Bull War
17 megosztás

Egy nő mellét csókolgatta videókonferencia közben az argentin képviselő – Le kellett mondania

A covid járványra tekintettel online tartotta meg költségvetési vitáját az argentin parlament. Ám a “homemoffice”-nak megvannak a maga hátulütői: az egyik képviselő, Juan Emilio Ameri a rossz minőségű adatátvitel miatt azt gondolta, hogy nem él a kapcsolata, ezért azzal ütötte el az időt, hogy egy nő mellét kezdte csókolgatni. Le kellett mondania.

A felvétel megörökítette, ahogyan Juan Emilio Ameri a videokonferencia során először a térdére ültette a csinos szőke nőt, majd lehúzta felsőjét és csókolgatni kezdte a mellét, miközben képviselőtársai az észak-nyugati Salta tartomány adósságáról vitáztak.

A parlament alsóházának elnöke elítélte a képviselőt, és kitért arra is, hogy a videókonferenciák rendjének megbontása túl gyakori az argentin képviselők körében. Korábban egy másik képviselő elaludt az egyik online ülés alkalmával.

A kínos helyzetbe került képviselő először megpróbálta elviccelni a történteket azzal, hogy a hölgy nemrégen esett át mellnagyobbításon, emiatt muszáj volt kellő figyelemmel adóznia. “Megkérdeztem, hogy megcsókolhatom-e, és adtam egy csókot a mellére. Ennyi történt.” – Mesélte el a történteket saját szavaival könnyed hangvételben. Később elismerte, hogy hibázott, elnézést kért képviselőtársaitól, a nyilvánosságtól, családjától és lemondott.

Egyébként nem Juan Emilio Ameri az első olyan politikus az utóbbi időben, aki egy videókonferencián elkövetett baklövés  miatt veszítette el az állását. A brit Sun egy hónappal ezelőtt adott hírt róla, hogy egy Fülöp-szigeteki kormánytisztviselőt azért rúgtak ki, mert egy videómegbeszélés közben a kamera előtt szexelt a titkárnőjével.

Forrás:  A Daily Mail nyomán

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
17 megosztás


18
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
11 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
13 Hozzászólások szerzői
hunbagiraHunnMarcellNaoooKalman Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Adam Bogomolov
Újságíró

Aztán csodálkozunk, hogy ezek az országok ott tartanak, ahol… Bár ilyen mindenhol van, szinte minden munkahelyen. Akinek inge, az vegye magára, legalább amíg a munkaideje tart! :)

Flagellum Dei
Olvasó
Flagellum Dei

:)

rooster
Olvasó
rooster

A párhuzamos univerzumban újságcikkek jelennek meg. Ezekben a cikkekben az újságírók mindkét fél felelősségét firtatják. Például a nőcske kihívóan viselkedett-e, kihívóan öltözött-e, miért csábította a politikust és miért nem vette figyelembe, hogy a férfi éppen dolgozik. Vállaljon mindkét fél, így a nő is felelősséget a tetteiért.
De mi itt élünk a Földön, ahol más szabályok mentén működünk. Itt egyedül a férfi a felelős emberi nem.

Flagellum Dei
Olvasó
Flagellum Dei

Azért kell egy adag elvakultság, hogy ez a csöcscsókolgatást ráhúzza valaki a nőre, mármint hogy bármilyen felelőssége lenne abba, hogy a barom politikus lebukott vele……….

Blackur
Olvasó
Blackur

Másik cikk alatt : kerhani zsengéje : a férfiak lényegesen jobban tudnak uralkodni az ösztöneiken, s lám.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Blackur: Egy FÉRFI tud ha kell, egy pöcs nem. Te gondolom a 2. kategória vagy.

Marcell
Olvasó
Marcell

Vajon ha képviselőnő bukott volna le, hogy a titkárával pajzánkodik, akkor is egyöntetű lenne az elítélő kórus?
Egyébként semmi bajom a kettős mércével, csak akkor ne beszéljenek egyenlőségről. A feminizmu szerint a nők nem egyenlőek, hanem “egyenlőbbek”.

Horvath Anton
Olvasó

https://24.hu/elet-stilus/2020/08/28/videokonferencia-zoom-meeting-szex-fulop-szigetek/

Tipikus esetek, gondolom itt is a férfi lett az egyedüli hunyó.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szegény férfi, mocskos nő.

Taiko
Olvasó
Taiko

Reméljük, hogy akkor is ilyen laza és humoros lesz ez a háromgyerekes családapa, amikor a felesége válóperre viszi.

Kalman
Újságíró

Szerintem BASED! Sajnos már le lett véve a videó, úgyhogy nem tudom kielemezni a viselkedést, de én azt mondom, hogy nagy arc az öreg, csak így tovább!

Én beszavaznám újra, az tuti. A sok savanyú alak csak irígy.

Amúgy meg a COVID miatt lezárni az élőbeni törvényhozást eleve vicc. Na meg a demokrácia is az. Szóval nem sértett meg semmi tiszteletreméltót a csókolgatással.

Hunn
Újságíró

Lefogadom, hogyha a csávó buzi lett volna, és egy férfival teszi ugyanezt élőben a videokonferencián, akkor nem is mertek volna belekötni, nehogy a “homofóbia” vádja érje őket. Szép új világ…

Naooo
Olvasó
Naooo
Hunn
Újságíró

Az egyik legfontosabb dolog, Naooo, hogy ne fogadjuk el a kultúrmarxista ellenség által hozott szabályokat, melyeket a tömegmédia segítségével kialakított, mesterséges konszenzus alapján fogadtatnak el és tartatnak be a globalizált világban. Ebbe természetesen beletartoznak a “politikailag korrekt”, “PC” beszédmód szabályai is, ideértve a különböző, a kultúrmarxista ideológia által meghatározott jelentéssel bíró szavak használatát, illetve azok használatának tiltását is.

Kalman
Újságíró

Szerintem te is elkövetted a hibát. Azért jegyezte meg, mert tőled azért nem ezt váruk volna. De ha leírod százszor, hogy buzi, akkor megbocsátjuk a botlást! :-)

Hunn
Újságíró

Ó, értem, oké, jogos. Úgyhogy visszamenőlegesen idézőjelbe tettem a fenti kommentemben a “homofóbia” szót, illetve a “meleg”-et kicseréltem buzira. Így már okés?

Kalman
Újságíró

Én elégedett vagyok, Naooo pedig majd megírja ha akarja.

Legközelebb jobban figyelj oda! :-)

hunbagira
Újságíró

:)