomorú, ha a te közvetlen környezetedben aljas nők vannak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkora pénzéhséget mint ami a zsidóknál van, csak a nőknél lehet még látni.

Rokapapa
Újságíró

Honnan veszem, hogy a csalást a férfiak a nőktől tanulták?

A csalás egyidős a kurválkodással amikor is a férfibecsület még létező és merev keretek között tartott dolog volt.

caudino
Olvasó
caudino

Ha igaz a sztori, akkor azt tisztelem a férfiban, hogy elment a rendőrségre feljelentést tenni.

Én biztos szégyelltem volna, hogy ekkora hülye voltam.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Pont a rendőrség az a hely ahol a legkevésbé kell szégyenkezni. Az EÜ-nél is durvább közösségek! Cégen belül megy minden. Olyan swinger klub tempó van egynémely kapitányságokon, hogy le a kalappal! Mindenki válik, aki nem az majd fog…

Reszet Elek
Újságíró

A rendőrnők jórésze tüzelő szuka, bent meg mindig megy a hirig.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

A bizalom mint olyan mára szinte teljesen kihalt kérném szépen! Vörös könyvbe illő jószággá lett. :D Anno szent volt a szóbeli megállapodás, betyárbecsület etc…etc. Ma egy nő lazán felrúg bármilyen szerződést, hiszen megteheti. Ez a fogyi-gyogyi társadalom megengedi neki. Gondolnánk idővel fejlődnek, szelidülnek. Egy nagy lóf…t!!! A régebben nem látott 35-45 éves nőismerőseimről, akikkel másfél-két évtizede mocsok sokat jártunk szórakozni stb vagy egyszerűen csak megismertük egymást, nagyon nem ezt tapasztalom. Úgy a társaságuk negyede él normálisnak mondható életet csupán… A másik negyed az x-edik férj vagy hapsi mellett (csendben szenvedve gyakran) próbál feszíteni. De amin megdöbbentem, bár igazán nem kellett volna, az a fennmaradó 50%, akik ganébb életet folytatnak, mint valaha. Sajnos az összes negatív sztereotipia pontról pontra 10-es találatot ér. Nem lehet komolyan venni ezeket és nem is érdemes. Foglalkozásukat tekintve is érdekes ezen halmaz tanulmányozása… A legártalmatlanabbak is nagyjából ezt képviselik: https://youtu.be/9FTk3SawjX4 (Ha ez a jelenet magyarul is megvan, köszönöm a linket!!)

Freons
Olvasó
Freons

Üdvözletem!
Az alábbi cikk talán megüti az ingerküszöbét a tisztelt közösségnek:
https://szemlelek.net/2020/09/23/apamentes_embergyartas
Nem is tudom megszámolni, hány piroslapot kéne kapnia.

Reszet Elek
Újságíró

A sok kis lépés után egy újabb nagy a társadalom lebontásában. Nálunk a kicsiknél tartunk és az lenne a jó ha idáig sem jutnánk el, ahol ezek a köcsög franciák tartanak.
Végső soron újabb bizonyíték, miért kell felszámolni a balos értelmiség minden hadállását. Franciaország most már két generációs drámája, a sírásás ami azóta tart nekik köszönhető és ugyanezt a szerepet játszanák el itt is ha hagyjuk.

Hunn
Újságíró

Kicsalta a nő a csávótól a pénzt? Ez még a jobbik eset, hiszen a csávó a pina reményében utalt. Hogy miért mondom ezt?

Most figyelj, most figyelj, most figyelj:

https://www.youtube.com/watch?v=ad6bpsQmV5Q

“Cash Slaves: Inside the Dystopian Fetish of Financial Domination”

Na, erre varrjatok gombot, ha tudtok, bazmeg! Pénz, nőknek, önként és dalolva, a semmire. A SEMMIRE!!!
Ezt tényleg nem lehet semmivel sem überelni!!!

Hivatalos bejelentés következik: bármiféle “Béta Provider Game” innentől fogva hivatalosan is halott. Ennyi volt, uraim.

Ott tévedünk, amikor arról panaszkodunk, hogy a nők csak a pénzre hajtanak, hogy azt gondoljuk magunkról, hogy férfiként nem is vagyunk elég jók ha nincsen sok pénzünk. Valójában pedig csak arról van szó, hogy a nők találnak nálunk sokkal nagyobb balekokat is, akik hajlandóak azért hajtani, hogy sokkal többet rájuk költhessenek… A nők nem a kevés pénzt nem tudják értékelni, a nők a pénzt, mint olyat nem tudják értékelni. A pénz az a nők számára csak VAN, mégpedig a férfiak zsebében, tehát ahhoz mennek oda kérni akinél több van. Logikus.

georg1945
Olvasó
georg1945

Ügyes kislány.

georg1945
Olvasó
georg1945

Férfi, férfiak, nőt, nőket akarnak (hogy kielégítsék ösztönüket).
Ez ám így nincs fordítva.
A nők nem élnek mindig ösztönük kielégítésével. Sokuk nem is tudják, hogy milyen az a KÉJ.
A nő elsődleges fontosabb teendői előtt a szórakozás van.
Ebben az adott helyzetben az illető hölgy összekötötte a kellemes szórakozást a hasznossal.